Tüm Versiyonu Göster : Erkekler Ağlamaz (Arşiv 18)
:D çok saol okusun yahu ehi hem iyi yaptı bence eyer mutlu son olsaydı çabuk sindirirdik rahatlardık böle huzursuz ve ümitli kalmazdık ellerine sağlık bide geçmiş sayfaları karıştıryordum ama hepsini okuyamadım saat itibariyle biraz kafam bulanıklaştıda hemen birşey sorayım perşembe günü kadıköy iskelesinde ne olacak acaba :)
Temiz ekran kampanyası için imza standı kuruyor İstanbul ekibimiz...
Ayrıca İstanbullu arkadaşlarımız extra destek arıyorlar aklında bulunsun...
Devremin dediği gibi;
O reyting denen çürümüş çarkın dişlerini söküp önünüze sermeyen ne olsun Canım Ablam ve de biricik Baba'm:good:
Artık hiçbişi eskisi gibi olmayacak :happy0064
ehi ben mail attımdı demin ama bir uğruyayım gene hatta hemen yayayım çevreme neyse ben bi uyim ehehi iyi gecelr hatta iyi günler :D
Arkadaşlar bu attığınız maillerden eş, dost, akrabalarınıza da attırabilirseniz daha da mutlu oluruz. Dizi canavarı kanallara da sesimizi daha gür duyurmuş oluruz...
Kar taneleri de önemli ama esas anlamda Kar topu(çığ) yaratmamız gerekiyor...
BlackMamba
24-01-07, 11:13
konuyla ilgisi yok ama sormazsam çatlayacağım.
ESMERNEBİS nerede??niye bizim sayfamıza gelmiyor ve yazmıyor uzun zamandır..
niye bizim forumda habire birileri kayboluyor!!
lütfen insaniyet namına arkadasımız nerede ve neden gelmiyor sorusuna biri cevap versin!!
cidden esmernebis uzun zamandır yok ben gecen bir keç gun boyunca sayfayı actım sureklı hata verdı ve acılmadı delı oldum ama bugun sonunda acıldı burada olmaktan mutluyum ve forumumuzdan hergun bırılerı kaybolmuyor bence aksıne sesımızı daha da cok duyuruyoruz artık az bıle olsak gucumuz var.
gerçekten ya bende meraklandım şimdi nerlerde acaba
şimdi baktım enson birinci ayın 19 da girmiş forma saat 6 civarında
gerçekten ya bende meraklandım şimdi nerlerde acaba
şimdi baktım enson birinci ayın 19 da girmiş forma saat 6 civarında
Kübracım ben de o tarihte mesajlaşmıştım onunla..derslerden dolayı pek giremediğini yazmıştı ama sonra ben de haber alamadım..ben de merak ettim şimdi..
Arkadaşlar Ben Erkekler Ağlamaz Ve Kizkulesi Nin Ilişkisini Söyler Misiniz Veya Onunla Ilgili Video Veya Replik Varsa Beklemedeyim
BlackMamba
24-01-07, 12:46
Arkadaşlaaarrr canlaar ciğeerleerrr tüm "limon"ataaaa severleer!!!!
Boş vakti olanlaarrrr!!!
Erkekler Ağlamaz'sızlık krizine girenler!!!
Seda'dan Memedali'den imdaaaatttt diyenlerrr!!!!
Temiz Ekran diye inim inim inleyenleerrrr!!!
Sizden yüreğinizi ve zamanınızı istiyoruuuzzz!!!
Gelin deniz manzaralı standımızda halkımızla bütünleşeliimmm!!! Vapurlar beyaz köpüklerinden umutlar çıkaralım!!! 10.000 imza toplayıp kanalları çatlatalıımmm!!! Ben varım diyenler bir adım öne çıksın !!!:)
İSTANBULLU ARKADAŞLAR HERKESİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR HAFTAİÇİ PERŞEMBE VE CUMA VARDİYALI ÇALIŞMAMIZ GEREK NE KADAR KALABALIK OLURSAK O KADAR İYİ!! HADİ BURADA YAZMAKTAN DAHA ÇOK ŞEY YAPALIM ARTIK!!!!!
25 -26 -27 - 28 OCAK 2007 KADIKÖY'DE İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARININ ÖNÜNDE İMZA STANDIMIZIA HERKESİ YARDIMA BEKLİYORUZ!!!!!
valla bu çığırtkanlarla birlikte görev alabilecek,gerekli derecede aklını yitirmiş,olabilecek sözlü askıntılıklara sonuna kadar direnebilecek,sinirlerini aldırmış,sabır ve erdem konusunda ders kitaplarına örnek olabilecek arkadaşlar yardımınızı bekliyoruz!!
acaba subat sonlarında ıstanbul da olabılır mıyım sanmıyorum ama benım ıcın ıyılık yapacak bır cok ınsan tanıyorum temız ekran kampanyası ıcın benım adıma da en az on tane ımza olacak orada bunu bılıyorum
arkdaşlar size bir konuda soru soracagım malüm ben uzun zamandır yoktum elimden geldigince bende imza toplamak istiyorum bu konuda yapmaız gerken sadece kişilerin adını soyadını ve imzasınımı almak yani ban bir bilgi verseniz
BlackMamba
24-01-07, 13:47
arkdaşlar size bir konuda soru soracagım malüm ben uzun zamandır yoktum elimden geldigince bende imza toplamak istiyorum bu konuda yapmaız gerken sadece kişilerin adını soyadını ve imzasınımı almak yani ban bir bilgi verseniz
ilk once temiz ekran kampanyası hakkında kısaca gorus yazacaklar yanına ad,soyad,meslek,yas ve imza..bu kadar baska sorusu olan varsa temizekran@hotmail.com dan bize ulaşabilir..
elimizden geldiğince kısa sürede cevaplamaya çalışıyoruz..
ogrenmemek avntajmı die dusunmedigim olmadi degil..bi bakmak lazım tabe cıkıom ben...))
ii bak kendine..
ii bakın kendinize..
sizleri cok sevioz iiki varsınız....bidaha gorusmem ihtimalimiz vra sanmayınki sizi unuttuuk..yanımızda olun size ihtiyacımız var sşize..
sizde kendinize çok iyi bakın.sizleri unutmak mümkünmü hiç kalbimiz sizinle sizinkinin de bizimle olduğundan eminiz hepimiz...ama biz sizi daha çok seviyoruz :) tekrar görüşmek üzere..size yeni projenizde de başarılar...
bu gece için herkese çok teşekür ederim
harikasınız hepiniz
umarım sizlere layık olur bundan sonra yapacağımız her iş
sado'm demişti ya arka sayfalarda "sayenizde daha da ciddi bakacağım bundan sonra yapacaklarıma" diye
o söz tutulacak bir sözdür buna inanın
sizler de beraberliğinizi hiç bozmadan devam edin yolunuza
gençliğe de bu yakışır
perşembe günü kadıköy iskelesinin önünde, konservatuvar binasının önünde
istanbul daki bütün arkadaşları imza standına bekliyoruz
gönül verenler birbirine el versin
şen olsun meydanlar
herkese iyi geceler arkadaşlar
Ablacım tekrar tekrar sölüyorum belki aynı şeyleri ama söylemeden duramıyorum senin yazdıklarını gördükçe asıl sizler harikasınız sizin desteğiniz bizi ateşliyo bunun farkındasınızdır siz yanımızda oldukça bizde çalışmaya ateşlenmeye devam edicez emin olun..sizi çook seviyorumm seviyoruz...size layık gençler olabiliyosak ne mutlu bize:img-blush
Evet, "reyting" bir memleket meselesidir!
Geçen haftanın yoğun gündemi sırasında RTÜK Başkanı Zahid Akman'ın sözleri gümbürtüye gitti. Akman, "Reyting bir memleket meselesidir" dedi. Reyting adına televizyonda yapılan rezilliklerin Milli Güvenlik Kurulu (MGK) gündemine bile taşındığından söz etti. Bence de "reyting" en önemli memleket meselelerinden biri haline geldi. Zira reyting almak adına rotası değişen programları gördükçe, televizyonun ciddi bir kültür erozyonuna yol açtığı endişesi yüreğimde katmerleniyor. atv'nin gündüz kuşağındaki yeni programlarını örnek gösterip, "atv evinin önünü süpürdü, darısı diğerlerinin başına" demiştim. Ama söz konusu programlardaki içerik değişikliğini görünce umudum kırıldı. Şengül Balıksırtı ile Ali Çınar, Herkes Yanlış Biliyor'da A kalite konuklar ve "düzeyli" magazin sohbetleriyle işe başladılar. Sonra onlar da ucuz aşk polemiklerine dalıp, gündemdeki uvertürleri ağırlar oldular. Tarık Pabuççuoğlu - Oya Aydoğan ikilisinin ilk başlarda "sevimli bir yarışma" olarak ekrana sürdükleri Tatlım Benim programı giderek, sığ magazin polemiklerinin tartışma konusu edildiği, stüdyo izleyicilerinin "göbektaşı atışmaları" üslubunda tartıştığı bir gösteriye dönüştü. Asuman Dabak ile İtirazım Var da, "gerçek"ten "kurgu"ya doğru hızla irtifa kaybederken, "vatandaş" postuna bürünmüş profesyonel stüdyo izleyicilerinin provokasyonlarına esir düştü. Peki tüm bu rota değişiklikleri neden? Reyting hazretleri öyle emrettiği için...
İlk 50'ye giremiyorlar
Kimseyi suçlayacak halim kalmadı. Ama "sarı kurdele" ruhundan geri adım atacak, pes edecek de değilim. Sizlere geçen çarşamba gününden bir kaç örnek vermek istiyorum. Bana göre "izlenecek" kıvamda, seviyeli, bilgi içeren pek çok program ilk 50'nin bile içinde yer alamıyor. Çarşamba gününün reyting verilerine bakıyorum. Hem de eğitim ve gelir düzeyi yüksek, "bilinçli" izleyici grubunu temsil eden A/B grubu izlenme oranlarına... TRT 2'nin Dünyaya Bakış programı 97. olmuş. Show TV'deki Haberiniz Var mı? 93'üncü, TRT 1'in genel kültür yarışması Soru Doku 87'inci, gündemin nabzını tutan atv'nin yorum programı Son Baskı 67'inci, TRT'nin her yönden seviyeli ve doyurucu sabah programı İyi Sabahlar 65'inci, Mesut Yar'ın aktüalite, mizah ve yorumu bir araya getirdiği Star TV'deki sabah programı Uyan Türkiye 63'üncü. İyilerin sabahın körüne ya da gece yarısına ötelendiği bu reyting kuşatmasında belli ki vatandaşın da pusulası şaşmış. Evet, reyting önemli bir memleket meselesidir. Abarttığımı sanmayın ama bence AB, Kerkük ve Ermeni meselesi kadar önemlidir. Zira reyting kaygısıyla kültürü yozlaştırılan, düşünmesi engellenen, uyuşturulan bir ülkenin, vizyon, inisiyatif ve toplumsal bilinç gerektiren bu sorunları "şıp" diye çözmesi hayaldir!...
tekrar okunsun istedim öne taşıdım önemli bi haber bence yaptıklarımızın boşa olmadıgının en güzel kanıtı bu sanırım...arkadaşlar aynen böyle devam :)
Sizlerde eğer bu kampanyaya destek olmak istiyorsanız yapmanız gereken çok kolay..
Ad ve soyad:........
Meslek:...........
Temiz Ekran Kampanyasını destekliyorum..(ya da bu konu hakkında yorumunuz,dilek,istek ve şikayetleriniz de olabilir)
Yazılı bir maili temizekran@hotmail.com adresine yollamanız.(her mailde sadece bir isim olabilir..)
İSTANBUL'LU ARKADAŞLAR PERŞ- CUMA- CTESİ- PAZAR 4 GÜN BOYUNCA HERKESİ KADIKÖY İSKELESİ ÖNÜNDEKİ STANDIMIZA BEKLİYORUZ!!!!...UNUTMAYIN HERKES ORADA OLSUN!!!!....
dün geceki güzel sohbetin arkasından yine ders çalışmak zorunda olduğum bir gün:icon_sorr baklava üstü turşu derler buna:img-cray:
hidden girl
24-01-07, 15:22
ben dün ayrıldığımdan beri epeyce bir konulardan bahsedilmiş.ayrıca dizi ile ilgili bir gelişme var mı?hangi kanal da ve ne zaman olacağı ile ilgili?beni yani olaylardan heberdar ederseniz sevinirim :)
Konuya itirazım yok. Başından beri değişen tek şeyin parodilerin aktörleri olduğunu söylemiştim. Ama Yüksel Aytuğ'u da samimi bulmuyorum. İşine geldiği zaman haber yapıp, işine geleni işitiyor..
Bir katılmadığım konu da Mesut Yar'ı "Mesut Yar'ın aktüalite, mizah ve yorumu bir araya getirdiği Star TV'deki sabah programı Uyan Türkiye" diyerek izlenebilir şeylerin arasına koyması...
Tamamen Metin Uca'nın yerini doldurmak için konmuş ancak şahsi kanaatimce seviyesiz esprileri ile kötü bir program yapıyor. Belki içerik olarak birşeyler sunuyor olabilir. Ama kendisine tahammül edipte 2 dakika izleyemiyorum.
sercana katılmamak elde değil evet yüksel bey doğru konulara değinmiş ancak ne yazık ki bu tavrını herzaman ve her olayda göstermiyor ya da birşeylerden korkup gösteremiyor o kadarını bilemem ilgilenmiyorum da zaten ancak ben yüksel aytuğun eleştirdiği insanlardan daha seviyeli bir insan olduğunu da düşünmüyorum açıkçası elbetteki bu fikrimi doğru bulmayanlar olacaktır ancak burdaki seviye kelimesi karakterle ilgili değil hayat duruşuyla ilgilidir
eğer karşı olduğunuz şeylere şahısların adına göre karşı oluyorsanız örneğin ajdar yapınca kötü diyip ibo ya da m.ali yapınca e ama kaç yılını verdi bu işe o kadarı da olur diyorsanız ben sağlam bir duruştan söz edemem bu da benim fikrim
hot_coutre
24-01-07, 16:48
Boş vakti olanlaarrrr!!!
Gelin deniz manzaralı standımızda halkımızla bütünleşeliimmm!!! Vapurlar beyaz köpüklerinden umutlar çıkaralım!!! 10.000 imza toplayıp kanalları çatlatalıımmm!!! Ben varım diyenler bir adım öne çıksın !!!
İSTANBULLU ARKADAŞLAR HERKESİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR HAFTAİÇİ PERŞEMBE VE CUMA VARDİYALI ÇALIŞMAMIZ GEREK NE KADAR KALABALIK OLURSAK O KADAR İYİ!! HADİ BURADA YAZMAKTAN DAHA ÇOK ŞEY YAPALIM ARTIK!!!!!
25 -26 -27 - 28 OCAK 2007 KADIKÖY'DE İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARININ ÖNÜNDE İMZA STANDIMIZIA HERKESİ YARDIMA BEKLİYORUZ!!!!!
İSTANBUL'LU ARKADAŞLAAARRRR NEREDESİNİİİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ???????????? E HADİİİİİ "BEN VARIM" DİYEN YOK MUUUUUUUUUUUUU??:img-pilot
ARKADAŞLAR GERİDEKİ MESAJLARDAN BAZILARINDA İMZA KAMPANYASI TARİHİNİ ŞUBAT OLARAK YAZMIŞIM YANLIŞLIK İÇİN ÖZÜR DİLERİM. ASIL TARİH YUKARIDAKİ GİBİDİR YANİ 25-28 OCAK ARASINDA!!
hidden girl
24-01-07, 17:07
benim ne yazık ki kadıköy e gelme şansım yok.ama şunu bilin ki kalbim sizin ile beraber.benim de elimden gelen bu kadar işte.kusura bakmayın lütfen...umarım bu işten alnımızın akı ile çıkmayı başarırız.bu kampanyayı sonuna kadar destekliyorum...
Boş vakti olanlaarrrr!!!
Gelin deniz manzaralı standımızda halkımızla bütünleşeliimmm!!! Vapurlar beyaz köpüklerinden umutlar çıkaralım!!! 10.000 imza toplayıp kanalları çatlatalıımmm!!! Ben varım diyenler bir adım öne çıksın !!!
İSTANBUL'LU ARKADAŞLAAARRRR NEREDESİNİİİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ???????????? E HADİİİİİ "BEN VARIM" DİYEN YOK MUUUUUUUUUUUUU??:img-pilot
ARKADAŞLAR GERİDEKİ MESAJLARDAN BAZILARINDA İMZA KAMPANYASI TARİHİNİ ŞUBAT OLARAK YAZMIŞIM YANLIŞLIK İÇİN ÖZÜR DİLERİM. ASIL TARİH YUKARIDAKİ GİBİDİR YANİ 25-28 OCAK ARASINDA!!
canımcım yarın değil ama öbürgün gelirim bir aksilik çıkmazsa...
hidden girl
24-01-07, 17:17
of ya bende gelmek istiyorum ma ne yazık ki gelemiyorum.benim yerime de atsanız olmaz mı acaba :) !!! iyi sonuçlarınızı bekliyoruz arkadaşlar.
hot_coutre
24-01-07, 17:19
canımcım yarın değil ama öbürgün gelirim bir aksilik çıkmazsa...
Teşekkürler Ebru'cum, bekliyoruz standa mutlaka:)
Arkadaşlar özellikle Perşembe ve Cuma için gönüllülere hala ihtiyacımız var. Lütfen destek olabilecekler desteklerini esirgemesinler ne kadar kalabalık olursak o kadar iyi!! Herkesi bekliyoruz standa, vardiyalı çalışabiliriz. öğlene kadar ya da öğleden sonra durabilecekler de bilgi versinler lütfen :good:
deadly_angel
24-01-07, 17:56
akşam üzeri sırf kampanya için kızılaya indim ve imzamı attım, umarım iyi bir sonuç alırız;)
hidden girl
24-01-07, 18:04
dilerim bu kampanyada başarılı oluruz.of offffff ben ne yazık ki gidip te imzamı atamıyorum ya.arkadaşlar bilinki ben sizin yanınızdayım.bu aklınızdan çıkmasın olur mu???iyi bir sonuç toplamanız dileğim ile....
Arkadaşlar merhaba;
Aşağıdaki yazıyı internette buldum ve Temiz Ekran kampanyası kapsamına girdiği için buraya kopyalıyarak yazıyorum. Tek bir dizi adı geçtiğinden EA forumuna uymuyor gözükse de Temiz Ekran Kampanyası'nın konusuyla lakalı olduğundan buraya yazdım.
Bilginize...
'KURTLAR VADİSİ GENCLİGİ İSTEMIYORUZ
Herkese Merhaba
8 Subattan itibaren Show TVde yayımlanmaya baslıyacak olan Kurtlar Vadisi Terörü dizisinin gösterilmesine son verilmesi icin bir kampanya baslatılmıs.
Sexist,militarist,ırkçı ve Anti Semitist olan bu dizinin gençleri çok fazla etkilediğini hepimiz biliyoruz ve ödediğimiz bedelse ağır
Bu ana kadar 50 kişi aramış ve 50 kişinin daha aramasına ihtiyacımız var
Aramanız gereken numaran 0212 4441178
Rtük'ü arayarak bu dizinin ekrandan kaldırılmasını istediğinizi söylemeniz yeterli lütfen herkes arasın'
kumral__ada
24-01-07, 18:34
şebnem hanım hoşgeldiniz:happy0064 ......nasılsınız????
akşam üzeri sırf kampanya için kızılaya indim ve imzamı attım, umarım iyi bir sonuç alırız;)
denizcim sen ben gittikten sonra gelmişsin yanarım yanarım ona yanarım
tamam imza filan önemli ama bir de tanışsak tam süper olacaktı:img-sorry :icon_cry:
evet arkadşlar daha evlerine varamamış ben bugünden bazı haberler vereyim
bugün yataktan kalkar kalkmaz standı açmak için yola düştüm
12de sözleşmiştik ama nyseki arkadaşlar da benim gibi birazcık gecikmiş birlikte tezgahı kurduk
daha örtü örtülmeden bir sürü imza geldi
sayıyı ben de bilmiyorum çünkü ailevi nedenlerden dolayı( evden kaçarak geldim de) acele ettim telaş yaptım 4ü biraz geçiyordu ben ayrıldığımda
burcu ve gizemle(bir de arkadaşıyla onu da foruma davet ettim biraz da reklam olsun di mi) tanıştım ve tabi forumun sessiz takipcisi burcunun kardeşi duygu
hareketli bir gündü
hararetli sohbetler oldu
komik insanlarla tanıştık:img-hyste
gayet mantıklı ve duyarlı yaklaşanlar da oldu tabi olmaz mı
bizi çabamızdan dolayı tebrik ettiler
imzalarda öğretmenler başı çekiyor gibi geldi bana
izninizde 1000. imzayı atanın mesleğini paylaşmak istiyorum
emine hanım
dalgıçmış kendisi
kendisini alkışlarla karşıladık
aslında 1000i görüp gidicektim ama uzattım biraz daha malum insan hep yeni bir hedef koyuyor
neyse
ezgi bir an önce gelse de yazsa ne oldu ben gidince merak ediyorum
bir de elifle konuşmuş sanırım deniz ben demiştim ama aaah uc ucuna kaçırdım seni ya
Temiz ekran kampanyamızı ilk ana sayfada görmek mutlu etti beni......dizifilmadmin'e teşekkürler......
deadly_angel
24-01-07, 18:55
denizcim sen ben gittikten sonra gelmişsin yanarım yanarım ona yanarım
tamam imza filan önemli ama bir de tanışsak tam süper olacaktı:img-sorry :icon_cry:
evet arkadşlar daha evlerine varamamış ben bugünden bazı haberler vereyim
bugün yataktan kalkar kalkmaz standı açmak için yola düştüm
12de sözleşmiştik ama nyseki arkadaşlar da benim gibi birazcık gecikmiş birlikte tezgahı kurduk
daha örtü örtülmeden bir sürü imza geldi
sayıyı ben de bilmiyorum çünkü ailevi nedenlerden dolayı( evden kaçarak geldim de) acele ettim telaş yaptım 4ü biraz geçiyordu ben ayrıldığımda
burcu ve gizemle(bir de arkadaşıyla onu da foruma davet ettim biraz da reklam olsun di mi) tanıştım ve tabi forumun sessiz takipcisi burcunun kardeşi duygu
hareketli bir gündü
hararetli sohbetler oldu
komik insanlarla tanıştık:img-hyste
gayet mantıklı ve duyarlı yaklaşanlar da oldu tabi olmaz mı
bizi çabamızdan dolayı tebrik ettiler
imzalarda öğretmenler başı çekiyor gibi geldi bana
izninizde 1000. imzayı atanın mesleğini paylaşmak istiyorum
emine hanım
dalgıçmış kendisi
kendisini alkışlarla karşıladık
aslında 1000i görüp gidicektim ama uzattım biraz daha malum insan hep yeni bir hedef koyuyor
neyse
ezgi bir an önce gelse de yazsa ne oldu ben gidince merak ediyorum
bir de elifle konuşmuş sanırım deniz ben demiştim ama aaah uc ucuna kaçırdım seni ya
aslında öğlen 1 -2 gibi gelicektim ama bazı nedenlerden ötürü geciktim malesef, standdaki arkadaşlardan birine sordum seni (senin söylediğin gibi elif olabilir ama tam bilemiyorum), sen gitmişsin ben gelmişim, talihsizlik oldu ne yazıkki:img-elvis
gittiğimde standın çevresi baya kalabalıktı oldukça ilgi çekmişe benziyor, umarım işe yararda televizyonlar saçma sapan programlardan arınır.Kampanyadan birkaç öğretmenimede bahsetmiştim, umarım onlarda gelip imzalarını atıp katkıda bulunmuşlardır.Sevgicim, beni kampanyadan haberdar ettiğin için sana çok teşekkür ederim.Sayende ufakda olsa bir yardımım dokundu bu kampanyaya:img-yes:
Bu kampanyayı başlatan, katkıda bulunan arkadaşlara, dizifilm ailesine, soğuk bir günde işini gücünü bırakıp stand başında imza toplayan ismini bildiğim yada bilmediğim herkese çok teşekkür ederim.Bu kampanya sayesinde ufakta olsa birşeyler yapabilme şansını yakaladım:img-yes: ;);)
ankara'da 4. gün...
sevvgiler sayygılarrrr ve siz aziz forumdaşlarıma bilimum selam nidaları....
ankara'da bu son stand günümüzzde hayyli hüzünlü, seviçli gülmeceli, atraksiyonlu bir günn daha geçirmiş bulunuyoruzzz.
sizz şimdi 3 gündür alışkın olduğunuz rapor silsilelerinden bir yenisini daha bütün gün boyunca sabır içinde beklediniz hiççç şüphem yok o yüzden sizleri daha fazla merakta bırakmadannn günün ilginç başlıklarını bir demet haalinde sunayımmm...
pazar günü yanı standımızın ilk günü ankaranın kuru ayazında 6 saat boyunca bağırdığım için hasta düşüp pazartesi günü ekibimi yalnız bıraktığımı biliyorsunuzz zaten(hatırlatmama gerek yokk) fakat hasretlerine dayanamayıp dün yeniden aralarına katılmamla hastalığımın yeniden nüksetmesi dolayısıyle sabah acı içinde -ki bunda bir poliklinikte yaptırdığım novaljinin de etkisi var- stand başına braz rötarlı olarak gittim...
gittiğimde ne göreyimmm bir kalabalık birr kalabalıkk.
bizim daimi stand bekçilerimizden özzlem ve eliff her zamanki yerlerini almışşş yanında da boonus olarak burcu ve sevgi de varrrr.....
şimdi bilgisayarın karşısında oturup BENİ UNUTTU BENİ UNUTTU diye inleyen duyguya sesleniyorum. seni unutmak mümkün mü:... o yüzden ayrı yazıyorum...
duygu kim diye merak edenlere sööleyim birazdan forumumuza üye olacak arkadaş....
aklınızdan geçenleri okur gibiyimm...
ezzzgi stand bekçiliğinden soora şimdi yeteneklerine bir yenisini deha mı kattı.
ezgi kahin mi olldu yoksa...
durun sakin olun... merak etmeyin elimdeki meziyetler yetiyor bana. kahin falan olmadım. bu duyygu, burcunun kardeşi...
neyyse sabah standa gider giğtmez maceralara bütün hızımla katıllldım.
seyranın gönderdiği exell dosyasının çıktısını bi türlü alamadığımdan imza attıracak listemizin kalmadığı durumu, bizim eteklerimizi tutuşşşturdu. burrducu da yanıma katıppp ilk iş olarak bi tasarımcıya gidip liste çıkartmaya girişşştik.
kadın listemizi çıkartıp bize hediye etti. kampanyamıza destek ollmak için... teşekkür ettik....
tabi o tasarımcıyı bulana kadar da başımızdan her zmanki gibi size anlatabileceğim bir macera geçmedi sanıyorrrrsanızz taabi ki de yanılıyorsunuzz.
hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan sizzlere gene birr macera çıkarttım bundan da.
listemizi başta bir fotokopiciye hazırlatmak istedik ama o bize tasarımcının birini tarif etti.
maalesef elimizi koyymuş gibi bulamadık tasarımcıyı.
adamın tarifine göre hareket ettiğimizde ise bir arka sokağa girdik kiiiiiiiii dizlerimiz titremeyye başşladı. bu da mı gelecekti başımızaaa. bizi tenhada yakaladılar. şimdi noooolacak çığlıklarıyla koşar adamın kendimizi insan kalabalığ*ının içine attık.
sonunda da bullduk tasarımmcıyı deriiiiiiin birr ohhh çektik.
listelerimizi çoğaltıp standın başına dönndüğümüzde veliahtımı-ki kendisi demin sözüne ettiğim duygu olurr- bas bas bağırırken bulldum.
geeeeeeel vatandaş geeel naralarıyyyla...
boyu bi görrseniz kibbrit kutusu kadar kızzz. ama sesi duyysanız dişi herkül sanarsınız.
işte bizim duygunun boyunu görmeyen bir kadın -aslında önüne bakarak yürüyodu kadında bi suç yok bizim kızz pek küçük- başını biraz aşşağı eğğdiğinde duyguyu görünce irkip küçük çapta bi düşme tehlikesi yaşadı.
bu 4. standda kahkaha krizine girmemize neden olan ilk olaydı...
dahası mıı????
kadının biri bizim bıcır bıcırr duyguya yaşam dersleri vermeye başladı.
hayat sizin sandığınız kadar kolay değil keşşke bi sivil toplum örgütünün bünyesine girseydiniz söylemleriyle bizi bayaa bi yorrdu.
artık bıkkınlık geldiğinde kadına yüksek bir ses tonuyla teşekkür ederizzz dierek kovmaktan beter ettik...
biirrr diğer olayyysa günün safı seçtiğimiz amcamızın yarattığı komediydi.
amcam gaayet ilgili yakklaştı
bönnn bönnn izledi biraz bizim hareketlerimizi. (yalnız o kadr tepkisiz ki biri geldi bizim önümüze bş heykel bıraktı gitti sandım bi ara)
soora adamdan tepki beklercesine hatta yalvarırcasına heyecanla bişeyler anlatmaya başladık ama adamda tıkk yok- durum bikaç dakka soora ööle bi hal aldı ki vahe kılıçarslanın yıllar önce kaybetiği ikizi geldi bizi buldu diye düşünmeye bile başlamıştım- yokk abi tıkk yoık....
en sonunda gele meşşhurr sloganlarımla adamın yüzünde minik bir tebessüm yarattığıma tam sevinecekken adam biraz salakça bir gülüşle ellerini cebinden bile çıkartmaya tenezzül etmeden çekti gitti...
bu olaydan soora suratımız adamın az önceki surat ifadesinin aynısıydı.
adam sanki bize ibretle bkıyordu... ne yaptıysak????
neyyse gene bize felsefe edebiyat televizzyok ve bunun gibi alanda çeşitli ayak üstü seminerleri veren yurdum insanı da çıkmadı değill.
çok güldürdüler gene bizi.
bi ara elifle şu 1600 imza işi için standı terkettik.
adamın ofisine gittiğimizde yüzünde koccaman bi gülümsemeyle karşıladı bizi.
bize nasıl bir destek sunabileceğini konuşurrken adam bize 8000 kişilik trt ordusundan bahhsetti.
bunların da genişişş bir çevresi olduğunu kampanyamıza ŞOKKKK bir destek sağlayacağının sözünü verdi... suratımızda tepsi kadar büyük bir gülümsemeyle adamın ofisinden çıkarken kızılay ahalisi bizim sırıtmaktan kapanmayan ağzımıza saf saf bakıp kısık bir sesle "yazıııııııııık" dedi... ama olsun herşey temiz ekran için....
adamın yanından dönndüğümüzzde foggy , yaani gizem ve sevimli arkadaşı fecir bizi beklemekteyydi.
fecir kendini bana tanıtırrken aç kulaklarını ismimi bi daha söölemem ona göre dedi.
bu da bir gereksiz bilgi.
neyyse günü bööle fazla bir atraksyon olmadan tamamladık falan diye sevinirrken ilerleyen saatlerde standımız hareketlenmeye başşladı.
kadının biri biraz gereksiz bulduğu kampanyamızı bize yumuşak bir üslupla belirtirken bir amca şahlandı ve bu gençlerin yolu sizin gibiler yyüzünden kapanıyorr diyerek bir kavvganın fitilini ateşledi.
ama kadının heralde hiçç kavga edesi yoktu ki sizi ciddiye almıyorum dervariiii bir edayla burrnu kırk merte yukarda bir biçimde kıvırta kıvırrta gitti.
amcamıza teşekkür ettik.
o arada kalabalıktan çook hoşlanmış olan eliff alldı elin kamerayı bikaç dakikalık bir video kayydına girişti.
tani inşallah o çığırtkan halimi çekmemiştir. zira bütün gün bi komploya kurban gitmemek için elifi takip ettim. o halimi bi çekse sadece ankaraya dğil 70 milyona rezil olurum neme laaazım.
neyse arık yorgunluktan bitmiş olduğumuz bir saatte kadının biri geldi ve hepimizin kafasının kayışını attıracak bikaç cümleyle moralimizi ağrıttı. :sad53:
neyymiş efendim bize imza vermeyenleri dalgaya alıyomuşuzzz.
olayı da şööle anlattı yoprumsuz veriyorum:
"dün işten çıktım hızzla otobüs durağına yetişiyodum burdan geçerken bi kadının seda sayanı sevdiğini söölediğini ve sizin kadınla alay ettiğinizi duygum sizi çok kınadım.
aslında bikaç sözüm olacaktı ama dedim ya çok hızlı geçtim birkaç saniye kadar duyabildim olanları. size hiç yakıtıramadım."
aslında bu kadar kibar söölemedi terbiye sınırlarını aşarak konuştu. sabrımın son sınırına kadar dinledikten soora bir fırrsatını bulup kadına, BİTTİ Mİ DEDİM.
KADIN BİTTİ DEĞİNCE ŞİMDİ SEN BİZİ DİNLE DİYE BAŞLADIM.
"biz burda 4 gündür ne şartlar altında çalışıyoruz onu biliyor musunuz.
binlerceinsandan imza alabilmek için olanca şirinliğimizi her türlü kötü koşul altında takınmaya çalışıyoruz.
kimimizin soğuktan elleri donuyo kimisi sapıkların markajından rahattsız oluyo kimi yaptığımız şeyi alaya aşlarak provake ediyo ama biz 4 gündür hiçbirşeyi umursamadan bütün saygımızla insanlara davamızı anlatmaya çalışıyoruz.
kimseden imza dilenmiyoruz herkese ne yapmaya çalıştığımızı olanaklarımız çerçeversinde anlatmaya çalışıyoruz.
söylediğiniz şeyler yüzünden asıl ben sizi kınıyorum. günlerdir iğnelerle ayakta durarak geliyorum buraya hiçbir mecburiyetim olmadan. para kazanmıyorum bu işten ya da pohpohlanmıyoum. ama geliyorum.
ben sosyal sorumluluğumun bilincindeysem ve böyle bir duyarlılık örneği gösterip bu işe giriştiysem emin olun benden büyüklere saygı göstermem gerektiğini bi başkasının hatırlarmasına gerek duymayacak kadar iyi biliyorum.
ve bulunduğnuz ithamların hiçbirini ne ben ne de arkadaşlarımhaaketmiyorum."
seklinde bir cevap verdiğimde
kadıncaaaaz arkasına bile bakmadan kaçmaya başlamıştı bile. cevap falan sormayın ööle sinirlenmişim ki kadın kaççtı...
neyyse o anda kadının suratına odaklandığım için kızların bu olaya ne tepki verdiğini izlememiştim. arkamı bi döndüm ki kızzların hepsinin nutku tutulmuş..
hareketsiz bana bakıyorlar.
ama kavgayı gören yurdum insanı tabii ki standa akın etti. teyzeme teşekkürler
polemikleri sayesinden sttandıun ratingleri arttı.
aaa unutmadan o arada gelen amcalardan biri üzerimizdeki bütün stresi aldı.
ammcam bizim gibi güzel kızların yanında yaşını açıklamak istemediğinden yaşş hanesini boşş bıraktı.
yani orda bulunan 6 kızdan hangi birine kurr yaptı bilemiyorum ama elifi şööööle bi alıcı gözüyle süzdüğünü es geçemedim.
hadi yine iyisin elifff.
mesleği neydi amcamın????
unutmadan seyyrancım bu günn korktuğun şeyy oldu.
yapptım sonunda...
ama çok ileri gitmeden elif mani oldu.
ayrıntıları istiyosann özelden ulaşş. anlatiiiiim.
kampanyamızın son gününün hatrına kampanyamızın diğer günlerinde yaşadığımız hoşş maceraları ön sayfaya taşıyorum. acısıyla tatlısıyla ankara sokaklarında 4 günü devirdik... 1 ve 3. günler.... (2 gün ağır hasta yattığım için yorumlarımdan mahrum bırakıyorum sizi üzzgünümm)
ankarada 1. gün...
ayyyy nerden başlasam bilmiyoırumm kiiii
ankara ekibi bu gün gene müthişş atraksiyonlu bir gün geçirdi
nler mi yaşlamadıkk???
sabah saat 12de elif ve özlemle buluşuppp direkt standı açacağımız yüksel caddesine gittiiiiik...
masamızı bir cafe'den temin ettikten sooora elifin hazırladığı brandayı masanın kenarına gerertkenn çok güldük halimize.
bi süre saf saf etrafımıza bakarkenn insanların da bize aynı saflıkla baktığını görüpp hadi kızlar bi şekilde naaptığımızı bu insanlara anlatmalıyız dedik ve geeeeeeeeeeeeeeel vatandaşş gelll yavrunu sevindirrr nidalarıyla giriştiğimiz çığırtkanlık eylemlerinin aşırı oloduğunu farkedipo sustuk.
gerçi standımızın ilk misafirkleri bizi biraz fazla sıkıştırınca ortak bir eylem planıyla şablon biçiminde aynı kısa ve net cümlelerle meramımızı anlatmaya başladık...
nedense hep yaşlı amcalar teyzeler varolun evlatlarım sizin gibi nesiller iyi ki yetişiyor şeklinde konuşurken gennçler öööle bön bön bakarak gittiler... ama bön bön bakmaktan başka işler yapanlar da yok değildi.
meselaa temiz ekran sloganımızdan hareketle bize asılanlar da olldu.
elife "bizim evin ekranını ne zaman temizlemeye geliyonnn??? şeklinde gelen soruların haddi hesabı yokk meselaaa. "
içimizden bu gençlik nereye gidiyorr derken bi de baktık ki biz de pek yaşlı sayılmayız yaahuuu
bi süre soora aramıza meryemin de katılmasıyla ortalık iyice şenlendiiii.
ama asıl bommba birkaç dakika soora patladıı.
isminin hasan olduğunu iddia eden bi abla-abi karışımı bişeyyy sağ elini bilekten hafifçe burkarak
ayol kızzlar siz bura ne iş yapıyosunuzz??? deyivermesin miii ..
gözlerimizden yaşlar geldiii.
ses tonundaki kadınsılığı tarif edemeyeceğim bir takım konuşmalar yaptık -ki bu konuşmaları gülmekten bilincimi yitirdiğim için anımsıyamıyorum affedin- daha soora imza atarken 120. sırada olduğunu farkedip ödülüm ne diye soruncaaa kendimi tutamayıp ödülü 100.ye öpücük olarak verdik deyince hasan kardeşimizin ses tonundaki incelmeyle birlikte aynı komiklikteki cevabı geldi
ayolll deli misiniz şekerim.. ben sizin öpücüklerinizi naapiim. koyamadınız mı şuraya aslan gibi bi delikanlı?? aaaaah sercaaaan ahhh dedik içimizdennnn
bir süre tuş olmuş bi şekilde hasan abiyi aklımızdan atamadık... fiziksel özelliklerini tarif etmeme gerek yok sanrımmm. rimelle kıvrılmış hoş kirpikleri, özenle alınmış kaşları ve kadınsı kokusuyla tam bir efsaneydi hasann....
o şoku atlatmamızla birlikte bi amcanın bizim kampanyayı bağış kampanyası sanıp masaya 25 kuruş atması da hayli ilginç bir kareydi.
hepsi bu kadar sandıysanız yanılıyosunuzzzz.
hemen yanıbaşımızdaki bankta şöhret olmak için evden kaçmış iki genç kızcaaz duruyordu.
suratlarındaki boylar bize bir yerden tanıdık geldi ki çok geçmeden bulllduum. panayır halkının ramizenin evini boyamak için aldığı ucuz boyaları sürmüşler suratlarına.
neyyyse bu kızlar yanlarında 5 dakika önce tanıştıkları asker abiyle muhabbete dalmışken bizim elimizde fotoğraf makinelerini görünce elife saldırdılar.. b
zi de çek bizi de çek nidalarıyla.
elif de garibim kıramadı . kızları çekti
ama kızlar giderken bunları nerde yayınlayacaksınız diye sorunca elifin yüzünün aldığı hali görmenizi inanın çok isterdim...
neyyse biraz soora gelen geçen imza atmak için yanaştığında asılmak için güzeller ismimizin yanına telefon numaramızı da iliştireyim mi sorularıyla bizi verem ettiler. gene sercanı aradı gözlerimiz...
imza listesinde o kadar çok erkek var kiii.
tam iyi normal insanlart imza atıyorlar derken birden bire kalabalık bir ankaragücü holigan grubunun arasında kaldık..
korkudan dizşerimiz titriyodu ki bi tanesi geldi imza atıcam dedi. aldı listeyi eline tek bir kelime yazdı. gecekondu....
çok sinirlendik ama bu grup bizi bütün gün sözlü tacize maruz bıraktı...
artık iyice akşam olmuştuı ve iliklerimize kadar üşümüştük.
dişlerimizin soğuktan birbirine vuracak kadar bile mecali kalmamıştı ki yardımsever cafe sahibi bize 3 fincan çay yolladı.
bizim gururlu kızlar sağolun almayalım dediklşerinde inanın kendimi vurasım geldi...
soora gözlerimdeki acıklı ifadeyi gören elif çayları kabul etti ve içimizzzzzz ısınnndı.
boşları alan çocuk birazdan bi daha yollarım dedi ama.....
üzgünümmmm yollamadı...
tam işmiiz bitti gidiyoruz derken bikaç alemci grup geldi. bu ne kampanyası diye sorrdu...
devamını birebir repliklerle vermek istiyorum
özlem:
kampanyamıza katılmak ister misiniz?
adam:
neeeeyyyyy?
özlem:
temiz ekran kampanyası
adam:
o neyy lann???
özlem televizyonlardaki kirliliğe karşı.........
adam:
ne deyon lannn... bırak lann..... o ney lannn.... bi git lann....
(alkolün tesirinde olduğunu düşünsdüğümüzden sustuk)
gün içinde onlarca sivil polise belge göstermek zorunda kaldık. ancak en komiği elifin bize simit almaya gittiği anda yaşadıklarımızdı.
özlem ve ben yalnız kalmıştık veee izin belgesi de elifin çantasında elifle gitmişti....
polis yanımıza yaklaşıp kampanyayla ilgili bilgi istemişti ama biz telsizi gördüğümüzde korkudan ne diyeceğimizi şaşırmıştık.
valla billa belgemiz var
izin aldık bize bişi yapmayın elif gelcek biraxdan az durun bekleyin derken adam bize yok öyle değil ben sadece kampanya neyin nesi onu anlamaya çalışıyorum dedi... tabi bize yaşadığımız o panik yetti....
gün biterken 200 kişilik bi cevik kuvvet ordusu yanımıza geldiğinde alllaaah dedikburaya kadarmışşş bitti herşey şimdi bizi tutuklayacaklar...
ama bi baktık ki boşuna üstümüze alınmışız.
adamölar az ötedeki eylem için gelmişler...
neyse kızlar benden bu kadar
siz devam edin .
paslaşırızzz.
__________________________________________________ _______________
ankara'da 2. gün....
ankara ekibi gene ilk günkü kadar olmasa da hayli atraksiyonlu bir gün daha geçirdi stand başında...
yani bu günn her eve lazım ailenizin çığırtkanı olarak kendimi yüksel caddesine rezil atmeyi tekrar başardım.
tabii bu soğuktan bilincimi yitirdiğim günün geç saatlerinde oldu.
günün ilk saatlerinde nezih bir kent olan ankara sakinleriyle daha sağlıklı diyaloglar kurabildik....
neyse çok uzun bir girizgah yapmadan ben direkt günün ilginç anektodlaarına geçeyim...
sabah gider gitmezzz elifle standımız için cafemizden masamızı aldık.
karşıdaki bankın önüne çektik ve o arada özlemin de aramıza katılmasıyla 3. stand günü maceramıza başladık...
biz sabah mahmurluğuyla havadan sudan sohbet edip etrafa bakınırken (bu sırada da kendimizi yeni güne hazırlarken) etrafımızdaki insanlar bize sormadan hiçbişey demeden imza atmaya başladıklarında oraya ne için geldiğimizi farkedip önnnce bi silkindikk sora da kendimize gelip rutin sloganı atmaya başladıkkk
gelll vatandaşş gel temiz ekran kampanyasına geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel
neyyyse ilerleyen zaman içersinde kısa bir durgunluk dönemi yaşadıkkk.
kimse gelmiyor falan derken arkadann bir ses geçç kaldım di mi diye yaklaştı ki bilin bakalımm kim?
sevgiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!
sevginin de aramıza katılmasıyla yükselde 3. gün oldukça renklendi...
aslında bu gün size ne hasan gibi naif abilerimi ne de evden kaçmış sarkıcı kızları anlatamiiicam ama bi o kadar renkli bi uzaylı amcamızdan bahsedicemm
kendisi standa büyük bir telaş içinde yaklaşırken işte dedik bir gönüllüğ daha .... biri daha imza atacakkkkk!!!
lakin yanıldığımızı az soora anladık. adam yanımıza gelippp sizi tebrik ediyorum da burda bildiğiniz bir otoket kursu var mı??? diye sorduğunda biz 4 caihill cühelaaa baktık suratına.
adam hiç istifini bozzmadan "otoket dedim kızlar otokett" demesin mi
biz hala ayynı bönnlükte bakıyoruz tabii suratına.
en sonunda adam patladı... " yeter ama yaahu uzaylı mıyım benn otoket diyorum otokett yani mimarlıkkk!!!!" deyince hepimizin anlam vermemekten kırış kırış olmuş suratına huzur dolu bir rahatlık ifadesi çöktüğünde adam sinir olup hızlı adımlarla uzaklaştı... aklından neler geçirdi kim bilirr.
ama emin olun bizim aklımızdan geçenlerin yanında bir hiçti....
neyse ilk badireyi böölelikle atlattıktan soora, bu gün sevgili limon limon'umuzun kocasıyla da tanışmış bulunuyoruzzz.
cici kızlardan soora orta doğu ve balkanların en sevimli üç kızının o güleç yüzüne atılabilecek ikinnnci sinir bakışı bu gün elli yaş civarı bi amcamızda görrdük.
taabi anında buzzz kestik....
amcam giderken yaahu sizin başka işiniz yok mu dediğinde ise;
"işteeee!!" dedik "bu afetin kocası olmalı!!!!"
fazla bir zaman geçmemişti ki duyarlı bir vatandaşımız-ki kendisi bize ne varsa gençlikte var dedirten yegane genç arkadaşımızdı- önce kendisi gelip tebrikleriyle birlikte imza attıktan sooora gün içinde üçer beşer arkadaşını getirip imza kampanyasına gönülden destek verdiğini gösterdi.. .
gözlerimiz doldu... çok duygulandık....
neyyyse günün bir diğer heyecan verici gelişmesi ise açık öğretimliler derneği başkanıyla tanışmamız olldu...
adam masamıza yaklaşıp mail adresini bıraktı ve size 1600 kişilik bir destek sağlayabilirim dediğinde; donnnnduk kaldık.
şaşkınlığımızı biz üzerimizden atmıştık ki elifin haline çok güldük...
elif kendisini cin çarpmış gibi hayyli uzun bir süre;
1600 kişi... 1600 kişi... 1600kişi.... demeye başladı...
tam bayaa korkmuştuk ki araya başka olaylar girdi elif 1600 şokundan çıktı...
gel gelelim asıl olayaaaaaa...
günün bommbası
amcanın biri geldiii televizyondaki kirlikik hakkında bize bir dizi bilgi sunduktann soora tam bir bilirkişi edasıyla
"sabır, dut yaprağını atlas; koruğu pekmez yapar" gibi ulvii bir özlü söz eşliğinde yaşam dersi verdi...
tabi buraya kadar herşey normal gözükebilir ama adamın bu söz hakkıdnnda ortalama 20 dakika konuşmuş olması hayyli önemli bir nokta.
bizden bu sözü edebiyat öğretmeni gibi açıklamamızı beklemesi ayyrıca ilginçti
fakat en ilginç olanı hiçbirimizin açıklamasını beğenmeyip sevgi doyurucvu bi açıklama yaptığında ise sen biliyosun diyerek bizi caaahil cühelaaaa yapmasıydı..
zira elif ben ve özzlem "sizz bilmiyosunuz" etiketi vurulmuş kişileriz...
onu da geçtim gün içinde ankara da ne kadar eş dost varsa hepsini tesadüf eseri gördüm ve kısaca günüm, - listedeki isimlerin yarısına yakınını benim arkadaşlarım olduğunu hesaba katarsak- ne olduğunu bile anlayamadıkları bi kampanyaya attığı imzanın nedenini anlatmakla geççti...
gene bol tacizli bir gün yaşadığımızı da ayrıca belirtmek işsterimmm.
erkek neslinin boş zamanlarını kızlara asılarak geçirdiğinin de açık ıspatı oldu bu bikaç günn.
zira bir adam oldukça ilgili yaklaşarak bizi bayaa bi konuşturduktan soora.
bilmiş bilmişş ;
bence bu yaptıklarınız yetersizzzz demesin mi
neeyyyse ciddiye alıp bizim zaten başka çalışmalarımız da olacak dediğimizde adam gevrek gevrek yüzüme bakarak
"bana bi telefon bi adres bırakın ben size soora gelirim orda devam ederiz çalışmalarınıza" dediği annda bütün gücümle sıktığım yumruğumun adamın suratında patlamaması için insan üstü bir çaba sarfettiğimi de belirtmek isterimmmm.
neyyse benim dışımdaki bütün stand bekçilerini asıl eğlendiren konuya gelecek olursak sanırım tek bir sözcük özetleyebilir...
"EZGİ"
yani bütün günn bas bas bağıran bir kızcağazın ne söylemeye çalıştığını anlamaya çalışan insanların suratındaki hayret verici ifade elifi özlemi ve sevgiyi bayaa güldürdü sanırım...
ama beni asıl güldüren; ajdar dinlemek istemiyosanız imza atın dediğinm anda limona tiki olan berber amcanın suratındaki ifade gibi bir ifade takınan elifin yüzüydü... ajdar dediğim anda dişleri kamaşıyodu garibimin
şahsen çokk eğlendim...
slganlara gelince
en ciddi ve ses getireni
TEMİZ BİR TOPLUM İÇİN TEMİZ EKRAN oldu....
bunun dışında mizah ögesi katmak için seçtiğimiz cümleleri de paylaşarak günlük raporumu tamamlayımmm .....
gell vatandaş gellll.
sedadan bıktıysan gel
memedali görmek istemiyosan artık gellll
kaynanalar, gelinler...
töreler berdeller....
canerler tülinler...
esralar yaseminler canına yettiyse gellll
kadın programı bitsin diyosan gelll
gündüz kuşağı ne hale geldi diyosan gellll
medya maymunları sussun diyosan gellll
kaliteli dizi izlemek istiyorum diyosan gelll
bitsin artık televizyon denen çile diyosan gellll
gel abi gell
ne olursan gelll!!!!
Ezgi seni ailecek destekliyoruz ve seviyoruz. Sen bunları derleyip kitap yapar mısın bilmiyorum ama biz word'da bir korsanını hazırladık stand bekçisinin seyir defterinin...
Böcekte senin .... 'a denir.. Kırıldım sana...
Sigara sağlığa zararlıdır...
slm herkese
ankara ekibi olarak kampanyamızın son günmünü yaşamış bulunmaktayız...yine son derece eğlenceli renkli bazen sinirlerimizi hoplatan anlar yaşadığımız bi gündü..ezgii zaten yine herzamanki gibi çok güzel anlatmış 4. günümüzü de teşekkürler ediyoruz...
son günde tüm ekip biraradaydık yine...ben,ezgi,elif,sevgi,burcu,burcunun kardeşi duygu,foggy(gizem) ve sevgili arkadaşı fecir...
son günün bereketi olsa gerek hafta içi olmasına rağmen inanılmaz bi ilgi vardı standımıza 4 gün boyunca sanırım en fazla imzayı bugün topladık...:happy0064
yine teşekkürler tebrikler aldık çok mutlu olduk
tabi arada ezgininde anlattığı gibi imza vermeyenlerle dalga geçiyosunuz diyen bi teyzemiz de oldu ve sinirlerimizi de hoplattı açıkcası, günlerdir orda soğuktan tirtir titreyerek yüzlerce kişiyle konuşuyoruz her gelen kişiye kampanyamızı uzun uzun anlatıyoruz...üzüldük mü böyle söylemesine evet üzüldük ama biçok kişinin bizi takdir ettiğini duyduğumuz için teyzemizi hiç görmemiş sayıyorum...
bugün çok fazla imza topladık dedik bunda ezginin ve asistanı duygunun sloganlarının etkisini unutmamak lazım...
gerçi arada bi amca çıktı ''pırasa satar gibi bağırmasanız daha ii ''dedi ama o ve daha başka bi çok kişi o sloganları duyup gelmişti oysa ki, ezgiye ve duyguya tekrar teşekkürler..
yurttan insan manzaraları eşliğinde çok renkli 4 gün geçirdik biz çok eğlendik
ayrıca böyle güzel bi kampanyada bizimde tuzumuzun bulunması da ayrıca mutlu etti tabi bizi
hatta bunula yetinmeyip bikaç hafta sonra bi izin daha alıp tekrar stand açmaya da niyetlendik söyleyelim :img-wink:
Ah Ezgicim yine konuşturmuşsun kalemini...teşekkürler...
Evet 4 gün standımızın başında davamızı anlatmaya çalıştık...1 imza 1 umuttu bizim için...hiç bitmek bilmeyen umudumuzun üzerine eklenen 1 umut daha..zira bizde hiç eksilmedi umut...bu yüzden güçlüydük....dayandık savaştık...ve hala da savaşıyoruz...belki bu savaş hiç bitmeyecek ama bunun gururu da hep içimizde bizimle yaşayacakkk..
Ben şahsım adına 4 gün boyunca 12:00 den 17:30 'a kadar standın başında çok severek isteyerek bulundum... arkadaşlarımda öyle tabii....Gördüm ki ,insanımız televizyona tepkili...ve bir o kadar da umutsuz...bbirşeylerin değişeceğinden kuşkuları var.... ""sizce işe yarayacakmı çocuklar?""sorusuyla çok karşılaştık...kararlı ve umutlu tavırlarımız onlarada heyecan verdi ama ,gördük....Artık böyle gelmiş böyle gider zihniyetinden kurtulmalı....Önümüze sunulanı kabul etmek zorunda değiliz....biz halk bunu istiyor bahanesinin ardına saklanan televizyona şunu gösterebiliriz toplanan imzalar ve diğer yapacağımız faaliyetlerle:"hayır halk bunu istemiyor...bakın bu da kanıtı ..halk hayır dedi....şimdi hangi bahanenin arkasına saklanacaksınız?""...............
Ankara ekibi olarak önümüzde ki haftalarda tekrar bir imza standı daha açmayı görüştük....bunu düşünüyoruz...gerekirse bir kez daha bu görevi seve seve yapacağımızdan kşkunuz olmasın....Umarım İstanbul ve izmirde de başarılı güzel haberler alacağız...hep beraber hedeflediğimiz sonuca ulaşacağız.....inanarak ve savaşarak.....
serrcancımmmmmm eliffcimmm ve özzlemciiminnn yorumlarına teşekkürler.
özellikle elif ve özleme bana bööle güzel anılar yaşattıkları için ayrıca teşekürler..
çok sağlam bir takımım var bence ankara takımında olmayanlar bizi kısskansın .
çünkü tuttuğunu koparan bi takımız.
bakınız temiz ekran kampanyası...
gene alnımızın akıyla bir projenin daha pimini çekmiş bulunmaktan gurur duyuyorum.
kusura bakmayın tevaaazu gösteremicem
ne varsa ankara ekibinde var
saolnun ankara ekibi .
sizi seviyorummm
ps: serrcannnn valla sana böcek demek için bööcek demedim.
yani üç kızın muhabbetinin ortasında bi erkek kalınca genelde başvurulan bi söylemdir. (üç çiçek bi böcek)
unutmadan keşke her böcek senin gibi sevinmmmmli olabilllse:happy0064 :happy0064
Slm herkese. Son günümüzün ne kadar güzel geçtiğini tüm arkadaşlarım anlatmışlar. Çok gurur duyuyorum hepsiyle. Canla başla büyük bir savaş verdiler. Özellikle Ezgi, Duygu ve Fecri. Yılmadan herkesi çağardılar, bağardılar. Yarın kısık sesle dolaşıcaklar muhtemelen. O yüzden ŞEBNEM ABLAAAAAA yeşil haplarımız nerdeeee???? Bunlar umarım soğuk algınlığında iyi geliyordur. Ama haplar olmasada korkmayın kızlar ben hastalananlara bakarım. Çorba yapar portakal sıkarım size. Siz herşeye değersiniz. Bu arada Ezgi şu şakın amcanın suratımıza heykel gibi baktıktan sonra verdiği tepkiyi unutmuşsun. Amcam direk gitmedi sessizce dinledi sonra standa yaklaştı ve listeye bakıyım dedi. Bizde yarısı dolmuş sayfamıza ve 1000'e yaklaşan sayımıza bakan amcamızın aferin deyip okkalı bir imza çakıcağını sadık. Amca isimlere baktı ve aralarında bir tiyatrocunun ismini gördü. Bu tiyatrocu değil mi dedi. Evet dedik heyecanla. Sonra Çan tiyatrosunda çocuk oyunlarında oynuyor fln dedi. Biz at artık imzayı standı kapatma diye içimizde geçirip sabırsızlanırken çekip gitti. Yani boş boş bakıp gitmiş olsa daha iyiydi. Kavgacı ve kendisiyle dalga geçildiğini iddia eden teyzemizde ayrı bir dertti ama arkasından oluşan kuyruk bu reytingin ne kadar önemli olduğunu anlamamıza yetti. Bu arada imza atanlar arasında birde milletvekilimiz vardı. Belki meclise ulaşmak için onun adından ulaşıp birşeyler yapabiliriz. Biz sıramızı şimdilik savdık. Şimdi top İstanbul ve İzmir ekibinde. Bizim maceralarımızdan yararlanırlar umarım. biz bugün 355 imza topladık ve eğer ilk gün bu tecrübe olsaydı 500ü geçebiliceğimizi düşündük. Sizler umarız bunu başarırsınız.
Son olarak bir sorum olucak. Bugün birisi imza konusunda sayı sınırlaması olabilir fln gibi birşeyler söyledi. Ben bu imza kampanyası ne kadar çok olduğu önemli dedim ama o bilmiyorum böyle birşey duymuştum araştırın isterseniz dedi. Bu konuda net bir bilgisi olan var mı? Yanlış birşey yapıp hüsrana uğramayalım.
ezgim sen çok yaşa emi karnım agrıdı gülmekten harikasın ya süpersin hatta ama çok sabırlı oldunugunuzuda ekleme gerek helal size ne diyim
herkese merhaba. sonunda üye oldum. ben duygu. burcunun kardeşi. foruma şimdi üye oldum ama uzun zamandır ablam sayesinde herşeyden haberim var. ankara ekibine öncelikle teşekkür ediyorum buraya üye olmadığım halde temiz ekran kampanyasına benide dahil ettiler. hayatım boyunca unutamıycağım anılar yaşadım. bunlara yenilerini ekliycez en kısa zamanda...
ezgi yazdıklarını okudum her zamanki gibi süper yazmışsın çok güldüm. bide beni ayrıca yazmışsınya çok sevindim. :img-hyste 4 gün boyunca harika işler başardık ve burada ankara ekibinden arkadaşlarım ve ablam anlattılar ben onların değinmediği ve beni etkileyen bir iki şey yazmak istiyorum.
pazartesi günü özürlü oğluyla birlikte gelip özürlülere deli muamelesi yapıp gülüyorlar ben bu programların kalkması için destek vermezmiyim deyip oğluyla birlikte hiç düşünmeden imza atan teyze ve oğlu benim okumam yazmam ama imza atarım diyen bize güvenen amca biz cahiliz sizin gibi okuyanlar sayesinde çocuklarımızn geleceği daha güzel olucak diyen amca ve daha bair çok insan ...hiç birini unutmıyacağım. televizyonu kapatırsınız olur biter diyen insanlara inat biz ankara ekibi olarak çok daha parlak fikirlerle devam edicez inşallah...
herkeze sevgilerimle
ankara'da 4. gün...
ankara'da bu son stand günümüzzde hayyli hüzünlü, seviçli gülmeceli, atraksiyonlu bir günn daha geçirmiş bulunuyoruzzz.
sizz şimdi 3 gündür alışkın olduğunuz rapor silsilelerinden bir yenisini daha bütün gün boyunca sabır içinde beklediniz hiççç şüphem yok o yüzden sizleri daha fazla merakta bırakmadannn günün ilginç başlıklarını bir demet haalinde sunayımmm...
pazar günü yanı standımızın ilk günü ankaranın kuru ayazında 6 saat boyunca bağırdığım için hasta düşüp pazartesi günü ekibimi yalnız bıraktığımı biliyorsunuzz zaten(hatırlatmama gerek yokk) fakat hasretlerine dayanamayıp dün yeniden aralarına katılmamla hastalığımın yeniden nüksetmesi dolayısıyle sabah acı içinde -ki bunda bir poliklinikte yaptırdığım novaljinin de etkisi var- stand başına braz rötarlı olarak gittim...
bizim daimi stand bekçilerimizden özzlem ve eliff her zamanki yerlerini almışşş yanında da boonus olarak burcu ve sevgi de varrrr.....
şimdi bilgisayarın karşısında oturup BENİ UNUTTU BENİ UNUTTU diye inleyen duyguya sesleniyorum. seni unutmak mümkün mü:... o yüzden ayrı yazıyorum...
duygu kim diye merak edenlere sööleyim birazdan forumumuza üye olacak arkadaş....
ezzzgi stand bekçiliğinden soora şimdi yeteneklerine bir yenisini deha mı kattı.
durun sakin olun... merak etmeyin elimdeki meziyetler yetiyor bana. kahin falan olmadım. bu duyygu, burcunun kardeşi...
seyranın gönderdiği exell dosyasının çıktısını bi türlü alamadığımdan imza attıracak listemizin kalmadığı durumu, bizim eteklerimizi tutuşşşturdu. burrducu da yanıma katıppp ilk iş olarak bi tasarımcıya gidip liste çıkartmaya girişşştik.
kadın listemizi çıkartıp bize hediye etti. kampanyamıza destek ollmak için... teşekkür ettik....
tabi o tasarımcıyı bulana kadar da başımızdan her zmanki gibi size anlatabileceğim bir macera geçmedi sanıyorrrrsanızz taabi ki de yanılıyorsunuzz.
listemizi başta bir fotokopiciye hazırlatmak istedik ama o bize tasarımcının birini tarif etti.
adamın tarifine göre hareket ettiğimizde ise bir arka sokağa girdik kiiiiiiiii dizlerimiz titremeyye başşladı. bu da mı gelecekti başımızaaa. bizi tenhada yakaladılar. şimdi noooolacak çığlıklarıyla koşar adamın kendimizi insan kalabalığ*ının içine attık.
listelerimizi çoğaltıp standın başına dönndüğümüzde veliahtımı-ki kendisi demin sözüne ettiğim duygu olurr- bas bas bağırırken bulldum.
boyu bi görrseniz kibbrit kutusu kadar kızzz. ama sesi duyysanız dişi herkül sanarsınız.
işte bizim duygunun boyunu görmeyen bir kadın -aslında önüne bakarak yürüyodu kadında bi suç yok bizim kızz pek küçük- başını biraz aşşağı eğğdiğinde duyguyu görünce irkip küçük çapta bi düşme tehlikesi yaşadı.
dahası mıı????
hayat sizin sandığınız kadar kolay değil keşşke bi sivil toplum örgütünün bünyesine girseydiniz söylemleriyle bizi bayaa bi yorrdu.
artık bıkkınlık geldiğinde kadına yüksek bir ses tonuyla teşekkür ederizzz dierek kovmaktan beter ettik...
bönnn bönnn izledi biraz bizim hareketlerimizi. (yalnız o kadr tepkisiz ki biri geldi bizim önümüze bş heykel bıraktı gitti sandım bi ara)
soora adamdan tepki beklercesine hatta yalvarırcasına heyecanla bişeyler anlatmaya başladık ama adamda tıkk yok- durum bikaç dakka soora ööle bi hal aldı ki vahe kılıçarslanın yıllar önce kaybetiği ikizi geldi bizi buldu diye düşünmeye bile başlamıştım- yokk abi tıkk yoık....
en sonunda gele meşşhurr sloganlarımla adamın yüzünde minik bir tebessüm yarattığıma tam sevinecekken adam biraz salakça bir gülüşle ellerini cebinden bile çıkartmaya tenezzül etmeden çekti gitti...
neyyse gene bize felsefe edebiyat televizzyok ve bunun gibi alanda çeşitli ayak üstü seminerleri veren yurdum insanı da çıkmadı değill.
bize nasıl bir destek sunabileceğini konuşurrken adam bize 8000 kişilik trt ordusundan bahhsetti.
bunların da genişişş bir çevresi olduğunu kampanyamıza ŞOKKKK bir destek sağlayacağının sözünü verdi... suratımızda tepsi kadar büyük bir gülümsemeyle adamın ofisinden çıkarken kızılay ahalisi bizim sırıtmaktan kapanmayan ağzımıza saf saf bakıp kısık bir sesle "yazıııııııııık" dedi... ama olsun herşey temiz ekran için....
adamın yanından dönndüğümüzzde foggy , yaani gizem ve sevimli arkadaşı fecir bizi beklemekteyydi.
fecir kendini bana tanıtırrken aç kulaklarını ismimi bi daha söölemem ona göre dedi.
neyyse günü bööle fazla bir atraksyon olmadan tamamladık falan diye sevinirrken ilerleyen saatlerde standımız hareketlenmeye başşladı.
kadının biri biraz gereksiz bulduğu kampanyamızı bize yumuşak bir üslupla belirtirken bir amca şahlandı ve bu gençlerin yolu sizin gibiler yyüzünden kapanıyorr diyerek bir kavvganın fitilini ateşledi.
ama kadının heralde hiçç kavga edesi yoktu ki sizi ciddiye almıyorum dervariiii bir edayla burrnu kırk merte yukarda bir biçimde kıvırta kıvırrta gitti.
amcamıza teşekkür ettik.
o arada kalabalıktan çook hoşlanmış olan eliff alldı elin kamerayı bikaç dakikalık bir video kayydına girişti.
tani inşallah o çığırtkan halimi çekmemiştir. zira bütün gün bi komploya kurban gitmemek için elifi takip ettim. o halimi bi çekse sadece ankaraya dğil 70 milyona rezil olurum neme laaazım.
neyse arık yorgunluktan bitmiş olduğumuz bir saatte kadının biri geldi ve hepimizin kafasının kayışını attıracak bikaç cümleyle moralimizi ağrıttı. :sad53:
"dün işten çıktım hızzla otobüs durağına yetişiyodum burdan geçerken bi kadının seda sayanı sevdiğini söölediğini ve sizin kadınla alay ettiğinizi duygum sizi çok kınadım.
aslında bikaç sözüm olacaktı ama dedim ya çok hızlı geçtim birkaç saniye kadar duyabildim olanları. size hiç yakıtıramadım."
aslında bu kadar kibar söölemedi terbiye sınırlarını aşarak konuştu. sabrımın son sınırına kadar dinledikten soora bir fırrsatını bulup kadına, BİTTİ Mİ DEDİM.
binlerceinsandan imza alabilmek için olanca şirinliğimizi her türlü kötü koşul altında takınmaya çalışıyoruz.
kimimizin soğuktan elleri donuyo kimisi sapıkların markajından rahattsız oluyo kimi yaptığımız şeyi alaya aşlarak provake ediyo ama biz 4 gündür hiçbirşeyi umursamadan bütün saygımızla insanlara davamızı anlatmaya çalışıyoruz.
kimseden imza dilenmiyoruz herkese ne yapmaya çalıştığımızı olanaklarımız çerçeversinde anlatmaya çalışıyoruz.
söylediğiniz şeyler yüzünden asıl ben sizi kınıyorum. günlerdir iğnelerle ayakta durarak geliyorum buraya hiçbir mecburiyetim olmadan. para kazanmıyorum bu işten ya da pohpohlanmıyoum. ama geliyorum.
ben sosyal sorumluluğumun bilincindeysem ve böyle bir duyarlılık örneği gösterip bu işe giriştiysem emin olun benden büyüklere saygı göstermem gerektiğini bi başkasının hatırlarmasına gerek duymayacak kadar iyi biliyorum.
kadıncaaaaz arkasına bile bakmadan kaçmaya başlamıştı bile. cevap falan sormayın ööle sinirlenmişim ki kadın kaççtı...
neyyse o anda kadının suratına odaklandığım için kızların bu olaya ne tepki verdiğini izlememiştim. arkamı bi döndüm ki kızzların hepsinin nutku tutulmuş..
ammcam bizim gibi güzel kızların yanında yaşını açıklamak istemediğinden yaşş hanesini boşş bıraktı.
yani orda bulunan 6 kızdan hangi birine kurr yaptı bilemiyorum ama elifi şööööle bi alıcı gözüyle süzdüğünü es geçemedim.
hadi yine iyisin elifff.
yapptım sonunda...
ezgicim o kadar güzel yazmışsın ki öne taşımak istedim yazını kimsenin gözünden kaçmasın diye
ayrıca istanbul ekibi yarın imza toplamaya başlıyo galiba kolay gelsin herkese ve tabi izmir ekibinede imzalarınız bol olsun
Ezgicim çok güzel anlatmışsın stand maceralarınızı, ellerine sağlık. Çok keyif alarak okudum, adeta sizinle beraber yaşamış gibi oldum o anları. Emele de söylemiştim daha önce, siz kitap yazın ilk alan ben olacağım.
Tüm Ankara takımına çok teşekkür ediyorum gösterdikleri çabadan dolayı. Gerçekten harikasınız arkadaşlar. Hepinizi çok seviyorum.
arkadaslar bir sey sorcam, kanal1in yerinde tek tv mi ne oyle bir sey cikiyor, sizde de oyle mi yoksa bende mi bi gariplik var?
ezgim sen çok yaşa emi karnım agrıdı gülmekten harikasın ya süpersin hatta ama çok sabırlı oldunugunuzuda ekleme gerek helal size ne diyim
ezgicim o kadar güzel yazmışsın ki öne taşımak istedim yazını kimsenin gözünden kaçmasın diye
ayrıca istanbul ekibi yarın imza toplamaya başlıyo galiba kolay gelsin herkese ve tabi izmir ekibinede imzalarınız bol olsun
Ezgicim çok güzel anlatmışsın stand maceralarınızı, ellerine sağlık. Çok keyif alarak okudum, adeta sizinle beraber yaşamış gibi oldum o anları. Emele de söylemiştim daha önce, siz kitap yazın ilk alan ben olacağım.
Tüm Ankara takımına çok teşekkür ediyorum gösterdikleri çabadan dolayı. Gerçekten harikasınız arkadaşlar. Hepinizi çok seviyorum.
hepinizeee çok çok teşekkür ediyorum .
valla bütün bunları yazarken eğlendiğim kadar yaşarken bile eğlenmiyorum. sizin yüzünüzde ufak bir tebessüm yaratabiliyosam ne muttlu bana...
eylemlerimiz sürecek bizi bekleyiiiiiiiiiiiiiin...
bu arada ıstanbul ekibine de süper sağlam taktik önerilerimiz olacak.
isteyenn pmden ulaşsın
ama kimsenin eli gitmiicek biliyorum
her zaman söölediğim gibi msn çıktı mertlik bozuldu...
arkadaslar bir sey sorcam, kanal1in yerinde tek tv mi ne oyle bir sey cikiyor, sizde de oyle mi yoksa bende mi bi gariplik var?
burçinncimm bende herşey normal gözüküyo canımmm
meryemce84
24-01-07, 21:28
İşte yine Ankara Ekibi yüzünün akıyla kalktı bu işin içinden de.:happy0064
Bir Anlaralı olrak hepinizle gurur duyuyorum.:img-yes:
Ankara Ekibi Burcu,Elif,Ezgi,Duygu,Özlem ve Sevgi kutluyorum sizleri.
Hepinize tek tek teşerkkür ediyorum.
ve bulunduğnuz ithamların hiçbirini ne ben ne de arkadaşlarım haaketmiyorum."
Bu cümlenin altına imzamı atıyorum..:good:
Sizler övgülere layısınız.
Size laf sözyleyen bizi karşısında bulur.
Hepinizi çok seviyorum..:love05:
ben bugün keyifsizim o yüzden bu akşamlık affınıza sığınıyorum.
iyi akşamlar bye
Boş vakti olanlaarrrr!!!
Gelin deniz manzaralı standımızda halkımızla bütünleşeliimmm!!! Vapurlar beyaz köpüklerinden umutlar çıkaralım!!! 10.000 imza toplayıp kanalları çatlatalıımmm!!! Ben varım diyenler bir adım öne çıksın !!![/SIZE][/B][/COLOR]
İşte yine Ankara Ekibi yüzünün akıyla kalktı bu işin içinden de.:happy0064
Bir Anlaralı olrak hepinizle gurur duyuyorum.:img-yes:
Ankara Ekibi Burcu,Elif,Ezgi,Duygul,Özlem ve Sevgi kutluyorum.
Bu cümlenin altına imzamı atıyorum..:good:
Size laf sözyleyen bizi karşısında bulur.
Hepinizi çok seviyorum..:love05:
sen de ekiptensinn meryemmcimmm. bizz de seni çokk seviyoruzz.
bi işten daha alnımızın akıyyla çıkmış bulunuyoruz darısı diğerrr temiz ekrancıların başına
taktikler için bir klavye kadar yakınım size ıstanbul takımı çok renkli propoganda biçimlerimiz varr. bence bizden faydalanın.
burçinncimm bende herşey normal gözüküyo canımmm
saol ezgicim, sanirim kanali degismis. aratinca buldum. bir an eayi izleyemiycem diye korktum:)
ya sizin imza toplama kampanyaniza destek veremiyorum diye cok uzuluyorum. o kadar yogunki isler eve erken geldigim ender gunlerden biri bugun yani...
saol ezgicim, sanirim kanali degismis. aratinca buldum. bir an eayi izleyemiycem diye korktum:)
ya sizin imza toplama kampanyaniza destek veremiyorum diye cok uzuluyorum. o kadar yogunki isler eve erken geldigim ender gunlerden biri bugun yani...
manevi desteğiniz yertiyorr canım emin ol..
hem senin yaptığıun yardımları hiçbirimiz unutmuyoruzz.
herkese de herr fırrsatta hatırlatıyoruzz kahramannsın burrçincim.
inşallah bir dahaki sefere hep beraber bişeyler yaparızz.
sıkma canını
Bir onceki baslik 1250 mesaj sayisini gectigi icin kapatilmistir.
Yorumlariniza bu baslikta devam edebilirsiniz.
Bir onceki sayfaya asagidaki linkten ulasabilirsiniz.
http://dizifilm.com/forum/showthread.php?t=14349 (http://dizifilm.com/forum/showthread.php?t=14349)
saygilarimla
Edasenekt
chimeneyes
24-01-07, 22:00
arkadaşlar temiz ekran kampanyasına destek veriyosunuz değilmi??? haydi elele verelimdee ekranı bize dayatılanlarla değil bizim istediklerimizle donatalım.... bende mail attım herkes atsın lütfen bunlara ihtiyacımız var...
Sizlerde eğer bu kampanyaya destek olmak istiyorsanız yapmanız gereken çok kolay..
Temiz Ekran Kampanyasını destekliyorum..(ya da bu konu hakkında yorumunuz,dilek,istek ve şikayetleriniz de olabilir)
Yazılı bir maili temizekran@hotmail.com adresine yollamanız.(her mailde sadece bir isim olabilir..)
BlackMamba
24-01-07, 22:34
Türk Edebiyatının gelecekteki en büyük temsilcilerinden olacak Ezgi Hanım Ankara'daki imza gunlerinin maceralarını kendine has uslubuyla yazarak yine bizleri cok guldurdu..ama yazdıgı yazılarda ne kadar cok guldururse o kadar cok acı cektiklerini dusunuyorum..(Orada onlara destek olamadıgım için cok uzuluyorum..)
Çok buyuk işlere imza atan bu ekibe ne kadar teşekkür etsek azdır..Direnişin kalbi Ankara!!!:happy0064 :happy0064
BlackMamba
24-01-07, 22:40
stand bekçisinin seyir defterinden...
ankara'da 4. gün...
dahası mıı????
amcamıza teşekkür ettik.
neyse arık yorgunluktan bitmiş olduğumuz bir saatte kadının biri geldi ve hepimizin kafasının kayışını attıracak bikaç cümleyle moralimizi ağrıttı.
hadi yine iyisin elifff.
yapptım sonunda...
meryemce84
24-01-07, 22:53
"Temiz Ekran" İmza Kampanyası
Yayından kaldırıldığı tarihten beri dizilerinin ekrana geri dönmesi için yoğun çaba gösteren Erkekler Ağlamaz izleyicileri, dizifilm.com sitesi “Erkekler Ağlamaz” forumunda bir araya gelerek “dizifilm.com’Erkekler Ağlamaz Destek Kampanyası Grubu’’nu kurdular ve başarılı kampanyalara imza attılar. Sonunda çabalarının karşılığını; dizinin dönüş sinyalleriyle aldılar.
Ancak bunu yeterli görmeyen Grup yurt çapında bir “Temiz Ekran” Kampanyası başlattı!! Önce mail zinciri ile başlayan kampanya 3 büyük ilde imza standlarıyla devam ediyor. Geçtiğimiz Pazar gününden bu yana Ankara Yüksel Caddesinde kurdukları standda imza toplayan Ankara Grubu üyeleri tepkilerden oldukça memnun olduklarını belirtiyorlar. Ankara’dan sonra İstanbul Grubu da 25 – 26 – 27 – 28 Ocak 2007 tarihleri arasında Kadıköy İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı önünde imza standı açmaya hazırlanıyor ayrıca İzmir Grubu dernek ve üniversitelerle görüşerek konu hakkında kurumların destek sözlerini alıyorlar. Grubun yayınladığı temiz ekran bildirisini aşağıda okuyabilirsiniz.
DiziFilmAdmin
Kimse seyretmediğinde bile televizyonların açık olduğu bu ülkede televizyon eğlenceden daha fazla anlam taşıyor. Pek çok yayının zamanla ve sinsi bir şekilde toplum üzerinde yaşattığı yozlaşmanın bedeli ve vebali çok büyüktür. Siz de buna ve aşağıda yazılı olanlara inanıyorsanız ‘TEMİZ EKRAN’ KAMPANYASI’na destek verin.
Desteğinizi;
• Bu maile yanıt vererek; (ad-soyad, yaş, meslek gibi bilgileri ekleyerek temizekran@hotmail.com adresine ‘TEMİZ EKRAN’ KAMPANYASINI DESTEKLİYORUM. İfadesi ile ileti yaparak) ve
• Bu maili adres defterinizdeki isimlere göndererek verebilirsiniz.
İzleyici olarak hak ettiğimiz kalite, ilgi ve saygıya ulaşmak temennisi ile…
dizifilm.com ‘ERKEKLER AĞLAMAZ DESTEK KAMPANYASI GRUBU’
‘TEMİZ EKRAN’ KAMPANYASI
tüm ilgili taraflar dikkatine…
‘BİZİ 70 MİLYON İZLİYOR’
EVET!
70 MİLYON SİZİ İZLİYOR VE SORUMLULUĞA DAVET EDİYOR…
Bizler;
En çok televizyon izleme istatistiklerinde üst sıralarda yer alan bu ülkenin izleyicileri temiz ekran istiyoruz.
Televizyonumuzu açtığımız andan itibaren gördüğümüz her şeyde sorumluluğu olan tüm tarafları; televizyon yöneticilerini, yapımcı ve reklam verenleri, sorumluluklarının farkına varmaya ve ortak çözümler üretmeye davet ediyoruz.
‘İZLEYİCİ BUNU İSTİYOR’
HAYIR!
İZLEYİCİ SİZİN YAYINLADIĞINIZI İZLEMEK ZORUNDA KALIYOR…
Kimse seyretmediğinde bile televizyonların açık olduğu bu ülkede televizyon eğlenceden daha fazla anlam taşıyor.
İzleyici profiline dayanarak dayattığınız tüm programlar bu ülke insanının yapısına uygun değildir. Yapısını değiştiren yayınlardır.
İzleyicinin dimağı, üzerinde düşünülmemiş, sadece maddi kaygılar taşıyan, sağlıksız yayın stratejilerinin çöplüğü değildir.
Televizyonda başarı kriteri öngörülen kar hedefini yakalamak olabilir.
Ama pek çok yayının zamanla ve sinsi bir şekilde toplum üzerinde yaşattığı yozlaşmanın bedeli ve vebali çok daha büyüktür.
Evlerimizde başköşeye oturttuğumuz televizyondan kaliteli yayın bekliyoruz. Aşağıda listelenen maddeler bu beklentinin yansımalarından bazılarıdır.
İzleyici olarak hak ettiğimiz kalite, ilgi ve saygıya ulaşmak temennisi ile…
İZLEYİCİ NE İSTİYOR?
• Tüm taraflar televizyonun eğitici-öğretici misyonunu hatırlasın.
Amaç sadece para kazanmak, televizyon karşısında insanları oyalamak değil,aynı zamanda onlara bir şeyler kazandırmak da olsun.
• Programlar hazırlanırken izleyicinin sadece yaşı ve alım gücü değil, bu ülkenin yaşam alışkanlıkları, güçlü ve zayıf noktaları, düşünsel ve davranışsal yapısı, gelecekten beklentileri de göz önüne alınsın.
• Gündüz kuşağı değiştirilsin.
Ev hanımları aynı kahramanların, aynı kurgu hikayelerini ve suni gündemlerini dinlemekten kurtarılsın.
• Çok sayıda, birbirinin benzeri ve özensiz yapımların yerine (özellikle diziler) az ama kaliteli yayınlara kaynak ayrılsın.
• Reyting sisteminin işleyişi, seçilen deneklerin profili ve nasıl bir anlayışla seçildiği kamuoyuna açıklansın.
Türk halkını ne derece temsil ediyorlar biz de bilelim!
• Reyting sistemi işleyişinin doğruluğu bağımsız bir başka denetçi kurum tarafından kontrol edilsin.
• Reyting sisteminde ilk sıralarda yer almayan programların devamlılığı sağlayacak çözümler üretilsin.
Sayıları az da olsa bu programları takip eden kişilerin beğeni ve program izleme haklarına saygı gösterilsin.
• Programlar sınıflandırmalarına uygun saatlerde yayınlansın.
Şiddet ve cinsel öğeler içeren ve belirli bir yaş gurubu için sakıncalı olan programlar geç başlasın.
• Haber bültenlerinde kanlı, parçalanmış yaralı, ölü görüntüleri yer almasın. Bunlar hem ölenlere hem de hayattaki sevdiklerine haksızlıktır.
Diriye de ölüye de SAYGI gösterilsin.
• Haber bültenleri magazin ağırlığından kurtarılsın.
Manken haberleri kendi ilgili programlarında verilsin.
• Kaynağı net olmayan ya da hükmü kesinleşmemiş olaylarda kişi ya da kurumları rencide edici haberler yayınlanmasın.
Dedikodu değil, gerçekler verilsin.
• Programlar belirtilen yayın akışında başlasın.
Saatleri bulan gecikmelerin yaşanmaması için önlemler alınsın.
• Şöhret ve kendi menfaatleri için her yolu mubah sayan herkesin, her hareketine televizyon yer vermesin.
Televizyon yetmiş milyona açıktır ve onların oyun bahçesi değildir.
• Kültür-sanat programlarına önem verilsin.
İzlenmiyor gerekçesiyle arka plana atılan programlar olmaktan kurtulsunlar.
• Reklâm yayınlarına düzen getirilsin.
İzleyicinin programa konsantrasyonun bozan, seyir keyfini kaçıran sıklıkta ve formatta reklâm yayınlarına son verilsin.
Programın tam ortasında ekranın neredeyse yarısını kaplayan reklâmın gülünçlüğü ve sinir bozucu tarafı lütfen artık fark edilsin.
• TV kanallarının izleyicinin isteklerini, ihtiyaçlarını ve de değişen profilini takip edebilecek, sorularına düzgün yanıtlar verebilecek İzleyici İlişkileri Departmanı kurulsun.
Güncellenen siteler, cevap veren telefonlar ve dikkate alındığından emin olunan e-postalar ile kanal izleyicisine yakın olsun.
• RTÜK kuralların uygulanırlığını takipte etkin ve tarafsız davransın.
Program yayınının geçici olarak durdurulması gibi uygulamaların iyileştirici değil sadece geçici bir çözüm olduğu görülsün.
Aynı program aynı şekilde devam ettiği sürece değişen nedir?
• RTÜK uygulamaları programı yayınlayanlar kadar, yapımını ve sunumunu yapanları da kapsasın.
Kişiler televizyonda diledikleri gibi davranma lüksüne sahip olmadığını bilmelidir.
• Kanallar kendi otokontrol sistemini daha iyi uygulasın.
Tepki çeken bir programın, kişinin uyarılması ya da düzeltilmesi için RTÜK’ün uygulamalarının devreye girmesi beklenmesin.
Sayın DiziFilmAdmin'i
Kampanyamıza verdiğiniz destek için çok teşekküler..
Saygılar..
--------------
İşte yine Ankara Ekibi yüzünün akıyla kalktı bu işin içinden de.
Bir Anlaralı olrak hepinizle gurur duyuyorum. :happy0064
Ankara Ekibi Burcu,Elif,Ezgi,Duygu,Özlem ve Sevgi kutluyorum sizleri.
Size laf söyleyen bizi karşısında bulur.
Hepinizi çok seviyorum..:happy0064
Teşekkürümü yeni başığa eklemek istedim..:img-pilot
seyrancım saolsunnn bana çiçek yakıştırması yapmışş.
teşekkürlerimi sunayım. tabi bana çiçek demesinde kardeşine yakıştırdığım böcük(daha doorusu kelebekk ve yusufffçuk gibi nadide canlı) yakıştırması yapmam da etkili olmuşturr sanırım. son gün olduğu için bu maceramızla ankara standlarına bi süreliğine veda etmiş bulunuyorum. uzuunca bi süre sizi stand maceralarımdan mahrum bırakıcam. o yüğzden burnunuza sokup duruyorum bunu.
az bekleyin birazdan bi alıntı daha yapıcam kendime.
Ah Ezgicim yine konuşturmuşsun kalemini...teşekkürler...
Evet 4 gün standımızın başında davamızı anlatmaya çalıştık...1 imza 1 umuttu bizim için...hiç bitmek bilmeyen umudumuzun üzerine eklenen 1 umut daha..zira bizde hiç eksilmedi umut...bu yüzden güçlüydük....dayandık savaştık...ve hala da savaşıyoruz...belki bu savaş hiç bitmeyecek ama bunun gururu da hep içimizde bizimle yaşayacakkk..
Ben şahsım adına 4 gün boyunca 12:00 den 17:30 'a kadar standın başında çok severek isteyerek bulundum... arkadaşlarımda öyle tabii....Gördüm ki ,insanımız televizyona tepkili...ve bir o kadar da umutsuz...bbirşeylerin değişeceğinden kuşkuları var.... ""sizce işe yarayacakmı çocuklar?""sorusuyla çok karşılaştık...kararlı ve umutlu tavırlarımız onlarada heyecan verdi ama ,gördük....Artık böyle gelmiş böyle gider zihniyetinden kurtulmalı....Önümüze sunulanı kabul etmek zorunda değiliz....biz halk bunu istiyor bahanesinin ardına saklanan televizyona şunu gösterebiliriz toplanan imzalar ve diğer yapacağımız faaliyetlerle:"hayır halk bunu istemiyor...bakın bu da kanıtı ..halk hayır dedi....şimdi hangi bahanenin arkasına saklanacaksınız?""...............
Ankara ekibi olarak önümüzde ki haftalarda tekrar bir imza standı daha açmayı görüştük....bunu düşünüyoruz...gerekirse bir kez daha bu görevi seve seve yapacağımızdan kşkunuz olmasın....Umarım İstanbul ve izmirde de başarılı güzel haberler alacağız...hep beraber hedeflediğimiz sonuca ulaşacağız.....inanarak ve savaşarak.....
öncelikle dizifilmadmin e kampanyamıza anasayfada yer verdiği için teşekkür ediyorum
ben standın kaçak üyesi olarak bugün erken kaçtım(arada da bir kayboldum ama almanca kursuna yazılıcam diye bahane edip çıkmıştım evden zaten hocayla konuşuyorum kursu geziyorum diye oyaladım ev halkını)
allahtan standda akrabadan birilerini görmedim
gerçi bu onların beni gömediği anlamına gelmez ya neyse
ezgi valla öyle bir yazmışsın ki ben oradayken bile bu kadar gülmemiştim olanlara
bir kısımını da görmemiştim gerçi
yiğiti öldür hakkını ver
ezginin sloganları çok müşteri topladı
gerçi sadece kızlardan oluşan bir grubuz ilgiyi arttırdığını da düşünmüyor değilim
bir kaç laf atma oldu zaten
"arkadaşım sen de güzel kızları bulmuşsun imzaları atıyorsun dur ben de atıcam" diye yanaştı bir amcamız mesela
imza atmak için gelmeleri olmasa da sohbeti uzatmaları güzel kızlarımızdan dolayıdır
memurlar ve askerler imza atmaktan çok çekiniyor
askerlerin politikayla içli dışlı olması biraz kısıtlanmış olduğu için bir iki asker gencimizi korkma izin alınmış şeyler bunlar diyerek rahatlattık
ben bir ara dozu ayarlayamadım
"yardım etmek ister misiniz" diyiverdim elif uyardı beni ya para istiyoruz sanıcaklar diye
zaten bir amca paltosunun kanatlarını sonuna kadar açarak
para yok bomboş bakın diyip gitti
iyiler de çok bir tezye elimi tuttu
yavruuum üşümüşsünn sennn diye acıdı bana ben de durur muyum hemen duygu sömürüsüne giriştim
çok güzel geçti elif yazmış biraz daha uzatsak mı filan diye
valla ben artık kursa başladım evden izin almam kolaylaştı olmadı iki ders asarım
ben de gelirim standa
hem forumdaki üyelerimiz de haberdar oldu
ankaradakilerden destek geleceğine inanıyorum ya da umut ediyorum diyelim
iyi geceler forumcular
BlackMamba
24-01-07, 23:35
İstanbul ekibi nerede...
Yarın standda imza toplanacak burada kimse yok...
Akşamdan provadalar mı??
İstanbul ekibi nerede...
Yarın standda imza toplanacak burada kimse yok...
Akşamdan provadalar mı??
İstanbul ekibi burda:happy0064 yarın için çok heyecanlıyım. Şimdiden imzaları toplamaya başladım. Bak ben hem İst hem İzmirdenim. İzmirde ki kampanyaya da eğer o tarihlerde orda olursam kesin gelicem. Yarın bu muhteşem şeyleri başaran siz arkadaşlardan birkaçıylada tanışıcam. Bunları sağladığınız için çok sağolun. ANKARA ekibini tebrik ederim. Darısı başımıza.
Bu arada kampanya sitenin anasayfasında duyrulmuş. Teşekkürler...sevgiyle kalın. :img-wink:
Slm millet dizimizin tekrarlarını izleyip geldim ama bakıyorum ankara ekibi dışında kimse yok. Forum bize kalmış(çoğunluk açısından). Ne kadar yorgun olsakta forumumuzun terketmiyoruz. Batan gemisini terketmeyen kaptan gibiyiz :img-hyste . Bugün şans bizden yanaydı. İnşallah yarın da İstanbulluların yanında olur şans. Baksanıza 10,000 imza hedefliyorlar. Haftasonunun kıymetini bilin. Ben yapıcağınıza inanıyorum. Ama yalan imza attırmak yok. Bizimki %100 gerçek. Hatta bize ben 100lerce imza atsam olurmu teklifinde bulunan çoktu ama kesinlikle kabul etmedik. Hile yapmayın yani :) :img-hyste
Slm millet dizimizin tekrarlarını izleyip geldim ama bakıyorum ankara ekibi dışında kimse yok. Forum bize kalmış(çoğunluk açısından). Ne kadar yorgun olsakta forumumuzun terketmiyoruz. Batan gemisini terketmeyen kaptan gibiyiz :img-hyste . Bugün şans bizden yanaydı. İnşallah yarın da İstanbulluların yanında olur şans. Baksanıza 10,000 imza hedefliyorlar. Haftasonunun kıymetini bilin. Ben yapıcağınıza inanıyorum. Ama yalan imza attırmak yok. Bizimki %100 gerçek. Hatta bize ben 100lerce imza atsam olurmu teklifinde bulunan çoktu ama kesinlikle kabul etmedik. Hile yapmayın yani :) :img-hyste
valla burcumm ben bütün yardımseverliğimle deneyimlerimi ıstanbul ekibiyle paylaşmak istediğimi her mesajımın sonuna ekliyorum ama onlardan tıkk yok.
size söölüyorum arkadaşlar stand konusunda biraz tecrübe edinmiş bir forumdaşıız olarak bütün deneyimlerimi paylaşmaya hazırım.
bir pm kadar yakınımm size
İstanbul ekibi burda:happy0064 yarın için çok heyecanlıyım. Şimdiden imzaları toplamaya başladım. Bak ben hem İst hem İzmirdenim. İzmirde ki kampanyaya da eğer o tarihlerde orda olursam kesin gelicem. Yarın bu muhteşem şeyleri başaran siz arkadaşlardan birkaçıylada tanışıcam. Bunları sağladığınız için çok sağolun. ANKARA ekibini tebrik ederim. Darısı başımıza.
Bu arada kampanya sitenin anasayfasında duyrulmuş. Teşekkürler...sevgiyle kalın. :img-wink:
Kampanyaya katılacakkmışsın arkadaşım doğru yolu buldun sende.
Neyse bende ankara ekibini kutluyorum.İstanbul ekibine bol şans diliyorum.
Acaba adanada da bi stand kurulacak mı kurulursa yarımda bulunabilirim.
Ama forumda benden başka adanalı görmedim.
Hepinize iyi geceler.bye
valla burcumm ben bütün yardımseverliğimle deneyimlerimi ıstanbul ekibiyle paylaşmak istediğimi her mesajımın sonuna ekliyorum ama onlardan tıkk yok.
size söölüyorum arkadaşlar stand konusunda biraz tecrübe edinmiş bir forumdaşıız olarak bütün deneyimlerimi paylaşmaya hazırım.
bir pm kadar yakınımm size
Fasülyeden İstanbul elemanı olarak buradayım, herşeyden bi haber dünyayla bağlantılarım da kopmuş... Cumartesinden itibaren tam gaz olayın içine gireceğim umarım... Diğer İstanbul'lular nerede gerçekten???
Anladığım, okuduğum kadarıyla Ankara'da güzel işler başarılımış.. Herkesi canı gönülden kutluyorum..
İSTANBUL'LU ARKADAŞLAAARRRR NEREDESİNİİİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ???????????? E HADİİİİİ "BEN VARIM" DİYEN YOK MUUUUUUUUUUUUU??
arkadaşlarım adına hoşgeldiniz demek istiyorum
hoşgeldin şebnem abla
bir ben kalmışım sanırım uykusuz...
BlackMamba
25-01-07, 10:50
Kampanyaya katılacakkmışsın arkadaşım doğru yolu buldun sende.
Neyse bende ankara ekibini kutluyorum.İstanbul ekibine bol şans diliyorum.
Acaba adanada da bi stand kurulacak mı kurulursa yarımda bulunabilirim.
Ama forumda benden başka adanalı görmedim.
Hepinize iyi geceler.bye
Adana'da Kübra arkadaşımız tek başına ordu ama bu siteye üye olmadığı için yapılanları yazmamıştık..ama madem gündeme geldi bize en büyük desteği veren Adana'daki anadolu Liselerine teşekkür edeyim bu vesileyle..
Eğer bu konuda yardımcı olmak isterseniz özel mesajdan bana ulaşın...Dsteğiniz için teşekkürler..
dün ben kadıköydeydim işlerim nedeniyle imza toplamak için ortamım vardı ama hani derlerya kal geldi öyle bir durumdaydım ama imza standına gelmek için elimden geleni yapacağım söz vermiyorum ama gelmek için şartlarımı zorlayacağım arkadaşlar buarada ben bu imza kampanyasını duyuruyorum arkadaşlar
BlackMamba
25-01-07, 12:29
Arkadaslar İstanbul ekibimizin destek kuvvete ihtiyacı var..İmzaya ilgi yoğun ama arkadaşlarımız fazla kalabalık değilmiş!!
Lütfen birkaç saat içinde olsa ekibimize destekolabilecek arkadaşlar yardıma gitsin..
çalışmalarınızdan dolayı herkese teşekkür ederim bende yanınızda olmaya çalışıcağım gerçi bu yoğunlukta nasıl başarırım bilemem :icon_sorr
tekrardan calışmalarından dolayı herkese teşekkür ederim
ankaradaki arkadaslari ve istanbuldaki arkadaslari kutluyorum harikasiniz arkadaslar yaninizda bulunma sansim yok ama butun kalbimle yaninizdayim basarilar diliyorum yureginize saglik bu is ancak yurekle yapilir :happy0064 :happy0064 :happy0064
BlackMamba
25-01-07, 12:56
birazda manevi destek olayını aşalım..Arkadaşlarımızı yalnız bırakmayın standlarda..Vakit olan arkadaşlara sesleniyorum!!
birazda manevi destek olayını aşalım..Arkadaşlarımızı yalnız bırakmayın standlarda..Vakit olan arkadaşlara sesleniyorum!!
İstanbulda bulunan arkadaşlar!!
lütfen kampanyaya destek olun....Stand başında imza toplayan arkadaşlarımıza destek olalım....stand KADIKÖYDE İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARININ ÖNÜNDE .... 1-2 saatte olsa arkadaşlarımıza desteklerinizi yanlarında bulunarak gösterelim....
BlackMamba
25-01-07, 13:08
ANKARA GRUBUNA BİR GOREV VERSEM??
Yarın İsmet Iraz Spor Salonunda maçlar var..19 Mayıs stadının orada hemen..
Eger biraz kağıt kalemle giderseniz cok fazla imzatoplayabilirsiniz diye dusunuyorum..gidebilecekseniz haber verin..ona gore hocalarıma haber verecegim!!
reca edecegim acın su msn'lerinizi!!!
dün kanal 1 de izledim ilk defa erkekler ağlamazı.meğer ne güzel diziymiş yaaa.keşke kalkmasaymış
hot_coutre
25-01-07, 14:03
İmza standımız tam gaz devam ediyor. Ben işten kaçmıştım ama patron yakaladı yarım saatliğine işyerine gelmek zorunda kaldım:img-wink:
Stand başında yine aynı devvv kadro var: GÜLŞAH#1 VE GÜLŞAH#2 Beni işyeriden çağırdıklarında allahtan yanımızda forumumuza misafir olarak gelen konservatuvar öğrencisi 15 yaşında aslan gibi bi kardeşimiz vardı da Gülşah#1 yalnız kalmadı... Birazdan standa tekrar döneceğim stand izlenimlerimizi akşama yazacağız hiç merak etmeyin:good: Ancak destek kuvvete ihtiyacımız var ama kimse gelmedi. Arkadaşlar biraz daha duyarlı davranalım Kadıköye yakın olan arkadaşlar sadece 1-2 saatliğine de olsa destek için uğrayın!! NEREDESİNİZ???
Not: Dün akşamki yemekle ilgili izlenimlerimi de aktaracağım tabi:) Tüm dizi ekibi oradaydı ve bir kez daha hepsine hayran kaldım.:good:
Temiz ekran için haydi imzaya
ANKARA(Anayurt)- Toplumumuzda sosyal ve kültürel dejenerasyonun önemli etkenlerinden biri olarak televizyon programlarını gösterebiliriz. Kanalların birçoğunda öyle düzeysiz ve bayağı programlar yer alıyor ki, yediden yetmişe herkesi olumsuz yönde etkiliyor. Çocukların ve özellikle gençlerin günlük sohbet konuları dayatılan televizyon programlarından oluyor. Kullanılan kelimeler, yapılan espriler kalıp olarak alınıp insanların dillerine yerleşiyor. Bu durum insanların güzel konuşmasını engellediği gibi dilimizi de bozuyor. İki cesur yürek toplumdaki sosyal ve kültürel yozlaşmanın nedeni olan izlemek zorunda bırakıldıkları televizyon programlarına dikkat çekmek ve daha eğitici programlar kalite, ilgi ve saygıya ulaşmak için , ‘Temiz Ekran’ kampanyası ile imza topluyor. İki üniversite öğrencisi Elif Aslan ve Özlem Çığır 21 Ocak’ta başladıkları kampanya ile ilgili olarak “ Bizler; en çok televizyon izleme istatistiklerinde üst sıralarda yer alan, bu ülkenin izleyicileri temiz ekran istiyoruz.Televizyonumuzu açtığımız andan itibaren gördüğümüz her şeyde sorumluluğu olan tüm tarafları; televizyon yöneticilerini, yapımcı ve reklam verenleri, sorumluluklarının farkına varmaya ve ortak çözümler üretmeye davet ediyoruz. Pek çok yayının zamanla ve sinsi bir şekilde toplum üzerinde yaşattığı yozlaşmanın bedeli ve vebali çok daha büyüktür.” diyerek; Programlar hazırlanırken izleyicinin sadece yaşı ve alım gücü değil, bu ülkenin yaşam alışkanlıkları, güçlü ve zayıf noktaları, düşünsel ve davranışsal yapısı, gelecekten beklentileri de göz önüne alınsın istiyorlar. ‘İzleyici ne istiyor’ başlığı altında hazırladıkları maddelerle nasıl bir temiz ekran istediklerini belirterek sorumluları, sorumluluklarının farkına varmaya ve çözüm üretmeye çağırıyorlar. ¥ A.Cevat UĞRAŞ
hastayım die gelmediğim tek gün haberciler basmış standı. yazıyorum kızzlar bunu bi yere. bensiz haber olmak haaa. ben olcaktım ünlü benn...
BlackMamba
25-01-07, 14:22
Temiz ekran için haydi imzaya
ANKARA(Anayurt)- Toplumumuzda sosyal ve kültürel dejenerasyonun önemli etkenlerinden biri olarak televizyon programlarını gösterebiliriz. Kanalların birçoğunda öyle düzeysiz ve bayağı programlar yer alıyor ki, yediden yetmişe herkesi olumsuz yönde etkiliyor. Çocukların ve özellikle gençlerin günlük sohbet konuları dayatılan televizyon programlarından oluyor. Kullanılan kelimeler, yapılan espriler kalıp olarak alınıp insanların dillerine yerleşiyor. Bu durum insanların güzel konuşmasını engellediği gibi dilimizi de bozuyor. İki cesur yürek toplumdaki sosyal ve kültürel yozlaşmanın nedeni olan izlemek zorunda bırakıldıkları televizyon programlarına dikkat çekmek ve daha eğitici programlar kalite, ilgi ve saygıya ulaşmak için , ‘Temiz Ekran’ kampanyası ile imza topluyor. İki üniversite öğrencisi Elif Aslan ve Özlem Çığır 21 Ocak’ta başladıkları kampanya ile ilgili olarak “ Bizler; en çok televizyon izleme istatistiklerinde üst sıralarda yer alan, bu ülkenin izleyicileri temiz ekran istiyoruz.Televizyonumuzu açtığımız andan itibaren gördüğümüz her şeyde sorumluluğu olan tüm tarafları; televizyon yöneticilerini, yapımcı ve reklam verenleri, sorumluluklarının farkına varmaya ve ortak çözümler üretmeye davet ediyoruz. Pek çok yayının zamanla ve sinsi bir şekilde toplum üzerinde yaşattığı yozlaşmanın bedeli ve vebali çok daha büyüktür.” diyerek; Programlar hazırlanırken izleyicinin sadece yaşı ve alım gücü değil, bu ülkenin yaşam alışkanlıkları, güçlü ve zayıf noktaları, düşünsel ve davranışsal yapısı, gelecekten beklentileri de göz önüne alınsın istiyorlar. ‘İzleyici ne istiyor’ başlığı altında hazırladıkları maddelerle nasıl bir temiz ekran istediklerini belirterek sorumluları, sorumluluklarının farkına varmaya ve çözüm üretmeye çağırıyorlar. ¥ A.Cevat UĞRAŞ
hastayım die gelmediğim tek gün haberciler basmış standı. yazıyorum kızzlar bunu bi yere. bensiz haber olmak haaa. ben olcaktım ünlü benn...
bizim forumun nazlı çiçeği hasta oldu da haber olamadı!!canım kardesim ezgi biliyorum elinden geleni yapıyorsun meshur bir manken olmak için ama biz seni yazılarınla sevdik..bizi ünlü ve aranılan bir manken olup yazılarından mahrum bırakma..gazetecileri kacırmana sevindim seni kesfedemedikleri için..
Ankara Ekibimizi bir kez daha cok tebrik ediyorum ve yaptıkları hesey için tesekkur ediyorum..
İmza standımız tam gaz devam ediyor. Ben işten kaçmıştım ama patron yakaladı yarım saatliğine işyerine gelmek zorunda kaldım:img-wink:
Stand başında yine aynı devvv kadro var: GÜLŞAH#1 VE GÜLŞAH#2 Beni işyeriden çağırdıklarında allahtan yanımızda forumumuza misafir olarak gelen konservatuvar öğrencisi 15 yaşında aslan gibi bi kardeşimiz vardı da Gülşah#1 yalnız kalmadı... Birazdan standa tekrar döneceğim stand izlenimlerimizi akşama yazacağız hiç merak etmeyin:good: Ancak destek kuvvete ihtiyacımız var ama kimse gelmedi. Arkadaşlar biraz daha duyarlı davranalım Kadıköye yakın olan arkadaşlar sadece 1-2 saatliğine de olsa destek için uğrayın!! NEREDESİNİZ???
Not: Dün akşamki yemekle ilgili izlenimlerimi de aktaracağım tabi:) Tüm dizi ekibi oradaydı ve bir kez daha hepsine hayran kaldım.:good:
öncelikle merhaba foruma dün üye oldum. istanbuldaki yemek olayı nedir çok merak ettim. izlenimlerini merakla bekliyorum.
ayrıca ezgiii nerde benim hoşgeldin mesajım bu forumda gruplaşma var yenileri dışlıyosunuz ama olmazki böyle elif özlem yaaaaa ablam bile hoşgeldin demedi hiç cana yakın değilsiniz kandırıldım. küserim bakın bi dahaki imza toplamaya gelmem tek başınıza kalırsınız:sad53:
öncelikle merhaba foruma dün üye oldum. istanbuldaki yemek olayı nedir çok merak ettim. izlenimlerini merakla bekliyorum.
ayrıca ezgiii nerde benim hoşgeldin mesajım bu forumda gruplaşma var yenileri dışlıyosunuz ama olmazki böyle elif özlem yaaaaa ablam bile hoşgeldin demedi hiç cana yakın değilsiniz kandırıldım. küserim bakın bi dahaki imza toplamaya gelmem tek başınıza kalırsınız:sad53:
lütfen uzun görünse bile aslında tek cümlelik bir iletisi olan mesajlar yazmayınız.
forumu özel sohbetleriniz için kullanmayınızz.
lütfen polemik yaratmaya çalışmayınız ve
lütfen tehditler savurmayınız..
dizifilm'de moderatör taklidi yapan:
muğlak
saygılaar....
Aman gruplaşma falan uzak duralım o konudan.... görmemiştir arkadaşlar yazarlar birazdan....
Aramıza hoşgeldinnnnnnnn!!!!!!!!!! Ankaradaki standa büyük destek vermişsin çok saol....
İstanbulda bulunan arkadaşlar!!
lütfen kampanyaya destek olun....Stand başında imza toplayan arkadaşlarımıza destek olalım....stand KADIKÖYDE İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARININ ÖNÜNDE .... 1-2 saatte olsa arkadaşlarımıza desteklerinizi yanlarında bulunarak gösterelim....
BlackMamba
25-01-07, 14:39
yok yogunuz sadece ondan cevap yazamıyoruz..ankaralı ablaların var tamam ama izmir'de seyran ablan var..meraketme gruplasma falan yok..
yemek olayını gulsahı bekleyeceksin bir sey yapamıyoruz..
first lady
25-01-07, 14:45
yarın 2 sınavım olduğu için standa cumartesi gidebilicem ama dün gece rüyama girdi.standı eminönü vapurunda açmıştık:img-blush .bir sürü yaşlı insan vardı sitedenmiş onlarda.bende ''ya ben bunları hiç tanımıyorum sitede hiç görmedim kim bunlar acaba'' diye düşünmekteydim:img-hyste
buarada bugünki olaylarıda çok merak ediyorum inşallah birrrrrrrrr sürü imza toplanır:img-yes:
:img-in_lo canımcım zaten hoşgeldik demedkmiydi?şimdi burda hoşgeldin gibi mesajlara kızıyolarya o bakımdan yaniii..amanda hemen küsermiş..bak bu yazdığım bile sohbete giriyo söyliyim...:img-wink:
İstanbuldaki stand 17:00 'a kadar kadıköyde bugün..lütfen henüz geç kalmadınız..kampanyamız için sizde destek olabilirsiniz...
hoşgeldin duygucum.. :img-kiss:
Arkadaşlar allah size güç kuvvet versin..hiçbir şey yapamıyorum dua ediyorum size...allah yardımcınız olsun her zaman arkanızdayım
arkadaşlar hepiniz yazmışsınız sağolun seyran abla ve ismini bilmiyorum o yüzden kusura bkma ne olur anything teşekkür ederim. biz dün imza toplarken elif ve özlemle aramızda bir konuşma olmuştu hemen hemen her yeni üyenin bir dışlanma mesajı yazmasıyla ilgili ben o yüzden yani foruma benden önce üye olanlardan ne eksiğim var diye yazdım espiri amaçlı yoksa sizlerin ne kadar sıcak kanlı insanlar olduğunuzu biliyorum öyke düşünmesem başlattığınız kampanyaya bu kadar destek vermezdim.ayrıca ezgicim ben polamik yaratmıyorum
erkekler ağlamaz çooooooooooooooook güzel bir dizi ailece beğenerek izliyoruz tüm dizi ekibini kutluyorum.
oldumu ezgicim konuyla ilgili bir mesaj seni kırcağıma kafamı kırarım yani
istanbul ekibinede başarılar doyamadım ben imza toplamaya bilseniz nasıl isterdim sizlerle birlikte olmayı tamda işin sırlarını keşfetmiştik ezgiyle birlikte ne dersin ezgi istanbulla gidip çığırtkanlıklarımıza kaldığımız yerden devam edelimmi
arkadaşlar hepiniz yazmışsınız sağolun seyran abla ve ismini bilmiyorum o yüzden kusura bkma ne olur anything teşekkür ederim. biz dün imza toplarken elif ve özlemle aramızda bir konuşma olmuştu hemen hemen her yeni üyenin bir dışlanma mesajı yazmasıyla ilgili ben o yüzden yani foruma benden önce üye olanlardan ne eksiğim var diye yazdım espiri amaçlı yoksa sizlerin ne kadar sıcak kanlı insanlar olduğunuzu biliyorum öyke düşünmesem başlattığınız kampanyaya bu kadar destek vermezdim.ayrıca ezgicim ben polamik yaratmıyorum
erkekler ağlamaz çooooooooooooooook güzel bir dizi ailece beğenerek izliyoruz tüm dizi ekibini kutluyorum.
oldumu ezgicim konuyla ilgili bir mesaj seni kırcağıma kafamı kırarım yani
istanbul ekibinede başarılar doyamadım ben imza toplamaya bilseniz nasıl isterdim sizlerle birlikte olmayı tamda işin sırlarını keşfetmiştik ezgiyle birlikte ne dersin ezgi istanbulla gidip çığırtkanlıklarımıza kaldığımız yerden devam edelimmi
valla onların çığırtkanı da yok. gidelim gidelim eğlence olurrr.
olur
olur olur
(sebnem ablamın taktiğini kullanıyorum) maksat tek cümle olmasın
:img-in_lo canımcım zaten hoşgeldik demedkmiydi?şimdi burda hoşgeldin gibi mesajlara kızıyolarya o bakımdan yaniii..amanda hemen küsermiş..bak bu yazdığım bile sohbete giriyo söyliyim...:img-wink:
İstanbuldaki stand 17:00 'a kadar kadıköyde bugün..lütfen henüz geç kalmadınız..kampanyamız için sizde destek olabilirsiniz...
hoşgeldin duygucum.. :img-kiss:
herkez istanbuldaki ekibe yardımcı olsun lütfen hem bakın inanılmaz güzel anılarınız olur yani benim fırsatım olsa hiç düşünmeden ankaradan kalkar arkadaşların yanlarına giderim onlara destek olmak için
İSTNBULDAKİLER HADİ KADIKÖYE İMZA TOPLAMAYA BİRLİK OLUP TELEVİZYONLARI TEMİZLEMEYE
GEL VATANDAŞ GEL
TEMİZ TOPLUM İÇİN TEMİZ EKRAN KAMPANYASINA GEL
SEDADAN MEHMET ALİDEN
TÖRELERDEN BERDELLERDEN
AHLAKSIZ TEKLİFLERDEN
KAYNANALARDAN GELİNLERDEN
YILDIZI PARLAMICAK STARLARDAN BIKTIYSAN
TEMİZ EKRAN KAMPANYASINA GEL
SÜPER BABAyı İKİNCİ BAHARI ÖZLEDİYSEN GEL
SABAH ŞEKERLERİNİ ÖZLEDİYSEN GEL
TEMİZ EKRAN İSTİYOSAN GEL
NE OLURSAN OL DAHA ÖNCE NE İZLEDİYSEN BOŞVER
GELİN HEP BİRLİKTE EKRANLARIMIZI TEMİZLEYELİM
BUNDAN SONRA GÜZEL ŞEYLER İZLİYELİM
temiz ekran sizlere bir imza kadar yakın bu fırsatı kaçırmayın üzülürsünüz sonra
BUNDAN SONRA GÜZEL ŞEYLER İZLİYELİM...
BlackMamba
25-01-07, 15:13
olur
olur olur
olmasın
tabii tek satır..
bol bol
yaz..
diziyle de ilgisi olsun ama..
erkekler aglamaz bir numara..
olur
olur olur
tamam sen saatini söyle hemen buluşup gidelim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şaka bi yana ben çok istiyorum istanbul ekibiyle birlikte olmayı hem istanbul ankara arasını 3,5 saate indirdiler günü birlik gider geliriz demi otobüs param olsa zaten şuan kesin orda gel vatandaş gel diye bağırıp kendimi bide istanbullulara rezil ediyo olurdum içim yanıyo içim
inşallah bu gün onlar için çok güzel geçer bir sürü imza toplarlar bizde maceralarını zevkle okuruz akşam
herkez istanbuldaki ekibe yardımcı olsun lütfen hem bakın inanılmaz güzel anılarınız olur yani benim fırsatım olsa hiç düşünmeden ankaradan kalkar arkadaşların yanlarına giderim onlara destek olmak için
İSTNBULDAKİLER HADİ KADIKÖYE İMZA TOPLAMAYA BİRLİK OLUP TELEVİZYONLARI TEMİZLEMEYE
GEL VATANDAŞ GEL
TEMİZ TOPLUM İÇİN TEMİZ EKRAN KAMPANYASINA GEL
SEDADAN MEHMET ALİDEN
TÖRELERDEN BERDELLERDEN
AHLAKSIZ TEKLİFLERDEN
KAYNANALARDAN GELİNLERDEN
YILDIZI PARLAMICAK STARLARDAN BIKTIYSAN
TEMİZ EKRAN KAMPANYASINA GEL
SÜPER BABAyı İKİNCİ BAHARI ÖZLEDİYSEN GEL
SABAH ŞEKERLERİNİ ÖZLEDİYSEN GEL
TEMİZ EKRAN İSTİYOSAN GEL
NE OLURSAN OL DAHA ÖNCE NE İZLEDİYSEN BOŞVER
GELİN HEP BİRLİKTE EKRANLARIMIZI TEMİZLEYELİM
BUNDAN SONRA GÜZEL ŞEYLER İZLİYELİM
temiz ekran sizlere bir imza kadar yakın bu fırsatı kaçırmayın üzülürsünüz sonra
BUNDAN SONRA GÜZEL ŞEYLER İZLİYELİM...
lütfennn forumda büyük harf kullanmayalımm.... bu bağırmak anlamına gelmektedir.
bi de alıntı yaparken kimdenalıntı yaptığımızı belirtelim.. (sööle bakiiim kime ait bu slogan???)
lütfen kurallara uyalım...
dizifilm'de moderatör taklidi yapan
muğlak
saygılar...