PDA

Tüm Versiyonu Göster : Erkekler Ağlamaz (Arşiv 13)

Sayfalar : [1] 2 3 4

EsmerNebis
03-01-07, 15:23
ben geldimmmmmmm arkadaslar nasilsiniz???? gerci sayfalari okudum cok iyisiniz cokkk:img-wink: Tahtabacak da aramiza gelmis hosgelmis:D

1) Patronice
2) Joker
3) Tahtabacak :D:D cok mutluyum... acaba bir sonraki kim?? (gökhan dermissiniz bende düsüp bayilirmisim:img-hyste )

Rabiada erkekler ağlamaz'ın bir parçası o hep aramızda olacak:)
INCIIIIIIIII ben sana dün demedimmi sorma su soruyu zekai duymasin:img-hyste aldinmi cevabini:img-hyste

süper ya...kanal 1 sadece türkiyede cekiyor...biz avrupalilar izleyemiyecegiz...:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
evet ya korktular bizden bu yüzden avrupalilara izletmiyorlar, gerci bizim reytinglere bir katkimiz yok ama... tühhh yaa bu kanal 1 neden avrupada yayin yapmiyor?? arkadaslar birde bu konuya el atsak???

chissil
03-01-07, 15:23
hala cevap alamadım bilgisi olan varmı:img-help: bozulyorum ama niye kimse cevap vermiyo yoksa ben beğenmiyürmüsünüz:icon_sorr

tabiki beğeniyoruz canım hem de çoookk..ölümüne kankayıızz :happy0064
hemen ben cevap vereyim evet gülşah canlı yayına katıldı ve evet gülşahın numarası demet hanıma verildi ve evet demet hanımla gülşah konuştu,lay lay looooomm :happy0064 ama konuşma detaylarını gülşah daha iyi anlatacaktır..o şu sıralar sınavlarıyla boğuştuğu için sonra özelden istersen ona sor :img-in_lo

arkadaşlar dizinin tekrarı mı veriliyor ?hangi kanalda.kaçırmak istemiyorum.zaten ilk bölümleri kaçırmıştım.o yüzden kendimi yemiştim:icon_sorr .şebnem abla hoşgeldin.seni görünce hemen girdim:happy0064 .arkadaşlar hemen bana cewap yazarsanız çok sevinirim.bn daha buradayım.cewaplarınızı bekliyorum arkadaşlar:img-yes:

kanal 1'de bu akşam 22:00'da canım..bu arada istanbullu olarak desteğini istiyoruz :)

BlackMamba
03-01-07, 15:24
canım gülşahım,
henüz görmedim gazeteyi
birazdan çıkacağım dışarı hemen alırım
burada genco yla aşkımızı onarmaya çalışırken aklım başımdan gitti:img-hyste
asıl amacımızı unuttum
aşk işte böyle birşey:img-hyste
sen nasılsın bebeğim?

iki saat kayboldum bomba acıklamalar gelmiş!!aradıgımız bizi gundeme taıyacak magazin askı bulunmus:happy0064 artık kesin geri doner bu dizi artık..

:happy0064 :happy0064 :happy0064
çekelim çekelim
ne şenlikli olur
dizi devamı gerçekleşirse artık bu kadar birarada olamayız ama
hiç bunları düşünmediniz tabii:img-pilot
annem sende dizi devam edecek denilince bizim topluca delirip Bakırkoy'de yer ayırttıgımız hastanede olacagımızı hiç dusunmuyorsun??:img-hyste

flakesnow
03-01-07, 15:24
hala cevap alamadım bilgisi olan varmı:img-help: bozulyorum ama niye kimse cevap vermiyo yoksa ben beğenmiyürmüsünüz:icon_sorr

Ewet canım..burda baya konuşmuştuk o gün program hakkında:img-yes: sonra Demet Hanım aramıştı Gülşahı:img-wink:

first lady
03-01-07, 15:27
hemen ben cevap vereyim evet gülşah canlı yayına katıldı ve evet gülşahın numarası demet hanıma verildi ve evet demet hanımla gülşah konuştu,lay lay looooomm :happy0064 ama konuşma detaylarını gülşah daha iyi anlatacaktır..o şu sıralar sınavlarıyla boğuştuğu için sonra özelden istersen ona sor :img-in_lo

:)

Ewet canım..burda baya konuşmuştuk o gün program hakkında:img-yes: sonra Demet Hanım aramıştı Gülşahı:img-wink:

çok sağolun canlarım cevaplarınız için.ben kaçırmışım ya tüh.neyse gülşaha sorarım artık.buarada ölümüne kankayızzzzzzzz:img-hyste bye

gulshahk
03-01-07, 15:27
bugün yemek bahane programının tekrarı vardı.burda bahsedildimi o programdan ben hiç hatırlamıyorum ya.demet evgar konuktu ve gülşah arayıp konuştu.ben şok oldum hiç haberim yoktu.sunucu gülşahın telini alıp demet hanıma vericekti oldumu böyle bişey haberi olan varmı:img-help:

kimse cvp vermedi demişsin o zaman cvp vereyim
cnm o program tekrardı işlk yayınlandığı gün konuşmuştuk bunları
ewet sağolsun tel.imi almış aradı daha yaptıklarımızdan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti:img-wink:

first lady
03-01-07, 15:30
kimse cvp vermedi demişsin o zaman cvp vereyim
cnm o program tekrardı işlk yayınlandığı gün konuşmuştuk bunları
ewet sağolsun tel.imi almış aradı daha yaptıklarımızdan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti:img-wink:
çok sevindim konuştuğuna gerçekten.benim yeni haberim oldu daha yeni seviniyorum naparsın:img-blush

Tahtabacakzekai
03-01-07, 15:32
ben geldimmmmmmm arkadaslar nasilsiniz???? gerci sayfalari okudum cok iyisiniz cokkk:img-wink: Tahtabacak da aramiza gelmis hosgelmis:D

1) Patronice
2) Joker
3) Tahtabacak :D:D cok mutluyum... acaba bir sonraki kim?? (gökhan dermissiniz bende düsüp bayilirmisim:img-hyste )

INCIIIIIIIII ben sana dün demedimmi sorma su soruyu zekai duymasin:img-hyste aldinmi cevabini:img-hyste

evet ya korktular bizden bu yüzden avrupalilara izletmiyorlar, gerci bizim reytinglere bir katkimiz yok ama... tühhh yaa bu kanal 1 neden avrupada yayin yapmiyor?? arkadaslar birde bu konuya el atsak???

Evet bende geldim:) gökhan da yakındır gelmesi:img-hyste

Evet çok kızdım müstakbel dizi aşkıma kötü sözler söylemeyin o da bizim parçamız:img-hyste :img-hyste :img-hyste

Tahtabacakzekai
03-01-07, 15:34
herşey için teşekkür ederim arkadaşlar ısırılması gereken yiğenimi ısırmam gerekiyor bir süre aranızda olamıcam:)

*sena*
03-01-07, 15:36

kanal 1'de bu akşam 22:00'da canım..bu arada istanbullu olarak desteğini istiyoruz :)

çok saol.istanbullu olarak yanınızdayım ve destekiyorum ama biraz büyük olmak istiyorum.o zaman hep yanınızda olurdum.ama olsun.bn yanınzdayım.dizini ilk bölümleri dimi.yeni başladı de de bn rahatlayım.

EsmerNebis
03-01-07, 15:36
Evet bende geldim:) gökhan da yakındır gelmesi:img-hyste

Evet çok kızdım müstakbel dizi aşkıma kötü sözler söylemeyin o da bizim parçamız:img-hyste :img-hyste :img-hyste

hosgeldin:img-hyste :img-hyste ben nebahat... ama nebis diye bilirsin:img-hyste
biz rabia yi bile özlemisiz, ama dizi boyunca onlara takildigimiz icin aliskanlik yapti, biz rabia nin sana asik olmasini istiyorduk ama kiyamayiz sana, bu yüzden dizi devam ederse gökhan la evlendirecegiz ki ikiside aradan ciksin:img-hyste

*sena*
03-01-07, 15:45
chissil bnim çıkmam gerekebilir bana cewap yazabilir misin?acil...

EsmerNebis
03-01-07, 15:50
ben cikiyorum... ne yazikki yirtamadim dersim var... size bol sohbetler, cok önemli birsey olursa biri ö.m. atsin, atanin tuttugu altin olacak hemen belirtiyim:img-hyste hoscakalin dostca kalin, Erkekler Aglamazda kalin... bye bye

chissil
03-01-07, 15:50
çok saol.istanbullu olarak yanınızdayım ve destekiyorum ama biraz büyük olmak istiyorum.o zaman hep yanınızda olurdum.ama olsun.bn yanınzdayım.dizini ilk bölümleri dimi.yeni başladı de de bn rahatlayım.

bugün başlayacak canım..daha kaçırdığımız hiçbir şey yok..özür dilerim azıcık geç kaldım yazmak için :img-in_lo

flakesnow
03-01-07, 15:52
Arkadaşlar öncelikle herkese merabalar.
Ufak çapta bir kalp krizi geçiriyodum az kalsın..şu yeni bölümlerle ilgili haberi gördüm de..:img-pilot çççoooooooooookkk güzel bir haber en kısa zamanda çekimlere başlandı haberini de alırız inşallahhhh:happy0064
Tahtabacakzekai abimiz de gelmişşşş:happy0064 hoşgelmişş...Yavş yavaş tüm ekibi topluyoruz hadi hayırlısıı:icon_whis

flakesnow
03-01-07, 15:56
çok sağolun canlarım cevaplarınız için.ben kaçırmışım ya tüh.neyse gülşaha sorarım artık.buarada ölümüne kankayızzzzzzzz:img-hyste bye

eweett..ÖLÜMÜNE KANKAYIIIIIIIZZZ:good: :good:

*sena*
03-01-07, 15:59
bugün başlayacak canım..daha kaçırdığımız hiçbir şey yok..özür dilerim azıcık geç kaldım yazmak için :img-in_lo

olsun canım.aldığım haber beklediğime deydi ama bu gün izleye bilirmiyim belli değil.okul war napalım.diziyi bi kere olsun 22:00 koymasınlar ya.izini zor koparıyorum ama izin almadığım zaman olmadı ama belli olmaz.dizi bitti tekrarlarını izleme diyecekler olsun.izlemeye çalışacam.inşallah izlerim.bayramı bahene ederim.bu arada arkadaşlar bayramınız mübarek olsun.hepinizin ellerine sağlık öyle güzel haberler getiriyorsunuz ki.hepinize teşekkürler.bölüm tekrarını aldıysak dizimizin de alırız.chissil istanbullu olarak yanınızda olacam.merak etme:img-yes:

*sena*
03-01-07, 16:07
chissil izini kopardım.annmede merak ediyordu beraber izliyecez.izlemem gantilendi.mutluluktan geberecem:happy0064 annem bnim ya!!!!:happy0064 dizimiz başlayınca eski dizilerden gündemdeki dizilere koyduracz:img-wink:dizimiz buraya yakışmıyor:good:

onur29
03-01-07, 16:24
Selam arkadaşlar ben geldim nasılsınız

chissil
03-01-07, 16:31
chissil izini kopardım.annmede merak ediyordu beraber izliyecez.izlemem gantilendi.mutluluktan geberecem:happy0064 annem bnim ya!!!!:happy0064 dizimiz başlayınca eski dizilerden gündemdeki dizilere koyduracz:img-wink:dizimiz buraya yakışmıyor:good:

çok sevindim bitanem senin adına :) allah korusun sevinçten de olsa geberme ama :img-wink:

pamuk kız
03-01-07, 16:37
çok sevindim bitanem senin adına :) allah korusun sevinçten de olsa geberme ama :img-wink:

tmm gebermem.ama çok sevindim.unudum yoktu.ö.m. aldın mı sana yolla mıştım.

pamuk kız
03-01-07, 16:38
chissil ya kardeşiminki açıkmış bnim ki sandım pardon.bn sena

*sena*
03-01-07, 16:41
ö.m. okudum.kabul ettiğin için teşekkür ederim.bn çıkmak zorundayım.sonra grşrz.çok sık giremiyorum.o yüzden yardıma ihtiyacım wardı.kabul ettiğin için tekrar teşekkür ederim bye

gulshahk
03-01-07, 16:49
merhaba ben sitenizi ******* sitesinde video izlerken gördum dizinin tekrar gelmesi için ugraşan fan klup yazıyordu hemen dirdim dunde bir uyeyle msj laştım ama anlayamadıgım birşeyler var tahtabacak filan gerçek kişilermilermi yoksa bura oyle bir oyunmu oynanıyor ve etkinliklere katılmak istiyorum butun forum sayfalarını okudum ama pek birşey anlayamadım pardon:icon_sorr :icon_sorr

:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

hoşgeldin öncelikle
sence bi oyun mu??

_Jade_
03-01-07, 16:50
merhaba ben sitenizi ******* sitesinde video izlerken gördum dizinin tekrar gelmesi için ugraşan fan klup yazıyordu hemen dirdim dunde bir uyeyle msj laştım ama anlayamadıgım birşeyler var tahtabacak filan gerçek kişilermilermi yoksa bura oyle bir oyunmu oynanıyor ve etkinliklere katılmak istiyorum butun forum sayfalarını okudum ama pek birşey anlayamadım pardon:icon_sorr :icon_sorr

aramıza hoşgeldiniz öncelikle...
dizinin geri dönmesi için uğraşan örgütlü deliler biziz...başarıcaz inşallah en yakın zamanda...
değerli oyuncularımız saolsunlar aramıza katılarak bize destek oluyolar...sayelerinde görülmemiş bi oyuncu seyirci ilişkisi yaşıyoruz...oyun falan değil yani..
etkinliklere gelince yeni kampanyalar yapılcak burda paylaşılır ve bilgilendirilirsiniz desteklerinizi de bekliyoruz...umarım yardımcı olabilmişimdir...:img-wink:

elyz
03-01-07, 16:52

önce hoşgeldiinn...
burada yazılan herşey ,her kişi gerçektir.... oyun oynamıyoruzzz...burası hayatın ta kendisi...
eğer forumumuzu sürekli takip edersen tüm etkinliklerden haberdar olursun..ve elbette ki katılmana çooookk seviniriz:)
dizimizi geri almak için uğraşıyoruz..gelecek her uyumlu destekçinin başımızın üzerinde yeri var..kapımız açıktır..
hoşgeldin..

taz_35
03-01-07, 17:02
selam ben geldim nasılsınız sizleri özlemişim ya valla şu birkaç gün baya büyük bir boşluk vardı sizinle konuşamadım diye
ne var ne yok var mı bir değişiklik yeni bir plan keyfiniz nasıl bakalım

taz_35
03-01-07, 17:05

ya ben anlamadımne oluyo çisil niye izin alıyosunuz ben anlamadım
:img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help:

mengüer
03-01-07, 17:10
selam arkadaşlar ben mengü ben sizi uzun zamandır takip ediyorum aranızda çok sıkı bir arkadaşlık oluşmuş:img-yes: dün de rasgeldim çok güzeldi tüm ekiple konuştunuz... ben de okudum durmadan bu gün dizinin tekrarı başlıyo 22:00 da ama olsun genede çoook heycanlıyım ben de dizinin başlaması için çok uğraştımm ama .... sizi gördükçe ümitleniyorum süpersinizz:happy0064 :good: bye

taz_35
03-01-07, 17:15
ya neler kaçırmışım tahta bacak gelmiş ya :( çok üzüldüm şimdi ne güzel konuşmuşsunuz ya bana ne ya ....

BlackMamba
03-01-07, 17:23
ya neler kaçırmışım tahta bacak gelmiş ya :( çok üzüldüm şimdi ne güzel konuşmuşsunuz ya bana ne ya ....

sadece o gelmedi..dum tum panayır halkıyla konustuk!!!

taz_35
03-01-07, 17:25
sadece o gelmedi..dum tum panayır halkıyla konustuk!!!

seyran allah aşkına yarama parak basma ya zaten çok üzüldüm ben de şans yok ki iki gün kayboldum ortadan şu hale bak

BlackMamba
03-01-07, 17:31
seyran allah aşkına yarama parak basma ya zaten çok üzüldüm ben de şans yok ki iki gün kayboldum ortadan şu hale bak

valla bence birinci dereceden gidip bayraklıdan denize girme nedeni ama seni uzmeyeyim madem..

chissil
03-01-07, 17:31
ya ben anlamadımne oluyo çisil niye izin alıyosunuz ben anlamadım
:img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help:

kuzucum bugün akşam kanal 1'de dizimizin tekrarı başlıyor canım..o izin alan arkadaşımız yarın okul var diye annesi izlemesine izin vermez diye üzülmüştü ama izin alabilmiş,olay o idi :)
sabahta ki haberi hemen sana ekleyim sen de bak ve heyecanlan :img-wink:
http://www.sabah.com.tr/gny/tel108-20070103-200.html

dikkatini çekti mi??

Serhat Tutumluer ile Demet Evgar'ın oynadığı dizinin yeni bölümlerinin yayınlanması da gündemde...

ben çok umutlanmaya başladım eskiden sabit 10-15 kişi ile devam ederken aramıza yeni isimler katılmaya başladı..ve gülşah ne derece işine yarar bilmem ama çoğu istanbullu :img-wink: gerçi bi tane daha 3 kişi kalma olayını kaldırabileceğine dair şüphelerim var ya neyse :img-hyste

bir de dün akşam bütün panayırla konuştu kızlar,sorular sordular,eğlendiler...ama bizde misafir olduğu için ben de sadece uzaktan izleyebildim :sad53:
bu arada seni özlemişim valla yokluğunu hissettim :)

taz_35
03-01-07, 17:36
kuzucum bugün akşam kanal 1'de dizimizin tekrarı başlıyor canım..o izin alan arkadaşımız yarın okul var diye annesi izlemesine izin vermez diye üzülmüştü ama izin alabilmiş,olay o idi :)

dikkatini çekti mi??

Serhat Tutumluer ile Demet Evgar'ın oynadığı dizinin yeni bölümlerinin yayınlanması da gündemde...

ben çok umutlanmaya başladım eskiden sabit 10-15 kişi ile devam ederken aramıza yeni isimler katılmaya başladı..ve gülşah ne derece işine yarar bilmem ama çoğu istanbullu :img-wink: gerçi bi tane daha 3 kişi kalma olayını kaldırabileceğine dair şüphelerim var ya neyse :img-hyste

bir de dün akşam bütün panayırla konuştu kızlar,sorular sordular,eğlendiler...ama bizde misafir olduğu için ben de sadece uzaktan izleyebildim :sad53:

vayyyyyyyyy demek yeni bölümlerinin çekilme ihtimali olan ha bak bunu beklemiyordum işte yani bu kadar açık şeklde en azından ne diyolar yani biraz daha reklam verin cebimizden beş kuruş para çıkmadan dizimizin reklamını yapın mı e tekrar çekiceklerse bizce sorun yok tabi ama yinde iyi bir gelişme sanki bu sevdim bu ifadeyi
ben de sizi inanılmaz özlemişim ya valla baya eksiklik ti bu cidden aklım hep burda kaldığı kadar varmış

gulshahk
03-01-07, 17:37

dikkatini çekti mi??

yok canım ben almıyım
bu istanbulluların ipiyle bi daha kuyuya inen bunlar gibi olsun
aman aman hatırladım yine ufaktan bi çarpıntı bastı
ben çıkıyorum bye

mengüer
03-01-07, 17:55
ben çıkıyorum diziyi izlemeyi unutmayalım arkadaşlar by bye

_S_E_D_A_
03-01-07, 18:12
bu dizi güzel miydi

seyyah_selda
03-01-07, 18:14
:happy0064 SAAT 22.00 DA KANAL 1 EKRANINDA TOPLANIYORUZ ARKADAŞLAR HERKES İZLESİN Kİ NE KADAR ÖZLEDİGİMİZİ SABIRSIZLIKLA BEKLEDİGİMİZİ GÖSTERELİM:img-yes: :img-yes:

seyyah_selda
03-01-07, 18:15
bu dizi güzel miydi

sedacım bizim için çok ama çok güzel bi diziydi bu forumda kime sorsan aynısı söyler__ve geri gelmesi için herşeyi yapıyoruz bugün saat 22.00 de kanal 1da tekrarı başlıyor dilersen izle ve sen karar ver___

_S_E_D_A_
03-01-07, 18:17
hımm çok saolll izlemeye çalışacağım

taz_35
03-01-07, 18:20
bu dizi güzel miydi

bu sorunun cevabını bu akşam saat 22:00 da kanal 1 izleyerek alabilirsin onun dışında sanmıyorum ki hiç kimse güzel olduğunu düşünmediği bir dizi için ilan versin " deli" lafını göze alsın sen izle ve kendi kararını kendin ver

lordihsan
03-01-07, 18:34
yeni bölümler hakkında başka bilgi alabildinizmii

BlackMamba
03-01-07, 18:44
bu sorunun cevabını bu akşam saat 22:00 da kanal 1 izleyerek alabilirsin onun dışında sanmıyorum ki hiç kimse güzel olduğunu düşünmediği bir dizi için ilan versin " deli" lafını göze alsın sen izle ve kendi kararını kendin ver

emel!!!!!cok ozelmisim seni..yoklugun hemen hissediliyordu..yeni eylemler için guc depoladıgını dusunuyorum.biz bayramda nobetimizi tuttuk burada (gerci bu konuda elifin eline su dokemeyiz :img-hyste ..)

computerhand
03-01-07, 18:45
kanal 1 bu diziyi de mi almış peki çok izlenirse yine başlayabilirmi garanti veremezsiniz ki

taz_35
03-01-07, 18:55
emel!!!!!cok ozelmisim seni..yoklugun hemen hissediliyordu..yeni eylemler için guc depoladıgını dusunuyorum.biz bayramda nobetimizi tuttuk burada (gerci bu konuda elifin eline su dokemeyiz :img-hyste ..)

ben de sizi çok özledim ya çok şey kaçırmışım zaten sağolsun tüm panayır ahalisi toplanmış ne güzel onların desteği çok önemli hepimiz için
yeni eylemlere her zaman açığım bomba gibi giricez yeni yıla kork bizden atv
bu arada şu ekibin adının yadığı imzayı kullanabilirim değil mi çok hoşuma gitti çok güzel olmuş

taz_35
03-01-07, 18:58
kanal 1 bu diziyi de mi almış peki çok izlenirse yine başlayabilirmi garanti veremezsiniz ki

valla zaten bu garantiyi verebilecek olan biz değiliz çok izlense de ayrıca bu güne kadar başlama ihtimali yok denirken şimdi gazatenin tv ekinde yeni bölümlerinin çekilmesi ihtimali olan diye yazı yazıyorlar belki izleyici çelkmek için belki bambaşka bir nedenle bilemeyiz tabi ama bence tepkimize sessiz kalamamış olma ihtimalleri çok daha fazla sonuç olarak haftalardır kanalın telefonunu kitledik faks ve telgraf olayına deyinmiyorum bile o yüzden herşey mümkün

BlackMamba
03-01-07, 19:00
ben de sizi çok özledim ya çok şey kaçırmışım zaten sağolsun tüm panayır ahalisi toplanmış ne güzel onların desteği çok önemli hepimiz için
yeni eylemlere her zaman açığım bomba gibi giricez yeni yıla kork bizden atv
bu arada şu ekibin adının yadığı imzayı kullanabilirim değil mi çok hoşuma gitti çok güzel olmuş

ne demek her zaman istedigin imzamı kullanabilirsin..
bizim dizimiz için yapılıyor onlar..
bizde paylaşım,birlik,beraberlik,sevgi ve saygı herseyden ustun..
Artık Atv mi korkacak kim korkacaksa korksun oyuncularımızı ve bizi daha fazla bekletmesinler..

hot_coutre
03-01-07, 19:02

Kanal 1 diziyi almış değil , adı geçen kanal Merkez Yayın Holding'e aittir yani atv'nin kardeş kanalıdır! Ayrıca kimse burada çok izlenmesi ya da yeniden başlaması konusunda garanti vermiyorki keşke öyle bir yetkimiz ve etkimiz olsa:) Biz sadece emek verilen, kaybolan değerleri sıcacık anlatımıyla bizlerin gözleri önüne seren ve "gerçek sanatçıların" rol almış olduğu bu "şah"eserin Türk halkına ulaşması için çabalıyoruz. Merkez Yayın Holding ve atv yöneticileri de bu çığlığa sessiz kalmayacaktır yüksek ihtimalle!!

BlackMamba
03-01-07, 19:05
iyi de bizimde boyle "dizi geri donsun reyting rekorları kıracak" diye bir iddamız yok ki!!
Bizler boyle kaliteli bir dizinin yayından kaldırılmasına tepki gosterdik..
oyle yayınlandıgı saatlerde sokakları bos bırakacak reytingte beklemiyoruz..sadece zamanında yapılmamıs dizinin reklamı,tekrar bolumlerinin yayınlanması,fragmanın son 24 saat içinde degil daha once gelmesi gibi tanıtımlar istiyoruz..magazinde yer bulmasıda degil istedigimiz..yayınlasınlar işte bir iştende para kazanmasınlar ne var yani??koca kanal bir dizi yuzunden batacak degil ya..zaten yukarıda saydıklarımı yaparlarsa mutlaka hak ettigi yeri bulacaktır dizimiz..

hot_coutre
03-01-07, 19:08
ne demek her zaman istedigin imzamı kullanabilirsin..
bizim dizimiz için yapılıyor onlar..
bizde paylaşım,birlik,beraberlik,sevgi ve saygı herseyden ustun..
Artık Atv mi korkacak kim korkacaksa korksun oyuncularımızı ve bizi daha fazla bekletmesinler..

Seyrancım "paylaşım birlik beraberlik ve saygı herşeyden üstün" cümlene tüm yüreğimle katılıyorum:) Emel'cim hoşgeldin sen de bu arada): Bence atv bizden korkmasın bizimle gurur duysun zira onların yapımı olan bu diziye sonuna kadar sahip çıkıyor ve destekliyoruz!! Daha ne isterki bi kanal izleyicisinden:img-pilot

Umarım biz de dizimizi yayınlayan (yayınlayacak olan) atv ile gurur duyabiliriz yakın zamanda:good:

taz_35
03-01-07, 19:13
Seyrancım "paylaşım birlik beraberlik ve saygı herşeyden üstün" cümlene tüm yüreğimle katılıyorum:) Emel'cim hoşgeldin sen de bu arada): Bence atv bizden korkmasın bizimle gurur duysun zira onların yapımı olan bu diziye sonuna kadar sahip çıkıyor ve destekliyoruz!! Daha ne isterki bi kanal izleyicisinden:img-pilot

Umarım biz de dizimizi yayınlayan (yayınlayacak olan) atv ile gurur duyabiliriz yakın zamanda:good:

hoş bulduk gülşahım nasılsın canım valla artık karışmam korkcak mı gurur mu duycak ona kalmış ama bize dizimizi versinler gerisi onların bileceği iş :)

computerhand
03-01-07, 19:13
Kanal 1 diziyi almış değil , adı geçen kanal Merkez Yayın Holding'e aittir yani atv'nin kardeş kanalıdır! Ayrıca kimse burada çok izlenmesi ya da yeniden başlaması konusunda garanti vermiyorki keşke öyle bir yetkimiz ve etkimiz olsa:) Biz sadece emek verilen, kaybolan değerleri sıcacık anlatımıyla bizlerin gözleri önüne seren ve "gerçek sanatçıların" rol almış olduğu bu "şah"eserin Türk halkına ulaşması için çabalıyoruz. Merkez Yayın Holding ve atv yöneticileri de bu çığlığa sessiz kalmayacaktır yüksek ihtimalle!!

yanlış anlamayın ben diziyi çok severek izledim hatta son bölümünde ağladım bile dizinin tekrar başlamasını çooooooooooooooooook ama çok istiyorum

BlackMamba
03-01-07, 19:15
yanlış anlamayın ben diziyi çok severek izledim hatta son bölümünde ağladım bile dizinin tekrar başlamasını çooooooooooooooooook ama çok istiyorum

yok arkadasım yanlıs anlama falan yok..sana degil lafımız..kızım sana soyluyorum gelinim sen anla..
ayrıca oyle ilk gelene biraz agresif davranıyoruz eger gercekten iyi niyetliyse kalıyor bizde aramıza alıyoruz..sende hosgeldin aramıza

taz_35
03-01-07, 19:19
cnm merak etme yanlış anlama falan yok kırılma sen
ne diyelim hoş geldin aramıza madem iyi yıllar iyi bayramlar geç oldu ama

yok arkadasım yanlıs anlama falan yok..sana degil lafımız..kızım sana soyluyorum gelinim sen anla..
ayrıca oyle ilk gelene biraz agresif davranıyoruz eger gercekten iyi niyetliyse kalıyor bizde aramıza alıyoruz..sende hosgeldin aramıza

:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
annen nerde senin vermedi daha demi yeşil minik hapını :)
yeşil demişken kübradan haber var mı?

computerhand
03-01-07, 19:22
ben daha önce de yazıyodum çok yeni sayılmam arkdaşlar hepinizin yeni yılı erkekler ağlamazlı ve hatırla sevgiliyle geçsin

hot_coutre
03-01-07, 19:24

Aman arkadaşım sen bizi yanlış anladın:) artık savunma yapmaya o kadar alıştık ki direk müdafaaya geçtik ben kendi adıma tekrarların kanal 1de yayınlanmasına feci gıcığım da biraz da ondan stres oldum:img-pilot

Ağlama sen gelcek dizimiz geri:img-wink:

BlackMamba
03-01-07, 19:25
cnm merak etme yanlış anlama falan yok kırılma sen
ne diyelim hoş geldin aramıza madem iyi yıllar iyi bayramlar geç oldu ama

:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
annen nerde senin vermedi daha demi yeşil minik hapını :)
yeşil demişken kübradan haber var mı?

tabii sen yokken kimler geldi gitti bilmiyorsun..bu tepkimi de anlamadın..neyse..
annem beni caminin onune bıraktı bayram sabahı..biraz da ilac verdi..sonuncusunu sabah içtim :img-hyste bu aksam goremzsem durum vahim yanii

Yeşil'i arıyorum..İzmirliymiş..hangi hastanede yatıyor ogrensinler koşa koşa gidecegim ziyartine ama kimse ulasamıyor..haberi olan varsa ozelden bana mesaj atsın..

taz_35
03-01-07, 19:28
tabii sen yokken kimler geldi gitti bilmiyorsun..bu tepkimi de anlamadın..neyse..
annem beni caminin onune bıraktı bayram sabahı..biraz da ilac verdi..sonuncusunu sabah içtim :img-hyste bu aksam goremzsem durum vahim yanii
Yeşil'i arıyorum..İzmirliymiş..hangi hastanede yatıyor ogrensinler koşa koşa gidecegim ziyartine ama kimse ulasamıyor..haberi olan varsa ozelden bana mesaj atsın..

valla senin özellikle sert çıktığın bir kaç mesaj okudum eğer ondan bahsediyosan tepkin haklıymış kesinlikle ben de okurken hoşlanmadım kullanılan ifadelerden
eğer hastenin adresini bulursan bana da haber ver beraber gideriz :)

BlackMamba
03-01-07, 19:30
valla senin özellikle sert çıktığın bir kaç mesaj okudum eğer ondan bahsediyosan tepkin haklıymış kesinlikle ben de okurken hoşlanmadım kullanılan ifadelerden
eğer hastenin adresini bulursan bana da haber ver beraber gideriz :)

ya opecegim alnından!!!yoktun ki burada...
tamam ulasabildigim zaman sana da haber veririm birlikte gideriz..

computerhand
03-01-07, 19:38
eğer tekrar başlarsa muratı öldürmüşlerdi nasıl toparlayacaklar bi seneryonuz var mı?:img-blush

eylem_91
03-01-07, 19:41
arkadaşlar kanal 1 de dizimizin tekrarları yayınlanmaya başlamış haberiniz var mı????

taz_35
03-01-07, 19:41
eğer tekrar başlarsa muratı öldürmüşlerdi nasıl toparlayacaklar bi seneryonuz var mı?:img-blush

ya sen naptın be canım karışır bu forum şimdi işte sana ip uçları birincisi murat ölmedi sadece öyle yarı ölü bırakıldı akibeti belli değil ikincisi o son sahne final değil 11. bölümün son sahnesiydi bunları unutma valla birbirine girer bu forum bak :img-wink: :)

lordihsan
03-01-07, 19:44
:img-wink: bu dizi eskiden çekilen bir filimin taklidi murad-boncuk(emre)-zynep kşileri filimdeki kşilerle yani konu aynı ondada aynen boncugun bagırdıgı gibi çocuk bagırıyor ve sonra şampiyon kalkıyorduu bence oyle bir şey yaparlar yada murad boncuga zeynebin annesi oldugunu söylemek için böyle bir oyun yaptıı

hot_coutre
03-01-07, 19:45
ya sen naptın be canım karışır bu forum şimdi işte sana ip uçları birincisi murat ölmedi sadece öyle yarı ölü bırakıldı akibeti belli değil ikincisi o son sahne final değil 11. bölümün son sahnesiydi bunları unutma valla birbirine girer bu forum bak :img-wink: :)

emelcim ben yanlış gördüm di mi biri "final" gibi bi kelime kullanmadı di mi:img-pilot

computerhand
03-01-07, 19:49
tamam bir daha final kullanmayacağım 12. bölüm şahane olacak öyle temenni ediyorum

taz_35
03-01-07, 19:49
emelcim ben yanlış gördüm di mi biri "final" gibi bi kelime kullanmadı di mi:img-pilot

yok cnm sen yanlış görmüşsün bitmemiş dizinin finali olur mu hiç aaaaaaa gülşah bi doktora falan git sen olmaz böyle :img-pilot

computerhand
03-01-07, 19:50

bi dk ben final kelimesi kullanmamışım zaten

taz_35
03-01-07, 19:53
bi dk ben final kelimesi kullanmamışım zaten

yok sen kullandın diye değil olur da kullanırsın aman diyim sadece aklında bulunsun diye dedim ben :img-wink:

computerhand
03-01-07, 19:53
olmee şampiyonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:icon_sorr

ölmedi o elbet kalkacak ve yine şampiyon olacak

hot_coutre
03-01-07, 19:56
yok cnm sen yanlış görmüşsün bitmemiş dizinin finali olur mu hiç aaaaaaa gülşah bi doktora falan git sen olmaz böyle :img-pilot

hakikaten Emel ben iyi değilim zannımca taam ben gidip minik yeşil hapımdan aliim bi tane:img-pilot

taz_35
03-01-07, 19:57
hakikaten Emel ben iyi değilim zannımca taam ben gidip minik yeşil hapımdan aliim bi tane:img-pilot

bana da getirsene bi tane gelirken :img-in_lo

hot_coutre
03-01-07, 19:58
bana da getirsene bi tane gelirken :img-in_lo

Emeeellll bak pcnin yanında hapıınnn bi de meyve suyu getirdim rahat iç diyee:img-in_lo

computerhand
03-01-07, 20:01
canım arkadaşlarım aldığınız haplara dikkat edin doktor tavsiyesi altında kulllanın lütfen

arzumms
03-01-07, 20:01
ölmedi o elbet kalkacak ve yine şampiyon olacak
Sabahtaki habere bir daha bakarsanız, başrol oyuncuları arasında Serhat Tutumluer yok...

Dönse bile ölme ihtimalini gözönünde bulundurun derim ben...

Nerden buluyorum bu kötü fikirleri bilmiyorum ama hep en kötüsünü düşünüyorum!!

computerhand
03-01-07, 20:02
kötümser olma yazmayı unutmuşlardır canım

hot_coutre
03-01-07, 20:07
Sabahtaki habere bir daha bakarsanız, başrol oyuncuları arasında Serhat Tutumluer yok...

arzuummmm seyrana söler misin sana 5 tane yeşil hap versinnnn:img-help: ya biz ne diyorus sen napıyosun ömrümü yedinnn:icon_whis ben Sabah'a mail attım bununla ilgili büyük ihtimal dizgi hatası filandır diye düşünüyorum büyük bir hata ama gözden kaçmış işte:img-polic

Seyraaannn 6 yap hapları hepsini susuz içir bu arzumms'a:img-pilot

taz_35
03-01-07, 20:08

ya sercan ya :icon_sorr yapma böyle ya optimist ol biraz şampiyon olmadan olmadan dizi olmaz zaten
tamam haklısın oraya yazılmaması önemli bir ayrıntı ama olsun cnm unutmuşlardır belki

elyz
03-01-07, 20:08
yaa bişey sorucam:
günaydın ekinde tv bölümünde kanal1 deki bölümün tanıtımı varya sabah gazetesindeki haber diye ondan bahsediyosunuz dimi?
yoksa bunun dışında bi haber dahamı var?
ölecem ya biri bi zahmet o haberi buraya yazabilirmi?nassı serhatın adı yok?
nası yani?:img-help:sanırım bana bişeyler oluyoooo:sad53:

sahracı
03-01-07, 20:11
benim okuduğum kadarıyla haberde dizinin önümüzdeki günlerde yeni bölümlerinin çekmesi planlanıyor yazıyodu..kadrodan bahsetmiyordu...

arzumms
03-01-07, 20:11
arzuummmm seyrana söler misin sana 5 tane yeşil hap versinnnn:img-help: ya biz ne diyorus sen napıyosun ömrümü yedinnn:icon_whis ben Sabah'a mail attım bununla ilgili büyük ihtimal dizgi hatası filandır diye düşünüyorum büyük bir hata ama gözden kaçmış işte:img-polic

Seyraaannn 6 yap hapları hepsini susuz içir bu arzumms'a:img-pilot

Bilmiyorum bana çok manidar geldi.. Tekrarlardan bahseden yukarıdaki koyu yazıda Serhat Tutumluer'i sayıyor. devam etme ihtimali bulunan diye geçen yerde yok...

Çok diplomasi kokuyor, ufaktan hazırlama gibi geldi, kendinizi hazırlayın gibisinden...

Neyse beni takmayın arasıra kalabalık geliyorlar, hap filan kesmiyor...

daisy79
03-01-07, 20:12
yaa bişey sorucam:
günaydın ekinde tv bölümünde kanal1 deki bölümün tanıtımı varya sabah gazetesindeki haber diye ondan bahsediyosunuz dimi?
İşte haber bu canım.

Erkekler Ağlamaz Kana1'de

Serhat Tutumluer ve Demet Evgar'ın başrol oynadığı 'Erkekler Ağlamaz' ilk bölümlerinden itibaren Kanal 1'de....

atv'de yayınlandığı dönem ilgiyle izlenen 'Erkekler Ağlamaz' adlı dizi ilk bölümlerinden itibaren Kanal 1 ekranlarında. Önümüzdeki günlerde yeni bölümlerinin de çekilme ihtimali bulunan dizinin başrollerini Demet Evgar, Şebnem Sönmez, Engin Alkan ve Hakan Büyüktopçu paylaşıyor.

BİR BABA-OĞUL HİKAYESİ
Sadullah Celen'in yönettiği dizi lunaparkta çalışan bir baba-oğulun hikâyesini konu alıyor. Annesi Zeynep, küçük bir çocukken terk ettiği oğlunu aramaktadır. Tesadüfen iş için geldiği Safranbolu'da oğluna ve eski kocasına rastlar. Ama Murat oğlunu Zeynep'e vermemekte ısrarcıdır. Erkekler Ağlamaz, babaoğul ve gizemli bir misafir arasında yaşanan sıcacık bir öykü.... Bazen dram dolu, bazen ise eğlenceli bir lunapark ve Safranbolu... Diziyi kaçıranlar veya en baştan izlemek isteyenler bu akşamki ilk bölümü kaçırmasın! Kanal 1 22.00

viya
herkese selam,
bence yine faaliyete geçelim, boş oturmak bize yaramıyor, kelimelerin altını üstünü kurcalıyoruz. Başlıkta isim geçiyor, alt haberde geçmiyor... sadece atlanmış gibi duruyor.

arzumms
ya sercan ya :icon_sorr yapma böyle ya optimist ol biraz şampiyon olmadan olmadan dizi olmaz zaten
tamam haklısın oraya yazılmaması önemli bir ayrıntı ama olsun cnm unutmuşlardır belki

Ona sözüm yok, ikisinin aşkına kurulmuş bir dizi sonuçta ama dizi piyasasında örneklerini görebilirsin. Aşkla başlayıp sonra başka kişiye aşık olunan efsanee diziler..
Neyse boşverin bir düşünceydi işte...

hot_coutre
03-01-07, 20:17
:img-wink: bu dizi eskiden çekilen bir filimin taklidi murad-boncuk(emre)-zynep kşileri filimdeki kşilerle yani konu aynı ondada aynen boncugun bagırdıgı gibi çocuk bagırıyor ve sonra şampiyon kalkıyorduu bence oyle bir şey yaparlar yada murad boncuga zeynebin annesi oldugunu söylemek için böyle bir oyun yaptıı

Bu dizi bir taklit değil sevgili arkadaşım!! Şampiyon
benzetmesinden yola çıkmış olabilirsin ama o filmden çok farklı yanları var.

Taklit diyerek özgün senaryasonu yazan ve bu diziye emek veren insanlara
bilmeden hakaret etmiş olmayalım olur mu?:img-wink: Eminin sen de bunu
demek istememişindir ama kelimelerde biraz "itina" lütfen:)
Sevgiler..

elyz
03-01-07, 20:18
İşte haber bu canım.

Serhat Tutumluer ve Demet Evgar'ın başrol oynadığı 'Erkekler Ağlamaz' ilk bölümlerinden itibaren Kanal 1'de....

atv'de yayınlandığı dönem ilgiyle izlenen 'Erkekler Ağlamaz' adlı dizi ilk bölümlerinden itibaren Kanal 1 ekranlarında. Önümüzdeki günlerde yeni bölümlerinin de çekilme ihtimali bulunan dizinin başrollerini Demet Evgar, Şebnem Sönmez, Engin Alkan ve Hakan Büyüktopçu paylaşıyor.

BİR BABA-OĞUL HİKAYESİ
Sadullah Celen'in yönettiği dizi lunaparkta çalışan bir baba-oğulun hikâyesini konu alıyor. Annesi Zeynep, küçük bir çocukken terk ettiği oğlunu aramaktadır. Tesadüfen iş için geldiği Safranbolu'da oğluna ve eski kocasına rastlar. Ama Murat oğlunu Zeynep'e vermemekte ısrarcıdır. Erkekler Ağlamaz, babaoğul ve gizemli bir misafir arasında yaşanan sıcacık bir öykü.... Bazen dram dolu, bazen ise eğlenceli bir lunapark ve Safranbolu... Diziyi kaçıranlar veya en baştan izlemek isteyenler bu akşamki ilk bölümü kaçırmasın! Kanal 1 22.00

hah !işte tamam bu haber..başka yok dimi?:good:
sağolasın canım ya yetiştirdin hızır gibi...

aman beaa arzums ömrümden ömür gitti..yahu üstte yazıyor ya..napacan altını sağını solunu..unutulmuş büyük ihtimalle...
dimi?
öyledir?..
eminim ben:img-huh: :img-swoon

hot_coutre
03-01-07, 20:19
yaa bişey sorucam:

sakin ol elifçim:love05: evet o tanıtımdan bahsediyoruz.. serhat bey'in ismi dizgide bi hata sonucu kaybolmuştur sanırım ben mail attım düzeltin diye hiç korkma:good: sakin ol Elif'im..Emeeeeeeeeellllllllllll yeşil hapı yetiştir bacım:img-hyste

computerhand
03-01-07, 20:20
bu dizinin ne kadar güzel bi dizi olduğunu herkes anlamıştır zaten tomris giritlioğlunu türkiyede yapdığı işler hep ses getiren projeler oldu zaten

viya
03-01-07, 20:20
hah !işte tamam bu haber..başka yok dimi?:good:
sağolasın canım ya yetiştirdin hızır gibi...

aman beaa arzums ömrümden ömür gitti..yahu üstte yazıyor ya..napacan altını sağını solunu..unutulmuş büyük ihtimalle...
dimi?
öyledir?..
eminim ben:img-huh: :img-swoon

mesela dizi devam edip, Zeynep'i Gökhan'a aşık edip, bi de adamı izleyiciye sevdirirlerse tv tarihinde bir ilki başarırlar zaten:img-wink: (ben tahtaya vurdum bile, aman tedbir alın)

elyz
03-01-07, 20:21
herkese selam,
bence yine faaliyete geçelim, boş oturmak bize yaramıyor, kelimelerin altını üstünü kurcalıyoruz. Başlıkta isim geçiyor, alt haberde geçmiyor... sadece atlanmış gibi duruyor.

evet yaa boş durmaktan oluyo bunlar ...yeni görevlere hazır olalım:icon_shad :img-dirol

taz_35
03-01-07, 20:22
sakin ol elifçim:love05: evet o tanıtımdan bahsediyoruz.. serhat bey'in ismi dizgide bi hata sonucu kaybolmuştur sanırım ben mail attım düzeltin diye hiç korkma:good: sakin ol Elif'im..Emeeeeeeeeellllllllllll yeşil hapı yetiştir bacım:img-hyste

yetiştiriyim yetiştirmesine de bacım ama olmuyo bu buluttan nem kapıyoruz artık :)
elif al bakalım yeşil hapın masanın üstünde yanında da meyve suyu var doğru değil mi gülşah :)

hot_coutre
03-01-07, 20:23
mesela dizi devam edip, Zeynep'i Gökhan'a aşık edip, bi de adamı izleyiciye sevdirirlerse tv tarihinde bir ilki başarırlar zaten:img-wink: (ben tahtaya vurdum bile, aman tedbir alın)

Bubu'm hoşgeldin :love05: reca edecem bir önceki yorumundaki moda dön Bubu:img-pilot arkadaşlar etmeyinnn bi dizgi hatasından senaryo yazmayın:img-help: hadi çalışalım biz plan neyin yapalım :happy0064
***Ah sercan aahhhh kalk çabuk bilgisayarın başından:img-hyste

taz_35
03-01-07, 20:24

e işte öyle bir durunda "erkekler ağlamaz bitsin" diye gazeteye ilan vermezsem benim adım da emel değil
aman allah korusun olmasın tabi öyle şey

sahracı
ama haberin başındaki küçük bi satırda serhat tutumluer ve demet evgar yazıyodu yani alttaki kısımda büyük ihtimalle basıım hatası olmuştur..panik yok!!!:img-wink:

elyz

:img-swoon
yapmaaa...:img-swoon :img-swoon

sahracı
03-01-07, 20:25
e işte öyle bir durunda "erkekler ağlamaz bitsin" diye gazeteye ilan vermezsem benim adım da emel değil
aman allah korusun olmasın tabi öyle şey

aman tövbe de emel ya o zaman bırak ilanı koskocaman bilboardlara veririm ben o ilanı :)

hot_coutre
03-01-07, 20:26
yetiştiriyim yetiştirmesine de bacım ama olmuyo bu buluttan nem kapıyoruz artık :)
elif al bakalım yeşil hapın masanın üstünde yanında da meyve suyu var doğru değil mi gülşah :)

Doğrudur Emel'im:) Arkadaşlar kanal bizi bir duysun da Serhat Bey'i de ikna ederiz eğer bir tereddütü olursa - ki sanmıyorum geçen gelişinde çok severek oynadığını söylemişti yanlış hatırlamıyorsam:img-wink:

BlackMamba
03-01-07, 20:28
panik yok sercanı bilgisayardan aldım!!
ama bende ilk dizi yayınlandıgı tarihlerde yazdıgım yorumlarda bahsetmiştim Murat ölsün çocuğu da Zeynep alsın diye..:img-hyste

taz_35
03-01-07, 20:29
Doğrudur Emel'im:) Arkadaşlar kanal bizi bir duysun da Serhat Bey'i de ikna ederiz eğer bir tereddütü olursa - ki sanmıyorum geçen gelişinde çok severek oynadığını söylemişti yanlış hatırlamıyorsam:img-wink:

olmadı ona da yeşil hap veririz :img-pilot

hot_coutre
03-01-07, 20:29

Elif gel sen benim yanıma canımın içi.. Bubuuu yapma yüreklerimize inecek yaaa.. Sercaaann kalk bilgisayarın başından valla koyu yeşil hap vercem hee.. Emel dur ilan verme.. Allahımmmmm:img-help: Şebnem abla imdaaatttt:img-help:

Hadi programımızı belirleryelim biz ben ilk iki madde olarak şunları öneriyorum:

1. Yapımcı ile görüşme
2. Sponsor bağlantılarına gitme (Gülşah#2 emirlerinize amade:img-wink: )

taz_35
03-01-07, 20:30
ama bende ilk dizi yayınlandıgı tarihlerde yazdıgım yorumlarda bahsetmiştim Murat ölsün çocuğu da Zeynep alsın diye..:img-hyste

seyran çabuk kalk bilgisayarın başından sercan otursun olmayacak bu böyle gelen gideni arattı :img-pilot

viya
03-01-07, 20:30

ya arkadaşlar benim de kabulüm değil bu... eee tahtaya da vurdum dedimmm ya...

hot_coutre
03-01-07, 20:31

seyran biyolojik anneni çağırır mısın bi zahmet.. Canım teyzeme bi tarif vercem size yapsın da uyuyun:img-pilot Teyzeciimmm lütfen al bunları bilgisayar başından yaaa:img-help:

BlackMamba
03-01-07, 20:33
seyran çabuk kalk bilgisayarın başından sercan otursun olmayacak bu böyle gelen gideni arattı :img-pilot

Ama öyle...baksana senelerce birsey olmadı adama (zeynep bırakıp gitti )
abisi iki cumle kurdu gitti dag gibi adam!!
zaten basından beri hic sevemedim zavallı zeynebe yapmadıgını bırakmadı diye..iyi oldu iyi.. :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

viya
03-01-07, 20:33
tamam panik yok, kampanyanını adını 'Erkekler Ağlamaz, Şampiyon Ölmüş Olamaz' Destek Kampanyası olarak değiştiririz... niyetimiz daha net anlaşılır...

hot_coutre
03-01-07, 20:35
tamam panik yok, kampanyanını adını 'Erkekler Ağlamaz, Şampiyon Ölmüş Olamaz' Destek Kampanyası olarak değiştiririz... niyetimiz daha net anlaşılır...

Bubuuu sen beni güldürdün allah da seni güldürsün emiii:)) Seyraannn bak valla fena yapçam heee:img-polic

elyz
03-01-07, 20:36

evet yahu..hele bi atv yi ikna edelimde..Serhatında oynadığı tiyatroyu basarız.".karar kimin" oyununda son sahnede: DURUN!!KARAR BİZİM...DİZİDE YA OLACAKSIN YA OLACAKSIN !!!diye bağıraraktan ortalığı birbirine kattıkmıydı,tamamdır....olmadı ,kürşatla şaşkın damatın yaptığı gibi bi gece operasyonuyla tiyatrodan çıkşta kaçırıverirz.çuvalın içine de koydukmuydu doooru istanbula ,dizi setine..uyandığında kendini son çekilen sahnede yatakta bulur..gözlerini açtığında ""noldu bana ?nerdeyim ?diye sayıklarken ,şampiyonun ölmediği uyandığı sahneyide çekmiş oluruz..
nassılım?:)

hot_coutre
Hadi çalışmaya başlayalım artık vakit çalışma vaktidir arkadaşlar !! Höhöyytt kendimizee geleliimmmmmmmmmmmmmm:img-polic

BlackMamba
Bubuuu sen beni güldürdün allah da seni güldürsün emiii:)) Seyraannn bak valla fena yapçam heee:img-polic

tamam ölmesin rabia'yla evlensin..o kadar da insafsız olmayayım dimi..boncugun babası ne de olsa..hem o da mutlu olur Rabia'yı istiyordu anne olarak dimi??
:img-hyste..
ben onceki sayfalarda uyarmıstım annem ilaclarımı vermeden cami kapısına bıraktı alıcam ben seni birazdan dedi ama bu saat oldu yok hala!!!ilacın etikisde geciyor yavas yavas..

flakesnow
03-01-07, 20:37
Allah'ım neler duyuyorum ne duyması görüyorum:img-pilot demeyin yaw..hatadır hata..yanlışlıkla yazmamışlardır canım:img-fie: amanın şampiyonsuz olur mu hiç..............

taz_35
Ama öyle...baksana senelerce birsey olmadı adama (zeynep bırakıp gitti )
abisi iki cumle kurdu gitti dag gibi adam!!
zaten basından beri hic sevemedim zavallı zeynebe yapmadıgını bırakmadı diye..iyi oldu iyi.. :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

aaaaaaaaaaa seyran hemşehri dedik bağrımıza bastık şu hale bak senin bu yaptığını erkut murata yapmadı be ayıp ayıp annen gelsin söylemezsem ben seni görürüsün artık benim annem olcak işte sen uslu durmuyosun :img-pilot

viya
evet yahu..hele bi atv yi ikna edelimde..Serhatında oynadığı tiyatroyu basarız.".karar kimin" oyununda son sahnede: DURUN!!KARAR BİZİM...DİZİDE YA OLACAKSIN YA OLACAKSIN !!!diye bağıraraktan ortalığı birbirine kattıkmıydı,tamamdır....olmadı ,kürşatla şaşkın damatın yaptığı gibi bi gece operasyonuyla tiyatrodan çıkşta kaçırıverirz.çuvalın içine de koydukmuydu doooru istanbula ,dizi setine..uyandığında kendini son çekilen sahnede yatakta bulur..gözlerini açtığında ""noldu bana ?nerdeyim ?diye sayıklarken ,şampiyonun ölmediği uyandığı sahneyide çekmiş oluruz..

nassıl mısın??? TEHLİKELİ:img-hyste :img-hyste :img-hyste

BlackMamba
03-01-07, 20:38

ilaca ihtiyacı olan tek ben değilmişim!!!tiyatro sahnesi basmadığımız kalmıstı..hem ille de biri kaçırılacaksa ben Boncugu kacıralım derim..gerci ablasıda buralarda..şimdi o kimseye anlatmasın diye onuda kacırmamız gerekecek..

hot_coutre
03-01-07, 20:38
tamam ölmesin rabia'yla evlensin..o kadar da insafsız olmayayım dimi..boncugun babası ne de olsa..hem o da mutlu olur Rabia'yı istiyordu anne olarak dimi??
:img-hyste..
ben onceki sayfalarda uyarmıstım annem ilaclarımı vermeden cami kapısına bıraktı alıcam ben seni birazdan dedi ama bu saat oldu yok hala!!!ilacın etikisde geciyor yavas yavas..

Şebnem Ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:img-help: Seyran sus bak valla vercem seni Erkut'a heee:img-pilot

erenalp_18
03-01-07, 20:39
arkadaşlar bu akşamdan itibaren erkekler ağlamaz kanal 1'de saat 22.00'de birinci bölümden itibaren başlıyor ya
bu yeni bölümlerin olursa kanal 1'de yayınlanabileceği anlamına mı geliyor

sburak
03-01-07, 20:39
Herkese merhaba;

Eve az önce geldim ve gazetelere bakıyordum. Bugün foruma da giremedğimiden sizin bu okuduğum haber karşısındaki güzel yorumlarınızı henüz okuyamadım, hemen duygularımı yazmak istedim.

Sabah gazetesinin Günaydın ekinin ilk sayfasında Murat,Zeynep ve Boncuk'un beraber resmini görüp yazıyı okurken bir de ne göreyim....... Dizinin yeni bölümlerinin çekilmesiin gündemde olduğunu okuyunca acayip heyecanlandım.

sonra orta sayfada daha geniş yer verilmiş haberi orada da okuyunca ( 2 resim de var) uçtum havalara.

Başka gazete olsa şüpheyle bakardım ama bu Atv'nin gazetesinde çıkmış bir haber olunca yönetimin haberi vardır diye de içim rahatladı.

Daha önceki mesajlarımdan birinde; Kanal 1'de yeniden verilen dizilerin hep reyting rekorları kıran diziler olup bunun da aralarında yer almasının bir anlamı olabileceğini, bizden bıkan atv'nin dizimizi yeniden vererek (bu kanal 1'de de olsa) bizi gaza getirip üzerlerine daha fazla gitmemize sebep olacağını düşünmüş olmaları gerektiğini yazmıştım. Demek ki ateş olmayan yerden duman çıkmaz lafı burda a hayat bulmuş.

Siz bu haberi gün boyu paylaşmışsınızdır ama ben yeni geldiğimden ancak duygularımı yazabiliyorum..

Ama şunu biliyorum ki; çok mutluyum.

sahracı
03-01-07, 20:40
bence kanala yaptığımız baskılara devam edelim baksanıza düşünülüyo diye haber bile yapıldı çünkü demekki etkili olmuş yapılanlar..aynen devam derim maiillere ttelefonlara filan..bunun yanında yapımcıya vs. kimi istiyorsanız onlara da atarız mail..ve diğer fikirler tabi mail dışında...herkes dökülsün bakalım fikirlerini :img-wink:

BlackMamba
aaaaaaaaaaa seyran hemşehri dedik bağrımıza bastık şu hale bak senin bu yaptığını erkut murata yapmadı be ayıp ayıp annen gelsin söylemezsem ben seni görürüsün artık benim annem olcak işte sen uslu durmuyosun :img-pilot

zaten problemde buradan cıkıyor emelcigim,
annem beni bıraktı diye oldu diyorum sen ısrarla neler diyorsun!!!ustume ustume gelme..Meryem'e kaptırdık tahtımızı zaten..
bak ikiside yok ortalıkta..

taz_35

uzatsan tam süper olacak
ay pardon yanlış dizi :)
yanlız biz de kürşat ve mahmut gibi yanlış kişiyi kaçırmayalım da

hot_coutre
03-01-07, 20:41
arkadaşlar bu akşamdan itibaren erkekler ağlamaz kanal 1'de saat 22.00'de birinci bölümden itibaren başlıyor ya
bu yeni bölümlerin olursa kanal 1'de yayınlanabileceği anlamına mı geliyor

ASLA!!!!! Ya atv ya atv olacak, olmalı!!! valla ölecem yaa.. allahaşkına şu komplo teorilerini bırakıp işimize baksak içim daraldııııııııııııııııııı:icon_sorr

BlackMamba
03-01-07, 20:42
bu kadar eglence yeter..şimdi artık tam bir ekip gibi hareket etme zamanı..
gulsah fikirlerini dinliyoruz..
bir de bu kadar kalabalıkken karar verelim maillere nereden baslıyoruz..
hadi arkadaslar bize yakısanı bulup eyleme dokelim.birazdan diziyi izlemeye gidecegim..

taz_35
03-01-07, 20:43
zaten problemde buradan cıkıyor emelcigim,
annem beni bıraktı diye oldu diyorum sen ısrarla neler diyorsun!!!ustume ustume gelme..Meryem'e kaptırdık tahtımızı zaten..
bak ikiside yok ortalıkta..

annen seni terk etti annen seni terk etti (erol taş gülüşü eşliğinde :))
valla şaka bir yana meryem bir operasyonla şebnem ablayı kaçırmş olabilir mi acaba :img-polic

elyz
03-01-07, 20:43
Herkese merhaba;

Eve az önce geldim ve gazetelere bakıyordum. Bugün foruma da giremedğimiden sizin bu okuduğum haber karşısındaki güzel yorumlarınızı henüz okuyamadım, hemen duygularımı yazmak istedim.

Sabah gazetesinin Günaydın ekinin ilk sayfasında Murat,Zeynep ve Boncuk'un beraber resmini görüp yazıyı okurken bir de ne göreyim....... Dizinin yeni bölümlerinin çekilmesiin gündemde olduğunu okuyunca acayip heyecanlandım.

sonra orta sayfada daha geniş yer verilmiş haberi orada da okuyunca ( 2 resim de var) uçtum havalara.

Başka gazete olsa şüpheyle bakardım ama bu Atv'nin gazetesinde çıkmış bir haber olunca yönetimin haberi vardır diye de içim rahatladı.

Daha önceki mesajlarımdan birinde; Kanal 1'de yeniden verilen dizilerin hep reyting rekorları kıran diziler olup bunun da aralarında yer almasının bir anlamı olabileceğini, bizden bıkan atv'nin dizimizi yeniden vererek (bu kanal 1'de de olsa) bizi gaza getirip üzerlerine daha fazla gitmemize sebep olacağını düşünmüş olmaları gerektiğini yazmıştım. Demek ki ateş olmayan yerden duman çıkmaz lafı burda a hayat bulmuş.

Siz bu haberi gün boyu paylaşmışsınızdır ama ben yeni geldiğimden ancak duygularımı yazabiliyorum..

Ama şunu biliyorum ki; çok mutluyum.
orta sayfa??ne diyo?başka ne yazıyoki??
Allah rızası için şu haberi bi yazsana ..nooolur!!günaydındaki değil..orta sayfadakini...

viya
03-01-07, 20:44
Evet Sevgili Arkadaşlarım, Gülşah'ın höhöyyttt (doğru yazdım mı:img-blush) üne katılıyorum...

Başlıyalım o zaman. Şimdi imza kampanyaları dedik ya, bunların anlamını biraz genişletmeye ne dersiniz. Zaten başvurularda 'ekran kiriliğine karşı' diye bir ifade kullanılmıştı. Dizinin yanısıra izleyicinin beklentilerini içeren maddelere yer verip, bunlar için de imza toplasak. Sonra bu imzalar sadece atv değil, tüm tv kanallarına gönderilse...

BlackMamba
03-01-07, 20:44
annen seni terk etti annen seni terk etti (erol taş gülüşü eşliğinde :))
valla şaka bir yana meryem bir operasyonla şebnem ablayı kaçırmş olabilir mi acaba :img-polic

iyi de bende Adile Naşit kahkahası atıyorum sana..
ya nufusumu gonderiyorum haftasonu işlemler için dersem sana??

civrik
03-01-07, 20:45
Arkadaşlar dizinizin yeniden gösterilecekmiş ve yeni bölümlerin çekilmesi de sözkonusuymuş. Sizller adına çok sevindim. Emekleriniz boşa gitmeyecek galiba.

hot_coutre
03-01-07, 20:46
Evet Sevgili Arkadaşlarım, Gülşah'ın höhöyyttt (doğru yazdım mı:img-blush) üne katılıyorum...

Başlıyalım o zaman. Şimdi imza kampanyaları dedik ya, bunların anlamını biraz genişletmeye ne dersiniz. Zaten başvurularda 'ekran kiriliğine karşı' diye bir ifade kullanılmıştı. Dizinin yanısıra izleyicinin beklentilerini içeren maddelere yer verip, bunlar için de imza toplasak. Sonra bu imzalar sadece atv değil, tüm tv kanallarına gönderilse...

(doğru yazdın Bubu'cuğum:img-wink: ) sana katılıyorum Bubu'm.. Sadece dizinin üstüne gitmek ciddiyetimizi anlatmayabilir! Dizi fanatikleri yaftasının yapıştırılmasını istemeyiz di mi!! Hatta bu isteklere deneklerin kamuoyuna açıklanması konusunu da ekleyelim..

sahracı
03-01-07, 20:46

diğer kanallar umursarmı bilmem ama erkekler ağlamazı içerdiği için öncelik atv olmalı...onlara da zaten isim listeleri gönerilmemişmiydi uzun uzun imza vakit kaybı bence...

viya
03-01-07, 20:49
(doğru yazdın Bubu'cuğum:img-wink: ) sana katılıyorum Bubu'm.. Sadece dizinin üstüne gitmek ciddiyetimizi anlatmayabilir! Dizi fanatikleri yaftasının yapıştırılmasını istemeyiz di mi!! Hatta bu isteklere deneklerin kamuoyuna açıklanması konusunu da ekleyelim..

evet, herkes izleyici olarak istediklerini kısa ve net cümlelerle paylaşsın onlardan bir metin oluşturalım. Mesela ben diyorum ki;

programlar sınıflandırmalarına uygun saatlerde yayınlansın. şiddet içeren ve belirli bir yaş grubuna uymayan programlar geç başlasın.

elyz

evet örgütlü deliler işbaşına..hadi bakim...

bubucum bencede dediğin gibi tv kirliliği içinde toplanacak..ayrıca bunları diğer kanallarada göndermek çok güzel bi fikir...yaşa!!....
biz ankarada imza işine girişince ayrı bi kağıda da izleyicilerin görüşlerini yazmalarını isteyecektik...imza vermekten çekinenlerde bunu yapabilirler rahatça....

taz_35

kesinlikle katılıyorum madem başladık bir işe tüm kanalları kapsam altına almalıyız sonuç olarak her ne kadar diziyi geri döndürme çabası olsa da bu en önemli nedenlerden biri de sanatçılar yerine magazin güzelleri ve playboylara değer verilmesine karşı durmaktı şimdi bu karşı duruşu bu yönde genişletebiliriz sonuç olarak atv kaliteli yapımları kaldıran tek kanal değil atv den çok önce başladı bu kıyım atv sadece gözümüze çarpan kısmı
o yüzden tüm kanalları kapsayan bir mail kampanyası başlatabiliriz ekran kirliliği karşısındaki fikirlerimizi yazıp altınada " ERKEKLER AĞLAMAZ" izleyicileri yazarsak tepkimiz gayet anlamlı olur bence siz ne dersiniz fazla mı uçtum ?

viya
03-01-07, 20:50
diğer kanallar umursarmı bilmem ama erkekler ağlamazı içerdiği için öncelik atv olmalı...onlara da zaten isim listeleri gönerilmemişmiydi uzun uzun imza vakit kaybı bence...

diğer kanallara dizi ile ilgili kısımlar gitmeyecek, ekrar kirliiğini içeren genel kısım gidecek..

muğlak
03-01-07, 20:51
biri bana şu sabah gazetesinde çıkan haberin kaçıncı sayfada olduğunu söyleyebilir mi

sburak
03-01-07, 20:52
orta sayfa??ne diyo?başka ne yazıyoki??
Allah rızası için şu haberi bi yazsana ..nooolur!!günaydındaki değil..orta sayfadakini...

Bir yanlış anlama oldu sanırım. Günaydın'ın ilk sayfasında ve orta sayfasında yazıyor. İki haber de Günaydın'da.Yalnız ortadaki sayfada üçlünün resmi daha büyük, bir de baba oğulun resmi var. Uzun uzun dizinin konusu açıklanmış.

Günaydın'ı devamlı okuyan biri olarak sayfa düzenini az çok biliyorum artık. Dizilerin konularını iç sayfalarda açıklarlar, ancak sadece çok iddialı dizileri hem orta sayfada açıklar hem de ilk sayfa resim ve kısa bir paragrafla iç sayfaya yönlendirirler. Dedim ya iddialı dizilerine yaparlar bunu. Yayından kaldırılmış, kanal 1 deyayınlanacak bir dizinin tekrarına bunu asla yapmadı bunca yıldır Sabah gazetesi.

Bu haber sıradan değil bence. Pazrtesi ve salı günleri de eski dizilerini yeniden verdi ama böyle reklam hatırlamıyorum. Emin olmak için eskilere bakacağım birazdan . Bakıp yazarım. Benim acile çıkmam lazım. Tekrar girince yazarım

hot_coutre
03-01-07, 20:52

Bu vakit kabı değil geleceğe yatırım bence.. Sadece toplanılan imzalar fotokopi ile çoğaltılacak o kadar bunda birşey yok hallederiz. Önemli olan kamuoyuna "temiz ekran" bilincini verebilmek!! Sadece dizinin üstüne gidildiğinde çok da dikkate alınmayacağız bu gerçek!! Realist adımlar atılmalı derim ben.. Bu diziyi "altın anahtar" yaptık ekranlarda şiddet değil unutulan değerleri görmek istiyoruz dememiz gerek.. A kanalı semra hanımı çıkartıyor B kanalı meriç- ahu ikilisini amaç reyting almak ama her kanal bunları kendi içinde eritir kaliteli işlere imza atarsa o zaman başardık demektir!!! Bu dizi de altın harflerle yazılır televizyon tarihine!!!!!!

sahracı
03-01-07, 20:53
diğer kanallara dizi ile ilgili kısımlar gitmeyecek, ekrar kirliiğini içeren genel kısım gidecek..

hımm tamam o zaman. bu arada burhan ayeri'nin bugünkü yazısından..biraz hafiza kaybına uğramış galiba okuyunca anlıycaksınız :):)

Dizi katliamı sürüyor. Ahh İstanbul’da da zoraki final yapıldı. atv’ye bu işler yakışmıyor. Gözyaşı Çetesi’nin üzüntüsü bile bitmemişken, bu ikinci oldu. (???)

viya
03-01-07, 20:57
Bu vakit kabı değil geleceğe yatırım bence.. Sadece toplanılan imzalar fotokopi ile çoğaltılacak o kadar bunda birşey yok hallederiz. Önemli olan kamuoyuna "temiz ekran" bilincini verebilmek!! Sadece dizinin üstüne gidildiğinde çok da dikkate alınmayacağız bu gerçek!! Realist adımlar atılmalı derim ben.. Bu diziyi "altın anahtar" yaptık ekranlarda şiddet değil unutulan değerleri görmek istiyoruz dememiz gerek.. A kanalı semra hanımı çıkartıyor B kanalı meriç- ahu ikilisini amaç reyting almak ama her kanal bunları kendi içinde eritir kaliteli işlere imza atarsa o zaman başardık demektir!!! Bu dizi de altın harflerle yazılır televizyon tarihine!!!!!!

evet, ayrıca bizi ve çabamızı daha iyi anlatır. başt alınan tepkileri hatırlayın, başka işleri yok mu dediler, muhtemelen birkaç oyuncunun peşinden koşan gençler olarak güldüler... bence ilk başlarda basının çok dikkate almamasının sebebi de bu. bir sürü dizi iptal oluyor, insanlar protesto ediyor ve unutuluyor. Şu aşamada bile bir fark yaratılmış durumda, devam edilmeli... bizim günlük heveslerle hareket etmeyen, ne istediğini bilen izleyiciler olduğumuzu göstermek için iyi bir yol olur...

hot_coutre
03-01-07, 21:00
iyi bir metin hazırlanıp imzalarla gönderilebilir kanallara ve bu eminim dalga dalga yayılır yurt geneline!! Mesela ben şu 2200 denek olayına takmış durumdayım!! Açıklansın kamuoyuna!! Bu taleplerimizden biri olmalı mutlaka.. Ankara ve İstanbul'daki imza hareketinde bu metinle yola çıkılır imza atmaya da çekinen olmaz bence..

BlackMamba
03-01-07, 21:00
evet, ayrıca bizi ve çabamızı daha iyi anlatır. başt alınan tepkileri hatırlayın, başka işleri yok mu dediler, muhtemelen birkaç oyuncunun peşinden koşan gençler olarak güldüler... bence ilk başlarda basının çok dikkate almamasının sebebi de bu. bir sürü dizi iptal oluyor, insanlar protesto ediyor ve unutuluyor. Şu aşamada bile bir fark yaratılmış durumda, devam edilmeli... bizim günlük heveslerle hareket etmeyen, ne istediğini bilen izleyiciler olduğumuzu göstermek için iyi bir yol olur...

tamam işte..artık kalemi kuvvetli arkadaslar bir metin hazırlayın..gonderilecek mailleri belirleyelim oyle uzun uzun listelre olmasın..en azından sayfamızı ziyaret edenler bir adres gorurse o da eyleme katılır diye dusunuyorum..gozu korkmaz şimdi kim ugrasacak butun bunlara mail atmak için demez..

elyz
03-01-07, 21:03

bubuuu seni öpebilirmiyim?:img-kiss:
bizim bu zamana kadar bi farkımız vardı..her hareketimizde tavrımızda uslubumuzda...amacımızında diğerlerinden farkı vardı..bu farkı farkettirmek için en doğru yol bu....:good:

hot_coutre
03-01-07, 21:03
Bubu en başta bir basın bildirisi hazırlayıp gönderelim mi gazete ve kanallara.. İsteklerimizi ve taleplerimizi belirten bişey.. Akabinde imza kampanyaları.. Büyük gürültü kopar ... Ne diyorsunuz??

viya
03-01-07, 21:04
tamam işte..artık kelmi kuvvetli arkadaslar bir metin hazırlayın..gonderilecek mailleri belirleyelim oyle uzun uzun listelre olmasın..en azından sayfamızı ziyaret edenler bir adres gorurse o da eyleme katılır diye dusunuyorum..gozu korkmaz şimdi kim ugrasacak butun bunlara mail atmak için demez..

bence ilk aşamada herkes beklentisini yazsın, kısa ve net ifadelerle... bunları bir önyazıda toparlarız. ben foruma yazılanları derlemeye gönüllüyüm. Ayrıca birbirine yakın ifadeleri, aynı cümlede toplarız... ama yazan arkadaşlar lütfen imla kurallarına dikkat etsin, sonra düzeltmek ne kadar zor bilemezsizin (Gülşah biliyor aslında:icon_sorr ).

viya
03-01-07, 21:05
Bubu en başta bir basın bildirisi hazırlayıp gönderelim mi gazete ve kanallara.. İsteklerimizi ve taleplerimizi belirten bişey.. Akabinde imza kampanyaları.. Büyük gürültü kopar ... Ne diyorsunuz??

tabiki canım, önce bunu için kampanya başlatıldığını duyururuz, sonra da kampanya sonuçları hakkında bilgi veririz.

elyz
03-01-07, 21:07
tabiki canım, önce bunu için kampanya başlatıldığını duyururuz, sonra da kampanya sonuçları hakkında bilgi veririz.

o zaman imza kampanyasına da başlayacağımız tarihi kesin olarak belirlememiz lazım

muğlak
kimse bana neler olduğunu söölemiicek miii????

sabah gazetesinde nasıl bi haber çıktı??
bu haber nerde???
ne yazıyo bu haberde???
insanlar neden mutluu???
az sonra çıldırıcam
biri bişey desinnn

hot_coutre
bence ilk aşamada herkes beklentisini yazsın, kısa ve net ifadelerle... bunları bir önyazıda toparlarız. ben foruma yazılanları derlemeye gönüllüyüm. Ayrıca birbirine yakın ifadeleri, aynı cümlede toplarız... ama yazan arkadaşlar lütfen imla kurallarına dikkat etsin, sonra düzeltmek ne kadar zor bilemezsizin (Gülşah biliyor aslında:icon_sorr ).

Bilmem mi bubuu bilmem mii:) 5000e yakın mesajda imla düzelttim anam ağladı:img-hyste o halde şöyle bir kampanya yapıyoruz: Herkes televizyondan neler beklediğini bu foruma yazsın biz de onları kopyalayıp üzerinde çalışalım. Bubu'cuğum imlaları ben düzeltirim üzülme :love01:

BlackMamba
03-01-07, 21:09

bu haber nerde???
ne yazıyo bu haberde???
insanlar neden mutluu???
az sonra çıldırıcam
biri bişey desinnn

ozetle dizinin yeni bolumleri cekilmesi dusunulen dizi bu aksam kanal 1 de diye sabahın gunaydın ekinde yazı cıktı..
not:sen de delirme zaten genel kadroda bir ilacsızlık durumu hakim..annemde bugun gelemiyecek buyuk ihtimalle foruma birileri saglam kalsın :img-hyste

sahracı
03-01-07, 21:09
atv ye tekrardan bi isim listesi mi yollasak önce üyeler de çoğaldı yeni bi metinle beraber şeyetsek nasıl olur?? daha sonra da temiz ekran kampanyasının metnini yollarız bütün kanallara ama önce atv derim!!

elyz
03-01-07, 21:10

bu haber nerde???
ne yazıyo bu haberde???
insanlar neden mutluu???
az sonra çıldırıcam
biri bişey desinnn

ezgicim du ben sana kısaca yazıyım..sabah gazetesindeki haber günaydın ekinde bugün çıkmış...sabah.com.tr den bakabilirsin..
haberde dizinin tekrar bölümlerinin başladığını ve yeni bölümlerinde çekilmeye başlayabileceğini yazmış..ihtimal olarak yazmış tabi..kesin diye bi ibare yok..

muğlak
ozetle dizinin yeni bolumleri cekilmesi dusunulen dizi bu aksam kanal 1 de diye sbahın gunaydın ekinde yazı cıktı..

bu kadarcık mı???
:sad53: :sad53: :sad53:

haberi ekleyen falan yok muuuu???

hot_coutre

Tamamdır bu süper bi yol!! Bakın o zaman medya nasıl da ilgilenmeye başlayacak!! Ben ilk olarak kendi talebimi belirtiyorum:

** Ölçüm cihazı olan 2200 denek kamuoyuna açıklansın!!! Türk halkını ne derece temsil ediyorlar biz de bilelim! Böylece el altından deneklere yapılan "promosyonlar" da önlenir ve herşey tam legal bir hal alır!! Temiz ekran için bu şart!

lordihsan
03-01-07, 21:11
imza kampanyası nerde bende katılmazk istedim ama bulamadımmm benim için biraz karışık bir sitee

muğlak
03-01-07, 21:13
haberi okudum...
içim taştı mutluluktann...
böle kalbim ağzımdan fırlayacakmış gibi oldu..
vayyy beeee!!! dedim
helal olsun bize
örgütlü delilerrr

BlackMamba
03-01-07, 21:13
bu kadarcık mı???

var da ben acil cevap vereyim dedim..sen kendini kaybetmeden yeitseyim dedim ezgi..
haberide ekleyen arkadaslar olmustu onceki sayfalarda..

buldum!!

viya
03-01-07, 21:15
Tamamdır bu süper bi yol!! Bakın o zaman medya nasıl da ilgilenmeye başlayacak!! Ben ilk olarak kendi talebimi belirtiyorum:

** Ölçüm cihazı olan 2200 denek kamuoyuna açıklansın!!! Türk halkını ne derece temsil ediyorlar biz de bilelim! Böylece el altından deneklere yapılan "promosyonlar" da önlenir ve herşey tam legal bir hal alır!! Temiz ekran için bu şart!

Sayın İzleyicimiz, talebiniz alınmıştır, ilginize teşekkür ederiz. Biz bi ara size geri döneriz:img-yes: :icon_whis :icon_whis

muğlak
03-01-07, 21:18
var da ben acil cevap vereyim dedim..sen kendini kaybetmeden yeitseyim dedim ezgi..
haberide ekleyen arkadaslar olmustu onceki sayfalarda..

buldum!!

çok teşekkür ederim seyrancıım...

malumm final dönemi kaçamak giriyorum foruma...
hiç takip edemiyorum gelişmeleri.
bayram dönüşü sınav bombardımanıyla karşılanacağım için...
elifcim de sağolsun cevaplamış beni...

sebnem anladan alışkınsınız manevi bağlara nasılsa...
yardımseverliğinden ötrü seni de manevi kardeşim ilan ediyorum:D:D:D:D
varolun canlarımm

elyz
03-01-07, 21:19
bu kadarcık mı???

daisy79 tafarından gönderildi
İşte haber bu canım.

BİR BABA-OĞUL HİKAYESİ

muğlak
03-01-07, 21:21
daisy79 tafarından gönderildi
İşte haber bu canım.

BİR BABA-OĞUL HİKAYESİ

teşekkür ederim hayatımm.
haberi okuyunca uçtum mutluluktan.
ders çalışmaktan fotosentez yapma aşamasına geldim de.
sosyalleşemedim bütün gün...
insan içine girince noluyoruz dedim insanlar neden mutlu bu kadar...
sayenizde ben de bu günü güzel kapatıyorum
teşekkürler canlarım benimmm.

BlackMamba
03-01-07, 21:23
çok teşekkür ederim seyrancıım...

malumm final dönemi kaçamak giriyorum foruma...
hiç takip edemiyorum gelişmeleri.
bayram dönüşü sınav bombardımanıyla karşılanacağım için...
elifcim de sağolsun cevaplamış beni...

sebnem abladan alışkınsınız manevi bağlara nasılsa...
yardımseverliğinden ötürü seni de manevi kardeşim ilan ediyorum:D:D:D:D
varolun canlarımm

cok mutlu olurum ezgicigim..
(ama bastan anlasalım annemi paylasamıyorum biraz kıskancım sanırım ne biyolojik olanı ne de sebnem annemi :img-hyste)

viya
03-01-07, 21:24
evet, online olan arkadaşlar...
bir izleyici olarak ekranda neyi görmek istiyorsunuz ya da istemiyorsunuz....
eğer sizin karar verme yetkiniz olsaydı ilk neyi değiştirirdiniz??? hadi fikrinizi söyleme zamanı...

BlackMamba
03-01-07, 21:25
Büyüklerimizin mahallenin tek sinemasına
Türk filmleri gelince tüm aileyi toplayıp film izlemeye
gittiginde duydugu heyecanı bize ekranlarda yasatan
Erkekler Ağlamaz'ı geri istiyorum..

Necdet Tosun,Suna Pekuysal,Cihat Kurtuluş,Munir Ozkul,
Adile Naşit ve Hulusi Kentmen gibi onlar tadında daha gorundugu
ilk sahnede gulumsemeye basladıgınız sanatcıları bir arada gormek istiyorum..

ekranda sadece bir dizide gorebilecegim
yada oyunundaki ustun performansından dolayı odul torenine katılırken kırmızı
halıda gorebileceigm sanatcılar istiyorum..

gercekten yaptıgı işe,birlikte çalıstıgı sanatcılara hatta seyricisine
sevgisini ve saygısını gosteren oyunculardan kurulu bir bir dizi istiyorum..

muğlak
03-01-07, 21:26
cok mutlu olurum ezgicigim..
(ama bastan anlasalım annemi paylasamıyorum biraz kıskancım sanırım ne biyolojik olanı ne de sebnem annemi :img-hyste)

ne haddime canım aaaaa
olur mu hiç ööle şeyy..
zaten benim yapımda da paylaşılamayan şeyleri paylaşmaya çalışmak yoktur hiç
o her zaman şebnem abla benim için.
hepimizin meleği.
patroniçemiz.... :):):):)

sen de junior patroniçe:D

hot_coutre
03-01-07, 21:27
Arkadaşlar ciddiyetle bu işin üzerine mi eğileceğiz yoksa tam yoluna girmiş olan bir kampanyayı bırakıp ufak detaylarda mı boğulacağız???

Bana kızan kızabilir hatta nefret de edebilirsiniz ama artık "küçük hayranlar" modundan çıkıp ciddi adımlar atabilir miyiz acaba??? Bırakalım ufak detayları, biz amacımıza en sağlam yoldan ulaşalım!! Eğer temiz ekran kampanyamızı desteklemez isek 1 ay sonra bir"zoraki final" ile daha karşılaşırız!! Etmeyin neolur!! Bu çarkların arasında dizimizi ezdirmek istemiyorsak başımızı az daha yukarılara kaldırmalıyız başka çaremiz yok! Dikkat çekmek için daha geniş bir hareket başlamalıyız!!

Evet Bubu'cuğum söz sende:) Nasıl yazılarla sana yardımcı olabiliriz? Kalemi en kuvvetli sensin aramızda bana hiç bakma benim çenem kuvvetli sadece:) bi de imlaları düzeltirim:) Ne kadar zamanda toparlanmalı bu yazılar ayrıca kimde toplansın? Ortak mail adresi bu işe uygun gibi ne diyorsunuz???

BlackMamba
03-01-07, 21:27
ne haddime canım aaaaa
olur mu hiç ööle şeyy..
zaten benim yapımda da paylaşılamayan şeyleri paylaşmaya çalışmak yoktur hiç
o her zaman şebnem abla benim için.
hepimizin meleği.
patroniçemiz.... :):):):)

sen de junior patroniçe:D

ya sen daha sık gelsene foruma!!! :img-hyste..yanlıs anlasılmasın ama bu forumda ankara ekibini tek geciyorum..meryem,ezgi ve elif!!!

flakesnow
03-01-07, 21:28
eğer sizin karar verme yetkiniz olsaydı ilk neyi değiştirirdiniz??? hadi fikrinizi söyleme zamanı...

Televizyon para kazanmak için bir araç olarak görülmemeli..En çok televizyon izleyen milletlerden biri olduğumuz da düşünüldüğünde kanalların amacı televizyon karşısında insanları oyalamak değil,onlara birşeyler kazandırmak olmalı..İşte bu nedenle amacı sadece para kazanmak olmayan,yayınlayacağı program ve dizilerini bu anlayışla oluşturan,seyircisine saygılı kanallar istiyorum!!
Tam sorularına cevap olmadı ama bu da olur heralde..

viya
03-01-07, 21:33
Televizyon para kazanmak için bir araç olarak görülmemeli..En çok televizyon izleyen milletlerden biri olduğumuz da düşünüldüğünde kanalların amacı televizyon karşısında insanları oyalamak değil,onlara birşeyler kazandırmak olmalı..
Tam sorularına cevap olmadı ama bu da olur heralde..

yooo gayet güzel.. ilk cümleni kabul etmeleri zor gibi :icon_sorr ama ikinci kısım gayet net...

viya
03-01-07, 21:36
bir tane de benden;

haber bültenlerinde kanlı yaralı, ölü görüntüleri, kan gölleri görmek istemiyoruz. Bunlar hem ölenlere hem de hayattaki sevdiklerine haksızlıktır. Diriye de ölüye de SAYGI...

elyz
03-01-07, 21:36

hıımm ben başlıyım hemen..
Bir izleyici olarak ben kültür-sanat programlarını ekranda daha sık görebilmeyi isterdim...ama bu öle alışılagelmiş bi şekilde olmayacak..renkli,çekici,tanıtıcı,bilgilendirici bi program..Ayrıca her hafta tiyatrolarında sinemanın tanıtıldığı gibi tanıtılmasını istiyorum..sahnelenenler oyunları tanıtıcı bi program..var ama çok yetersiz ve takip edilemiyor kıyıda köşede kaldığı için...
Onun dışında ben değiştirebilme gücüm olsaydı kesinlikle gündüz kuşağını değiştirirdim...gündüz evinde oturan ev hanımları için uygun eğitici programlar koyardım...sanata,el işlerine ,hobiye yönelticek,zamanlarını bunlarla geçirmeye özendirecek programlar koyardım...tartışma programlarının da hepsini hiç acımadan kaldırırdım...

elyz
03-01-07, 21:38
ya sen daha sık gelsene foruma!!! :img-hyste..yanlıs anlasılmasın ama bu forumda ankara ekibini tek geciyorum..meryem,ezgi ve elif!!!

heyy!!!:good: bende seni tek geçerim seyran....harbisin ya ..ondan..:)

flakesnow
03-01-07, 21:38
yooo gayet güzel.. ilk cümleni kabul etmeleri zor gibi :icon_sorr ama ikinci kısım gayet net...

Birazcık daha ekleme yaptım:img-wink: ama senin dediğin gibi canım gözlerini para bürümüş kanallar ne kadar ciddiye alır bilemem:img-pilot

hot_coutre
03-01-07, 21:39
eveett ben kopyalıyorum yazılanları bu arada!! Hadi arkadaşlar devam edelimmm:happy0064
Hatta ben bi daha yaziim kendi talebimi:

**Ölçüm cihazı olan 2200 denek kamuoyuna açıklansın!!! Türk halkını ne derece temsil ediyorlar biz de bilelim! Böylece el altından deneklere yapılan "promosyonlar" da önlenir ve herşey tam legal bir hal alır!! Temiz ekran için bu şart!

taz_35
03-01-07, 21:40
tv ler ticarethane değil sosyal ve siyasal sorumluluk da taşıyan kurumlardır ve buna uygun yayın yapmak zorundadırlar. günümüz gençlerinin günlük konuşmada kullandıkları kelime sayısının 200 ü geçmemesinde kanalların ve bünyelerinde yer verdikleri programların etkisi çok büyüktür
her kanalda her gece 2 adet dizi yayınlanıyor üstelik yayından kaldırılan ya da ömrünü tamamlamış bir dizinin yerini ertesi hafta mutlaka bir yenisi alıyor. dizi bolluğu bu kadar çok olduğu sürece kaliteli yapımların aradan kayıp gimesine engel olmak mümkün değildir.
gündüz kuşağını kirleten programları halk istiyor diye yayında tutmak etik bir davranış değildir. insanlara doğruyu göstermezseniz yanlışa mahkum bırakmış olursunuz
canlarım aklıma gelen şimdilik bunlar :) çok az değil mi

BlackMamba
03-01-07, 21:42
heyy!!!:good: bende seni tek geçerim seyran....harbisin ya ..ondan..:)

yine konuyu bolecegim ama kardeslerim benim ya!!!gerci arkadaslarım artık onlarla vakit ayırmıyorum diye kızıyorlar ama olsun...
bir de su işleri basaralım bak daha neleri duzeltecegiz el birligiyle..(limona inat!!)
yanlız annem gormesin anarsik oldum diye beni yatılı okullara falan gonderecek :img-hyste

viya
03-01-07, 21:43
bir tane de benden;

haber bültenlerinde kanlı yaralı, ölü görüntüleri, kan gölleri görmek istemiyoruz. Bunlar hem ölenlere hem de hayattaki sevdiklerine haksızlıktır. Diriye de ölüye de SAYGI...

ahh nasıl atlarım...
**Haber bültenlerinde mümkünse 'haber' verilsin... Yani şu memlekette haber yok diyorlarsa hiç vermesinler. Mağazin haberleri için bir sürü program var zaten...

hot_coutre
03-01-07, 21:44
tv ler ticarethane değil sosyal ve siyasal sorumluluk da taşıyan kurumlardır ve buna uygun yayın yapmak zorundadırlar. günümüz gençlerinin günlük konuşmada kullandıkları kelime sayısının 200 ü geçmemesinde kanalların ve bünyelerinde yer verdikleri programların etkisi çok büyüktür
her kanalda her gece 2 adet dizi yayınlanıyor üstelik yayından kaldırılan ya da ömrünü tamamlamış bir dizinin yerini ertesi hafta mutlaka bir yenisi alıyor. dizi bolluğu bu kadar çok olduğu sürece kaliteli yapımların aradan kayıp gimesine engel olmak mümkün değildir.
gündüz kuşağını kirleten programları halk istiyor diye yayında tutmak etik bir davranış değildir. insanlara doğruyu göstermezseniz yanlışa mahkum bırakmış olursunuz

Emelcim sana katılıyorum ancak bir gerçeği gözardı etmeyelim tv kanalları malesef ticari kaygı da taşıyan kurumlardır:icon_sorr Ama diğer dediklerine yürekten braavo:good:

viya
03-01-07, 21:47

aklına geldikçe yaz arkadaşım, önemli olan fikir. Bunları ortak bir formata getirip burada genel bir yazı olarak tekrar göstereceğiz zaten...

taz_35
03-01-07, 21:47
Emelcim sana katılıyorum ancak bir gerçeği gözardı etmeyelim tv kanalları malesef ticari kaygı da taşıyan kurumlardır:icon_sorr Ama diğer dediklerine yürekten braavo:good:

elbetteki ticari kaygıları var zaten ilk cümlede ki da eki o yüzden orda ama ilk cümlenin en başına yanlızca eklersen daha açık bir anlatım olur :img-wink:

elyz
03-01-07, 21:49
Benim en çok istediğim şu televizyonların herşeyden önce eğitici,öğretici misyonlarını hatırlamaları...Ekranlardan o kadar çok şeyi hayatımıza dahil ediyoruz ki..bazen isteyerek bazen istemeden...

viya
03-01-07, 21:49
*** TV kanallarının izleyicinin isteklerini, ihtiyaçlarını ve de değişen profilini takip edebilecek, sorularına düzgün yanıtlar verebilecek 'İzleyici İlişkileri Departmanı' olsun... Güncellenen siteler, cevap veren telefonlar ve geri dönmeyen e-postalar...

muğlak
03-01-07, 21:51

canım benimmmm
bizim profları kandır
bize sınavlar için daha az kaynakça versinler
bütün gün yapışık yaşayım bilgisayarımla.
benim de tek derdim buraya vakit ayıramamam..
biliyosun demirbaşlardanım.
ama işte an gelir ezgi ayrı düüşer forumdan...
ve gelir yalvarır.
nolur bana biri anlatsın neler oluyo die

korkmayın 1 sene soora öğretmen olunca bütünöğğrencilerime ev ödevi olarak bu forumda neler oluyo araştırın diicem
kendim de gönül rahatlığıyla giricem ...
oooooooh nerde o günler

taz_35
03-01-07, 21:52
*** TV kanallarının izleyicinin isteklerini, ihtiyaçlarını ve de değişen profilini takip edebilecek, sorularına düzgün yanıtlar verebilecek 'İzleyici İlişkileri Departmanı' olsun... Güncellenen siteler, cevap veren telefonlar ve geri dönmeyen e-postalar...

kendi adıma seni forumun dahisi ilan ediyorum ve o bölümün başına da senin geçmeni talep ediyorum :)

muğlak
03-01-07, 21:53
burhan abiye bi mail atsam mı ki...
amacımıza yaklaştık
sabah gazetesinde bööle bi haber çıktı ya bunu anlatan ve tepkilerimiz amacına ulaştı bu herkese örnek olsun diyen bi mail mesela..
yarın olmasa da öbür gün yayınlar...
limonun da ezgi radarları açıksaaaaaaa,,,
deymeyin keyfimize
bir haftalık eğlence çıktı...
var mısınız bi maile???

BlackMamba
03-01-07, 21:54

kesinlikle katılyıorum bu istegine..genclerin cogu iyi bir internet kullanıcısı..
yorum yazın diye actıkları sitelerine bolum acmayı biliyorlar ama sesini duyur duyurabilirsen..
orada bir kanal var uzakta cevap vermesede..dinlemesede..

viya
03-01-07, 21:56
kendi adıma seni forumun dahisi ilan ediyorum ve o bölümün başına da senin geçmeni talep ediyorum :)

söyleyene değil söyletene bak... kaç gündür yaşadıklarımızın özeti gibi değil mi? bence Hüsniye Abla daha çok hak ediyor bölümün başını:img-yes:

hot_coutre
03-01-07, 21:57
**Türk izleyicisinin diğer milletlerden farkı unutulmasın! Türk izleyicisi ekrandaki karakterler ile duygusal bağ kuruyor demekki bir nesli iyiye ya da kötüye yönlendirmekte televizyon kanallarının etkisi yüksek.. Daha dikkatli yayın yapılmalıki artık ana haberlerde birbirlerini doğrayan lise öğrencilerini görmeyelim..

chissil
03-01-07, 21:59
Elif gel sen benim yanıma canımın içi.. Bubuuu yapma yüreklerimize inecek yaaa.. Sercaaann kalk bilgisayarın başından valla koyu yeşil hap vercem hee.. Emel dur ilan verme.. Allahımmmmm:img-help: Şebnem abla imdaaatttt:img-help:

Hadi programımızı belirleryelim biz ben ilk iki madde olarak şunları öneriyorum:

1. Yapımcı ile görüşme
2. Sponsor bağlantılarına gitme (Gülşah#2 emirlerinize amade:img-wink: )

canım bu mesajın arada kaynamış...ben yapımcı ile telefonda görüşebilirim..yine başar bey'i isterim telefona istersen bi randevu bilem koparırım :img-wink: zaten o da istiyordu..
sponsor bağlantıları konusunda zaten senden iyisini mi bulacağız değil mi ama :)
imza kampanyası nerde bende katılmazk istedim ama bulamadımmm benim için biraz karışık bir sitee

bu arkadaşın sorusu arkada kalmış ben nasıl açıklayacağımı bilemedim..lütfen biriniz açıklar mı:img-blush

muğlak
03-01-07, 21:59
ayyy kanal1 de başladı dizimiiiiiiz
ne kadar özlemişim bu jeneriği görmeyiii.
şimdi 12. bölüm diye yazsa alt kısımda....
aaaaaaaaaaah ahhhhhhhh

hot_coutre
03-01-07, 22:05
canım bu mesajın arada kaynamış...ben yapımcı ile telefonda görüşebilirim..yine başar bey'i isterim telefona istersen bi randevu bilem koparırım :img-wink: zaten o da istiyordu..
sponsor bağlantıları konusunda zaten senden iyisini mi bulacağız değil mi ama :)

Çisilim ballıbademliçöreğim ben yarın seni aricam bu konuyla ilgili:love05:

suheza65
03-01-07, 22:06
olan oldu bence geldi geçti asıl üzüntüm insanlarımız içeriksiz saçma sapan medyatik içi boş dizileri seyrediyorlar artık dizi izlemiyorum:img-cool2

hot_coutre
03-01-07, 22:06
ayyy kanal1 de başladı dizimiiiiiiz
ne kadar özlemişim bu jeneriği görmeyiii.
şimdi 12. bölüm diye yazsa alt kısımda....
aaaaaaaaaaah ahhhhhhhh

Seyretmicem işteeeeeeeee!!!!!!!!!!:icon_sorr

muğlak
03-01-07, 22:07
burhan abiye bi mail atsam mı ki...
amacımıza yaklaştık
sabah gazetesinde bööle bi haber çıktı ya bunu anlatan ve tepkilerimiz amacına ulaştı bu herkese örnek olsun diyen bi mail mesela..
yarın olmasa da öbür gün yayınlar...
limonun da ezgi radarları açıksaaaaaaa,,,
deymeyin keyfimize
bir haftalık eğlence çıktı...
var mısınız bi maile???

valla kızlar aranızda en çabuk gaza gelen arkadaşınıza bu mesajından soora ciddi bi gaz verme çalışması içine girersiniz diye bekledim ama sizden tık yokkkk.
valla beni yavaş yavaş unutuyosunuz farketmiyorum sanmayınnnnnn....
neyyyse...
ben bu suskunluğunuzu dizimizi bir haftalar soora yeniden ekranda görmenize bağlıyorum....

hot_coutre
03-01-07, 22:08
olan oldu bence geldi geçti asıl üzüntüm insanlarımız içeriksiz saçma sapan medyatik içi boş dizileri seyrediyorlar artık dizi izlemiyorum:img-cool2

Biz de bunları bişeyler değişsin diye yazıyoruz suheza.. Bu yazılar derlenip imzalar eşliğinde kanallara gidecek. Bu önemli bir izleyici direnişinin başlangıcıdır:good:

viya
03-01-07, 22:10

yazmak neyi değiştirecek henüz bilmiyoruz, ama yazmamanın hiçbirşeyi değiştirmediğinden eminiz:img-yes:

hot_coutre
03-01-07, 22:12
valla kızlar aranızda en çabuk gaza gelen arkadaşınıza bu mesajından soora ciddi bi gaz verme çalışması içine girersiniz diye bekledim ama sizden tık yokkkk.
valla beni yavaş yavaş unutuyosunuz farketmiyorum sanmayınnnnnn....
neyyyse...
ben bu suskunluğunuzu dizimizi bir haftalar soora yeniden ekranda görmenize bağlıyorum....

seni nasıl unuturuz canım benim:) Ben bişi diyemeyeceğim bu konuda forum karar versin:) Ben artık polemiğe girmeden aşama aşama gidelim derim ama bilmemki:img-blush

chissil
03-01-07, 22:19
Çisilim ballıbademliçöreğim ben yarın seni aricam bu konuyla ilgili:love05:

haberlerinizi bekliyor olacağım sevgili çikolatam :img-yes: ben bugün aslında arayacaktım ama kapalı olurlar diye aramadım..gazetedeki ilan bana göre çok önemli bizler için..çok ama çok heyecanlandım görünce zaten :img-blush yarın umarım başar beyle görüşürsem aldığım bilgileri ilk size ileteceğim :happy0064 o en son yılbaşından sonra acaba tekrar başlatsak mı diye konuşulduğunu söylemişti bu haber o nedenle beni çok heyecanlandırdı..gerçi çikolataM sen bunları biliyodun ama olsun :img-blush

hot_coutre
03-01-07, 22:25
haberlerinizi bekliyor olacağım sevgili çikolatam :img-yes: ben bugün aslında arayacaktım ama kapalı olurlar diye aramadım..gazetedeki ilan bana göre çok önemli bizler için..çok ama çok heyecanlandım görünce zaten :img-blush yarın umarım başar beyle görüşürsem aldığım bilgileri ilk size ileteceğim :happy0064 o en son yılbaşından sonra acaba tekrar başlatsak mı diye konuşulduğunu söylemişti bu haber o nedenle beni çok heyecanlandırdı..gerçi çikolataM sen bunları biliyodun ama olsun :img-blush

Umarım herşey iyi olur ne diim çisilim:img-pilot

Herkes diziye daldı zannımca ses soluk kesildi:)

chissil
03-01-07, 22:27
Umarım herşey iyi olur ne diim çisilim:img-pilot

Herkes diziye daldı zannımca ses soluk kesildi:)

sanırım öyle oldu :img-blush ama hepimiz özlemiştik di mi :) gerçi ben seyredemiyorum annem televizyonu kaptı diğerinde de çıkmıyo kanal 1 :sad53:

viya
03-01-07, 22:28
Arkadaşlar şimdi yarın tatil bitiyor ya, bizim mesai de başlıyor. Şöyle birkaç günlük programı buraya yazsak, böylece herkes ayrı hareket etmese... ben derimki 2. tur mail ya da benzeri faaliyetler için Gülşah ve Çisil'i bekleyelim...

anything
03-01-07, 22:31
Arkadaşlar şimdi yarın tatil bitiyor ya, bizim mesai de başlıyor. Şöyle birkaç günlük programı buraya yazsak, böylece herkes ayrı hareket etmese... ben derimki 2. tur mail ya da benzeri faaliyetler için Gülşah ve Çisil'i bekleyelim...

evet bencede yazalım programı ayrıca okulum tatile giriyor sadece cumartesi bir sınavım var ona da çalışmıyorum zaten:) bu nedenle arkadaşlar zamanım var, mail ve benzeri faatliyetlere bol bol zaman ayırabilirim...

EsmerNebis
03-01-07, 22:32
bennnnnn geldim... sokkkkk geciriyorum suanda... neler duydum neler... su sabahtaki haberde önümüzdeki günlerde dizinin yeni bölümlerinin cekilme ihtimali var mi yaziyor yoksa benmi istedigimi görmeye basladim?????? yok hani eger sizde aynini gördüyseniz, aninda kalkip göbek aticamda ondan:img-hyste

anything
03-01-07, 22:33
bennnnnn geldim... sokkkkk geciriyorum suanda... neler duydum neler... su sabahtaki haberde önümüzdeki günlerde dizinin yeni bölümlerinin cekilme ihtimali var mi yaziyor yoksa benmi istedigimi görmeye basladim?????? yok hani eger sizde aynini gördüyseniz, aninda kalkip göbek aticamda ondan:img-hyste

o zaman hadi kalk başla göbek atmaya nebisciğim :)

hot_coutre
03-01-07, 22:35

Bubu'm millet kanal 1 e kilitlendi ben cevap veriim sana:) Mail gönderelim de içeriği nasıl olmalı onu bir konuşalım derim. Mesela "Gazetenizde rastladığımız yeni bölümlerinin çekilme ihtimali yazısı üzerine çok heyecanlandık" temasında bişi olabilir! Yarın ben sponsor ve yapımcıyla da bir görüşeyim. Hız verelim arkadan da diğer fikirlerimizi gerçekleştirelim imza standı gibi.. Ama kısa sürede olsa sessiz kalmayalım..

Acaba Orhan Girgiç bey'e bir telgraf mı çekilse bugünkü Sabah - Günaydın ekindeki yazı ile ilgili?? Zira info ve editor adreslerine giden mailler hedefe ulaşıyor mu bilmiyoruz..

anything
03-01-07, 22:37
Bubu'm millet kanal 1 e kilitlendi ben cevap veriim sana:) Mail gönderelim de içeriği nasıl olmalı onu bir konuşalım derim. Mesela "Gazetenizde rastladığımız yeni bölümlerinin çekilme ihtimali yazısı üzerine çok heyecanlandık" temasında bişi olabilir! Yarın ben sponsor ve yapımcıyla da bir görüşeyim. Hız verelim arkadan da diğer fikirlerimizi gerçekleştirelim imza standı gibi.. Ama kısa sürede olsa sessiz kalmayalım..

Acaba Orhan Girgiç bey'e bir telgraf mı çekilse bugünkü Sabah - Günaydın ekindeki yazı ile ilgili?? Zira info ve editor adreslerine giden mailler hedefe ulaşıyor mu bilmiyoruz..

ben ogirgic@atv.com.tr ye mail yollamayı denedim mail gitti sanırım çünkü gitmediğine dair bir mail gelmedi...(maili nerden buldun diye sormayın salladım belki tutar diye :) )

elyz
03-01-07, 22:39

evet aynı fikirdeyim..artık ne yapılacak bi plan program yapsak...herkes bilsin ve bir hareket edelim..bubu anladığım kadarıyla,
ilk adım gülşah ve çisili beklemek
ikinci adım duruma göre diğer faaliyetlere girişmek.......öyle değilmi?

o halde beklerken de mail lerin metinleri üzerinde çalışabiliriz..hazır olsun diye..

bu arada bi taraftan tv da gözüm..dizimiz...bizim dizimiz....ne güzeldi ilk bölüm yaaa....şimdi boncuk "erkekler ağlamaz"" dedi...çok özledim yaa..:icon_sorr

hot_coutre
03-01-07, 22:40
ben ogirgic@atv