PDA

Tüm Versiyonu Göster : Erkekler Ağlamaz (Arşiv 12)

Sayfalar : [1] 2 3 4

viya
31-12-06, 00:05
anlatmıyım peki.....:icon_sorr
madem istemiyosunuz..:icon_sorr
anlatmam bende...:icon_sorr
:img-cray:

aaa ben de tam cevap yazıyodum anlat diye... hatta yazdım:happy0064

anything
31-12-06, 00:06
anlatmıyım peki.....:icon_sorr
madem istemiyosunuz..:icon_sorr
anlatmam bende...:icon_sorr
:img-cray:

özür dilerim elifciğim fıkra anlatim mi yazdığını görmemişim.... lütfen anlat, anlatta şu forum biraz neşelensin...

elyz
31-12-06, 00:07
ııııııı!!!

:img-pilot :img-pilot anlat demekle olmaz ..size bi fıkra anlatıyım mı?:img-pilot

sahracı
31-12-06, 00:08
kanal için sadece 'eski dizi' değil aynı zamanda 'bitmiş dizi'. biz de zaten bunu değiştirmeye çalışmıyor muyuz? eğer bu devam eden bir süreç olsaydı ve dizi Kanal1'de başlasaydı 'geçmiş olsun arkadaşlar, bu kanalın bize cevabı' derdik. Ama değil... Bu kampanyanın beklediği yanıt 'tamam devam' ya da 'kusura bakmayın'.

evet bizim yanıtımız belli ama onların da niyeti belli gibi canım ya baksana...öff gece gece aklımı bulandırdı benim bu kanal zaten uykum var ne düşünüceğimi bilmiyorum artık...ya bu arada şebnem abla bi ara akşam girmişti sonra çıktı hemen dimi girmedi sonra..herhalde müsait değildi bişey yazamadığına göre..

taz_35
31-12-06, 00:08
eğer bir sonraki cümlen "anlat demekle olmaz" değilse tabiki

:img-pilot :img-pilot anlat demekle olmaz ..size bi fıkra anlatıyım mı?:img-pilot

yok vazgeçtim bişey söylemiycem

meryemce84
31-12-06, 00:10
1-dizimizin geri donmesi..
2-hayırlı bir koca..

üçüncüsü ne olacak ki??

1.Sağlık..
Sağlığımız yerinde değilse ne dizi ne koca nede çocuk bi işe yarar..
2.Dizimizin geri dönmesi..
3.Hayırlı bir koca (Murat gibi yakışıklı olursa fena olmaz :img-wink: )
4.Boncuk gibi bir çocuk
5.Mutlu bir aile yaşantısı..

elyz
31-12-06, 00:10
yok vazgeçtim bişey söylemiycem

yok vazgeçtim bişey söylemicem demekle olmaz ..size bi fıkra anlatıyım mı?:img-pilot

sahracı
31-12-06, 00:12
ııııııı!!!

elif birazdan da seneye görüşürüz şakası yaparsan tam olucak..amannn yapmaaa:img-fie:

taz_35
31-12-06, 00:13
1.Sağlık..
Sağlığımız yerinde değilse ne dizi ne koca nede çocuk bi işe yarar..
2.Dizimizin geri dönmesi..
3.Hayırlı bir koca (Murat gibi yakışıklı olursa fena olmaz :img-wink: )
4.Boncuk gibi bir çocuk
5.Mutlu bir aile yaşantısı..
arkadaşlar ben koca hakkımı yurt dışı seyahatiyle değiştirebilir miyim ? e tercih meselesi :img-pilot
e doğal olarak diğer şıklarda değişiyor mesela güzel ve iyi koşullara sahip bir iş ve kendi özel dileğim olabilir

elyz
elif birazdan da seneye görüşürüz şakası yaparsan tam olucak..nolur yapmaaa:img-fie:

amann yapmaa demekle olmaz..size bi fıkra anlatıyım mı?

anything
elif birazdan da seneye görüşürüz şakası yaparsan tam olucak..amannn yapmaaa:img-fie:

yok cnm o kadar da kötü birşey yapmaz yani... yani inşallah....

sburak
31-12-06, 00:14
aslında evet riyakarlık konusunda haklısın.. kanal 1 de atv de izlenen ve beğenilen dizilerin tekrarları başlıyo..yani bu da demek oluyo ki atv bu dizinin sevildiğini beğenildiğini kabul ediyo üstü kapalı olarak...onca dizi varken neden E.A?öyle değilmi?bi ara kanal 1 alsa falan dizimi diye söyleyenler olmuştu..ben karşıydım çünkü kanal 1 izlenmiyo..yani biz yeterki seyredelimde başkalaıda izlemesin mantığına karşıydım..herkes izlesin takdir etsin müdavimi olsun istiyordum..yine istiyorum ama herkesin izleyebileceği konusunda şüpheliyim...malum...neyse sonuç olarak canımızı sıkmaya değmeyecek bi ayrıntı...varsın öyle olsun....amacımızın önüne hiç bişeyin geçmesine izin vermicez..

Az önce kanal gezerken Kanal 1'deki tanıtımın başından sonuna izledim. Kurşun Yarası, DeliYürek, Erkekler Ağlamaz, Bir İstanbul Masalı vs... şeklinde dizileri hafta içi her güne serpiştirmişler. Yalnız tanıtımın sonundaki bir cümle dikkatimi çekti. 'UNUTULMAZ DİZİLER' tekrar ekranlarda benzer,i bir cümle kurdu, şu an tam hatırlayamıyorum ama UNUTULMAZ DİZİLER kelimelerini çok iyi hatırlıyorum. Gerçektende bakılıdığı zaman sayılan tüm diziler Türkiye'de yankı uyandırıp peşinden milyonları sürükleyen dizilerdi. Bizim dizimizi de bu kulvara koymaları, Elyz'in de dediği gibi Atv'nin bu dizinin çok sevildiğinin farkında olduğunu gösteriyor.

Tekrar verileceği çok önceden belliyse Atv'yi aradığımızda bize söylemeleri gerekmez miydi? Bu iz bırakan dizilerin ve de hepsi 2'şer yıla yakın sürmüş arasına konması sıradan bir olay değil bence. Bana yapılanların etkisi olabilir gibi geliyor.

Susturmak için yapıldı desek bunda da bir mantık hatası var sanki...
Çünkü onlar bizim tepkilerimizi ve ısrarımızı kesmek için diziyi unutturmaya çalışıyorlardı ne zamandır. GÖZDEN IRAK OLAN GÖNÜLDEN DE IRAK OLUR lafı zaman uzadıkça geçerli olabilir mantığıyla tekrardan kaçınmaları gerekirdi. Belki zamanla bizim de hevesimizi ve azmimiz kırılacaktı.

Amaaa şimdi tekrarları vererek bizi yeniden dizinin içine sokacaklar ve bu duyguyla dizimizin geri dönmesini ne kadar çok istediğimizi hatırlayacağız. Yani belki de zamanla kapanacak bir yarayı tekra kaşıyıp kanatmak gibi...

Eğer bunu düşünmeden yayına sokuyorlarsa kendilerini bilmeden ısrarların süreceği ortama sokuyorlar demektir ki bunu akıl edemeyeceklerini hiç sanmıyorum.

Çünkü biz onlara bela olduk, bu şekilde bizi kendilerine yeniden bulaştırmış olacaklar.

Aklıma ilk gelen bu oldu TV'de görünce...

Bu arada herkesesevdikleriyle geçireceği bir bayram ve güzelliklerle dolu bir yeniyıl diliyorum

hot_coutre
31-12-06, 00:14
yok vazgeçtim bişey söylemicem demekle olmaz ..size bi fıkra anlatıyım mı?:img-pilot

Emelcim sakin ol gel yanıma şööle :) fasla gitmeyelim üstüne hep fazla düşünmekten bunlar işte şşş du ben bi konuşmaya çalışiim:

öhööm eliiiffff tatlım gel canım geççek bu günler bak taam mı sakin ol:icon_whis

pekhüm
31-12-06, 00:15

annaat kız hade :img-hyste :img-pilot

elyz
31-12-06, 00:17
Emelcim sakin ol gel yanıma şööle :) fasla gitmeyelim üstüne hep fazla düşünmekten bunlar işte şşş du ben bi konuşmaya çalışiim:

öhööm eliiiffff tatlım gel canım geççek bu günler bak taam mı sakin ol:icon_whis

öhööm eliiiffff tatlım gel canım geççek bu günler bak taam mı sakin ol demekle olmaz size bi fıkra anlatıyımmı?:img-pilot :img-pilot

taz_35
31-12-06, 00:17

yok yok cidden iyi değil bence görmezden gelelim konuşur konuşur susar nasılsa :)

anything
31-12-06, 00:19
Az önce kanal gezerken Kanal 1'deki tanıtımın başından sonuna izledim. Kurşun Yarası, DeliYürek, Erkekler Ağlamaz, Bir İstanbul Masalı vs... şeklinde dizileri hafta içi her güne serpiştirmişler. Yalnız tanıtımın sonundaki bir cümle dikkatimi çekti. 'UNUTULMAZ DİZİLER' tekrar ekranlarda benzer,i bir cümle kurdu, şu an tam hatırlayamıyorum ama UNUTULMAZ DİZİLER kelimelerini çok iyi hatırlıyorum. Gerçektende bakılıdığı zaman sayılan tüm diziler Türkiye'de yankı uyandırıp peşinden milyonları sürükleyen dizilerdi. Bizim dizimizi de bu kulvara koymaları, Elyz'in de dediği gibi Atv'nin bu dizinin çok sevildiğinin farkında olduğunu gösteriyor.

Tekrar verileceği çok önceden belliyse Atv'yi aradığımızda bize söylemeleri gerekmez miydi? Bu iz bırakan dizilerin ve de hepsi 2'şer yıla yakın sürmüş arasına konması sıradan bir olay değil bence. Bana yapılanların etkisi olabilir gibi geliyor.

Çünkü onlar bizim tepkilerimizi ve ısrarımızı kesmek için diziyi unutturmaya çalışıyorlardı ne zamandır. GÖZDEN IRAK OLAN GÖNÜLDEN DE IRAK OLUR lafı zaman uzadıkça geçerli olabilir mantığıyla tekrardan kaçınmaları gerekirdi. Belki zamanla bizim de hevesimizi ve azmimiz kırılacaktı.

Amaaa şimdi tekrarları vererek bizi yeniden dizinin içine sokacaklar ve bu duyguyla dizimizin geri dönmesini ne kadar çok istediğimizi hatırlayacağız. Yani belki de zamanla kapanacak bir yarayı tekra kaşıyıp kanatmak gibi...

Eğer bunu düşünmeden yayına sokuyorlarsa kendilerini bilmeden ısrarların süreceği ortama sokuyorlar demektir ki bunu akıl edemeyeceklerini hiç sanmıyorum.

Çünkü biz onlara bela olduk, bu şekilde bizi kendilerine yeniden bulaştırmış olacaklar.

Bu arada herkesesevdikleriyle geçireceği bir bayram ve güzelliklerle dolu bir yeniyıl diliyorum

Ben diziyi yeniden yayınlamaya başlamalarının nedenini hani bize inat yayınlamıyorlar gibi şeyler söylenmeye başladı hatta kanala da telefonda dile getirildi. Bence şimdi öyle birşey yapmadıklarını göstermek için yayınlıyorlar... Ama elifle bubunun dediği gibi bu bizi ilgilendirmez... Bizim savaşımız dizimizin yeni bölümlerini izlemek için... Ve izleyene kadar da savaşmaya devam edeceğiz...

elyz
31-12-06, 00:20
yok yok cidden iyi değil bence görmezden gelelim :)

şşşşh!konuşur konuşur susar nasılsa demekle olmaz size bi fıkra anlatıyım mı?:img-pilot :img-pilot :img-pilot

meryemce84
31-12-06, 00:20
e doğal olarak diğer şıklarda değişiyor mesela güzel ve iyi koşullara sahip bir iş

Ya işi unuttum ben.İyi ki hatırlattın canım.
Her üniv. mezununun korkulu rüyası işsizlik unutulur mu?..:icon_sorr

Yeni yılda şöyle güzel bir işim olur inşallah..:img-yes:

sahracı
31-12-06, 00:21
tam da bayram üstü geldiler elife...nazar nazar :) galiba ilk sıyıran o oldu aramızda şebnem abla yok ilaç yok napıcaz biz bunu şimdi :img-help:

anything
31-12-06, 00:21
şşşşh!konuşur konuşur susar nasılsa demekle olmaz size bi fıkra anlatıyım mı?:img-pilot :img-pilot :img-pilot

Şebnem Hanımmm nerdesiniz???????? Elifin acil yeşil hapa ihtiyacı var.....

meryemce84
31-12-06, 00:22

Anlatacaksan anlat çatlatmasana canım bizi..

hot_coutre
31-12-06, 00:23

"Unutulmaz diziler" tam bir pazarlama yalanı özür dileyerek söylemeliyimki.. Elbette dizimiz unutulmaz bunu tartışmam bile o başka!! Ama buyur sana bi atv riyakarlığı daha işte.. Yahu adama sormazlar mı "madem unutulmazdı da ne diye yayından kaldırdın deli misiniz siz?" diye.. ben bu olanları hiçbirşekilde yorum olarak kabul etmiyorum bir kere bunu söylemeliyim. Yani kanal bize mesaj falan vermiyor sadece planladığı şeyleri devam ettiriyor. Biten bir dizinin tekrarlarının yayınlanması görülen bir şey ve altında birşey aramamak lazım. Ancak daha önce de söyledim yine söyleyeceğim Bu kanal bu diziye yakışmaz!! az kalır.. havada durur.. hafif gelir!! ve ben bunu kaldıramıyorum elimde değil.. Ben tepkimi göstereceğim bu konuda ya siz ne düşünüyorsunuz??

anything
31-12-06, 00:24
"Unutulmaz diziler" tam bir pazarlama yalanı özür dileyerek söylemeliyimki.. Elbette dizimiz unutulmaz bunu tartışmam bile o başka!! Ama buyur sana bi atv riyakarlığı daha işte.. Yahu adama sormazlar mı "madem unutulmazdı da ne diye yayından kaldırdın deli misiniz siz?" diye.. ben bu olanları hiçbirşekilde yorum olarak kabul etmiyorum bir kere bunu söylemeliyim. Yani kanal bize mesaj falan vermiyor sadece planladığı şeyleri devam ettiriyor. Biten bir dizinin tekrarlarının yayınlanması görülen bir şey ve altında birşey aramamak lazım. Ancak daha önce de söyledim yine söyleyeceğim Bu kanal bu diziye yakışmaz!! az kalır.. havada durur.. hafif gelir!! ve ben bunu kaldıramıyorum elimde değil.. Ben tepkimi göstereceğim bu konuda ya siz ne düşünüyorsunuz??

gösterelim cnm tepkimizi... atv'ye karşı yapılacak herşeyde ben varım şahsen....

elyz
31-12-06, 00:25

Anlatacaksan anlat çatlatmasana canım bizi demekle olmaz size bi fıkra anlatıyım mı?:img-pilot :img-pilot :img-hyste :img-hyste

sahracı
31-12-06, 00:25

lafı ağzımdan aldın bende bunu yazıcaktım şimdi..bu konuda da mail atalım diyorum..bizi kandıramazlar öyle!!! şu yılbaşıydı bayramdı filan geçsin yapışalım yakalarına derim...

anything
31-12-06, 00:27
lafı ağzımdan aldın bende bunu yazıcaktım şimdi..bu konuda da mail atalım diyorum..bizi kandıramazlar öyle!!! şu yılbaşıydı bayramdı filan geçsin yapışalım yakalarına derim...

ya bence hiç geçmesini beklemeyelim mail bombardımanına tutalım bayramın bittiğini gnde telefon açarız ve telgraf yollarız tekrar...

taz_35
31-12-06, 00:28

biliyorum elif bu yazdıklarımı alıp sonuna o malum cümleyi ekliycek ama ben yine de yazıyım size
derdi fıkra anlatmak falan değil bu eski ve gıcık bir numaradır sadece sinir etmek amaçlkı sorulan bir soru kurduğunuz her cümlenin sonuna .... demekle olmaz sana bi fıkra anlatıyım mı ekler ve sinir eder
hani şu alnınıza vurup üf de yoksa aklın uçar derler ya aynen onun gibi
yani aklında fıkra falan yok boşuna beklemeyin fıkra anlatçak diye
elif hadi canım :)

sahracı
31-12-06, 00:28
yaa aslında demet evgarla da bi haber vardı da ekleyemeden gazete çöpü boyladı ne yazık ki annem sayesinde:img-blush ama ben özet geçiyim size şöyle oluyor; ünlülere sormuşlar yeni yılla ilgili bişeyler o da 2006'nın kendisi için inişli çıkışlı geçtiğini ve amcasını kaybettiği için hayata daha farklı baktığını ve hayatını baya bi düşündüğünü söylemiş ve yapmak istediği herşeyi de yaptığını belirtmiş bugüne kadar...

hot_coutre
31-12-06, 00:29
yok yok cidden iyi değil bence görmezden gelelim konuşur konuşur susar nasılsa :)

Emelcim "İMDAT!!" desek mi acaba:img-pilot

meryemce84

Evet bu bizim dizimze olan bağlığımızı arttıracak.
Biz inatla ve daha bi gayretle yolumuza devam edeceğiz.
Atv bunu hesap etmemiş olamaz tabi ki..

Ya diyorum yoksa Kanal 1 de tekrarlardan sonra kaldığı yerden yeniden mi başlayacak..:icon_whis :img-pilot

viya

'pazarlama yalanı' çok doğru bir ifade...ve daha ne ifadeleri var böyle... mesela şu' yoğun istek üzerine' diye defalarca defalarca izlediğiniz filmleri hatırlayın. Acaba yoğun istekten kasıtları ne? bu kampanya dahilinde giden onca şeyden daha mı yoğun? bu mantığa bakarsak öyle olmaları lazım. Şöyle görünmez olup, bir yönetici toplantısını baştan sonra görmeyi çok isterdim. Merak ediyorum valla.

_Jade_
31-12-06, 00:30

atv final bölümünün fragmanında da milyonların beğenerek izlediği dizi diyodu..sonrada 11. bölümüyle final...yani böyle dengesiz tutarsız bi kanal...
ama bende tekrarını vermelerinin bizim yaptıklarımızla alakalı olduğunu düşünüyrm...biten başka dizileri de var ah istanbul gibi ama erkekler ağlamaz tekrarlarıyla geliyo...
elbetteki hiçbirimiz erkekler ağlamaz ı kanal 1 e yakıştıramayız asla da istemeyiz orda yayınlanmasını ama tekrarını vermelerine okadar kötü bakmamak gerek iyi düşünelim iyi şeyler olsun...
atv ye karşı yapılcak herşeyde hepimiz varız buraya kadar gelmişken kimse pes etmez sanırım...bende tepkime devam edicem hatta ankara grubu olarak yeni planlarımız var...:good:

taz_35
31-12-06, 00:30

:) :) :) :img-hyste

anything
31-12-06, 00:31

Bence imdadı falan boşverin direk tımarhaneyi arayın... Tımarhaneye ilk üyemizi yollayarak siftahı yapalım... Peşten de biz gideriz...:)

kumral__ada
31-12-06, 00:33
herkese meraba!!! nasılsınz?? ne war ne yok?? yeni bişiler war mı?

sahracı
31-12-06, 00:33
ben dedim size şu fondaki parayla bi tımarhane açalım diye dinlemediniz..buyrun işte ilk kurbanımızı verdik..iyi kızdı ne diyelim arkasından:img-hyste ( ay tövbe tövbe rahmetli der gibi oldu aman allah korusun)

sahracı
31-12-06, 00:34
Bubucum "naif" ten mi rica etsekki kırmaz bence hı :blink:

naif???? o ne yaw??

elyz
31-12-06, 00:34
ya bana niye cevap vermiyosunnnuuuzzz?niye?
niye fıkramı dinlemek istemiyosunuuzzz?niye?
beni sevmiyomusunuuuzzz?
niye cevap vermiyosunuuuzz??
hala kanal1'i konuşuyosunuuuzzz....
yapmayın ama böleeeee...
endişelenecek bişi yok dedim amaaaaa...
niye dinlmiyosunuz beniiii?
niye inanmıyosunuz banaaaaa?

taz_35
31-12-06, 00:36
ben dedim size şu fondaki parayla bi tımarhane açalım diye dinlemediniz..buyrun işte ilk kurbanımızı verdik..iyi kızdı ne diyelim arkasından:img-hyste ( ay tövbe tövbe rahmetli der gibi oldu aman allah korusun)

eeeeeeeeee ne demişler ölüye bir gün deliye her gün ağlarlar biz her gün ağlıycaz galiba

sahracı
31-12-06, 00:36
ya bana niye cevap vermiyosunnnuuuzzz?niye?
niye fıkramı dinlemek istemiyosunuuzzz?niye?
beni sevmiyomusunuuuzzz?
niye cevap vermiyosunuuuzz??
hala kanal1'i konuşuyosunuuuzzz....
yapmayın ama böleeeee...
endişelenecek bişi yok dedim amaaaaa...
niye dinlmiyosunuz beniiii?
niye inanmıyosunuz banaaaaa?

bak tımarhaneyi duyunca nasıl da normale döndü:img-hyste

taz_35
31-12-06, 00:37
biri mi konuşuyor ne allah allah
bir ses duydum sanki evet evet bir ses duydum :)

elyz
31-12-06, 00:37
bak tımarhaneyi duyunca nasıl da normale döndü:img-hyste

öyle normale döndü demekle olmaz size bi fıkra anlatıyım mı?:img-pilot

sahracı
31-12-06, 00:39
ben çıkıyorum arkadaşlar herkesin yeni yılını ve bayramını tekrar kutluyorum..hepinizi çok seviyorum gerçekten..yanımda olan bi çok insandan çok daha samimisiniz..çok şanslıyız ki 2006 bizi bi şeiklde biraraya getirdi..hepinizi seviyorum iyi geceler!!!!

anything
31-12-06, 00:39

Anlat elif nolur anlatttttt.... anlat demekle olmaz deme olur gayet güzel olur..... hadi cnm anlatta sende rahatla bizde...

meryemce84
31-12-06, 00:40

Anlat canımın içi anlat..Çabuk ol ama ben gidicem..

sahracı
31-12-06, 00:40
bi de şebnem abla olur ki girerse gece benim yerime de kutlayın n'olur aklım kaldı zaten..bu sefer gidiyorum :)

taz_35
31-12-06, 00:41
efendim?ne anlatıcam?anlamadım..noldu ki?

elif sen yatsana artık

elyz
31-12-06, 00:44
peki..tamam...azcık güldüreyim dedim sizi...kötümü yaptım?...
birazcık neşelenelim dedim..o kaddar...:img-kiss:

taz_35
31-12-06, 00:46

:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
çok neşelendik sağolasın
şaka bir yana ablamla sadece adın değil ve yaşın değil huyunda yanıymış onu anladım çocukken hep yapardı bunu bi ara odaya gidip bakasım geldi acaba sen o musun diye ciddiyim

lezginka
31-12-06, 00:47

Atv'ye tepkilerimizi göstermeye mutlaka devam etmeliyiz..Bence Atv değilse de başka bir kanal mutlaka ilgi gösterecektir bu tepkilere..Azmimizden bir şey kaybetmemeliyiz..Herkese iyi bayramlar ve mutlu bir yeni yıl dilerim.Yeni yılda daha çok görüşmek dileğiyle...bye

meryemce84
31-12-06, 00:49

Bi fıkra anlat sen yine de canım içinde kalmasın..:img-hyste
Arkadaşlar ben kaçtım..
İyi bayramlar..bye

elyz
31-12-06, 00:50
:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
çok neşelendik sağolasın
şaka bir yana ablamla sadece adın değil ve yaşın değil huyunda yanıymış onu anladım çocukken hep yapardı bunu bi ara odaya gidip bakasım geldi acaba sen o musun diye ciddiyim

e baktınmı ordamıymış?:)
şaka...)
bende ablan sayılırım canım...:img-wink:

taz_35
31-12-06, 00:52
e baktınmı ordamıymış?:)
şaka...)
bende ablan sayılırım canım...:img-wink:

e madem ablam sayılırsın bayram harçlığı da veririsin artık :)

taz_35
31-12-06, 00:54
canlarım ben yatıyorum malum yarın bayram sabahı erken kalkıcam hepinizin bayramı mübarek olsun yeni yıl kutlamanız daha sonra :) bye

elyz
31-12-06, 00:55
e madem ablam sayılırsın bayram harçlığı da veririsin artık :)

ee kem küm ...ne harçlığıymış canım....ablan oda da hem oda da...:)

sevgi86
31-12-06, 00:55
İZLEYİCİ TEPKİSİNDE SON NOKTA

Sonunda bu da oldu.temiz ekran için çocuk eylemleri, karartmaya karşı kurdele kampanyalar, dizlerin senaryolarının değişmesi için köşe yazarlarına tacizler derken giderek örgütlenen tv izleyicisi nihayet reklam veren de oldu!! şaka değil bu yazdığım. belki siz de onlardan birisiniz..
Türk izleyicisi tarihe geçecek bir ilke imza atarak o tepkiyi ortaya koydu. gazetelere ilan verdi.ve yayından kaldırılan dizilerinin tekrar yayınlanması için çağrıda bulundu.
İlk ilan atv deki Erkekler Ağlamaz dizisi için geldi. muhtemelen sırada başka diziler de var..e-posta adresime gelen maillerden yola çıkarak gözyaşı çetesi, gülpare gibi erken kaldırılan dizilerin izleyicileri de bu yolda yürüyecek..ya da başka tepki biçimleri bulup farklı eylemler koyacak. ekranda hiçbir şey eskisi gibi değil. sanırım ekran akrşısında da öyle olacak..

bugünkü mesut yar köşesinden arkadaşlar. biraz kırpmak zorunda kaldım:img-blush ama özetle olay bu....

inanmıyorummmm
bir de kırpmak zorunda kalmışsın o kadar yer ayırmış ha
ya biz ilkiz inanmıyorum
artık izimizden gelsinler ne diyim
bir de belki siz de onlardan birisinizdir demiş ya o laf her şeye bedel
3 5 deli yaptı işte diyebilirdi diye de oldu olmadı mı
mesut yara sonsuz öpücükler yolluyorum
elin adamını neden öpüyorsun demeyin sevinçten ne yaptığımı bilmiyorum

gözümüz aydın
forumda da moraller yerine gelmiştir
ooh oh

viya
31-12-06, 00:56
yeni fikirler diyoruz ya, benim de aklıma birkaç şey geldi ama işin ucu hep para hep para... bunları düşünürken karşıma Can Yücel'in bir şiiri çıktı. Bu forumda 'deli' lafı çok döndüğünden bayram hediyesi kabulünüzü rica ediyorum.

Bir Delinin Mal Beyanı

1-avşa adısında üç daire,dört üçgen,beş dikdörtgen
2-gökyüzünde bi bulut
3-bitliste beş minare
4-bir yazlık biri kışlık iki platonik sevgili
5-büro mobilyası ve çelik kapı üreten bir fabrikanın öğle üzeri
yaslanıp
sigara açılan beyaz duvarı
6-ıslıkla da çalınabilen dört anonim türkü
7-palandökende bir palan, iki döken
8-kostamonu da üç kasto
9-üç fay hattı
10-bir çarşamba,iki perşembe,üç cuma
11-dünyada mekan
12-ahirette iman
13-denizde kum
14-uzayda yerçekimsizik
15-bi çuval gazoz kapağı
16-bi kiprit kutusu sigara izmariti
17-onsekiz saç biti
18-biri ingilizce 6 adet küfür
19-yirmi tane boş naylon poşet
20-sevenlerin kalbinde kurulmuş bir taht
21-bi sürü saç sakal, kıl,tüy,yün
22-üç ayrı parkta üç ayrı belediyeye ait üç ayrı banka reklamlı bank
23-bi ayakkabı çekeceği
24-üç don lastiği
25-iki büyük taş kütlesi
26- bir adet ağaç gölgesi
27-üç kuş kanadı sesi
28-bi sürü kedi köpek
29-bi marmara denizi
30-camına yaslanıp seyredilen iki piliç çevirmeci
31-her akşam karıştırılan dört çöp bidonu
32-çalıp çalıp kaçılan beş melodili apartman zili
33-nakit 15 lira
34-anne babadan kalma yarısı yaşanmış bi ömür

CAN YÜCEL

elyz
31-12-06, 00:59
yeni fikirler diyoruz ya, benim de aklıma birkaç şey geldi ama işin ucu hep para hep para... bunları düşünürken karşıma Can Yücel'in bir şiiri çıktı. Bu forumda 'deli' lafı çok döndüğünden bayram hediyesi kabulünüzü rica ediyorum.

Bir Delinin Mal Beyanı

2-gökyüzünde bi bulut
3-bitliste beş minare
yaslanıp
8-kostamonu da üç kasto
9-üç fay hattı
11-dünyada mekan
12-ahirette iman
13-denizde kum
14-uzayda yerçekimsizik
15-bi çuval gazoz kapağı
17-onsekiz saç biti
23-bi ayakkabı çekeceği
24-üç don lastiği
25-iki büyük taş kütlesi
27-üç kuş kanadı sesi
28-bi sürü kedi köpek
29-bi marmara denizi
33-nakit 15 lira

CAN YÜCEL

aaaa ama ama bunlar benim beyanım:)18 saç biti hariç..:)

viya
31-12-06, 01:02
aaaa ama ama bunlar benim beyanım:)18 saç biti hariç..:)

eee Elifcim o zaman bekli de avşa adasında komşuyuz!!!

hot_coutre
31-12-06, 01:02

Bir Delinin Mal Beyanı

2-gökyüzünde bi bulut
3-bitliste beş minare
yaslanıp
8-kostamonu da üç kasto
9-üç fay hattı
11-dünyada mekan
12-ahirette iman
13-denizde kum
14-uzayda yerçekimsizik
15-bi çuval gazoz kapağı
17-onsekiz saç biti
23-bi ayakkabı çekeceği
24-üç don lastiği
25-iki büyük taş kütlesi
27-üç kuş kanadı sesi
28-bi sürü kedi köpek
29-bi marmara denizi
33-nakit 15 lira

CAN YÜCEL

eline yüreğine sağlık bubucum harika bi şiir bu !! Can Yücel'i çok severim ama bunu hiç okumamıştım iyi geldi bana, gülümsetti:)

sevgi86
31-12-06, 01:04
Herkese mutlu yıllar ve hayırlı bayramlar diliyorum şimdiden. Umarım yeni yılda her şey istediğimiz gibi olur ve dizimiz tekrar başlar. Ve burada dizi için çaba gösteren herkese emekleri için çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız arkadaşlar.
Bu arada Kanal 1 dizimizin tekrarlarını yayınlamaya başlıyor. İlk Bölüm 3 Ocak Çarşamba saat 22:00da.

aslında bizi susturma çabası gibi görünüyor ama eğer çabalarımız sonuç verecekse bu dizinin finalinden en az 1 ay sonra tekrar başlaması demek
seyircilerin hatırlaması fena olmaz hani
belki yeni izleyiciler de farkeder
eminim hiç izlememiş hiç adını bile duymamış insanlar da vardır
köşe yazarlarından ortak çabalarımızı duyduktan sonra izlerler
ben de unuttum "son" bölümde ne olmuştu hatırlamak bile istemiyorum tekrar izlerim eğer devam edecekse "sözde" son bölümü tekrar izlemeye bile razıyım

elyz
31-12-06, 01:05
eee Elifcim o zaman bekli de avşa adasında komşuyuz!!!

evet tabi ..hattta du bakıyım köşeyi dönünce 3 üçgenden birinde ben oturuyorum..sizde karşıdakindemisiniz yoksa?:)

viya
31-12-06, 01:13
Bu arada Cuma günkü Radikal'de Başbakanlık Aile ve Sosyal Araştırmalar Genel Müdürlüğü'nün yaptırdığı bir anket vardı. İlginç sonuçlar var. Ben TV ile ilgili kısmını buraya aktarıyorum. TV'nin sadece eğlence amaçlı olduğunu düşünenler bir daha 'düşünmeli'.

Bireylerin yüzde 59.6'sı günde 1-3 saat, yüzde 30.2'si 4-6 saat, yüzde 4.4'ü
7-9 saat, yüzde 2.5'i de 10 saatten fazla televizyon izliyor. Bireylerin %61.1'i televizyonun aile içindeki ilişkileri kötü yönde etkilediğini belirtiyor.

elyz
31-12-06, 01:15

ya espri katıcam diye unutuyodum..yeni fikirler demişsin..biraz çıtlatsana...benimde aklıma geliyo ama para olunca işin ucunda..ama fonumuz iyi işledi..ilanımız o sayede oldu..çok ta ses getirdi..

elyz
31-12-06, 01:18
Bu arada Cuma günkü Radikal'de Başbakanlık Aile ve Sosyal Araştırmalar Genel Müdürlüğü'nün yaptırdığı bir anket vardı. İlginç sonuçlar var. Ben TV ile ilgili kısmını buraya aktarıyorum. TV'nin sadece eğlence amaçlı olduğunu düşünenler bir daha 'düşünmeli'.

Bireylerin yüzde 59.6'sı günde 1-3 saat, yüzde 30.2'si 4-6 saat, yüzde 4.4'ü
7-9 saat, yüzde 2.5'i de 10 saatten fazla televizyon izliyor. Bireylerin %61.1'i televizyonun aile içindeki ilişkileri kötü yönde etkilediğini belirtiyor.

ya bu düşündürücü tabii...bi programda sokakta insanlara mikrofon uzatıyolar..Allahım hepsi tv kirliliğinden ,istemediklerinden ,kötü programları kınadıklarından bahsettiler..e sokakta ki halk böyle diyosa bu reytingler niye aksini söylüyo..ya çok yalancı bi milletiz ya da bu işte bi bit yeniği var..

viya
31-12-06, 01:24
ya bu düşündürücü tabii...bi programda sokakta insanlara mikrofon uzatıyolar..Allahım hepsi tv kirliliğinden ,istemediklerinden ,kötü programları kınadıklarından bahsettiler..e sokakta ki halk böyle diyosa bu reytingler niye aksini söylüyo..ya çok yalancı bi milletiz ya da bu işte bi bit yeniği var..

ben de kıllanmadım değil. çünkü diğer konularda öyle rakamlar var ki hadi canım diyorsun. mesela ailelerin %58'i mutluymuş, yüzde 66 sigara, yüzde 84 alkol kullanmıyormuş. herhalde bu soruları bi aile büyüğü yanındayken sordular.

sevgi86
31-12-06, 01:27

evet az önce okan bayülgen makinada halkımızın magazine yaklaşımı hakkında bir şey söyledi
çok komik
magazin programları iyi reyitng yapıyor
herkes fıs fıs ünlüler ne yapmış onu konuşuyor
ama sokakta ünlü görünce biz magazin izlemiyoruz diyorlarmış
o zaman bu paparazziler hayattalarını ve ünlülerin hayatlarını tehlikeye atmak pahasına neden o bar senin bu bar benim koştırıyor....:img-hyste

hot_coutre
31-12-06, 01:28
ben de kıllanmadım değil. çünkü diğer konularda öyle rakamlar var ki hadi canım diyorsun. mesela ailelerin %58'i mutluymuş, yüzde 66 sigara, yüzde 84 alkol kullanmıyormuş. herhalde bu soruları bi aile büyüğü yanındayken sordular.

Canlarım sokakta mikrofon uzatılan insan "düşündüğünü" değil "söylemesi gerektiği"ni söylüyor bence. Eğer onlara bakarsanız "vahşi hayatta cırcır böceklerinin yeri" adlı belgeselin "cırtlar(!) vadisi"nden çok seyrediliyor olması gerekli. Düşünsenize rtük bir kanalın kurala uymayan programına ne ceza veriyor?? evveet bildiniz o program yerine belgesel yayınlanıyor:img-pilot
Ee hani biz belgesel seviyoduk bu bize neden ceza olsunki aksine kanal reyting rekorları kırcak:img-pilot

_Jade_
31-12-06, 01:36

serhat tutumluer sabaha verdiği bir röportajda şöyle demiş:

* Dünya görüşüm popüler olmaya uygun değil. Özel hayatımı birkaç deşifre etsem, birkaç skandalın kahramanı olsam iki günde popüler olurum. Popüler olmayan oyunculara başrol verilmesi yeni bir anlayışın, yeni bir dönemin başlangıçı mıdır; bunu şu an değerlendirmek pek doğru olmaz. Yapımcılar, yeni bir dönemi başlatmaya mı çalışıyor yoksa şartlar mı bunu gerektiriyor bilmiyorum!
* Popüler oyuncuların göz önünde olmalarına, daha çok para kazanmalarına isyan etmiyorum. Sistemin gereği bu. En büyük eğlence kaynağımız TV olduğu için sistem de bu şekilde varlığını sürdürecektir.
* Bu dönemdeki yapımların hikayesi gereği jönlük revaçta değil.Dizilere bakın,hikayesi sansasyon ve skandal üzerine olanlar izlenme rekoru kırıyor.Bu tip hikayelerde jönler değil; kötü veya sert karakterler yer alabilir. Hikayesi aşk ağırlıklı olan yapımlara ilgi ne kadarsa, jönlük kavramı da o kadar var.
(röportajın tamamını serhat tutumluerin sayfasında okuyabilirsiniz)

serhat tutumluerin de dediği gibi bikaç skandala adı karışanların dizisi yada dizinin hikayesi zaten bi skandaldan ibaretse izleniyor.yada espiler terbiye sınırlarını zorluyosa millet bayılıyo...ama sokağa çıkıp sorsan kimse çocuklarına asla bunları izletmiyo kendileri de izlemiyo...ya reytingler yalan söylüyo ya sokaktaki vatandaş :img-yes:

EsmerNebis
31-12-06, 01:41

CAN YÜCEL
Siir cok güzeldi... paylasimin icin cok saol... can yücelinde yüregine saglik cok güldüm...

yaa ben acikcasi hicbirine inanmiyorum... hem milletimiz yalanci, hemde reytingler... bildigmiz gibi reytinglerin nasil kararlastirildigi hakkinda bir SKANDAL okuduk... ona diyecek sözüm yok zaten... ama bu millete ne demeli bilmiyorum... ekran kirliligi izlenecek dizi yok, ya asarlar ya keserler... ama nedense onlar reyting rekorlari kiriyor ama bizim dizimiz gibilerinin ipini cekiyorlar... veya madem ekranin kirliliginden sikayetcisiniz... okadar cok haber yayinlandiki gazetelerde hakkimizda neden bir allahin kulu cikipta destek mail yollamadi da bunlar delirmis örgütlenmis, düsünecek ugrasacak baska birsey bulamamislar, issiz gücsüz insanlar dendi... herkes yeri gelince kaliteli yapimlar görmek istiyor ekranda, ama is basa düsünce kimse orali olmuyor, tamam ugrasmak zor geliyor ama bari ugrasanlara karismayin...

viya
31-12-06, 01:48
Canlarım sokakta mikrofon uzatılan insan "düşündüğünü" değil "söylemesi gerektiği"ni söylüyor bence. Eğer onlara bakarsanız "vahşi hayatta cırcır böceklerinin yeri" adlı belgeselin "cırtlar(!) vadisi"nden çok seyrediliyor olması gerekli. Düşünsenize rtük bir kanalın kurala uymayan programına ne ceza veriyor?? evveet bildiniz o program yerine belgesel yayınlanıyor:img-pilot
Ee hani biz belgesel seviyoduk bu bize neden ceza olsunki aksine kanal reyting rekorları kırcak:img-pilot

katılıyorum... katılıyorum... ayrıca şunu da anlamıyorum. halkımız artistlere, ünlülere gösterdiği anlayışı kendi ev halkına, komşusuna göstermiyor.Bir ara evde çokça vakit geçirmem gerketiğinde sabah programlarını görmüştüm bolca. Anneler, teyzeler evlenmeden bebekten bahseden şarkıcı hanım'a iltifatlar, yol göstermeler. ortada hiçbir abes durum yok. O ne yaparsa yapsın 'hanfendi, çok seviliyor' vs vs. Ama bunu diyen hanım teyzenin kızı ya da komşuşu bu durumu yaratsa bak neler oluyor??? Ben şimdiye kadar böylesi bir durumda başı okşanmış kimseyi görmedim. Artık o hanım teyzeler şarkıcıyla mı dalga geçiyorlar, kendilerini mi adam yerine koymuyorlar bilmiyorum...

EsmerNebis
31-12-06, 01:51
serhat tutumluerin de dediği gibi bikaç skandala adı karışanların dizisi yada dizinin hikayesi zaten bi skandaldan ibaretse izleniyor.yada espiler terbiye sınırlarını zorluyosa millet bayılıyo...ama sokağa çıkıp sorsan kimse çocuklarına asla bunları izletmiyo kendileri de izlemiyo...ya reytingler yalan söylüyo ya sokaktaki vatandaş :img-yes:

ekledigin röp. ü okudum ve 1000 kez okusam bikmam diyebilirim... cok güzel konulara deginmis, ve Serhat Tutumluer in diger oyunculardan farki da bu zaten... assagida yazdim ya hem sokaktaki vatandas hemde reytingler yalan söylüyorlar... kimse cocuguna böyle yapimlari izlettigini söylemez... sorsan acaba kim cocugunu dövdügünü söyler.. kimse söylemez... hatta bir tokat dahi atmadim filan der... ama bu yüzdenmi, dayak yedikleri icin komalik olan sonrada hayatlarini kaybeden cocuklar var??? yeri gelince herkes süt dökmüs kedi, yeri geldiginde de aslan gibi kükrerler...

EsmerNebis
31-12-06, 01:56
katılıyorum... katılıyorum... ayrıca şunu da anlamıyorum. halkımız artistlere, ünlülere gösterdiği anlayışı kendi ev halkına, komşusuna göstermiyor.Bir ara evde çokça vakit geçirmem gerketiğinde sabah programlarını görmüştüm bolca. Anneler, teyzeler evlenmeden bebekten bahseden şarkıcı hanım'a iltifatlar, yol göstermeler. ortada hiçbir abes durum yok. O ne yaparsa yapsın 'hanfendi, çok seviliyor' vs vs. Ama bunu diyen hanım teyzenin kızı ya da komşuşu bu durumu yaratsa bak neler oluyor??? Ben şimdiye kadar böylesi bir durumda başı okşanmış kimseyi görmedim. Artık o hanım teyzeler şarkıcıyla mı dalga geçiyorlar, kendilerini mi adam yerine koymuyorlar bilmiyorum...

kesinlikle katiliyorum söylediklerine... oda yetmiyormus gibi, o bar senin bu bar benim gezen ünlüler, sonra sokagin ortasinda sarhos olmus ayilip bayilanlar iyi oluyor, hatta medyatik diyelim... ama bizim oyuncularimiza gelince kimse ilgilenmiyor... cünkü o hanim teyzelerin cocuklari bizim degerli ve saygili oyuncularimizdan degilde, barlarda gezen yol ortasinda ayilan oyunculugun o sunu bilmegen ama dizilerde bosrollerde oynayan insanlardan ögreniyorlar... oyunculugun o sunu bile bilmeyen diyorum, ama bu artik cokda önemli degil, yeterki medyatik olsun, yeterki reyting getirsin...
Serhat beyin de dedigi gibi, kendisi skandal yaratsa veya özel hayatiyla gündeme gelse, bütün kanallar kapis kapis alirdi Erkekler Aglamaz i... ama ben dizimizin ve oyuncularimizin bukadar temiz olmasindan gurur duyuyorum...

hot_coutre
31-12-06, 01:59

Var ya bubucum ağzına sağlık:) Kızlarının erkek arkadaşına tahammül edemeyen teyzeler "doğur bi çocuk bak bu da kız olur inşallah" filan diyor. sonra bu sanatçı(!?)hanımlar çıkıp "delikanlıyım namusluyum bitaneyim ben" diye nutuk atarken ve bu teyzeler ellerindeki mendili kah sallayıp kah gözlerini silerken doğuda tecavüze uğrayan 15 yaşındaki kız çocuğu katlediliyor!!Cidden inanılmaz!!

EsmerNebis
31-12-06, 02:06
Var ya bubucum ağzına sağlık:) Kızlarının erkek arkadaşına tahammül edemeyen teyzeler "doğur bi çocuk bak bu da kız olur inşallah" filan diyor. sonra bu sanatçı(!?)hanımlar çıkıp "delikanlıyım namusluyum bitaneyim ben" diye nutuk atarken ve bu teyzeler ellerindeki mendili kah sallayıp kah gözlerini silerken doğuda tecavüze uğrayan 15 yaşındaki kız çocuğu katlediliyor!!Cidden inanılmaz!!

evet ya bu ne vicdandir... yaa sinirlerim bozuldu benim... yeni yila pek mutlu giremiycegiz galiba:img-hyste

hot_coutre
31-12-06, 02:08
evet ya bu ne vicdandir... yaa sinirlerim bozuldu benim... yeni yila pek mutlu giremiycegiz galiba:img-hyste

Sakin ol nebişim biz umudumuzu kaybetmeyelim:love05: herşey güzel olacak diyelim! Gelecek nesli biz yetiştirmeyecek miyiz? aslında herşey elimizde!!:img-wink:

EsmerNebis
31-12-06, 02:13
Sakin ol nebişim biz umudumuzu kaybetmeyelim:love05: herşey güzel olacak diyelim! Gelecek nesli biz yetiştirmeyecek miyiz? aslında herşey elimizde!!:img-wink:

haklisin tabi canim, ama böyle insanlar iyi insanlarida canlarindan bezdiriyorlar, bide allah iyi insanlari erken yanina alirmis derler... korkum, dünya gercektende kötülere kalicak... kesin duymussunuzdur bu sabah cilem bebek hayatini kaybetti... birazda bu haberi duyduktan sonra cok umutsuzlastim...

elyz
31-12-06, 02:23
Aslında ne kadar ciddi bi iş yaptık değilmi?burhan beyin şapka çıkarıyorum demesi,mesut yarın tarihe geçecek bi tepki olduğunu söylemesi,bazı şeylerin değişceğini söylemesi..bunnlar güzel şeyler..farkında değiliz belki ama ses getirdik...öyle ki bu yaptıklarımız bundan sonra yapacaklarımızın bi teminatı oldu..öyle değilmi?

viya
31-12-06, 02:30
Aslında ne kadar ciddi bi iş yaptık değilmi?burhan beyin şapka çıkarıyorum demesi,mesut yarın tarihe geçecek bi tepki olduğunu söylemesi,bazı şeylerin değişceğini söylemesi..bunnlar güzel şeyler..farkında değiliz belki ama ses getirdik...öyle ki bu yaptıklarımız bundan sonra yapacaklarımızın bi teminatı oldu..öyle değilmi?

öyle gerçekten... ama bence takip te etmek gerek, dosyalar gitti, bakmaya fırsatları oldu mu? ne düşünülüyor? başka şeyleri hayata geçirmeden kanalın özellikle Cuma'dan sonra ne düşündüğünü bilmek iyi olur.

ben yavaş yavaş gidiyorum. Bayram sabahı erkek kalkmak gerek. Herkesin çok güzel ve huzurlu bir bayram geçirmesini diliyorum. Çikolata ve tatlı olayını abartmayın (diyene bak!!!). henüz kimse yapmadığına göre, formun büyüğü olarak meşhur geyik espiriyi de ben yapıyorum: 'seneye görüşmek üzere...'

hot_coutre
31-12-06, 02:31

Bence hepsini farkında olarak yaptık:img-wink: Elbette teminat Elif'im daha yeni bitti ısınma turlarımız şimdi sıra asıl maratonda.. öyle gümbürdeyeceğiz ki bence bir çok insan bizim safımıza geçip bizim protestomuzu destekleyecek. Kanallar 2 düşünüp 1 yapacak bence bundan sonra..

Ben diğer dizilerin forumlarına şöyle bir baktım da yaratıcılık ve yeni fikirler yok hepsi tek kalem gibi "dizimi istiyorum geri dönsün" falan gibi ibareler. İşte "erkekler ağlamaz" izleyicisinin farkı baksana her tür soruna yaklaşılıyor burada hepimiz olayın her boyutunu görebiliyoruz. Tek amacımız diziyi geri getirmek değil yani. Amaç köklü değişim!! Bu yüzden bu diziye daha bir sıkı sarılıyorum. Baksana izleyici kitlesi nasıl da aklı başında

EsmerNebis
31-12-06, 02:33

kesinlikle canim ve adim kadar eminimki bundan sonra bizden herseyi bekliyorlar... ve hic kimsenin, hic bir hayran kitlesinin yapmadiklarini yaptik, en cok da EA dendi, ama altini cizerek söylüyorum herzaman bütün kaliteli yapimlar adina attik adimlarimizi... biz aslinda sadece EA hayranlari olarak degil, bu konuda tepki gösteremeyen milyonlarin agzi dili olduk... bu yüzden hepimizle ayri ayri gurur duyuyorum... helal bize..:happy0064

hot_coutre
31-12-06, 02:34
öyle gerçekten... ama bence takip te etmek gerek, dosyalar gitti, bakmaya fırsatları oldu mu? ne düşünülüyor? başka şeyleri hayata geçirmeden kanalın özellikle Cuma'dan sonra ne düşündüğünü bilmek iyi olur.

ben yavaş yavaş gidiyorum. Bayram sabahı erkek kalkmak gerek. Herkesin çok güzel ve huzurlu bir bayram geçirmesini diliyorum. Çikolata ve tatlı olayını abartmayın (diyene bak!!!). henüz kimse yapmadığına göre, formun büyüğü olarak meşhur geyik espiriyi de ben yapıyorum: 'seneye görüşmek üzere...'

Bubu'm çok öpüyorum seni. Mutlu ve huzurlu bir bayram geçirelim hepberaber inşallah:)
Kanalın ne düşündüğüne gelince, bayramdan sonra bir yolunu bulup öğreneceğiz elbet olmadı arar sekreterlerine yalvarırız:img-pilot

Tatlıya hiç gelmicem bubu çünkü ben abartacam zannımca:img-pilot

elyz
31-12-06, 02:35

hımm demek en büyüğümüz sensin..
saygılaarrr:img-hi:
bende aynı dileklerle kutluyorum yeni yılımızı bayramımızı..
çikolatayı abartmak konusunda söz veremicem:)

haa bu arada 00:00 unutma ..tam o saatte dilek tutuyoruz.:img-wink:

seneye görüşmek üzere :)bye

EsmerNebis
31-12-06, 02:37
Ben diğer dizilerin forumlarına şöyle bir baktım da yaratıcılık ve yeni fikirler yok hepsi tek kalem gibi "dizimi istiyorum geri dönsün" falan gibi ibareler. İşte "erkekler ağlamaz" izleyicisinin farkı baksana her tür soruna yaklaşılıyor burada hepimiz olayın her boyutunu görebiliyoruz. Tek amacımız diziyi geri getirmek değil yani. Amaç köklü değişim!! Bu yüzden bu diziye daha bir sıkı sarılıyorum. Baksana izleyici kitlesi nasıl da aklı başında

canim cok güzel yazmissin, bu yazdiklarinin üzerine söz etmek ne haddime... yyüregine saglik, her kelimenin altina imzami atiyorum... bu bizim farkimiz, bizim dizimizde farkliydi zaten, kimine göre izlenmeye degmezdi, kimine göre idare ederdi ama bize göre bitaneydi ve gönlümüzün sampiyonuydu ve hala da öyle... onun icin hersey deger...

_Jade_
31-12-06, 02:38

maillerle başladık küçük adımlarla... belki bi elin parmakları kadar insanla...
sonra gördükki herkes bişeyler yapmak istiyo bu diziyi seviyo, artık herkes sıkılmış bu düzenden, herkes tepkili, herkes sesini duyurmak istiyo...
çoğaldık çoğaldık yeni fikirler yeni eylemler büyük adımlar atmamızı sağladı..
sonra sesimiz daha gür çıkmaya başladı, duyurduk duyması gerekenlere...
hatta bide döndük baktıkki iz bırakıyoruz...
bundan sonra aynı şeyle karşılaşanlar bizim izlerimizi takip etcek...yaptıklarımızı yapıcak...hele ki başarırsak arkamızda daha çok insan olucak...
farketmeden ciddi bi iş başardık aslında şimdiden...
mesut beyin de dediği gibi ekranda hiçbişey eskisi gibi değil artık...

EsmerNebis
31-12-06, 02:40

demek forumun en büyü sensin, ozaman ben yarin bayramda bir ara ugriyim sana, elini öpiyim, sende bayram harcligi verirsin:img-hyste :img-hyste

iyi geceler, hayirli bayramlar ve nice mutlu yillara hep birlikte girme dilegiyle seneye görüsmek üzere:img-hyste

EsmerNebis
31-12-06, 02:44
maillerle başladık küçük adımlarla... belki bi elin parmakları kadar insanla...
sonra gördükki herkes bişeyler yapmak istiyo bu diziyi seviyo, artık herkes sıkılmış bu düzenden, herkes tepkili, herkes sesini duyurmak istiyo...
çoğaldık çoğaldık yeni fikirler yeni eylemler büyük adımlar atmamızı sağladı..
sonra sesimiz daha gür çıkmaya başladı, duyurduk duyması gerekenlere...
hatta bide döndük baktıkki iz bırakıyoruz...
bundan sonra aynı şeyle karşılaşanlar bizim izlerimizi takip etcek...yaptıklarımızı yapıcak...hele ki başarırsak arkamızda daha çok insan olucak...
farketmeden ciddi bi iş başardık aslında şimdiden...
mesut beyin de dediği gibi ekranda hiçbişey eskisi gibi değil artık...

yaa bütün gece cikmasaniz olmazmi cok güzel yazmissin canim ve hepiniz okadar güzel yaziyorsunuz ki, gözlerim doluyor gercekten... bazen kendimize güvendigim halde, umudumun hic bitmedigi halde, ya dizimizi geri getiremessek diye düsünüyorum, ve agliycak gibi oluyorum sonra siz geliyorsunuz aklima, forumdaslarim, yoldaslarim, arkadaslarim, kardeslerim ve dahada gücleniyorum... ben umudumu yitirsemde sirf sizi yanliz birakmamak icin bu yolda yürürümde asla dönmemde...

hot_coutre
31-12-06, 02:48
yaa bütün gece cikmasaniz olmazmi cok güzel yazmissin canim ve hepiniz okadar güzel yaziyorsunuz ki, gözlerim doluyor gercekten... bazen kendimize güvendigim halde, umudumun hic bitmedigi halde, ya dizimizi geri getiremessek diye düsünüyorum, ve agliycak gibi oluyorum sonra siz geliyorsunuz aklima, forumdaslarim, yoldaslarim, arkadaslarim, kardeslerim ve dahada gücleniyorum... ben umudumu yitirsemde sirf sizi yanliz birakmamak icin bu yolda yürürümde asla dönmemde...

:love01: nebişim umut biterse hayat bitmiş demektir! umudumuz varolduğu sürece yaşarız da yaşatırız da sen hiç üzülme

elyz
31-12-06, 02:48
Burda başlattığımız birlik ve beraberliğin daha da güçlenerek devam etmesini,arzuladığımız hayal ettiğimiz her şeye kavuşabilmemizi ve tabiki Sağlıklı ,başarılı,mutlu,huzurlu,umutlu,aşk dolu bir yıl getirmesini diliyorum 2007'nin....
Klasik güzellik barış mesajlarının yerine "" DÜNYAYI GÜZELLİK KURTARACAK VE BİR İNSANI SEVMEKLE BAŞLAYACAK HERŞEY"" diyorum....

BU GECE TAM 00:00'DA DİLEK TUTMAYI UNUTMAYIN...ortak bir dilekte buluşabilmek ümidiyle..

sevgiyle....

EsmerNebis
31-12-06, 02:52
ben cikiyorum arkadaslar... yarin belki foruma girebilirim ama giremezsem hepinizin bayraminin mübarek olmasini diliyorum... nice nice bayramlara saglikli ve sevdiklerinizle... ve yeni yilinizi en icten kutluyorum... yani yilin hepinize saglik huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum... herkes mutlu olsun kimse üzülmesin aglamasin, savaslar olmasin, sevgiyle dolsun bütün yürekler askla dolsun... cocuklar iskence cekmesin, ölürülmesin... kimse aci cekmesin...

Serhat beyin ve Sebnem Hanimin, diger degerli oyuncularimizin, suanda forumda bulunmayan arkadaslarimin, ve tüm Türkiyenin olmak üzere bütün dünyanin yeni yilini kutluyorum...

unutmayin saat 00:00 ayni dilekle yüreklerimizi gökyüzünde bulusturalim... yanliz siz bizden 1 saat önce yeni yila giriyorsunuz, cogunlukta türkiyede oldugu icin bende 23:00 de birde 00:00 da ayni dilegi dilemis olucam:img-hyste :img-hyste

iyi geceler arkadaslar her nerede yasaniyor ve yasatiliyorsa:img-hyste seneye görüsmek üzere....

_Jade_
31-12-06, 02:53

zaman zaman umudumuzu yitiriyoruz belki...herşey üst üste geliyo bazen...ama öyle bi kenetlendik ''biz'' olduk ki umudunu kaybedip yere düştüğün anda yanında muhakkak biri oluyo ve elinden tutup seni düştüğün yerden kaldırıyo...herşeye kaldığın yerden aynı azimle çabayla devam ediyosun...
ne dedik en başında umutsa umut, hayalse hayal, rüyaysa rüya...

elyz
31-12-06, 02:53
VE BAYRAMMM!!!
HERKESE HUZURLU, GÜZEL BİR BAYRAM DİLİYORUM ...TATLI, NEŞE DOLU OLSUN ...TAM BAYRAM TADINDA GİRELİM YENİ YILA...
İYİ GECELER...

EsmerNebis
31-12-06, 02:54
:love01: nebişim umut biterse hayat bitmiş demektir! umudumuz varolduğu sürece yaşarız da yaşatırız da sen hiç üzülme

canim bitanesin sen yaaa... hepiniz bitanesiniz... yani hepimiz biriz... offfffff uykusuzluk basima vurdu öptümmm hepinizi hoscakalin EA da kalin...bye bye

SirNeo
31-12-06, 02:55
Merhaba;

Forumunuzu; arama yaparken buldum, erkekler ağlamaz dizisi hakkında yapmış olduğunuz çalışmaları hayretle okudum, önce oyuncuları bu kadar muhteşem bir dizi yaptıkları için sonra da sizin bu haklı direnişinizden dolayı kutluyorum; bu dizi benim içinde yaşadıklarımın bir yansımasıydı; son sahneyi hatırlamak bile istemiyorum; kız arkadaşımıda kan kanserinden kaybettim, benzer anıları yaşamış biri olarak inşallah tekrar "erkekler ağlamaz" ekranlara tekrar döner, herkesin yeni yılı ve kurban bayramı kutlu olsun.

EsmerNebis
31-12-06, 02:56
zaman zaman umudumuzu yitiriyoruz belki...herşey üst üste geliyo bazen...ama öyle bi kenetlendik ''biz'' olduk ki umudunu kaybedip yere düştüğün anda yanında muhakkak biri oluyo ve elinden tutup seni düştüğün yerden kaldırıyo...herşeye kaldığın yerden aynı azimle çabayla devam ediyosun...
ne dedik en başında umutsa umut, hayalse hayal, rüyaysa rüya...

iste sen söyledin benim anlatmak istedigimi ayakta alkisliyorum... bu yüzdende hepimiz biriz iste... bizim farkimiz, EA izleyicisinin farki...

hayalsa hayal, umutsa umut, rüyaysa rüya... hem biz bitti demeden bitmez ki:img-wink:

_Jade_
31-12-06, 03:01
bende öncelikle herkesin bayramını kutluyorum sevdiklerinizle güzel bi bayram geçirirsiniz umarım...gerçi bize(delilere!!!) her gün bayram ya olsun...:img-wink:

2007 de de tüm umutlarımız hayallerimiz gerçeğe, mutluluğa dönüşür umarım...Yeniyıl müjdelerle, süprizlerle, güzel haberlerle gelir inşallah...
hepimiz için sağlıklı huzurlu mutlu neşeli bol gülücüklü bi yıl olsun...

saat 00:00 da kalbim aynı dilekle gökyüzünde sizinle buluşacak...

hepinizi çok seviyorum...yeni yılda da hiç ayrılmadan burda olmayı diliyorum..
çooookkk öpüyrum...

iyi seneler....:happy0064

EsmerNebis
31-12-06, 03:01
Merhaba;

Forumunuzu; arama yaparken buldum, erkekler ağlamaz dizisi hakkında yapmış olduğunuz çalışmaları hayretle okudum, önce oyuncuları bu kadar muhteşem bir dizi yaptıkları için sonra da sizin bu haklı direnişinizden dolayı kutluyorum; bu dizi benim içinde yaşadıklarımın bir yansımasıydı; son sahneyi hatırlamak bile istemiyorum; kız arkadaşımıda kan kanserinden kaybettim, benzer anıları yaşamış biri olarak inşallah tekrar "erkekler ağlamaz" ekranlara tekrar döner, herkesin yeni yılı ve kurban bayramı kutlu olsun.

merhaba aramiza hosgeldin... kiz arkadasin icin ne diyecegimi bilemiyorum, basin sagolsun, allah sana ve sevdiklerine hatta bütün insanlara saglikli yasam nasip etsin... insallah hepimizin dilegi birlesip gercek olur.... bütün harcanmis kaliteli yapimlar icin Erkekler Agalmaz geri gelir... yeni yila mutlu ve huzurlu girmen dilegiyle kurban bayramini kutluyorum seninde...

bu kez gercekten cikiyorum... hoscakalin iyi geceler...bye bye bye

elyz
31-12-06, 03:02
Merhaba;

Hoşgeldin..öncelikle başın sağolsun demek istiyorum...ve bizim için söylediklerin ve temennilerin içinde sonsuz teşekkürler...
iyi bayramlar..mutlu yıllar...
sevgiyle...

hot_coutre
31-12-06, 03:03
Merhaba;

Hoşgeldiniz neo.. Anlattıklarınıza teselli kelimesi bulamadım böyle durumlarda ne denir hiç bilemem:icon_sorr sizin kadar olmasa bile cidden çok üzüldüm.. Sabrınız ve umudunuz hiç bitmesin.
Ayrıca yazdığınız güzel cümleler için de çok teşekkür ederiz..

_Jade_
31-12-06, 03:11
Merhaba;

hoşgeldiniz...
öncelikle başınız sağolsun...bu dizinin size bukadar kötü bi olayı hatırlatmasına çok üzüldüm ama hayat işte...bazen dizide de olsa tek bi kare bile sizi hayatın gerçekleriyle ve acısıyla yüzleştiriyo..
çabalarımız için söyledikleriniz içinde teşekkür ederiz...
umudu hiç sönmeyen insanlar arasında sizi de görmek isteriz bundan sonra...
umarım dediğiniz gibi erkekler ağlamaz devam eder...
sizinde yeni yılınızı ve bayramınızı kutlarım...

hot_coutre
31-12-06, 03:17
Canlarım ben yavaştan kaçıyorum:) Bubu'm canımsın, Gülşah'ım canım stereom, Elif'im fıstıklı çikolatam benim, Çisilim ballıbademli çöreğim, Nebişim esmerim, emel'im fıstığım, Meryemim çikolatalı çilekim, Begüm'üm akıllı bıdığım ve ismini sayamadığım bütün dostlarım bayramınız ve yeni yılınız kutlu olsun. Hayat hep umduğunuzu versin!! Sevgiyle umutla kalalım yeni yılda da..

*** Şebnem Abla'cım umut ışığım, Gülperim, körkuyudaki aydınlığım buraya gelirsiniz de ben olmazsam bilinki sizi düşünüyorumdur yine de ve bilinki çok seviyorum sizi!! Bayramınız ve yeni yılınız kutlu ve mutlu olsun ablacım.. Yüreğime değdirdiğiniz eliniz ve cümleleriniz için sonsuz teşekkürler.. Hep en iyisi olsun sizin için ve hayat umduğunuzu versin hep size... Ve bilinki siz her gökyüzüne baktığınızda ben de oraya bakıyor olacağım:img-in_lo

***MUTLU BAYRAMLAR! MUTLU YILLAR!***:happy0064

hot_coutre
31-12-06, 03:33
Herkese iyi geceleerrrr bye

SirNeo
31-12-06, 03:35
Erkekler Ağlamaz' forumunun, değerli ve sıcak insanları;

Öncelikle hepinize teşekkür etmek istiyorum, verdiğiniz cevaplardan dolayı; EA'nın bana hatırlattığı anılar üzmedi beni, aslında bana geçmişime bir süreliğine dönmemi sağladı; bunun için minnettarım ve benim için önemli olan son zamanlarımda hep yanında olmamdı, tek dileğimde oldu; hayatta inandığım felsefem, insanların yaradılış olarak ruh ikizinin olduğudur, ve bu dizide bizim için bu kadar önemli idi; bir daha ne zaman birlikte olma şansı bulabiliriz ve bir dileğim daha var; "erkekler ağlamaz"ın geri dönmesi! Herkese iyi geceler.

elyz
31-12-06, 03:40
Erkekler Ağlamaz' forumunun, değerli ve sıcak insanları;

Öncelikle hepinize teşekkür etmek istiyorum, verdiğiniz cevaplardan dolayı; EA'nın bana hatırlattığı anılar üzmedi beni, aslında bana geçmişime bir süreliğine dönmemi sağladı; bunun için minnettarım ve benim için önemli olan son zamanlarımda hep yanında olmamdı, tek dileğimde oldu; hayatta inandığım felsefem, insanların yaradılış olarak ruh ikizinin olduğudur, ve bu dizide bizim için bu kadar önemli idi; bir daha ne zaman birlikte olma şansı bulabiliriz ve bir dileğim daha var; "erkekler ağlamaz"ın geri dönmesi! Herkese iyi geceler.

bu gece 00:00 da tüm dileklerini gözlerini kapa ve aklından geçir ...unutma!tam 00:00'da..iyi geceler...:img-wink:

yengecs
31-12-06, 04:54
Bayagi kisi uyumamis.. zagazedeler mi demeliyim yoksa =).. eskiden, ben daha turkiyedeyken bayram sabahi erken kalkilirdi, simdi ise hersey cok daha farkli benim icin. Ne bayram eski bayram nede o ufak kiz ayni kiz =)

Cok sey degisiyo zamanla.. ummadigimiz kadarda hizli hemde.

cerenimo_
31-12-06, 11:19
Herkesin Mübarek Kurban Bayramı Kutlu OLsun.. Umarım Herkes İstediği Gibi Bir Yıl Geçirir..

elyz
31-12-06, 11:49
Burda başlattığımız birlik ve beraberliğin daha da güçlenerek devam etmesini,arzuladığımız hayal ettiğimiz her şeye kavuşabilmemizi ve tabiki Sağlıklı ,başarılı,mutlu,huzurlu,umutlu,aşk dolu bir yıl getirmesini diliyorum 2007'nin....
Klasik güzellik barış mesajlarının yerine "" DÜNYAYI GÜZELLİK KURTARACAK VE BİR İNSANI SEVMEKLE BAŞLAYACAK HERŞEY"" diyorum....

BU GECE TAM 00:00'DA DİLEK TUTMAYI UNUTMAYIN...ortak bir dilekte buluşabilmek ümidiyle.. :img-wink:

sevgiyle....

VE BAYRAMMM!!!
HERKESE HUZURLU, GÜZEL BİR BAYRAM DİLİYORUM ...TATLI, NEŞE DOLU OLSUN ...TAM BAYRAM TADINDA GİRELİM YENİ YILA...:img-yes:
.

elyz
31-12-06, 12:27
http://img62.imageshack.us/img62/1120/sloganzy1ss8.jpg (http://imageshack.us)

anything
31-12-06, 12:51
Arkadaşlar hepinizin Kurban Bayramı mübarek olsun.......

sevgi86
31-12-06, 12:53
merhaba arkadaşlar
görüyorum ki bayramda da çalışıyorsunuz
bayramınız mübarek olsun
dizi ekibinin de bayramı kutlu olsun
yeni yılda tekrar görüşmek dileğiyle...

seyyah_selda
31-12-06, 13:08
merhaba arkadaşlar herkesin bayramını kutlarım umarım yeni yılda hepimizin ortak istegine erkekler ağlamaza kavuşuruz_____yeni yılda yeni siz bulmanız dileğiyle_____dizimizdeki gibi gerçek bir aşk gerçek dostluklar bulmamız olanlarıda devam ettirmemiz dileğiyle_________HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN:):img-wink: :happy0064 bye

first lady
31-12-06, 13:15
hepinize iyi bayramlar diliyorummmmmmm canım arkadaşlarımbye

ülkü
31-12-06, 13:17
Arkadşlar hepinizin bayramı mübarek olsun.nice güzel bayramlarda birlikte olmak dileğiyle..iyi bayramlarrbye

flakesnow
31-12-06, 14:01
BUGÜN BAYRAAMMM
Hepinizim bayramı mübarek olsuuuuuunnnn..Daha nice beraberce bayramlaraa:good: Dün gece sonradan giremedim epey kaynatmışınızz..
Şu tekrarının reklamını ben de görmüştüm dün..ve tekrarı verilecek diziler arasında dizimizi de görünce şok oldum resmen..sevinsemmi üzülsemmi..ben daha çok üzüldüm ama..neden kanal 1 de veriliyoki tekrarı..saydıkları tüm dizilerin ne bilim bir ist. masalı,aşk oyunu,kurşun yarası vs vs hepsinin tekrarları önce atv de verildi şimdi tekrar kanal 1 de veriliyor..Heralde atv dizi daha yayındayken yaptığı gibi diğer bazı değerli dizilerinden bizim dizimizi vermeye zaman bulamadı..hayır sanki çoook çok uzun sürecek de tekrarları..zaten ne kadarcık izleyebildikki dizimizi 11 bölümcük..ismi sayılan diğer dizilerin hepsi çok uzun süren diziler..bizim dizimizin tekrarları bittiğinde onlar daha konuya yeni girmiş olurlar heralde..NE ACI..:icon_sorr Çarşamba kanal1 de tekrarının verilmesinin dizimize hiçbir faydası olmayacağını düşünüyorum..yani hani diyorduk ya tekrarlarını verseler de dizimizi daha önce görmeyenler de görse,ya da baştan beri izlemeyenler izlemiş olsa falan diye..
Öte yandan diğer yeni bitmiş olan dizilerinin tekrarını vermemesi sadece bizim dizimizinkini vermesi de ilginç..
AYRICA YAYINLANAN SON BÖLÜMÜNE 'FİNAL' DENİLMİŞ VE TÜM HİKAYESİ YARIDA KESİLMİŞ OLAN DİZİMİZE ESKİ BİR DİZİ DE DİYEMEM..BİZ BİTTİ DEMEDEN BU DİZİ BİT-ME-YE-CEK

sahracı
31-12-06, 14:02
forumumuz yine de boş değil helal bize :) herkesin bayramını ve yeniyılını tekrar kutluyorum arkadaşlar...ve hemen atv ye 2006 nın son mailini atmaya başlıyorum :)

anything
31-12-06, 14:10
Şuan bir şarkı dinliyorum Hayat Umutla Başlar diye daha önce ekleyen oldu mu bilmiyorum ama sizle paylaşmak istedim:

Sakın sönmesin o parıltı
O gözlerinde yanan ışık.
Mutluluğun bedeli sendedir
Umut yeniden doğmak demektir.

Bugün geç kalmış sayılmazsın
Geçmişi silip atmalısın.
Beni iyi dinle arkadaşım
Hayatı umutlarda bulacaksın.

Her an gülümse herkese
Dünyaya arkadaşlık ver.
Dostça "Merhaba" de
Her gittiğin yerde.

Hayat dostlukla başlar,
Hayat umutla başlar,
Hayat sevgiyle başlar...

Ali Kocatepe

Bu şarkıyı arkadaşlar geçmişe bağlı kalıp, bu diziyi döndüremezsiniz atv kaldırdığı diziyi tekrar yayınlamaz diyenlere gelsin.. Geçmişe değil geleceğe bakalım... Daha önce başarılmamış olabilir ama herşeyin bir ilki vardır değil mi:img-wink: yeterki umudumuzu kaybetmeyelim.....

Herkese iyi bayramlar ve iyi yıllar...

maison
31-12-06, 14:12
selam...herkesin kurban bayramini ve yeni yilini kutlarim...:D...yeni yila dizimizle gireriz insallahhh...(AMIN deyin ya...:D)

anything
31-12-06, 14:14
selam...herkesin kurban bayramini ve yeni yilini kutlarim...:D...yeni yila dizimizle gireriz insallahhh...(AMIN deyin ya...:D)

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

sahracı
31-12-06, 14:18
Bir Türk'ü Tanımak!

Dünyanın neresine gidersek gidelim, biz bizim kokumuzu alırız. Kimilerine göre "arızayız" kimilerine göre "uyumsuz", bazılarına göre "kalabalık"; bazılarına göre "tuhaf"' Belki hepsiyiz, belki de hiçbiri... Ama kesin olan şey şu, biz Türküz, ondan böyleyiz, iyi ki de böyleyiz, biz hayatın içinden yaşayarak geçiyoruz. Bizim gibi olamayanlar da sadece izliyorlar;) Mizah yazarı Hasan Kaçan bir kaç prototip madde sıralamış bile, işte biz ;))

* Desenlerini çok beğenerek aldığı yeni bir mobilyanın üstünü başka bir örtü örterek kullanan kişi Türk'tür.
* Geçirdiği bir trafik kazasından sonra kanlar içinde çıkıp, çarpılmış arabasına üzülen kişi Türk'tür.

* Tüp kaçırıyor mu, kaçırmıyor mu diye kibrit yakıp kontrol eden Türk'ten başkası olabilir mi?

* Yemekte eti bıçakla değil, çatalın yanıyla kesmeye çalışan bir kişi görürseniz gözlerinden öpün, o bir Türk'tür.

* Kırmızı ışıkta durduğunuz için size ancak bir Türk bağırabilir.

* Ancak bir Türk, Cola'yı çalkalayıp fışkırtarak asitsiz içmeyi akıl edebilir.

* Elektonik hesap makinesini, uzaktan kumandasını naylona sarmış, üzerine de ambalaj lastiği geçirmiş birini görürseniz hemen boynuna sarılın,
Türk'tür o.

* On yıllık bir otomobilin koltuk ambalaj naylonlarını çıkarmadan kullanma becerisini ancak Türkler gösterebilir.

* İşinde iyi olan birisini överken hakaretle iltifat eden bir Türk'ten başkası olamaz. (Şerefsizin oğlu ne iş yapmış be kardeşim, helal olsun)

* Ancak bir Türk aracın sinyal lambaları dururken kolunu çıkararak "dönüyorum" hareketi yapabilir.

* Ancak bir Türk trafik ışıkları kırmızıdan yeşile döndüğünde önündeki herkesi salak sanarak kornaya basabilir.

* Tv'de film seyrederken filmin oyuncularıyla muhatap olan (dur oraya gitme öldürecekler seni) Türk sinema severlerdir.

* Ancak bir Türk kulağını kalem ya da örgü şişiyle karıştırabilir.

* Gazete kağıdını en iyi sekilde kullanan Türk'tür(Cam silme bezi, külah, mendil, sofra bezi)

* Ancak bir Türk kadını, denize dikkat çekmemek için elbiseleriyle girip, bütün dikkatleri üzerine çekebilir.

* Plastik yoğurt kabını saksı yapan elbette ki Türk'tür.

*Arabasının arkasına yazı yazan bir Türk değil de nedir? (Rahmetli de sollardı.)

* Uçakta bulunan tanıdıklarına uçak havalandıktan sonra görmeyeceğini bildiği halde el sallayan birini görürseniz hemen boynuna sarılın çünkü o Türk'tür.

.

meryemce84
31-12-06, 14:20
Sevince, sevince
Sevince durma durma koş ardından
Zaman yoktur git aşkı iste ondan
Sevince tüm insanlar bir başka
Durma dostum sen de yer ver aşka
Sevmek bilki doğmaktır yeni baştan
Aşık oldum galiba yavaştan

Öyle bir yol tutmuşun ki sorma
İnandım ki sevince vardır dünya
Sevince tüm günlerim bir başka

Olacakmıydım ben böyle?
Sevince tüm insanlar bir başka
Durma dostum sen de yer ver aşka
Sevmek bil ki doğmaktır yeni baştan
Eriyorum galiba yavaştan

Sevelim sevilelim arkadaşlar..
Sediklerimizi koruyalım..
Sevmek korumaktır..
Erkekler Ağlamaz'a gönül veren bütün dostalımın bayramını kutlar
sevgi dolu bir yıl dilerim..

_Jade_
31-12-06, 14:30
begümcüm hazırladığın klip harika olmuş çok beğendim ellerien sağlık cnm..
bize harika bi bayram hediyesi oldu bu...:happy0064
çokk teşekkürler...:img-wink:

anything
31-12-06, 14:30
begümcüm hazırladığın klip harika olmuş çok beğendim ellerien sağlık cnm..
bize harika bi bayram hediyesi oldu bu...:happy0064
çokk teşekkürler...:img-wink:

saol cnm beğendiğine sevindim...

BlackMamba
31-12-06, 17:20
Şebnem Hanım nerde diye soranlara;
(şimdi tatlıları yedik yanından kactım iki dakika size mesajımı iletmek için..)
bu forumda kendisi için acılan sayfada sorularımızı yanıtlıyor..

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=12653&page=8

sizinde katılımınızı bekliyorum..Arkadaşlar boyle birsey soylenmeden yapılırsa daha guzel olur ama bu sayfadan haberiniz olmadıgını dusundugum için adresi ekledim..

Sevgimizi ve ilgimizi esirgemiyelim Şebnem Hanımdan..

pekhüm
31-12-06, 18:48
ben geldiimm ama gidicem birazdan tekrar hepinizin bayramını ve yeniyılını kutlamak istedim..seviyorum hepinizi..şebnem ablayı..demet evgarı..serhat tutumlueri ve diger bütün oyuncularıda..:img-in_lo :img-in_lo

anything
31-12-06, 19:43
Arkadaşlar size yeni yıl hediyesi olarak bir klip hazırladım..
http://r a p i d share.com/files/9671655/Erkekler_A__287_lamaz_-_A__351_k_Yeniden.wmv.html
şuan için download linkini veriyorum you tubeye yüklemeyi başarınca onu da eklicem...
Elifciğim bunu özellikle sana ithaf ediyorum... hani demiştin ya dizimiz devam etsin bağıra bağıra aşk yeniden şarkısını söyleyeceğim diye... bizlerde sana bizde söylicez yeterki devam etsin demiştik... Bir yıla nasıl başlarsan öyle gider derler bende yıla bu şarkıyı söyleyerek başlayalım istedim....
ARKADAŞLAR HEPİNİZE İYİ YILLAR....... HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM...

Bu arada klip biraz aceleye geldi kusura bakmayın... umarım beğenirsiniz..:)

elyz
31-12-06, 20:03
http://r a p i d share.com/files/9671655/Erkekler_A__287_lamaz_-_A__351_k_Yeniden.wmv.html
şuan için download linkini veriyorum you tubeye yüklemeyi başarınca onu da eklicem...
Elifciğim bunu özellikle sana ithaf ediyorum... hani demiştin ya dizimiz devam etsin bağıra bağıra aşk yeniden şarkısını söyleyeceğim diye... bizlerde sana bizde söylicez yeterki devam etsin demiştik... Bir yıla nasıl başlarsan öyle gider derler bende yıla bu şarkıyı söyleyerek başlayalım istedim....

canıımmm:)nası merak ettim şimdi..indiriyorum şu anda....ilk ve belkide tek :icon_sorr hediyemi sen vermiş oldun..çok sevindim..teşekkür ederim..Aşk yeniden bu şarkıyı çok dinliyorum seviyorum..hep dizimizin geri döneceğini düşünüp dinliyordum öyle hissettiriyodu bana...anlamı var yani..düşünmen çok mutlu etti beni sağolasın..canımsın:img-kiss: :love01:

anything
31-12-06, 20:07
canıımmm:)nası merak ettim şimdi..indiriyorum şu anda....ilk ve belkide tek :icon_sorr hediyemi sen vermiş oldun..çok sevindim..teşekkür ederim..Aşk yeniden bu şarkıyı çok dinliyorum seviyorum..hep dizimizin geri döneceğini düşünüp dinliyordum öyle hissettiriyodu bana...anlamı var yani..düşünmen çok mutlu etti beni sağolasın..canımsın:img-kiss: :love01:

önemli değil cnm.. ayrıcabiliyorum cnm bu şarkı bana da dizimizin geri döneceğini hissettiriyo umut veriyo... klibi belki beğenmeye bilirsiniz dediğim gibi aceleye geldi ama bence şarkıyı dinlemek bile insanı umutla dolduruyor...

gulshahk
31-12-06, 20:10

çok güzel olmuşş
cnm emeğine sağlık

elyz
31-12-06, 20:14
önemli değil cnm.. ayrıcabiliyorum cnm bu şarkı bana da dizimizin geri döneceğini hissettiriyo umut veriyo... klibi belki beğenmeye bilirsiniz dediğim gibi aceleye geldi ama bence şarkıyı dinlemek bile insanı umutla dolduruyor...

izlediimm:)çok güzeell..bütün aşıkları bir araya toplamışsın..aayan hanımla haydar beycim de var..boncukla adı neydi ilk aşkıda var..incigülle ince memed..Ramize ile Arif bey..Muratla Zeynep...ellerine sağlık..:good:

anything
31-12-06, 20:17
izlediimm:)çok güzeell..bütün aşıkları bir araya toplamışsın..aayan hanımla haydar beycim de var..boncukla adı neydi ilk aşkıda var..incigülle ince memed..Ramize ile Arif bey..Muratla Zeynep...ellerine sağlık..:good:

ewet hepsini bir araya toplamaya çalıştım aslına tahtabacakla rabiayıda koycaktım ama bulamadım.. ee tabi rabia muratın dibinden ayrılmadığı için bulamam da gayet doğal değil mi :)

_Jade_
31-12-06, 20:19
bu klibinde çok güzel olmuş begümcüm...ellerine emeğine sağlık...
boncukla kız arkadaşı çok şekerler....:love05:

gulshahk
31-12-06, 20:19
ewet hepsini bir araya toplamaya çalıştım aslına tahtabacakla rabiayıda koycaktım ama bulamadım.. ee tabi rabia muratın dibinden ayrılmadığı için bulamam da gayet doğal değil mi :)

ewet sağolasıca muratın dibinden bi dakika ayrılmıyodu amaa bizimki de hiç pas vermiyodu yanii

savasava
31-12-06, 20:27
arkadaşlar bir türlü linki indirmeyi başaramadım bana yardıııııımmmmmmmmmmmmm

anything
31-12-06, 20:31
arkadaşlar bir türlü linki indirmeyi başaramadım bana yardıııııımmmmmmmmmmmmm

Şebnem hanım linki açtıktan sonra altta free yazan kısma basıyorsunuz.. açılan sayfadaki geri sayım bitincede download diyorusunuz.. bu arada linki aralarda boşluk bırakarqak verdim yoksa forumda okunmuyo bu nedenle açarken aradaki boşlukları kapatmayı unutmayın... umarım yardımcı olabilmişimdir...

flakesnow
31-12-06, 20:34
Ahh Begümcüm naptın sen böyle...tam kalbimden vurdun vallahi..acele yapılmış hali buysa normal halini düşünemiyorum yani canım..çook güzel ve dediğin gibi eğlenceli olmuş ama benim yine de gözlerim doldu..amannn ne sulu gözlü kız deme emi..inşallah klibin sonunda yazdığın dileklerin,yani dileğimiz de gerçek olur da bu güzel aşkları daha çook uzun zaman bazen gözlerimiz yaşararak bazen gülerek izleyebiliriz canım..
Benim en sevdiğim sahne de var şu zeynep&murat motor sahnesi varya..Güzel dizimizin tüm benzersiz,sımsıcak aşkları var..ellerine sağlık..çok güzel bir yeniyıl hediyesiii:img-wink:

yolcu755
31-12-06, 20:38
Arkadaslar merhaba,

Sadece iyi seneler demek istedim, ve tabii iyi bayramlar... Yasaminizin geri kalaninda da bu kadar inandiginiz herseyin pesinden bu kadar umutla, sevgiyle ve hatta inatla gitmeniz dilegiyle... Bazi cephelerde savas kaybedilebiliyor ama muhim olan o savasi vermis olmanin verdigi ic huzuru ve bazende o cabanin tas tamam kendisi... E bi de tabii o savas kazanildi mi tadindan yenmiyor...

Sevgimle...

anything
31-12-06, 20:40
Ahh Begümcüm naptın sen böyle...tam kalbimden vurdun vallahi..acele yapılmış hali buysa normal halini düşünemiyorum yani canım..çook güzel ve dediğin gibi eğlenceli olmuş ama benim yine de gözlerim doldu..amannn ne sulu gözlü kız deme emi..inşallah klibin sonunda yazdığın dileklerin,yani dileğimiz de gerçek olur da bu güzel aşkları daha çook uzun zaman bazen gözlerimiz yaşararak bazen gülerek izleyebiliriz canım..
Benim en sevdiğim sahne de var şu zeynep&murat motor sahnesi varya..Güzel dizimizin tüm benzersiz,sımsıcak aşkları var..ellerine sağlık..çok güzel bir yeniyıl hediyesiii:img-wink:

cnm sen de benm gibisin; hangi sahneyi görsen gözün doluyo en neşelisi bile olsa... dizimiz devam edene kadar da böyle olmaya devam edecek.... sseni anlıyorum çünkü bende öleyim yani sen sulu gözsen bende sulu gözüm... ewet o motosiklet sahnesini bende çok seviyorum...... ayrıca hediyenide beğendiğine çok sevindim..:)

savasava
31-12-06, 20:42
begüm,
şimdi herkes anlayacak özürlü olduğumu ama linki nereye yazıyorum onu bile anlamadım
adres çubuğuna yazdım ben ;)
nereye bu link nereye?

elyz
31-12-06, 20:44
begüm,
şimdi herkes anlayacak özürlü olduğumu ama linki nereye yazıyorum onu bile anlamadım
adres çubuğuna yazdım ben ;)
nereye bu link nereye?

şebnem ablacım,önce verilen linki seçip kopyalayın sonra adres çubuğuna yapıştırın..ancak harflerin arası açık olanları birleştirin..boşlukları yanii..sonra enter deyin..çıkan sayfada free yazan yere tıklayın...biraz bekleyince yeni sayfada şifre gibi karışık harf rakam filan çıkıcak..onları yandaki boş kutuya yazıp yandaki butona tıklayın..ac veya kaydet diye bi pencere çıkacak ondan sonra sadece beklemek kalacak..galiba 10 dk.filan sürüyo yada daha kısa...

flakesnow
31-12-06, 21:31
cnm sen de benm gibisin; hangi sahneyi görsen gözün doluyo en neşelisi bile olsa... dizimiz devam edene kadar da böyle olmaya devam edecek.... sseni anlıyorum çünkü bende öleyim yani sen sulu gözsen bende sulu gözüm... ewet o motosiklet sahnesini bende çok seviyorum...... ayrıca hediyenide beğendiğine çok sevindim..:)

Böyle güzel bir hediyeyi beğenmemek olur mu hiç:img-wink: Benim gibi birinin olduğunu bilmek de çok güzell:img-wink:İnsan hareketli şarkıdada hüzünlenir mi canımm diye düşünürken bi baktım yalnız değilmişim:img-yes: Klibini izlerken şu şiir geldi aklıma cnm:

Sevgileri yarinlara biraktiniz
Çekingen, tutuk, saygili.
Bütün yakinlariniz
Sizi yanlis tanidi.

Bitmeyen isler yüzünden
(Siz böyle olsun istemezdiniz)
Bir bakis bile yeterken anlatmaya her seyi
Kalbinizi dolduran duygular
Kalbinizde kaldi.
Siz genis zamanlar umuyordunuz
Çirkindi dar vakitlerde bir sevgiyi söylemek.
Yillarin telâslarda bu kadar çabuk
Geçecegi akliniza gelmezdi.

Gizli bahçenizde
Açan çiçekler vardi,
Gecelerde ve yalniz.
Vermeye az buldunuz
Yahut vakit olmadi

Behçet Necatigil

Bu aradaa bayramınızın ilk günü nasıldı arkadaşlarr..umarım bol çikolatalı,şekerli ve boooll harçlıklıdır:icon_whis Her gününüz bayram günü gibi geçsin inşallah..

meryemce84
31-12-06, 21:57
ayrıcabiliyorum cnm bu şarkı bana da dizimizin geri döneceğini hissettiriyo umut veriyo... klibi belki beğenmeye bilirsiniz dediğim gibi aceleye geldi ama bence şarkıyı dinlemek bile insanı umutla dolduruyor...

Begümcüm,ellerine sağlık canım muhteşem bir klip olmuş..
Hele sonundaki cümleler harika!

Yeni yılda Erkekler Ağlamaz'ın devam etmesi,Erkekler Ağlamaz ile yeniden olmak dileğiyle..

pekhüm
31-12-06, 22:41
begüm eline sağlık gerçekten güzel olmuş klip...:img-in_lo :)

flakesnow
31-12-06, 22:46
nasılsınız arkadaşlar?
burası sessiz olunca sinir oluyorum..bayram yılbaşı ..derken ...
ya niye bilmem bi hüzün düştü içime..yılbaşlarını hiç sevmem anlamsız bulurum aslında yine de gelenektendir kutluyorum mesajlarla telefonlarla filan...şu anda oturmuş projemi bitirmeye çalışıyorum...kimin umurunda yılbaşı,bayram?ama dileğim hazır..1 saat 35 dk.kaldı:)

Ben çok iyiyim Elifcim ama seni biraz hüzünlü gördüm..bi seneyi daha devirdik dimi..sana kolay gelsin..aman projeye dalıpta 00.00 da dileğimizi unutma:img-wink:
Bir de biraz önce yazdıklarım silinmiş ve nedense silindiğine dair bişey de yok..ben de tekrar yazarım işte..
Bu bizi hüzünlendiren hastalığın teşhisini sen koymuştun dimi canım -hasretlik hastalığı-..ilacı da belli:
HER ECZANEDE BULUNMAZ
REÇETEYLE DE SATILMAZ
ERKEKLER AĞLAMAZZ
:img-help: :img-help: :img-help: :img-help:
İşte yine yazdım..niye silindiyse anlamadım

avrasya
31-12-06, 22:49
arkadaşlar ne zamandır müthiş bağlılığınız ve dizinize olanca gücünüzle sahip çıkmanız için hepinizi tebrik edecektim.kısmet bugüneymiş.gerçekten örnek bir mücadeleniz var.yürekten tebrikler:good:
gerçi muhakkak haberininz vardır ama ben bugün kanal 1de dizinizin reklamını gördüm.efsane diziler şeklinde reklamını yapıyorlardı.sanırım erkekler ağlamaz da çarşamba akşamları gösterilcek.
mücadelenizde son durum ne merak ediyorum

elyz
31-12-06, 22:58
Ben çok iyiyim Elifcim ama seni biraz hüzünlü gördüm..bi seneyi daha devirdik dimi..sana kolay gelsin..aman projeye dalıpta 00.00 da dileğimizi unutma:img-wink:
Bir de biraz önce yazdıklarım silinmiş ve nedense silindiğine dair bişey de yok..ben de tekrar yazarım işte..
Bu bizi hüzünlendiren hastalığın teşhisini sen koymuştun dimi canım -hasretlik hastalığı-..ilacı da belli:
HER ECZANEDE BULUNMAZ
REÇETEYLE DE SATILMAZ
ERKEKLER AĞLAMAZZ
:img-help: :img-help: :img-help: :img-help:
İşte yine yazdım..niye silindiyse anlamadım

yok canım unutmam..gözüm saatte...ya çalışıyorum işte..napim boş durmayayım dedim..bayramdan sonra finaller başlıyo:( bu arada
""HER ECZANEDE BULUNMAZ
REÇETEYLE SATILMAZ
ERKEKLER AĞLAMAZ..."":)Tekerleme gibi olmuş...:):img-pilot

elyz
31-12-06, 23:04
arkadaşlar ne zamandır müthiş bağlılığınız ve dizinize olanca gücünüzle sahip çıkmanız için hepinizi tebrik edecektim.kısmet bugüneymiş.gerçekten örnek bir mücadeleniz var.yürekten tebrikler:good:
gerçi muhakkak haberininz vardır ama ben bugün kanal 1de dizinizin reklamını gördüm.efsane diziler şeklinde reklamını yapıyorlardı.sanırım erkekler ağlamaz da çarşamba akşamları gösterilcek.
mücadelenizde son durum ne merak ediyorum

teşekkürler...evet haberimiz var..bu durum bizim için fazla bişey ifade etmiyor..biz dizimizi yeniden görmek istiyoruz tv 'da doğru ama yepyeni bölümleriyle ..tekrarlarıyla değil...mücadelemiz
dizimizi geri alana dek sürecek...kararlıyız..vazgeçmemekte ısrarlıyız...
son durum bu...
ilgin ve tebriklerin için teşekkür ediyorum...
iyi bayramlar ..mutlu yıllar..

flakesnow
31-12-06, 23:08
yok canım unutmam..gözüm saatte...ya çalışıyorum işte..napim boş durmayayım dedim..bayramdan sonra finaller başlıyo:( bu arada
""HER ECZANEDE BULUNMAZ
REÇETEYLE SATILMAZ
ERKEKLER AĞLAMAZ..."":)Tekerleme gibi olmuş...:):img-pilot

Ahhh ah benim de final için ödevim var ama daha başlayamadım:icon_sorr
Hakkaten tekerleme gibi olmuşş:icon_whis
Bu arada 50 dakika kaldı...hazır mısınız?:happy0064

anything
31-12-06, 23:10
Ahhh ah benim de final için ödevim var ama daha başlayamadım:icon_sorr
Hakkaten tekerleme gibi olmuşş:icon_whis
Bu arada 50 dakika kaldı...hazır mısınız?:happy0064

Hazırızzzzzzzzzzzzzzzz..............:happy0064 :happy0064 :happy0064

avrasya
31-12-06, 23:17
teşekkürler...evet haberimiz var..bu durum bizim için fazla bişey ifade etmiyor..biz dizimizi yeniden görmek istiyoruz tv 'da doğru ama yepyeni bölümleriyle ..tekrarlarıyla değil...mücadelemiz
dizimizi geri alana dek sürecek...kararlıyız..vazgeçmemekte ısrarlıyız...
son durum bu...
ilgin ve tebriklerin için teşekkür ediyorum...
iyi bayramlar ..mutlu yıllar..
teşekkürler elyz.ssana da iyi bayramlar ve mutlu yıllar

flakesnow
31-12-06, 23:23
Hazırızzzzzzzzzzzzzzzz..............:happy0064 :happy0064 :happy0064

Ayyyy önceden dizimiz için saat sayardık..:icon_sorr
İNŞALLAH 2007 yılı bizi;dizimiz için saat saydığımız ama zamanın bitürlü geçmek bilmediği,sabırsızlıkla beklediğimiz yeni bölümümüz başladığındaysa nasıl geçtiğini anlamadığımız zamana şaşıp kaldığımız güzel günlere kavuşturur bizi tekrar..AMİİİNNNN

anything
31-12-06, 23:25
Ayyyy önceden dizimiz için saat sayardık..:icon_sorr
İNŞALLAH 2007 yılı bizi;dizimiz için saat saydığımız ama zamanın bitürlü geçmek bilmediği,sabırsızlıkla beklediğimiz yeni bölümümüz başladığındaysa nasıl geçtiğini anlamadığımız zamana şaşıp kaldığımız güzel günlere kavuşturur bizi tekrar..AMİİİNNNN

AMİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN..
Sen ne güzel dilek diliyosun öyle ağzından bal damlıyo cnm....

flakesnow
31-12-06, 23:26
AMİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN..
Sen ne güzel diliyosun öyle ağzından bal damlıyo cnm....

Teşekkürler canım ama senin klipleri izledikçe ilham geliyo işte:img-wink:

anything
31-12-06, 23:59
Hoşgeldinnn 2007.........
Umarım boş gelmemiş yanında ERKEKLER AĞLAMAZ'ın yeni bölümlerini de getirmişsindir........:):img-hyste

Arkadaşlar hepinizin yeni yılı kutlu olsun.............. Yeni yılda tüm dileklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle........ Hepinize sağlıklı,mutlu, huzurlu, başarılı ve de ERKEKLER AĞLAMAZ'lı bir yıl diliyorum........:)

Hepinizi çok seviyorum canlarım........

flakesnow
01-01-07, 00:00
Eveeeeeeeeeeeetttttttt Saat Gelmiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşş..hepimize Bol Boooooll Erkekler Ağlamaz Li Günleeeeeerrrrrr

flakesnow
01-01-07, 00:01
Yeniyila Sizlerle Girmek çooook Güzeeeeeellllll..........hepinizi çoooookkk Seviyoruummmmmmm..

elyz
01-01-07, 00:05
MUTLU VE UMUTLU YILLAR....

anything
01-01-07, 00:05
MUTLU YILLAR

Arkadaşlar yeni yıl hediyesini indiremeyenler için you tube linki:
http://www.you tube.com/watch?v=1Hfi0pNhlJo

elyz
01-01-07, 00:13
aŞK YENİDEN
bitti artık bu son derken
aşk yeniden
aynı sularda yüzerken
AŞK YENİDEN
karanlıkta bir gün açarkenn
.........................
kendini yarattı kendindennnnnn!!

gulshahk
01-01-07, 00:16
hepinize mutlu yıllar canlarım
umarım herşey gönlümüzce olur

anything
01-01-07, 00:20
Dizimizi geri istiyoruuummm...çookk özlemişim yaaa...izleyemiyorum klibi.....:icon_sorr

cnm 3 klibi hazırladım o 3 klibi hazırlarken görüntüleri seçmekte ne kadar zorlandım anlatamam hem hepsi birbirinden güzel olduğu için hem de gözlerim doluyo izlerken... cidden çok özlemişim... hele sonu aklıma geldikçe hepten kötü oluyorum... bu dizi bu şekilde bitemez ve bitmeyecek......

elyz
01-01-07, 00:29
cnm 3 klibi hazırladım o 3 klibi hazırlarken görüntüleri seçmekte ne kadar zorlandım anlatamam hem hepsi birbirinden güzel olduğu için hem de gözlerim doluyo izlerken... cidden çok özlemişim... hele sonu aklıma geldikçe hepten kötü oluyorum... bu dizi bu şekilde bitemez ve bitmeyecek......

Aşk yeniden hareketli bi şarkı ama ben duygulanıyorum ..olcak şey mi?bütün bölümleri var dizimizin ama bittiğinden beri şöle oturupta adamakıllı izleyemedim..çünkü dayanamıyorum ,kapatıyorum...:icon_sorr
birde vurgun yedim klibi beni çok etkiliyo..başta muratla zeynebin konuşmalarıyla başlıyoya...gerçekten çok güzel olmuş..bütün çalışmalar güzel oldu..emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...

anything
01-01-07, 00:42
Aşk yeniden hareketli bi şarkı ama ben duygulanıyorum ..olcak şey mi?bütün bölümleri var dizimizin ama bittiğinden beri şöle oturupta adamakıllı izleyemedim..çünkü dayanamıyorum ,kapatıyorum...:icon_sorr
birde vurgun yedim klibi beni çok etkiliyo..başta muratla zeynebin konuşmalarıyla başlıyoya...gerçekten çok güzel olmuş..bütün çalışmalar güzel oldu..emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...

Evet vurgun yedim benimde favorim... gerçekten çok güzel... Tarçın1 'e çok teşekkür ediyorum o klip için...

sevgi86
01-01-07, 00:49
yeni yılınız kutlu olsun arkadaşlar
umarım yeni yılın tamamı bayram gibi geçer
sizlerle olmak çok güzel bir de dizimiz tekrar başlasa...:img-blush

flakesnow
01-01-07, 01:27
İYİ GECELER CANLARIIMM
Yarın fazla giremiycem foruma malesef...:icon_sorr Kendinize iyi bakın...TATLI RÜYALAARRbye

elyz
01-01-07, 01:38
-Her hafta yeni bölümün heyecanını yaşadık..
-bölüm fragmanlarrını ,özetini sabırsızca bekledik..her özeti fragmanı yorumlayıp ,tahminler yürüttük..
-bölümün bitişiyle forumda soluğu alıp ateşli yorumlar yaptık...
-Rabia'ya gökhana çoookk takıldık..kim derdi bi gün gelecek onlarıda özleyeceğiz?
-ertesi gün reyting sonuçlarını sabırsızlıkla bekleyip ,burada paylaştık ...
-ilk bi kaç haftadan sonra gelen reyting sonuçlarıyla hayal kırıklıklarımızı,öfkeli yorumlarımızla birleştirdik....
- dizimizi artık diken üstünde ,huzursuz seyretme dönemleri başlamıştı...
-yavaş yavaş başladı korkular ve ilk hareketlenmeler..
-durmadık..maillere başladık...
-panik iyice artmıştı ki....duyduk....dizimiz bitirilecekti...
-Ve ilk yıkılış...sonra ilk direniş..
-atv 'ye mail yağmuru
-köşe yazarlarına mail yağmuru..
-atv'ye nazar boncuklu mektup yağmuru..maillere devam..
-tüm site içindeki üyelere tek tek gönderilen özel mesajlarla isim ve mail adresi topladık..direnişimiz için destek aldık...
-atv'ye 1 ytl 'li mektup yağmuru....maillere devam
-atv'ye telefonlara başladık...354 30 00..belleğimize kazındı..
-atv'ye telefon yağmuru...Hüsniye abla ile samimiyet ilerledi:)
-köşe yazarlarına mailleri 3 katına çıkardık..
-Burhan Ayeri bizim tarafımızda...:img-wink:
-Mehmet Gülerde bizim tarafımızda...sevenlerimiz artıyo..gazetedeki köşesini tamamen bize ayırdı..grafik çalışmaları,bizden giden yazılar..şiirler...
-Burhan Ayerinin köşesinde Afet Limon limon vakası yaşadık:)
-Afet limon limon ile karşılıklı söz düellosu devam ediyor...(ezgicim kulakların çınlasın)
-ilk yaftayı yapıştırdı.."çalışmıyor bunlar,memleket meselelerine de duyarlı olsalar ya"..
-2.yafta:mesut yardan geldi:"dizileri hayatlarının merkezi yapmak ne kadar doğru?"
-""örgütlü deli""de olduk..:happy0064
-ara ara umutlar tükenir gibi olsada birbirimize kattığımız güçle uzattığımız el ile yeniden güçlendik..enerji dolduk...
-sponsor arayışları dolu dizgin..
-günde atılan mail sayısının haddi hesabı yok..
-sponsorlardan cevap:"talebiniz ilgili birimlere iletilecektir..ilginize teşekkür ederiz..":img-blush
-Şebnem Ablamız bizimle..:happy0064 sava sava geldi ..hoş geldii!
-gazetelerde sesimiz duyulmaya başladı..
-jokerabbiii 'de bizimle..hoşgeldi..incigülden de haberler getirdi..ama niye sonra gitti gelmez oldu:(
-mail..telefon hız kesmiyor...
-takvim,türkiye,zaman,akşam,posta,sabah gazetelerinin köşelerine konu olduk...dizimiz ile ilgili güzel yazılar okuduk..sevinçle burada paylaştık..herkes görsün diye her haberi buraya ekledik..
-mail..telefon derken ....telgrafı nasıl unuturuz?teknolojinin eski yeni tüm nimetlerinden faydalanmak gerekir:img-wink:
-bubumuz bize yol gösterdi...onu başımıza Allah gönderdi..
-141 ..fonotel..interaktif ptt..vay bee ,daha neler öğreneceğiz dedik,işe koyulduk..
-telgraf çeken memure hanım da dizimizi merak etti..tekrar başlaması için güzel temennilerde bulundu..1 kişiyi daha bize kattık..
-Şebnem abla bizimle..eksik olmasın..mutluluk rüzgarı gibi bi estimi forumda düşen suratlar yeniden güldü..iyi ki varsın ablacım..
-profesyonelce yapmak lazım dedik..bubumuz tecrübelerini bizimle paylaştı..:good:
-basın bültenleri...basın duyuruları...bi yaşımıza daha girdik..öğrenecek çok şey var..
-2 sponsordan olumlu cevap..""desteğe hazırız....""en nihayet..
-en önemlisii...bi fon kurduk..ptt hesabına herkes gönlünce para yatırdı...birlik beraberliğin en güzelini yaşadık..
-toplanan para ile Ankara grubu SABAH gazetesinde ilk ilanımızı verdi..gazetedekileride yüzlerindeki hafif tebessüm ve hayret ifadeleriyle kendimize hayran bıraktık.... bey tekrar başlarsa izleyeceğine söz verdi..bizden 1 kişi daha..
-ilk tepkiler güzeldi..Burhan bey ilan için biz E.A izleyenlerine köşesinde yer verdi..yine .yeniden..::"""Elif Aslan önderliğindeki ‘Erkekler Ağlamaz’ tutkunlarının, direnişine şapka çıkarıyoruz. Sonunda, aralarında para toplayıp, gazete ilanı bile verdiler. ""
-mesut yar haklı direnişimizi en güzel şekilde yorumladı::"

İZLEYİCİ TEPKİSİNDE SON NOKTA

Sonunda bu da oldu.temiz ekran için çocuk eylemleri, karartmaya karşı kurdele kampanyalar, dizlerin senaryolarının değişmesi için köşe yazarlarına tacizler derken giderek örgütlenen tv izleyicisi nihayet reklam veren de oldu!! şaka değil bu yazdığım. belki siz de onlardan birisiniz..
Türk izleyicisi tarihe geçecek bir ilke imza atarak o tepkiyi ortaya koydu. gazetelere ilan verdi.ve yayından kaldırılan dizilerinin tekrar yayınlanması için çağrıda bulundu.
İlk ilan atv deki Erkekler Ağlamaz dizisi için geldi. muhtemelen sırada başka diziler de var..e-posta adresime gelen maillerden yola çıkarak gözyaşı çetesi, gülpare gibi erken kaldırılan dizilerin izleyicileri de bu yolda yürüyecek..ya da başka tepki biçimleri bulup farklı eylemler koyacak. ekranda hiçbir şey eskisi gibi değil. sanırım ekran akrşısında da öyle olacak....................................

-hazırlanan tüm dökümanlar ,cd'ler ,yazılar,haberler kalınca bi dosya ile atv ve ciner grbu başkanı Kenan Tekdağa elden iletildi..Gülşahlara sonsuz teşekkür..:good:
-ve aynı gün...Serhat Tutumluer forumumuzu ziyaret etti...bizi heyecanlandırdı..sonsuz teşekkür...
-Şebnem abla hep yanımızda..bizimle..aynı sofrada yemek yer gibi..bizimle paylaştı heyecanımızı,hüznümüzü,sevincimizi...sonsuz teşekkür...siz olmasanız olmazdı hiç bişey...:love05:

dizimizin " 11."bölümünün ardından 3 hafta geçti...bizler yılmadık..vazgeçmedik..bu forumda birbirini daha önceden tanımayan insanların gösterdiği dayanışma ve birliktelikle el birliğince bugünlere geldik...1 yılı da devirdik....2007 geldi hoş geldi..yeni planlarla yeni eylemlerle biz yine buradayız..dizimizi geri alana kadar da devam edeceğiz..unuttuğum bişey varmı?varsa da affola...
2007 eylemlerimizle yeniden görüşmek üzere...bye

chissil
01-01-07, 02:26
herkese iyi seneler..umarım bu sene hepimize umduğumuzdan da fazlasını verir..sizleri çokk seviyorum..

meryemce84
01-01-07, 02:39
Yeni yılda Erkekler Ağlamaz'ın devam etmesi,Erkekler Ağlamaz ile yeniden olmak dileğiyle...Erkekler Ağlamaz hayranları için mutlu bir yıl olur inşallah..

Yeni yılın ilk mesajına böyle başlayım dedim.

Elifcim bunların hepsini biz mi yaptık örgütlü deliler olarak..:img-hyste
Böyle sıralayınca ne çok şey yapmışız arkadaşlar değil mi?
Evet eylemlerimiz devam edecek..Yeni yılda da kork bizden atv..

Herkese iyi geceler..bye

sevgi86
01-01-07, 03:56
elifcim ya güzel yazmışın
peşpeşe yazınca ne aşamalrdan geçmişiz meğer neler yapmışız
ben ev için bu kadar çalışmıyorum
bir masaq kaldırtana kadar canı çıkar annemin siz herşeyi yaptırdınız bana!!!

şimdi 3ümüz var sanırım elyz ve anything yeni yılınız kutlu olsun

anything
01-01-07, 04:12
elifcim ya güzel yazmışın
peşpeşe yazınca ne aşamalrdan geçmişiz meğer neler yapmışız
ben ev için bu kadar