Tüm Versiyonu Göster : Erkekler Ağlamaz (Arşiv 16)
Misketleri alırkenki gürültüyü ben bile duydum. Bu inkar niyeki yani? Aldıysan aldım de. Boncuk ne diyo erkek adam yalan söylemez. Kızlarda söylememeli bence. Olmuyor yani :dito
sen al al sakla yatağın altına misketleri sonra bana yalancı de...:) açık açık söle misketleri kaybettiysen ne kıvırıyosun öle yok misafir aldı yok forumda misafir numarası yapan aldı..... gülşahhhhhhhhhhhhhhh bak kesn misketlerin kayboldu cnm...:img-pilot
ahhhh aahhhhhh sorma begüm ben o misketlerin üzerine bir bardak ssoooooğğğuuuukkkkk su içmeye gidiyorum:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
Ya elif forumun yanmasını istemiyorsan bence bu sölü işinden vazgeç. Benide gülşah'ıda zor durumda bırakma. Bak geriliyormuş kız. Ayrıca sen bize laf yetiştiriceğine ders çalış bence. Sınavda bizi sormıycaklar malum. Hayır kendimden biliyorum. Pazartesiyi burda geçirdim sonra sınavım kötü geçti. Benden söylemesi.
söyliimm miii söyyllliiiimmm mmmiiiiii
söylerim biri sercan mış onu öğrendik ama diğerini bilmiyoz tek bildiğim geçen seferki misafirn engin alkan olmadığı anlatmaya çalışırken bile zorlandım en sonunda fark ettim ki engin abimizin hiç bişeyden haberi yok boş yere kulaklarını çınlatmışız
no_doubth cnm ya sözlü beni geriyo boşver sen onu bakalım ben yine uyumuş numarası yaparım yemezse elif yakarsın artık forumu:icon_whis
Aaa iftira, ben misafir dolaşmak adetine sahip değilim. sayfayı açtıktan sonra birkaç saniyede online oluyorum.
Bunu zamanında yalanlamıştım zaten, forumu okumadan dolaştığınız ortaya çıkıyor gülşah hanım...
Ayrıca Engin Alkanın suçsuzluğunu ispat etmez bu durum.
ya arkadaşlar şunu bir açıklığa kavuşturalım misafir engin alkandı misketleri alan elif... gördüm diyorum yatağın altına saklarken şimdi kaybettiği için inkar ediyor...
söyliimm miii söyyllliiiimmm mmmiiiiii
söylerim biri sercan mış onu öğrendik ama diğerini bilmiyoz tek bildiğim geçen seferki misafirn engin alkan olmadığı anlatmaya çalışırken bile zorlandım en sonunda fark ettim ki engin abimizin hiç bişeyden haberi yok boş yere kulaklarını çınlatmışız
no_doubth cnm ya sözlü beni geriyo boşver sen onu bakalım ben yine uyumuş numarası yaparım yemezse elif yakarsın artık forumu:icon_whis
ben kül yutmam!çalıştığın yerlerden soru soracam ona göre..:img-gun:
sen al al sakla yatağın altına misketleri sonra bana yalancı de...:) açık açık söle misketleri kaybettiysen ne kıvırıyosun öle yok misafir aldı yok forumda misafir numarası yapan aldı..... gülşahhhhhhhhhhhhhhh bak kesn misketlerin kayboldu cnm...:img-pilot
ne kıymetli misketlermiş bunlar..benden değerlimi he?ben almadım ben masumum diyorum...almadım almadım ..:img-cray: :img-cray:
Misketleri alırkenki gürültüyü ben bile duydum. Bu inkar niyeki yani? Aldıysan aldım de. Boncuk ne diyo erkek adam yalan söylemez. Kızlarda söylememeli bence. Olmuyor yani :dito
olmaz o söz erkekler için söylenmiş..erkekliğin kitabından alıntılar yapmayınız..bayanlara herşey srbest..ağlayabiliriz, yalanda söyleyebiliriz..:dance: :dance: :dance:
Yapmayın böyle ya yalanda söyleyebiliriz fln. Forumdaki erkeklere koz vericeksiniz, herşeyde bize yalan söylemediğiniz ne malum diyerekten geri dönecekler. Polemiklerde üstün gelmek açısından çok zararına bir durum bu. Bence biz bunu duymamış siz yazmamış olun derim ben ama tercih sizin tabi. Ya bu arada ben yavaştan isimlerinizi öğrenip sizlere isminizle hitabetmeye çalışıyorum siz benim nickimi kullanıyorsunuz. Bende kimliğimi açıklasam doğru olur herhalde. Adım Burcu, yaşım evde kalma yaşının biraz altı. Yarışmaya ankaradan katıldığımı biliyorsunuz zaten. Yarışmacı arkadaşlara başarılar, sevgiler, saygılar. Çok iyi niyetli gördüm kendimi rakiplere karşı canım:img-hyste Biri beni durdursun yahu
Aaa iftira, ben misafir dolaşmak adetine sahip değilim. sayfayı açtıktan sonra birkaç saniyede online oluyorum.
Bunu zamanında yalanlamıştım zaten, forumu okumadan dolaştığınız ortaya çıkıyor gülşah hanım...
Ayrıca Engin Alkanın suçsuzluğunu ispat etmez bu durum.
sewgili sercan bey gecenin kör bi vaktinde olduğumuzu hatırlatır polemikten kaçındığımı belirtmek isterim
forumun her sayfasını itina ile okuyorum ancak söz konusu tarihten 2 adet misafirimiz vardı bunlardan biri sitey bi gelip bi kayboluyordu
diğeri ise sürekli bizimleydi yaptığımız tüm çağrılara rağmen kendisinin kim olduğunu anlayamadık
şimdi size soruyorum biz o gece ve gündüz saat 7 ye kadar buralardaydık ve size hiiiçç ratlamadık arada bi sburak geldi o kadar hadi belki dikkatsizliğimize geldi sizi farketmedik öyle ise siz aynı gece sabahın kör bi vaktine kadar internet başındaymışsınız ki ablanız tarafından gayet net bir üslup ile söylenmiş bir laftır bu eğer bizim sitede değilseniz neredeydiyniz o saatte malum normal bi saat değil bi açıklama bekliyorum
saygılarımla...
sewgili sercan bey gecenin kör bi vaktinde olduğumuzu hatırlatır polemikten kaçındığımı belirtmek isterim
forumun her sayfasını itina ile okuyorum ancak söz konusu tarihten 2 adet misafirimiz vardı bunlardan biri sitey bi gelip bi kayboluyordu
diğeri ise sürekli bizimleydi yaptığımız tüm çağrılara rağmen kendisinin kim olduğunu anlayamadık
şimdi size soruyorum biz o gece ve gündüz saat 7 ye kadar buralardaydık ve size hiiiçç ratlamadık arada bi sburak geldi o kadar hadi belki dikkatsizliğimize geldi sizi farketmedik öyle ise siz aynı gece sabahın kör bi vaktine kadar internet başındaymışsınız ki ablanız tarafından gayet net bir üslup ile söylenmiş bir laftır bu eğer bizim sitede değilseniz neredeydiyniz o saatte malum normal bi saat değil bi açıklama bekliyorum
saygılarımla...
Tabiki hemen açıklama kısmına girişeyim;
O gece sabahladığım doğrudur. Ama bu sitede değil.
Biliyorsunuz ki iyi kötü photoshop çalışmalarım vardır, o gecenin büyük bir çoğunu bununla geçirdim. Ayrıca birde Demet Evgar'la ilgili bir yahoogroups'umuz var. Onun için bilgi topluyarak geçirdim o geceyi. Sabaha karşıda -eğer gördüyseniz- kısa bir süre on-line olup ne var ne yok ona bakıp yatma eylemi amacıyla forumdan ayrıldım. Başka sorunuz.
Bu arada
Fatih : katil kim?
Dilara : hiçbirimiz. aha ahıhaaıha
Not: replik Beyza'nın kadınlarından alıntıdır.
Afet Limon'a atfen biz sadece bir diziyi hayatımızın ortasına koymadık başka şeylerle de ilgilenebiliyoruz. Lütfen, lütfen.. İnternet başındaki tüm saatiniz EA forumunda mı geçiyor. Nasıl öğrencisiniz, hiç mi kaynak gerekmiyor size. Polemiklerden kaçamazsınız Gülşah hanım...
Böyle bir itirafta bulunmayı hiç istemezdim ama bir öğrenci olmama rağmen son zmnlarda tüm boş vakitlerim bu forumda geçiyor. Başka şeylere vakit ayırmak istemiyor canım. Bu duruma nasıl bir çözüm öneriniz var? Ne yapmamız lazım? Ben şahsen kolay kolay kopabiliceğime inanmıyorum mesela da...
Tabiki hemen açıklama kısmına girişeyim;
O gece sabahladığım doğrudur. Ama bu sitede değil.
Biliyorsunuz ki iyi kötü photoshop çalışmalarım vardır, o gecenin büyük bir çoğunu bununla geçirdim. Ayrıca birde Demet Evgar'la ilgili bir yahoogroups'umuz var. Onun için bilgi topluyarak geçirdim o geceyi. Sabaha karşıda -eğer gördüyseniz- kısa bir süre on-line olup ne var ne yok ona bakıp yatma eylemi amacıyla forumdan ayrıldım. Başka sorunuz.
Bu arada
Fatih : katil kim?
Dilara : hiçbirimiz. aha ahıhaaıha
Not: replik Beyza'nın kadınlarından alıntıdır.
başka sorum yok sercan bey size güveniyoruz biz birbirimze inanırız savunmanın cevabını aldık söz yargıç da
not: tabii ki internetten çeşitli şekilde faydalanabilirz ancak bunu günün farklı saatlerine yayıyorz sercan bey gecenşn 6 sına değil
saygılarımla efteciiimmiiinn kulakları çınlasın zaten hiiiççç susmuyor eminim ben ne halt ediyordur allaahhıınnn limonu
limon limon
ellliiiiiiiiiiiiifffffffffffffffffffffffffffffffff ffffffffffffffff
sen yatmıyormuydun?????????
Böyle bir itirafta bulunmayı hiç istemezdim ama bir öğrenci olmama rağmen son zmnlarda tüm boş vakitlerim bu forumda geçiyor. Başka şeylere vakit ayırmak istemiyor canım. Bu duruma nasıl bir çözüm öneriniz var? Ne yapmamız lazım? Ben şahsen kolay kolay kopabiliceğime inanmıyorum mesela da...
Bak bu cidden olmadı şimdi. İyi bir düşün başka bir etkinliğin yok mu??
Sen Afet Limon ve yandaşlarına malzeme vermek için aramıza ajan olarak mı geldin? Olmaz hemen tedaviye, seni nöbetten alıyorum bu akşam. Git yat sabah erken kalkıp yarın bir sosyal aktiviteye katıl. Bir daha da duymayalım böyle şey...
yeşil bonibon lazımmmmmm
Bak bu cidden olmadı şimdi. İyi bir düşün başka bir etkinliğin yok mu??
Sen Afet Limon ve yandaşlarına malzeme vermek için aramıza ajan olarak mı geldin? Olmaz hemen tedaviye, seni nöbetten alıyorum bu akşam. Git yat sabah erken kalkıp yarın bir sosyal aktiviteye katıl. Bir daha da duymayalım böyle şey...
Yok cnm sosyal aktiviteye katılmıyorum demedim ama tüm akşamlar burda geçiyor. Kendimi bir gelişme olmuşmu diye forum başında buluyorum sonrada gitmek mümkün olmuyor. Tüm msjları okuyum, şuna cvp yazıyım derken zmn geçiyor ama zaten yarından sonra bu kadar sık giremem. Çok önemli bir sınavıma çalışmam lazım. Kendimi dış dünyadan soyutlıycam. Sosyal aktivite hakkımı o sınav sonrasına saklıyorum. Bu gece nöbetteyim daha uykudan eser yok bende. Eğer yorulan varsa ben burdayım gidebilirsiniz sizler. Uyku önemli nede olsa
Ya bide biri bana şu yeşil bonibon olayı nerden çıktı anlatabilir mi? Ben çok merak ediyorum. Televizyonda hergün tanıtımı yapılan mucizevi haplar gibi bişeymi? Yoksa geyik mi?
Yok cnm sosyal aktiviteye katılmıyorum demedim ama tüm akşamlar burda geçiyor. Kendimi bir gelişme olmuşmu diye forum başında buluyorum sonrada gitmek mümkün olmuyor. Tüm msjları okuyum, şuna cvp yazıyım derken zmn geçiyor ama zaten yarından sonra bu kadar sık giremem. Çok önemli bir sınavıma çalışmam lazım. Kendimi dış dünyadan soyutlıycam. Sosyal aktivite hakkımı o sınav sonrasına saklıyorum. Bu gece nöbetteyim daha uykudan eser yok bende. Eğer yorulan varsa ben burdayım gidebilirsiniz sizler. Uyku önemli nede olsa
Söze itirafta bulunuyorum, .. , başka birşey yapamıyorum, ..., vb. tarzda girince korktum valla. Nöbetçi subay olarak olaya müdahale etmek zorunda kaldım. Neyse 3 nolu nöbet mevziinde görevine devam edebilirsin.
Gerçekten bu aralar ilaçsız kaldık. Girip dağıtan yokki...
Gülşah bonibon dedin işin ciddiyetini anlamadılar bak. Benim açıklamam kolay olmayacak. Görürsen BlackMamba'ya danış bu açıklama konusunda
Söze itirafta bulunuyorum, .. , başka birşey yapamıyorum, ..., vb. tarzda girince korktum valla. Nöbetçi subay olarak olaya müdahale etmek zorunda kaldım. Neyse 3 nolu nöbet mevziinde görevine devam edebilirsin.
şebnem abla da da b,tmiş ilaç o yüzden dağıtamıyo sanırım biz kahvaltıya giderken götürdük 2 kutu ama oracıkta bitti tabii haliyle oradakilerinde ihtiyaçları vardı bize baka baka bizim gibi olmuşlar neyse yakın zamanda gelir inşallah ya haplarımız yada yazılı bi belge diziyle ilgili başka türlü durum kötü yani her geçen gün tavan yapıyoruz delilikte
Gülşah bonibon dedin işin ciddiyetini anlamadılar bak. Benim açıklamam kolay olmayacak. Görürsen BlackMamba'ya danış bu açıklama konusunda
ben hemen takviye ekibimi yolluyorum begüm gerekli açıklamayı yapacak azz soonraaa
Ya bide biri bana şu yeşil bonibon olayı nerden çıktı anlatabilir mi? Ben çok merak ediyorum. Televizyonda hergün tanıtımı yapılan mucizevi haplar gibi bişeymi? Yoksa geyik mi?
gerçekten çok mucizevi bir hap:)... öyle eczanelerde falan bulamazsın bu hapı.... ama marketlerde bulabilirsin... yeşil bonibonlar varya onlar işte:)... Şebnem hanım biz kendimizi kaybettiğimiz zamanlarda bu haplardan verip bizi yatıştırıyor...:):)
Ya evet söze öyle başladım ama son 3 günlük bir olay bu. Bide sınav dönemi eve kapanması aslında yaşadığım ama ben dersten ve öğrencilikten bıkmış biri olarak bu ara sizi bahane eediyorum kendime. Dediğim gibi 2 gün kamp öncesi boşlukta sizinle vakit geçirdim. Ve pişman değilim. Burda bir sürü insanla konuşmakta sosyallik bence. Limon hanım ne derse desin. Kendisi çok sosyalmidir sizce. Ama subaylık yapıp beni korumaya çalıştığın için teşekkür ederim. Hala görev yerindeyim ama kamp dönemime sağlıklı girmek için uyusammı, yatsam uyuyabilirmiyim gibi düşünceler sardı beni. Eğer az sonra pes edersem kızmayın. Gerçi şimdi askerleri düşündüm onların nöbetten vazgeçmek gibi bir hakkı bile yok. Sıcak evimde ne şanslı olduğumu düşündüm birden. Ay duygusallaştım mı ne. Biraz daha devam edersem ağlayabilirim. En iyisi susup sessizce nöbetime devam etmek galiba... Kızdırdıysam özür dilerim, boş boş oturmayacağım bidaha söz :)
Hmmm Benbayılırım bonibona. Bu yaşa geldim hala bıkmadım. Hatta ben onların kutu kapağında yazan harfleri fal niyetine kullanırım. :) Deliliğin yanında çocuk ruhlulukta var bende:icon_whis Bu arada açıklamak için seferber olmuşsunuz. Teşekkür ederim. Bundan sonra bonibonlar benden. Herakşam bir kutu alıp dağatıcam bundan sonra. Şebnem Abla'ya zahmet olmasın
Ya evet söze öyle başladım ama son 3 günlük bir olay bu. Bide sınav dönemi eve kapanması aslında yaşadığım ama ben dersten ve öğrencilikten bıkmış biri olarak bu ara sizi bahane eediyorum kendime. Dediğim gibi 2 gün kamp öncesi boşlukta sizinle vakit geçirdim. Ve pişman değilim. Burda bir sürü insanla konuşmakta sosyallik bence. Limon hanım ne derse desin. Kendisi çok sosyalmidir sizce. Ama subaylık yapıp beni korumaya çalıştığın için teşekkür ederim. Hala görev yerindeyim ama kamp dönemime sağlıklı girmek için uyusammı, yatsam uyuyabilirmiyim gibi düşünceler sardı beni. Eğer az sonra pes edersem kızmayın. Gerçi şimdi askerleri düşündüm onların nöbetten vazgeçmek gibi bir hakkı bile yok. Sıcak evimde ne şanslı olduğumu düşündüm birden. Ay duygusallaştım mı ne. Biraz daha devam edersem ağlayabilirim. En iyisi susup sessizce nöbetime devam etmek galiba... Kızdırdıysam özür dilerim, boş boş oturmayacağım bidaha söz :)
boş oturmak olmaz bak bize uzuuunnn zamandır boş durmuyoduk hatta her dakikamız doluydu son 1 haftadır boş duruyoruz diye forum birbirine girdi ne şımarıklığımız kaldı ne gruplaşmamız ne insanları dışlamammız işte bunların hepsi boş durmaktan oluyo bize boş durmak yaramıyo ben baştan söyliim de sonra polemik çıkıp reytingimiz artmasın:img-wink:
ben kaçar mileet hayırlı nöbetler olsun size:img-polic
boş oturmak olmaz bak bize uzuuunnn zamandır boş durmuyoduk hatta her dakikamız doluydu son 1 haftadır boş duruyoruz diye forum birbirine girdi ne şımarıklığımız kaldı ne gruplaşmamız ne insanları dışlamammız işte bunların hepsi boş durmaktan oluyo bize boş durmak yaramıyo ben baştan söyliim de sonra polemik çıkıp reytingimiz artmasın:img-wink:
ben kaçar mileet hayırlı nöbetler olsun size:img-polic
Haklısın boş durmak iyi değil. İyi geceler. Umarım sınavın güzel geçer. Yarın akşama ii haberlerini bekliyoruz. Sözlüdende kurtuldun hadi yine iyisin. Bye bye
Anything olmuyor böyle; Daha şimdi Gülşah'a söyledim, bonibon gibi olayı basitleştirmeyin diye...
Bak no_doubt'ta hemen yanlış anladı, kalkıp bonibon dağıtmaya kalktı.. Onun Şebnem Hanım'ın elinden alışımızın manevi bir anlamı var.
Ben gece gece açıklayamayacağım. Ayrıntılı açıklama için danışınız; BlackMamba
Ayrıca nöbet mevziindeki arkadaşlar nasıl nöbet tutuyorsunuz, misafirlerimizi içeri davet etsenize disko'ya gitmek istemezsiniz dimi?
Not: Disko, askerler arasında gelişmiş farklı bir anlamı olan bir kelimedir. cezanın geçirildiği yer denebilir...
Anything olmuyor böyle; Daha şimdi Gülşah'a söyledim, bonibon gibi olayı basitleştirmeyin diye...
Bak no_doubt'ta hemen yanlış anladı, kalkıp bonibon dağıtmaya kalktı.. Onun Şebnem Hanım'ın elinden alışımızın manevi bir anlamı var.
özür dilerim sercan haklısın... bonibon ama şebnem hanım verince işe yarıyor no_doubt... en iyisi sercanın dediği gibi seyrana danış sen....
Tamam merak etme ona danışıp öğrenicem en kısa zmnda. Ben iyilik olsun diye bonibon işine giriştim. Aynı etkiyi yaratmasada çocuk ruhumuza iyi gelir. Hem içinde çikolata var. Mutluluk hormonumuz artar. Ama tabi yeşil bonbonun yerini tutmazmış onu anladım. Bu arada bende pes ettim yatıyorum. Kolay gelsin. İyi nöbetler size. İyi geceler bye
AAA görevimi yapmadan gitmek olmaz.
Sevgili misafir arkadaşım hoşgeldin. Neden aramıza katılmıyorsun. Öyle misafir olarak izlemekle olmaz. Sende katıl aramıza. Bak burda ne kadar sıcak güzel bir ortam var. Bekleriz. Bizim kapımız herkese açık.
Bide ben bi ara ismimi söyledim ama okumamış veya unutmuş olabilirsiniz diye tekrar ediyim. Böyle garip geliyor çünkü. Adım Burcu..
Not: Çok mutluyum sonunda bir görevi yerine getirdim:):happy0064
Davetim pek ciddiye alınmadı galiba. Baksanıza misafirlerden birisi gitti. Diğerininde içeri gelmeye niyeti yok gibi. Olmaz ki ama bizi beğenmiyormusunuz?:icon_whis
Eh bende görevini başarıyla yapamamış biri olarak çekip giderim buralardan napiim :bilmim Herkese iyi geceler, tatlı rüyalar. Rüyanızda dizimizin başladığını görün. Bi bakmışsınız uyandığınızda gerçek oluvermiş. Tıpkı dizideki anne sahnesi gibi. bye
Davetim pek ciddiye alınmadı galiba. Baksanıza misafirlerden birisi gitti. Diğerininde içeri gelmeye niyeti yok gibi. Olmaz ki ama bizi beğenmiyormusunuz?:icon_whis
Tamam davet ettin bir kere fazlada üstelemeye gerek yok Burcu.
Murat'ın Boncuğa vediği derslerden biri de "Israr Yok" sözüdür.
İsim konusuna da takılma bence. hangisi kolay geliyorsa onu yazıyoruz. Yoksa ismini yazdığını ve ne olduğunu hatırlıyordum. Dikkat edersen Anything'e de ismiyle seslenmedim. Bilmediğimden değil.
Valla çok kuralcı gibi durduk böyle. ilişkiler hiç sıcak durmadı. Misafilerimiz despotluğumdan çekindi galiba :img-hyste
İsim konusuna da takılma bence. hangisi kolay geliyorsa onu yazıyoruz. Yoksa ismini yazdığını ve ne olduğunu hatırlıyordum. Dikkat edersen Anything'e de ismiyle seslenmedim. Bilmediğimden değil.
Valla çok kuralcı gibi durduk böyle. ilişkiler hiç sıcak durmadı. Misafilerimiz despotluğumdan çekindi galiba :img-hyste
sanki biraz öyle gibi olduk:img-hyste..
Yok cnm üstüne alınma hemen. Belki ben ısrarcıyım diye inattan gelmiyorlardır. Neyse teklif var ısrar yok bundan sonra sloganım. İsim konusunda da hatırlatmak istedim bencede önemli değil nasıl hitp edildiği. Ayrıca kuralcılıkla ne alakası var cnm. Her gelen nöbet tutcak diye bir kural mı var. Bizde herşey gönüllü yapılıyor. Ayrıca tecrübelilerin arada bir ders vermesi lazım sonuçta, dimi?
sanki biraz öyle gibi olduk:img-hyste..
Ya anything hangi ara mesajı editledin. Benden bahsediyordun... Bizim adımız çıktı senin üstlenmene gerek yok.. Hatta genel konuşup forumun da adını çıkarma...
Ama bu kisveyi ben kendim biçmedim. Bu görev zorla bana yüklendi.
Görünüm önemli değil arkadaşlar, özellikle misafirlerimize sesleniyorum(Bazı arkadaşların çekingenliğinden dolayı) arkadaşlar burda askeri bir yönetim söz konusu değil. Gayet demokratik bir ortamda, Erkekler Ağlamaz ve Temiz Ekran'ı sağlamak amacıyla, kararlar alıp uyguluyoruz
Görünüme aldanmayın...
Evet ya burda askeri bir yönetim falan yok. Gayet demokratik bir ortam. Daha darbe grişimi, idam fln gibi hiçbir karar çıkmadı mahkemelerimizden, kışla temizliği flnda yaptırılmadı. Arada sırada yeşil garip haplar içmek zorunda bırakılıyoruz o kadar. Korkulucak bişey yok yani. Bide yaramazlık yapıp limon olanlara hafif bir yokat durumu olabiliyor ama inanın niyet kötü değil. Bide bir iki şımarık arkadaş var. Hepsi bu. Yani Erkekler Ağlamaz ve Temiz Ekran için çalışan harikaw bir forumuz biz. Ayrıca Mevlana'nın "ne olursan ol gel" sözleride felsefemiz arasında. Çekinilicek bişey yok. Hatta çekinenler bile 1-2 günde burda kabakçiçeği gibi açılıyor. Bide biraz delilik var üyelerin bazılarında(hatta çoğunda) ama zararlı değil. Bende bunlardan biriyim zaten:) O yüzden kimse çekinmesin bir yararı olabiliceğini düşünen, Güzel şeyler yapmak isteyen ve bizimle aynı fikirde olan herkese kapımız açık.
NOT: Üstte anlatılanların gerçek kişilerle ve olaylarla hiçbir alakası yoktur. Hepsi hayal ürünüdür. Tek doğru olan gurubun herkese açık olduğu kısmıdır. Askeri yönetim mi oda ne? Ben bunları anything'in tehditleri yüzünden yazmadım emin olun(yalan vallaha askeri yönetim yok de diye bir dövmediği kaldı aslında) :img-in_lo
Görünüm önemli değil arkadaşlar, özellikle misafirlerimize sesleniyorum(Bazı arkadaşların çekingenliğinden dolayı) arkadaşlar burda askeri bir yönetim söz konusu değil. Gayet demokratik bir ortamda, Erkekler Ağlamaz ve Temiz Ekran'ı sağlamak amacıyla, kararlar alıp uyguluyoruz
Görünüme aldanmayın...
üye olmak istemeyen ama destek olmak isteyen sayın misafirlerimiz,
ne yapacağınızı mı bilmiyorsunuz?? kampanyalarımızla ilgili bir sorunuz mu var?? ya da savaşımızda işimize yarayacak bir öneriniz mi var??? Tek yapmanız gereken E.A.Destek@hotmail.com adresine mail atmak... 7 gün 24 saat açık olan destek mailimiz tüm sorularınızı yanıtlamakta ve önerilerinizi değerlendirmektedir... Hadi temiz ekran dostu, duyarlı misafirlerimiz, sizde bize destek olun... Gelin geleceğimizi hep birlikte kurtaralım....
not: forumumuza üye olmanız tercihimizdir... Çekinmenize gerek yok...
Yağmur kokan bir sabaha karşı foruma üye olunca insan anlıyor, çekinecek hiçbirşey yok...:)
Evet ya burda askeri bir yönetim falan yok. Gayet demokratik bir ortam. Daha darbe grişimi, idam fln gibi hiçbir karar çıkmadı mahkemelerimizden, kışla temizliği flnda yaptırılmadı. Arada sırada yeşil garip haplar içmek zorunda bırakılıyoruz o kadar. Korkulucak bişey yok yani. Bide yaramazlık yapıp limon olanlara hafif bir yokat durumu olabiliyor ama inanın niyet kötü değil. Bide bir iki şımarık arkadaş var. Hepsi bu. Yani Erkekler Ağlamaz ve Temiz Ekran için çalışan harikaw bir forumuz biz. Ayrıca Mevlana'nın "ne olursan ol gel" sözleride felsefemiz arasında. Çekinilicek bişey yok. Hatta çekinenler bile 1-2 günde burda kabakçiçeği gibi açılıyor. Bide biraz delilik var üyelerin bazılarında(hatta çoğunda) ama zararlı değil. Bende bunlardan biriyim zaten:) O yüzden kimse çekinmesin bir yararı olabiliceğini düşünen, Güzel şeyler yapmak isteyen ve bizimle aynı fikirde olan herkese kapımız açık.
NOT: Üstte anlatılanların gerçek kişilerle ve olaylarla hiçbir alakası yoktur. Hepsi hayal ürünüdür. Tek doğru olan gurubun herkese açık olduğu kısmıdır. Askeri yönetim mi oda ne? Ben bunları anything'in tehditleri yüzünden yazmadım emin olun(yalan vallaha askeri yönetim yok de diye bir dövmediği kaldı aslında):img-in_lo
ne tehditi ya uyudum da farkında olmadan tehdit mi ettim ben seni... kaçırmışım o kısmı:)
Yok cnm edermisin hiç. Bende etmedin dedim zaten. Komutan olabilirsin şuan ama baskıcı değilsin. Yanlış anlaşılmasın. Yani ben bu alttaki notu yazarken senden yiyebileceğim muhtemel bir dayak tehdidinden korkmuyordum. Onu kastettim.
Tüm misafirleri ve hatta üyeleri bile kaçırdık görüyomusun. :( Ben bu utanca dayanamam. Gidiyorum. Yarın okuyanlar ne yaptın sen diye beni asmaya fln bile kalkabilir korkarım:( Ben kaderime razı olarak uyumaya çalışıcam mecburen. Seni yarıyolda bırakmak istemezdim anything ama son uykumu iyi almak istedim. Sana iyi geceler.
Not: Ya tüm mesajlarda yazdığım tehdit ediliyorum, İdam ederler beni, dayak var burda ve yeşil garip ilaç içiyoruz ibareleri sulanmış olan beynimin yarattığı halüsülasyonlardır(bu kelimeyide yanlış yazdım kesin ama tdk'ya girmeye üşeniyorum şimdi. Affedin artık) Gerçeklerle gerçekten alaksı yoktur. İlk nöbet ya çarptı beni. Neyse yarın sabah nöbeti devralıp bu msjları okuycaklarada şimdiden iyi nöbetler. Kendinize iyi bakın arkadaşlar bye
Yok cnm edermisin hiç. Bende etmedin dedim zaten. Komutan olabilirsin şuan ama baskıcı değilsin. Yanlış anlaşılmasın. Yani ben bu alttaki notu yazarken senden yiyebileceğim muhtemel bir dayak tehdidinden korkmuyordum. Onu kastettim.
Bak yine olmadı şimdi... Eskiler kıdemli gibi, komutan gibi birşey de yok. Nöbetçi subay muhabbeti de, son zamanlarda hot_coutre ile birlikte fazla polemik ve gerginlik yarattığımız için başta hot_coutre olmak üzere BlackMamba ve diğerlerinin bize biçtiği nazi subayı, güvenlik görevlisi, polis,bekçi vs. sıfatlardan dolayı bir espri mahiyetinde...
Bu arada sen gidiyordun burda kaldın... Boyle polemik yaratacak şeyler yazarsan olmaz, ayrılamazsın tabi..
Tüm misafirleri ve hatta üyeleri bile kaçırdık görüyomusun. :( Ben bu utanca dayanamam. Gidiyorum. Yarın okuyanlar ne yaptın sen diye beni asmaya fln bile kalkabilir korkarım:( Ben kaderime razı olarak uyumaya çalışıcam mecburen. Seni yarıyolda bırakmak istemezdim anything ama son uykumu iyi almak istedim. Sana iyi geceler.
Not: Ya tüm mesajlarda yazdığım tehdit ediliyorum, İdam ederler beni, dayak var burda ve yeşil garip ilaç içiyoruz ibareleri sulanmış olan beynimin yarattığı halüsülasyonlardır(bu kelimeyide yanlış yazdım kesin ama tdk'ya girmeye üşeniyorum şimdi. Affedin artık) Gerçeklerle gerçekten alaksı yoktur. İlk nöbet ya çarptı beni. Neyse yarın sabah nöbeti devralıp bu msjları okuycaklarada şimdiden iyi nöbetler. Kendinize iyi bakın arkadaşlar bye
yok cnm sen yat yarıyolda bırakmadın beni inan.. senin bünyeye fazla geldi bu gece... yavaş yavaş alışırsın birden bu kadar yüklenme kendine...:img-wink:
Bak yine olmadı şimdi... Eskiler kıdemli gibi, komutan gibi birşey de yok. Nöbetçi subay muhabbeti de, son zamanlarda hot_coutre ile birlikte fazla polemik ve gerginlik yarattığımız için başta hot_coutre olmak üzere BlackMamba ve diğerlerinin bize biçtiği nazi subayı, güvenlik görevlisi, polis,bekçi vs. sıfatlardan dolayı bir espri mahiyetinde...
Bu arada sen gidiyordun burda kaldın... Boyle polemik yaratacak şeyler yazarsan olmaz, ayrılamazsın tabi..
Ya hakikaten üsttede dediğim gibi beynim sulandı. Nazi subayı fln ne alakası var. Azıcık kıdeminiz olsun ayrıca ya kötü bişey değilki. Ben sadece ve sadece şaka yaptım. Moralim çok bozuktu bugün ters etki yarattı galiba o yüzdende böyle kendimce saçmaladım. Sizde anlayış gösterdiniz saçmalarıma. Bu sefer kesin kararlıyım gidiyorum. İnşallah başarıcam yani. Saat 5 olmuş bile. Uzun zmndır hiç bu kadar geç yatmamıştım. Neyse önemli değil. herşey E.A ve temiz ekran için. bye
Bu arada zaman kısıtı olan ve mesajları okumaya çalışan arkadaşlardan özürü bir borç bilir; ve borcuma sadık kalıp,
Özür Dilerim...
Ya anything hangi ara mesajı editledin. Benden bahsediyordun... Bizim adımız çıktı senin üstlenmene gerek yok.. Hatta genel konuşup forumun da adını çıkarma...
Görünüme aldanmayın...
valla sen çok kuralcı gibi durduk deyince bende uyumlu olsun diye öyle dedim..:)
Aaaaaa misafir gelmişşş....
Hoşgeldiniz buyurmaz mısınız??? öyle uzak uzak durmayın gelin üye olun forumumuza....:)
ne misafir var ne bizden biri
koskoca forumda yapayalnızım şimdi..:icon_sorr:img-cray:
anything, sen beni beğenmiyorsun. Ben buralardayım ya. belki sayfayı yenilemedim bir süredir, ondan göremedin.
anything, sen beni beğenmiyorsun. Ben buralardayım ya. belki sayfayı yenilemedim bir süredir, ondan göremedin.
aaa buradamıydın sen??? Ben baktığımda sadece bnm ismim vardıda bende o nedenle öyle yazdım.. yenile sayfayı arada valla kendimi yalnız hissediyorum... forumun duvarları üstüme üstüme geliyor:icon_sorr
bnm nöbet bitiyor.. ben yavaş yavaş çıkıyorum....
Bu arada herkese GÜNAYDIN!!!!
Güzel birgün olması dileğiyle arkadaşlar şimdilik hoşçakalın....bye
sercannn sen nöbete devam mı??? bence sende artık sabah ekibine devret ...
bnm nöbet bitiyor.. ben yavaş yavaş çıkıyorum....
Bu arada herkese GÜNAYDIN!!!!
Güzel birgün olması dileğiyle arkadaşlar şimdilik hoşçakalın....bye
sercannn sen nöbete devam mı??? bence sende artık sabah ekibine devret ...
Ben günün ağarmasını bekliyorum. Yeni uykusunu almış dinç, çalışmaya hazır arkadaşlar geldiğinde bırakırım bende...
Ben günün ağarmasını bekliyorum. Yeni uykusunu almış dinç, çalışmaya hazır arkadaşlar geldiğinde bırakırım bende...
umarım çok bekletmezler seni... bekleyeyim mi senle??? sonra yalnız hissetme kendini...
umarım çok bekletmezler seni... bekleyeyim mi senle??? sonra yalnız hissetme kendini...
Yok, benim yanlızlık sorunum yok, kalabalıkta gelseler misafirleri karşılamaya yeterim ben. Gözün arkada kalmasın...
Sen uykundan olma...
Not: Ben evdekilere simit, boyoz filan alacağım biraz sonra. Birkaç dakika ses alamayabilirsiniz...
Yok, benim yanlızlık sorunum yok, kalabalıkta gelseler misafirleri karşılamaya yeterim ben. Gözün arkada kalmasın...
Sen uykundan olma...
Not: Ben evdekilere simit, boyoz filan alacağım biraz sonra. Birkaç dakika ses alamayabilirsiniz...
yok gözüm arkada kalmıyor zaten forum emin ellerde:img-wink: hadi görüşürüz iyi sabahlar....bye
BlackMamba
11-01-07, 10:01
yok ya hastane flm yok benim senaryomda elifcm muratın bişeyi yok o sahne boncugun annesinin kim oldugunu ögrenmesi flm tamamen rüya ..yani rüya şurda başlıyo rabia muratı ve boncugu öpüp çıkıyo ya odadan ordan sora bahcede oturuoken bu uyuya kalmış olcak ondan soraki kısmıda zeynep rüyasında görücek sabah uyanınca direk köşke gelicek ;) hastane yok yani.. :img-hyste
eger rabia bahcede oturup uyuya kaldıysa kendisi otomatik olarak zaten hastanelik olacaktır..o ayazda soğuğu yiyeceksin sonra hiç bir sey olmamıs gibi köşke elini kolunu sallaya sallaya gireceksin..hayır benim hayal gücüm mü fazla mesaide sizin ki mi bilemedim?? yok ya kesin hastanede...:img-hyste
Burcu aramıza hosgeldin..yani gozunu korkutmak gibi olmasın ama yanlıs kişiden korkuyorsun..Burada Taekwondocu ve siyah kuşak olan benim ve agresifim (kabul etmiyorum ama oyle diyorlar)..ayrıca bizde dayak falan yok..sozle dovme soz konusu onda da forumumuzun Mulder ve Scully'si sercan ve gulsah'ın ustune yok..
bir de yeşil haplar konusunda bazı soruların olmus..hemen kısaca acıklayayım..
(Tabii forum oncesini bilmiyoruz dogal olarak bu arkadsaların bu dizinin yayndan kaldırılmasıyla deliye dondugunu varsayıyoruz bastan soyleyeyim..hayır kardesimle kendimden eminim bu konuda biz aklı basında evimizde oturuyorduk kardes kardes)
Dizimizin kaldırılacagını duydugumuz anda uzerimize sagdan sagdan gelmesiyle bizde bazı gariplikler olusmaya basladı..şoyleki bizim kızların Atv binasına baskınına kadar ilerledi işler..bunu gören annem (Şebnem Sönmez.forum efsanesi değil bir gercek) daha fazla dayanamadı ve bir doktor arkadasının tavsiyesi ile bizlere dönem dönem yeşil haplar dagıtmaya basladı..bizler içmek istemeyiz diye ilk dagıtırken de bonibon tadında oldugunu soyleyerek bizleri kandırmaya calıstı..(eh annemin elinden olunca tadı zehirde olsa içeriz dedim..)
Krize girdiğimiz her an da nerden haberi oluyorsa yanı başımızda bitiyor ve ihtiyacı olanlara dagıtıyor..bizde bonibon kod adı altında dagıtılan bu gevsetici ilacları cok seviyoruz (bazı gorgu tanıklarına göre kriz gecirdigini inkar eden arkadaslara burnu sıkılıp zorla içiriliyor..soyleyenlerin yalancısıyım..:img-hyste)
hikayemiz bu yani senin anlıyacagın..sen şimdi bu mesajı okuyup sana bir tane degil bir kutu içirilme zamanı gelmiş diyebilirsin ve de haklısın annem yok iki gundur ondan bu haldeyim..sende diger arkadaslar gibi beni idare edeceksin artık..
BlackMamba
11-01-07, 10:27
Akşam gündeme gelen konularla birlikte sorumluluğumuzun ne kadar büyük olduğunu bir kez daha fark ettim ve sizlerden bir şey rica etmeye karar verdim..
Çevrenizde bulunan öğretmenlerden (arkadaşınız olur,akrabanız olur )bizim bu kampanyamıza destek isteyin..
Aksam gorustugum ogretmen arkadaslarım bu konuya cok sıcak baktı ve sanırım en buyuk destegi onlardan alacagız..
şimdi bize yardım için iki yolları var birincisi TEMİZ EKRAN dediğinizde ne anlıyorlar?Ekranlarda ne görmek istiyorlar?ne görmek istemiyorlar?
sorularına birincisi resim yaptırmak yoluyla ikincisi ise kompozisyon yazdırmak yoluyla cevap arasınlar ve bu cevapları bizlere ulaştırsınlar..
bilgi için
temizekran@hotmail.com
hot_coutre
11-01-07, 12:08
"herkeseee merhabaaaaaaaaaaaa" dicem deee kimse yok:icon_whis
Bugün gündüz nöbeti bana yazıldı herhalde (Sercan merak etme devrem, asayiş berkemal) Tamam ben burdayım herkes sakin olsun:img-pilot
Bu arada Seyran fikrin çok güzel umarım katılım yüksek olur!!
hot_coutre
11-01-07, 12:13
Eliif Emeellll gördüm siziiiii sobeeeeeeeeeeeeee:img-pilot
çanak çömlek patladı diyip oyun bozıım mı :)
herkese kocaman bir tünaydın nasılsınız bakalım gece nöbetine kalan arkadaşlar nasılsınız eğer bu öğlen uyumayı becerebilirsem akşam ben de burdayım ders çalışmak için :)
tüh yakalandık bak..:img-pilot
günaydınllaarrrr:)öğlen olmuş yalnız günaydın diyorum yaa:img-in_lo ..
sevgili misafirler ;
dün akşam arkadaşların da ifade ettiği geliniz üye olunuz kaynaşalım :)
bu arada gülşah avatarına gözüm takıldı da şebnem hanım ne kadar hoş çıkmış öyle
hot_coutre
11-01-07, 12:36
tüh yakalandık bak..:img-pilot
günaydınllaarrrr:)öğlen olmuş yalnız günaydın diyorum yaa:img-in_lo ..
Elif ben de resim yapim mi ne de olsa ruhum çocuk ne dersin:img-pilot
Emelcim Şebnem Abla cidden çok zarif ve güzel bir hanımefendi enteresan bir ışığı var, baktığın zaman gözlerini düşündüğün kadar çabuk alamıyorsun kendisinden:)
Bir de Emine Abla'nın (denizkızı Nalan) gözleri inanılmaz güzel.. Cidden okyanuslardan gelmiş gibi..sanki bir çift siyah inci gözleri,valla ben çok etkilendim:img-yes:
hey sesiniz çıksın ama ya canım sıkıldı
hem kızarlar sonra bize çok boş bırakmışınız forumu diye :)
hot_coutre
11-01-07, 12:56
Ama herkes nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeee:img-help:
emelciğim ben ses vereyim hemen...
bu arada son gördüğümde 4 tane misafirimiz vardı, sayın misafirler buyrun gelin aramıza katılın..:)
arkadaşlar evet forumu boş bırakmayalım arada kendi kendinizede olsa birşeyler yazında gelen misafirler kimse yok diye gitmesin...:img-wink::)
hot_coutre
11-01-07, 12:57
Emel'im burdayım bennn:) herkesin sınavları var galiba kimseden ses çıkmıyor. Hayırlısıyla atlatsalar da şu sınavları burası yine neşeli günlerine dönse:img-pilot
BlackMamba
11-01-07, 13:01
Esas polemikçiler yok ki ortada şoyle ortamı hareketlendirecek..
Meryem niye ortalıkta yok??annem niye gelmiyor??(ikisi bir arada mı?Bir ankara planları vardı onunla mı ilgisi var?hayır bir sey degil evden kacmamam için bagladıgı koltukta curuyecegim..)??elif hanım nerede tam bugun ogretmenlere ulasmaya calısıyorum kendisi yok??gorev verecektim halbuki??baska ögretmen yok mu aramızda??
madem saklanbaç oyanacaktınız bizi niye cagırmıyorsunuz??yine bir gruplasma seziyorum..zaten streomda yok..
Emel'im burdayım bennn:) herkesin sınavları var galiba kimseden ses çıkmıyor. Hayırlısıyla atlatsalar da şu sınavları burası yine neşeli günlerine dönse:img-pilot
valla benimde çalışmam lazım aslında ama kafamı bir türlü toplıyamıyorum ki canım hiç istemiyor ders çalışmak:img-cool2
BlackMamba
11-01-07, 13:06
yazıyormusunuz yazmıyormusunuz??
yakıyorum forumu bak!!:img-help:
kızlar kaçın!!!
benden günah gitti!!!!
http://wut2c.com/images/animated%20fire/Animated%20Campfire.gif
:icon_whis
bende burdayıııımmm..ama bi taraftanda iş yetiştirmeye çalışıyorum .....yine de izliyorum sizi..:img-wink:
kızlar kaçın!!!
benden günah gitti!!!!
:icon_whis :happy0064 :happy0064 :img-hyste
naptın sen Seyraaannn !!
yaktın bizi..imdaaattt yardım!!
:img-help: :img-help:
kızlar kaçın!!!
benden günah gitti!!!!
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
alemsin seyran ya
hot_coutre
11-01-07, 13:11
Esas polemikçiler yok ki ortada şoyle ortamı hareketlendirecek..
Meryem niye ortalıkta yok??annem niye gelmiyor??(ikisi bir arada mı?Bir ankara planları vardı onunla mı ilgisi var?hayır bir sey degil evden kacmamam için bagladıgı koltukta curuyecegim..)??elif hanım nerede tam bugun ogretmenlere ulasmaya calısıyorum kendisi yok??gorev verecektim halbuki??baska ögretmen yok mu aramızda??
madem saklanbaç oyanacaktınız bizi niye cagırmıyorsunuz??yine bir gruplasma seziyorum..zaten streomda yok..
Seyran'ım ortamı hemen hareketlendireyim ben istersen süper sivri cümlelerim var biliyorsun ama sonrası için sorumluluk kabul etmem bilesin.. Elif Öğretmenimin aklını o kadar çok karıştırdık ki bir daha ne zaman gelir bilmem çok kırılgan görünüyor rica edecem yeni üyelere bu kadar yüklenme ayıptır:) Abla'm nerede ben de çok merak ediyorum ve o yokken performansım düşüyor umarım kısa zamanda gelir de haplarımızı dağıtıp başımızı severtroest yoksa durum vahim görünüyor:img-pilot
Gruplaşma mı dedin? ne? nerde? kimler? nasıl? dağılsınlaarr derhal:img-polic
Seyran gel biz de askercilik oynayalım onlar saklambaç oynasın:img-pilot
kızlar kaçın!!!
benden günah gitti!!!!
seyran napıyosun?????
Şebnem Hanım yetişin sizin kız iyice delirdi.... Acil hap lazım...
Yakcaksın güzelim forumumuzu!!!
Ayrıca seyrancığım hiçbir yere kaçmıyorum, forum yanarsa bende onla birlikte yanarım...
BlackMamba
11-01-07, 13:13
gulsahcım once cıkardıgım yangını sondureyim...
http://www.ci.woodland.ca.us/fire/graphics/firemangif.gif
tamam ama ben pek anlamam askercilikten once biraz yol yordam ogret..:good:
hot_coutre
11-01-07, 13:14
Kızlar korkmayın yetiştiimmmmmmmmm!!!!!:img-pilot
http://img84.imageshack.us/img84/4497/tup1nc0.jpg
efem yemegimi yedim; tatli niyetine foruma girdim:) bi merhaba demeden de gitmiyim dedim: MERHABA!!!
BlackMamba
11-01-07, 13:16
Kızlar korkmayın yetiştiimmmmmmmmm!!!!!:img-pilot
http://img84.imageshack.us/img84/4497/tup1nc0.jpg
benzin getiriyorsun dimi gulsah anlastıgımız gibi..:img-hyste (seni de yaktım bu cumle ile dimi??)
hot_coutre
11-01-07, 13:18
seyran napıyosun?????
Şebnem Hanım yetişin sizin kız iyice delirdi.... Acil hap lazım...
Yakcaksın güzelim forumumuzu!!!
Ayrıca seyrancığım hiçbir yere kaçmıyorum, forum yanarsa bende onla birlikte yanarım...
İşteee idealist ruh işte türk genci helal sana Begümmm:img-clapp: Ölmek var dönmek yokk:img-pilot
gulsahcım once cıkardıgım yangını sondureyim...
http://www.ci.woodland.ca.us/fire/graphics/firemangif.gif
tamam ama ben pek anlamam askercilikten once biraz yol yordam ogret..:good:
Seyran'cım hemen öğretiim naçizane:) Öncelikle sert bir bakış yap kendine sonra dikkatlice sağa sola bak kontrol eder havalarında ama silah kullanmayalım bize ters sadece bakışlar ve yürüyüşü sertleştirirsek yeter:img-polic
hot_coutre
11-01-07, 13:20
benzin getiriyorsun dimi gulsah anlastıgımız gibi..:img-hyste (seni de yaktım bu cumle ile dimi??)
Bitirdin beni kankaaaaaa:icon_whis Ama sana can feda her zaman seninleyim bi tek şu "Murat" konusunda anlaşamıyoruz reca ederim adamı rahat bırak ölmesin, oğlunu da karısını da çok seven bir erkek o sadece biraz gururuna yenik ama o da halolour:img-pilot
Bitirdin beni kankaaaaaa:icon_whis Ama sana can feda her zaman seninleyim bi tek şu "Murat" konusunda anlaşamıyoruz reca ederim adamı rahat bırak ölmesin, oğlunu da karısını da çok seven bir erkek o sadece biraz gururuna yenik ama o da halolour:img-pilot
Evet ya o Murat konusunda bende anlaşamıyorum senle seyran bende cok reca ediyorum rahat bırak muratı..
vala nasıl hallolucaksa artık bilemiyorum yane
tamam ölmesin
ya birşey söyliyim duygusal olarak baktığım da birbirlerine aşıklar barışsınlar mutlu olsunlar diyorum ama mantığım kabul etmiyor bunu aşk herşeyi affetmiyor kardeşim :img-pilot
BlackMamba
11-01-07, 13:23
bak murat iki bolum daha aynı karakteri çizsin hepiniz sozume geleceksiniz..
belki şimdi ezik erkegi oynar Zeynep bana acıdıgı için beni istiyor falan diye o zaman sizde isteyeceksiniz ama forum ahalisinin ruh saglıgı ve benim hayatımdan endiselerim yuzunden bu konuda bir sey demiyecegim bir daha..sustum!!
Evet gulsah bende senin yanındayım hep..(gerci yanında durmak zor oluyor su kısacıık boyumuzla..)
BlackMamba
11-01-07, 13:24
tamam ölmesin
ya birşey söyliyim duygusal olarak baktığım da birbirlerine aşıklar barışsınlar mutlu olsunlar diyorum ama mantığım kabul etmiyor bunu aşk herşeyi affetmiyor kardeşim :img-pilot
İzmirli kardesim benim!!!bak su sınavlar bitsin bir kez daha izle soyle alıcı gozle sende olsun diyeceksin şimdi sınavlara konsantre oldugun için fark edemiyorsun ama sende bir gun benimle aynı fikirde olacaksın..opuyorum alnından bu durust yorumun için!!!
bulasabilecegim bi polemik bulamadim; aksine pek birlik beraberlik icinde gordum sizi... polemik buddy'im (e biz de biliyoz 3-5 askeri jargon) de mesgulmus zati...
kara bahtim, kor talihim... mecburen bi firin sutlac yiycez simdi...
iyi bakin kendinize...
BlackMamba
11-01-07, 13:27
Evet ya o Murat konusunda bende anlaşamıyorum senle seyran bende cok reca ediyorum rahat bırak muratı..
ya ben birsey demiyorum sen niye kızıyorsun ki..beni de babam annemden kacırsa donup bakmam bile..hadi ben rahat bıraktım diyelim boncuk cok mu mutlu olacak Zeynep'i ogrenince..kesin evden kacar yine..Zeynep'i de istemez..Rabiayla kacsın gitsin yol yakınken kendine mutlu bir yuva bulsun..
ya ben birsey demiyorum sen niye kızıyorsun ki..beni de babam annemden kacırsa donup bakmam bile..hadi ben rahat bıraktım diyelim boncuk cok mu mutlu olacak Zeynep'i ogrenince..kesin evden kacar yine..Zeynep'i de istemez..Rabiayla kacsın gitsin yol yakınken kendine mutlu bir yuva bulsun..
ya nasıl birşey demiyosun dün sen değilmiydin muratı öldüren?? tamam ben suçsuz demiyorum murat ama ne gerek var adamı öldürmeye sakat bırakmaya... fazla acımasızca olmuyo mu??:icon_sorr
ya ama gerçekten kızlar seyran haklı elinizi vicdanınıza koyun eğer muratı serhat t. canlandırmasaydı bu kadar hak verirmiydiniz murata
bakın zeynebin yanlışlarını tartışmıyorum 1 yaşında bir çocuğu bırakıp gitmek ne kadar doğrudur o tartışılır burda muratı tartışıyoruz
tamam çocuğunu çok seven bir baba diyebilirsiniz ama bana göre karısına duyduğu nefret oğluna duyduğu sevgiden daha ağır basmış
oğlunu alıp kaçırmasını nasıl açıklayabilriz ki başka türlü eğer oğlunun geleceğini düşünseydi kalır zeynep gelince de boşanırlardı
benim fikrim bu
yani bir düşünün murat yapınca muratı tutuyorsunuz da sinan yapınca niye aliye tutuluyor aynı şey şimdi diyceksinizx aliye çocuklarını bırakıp gitti mi zeynep te çocuğunu terk etmedi oğlunu hayatta ona en az kendi kadar iyi bakması gereken birine bıraktı gitti GERİ DÖNEMK üzere yanlış ya da değildir ama yaptığı hata bile muratın oğlunu kaçırması için haklı bir neden değil bence
BlackMamba
11-01-07, 13:37
ya nasıl birşey demiyosun dün sen değilmiydin muratı öldüren?? tamam ben suçsuz demiyorum murat ama ne gerek var adamı öldürmeye sakat bırakmaya... fazla acımasızca olmuyo mu:img-pilot
o zaman sunda anlasalım mrat sapa saglam kalsın ama Zeynepte Murattan cocugu zorla alsın..boncukta babasına annen öldü dediği için çok kızgın olacağında çokta üzülmeyecektir..anlaştık mı??
hot_coutre
11-01-07, 13:37
tamam ölmesin
Yalnız ufak bi hatırlatma yapmak istiyorum sizlere:)
11. bölümü her nekadar tek gözüm kapalı olarak izlemiş olsam da(içim acıyordu bakamadım da) şu sahne zihnimde.. Murat ve Zeynep bir ağacın altında konuşurlar ve Zeynep derki: " Ben sadece kıymetimi bil diye sana ceza olsun diye gitmiştim. Ben de hatalıyım öfkeme yenik düştüm.." (diyalekti kelimesi kelimesine hatırlamayabilirim ama bu tarzdaydı , ellerinde bölüm olan arkadaşlar bulabilirler:)) Gurur insana her zaman kötü şeyler yaptırır ne Zeynep'çi ne de Murat'çıyım ama annelik hislerimize yenilip Murat'ı da harcamayalım derim:img-yes: Feminizmden uzak objektif bakalım bir de:icon_whis Murat yanlış yaptı kabul ama Zeynep de sütten çıkma ak kaşık değildi di mi?:img-pilot
(Bu arada kanka sende şööle bişey seziyorum sanki Murat'a muhalefet olup bizi gaza getirme ve Murat'ın yaşamasından yanasın gibi:img-pilot biliyosun Türk'ler genelde itiraz etmeye bayılır ya, biri birşeyi sıkı savunursa hemen ard arda "olmaz öyle"ler gelir.. Taktik güzel ama bak forum ayağa kalktı tebrikler :icon_whis )
BlackMamba
11-01-07, 13:38
ya ama gerçekten kızlar seyran haklı elinizi vicdanınıza koyun eğer muratı serhat t. canlandırmasaydı bu kadar hak verirmiydiniz murata
bakın zeynebin yanlışlarını tartışmıyorum 1 yaşında bir çocuğu bırakıp gitmek ne kadar doğrudur o tartışılır burda muratı tartışıyoruz
tamam çocuğunu çok seven bir baba diyebilirsiniz ama bana göre karısına duyduğu nefret oğluna duyduğu sevgiden daha ağır basmış
oğlunu alıp kaçırmasını nasıl açıklayabilriz ki başka türlü eğer oğlunun geleceğini düşünseydi kalır zeynep gelince de boşanırlardı
benim fikrim bu
yani bir düşünün murat yapınca muratı tutuyorsunuz da sinan yapınca niye aliye tutuluyor aynı şey şimdi diyceksinizx aliye çocuklarını bırakıp gitti mi zeynep te çocuğunu terk etmedi oğlunu hayatta ona en az kendi kadar iyi bakması gereken birine bıraktı gitti GERİ DÖNEMK üzere yanlış ya da değildir ama yaptığı hata bile muratın oğlunu kaçırması için haklı bir neden değil bence
ALLAHIM BUGUNLERİDE GORDUM SANA SUKURLER OLSUN!!seyran haksız değil demişssin ya..Ağlamak istiyorum..
benim fikrim bu
ya tamam ben zaten murat haklı demiyorum ki... birde öldü dedi ya bende çok kızıyorum ama öldürmeye sakat bırakmaya ne gerek var.. diyorum en sonunda mutlu olacakları bir ceza verin... Ama bence zeynebinde gitmemesi gerekirdi o yaşta bir çocuğu bırakıp... onda da hata var ama en büyük hata tabi ki de annen öldü demesi muratın...
o zaman sunda anlasalım mrat sapa saglam kalsın ama Zeynepte Murattan cocugu zorla alsın..boncukta babasına annen öldü dediği için çok kızgın olacağında çokta üzülmeyecektir..anlaştık mı??
tamam ama son bölümde bir araya gelsinler son bölüme kadar murata öyle acı çektirsinler murat hakediyor onu ben zeynebe de gittiği için suç buluyorum ama onun cezası çok ağır oldu... murat da fazlasıyla cezayı hakediyor... ama sonunda mutlu olsun üçü anlaştık mı??
11. bölümü her nekadar tek gözüm kapalı olarak izlemiş olsam da(içim acıyordu bakamadım da) şu sahne zihnimde.. Murat ve Zeynep bir ağacın altında konuşurlar ve Zeynep derki: " Ben sadece kıymetimi bil diye sana ceza olsun diye gitmiştim. Ben de hatalıyım öfkeme yenik düştüm.." (diyalekti kelimesi kelimesine hatırlamayabilirim ama bu tarzdaydı , ellerinde bölüm olan arkadaşlar bulabilirler:)) Gurur insana her zaman kötü şeyler yaptırır ne Zeynep'çi ne de Murat'çıyım ama annelik hislerimize yenilip Murat'ı da harcamayalım derim:img-yes: Feminizmden uzak objektif bakalım bir de:icon_whis Murat yanlış yaptı kabul ama Zeynep de sütten çıkma ak kaşık değildi di mi?:img-pilot
(Bu arada kanka sende şööle bişey seziyorum sanki Murat'a muhalefet olup bizi gaza getirme ve Murat'ın yaşamasından yanasın gibi:img-pilot biliyosun Türk'ler genelde itiraz etmeye bayılır ya, biri birşeyi sıkı savunursa hemen ard arda "olmaz öyle"ler gelir.. Taktik güzel ama bak forum ayağa kalktı tebrikler :icon_whis )
ewet cnm kesinlikle katılıyorum sana ikisinde de hata var... zeynep cezasını çekti şimdi murata bir ceza verelim haksızlık olmasın ama sonunda 3 mutlu olsun.. öle ölüm sakat bırakma falan istemiyorum....
hayır benim anlamadığım neden fedakarlık yapması gereken hep zeynep olmuş ailesini ve işini bırakmış ve tüm bunlar yetmemiş bir de kariyeri için çok önemli olan bir teklifi geri çevirmesi gerekiyor kocası ve oğlu için bana göre bir kadının evlenip çocuk sahibi olması hayatını kocasına ve çocuğuna ipotek etmesi anlamına gelmez
zeynep herşeyden vazgeçerken murat hiçbirşeyden feragat etmiyor
bakın zeynebin 1 yıllığına gitmek istemesi haklı bana göre eğer 2. kez ele geçirebilecek bir şans değilse bana göre değerlendirillmeli lütfen biraz sağduyulu bakın herşeyden vazgeçmiş bir kadının kendi için istediği tekşey
murat iyi bir eş ve baba olarak karısına hakverip oğluna bakmalıydı
üstelik telefon ve uçak denilen icatlar var emre illa da annesinden uzakta büyümezdi
BlackMamba
11-01-07, 13:47
bak şimdi gulsahım...eger o son bolum o kadar acele cekilmeseydi sence duyacagımız acıklama bu mu olacaktı??ben bu son bolume dair hicbir seyi kabul etmiyorum..sadece konu kapansın diye uydurulmus birseydi diye dusunuyorum..Mutlaka ya abisi bir işler actı basına gelemedi ya da basına bir iş geldi (ki hız tutkusu zeynepte de vardı neden bir kazada o gecirmiş olmasın??)
Zeynep cocugunu bıraktıktan sonra unutup gitmiş bir anne degil ki..her turlu yolları denemiş bulmak için..gittigim gun anladım geri gelmek istedim gelemedim diyordu bahcede(bende de videolar yok olan arkadaslar replikleri yazarsa gorecegiz..)
Emel'de haklı Sinan Aliye bıraktı gitti diye kacırmadı mı cocuklarını..niye ona beslediginiz dusunceleri Murat'a beslemiyorsunuz..Murat'ta cocuguna yalan soyledi annnen öldü diye sinan'da kanadaya gitti demişti..İki anneninde cocuklarını ne kadar sevdiklerini bile bile,eziyet cektigini gore gore yapmadıklarını bırakmadılar..
Emel beni anladıgın için tesekkurler..yoksa bunlar beni parca pincik edecekti..soyledigin herseye kelimesi kelimesine katılıyorum..
valla hiç kusura bakmayın,
hiç kimse bana bir annenin çocuğunu hatta bebek yaşta ki çocuğunu, henüz anne kucağından başka bi yerde uyuyamadığı bir zamanda ,annesinin kokusuyla büyüyüp elinden mamasını yiyeceği,hasta olduğunda başında bekleneceği zamanda en korumasız çağında ,bırakıp gitmesini haklı gösteremez....sebep ne olursa olsun!!Annelik herşeyden önce gelir!!
BlackMamba
11-01-07, 13:50
hiç kimse bana bir annenin çocuğunu hatta bebek yaşta ki çocuğunu, henüz anne kucağından başka bi yerde uyuyamadığı bir zamanda ,annesinin kokusuyla büyüyüp elinden mamasını yiyeceği,hasta olduğunda başında bekleneceği zamanda en korumasız çağında ,bırakıp gitmesini haklı gösteremez....sebep ne olursa olsun!!Annelik herşeyden önce gelir!!
iyi de anlasamadıgımız nokta bu zaten..zeynep kocasından bekledigi aanlayısı hiç bir şekilde goremeyince emri vaki yapıp gitmek istedi..Murat'ında cocugunu alıp kacması gerekmezdi tam da senin saydıgın sebeblerden dolayı!!!
hot_coutre
11-01-07, 13:53
hayır benim anlamadığım neden fedakarlık yapması gereken hep zeynep olmuş ailesini ve işini bırakmış ve tüm bunlar yetmemiş bir de kariyeri için çok önemli olan bir teklifi geri çevirmesi gerekiyor kocası ve oğlu için bana göre bir kadının evlenip çocuk sahibi olması hayatını kocasına ve çocuğuna ipotek etmesi anlamına gelmez
zeynep herşeyden vazgeçerken murat hiçbirşeyden feragat etmiyor
bakın zeynebin 1 yıllığına gitmek istemesi haklı bana göre eğer 2. kez ele geçirebilecek bir şans değilse bana göre değerlendirillmeli lütfen biraz sağduyulu bakın herşeyden vazgeçmiş bir kadının kendi için istediği tekşey
murat iyi bir eş ve baba olarak karısına hakverip oğluna bakmalıydı
üstelik telefon ve uçak denilen icatlar var emre illa da annesinden uzakta büyümezdi
Peki bir de şöyle düşünelim:) Madem konu açıldı size 2 soru:
1. Bir kadının ya da erkeğin diğeri için "hayatını" kenara atması ne kadar doğrudur? Ya da bu insanın kendi özelidir kimseyi ilgilendirmez herkesin kendi kararı mıdır?
2. Biri sizin için tüm "hayatını" bir kenara ittiğinde bu önümüzdeki senelerde sıkça kafaya vurulmalı mıdır? "Ben senin için hayatımı terkettim saçımı süpürge ettim" demek ne kadar doğrudur? Bu tarz karşıdakini hangi düşüncelere iter takdir edersinizki Murat Zeynep'e "hayatını terket benim ol" demiş midir? Bu Zeynep'in özgür kararı değil midir?
Hadi bakalım yeni tartışma konumuz hayırlı olsun:icon_whis
elif normal şartlar altında düşünürsen haklısın elbette ki bir çocuk annesinin yanında büyümeli ama zeynep oğlunu bırakıp kendi keyfine bakmaya gitmiyordu ki
zeynep herşeyden vazgeçmiş bir kadın ve ben olsam ben de kabullenezdim ben herşeyden vazgeçmişken kocamın hiçbirşeyden vazgeçmemesini nasıl bir psikoloji düşünebiliyor musunuz
bana göre murat fedakarlık yapmalıydı
iyi de anlasamadıgımız nokta bu zaten..zeynep kocasından bekledigi aanlayısı hiç bir şekilde goremeyince emri vaki yapıp gitmek istedi..Murat'ında cocugunu alıp kacması gerekmezdi tam da senin saydıgın sebeblerden dolayı!!!
ne fark eder ki,murat kaçmasaydı zeynep döndüğünde bişey değişecekmiydi?
kaldıkları yrden hiç bişey olmamış gibi devam edebileceklermiydi?
1. Bir kadının ya da erkeğin diğeri için "hayatını" kenara atması ne kadar doğrudur? Ya da bu insanın kendi özelidir kimseyi ilgilendirmez herkesin kendi kararı mıdır?
2. Biri için tüm "hayatınızı" bir kenara ittiğinizde bu önümüzdeki senelerde sıkça kafaya vurulmalı mıdır? "Ben senin için hayatımı terkettim saçımı süpürge ettim" demek ne kadar doğrudur? Bu tarz karşıdakini hangi düşüncelere iter takdir edersinizki Murat Zeynep'e "hayatını terket benim ol" demiş midir? Bu Zeynep'in özgür kararı değil midir?
1)bir insanın elbetteki diğeri için çocuğu bileolsa bu diğer şahıs hayatını kenara atması doğru bir davranış değil
2)biz zeynebin bunu sadece bir kez dediğini duyduk o da muartım benim hayatım diye çemkirmesinden hemen sonra ki gayet haklı bir serzenişti zeynebin yaptığı bunu bir kafaya kakma olarak değil küçük bir hatırlatma/sarsma olarak algılıyorum ben
en azından boncuk 4 yılını annesiz olarak geçirmemiş olucaktı zeynep murat belki kavuşamazlardı ama
e biz nasıl olsa kaldığımız yerden devam edemeyiz bari ben çocuğumu kaçırıyım mantıklı bir açıklama değil
devam edip etmemesi zeynep ve muratın sorunu çocuk kaçırmak başka bir şey
BlackMamba
11-01-07, 13:59
Murat destek olmalıydı olmadı..kacmasaydı ayrılırlardı iki medeni insan gibi makul bir velayet paylasımıyla da yollarına devam ederlerdi..:img-hyste
ayy bana ne ya..murat haksız işte..yakacagım forumu hepimizi kurtaracagım!!
2. Biri sizin için tüm "hayatını" bir kenara ittiğinde bu önümüzdeki senelerde sıkça kafaya vurulmalı mıdır? "Ben senin için hayatımı terkettim saçımı süpürge ettim" demek ne kadar doğrudur? Bu tarz karşıdakini hangi düşüncelere iter takdir edersinizki Murat Zeynep'e "hayatını terket benim ol" demiş midir? Bu Zeynep'in özgür kararı değil midir?
dünde bunu yazmıştım zaten..zeynep kararını kendi aldı,kimse onu muratla evlenmeye zorlamadı..zeynep muratın yarışçı olduğunu bilerek evlendi ve evlenirkende yarışları bırakacaksın diye şart koşmadı..muratta zeynebi hiç bi konuda zorlamadı..zeynep muratı ailesine tercih etti onu seçti..kendi seçiminden dolayı muratı suçlayamaz...
elif normal şartlar altında düşünürsen haklısın elbette ki bir çocuk annesinin yanında büyümeli ama zeynep oğlunu bırakıp kendi keyfine bakmaya gitmiyordu ki
zeynep herşeyden vazgeçmiş bir kadın ve ben olsam ben de kabullenezdim ben herşeyden vazgeçmişken kocamın hiçbirşeyden vazgeçmemesini nasıl bir psikoloji düşünebiliyor musunuz
bana göre murat fedakarlık yapmalıydı
muratta fedakarlık yaptı ayrıca..hatırlayın 7.bölümde zeynep diyor ki ben seni terketmeseydim sende o hayatı terketmeyecektin....murat oğlu için hrşeyi bi kenara bıraktı yarışları bıraktı..panayıra sığındıklarında ramizenin dediklerini hatırlayın,,iksininde çaresiz olduklarını muratın oğlu için nasılda çırpındığını,yemeyip yedirdiğini,giymeyip giydirdiğini söylüyordu....ve gitmeliydi..yeni bi hayata başlayabilmek için belkide gitmeliydi.....unutmayın ki terkedilmiş bir insandan söz ediyoruz..zeynep gitmeyeceğini söyledikten sonra bi sabah habersiz çekmiş gitmişti....muratı da oğlunu da terketmişti!!!!
Zeynep : Onu bırakmayacaktım..Gitmeyecektim..Bütün bunları hak ettim ben…
Zeynep : Senin çocuğunu doğurmak sevgimin canlı delili olacaktı, ama ne oldu o çocuğun hayatını mahvettim ben.. Tecrübesizdim, bende çocuktum daha, sana tepkiliydim, yaşadığım hayata tepkiliydim… Safranbolu da o kokusunu ilk aldığımda atletinden dünyalar benim oldu.. O son gece tartıştık ya, hani mastır için gitmeme karşı çıktın ya, geleceğime engel olmana o kadar öfkelendim ki, seni cezalandırmak istedim… Sabaha kadar Emre’yi seyrettim.. Yağmurun sesi hala kulağımda… O ses dinene kadar bekledim, sonra, git Zeynep dedim kendime… Git… Tek başına çocuğumuzu büyütemez değerini anlar…
Murat : Nefret insanı insanlıktan çıkarıyormuş.. Senden nefret etmiştim.. Sadece oğlumu alıp kaybolmak istedim..
Zeynep : Murat kendi hatalarımız yüzünden evladımızı kaybediyoruz………
BlackMamba
11-01-07, 14:06
muratta fedakarlık yaptı ayrıca..hatırlayın 7.bölümde zeynep diyor ki ben seni terketmeseydim sende o hayatı terketmeyecektin....murat oğlu için hrşeyi bi kenara bıraktı yarışları bıraktı..panayıra sığındıklarında ramizenin dediklerini hatırlayın,,iksininde çaresiz olduklarını muratın oğlu için nasılda çırpındığını,yemeyip yedirdiğini,giymeyip giydirdiğini söylüyordu....ve gitmeliydi..yeni bi hayata başlayabilmek için belkide gitmeliydi.....unutmayın ki terkedilmiş bir insandan söz ediyoruz..zeynep gitmeyeceğini söyledikten sonra bi sabah habersiz çekmiş gitmişti....muratı da oğlunu da terketmişti!!!!
ortalık karıstırcam ya..
Murat saydığın bütün fedakarlıkları oğlu için yaptı..Zeynep için ne yapmış??
dünde bunu yazmıştım zaten..zeynep kararını kendi aldı,kimse onu muratla evlenmeye zorlamadı..zeynep muratın yarışçı olduğunu bilerek evlendi ve evlenirkende yarışları bırakacaksın diye şart koşmadı..muratta zeynebi hiç bi konuda zorlamadı..zeynep muratı ailesine tercih etti onu seçti..kendi seçiminden dolayı muratı suçlayamaz...
murat oğlu için bırakmadı yarışları zeynep onları bulamasın diye bıraktı eğer rüzgarın oğlu yarışmaya devam etseydi zeynep döndüğünde eliyle koymuş gibi bulurdu onları eğer murat oğlu için yarışları bırakıcak olsaydı kaza geçirdikten sonra hastalığının ne bildiğinde bırakırdı üsteliik zeynep murattan yarışları bırakmasını istemesinin nedeni onun yarışçı olmasını istememesi değil tekrar kaza geçirip hastanede başında beklemek istememesi
ortalık karıstırcam ya..
Murat saydığın bütün fedakarlıkları oğlu için yaptı..Zeynep için ne yapmış??
oğlu için fedakarlık yaparak zeynep içinde çok şey yapmış olmuyormu?oğlunun annesi için!!!
BlackMamba
11-01-07, 14:14
oğlu için fedakarlık yaparak zeynep içinde çok şey yapmış olmuyormu?oğlunun annesi için!!!
elif sen bana kızıyormusun??anlamadım?ben iyi degilim bu polemik işlerinde..sercan da yok evde..anne??
Merabalar arkadaşlar
Benim en sevdiğim tartışmalara girmişsiniz ben de katılayım bakalım:img-wink:
1.si zeynep muratla onun işini ve hız tutkusunu bilerek isteyerek evlendi..vazgeçtiği herşeyden de kendi isteğiyle vazgeçti..Buraya kadar sorun yok ancak kazadan sonra murat sevdiklerini düşünüp zeynebin dediği gibi yarışları bırakmalıydı çünkü olay artık hız tutkusunu falan aşmış hayati bir hal almıştı:img-yes: hadi murat vazgeçmedi inadından o zaman zeynebin de işi konusunda istediklerini yapmaya hakkı var ama bu demek değil ki çocuğunu bırakıp gitmeye hakkı var..tamam kavga ettiler ve murat zeynebi kapının önüne koydu ki çok haksızdı ama sonra gidip özür diledi ve barıştılar ya da murat öyle sandı..sonra adamı apansızın YAĞMUR KOKAN BİR SABAHA KARŞI YAPAYALNIZ bırakıp git sen..murata da ve özellikle boncuğa da yazık yaa..Eeee adam da napsın o yağmur sahnesine rağmen habersizce bırakıp gidince zeynep yine de beklemiş..ama o da bir türlü dönmeyince napsın terkedilmişliğin verdiği öfke ve napacağını bilmezlikle çocuğunu alıp kaçırmış..
Zeynebin de haksız olduğu yerler var muratın da:img-yes: Kendi hırsları,gururları yüzünden çocuğu mahfettiler:img-yes: (yani lafın gelişi)
Bu da benim analizim:img-wink:
elif sen bana kızıyormusun??anlamadım?ben iyi degilim bu polemik işlerinde..sercan da yok evde..anne??
yok canım:)niye kızayım?seni fikrinden caydırmaya çalışıyorum..baskı olayıtroest :)
BlackMamba
11-01-07, 14:18
yok canım:)niye kızayım?seni fikrinden caydırmaya çalışıyorum..baskı olayı:)
deliyim benzin bidonumda var..oyle baskılara gelemem duygusal kriz geciririm hepinizi yakarım kimse kurtaramaz..
Nöbetçilerde yok yerinde bak..
Not:Gulsahcım not al forumda bir de nobetci itfayeci bulundurulacak..
deliyim benzin bidonumda var..oyle baskılara gelemem duygusal kriz geciririm hepinizi yakarım kimse kurtaramaz..
vayy,şantaj ha?
peki baskı yok...yeter ki yakma forumu...:img-pilot
BlackMamba
11-01-07, 14:23
vayy,şantaj ha?
peki baskı yok...yeter ki yakma forumu...:img-pilot
ya niye ilk tehditte vazgeciyorsun ki madem o kadar haklısın!!!sende içten içe biliyorsun Zeynep MASUM!!! :img-hyste
(emeli kendi tarafıma cektim sıra sende..)
ya niye ilk tehditte vazgeciyorsun ki madem o kadar haklısın!!!sende içten içe biliyorsun Zeynep MASUM!!! :img-hyste
kendi tarafına çekmen bir tarafa valla bence zeynep haklı demiyim hadi ama murat daha çok suçlu
hot_coutre
11-01-07, 14:25
Kankamı baskı altına almayın sonra sakinleştiremiyoruz forumu yakıyo:)
İtfaiye aracı için fon oluşturalım:img-pilot Elif'çim ve de Ezgi'cim bu işlerde usta sizsiniz:img-yes: (seyrancım notu aldım kampanyanın ilk adımını tamamladım)
BlackMamba
11-01-07, 14:25
kendi tarafına çekmen bir tarafa valla bence zeynep haklı demiyim hadi ama murat daha çok suçlu
olsun dünkü koyu tavırlarınızdan sonra bu benim için başarı..ya emel elifi kandıracagım niye boyle diyorsun??
BlackMamba
11-01-07, 14:27
Kankamı baskı altına almayın sonra sakinleştiremiyoruz forumu yakıyo:)
İtfaiye aracı için fon oluşturalım:img-pilot Elif'çim ve de Ezgi'cim bu işlerde usta sizsiniz:img-yes: (seyrancım notu aldım kampanyanın ilk adımını tamamladım)
kankam madem soz notlardan acıldı bu gecen gun ekmek almayan kardesim sabahta gidip bize gevrek ve boyoz almamıs ama forumda bunun aksini soylerek beni kandırmıstır..gerekli işlemler yapılsın forum polisi tarafından..
bak şimdi!
yahu vazgeçmedim...idare ediyorum,Şebnem abla gelene kadar..malum ilaç bi onda var..neme lazım ,yakarsın bide forumu..az önceki teşebbüsünden sonra....
hem Zeynebe nası masum diyebiliyosun?pes vallahi...ortada bi suç vasa ikisinin olsun..
hot_coutre
11-01-07, 14:29
Merabalar arkadaşlar
Benim en sevdiğim tartışmalara girmişsiniz ben de katılayım bakalım:img-wink:
1.si zeynep muratla onun işini ve hız tutkusunu bilerek isteyerek evlendi..vazgeçtiği herşeyden de kendi isteğiyle vazgeçti..Buraya kadar sorun yok ancak kazadan sonra murat sevdiklerini düşünüp zeynebin dediği gibi yarışları bırakmalıydı çünkü olay artık hız tutkusunu falan aşmış hayati bir hal almıştı:img-yes: hadi murat vazgeçmedi inadından o zaman zeynebin de işi konusunda istediklerini yapmaya hakkı var ama bu demek değil ki çocuğunu bırakıp gitmeye hakkı var..tamam kavga ettiler ve murat zeynebi kapının önüne koydu ki çok haksızdı ama sonra gidip özür diledi ve barıştılar ya da murat öyle sandı..sonra adamı apansızın YAĞMUR KOKAN BİR SABAHA KARŞI YAPAYALNIZ bırakıp git sen..murata da ve özellikle boncuğa da yazık yaa..Eeee adam da napsın o yağmur sahnesine rağmen habersizce bırakıp gidince zeynep yine de beklemiş..ama o da bir türlü dönmeyince napsın terkedilmişliğin verdiği öfke ve napacağını bilmezlikle çocuğunu alıp kaçırmış..
Zeynebin de haksız olduğu yerler var muratın da:img-yes: Kendi hırsları,gururları yüzünden çocuğu mahfettiler:img-yes: (yani lafın gelişi)
Bu da benim analizim:img-wink:
Sana katılıyorum ve diyorum ki ikisi de hatalıydı ve malesef:
2 YANLIŞ BİR DOĞRU ETMEZ ARKADAŞLAR:)
İkisi de genç ve öfkeliydi olan Boncuk'a oldu.. Suçlu aramak çok anlamlı olmaz aslında ikili ilişkilerde asla tek taraf suçlu olmaz öyle di mi?:)
Seyran'cım sana Sezen'in bir şarkısıyla cevap vermek istiyorum:
**Masuummm değiiiliizzz hiççç birimiiizzzzzzz:img-pilot
BlackMamba
11-01-07, 14:30
bak şimdi!
yahu vazgeçmedim...idare ediyorum,Şebnem abla gelene kadar..malum ilaç bi onda var..neme lazım ,yakarsın bide forumu..az önceki teşebbüsünden sonra....
hem Zeynebe nası masum diyebiliyosun?pes vallahi...ortada bi suç vasa ikisinin olsun..
dua ette senin kadar inatcı bir insan degilim..zeynep masum ama sadece seninle olan diyologlarımı cok sevdigimden ve sadece bunu korumak amaclı tamam zeynepte giderken soyleseydi murata haber vermedigi için suçlu diyorum..fazlası için klavyenin tek tusuna bile dokunmam bilgin olsun ısrar etme..
not:Annemi cok özledim ben ya..
olsun dünkü koyu tavırlarınızdan sonra bu benim için başarı..ya emel elifi kandıracagım niye boyle diyorsun??
valla ben hala ısrarlıyım murat ölmesin o konuda beni caydırman imkan ve ihtimal dahilinde değil
onun dışında zaten ben de en başından beri zeynebi tutarım
bu arada forumu yakıyım falan deme fena yaparım :img-pilot
hot_coutre
11-01-07, 14:33
kankam madem soz notlardan acıldı bu gecen gun ekmek almayan kardesim sabahta gidip bize gevrek ve boyoz almamıs ama forumda bunun aksini soylerek beni kandırmıstır..gerekli işlemler yapılsın forum polisi tarafından..
Şimdi Seyran'cım Sercan'ın ekmek ve boyoz(allahım ne olduğunu bilmiyorum lütfen anlamasınlar bilmediğimi:icon_whis ) almaması elbette hayalkırıklığı sizler için ancak takdir edersinki Sercan benden önce burada olduğu için üst'üm sayılır ona nasıl işlem yaparım bilemiyorum:img-pilot
Ayrıca Sercan 'da görev mahallini terkedemediği için alamamıştır büyük ihtimalle.. Sercan görevini layıkıyla yerine getiren bir komutandır.(laf söyletmem devreme):img-yes:
Tünaydınlar herkeseee. Akşam nöbetinde yarın akşama gelirim herhalde diyodum ama yok dayanamadım yine. İyide yapmışım ateşli tartışmaların içine düştüm. Ama önce bikaç şey söyliycem. BlackMamba bana bonibon olayını açıkladığın için teşekkür ederim. :) Bunca zmndır merak ediyordum. Valla bende zehir olsa içerim Şebnem Ablanın elinden. Bazen lazım oluyor ayrıca sakinleştirici haplar. Bide gurupta korkulması gereken tekwandocu olan benim demişsin ama cumartesinden beri burdayım henüz bir dayak olayına şahit olmadım. Haksızlık etme kendine. Başkalarına kulak asma boşuna. Hem misafirlerimiz korkup kaçmasın senin bu açıklaman üzerine. Bide forumu yakmaya kalkışmışsınız. Hiç yakıştıramadım. Dün akşam benimde niyetim vardı Gülşah'ı Elif'in sözlüden kurtarmak için ama Gülşah'ta bende kıyamadık forumumuza. Neyseki sende sonradan vazgeçip Söndürmüşsün yangını. :img-hyste
Sonra şu Murat mı Zeynep mi haklı meselesine gelince... Bana göre aşk varsa haklılık diye birşey kalmıyor. Çünkü ben onlarınki kadar tutkulu bir aşka tanık oldum ve insan aşık olunca hiç mantıklı düşünemiyor. Yani çocuğunu düşünseydi, anneyi düşünseydi falan yapamıyor. Birde affetmek konusu var. Ben dizide yaşananların 10 katı kötü şeyler yaşayıp yinede 2 günde birbirini affeden insanlar biliyorum. Çünkü aşk ve mantık yanyana gelebilen şeyler değil ve biz konuşurken mantıkla konuşuyoruz. Orda yaşananlar kuvvetli bir aşk düşünülerek yazılmış. Ayrıca ben ikisinin birbirine ceza vermek istemesinide aynı şeye bağlıyorum. Aşk bu kendi canı acıyında karşıdakininde canı yansın istiyor insan. Ben o yüzden o terkeden sahnesini gerçekçi ve güzel buluyorum. Onların aşklarına yakışan bir sahne bence. Zeynebin yüzüğü denize atması, Murat'ın çiçekleri denize atmasıda aynı nedenden bana göre. Ama insan aşıkta olsa çocuğunu terkedermi? Bence terketmez. Ben çocuğumla giderdim ne olursa olsun. Ya Murat bakamasaydı. O zmn ne olucaktı? Şanslıydı ki Murat harika biri. (bana göre tabi) O yüzden ben her ikisininde hatalı olduğunu düşünsemde Zeynep'e biraz daha fazla kızanlardanım. Ayrıca Murat ve Sinan arasındaki en büyük fark Sinan annelerine olan nefretini çocuklarınada yansıtıyordu. Bu yüzden kızları intihara bile kalkıştı. Ama Murat mükemmel bir anne yarattı boncuk için. Tamam bu zeynep'e büyük bir ceza ama annenseni terkektti deseydi daha kötü değilmiydi. O zmn boncuk anne lafını ağzına bile almazdı. Bence Murat o kadarda kötü biri değil, haksızlık etmeyelim ona.
valla ben hala ısrarlıyım murat ölmesin o konuda beni caydırman imkan ve ihtimal dahilinde değil
onun dışında zaten ben de en başından beri zeynebi tutarım
bu arada forumu yakıyım falan deme fena yaparım :img-pilot
ya bak ne güzel yazdın ölmesin...
Arkadaşlar kimimiz zeynebi haksız buluyo kimimiz muratı kimimiz ikisinide... Bence ikiside hatalı... Zeynep gitmesinin bedelini 4 yıl oğlundan olarak zaten fazlasıyla ödedi... tamam murat da bir cezayı hak etti.. ama ölüm ya da sakat kalma olmamalı... ona da cezasını verelim... o da cezasını çeksin... ondan sonra 3 birlikte mutlu mesut yaşasınlar... hatta 3 değil birde boncuğun kardeşi olsun 4'ü birlikte yaşasınlar....:)
ben geldiim... hararetli bi tartışma görüyorum.. zeynep-murat ilişkisi kolay kolay çözülmez aradaşlar çünkü ikisi de kendi açısından haklı..ama illa ki biri daha hatalıysa o da zeyneptir diyorum ve elifin bi yorumu vardı diğer sayfalarda tekrarlamıyım ama harfi harfine katılıyorum. budur:good:
dua ette senin kadar inatcı bir insan degilim..zeynep masum ama sadece seninle olan diyologlarımı cok sevdigimden ve sadece bunu korumak amaclı tamam zeynepte giderken soyleseydi murata haber vermedigi için suçlu diyorum..fazlası için klavyenin tek tusuna bile dokunmam bilgin olsun ısrar etme..
not:Annemi cok özledim ben ya..
bak gördünmü anneni nası özledin?
küçücük çocuk nası özlemesin?
anlıyomusun şimdi bi anne çocuğunu bırakıp gitmemeli...:)
Seyrancım yaa bende senin muhalif halini çok seviyorum valla..ondan takılıyorum güzel oluyo seninle atışmak...forumumuzun harbi üyesi..sen olmazsan olmaz..ayrıca üzülme annen gelir bugün belki...:img-wink:
saol Gülşahcim çok Doğru Söyledin Iki Yanliş Bir Doğru Etmez..
Hem Ikiside Kabul Ettiklerine Göre Hatalarini..mutlu Olsunlar Yaaa..hem Murat Da ölmesiinnnn..hem Bişey Daha Söyliyim Ikiside Hatali Ewet Ama Hangisi Daha Az Hatali Derseniz Murat Bence Kesinlikle Daha Az Hatali..
ya bak ne güzel yazdın ölmesin...
Arkadaşlar kimimiz zeynebi haksız buluyo kimimiz muratı kimimiz ikisinide... Bence ikiside hatalı... Zeynep gitmesinin bedelini 4 yıl oğlundan olarak zaten fazlasıyla ödedi... tamam murat da bir cezayı hak etti.. ama ölüm ya da sakat kalma olmamalı... ona da cezasını verelim... o da cezasını çeksin... ondan sonra 3 birlikte mutlu mesut yaşasınlar... hatta 3 değil birde boncuğun kardeşi olsun 4'ü birlikte yaşasınlar....:)
tamam o zaman bizde bi ceza düşünelim murata..ama yarışlara katılma cezası olmasın tabii...:)
BlackMamba
11-01-07, 14:41
Bir dakika arkadaşlar görüyorum ki yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermişim..
gelelim ciddi ciddi yorumuma;
Bize gösterilen (hani yayından kalkacagı için acelece cekilen finalden bahsediyorum) Murat'ın ölmesini cokta kotu bulmadım..ama eger dizimiz devam edecek olsaydı tabii ki Zeynep ve Murat aşkını destekliyorum..Mutlaka bir çıkar yol bulmalarını isterdim..Zeynep'in Murat'a nasıl baktığını görünce aksini söylemek zaten çok akıllı işi olmaz.Murat'ta Zeynep'e olan duygularını istediği kadar öfke nöbetlerinin arkasına saklasın görmemek içinde kör olmak gerekir..
Ölsün dedim diye ortalık karışıyor ya ondan öyle yazıyorum..malum son gunlerin populer olma yolu bu forumda..:good:
Murat ölmesin bencede. Hem bunu sırf bizler dizide Serhat Tutumluer'i izleyebilelim diye söylemiyorum. O gitse yerine biri bulunur(gerçi bence yeri doldurulamaz ama...) Fakat bizim boncuğumuz yıllarca annesi yıldızlarda diye kendini avuturken şimdide babası mı yıldızlara gitsin. Olmaz öyle şey. Çocuk iki gün yüzü görsün ya. Hem bence kardeşide olmalı. Eve ekmek almaya yollıycak küçük bir kardeş lazım ilerde sonra :img-hyste Hem Murat'ta cezasını çekmemiş sayılmaz. Yıllarca istenmeyen damat olmuş, sonra yanlız kalmış panayırda az yemek bol soğuk içinde çocuğunu korumaya çalışarak yaşamış. Birde üstüne üstlük hasta. Daha büyük ceza mı olur? En iyisi barışsınlar. Zaten 11. bölümden anlaşıldığı üzere barışsalarda Erkut ve Gökhan dirlik vermiycek onlara.
ben her ikisininde hatalı olduğunu düşünsemde Zeynep'e biraz daha fazla kızanlardanım. .
ben geldiim... hararetli bi tartışma görüyorum.. zeynep-murat ilişkisi kolay kolay çözülmez aradaşlar çünkü ikisi de kendi açısından haklı..ama illa ki biri daha hatalıysa o da zeyneptir diyorum ve elifin bi yorumu vardı diğer sayfalarda tekrarlamıyım ama harfi harfine katılıyorum. budur:good:
saol Gülşahcim çok Doğru Söyledin Iki Yanliş Bir Doğru Etmez..
Hem Ikiside Kabul Ettiklerine Göre Hatalarini..mutlu Olsunlar Yaaa..hem Murat Da ölmesiinnnn..hem Bişey Daha Söyliyim Ikiside Hatali Ewet Ama Hangisi Daha Az Hatali Derseniz Murat Bence Kesinlikle Daha Az Hatali..
şimdik efenim birincisi bana göre muratı çok sevsem ve oğluna olan özverisinden dolayı onu takdir etsem de bana göre zeynep daha haklı neden diye sorucak olursanız bana göre murat karısına anlıyış göstermeliydi ki burdan hemen ikinci maddeye geçiyoruz biz bu konuda asla anlaşamayız
HADİ SİZE İYİ YORUMLAR..ASLINDA BU KONU DAHA ÇOOOK TARTIŞILIR AMA napalım rahat bırakmıyo ki annem neyse ben yine gelirim..Haaaa şnun söylemeden de gitmiyim SEYRAAANNN EĞER MURAT ÖLSÜN DEMEYE DEVAM EDERSEN ASIL BEN BU FORUMU YAKARIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM..SONRA DA NERON GİBİ KARŞISINA GEÇER İZLERİM HAAAA...BENDEN SÖYLEMESİİ..:img-pilot :icon_whis
BlackMamba
11-01-07, 14:45
bak gördünmü anneni nası özledin?
küçücük çocuk nası özlemesin?
anlıyomusun şimdi bi anne çocuğunu bırakıp gitmemeli...:)
Seyrancım yaa bende senin muhalif halini çok seviyorum valla..ondan takılıyorum güzel oluyo seninle atışmak...forumumuzun harbi üyesi..sen olmazsan olmaz..ayrıca üzülme annen gelir bugün belki...:img-wink:
Elif Ankaraya Ezgi ve senin için geleceğim o zaman kapısırız..ben daha fazla üstelemeyim bu konuyu..
peki Boncugun kırgınlıgı nasıl olacak?babası yalan söyledi..ikisinide bırakacak yorgan gitti kavga bitti olacak..bosuna kapısıyoruz kendi aramızda..Boncuk Rabia annesiyle mutlu mesut yasasın işte..(vazgecmiyorum yine de felaket seneryolarımdan :img-hyste
şimdik efenim birincisi bana göre muratı çok sevsem ve oğluna olan özverisinden dolayı onu takdir etsem de bana göre zeynep daha haklı neden diye sorucak olursanız bana göre murat karısına anlıyış göstermeliydi ki burdan hemen ikinci maddeye geçiyoruz biz bu konuda asla anlaşamayız
cANIMCIM O KONUDA ZATEN DİYORUM Kİ MURAT ZEYNEBE DAHA ANLAYIŞLI DAVRANMALIYDI..AMA BU ZEYNEBİN ONLARI HEM DE TAM BARIŞMIŞKEN BİR AÇIKLAMA BİLE YAPMADAN BIRAKIP GİTMESİNİ HAKLI ÇI-KAR-MAZZZ..:img-wink:
cANIMCIM O KONUDA ZATEN DİYORUM Kİ MURAT ZEYNEBE DAHA ANLAYIŞLI DAVRANMALIYDI..AMA BU ZEYNEBİN ONLARI HEM DE TAM BARIŞMIŞKEN BİR AÇIKLAMA BİLE YAPMADAN BIRAKIP GİTMESİNİ HAKLI ÇI-KAR-MAZZZ..:img-wink:
ve tabi ki bu da çocuğunu zeynepten 4 yıl boyunca kaçırmasını haklı çıkarmaz
hot_coutre
11-01-07, 14:49
Ya kusura bakmayın ama içime afakanlar bastııı:img-help: Anlaşıldı bu konuda kimse ortak bir karara varamayacak allah rızası için başka bişey tartışalım çünkü cümlelerimiz aynı olmaya başladıı:img-help: İMDAATTTTT:img-hyste
Seyraan kankaammm reca edecem başka bir tartışma konusu bul hadi hatrım için noolurr:img-pilot
Emel haklısın biz bu konuda asla anlaşamıycaz sanırım ama bence eğer Zeynep kızgınlıkla ben gidiyorum, önemli olan kariyerim demeseydi Murat zaten ona izin verirdi. Ama onlar kavga ediyorlardı ve kızgınlıktan gidemezsin dedi. Murat'ı karısının işinde yükselmesini istemeyen bir erkek gibi göstermeyelim çünkü değil. Sonuçta böyle birşeyi ancak kompleksi olan erkekler yapar ve Murat'ta böyle birşey olucağını sanmıyorum çünkü işinin zirvesinde bir adam. Sadece zmnlamanın hatalı olduğunu düşünmüştür. Sonuçta anneler ilk birkaç sene çocuklarına mümkün olduğunca yakın olmalılar. Zeynep'te Murat'a bırak demekte haklı. Ama ikiside inatlaşıyorlar. Zeynep'in lafı gibi. Tecrübesizliklerinin kurbanı olmuşlar. Şimdi akıllandıklarına göre neden beraber olmasınlarki. Hala birbirlerine deli gibi aşıklar sonuçta.
zeynep daha haklı diyosun ama emel istese başka zaman da yurt dışına gidebilir kaçmıyor ki..ya oğlunu alıp gitse anlıycam bi derece ama muratı cezalandırıyım derken emrey'i de cezalandırdı o...bu tamamen alınabilicek en kötü intikam bu yüzden böyle yaptı zeynep..o yüzden murat ona göre daha suçsuz kalıyo..bak tamamen suçsuz demiyorum sadece zeynebe göre...
Elif Ankaraya Ezgi ve senin için geleceğim o zaman kapısırız..ben daha fazla üstelemeyim bu konuyu..
peki Boncugun kırgınlıgı nasıl olacak?babası yalan söyledi..ikisinide bırakacak yorgan gitti kavga bitti olacak..bosuna kapısıyoruz kendi aramızda..Boncuk Rabia annesiyle mutlu mesut yasasın işte..(vazgecmiyorum yine de felaket seneryolarımdan :img-hyste
amanın ben naptım?
unuttum senin Ankaraya geleceğini...Seyran....tekvando...siyah kuşak.....Ankara...yandım ben..:img-in_lo
ee..kem..küm..Seyrancım canım ben seni çok severim aslında..valla..hepsi şakaydı şaka...:)
BlackMamba
11-01-07, 14:53
tamam konuyu degistirelim..
bugun kimler kampanya için ne yaptı?Bu temiz ekran yazımızı ben butun arkadaslarıma attım..
bilgi içinde temizekran@hotmail.com adresine yonlendirdim..
Ağrı'da bir okul müdürü arkadasım bu işe sıcak baktı yardım edecek..
cocukların evinde televizyon bile yok ama kesinlikle yardımcı olabilecegi işlerde yanımızda olacaklar..
Erzurum ve Aydın'daki iki ögretmene daha ulaştırdım maili haber bekliyorum..
bu sergi işi olacaksa nerede olacak bunula ilgili bir calısma yapan arkadas var mı?
Gülşahhhhhhhhhhhhhhhhh sen bugün emniyete gidecektin.... merak ettim gittinmi???
BlackMamba
11-01-07, 14:55
Emel haklısın biz bu konuda asla anlaşamıycaz sanırım ama bence eğer Zeynep kızgınlıkla ben gidiyorum, önemli olan kariyerim demeseydi Murat zaten ona izin verirdi. Ama onlar kavga ediyorlardı ve kızgınlıktan gidemezsin dedi. Murat'ı karısının işinde yükselmesini istemeyen bir erkek gibi göstermeyelim çünkü değil. Sonuçta böyle birşeyi ancak kompleksi olan erkekler yapar ve Murat'ta böyle birşey olucağını sanmıyorum çünkü işinin zirvesinde bir adam. Sadece zmnlamanın hatalı olduğunu düşünmüştür. Sonuçta anneler ilk birkaç sene çocuklarına mümkün olduğunca yakın olmalılar. Zeynep'te Murat'a bırak demekte haklı. Ama ikiside inatlaşıyorlar. Zeynep'in lafı gibi. Tecrübesizliklerinin kurbanı olmuşlar. Şimdi akıllandıklarına göre neden beraber olmasınlarki. Hala birbirlerine deli gibi aşıklar sonuçta.
(polemik cıkartcam ya...)
Ondan dimi butun panayır halkının telef olacagını bile bile Zeynep'in yardımlarını buyuk bir ofkeyle,en iyi bildigi şekilde cocugunu kacırarak gosterdi..
Ayrıca Murat bastan destek olsaydı eşine butun bunlarda olmazdı!!
(gulsah kapatayım diyorum ama burcu ustume geliyor)
Gülşahhhhhhhhhhhhhhhhh sen bugün emniyete gidecektin.... merak ettim gittinmi???
evet ya ne dengesiz biriymiş o öyle..hakettiğini vericeksin böylelerine..
Ben önümüzdeki hafta içi staj yaptığım okula gitmeyi planlıyorum...çocuklara resim yaptırmak için..bakalım umarım hocam beni kırmaz..
viya'nın yazısı niye silinmiş??
zeynep daha haklı diyosun ama emel istese başka zaman da yurt dışına gidebilir kaçmıyor ki..ya oğlunu alıp gitse anlıycam bi derece ama muratı cezalandırıyım derken emrey'i de cezalandırdı o...bu tamamen alınabilicek en kötü intikam bu yüzden böyle yaptı zeynep..o yüzden murat ona göre daha suçsuz kalıyo..bak tamamen suçsuz demiyorum sadece zeynebe göre...
hmm ama zeynep master için gitti yurt dışına yani para verip eğitim almıyor benim anladığım bir burs başvurusu yaptı ve kazandı
hot_coutre
11-01-07, 15:01
Alıntı:
anything tafarından gönderildi
evet ya ne dengesiz biriymiş o öyle..hakettiğini vericeksin böylelerine..
Malum mesele halledilmiştir arkadaşlar sıkmayın canınızı:) Forumu boşuna meşgul etmeyelim ben ilgileniyorum kendisiyle yakından:img-pilot
Aaaah aah işte insan birine çatarken 2 kere düşünmeli di mi ama:icon_whis
Arkadaşlar merhaba herkese formda kaçırdıklarımı okuyordum ki aklıma birden Zeynep ve Murat için Sezen den bir parça geldi bu duruma hatırlatan sizinle de paylaşmak istedim.
Ben bir yerde hata yaptim ama nerde,
Vermeye calisirken dolu birseyler
Kurmaya calisirken dogru birseyler,
Kacip gitti ellerimden birer birer sevgililer
Ozlemlerinle yillarca yanarak
Sozum ona sen boyle birsey aradin
Duygularinsa cocuktu uc yasinda
Kacip kovalanmakti heyecanlarin
Bense kurulu durur saniyordum koprulerin
Icimde sevinci vardi saglikli sevgilerin
Oysa eskilerden farki bu kandirmacanin
Daha akilli ve hesapli olmasiydi
Kuru kuru ask degil biraz paylasmak
Yada birseyleri sevgiyle yaratmak
Yureginde guven yol yol damar damar
Boyle bir dus icin bile deger inan mutsuz olmak
:img-in_lo
ya sorun ben muratı fazla acımasız ve bencil olarak görüyorum
seyranında dediği gibi zeynebin yardım ettiğini öğrendiğinde ortalığı nasıl kasıp kavurduğunu hatırlayın üstelik o yardıma gerçekten ihtiyaçları vardı
anlatmaya çalıştığım bu
hmm ama zeynep master için gitti yurt dışına yani para verip eğitim almıyor benim anladığım bir burs başvurusu yaptı ve kazandı
daha sonra da başvurabilirdi yani onu demek istedim burs başvurusu bi kereye mahsus değil bildiğim kadarıyla ama neyse kaptmıştık konuyu açmayalım yeniden :)
(polemik cıkartcam ya...)
Ondan dimi butun panayır halkının telef olacagını bile bile Zeynep'in yardımlarını buyuk bir ofkeyle,en iyi bildigi şekilde cocugunu kacırarak gosterdi..
Ayrıca Murat bastan destek olsaydı eşine butun bunlarda olmazdı!!
(gulsah kapatayım diyorum ama burcu ustume geliyor)
Hmmm suçlu ben oldum yani. Sen illa muhalefet olcam demiyorsun da Burcu üstüme geliyor diyorsun. Allah allah bana cvp verme sende polemik istemiyosan. Dimi ama...
viya'nın yazısı niye silinmiş??
hangi yazı canım ben göremedim ?
Malum mesele halledilmiştir arkadaşlar sıkmayın canınızı:) Forumu boşuna meşgul etmeyelim ben ilgileniyorum kendisiyle yakından:img-pilot
Aaaah aah işte insan birine çatarken 2 kere düşünmeli di mi ama:icon_whis
tabiii bilemedi sert kayaya çarpıcağını..:img-yes: peki forumdan atma filan olucakmı yetkililer bişey dedimi?
Not: Şimdi hatırladım senin boyun uzun ve tekwandocuydun dimi. Üstüne üstlük Ankara'ya da geliceksin... EYVAHHHH Ben ne yaptım. Sen en iyisi okumamış ol dediklerimi. Çok üstüne geldim ben haklısın. En iyisi Murat'ın ölüp boncuğunda Rabia ile yaşaması.
hangi yazı canım ben göremedim ?
uzuuuunn bir yazı vardı ya temiz ekranla ilgili o silinmiş..
daha sonra da başvurabilirdi yani onu demek istedim burs başvurusu bi kereye mahsus değil bildiğim kadarıyla ama neyse kaptmıştık konuyu açmayalım yeniden :)
:good: tamam kapayalım anlaştık nasıl olsa dizi geri geldiğinde bol bol konuşacaz bunları :img-pilot
ben bir yemek yiyip geliyorum :)
BlackMamba
11-01-07, 15:07
MERYEM!!!!!KÜSTÜN MÜ SEN BANA!!!
Niye misafir takılıyorsun..
sen artık bizi begenmüyorsun ama..
yaa bu arada ben şu güncellendi mesajlarından hala kurtulamadım yok mu bunu engellemenin bi yolu arkadaşlar denemediğim şey kalmadı. özelden bi atabilirseniz tam süper olacak :good:
Not: Şimdi hatırladım senin boyun uzun ve tekwandocuydun dimi. Üstüne üstlük Ankara'ya da geliceksin... EYVAHHHH Ben ne yaptım. Sen en iyisi okumamış ol dediklerimi. Çok üstüne geldim ben haklısın. En iyisi Murat'ın ölüp boncuğunda Rabia ile yaşaması.
burcu hanım lütfen yapmayınız böyle dedikleriniz arkasında durunuz hiç birşey (bu seyran bile olsa) gözünüzü korkutmasın
bakınız seyranla bana 2 kişi koskoca forummu karşımıza aldık :)
üstelik seyran saldırgan ve asabi değildir zaman zaman biraz sert çıkar ama minik yeşil haplardan aldı mı birşeyi kalmaz :)
yaa bu arada ben şu güncellendi mesajlarından hala kurtulamadım yok mu bunu engellemenin bi yolu arkadaşlar denemediğim şey kalmadı. özelden bi atabilirseniz tam süper olacak :good:
güncellendi mesajı ne ki?
hot_coutre
11-01-07, 15:11
uzuuuunn bir yazı vardı ya temiz ekranla ilgili o silinmiş..
Canım o yazı dış mihrakların "alıntı" yapmaması için silindi bilmem anlatabiliyor muyum:)
BlackMamba
11-01-07, 15:12
burcu hanım lütfen yapmayınız böyle dedikleriniz arkasında durunuz hiç birşey (bu seyran bile olsa) gözünüzü korkutmasın
bakınız seyranla bana 2 kişi koskoca forummu karşımıza aldık :)
üstelik seyran saldırgan ve asabi değildir zaman zaman biraz sert çıkar ama minik yeşil haplardan aldı mı birşeyi kalmaz :)
ilahi emel aylardır su forumdayım ilk defa biri benden korktu..niye mudahale ediyorsun!!
Annem gelsin daha fazlasını yazacagım hiç merak etmeyin..ilac falan da kesmez artık..oyle butun forum ustume geldiniz..sizi anneme sikayet edecegim..insan sırf annem sebnem sonmez diye huyuma gider ya...
Ankara'ya gelicek olmasa, uzun boylu olmasa( benim boyum 1,50 uzun boy benim için büyük tehdit o açıdan) bide bu aralar yeşil hap konusunda sıkıntımız olmasa lafımın arkasında durcam daaa.....:icon_whis Yani ben aslında polemik yaratmak istemiyorum. Bak foruma yanlış yapanların halini görüyoruz. Emniyette alıyorlar soluğu. O yüzden dikkat etmek lazım kime laf söylediğine. Ben lafı söyledikten sonra bi durum değerlendirmesi yapınca anladım hatamı düzeltmeye çalışıyorum. Yoksa pirinçten dönenin kaşığı kırılsın mıydı bi laf vardı hani... :img-hyste
meryemce84
11-01-07, 15:16
MERYEM!!!!!KÜSTÜN MÜ SEN BANA!!!
Niye misafir takılıyorsun..
sen artık bizi begenmüyorsun ama..
Olur mu öyle şey hepinizi çok beğeniyorum.Beğenmesem burda olmazdım.:img-wink:
Bugün misafir takılmadım hiç eve yeni geldim.Yine hastanelerde sürünüyoruz işte.
Not: Azzzzz sonraaaa dizi devam ederse nasıl başlamalı sorusuna cevap yazacağım..:img-yes: Kaçırmayın üzülürsünüz..:img-hyste
Ankara'ya gelicek olmasa, uzun boylu olmasa( benim boyum 1,50 uzun boy benim için büyük tehdit o açıdan) bide bu aralar yeşil hap konusunda sıkıntımız olmasa lafımın arkasında durcam daaa.....:icon_whis Yani ben aslında polemik yaratmak istemiyorum. Bak foruma yanlış yapanların halini görüyoruz. Emniyette alıyorlar soluğu. O yüzden dikkat etmek lazım kime laf söylediğine. Ben lafı söyledikten sonra bi durum değerlendirmesi yapınca anladım hatamı düzeltmeye çalışıyorum. Yoksa pirinçten dönenin kaşığı kırılsın mıydı bi laf vardı hani... :img-hyste
ilahi burcu alemsin yani :)
çok yaşa emi
seyrancım tamam geri aldım söylediklerimi
seyran çok tehlikelidir hatta siz bilmezsiniz izmir de namı aldı başını yürüdü
kara mamba dediniz mi dükkanlarda kepenkler iner insanlar saklancak yer arar
oldu mu seyran
BlackMamba
11-01-07, 15:17
valla ankradan bakınca boyum kac gozukuyor ki..ya da laflar mı buyuk anlamadım seni benim uzun fidan gibi olduguma ne inandırdı??
kimseyi dovmedim,dovmeme,kavgayı da hiç sevmem..ayrıca Taekwondo savunma sanatıdır..SEVMEK KORUMAKTIR!!
Bu arada aramızda 3 misafir var. Neden uzaktan izliyorsunuz arkadaşlar. Katılın bize fikirlerinizi söyleyin. Benim korktuğuma bakmayın ben biliyorum Seyran korkulucak biri değil. Aksine sizlere iyi davranıcaktır. Çekinmeye gerek yok.
güncellendi mesajı ne ki?
hani site yolluyo ya şu başlık güncellendi filan diye onlardan bahsediyorum..
Canım o yazı dış mihrakların "alıntı" yapmaması için silindi bilmem anlatabiliyor muyum:)
mesaj alınmıştır canım:img-wink:
Olur mu öyle şey hepinizi çok beğeniyorum.Beğenmesem .burda olmazdım.
Bugün misafir takılmadım hiç eve yeni geldi.Yine hastanelerde sürünüyoruz işte.
Not: Azzzzz sonraaaa dizi devam ederse nasıl başlamalı sorusuna cevap yazacağım..:img-yes: Kaçırmayın üzülürsünüz..:img-hyste
allahım forumcak kurşun mu döktürsek napsak bilemiyorum ki dizi bittiğinden beri sırayla herkes hastanelere taşınıyor
geçmiş olsun canım önemli bir şey yok değil mi
hot_coutre
11-01-07, 15:19
Ankara'ya gelicek olmasa, uzun boylu olmasa( benim boyum 1,50 uzun boy benim için büyük tehdit o açıdan) bide bu aralar yeş