PDA

Tüm Versiyonu Göster : Erkekler Ağlamaz (Arşiv 21)

Sayfalar : [1] 2 3 4

maison
09-03-07, 14:24
selam arkadaslar...
bi kac gündür giremiyorum foruma...haliyle konulardan habersizim..ve su mail isini tam anlayamadim..kime ne gönderiyoruz??..buarada ben elyz'ede muglak'ada para gönderemiyorum..acaba forumdan baska birinin hesabina göndersem olmazmi???..bana saat 3 kadar haber verebilirmisiniz??

hot_coutre
09-03-07, 14:43
Arkadaşlar biliyorsunuz 1 hafta önce hem yapımcıya hem kanala birer yazı gönderip dizimizin bitiş sebebinin açıklanmasını rica etmiştik. Sanmıştık ki izleyicilerine saygı gösterip bir kısa açıklama yaparlar.. Yanılmışız!! 4-5 satırlık bir açıklamayı bile lütfedip göndermediler!

Acaba yazı gözlerinden mi kaçtı? Hay allah Peki o zaman biz de tek tek soralım olmaz mı??? Maillerini sık sık kontrol ediyorlardır herhalde..

Şimdi, dizimizin bitiş sebebini siz de merak ediyorsanız, eğer siz de bu apansız bitişi içinize sindiremediyseniz aşağıdaki e-posta adreslerine birer mesaj gönderebilirsiniz Ben yazamam şimdi birşey diyorsanız bir hizmet daha yapıyor ve bir metin yazıyorum bunu copy+paste ile yapıştırın, altına da kendi isminizi yazın ve gönderin gitsin

Örgütlü Deliler eylemsiz kalmıştık uzun zamandır!! Hazır mıyızzz???

İşte metin:

Sayın Yetkili,

Bizler sevgiyle bağlandığımız ve kalitesine hayran kaldığımız bu değerli yapım için çok savaş verdik. Dizinin final bölümünün yayınlandığı günden itibaren atv’ye ve özellikle TV eleştirmeni olan pek çok yazara binlerce e-posta, mektup, telgraf gönderilmiş, telefonlar açılmış hatta tamamen Grubun tasarım ve katkısıyla Sabah Gazetesi’ne bir ilan verilmiştir. Dizimize olan sevgimizin ve hakettiği değerin görülebilmesi için dosyalar hazırlanmış ve yetkilelere teslim edilmiştir.

Dizimizin geri dönüş sinyallerini aldığımızda yaşadığımız tarifsiz mutluluk malesef kısa süre sonra bir hüsrana dönüştü. Çok üzüldük çok kırıldık ama yılmadık "Temiz Ekran Kampanyası" ile yolumuza devam ettik!! Biz görmezden gelinmeyecek kadar büyük işler başardık ve bir cevabı hakettiğimiz kanısındayız. Şimdi izninizle soruyoruz:

**Erkekler Ağlamaz dizisi tam tekrar yayınlanmaya başlanacak dendiği anda neden bitmiştir?

Amacımız suçlu aramak ya da kişileri yargılamak değil sadece emek verdiğimiz inandığımız bu projenin bitiş sebebini en doğru kanaldan yani sizden öğrenmektir . Cevabınız üzüntümüzü bir nebze hafifletecek ve bize saygı duyduğunuzu kanıtlayacaktır.

Saygılarımızla

.................
Erkekler Ağlamaz Destek Grubu

Ve işte mailler :

ATV

Atv -------- info@atv.com.tr
Atv -------- editor@atv.com.tr
Atv izleyici temsilcisi -------- izleyicitemsilcisi@atv.com.tr

Sis yapım
Başar Arcak -------- barcak@sisyapim.com.tr
Tomris Giritlioğlu -------- tomrisgiritlioglu@sisyapim.com.tr
Mehmet Güçlü -------- zeylan@mynet.com

HERKESE KOLAY GELSİN:)

maison yukarıdaki metin mail amacını sana açıklayacaktır kanımca:) Örnek metni mailine copy et verdiğimiz e-postalara gönder gitsinn:img-pilot

Ben sana kendi hesap numaramı ö.m. ile bildireyim oraya gönderebilirsin fon bende toplanacak. Korkmayın kaçmicam İsviçreye filan:icon_whis :img-hyste

dawsonjoey
09-03-07, 15:19
Ben sana kendi hesap numaramı ö.m. ile bildireyim oraya gönderebilirsin fon bende toplanacak. Korkmayın kaçmicam İsviçreye filan:icon_whis :img-hyste

Vayy Gülşahçım demek İsviçreye kaçabileceğin kadar çok para toplandı ha :P Bak şimdi birden içime bir kurt düştü,:img-hyste Gerçi daha da yeni meşhur oldun tadını çıkarmadan gitmezsin bir yerlere diye düşünüyorum ama malum örgütlü delilerdensin ne yapacağın belli olmayabilir :) Bu arada arkadaşlar konuyu saptırmak istemem ama bu Youtebe yasağı hakkında ne düşünüyorsunuz??? Gülşahçım sen bu konuya da bir el atsan :) Valla benim sana inancım tam. Bir de şu AB müzakerelerini halledersen misyonunu tamamlamış sayacağım seni :img-yes: (çok da umurundu sanki :P)

_Jade_
09-03-07, 15:31
Sizin de içiniz kararmadı mı?

Bir türlü karar veremiyorum: Televizyonda gördüğümüz şiddet, kavga ve gerilim, içinde yaşadığımız atmosferin ekrana yansıması mı, yoksa bu tür yapımlar ekrana geldikçe daha bir kavgacı ve "töre sever, teröre bayılır" insanlar haline mi dönüşüyoruz? Gündüz kuşağı programlarında kavga-dövüş neredeyse, izleyici de orada. Bir dizinin içinde kurşunlar vızıldamaya, kanlar akmaya başladı mı reytingleri tavana vuruyor. Sanat ya da spor adına yapıldığı söylenen yarışmalara bakıyorum; kavga, gürültü, gözyaşı gırla... Bazı ana haber bültenleri sanki emniyet müdürlüklerinin basın odasında hazırlanıyor. Kaza, dehşet, cinayet... Gizli kamera kullanılan haber programlarında ya çocuklar, ya akıl hastaları ya yaşlılar taciz ediliyor. Sanırım bu bir kısır döngü... "Yumurta mı tavuktan, tavuk mu yumurtadan çıkar" gibi... Ekran mı şiddeti körüklüyor, yoksa toplumda yükselen şiddet mi ekrana yansıyor? Haydi gelin çıkın işin içinden... Şimdi diyeceksiniz ki, "İnsanlar ne sunulursa, onu izliyorlar!.." Hayır efendim, hiç de öyle olmuyor. Şimdi sizlere "yeterince izlenmedikleri için" yayından kalkan bazı dizilerin isimlerini söyleyeceğim: Pembe Patikler, Bir Dilim Aşk, Belalı Baldız, Patron Kim, Yedi Numara, Ah Bir Polis Olsam, Erkekler Ağlamaz... Teknik ve içerik açısından hiç de kötü diziler değildi. Bunların içinden yalnızca mizah ve aşk geçiyordu. Ama bu iki özellik "izlenmeleri için" yeterli olmadı. Peki onların yerlerine ne geldi? Töreli, terörlü diziler... Sizi bilmem ama günün 15 saatini ekrana bakarak geçiren biri olarak benim fena halde içim karardı. Nazım Hikmet, "Ben yanmasam, sen yanmasan, biz yanmasak, nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa" demiş şiirinde. Ama ben ekran karşısında aylardır kömür gibi yanıyorum, "Oof off" diyenim yok!.. Aydınlanan herhangi bir şey de...

BlackMamba
09-03-07, 15:31
Vayy Gülşahçım demek İsviçreye kaçabileceğin kadar çok para toplandı ha :P Bak şimdi birden içime bir kurt düştü,:img-hyste Gerçi daha da yeni meşhur oldun tadını çıkarmadan gitmezsin bir yerlere diye düşünüyorum ama malum örgütlü delilerdensin ne yapacağın belli olmayabilir :) Bu arada arkadaşlar konuyu saptırmak istemem ama bu Youtebe yasağı hakkında ne düşünüyorsunuz??? Gülşahçım sen bu konuya da bir el atsan :) Valla benim sana inancım tam. Bir de şu AB müzakerelerini halledersen misyonunu tamamlamış sayacağım seni :img-yes: (çok da umurundu sanki :P)

kankam kaçmaz benim!!nerde gorulmus bir yigidin er meydanını terk ettigi!!
sonuna kadar kankamın yanındayım..(paraları da yiyeceksek beraber!!:img-hyste geliyom kanka bu gece İstanbul'a!!)

kankam iki canlı yayına daha baglansın Türkiye gündemine oturacagız..
sevgili kankacım bu gece Beyaz'a yarında Okan Bayulgen'e baglanırsan tam super olacak!!

cenup
09-03-07, 15:42
Herkese selam...
http://www.kyotoyuimzala.com/ bu linke tıklayıp bir imza da siz atın...

Farklı mail adresleriyle birden fazla imza atabilirsiniz...Dünyamızın geleceği için çok önemli...

Türkiye’nin iklim değişikliğine neden olan gazları hızla artan oranda üreten bir ülke olarak,

dünya üzerindeki yaşamı tehdit eden küresel ısınmayı durdurmak için üzerine düşenleri yapmasını,

ilk adım olarak da sera gazlarında indirim hedeflerini belirlemek için gerekli çalışmaları yaparak,

Kyoto Protokolü’nü en kısa zamanda imzalamasını istiyoruz.

dawsonjoey
09-03-07, 15:44
Bilemeyeceğim Seyrancım öyle İsviçre filan dedi. Ben tedirgin oldum şahsen :P Demek sende bu planın bir parçasısın bende sizi idealist gençler sanmştım.. Hey hat bedbahtım yaşadığım hayal kırıklığı kelimelerle ifade edilemez.. :)

hot_coutre
09-03-07, 16:01

Bir türlü karar veremiyorum: Televizyonda gördüğümüz şiddet, kavga ve gerilim, içinde yaşadığımız atmosferin ekrana yansıması mı, yoksa bu tür yapımlar ekrana geldikçe daha bir kavgacı ve "töre sever, teröre bayılır" insanlar haline mi dönüşüyoruz? Gündüz kuşağı programlarında kavga-dövüş neredeyse, izleyici de orada. Bir dizinin içinde kurşunlar vızıldamaya, kanlar akmaya başladı mı reytingleri tavana vuruyor. Sanat ya da spor adına yapıldığı söylenen yarışmalara bakıyorum; kavga, gürültü, gözyaşı gırla... Bazı ana haber bültenleri sanki emniyet müdürlüklerinin basın odasında hazırlanıyor. Kaza, dehşet, cinayet... Gizli kamera kullanılan haber programlarında ya çocuklar, ya akıl hastaları ya yaşlılar taciz ediliyor. Sanırım bu bir kısır döngü... "Yumurta mı tavuktan, tavuk mu yumurtadan çıkar" gibi... Ekran mı şiddeti körüklüyor, yoksa toplumda yükselen şiddet mi ekrana yansıyor? Haydi gelin çıkın işin içinden... Şimdi diyeceksiniz ki, "İnsanlar ne sunulursa, onu izliyorlar!.." Hayır efendim, hiç de öyle olmuyor. Şimdi sizlere "yeterince izlenmedikleri için" yayından kalkan bazı dizilerin isimlerini söyleyeceğim: Pembe Patikler, Bir Dilim Aşk, Belalı Baldız, Patron Kim, Yedi Numara, Ah Bir Polis Olsam, Erkekler Ağlamaz... Teknik ve içerik açısından hiç de kötü diziler değildi. Bunların içinden yalnızca mizah ve aşk geçiyordu. Ama bu iki özellik "izlenmeleri için" yeterli olmadı. Peki onların yerlerine ne geldi? Töreli, terörlü diziler... Sizi bilmem ama günün 15 saatini ekrana bakarak geçiren biri olarak benim fena halde içim karardı. Nazım Hikmet, "Ben yanmasam, sen yanmasan, biz yanmasak, nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa" demiş şiirinde. Ama ben ekran karşısında aylardır kömür gibi yanıyorum, "Oof off" diyenim yok!.. Aydınlanan herhangi bir şey de...

Jade yazıyı paylaştığın için teşekkürler..

Ben müsadenizle sayın yazarımız Yüksel Bey'e birşeyler söylemek istiyorum. Burdan yazıyorum çünkü kendisi lütfedip maillerimize smslerimize cevap vermiyor...

Sayın Aytuğ,

Demek kömür gibi yanıyorsunuz öyle mi? O halde neden "Erkekler Ağlamaz" dizisi yayından kalkacağı sırada bizlerin yapmış olduğu kampanyaya destek vermediniz?? Neden bir satır dahi ayırıp "bakın izleyici neler yapıyor" demediniz??? Binlerce e-posta ve sms gönderdik size!! Bir kuru yanıtı dahi çok gördünüz şimdiyse ah vah diyorsunuz.. Kusura bakmayın ama hiç inandırıcı değilsiniz!!

Ben kendi adıma reyting cihazı olan deneklerin güvenilirliğine inanmıyorum!! Bizler dizimiz için görülmedik bir kampanya başlattık, hiçbir program ya da dizi için böylesi eylemler yapılmamıştı!! Neden geri dönmedi? Bizim zevklerimizi 2200 kişi mi belirliyor?? Ne malum kanalların onlara ulaşıp kendi programlarını seyrettirmedikleri??? Beni kimse aksine inandıramaz!!! Bizler sadece bu forum ortamında 600e yakın imza toplamıştık Erkekler Ağlamaz için!! Yani olan deneklerin 1/4üne sadece bu forumda ulaştık kaldıki daha diğer forum sitelerinde de binlerce Erkekler Ağlamaz hayranı vardı. Demekki biz Türkiyeyi temsil etmiyoruz öyle mi?? Hadi canım oradan bunun altında başka sebepler olmasın sakın?? Herkes önce kendi kapısının önünü temizlemeli belki o zaman çıkar karanlıklar aydınlığa!!!!

Gülşah

hot_coutre
09-03-07, 16:13
Vayy Gülşahçım demek İsviçreye kaçabileceğin kadar çok para toplandı ha Bak şimdi birden içime bir kurt düştü,:img-hyste Gerçi daha da yeni meşhur oldun tadını çıkarmadan gitmezsin bir yerlere diye düşünüyorum ama malum örgütlü delilerdensin ne yapacağın belli olmayabilir Bu arada arkadaşlar konuyu saptırmak istemem ama bu Youtebe yasağı hakkında ne düşünüyorsunuz??? Gülşahçım sen bu konuya da bir el atsan Valla benim sana inancım tam. Bir de şu AB müzakerelerini halledersen misyonunu tamamlamış sayacağım seni : (çok da umurundu sanki :P)

Merak etme Münire'cim henüz yeni ünlü olmuşken biyere gitmem:) Şimdi fon için toplanan paralarla mecbur imaj filan yapmam lazım herşey kampanya için:img-hyste Youtube yasağına anlam veremiyorum heryerde yayınlanırken Türkiyede durdurulması kadar büyük bir saçmalık olamaz! Ancak bu aralar biraz yoğunum malum canlı yayınlar röportajlar filan o yüzden bu konuyla ilgilenemicem:img-pilot

kankam kaçmaz benim!!nerde gorulmus bir yigidin er meydanını terk ettigi!!
sonuna kadar kankamın yanındayım..(paraları da yiyeceksek beraber!!:img-hyste geliyom kanka bu gece İstanbul'a!!)

kankam iki canlı yayına daha baglansın Türkiye gündemine oturacagız..
sevgili kankacım bu gece Beyaz'a yarında Okan Bayulgen'e baglanırsan tam super olacak!!

Canım kankam kaçar mıyım hiç!! Sonuna kadar mücadeleye devam:good: Gel kankam işimiz çok daha burda bekliyorum 4 gözle!! Kankam merak etme medya ciniyim ben seyredin beni bağlanacam ikisine de!! Hatta yetinmeyip cnn bbc ne var ne yok gezeceğim:img-hyste

BENİ İZLEMEYE DEVAM EDİN!':img-cool2

Kanka kanarya adalarına gidiş paramız yavaş yavaş birikiyor merak etme:img-pilot

Bilemeyeceğim Seyrancım öyle İsviçre filan dedi. Ben tedirgin oldum şahsen Demek sende bu planın bir parçasısın bende sizi idealist gençler sanmştım.. Hey hat bedbahtım yaşadığım hayal kırıklığı kelimelerle ifade edilemez..

Münirecim idealistiz zaten, tek idealimiz İsviçre'ye kaçıracak paramızın olmasıydı sonunda Elifimin gayretleriyle başardık:img-hyste Biz bir süre forumda olamayacağız kankamla malum iş güç:icon_whis

suheza65
09-03-07, 16:39
Merak etme Münire'cim henüz yeni ünlü olmuşken biyere gitmem:) Şimdi fon için toplanan paralarla mecbur imaj filan yapmam lazım herşey kampanya için:img-hyste Youtube yasağına anlam veremiyorum heryerde yayınlanırken Türkiyede durdurulması kadar büyük bir saçmalık olamaz! Ancak bu aralar biraz yoğunum malum canlı yayınlar röportajlar filan o yüzden bu konuyla ilgilenemicem:img-pilot

Canım kankam kaçar mıyım hiç!! Sonuna kadar mücadeleye devam:good: Gel kankam işimiz çok daha burda bekliyorum 4 gözle!! Kankam merak etme medya ciniyim ben seyredin beni bağlanacam ikisine de!! Hatta yetinmeyip cnn bbc ne var ne yok gezeceğim:img-hyste

BENİ İZLEMEYE DEVAM EDİN!':img-cool2

Kanka kanarya adalarına gidiş paramız yavaş yavaş birikiyor merak etme:img-pilot

Münirecim idealistiz zaten, tek idealimiz İsviçre'ye kaçıracak paramızın olmasıydı sonunda Elifimin gayretleriyle başardık:img-hyste Biz bir süre forumda olamayacağız kankamla malum iş güç:icon_whis
sevgili arkadaşım herkes işi ticarete dökmüş ama ben inanıyorumki kalitesiz ürünler ergeç piyasadan kalkar ve bu işi yapanlarda pişman olur hepimiz birimiz için birimiz hepimiz için bende bu çalışmalarınızı alkışlıyorum unutmayalım sevdalar yaşadıkça ölümsüzleşir

suheza65
09-03-07, 16:45
sevgili arkadaşım avantarında çok güzel ve anlamlı olmuş davamzı çok güzel anlatıyor__________________
http://www.dizifilm.com/forum/signaturepics/sigpic73316_18.gif

suheza65
09-03-07, 16:58
_http://www.dizifilm.com/forum/themes/ambience/buttons/viewpost.gif (http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=2592148#post2592148)
http://img440.imageshack.us/img440/8549/collage104ie6gh3.jpg (http://imageshack.us/)

yan profil ;)

http://img440.imageshack.us/img440/8774/collage281df8yr2.jpg (http://imageshack.us/) bende sizin yayınladığınız adreslere mail atıyorum yürekten destekliyorum

dawsonjoey
09-03-07, 17:11
Tabii Gülşahçım aslında sende haklısın. Sen Temiz ekranın Ekran yüzü olarak bizi temsil edeceksin. Haliyle bize yakışır bir görüntü sergilemelisin :) İsviçrede Alplere mi gideceksiniz Seyranla.. Anlamıştım zaten. Hayal kırıklığım katlanarak büyüyor Gülşah. Sen şimdi bir de bütün o kampanyaları Serhat Bey'in yeşil gözleri uğruna yaptık der ve son darbeyi de indirirsin göğsüme :) Youtebe yasağıda kalkmış valla adını vermek yetti :) Birde kendin ilgilensen ne olurdu kim bilir :)

BlackMamba
09-03-07, 17:19
bu yeni bir acıklama olmayacak ki munire..
gulsah cok uzun zaman once butun bunları serhat beyin yesil gozleri için yaptıgını soyledi zaten..

youtube konusuna gelince kankamın elinden kim veya ne kurtulmus ki bu kurtulsun!!

dawsonjoey
09-03-07, 17:23
bu yeni bir acıklama olmayacak ki Münire..
Gülşah cok uzun zaman once butun bunları serhat beyin yesil gozleri için yaptıgını soyledi zaten..

youtube konusuna gelince kankamın elinden kim veya ne kurtulmus ki bu kurtulsun!!

Ben kaçırmışım o açıklamayı tühh.. :img-fear2 :img-fear2 Gülşahhh ne diyor bu Seyran doğru değil de bana. :)

hot_coutre
09-03-07, 17:27
Tabii Gülşahçım aslında sende haklısın. Sen Temiz ekranın Ekran yüzü olarak bizi temsil edeceksin. Haliyle bize yakışır bir görüntü sergilemelisin :) İsviçrede Alplere mi gideceksiniz Seyranla.. Anlamıştım zaten. Hayal kırıklığım katlanarak büyüyor Gülşah. Sen şimdi bir de bütün o kampanyaları Serhat Bey'in yeşil gözleri uğruna yaptık der ve son darbeyi de indirirsin göğsüme Youtebe yasağıda kalkmış valla adını vermek yetti :) Birde kendin ilgilensen ne olurdu kim bilir :)

Tabi ya devir imaj devri Münire'cim:) Alplerde biraz kayak uyapalım sonra sıcak biyerlere gidecez kankamla:img-hyste

Aaa Münire'cim sen bilmiyor muydun?? Bunu ben itiraf ettim ya , tüm kampanyaların sebebi bu zaten:img-pilot

Youtube için bi kaç telefon açtım, sölemicektim ama sen açıklamışsın artık söyleyeyim bari:img-yes:

BENİ İZLEMEYE DEVAM EDİN!!!:img-cool2
İmza: Canlı yayın ve medya(sağolsun yolcu önerdi bunu da:)) cini

**Bu arada imzalarımız beğeni gördü kanımca:) İmzadaki slogan Bubu'ma ait tasarım ve yapım kankamın:) Bu arada Begümümün(anything) de imzası ayrı bir güzel sölemeden geçemicem:good:

hot_coutre
09-03-07, 17:28
bu yeni bir acıklama olmayacak ki munire..
gulsah cok uzun zaman once butun bunları serhat beyin yesil gozleri için yaptıgını soyledi zaten..

Kankam açıkladım di mi??:img-hyste Kanımca uyku sersemi filandım ama neyse doğrular günışığına çıkmış oldu:icon_whis

dawsonjoey
09-03-07, 17:37
İmzalar gerçekten çok güzel.

Kankanla sıcak bir yerlere gideceksiniz ha demek öyle bende sizi gölge gibi takip etmezsem. Sen bir ara böyle bir açıklama yapmıştın evet hatırladım ama ben bir çeşit uyuşturucu tesiri altındasındır diye düşünüp kale almadım. :) Youtebe meselesine gelince Gülşahçım 'Mütevazı olma sonra gerçek zannederler'.. Temiz Ekranın basın sözcüsü medya cini eylemlerinizi ilgiyle izliyor ve her adımınızı merakla bekliyorum efendim. Böyle pek resmi oldu ama konumuna yakışır bir ciddiyet takınayım istedim.

FOREVER TEMİZ EKRAN

BlackMamba
09-03-07, 17:37
Anything dedin de aklıma geldi..kendisi bugun yok sanırım onemli bir işi vardı dun bahsetmişti..umarım olumlu gecmiştir..
Begumum imzana bende bayıldım..

no_doubt
09-03-07, 17:51
Arkadaşlar merhaba. Yazdıklarınız beni çok güldürdü. Demek bizim paralarla isviçre'ye yolculuk var. Ama birşeye şaşırdığımı ve üzüldüğümü itiraf etemliyim. Dün Gülşah sanırım kargoda para çalınmış bu para gerçek olamaz dediğinde ben sandım ki kampanya için çok az para var ve çok üzüldüm keşke imkanım olsa biraz daha yollayabilsem diye. İçime dert olmuştu bu konu. Meğer azdan kasıt isviçreye gitmek için yeterli değilmiş. :icon_whis Yinede basın sözcümüz medya cinimize feda olsun. Sonuçta o olmasa biz bugün ne kampanyamızı duyurmuş olurduk nede youtube'da videoları izleyebiliyor olurduk. O yüzden gülşah'cım eğer yeterli değilse para söyle ben banka kredisi alır yinede sana para gönderirim :img-hyste

Not: Şu yan taraftaki kingston reklamı beni sinir etti. Ben sitenin eski haline dönmesini istiyorum. Dikkatim dağılıyo yazıları okurken. Üst tarafa koysunlar ne bu böyle!!! :img-blush

gulshahk
09-03-07, 18:12
Arkadaşlar merhaba. Yazdıklarınız beni çok güldürdü. Demek bizim paralarla isviçre'ye yolculuk var. Ama birşeye şaşırdığımı ve üzüldüğümü itiraf etemliyim. Dün Gülşah sanırım kargoda para çalınmış bu para gerçek olamaz dediğinde ben sandım ki kampanya için çok az para var ve çok üzüldüm keşke imkanım olsa biraz daha yollayabilsem diye. İçime dert olmuştu bu konu. Meğer azdan kasıt isviçreye gitmek için yeterli değilmiş. :icon_whis Yinede basın sözcümüz medya cinimize feda olsun. Sonuçta o olmasa biz bugün ne kampanyamızı duyurmuş olurduk nede youtube'da videoları izleyebiliyor olurduk. O yüzden gülşah'cım eğer yeterli değilse para söyle ben banka kredisi alır yinede sana para gönderirim :img-hyste

Not: Şu yan taraftaki kingston reklamı beni sinir etti. Ben sitenin eski haline dönmesini istiyorum. Dikkatim dağılıyo yazıları okurken. Üst tarafa koysunlar ne bu böyle!!! :img-blush

ayyy ewet ya safayı aşağıya indireyim diyorum yanlışlıkla elim değiyor reklama bide öyle mosmor gözümün önünde antipati topluyo kanımca
streoma söylim de adminle bikonuşsun şu meseleyi:icon_whis

no_doubt
09-03-07, 18:41
ayyy ewet ya safayı aşağıya indireyim diyorum yanlışlıkla elim değiyor reklama bide öyle mosmor gözümün önünde antipati topluyo kanımca
streoma söylim de adminle bikonuşsun şu meseleyi:icon_whis

Aynen katılıyorum. Çok antipatik. Medya cinimiz, Gülşahımız rica ediyorum at şunada bir el. Bir msjın yeter kanımca. :img-hyste

sahracı
09-03-07, 19:26
bu kadarını herkes yapabilir bence illa birine gerek yok:img-wink: atın mesajı gitsin rahatsızlığınızı belirtin ki ben de sinir oldum o ayrı..

hidden girl
09-03-07, 19:35
Seyran Abla,Gülşah AblaLarım imzalarınız çok güzel.
çok dokunaklı olmuş :)

BEN bir şey demek istiyorum.
bir kaç gazetenin köşe yazarlarına tv eleştirmenlerine mail yolu ile kampanyamızdan bahsetsek diyorum.
herkes bir gazeteye yazsa yeter bizim için!!!!

ne diyorsunuz ablalarım????

anything
09-03-07, 20:24
Ben geldimmmmm!!!!
Maillere devam dimi arkadaşlar durmak yok!!!!!

Seyranım imzan süper olmuşş... Eline sağlık... Yine mi görmeden yaptın:)

Bu arada Yüksel bey sanki bu yazı için biraz geç kalmış...

Gülşahımmm sırada hangi program var???:)

sevgi86
09-03-07, 20:35

özlemcim yazıyı paylaştığın için teşekkürler
yüksel aytuğ hr ne kadar sözle temiz ekran kampanyasına destek verdiğini belirtmese de biz bunları yapmadan önce de bunları söylüyordu
benim sevdiğim bir tv eleştirmenidir kendisi
her ne kadar ara sıra alçakgönüllüğü elden bırakıp "halkın sesine" kulaklarını tıkasa da:icon_whis

forumda neler neler olmuş
paralar yerine ulaşmış
keşke daha çok gönderebilseydim elimden geleni yaptım:icon_sorr

yeni imzalar gelmiş
çok vurucu ama ben kimseye kızamıyorum izleyenlerden başka
ne verirsen onu izlerler mantığı bana doğru gelmiyor

bir de konudan bağımsız kyoto sözleşmesiyle ilgili bir mesaj yazılmış
o duyarlı arkadaşıma da teşekkür ediyorum

suheza65
09-03-07, 20:48
arkadaşlar bu nasıl bir beraberlik herkes yağmur gibi mesajlarını indirmiş hep beraber daha nice imzalara iyi geceler herkese sevgiyle kalın

no_doubt
09-03-07, 21:25
Ben şu maili birkaç mail adresimden birkaç defa attım ama bazılarında msjlar başarısız oluyor herseferinde. Sizde de aynı sorun var mı? Mail hafızaları dolmuştur diye düşünüp gün içinde boşken yakalayabilmek için bikaç kez daha denedim ama her seferinde sonuç aynı. Sizde de öyle mi?

yolcu755
09-03-07, 23:00
arkadaslar,

bu affedilmeyen nasil bir dizi bilmiyorum, ama bize 11 bolum bile olsa EA'yi yasatmis bir yapim sirketine; bu kadroyu bir araya getirebilme basarisi gostermis bir ekibe bence bu kadar kati davranmamak lazim...

beser sasar demisler... sirketler de bundan muaf degil neticede.. bunca abuk subuk diziyi ceken yapim sirketi icinde, EA'yi kotarabilmis olanina (korumustur, korumamistir noktasinda degilim; orda olay biraz da kanalla ilgili) bu kadar yuklenmek dogru gelmiyor bana...

uzundur polemik yoktu; yaratayim dedim :img-hyste

gulshahk
09-03-07, 23:51
arkadaslar,

bu affedilmeyen nasil bir dizi bilmiyorum, ama bize 11 bolum bile olsa EA'yi yasatmis bir yapim sirketine; bu kadroyu bir araya getirebilme basarisi gostermis bir ekibe bence bu kadar kati davranmamak lazim...

beser sasar demisler... sirketler de bundan muaf degil neticede.. bunca abuk subuk diziyi ceken yapim sirketi icinde, EA'yi kotarabilmis olanina (korumustur, korumamistir noktasinda degilim; orda olay biraz da kanalla ilgili) bu kadar yuklenmek dogru gelmiyor bana...

tam polemiklik konu aslında bu konuyla ilgili konuşmayı çok istiyorum ama maalesef mesajı tam çıkmak üzereyken gördüm bi sonraki foruma girişimizde bu konuyu gündeme getirelim söyleyecek sözlerim var :img-wink:

yolcu755
10-03-07, 00:05
tam polemiklik konu aslında bu konuyla ilgili konuşmayı çok istiyorum ama maalesef mesajı tam çıkmak üzereyken gördüm bi sonraki foruma girişimizde bu konuyu gündeme getirelim söyleyecek sözlerim var :img-wink:

bi polemik alacagim olsun o zaman :img-hyste

no_doubt
10-03-07, 13:11
arkadaslar,

İçinde yine kabadayılık konusu işleniyor olöasaydı ve ATV'de dizi izlemenin matıksız olduğunu düşünüyor olmasaydım izleyebilirdim belki bu diziyi ama ilk hafta 8. olabilmiş A/B'de haftaya karşısına sanırım PANA filmin yeni dizisi gelicek(reklamında 4 kez fln silah gösterilen dizi). O yüzden ben bu dizinin uzun soluklu olabiliceğine pek inanmıyorum. Ama SİS yapımı takdir ediyorum bende. Yapımlarında mankenlere değilde gerçek oyunculara yer verdiği için. Ama pek şanslı değil bu sene. ATV umarım bu diziye sahip çıkar. O diziyi sevenler bizim durumumuza düşmesin en azından.

hidden girl
10-03-07, 13:18
Sigaramın dumanına sarsam saklasam seni
Gitme gitme gittiğin yollardan dönülmez geri
Gitme gitme el olursun sevdiğim incitir beni

Yokluğun ah yol yol olsa uzasa unutmam seni
Yokluğun ah yol yol olsa uzasa unutmam seni

Akşam vakti sardı yine hüzünler
Kalbim yangın yeri gel kurtar beni senden
Akşam vakti dolaştım sokaklarda
Yırtık bir afiş seni gördüm sokakta

Yokluğun ah yol yol olsa unutmam seni

Gitme gitme el olursun sevdiğim incitir beni :happy0064 :img-wink: :happy0064

Ben bu şarkıyı çok seviyorum.Paylaşmaz istedim.
Umarım sizde beğenmişsinizdir. :img-pilot :img-pilot

sahracı
10-03-07, 13:52
benim hatıladığım kadarıyla yüksel aytuğ erkekler ağlamaz'ın bitme tehlikesiyle ve sonrasında bitmesiyle ilgili bikaç kere yazmıştı..asıl desteklemeyen mesut yar'dı hatta bundan daha önemli konularda gençlerin sesi çıkmıyo gibi bişeyler de yazmıştı..bence sitemi mesut yar hakediyor daha çok..ayrıca tomris giritlioğlu da nihyetinde bi yapımcı ve asıl amacı ekranda tutabilicek projeler yapmak. ben de garipsedim tabi erkekler ağlamazdan sonra böyle bi dizinin yapılmasını ama demek ki bu çark böyle dönüyor, isteyerek yada istemeyerek bilemem ama düzene ayak uydurmaya çalışıyorlar..ve televizyonların son bombası..pana film yeni dizisini sürüyor ekrana hadi hayırlıs bakalım bu sefer neler bekliycek bizi merak ediyorum..eminim kurtlar vadisinin biraz yumuşatılmış şeklidir milleti kandırıcaklar...inşallah yine vatan millet sakarya hikayesine girmezler vatan aşkımı gerçek aşkım mı muhabbeti gerçekten sıktı artık..milli duyguların bu kadar sömürülmesine feci şekilde karşıyım!!!

suheza65
10-03-07, 13:58
Ben şu maili birkaç mail adresimden birkaç defa attım ama bazılarında msjlar başarısız oluyor herseferinde. Sizde de aynı sorun var mı? Mail hafızaları dolmuştur diye düşünüp gün içinde boşken yakalayabilmek için bikaç kez daha denedim ama her seferinde sonuç aynı. Sizde de öyle mi?
bende mail attım fakat sis yapımda ses yok daha önce atv de ise mailiz uluşmıştır değerlendirme yapılacaktır gibi cevap aldım.ama ben her zaman gercek sanat ve sanatçıları destekleyeceğim kimse alınmasın ama herkes kendi işinin uzma
http://img246.imageshack.us/img246/5354/108xu1oe0.jpg

http://img152.imageshack.us/img152/2523/imzaerkekleraglamazcw8lv8vp9.jpg

http://img213.imageshack.us/img213/4250/103zh2fz7.jpgnı olsun ordan burdan birşeyler yapıp başkalarının hakkını yemesin

elyz
10-03-07, 13:59
arkadaslar,

kankam bu derin bir mevzu...farklı perspektiflerden konuya bakacak olursak o kadar farklı sonuçlara ulaşırız kanımca...
1)1. bakış açımız kanalın tarafından olsun:
E.A atv yapımıydı..kanal böyle bir yapımın arkasına imza attı,tebrik ediyorum...peki sahip çıktı mı?hayır!o halde atılan imzanın da br hükmü kalmıyor ....zira""yağmur kokan bir sabaha karşı yalnız uyanınca insan anlıyor ,bütün imzalar yalan!!:img-in_lo ""ilk 3-4 haftadan sonra gününü ve saatiyle oynadı...ve bu değişikliği yeterince duyurmadı..çoğu insan bu nedenle bölüm kaçırdı...daha sonra bir değişiklik daha...tekrar ilk yayınlandığı güne ve saate çekti..ama bu defa hiç duyurmad..biz bile forum sayesinde takip ettiğimiz için çoğu gelişmelerden haberdar olduk...peki diğerleri?bunun dışında esas viraj dönülürken en kritik dönemde 9.bölümü saygısızca tam 20 dakikasını kesip diziyi 50 dakikaya indirdi...fragmanda gördüğümüz sahneleri göremedik...abuk biçimde sahne başka bir sahneye atladı..bu kaliteli bir diziye hiç yakışmadı..hele ki izleyiciye yapılan saygısızlığın hiç bir açıklaması olamaz !!..
ne yapabilirdi kanal birde ona bakalım:yeteri kadar reklam yapabilirdi...dizi başlamadan önce sıkça dönen fragman dizinin ilk 3-4 bölümünden sonra çok azaldı,çünkü kanal dizinin reytinglerine bakıp hemen gözden çıkardı...arkasında durmadı,sahip çıkmadı...oysa ki,hemen bir strateji geliştirip,küçük bir manevrayla diziyi kurtarabilirdi...çok seyredilen dizilerin arasında sıkça reklamı yapılabilirdi..hatta biraz parlak fikirler yürütülüp,diziyi kazanmak adına savaşılabilinirdi..yayıncılık politikasını iyi bir şekilde yürütmek onların görevi...hele ki konu kendi yapımlarıysa ...mesala benim parlak fikrim şuydu:sıla gibi izlenen bir dizinin arasında reklam gireceği vakit ,dizi oyunucularından bir kişi ekrana gelip,dizinin tanıtımını yapardı...murat yarış kıyafetleriyle,elinde kaskı:""".ne yaptıysam oğlum için yaptım...ben bir babayım,oğlum için yaşıyorum....o benim her şeyim..annesinden onu uzaklaştırdım çünkü o bizi bırakıp gitti.....siz olsaydınız ne yapardınız?E.A her pzartesi saat 20:00'de atv'de...sakın kaçırmayın."""vb.birşeyler söyler sonra diğer reklam akışına geçilirdi....her seferinde başka bir oyuncu...mesala diğer reklama girişte de boncuk gelirdi ekrana:""ben çok şanslıyım çünkü benim babam bir şampiyon...annemi hiç görmedim..babam diyo ki:benim annem yıldızlardaymış..ve yıldızların en güzeli en parlağıymış..(o küçük dudaklarını büzerek)keşke annem bizimle olsaydı,onu çok özlüyorum....biz her pazartesi atv deyiz..."""diyebilir....diğer sefer zeynep gelir ekrana...""ben bir anneyim,bir anneyi yavrusundan ayırmak doğrumudur?tamam ben bir hata yaptım,ama sonra döndüm...geri geldim..oğlumun hasretine dayanamadım...tek isteğim oğlumun hep yanımda olması ,herşeye razıyım....""gibi ....bu bir örnek...insan istedikten sonra uff ne biçim tntımlar yapar....yterki istesin....yayıncılık budur yaa..ama niye yapmıyolar?çünkü diziler zibil gibi ..biri bitse diğeri gelir,dert mi onlar için....onca insan ekmeksiz kalmış kimin umurunda....kanallar ticari kurumlarmış..pehh!pabucuma anlatsınlar bunu..hani ne oldu?herşey ticaretti de ne oldu?görün kanalın halini...zor günler yaşıyorlar...maddi olarak..ve itibar olarak...yani bu ne demek oluyor?herşey para değilmiş...ahlaklı olmak,dürüst olmak,maneviyata önem vermek de gerekiyormuş...hatta en önemli şeymiş;değerlerine sahip çıkmak,izleyiciyi küstürmemek...
2)bakış açımız yapımcı firma açısından olsun:
yapımcı bu yapımı bir kanala götürür anlaşırlar...yapımcıı firma sürekli kanala işbirliği ve irtibat halinde olmalıdır...öylede olmuştur zaten...ancak hiç mi bir araya gelip ortak bir çözüm önerisinde bulunmadılar?biz bulundular farzezedelim...peki hani nerde?hiç bişey yapmadılar...en azından senaryoda düzenlemeler yapılabilinirdi..nitekim son 3 bölümde bunu gördük...yeni bir oyuncu katılıpı biraz işin içine entrika kattılar ve dizide gerilim ve sürükleyicilik de girmiş oldu...keşke daha önce yaplsaydı -ki bana göre herşey normal akışında gitti-ya da kanal biraz sabırlı davranmalıydı...bkz.hatırla sevgili ve bebeğim dizisi..9.bölümden sonra özelikle bebeğim dizisi,senaryodaki ufak bir değşikilik ve biraz daha çabul ilerletip konuyu istenene gerilim ve duygusallığı tam dizi giti gidiyor drken koyuverdiler ve direkten dönenen bir dizi olarak o da kayıtlara geçti..son bölümde 20.sıralardan ilk 5 in içine girebilme başarısı gösterdi...demekki olabiliyomuş demek ki imkansız değilmiş..yazık ki bizim için imkansız oldu...yapım şirketi dizimizin döneceğini söyledikten sonra gelişen olaylar ndir bilmiyoruz...biz dış kapının mandalları olduğumuz için,herşeyin dışında olduğumuz için,hiç birşeye hakkımız olmadığı için bir açıklamayı bile çok gördüler...ki zaten yapacakları açıklama ne kadar tatminkar olur orası tartışılır...dediğim gibi bişey bilmiyoruz ve faraziyeler üzerine yorum yapabiliyoruz...ne oldu,son anda kim pürüz çıkardı?oyunculardan mı,yapım şirketinden mi kaynaklandı?işin içinde maddi engeller mi var?para konusumu sorun oldu?ypım şirketimi,oyuncularmı bunu dert etti?kim suçlu?ya da suçlu yoksa sorun ne?b-i-l-m-i-y-o-r-u-z.......eğer bir açıklama olmazsa bu şekilde faraziyelerle yrum yapılmaya devam edilecektir,bunun ötesi yok...içimizde hala bir yer var ki orası hep acıyor,hep hesap soruyor...dilimiz sussa yüreğimiz susmuoyr v bu sıkıntı içimizi yiyip bitiriyor....biz emek verdik...hiç bir emek karşılıksız bırakılmamalı....
3)son olarak seyirciler yani bizim açımızdan bakalım:
bizim baktığımız yerden herşey kolay görünebilir...belki bu işlerin içinde çok şey dönüyor ve biz bu piyasanın dışında olarak çoğu şeye oturduğumuz yerden ahkam kesen insanlar olarak görülebiliyoruz..olabilir....doğrudur....ama bizim istdiğimiz şey beğenerek izlediğimiz bir diziyi uzunca bir sezon izleyebilmekti herkes gibi...sadece 1 gün,1-1 buçuk saat tüm yorgunlukları,sıkıntıları attığımız kafamızı dağıttığımız bir süre ...neden ?az yada çoğuz..ne farkeder?bizim de hakkımız var..biz buna isyan ettik..kanala ve yapımcıyaydı tepkimiz..bizim kadar sevsinler,korusunlar,sahip çıksınlar istedik....ki yapmak zorundaydılar..iş ahlakı gereği,1 tek izleyici bile değerlidir mantığıyla hareket etmeliydiler....bizim kadar savaşmalıydılar..biz savaşırken destek olmalıydılar..fedakar olmalıydılar..bizim fedakarlıklarımızın yanında onların yaptığı belki fedakarlık bile sayılmayacaktı...bizler hem maddi hem manevi herşeyi göze aldık...tam da kavuştuk herşeye değdi derken,bir anda uçuverdi elimizden ...bu hayalkırıklığı çok farklı..belki baştan kaybetseydik bu kadar üzülmeyecektik..ama biz uzunca süren bir mücadeleden sonra başardık diye bu forumda ,sevinçle yazılar,tebrik mesajları yazdık,hatta şarkılar bile söyledik....o kadar yakındık ki tekrar kavuşmaya...sadece 1 adım kalmıştı....tanrım!!kabus gibi...peki nasıl olmalıydık?sakinmi?kim yapabilir bunu?ki yinede sakiniz...tepkimiz kendi içimizde...kimseye zararımız yok...gayet şık ve seviyeli,bir metinle açıklama istedik o kadar....yeni başlayan diziye tepkimiz yada tepkimin nedeni,bize dizimizin bitiş nedeninin ekranlarda ki yozlaşma kirlenme olduğu bunun için bir savaş başlatılması için temiz ekran için ,mücadele etmemiz gerektiği bunun için destek olacağını söyleyenlerin,tamda söylenenlerin aksine bir diziyi yayına sürmesidir...eğer bu dizi sırf içinde bulunduğumuz dönemde reyting yapan ve her kanalın 3 er 5 er yayına sürdükleri ve sürmeye hazırlandıkları türde olmasaydı bu kadar tepki vermezdim...rica ederim bir ekranlara bakın...yeni dizilerin fragmanları dönüyor...hepsi aynı...köy yaşamı,kırsal yaşam,töre,silah,ağa,acılı kadınlar,dayak yiyen kadınlar,boynu bükük kadınlar,ezilmiş kadınlar,bir maldan farksız kadınlar.....soruyorum size:dışardan yabancı gözüyle izleyen biri olsanız ne düşünürdünüz?bumu türk kadınının hali?bu kadar ezik mi?bu kadar zavallımı?hayır!türk kadını güçlü,ayakları üzerinde durabilen,çalışan,akıllı,hem ana ,hem iş kadını....peki aksi yok m?var elbette...ama bu tür diziler bize sadece bildiğimizi gösteriyor yapmamız gerekeni değil...kadını eziyor,bağnaz kafalara keyifle izleme zevki tattırıyor...belkide külleri yeniden alevlendiriyor....tv empoze aracıdır bir bakıma...neyi çok gösterirsen öyle yer eder insanların kafasında...her zaman ileriye dönük,umut veren,çağdaş,akılcıl,içimizi aydınlatan,yüzümüzü güldüren,içimize su serpen şeyler oldukça insanlarada aynı şekilde yansıyacaktır...tıpkı bir ayna gibi... kısaca bu dizi sadece ticari nedenlerle sürülmüştür....devir töre devri,kırsal,köy yaşamının sözüm ona reyting yaptığı bir devir ya-ki reytin cihazları bu kesimlere yerleştirilmiş ve C-D gibi kitlelere hitap ettiği düşünülürse normaldir....düzene uymak haklı bir gerekçe...ama bu düzen yanlışmı doğrumu bunu sorgulayan yok....bu düzen yanlıştır....böyle gelmiş böyle gidenlerden olmaksa,korkaklıktır....
tüm bu yazdıklarım doğru ya da yanlış bana aittir..haklıyım yada haksızım demiyorum..benim düşüncelerim budur...sonuç olarak,kimseye zarar vermediğimiz sürece!!!! haksızlığa uğradığımızı düşündüğümüz şeylere tepki vermek ,hak aramak,hesap sormak olması gereken bir davranıştır kanımca...
:img-cool2 kanka valla içimi döktürdün yahu,sağolasın..:img-wink:

daisy79
10-03-07, 15:55
Merhaba Elifcim. Sana katılıyorum canım.
Ben de içimi döküp rahatlayayım bari. Atv bu diziyi yayınlayarak bizi bu diziyle tanıştırdı ama bir diziyi yayınlamakla bitmiyor iş, önemli olan doğru yayıncılık anlayışı. Atv bu dizinin ratingini yükseltmek için hiç bir şey yapmadığı gibi tam tersine ratingleri düşürmek için elinden geleni yaptı bence. Sürekli doğru düzgün duyurulmadan yapılan gün değişiklikleri, 20 dakikası kesilerek yayınlanan bir bölüm. Dizi tam Çarşamba gününde oturmaya başlamıştı ki pazartesiye geri aldılar. Bence bu dizinin sonunu getiren hamle oldu. Bir kanal nasıl yanlış yayın politikası uygular hepsini gösterdi atv bu dizi üzerinde sağolsun. Üstelik bir bölümü bile huzurla izleyemedik, rating yüzünden, dizi kaldırılır mı korkusundan. Reklamını yapmama konusuna girmiyorum bile. Diziye destek olmayı bırak, o kadar çok köstek oldular ki, reklamını yapmalarını beklemek hayalcilik olurdu. Kanallar için fark etmiyor tabi, bir dizi biterse diğeri başlar diye düşünüyorlar. Emeğe, seyirciye hiç saygıları yok ki. Yapımcı şirketlere gelince onlar da bu duruma çanak tutuyorlar bence. Bir dizileri kaldırıldı mı hemen aynı kanalla diğerine başlıyorlar. Tabi ki sonuçta onlar profesyoneller ve aynı kanallarla çalışmak zorundalar ama tüm yapımcılar aralarında ortak bir karar alsalar, kanallarla buna göre anlaşmalar yapsalar durum değişebilir. Sonuçta iki taraf da birbirine muhtaç. Ama durumun böyle olması yapımcıların da işine geliyor sanırım. Tabi ki hiçbir yapımcı dizisinin kalkmasını istemez ama projelerinin arkasında doğru düzgün durmuyorlar hiç biri. Hemen başka projelere başlıyorlar ve sonuçta önümüze sunulan birbirinin aynı bir sürü dizi. O kadar çok dizi kalkıyor ki, işlenecek konularda kısıtlı hale geliyor haliyle. İşin kötüsü biz de önümüze konulanı izlemek zorunda bırakılıyoruz, seçme şansımız bile olamıyor. Çünkü ne zaman bir dizi izlemeye başlasam rating gerekçesiyle kaldırılıyor. Zaten izlerken de kaldırılır mı acaba diye stres içinde izliyorum. Ben de bu yüzden televizyon izlemiyorum artık, izlersem de film ya da yabancı dizileri izliyorum. Önüme konulanı izlemek durumunda bırakılmaktan hoşlanmıyorum çünkü.
Sis yapım ve yeni dizi konusuna gelince benim yapım şirketine kızlığım ve kırgınlığım daha çok dizinin tekrar başlamamasıyla ilgili. Bu konuda küçük de olsa bir açıklamayı hak ettiğimizi düşünüyorum. İstediğimiz açıklama çok gizli bir şey de olmasa gerek. Şirket sırlarını açıklamalarını beklemiyoruz ya da tüm ayrıntıları açıklamalarını, alt tarafı küçücük bir açıklama istediğimiz. Bu diziye bu kadar emek vermiş insanlar olarak bu kadarcığını hak etmiyor muyuz? Üstelik dizinin tekrar başlayacağı söylendi bize, biz yeni bölümleri beklerken başlamayacağını öğrendik. Çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadım ben kendi adıma çünkü çok inanmıştım. İlk bittiğinde bile bu kadar üzülmemiştim. Elifin de dediği gibi baştan kaybetsek bu kadar üzülmeyecektik belki ama en umutlu olduğumuz anda kaybetmek çok acı oldu. Ben hala hazmedemiyorum bu durumu açıkçası. Ve bize küçücük bir açıklama bile yapılmadı bu konuda. Ben de kendi bildiklerim doğrultusunda bazı sonuçlara varıyorum. Belki doğru, belki yanlış bilmiyorum. Daha önce de söyledim ben dizimizin bu yeni dizi yüzünden tekrar başlamadığını düşünüyorum ve bu da kızgınlığımı ve kırgınlığımı artırıyor. Hele de bu dizinin tarzı da malum olunca daha da çok üzülüyorum. Yapım şirketi yapsın açıklamasını biz de haklarında böyle düşüncelere kapılmayalım o zaman. Tabi ne kadar umurlarında bizim ne düşündüğümüz onu da bilmiyorum.

suheza65
10-03-07, 16:18
arkadaşlar ben bu diziden sonra inanın oynadığı kanalı hiç açmıyoum ve belgesel türü şeyler izliyorum şu anki dizilerden daha kıymetli belgeseller onları izlerken gözümde ruhumda beynimde huzur buluyor çünkü diziler o kadar berbet bir hal aldıkı cadılı diziler var onlar ne kazandırıyor insana töreler hem insanı hem toplumu yaralıyor oysa eğitimli diziler verilse daha faydalı olur kimi diziler siyaset kokuyor kimileri ahlaksızlık ve edepsizliklerin aynası durumunda böyle giderse yazık olacak yeni gençlere medya güzelliklerin aynası olacakken neleri karartıyor internete takılıyorum bilinçli olunursa neler var ufkumuzu aydınlataç dizimize gelince bir avuç insanın yaşam mücadelesi ne çok şey anlatıyor insana ama bunu yapımcı ve kanallar anlamaz çünkü onlar insanları kazanmak gibi bir amaçları yok ticaret biri gelir biri gider insanlarımız ne zaman kopyacılıktan çıkıp kendi fikir ve görüşlerini saygılı biçimde birbirlerine sunup kardeşçe yaşamıyorlar bu dizi insanların artık medya ve yapımcılara dur demeleri için yapılan çalışmaların onlara durun diyenlerim bir ormana dönüşüp insanlara insanca şeyler verilmesi için gereklerin yapılması çalışmaların yılmadan inanarak devam ettirilmesi gerekir diye düşünüyorum hepiniz sağlıkla kalın

sahracı
10-03-07, 16:20
ben şunu söylemek istiyorum. genç bakışa bağlanıldı ve derdimiz söylendi çok güzel. ama dikkat ettiyseniz hiç ciddiye alınmadı konuşulanlar nerdeyse. gülşah anlattı anlattı abbas güçlü sanki alaycı bi tavırla ne isitiyosunuz peki dedi. sonra reyting meselesine gelince osman yağmurdereli bence gidip yürüyüş yapın dedi ve herkes güldüğü için bilmiyorum arada duymayanlar olabilir diye yazıyorum "yürüyüş yapın belki o zaman şikayet ettiğiniz magaznarası haberlere çıkarsınız" dedi abbas güçlü ve osman yağmurdereli de iyi gol attın dedi ona. yani derdimizi anlatmaya çalıştığımız insanlar resmen dalga geçtiler ve ne bi destek cümlesi sarfettiler ne bişey. biz imza toplarken bile insanlar gelip böyle bişey yaptığınız için teşekkür ederiz tebrik ederiz filan dediler. yani televizyondan (sözde)yana yakına kıvranan insanlar kale bile almadılar bence ve o an gülşah tam anlayamadığı için belki de duymadığı için ya da heyecandan gerekli cevabı veremedi. sonuç olarak bu sektörde kimseden kimseye destek gelmez kolay kolay. bir yapımcı olarak osman yağmurdereli bile desteklemedi bizler yapımcı olarak destekliyoruz haklısınız yapımlarımız harcanıyor filan gibi aksine laf soktular resmen. kayıtları dikkatle dinlerseniz farkediceksiniz. artık iyice ümidimi yitirdim bu insanlar karşısında ben bu son durumla şahsen...

elyz
10-03-07, 16:58
sevgili sahracı ben senin kadar umutsuz değilim seninde olmamanı isterim..programda ben bir alay sezmedim şahsen..sanırım bakış açısıyla igili bişey bu...hrkes farklı algılayabilir...bence sende ön yargılı izlemiş olabilirsin ki haklı bile olsan,unutma ki tarihte de hep böyle olmuştur:iyi işler yapanlar hatta ""kahramanlar""başta alay konusu edilmişler,dalga geçilmişlerdir....ben bizi birer kahraman olarak görüyorum...cesurca kalkıştığımız bu mücadeleden alnımız dik ve başarılı sonuçlarla çıkacağımızdan kuşkum yok...ama eğer bunu "gerçekten" istersek ve "grçekten" mücadele edersek...herşey bu 2 kelimeye bağlı...ne kadar istediğimize ve ne kadar direneceğimize....hayat önümüze engeller çıkaraktır,çıkarmazsa vardır bu işte bir terslik inan..çünkü engeller oldukça doğru yoldayız demektir...bize düşen yılmadan geçmek engelleri...varsın insanlar inanmasın,varsın dalga geçsinler..bu neyi değiştirir ki?hiç birşeyi!!! oysa biz bişeyleri değiştirebiliriz, bunu unutmayalım...

sahracı
10-03-07, 17:02
zaten bizim açımızdan problem yok elif ama adamların tavırları resmen öyle geldi bana defalarca dinledim kaydı inan ki..her dinlediğimde aynı şeyi sezdim. valla onların ayıbı bence, bizce bişey yok. böyle bi konu ciddiye alınmıyorsa artık televizyon kirliliği filan diye kimsenin şikeyet etmeye hakkı yok çünkü bişeyler yapanlara destek yok bunu gördüm ben..

yolcu755
10-03-07, 17:29
arkadaslar,

ben sis yapim veya atv pir-u paktir demiyorum; dedigim gayetle basittir; ne sis yapim ne atv; diger yapim sirketlerinden veya kanallardan ne daha iyidir ne daha kotudur. bizim kavgamiz hepsiyledir; bir veya ikisini gunah kecisi secmenin bir anlami da yok, faydasi da yok...

diyorum...:img-cool2

elyz
10-03-07, 17:38
arkadaslar,

ben sis yapim veya atv pir-u paktir demiyorum; dedigim gayetle basittir; ne sis yapim ne atv; diger yapim sirketlerinden veya kanallardan ne daha iyidir ne daha kotudur. bizim kavgamiz hepsiyledir; bir veya ikisini gunah kecisi secmenin bir anlami da yok, faydasi da yok...

diyorum...:img-cool2

doğru diyosun, bizde sadece bunlarla mücadele etmiyoz ki zaten kanka...hepsiyle tüm ekranın içindeki,dışındakilerle....hatta kimi zaman izleyicilerle de....ama olaya dizimiz açısından baktığımız zaman tutup ta starı veya başka kanalı suçlayamayız ki ama...yani hepsi aynı diye ,atv de aynı olmasın canım..o da farklı olsun...farklılığını göstersin..piyasa böyle diye,tüm kanallar,tüm yapımcılar aynı diye tek birini suçlayamayalım mı yani?nedenmiş?farkını göstersin atv ve sis yapım,ayrı tutulsun diğerlerinden..olamaz mı yani?

diyorum:img-cool2

yolcu755
10-03-07, 17:53
doğru diyosun, bizde sadece bunlarla mücadele etmiyoz ki zaten kanka...hepsiyle tüm ekranın içindeki,dışındakilerle....hatta kimi zaman izleyicilerle de....ama olaya dizimiz açısından baktığımız zaman tutup ta starı veya başka kanalı suçlayamayız ki ama...yani hepsi aynı diye ,atv de aynı olmasın canım..o da farklı olsun...farklılığını göstersin..piyasa böyle diye,tüm kanallar,tüm yapımcılar aynı diye tek birini suçlayamayalım mı yani?nedenmiş?farkını göstersin atv ve sis yapım,ayrı tutulsun diğerlerinden..olamaz mı yani?

diyorum:img-cool2

tamam; yanlis olan herseyi soyleyelim tabii.. bu da yanlissa (diziyi seyretmedim bilmiyorum, kankam yanlis diyosa yanlistir:img-pilot ), soylenmelidir..

ben, sadece sis yapimdan ozellikle farkli beklentilerimiz olusmus ve ona karsilik alamadik diye bi tekvando hareketi ile yere yatirip; yetmez bi de ustunde tepiniyomusuz gibi geliyor bana... yani adamlar EA'yi yapti diye daha suclu oldu sanki.. neyse, bakis acisidir fazla tartismanin da alemi yok aslinda...

bu arada dogrulari da soyleyelim... annem seyrettiginden ara sira goz ucuyla gordugum yaprak dokumu; belli degerlerimize sahip cikan guzel bir dizi izlenimi verdi bana... ve sanirim ciddi reytingler de aliyor... yani demek ki neymis; isteyince oluyomus...

dedim gitti :img-cool2

herkes nerde yahu? obur tarafta mi acaba? :icon_whis ya ben orda cok fena kayboluyorum; nerede kime ne cevap veriyim derken devrim donuyor:img-hyste

elyz
10-03-07, 18:17
tamam; yanlis olan herseyi soyleyelim tabii.. bu da yanlissa (diziyi seyretmedim bilmiyorum, kankam yanlis diyosa yanlistir:img-pilot ), soylenmelidir..

ben, sadece sis yapimdan ozellikle farkli beklentilerimiz olusmus ve ona karsilik alamadik diye bi tekvando hareketi ile yere yatirip; yetmez bi de ustunde tepiniyomusuz gibi geliyor bana... yani adamlar EA'yi yapti diye daha suclu oldu sanki.. neyse, bakis acisidir fazla tartismanin da alemi yok aslinda...

bu arada dogrulari da soyleyelim... annem seyrettiginden ara sira goz ucuyla gordugum yaprak dokumu; belli degerlerimize sahip cikan guzel bir dizi izlenimi verdi bana... ve sanirim ciddi reytingler de aliyor... yani demek ki neymis; isteyince oluyomus...

herkes nerde yahu? obur tarafta mi acaba? :icon_whis ya ben orda cok fena kayboluyorum; nerede kime ne cevap veriyim derken devrim donuyor:img-hyste

yok yere yatırmadık henüz kanka,tepinmicezde ayrıca:)....E,A gibi bi yapımı bize sundukları için bize dert edindirdikleri için suçlular tabii...içimize işledikleri için,bizi bağladıkları ve bir türlü kopamadığımız için de suçlular...ya da kendimizi suçlamalı,böyle sevdiğimiz bağlandığımız kimine göre abarttığımız için..
şaka bi yana bu işin kolay yolu..suçlamak yani...orta yolu yok bunun kanka...olay budur..bir tarafta kalbi kırıklar ,bir tarafta yoluna yeni gözdeleriyle devam edenler...evet sis yapımdan beklentimiz farklıydı..belki bu yüzden hayal kırıklığı fazla oldu...olan oldu...dilimiz sussa içimizde yine olacak kırgınlık bunu değiştiremeyiz...tartışmakla bi sonucada varamayız...iyisimi tartışmayalım..
yaprak dökümüne gelince ,haklısın isteyince oluyomuş...bu konuda yorum yapmıcam ama...belki sonra...:img-in_lo
:img-cool2 öbür taraf derken???:blink: anlamadım ben:bilmim msn'den mi bahsediyosun?

taz_35
10-03-07, 19:03
elifim bir önceki sayfa da herkesin açısından tespitlerini yapmışsın e bence çok doğru şeyler söylemişsin
bana göre her insanın hayatta bir duruş noktası vardır ve o noktadan değerlendirir olayları
bana göre bir insanın yaptıkları(söyledikleri) birbirini tutmalıdır
bilirsiniz her şirketin misyonu/vizyonu vardır
sis yapımın vizyonu nedir önemli olan bu
gerçekten kaliteli ve saygın işler yapmak mı yoksa para kazanmak mı elbetteki hem kaliteli iş yapıp hem de para kazanabilirsiniz ama bu bana göre biraz istisnai bir durum bu bunun için o işin arkasında durmanız lazım
aynı şekilde kanal evet kanallar ticari kuruluşlardır ve her ticari kuruluş gibi varlıklarını sürdürmeleri karlılıklarına bağlıdır ancal medya da çok önemli ve etkili bir güçtür ve bu yüzden toplumsal sorumluluğu çok ağır bir güçtür
dünyanın pek çok yerinde siyasal yaşamı liderlerin siyasal yaşamını medya belirler ve elbetteki toplumun yapısnı
bir söz vardır kontrolsüz güç güç değildir diye ne yazıkki medya gücünü kaybetti çünkü gücünü kontrol edemiyor
ortada bir sorun var toplum yozlaşıyor elbetteki bunun pek çok sosyal toplumsal ve siyasal nedenleri var elbetteki bütün suçu medyaya yüklemek kolaya kaçmak olur ama medyanın daha çok para kazanmak adına birşeyleri körüklediği ortada büyük medya patronları yazarlar tvciler hem bir şeylerden şikayet ediyorlar hem de o düzene -amiyane tabirle- çanak tutuyorlar
"çözümün bir parçası değilsen sorunun bir parçasısın demektir"işte medyayının bugünkü halini özetleyen söz
yorum sizin....

elyz
10-03-07, 19:07
""çözümün bir parçası değilsen sorunun bir parçasısın demektir"[/SIZE]işte medyayının bugünkü halini özetleyen söz
yorum sizin....
budur!!!ne denir ki başka?:good:

ssvshy
10-03-07, 22:21
herkese merhaba pek kimse olmasada
uzun zamandır yoktum çeşitli sebeplerden dolayı bugün yüksel aytuğun gazetedeki yazısını okuyunca kendimi burda buldum haberi okuduğumda kendimi kötü hissettim ve temiz ekran kampanyamız geldi sonra kampanya için çocuklara resim yaptırma çalışmalarımız(yada çalışmalarınızmı demeliyim malum yapılanlarda sizin kadar aktif olamadım )
yazıda televizyon haberlerinin çocuklar üstündeki etkisi anlatılmış bazen merak ediyorum kalite kalite diyen kanallar yapımcılar acaba bu durumdan haberdarmı yani bahsedilen şey dizi yada program değil haber bülteni haber programı diyince insanın aklına şiddet yada magazinmi gelmeli acaba tamam olan olayları anlatmak için yapılıyor şiddet gerçek hayatta var haber programı bunu engelleyemez diziler engelleyebilir ama bunlar belirli saatte olmalı gece 22 haberlerinde bu tür haberler olmalı kaliteli program diyen köşe yazarları neden aynı şeyi haber bültenleri için söylemiyor acaba
aslnda bazen düşünüyorumda kanallar tek başına yeterli olmuyor eğer bir ebevyn çocuğuna şiddet içerikli yayınlar izletiyorsa ondada suç var ama en büyük suç yayınlayanda ülke ekonomsini gözönünde tutarsak tek eğlence aracı ve nerdeyse bilgi aracı tv olan halkın fazla seçenek şansı yok bu yüzden bazı şeyler daha düzgün olmalı haberde bir yer varki insanın beynine mıh igib saplanıyor

Çocuğunuzu televizyona teslim etmeyin

Yukarıdaki başlık, Yrd. Doç. Dr. Yıldız Dilek Ertürk ve Yrd. Doç. Dr. Ayşen Akkor Gül'ün birlikte kaleme aldıkları kitabın ismi... Hacer Demir adlı kız çocuğu, televizyon dizisinden etkilenip, kendini astıktan sonra kitapta anlatılanları yeniden gözden geçirme ihtiyacı hissettim. Araştırma, ağırlıklı olarak şiddetin kol gezdiği haber bültenlerinin çocuklar üzerindeki etkilerine mercek tutmuş. Beni en çok etkileyen, ilköğretim çağı çocuklarının televizyonu anlatan resimleriydi. Görünen o ki, televizyonun çocuk beynindeki karşılığı, şiddet, öfke, kan ve savaş olmuş. Onca resim arasında bir tane barışçıl, sevgiyi anlatan, neşeli insanların bulunduğu resim göremedim. Ya insanların kafasına uçaklardan bombalar düşüyor, ya katil elindeki kanlı bıçakla yerdeki kadının başında bekliyor ya da bir arabanın altında kalan kazazede resmediliyor. Araştırma sırasında çocuklara "Siz olsaydınız, nasıl haberler hazırlardınız?" diye sorulmuş. Verilen yanıtlar beni iyice dehşete düşürdü.

TÜYLER ÜRPERTİCİ
Biri "Irak çok sinirlendi ve Amerika'ya 10 tane atom bombası attı. Amerikalılar geri çekildi, Iraklılar çok sevindi" diye yazmış. Bir başkası "Hem korkunç hem eğlenceli hem de kötü şeyler yazardım. Cinayet haberleri yazardım. Çünkü o zaman haber olur" demiş. Bir diğer çocuk, "Bir yaşlı ninenin duygulu bir anda öldürülüyor olması" diye, tüylerimi diken diken eden bir not düşmüş. İçlerinde her şeye rağmen umudunu yitirmeyenler de var. Örneğin, biri "Adamın biri kansere karşı bir ilaç buldu. Artık hiç kimse kanser olmayacak, bunun haberini yapardım" demiş. Uzmanlar, çocukların özellikle de haber bültenleri sırasında televizyonla baş başa bırakılmaması konusunda ebeveynleri uyarıyorlar. Çocuğun televizyon izlerken sürekli olarak susturulması da içine kapanmasına neden oluyor. Oysa ebeveynler çocuklarının televizyondan nasıl etkilendiklerini görmek, bilmek için onların tepkilerinden haberdar olmak zorundalar. Bırakın çocuk, reaksiyon versin. Bunları "veri" olarak değerlendirip, gerekirse önleminizi buna göre alın. Ama ne yazık ki televizyon, ebeveynler ile çocuk arasında adeta bir dikenli tel döşemiş. Çocuklar, ailece televizyon izledikleri anları resmederken, anne babalarını "büyülenmiş" gibi ekrana bakarken çizmişler. Belli ki o anlarda aile içi iletişim sıfırlanmış... Konuyu, aynı kitaptan bir alıntıyla bağlayayım. Şöyle demiş Urie Bronfenbrenne: "Eski zamanlardaki büyücüler gibi televizyon da büyü bozulana kadar, sihirli sözcükler, şaşırtıcı konuşmalar sunarak insanları sessiz heykellere dönüştürür." Burada yıllardır parmağımı şık'latıp, birilerini hipnozdan uyandırmaya çalışıyorum... Ama ne yazık ki Hacer'leri ölmekten kurtaramıyorum...

glimpse
10-03-07, 22:43
ssvshy çok güzel yazmışsın televizyonlar kadar çocuklarına bu programları izleten ailelerinde suçu olduğuna katılıyorum. fakat televizyonda izlediğim ve benimde destek verdiğim bi kampanya vardı yaşasın okulumuz kampanyası orda köy ve kasaba okullarının durumunu görmüşsünüzdür mutlaka. ne şartlar altında okuduklarını, bunun yanısıra eğitimle ilgili daha bir çok kampanya yapılıyor insanlar çocuklarını okullara göndersinler diye... biz şu an 2007 yılındayız ve durumumuz bu çocuklarına izletmesinler dediğimiz anna babalarsa çok daha zor şartlarda eğitim almış hatta bir çoğu okula gitme şansına erişememiş. yaşadıkları köylerden hiç bilmedikleri dev gibi şehirlere göç etmiş insanlardan ve onların karın tokluğuna çalışıp şehirlerde tutunma çabalarından ve bunun yanında da vatan için hayırlı evlatlar yetiştirme çabalarından bahsediyoruz. bu ülkede bilinçli ailelere sahip insan sayısı gerçekten çok az. temiz ekran kampanyası için ankara da imza toplaren tüpçülük yapan bi amca şöyle dedi: kızım biz cahiliz çocuklarımızın neyi izleyip neyi izlememesi gerektiğini bilmiyoruz siz okuyan gençler bizleride eğitin demişti. işte ben buna inanıyorum okuyan insanların ellerini vicdanına koyup sadece kendilerini kendi çocuklarını değil herkesi düşünmesi gerekiyor ve anne babalar da yani çoğun da bana göre suç yok suç televizyoncularda mı sadece onada hayır bence suç olayların bilincinde olup değiştirmek için bi şeyler yapmayan herkes de

maison
10-03-07, 23:16
ssvshy hepimiz ayni görüsteyiz (konu cocuklar ve televozyon olunca)..cidden cok güzel yazmissin..
buarada forumda yanliz basima kalacagim hic aklima gelmezdi..:icon_sorr :icon_sorr nerde bu millet yoksa uyudunuzmu bile..:icon_sorr siz yatinda ben bakalim ne ederim:icon_sorr :icon_sorr

meryemce84
11-03-07, 00:26
İyi geceler arkadaşlar..Nasılsınız?

İçimden bişeyler yazmak geldi..

3 töre 1 mafya dizisi olan kanalı ve diğer kanalları kınıyorum..:icon_twis
Bu sene töreeee modası bu modaya kapılmayan kanal kaldı mı acaba?:img-pilot "Kalmadı" dediğinizi duyar gibiyim.Arkadaşlar töreeeee devride geçecek yakında ama insanlarda çok derin izler bırakacak...12 yaşındaki o masum,ufacık,saf kızı unutacağımı hiç sanmıyorum..:icon_sorr TV uzun zamandır o kadar tehlikeli olmaya başladı ki..Ben ufak kardeşi olan birisiyim.Kardeşimi tv ile hiç başbaşa bırakmamaya çalışıyor.Ne izlediğini takip etmeye çalışıyorum.Ona zarar vercek programları kesinlikle izletmiyorum.Ailelere bu konuda çok görev düşüyor.
Kanallar bildiklerini okuyor kim ölmüş? neden ölmüş? umurlarında değil ancak suçu birbirlerinin programlarına atıyorlar..Oysa tencere dibin kara senin ki benden kara bu tvlerin hali..

Velhasıl temiz ekran şart.
Duyarlı insanları www.temizekran.org sitesine bekliyoruz...

Not: İncigül'ün belalısı Kürşat yani (Kadir Özdal) ve bizim kıt akıllı rabia (Ayfer Dönmez) Hatırla Sevgili'ye transfer olmuşlar hayırlısı olsun.

sevgi86
11-03-07, 00:37
ssvshy eklediğin yazı çok çarpıcı
gerçekten biz de evde böyle şeyler yaşıyoruz
çocukluk çağını geride bırakmış olsak da genç beyinlerimiz TV da olan bitenden o kadar etkileniyor ki
bazen yaptığımız yorumlar annemi korkutuyor
cinayet haberlerine güler hale geldim

suheza65
11-03-07, 10:16
meryemce84 (http://www.dizifilm.com/forum/member.php?u=24739) vbmenu_register("postmenu_2614886", true);
Oyuncu

http://www.dizifilm.com/forum/customavatars/avatar24739_61.gif (http://www.dizifilm.com/forum/member.php?u=24739)sevgili kardeşim ben oraya üye oldum bir kaç gündür uğrayamadım o site artık bizim sitemiz arkadaşları paylaşımlarımıza davet ediyorum ziyaret edip çalışmalırı görsünler

BlackMamba
11-03-07, 10:42

Taekwondo bir savunma sporudur her canın istediginin uzerinde denenmez!!:img-cool2 diyorum..

herkes nerede sorusuna cevabım vaar!!!İstanbul Taksim'de kurulan bir çilingir sofrasındaydık!!foruma ulasamadıgımız için sana haber veremedik ama bu gecekine seni de bekliyoruz..:good:
bir de herkese şiddetle tavsiye edecegim bir durum soz konusu..birkac forumdas birlikte ERKEKLER AGLAMAZ izleyin..:happy0064 :happy0064

BlackMamba
11-03-07, 10:45
bana göre her insanın hayatta bir duruş noktası vardır ve o noktadan değerlendirir olayları
bana göre bir insanın yaptıkları(söyledikleri) birbirini tutmalıdır
bilirsiniz her şirketin misyonu/vizyonu vardır
sis yapımın vizyonu nedir önemli olan bu
gerçekten kaliteli ve saygın işler yapmak mı yoksa para kazanmak mı elbetteki hem kaliteli iş yapıp hem de para kazanabilirsiniz ama bu bana göre biraz istisnai bir durum bu bunun için o işin arkasında durmanız lazım

sanırım benim kızdıgım nokta burada baslıyor..bize ilk tercihin biri oldugu soylenirken digerinin eyleme dokulmesi!!

BlackMamba
11-03-07, 11:16
İstanbul sokaklarında gezerken tesedufen karsılastıgımız bir korsan cd'cide dizimizin tüm bolumlerinin oldugu bir cd bulduk!!(almazdım da işin içinde dizimiz oldu mu karsı koyamadım!!:icon_whis)
super olmus..Biz aksam hemen kızlarla izledik birkac bolum..boyle bir sey soyledigime inanamıyorum ama herkese almalarını tavsiye ederim!!

hot_coutre
11-03-07, 11:26
İstanbul sokaklarında gezerken tesedufen karsılastıgımız bir korsan cd'cide dizimizin tüm bolumlerinin oldugu bir cd bulduk!!(almazdım da işin içinde dizimiz oldu mu karsı koyamadım!!:icon_whis)
super olmus..Biz aksam hemen kızlarla izledik birkac bolum..boyle bir sey soyledigime inanamıyorum ama herkese almalarını tavsiye ederim!!

Kankam valla ben de alırken biraz kendimi rahatsız hissettim ama Kanal 1'de izlemekten bi farkı yokki yani :icon_whis Ciddi bi çalışma yapmışlar gerçekten harikaydı hele en baştaki eski fragmanları koydukları bölüm süperdi!

Yalnız benim anlayamadığım şey neden o görüntülerin üzerinde Atv logosu yoktu??? Teknik bilgisi olan arkadaşlara sormak isterim; logo kaldırılabiliyor mu??

gulshahk
11-03-07, 11:42

ewet seyran kanalın köşe bucak sakladığı dizimizin bölümlerini korsan cd cilerde bulduğumuzdaki şaşkınlık tarif edilemezdi rayting almadı ama korsan cdcilerde satışta cd işte duysun bunu atv ve yapım şirketi duysunlarda sahip çıkamadıkları dizinin korsancılara düşmesine oturup üzülsünler. işin ilginç yani cd de izlemediğimiz sahnelerde var arkadaş. korsanda son nokta bu mudur nedir kırpmadan 80 dk bölüm izledik özellikle seyranın avatarındaki sahneyi izleyebildiğime çok mutlu oldum
son olarak bende çok üzüleeerek söylüyorum ki korsan erkekler ağlamaz cd si alın!...

pekhüm
11-03-07, 12:10

arkadaşlar valla çok dayandık almamak için tamam biliyorum ellerimiz titreye titreye aldık ama hatırlatmam lazım arada sorumluluklarımızı da unutmayalım değil mi??( KORSANA HAYYIIRR!!!!-erkekler ağlamaz işin içine girince biraz zor oluyo ama olsun :) )
Kankam valla ben de alırken biraz kendimi rahatsız hissettim ama Kanal 1'de izlemekten bi farkı yokki yani :icon_whis Ciddi bi çalışma yapmışlar gerçekten harikaydı hele en baştaki eski fragmanları koydukları bölüm süperdi!

Yalnız benim anlayamadığım şey neden o görüntülerin üzerinde Atv logosu yoktu??? Teknik bilgisi olan arkadaşlara sormak isterim; logo kaldırılabiliyor mu??
evet ya onu bende anlamadım cidden birileri cevabını versin bu sorunun logoları nasıl kaldırmışlar öyle birşey mümkün mü???:good:
ewet seyran kanalın köşe bucak sakladığı dizimizin bölümlerini korsan cd cilerde bulduğumuzdaki şaşkınlık tarif edilemezdi rayting almadı ama korsan cdcilerde satışta cd işte duysun bunu atv ve yapım şirketi duysunlarda sahip çıkamadıkları dizinin korsancılara düşmesine oturup üzülsünler. işin ilginç yani cd de izlemediğimiz sahnelerde var arkadaş. korsanda son nokta bu mudur nedir kırpmadan 80 dk bölüm izledik özellikle seyranın avatarındaki sahneyi izleyebildiğime çok mutlu oldum
son olarak bende çok üzüleeerek söylüyorum ki korsan erkekler ağlamaz cd si alın!...

ayyy evet gülşahımmm yaa :icon_whis ben özellikle Zeynep in evindeki şömine sahnesine bittimm o neydi yaa!!!!!...:icon_sorr bide şey vardı fragmanda olan ama dizide kestikleri bi bölümde Murat Zeynep in koynuna boynunu sokuyodu ya onu nasıl göstermezler bize yaa iyice sinirlerimi bozdular kampanyalar durmadan devammmmmmmmmmmm!!!!..

Stereommm sakın bak hız kesmiyoruz aynen anlaştığımız gibi durmadan devam ediyoruz....:img-cool2

BlackMamba
11-03-07, 12:15
Sercan,Emel merak etmeyin ben gelirken getireceğim İzmir'e..(Yalnız tek sorun cd şifreli kopyalanmıyor..nasıl paylaşacağız bilmiyorum..gerçi dun biz birkac tane ısmarladık bugun gidip alacagız..hatta cd'ci bile şaşırdı bu yoğun ilgimize...sanırım seri üretime geçecek..:icon_whis )

KORSANA HAYIR!!!!!!!!

shame
11-03-07, 12:16

canım nerde ve ne kadara satılıo?

BlackMamba
11-03-07, 12:21

ya arkadasım biz taksimde gece gezerken bulduk..oyle sabit durduklarını da sanmıyorum..biz bugun yine bir bakacagız..

shame
11-03-07, 12:22
ya kızlar ne kadar ücreti ben size para yollasam siz alıp bana yollarmısısnız kargoyla yada önemli diil birine aldırrım bnde yeri ve ücreti ne?

elyz
11-03-07, 12:59
İstanbul Taksim'de kurulan bir çilingir sofrasındaydık!!foruma ulasamadıgımız için sana haber veremedik ama bu gecekine seni de bekliyoruz..

vayyy çilingir sofrası???bensiz???ve kankam da davet ediliyor??bensiz gitmez kankam gitmeezzzz!!dimi kanka???:blink: :blink::img-help:
:icon_sorr kırpılan bölümler inanamıyorum...ya siz adam mı çatlatıyosunuz yaa..bende izlemek istiyorum,banane bananeeeee......ayrıca kırpılmadan izlemek nasıl mümkün oluyor ?muhakkak yapımdan filan sızdırılmıştır..yoksa mümkünü yok...logosuz olmasıda bunu gösteriyor kanımca...

ayyy evet gülşahımmm yaa :icon_whis ben özellikle Zeynep in evindeki şömine sahnesine bittimm o neydi yaa!!!!!...:icon_sorr bide şey vardı fragmanda olan ama dizide kestikleri bi bölümde Murat Zeynep in koynuna boynunu sokuyodu ya onu nasıl göstermezler bize yaa iyice sinirlerimi bozdular kampanyalar durmadan devammmmmmmmmmmm!!!!..

Stereommm sakın bak hız kesmiyoruz aynen anlaştığımız gibi durmadan devam ediyoruz....:img-cool2
noliyyyyyyyyy???????hıı???:icon_sorr
Sercan,Emel merak etmeyin ben gelirken getireceğim İzmir'e..(Yalnız tek sorun cd şifreli kopyalanmıyor..nasıl paylaşacağız bilmiyorum..gerçi dun biz birkac tane ısmarladık bugun gidip alacagız..hatta cd'ci bile şaşırdı bu yoğun ilgimize...sanırım seri üretime geçecek..:icon_whis )
KORSANA HAYIR!!!!!!!!:img-pirat
ya arkadasım biz taksimde gece gezerken bulduk..oyle sabit durduklarını da sanmıyorum..biz bugun yine bir bakacagız..
madem bugün uğrayacakınız ,sorarmısınız korsanlara,ankaraya da gönderebiliyolarmı yada ankarada da korsanlar varmı?:img-pirathangi muhitleri işgal etmişler?bende peşlerine düşmek isterim...zira içime dert olacak yoksa....:)

BlackMamba
11-03-07, 13:08
Elifim aksam seni cagırdım ya ozelden kankana da buradan ulaştık..
Cd için şaşkınlık içindeyiz ne düşüneceğimizi şaşırdık..akşam adam temin etmeye çalışacağını söyledi..biz senide düşünerek ısmarlarken ona göre rakam verdik gönlünü ferah tut!!:img-wink:

elyz
11-03-07, 13:17
Elifim aksam seni cagırdım ya ozelden kankana da buradan ulaştık..
Cd için şaşkınlık içindeyiz ne düşüneceğimizi şaşırdık..akşam adam temin etmeye çalışacağını söyledi..biz senide düşünerek ısmarlarken ona göre rakam verdik gönlünü ferah tut!!:img-wink:

Seyranım,gelemedim zira yollar çok uzak...ve başımda b yığın iş var..ama ahdım var bigün hepinizle bir araya gelecem ben,aha da buraya yazdım...artık bi yudum da benim için alırsınız:icon_whis demek kankam dün aniden çıktı forumdan sizle buluşmak içinmiş...vay vay vayyyy...ne diyim istanbulda olmak varmış...bende sizinleyim farzedin zira gönlüm sizinle:)ayrıca beni düşündüğünüz içinde teşekkür ederim,benim vefalı dostlarım...iyi ki varsınız...:love05:

sevgi86
11-03-07, 13:28

korsana hayır:img-hyste
süpermiş keşke ankarada da satsalar

daisy79
11-03-07, 13:30
Arkadaşlar madem bu akşam tekrar gideceksiniz o zaman mümkünse cdyi satan kişilere nasıl ulaşacağımızı da sorabilir misiniz? Ben de gidip almak istiyorum ama sabit yerleri olmadığını yazmışsınız. Kesilen sahneleri izlemeyi çok istiyorum, içime çok dert olmuştu çünkü. Bu arada kesilen sahnelerin korsan cdlerde yer alması da gerçekten çok ilginç.

anything
11-03-07, 14:08

ne hız kesmesi stereom hatta hız verelim bence:img-cool2

Bu arada kızlar akşam taksime erken gidelim adam aşırı derecede çok talep var dedi.. en çok bizim dizinin cdleri gidiomuş yetiştiremiomuş ya.. walla biz gdene kadar bitmesin çok üzülürüm kopyalayamıyoruz da..

pekhüm
11-03-07, 14:12
ne hız kesmesi stereom hatta hız verelim bence:img-cool2

Bu arada kızlar akşam taksime erken gidelim adam aşırı derecede çok talep var dedi.. en çok bizim dizinin cdleri gidiomuş yetiştiremiomuş ya.. walla biz gdene kadar bitmesin çok üzülürüm kopyalayamıyoruz da..

aynen Stereom yaa inş. kalmıştır ellerinde valla çok üzülürüz bulamazsak gerisini :(
senin hız kesmediğini biliyoruz zaten seni bekliyoruz 4 gözle Stereomm benm :)

anything
11-03-07, 14:14
aynen Stereom yaa inş. kalmıştır ellerinde valla çok üzülürüz bulamazsak gerisini :(
senin hız kesmediğini biliyoruz zaten seni bekliyoruz 4 gözle Stereomm benm :)

bekleyin stereom çok yakında geliyorum :)

pekhüm
11-03-07, 14:15
bekleyin stereom çok yakında geliyorum :)

tamam Stereommm :love05:
biz şimdi çıkıyoruz sende gel kaçırmayalım adamları zaten çok ortalıklarda durmuyolar biliyosun 4 koldan bakınmamız lazım...:icon_whis
sana kolay gelsinnn canımm :good:

suheza65
11-03-07, 14:33
temizekran@hotmail.com (temizekran@hotmail.com) destek olan ve olacak arkadaşlara teşekkür ediyoruz arkadaşlar bu kampanyaya sahip çıkalım çıkalımki ilerde şu an bizim davamız sizlerinde davası olabilir burada önemli olan benim senin değil hepimizin davasına sahip çıkmak ve bunu görenler adımlarını biraz daha dikkakli atıp bizlerinde yani toplumun görüşüne sahip çıkarlar çıktığımız bu yolda yorulmadan ilerlemeliyiz birimiz hepimiz hepimiz birimiz için

suheza65
11-03-07, 14:36
korsana hayır:img-hyste
süpermiş keşke ankarada da satsalar
evet sizlere bende katılıyorum cenneti beklerken cd bakınıyorum henüz çıkmamış herhalde duyanlar duymayanlara duyursun arkadaşlar

hidden girl
11-03-07, 16:18
evet sizlere bende katılıyorum cenneti beklerken cd bakınıyorum henüz çıkmamış herhalde duyanlar duymayanlara duyursun arkadaşlar
bende o filmin cd sini bekliyorum.henüz piyasaya çıkmamış ama korsanları var tabi ki.
bende korsan almak istemiyorum.
filminede gitme me rağmen.

Not:Gülşah Ablacım dizi bölümleri ile ilgili bana bir şey yapacaktın hatırladın mı?N'oldu o iş?

bu arada ablacım senin programda yaptığın konuşmayı daha yeni dinleyebildim.çok güzel konuşmuşsun.ağzına sağlık.

meryem arkadaşımıza çok teşekkürler.onun sayesinde dinledim

maison
11-03-07, 16:32
gülsah soruna cevap vereyim..
...nasil bi resime yazi logo simge,..vs. ekleyebiliyorsun ayni sekilde'de silebiliyorsun..

Alıntı:
shame tarafından gönderildi

:) valla gündüz satacaklarini sanmiyorum..malum zabita dolasiyor:)

sunturlu
11-03-07, 17:28
Ben de Gülşah'ın konuşmasını yeni dinledim.
Keşke Abbas'ın karnından konuşarak sorduğu, "ne istiyorsunuz peki?" sorusuna "iki kelimeyi bir araya getiremiyen gazetecilerin program yapmasını istemiyoruz" deseydin Gülşah. Ahh ahh...

maison
11-03-07, 19:08
inanmiyorum ya forumda kimsecikler yok..birbasinayim..:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
nerde bu millet???..:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
erkekler aglamaz harika bi dizi idi..oyuncular,ekip,...vs hepsi cok güzeldi..dilerim bu ekip baska bi projede tekrar bulusurlar(tek hayalim ama imkansiz oldugunu biliyorum:icon_sorr )

sevgi86
11-03-07, 19:14

hiç merak etme süheza hemen bir ÖM trafiği yaparım
sürekli gözüm CD raflarında
dediğiniz gibi gece 5ten sonra saklandıkları yerden çıkıyorlar
gündüz gözüne görmemeniz normal
ben bir yer buldum sipraiş verebiliyoruz ama sanmıyorum ki cenneti beklerken olsun
zaten vcdsi yakında çıkar

hidden girl
11-03-07, 19:20
ben bir yer buldum sipraiş verebiliyoruz ama sanmıyorum ki cenneti beklerken olsun
orjinal cd sini bulursan bize de haber verir misin?haber verirsen çok sevinirim.
ama orjinal..

hidden girl
11-03-07, 19:30
inanmiyorum ya forumda kimsecikler yok..birbasinayim..:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
nerde bu millet???..:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
erkekler aglamaz harika bi dizi idi..oyuncular,ekip,...vs hepsi cok güzeldi..dilerim bu ekip baska bi projede tekrar bulusurlar(tek hayalim ama imkansiz oldugunu biliyorum:icon_sorr )
imkansız hiç bir zaman yoktur hilalcim.
ölmüş ile olmuşa çare bulunmaz sadece.
neden aynı oyuncular başka bir proje ile bir araya gelmesin ki.
elbet iyi bir yapımcı E.A. dizisinde oynayan değerli oyuncuların farkına varacaktır.

bizim evin halleri de ferhunde hanımların oyuncu kadrosu ama senaryı farklı.
demek ki imkansız değilmiş

sevgi86
11-03-07, 19:33
orjinal cd sini bulursan bize de haber verir misin?haber verirsen çok sevinirim.
ama orjinal..

tamam zaten gazeteler dergiler yazar ama haber veririm
yerli filmleri orjinal almak en mantıklı

sahracı
11-03-07, 20:51
arkadaşlar lütfen Cenneti Beklerken'in orjinal cd'lerini alın bu korsan morsan laflarını duymamayı tercih ederim. biz burda hep emeğe saygı demedik mi şimdi aman kendimizle çelişmeyelim gidip korsan alıp da..çıkar yakında zaten merak etmeyin..

elyz
11-03-07, 21:23
herkes bu konuda yeteri kadar duyarlı sahracı uyarmana gerek yok...forumu tam okumadan yorum yapılıyor sonra o yorumu okuyan çorap söküğü gibi aynı konuyu uzatıyor..korsan morsan lafı gitti ,cenneti beklerken filminin korsanına geldi ....pes vallahi...:icon_mad:
şöyle göğsünü döven,başını duvarlara vuran bi icon istiyom ben..adminime duyurulur...:img-cool2

gulshahk
11-03-07, 21:31
arkadaşlar lütfen Cenneti Beklerken'in orjinal cd'lerini alın bu korsan morsan laflarını duymamayı tercih ederim. biz burda hep emeğe saygı demedik mi şimdi aman kendimizle çelişmeyelim gidip korsan alıp da..çıkar yakında zaten merak etmeyin..

biz temiz ekran kampanyası için çırpınırken sarfettiğimiz sloganlar arasında sanata sanatçıya emeğe saygı diyebir sloganımızda vardı
biz bu konuda bu kadar duyarlı iken böyle bir uyarı vermeği kimsenin haddi olarak görmüyorum şahsen erkekler ağlamaz dizisini tv da bile izleyemiyoruz orjinal cd sininde piyasaya sürülmeyeceğini biliyoruz ha internetten indirip bölümleri izlemişsin ha korsan cd sini almışsın sen bölümleri izlemiyomusun aradaki fark nedir anlayamadım yalnızca tük sinemalarının değil tüm yerli yabancı filmlerin korsanları almam almaya da niyetiim yok yani en az senin kadar duyarlıyız bu meseleye kafanı yorma

pekhüm
11-03-07, 21:40
valla sevgi ben hem orginal hem korsan baktım ikiside yok ortalarda ne yalan sölicem aradım yani (çok şükür korsan cd si yok filmin :) )
en kısa zamanda çıkar diye bende merakla ve heyecanla bekliyorumm....:img-pilot

KORSANA HAAYIIIRR!!!!!.....:img-polic

herkes bu konuda yeteri kadar duyarlı sahracı uyarmana gerek yok...forumu tam okumadan yorum yapılıyor sonra o yorumu okuyan çorap söküğü gibi aynı konuyu uzatıyor..korsan morsan lafı gitti ,cenneti beklerken filminin korsanına geldi ....pes vallahi...:icon_mad:
şöyle göğsünü döven,başını duvarlara vuran bi icon istiyom ben..adminime duyurulur...

inci sana cevabı aslında elifim çok güzel vermiş tekrar uzatmak istemiyorum ama şunu söylicem sana buradaki hiçkimse korsan cd alıcak kadar duyarsız değil kimsenin uyarmasına da gerek yok kanımca.."Cenneti Beklerken" dahil olmak üzere bütün kaliteli yapımları orginal izlemek zaten ayrı bi keyif aynı tadı korsandan alamazsınız...!!:good:

hee bide Erkekler Ağlamaz'la ilgili orginal cd çıkması imkansız olduğuna göre korsanının olması çok normal haa.. eğer sen bu kadar karşıysan sana ulaştırmayız olur biter sorun çıkartmaya gerek yok..polemik konusu yaratmayalım konuşulcak daha önemli şeyler var TEMİZ EKRAN KAMPANYAMIZ gibi...:img-wink:

www.temizekran.org ---->herkesi bekliyoruz "HEP DESTEK TAM DESTEK!!!!!....":happy0064 :happy0064

sahracı
11-03-07, 22:06
yine aynı şey olmuş ve topyekün taaruza geçilmiş. ben yukarda yazılan bir cümleye sebep bunu söyledim sevginin mesajında galiba sipariş ettirebilirim ama cd si çıkar yakında demiş ona bağlı olarak söylemiştim ama yine herkes istediği gibi anlamış. herhalde ben tutup da kimseye akıl vermiyorum burda sadece kendi içimden geçen bu uyarıyı yapmak istedim korsan alıyosunuz diye suçlamadım ki kimseyi yanlış bi mesaj mı verdim böyle yazarak nedir bu savunma ihtiyacı anlamadım açıkçası. dizinin cd si konusuna hele hiç değinmedim bunu sadece siz yazmışsınız bence siz de dikkatli okuyun biraz yazılanları. nasıl ki şiddet içeren yayınları izlemeyin gibi mesajlar verilebiliyorsa bu mesajda verilebilir bu kimseye akıl vermek değildir bence sadece bi hatırlatmadır.ben sizlerin de korsana hayır gibi filan desteklemenizi beklerdim çünkü buraya giren herkes bizimle aynı düşüncede olmayabilir misafirler var ilk kez giren olabilir başka forumlardan bakanlar olabilir biz almıyoruz diye kimsede almıycak diye bişey yok bu uyarı onlaradır üstünüze alınmanıza gerek yoktu..yadırgadım...

gulshahk
11-03-07, 22:09
yine aynı şey olmuş ve topyekün taaruza geçilmiş. ben yukarda yazılan bir cümleye sebep bunu söyledim sevginin mesajında galiba sipariş ettirebilirim ama cd si çıkar yakında demiş ona bağlı olarak söylemiştim ama yine herkes istediği gibi anlamış. herhalde ben tutup da kimseye akıl vermiyorum burda sadece kendi içimden geçen bu uyarıyı yapmak istedim korsan alıyosunuz diye suçlamadım ki kimseyi yanlış bi mesaj mı verdim böyle yazarak nedir bu savunma ihtiyacı anlamadım açıkçası. dizinin cd si konusuna hele hiç değinmedim bunu sadece siz yazmışsınız bence siz de dikkatli okuyun biraz yazılanları. nasıl ki şiddet içeren yayınları izlemeyin gibi mesajlar verilebiliyorsa bu mesajda verilebilir bu kimseye akıl vermek değildir bence sadece bi hatırlatmadır.ben sizlerin de korsana hayır gibi filan desteklemenizi beklerdim çünkü buraya giren herkes bizimle aynı düşüncede olmayabilir misafirler var ilk kez giren olabilir başka forumlardan bakanlar olabilir biz almıyoruz diye kimsede almıycak diye bişey yok bu uyarı onlaradır üstünüze alınmanıza gerek yoktu..yadırgadım...

bu muhabbeti başalatanlardan olduğumuz için üzerimize alınmamızı yadırgamanı yadırgadım.
bence sende yazılanları biraz daha dikkatli olursan bizim de aslında korsana hayır dediğimizi gayet açık ve seçik görmüş olursun

pekhüm
11-03-07, 22:15
bu muhabbeti başalatanlardan olduğumuz için üzerimize alınmamızı yadırgamanı yadırgadım.
bence sende yazılanları biraz daha dikkatli olursan bizim de aslında korsana hayır dediğimizi gayet açık ve seçik görmüş olursun
gülşahımm senden alıntı yapıyorum çünkü topyekün saldırı demiş inci ama alakası yok biz gayet dikkatli okuduk ve her mesajımızda da "KORSANA HAYIIRR!!!!"diyede yazdık artık bişey söylemeye gerek yok bu konuda bence diye düşünüyorum..:img-pilot

korsan muhabbetini açan biziz cevabıda bizden gelicek doğal bişey bu asıl biz cevap vermesek alakasız olurdu...:icon_whis

sahracı
11-03-07, 22:15

iyi de tekrar ve tekrar söylüyüyorum anlatamıyorum galiba ben sizin için ya da burdaki herhangi biri için yapmadım ki bu uyarıyı niye alınıyosunuz çözemedim ki..ayrıca bu kadar zamandır burda olan ve elimden geldikçe destek olmaya çalışan biri olarak niye böyle tersleme ihtiyacı gördünüz onu da anlamadım. sizle alakalı olmayan bişeyi üstünüze alınıp bu şekilde davranmanızı sadece yadırgıyorum..biz burda şiddet içeren şeyleri izlemeyin derken niye çıkıp kimse demiyo akıl vermeye gerek yok diye?? ne farkı var?? şu an geçekten elelrim titreyerek yazıyorum..teşekkür ederim..herkese açık bi forumda böyle önemli bi mesajda bu şekilde davrandığınız için gerçekten teşekkür ederim...

gulshahk
11-03-07, 22:19
iyi de tekrar ve tekrar söylüyüyorum anlatamıyorum galiba ben sizin için ya da burdaki herhangi biri için yapmadım ki bu uyarıyı niye alınıyosunuz çözemedim ki..ayrıca bu kadar zamandır burda olan ve elimden geldikçe destek olmaya çalışan biri olarak niye böyle tersleme ihtiyacı gördünüz onu da anlamadım. sizle alakalı olmayan bişeyi üstünüze alınıp bu şekilde davranmanızı sadece yadırgıyorum..biz burda şiddet içeren şeyleri izlemeyin derken niye çıkıp kimse demiyo akıl vermeye gerek yok diye?? ne farkı var?? şu an geçekten elelrim titreyerek yazıyorum..teşekkür ederim..herkese açık bi forumda böyle önemli bi mesajda bu şekilde davrandığınız için gerçekten teşekkür ederim...

aynı yerde dönüp duruyoruz bir önceki mesajıma bakarsan eğer neden cvp verdiğimizi anlarsın

BlackMamba
11-03-07, 22:21
Elifim,gülsahım,begumlerim,ve yolcu..Kankamla kurmuş olduğumuz çilingir sofrasına bekliyoruz sizleri..

Temiz Ekran kampanyası için açmış olduğumuz sitemizi dün hack'leyen ne amaçla bunu yaptığını algılayamdığım seviyesiz arkadaşımı burada sizlerin huzurunda kınıyorum!!

sahracı
11-03-07, 22:23
aynı yerde dönüp duruyoruz bir önceki mesajıma bakarsan eğer neden cvp verdiğimizi anlarsın

tamam siz dizinin cd si hakkında yazmışsınız ama benim burda bahsettiğim filmler hakkındaydı. sonuçta dizinin cdlerinin yayınlandığı bi kurum yok ve korsanının alınmasında bişey yok ki ben bunun için yazmadım ki..bahsettiğim sinema filmlerinin cdleriydi ve dediğim gibi burası herkese açık bi yer ve her giren bizler gibi düşünemez. alınması gerekenler alınmıyor da siz kendinizi savunma ihtiyacı hissediyosunuz bu çok garip bence..ya ne dediğmi algılayamıyosunuz ya da anlamamak da ısrar ediyosunuz...

BlackMamba
11-03-07, 22:24
gülşah bana mı dedin??:img-hyste :img-hyste :img-hyste

gulshahk
11-03-07, 22:28
tamam siz dizinin cd si hakkında yazmışsınız ama benim burda bahsettiğim filmler hakkındaydı. sonuçta dizinin cdlerinin yayınlandığı bi kurum yok ve korsanının alınmasında bişey yok ki ben bunun için yazmadım ki..bahsettiğim sinema filmlerinin cdleriydi ve dediğim gibi burası herkese açık bi yer ve her giren bizler gibi düşünemez. alınması gerekenler alınmıyor da siz kendinizi savunma ihtiyacı hissediyosunuz bu çok garip bence..ya ne dediğmi algılayamıyosunuz ya da anlamamak da ısrar ediyosunuz...

sanırım aramızda bir iletişim sorunu var bende aynı şeyleri düşünüyorum ya ne dediğimizi algılayamıyosun ya da anlamamak da ısrar ediyosun

pekhüm
11-03-07, 22:29
Elifim,gülsahım,begumlerim,ve yolcu..Kankamla kurmuş olduğumuz çilingir sofrasına bekliyoruz sizleri..

Temiz Ekran kampanyası için açmış olduğumuz sitemizi dün hack'leyen ne amaçla bunu yaptığını algılayamdığım seviyesiz arkadaşımı burada sizlerin huzurunda kınıyorum!!

Seyranımm, Gülşaahımmm... :love05:
afiyet bal şeker olsun bizi gönderdiniz kurun sofrayı tabe taksime selamlar bol bol..:):)

aahhh oo Gülşaaah yokmuuu aahhhh ben nası uyuycam bu gece şimdi tek başıma yaa sorarım kendisinee bide arkamdan laf ediyomusun çok merak ediyorum Gülşahımm iş çıkardım sana bisürü...:icon_sorr

elyz
11-03-07, 22:33

bilmem altı çizili ""senin cümlen """bize bir uyarı yapmış mısın yapmamış mısın sorusu için yeterli oluyor mu sevgili sahracı?lütfen kendinle çelişme...ve bu konuyu da uzatmayalım..evet dediğin gibi bu sayfayı herkes okuyor ve gayet açıkca yazılan KORSANA HAYIR mesajını başka bir yere çeken mesajlara bir cevap yazmakta bizlere farz oluyor...sizin yazdıklarınızı okuyan burda korsan alın mesajı verildiğini sanacak..lütfen yazarken 2 kere düşünelim ve gereksiz şeylerle konuyu saptırmayalım...

sevgi86
11-03-07, 22:38
yine aynı şey olmuş ve topyekün taaruza geçilmiş. ben yukarda yazılan bir cümleye sebep bunu söyledim sevginin mesajında galiba sipariş ettirebilirim ama cd si çıkar yakında demiş ona bağlı olarak söylemiştim ama yine herkes istediği gibi anlamış.

tamam canım ben seni anladım
benim sipariş edeceğim primal fear dı bu arada
siparişle çalışan yerlerin bile açıldığını ama buralarda ne dizimizin ne de cenneti beklerkenin cd sinin olduğunu söylemeye çalıştımdı
süheza sormuş korsan EA görürsen haber ver diye
zaten EA dizisi DVD olarak piyasaya sürülmediği için bunu emeğe saygısızlık olduğunu düşünmüyorum
video paylaşımı diyelim

elyz

temiz ekran için açtığımız site hacklendi öyle mi?inanılır gibi değil..trajikomik bi durum...yani gülmekle ağlamak arası...kim yaptıysa kınıyoruz...birileri doğru işleri kaldıramıyor sanırım...seyranım Allah muhabbetinizi bozmasın...bir yudum da benim için unutmayın he!:img-wink: :img-cool2

sahracı
neyse sonuç olarak şunu söyliyim ki ne sizi ne de doğrudan kimseyi hedef alarak söylemediğim ve aslında herkesin desteklemesi gereken böyle önemli bi konuda konuyu tamamen başka yönden algılayıp kendinize başarılı bi şekilde çevirmeniz sizi bu gece baya rahatlatmıştır diye düşünüyorum. ne yazık ki bazı lafları tersten anlamakta ve ısrarla söylüyorum topyekün taaruza geçmekteki başarınızı keşke söylenen bazı güzel cevaplarda da gerçekleştirip detekleyebilseydiniz. ama görüyorum ki siz sadece aksi cevap vermekte bunu başarabiliyorsunuz. belki çoğunuzdan eskiyim burda ve burda karşılaştıklarıma 2senedir hiçbir şekilde raslamadım..bazı düşüncelerimin aydınlanmasında çok yardımcı oldu bu teşekkür ederim..her zaman da burda olmaya devam edicem ister doğru ister yanlış anlaşılsın bu benden çıkan bi olay çünkü..hep destek olmaya ve yardımcı olmaya çalıştım ama nedense hep ters anlaşılıyor. önce elifin şu sürü psikolojisi espirisine yine harika bi şekilde anlayıp cevap vermesi biz sürüd eğiliz gibi algılaması ve burda herkesin içinde yererken keşke özrünü de herkesin içinde dilemesini tercih ederdim. şimdi de bu..gerçekten siz aranızda yaşamayı seviyosunuz bazı şeyleri ve birinizin alevlenmesi hepinize yetiyor. şu an çok açık herşey. bu şoku hiç unutmıycam teşekkür ederim..

sahracı
11-03-07, 22:40
bilmem altı çizili ""senin cümlen """bize bir uyarı yapmış mısın yapmamış mısın sorusu için yeterli oluyor mu sevgili sahracı?lütfen kendinle çelişme...ve bu konuyu da uzatmayalım..evet dediğin gibi bu sayfayı herkes okuyor ve gayet açıkca yazılan KORSANA HAYIR mesajını başka bir yere çeken mesajlara bir cevap yazmakta bizlere farz oluyor...sizin yazdıklarınızı okuyan burda korsan alın mesajı verildiğini sanacak..lütfen yazarken 2 kere düşünelim ve gereksiz şeylerle konuyu saptırmayalım...

bu konu sadece burdamı konuşuluyo elif başka yerlerde de konuşuluyor cenenti beklerken var serhat tutumluer başlığı var yani sadece siz yoksunuz bu forumda hatırlatırım:img-wink:

sunturlu
11-03-07, 22:40
Haddim olmayarak yazıyorum. Sizlerin samimi arkadaşlar olduğunuzu sanıyorum. Bu yüzden de keşke arkadaşınızı burdan uyarmak yerine özelden uyarsaydınız, o da mesajını silseydi ki eminim silerdi, kimse üzülmezdi dimi.

elyz
11-03-07, 22:41
eee ben de korsan alalım demedim ki
korsan cd lafı erkekler ağlamaz videolarıyla açıldı sanıyordum
ben cenneti beklerkenin orjinal VCD sinden bahsediyorum
emeğe saygıyı sizden iyi bilirim coşmayalım arkadaşlar

sevgicim,seninle ilgisi yok...şimdi konu uzayacak , hiç gerek yok...hani coşma sende diye yazdım...:icon_whis

elyz
11-03-07, 22:44
Haddim olmayarak yazıyorum. Sizlerin samimi arkadaşlar olduğunuzu sanıyorum. Bu yüzden de keşke arkadaşınızı burdan uyarmak yerine özelden uyarsaydınız, o da mesajını silseydi ki eminim silerdi, kimse üzülmezdi dimi.

keşke sende bu uyarını özelden yazsaydın da fitili ateşlemeseydin..kimsenin kırıldığı yok..burası tartışma platformu...karşılıklı konuşuyoruz...neden herkes nasihat vermeye kalkıyor ki?ya da nasihat adı altında kışkırtıcı oluyor ?!!!!!!!!

hot_coutre
11-03-07, 22:47
Elifimmm, stereomm, begüşümmm, begümümmmmmm hadii eller havaya coştuk bizzz:happy0064 :happy0064

Begüümmmmmmmmmmmmmm(anything) canımın içi aşmışsın kendini helal olsun:img-clapp o nasıl bir kliptir öyle bittik burda bittikkk!!!! Senin klip oscarı alman lazım hatta ne var ne yok alman lazım!!!:happy0064 SEVİYORUZ SENİİİİİ:good:

Aha kankam başka yere gitmek istiyo biz çıkıyoz kusura bakmayın burda fazla kaldık diğer yerlere ayıp olmasın:img-hyste Kankaaaaaaaaaaaaaaaaaa beklee duurrrrrrrrrrrrrrr................................ .......

pekhüm
11-03-07, 22:49
neyse sonuç olarak şunu söyliyim ki ne sizi ne de doğrudan kimseyi hedef alarak söylemediğim ve aslında herkesin desteklemesi gereken böyle önemli bi konuda konuyu tamamen başka yönden algılayıp kendinize başarılı bi şekilde çevirmeniz sizi bu gece baya rahatlatmıştır diye düşünüyorum. ne yazık ki bazı lafları tersten anlamakta ve ısrarla söylüyorum topyekün taaruza geçmekteki başarınızı keşke söylenen bazı güzel cevaplarda da gerçekleştirip detekleyebilseydiniz. ama görüyorum ki siz sadece aksi cevap vermekte bunu başarabiliyorsunuz. belki çoğunuzdan eskiyim burda ve burda karşılaştıklarıma 2-3 senedir hiçbir şekilde raslamadım..bazı düşüncelerimin aydınlanmasında çok yardımcı oldu bu teşekkür ederim..her zaman da burda olmaya devam edicem ister doğru ister yanlış anlaşılsın bu benden çıkan bi olay çünkü..hep destek olmaya ve yardımcı olmaya çalıştım ama nedense hep ters anlaşılıyor. önce elifin şu sürü psikolojisi espirisine yine harika bi şekilde anlayıp cevap vermesi biz sürüd eğiliz gibi algılaması ve burda herkesin içinde yererken keşke özrünü de herkesin içinde dilemesini tercih ederdim. şimdi de bu..gerçekten siz aranızda yaşamayı seviyosunuz bazı şeyleri ve birinizin alevlenmesi hepinize yetiyor. şu an çok açık herşey. bu şoku hiç unutmıycam teşekkür ederim..

ya inci allahını seversen şu olayı duygu sömürüsüne dönüştürme kimse sana korsan cdyle alakalı destek çıkmamazlık etmediki aksine sadece zaten yazdıklarımızın hepsinde KORSANA HAYIIIRR!!! mesajını verdiğimizi söyledik olay bu...:img-wink:
bunu bi trajedi havasında anlatman çok saçma sana karşı örgütlendik gibi bişey çıkıyo yazdıklarından niye böyle bişe yapalım ayrıca sana kimse git demedi ki kalıcam diyosun cidden anlamıyorum seni ben yeniyim eski olsam nolurdu ne fark olurdu kanımca hiç..!!sen anlamak istediğin gibi anlıyosan bizimde yazdıklarından anladığımızın bu olduğunu söylüyoruz sana ok..
şok filan yaşanıcakta bişey yok bu dışlama muhabbeti yeniden gündeme gelmeden kapatalım çok saçma..!!
ayrıca o alev herkesi etkiliyosa tepkide toplu olucaktır doğal olarak..:good:

sahracı
11-03-07, 22:54
ya inci allahını seversen şu olayı duygu sömürüsüne dönüştürme kimse sana korsan cdyle alakalı destek çıkmamazlık etmediki aksine sadece zaten yazdıklarımızın hepsinde KORSANA HAYIIIRR!!! mesajını verdiğimizi söyledik olay bu...:img-wink:
bunu bi trajedi havasında anlatman çok saçma sana karşı örgütlendik gibi bişey çıkıyo yazdıklarından niye böyle bişe yapalım ayrıca sana kimse git demedi ki kalıcam diyosun cidden anlamıyorum seni ben yeniyim eski olsam nolurdu ne fark olurdu kanımca hiç..!!sen anlamak istediğin gibi anlıyosan bizimde yazdıklarından anladığımızın bu olduğunu söylüyoruz sana ok..
şok filan yaşanıcakta bişey yok bu dışlama muhabbeti yeniden gündeme gelmeden kapatalım çok saçma..!!
ayrıca o alev herkesi etkiliyosa tepkide toplu olucaktır doğal olarak..:good:

bunu da anlamamışsınız ki ben destek derken genel olarak desteği kastettim şu anda yazmış olduklarımı değil ki...genel de söylenilen doğru konularda destek görmek zor burda onu kastettim okunup geçiliyo..ama ters gelen bişey olunca bak herkes nasıl burda. duygu sömürüsü değil bu ayrıca gerçeklerle yüzleşmek olabilir ancak..ayrıca az çok konuşmuş biri olarak begüm senin bile böyle anlamana pes diyorum yani..

gulshahk
11-03-07, 22:57
neyse sonuç olarak şunu söyliyim ki ne sizi ne de doğrudan kimseyi hedef alarak söylemediğim ve aslında herkesin desteklemesi gereken böyle önemli bi konuda konuyu tamamen başka yönden algılayıp kendinize başarılı bi şekilde çevirmeniz sizi bu gece baya rahatlatmıştır diye düşünüyorum. ne yazık ki bazı lafları tersten anlamakta ve ısrarla söylüyorum topyekün taaruza geçmekteki başarınızı keşke söylenen bazı güzel cevaplarda da gerçekleştirip detekleyebilseydiniz. ama görüyorum ki siz sadece aksi cevap vermekte bunu başarabiliyorsunuz. belki çoğunuzdan eskiyim burda ve burda karşılaştıklarıma 2senedir hiçbir şekilde raslamadım..bazı düşüncelerimin aydınlanmasında çok yardımcı oldu bu teşekkür ederim..her zaman da burda olmaya devam edicem ister doğru ister yanlış anlaşılsın bu benden çıkan bi olay çünkü..hep destek olmaya ve yardımcı olmaya çalıştım ama nedense hep ters anlaşılıyor. önce elifin şu sürü psikolojisi espirisine yine harika bi şekilde anlayıp cevap vermesi biz sürüd eğiliz gibi algılaması ve burda herkesin içinde yererken keşke özrünü de herkesin içinde dilemesini tercih ederdim. şimdi de bu..gerçekten siz aranızda yaşamayı seviyosunuz bazı şeyleri ve birinizin alevlenmesi hepinize yetiyor. şu an çok açık herşey. bu şoku hiç unutmıycam teşekkür ederim..

öncelikle biz sadist değiliz böyle abuk sabuk şeylerle rahatlamayız
belki de bazı şeyleri yanlış anlayan biz değilizdir iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batırmayı denemeyi denesen
kimse kimseye git demedi zaten ortaya bi laf atılıyosa buna karşıt cevapta gelebilşr demokratik ülkelerde bundan daha doğal bir durum yoktur eleştiriye açık olmak lazım hepimiz aklı başında insanlarız ve herkesin kendini savunma hakkı var bunu hazmedebilmek asıl önemli olan
daha önce seninle böyle bir polemiğe girdiğimi hatırlamıyorum sana bi kastım yok ama yanlış olduğunu düşündüğüm yerde söz söylemeye de hakkım olduğunu düşünüyorum
vee son olarak ne olduysa foruma bu laf yüzünden oldu bunu herkes biliyo siz biz muhabbeti yapıldıktan sonra dağıldı bu forum ve ne azıktır ki o zamanlar ayrım yapıyosunuz diyenlerden bugün hiç kimse kalmadı forumda

elyz
11-03-07, 23:00

insanların karşılıklı olarak belli konularda tartışmaları gayet normaldir...herkes fikrini söyler,tartışılır ve illaki de bir nokta da buluşulması gerekmez...fikirlerin çatışması doğaldır...burda eğer bu tartışma platformunda bunu beceremiyosak ,daha da söylencek bişey yoktur kendi adıma..aylar öncesinde yaşanan bir olayı yine bugün gündeme getirmiş olmanda ayrı bir konu...o günkü karşılıklı konuşmalar yine burda yaşanmıştır,özelde değil....istersen olayları büyütmeden kendine gel yoksa ben bu kadar sakin cevaplar yazmayacağım...

sahracı
11-03-07, 23:03
öncelikle biz sadist değiliz böyle abuk sabuk şeylerle rahatlamayız
belki de bazı şeyleri yanlış anlayan biz değilizdir iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batırmayı denemeyi denesen
kimse kimseye git demedi zaten ortaya bi laf atılıyosa buna karşıt cevapta gelebilşr demokratik ülkelerde bundan daha doğal bir durum yoktur eleştiriye açık olmak lazım hepimiz aklı başında insanlarız ve herkesin kendini savunma hakkı var bunu hazmedebilmek asıl önemli olan
daha önce seninle böyle bir polemiğe girdiğimi hatırlamıyorum sana bi kastım yok ama yanlış olduğunu düşündüğüm yerde söz söylemeye de hakkım olduğunu düşünüyorum
vee son olarak ne olduysa foruma bu laf yüzünden oldu bunu herkes biliyo siz biz muhabbeti yapıldıktan sonra dağıldı bu forum ve ne azıktır ki o zamanlar ayrım yapıyosunuz diyenlerden bugün hiç kimse kalmadı forumda

demek kid ediğin gibi iğneyi kendine çuvaldızı başkasına...demokratik ortam dediğiniz yerde önemli bi mesaj verildiğinde bunlar yapılıyorsa antidemokratik yerleri düşünmek istemiyorum..gerçekten çok feci halde yanlış yaptınız bu gece lafı çarpıtarak sadece izliyorum sizi..ayrıca msn'lerinizde de konuşmazsanız bu konuyla ilgili sevinirim çünkü ben burdayım cevaplayabilirim herşeyi..

pekhüm
11-03-07, 23:03
bunu da anlamamışsınız ki ben destek derken genel olarak desteği kastettim şu anda yazmış olduklarımı değil ki...genel de söylenilen doğru konularda destek görmek zor burda onu kastettim okunup geçiliyo..ama ters gelen bişey olunca bak herkes nasıl burda. duygu sömürüsü değil bu ayrıca gerçeklerle yüzleşmek olabilir ancak..ayrıca az çok konuşmuş biri olarak begüm senin bile böyle anlamana pes diyorum yani..

yaw iyide konuşup konuşmamakla ne alakası var inci anlamadım??hepimiz burda birbirimize destek oluyoruz birleştiğimiz konularda senin içinde hiç aksi olmadı bugüne kadar..ters gelene de doğru gelene de vericek cevaplarım var senin yazdığınada gayet düzgün bi cevap verdim kişisel bişey söz konusu değil kesinlikle!!!..:good: neyse daha fazla uzasın istemiyorum bu mesajdan sonra bu konu hakkında hiçbişe yazmıcam...:img-cool2

NOT:bu konu hakkında koalisyon yapıldığını iddia ediyosun ama çok yanılıyosun gizli saklı konuşulcak kadar önemli bi konu değil ayrıca çok şükür kafam çalışıyo kendi fikrimi başkalarının sözlerini kullanarak söylemeye ihtiyacım yok....
MADE IN pekhüm....:img-wink:

gulshahk
11-03-07, 23:05
demek kid ediğin gibi iğneyi kendine çuvaldızı başkasına...demokratik ortam dediğiniz yerde önemli bi mesaj verildiğinde bunlar yapılıyorsa antidemokratik yerleri düşünmek istemiyorum..gerçekten çok feci halde yanlış yaptınız bu gece lafı çarpıtarak sadece izliyorum sizi..ayrıca msn'lerinizde de konuşmazsanız bu konuyla ilgili sevinirim çünkü ben burdayım cevaplayabilirim herşeyi..

nerde neyi konuşacağımza sen karar vermiyceksin herhalde
yanlış yaptınız derken senin fikrine karşı fikrimiz olduğu için yanlış yapıyosak biz doğru hiçç yapmayalım böyle iyi
konuyu çarpıttığımızı düşünmüyorum ne görüyorsam ona cvp verdim

aische_41
11-03-07, 23:10
madem hersey konusuLuo bende bişeLer ekLemek istiyorum...Son bi kaç aydır daha dogrusu erkekLer agLamaz kaLdırıLdıktan sonra forumda yasanan oLayLar beni forumdan uzakLastırdı...kii ben bütün yaz forumdaydım esir kaLpLerde varken az kişiydik ama egLeniyoduk nehircigimizin yazdıgı senaryoLarı büyük bi zevkLe okuyoduk beLki cok eskiLerden degiLim burda ama biLmeniz gereken bise warkii odaaa eger ortada bise yapıLıosa buna ya herkesi katın oyLe yapın yada foruma yazmadan kendi grubunuz içinde yapın zaten grupLasmıssınız biri ne dese digerLeri ona destek cıkıyo coook uzun zamandır foruma yazmıyodum sanırım yinede yazmamaya devam edicem eski arkadasLar siz beni anLadınız erkekLer agLamaz icin yapıLanLarı göz ardı edemeyiz yeni geLen kimseye sozumde yok ama destekLemek boyLe oLmazzz eminim bana tepki gösteren cok kisi oLcak eee nası oLsa bi kisi tepki gösterse digerLeride aynı tepkiyi vercekLeri için.....! ins kendimi anLatabLmisimdir amaaannn "eskiLer bizi tanır yeniLer de ögrenir" cnm sen hiçbişeyi takma kafana biz biLiyoruz neyin ne oLdugunu;);)

sevgi86
11-03-07, 23:13
forum 11 online üye ile rekor kırıyor
uzun zamandır bu kadar kalabalık olmuyordu

erkekler ağlamaz unutulmaz

meryemce84
11-03-07, 23:23
forum 11 online üye ile rekor kırıyor
uzun zamandır bu kadar kalabalık olmuyordu

erkekler ağlamaz unutulmaz

Evet valla Hemşooo..Ne kadar polemik o kadar rating.. :img-pilot
Ama bu durum benim hoşuma gitmiyor beni tanıyanlar bilir..:icon_sorr :img-help:

Erkekler Ağlamaz Unutulmaz...:good: :happy0064

hot_coutre
Seyranımm, Gülşaahımmm... :love05:
afiyet bal şeker olsun bizi gönderdiniz kurun sofrayı tabe taksime selamlar bol bol..:):)

aahhh oo Gülşaaah yokmuuu aahhhh ben nası uyuycam bu gece şimdi tek başıma yaa sorarım kendisinee bide arkamdan laf ediyomusun çok merak ediyorum Gülşahımm iş çıkardım sana bisürü...:icon_sorr

Begüşüm korelilere takıldık geldik vala bi suçumuz yok İstanbul bizi kandırdı kanımca:img-hyste Taksim süper hava iyi hadi eller havaya:img-pilot

Ahh begüşüm ahhh vala ben de kendimi çook yalnız hissettim birden:img-pilot Begüşüm arkandan özlem laflarından başka bişi etmiyom çağıriim kankamı sor istersen:img-hyste

Bişi dicemmmm!! Şimdi bak aklıma geldi bu Atv ve Sis yapım diziyi başlatır da bize inat 39 bölümde panayırı komple havaya uçurtturur mu kabadayılara:blink:
Allahım çok korkuyorummmmmmmmmmm:img-help:

aische_41
aynı filmi koydun...ama sıktı biliyomusun?izlemiştik biz bu filmi....amacınıza ulaşamayacaksınız bu sefer....

tartısma yaratmak istemiorm o yüsden susucam nası oLsa sizin o grubunuz seni destekLeyerek beni yererek bastırcak ! boLe bi cwp bekLiodm ama senin yazdıgında ayıp beee ayıppp !!! sana sadece güLüormmm :icon_whis

gulshahk
11-03-07, 23:25
tartısma yaratmak istemiorm o yüsden susucam nası oLsa sizin o grubunuz seni destekLeyerek beni yererek bastırcak ! boLe bi cwp bekLiodm ama senin yazdıgında ayıp beee ayıppp !!! sana sadece güLüormmm :icon_whis

inan gülen sadece sen değilsin bende gülüyorum ama elife değil:icon_whis

aische_41
11-03-07, 23:26
inan gülen sadece sen değilsin bende gülüyorum ama elife değil:icon_whis

saoL cnm banadaaa güL .... dedikLerimmm cıkıoooo ......