Tüm Versiyonu Göster : Lise Defteri

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8

atiartol
19-08-04, 10:23
Lise defteri sanırım artık kaldırıldı.Ben onu ilk başlarda izliyordum.Hatta hayat bilgisinden daha güzel bulurdum.Ama sonra hiçbir ders vermediğini anladım.İzlemeyi bıraktım.Ve hayat bilgisine geri döndüm.Hayat Bİlgisi in ders verdiğini anladım.Zaten adından belli

pinkzone
06-11-04, 16:29
evet bende gördüm güzel bir dizi olucak kesin izlemek için sabırsızlanıyorum :P :P

Tam bir gençlik dizisi olur

erkanpetekkaya_1988
08-11-04, 13:10
çınaraltı yakında atvde.sarp leventoğlu arda kural lise defterinin edizle mehmeti oynuyor ve başka oyuncularda var lise defterinden yönetmen mustafa altıoklar bakalım güzel olcakmı

erkanpetekkaya_1988
10-11-04, 12:41
mustafa altıokların röportajını okudum üniversiteli gençlerle ilgili diziymiş ve atvdede tatnıtımları yapılıyo arkadaşlar.......

Bugrakaan06
21-12-04, 16:35
guzel bır dızıydı ve onu ızlerken okul hayatım aklıma gelıyordu.

Bir sancı içinde nefes almak istiyorum!
Bana nolur gücenme, bırak beni kendi halime...
Unut beni yakamoz misali vururum belki denize
Kimin aklına gelirim sence okudun beni gecelerce

Rabish
19-02-05, 09:03
bence cok guzel bi dizi degildi incinde genlik var diye kendimi birazz zorladim izlemeye ama bakilicak gibi degil

kybele26
25-02-05, 22:43
Sonlara doğru aslında o diziden daha güzel şeyler çıkacaktı ama Çabuk bitirildi. Bütün sorun ondan kaynaklanıyor.
Ayrıca arkadaşlar Hayat Bilgisi'nden daha gerçekçi bir dizi. Lütfen koca okulda sadece bir sınıf olmaz ,sadece 5-6 öğretmen olmaz. Bu bakımdan Lise Defteri'nin kadrosu ve senaryosu daha iyiydi. Ama işte çabuk bitmek zorunda kaldı :(

medihaysen
03-04-05, 14:01
geyikliklerine daha fazla katlanamadım. kısa zamanda izlemeyi bıraktım. son bölümlerine bi baktım. belki değişmişlerdir diye. hepsi aşk adamı bune yaaaaaa ... iyiki çabuk bitti.

duygu_1907
27-06-05, 19:24
arkadaşlar!
yaa bence lise defteri de çok güsel bi diziydi!
hem arda kural da oynuyoduu ;) emre altuğ da oynuyodu..
ayrıca ben, dizinin çekildiği KABATAŞ ERKEK LİSESİ'ne "bayılan" biri olarak, bu diziye de topic açılması gerektiğini düşündüm we bu topici açtım.katkılarınızı bekliyorum...
ben forumda yeni olduğumdan, resim koymayı falan bilmiyorum ama bilen arkadaşlarımdan da lise defteri resimlerini bizlerle paylaşmalarını rica ediyorm.
;)

sorenza
29-06-05, 16:18
Arkadaşlar lise defteri adına bir sayfa varmış Lise defteri ilk başlarda çok güzeldi ece erkene rağmen ama sonra bayağı bozdu

duygu_1907
29-06-05, 16:20
evet benn de bu sayfayı yeni buldum.kusura bakmayın dalgınlığıma gelmiş, yeni sayfa açmışım!
bence güzel bi diziydi.we söylediğim gibi, dizinin çekildiği kabataş erkek lisesini çok seviyorum!arda kuralı da :rolleyes:
ama dizinin sonlarını iyi bitiremediler yaa...
yine de güzeldi.keşke doğru düzgün tekrarını verseler!

ba$ak
03-07-05, 09:54
bence de çok güzel bir diziydi zaten güzel olmasının en önemli nedenlerinden biri arda kuralın ve emre altuğun oynuyo olmasıydı

missryan
03-07-05, 14:45
Arkadaşlar lise defteri adına bir sayfa varmış Lise defteri ilk başlarda çok güzeldi ece erkene rağmen ama sonra bayağı bozdu

sonrada bozulduğu fikrine katılmıyorum ama ece erken'e çok sinir oluyodum yaa...Yinede severek ve beğenerek izliyodum...

duygusal
12-07-05, 11:26
dizinin bitmesi kötüydü emre zaten bi şahane adam süper yakışıklı ve tatlı o olmasa izlemezdi çok seviyorum onu

kural
31-07-05, 17:51
Ben de diziyi Arda Kural için seyrediyordum ve gayette güzeldi.Ama son bölümlere doğru bence bozuldu.İyiki bitirdiler

nife
02-08-05, 11:34
lise defteri gibi yok ki..Hayat bilgiside neymişş.ben kanal dye istek yaptım tekrarları için tmm dediler ama hala yokk.sizde istek yaparsanız yayınlarlar belkii..

_butterfly_
07-08-05, 10:22
buu diziiyii bendee sewerek izliyordumm..ARDA KURAL için tabii..neseee :D ama sonraa değişmeyee başladıı..yaneee o ilk bölümlerindeki gibi deildii..yaa buaradaa sonu nası bitmiştiiii :confused:

sisley
09-08-05, 00:27
bende seviyordum bu diziyi ece erken haiç herkes başarılıydı ,ece yi nerdeyse tüm erkek oyuncularla sevgili yapacaklardı

NESLİHAN
09-08-05, 15:17
Bence Lise Defteri Cok Guzeldi Ve Her Bolumu Komik Ve Paylasilacak Seyleri Anlatiyodu Arkadaslik Dostlugu En I Anlatan Dizilerden Biriydi Bence Cok Guzel Bi Diziydi

calm
11-08-05, 19:19
arkadaslar harika bir diziyidi.. o basketbol ve askı bir araya getirerek inanılmaz bir dizi ortaya cıkarmıslar... kendilerini kutluyorum...

özgürmania
11-08-05, 21:36
Bence Lise Defterini Hayat Bilgisinden daha güzeldi.Yinede bu benim görüşüm.Keşke tekrarları yayınlansa.Çok güzel bir diziydi. ;) Yinede bu güzel dizi için kanal d'ye teşekürler! ;)

özgürmania
14-08-05, 21:39
ayyy keşke cıkarsalar nerdeee bence tutulurdu yaa ama wallla bu kanal d yi ben anlamıyorum hangi dizi tutsa bitiriyolar
Kesinlikle katılıyorum.Daha önce aynı şeyi kampüsistan ve gülbeyaz içinde yapmıştı.Lise defterinin vcd'si çıksa ilk alan ben olurdum herhalde.Çok seviyordum o diziyi.

ayl7n
14-08-05, 23:22
arkadaslar kanaldeye isteklere dewam edelim de lise defterini tekrar yayınlasınlar hemben askımı hem lise defterinde hemde mertkomutanımda görmüs olurm offf yaaaaaaaa mehmetim-leventim-sarpım-yaaaaaaa herseyim askım benim o ya sarp seni çok seviyorum

nife
23-08-05, 11:26
arkadaşlar ben istek yaptım sanırım 3. kez her seferinde iletildi yayın akışına bakın diyo ama bir türlü yayınlamaıyolar lütfen daha sık istek yapalım da tekrarlasınlar okullar açılmadan ...

nife
26-08-05, 12:03
bence dediğim gibi çok süperdi sahra gibi günde iki bölüm yayınlasalar iyi olur okul açılana kadar ama nerde kanal d de o incelik.yarım elmanın tekrarlarını yayınlamaktan başka bişi yapmıyorlar.

Dilan86
18-10-05, 18:10
ben bu diziyi cok seviyordum ama ne yazikki bir sona getirmneden yayindan kalkti.tekrar izlemek istiyorum ya..bütün oyunculari cok seviyrdum...

1907
28-10-05, 23:41
Hayat Bilgisi'nden o kadar sıkılmıştım ki.. Lise Defteri'nin fragmanını gördüğümde çok sevinmiştim. Hem bir çok sevdiğim oyuncu vardı diyemiycem zaten hepsini seviyordum oyuncuların. Sonunun gelmemesi hakkında bir yorum yapmak istemiyorum çünkü bu konuda kanallara çok kızgınım.. Seyirciye hiç saygıları yok...

Kiss You
14-11-05, 20:46
Ben de aynı fikirdeyim.Asla unutma gibi uyduruk diziler yayınlanıyor fakat nasıl oluyorsa Lise Defteri bitiyor.Tekrarları yayınlansın die Kanal D'ye o kadar mail attık ama yine de yayınlamadılar.Unutmasınlar ki biz seyirciler olmadan kanallar bir hiçtir.

enrique
15-11-05, 18:42
çok beğenerek izliyodum... ama malesef bitti... asla unutmayla lise defteri ne alaka anlamadım... onun konusu ayrı lise defterinin ayrı... bence okul konulu dizilerle kıyaslansa daha ii olur... asla unutma da güzel dizi çünkü... beğenen var beğenmeyen war!!!

lalady
16-11-05, 18:13
ya dizi yayindan kalktiginda cok sinirlenmis ve üzülmüstüm bende bu dizi baslaayinca hayat bilgisine bakmadim bu daha cok hosuma gitti oyunculari cok begeniyodum arda kural emre altug ece erken falan cok güzel bi diziydi keske tekrar göstertseler hafta ici falan

ekin-sarp
16-11-05, 18:16
lalady tarafindan gönderildi
ya dizi yayindan kalktiginda cok sinirlenmis ve üzülmüstüm bende bu dizi baslaayinca hayat bilgisine bakmadim bu daha cok hosuma gitti oyunculari cok begeniyodum arda kural emre altug ece erken falan cok güzel bi diziydi keske tekrar göstertseler hafta ici falanbende cok beyenmisdim bu diziyi ve sinir olsum yayindan kalkinca.keske koysalar hafta ici

Kiss You
16-11-05, 19:53
Arkadaşlar,Asla Unutma ile Lise Defteri'ni kıyasladığım için özür dilerim.Elimde Lise Defteri'nin çok ufak boyutlu resimleri var o kadar.Bence toplu halde info@kanald.com.tr adresine mail atarsak belki dizinin tekrarlarını yayınlarlar yine.

FATOŞ
16-11-05, 20:01
bende bu dizi yi çok seviyodum sarp oynuyo du orda neyse geçen sene ekim aylarında filan tekrar bölümleri veriliyodu

twq
21-11-05, 01:10
dizinin ilk bölümünden son bölümüne kadar takip eden birisi olarak söylüyorum ki dizi yayından kalkmamıştı, 2004 mayısı gibi bitirmişlerdi diziyi,hatta son bölümünde bunlar okul şampiyonu falan olmuştu,emre altuğ sevgilisi(sinem kobal)öldüğü için girdiği depresyondan çıkmıştı,sonra bu alp ile güney arasında yakınlaşmalar olmuştu,ha dizi çok saçma bitmişti o ayrı,ki zaten son bölümlerinde acayip mantık hataları,kurgu hataları vardı,bu şekilde oldu bittiye getirilip bitirilmesinin nedeni de reytinglerin az olmasıydı,taa popstar bittikten sonra başlayıp 12.30 1.00 gibi bitiyodu,kim izler o saatte,son bölümleri saymazsak güzel diziydi...

sagomania
21-11-05, 07:35
slm arkadaşlar ben daha yeni uye oldum forumlara göz attım da baya güzel şeyler var. lise defterine dönecek olursak çok güzel bi diziydi şimdi olsa şimdi de izlerim ayrıca arda kural çok tatlıydı. hayat bilgisi gibi baymadı tam tadında bırakıldı bence süperdi....... :rolleyes:

emre&ezgi
16-12-05, 19:45
güzel diziydi emre oldugu için izliyordum ayrıca diziyi bitirmelerinin sebebi reytingle ilşkili degilmiş çünkü dizi her zaman ilk 5 te yer alıyordu çok iyiydi 1. felan oluyordu geç saatte olmasına ragmen tekrarlarını keşke verseler yapılmış en iyi okul dizilerinden bir tanesi bence süperdi

calm
18-12-05, 11:45
süper bi diziydi...belki bi basketbolcu oldugumdan dolayı ck sewmiştim belkide o dizideki arkadaslık duygularını benimsedigim için...belkide kabatas sayesinde...
dizide alp ve mehmet karakterlerine hastaydım...konusu süper, kurgusu süper oyuncuları harika...bence bitmemesi gereken bi diziydi...keske yeniden verseler eski bölümlerini...

mttzn
31-01-06, 14:28
hayatımda izlemiş olduğum engüzel diziydi. emre altuğ ve sinem kobal :love04:
gerçi yaşlar uymuyor ama aşk bu. gerçek hayatta yaş sorun olur.bu dizi, dizide herşey mümkün. keşke devamıda olsa. :img-thumb

sinemim_g
31-01-06, 16:21
hiç bir bölümünü kaçırmadım :img-icecr süperdi :good: kaldırılmasına çok üzüldüm reytingler iyiydi sanırım başka şey yüzünden kaldırıldı :img-huh:

a.oyunu_sweet
18-03-06, 18:16
valla çok beğendiğim bir diziydi.severek izliyordum.bütün gençlik dizileri o başladıktan sonra başladı...

gülbin
21-03-06, 21:06
bu dizide en başarılı oyuncu arda kuraldı o hırçın tavırlar falan çok iyi yapıyordu

cyprus_hsn
25-06-06, 00:50
Mustafa Altıokların altına imza attığı hiç bir işi sevmesem de Lise Defteri farklıydı. oyuncularıyla, senaryosuyla güzel ve keyifli bir gençlik dizisiydi..

Shorty88
02-07-06, 19:40
Severek izlediğim dizilerden biriydi.One Tree Hill'in Türk versiyonu gibi bişeydi.Şimdilerde İlk Aşkım'da Serkan rolünde oynayan elemanın oyunculuğunu o zamanlar da seviyodum.Şimdi de seviyorum.Çok gülüyom bu çocuğa ben yaw.Olacak bu olacak.:img-grin2

ierem
03-07-06, 08:20
bu diziyi hiç unutamam...ece erken, emre altuğ...özelliklede emre altuğa cok üzülürdüm izlerken çünkü ne biliyim bi sakat insanı canlandırıyordu(birazda pisikopatın tekiydi)...

yağmur_atacan
06-07-06, 02:29
arkadaşlar lise defteri güzel bi diziydi.oyuncularıda genç ve daha yeni bi kadrodan oluşuyodu.ama bence bazı dizilerden çok daha güzeldi.çünkü bana kalırsa gençler daha çok çaba gösteriyolar daha ii yapmak istiyolar.yine haksızlık yaptığımı düşünen arkadaşlar olabilir.herkesin fikrine saygı duyarım.

arkadaşlar lise defteri dizisindeki sarp leventoğlu,arda kural,yağmur atacan falan bu sıralar baya üne kavuştular.bunlar genç ve yetenekli arkadaşlarımız.gerçekten hepsi bu bulunduğu yerlere hak ederek geldiler.bu konuda siz ne düşünüyosunuz??

arkadaşlar lise defteri dizisinden ardanın,sarpın ve yağmurun resimleri varmı varsa eğer ekleyebilirmisiniz??

abarthdogan
06-07-06, 21:36
selin demiratar = sular durulmuyor - şaşkın - acı hayat
akasya asıltürkmen = dayı - çınaraltı - saklambaç
arda kural = canım benim - düşenin dostu - çınaraltı - banyo - emret komutanım - beyza'nın kadınları
şebnem schaffer = emret komutanım
sarp levendoğlu = çınaraltı - emret komutanım
mehmetcan mincinozlu = tiyatro eğitimi görüyor
dağhan güleç = hırsız polis
ferdi kurtuldu = emret komutanım
ırmak atuk = ölümüne sevdalar

daha ne olsun ?

selinisis
07-07-06, 01:02
çok keyifli bir diziydi bence de..emre altuğ çok iyiydi.sinem kobal da.bir de adını unuttum örgülü saçlı bir kız vardı,hani tecavüze uğradı falan..o kız da muhteşem oynuyordu.
tekrar yayınlansa izlerim büyük bir zevkle..:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 :img-nyam:

sumisali
11-07-06, 12:29
ya evet çok hoş bir diziydi belki bu yaz verirler tekrarlarını...
bir bölüm vardı kızlar ruh falan çağırıyordu o bölümde kırılmıştım gülmekten erkeklerde korkutmuşlardı kızları ...

Cemre*
11-07-06, 23:26
arkiler ya maxe yada kanal d ye e mail göndersek yeniden yayınlarlar mı acaba :img-elvis

arkadasim haklisin cok güzel olurdu ama kanald hic dikkatte almiyor böyle seyleri ben yazmistim lise defteri ve sensiz olmuyor icin bir kac ay önce.isteginiz dikkate alinacaktir dediler ama hic bir sey de yapmadilar..acaba hep berabermi denesek????

eylül-emreAltuğ
29-07-06, 09:54
http://img97.imageshack.us/img97/4858/45dh3.jpg (http://imageshack.us)

http://img214.imageshack.us/img214/3534/42yx2tn9.jpg (http://imageshack.us)

İkiaile_fan
29-07-06, 13:10
d maxın e mail adresini bilen var mı d max a mail atarsak bence kesin yayınlarlar hep eski dizileri koyuyorlar lise defterinide koyarlar bence dmaxın yayın akışı değişmeli insanı boğan bir yayın akışı var sıkıcı diziler yayınlanıyor kanal d ye koymazlar diye düşünüyorum ben.

girl01
31-07-06, 13:28
arda ve ece:img-grin2

http://img414.imageshack.us/img414/9598/ardaecezm6.jpg

eylül_19
06-08-06, 18:59
bu arada pazartesi ve cuma günleri tekrarları bende emreyi görmek için izleyecem çok özledim vallahi süper bir haber

GÜL GÜZELİ
06-08-06, 19:21
arkadaşlar gerçekten başlıyomu lise defteri inanmıyorum ya süper bi haber bu sevdigim bütün lise defteri oyuncularını yeniden görücem harika peki bişey sorcam arkadaşlar dizi başladımı başlıcakmıı bana haber verirmisiniz kaçırmak istemiyorumda başlamadıysa ilk bölümden izliyim başladıysada fazla geçmeden izliyim çok güzel bi haberr iyiki kampüsistan bitmiş yaa:):):)

zalimyar
07-08-06, 10:02
pazartesi ve cuma saat 15.30 da var. izleyenler emre nin resimlerini çekebilir mi lüttffeennn. ben izleyemeyeceğim:icon_cry: :icon_cry: çünkü o günler dershanem var:icon_cry: :icon_cry: sizden resim bekliyorum arkadaşlar.

tugchemre
07-08-06, 10:08
ben büyük bi ihtimal izleyemem yoksa dolu resim çekerdim lütfen başka biri resimde koysun sonunda diziyi başlatıyolar çok sevindim ya

sevgi86
07-08-06, 15:12
ya bu dizide ne kadar çok insan oynamış
emret komutanım neredeyse tam kadro burada
emre altuğ
şebnem şefır(böyle yazılmıyo biliyorum...)
ece erken
süper ya
nostaljinin kralı oldu:king:

GÜL GÜZELİ
07-08-06, 15:37
çok özlemişim yaaa edizi nili mehmete ikizleri filan çok güzellerdi hepside ama aşkları çok karışıkmış ilk izledigimde anlamamıştım ama şimdi anlıyorum yani kim kime aşık kim kimden etkileniyo belli degil uff yaa edize hastayım ben yaa süper bi çocuk ve tam bi aşık ama oda bi muamma ok nile aşık ama aylini niye bu kadar kıskanıyo anlamıyorum bi türlü ne yardan vazgeçebiliyo nede ala ala yaa neyse ilk bölümü süperdi ama ikinci bölümünü niye cumaya attılarki hafta içi hergün degilmi yaa keşke öyle olsaydı böyle kaçırırız bölümleri ama izlicez artık :):):):)

betruska
07-08-06, 15:41
ne kadar özlemişim bu diziyi... ilk bölümde lise son olduk diyorlar ama dizi tutunca öss ye bir sene kaldı diye muhabbet edecekler, gülmekten koptuğum yerlerde hep sarp vardı nedense:img-grin2 hele ranzaya sığamaması süperdi ve tabiki attığı smaç...mosmor oldu edizin yüzü:img-elvis

blackeagle
07-08-06, 15:53
geri dndü ya lise defteri geri döndü:img-nyam:
ne kadar mutlu oldum anlatamam.......... ne kadar özlemişim...............:img-grin2

nazlii1
07-08-06, 15:54
ya gerçekten bende çok özlemişim bu diziyi kanald de görünce şok oldum yayınlamazlar diye düşünüyordum elinde bölümleri olan varmı ya da çekebilecek olan

FATOŞ
07-08-06, 15:59
evt ya bende bi açarım ki kanal d yi lise defteri bu diziyi çok seviyodum yaınladığı için kd tşk ederim yani çok ama çok mutlu oldumm aşkımı görürüm artık bol boll:img-grin2 bide cep telden resim çektim ben ama güzel çıkmadı çizgi çizgi biraz

burcu_yağmur
07-08-06, 16:42
acaba devamlı vericeklermi malum kanal d asi yılları verdi kaldrıdı çirkin bety kaaldrıdı haziran gecesini kaldırdı çok acayip bu kanal d

chaylack
07-08-06, 18:47
bugün izledim bu diziyi gerçekten çok yayınlandığı zamanlar izlerdim ya emre altuğ ece erken acayip küçük gözüküyorlar tam lise öğrencisi gibi:)

alieyup
08-08-06, 00:51
kampüsistanı kaldırdılar lise defterini koydular bence lise defteri çok güzel bi dizi diziyle ilgili resimleri koyarsanız sevinirim.

lether
08-08-06, 08:59
ya arkadaşlar bu dizide sinem kobal'da oynamıyor muydu?dün izledim de göremedim kendsini yanlış mı hatırlıyorum acep?

burcumm
08-08-06, 09:01
yok sana öle gelio
lise dizilerinde mesela nefes nefese
we okul filminde sinem kobal oynadı ordan ynlş hatılıosn
:D

abarthdogan
08-08-06, 09:21
arkadaşım, sinem kobal oynadı fakat sonradan diziye girdi._gurkan_ arkadaşımıza da gösterdiği bu iyilikten dolayı çok teşekkür ederim.elinde resim olan arkadaş varsa lütfen siteye eklesin

zalimyar
08-08-06, 10:20
emrealtug.tk den alıntı

http://img149.imageshack.us/img149/7387/fgfgfr6du2.png
http://img149.imageshack.us/img149/1559/hjngfhfg3la3oe5.png
http://img149.imageshack.us/img149/4973/hjngfhfg2ew7mz7.pnghttp://img149.imageshack.us/img149/936/hjngfhfg18zd4xn8.png

kara üzüm
08-08-06, 11:26
emre çok yakışıklı gerçekten bayıldım zaten diziyi onu için izliyordum

arkadaşlar az önce kana d nin sitesine baktım diziyi hafta içi 5 gün yapmışlar mükemmel oldu şimdi kanal d akıllanmaya başladı belkide iyi reyting almıştır dizi

chaylack
08-08-06, 11:29
eskilerden severek izlediklerimdem birisiydi oyuncular çok iyi üzerinden de baya zaman geçmiş hepsi ciddi ciddi lise öğrencisi gibi o ayçayı çok severdim enteresan bi tip kendi kendine konuşmaları falan valla iyi reyting almış 19 olmuş eski dizilerin tekrarları iyi reyting yapıyor:)

elifee
08-08-06, 12:10
dizi 18 olmuş ya eski bir dizi olmasına ragmen çok iyi çogu yeni yapımları geçmiş ilk bölümüyle daha da yükselsin ya emre nekadar yakışıklı ve şeker bende çok özlemişim keşke sensiz olmuyorumda tekrarları verilse

GÜL GÜZELİ
08-08-06, 14:17
arkadaşlar lise defteri hafta içi hergün şuanda var ama reklam yani haftada bi gün degil süper gidiyo ediz ögrendi sitesi sıra nilde haberi olmayanlara söyliyim dedim:):):)

ssvshy
08-08-06, 15:36
geçenlerde yağmur atacanla ilgili çok hareketli sevimli derken aklıma lise defteri geldi keşke verseler diye bugün öğrendim çok sevindim her bölümünde eğlendiğim ama nedensiz bir şekildede her bölümde gerldiğim bir diziydi iyiolmşu verdikleri

tugchemre
08-08-06, 15:39
süper bölümdü ya.sanki önceden izlememiş gibi tekrar heyecanlanıyorum.
bu arada emrenin resimlerini bizim bölüme ekledim arkadaşlar...

betruska
08-08-06, 15:43
mehmetin (sarp ın yani) pencerede otururken "benim bi sünnetlik anım var...." demesiyle koptum resmen; maşşallah hiç ilk bölümdeki ezikliğpi kalmadı mehmetin, aralarına karışıverdi birden:img-ok:

harvard
08-08-06, 16:47
Lise Defterinin tekrarını izlerken okul dizilerini ne kadar özlediğimi anladım.Bu dizi bana diğer okul dizilerinden çok daha gerçekçi gelmiştir zaten...

zalimyar
08-08-06, 18:15
http://img430.imageshack.us/img430/108/hjngfhfg7ol5zl3.png

alperkaya
08-08-06, 18:53
emre abim gerçekten süper ya inanılmaz karizma yakışıklı adam ve çok başarılı bir oyuncu onu izlemel çok keyifli

FATOŞ
08-08-06, 18:56
bugün izleyemedim diziyi ve üzüldüm kaçırdığıma ya arkadaşlar resim çekiyonuz çok güzelde başkalarını resminide çekin mehmetin alp in yağmurun güney in filan ben resim kaydedemiyorum o yüzdende çekmiyorum:img-grin2

burcumm
08-08-06, 19:00
jenerik müziğini bulan wr mı
aslında bu diziyi izlemiyorum ama ezgileri hala kulaımda
kampüsistan ı beklerken lise defterleri çıktı we çok şaşırdım we üzüldüm.müziği çok güsel aradım ama bulamadm :(
ztn bu dizi yüzünden dizimisi kaldırıdılar
kanal d ye kısgınıs!!!

emre altuğ
08-08-06, 19:29
aslında bu diziyi pazartesi ve cuma vereceklerdi baktılar reytingleri çok iyi hafta içi 5 gün yaptılar süperde oldu emremi bol bol görüyorum ve arkadaşlar bol bolda resim çekiyorsunuz tşk

burcumm
08-08-06, 19:31
ama kampüsistan ın kalan dört bölümünü kanunen wermek zorundalar
sitelerinde 19. kurala bi bakın ..

GÜL GÜZELİ
08-08-06, 19:54
http://img283.imageshack.us/img283/3499/38qa7.jpg

http://img303.imageshack.us/img303/7127/73yz2.jpg

http://img303.imageshack.us/img303/2406/64kf0.jpg

http://img303.imageshack.us/img303/8848/17do6.jpg

http://img424.imageshack.us/img424/850/28tg1.jpg

http://img406.imageshack.us/img406/4526/46ux4.jpg

http://img303.imageshack.us/img303/8099/56gc7.jpg

http://img303.imageshack.us/img303/7295/77em9.jpg

http://img406.imageshack.us/img406/3593/33ot2.jpg

GÜL GÜZELİ
08-08-06, 20:21
bişe dicem ilerki bölümlerde kim kima aşık olcak ama gerçekdenn aşık dalgasına degil

cnm ilerleyen bölümlerde ediz aşkına karşılık alıcak nil tarafından kıvırcık havuç kafa varya bi tane adını unuttum onunla sihirbaz kızımız aşık olucaklar kerim sinem kobala aşık olucak ki onun girmesine daha varr güneylede hani bi çocuk var kerimel cama çıkıyo akşamları onlar aşık olcak dizinin sonunda maleseff hatırladıklarım bunlarr bu arada fatoşçum hiç zahmet olmadı aksine çok keyifli bişeyy benım içinn yeni ögrenmemden kaynaklanıyo galibaa hehehe:):):)

abarthdogan
09-08-06, 12:12
http://img301.imageshack.us/img301/259/lv01vw3kz7.th.png (http://img301.imageshack.us/my.php?image=lv01vw3kz7.png)
geçtiler hırslıydılar arzuluydular
istediler denediler hiç vazgeçmediler
parlayan bir yıldızın ışığını düşlediler
lise defteri gizli bahçem sırdaşım
lise defteri anılarım arkadaşım
yanlızdılar kalabalıktılar
aynı yerde buluştular
konuştular bağırdılar kimi zaman sustular
kuyruklu bir yıldızın ardına takıldılar
aynıydılar farklıydılar ** arkadaştılar
uzaktaki yıldızları dünyaya taşıdılar
lise defterinde masallar yarattılar

zalimyar
09-08-06, 12:33
yağmur atacan bu var sadece ama bu bölümden çekersek koyarım[/B]

http://img114.imageshack.us/img114/4469/lv30nv0fb4.png
http://img64.imageshack.us/img64/942/lv31jl4rs1.png

GÜL GÜZELİ
09-08-06, 16:31
öncelıkle resimler için sagol çok güzeller ve bu akşamki bölüm süper ötesiydi yaa arkadaşlar bölümlerden bazı yerleri atlıyolarmı mesela o site olayında edizden sonra nilde görüp tepki veriyodu ediz gördü tepki verdi nil görmedi orayı atladılarmı benmi kaçırdım bu akşamda süperdi ama şu aşk olayları benım kafamı karıştırdı iyice nil ilk başından beri kerimi seviyodu orası tamam zeynep girince araya duygularını sakladı ve bomboş ilişkiler yaşamaya başladı batu gibi sonra edizde nili sevdi hep reddedilincede aylinle sevgili oldu sonra bu bölümde nille yemege çıktı nil her ne kadar tepki versede etkilendigi belliydi ve nilin kerime hazırladıgı süpriz sonunda yıllardır sakladıgı sırrını açıkladı ve kerime yaklaştı az daha öpüşüceklerdi kaza olduki kerimin aklı hep zeynepteydi kerim iyileşince bu ikisi biraz daha yakınlaşıcak sonra nil u dönüşü yapıp edize gidicek kerim biraz kıskanıcak ama sinem kobal gelicek ona aşık olucak mehmet basketboldan bi kıza aşık olucak yagmur da aynı basketboldan başka bi kıza aşık olucak amma karışık bi aşk hayatları var hee ben düşünürken bile yoruldu kafam bu aşk olaylarını keşke bu kadar karıştırmasalardı çok güzel olurdu mesela nil o kadar reddetti edizi büssürü şey yaşadılar o kadar şeyden sonra yüzüne gülüp aşk yaşıcak bu midesizlık biraz yaaa sonuçta dizi işte ama çok güzel bi dizi genede çok seviyorum ve izlemekten bıkmıyorum:):):)

tugce&
10-08-06, 12:49
ya çok güzel bir dizi bence önceden neden izlemediğimi hala soruyorum kendime ya ben dünki bölümde yarısınd açatım nil ediz yemeğe gitmişlerdi neden kavga ettiler?bilen var mı?

burcumm
10-08-06, 12:54
ediz nil i öpmeye çalıştı nil kızdı
sonra sabah aylin geldi herkesin önünde senin ne mal olduğunu herkes bilio dedi
nil de ediz yaptı sanıo
bakalım noljak

tugce&
10-08-06, 12:58
ewet ya bakalımne olcak tşk ederim açıkaldığın için ben de ne oldu dedim tam açtığımda götür beni burdan hemen diyordu! bir de bu imzamdaki fotoğraflar galiba dizi sırasında değil ama hepsinde arda kural ce erkene nasıl sarılmış acaba o amanlar aralarında bir şeyler mi vardı?

akin 27
10-08-06, 14:12
Kerim kurtuldu :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2
Edizin babası rolünü tam adamına vermişler walla(nuri alço):img-grin2 :img-grin2 :img-grin2

kural
10-08-06, 20:43
ztn karışık gösteriyolar dün 6:30 gibi bitti bugün 5:30 gibi ama her ne olursa olsun izlenmeye değer bi dizi
bu arada söylemeden geçemicem arda kural burda acayip çok yakışıklıymış yaa

buffy121
10-08-06, 21:21
:img-grin2 ya bncede acaip yakışıo arda özellikle bu dizide mafya babasının oğlu rolünü ii kıwrmış karizma olunca adamda... Lise defterindeki ediz rolü emret komutanımdaki feritten daa ii gtmiş bence

buffy121
10-08-06, 21:30
bu eklendimi bilmiorum ama ben koyayım dedim çok derin bakmış beaa

buffy121
10-08-06, 21:35
buda edizden felaket bir poz hele o bakışşşş

buffy121
10-08-06, 22:54
Arkadaşlar bu resmi ben yaptım beğenirmsnz bilmiorum ama bn renklerle uraşmaya bayılıom bana fikrnizi belirtirsenz sewinirm
[img=http://img111.imageshack.us/img111/6292/edznlol9.th.jpg] (http://img111.imageshack.us/my.php?image=edznlol9.jpg)

tugce&
11-08-06, 10:01
dünkü bölüm süperdi nuri alço da rolüne tam uymuş yaa kerim nasıl oclak acaba?ama edizi babası okulun kapısında da iteleyerek yürütmeye çalıştı yaa herkes nasıl bakıyordu ayy çok korkunç bir durum

burcumm
11-08-06, 10:54
katılıorm
bi de bi arkadaş önceden kampüsistan başşlığında olanların çoğu şimdi lise defterinde dedy
herkese noluo nie yönetilmeye çalışıorus
:icon_evil
sanky birimis kokucaz da lise defteriny islemices
isliorm yaa war mı ? :D
Kampüsistan çıksa onu da izlerim ama lise deftery çok güsel bi dizi

eylül_19
11-08-06, 11:07
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
10 AĞUSTOS 2006 PERŞEMBE
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 APOEL FC-TRABZONSPOR [NET] SHOW 7,80 32,80
2 AH POLIS OLSAM [NET] KAND 6,70 30,00
3 HEY GIDI GUNLER (EKSTRA) [NET] KAND 5,00 22,80
4 HEY GIDI GUNLER [NET] KAND 4,50 18,40
5 UCAN KUS (SUPER) [NET] SHOW 4,10 19,60
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,10 22,00
7 UCAN KUS (MEGA) [NET] SHOW 2,90 14,50
8 UCAN KUS (OZEL) [NET] SHOW 2,80 12,70
9 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 2,60 20,00
10 HEY GIDI GUNLER (FINAL) [NET] KAND 2,30 19,30
11 MAVI AY-5 [NET] ATV 2,30 9,30
12 CENNET MAHALLESI (TKR)-OPT [NET] SHOW 2,20 25,60
13 UCAN KUS (EKSTRA) [NET] SHOW 2,20 13,30
14 SPOR SAYFASI [NET] SHOW 2,20 12,60
15 MAVI AY-2 [NET] ATV 2,20 10,10
16 MAC SONU [NET] SHOW 2,20 9,70
17 UMIT MILLI [NET] STAR 2,10 9,40
18 UCAN KUS (GIRIS) [NET] SHOW 2,10 9,20
19 LISE DEFTERI (TKR) [NET] KAND 2,00 23,70

TELE - BAROMETRE
10 AĞUSTOS 2006 PERŞEMBE
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 APOEL FC-TRABZONSPOR [NET] SHOW 7,20 27,90
2 AH POLIS OLSAM [NET] KAND 6,70 27,00
3 HEY GIDI GUNLER (EKSTRA) [NET] KAND 3,90 17,20
4 HEY GIDI GUNLER [NET] KAND 3,70 14,10
5 CENNET MAHALLESI (TKR)-OPT [NET] SHOW 3,10 26,40
6 MAVI AY-2 [NET] ATV 3,10 12,70
7 MAVI AY-5 [NET] ATV 3,10 11,40
8 UCAN KUS (SUPER) [NET] SHOW 3,00 14,60
9 CENNET MAHALLESI (TKR) [NET] SHOW 2,90 24,30
10 UMIT MILLI [NET] STAR 2,90 12,50
11 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 2,70 18,30
12 HABABAM SINIFI (T.S) [NET] STAR 2,70 11,90
13 UCAN KUS (OZEL) [NET] SHOW 2,50 11,50
14 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 2,40 17,60
15 LISE DEFTERI (TKR) [NET] KAND 2,30 20,00

dizinin aldıgı share bakın çok iyi ya

esmasultan
11-08-06, 13:14
ben de ilk bu dizi başladığında çok beğenmiştim oyuncular müthiş mekan müthiş ama ilerleyen bölümlerde seneyado iş olmadığını anladım ne bilim mesela ben bir lise öğrencisi olarak orada yaşananlar çok abartı yaaa....

kural
11-08-06, 13:21
ya ben senaryoyu beğeniyorum ama şeye çok kızıyorum hep yaşı büyük oyuncular oynatıyolar bu bütün lise dizilerinde oluyo mesela emre altuğ ece erken hiç lise öğrencisi gibimi

tugchemre
11-08-06, 15:56
süper bölümdü.sanki emrem gerçekten öyleymiş gibi hissettim o ağlarken çok üzüldüm süperdi valla.

tv_hastasi
11-08-06, 15:57
ben de ilk bu dizi başladığında çok beğenmiştim oyuncular müthiş mekan müthiş ama ilerleyen bölümlerde seneyado iş olmadığını anladım ne bilim mesela ben bir lise öğrencisi olarak orada yaşananlar çok abartı yaaa....
aynen katılıyorum valla konuyu mekanı ve oyuncuları cok iyi kullanabilirlerdi aslında...ama iş işten geçti

burcumm
11-08-06, 16:14
bence çok güsel bi dizi
kabataş erkek lisesi bizim ewin biras ilersinde.arada 5 dk fln wr.dedem we dayım o okulu bitirdi.
herçekten güsel bi okul w güsel bi dizi
okul ztn sahilde we deniz manzaralı süper bi okul
we oks de orayı kazandm.
çok mutluyumm

-özgü_namal-
11-08-06, 16:20
http://img109.imageshack.us/img109/2247/1sl5.jpg
http://img109.imageshack.us/img109/7971/2rz4.jpg
http://img109.imageshack.us/img109/5991/3lj6.jpg
http://img109.imageshack.us/img109/1601/4kz1.jpg
http://img109.imageshack.us/img109/5/5pt1.jpg
http://img109.imageshack.us/img109/6568/6xx3.jpg

zalimyar
11-08-06, 21:35
şimdilik bu kadar

http://img516.imageshack.us/img516/2659/lv05pu5.png
http://img122.imageshack.us/img122/6624/lv04hw7.png
http://img238.imageshack.us/img238/6743/lv071cn6.png

britneysinem
11-08-06, 22:11
http://img159.imageshack.us/img159/8237/ediznilza3.gif

Armağankolik
12-08-06, 01:03
Tekrarlarının yayınlanmasına çok sevindim. Her lise dizisi gibi abartılar yok değil; fakat aynı zamanda içlerinde en iyi olanı diyebilirim. Ben bir İSTANBUL HASTASI olarak izlemeye bayılıyorum diziyi. En çok sevdiğim karakter Güney Abla! :)

eylül87
12-08-06, 07:28
şu anda hafta içi hergün verilio bu dizi izlemek isteyenler için saat 4 buçukta sanırım o saatteydi yada o civarlar

GÜL GÜZELİ
12-08-06, 13:11
sanırım edizle nil bu bölümlerden sonra yani bi kaç bölüm sonra beraber olmaya başlıcaklar ayy çok heyecanlıyım ikisini bir arada öyle seviyorum çok yakışıyolarr bayılıyorum ikisinede edizle nilin ilişkisi başlayınca ikisinden bol bol resim çekin olurmu ben çeker koyardım ama benım imkanım yok maleseff sizden beklicem inş eklersiniz çok sevinirim eklersenizzz şimdiden teşekkürler eklesenizde eklemesenizdee:):):)

GÜL GÜZELİ
12-08-06, 16:03
canım bende Arda Kural(EDİZE)hayranımm kendimi fanatik filan sanıyodum ama ben senın yanında küçücük kalırım valla bu ne sevgi böylee aglıcakk kadar sanırım benım sevgim o kadar yükselmemiş daha ama edizi çok seviyorumm farklı bi havası var çünkü ve nille acayip yakışıyo lise defterini ilk izledigimde dizide ilk favorim ediz olmuştu nille diyalogları başlayınca iyice hayran oldum sevgisine sabrına erkek gibi bi erkek olmasına sevdigini ölüm pahasınada koruyucak bi yürege sahip sevdigi için gözü kapalı ölüme bile gider tabiki ediz arda kural aşk hayatında nasıl bilmem ama genede çok seviyorum o masumiyeti filan çok güzel roportajları filan hele depremde sevgilisini kaybetmiş kollarının arasında ölmüş sevgilisi o günden sonra sevmiş ama aşık olmamışş salsada yazıyodu okuyunca çok sevdim arda kuralıı çok üzülmüştüm gerçi artık o piskolijiden çıkmıştır ama genede ben onu o hali hatırlayıp hayran kalmaya devam ediyorumm ARDA KURALL seni çok seviyorummm:):):)

GÜL GÜZELİ
12-08-06, 17:35
hayır canım sulanmıyo tabiki hatta şuanda farkında bile degil güneyin tabii güneyde onun dizinin sonlarına dogru birbirlerini farkedip aşık olcaklarr ve crazy_sinemcim çok kzıcak ama çok romantik harika bi aşkları olucak çok sadee sıcacık bi aşkk kendilerincee yaniii ama daha bayagı var dedigim gibi dizinin sonlarına dogruu:):):)

GÜL GÜZELİ
12-08-06, 17:47
hayatım seni anlıyorum tabiki bizde aşık oldukk ama bu senın aşkın imkansızın imkansızı bi aşkk bi kere alp bu dizide liseli bi genci canlandırıyo ok ama o yaşlarda degil ki ilk yayınlandıgının üstünden bayagı geçtii bi ki yaş daha büyümüştürr yaaa abin olabilicek bi yaşta alp dizideki gibi liseli çocukların yaşlarında degil tamam bende edize hayranım çok seviyorum bazen gelip sevgilim ol dese hemen boynuna atlarım diyorum ama gerçeklerdende uzaklaşmıyorum bunun sadece bi hayel oldugunu biliyorum alp nasıl senın abin yaşındaysa edizde benım için öylee tamam sev sevme demiyoruz zaten öyle bişey demeyede hakkımız yok ama kendini bu kadar üzme be gülümm alp bu kadar büyük bi sevgiye karşılık vericekmi sanıyosun yanii hem bunlar alpin dizideki iyi halleri alpin kendinden geçmiş kötü bi insan olmuş hallerini izleyince hayel kırıklıgına ugramıcakmısın sonra teselligi güneyde buluncaa lütfennn bu bi dizi alpte bu dizinin hayali bi karakterii o karakteri canlandıran kişide senden çok büyükk en iyisimi sen bu sevdadan vazgeç sev ama dozunda sevv ve lütfen ama lüfennn bana kızma sadece seni düşündügüm için söylüyorumm bunlarıı kızma olurmuu:):):)

hazalarda
12-08-06, 22:26
Bence LİSE DEFTERİ harika bir diziydi: İiikide tekrar veriyolar açıkçası diziyi Arda Kural için izliyorum o çooooooooooooooooooooook yakışıklı ona hayranım. Çok duygu dolu bir dizi bence her sahnesi müziği ve aşkları çok güzel. Keşke devam etseler... :img-kiss:

MARAL_ARDA
12-08-06, 23:24
ah kalbim acıyo ardammmmmmmmmmmmmm

MARAL_ARDA
12-08-06, 23:26
Ardaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

MARAL_ARDA
12-08-06, 23:28
ARKİLER PAZARTESİ ÇEKİN BELKİ PAZARTESİ FORUMA GEÇ GİREBİLİRİM AMA İŞALALH KOYARSINIZ YA ACAİP TUTKUNUM ONA :love05:

crazypretty
12-08-06, 23:31
hyr canm 22 yaşnnda onn herşeyini örendm çnkü nerde okuodunu doum gününü weee 22 yaşnda ii ören bnceee

dr.deniz
12-08-06, 23:32
mehmet karakterini cok seviorum kendimi o gibi görüorum birazda :) sarp levendoğlu aynı zamnda emret komutanımda da oynuyor

crazypretty
12-08-06, 23:34
hyr canm 22 yaşnda nerde okudunu doum gününü örendm bn onn için istersen bi 2006 dan 1984 ü çıkar

MARAL_ARDA
12-08-06, 23:34
Ardaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

gzd_gzd
12-08-06, 23:44
arkadaşlar okudm da uyarıyım bi dedm,eer böle tek kelimelik chat niteliinde şeyler yazarsanız forum kitlenir haberniz olsn,ayrıca burası dzinin forumu, sevdiiniz oyuncuyu ne kdr beendiinizi lütfen onun kendi forumnda anlatn yoksa yne kitlerler forumu.......

cagkan_asn
12-08-06, 23:45
slm arkadaslar ben yeni üyeyimm yaa süper bi dizi bu iyiki tekrr yayınlanıoo:img-grin2

MARAL_ARDA
12-08-06, 23:46
Peki Canim öözürrr
Evet Süper Bi Dizi

FATOŞ
13-08-06, 07:42
ilerki bölümlerde emret komutanımdaki liz geliyo sarpın sevgili rolunde olacak unutmadıysam ismide adaydı

neşe
13-08-06, 09:06
arkadaşlar bende ilkten bu diziyi beğenerek izledim ama sonradan baydılar .

betruska
13-08-06, 09:25
aa evet emret komutanımda ki liz i gördüğümde gözüm bu kızı bir yerlerden ısırıyo filan demiştim hatta, sonradan hatırladım bu kız bizim mehmet i kapmıştı lise defterinde diye:img-grin2

notum
13-08-06, 09:30
bunuda bir sitede buldum daha önce eklendimi bilmiylorum
http://img100.imageshack.us/img100/2747/7905gc3.jpg (http://imageshack.us)

güzel_kız
13-08-06, 10:32
mesajlar falan yazıyor oraya resim nasıl konuluyor acaba?

güzel_kız
13-08-06, 10:36
yan tarafa resim nasıl konuluyor acaba???
http://www.anrehosting.com/foto/images/ihm61760.jpg

gzd_gzd
13-08-06, 10:40
yan tarafa resim nasıl konuluyor acaba???
http://www.anrehosting.com/foto/images/ihm61760.jpg
kontrol panelnden avatar düzenle ksmına griosn,snra da istediin resmi yüklüosn....

crazy_sinem
13-08-06, 11:17
alpim benim biricik sevgilim kimse alamaz seni elimden çünkü benim kadar kimse seni sevemezzzz MEHMETCANIMMM

güzel_kız
13-08-06, 11:24
teşekkürler

güzel_kız
13-08-06, 11:26
lise defterini cuma günü izleyen varsa bana yazabilir mi ne olduğunu??

gzd_gzd
13-08-06, 11:26
teşekkürler
önemli diil:img-grin2 :img-grin2

çağloş
13-08-06, 11:27
lise defterini cuma günü izleyen varsa bana yazabilir mi ne olduğunu??

ben de izleyemedim

güzel_kız
13-08-06, 11:29
bana cuma günkü bölümün özetini yazabilirmisiniz ta bi izlediyseniz??Arkadaşlar:img-grin2

http://www.anrehosting.com/foto/images/p7q64921.jpg

tutu_7888
13-08-06, 11:41
ben de izleyemedim

açıkçası bende yarısını izledim ama anlatıyım emre altuğ hastenede yaa işte o tekrar ameliyta girecek çünkü yürümek istiyo ve çok tehlikeli bir ameliyat başarısız olurlarsa eğer boynundan aşşas felç olcakmış alp mehmet falanda camda oturmuşlardı masal anlatcaklardı birbirlarine ama kerim olmadan istemediler ve kerimin yanına gitmek istediler o esnada alp in dayısı geldi kendisi ünlü bir basket hocasıymış alp i alıp dişarı çıkarmak istedi ve diğer çocuklarıda alarak dışarı çıktılar önce yemeğe sonraa kerimin yanına masal dinlemeye gittiler kerim onlara gılgamış destanını anlattı sonra çocuklar okula döndü alp o esnada dayısına okulun basket takımının hocası olmasını teklif etmiş ve adamda kabul etmiş bende bu kadar izledim ve gerisini izleyen vars a eğer anlatabilirimi?????????????????:img-help: :img-help:

crazy_sinem
13-08-06, 11:43
alpim benim biricik sevgilim annenden nefret ediyorum seni üzemez kimseler üzemezz kıyamam sana bennn benlimm benim

crazy_sinem
13-08-06, 11:51
birtanecik aşkım benim güzel alpim bebeğim şirinim gülüşünü sevsinler senin yavrum benim kaşının üstündeki bene kurban olurummmmmmmm

MARAL_ARDA
13-08-06, 11:52
kimin annesinden nefret ediyosunnnn

crazy_sinem
13-08-06, 11:52
alpin çünkü çok üzüyo alpimi o yüzden bi sakıncasımı var

MARAL_ARDA
13-08-06, 11:57
Ben Bi Sakincasi Var Demedim Sadece Sordum Ne Var

crazy_sinem
13-08-06, 11:59
tamam o zaman sadece sor bazıları çok karışıyoda neyse alpçiğim her gece resimlerine bakarak uyuyorum bebeğimmm benlim benim ruhum sana ait

MARAL_ARDA
13-08-06, 12:04
Allahim Ya Karişanmi Var

eti_melo
13-08-06, 12:57
bende alpe çok aşığım benim kadar kimse sevemez her gece onun için ağlıyorum yaa
NE VAR BEN ONUN İÇİN GÜNLERCE RESİM HAKKINDA BİLGİ ARADIM HATTA AYLARCA BEN SENDEN DAHA ÇOK SEVİYORUM HEM LİSE DEFTERİ YAYINLANANA KDR HİÇ SESİNİZ ÇIKMIYODU AMA BEN BU KONUYA ENÇOK MESAJ YASAN KİŞŞİYDİM ŞİMDİ GİREMİYORUM FORUMA ONUN İÇİN YAZAMIYORUM LİSE DEFTERİ BİİTİNCE HEPİNİZ UNUTURSUNUZ HEM DEMİ ARKDAŞLAR:img-grin2

eti_melo
13-08-06, 12:58
Ya Bu Arada Alp Resimleri Ekleyin Ya Lüütfen Yaaaaaa

MARAL_ARDA
13-08-06, 13:06
NE VAR BEN ONUN İÇİN GÜNLERCE RESİM HAKKINDA BİLGİ ARADIM HATTA AYLARCA BEN SENDEN DAHA ÇOK SEVİYORUM HEM LİSE DEFTERİ YAYINLANANA KDR HİÇ SESİNİZ ÇIKMIYODU AMA BEN BU KONUYA ENÇOK MESAJ YASAN KİŞŞİYDİM ŞİMDİ GİREMİYORUM FORUMA ONUN İÇİN YAZAMIYORUM LİSE DEFTERİ BİİTİNCE HEPİNİZ UNUTURSUNUZ HEM DEMİ ARKDAŞLAR:img-grin2
canım ben asla arda yı unutmam ondan öncede seviyodum ardayı hemde arkiler çekicek pazartesi canım resim

miracle girl
13-08-06, 13:07
canım ben asla arda yı unutmam ondan öncede seviyodum ardayı hemde arkiler çekicek pazartesi canım resim
nerden çekicek resmler hayranı olduumdan deilde merktan soruorm

MARAL_ARDA
13-08-06, 13:09
canım bi arki var o çekicegiini söyledi tv den çekicek

sound_brave
13-08-06, 13:13
arkadaşlar bana dizideki alpin resmini bulabilir misiniz?

MARAL_ARDA
13-08-06, 13:15
bende iki tane var onun resmi

sound_brave
13-08-06, 13:16
buraya koyabilirmisin acaba

MARAL_ARDA
13-08-06, 13:17
tabiki ama burda vardı onlar diger sayfalarda sanırım

sound_brave
13-08-06, 13:18
kaçıncı sayfada oluunu bilio musun

MARAL_ARDA
13-08-06, 13:19
http://img88.imageshack.us/img88/9745/4kz1sb2.jpg (http://imageshack.us)

MARAL_ARDA
13-08-06, 13:20
bi bu canımmmm bitane daha olcak dı

MARAL_ARDA
13-08-06, 13:20
http://img88.imageshack.us/img88/4923/146ucfa3.jpg (http://imageshack.us)
bide bu canım

MARAL_ARDA
13-08-06, 13:21
diger sayfalarda vardı ilk koydugum canım bi arki koymuş tu

sound_brave
13-08-06, 13:21
çoooooooooooooooooooooooooooooooook tşk pazartesi bi işim olmazsa bende resm çekerim bu arada

MARAL_ARDA
13-08-06, 13:23
önemli degil canım saol ardayı da çekersen sevinirim

sound_brave
13-08-06, 13:25
çekerim ama özellikle alpi çekeceime inanıorm:):):):)saka saka herkesi çekicem kimse mrk etmesiin bide ben çok çekerim geçen acemi cadıda 100 e yakın resm çektim ama bi işim olmazsa çekebilirim söz vermiim

MARAL_ARDA
13-08-06, 13:29
edizimi de çek canımmm he hatta ben sana msn veriymmi

sound_brave
grk yok ama sen bilirsin

gzd_gzd
çoooooooooooooooooooooooooooooooook tşk pazartesi bi işim olmazsa bende resm çekerim bu arada
eer çekeblrsen yaamur atcanı da çekeblrmisin???:img-grin2

MARAL_ARDA
13-08-06, 13:31
neyse ok ben tanışma amacı ile veriyim demiştim neyse

sound_brave
13-08-06, 13:32
eer çekeblrsen yaamur atcanı da çekeblrmisin???:img-grin2
ya herkesi çekcemm mrk etmein

MARAL_ARDA
13-08-06, 13:35
saol canım ya

burcumm
13-08-06, 13:58
gerçekten saoll
ben yağmur hastası oldummm

MARAL_ARDA
13-08-06, 14:50
Ben Zaten Edizin Hastasi

crazy_sinem
13-08-06, 15:51
kızım ben alp için ölüyorum be nediyosun günlerce ağladım onun için hatta fenalaştım hastaneye kaldırıldım benim alpime bi daha dilini uzatma ben onu unutmucam zaten unutamammm o benim alpimmm

crazy_sinem
13-08-06, 15:55
lise defterini videoya çekicem isteyen varsa kopyalarım bazıları gibi pinti değilizzz

crazy_sinem
13-08-06, 15:58
alpim benim yaa seni ÇOOOOK seviyorum herkes duysunn AŞIĞIM SANA kimsecikler karışamazzz İZİN VERMEM bebeğimm ben senin herşeyini anlıyorum ne de olsa aynı burçtanızzz BEBEĞİMMMM

asi kiz
13-08-06, 16:01
alpim benim yaa seni ÇOOOOK seviyorum herkes duysunn AŞIĞIM SANA kimsecikler karışamazzz İZİN VERMEM bebeğimm ben senin herşeyini anlıyorum ne de olsa aynı burçtanızzz BEBEĞİMMMM
ooo kızım sen iyice çoşmuşun bende sewiorum ama bu kadar aşırı deil:img-grin2

MARAL_ARDA
13-08-06, 16:03
lise defterini videoya çekicem isteyen varsa kopyalarım bazıları gibi pinti değilizzz
SEVİNİRİZ CANIM SAOL

keremcem_elif
13-08-06, 16:05
güzel bi diziydi

burcumm
13-08-06, 16:09
walla çok ii olur şimdiden saol

crazy_sinem
13-08-06, 16:16
merak etmeyin kızlar isteyene kopyalıcam bazıları gibi değilizz ALPÇİKKKİMMMM

crazy_sinem
13-08-06, 16:26
BİTANECİK ALPİM ŞİRİNİM BENİM GÜZELİM canım benim yaaa34vg.jpg

crazy_sinem
13-08-06, 16:28
bitanecikk alpimmm benimm herkesin kendi sevgisi kimsenin eleştirmeye hakkı yokkk BEBEĞİMM aipimmm mehmetcanımm çok aşığım yaaa 49.jpg

fujt
13-08-06, 16:41

lütfen arkadaşım bende çok istiyorum kopyalarsan çok sewinirim :img-grin2

zalimyar
13-08-06, 17:51

lütfen bana da bi kopyalayabilir misin??

MARAL_ARDA
13-08-06, 17:58
eevt canım çok sevinirizzzzzzz

crazy_sinem
13-08-06, 20:32
merak etmeyin kızlar kopyalıcam herkes bol bol seyretsinn alpimmm benim biricik aşkımmmmmmmm

MARAL_ARDA
13-08-06, 21:51
saol canım yaaaaaa

buffy121
13-08-06, 22:05
ya bende istiorum çok mesut olurum banada bi kopyalayabilirseniz iide her bölümümü kopyalıcan napçan eer öleyse bu kadar kişiye nasıl yetşçen kızım pinti deilsn tamamda bu kadar kişiyede yetişemezsn biz sana yardımcı oluruz

abarthdogan
13-08-06, 22:15
bende istiyorum o kadar kıymete geçerki anlatamam

crazy_sinem
13-08-06, 22:22
çok isteyen var zaten bilmiyorum nsl yetişçemm aşşkımm alpimmm benimmmmmmm

buffy121
13-08-06, 22:24
cnm ben nasıl yardımcı olabilirsem söle hepimiz istiyoruz madem bi şekilde rol dağılımı yaparsak kalkarız altından olmazsa onu rapidde falan paylaşırız en kötü ki öle daa mantıklı yoksa imkansız kalkamazsın altından

MARAL_ARDA
13-08-06, 22:26
arki haklı evet

abarthdogan
13-08-06, 22:35
sinem, eğer internete www.**********.de ye yüklersen bizde ordan indiririz bu sayede dizi daha popüler olur mehmetcan'da üniversitesini bitirdiğinde popüler olacağından site falan açar. belki konuşma fırsatı bulursun

crazy_sinem
13-08-06, 22:36
tamam o zaman öyle yapıyım sizde indirirsinizz en kısa zamanda halletçemm merak etmeyinnn alpimmm benimmm yaa seni seviyorummmm

abarthdogan
13-08-06, 22:38
crazy_sinem özel mesajlarINA baksana birsey yazdIM palasIM hakkINDA san aYArdIMcI olacagIM

bse
13-08-06, 22:39
noluo arkadaşlar bri ksaca özt gçeblrmi rca etsm

buffy121
13-08-06, 22:40
bnde yardımcı olbilirim

crazy_sinem
13-08-06, 22:41
tamam çok teşekkür ederimm benim bi tanıdığım var gidip yrn konuşçam o bana indiricek sizde kolaylıkla lise defterinin bölümlerini indiriceksiniz konuşçam ben ama çok kişi istiyo yaa off

buffy121
13-08-06, 22:42
ya kısım çok kişi isteebilir ne war bunda sdece sen sewmiosunki lise defterini sen onu rapide yükle orda isteyen indrsin çoğu azı farketmez

MARAL_ARDA
13-08-06, 22:44
yani herkez lise defterini seviyo diye bişey yokki

abarthdogan
13-08-06, 22:45
yaa çok kişi de istese az kişi de istese sen sadece rapid'e yüklüyceksin bu kadar.az weya çok kişinin indirmesi seni etkilemeyecek

MARAL_ARDA
evetttttttttttttttttttt

crazy_sinem
ya ben lise defterine bayılıyorum ya kim demiş sevmiyom diye tutkunuyummmmmm hele alpe hasta oldummm aşkım o benimmmm ya

buffy121
13-08-06, 22:46
sinem kaç yaşındasın sen anlamıonmu bizi

crazy_sinem
13-08-06, 22:47
16 yaşındayım ve alpime tutkunum çok aşığımmmm

buffy121
13-08-06, 22:47
bak alpi sew diziyide sew biz sewmiosun demedikki sadece rapide yüklersen herkes indirir isteyen herkes sana hiç bi iş çıkmaz bu kadr büütme

MARAL_ARDA
13-08-06, 22:49
evet canım biz sana sevmiyon demedik lafı nerden dinliyon arkicim ya

hazalarda
13-08-06, 22:52
Harikasın Maral arda süpeeeeeeeeeeeeeeeeer çok harika

MARAL_ARDA
13-08-06, 22:53
Harikasın Maral arda süpeeeeeeeeeeeeeeeeer çok harika
bitanem hehe evet saol canım

MARAL_ARDA
13-08-06, 22:57
arkiler birileri msn lerini versin de msn de konuşalım bazı şeyleri toplu filan isterseniz ben sizinle arki olmak isterim yani msn açık

buffy121
13-08-06, 22:58
olur cnm özel msjla bana msn adreslerini atmak isteyen atsn ben eklerm

MARAL_ARDA
13-08-06, 23:01
ok canım evet arkiler msn lerimizi birbirmize verelim

crazy_sinem
13-08-06, 23:04
alpim benimm ya biricik aşkım güzelimmmmm tapıyorum sana yaaa

MARAL_ARDA
14-08-06, 02:13
Bende edi Zeeeeeeeeeeeeee

Bukket
14-08-06, 10:39
yaaa ben de bu diziyi çook seviorum eski takipçilerindenim..bu arada ben de tanışmak isterim:):img-grin2

crazy_sinem
14-08-06, 10:41
bende resimleri dolu nerdeyse alp arşivi oldu çoookk varr ama bende alpe aşığımm yaaaa

Bukket
14-08-06, 10:56
alpharbi kariz<ma çocuk valla...

MARAL_ARDA
14-08-06, 11:01
öle bende edize aşkım ben,m bitanem o canım tanışmak istersen özele msn yaz

Bukket
14-08-06, 11:27
yha cnm ben özel msj göndereemedim hata verio sen göndersne olurmu

MARAL_ARDA
14-08-06, 12:26
gönderdim canım sana ben özel mesaj arkiler bugün dizi var çekiceksiniz demi

mantik80
14-08-06, 13:34
:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: yönetmenin sevgilisi selin demiratar ama ayrilmislar simdiki sevgiisi nehir erdogan. dizi bence süper bi dizi. almanyada ne zaman tekrari oynayacak???

simsiyah
14-08-06, 13:48
Dizi fena değil.Bne beğeniyorum zaten kaç tane gençlik dizisi varki tekrarları olsa bile yeterli. Özellikle Ediz'e bayılıyorum çok tatlı ya.Arda Kural çok tatlı ya keşke bir kez daha yakından görebilsem ama birkez ben küçükken okulumuza gelmişlerdi Yıldız Asyalı ile beraber.Birde okul forması çok yakışmış ona.

çağloş
14-08-06, 13:59
ben gençlik dizilerini daha çok seviyorum örneğin kampusistan lise defteri gibi

harvard
14-08-06, 14:28
Dizi fena değil.Bne beğeniyorum zaten kaç tane gençlik dizisi varki tekrarları olsa bile yeterli. Özellikle Ediz'e bayılıyorum çok tatlı ya.Arda Kural çok tatlı ya keşke bir kez daha yakından görebilsem ama birkez ben küçükken okulumuza gelmişlerdi Yıldız Asyalı ile beraber.Birde okul forması çok yakışmış ona.

evet bizim okula da gelmişti ama biz izleyemiyorduk;liselere izletmişlerdi :(

mavisiyah
14-08-06, 14:55
arkadaşlar dizinin bölümlerine ait elinde video görüntüleri olan var mı?

MARAL_ARDA
14-08-06, 15:36
Evet çeken Varmi Arkiler Flim Bitti Izledik Süperdi Edizim Ya Resim Filan Varmi

sound_brave
14-08-06, 15:41
arkadaslar teyzemde olduum için sadece sonuna yetişebildim bu yüzden sonunu çekebildim ve görüntü biraz bozuk kusura bakmayın
resmleri koyamıyorum pc de sorun çıktı resm isteyenler bana özel mesajla msn adreslerini verebilirler

volley_fb_girl
14-08-06, 15:43
Bu bölümde gerçekten hoş bir bölümdü.Ediz'in yani Arda Kural'ın az bir rolu vardı neden böyle oldu bilmiyorum ama rolleri ilerki bölümlerde dahada artacak..

MARAL_ARDA
14-08-06, 15:46
evet ya aşkım yoktu pek ama olsun onu görmek bile yetiyo bana

MARAL_ARDA
14-08-06, 15:47
canım senin msn kapalı

MARAL_ARDA
14-08-06, 15:48
ha tamammmmmmmmmmm

-özgü_namal-
14-08-06, 15:54
http://img59.imageshack.us/img59/7182/1tc0.jpg
http://img116.imageshack.us/img116/4852/2hg8.jpg
http://img54.imageshack.us/img54/362/3hn2.jpg
http://img223.imageshack.us/img223/5225/4us6.jpg
http://img49.imageshack.us/img49/9276/5fy6.jpg
http://img223.imageshack.us/img223/6439/6fo2.jpg
http://img49.imageshack.us/img49/6553/7qv8.jpg
http://img131.imageshack.us/img131/1262/8dp1.jpg
http://img116.imageshack.us/img116/2479/9pc8.jpg

bugünlük bu kadar çekebildim.:img-grin2

MARAL_ARDA
14-08-06, 15:58
tşk ederim canım ya

kural
14-08-06, 16:01
resimler için çok sağol cnm

bu arada bugünkü bölümde ne oldu ya ben izleyemedim de

MARAL_ARDA
14-08-06, 16:05
bugün pek bişey olmadı ya bu bölümde işte alpın annesi evlendi filan sonra işte alpın dayısı koç olarak görevine başladı filan bunları baya bi yordu işte kerim yürü meye gayret ediyo evde çalılşıyo filan sonra bunlar işte kerim gelicek okul Prti düzenlicekler özlemin yanındaki kzın evinde karar veriyolar düzenlemeye tabi o kızın da evi yok öle gösterişli yalan cı yine basket maçı oldu yenildiler filannnnnn

MARAL_ARDA
14-08-06, 16:06
filan lı filan lı geçti hehe

crazy_sinem
14-08-06, 16:06
bgnkü bölüme biraz sinir oldum alpçiğimi çok üzdü annesi ya insan haber vermeden evlenilirmi yazıklar olsun yavrum bunalıma girdi ama ben onu genede çok seviom bi de neriman hocaya sinir oldum ne o öyle disiplin falan sıkmaktan başka bi şey bilmio neyse resimler için çok sağolunnn ALPÇİĞİMMM SENİ SEVİYORUMM ÜZME KENDİNİ KIYAMAM SANAAAAAAAAAAAA
i

gzd_gzd
14-08-06, 16:08
resmler içn saolll:):)çok gzeller......

betruska
14-08-06, 16:52
mehmet in basket oynamasıda süperdi, gerçekten büyük bi fedakarlık yaptı kerim için, walla helal olsun:img-grin2

crazy_sinem
14-08-06, 16:58
özgü resmler için çok sağol lise defterim benimmmm alpimm bebeğimm aşkımmm benim yaaa

FraT
14-08-06, 17:47
arkadaşlar nolur ya şu edizin uyuzluk yapıp sonrada mehmetin JORDAN misali vurduğu smacı bi çekseniz veya resmini bulan varsa nolur upload edin nolur ya BİRDE ARKADAŞLAR BU KANAL D'ye mail atalım vcd,dvd filan çıkarsın

crazy_sinem
14-08-06, 18:33
bencede cdsini istiyom lise defteriminnnnnn alp aşığımm sanaaaaa

kural
14-08-06, 19:13
bugün pek bişey olmadı ya bu bölümde işte alpın annesi evlendi filan sonra işte alpın dayısı koç olarak görevine başladı filan bunları baya bi yordu işte kerim yürü meye gayret ediyo evde çalılşıyo filan sonra bunlar işte kerim gelicek okul Prti düzenlicekler özlemin yanındaki kzın evinde karar veriyolar düzenlemeye tabi o kızın da evi yok öle gösterişli yalan cı yine basket maçı oldu yenildiler filannnnnn
teşekkürler cnm

crazy_sinem
14-08-06, 19:17
lise defterimm benim iiki varsın tabi sende alpimm benim ya da benim alpimmmmm sevgilimm aşkımmmm

shakira_richie
14-08-06, 19:31
www.google.com ya ben arda kural hastasıyım bana foto gönderin beeeeeeeeeeeeee

shakira_richie
14-08-06, 19:35
ay ben lise defterinin hiç bir bölümünü kaçırmıyom arda hastasıyım ölürüm ya çok tatlıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı ıııııııııııııı:fighting2 çıldırdım aşığım arda sanaaaaaaaaaaaaaaaaa

crazy_sinem
14-08-06, 19:38
mehmetcanımmmmm aşkım alpimm benimm yaa şirinimmmmm çok aşiğim sana yaaaa bebeğim kaşının üstündeki bene hayranımmmmm

o.c_girl
14-08-06, 19:59
http://img59.imageshack.us/img59/7182/1tc0.jpg
http://img116.imageshack.us/img116/4852/2hg8.jpg
http://img54.imageshack.us/img54/362/3hn2.jpg
http://img223.imageshack.us/img223/5225/4us6.jpg
http://img49.imageshack.us/img49/9276/5fy6.jpg
http://img223.imageshack.us/img223/6439/6fo2.jpg
http://img49.imageshack.us/img49/6553/7qv8.jpg
http://img131.imageshack.us/img131/1262/8dp1.jpg
http://img116.imageshack.us/img116/2479/9pc8.jpg

bugünlük bu kadar çekebildim.:img-grin2

sizin için ub resimlerden imza yaptım

buyrun pek güzel olmadı ama idare edin artık :)

http://img106.imageshack.us/img106/5205/jhgjgws9.jpg

MARAL_ARDA
14-08-06, 20:09
teşekkürler cnm
nedemek canımmmmmm

eti_melo
14-08-06, 20:37
yok canım lafım sana deil yada size anlayan anladı ne demek istediğimi ok:fighting2

eti_melo
14-08-06, 20:38
arkadaşları lütfen daha çok alp resmi istiyorum hele birde konu bu aralar alpin üstüne yoğunlaşmışken resim çekme fırsatınız artıyor lütfeen ekleyin aşkımın biricik aşkımın resimlerini saolun şimdiden