PDA

Tüm Versiyonu Göster : Erkekler Ağlamaz (Arşiv 14)

Sayfalar : [1] 2 3 4

sahracı
05-01-07, 15:22
sanırım bu kararı bugün aldılar dün akşam begümle konuştuğumda böyle bir durum yoktu bu konuda bana yardım eden kişi oydu buarada hayırlı olsun daha şimdiden 4 kişiden gelmek istediğini belirten mesajlar aldım

evet bugün yazdı gülşah ama sadece forumdan kişiler olucağını belirtti sana gelen mesajları ona göre değerlendir canım eğer hepsi de burdansa allah kolaylık versin çık işin içinden çıkabilirsen:img-blush ama onlara da hak vermek lazım böyle bi fırsat her zaman ele geçmiyo ve bikerelik olan bişey bilmiyorum artık ne karar verirsiniz...

onur29
05-01-07, 15:22
Arkadaşlar buraya yazmam doğru olur mu bilmiyorum ama sizinle paylaşmak istedim belki haberiniz vardır. Bu gün engin abi bana mesaj atmış. Sanırım Dizinin devam etmesi için kanal talepte bulunmuş daha kesinleşmemiş. Şimdiden çok sevindim.

gulshahk
05-01-07, 15:27
sanırım bu kararı bugün aldılar dün akşam begümle konuştuğumda böyle bir durum yoktu bu konuda bana yardım eden kişi oydu buarada hayırlı olsun daha şimdiden 4 kişiden gelmek istediğini belirten mesajlar aldım

kahvaltıya tabiii ki herkes gelmek ister ama kusura bakmasınlar bir iş yapılamaya karar verildiğinde kimse yoktu yanımızda sadece haikaten emek verenler orada olmalı gelmek isteyenler de emek verenlerden değilse aynen bunu söyle
kimse alınmasın gücenmesin taaşın altına kimse elini koymaya kalmıyor ama herkes sefasını sürmek istiyor

ecetosun
05-01-07, 15:27
Arkadaşlar buraya yazmam doğru olur mu bilmiyorum ama sizinle paylaşmak istedim belki haberiniz vardır. Bu gün engin abi bana mesaj atmış. Sanırım Dizinin devam etmesi için kanal talepte bulunmuş daha kesinleşmemiş. Şimdiden çok sevindim.

Af buyurda canım "Engin abi" kimdi? Bişeyler kaçırdım yine :img-in_lo

onur29
05-01-07, 15:29
Engin alkan Haydar usta henüz kesin değil demiş kesinleşince haber vericekmiş

sahracı
05-01-07, 15:35

aaa bu süper bi haber:happy0064 çok sevindim yaa allahım bu aralar şansmız harika gidiyor... bi gelişme olursa yine bizi de haberdar et arkadaşım..o uzun uğraşlardan sonra bu haberlere inanamıyorum resmen...

onur29
05-01-07, 15:36
Bende okuldan gelince gördüm çok sevindim. Umarım kesinleşir. Engin abi bana bildirirse bende derhal yazarım arkadaşlar

chissil
05-01-07, 15:39
vanım benim kahvaltıya aniii ki herkes gelmek ister ama kusura bakm asınlar bir iş yapılamaya karar verildiğinde kimse yoktu yanımızda sadece haikaten amak verenler orada olmalı gelmke isteyenler de emek verenlerden değilse aynen bunu söyle
kimse alınmasın gücenmesin taaşın altına kimse elini koymaya kalmıyor ama herkes sefasını sürmek istiyor

çok haklısın canım...3 kişi kaldığınızı hiçbirimiz daha unutamadık ;) o nedenle eğer kahvaltı için ben de gelirim diyolarsa ve çok isteklilerse bunu hatırlatalım derim ben :)

angellnaz
05-01-07, 15:41
merhaba arkdaşlar ben bu dizinin kanal 1 de yanidan ilk bölümüyle başladıgını duymuştum hatta bu hafta çarşanba ilk bölümündan başlayarak yayınlandı hata kananl birin sitasinda dizi için yayınlana yazıyıda buyrun ekleyeyim

ERKEKLER AĞLAMAZ
Yerli Dizi
3 Ocak Çarşamba 22:00'de
“Baba-oğul ve gizemli bir misafir arasında yaşanan sıcacık bir hikaye. Bazen dram dolu bazen ise eğlenceli bir lunapark ve Safranbolu… ‘ Erkekler Ağlamaz ‘ yeniden Kanal1 ekranlarında hayat buluyor” Yönetmenliğini Sadullah Celen’in, Yapımcılığını Ali İhsan Çayır’ın üstlendiği “ERKEKLER AĞLAMAZ” Kanal 1 ekranlarında…Erkekler Ağlamaz, lunaparkta çalışan bir baba-oğulun hikâyesini konu alıyor. Annesi Zeynep, küçük bir çocukken terk ettiği oğlunu aramaktadır. Tesadüfen iş için geldiği Safranbolu'da oğluna ve eski kocasına rastlar. Ama Murat oğlunu Zeynep'e vermemekte ısrarcıdır.

yolcu755
05-01-07, 15:41
eminim siz bu kahvaltinin katilimcilari ile iligli de en dogru karari verirsiniz arkadaslar, herkes de anlayisla karsilar... da, diyorum ki kahvaltinin ustune de bi Kucukciftlik Parki patlatsaniz (atv'ye en yakin lunaparktir kendisi); atv'ye nanik yapar gibi kizin eteginden, yurecigimin yaglari erir :)

yahu lunapark diyince dizinin muzigi dustu benim aklima... Derya Koroglu'na da bi tesekkur etmeden cikmayalim forumdan... siz daha once etmismiydiniz bilemedim ama...

ecetosun
05-01-07, 15:49
aaa bu süper bi haber:happy0064 çok sevindim yaa allahım bu aralar şansmız harika gidiyor... bi gelişme olursa yine bizi de haberdar et arkadaşım..o uzun uğraşlardan sonra bu haberlere inanamıyorum resmen...

Hakikaten bi şansdır gidiyor
Şaka maka gelecek herhalde bu dizi geriye :happy0064
Tabi ki hiç umudumu yitirmedim ama bu kanallara pek güvenemiyordum
Hadi bakalım...

sahracı
05-01-07, 15:50
off çok merak ediyorum yarın ki görüşmede ne olucak..gülşahın yerinde olsaydım çoktaaan mideme kramplar girmişti heyecandan... inşallah güzel haberlerle döner...

elyz
05-01-07, 16:04
Ben eğer güzel bi haber alacaksak -ki en büyük hayalim budur-bunu burda yazan sanatçılarımızdan ve özelliklede Şebnem Ablamızdan almak isterim....kesinleşmemiş duyumlar üzerine yapılan yorumlar bazen hoşuma gitmiyor..hele bir duralım..biraz sabır ve sukunetle olayları izleyelim değerlendirelim...hemen de sevinç gösterilerine girmeyelim..henüz erken....eğer beklediğimiz güzel haberi alırsak burası zaten bayram yerine dönecektir...sevincimizide o zaman fazlasıyla doya doya yaşarız.....bu benim sizden aldığım samimiyet üzerine nazımın geçeceğini ve alınmayacağınızı düşünerek yazdığım küçük bi rica....yanlış anlaşılmasın...

sahracı
05-01-07, 16:11
ama o kadar çok bekledik ve uğraştık ki ister istemez güzel bi haber alınca coşuyoruz bi nevi refleks gibi..o kadar gerildikten üzüldükten sonra alışkın olmadığımız bi şekilde ard arda gelen güzel haberler ister istemez heyecanlandırıyor bu normal bişey...sevinmeyelim değil de kesinmiş gibi kabullendirmeyelim kendimizi yeter herzaman olumsuz bi süpriz olabilir çünkü..

first lady
05-01-07, 16:16
ben artık okulda hayal kurmaya başladım:img-blush .eve geliyorum bilgisayarı açıp foruma geliyorum ve bakıyorum bayram yeri buralar.şebnem hanım dizi devam ediyo demiş herkes çoşmuş.bugün derste bi baktım bunları düşünüyorum:icon_sorr .of of ne zaman görücez o günleri acaba:sad53:

sahracı
05-01-07, 16:19
ben artık okulda hayal kurmaya başladım:img-blush .eve geliyorum bilgisayarı açıp foruma geliyorum ve bakıyorum bayram yeri buralar.şebnem hanım dizi devam ediyo demiş herkes çoşmuş.bugün derste bi baktım bunları düşünüyorum:icon_sorr .of of ne zaman görücez o günleri acaba:sad53:

yok yanlış anlaşılmasın bildiğim kadarıyla devam ediyor demedi şebnem abla dimi?? yani kesin bişey yok:img-help:

first lady
05-01-07, 16:21
yok yanlış anlaşılmasın bildiğim kadarıyla devam ediyor demedi şebnem abla dimi?? yani kesin bişey yok:img-help:

biliyorum benim hayalim o:img-blush

sahracı
05-01-07, 16:26
biliyorum benim hayalim o:img-blush

haaa atladım bende hemen amaaannn:img-hyste valla inşallah gerçek olur diyim o zaman:img-in_lo

first lady
05-01-07, 16:28
haaa atladım bende hemen amaaannn:img-hyste valla inşallah gerçek olur diyim o zaman:img-in_lo

inşalllah vallahi.o günü bi görsem gam yemiycem yani:icon_sorr

onur29
05-01-07, 16:31
Ben zaten yazıda kesin bişey olmadığını söyledim engin abide kesinleşince haber veririm demiş. Ama demekki doğru yani kanalın böyle bi talebi olmu. Umarım en kısa zamanda gerçekleşir

meryemce84
05-01-07, 16:55
Arkadaşlar ben iyiyim merak etmeyin.
Annemle kardeşim hasta.Ama dermensız dert değil Allah'a şükür.
Benide 20lik dişim rahatsız ediyor ama önemli değil.
Kusura bakmayım sizleri üzdüm.
4 saattir hastedeydim biraz dinleneyim gece görüşürüz.bye

dizicibonus
05-01-07, 17:37

Aynen yaa :img-yes: Tam yazılının ortasında kalemimi bırkıp dalıorum düşüncelere birgün hoca beni öyle yakalayıp derse kaldırcak rezil olcam :D

anything
05-01-07, 17:51
hot_coutre:

Sevgili Arkadaşlar,

Bugüne kadar "temiz ekran kaliteli yapım" isteğinden yola çıkarak "Erkekler Ağlamaz" dizisinin ekranlarda tekrar ışıldaması için bir çok şey yaptık (bkz. Elif'in yazısı) Sevdiğimize sahip çıktık inandık ve koruduk!! Artık kısa bir bekleme sürecine girmemiz gerekiyor.

Herkesin heyecanının son raddede olduğunun farkındayım ancak biz şimdiye kadar her adımımızı planlı ve profesyonelce attık ve böyle de devam etmemiz gerekli!! Nezaketimiz, ciddiyetimiz ve kararlılığımız bizim en büyük kozumuz. Sesimizi en yüksek noktaya kadar ulaştırdık biliyorsunuz, Sayın Tekdağ bizden haberdar artık bundan daha yüksek bir nokta yok!!

Dizimizin ekranlara geri dönmesi hususunda umutlu konuşmalar kulağımıza çalınıyor.. Bu konuda görüşmelerin olduğunu duyum aldık!! Bu noktadan sonra bize sakince beklemek kalıyor!!

Beni kimse yanlış anlamasın inanın sadece birşeyleri doğru yapalım istiyorum!! Söylemek istediğim şuki: YENİ BİR GELİŞMEYE KADAR TELEFON VE MAİL TRAFİĞİMİZİ DURDURUYORUZ!!!! Artık fazlası kanala sıkıntıdan bize de antipatiden başka birşey kazandırmaz!!! Rica ediyorum kimse kafasına göre hareket etmesin biz bir bütünüz adımlar bir olmalı!! İlerleyen günlerde duruma göre hep beraber yeni bir hareket planı belirleriz. Bu yazıyı öne taşırsanız çok sevinirim. Herkes görürse yeni karışıklıklar olmaz. Herkese emekleri için teşekkürler!!
Sevgiler..

öne taşıyayım dedim...

sevgi86
05-01-07, 18:09
:

Sevgili Arkadaşlar,

Bugüne kadar "temiz ekran kaliteli yapım" isteğinden yola çıkarak "Erkekler Ağlamaz" dizisinin ekranlarda tekrar ışıldaması için bir çok şey yaptık (bkz. Elif'in yazısı) Sevdiğimize sahip çıktık inandık ve koruduk!! Artık kısa bir bekleme sürecine girmemiz gerekiyor.

Herkesin heyecanının son raddede olduğunun farkındayım ancak biz şimdiye kadar her adımımızı planlı ve profesyonelce attık ve böyle de devam etmemiz gerekli!! Nezaketimiz, ciddiyetimiz ve kararlılığımız bizim en büyük kozumuz. Sesimizi en yüksek noktaya kadar ulaştırdık biliyorsunuz, Sayın Tekdağ bizden haberdar artık bundan daha yüksek bir nokta yok!!

Dizimizin ekranlara geri dönmesi hususunda umutlu konuşmalar kulağımıza çalınıyor.. Bu konuda görüşmelerin olduğunu duyum aldık!! Bu noktadan sonra bize sakince beklemek kalıyor!!

Beni kimse yanlış anlamasın inanın sadece birşeyleri doğru yapalım istiyorum!! Söylemek istediğim şuki: YENİ BİR GELİŞMEYE KADAR TELEFON VE MAİL TRAFİĞİMİZİ DURDURUYORUZ!!!! Artık fazlası kanala sıkıntıdan bize de antipatiden başka birşey kazandırmaz!!! Rica ediyorum kimse kafasına göre hareket etmesin biz bir bütünüz adımlar bir olmalı!! İlerleyen günlerde duruma göre hep beraber yeni bir hareket planı belirleriz. Bu yazıyı öne taşırsanız çok sevinirim. Herkes görürse yeni karışıklıklar olmaz. Herkese emekleri için teşekkürler!!
Sevgiler..

tamam gülşah abla bekliyoruz güzel haberleri umarım şebnem ablanın ağzından duyarız

maison
05-01-07, 18:32
selamlar...aksamdan sabaha yeni balsik acilmis...insallah bu eski diziler arasinda son basligimiz olur...
kahvalti olayina bende bisey söylemek istedim...bende bu sizi icin cabalayanlardanim..ama almanyada yasadigimdan kahvalti yada her hangi bir organizasyona katilamiyorum...ve burda emegi gecmeyenlerin katilmalarina karsiyim...bu tamamen bizim yani sizin hakkiniz...buarada nalanimizda üye olmus...armaiza hos geldin...:D

__SEYMEN__
05-01-07, 18:32
arkadaşlar dün kanal 1 de erkeler ağlamaz vardı çok mutlu oldum görünce en azından tekrarını koyuyolar çok güselid ya

ece_chnkn
05-01-07, 19:06
slm arkadaslar ya hevesınızı kırmak ıstemıyorum ama bence artık bıttı.Çünkü hem üzerinden bu kadar zamn geçti hemde dizinin tekrarını başka bir kanalda gösteriyolar ama yanlış anlamayın kesinlikle bitmesini bende istemiyorum.:icon_sorr

anything
05-01-07, 19:10
slm arkadaslar ya hevesınızı kırmak ıstemıyorum ama bence artık bıttı.Çünkü hem üzerinden bu kadar zamn geçti hemde dizinin tekrarını başka bir kanalda gösteriyolar ama yanlış anlamayın kesinlikle bitmesini bende istemiyorum.:icon_sorr

cnm senin umutsuz olmana üzüldüm ama biz senin aksine çok umutluyuz.. henüz daha hiçbirşey bitmedi... Ve de biz bitti demeden bitmez dimi arkadaşlar:)

onur29
05-01-07, 19:13
Bencede herşy daha yeni başlıyo umutsuzluğa gerk yok bende zaman zaman düşünüyorum. Ama iyiye gidiyoruz arkadaşlarizimizi geri alıcaz

_Jade_
05-01-07, 19:16
cnm senin umutsuz olmana üzüldüm ama biz senin aksine çok umutluyuz.. henüz daha hiçbirşey bitmedi... Ve de biz bitti demeden bitmez dimi arkadaşlar:)

evet canım söylemekten hiç bıkmıycaz galiba:biz bitti demeden bitmezz!!!
sanırım eskiden olduğumuzdan çok daha fazla umutluyuz şimdi!!!inanıyoruz güzel şeyler olucak...:img-wink:

seyyah_selda
05-01-07, 19:27
bizim hala umudumuz var tabi yanlış anlamayız o senin fikrin ama biz hep umutlu mutlu olacagız ve sabırsızlıkla beklemeya devam edecegiz ŞAMPİYON ÇOK ÖZLEDİM SENİ________VE HERKESİ____ :img-yes: http://www.haberturk.com/haber.asp?id=11116&cat=330&dt=2007/01/03 bbu haber beni iyice umutlandırdı walla :happy0064 :happy0064 :happy0064

seyyah_selda
05-01-07, 19:29
'Erkekler Ağlamaz' geri döndü
Serhat Tutumluer ve Demet Evgar'ın başrol oynadığı 'Erkekler Ağlamaz' ilk bölümlerinden itibaren Kanal 1 DE
atv'de yayınlandığı dönem ilgiyle izlenen 'Erkekler Ağlamaz' adlı dizi ilk bölümlerinden itibaren Kanal 1 ekranlarında. Önümüzdeki günlerde yeni bölümlerinin de çekilme ihtimali bulunan dizinin başrollerini Demet Evgar, Şebnem Sönmez, Engin Alkan ve Hakan Büyüktopçu paylaşıyor.

Sabah

onur29
05-01-07, 19:32
Yeni gelenler için yazıyorum tekrar

Bugün engin abi (engin alkan) Bana attığı mesajda kanalın dizinin tekrardan çekilmesi için talepte bulunduğunu ama henüz kesinleşmediğini kesinleşince haber vericeğini yazmış

seyyah_selda
05-01-07, 19:33
hiç umudu olmayan bi arkadaş wardı bende bizim en azından benm hala umudum oldugunu bu haberinde umudumu diri tuttugunu söylemek için koydum ama haklısın bende her l,nke heyecanla bkıyorum kusura bakama yinede arkadaşım tamam

seyyah_selda
05-01-07, 19:34
hiç umudu olmayan bi arkadaş wardı bende bizim en azından benm hala umudum oldugunu bu haberinde umudumu diri tuttugunu söylemek için koydum ama haklısın bende her linke heyecanla bkıyorum kusura bakma yinede arkadaşım tamam

seyyah_selda
05-01-07, 19:38
ya buda süper bi gelişme umarım sonuca varırı ve de bizde dizmize kavuşuruz_____engin abi çok yaşa :happy0064 :happy0064 onur sende tabi hbr için çok sagol kesinleşmese de güzel bi gelişme umudumuzu yitirmememiz için baba bi sebeb walla(ben zaten her türlü umutluyumda)YA UMUTLARDA BİTERSE AMAAA BİTMEZZZZZZZZZZZZZ:img-hyste :img-yes:

EsmerNebis
05-01-07, 19:40
selammmmmmm ben geldim... ne var ne yok arkadaslar????

kesin olmamasina ragemn cok sevindim... bu ne sansdir öyle, insallah böyle devam eder:img-wink: ((amin))
ama bu haber bile mutlu etti bizi, yine herzamanki gibi cok umutluyuz...

hayalsa hayal, umutsa umut...

EsmerNebis
05-01-07, 19:42
oyuncular toplanırız diyorlarmııııı bu arada yeni degilim sadece yazı yazmıordum:D yinede hoşş buldukk(hoş geldin demesenizde
)

ben görmedim... hosgeldin aramiza... oyuncularin cogundan olumlu cevap aldik... dizinin devam etme karari kesinlesirse, oyuncularimiz da hazir olucaklarini söylediler... zaten bizim yaptiklarimizin karsisinda oyuncularimizin devam etmiyecegini düsünmüyoruz...

elyz
05-01-07, 20:01
Ben eğer güzel bi haber alacaksak -ki en büyük hayalim budur-bunu burda yazan sanatçılarımızdan ve özelliklede Şebnem Ablamızdan almak isterim....kesinleşmemiş duyumlar üzerine yapılan yorumlar bazen hoşuma gitmiyor..hele bir duralım..biraz sabır ve sukunetle olayları izleyelim değerlendirelim...hemen de sevinç gösterilerine girmeyelim..henüz erken....eğer beklediğimiz güzel haberi alırsak burası zaten bayram yerine dönecektir...sevincimizide o zaman fazlasıyla doya doya yaşarız.....bu benim sizden aldığım samimiyet üzerine nazımın geçeceğini ve alınmayacağınızı düşünerek yazdığım küçük bi rica....yanlış anlaşılmasın...

tekrar ediyorum..lütfen yaa!!!!
maharet, yerine göre ketum olabilmeyi de başarabilmektir....
hayret bişey!!!!
anlayan anladı !!

seyyah_selda
05-01-07, 20:11
ya zaten herkes umutlarından bahsediyo dizimiz geri geldi hade bi sevinelim diyen yok sadece güzel haber lere verilen heyacanlı tepkiler bence.....tabi bu benm fikrim herkesin fikrine isteğinede sonsuz saygılıyım herkesin bu konularda ne kadar hassas olduguda ortada kim nerde ne tepki ver mesi gerektiğini kestiriyodur az çok.....nese bizm istedigimiz amacımız ortak umarım herşey gönlüümüzce olur........Umutluyum... güzel günler bizi bekler:img-yes:

EsmerNebis
05-01-07, 20:23
hayirdir birileri tartisiyormu yoksa bana mi öyle geliyor???

hot_coutre
05-01-07, 20:29
tekrar ediyorum..lütfen yaa!!!!
maharet, yerine göre ketum olabilmeyi de başarabilmektir....
hayret bişey!!!!
anlayan anladı !!

Elif sana sonuna kadar katılıyorum arkadaşım!!
Resmi bir açıklama gelmeden kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeyelim. Hayalkırıklığı yaşanırsa toparlanamayız!!

first lady
05-01-07, 20:37
bugün çok sessiz burası hayırdır arkadaşlar fırtına öncesi sessizlik olmasın sakın:img-wink:

EsmerNebis
05-01-07, 20:41
allah korusun... biz firtina mirtina istemiyoruz:img-wink:

bende katiliyorum o halde elif e ve gülsah a, umutluyuz ama bu habere pek umutlanmiyalim ne olur ne olmez, kötüsünü düsünelim iyisi bize süpriz olsun:img-wink:

pekhüm
05-01-07, 20:49
eminim siz bu kahvaltinin katilimcilari ile iligli de en dogru karari verirsiniz arkadaslar, herkes de anlayisla karsilar... da, diyorum ki kahvaltinin ustune de bi Kucukciftlik Parki patlatsaniz (atv'ye en yakin lunaparktir kendisi); atv'ye nanik yapar gibi kizin eteginden, yurecigimin yaglari erir :)
yahu lunapark diyince dizinin muzigi dustu benim aklima... Derya Koroglu'na da bi tesekkur etmeden cikmayalim forumdan... siz daha once etmismiydiniz bilemedim ama...
euhuhe yannız varya resmen koptum burda süper fikir aslında:img-hyste :img-hyste
aynen katılıorum begüm bitmezz...:good: :img-yes:

elyz
05-01-07, 20:55
boşa konuşuyorum yazık!!trajikomik bi durum..
gülermisiiin ağlarmısın?

pekhüm
05-01-07, 20:58
boşa konuşuyorum yazık!!trajikomik bi durum..
gülermisiiin ağlarmısın?

farketmedim yazdıgını elyz özür ;)

onur29
05-01-07, 21:08
bENCEDE HER NEKADAR BAZI GÜZEL HABERLER ALSAKTA KESİN DEĞİL. BU YÜZDEN KENDİMİZİ KAPTIRMAMALIYIZ. HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAYABİLRİZ

EsmerNebis
05-01-07, 21:15
bENCEDE HER NEKADAR BAZI GÜZEL HABERLER ALSAKTA KESİN DEĞİL. BU YÜZDEN KENDİMİZİ KAPTIRMAMALIYIZ. HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAYABİLRİZ

evet bu yüzden biz bu haberi hic duymamis gibi yapalim... eger gercekten dizi geri gelirsede süpriz olur... hem biz bunu haketmistik deriz... yine olan bize olur, onlarsa sacma yapimlarinin yayinlamaya devam eder gider...

ssvshy
05-01-07, 21:30
arkadaşlar şuan için hiçbirşey yapmıyoruz dimi mail kampanyası ve telefon diğer sitede açılan başlık ona göre kapatılacak sevgili modumuz soruyor buarada oraya kahvaltıyla iligli yazdığım şey bazı şeyler kesinleşmeden çok önceydi mesajıda tamamen sildim bilginize

hot_coutre
05-01-07, 22:05
hot_coutre tafarından gönderildi :
Sevgili Arkadaşlar,

Sevgiler..

ssvshy bu sanırım sana ve hala verdiğimiz kararları göremeyen ya da atlayan arkadaşlarımıza da yanıt olur sanırım.. sevgiler

gulshahk
05-01-07, 22:13
emine hanımm
hoşgeldiniz:happy0064
nasılsınız bizde bugün fırtına öncesi sessizlik hakim
gerçi biz gece 12 den sonra açılıyoruz ama:img-pilot

sevgi86
05-01-07, 22:19
hoşgeldin nalan abla
gözümüz yollarda kalmıştı
dersler nasıl gidiyor

hot_coutre
05-01-07, 22:22
Kahvaltı yeri konusunda değişiklik esastır arkadaşlar!! Bu oyuncular ve diğer kullanıcılarla ortak alınmış bir karar olup ne benim ne de başka birinin tek başına aldığı bir karar değildir!!! Elimdeki listede adı olan arkadaşlara yer konusunda en geç yarın öğlene kadar özel mesaj atacağım. Onun haricinde forum genelinde yer konusunda bilgi verilmeyecek zira tanımadığımız bilmediğimiz beklenmeyen bir misafirle karşılaşmak hiçbirimizin hoşuna gitmez sanırım.

Arkadaşlar bu konuda kırılan ya da alınanlar var sanırım. Ama bir organizasyon yapılırken detaylar ince olmalı. Karşımızda yılların sanatçıları olacak, onlar işlerini güçlerini bırakıp bizim naçizane desteğimize bir nevi teşekkür etme lütfunda bulundular dikkatinizi çekerim!! Bizlerin tek amacı da onları bunaltmamak ve rahat ettirmek olacaktır elbette yanılıyor muyum?

En önemli nokta kahvaltıya katılacak arkadaşların mutlaka forumda aktif olarak yer alanlardan oluşmasıdır kimse kusura bakmasın!! "Yanınızda istediğiniz birini getirebilirsiniz" gibi bir söylemi olmamış kabul ediyorum zira baloya değil bize zaman ayıran değer veren sanatçılar ile sohbet etmeye gidiyoruz, dolayısıyla her birimiz sadece kendimizi getireceğiz..

Dilerim meseleyi izah edebilmişimdir. Her ne kadar Bubu'mun imzasında yeraldığı gibi "Anlaşılmak bir lüks" olsa da hayatımda belki ilk defa bir lükse sahip olmayı diliyorum!! Umarım anlaşılmışımdır.. Sürçü lisan ettiysem affola!!

Sevgiyle..

anything
05-01-07, 22:22
Hoşgeldiniz Emine hanım... Nasılsınız??? Sizi bu forumda görmek çok güzel..

hot_coutre
05-01-07, 22:26
Emine Abla'cımmm hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzz:img-in_lo Sizi burada görmek nasıl içimizi ısıtıyor bir bilseniz:img-blush

s_dilek_s
05-01-07, 22:29
merhaba arkadaslar

dizimiz geri gelme ihtimali varmis cok sevindim :happy0064
tam olarak ne zaman belli olacakbilen varmi??

hot_coutre
05-01-07, 22:31
Bubuuuuuuuuuuu'mmmmmmmmmmmmmmm gördüm seniiiiiiiiiiiiiiiiii yuppiiiiiiiiiiiii hoşgeldinnnnnnnn:love01:

Seni çok özledim Bubu:love05:

viya
05-01-07, 22:46
Bubuuuuuuuuuuu'mmmmmmmmmmmmmmm gördüm seniiiiiiiiiiiiiiiiii yuppiiiiiiiiiiiii hoşgeldinnnnnnnn:love01:

Seni çok özledim Bubu:love05:

hoşbulduk, saygılar sevgiler... hmmm bi tek Gülşah'mı özlemiş beni. üstelik ona Gülşen deyip duruyorum...

hot_coutre
05-01-07, 22:48
hoşbulduk, saygılar sevgiler... hmmm bi tek Gülşah'mı özlemiş beni. üstelik ona Gülşen deyip duruyorum...

Bubu Gülşen de çok güzel duruyo ama yeterki sen sööle:img-pilot

chissil
05-01-07, 22:53

canım cancazımmm ben de özledim :happy0064

gulshahk
05-01-07, 22:53

olur mu cnm hepimiz özledik ama bugün var bi sessizlik forumda ondan yani:img-wink:

gulshahk
05-01-07, 23:08
ya bu forum bugün niye bu kadar sessiz

gülşah#2 canım , ciğerim, kuzu sarmam
bi höhhöööyytttt de
de
forum kendine gelsin

hot_coutre
05-01-07, 23:12
ya bu forum bugün niye bu kadar sessiz

gülşah#2 canım , ciğerim, kuzu sarmam
bi höhhöööyytttt de
de
forum kendine gelsin

Sen yeterki iste stereom benim:img-hyste Höhööytttt forumcular nerdesiniz bak çok meraklanıyorum ama rehavet mi çöktü nooldu yahu:img-pilot

Bana bak Gülşah#1 adım yakında nazi subayına çıkacak, millet benden nefret edecek ben sana diim! aklımı çelme bi daha höhööytt konusunda:img-hyste

Susayım ben iyisi mi:img-pilot

yolcu755
05-01-07, 23:12
Yolda gelirken radyo dinliyodum da fikrim geldi. EA aktivitelerine ara verildigini anlamis bulunuyorum, yannis anlasilmasin, anlama kitligi cekmiyorum (pek anlamali bi cumle oldu; bi de lukstu dimi bunun edilgen hali:)

Sadece yeniden baslamak gerekirse akilda olsun diye kayit altina alalim dedim..

Simdi soyle oluyo; bi tane radyo seciliyo cok dinlenen... herkes orayi arayip Nilufer'den Erkekler Aglamaz'i istiyo... Bi bakiyoz Erkekler Aglamaz radyonun top bilmem kacina girmis... herkes sasiriyo, biz sasirmiyoz... gerci aglak bi sarkidir ama severim genel itibariyle...

neyse, pek bi sessiz di bi ses gelsin dedim.

hot_coutre
05-01-07, 23:14
Heh Boncuk'umuzun ablası gelmiş:) Ece size bir sorum olacak benim.. Duyduğum kadarıyla Hakan yakın temastan pek hoşlanmıyor. Mümkünse sizden de duyalım da herkes bu konuda daha dikkatli olsun :)))

viya
05-01-07, 23:16
O zaman hadi biraz hareketlenelim. En son herkes tv'den beklentilerini yazıyordu. Biliyorsunuz amacımız mümükün olduğu kadar farklı ilde imza kampanyası yapmak. Bu konudaki tecrübemiz fazla gönüllü bulamamak. Acaba diyorum gönüllüler şimdiden bi ortaya çıksa ve neler yapılması gerektiği konusunda Gülşah onlara bir açıklama yapsa... çünkü en çok bu aşamada zaman kaybediyoruz. Ayrıca izin almak da belirli bir zaman istiyor.

Gönüllü ve akabinde sorumlu olacak arkadaşlar bir adım öne lütfen...

anything
05-01-07, 23:17
O zaman hadi biraz hareketlenelim. En son herkes tv'den beklentilerini yazıyordu. Biliyorsunuz amacımız mümükün olduğu kadar farklı ilde imza kampanyası yapmak. Bu konudaki tecrübemiz fazla gönüllü bulamamak. Acaba diyorum gönüllüler şimdiden bi ortaya çıksa ve neler yapılması gerektiği konusunda Gülşah onlara bir açıklama yapsa... çünkü en çok bu aşamada zaman kaybediyoruz. Ayrıca izin almak da belirli bir zaman istiyor.

çıktım bir adım öne cnm... neler yapıyoruz??

hot_coutre
05-01-07, 23:20

İstanbuull!! BURDAAAAAAA!:)

Bizim iznimiz tamam Bubu'cum nasıl izin alırım diyen varsa yardımcı olabilirim gayet basit ama biiraz zaman gerekiyor:img-wink:

Begüm'cüm sen gel benim yanıma bizim iznimiz var:img-pilot

gulshahk
05-01-07, 23:21
Sen yeterki iste stereom benim:img-hyste Höhööytttt forumcular nerdesiniz bak çok meraklanıyorum ama rehavet mi çöktü nooldu yahu:img-pilot

Bana bak Gülşah#1 adım yakında nazi subayına çıkacak, millet benden nefret edecek ben sana diim! aklımı çelme bi daha höhööytt konusunda:img-hyste

Susayım ben iyisi mi:img-pilot

yok canım senin adın maydononoz du nazi subayı değil:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

susma walla bu sessizlik içimi bunaltıyo

gulshahk
05-01-07, 23:23

bende burdayımm:img-wink:

_Jade_
05-01-07, 23:24

ANKARA timinin bi üyesi olarak hertürlü imza toplama izin alma hususunda gönüllüyüm elimden geleni yaparım...
bi adım önde neler planlandığını ve nasıl yapılcağını öğrenmek üzere bekliyorum...:img-wink:

viya
05-01-07, 23:24
çıktım bir adım öne cnm... neler yapıyoruz??

iyi ki sordun bunu. sanırım biraz daha açıklama gerekiyor. biliyorsunuz imza kampanyası için ilçe bazında izin alınıyor; gönüllü arkadaşların başlıca işi
izin işlemleri ile uğraşmak ve/veya
imza standına vakit ayırmak olacak.
hangi ilçede izin alabileceğinizi ve bu faaliyetlerden hangisine katılabileceğinizi belirtirseniz seviniriz. ona göre görev paylaşımı yapılabilir.

viya
05-01-07, 23:27
bende burdayımm:img-wink:

bence İstanbul'u Avrupa ve Anadolu olarak ikiye ayıralım. Şimdi fevkalbeser 'onlar zaten ayrılmıştı' diye yazar:)))

viya
05-01-07, 23:32
iyi ki sordun bunu. sanırım biraz daha açıklama gerekiyor. biliyorsunuz imza kampanyası için ilçe bazında izin alınıyor; gönüllü arkadaşların başlıca işi
izin işlemleri ile uğraşmak ve/veya
imza standına vakit ayırmak olacak.
hangi ilçede izin alabileceğinizi ve bu faaliyetlerden hangisine katılabileceğinizi belirtirseniz seviniriz. ona göre görev paylaşımı yapılabilir.

Gülşah genel anlamda nasıl izin aldındığını yazar mısın? 18 yaşından küçükler de alabiliyor mu??

sevgi86
05-01-07, 23:34
Yolda gelirken radyo dinliyodum da fikrim geldi. EA aktivitelerine ara verildigini anlamis bulunuyorum, yannis anlasilmasin, anlama kitligi cekmiyorum (pek anlamali bi cumle oldu; bi de lukstu dimi bunun edilgen hali:)

Sadece yeniden baslamak gerekirse akilda olsun diye kayit altina alalim dedim..

Simdi soyle oluyo; bi tane radyo seciliyo cok dinlenen... herkes orayi arayip Nilufer'den Erkekler Aglamaz'i istiyo... Bi bakiyoz Erkekler Aglamaz radyonun top bilmem kacina girmis... herkes sasiriyo, biz sasirmiyoz... gerci aglak bi sarkidir ama severim genel itibariyle...

neyse, pek bi sessiz di bi ses gelsin dedim.

evet hoş bir fikir gerçekten bence olabilir diğer arkadaşlar ne diyorlar acaba?

merhaba viya
ben elyz söylediğinde gelebileceğimi söylemiştim gerçi ama şimdi durum pek iç açıcı değil şimdiden beni mazur görmenizi istiyorum:icon_sorr

BlackMamba
05-01-07, 23:36
arkadaslar bende buralardayım ara ara misafir takılıyorum Demet Evgar zannetmeyin diye soyluyorum..
bir de dun bir arastırma ekibi kurulacaktı avatarımdaki sahne için...baktım sizden ekip mekip kuran yok..ben bir tahmin yapayım dedim..işte fikrim;
emin degilim ama boncugu eve goturmustu Zeynep,oğlunun yerine beni öp demişti..acaba oradan olabilir mi??

fevkalbeser
05-01-07, 23:37
bence İstanbul'u Avrupa ve Anadolu olarak ikiye ayıralım. Şimdi fevkal beser 'onlar zaten ayrılmıştı' diye yazar:)))

Canım benim ismim birleşik kelime ayrı yazılmaz:img-wink:

viya
05-01-07, 23:44
Canım benim ismim birleşik kelime ayrı yazılmaz:img-wink:

mesajımı ekranda görünce fark ettim ve bunu yazacak dedim. img-wink: :img-wink: tanıyoruz yavaş yavaş birbirimizi:happy0064 :happy0064

hot_coutre
05-01-07, 23:45
Gülşah genel anlamda nasıl izin aldındığını yazar mısın? 18 yaşından küçükler de alabiliyor mu??

Öncelikle 18 yaşından büyük yani reşit olunması gerekiyor.

İlk adım izin alınacak ilçenin kaymakamlığı! Önce kaymakamlığa bir dilekçe ile başvuruluyor (ben dilekçe örneğini birazdan foruma atarım.) Kaymakamlık yazıişleri dilekçenize bir mühür vurup sizi emniyete yönlendiriyor.

2. Adım emniyet müdürlüğü! Elinizdeki dilekçeyi emniyette "Güvenlik Büro Amirliği"ne dilekçeyi teslim ediyorsunuz onlar bir yazı ile dilekçeyi kaymakamlığa tekrar gönderip kesin onay alıyorlar ve bir izin belgesi hazırlıyorlar. Takriben 5 iş günü içinde izin çıkıyor gidip imza karşılığı teslim alıyorsunuz.

Dilekçe örneği de aşağıdaki gibi olabilir:

....... İLÇE KAYMAKAMLIĞI
........... / İSTANBUL ../01/2006

............ / .............. tarihleri arasında saat ....– ..... arasında televizyonlardaki şiddet içerikli, toplum ahlakına aykırı ve ekran kirliliği yaratan programlara karşı tepkimizi belirtmek üzere ....(tam yer belirtilecek)..... 'da bir imza standı kurup imza toplamak ve el ilanlarımızı dağıtmak istemekteyiz. Hiçbir dernek yahut kuruluşa üye olmayan tamamen vatandaşlık bilinciyle yapacağımız imza standımızda; pankart ve diğer provake edici görüntülere asla rastlanmayacaktır. Ekli dosyada el ilanlarımızın örneklerini görebilirsiniz. Tarafımıza izin verilmesi hususunda gereğinin yapılmasını bilgilerinize arz ederiz.

Saygılarımızla,

KOLAY GELSİN!!!:good:

fevkalbeser
05-01-07, 23:47
mesajımı ekranda görünce fark ettim ve bunu yazacak dedim. img-wink: :img-wink: tanıyoruz yavaş yavaş birbirimizi:happy0064 :happy0064
Az önceki mesajına çok güldüm, yani hoşuma gitti.:good: Cevabım ukalalık yapmak değildi. Maksat cevap yazmaktı.

_€c€_
05-01-07, 23:47
Heh Boncuk'umuzun ablası gelmiş:) Ece size bir sorum olacak benim.. Duyduğum kadarıyla Hakan yakın temastan pek hoşlanmıyor. Mümkünse sizden de duyalım da herkes bu konuda daha dikkatli olsun :)))

yok canım abartılcak şekilde birşey yok:img-grin2
çok sıkıştırılmaktan hoşlanmaz okadar:img-wink:

hot_coutre
05-01-07, 23:52
yok canım abartılcak şekilde birşey yok:img-grin2
çok sıkıştırılmaktan hoşlanmaz okadar:img-wink:

Yanıt için teşekkürler Ece:) Hakan'a da sevgilerimizi iletin lütfen:img-wink:

viya
05-01-07, 23:53
Az önceki mesajına çok güldüm, yani hoşuma gitti.:good: Cevabım ukalalık yapmak değildi. Maksat cevap yazmaktı.

hiç 'ukalalık' olarak algılamadım zaten... gülmeni umarak yazmıştım ben de:img-yes: :img-yes: gülmene de çok sevindim. espirilerim anlaşılmamasına fena bozulurum da:img-blush

hot_coutre
05-01-07, 23:54
:img-yes: :img-yes: :img-yes: :img-yes: :img-yes: :img-yes: :img-yes: katılıyorumm:D:d

afralımm bir takım mesajlarınızı anlamakta güçlük çekiyorum!!

Destek için mi buradasınız yoksa can sıkıntısından mı çözümleyemedim.. Forumumuz zaman zaman şakalaşmalarla sürse de özünde ciddi işler peşinde olan bir platform!! Bilginiz olsun istedim..

yolcu755
05-01-07, 23:58
valla yazilari kim derliyor cozemedim kendi forumda kalma rekorumu kirmama ragmen; o yuzden ortaya oldu, gereksiz isgalse kusura bakmayin... sooole bisey yazdiydim...
---
Uyumuyoruz efendim ve de hiç yemiyoruz yerli yersiz her yerde ısıtıp önümüze sürdüğünüz “seyirci bunu istiyor” yemeğini… Hele yüzünüzdeki bilmiş bıyık altı gülümsemesinden zerre hazzetmiyoruz… Her ne kadar susuyor olsak da; bu sukut ikardan gelmiyor efendim, sevinmeyiniz… Veya isterseniz sevininiz, sürünüz yalancı baharlarınızı… Biz sıramızı bekliyoruz sabırla ve sizi sınıyoruz; belki bulursunuz kendi kendinize yolun doğrusunu.

Sessiz bir çoğunluk vardır bu memlekette… Girmez istatistiklerinize sizin; umrunda da olmaz ya, unutulmaya da pek gelmez. Beklenmedik bir anda beklenmedik bir yerde ve ummadık bir şiddette çıkar önünüze. Nerden geldiğini anlayamaz hayatı o pek sevgili istatistiklerden ibaret sanan devekuşları; gel gör ki her tür öncüyü göndermiştir aslında sessiz çoğunluk…

Ne ister peki sessiz çoğunluk? Çok atla deve değildir istekleri, yetinmesini bilir sessiz çoğunluk. Bir medyası olsun ister, yaralarını merak edip kabuklarını kaldıran ve devamlı aynı yaraları kanatarak onlardan beslenen bir çocuktan farklı davranan. Emek bu kadar çabuk tüketilmesin; kolaycılığa da bu kadar pare verilmesin ister.. Bir hikaye olsun ister bir yerlerde, ona kendini anlatan, belki bilmediklerini de katarak içine ama illa ki kendinden bir hikaye… Tanımaz zira bugün anlatılan kurmaca hayatları ve yabancılık güzel bir duygu değildir kalması istenen damaklarda… Bir haber bülteni olsun ister, kendi kimliğini inkar etmeyen “az sonra”larla.. Kendilerine has duruşları olsun herbirinin esen rüzgara inat değişmeyen… Magazinden nasibini almasın ister en azından bazı günler, mümkünse bütün günler. Olayları, olguları tartışmak ister değişiklik olsun diye, insanlar yerine.

Sessiz çoğunluk bunu şu anda diliyor sadece yürekten… Gün gelir sessiz çoğunluk dilemenin vadesini doldurur. Bir deli çıkar, bir kuyuya bir taş atar, o taş gelir uyandırır onları… O zaman yapabileceklerine artık kendisi de set çekemez belki sessiz çoğunluk, ama tarih pek yazmaz onları hafife alanları…

Sessiz çoğunluk şimdi vücut buluyor Erkekler Ağlamaz Destek Grubu’nda… İlk sinyaldir bu, önemlidir…

fevkalbeser
05-01-07, 23:59
hiç 'ukalalık' olarak algılamadım zaten... gülmeni umarak yazmıştım ben de:img-yes: :img-yes: gülmene de çok sevindim. espirilerim anlaşılmamasına fena bozulurum da:img-blush
Ben de senin 'ukalalık' olarak algılamadığına eminim. Diğerleri beni henüz tanımıyorlar ya...:icon_whis o yüzden açıklama yaptım.

BlackMamba
06-01-07, 00:01
afralımm bir takım mesajlarınızı anlamakta güçlük çekiyorum!!

Destek için mi buradasınız yoksa can sıkıntısından mı çözümleyemedim.. Forumumuz zaman zaman şakalaşmalarla sürse de özünde ciddi işler peşinde olan bir platform!! Bilginiz olsun istedim..

birazdan uykusu gelir gider cevap alamayınca..

yolcu755
06-01-07, 00:03
blackmamba senin bu avatarının kırpılan bölümlerde olduğuna inanmaya başlıyorum artık, yoksa sizden kaçmazdı...

ben de kırpılan bölümlere fena takmış durumdayım...

sahracı
06-01-07, 00:03
ben de geldim..hazırlıklara başlanmış galiba...

fevkalbeser
06-01-07, 00:09
blackmamba senin bu avatarının kırpılan bölümlerde olduğuna inanmaya başlıyorum artık, yoksa sizden kaçmazdı...

Nasıl dizi izliyorsunuz anlamıyorum:icon_sorr 5. veya 6. bölümde zeynep boncuğu görmeye gitmişti. Deniz kenarında oturuyorlardı. Oğlunu çok mu özlüyorsun gibi bi muhabbet geçmişti. O zaman öpmüştü annesini

arzumms

Elinde video olan arkadaşlar yok mu?

Şunu açıklığa kavuşturalım aaartık.. Herkesin kafasını kurcalayıp dikkat dağıtıyor...

Pikniğe gittikleri sahne yok mu kimsede acaba? Arabada haydar usta'yı ayhan hanımı aramış olabilir mi? Yok bende hatlar karışmış bu o resim değildi...

BlackMamba

sorma herkes aynı dertten muzdarip..hele ki bir 80 dakikadan 62 dakikaya inen bir bolum var ki..finalden daha cok havada kalmıstır bazı sahneleri..
bu avatara gelince multimedyada cok guzel calısmaları olan funda arkadasımızın reimlerinden birinde vardı.inanılmaz hosuma gittigi için avatar yaptım..
ama hakannın ablası da hakan'a sorup yarın bizi aydınlatırsa sanırım forumca hepimiz rahatlıyacagız..zira siz gundeme getirinceye kadar da benim ilgimi cekmemişti hangi bolumden oldugu..

hot_coutre
06-01-07, 00:11
can sıkıntısından şimdi ama normalde destek:D

O halde can sıkıntınızı daha eğlenceli yerlerde mesela oyun ya da chat sitelerinde atmanızı önereceğim!!! Zira burası oyun parkı değil ciddi fikirlerin paylaşıldığı bir platform!!

sahracı
06-01-07, 00:13
ayy sormaz olaydım dün bu sahneyi keşke herkesin de aklına takmışım..ben de çözemedim gerçi hala hangisi olduğunu da olan size oldu:img-hyste

fevkalbeser
06-01-07, 00:14
Afralımm oyuncu olmak için çabalıyor arkadaşlar, anlamadınız mı hala

lezginka
06-01-07, 00:16
ben de geldim..hazırlıklara başlanmış galiba...

Merhaba arkadaşlar, ben de şimdi girdim foruma..Sizlere bir haberim var, ama önce ne hazırlığı merak ettim???:happy0064

vanessa19
06-01-07, 00:19
arkadaslar neler yaptınız konusuldu mu acaba artık fazla gıremıyorum da ama cok merak ettım yenı durumlar varmı,keske olsa da serhat beyı sureklı ızlesem her hafta ay ne guzel olurdu:)

sahracı
06-01-07, 00:19
böyleleri de bizi buluyo zaten hep bu kaçıncı yaa...

pekhüm
06-01-07, 00:21
bende geldim..bi suskunluk var gene burada kızlar nerdesiniz??:icon_whis :icon_whis

sebnem ablacım buarada hosgeldinn..:img-blush :img-blush

fevkalbeser
06-01-07, 00:22
böyleleri de bizi buluyo zaten hep bu kaçıncı yaa...

Hepsi aynı kişiymiş baksana. Aslında yazılarından anlamalıydık.
çook tandır:img-hyste :img-hyste

sahracı
06-01-07, 00:23
Merhaba arkadaşlar, ben de şimdi girdim foruma..Sizlere bir haberim var, ama önce ne hazırlığı merak ettim???:happy0064

imza standı filan için hazırlıklar vardı galiba yanlış okumadıysam eğer:img-blush senin haberin nedir merak ettim...

sahracı
06-01-07, 00:24
bu arada yarın görüşülmeye gidiliyor dimi bi değişiklik var mı o konuda??

hot_coutre
06-01-07, 00:27

lezginka mümkünse haberinizi şuanda paylaşmanı istemiyoruz olur mu!!!! Emin olun hepimizin siz kadar hatta daha fazla bilgisi var!!!

lezginka
06-01-07, 00:29
imza standı filan için hazırlıklar vardı galiba yanlış okumadıysam eğer:img-blush senin haberin nedir merak ettim...

İmza standı işi ve kahvaltı planları vardı gerçekten, ne oldu onlar?? Haberimi az sonra versem, işi ciddiye alanlar kalınca yani???( Ynalış anlamayın, ne demek istediğimi biliyorsunuz.:icon_whis .)

sahracı
06-01-07, 00:32
İmza standı işi ve kahvaltı planları vardı gerçekten, ne oldu onlar?? Haberimi az sonra versem, işi ciddiye alanlar kalınca yani???( Ynalış anlamayın, ne demek istediğimi biliyorsunuz.:icon_whis .)

onu da sonraya bırakalım istersen:img-wink:

yolcu755
06-01-07, 00:35
arkadaslar bi de emaille isim toplamayi dusundunuz mu hic? Hani altina ismini yaz tekrar gonder mailleri vardir ya; sonra o isimler nasil bir araya getirilir pek bilemedim ama insanlara en hizli ulasilabilen ve de en hizli geri donus alinan mecralardan biridir...

gerci dusunmediginiz bisey bulmak pek kolay olmuyor; sizi kizin etegine bindirmeye calismak veya Nilufer'e hayatinin sokunu yasatmak disinda ama yine de ben aklima geleni paylasiyorum...

savasava
06-01-07, 00:37
merhaba arkadaşlar,
nasılsınız bu akşam?
iyi çalışılmış bir gün gibi sanki :)
özledim sizi

sahracı
06-01-07, 00:38
arkadaslar bi de emaille isim toplamayi dusundunuz mu hic? Hani altina ismini yaz tekrar gonder mailleri vardir ya; sonra o isimler nasil bir araya getirilir pek bilemedim ama insanlara en hizli ulasilabilen ve de en hizli geri donus alinan mecralardan biridir...

gerci dusunmediginiz bisey bulmak pek kolay olmuyor; sizi kizin etegine bindirmeye calismak veya Nilufer'e hayatinin sokunu yasatmak disinda ama yine de ben aklima geleni paylasiyorum...

tam olarak öyle olmasa da bir metinle isim gönderme olayını yapmıştık..hatta gazeteye çıkan bile vardı:img-yes:

hot_coutre
06-01-07, 00:38
arkadaslar neler yaptınız konusuldu mu acaba artık fazla gıremıyorum da ama cok merak ettım yenı durumlar varmı,keske olsa da serhat beyı sureklı ızlesem her hafta ay ne guzel olurdu:)

Yok benim adımı direk HİTLER yapın umrumda değil!!!

Arkadaşım biz bunca mücadeleyi Serhat Bey'in yeşil gözleri için mi yapıyoruz sence????? Bu kadar mı dar düşünüyorsunuz?? Koca bir eserden aldığınız tek kare Serhat Bey mi?? Bu nasıl sanatseverlik???? Başından beri bize varlığıyla her daim destek olan diğer sanatçılar? Bu dizi sadece Serhat Bey etrafında mı dönüyor? Koca 11 bölümden başka birşey çıkarabildiniz mi merak ediyorum??

Arkadaşlar tahammül edemediğim 2 şey var!! Kırılan kırılsın alınan alınsın ama yazacağım!!

1. Bir ekran mücadelesinin sanatçı fan club'a çevrilmesi
2. Uzunca zaman girmeyip girdiğinde 3-5 sayfayı okumaktan erinip "ee neoldu şimdi" diye ilgisizce soran ya da " bi haberim var oleee" diye ortalığı ayağa kaldıranlar

Kendimize gelsek artık!!!! Bazıları neler yapmaya çalışıyor bazıları nerelerde!!!

summer___17
06-01-07, 00:39
en sonki gelişmeleri biri bana öm ile anlatabilirmi?

sahracı
06-01-07, 00:39
merhaba arkadaşlar,
nasılsınız bu akşam?
özledim sizi

bizde sizi özledik valla şebnem abla bi görünüyo bi kayboluyosun zaten tam mesaj yazıyorum bi bakıyorum gitmişsin bile :) senin azılı deliler boş durmuyor tabi...sen de iyisindir inşallah...

anything
06-01-07, 00:40
merhaba arkadaşlar,
nasılsınız bu akşam?
özledim sizi

merhaba şebnem hanım bizler iyiyiz siz nasılsınız??
Bu aralar pek sık girmiyorsunuz valla bizde sizi çok özledik Şebnem Hanım..

zanaitta
06-01-07, 00:43

Arkadaşım biz bunca mücadeleyi Serhat Bey'in yeşil gözleri için mi yapıyoruz sence????? Bu kadar mı dar düşünüyorsunuz?? Koca bir eserden aldığınız tek kare Serhat Bey mi?? Bu nasıl sanatseverlik???? Başından beri bize varlığıyla her daim destek olan diğer sanatçılar? Bu dizi sadece Serhat Bey etrafında mı dönüyor? Koca 11 bölümden başka birşey çıkarabildiniz mi merak ediyorum??

Arkadaşlar tahammül edemediğim 2 şey var!! Kırılan kırılsın alınan alınsın ama yazacağım!!

2. Uzunca zaman girmeyip girdiğinde 3-5 sayfayı okumaktan erinip "ee neoldu şimdi" diye ilgisizce soran ya da " bi haberim var oleee" diye ortalığı ayağa kaldıranlar

Kendimize gelsek artık!!!! Bazıları neler yapmaya çalışıyor bazıları nerelerde!!!

Altına bir imza atıp,
bir de eski sayfaları okumayı sevmiyoruz diye ön sayfaya taşımak istedim..
:img-wink:

meryemce84
06-01-07, 00:43
Arkadaşlar ben geldim.
Hepinize iyi geceler.

merhaba arkadaşlar,
nasılsınız bu akşam?
özledim sizi

Hoşgeldiniz..:happy0064

pekhüm
06-01-07, 00:44
merhaba arkadaşlar,
nasılsınız bu akşam?
özledim sizi

hoşgeldin şebnem abla :)
iyiki geldin bizde seni çok özledikk...:img-blush

arzumms
06-01-07, 00:47

Her noktası virgülüne katılıyorum... Aynı haberi yeni birşey gibi koymuyorlar mı sinirden patlıyorum...

Hiçbir dizi için bu kadar uğraşmazdım takip etmezdim. Ancak oyuncuların uyumu, yönetmeni hepsi bir bütün olarak iyi olduğu için özeldi ve öyle kalacak...

savasava
06-01-07, 00:56
ne güzel ki biraradasınız yine
biraradayız yine
inanın çok yorucu birgün sonu klavye başına geçmek ve neler yaptığınızı öğrenmek için makyajjımı silmeden buradayım
sizinle
bir görünüp bir kaybolmamın sebebi de sanırım öm lere cevap yazarken sistemden çıkmış görünüyorum
bu gece biraz böyle oldu
bir arkadaşımıza bir öm yazdım ama cevabını alamadım
buradan duyurayım bir de belki yanıtlar beni
ayrıca;
benimle ya da diğer oyuncu arkadaşlarımızla görüşmek için burada olan arkadaşlar çağrıda bulunmak istyorum:
buyurun benimle özelden mesajlaşın ya da yerli oyuncular sayfasında buluşalım
burayı ayrı bir platform olarak kabul edip çalışmalara aik iletişimi bölmeyelim
ikincisi,
sinirlerimizi hiç bozmadan aklımızı hep önde tutarak davranalım canım çocuklarım benim
anlaştık mı?
:)

sahracı
06-01-07, 00:58
biraradayız yine
inanın çok yorucu birgün sonu klavye başına geçmek ve neler yaptığınızı öğrenmek için makyajjımı silmeden buradayım
sizinle
bir görünüp bir kaybolmamın sebebi de sanırım öm lere cevap yazarken sistemden çıkmış görünüyorum
bu gece biraz böyle oldu
ayrıca;
benimle ya da diğer oyuncu arkadaşlarımızla görüşmek için burada olan arkadaşlar çağrıda bulunmak istyorum:
ikincisi,
sinirlerimizi hiç bozmadan aklımızı hep önde tutarak davranalım canım çocuklarım benim
anlaştık mı?

acaba senin şu yeşil bonibonlar onlara da etki eder mi şebnem abla :) biraz hani zihin açıcı bişeyler var mı elinde:icon_whis

vanessa19
06-01-07, 00:59

oncelıkle bu kadar ınsan yazsın sız bana boyle davranın bu bır
dızıyı serhat bey ıcın takıp edıyordum bu ıkı
acıkcası kovmak ıcın benı bunu yapıyorsunuz bence bu da uc
anlasıldı sızın olsun bolumunuz ıyı gunler

sahracı
06-01-07, 01:03
anaaaaa noldu şimdi off hoş değil böyle şeyler yaaa..

arzumms
06-01-07, 01:04
oncelıkle bu kadar ınsan yazsın sız bana boyle davranın bu bır
dızıyı serhat bey ıcın takıp edıyordum bu ıkı
acıkcası kovmak ıcın benı bunu yapıyorsunuz bence bu da uc
anlasıldı sızın olsun bolumunuz ıyı gunler

Kimseyi kovmak değil niyetimiz böyle bir hakka da sahip değiliz ancak ilgi alanınız Serhat bey ise onunla ilgili gelişmeleri yerli oyuncular kısmında bulabilirsiniz...

Biz bir bütüne destek veriyoruz. O bölümden sadece onunla ilgili bir destek üretebilirseniz ne ala size...

hot_coutre
06-01-07, 01:07
biraradayız yine
sizinle
bu gece biraz böyle oldu
ayrıca;
ikincisi,
anlaştık mı?

Ablacımmmmm hoşgeldinizzzz:img-in_lo

Ben anlaştım ablacım tamam:img-blush Sinirlenmicem iç tamam ama Bubu yanımda dursun hep :icon_whis o beni sakinleştirebiliyoo:img-pilot

Bubuuuu bye

hot_coutre
06-01-07, 01:13
Kimseyi kovmak değil niyetimiz böyle bir hakka da sahip değiliz ancak ilgi alanınız Serhat bey ise onunla ilgili gelişmeleri yerli oyuncular kısmında bulabilirsiniz...

Biz bir bütüne destek veriyoruz. O bölümden sadece onunla ilgili bir destek üretebilirseniz ne ala size...

sercan hislerime tercüman olmuşsun teşekkür ederim... Benim haddim değil birilerini kovmak!! Ancak görüyorumki yanlışta ısrar var... Hiçbirşey demeyeceğim artık...

"biz"
06-01-07, 01:19
arkadaşlar ben foruma çok girmiyorum ancak takip etmeye çalışıyorum gelişmeleri.. az mesaj yazıyorum diye sizden değilim ya da çabalamıyorum sanmayın olur mu? ben de köşe yazarlarına mail atma, atvyi arama konusunda sizleydim hep (:
herkese selam ederim..

yolcu755
06-01-07, 01:26
takintilarin kralicesi oldum; simdi de yine sevmek korumaktir'i hatirlaticam size.. tabii forumu da koruyacaksınız, bundan daha dogal birsey olamaz... emeginiz var ilmek ilmek... hic de gocunmayin bunu yaparken...

diyecegim, yureginizi ferah tutunuz; kimyasini siz olusturdunuz buranin; DNA'si uymayanin mayasi da tutmayacaktir nasilsa...

simdilik iyi geceler..

savasava
06-01-07, 01:34
meryemce,
güzelim benim
sana değildi mesaj,bilmeni istedim.ayrıca aldım ve okudum öm n
teşekkürler

sahracı
06-01-07, 01:35
yahu kızcağızın da suçu yok ben atmasaydım mesajı olmıycaktı ama neyse artık...çok özür karıştırdım ortalığı az buçuk:img-blush

gulshahk
06-01-07, 01:36
ben geldim nömbeti devralmaya :img-hyste :img-hyste
hadi gidip yatabilirsiniz 00-06 nöbeti benim bu gece:img-wink:

arzumms
06-01-07, 01:37
Yerden göğe kadar haklısın canım.:good:
Bak ben sabahten beridir susuyorum.:icon_sorr

Kimse kimseye susmasını söylemiyor.. Sadece elinde somut birşey olmadan, yarım yamalak bilgiyle hiç sayfa okumadan alakasız biçimde ortalığı karıştırmaları...

Yoksa seni yeni çalışmalarınla, repliklerinle herzaman görmekten memnunuz.. keşke hepsi senin gibi olsa...

haklısın gülşahcm sakin ol artık anlaşılmıştır bazı şeyler heralde sinirlenme ;):img-wink:

Sayfa değiştiği anda, geri dönüp okumadıklarından, benzer bir mesajla başka birisi geliyor..?!

Sitemlerimiz kişisel ve genel zamanlı değil zaten.. Anlık durumlar için yazılmış şeyler..

meryemce84
06-01-07, 01:38
meryemce,
güzelim benim
sana değildi mesaj,bilmeni istedim.ayrıca aldım ve okudum öm n
teşekkürler

Anladım Şebnem Hanım
Asıl ben teşekkür ederim.
Evlatlık olmakta iyidir.
Bu mertebeye gelemeyenlerde var..:img-hyste

meryemce84
06-01-07, 01:43
Yoksa seni yeni çalışmalarınla, repliklerinle herzaman görmekten memnunuz.. keşke hepsi senin gibi olsa...

Sağol Sercanım.
Ben susuyorum derken bunları kastetmedim.
Yani foruma bişeyler yazasım gelmiyor onu belirtmek istedim.
Bugün çok keyifsizim o yüzden :icon_sorr

Herkese iyi geceler ben gidiyorum..bye

pekhüm
06-01-07, 01:45
Pekhümcüümmmmm lütfen özel mesajını kontrol eder misin çok önemli de:)

canım tamamdır pc biraz gec calısıyo benim ondan :) :D

lezginka
06-01-07, 01:45
yahu kızcağızın da suçu yok ben atmasaydım mesajı olmıycaktı ama neyse artık...çok özür karıştırdım ortalığı az buçuk:img-blush

Arkadaşlar, ben yerimde duramıyor değilim haber için, neden bu kadar tepki gösterdin Gülşah anlamadım ve üzüldüm..Benim söyleyeceğim şey diğer forumdaki arkadaşların bir gösteri tertiplediği idi ve katılmak ister misiniz diye soracaktım.Neyse dayak yemeden kaçayım ben buradan, sonra görüşürüz sizlerle..Herkese iyi geceler..:sad53:

gulshahk
06-01-07, 01:49
Arkadaşlar, ben yerimde duramıyor değilim haber için, neden bu kadar tepki gösterdin Gülşah anlamadım ve üzüldüm..Benim söyleyeceğim şey diğer forumdaki arkadaşların bir gösteri tertiplediği idi ve katılmak ister misiniz diye soracaktım.Neyse dayak yemeden kaçayım ben buradan, sonra görüşürüz sizlerle..Herkese iyi geceler..:sad53:

cnım diğer forum dediğin diğer adı lazım değil site ise
baştan söyliyim ipleriye kuyuya inma
sonra kuyuda kalıyosun
bkz:gulshahk,vivebru,hot_coutre terih 29 aralık 2006 yer atv binası önü
kişisel çıkarları adına yapılan hiç bir hareketten hayır gelmez baştan söylimm:img-pilot

pekhüm
06-01-07, 01:51
Sayfa değiştiği anda, geri dönüp okumadıklarından, benzer bir mesajla başka birisi geliyor..?!

Sitemlerimiz kişisel ve genel zamanlı değil zaten.. Anlık durumlar için yazılmış şeyler..

dogru sölüyosun ben valla kacırdıgım yerden tek tek okumaya calısıorum bazen bi kaç msj atlıorum gerçi ama :img-blush cogunu okuyorumki bişe kacırmıyım die sorada en son yazılanlara yetişemiorum tabi:img-hyste :img-hyste

sahracı
06-01-07, 01:53

dogru sölüyosun ben valla kacırdıgım yerden tek tek okumaya calısıorum bazen bi kaç msj atlıorum gerçi ama :img-blush cogunu okuyorumki bişe kacırmıyım die sorada en son yazılanlara yetişemiorum tabi:img-hyste :img-hyste

normaildir..o kadar çabuk değişiyo ki sayfalar..hatta başlıklar..başlıklara da yetişilmiyo bakalım kaç gün dayanıcak diye fal açıyorum artık :):)

savasava
06-01-07, 01:55
arkadaşlar hepinize iyi geceler diliyorum
bu sefer siz benim üstümü örteceksiniz çünkü bayılmak üzereyim ve yarın erkenden kalkıp 4 saat ders vereceğim
epinizi öpüyor ve minik yeşil şirin haplarıma doğru giderkeeeennnnnnn, sizlerin de bir bardak ılık süt ve bal ile aynı bonibonlardan almanızı tavsiye ediyorum
hoşçakalın bu gecelik

sahracı
06-01-07, 01:57
bu sefer siz benim üstümü örteceksiniz çünkü bayılmak üzereyim ve yarın erkenden kalkıp 4 saat ders vereceğim
epinizi öpüyor ve minik yeşil şirin haplarıma doğru giderkeeeennnnnnn, sizlerin de bir bardak ılık süt ve bal ile aynı bonibonlardan almanızı tavsiye ediyorum
hoşçakalın bu gecelik

evet bu gece baya bi ihtiyacımız olucak..iyi geceler...

s_dilek_s
06-01-07, 01:57
masallah sizin hiziniza yetisilmiyorki bende 2 gün girmedigim oluyor pek yazmasam bile yazilanlari okumaya calisiyoerum junior serhat izin verdikce ama 2 günde 50-60 sayfa ilerlemis oluyorsunuz sona yaklastim diyene kadar kadar bi 50 - 60 sayfa daha ilerliyor :img-hyste :img-hyste

gulshahk
06-01-07, 01:58
hoşçakalın bu gecelik

iyi geceler şebnem ablaa
yine gelin
yine bekleriz
biz zaten sabah akşam gece gündüz burdayız biliyosunuz
bonibonların da dozunu biraz arttırmak gerekiyo herhalde galiba sanırsam:img-pilot

_Jade_
06-01-07, 01:59
hoşçakalın bu gecelik

iyi geceler,iyi uykular şebnem hanım..
yarın tekrar görüşebilmek dileğiyle
sevgiler... bye

viya
06-01-07, 02:02
ben de kaçıyorum arkadaşlar. kendinize iyi bakın.. güzel bir haftasonu diliyorum...

pekhüm
06-01-07, 02:02
[QUOTE=pekhüm;2013956]

normaildir..o kadar çabuk değişiyo ki sayfalar..hatta başlıklar..başlıklara da yetişilmiyo bakalım kaç gün dayanıcak diye fal açıyorum artık :):)

evet ya aynen yetişemiyorum sabah kalkıorum yeni topic :) :Dfal olayıda zor olur canm ya biz yetişemioruz ordan nası anlıcan :img-hyste :img-hyste

pekhüm
06-01-07, 02:07
hoşçakalın bu gecelik

iyi geceler tatlı rüyalar şebnem abla..:img-blush
ayrıca kolay gelsin bye

gulshahk
06-01-07, 02:08
ben de kaçıyorum arkadaşlar. kendinize iyi bakın.. güzel bir haftasonu diliyorum...

iyi geceler canım sende iyi bak kendinebye

pekhüm
06-01-07, 02:15

iyi geceler..sanada iyi haftasonları ;)

bende kaçıyorum gülşah senmisin gene nöbetçi canm allah kolaylık versin ozaman fazla yazmayın sabaha yetişemiyoruz sonra hade öptmm...:img-blush :icon_whis bye

sahracı
06-01-07, 02:22
ehh bana da müsaade :) herkese iyi geceler..nöbete kalanlara iyi nöbetler :)

hot_coutre
06-01-07, 02:29
Herkeslere iyi akşamlaarrrrr artık uyku vaktiiibye

yengecs
06-01-07, 02:35
Cok keyifli dizinin bitiminden sonra bile hala Erkekler Aglamaz severlerin bi arada olmasi.. Cok fazla yazamiyorum ama izliyorum sizleri bi cogu gibi. Sizler emek harcayip dizinin tekrar yayinlanmasi icin cabalarken bizlerde iyi haberlerinizi bekliyoruz.

Bi sinerji olustu aramizda en guzelide bu olsa gerek =)

gulshahk
06-01-07, 02:43
Cok keyifli dizinin bitiminden sonra bile hala Erkekler Aglamaz severlerin bi arada olmasi.. Cok fazla yazamiyorum ama izliyorum sizleri bi cogu gibi. Sizler emek harcayip dizinin tekrar yayinlanmasi icin cabalarken bizlerde iyi haberlerinizi bekliyoruz.

Bi sinerji olustu aramizda en guzelide bu olsa gerek =)

kesinlikle en güzeli bence de bu
burada birlik beraberlik içinde hareket etmemiz
birimizin umudu kırıldığında diğerinin elini uzatarak onu ayağa kaldırması
şebnem ablamız başta olmak üzere oyuncuların desteği
tüm bunlar bizim bir ekip olduğumuzu gösteriyor
arada sırada bazı parazitler giriyo foruma ama onlar da hemen kendini belli ediyor ve ikinci kez foruma giremeden bannlanıyor

yengecs
06-01-07, 02:48
kesinlikle en güzeli bence de bu
burada birlik beraberlik içinde hareket etmemiz
birimizin umudu kırıldığında diğerinin elini uzatarak onu ayağa kaldırması
şebnem ablamız başta olmak üzere oyuncuların desteği
tüm bunlar bizim bir ekip olduğumuzu gösteriyor
arada sırada bazı parazitler giriyo foruma ama onlar da hemen kendini belli ediyor ve ikinci kez foruma giremeden bannlanıyor

Zaten herkesin ayni goruste olmasi beklenemez oyle degil mi.. o yuzden kimse canini SIKMASIN bence ;).

Ben kendi adima cok keyif aliyorum sizi izlerken.. buraya geldigimde moralim yerine geliyo diyebilirim. O yuzden amacimizdan sasmayalim ve kendimizi bos yere uzmeyelim dimi =)

anything
06-01-07, 03:00
Nöbete geldim arkadaşlar biraz gerilmişsiniz sanırım bu akşam ama haplar iyi geldi herhalde çok uzamamış.... eliffff sende nöbettemisin bu gece:)

chissil
06-01-07, 03:37
Nöbete geldim arkadaşlar biraz gerilmişsiniz sanırım bu akşam ama haplar iyi geldi herhalde çok uzamamış.... eliffff sende nöbettemisin bu gece:)

canım git yat gözlerin bozulacak genç yaşında gözlükle dolaşacaksın sonra,bak demedi deme :img-hyste

gulshahk
06-01-07, 03:40
canım git yat gözlerin bozulacak genç yaşında gözlükle dolaşacaksın sonra,bak demedi deme :img-hyste

allahhaaa şükür biri ses verdi
sıkıldık burda nöbette begüümle beraber dimi begüm:img-wink:
elifffff

chissil
06-01-07, 03:42
elifffff

ah canım bu film manyaklığı beni öldürecek az önce bir geyşanın anılarını izliyodum çok güzeldi ama bitmek bilmedi..gelir gelmez de yazılanları okudum derken size ses veremedim affedin efendim beni :love01:

anything
06-01-07, 03:44
elifffff

cnm bu akşam nöbette adam çok da konuşan yok... valla bir sese hasret kaldım burda.. çisil saol sayende bir ses duyduk sonunda..

gulshahk
06-01-07, 03:47
cnm bu akşam nöbette adam çok da konuşan yok... valla bir sese hasret kaldım burda..

ewet cnm doğru söylüyosun
elifffffffffffffffff
ya noldu bu kıza
başına bişey gelmiş olması
görüntü var ses yokk
bu arada begüm fark etmişsindir gerçi +3 misafir:img-meeti
anladın sen onu anladın:img-grin2

anything
06-01-07, 03:49
ewet cnm doğru söylüyosun
elifffffffffffffffff
ya noldu bu kıza
başına bişey gelmiş olması
görüntü var ses yokk
bu arada begüm fark etmişsindir gerçi +3 misafir:img-meeti
anladın sen onu anladın:img-grin2

anladım ben anladım:)
acaba kim??

chissil
06-01-07, 03:49
cnm bu akşam nöbette adam çok da konuşan yok... valla bir sese hasret kaldım burda.. çisil saol sayende bir ses duyduk sonunda..

ah canım kıyamam sen iste ben hiç susmam :icon_ange demek isterdim ama çok uykum geldi :img-lazy: dolayısıyla sanırım gitsem çok iyi olacak yoksa kibritler gözüme girecek :img-cool2

hepinizi seviyorum kızlar iyi geceler..kocaman öpücükler :love05:

anything
06-01-07, 03:53
ah canım kıyamam sen iste ben hiç susmam :icon_ange demek isterdim ama çok uykum geldi :img-lazy: dolayısıyla sanırım gitsem çok iyi olacak yoksa kibritler gözüme girecek :img-cool2

hepinizi seviyorum kızlar iyi geceler..kocaman öpücükler :love05:

iyi geceler cnm... çok öptüm seni..bizde seni seviyoruz...bye

elyz
06-01-07, 04:09
İyi geceler..
bugün sesim pek çıkmadı Begümcüm kusura bakma sanırım nöbetede kalamıcam....aslında iyi sabahlar demeliydim dimi?..görüşmek üzere....

anything
06-01-07, 04:13
İyi geceler..
bugün sesim pek çıkmadı Begümcüm kusura bakma sanırım nöbetede kalamıcam....aslında iyi sabahlar demeliydim dimi?..görüşmek üzere....

farkettim cnm bugün pek bir sessizdin.. bende nöbeti birazdan bırakacağım tabi bırakabilirsem :) görüşürüz cnm iyi geceler....bye

TAMİRA
06-01-07, 11:31
[QUOTE=hot_coutre;2013231]Yok benim adımı direk HİTLER yapın umrumda değil!!!

Kendimize gelsek artık!!!! Bazıları neler yapmaya çalışıyor bazıları nerelerde!!![/Q
merhaba arkadaslar...
ıslerımın yogunlugu nedenıyle aranıza fazla katılamıyorum.ama sunu soylemek ıstıyorum burada amac serhat'ın gozlerı ,ahmet'ın burnu yok oyuncularla ıletısım kurabılmek falan degıl.amac sadece erkekler aglamaz dızısıde degıl,
erkekler aglamaz ve onun gıbı gercek oyuncuların yer aldıgı dogru yapımların
raytıng kurbanı olmasına dur demektır.buna bazı arkadasların dıkkat etmesını ıstıyorum.hot_coutre gercı sen yazında o kadar guzel belırtmısın kı bu yazının uzerıne cok fazlada bır sey soylememek lazım.bu sıtede gercekten emek veren sayılı kısıler var onları gercekten kutluyorum.ben fazla yanınızda olamasamda ortak amacta bulustugumuzu bılmenızı ısterım.

flakesnow
06-01-07, 12:06
Günaydınlarr herkeseeeee..
Bugün çok mutluyum nedense:icon_whis sizler nasılsınız bakalım....

flakesnow
06-01-07, 12:34
Tıp mı oynuyoruz arkadaşlar..iyi o zaman ben de susarımm:icon_sorr

elyz
06-01-07, 12:43
Tıp mı oynuyoruz arkadaşlar..iyi o zaman ben de susarımm:icon_sorr

Merhaba canım...:img-wink:

flakesnow
06-01-07, 12:55
Merhaba canım...:img-wink:

Sanada meraba cnm..ben bi kahvaltı molaından sonra yine gelicem..:img-wink:

tickle
06-01-07, 13:47
Herkese merhaba. Malesef ben bu siteye yeni üye olabildim ve msjları daha yeni okumaya çalışıyorum. Sitenin varlığından hep haberim vardı çünkü diğer fun sitelerine devamlı girip bakıyor ve özellikle 10000msj toplama kampanyasını destekliyordum fakat çok yoğun olduğum için buraya üye olmaya bugüne kadar üşenmiştim ve msjların daha bikaç sayfasını okuyabilmiş olmama rağmen anladım ki burda çok güzel bir ortam kurulmuş. Müthiş bir birlik var. Ve bende Erkekler Ağlamaz'ın hiç bir bölümünü kaçırmamış ve canı her sıkıldığında *******'dan tekrarlarına bakıp iç çeken biri olarak sizleri desteklemek istedim. Desteğim tabiki sadece bu dizinin geri dönmesine değil ekranların temizlenmesi gerektiği konusuna aynı zamanda. Bunun için bende zaman zaman gazeteler ve televizyonlara mailler mektuplar atarak tepkimi belirtmeye çalışıyorum ancak tek başına ne kadar etkili oluyorum bunu bilemem. O yüzden sizin bu birliktelik içindeki eylemlerinizde bundan sonra bende yer almak isterim. Böylesine bir savaş veren ve güzel şeyler yapmaya çalışan herkese teşekkürler.

Tahtabacakzekai
06-01-07, 13:50
Herkese günaydın:)

elyz
06-01-07, 13:52

günaydıınn:img-wink:
nasılsınız?özlettiniz kendinizi..

Tahtabacakzekai
06-01-07, 13:54
günaydıınn:img-wink:
nasılsınız?özlettiniz kendinizi..

Günaydın iyiyim teşekkür ederim:img-wink:

Gayet iyiyim koşuşturmaca içinde fazla vakit ayıramıyorum foruma haftasonu uygun oluyorum:img-yes:

meryemce84
06-01-07, 13:56
Selam arkadaşlar.

Nasılsınız?

Arkadaşlar ben kurstayım ara ara gidip çıkacağım foruma.

Tahtabacakzekai
06-01-07, 13:57
Selam arkadaşlar.

Nasılsınız?

Arkadaşlar ben kurstayım ara ara gidip çıkacağım foruma.

Sizleri gördüm daha da iyi oldum:good:

hot_coutre
06-01-07, 14:00

Aaaaaaaaaaa Genco Bey gelmiş hoşgelmiişşş:img-in_lo Hoşgeldiniz efendim nasılsınız inşallah:)

Tahtabacakzekai
06-01-07, 14:02
Aaaaaaaaaaa Genco Bey gelmiş hoşgelmiişşş:img-in_lo Hoşgeldiniz efendim nasılsınız inşallah:)

Çok şükür iyiyiz maşallah:img-hyste

enerjiniz bugün tavan yapmış tebrik ederim bana bile geçti atv'ye nasıl geçmesin:good:

meryemce84
06-01-07, 14:03
Sizleri gördüm daha da iyi oldum:good:

Bizde sizi gördük sevindik.:happy0064
Bi soru sormak istiyorum Erkekler Ağlamaz dışında başka dizilerde de oynamışsınız acaba hangi diziler onlar?

ecetosun
06-01-07, 14:05
Merhabalar :)
Kaç gündür takip ediyorum ama doğru düzgün birşeyler yazamıyorum.
Herkes iyidir inş.
Ayrıca "tahtabacakzekai"nin de burda olmasına sevindim.Hoşgeldin:img-wink:

hot_coutre
06-01-07, 14:06
Herkese merhaba. Malesef ben bu siteye yeni üye olabildim ve msjları daha yeni okumaya çalışıyorum. Sitenin varlığından hep haberim vardı çünkü diğer fun sitelerine devamlı girip bakıyor ve özellikle 10000msj toplama kampanyasını destekliyordum fakat çok yoğun olduğum için buraya üye olmaya bugüne kadar üşenmiştim ve msjların daha bikaç sayfasını okuyabilmiş olmama rağmen anladım ki burda çok güzel bir ortam kurulmuş. Müthiş bir birlik var. Ve bende Erkekler Ağlamaz'ın hiç bir bölümünü kaçırmamış ve canı her sıkıldığında *******'dan tekrarlarına bakıp iç çeken biri olarak sizleri desteklemek istedim. Desteğim tabiki sadece bu dizinin geri dönmesine değil ekranların temizlenmesi gerektiği konusuna aynı zamanda. Bunun için bende zaman zaman gazeteler ve televizyonlara mailler mektuplar atarak tepkimi belirtmeye çalışıyorum ancak tek başına ne kadar etkili oluyorum bunu bilemem. O yüzden sizin bu birliktelik içindeki eylemlerinizde bundan sonra bende yer almak isterim. Böylesine bir savaş veren ve güzel şeyler yapmaya çalışan herkese teşekkürler.

Hoşgeldiniz öncelikle.. Burada bir çok şey yaptık hepberaber şimdiyse biraz beklemedeyiz umarım hepimizi sevindirecek şeyler olur:)

Sevgiler

hot_coutre
06-01-07, 14:08
Çok şükür iyiyiz maşallah:img-hyste

enerjiniz bugün tavan yapmış tebrik ederim bana bile geçti atv'ye nasıl geçmesin:good:

Aman nazar değmesin inşallah , siz bize lazımsınız çok da önemlisiniz:)

Ayrıca forumda size gözümüz gibi bakmakla yükümlüyüz!!:img-wink:
Di mi Elif'im:img-pilot

Tahtabacakzekai
06-01-07, 14:08
Bizde sizi gördük sevindik.:happy0064
Bi soru sormak istiyorum Erkekler Ağlamaz dışında başka dizilerde de oynamışsınız acaba hangi diziler onlar?

Pembe patikler (2003) atv
Arapsaçı (2004) atv
Ölümüne Sevdalar (2005)show

Tahtabacakzekai
06-01-07, 14:10
Merhabalar :)
Kaç gündür takip ediyorum ama doğru düzgün birşeyler yazamıyorum.
Herkes iyidir inş.
Ayrıca "tahtabacakzekai"nin de burda olmasına sevindim.Hoşgeldin:img-wink:

Çok teşekkür ederim...

hot_coutre
06-01-07, 14:16
Bugün pek bi sessiziz nedenki :bilmim

elyz
06-01-07, 14:17
Aman nazar değmesin inşallah , siz bize lazımsınız çok da önemlisiniz:)

Ayrıca forumda size gözümüz gibi bakmakla yükümlüyüz!!:img-wink:
Di mi Elif'im:img-pilot

tabi tabi:)gözümüz gibi bakarız hiç şüpheniz olmasın..pamuklarada sararız..biz değer verdiğimiz herkese herşeye sonuna kadar sahip çıkarız .....bundan şüpheniz olmasın:good:

ecetosun
06-01-07, 14:18
Elif
Nerde bu millet?
Hastalıktan kırılıyorum zaten zor yazıyorum.:img-in_lo
Uyuyorlar deme bana:img-wink:

ecetosun
06-01-07, 14:20
Hey Allahım ben yazana kadar elif çıkmış
Gülşaaaahh nerde bu miillet?:img-in_lo

foggy
06-01-07, 14:23
Arkadaşlar kanaltürk de Şebnem hanım vardı birazdan yine çıkıcakmış tiyatroların 1ytl olmasıyla ilgili söyledikleri yayınlancak!!!!!!

Tahtabacakzekai
06-01-07, 14:24
tabi tabi:)gözümüz gibi bakarız hiç şüpheniz olmasın..pamuklarada sararız..biz değer verdiğimiz herkese herşeye sonuna kadar sahip çıkarız .....bundan şüpheniz olmasın:good:

hiç şüphem yok zaten adım gibi eminim.

Tahtabacakzekai
06-01-07, 14:25
Bugün pek bi sessiziz nedenki :bilmim

sorduğunuz soruya pek cevap olmayacak ama ben dolmadayım hala şimdiden teşekkür ederim:)

sahracı
06-01-07, 14:27
herkese merhaba..arkadaşlar şebnem ablanın bi röpörtajı vardı kanaltürkde demin devamı yayınlanıcak program 6 ya kadar sürücek haberiniz olsun ;) bu arada hoşgeldiniz ya nasıl hitap edilir ki tahtabacak da denmez ki insana :):)

Tahtabacakzekai
06-01-07, 14:28
bugün de bana ayrılan sürenin sonuna gelmiş bulunmaktayım kendinize dikkat edin bize çok uzun süre lazımsınız:)

hot_coutre
sorduğunuz soruya pek cevap olmayacak ama ben dolmadayım hala şimdiden teşekkür ederim:)

Dolmalar ve de börekler size feda efenim bi de lokumumuz var sölemesi ayıp:img-pilot

Tahtabacakzekai
herkese merhaba..arkadaşlar şebnem ablanın bi röpörtajı vardı kanaltürkde demin devamı yayınlanıcak program 6 ya kadar sürücek haberiniz olsun ;) bu arada hoşgeldiniz ya nasıl hitap edilir ki tahtabacak da denmez ki insana :):)

İsmim Genco :)

hot_coutre
06-01-07, 14:29
herkesee iyi günleerr Gülşah gideerrrr:img-pilot
bye

Tahtabacakzekai
06-01-07, 14:29
Dolmalar ve de börekler size feda efenim bi de lokumumuz var sölemesi ayıp:img-pilot

Of of of diyorum :good:

elyz
06-01-07, 14:31
Elif
Nerde bu millet?
Hastalıktan kırılıyorum zaten zor yazıyorum.:img-in_lo
Uyuyorlar deme bana:img-wink:

yettim canım yettim:)burdayım bi yere gitmedim..geçmiş olsun ..dikkat et kendine...
kimse uyumuyodur bu saatte birazdan gelirler...:img-wink:

gulshahk
06-01-07, 14:32
bugün de bana ayrılan sürenin sonuna gelmiş bulunmaktayım kendinize dikkat edin bize çok uzun süre lazımsınız:)

gitmmeeeeeyiinn desem?
tüh ya bende türkiye ekonomisi çalışacak zamanı bulmuşum yani :bilmim
bilseydim genco abimiz de burdaymış hiç buraları boş bırakırmıydım:dito

ecetosun
06-01-07, 14:37

Güle güle.
Ama çoğunluk burda değil maalesef.
Akşam saatlerinde de gelirseniz daha eğlenceli bir sohbet olur burda.
Ama gündüzde gelin,yani her zaman gelin
Yeter ki gelin.
:good:

ecetosun
06-01-07, 14:39
yettim canım yettim:)burdayım bi yere gitmedim..geçmiş olsun ..dikkat et kendine...
kimse uyumuyodur bu saatte birazdan gelirler...:img-wink:

Hay Allah razı olsun yaa
Bende kimse cvp yazmadı diye bozulmuştum yani:icon_whis

sahracı
06-01-07, 14:41
arkadaşlar tekrar yazıoyrum kanaltürkte şebnem ablayla röpörtaj verilicek..önce oyunuyla ilgili konuştular da şimdi şu tiyatroların 1 ytl ye inmesi olayıyla ilgili konuşucak..herkes gibi o da çok tepkili bu duruma..haklılar yerden göğe kadar....

tickle
06-01-07, 14:42
Burada birilerinin devamlı nöbette olması ve dizide oynayanların bizlerin yanında yer alması süper birşey. Sadece bu yeni başlıktaki msjları okuma fırsatı bulabildim henüz. O yüzden kim kimdir pek anlayamıyorum ama bundan sonra sürekli takip edicem. Öğrenirim yavaştan herhalde :img-wink: Şimdilik bende gidiyorum Şebnem Ablanın röportajı izliycem. Kolay gelsin herkese bye

ecetosun
06-01-07, 14:45
arkadaşlar tekrar yazıoyrum kanaltürkte şebnem ablayla röpörtaj verilicek..önce oyunuyla ilgili konuştular da şimdi şu tiyatroların 1 ytl ye inmesi olayıyla ilgili konuşucak..herkes gibi o da çok tepkili bu duruma..haklılar yerden göğe kadar....

İş yerindeyim şuan.
Maalesef izleyemiyorum.
Ama kaydedebilen biri varsa çok makbule geçer.

sahracı
06-01-07, 14:46
Burada birilerinin devamlı nöbette olması ve dizide oynayanların bizlerin yanında yer alması süper birşey. Sadece bu yeni başlıktaki msjları okuma fırsatı bulabildim henüz. O yüzden kim kimdir pek anlayamıyorum ama bundan sonra sürekli takip edicem. Öğrenirim yavaştan herhalde :img-wink: Şimdilik bende gidiyorum Şebnem Ablanın röportajı izliycem. Kolay gelsin herkese bye

programın ikinci bölümünde göstericez dediler de o ikinci bölüm ne zaman başlar onu bilmiyorum tabi..:icon_whis

sahracı
06-01-07, 14:47
İş yerindeyim şuan.
Maalesef izleyemiyorum.
Ama kaydedebilen biri varsa çok makbule geçer.

bende yeterli teşhisat olmadığı için ne yazık ki kaydedemiycem ama buraya belirttim zaten bi gönüllü çıkar herhalde..:img-wink:

sahracı
06-01-07, 14:49
ya bu arada konu dışında ama şu güncellendi mesajlarının gelmemesi için ne yapabilirm? ya bişeyler söyenmişti yapmıştım da daha önce ama yine geliyo ....

ÜLGEN
06-01-07, 14:52
http://img171.imageshack.us/img171/653/dsc01060od7.jpg

ÜLGEN
06-01-07, 14:54
http://img90.imageshack.us/img90/3262/dsc01062be1.jpg

sahracı
06-01-07, 14:55
ayyy röpörtaj veriliyo diye yazana kadar verdi bitti bile çok kısaymış :icon_sorr

ecetosun
06-01-07, 14:55
ya bu arada konu dışında ama şu güncellendi mesajlarının gelmemesi için ne yapabilirm? ya bişeyler söyenmişti yapmıştım da daha önce ama yine geliyo ....

Sana öm atamıyorum neden?
msj kutun mu dolu

ecetosun
06-01-07, 15:01
http://img90.imageshack.us/img90/3262/dsc01062be1.jpg

Teşekkürler:happy0064

yolcu755
06-01-07, 15:02
ya arkadaslar sizin gozunuzden hic mi bisi kacmiyo?? Nasi bi agdir bu? Sebnem Hn'im roportaji var diye yazacaktim ki bi baktim ne hacet...:img-wink:

Aslinda siz ne dusunuyorsunuz bu 1 YTL ile ilgili merak ediyorum, forumun amacina aykiri degilse 2-3 satir tartisabilir miyiz?

sahracı
06-01-07, 15:02
Sana öm atamıyorum neden?
msj kutun mu dolu

yok canım ulaşıyo sorun yok..

sahracı
06-01-07, 15:04
ya arkadaslar sizin gozunuzden hic mi bisi kacmiyo?? Nasi bi agdir bu? Sebnem Hn'im roportaji var diye yazacaktim ki bi baktim ne hacet...:img-wink:

Aslinda siz ne dusunuyorsunuz bu 1 YTL ile ilgili merak ediyorum, forumun amacina aykiri degilse 2-3 satir tartisabilir miyiz?

bence zaten gerekli cevabı verdi tiyatrocular..yani sanatın bedeli böyle bi miktr olmamalı..yapılıcaksa bi kampanya yani herkesin gitmesi madem amaç o zaman tamamen ücretsiz olmalıydı bence..böyle bi hizmet olur yani parasız oynanabilir ama 1 ytl gibi bi fiyat biçmek garip bence..1 ytl yi alan hiç almasın daha iyi..

ecetosun
06-01-07, 15:08
bence zaten gerekli cevabı verdi tiyatrocular..yani sanatın bedeli böyle bi miktr olmamalı..yapılıcaksa bi kampanya yani herkesin gitmesi madem amaç o zaman tamamen ücretsiz olmalıydı bence..böyle bi hizmet olur yani parasız oynanabilir ama 1 ytl gibi bi fiyat biçmek garip bence..1 ytl yi alan hiç almasın daha iyi..

İlk defa sizden duyuyorum.
İstanbulda mı oldu 1 ytl?
Belki insanları tiyatroya çekmek için düşünmüşlerdir ama yinede çok az.
Düzelir bence en yakın zamanda.
Yani umarım:img-in_lo

gulshahk
06-01-07, 15:10
İlk defa sizden duyuyorum.
İstanbulda mı oldu 1 ytl?
Belki insanları tiyatroya çekmek için düşünmüşlerdir ama yinede çok az.
Düzelir bence en yakın zamanda.
Yani umarım:img-in_lo

zaten bu belirli bir süre için yalnızca şehir tiyatrolarında geçerli tamam indirime gidilmesi güzel bi olay ancak 1 ytl çokk azz zaten çok kalabalık olmayan özel tiyatroların ise iyiden iyiye izleyici kaybetmesine sebep oluyo

ecetosun
06-01-07, 15:16
zaten bu belirli bir süre için yalnızca şehir tiyatrolarında geçerli tamam indirime gidilmesi güzel bi olay ancak 1 ytl çokk azz zaten çok kalabalık olmayan özel tiyatroların ise iyiden iyiye izleyici kaybetmesine sebep oluyo

Hımm entresan bir fikir.
Kimin aklına geldiyse bu saygılarımı iletiyorum burdan.:blink:

Birde tekrar sorucam ama sadece İstanbulda mı yoksa tüm Türkiye mi?

yolcu755
06-01-07, 15:20

ben hic bedel bicme olarak algilamamistim da ondan, yani normal zamanda da 6-8 YTL veriyoruz zaten; o zaman bedeli bu mu? o da degil, belli oranda devlet/belediye destegi var zaten, olsun da...

Cok basiretsiz; iyi dusunulmemis bir hareketti bence ama; daha baska bi acidan... bi kere gercek kitlelerini soguttular... Subat'i bekliyorum ben mesela hayat normale donsun diye... Bi de benim aklim almiyo "hadi 1 YTL olmus tiyatroya gideyim" diyecek bir kitle olmasini... Yani bunu biletleri 20-30 YTL olan ozel tiyatrolar yapsa bir talep patlamasi olur da; ha 1 ha 6; sehir tiyatrosuna gitme niyeti olan oyle de gider boyle de...

Neyse, belki de dediginiz gibi cok tartisalacak bir sey yoktur... Neresinden tutulsa elde kalan bir hareket neticede...

Sevgiyle kalin

sahracı
06-01-07, 15:22
Hımm entresan bir fikir.
Kimin aklına geldiyse bu saygılarımı iletiyorum burdan.:blink:

Birde tekrar sorucam ama sadece İstanbulda mı yoksa tüm Türkiye mi?

bildiğim kadarıyla istanbul şehir tiyatrolarının bi kampanyası bu...

sahracı
06-01-07, 15:26
ben hic bedel bicme olarak algilamamistim da ondan, yani normal zamanda da 6-8 YTL veriyoruz zaten; o zaman bedeli bu mu? o da degil, belli oranda devlet/belediye destegi var zaten, olsun da...

Cok basiretsiz; iyi dusunulmemis bir hareketti bence ama; daha baska bi acidan... bi kere gercek kitlelerini soguttular... Subat'i bekliyorum ben mesela hayat normale donsun diye... Bi de benim aklim almiyo "hadi 1 YTL olmus tiyatroya gideyim" diyecek bir kitle olmasini... Yani bunu biletleri 20-30 YTL olan ozel tiyatrolar yapsa bir talep patlamasi olur da; ha 1 ha 6; sehir tiyatrosuna gitme niyeti olan oyle de gider boyle de...

Neyse, belki de dediginiz gibi cok tartisalacak bir sey yoktur... Neresinden tutulsa elde kalan bir hareket neticede...

Sevgiyle kalin

ya evet çok doğru bi yere parmak bastın.. özel tiyatrolarda olsa indirim neyse dersin zaten pahalı ama devlet tiyatroları zaten çok ucuz..bilmiyorum bi etkisi oldumu bu kampanyanın acaba???

gulshahk
06-01-07, 15:34
ya evet çok doğru bi yere parmak bastın.. özel tiyatrolarda olsa indirim neyse dersin zaten pahalı ama devlet tiyatroları zaten çok ucuz..bilmiyorum bi etkisi oldumu bu kampanyanın acaba???

1 aydır yer bulamıyorum hiç bir şehir tiyatrosuna dsem yeterli olur mu acaba :img-pilot

first lady
06-01-07, 15:37

tek etkisi bilet bulamamız oldu galiba.lüküs hayat oyununu bekliyodum ne zamandır ama haftalar öncesinden bitmiş bütün biletler:icon_evil .deli oldum:icon_mad: .başka bi etkisinide görmedim ben şahsen:hıh

sahracı
06-01-07, 15:40
1 aydır yer bulamıyorum hiç bir şehir tiyatrosuna dsem yeterli olur mu acaba :img-pilot

tek etkisi bilet bulamamız oldu galiba.lüküs hayat oyununu bekliyodum ne zamandır ama haftalar öncesinden bitmiş bütün biletler:icon_evil .deli oldum:icon_mad: .başka bi etkisinide görmedim ben şahsen:hıh

yaaa çok sevindim..yöntem pek doğru olmasa da amaca ulaşılmış bu güzel...ben de yarın gitmeyi planlıyodum ama bilet bulmak zor olucak bu durumda..tabi oyun takvimine de bakmadım ama bakalım ayarlıycam bişeyler...

first lady
06-01-07, 15:44
yaaa çok sevindim..yöntem pek doğru olmasa da amaca ulaşılmış bu güzel...ben de yarın gitmeyi planlıyodum ama bilet bulmak zor olucak bu durumda..tabi oyun takvimine de bakmadım ama bakalım ayarlıycam bişeyler...

malesef arkadaşım yarınki oyunlara gidebilmek için 1 ay önceden bilet alman gerekiyodu.bende aynı hatayı yaptım çünkü.boşuna gitmiş olursun:img-yes:

yolcu755
06-01-07, 15:44

bu sehir/devlet tiyatrolari icin cok yeni bi sey degil aslinda; ozellikle cok tutan oyunlarin biletleri erkenden bitiyor. E tabii simdi daha cabuk bitiyor...

kapali gise oynayacak ozel tiyatrolarimiz da olacak bi gun insallah!!!

yolcu755
06-01-07, 15:47

amac neydi cok anlamadigimdan, ulasmis mi bilemiycem ama bi daha tiyatronun kapisindan girmeyecek bir adami bi kerelik salona cekmis olmak, cok da asil bir sonuc degil sanki... girecek olan zaten 1 YTL olmasa da gidiyodu zaten..

sahracı
06-01-07, 15:47
malesef arkadaşım yarınki oyunlara gidebilmek için 1 ay önceden bilet alman gerekiyodu.bende aynı hatayı yaptım çünkü.boşuna gitmiş olursun:img-yes:

evet..bu durumda ya özel tiyatro ya da sinema yolu görünüyor bana....

first lady
06-01-07, 15:49
evet..bu durumda ya özel tiyatro ya da sinema yolu görünüyor bana....

özel tiyatro için kenter tiyatrosunu düşün o zaman.demet evgar anna kareninada oynuyo biliyosun:img-wink: .gider bize anlatırsın nasıl olduğunu:)

sahracı
06-01-07, 15:50
özel tiyatro için kenter tiyatrosunu düşün o zaman.demet evgar anna kareninada oynuyo biliyosun:img-wink: .gider bize anlatırsın nasıl olduğunu:)

ahh be canım nasıl isterim ama ben anadolu yakasında oturan ve karşıda okulum dışında bi de taksim dışında hiçbiyeri bilmeyen turist kılığında bişeyim..bilen de yok ki yanlarında gidiyim...ne oyunlar kaçtı buna sebep ahh ahhhh...

meryemce84
06-01-07, 15:55
Pembe patikler (2003) atv
Arapsaçı (2004) atv
Ölümüne Sevdalar (2005)show

Cevap için çok teşekkürler.
Ben bu dizileri izlemiştim.Ama sizi farketmemişim.:icon_sorr
Şimdi gitmişsiniz tekrar gelirsiniz inşallah.

Arkadaşlar kumsal dergisindeki haber yeni mi?

yolcu755
06-01-07, 15:55

anna karinana'ya demet evgar icin giderseniz biraz hayal kirikligina ugrayabilirsiniz... gerci yesim kocak'la tanismis olursunuz; fena da olmaz...

Hazir iraz'in selcuk yontem'in kizi oldugu ortaya cikmisken tekrar gece mevsimi'ni onereyim ben size... selcuk yontem muhtesem bu oyunda, odul de aldi yanlis bilmiyorsam.. yildiz hocaya bisey demek benim haddim degil... demet evgar'da dokturuyor resmen..

simdilik ciktim... size bol tiyatrolu gunler dilerim...

tickle
06-01-07, 16:02

Sevgiyle kalin

Kesinlikle katılıyorum sana. Tiyatro severnlere zaten farketmiyor. Ha 1 ytl Ha 10ytl. Madem ilgiyi arttırmak amaçlı böyle birşey düzenlenicekti bence4 sponsorlar bulunup bedava yapılmalıydı. Enazından bişeye benzerdi kampanya o zmn. Ben üzüldüm açıkçası bu kampanyaya.

maison
06-01-07, 16:41
selamlar..
ne bu sessizlik arkadaslar ...korkutmayin beni...:icon_sorr :icon_sorr...forumu bos birakmayin...:icon_sorr :icon_sorr...buarada ÜLGEN haber icin sagol...

tickle
06-01-07, 16:52
Bu arada TV8'de demet Evgar varmış, izlemek isteyenlere duyrulur:)

sevgi86
06-01-07, 17:22
forumda bir kavgadır gidiyor
yazmayım yazmayım diyorum ama
arkadaşlar kusura bakmayın ama madem diziyi bütün olarak ele alıyor ve içindeki herşeyi herkesi seviyorsunuz lütfen serhat için foruma gelenlere de tahammül ediverin
insanları korkutup kaçıralım mı yani
serhat severlerden hiç bir tepki gelmemiş
ben diziye serhat tutumluer için başladım burada o kadar çok kişi var ki böyle olan ayıp da değil niye çekiniyorsunuz
kimse darılmasın sadece serhat canım yazık üzülmesin diyenler varsa onlar da yazsın bu foruma
burası erkekler ağlamaz forumu serhat t