PDA

Tüm Versiyonu Göster : Erkekler Ağlamaz (Arşiv 10)

Sayfalar : [1] 2 3 4

tarcin1
24-12-06, 11:44
ya boncuk cok tatli. nasil konusurken serhat tutumluere bakiyor. ya super konusuyor bu cocuk ya. valla kucuk usta yahu:D

öznurcanan
24-12-06, 11:48
Tüh yaaa program bitti... Neden sormadı ki yeni projeleri olurp oomadığını.. Açıkçası bu söylenmenleri ben zaten b,iliyordu. Serhat'ın sinema tiyatro, tw bakış açısını.. Kendisi konuşmada daha anlaşılır, daha farklı yönleriyle anlatmıştı bize kulüste.. Neyse.. Yine de çok güzel bi programdı.. Hele BONCUK!!! Ya bu çocuk hakkaten büyümüşte küçülmüş yaa.... Böyle bi programı kim bilir ne zaman izleriz bir daha... Tüh ya.... :sad53: Had arkadaşlar hepinize ii günler ben kaçtım...

meryemce84
24-12-06, 11:49
Ustalar programında Serhat Tutumluer'in okuduğu şiir;

BİR YAPRAK GÖNDER

Bir yaprak gönder bana,
bir koruluktan koparılmış olsun,
hiç değilse evinden yarım saat öteden.
Sen oraya dek yürür güçlenirsin,
bense kalkar teşekkür ederim sana
o güzel yaprak için.

BERTOLT BRECHT

Ya çok güzel bir programdı.Biraz daha uzun olsaydı ya.
Boncuğumuzu çok özlemişim..
Yerim ben onu ya çok tatlı.Maşşallah nazar değmesin..:img-wink:

hot_coutre
24-12-06, 11:52
Allah'ım sinirden tırnaklarımı yiyorum!! Bütün medya sözleşti mi arkadaş bu diziyle ilgili konuşturmamaya!! Tam konu açılıyor Halit Kıvanç sağolsun araya pat diye başka konu sokuyor. Erkekler Ağlamaz diyor sonra da siz ağlar mısınız diye soruyor bu mu programcılık?? Halit Kıvançtan daha zekice sorular bekliyordum hayal kırıklığına uğradım:icon_sorr Halbuki Serhat Bey bu konuda konuşmak ister gibiydi..

Eh ama buraya yazıyorum pek yakında herkes susacak "ERKEKLER AĞLAMAZ" emekçileri konuşacak:happy0064

fevkalbeser
24-12-06, 12:03
Bne programı hiç beğenmedim. halit Kıvanç programına hakim değildi. Serhat T.şiirini okuyor Halit K. evet dinliyoruz diyor:img-hyste Sohbet çok kopuktu. Sorudan soruya atladı. Sanki hazırlanmadan çıkmış programa.

elyz
24-12-06, 12:04

BİR YAPRAK GÖNDER

Bir yaprak gönder bana,
o güzel yaprak için.

BERTOLT BRECHT

Hemen buldun mu şiiri?:)helal olsun!
bizim yaprağımız geldi aklıma şiiri okurken..Dalına tutturmaya çalıştığımız o son yaprağimız....hey gidi günler...bu şiir bizim için gelmiş olsun Serhat Tutumluer'den...hüzünlendim yine....

meryemce84
24-12-06, 12:06
Allah'ım sinirden tırnaklarımı yiyorum!! Bütün medya sözleşti mi arkadaş bu diziyle ilgili konuşturmamaya!! Tam konu açılıyor Halit Kıvanç sağolsun araya pat diye başka konu sokuyor. Erkekler Ağlamaz diyor sonra da siz ağlar mısınız diye soruyor bu mu programcılık?? Halit Kıvançtan daha zekice sorular bekliyordum hayal kırıklığına uğradım:icon_sorr Halbuki Serhat Bey bu konuda konuşmak ister gibiydi..

İsterdik hepimiz Erkekler Ağlamaz hakkında konuşulmasını ama
sadece "Erkekler Ağlamaz kısa sürdü, biz çok seviyorduk" dedi sadece Halit dede pardon Abi..:img-hyste

Katılıyorum sana..
Pek yakında herkes susacak "ERKEKLER AĞLAMAZ" emekçileri konuşacak:happy0064

elyz
24-12-06, 12:08
http://img409.imageshack.us/img409/5963/pic00024bv3.png (http://imageshack.us)

meryemce84
24-12-06, 12:09
Hemen buldun mu şiiri?:)helal olsun!
bizim yaprağımız geldi aklıma şiiri okurken..Dalına tutturmaya çalıştığımız o son yaprağimız....hey gidi günler...bu şiir bizim için gelmiş olsun Serhat Tutumluer'den...hüzünlendim yine....

Kaçarmı ya benden..:happy0064
Evet benim aklımada senin analattığın film geldi canım..:img-wink:
Resim içinde teşekkürler..

Neyse hadi ben kaçıyorum.Bir gelişme olursa bana mesaj atın.
Görüşürüz bye

hot_coutre
24-12-06, 12:09

BİR YAPRAK GÖNDER

Bir yaprak gönder bana,
o güzel yaprak için.

BERTOLT BRECHT

Meryemcee süpersin :love05: bu şiiri kanala verilecek dosyaya ekleyeceğim:good:

sahracı
24-12-06, 12:31
off izlerken çok içim sızladı yaa. diziden görümtüler gösterildi ya koptum orda ben zaten daldım gittim..program güzeldi yaa görmek bile yetti ikisini yanyana yine.. ama o boncuk varya apayrı bi çocuk..o nasıl cevaplar öyle ya.. baba rolünü nasıl oynadı diyo soruyor halit kıvanç herkes gibi oynadı diyo :img-heh:

ındis
24-12-06, 12:32
ya diğer sitede serhat tutumluerin başka bi diziye başladığını söylüyolar korktuğum başıma geliyo umarım doğru değildir

flakesnow
24-12-06, 12:35
ya diğer sitede serhat tutumluerin başka bi diziye başladığını söylüyolar korktuğum başıma geliyo umarım doğru değildir

hangi diğer sitede acabaa..ben sanmıyorum...
İncicim ben de çok güldüm herkes gibi oynadı diyince..büyümüş de küçülmüş maşallah..programlara katılmaları güzel de ben daha çok anlıyorum ne kadar özlediğimi yaaa..:icon_sorr :icon_sorr

sahracı
24-12-06, 12:37

aaa ne dizisi yok canım sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer derler bence hemen başlamaz..bide şu var cenneti beklerkeni serhat tutumluer'in yeni dizisi sananlar da var kulaktan duyma olarak

ındis
24-12-06, 12:39
aaa ne dizisi yok canım sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer derler bence hemen başlamaz..bide şu var cenneti beklerkeni serhat tutumluer'in yeni dizisi sananlar da var kulaktan duyma olarak

hadi ya öyledir umarım boncuğun halleri süperdi ya çok şekerdi ama çok kısa sürdü:icon_sorr

sahracı
24-12-06, 12:40
akşam görüşmek üzere arkadaşlar aman fazla sayfa biriktirmeyin işin içinden çıkamıyorum sonra :)

_Jade_
24-12-06, 12:43
programı bende izledim çok şekerlerdi ya boncuk öldürdü beni yalnız şöyle bişey var atv yi ikna ettikten sonra sanırım hakanı da ikna etmemiz gerekiyo...pek dizi falan düşünmüyomuş ufaklık şuara reklam filmi olsun diyo..
e o bizim küçük starımız dimi nazlancak biraz....

buarada elifcim yarınki buluşma için saat ayarladınız mı dün foruma giremedim pek..saat kaçta buluşuyoruz?

elyz
24-12-06, 12:46
programı bende izledim çok şekerlerdi ya boncuk öldürdü beni yalnız şöyle bişey var atv yi ikna ettikten sonra sanırım hakanı da ikna etmemiz gerekiyo...pek dizi falan düşünmüyomuş ufaklık şuara reklam filmi olsun diyo..
e o bizim küçük starımız dimi nazlancak biraz....

buarada elifcim yarınki buluşma için saat ayarladınız mı dün foruma giremedim pek..saat kaçta buluşuyoruz?

en son 13.30 demiştik ama sonra bi daha konuşmadık..bugün netleştiririz..büyük ihtimal yine aynı saat ve yerde olacak..dost kitapevi..elimizde sinema dergisi:)

sevgi86
24-12-06, 12:50
Ben kesin gelirim diyemiyorum malesef.
Ezgicim benim için önemli değil.
Sen bankamızsın her ne kadar sana az yollamışlarsada.:img-hyste
Senin gelmen gerekir..Gelirsin inşallah..
Ya da sana uygun bi saatte buluşun beni düşünmeyin..

ANKARA ÇIKARMASI

Buluşma günü ve Saati: 25 Aralık Pazartesi 13:30

Buluşma yeri: karanfildeki dost kitap evi...

Tanınma:Elimizde sinema dergisi olacak..

Dergi yoksa..Ezginin botlarında nazar boncuğu var ordan tanırsınız artık..:img-hyste Benimde gözler yeşil..Benide gözümden tanırsınız..:img-hyste

ben de orada olucam
sağolun bu arada umarım 1330 sorun olmamıştır
beni de tanımanız kkolay olacak sınavdan çıkıp gelicem
gözlerimin altındaki morluk ve torbalardan tanırsınız artık

_Jade_
24-12-06, 12:54
en son 13.30 demiştik ama sonra bi daha konuşmadık..bugün netleştiririz..büyük ihtimal yine aynı saat ve yerde olacak..dost kitapevi..elimizde sinema dergisi:)

tamam cnm bana uyar saat...elimde sinema dergisiyle dostta bekliyo olacağım sizi :good: geçen hafta milliyete gidelim diye konuşmuştuk yakın falan diye şimdi ne düşünüyoruz...ilk durak sabah mı?bi planınız var mı?

sevgi86
24-12-06, 12:56
bu arada ali ipin gelmiş foruma
yani rüya gibi forumuna
ben de çok severim
o dizide mi oynuyormuş bizim diye mi gelecekmiş anlamadım:img-wink:

sabah saati kurdum 1100 e
ama 1130 da kalktım
ama epeyce izleyebildim
halit kıvanç gerçekten biraz donuktu
erkekler ağlamaz lafını açtırmamış sizden duydum
ya kanun mu çıktı bizden habersiz erkekler ağlamaz diye bir dizi hiç olmamış gibi davranıyorlar allahım ya

boncuk(hakan) bir harikaydı
ay yiyesim geldi büyümüş de küçülmüş:img-yes:
imza attığım işin arkasında dururum ne istenirse yaparım diyor
büyüklerinin aksine:(

elyz
24-12-06, 12:56
ben de orada olucam
sağolun bu arada umarım 1330 sorun olmamıştır
beni de tanımanız kkolay olacak sınavdan çıkıp gelicem
gözlerimin altındaki morluk ve torbalardan tanırsınız artık
:)benide siyah saçlarım siyah gözlerimden tanırsınız artık..çok kolay tanırsınız canım.:).üzerimde büyük ihtimal siyah bi kaban olacak..

kumral__ada
24-12-06, 13:06
nasılsınız arkadaşlar yine ben=)) begümden yeni sorularla aranızdayım...diyor ki programın tekrarı warmıymış warsa ne zamnmış??weya programı çeken warmıymış warsa begüme yollarmıymışş :) bide hepinize çok çok slmı war...

gulshahk
24-12-06, 13:09
nasılsınız arkadaşlar yine ben=)) begümden yeni sorularla aranızdayım...diyor ki programın tekrarı warmıymış warsa ne zamnmış??weya programı çeken warmıymış warsa begüme yollarmıymışş :) bide hepinize çok çok slmı war...

aaaaaa canım benim begüm e selamlarımı söyle gülşah#1 de o anlar niye izleyememiiş mi programı güzel di ama diziyle ilgili bi konuşma olmadı

kumral__ada
24-12-06, 13:09
bide söylemeden geçemicem bu şekilde olmanıza gerçkten hayran kaldım süpersiniz :happy0064 biliorum bu çabalarınız boşa çıkmayacak!!! bide eğer benmde elimden bişi gelirse her zamn yanınzdayım :img-wink:

kumral__ada
24-12-06, 13:10
aaaaaa canım benim begüm e selamlarımı söyle gülşah#1 de o anlar niye izleyememiiş mi programı güzel di ama diziyle ilgili bi konuşma olmadı
izleyememiş kaçırmış:( tamm arar birazdan sölerim :)

flakesnow
24-12-06, 13:27
Gülşahcım izleyebilmişsin sen de:good: ama ben yarısından sonrasını izleyebildim..şiir bölümünü izleyemedim..inşallah biri kaydetmiştir..
Halit Bey dizide emreydi dimi adın gibi bişey dedi Serhat da annesi emre diyodu ben boncuk diyodum dedi..pek bi 'MURAT' gördüm Serhat Beyi bugün..:img-hyste ..:img-hyste çok da hoş olmuş ve herzamanki gibi çok sempatikti...

kumral__ada
24-12-06, 13:27
begümle konuştum...yeni habrleri beklio... yrn akşm dönüo!büyük bi ihtimal yrn gece aranızdaa... nse arkadaşlar ii bakın kendinize herkese ii günler.....bye

gulshahk
24-12-06, 13:36
Gülşahcım izleyebilmişsin sen de:good: ama ben yarısından sonrasını izleyebildim..şiir bölümünü izleyemedim..inşallah biri kaydetmiştir..
Halit Bey dizide emreydi dimi adın gibi bişey dedi Serhat da annesi emre diyodu ben boncuk diyodum dedi..pek bi 'MURAT' gördüm Serhat Beyi bugün..:img-hyste ..:img-hyste çok da hoş olmuş ve herzamanki gibi çok sempatikti...

cnm sabah 4.40 civarı yattım telefonumun alarmını kurmuşrum hemen uyandım iyiki de uyanmışım kaçırmadan izledim valla her karesini:img-wink:

elyz
24-12-06, 13:37
Serhat da annesi emre diyodu ben boncuk diyodum dedi..pek bi 'MURAT' gördüm Serhat Beyi bugün...
:good:
bence de pek bi MURAT'tı canım..
:img-wink:

vivebru
24-12-06, 13:43
tünaydın herkeseee

onur29
24-12-06, 13:45
merhaba arkadaşlar

first lady
24-12-06, 13:57
ayyyyyy program süperdi arkadaşlar nasıl özlemişim boncukla şampiyonu birarada görmeyi:icon_sorr .serhat bey harikaydı herzamanki gibi:img-in_lo :img-elvis :img-blush .boncukda çok akıllı bi çocuk ya yiyesim geldi ekran başında.buarada yazdığınız gibi serhat bey ''annesi emre diyo ben boncuk diyorum'' diyince içim bi tuhaf oldu.sanki gerçek oğlu ya.demet evgar da çok sevdiğini söylemişti programda.ahhhh ahhhhh atv'ye ne diyim hepsini ayırdı birbirinden:img-banne

flakesnow
24-12-06, 14:04
cnm sabah 4.40 civarı yattım telefonumun alarmını kurmuşrum hemen uyandım iyiki de uyanmışım kaçırmadan izledim valla her karesini:img-wink:
Epey de geç yatmışsın iyi kalkabilmişin..AHH ATV GÖR GÖR..SEN BÖYLE FEDAKAR İZLEYİCİLERİ KAYBETTİNN...Az mı beklemiştik fragmanları gece 3lere 4 lere kadar..reklamlarını bile izliyodum ben valla...aaahhhhh ahh..artık yeni bölümler için bekleriz(valla ben yeni bölümler demeye devam edicem..kırk kere söylersem olur belki:img-help: )
:good:
bence de pek bi MURAT'tı canım..
:img-wink:

:happy0064 :happy0064
hoşuma da gitmedi değill..tam baba oğul gibiydiler zaten:img-wink:

hot_coutre
24-12-06, 14:13
Epey de geç yatmışsın iyi kalkabilmişin..AHH ATV GÖR GÖR..SEN BÖYLE FEDAKAR İZLEYİCİLERİ KAYBETTİNN...Az mı beklemiştik fragmanları gece 3lere 4 lere kadar..reklamlarını bile izliyodum ben valla...aaahhhhh ahh..artık yeni bölümler için bekleriz(valla ben yeni bölümler demeye devam edicem..kırk kere söylersem olur belki:img-help: )

:happy0064 :happy0064
hoşuma da gitmedi değill..tam baba oğul gibiydiler zaten:img-wink:

Yeni bölümlerin yayınlanması yakındır arkadaşlar çabamız sonuç verecek ben buna hem yüreğimle hem mantığımla inanıyorum:good:

elyz
24-12-06, 14:16
tamam cnm bana uyar saat...elimde sinema dergisiyle dostta bekliyo olacağım sizi :good: geçen hafta milliyete gidelim diye konuşmuştuk yakın falan diye şimdi ne düşünüyoruz...ilk durak sabah mı?bi planınız var mı?

yok plan yapmadık daha..ama bugün etraflıca bi konuşalım bence..herkes burda olduğu bi saatte ..olurmu?

_Jade_
24-12-06, 14:23
yok plan yapmadık daha..ama bugün etraflıca bi konuşalım bence..herkes burda olduğu bi saatte ..olurmu?

tamam cnm akşam herkes burdayken konuşuruz...
bi de ben sanki telgrafla ilan farklı günler olsa daha etkileyici olur gibi düşündüm..yani aynı gün olunca sanki biri arada kaynar gibi geliyo bana...bunu da konuşalım herkes burdayken mutlaka..sonra da haftanın kesin planını yapalım...

olcayozge
24-12-06, 14:28
arkadaşlar ntv'deki programı kaydeden biri lütfen bana özelden nasıl ve nereden izleyebileceğimi haber verebilir mi? kaçırdım ben programı ve de yastayımmm!!! lütfen biri yardım etsinn...

elyz
24-12-06, 15:14
http://img166.imageshack.us/img166/7964/pic00026rj1.png (http://imageshack.us)

elyz
24-12-06, 15:16
http://img166.imageshack.us/img166/1641/pic00025fn3.png (http://imageshack.us)

elyz
24-12-06, 15:18
http://img178.imageshack.us/img178/2176/pic00021jw8.png (http://imageshack.us)

gerisi multimedyada....

maison
24-12-06, 15:20
selamlar...
ya programi izleyemedim ceken varmi acaba?? ceken varsa özelden gönderebilirmi...:icon_sorr :icon_sorr...buarada elyz resim icin cok sagol...baba ogul(ben bu duruma iyice alistim birakmak biraz zor olacak) cok yakisikli cikmis..:D

ssvshy
24-12-06, 15:25
herkese selam program varmış izleyemedim biriniz bana burdan yada aözelden son duruları söyleyebilirmi neler yapıldı kahvaltı noldu

elyz
24-12-06, 15:35
herkese selam program varmış izleyemedim biriniz bana burdan yada aözelden son duruları söyleyebilirmi neler yapıldı kahvaltı noldu

kahvaltı son konuştuğumuz şekilde kaldı..kesin bişey yok..ama eğer sorun olacaksa ilk karalaştırdığınız şekilde 7 sinde yapın..ben kendi adıma diyorum tabi..diğer Ankara ekibi ne der bilmiyorum..bizde bigün ööyle bir organizasyona katılma şansını elde ederiz inşallah..
sonuç olarak 6 ya da 7 ocak olarak kaldı kahvaltı olayı...

dizicibonus
24-12-06, 15:37
Ayyy çeken birisi varsa banada özelden gönderebilirmi?

elyz
24-12-06, 15:40
o zaman biraz reklam veerelim...

Alıntı:
muğlak tafarından gönderildi
arkadaşlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
fon'umuza banka havalesi yoluyla destek olmak isteyenler....
ben postaneye kadar yorumalam diyenler....
ben de elimi cebime atıp görülmemiş bir eylem olan ilan işine mali destek sağlamak istiyrum diyenler.......

hala şansınız var...

bankada havale yapmak istiyorsanız amacınıza bir özel mesaj kadar yakınsınız.
ayrıntılar azzz soonraaa!!!!!! değil...
hemen şimdi...

bi özel mesaj atın, size bütün bilgileri göndereyim.
size sadece havale yapmak kalsınnn

Alıntı:
elyz tafarından gönderildi
yookkkk,ben bankayla filan uğraşamam diyenleeerrrr!!
ben ptt ile bu işi hallederim diyenleeerrrr!!
bana da bir özel mesaj kadar yakınsınııızzzz!!!!

haydi gel geelll,sende gell!!
bu ülkede de duyarlı insanlar vaaarr!!

biliyorum ordasınızzzz!!!

o halde ne bekliyorsunuuuzzz???
gelin katılın bizeee,verelim hep el eleee...
fonumuz daha da büyüsüüünn,
atv reklam neymiş görsüünnn!!!

Alıntı:
hot_coutre tafarından gönderildi
Arkadaşlaaarrr canlaar ciğeerleerrr tüm "limon"ataaaa severleer!!!!

Cebim raha etsin diyenlerr!!!

Öğrenciyim para bizde ne gezer abla diyenleerr!!

Boş vakti olanlaarrrr!!!

Erkekler Ağlamaz'sızlık krizine girenler!!!

Biz para değil yüreğinizi ve zamanınızı istiyoruuuzzz!!!

Gelin deniz manzaralı standımızda halkımızla bütünleşeliimmm!!! Vapurlar beyaz köpüklerinden umutlar çıkaralım!!! 10.000 imza toplayıp ATV'yi çatlatalıımmm!!! Ben varım diyenler öm size açık atın mesajı telefon numaramı bonus olarak veriyorum ve hatta çağrı atarsanız ben sizi geri arıyoruummmm!!!

taz_35
24-12-06, 15:40
merhaba yeni geldim daha kampanyayla ilgili yeni bir karar alındıysa biri bana anlatabilir mi acaba

elyz
24-12-06, 15:42
fon için
elyz tarafından gönderildi
arkadaşlar bildiğiniz gibi bi fon oluştrduk..eldeki imkanlar gereği bu işi ben üstlendim..herkes gücü yettiği kadar 3 ytl den az olmamak kaydıyla ,ptt ye gidip 1 ytl karşılığı ,,vereceğim "hesap numarasına adımı da vererek " para yatırması gerekiyo..ve vereceğimiz ilan reklam vs.bu hafta olması için acele etmemiz gerekiyo..ankaradaki arkadaşlar buluştuğumuz zaman veebilirler ayrıca yatırmalarına gerek yok..
ptt hesap no:5310468
bu iş beni içinde zor sorumluluğumun farkndayım ..umarım size güven vermişimdir ....aklınıza asla kötü bişey gelmesin..bu konuda bana ö.m atabilirsiniz..
sevgiler
not:adımı ö.m ile vermeyi tercih ettim ..o yüzden bana ö.m atarsanız sevinirim
bana ulaşamayanlar meryemce,muğlak,Jade,çisil,sevgi den
bilgi alabilir..__________________
.................................................. .........
bu yazıyı lütfen ben yokken ön sayfalara taşıyın her gün oldumu?

5)fona banka yoluyla katılacaklar Ezgi yani muğlak arkadaşımızla irtibata geçiyor..bir özel mesaj kadar yakın size..ya daa eğer ona ulaşamazsanız ,elyz ya da taz35 ile irtibata geçiyor...

elyz
24-12-06, 15:43
merhaba yeni geldim daha kampanyayla ilgili yeni bir karar alındıysa biri bana anlatabilir mi acaba

yeni bi karar yok canım..bildiğin gibi herşey..

taz_35
24-12-06, 15:44
yeni bi karar yok canım..bildiğin gibi herşey..

sağol cnm fon işinde bir gelişme var mı yoksa durum aynı mı

ghost4021
24-12-06, 15:51
arkadaşlar kampanyada son durum ne.ben bu siteye fazla girmediğim için takip edemedim.

ssvshy
24-12-06, 15:55
deniz kenarında imza işi ne arkadaşlar ben anlamadım yürüyüş falanmı olacak yoksa izin aldınızmı

elyz
24-12-06, 15:59
sağol cnm fon işinde bir gelişme var mı yoksa durum aynı mı

yok canım o da aynı..pazartesi 13.30 a kadar yine gönderenlerden alıcaz ama henüz rakam düşük..aslında iyi bi rakam ama reklam -ilan pahalı ..

elyz
24-12-06, 16:01
deniz kenarında imza işi ne arkadaşlar ben anlamadım yürüyüş falanmı olacak yoksa izin aldınızmı

izin alınmaya çalışılyor..izinsiz olmayacak..yürüyüş de değil..stand kurulup imza toplanacak..ancak standın başında dönüşümlü durabilecek gönüllüler aranıyor..yakınlarınızdan falan varsa lütfen yardımcı olun..

ssvshy
24-12-06, 16:11
izin alınmaya çalışılyor..izinsiz olmayacak..yürüyüş de değil..stand kurulup imza toplanacak..ancak standın başında dönüşümlü durabilecek gönüllüler aranıyor..yakınlarınızdan falan varsa lütfen yardımcı olun..

biraz daha ayrıntı yer tam neresi nası olacak hangi gün kaçta kaç gündür girmiyom herşeyden bihaberim yavs

gulshahk
24-12-06, 16:21
biraz daha ayrıntı yer tam neresi nası olacak hangi gün kaçta kaç gündür girmiyom herşeyden bihaberim yavs

imza için kadıköy beşiktaş ile eminönü iskelesi ni arsındaki meydanı düşünüyoruz prş büyük ihtimalle

elyz
24-12-06, 16:22

..yer kadıköy....perşembe düşünülüyor.hele bi izin alınsın netleşecek o zaman...

ssvshy
24-12-06, 16:25
e iyi o zaman duruma göre kaçarım oraya kadıköy uygun hem tiyatro var hem konservatuar yani sanat kokan biryerde sanat için soyunucaz:img-hyste

gulshahk
24-12-06, 16:30
e iyi o zaman duruma göre kaçarım oraya kadıköy uygun hem tiyatro var hem konservatuar yani sanat kokan biryerde sanat için soyunucaz:img-hyste

walla süper olur kaç tam yeri hakikaten bende aralarda kaçayı düşünüyorum göztepe kadıköy arası mekik olayı:img-hyste

pekhüm
24-12-06, 16:48
yaa ben serhatıı yermm yermm:img-in_lo ben programı izleyemedm ya gercktn izleyebilcegmz biyer varmı banada pm atabilirmisinz lütfeeenn nası kacırdm ben yaa piifsss... :icon_sorr :icon_sorr

pinkzone
24-12-06, 16:52
Yorumlarınıza buradan devam ediniz.

Arkadaşlar bu kampanyalar ne kadar daha devam edecek acaba.. Yanlış anlamayın sadece merakımdan soruyorum.

meryemce84
24-12-06, 16:56
Arkadaşlar bu kampanyalar ne kadar daha devam edecek acaba.. Yanlış anlamayın sadece merakımdan soruyorum.

Vallahi dizi geri dönene kadar desem nasıl olur? :happy0064

Elifcim o güzel resimler için çok teşekkürler.:img-wink:
Ankaralı arkadaşlar akşam yarın ne yapacağımız hakkında detaylı konuşalım.:img-yes:

taz_35
24-12-06, 17:00

onlar usanıp diziyi bize geri verene kadar
ankara grubu hadi yeni sayfamız size uğur getirsin her şey istediğimiz ve planladığımız gibi gitsin güler yüzlerle yorum yazın buraya

sevgi86
24-12-06, 17:02

dizinin devam bölümleri çekilmeye başlanana kadar:img-blush
arkadaşlar yeni başlık hayırlı olsun
arada giriyorum dersler of nasıl birikti anlatamam
bir de bakıyorum 250 mesaj döşenmişsiniz
yavaşşşş:img-hyste

pinkzone
24-12-06, 17:06
Arkadaşlar bu dediğiniz çok zor.. Set ekibi çoktan başka ekiplere dağılmıştır kesin.. Dizinin anca tekrarını verir atv.. Siz bence çok ümitlenmeyin. Sadece Atvyi bezdirirsiniz dizinin tekrarını verirler.. Diziyi tekrar başlatması Atv'ye ters gelir.. Onlara göre imajları sarsılır.. Hiçbir kanalda imajını sarasacak girşimlerde kolay kolay bulunmaz. Hele ki atv.

yengecs
24-12-06, 17:08
Arkadaşlar bu dediğiniz çok zor.. Set ekibi çoktan başka ekiplere dağılmıştır kesin.. Dizinin anca tekrarını verir atv.. Siz bence çok ümitlenmeyin. Sadece Atvyi bezdirirsiniz dizinin tekrarını verirler.. Diziyi tekrar başlatması Atv'ye ters gelir.. Onlara göre imajları sarsılır.. Hiçbir kanalda imajını sarasacak girşimlerde kolay kolay bulunmaz. Hele ki atv.

Pardon imaji neden sarsilio?

Onun disinda bende dizinin tekrar yayinlanmasinin zor oldugunu dusunuyorum.

sevgi86
24-12-06, 17:09
atvde imaj mı var ki sarsılsın
dizi atvde izlenir diye
hoop bir de bakıyosun dizi yayından kalkmış
dizinin oyuncuları da haberdar yaptıklarımızdan
bu durumdan hoşnutlar sonuçta biz onları seviyoruz ve tekrar görmek istiyoruz
kırık kanatlar döndüyse biz niye dönmeyelim
demek ki kalakan diziler de geri gelebiliyormuş

_Jade_
24-12-06, 17:12

atv de imaj diye bişey kalmadı ki zaten herkesin güvenini kaybetti artık..herbaşlayan dizisine acaba bu nezaman kalkar diye bakıyo herkes...
ayrıca kanal d de kaldırdığı kaç dizisini tekrar yayına soktu imaj kaybetmedi bence aksine izleyicilerinin isteklerine duyarlı davrandığı için takdir kazandı...

zanaitta
24-12-06, 17:16
Onlara göre imajları sarsılır.. Hiçbir kanalda imajını sarasacak girşimlerde kolay kolay bulunmaz. Hele ki atv.

İmajı mı sarsılır? Eğer tekrardan yayına konulursa, benim ve bu forumdaki çoğu kişinin gözünde yükselir atv. Rating değil kaliteden yana olduğunu bugüne kadar göstermedi - doğal olarak tabi amaç para kazanmak reklam almak- ama bundan sonra diziyi yeniden yayına koyarsa prestiji artacaktır kanalın zannımca...

pinkzone
24-12-06, 17:16
Size göre imajı olamyabilir arkadaşlar.. Ama bir diziyi bitirmişken tekrar başlatmaları kanal açısından sözünden dönemk gibi birşey olur.. Bu geri dönüş onlarda şunu düşünür prestij kaybı.. Kanallar kolay kolay kaldırdılığını yayınlamaz. Tükürdüğünü yalamaz diyorum.. Benim düşücem böyle.. Atv ne kadar acımazsızca kaldırdıysa diziyi.. Acımasızcada geri döndürmeyecektir. Ancak bizleri tatmin etmek için tekrarlarını yayınlarlar. Kanal açısından düşünüyorum.. Elbette bende dönmesini isterim ama.. Atv kolay kolay verdiği karardan dönmez diyorum ben... Tükürdüğünü yalamaz bana göre..

gulshahk
24-12-06, 17:17

imaj derken?? atv onu çoktaaannn kaybetti zaten elimizde final bölümü yayınlandıktan sonra seyirci isteği ile geri dönen dizi örnekleri var demekki imkansız değil hem son aşamalarındayız artık b yerlere sesimizi duyurabildik son bir adım kaldı onu da yaptık mı bu iş tamamdır umutluyuz....

elyz
24-12-06, 17:21
Aslında Atv olsun diye diretmiyoruz..eğer sesimizi biraz duyurabilirsek planlarımızı gerçekleştirirsek o zaman sadece atv nin değil diğer kanallarında dikkatini çekicez..bu da dizimiz için bi fırsat..başka kanallar bu tepkilere karşı dizimizi almak isteyebilir...

taz_35
24-12-06, 17:23
pinkzone haklısın belki dizi geri dönmeyebilir açıkçası benim de atv ye hiç güvenim ve inacım yok belki başka bir kanal ki biz buna daha çok seviniriz ama bu yola girildiyse sonuna kadar gidilicek artık ha sonu neresi diye soruyosan daha yaklaşmadık bile

BlackMamba
24-12-06, 17:24
meryem geri döndüm!!!bir arkadas Atv'nin diziyi yok ettigi gibi beni ortadan kaldırdıgını söylemiş:img-hyste
kac gundur internete giremiyorum tum eylemlerinizi merak ediyorum..galiba pek istedigimiz gibi olmamıs işler ama pes etmemişiz harikasınız!!!
taz_35 avatarına bayıldım bu arada:happy0064

elyz
24-12-06, 17:31
tüh yaa!eklediğim resimler,kampanya yazılarımız ,reklamlar..heppsi öbür sayfada kaldı...:(

gulshahk
24-12-06, 17:34
meryem geri döndüm!!!bir arkadas Atv'nin diziyi yok ettigi gibi beni ortadan kaldırdıgını söylemiş:img-hyste
kac gundur internete giremiyorum tum eylemlerinizi merak ediyorum..galiba pek istedigimiz gibi olmamıs işler ama pes etmemişiz harikasınız!!!
taz_35 avatarına bayıldım bu arada:happy0064

girdik bi yola bakalım sanki herkes karşımızdaymış gibi hissediyorum bazen ama umudumu hiç kaybetmiyorum çünkü biliyorum ki eğer bi şeyleri gerçekleştireceksek, amacımıza ulaşacaksak bu yalnız ve yalnızca umudumuz ve azmimizle olacak kimse gelip buyrun diziniz biz bi hata yaptık pardon demişcek biz alıcaz

yengecs
24-12-06, 17:35
Size göre imajı olamyabilir arkadaşlar.. Ama bir diziyi bitirmişken tekrar başlatmaları kanal açısından sözünden dönemk gibi birşey olur.. Bu geri dönüş onlarda şunu düşünür prestij kaybı.. Kanallar kolay kolay kaldırdılığını yayınlamaz. Tükürdüğünü yalamaz diyorum.. Benim düşücem böyle.. Atv ne kadar acımazsızca kaldırdıysa diziyi.. Acımasızcada geri döndürmeyecektir. Ancak bizleri tatmin etmek için tekrarlarını yayınlarlar. Kanal açısından düşünüyorum.. Elbette bende dönmesini isterim ama.. Atv kolay kolay verdiği karardan dönmez diyorum ben... Tükürdüğünü yalamaz bana göre..

Ne kadar sabit bi fikirlilik bu boyle. Televizyon kanallari izleyici ne istiyosa onu yayinliyo diye biliyodum ben oysaki.. Hatta bazen mide bulandiran program yayinciliginida IQ seviyemizim dusuk oldugunu dusunup yayinlamalarini goz onune alirsak, oldukca izleyiciye oynamiyolarmiydi? Yoksa Aziz Nesinin soyledigi dogru mu bu konuda (bilen bilir)?.

Oysaki senin anlattigin tabirden kanal gurur yapar yayinlamaz cikariyorum ben. Yani klasik turk klisesi oyle mi? Diger kanallarla yaptigi rating savasindada pek basarili degil.. biraksinda bi gurup insan dogru durust bi dizi izlesin oyle degil mi. Cok sey mi istiyoruz.

chissil
24-12-06, 17:39
bu aralar formumuzla pek ilgilenemedim,malum yılbaşı yaklaşıyor..malum askerde nişanlım var :img-blush neler yapabilirim diye ona koşturuyorum..eğer fikri gelen varsa yollanabilecek hediye ile ilgili her türlü fikre açığım :img-wink:
her neyse pinkzone söylediklerinde çok haklı olabilir..şu anda öncelikli amacımız dizimizi geri almak ve bu uğurda elimizden ne geliyorsa yapmak..belki olmadık bi hayale kapıldık..belki prestiji,belki de parası için atv dizimizi tekrar yayına sokmayacak..ama diğer bi amacımız olan, ki bana göre diziyi getirmekten de önemli, kanallar artık bizleri robot olarak göremeyecek,sesimizi çıkararak bunu sağlayacağız..ve bu sayede kanallar kafalarına göre dizi başlatıp,dizi kaldıramayacaklar..ne bizler,ne oyuncular dizimiz ne zaman yayından kalkar korkusu yaşamayacağız..çünkü biz artık susmayacağız!bunu ilan vererek,stand açarak,kanala giderek veya çok daha farklı yollardan göstereceğiz...
birkaç gündür suskun olmam vazgeçtiğim veya vazgeçeceğim anlamına gelmiyor..ve biliyorum ki buradaki arkadaşlarımda benimle aynı fikirde :happy0064

gulshahk
24-12-06, 17:50
bi de söylmeden geçemeyeceğim pinkzone dedi ya hani dizi ekibi kendine yeni bi yol çizmeye başlamıştır bile çoktaan eğer böyle bi şey olmuş olsaydı bence şebnem abla bizi uyarırdı yani bu kadar çaba sarfettiğimiz biliyo herşeu tamam olsa da oyuncuların artık orda olmıycağı gibi bi durumun söz konusu olduğundan bizi haberdar ederdi diye düşünüyorum bilmiyorum belki de yanlış ama böyle walla içimdeki ses bana bunları söylüyo ve doğru yolda olduğumuzu belirtiyo

pinkzone
24-12-06, 17:51
Ben sizin mücadelinizi anlıyorum arkadaşlar.. Sanırım benim de bu diziyi severek izlediğimi unuttunuz.

Ama Atv'ye göre pek reyting yapmamış ve yeterince maddiat kazandıramamış bir diziyi prestij kaybetmek adına yeniden ekrana süreceğini sanmıyorum. İzleyicinin görüşünü bir yerden sonra almıyorlar.. Son karar yine onalra kalıyor.

Eğer dizi tekrar dönecekse.. Bu kanal Atv olmaz diyorum. Kanal 1 Bizim evin hallerini trt 1 de bitmişken almıştı ve yeniden yayınlıyor. Kanal 1 diziyi yeniden başlatma olasılığı yüksek.. Çünkü daha önce böyle birşeyi yaptı. Kanal 1 kabul edebilir gibi geliyor bana.

flakesnow
24-12-06, 17:54
Ya zaten daha kaç gün oldu ki..biz daha yeni başlıyoruz..daha yapacağımız çoook şey var..atv olmazsa başka bir kanal olur..hele bir yapacaklarımızı yapalım...

sahracı
24-12-06, 18:58
öfff bu atv den fenalık geldi bana artık.. valla adını bile duyunca saçlarım diken diken oluyo sinirden.. ya işin komiği de ben kimle görüşüyosam diziyi herkes izliyo halit kıvanç gibi bi usta bile değerini bilip çıkarmış bi tek atv...deliricem valla sanki sürekli başa dönüyoruz..

elyz
24-12-06, 19:05
Sakin göllerin kuğusuyduk
Salınarak suyun yanağında
Yarılan ekmeğin buğusuyduk.

Biri saksımızı çiğneyip gitti
Biri duvarları yıktı
Camları kırdı
Fırtına gelip aramıza serildi
Biri milyon kere çoğaltıp hüzünleri
Her şeyi kötüledi
Bizi yaraladı
Biri şarabımızı döktü
Soğanımızı çaldı
Biri hiç yoktan vurdu kafeste kuşumuzu

Birer yolcuyduk aynı ormanda kaybolmuş
Aynı çıtırtıyla uyanan birer serçe
Hep aynı yerde karşılaşırdık tesadüf bu
Birer tomurcuktuk hayatın kollarında
Birer çiğ damlasıydık
Bahar sabahında gül yaprağında
Dedim ya;
Hiç yoktan susturuldu şarkımız
Yüreğim kanıyor ,yüreğim kanıyor
Bitmeseydi...
Bitmeyecek bizim öykümüz böyle...

elyz
24-12-06, 19:06
yarın ki programı konuşmak için bugün umarım herkes gelir..sessiz kaldı burası yine..

meltem-cmbl
24-12-06, 19:22
yarın ki programı konuşmak için bugün umarım herkes gelir..sessiz kaldı burası yine..

yarın napılıyoo cnm ben bilmiyorumdaaa..........

elyz
24-12-06, 19:39
yarın napılıyoo cnm ben bilmiyorumdaaa..........

ankarada ki arkadaşlar gazetelere gideceğiz ben ondan bahsetmiştim..diğer bu hafta ki programları burda duyuracağız yeniden..

elyz
24-12-06, 19:43

Alıntı:
ben de elimi cebime atıp görülmemiş bir eylem olan ilan işine mali destek sağlamak istiyrum diyenler.......

hala şansınız var...

hemen şimdi...

Alıntı:

Alıntı:

Boş vakti olanlaarrrr!!!

Gelin deniz manzaralı standımızda halkımızla bütünleşeliimmm!!! Vapurlar beyaz köpüklerinden umutlar çıkaralım!!! 10.000 imza toplayıp ATV'yi çatlatalıımmm!!! Ben varım diyenler öm size açık atın mesajı telefon numaramı bonus olarak veriyorum ve hatta çağrı atarsanız ben sizi geri arıyoruummmm!!!

elyz
24-12-06, 19:44
fon için
elyz tarafından gönderildi
arkadaşlar bildiğiniz gibi bi fon oluştrduk..eldeki imkanlar gereği bu işi ben üstlendim..herkes gücü yettiği kadar 3 ytl den az olmamak kaydıyla ,ptt ye gidip 1 ytl karşılığı ,,vereceğim "hesap numarasına adımı da vererek " para yatırması gerekiyo..ve vereceğimiz ilan reklam vs.bu hafta olması için acele etmemiz gerekiyo..ankaradaki arkadaşlar buluştuğumuz zaman veebilirler ayrıca yatırmalarına gerek yok..
ptt hesap no:5310468
bu iş beni içinde zor sorumluluğumun farkndayım ..umarım size güven vermişimdir ....aklınıza asla kötü bişey gelmesin..bu konuda bana ö.m atabilirsiniz..
sevgiler
not:adımı ö.m ile vermeyi tercih ettim ..o yüzden bana ö.m atarsanız sevinirim
bana ulaşamayanlar meryemce,muğlak,Jade,çisil,sevgi den
bilgi alabilir..__________________
.................................................. .........
bu yazıyı lütfen ben yokken ön sayfalara taşıyın her gün oldumu?

5)fona banka yoluyla katılacaklar Ezgi yani muğlak arkadaşımızla irtibata geçiyor..bir özel mesaj kadar yakın size..ya daa eğer ona ulaşamazsanız ,elyz ya da taz35 ile irtibata geçiyor...

sevgi86
24-12-06, 20:07
ben bu akşam bir daha giremeyebilirim siz buralardayken
kesin di mi
yarın 13:30 konuştuğumuz gibi
eğer bir değişiklik olursa ki sanmıyorum bana özel mesajla atar mısınız

bu arada pinkzone kanal1 den bahsetmiş yanılmıyorsam o da atvnin kardeş kanalı
yani bu işte onlardan bize bir hayır geleceğini sanmıyorum
atvde biter bu iş
sonuçta dizinin yapımcısı atv

meryemce84
24-12-06, 20:08
BİR YAPRAK GÖNDER

Bir yaprak gönder bana,
o güzel yaprak için.

BERTOLT BRECHT

---

Selam arkadaşlar ben geldim.
Serhatımızdan duyduğumuz bu güzel şiiri yeni başlığımıza ekleyeyim dedim..:img-wink:

muğlak
24-12-06, 20:27
arkadaşlar fatmanın dediklerinin bir kısmına katılıyorum.
atv diye diretmeyip biraz daha kanal 1 e yüklenirsek çok iyiolacak
mesela atv yi her gün arıyoruz. onun yanında bi de kanal 1 i arayıp bu diziyi almalarını isteyebiliriz.
çok izleyeni olduğunu fakat bazı sıkıntılara kurben gittiğini,
ölçüm cihazlarının sağlıklı bilgi vermediğinii söyleyebiliriz.
dayanak olarak bizden bahseden her kçşe yazısını
internet haberini gösteririz.
atv'nin bizden bıktığını
pek çok oyuncuyla iletişime girdiğimizi
ve şimdiye kadar izlememiş olanların bile bizim eytlemlerimizi görüp diziyi merakla beklediğini söyleriz
bence sonuç alabiliriz.
çok emin olmamakla birlikte kanal1'in atv'nin bünyesinde bir kanal olduğunu biliyorum.
hem daha da kolaylaşacaktır bu kanala transferinin...
dünya kupası maçlarını göstermek için açmıştı bu kalanı atv diye biliyırum...

elyz
24-12-06, 20:34
Ezgicim yapımcı buna yanaşmayacaktır ama..hatırlarsan bi arkadaş bunu onlara söylediğinde ,bu dizi büyük bi prodüksiyon o kanalda olmaz,demişlerdi..kanal 1 hiç izlenmiyor zaten..ha atv ha kanal 1..sonuçta bütçe birdir..kanal 1 için ayrılan bütçe yetmez bu dizi için..

elyz
24-12-06, 20:37
ben bu akşam bir daha giremeyebilirim siz buralardayken
kesin di mi
yarın 13:30 konuştuğumuz gibi
eğer bir değişiklik olursa ki sanmıyorum bana özel mesajla atar mısınız

evet ya bi değişiklik yok dimi?kesin karar verdik..herkes geliyormu peki?orda buluştuğumuzda kimi bekleyeceğimizi bilelim..birde birine sordum reklam işini.10 cm lik reklamın 3 milyarı bulduğunu söyledi:(sanırım biz yarın mütevazi bi şey de karar kılıcaz..aslında baktık olmuyo güzel tek cümlelik bir slogan buluruz..onu yayınlatırız ..yarın şans bizden yana olur umarım..

daisy79
24-12-06, 20:37
arkadaşlar fatmanın dediklerinin bir kısmına katılıyorum.
atv diye diretmeyip biraz daha kanal 1 e yüklenirsek çok iyiolacak
mesela atv yi her gün arıyoruz. onun yanında bi de kanal 1 i arayıp bu diziyi almalarını isteyebiliriz.
çok izleyeni olduğunu fakat bazı sıkıntılara kurben gittiğini,
ölçüm cihazlarının sağlıklı bilgi vermediğinii söyleyebiliriz.
dayanak olarak bizden bahseden her kçşe yazısını
internet haberini gösteririz.
atv'nin bizden bıktığını
pek çok oyuncuyla iletişime girdiğimizi
ve şimdiye kadar izlememiş olanların bile bizim eytlemlerimizi görüp diziyi merakla beklediğini söyleriz
bence sonuç alabiliriz.
çok emin olmamakla birlikte kanal1'in atv'nin bünyesinde bir kanal olduğunu biliyorum.
hem daha da kolaylaşacaktır bu kanala transferinin...
dünya kupası maçlarını göstermek için açmıştı bu kalanı atv diye biliyırum...
Dizinin biteceği haberini ilk duyduğumuzda yapım şirketini arayıp konuşmuştum. O zaman dizinin Kanal1de yayınlanma ihtimalini sormuştum. Bana "bu çok büyük bir prodüksiyon Kanal1 olmaz" demişlerdi. Ama yine de deneyebiliriz tabi. Hatta başka kanallar da olabilir. Ama önce bu hafta için planlananları yapıp sonra bunun için harekete geçmek daha iyi olabilir.
Bu arada arkadaşlar ntvdeki programı kaydettim, önümüzdeki haftasonu nete yükleyeceğim. İsteyen arkadaşlar bana ö.m. atarsa linki gönderirim.

sahracı
24-12-06, 20:44
off nihayet bağlanabildi hatlarda bi gariplik var bağlanaadım bi türlü..neyse konuya döneyim :) kanal 1 aslında yayınlayabilir..çünkü atv nin bi dönemki efsanesi zerdayı da vermişti..ama ne zaman verir orası meçhul işte:bilmim

_Jade_
24-12-06, 20:45
evet ya bi değişiklik yok dimi?kesin karar verdik..herkes geliyormu peki?orda buluştuğumuzda kimi bekleyeceğimizi bilelim..birde birine sordum reklam işini.10 cm lik reklamın 3 milyarı bulduğunu söyledi:(sanırım biz yarın mütevazi bi şey de karar kılıcaz..aslında baktık olmuyo güzel tek cümlelik bir slogan buluruz..onu yayınlatırız ..yarın şans bizden yana olur umarım..

inşallah elifcm yarın şans bizimle olur işimiz yolunda gider...
bende aynı fikirdeyim..tabi önce gazeteyle bi konuşalım kesin bi fiyat alalım ama seri ilanlarda farkedilmiycek bi ilan yerine elimizden gelenin en iisini yapıp 3 kelimeden de oluşsa etkili bi ilan verelim...yapmışken amacına ulaşsın tabi bunun için önce bi konuşmak gerekir...umarım güzel olur herşey...buarada geliyorum ben yarın kesin.... tam kadro buluşuyoruz dimi?

elyz
24-12-06, 20:50
inşallah elifcm yarın şans bizimle olur işimiz yolunda gider...
bende aynı fikirdeyim..tabi önce gazeteyle bi konuşalım kesin bi fiyat alalım ama seri ilanlarda farkedilmiycek bi ilan yerine elimizden gelenin en iisini yapıp 3 kelimeden de oluşsa etkili bi ilan verelim...yapmışken amacına ulaşsın tabi bunun için önce bi konuşmak gerekir...umarım güzel olur herşey...buarada geliyorum ben yarın kesin.... tam kadro buluşuyoruz dimi?

Sevgi ,ben ,sen tamam..Meryemcm belki..Ezgicimden haber bekliyoruz..inşallah tam kadro buluşuyoruz.. Çisil de kesin geliyodu galiba dimi?

of bi halledipte gelelim şu işi yahu:)

taz_35
24-12-06, 20:53
BİR YAPRAK GÖNDER

Bir yaprak gönder bana,
o güzel yaprak için.

BERTOLT BRECHT
meryemim bu şiiri yazmak için girdim bi baktım yazmışın elleine sağlık çok sevdiğim bu şiiri çok sevdiğim serhat tan duyunca adeta tv nin camına yapıştım
eeeeeeeee nasılız bakalım var mı bi gelişme

elyz
24-12-06, 21:01
Ezgiiiiiiiiiiiiii....Başbankam! yarın için tamam diyormusun?geliyorsun dimiiii?

çisilllll?sen?

sahracı
24-12-06, 21:07
kolay gelsin yarın için arkadaşlar. inşallah fiyatta filan uçmazlar da hallolur şu iş...

meryemce84
24-12-06, 21:10
Sevgi ,ben ,sen tamam..Meryemcmbelki.. Ezgicimden haber bekliyoruz..inşallah tam kadro buluşuyoruz.. Çisil de kesin geliyodu galiba dimi?

of bi halledipte gelelim şu işi yahu:)

Ya ben tam kesin bişey diyemiyorum şimdi.:icon_sorr
Yarın sabah gelip gelmeyeceğim kesin belli olur sizden biri burdaysa ona mesaj atarım.

Bende hep birlikte olmayı ve şu işin altından kalkmamızı o kadar çok istiyorum ki..:img-wink:

hot_coutre
24-12-06, 21:13

Moderatör olarak size saygı duymakla beraber karamsar yorumlarınızı yazmamanızı rica ediyorum sevgili pinkzone... insanlar bu işe yüreklerini koydular mesele tek bir dizi olayından çıkalı çok oldu.. Kanal D istekler doğrultusunda Hırsız - Polisi nasıl geri döndürdüyse ATV de dizimizi geri yayınlayacaktır çünkü;

1. Kanalların gururu yoktur, tek meseleleri para kazanmaktır!

2. İmaj sahibi olsalar her akşam medya şaklabanlarını seyretmek zorunda kalmazdık..

3.Şuanda yapılan kampanyaları yorumsuz seyretmeleri de bana göre tamamen ticari kaygıdır neden biliyor muzunuz? Çünkü insanlar ayaklandıkça dizi o kadar gündeme gelecektir ve bir bakacaksınız ki ATV "izleyicilerin yoğun isteğinden vs. vs. diye başlayan sahte nutuklar atıp diziyi yayına sokacak ve yapılan gümbürtüden çıkan reklam parsasını ceplerine indirip el ovuşturacaklardır!!

Nereden mi biliyorum:) ben bir iktisatçı ve eski bir tefeciyim de ondan:img-wink:

Ticari kaygı taşıyan her işletme gibi medya kuruluşları da paragözdür ve bu bi noktaya kadar doğaldır:)

Tekrarların yayınlanması için ise görüşüm aşağıdaki gibidir:

Ağzımıza bir parmak bal çalar gibi tekrarlarını yayınlamaları bana göre çok anlamsız zaten!! Bizim amacımız hayranı olduğumuz sanatçıları görmekten çok emek verilmiş alınteri dökülmüş ve umutlar bağlanmış bir yapıtın böyle hovardaca harcanmasını engellemek ve bu düzenin tekerine çomak sokmak değil mi? Hayranı olduğumuz sanatçıları diğer dizilerinden filmlerden ve tiyatro oyunlarından da takip edebiliriz...
Alın da susun hadi der gibi her gün tekrarını yayınlamaları bana zafer hissi yaşatmaz aksine kandırılmış hissederim kendimi.. Ya hep ya hiç!! Kendi yaptıkları ve zamanında övdükleri bir eserin arkasında duramıyorlarsa bu onların ayıbıdır! Hem sanatçıya hem seyirciye saygısızlıktır!! Bizi "tekrarlarını yayınlamayız haaa" tehditleri ile yıldırmalarına müsade etmeyelim!! O yapımda sanatçıların dışında bir de kamera arkasında ekmek mücadelesi veren insanlar vardı gözardı edemeyiz.. Bu benim fikrim tabi....

Sevgi ve saygıyla...

pekhüm
24-12-06, 21:21
arkadslar bol şans size umarım herşey yolunda gider:img-wink: :good:

taz_35
24-12-06, 21:24
niye herkes bu kadar sessiz bu forum bu kadr sessiz olmazdı noldunuz ya ses verin azcık herkes kendi kendine konuşuyo

sburak
24-12-06, 21:36
Merhaba ben yeni bir üyeyim. Misafir olarak bir süre mesajları okudum ve çabanıza hayran kaldım. Aklıma takılan bir konu yüzünden de üye oldum ve bu konuyu yazmak istiyorum. Az önce belirttiğim gibi yapılması planlanan işler çok profesyonelce geldi bana. Mesajların hepsini okumaya vaktim olmadı. Okuduğum kadarıyla yarın atv önündeki toplanma için izin alınacak ve yanlış bilmiyorsam cuma günü de gerçekleştirilecek.

Aklıma takılan ve beni endişelendiren konuya gelince...

Cuma günü 5 günlük bayram ve yeniyıl tatili başlıyor. Acaba araya bu kadar süre girmesi cuma günü yapılacak toplanmasını yankılarının unutulmasına sebep olabilir mi?

Cuma günü zaten herkeste bir tatil rehaveti olacak. Pazartesi hemen iş başı yapılamayacağı için de acaba arada unutulur mu dahası atv'ce unutturulur mu diye endişeliyim. Böylesine güzel ve çaba gerektiren bir hareketin zamanlama nedeniyle amacına ulaşamaması çok üzücü olur.

Bu konudaki düşünceleriniz nedir acaba? Umarım yanılıyorumdur ve endişem yersizdir?

hot_coutre
24-12-06, 21:39
Arkadaşlar cumadan beri burada yazmaktan helak oldum!!! Pazartesi kaymakamlığa dilekçe vereceğim ama katılmayı düşünenler içinden kimse bana ismini göndermedi nedense... Arkadaşlar ben günde 12 saat aralıksız dikkat gerektiren bir işte çalışıyorum ama 4 gündür kaymakamlık senin emniyet benim koşturup duruyorum!!! Biraz özen lütfen!!!! Gösteri ne zaman hadi izin alalım diye yazmakla olmuyor bu işler ben sorumluluğu dahi üstüme alıp resmi bir dilekçeye imzamı atıp nüfus suretimi bile vereceğim sizden istediğim sadece isimleriniz bu kadar mı zor?? GÖSTERİMİZ CUMA GÜNÜ SAATİYSE EMNİYET BELİRLEYECEK!!! Pazartesi sabah saat09:30a kadar isimlerinizi bekliyorum!!

Ayrıca herkes imza standını soruyor ama kimse ben gelip beklerim yardımcı olurum demiyor... Canlanın arkadaşlar allahaşkınıza!!! Stand için sadece 2 arkadaşım ben de varım dedi Gülşah#1 ve Ebru!!! Peki diğerleri nerede???????????????????????

PERŞEMBE GÜNÜ İZİN ALINMASI HALİNDE KADIKÖY MEYDANINA STANDI KURACAĞIZ SABAH 9DAN AKŞAM 6YA KADAR ORADA EN AZ 3 KİŞİNİN OLMASI GEREKLİ!!! DOLAYISIYLA EN AZ 6 KİŞİYE DAHA İHTİYACIMIZ VAR!!

Bu mesajdan sonra başka hiçbir şekilde bu konuyu duyurmayacağım!! İnanın üzüldüm ve yoruldum artık!!! Ben sponsor görüşmelerine bile başladım!!! Çok özür dilerim ama lütfen yazmaktan daha çok şey yapalım artık!!!

Sevgi ve saygılarımla....

hot_coutre
24-12-06, 21:42
Merhaba ben yeni bir üyeyim. Misafir olarak bir süre mesajları okudum ve çabanıza hayran kaldım. Aklıma takılan bir konu yüzünden de üye oldum ve bu konuyu yazmak istiyorum. Az önce belirttiğim gibi yapılması planlanan işler çok profesyonelce geldi bana. Mesajların hepsini okumaya vaktim olmadı. Okuduğum kadarıyla yarın atv önündeki toplanma için izin alınacak ve yanlış bilmiyorsam cuma günü de gerçekleştirilecek.

Cuma günü 5 günlük bayram ve yeniyıl tatili başlıyor. Acaba araya bu kadar süre girmesi cuma günü yapılacak toplanmasını yankılarının unutulmasına sebep olabilir mi?

Cuma günü zaten herkeste bir tatil rehaveti olacak. Pazartesi hemen iş başı yapılamayacağı için de acaba arada unutulur mu dahası atv'ce unutturulur mu diye endişeliyim. Böylesine güzel ve çaba gerektiren bir hareketin zamanlama nedeniyle amacına ulaşamaması çok üzücü olur.

Bu konudaki düşünceleriniz nedir acaba? Umarım yanılıyorumdur ve endişem yersizdir?

Endişelerinizi paylaştığınız için teşekkürler ve hoşgeldiniz.. Artık bekleyecek zamanımız kalmadı.. Bu gösteri olsun bayram dönüşü haftasonu bir imza standı daha kurmayı düşünüyorum ben... Bu çabalar biryere varacak elbet...

sburak
24-12-06, 21:44
Endişelerinizi paylaştığınız için teşekkürler ve hoşgeldiniz.. Artık bekleyecek zamanımız kalmadı.. Bu gösteri olsun bayram dönüşü haftasonu bir imza standı daha kurmayı düşünüyorum ben... Bu çabalar biryere varacak elbet...

Hoşbulduk ve de hemen cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim

_Jade_
24-12-06, 21:48

öncelikle aramıza hoşgeldiniz...endişelerinizde haklı olabilirsiniz ben de düşünmüştüm acaba daha sonraya mı ertelense diye ama hem karar verilmişken hem de biçoğumuz öğrenci olduğumuz ve bayram sonrası sınavlar falan olacağı için bu tarih daha uygun gibi geldi...
aynı zamanda gösteri bi yayın kuruluşuna karşı yapılacağı ve sonuçta yılbaşı bayram demeden yayınlarına devam edecekleri için sesimizi duyurabiliriz...yine diğer kanallar ve gazeteler de aynı şekilde yayınlarına devam edecekleri için sanırım onları da hem gösteriden hem ilandan haberdar edebiliriz...

meryemce84
24-12-06, 21:51
Arkadaşlar cumadan beri burada yazmaktan helak oldum!!! Pazartesi kaymakamlığa dilekçe vereceğim ama katılmayı düşünenler içinden kimse bana ismini göndermedi nedense... Arkadaşlar ben günde 12 saat aralıksız dikkat gerektiren bir işte çalışıyorum ama 4 gündür kaymakamlık senin emniyet benim koşturup duruyorum!!! Biraz özen lütfen!!!! Gösteri ne zaman hadi izin alalım diye yazmakla olmuyor bu işler ben sorumluluğu dahi üstüme alıp resmi bir dilekçeye imzamı atıp nüfus suretimi bile vereceğim sizden istediğim sadece isimleriniz bu kadar mı zor?? GÖSTERİMİZ CUMA GÜNÜ SAATİYSE EMNİYET BELİRLEYECEK!!! Pazartesi sabah saat09:30a kadar isimlerinizi bekliyorum!!

Ayrıca herkes imza standını soruyor ama kimse ben gelip beklerim yardımcı olurum demiyor... Canlanın arkadaşlar allahaşkınıza!!! Stand için sadece 2 arkadaşım ben de varım dedi Gülşah#1 ve Ebru!!! Peki diğerleri nerede???????????????????????

PERŞEMBE GÜNÜ İZİN ALINMASI HALİNDE KADIKÖY MEYDANINA STANDI KURACAĞIZ SABAH 9DAN AKŞAM 6YA KADAR ORADA EN AZ 3 KİŞİNİN OLMASI GEREKLİ!!! DOLAYISIYLA EN AZ 6 KİŞİYE DAHA İHTİYACIMIZ VAR!!

Bu mesajdan sonra başka hiçbir şekilde bu konuyu duyurmayacağım!! İnanın üzüldüm ve yoruldum artık!!! Ben sponsor görüşmelerine bile başladım!!! Çok özür dilerim ama lütfen yazmaktan daha çok şey yapalım artık!!!

Hadi ya İstanbullular olmuyor böyle! Az laf çok iş değil mi ama?
Biz mi kalkıp gitsek istanbula? Hazır yarında toplanıyoruz 6 kişi..
Bikaç kişide İzmir'den gelir..İşlem tamamlanır heralde..:img-hyste

Unutmadan sburak hoşgeldin..

taz_35
24-12-06, 21:55

ifadelerim sert olduysa baştan özür dilerim;
arkadaşlar bakın herkes kendi çapında çalışyor herkes yapabildiklerini yapıyor yapamayanın da canı sağolsun iyapacağınız tek şey orda sandelyede oturup çay içmek sohbet etmek elinize kağıt alıp kapı kapı dolanmıycaksınız gerçekten kalkıp izmirden ben gelicem sonunda tamam herkesin okulu işi var anlıyorum ama bir şekilde vakit bulabilecek biri varsa lütfen gülşah#2 e adını yazdırsın kimsenin mi vakti yok allah aşkına üç kişi zaten var dönüşümlü olarak durucaksınız zaten
bakın arkadaşımız o kadar işinin arasında koşturdu siz de imkanlarınızı zorlayın mümkünse

sburak
24-12-06, 21:58
Hadi ya İstanbullular olmuyor böyle! Az laf çok iş değil mi ama?
Biz mi kalkıp gitsek istanbula? Hazır yarında toplanıyoruz 6 kişi..
Bikaç kişide İzmir'den gelir..İşlem tamamlanır heralde..:img-hyste

Unutmadan sburak hoşgeldin..

Teşekkürler

taz_35
24-12-06, 22:03

aramıza hoş geldin öncelikle
bana göre araya zaman girmesi olumsuz etkilemez sonuç olarak yapılan tüm aktiviteler belgelenicek o yüzden sorun olmaz diyorum ben

hot_coutre
24-12-06, 22:07
ifadelerim sert olduysa baştan özür dilerim;
arkadaşlar bakın herkes kendi çapında çalışyor herkes yapabildiklerini yapıyor yapamayanın da canı sağolsun iyapacağınız tek şey orda sandelyede oturup çay içmek sohbet etmek elinize kağıt alıp kapı kapı dolanmıycaksınız gerçekten kalkıp izmirden ben gelicem sonunda tamam herkesin okulu işi var anlıyorum ama bir şekilde vakit bulabilecek biri varsa lütfen gülşah#2 e adını yazdırsın kimsenin mi vakti yok allah aşkına üç kişi zaten var dönüşümlü olarak durucaksınız zaten
bakın arkadaşımız o kadar işinin arasında koşturdu siz de imkanlarınızı zorlayın mümkünse

Hayır canım hiç sert olmadı!! İnan her girdiğimde sayfayı yenileyip duruyorum bakalım mesaj var mı diye... Fikir çok ama icraat yok!!!!!!! böyle giderse ATVnin önünde 3 kişi olacak??? İNSAF!!!!!!!!!

Hatta bazen " yeni geldi herşeye burnunu sokuyor bu kadın" filan diye düşünülüp bana antipati duyulduğunu hissediyorum:( Bu kanı oluştuysa şunu söylemek isterimki, işhayatını ve prosedürleri bilen biri olarak ciddi hareket etmeyi istiyorum o kadar.. Eğer böyle bişey hisseden varsa beni devreden çıkarıp adını Gülşah#1e göndersin lütfen...
Sevgiyle..

Sevgiyle

elyz
24-12-06, 22:09
Önemli!!!!!!
lütfen ya herkes nerdeeeee?
ankara-istanbul-izmir tüm Türkiyeeee!
hadi artık toparlanın...yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık..bu hafta dananın kuyruğu kopacakk..Arkadaşlar özellikle bu hafta sonu çok heyecanlı ve hareketli olmamız gerekiyodu..noldu size yaa?

sevgi86
24-12-06, 22:10
merhaba pekhüm ve sburak
o çekincelerinde biraz haklısın ama zaten dizi biteli 2 hafta oldu iş işten geçmeden çözüme koşalım:good:

ecetosun
24-12-06, 22:10
ben daha önce defalarca söyledim hatta birilerine özel mesaj attım bana tarih ve saati kesin olarak söyleyin ben izmitten arkadaşımı yollarım demiştim ama malesef kimseden cvp gelemedi bende artık "zorla göndermiyim bari" dedim.çünkü hiç birşekilde cvp gelmedi.burda kendim yazıp kendim okuyorum.Ama ben yinede söylüyorum.Eğer buluşmanız cuma günü olacaksa bir arkadaşımı yollıcam hatta yayında 2-3 arkdaşını getirebilir.Bunuda son kez yazıcam bir daha yazmıcam.Sizden istediğim sadece kesin bir saat vermeniz çünkü ark. istanbulu hiç bilmiyor ona göre kendini ayarlar.

taz_35
24-12-06, 22:15
Hayır canım hiç sert olmadı!! İnan her girdiğimde sayfayı yenileyip duruyorum bakalım mesaj var mı diye... Fikir çok ama icraat yok!!!!!!! böyle giderse ATVnin önünde 3 kişi olacak??? İNSAF!!!!!!!!!

Hatta bazen " yeni geldi herşeye burnunu sokuyor bu kadın" filan diye düşünülüp bana antipati duyulduğunu hissediyorum:( Bu kanı oluştuysa şunu söylemek isterimki, işhayatını ve prosedürleri bilen biri olarak ciddi hareket etmeyi istiyorum o kadar.. Eğer böyle bişey hisseden varsa beni devreden çıkarıp adını Gülşah#1e göndersin lütfen...
Sevgiyle..

Sevgiyle
canım ne demek yeni geldi herşeye burnunu sokuyo ya olur mu öyle şey sen o kadar şey ayarladın ve en doğal hakkın yaptıklarına yardım istemen bana göre sonuç olarak bu işten senin kişisel çıkarın en fazla bizim kadar yani sevdiğin bir diziyi geri almak haksızlığa sesini yükseltmiş olmak

hot_coutre
24-12-06, 22:15
ben daha önce defalarca söyledim hatta birilerine özel mesaj attım bana tarih ve saati kesin olarak söyleyin ben izmitten arkadaşımı yollarım demiştim ama malesef kimseden cvp gelemedi bende artık "zorla göndermiyim bari" dedim.çünkü hiç birşekilde cvp gelmedi.burda kendim yazıp kendim okuyorum.Ama ben yinede söylüyorum.Eğer buluşmanız cuma günü olacaksa bir arkadaşımı yollıcam hatta yayında 2-3 arkdaşını getirebilir.Bunuda son kez yazıcam bir daha yazmıcam.Sizden istediğim sadece kesin bir saat vermeniz çünkü ark. istanbulu hiç bilmiyor ona göre kendini ayarlar.

ececim bak defalarca yazdım Cuma günü olacak ama saati bilmiyoruz henüz, emniyet hangi saate tamam derse o zaman olacak... istediğim sadece katılacakların isimleri....

hot_coutre
24-12-06, 22:21
canım ne demek yeni geldi herşeye burnunu sokuyo ya olur mu öyle şey sen o kadar şey ayarladın ve en doğal hakkın yaptıklarına yardım istemen bana göre sonuç olarak bu işten senin kişisel çıkarın en fazla bizim kadar yani sevdiğin bir diziyi geri almak haksızlığa sesini yükseltmiş olmak

canım başka bişey gelmiyor aklıma ne yapayım.. anlamlandıramıyorum... Cumadan beri yazıyorum, stand için gönüllü lazım diyorum ses yok!! isimleri gönderin dilekçeye ekleyeceğim diyorum ses yok!!! Allahaşkına kendimi "yok" gibi hissetmeye başladım işte o zaman aklıma "yok sayıldığım" geliyor .. yukarıda yazdığım mesajları tekrarlamayacağım, herkes geldiğinde eski sayfalara göz gezdiriyor zaten görmek isteyen görür... Ama pazartesi dilekçede 3 isimle gidersem kaymakamlık bana gülerrrr!!!!!!

ecetosun
24-12-06, 22:25
ececim bak defalarca yazdım Cuma günü olacak ama saati bilmiyoruz henüz, emniyet hangi saate tamam derse o zaman olacak... istediğim sadece katılacakların isimleri....

Tarihi şuan sormuyorum.önceden defalarca sorduğumu belirtmek istedim.Saatide şunun için soruyorum.Arkadaşım istanbulu hiç bilmiyor.Atv ne tarafta onu bile bilmiyoruz.izmitten saat kaçta çıkarsam orya yetişirim diye hesap yapıyor.ama sizyardımcı oluruz diyorsanız tmm. yada gerek yok vakit bulamayız derseniz boşuna yollara dökülmesin kız.Kaybolur bide oralarda.arasamda bulamam sonra:img-wink:

elyz
24-12-06, 22:35
canım başka bişey gelmiyor aklıma ne yapayım.. anlamlandıramıyorum... Cumadan beri yazıyorum, stand için gönüllü lazım diyorum ses yok!! isimleri gönderin dilekçeye ekleyeceğim diyorum ses yok!!! Allahaşkına kendimi "yok" gibi hissetmeye başladım işte o zaman aklıma "yok sayıldığım" geliyor .. yukarıda yazdığım mesajları tekrarlamayacağım, herkes geldiğinde eski sayfalara göz gezdiriyor zaten görmek isteyen görür... Ama pazartesi dilekçede 3 isimle gidersem kaymakamlık bana gülerrrr!!!!!!

lütfen önce bi sakin olalım..valla bize hiç yakışmıyor..evet haklısın kimsenin sana ismini yazdırmamasına bende içerledim..çünkü bu ciddi bi işti ve herşey yolunda gidiyordu..şimdi kimsenin olmaması beni endişelendiriyor..sen şunu yapabilirsin:geçen hafta bir araya gelip istanbul grubu olarak bi karar almıştınız..o zaman kimler geliyodu?
yine aynı kişileri yaz bence..çünkü o zaman gelecek olanlar sadece iş ertelendiği için vazgeçecek hali yok..listede ismi olsada yinede işi çıkar gelmezse bişey olmaz..sonuçta yoklama yapılmayacak kimler gelmiş diye..sen o kişileri yine yaz listeye..burdan sadece onlara şu gün şu saatte toplanıyoruz diye mesaj atarız..tamam?kendimizi yıpratmayalım..böyle zarar veriyoruz amacımıza ve hiç sırası değil...sen hiiç dert etme..yarın o listeyle git ve izini al..olurmu?düşünme gerisini hallederiz..inan bana..

hot_coutre
24-12-06, 22:42
lütfen önce bi sakin olalım..valla bize hiç yakışmıyor..evet haklısın kimsenin sana ismini yazdırmamasına bende içerledim..çünkü bu ciddi bi işti ve herşey yolunda gidiyordu..şimdi kimsenin olmaması beni endişelendiriyor..sen şunu yapabilirsin:geçen hafta bir araya gelip istanbul grubu olarak bi karar almıştınız..o zaman kimler geliyodu?
yine aynı kişileri yaz bence..çünkü o zaman gelecek olanlar sadece iş ertelendiği için vazgeçecek hali yok..listede ismi olsada yinede işi çıkar gelmezse bişey olmaz..sonuçta yoklama yapılmayacak kimler gelmiş diye..sen o kişileri yine yaz listeye..burdan sadece onlara şu gün şu saatte toplanıyoruz diye mesaj atarız..tamam?kendimizi yıpratmayalım..böyle zarar veriyoruz amacımıza ve hiç sırası değil...sen hiiç dert etme..yarın o listeyle git ve izini al..olurmu?düşünme gerisini hallederiz..inan bana..

Bitanem yolumdan dönmüyor ve pes etmiyorum inan!! Sadece içerliyorum! Şebnem Abla bile kısıtlı zamanında bizlere destek oluyor düşünsene..gösteri günü ben de ATV'de olurum çabalarınızı onlara anlatırım yüreğimle size desteğim diyor halbuki mecbur değil.. Ama bir amaçta kenetlenen bizlerde laf çok ama icraat yok.. Çok mu zor bir özel mesaj atıp ismim bu ben de varım demek????? işyerinden 1 saat izin alınamaz mı? Bu kadar zor olamaz!!! Kimse korkmasın biz illegal bir örgüt değiliz başımız belaya girmez!!! Yapılan anayasal bir hak ve biz herşeyi kanun ve nizamına uygun yapıyoruzz!!!! Kendine gel İSTANBUUUUULLLLLLL!!!!!!!!

elyz
24-12-06, 22:50
Biz Ankara grubu yarın toplanıyoruz..dost kitapevi 13.30...ve gazetelere gidiyoruz..bu arada umarım yrini biliyorsunuzdur arkadaşlar..bende sadece sabahın adresi var..beştepeler diyor ..daha önce hiç gitmedim..umarım buluruz..onun dışında milliyetemi gidecektik..birde ben Vatan gazetesi yazarı mehmet gülere bi mail attım..ilan için yardımcı olabilirmi diye sordum..belki yarın bi cevap yazar..bekliyorum..

Valla ben yarın bu iş ya olacak ya olacak diyorum..görüldüğü gibi uzadıkça zora giriyor..ve artık yeter diyorum..tahammülüm kalmadı..bu hafta lütfen ama lütfen ama lütfen lütfen lütfen...programı gerçekleştirelim..ya bi yapalım eminim hem biz rahatlıcaz hemde bişeyler değişecek eminim..

ha gayret diyorum..
ha gayret!!!

elyz
24-12-06, 22:59
Gülşahcm,sen dediğimi yap..aynı kişileri listeye yaz..ben şimdi Aşikara mail atıcam..ayrıca ecetosunun dediği kişileride yaz bence listeye..gelmek istiyorlarsa bizim için ne güzel öyle değilmi?onlarıda yaz..izin işini hallet yarın..bu çok önemli..
zaten bu sessizlik canımı sıkıyor...birde anything yani begümde yarın geliyor foruma uğrayacağını söylemişti arkadaşı..onada ulaşıp sorabilirsin..
Valla kendimden geçtim sırf oyuncularımızın bize duydukları güvenden dolayı üzülüyorum..buraya kadar geldik..bi şekilde bu iş olacak..

meryemce84
24-12-06, 23:11
Biz Ankara grubu yarın toplanıyoruz..dost kitapevi 13.30...ve gazetelere gidiyoruz..bu arada umarım yrini biliyorsunuzdur arkadaşlar..bende sadece sabahın adresi var..beştepeler diyor ..daha önce hiç gitmedim..umarım buluruz..onun dışında milliyetemi gidecektik..birde ben Vatan gazetesi yazarı mehmet gülere bi mail attım..ilan için yardımcı olabilirmi diye sordum..belki yarın bi cevap yazar..bekliyorum..

Yaşasın ben kesin geliyorum :happy0064
Bende bilmiyorum gazetelerin yerlerini ne olacak?
Sora sora buluruz artık.
Sanırım Özlem milliyetin yerini biliyordu..:img-wink:

_Jade_
24-12-06, 23:14
Yaşasın ben kesin geliyorum :happy0064
Bende bilmiyorum gazetelerin yerlerini ne olacak?
Sora sora buluruz artık.
Sanırım Özlem milliyetin yerini biliyordu..:img-wink:

yok meryemim ben değil sevgi biliyodu..bize yakın hergün önünden geçiyorum falan demişti...sanırım meclis parkının oralarda biyerde demişti....
gelmene de çok sevindim Ankara grubu olarak eksiksiz gidelim...:img-wink:

meryemce84
24-12-06, 23:18
yok meryemim ben değil sevgi biliyodu..bize yakın hergün önünden geçiyorum falan demişti...sanırım meclis parkının oralarda biyerde demişti....
gelmene de çok sevindim Ankara grubu olarak eksiksiz gidelim...:img-wink:

Pardon ya hatlar karıştı bende.
Sevgi kesin gelecek sanırım.Çisil gelecek mi acaba?

maison
24-12-06, 23:19
iyi aksamlar...
kimse yokmu...???...ses verin arkadaslar...:icon_sorr :icon_sorr...elyz yapilacaklari tekrar öne tasirmisin...???

elyz
24-12-06, 23:20
kızılayda ki postane öğle tatili veriyomu biliyomusunuz?ona göre gideyim..eğer veriyosa 12 den önce gitmem gerek:(

hot_coutre
24-12-06, 23:21
Ben 1 saat yokum arkadaşlar çeviri yapmam gerekiyor... Umarım döndüğümde mesaj kutumda gösteriye katılacakların mesajları olur:img-pilot

_Jade_
24-12-06, 23:24
kızılayda ki postane öğle tatili veriyomu biliyomusunuz?ona göre gideyim..eğer veriyosa 12 den önce gitmem gerek:(

elifcim emin olmamakla beraber veriyodur diye düşünüyorum...veriyosa 13.30 da açarlar..12 den önce gitmek zor olmaz mı senin için?..bekleriz açıldıktan sonra parayı almanı...sorun olmaz....

elyz
24-12-06, 23:25

Alıntı:

hala şansınız var...

hemen şimdi...

Alıntı:

Alıntı:

Boş vakti olanlaarrrr!!!

elyz
24-12-06, 23:29
elifcim emin olmamakla beraber veriyodur diye düşünüyorum...veriyosa 13.30 da açarlar..12 den önce gitmek zor olmaz mı senin için?..bekleriz açıldıktan sonra parayı almanı...sorun olmaz....

hımm.zor olur valla..o zaman beraber gider çekeriz..

hot_coutre
24-12-06, 23:34
Ömrümü yediniiizzzz:img-pilot Aklım hep burada kalıyo çalışamıyoommmm:img-hyste

Şu işi kafayı sıyırmadan halletsek iyi olcak:img-pilot :img-pilot

(tamam tamam çok da normal sayılmayız deliyiz deliiiii:img-pilot )

meryemce84
24-12-06, 23:40
hımm.zor olur valla..o zaman beraber gider çekeriz..

Evet öyle yapalım. Sen paraları alıp kaçamazsın böylelikle :img-hyste

ANKARA ÇIKARMASI

Buluşma günü ve Saati: 25 Aralık Pazartesi 13:30

Buluşma yeri: karanfildeki dost kitap evi...

Tanınma: Elimizde sinema dergisi olacak..

Duyurulur! Ankara da olupta gelmek isteyenlere kapımız açıktır

elyz
24-12-06, 23:42
murat: işte bizim silahımız bunlar..müşteriyi bunlarla kendimize çekicez..
nalan:bumuydu.. murat tarih oldu bunlarr
murat: yapma inancını yitirme yaa,bana güvenin iğne atsak yere düşmeyecek burda
joker:artık müşteri bunları istemiyoki abi,süpermen batman olsa neyse
zekai:tahta bacak kimin ilgisini çeker ki?
joker:sen şimdi ateş üfleyen adamda istersin..pardon ama abi ölme eşşeğim ölme
ramize:hayal bunlar çocuğum rüya rüya..
murat: hayalse hayal,umutsa umut..hıı?korkuyomusunuz?abi eski panayır ortamını bilenleri geri getiricez..onlar çocuklarını çocukları torunlarını getiricek,onlar gelmezse biz onların ayağına gidicez..
nalan: peki nasıl yapıcaz bunu?
murat: gümbür gümbür bi tanıtım yaparız..köy köy dolaşırız..yeterki bizi hissetsinler ,bizi biziii..makineleri değil..ramize onlar tahta bacağı,deniz kızını ,tel cambazını geri istiyolar hatıralarını geri istiyorlar,bizde onlara hatıralarını geri vericez..
hıı?
ramize:hadi bakalım..yapta görelim

elyz
24-12-06, 23:53
Hİİİ!!!Ankara ekibi,gaztelere giderken ne götürcez?dökümanlar kimde?

meryemce84
24-12-06, 23:55

Bende ilanla ilgili bişey yok ya.
Sen bende var demiştin sanki geçen hafta..:img-wink:

hot_coutre
24-12-06, 23:57

EELİİİFFFFFF... Yarın gazetelere gitmeden önce bi görüşelim ben de fiyat alcam tamam mıııııı:img-wink: 13:30 da aricam seni müsait olursun di mi?:love05:

elyz
25-12-06, 00:00
EELİİİFFFFFF... Yarın gazetelere gitmeden önce bi görüşelim ben de fiyat alcam tamam mıııııı:img-wink: 13:30 da aricam seni müsait olursun di mi?:love05:

tabi ki..müsaitim,arayabilirsin...

ya bende ilanla ilgili bişey yoookkk...sadece sevmek korumaktır grafik resmi var.. sloganı kim yazmıştı?

_Jade_
25-12-06, 00:01

cnm ben de de hiçbişey yok...metin ben de var demiştin diye hatırlıyrm bide resim gerekiyo resimli ilan verebilirsek şayet....başka da bişey gerekmiyo heralde...eğer faks çekceksek kanala isim listesi, ezginin metini falan gerekebilir ama onlarda yok bende...

meryemce84
25-12-06, 00:02
tabi ki..müsaitim,arayabilirsin...

ya bende ilanla ilgili bişey yoookkk...sadece sevmek korumaktır grafik resmi var.. sloganı kim yazmıştı?

Emel yazmıştı sanırım.Ona ulaşmamız lazım.
Ya hazırlıksız gidiyormuşuz da haberimiz yokmuş..:icon_sorr

_Jade_
25-12-06, 00:06
Emel yazmıştı sanırım.Ona ulaşmamız lazım.
Ya hazırlıksız gidiyormuşuz da haberimiz yokmuş..:icon_sorr

harbiden bomboş gidiyomuşuz haberimiz yok...emel metni yazmıştı diğer başlıkta olması lazım bi bakınalım...buluruz...

elyz
25-12-06, 00:09
ya bende nebişin hazırladığı imzalar var..faks çekeriz diye almıştım...isim listesi var..1 adet resim var...sloganı Emel yazmıştı öbür sayfada kaldııı...

_Jade_
25-12-06, 00:10
buldum metni

Sevgi; korumaktır,
Sevdiğine bağlanmak,
Ona sahip çıkmaktır.
İnandığın, savunduğun değerlerin yok olmasını istemiyorsan, sende şiddetten ,silahtan ve kandan yorulduysan, çocuğun ve kendin için; geleceğin için bize destek ol.
“TÜM KAYBETTİĞİNİ SANANLAR İÇİN; ERKEKLER AĞLAMAZ”

BlackMamba
25-12-06, 00:14
annem sag salim varmıssın istanbula!!cok sevindim..yine beklerim evin her zaman hazır..yoklugumda seninle ilgilenen kardeslerimede tesekkur ederim bu arada..ozellikle MERYEM!!!

elyz
25-12-06, 00:15
buldum metni

Sevgi; korumaktır,
Sevdiğine bağlanmak,
Ona sahip çıkmaktır.
İnandığın, savunduğun değerlerin yok olmasını istemiyorsan, sende şiddetten ,silahtan ve kandan yorulduysan, çocuğun ve kendin için; geleceğin için bize destek ol.

tamamdır:good: diskete kaydettim ..yanıma alıcam yarın..

hot_coutre
25-12-06, 00:17
buldum metni

Sevgi; korumaktır,
Sevdiğine bağlanmak,
Ona sahip çıkmaktır.

Sadece fikir olsun diye birşey söylemek istiyorum arkadaşlar.. Bu metin çok güzel ama uzun biliyorsunuz.. Alternatif yazılarımız olursa iyi olur önemli olan "erkekler ağlamaz" dizisini vurgulamak ilanda... mesela

"SEVMEK KORUMAKTIR, SEVDİĞİNE SAHİP ÇIKMAKTIR! UNUTULMAYA BAŞLANAN TÜM DEĞERLER ÇİN ERKEKLER AĞLAMAZ EKRANA GERİ DÖNMELİ"

olamaz mı.. bir alternatif sadece... belki metin kısaltıp minik bir resim koydurulabilinir

meryemce84
25-12-06, 00:18
annem sag salim varmıssın istanbula!!cok sevindim..yine beklerim evin her zaman hazır..yoklugumda seninle ilgilenen kardeslerimede tesekkur ederim bu arada..ozellikle MERYEM!!!

Hoşgeldin kardeşim..
Seninde sağ salim dönmene çok sevindim..:happy0064

Annemize gözümüz gibi baktım emin olabilirsin.
Değil mi annecim?Sende hoş geldin..:happy0064

meryemce84
25-12-06, 00:19
"SEVMEK KORUMAKTIR, SEVDİĞİNE SAHİP ÇIKMAKTIR! UNUTULMAYA BAŞLANAN TÜM DEĞERLER ÇİN ERKEKLER AĞLAMAZ EKRANA GERİ DÖNMELİ"

olamaz mı.. bir alternatif sadece... belki metin kısaltıp minik bir resim koydurulabilinir

Güzel olur iyi düşünmüşsün canım.:good:
Bakalım yarın bütçemize uygun bişeyler yapacağız..

hot_coutre
25-12-06, 00:21
Güzel olur iyi düşünmüşsün canım.:good:
Bakalım yarın bütçemize uygun bişeyler yapacağız..

Sade ama vurucu birşey de etkili olabilir diye düşündüm... Aklımızın bi köşesinde bulunsun:img-wink:

_Jade_
25-12-06, 00:21
Sadece fikir olsun diye birşey söylemek istiyorum arkadaşlar.. Bu metin çok güzel ama uzun biliyorsunuz.. Alternatif yazılarımız olursa iyi olur önemli olan "erkekler ağlamaz" dizisini vurgulamak ilanda... mesela

gülşahcım çok haklısın...bu metni zaten sadece seri ilanlar bölümünde yayınlayabiliriz...diğer tarafa gücümüz yetmez...gazeteyle bi konuşalım bakalım ama sanırım mecburen kısaltmak zorunda kalıcaz ve etkili tek bi cümle yayınlatabiliriz...senin söylediğinin de olabilir...başka kısa cümleler aklına gelen varsa söylesin alternatif olsun bize...

buarada şebnem hanım hoşgeldiniz sefalar getirdiniz...

hot_coutre
25-12-06, 00:23
Hiiiiiiiiiiiiii Şebnem Abla gelmiişşşşşşşşşşş:img-in_lo

Hoşgeldinizzz Gülperisi:love05:

savasava
25-12-06, 00:26

ah benim canım yavrum;
kıyamam sana ben:love01:
nasıl özledim bilsen:img-in_lo
ne de güzel öğretlemişsin arkadaşlarını:good: ço iyi baktılar bana:img-pilot
(aslında ben onlara baktım,çaktırma)
öpüyorum gözlerinden:img-angel meleğim benimmmmmmmmm

elyz
25-12-06, 00:26
gülşahcım çok haklısın...bu metni zaten sadece seri ilanlar bölümünde yayınlayabiliriz...diğer tarafa gücümüz yetmez...gazeteyle bi konuşalım bakalım ama sanırım mecburen kısaltmak zorunda kalıcaz ve etkili tek bi cümle yayınlatabiliriz...senin söylediğinin de olabilir...başka kısa cümleler aklına gelen varsa söylesin alternatif olsun bize...

buarada şebnem hanım hoşgeldiniz sefalar getirdiniz...

yok ben seri ilanlar sayfasına sıcak bakmıyorum..paramız boşa gider..hiç gereği yok..kısa bişey buluruz ama doğru dürüst bi sayfada olur..hatta tek cümleye indiririz ama seri ilanlar kısmı çok gereksiz olur..bence yani..neyse bi gidelim bakalım..nolacak?hayırlısı..

BlackMamba
25-12-06, 00:28
ah benim canım yavrum;

siz bizim gozbebegimizsiniz bunun için kimseye tembihte bulunmama gerek yok..bundan sonra hep sizileyiz biz..
yoklugumda dedikoddular yapılmıs ona atıfta bulunmak istemistim..muglak ya meryemin ya da benim yanımda oldugunuzu soylemiş..
bir de dizi hakkında iyi haberler gelsin artık kardeslerim daha fazla uzulmesin!!

hot_coutre
25-12-06, 00:29
Delircem yaaa.. Kurtlar Vadisi dizisinde Çakır ölünce tam sayfa vefat ilanı verdi diziyi izleyenler biz seri ilanlara bile yetişemiyoruz haksızlık buu:icon_sorr Zengin bi yandaş bulmak lazım ben bi mail atayım şu sosyetiklere belki insafa gelirler yaaa:) (şaka yapıyorum sanıyosunuz di mi yanılıyosunuz valla atacam mail:) )

savasava
25-12-06, 00:29
Hiiiiiiiiiiiiii Şebnem Abla gelmiişşşşşşşşşşş:img-in_lo

Hoşgeldinizzz Gülperisi:love05:

geldim bebeğim;
bu ne sevinçli karşılama böyle
yanındaymışım gibi duydum sesini inan:cheer:
nasılsın?

meryemce84
25-12-06, 00:31
ah benim canım yavrum;

Ya biiiz ve özellikle beeeen!...:icon_sorr
Dün geceden bizi öpmeden gittiniz..
Şimdi bütün öpücükler Seyrana ooohh!
Acaba bizde bikaç gün yok mu olsak ortalıktan..:img-hyste

_Jade_
25-12-06, 00:31
yok ben seri ilanlar sayfasına sıcak bakmıyorum..paramız boşa gider..hiç gereği yok..kısa bişey buluruz ama doğru dürüst bi sayfada olur..hatta tek cümleye indiririz ama seri ilanlar kısmı çok gereksiz olur..bence yani..neyse bi gidelim bakalım..nolacak?hayırlısı..

bence de elifcim oraya verdiğimiz ilanı biz bile arayınca zor buluruz kaldıki kör sağır rolü yapan atv nası görsün?...oyüzden dedim, oraya verceğimiz para yerine kısaltıp uygun olan başka bi yere veririz ilanımızı...bi gidelim konuşalım bakalım uygun bi yer buluruz umarım...yarın herşey istediğimiz gibi gitsin güzel haberlerle dönelim foruma inşallah...

BlackMamba
25-12-06, 00:33
ilahi meryem ozel mesajına cok guldum!!!ben ilk anda cevabını verirsin diye beklemiştim..:img-hyste
Ciner gurubuna ulacabilecek arkadas vardı kimdi kendini hatırlatabilirmi acaba??bu hazırlanan dosyadan bir tanede yukarı gondersek diyorum..belki adamın ne kadar kotu bir yayın politikasına sahip oldugundan haberi yoktur..bizden duyarda tesekkur etmek için dizimizi geri verir belki!!fakir ama gururlu gencler olarakta geri cevirmeyiz kabul ederiz bu teklifi:)

hot_coutre
25-12-06, 00:33
geldim bebeğim;
bu ne sevinçli karşılama böyle
yanındaymışım gibi duydum sesini inan:cheer:
nasılsın?

Sizi görüp de sevinmemek ne mümkün :) Geceyarısı da güneş açarmış meğer anladık:img-in_lo

Çok iyiyim ablacım gökyüzüne baktım içimdeki tüm yaralar iyileşmeye yüz tuttu, iyi ki varsınız.. Sayenizde neler değişti bende bi bilseniz...
:love05:

savasava
25-12-06, 00:34
şimdi de
bütün sevenler için
forumun güzelleri için
erkekler ağlamaz için
birbirini kıskanıp beni deliye çevirenler için
ırak ın kurtuluşu,filistin in kurtuluşu için
barış için
kardeşlik için
bünün annelerin evlatlarıyla arasını bozan şefkat paylaşımı için

merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:) ) :) :) :) :)

meryemce84
25-12-06, 00:36
ilahi meryem ozel mesajına cok guldum!!!ben ilk anda cevabını verirsin diye beklemiştim..:img-hyste

Ben ilk anda anlayanmadım ki!Kafa kalmadı bende bugün çok çalıştıda..
Kendinden bahsediyorsun sağ salim diye zannaettim..
Hain kardeş demek sendeydi Şebnem Hanım..
Bak bak bak bak!:img-hyste

BlackMamba
25-12-06, 00:36
arkadaslar bu forum bir Atv'nin diziyi yayından kaldırmasını kabul edemedi bir de Şebnem Hanımın annem oldugunu!!tamam anne pilüçlerini ve koçlarını opebilirsin ben kıskanmıyorum..ayrıca dagıttıgın her opucuk dizimiz için calısan bu kardeslerime moral olsun da yarın iyi haberler duyalım..

hot_coutre
25-12-06, 00:37
Ciner gurubuna ulacabilecek arkadas vardı kimdi kendini hatırlatabilirmi acaba??bu hazırlanan dosyadan bir tanede yukarı gondersek diyorum..belki adamın ne kadar kotu bir yayın politikasına sahip oldugundan haberi yoktur..bizden duyarda tesekkur etmek için dizimizi geri verir belki!!fakir ama gururlu gencler olarakta geri cevirmeyiz kabul ederiz bu teklifi:)

beeeeeeeeennnnnnnnn:img-pilot arkadaşlar aslında sonuçlanana kadar bahsetmek istemiyordum ama neyse... Turgay Ciner'e ulaşmak mümkün değil Kenan beyden randevu çabalarım sürüyor, sekreteriyle hoşsohbete girdim eğer mümkün olursa gittiği herhangi bir yerde yakalamayı düşünüyorum ve hatta kırmızı transparan elbisemi giyecem:img-pilot

(şu pilota da çok gülüyorum yaa suratı ne sevimli ayynı benn :img-pilot )

BlackMamba
25-12-06, 00:42
beeeeeeeeennnnnnnnn:img-pilot arkadaşlar aslında sonuçlanana kadar bahsetmek istemiyordum ama neyse... Turgay Ciner'e ulaşmak mümkün değil Kenan beyden randevu çabalarım sürüyor, sekreteriyle hoşsohbete girdim eğer mümkün olursa gittiği herhangi bir yerde yakalamayı düşünüyorum ve hatta kırmızı transparan elbisemi giyecem:img-pilot

allahım bu nasıl bir forum boyle..bir sonuc elde edemedik mi herkes dişiliğini kullanıyor!!daha oncede bir grup arkadasımız meydanda soyunacaktı bu kanal için..yapmayın arkadaslar..biz oyle bir ekibiz ki bir yolunu bulacagız..:img-hyste
cocugu falan varsa okudugu okulu bulalım cocugun cantasına koyalım dosyayı..alışveriş yaparken sepetlerine atalım..bir arkadas lambalarda camını siler gibi yaparken bir digeri kapıyı acıp dosyayı arabaya atsın..vb

hot_coutre
25-12-06, 00:45
allahım bu nasıl bir forum boyle..bir sonuc elde edemedik mi herkes dişiliğini kullanıyor!!daha oncede bir grup arkadasımız meydanda soyunacaktı bu kanal için..yapmayın arkadaslar..biz oyle bir ekibiz ki bir yolunu bulacagız..:img-hyste
cocugu falan varsa okudugu okulu bulalım cocugun cantasına koyalım dosyayı..alışveriş yaparken sepetlerine atalım..bir arkadas lambalarda camını siler gibi yaparken bir digeri kapıyı acıp dosyayı arabaya atsın..vb

Hayatım lütfen gerçekçi ol ilgilenmez bile o zaman:img-hyste Ama bi şarap lütfen elbisemin renginde diyerek gözlerine buğulu buğulu bakarsam bi de 333 dedim mi tamamm:img-pilot (allahım abimler beni kesin doğrar bi duysalar:img-hyste )

meryemce84
25-12-06, 00:51
Ben bi öpücük belkiyordum ama ..:icon_sorr
Bize yarın için uğur getirir diye düşünüyordum..

BlackMamba
25-12-06, 00:54

allahım yine gelip butun opucukleri ben aldım sana kalmadı!!bu arada annem mesaj kutunu bosaltırsan sevinirim..

hot_coutre
25-12-06, 00:55

Ben öpsem :love05: :img-pilot

Tamam ya kızma allaa allaa kötü bişi mi dedim gidiyorum taam:img-hyste

meryemce84
25-12-06, 01:01
allahım yine gelip butun opucukleri ben aldım sana kalmadı!!bu arada annem mesaj kutunu bosaltırsan sevinirim..

Çekil aradan hain kardeş .
Yaprtıklarını unutmadım bide bana gülüyorsun.
Hem suçlusun hem güçlü oooh ..:img-hyste

Ben gidiyorum..:sad53:

savasava
25-12-06, 01:01

yarın napacağınızı anladıysam arap olayım:img-hyste
ammaaaaaaaaaaa
ben seni öksüz mü bırakacağım sandın?
:love05: :love05: :love05:
tamam mıminik kıskancım benim?bye

BlackMamba
25-12-06, 01:03
Çekil aradan hain kardeş .
Yaprtıklarını unutmadım bide bana gülüyorsun.
Hem suçlusun hem güçlü oooh ..:img-hyste

Ben gidiyorum..:sad53:

GİTMEEEEEEEEEEE!!!!!!!!kardesler boyledir ama hep birbirlerini kızdırmaz mı??
annlerde evlat ayırmaz derler ama kabul ediyorum beni kayırıyıyor biraz..alış buna artık!!bende cok seviyorum seni..bu arada imza super olmus gercekten!!gordukce cok begeniyorum iyi ki digerini kullanmamıssın diyorum..

BlackMamba
25-12-06, 01:05
ammaaaaaaaaaaa

anne bu seferlik izin veriyorum cunku yarın gazete ilanı için toplanıyormus ankaralı kardeslerim..bu konuyu yakında bir sonlandıralım cunku cok uzuyor boyle..ben yarın postaneye gidip once kampanya parasını gonderecegim sonra da size nufusumu!!!

meryemce84
25-12-06, 01:08
ammaaaaaaaaaaa

Ben öpücüğümü aldım Seyrancım oh canıma değsin bak öpücüklerin hepsi benim.. :img-hyste

Gazeteye ilan verdirmeye gideceğiz Elif,özlem,sevgi,,çisil ve ben..
Bende öpüyorum Annecim..
:love05: :love05: :love05: :love05: :love05: :love05:

sburak
25-12-06, 01:09
Gazete ilanı için kısa cümlerlerden oluşan fikir sormuşsunuz. Yarına kadar bulunması gerektiğinden gecenin bu saatinde aklıma ilk gelen dizinin fragmanındaki cümleyle alakalı.

'Kaybettiğini zanneden tüm insanlar için, ERKEKLER AĞLAMAZ... Dizimizi kaybetmedik, geri istiyoruz.

Kısaltmak için 'kaybetmedik' kelimesi çıkarılabilir. Beğenilmezse de belki başka fikirlere çağrışım yapar. Ama fragman cümlesi etkili olabilir gibi geliyor bana.

Az ve öz cümle hem bütçeye yardımcı olur da hem de daha derin etki bırakır.

İyi geceler

hot_coutre
25-12-06, 01:09
ammaaaaaaaaaaa

Biz de anlamadık napıyoruz:bilmim :img-pilot

Yarın ilan için gazetelere gidecek Ankaradaki arkadaşlar Şebnem Abla'cım:) Dünkü minik fiyat araştırmamdan sonra dudakları uçukladı biraz ama onlar güçlü kızlardır bulacaklar artık bir yolunu:good:

elyz
25-12-06, 01:11
Gazete ilanı için kısa cümlerlerden oluşan fikir sormuşsunuz. Yarına kadar bulunması gerektiğinden gecenin bu saatinde aklıma ilk gelen dizinin fragmanındaki cümleyle alakalı.

'Kaybettiğini zanneden tüm insanlar için, ERKEKLER AĞLAMAZ... Dizimizi kaybetmedik, geri istiyoruz.

Kısaltmak için 'kaybetmedik' kelimesi çıkarılabilir. Beğenilmezse de belki başka fikirlere çağrışım yapar. Ama fragman cümlesi etkili olabilir gibi geliyor bana.

İyi geceler

:good: çok güzel..ben beğendim..not edeceğim sağolasın..

hot_coutre
25-12-06, 01:12

İyi geceler

Bence güzel bir cümle teşekkürler.. Ankaralı arkadaşlar bence gözönüne alın bunu da..
Ya bu arada bak aklıma ne geldi Meryemce'ciğim İstanbul burada Ankara burada İzmir nerede???:img-pilot Bi eylem de sizden bekliyoruz İzmiiirrrr:img-hyste

savasava
harikasınız ankaralılar
yarın akşam saat 20 00 den sonra ankara dayım
mutlaka haberleşelim
hazır kızımdan da izin çıkmışken ;)
online olur olmaz iletişimde oluruz
salı günü bir şekilde buluşuruz
ne dersiniz?

meryemce84
GİTMEEEEEEEEEEE!!!!!!!!kardesler boyledir ama hep birbirlerini kızdırmaz mı??
annlerde evlat ayırmaz derler ama kabul ediyorum beni kayırıyıyor biraz..alış buna artık!!bende cok seviyorum seni..bu arada imza super olmus gercekten!!gordukce cok begeniyorum iyi ki digerini kullanmamıssın diyorum..

Gitemem beeen kolay kolay..:img-yes:
Bu öpücükleri aldıktan sonra hiçbir yere gidemem zaten..:img-wink:

Bende ortancayım zaten.İlk beşik son beşik ortadaki eşik hesabı..:img-hyste
Alışığım yani neyse..:icon_sorr

İmza için çok teşekkürler..Annemizde çok beğendi..:img-wink:
Ben kendi adımıda yazdım ama kızmadın inşallah..:img-wink:

hot_coutre
25-12-06, 01:14
harikasınız ankaralılar
mutlaka haberleşelim
ne dersiniz?

eneeeeeeeeeeee :img-swoon

Ankara valla anneniz sizi kadir gecesi doğurmuş:img-pilot

elyz
25-12-06, 01:15
harikasınız ankaralılar
mutlaka haberleşelim
ne dersiniz?

Hiiii!!!inanmıyoruumm..ciddimisiniz?buluşalım evet evet!!

ama ben salı günü 16.30 da çıkıyorum dersten:(
Ankralı arkadaşlar şu an hepsi burda değil..duyunca çok sevincekler..iletişimde oluruz mutlaka....

BlackMamba
25-12-06, 01:16
Gitemem beeen kolay kolay..:img-yes:
Bu öpücükleri aldıktan sonra hiçbir yere gidemem zaten..:img-wink:

Bende ortancayım zaten.İlk beşik son beşik ortadaki eşik hesabı..:img-hyste
Alışığım yani neyse..:icon_sorr

İmza için çok teşekkürler..Annemizde çok beğendi..:img-wink:
Ben kendi adımıda yazdım ama kızmadın inşallah..:img-wink:

su anda ufak capta bir kalp krizi geciriyorum ortanca kardesim..ankarada toplanılıyor,istanbulda kahvaltı ediliyor..
İmza için tesekkur etmene de gerek yok ki..ben yaptım sen yazılarınla susledin..ortak calısmamız..sercanla yollarımızı ayırdık artık seninle calısırız..sen metin yazarım olursun..emelle birlikte iyi bir ekip oluruz..

sburak
25-12-06, 01:26
Tam çıkmıştım aklıma az önce yazdığım cümleyle ilgili başka bir fikir geldi.

'Kaybettiğini zanneden tüm insanlar için, ERKEKLER AĞLAMAZ... Kaybetmemeyi öğreten dizimizi geri istiyoruz'

Bu ikinci cümle bana daha anlamlı gibi geldi. Tercih Ankaralı arkadaşların tabii...

elyz
25-12-06, 01:28

'Kaybettiğini zanneden tüm insanlar için, ERKEKLER AĞLAMAZ... Kaybetmemeyi öğreten dizimizi geri istiyoruz'

Bu ikinci cümle bana daha anlamlı gibi geldi. Tercih Ankaralı arkadaşların tabii...

:good: hımm buda güzel..bunuda not ediyorum..teşekkürler...:good:

meryemce84
25-12-06, 01:31
ATV KALİTEDEN ÖDÜN VERMEDEN ZİRVEDEYSE 'ERKEKLER AĞLAMAZ' NEREDE?"

"DİZİ ATV'DE İZLENİRSE, PEKİ BİZ NEDEN ERKEKLER AĞLAMAZ'I İZLEYEMİYORUZ?"

Aslında bu sloganlarda fena değil..
Ama içinde atv geçmesi nasıl olur ki?

sburak
25-12-06, 01:31

Kendi yazısını alıntı yapan ilk üye de benimdir herhalde. Uyku sersemliği işte.

Bu cümlenin ikinci kısmı, yapılan bu geri döndürme çabalarının yani kaybetmemeyi destekleyen çabalarımızın bize dizinin kazandırdığı bir duygu olduğunu, yardımlaşmayı ön plana çıkardığını sembolize ettiği için daha çok sevdim.

Dediğim gibi benimki sadece bir fikir.

hot_coutre
25-12-06, 01:32
Elifçim bak şööle de yazabilirsiniz:

ATV stop DİZİMİZİ GERİ VERİN stop BAK VALLA FENA YAPACAZ HAAA stop:img-pilot

Tamam tamam cıvımicam bi daha söz:)

BlackMamba
25-12-06, 01:34
-meryem sana özel görev!!!bu toplantının resimlerini istiyorum..(kimin tahtıma oynadıgını goreyim!!)
-anneme de iyi bakacaksınız biliyorum..ankarada soguktur şimdi oyle cokta gezdirmeyin bir yere gidin oturun..ama sakın ordan arayıpta bak yanımızda kim var diye beni cıldırtmayın!!

:img-hyste :img-hyste
meryem valla sen benden daha inatcıymısın soyleye soyleye ankaraya getirdin ya annemi helal olsun..

hot_coutre
25-12-06, 01:35
"ERKEKLER AĞLAMAZ..

Ama izleyicileri ağlıyor... Yarınlara umudu taşıyan dizimizi geri istiyoruz!!"

Oldu mu ki:)

savasava
25-12-06, 01:36
sburak,
merhaba
haddim olmayarak karışıyorum izninle
erkekler ağlamaz kaybetmemeyi öğretmedi
kaybedenlerin hikayesi idi
ama öğrettiği bu değildi
kaybetmemeyi öğretmek dersek, kazanmayı öğretmek demiş oluruz
kazanç ise fayda ve çıkar olgusunu hemen çağırır
sanırım yanlış olur
bir kez daha düşünmeli mi sence?

hot_coutre
25-12-06, 01:40
sburak,
merhaba
haddim olmayarak karışıyorum izninle
erkekler ağlamaz kaybetmemeyi öğretmedi
kaybedenlerin hikayesi idi
ama öğrettiği bu değildi
kaybetmemeyi öğretmek dersek, kazanmayı öğretmek demiş oluruz
kazanç ise fayda ve çıkar olgusunu hemen çağırır
sanırım yanlış olur
bir kez daha düşünmeli mi sence?

Hiii Şebnem Abla çok özür dilerim valla senin yazdığını görmemiştimm:icon_sorr Yoksa senin sözünün üzerine söz olur mu hiç.. Çok çok özür ablacım:img-blush

viya
25-12-06, 01:43
"ERKEKLER AĞLAMAZ..

Ama izleyicileri ağlıyor... Yarınlara umu