PDA

Tüm Versiyonu Göster : Erkekler Ağlamaz (Arşiv 15)

Sayfalar : [1] 2 3 4

minky
08-01-07, 21:08
çoğunluk örenci ama yine de olsun elimizden geldiğince buradayız

maison
08-01-07, 21:08
off ne klip ne avatar ne imza hiçbişey yapamıyorum ben..ne kadar beceriksizim aaa utandım kendimden....:img-blush

bak forumdan avrilcansu varya...onun imzalar calismalar..icin özel sitesi var...orda herseyi anlatiyorlar...klipi kendi basina ögrenirsin...ama önce bi windows movie makeri acip bakman gerek...(öyle denildigi kadar zor degil...bence imza yapmak daha zor...:icon_whis ) takeforum.com/photoshopworld

elyz
08-01-07, 21:10
(Daisy79 )Emelcim..canımsın..seviyoruz seni...:love05:

anything
08-01-07, 21:11
Yaaa şarkı çok güzel olmasa inan vazgeçmiştim bile..Anladın sen beni dimi canım çünkü sen de benim gibi duygusalsın ve şarkı da:icon_sorr Hala dinlerken hüzünleniyorum:img-in_lo

anladım seni.. sen gitme ve yağmurun ellerinde kesin ağlamıştırsın..
dün gece nöbette hazırladım bunları inşallah yarına sennki ve elifinkini bitireceğim...

elyz
08-01-07, 21:11
aaaa siz issiz gucsuz gencler diil miydiniz? iki universite falan?? sasirtiyorsunuz beni...

yaa ne sandın?
kitap okumakla geçti ömrüm..hayatımın baharı:img-cray: :img-cray:

pekhüm
08-01-07, 21:12
üzgünüm ama ilgi çekmek için hakaret eden birini şahsen bn hoşgöremem... sert bir üslup kullansan neyse ama sen olayı hakarete taşıdın bnm gözümde....
Arkadaşlar bu forum için isteyen istediğini düşünsün ama bu forumda asla insanlar birbirine hakaret etmez, saygısızlık etmez...

bencede arkadaşlar ilgi çekmeye çalışıyosunuz belki ama burdaki insanları rencide ederek hakaret ederek çekilen ilgi sizce ne kadar olumlu ilgi toplar??burada herkes birbirine saygılı,seviyeli olmaya çalışıyoken bu tavır ne kadar doğru dimi ama...;)
kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok belki burda bi sıcaklık ortamı oluşmuş olabilir ki olmaması saçma aynı görüşü savunan insanlar tabiki yakınlaşıcaklar bunun aksi olması mümkün deil bunun içinde suçlanamaz hiçkimse...
ilgi çekersen tepki çekmeyelim lütfen!!!...

minky
08-01-07, 21:12
haaam ben seyi sorajaktım yaaw şimdişk kanal1 de bizim dizi baştan verilmeye başladı yaa onun günü ne gündü yaaw o işi ben birascık karıştırdım çarşamba sanıordum actım ama göremedim ya saatte ya da günde bır hata olustu sanırım :0

hot_coutre
08-01-07, 21:13
aaaa siz issiz gucsuz gencler diil miydiniz? iki universite falan?? sasirtiyorsunuz beni...

Çok özür dileyerek birşeyi anlmak istiyorum da.. hiç kendi kafamda yorumlamadan direk size soracağım yolcu755 eğer izin verirseniz..

Yukarıda alıntı yaptığım mesajdaki cümleniz bir şaka mı yoksa gerçek düşünceleriniz miydi? Bu bizler ve forumu takip eden herkes için çok kritik ve çok önemli bir cevap da yanıtlarsanız çok sevinirim.. Şimdiden teşekkürler

sahracı
08-01-07, 21:13
bak forumdan avrilcansu varya...onun imzalar calismalar..icin özel sitesi var...orda herseyi anlatiyorlar...klipi kendi basina ögrenirsin...ama önce bi windows movie makeri acip bakman gerek...(öyle denildigi kadar zor degil...bence imza yapmak daha zor...:icon_whis ) takeforum.com/photoshopworld

ahh ahh ben o dersleri bikere daha almıştım güya ama hüsranla sonuçlandı :) havlu atıyorum bu konuda...

sahracı
08-01-07, 21:14
haaam ben seyi sorajaktım yaaw şimdişk kanal1 de bizim dizi baştan verilmeye başladı yaa onun günü ne gündü yaaw o işi ben birascık karıştırdım çarşamba sanıordum actım ama göremedim ya saatte ya da günde bır hata olustu sanırım :0

yook hata yoktu aslında :) çaşamba günü 22.00 da verildi dizi..

flakesnow
08-01-07, 21:15
anladım seni.. sen gitme ve yağmurun ellerinde kesin ağlamıştırsın..
dün gece nöbette hazırladım bunları inşallah yarına sennki ve elifinkini bitireceğim...

Ağlamam mı hele gitme bitirdi beni..valla şu son zamanlardaki haberler de olmasa daha da kötü olacam da neyse:icon_sorr gitmicek inşallah bakalım onu azrailin elinden alıcaz..yani o aşk tam anlamıyla mevcut bizde değil mi 'ERKEKLER AĞLAMAZ' aşkı..
NOT:yarını sabırsızlıkla bekliyoruumm:icon_whis

minky
08-01-07, 21:16
ha şöölee minky....budur işte..:img-wink:
ayıpsın önemli olan benım ıkna olmamdı kötü bir gün o kadar boğazım şişte birascık hırsmı aldım sınırlendım mı ne oldu ama geçti geliolar böle arada bilion mu kime gelmiolar ki????:D

taz_35
08-01-07, 21:16
Foruma pek yazı yazmadığım için bahsettiğiniz grubun içinde değilim ama ben ruhen kendimi onların içinde hissediyorum ve bir şeyler yazma ihtiyacı hissettim. Bu forumdaki hiç kimse hiç kimseye saygısızlık etmemiştir bugüne kadar. Burada o kadar çok şey paylaşıldı ki insanların birbirleriyle samimi olmaları kadar normal bir şey yok, bunu şımarıklık olarak değerlendirmek çok yanlış. Ayrıca yazılan her yazıya cevap verilebilmesi de mümkün değil. Ben çok fazla yazı yazmıyorum foruma ama bu forumdaki herkesi arkadaşım olarak görüyorum. Ve arkadaşlarıma bu şekilde yanlış suçlamalarda bulunulması hoşuma gitmiyor. Tam forumda güzel sohbetler başlıyor, birileri gelip bir şeylerden şikayet ediyor. Lütfen önce karşımızdaki insanları anlamaya çalışıp sonra eleştirelim ve eleştirirken de üslubumuza dikkat edelim biraz. Umarım bu konu bir an önce kapanır ve yine güzel şeyler konuşulmaya başlanır.

elif yazınca farkettim sen burda mıydın hoş geldin özlettin kendini görmemişim yazdığın mesajı kendi adıma çok teşekkür ederim adaşım
yanlız bırakma ama beni hepsi ortada stereom diye dolanıyo ben yanlız kalıyorum :D özletme kendini bu kadar

hot_coutre
08-01-07, 21:17
Çok özür dileyerek birşeyi anlmak istiyorum da.. hiç kendi kafamda yorumlamadan direk size soracağım yolcu755 eğer izin verirseniz..

Yukarıda alıntı yaptığım mesajdaki cümleniz bir şaka mı yoksa gerçek düşünceleriniz miydi? Bu bizler ve forumu takip eden herkes için çok kritik ve çok önemli bir cevap da yanıtlarsanız çok sevinirim.. Şimdiden teşekkürler

Yolcu rica etsem yanıtlar mısınız?

pekhüm
yahu herkes ogrenci mi bu forumda??? 70 kusur dogumlu yasdasim, sen de hala okuyo musun mesala???

falla acıkögretim okuyodum bıraktım sonra güzel sanatlara hazırlandım ve evet halaaa okuyorum :) :)

canım sanırım gönderme yapıldı sinirlenme sen ;) :love05:

minky
yook hata yoktu aslında :) çaşamba günü 22.00 da verildi dizi..
hııı ben akıllı ama tvyi saat 20 de açtım bir de güzel sinirlendim bari tekrar mekrar verin diye kırk yılda bri atv ye gerçekten haksızlık yapmısım sanırım ;)

anything

yolcu755 cevabın çok önemli gerçektende bu forum için cevaplarmısın lütfen...

anything
08-01-07, 21:18
ayıpsın önemli olan benım ıkna olmamdı kötü bir gün o kadar boğazım şişte birascık hırsmı aldım sınırlendım mı ne oldu ama geçti geliolar böle arada bilion mu kime gelmiolar ki????:D

ewet sayende bana da geldi ama bir türlü geçmiyo benimki!!!!!!!!!!!!!!!

minky
08-01-07, 21:19
yok aslında basıt bır göndermeydi bence hos da oldu o cewap benı güldürdü acıkcası

elyz

kızlar yok yanlış anladınız..espri sadece...hani limon limon bizi öyle itham etmiştiya..oraya bi gönderme...

hot_coutre
falla acıkögretim okuyodum bıraktım sonra güzel sanatlara hazırlandım ve evet halaaa okuyorum :) :)

canım sanırım gönderme yapıldı sinirlenme sen ;) :love05:

Canım asla sinirlenmedim merak etme:) Ben 8 senedir iş hayatının en çetrefilli en oynak sektörlerinden birinde çalışıyorum kolay kolay sinirlenmem sadece merak ettim yanıt bekliyorum o kadar.. canımsın:love01:

anything
08-01-07, 21:21
kızlar yok yanlış anladınız..espri sadece...

cnm bencede espri de ben yine de sorayım dedim.... Nolur ne olmaz...

pekhüm
08-01-07, 21:22
Canım asla sinirlenmedim merak etme:) Ben 8 senedir iş hayatının en çetrefilli en oynak sektörlerinden birinde çalışıyorum kolay kolay sinirlenmem sadece merak ettim yanıt bekliyorum o kadar.. canımsın:love01:

yolccuuu yolccuuuu...ses ver herkes rahatlasın bari ordamısın....huuuu :happy0064 euhuhe tamam canım aman lazımsın sen bize sende benim canımsınnnkiii..:img-in_lo :love05: :love01:

elyz
08-01-07, 21:23
cnm bencede espri de ben yine de sorayım dedim.... Nolur ne olmaz...

hımm biliyorum canım ,anladım ben zaten..:) :img-pilot

taz_35
08-01-07, 21:24

işte bu yüzden kızıyorum olur olmaz şeyler yazanlara basit bir şakayı bile faklı algılayabilecek konuma düşüyor insanlar herkes diken üstünde oturuyor birileri dikkat çekiyor ama forum inanılmaz gerginleşyor
kızlar yapılan limon limona bir göndermeydi sanırım

yolcu755

aman allahim bu da geldi basima... gercek olsa ne isim var burda, deliyiz dediysek oz saygimizi yitirmedik daha cok sukur...

henuz olumune kankayiz kivamina gelmediysemde; saygim ve sevgim sonsuz sizlere... hatta belki sizin istediginizden daha fazla anlamlar yukledim ben bu foruma; son donemdeki kendimce katilimciligim da bu yuzden...

Daha onceki bircok mesajimda fikirlerimi net olarak aktardim saniyordum, insanoglunun zaaflarindan biri iste; anlattiginin kelimesi kelimesine karsindakine gectigini varsayiyor her zaman.. o yuzden bir kere daha ve elimden geldigince acik acik yazayim; arkadaslar, size saygim sonsuz... keske sizden daha fazla olsa bu memlekette...

hot_coutre
kızlar yok yanlış anladınız..espri sadece...

Haklısın Elif'çim espri olabileceğini ben de düşündüm ancak emin olun bu forumu okuyan bazı etkili ve yetkili kişiler var.. Bir avuç işsiz güçsüz genç olarak görülmek ilerde hepimizin emeklerini çöpe atıverir.
Anlatmaya çalıştığım -her ne kadar bana kızılsa da elimden geldiğince yumuşatarak söyleyeceğim- herbirimizin yazdıklarına bundan sonra 2 kere hatta 3 kere dikkat etmesi.. Artık biz takip edilen bir topluluğuz!! Bu yüzden merakla bu sorumun yanıtını yolcu'dan bekliyorum ve umarım bir saygısızlık addedilmemiştir bu beklentim..
Sevgilerimle..

pekhüm
ewet sayende bana da geldi ama bir türlü geçmiyo benimki!!!!!!!!!!!!!!!

canımm ya sende lazımsın bize sakinn ;) :love01: nese biz kendimizi tutalımda herkes neyin noldugunu görüyo zaten sinirlenme stereeomm bnm :)

taz_35
08-01-07, 21:27
aman allahim bu da geldi basima... gercek olsa ne isim var burda, deliyiz dediysek oz saygimizi yitirmedik daha cok sukur...

henuz olumune kankayiz kivamina gelmediysemde; saygim ve sevgim sonsuz sizlere... hatta belki sizin istediginizden daha fazla anlamlar yukledim ben bu foruma; son donemdeki kendimce katilimciligim da bu yuzden...

Daha onceki bircok mesajimda fikirlerimi net olarak aktardim saniyordum, insanoglunun zaaflarindan biri iste; anlattiginin kelimesi kelimesine karsindakine gectigini varsayiyor her zaman.. o yuzden bir kere daha ve elimden geldigince acik acik yazayim; arkadaslar, size saygim sonsuz... keske sizden daha fazla olsa bu memlekette...

peki ya bizim size olan saygımız merak etmeyin mesajınız doğru anlaşıldı sadece çok kritik bir anda yazıldığı için bazı arkadaşlar tam olarak anlamak istedi sanırım

hot_coutre
08-01-07, 21:28

Yolcu inanın amacım kırmak değildi sizi bunu bilmenizi isterim öncelikle! Biliyorsunuz yazı ve telefon son derece tehlikeli iletişim aletleridir insanlar birbirlerini yanlış anlayıverirler:) Konuşurken rahatız halbuki çünkü bir göz pırıltısı bile niyeti anlatır karşısındakine.. Ben sizi yanlış anlamadım sadece bunu sizden de duymak istedim.. Cevabınız için de çok teşekkür ederim :)

anything
08-01-07, 21:29
işte bu yüzden kızıyorum olur olmaz şeyler yazanlara basit bir şakayı bile faklı algılayabilecek konuma düşüyor insanlar herkes diken üstünde oturuyor birileri dikkat çekiyor ama forum inanılmaz gerginleşyor

gerçekten de artık diken üstündeyim... o kadar gerildim ki.... yolcu arkadaşım bende şaka amaçlı olduğunu düşünmüştüm ama nolur ne olmaz sorayım dedim çünkü artık bu forumda maalesef artık kırıcı şeyler de söylenmeye başladı...

sahracı
yaa herkesin bi stereosu var ben tek kaldım..yok mu yahu göbek adı bile inci olan bi allahın kulu :):) avutmak için de uydurabilirsiniz yani sorun değil :img-hyste

minky
arkadaşlar ben artık birascık yeni bölüm seneryoları karalamaya başladım önceden de yazan arkadaşlar wardı ama ben daha çok umutlandıkça yazmaya başladım açıkçası yakında sizlerle paylaşmayı çok isterim henüz tam deil ama paylaşmak isterim elbette :)

pekhüm
08-01-07, 21:30
neyse ben biraz ortamı yumuşatıyım böle yolcu yolcu deince aklıma kaygısızlarda ki bi bölüm geldi :):):) aklıma geldikçe gülüyorum...
taksiyi durdurmak için taaksii!!... diye bagarıyolar taksicide cevap veriyo yolccuuu!!!... diye hala gülüyorum ya..:img-hyste :img-hyste

hot_coutre
08-01-07, 21:32

Emelcim sorun yok sen sakin ol sadece minicik bi soru sordum ne varki bunda :love05: Hem Şubatta sana hediye getircem İstanbul'dan biliyosun:img-pilot

taz_35
08-01-07, 21:34
Emelcim sorun yok sen sakin ol sadece minicik bi soru sordum ne varki bunda :love05: Hem Şubatta sana hediye getircem İstanbul'dan biliyosun:img-pilot

yok cnm sakinim ben sadece hediyem için sabırsızım onun gerginliği bu :img-pilot :icon_whis :img-wink:

sahracı
08-01-07, 21:35
şimdilik herkese iyi akşamlar arkadaşlar aklınıza sinirlerinize ve klavyenize hakim olun fazla kaynatmayın oku oku bitmiyor sonra :) şaka tabi keyfinize bakın...

yolcu755
08-01-07, 21:36
Haklısın Elif'çim espri olabileceğini ben de düşündüm ancak emin olun bu forumu okuyan bazı etkili ve yetkili kişiler var.. Bir avuç işsiz güçsüz genç olarak görülmek ilerde hepimizin emeklerini çöpe atıverir.
Anlatmaya çalıştığım -her ne kadar bana kızılsa da elimden geldiğince yumuşatarak söyleyeceğim- herbirimizin yazdıklarına bundan sonra 2 kere hatta 3 kere dikkat etmesi.. Artık biz takip edilen bir topluluğuz!! Bu yüzden merakla bu sorumun yanıtını yolcu'dan bekliyorum ve umarım bir saygısızlık addedilmemiştir bu beklentim..
Sevgilerimle..

acikcasi masum bir gondermeydi ve ilk cevabi 5 kere okuyarak yazdigim icin gecikti... ben de iki universiteyi itinayla bitirmis, hasbelkader iyi bir kariyeri olan bir insanim.. zaman oldurmek gibi bir derdim asla yok, aksine zaman benim en degerli kaynagim... yani diyecegim o ki, karsiligini bir sekilde aldigimi dusunmesem buraya zaman ayirmazdim.. yeterince aciktir diye umuyorum; ama isterseniz daha da acmaya hazirim...

minky
08-01-07, 21:36
iyi geceler arkadaşlar ben yavaştan akçıorum dediğim gibi yakında yeni bölümle ilgili senoryolarımdan son rütüşleri atıp sizlerle de paylaşmayı isterim

pekhüm
08-01-07, 21:39
şimdilik herkese iyi akşamlar arkadaşlar aklınıza sinirlerinize ve klavyenize hakim olun fazla kaynatmayın oku oku bitmiyor sonra :) şaka tabi keyfinize bakın...

inci üzülme ya buluruz sanada bi stereoo kıskanma canm sen olmasada olur nolcakkii seviyorz biz seni:img-yes: :)hadi iyi akşamlarr.... sende iyi bak kendine..:happy0064 bye

minky
08-01-07, 21:40
ben kaçtııııııım byessss......................

sahracı
08-01-07, 21:40
inci üzülme ya buluruz sanada bi stereoo kıskanma canm sen olmasada olur nolcakkii seviyorz biz seni:img-yes: :)hadi iyi akşamlarr.... sende iyi bak kendine..:happy0064 bye

beni böyle de kabul ettiğiniz için teşekkürler arkadaşlar:img-hyste öptüm herkesi....

daisy79
08-01-07, 21:42
(Daisy79 )Emelcim..canımsın..seviyoruz seni...:love05:
Canım teşekkür ederim, ben de sizi çok seviyorum:love05:

elif yazınca farkettim sen burda mıydın hoş geldin özlettin kendini görmemişim yazdığın mesajı kendi adıma çok teşekkür ederim adaşım
yanlız bırakma ama beni hepsi ortada stereom diye dolanıyo ben yanlız kalıyorum :D özletme kendini bu kadar
Rica ederim adaşım, içimden geldi yazmak istedim. Maalesef sadece akşamları birkaç saat girebiliyorum artık nete. Onda da ancak yazılanları okuyabiliyorum hatta onlara bile yetişemiyorum. Ama elimden geldiğince buradayım. Evdeki tüm vaktim bilgisayar başında geçiyor. Kalbim hep sizinle ama:img-wink:

Begümcüm kliplerin her zaman ki müthiş olmuş, yine döktürmüşsün,ellerine sağlık.

taz_35
08-01-07, 21:43
hayir soruyu soran tekvando hakemi olunca hafif bi yusuflama oluyo da ister istemez...

ciktim mi temize forum ahalisi???

yok cnm tekvando hakemi olan seyran/blackmamba (nickinden de belli ) gülşahımız serbest çalışıyır herhangi bir kurumda bağlantısı yok keyfine göre dövüyor ::img-pilot
temize çıkmak ne kelime :D pırıl pırılsın :good:

anything
08-01-07, 21:43

Rica ederim adaşım, içimden geldi yazmak istedim. Maalesef sadece akşamları birkaç saat girebiliyorum artık nete. Onda da ancak yazılanları okuyabiliyorum hatta onlara bile yetişemiyorum. Ama elimden geldiğince buradayım. Evdeki tüm vaktim bilgisayar başında geçiyor. Kalbim hep sizinle ama:img-wink:

Begümcüm kliplerin her zaman ki müthiş olmuş, yine döktürmüşsün,ellerine sağlık.

çok saol beğendiğine sevindim cnm...

hot_coutre
08-01-07, 21:44
acikcasi masum bir gondermeydi ve ilk cevabi 5 kere okuyarak yazdigim icin gecikti... ben de iki universiteyi itinayla bitirmis, hasbelkader iyi bir kariyeri olan bir insanim.. zaman oldurmek gibi bir derdim asla yok, aksine zaman benim en degerli kaynagim... yani diyecegim o ki, karsiligini bir sekilde aldigimi dusunmesem buraya zaman ayirmazdim.. yeterince aciktir diye umuyorum; ama isterseniz daha da acmaya hazirim...

estağfurullah ben sadece sizden duymak istemiştim o kadar. Hem dedim ya ben de şaka yaptığınızı düşündüm.. asla polemik ya da sorun yapmak gibi bir niyetim yoktu inanın.. Sizi kırmadığımı ümit ediyorum:)

_meLike_
08-01-07, 21:45
arkadaşlar bilmiyorum haberiniz var mı
erkekler ağlamaz ilk bölümünden itibaren her carsamba saat 22:00 kanal 1 ekranlarında

yolcu755
08-01-07, 21:45

hayir ecel teri doken benim, hediye niye baskasina gidiyo ben onu anlamadim?

taz_35
08-01-07, 21:46

tamam o zaman ben akşamları seni kolluyorum ne zamanki daisy 79 var hemen aman da stereom gelmiş diye yazıcam foruma olur mu :love01: :love05:

yolcu755
08-01-07, 21:47
estağfurullah ben sadece sizden duymak istemiştim o kadar. Hem dedim ya ben de şaka yaptığınızı düşündüm.. asla polemik ya da sorun yapmak gibi bir niyetim yoktu inanın.. Sizi kırmadığımı ümit ediyorum:)

cik, o kadar kolay kirilmam... :img-wink:

hot_coutre
08-01-07, 21:47

Dur dur duurr bak süpper bi polemik yaratacak bişi buldummm:img-pilot Sayın yolcu nedemmeeekkkk isterseniz açmaya hazırım siz banaaa anlayışsız mı dediniz hııı:img-pilot

yolcu755 tafarından gönderildi
hayir soruyu soran tekvando hakemi olunca hafif bi yusuflama oluyo da ister istemez...

ciktim mi temize forum ahalisi???yok cnm tekvando hakemi olan seyran/blackmamba (nickinden de belli ) gülşahımız serbest çalışıyır herhangi bir kurumda bağlantısı yok keyfine göre dövüyor ::img-pilot

Allahım ne ballıyım al sanaaa bir polemik dahaaa bana bakın emel hanımm emel hanııımmmm sen bana kavgacı mı diyosun hıııı:blink:

Hadi çıkalım işin içindeeennn:icon_whis

taz_35
08-01-07, 21:48
arkadaşlar bilmiyorum haberiniz var mı
erkekler ağlamaz ilk bölümünden itibaren her carsamba saat 22:00 kanal 1 ekranlarında

biliyoruz arkadaşım sağol haber verdiğin için yine de

taz_35
08-01-07, 21:49

valla paylaşmak isterdim ama bana özel bir hediye sen de iste sana da getirsin bi tane :img-pilot

daisy79
tamam o zaman ben akşamları seni kolluyorum ne zamanki daisy 79 var hemen aman da stereom gelmiş diye yazıcam foruma olur mu :love01: :love05:
Tabi ki olur canım, hem de çok memnun olurum böyle güzel bir karşılamadan :happy0064 :love05:

hot_coutre

tamam size de getircem hediye:img-yes: hiiç merak etmeyin:img-wink:

yolcu755
yok cnm tekvando hakemi olan seyran/blackmamba (nickinden de belli ) gülşahımız serbest çalışıyır herhangi bir kurumda bağlantısı yok keyfine göre dövüyor ::img-pilot

yusuflama etkisi diyelim... sonradan sildim ama gecikmisim...

no_doubt
08-01-07, 21:50
Selam yine ben geldim. Bu sefer yazıları okumak daha kolay oldu ama yine çok şey konuşulmuş. Tatsızlıklar tatlıya bağlanmış Sevindim tüm bu gelişmelere. Bu arada sitede bir 70 küsürlüyüm diye sanki üzülenler gördüm ama bence boşuna bir üzülme. Ben bayanların 30lu yaşlarda asıl güzelliğine kavuştuğuna inanıyorum. Kadın dediğin şarap gibidir. Ayrıca bende burdaki pek çok insandan büyüğüm valla bu lafları duydukça bende yaş bunalımına giricem. Yapmayın böyle kendinize haksızlık. Birde şu 2 üniversite okuyan insanların önünde saygıyla eğiliyorum. Ben bu sene mastera başladım ve her fırsatta okumaktan bıktım nedir bu öğrencilik hayatı bitmek bilmiyor sitemleriyle dolaşıyorum. Şapka çıkarttım yani size. troest

taz_35
08-01-07, 21:50
Dur dur duurr bak süpper bi polemik yaratacak bişi buldummm:img-pilot Sayın yolcu nedemmeeekkkk isterseniz açmaya hazırım siz banaaa anlayışsız mı dediniz hııı:img-pilot

Allahım ne ballıyım al sanaaa bir polemik dahaaa bana bakın emel hanımm emel hanııımmmm sen bana kavgacı mı diyosun hıııı:blink:

Hadi çıkalım işin içindeeennn:icon_whis

baktım gülşah hanım da olmuyor böyle polemiğe böyle girilmez haftalardır yazıyorsun şu foruma hiç birşey öğrenememişsin ayıp ayıp :img-pilot

elyz
08-01-07, 21:51
Ramize:uyanınnn.. hadi miskinleeerrr..saat kaç oldu?hadii..
(tencere tava çalınır..)
noooluyo azmı gördüm sizi don gömlek niye utanıyosun?
joker:patroniçem olay nedir?
ramize:istikamet kahvaltı..
zekai:hayırdır daha erken be ramize abla..
joker:kasabanın kurtuluş günü falanmı?hıhaa:)
ramize:sen şu şamatayı kes..topu dikmişiz zaten..işler bizimi beklicek hadii..
zekai:atıcam seni bu karavandan joker yine yedin beynimi Allahsız...
ramize:kahvaltıyı yatağında yapmak isteyen babayiğit varmı?
lokum:hav hav hav....
murat:şsstt!! suuss
ince memed:incigül incigülm...
ramize:ne ?ince memedim hadi kalk ..kalk akıllı oğlum benim..yine burdamı uyudun sen?
memeeddd!!
ince memed:ramize abla sen?
joker:joker emrinizdedir günaydın..
ramize:günaydın aslanım..
zekai:bütün gece çenesinden bi uyutmadı beni Allahsız!
joker:ne yalan be patroniçem..
ramize:şikayet yok şikayet yok!

yolcu755
08-01-07, 21:52
baktım gülşah hanım da olmuyor böyle polemiğe böyle girilmez haftalardır yazıyorsun şu foruma hiç birşey öğrenememişsin ayıp ayıp :img-pilot

valla cani polemige girmek isteyen varsa hic ikiletmem girerim, polemik mevlanasiyim; nasil gelirsen gel:)

hos elyz henuz kafiye yarismasinda cevap vermis diil ama...

taz_35
08-01-07, 21:52
yusuflama etkisi diyelim... sonradan sildim ama gecikmisim...

yakalarım hemen farkettiğiniz üzere bugün formumdayım:D hiçbirşey kaçmıyor sadece adaşımın mesajını kaçırmışım :icon_sorr

pekhüm
08-01-07, 21:56
Ramize:uyanınnn.. hadi miskinleeerrr..saat kaç oldu?hadii..
(tencere tava çalınır..)
noooluyo azmı gördüm sizi don gömlek niye utanıyosun?
joker:patroniçem olay nedir?
ramize:istikamet kahvaltı..
zekai:hayırdır daha erken be ramize abla..
joker:kasabanın kurtuluş günü falanmı?hıhaa:)
ramize:sen şu şamatayı kes..topu dikmişiz zaten..işler bizimi beklicek hadii..
zekai:atıcam seni bu karavandan joker yine yedin beynimi Allahsız...
ramize:kahvaltıyı yapmak isteyen babayiğit varmı?
lokum:hav hav hav....
murat:şsstt!! suuss
ince memed:incigül incigülm...
ramize:ne ?ince memedim hadi kalk ..kalk akıllı oğlum benim..yine burdamı uyudun sen?
memeeddd!!
ince memed:ramize abla sen?
joker:joker emrinizdedir günaydın..
ramize:günaydın aslanım..
zekai:bütün gece çenesinden bi uyutmadı beni Allahsız!
joker:ne yalan be patroniçem..
ramize:şikayet yok şikayet yok!

:):):)ahh ahhh...
özleddiimmm yaa çokk özleddimmmm...:icon_sorr :icon_sorr :img-blush

hot_coutre
08-01-07, 21:57
valla cani polemige girmek isteyen varsa hic ikiletmem girerim, polemik mevlanasiyim; nasil gelirsen gel:)

Ne demeekkkk polemik havasındayım sayın yolcu kendinize gelin (sağ parmak havada sallanır sol el kağıtları karşıdakinin gözüne sokar) burası polemik değil bir nevi iş eridir çalışalım çalışalımmm:img-pilot

yolcu755
08-01-07, 21:58
arkadaslar,

memed diyince aklima geldi. gecenlerde trt'de kinali kuzular da gordum ben sanki onu... acaba mi gordum bana mi gorundu oldum; bi bileniniz var mi?

temiz ekran kampanyasini erken baslattim; paso trt, ntv ve cnn seyrediyom da...

yolcu755
08-01-07, 21:59
tamam size de getircem hediye:img-yes: hiiç merak etmeyin:img-wink:

bak ben unutmam yanniz, fil hafizasi vardir bende...

no_doubt
08-01-07, 22:01
:):):)ahh ahhh...
özleddiimmm yaa çokk özleddimmmm...:icon_sorr :icon_sorr :img-blush

Bende... Hemde çok... Bitsin artık bu hasret. Klip fln idare ettik bu zmna kadar hadi eski bölümleride yayınlıyorlar oda ufacık bi teselli oldu ama yok yani bende bıçak kemiğe dayanmak üzere. Ben Şebnem Abla'nın gelip çekimlere şu gün başlıyoruz arkadaşlar sevinebilirsiniz demesini istiyorum artık :(

yolcu755
08-01-07, 22:01
Ne demeekkkk polemik havasındayım sayın yolcu kendinize gelin (sağ parmak havada sallanır sol el kağıtları karşıdakinin gözüne sokar) burası polemik değil bir nevi iş eridir çalışalım çalışalımmm:img-pilot

hayir yani beklemedeyiz dediniz de; reklam arasi baaabinda... cok cefakarimdir, yeterki forum canli olsun diye yaaaani...

elyz
08-01-07, 22:03

aaa..sende bana cevap vermedin....noluyozz?

hot_coutre
08-01-07, 22:05

Elif hanım araya girmeyiniz bu ne saygısızlık canım cık cık cık:icon_whis Bu arada bi zahmet bi ara msn' gelin özledim sizi görmem lazım hem interaktif polemiğe gireriz:img-pilot

taz_35
08-01-07, 22:06

gülşah hanım gülşah hanım siz nasıl konuşuyorsunuz böyle serbest çalışmalarınız bizi ilgilendirmez çağrırırm seyaranı derim bize kötü davranıyor görürüsün gününü:img-pilot
arkadaslar,

memed diyince aklima geldi. gecenlerde trt'de kinali kuzular da gordum ben sanki onu... acaba mi gordum bana mi gorundu oldum; bi bileniniz var mi?

.
evet evet bir kedi gördüm
doğru görmüşssün

[/QUOTE]
temiz ekran kampanyasini erken baslattim; paso trt, ntv ve cnn seyrediyom da...[/QUOTE]
bende cnbc e de dizi seyretçektim ama kaçırmışım neden acaba ?

yolcu755
08-01-07, 22:07

"yenilen pehlivan diyosun
gurese doymazmis
hodri meydan olsun
pilavdan donenin kasigi kirilsinmis"

dedik ya (biraz edit ettim)

hot_coutre
08-01-07, 22:08
gülşah hanım gülşah hanım siz nasıl konuşuyorsunuz böyle serbest çalışmalarınız bizi ilgilendirmez çağrırırm seyaranı derim bize kötü davranıyor görürüsün gününü:img-pilot

evet evet bir kedi gördüm
doğru görmüşssün

temiz ekran kampanyasini erken baslattim; paso trt, ntv ve cnn seyrediyom da...[/QUOTE]
bende cnbc e de dizi seyretçektim ama kaçırmışım neden acaba ?[/QUOTE]

Sayın emel hanım Seyranın Abla'mın kızı olduunu unutuyosunuz heralde:img-pilot Gerçi o teyzesi olarak kabul etmiyo beni ama olsun arkadaşlık çok daha özel bişi:img-yes:

taz_35
08-01-07, 22:11
bende cnbc e de dizi seyretçektim ama kaçırmışım neden acaba ?[/QUOTE]

Sayın emel hanım Seyranın Abla'mın kızı olduunu unutuyosunuz heralde:img-pilot Gerçi o teyzesi olarak kabul etmiyo beni ama olsun arkadaşlık çok daha özel bişi:img-yes:[/QUOTE]

canım benim ben kıyabilirmiyim zaten sana dayanamam sana sonra sen olmazsan kim gülşah#1 le birlikte kanalın kapısına dayanır ? :img-pilot

yolcu755
08-01-07, 22:11
[QUOTE=taz_35;2040068]gülşah hanım gülşah hanım siz nasıl konuşuyorsunuz böyle serbest çalışmalarınız bizi ilgilendirmez çağrırırm seyaranı derim bize kötü davranıyor görürüsün gününü:img-pilot

yanliz polemiklerin sah cumlesini kimse kurmadi; bu cumle kurulmadan polemik bitmez (operanin sisman kadini neyse polemiginki de budur... bak bak benzetmeye bak)

"lutfen, lutfen.. ben sizi dinledim ama saygili olalim"

boylece bir polemigin daha sonuna gelmis bulunuyoruz... bir baska polemikte gorusmek dilegiyle en guzel gunler en guzel geceler....

elyz
08-01-07, 22:12
Elif hanım araya girmeyiniz bu ne saygısızlık canım cık cık cık:icon_whis Bu arada bi zahmet bi ara msn' gelin özledim sizi görmem lazım hem interaktif polemiğe gireriz:img-pilot

banane yaa.çıkmıcam..çıkmıcam işte...:img-tomat

taz_35
08-01-07, 22:14
ooooooooohoooooooo bi dolu insan var sadece iki üç kişi yazıyor olmuyor böyle sevgili arkadaşlar
lütfen yazınız bizimle paylaşınız güzel güzel şeyler okuyalım
değil mi ama gülşah hanım (el belde tehditkar bakışlar eşliğinde):img-pilot

hot_coutre
08-01-07, 22:14
banane yaa.çıkmıcam..çıkmıcam işte...:img-tomat

Elif bize bi fıkra anlatsanaaaaa:img-hyste

taz_35
08-01-07, 22:15
[QUOTE=taz_35;2040068]gülşah hanım gülşah hanım siz nasıl konuşuyorsunuz böyle serbest çalışmalarınız bizi ilgilendirmez çağrırırm seyaranı derim bize kötü davranıyor görürüsün gününü:img-pilot

yanliz polemiklerin sah cumlesini kimse kurmadi; bu cumle kurulmadan polemik bitmez (operanin sisman kadini neyse polemiginki de budur... bak bak benzetmeye bak)

boylece bir polemigin daha sonuna gelmis bulunuyoruz... bir baska polemikte gorusmek dilegiyle en guzel gunler en guzel geceler....

esen kalın efenim :img-pilot

hot_coutre
08-01-07, 22:15
ooooooooohoooooooo bi dolu insan var sadece iki üç kişi yazıyor olmuyor böyle sevgili arkadaşlar

Size hak veriyorum Emel Hanım ama elinizi belinize koymanızı hiç yakıştıramadım doğrusu(sağ parmak havada canavar bakışlar eşliğinde):img-pilot

yolcu755
08-01-07, 22:16

bi ayak onde olacak... ayak cok muhim, yoksa kalca sallanmaz...

elyz
08-01-07, 22:16
"yenilen pehlivan diyosun
gurese doymazmis
hodri meydan olsun
pilavdan donenin kasigi kirilsinmis"

dedik ya (biraz edit ettim)

yahu bunun kafiye neresinde?:blink:
pilavdan dönenin kaşığı ..............boşlukları doldurunuz lütfen..ilki olmamış.:hıh

hot_coutre
08-01-07, 22:17

Sağlıcakla kalınız efem bir dahaki polemiğimizde aman şey sohbetimizde görüşmek üzere:icon_whis

elyz
08-01-07, 22:17
Elif bize bi fıkra anlatsanaaaaa:img-hyste

cık..anlatmıcam anlatmıcam işte:hıh

anything
08-01-07, 22:19
bubuuuuuuuu yağmurun elleri şarkısı için çok saol işte klip:
izlemek için: http://www.you tube.com/watch?v=cYkSOX8YZTc,
yüklemek için: http://rapid share.com/files/10742044/Erkekler_A__287_lamaz_-_Ya__287_murun_elleri.wmv.html

elyz
08-01-07, 22:19

parmak olayıda çok mühim..unutmayınız lütfen..işaret parmağı gözüne sokar gibi sallıcan..:img-pilot

taz_35
08-01-07, 22:20

siz bana ne yapacağımı mı söylüyorsunuz sayın yolcu (yerinden kalkar tabureyi alır)

anything
08-01-07, 22:21
Aaaa Zekai abi gelmiş.... Hoşgeldinizzzzzzzz............ Nasılsınız??? Çok geçmiş olsun bugün ufak bir kaza geçirmişsiniz...

sburak
08-01-07, 22:24
Sevgilerimle..

Nihayet eski sayfaları okumayı bitirebildim. Hep böyle oluyor, hiç bir mesajı kaçırmamaya çalışıp okurken konuların gerisinde kalıyorum. Bazen yazmak istediklerimi de yazmayı unutuyorum bu yüzden.

Birkaç gündür benim de aklıma gelen bir konuya değinmiş sevgili hot_coutre. Atv'ye ve diğer yetkili birimlere dosya teslimleri yapıldıktan sonra dosyalarda forumumuzun adı da yazıldığından bu yetkili birimlerin foruma girip yazıları okuyacağı çok açık. Bu yüzden de yazılarımızın daha dikkatli yazılması gerektiğine ben de sonuna kadar katılıyorum.

Sevgili hot_coutre, bu dikkat çektiğin noktaya kimsenin kırılmayacağına da eminim. Çünkü cümlelerinde birini hedef almak yerine yerinde bir dikkat çekme olduğu görülüyor.

Sevgilerimle

elyz
08-01-07, 22:24
Zekaiiii!!!bye
hoşgeldiinn...
ne iyi ettinde geldin..az önce panayır ahalisinin kulaklarını çınlattıydım.
bkz.sf:112
Şebnem ablcımında kulakları çınlasın tekrar...çookk özledikk:img-wink:
ben sizinle şahsen bizzat kendim :)tanışma fırsatı bulamadım dün...arkadaşlar anlattılar sağolsınlar..

yolcu755
08-01-07, 22:25
siz bana ne yapacağımı mı söylüyorsunuz sayın yolcu (yerinden kalkar tabureyi alır)

yahu ben bu polemigi bitirmemismiydim biraz once? ne vakit bulastim gene haberim olmadi:)

viya
08-01-07, 22:26
bubuuuuuuuu yağmurun elleri şarkısı için çok saol işte klip:
izlemek için: http://www.you tube.com/watch?v=cYkSOX8YZTc,
yüklemek için: http://rapid share.com/files/10742044/Erkekler_A__287_lamaz_-_Ya__287_murun_elleri.wmv.html

Selam Arkadaşlar,
Bugünkü mesaj siftahımı anything'e övgü ile başlamak istiyorum. Kelimeleri görüntülerle bu kadar bağdaştıran başka birini tanımam, tanısam da 'senden önce anything var' derim... Allahım ne becerikli bir forumdur bu böyle.

yolcu755
08-01-07, 22:26
yahu bunun kafiye neresinde?:blink:
pilavdan dönenin kaşığı ..............boşlukları doldurunuz lütfen..ilki olmamış.:hıh

kitledin beni valla, 1-1 olsun...

gulshahk
08-01-07, 22:27
bir kere kendi ağzınla söylüyorsun ki son gülerde ayırım polemiğği eski yeni tartışmalrı çok gündemde ki bu da demek gerçekten insanlar böyle seziyor kimseyi kimseye düşürdüğümüz yok ama insanlar soguyor ve bu da hiç hoş deil dışlanmış hissediyor şahsen ben böyle hissettim ki bu bence de şımarıklıktır.ve kendi aranızda da bır gurup yarattıgınıza cıdden ınaır oldum tekrar söyluyorum burada hepimizin hakkı eşit bazı kişiler tabi ki birbirleriyle daha iyi anlaşabilir ama bu diğer kişileri olaylardan uzak tutmak demek deildir.bunun da dooru oldugunu kabul edelım lutfen sık sık konusuyor olabılırsınız veya ne bılyıım daha ıyı kaynasmıs olabılırsınız sadece kendınıze o kadar dalmıssınız kı dıer ınsanlar umrunuzda deıl bır nevı bencıllıktır bu bırcok ınsan buraya gelıorsa sevmek zorunda deıl ama saygı duymak zorundasınız ama maalesef sız bunu da yapamıyorsunuz ve sorun buradan kaynaklanıyor ve bu sıze söylenınce de neden bu tartısmalar arttı dıyosunuz acaba suc bızım mı gerçekten böle bir ayrım wa rmı dıye dusunen yok deıl mı bunu dusunmeden kendı kendınıze hemen elestırıyorsunuz demekkı gönul kapınıza ruzgarlar vurmus ve kapanmıs bır kontrol etmenız ıcın yazılan basıt bır elestırıyı de kaldıramamıssınız yazık

arkadaşım burda yoksun ama gelimnce umarım okursun bu eski yeni,gruplaşma vs olayı ilk nerden çıktı hakikaten merak ediyorum bir deli kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkaramamış sözüne döndü resmen
bu laf ortaya atıldı daha sonra polemikler başladı , sırf polemik oluşmasın sinirimiz yatışsın tadımız kaçmasın diye sustukk pek çok arkadaşımla beraber bu seferde forum çok sessiz oldu denildi
ne yapmamızı istediğinizi bi açık açık belirtirseniz buraya gelen herkese hoşgeldin diyoruz ama kimse kusura bakmasın herkese de her mesaja da yorum yapmak mecburiyetinde değiliz kaldı ki hani grup diye nitelendiriyorsunuz ya bu grup eğer eski yeni grubu ise bazen eskiler bile birbirine yorum yapmayabiliyor bu gayet doğal ben başka bir işle uğraşırken belki forumda online görünüyorum ve ara ara neler olmuş diye bakıyorum nerden biliyorsun yada cvp vermek istemediğim bir konu hakkında konuşuluyor ve yorum yapmak istemiyorum belki kimi ne ölçüde ilgilendirir??

burada hep bizz olduk ancak şu durumda ben demeliyim siz bana şımarık diyemezsiniz böyle bir hak vermiyorum kimseye.

Tahtabacakzekai
08-01-07, 22:28
Aaaa Zekai abi gelmiş.... Hoşgeldinizzzzzzzz............ Nasılsınız??? Çok geçmiş olsun bugün ufak bir kaza geçirmişsiniz...

Teşekkür ederim ufak bir olaydı :)

anything
08-01-07, 22:29
Selam Arkadaşlar,
Bugünkü mesaj siftahımı anything'e övgü ile başlamak istiyorum. Kelimeleri görüntülerle bu kadar bağdaştıran başka birini tanımam, tanısam da 'senden önce anything var' derim... Allahım ne becerikli bir forumdur bu böyle.

çok teşekkür ederim cnm ... elimeden geleni yapmaya çalışıyorum...

Tahtabacakzekai
08-01-07, 22:29
çıkmam gerekti biraz ateş almak için girmiş gibi oldum ama kusura bakmayın...

hot_coutre
08-01-07, 22:30
Nihayet eski sayfaları okumayı bitirebildim. Hep böyle oluyor, hiç bir mesajı kaçırmamaya çalışıp okurken konuların gerisinde kalıyorum. Bazen yazmak istediklerimi de yazmayı unutuyorum bu yüzden.

Birkaç gündür benim de aklıma gelen bir konuya değinmiş sevgili hot_coutre. Atv'ye ve diğer yetkili birimlere dosya teslimleri yapıldıktan sonra dosyalarda forumumuzun adı da yazıldığından bu yetkili birimlerin foruma girip yazıları okuyacağı çok açık. Bu yüzden de yazılarımızın daha dikkatli yazılması gerektiğine ben de sonuna kadar katılıyorum.

Sevgili hot_coutre, bu dikkat çektiğin noktaya kimsenin kırılmayacağına da eminim. Çünkü cümlelerinde birini hedef almak yerine yerinde bir dikkat çekme olduğu görülüyor.

Sevgilerimle

sburak beni anladığın için gerçekten çok teşekkür ederim... İnan bu aralar buna herkesin öyle ihtiyacı varki yani anlaşılmaya.. şuanda öyle bıçak sırtı bir noktadayızki hepimizin sağduyuya ihtiyacı var dimi?:img-blush
Sevgiler..

sburak
08-01-07, 22:34
sburak beni anladığın için gerçekten çok teşekkür ederim... İnan bu aralar buna herkesin öyle ihtiyacı varki yani anlaşılmaya.. şuanda öyle bıçak sırtı bir noktadayızki hepimizin sağduyuya ihtiyacı var dimi?:img-blush
Sevgiler..

Acil çıkmam gerekiyor. İlk fırsatta yazcağım bir şeyler.

Sevgiler

pekhüm
08-01-07, 22:35
arkadaslar,

evet dogru görmüşsün bende gördüm onu anaa dedim ince memet asker olmuş :):)
çıkmam gerekti biraz ateş almak için girmiş gibi oldum ama kusura bakmayın...

çok hızlı oldu ama ben gene yetişemedim..:icon_sorr neyse iyi akşamlar yine gelirsiniz umarım..bye

taz_35
08-01-07, 22:36
çok teşekkür ederim cnm ... elimeden geleni yapmaya çalışıyorum...

begüm canım sen napmışsın ya öldüm bittim mahvoldum pc başında ellerine sağlık yüreğine sağlık

yolcu755
08-01-07, 22:40
begüm canım sen napmışsın ya öldüm bittim mahvoldum pc başında ellerine sağlık yüreğine sağlık

klip seyretme millisi oldum biraz once, elinize saglik... dizi baslayinca sizi alsinlar kamera arkasina, cekirdekten yetistirsinler, bu fikrimi de yabana atmasinlar...

anything
08-01-07, 22:40

saol cnm gitme klibini de izledinmi:)

taz_35
08-01-07, 22:43
saol cnm gitme klibini de izledinmi:)

yok cnm izlemedim daha ama eminim ki çok güzel olmuştur harika videolar hazırlıyorsun meryemin peki ben demesine fırsat kalmadan yazıyım onun videoları da çok güzel oluyor hepiniz harikasınız

hot_coutre
08-01-07, 22:44
Bubuuuu'mmmmmmmmmmmmmmm:img-in_lo Hoşgeldinnnnnnnnnn çok ösledim seniiii :love05:

(Ya bak bana gruplaştın adam kayırıyosun filan demesin kimse tamam mı:) Bubu ile etkileşimimizin frekansı biraz derin:img-pilot )

anything
08-01-07, 22:44
yok cnm izlemedim daha ama eminim ki çok güzel olmuştur harika videolar hazırlıyorsun meryemin peki ben demesine fırsat kalmadan yazıyım onun videoları da çok güzel oluyor hepiniz harikasınız

http://www.you tube.com/watch?v=BUqEpjI9_34 cnm bunu da nöbette hazırladım dün gece... Şarkının adı gitme..

taz_35
08-01-07, 22:46
http://www.you tube.com/watch?v=BUqEpjI9_34 cnm bunu da nöbette hazırladım dün gece... Şarkının adı gitme..

yok cnm linki buldum zaten sayfadayım sıra ona gelmedi sadece :img-pilot

taz_35
08-01-07, 22:48
Bubuuuu'mmmmmmmmmmmmmmm:img-in_lo Hoşgeldinnnnnnnnnn çok ösledim seniiii :love05:

(Ya bak bana gruplaştın adam kayırıyosun filan demesin kimse tamam mı:) Bubu ile etkileşimimizin frekansı biraz derin:img-pilot )

etkileşimin frekansını yesinler senin :img-pilot o ne demekse artık
bal gibi adam kayırıyosun işte
eliffffffffffffffff hadi gülşaha bi fıkra anlat :icon_whis

anything
08-01-07, 22:50

emel napıyosunnn yakma bizi de....:)
elifff anlatırsan özelden anlat cnm....:)

yolcu755
08-01-07, 22:51
etkileşimin frekansını yesinler senin :img-pilot

ben de benimle derin frekansla etkilesim kuracak gonullu ariyom...:img-wink: hadi bakalim...

taz_35
08-01-07, 22:51

:img-hyste :img-hyste :img-hyste ay begüm sen çok yaşa emi

viya
08-01-07, 22:53
Arkadaşlar bizim oralarda bir laf vardır. 'hiç BİZ ile BİZİMKİLER bir olur mu?' diye.. Burada herkes BİZ dir ama bazı insanların birbirine daha yakın olması da normal. Ama bu işleri başaran ve başaracak olan BİZ iz. yani herbirinizin dahil olduğu grup. herşeyin altında 'Erkekler Ağlamaz Destek Kampanyası Grubu' imzası var. Bu grubun dile getirdiğine yürekten inanıyor ve bunun için az, çok birşey yapmuşsanız siz bu imzada varsınız demektir. Ama fiilen işin içinde yer alan, işini gücünü bırakıp atv kapılarına dayanan, Sabah gazetesi ilan servisinde bilmedikleri terimleriyle boğuşan (ve sayamadığım diğerleri) arkadaşların bir adım öne çıkması da kimseyi rahatsız etmesin. Çünkü bu rahatsız olacak değil, gurur duyulacak birşey...
Şimdi gelelim 'temiz ekran'a. İmza kampanyası olayını gerçekleştiriyoruz. Gülşah (hot_coutre) beklentilerin yazıldığı mesajları topluyor, bir de ön yazı olacak. burada göstereceğiz. Önemli olan ön hazırlıkları yapmak. İstanbul ve Ankara'da sorun yok gibi ama diğer illerden, farklı bölgeleri kapsayacak şekilde imza toplama izni alabilecek 18 yaş üstü arkadaşlara ihtiyacımız var. Bu kişinin standda durması gerekmiyor. Lütfen bu konuyu biraz hızlandıralım, çünkü iznin alınması 3-5 gün sürüyor. Farklı illerde olup, bize destek verebilecek arkadaşlar lütfen yazın buraya... Trabzon, Rize, Diyarbakır, Adana... öyle bir imza toplayalım ki bu ülkenin tüm bölgelerini temsil etsin...

viya
08-01-07, 22:55

mesela bu hanım benim bizimkilerden:))) öptüm seni, frekansdaşım (artık var böyle bir kelime... ben uydurudum... az önce...)

elyz
08-01-07, 22:58

banane özel bilmem ben..genelden anlatırım:img-pilot

hot_coutre
08-01-07, 23:00
Arkadaşlar bizim oralarda bir laf vardır. 'hiç BİZ ile BİZİMKİLER bir olur mu?' diye.. Burada herkes BİZ dir ama bazı insanların birbirine daha yakın olması da normal. Ama bu işleri başaran ve başaracak olan BİZ iz. yani herbirinizin dahil olduğu grup. herşeyin altında 'Erkekler Ağlamaz Destek Kampanyası Grubu' imzası var. Bu grubun dile getirdiğine yürekten inanıyor ve bunun için az, çok birşey yapmuşsanız siz bu imzada varsınız demektir. Ama fiilen işin içinde yer alan, işini gücünü bırakıp atv kapılarına dayanan, Sabah gazetesi ilan servisinde bilmedikleri terimleriyle boğuşan (ve sayamadığım diğerleri) arkadaşların bir adım öne çıkması da kimseyi rahatsız etmesin. Çünkü bu rahatsız olacak değil, gurur duyulacak birşey...
Şimdi gelelim 'temiz ekran'a. İmza kampanyası olayını gerçekleştiriyoruz. Gülşah (hot_coutre) beklentilerin yazıldığı mesajları topluyor, bir de ön yazı olacak. burada göstereceğiz. Önemli olan ön hazırlıkları yapmak. İstanbul ve Ankara'da sorun yok gibi ama diğer illerden, farklı bölgeleri kapsayacak şekilde imza toplama izni alabilecek 18 yaş üstü arkadaşlara ihtiyacımız var. Bu kişinin standda durması gerekmiyor. Lütfen bu konuyu biraz hızlandıralım, çünkü iznin alınması 3-5 gün sürüyor. Farklı illerde olup, bize destek verebilecek arkadaşlar lütfen yazın buraya... Trabzon, Rize, Diyarbakır, Adana... öyle bir imza toplayalım ki bu ülkenin tüm bölgelerini temsil etsin...

Buket çok haklısın bir an önce başlamak lazım!!! Son derece ses getiren bir kampanya olur bu eğer yurdun dört bir yanında başlarsak!! Medya bir kere haber yapsa patırtıyı kopardık demektir. Belki biraz üşürüz belki yoruluruz ama inanın sonuçlar içimizi ısıtır. Diken üzerinde tv izlemekten kurtulacağız. Ekranlar çöplüğe dönmeyecek böylece.. Umarım katılım beklenenin üstünde olur!!

pekhüm
08-01-07, 23:02
şişşşttt...şimdi kimse konuşmasın ben 5 dk çıkıyorum bu sayfalarr ilerlleeemiiiiceeekkk o kadarrr..
anlaşıldı mııı?????:img-cool2 :img-cool2

hot_coutre
08-01-07, 23:03

Emel bi kere öpiim barışalım ve Elif fıkra anlatmasın nolur:icon_whis
:love05:

anything
08-01-07, 23:03
şişşşttt...şimdi kimse konuşmasın ben 5 dk çıkıyorum bu sayfalarr ilerlleeemiiiiceeekkk o kadarrr..
anlaşıldı mııı?????:img-cool2 :img-cool2

anlaşıldı cnm..

Arkadaşlar konuşun konuşabildiğiniz kadarr.....:img-hyste :img-hyste :img-hyste

yengecs
08-01-07, 23:04
Bizimkiler diye bi dizi vardi zamaninda cok severdik hani.. hatirlarsaniz dizide bastan tirnaga herkes bizimkiler'i kapsiyodu.. buda burda gecerli iste =).

Soyle bi durum var insanlarin rahatsiz olmasi bu yuzden.. artik diziden cok arkadasliklar konusuldugundan dolayi insanlar dislandigini dusunuyorlar. Iyide artik dizi suan icin tekrar yayina getirilip getirilmiyecegi kesinlesmemis, insanlar konusacak ne bulucak baska. Ayrica "simarik tavirlar sergileniyo" demis bi arkadas.. onada ben soyle soyleyebilirim. Kimse canini SIKMASIN o kahvaltida bende olsam bende simariridim.. daha dogrusu soyle demek lazim, "sevincimi paylasirdim" ;)

Hayatta onca uzulucek sey varken kafaya takilicak sey degil bunlar.. biraz empati(anlayis) ile hersey yoluna girer zaten.

anything
08-01-07, 23:04

evet lütfen barışında elif fıkra anlatmasın.....

pekhüm
08-01-07, 23:07
anlaşıldı cnm..

Arkadaşlar konuşun konuşabildiğiniz kadarr.....:img-hyste :img-hyste :img-hyste

evet begümcm çok güzel anlamışsın teprik ederim seniii bravooo:happy0064 :happy0064 :happy0064 dönüşte görüşcezzz....:img-cool2

gulshahk
08-01-07, 23:08

ya arkadaşlar bi tabir var yok yok siz onu kesin bilmiyosunuz duran arının kovanın çöp sokma derler kızcağız çok saygıdeğer arkadaşımız elifimizzin zaten fıkra anlatmaya niyeti yokki dimi elif?

anything
08-01-07, 23:12
evet begümcm çok güzel anlamışsın teprik ederim seniii bravooo:happy0064 :happy0064 :happy0064 dönüşte görüşcezzz.... :img-cool2

:) görüşelim cnm bn burdayım :img-cool2

taz_35
08-01-07, 23:12

madem yoğun istek var peki barışalım

ha bu arada nerdeyse unutuyodum size bir fıkra anlatıyyım mı ehe ehe kurtuldum sandınız dimi

anything
08-01-07, 23:14
madem yoğun istek var peki barışalım

ha bu arada nerdeyse unutuyodum size bir fıkra anlatıyyım mı

ehe ehe kurtuldum sandınız dimi, demekle olmaz size bir fıkra anlatayım mı??? :img-pilot

hot_coutre
08-01-07, 23:15

Buket çok haklısın bir an önce başlamak lazım!!! Son derece ses getiren bir kampanya olur bu eğer yurdun dört bir yanında başlarsak!! Medya bir kere haber yapsa patırtıyı kopardık demektir. Belki biraz üşürüz belki yoruluruz ama inanın sonuçlar içimizi ısıtır. Diken üzerinde tv izlemekten kurtulacağız. Ekranlar çöplüğe dönmeyecek böylece.. Umarım katılım beklenenin üstünde olur!!

Eveeettt bu konuda yorumlarınızı bekliyoruuzzz ne dersinizz can'larrr:happy0064

gulshahk
08-01-07, 23:15
Eveeettt bu konuda yorumlarınızı bekliyoruuzzz ne dersinizz can'larrr:happy0064

ben varım desem yeterli olur sanırım aslında söylemesem bile biliyorumki gelip kolumdan çeke çeke götürür benii streom sağolsun kurcazz zaten onunla bi organizasyon şirketi
eylemleriniz itina ile yapılır diycezz

elyz
08-01-07, 23:17
ay durun ben kaçırdım olayı gelcem şimdi..

yengecs
08-01-07, 23:17
Arkadaslar.. yaptiginiz kampanyalar ne oldu.. takip edemedim ama sanirim hersey durmus vaziyette.. bilgilendirirseniz sevinirim.

hot_coutre
08-01-07, 23:19
ben varım desem yeterli olur sanırım aslında söylemesem bile biliyorumki gelip kolumdan çeke çeke götürür benii streom sağolsun kurcazz zaten onunla bi organizasyon şirketi
eylemleriniz itina ile yapılır diycezz

E senin kurtuluşun yok mecburen zira sesim çıkmıyo sen yokken biliyosun:img-wink: ama zaten ben de varım diceeni biliyodum:)

gulshahk
08-01-07, 23:20
Arkadaslar.. yaptiginiz kampanyalar ne oldu.. takip edemedim ama sanirim hersey durmus vaziyette.. bilgilendirirseniz sevinirim.

şu an için beklemediyiz yaptıklarımız sonucu ilgili yerlere sesimizi duyurabildik şu aşamada yapabilecek bi şeyimiz yok herşeyi anlatan yaılı bi açıklama bekliyoruz eğer ki bu açıklama gelmezse yeniden delilikler düşünürüz pes etmek yok tabii ki
bu arada böyle olaylara bir daha maruz kalmamak amacıyla temiz ekran kampanyası düzenliyoruz ve reyting cihazlarının bulunduğu ev ler açıklansın bizi kim temsil ediyo görelim diyoruz

hot_coutre
08-01-07, 23:21

Bkz. sayfa 117 yazı sahibi: viya ya da bkz.sayfa 118 yazı sahibi: hot_coutre&viya&gulshahk :)

elyz
08-01-07, 23:24

ya noluyoruz benim fıkaralarımı beğeniyodunuz amaa:img-pilot

elyz
08-01-07, 23:26
Ben yapılacak her olayda varım diyoruuumm...ve noktayı koyuyorum arkadaşlarrr...
yeter oturduğumuz aaa...

anything
08-01-07, 23:27
Ben yapılacak her olayda varım diyoruuumm...ve noktayı koyuyorum arkadaşlarrr...

ben de sana helal olsun diyorum....
Bende elimden gelen herşeyi yapmaya hazırım arkadaşlar...

hot_coutre
08-01-07, 23:30
Pekiii herkes hazır olduğuna göre bir hareket planı hazırlayalım olmaz mı?? Kimler ne zaman ve nerelerde bu izni alabilirler ne kadar vakit ayırabilirler bunları yazalım mı? Mesela ben başlayayım.. Ben cumartesi ve pazar öğleden sonrasını ayırabilirim bu işe Kadıköy'de!!

pekhüm
08-01-07, 23:30
:) görüşelim cnm bn burdayım :img-cool2

geldimmm canmm sen bana bişemi diodunn bakim hııı????:img-pilot

bende varım tabikiii..üşümemek için kalın giyinin arkadaşlar ;):icon_whis

elyz
08-01-07, 23:33
Biz Ankara grubu bir araya gelelim önce..herkese uygun bi gün belirleriz..burdan duyururuz zaten..

yengecs
08-01-07, 23:34
Tesekkurler arkadaslar..

Temiz ekran kampanyasi umarim bi fayda saglar.. bundan seneler once diziler hakkinda konusulurken bi cogunu bilmedigim icin kendimi suclardim hani ne kadar az televizyon takip ediyorum diye.. oysaki ben istemeyerekte olsa cok daha mantikli davranmisim her onume konulani seyretmeyerek. O zamanlardan bu yana, ne kadar senedir boyle tam olarak bilemiyorum cunku cok fazla televizyon seyretmem ama o kadar cok dizi yayinlandiki artik haddi hesabi yok. Bu kadarina insan artik pes diyo.. ve sadece rating icin yarisan kanallari gorup ic yuzlerini ogrenincede insanin midesi bulaniyo!

Hep diyorum ve diyecegimde sanirim.. insanlari bi yone yonlendirmesini cok iyi biliyo medya ve tabi .. digerleri.

yolcu755
08-01-07, 23:34
konuyla ilgili naçizane görüşüm de şudur; bu çapta bir kampanya için bir stk ile işbirliği yapmanın önemli olabileceğini düşünüyorum. yani bir çağdaş yaşamı destekleme derneğine bu konunun önemini anlatıp yanımıza çekebilirsek, önemli bir kazanım elde etmiş oluruz.

belki aksiyon alımını biraz uzatabilir ama neticede acelemiz de olduğunu sanmıyorum... bu ekran bir günde kirlenmediği gibi bir günde de temizlenmeyecektir. bu her ahvale uzun soluklu bir koşu, ne kadar sağlam başlanırsa o kadar iyi olur.

taz_35
08-01-07, 23:36
Biz Ankara grubu bir araya gelelim önce..herkese uygun bi gün belirleriz..burdan duyururuz zaten..

hmm aynı şeyi izmir grubu için de ben önerebilir miyim acaba

viya
08-01-07, 23:36
Pekiii herkes hazır olduğuna göre bir hareket planı hazırlayalım olmaz mı?? Kimler ne zaman ve nerelerde bu izni alabilirler ne kadar vakit ayırabilirler bunları yazalım mı? Mesela ben başlayayım.. Ben cumartesi ve pazar öğleden sonrasını ayırabilirim bu işe Kadıköy'de!!

yazan arkadaşlarıma teşekkürler. bu kişilerin görev alacağını adımız gibi biliyoruz. başka arkadaşlarımız da olamaz mı acaba???? mesela bunu sadece sokak olarak düşünmeyin...
üniversitede okuyan, idareden izin alıp okulda bu kampanyayı yürütebilecek kişiler de olabilir???

taz_35
08-01-07, 23:38
konuyla ilgili naçizane görüşüm de şudur; bu çapta bir kampanya için bir stk ile işbirliği yapmanın önemli olabileceğini düşünüyorum. yani bir çağdaş yaşamı destekleme derneğine bu konunun önemini anlatıp yanımıza çekebilirsek, önemli bir kazanım elde etmiş oluruz.

belki aksiyon alımını biraz uzatabilir ama neticede acelemiz de olduğunu sanmıyorum... bu ekran bir günde kirlenmediği gibi bir günde de temizlenmeyecektir. bu her ahvale uzun soluklu bir koşu, ne kadar sağlam başlanırsa o kadar iyi olur.

bu çok iyi bir fikir size katılıyorum elbetteki acelemiz yok önemli olan amacımızı en etkin biçimde gerçekleştirebilmek bu sebeple bizim gibi bu yapımlardan şikayetçi insanları yanımıza çekmeliyiz

fevkalbeser
08-01-07, 23:43
yazan arkadaşlarıma teşekkürler. bu kişilerin görev alacağını adımız gibi biliyoruz. başka arkadaşlarımız da olamaz mı acaba???? mesela bunu sadece sokak olarak düşünmeyin...
üniversitede okuyan, idareden izin alıp okulda bu kampanyayı yürütebilecek kişiler de olabilir???

İmza toplama işi nasıl yapılıyor ayrıntılı anlatır mısınız.
Ayrıca bana biraz müsade verin, evlerden ırak olsun bir yakınımın ölüm haberini bekliyorum.

viya
08-01-07, 23:46

bunu bende düşündüm ama uygun olmadığı kanısındayım. süre bir yana bu kampanyanını en önemli yanı bence en çekirdekteki kişilerin, yani izleyicinin oluşturduğu saf bir grubun bunu yapmaya çalışması, stk işin içine girdiğinde bu bu çekirdek grubun değil onların kampanyası olacak. ama yanlış anlaşılmasın bu bizim projemiz anlamında değil. bu 'olayın altındaki anlamı azaltır' kaygısı. bizim bunu yapmamız stk ların da bunu yapmamaları anlamına gelmez. dediğin gibi bu uzun soluklu bir koşu ve herkes her zaman dahil olabilir.

yolcu755
08-01-07, 23:46
İmza toplama işi nasıl yapılıyor ayrıntılı anlatır mısınız.
Ayrıca bana biraz müsade verin, evlerden ırak olsun bir yakınımın ölüm haberini bekliyorum.

ne zor bir durum bu yarabbim... allah sabir versin sizlere....

zanaitta
08-01-07, 23:49
kampanya var dediler koştum geldim...
eskileri mandala sayıyor musunuz?
( :dito ya kusura bakmayın, ciddi konular konuşuyorsunuzdur kesin... Ben bir köşeye çekilip okuyayım hepsini )

pekhüm
08-01-07, 23:50
arkadaşlar şöyle bişeyde yapabiliriz belki yani olurmu bilmiyorum ona siz karar verin ben fikrimi söylemiş oliyim.."temiz ekran" başlığıyla ilgili bi metin düzenleyelim ve bunlar mail yoluyla msn listemizdeki arkadaşlarımıza gönderelim mutlaka geri dönenler olucaktır hem Türkiye nin dört bi yanından katılımıda bi şekilde sağlamış oluruz akmasada damlayabilir imzalar mailler birleşince elimizde baya bi katılım olmuş olurne dersiniz??? ;)

gulshahk
08-01-07, 23:51
şebnem ablaaaaa
hoşgeldiniz
ne iyi ettiniz de geldiniz
bize yaşattığız o muhteşem günden sonra size teşekkür etme imkanımız oldu
herşey için hepinize çoookkk teşekkürler
biz hala rüyada gibiyiz
hala daha ayaklarımız yere basmıyo inanın

elyz
08-01-07, 23:51
bunu bende düşündüm ama uygun olmadığı kanısındayım. süre bir yana bu kampanyanını en önemli yanı bence en çekirdekteki kişilerin, yani izleyicinin oluşturduğu saf bir grubun bunu yapmaya çalışması, stk işin içine girdiğinde bu bu çekirdek grubun değil onların kampanyası olacak. ama yanlış anlaşılmasın bu bizim projemiz anlamında değil. bu 'olayın altındaki anlamı azaltır' kaygısı. bizim bunu yapmamız stk ların da bunu yapmamaları anlamına gelmez. dediğin gibi bu uzun soluklu bir koşu ve herkes her zaman dahil olabilir.

aslında bende böyle düşünmüştüm bubu ..söyleyeceklerimi senden duydum gibi oldu..

anything
08-01-07, 23:52
Şebnem Hanım hoşgeldiniz..........
Nasılsınız?????
Dün için çok teşekkürler Şebnem hanım harika bir gündü....

fevkalbeser
08-01-07, 23:52
ne zor bir durum bu yarabbim... allah sabir versin sizlere....

Sağol. En çok kızına sabır versin ve artık 'Allah kurtarsın' diyoruz

hot_coutre
08-01-07, 23:53
arkadaşlar şöyle bişeyde yapabiliriz belki yani olurmu bilmiyorum ona siz karar verin ben fikrimi söylemiş oliyim.."temiz ekran" başlığıyla ilgili bi metin düzenleyelim ve bunlar mail yoluyla msn listemizdeki arkadaşlarımıza gönderelim mutlaka geri dönenler olucaktır hem Türkiye nin dört bi yanından katılımıda bi şekilde sağlamış oluruz akmasada damlayabilir imzalar mailler birleşince elimizde baya bi katılım olmuş olurne dersiniz??? ;)

Begüm cidden güzel fikir hazır bir mail listemiz var nasılsa bravooooooooo:img-clapp

pekhüm
08-01-07, 23:53
kampanya var dediler koştum geldim...
eskileri mandala sayıyor musunuz?
( :dito ya kusura bakmayın, ciddi konular konuşuyorsunuzdur kesin... Ben bir köşeye çekilip okuyayım hepsini )

yalan diil gerçekten duydu koştu geldi :):):img-hyste

taz_35
08-01-07, 23:54

ben olaya bu açıdan bakmamıştım evet haklısın bu anlamını kaybeden bir kampanya olur o zaman

hot_coutre
08-01-07, 23:56
Ablacımmmmmmmmmm hoşgeldinizz:img-in_lo
Sizi burada görmek çok güzell.. Pazar günü muhteşem zaman geçirdik, aile gibiydik! Başta siz olmak üzere sanatçılarımıza yürekten teşekkürlerr:happy0064

(Siz olmasaydınız bu buluşma olmazdı o yüzden sanırım biraz adam kayırma yaptım ama kimse kızmaz sanırım:))

pekhüm
Begüm cidden güzel fikir hazır bir mail listemiz var nasılsa bravooooooooo:img-clapp

saol canım nacizane fikrim arada bi kafam çalışıyo :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-pilot

yolcu755

aslinda biri veya oteki olmak veya biri digerini beklemek zorunda degil... ben arka planda CYDD destek olur mu diye arastirabilirim sizce bir mahsuru yoksa... bir yandan da planlar sanki boyle birsey hic yokmus gibi devam edebilir.

zanaitta
08-01-07, 23:58

hmmm okudum geldim...
Çok isterim bir şeyler yapmak.. Eğer acelemiz yoksa 25 ocak sonrası elimden geleni ardıma koymam ama 25 ocak'a kadar çok kritik bir dönem benim için midyat'a prince giderken, evdeki bulgurdan olmak misali hala lise diplomasıyla kalakalırım ortada... Sonrasında " "temiz ekran" a kavuştuk madem vasıfsız eleman çalıştırmayız kardeşim bahanesiyle" bu sektörde bile iş bulabilemem...
Şartlarım bunlardır, haftada 4 gün dublaj dahil misali :img-wink:

savasava
08-01-07, 23:59
merhaba arkadaşlarım
size merhaba demek çok güzel
kahvaltı ekibinin dışındakiler gücenmesin diye onlara da bir merhaba demek istedim
geçmiş sayfaları okumak çok uzun sürdü ama 1 sa içinde de bitirdim :)
kaynatmışsınız ortalığı yine
gerginlikleri de halletmişsiniz aranızda ne güzel!
viya cığımızın o gzel özür mesajını görmeyen arkadaşlarımıza da taşısanız ne iyi olur böyle zamanlarda
arkadaşlar
kaışmak gibi olmasın ama stk ile işbirliği içine girmeniz konusunda size öneride bulunmak isterim
Atatürk' ün kurduğu bir kuruma ne dersiniz?
Türk Kadınlar Birliği (TKB) ile iletişime geçseniz ne kadar anlamlı olur bir düşünün!
temiz ekran kampanyanız temiz ilkeleri arkasına alarak kuvvetlensin isterim
ülkenin tam da seçimler öncesi kargaşada ihtiyacı olan ilerici-laik-devrimci ilkelerine siz de bu hassasiyetinizle başka bir yönden destek olmuş olursunuz
sizler destek ararken destek veren bir durumda da olabilirsiniz
TKB nin çocuklar (özellikle ilköğretim düzeyindekiler) için ne kadar uğraştığını bilmelisiniz
ayrıca sanat ve sanatçılarla ilgili hassasiyetlerini de ben aktarmış olayım isterim
forumdaki akıl ve ruh üstünlüğünüzü Atatürk'ün çocukları olduğunuzu da herkese hatırlatarak temiz ekranınızı böyle şerefli bir kurumla işbirliği içinde yapmanız inanın bana çok guru duyulacak bir ses getirecektir
eğer siz de uygun görürseniz TKB ile iletişim kurmanın doğruluğunu sizelere bağlantınızı kurmak konusunda her yardımda bulunacağımdan kuşku duymayın
tüm sevgimle hepinizi kucaklarım

pekhüm
08-01-07, 23:59
hiii kim gelmişş Şebnem ablacım hoşgeldiinnnn...nasıl özledikk senii anlatamamm...:img-in_lo :img-in_lo hiç gelmiceksin sandım ben yaaa...korkutma bizi :icon_sorr :img-blush nasılsıınn iyimisinn???gerçekten mükemmel bi gün yaşattınız bize çook ama çook teşekkür ederiz..hayatımdaki en güzel günlerden biriydi bian hiçbitmesin istedim... :img-in_lo

yolcu755
09-01-07, 00:00
ben olaya bu açıdan bakmamıştım evet haklısın bu anlamını kaybeden bir kampanya olur o zaman

anlam kaybina katilmiyorum; neticede hareketin anlami kimin yaptigindan degil hareketin tastamam kendisinden geliyor bence... ama demokrasiye inaniyorum; her zaman isime yaramasa da:)

genel olarak faydadan cok zarar getirecegine inandiginiz bir fikirse burada birakabiliriz tartismayi...

gulshahk
09-01-07, 00:03
merhaba arkadaşlarım
kahvaltı ekibinin dışındakiler gücenmesin diye onlara da bir merhaba demek istedim
viya cığımızın o gzel özür mesajını görmeyen arkadaşlarımıza da taşısanız ne iyi olur böyle zamanlarda
arkadaşlar
kaışmak gibi olmasın ama stk ile işbirliği içine girmeniz konusunda size öneride bulunmak isterim
Türk Kadınlar Birliği (TKB) ile iletişime geçseniz ne kadar anlamlı olur bir düşünün!
ülkenin tam da seçimler öncesi kargaşada ihtiyacı olan ilerici-laik-devrimci ilkelerine siz de bu hassasiyetinizle başka bir yönden destek olmuş olursunuz
TKB nin çocuklar (özellikle ilköğretim düzeyindekiler) için ne kadar uğraştığını bilmelisiniz
ayrıca sanat ve sanatçılarla ilgili hassasiyetlerini de ben aktarmış olayım isterim
forumdaki akıl ve ruh üstünlüğünüzü Atatürk'ün çocukları olduğunuzu da herkese hatırlatarak temiz ekranınızı böyle şerefli bir kurumla işbirliği içinde yapmanız inanın bana çok guru duyulacak bir ses getirecektir
eğer siz de uygun görürseniz TKB ile iletişim kurmanın doğruluğunu sizelere bağlantınızı kurmak konusunda her yardımda bulunacağımdan kuşku duymayın

ablamız bizim işte yaa ihityacımız olduğu her an yanımızda
öneriniz ve destekleriniz için teşekkürler
konuşalım bence bu konuyu güzel bir fikir

hot_coutre
09-01-07, 00:04
merhaba arkadaşlarım
arkadaşlar

Ablacım karışmak ne demek sizin bizim üzerimizde hakkınız var..gecelerce bizlerle burada sabahladınız hepimizle ilgilendiniz nolur demeyin böyle..:img-in_lo

Ayrıca verdiğiniz çok ince ve harika bir fikir!! Bunun için mutlaka bir çalışma yapalım. Bubu'm yazı hazırlıyor bu yazının bir örneğini kapak yazısı ile onlara ulaştırabilir destek isteyebiliriz.. Sonra da bizden1 ya da 2 temsilci yüzyüze görüşmeye gider.. Olmaz mı?

sevgi86
09-01-07, 00:04
aslinda biri veya oteki olmak veya biri digerini beklemek zorunda degil... ben arka planda CYDD destek olur mu diye arastirabilirim sizce bir mahsuru yoksa... bir yandan da planlar sanki boyle birsey hic yokmus gibi devam edebilir.

ben zaten ÇYDD pek aktif olmasam da üyeyim
teyzem ayvalık şubesinde faal şu anda
eğer böyle bir düşünce varsa ben de bir el atabilirim
ama fikir senden çıktı ilk sen sor istersen

elyz
09-01-07, 00:05
merhaba arkadaşlarım
arkadaşlar
Merhaba Şebnem ablacım..sizi burda görmek çok iyi geliyo..hele ki pazar günü sizlerle olabilme şansı bulamaışken...iyisiniz değilmi?
öneriniz için de çok teşekkürler..çok anlamlı.. sizin gibi..
sevgilerimi gönderiyorum..

yolcu755
09-01-07, 00:06
merhaba arkadaşlarım

sebnem hanim merhaba, size hitaben ilk defa yaziyorum o yuzden oncelikle merhaba demek istedim...

ben ilk defa duyuyorum bu kurumu, ogrenmek bile heyecanlandirdi beni, tesekkurler bilgi icin... forum ahalisinin yorumlarini bekliyorum... eger stk ile isbirligi konusunda cekinceleri asabilirsek bence de onemli kazanimlar elde edibiliriz...

pekhüm
09-01-07, 00:07
merhaba arkadaşlarım
arkadaşlar

sen yanımızda olduktan sonra neden olmasın Şebnem ablacm;)bencede çok güzel bi fikir teşekkür ederiz ablacm..:img-blush

yolcu755
09-01-07, 00:08
ben zaten ÇYDD pek aktif olmasam da üyeyim
teyzem ayvalık şubesinde faal şu anda
eğer böyle bir düşünce varsa ben de bir el atabilirim
ama fikir senden çıktı ilk sen sor istersen

hazir bir kontagin varsa lutfen kullanalim, tabii oncelikle forumdan bir karar cikmasini beklemek lazim.. sonra hangi yoldan en hizli ilerleyeceksek odur dogru olan...

taz_35
09-01-07, 00:09
anlam kaybina katilmiyorum; neticede hareketin anlami kimin yaptigindan degil hareketin tastamam kendisinden geliyor bence... ama demokrasiye inaniyorum; her zaman isime yaramasa da:)

genel olarak faydadan cok zarar getirecegine inandiginiz bir fikirse burada birakabiliriz tartismayi...

hmm anlam kaybı yanlış kelime haklısn demek istediğim şuydu bu kampanya başka bir yerde konum olarak burda sahiplenmekten bahsetmiyorum
şu ana kadar seyircilerin başlattığı en etkin ve de umarım verimli kampanya bu ve şimdi bunu bir kurumun adı altına sokmak ciddi bir karar anlatmaya çaıltığım buydu yoksa elbette ki amacımız "temiz ekran" kimin adıyla yapıldığı çok ta önemli değil ama bana göre izleyiclerin seçimini izleyiceler yani sözüm ona azınlıklta kalan seyirciler protesto ederse daha manidar olurmuş gibi geldi ama ben destek olurum herzaman ki gibi

sahracı
09-01-07, 00:11
yatmadan bi bakıyım dedim iyiki de bakmışışm şebnem ablam burdaymış...

taz_35
09-01-07, 00:11
merhaba arkadaşlarım
arkadaşlar
size hoşçakalın diyemedim diye çok üzüldüm ama neyse ki merhaba diyebildim
nedemek karışmak gibi olmak siz de bu ailenin bir parçasısınız ve bizim sizin klavuzluğunuza her zaman ihtiyacımız olucaktır eminim hep beraber kampanyamız için en doğru kararı alırız

meryemce84
09-01-07, 00:12
İyi geceler herkese..
Boş durmamışsınız arkadaşlar..
Yeni planlar var sanırım.
Bana kısaca özetlerseniz sevinirim.
Yapabileceğim bişeyler varsa seve seve yaparım.:img-wink:

Ben hiç öyle dermiyim canım.Zaten beğendiğini söylemiştin çok teşekkür ederim.

Şebnem Hanım hoşgeldiniz sefalar getirdiniz iyisiniz inşallah..

viya
09-01-07, 00:17

yanlış anlaşılmayayım dedim ama geç kaldım sanırım... ben böyle bir işbirliğinin zarar getireceğine inanmıyorum öyle de demedim. bu mesajın en alttan ve en örgütsüz birimden gitmesi ile alakalı bişey. İnsanları şaşırtan ve konuya ilgisini çeken de bu. Mesela o ilanı bir sivil toplum örgütü vermiş olsaydı; evet, zaten işleri bu, kamuoyunun hakkını arıyorlar denilecekti. Ama birbirini tanımayan izleyicinin fon oluşturup vermesi daha farklı bir anlam taşıyor. Tek kastım bu.

elyz
09-01-07, 00:19
Peki TKB 'nin merkezi İstanbul'mu Şebnem ablacım...yani görüşme için..Eğer Ankaraysa bu konuda Ankara timi olarak yardımcı olabiliriz..

savasava
09-01-07, 00:19
sebnem hanim merhaba, size hitaben ilk defa yaziyorum o yuzden oncelikle merhaba demek istedim...

ben ilk defa duyuyorum bu kurumu, ogrenmek bile heyecanlandirdi beni, tesekkurler bilgi icin... forum ahalisinin yorumlarini bekliyorum... eger stk ile isbirligi konusunda cekinceleri asabilirsek bence de onemli kazanimlar elde edibiliriz...

merhaba sana da
ve hoşgeldin aramıza
inceliğin için de ayrıca teşekkür ederim
bu kurum dediğim gibi ülkemizde kurulan ilk sivil kurumdur ve Atatürk tarafından kadınlarımız için kurulmuştur
kadınların ne önemli bir kudrete sahip olduğunu bizzat kendisi böyle bir kurumun kuruculuğunu yaparak anlatmak istemiştir
kuruluşu elbette ilk siyasi partimiz chp ile aynı zamanlara denk düşer
onurlu ve titiz bir kurum olduğunu söylememe gerek bile yok
şunu da belirtmek isterim,
stk lar la birlikte çalışma fikri çok yapıcı sonuçlar getirebilir sizlere
ve tabii bütün izleyicilere
bu da sayenizde gerçeklecek belli ki
önemli olan tek şey;
gerçekten ne istediğimizi ve onu nasıl elde edeceğimizi bilmek
ve yanımıza doğru-dürüst-temiz-çıkarsız-ilkeli yandaşlar almak
çydd de bunlardan biri
Atatürkçü Düşünce Derneği de
Çağdaş Eğitim Vakfı da
neden bunları sayıyorum?
elbette anlamışsınızdır arka arkaya dizdiğim için
çocuklar ve gençler için
en önemle üstünde durmamız gereken kesim onlar
tv de izledikleri herşeyden hepimiz sorumluyuz
ben sanatçı olarak,bir çocuğa-gence sunmaktan çekineceğim hiçbirşeye evet demeyerek -güya üstüme düşeni- yapıyorum
ancak,kim farkında ki bunun?
benim ve benim gibi birçok arkadaşımın oynamadığı binlerce dizi var
onlar ne olacak?
işte onları da siz temizleyeceksiniz
inanıyorum ki yapacaksınız
ben de sizi alkışlayacağım
bugüne kadar aldığım bütün alkışları bu kez gerçek sahiplerine iade edeceğim sayenizde
gözlerin(-iz) den öperim

sahracı
09-01-07, 00:22
çok iyi düşünmeli ve araştırmalıyız arkadaşlar. bu çok da küçükçaplı bişey değil çünkü..enine boyuna düşünmeli araştırmalı ve adımlarımızı öyle atmalıyız...

savasava
09-01-07, 00:24
Peki TKB 'nin merkezi İstanbul'mu Şebnem ablacım...yani görüşme için..Eğer Ankaraysa bu konuda Ankara timi olarak yardımcı olabiliriz..

canım elifciğim,
genel merkez ankara da olmalı ama istanbul daki de merkez binası bildiğim kadarıyla
istediğin bunu öğrenmek olsun,hemen size bilgi veririm yarın
ama hiç farketmez neresi olduğu
istersen sen de bir araştır bakalım
bir yazı hazırlayın önce-zaten yapmayı planladığınızı görüyorum- sonra siz hangi adresi uygun bulursanız bana bildirin yeter
hemen yanınıza koşar sizi kolarımın arasına alır girerim gereken kapıdan içeri:good:

yolcu755
09-01-07, 00:25
yanlış anlaşılmayayım dedim ama geç kaldım sanırım... ben böyle bir işbirliğinin zarar getireceğine inanmıyorum öyle de demedim. bu mesajın en alttan ve en örgütsüz birimden gitmesi ile alakalı bişey. İnsanları şaşırtan ve konuya ilgisini çeken de bu. Mesela o ilanı bir sivil toplum örgütü vermiş olsaydı; evet, zaten işleri bu, kamuoyunun hakkını arıyorlar denilecekti. Ama birbirini tanımayan izleyicinin fon oluşturup vermesi daha farklı bir anlam taşıyor. Tek kastım bu.

yoo anliyorum aslinda, veya belki de anladigimi saniyorum diyeyim... hayatta hic birsey sadece arti veya eksi getirmiyor; hep bir kombinasyonla geliyor... ve ben stk katiliminin artisi ile eksisini tarttigimda artilari daha cok olur gibi geliyor bana... biraz daha orgutlu faaliyetlere inandigimdan belki... yillardir TEGV'de calisiyorum ve gerceklestirilenleri gormek beni cok mutlu ediyor...

elyz
09-01-07, 00:29
canım elifciğim,
genel merkez ankara da olmalı ama istanbul daki de merkez binası bildiğim kadarıyla
istediğin bunu öğrenmek olsun,hemen size bilgi veririm yarın
ama hiç farketmez neresi olduğu
istersen sen de bir araştır bakalım
bir yazı hazırlayın önce-zaten yapmayı planladığınızı görüyorum- sonra siz hangi adresi uygun bulursanız bana bildirin yeter
hemen yanınıza koşar sizi kolarımın arasına alır girerim gereken kapıdan içeri:good:

tamam,bende araştırayım..
İstanbul belki daha akıllıca olur ... daha faydası olucaksa eğer 2 merkezdende yürütürüz ...:good:

sahracı
09-01-07, 00:30
herkes ufak çaplı bi araştırsın o zaman. hangi kurumlar nasıl çalışır nelere destek verir vs..burda kararlaştırırız sonra..

sevgi86
09-01-07, 00:30

20 aralık diye kararlaştırmıştık en son öyle hatırlıyorum

sevgi86
09-01-07, 00:31
hazir bir kontagin varsa lutfen kullanalim, tabii oncelikle forumdan bir karar cikmasini beklemek lazim.. sonra hangi yoldan en hizli ilerleyeceksek odur dogru olan...

teyzem var dediğim gibi ama artık gerek kalmadı TKB de karar kılındı gibi
ben de onu bir soruşturayım o zaman

Türk Kadınlar Birliği G.M.K Bulvarı No:94/3 Da:3 Maltepe Ankara Tel: (312) 231-1640 Fax: (312) 427-4423

bu ankaradki merkezi adresi ve irtibat numaraları

taz_35
09-01-07, 00:32
yoo anliyorum aslinda, veya belki de anladigimi saniyorum diyeyim... hayatta hic birsey sadece arti veya eksi getirmiyor; hep bir kombinasyonla geliyor... ve ben stk katiliminin artisi ile eksisini tarttigimda artilari daha cok olur gibi geliyor bana... biraz daha orgutlu faaliyetlere inandigimdan belki... yillardir TEGV'de calisiyorum ve gerceklestirilenleri gormek beni cok mutlu ediyor...

anlıyorum ki örgütlü çalışmalara aşinasınız dediğiniz gibi hep birlikte araştırılır ve karar verilir ve benim görüşüm bir stk ya onay verileceğinden yana böyle bir durum söz konusu olduğunda herkes üzerine düşeni yapar elbetteki ben de yaparım benim çekincem kampanyanın bir tekele girmesiydi ama sanrım bu konu hakkında benden daha fazla bilgi sahibi insanlar var ki benim bilgim gerçekten çok azdır o halde sözü sizlere bırakmam sanırım daha doğru çalışmalarınızı merakla bekliyorum ve alınan karar sonunda destek olmak için burda olucam her zamanki gibi

elyz
09-01-07, 00:32
20 aralık diye kararlaştırmıştık en son öyle hatırlıyorum

evet canım..eğer sakıncası olmaz derseniz biraz daha öne alabiliriz..herkese uyarsa...

yolcu755
09-01-07, 00:33
ben sanatçı olarak,bir çocuğa-gence sunmaktan çekineceğim hiçbirşeye evet demeyerek -güya üstüme düşeni- yapıyorum

tesekkur ederim, hosbuldum... aslinda cekimser bir uyeyi sonunda aktive etti forum diyelim :)

bu arada kendi katkinizi bu kadar hafife almamanizi rica edecegim sizden pek de haddim olmayarak belki de... lutfen iyiniyetime verin... ben iyi ve dogru insanlarin biraz daha az alcak gonullu olmasindan yanayim... iste sabahlara kadar burdasiniz ve yureklendiriyorsunz; yol gosteriyorsunuz kendi direkt etki alaniniz disinda olan birseye tepki konabilmesi icin...

viya
09-01-07, 00:34
arkadaşlar Gülşah (hot_coutre) da elektriklerde bir sorun olmuş. foruma giremiyor, bilginize. mesajı olan e-posta gönderebilir, yarın bakar...

sevgi86
09-01-07, 00:34
evet canım..eğer sakıncası olmaz derseniz biraz daha öne alabiliriz..herkese uyarsa...

jadenin de benim de sınavımız var ama o ne der bilemem
eğer öne alırsanız gelmem mümkün değil

sahracı
09-01-07, 00:36
ooo sayfa yine kaçlara gelmiş..kapanmamız an meselesi:img-pilot yok yok bi 20mesaj daha alır galiba...

tickle
09-01-07, 00:39
merhaba sana da
ve hoşgeldin aramıza
inceliğin için de ayrıca teşekkür ederim
bu kurum dediğim gibi ülkemizde kurulan ilk sivil kurumdur ve Atatürk tarafından kadınlarımız için kurulmuştur
kadınların ne önemli bir kudrete sahip olduğunu bizzat kendisi böyle bir kurumun kuruculuğunu yaparak anlatmak istemiştir
kuruluşu elbette ilk siyasi partimiz chp ile aynı zamanlara denk düşer
onurlu ve titiz bir kurum olduğunu söylememe gerek bile yok
şunu da belirtmek isterim,
stk lar la birlikte çalışma fikri çok yapıcı sonuçlar getirebilir sizlere
ve tabii bütün izleyicilere
bu da sayenizde gerçeklecek belli ki
önemli olan tek şey;
gerçekten ne istediğimizi ve onu nasıl elde edeceğimizi bilmek
ve yanımıza doğru-dürüst-temiz-çıkarsız-ilkeli yandaşlar almak
çydd de bunlardan biri
Atatürkçü Düşünce Derneği de
Çağdaş Eğitim Vakfı da
neden bunları sayıyorum?
elbette anlamışsınızdır arka arkaya dizdiğim için
çocuklar ve gençler için
en önemle üstünde durmamız gereken kesim onlar
tv de izledikleri herşeyden hepimiz sorumluyuz
benim ve benim gibi birçok arkadaşımın oynamadığı binlerce dizi var
onlar ne olacak?
işte onları da siz temizleyeceksiniz
inanıyorum ki yapacaksınız
ben de sizi alkışlayacağım
bugüne kadar aldığım bütün alkışları bu kez gerçek sahiplerine iade edeceğim sayenizde
gözlerin(-iz) den öperim

merhaba şebnen ablacım sizizle konuşabiliyor olmak çok güzel erkekler ağlamazı çok özlediğimi ve hepinizi tanımama rağmen ailemden biriymişsiniz gibi sevdiğimi söylemek istedim. ben başlatılması dşünülen temiz ekran kampanyasında sizlerle birlikte olmaktan gurur duyarım üzerime düşen neyse yapmaya hazırım.

elyz
09-01-07, 00:39
jadenin de benim de sınavımız var ama o ne der bilemem
eğer öne alırsanız gelmem mümkün değil

tamam olmazsa ben bişeyler düşünürüm..biz yine 20 sinde buluşuruz..olurmu?

sahracı
09-01-07, 00:41
merkezi nerde olursa olsun kurumu kararlaştırdıktan sonra diğer şehirlerdeki şubelere de konu kapsamında fax çekilebilir mesela..birbirlerinden haberdar olurlarsa daha çok etkili olabilir..yani amacın ciddiyeti anlaşılır...

yolcu755
09-01-07, 00:41
ben simdilik cikmak durumundayim... stk konusunda uzman oldugumu da iddia edemem, sadece bir kurumda uzun sure gonullu calistim, o yuzden forumun birlikte karar alma geleneginin calismasini daha dogru olacaktir...

eger sonuc olumlu cikarsa, once bir yazi hazirlamak sonra da alternatiflerle konusmak gerekecek bir onceliklendirme ile. Sebnem Hanim'in hazir kontaklari varsa TKB'de; oncelik bu kuruma verilebilir... bu konunun her asamasinda calisabilirim.

simdilik iyi geceler arkadaslar... sevgiyle kalin...

taz_35
09-01-07, 00:42
Ezgi bunları bir kitap haline getirip, piayasaya mı sürsek, böyle kalemi kuvvetli arkadaşlar oldukça sırtımız yere gelmez.

Taz_35 ile sen olmasan bu kadar iyi kendimizi ifade edebilirmiydik bilmiyorum?

teşekkür ederim sercancımmmm
biz emellle ortak yapım bir kitap yazarsak siz de güzel karikatürlerinizle renklendirirsiniz
bir kez daha bir ilke imza atmış oluruz.
aslında aklımda geçmedi değil biz deliyiz en saçma görünen şeyleri yapıp alkış almış bir forum olarak erkekler ağlamaz üzerine yazdığımız bütün yazıları bir araya getirip aralara hazırlanan bütün özel çalışmaları ekleyip bir yayınevinin kapısına dayanmak geçti kaç kere aklımdan ama durrrrrrrrrrr ezgi yavaşşşşşşşş dersiniz diye sustum.
bi gün o bile olabilir aslında.
en azından reklam olayına sonunda bunu da yaptılar diyen basının karşılarında bir hayran kitabı gördüğünde yüzlerinin ve kalemlerinin alacağı şekli görmek için bile yapılır değil mi bu ???

tamam tamam abartmayım diycem ama sahiden yapsak mı ki yafff:img-hyste
emelciiiimi görürseniz söyleyin
biz bi düşünelim:)

valla ithaf limon limona olmazsa imkanı yok vermem yazılarımı sercan yeni okuyabildim yazını çok teşekkürler erkekler ağlamaz anısına kitap ha fena kiri değil ne dersin ezgicim dediğin gibi sercen ve seyranın grafikleri yazılar falan
eeeeeee artık limon limona da çiçek göndeririz hastaneye malum kendisi bunların işi gücü yok mu diye diye çıldıracağı için kitabı görünce :img-hyste

sahracı
09-01-07, 00:44
valla ithaf limon limona olmazsa imkanı yok vermem yazılarımı sercan yeni okuyabildim yazını çok teşekkürler erkekler ağlamaz anısına kitap ha fena kiri değil ne dersin ezgicim dediğin gibi sercen ve seyranın grafikleri yazılar falan
eeeeeee artık limon limona da çiçek göndeririz hastaneye malum kendisi bunların işi gücü yok mu diye diye çıldıracağı için kitabı görünce :img-hyste

aaa imzalı bi kitap yollamazsanız olmaz kendisine....:icon_whis

sevgi86
09-01-07, 00:44
tamam olmazsa ben bişeyler düşünürüm..biz yine 20 sinde buluşuruz..olurmu?

tamam bana uyar
bu arada o TKB binasına gitmeden önce telefonşa ararız
gerçi ona birlikte gidemeyiz sanırım
hangimiz daha erken vakit bulabilirse o gider
istanbuldaki arkadaşları da kastediyorum tabi
bu arada bu sefer yer sabah binasında kolay

ben şimdi çıkıyorum sonra konuşuruz
malum yarın 8de okul var

savasava
09-01-07, 00:45
tesekkur ederim, hosbuldum... aslinda cekimser bir uyeyi sonunda aktive etti forum diyelim :)

bu arada kendi katkinizi bu kadar hafife almamanizi rica edecegim sizden pek de haddim olmayarak belki de... lutfen iyiniyetime verin... ben iyi ve dogru insanlarin biraz daha az alcak gonullu olmasindan yanayim... iste sabahlara kadar burdasiniz ve yureklendiriyorsunz; yol gosteriyorsunuz kendi direkt etki alaniniz disinda olan birseye tepki konabi