PDA

Tüm Versiyonu Göster : Erkekler Ağlamaz (Arşiv 20)

Sayfalar : [1] 2 3 4

arzumms
20-02-07, 18:17
Valla Zeynep'in Murat'a bakışlarını hatırlatırım.. Bilemem bağrına kimi basmak ister???? Eline bile dokunduğunda titriyordu yanılmıyorsam:icon_whis Hem Kankam demedi mi dün "Gül gibi kocayı kaçırdı elden" diye:img-pilot

Nejat İşler ve Emre Altuğ toplandığında bi Murat yapıyolar mı devrem :img-hyste

Forever Murat işteee!!! Murat haklı Emelim ama ben sana vurmayacam çünkü şidddet bize yakışmaz ben öpiim :love05:

Dedim ya devrem bağrına taş basar yine dönmez Murat'ın onca eşşeekliğinden sonra...
İkna ettik Demet hanımı istediği jönü getireceğiz işte... Murat'ta kim..
Adam olsa zaten mutsuz edip ağlatmazdı Demet Hanım'ı...

taz_35
20-02-07, 18:18
ya gülşahım iyi diyosun hoş diyosunda bir elini vicdanına koy düşün
sen sevdğin adam uğruna herşeyinden vazgeçmişsin adam kalkmış kafasını yarmış hastanelerde kucağında küçük çocuğunla başında baklemişsin ve adam hala üstelik yarışmanın onun için tehlikeli olduğunu bile bile yarışmaya devam etmiş (ki motor satmak ya da motor tamiratı yapmak için süper bir fransızcaya ihtiyacı yok)
sen herşeyini terkmişken kendin için tek birşey istemişsin ama karşında bir duvar ne yapardın
bence zeynep haklı hem de sonuna kadar
tekrar ediyorum baba olmak öyle çocuğun başında çıngırak sallamakla olmak eğer murat isteseydi pekala bir çıış yolu bulabilirlerdi
bence karısına destek olmalıydı
evet karısı ben gidiyorum dediğinde pekala demeliydi istemese bile saygı duymak zorundaydı
ve biri bana ben onun için herşeyimden vazgeçmişken "benim hayatım benim tutkularım " diye çemkirseydi başına kakmazdım tabiki çünkü daha cümlesi bitmeden fedakarlıklılarımı kakıcağım bir başı kalmazdı

hot_coutre
20-02-07, 18:24
Dedim ya devrem bağrına taş basar yine dönmez Murat'ın onca eşşeekliğinden sonra...
İkna ettik Demet hanımı istediği jönü getireceğiz işte... Murat'ta kim..
Adam olsa zaten mutsuz edip ağlatmazdı Demet Hanım'ı...

Aaa devrem reca edecem agresifleşmeyelim sakin olalımtroest Hiç yakışıyo mu böyle konuşmak yoksa sölicek bişey bulamayınca hep böyle sinirlenir mi Zeynepçiler:img-pilot

Dönmek istemediği için süslenip koşa koşa Murat'ın çağırdığı yere gitmişti di mi Zeynep:icon_whis Hatırlatırımki Ramize bile zaman zaman Zeynep'e sinirlenmiş Murat'ın çok iyi bir baba olduğunu ona haykırmıştır, yalan mı:icon_whis E Boncuk'un da kimi seçeceği belli gibi sanki:)

Devrem ;
İki yanlış bir doğru etmezzzz!! Ayrıca 2 Emre 3 Nejat 4 Erkan'ı üstüste koysan bi Murat etmezzzz!!!!:img-pilot

pekhüm
20-02-07, 18:25
yaw ikisininde hataları oldu... geleceğe bakalım... zaten emelim özürde diledi murat... alıp gitmemeliydim dedi... keşke o 4 yılı sana geri verebilsem beni affetmezsen anlarım... gururuma yenildim dedi... adam daha ne yapsın ya... zeynete demedi mi geçmişi değiştiremeyiz.. ewet sana kızgınım benden çaldığın 4 yıl için ama seni seviyorum demedi mi... yani daha geçen hafta çekildi bu konuşma emel yaw... daha karıştırmayalım işte... onlar mutlu bit yuva istediler artık kavuşsunlar bu mutlu yuvaya hakları deil mi?
haketmez olurlarmı stereom sonuna kadar hakediyolar 4 senelik bi ayrılık çekilen onca acının ardından herkes mutlu bi yuvayı hakeder neden etmesin bencede artık kavuşsunlar mutlu bi son istiyorum ben yaaa...:happy0064

Devrem seni kovmak ne demek aşkolsun:) Grupsa grup devrem yapacak bişey yok herkes fikirlerini sölüyo elbette aynı fikirde olanlar bi araya gelecek napalım..

Biz sadece kısa bir kesit gördük devrem.. Murat'ın yaptıklarını bilmiyoruzki?? Belki de sırf ailesine bakabilmek için yarışlardan ayrılamıyordu ve bunu Zeynep'e söyleyemiyordu üzülmesin diye.. Neden o kadar sinirlenmiş olabilir acaba?? Zeynep de onun üzerine fazlaca varmış olamaz mı? Şimdi siz Zeynep istediğini yapsın deyip Murat yapmasın derseniz bu bir ayrımcılık olmaz mı?

Ama bu ülkede üniversite mezunu olup bir-kaç lisan bilen bile bir anda iş bulamıyorki.. Nereden biliyoruz Murat'ın başka bir iş aramadığını??

Haksız olduğunu göstermez ama ideallerine çok da bağlı olmadığını gösterir di mi?? Madem bir ateşle çıkıp gitti hedefine ulaşana kadar dönmemeliydi!!

Aşk ve sevgide mantık aranmaz devrem bunu şuanda en iyi senin bilmen gerekir di mi??:)

Murat'ın Zeynep'ten fedakarlık yapmasını istediğini hiç duymadım ben! Zeynep kendi isteyerek yaptı fedakarlıkları ikisi de kartları açık oynadı Zeynep gidicem dedi Murat da gidersen bizi göremezsin dedi. Bu tamamen öfke ve gururlarının kurbanı olduklarını gösterir.

İşinden feragat etmesini kimse istemediki.. Sadece uzağa gitmesini istemedi. Bu tip kararların aile birliği içinde beraberce alınması gerekmez mi? Yani Zeynep direk "gideceğim ben" dediğinde Murat'ın ne yapmasını bekliyordunuzki? "Tabi canım git sen 1 sene sonra da gel ne olacakki amerika şurası" mı deseydi:)

Zeynep Emre'yi yanında götürdüğünde okuluna nasıl konsantre olacaktı? Derse giderken Emre'yi nereye bırakacaktı? Ayrıca neden bir baba evladından ayrılsınki 1 sene?? Sonuçta Zeynep Emre'yi de Murat'ı da yağmur kokan bir sabahta bırakıp gitmedi mi ikisi de uyurken?? Hem de sadece öfkesinden, sadece Murat'ı yaralamak için!! Sonra da aynı hatayı Murat yaptı di mi Emre'yi alıp giderek! İlişkilerde tek taraflı hata olmaz bence ben bunu bilir bunu sölerim!

Fedakarlık yapmak kişinin kendi insiyatifidir! Fedakarlığın anlamı karşılık beklememektir zaten:) Öyle değil mi??:icon_whis

gülşahımm söylediklerine sonuna kadar katılıyorum neden hep Muratın üstüne geliniyo:img-cool2 o değilmi 1 yaşındaki oğluyla yalnız başına kalan ve hayata karşı direnmek için elinden gelen herşeyi yapan...Zeynep sadece Murata acı çektirmek amacıyla onları bırakıp gitmek istedikten sonra Murat bide oğlunu Zeynepe mi bırakıcaktı asıl hata bu olmaz mıydı?? ikisininde hataları ver belki evet kabul ediyorum ama kesinlikle tek suçlu Murat değil...:img-pilot
Gülşahımm bencede FOREVER MURATTTT!!!!!!.... :happy0064 :happy0064

hot_coutre
20-02-07, 18:33
ya gülşahım iyi diyosun hoş diyosunda bir elini vicdanına koy düşün
sen sevdğin adam uğruna herşeyinden vazgeçmişsin adam kalkmış kafasını yarmış hastanelerde kucağında küçük çocuğunla başında baklemişsin ve adam hala üstelik yarışmanın onun için tehlikeli olduğunu bile bile yarışmaya devam etmiş (ki motor satmak ya da motor tamiratı yapmak için süper bir fransızcaya ihtiyacı yok)
sen herşeyini terkmişken kendin için tek birşey istemişsin ama karşında bir duvar ne yapardın
bence zeynep haklı hem de sonuna kadar
tekrar ediyorum baba olmak öyle çocuğun başında çıngırak sallamakla olmak eğer murat isteseydi pekala bir çıış yolu bulabilirlerdi
bence karısına destek olmalıydı
evet karısı ben gidiyorum dediğinde pekala demeliydi istemese bile saygı duymak zorundaydı
ve biri bana ben onun için herşeyimden vazgeçmişken "benim hayatım benim tutkularım " diye çemkirseydi başına kakmazdım tabiki çünkü daha cümlesi bitmeden fedakarlıklılarımı kakıcağım bir başı kalmazdı

Tamam peki anlıyorum da:) Zeynep neden gittiği yerden eğitimini tamamlamadan geldi??? Neden uğruna kocasını karşısına aldığı hedefinden vazgeçti?? Zeynep bu noktada zayıf karakterli midir?? Murat'a karşı nasıl büyük bir sevgi beslemektedir ki geriye dönmüştür..
Ben bunca kavga gürültüden sonra ölsem dönmem eğitimimi bitirmeden:img-wink:
Ayrıca Zeynep Amerikaya gitmeden de süper bir mimar olmuş ee neoldu şimdi o kadar can kırığı???

Kanımca Zeynep'çi grup hep aynı şeyleri sölüyor:icon_whis Neyse artık benim mesai de bitti şimdilik hoşçakalın 1-2 saate görüşürüz..
Murat'çılar asla kaçmazzz:img-clapp Gelin üstüme ben buradayım efem:img-pilot

FOREVER MURAT:happy0064

sahracı
20-02-07, 18:35
Gülşahımm canımıniçi naaptın sen yaa...:img-pilot
ben burda şimdi nasıl anlatıcam nazar boncuğunu vermeye gittiğimde Serhat beyin telefonunun çaldığını ve arayanın Tomris hanım olduğunu çekim tarihleri hakkında konuştuklarını ama konuşurken bi yandan Serhat beyin bana aramızda kalsın manasında kaş göz yaptığını..
hatta bununla da kalmayıp 5 dk.lık görüşme fırsatımız olduğu süre içinde aslında dizinin başlayıp başlamamasıyla ilgili bi sorun olmadığını sadece ortalığın yatışması için dizi başlamıyacak dendiğini ve en kısa sürede tekrar ekranlara dönmesi için uğraştıklarını gece gündüz çalıştıklarını sürekli toplantılar yaptıklarını söyledi hatta hatırlarsanız forumdan bi arkadaş sis yapıma gittiğinde toplantıların sürdüğü söylenmişti aslında doğruydu...sadece dizinin artık farklı mekanlarda çekilmesinin daha uygun olabiliceğini düşündükleri için mekan arayışına girdiklerini bunun yanı sıra yeni oyuncularında katılabiliceğini hatta Genco bey askere gidiceğini söylemişti ya hani Serhat bey bana bunu 1 ay öncesinden söyledi zaten benim haberim vardı...:icon_whis
senaryonun ona uygun şekilde yazılıcağını yani dizide de Genco beyi askere uğurlıyacaklarını söylemişti size söyleyemedim bunu ama madem artık herşey ortaya çıktı bende anlatmak zorunda kaldım Serhat bey çok özür dilerim sizden bana güvenmiştiniz ama napiyim Gülşah ve Seyran başlattı benim bi suçum yok..:img-blush
evet oyuncuların çoğunun yeni projelere başlamamasının sebebi dizinin tekrar ekranlara döneceğinin kesinleşmiş olmasından kaynaklanıyo..Gülşahım şahaneem rolu kaptın hadi iyisin yeni bölümlerde gülşahı ekranlarda görenler şaşırmasınlar benden söylemesi çok kesin bi kaynaktan alınmış bi haberdir güvenebilirsiniz...:img-pilot

ee begüm gülşah'a dedin kendin döküldün herşeyi yani..kaç kere dedik şu nazar boncuğu mevzusunu açma diye aaaaa...

anything
20-02-07, 18:36
Şimdi arkadaşlar,
doğru murat yarışları bırakmalıydı.. başka bir iş bulmalıydı... ama o yarış tutkusundan vazgeçmedi.. tıpkı zeynebinde Amerikaya gitmekten vazgeçmediği gibi...
Muratın işi yarışmaktı o işini bırakmadı başka bir işte yapabilirdi ama istemedi..
Zeynep mimardı mastır yapmak için gitmek istedi ve gitti de... Peki mastır olmadan kariyer olmuyomuydu... oluyodu şekildede görüldüğü gibi zeynep mastırını bıraktı ama şimdi buna rağmen çok başarılı bir mimar...Demekki ikiside farklı seçimler yapabilirken yapmamış... Zeynep murat yarışları bırakmadığı için, ona kızdığı için amerikaya gitti, muratta onun amerikaya gitmesine kızdığı için oğlunu alıp gitti... eee zeynep pişman olup bir ay sonra döndü ama murat onn pişman olup döneceğini nereden bilebilirdi... gitmeyeceğini sanıyorken bir sabah baktı ve zeynep yok...
yani sonuç olarak ikiside hatalı... Önemli olan seviolar birbirlerini işte.... bırakın mutlu olsunlar yaw...

hot_coutre
20-02-07, 18:36
haketmez olurlarmı stereom sonuna kadar hakediyolar 4 senelik bi ayrılık çekilen onca acının ardından herkes mutlu bi yuvayı hakeder neden etmesin bencede artık kavuşsunlar mutlu bi son istiyorum ben yaaa...:happy0064

gülşahımm söylediklerine sonuna kadar katılıyorum neden hep Muratın üstüne geliniyo:img-cool2 o değilmi 1 yaşındaki oğluyla yalnız başına kalan ve hayata karşı direnmek için elinden gelen herşeyi yapan...Zeynep sadece Murata acı çektirmek amacıyla onları bırakıp gitmek istedikten sonra Murat bide oğlunu Zeynepe mi bırakıcaktı asıl hata bu olmaz mıydı?? ikisininde hataları ver belki evet kabul ediyorum ama kesinlikle tek suçlu Murat değil...:img-pilot
Gülşahımm bencede FOREVER MURATTTT!!!!!!.... :happy0064 :happy0064

Begüşüm ben de onu diyorum işte:img-yes: İkili ilişkilerde asla tek suçlu olamaz!! Murat da Zeynep de suçlu!! Olan minik Boncuğumuza oldu neyse artık kavuşunca bu meseleleri de kendi aralarında hallederler:img-in_lo

FOREVER MURAT BEGÜŞÜM:img-pilot

arzumms
20-02-07, 18:44
Sonunda gruplaştığını kabul etmişsin devrem… Hep böyle yapıyorsun zaten.. O zamanda Emel ile birlikte kovmuştunuz şimdi iki dakikada sattı beni… Şirketsiniz işte…

Biz sadece kısa bir kesit gördük devrem.. Murat'ın yaptıklarını bilmiyoruzki?? Belki de sırf ailesine bakabilmek için yarışlardan ayrılamıyordu ve bunu Zeynep'e söyleyemiyordu üzülmesin diye.. Neden o kadar sinirlenmiş olabilir acaba?? Zeynep de onun üzerine fazlaca varmış olamaz mı? Şimdi siz Zeynep istediğini yapsın deyip Murat yapmasın derseniz bu bir ayrımcılık olmaz mı?
Devrem Murat yarışları bıraksaydı Zeynep başka bir şey yapmayacaktı ki.. Zeynep istediğini yapsın demedik ki… Murat vazgeçseydi evinde paşa paşa çocuğuna bakacaktı Zeynep…

Ama bu ülkede üniversite mezunu olup bir-kaç lisan bilen bile bir anda iş bulamıyorki.. Nereden biliyoruz Murat'ın başka bir iş aramadığını??

Efem Murat o zamanlar para kazanıyordu takdir edersiniz ki… Buğra’nın da bu konuda öneri yapmış olduğunu hatırlatırım. Bir tamir atölyesi açabilirdi ama yok yok…

Haksız olduğunu göstermez ama ideallerine çok da bağlı olmadığını gösterir di mi?? Madem bir ateşle çıkıp gitti hedefine ulaşana kadar dönmemeliydi!!
Devrem idealini gerçekleştirmediğini kim söyledi ki.. Başarılı bir mimar şuanda.. Eğitimini bitirmediğini gösteren bir şey de olduğunu hatırlamıyorum…
Ama aile duygusu, çocuk sevgisi ağır basıp döndüğünde bulamadı…

Devrem reca edeceğim dün gece yazdıklarımı okumadın mı?? Böyle bir şey olamaz zaten. Zeynep’inde hataları oldu. Ama sorunların kaynağı Murat ve gururu oldu.

Aşk ve sevgide mantık aranmaz devrem bunu şuanda en iyi senin bilmen gerekir di mi??

Mantık nerden çıktı anlamadım… Yaptığı her şeyi aşkta mantık aranmaz diyerek mi geçiştireceksiniz… Tek bir şey istedi ya tek bir şey!!! Zeynep “Babasın sensin ya, baba! Baba olduğunun farkında bile değilsin. Bir oğlun olması bile değiştiremedi seni. Ben her şeyimi bıraktım senin için. Kariyerimi, geleceğimi, ailemi terk ettim.”
Yaptığı fedakarlıklar bir değil iki değil…

Murat'ın Zeynep'ten fedakarlık yapmasını istediğini hiç duymadım ben! Zeynep kendi isteyerek yaptı fedakarlıkları ikisi de kartları açık oynadı Zeynep gidicem dedi Murat da gidersen bizi göremezsin dedi. Bu tamamen öfke ve gururlarının kurbanı olduklarını gösterir.
http://www.dizifilm.com/forum/showpost.php?p=1728768&postcount=35
Devrem bunu bir incele.. Zeynep istediğini açıkça söylemiş mi yoksa söylememiş mi sen karar ver!!!

Murat: Tamam git! Git, istediğin hayata git, ne duruyorsun git.
Zeynep: Ev kadını, bebek bakıcısı... Bana uygun gördüğün hayat bu dimi? Sıkıldım ben anladın mı, sıkıldım...
Murat: Sıkıldın öyle mi? Tamam o zaman. Git! Umurumda değilsin artık. Sende hırslarının peşinden git.
Yani Murat bu kadar şey söyledikten sonra dışarıda beklemesi bile Murat için bir lütuftu… Ama o yine yarışlardan vazgeçeceği sözünü vermedi ve Zeynep’te gitti.

İşinden feragat etmesini kimse istemediki.. Sadece uzağa gitmesini istemedi. Bu tip kararların aile birliği içinde beraberce alınması gerekmez mi? Yani Zeynep direk "gideceğim ben" dediğinde Murat'ın ne yapmasını bekliyordunuzki? "Tabi canım git sen 1 sene sonra da gel ne olacakki amerika şurası" mı deseydi
Devrem kocası için ailesinin desteğini bir kenara atmış bir mimar var ortada… Eğer eğitimi de iyi olmazsa nasıl iş yapar piyasada sorarım…
Gideceğim ben dediği sahnenin replikleri yukarıdaki linktede var. Aşağıdaki alıntı da da nasıl bir tartışma geçtiğini görürsün…
Zeynep: Peki, madem öyle, gidiyoruz.

Murat: Hayır! Gideceksen yalnız gideceksin.

Zeynep: Ya bırak!

Murat: Oğlum benimle kalacak.

Zeynep Emre'yi yanında götürdüğünde okuluna nasıl konsantre olacaktı? Derse giderken Emre'yi nereye bırakacaktı? Ayrıca neden bir baba evladından ayrılsınki 1 sene?? Sonuçta Zeynep Emre'yi de Murat'ı da yağmur kokan bir sabahta bırakıp gitmedi mi ikisi de uyurken?? Hem de sadece öfkesinden, sadece Murat'ı yaralamak için!! Sonra da aynı hatayı Murat yaptı di mi Emre'yi alıp giderek! İlişkilerde tek taraflı hata olmaz bence ben bunu bilir bunu sölerim!
Efendim şöyle ki; bırakında çocuğu nasıl yetiştireceğini annesi düşünsün…
Devrem sen problemin kaynağının Murat olduğunu unutarak bütün soruları cevaplıyorsun.
Eğer ki Murat yarışmayı bıraksaydı Zeynep’te evinde çocuğuna bakacaktı…

Fedakarlık yapmak kişinin kendi insiyatifidir! Fedakarlığın anlamı karşılık beklememektir zaten Öyle değil mi??
Oldu her şeyi Zeynep yapsın…
Çocuğu da Zeynep doğursun, çocuğa da Zeynep baksın, Murat bağırınca alttan alsın, sevdiği erkeğin ölmesini izlesin… Hiç önemli değil…
Bir ilişkinin yürümesi için birbirlerini tamamlamaları gerekir ama Murat bir asalak misali hep ben hep ben diye gezerse, tek taraflı fedakarlık beklerse Zeynep’i hak etmez. Bizde ona yeni jönler buluruz işte…

pekhüm
20-02-07, 18:47
ee begüm gülşah'a dedin kendin döküldün herşeyi yani..kaç kere dedik şu nazar boncuğu mevzusunu açma diye aaaaa...
inci ben napiyimki zaten gülşah bulaştırdı bana topu atan o ben napiyim ki..napalım artık herşey ortaya döküldü bende kucağımdaki taşları döktüm yapcak bişey yok...:img-pilot (belki bi iki taş daha kalmıştır ama...:icon_whis )

Begüşüm ben de onu diyorum işte:img-yes: İkili ilişkilerde asla tek suçlu olamaz!! Murat da Zeynep de suçlu!! Olan minik Boncuğumuza oldu neyse artık kavuşunca bu meseleleri de kendi aralarında hallederler:img-in_lo

FOREVER MURAT BEGÜŞÜM:img-pilot

inş. hallederler gülşahımm Murat&Zeynep&Boncuk üçlümüz artık mutlu hayatlarına başlasınlar onlar sevinsin bizde onlarla birlikte sevinelim değil mi ama...:img-yes:

FOREVER MURAT GÜLŞAHIMM!!!!.. :good:

sahracı
20-02-07, 18:51
inci ben napiyimki zaten gülşah bulaştırdı bana topu atan o ben napiyim ki..napalım artık herşey ortaya döküldü bende kucağımdaki taşları döktüm yapcak bişey yok...:img-pilot (belki bi iki taş daha kalmıştır ama...:icon_whis )

aaa toplayınız lütfen taşlarınızı begüm hanımcım zira yeterince açık verildi ve söylenmesi gereken gerekmeyen herşey söylendi. bari bir iki sır kalsın dimi dur bakalım daha.. hepsini birden tüketme :img-pilot

taz_35
20-02-07, 18:52
Tamam peki anlıyorum da:) Zeynep neden gittiği yerden eğitimini tamamlamadan geldi??? Neden uğruna kocasını karşısına aldığı hedefinden vazgeçti?? Zeynep bu noktada zayıf karakterli midir?? Murat'a karşı nasıl büyük bir sevgi beslemektedir ki geriye dönmüştür..
Ben bunca kavga gürültüden sonra ölsem dönmem eğitimimi bitirmeden:img-wink:
Ayrıca Zeynep Amerikaya gitmeden de süper bir mimar olmuş ee neoldu şimdi o kadar can kırığı???

Kanımca Zeynep'çi grup hep aynı şeyleri sölüyor:icon_whis Neyse artık benim mesai de bitti şimdilik hoşçakalın 1-2 saate görüşürüz..
Murat'çılar asla kaçmazzz:img-clapp Gelin üstüme ben buradayım efem:img-pilot

FOREVER MURAT:happy0064

zeynep oğlunun hasretine dayanamadığı için geri döndü eğer en başında murat adam gibi karısının yanında olsaydı zeynep orda eğitimini yarıda bırakıp dönmez oğluna da hasret kalmadan eğitimine devam ederdi yani zeynep yine murat yüzünden bişeyden vazgeçti
üstelik diyelim ki zeynep sizin gibi düşünüp gidişini bir hata olarak görüyor bu benim gözümde hiç bir anlam ifade etmez çünkü beni ilgilendiren muratın eylemleri zeynebin fikirleri değil ve ona da aynı şeyi söylerdim murat haksız

pekhüm
20-02-07, 18:54

aaa toplayınız lütfen taşlarınızı begüm hanımcım zira yeterince açık verildi ve söylenmesi gereken gerekmeyen herşey söylendi. bari bir iki sır kalsın dimi dur bakalım daha.. hepsini birden tüketme :img-pilot

inci hanım zaten farkındaysanız bikaç taş kalmıştır belki diye ekledim herşeyi söylemedim siz merak etmeyiniz herkes herşeyi aynı anda öğrenicek kimseye ayrıcalık yapılmayacaktır bunu unutmayınız...:img-cool2 :img-pilot

arzumms
20-02-07, 18:59
Aaa devrem reca edecem agresifleşmeyelim sakin olalımtroest Hiç yakışıyo mu böyle konuşmak yoksa sölicek bişey bulamayınca hep böyle sinirlenir mi Zeynepçiler:img-pilot

Dönmek istemediği için süslenip koşa koşa Murat'ın çağırdığı yere gitmişti di mi Zeynep:icon_whis Hatırlatırımki Ramize bile zaman zaman Zeynep'e sinirlenmiş Murat'ın çok iyi bir baba olduğunu ona haykırmıştır, yalan mı:icon_whis E Boncuk'un da kimi seçeceği belli gibi sanki:)

Devrem ;
İki yanlış bir doğru etmezzzz!! Ayrıca 2 Emre 3 Nejat 4 Erkan'ı üstüste koysan bi Murat etmezzzz!!!!:img-pilot

Devrem agresif olan ben değilim ki, Murat!!!
Çocuğumun annesi YOK YOKKKKKKKKK!!!! Diye hönküren Murat değil miydi...
Bu benim agresifliğim değil!! Onun bende yarattığı yansıma!!!
Bıraksaydı Zeynep'te gayet güzel bakıyordu Emre'ye en hassas olduğu ilk bir senesinde gayet iyi baktığı sabittir...
Valla oyunculuk konusu ayrı bir durum devrem Serhat Bey'in oyunculuğuna bir şey demem ama başkalarının oyunculuğunu da böyle hakir görmeniz hoşuma gitmedi...
Ayrıca Demet Hanım oscar'lık bir oyuncu, gerekirse yurtdışından istediği aktörü de getirtiriz. George Clooney mi ister yoksa başkası mı bilemem... Emmy'i alamadıysa bu sene böyle alelalede bir aktörle oynamasından kaynaklanıyor.. Yoksa Demet Hanım oscarlık bir oyuncu... Kendisi hakediyordu ama Murat'a karşı bu kadar sessiz kaldığı için vermediler...

sahracı
20-02-07, 18:59
murat zeynebi bu kadar zorlamasa zeynep belki de böyle bi karar almazdı..yarış tutkusu bu kadar önde olmasaydı araları bu kadar gerilmez zeynep de gitmezdi..ama herşeye rağmen zeynebi yine de suçluyorum çünkü muratı cezalandırmak için oğlunu feda etti bunu hiç bi mantık kabul edemez.kızdıysan al çocuğunu da git (bu da çok doğru değil aslında ama en azından anlaşılabilir).yok zeynebe kızgınlığım geçmemiş hala :img-cool2

pekhüm
20-02-07, 19:00
zeynep oğlunun hasretine dayanamadığı için geri döndü eğer en başında murat adam gibi karısının yanında olsaydı zeynep orda eğitimini yarıda bırakıp dönmez oğluna da hasret kalmadan eğitimine devam ederdi yani zeynep yine murat yüzünden bişeyden vazgeçti
üstelik diyelim ki zeynep sizin gibi düşünüp gidişini bir hata olarak görüyor bu benim gözümde hiç bir anlam ifade etmez çünkü beni ilgilendiren muratın eylemleri zeynebin fikirleri değil ve ona da aynı şeyi söylerdim murat haksız

Zeynep madem oğlunun hasretine dayanamayacaktı ki bunu gitmeden önce tahmin ediyodu eminim neden yinede gitmekte ısrar etti??Murat ona gidiceksen yalnız gidiceksin dediğinde vazgeçebilirdi...ayrıca Murat ideallerinden vazgeçmedi belki ama bunun uğruna hiçbizaman ailesini bırakıp gitmeyi düşünmedi Zeynepte vazgeçmeyip eğitimine yurtdışında değil de İstanbulda devam edebilirdi böylece ideallerinden vazgeçmek zorunda da kalmazdı ama o gitmeyi seçti ve sonuçlarınada katlandı belki fazla acı çekti ama bu yolu kendisi seçti bu yüzden kimse Muratı suçlayamaz..:good:

taz_35
20-02-07, 19:12
Zeynep madem oğlunun hasretine dayanamayacaktı ki bunu gitmeden önce tahmin ediyodu eminim neden yinede gitmekte ısrar etti??Murat ona gidiceksen yalnız gidiceksin dediğinde vazgeçebilirdi...ayrıca Murat ideallerinden vazgeçmedi belki ama bunun uğruna hiçbizaman ailesini bırakıp gitmeyi düşünmedi Zeynepte vazgeçmeyip eğitimine yurtdışında değil de İstanbulda devam edebilirdi böylece ideallerinden vazgeçmek zorunda da kalmazdı ama o gitmeyi seçti ve sonuçlarınada katlandı belki fazla acı çekti ama bu yolu kendisi seçti bu yüzden kimse Muratı suçlayamaz..:good:

yani hoşsunuz ha kadına herkesin eline geçmiycek bir burs gelmiş yurtdışından o ne diycekti ay kusura bakmayın ben de bir koca var üzerinize afiyet pek bi anlayışsız oğlumuza bakmayı reddediyo size zahmet istanbula bi şube açsanız da ben orda eğitim görsem mi
hem zeynebin giderken hatalı olduğunu farzedelim bakın hatalı demiyorum öyle farzedilim diyorum
zeynep hatalı diye muratın oğlunu alıp kaçmasını haklı mı görücez
üstelikkimse kusura bakmasın ama bana böyle çemkiren bir adam olsa 2 saniye durmam yanında
13 bölümlük koca dizi de zeyneple murat yanyanayken hepitopu 2 aşk sahnesi gördük sonundaki de ölüm iyiliğiydi herhal
onun dışında bütün dizi boyunca murat koca kadını itekledi ayıp yani
üstelik murat hastaydı ve zeynebe söylemedi ve hastalaığın muratı ne kadar asabi yaptığını biliyoruz kimbilir zeynebin hayatı ne haldeydi hatta buğra ve muratın bu konuda bir konuşması bile var ne demişti buğra biz hasta olduğunu bilmiyorduk hep seni suçladık (birebir bu kelimelerle olmayabilir)
eğer murat adam gibi hasta olduğunu söyleseydi zeynep bırakıp gider miydi acaba
ve son olarak bana göre muratın zeynebe gitme demesinde ki başka bir neden de kendisi artık eskisi gibi yarışamadığı için zeynebin BÜYÜK MİMAR olmasını istemedi

BlackMamba
20-02-07, 19:13
dizi kalktı kalkacak derken hiç bunları konusmaya fırsat kalmamıstı..
herkes eteginde ne varsa doktu iyi oldu..

Zeynep'i çocuğunu bıraktığı için suçlayan arkadaşlara şaşırıyorum..Zeynep ben bu çocuğu doğurduğuma pişmanım,bakamıyorum sen büyüt demedi ki..Hayatta herşeyinden vazgeçmiş bir kişinin uğruna bunca fedakarlık yaptığı insandan istediği tek bir şey vardı..bunda bile bencillik yapmadı yarışları bırak dedi,sen babasın dedi..Eğitimini tamamlayıp yine ailesiyle birlikte olmak istedi Zeynep..Fakat sizin toz kondurmadığınız Murat karısının bu kadarcık istegine bile kulaklarını kapattı..kalmasını istediğini belli eden yüreklendirici bir tek sözü yoktu..Zeyenp butun bunlara ragmen bir şans daha tanımıştır kocasına geri dönerek ama yeterince ikna olmadı ki sabah giderek bunu Murat'a da anlatmaya çalısmıstır..

Murat'ın hatasını anlayacağını düşünecek kadar saf düşüncelerle gitti..murat'ın bunu fırsat bilip çocuğunu alıp kaçıracağını düşünse gitmezdi elbette..
Murat bencil bir davranışla çocuğunu göstermeyerek cezalandırmıştır..Zeynep bütün bunlara rağmen sevmeye devam etmiş (Murat Zeynep'i hak etmessede)
Murat'ın ağzıyla kuş tutması gerekirken uzun zaman Murat ortalarda senin çocuğun yok,yook!!diyerek dolanmıştır..kendisini affettrimek için hiçbir şey yapmadı bu adam ya..

Zeynep kendisini mutlu edecek,sevip sayacak başka bir aşk bulsun..Murat'ta en başından beri istediği gibi evinin hanımı olacak karakterdeki Rabia'yla evlenip mutlu olsun..zeynep iki gomlek buyuk gelmiş Murat'a!!:img-wink:

anything
20-02-07, 19:19
yani hoşsunuz ha kadına herkesin eline geçmiycek bir burs gelmiş yurtdışından o ne diycekti ay kusura bakmayın ben de bir koca var üzerinize afiyet pek bi anlayışsız oğlumuza bakmayı reddediyo size zahmet istanbula bi şube açsanız da ben orda eğitim görsem mi
hem zeynebin giderken hatalı olduğunu farzedelim bakın hatalı demiyorum öyle farzedilim diyorum
üstelikkimse kusura bakmasın ama bana böyle çemkiren bir adam olsa 2 saniye durmam yanında
13 bölümlük koca dizi de zeyneple murat yanyanayken hepitopu 2 aşk sahnesi gördük sonundaki de ölüm iyiliğiydi herhal
üstelik murat hastaydı ve zeynebe söylemedi ve hastalaığın muratı ne kadar asabi yaptığını biliyoruz kimbilir zeynebin hayatı ne haldeydi hatta buğra ve muratın bu konuda bir konuşması bile var ne demişti buğra biz hasta olduğunu bilmiyorduk hep seni suçladık (birebir bu kelimelerle olmayabilir)
ve son olarak bana göre muratın zeynebe gitme demesinde ki başka bir neden de kendisi artık eskisi gibi yarışamadığı için zeynebin BÜYÜK MİMAR olmasını istemedi

emelim naptın ne 13 bölümü ah ahhh keşke 13 bölümolsa biz daha ne sahneler görürdük ama 11 de bitirdiler dizimizi:icon_sorr
ikiside suçlu ve sevio birbirlerini dokunmayın yaw...

BlackMamba
20-02-07, 19:20

bunda bile Murat'ın evlilikte paylaşımdan haberi olmadıgını anlıyoruz..Murat hayatın musterek oldugunu,karsılıklı fedakarlıklar gerektirdigini anlamamıs onu anlıyoruz dimi?hasta oldugunu bile soylememiş karısına..hiçbirseyi paylasmamıs..çocugunuda paylaşmadı aldı gitit!!

son olarak bana göre muratın zeynebe gitme demesinde ki başka bir neden de kendisi artık eskisi gibi yarışamadığı için zeynebin BÜYÜK MİMAR olmasını istemedi
murat'ın gururunu herseyin ustesinde tuttugu gercegini gormemek için Murat fanatigi olmak gerekiyor sanırım..cunku boyle bir suru ornek var emel'im.bende aynı fikirdeyim seninle..karısının başarılı olmasından gurur duyacagına..neyse bir sey demicem..

taz_35
20-02-07, 19:22
ayrıca murat oğluyla türkiye de kalabilir zeynep de eğitimi tamamlayıp geri dönebilirdi
bu kadar kıyamet niye koptu
murat zeynebi karşısına alıp onun gitme nedenlerini dinlemiş mi acaba karısının isteklerine saygı göstermiş mi hayır
üstelik bir yıl boyunca bu kadın hiçbir şekilde gelip oğlunu göremez miydi ya da murat oğlunu alıp zeynebin yanına gidemez miydi
çocuğu küçükken okumaya kaldığı yerden devam etmek isteyen tek kadın zeynep midir eğer öyle değilse bu kadınların kocaları murat gibi çemkirip çocuklarını da alıp sırra kadem basmışlar mıdır eğer basmamışlarsa bu kocalar kılıbık mıdır ya da sadece sevdiği insanın kendisinden ayrı bi hayatı olduğunu bilip anlamasa bile karısının isteklerine saygı gösteren anlayışlı ve bilinçli kocalar mıdır
bu soruların cavabı zaten içinde gizli

arzumms
20-02-07, 19:23

:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Emel sen çok yaşa emi...

taz_35
20-02-07, 19:27
:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Emel sen çok yaşa emi...

olur yaşıyım benim için sorun yok siz de görün ama
ya gerçekten şaka bir yana ben anlıyamıyorum çocukları sinan alıp kaçınca kadın kariyer yapınca sinan pisliğin teki kadına ilgi gösteren adam deniz olunca mükemmel vefakar adam aliye zaten kocasından eziyet gören zavallı kadın
ama iş muratla zeynebe gelince nedense kötü olan zeynep
tamam murat zeynebi başka bir kadınla aldatmamıştır ama kolundan tutup sokağa fırlatmayı bilmiştir üstelik bizim salak zeynep te oturup sokakta o yağmurun altında o kocayı beklemiştir

maison
20-02-07, 19:34
ahh forumumuzu ikiye böldünüz arkadaslar..:icon_whis
bi taraftan zeynep'ciler bi taraftandan murat'cilar...valla ben her ikisinide sevsemde düsüncem sudur :ikisininde hatalari var..(saymama gerek yok biliyorsunuz zaten)..aslinda herseyin nedeni gururdu her iki tarafta asiri gurur vardi..murat kazadan sonra zeynep'i bi es gibi degil'de kendine bi rakip gibi görüyordu(is ve para konusunda)murat'in inadi ve dediginiz gibi:oglumun annesi yok demesi beni cok kizdirmisti...tabi zeynep'in hal ve tavirlarininda tasvip ettigimi söyleyemem:icon_whis
buarada arkadaslar sizin en begendiginiz bölüm hangisi idi?..ben sahsen
7.bölümü cok begenmistim..boncugun ortadan kaybolmasi bir nevi onlari yakinlastirmisti..:img-blush
ahh ahh atv nedir senden cektigimiz belki bugün burda yeni bölümler hakkinda yorum yapacakken bizler burda aradaki kesimler ve bizlere göstermedikleri sahnelere ne olabilecegini konusuyoruz..:icon_sorr :icon_sorr

muğlak
20-02-07, 19:35
aslaaa dava arkadaşım olmadan tek bir cümle daha yazmam beklediniz o kadar biraz daha bekleyin
ezgi gelsin senaryo devam etsin
başka yolu yok

bennn geldim:):):):) ama ser kardeşler gibi düşünüyorum (her ne kadar beni muhabbetten dışlak etseler, adımı anmasalar, bensiz muhabbetin dibine vursalar da) ona göre. murat ölür mü bilemem o dava arkadaşımla vereceğimiz bi karar ama zeynep'in başındaki haleyi 13 bölüm olduğu gibi saçlarının arasına saklamiicamız kesin. YAŞASIN ZEYNEP aksini düşünen varsa HODRİ MEYDAN. zira ben pek tavsiye etmiyorum karşımızda durmalarını.
eee ne de olsa afeti sindirmiş ikili duruyo kaarşınızda ayağınızı denk alın.

anything
20-02-07, 19:42
olur yaşıyım benim için sorun yok siz de görün ama
ya gerçekten şaka bir yana ben anlıyamıyorum çocukları sinan alıp kaçınca kadın kariyer yapınca sinan pisliğin teki kadına ilgi gösteren adam deniz olunca mükemmel vefakar adam aliye zaten kocasından eziyet gören zavallı kadın
ama iş muratla zeynebe gelince nedense kötü olan zeynep
tamam murat zeynebi başka bir kadınla aldatmamıştır ama kolundan tutup sokağa fırlatmayı bilmiştir üstelik bizim salak zeynep te oturup sokakta o yağmurun altında o kocayı beklemiştir

bi dakka ya zeynep kötü deil bi kerem orda kötü olan erkut başka kötü yok...
ikisinin de hataları var ama zeynep ve murat birbirini sevio önemli olan bu ...

pekhüm
20-02-07, 19:47
Arkadaşlar toplanılan imzaların, dökümanların çoğaltılması, kargoya verilmesi ve düzenlenmesi için maddi desteğe ihtiyacımız var! Yapılan tüm harcamaların belgelerini burada yayınlanacağına kendi adıma söz veriyorum! Kimsenin aklında bir soru işareti kalsın istemem Yaklaşık 400 YTL'ye ihtiyacımız var bu tamamen kaba bir hesap... Bu işin altından da hep beraber kalkacağımıza inancım tamdır!!

"Kampanyaya katılmak istiyorum ancak ne yapacağımı bilmiyorum" diyorsanız işte size önerilerimiz

* temizekran@hotmail.com adresine "temiz ekran kampanyasını destekliyorum" yazıp isim-soyad, yaş ve meslek ekleyip gönderebilir hatta çevrenizdekileri de bu adrese mail atmaları için yönlendirebilirsiniz.

* Eğer çevreniz genişse eş dost akraba ve arkadaşlarınızdan, başına "Temiz Ekran Kampanyasını destekliyorum" diye yazdığınız bir beyaz A4 kağıda isim yaş meslek ve imzalarını alabilir sonra bunları bize gönderebilirsiniz. Bana öm ile ulaşabilirsiniz bu konuda size adres verebilirim. Ancak dışarda imza toplamak için yasal izin alınmalı bu yüzden aman ha gezerek imza toplamaya kalkışmayın, size bir zarar gelsin istemeyiz.

* Bir de bu kampanyadan toplanan imza ve dökümanları kopyalamak, düzenlemek ve yerlerine kargo yapabilmek için biraz maddi desteğe ihtiyacımız var verilen hesap numaralarına gücünüzün yettiğince bir miktar yatırabilirsiniz Hesap numaralarını yukarıda bulabilrsiniz ya da bu konuda elyz veya muğlak arkadaşlarımıza öm yoluyla ulaşabilirsiniz.

TEMİZ EKRAN TAM YOL İLERİİİİİİİ
PTT HESAP NO:5310468

....TEMİZ EKRAN İÇİN EL ELE!!!....

öne alalım dimi ama... :good:
ERKEKLER AĞLAMAZ unutulmaz unutturulamaz!!!.. :happy0064 :happy0064

pekhüm
20-02-07, 19:53
bi dakka ya zeynep kötü deil bi kerem orda kötü olan erkut başka kötü yok...
ikisinin de hataları var ama zeynep ve murat birbirini sevio önemli olan bu ...

Stereoma katılıyorum biz Zeynep kötü demedik sadece hatalı olduğunu söyledik hala da arkasındayız...dizideki tek kötü adam Erkut her dizide bi kötü adam olmak zorunda yapılıcak bişey yok Gökhanında çok iyi kalpli olduğunu söyleyemicem gerçi Zeynepe olan davranışları hariç tabi Murata karşı tavrı da ortada...:img-pilot
Zeynep&Murat birbirini seviyo ama ikisininde gururları aşklarından önce geldi ama şunu unuttular "aşkta gurur olmaz!!.." bu yüzden bukadar kötü şey yaşadılar değdi mi buna peki?sanmıyorum olan kendilerine, aşklarına,yuvalarına ve en önemlisi de miniciğimiz uğurumuz Boncuğumuza oldu..:icon_whis

her koşulda FOREVER MURAT!!!....:happy0064

BlackMamba
20-02-07, 20:03
elifimm...herşey ortaya çıktı..dizinin devam edeceğini herkes biliyor artık..senin fondaki paralarla güzel haberi ilan olarak vermeni bekleyemedik!!

emel ve Ezgi seneryonun devamını sır gibi saklıyorlar ama begum ve gulsah masaallah Raimze'nin Arif beyle düğününe kadar herşeyi anlattılar..
sende lütfen İncigül'ün Mehmet'le evleneceğini söyleme bir seylerde süpriz olarak kalsın!!

Not:Annemin hepimizi bir meydanda toplayıp ibreti alem için teker teker döveceğinden şüpheleniyoruz..Simit getireceğim ben gelirken hepimize yeter boyoz da getircem merak etmeyin..yemeden giderseniz gozunuz acık gider biliyom..

anything
20-02-07, 20:08
elifimm...herşey ortaya çıktı..dizinin devam edeceğini herkes biliyor artık..senin fondaki paralarla güzel haberi ilan olarak vermeni bekleyemedik!!

emel ve Ezgi seneryonun devamını sır gibi saklıyorlar ama begum ve gulsah masaallah Raimze'nin Arif beyle düğününe kadar herşeyi anlattılar..
sende lütfen İncigül'ün Mehmet'le evleneceğini söyleme bir seylerde süpriz olarak kalsın!!

Not:Annemin hepimizi bir meydanda toplayıp ibreti alem için teker teker döveceğinden şüpheleniyoruz..Simit getireceğim ben gelirken hepimize yeter boyoz da getircem merak etmeyin..yemeden giderseniz gozunuz acık gider biliyom..

ewet elifim gel artık.. biliyorum ağzından kaçırmamak için uzak duruyodun ama artık kaçırdılar bir kere... evet sakın söleme incigülle mehmetin evleneceğini..

Not: şüphelenmiyoruz eminiz seyranım... pasoda benden...:)

BlackMamba
20-02-07, 21:25
ewet elifim gel artık.. biliyorum ağzından kaçırmamak için uzak duruyodun ama artık kaçırdılar bir kere... evet sakın söleme incigülle mehmetin evleneceğini..

Not: şüphelenmiyoruz eminiz seyranım... pasoda benden...:)

şüphelenmiyoruz artık derken??nasıl yanii??nereye kaçıcam ben??yaa şişkolar ilk ölüyor zaten hep filmlerde ya ilk ben giderim herhalde..
siz pasolarınızı kullanın ben elimden geldiğince oyalarım diyeceğim ama kim kurtulmuş ki elinden ben kurtulayım??

Erkekler Ağlamaz'ı unutmadık unutturmayacağız..Bizim panayıra gitmek gibi bir eylem planımız vardı ne oldu??

mengüer
20-02-07, 21:46
:img-yes: Rabiya yeni başlıycak olan AFFEDİLMEYEN dizisinde oynuyor...
fragmanında gördüm sanırım oydu.
siz genede yine bakın.:)))

pekhüm
20-02-07, 21:46
şüphelenmiyoruz artık derken??nasıl yanii??nereye kaçıcam ben??yaa şişkolar ilk ölüyor zaten hep filmlerde ya ilk ben giderim herhalde..
siz pasolarınızı kullanın ben elimden geldiğince oyalarım diyeceğim ama kim kurtulmuş ki elinden ben kurtulayım??

Erkekler Ağlamaz'ı unutmadık unutturmayacağız..Bizim panayıra gitmek gibi bir eylem planımız vardı ne oldu??

hala var martta havalar düzelince gideriz demiştik mart gelsin hep beraber panayırda eyleme gidiyoruz...duymayanlarada şimdiden duyuralım gelmek isteyenler olur belki...:happy0064 :happy0064

sahracı
20-02-07, 21:49
bunu diğer bi sitede buldum sanırım sitemiz sıkı takip altında :icon_whis alıntılanılan ikinci yazımız..

Gördüm ki birçok kişinin bu yazından haberi bile yok!!! Serhat Tutumluer'in erkekler aglamaz'ın yayından kalkmasına verilen tepki üzerine yazma geregi duydugu yazı::

''uzun zamandır takip ediyo olmamla beraber ve itiraf etmeliyim ki;oyunculuğun dışında bir kez daha sorumlu hissettiğim için kendimi bi kaç satır da olsa ilginize teşekkür etme fırsatı buldum...çabalarınız şaşırtıcı dirençlikte bir ilki oluşturdu...severek oynamaya çalışmıştım ve üzülerek noktaladık*yoksa umutsuz davranmamalı mıyım*..benim için ilginç ve sevindirici olan;dizi hakkında ortak kanının samimi ve sıcak olmuşu yorumlarıdır..hemen herkes bilir ki televizyon ticari ilişkilerden soluk alır...fakat sizler ölçüm cihazına sahip olmayanların da ekran üzerinde hakları olduğunu savundunz ve savunuyosunuz..işte bu bir ilk ve haklı bi direniş..gönül ister ki bu tutumunuz katlanarak çoğalarak,ülkenin hemen her sorunununda da sanal ortamda başlayıp yasal ortamlara kadar süren haksızlığa karşı hak arayan sesinizin kısılmaması...üstüme düşen samimi oyunculuk sorumluluğunu bir kez daha anımsattığınız için teşekkür ederim...'' SERHAT TUTUMLUER

pekhüm
20-02-07, 22:21
bunu diğer bi sitede buldum sanırım sitemiz sıkı takip altında :icon_whis

Gördüm ki birçok kişinin bu yazından haberi bile yok!!! Serhat Tutumluer'in erkekler aglamaz'ın yayından kalkmasına verilen tepki üzerine yazma geregi duydugu yazı::

''uzun zamandır takip ediyo olmamla beraber ve itiraf etmeliyim ki;oyunculuğun dışında bir kez daha sorumlu hissettiğim için kendimi bi kaç satır da olsa ilginize teşekkür etme fırsatı buldum...çabalarınız şaşırtıcı dirençlikte bir ilki oluşturdu...severek oynamaya çalışmıştım ve üzülerek noktaladık*yoksa umutsuz davranmamalı mıyım*..benim için ilginç ve sevindirici olan;dizi hakkında ortak kanının samimi ve sıcak olmuşu yorumlarıdır..hemen herkes bilir ki televizyon ticari ilişkilerden soluk alır...fakat sizler ölçüm cihazına sahip olmayanların da ekran üzerinde hakları olduğunu savundunz ve savunuyosunuz..işte bu bir ilk ve haklı bi direniş..gönül ister ki bu tutumunuz katlanarak çoğalarak,ülkenin hemen her sorunununda da sanal ortamda başlayıp yasal ortamlara kadar süren haksızlığa karşı hak arayan sesinizin kısılmaması...üstüme düşen samimi oyunculuk sorumluluğunu bir kez daha anımsattığınız için teşekkür ederim...'' SERHAT TUTUMLUER

incicm bu msj zaten bu forumda yazılmıştı yani herkes biliyo..:img-pilot Serhat Bey sağolsun bizi yalnız bırakmadığını ve desteklediğini göstermişti.. keşke gene gelse bizi sevindirse..:img-blush

sahracı
20-02-07, 22:22
incicm bu msj zaten bu forumda yazılmıştı yani herkes biliyo..:img-pilot Serhat Bey sağolsun bizi yalnız bırakmadığını ve desteklediğini göstermişti.. keşke gene gelse bizi sevindirse..:img-blush

biliyorum canım zaten hatta ben uyardım herkesi. yani bu yazı da başka bi siteye alıntı olarak gitmiş onu diyorum...

arzumms
20-02-07, 22:42
Nerde bu Muratçılar;
Akşam polemik için randevu verip gelmiyorlar...:img-pilot
Yoksa misafir olarak cevap mı düşünüyorlar!!!:img-hyste
Ya da Zeynepçilerin dağılmasını mı bekliyorlar!!!:img-hyste
Zeynepçiler dağılınca yine yalnız yakaladıklarına saldıracaklar...:img-hyste
Neyse ne zaman gelirseniz bekleriz devrem...:img-pilot

taz_35
20-02-07, 22:46
Nerde bu Muratçılar;
Akşam polemik için randevu verip gelmiyorlar...:img-pilot
Yoksa misafir olarak cevap mı düşünüyorlar!!!:img-hyste
Ya da Zeynepçilerin dağılmasını mı bekliyorlar!!!:img-hyste
Zeynepçiler dağılınca yine yalnız yakaladıklarına saldıracaklar...:img-hyste
Neyse ne zaman gelirseniz bekleriz devrem...:img-pilot

valla bilmiyorum ama biz zeynepçiler burdayız isteyen buyursun gelsin değil mi sercan :img-pilot
ha bu arada zeynep e muratı ayırıyım ezgiyle sana da gelcek sıra:img-pilot

pekhüm
20-02-07, 22:51
valla bilmiyorum ama biz zeynepçiler burdayız isteyen buyursun gelsin değil mi sercan :img-pilot

Emelcim Muratçılarda burda merak etmeyin kaçan flm yok herzaman arkasındayız burdayız ayaktayız...:happy0064 :happy0064

sercan dikkat et bak arkandan kuyu kazan var..:img-pilot

arzumms
20-02-07, 22:54

Bekliyoruz bakalım... Hani dizinin biteceği söylentileri yüzünden hiçbir tartışmayı yorumu yapamamıştık..
İyi oldu böyle. bekliyoruz..
Efem Ezgi'm ve ben hiç ayrılmayacağız...
Aşkımızı kıskanan karaçalılara geçit vermeyeceğiz...:img-pilot :img-hyste
Emelcim Muratçılarda burda merak etmeyin kaçan flm yok herzaman arkasındayız burdayız ayaktayız...:happy0064 :happy0064

Bir dünya şey yazdık bir cevap gelmedi ondan öyle bir düşünceye kapıldım...
Eli başı devrem galiba onu bekleyeceğiz sanırım polemiğin alevlenmesi için...:img-hyste :good:

taz_35
20-02-07, 22:57

valla ben fikrimin sonuna kadar arkasındayım murat bencillik yapıp karısını ve oğlunu mutsuz etmiştir
en azından senaryo çalışmaları bitene kadar ayrılıcaklar çünkü ezginin kariyeri benimkini etkiliycek :img-pilot :img-pilot
neyse efenim ben aranızdan ayrılıyorum sohbetimize daha sonra devam ederiz bye

muğlak
20-02-07, 23:01

şşşşşt senarist...
alooooooo
ben neciyim burda
hani bensiz bişi yazmıyodun
zeyneple muratı ayırmaya ne zaman karar verdik??? tamam ben de ööle bişi düşünüyorum ama reca edicem bağımsız hareket etmeyelim.

ayrıca bizi ayırabilmeniz için dağ gibi görümcemi ve çok sevgili ve müstakbel kayınvalidemi çiğnemeniz gerekiyo. sözlümün devresini saymıyorum bile...

pekhüm
20-02-07, 23:10
Bekliyoruz bakalım... Hani dizinin biteceği söylentileri yüzünden hiçbir tartışmayı yorumu yapamamıştık..
İyi oldu böyle. bekliyoruz..
Efem Ezgi'm ve ben hiç ayrılmayacağız...
Aşkımızı kıskanan karaçalılara geçit vermeyeceğiz...:img-pilot :img-hyste

Bir dünya şey yazdık bir cevap gelmedi ondan öyle bir düşünceye kapıldım...
Eli başı devrem galiba onu bekleyeceğiz sanırım polemiğin alevlenmesi için...:img-hyste :good:

yazdığınız herşeye cevabımız var lakin şuan müsait olmadığımdan uzun uzun cevap veremiyorum gerçi gerek cevapları verdiğimizi düşünüyorum ama sanırım çok açıklayıcı olmamış ki hala cevap bekliyosunuz..en kısa sürede alıcaksınız hiiç merak etmeyiniz..:img-pilot
valla ben fikrimin sonuna kadar arkasındayım murat bencillik yapıp karısını ve oğlunu mutsuz etmiştir
en azından senaryo çalışmaları bitene kadar ayrılıcaklar çünkü ezginin kariyeri benimkini etkiliycek :img-pilot :img-pilot
neyse efenim ben aranızdan ayrılıyorum sohbetimize daha sonra devam ederiz bye

bende kendi fikrimin arkasındayım... Zeynep bi inat uğruna oğlunu ve kocasını bırakıp gereksiz yere herkesin mutsuz olmasına ve Boncuğumuzun annesiz büyümesine neden oldu...Muratta suçsuz değil evet oda ayrı bi inat çünkü ama Zeynepin arkasından bakarken gözleriyle kal der gibi bakmıyomuydu bunu hiçbiriniz inkar edemezsiniz...:img-pilot

arzumms
20-02-07, 23:19
yazdığınız herşeye cevabımız var lakin şuan müsait olmadığımdan uzun uzun cevap veremiyorum gerçi gerek cevapları verdiğimizi düşünüyorum ama sanırım çok açıklayıcı olmamış ki hala cevap bekliyosunuz..en kısa sürede alıcaksınız hiiç merak etmeyiniz..:img-pilot

bende kendi fikrimin arkasındayım... Zeynep bi inat uğruna oğlunu ve kocasını bırakıp gereksiz yere herkesin mutsuz olmasına ve Boncuğumuzun annesiz büyümesine neden oldu...Muratta suçsuz değil evet oda ayrı bi inat çünkü ama Zeynepin arkasından bakarken gözleriyle kal der gibi bakmıyomuydu bunu hiçbiriniz inkar edemezsiniz...:img-pilot

http://www.dizifilm.com/forum/showpost.php?p=2437738&postcount=710
http://www.dizifilm.com/forum/showpost.php?p=2437953&postcount=715
Bu mesajlar o saatlerde devrem burda olduğu için ona ithafen yazılmıştı ama açıkta kaldı...
emel'in yazdığı bu mesajdan sonra sizden de cevap alamadık ama çaktırmıyorum.. Emel üzerine 3 mesaj daha yazdı ama siz reklamları yayınladınız sadece... yani bir cevap vermediniz... Emel arkadaşımın cevabı gayet yeterli ve açıktı...
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2438134#post2438134

no_doubt
20-02-07, 23:20
İyi geceler arkadaşlar. Dün akşam ben ayrıldıktan sonradan bu yana herkes neler açıklamış, neler tartışılmış. Okurken büyük keyif aldım. Forumun bu hallerini özlemişim gerçekten. Ayrıca başta Gülşah olmak üzere Murat'ı ve Zeynep ve Murat'ın beraber olması gerekliliğini savunanlara teşekkür ederim :img-clapp :img-clapp Benim düşüncelerime de tercüman olsunlar. Murat karşıtı arkadaşları kınıyorum. Özelliklede ortada senelerce annesiz yaşamış onu hayal edip durmuş dünya tatlısı bir çocuk varken onu anne-babasız bırakmaya çalıştıkları için. Soruyorum bu hangi vicdana sığar. Senaristler umarım emel ve ezgş'yi dinlemezler pek. Onlarında benimle aynı fikirde olduğunu düşünüyorum ama değillerse bir imza kampanyası başlatıp bu fikre sahip olmalarını sağlıycam. Tama anladık Murat:'ı sevmiyosunuz ama Emre'yi de mi sevmiyorsunuz? Sizleri elinizi vicdanınıza koymaya davet ediyorum!!!

Not: Ezgi Sercan senin fikirlerini etkilemiş bakıyorum. Sende Murat karşıtı olmuşsun. Benden uyarı arkanı iyi kolla böyle devam edersen gazetelerin 2. sayfasına haber olman yakındır!!!
Not -2: Elif nerdesin???

muğlak
20-02-07, 23:29
İyi geceler arkadaşlar. Dün akşam ben ayrıldıktan sonradan bu yana herkes neler açıklamış, neler tartışılmış. Okurken büyük keyif aldım. Forumun bu hallerini özlemişim gerçekten. Ayrıca başta Gülşah olmak üzere Murat'ı ve Zeynep ve Murat'ın beraber olması gerekliliğini savunanlara teşekkür ederim :img-clapp :img-clapp Benim düşüncelerime de tercüman olsunlar. Murat karşıtı arkadaşları kınıyorum. Özelliklede ortada senelerce annesiz yaşamış onu hayal edip durmuş dünya tatlısı bir çocuk varken onu anne-babasız bırakmaya çalıştıkları için. Soruyorum bu hangi vicdana sığar. Senaristler umarım emel ve ezgş'yi dinlemezler pek. Onlarında benimle aynı fikirde olduğunu düşünüyorum ama değillerse bir imza kampanyası başlatıp bu fikre sahip olmalarını sağlıycam. Tama anladık Murat:'ı sevmiyosunuz ama Emre'yi de mi sevmiyorsunuz? Sizleri elinizi vicdanınıza koymaya davet ediyorum!!!

Not: Ezgi Sercan senin fikirlerini etkilemiş bakıyorum. Sende Murat karşıtı olmuşsun. Benden uyarı arkanı iyi kolla böyle devam edersen gazetelerin 2. sayfasına haber olman yakındır!!!
burcucuum bilmem ki bu söölediğine ne desem... yani beni tanımıyo falan olsan bi yere kadar olur bööle yanlışlıklar diycem ama. hem beni tanıyosun hem de yazdığım yazıları takip ederek fikirlerim konusunda bilgi sahibi oluyosun.
buna rağmen nasıl ser kardeşlerden etkilendiğimi söylersin????
gaf buu gafff!!! çabuk toparla yoksa seni ben bile kurtaramamm (çok ismet inönü gördüm kendimi :img-hyste ) neyse konumuza dönemlim. benim-eskiler bilir- forumda namı almış başını yürümüş bir varanlar silsilem vardır ki; 5 maddeden oluşan dizinin çözüm teorisinde zeynepten yana bütün duygularım açık açık belirtilmiştir tarafımdan... hatta teorim zeynebin yağmurlu geceden soora gittiği üzerinde yoğunlaştığında burda isyan bayraklarını açan muratçı arkadaşlarımı sakinleştirmek adına şebnem annemin yeşil bonbonlarının yerini tutamayacak olan çeşitli çap ve ebatlarda sakinleştirici telkinler dağıtmıştım.
bu telkinlerin içeriğinde de tıpkı bu günki gibi zeynepçi kimliğimi gözler önüne sermiştim.
ha bana kalsa murat-zeynep aşkı yaşayabildiği kadar yaşamalı ama çok klasik kaçacağından senaristlik yaşamımın ilk evresinde fark yaratarak sivrilmeyi tercih ediyorum...

ne diyim bence başarılı olmak; fark yaratmakta gizlidir...

ööle türk filmi vari bir aşk izlemektense kimsenin beklemediği entrikalar çizmeyi gerek sizin adrenalin ihtiyaçlarınızı karşılamak, gerekse bizim yaratma evrenimizi genişletmek adına daha doğru buluyorum...

taz_35
20-02-07, 23:35

valla sen zeynebi oğlunu annesiz bırakmakla suçluyosun ama ben bu soruya daha kimse sormadan başka sorularla cevap vermiştim gözden kaçtı herhalde
tekrar bakalım ne yazmışım:ayrıca murat oğluyla türkiye de kalabilir zeynep de eğitimi tamamlayıp geri dönebilirdi
bu kadar kıyamet niye koptu
murat zeynebi karşısına alıp onun gitme nedenlerini dinlemiş mi acaba karısının isteklerine saygı göstermiş mi hayır
üstelik bir yıl boyunca bu kadın hiçbir şekilde gelip oğlunu göremez miydi ya da murat oğlunu alıp zeynebin yanına gidemez miydi
çocuğu küçükken okumaya kaldığı yerden devam etmek isteyen tek kadın zeynep midir eğer öyle değilse bu kadınların kocaları murat gibi çemkirip çocuklarını da alıp sırra kadem basmışlar mıdır eğer basmamışlarsa bu kocalar kılıbık mıdır ya da sadece sevdiği insanın kendisinden ayrı bi hayatı olduğunu bilip anlamasa bile karısının isteklerine saygı gösteren anlayışlı ve bilinçli kocalar mıdır
bu soruların cavabı zaten içinde gizli

evet soruların içinde gizli hatta gizli falan da değil basbaya ortada zeynep o kavgadan önce evinde oturup çocuğuna bakıyordu peki ne oldu da herşeyi bırakıp gitti

no_doubt
20-02-07, 23:38
Ezgicim ben senin Zeynep'i sevdiğini biliyordum ama onları ayırmak gibi bir tutum içinde olmana şaşırmıştım. Sebebini sivrilme isteğin olarak açıklamışsın. Yani sende kariyerini önemsiyorsun. Zaten bu tavrın Zeyanep'i haklı bulmanı açıklıyor. Sende boncuğu annesi gibi önemsemeyip kendi kariyerini ön planda tutuyorsun. Küçücük çocuğun ağlamasına kalbiniz nasıl razı geliyor anlayamıyorum. Bırakında çocuk gün yüzü görsün diycem ama sizde o vicdan nerdeeeeeeee???? Sizin bu yaptığınıza oha falan oluyorum yaniii. :img-hyste Ayrıca onlar birleşseler bile mutluluklarını istemeyen bir sürü insan var. Onlar zaten mutluluklarının önünde engeller. Sizin ayrılık senaryolarınıza ne gerek var? Hem senin kalemin kuvvetli sen daha birçok entirika yazabilirsin. Ama lütfen Murat'ı öldürmeden ve onları ayırmadan yap bunu. O kadar stand arkadaşlığımızın hatırıda mı yok?

Not: Buna cvbın hatırı boşver ben bildiğimi okurum ise bu gece uyumasan iyi olur. Zira olacaklardan ben sorumlu değilim!!!:img-hyste

taz_35
20-02-07, 23:38
burcucuum bilmem ki bu söölediğine ne desem... yani beni tanımıyo falan olsan bi yere kadar olur bööle yanlışlıklar diycem ama. hem beni tanıyosun hem de yazdığım yazıları takip ederek fikirlerim konusunda bilgi sahibi oluyosun.
buna rağmen nasıl ser kardeşlerden etkilendiğimi söylersin????
gaf buu gafff!!! çabuk toparla yoksa seni ben bile kurtaramamm (çok ismet inönü gördüm kendimi :img-hyste ) neyse konumuza dönemlim. benim-eskiler bilir- forumda namı almış başını yürümüş bir varanlar silsilem vardır ki; 5 maddeden oluşan dizinin çözüm teorisinde zeynepten yana bütün duygularım açık açık belirtilmiştir tarafımdan... hatta teorim zeynebin yağmurlu geceden soora gittiği üzerinde yoğunlaştığında burda isyan bayraklarını açan muratçı arkadaşlarımı sakinleştirmek adına şebnem annemin yeşil bonbonlarının yerini tutamayacak olan çeşitli çap ve ebatlarda sakinleştirici telkinler dağıtmıştım.
bu telkinlerin içeriğinde de tıpkı bu günki gibi zeynepçi kimliğimi gözler önüne sermiştim.
ha bana kalsa murat-zeynep aşkı yaşayabildiği kadar yaşamalı ama çok klasik kaçacağından senaristlik yaşamımın ilk evresinde fark yaratarak sivrilmeyi tercih ediyorum...

ne diyim bence başarılı olmak; fark yaratmakta gizlidir...

ööle türk filmi vari bir aşk izlemektense kimsenin beklemediği entrikalar çizmeyi gerek sizin adrenalin ihtiyaçlarınızı karşılamak, gerekse bizim yaratma evrenimizi genişletmek adına daha doğru buluyorum...

dava arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum başarı fark yaratmakta gizlidir ve bizim yolumuz belli biz bu senaryoyla fark yaratıp süper bir kariyere başlıycaz ayrıca etrafımızda murat gibi kariyerimizi engellemeye çalışacak kocalar olmadığından da istersek marsa bile gidebilicez :img-pilot

no_doubt
20-02-07, 23:46
Emel 1.si ben orda Zeynep'e değil onları ayırmaya çalışan siz sözde senaristlerimize kızıyordum. Ama Zeynep'e de kızmıyor değilim. Tamam kariyer önemlidir ama ben ne olursa olsun çocuğum olmadan gitmezdim. Sonuçta Murat'ı sorumsuzlukla ve o dönemde iyi bir baba olmamakla suçluyorsunuz. Madem öyle böyle bir adama nasıl çocuk emanet edebiliyorsunuz? Ya Murat çocuğa bakamasaydı? Ben yapamazdım açıkçası bunu. Ama şu gerçek ki Zeynep'in böyle yapması Murat'ı sorumluluk sahibi yapmış ve olgunlaştırmıştır. Zeynep'te oğlunu göremediği 4 yılda anneliğin ne demek olduğunu anlamıştır. Annelik sadece çocuğu besleyip büyütmek değil sonuçta. Duygusal açıdan da ilgilenmek ve sürekli yanında olmak gerekir. Özelliklede ilk 5 yıl. Bence Zeynep bunu düşünemiyorsa oda sorumsuzdur. Bu suçu sadece Murat'a yüklemeyin lütfen. Hatalar kesinlikle karşılıklıdır, ama gereken dersler alınmıştır. Bırakında mutlu olsunlar bundan sonra. Sonuçta hala birbirlerine deli gibi aşıklar. Asıl önemli olanda budur bence.:img-pilot

muğlak
20-02-07, 23:47
Ezgicim ben senin Zeynep'i sevdiğini biliyordum ama onları ayırmak gibi bir tutum içinde olmana şaşırmıştım. Sebebini sivrilme isteğin olarak açıklamışsın. Yani sende kariyerini önemsiyorsun. Zaten bu tavrın Zeyanep'i haklı bulmanı açıklıyor. Sende boncuğu annesi gibi önemsemeyip kendi kariyerini ön planda tutuyorsun. Küçücük çocuğun ağlamasına kalbiniz nasıl razı geliyor anlayamıyorum. Bırakında çocuk gün yüzü görsün diycem ama sizde o vicdan nerdeeeeeeee???? Sizin bu yaptığınıza oha falan oluyorum yaniii. :img-hyste Ayrıca onlar birleşseler bile mutluluklarını istemeyen bir sürü insan var. Onlar zaten mutluluklarının önünde engeller. Sizin ayrılık senaryolarınıza ne gerek var? Hem senin kalemin kuvvetli sen daha birçok entirika yazabilirsin. Ama lütfen Murat'ı öldürmeden ve onları ayırmadan yap bunu. O kadar stand arkadaşlığımızın hatırıda mı yok?

Not: Buna cvbın hatırı boşver ben bildiğimi okurum ise bu gece uyumasan iyi olur. Zira olacaklardan ben sorumlu değilim!!!:img-hyste

burcucuuuuuuuum ööle hatırla gönülle oluyosa bu işler. benim muratı sırf sercan istiyo diye kırk defa öldürüp geri diriltmem gerekiyodu. doymuyo beyim doymuyo....
ayrıca murat çok agresif. yani 1 yıl gidecek kadıncaaaz sus otur yerine. sen pistlerde oğlunu bir ömür babasız bırakmayı göze al soora da karın kariyeri için 1 yıllığına gidicem dedi diye kıyametleri kopar.
kadının canına tak demiş görmediniz mi kavga flash-back'inde. adam işinde son derece başarılı bir mimarı eve kapatmış. çocuğun altını bezlemesi için. onun için mi dirsek çürüttü bu kız üniversitelerde. ha zeynep bez bağlama üzerine akademik kariyer yaptı da benim mi haberim yok...
o çocuk zeynebin karnına leylekler tarafından yereştirilmedi. baba oğul olmaya gelince tamam oğuna tapan baba profili vermekte üstüne yok muratın. ama iş bez değiştirmeye gelince okumuş kadını eve hapsetmekten de geri kalmıyor paşa... oooooooooooohhh ne ala.
sen pistlerde hayatını yaşa, kadın işini yapamasın. ne ala memleket.
yok burcucum yok. ister stand arkadaşım ol ister kardeşim ister sırdaşım. hiç biri muratın yüzünden zeynebin döktüğü göz yaşlarının önüne geçemez.
unutma ki boncuk da muratın bencilliği yüzünden döktü o gözyaşlarını annem de annem diye. murat kırıp dizini otursaydı 1 sene, gül gibi yaşayıp gideceklerdi.
hem boncuk annesinin ölümüne alışmış, babasının annesinden ne farkı var diycem biraz kalpsizce olacak... neyse
murat ölsün...
ölmüyosa da çekilsin zeynebin yolundan...

taz_35
20-02-07, 23:55
Emel 1.si ben orda Zeynep'e değil onları ayırmaya çalışan siz sözde senaristlerimize kızıyordum. Ama Zeynep'e de kızmıyor değilim. Tamam kariyer önemlidir ama ben ne olursa olsun çocuğum olmadan gitmezdim. Sonuçta Murat'ı sorumsuzlukla ve o dönemde iyi bir baba olmamakla suçluyorsunuz. Madem öyle böyle bir adama nasıl çocuk emanet edebiliyorsunuz? Ya Murat çocuğa bakamasaydı? Ben yapamazdım açıkçası bunu. Ama şu gerçek ki Zeynep'in böyle yapması Murat'ı sorumluluk sahibi yapmış ve olgunlaştırmıştır. Zeynep'te oğlunu göremediği 4 yılda anneliğin ne demek olduğunu anlamıştır. Annelik sadece çocuğu besleyip büyütmek değil sonuçta. Duygusal açıdan da ilgilenmek ve sürekli yanında olmak gerekir. Özelliklede ilk 5 yıl. Bence Zeynep bunu düşünemiyorsa oda sorumsuzdur. Bu suçu sadece Murat'a yüklemeyin lütfen. Hatalar kesinlikle karşılıklıdır, ama gereken dersler alınmıştır. Bırakında mutlu olsunlar bundan sonra. Sonuçta hala birbirlerine deli gibi aşıklar. Asıl önemli olanda budur bence.:img-pilot

evet muratı haksız buluyorum çünkü destek olmalıydı karısına
diyelim emre annesiz kalıcaktı ama sadece 1 yıl peki murat ne yaptı emreyi aldı kaçırdı ve onun tam 4 yıl annesiz kalmasına neden oldu
ayrıca eğer zeynebe hastalığını söylemiş olsaydı zeynep zaten gitmezdi
ayrıca pnayırda zeyneple karşılaştıktan sonra da oğlunu annesinden ayırmaya devam etmiştir istanbula döndükten sonra da
hatırlayalım zeynep evi tamir ettirirken ortalığı ayağa kaldırdı üstelik kalıcak adam gibi bir evleri yokken karda kışta karavanda yatarken
sadece onu ilgilendirmeyen bir konuda herkes adına kimseye danışmadan karar vermiştir
elbetteki zeynebin bazı hataları var ama gitme kalma konusunda ben zeynepte herhangi bir suç göremiyorum
bence birinin 1 yıl boyunca başka bir ülke de okuması türkiyeye gelip sevdiklerini görmesine ya da sevdiklerinin gidip onu görmesine engel değildir
yazdıklarımdan murat oğlunu sevmiyor anlamı çıkmasın
demeye çalıştığım şey muratın zeynebe duyduğu nefret oğluna duyduğu sevgiden ağır basmıştır
hata da burda başlıyor zaten

no_doubt
21-02-07, 00:04
burcucuuuuuuuum ööle hatırla gönülle oluyosa bu işler. benim muratı sırf sercan istiyo diye kırk defa öldürüp geri diriltmem gerekiyodu. doymuyo beyim doymuyo....
ayrıca murat çok agresif. yani 1 yıl gidecek kadıncaaaz sus otur yerine. sen pistlerde oğlunu bir ömür babasız bırakmayı göze al soora da karın kariyeri için 1 yıllığına gidicem dedi diye kıyametleri kopar.
kadının canına tak demiş görmediniz mi kavga flash-back'inde. adam işinde son derece başarılı bir mimarı eve kapatmış. çocuğun altını bezlemesi için. onun için mi dirsek çürüttü bu kız üniversitelerde. ha zeynep bez bağlama üzerine akademik kariyer yaptı da benim mi haberim yok...
o çocuk zeynebin karnına leylekler tarafından yereştirilmedi. baba oğul olmaya gelince tamam oğuna tapan baba profili vermekte üstüne yok muratın. ama iş bez değiştirmeye gelince okumuş kadını eve hapsetmekten de geri kalmıyor paşa... oooooooooooohhh ne ala.
sen pistlerde hayatını yaşa, kadın işini yapamasın. ne ala memleket.
yok burcucum yok. ister stand arkadaşım ol ister kardeşim ister sırdaşım. hiç biri muratın yüzünden zeynebin döktüğü göz yaşlarının önüne geçemez.
unutma ki boncuk da muratın bencilliği yüzünden döktü o gözyaşlarını annem de annem diye. murat kırıp dizini otursaydı 1 sene, gül gibi yaşayıp gideceklerdi.
hem boncuk annesinin ölümüne alışmış, babasının annesinden ne farkı var diycem biraz kalpsizce olacak... neyse
murat ölsün...
ölmüyosa da çekilsin zeynebin yolundan...

Anladım ben seni Ezgicim sen beni katil etmeye çalışıyorsun. Ama ben tahriklere gelmemek için elimden gelen çabayı gçsteriyorum. Ayrıca sorarım size Murat ne zmn otur evinde çalışmayacaksın demiştir. Böyle bir sahne varmıdır? Murat sadece çocuk küçük gidemezsin Amerikaya demiştir. Ayrıca Zeynep Murat'ın hız tutkusuna aşık olmuş bence. ŞAMPİYON'a aşık olmuş. Onu çocuğunu doğurmayı kendi istemiş. Yani fedakarlıkları baştan bilerek yapmış. Sonradan yapamazsın demesi mantıklı değil bence. Tamam o kazadan sonra istemeyebilir ama bunu uygun bir dille anlatması lazım. Kavga ederek ve sen sorumsuzsun diyerek çözülmez hiçbir şey. Banada biri böyle dese bende dediğini yapmam. Bu eşim bile olsa. Zeynep böyle yaptığı için Murat'ta benzer şekilde karşılık vermiştir. Zeynep işini bilseydi Murat'ı herşeye ikna ederdi. Burda kadının biraz becerikli olması lazım. Örnek bkz. Rabia. İnceden inceden nasıl fethediyordu Boncuğun ve Murat'ın kalbini! Murat'ın tepkisi bence doğaldır o yüzden. Ayrıca o gece ortalık yatışmıştı ne güzel. Barışmışlardı. Belki ertesi sabah Murat Zeynep'i zaten göndericekti. Ama Zeynep hırsını alamayıp çekip gitti. Murat'ta o öfkeyle çocuğunu kaçırıp annen öldü dedi. Belkide Zeynep'in bi daha gelmeyeceğini düşündü. Olamaz mı? Ayrıca Murat Zeynep'in değil Zeynep Murat'ın yolunda. Hatırlatırım barışmak isteyen kimdi? Gökhan'ın evlenme teklifini reddeden. Madem Murat bu kadar kötü neden Zeynep yinede onunla olmak istiyor sorarım size??? Hemde Murat Boncuğa ne olursa olsun barışmasalarda Zeynep'in boncuğun annesi olduğunu açıklayacakken?:img-pilot

muğlak
21-02-07, 00:11
Anladım ben seni Ezgicim sen beni katil etmeye çalışıyorsun. Ama ben tahriklere gelmemek için elimden gelen çabayı gçsteriyorum. Ayrıca sorarım size Murat ne zmn otur evinde çalışmayacaksın demiştir. Böyle bir sahne varmıdır? Murat sadece çocuk küçük gidemezsin Amerikaya demiştir. Ayrıca Zeynep Murat'ın hız tutkusuna aşık olmuş bence. ŞAMPİYON'a aşık olmuş. Onu çocuğunu doğurmayı kendi istemiş. Yani fedakarlıkları baştan bilerek yapmış. Sonradan yapamazsın demesi mantıklı değil bence. Tamam o kazadan sonra istemeyebilir ama bunu uygun bir dille anlatması lazım. Kavga ederek ve sen sorumsuzsun diyerek çözülmez hiçbir şey. Banada biri böyle dese bende dediğini yapmam. Bu eşim bile olsa. Zeynep böyle yaptığı için Murat'ta benzer şekilde karşılık vermiştir. Zeynep işini bilseydi Murat'ı herşeye ikna ederdi. Burda kadının biraz becerikli olması lazım. Örnek bkz. Rabia. İnceden inceden nasıl fethediyordu Boncuğun ve Murat'ın kalbini! Murat'ın tepkisi bence doğaldır o yüzden. Ayrıca o gece ortalık yatışmıştı ne güzel. Barışmışlardı. Belki ertesi sabah Murat Zeynep'i zaten göndericekti. Ama Zeynep hırsını alamayıp çekip gitti. Murat'ta o öfkeyle çocuğunu kaçırıp annen öldü dedi. Belkide Zeynep'in bi daha gelmeyeceğini düşündü. Olamaz mı? Ayrıca Murat Zeynep'in değil Zeynep Murat'ın yolunda. Hatırlatırım barışmak isteyen kimdi? Gökhan'ın evlenme teklifini reddeden. Madem Murat bu kadar kötü neden Zeynep yinede onunla olmak istiyor sorarım size??? Hemde Murat Boncuğa ne olursa olsun barışmasalarda Zeynep'in boncuğun annesi olduğunu açıklayacakken?:img-pilot

allah aşkına burcu, seni bi adam kolundan tutup kapının önüne koysa, üstüne de küüütttttt!!!!!!!! diye kapıyı çarpsa, soora çocuk ağlamaya başlasa, daha çocuk nasıl tutulur bilmediğini bile anlayamadığı için eli ayağına dolaşıp mavi boncuk dağıttığı kadınlardan birini eve çağırsa bu adam, soora baktı o da başedemiyo sırf çaresizlikten senden özür dilese affeder misin, ya da bu adama hala haklı der misin.
haklı dersen bir hemcinsim olarak senden şüphe duymaya başliicam.
murat kızı kolundan tutup kedi koyar gibi kapının önüne koydu yaaa. soora baktı çocuğa bu güne kadar oyuncak araba, motor vs. almaktan başka bişi yapmadığından çocuk nasıl susturulur bilmiyo, pişman oldu ben bu çocukla uğraşamam tek başıma dedi kuyruğunu bacaklarının arasına sıkıştırıp geri döndü... olacak iş mi allah aşkına.
bu kadar kör olmayın yahu.
burda aşık olan da zeynep haklı olan da.
kendisini kolundan tutup kapının önüe koyan bi adamı affetmekle de hem aşık hem güçlü hem de haklı olmasının yanında ne kadar büyük bi insan olduğunu da kanıtlıyor.
ne kadar gururlu olduğu da yağmurlu gecenin ardından çekip gitmesiyle gün yüzüne çıkıyor...
elini vicdanına koy ve yanıtla burcu...
sen olsan naapardın
empati denen bişey var canım.

no_doubt
21-02-07, 00:12
muratın zeynebe duyduğu nefret oğluna duyduğu sevgiden ağır basmıştır
hata da burda başlıyor zaten

Bende tam tersini düşünüyorum. Nefreti ağır basan önce Zeynep'tir. Bunun üstüne Murat böyle davranmıştır. Etki-tepki yani. Bence bu yüzden Murat haklı. Ayrıca 1 yıl dediğin bir çocuk için çok önemli bir zaman. ilk yürüyüşü, konuşması ve dünyayı keşfetmesi için. Yani o zmn yanında olması çok önemli bir şey. Bence Sebep ne olursa olsun Zeynep'in boncuğa yaptığı haksızlıktır ve hiçbir şey bunu haklı çıkaramaz. Ama tabi Murat'ın annesi olan bir çocuğu annesiz bırakması da haksızlıktır ama yine söylüyorum Zeynep'in onları tamamen terketmiş olabiliceğini düşünmüş olması bunda etken olabilir. Yinede onların çocuklarını bu hale düşürmeye hakkı yoktu. Ben bunu bilir bunu söylerim.

Not: Ben çıkıyorum arkadaşlar. Yarın kargaların kahvaltı saatinde benim yollarda olmam gerekiyor. Okul yolu şarkısını söyleyerekten yollara düşücem. Herkese iyi geceler şimdiden. Ayrıca bu tartışma 24 saattir devam ediyor ama bir yere varamadı daha. Sanırım bu gidişle varamaz da. Forumu bölmeden ve Şebnem Abla eline sopasını alıp hepimizi kovalamadan bence kapatsak iyi olucak. Ama Zeynep-Murat ayrılmasın!!! :img-wink:

hot_coutre
21-02-07, 00:21
Devrem agresif olan ben değilim ki, Murat!!!
Çocuğumun annesi YOK YOKKKKKKKKK!!!! Diye hönküren Murat değil miydi...
Bu benim agresifliğim değil!! Onun bende yarattığı yansıma!!!
Bıraksaydı Zeynep'te gayet güzel bakıyordu Emre'ye en hassas olduğu ilk bir senesinde gayet iyi baktığı sabittir...
Valla oyunculuk konusu ayrı bir durum devrem Serhat Bey'in oyunculuğuna bir şey demem ama başkalarının oyunculuğunu da böyle hakir görmeniz hoşuma gitmedi...
Ayrıca Demet Hanım oscar'lık bir oyuncu, gerekirse yurtdışından istediği aktörü de getirtiriz. George Clooney mi ister yoksa başkası mı bilemem... Emmy'i alamadıysa bu sene böyle alelalede bir aktörle oynamasından kaynaklanıyor.. Yoksa Demet Hanım oscarlık bir oyuncu... Kendisi hakediyordu ama Murat'a karşı bu kadar sessiz kaldığı için vermediler...

Şimdi efem öncelikle bazı şeylerde baştan anlaşalım soora yanlış anlaşılma olmasın. Demet hanım bir incidir bitanedir oyunculukta özellikle de gözleriyle anlattığı duygu sellerinde üstüne tanımam!! Serhat Bey de bir cevherdir kendisini oyunculukta kanıtlamış sanatına sıkı sıkıya bağlı 1 numara bir oyuncudur!! Bizim tartışmamız Demet Hanım ve Serhat Bey değil di mi?:) Biz hayali kahramanlarımız için yorum yapıyoruz kanımca:)

Ayrıca ben oyunculukarıyla ilgili söylemedim o sözü devrem , fiziki özellikleri ile ilgili söyledim! Fiziken, sayılan sanatçılara karşı Serhat Bey'in üstünlüğü tartışılamaz di mi ama ve bana kalırsa oyunculukta da fark atar gibi:icon_whis
Ayrıca oscar yollari Demet'e helaldir!! kanımca bir çoğuna açıkara fark atar!!!

Ama alelade bir aktör sözünü görmezlikten geliyorum devrem olmamış kabul ediyorum! Zira sanatçılığını kanıtlamış biri için bunu söylemek bizim foruma yakışmaz gibi sanki...

Neyse biz konumuza dönelim!

İkili ilişkilerde neler yaşandığını dışardan görebilmek pek mümkün değil kanımca.. Evlilikte herkesin kendi hayatını yaşaması gibi bir durum söxkonusu olamaz bence.. Ve ben yineliyorumki bu ilişkide iki taraflı suç mevcuttur! Ancak Murat da bu kadar yerden yere vurulacak bir karakter değildir! Öyle olsa Ramize Zeynep'e karşı Murat'ı savunmazdı. Hatırlarsanız Boncuk'a "senin baban herşeyin en iyisini hakediyor" demişti. Neyse benim isteğim gururların inatların biryana bırakılıp ortayolda buluşulmasıdır sonuçta aşk engel tanımaz!

bennn geldim ama ser kardeşler gibi düşünüyorum (her ne kadar beni muhabbetten dışlak etseler, adımı anmasalar, bensiz muhabbetin dibine vursalar da) ona göre. murat ölür mü bilemem o dava arkadaşımla vereceğimiz bi karar ama zeynep'in başındaki haleyi 13 bölüm olduğu gibi saçlarının arasına saklamiicamız kesin. YAŞASIN ZEYNEP aksini düşünen varsa HODRİ MEYDAN. zira ben pek tavsiye etmiyorum karşımızda durmalarını.
eee ne de olsa afeti sindirmiş ikili duruyo kaarşınızda ayağınızı denk alın.

Kanımca Murat'ın yaşaması senaristlerin elinden çıkıp E.A fanlarının ellerine gelmiştir. Senarist ne yaparsa yapsın "Murat Ölmedi" derlerse Murat ölmez:) Ve ölmedi de zaten.. Koca şampiyon iki damla kanla ölür mü yahu?? Hem de o kocaman gözlü kadın ve boncuğu başucundayken!

Ezgi hodri meydandan korktuğumu söleyemicem:icon_whis Ancak bu meselenin ucunun kapanmayacağını düşünüyorum sonuçta kimse bir diğerinin fikrini kabul etmeyecek zira ben Zeynepçileri fanatik gördüm, halbuki Muratçılar daha ılımlı ve sevenlerin birleşmesinden yana.. Sİze kalsa Zeynepi azılı feminist yapıp Murat'ın kellesini istettireceksiniz:img-pilot

Nerde bu Muratçılar;
Akşam polemik için randevu verip gelmiyorlar...
Yoksa misafir olarak cevap mı düşünüyorlar!!!
Ya da Zeynepçilerin dağılmasını mı bekliyorlar!!!
Zeynepçiler dağılınca yine yalnız yakaladıklarına saldıracaklar..
Neyse ne zaman gelirseniz bekleriz devrem...

Devrem aslanlar gibi buradayız merak etme ama ben artıkın polemiklerin niki olmak istemiorum hem allah muhafaza konu Zeynep&Murat'tan çıkıp Demet&Serhat'a dönerse toparlayamayız da:img-pilot

HİÇBİR AŞKTA FİNAL YOKTUR!! diyorum ve bu polemiği kendi adıma kapatıyorum efem:img-pilot

Dipnot: Bubu'mmm neredesin çok özledim seniii:img-help: Bubu'm yan oda sohbetlerini ösledim lütfen geler misin?:love01: Begüşüm papatyam Msnde beklicem seni:love05:
Ablam ve babam artık gelsin yaaa:icon_sorr

taz_35
21-02-07, 00:21
allah aşkına burcu, seni bi adam kolundan tutup kapının önüne koysa, üstüne de küüütttttt!!!!!!!! diye kapıyı çarpsa, soora çocuk ağlamaya başlasa, daha çocuk nasıl tutulur bilmediğini bile anlayamadığı için eli ayağına dolaşıp mavi boncuk dağıttığı kadınlardan birini eve çağırsa bu adam, soora baktı o da başedemiyo sırf çaresizlikten senden özür dilese affeder misin, ya da bu adama hala haklı der misin.
murat kızı kolundan tutup kedi koyar gibi kapının önüne koydu yaaa. soora baktı çocuğa bu güne kadar oyuncak araba, motor vs. almaktan başka bişi yapmadığından çocuk nasıl susturulur bilmiyo, pişman oldu ben bu çocukla uğraşamam tek başıma dedi kuyruğunu bacaklarının arasına sıkıştırıp geri döndü... olacak iş mi allah aşkına.
kendisini kolundan tutup kapının önüe koyan bi adamı affetmekle de hem aşık hem güçlü hem de haklı olmasının yanında ne kadar büyük bi insan olduğunu da kanıtlıyor.
ne kadar gururlu olduğu da yağmurlu gecenin ardından çekip gitmesiyle gün yüzüne çıkıyor...
sen olsan naapardın

ezgim kesinlikle haklısın
ya arkadaşlar bu adam tuttu o çok sevdiği aşık olduğu kadını kapının önüne koydu
hatırlatırım zeynep giderken boncuğu almaya çalıştı ama murat izin vermedi
ve ne yaptı zeynep oturdu bekledi murat gelsin diye geldi mi geldi ama geri gelmesi kapının önüne koyduğu gerçeğini unutturmaz
zeynep murata ders vermek için karalarına saygı duymayı öğrensin diye o sabah çekip gitti peki murat ne yaptı benim için herşeyini terkeden hiçe sayan benim onu kapının önüne koymama rağmen beni bekleyen karım neden gitti diye düşündü mü hayır sadece zeynebe kızdı
hadi ilk kızgınlıkla düşünemedi peki sormazlar mı adama 4 yıl boyunca aklın nerdeydi diye
fikrim şu eğer murat gerçekten karısına saygı duyan -bakın seven demiyorum- bir koca olsaydı gitmesini anlayışla karşılardı
böylece de zeynep oğlunu kocasına emanet edip gitmiş olurdu ama murat tüm gücünü kullanarak kadını resmen evden kaçırdı

no_doubt
21-02-07, 00:23
sen olsan naapardın

Canım bence sen aşık olmamışsın şimdiye kadar. Kusura bakma Sercan ama bunları söyleyen birinin aşık olduğuna inanmak mümkün değil. Murat hiç kimseye mavi boncuk dağıtmadı çünkü aşk onun gözünü kör etmişti. O gece Aysel'i çağırmadı ki. Sabah çağırdı. Zeynep'i kapı dışarı koyması bencede yanlıştı ama hatasını oda anladı ve özür diledi zaten. Bazen aşkın şiddeti insana böyle şeyler yaptırır. Ben bu yüzden Zeynep'in gitme kararı almasını da anlıyorum ama ben olsaydım havaalanında oğlum aklıma gelmişti ve gidememiştim. En fazla bir kaç gün şehirde başka biryerde kalır geri dönerdim. Ama onunki nasıl bir öfkeyse 1 yıl onları yapayalnız bırakmaya razı oldu vicdanı. Şimdi hangi aşktan hangi gururdan bahsediyorsun. Madem gururundan gitti aynı gururla neden boşanma davası açmayı tercih etmedi. Ayrıca madem böyle düşünüyordu Murat onu çağırdığı zmn bu iş bitti deyip gitmeseydi. Siz şimdi oğlu için döndü dersiniz ama öyle olsaydı ertesi sabah bırakıp gitmezdi. Bence o an gerçekten affetti. Ama sonradan ders vermek intikam almak istedi bence. İntikamı sadece kocasından değil oğlundan da aldı ama.
Bana sen olsan ne yapardın demişsin. Ben bikere o şekilde kavga etmezdim. Derdimi sakin anlatır ve tatlı dilimle ikna ederdim. Ama kavga etmiş olsaydım o beni kapı dışına koysaydı kızardım ve bir süre geri dönmezdim. Ama eğer o an affettim hiç ayrılmayalım bir daha dediysem de bu kararımdan dönmezdim. Söz ağızdan bir kez çıkar benim için. Tutarsız davranmazdım. Ama karşı taraf tutarsız davranırsa bende sinirlenirim ve bende :Murat gibi davranabilirdim.Benim fikrim budur. Murat'ın kızıp gitmekte haklı olduğunu düşünüyorum.

taz_35
21-02-07, 00:28
gülşahçım her ne kadar evli de olsalar bana göre insanların özel yaşam alanları kendi kararları ve istekleri de olamalıdır
ve evlilik zaten bunlara tahammül edilebildiği ölçüde güzeldir bu herkesin kendi havasında takılması anlamına gelmiyor elbetteki sadece bana göre evlilik isteklerinden vazgeçmek değil onları sevdiğin insanla paylaşabilmek anlamına geliyor
tabi hiç evlenmedim ama en azından evlenirsem bunu benim kararlarıma saygı gösteren biriyle yapmak isterim

viya
21-02-07, 00:32
Selam Arkadaşlar,

Yazdıklarınızı okumak bile bir hayli zor, emek verip yazdığınız için size bravo… Tartışmalar bakınca bir an sabah programları buraya mı taşındı dedim. Taraflar, şahitler, ıspatlar... Ben onları seyrederken de bi şey gelir aklıma ‘bekara karı boşamak kolay gelir’…

Gülşahım beni de bir kaç yerde şahit yazmış. Öyledir diyip geçim, şimdi ezmemeyim canım arkadaşımı. Sonra aramızda hallederiz biz. Şebnem Hanım’ın okşamaları sonrası arta kalanla… Bi de dövülecekler listesi yapmışsınız ama biliyorsunuz ki Şebnem Hanım kendi listesini kendi yapar:img-yes: :img-hyste

Benim duyumlarım sağlam yerden, sağduyumdan geliyor. Siz beni sadece ‘basın bülteni yazarı’ olarak biliyorsunuz ama…. Neyse sağduyum sus şimdilik diyor:good: sürpriz dediğin tüyo vermeden gelir:img-yes: :happy0064 :happy0064

not: sakın bu muhabbete karşıyım sanmayın, lütfen devam edin. benim diyecek bir tek sözüm var fazlasına üşeniyorum.

FOREVER MURAT ölü veya diri :good: :good: :happy0064 :happy0064

muğlak
21-02-07, 00:35
O gece Aysel'i çağırmadı ki. Sabah çağırdı. Zeynep'i kapı dışarı koyması bencede yanlıştı ama hatasını oda anladı ve özür diledi zaten.

öncelikle önmle bu kısım üzerinde durmak istedim. çünkü diziyi yanlış izlemişsin.
eğer biraz dikkatli baksaydın ayseli zeynebi evden kovmasının ardından çağırdığını, daha soora başedemeyince boncuğu ayselin yanında evde bıraktığını ve zeynebin peşinden gittiğini anlardın.

eğer merak edersen profilimden varanlar mesajımı bulabilirsin. ya da bana söyle buraya taşıyım.

diğer kısımlara birazdan cvp vericem

no_doubt
21-02-07, 00:36
Gülşah yazdığın herşeye aynen katılıyorum. Artık gönül rahatlığıyla gidebilirim. Bu Murat düşmanı forumcularımızı sana emanet ediyorum. Sen onların hain planlar yapmasına mani ol. Almışlar ellerine birer kalem senaristiz diye atıp tutuyorlar. Laf anlatcam diye gözlerim mahvoldu. Ama kabul etmeleri gereken birşey var. Ne kadar uğraşsalarda bu aşkın büyüklüğü onların çabasına dayanır.

Herkese iyi geceler. Sürç-ü lisan ettiysem affola. bye

muğlak
21-02-07, 00:39
Ben bu yüzden Zeynep'in gitme kararı almasını da anlıyorum ama ben olsaydım havaalanında oğlum aklıma gelmişti ve gidememiştim. En fazla bir kaç gün şehirde başka biryerde kalır geri dönerdim. Ama onunki nasıl bir öfkeyse 1 yıl onları yapayalnız bırakmaya razı oldu vicdanı. Şimdi hangi aşktan hangi gururdan bahsediyorsun. .

zeynep amerikaya gitti, gittiği gün boncuğu özledi. geri dönmek için havaalanına gitti, ama bilet bulamadı... bir ay sonra da geri döndü ama murat çoktan gitmişti, yıllarca onu aradı deli gibi...

bu da 7 bölümün ilk sahnesi.
hala diziyi çok dikkatli izlemediğini düşünüyırum.
zira zeynep onları 1 yıl yalnız bırakmadı.

arzumms
21-02-07, 00:40
Şimdi efem öncelikle bazı şeylerde baştan anlaşalım soora yanlış anlaşılma olmasın. Demet hanım bir incidir bitanedir oyunculukta özellikle de gözleriyle anlattığı duygu sellerinde üstüne tanımam!! Serhat Bey de bir cevherdir kendisini oyunculukta kanıtlamış sanatına sıkı sıkıya bağlı 1 numara bir oyuncudur!! Bizim tartışmamız Demet Hanım ve Serhat Bey değil di mi? Biz hayali kahramanlarımız için yorum yapıyoruz kanımca

Ayrıca ben oyunculukarıyla ilgili söylemedim o sözü devrem , fiziki özellikleri ile ilgili söyledim! Fiziken, sayılan sanatçılara karşı Serhat Bey'in üstünlüğü tartışılamaz di mi ama ve bana kalırsa oyunculukta da fark atar gibi
Ayrıca oscar yollari Demet'e helaldir!! kanımca bir çoğuna açıkara fark atar!!! Ama alelade bir aktör sözünü görmezlikten geliyorum devrem olmamış kabul ediyorum!

Neyse biz konumuza dönelim!
Devrem bu senin söyleyiş tarzından kaynaklanıyor… Sen 3 nejat 2 erkan 5 emre bir tane serhat etmez demene bir ironik yaklaşımdı. Bu olayı bu kadar büyütmene gerek yoktu…
Bunun tartışmasına girmeyeceğim tabi…

İkili ilişkilerde neler yaşandığını dışardan görebilmek pek mümkün değil kanımca.. Evlilikte herkesin kendi hayatını yaşaması gibi bir durum söxkonusu olamaz bence.. Ve ben yineliyorumki bu ilişkide iki taraflı suç mevcuttur! Ancak Murat da bu kadar yerden yere vurulacak bir karakter değildir! Öyle olsa Ramize Zeynep'e karşı Murat'ı savunmazdı. Hatırlarsanız Boncuk'a "senin baban herşeyin en iyisini hakediyor" demişti. Neyse benim isteğim gururların inatların biryana bırakılıp ortayolda buluşulmasıdır sonuçta aşk engel tanımaz!
Birde bunu anlamıyorum ben. Ramize nasıl ikisi arasında otorite ya da hakem olabiliyor… Zeynep’in çocuğa nasıl baktığını bilmiyor…

Devrem aslanlar gibi buradayız merak etme ama ben artıkın polemiklerin niki olmak istemiorum hem allah muhafaza konu Zeynep&Murat'tan çıkıp Demet&Serhat'a dönerse toparlayamayız da

HİÇBİR AŞKTA FİNAL YOKTUR!! diyorum ve bu polemiği kendi adıma kapatıyorum efem
Devrem tabiî ki bunun bir yere varması pek mümkün değil. Olayları zaten tam olarak göremedik zaman kısıtından.. yapılan kesintilerden, 11 bölümde toparlanmasından…

Demet&Serhat’a döndürmediğimi anlayacağını düşünmüştüm… Başta belirttiğim gibi bir ironiydi o. Sen o tarz bir şey yazmasaydın bende öyle bir cevap vermezdim ama neyse…

Devrem o uzun mesajına yazdığım uzun mesajımı okumadın galiba ona cevap alamadık ama neyse… Kavga replikleri falan multimedia bölümünde mevcut. Merak eden gidip bakabilir. Murat aleni bir şekilde kovmuş mu yoksa… İlişkide iki tarafında ödün vermesi gerektiğini kabul etmeyecek kadar Murat Murat diyorsanız benimde bu konuda daha fazla sözüm yok…

hot_coutre
21-02-07, 00:43
gülşahçım her ne kadar evli de olsalar bana göre insanların özel yaşam alanları kendi kararları ve istekleri de olamalıdır
ve evlilik zaten bunlara tahammül edilebildiği ölçüde güzeldir bu herkesin kendi havasında takılması anlamına gelmiyor elbetteki sadece bana göre evlilik isteklerinden vazgeçmek değil onları sevdiğin insanla paylaşabilmek anlamına geliyor
tabi hiç evlenmedim ama en azından evlenirsem bunu benim kararlarıma saygı gösteren biriyle yapmak isterim

Emelcim ben kendi alanları olamaz demedimki zaten.. Elbette evli çiftlerin de kendilerine özel alanları olmalı. Ancak bir evde evli olarak yaşamak yazmaya pek benzemiyor sizi temin ederimki:) Keşke senin dediğin gibi evlilikler olsa ama gerçekler bir parça farklı Emelcim:img-pilot İki ayrı insanın bir evde yaşaması zaten çok zor bir de her ikisi de ayrı ayrı kendi kararlarını verir her isteklerini yapmaya çalışırlarsa ortak yol çatallanmaya başlar bu durumda da boşanma avukatları para kazanır:) Evlilik biraz da ortak yöne bakmaktır aslında.. Herkes de başaramıyo işte malesef keşke büyük umutlarla kurulan yuvalar yıkılmasa:icon_sorr

no_doubt
21-02-07, 00:45
öncelikle önmle bu kısım üzerinde durmak istedim. çünkü diziyi yanlış izlemişsin.
eğer biraz dikkatli baksaydın ayseli zeynebi evden kovmasının ardından çağırdığını, daha soora başedemeyince boncuğu ayselin yanında evde bıraktığını ve zeynebin peşinden gittiğini anlardın.

eğer merak edersen profilimden varanlar mesajımı bulabilirsin. ya da bana söyle buraya taşıyım.

diğer kısımlara birazdan cvp vericem

Zeynep kağnı hızıyla mı yürüyor da bu kadar olay olurken ancak 5 adım gidebilmiş. Çok merak ettim. Yok eğer Murat'ı bekledi o orda diyorsan hani Zeynep gururluydu, ondan gitmişti. Gururlu insan kapı önünde gelip beni çağırsın diye uzun zmn bekler mi? Valla Ezgi senin bir dediğin bir dediğine uymuyor sanırsam. Böyle senaristlik olmaz. Bir yerde yazdığını başka yerde unutmuş olursan seyirci inanmaz sana. Hatırlatıyım dedim. Her ne kadar dizi konusunda ayrı düşsekte ben senin iyi bir senarist olmanı desteklediğimden bu detayı hatırlatmak istedim.

Bu arada Elif hoşgeldin. Bende nerelerdesin diye seni sormuştum bu akşam. Sende Murat-Zeynep aşkından yanasın değil mi? Yoksa ser kardeşler ve Ezgi senide mi kendilerine benzetti? :img-pilot

muğlak
21-02-07, 00:48
Zeynep kağnı hızıyla mı yürüyor da bu kadar olay olurken ancak 5 adım gidebilmiş. Çok merak ettim. Yok eğer Murat'ı bekledi o orda diyorsan hani Zeynep gururluydu, ondan gitmişti. Gururlu insan kapı önünde gelip beni çağırsın diye uzun zmn bekler mi? Valla Ezgi senin bir dediğin bir dediğine uymuyor sanırsam. Böyle senaristlik olmaz. Bir yerde yazdığını başka yerde unutmuş olursan seyirci inanmaz sana. Hatırlatıyım dedim. Her ne kadar dizi konusunda ayrı düşsekte ben senin iyi bir senarist olmanı desteklediğimden bu detayı hatırlatmak istedim.

Bu arada Elif hoşgeldin. Bende nerelerdesin diye seni sormuştum bu akşam. Sende Murat-Zeynep aşkından yanasın değil mi? Yoksa ser kardeşler ve Ezgi senide mi kendilerine benzetti? :img-pilot

flash-back'i izle. gitmedim seni bekledim diyo. kanı hızı değil. biraz dikkat işi. orda durup muratı bekliyor.

yolcu755
21-02-07, 00:48
taammuden hayatiniza kastetme egiliminize saygi duydum arkadaslar, cesaretin ve fedakarligin bu kaddesi? pes...

bu arada polemigin yavas yavas sonuyor olmasi pek sevindirici, zira kankam yok giremem hic bi polemige... kedi/ciger hadisesi.. yapan vaaaar yapamayan var... :img-blush

aslinda bunlar bahane, bi merhaba demeden gecmeyim dedim... merhaba ve iyi geceler, en guzel gunler en guzel geceler sizlerin ve sanal/gercek tum sevenlerin olsun...

no_doubt
21-02-07, 00:50
zeynep amerikaya gitti, gittiği gün boncuğu özledi. geri dönmek için havaalanına gitti, ama bilet bulamadı... bir ay sonra da geri döndü ama murat çoktan gitmişti, yıllarca onu aradı deli gibi...

bu da 7 bölümün ilk sahnesi.
hala diziyi çok dikkatli izlemediğini düşünüyırum.
zira zeynep onları 1 yıl yalnız bırakmadı.

Ben zaten 1 yıl gitti demedim. Ama o uçağa o planla bindi ve bu vicdanen içinin rahat olduğunu gösterir. Ben olsam o uçağa binemezdim. Ama o yapabildi. Aklı uöakta bile gelmemiş ayrıca 1 gün sonra dönmesi gerektiğini anlamış. Yine ben olsam daha uçakta pişman olup havaalanına inince dönüş biletini sormuş ve almıştım. Ayrıca hadi dönemedi, neden Murat'ı dönmeye karar verdiği gün aramadı. O zmn Murat gitmezdi. Hemen dönmek istediğini anlardı. Gelemiyorsa da tel açıp anlatsaydı durumu. Bence birçok hata yapmış Zeynep. Murat terkedildikleri ilk günden gitmemiş ki. Beklemiş bir süre. Oda umut etmiş dönerse diye; ama nerdeeee!!!

no_doubt
21-02-07, 00:53
flash-back'i izle. gitmedim seni bekledim diyo. kanı hızı değil. biraz dikkat işi. orda durup muratı bekliyor.

Tamam gitmeyip beklediğini bende biliyorum ama sabaha kadar beklemiş değil herhalde. Ben orda beklemekten kasıtın taksiye falan binmemek olduğunu ve yavaş yürümek olduğunu düşünüyorum. Yani Murat'ın çocuğu beşiğe bırakıp anahtarı alma süresi kadar. O kadar hızlı yağan bir yağmur çok uzun sürmez zaten. Ben bunu kastetmiştim. Ayrıca yine soruyorum hani gurur???

arzumms
21-02-07, 01:06
Dizinin rating yapmadığı zamanlarda bu dizi Türkiye'ye fazla geldi kaldırmadı diye görüş bildirmiştim.
Gerçekten haklı olduğumu düşünüyorum...
Kadın erkek eşitliğine inanmayan bir topluluğa, -ki bu topluluğun çoğu üyesi kadın-
Niye bütün fedakalığın kadından beklenmemesi gerektiğini açıklamak zor.

Bu dizinin rating yapmasını beklemekle hayalcilik yapmışım.
Biz aynı diziyi izlemedik zannımca.
O yüzden bu konu hakkında bir mesaj daha yazmayacağım...

elyz
21-02-07, 01:18
iyi geceler herkese..
baktım forumun demirbaşı ben ,çok özlenmişim..adım anılmış gün aşırı(!)..dayanamadım ısrarlara ve geldim...neredeyse 4 gün ayrı kalmışım sizden,farkettimde...özlendim mi bimem ama ben özledim herkesi...elde olmayan sebeplerle ve bir sağlık sebebiyle gelemedim,kusuruma bakmayın...
forumun bu halini görmek de ayrı bir keyif verdi bana..gerçi noliy noliyy diye girecektim söze ancak görüyorum ki bu polemik konusunda _nası başladı nerden başladı bilemedim ya_ben de bşeyler yazayım eksik kalmayayım dedim...:img-cool2 kankam bensiz polemiğe girmezdi ben hainlik yapıyorum..affet kanka,zira diyecek sözüm var...:img-cool2
Sercan kadın erkek eşitliği demiş ancak bu konu benim gözümde kadın erkek eşitliğinin dışında..roller değişse ben bu sefer zeynep çi olurdum kesin diyorum..zira ben olaylara duygusal açıdan bakıyorum..ve olayın başlama sebebine...
uzun uzun yazmıcam...dizimizden bir sahnede geçen konuşmalarla fikrimi beyan edicem.....
Haydar usta::Aile olmak,evin erkeği olmak için çırpınırdı bilmem mi?her erkek bunu ister her erkek kendi ailesini güç güvenle sarmak ister..bir arada tutmak vebaldir bunu ister..
Zeynep::ama kazadan sonra aile olmak için hiçbir şey yapmadı haydar usta..
Haydar usta::ne yapsın?yarış işide bitince kendine güvenini kaybeti…eve ekmek getirememe durumunu haddinden fazla gurur yaptı vicdan yaptı..başka yol bulamadı..ona yol gösterende yanında değildi sanırım..
Hırsını az törpüleyeydin olmazmıydı?ne vardı iş,güç,okul diyekoşturacak..evini ocağını bırakıpta gurbet ellere gidecek?
Zeynep::sende mi beni suçluyosun?
Haydar usta::e bi hal soraydın,elini bi tutaydın,bi an gözkerine bakıp düşen adamı bi yakalayadın uçurumdan kendini bırakmadan önce..hı olmazmıydı?
Neyse,küskünlükleri bırakmak,hırsları yenmek güç ister insanlık ister hanımım……

viya
21-02-07, 01:23
iyi geceler herkese..
baktım forumun demirbaşı ben ,çok özlenmişim..adım anılmış gün aşırı(!)..dayanamadım ısrarlara ve geldim...neredeyse 5 gün ayrı kalmışım sizden,farkettimde...özlendim mi bimem ama ben özledim herkesi...elde olmayan sebeplerle ve bir sağlık sebebiyle gelemedim,kusuruma bakmayın...
forumun bu halini görmek de ayrı bir keyif verdi bana..gerçi noliy noliyy diye girecektim söze ancak görüyorum ki bu polemik konusunda _nası başladı nerden başladı bilemedim ya_ben de bşeyler yazayım eksik kalmayayım dedim...:img-cool2 polemik kankam bensiz polemiğe girmezdi ben hainlik yapıyorum..affet kanka,zira diyecek sözüm var...:img-cool2
Sercan kadın erkek eşitliği demiş ancak bu konu benim gözümde kadın erkek eşitliğinin dışında..roller değişse ben bu sefer zeynep çi olurdum kesin diyorum..zira ben olaylara duygusal açıdan bakıyorum..ve olayın başlama sebebine...
uzun uzun yazmıcam...dizimizden bir sahnede geçen konuşmalarla fikrimi beyan edicem.....
Haydar usta::Aile olmak,evin erkeği olmak için çırpınırdı bilmem mi?her erkek bunu ister her erkek kendi ailesini güç güvenle sarmak ister..bir arada tutmak vebaldir bunu ister..
Haydar usta::ne yapsın?yarış işide bitince kendine güvenini kaybeti…eve ekmek getirememe durumunu haddinden fazla gurur yaptı vicdan yaptı..başka yol bulamadı..ona yol gösterende yanında değildi sanırım..
Hırsını az törpüleyeydin olmazmıydı?ne vardı iş,güç,okul diyekoşturacak..evini ocağını bırakıpta gurbet ellere gidecek?
Haydar usta::e bi hal soraydın,elini bi tutaydın,bi an gözkerine bakıp düşen adamı bi yakalayadın uçurumdan kendini bırakmadan önce..hı olmazmıydı?

Elifciğim, hoşgeldin... üstelik boş da gelmemişsin... tabir yerindeyse cuk oturdu bu diyalog. Senaristler herşeyi veriyor aslında... sadece baktığın yere göre değişik görünüyo manzara:img-yes: :img-yes:

hot_coutre
21-02-07, 01:28
iyi geceler herkese..
baktım forumun demirbaşı ben ,çok özlenmişim..adım anılmış gün aşırı(!)..dayanamadım ısrarlara ve geldim...neredeyse 5 gün ayrı kalmışım sizden,farkettimde...özlendim mi bimem ama ben özledim herkesi...elde olmayan sebeplerle ve bir sağlık sebebiyle gelemedim,kusuruma bakmayın...
forumun bu halini görmek de ayrı bir keyif verdi bana..gerçi noliy noliyy diye girecektim söze ancak görüyorum ki bu polemik konusunda _nası başladı nerden başladı bilemedim ya_ben de bşeyler yazayım eksik kalmayayım dedim...:img-cool2 polemik kankam bensiz polemiğe girmezdi ben hainlik yapıyorum..affet kanka,zira diyecek sözüm var...:img-cool2

Elif'im hoşgeldin:love05:

Ben 10 mesaj yazdım sen 1 mesajla bitirdin olayı helal olsun:img-clapp:

Bi daha kendini bu kadar özletme elifim.. Sağlık sorunu demişsin çook geçmiş olsun:img-in_lo

pekhüm
21-02-07, 01:30
iyi geceler herkese..

elifcim hoşgeldin sefalar getirdin..ne iyi ettinde geldin nerdeydin bu saate kadar???bi türlü anlatamadık derdimizi bizim kalbimize tercüman oldun...uzaklarda aramamak lazımmış cevabı aslında herşey ortadaymış zaten dimi..:img-pilot

elyz
21-02-07, 01:43
Elifciğim, hoşgeldin... üstelik boş da gelmemişsin... tabir yerindeyse cuk oturdu bu diyalog. Senaristler herşeyi veriyor aslında... sadece baktığın yere göre değişik görünüyo manzara:img-yes: :img-yes:

hoşbuldum bubum:)
senaristler herşeyi veriyo doğru diyosun...ama işte iyi izleyici olmak lazım demi?(!)

elyz
21-02-07, 03:06
Elif'im hoşgeldin:love05:

Ben 10 mesaj yazdım sen 1 mesajla bitirdin olayı helal olsun:img-clapp:

Bi daha kendini bu kadar özletme elifim.. Sağlık sorunu demişsin çook geçmiş olsun:img-in_lo
elifcim hoşgeldin sefalar getirdin..ne iyi ettinde geldin nerdeydin bu saate kadar???bi türlü anlatamadık derdimizi bizim kalbimize tercüman oldun...uzaklarda aramamak lazımmış cevabı aslında herşey ortadaymış zaten dimi..:img-pilot
hoşbuldum ...Gülşahım sağolasın...iyi direnmişiniz helal olsun .:good: ..Begümüm sende sağolasın....evet her şey ortada dediğin gibi..
sadece görmeyi istemek lazım...:img-yes:

arzumms
21-02-07, 03:14
Ben Zeynep&Murat konusundaki son mesajımı, son olduğunu belirterek yazdım. Bu yüzden o konuda herhangi bir mesaj yazmayacağım. Ben sizin fikirlerinize de saygı duyarak o noktada bıraktım. Elif’e de bu konu hakkında özelden de son cevabımı yazdım.

Sonuç olarak farklı değer yargılarına sahip olduğumuz için olaya farklı bir açıdan bakıyoruz. Sadece eğlendiğimizi düşündüğümden Muratçılar nerede diye bir sesleniş yapmıştım o da tamamen bu polemikten eğlendiğimdendi.

Aysel, Rabia, barmaid vs. gerçekçiliği olduğu için sohbete konu edilmedi. Sadece olaya birazda mizah yönü katmak için aralara eklenmişti.
Yoksa Rabia karakterine bakış açımı da eski mesajlarımda arayıp bulabilirsiniz.
Ama şaka ile gerçek arasındaki farkı anlayamayanlar oldu diye düşünüyorum.

Bu noktada sizi anlamıyorum, sizin de beni anlamanızı beklemiyorum.
Bir mesajdan bir şey anladığımdan, konu özetlendiğinden değil, saygı sevgi çerçevesini kaybetmemek için bu noktada susuyorum.

no_doubt
21-02-07, 07:51
Elif iyiki varsın! Sen olmasan bu polemik sürüp giderdi. Dün baya uğraşmıştım aynı şeyleri anlatabilmek için ama pek işe yaramamıştı. (şaka bi yana işe yaramamasından memnundum. Uzun zmndır bu kadar eğlenceli bir ortam yoktu zira)
Sercan bu arada ilk defa bir konuda hak verdim. Biz aynı diziyi izlememişiz demişsin. Kesinlikle katılıyorum. Yoksa nasıl bu kadar farklı algılayabilirdik! Ayrıca demişsinki kadın erkek eşitliğine inanmıyorsunuz galiba. Ama bizler inanıyoruz. İnandığımız için Zeynep'e kızıyoruz. Eşit olmak demek her istediğini yapmak değil. Biz bunu savunduk. Ayrıca bunca zmndır tanımadın mı sen bu forumun kızlarını böyle asılsız suçlamalarda bulunuyosun?
Not: Bu msjımın amacı polemik çıkarmak değil, ama çıkabilecek tatlı polemiklere açıkğım! Polemikten kaçanın kaşığı kırılsın diye bir laf vardı değil mi?:happy0064

Yaşasın Erkekler Ağlamaz, yaşasın kadın erkek eşitliği!

BlackMamba
21-02-07, 08:27
ben Zeynepçiyim arkadaşım..Haydar Usta'nın yani yine bir erkeğin bakış açısından gelen bir yorum..beni sizler kadar etkilemedi yani..

Zeynep'in tek ama tek isteği kocasını yanında görmek istemekti(sağ salim,başı gözü yerinde ve çocuğuyla birlikte)..Murat'tan "tamam,bir cozum yolu düşünelim" dediği bir replikte görmediğim için evlilikte ortak yöne bakmayı bilmeyenin Murat olduğunu düşünüyorum..

neden Zeynep haklı diyorum murat kendi söylemiş..
Murat:
"Ben oğluma bir ev vaadettim bir yuva.
Bakma şu hayatıma bi yuva benim için herşey demektir vaktiyle o yuvayı da bulduğumu zannetmiştim.
Benim için herşeyini feda etti boncuğun annesi herşeyi parayı pulu, ailesini, mesleğini, hayatını, herşeyini...
Bu bi erkek için ne demektir bilemezsin.İnsan sevince insan olur derler ama ben bu sevgi ile insan olmaktan çıktım.Nedenini bilmiyorum.
Şimdi sadece bir babayım buda bana yetiyor başka bişey olmak istemiyorum."

gelelim Ramize'yi Arif Beyle birlikte görmek isteyen kankama..
kankaaaaaaaa,Ramize kendinden başka herkesi düşündüğü için bu aşk biraz olmaz gibi geliyor..İncigül'ün de Arif beyi çok sevmesine rağmen bu işe sıcak bakacağını düşünmüyorum ben..zaten İncigül'ün de babası gelecek daha ısrarla bu aşka karsı cıkacaktır babasından aldıgı güçle..
İncigül'ü aşarlarsa mutlu olurlar..biz de destek için gösteri bile yaparız dimi kanka??

hot_coutre
21-02-07, 10:53
ben Zeynepçiyim arkadaşım..Haydar Usta'nın yani yine bir erkeğin bakış açısından gelen bir yorum..beni sizler kadar etkilemedi yani..

Zeynep'in tek ama tek isteği kocasını yanında görmek istemekti(sağ salim,başı gözü yerinde ve çocuğuyla birlikte)..Murat'tan "tamam,bir cozum yolu düşünelim" dediği bir replikte görmediğim için evlilikte ortak yöne bakmayı bilmeyenin Murat olduğunu düşünüyorum..

neden Zeynep haklı diyorum murat kendi söylemiş..
Murat:
"Ben oğluma bir ev vaadettim bir yuva.
Bakma şu hayatıma bi yuva benim için herşey demektir vaktiyle o yuvayı da bulduğumu zannetmiştim.
Benim için herşeyini feda etti boncuğun annesi herşeyi parayı pulu, ailesini, mesleğini, hayatını, herşeyini...
Bu bi erkek için ne demektir bilemezsin.İnsan sevince insan olur derler ama ben bu sevgi ile insan olmaktan çıktım.Nedenini bilmiyorum.
Şimdi sadece bir babayım buda bana yetiyor başka bişey olmak istemiyorum."

gelelim Ramize'yi Arif Beyle birlikte görmek isteyen kankama..
kankaaaaaaaa,Ramize kendinden başka herkesi düşündüğü için bu aşk biraz olmaz gibi geliyor..İncigül'ün de Arif beyi çok sevmesine rağmen bu işe sıcak bakacağını düşünmüyorum ben..zaten İncigül'ün de babası gelecek daha ısrarla bu aşka karsı cıkacaktır babasından aldıgı güçle..
İncigül'ü aşarlarsa mutlu olurlar..biz de destek için gösteri bile yaparız dimi kanka??

Kankam Zeynep'e külliyen haksız demiyoruz. Ama Murat'ın da alemin en kötü adamı olduğunu iddia edemeyiz di mi ama:) Ne olursa olsun kardeşim FOREVER MURAT!!!:img-clapp **Seviyom seni kankam saygılar!!!

Kanka, İncigül'ün Mehmet'le en yakınlaştığı anda Ramize-Arif bombasını patlatırız böylece aşktan sarhoş olmuş olan İncigül annesinin mutluluğuna da hayır diyemez!! Nasılım??:img-pilot
Gerekirse gösteri de yaparız kampanya da yaparız kankam merak etme sen:good:

hot_coutre
21-02-07, 11:15
Devrem ;

Devrem bu senin söyleyiş tarzından kaynaklanıyor… Sen 3 nejat 2 erkan 5 emre bir tane serhat etmez demene bir ironik yaklaşımdı. Bu olayı bu kadar büyütmene gerek yoktu…
Bunun tartışmasına girmeyeceğim tabi…

Birde bunu anlamıyorum ben. Ramize nasıl ikisi arasında otorite ya da hakem olabiliyor… Zeynep’in çocuğa nasıl baktığını bilmiyor…

Devrem tabiî ki bunun bir yere varması pek mümkün değil. Olayları zaten tam olarak göremedik zaman kısıtından.. yapılan kesintilerden, 11 bölümde toparlanmasından…

Demet&Serhat’a döndürmediğimi anlayacağını düşünmüştüm… Başta belirttiğim gibi bir ironiydi o. Sen o tarz bir şey yazmasaydın bende öyle bir cevap vermezdim ama neyse…

Devrem o uzun mesajına yazdığım uzun mesajımı okumadın galiba ona cevap alamadık ama neyse… Kavga replikleri falan multimedia bölümünde mevcut. Merak eden gidip bakabilir. Murat aleni bir şekilde kovmuş mu yoksa… İlişkide iki tarafında ödün vermesi gerektiğini kabul etmeyecek kadar Murat Murat diyorsanız benimde bu konuda daha fazla sözüm yok…

Pek sevgili ve saygıdeğer devrem öncelikle günaydın:)

Bak benim mesajlarım yukarda ben Murat dedim Serhat Bey demedimki:icon_whis Hem sen değil miydin Demet Hanım'a istediği aktörü getiririz diyen yalan mı valla belgeli ispatlı ben sölemedim sen söledin:img-pilot Aman devrem şimdi bizi gören dış mihraklar kavga ediyoruz birbirimize düştük zannedip el filan çırpıyorlarsa fena halde yanılıyorlar di mi??:img-cool2 Yani seninle polemiğin tadı da başka hem baksana iyi polemik yapmışım seni bilem sinirlendirdim nabeer:img-hyste

Bakış açılarımız farklı evet.. Ben biraz daha duygusal bakıyorum kendimle özdeşleştirerek.. Ama bakış açılarımızın farklı olması asla bizi karşı karşıya getiremez di mi???

O uzun mesaja da patronumu gönderdikten hemen sonra uzuuuun bi cevap yazacam devrem sen hiiç meraklanma:icon_whis

Devreme özel not: Hem bana bak sen böyle küsmüş gibi yapıp bana söz verdiğin boyozu ısmarlamamaya filan mı çalışıyosun:blink: Devrem söyleyeyim sana valla hayatta kurtulamazsın Mayıs'ta İzmir'deyim:img-pilot

arzumms
21-02-07, 12:04
Pek sevgili ve saygıdeğer devrem öncelikle günaydın:)

Bak benim mesajlarım yukarda ben Murat dedim Serhat Bey demedimki:icon_whis Hem sen değil miydin Demet Hanım'a istediği aktörü getiririz diyen yalan mı valla belgeli ispatlı ben sölemedim sen söledin:img-pilot Aman devrem şimdi bizi gören dış mihraklar kavga ediyoruz birbirimize düştük zannedip el filan çırpıyorlarsa fena halde yanılıyorlar di mi??:img-cool2 Yani seninle polemiğin tadı da başka hem baksana iyi polemik yapmışım seni bilem sinirlendirdim nabeer:img-hyste

Bakış açılarımız farklı evet.. Ben biraz daha duygusal bakıyorum kendimle özdeşleştirerek.. Ama bakış açılarımızın farklı olması asla bizi karşı karşıya getiremez di mi???

O uzun mesaja da patronumu gönderdikten hemen sonra uzuuuun bi cevap yazacam devrem sen hiiç meraklanma:icon_whis

Devreme özel not: Hem bana bak sen böyle küsmüş gibi yapıp bana söz verdiğin boyozu ısmarlamamaya filan mı çalışıyosun:blink: Devrem söyleyeyim sana valla hayatta kurtulamazsın Mayıs'ta İzmir'deyim:img-pilot

Devrem sen tutturdun nejat emre olmaz diye ondan dışardan aktör getirmeye kalktık...

Seninle kavga etmeyiz ama cevap vermeye tenezzül etmediğim insanlar forumu doğru dürüst okumadan kamikaze dalışı yapınca açıklama gereği duydum...

Forever Zeynep... Ne var ne yok ödülleri alsın!!!

BlackMamba
21-02-07, 12:12
Kanka, İncigül'ün Mehmet'le en yakınlaştığı anda Ramize-Arif bombasını patlatırız böylece aşktan sarhoş olmuş olan İncigül annesinin mutluluğuna da hayır diyemez!! Nasılım??:img-pilot
Gerekirse gösteri de yaparız kampanya da yaparız kankam merak etme sen:good:

ben sabah afyonum patlamamışken destekliyorum dedim ama şimdi kafam çalışınca annemi kimseyle paylaşmak istemediğim geldi aklıma..Desteğimi geri çekiyorum..:img-hyste :good:

kankaaaa...mayıs'tan önce gel ya..bekletme bizi o kadar!!boyozda alacağız,kumruda..hem sen sado babanda listeyi de al nerelere gitmemizi tavsiye ediyorsa gezdireceğiz seni..sonra sado baban kızıyor goturmedik her yere diye..(bknz..anneme soruları)

kanka biz nufus idaresindeyiz kaydımızı Şebnem Sönmez'in kızı ve oğlu olarak değiştiriyoruz..

hot_coutre
21-02-07, 12:18
Devrem sen tutturdun nejat emre olmaz diye ondan dışardan aktör getirmeye kalktık...

Seninle kavga etmeyiz ama cevap vermeye tenezzül etmediğim insanlar forumu doğru dürüst okumadan kamikaze dalışı yapınca açıklama gereği duydum...

Forever Zeynep... Ne var ne yok ödülleri alsın!!!

Devrem gel mantıklı düşünelim Nejat biraz şey eee nasıl deseemm hani biliyosun işte Okan'ın programında olanları :icon_whis o olmaz ! Emre desen ı-ıhh yakışmaz.. Dışardan aktör desen yok sevmedim ben bu fikri... Murat iyi durur boşver sen:) Gel sevenleri ayırmayalım bak senin imzanda bile gözgözeler devrem:img-pilot

Forever Murat!! O da alsın ödülleri inşallah!
Ama Demet Hanım'a oscarı aldırıcaz orası kesin!! Biz kankamla ne giyeceğimizi bile düşündük törende, di mi kankaaa:img-pilot

Devrem boyozu kaynatmışsın arada ama unutturamazsın, söyleyeyim:img-polic

Kankam dedim de.. Kankam nerde benim yaaa:icon_sorr
KANKAM GELSİN!!:img-help:

hot_coutre
21-02-07, 12:25
ben sabah afyonum patlamamışken destekliyorum dedim ama şimdi kafam çalışınca annemi kimseyle paylaşmak istemediğim geldi aklıma..Desteğimi geri çekiyorum..:img-hyste :good:

kankaaaa...mayıs'tan önce gel ya..bekletme bizi o kadar!!boyozda alacağız,kumruda..hem sen sado babanda listeyi de al nerelere gitmemizi tavsiye ediyorsa gezdireceğiz seni..sonra sado baban kızıyor goturmedik her yere diye..(bknz..anneme soruları)

kanka biz nufus idaresindeyiz kaydımızı Şebnem Sönmez'in kızı ve oğlu olarak değiştiriyoruz..

Kankam ben de ne zaman bunu düşüneceksin diye merak ediyordum, yani ablamı hemen nasıl bu kadar çabuk paylaştığını anlayamamıştım:img-hyste Ablam mutlu olsun yeterki kanka çekmeyelim desteğimizi:)

Kanka Mart ortasında gelim ben o zaman!! Hatta Ablamı