Tüm Versiyonu Göster : Erkekler Ağlamaz (Arşiv 19)
Ankara ekibinin üyesi Ezgi'ye (gelinimiz olduğu için değil içimden geldi)teşekkür etmek istedim..Ayarladığın görüşme ile kampanyamız yepyeni bir boyut kazancak ilgine ve desteğine çok teşekkürler..seninle gurur duyuyoum kardeşim umarım herşey istediğin gibi gider..
Not:sırtını Kızılay'a verdimmiydi bulurum değil mi??:icon_whis
bir sonraki ebru sanatının nadide ornegi "yandan kamyon çarpmış kaktüs" çalışmanı bizim evde sergilemek için sabırsızlıkla bekliyorum!!:img-hyste
seyrancım ne demek ne demek. bazı arkadaşların yanlış telefon numarası vermelerine rağmen uzun uğraşlar sonucu bağladığım iş tamamen temiz ekranın başarısı içindir.
herşey temiz ekran için
TEMİZ EKRAN KAMPANYASI İÇİN....
fonumuza katkıda bulunmak isteyen tüm destekçilere duyurulur...
ptt hesap no:5310468
dilediğiniz kadar meblağı bu hesap numarasına yatırabilirsiniz...
adımıda vermek gerekli olabilir...bu durumda bana ö.m ile yazarsanız adımı da verebilirim..ben olmazsam forumdaki diğer arkadaşlarımda gerekli bilgileri verecektir...sanırım sadece hesap no yeterli olacaktır...
HERKESTEN BU KAMPANYAYA GEREKEN DESTEĞİ VERMELERİNİ İSTİYORUZ...HERKESİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR...LÜTFEN ESİRGEMEYİNİZ..
SEVGİLER..
en geç ne zaman yatırabiliriz acaba geç kalmayım
BlackMamba
07-02-07, 18:49
Kanka zannımca dayanamayız biz bu hasrete!! Baksana ben 2 hafta görmedim sürklase oldum, pilim bitti, kendimi mutsuz hissediyom:icon_sorr Bak ne dicem kanka ablamı da alıp mı gitsek Mallorca'ya hem orası sıcak havası güzel deniz güneş kum filan dayak yemeden atlatırız hı :blink:
Ah kanka ahhh biz ne zaman bööle bişi söledik sanaaa:img-help: Kankam Ankara ayazı çarptı zannımca seni, gel yapma böyle şeyler. Bizim dizimiz dostluğu sevgiyi paylaşmayı öğretmişti bize hatırlatırımm böyle töhmet altında bırakma bizi :img-pilot Benim zaten bunca kampanyanın içinde bulunmam Murat ölmesin diyeydi unuttun mu:img-hyste
pes sizden bunu yazmam için aldığım meblağı buraya yazmıyacağım bazı arkadaşlar uçuklamasın diye!!ama madem gelecek tepkilerden çekinip inkar ettiniz,murat'ı rahat bırakacağım bundan sonra..onunla aşiret ilgilenecek artık ben eksik kalayım kankam..:good: (töreler sonuna kadar uygulansın!!:img-yes: )
Kankama gönlümden kopan not:benden sana bir hatırlatma biz o dayağı kesin yicez bizi kimse kurtaramaz artık..bir dayak yemek içinde Mallorca'ya gidilir mi,gideriz nasıl olsa deliyiz!!gidelim kanka annemide alıp gidelim hem de..:happy0064
bir de stand tarihi olarak9-19 şubat yazmıssın diye gordum 10 gun mu surecek?
seyrancım ne demek ne demek. bazı arkadaşların yanlış telefon numarası vermelerine rağmen uzun uğraşlar sonucu bağladığım iş tamamen temiz ekranın başarısı içindir.
herşey temiz ekran için
bize kimse engel olamaz hele yanlış telefon verme gibi bayatlamış numaralarla hiç engel olamazlar senin gibi zeki bir kıza..Herşey temiz ekran için biz de bu işe gönül verdik sonuna kadar beraberiz inşallahta istediğimiz sonuçları alacağız!
şimdi yazacağım tamamen kişisel bir not ailevi bir şey için sizleri rahatsız edeceğim şimdiden özür dilerim..
Anneeemmmmmm!!!canımsın seni çok seviyorum :icon_roll..
arkadaşlarım seni çok özledi(ben sizi her gün görüyor olduğum için fark etmemiştim ama bugun fark ettim ki kankam Gülşah'ın durumu hiç iyi değil..)
Kampanyanın selameti açısından bir an önce bu örgütlü delilere en azından iyi olduğunuzu belirten bir mesaj atarsanız sanırım herkese ilaç gibi gelecek..
sevgilerimle,
kızınız
kızlar annem kızarsa zorla siz yazdırdınız tamam mı??
sorularıma burdan cevap vermesenizde olur pm atabilirsiniz bakırköydeki imza tarihleri aralıksız 10 günmü sürecek
ben kurstakilerden imza topladığımda yasal olmaz gibi bir durum söz konusu olurmu
birde murat niye ölüyor aşiret töre ne anlamadım
para kampanyasını başka siteye duyurabilirmiyim
not:kardeşimin zayıfları yüzünden annem bilgisayarı kaldırdı kurunun yanında yaşta yandı yani artık nete giremiyorum arada bir komşudan birde cafeden giriyorum o yüzden bir çok şeyden bi haberim kusura bakmayın
pes sizden bunu yazmam için aldığım meblağı buraya yazmıyacağım bazı arkadaşlar uçuklamasın diye!!ama madem gelecek tepkilerden çekinip inkar ettiniz,murat'ı rahat bırakacağım bundan sonra..onunla aşiret ilgilenecek artık ben eksik kalayım kankam..:good: (töreler sonuna kadar uygulansın!!:img-yes: )
Kankama gönlümden kopan not:benden sana bir hatırlatma biz o dayağı kesin yicez biz kimse kurtaramaz artık..bir dayak yemek içinde Mallorca'ya gidilir mi,gideriz nasıl olsa deliyiz!!gidelim kanka annemide alıp gidelim hem de..:happy0064
bir de stand tarihi olarak9-19 şubat yazmıssın diye gordum 10 gun mu surecek?
aman gülşahım arkana bakmadan kaççç. seyran murat'la birlikte bizi de gömmeye kararlı. kimseye anlatamayız derdimizi. ama annen dönsün fena olacaksın seyran. bu forumda yangın çıkartmaya benzemez. aleni iftira... ancak doktor raporu getirirsen kurtarırsın... burada annen çarpsın, öbür tarafta bozulmuş bir yeminin var... bilemiyorum yani, birden acıma hisleri ile doldum, talihsiz kardeşim:sad53::sad53:
evet stand tarihi 9-19 Şubat. 'İstanbul'un bi kızlarına bi de havasına güvenmeyeceksin' derler. Ondan hareketle bu aralığı aldık. Forumun kızları ve hava hangi günlerde müsait olursa o günlerde açılacak stand.
sorularıma burdan cevap vermesenizde olur pm atabilirsiniz bakırköydeki imza tarihleri aralıksız 10 günmü sürecek
ben kurstakilerden imza topladığımda yasal olmaz gibi bir durum söz konusu olurmu
birde murat niye ölüyor aşiret töre ne anlamadım
para kampanyasını başka siteye duyurabilirmiyim
not:kardeşimin zayıfları yüzünden annem bilgisayarı kaldırdı kurunun yanında yaşta yandı yani artık nete giremiyorum arada bir komşudan birde cafeden giriyorum o yüzden bir çok şeyden bi haberim kusura bakmayın
hayır, aralıksız yapma şansımız olmayacak gibi. standa en az iki kişi gerekiyor, tabi bi de haftasonu için havanın iyi olması. Bu tarih aralığındaki en uygun günleri kullanıcaz. Bir de Carousel'in haftaiçi stand verme durumu var.
BlackMamba
07-02-07, 19:29
aman gülşahım arkana bakmadan kaççç. seyran murat'la birlikte bizi de gömmeye kararlı. kimseye anlatamayız derdimizi. ama annen dönsün fena olacaksın seyran. bu forumda yangın çıkartmaya benzemez. aleni iftira... ancak doktor raporu getirirsen kurtarırsın... burada annen çarpsın, öbür tarafta bozulmuş bir yeminin var... bilemiyorum yani, birden acıma hisleri ile doldum, talihsiz kardeşim:sad53::sad53:
evet stand tarihi 9-19 Şubat. 'İstanbul'un bi kızlarına bi de havasına güvenmeyeceksin' derler. Ondan hareketle bu aralığı aldık. Forumun kızları ve hava hangi günlerde müsait olursa o günlerde açılacak stand.
ben bildigin uzere hakemlik yapıyorum o yuzden benim yanacagımın garantisi benim ilk hakem oldugum gunlere dayanıyor coook uzun sureli garantim var:img-wink: bu diziyle de sanırım sureyi uzattım..ama bir dakika durun kaçmayın yalnız yanmak istemiyorum!!hani biz bir ekiptik??:icon_sorr
10 gun inşallah İstanbulda hava iyi olur..bende marmaristeki macım bitsin yetişmeye çalışacağım sizinle standta çalışmak istiyorum..:happy0064
Foruma son kez yazıyorum. ELVEDA arkadaşlar. Dışlak bir gurup olduğunuzu canım sandığım bazı arkadaşlarım kanıtladılar bana ve bende faturayı tüm foruma kesip gidiyorum. 2 gündür girememiştim foruma. Hastayım, yatıyorum. Bugün 7 numarayı izledim ve orda Şebnem Ablanın kuzucuklarını kucaklayışını görünce gaza gelip yatağımdan kalkıp bilgisayar başına oturdum ama oturmasaymışım keşke. Eniştemizi benimle tanıştırma sözü veren Ezgi bana bir alo dememiş ::( Kırıldım açıkçası. Üstüne az önce Şebnem Ablanın sarılışına iç çekerken böyle bir fırsatı kaçırdığımıda öğrendim. Sercan'la tanışamadım... Say say bitmez kırılma sebeplerim. Elif ve Ezgi alıcağınız olsun. Bundan sonra sadece temiz ekran gelişmelerini takip edicem. Ama küstüm gidiyorum. Son sözüm ELVEDA :sad53:
NOT: herkes elinden gelen maddi desteği versin. Hesap No: 5310468
Erkekler Ağlamaz çok güzeldi, asla unutulmayacak...
ben bildigin uzere hakemlik yapıyorum o yuzden benim yanacagımın garantisi benim ilk hakem oldugum gunlere dayanıyor coook uzun sureli garantim var:img-wink: bu diziyle de sanırım sureyi uzattım..ama bir dakika durun kaçmayın yalnız yanmak istemiyorum!!hani biz bir ekiptik??:icon_sorr
10 gun inşallah İstanbulda hava iyi olur..bende marmaristeki macım bitsin yetişmeye çalışacağım sizinle standta çalışmak istiyorum..:happy0064
vayy Seyranım Ankaranın havası cidden iyi geldi sana ....standda çalışcan demek..süpersin yahu...bakarsın bende gelirim valla belli olmaz..helal sana!!:img-pilot
burcu noliyy noliyy?naptık biz yahuu?:img-blush
vayy Seyranım Ankaranın havası cidden iyi geldi sana ....standda çalışcan demek..süpersin yahu...bakarsın bende gelirim valla belli olmaz..helal sana!!:img-pilot
burcu noliyy noliyy?naptık biz yahuu?:img-blush
elifim o ankaranın havasından değil sanırsam
bize bulaştı arkadaş. yoldan çıkardık kızı.
efendim ben size son gelişmeler hakkında bilgi vermeyi unutmuşum.
forum ahalisi size sesleniyorum
örgütlü deliler sonunda yakalandı...
ayrıntıları merak edenler için; emniyet teşkilatından gerekli izinler alındıkttan soora daha açıklayıcı bilgi verebileceğimizi sanıyoruz.
şimdilik fazla bilgi veremiiciim.
bizi en son pazartesi günü saat 18 sularında bir ekip otosunda ellerimizde kelepçelerle gören görgü tanıkları oldu. dilerseniz onları bulup konuşturun.
bizim kendimizi rezil etmeye hiiç niyetimiz yok mesela...
not: tutuklanmamızın uçan elmalarla bi ilgisi yok...
<gumus><mehmet>
07-02-07, 21:11
ben normalde bu diziyi izlememiştim ama keşke izleseydimde acı çekmemmek en iyisi galiba buraya bir haber wermek istedim bilmiyorum daha önce konuşuldumu pazar günü atv de bir yemek programında sanırım şebnem diye bir byan oyuncu sanırım erkekler ağlamazdan bahsettiler we dediki türkiyede daha önce görümemiş bir şey oldu dizifilm.com adresi temizsayfa mı temiz bişey diye bir kampanya fln dediler işte sadece hbr wermek istedim de bu dizinin bir daha werilmesini ebnde isterim böyle bir şans yokmu
Hilal'cim bu soruya cevap verirken her zaman zorlanıyorum çünkü onca sayfanın nasıl özetini yapsam diye düşünürken bi bakıyorum 3 saat geçmiş:img-hyste
Şaka bir yana; Temiz Ekran kampanyamız devam ediyor. Bakırköy'de bir imza standı açılacak Bubu'm izni aldı. (9 - 19 Şubat arası) Uygun olanları destek vermeye bekleriz! Ayrıca bu toplanan imzaların ve dökümanların çoğaltılması, kargoya verilmesi ve düzenlenmesi için maddi desteğe ihtiyacımız var! Bu yüzden de para topluyoruz aramızda. Hesap numaralarını tekrar yazacağım şimdi:)
Sevgiler
cevabin icin cok sagol gülsah'cim...
buket(viya) izni almissin..cok sevindim cok tesekkürler..:)..valla biz burdan anca maddi anlamda destek verebiliyoruz..ben burdan 20 imza toplayabildim..:icon_sorr :icon_sorr kimse imza atmak istemiyor ya..kardeslerimede rüsvetle attirdim..:icon_sorr
elyz bana ismini banka numaralarini verebilirmisin..??..anca saliya gönderebilirim..malum ögrenciyiz..:icon_sorr
buarada kac para toplandi..??
meryemce84
07-02-07, 21:53
Meryemciğim, uzak diyarlardan verdiğin destek için sağol... Temiz Ekran Kampanyası'na fiili destek vermek için son haftalar bunlar... biraz gayret...
Rica ederim canım.:img-wink:
Herşey Temiz bir Ekran için canım..:happy0064
Bubumuza destek olacak arkadaşlar aranıyor!
İstanbulda yaşayan her türlü hava koşuluna dayalıklı,her çeşit insana karşı sabırlı,azimli,tutuğunu koparan,laf atmalara karşı sakin olabilecek....(ki bu özellikler dahada artabilir :) ) gönüllü stand bekçileri aranıyor..
Müracatları dizifilm Erkekler Ağlamaz formuna yapabilirsiniz.
Bilginize..
Erkekler Ağlamaz unutulmaz bir dizi..:img-yes:
Ezgi&Sercan aramıza hoşgeldin! ve banada çok tanıdık geldin!
Ezgi&Sercan
07-02-07, 22:19
burada birbirine deliler gibi aşık; birbirinden başka hiçbişeyi düşünemeyen bir çift beni bu güne kadar hiçbir dizideki büyük aşıkların duygulandıramadığı kadar duygulandırmadı. onlardan esinlenip bu nicki aldım.
Ezgi gülcemalini esirgemesin benden... Elif seninde alacağın olsun.. Abla dedik bağrımıza bastık...
Sizlerde eğer bu kampanyaya destek olmak istiyorsanız yapmanız gereken çok kolay..
Ad ve soyad:........
Meslek:...........
Temiz Ekran Kampanyasını destekliyorum..(ya da bu konu hakkında yorumunuz,dilek,istek ve şikayetleriniz de olabilir)
Yazılı bir maili temizekran@hotmail.com adresine yollamanız.(her mailde sadece bir isim olabilir..)
adımıda vermek gerekli olabilir...bu durumda bana ö.m ile yazarsanız adımı da verebilirim..ben olmazsam forumdaki diğer arkadaşlarımda gerekli bilgileri verecektir...sanırım sadece hesap no yeterli olacaktır...
HERKESTEN BU KAMPANYAYA GEREKEN DESTEĞİ VERMELERİNİ İSTİYORUZ...HERKESİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR...LÜTFEN ESİRGEMEYİNİZ..
SEVGİLER..
:img-cool2 ya napim Sercan??ezgim önce davrandı benden söz aldı ...daha atak olacaktın ...ben napimm?:icon_whis
Gülşahhhhhhhhhh
Bubuuuuuuuuuuu
neredesiniz yaw????????????
Bu arada ezgi&sercan hoşgeldin... Bende bir yerden çıkarcam bu nicki diyodum meğer bizim çifte kumrulardan esinlenmişsin...:img-hyste
Şebnem hanım sizi çok özledikkkkkkkkkkkkkkkkk....... Uzun zamandır gelmiyorsunuz:icon_sorr yeşil hapda vermediniz bize:icon_sorr durumumuz çok vahim....:icon_sorr Biran önce gelin artık bu deliler sizi çok seviyooo ve özlüyooo...
Gülşahhhhhhhhhh
Bubuuuuuuuuuuu
neredesiniz yaw????????????
Bu arada ezgi&sercan hoşgeldin... Bende bir yerden çıkarcam bu nicki diyodum meğer bizim çifte kumrulardan esinlenmişsin...:img-hyste
Şebnem hanım sizi çok özledikkkkkkkkkkkkkkkkk....... Uzun zamandır yeşil hap vermediniz bize durumumuz çok vahim....:icon_sorr
begüşşşş asıl sen neerdesinnn ablacımmm????
çok ihmal ettin bizi.
bi araştırma yap şu ezgi&sercan kimmiş neyin nesiymiş??? bize niye takmış kafayı???
malum ailemizin küçük ajanı sensin.
şebnem hanımı gerçekten çok özledik. yine gelsin bize yeşil bon bon versin. benim deli damarım tutuyo gene
SEVGİLER..
[/COLOR]
fonumuza katkıda bulunmak isteyenler adımıda vererek hesap numarasını teyid edebilirsiniz..bu nedenle herhangi bi karışıklığa yol açmamak adına bana ö.m atarsanız ben gerekli bilgileri veririm...lütfen ö.m ile benimle irtibata geçiniz..teşekkürler...
:img-cool2 delilerden sen anlarsın...konuş onlarla...bilsen nasıl muhtacız buna....
sava sava geldin sava sava gittin....özlettinnn....yine gel...yine sava sava gel...ansızın gel...binbir güzel hikayeyle gel...:icon_sorr :img-cray:
:img-cool2 delilerden sen anlarsın...konuş onlarla...bilsen nasıl muhtacız buna....
sava sava geldin sava sava gittin....özlettinnn....yine gel...yine sava sava gel...ansızın gel...binbir güzel hikayeyle gel...:icon_sorr
Elifim acaba hep bir söylesek gelir mi????
delilerden sen anlarsın...konuş onlarla...bilsen nasıl muhtacız buna....
sava sava geldin sava sava gittin....özlettinnn....yine gel...yine sava sava gel...ansızın gel...binbir güzel hikayeyle gel...:icon_sorr
Dön gel dön gel alışamam yokluğuna....dön gel dön gel savaşamam yokluğunla... bu forum sensiz forum değil forumumu geri istiyorum... sensiz bu deliler yaşamıyor seni geri istiyoruz....:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr (biraz uyumsz oldu ama idare edin arkadaşlar)
Erkekler Ağlamaz süper bir diziydi!!!! Tüm ekibe bize izlettirdikleri 11 süper bölüm için teşekkür ediyoruzz!!!!
meryemce84
08-02-07, 01:00
Foruma son kez yazıyorum. ELVEDA arkadaşlar. Dışlak bir gurup olduğunuzu canım sandığım bazı arkadaşlarım kanıtladılar bana ve bende faturayı tüm foruma kesip gidiyorum. 2 gündür girememiştim foruma. Hastayım, yatıyorum. Bugün 7 numarayı izledim ve orda Şebnem Ablanın kuzucuklarını kucaklayışını görünce gaza gelip yatağımdan kalkıp bilgisayar başına oturdum ama oturmasaymışım keşke. Eniştemizi benimle tanıştırma sözü veren Ezgi bana bir alo dememiş ::( Kırıldım açıkçası. Üstüne az önce Şebnem Ablanın sarılışına iç çekerken böyle bir fırsatı kaçırdığımıda öğrendim. Sercan'la tanışamadım... Say say bitmez kırılma sebeplerim. Elif ve Ezgi alıcağınız olsun. Bundan sonra sadece temiz ekran gelişmelerini takip edicem. Ama küstüm gidiyorum. Son sözüm ELVEDA :sad53:
NOT: herkes elinden gelen maddi desteği versin. Hesap No: 5310468
Erkekler Ağlamaz çok güzeldi, asla unutulmayacak...
Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.
Allah aşkına forum ahalisine sesleniyorum şu dışlak lafı çok çirkin bi daha kullanmayın lütfen!Biz öyle bir forum değiliz kesinlikle..:img-yes:
Banada kimse haber vermedi bende çok kırıldım ama kimseye küsmedim.
Seyranın dediğine göre ani bir ziyaret olmuş.:icon_whis
Bi dahaki sefere inşallah dedi Seyran beni kandırdı..:img-hyste
Erkekler Ağlamaz muhteşem süper ötesi bir dizi..:happy0064
Bugün izledim bir kez daha anladım Erkekler Ağlamaz untulmaz...:img-yes:
sava sava geldin sava sava gittin....özlettinnn....yine gel...yine sava sava gel...ansızın gel...binbir güzel hikayeyle gel...
Herkese Selam,
İstanbul Bakırköy İmza Standı haberi 3. revizyon ile bugünkü mesajıma başlıyorum.
Uygunluk durumlarını göz önüne alarak dilekçedeki tarihleri 9-19 Şubat 2007 olarak değiştirdim. Böylece önümüzdeki hafta olsun diyen arkadaşlarımızın da gönlü oldu. İzin yazısını aldıktan sonra Carusel'e ileteceğim ve bize onaylarını ve de hafta içi hangi günleri ayırabileceklerini bildirecekler. Umarım bunda bir sorun çıkmaz.
Eğer gerekli onaylar yetişirse (ve asgari bir kişi daha bulabilirsem) Cuma'dan itibaren Carousel'de ya da Pazar günü Bakırköy Tren İstansyonu Girişi Mevkii (Özgürlük Meydanı'nın hemen alt kısmı) başlayacağız. Bugün Carousel'de inanılmaz bir kalabalık vardı ve herkes gözüme potansiyel imza olarak göründü. Gülşah bunun normal bir halisünasyon olduğunu söylediğinden beri daha rahatım ama.
Hertürlü onayı ve kesin gün bilgisini buradan takip edebilirsiniz.
Temiz Ekran kampanyasına destek olmak isteyen istanbullu forumdaşlarımmm.... Standa gelerek en büyük desteği vermiş olursunuz... Herkesi standa bekliyoruzzzz....
Elifim acaba hep bir söylesek gelir mi????
Dön gel dön gel alışamam yokluğuna....dön gel dön gel savaşamam yokluğunla... bu forum sensiz forum değil forumumu geri istiyorum... sensiz bu deliler yaşamıyor seni geri istiyoruz....:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr (biraz uyumsz oldu ama idare edin arkadaşlar)
Erkekler Ağlamaz süper bir diziydi!!!! Tüm ekibe bize izlettirdikleri 11 süper bölüm için teşekkür ediyoruzz!!!!
:img-cool2 Begümüm bilmem ki gelirmi?rüzgarımız yine esermi sıcacık??bize esmeyi bize sevmeyi bize esip geçmeyi anlatırmı yine?:icon_sorr
tekrar tekrar izliyorum...içim acıyo..oysa hayal etmeye yeni başlamıştım 12.bölümü...ilk sahneyi sabırsızlıkla beklerken.....artık geride kaldı...sürekli geriye bakarsak ilersini göremeyiz..başımızı ileriye çevirip kampanyamız için çalışmaya devam edeceğiz..içimizde unutulmaz sahnelerin anılarıyla...bazen de unutamadığımız replikleri dilimizde...(bu gece pek bi duygusalım...:icon_whis )burdaki herkesin ortak noktası hasretlik oldu hep....beklemek..beklemek.beklemek..sonra tam kavuştk derken kaybetmek.... anladım ki artık ,sadece inanmak yetmiyormuş...ya da tam inanmamışız belkide kimbilir?:icon_sorr
her yer yemyeşil..çiçekler,ağaçlar...kuşlar..böcekler.. ..sımsıcak bir tabiat bir doğa parçası..insan eli değmemiş..hayal edin....kendi bahçenizi düşleyin ..rengarenk....koşup sevinçle eğleniyorduk ki...buz gibi çimentodan bir duvar o yemyeşil bahçenizde...habersizce koşarken hızla tosladık o duvara...kim ,neden ,ne zaman dikti bu duvarı bizim gizli bahçemize?o duvar gerçeğin adıydı aslında..buz gibi...sert ve acımasız bir duvar...tıpkı hayat gibi..insanlar gibi....biz bir grup insan yıkmaya çalıştık o duvarı...önce başardık..ama sonra bir yenisi...biz o duvarlar dikildikçe karşımıza yine yıkarız...ne kadar çok olursak o kadar rahat abanırız o duvarlara...bazen bir çırpıda bazen defalarca yüklenmek zorunda kalsakta,yıkarız yine yıkarız...olmadı yine yıkarız...yeter ki yarınlar için umudumuz olsun...hatta umudun da adı biz oluruz ..ne dersiniz?...
kırılsada kanadımız,
asiye(deliye) çıksa adımız..
duyan duysun bilen bilsin gülüm,
böyledir bizim sevdamız.....
bundan sonra ,artık.....
TEMİZ EKRAN İÇİN....ŞİMDİYE DEK GÖRÜLMEMİŞ BÖYLESİ EŞSİZ BİR SAVAŞ İÇİN...EL ELE OLALIM,BİRLİK OLALIM...LÜTFEN DESTEKLERİNİZİ ESİRGEMEYİN...
SEVGİYLE...
My property
08-02-07, 09:30
merhaba arkadaşlar
az evvel okuduğum bir haberi sizinle paylaşmak istiyorum.
"Osman Yağmurdereli, yeni projelerinden birini atv için çekecek. Alican Yaraş'ın yazdığı "Gece" adlı diziyi Filiz Kaynak yönetecek. Antakya - İstanbul hattında geçecek töre ve aşk dizisinin başrolü için düşünülenler ise Melisa Sözen ile Serhat Tutumluer."
hot_coutre
08-02-07, 10:21
:img-cool2 Begümüm bilmem ki gelirmi?rüzgarımız yine esermi sıcacık??bize esmeyi bize sevmeyi bize esip geçmeyi anlatırmı yine?:icon_sorr
tekrar tekrar izliyorum...içim acıyo..oysa hayal etmeye yeni başlamıştım 12.bölümü...ilk sahneyi sabırsızlıkla beklerken.....artık geride kaldı...sürekli geriye bakarsak ilersini göremeyiz..başımızı ileriye çevirip kampanyamız için çalışmaya devam edeceğiz..içimizde unutulmaz sahnelerin anılarıyla...bazen de unutamadığımız replikleri dilimizde...(bu gece pek bi duygusalım...:icon_whis )burdaki herkesin ortak noktası hasretlik oldu hep....beklemek..beklemek.beklemek..sonra tam kavuştk derken kaybetmek.... anladım ki artık ,sadece inanmak yetmiyormuş...ya da tam inanmamışız belkide kimbilir?:icon_sorr
her yer yemyeşil..çiçekler,ağaçlar...kuşlar..böcekler.. ..sımsıcak bir tabiat bir doğa parçası..insan eli değmemiş..hayal edin....kendi bahçenizi düşleyin ..rengarenk....koşup sevinçle eğleniyorduk ki...buz gibi çimentodan bir duvar o yemyeşil bahçenizde...habersizce koşarken hızla tosladık o duvara...kim ,neden ,ne zaman dikti bu duvarı bizim gizli bahçemize?o duvar gerçeğin adıydı aslında..buz gibi...sert ve acımasız bir duvar...tıpkı hayat gibi..insanlar gibi....biz bir grup insan yıkmaya çalıştık o duvarı...önce başardık..ama sonra bir yenisi...biz o duvarlar dikildikçe karşımıza yine yıkarız...ne kadar çok olursak o kadar rahat abanırız o duvarlara...bazen bir çırpıda bazen defalarca yüklenmek zorunda kalsakta,yıkarız yine yıkarız...olmadı yine yıkarız...yeter ki yarınlar için umudumuz olsun...hatta umudun da adı biz oluruz ..ne dersiniz?...
kırılsada kanadımız,
asiye(deliye) çıksa adımız..
duyan duysun bilen bilsin gülüm,
böyledir bizim sevdamız.....
bundan sonra ,artık.....
TEMİZ EKRAN İÇİN....ŞİMDİYE DEK GÖRÜLMEMİŞ BÖYLESİ EŞSİZ BİR SAVAŞ İÇİN...EL ELE OLALIM,BİRLİK OLALIM...LÜTFEN DESTEKLERİNİZİ ESİRGEMEYİN...
SEVGİYLE...
Elif'im okurken boğazım düğümlendi inan! Ne güzel yazmışsın her satırının altına atarım imzamı izninle..
Çarşamba akşamları malum kanalın ayarını bile bozuyorum ben, çünkü seyretmek içimi acıtıyor:icon_sorr Nasıl da sevinmiş nasıl çiçeklenmiştik başlayabilir dendiğinde.. Hala daha inanasım gelmiyor, tamam mantığıma kabul ettirdim bittiğini ama yüreğime daha açıklamadım... Olsun varsın ben yüreğimin en derin yerine koymuşum bu eseri, bazen sızlıyo ama gülümsetiyor mutlu ediyor beni. "İlk aşk acısı" gibi bişey bu...:img-blush
Şimdiii bu dizinin bana(bize) verdiği değerlerle yola çıkma zamanı!! Hatırlarsanız "ONLAR" hiç yılmamışlardı!! Çok da önemli bir desteğimiz var arkamızda! Başta Şebnem Abla olmak üzere tüm oyuncularımız bizleri destekliyor! Hele Şebnem Abla hiç yalnız bırakmadı bizi en sancılı dönemlerimizde bile.. Ben onun elini hep yüreğimde hissediyorum sıcacık! Tam kaybetmnek üzereyken tam vazgeçecekken "hadi kalk gökyüzüne çevir gözlerini" diyor bir ses içimden, Abla'mın sesi... Üstüne üstlük harika dostlarım da var burda:img-yes: Beraber başaramayacağımız şey yok!
TEMİZ EKRAN KAMPANYASI TAM YOL İLERİİİİ!!! :img-clapp
Kanka gelirsen MSN'e mutlaka uğra, biletleri aldım. :img-pilot
Begüş'üm(1), Elif'immm ben de söliim belki daha gür çıkar sesimiz!: :img-in_lo
Delilerden sen anlarsın...konuş onlarla...bilsen nasıl muhtacız buna....
sava sava geldin sava sava gittin....özlettinnn....yine gel...yine sava sava gel...ansızın gel...binbir güzel hikayeyle gel...:img-help:
hot_coutre
08-02-07, 12:27
Ankara teammm gördüm sizi burdasınızzzzz:img-pilot
serdar ortaç
08-02-07, 12:31
arkadaşlar temiz ekran kampanyasına destek veriyosunuz değilmi??? haydi elele verelimdee ekranı bize dayatılanlarla değil bizim istediklerimizle donatalım.... bende mail attım herkes atsın lütfen bunlara ihtiyacımız var...
:happy0064 :good:
Ankara teammm gördüm sizi burdasınızzzzz:img-pilot
burdayız Gülşahım...her zamanda burda olacağız...dediğin gibi TAM YOL İLERİ!!!...Biz bu yola baş koyduk....Temiz ekran için kolları sıvadık....bize inanan ,destek olan herkesi bize katılmaya davet ediyoruz......daha da güçlenmek için....sesimizi daha da gür duyurabilmek için....
haydi!!!
TEMİZ BİR TOPLUM İÇİN ...TERTEMİZ EKRANLAR YARATALIM....UMUT BİZİZ..BİZE KATILIN...
bu iş için bir miktar maddi desteğede ihtiyacımız var..bunun için bir fon oluşturduk..ptt hesabı açtırdık...sizde gönlünüzce bir miktarı fonumuza destek olmak için yatırabilirsiniz...
herhangi bir ptt şubesine giderek
hesap no:5310468 nolu hesaba dilediğinizce destek olabilirsiniz...bana ö.m ile ulaşabilirsiniz....ya da eft ile de destek olabilirsiniz.....bunun için de muğlak arkadaşımızla irtibata geçmeniz yeterli olacaktır...
sevgiyle..
:img-cool2 Gülşahım bence de beraber başaramayacağımız bir iş yok....yeterki savaşalım..yılmayalım...herkesin desteğine ihtiyacımız var..Şebnem ablamız eminim burda bizimle...göremesekte,o burda....bizi ve yaptıklarımızı izliyor...yapacaklarımızı da merakla bekliyor...gerçekten ne kadar deli gözü kara olduğumuzu göstermenin yeridir...asla vazgeçmediğimizi göstermenin yeridir....hep beraber!!anca beraber kanca beraber!!!!!!:happy0064
hot_coutre
08-02-07, 13:39
muğlak tafarından gönderildi
arkadaşlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar
fon'umuza banka havalesi yoluyla destek olmak isteyenler....
ben postaneye kadar yorumalam diyenler....
ben de elimi cebime atıp görülmemiş bir eylem olan temiz ekran'a mali destek sağlamak istiyrum diyenler.......
hala şansınız var...
bankada havale yapmak istiyorsanız amacınıza bir özel mesaj kadar yakınsınız.
ayrıntılar azzz soonraaa!!!!!! değil...
hemen şimdi...
bi özel mesaj atın, size bütün bilgileri göndereyim.
size sadece havale yapmak kalsınnn
Alıntı:
elyz tafarından gönderildi
yookkkk,ben bankayla filan uğraşamam diyenleeerrrr!!
ben ptt ile bu işi hallederim diyenleeerrrr!!
bana da bir özel mesaj kadar yakınsınııızzzz!!!!
haydi gel geelll,sende gell!!
bu ülkede de duyarlı insanlar vaaarr!!
biliyorum ordasınızzzz!!!
o halde ne bekliyorsunuuuzzz???
gelin katılın bizeee,verelim hep el eleee...
fonumuz daha da büyüsüüünn,
millet temiz ekran neymiş görsün!!!
Alıntı:
BİRAZ ÖNE TAŞIYALIM YİNE :img-pilot
Arkadaşlar toplanılan imzaların, dökümanların çoğaltılması, kargoya verilmesi ve düzenlenmesi için maddi desteğe ihtiyacımız var! Yapılan tüm harcamaların belgelerini burada yayınlayacağıma kendi adıma söz veriyorum! Kimsenin aklında bir soru işareti kalsın istemem Yaklaşık 400 YTL'ye ihtiyacımız var bu tamamen kaba bir hesap... Bu işin altından da hep beraber kalkacağımıza inancım tamdır!!
Kankaaa nerdesin yaaa:icon_sorr Zaten ablam yok bi de sen gelmiosun:img-help: Kanka napacaz şu panayır işini, valla söz ağzımızdan çıktı bu işi öyle ya da böyle yapmamız lazım reca edecem işlerini bitirince İstanbul'a doğru bi uzan sen:img-wink:
Elifimmm bu arada İstanbullara kadar geldin görüşemedik bu sefer bizim için gelmeni dört gözle bekliyoruz haberin olsun evin odan hazır bilesin:good:
BİRAZ ÖNE TAŞIYALIM YİNE :img-pilot
Arkadaşlar toplanılan imzaların, dökümanların çoğaltılması, kargoya verilmesi ve düzenlenmesi için maddi desteğe ihtiyacımız var! Yapılan tüm harcamaların belgelerini burada yayınlayacağıma kendi adıma söz veriyorum! Kimsenin aklında bir soru işareti kalsın istemem Yaklaşık 400 YTL'ye ihtiyacımız var bu tamamen kaba bir hesap... Bu işin altından da hep beraber kalkacağımıza inancım tamdır!!
Kankaaa nerdesin yaaa:icon_sorr Zaten ablam yok bi de sen gelmiosun:img-help: Kanka napacaz şu panayır işini, valla söz ağzımızdan çıktı bu işi öyle ya da böyle yapmamız lazım reca edecem işlerini bitirince İstanbul'a doğru bi uzan sen:img-wink:
Elifimmm bu arada İstanbullara kadar geldin görüşemedik bu sefer bizim için gelmeni dört gözle bekliyoruz haberin olsun evin odan hazır bilesin:good:
:img-cool2 Gülşahımm geldimmi yerleşirim iyicene bilesin..İstanbul'a geldim doyamadım...bişeyde anlamadım ,sizinle dahi görüşemeden dönmek zorunda kaldım...yine gelecem inşallah....madem bi evim e bide odam var..alaaahh kim tutar beni??:img-pilot Sağolasın Gülşahım düşünmen yeter.....
Bu arada ben bugün Seyranımla Ezgimlede buluşamadım...gitmem gereken bir yer vardı iptal edememdim..Ancak maalesef bu seferde hastalıktan çıkamadım dışarı...ateşim çıktı sabah çok fenaydım...şimdi biraz iyi gibiyim gribim çok fena ...sıkıldım çok..foruma girip çıkıyom ama pek sessiziz yine....:icon_sorr
DUYARLI İNSANLAR DA VAR BU MEMLEKETTE BİLİYORUUUMM....
BİLİYORUM ORDASINIZZZZ..!!!!!!
O HALDE NE DURUYORSUNUZ?
GELİN KATILIN BİZEEE..
VERELİM HEP EL ELEEEE...
BÜYÜYELİM HER GEÇEN GÜNNN.....
MİLLET KAMPANYA NEYMİŞ GÖRSÜNNNN!!!:img-in_lo :img-pilot
erkekler ağlamazın bölümlerini nerden indirebilirim acaba?
acaba bu forumu takip eden bildiğiniz bursalı birileri var mı belki burdada stand kurulabilir yardım eden olursa?
şimdi sırası değil biliyorum ama acaba dizideki müzikleri nerede bulabilirmi???
dün yine ağlayarak i,zledim hep izlemek istiyorum çok güzel her sahnesi(özellikle murat-zaynep sahneler)tekrar başlasa ne güzel olur böyle kaliteli bir yapım hala başlar diye umuyt ediyorum neyse kampamya bana çok uzakta ben antalyadayım nasıl yardımım olabilir...
hot_coutre
08-02-07, 14:21
:img-cool2 Gülşahımm geldimmi yerleşirim iyicene bilesin..İstanbul'a geldim doyamadım...bişeyde anlamadım ,sizinle dahi görüşemeden dönmek zorunda kaldım...yine gelecem inşallah....madem bi evim e bide odam var..alaaahh kim tutar beni??:img-pilot Sağolasın Gülşahım düşünmen yeter.....
Bu arada ben bugün Seyranımla Ezgimlede buluşamadım...gitmem gereken bir yer vardı iptal edememdim..Ancak maalesef bu seferde hastalıktan çıkamadım dışarı...ateşim çıktı sabah çok fenaydım...şimdi biraz iyi gibiyim gribim çok fena ...sıkıldım çok..foruma girip çıkıyom ama pek sessiziz yine....:icon_sorr
DUYARLI İNSANLAR DA VAR BU MEMLEKETTE BİLİYORUUUMM....
BİLİYORUM ORDASINIZZZZ..!!!!!!
O HALDE NE DURUYORSUNUZ?
GELİN KATILIN BİZEEE..
VERELİM HEP EL ELEEEE...
BÜYÜYELİM HER GEÇEN GÜNNN.....
MİLLET KAMPANYA NEYMİŞ GÖRSÜNNNN!!!:img-in_lo
Elifim istediğin kadar kalabilirsin ayıp ettin :img-pilot Valla İstanbula gelmenden biz de bişi anlayamadık yapacak çok şey vardı halbuki.. Ben zeni Ortaköye götürcektim sonra istiklal caddesine götürcektim paso gezecektik anlicaan:img-wink: Sen iyisi mi Ezgimi de al gel kankam da gelcek zate İstanbul kazan biz kepçe oluruz ve hatta Abla'mı, Emine Abla'yı ve Demet'i de alır kızkulesine gideriz, nasılım?:img-pilot
Hii Elifim sen de mi hastalandın yaa:icon_sorr Forumumuza nazar değdi, kurşun döktürmeyi talep ediyorum:img-help: Aman kendine dikkat et Elifim yapabileceğimiz bişi olursa da söle emi icabında Ankara burdan altı üstü 2 saat :good:
Devrem seni de görüyorum aşağıda ama zannımca Ezgi olmayınca tadın olmuyo hiç sesin çıkmıyo:icon_whis
DUYARLI İNSANDIR BİZİM MİLLETİMİZ!! EMİNİM ÇOK KATKI OLACAK BU KAMPANYAYA..
GELECEK NESİLLER İÇİN DEĞERLERİMİZİN DAHA FAZLA AYAK ALTINA ALINMAMASI İÇİN GÖNÜL RAHATLIĞIYLA TV İZLEYEBİLMEK İÇİN HAYDİ ARKADAŞLAR TEMİZ EKRAN KAMPANYASINA!!!:happy0064
hot_coutre
08-02-07, 14:29
şimdi sırası değil biliyorum ama acaba dizideki müzikleri nerede bulabilirmi???
dün yine ağlayarak i,zledim hep izlemek istiyorum çok güzel her sahnesi(özellikle murat-zaynep sahneler)tekrar başlasa ne güzel olur böyle kaliteli bir yapım hala başlar diye umuyt ediyorum neyse kampamya bana çok uzakta ben antalyadayım nasıl yardımım olabilir...
Dizi müzikleri için yardımcı olamayacağım sanırım özür dilerim:img-blush Biz de çok istiyorduk başlamasını ama kısmet değilmiş... Şimdi Temiz Ekran kampanyamıza odaklandık. Yardım teklifiniz için öncelikle teşekkür ederiz. Şöyle yardımcı olabilirsiniz:
* temizekran@hotmail.com adresine "temiz ekran kampanyasını destekliyorum" yazıp isim-soyad, yaş ve meslek ekleyip gönderebilir hatta çevrenizdekileri de bu adrese mail atmaları için yönlendirebilirsiniz.
* Eğer çevreniz genişse eş dost akraba ve arkadaşlarınızdan, başına "Temiz Ekran Kampanyasını destekliyorum" diye yazdığınız bir beyaz A4 kağıda isim yaş meslek ve imzalarını alabilir sonra bunları bize gönderebilirsiniz. Bana öm ile ulaşabilirsiniz bu konuda size adres verebilirim. Ancak dışarda imza toplamak için yasal izin alınmalı bu yüzden aman ha gezerek imza toplamaya kalkışmayın, size bir zarar gelsin istemeyiz.
* Bir de bu kampanyadan toplanan imza ve dökümanları kopyalamak, düzenlemek ve yerlerine kargo yapabilmek için biraz maddi desteğe ihtiyacımız var verilen hesap numaralarına gücünüzün yettiğince bir miktar yatırabilirsiniz:img-blush Hesap numaralarını 1 sayfa geride bulabilrsiniz ya da bu konuda elyz veya muğlak arkadaşlarımıza öm yoluyla ulaşabilirsiniz.
Şimdilik bu kadar benden desteğiniz için şimdiden teşekkürler:good:
Sevgiler
Gülşah
Elifim istediğin kadar kalabilirsin ayıp ettin :img-pilot Valla İstanbula gelmenden biz de bişi anlayamadık yapacak çok şey vardı halbuki.. Ben zeni Ortaköye götürcektim sonra istiklal caddesine götürcektim paso gezecektik anlicaan:img-wink: Sen iyisi mi Ezgimi de al gel kankam da gelcek zate İstanbul kazan biz kepçe oluruz ve hatta Abla'mı, Emine Abla'yı ve Demet'i de alır kızkulesine gideriz, nasılım?:img-pilot
Hii Elifim sen de mi hastalandın yaa:icon_sorr Forumumuza nazar değdi, kurşun döktürmeyi talep ediyorum:img-help: Aman kendine dikkat et Elifim yapabileceğimiz bişi olursa da söle emi icabında Ankara burdan altı üstü 2 saat :good:
Devrem seni de görüyorum aşağıda ama zannımca Ezgi olmayınca tadın olmuyo hiç sesin çıkmıyo:icon_whis
GELECEK NESİLLER İÇİN DEĞERLERİMİZİN DAHA FAZLA AYAK ALTINA ALINMAMASI İÇİN GÖNÜL RAHATLIĞIYLA TV İZLEYEBİLMEK İÇİN HAYDİ ARKADAŞLAR TEMİZ EKRAN KAMPANYASINA!!!:happy0064
Baksana devrem Ezgimi alıp İstanbul'a götürmekten bahsediyorsun.. Moralimi sıfırladın... Zaten 10 gündür göremiyorum... Elif ablamda fotoğraflarını vermedi... Ayrılık, hasretlik anlayacağın... Efkarlandım valla...
Kankan da seni bıraktı devrem.. Gelicek gelip tekrar gidecek falan...
Sizlerde eğer bu kampanyaya destek olmak istiyorsanız yapmanız gereken çok kolay..
Temiz Ekran Kampanyasını destekliyorum..(ya da bu konu hakkında yorumunuz,dilek,istek ve şikayetleriniz de olabilir)
Yazılı bir maili temizekran@hotmail.com adresine yollamanız.(her mailde sadece bir isim olabilir..)
hot_coutre
08-02-07, 14:33
acaba bu forumu takip eden bildiğiniz bursalı birileri var mı belki burdada stand kurulabilir yardım eden olursa?
ındis bildiğim bir Bursa'lı arkadaş yok malesef.. Ama bu konudaki yardım teklifiniz ve desteğiniz için teşekkürler kimbilir belki de birileri duyar sizi bir stand da Bursa'da açılır:happy0064
İmza standı kuramasanız bile aşağıdaki biçimlerde bize yardımcı olabilirsiniz:good:
* temizekran@hotmail.com adresine "temiz ekran kampanyasını destekliyorum" yazıp isim-soyad, yaş ve meslek ekleyip gönderebilir hatta çevrenizdekileri de bu adrese mail atmaları için yönlendirebilirsiniz.
* Eğer çevreniz genişse eş dost akraba ve arkadaşlarınızdan, başına "Temiz Ekran Kampanyasını destekliyorum" diye yazdığınız bir beyaz A4 kağıda isim yaş meslek ve imzalarını alabilir sonra bunları bize gönderebilirsiniz. Bana öm ile ulaşabilirsiniz bu konuda size adres verebilirim. Ancak dışarda imza toplamak için yasal izin alınmalı bu yüzden aman ha gezerek imza toplamaya kalkışmayın, size bir zarar gelsin istemeyiz.
* Bir de bu kampanyadan toplanan imza ve dökümanları kopyalamak, düzenlemek ve yerlerine kargo yapabilmek için biraz maddi desteğe ihtiyacımız var verilen hesap numaralarına gücünüzün yettiğince bir miktar yatırabilirsiniz Hesap numaralarını 1 sayfa geride bulabilrsiniz ya da bu konuda elyz veya muğlak arkadaşlarımıza öm yoluyla ulaşabilirsiniz.
Sevgiler
Gülşah
hot_coutre
08-02-07, 14:54
Baksana devrem Ezgimi alıp İstanbul'a götürmekten bahsediyorsun.. Moralimi sıfırladın... Zaten 10 gündür göremiyorum... Elif ablamda fotoğraflarını vermedi... Ayrılık, hasretlik anlayacağın... Efkarlandım valla...
Devrem çaktırmasana ben sana haber vercem gelecekleri zamanı böölece sen Ezgi'ler gelmeden evvel buraya gelmiş olacaksın vee sürpriiizzzzzzzz :img-pilot Üzülme devrem kaşıkçı elması hazır, alıcaz kızı:good: gelinimize tüm elmaslar feda:)
Devrem bak kankan seni bıraktı deme içim çok acıyo:icon_sorr Kankam beni asla bırakmaz ben biliyom:img-in_lo
TEMİZ EKRAN KAMPANYASI TAM YOL İLERİİİİİ!!!!:happy0064
Haydi arkadaşlar televizyon ülkemizin en revaçta olan eğlence aracı! Çocuklarımızın bizlerin beyinlerini köreltmelerine izin vermeyelim! Hep beraber çalışırsak bu düzen değişir!!
GELECEK NESİLLER İÇİN DEĞERLERİMİZİN DAHA FAZLA AYAK ALTINA ALINMAMASI İÇİN GÖNÜL RAHATLIĞIYLA TV İZLEYEBİLMEK İÇİN HAYDİ ARKADAŞLAR TEMİZ EKRAN KAMPANYASINA!!!
:img-cool2 valla ne güzel olur..Ezgimle geliriz biz kesiiinnn!!havalar bi garip ya ondan hastalandım..istanbuldan geldiğim günden beri vardı aslında ,önlm almadım inat ettim ilaç almıcam diye..sonra durum böyle işte..yuttuk antibiyotiği mecbur....neyse geçer bu....sağolasın Gülşahım.... Temiz ekran için yaptığın çağrıya bayıldım.....""GELECEK NESİLLER İÇİN DEĞERLERİMİZİN DAHA FAZLA AYAK ALTINA ALINMAMASI İÇİN GÖNÜL RAHATLIĞIYLA TV İZLEYEBİLMEK İÇİN HAYDİ ARKADAŞLAR TEMİZ EKRAN KAMPANYASINA!!!""...süper!!!herkesi duyarlı olmaya davet ediyoruz.......haydiiii!!!!:happy0064 :happy0064
:img-cool2 yahu Sercan sizin sevdanız dağları taşları deler....İstanbul dediğin nedir?hatta ne duruyosun orda..atla gel Ankaraya....hasretliğe dayanamam ben...seven kalplere de dayanamam....en büyük desteçinim ben...Ama bi söz verdim ondan dönemiyom...resimler çok değildi zaten...hiç üzülme...:img-yes:
Mail yoluylada kampanyamıza destek olabilirsiniz....haydi!!!
mail yolladım ama geri dönüşü nasıl oldu bilmiyorum.bide sivil toplum örgütlerinden destek alınıcaktıya o noğuldu öyle bişey olsa daha ciddiye alınır mailler. bu arada bi bursalı arkadAş buldum ben :happy0064 ama biraz uzağız galiba eğer imza toplamaya kalkarsak milletten prosüdür için gene rahatsız ederim sizi:img-wink: erkekler ağlamaz bölümleri nerden indiriliyodu acaba yardımcı olabilecek varmı?
:img-cool2 yahu Sercan sizin sevdanız dağları taşları deler....İstanbul dediğin nedir?hatta ne duruyosun orda..atla gel Ankaraya....hasretliğe dayanamam ben...seven kalplere de dayanamam....en büyük desteçinim ben...Ama bi söz verdim ondan dönemiyom...resimler çok değildi zaten...hiç üzülme...:img-yes:
Mail yoluylada kampanyamıza destek olabilirsiniz....haydi!!!
Desteğin için sağolasın ablacım.. Resimleri alamadım ama yerine başka iki şey istedim yapacak Ezgi...:love01:
Efem aramızda engeller var.. ama zamanla aşacağız.. Şimdilik yaşadığımız hasret sevdamızı büyütüyor..:img-cray:
Devrem sende kızma hemen.. terketmese bile uzunca bir süre ayrı kalacaksınız... Hem ben üzgünüm.. Üstüme gelmeyin.. EZGİ GELSİN!!!:img-cray:
* Bir de bu kampanyadan toplanan imza ve dökümanları kopyalamak, düzenlemek ve yerlerine kargo yapabilmek için biraz maddi desteğe ihtiyacımız var verilen hesap numaralarına gücünüzün yettiğince bir miktar yatırabilirsiniz Hesap numaralarını 1 sayfa geride bulabilrsiniz ya da bu konuda elyz veya muğlak arkadaşlarımıza öm yoluyla ulaşabilirsiniz.
hot_coutre
08-02-07, 16:33
Kampanyamıza destek vermek istiyor ama "Ne yapabilirim? diye mi düşünüyorsunuz??? İşte cevaplar aşağıda:happy0064
GELECEK NESİLLER İÇİN...
DEĞERLERİMİZİN DAHA FAZLA AYAK ALTINA ALINMAMASI İÇİN...
GÖNÜL RAHATLIĞIYLA TV İZLEYEBİLMEK İÇİN..
HAYDİ ARKADAŞLAR TEMİZ EKRAN KAMPANYASINA!!!
Demek öyle devrem.. Demek kankam beni bıraktı.. Sen beni üzdün ya ben yapacağımı bilirim sen duurrr:icon_whis Kankam gelecek elbet onunla da düşünecez bi yol amaaa artık kaşıkçı elmasını rüyanda görürsün:img-pilot Artık bu durumda Ezgi napar bilmem.. Eh İstanbula da gelcekler Elifimle bilemiyorum yani:icon_whis
Bu arada mevki atlamışım ben yahu oyuncu olmuşum:img-pilot
Demek öyle devrem.. Demek kankam beni bıraktı.. Sen beni üzdün ya ben yapacağımı bilirim sen duurrr:icon_whis Kankam gelecek elbet onunla da düşünecez bi yol amaaa artık kaşıkçı elmasını rüyanda görürsün:img-pilot Artık bu durumda Ezgi napar bilmem.. Eh İstanbula da gelcekler Elifimle bilemiyorum yani:icon_whis
Bu arada mevki atlamışım ben yahu oyuncu olmuşum:img-pilot
Devrem:blink: Tamam ettik bir çocukluk... Hemen kızma demiştim halbuki... Kaşıkçı elmasını olmazsa nasıl ikna ederim Ezomun ailesini... Sevenleri ayırma... Gerçi Ezgi'yi kutu gibi bir ev, bir tria yüzük ve bir de beyaz bir ingiliz atıyla kaçmaya ikna etmiştim ama ailesinin de rızasını almak önemli... Etme devrem...:img-pilot
Reklamlar...
Alıntı:
ben de elimi cebime atıp görülmemiş bir eylem olan temiz ekran'a mali destek sağlamak istiyrum diyenler.......
hala şansınız var...
hemen şimdi...
Alıntı:
Alıntı:
hot_coutre
08-02-07, 16:56
Devrem:blink: Tamam ettik bir çocukluk... Hemen kızma demiştim halbuki... Kaşıkçı elmasını olmazsa nasıl ikna ederim Ezomun ailesini... Sevenleri ayırma... Gerçi Ezgi'yi kutu gibi bir ev, bir tria yüzük ve bir de beyaz bir ingiliz atıyla kaçmaya ikna etmiştim ama ailesinin de rızasını almak önemli... Etme devrem...:img-pilot
Reklamlar...
Devrem bunu bi düşünmem lazım bilemiyorum, kankamla da konuşmam lazım bu durumu :icon_whis Gerçi sevenler ayrılmasın istiyorum tabi ama ne yapsam bilmemki.. :bilmim Ne de olsa devremsin eh Ezgi'mi de severim şimdi onu da üzmek istemem.. Neyse tamam unuttum bu konuyu, kaşıkçı elmasını müsait bi zamanda gel al benden:img-pilot
MEMEDALİ'DEN SEDA'DAN NİHAT'TAN HÜLYA'DAN İLLALLAH DİYENLEERRR...
MAGAZİN ARASI ANAHABER SEYRETMEK İSTEMEYENLER...
GERÇEK SANATÇILARDAN HABER ALAMADIĞIMIZ TUHAF KÜLTÜR PROGRAMLARINDAN BUNALANLAR...
İKİ LAFI BİRARAYA GETİREMEYEN LAUBALİ SUNUCULARDAN SIKILANLAR..
MEDYA MAYMUNLARININ EKRANDA KOL GEZMESİNE DAYANAMAYAN TELEVİZYON ONLARIN OYUN BAHÇESİ DEĞİLDİR DİYENLER...
DURMAYIN KAMPANYAMIZA SİZ DE DESTEK VERİN!!!:happy0064
GELECEK NESİLLER İÇİN...
BlackMamba
08-02-07, 17:52
kankaaaammmm bırakırmıyım ben seni hiç..biz artık bir ekibiz unutma..
bugun annem ve gelinimiz Ezgi ile Ankara'da bir iki yere gittik Kızılay'da ve Sincan'da cok yogunduk..Ezgi'ye 110 kişilik bir imza verdi bizim Ankara'daki bir gonullumuz..(Eve geri donus yolunda olan Ezgi'ye de supriz olacak şimdi)annemle otururken Ankaralı bir antrenor arkadasım aradı ve en az 600 kişilik bir imza toplamıs onu teslim almak uzere yola cıkıyoruz..Ankara gezimiz cok olumlu gecti darısı diger arkadaslarımızın basına...
şimdilik benden haberler bu kadar annemle sizlere Ankara'dan selamlar iletiyoruz..:good:
Az önce haberlerde izledim..rtük başkanı konuşuyordu...şikayetler artmış...şiddet içeren yayınlar ve magazin ağırlıklı haberlerden millet sıkılmış ve şikayetler yağıyomuş....artık reyting uğruna bunlara izin vermeyeceğiz dedi rtük başkanı....(görecez!!)bizim kampanya başlayalı bu tip haberlere çok rastlar oldum....bir an önce bu işi halledelim..elimizi çabuk tutalım...
haydi herkesi bu kampanyaya destek olmaya davet ediyoruz....
temiz toplum temiz ekranlarla gerçekleşecek...
:img-cool2 meryemim yapma...düşündüğün gibi değil...valla...
Bu gece de pek tatsız burası...
kendim 1000. mesaja varmam zor ama bari bu konunun 1000. mesajını atayım...
EZGİ GELSİN!!!:img-cray:
Sigara sağlığa zararlıdır...
İnşallah elif kampanyamız,tepkimiz bir yerlere ulaşmıştır ve ulaşmaya devam eder...
Böyle birşeyi duymakbize moral olsun.. Sadece belli bir grup olmamalı bu tepkiyi veren... Geniş kitlelere yayılan bir hareket olduğunu görmek güzel...
Bu gece de pek tatsız burası...
kendim 1000. mesaja varmam zor ama bari bu konunun 1000. mesajını atayım...
EZGİ GELSİN!!!:img-cray:
Sigara sağlığa zararlıdır...
İnşallah elif kampanyamız,tepkimiz bir yerlere ulaşmıştır ve ulaşmaya devam eder...
Böyle birşeyi duymakbize moral olsun.. Sadece belli bir grup olmamalı bu tepkiyi veren... Geniş kitlelere yayılan bir hareket olduğunu görmek güzel...
Ulaşacak Sercan benim umudum var....daha da ses getirecek....bu günlerde bu tip haberler almak bizim için oldukça olumlu bi gelişme...zira tepkimize olumlu geri dönüşler olcağının sinyali bunlar...hele bi fonumuz kalkınsın biraz....durum nasıl yarın bakacağım ...hayırlısı....
:img-cool2 seyranııımm yarın derneğe geliyom bendeeee....:img-pilot
BlackMamba
08-02-07, 22:25
Az önce haberlerde izledim..rtük başkanı konuşuyordu...şikayetler artmış...şiddet içeren yayınlar ve magazin ağırlıklı haberlerden millet sıkılmış ve şikayetler yağıyomuş....artık reyting uğruna bunlara izin vermeyeceğiz dedi rtük başkanı....(görecez!!)bizim kampanya başlayalı bu tip haberlere çok rastlar oldum....bir an önce bu işi halledelim..elimizi çabuk tutalım...
haydi herkesi bu kampanyaya destek olmaya davet ediyoruz....
temiz toplum temiz ekranlarla gerçekleşecek...
:img-cool2 meryemim yapma...düşündüğün gibi değil...valla...
elifim,ankarada mahsur kaldım ben ya..izmirimi, havasını, sıcak boyozunu..vs herseyini ozledim:icon_sorr
kankamı arıyorum zannımca kankam beni terk etti!!
Kankam gelsin!!!
cok onemli bir yer bagladım az once isteklerin gerceklesecek elifim..merak etmiyorum ben cunku sen bu işin en onemli parcalarınan birisi oldun:good:
hot_coutre
08-02-07, 22:45
merhaba arkadaşlar
az evvel okuduğum bir haberi sizinle paylaşmak istiyorum.
"Osman Yağmurdereli, yeni projelerinden birini atv için çekecek. Alican Yaraş'ın yazdığı "Gece" adlı diziyi Filiz Kaynak yönetecek. Antakya - İstanbul hattında geçecek töre ve aşk dizisinin başrolü için düşünülenler ise Melisa Sözen ile Serhat Tutumluer."
Bu haberi nasıl olmuşsa atlamışız galiba... Aslı var mı bilmem ama medyaya kadar sızmışsa doğruluk payı vardır diye düşünüyorum.
Eğer doğruysa "Serhat Bey'in yeşil gözleri" uğruna yapılmış kampanyalar işe yaramış demektir:icon_whis (anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az:img-pilot )
"Erkekler Ağlamaz" için gecelerini gündüzlerine katan arkadaşlarım belki hafif bir hayal kırıklığı yaşayabilirler ama üzülmeyin biz sevdiğimize sahip çıktık onu korumak için her şeyimizi ortaya koyduk içimiz rahat olsun:good: Ne yapalım devir "töre dizisi" devri.....
HAYDİ ŞİMDİ TEMİZ EKRAN KAMPANYAMIZDA TAM YOL İLERİİİİİİİİİİİ:happy0064
hot_coutre
08-02-07, 22:48
elifim,ankarada mahsur kaldım ben ya..izmirimi, havasını, sıcak boyozunu..vs herseyini ozledim:icon_sorr
kankamı arıyorum zannımca kankam beni terk etti!!
Kankam gelsin!!!
cok onemli bir yer bagladım az once isteklerin gerceklesecek elifim..merak etmiyorum ben cunku sen bu işin en onemli parcalarınan birisi oldun:good:
KANKAAMMMMMMMMMMMMMM:img-clapp
kankam kaldın mı ankaralarda:icon_sorr kankam sen deniz olmayan yerlerde rahat edemezsin gel burayaaa:happy0064
Kanımca ben asla seni bırakamamm kankaaaaa:img-pilot
Kankam geldiimmmmmmmmmmm, yettimmmmmm merak etmeeeee:good:
Kanka zannımca sen süper işler yapıyosun helal olsun sanaaaaa:img-clapp
Kankam İstanbul'a gelsinnn!!!!
Selam Arkadaşlar,
Bugün nihayet izin belgemizi aldım. Carousel'e stand başvurumuzu bıraktım. Pazar günü havanını iyi olması bekleniyor, bir terslik olmazsa bu Pazar standı kuracağız. Haftaiçi günleri Carousel netleşince söyleyebileceğim.
Bu arada konuyu ilettiğim bir öğretmen arkadaşım çocukların yazdığı yazıları ve resimleri getirdi. Birkaç şiir var ki buradan yazmam lazım size... işte ilki;
ANLADIK HATAMIZI...
İşte geldik bugüne,
Teknoloji ilerledi.
Taki televizyon çıkana kadar,
Çıktı çıkacağı kadar.
Kötü yollara savrulduk,
Psikolojim bozuldu.
Serseri olana kadar,
Hapislerde çürüdük.
Anladık hatamızı,
Teknolojiyi kötüye kullandık.
Elimizdekini kötüye kullanmayalım,
Haydi bunları yenelim!!!
A.E., 3. Sınıf öğrencisi
Selam Arkadaşlar,
Bugün nihayet izin belgemizi aldım. Carousel'e stand başvurumuzu bıraktım. Pazar günü havanını iyi olması bekleniyor, bir terslik olmazsa bu Pazar standı kuracağız. Haftaiçi günleri Carousel netleşince söyleyebileceğim.
Bu arada konuyu ilettiğim bir öğretmen arkadaşım çocukların yazdığı yazıları ve resimleri getirdi. Birkaç şiir var ki buradan yazmam lazım size... işte ilki;
ANLADIK HATAMIZI...
İşte geldik bugüne,
Teknoloji ilerledi.
Çıktı çıkacağı kadar.
Kötü yollara savrulduk,
Psikolojim bozuldu.
Serseri olana kadar,
Hapislerde çürüdük.
Anladık hatamızı,
Haydi bunları yenelim!!!
A.E., 3. Sınıf öğrencisi
Bubu sağolasın bizimle paylaştığın için....şiir her şeyi anlatmış resmen...9-10 yaşlarında bir küçük yürek dökmüş içini ...
""haydi bunları yenelim!!!""Allah aşkına bu çağrıya cevap verilmezmi?
herkes anlamalı hatasını!!!!
Şiir İki... bu beni çok şaşırttı, açıkcası alıntı olabilir mi diye bile düşündüm... ama yazmış işte çocuk...
TELEVİZYON'DAKİ REKLAMCI AMCA...
İlk önce,
Kumbaralar gösterip
Para biriktirmeyi
Öğütlüyorsun.
Sonra da
Bu sakızı çiğne,
Şu çikolatayı ye,
Bu gazozu iç,
Şu oyuncağı al,
Bu dondurmayı ye,
Diyorsun.
Hem para biriktirmemi,
Hem de söylediklerini
Tüketmemi istiyorsun.
İyi örnek olman gerekirken
Kötü örnek oluyorsun.
E.A., 3. sınıf öğrencisi
hot_coutre
08-02-07, 23:21
Selam Arkadaşlar,
ANLADIK HATAMIZI...
İşte geldik bugüne,
Teknoloji ilerledi.
Çıktı çıkacağı kadar.
Kötü yollara savrulduk,
Psikolojim bozuldu.
Serseri olana kadar,
Hapislerde çürüdük.
Anladık hatamızı,
Haydi bunları yenelim!!!
A.E., 3. Sınıf öğrencisi
Bubu'm öncelikle hoşgeldin:love05: ve bu güzel şiiri paylaştığın için binlerce teşekkür :img-clapp
Umarım 9 yaşındaki bir çocuğun anladığını biz yetişkinler de anlarız da bişeyler yapabiliriz:img-pilot Helal bunu yazan minicik ellere helal o minicik bedendeki kocaman yüreğe:happy0064
KANKAAMMMMMMMMMMMMMM:img-clapp
kankam kaldın mı ankaralarda:icon_sorr kankam sen deniz olmayan yerlerde rahat edemezsin gel burayaaa:happy0064
Kanımca ben asla seni bırakamamm kankaaaaa:img-pilot
Kankam geldiimmmmmmmmmmm, yettimmmmmm merak etmeeeee:good:
Kanka zannımca sen süper işler yapıyosun helal olsun sanaaaaa:img-clapp
Kankam İstanbul'a gelsinnn!!!!
Gülşahım ya niye öle diyon,bizimde denizimiz var..hem resmini bile çektik kanıt olsun size diye...bu uğurda donuyoduk hem...
Seyran süper işler başarıyor evvet...:good:
herkes Ankaraya gelsin...:img-pilot Gülşahım sende gel!!
Seyran Ankarada kalsın!!:img-pilotvermiyoz Seyran bizimdir!!
Ezgi&Sercan
08-02-07, 23:48
Bu haberi nasıl olmuşsa atlamışız galiba... Aslı var mı bilmem ama medyaya kadar sızmışsa doğruluk payı vardır diye düşünüyorum.
Eğer doğruysa "Serhat Bey'in yeşil gözleri" uğruna yapılmış kampanyalar işe yaramış demektir:icon_whis (anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az:img-pilot )
"Erkekler Ağlamaz" için gecelerini gündüzlerine katan arkadaşlarım belki hafif bir hayal kırıklığı yaşayabilirler ama üzülmeyin biz sevdiğimize sahip çıktık onu korumak için her şeyimizi ortaya koyduk içimiz rahat olsun:good: Ne yapalım devir "töre dizisi" devri.....
gülşahcım şahsen bende pek de küçük olmayan bir hayal kırıklığı sözkonusu ama bi yandan da alıştım diyorum. yani medyada tutunabilen dizilerin pek çoğu kültürel değerlerimizn yozlaşmış örneklerini bünyesinde barındırıyor. daha önce yazdığım yazılardan birinde bu konuya bayaa bi değinmiştim . ilk işim birazdan o yazıyı bulup öne taşımak olcak (yaw ben yeni üye değil miyim)
siz beni ciddiye almayın. ben aradasırada bööle şizofreni yaşıyorum kendi içimde...
SERCAN GELSİN:)
bu haber ekleneli bikaç gün oldu aslında gözünüzden kaçmış demek ki..detaylar serhat tutumluer başlığında :img-wink: ben pek ihtimal vermiyorum bu konuya ...şimdilik!!!!
hot_coutre
09-02-07, 00:10
Flaş Flaş Flaş:img-pilot
Türkiye uyanıyor kanımca!!! :happy0064
Bu akşam malum diziyi -hani şu kendine hayrı yok gibi görünen ufak tefek adamın Türkiyeyi kurtardığı ve ortalığı kana buladığı dizi evet evet k.v.:img-pilot - yayınlandığı saatte bir grup protesto etmiş Show tv önünde!!! Bu diziyi görmek istemediklerini ve kaldırılmasını istemişler!!!
TEMİZ EKRANNNN TAM YOL İLERİİİİİ :img-clapp
Bu akşam malum diziyi -hani şu kendine hayrı yok gibi görünen ufak tefek adamın Türkiyeyi kurtardığı ve ortalığı kana buladığı dizi evet evet k.v.:img-pilot - yayınlandığı saatte bir grup protesto etmiş Show tv önünde!!! Bu diziyi görmek istemediklerini ve kaldırılmasını istemişler!!!
günde yüzlerce şikayet yağıyormuş rtüğe....protestoda yapılmış.!!.
Türkiyem uyan!!aç gözünü...artık sesini çıkaran bir toplum olmaya başlıyoruz...helal!!
Mesut Yar'ın bizim ilanımız üzerine yazdığı yazısı geldi aklıma:""artık tv karşısında hiç bir şey eskisi gibi olmayacak" ....
hadi yaaa..valla bulsam tek tek öpücem hepsini. inşallah çekmiştir televizyonlar filan da izlemeyenler de dikkate alınır artık..reyting uğruna ölmüş bi diziyi hortlattılar pes yani ne diyim...
Gelen şikayetler üzerine RTÜK kadın programlarına kısıtlama getirince kadın izleyiceler kendini hobi ve el işleri programlarına verdi.
RTÜK'ün, yoğun şikayetler üzerine TV kanallarının gündüz kuşaklarında yayınlanan kadınlara yönelik programlara kısıtlamalar getirmesinin ardından, örgü ve el işi yapan kadın sayısında artış yaşandığı bildirildi. Bursa Tuhafiyeciler ve Benzerleri Odası Başkanı Nedim Özbalaban, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bazı TV programlarına RTÜK tarafından getirilen
kısıtlamalar nedeniyle kadınların kendilerine yeni hobiler edinmeye başladığını söyledi.
Gündüz kuşağında yer alan programlar yüzünden ekran başından ayrılmayan kadınların son aylarda televizyon seyretmek yerine özellikle örgü, dantel ve
tahta süsleme gibi işlere merak sardığını dile getiren Özbalaban, ''Bu durum, örgü ve diğer el sanatları malzemeleri satan tuhafiyecilerin yüzünü güldürmeye
başladı'' dedi. Özbalaban, el sanatlarına yönelik ürünler satan tuhafiyicilerin işlerinde
hissedilir kıpırdanma olduğunu dile getirerek, şöyle konuştu: ''Son dönemde orlon ve yün ipin yanı sıra örgü şişi satışlarında ciddi artış
oldu. Bu da piyasaya bir canlılık getirdi. Bazı TV kanallarının hobi ve el sanatları programları yapmaya başlamasıyla el sanatlarına ve örgüye ilgi iyice
artmaya başladı. Bu programları yapanlara esnaf adına teşekkür ediyoruz.''
burdan çıkarılacak sonuç şu: izleyicinin dikkatini eğitici faydalı şeylere çekmenin yollarıda varmış...izleyici bunu istiyor bahanesi tarih olacak artık..
protesto filan güzel ama yarın bakın reytingler tavan yapmıştır kesin yine :icon_evil öyle bi kitlesi var ki sahalara sıkı bi dönüş yapmış olucak görürsünüz..tabi reyting de kanalı kamçılayacak aaa ne iyi ettik de yine başlattık diyecekler falan filan...biz bir diziyi korka korka kaç bölüm sürer diye izleyelim onlar biten bi işi başlatıp iyice engel koysunlar yeni dizilerin önüne..çok adilmiş valla... bu arada rtük bazı isimleri yasakladı ama malum program bu sefer de murat taşdemir gibi birinin reytingine ihtiyacı olduğu(!!!) kanaatine vardı..resim aynı..sadece rengi değişiyor o kadar...
GENÇLER, DİZİ KAHRAMANLARINI KENDİLERİNE MODEL SEÇİYOR
08.02.2007 11:12
Lise öğrencisi gençlerin önemli bölümünün televizyon bağımlısı olduğu, dizileri de modelleme davranışı içinde olduğu bildirildi.
Mersin Üniversitesi (MEÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yaşar Erjem, yaptığı açıklamada, televizyon dizilerindeki karakterlerin gençleri etkileme düzeyini belirlemek amacıyla, araştırma görevlisi Dr. Mustafa Çağlayandereli ile birlikte yüzde 58'si erkek, bin 20 lise öğrenci arasında araştırma yaptıklarını söyledi.
Günümüz toplumlarını etkileyen en önemli güçlerden birinin medya olduğunu belirten Erjem, sosyolojik açıdan medyanın, dinleyici ve izleyici üzerinde, zihinsel, tutumsal ve davranışsal etkiler yarattığını ifade etti.
GENÇLERİN DİZİ TERCİHİ
Gençlerin, televizyon dizilerindeki kahramanları örnek almaları, davranış, düşünce ve biçim olarak bu kahramanlara benzemeye çalışmalarının dikkati çekici olduğunu belirten Erjem, bu konuda Türk televizyonlarında oldukça popüler olan ”Deli Yürek, Yılan Hikayesi ve Kurtlar Vadisi” gibi bazı dizilerin özellikle gençler tarafından daha fazla izlendiğine işaret etti.
Erjem, yaptıkları araştırmada, lise öğrencisi gençlerin yüzde 5'inin çok sık, yüzde 15'inin sık, 53'ünün orta düzeyde televizyon bağımlısı olduğunu, yüzde 27'sinin de az düzeyde televizyon izlediklerinin ortaya çıktığını kaydetti.
MODELLEME
Erjem, her 3 gençten ikisinin, toplumla ilgili bazı sorunları yansıtmalarının yanı sıra, heyecan, aksiyon, macera, sürükleyicilik, eğlendirme gibi bütün kalıpları izleyicilere sunan televizyon dizilerinden en az birini modelleme davranışında olduğunu belirlediklerini de bildirdi.
Televizyon dizilerinin özellikle gençleri, suç ve şiddete yönlendirme özelliği bulunduğuna işaret eden Erjem, “diziler, sorun çözme veya yaşam mücadelesinde silahı etkili bir araç olarak göstermesi açısından olumsuz etki yaratıyor” dedi.
Modellemenin, sosyal öğrenme kuramı içerisinde yer alan önemli bir öğrenme ilkesini oluşturduğunu vurgulayan Erjem, şunları söyledi:
“Sosyal öğrenme kuramına göre, konuşmada, cinsiyet rolleri, giyim, yeme, içme ve başka birçok konuda, örnek kişi ve davranışlar taklit edilir. Medya ve özellikle televizyon bağlamında modelleme, televizyon programlarında, özellikle dizi ve filmlerde başrol oyuncusu gibi önemli rolleri oynayan kişilik ve karakterlerin, izleyiciler tarafından örnek alınması, o modele uygun davranış ve tutumların sergilenmesi ve modele benzeme çabası olarak tanımlanabilir. Çocuk ve gençlerin, sosyalleşmenin kritik evrelerinde bulunması, bu konuda televizyonun etkisini daha da artırmaktadır. Yapılan araştırmalara göre, televizyon, gençlerin sigara içme davranışını edinmelerinde, cinsellik konumunda olumlu veya olumsuz bilgilenmelerinde, suç ve şiddete yönelmelerinde etkili oluyor.”
RTÜK başkanı Akman cıvık haberlerden şikayetçi!! Peki RTÜK ne yapacak?
RTÜK Başkanı Akman, son dönemde olumsuz haberlerin olumlu haberlere oranla haber bültenlerinde fazlaca yer aldığına dikkat çekerek, bunun da halkın demoralize olmasına sebep olduğunu söyledi. Haber olan konuların önemli olduğu kadar haber içeriklerinin de önemli olduğunu belirten Zahid Akman, "Zaman zaman reyting kaygısı ile sanal,güncel olmayan, cıvık haberler yayınlanıyor. Kanalların reyting kaygısını elbette anlıyoruz. Ama haberde amaç kamuya hizmet etmek ise, bu gerekçe kabul edilemez" dedi. Zamanla yarışan habercilerin doğruya ulaşma yolunda sarfettikleri çabayı takdir ettiklerinin altını çizen Başkan Akman, habercilerin demokratikleşmeye olan katkılarının inkar edilemeyeceğini söyledi.
Amaçlarının yayıncıların önünü kesmek değil, önünü açmak olduğunu kaydeden Akman sözlerini şöyle sürdürdü:
" Geleceğe umutla bakmamızı sağlayan, doğru, halkın değerlerini ve etik kuralları göz önünde bulundurarak yayıncılık yapan habercilerin her zaman arkasındayız. Fakat bazı yayın kuruluşları sırf reyting kaygısı ile kuralları ihlal edebiliyor. Biz bu kurumlar için gerekeni yapacağız. Fakat bu sorumluluğu yasakla değil kanal yöneticileri ve haber sorumluları ile görüş veriş alışverişinde bulunarak yapmak istiyoruz. Bu şekilde daha verimli sonuçlar alınır"
Akman sözlerini, yaptıkları araştırmalar neticesinde halkın haber yayınlarından son derece rahatsızlık duyduğunu vurgulayarak tamamladı.
:img-cool2 abarttım mı ne?:img-in_lo daha yok..bu kaddar valla...haber sayfası yaptım forumu..:img-blush
sigara sağlığa zararlıdır..öyle diyolar.....:img-cool2
İyi geceler herkese....uzun zamandır forumdan iyi geceler dilememiştim.....bye görüşmek üzere.....
:img-cool2 dip not:su almak için kalkarsam bi uğrarım dicem ama kadrolu nöbetçimiz begümümüz yok...Gülşahla Begüm sabahlara kadar cirit atarlardı burda...bende yakalardım onları...misketleride bende kaldı...Şebnem ablamız da üstümüzü örterdi...hey gidi hey...
:icon_sorr
nihayet derdimizi anlayan birileri çıkmış..ama rtük de yetersiz kalıyor bence.kökten çözümler değil geçici çözümler buluyorlar bu konuda.alınan karaların verilen cezaların yaptırımları yok. deseler ki şu şu şu tür programların yapıldığı, yayınlandığı kanallara şöyle bir ceza verilicek o zaman etkili olur ancak.şu an ki çözümler yeterli değil. ceza diye belgesel konulan bir ülkedeyiz!!! aynı programlar farklı insanların özel hayatı üstünden yapıyorlar bu sefer de ne anladık ki daha...madem durumun farkındalar daha sağlam adımlar atılmalı bu konuda..program olsun haber olsun daha somut çözümler bekliyoruz duyun sesimizi!!!!!
temiz bir ekran'da neler görmek istiyoruz biraz da ona bakalım istiyorum ben. yani istemediğimiz şeyler açık ortada. ama acaba neler olmalı???
benim fikrime göre şu adımlar izlenerek başlanabilir:
öncelikle gerçekçi anketler yapılmalı...
halk ne istiyor; neyi izliyor; neyi sevmiyor... bunun gibi anketler. böylelikle artık kirliliğinin ve içinde dönen binbir türlü dolapların ayuka çıktığı rating sisteminden dolaylı olarak kurtulunacağına inanıyorum.
fakat kanalların para politikaları dahilinde; topluma birşyler vermeden sürekli alma eğilimleri var olmaya devam ettiği sürece malesef böyle bir yaklaşımın benimsenmesi içinde bulunduğumuz küresel dünya'nın koşulları göz önünde bulundurulduğunda daha da ütopik gelecektir.
ana haber bültenlerinin boyalı yüzünü denetleme altına alacak bir mekanizma geliştirilmesini şiddetle istiyorum.
her biri alanında başarıl ve idealistı gazeteci ve televizyoncuların oluşturduğu bir üst kurulun denetimine girecek anahaber bültenlerinin, artık birer magazin programı olmadıklarının farkına varmalarını; varamıyorlarsa da bu üst kurul tarafından vardırılmalarını istiyorum... bir ülkenin içinde bulunduğu durumu yansıtan ana haber bültenlerinin rating kaygısı taşıyor olması o ülkenin insanının nelerle ilgileniyor olduğunu tüm dünyaya açık aık gösterdiğ için toplum olarak zaaflarımızın bu şekilde teşhir edilmesini istemiyorum...
gündüz kuşağında eğitici programlar istiyorum.
onun ötesinde her kanala günde bir saat belgesel yayınlama sorunluluğu getirilmesini istiyorum(bir belgesel manyağı olarak evimde 300'e yakın belgesel olmasına rağmen hala doymak bilmeyen hevesimin dütrüsüdür.. size bencilce gelebilir)
kanalların tekrar denetimden geçirilerek her kanala bir karakter verilmesini, aynı amaca yönelik büyük kanalların yanında onlara alternatif kültür-sanat kanalları-belgesel kanalları, vb. karakteristik özellik taşıyan yeni kanalları görmek istiyorum...
şimdilik bu kadar yeni fikirlerle tekrar döneceğimden hiç şüpheniz olmasın...
dün gece k.v.törer dizisini izledim kim ne derse desin daha önce izlememiştim fakat öylesine takıldım ve gördünkü abartıldığı gibi değil erkekler ağlamazdan sonra izlediğim ve fana olmamış dediğin dizi bundan sonra izlermiyim izlemezmiyim bilmiyorum fakat bizler temiz ekran dedikçe ne ana haber bültenleri nede diziler berbat bir töredir gidiyor töre dedikleri imsanların kendi istek ve arzularına gem vuramaması ve ondan sonra kolay olan kadın ve cocukların onların cezasını çekmesi artık bu tür dizilerde insanı boğuyor insanları eğitici güzel örnek olabilecek şeyler olmalı reyting uğruna saçmalıkları izlemek bir yerde insana ızdırap veriyor en güzeli belgesel izlemek töre,bir küs bir barışık evlilik ve aşk hikayeleri insanı bayıyo oysa iletişim o kadar geliştiki insanlara insanca birşeyler sunulabilir.ben kişisel olarak töre,şiddet,yapmacık aşk oyunları olan programlara bakmıyorum ve cocuğumada baktırmıyorum sonra bize ne oluyor demiyorum kendi ve aile terbiyem bozulmasın buda küçük bir önlem.son olarak serhat beyi kaliteli projelerde görmek istiyorum mesela erkekler ağlamaz çoook güzeldi fakat allah rahmet eylesin başımız sağolsun.
hot_coutre
09-02-07, 10:37
MEMEDALİ'DEN SEDA'DAN NİHAT'TAN HÜLYA'DAN İLLALLAH DİYENLEERRR...
GERÇEK SANATÇILARDAN HABER ALAMADIĞIMIZ TUHAF KÜLTÜR PROGRAMLARINDAN BUNALANLAR...
MEDYA MAYMUNLARININ EKRANDA KOL GEZMESİNE DAYANAMAYAN TELEVİZYON ONLARIN OYUN BAHÇESİ DEĞİLDİR DİYENLER...
DURMAYIN KAMPANYAMIZA SİZ DE DESTEK VERİN!!!
GELECEK NESİLLER İÇİN...
hot_coutre
09-02-07, 10:43
hala şansınız var...
hemen şimdi...
Alıntı:
TEMİZ EKRAN KAMPANYASI İÇİN....fonumuza katkıda bulunmak isteyen tüm destekçilere duyurulur...
BİRAZ ÖNE TAŞIYALIM
Arkadaşlar toplanılan imzaların, dökümanların çoğaltılması, kargoya verilmesi ve düzenlenmesi için maddi desteğe ihtiyacımız var! Yapılan tüm harcamaların belgelerini burada yayınlanacağına kendi adıma söz veriyorum! Kimsenin aklında bir soru işareti kalsın istemem:good: Yaklaşık 400 YTL'ye ihtiyacımız var bu tamamen kaba bir hesap... Bu işin altından da hep beraber kalkacağımıza inancım tamdır!!
"Kampanyaya katılmak istiyorum ancak ne yapacağımı bilmiyorum" diyorsanız işte size önerilerimiz:img-wink:
* Bir de bu kampanyadan toplanan imza ve dökümanları kopyalamak, düzenlemek ve yerlerine kargo yapabilmek için biraz maddi desteğe ihtiyacımız var verilen hesap numaralarına gücünüzün yettiğince bir miktar yatırabilirsiniz:img-blush Hesap numaralarını yukarıda bulabilrsiniz ya da bu konuda elyz veya muğlak arkadaşlarımıza öm yoluyla ulaşabilirsiniz.
TEMİZ EKRAN TAM YOL İLERİİİİİİİ :img-clapp
KANKAM GELSİN!! Ankara'larda bırakamam kankamı mümkün değil! Denizi olan memlekette mutlu olur benim kankam! Kankamsız olmaz bırakın kankamı yaaa:icon_sorr Kankaaa beni unutma bak kanımca senin aklını çelebilirler sakın buna müsade etme :img-cray: Kankaaa Abla'm (yani annen) ve ben seni bekliyorus hemencik gel emi:img-help:
ya yok ben hayal görüyorum sanırım şimdi biz Serhat Gelsin diye debelenirken bunumu demek istedik ama yanlış yere geldi sanırım ya da ben yanlış görüyorum sanırım evet öyledir mutlaka:img-pilot
atv bizim kampanyayı yanlış anladı sanırım "Erkekler Ağlamaz" için geri gelmesi için uğraştık biz ya hepimiz kendimizi yanlış anlattık sanırım arkadaşlar ilginç gerçekten:icon_whis
ben size demedimmi o senaryo başka bi dizi için olabilir kandırılıyo arkadaşlar diye beni kimse kaale almadı o zaman neymiş demekki benim sözümü dinlicekmişsiniz öğrendiniz artık dimii:img-pilot hayırlı olsun Serhat Bey'e diğerlerinden farklı olduğunu nasıl anlatıcaklar merak ediyorum ya da farklı olucak mı acaba bide o var off yaa ooffff.... :icon_sorr
Şiir İki... bu beni çok şaşırttı, açıkcası alıntı olabilir mi diye bile düşündüm... ama yazmış işte çocuk...
TELEVİZYON'DAKİ REKLAMCI AMCA...
İlk önce,
Kumbaralar gösterip
Para biriktirmeyi
Öğütlüyorsun.
Sonra da
Bu sakızı çiğne,
Şu çikolatayı ye,
Bu gazozu iç,
Şu oyuncağı al,
Bu dondurmayı ye,
Diyorsun.
Hem para biriktirmemi,
Hem de söylediklerini
Tüketmemi istiyorsun.
İyi örnek olman gerekirken
Kötü örnek oluyorsun.
E.A., 3. sınıf öğrencisi
bubumm helal olsun sana valla bu çocuklar bizim söylemek istediklerimizi söylüyolar açık açık hemde inş. fikirleri değişmez arkamızdan gelen nesil gerçekten çok akıllı bu çok sevindirici:img-yes:
]MEMEDALİ'DEN SEDA'DAN NİHAT'TAN HÜLYA'DAN İLLALLAH DİYENLEERRR...
DURMAYIN KAMPANYAMIZA SİZ DE DESTEK VERİN!!!
GELECEK NESİLLER İÇİN...
hot_coutre
09-02-07, 13:21
ya yok ben hayal görüyorum sanırım şimdi biz Serhat Gelsin diye debelenirken bunumu demek istedik ama yanlış yere geldi sanırım ya da ben yanlış görüyorum sanırım evet öyledir mutlaka:img-pilot
atv bizim kampanyayı yanlış anladı sanırım "Erkekler Ağlamaz" için geri gelmesi için uğraştık biz ya hepimiz kendimizi yanlış anlattık sanırım arkadaşlar ilginç gerçekten:icon_whis
ben size demedimmi o senaryo başka bi dizi için olabilir kandırılıyo arkadaşlar diye beni kimse kaale almadı o zaman neymiş demekki benim sözümü dinlicekmişsiniz öğrendiniz artık dimii:img-pilot hayırlı olsun Serhat Bey'e diğerlerinden farklı olduğunu nasıl anlatıcaklar merak ediyorum ya da farklı olucak mı acaba bide o var off yaa ooffff.... :icon_sorr
bubumm helal olsun sana valla bu çocuklar bizim söylemek istediklerimizi söylüyolar açık açık hemde inş. fikirleri değişmez arkamızdan gelen nesil gerçekten çok akıllı bu çok sevindirici:img-yes:
Begüşümmmm :love05: hoşgeldiinnn çok özlemişim seni bennnn :love01:
Begüş'üm farklı olabilecekler mi sence? Bence hayli zor!! Yığınla töre dizisi tonlarca ağa var zaten ekranda, bu hikayelerin neresine gelecek bu dizi merak ediyorum -aslında etmiyorum, ucundan bile bakmam çünkü-... Umarım birileri çıkıp bu haber yanlış der yoksa ben feci hayal kırıkliği yaşayacağım!! Yani topluma güya mesaj vermek için çekilen ancak bana göre tamamen ticari amaçlar güden bu tür dizilerin hiçbir hükmü yok bence.. Bu noktada şahsıma gelecek onlarca eleştirinin riskini göze alıyorum ama ben bildiğimi inandığımı söylemekten geri durmayacağım!!! 5. bölümü göremez diyorum veee kendimi sivri oklara hedef gösteriyorum:img-pilot (Çok da umrumdaydı:icon_whis )
Lütfen biri çıkıp Erkekler Ağlamaz gibi bir efsane böyle bir sebebe kurban edilmemiştir desin!!!
KANKAM GELSİN!!! O OLMAYINCA OLMUYOR! GEL KANKAM YAAA UNUTTUN MU BENİ YAD ELLERDEEEE:img-cray:
Bİ DE ABLA'M GELSİN ARTIK NOLURRR:icon_sorr ABLAAA NERDESİNN??:img-cray:
Begüşümmmm :love05: hoşgeldiinnn çok özlemişim seni bennnn :love01:
Begüş'üm farklı olabilecekler mi sence? Bence hayli zor!! Yığınla töre dizisi tonlarca ağa var zaten ekranda, bu hikayelerin neresine gelecek bu dizi merak ediyorum -aslında etmiyorum, ucundan bile bakmam çünkü-... Umarım birileri çıkıp bu haber yanlış der yoksa ben feci hayal kırıkliği yaşayacağım!! Yani topluma güya mesaj vermek için çekilen ancak bana göre tamamen ticari amaçlar güden bu tür dizilerin hiçbir hükmü yok bence.. Bu noktada şahsıma gelecek onlarca eleştirinin riskini göze alıyorum ama ben bildiğimi inandığımı söylemekten geri durmayacağım!!! 5. bölümü göremez diyorum veee kendimi sivri oklara hedef gösteriyorum:img-pilot (Çok da umrumdaydı ) Lütfen biri çıkıp Erkekler Ağlamaz gibi bir efsane böyle bir sebebe kurban edilmemiştir desin!!!
KANKAM GELSİN!!! O OLMAYINCA OLMUYOR! GEL KANKAM YAAA UNUTTUN MU BENİ YAD ELLERDEEEE
Bİ DE ABLA'M GELSİN ARTIK NOLURRR:icon_sorr ABLAAA NERDESİNN??:img-cray:
canımm gülşahımm bende çok ösledimm seniii :love05: :img-in_lo pek hoşbulmadım malesef ama...
zaten farklı olmıycanı bildiğim için öyle söledim canım keşke olsada biz utansak ama dediğin gibi sadece ticari amaçlı yapılan dizilerden biri daha ekranlara gelicek ben yinede şahsını çok sevdiğimi hep söyledim sölerimde ama izlemeyi gerçekten düşünmüyorum oyunlarını izlemeyi tercih ederim oyunculuğu mükemmel çünkü eleştiri yapmak haddim degil bu konuda :good:
bende en fazla 5 bölüm diyorum bende zaten sanada söledim gülşahmm 5 i geçerse gene konuşalım ben hep burdayım .. ;)
ŞEBNEM ABLAA GEL ARTIKK YAAA GEELLL :img-cray: NERDDESSİNN ÇOK ÖZLEDDİMM SENİİİİ :icon_sorr
haber kesinmiş gibi bi hisse kapıldım sizi okuyunca böyle durun yaw daha bişey belli değil kesin..bence hemen başlamaz yeni bi diziye baksanıza yapımcı bile hala toplantılar sürüyor diyor..ben çok ihtimal vermemekle beraber bekliyorum bakalım doğru mu değil mi.. zaten oyuncular arasında düşünülüyor diyordu haberde kabul etti oynayacak demiyor ki :img-wink:
hot_coutre
09-02-07, 15:05
haber kesinmiş gibi bi hisse kapıldım sizi okuyunca böyle durun yaw daha bişey belli değil kesin..bence hemen başlamaz yeni bi diziye baksanıza yapımcı bile hala toplantılar sürüyor diyor..ben çok ihtimal vermemekle beraber bekliyorum bakalım doğru mu değil mi.. zaten oyuncular arasında düşünülüyor diyordu haberde kabul etti oynayacak demiyor ki :img-wink:
Biz de varsayımlara göre bir cevap yazdık zaten İnci'cim:) Bu ekranlar bir töre dizisi daha kaldırır mı bilmem diye yorum yaptım aslında o kadar:) Zira konular birbirlerine öyle yakınki hepsi birbirinin tekrarı olmaktan kurtulamıyor ya da değişik konusu olsun diye abuk subuk bişiler çıkıyor:img-pilot
Ayrıca ben o toplantılara hiç inanmadım hala da inanmıyorum açıkçası... Bu kadar uzun süren toplantı olur mu ki:icon_whis Yani AB görüşmeleri bile bu kadar uzun sürmüyor zannımca biraz atlatılıyoruz:) Neyse ben Abla'mın yazdığının doğruluğunu kabul ettim ve zor da olsa bunu kabullendim şimdi ileri bakma zamanı ahlamak vahlamak bir işe yaramaz demek sadece seyirci isteği yetmiyormuş napalım kader utansın:img-blush
TEMİZ EKRANNNN TAM YOL İLERİİİİİ:img-clapp:
ABLA YA YATAKLARA DÜŞECEĞİZ HASRETLİĞİNDEN NERELERDESİN:icon_sorr GEL ABLACIM NOLURRR:img-cray:
KANKAM DA GELSİN!!!:img-help:
son olarak bi töre dizisine şanlıurfa galiba emin değilim ama tepki göstermiş..bizde böyle şeyler yok abartılıyor diye..yani sırf tutsun diye töre uyduruyorlar artık ne hale geldi sektör:img-hyste
temiz Ekran Kampanyasi Tüm Hiziyla Devam Ediyor....
Ptt Hesap No:5310468
Lütfen Ihmal Etmeyin.....desteklerinizi Bekliyoruz.......
hala şansınız var...
hemen şimdi...
Alıntı:
TEMİZ EKRAN KAMPANYASI İÇİN....fonumuza katkıda bulunmak isteyen tüm destekçilere duyurulur...
belli olmaz keşke sürpriz bir haber gelse de sevinsek
ama hot coutre un verdiği haber de çok güzel halk uyanıyor KV aleyhinde sloganlar atılmış
bakalım reytingleri ne olacak herkes izlememiştir umarım ilk gün meraktan hayır isteyen izlesin de izlemiyoruz çok kötü çok zararlı diye yorum yapmasınlar
izliyorlar işte
Herkese Merhaba,
Artık stand demekten bayıldım ama yazmak zorundayım.
Carousel sağ olsun onayı verdi. Önümüzdeki hafta içi ve hatta mümkün olursa haftasonu bize stand yeri ayırıyorlar. Şimdi sıra bizde; standda en az iki kişi bulunması gerekiyor. Özellikle hafta içi destek verebilecek arkadaşlar lütfen hangi günler, ne kadar süre ile bulunabileceklerini hemen bildirsin. Ona göre bir planlama yapalım. Hergün açamayabiliriz ama oradayken de verimli olalım.
Bu arada bir değişiklik olmadığı taktirde Pazar günü Bakırköy Tren istasyonu çıkışında olacağız. Gülşah, Begüm, Ebru sizi geliyor kabul ediyorum...
belli olmaz keşke sürpriz bir haber gelse de sevinsek
ama hot coutre un verdiği haber de çok güzel halk uyanıyor KV aleyhinde sloganlar atılmış
bakalım reytingleri ne olacak herkes izlememiştir umarım ilk gün meraktan hayır isteyen izlesin de izlemiyoruz çok kötü çok zararlı diye yorum yapmasınlar
izliyorlar işte
öyle bir iki sloganla düzen değişseydi hayat çok kolay olurdu:img-yes: :img-yes:
işte dünün reytingleri:
A/B
1 KURTLAR VADISI TEROR [NET] SHOW 19,00 44,60
2 ORUMCEK ADAM 2 (Y.S) [NET] KAND 9,90 24,40
3 DOKTORLAR [NET] SHOW 8,30 21,30
4 YALANCI YARIM [NET] STAR 6,80 17,40
5 HIRSIZ-POLIS [NET] KAND 5,90 15,50
GENEL
1 KURTLAR VADISI TEROR [NET] SHOW 22,40 48,30
2 ORUMCEK ADAM 2 (Y.S) [NET] KAND 10,80 23,70
3 DOKTORLAR [NET] SHOW 10,70 24,20
4 YALANCI YARIM [NET] STAR 8,00 18,10
5 KAYBOLAN YILLAR [NET] STAR 6,80 14,60
beklediğim bir sonuçtu şaşırmadım... ne de olsa memleketi kurtarıyorlar kolay mı hiç :img-polic bakın terör nasıl şak diye biticek..:icon_whis
hot_coutre
09-02-07, 16:37
Herkese Merhaba,
Carousel sağ olsun onayı verdi. Önümüzdeki hafta içi ve hatta mümkün olursa haftasonu bize stand yeri ayırıyorlar. Şimdi sıra bizde; standda en az iki kişi bulunması gerekiyor. Özellikle hafta içi destek verebilecek arkadaşlar lütfen hangi günler, ne kadar süre ile bulunabileceklerini hemen bildirsin. Ona göre bir planlama yapalım. Hergün açamayabiliriz ama oradayken de verimli olalım.
Bu arada bir değişiklik olmadığı taktirde Pazar günü Bakırköy Tren istasyonu çıkışında olacağız. Gülşah, Begüm, Ebru sizi geliyor kabul ediyorum...
Bubummm gelmişşşşş:love05:
Helal be bubummm valla kopardın Carouselden izni :img-clapp
Bubucum beni kesin sayabilirsin, kanbersiz düğün olar mı:img-pilot Bubu'm umarım manevi destekten ötesini görürüz :icon_whis
canımm gülşahımm bende çok ösledimm seniii :love05: :img-in_lo pek hoşbulmadım malesef ama...
....
ŞEBNEM ABLAA GEL ARTIKK YAAA GEELLL :img-cray: NERDDESSİNN ÇOK ÖZLEDDİMM SENİİİİ :icon_sorr
gerçekten gelin artık Şebnem Hanım, ben iyice 'görev adamı' oldum, halimden siz anlarsınız:img-yes: :img-yes:
aileden forumdaşları görüyorsunuz, konuşuyorsunuz, alıyoruz haberlerinizi. ya biz??? gözden ırak olan gönülden de ırak mıdır? gerçekten.:icon_sorr hem gidip de dönememek kadar dönüp de görememek de var:sad53::sad53:
(tek yol duygu sömürüsü kalmıştı, kusura bakmayın:img-blush )
sevgilerimle...
Şebnem Hanım
gelinnnnnnnnnnnn artık
çok özledik sizi!!!!!!
arkadaşlar engin alkan 14 ocakta daha yeni gördüm dizi yeniden başlıyor diye bi açıklama yapmış bununla ilgili bilgisi olan beni aydınlatırsa sevinirim
arkadaşlar engin alkan 14 ocakta daha yeni gördüm dizi yeniden başlıyor diye bi açıklama yapmış bununla ilgili bilgisi olan beni aydınlatırsa sevinirim
nerde yapılmış bu açıklama acaba?? benim bi bilgim yok olan buyursun..
BlackMamba
09-02-07, 18:29
kankaaaaaaaaaa!!
Ankara'da esir gunlerim devam ediyor!bugun kacmaya fena halde istekliydim ama az once aldıgım kesin emirle birlikte bu gecede kaldım denizi,boyozu ve kumrusu olmayan Ankara'da!!
Not:Kanka nevale işi tamam gelince gidecegiz eyleme..:good: (anladın sen anladın!!)
Temiz Ekran Kampanaya yazısını az önce Taekwondo Federasyonuna ilettim..Marmariste imza toplamama izin verdiler!!:happy0064
İnşallah beklediğim gibi olur iyi haberleride buradan sizlerle paylaşırız..
FORUM SAKİNLERİNE NOT:Arkadaşlar Şebnem Hanım İstanbul'da çekimlerde cok yogun bir tempoda çalışıyor..Benimle Ankara'da olması gibi bir durum söz konusu değil(işini gucunu bırakıp benimle niye ankaraya gelsin hayali bir olay oldugu cok acık ama bunun için gonul koyan arkadaslar olmus..(Sincan yazmamın sebebide Meryem arkadasımızın Sincan'da yaşadığını bilememdi..meryem oraya kadar gelip seni gormeden gitmeyiz herhalde uzulme sen!!)
bu haberden haberi olan yok mu gerçekten başka aklıma takıldı şimdi...kafam karıştı yine...
bu haberden haberi olan yok mu gerçekten başka aklıma takıldı şimdi...kafam karıştı yine...
böyle bir haber çıkmıştı doğru..bir tv programında söylemişti....bakınız -mış'lı geçmiş zaman kullanıyorum....çünkü geçmişte kaldı...artık durumlar değişti bildiğiniz üzere....yani o haberde artık aslını kaybetmiş oluyor....kısaca geçersiz bir haber günümüz için...üzgünüm...
Eyyyy misafir görünüpte aslında üye olanlar,
saklanmayın boşuna girin şu foruma...
elif hadi yakalım forumu bu gece... foruma eskiden sık sık giren ama artık girmiyomuş gibi yapıp misafir numarasına yatıp duygularımla oynayan sevgili arkadaşlarım ve forumumuzun ışığı Şebnem hanım bu gece foruma girmezse yakalım bu forumu elifim... neye yarar böyle bu forummm...
elif hadi yakalım forumu bu gece... foruma eskiden sık sık giren ama artık girmiyomuş gibi yapıp misafir numarasına yatıp duygularımla oynayan sevgili arkadaşlarım ve forumumuzun ışığı Şebnem hanım bu gece foruma girmezse yakalım bu forumu elifim... neye yarar böyle bu forummm...
yakalım Begümüm...neye yarar dediğin gibi...:img-blush
bu kez tanker bendenn
çoşkuyu da ben vericem kimse karışmasın.
görsün millet(başta da siz) bensiz nasıl yakarsınız forumu!!!!
hala affetmedim sizi
bu sefer tankeri hepinizden önce kapıp gelirim haberiniz olsun
bu kez tanker bendenn
çoşkuyu da ben vericem kimse karışmasın.
görsün millet(başta da siz) bensiz nasıl yakarsınız forumu!!!!
hala affetmedim sizi
bu sefer tankeri hepinizden önce kapıp gelirim haberiniz olsun
ablacığım bn özllelikle sensiz yaktım sende yanma diye ablama nasıl kıyarım ben:)
valla abla getir tankeri bende getircem ne kadar çok tanker olursa o kadar iyi olur..
affet bizi ablammm...
ablacığım bn özllelikle sensiz yaktım sende yanma diye ablama nasıl kıyarım ben:)
valla abla getir tankeri bende getircem ne kadar çok tanker olursa o kadar iyi olur..
affet bizi ablammm...
kıyamam sana ben... ben seni bi kanadımın alştına enişteni de diğerinin altına alır korurum sizi.
size gene bana gelsin.
size bişi olmasın tek.
ben nasıl kı8yarım sizeeeeeeeeee
meryemce84
09-02-07, 21:35
Banada seslenmişsiniz geldim..:img-wink:
Yakmak çözüm değil arkadaşlar başka çare düşünün...:img-yes:
Annem gelsin evet çooook özledim..:img-in_lo
Not1: Seyran bana böyle şakalar yapma kalpten gidiyordum..:icon_sorr
Not2:Arkadaşlar biri benim hesaptan girip bütün ayarları değiştirmiş .
Avatar ve imzaları göremiyorum.özel mesaj alamıyorum duyurulur..
Kim acaba bu kişi?:img-hyste
Banada seslenmişsiniz geldim..:img-wink:
Yakmak çözüm değil arkadaşlar başka çare düşünün...:img-yes:
Annem gelsin evet çooook özledim..:img-in_lo
Not1: Seyran bana böyle şakalar yapma kalpten gidiyordum..:icon_sorr
Not2:Arkadaşlar biri benim hesaptan girip bütün ayarları değiştirmiş .
Avatar ve imzaları göremiyorum.özel mesaj alamıyorum duyurulur..
Kim acaba bu kişi?:img-hyste
yaw meryemim sen niye misafir numarası yapıyorsun???? Bilmiyormusun benim misafirlere karşı ne kadar hassas olduğumu??? Aşkolsun niye duygularımla oynuyorsun??? :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
meryemce84
09-02-07, 21:42
Herkese Merhaba,
Bubumuza destek olacak arkadaşlar aranıyor!
İstanbulda yaşayan her türlü hava koşuluna dayalıklı (bi kaç gün için geçerli kapalı bir mekandada stand açılacak),her çeşit insana karşı sabırlı,azimli,tutuğunu koparan,laf atmalara karşı sakin olabilecek....(ki bu özellikler dahada artabilir ) gönüllü stand bekçileri aranıyor..
Müracatları dizifilm Erkekler Ağlamaz formuna yapabilirsiniz.
Bilginize..
Arkadaşlar ben müracatta bulunan kimseyi görmedim.:icon_sorr
Eski topraklar dışında..
Yeni arkadaşlar sizdende destek bekliyoruz..:img-yes:
Erkekler Ağlamaz unutulmaz bir dizi..:happy0064
meryemce84
09-02-07, 21:45
yaw meryemim sen niye misafir numarası yapıyorsun???? Bilmiyormusun benim misafirlere karşı ne kadar hassas olduğumu??? Aşkolsun niye duygularımla oynuyorsun??? :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
Senin mesajı görünce geldim işte canım daha ne istiyorsun..
Hala misafir olabilrdim bide onu düşün..:img-hyste
Neyse ben akşamları herkes etrafında,başımda olduğu için misafir takılıyorum artık öyle düşün ve hayale kapılma..Benim hayal gücü geniiiş arkadaşım..:img-wink:
BlackMamba
09-02-07, 22:04
KANKAM GELSİN!!!!!
Kanka dönemiyom İzmir'e!!kaşıkla kazdığım tünel metro çalışmalarına denk gelmemle hızlı ilerledi..sanırım 20 güne kadar İzmir'e varırım..Mallorca'ya ne zaman gidicez??
ben foruma forum demem annem bize mesaj yazmayınca!!:img-help:
hem ankarada gurbetteyim hem annem yok kankam bıraktı gitti:icon_sorr
KANKAAAAAAAAAAAA!!MURAT ÖLSÜN!!!
KANKAM GELSİN!!!!!
Kanka dönemiyom İzmir'e!!kaşıkla kazdığım tünel metro çalışmalarına denk gelmemle hızlı ilerledi..sanırım 20 güne kadar İzmir'e varırım..Mallorca'ya ne zaman gidicez??
Bende demem Şebnem hanımsız foruma forum....
Ama Seyran rahat bırak artık muratı... ölmedi, ölmeyecek....yaramıza tuz basma...:img-cray: :img-cray: :img-cray:
KANKAM GELSİN!!!!!
:img-cool2 vayy demek gurbet ha!!!!Ankarada gurbette hissettirdik seni he??peki....madem ööööle...
halbu ki bugün Ezgimlen arkandan ağladık 1 saat...hemide hıçkıra hıçkıra....:icon_sorr
MURAT ÖLEMEEEZZZ....YAPMAAAAA!!!noliyyyy?:img-pilot
fevkalbeser
09-02-07, 22:13
Herkese Merhaba,
Haftaya perşembe, cuma veya cuma, cumartesi tüm günümü ayırabilirim. Yalnız bu işte tecrübem yok, yanıma stand gurusu isterim ona göre:)
Bu arada temiz ekran kampanyası için desteğe ihtiyacımız var... Misafirlerden üyelere, eşikten beşiğe herkese duyurulur...
hala şansınız var...
hemen şimdi...
Alıntı:
BlackMamba
09-02-07, 22:49
Hakikate giden yolda insan iki hata yapabilir: Yarı yoldan dönmek veya hiç yola çıkmamak Buddha
En kısa zamanda Şebnem Hanımı tekrar sayfalarımızda bizleri bilgilendirip , aydınlatırken görmek istiyorum..
liste oluşturalım mı??Şebnem hanım gelsin diyenler bir adım öne çıksın!!
En kısa zamanda Şebnem Hanımı tekrar sayfalarımızda bizleri bilgilendirip , aydınlatırken görmek istiyorum..
Çıktım seyranım..
ŞEBNEM HANIM GELSİN!!!!!!!
öyle bir iki sloganla düzen değişseydi hayat çok kolay olurdu:img-yes: :img-yes:
işte dünün reytingleri:
A/B
1 KURTLAR VADISI TEROR [NET] SHOW 19,00 44,60
2 ORUMCEK ADAM 2 (Y.S) [NET] KAND 9,90 24,40
3 DOKTORLAR [NET] SHOW 8,30 21,30
4 YALANCI YARIM [NET] STAR 6,80 17,40
5 HIRSIZ-POLIS [NET] KAND 5,90 15,50
GENEL
1 KURTLAR VADISI TEROR [NET] SHOW 22,40 48,30
2 ORUMCEK ADAM 2 (Y.S) [NET] KAND 10,80 23,70
3 DOKTORLAR [NET] SHOW 10,70 24,20
4 YALANCI YARIM [NET] STAR 8,00 18,10
5 KAYBOLAN YILLAR [NET] STAR 6,80 14,60
evet ben de onu diyorum izlemiyorum diyenler gerçekten izlemiyorsa bu reytingle ne
allah kazançlarını arttırsın gözüm yok:img-hyste
mikrofon uzatılınca "kültür porogramı verilsin istiyoz" diyen arkadaşlara lafım
bende çıktım Seyranım...
erkekler ağlamaz unutulmaz bir dizi..unutmayacağız...
meryemce84
09-02-07, 23:06
list