Tüm Versiyonu Göster : Erkekler Ağlamaz (Arşiv 22)
bubuuuu bubu nerde?bubuuuuu?:blink:
cik... yorulmamis, oturmuyor... (3'e 4 hala galipler)
O zaman şöyle yapalımm...
Bak misafir elma dersem çık armut dersem çıkma tamam mı???:icon_whis
ELMAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.................... :happy0064 :happy0064
bubuuuu bubu nerde?bubuuuuu?:blink:
Bubu yokk elifimm artık gelmiyecekmiş :icon_sorr :icon_sorr
hot_coutre
02-04-07, 00:16
sarki ne kullandin bak simdi de onu merak ettim...
lokum dedin bi slogan buldum bak; uyarsa kullaniriz bir yerde...
LOKUM TADINDA DIZIMIZDIN SEN ERKEKLER AGLAMAZ...
Erdal diye bi şarkıcı vardı bilmem hatırlar mısınız? :) Onun çoook eskilerden "Cana Cansın" diye bir şarkısı vardı süper ona yaptım:)
Bu arada slogan süper:good:
1 NİSAAAAAANNNN1!!!!!!!!!!!!!!!
:img-haha:
ya bende bööle dicektim de diyemedim gülşahım...sana diyim bari içimde kalmasın dedim
taam ben istanbula gelim en iyisimi...:img-in_lo
not:canım lokum çekti:(
Ohhh Elifimm yaa ödümü patlattın neyse 1 Nisanmış:img-in_lo (derdim ben de)
Elifim sana lokum gönderirim ben yeterki yaz adresini bana sen :love05:
Bidaha deniyelim bakalım yolcu Gülşahkımla yaptığımızı o zaman tuttu belki gene tutar....:icon_whis
Şşşşş sayın misafir....Geldiysen otur belki yorulmuşsundur......:img-pilot
Begüşüm misafir benmişim kanımca:img-hyste Düşmüşüm haberim yokmuş :icon_whis
Erdal diye bi şarkıcı vardı bilmem hatırlar mısınız? :) Onun çoook eskilerden "Cana Cansın" diye bir şarkısı vardı süper ona yaptım:)
Bu arada slogan süper:good:
Begüşüm misafir benmişim kanımca:img-hyste Düşmüşüm haberim yokmuş :icon_whis
Ben biliyorum o şarkıyı kanımca Gülşahımmm ama şimdi sözlerini yazmıyım hatırladığım kısmını en azından süprüsün kaçar ama şarkı çok güzeldi ben severim yani gerçi bayadır duyulmuyodu ama nerden aklına geldi senin yaw hayret.. :):)
Misafir 1 değildi ki Gülşahımm maşallah bugün kalabalık misafirler hayır bişey değil Bubumda gelmiycekmiş artık ben nasıl başa çıkıcam hepsiyle ya çift kale maç isterlerse çay-kahve-kek-börek nasıl yetişirim ben tek başıma yaaa.....:icon_sorr
hatirlamam mi... emel erdal ikilisiydi onlar bi ara.. milli mucadelemiz örövizyona da katilmislar miydi ne? aman neyse, diyecegim sarkiyi hatirlamiyorum ama, dinleyince gelir belki aklima..
Bubu yokk elifimm artık gelmiyecekmiş :icon_sorr :icon_sorr
:img-fear2 neeeee?yalan?şaka?ya bubu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!:icon_sorr
Ohhh Elifimm yaa ödümü patlattın neyse 1 Nisanmış:img-in_lo (derdim ben de)
Elifim sana lokum gönderirim ben yeterki yaz adresini bana sen :love05:
hiii canıım..:love05:söylemen yeter istemem ben...öölesine dedim...şöle yapalım sen gidince benim içinde ye...hatta ilk yediğin lokum benim için olsun...
ay şarkılardan fal tuttum gibi oldu...:)
Ben biliyorum o şarkıyı kanımca Gülşahımmm ama şimdi sözlerini yazmıyım hatırladığım kısmını en azından süprüsün kaçar ama şarkı çok güzeldi ben severim yani gerçi bayadır duyulmuyodu ama nerden aklına geldi senin yaw hayret.. :):)
Misafir 1 değildi ki Gülşahımm maşallah bugün kalabalık misafirler hayır bişey değil Bubumda gelmiycekmiş artık ben nasıl başa çıkıcam hepsiyle ya çift kale maç isterlerse çay-kahve-kek-börek nasıl yetişirim ben tek başıma yaaa.....:icon_sorr
bizi de adamdan saymadin ya... gidelim madem:) kanka, topla kiz misketlerini... bana yapilan yanlis sana yapilmistir, kalk gidiyosss...
not: uyeler 5'e 3 one gecmislerdi ama sen boyle eldeki misafiri kacirirsan dort donersin ortada... cayi da kucuk ince bellide seviyolarmis.. malum 2 firtta biter o caylar :img-hyste
:img-fear2 neeeee?yalan?şaka?ya bubu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!:icon_sorr
hiii canıım..:love05:söylemen yeter istemem ben...öölesine dedim...şöle yapalım sen gidince benim içinde ye...hatta ilk yediğin lokum benim için olsun...
ay şarkılardan fal tuttum gibi oldu...:)
Malesef şaka değil kendisi söyledi yoksa ben burada neden yazıyım ki elifcm..:icon_sorr
bizi de adamdan saymadin ya... gidelim madem:) kanka, topla kiz misketlerini... bana yapilan yanlis sana yapilmistir, kalk gidiyosss...
not: uyeler 5'e 3 one gecmislerdi ama sen boyle eldeki misafiri kacirirsan dort donersin ortada... cayi da kucuk ince bellide seviyolarmis.. malum 2 firtta biter o caylar :img-hyste
Aama amaa Yolcuu öyle demek istemedim hani biz Bubumla kimseler yokken burda inler-cinler maç filan yapıyoduk ya ben onu kastetmiştim şimdi o yokken ben nasıl yapacağım ki çift kale maç tek başıma yetişemem ki....:icon_sorr
Not: Az önce ben elmaaa diye bağardığımda 0 misafirimiz vardı ama ne olduğunu bende anlamadım birden gene çoğaldılar neyse artık veririz bi ince belli bardakta çay..:icon_whis
Aama amaa Yolcuu öyle demek istemedim hani biz Bubumla kimseler yokken burda inler-cinler maç filan yapıyoduk ya ben onu kastetmiştim şimdi o yokken ben nasıl yapacağım ki çift kale maç tek başıma yetişemem ki....:icon_sorr
Not: Az önce ben elmaaa diye bağardığımda 0 misafirimiz vardı ama ne olduğunu bende anlamadım birden gene çoğaldılar neyse artık veririz bi ince belli bardakta çay..:icon_whis
elin degmisken bana da koyarsan ok :)
meryemce84
02-04-07, 00:38
Hoşbuldum arkadaşlar geç oldu ama olsun!
Gülşah ablacım sağol sınavlar iyi geçti çok şükür..
Süprizime gelince..
Erkekler Ağlamaz Blogu açmayı planlamıştım.
Aslında blogu açıp sonra size haber vermek süpriz yapmak istemiştim ama sizlere danışmadan bu işe kalkılamayacağını biliyordum..
Ben düşündüklerimi söylüyorum..
Şimdi önce bloğun ismi ne olsun?
EAÖDK (Erkekler Ağlamaz Örgütlü Deliler Kulübü yada Kumpanyası)
EAÖDP Erkekler Ağlamaz Örgütlü Deliler Panayırı
yada ÖD Örgütlü Deliler
ya da sizin istediğiniz başka isim olabilir?
İçeriğe gelince EA hakkında herşey
Yaptığımız kampanyaları anlatan başlıklar acarız..
Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz?
Konuşalım,tartışalım..
İşte bomba gibi döndüm..:img-hyste
Erkekler Ağlamaz Blogu açmayı planlamıştım. Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz?
Konuşalım,tartışalım..[/SIZE][/B]
blog ne bilmez anlamaz ben, yaşlıyım ben; anlamıyorum...
ama EA'yi asmis bir ekip olarak ÖDÖY yani örgütlü delilerin önlenemez yükselişi adını önerebilirdim ama kısaltması biraz(!) itici mi oldu ne?
meryemce84
02-04-07, 00:50
ama EA'yi asmis bir ekip olarak ÖDÖY yani örgütlü delilerin önlenemez yükselişi adını önerebilirdim ama kısaltması biraz(!) itici mi oldu ne?
Blog şöyle bişey Bakınız benim blogum:
http://www.dizifilm.com/forum/blog/viewblog.php?userid=24739
Kendi dünyan gibi bizimde dünyamızın neredeyse tamamını Erkekler Ağlamaz değil mi ?Erkekler Ağlamaz ile ilgili herşey toplu bir yerde olur.
Senin isim çoook iddaalı oldu!
Gülşah abla sen ne düşünüyorsun bu konuda?
arkadaslar ben çıkıyorum, sizlere iyi geceler, iyi sohbetler diliyorum...
yatma telaşında akmazken dakikalar, yahut vakit olduğunda giden dosyalardan dönüş var mıdır diye merak icinde olanlari bilgi sahibi olanlar bilgilendirebilrse sevinirim.
veyahut dosya gonderilen sansli arkadaşlar aranmalı "kardeş biz size bir dosya gönderdik aldınız mı? aldınızsa okudunuz mu? okudunuzsa ne düşündünüz? düşündünüz de ne yaptınız?" sorulari sorulmali ise ve yardim gerekiyorsa diyiveriniz...
iyi geceler dilerim tekrar...
not: blackmamba'm... rapor yazmiyorum; nobete kalanlar var zira, sonra yarim olmus yalan olmus soyleniyorsun :img-wink:
Blog şöyle bişey nakınız benim blogum:
http://www.dizifilm.com/forum/blog/viewblog.php?userid=24739
Kendi dünyan gibi bizimde dünyamızın neredeyse tamamını Erkekler Ağlamaz değil mi?
Senin isim çoook iddaalı oldu!
Gülşah abla sen ne düşünüyorsun bu konuda?
bakicam yarin senin bloga, hos simdi hatirladim kankaminkine girmistim daha once..
bu arada benim dunyamin neredeyse tamami erkekler aglamaz degil... sorun olmaz umarim...
nereye gidyoss kanka???:blink: du geliyom...e beklemeden gidiyon ki..
Süprizime gelince..
Aslında blogu açıp sonra size haber vermek süpriz yapmak istemiştim ama sizlere danışmadan bu işe kalkılamayacağını biliyordum..
yada ÖD Örgütlü Deliler
Konuşalım,tartışalım..
meryemim ne güzel bi sürpriz oldu buu..yahu geçen gece bi sürü başlık istiyoduk yaaa alın işte hepiini açabiliriz blog sayfasındaaa...vayyy...:)
ya kanka bak anlaşalım yaşlı maşlı noliyy?aynı yaşta olduğumuzu unutuyosun bakıyorum....
ÖDÖY itici değilde biraz höyt der gibimi ne?kısaltmazsak olur amma?acaba diyorum erkekler ağlamaz destek kampanyası grubu adımızı kullansak yine nasıl olur?karar senin...sadece önerdim ben..:img-wink:
elin degmisken bana da koyarsan ok :)
Koyarım ne olucakki ha bi bardak eksik koymuşum ha bi bardak fazla hehe:img-pilot
Gülşah ablacım sağol sınavlar iyi geçti çok şükür..
Süprizime gelince..
yada ÖD Örgütlü Deliler
Konuşalım,tartışalım..
Gerçekten bomba gibi oldu bu meryem güzel fikir aslında Temiz Ekran için bi sitemiz var herşey orada toplanıyo zaten bide Erkekler Ağlamaz için bloğumuz olsun nolur ki güzel fikir gibi geldi bana şimdilik.. :)
Erkekler Ağlamaz Destek Grubu olarak geçmiyomuyuz biz genel olarak yeni bi isim almaya gerek var mı bilmiyorum ama siz bilirsiniz yinede... :img-wink:
:):)Evet biraz garip oluyo kısaltma olarak bakarsak ama açılımı çok güzel yolcu gerçekten..:img-yes:
Neyse ben artık yavaşş yavaaşş aranızdan çekiliyorum herbirinize ayrı ayrı iyi geceler ve güzel,renkli "Erkekler Ağlamaz"lı rüyalar...bye
not:Yolcu misafirler sana emanet o zaman sen çıkarken kime bırakırsın bilmiyorum tabi..
meryemce84
02-04-07, 01:03
meryemim ne güzel bi sürpriz oldu buu..yahu geçen gece bi sürü başlık istiyoduk yaaa alın işte hepiini açabiliriz blog sayfasındaaa...vayyy...:)
Valla ben geldim mi böyle gelirim..:img-hyste
Başlıklarda hazır işte ne güzel bende düşündüm yeni başlılar..
Not aldım hepsini..
Dizimizle Kampanyamızla ilgili bi sürü başlık bizi bekliyor..
Gerçekten bomba gibi oldu bu meryem güzel fikir aslında Temiz Ekran için bi sitemiz var herşey orada toplanıyo zaten bide Erkekler Ağlamaz için bloğumuz olsun nolur ki güzel fikir gibi geldi bana şimdilik.. :)
Erkekler Ağlamaz Destek Grubu olarak geçmiyomuyuz biz genel olarak yeni bi isim almaya gerek var mı bilmiyorum ama siz bilirsiniz yinede... :img-wink:
Canım başlığın kısa olması lazım karakter sınırlı.
Ben "Meryemin dizi&müzik dünyası" yazacaktım olmadı..:icon_sorr
Neyse hadi bende çıkıyorum..
Yarın uzun uzun konuşuruz iyi geceler.bye
Gülşahcım ve Meryemce teşekkür ederim ikinize de, beğenmenize sevindim..
Gülşahım hot_coutrem, Yolcu'nun istediği klibe hızır gibi yetişmişsin gerçekten de anneme Ferhat'ı anlatmam zor olacaktı zira, ama tabi Yolcu beğenmezsen Gülşah'ın klibini sözüm var yaparım dediğin şarkıya klip :img-cool2
(Gülşah yapacak da kötü olacak!!! Ben verdim kendime bir kırmızı kart!! :img-banne)
Bu arada misafir 3-üye 1 eldim kaçtı herkes görünmez oldu :img-hyste
Bu gece raporu ben mi yazacam yani bu mudur bunun anlamı ?? Pışıkkk, yazmam!!
Eee hadi yazalım bakalım bir günün raporu:
Dizinin devamının klibi beklendi merakla, öflendi püflendi...
Ya yoksa bir nisan şakası mıydı dendi?
Yemekler yendi, beş çayları içildi, başka klipler geldi ama beklenen klip gelmedi..
Beklenen klip geldi, bu sefer Şebnem Abla gelmedi
Elif gitti.. Ee kesin bu bir nisan şakası o zaman, yutmayız dendi.
"TMSF nin ATV'ye el koyma" haberi geldi...BENİM AHIMI ALMIŞTIN zaten dendi.. Onlar kadar taş kalpli olamadığımızdan " çalışanlarına Allah yardım etsin" dendi..
Elif arada kaynadı bu haberle geri geldi ama Şebnem Abla gelmedi.
Misafir sayısı ilerleyen saatlerde üye sayısını katladı, açık ara fark attı... Misafirler gitti Şebnem Abla hala gelmedi.
Meryem geldi kimse hoşgeldin demedi. Oysa Meryem boş değil "blog haberi" ile gelmişti.
Yapılacak yeni klip haberleri de geldi "lokum" niyetine ama
Şebnem Abla hiiiç gelmedi..
En sonunda ben geldi, herkess gittiii bye
Yemekler yendi, beş çayları içildi, başka klipler geldi ama beklenen klip gelmedi..
"TMSF nin ATV'ye el koyma" haberi geldi...BENİM AHIMI ALMIŞTIN zaten dendi.. Onlar kadar taş kalpli olamadığımızdan " çalışanlarına Allah yardım etsin" dendi..
Misafir sayısı ilerleyen saatlerde üye sayısını katladı, açık ara fark attı... Misafirler gitti Şebnem Abla hala gelmedi.
Meryem geldi kimse hoşgeldin demedi. Oysa Meryem boş değil "blog haberi" ile gelmişti.
bende geldim raporu okudum gidiyorum zeynepçim...buralar sana emanet...aaaaaa :img-fear2 replik...repliğim geldi....
""zeynep ..zeynebim....sana emanet....misafirler zeynebin yanından ayrılmayın....çünkü ....çünkü o..çünkü o sizin....o..
bu gece nöbetçiiii:img-hyste
bende geldim raporu okudum gidiyorum zeynepçim...buralar sana emanet...aaaaaa :img-fear2 replik...repliğim geldi....
""zeynep ..zeynebim....sana emanet....misafirler zeynebin yanından ayrılmayın....çünkü ....çünkü o..çünkü o sizin....o..
bu gece nöbetçiiii:img-hyste
hayır...:icon_cry: hayırrr.. :img-fie: Haaaayırr!!! :img-fie:
(Korkarım, alışık değilim, bünyeme ağır gelir.. Gidiyorum ben de) bye
BlackMamba
02-04-07, 09:36
Zeynep rapor için tesekkurler..:good:
Klip için Begum'e ve Emel'e tesekkur ederim..
butun klipler için ugrasan arkadasların emegine saglık..
Finali mutlu son zannedenlere bir sorum var!!
o elmalardan biri Murat'ın kafasına düşse??Murat'a ne olur??:icon_whis
(elifim anladım ben onu anladım..:img-wink: )
Haydar ve Ayhan hanım zeyneple yasamaya devam ettiler ne demek?Murat'a ne olmuş ki??:img-hyste :img-hyste
Not: Begumum Zeynep&Boncuk fanatigi olarak bunu yazmak zorundaydım..:img-hyste :img-hyste
Haydar ve Ayhan hanım zeyneple yasamaya devam ettiler ne demek?Murat'a ne olmuş ki??:img-hyste :img-hyste
Not: Begumum Zeynep&Boncuk fanatigi olarak bunu yazmak zorundaydım..:img-hyste :img-hyste
Seyranım... Bende Zeynep&Murat&Boncuk fanatiği olarak şunu söyleyeyim; eğer Muratın başına elma düşerse Zeyneple Boncuğun başına da düşer... kedinlikle ayırım yapmam...:img-pilot 3'ünün başına düşecek kadar elmamız mevcut...:img-pilot
Ayrıca Murata hiçbişi olmadı... Eğer direk Zeyneplerle yaşamaya başladı yazsaydım ee herkes sonunu tahmin ederdi... Zeyneple yaşamaya başladı diyince senin gibi "aaa yoksa Murat..hayır olamaz.. onu öldüremezler.. ne oldu Murata.." (tamam sen hayır olamaz kısmını söylememiştirsin:img-pilot ) desinler, biraz heyecan olsun diye öyle yaptım...
Murat yaşıyo..... Muray&Boncuk&Zeynep, üçü birlikte şuanda çok mutlu....
Gülşahımmmmm bence biz şu tmsf'nin el koymasını bir araştıralım bakalım noluyo atv'nin yapımları...... :img-pilot
Acaba şimdide Tmsf'ye mail bombardımanına başlasak:img-pilot
slm millet ne konuştuğunuzu pek anlayamadım tamamının okuyamadım ama dün bi programda sebnem sönmez vardı ve bu siteden toplanan maillerden falan bahsediyordu başını kaçırdım ama dizinin devamıyla ilgili bişiler söylüyordu devamı gelebilirmiş galiba öle bişiler vardı gercekten çok mutluydu böle tepkilerle karşılaştığı için ve emeginin değerini aldığı için ben de çok teşekkür ederim gerçekten yalnız olmadıımı bilmek güzel özellikle kaliteli işlerin değerlerinin verilmediği bu zamanda birilerinin benim gibi düşünmesi çok daha güzel çok teşekkür ederim kendi adıma
BlackMamba
02-04-07, 11:28
slm millet ne konuştuğunuzu pek anlayamadım tamamının okuyamadım ama dün bi programda sebnem sönmez vardı ve bu siteden toplanan maillerden falan bahsediyordu başını kaçırdım ama dizinin devamıyla ilgili bişiler söylüyordu devamı gelebilirmiş galiba öle bişiler vardı gercekten çok mutluydu böle tepkilerle karşılaştığı için ve emeginin değerini aldığı için ben de çok teşekkür ederim gerçekten yalnız olmadıımı bilmek güzel özellikle kaliteli işlerin değerlerinin verilmediği bu zamanda birilerinin benim gibi düşünmesi çok daha güzel çok teşekkür ederim kendi adıma
arkadasım biz de bilmiyoruz artık ne konustugumuzu..
bahsettigin program uzun bir sure once cekilmiş ve yayınlanmıs bir programın tekrarı..
dizi geri donmuyor alınan son karar bu..
bizler "Temiz Ekran" için bir aradayız hala seni de aramızda gormek isteriz..
BlackMamba
02-04-07, 11:33
teşekkür ederiz......(seyranımla emelim yok onların adına da teşekkür ediyorum...)
bu arada resimler dizinin bitimi için özel olarak çeklimiştir.. photoshopla alakası yoktur...:img-pilot ... telif hakları saklıdır...yerseniz...
evet resimler için oyuncularımıza rica ettik photoshop falan yok..
İzinsiz kullanmayınız..hadi bir hata yaptınız kullandınız acılacak davalara hazır olunuz..
begumum en ufak darbede hayatını kaybedecek kadar hasta olan murat..zeynep ve boncuk hafif yaralı kurtulur zannımca..finali degistirdik ama gercekleri degistiremezsin!!:img-hyste :img-hyste
evet resimler için oyuncularımıza rica ettik photoshop falan yok..
İzinsiz kullanmayınız..hadi bir hata yaptınız kullandınız acılacak davalara hazır olunuz..
begumum en ufak darbede hayatını kaybedecek kadar hasta olan murat..zeynep ve boncuk hafif yaralı kurtulur zannımca..finali degistirdik ama gercekleri degistiremezsin!!:img-hyste :img-hyste
Murat tedavi oldu çoktan o da en az Zeynep ve Boncuk kadar sağlıklı!!!!:img-pilot
meryemce84
02-04-07, 11:57
Günaydın arkadaşlar.
Seyran,Begüm ne düşünüyorsunuz blog konusunda merak ediyorum?
Bu arada ben çok beğendim sanal finalimizi..Ellerinize sağlık..:good:
Biz kalkışsak foto roman gibi final de yaptırıırız oyunculara..:img-hyste
BlackMamba
02-04-07, 12:11
Murat tedavi oldu çoktan o da en az Zeynep ve Boncuk kadar sağlıklı!!!!:img-pilot
tamam begumum uzatmıyorum konuyu:icon_whis
İmza eve avantarın da super olmus..
sizi cok yakında hollywood studyolarında gormek istiyorumm..sonraki calısmalarınızda da basarılar..
BlackMamba
02-04-07, 12:13
Günaydın arkadaşlar.
Seyran,Begüm ne düşünüyorsunuz blog konusunda merak ediyorum?
Bu arada ben çok beğendim sanal finalimizi..Ellerinize sağlık..:good:
Biz kalkışsak foto roman gibi final de yaptırıırız oyunculara..:img-hyste
tesekkurler begumum ve emelim sagolsun cok guzel bir iş yaptılar..
blog olsun tabii neden olmasın?
meryemce84
02-04-07, 13:16
tesekkurler begumum ve emelim sagolsun cok guzel bir iş yaptılar..
blog olsun tabii neden olmasın?
Emele de teşekkürler..:img-wink:
Tamam olsun blog ama nasıl olsun?
Beyin fırtnası yapacak kimsede yok..:icon_sorr
Gece rating yapıyo forum sanırım..:img-pilot
Dün gece baya bi kalabalıktı hatta misafirler üyelerden çoktu..
Misafirlerden biri ben miydim acaba? :img-hyste
Not: Temiz Ekranla ilgili klip çalımanız olacak mı acaba?
Kliplere tam gaz devam mı?
Birde imzamı değiştirdim.İki diziyide seviyorum iksinin bir arada olduğu bir imzamı yaptırsam acaba?:img-pilot Ben yapamıyorum da...:icon_sorr
hidden girl
02-04-07, 13:28
final çok güzel olmuş.emeği geçen bütün arkadaşlara çok teşekkürler..
ya bir şey merak ettim.en sonda ki rçizim kime ait??şuan neredeyse herkesin imzasında olan resimmm....
selamlar..
blackmamba,taz_35 ve anything gercekten süper bi final hazirlamissiniz..cok begendim..ellerinize yüreginize ve akliniza saglik..:img-wink:
meryemce84 blog acma fikrini begendim..peki isim konusunda anlasildimi..(daha dogrusu karar verildimi)
buarada gülsah klibin bittimi..??
BlackMamba
02-04-07, 13:31
final çok güzel olmuş.emeği geçen bütün arkadaşlara çok teşekkürler..
ya bir şey merak ettim.en sonda ki rçizim kime ait??şuan neredeyse herkesin imzasında olan resimmm....
bizim kac tane ressamımız var dilşah??:icon_whis
gormemiş olayım bu soruyu..
Not: Elifime bir ozel tesekkurde benden..
hidden girl
02-04-07, 13:36
hayır biliyorum olduğunu.fakat ben bir tek elif ablayı biliyordum.begüm ablanında heykel üzerine okuduğunu.
başka olduğunu kimse söylemeden ben nereden bilebilirim ki ama :(:(
meryemce84
02-04-07, 13:36
Bi tane var kanımca..:img-pilot
Evet çok güzel bir çizim olmuş..
Ressamımız Elifimizin Eline sağlık..:good:
hidden girl
02-04-07, 13:41
Bi tane var kanımca..:img-pilot
Evet çok güzel bir çizim olmuş..
Ressamımız Elifimizin Eline sağlık..:good:
ben kaç tane olduğu cevabını meryem abladan almış oldum.benim bildiğim kişide Elif ablaydı zaten..
Elif ablacım harika bir çizim olmuş..ellerine ve yürağine sağlık...boncuğumuzu da büyümüş gördüm...
ohh ne güzel uzun yıllar birlikte olsunlar..
Finalde nalan & buğra'ya çok şaşırdım.beklemiyordum..ayrıca zeynep'in abisi için çok güzel bir son olmuş.hak ettiği yere mapusa :) düşmüş
BlackMamba
02-04-07, 13:43
ben kaç tane olduğu cevabını meryem abladan almış oldum.benim bildiğim kişide Elif ablaydı zaten..
Elif ablacım harika bir çizim olmuş..ellerine ve yürağine sağlık...boncuğumuzu da büyümüş gördüm...
ohh ne güzel uzun yıllar birlikte olsunlar..
Finalde nalan & buğra'ya çok şaşırdım.beklemiyordum..ayrıca zeynep'in abisi için çok güzel bir son olmuş.hak ettiği yere mapusa :) düşmüş
kefir içiyor ya boyu uzamıs işte..:img-hyste
hidden girl
02-04-07, 13:44
kefir içiyor ya boyu uzamıs işte..:img-hyste
hehe :):)
haklısın ondan olsa gerek..:)
ben malesef o reklamı yanlız bir kere görebildim...
çok az yayınlıyorlar..
seyranım?:blink:?bana neden teşekkür ettin ki?
:bilmim valla ben bişey yapmadım komser bey...ne yaptıysa seyran,emel,begüm yaptı....:img-pilot
meryemce84
02-04-07, 13:45
selamlar..
blackmamba,taz_35 ve anything gercekten süper bi final hazirlamissiniz..cok begendim..ellerinize yüreginize ve akliniza saglik..:img-wink:
meryemce84 blog acma fikrini begendim..peki isim konusunda anlasildimi..(daha dogrusu karar verildimi)
buarada gülsah klibin bittimi..??
İsim konusunda karar vermedik daha..
Ben çeşitli isimler öne attımıştım okudun mu bilmiyorum..
Görmeyenler için;
yada Örgütlü Deliler üye adında Erkekler Ağlamaz Blogu açalım ne dersiniz?
BlackMamba
02-04-07, 13:45
seyranım?:blink:?bana neden teşekkür ettin ki?
:bilmim valla ben bişey yapmadım komser bey...ne yaptıysa seyran,emel,begüm yaptı....:img-pilot
bu kadar mutevazi olma elifim..resim cok guzel oldu..
sadece boncugun boyunu ayarlayamamıssın buyumus dediler..
o kadar kusur kadı kızında da olur..
biz yine de sana tesekkur ederiz..
hidden girl
02-04-07, 13:46
Görmeyenler için;
EAÖDP daha iyi kannımca..
dizide ki panayır olayından :):)
herkese merhaba...
oturmus guzel guzel calisyordum; deli durttu herhalde kalktim geldim :)
temiz ekran gelismelerini merak ediyorum ben, eger varsa tabii... bilenler bilmeyenlere anlatmazsa nasil cikar karanliklar aydinliga???
not: ben anlamistim ki kankamin cizdigini:) cok guzel cizmis ki :) eline saglik olsun ki :)
not2: zanaittan; rapor gelenegini devam ettirdigin icin tesekkurler.. rapor icin de tesekkurler.
not3: ben begendim gitti simdiden hot_coutre'un klibini... en azindan karsiliginda bir beklentisi yok :img-hyste hos ben arka planda zerrin ozer kiyamam dinlemeyi dusunuyorum ama:)
seyran sana daha kaç kere söyliycem senarist benim :img-pilot
ve dizi mutlu sonla bitti
tamam haklısın muratı ben de haklı bulmuyorum ancak tarafsız bir senarist olaraktan (bakın nasıl da havaya girdim iki dakka da :img-pilot ) tüm forumun genel isteğini yansıttım senaryoda yoksa bana kalsa zeynep kendine medeni (hatırlayınız murat ben medeni değilim demişti) kariyer sahibi ve çocuğunu ondan ayırmıycak bir adamla evlenirdi sonunda ama ben canıma susamadım daha gencim :icon_whis
şaka bir yana beğenen ve beğinisini bizimle paylaşan herkese çok teşekkür ederim
Görmeyenler için;
bütün arkadaşlar bence erkekler ağlamaz serserileri diyelim çünkü zeynebin abisi murata serseri demişti muratta burda serseri gibi fakat olgun bir baba dürüst,sevdiklerine ihanet etmeyen biriydi erkekler ağlamaz serserileri panayırı hepiniz sevgiyle kalın
bu kadar mutevazi olma elifim..resim cok guzel oldu..
sadece boncugun boyunu ayarlayamamıssın buyumus dediler..
o kadar kusur kadı kızında da olur..
biz yine de sana tesekkur ederiz..
anlamadınız mı,aradan zaman geçti boncuk büyüdü..herhalde hep öyle kalacak değil ya...büyüyecek...ki daha gerçekçi olsun dedimdi..o yüzden ööle çizittirdim..aa ne karışıyonuz canım ressamın işine...
BlackMamba
02-04-07, 13:54
tamam haklısın muratı ben de haklı bulmuyorum ancak tarafsız bir senarist olaraktan (bakın nasıl da havaya girdim iki dakka da :img-pilot ) tüm forumun genel isteğini yansıttım senaryoda yoksa bana kalsa zeynep kendine medeni (hatırlayınız murat ben medeni değilim demişti) kariyer sahibi ve çocuğunu ondan ayırmıycak bir adamla evlenirdi sonunda ama ben canıma susamadım daha gencim :icon_whis
şaka bir yana beğenen ve beğinisini bizimle paylaşan herkese çok teşekkür ederim
evet msn'de tüm ısrarıma ne güzelde direndin,öldürmedin ya murat'ı inanıyorum tarafsızlığına artık..
ama alternatif son içinde bir senaryo yazıp klip hazırlayalım..:img-hyste
örgütlü klipçiler ne dersiniz boyle bir klip yaparmısınız?
anlamadınız mı,aradan zaman geçti boncuk büyüdü..herhalde hep öyle kalacak değil ya...büyüyecek...ki daha gerçekçi olsun dedimdi..o yüzden ööle çizittirdim..aa ne karışıyonuz canım ressamın işine...
ahanda bir sanatçı kaprisi daha :img-pilot ama elifim üç ayda baya serpilmiş bu çocuk be baya sulak yere koymuşlar herhal
evet msn'de tüm ısrarıma ne güzelde direndin,öldürmedin ya murat'ı inanıyorum tarafsızlığına artık..
ama alternatif son içinde bir senaryo yazıp klip hazırlayalım..:img-hyste
örgütlü klipçiler ne dersiniz boyle bir klip yaparmısınız?
ya seyran topa koycaklar bizi ne yani muratı öldürüp öyle mi devam edicez hikayeye bi kerem begüm yanaşmaz böyle bişeye
BlackMamba
02-04-07, 13:55
elifim kızmasen..ben cok begendim calısmanı boyle daha gercekci oldu hem..
şöförle konuşulmaz,ressamın işine karışılmaz,senaristin senaryosuna müdahale edilmez!!
meryemce84
02-04-07, 13:56
Valla Süper bir ekip işi olmuş..:)
Mutlu son beklentimizi bi güzel karşılamış..
Ellerinize sağlık :happy0064 :good:
Not:Seyran klibi sabote edememiş Murat'ı öldürememiş..:img-hyste
selamlar..
buarada gülsah klibin bittimi..??ben açmıştım fakat bunu formda yapabilecek arkadaşlar varsa erkekler ağlamaz gönüllü savaşcıları olarak yeniden veya değiştirebilirsiniz gönüllü yürekli savaşçılar asla kaybetmez bizimde bir blok sayfamız olur ben bir şeyler yapmak istiyorum fakat blok işini daha çözemedim
hidden girl
02-04-07, 13:57
haklısın elif abla..
ben dedim ohh ne güzel demekki uzun zamandır birlikteler diye..
senye de 18 yaşında görürüz artık boncuğu..
o zaman da terslermiş bizi artık ben büyüdüm ban boncuk demeyin diye..:)
muratında saçlarına aklar düşer.zaten hafiften de var galiba :)
zeynep te artık saç modelini değiştirir:)
mümkünse :):)
benle beraber 6 kişi herkese sahneden serhat selamı çok öpüyorum sizi
BlackMamba
02-04-07, 14:02
ya seyran topa koycaklar bizi ne yani muratı öldürüp öyle mi devam edicez hikayeye bi kerem begüm yanaşmaz böyle bişeye
begumu razı etmek işini bana bırak..sen alternatif bir son hazırla dun yazdıgın cok guzeldi mesela..
ama yanlızca zeynep murat için olmasın herpsi için yeni bir seyler yazalım..
yasasın kotuluk!!
hidden girl
02-04-07, 14:05
begumu razı etmek işini bana bırak..sen alternatif bir son hazırla dun yazdıgın cok guzeldi mesela..
yasasın kotuluk!!
aaaa olmaz öyle şey.
Murat'ı öldürmek he...
siz gidi cani katiller sizi...
Murat ölemez bir kere.
görmediniz mi Zeynep, Murat ölünce nasıl ağladı.ve boncuk ta :(:(:( ooo kıyamam ben ona..
boncuğa yalnız.Zeynepçiler hemen alınmasın :)
siz sanırım boncuğu ve zeynep'i sevmiyorsunuz.sevseniz böyle düşünmezdiniz..
onlar mutsuz olur çünkü.yaaa...:):)
BlackMamba
02-04-07, 14:08
aaaa olmaz öyle şey.
Murat'ı öldürmek he...
siz gidi cani katiller sizi...
Murat ölemez bir kere.
görmediniz mi Zeynep, Murat ölünce nasıl ağladı.ve boncuk ta :(:(:( ooo kıyamam ben ona..
boncuğa yalnız.Zeynepçiler hemen alınmasın :)
siz sanırım boncuğu ve zeynep'i sevmiyorsunuz.sevseniz böyle düşünmezdiniz..
onlar mutsuz olur çünkü.yaaa...:):)
dilşah kimin kimi üzdüğü konusunu acmamak üzere kapattık..
olay cıkıyor sonra o yuzden cevap vermeyecegim..
elifim bir calısmada boncuk&tugce askı için yapsak mı?:img-hyste :img-hyste
hidden girl
02-04-07, 14:11
dilşah kimin kimi üzdüğü konusunu acmamak üzere kapattık..
olay cıkıyor sonra o yuzden cevap vermeyecegim..
elifim bir calısmada boncuk&tugce askı için yapsak mı?:img-hyste :img-hyste
bence bu gidişte Murat'ın ölümü Zeynep ve Boncuğu bir hayli üzecek(siz muratı öldürürseniz)
zamanında her iki tarafında üzüldüğü konular oldu..
biz bu konuyu ikiside birbirini hiç anlamadı deyip kapatalım bence de ...
boncuk & tuğçe aşkı için klip heee:):)
harika...artık sizlerin ellerinden öper..
boncuğun tuğçeyi öptüğü şu meşhurrrr sahneden..
BlackMamba
02-04-07, 14:15
yolcu senden de senaryoya destek bekliyorum..(biliyorsun oya yuce oldugunu zannetmiştim bir donem :img-hyste)
cok yetenekli arkadaslarımız var bizim toplanıp bir yapım sirketi falan kurmamız sart oldu..
ohohhh zeynepciler gene isbasinda..:img-yes:
ya ne istersiniz murat'tan..:icon_whis zeynep ve murat artik baristilar..boncuk zeynep'in annesi oldugunu ögrendi.. ve artik erkut,gökhan,rabis gibi belalar,engeller kalmadi..izninizle mutlu mesut yasiyorlar..:img-hyste
hidden girl
02-04-07, 14:23
ya ben bir şey söyleyeceğim.boncuk hemen nasıl kabullenir zeynep'i annesi olarak.hiç mi ikisini de sorguya çekmez..
bence devamında böyle bir tatsızlık olsun..(hep mutlu olurarsa seyirci kaçar :) )
hatta boncuk yine kaçsın evden.ramizelerin yanına gitmeye kalkışsın.ramizelerde safranbolu'ya geri dönsünler..
boncuk tek başına gitmeye kalkıştığı için yollarda kaybolsun..
ee zaten bir kaç bölüm boncuğu aramakla geçer...
sonar bir polis memurunun dikkatini çeker boncuğumuz..ve tüm ekiplere haber verilir.
tabi zeynep ve murat çoktan polise kayıp haberi vermişlerdir..
boncuk bulunduktan sonra da zeynep ve muarat olayı anlatmaya çalışırlar...
haydeee bu seferde hayır ben haklıydım diye birbirlerini yemeye başlar..
bu seferde zeynep "aynı şeyi birdaha yapmana izin veremem"der ve boncuğu alpı gitmeye kalkar......
böyle böyle olaylar büyür işte...
nasıl...??
BlackMamba
02-04-07, 14:28
ya ben bir şey söyleyeceğim.boncuk hemen nasıl kabullenir zeynep'i annesi olarak.hiç mi ikisini de sorguya çekmez..
bence devamında böyle bir tatsızlık olsun..(hep mutlu olurarsa seyirci kaçar :) )
hatta boncuk yine kaçsın evden.ramizelerin yanına gitmeye kalkışsın.ramizelerde safranbolu'ya geri dönsünler..
boncuk tek başına gitmeye kalkıştığı için yollarda kaybolsun..
ee zaten bir kaç bölüm boncuğu aramakla geçer...
sonar bir polis memurunun dikkatini çeker boncuğumuz..ve tüm ekiplere haber verilir.
tabi zeynep ve murat çoktan polise kayıp haberi vermişlerdir..
boncuk bulunduktan sonra da zeynep ve muarat olayı anlatmaya çalışırlar...
haydeee bu seferde hayır ben haklıydım diye birbirlerini yemeye başlar..
bu seferde zeynep "aynı şeyi birdaha yapmana izin veremem"der ve boncuğu alpı gitmeye kalkar......
böyle böyle olaylar büyür işte...
nasıl...??
diziyi devam ettirme cabanı cok takdir ettim..
meryemce84
02-04-07, 14:29
Arkadaşlar dizimizin "gerçek" oyuncularına hep destek tam destek!
14. Altın Objektif Ödüllerinde adayları biz belirleyecekmişiz..
Yılın En İyi Filmi :Cenneti Beklerken - Beyzanın Kadınları
Yılın En İyi Sinema Oyuncusu: Demet Evgar - Beyzanın Kadınları
Yılın En İyi Tiyatro Oyunu:
Bana Mastikayı Çalsana (Şebnem Sönmez &Emine Umar)
Keşanlı Ali Destanı (Engin Alkan)
Yılın En İyi Tiyatro Oyuncusu: Engin Alkan (Keşanlı Ali Destanı)
Haydi oy vermeye gidelim;:happy0064
http://www.mgdmagazin.com/oylama2006.asp?CID=15
hidden girl
02-04-07, 14:37
diziyi devam ettirme cabanı cok takdir ettim..
Teşekkür ederim ablacım...
biraz kötü olmuş galiba ama..
:dance: :img-pipe1:fighting2
''Temiz İnternet'' kampanyası başladı ! :bilmim :mad72:
Sabah Gazetesi'nin "Temiz İnternet" kampanyası düzenlenen törenle başlatıldı..
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, geçen gün "temiz internet kampanyası"nın başlaması nedeniyle bir konuşma yaptı.
"...Erdoğan, ne internetin sanal çetelere mesken olmasına, ne de internet kafelerin suç merkezleri haline getirilmesine izin vermeyeceklerini söyledi.
Erdoğan, "Herkes sorumluluğunun bilincinde olmalı, ayağını denk almalıdır .
...Çocuklarımızı ve gençlerimizi her türlü bilgi kirliliğinden ve kötü alışkanlıklardan korumak vicdani sorumluluğumuz olduğu gibi Anayasanın bize yüklediği bir görevdir dedi.
Erdoğan, toplumun tüm kesimlerini, başlatılan 'Temiz İnternet' kampanyasına katılmaya çağırdı...."
Biz uzaklarda aramışız direkt başbakana ulaşmalıydık "TEMİZ EKRAN KAMPANYASI" için.. Başbakan aradan çıkarıverseydi keşke bizim kampanyayı, yaptığı konuşmada...:img-pilot
yolcu senden de senaryoya destek bekliyorum..(biliyorsun oya yuce oldugunu zannetmiştim bir donem :img-hyste)
cok yetenekli arkadaslarımız var bizim toplanıp bir yapım sirketi falan kurmamız sart oldu..
ne senaryosu bu? ben koptum sanırım... gideyim aksam geleyim ben; boyle anlamiyorum iki is bir forum... haraso oldu kafam :img-hyste
Arkadaşlar dizimizin "gerçek" oyuncularına hep destek tam destek!
14. Altın Objektif Ödüllerinde adayları biz belirleyecekmişiz..
Yılın En İyi Filmi :Cenneti Beklerken - Beyzanın Kadınları
Yılın En İyi Sinema Oyuncusu: Demet Evgar - Beyzanın Kadınları
Yılın En İyi Tiyatro Oyunu:
Bana Mastikayı Çalsana (Şebnem Sönmez &Emine Umar)
Keşanlı Ali Destanı (Engin Alkan)
Yılın En İyi Tiyatro Oyuncusu: Engin Alkan (Keşanlı Ali Destanı)
Haydi oy vermeye gidelim;:happy0064
http://www.mgdmagazin.com/oylama2006.asp?CID=15
hadi bi polemik cikarayim da oyle gideyim: valla ben seyretmedigim hicbirseye oy vermem... dolayisi ile beyza'nin kadinlari ve bana mastika'yi calsana kafadan dusuyor... cenneti beklerken'i de begendim, degisikti ama yilin en iyi filmi mi derseniz bence degildi... hos zaten bu odulleri de pek manali bulmuyorum... dolayısı ile oy verecegimi sanmiyorum, bastan soyleyeyim...
hidden girl
02-04-07, 14:49
ne senaryosu bu? ben koptum sanırım... gideyim aksam geleyim ben; boyle anlamiyorum iki is bir forum... haraso oldu kafam :img-hyste
hadi bi polemik cikarayim da oyle gideyim: valla ben seyretmedigim hicbirseye oy vermem... dolayisi ile beyza'nin kadinlari ve bana mastika'yi calsana kafadan dusuyor... cenneti beklerken'i de begendim, degisikti ama yilin en iyi filmi mi derseniz bence degildi... hos zaten bu odulleri de pek manali bulmuyorum... dolayısı ile oy verecegimi sanmiyorum, bastan soyleyeyim...
çok iyi bir polemik oldu bu.
beyza'nın kadınlarında demet hanım çok başarılıydı.ağzım açık kaldı diyebilirim..
cennti beklerken filmine de laf istemem.gerçi zevkler ve renklar tartışılmaz diyerek bu polemiği başlamadan bitireyim ben :):)
Ben de vermem :img-wink:
Beyza'nın Kadınları'nda Demet Evgar'ın performansı ve bir kaç küçük ayrıntı dışında bir şeyi beğenmedim desem ayıp etmiş olur muyum acaba? Eee şimdi değişik bir tür denemeye çalışmışlar heveslerini kırmamak lazım (ben kimim de heves kırıyom yaf:img-pilot) ama yok vermem beğenmediğim ya da izlemediğim şeye.
hidden girl
02-04-07, 14:53
siz polemik yatarmaya devam edin.ben gidiyorum.sınavım var çalışmam gerek.
hoşçakalın.kendinize iyi bakın gariii:):)
byebyebye
BlackMamba
02-04-07, 14:54
Ben de vermem :img-wink:
Beyza'nın Kadınları'nda Demet Evgar'ın performansı ve bir kaç küçük ayrıntı dışında bir şeyi beğenmedim desem ayıp etmiş olur muyum acaba? Eee şimdi değişik bir tür denemeye çalışmışlar heveslerini kırmamak lazım (ben kimim de heves kırıyom yaf:img-pilot) ama yok vermem beğenmediğim ya da izlemediğim şeye.
Zeynep sana katılıyorum "Beyza'nın Kadınları" Demet Evgar'ın oyunculugu dısında cok sıkıcı bir film..sasırtan bir sonu yok..kotu yani..
yolcu senin de bu polemiklerini cok seviyorum ve basarından dolayı tebrik ediyorum..
devamı gelsin diye de..
sen nasıl bizim oyuncularımıza oy vermezsin?ne işin var o zaman forumda?madem oy vermiyeceksin niye buradan yazıpta gencleri kendine ozendirip yoldan cıkarıyorsun?sen hep boyle yapıyorsun?kankanla bir grup oldun bize ve yaptıklarımıza hep tas koyuyorsun!!(ki burada elifide cektim polemige)
meryemce84
02-04-07, 15:00
Haklısın tabi izlemediğin şey oy vermeye bilirsin.
Ama zaten biz adayları belirliyoruz.
Jüri seçecek 1.yi..Yani bizim oy vermemiz sorun yaratmaz bence..:img-pilot
Biz sadece ödül almalarına aracı olacağız.:)
Ben senin mantığına göre 1 tane oy verebiliyorum..:img-hyste
sen nasıl bizim oyuncularımıza oy vermezsin?ne işin var o zaman forumda?madem oy vermiyeceksin niye buradan yazıpta gencleri kendine ozendirip yoldan cıkarıyorsun?sen hep boyle yapıyorsun?kankanla bir grup oldun bize ve yaptıklarımıza hep tas koyuyorsun!!(ki burada elifide cektim polemige)
ya noliyy?polemik çıkartmayın bakim...
"bak şimdi.. dediği lafa bak..bak surata bak...nasılda sırıtıyo..şuna bak...biz yolcuyla hala kankayız koçum...grupta oluştururuz taşta koyarız...iyi tamam len,takılalım bugün ben sonra ararım kankamı...."":img-heh:
(9.bölüm..sahne bilmem kaç'tan alınmıştır)
Ya magazin gazetecileri hiç Engin Alkan'ı, Demet Evgar'ı seçerler mi kendilerine malzeme olmamışlar bir kere bile :img-hyste
meryemce84
02-04-07, 15:13
Ya magazin gazetecileri hiç Engin Alkan'ı, Demet Evgar'ı seçerler mi kendilerine malzeme olmamışlar bir kere bile :img-hyste
Aman canım seçmezlerse seçmesinler ben oyumu verdim işte banane banane...:img-hyste
Ayrıca Funda Arar'da müzik dalında aday sevenlerine duyurulur..
O da magazine malzeme olmadı hiçbir zaman.. :img-wink: :good:
BlackMamba
02-04-07, 15:15
:img-hyste dogru soze ne denir ki..
dizimizde aynı sekilde malzeme olmadıgı için magazinlerde yayından kalkmadı mı?
siz hiç gordunuz mu bir muhabir bir mankenimize mikrofonu uzatıp;
"kariyeriniz için cocugunuzu bırakırmıydınız?"
"çocuğunuzu panayırlarda buyuturmuydunuz?
"öleceginizi bile bile aileniz için yarısırmıydınız?"..vb diye sordular mı?
meryemce84
02-04-07, 15:17
Ek olarak;
"Gitmek mi zor kalmak mı zor?"
"Giden mi suçludur her zaman?"
gibi sorularda sorulabilir..:img-hyste
Aman canım seçmezlerse seçmesinler ben oyumu verdim işte banane banane...:img-hyste
Ayrıca Funda Arar'da müzik dalında aday sevenlerine duyurulur..
O da magazine malzeme olmadı hiçbir zaman.. :img-wink: :good:
Vazgeçiremedik yani seni :img-hyste
Bu arada marım alırlar ödülleri, hakediyorlar çünkü.. ( of bu ne yaman çelişki :) )
:img-hyste de mi manken de eksikti...
Kameranın zoomlanıp anlamsız surat ifadesinde donup kaldığı mankenlerimiz eksikti dizimizde...
Geçende Bergüzar Korel'e yine sordular 150 bin dolar meselesini, o da cevap olarak " aa herkes takıldı kaldı, dizide anlamlandırılması gereken başka şeyler de var onları neden es geçiyorsunuz? aaaa!!" dedi... :img-pilot Ya Bergüzar Hanım, en azından sizin diziniz için takılınıp kalınan bir mevzu var da bizim dizimizin fragmanları bile zor döndü!!!
meryemce84
02-04-07, 15:27
Vazgeçiremedik yani seni :img-hyste
Bu arada marım alırlar ödülleri, hakediyorlar çünkü.. ( of bu ne yaman çelişki :) )
Geçende Bergüzar Korel'e yine sordular 150 bin dolar meselesini, o da cevap olarak " aa herkes takıldı kaldı, dizide anlamlandırılması gereken başka şeyler de var onları neden es geçiyorsunuz? aaaa!!" dedi... :img-pilot Ya Bergüzar Hanım, en azından sizin diziniz için takılınıp kalınan bir mevzu var da bizim dizimizin fragmanları bile zor döndü!!!
Ben vazgeçmem kolay kolay..
Ödül almasalar bile gönlümüzün birincileri onlar değil mi ama?:good:
AA Bergüzar ne zaman demiş bunu..tüh kaçırmışım..
Oysa çok severdim ben o onun açıklamalarını.:img-pilot
En son şeffaf odada görmüştüm.. (zorlanmış o malum teklif sahnesinde)
Magazinden dem vuruyoruz ama bilmediğimiz şeyde yok..:img-hyste
Ben vazgeçmem kolay kolay..
Ödül almasalar bile gönlümüzün birincileri olar değil mi ama?:good:
AA Bergüzar ne zaman demiş bunu..tüh kaçırmışım..
Oysa çok severdim ben o onun açıklamalarını.:img-pilot
En son şeffaf odada görmüştüm.. (zorlanmış o malum teklif sahnesinde)
Magazinden dem vuruyoruz ama bilmediğimiz şeyde yok..:img-hyste
Ama bu bayanı da gözümüzün içine içine sokuyorlar valla bir uçanla bir kaçan kurtuluyor bu diziden ve oyuncularından... Hani arada bir tv seyredesim gelince bu bayan ve ekürileri kaçırıyorlar gelen keyfimi!!!
Bir soru da benden,
"Çocuk dadılarla mı, panayırcılarla mı büyütülmeli? 7 gerçekten çok geç mi??"
meryemce84
02-04-07, 15:43
Bir soru da benden,
"Çocuk dadılarla mı, panayırcılarla mı büyütülmeli? 7 gerçekten çok geç mi??"
Bi mankenin cevap verdiğini farz edelim:
Kesinlikle panayırcılar büyütmeli dadılara güven olmuyor (baknız arena,deşifre programları...) :img-hyste
meryemce84
02-04-07, 15:46
Ama bu bayanı da gözümüzün içine içine sokuyorlar valla bir uçanla bir kaçan kurtuluyor bu diziden ve oyuncularından... Hani arada bir tv seyredesim gelince bu bayan ve ekürileri kaçırıyorlar gelen keyfimi!!!
Ya valla magazini geç magazin arası ana haberlerde de çıkıyorlar..
"magazin arası ana haber" Gülşah ablam kulağın çınlasın..:)
Zeynep sana katılıyorum "Beyza'nın Kadınları" Demet Evgar'ın oyunculugu dısında cok sıkıcı bir film..sasırtan bir sonu yok..kotu yani..
yolcu senin de bu polemiklerini cok seviyorum ve basarından dolayı tebrik ediyorum..
devamı gelsin diye de..
Valla ben Beyza'nin Kadinlari'na Demet Evgar icin bile gidemedim; oyle diyim ayagim cekmedi... ama seyretmedigim bir yapimla ilgili yorum da yapamam...
oyunculara birsey dedik mi yahu? engin alkan icin basladim ben bu diziye... ona oy verebilirim, her ortamda.. hos emre kinay'in kara sohbet performansini da es gecemiycem ama... ayrıca kimi kendime ozendirmisim? kullum yalan :)
kimmis o bi tane?
ya noliyy?polemik çıkartmayın bakim...
"bak şimdi.. dediği lafa bak..bak surata bak...nasılda sırıtıyo..şuna bak...biz yolcuyla hala kankayız koçum...grupta oluştururuz taşta koyarız...iyi tamam len,takılalım bugün ben sonra ararım kankamı...."":img-heh:
(9.bölüm..sahne bilmem kaç'tan alınmıştır)
seni repliklerden, replikleri senden nasil kurtaricaz bakalim... amaaaan kurtarmasak mi yoksa? iyi boyle iyi...
çok iyi bir polemik oldu bu.
beyza'nın kadınlarında demet hanım çok başarılıydı.ağzım açık kaldı diyebilirim..
cennti beklerken filmine de laf istemem.gerçi zevkler ve renklar tartışılmaz diyerek bu polemiği başlamadan bitireyim ben :):)
cenneti beklerken'i film olarak cok degisik ve guzel buldum, cok keyif aldim filmin butununden; muzikten ve anlatimdan ozellikle.. senaryo ve oyunculuklar ikinci plandaydi bence; dolayisi ile serhat bey'in oyunculugunu da bu filmde pek muhtesem buldugumu soyleyemeyecegim, dedigim gibi bence film anlatimi ile one cikan bir filmdi. dolayisi ile filmin onune gecmemek icin ozellikle oyunculuklar sade tutulmus gibi bir hissiyata kapildim; (tabi sehzadem esti gurledi bir iki sahnede onu saymazsak) o yuzden bi de er meydaninda seyretmeden birsey diyemeyecegim..
kimin de umrundaysa :img-hyste
meryemce84
02-04-07, 15:58
kimmis o bi tane?
cenneti beklerken'i film olarak cok degisik ve guzel buldum, cok keyif aldim filmin butununden; muzikten ve anlatimdan ozellikle.. senaryo ve oyunculuklar ikinci plandaydi bence; dolayisi ile serhat bey'in oyunculugunu da bu filmde pek muhtesem buldugumu soyleyemeyecegim, dedigim gibi bence film anlatimi ile one cikan bir filmdi. dolayisi ile filmin onune gecmemek icin ozellikle oyunculuklar sade tutulmus gibi bir hissiyata kapildim; (tabi sehzadem esti gurledi bir iki sahnede onu saymazsak) o yuzden bi de er meydaninda seyretmeden birsey diyemeyecegim..
Cevap senin mesajında gizli..:)
Ben filmi genel olarak beğendim..
Aday listesindeki filmlerden çok başka bir film..:img-yes:
Ya ben sınavları atlatmanın verdiği rahatlıkla çoştum sanırım. :img-hyste
Biri beni durdursun canım :)
BlackMamba
02-04-07, 16:05
kimmis o bi tane?
yolcu sende zaaflarını ortaya cıkarmaya basladın..:img-hyste
meryemin ozeli o..:img-hyste :img-hyste
Beyza'nın Kadınlarını bende sinemada izlemedim..gittik paşa paşa orjinal cd'sini aldık..(yonetmenden kaynaklanan bir gitmeme durumu kaynaklanmıştı bende..)
elifim geldigin hemen belli oluyor foruma hunini takmıssın,repliklerini savurmussun..devamını bekliyorum hatta bize bir fıkra anlatırmısın diyorum..
meryemce84
02-04-07, 16:09
yolcu sende zaaflarını ortaya cıkarmaya basladın..:img-hyste
meryemin ozeli o..:img-hyste :img-hyste
Beyza'nın Kadınlarını bende sinemada izlemedim..gittik paşa paşa orjinal cd'sini aldık..(yonetmenden kaynaklanan bir gitmeme durumu kaynaklanmıştı bende..)
elifim geldigin hemen belli oluyor foruma hunini takmıssın,repliklerini savurmussun..devamını bekliyorum hatta bize bir fıkra anlatırmısın diyorum..
Özel mözel yok canım benim herşey açıkça ortada...:img-hyste
Yok fıkra muhabbeti istemiyorum ben..:img-help:
Valla "cenneti beklerken" ile ilgili bir yorum da ben yapmazsam çatlarım.
Bu filmde anlatım, animasyonlar etkiledi beni öncelikle.
Senaryo beni aştı ya anlamadım ya da gerçekten anlamsızdı. :img-pilot
Oyunculuklara da lafım yok zira iyiydi.
Karakterler alıştığımız karakterler gibi değildi,
Mesela başrol karakteri satıcı, korkaktı;
Ekşi zölükteki deyimle
"... eflatun karakteri pek bi tırsak, hem kel hem fodul. resim yapabildiğine şükretsin, yoksa o dönemde kim vurduya giderdi...."
asla süper kahraman, asil insan, ölse sır vermez davasını satmaz bir karakter değildi. Bence böyle baş karakter başka yapımlarda yoktur, baş karakter dediğin yenilmezdir, "şampiyon"dur!! :good:...
Müziklere gelince, muhteşemdi ama, aması var işte çok mu fazla tekrar vardı,
yanlış sahnelerde mi kullanıldı bilmiyorum ama bir yerde müzikler beni yordu. Bir daha seyredeyim bulurum nerdeymiş hata..
Sonuç olarak bu film iyi miydi: evet iyiydi!!!
Pek sinema eleştirmeni gördüm kendimi yaf!!!
herkes cikmis:icon_sorr
meryemce84 bi biz kaldik..:icon_sorr
buarada polemik yaratma cabanlariniz hosuma gitti..:img-hyste harikasiniz :img-yes:
meryemce84
02-04-07, 16:46
herkes cikmis:icon_sorr
meryemce84 bi biz kaldik..:icon_sorr
buarada polemik yaratma cabanlariniz hosuma gitti..:img-hyste harikasiniz :img-yes:
Ben burda olmadığım günlerin acısını çıkarıyorum..:img-hyste
Bana Meryem diyebilirsin.Senin ismin Ayşin'di yanılmıyorsam..:icon_sorr
Polemik konsu hakkında ne düşünüyorsun.
Sen izlemediğin birşeye oy verirmisin? yada verdin mi?
Ben burda olmadığım günlerin acısını çıkarıyorum..:img-hyste
Bana Meryem diyebilirsin.Senin ismin Ayşin'di yanılmıyorsam..:icon_sorr
Polemik konsu hakkında ne düşünüyorsun.
Sen izlemediğin birşeye oy verirmisin? yada verdin mi?
valla bende tatilde oldugum icin giremedigim günlerin acisini cikariyorum..:img-hyste yok ben aysin degilim..:icon_whis..benim adim hilal..:icon_whis
verdim bile..:img-hyste ben henüz cenneti beklerken'i izlemedim ama yine'de oy verdim..(cb almanya da vizyona girmedi:img-cray:)
meryemce84
02-04-07, 17:03
valla bende tatilde oldugum icin giremedigim günlerin acisini cikariyorum..:img-hyste yok ben aysin degilim..:icon_whis..benim adim hilal..:icon_whis
verdim bile..:img-hyste ben henüz cenneti beklerken'i izlemedim ama yine'de oy verdim..(cb almanya da vizyona girmedi:img-cray:)
Çok özür dilerim Hilalcim :icon_sorr Ayşin diye biri yok mu peki?
İyi yapmışsın canım bence.Bende hepsine oy verdim..:img-hyste
EE tatildesin yeni klip yok mu?:)
Çok özür dilerim Hilalcim :icon_sorr Ayşin diye biri yok mu peki?
İyi yapmışsın canım bence.Bende hepsine oy verdim..:img-hyste
EE tatildesin yeni klip yok mu?:)
önemli degil..:img-wink:
ben hepsine oy verdim..:icon_whis gitmedigim oyunlara..görmedigim filmlere..:img-hyste
3 e.a. klip'e birden basladim ama henüz hicbiri bitmedi..(üseniyorum ya:icon_whis ) ee sonbaharkizi sen emeklilige ayrildin öyle demistin fikrin degistimi..:icon_whis
not:ben dizimizi cok özledim..:icon_sorr artik rüyalarima kadar giriyor..:icon_sorr
meryemce84
02-04-07, 17:20
önemli degil..:img-wink:
ben hepsine oy verdim..:icon_whis gitmedigim oyunlara..görmedigim filmlere..:img-hyste
3 e.a. klip'e birden basladim ama henüz hicbiri bitmedi..(üseniyorum ya:icon_whis ) ee sonbaharkizi sen emeklilige ayrildin öyle demistin fikrin degistimi..:icon_whis
not:ben dizimizi cok özledim..:icon_sorr artik rüyalarima kadar giriyor..:icon_sorr
Ooo kolay gelsin canım.evet ben emekli oldum.Devam etmeyi düşünmüyorum.
Klip yapma hastalığından sonra klip izleme hastalığına tutuldum.Hiçbir klibi kaçırmıyor hepsini izliyorum,yorum yapıyorum kaydediyorum..(hastalığın belirtisi bunlar)Bu da bulaşıcı bir hastalık dikkatli olun..:img-hyste
meryem o hastalik bende'de var..kimden bulasti bana..:icon_whis
anything gelmis hosgeldinnn:happy0064 lütfen sende aramiza katil..:img-hyste
Erkekler Ağlamaz dizisi yeniden başlasın diye atv'ye telefon bombardımanı yaptığımız günlerde bizi ses tonuyla, kullandığı kelimelerle desteklediğini hissettiren, faxları eksiksiz yerine ulaştırmaya özen gösteren sevgili Hüsniye Hanım'ı hepimiz hatırlarız.
Moralimizin bozulduğu anlarda o yumuşak sesiyle hep yanımızda olmuştu kendisi. Biliyorduk ki faxlarımız kesinlikle yetkili birimlere iletiliyordu.
Atv'ye TMSF'nin el koymasının ardından çalışanlarının yaşadığı belirsizlik çok sıkıntılı bir dönemin başlangıcı onlar için.
Ben de az önce, bizim mücadelemiz sırasında ismini sık sık andığımız Hüsniye Hanım'a telefon ederek bu olay nedeniyle çalışanlar ve kendisi adına duyduğum üzüntüyü dile getirdim.
Kendi adıma bunu yapmazsam rahatsız olacaktım. Elimden bir şey gelmese de benim mutsuz olduğum anlarda o sıcak sesiyle moral veren kişiye duygularımı iletmeyi borç bildim.
Aramak isteyenler olursa 0212-354 30 00'dan dizileri bağlatmayın. Diziler bölümü Anadolu yakasına taşınmış. Bir kaç telefon sonunda yukarıdaki numaradan ismiyle isteyince ulaşabildim.
Bu benim kendi tercihimdi ve yaptım. Kimse yapmak zorunda değil ama şunu eklemeliyim ki çok şaşırdı ve çok duygulandı.
Herkese sevgiler
yasasın kotuluk!!
Seyranm sana bıraksında nasıl razı edeceksin beni??? Emelim bak beni ne güzel tanımış yanaşmayacağımı bilmiş...
Bu arada Emelim seni profesyonelliğinden dolayı tebrik ediyorum... Tamamıyla Murat karşıtı olmana rağmen böyle süper bir son yazdığın için bravo...:happy0064
meryem o hastalik bende'de var..kimden bulasti bana..:icon_whis
anything gelmis hosgeldinnn:happy0064 lütfen sende aramiza katil..:img-hyste
hoşbuldukkkkkk......... katılayım da ben sayfaları okurken kaçmışsınız... ama 2 misafir gördüm... Buyrun gelin sayın misafirlerimiz..:img-hyste
hipokritos
02-04-07, 18:56
Herkese selam!!
Erkekler aglamaz cok guzel bir diziydi.. Bitmesi cok kotu oldu.. Umarim yeniden baslar.. Gecen gun Sebnem Sonmez'i bir yemek programinda gordum hatta bu siteyi de ordan duydum.. Orada dizi devam edebilir gibi bir konusma gectide bende merak ettim.. Acaba yeniden baslamasi gibi bir durum soz konusu mu?
Herkese selam!!
Erkekler aglamaz cok guzel bir diziydi.. Bitmesi cok kotu oldu.. Umarim yeniden baslar.. Gecen gun Sebnem Sonmez'i bir yemek programinda gordum hatta bu siteyi de ordan duydum.. Orada dizi devam edebilir gibi bir konusma gectide bende merak ettim.. Acaba yeniden baslamasi gibi bir durum soz konusu mu?
Hoşgeldiniz aramıza o zaman..:img-yes:
Sanırım sizde atv avrupa kanalını izlediniz ama o aslında çok önce yapılmış bi program o zamanlarda böyle bişey vardı evet ama artık dizimizin başlaması gibi bi durum söz konusu değil(miş!)..Keşke olsada izlesek ama malesef...:icon_sorr
Herkese selam!!
Evet biz de çok ama çok seviyorduk..
Bitti işte maalesef, devamı diye bir şey söz konusu değil :icon_sorr
ama
ERKEKLER AĞLAMAZ UNUTULMAZ!!!
hipokritos
02-04-07, 19:13
Hoşgeldiniz aramıza o zaman..:img-yes:
Sanırım sizde atv avrupa kanalını izlediniz ama o aslında çok önce yapılmış bi program o zamanlarda böyle bişey vardı evet ama artık dizimizin başlaması gibi bi durum söz konusu değil(miş!)..Keşke olsada izlesek ama malesef...:icon_sorr
Evet biz de çok ama çok seviyorduk..
Bitti işte maalesef, devamı diye bir şey söz konusu değil :icon_sorr
ama
ERKEKLER AĞLAMAZ UNUTULMAZ!!!
mesajima cevap verdiginiz icin tesekkur ederim.. Programda baslayacak gibi konusmalar olunca sevinmistim demek eski programmis.. Uzuldum simdi keske tekrar baslasaydi..
mesajima cevap verdiginiz icin tesekkur ederim.. Programda baslayacak gibi konusmalar olunca sevinmistim demek eski programmis.. Uzuldum simdi keske tekrar baslasaydi..
Evet biz de o zamanlar çok umutlanmıştık ama gerisi gelmedi dediğiniz gibi keşke tekrar başlasaydı..:icon_sorr
ERKEKLER AĞLAMAZ UNUTULMAZ!!!...UNUTTURULAMAZZ!!!....
Herkese selam!!
öyle bir şey söz konusu değil ama hayatta imkansız diye bir şey yoktur:)
gökten 3 elma düşer belki biri bizim başımıza biri erkekler ağlamazın başına biri de sisin başına :)
geçmiş zamanlardaki beddualarımız yavaş yavaş etkisini gösteriyor kimbilir belki dualarımız da kabul olur:img-meeti
Herkese selam!!
hoşgeldin arkadaşım
erkekler ağlamazın dönmesi gibi bir şey söz konusu değil zaten begüm de söylemiş ama
erkekler ağlamaz unutulmaz:img-blush
Hiiii..Buarada ben bişeyi söylemeyi unuttumm....:icon_whis
Elifimmmmm bu mesajım sanadır...Ama kızmak yok tamam mıı baştan anlaşalım??
Dün ben sana Bubum bidaha foruma gelmiycekmiş demiştim ya hani..Hatta kendisi söyledi yoksa niye ben buraya yaziyim de demiştim ya hani..Hepsi şakaydı ama çıkarken söylemeyi unuttumm...:img-blush
1 NİSAAANNNNNNNNNNNNNNNNNN.....!!!!:happy0064 :happy0064
Diyecektim sana ama unuttum işte napiyim neyse artık şimdi söyleyeyimde aklın kalmasın dedim...:img-pilot
attractive_15
02-04-07, 20:21
Selam herkeseeeeeeeee :img-cool2 :img-cool2
Artık bn geLdmmm haLamın yanii (hot_coutre'nin) yeğeni ben oLuorummmm :happy0064 :happy0064
Bende ErkekLer ağLamaz dizisinin sıkı bi izLeyicisiydm 2 gündür halamla bilgisayardan tekrarları izleyip duruyoruz klip yapıcaz diyee ama cidden güsel bi klip olduu waLaa izLeyin tawsiye edermm :img-pilot
NOT =>Bubu ,begüm1 ,begüm2 ,gülşah ,elif we zeynep abLaLaaarr size de haLa diyebilir miyiiiimmmmmm:img-in_lo :img-in_lo
Artık bn geLdmmm haLamın yanii (hot_coutre'nin) yeğeni ben oLuorummmm :happy0064 :happy0064
Bende ErkekLer ağLamaz dizisinin sıkı bi izLeyicisiydm 2 gündür halamla bilgisayardan tekrarları izleyip duruyoruz klip yapıcaz diyee ama cidden güsel bi klip olduu waLaa izLeyin tawsiye edermm :img-pilot
NOT =>Bubu ,begüm1 ,begüm2 ,gülşah ,elif we zeynep abLaLaaarr size de haLa diyebilir miyiiiimmmmmm:img-in_lo :img-in_lo
merhabaaaaaa...
amanında amanın yiğenim de gelmiş..hoşgelmiş....ne iyi etmiş...
(elif halan):img-wink:
meryemce84
02-04-07, 20:30
Aramıza Hoşgeldin Tuğce.
Gülşah ablamızın yeğeni bizimde yeğenimizdir.:)
Şuanda klibi izliyorum.Çok güzel bir çalışma olmuş.
Ellerinize sağlık.:good:
Ve bu şarkıyı daha önceden dinlediğimi hatırladım.Vay be ne güzel şarkıymış dedim.Müzik,sözler ve sahneler bir bütün olmuş..
amanın bir gireyim dedim foruma bir de baktım ki gülşahımın yiğeni gelmiş
hoşgeldin canım aramıza daha klibinizi izlemek nasip olmadı (malum site sorun çıkarıyoda biraz ben de) inşallah sorunu sdüzeltip en kısa zamanda izliycem klibinizi eminim diğerleri gibi çok güzel olmuştur
attractive_15
02-04-07, 21:02
Aramıza Hoşgeldin Tuğce.
Gülşah ablamızın yeğeni bizimde yeğenimizdir.:)
Şuanda klibi izliyorum.Çok güzel bir çalışma olmuş.
Ellerinize sağlık.:good:
Ve bu şarkıyı daha önceden dinlediğimi hatırladım.Vay be ne güzel şarkıymış dedim.Müzik,sözler ve sahneler bir bütün olmuş..
Hoşbuldum meryem abLaaa:img-pilot klibi beğendiğinize sewindim halamda yanımda slmı warr:img-pilot
simdi sirketteyim. firewall izin vermiyor ama en kisa zamanda seyrederim.. benim istek klibi icin de sagol... soylemen yeter...
hosgeldin junior medya cini...
Hoşbuldumm:img-pilot
Halam istek klibinize en kısa zamanda başlıcakmış slmı warr:happy0064
klibinizi şimdi izledim sizin benim canıma kastınız mı var (hala/yeğen biriniz sölesin cevap bekliyorum bu soruya)
ağlamaktan helak oldum arkadaşımda saf saf bakıyo suratıma (bilgisayarını çaldım da :img-pilot )
inanılmaz güzel bir klip olmuş en sevdiğim sahneleri kullanmışsınız (biri hariç hani şu kamyonetin önünde muratın zeynebi kolundan çektiği ve yakınlaştıkları sahne hani yeni klip yaparsanız haberiniz olsun böyle de yüzsüzümdür işte:img-pilot )
ellerinze sağlık artık süper iki klipçimiz daha var (forumcanak güzel sanatlara pek bir eğilimliyiz maşallah)
attractive_15
02-04-07, 21:22
aman allahım hayatımda ilk defa biri bana hala diyo çok mesutum:img-pilot
hoşgeldin canım aramıza
halan seni de çekti demek bu çukura ne diyelim allah kurtarsın:img-dirol
streom canım benim benim senden çektiğim nedir yahu ne bitecek tanrım bu azap:icon_sorr
önce bir vurgun bu sevdayla ağlattın şimdi de cana cansın la
canım benim sen yine yap ben ağlarım sorun değil walla önce bi tuhaf oluyorum ama sonra alışıyorum artık napalım:img-wink:
çok güzel klip olmuş eline sağlık :img-clapp
halamın stereosu sensin dimi gülşah halaa :img-pilot
yukarda yazan taz_35 emel ablaymış ismini halam söledii sanada çok teşekkür ederimm sanada mı hala dicem dimiiii:img-hyste
o klibi yaparken halam ömrümü yedi saatlerce aynı şeyleri seyrettik aynı replikleri dinledik hala kafamda çınlıoo:img-hyste
herkesten alıntı yapıp cewap yazmaya yetişemiorum kusura bakmayınn hoşgeldin diyen herkese teşekkür ederimm :img-in_lo
halam birazdan foruma gelcekmiş duyurulur !!! :happy0064
yukarda yazan taz_35 emel ablaymış ismini halam söledii sanada çok teşekkür ederimm sanada mı hala dicem dimiiii:img-hyste
o klibi yaparken halam ömrümü yedi saatlerce aynı şeyleri seyrettik aynı replikleri dinledik hala kafamda çınlıoo:img-hyste
herkesten alıntı yapıp cewap yazmaya yetişemiorum kusura bakmayınn hoşgeldin diyen herkese teşekkür ederimm :img-in_lo
canım ne demek istersen onu de hala olur abla olur emel de diyebilirsin ben takılmam öyle şeylere nasıl rahat edersen içinden ne gelirse öyle söyle
valla halan ömrünü yemiş ama mükemmel bir klip olmuş
TÜÇEEE :klme hoşgeldinnn...
Hala diyebilirsin bana da ( bana da ilk kez biri hala diyo, bak ne kadar insanı sevindirdin!)
Gülşah klip süper :good: Başlangınç bitiş sahnelerimiz de aynı son kliplerimizde, ya kalp kalbe ancak bu kadar karşı olur...
:cheer: Yaşasın onyüzbinmilyon tane klibimiz olacak yakında!!!
Bem dizimin devam bölümlerini istiyorum!! :sad53:
attractive_15
02-04-07, 21:31
merhabaaaaaa...
amanında amanın yiğenim de gelmiş..hoşgelmiş....ne iyi etmiş...
(elif halan):img-wink:
elif halaaaaa:happy0064
bn mesajı şmdi gördüm yoksa cewap werirdimm özür dilerimmm:img-in_lo
daha yeni olduğum için çok hızlı değilim biraz alışıyım tam süper olcakk:icon_whis
bu arada da hoşbuldummmm:happy0064 :happy0064
Oturdum bir istatistik yaptım:
Eski diziler bölümünde 17 başlıkla EA birinci sırada, onu 6 başlıkla GÇ izliyor. meşhur KVT ise sadece 2 başlık devirmiş!!
EA : (221 son)---> (18.11.06 tarihinden öncekiler silinmiş. En az 10.000 mesaj silinmiş tahminen)
Toplam: 22156 mesaj Dizi:18 .09.2006'da başlamış
GÇ : ( 627 son)--->02.06.06 dan itibaren
Toplam: 13379 mesaj Dizi 22.08.2006 da başlamış.
KV: ( 1170 son)---> 3689 mesaj toplam
Evet delirdim... :king: Bir altın huniyi de ben hakettim!!!
attractive_15
02-04-07, 21:35
TÜÇEEE :klme hoşgeldinnn...
Hala diyebilirsin bana da ( bana da ilk kez biri hala diyo, bak ne kadar insanı sevindirdin!)
Gülşah klip süper :good: Başlangınç bitiş sahnelerimiz de aynı son kliplerimizde, ya kalp kalbe ancak bu kadar karşı olur...
Bem dizimin devam bölümlerini istiyorum!! :sad53:
ayy herkes bana tüçe diyooo çok sewinçliyiiimmmm:happy0064 :img-hyste
eweeett çok sewap işledim ben bugün herkesi sewindiriorumm yaşasınnn:img-pilot
Tamam öyle olsun bakalım reca ederim Tüçeecimm....:img-pilot
hot_coutre
02-04-07, 21:42
Hiii kıslaarrr sağolun yeğenime gösterdiğiniz sevgi ve de şevkat için:img-in_lo
Klibimi beğendiğinise çok sevindim yaparken baya zorlandım çünkü bu şarkı beni de çok hüzünlendiren bir şarkıdır. Ancak dizideki aşka öylesine uydu ki... Birbirlerine kızıp öfkelenmelerine rağmen asla diğerini kıramayan ve kıyamayan iki aşık kalp:img-in_lo .....
Stereom, Elifim, Begüşüm, Emelim, Meryemim, Zeynepim, Meryemim ve yolcucum güzel söleriniz için sonsuuzzz teşekkürlerrr:img-blush
Not: Zeynepçim valla aynı olmuş başı sonu valla isteyerek yapılmış bişi değildi.. Kızmadın di mi:icon_sorr
Not: Zeynepçim valla aynı olmuş başı sonu valla isteyerek yapılmış bişi değildi.. Kızmadın di mi:icon_sorr
Aaaa???? Aynı zamanda yaptığımız şeylerde, birbirimizden habersiz aynı sahneleri kullanmamız hoşuma gitti, niye kızayım??? :img-in_lo Umarım yanlış anlaşılmadım:icon_sorr
attractive_15
02-04-07, 21:48
Allahımmm ilk defa biri bana hala dediii...:img-pilot Tüçeee(halan böyle diyodu sana dimi :))
Sen ne istersen diyebilirsin canım..Senden başka hala diyebilicek kimsem yok benim zaten..Hoşgeldiinn sende aramıza:happy0064 :happy0064
Senin için iyi mi oldu kötü mü oldu bilemiyorum ama ben gelmene sevindim yeğencim.. :img-blush
eweeett tüçeeyim beennn artık nüfus cüzdanındaki ismimide deiştircem tuğçe deil tüçe yazdırcam :happy0064 biri tuğçe deyince bakasım gelmiyo başka birine sesleniyolarmış gibi geliooo:img-pilot
bu arada teşkür ederim pekhüm halaaa hoşbulduummm:img-pilot
allaaamm yetişemiorum çok yawaşımm :img-help:
Klibimi beğendiğinise çok sevindim yaparken baya zorlandım çünkü bu şarkı beni de çok hüzünlendiren bir şarkıdır. Ancak dizideki aşka öylesine uydu ki... Birbirlerine kızıp öfkelenmelerine rağmen asla diğerini kıramayan ve kıyamayan iki aşık kalp:img-in_lo .....
Stereom, Elifim, Begüşüm, Emelim, Meryemim, Zeynepim, Meryemim ve yolcucum güzel söleriniz için sonsuuzzz teşekkürlerrr:img-blush
O bizimde yeğenimiz artık göstercez tabi tüm sevgimizi şevkatimizi Gülşahımmm...:img-pilot
Tüüçee gene geeelll canım yeğenimmm(ay ben çok sevindim yeğenim var bana hala diyo hemdee..:happy0064 :happy0064 )
efendim; benim istek klibi istegim (allahim nasil tamlama oldu bu boyle, kemikleri sizladi edebiyat ogretmenimin) kendini imha etmis bulunuyor... alenen duyurulur... hot_coutre tum bahsettigim birbirine kiyamama sahnelerini kullanmis.. (bi de ufacik yarayi ufleyerek yarabantladigi sahne olaymis :img-hyste )
minik medya cini, yavasim diye uzulme... bu forum insana neler yaptiriyor bir bilsen sasarsin :img-pilot
eee canım yeğenin tüçee gelmiş senin yeğenin (bir doğru yazamam şu kelimeyi) bizim de yeğenimiz sayılır
gerçekten dediğin gibi bu aşka inanılmaz uyan bir şarkı olmuşbir de nedense aklıma klibi izlerken i have nothing (w. houston) geldi o görüntülerle o da süper olurdu zannnımca
hot_coutre
02-04-07, 21:53
streom canım benim benim senden çektiğim nedir yahu ne bitecek tanrım bu azap
önce bir vurgun bu sevdayla ağlattın şimdi de cana cansın la
canım benim sen yine yap ben ağlarım sorun değil walla önce bi tuhaf oluyorum ama sonra alışıyorum artık napalım
çok güzel klip olmuş eline sağlık
Canım stereom nolurr üzülme :icon_sorr Napiim dizimiz yüreğe dokunuyordu ne yapsak gönül telimizi titretiyor işte!!
Sen iste ve beğen yeterki stereom ben yaparım klip:love01: Ama en kısa zamanda senden bir klip daha bekliyorum:happy0064
klibinizi şimdi izledim sizin benim canıma kastınız mı var (hala/yeğen biriniz sölesin cevap bekliyorum bu soruya)
ağlamaktan helak oldum arkadaşımda saf saf bakıyo suratıma (bilgisayarını çaldım da )
inanılmaz güzel bir klip olmuş en sevdiğim sahneleri kullanmışsınız (biri hariç hani şu kamyonetin önünde muratın zeynebi kolundan çektiği ve yakınlaştıkları sahne hani yeni klip yaparsanız haberiniz olsun böyle de yüzsüzümdür işte )
ellerinze sağlık artık süper iki klipçimiz daha var (forumcanak güzel sanatlara pek bir eğilimliyiz maşallah)
Emelimm valla bi kasıt yok sahnelerin hemen hepsi yürek dağlıyor napalım:icon_sorr Kamyonet sahnesini diğer kliplerde kullandım diye buna almadım emelim ama bir sonraki klipte mutlaka olacak söz:)
Hiiiii..Hoşgeldin Gülşaahımm...
Biz deliler nasıl deriz ımm.. şeyy..Hah buldum "Cukk!!oturmuş.." atasözleriniz ikinizide çok tebrik ediyorum ve öpcüklerimi sunuyorum hehe
Gülşaaahımmmm gene yaktın yıktın mahfettin beni sen yaa oofff...oofff..Ellerine yüreğine sağlık canım benim...
Hoşbuldum Begüşümmm:love05: Beğenmene çoook sevindimmmmmm:img-in_lo
TÜÇEEE hoşgeldinnn...
Gülşah klip süper..Başlangınç bitiş sahnelerimiz de aynı son kliplerimizde, ya kalp kalbe ancak bu kadar karşı olur...
Yaşasın onyüzbinmilyon tane klibimiz olacak yakında!!!
Bem dizimin devam bölümlerini istiyorum!!
Zeynepçim vala başlangıçla son sahneler aynı olmuş özür dilerim vallahi kasıt yoktu görmemiştim klibini inanki o zaman:img-blush Senin klibin geçiş sahneleri süperdi sölemiş miydim:) Beğenmene de çok sevindim vala yakında bir sürü klibimis olacak yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:happy0064
Ya ben de dizimiz devam etsin istiyorummmmmmm:img-cray
Emelimm valla bi kasıt yok sahnelerin hemen hepsi yürek dağlıyor napalım:icon_sorr Kamyonet sahnesini diğer kliplerde kullandım diye buna almadım emelim ama bir sonraki klipte mutlaka olacak söz:)
peki tamam anlaştık o zaman gerçekten çok güzel olmuş keşkem ben de yapabilsem böle güzel güzel klipler
neyse arkadaşlar benim öğrenci olduğumu hatırlamamın zamanı geldi zannımca bir başka bahara görüşürüz inşallah
gidiyorum ama hepinizi kalbimde götürüyorum
esen kalın efendim:img-pilot
not : bir ezgi vardı noldu ona
attractive_15
02-04-07, 22:02
efendim; benim istek klibi istegim (allahim nasil tamlama oldu bu boyle, kemikleri sizladi edebiyat ogretmenimin) kendini imha etmis bulunuyor... alenen duyurulur... hot_coutre tum bahsettigim birbirine kiyamama sahnelerini kullanmis.. (bi de ufacik yarayi ufleyerek yarabantladigi sahne olaymis :img-hyste )
minik medya cini, yavasim diye uzulme... bu forum insana neler yaptiriyor bir bilsen sasarsin :img-pilot
Amaa ben minik deiliiiimmmm:icon_sorr
15 yaşındayım beennn:icon_sorr (görende 15'i çok büyük bi yaş zanneder hee hehe) :happy0064
attractive_15 aramiza hosgeldin..:img-wink:
gülsah klibini az önce izledim..gercekten cok begendim..sahneler sahnelerin gecisi hersey mükemmeldi..izlerken cok duygulandim..:icon_whis (aksam aksam aglatin ya beni helal olsun..:img-cray:
hot_coutre
02-04-07, 22:10
Eski diziler bölümünde 17 başlıkla EA birinci sırada, onu 6 başlıkla GÇ izliyor. meşhur KVT ise sadece 2 başlık devirmiş!!
EA : (221 son)---> (18.11.06 tarihinden öncekiler silinmiş. En az 10.000 mesaj silinmiş tahminen)
Evet delirdim... :king: Bir altın huniyi de ben hakettim!!!
Zeynepim 2. altın huniyi forumdaşlarımın iizniyle sana veriyorum:img-clapp Valla helal olsun süper bir istatistik olmuş:img-pilot
Aaaa???? Aynı zamanda yaptığımız şeylerde, birbirimizden habersiz aynı sahneleri kullanmamız hoşuma gitti, niye kızayım??? Umarım yanlış anlaşılmadım
Hayır zeynepçim yanlış anlaşılmadın tabikii olur mu ööle şeyyyy:love01:
efendim; benim istek klibi istegim (allahim nasil tamlama oldu bu boyle, kemikleri sizladi edebiyat ogretmenimin) kendini imha etmis bulunuyor... alenen duyurulur... hot_coutre tum bahsettigim birbirine kiyamama sahnelerini kullanmis.. (bi de ufacik yarayi ufleyerek yarabantladigi sahne olaymis )
minik medya cini, yavasim diye uzulme... bu forum insana neler yaptiriyor bir bilsen sasarsin
Yolcucum hiç merak etme sen, imha edilmiş sayılmaz:) Söylediğin tüm sahnelerle istediğin şarkıya bir klip yapacağım söz:good:
O bizimde yeğenimiz artık göstercez tabi tüm sevgimizi şevkatimizi Gülşahımmm...:img-pilot
Tüüçee gene geeelll canım yeğenimmm(ay ben çok sevindim yeğenim var bana hala diyo hemdee..:happy0064 :happy0064 )
Begüşümmm canım benim teşekkür ederimmmm :love01:
eee canım yeğenin tüçee gelmiş senin yeğenin (bir doğru yazamam şu kelimeyi) bizim de yeğenimiz sayılır
gerçekten dediğin gibi bu aşka inanılmaz uyan bir şarkı olmuşbir de nedense aklıma klibi izlerken i have nothing (w. houston) geldi o görüntülerle o da süper olurdu zannnımca
Emelim canım benim söylediğin şarkıya bir klip farz oldu:img-pilot İlk yabancı şarkı klibi de bizden olur beraber yapalım bir klip:happy0064
Emelim canım benim söylediğin şarkıya bir klip farz oldu:img-pilot İlk yabancı şarkı klibi de bizden olur beraber yapalım bir klip:happy0064
:img-hyste Kalplerimiz kalplerimize karşı diyorum inanmıyorsunuz. Daha bugün Begümlerime diyodum bir yabancı şarkıya klip yapacam diye!!
Hodri Meydan kim daha önce yapacak bakalım :img-hyste!!
Edit: Şarkının da sözlerinden bir kuple yazayım bareeee..
"no more, no never again, no never again
no more, no never again, no never again""
Ne neverı, FOREVER ERKEKLER AĞLAMAZ!!!
hot_coutre
02-04-07, 22:19
:img-hyste Kalplerim kalplerimize karşı diyorum inanmıyorsunuz. Daha bugün Begümlerime diyodum bir yabancı şarkıya klip yapacam diye!!
Hodri Meydan kim daha önce yapacak bakalım :img-hyste!!
Acilen başlıyorum klibe :img-hyste :img-hyste
eweeett tüçeeyim beennn artık nüfus cüzdanındaki ismimide deiştircem tuğçe deil tüçe yazdırcam :happy0064 biri tuğçe deyince bakasım gelmiyo başka birine sesleniyolarmış gibi geliooo:img-pilot
bu arada teşkür ederim pekhüm halaaa hoşbulduummm:img-pilot
allaaamm yetişemiorum çok yawaşımm :img-help:
heheh yani genede sen bilirsin Tüçecim ama nüfus memurlarının pek hoşuna gitmez bu isim seninki gene aynı kalsın :):)
Yok yavaş değilsin gayette iyi yetişiyosun canım korkmaa...:img-pilot
Zeynepim 2. altın huniyi forumdaşlarımın iizniyle sana veriyorum:img-clapp Valla helal olsun süper bir istatistik olmuş:img-pilot
Begüşümmm canım benim teşekkür ederimmmm :love01:
Gülşahımmmm sen en iyisi gelirken Tüçemizide yanında getir hepberaber ne güzel yaşarız valla ohh...:love05:
Arkadaşlar Serhat Beyi izlemek isteyenler vardır diye haber veriyim dedim ben şimdi gördüm daha doğrusu annem haber verdi Kanal D de "Büyü" var....:img-pilot
attractive_15
02-04-07, 22:31
heheh yani genede sen bilirsin Tüçecim ama nüfus memurlarının pek hoşuna gitmez bu isim seninki gene aynı kalsın :):)
Yok yavaş değilsin gayette iyi yetişiyosun canım korkmaa...:img-pilot
Gülşahımmmm sen en iyisi gelirken Tüçemizide yanında getir hepberaber ne güzel yaşarız valla ohh...:love05:
Yaa bulunur benim kafama göre bi nüfus memuru yaparıs tüçe diee ismimi :img-pilot
yapmazlarsada yapmasınlar siz bana tüçee diosunus ohh :happy0064
yazın istanbuldayım kesin zaten kaçcam halamın yanına kaçamazsam halam kaçırcak oda olmazsa babamları tehdit edip kaçcam :happy0064
istanbul bekle been gelioruuummmmm !! (gaza getirdiniz benii sakin olmalıyımmm :happy0064 )
hot_coutre
02-04-07, 22:35
Yaa bulunur benim kafama göre bi nüfus memuru yaparıs tüçe diee ismimi :img-pilot
yazın istanbuldayım kesin zaten kaçcam halamın yanına kaçamazsam halam kaçırcak oda olmazsa babamları tehdit edip kaçcam :happy0064
istanbul bekle been gelioruuummmmm !! (gaza getirdiniz benii sakin olmalıyımmm :happy0064 )
Tüüçeemmmmmmmmmmmmmm:love01: love05: Ben de hoşgeldin diyeyim bari:img-pilot
Merak etme Tüçem seni de İstanbul'a kaçırcam ve ekibe dahil edeceğim halaların seni bekliyor:img-hyste
Peki Tüüçecim öyle olsun:):) Ama onlar kabul etmesede biz sana Tüçe diyeceğiz sen merak etme...:img-pilot
Evett gel yazın bekliyoruz seni bak bisürü halan var burda gezeriz hepberaber İstanbulu karış karış...:happy0064 (Gülşahımın kalbine inicek kanımca...:img-pilot )
amaaaan... pek eylemci ciktin sen... cekirdekten forumcu :)
attractive_15
02-04-07, 22:43
Tüüçeemmmmmmmmmmmmmm:love01: love05: Ben de hoşgeldin diyeyim bari:img-pilot
Merak etme Tüçem seni de İstanbul'a kaçırcam ve ekibe dahil edeceğim halaların seni bekliyor:img-hyste
halaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacım :img-pilot
yaşasın tüçe & halalarıı :img-hyste tam süper oLdu bööLe bi ben eksiktm zatennn :img-pilot
:img-hyste halasina cekmis anlasilan..:img-hyste artik hot_coutre#2 mi desem..:icon_whis
yolcu'cum hayrola pek bi sessizsin bugün..:icon_whis
attractive_15
02-04-07, 22:47
eeee kimin yeğeniyim olcak o kadarr :icon_whis :icon_whis
hem bn daha yeniyiiimm biraz alışıyım buralara o zmn görün siz beniii hemm boynuz kulağı geçermiişş :img-pilot
ilerde eskiden çekirdekten bi forumcu wardı işte o beniiimm die çıkabilirim karşınızaa :img-pilot
hot_coutre
02-04-07, 22:50
halaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacım :img-pilot
yaşasın tüçe & halalarıı :img-hyste tam süper oLdu bööLe bi ben eksiktm zatennn :img-pilot
Yeğenciimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Evet Tüçeyi de alıp sanat etkinliklerine katılacağız di mi istanbul ekibi:img-pilot çünkü Karabük'te fazla şansı yok tiyatro konusunda...:)
attractive_15
02-04-07, 22:55
Yeğenciimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Evet Tüçeyi de alıp sanat etkinliklerine katılacağız di mi istanbul ekibi:img-pilot çünkü Karabük'te fazla şansı yok tiyatro konusunda...:)
ewet alın götürün beni sanat etkinliklerinin ortasınaa kültürüm gelişsin artık cahil miyim allahııım beennn:icon_sorr
tiyatroya götürün beni izliceeemmmmmm:happy0064
:img-hyste halasina cekmis anlasilan..:img-hyste artik hot_coutre#2 mi desem..:icon_whis
yolcu'cum hayrola pek bi sessizsin bugün..:icon_whis
calisiyorum bir yandan da ondan maison'cum... takip ediyorum ama sizi, merak etme... tum gelismelerden haberdarim:) hem cekirdekten kac defa forumcu yetisiyo ki bugun :)
calisiyorum bir yandan da ondan maison'cum... takip ediyorum ama sizi, merak etme... tum gelismelerden haberdarim:) hem cekirdekten kac defa forumcu yetisiyo ki bugun :)
haklisin..:img-hyste
sana da kolay gelsin benimde simdi cikip fransizca sinavima hazirlanmam gerek..:img-cray: ama forumdan cikamiyorum..iki de bir uyariyor "cevap geldi" diye:icon_sorr
attractive_15
02-04-07, 23:01
waLLa biLmiorum ben kaç tane forumcu yetiştiğini ama hiç yetişmediyse bile herşeyin bir ilki wardır ben ilk olcammm:happy0064 :happy0064 yaşasınn:happy0064
waLLa biLmiorum ben kaç tane forumcu yetiştiğini ama hiç yetişmediyse bile herşeyin bir ilki wardır ben ilk olcammm:happy0064 :happy0064 yaşasınn:happy0064
sende bayagi hizli cikmissin..kisslar cok hizli cevap yaziyorsunuz..yetisemiyorumm..:icon_whis attractice_15 bu ne sevinc böyle..:img-blush
attractive_15
02-04-07, 23:06
sende bayagi hizli cikmissin..kisslar cok hizli cevap yaziyorsunuz..yetisemiyorumm..:icon_whis attractice_15 bu ne sevinc böyle..:img-blush
bilmeeem benim her zaman ki haliiim bide halam yanımda olunca tabi sakin olamıyorum :img-pilot
yani bi nedeni yok mutlu olmak için neden olmalsı gerekmiyor kii
herkes mutlu olsuuunnn:happy0064 :img-pilot
anlasilan yine rapor bana kaldi :) eee; bir yandan calisip bir yandan forum izlersen boyle sona kalirsin... herkesler gitmis olur...
efendim;
1. mevcut artik veremeyecegim kadar artti. 9'un altina dustugumuzu gormedim; ama bir yeni katilimcimiz var: junior medya cini... kendisi hot_coutre'un yegeni olur vefakat tum forum ahalisi tarafindan "yigenim" nidalariyla bagra basilarak ayagi kaydirilmistir. kendisi yaranin sicagiyla henuz duruma ayamamistir.
2. sebnem hanim gelmemistir.
3. guzel sanatlara egilimi asikar olan forumun uyelerinden hot_coutre yureklere derman bir klip ile yayin hayatina geri donmustur.
4. sebnem hanim yine gelmemiştir.
5. blackmamba yoklama kacagidir; gorenlerin duyanlarin insaniyet namina...
6. sebnem hanim hala gelmemistir.
7. elyz karabatak modunda, bir gorunup bir kaybolmustur. devam zorunlulugunu berteraf etme amaciyla geldigi dusunulmektedir.
8. Sebnem hanim kapiyi bile calmamistir.
9. hot_coutre; yolcu'ya klip sozu vermistir (kayitlara gecsin dimi :img-hyste )
10. Sebnem hanim hic gelmemistir...
boylece yine bize verilen sürenin sonuna gelmis bulunuyoruz.. en guzel gunler en guzel geceler sizlerin olsun... bye
ek: gitmis gibi yaptim; tekrar geldim bir baktim kankam burdaaaa; sunturlu burdaaaa... hayir yani z raporu alir gibi rapor verdim diye gun icinde islem yapilamaz diye bir sey yok... kendimizi germeyelim diye belirteyim dedim... :img-hyste
kanka yoklamada yok yazma diye geldiydim..imzamı atıp gidebilirmiyim acaba?:img-in_lo
kanka yoklamada yok yazma diye geldiydim..imzamı atıp gidebilirmiyim acaba?:img-in_lo
olur, yazdim gitti.. hem kankasin; hem hunin var senin... ustunsun bizden yani :)
iyi geceler diliyor ve bu sefer hakikaten cikiyorum... bye
not: temiz ekran diyorum bestir; bir gelisme yok mu ki acep?:img-cool2
olur, yazdim gitti.. hem kankasin; hem hunin var senin... ustunsun bizden yani :)
iyi geceler diliyor ve bu sefer hakikaten cikiyorum... bye
not: temiz ekran diyorum bestir; bir gelisme yok mu ki acep?:img-cool2
sağolasın kanka,unutmıcam bu iyiliğini...iyi geceler...bu akşam biraz meşguldüm de..o bakımdan pek dahil olamadım....
temiz ekranla ilgili soruna ben bir cevap veremiyorum...sanırım bi gelişme yok henüz...yoksa duyulurdu kanımca...biraz daha bekleyelim bakalım..
iyi geceler.....bye
Görmeyenler için;
çok iyi fikir bence
blog adında erkekler ağlamaz olsun kesin ama benim gönlümler delilerden de söz etmekten yana
BlackMamba
03-04-07, 09:58
Aylardır su forumdayım ilk defa bu kadar hızlı bir giriş gordum..:happy0064
rüzgar gibi esmişsin tüçe...rotarlıda olsa bende hosgeldin diyorum..:good:
yolcu raporda yine kulaklarımı cınlatmıssın tesekkur ederim..
Altın huniler dagıtılmıs yine aksam..zeynep fazlasıyla hak etmişsin tebrik ederim..:img-wink:
kankaaaaaaaa..sen bu klip işinde aştın artık..:happy0064 :happy0064(linki gormedim yorumları okudum)
Selam herkeseeeeeeeee
NOT =>Bubu ,begüm1 ,begüm2 ,gülşah ,elif we zeynep abLaLaaarr size de haLa diyebilir miyiiiimmmmmm:img-in_lo
tüçeeeeee hoşgeldinnnnn....... tabiki hala diyebilirsin cnm (ene artık bnm de yeğenim var oleyyy:happy0064)
TÜÇEEE
Bem dizimin devam bölümlerini istiyorum!!
yaşasınnn onyüzbinmilyon tane klibimiz!!!:happy0064
Bende dizimizi istiyorummmmmm............:icon_sorr
Evet delirdim... Bir altın huniyi de ben hakettim!!!
bencede zeynepciğim altın hunuyi haketmişsin neyseki gülşahım vermiş... ama süper istatislik olmuş...:good:
yakında bir sürü klibimis olacak yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:happy0064
Ya ben de dizimiz devam etsin istiyorummmmmmm
oleyyyyy yakında bir sürü klibimiz olcakkkkkk:happy0064
Bende istiyorummmmmmmmmmmm..... Bende dizimizi istiyorummmmmm...:icon_sorr
Merak etme Tüçem seni de İstanbul'a kaçırcam ve ekibe dahil edeceğim halaların seni bekliyor
Gülşahım tüçenin istanbula gelmesi için de mi bir kampanya yapsak? "Tüçe İstanbul'a" kampanyası... ev telefonlarını falan kitleriz:img-hyste :img-hyste kampanya falan işe yaramazsada kaçırırız...:img-pilot
Bu arada gülşahımmmmmmm klip süper olmuşşşşş....... eline, yüreğine sağlıkkkkkk.......
of offffffff ben dizimizi istiyorummmmm..........
BlackMamba
03-04-07, 10:51
ŞEHİR TİYATROLARININ KALBİ;MUHSİN ERTUĞRUL SAHNESİ YIKILAMAZ
05 NİSAN 2007 PERŞEMBE SAAT: 11.00’DE
KARANLIĞA KARŞI SANAT CEPHESİ Harbiye , Muhsin Ertuğrul Sahnesi ÖNÜNDE
CUMHURİYET MİRASIMIZA, SANAT KURUMLARIMIZA ve TİYATROMUZA SAHİP ÇIKMAK İÇİN BİZ ; SANAT VE SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ, BİZ; SANATÇILAR, BİZ; SEYİRCİLER TEHLİKENİN FARKINDAYIZ. BİZLER, ÜZERİMİZE ATILMAK İSTENEN BU KARA ÖRTÜYÜ KALDIRIP ATACAĞIZ.
AYDINLIK BİR TÜRKİYE İÇİN KARANLIĞA SESLENİYORUZ:
Arkadaşlar gülşahım i have nothing klibini bitirmişşşşş...........Zeynep sen bitirdinmi???:img-cool2 (Bende kendimi hakem ilan ettim:img-pilot )
gülşahım klibi youtube'ye ekleyecek ama önce size bişi sormak istiyo
klipte bazı yerlerde şarkının sözlerini yazmış
a-onları silsin söz falan yazmasını istemiyormusunuz?
b-yazdıkları kalsın bazı yerlerde söz olabilir mi diyorsunuz?
Zeynepe özel not: zeynep o silerken zaman kazamırım diye a şıkkını seçme çünkü iki şekildede klip hazır bekliyormuş:img-pilot
Arkadaşlar gülşahım i have nothing klibini bitirmişşşşş...........Zeynep sen bitirdinmi???:img-cool2 (Bende kendimi hakem ilan ettim:img-pilot )
gülşahım klibi youtube'ye ekleyecek ama önce size bişi sormak istiyo
klipte bazı yerlerde şarkının sözlerini yazmış
a-onları silsin söz falan yazmasını istemiyormusunuz?
b-yazdıkları kalsın bazı yerlerde söz olabilir mi diyorsunuz?
Zeynepe özel not: zeynep o silerken zaman kazamırım diye a şıkkını seçme çünkü iki şekildede klip hazır bekliyormuş:img-pilot
Amanın, amaaaannnnnnn :img-swoon Ben ancak başlangıç yapabildim... :icon_sorr
c. geçişler, sahneler