Tüm Versiyonu Göster : Erkekler Ağlamaz (Arşiv 17)

Sayfalar : [1] 2 3 4

arzumms
15-01-07, 16:23
Arkadaslar sinavlarimdan dolayi birkac gün foruma ugriyamadim, ve ugradigimda zaten hicbirsey anlamadim... forumu kilitli buldum... neyse ki acilmis... yanliz kalbim durmak üzere... biri bana neler oldugunu söylesin lütfen yoksa daha fazla dayanamayip kalp krizi gecirebilirim...

Dizimiz geri mi dönüyor????? lütfen bu sorumu cevaplayin yalvariyorum size....
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2091572#post2091572
Bu mesajdan ne olup olmadığını anlayabilirsin sanırım.

EsmerNebis
15-01-07, 16:30
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2091572#post2091572
Bu mesajdan ne olup olmadığını anlayabilirsin sanırım.

tesekkür ederim arkadasim cevabin alasini verdin... :img-wink:

ne yazacagimi bilmiyorum, soktayim... bekliyordum bu günü ama yasayinca insan bir tuaf oluyormus... suanda pek birsey yazamiyacagim...

amaaaa bu iste emegi gecen herkesi, temiz ekran a destek veren herkesi, gecesini gündüzüne katan ve yilmadan yikilmadan calisan arkadaslarimi,
ve Sebnem Abla basta olmak üzere bütün oyuncularimizi ayakta alkisliyorum....
:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

sevgi86
15-01-07, 16:36
şimdiiiiiiii;
gelelim beklenen şarkıya
sayfaları tek tek okudum ve emin olun herşeyden her vakit haberim var
yeni gelişme yok
gelişme var
dizinin devamı için kanal yöneticisi yapım şirketine teklifte bulundu
bunu sadece sizden gelen akıllı adımların başardığını söylemek gerek
hazırladığınız dosya kanal yöneticisini fazlasıyla etkiledi
yapım şirketi de böyle bir talebi ve sizlerin ciddi seçimini ve kararlılığını gördüğünde çalışmalarına başladı
senaryo üstünde çalışmalar yapılıyor şu an
oyuncular tamamen hazır durumda
kimse başka bir işe gitmiyor
bütün oyuncular erkekler ağlamaz için hazırda bekliyor
ancak;
en yetkili ağızdan iletebileceğim en gerçek haber şudur:
teknik ekibimiz,dizi yayından kalktığında başka bir şirketle anlaşma yapmıştı ve geri dönüşü de yok
dolayısıyla ciddi kan kaybımız var
bu iş sadece oyuncularla böyle bir kaliteye ulaşmadı elbette
bu sorunu başka bir ekip kurarak çözmeye çalışıyoruz
bu,zaman isteyen bir süreç
ve sonuncu problem yapım şirketiyle kanal arasında
sis yapım,senaryo ve teknik ekipten % 100 emin olmadan çekmeyecek diziyi
çünkü gerçekten 1 numara bir iş çıkarmak istiyoruz
eğer bütün bu koşullar sağlanırsa EVET dizimiz devam edecek
yani,
duyduğunuz olumlu haberler doğru ancak eksektir
bilmem yeterince açık oldu mu cevabım?

nasıl sevindim anlatamam
bu müjdeyi sizin ağzınızdan duyacağımız günü buradan sabırsızlıla bekliyordum
kan kaybı olmuş dediğinize göre en kısa zamnada uyum içinde çalışan ve en az eski ekibimiz kadar gönülden çalışacak bir ekip kurulur
1 numara bir iş çıkacağından şüphem yok
son olarak
sizi seviyorum
arkadaşlar sizi de seviyorum o kadar uğraş sonunda meyvesini verdi
:happy0064

arzumms
15-01-07, 16:38
Arkadaşlar Merhaba,

‘Temiz Ekran’ Kampanyası yazısını revize ettik. Birazdan burada paylaşacağım. Öncesinde size nasıl uygulayacağımızı anlatmak istiyorum. Birlikte hareket etmemiz çok önemli, bu nedenle bir yanlış anlama olmaması için dikkatli okumanızı ve sorunuz varsa mutlaka sormanızı rica ediyorum.

‘Temiz Ekran’ Kampanyası yazısını imza kampanyalarında ve destek alacağımız tüm platformlarda kullanacağız. World dosyası şeklinde isteyen arkadaşlar lütfen temizekran@hotmail.com'a mesaj atsın.

İlk olarak yapacağınız bu yazıyı kendi adres listenizle paylaşmak olsun. Yani bir mail zinciri oluşturacağız. Ama aşağıdaki ifadeyi ön yazıyı olarak ekleyelim ki insanlar nasıl destek vereceğini bilsin. Geri dönüşler için temizekran mailini vereceğiz. Size geri dönenler olursa lütfen siz de bu adrese iletin. Tüm destek mailleri bir tek adreste toplanacak.

KONU: ‘TEMİZ EKRAN’ KAMPANYASI

Merhaba,

Kimse seyretmediğinde bile televizyonların açık olduğu bu ülkede televizyon eğlenceden daha fazla anlam taşıyor. Pek çok yayının zamanla ve sinsi bir şekilde toplum üzerinde yaşattığı yozlaşmanın bedeli ve vebali çok büyüktür. Siz de buna ve aşağıda yazılı olanlara inanıyorsanız ‘TEMİZ EKRAN’ KAMPANYASI’na destek verin.

Desteğinizi;

• Bu maile yanıt vererek; (ad-soyad, yaş, meslek gibi bilgileri ekleyerek temizekran@hotmail.com adresine ‘TEMİZ EKRAN’ KAMPANYASINI DESTEKLİYORUM. İfadesi ile ileti yaparak) ve
• Bu maili adres defterinizdeki isimlere göndererek verebilirsiniz.

İzleyici olarak hak ettiğimiz kalite, ilgi ve saygıya ulaşmak temennisi ile…

dizifilm.com ‘ERKEKLER AĞLAMAZ DESTEK KAMPANYASI GRUBU’
Bu mesaj çok gerilerde kaldı, öne taşıyorum. Kampanyayla ilgili yazıyı aşağıdaki linkte bulabilirsiniz..

http://www.dizifilm.com/forum/showpost.php?p=2091107&postcount=348

My property
15-01-07, 16:48
Arkadaşlar ümit ettiğim güzel haberi almış olmanın dayanılmaz hafifliği içindeyim.inşallah tüm eksikler çabucak tamamlanır.Aslında bu kadar kısa sürede olumlu cevap geleceğini beklememiştim ya neyse.O da benim ayıbım olsun. :img-blush

Yaşım küçük sayılmaz (!) ama şu meşhur Peter Pan filmini her defasında seyrederim.Çünkü Wendy'nin "Güzel düşüncelerini kaybetme Peter" diyen o sakin sesini her duyduğumda içimdeki çocuğu kaybetmemem gerektiğini hatırlarım.

Şimdi ki hislerim de o sakin ses ile anlam buluyor.Güzel düşüncelerini kaybetmeyen insanların birleşmesi ve aynı güzel düşünceyi paylaşarak büyütmesi...Tek tek küçücük umutların kocaman bir yüreğe dönüşmesi... Ne desem ki? İçinizdeki çocuğun sepetinde bu defa Erkekler Ağlamaz var.Herkese hayırlı olsun :)

sevgi86
15-01-07, 18:04
Temiz ekran kampanyasına ben de varım
no doubt aklıma getirdi aslında küçük bir öneri flake snow da yazmış...

Ben birşey sormak istiyorum belkide haddim olmayarak. Hatta muhtemelen cvbı biz yaptık bile olucak ama heyecanımın verdiği coşkuyla bunu hatırlatmak istiyorum. Bu foruma bizim gibi başka dizileri tutkuyla izleyenlerde msjlar atıyorlardı. Şuan kim olduklarını hatırlamıyorum ama onlarda bizim kamppanyamıza destek vermek istiyeceklerdir. Biz bu yazıyı ordaki insanlarada ilettik mi?

Yeter bu kadar sevinç..şimdi işimize bakalım..Gülşahcım hazırladığınız yazıyı listemdekilere göndericem ama diyorum ki buradaki üyelere de harf harf paylaşıp göndersek bu yazıyı..Ne kadar çok kişiye ulaşırsa o kadar iyi değil mi canım...hem burada izlediği dizi kaldırılıp da üzülen ve tv den şikayet edenler çookk..ne dersiniz..

sadece kaldırılan diziler için değil tabi bu kampanya daha büyük ve kapsamlı bir şey oluyor görüdüğüm kadarıyla
harf harf göndermek değil de bu sefer forumda bir başlık açabilir miyiz acaba duyurular bölümünde diyorum

Sahte-Prenses
15-01-07, 18:16
ERKEKLER AĞLAMAZ
Yerli Dizi
6 Ocak Cumartesi 17:50'de
"Baba-oğul ve gizemli bir misafir arasında yaşanan sıcacık bir hikaye. Bazen dram dolu bazen ise eğlenceli bir lunapark ve Safranbolu... ' Erkekler Ağlamaz ' yeniden Kanal1 ekranlarında hayat buluyor" Yönetmenliğini Sadullah Celen'in, Yapımcılığını Ali İhsan Çayır'ın üstlendiği "ERKEKLER AĞLAMAZ" Kanal 1 ekranlarında...Erkekler Ağlamaz, lunaparkta çalışan bir baba-oğulun hikâyesini konu alıyor. Annesi Zeynep, küçük bir çocukken terk ettiği oğlunu aramaktadır. Tesadüfen iş için geldiği Safranbolu'da oğluna ve eski kocasına rastlar. Ama Murat oğlunu Zeynep'e vermemekte ısrarcıdır

_meLike_
15-01-07, 18:21
temiz ekran kampanyasına bende katılmak istiyorum
bu forum bence herkezin ayakta alkışlayacağı bir destekle erkekler ağlamaz ın ne kadar geniş ve ne kadar çok seven bir kitlesi olduğu gösterdi bu kampanyada emeği gecen tüm arkadaşlarımı sevgiyle kucaklıyorum :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

arzumms
15-01-07, 18:30
temiz ekran kampanyasına bende katılmak istiyorum
bu forum bence herkezin ayakta alkışlayacağı bir destekle erkekler ağlamaz ın ne kadar geniş ve ne kadar çok seven bir kitlesi olduğu gösterdi bu kampanyada emeği gecen tüm arkadaşlarımı sevgiyle kucaklıyorum :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

Temiz Ekran kampanyamızla ilgili açıklama aşağıda mevcut arkadaşlar. Katılmak istiyenler başlangıç olarak temiz ekran ile ilgili görüşlerinizi ad soyad meslek ile birlikte temizekran@hotmail.com a yollayabilirsiniz..
Arkadaşlar Merhaba,

‘Temiz Ekran’ Kampanyası yazısını revize ettik. Birazdan burada paylaşacağım. Öncesinde size nasıl uygulayacağımızı anlatmak istiyorum. Birlikte hareket etmemiz çok önemli, bu nedenle bir yanlış anlama olmaması için dikkatli okumanızı ve sorunuz varsa mutlaka sormanızı rica ediyorum.

‘Temiz Ekran’ Kampanyası yazısını imza kampanyalarında ve destek alacağımız tüm platformlarda kullanacağız. World dosyası şeklinde isteyen arkadaşlar lütfen temizekran@hotmail.com'a mesaj atsın.

İlk olarak yapacağınız bu yazıyı kendi adres listenizle paylaşmak olsun. Yani bir mail zinciri oluşturacağız. Ama aşağıdaki ifadeyi ön yazıyı olarak ekleyelim ki insanlar nasıl destek vereceğini bilsin. Geri dönüşler için temizekran mailini vereceğiz. Size geri dönenler olursa lütfen siz de bu adrese iletin. Tüm destek mailleri bir tek adreste toplanacak.

Merhaba,

Kimse seyretmediğinde bile televizyonların açık olduğu bu ülkede televizyon eğlenceden daha fazla anlam taşıyor. Pek çok yayının zamanla ve sinsi bir şekilde toplum üzerinde yaşattığı yozlaşmanın bedeli ve vebali çok büyüktür. Siz de buna ve aşağıda yazılı olanlara inanıyorsanız ‘TEMİZ EKRAN’ KAMPANYASI’na destek verin.

Desteğinizi;

• Bu maile yanıt vererek; (ad-soyad, yaş, meslek gibi bilgileri ekleyerek temizekran@hotmail.com adresine ‘TEMİZ EKRAN’ KAMPANYASINI DESTEKLİYORUM. İfadesi ile ileti yaparak) ve

Bu mesaj çok gerilerde kaldı, öne taşıyorum. Kampanyayla ilgili yazıyı aşağıdaki linkte bulabilirsiniz..

http://www.dizifilm.com/forum/showpost.php?p=2091107&postcount=348

sahracı
15-01-07, 18:44
bu ne sükunet aman allahım..birkaç gün öncesine kadar burayı böyle görüceğim hiç aklıma gelmezdi...dizinin geri geliceği söylenecek ve biz en az bir başlık kapatmıycaz..valla hayret :img-pilot şu temiz ekran kampanyası da tutarsa keyfimiz tam yerine gelicek..

muğlak
15-01-07, 18:57
savasava tafarından gönderildi
şimdiiiiiiii;
gelelim beklenen şarkıya
yeni gelişme yok
gelişme var
yapım şirketi de böyle bir talebi ve sizlerin ciddi seçimini ve kararlılığını gördüğünde çalışmalarına başladı
ancak;
teknik ekibimiz,dizi yayından kalktığında başka bir şirketle anlaşma yapmıştı ve geri dönüşü de yok
yani,

tam da hepimizin duymak istediği haberi duymuş blunuyoruz...
sonunda bütün çabalarımız sonuç aldı
bu bi ilktir sanırım.
bu kadar şey başarmış bir forumun bu kadar sakin kalmasının bir tepki olduğunu biliyorum bişeylere.
bizimn iletişimimiz asla kopmaz.
çünki biz herşeyden önce bir dizinin birbirlerine bağladığı birer kardeşiz.

çok mutlu olduğumu yineleyerek forumu düzenli takip edeceğimi ancak bundan sonra fazla mesaj yazmayı tercih etmeyeceğimi belirterek sizlerden bir süreliğine aktif olarak ayrılıyorum.
unutmayın ki msj yazmasam da içimden gene küçük esprilkerimi patlatıp sizleri eğlendirdiğimi hayal edicem...
şebnem ablama bu güzel haberi verdiği için teşekkürşer....
umarım çok yakında tekrar onun o güzel yüzüyle şenlerir evlerimiz...

sahracı
15-01-07, 19:04
ya ben bu tepkileri anlıyorum tabii ki ama tepki vericez diye de baksana ne kadar sakin geçiyo bu haber böyle kutlanmamalıydı bence..bu sırf bize özgü bi ceza değildi sonuçta herkes için geçerli bize kasıtları olduğunu sanmıyorum:img-wink: ben açıkçası bu durgun haline üzülüyorum forumun hele ki bu kadar çok şey paylaştıktan ve eğlendikten sonra..sohbet yasak evet ama bari yorumları esirgemeyelim...öylece durup başkası cevaplasın diye beklemeyelim lütfen yaaa..

taz_35
15-01-07, 19:07
ya ben bu tepkileri anlıyorum tabii ki ama tepki vericez diye de baksana ne kadar sakin geçiyo bu haber böyle kutlanmamalıydı bence..bu sırf bize özgü bi ceza değildi sonuçta herkes için geçerli bize kasıtları olduğunu sanmıyorum:img-wink: ben açıkçası bu durgun haline üzülüyorum forumun hele ki bu kadar çok şey paylaştıktan ve eğlendikten sonra..sohbet yasak evet ama bari yorumları esirgemeyelim...öylece durup başkası cevaplasın diye beklemeyelim lütfen yaaa..

açıkçası benim asıl tepkim modlara değil canım sadece o kadar şeyden sonra yazmak içimden gelmiyor elbetteki yazmam gereken birşey olursa yazarım ama sessizce takip etmeyi tercih ediyorum şimdilik
bugüne kadar bu forum ve forumun yapmak istedikleri için çok çalıştım şu anda sınav dönemimde olduğum ve bu yıl çok kritik olduğu için fazla bir şey yapamıyorum bunun içinde herkesten özür dilerim ama yine de elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum bu durumda bile yani sizlerden ve çabalarımızdan vazgeçmiş değilim sadece biraz susmaya karar verdim hepsi bu
zamanı gelince konuşurum

daisy79
15-01-07, 19:08
tam da hepimizin duymak istediği haberi duymuş blunuyoruz...
sonunda bütün çabalarımız sonuç aldı
bu bi ilktir sanırım.
bu kadar şey başarmış bir forumun bu kadar sakin kalmasının bir tepki olduğunu biliyorum bişeylere.
bizimn iletişimimiz asla kopmaz.
çünki biz herşeyden önce bir dizinin birbirlerine bağladığı birer kardeşiz.

çok mutlu olduğumu yineleyerek forumu düzenli takip edeceğimi ancak bundan sonra fazla mesaj yazmayı tercih etmeyeceğimi belirterek sizlerden bir süreliğine aktif olarak ayrılıyorum.
unutmayın ki msj yazmasam da içimden gene küçük esprilkerimi patlatıp sizleri eğlendirdiğimi hayal edicem...
şebnem ablama bu güzel haberi verdiği için teşekkürşer....
umarım çok yakında tekrar onun o güzel yüzüyle şenlerir evlerimiz...

Aslında başka bir yazı yazacaktım ancak senin yazını görünce önce sana ve senin gibi hisseden arkadaşlara birşeyler yazmak istedim Ezgicim. Sizi anlıyorum ve hak veriyorum ama foruma yazmama kararından vazgeçmeni rica edyorum. Ve bu kararı alan tüm arkadaşlardan da aynı şeyi rica ediyorum. Bu forumda çok şey paylaştık ve paylaşmaya da devam etmeliyiz. Herkesin imkansız dediği şeyi başardık elbirliğiyle. Şimdi bu zaferde en büyük payı olanların böyle kararlar alması beni çok üzüyor. Eminim pek çok kişi de benim gibi düşünüyordur.

arzumms
15-01-07, 19:18
Arkadaşlar Temiz Ekran kampanyası ile ilgili görüşlerinizi de yazabilirsiniz gönderdiğiniz iletilerde...

Gelelim forumda yazmayışımızın sebebine... Zaruriyet haricinde mesaj yazmayışımızı da anlayışla karşılamanızı bekliyoruz. Her sözümüze yerli yersiz anlamlar yüklenmeye başladı. Bunca çabadan sonra asılsız iddaalarla suçlandık. Gruplaşma iddaalarına vardı. Kimseyi aramıza almadığımız söylendi. Bizim yüzümüzden buraya yazmaktan çekindiklerini iddaa edenler oldu.

Bu sebeple bundan sonra zaruri durumlar(Temiz Ekran Kampanyası) haricinde hem ablam hem ben mesaj yazmama kararı aldık. Ama her zaman kampanyaya destek amacıyla burda olacağız.

first lady
15-01-07, 19:41
Temiz ekran kampanyasını duyunca bu hikaye aklıma geldi ve buraya eklemek istedim.iyi okumalarbye

Hz. İbrahim , Nemrud'un putlarını baltayla teker teker kırıp yer ile yeksan edince,Nemrud, İbrahim Peygamberin ateşte yakılması emrini verdi. Bunun üzerine putperest halkın çoluğu çocuğu, genci ihtiyarı seferber olup, ne kadar odun, ağaç varsa kesip, büyük bir meydana toplamaya başladılar.
Böylece bu odun hamalları, bir ay odun taşıyıp getirdiler ve dağlar gibi odunları yığdılar. Tam yedi gün yedi gece de bu odunların tutuşturulması sürdü. Öylesine büyük bir ateş yakıldı ki, görenlerin korkudan dudakları uçukladı. Tutuşan odunların alevleri göklere yükseliyor, bu alevler bir günlük mesafeden gözüküyordu. Ateşin şiddet ve dehşetinden vahşi hayvanlar dahi korkup kaçmışlardı.
Nihayet sıra İbrahim Aleyhisselam'ı ateşe atmaya geldi, ama yaklaşabilmek mümkün mü?! Ateş öylesine korkunç, alevler öylesine hararetliydi ki, ne insan yaklaşabiliyor, ne de civarda kuş uçabiliyordu. Şayet uçacak olsa, kebap olup aşağı düşer, biraz yaklaşanda da tüy tüs bırakmaz yakardı.
Bunun üzerine bir mancınık yaptılar. Bu mancınıkla Hz. İbrahim'i o cehennemî ateşe atacak ve çatır çatır yakacaklardı. Yaksınlar da, insanlar Nemrud'un ne kadar güçlü olduğunu anlasın ve bir daha ona karşı gelemesinler. Bundan böyle Hz. İbrahim ve onun yolundan gidecek olanlar bir daha putları kırmaya cesaret edemesinler…
Tabiî bu olayda kertenkele de kendisine bir görev üstlenmiş. O da Hz. İbrahim'in ateşini güya harlatmak için üflüyormuş. Bir arkadaşı onun bu nefes nefese üfürüşünü görünce söylemeden geçememiş:
"Yahu ateş zaten harlamış, gürlemiş, dağlar gibi olmuş. Sen üfürsen ne olur üfürmesen ne olur?" Diğeri cevap vermiş:
"Olsun! Düşmanlığım belli olun, safım belli olsun!"
Bu sırada minicik bir karınca, küçücük ağzına bir damla su alıp, o bulutları yalayan korkunç alevlere doğru koşmaya başlamış. O esnada bir başka karınca ise, onun bu telaşını görmüş ve yanına yanaşıp:
"Böyle koştura, koştura nereye gidiyorsun?" diye sormuş. Ağzında bir damla su taşıyan karınca demiş ki:
"Duydum ki Nemrud, Hz. İbrahim'i yakmak için büyük bir ateş tutuşturmuş.
İşte o ateşi söndürmek için koşuyorum." Tabiî bu cevabı işiten diğer karınca acı acı gülmüş ve arkadaşına:
"Yahu o cehennemi andıran ateşe karşı senin bir damla suyun ne yapabilir ki?" deyince, su taşıyan karınca:
"Olsun! Hiç olmazsa dostluğum belli olsun! Tarafım belli olsun!" demiş.

elyz
15-01-07, 20:21
Herkese iyi akşamlar..
Bugün ben ve Burcu arkadaşım imza kampanyamız için ilgili yerlerden izin almak için buluştuk...Önclikle Burcuya çok teşekkür ediyorum bunun için....Ankaranın ayazında ""paso""koşturduk birlikte:)...epey koşturduk öyle böyle değil......herşey yasal olsun dedik izinli olsun dedik ,bi izin işi bugün bizim ömrümüzü yedi....
Önce Kaymakamlığa gittik...sorun yok..gayet güler yüzle karşılandı talebimiz...hemen vurdular mührü doooğru ilçe emniyete...bize ilgi gösterdiler güler yüzlülerdi...ancak ne varki burda pek te umduğumuzu bulamadık...meğer bu işleri Ankarada Valilik yapıyomuş...Valilikte ulus'ta....hadi dedik düştük yola...geldiğimizde bir de ne öğrendik?Valilik taşınmış...Akköprüye...tekrar geri döndük Akköprüye gittik..Bu arada şehrimizi yeniden keşfetdik gibi bişey oldu..gidip görmediğimiz ücra köşeler kaldımı daha merak ediyorum..neyse;birine Valiliği sorduk tarif ettii..çok kısa mesafe hemen şurası dediğii yere herhalde 30 dakikada yürüdük en hızlı adımlarla...git git bitmedi ,"paso" yürüdük:)neyse o arada Gülşah aradı..biz o sırada kaybolmuştuk...in cin top oynuyordu bi Allahın kulu yoktu soru soracak...baktık yol gitgide uzuyo bi yanlışlık var dedik döndük epey yürüdük..bi insan bulduk hemen sorduk valiliği...arkasını dönüp işte şu beyaz bina dedi:blink:
neyseee,bu kez binanın giriş kapısını ararkene sonunda o müthiş valilik yazısını görmenin sevinciyle girdik kapıdan...orda da sağolsunlar ilgilendiler bizle..dilekçe yazdık yeniden...yukarı vali yardımcısının odasına çıktık...dilekçemizi inceldi,okudu okudu...imzayı attı...gözlüğünü çıkarıp cebine koyarken,
-""BU KAMPANYAYA İLK İMZAYI BEN ATMAK İSTERDİM "dedi...:good:
bu söz çok mutlu etti bizi...bende o zaman mutlaka sizede uğrayacağız dedim...halbu ki orda atıverseydi ya bi imzada kampanya için...ama neyse ,yol yordam gereği iznimizi alalım öyle attıralım değilmi?
ha birde şunu dedi:"biz burdayız her zaman destek oluruz...başarılar...."
zaten bugün her girdiğimiz yerden bu temennilerle uğurlandık....çok sevindirici ve gurur verici bi şey bu.
ordan çıktık bu kez il emniyet müdürlüğüne..taksiye atlayaım ddik zamandan tassarruf ..ama nerdeee?taksi yok meydanda....derken yürü yürü vardık emniyete...haa bu arada günün en anlamlı ve bizi güldüren olayını atlıyordum az kalsın...bir benzinciden geçiyorduk(bu arada aklıma Seyranın forumu yakma teşebbüsü ve hatta yakışı,ona bir benzinciyle iştirak eden Gülşah ve tankeri foruma sokma cesareti gösteren Begüm geldi)evet günün en anlamlı ve bizi şaşırtan olayı bir benzinlikte geçmeside ilginçtir ki;bangır bangır ERKEKLER AĞLAMAZ çalıyor nilüferden..:)..Burcuyla epey şaşırdık ve güldük ama çok keyiflndik....neyse yine,emniyete geldik...kapıdan girdik..ayağımı da burkmadım(!)unutmuşum özür dilerim:)..
yukarı çıktık..(her detayı anlatıyorum ki gözünüzde canlandırın diyee...:img-pilot )yalnız burda yine bi sürpriz yaşadık...maalesef imza toplama işinin stand kurulmadan olamayacağını öğrendik,yasal değilmiş başka türlü olursa...standa razı olmak zorunda kaldık...bi de üstüne bize Yüksel caddesinde olacak dediler...tek bi yer olacak dediler.....Yüksel caddesi en işlek yerdir..Ankara nerdeyse oraya akar..gençler özellikle..bunlar güzelde,burası aynı zamanda eylemlerin protestoların ilk adresidir...e şimdi bizde orda bi stand açıcaz....ama oldukçada eğlenceli olacak gibi....kimsenin gözü korkmasın sakın..kapı gibi iznimiz olacak elimizde... biz en güzel ve güvenli bir yeri seçip yerleşeceğiz..oldukça büyük bi cadde zaten..eminim katılım olacaktır..
burdan ayrılırkende yine umarım başarırsınız başarılar temennileriyle uğurlandık..bunları duymak güzel...ve Burcuyla ayrılıp evlerimize döndük...izin belgemiz yarın hazırdı aslında ama ben çarşamba müsait olacağımızı söyledim..o gün alacağım inşallah...kısaca iznimiz alındı sayılır artık..şimdi sıra hazırlık kısmında..bi kaç yazı- resim ve kampanya yazısının çoğaltılması gerekiyo.... e bide küçük portatif bi masa ve tabureler...ayarlıcaz artık dimi ANKARA EKİBİ?...................
Haydi şimdi kimler geliyor bir görelim...gelirseniz izniniz hazır gelmezseniz eyvallah derim....bana özel mesajla bildirirseniz çok sevinirim..haydi arkadaşlar el birliğince yapalım şu işi...:good:
.................................................. ...................................
bu arada arkadaşlar,bana ö.m ile ulaşın,forum sayfamızdan değil ...
.sevgiler

no_doubt
15-01-07, 21:33
elif ne güzel özetlemişsin yaşadıklarımızı. Bugün ankara kazan biz kepçeydik resmen. Ama ben özellikle ilçe emniyetteki Pınar komiseri unutmayacağım. Karşıdaki adama bizim ne yapmak istediğimizi anlatırkenki hali unutulmazdı. Ama işimizi zora koştu diye bayada sinirlendirdi bizi. Evet şimdi katılımcılar lazım bize. Stantta durmak kolay olmayacak. Çok fazla desteğe ihtiyaç var. Özellikle erkek arkadaşlardan ankarada olanlar varsa desteklerini bekleriz. Şu final haftası olmasa pankart hazırlamak daha kolay olurdu sanırım ama Elif ve benim için cumaya kadar bu işle ilgilenmemiz zor görünüyor. Birde masa tabure olayı var ki onu nasıl yapcaz hiçbir fikrim yok. Önerilerinizi ve desteğinizi esirgemeyin bizden arkadaşlar. tarihler 19-24 ocak arası aldık. İstediğimiz zmn kurabiliriz standı bu tarihlerde. Ama en çok imzayı sanıyorum 19-21'i arasında toplarız. Şimdiden hepimize kolay gelsin.

elyz
15-01-07, 21:36
viya tafarından gönderildi
Arkadaşlar Merhaba,

Merhaba,

Desteğinizi;

yolcu755
15-01-07, 21:36
Arkadaslar merhaba,

Cesitli sebeplerden yogun gunler yasiyorum, dolayisi ile uzun zamandir giremiyordum. Koprunun altindan cok sular akmis ama sonunda tunelin ucunda isik gorunmus anladigim kadariyla... Sonundaki isiga yeterince inanirsa orada isik yoksa bile yaratabilecegine inanan; ve bu inatla ve israrla o tunele giren tum arkadaslarimi tebrik ediyorum.. Ne kadar umrunuzda olur bilemiyorum ama, bana dusup kalkmaktan yorulmamak gerektigini tekrar hatirlattiginiz icin de kisisel olarak tesekkur ediyorum...

Tum yogunluguma ragmen, tutamayacagi sozler vermemeye calisan bir insanim. Dolayisi ile stk konusunda hala birseyler yapmak istiyorum. Bir kac kurumla (TEGV - resim projesi; CYDD- imza kampanyasi; TKB-Genel) temasa gecmek istedim ama oncelikle hem sizlerden genel ok. almak; hem de Viya tarafindan hazirlanan yazinin ilk tanisma yazisi olarak kullanip kullanamayacagimi sormak istedim. (Emege saygi esastir degil mi?)

Simdilik cikmak zorundayim ama sizlerden gelen cevaplari yarin okur ona gore davranirim.

Sevgiler...

hot_coutre
15-01-07, 22:02
Merhaba arkadaşlar,

Bazı arkadaşlarım forumda yazmama kararı almışlar. Kararlarına saygı gösteriyorum ancak diğer arkadaşların aksine bu tavrı "anlayamıyorum"!!!

Yapmayın arkadaşlar bu tavır bize yakışıyor mu? Bunca güzel şey olurken forumdan çekilmek de neyin nesi? Yanlış uygulamalar olmuştur olacaktır! Böyle bir durumda biz de etkili ve yetkililere ulaşır problemimizi aktarırız!! Burası bizim doğduğumuz yer bana kalırsa ve ben burayı 2. evim addettim!! Ben hiçbiryere gitmiyorum, yazacağım burada hatta bazen sohbet de edebilirim!! Ben evime küsmüyorum!!! Bu forumun bizi birbirimize yaklaştırdığını arada köprü oluşturduğunu unutmayalım lütfen!

Dün harika bir haber aldık kampanyamız gümbür gümbür devam ediyor!! Bu noktada susup kenara çekilemem ben!! Sevincimi burada yaşayacağım!
BEN BURADAYIM BU FORUMU DA SİZLERİ DE SEVİYORUM!! BURADA DA YAZMAYA DEVAM EDECEĞİM!! PEKİ BAŞKA KİMLER VAR???

Sevgilerimle....

viya
15-01-07, 22:07
Arkadaşlar Temiz Ekran kampanyası ile ilgili görüşlerinizi de yazabilirsiniz gönderdiğiniz iletilerde...

Gelelim forumda yazmayışımızın sebebine... Zaruriyet haricinde mesaj yazmayışımızı da anlayışla karşılamanızı bekliyoruz. Her sözümüze yerli yersiz anlamlar yüklenmeye başladı. Bunca çabadan sonra asılsız iddaalarla suçlandık. Gruplaşma iddaalarına vardı. Kimseyi aramıza almadığımız söylendi. Bizim yüzümüzden buraya yazmaktan çekindiklerini iddaa edenler oldu.

Bu sebeple bundan sonra zaruri durumlar(Temiz Ekran Kampanyası) haricinde hem ablam hem ben mesaj yazmama kararı aldık. Ama her zaman kampanyaya destek amacıyla burda olacağız.

bugüne kadar beni bu forumda en çok üzen mesaj bu oldu. seyran ve sercan bence bu forumda yazmama kararı alacak en son kişilerdensiniz. siz kendinizi kısıtlarsanız ben bir kaleyi kaybetmiş kabul ederim kendimi. bu forumda seviyeli zeki ve espirili iletişim başlı başına zarurettir. Diziden güzel haber gelmiş kampanya tam gaz giderken lütfen meydanı boş bizi yanlız bırakmayın...

no_doubt
15-01-07, 22:15
Foruma artık zorunlu durumlar dışında yazı yazmak istemeyişinizi anlıyorum arkadaşlar. Ve bende o msjları okuyunca aynı şeyi düşünmüştüm ama bugün gördüm ki bu karar çok yanlış. Çünkü şuan bizim foruma ilgiyi en çok toplamamız gereken zmn. Bizler susarsak yeni insanlar gelip merhaba deme cesareti bulamazlar. Ben artık kapatılma gibi olaylara sebep vericek şeyler yaşanıcağını sanmıyorum. O yüzden lütfen bunu bizlere ve yeni geleceklere yapmayın.

daisy79
15-01-07, 22:23
Merhaba arkadaşlar,

Bazı arkadaşlarım forumda yazmama kararı almışlar. Kararlarına saygı gösteriyorum ancak diğer arkadaşların aksine bu tavrı "anlayamıyorum"!!!

Yapmayın arkadaşlar bu tavır bize yakışıyor mu? Bunca güzel şey olurken forumdan çekilmek de neyin nesi? Yanlış uygulamalar olmuştur olacaktır! Böyle bir durumda biz de etkili ve yetkililere ulaşır problemimizi aktarırız!! Burası bizim doğduğumuz yer bana kalırsa ve ben burayı 2. evim addettim!! Ben hiçbiryere gitmiyorum, yazacağım burada hatta bazen sohbet de edebilirim!! Ben evime küsmüyorum!!! Bu forumun bizi birbirimize yaklaştırdığını arada köprü oluşturduğunu unutmayalım lütfen!

Dün harika bir haber aldık kampanyamız gümbür gümbür devam ediyor!! Bu noktada susup kenara çekilemem ben!! Sevincimi burada yaşayacağım!

BEN BURADAYIM BU FORUMU DA SİZLERİ DE SEVİYORUM!! BURADA DA YAZMAYA DEVAM EDECEĞİM!! PEKİ BAŞKA KİMLER VAR???

Sevgilerimle....
Gülşahcım bu yazı için sana çok teşekkür ediyorum. Ben çok fazla yazamıyorum ama elimden geldiğince burada olmaya devam edeceğim. Bu forumdaki herkesi çok seviyorum. Yazmama kararı alan arkadaşlara saygı duyuyorum ama onların da bir an önce bu kararlarından vazgeçeceğini umuyorum. Forumu böyle görmek beni çok üzüyor. Bu forumda yazmayı en çok hak eden insanların yazmama kararı alması beni ayrıca çok üzüyor.
Arkadaşların yazmama kararına o kadar çok üzülmüştüm ki Şebnem Hanımın yazdığı yazıyla ilgili bir yorum yazamamıştım. Başta Şebnem Hanım olmak üzere tüm oyuncularımıza ve tüm ekibe teşekkür ediyorum öncelikle. Ve bu forumda dizimizi geri döndürmek için çabalayan herkese sonsuz teşekkürler. Dizinin devam edeceğini öğrendiğimde yaşanılanlar gözümün önünden geçti. Hergün bu sayfalara giren ve boşuna uğraşmayın diyen insanlara rağmen asla pes etmedik. Birimiz umutsuzluğa kapıldığında bir diğerimiz gelip umut aşıladı diğerine. Ve sonunda mucize denilen şey gerçekleşti. Ben inanıyorum ki bu ekip daha çok güzel işler başaracak. Hepinizi çok seviyorum. İyi ki varsınız.

hot_coutre
15-01-07, 22:32
Emel, Ezgi, Seyran, Sercan valla gördüm sizi çıkın sobeeeeeeeeeeeeee:img-pilot

Emel; senin güzel yazıların olmadan nasıl yürüyecek forum??:img-swoon

Ezgi; ya limon gelirse ben tekk başıma naapçamm?? onunla anca sen başa çıkarsınnn!!:not_i:

Seyrann; kankamm valla sen olmayınca neşem yok gel yaaaa:img-cray:

Sercan devrem senin esprilerin olmadan nasıl olacak?:img-fear2

Eliiiffffffffffff ama bişi de bunlara yaaa sevincimi kursağımda bırakmasınlarrrrrr:icon_sorr

hot_coutre
15-01-07, 22:35
Gülşahcım bu yazı için sana çok teşekkür ediyorum. Ben çok fazla yazamıyorum ama elimden geldiğince burada olmaya devam edeceğim. Bu forumdaki herkesi çok seviyorum. Yazmama kararı alan arkadaşlara saygı duyuyorum ama onların da bir an önce bu kararlarından vazgeçeceğini umuyorum. Forumu böyle görmek beni çok üzüyor. Bu forumda yazmayı en çok hak eden insanların yazmama kararı alması beni ayrıca çok üzüyor.
Arkadaşların yazmama kararına o kadar çok üzülmüştüm ki Şebnem Hanımın yazdığı yazıyla ilgili bir yorum yazamamıştım. Başta Şebnem Hanım olmak üzere tüm oyuncularımıza ve tüm ekibe teşekkür ediyorum öncelikle. Ve bu forumda dizimizi geri döndürmek için çabalayan herkese sonsuz teşekkürler. Dizinin devam edeceğini öğrendiğimde yaşanılanlar gözümün önünden geçti. Hergün bu sayfalara giren ve boşuna uğraşmayın diyen insanlara rağmen asla pes etmedik. Birimiz umutsuzluğa kapıldığında bir diğerimiz gelip umut aşıladı diğerine. Ve sonunda mucize denilen şey gerçekleşti. Ben inanıyorum ki bu ekip daha çok güzel işler başaracak. Hepinizi çok seviyorum. İyi ki varsınız.

Papatya emelim iyiki sen de varsın!! Beraber çok güzel işler başaracağız biliyorum... Hadi burası yine eski günlerine dönsün:happy0064

elyz
15-01-07, 22:42
evet yaa..milleeetttt!!!!!
noliiyy?
ben yazıcam burda...şimdi siz aldığınız karardan dolayı bana cevap vermeyecekmisiniz?
bize bunu yapacakmısınız?inanmaaammm......

ülkü
15-01-07, 22:43
merhaba arkadaşlar bir kaç gündür forumu takip edemiyordum.ben görmeyeli ne güzel gelişmeler olmuş gerçekten çokk sevindim :happy0064 emegi geçen tüm arkadaşlara çokk teşekkür ediyorum.Gerçekten seyirci bu işte dedirttiniz helal olsun :good: sizleri tebrik ediyorum.
hep yanımızda olan bizden desteğini eksik etmeye şebnem ablamızada sonsuz teşekkür.:img-wink:

daisy79
15-01-07, 22:46
Papatya emelim iyiki sen de varsın!! Beraber çok güzel işler başaracağız biliyorum... Hadi burası yine eski günlerine dönsün:happy0064
İnşallah canım, burası eski günlerine dönecek. Arkadaşlarımız bizi kırmayacaklardır. Benim şimdi çıkmam gerek. Umarım yarın akşam geldiğimde burayı eskisi gibi bulurum. Bu arada gülşah ve begümü de göremiyorum. Eğer onlar da yazmama kararı aldıysa onlara da sesleniyorum. Arkadaşlar lütfen bizi kırmayın. Yazılarınızı bekliyoruz. Herkese iyi geceler.

hot_coutre
15-01-07, 22:50
Yok artık Elif'im cevap vermemezlik yapmazlar yahu onların büyüğüyüz biz olur mu öyle şey? Ayrıca Şebnem Abla gelip burayı bööle görürse vallahi çok üzülürr!!

Bu forum bizi biz bu forumu sahiplenmedik mi??? Şimdi neredesiniz?? İnsanlar akın akın buraya geliyor arkasdaşlar dizi dönüş haberinden sonra böyle bomboş forumla mı karşılaşacaklar?? Yapmayın etmeyin bunca emek bunca sevgi ne olacak??

SEVGİ KORUMAKTIR SEVDİĞİNE SAHİP ÇIKMAKTIR!!
BU FORUMU SEVİYORUM VE ONA SAHİP ÇIKIYORUM

dememiz gerekmiyor mu??

elyz
15-01-07, 23:04
Yok artık Elif'im cevap vermemezlik yapmazlar yahu onların büyüğüyüz biz olur mu öyle şey? Ayrıca Şebnem Abla gelip burayı bööle görürse vallahi çok üzülürr!!

Bu forum bizi biz bu forumu sahiplenmedik mi??? Şimdi neredesiniz?? İnsanlar akın akın buraya geliyor arkasdaşlar dizi dönüş haberinden sonra böyle bomboş forumla mı karşılaşacaklar?? Yapmayın etmeyin bunca emek bunca sevgi ne olacak??

SEVGİ KORUMAKTIR SEVDİĞİNE SAHİP ÇIKMAKTIR!!
BU FORUMU SEVİYORUM VE ONA SAHİP ÇIKIYORUM

dememiz gerekmiyor mu??
bende beni sizlerle buluşturan bu forumu seviyor ve sahip çıkıyorum....hiç bir zaman hiç bişeyin amaçlarmın ,sevdiklerimin, kararlarımın önüne geçmesine izin vermedim vermeyeceğim....

flakesnow
15-01-07, 23:06
Arkadaşlar,uzun zamandır forumdaki yorumlarınızı okuyorum.
İlk günden beri Erkekler Ağlamaz için düşüncelerinizden,duygularınızdan,protestolarınızd an haberdarım.
Son mailler benim de fazlasıyla üzülmeme sebep oldu.
Kimliğimi tam olarak açıklamamakla beraber size Erkekler Ağlamaz ekibinden olduğumu söylemek zorundayım bugün.
Dizimiz bitti.
Dün akşam Ramize'nin evinde 11. bölümün son sahnesini çektik ve ardından ekipteki bütün arkadaşlarla birlikte veda yemeği yedik.
Boncuk'umuzu omuzlarda taşıyıp,birbirimize sıkı sıkı sarılıp,ağlamamaya çalıştık ama pek de beceremedik.Yine de söylemeden edemeyeceğim birşeyi sizlerle paylaşmak istedim.
Bu hikaye,ilk satırı yazaldığından beri hepimizi fazlasıyla sarıp sarmalakla beraber,sadece ekibin üstün inancı ve gayretiyle bugüne kadar geldi.
Sizlerin de sevgisini yanına alarak 11. bölüme kadar uzatabildi ömrünü.
Bütün yanlış kararlara,uygulamalara,ihmallere,hırpalanmalara ancak bu kadar dayanabildi.
Bunları yazarken hissettiğim acıyı dün akşam bütün ekip çalışanları birbirine sımsıkı sarılarak paylaşmaya çalıştı ama nafile.
Rating kurbanı olmaktan kurtulamadık.
İnsanlara ulaşmayan hiçbir anı olmadı dizimizin ancak gerekli şahıs ve kurumlar sizler kadar sevemei demek ki yaptığımız işi -ki koruyamadılar ağlamayan erkeklerimizle gözü yaşlı kadınlarımızı ve arada çekiştirilen mavi boncuğumuzu.
Sevmek , Murathan Mungan'ın şiirindeki gibi "birçok şeyi göze almaktır!"
Sevmek korumaktır.
Korumak,kudret ister.
Bu kudret kimde var?
Ya da şöyle sorayım : Bu kudret kimde yok?Doğrusu alnımız ak,ömrümüz kısa oldu.
Hepinize çoooook teşekkür ederiz bütün bir ekip olarak.
İyi ki vardınız ve varsınız.
Aynı tutumu,bunan sonra hakeden başka bir güzel iş için de göstereceğinize kuşkumuz yok.
Yollarımız açık olsun.
Bütün sevgimle söylüyorum, herşey ama herşey için sağolun.

şimdiiiiiiii;
gelelim beklenen şarkıya
yeni gelişme yok
gelişme var
ancak;
yani,

Arkadaşlarım eklemek istedim..Şebnem Hanım'ın dizinin bittiği haberleri çıktığında ve dün yazdığı yazılar..:img-wink: Nerelerdeeeeeen nerelere geldik diye..ilk mesajı okurken hala gözlerim doluyor ve tabi daha sonra ikincisini okuyunca hissettiklerimi de tahmin edebiliyorsunuzdur..Tam da böyle bir zamanda sessiz kalmamamız lazım dimi canlarım..hani buralar bayram yeri olacaktı..

hot_coutre
15-01-07, 23:08
Arkadaşlarım eklemek istedim..Şebnem Hanım'ın dizinin bittiği haberleri çıktığında ve dün yazdığı yazılar..:img-wink: Nerelerdeeeeeen nerelere geldik diye..ilk mesajı okurken hala gözlerim doluyor ve tabi daha sonra ikincisini okuyunca hissettiklerimi de tahmin edebiliyorsunuzdur..Tam da böyle bir zamanda sessiz kalmamamız lazım dimi canlarım..hani buralar bayram yeri olacaktı..

Çok haklısınnnn ama herkes şokta sanırımmm:img-pilot Dur bakalım ne olacak ben hala umutla bekliyorum:img-help:

flakesnow
15-01-07, 23:13
Çok haklısınnnn ama herkes şokta sanırımmm:img-pilot Dur bakalım ne olacak ben hala umutla bekliyorum:img-help:

Ben de ben de...Pastamızı kesip zaferimizi kutlayacağımız,hep beraber AŞK YENİDEN şarkısını söyleyeceğimiz günü UMUTLA bekliyorum..:img-wink: şok kısa sürer umarım:img-pilot

arzumms
15-01-07, 23:20
Arkadaşlar ortada yine bir yanlış anlama var. Ben mi anlatamıyorum kendimi??

Biz bir yere gitmedik.

Sadece zaruri olmadıkça mesaj yazmayacağımızı söyledim. Zaten burdayız eğer gerek görürsek sonuna kadar fikirlerimizi savunuruz. Sahipsiz bırakmadık, sadece tepkimizi göstermek için arka planda izleme kararı aldık.
Korumak için burdayız. Herhangi bir SEVGİSİZLİK ve SAYGISIZLIK olursa zaten ilk biz karşısına dikiliriz, kimsenin kuşkusu olmasın...
Sercan&Seyran

anny
15-01-07, 23:27
dizi yeniden başlar umarım..finalin son sahneleri bir rüya olsun ve öyle devam etsin..ben çok istiyorum yeniden başlamasını..bu arada sesimizi duyan herkese teşekkürler..ülkücüm bana gelişmeleri anlattın çok sagol canım :)

sburak
16-01-07, 00:25
Arkadaşlar merhaba;

Dün gece ve bugün gündüz foruma giremediğimden gelişmelerden haberdar değildim. Bu gece de önce eski sayfaları okumaya başladım her zamanki gibi. Yalnız bir şey dikkatimi çekti. Hot_coutre ve bir kaç arkadaşın imzasında bir değişiklik vardı. Dizi bitiminden önceki ve sonraki kalp ritmini gösteren imzada gelişme vardı. 15 ocak itibariyle kalp ritminde hayata dönme ritmi olarak bir düzenleme sözkonusuydu. Ve işte o an 'benim bilmediğim bir gelişme olmuş ve dizi ile ilgili bir açıklama yapılmış sanırım' diye heyecanla sayfaları okumaya başladım.

O an elim ayağım birbirine dolandı bir anda. Sonunda Sevgili Şebnem Hanım'ın o muhteşem mesajını okudum. Resmen tüylerim diken diken oldu okurken.

Teknik ekip konusunun da çözüleceği konusunda hiç şüphem yok. Bu kadar imkansız başarıldıktan sonra bu konunun çözülmemesi mümkün değil sanırım.

Sis yapımın bu konudaki hassasiyetine de saygı duyuyorum. Çünkü bu kadar çaba sonucunda azrailin elinden geri alınan dizimizin kendine yakışır bir çekimle dönmesi gerekir. Yapım şirketinin en uygun ekibi bir araya getireceğine de sonsuz güvenim var.

Bu son aksaklık ta ortadan kaldırılınca sevincimiz tavan yapacaktır inancındayım.

İmkansız diye bir şeyin sözkonusu olmadığının en canlı kanıtı olan Erkekler Ağlamaz dizisi televizyon dünyasında bir milad olacaktır. Ne de olsa Temiz Ekran kampanyasının ilk adımı oldu kendisi.

Bu arada biz çaba gösterdik ( bazı arkadaşlarımızın çabası kadar olamasa da) ama Atv de izleyicilerine kulağını kapatmaktan vazgeçen bir kanal olarak teşekkürü haketti diye düşünüyorum. Dizinin yayından kaldırılmasını bir gurur meselesi yapmayıp yeniden çalışmaya hazır olan Sis Yapım'a ve dizimizin sevgili oyuncularına da sonsuz teşekkürler.

Tabii ki sevgilerin ve teşekkürlerin en fazlası da bizi gece gündüz asla yalnız bırakmayan, umudumuz tükendiğinde elini uzatıp bizi yerden kaldıran, teselli edip yeniden umutla yolalmamız için manevi desteğini esirgemeyen Şebnem Hanım'adır. Kendisine kucak dolusu öpücükler yolluyorum.

En kısa sürede ekranlarda dizinin yeni bölümlerinin fragmanlarını görebilmek ümidiyle....

fevkalbeser
16-01-07, 00:28
Dizinin yayından kaldırılmasını bir gurur meselesi yapmayıp yeniden çalışmaya hazır olan Sis Yapım'a ve dizimizin sevgili oyuncularına da sonsuz teşekkürler.

Aşkta gurur olmazmış :img-wink:

anything
16-01-07, 02:08
Gülşahhhhhhhhhh#1,
DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUN!!!!!!!!!! NİCE YAŞLARA CNM!!!! İYİKİ DOĞDUN!!!! SENİ ÇOOOKKK SEVİYORUZ........
:happy :happy :happy :happy
:happy0064 :happy0064 :happy0064
Erkekler Ağlamazlı nice senelere canım!!(Gördüğünüz gibi sohbet etmiyorum diziyle ilgili bir konudan bahsediyorum:img-hyste )

http://img116.imageshack.us/img116/438/resim1oq8.jpg

-Geçen seferki pastayı çok beğendim aynısından yaptırdım arkadaşlar:)

-Kanka bu mesajı siteye doğum tarihini doğru verdiğini varsayarak yazdım:) doğru verdin dimi?:)

bengu_
16-01-07, 05:25
NICE YILLARA GULSAH...
Haber beni cok heyecanlandirdi arkadaslar...sizi tebrik ediyorum insallah teknik ekip di sanirim eksik olan o da bulunur ve hersey istedigimiz gibi olur...allah yardimcimiz olsun

BlackMamba
16-01-07, 07:11
Sizlerde eğer bu kampanyaya destek olmak istiyorsanız yapmanız gereken çok kolay..
Ad ve soyad:........
Meslek:...........
Temiz Ekran Kampanyasını destekliyorum..(ya da bu konu hakkında yorumunuz,dilek,istek ve şikayetleriniz de olabilir)

Yazılı bir maili temizekran@hotmail.com adresine yollamanız.(her mailde sadece bir isim olabilir..)
Not:
Gülşah doğum günün kutlu olsun..(diziyle ilgili değil..)
Erkekler Ağlamaz devam edeceği için oyuncular,yapımcı ve kanala teşekkürler..(yazdığım şeylerin diziyle ilgisi yoktu bunu da ondan yazdım..)

dawsonjoey
16-01-07, 09:32
Aaaa Gülşah 16 Ocakta mı doğdu ne tesadüf. Bugün benimde doğum günüm nice yıllara Gülşah. Yeni Yaşında her şey gönlünce olsun.

hot_coutre
16-01-07, 09:41
STEREOOMMMMM DOĞUM GÜNÜN KUTLUU OLSUUNNNNNNNNNN:happy

(Bu diziyle gayet ilgili çünkü bu dizinin arkasında dağ gibi duran onu seven ve koruyan grubumuzun en önemli üyelerinden birinin doğumgünü:) Demediler mi kahvaltıda bize "biz bir ekibiz" diye sanatçılarımız:img-pilot)

hot_coutre
16-01-07, 09:42
Aaaa Gülşah 16 Ocakta mı doğdu ne tesadüf. Bugün benimde doğum günüm nice yıllara Gülşah. Yeni Yaşında her şey gönlünce olsun.

Ooooo çifte doğumgünü var desenizeeee:happy0064

İYİKİ DOĞDUUNNNN dawsonjoey:happy

BlackMamba
16-01-07, 09:42
Sayın üyeler ve misafirlerimiz,
Kampanyamız dahilinde bilgilendirmek için dağıttığımız yazının dışında aşağıdaki iletiyi arkadaşlarınıza iletirseniz ve geri dönüşü sağlarsanız çok güzel geri dönüşümler alacağımıza eminim..
(Bu arada Ağrı ilinden gelen ardı arkası kesilmeyen maillere çok çok teşekkür ediyorum)

Sizlerde eğer bu kampanyaya destek olmak istiyorsanız yapmanız gereken çok kolay..
Temiz Ekran Kampanyasını destekliyorum..(ya da bu konu hakkında yorumunuz,dilek,istek ve şikayetleriniz de olabilir)

Yazılı bir maili temizekran@hotmail.com adresine yollamanız.(her mailde sadece bir isim olabilir..)

Gelelim ikinci ricama..Eğer yahoo groups veya google groupslarda uyelikleri olanlar varsa bu yazıyı mutlaka atsınlar..mumkun oldugu kadar yurt genelinde bu yazıyı ulaştıralım..
herkese şimdiden teşekkürer..:good:

_Jade_
16-01-07, 10:06
Gülşah doğum günün kutlu olsun cnm :happy
nice mutlu senelere
iyiki doğdun, iyiki varsın :happy0064 :happy0064

dawsonjoey seninde doğum günün kutlu olsun
herşey gönlünce olsun..
nice yaşlara :happy
:happy0064 :happy0064

flakesnow
16-01-07, 10:24

Doğum günün kutlu olsun Dawsonjoey...Nice mutlu senelere:happy0064 :happy0064
Gülşahcım senin de doğum günün kutlu olsun canım..İyiki doğdun..Herşey gönlünce olsun:img-wink: :love01:

:happy :happy :happy

TAMİRA
16-01-07, 10:46
Merhaba TAMİRA.. Öncelikle yardım teklifiniz için çook teşekkür ederim:) "Temiz ekran" teması altında çocuklara resim yaptırma fikrini sağolsun elyz ortaya attı, BlackMamba da kompozisyon kısmını ekledi:) yani herşey olabilir çocukların gözünden. Eğer bu çalışmayı yaptırıp bize ulaştırırsan bu resimler sergilenecek. Ayrıca temizekran@hotmail.com adresinden de bilgi alabilirsin. Resimler yapıldıktan sonra bana öm aracılığıyla haber verirsen ben sana bir adres bildiririm oraya gönderirisin olmaz mı?

Sevgiler..

gunaydın hot_coutre

zaman bulur bulmaz hemen geldım.ogrencılerımle temız ekran kampanyası ıcın
gorustum.resım cızme fıkrıne cok sıcak baktılar.ozellıkle sergılenecegını duyunca cok sevındıler.umarım bu kampanya ıcın guzel bır seyler yapabılecegız.resımler hazır olunca sana haber verırım.bu arada forumda olumlu haberler okudum.cok sevındım umarım en kısa zamanda dızımıze kavusuruz.

BlackMamba
16-01-07, 10:52
gunaydın hot_coutre

gorustum.resım cızme fıkrıne cok sıcak baktılar.ozellıkle sergılenecegını duyunca cok sevındıler.umarım bu kampanya ıcın guzel bır seyler yapabılecegız.resımler hazır olunca sana haber verırım.bu arada forumda olumlu haberler okudum.cok sevındım umarım en kısa zamanda dızımıze kavusuruz.

İşte günün güzel haberlerinde birisi daha..
Hocam çok teşekkür ederiz ilginize..:happy0064
temizekran@hotmail.com adresinden bugün bir öğretmeinimiz daha benzer bir haberle ulaştı..:happy0064
ilgilenen herkese teşekkürler..:good:

hot_coutre
16-01-07, 10:53
gunaydın hot_coutre

Merhaba Tamira

Verdiğin haberler çok sevindirici. Gerçekten çok mutlu oldum. Eminim elbirliği ile çok güzel işler başaracağız!! Bu arada resimler için 4 soru hazırladık çocuklara yöneltmek üzere. Aşağıda "viya" nın bu konuyla ilgili yazısını gönderiyorum. Bu konuda senden haber bekleyeceğim ben çok ama çok teşekkürler öğretmenimmm:happy0064

Sevgilerimle

viya tarafından gönderildi:

Ayrıca bildiğiniz gibi 'Temiz Ekran' Kampanyası dahilinde çocuklara yönelik resim ve yazı çalışmaları yapmak istiyoruz. Çocuklara yöneltilebilecek sorular şunlar olabilir:
* TV'de en çok neyi görüyorsunuz?
* TV'de görmek istedikleriniz nelerdir?
* TV'de görmek istemedikleriniz nelerdir?
* TV'de görüp, hiç unutamadığınız görüntü nedir?

Herbir resim ya da yazının ait olduğu öğrencinin, okul, yaş ve adını belirtilecek. yazı küçük bir paragraf şeklinde de olabilir. Bu çalışmalar imza kampanyası dosyasında ya da diğer olası faaliyetlerde yer alabilecektir.

Öğretmen bir tanıdığından ya da bir eğitim kurumundan bunu rica edebilecek arkadaşların destek vermesini rica ediyoruz. Artık buraya olaslık yazmayalım, direkt faaliyete geçelim. Sizden ricamız ulaşabileceğiniz yerlerde bu faaliyeti başlatmanız ve forumu yaptıklarınız konusunda bilgilendirmeniz. Kampanyaya yönelik ayrıntılı bilgi 35. sayfada mevcut, kullanabilirsiniz. Okulların ara tatiline girmesine az bir zaman kaldığı için lütfen buna öncelik verin. Kampanya mail adresimiz temizekran@hotmail.com . Sonuçları en geç ne zaman ve nereye gönderebileceğiniz konusunda size daha sonra bu sayfalarda bilgi vereceğiz. İyi haberlerinizi bekliyoruz... Teşekkürler...

seyyah_selda
16-01-07, 11:11
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN GÜLŞAH:happy0064 TANIŞMIYORUZ AMA AMACIMIZ SEVGİMİZ BİR HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN KALBİN HANGİ GÜZEL ŞEY İÇİN ÇARPIYORSA YENİ YAŞIN SANA ONU GETİRSİNbye bye

seyyah_selda
16-01-07, 11:28
dawsonjoey seninde dogom günün kutlu olsun arkadaşım ve herşey gönlünce olsun___:img-yes: yeni yaşında tüm arzularına bye kavuşman dileğiyle

TAMİRA
16-01-07, 11:30
Merhaba arkadaşlar,

Sevgilerimle....
arkadaslar forumda yazı yazmama kararınızı bende anlayamıyorum.bu forumun bu kadar uzun surmesının nedenı sızlersınız.
''HARİKULADE SEYLER ANCAK,ICLERINDEKI BIR SEYIN KOSULLARIN UZERINDE OLDUGUNA INANMA CESARETINI GOSTERENLER TARAFINDAN YAPILMISTIR.''
BRUCE BARTO
bence bugun sevındıgımız olumlu gelısmelerın nedenı sızlerın cesaret gostererek bır seylere adım atmanızdandır.lutfen foruma gerı donun.

hot_coutre
16-01-07, 11:33
Foruma bir sessizlik hakim ama bu konuda yorum yapmayacağım bugün hiç:)

Biliyorsunuz bir kampanyaya başladık..."Temiz Ekran"... Bu konuda ideallerimiz büyük ve ben iyi işler başarılacağına inanıyorum. Öğrenci arkadaşların finalleri çalışan arkadaşların da yıl sonu devirleri bittiğinde bu forumun yine dolup taşacağını ümit ediyorum!! Aşağıdaki hikaye hepimize armağan ve kulağımıza küpe olmalı..Mutlaka çoğunuz duydunuz ama burada da olmasını istedim

Sevgiler....

Günlerden bir gün; Kurbağaların yarışı varmış. Hedef; çok yüksek bir kulenin
tepesine çıkmakmış. Bir sürü kurbağa da arkadaşlarını seyretmek için
toplanmış ve yarış başlamış.

Gerçekte seyirciler arasında hiç biri yarışmacıların kulenin tepesine
çıkabileceğine inanmıyormuş.Sadece şu sesler duyulabiliyormuş:

''Zavallılar! hiç bir zaman başaramayacaklar!''

Yarışmaya başlayan kurbağalar kulenin tepesine ulaşamayınca teker teker
yarışı bırakmaya başlamışlar. İçlerinden sadece bir tanesi inatla ve
yılmadan kuleye tırmanmaya çalışıyormuş. Seyirciler bağırmaya devam
ediyorlarmış:

''Zavallılar! hiç bir zaman başaramayacaklar!''

Sonunda bir tanesi hariç, hepsinin ümitleri kırılmış ve bırakmışlar. Ama
kalan son kurbağa büyük bir gayret ile mücadele ederek kulenin tepesine
çıkmayı başarmış. Diğerleri hayret içerisinde bu işi nasıl başardığını
öğrenmek istemişler. Bir kurbağa ona yaklaşmış ve sormuş;

''Bu işi nasıl başardın?'' diye.

O anda farkına varmışlar ki; Kuleye çıkan kurbağa sağırmış!

Olumsuz düşünen insanları duymayın!…..
Onlar; Kalbinizdeki ümitleri çalarlar!.
Kimsenin ümitlerinizi çalmasına izin vermeyin!

BlackMamba
16-01-07, 11:51
arkadaslar forumda yazı yazmama kararınızı bende anlayamıyorum.bu forumun bu kadar uzun surmesının nedenı sızlersınız.
''HARİKULADE SEYLER ANCAK,ICLERINDEKI BIR SEYIN KOSULLARIN UZERINDE OLDUGUNA INANMA CESARETINI GOSTERENLER TARAFINDAN YAPILMISTIR.''
BRUCE BARTO
bence bugun sevındıgımız olumlu gelısmelerın nedenı sızlerın cesaret gostererek bır seylere adım atmanızdandır.lutfen foruma gerı donun.

Olumsuz düşünen insanları duymayın!…..
Onlar; Kalbinizdeki ümitleri çalarlar!.
Kimsenin ümitlerinizi çalmasına izin vermeyin!

Arkadaşlar yazdıklarınızdan bu kararımızı forumda açıkladığım için ben alındım ve cevap vermek istiyorum..
Buraya yazmamak gibi bir luksum zaten yok..Bir kampanya başladı ve ben bu ekipte olacağımın garantisini defalarca buradan sizlere söyledim..
Son dönemde artan rahatsızlıklara sadece anlam veremedim..bu konuda ne yapmamız gerekirdi anlamadım bir türlü..
Neden bizlerle paylaşmadan sıkıntılarını forumun kilitlenmesini istediler?ya da bize müdahale edilmesini..
bu bize yapılmış bir saygısızlıktır diye düşünüyorum..
beklemenin vermiş olduğu stresin,kendini bilmez bazı şahısların yarattığı polemiklerin kapatılması gerekiyordu bizde bunu espirili bir şekilde yaptık..rahatsız olan arkadaslarda umarım şimdi sayfalara bakıp bakıp mutlu oluyorlardır konuyla ilgili yazılar yazmaktan!!!
ben ve kardesim tekrar tekrar soyluyorum hiçbirşeyden vazgeçmiş değiliz..sadece bazı arkadaşların bir süre mutlu olmasına izin vermek istiyoruz..
burası yine cıvıl cıvıl olacak o arkadaşlar hatalarını anlayıp özür dileyince..

esdabüş
16-01-07, 11:53
uzun zamandır forumunuzu takip ediyorum ve azminize hayranım.özellikle gülşah hanımı(hot_coutre) ve bu forumda ekranlara sevgiyi saygıyı yeniden getirmeye çalışan bu insanları -belki kuru bir teşekkür bile- olsa kutlamak isterim budenli yozlaşmaların içinde bazılarının hale başka insanlara önem verdiğini başka insanlar için çalışıp çabaladığını-maddi amaç içermeksizin- görmek mutluluk verici.Temiz Ekran Kampanyasını destekliyor sonuçlarını en kısa sürede alabilmemizi diliyorum.

BlackMamba
16-01-07, 11:56
uzun zamandır forumunuzu takip ediyorum ve azminize hayranım.özellikle gülşah hanımı(hot_coutre) ve bu forumda ekranlara sevgiyi saygıyı yeniden getirmeye çalışan bu insanları -belki kuru bir teşekkür bile- olsa kutlamak isterim budenli yozlaşmaların içinde bazılarının hale başka insanlara önem verdiğini başka insanlar için çalışıp çabaladığını-maddi amaç içermeksizin- görmek mutluluk verici.Temiz Ekran Kampanyasını destekliyor sonuçlarını en kısa sürede alabilmemizi diliyorum.

hot_coutre
16-01-07, 12:00
Arkadaşlar yazdıklarınızdan bu kararımızı forumda açıkladığım için ben alındım ve cevap vermek istiyorum..
Buraya yazmamak gibi bir luksum zaten yok..Bir kampanya başladı ve ben bu ekipte olacağımın garantisini defalarca buradan sizlere söyledim..
Son dönemde artan rahatsızlıklara sadece anlam veremedim..bu konuda ne yapmamız gerekirdi anlamadım bir türlü..
Neden bizlerle paylaşmadan sıkıntılarını forumun kilitlenmesini istediler?ya da bize müdahale edilmesini..
bu bize yapılmış bir saygısızlıktır diye düşünüyorum..
beklemenin vermiş olduğu stresin,kendini bilmez bazı şahısların yarattığı polemiklerin kapatılması gerekiyordu bizde bunu espirili bir şekilde yaptık..rahatsız olan arkadaslarda umarım şimdi sayfalara bakıp bakıp mutlu oluyorlardır konuyla ilgili yazılar yazmaktan!!!
ben ve kardesim tekrar tekrar soyluyorum hiçbirşeyden vazgeçmiş değiliz..sadece bazı arkadaşların bir süre mutlu olmasına izin vermek istiyoruz..
burası yine cıvıl cıvıl olacak o arkadaşlar hatalarını anlayıp özür dileyince..

Kanka sen buranın demirbaşısın yok öyle protesto neyin yoksam aşağıda gördüğün megalodona verecem seni söleyeyimmmmm(kanka çaktırma aslında sana katılıyom ama karanlık güçleri korkutmak için gönderiyom bunu sakın megalodonların neslinin tükendiğini söleme kimseye taam mıı:img-pilot )

http://img155.imageshack.us/img155/8697/megalodonws4.jpg

BlackMamba
16-01-07, 12:03
Anneciğim,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://mizah.milliyet.com.tr/%5Cfotobuyuk%5C12006%5C151229kacmak.jpg

ayy yapma kanka yine kapattıracağız başlığı!!!Elif kaç kaç ankaralı kankam..bırak simidi şimdi..

hot_coutre
16-01-07, 12:08

esdabüş iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederiz. Sizi de bu kampanyada aramızda görmek isteriz. Elele verdiğimizde daha iyi işler başaracağız bu bir devrim olmalı ekranlarda!! Haydi ne gerekiyorsa yapalım:good: temizekran@hotmail.com adresinde Seyran ve Sercan her daim nöbette bilginize:img-wink:

Sevgiler

hot_coutre
16-01-07, 12:12
Anneciğim,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ayy yapma kanka yine kapattıracağız başlığı!!!Elif kaç kaç ankaralı kankam..bırak simidi şimdi..

Kankaaam benim beeee heheeyttttttt:happy0064

Kanka sen bitanesin var yaaaa :img-clapp: dur daha neler yapacaz... Ben bi polemik çıkaracam şu etrafımdaki piranhalar(patronlar) dağılsın da :img-pilot o zaman seyreyle cümbüşü

esdabüş
16-01-07, 12:23
kampanya için birçok arkadaşıma viyanın hazırladığı metni iletmiş bulunmaktayım umarım azda olsa bi katkı sağlar.Sevgiler saygılar... ayrıca tüm çabalarınızla erkekler ağlamazı ekranlara döndürmeyide başarmışsınız umarım bu sefer değeri bilinir ve temiz ekranın simgesi haline gelir.

hot_coutre
16-01-07, 12:27
kampanya için birçok arkadaşıma viyanın hazırladığı metni iletmiş bulunmaktayım umarım azda olsa bi katkı sağlar.Sevgiler saygılar... ayrıca tüm çabalarınızla erkekler ağlamazı ekranlara döndürmeyide başarmışsınız umarım bu sefer değeri bilinir ve temiz ekranın simgesi haline gelir.

esdabüş helal sana arkadaşımmmm:happy0064 süpersinnnn:good: ama aramızda kal tamam mı irtibatı koparmayalım:img-pilot

BlackMamba
16-01-07, 12:27

bunu da mail olarak atabilirmisiniz??Gelen tepkileri gerekli yerlere ulaştırmak için mailleri bekliyoruz..:good:

BlackMamba
16-01-07, 12:55
Emine ablamız canımız,sevgi insanı hosgeldin!!!
eger teknik destek almadıysan gelemezdin..
yanında seni bize getiren arkadasına cok tesekurler ediyoruz!!

hot_coutre
16-01-07, 12:55
Emine Ablammmmmm denizkızımmmm siyah incimmm hoşgeldinnnnn:img-in_lo

Emine abla sen üzülme yazmasan da olur sen ekran başında Gülşah'çım hoşbuldum de ben duyumsarım valla bak:img-pilot

Abla seni çok seviyorummmm özletme fazla kendini emi:img-blush

hot_coutre
16-01-07, 12:57
Emine abla eger teknik destek almadıysan gelemezsin..yanında seni bize getiren arkadasına cok tesekurler ediyoruz!!
hosgeldin!!!

Üzme ablamı kankaaaaaa:img-pilot

Seyran bu akşamdan itibaren Emine Abla'ma bu konuda destek olcam, 1 hafta sonra senden daha iyi kullanacak görürsün sen:icon_whis

BlackMamba
16-01-07, 12:58
Emine Ablammmmmm denizkızımmmm siyah incimmm hoşgeldinnnnn:img-in_lo

Emine abla sen üzülme yazmasan da olur sen ekran başında Gülşah'çım hoşbuldum de ben duyumsarım valla bak:img-pilot

Abla seni çok seviyorummmm özletme fazla kendini emi:img-blush

ya ben cok seviyorum o benim ablam!!!yetti kanka sevdigim herkesi sahipleniyorsun!!İstanbulda olmanın avantajlarını kullanıyorsun ama..

BlackMamba
16-01-07, 13:02
Üzme ablamı kankaaaaaa:img-pilot

Seyran bu akşamdan itibaren Emine Abla'ma bu konuda destek olcam, 1 hafta sonra senden daha iyi kullanacak görürsün sen:icon_whis

ya kankam delirtme beni bu iş için İstanbul'a geleceğim..Ben öğreteceğim arkadasım ablama..sen karısma ablamla benim arama girme!!siyah kusagımı tekrar gundeme getirtme bana!!

tree
16-01-07, 13:19
arkadaşlar bir sitede bu yazıyı gördüm paylaşmak istedim

Kanalturk'te katıldığı Renkli Televizyon isimli programda canlandırdığı aşçı karekterini ve ERKEKLER AĞLAMAZ dizisini anlatan Engin Alkan,televiyon kanallarının internette,gazetelerde,çeşitli radyolarda,derneklerde başlatılan kampanyalar karşısında kayıtsız kalamadıklarını ve ERKEKLER AĞLAMAZ'ın devam etmesini talep ettiklerini söyledi...Dizinin çekimlerine önümüzdeki hafta başlanıyor! Ve dizi yepyeni bölümleriyle 1 ay kadar sonra ekrana dönüyor...Alkan,kanal adı vermeyerek sürpriz yapmak istediğini de dile getirdi....

ÜLGEN
16-01-07, 13:28

Kanalturk'te katıldığı Renkli Televizyon isimli programda canlandırdığı aşçı karekterini ve ERKEKLER AĞLAMAZ dizisini anlatan Engin Alkan,televiyon kanallarının internette,gazetelerde,çeşitli radyolarda,derneklerde başlatılan kampanyalar karşısında kayıtsız kalamadıklarını ve ERKEKLER AĞLAMAZ'ın devam etmesini talep ettiklerini söyledi...Dizinin çekimlerine önümüzdeki hafta başlanıyor! Ve dizi yepyeni bölümleriyle 1 ay kadar sonra ekrana dönüyor...Alkan,kanal adı vermeyerek sürpriz yapmak istediğini de dile getirdi....

kanal adı neden vermiyorki belli degilmi zaten bu dizi atv de yayınlanıyordu belkide atv ve diziyi yeniden çekip kanal 1 de başlatacak olmasın

alperkaya
16-01-07, 13:35
arkadaşlar gerçekten çok sevindim erkekler aglamazın yeniden başlayacagına inşallah darısı bizimde başımıza gülparede devam eder emekleriniz boşa gitmedi çok güzel birşey

hot_coutre
16-01-07, 13:37

Paylaşımın için teşekkürler tree.. Ancak biz dönüş haberini Şebnem Hanım'dan aldık geçtiğimiz günlerde:)
(Bkz. http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=14349&page=38:))

Öncelikle şu konuyu netleştirmek gerekli;

"Erkekler Ağlamaz" dizisinin yapımı ATV'ye, proje - tasarım ise Tomris Giritlioğlu(Sis Yapım)'na ait. Dolayısıyla bu dizinin başka bir kanalda yayınlanması imkansız bana göre zira hiç bir kanal kendi yapımını diğer kanala vermez!! Ayrıca bu kadar ses getirmiş, milyonlara ulaşmış deyim yerindeyse -neredeyse- kampanyalarla Türkiye'yi ayağa kaldırmış bir diziyi de Kanal 1 gibi reyting sıralamasına dahi giremeyen bir yan kuruluşta yayınlayacak kadar da bilgisiz, öngörüsüz ve tecrübesiz değildirler herhalde:icon_whis

Bu dizinin yeri Atv'dir ve biz inşallah en kısa sürede yine orada seyredeceğiz dizimizi.:happy0064

Bu konuyu gündeme getirmişken Atv kanalına ve yöneticilerine de bizleri duydukları ve dizimizi geri verdikleri için çok teşekkür ederiz!!

BlackMamba
16-01-07, 13:45

Bu yazı buralarda olsun..

SzARap
16-01-07, 14:30

Ay artık oyuncularda televizyonlarda dizinin devam edeceği açıkladıklarına göre.... artık kesin olarak başlar dizimiz..çok sevindim...:happy0064 :happy0064 :happy0064

Ama kanal konusunuda belkide atv tükürdüğünü yalamış...geri adım atmış gözükmek istemeyebilir...yani sonra yayından kalkan bütün diziler için başlatılan kampanyalar yüzünden sıkıntılı anlar yaşayabilir düşüncesiyle... hatırlarsanız...biz kanalın telefonlarını kilitleyip...sürekli arayarak sorduk....isim yazdırdık...sürekli fax çektik.... posta kanalıyla bir sürü mektup yolladık... hatta bazı arkadaşlarımız birebir kanal yetkilileriyle görüştü... bizden bayağı bir bıkmışlardı.... iyiki vazgeçmedik değilmi.....

işte tüm bunlar yüzünden kardeş kanal 1 de diziyi başlatıp... benzer durumlara muhattap olmak istemeyebilirler...... dizi sezon sonunda yerini iyice sağlamlaştırırsa tekrardan atv ye geçebilir...

ama sonuçta nerede başlarsa başlasın....YETERKİ BAŞLASIN...demek 1 aya sürermiş haaaaaa :good: :good: :good:

sburak
16-01-07, 14:33
Dizinin yayınlanacağı kanal konusu bu gece rüyama girdi. Atv'de yeni bölümlerinin fragmanına rastlamışım, aceleyle foruma haber vermeliyim diye uğraşıyorum. Bilgisayar o an kapalıymış, açılmasını beklerken o süre nasıl uzun geldi anlatamam size.

Ama sonunda atv'deki tanıtımı görünce çok rahatlamış ve mutlu olmuştum rüyamda. Umarım rüyam en kısa sürede gerçek olur.

sahracı
16-01-07, 14:40
öncelikle gülşah ve dowsonjoey doğum gününüzü kutluyorum nice senelere arkadaşlar :happy.. bu aralar içim içime sığmıyor zaten bu güzel haberlerden sonra ama ne yazık ki finallerim başladığı için çok sık takip edemeyebilirim yine de gözüm üstünüzde :)

sahracı
16-01-07, 14:47
bu arada sercanın son imzasındaki yazıyı yeni anladım çünkü beyzanın kadınları'nı nihayet bugün izleyebildim..tek kelimeyle olağanüstü bir oyunculuk:good:

elyz
16-01-07, 14:52
:happy
GÜLŞAHIIIIMMMM..NİCE YILLARAAAA!
iyiki doğdun....iyiki varsın....öpüyorum çookk!:love05: :love05:

dawsonjoey ,senide unutmadım...nice yaşlara inşallah...doğum günün kutlu olsun seninde...

millett boş durmuyorum okulda da:)
akşam anlatırım....
Ankaraaa stand işi için hazır edin iyice kendinizi...üşürüm filan dinlemem..kar maskeleriniz eldivenleriniz çift kat çoraplarınız ,atkılarınız tam donanımlı görev yerimizde olalım...soğuk moğuk vız gelir değilmii?:bırr :img-cold:
Seyraaan noliyy?:)

hot_coutre
16-01-07, 14:53
Ay artık oyuncularda televizyonlarda dizinin devam edeceği açıkladıklarına göre.... artık kesin olarak başlar dizimiz..çok sevindim...:happy0064 :happy0064 :happy0064

Ama kanal konusunuda belkide atv tükürdüğünü yalamış...geri adım atmış gözükmek istemeyebilir...yani sonra yayından kalkan bütün diziler için başlatılan kampanyalar yüzünden sıkıntılı anlar yaşayabilir düşüncesiyle... hatırlarsanız...biz kanalın telefonlarını kilitleyip...sürekli arayarak sorduk....isim yazdırdık...sürekli fax çektik.... posta kanalıyla bir sürü mektup yolladık... hatta bazı arkadaşlarımız birebir kanal yetkilileriyle görüştü... bizden bayağı bir bıkmışlardı.... iyiki vazgeçmedik değilmi.....

işte tüm bunlar yüzünden kardeş kanal 1 de diziyi başlatıp... benzer durumlara muhattap olmak istemeyebilirler...... dizi sezon sonunda yerini iyice sağlamlaştırırsa tekrardan atv ye geçebilir...

ama sonuçta nerede başlarsa başlasın....YETERKİ BAŞLASIN...demek 1 aya sürermiş haaaaaa :good: :good: :good:

Nerde başlarsa başlasın yeterki başlasın demek pek hoş durmadı galiba ne dersin szarap ?? Bu dizi Kanal 1'e yakışır mı sence? Ayrıca Bu yapım Atv'nin kendi yapımı, tekrar ekrana getirmekle tükürdüklerini yalamış olmuyorlar seyircilerine kulak vermiş onları dikkate almış saygın bir kanal oluyorlar bence!!

Bir önceki sayfada bu konuyla ilgili düşüncelerimi yazmıştım ama tekrarlamak istiyorum : Bu yapımın yayınlanacağı tek adres ATV'dir!!! Çünkü yapım Atv'nin kendisine aittir!! Bu konuda kimsenin kafası karışmasın ve karıştırılmasın!! Biz sevdiğimizi koruduk sahlp çıktık. Hiçbirzaman reytinglerin tavana vuracağını da iddia ya da garanti etmedik di mi? Biz bu eseri kaliteli ve güçlü bir yapım olduğu için, bizlerin yüreklerine dokunduğu için sevdik ve savunduk! Keşke "İşte tüm bunlar yüzünden...." diye başlayan paragrafı hiç yazmamış olsaydın szarap çünkü..bilmiyorum benim içimi acıttı açıkçası!!

Belki bu cümlem çok tepki çekecek ama:

EĞER BU DİZİ ATV'DE OLMAYACAKSA, KANAL 1 DE YAYINLANACAKSA HİÇ BAŞLAMASIN DAHA İYİ!!!! BU; TÜM EKİBİN EMEKLERİNE HAKSIZLIK!

İsterdim ki herkes böyle düşünsün! "Nerede olursa olsun yeterki yayınlansın" mantığı bana biraz bencilce geliyor nolur bana alınmayın gücenmeyin... Ben sevdiğimi koruyor ve ona sahip çıkıyorum sadece..

Sevgiler...

elyz
16-01-07, 15:09
Nerde başlarsa başlasın yeterki başlasın demek pek hoş durmadı galiba ne dersin szarap ?? Bu dizi Kanal 1'e yakışır mı sence? Ayrıca Bu yapım Atv'nin kendi yapımı, tekrar ekrana getirmekle tükürdüklerini yalamış olmuyorlar seyircilerine kulak vermiş onları dikkate almış saygın bir kanal oluyorlar bence!!

Bir önceki sayfada bu konuyla ilgili düşüncelerimi yazmıştım ama tekrarlamak istiyorum : Bu yapımın yayınlanacağı tek adres ATV'dir!!! Çünkü yapımcı Atv'nin kendisine aittir!! Bu konuda kimsenin kafası karışmasın ve karıştırılmasın!! Biz sevdiğimizi koruduk sahlp çıktık. Hiçbirzaman reytinglerin tavana vuracağını da iddia ya da garanti etmedik di mi? Biz bu eseri kaliteli ve güçlü bir yapım olduğu için, bizlerin yüreklerine dokunduğu için sevdik ve savunduk! Keşke "İşte tüm bunlar yüzünden...." diye başlayan paragrafı hiç yazmamış olsaydın szarap çünkü..bilmiyorum benim içimi acıttı açıkçası!!

EĞER BU DİZİ ATV'DE OLMAYACAKSA, KANAL 1 DE YAYINLANACAKSA HİÇ BAŞLAMASIN DAHA İYİ!!!! BU; TÜM EKİBİN EMEKLERİNE HAKSIZLIK!

İsterdim ki herkes böyle düşünsün! "Nerede olursa olsun yeterki yayınlansın" mantığı bana biraz bencilce geliyor nolur bana alınmayın gücenmeyin... Ben sevdiğimi koruyor ve ona sahip çıkıyorum sadece..

Sevgiler...
Gülşahcm,hislerime tercüman olmuşsun...bende senin gibi düşünüyorum..kesinlikle katılıyorum....dizimizi kanal1 'e uygun görmüyorum ben ...hem de hiç...

_Jade_
16-01-07, 15:15
millett boş durmuyorum okulda da:)
akşam anlatırım....
Ankaraaa stand işi için hazır edin iyice kendinizi haa..ona göre..üşürüm filan dinlemem..kar maskeleriniz eldivenleriniz çift kat çoraplarınız ,atkılarınız tam donanımlı görev yerimizde olalım...soğuk moğuk vız gelir değilmii?:bırr :img-cold:

ankara vazife gününü bekliyo elifcim merak etme...
soğuğa falan pek aldırış etmeyiz eldivenlerimizi atkılarımızı takar sıkı sıkı da giyiniriz önlemimizi alırız da umarım yağmur kar falan yağmaz ogünlerde malum imzalar, kağıtlar :icon_sorr

hot_coutre
16-01-07, 15:25
:happy
GÜLŞAHIIIIMMMM..NİCE YILLARAAAA!
iyiki doğdun....iyiki varsın....öpüyorum çookk!

dawsonjoey ,senide unutmadım...nice yaşlara inşallah...doğum günün kutlu olsun seninde...

millett boş durmuyorum okulda da
akşam anlatırım....
Ankaraaa stand işi için hazır edin iyice kendinizi...üşürüm filan dinlemem..kar maskeleriniz eldivenleriniz çift kat çoraplarınız ,atkılarınız tam donanımlı görev yerimizde olalım...soğuk moğuk vız gelir değilmii?:bırr

Elif dünkü valilik macerasını okurken yaşamış gibi oldum önce bunu söyleyeyim!!!(: Valla Elif'im burada stand kuracağımız yer de denizden feci rüzgar alıyo napacaz bilmem:bırr ama bu dizi için içindeki güzel insanlar için değer di mi:happy0064

Kızlar mukayet olalım kendimize Elif'im çift değil üç kat giyinelimki ilk bölümü hastanede seyretmeyelim Şebnem Abla'yı da çorba yapma derdinden kurtaralım:img-pilot

Sizi seviyorum Ankara team:good:
Gülşahcm,hislerime tercüman olmuşsun...bende senin gibi düşünüyorum..kesinlikle katılıyorum....dizimizi kanal1 'e uygun görmüyorum ben ...hem de hiç...

Elif'çim valla destekçi bulmak çok güzel sağol:love05: Valla yeni kampanya başlatırız Kanal1'de yayınlanmasın die di mi:img-pilot alıştık nasılsa

Kankama açık tehdit:img-pilot Kankaaaa 5 dakikaya kadar foruma gelmessen geçen gün msnde yazdığımız herşeyi Abla'ma okuturum

SzARap
16-01-07, 15:27

Bir önceki sayfada bu konuyla ilgili düşüncelerimi yazmıştım ama tekrarlamak istiyorum : Bu yapımın yayınlanacağı tek adres ATV'dir!!! Çünkü yapım Atv'nin kendisine aittir!! Bu konuda kimsenin kafası karışmasın ve karıştırılmasın!! Biz sevdiğimizi koruduk sahlp çıktık. Hiçbirzaman reytinglerin tavana vuracağını da iddia ya da garanti etmedik di mi? Biz bu eseri kaliteli ve güçlü bir yapım olduğu için, bizlerin yüreklerine dokunduğu için sevdik ve savunduk! Keşke "İşte tüm bunlar yüzünden...." diye başlayan paragrafı hiç yazmamış olsaydın szarap çünkü..bilmiyorum benim içimi acıttı açıkçası!!

Sevgiler...

Güzelim....yapılan....tüm bu çalışmaları küçümsediğimi ve haksızlık ettiğimi düşünüyorsan...gerçekten üzülürüm...:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

belki son zamanlarda foruma çok sık girip yapılan son işleri desteklememiş gibi gözükebilirim..ama sonuçta bu kampanyalar ilk başladığında önde gelenlerden biriydim... gerek isim toplama...gerek telefon...gerek fax gerek posta yoluyla ( boncuk....para ve diğerleri ) gerek köşe yazarlarına atılan mailler... hepsinde yer aldım... sadece son 1 aydır yapılan kampanyalarda bulunamadım...zira o dönemde forumada pek giremedim zaten...

tabiki dizinin başlamasını canı gönülden isteyenlerdenim.... ve evet nerede olursa olsun...ben ekranlarda.... murat-zeynep aşkını küçük boncuğumuzun limon limon deyişini....ramizenin tüm evhalisini uyandırışını.... kısacası ben dizimizi ÇOK AMA ÇOK ÖZLEDİM....ve onları görmek istiyorum.... ve evet nerede olursa olsun.....

Ayrıca kampanyalar sırasında atv yi dizi ne olacak diye her aradığımda bağlayacaz diyerek suratıma kapatılan yada ters verilen cevapları da unutmadım.... atv kendi tekrardan bu konuma sokmak istermi bilmem...ama ben hiç bir dizi için bu kadar çabalamadım...ve çabamın karşılığını da görmek isterim... TABİKİ bunun ATV de olmasını daha çok insana ulaşmasını isterim... amaaaaaaa kanal diziyi tekrar çekme kararı almışken.... birde yayınlama kararı alır mi bilmem....

Evet dizi atv yapıma ait olsada sonuçta... diziyi ara vererek tekrardan aynı kanalda başlatmaya çalışacaklarını açıkcası düşünmüyorum....öyle olsa atv ana haberler dahil olmak üzere bizim kampanyalarımızdan bahsedip seyirci istedi... atv dinledi diye koca koca sloganlarda dizinin tekrar çekileceğini söyleyip hem kanalın hemde dizinin reklamını yapardı....ama nerede.... diziyi tekrardan kanal1 de verip devamının orda gelmesi bana daha mantıklı geldi....

ve açıkçası.... yanlış anlaşıldıysam....özür dilerim...amacım bu değildi....sadece dizimi geri istiyor ve onu ekranlarda görmek istiyorum...ve tekrar ediyorum...NEREDE OLURSA OLSUN......

Saygılarım....Zara Zeynep Türkoğlu...

hot_coutre
16-01-07, 15:29
millett boş durmuyorum okulda da
akşam anlatırım....
Ankaraaa stand işi için hazır edin iyice kendinizi...üşürüm filan dinlemem..kar maskeleriniz eldivenleriniz çift kat çoraplarınız ,atkılarınız tam donanımlı görev yerimizde olalım...soğuk moğuk vız gelir değilmii?:bırr

Elif dünkü valilik macerasını okurken yaşamış gibi oldum önce bunu söyleyeyim!!!(: Valla Elif'im burada stand kuracağımız yer de denizden feci rüzgar alıyo napacaz bilmem:bırr ama bu dizi için içindeki güzel insanlar için değer di mi:happy0064

Kızlar mukayet olalım kendimize Elif'im çift değil üç kat giyinelimki ilk bölümü hastanede seyretmeyelim Şebnem Abla'yı da çorba yapma derdinden kurtaralım:img-pilot

Sizi seviyorum Ankara team:good:

Elif'çim valla destekçi bulmak çok güzel sağol:love05: Valla yeni kampanya başlatırız Kanal1'de yayınlanmasın die di mi:img-pilot alıştık nasılsa

Kankama açık tehdit:
Kankaaaa 5 dakikaya kadar foruma gelmessen geçen gün msnde yazdığımız herşeyi Abla'ma okuturum

meryemce84
16-01-07, 15:32
"Erkekler Ağlamaz" dizisinin yapımı ATV'ye, proje - tasarım ise Tomris Giritlioğlu(Sis Yapım)'na ait. Dolayısıyla bu dizinin başka bir kanalda yayınlanması imkansız bana göre zira hiç bir kanal kendi yapımını diğer kanala vermez!! Ayrıca bu kadar ses getirmiş, milyonlara ulaşmış deyim yerindeyse -neredeyse- kampanyalarla Türkiye'yi ayağa kaldırmış bir diziyi de Kanal 1 gibi reyting sıralamasına dahi giremeyen bir yan kuruluşta yayınlayacak kadar da bilgisiz, öngörüsüz ve tecrübesiz değildirler herhalde:icon_whis

Bu dizinin yeri Atv'dir ve biz inşallah en kısa sürede yine orada seyredeceğiz dizimizi.:happy0064

Bu konuyu gündeme getirmişken Atv kanalına ve yöneticilerine de bizleri duydukları ve dizimizi geri verdikleri için çok teşekkür ederiz!!

Bende önceleri dizi devam etsin hangi kanalda olursa olsun diye düşünüyordum.
Ama artık bu kadar uğraştan sonra atv de yayınlanmalı diye düşünüyorum.

Atv'ye teşekkürümü ise dizimiz ekrana geri döndüğünde yani ilk bölümü gözümlr gördüğümde etmek istiyorum.

sburak fragmanı görmüşsün ne güzel işte.
Ne olacak yeni bölümde anlatsana bize?:img-hyste

BlackMamba
16-01-07, 15:40
Evet dizi atv yapıma ait olsada sonuçta... diziyi ara vererek tekrardan aynı kanalda başlatmaya çalışacaklarını açıkcası düşünmüyorum....[B]öyle olsa atv ana haberler dahil olmak üzere bizim kampanyalarımızdan bahsedip seyirci istedi... atv dinledi diye koca koca sloganlarda dizinin tekrar çekileceğini söyleyip hem kanalın hemde dizinin reklamını yapardı....ama nerede.... diziyi tekrardan kanal1 de verip devamının orda gelmesi bana daha mantıklı geldi....

ve açıkçası.... yanlış anlaşıldıysam....özür dilerim...amacım bu değildi....sadece dizimi geri istiyor ve onu ekranlarda görmek istiyorum...ve tekrar ediyorum...NEREDE OLURSA OLSUN......

çünkü gerçekten 1 numara bir iş çıkarmak istiyoruz..

bu cümle Şebnem Hanımın yazdığı yazıdan..Yani başlıyor lafı bizim hüsnükuruntumuz..
ben de ATV olsun diyorum ama bu sefer hak ettiği değeri göstererek yayınlansın dizimiz..

hot_coutre
16-01-07, 15:49
Güzelim....yapılan....tüm bu çalışmaları küçümsediğimi ve haksızlık ettiğimi düşünüyorsan...gerçekten üzülürüm...:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

belki son zamanlarda foruma çok sık girip yapılan son işleri desteklememiş gibi gözükebilirim..ama sonuçta bu kampanyalar ilk başladığında önde gelenlerden biriydim... gerek isim toplama...gerek telefon...gerek fax gerek posta yoluyla ( boncuk....para ve diğerleri ) gerek köşe yazarlarına atılan mailler... hepsinde yer aldım... sadece son 1 aydır yapılan kampanyalarda bulunamadım...zira o dönemde forumada pek giremedim zaten...

tabiki dizinin başlamasını canı gönülden isteyenlerdenim.... ve evet nerede olursa olsun...ben ekranlarda.... murat-zeynep aşkını küçük boncuğumuzun limon limon deyişini....ramizenin tüm evhalisini uyandırışını.... kısacası ben dizimizi ÇOK AMA ÇOK ÖZLEDİM....ve onları görmek istiyorum.... ve evet nerede olursa olsun.....

Ayrıca kampanyalar sırasında atv yi dizi ne olacak diye her aradığımda bağlayacaz diyerek suratıma kapatılan yada ters verilen cevapları da unutmadım.... atv kendi tekrardan bu konuma sokmak istermi bilmem...ama ben hiç bir dizi için bu kadar çabalamadım...ve çabamın karşılığını da görmek isterim... TABİKİ bunun ATV de olmasını daha çok insana ulaşmasını isterim... amaaaaaaa kanal diziyi tekrar çekme kararı almışken.... birde yayınlama kararı alır mi bilmem....

Evet dizi atv yapıma ait olsada sonuçta... diziyi ara vererek tekrardan aynı kanalda başlatmaya çalışacaklarını açıkcası düşünmüyorum....öyle olsa atv ana haberler dahil olmak üzere bizim kampanyalarımızdan bahsedip seyirci istedi... atv dinledi diye koca koca sloganlarda dizinin tekrar çekileceğini söyleyip hem kanalın hemde dizinin reklamını yapardı....ama nerede.... diziyi tekrardan kanal1 de verip devamının orda gelmesi bana daha mantıklı geldi....

Tüm ekibe haksızlık derken "ekip"ten kastım dizi oyuncuları, set ekibi, yapımcı, proje-tasarım kanadı idi!!! Buradaki çalışmaları yapan arkadaşlarımdan ya da kendimden bahsetmedim

Hala ve ısrarla "nerede olursa olsun" diyorsunuz ama hiç oyunculara bu konuda ne düşündüklerini sordunuz mu? Peki ya Kanal 1'in her an topun ucunda olduğunu, yönetim ve kanal yöneticilerinin bu kanaldan hiç birşey beklemediklerini ve kapatılması gerektiğini düşündüklerini biliyor muydunuz?? Hala ısrarla "nerede olursa olsun" diyecek misiniz? Amacım polemik değil kimsenin de kalbini kırmak istemem ama bu benim en hassas noktam!!!

Tamamen kendi düşüncemi söylüyorum ki: sırf kendimi düşünüp nerde olursa olsun yeterki olsun demeyi ben kendime yakıştırmam bu apaçık bencillik olur!!

BlackMamba
16-01-07, 15:57
Tüm ekibe haksızlık derken "ekip"ten kastım dizi oyuncuları, set ekibi, yapımcı, proje-tasarım kanadı idi!!! Buradaki çalışmaları yapan arkadaşlarımdan ya da kendimden bahsetmedim

Hala ve ısrarla "nerede olursa olsun" diyorsunuz ama hiç oyunculara bu konuda ne düşündüklerini sordunuz mu? Peki ya Kanal 1'in her an topun ucunda olduğunu, yönetim ve kanal yöneticilerinin bu kanaldan hiç birşey beklemediklerini ve kapatılması gerektiğini düşündüklerini biliyor muydunuz?? Hala ısrarla "nerede olursa olsun" diyecek misiniz? Amacım polemik değil kimsenin de kalbini kırmak istemem ama bu benim en hassas noktam!!!

Tamamen kendi düşüncemi söylüyorum ki: sırf kendimi düşünüp nerde olursa olsun yeterki olsun demeyi ben kendime yakıştırmam bu apaçık bencillik olur!!

tehdit ettin diye yazmıyorum ama sana katılıyorum arkadasım..(okutmuyacaksın dimi anneme?bende benim belgeleri kullanmıyayım Gülşah Hanım!!)

Bizim dizimiz Türkiye Standartlarının üstünde bir diziydi..anlaşılamaması biraz da bu sebeptendi sanırım..
Atv yayınlamalı diyorum bende..Kanal 1 tekrarları bile hoş değilken dizinin burada yayınlanmasını istemiyorum..Ve o tekrarlarıda İZLEMİYORUM!!

Bu da buralarda dursun..

meryemce84
16-01-07, 15:58
ben de ATV olsun diyorum ama bu sefer hak ettiği değeri göstererek yayınlansın dizimiz..

Seyranım valla doğru söze ne denir.
Adam gibi yayınlasın ve değer göstersin..:img-yes:
O zaman bolbol teşekkür ederiz ve hayır dualarımızı alırlar..:img-wink:

BlackMamba
16-01-07, 16:01
arkadaslar sitede agır misafirmi var neden bu sayfalar bu kadar agır acılıyor?bir tek bana mı oluyor bu yoksa sizde de boylemi?
erkekler ağlamaz bir numara!!(mesajın dizi içeriği olsun diye koydum bu cumleyi..:img-hyste)

hot_coutre
16-01-07, 16:07
tehdit ettin diye yazmıyorum ama sana katılıyorum arkadasım..(okutmuyacaksın dimi anneme?bende benim belgeleri kullanmıyayım Gülşah Hanım!!)

Bizim dizimiz Türkiye Standartlarının üstünde bir diziydi..anlaşılamaması biraz da bu sebeptendi sanırım..
Atv yayınlamalı diyorum bende..Kanal 1 tekrarları bile hoş değilken dizinin burada yayınlanmasını istemiyorum..Ve o tekrarlarıda İZLEMİYORUM!!

HELAL KANKAMMMMMM:img-clapp: Ben de izlemiyorum tekrarları protesto ediyorum!!(kanka okutmicam ama sen de okutma taam mı? hem kankalar bir nevi sırdaştır ehehe)

Dizimiz gerçekten çok kaliteli bir yapım!.. Görüntüler oyuncular kusur bulmak imkansızdı taki o mefhum 11. bölüme kadar(final demiyorum dikkat çekerim) o bölümde bi çok şey oturmamıştı.. Zeynep oraya ışınlanmış mıydı mesela ya da o kadar çığlığa rağmen Ramize nasıl oldu da gelmedi (oda küçük müydü? daha büyük bi mekan bualım mı?:img-pilot ) Ama ümit ediyorum bütün sorularımız yanıtını bulacak dizimiz gümbür gümbür gelecek!!!

En dip not: Kanka biz sırdaşız unutma:img-pilot

gulshahk
16-01-07, 16:10
Gülşahhhhhhhhhh#1,
DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUN!!!!!!!!!! NİCE YAŞLARA CNM!!!! İYİKİ DOĞDUN!!!! SENİ ÇOOOKKK SEVİYORUZ........
:happy :happy :happy :happy
Erkekler Ağlamazlı nice senelere canım!!(Gördüğünüz gibi sohbet etmiyorum diziyle ilgili bir konudan bahsediyorum:img-hyste )

http://img116.imageshack.us/img116/438/resim1oq8.jpg

-Geçen seferki pastayı çok beğendim aynısından yaptırdım arkadaşlar:)

-Kanka bu mesajı siteye doğum tarihini doğru verdiğini varsayarak yazdım:) doğru verdin dimi?

arkadaşlar çok duygulandım hepinize çookk teşekkür ederimm
canblarım benimm beni sizler yarattınız (anne ve babamdan özür dileyerek yazıyorum):img-pilot
iyiki varsınız lafta değil iyiki sizleri tanımışım

BlackMamba
16-01-07, 16:12
HELAL KANKAMMMMMM:img-clapp: Ben de izlemiyorum tekrarları protesto ediyorum!!(kanka okutmicam ama sen de okutma taam mı? hem kankalar bir nevi sırdaştır ehehe)

Dizimiz gerçekten çok kaliteli bir yapım!.. Görüntüler oyuncular kusur bulmak imkansızdı taki o mefhum 11. bölüme kadar(final demiyorum dikkat çekerim) o bölümde bi çok şey oturmamıştı.. Zeynep oraya ışınlanmış mıydı mesela ya da o kadar çığlığa rağmen Ramize nasıl oldu da gelmedi (oda küçük müydü? daha büyük bi mekan bualım mı?:img-pilot ) Ama ümit ediyorum bütün sorularımız yanıtını bulacak dizimiz gümbür gümbür gelecek!!!

En dip not: Kanka biz sırdaşız unutma:img-pilot

kanka sırdaşız tabii..(bir an korktum ama..)
Ramize zaten bir tokat bile atamamısken Rabia'ya ben o finale final demem zaten!!O da nasibini almalıydı..

Murat ....!demiyorum siz anlıyorsunuz ne demek istedigimi..
bu arada arkdaslar mailler konusunda sizlerin ve dostlarınızın desteğini bekliyoruz lütfen es geçmeyelim..

sahracı
16-01-07, 16:16
arkadaslar sitede agır misafirmi var neden bu sayfalar bu kadar agır acılıyor?bir tek bana mı oluyor bu yoksa sizde de boylemi?
erkekler ağlamaz bir numara!!(mesajın dizi içeriği olsun diye koydum bu cumleyi..:img-hyste)

evet çok yavaş site. şu cevabı yazmak için bile bir saatte açtı.. ayrıca katılıyorum dizinin atv de yayınlanması meselesine..tabi ki diğer görüşe de saygım var sonuçta amacımız diziyi tekrar izlemekti ama en önemlisi hakettiği değeri görmesi!!!!!!

sahracı
16-01-07, 16:26
valla atv'dir bu ben herşeyi beklerim..bence böyle birşeyin olması hata üstüne yapılan ikinci bir hata olucaktır...zaten kaldırmakla yaptığı hatayı bir de değerini hala anlamayıp başka bir kanala satmak düşüncesi atv'ye puan keybettirmekten başka hiçbirşey kazandırmaz bence.. ama kesin bir haber olmadığı için bişey demiyim fazla aksi de çıkabilir..yine en sağlam haber kaynağımız şebnem ablamızı bekleyelim, en doğru ve güncel haberler onda :)

küpecik
16-01-07, 16:27
blackmamba,iyi akşamlar.bana bir görev vermekten bahsetmiştiniz.cevap vermediniz,unuttunuz mu acaba?sizi bekliyorum.

aysi
16-01-07, 16:29
okuyorum ama yazamadim ama neden yazamadigima gelincede bir turlu inanamadimya harika bir haber sonunda oldu:happy0064 :happy0064 :img-pilot (diyorum cunku anladigim kadariyla bir tek teknik ekip eksik ).Sonunda herkes gibi bende oturup heyecanla guzel duygularla dizimi izleyecegim muradi,zeynepi, boncugu ve butun erkekler aglamaz ahalisini ozledim.bye

BlackMamba
16-01-07, 16:49
blackmamba,iyi akşamlar.bana bir görev vermekten bahsetmiştiniz.cevap vermediniz,unuttunuz mu acaba?sizi bekliyorum.

allahım unutmadım da siz ilgilendiginiz seyleri soyleyince bende vazgectim kardesime yıktım gorevi..ayrıca sizin yonlendirdiginiz ogretmen arkadaslar temizekran@hotmail.com adresine geliyor bunun içinde cok tesekkur ederim..
bu arada benim adım seyran..

vivebru
16-01-07, 17:16
Dizinin tüm bölümleri elinde olan varmı acaba baştan sona sadece 1-3 ve 4 ü bulabildim internette ve indirmeside tüm günümü alıyor...

sahracı
16-01-07, 17:19
Dizinin tüm bölümleri elinde olan varmı acaba baştan sona sadece 1-3 ve 4 ü bulabildim internette ve indirmeside tüm günümü alıyor...

fan sitesinde vardı bi çok bölüm baktın mı?

vivebru
16-01-07, 17:21
komple tek bölüm 1 seferde türü istiyorum ben çok şeymi istiyorum acaba:)

sahracı
16-01-07, 17:26
hımm parti parti olarak bulabilirsin ama tek seferde biraz zor gibi :)

vivebru
16-01-07, 17:35
hımm parti parti olarak bulabilirsin ama tek seferde biraz zor gibi :)

tek seferdesi çok zevkli oluyo ama sadece 3 bölüm bulabildim çek allah çek bitmiyo sabahtan başlıyorum gece yarısı bitiyoo bi de arkadaşlar Türkiye de ki internet sistemi için bir kampanya başlatsak diyorum. 1024 ama kağnı zaten Dünya da ki en yavaş internetiz.

sahracı
16-01-07, 17:37
tek seferdesi çok zevkli oluyo ama sadece 3 bölüm bulabildim çek allah çek bitmiyo sabahtan başlıyorum gece yarısı bitiyoo bi de arkadaşlar Türkiye de ki internet sistemi için bir kampanya başlatsak diyorum. 1024 ama kağnı zaten Dünya da ki en yavaş internetiz.

off evet bak bu konuda başı ben çekebilirm gerçekten çok yavaş ağlarımız..adsl filan hikaye bence yine yavaş yine yavaş...

arzumms
16-01-07, 18:05
Ayrıca şu kanal1 ve atv konusuyla ilgili aldığım küçük bir duyumu ileticem ama kesin demiyorum sanırım böyle bir durum varmış diyerek iletiyorum. Ayrıca buraya yazıcağımdan fazlasınıda bilmediğim için bana fazla soru sorulmazsa sevinirim. Sanırım ATV diziyi bir başka kanala satmış ama kanalın hangisi olduğu ile bir bilgi yok. Bu şimdilik sır. Ama kanal 1 değil tabiki. Çünkü zaten kanal 1 atv!nin ona satamaz. Yani boşuna atv-kanal 1 olayını tartışmayın. Bu haberi duyunca bende bir rüya gördüm dün gece dizinin fragmanını satr'daq izliyordum. Ama neler olucağını göremedim sadece logo çok netti. :img-hyste Dizi kaliteli bir kanalda istenildiği gibi iyi bir ekiple başlayıp hakettiği yeri bulur umarım. Benim tek temennim bu. Ama kanal 1 gibi kanallarda yayınlanıp emeklerin harcanmaması konusunda Gülşah'a sonuna kadar katılıyorum.

Magazin forumcusu mu olcanız arkadaşlar başımıza... Nerden çıktı şimdi başka kanal.

Rica ediyorum kaynağınızı açıklayınız... İnşallah kaynağınız rüyanız değildir...:img-hyste :icon_sorr

meryemce84
16-01-07, 20:27
Fragman gören görene ya bende görmek istiyorum.:img-hyste
Şöyle istediğim gibi bi bölüm olsun..Murat'ı sapasağlam göreyim sonra kız kulesine gitsinler.:happy0064

Dizi başlamadan fragmanı görürsem yani rüyada anlatırım size merak etmeyin.:img-hyste

_meLike_
16-01-07, 20:31
bence zeynep murat ı son anda hastaneye filan yetiştirecek yada o anda hemen ambulas cağıracak ve murat iyileşecek hepberaber mutlu mesut güzel bölümler izlicez :img-yes:

daisy79
16-01-07, 20:36
Gülşahcım doğumgünün kutlu olsun canım. Nice mutlu senelere. :happy
dawsonjoey senin de doğumgünün kutlu olsun. Umarım yeni yaşınızda dilediğiniz her şey gerçekleşir. (Biraz geç oldu arkadaşlar kusura bakmayın)
Dizinin başka kanalda yayınlanması konuşulmuş bugün. Bu konuda ben de birkaç şey söylemek istiyorum. Dizi bittiği zaman nerede olursa olsun yeter ki devam etsin diye düşünmüştüm o anki üzüntümle. Ama şu anda kesinlikle böyle düşünmüyorum. Bu dizi atvde devam etmeli, kanal 1 kesinlikle olmaz. Kanal 1 bu dizi için yeterli bir kanal değil. Zaten yapım şirketi de böyle bir olasılığın mümkün olmadığını telefonda konuştuğumuzda bana söylemişti. Hele şu aşamadan sonra böyle bir şeyi kabul edeceklerine ihtimal bile vermiyorum. Öyle de olmalı zaten. Başka bir kanal olması ihtimali de bana çok saçma geldi açıkçası. Atv diziyi yeniden çekmelerini isteyip sonra başka kanala neden satsın? Hiçbir kanal böyle saçma bir şey yapmaz. Dizimiz atvde devam edecek inşallah.

dawsonjoey
16-01-07, 20:47
Beni tanımadığı halde doğum günümü kutlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Ben artık daha sık buralarda olacağım. Zaten okuyordum ama katılımcı olmak lazım. Seyirci kalanlardan pek hoşlanmamda :) Görüşürüz...

maison
16-01-07, 20:56
Gülşahcım doğumgünün kutlu olsun canım. Nice mutlu senelere. :happy
dawsonjoey senin de doğumgünün kutlu olsun. Umarım yeni yaşınızda dilediğiniz her şey gerçekleşir. (Biraz geç oldu arkadaşlar kusura bakmayın)
Dizinin başka kanalda yayınlanması konuşulmuş bugün. Bu konuda ben de birkaç şey söylemek istiyorum. Dizi bittiği zaman nerede olursa olsun yeter ki devam etsin diye düşünmüştüm o anki üzüntümle. Ama şu anda kesinlikle böyle düşünmüyorum. Bu dizi atvde devam etmeli, kanal 1 kesinlikle olmaz. Kanal 1 bu dizi için yeterli bir kanal değil. Zaten yapım şirketi de böyle bir olasılığın mümkün olmadığını telefonda konuştuğumuzda bana söylemişti. Hele şu aşamadan sonra böyle bir şeyi kabul edeceklerine ihtimal bile vermiyorum. Öyle de olmalı zaten. Başka bir kanal olması ihtimali de bana çok saçma geldi açıkçası. Atv diziyi yeniden çekmelerini isteyip sonra başka kanala neden satsın? Hiçbir kanal böyle saçma bir şey yapmaz. Dizimiz atvde devam edecek inşallah.

bencede kesinlikle atvde yayinlanmali..(ya ben ne diyorum yeterki bu is olsun hele bi baslasin)..kanal 1 yayinlamazlar..cünkü bi kere kanal 1 avrupada cekmiyor..yani burdan bi reyting kaybederler... buarada herkes senaryosunu yaziyor..valla benim senaryom bayagi uzadi..suan (yani aklimda)36ci bölümün senaryosunu yaziyorum...:icon_whis...dönelim "gercek" senaryoya bence diziye ya hastanede yada zaman atlamis olarak baslarlar..ama eminimki mükemmel bi senaryoyla karsimiza cikacaklar..:img-in_lo

alperkaya
16-01-07, 21:06
bende çoguna katılıyorum atv de yayınlanmadıktan sonra hiçbir anlamı yok saçma olur bencede atv de yayınlanırsa belki izleyicisine izleyici katar ama başka kanal olursa işi çok zor olur

arzumms
16-01-07, 21:29
Bu dizinin kaldırıldığı haberini aldığımızda yapımcıyı arayan arkadaşlar Kanal1'de devam edip edemeyeceğini sorduklarında şu yanıtı almışlardı.."Erkekler Ağlamaz Kanal1'de yayınlanamayacak kadar büyük bir yapımdır"

Oya Yüce'nin yazısından şu kesiti alarak bende yorumumu yapmak istiyorum..

bugüne kadar 'kazandık bir daha kazanabiliriz' diye böbürlenirsin.
'seni affetmiyorum oya yüce ' diye sitem edersin. Ama bilmezsin ki,
devamını istediğin 7 numaraya önerilen yapım fiyatı, eğer kabul edilse
senin istediğin kaliteden fersahlarca ödün verilmesi gerekir.
Ki Atv'nin dışına gitmesi büyük kan kaybı demek... Bizlerin boşuna çabaladığını, savaşı kaybettiğimizi gösterir ki biz kaybetmedik, kaybetmeyeceğiz inşallah..

En kısa zamanda teknik ekip sorunu da halledilir ve setten iyi haberlerini almaya başlarız umarım.

sahracı
16-01-07, 21:46
daha önce de yazdım böyle bişey olursa atv hata üstüne hata yapmış olur..zaten doğruysa şebnem abla bize bildirir ne olduğunu..sakince beklemeye devam aman aklımıza mukayet olalım bu saatten sonra..

anything
16-01-07, 23:22
Ya millet neredesiniz yaaaa????? Forum açıldı güya ama hala kapalı gibi bu ne ya kimse birşey yazmıyo!!!!! Bi kendinize gelin.. sohbet edelim herkese inat, tartışalım kampanya için fikirler üretelim... kısaca eskisi gibi olalım hadi millet canlanınn!!!!

BlackMamba
16-01-07, 23:40
temizekran@hotmail.com adresine yolluyorsunuz..

s_dilek_s
17-01-07, 00:40
3-4 gün foruma giremedim neler neler olmus cok iyi de olmus insallah en kisa zamanda dizimiz dolu dizgin devam eder

ben emegi gecen tüm arkadaslara tesekkür ederim cok büyük bir is basardilar :good:
ve bizlere morel ve destek veren oyunculara kocaman tesekkür :happy0064

ben oglum serhatim yüzünden pek giremiyorum foruma aklim hep burda oluyor ne gelismeler oldu diye :img-help: :img-help:

neyse sacmalamadan ben size bye bye diim bye

aysi
17-01-07, 01:42
ben eski formun eski hallerini seviyorum:good: her kafadan bir ses cikiyordu burda sohbetler yapiliyordu dizimiz hakinda neler yapilabilir diye tartisiliyordu harikaydi ya ne oldu bu kurallar bizim erkekler aglamaz formu icin olmazsa olmazmi ya her gece burda bir nobetci :img-polic olurdu her an birisiyle karsilasma ihtimali vardi ya simdi cok kotu ya uzucu ama guzel gelismelerde var onlarida goz ardi etmiyeyim ama bu formun basarisidir diyorum burdaki arkadaslarin ellerine saglik ve gercek bir dayanisma ornegi sergiledi bu form hepniz bir harikasiniz arkadaslar :happy0064 :happy0064 :happy0064

aysi
17-01-07, 01:45
burda yanliz kaldim kendimi kotu hissetimya hic aliskin degil bu form bu kadar sessizlige erkekler aglamaz her zaman bir numara olacaktir reytingler bunu gostermesede gonlumuz birincisidir onlar :good:

BlackMamba
17-01-07, 07:35
ben eski formun eski hallerini seviyorum:good: her kafadan bir ses cikiyordu burda sohbetler yapiliyordu dizimiz hakinda neler yapilabilir diye tartisiliyordu harikaydi ya ne oldu bu kurallar bizim erkekler aglamaz formu icin olmazsa olmazmi ya her gece burda bir nobetci :img-polic olurdu her an birisiyle karsilasma ihtimali vardi ya simdi cok kotu ya uzucu ama guzel gelismelerde var onlarida goz ardi etmiyeyim ama bu formun basarisidir diyorum burdaki arkadaslarin ellerine saglik ve gercek bir dayanisma ornegi sergiledi bu form hepniz bir harikasiniz arkadaslar :happy0064 :happy0064 :happy0064

Biz de çok seviyorduk ama forumun bu halini görmek isteyen arkadaşlarımız oldu..
Bizde cok uzgunuz bu durumda olmaktan ama birilerinin anlaması gerekenler var..Biz yine buradayız okuyoruz,gerektiğinde de yazıyoruz..SEVMEK KORUMAKTIR bizim sloganımızdı oyle bırakıp gitmedik merak etmeyin..
Tepkimiz gerekli mesajı verdiğinde burası yine eski günlerine dönecektir..

TEMİZ EKRAN KAMPANYASI

Erkekler Ağlamaz bir numara!!Ak sakallı dedem bile oyle diyor..:img-wink:

hot_coutre
17-01-07, 09:38
Herkese günaydın.. Temiz ekran kampanyamız tam hız sürüyor.. Bir çok yerden harika haberler alıyoruz.. Bize destek olmak isteyen üyeler ve misafirler olabilir. Bunun için Seyran'ın yazdığı aşağıdaki bilgi metnini tekrar yazmak istedim. Umarım herkes duyarlı olur bu konuda!!!

Sevgi ve saygıyla..

TEMİZ EKRAN KAMPANYASI

Görüyorumki yine yazan yok... E forumu canlı tutan bi çok arkadaşımız kırıldı ve tepkili haliyle de.. Neden? Bundan kısa bir süre önce buraya gelip forumu birbirine katan, "gruplaşma var bizi dışlıyorsunuz", "bizi hiç konuşturmuyosunuz", "hep kendi aranızda konuşuyor bize cevap dahi vermiyorsunuz" diyen arkadaşlar neredeler acaba??????????????? Sert mi oldu yine uslûp?? Olsun!! Belki sert üslûba cevap vermek üzere gelenler olur..

Hiç yoktan forum içinde huzursuzluk çıkaran arkadaşlar bu sessizlikten memnun musunuz? Forumun bu halini beğendiniz mi? Eleştirdiğiniz herkes geri çekildi ama sadece forumdan, çalışmalardan değil!!!! Onlar forumda yazmasalar da çalışmalar son sürat devam ediyor!! Merak edenler var mı neler yapıldığına ilişkin?? Yoksa tek amaç öne çıkan arkadaşları alaşağı etmek susturmak mıydı?? Öne çıkanlar geri çekildi işte meydan hala boş amaaa ne gelen vaaar ne giden:)

En dip not: Kankaa ölümüne sırdaşız :img-pilot (Abla'mın kafasını dökümanlarla karıştırmayalım herşey ablalara annelere söylenmes:icon_whis )

BlackMamba
17-01-07, 10:02
Ama annem bu konuşmaları okuduğunda konuyu soracak,belgeleri isteyecek ve hatta beni sorguya çekecek!!Forumu resimlerle yakmıştın ama beni belgelerinle yaktın sen ya!!
Oldu olacak pompacıyıda gönder...
Ölümüne sırdaşız tabii de ben yanarsam yanlız yanmam kanka hatırlatayım biz bir ekibiz..:klme

İnsanlar yazdıklarıyla zaten niyetlerini belli ettiler..Burada biz bir ekip olarak çalıştık herkes kendi imkanları dahilinde çalıştı..bazılarımızın imkanları,sevgisi,yapabilecekleri daha fazla diye öne çıkmasına tepki gösterilmesi çok saçma..sonuçta hedefimiz birdi herkes istediğini elde etti..
Bunun için küsmeye kimsenin hakkı yok..
Dizi geri döndü diye de çalışmaları bırakmaya kimsenin hakkı yok..O zaman herşey Serhat bey içinmiş derim ben kendi adıma..Hani herkes rahatsızdı televizyondaki kirlilikten,çocukları ve gençleri yozlaştırmasından..herkes bu konuda yazılar yazmıştı ama katılım aynı oranda değil..

Erkekler Ağlamaz bir numara..devam kararı alan oyunculara,yapımcıya,kanala teşekkür ederiz..:good:

dizicibonus
17-01-07, 10:13
Vaybe!Helal olsun size!Süper ya devame dio dizimizzzzzzzzzzzz!!
Bugün fen yazılım olmasa okula gitmiycektim off!!
Ama olsun dizimiz devam edio ya 60 bile alabilirim!
YAşasıııııııııııııııııııın!
Hepinize,kanala ve oyunculara teşekkürler!

hot_coutre
17-01-07, 10:23