PDA

Tüm Versiyonu Göster : Berna Laçin

damdabaca
03-11-04, 15:20
http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2003/01/25/images/berna.jpg

damdabaca
03-11-04, 15:23
http://www.milliyet.com.tr/2000/10/03/resim/ekran2.jpg

kupseker
17-11-04, 19:25
http://www.milliyet.com/2001/07/04/tv/resim/ekran1.jpg

kupseker
17-11-04, 19:26
http://www.milliyet.com/2000/11/24/resim/mag07.jpg

BuRcU_22
01-01-05, 01:16
Berna Laçin fahişeyi oynayacak !

http://www.klas.com.tr/images/Berna_Lacin_1.jpg

Şu aralar Kanal D’de “Bir Dilim Aşk” dizisiyle ekranlarda boy gösteren Berna Laçin, bir sinema filmi için kolları sıvadı. Laçin filmde fahişeyi oynayacak.

Şu aralar Bir Dilim Aşk dizisiyle ekranlarda boy gösteren Berna Laçin, bir sinema filmi için kolları sıvadı. Laçin şimdiye kadar hiç oynamadığı bir rolle izleyicinin karşısına çıkacak. Fahişe rolünde. Nisan'da çekimleri başlanacak filmin konusu da bir hayli ilginç. Bir sahil kasabasındaki genel evin karışıklık sonucu Tasarruf Mevduatı ve Sigorta Fonu'na devredilmesi anlatılacak.

Vatan

_butterfly_
05-06-05, 11:27
http://www.sabah.com.tr/gny/mag103-20050605-200.html

BERNA LAÇİNNN ATV DE YENİ BİRR PROGRAMA BAŞLIYORR..........
Evlilik teklifleri bu programda edilecek

atv ekranlarında yayınlanacak olan 'Hayallerim ve Aşkım' programı, sevgilisine unutulmaz bir evlenme teklifinde bulunmayı düşünenlerin hayallerini gerçekleştirecek. Çılgın aşıkların evlenme tekliflerine sahne olacak programı, Berna Laçin sunacak. Laçin, ekranların yeni 'mutluluk perisi' olacak.

Kız arkadaşınıza evlenme teklif edeceksiniz. Onu çok seviyorsunuz ve bu anın çok özel olmasını istiyorsunuz... Şahane bir de fikriniz var. Belki Eyfel Kulesi'nin tepesinde, belki boğazın göbeğinde, belki de Kapadokya semalarında bir balonun sepetinde "Benimle evlenir misin?" demeyi diliyorsunuz. 'Nerede o günler' diye düşünmeyin. Atv ekranlarında 19 Haziran'da başlayacak 'Hayallerim ve Aşkım' programı hayallerinizi gerçekleştirecek. Böylece evlilik teklifiniz sıradan bir süreç olmaktan çıkıp, farklı bir renge bürünecek; romantik ve unutulmaz bir an olacak. "Hayallerim ve Aşkım"ın sunuculuğunu ise Berna Laçin yapacak. Güzel oyuncuyla Hayallerim ve Aşkım'ı konuştuk...

* Biraz programdan bahseder misiniz?
'Benimle evlenir misin?' sorusunu soran bir program 'Hayallerim ve Aşkım'. Evlenme kararını vermiş olan kimse bize başvuracak. Bu kız da, erkek de olabilir ancak ilk başlarda genelde teklifler erkekler tarafından yapılacak. Bu programda kişinin hayalini kurduğu evlenme teklifi anını gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz.

HER ŞEY GİZLİ OLACAK
* Programın zorlukları da olacak herhalde... Çünkü her şey teklifi alandan gizli gerçekleştiriliyor.
Teklifi alacak kızın ailesi ve arkadaşları bileceği için onların da burada yardımları olacak. Sadece kız bilmeyecek. Evlenme teklifi alacak kişinin çevresi ile konuşarak nasıl bir evlenme teklifi olursa o kişi daha çok hoşlanır, bunu öğrenmeye çalışıyoruz. Ya da evlenme teklifi yapacak kişinin hayalini gerçekleştiriyoruz. 'Benimle evlenir misin?' sorusu birçok şekilde söylenebilir. Ama burada önemli olan o anı unutulmaz kılmak ve karşı tarafa sürpriz yapmak. Seyirci heyecanlı bir diziyi izlercesine, gerçek hayattaki gelişmeleri izleyecek ve sonucu merakla bekleyecek.

* Bu program, diğer evlenme programlarından çok farklı ve Türk halkının yapısına daha uygun bir program gibi görünüyor...
O programlar çok farklı reality şovlar. Onlarda bir çiftleştirme yapılıyor. Öyle program yapmam için çok teklif aldım, ama asla düşünmedim. Birbirini tanımayan insanlar, sevgili olmaya çalışıyor ve en sonunda evleniyor. İnsanın doğasına aykırı bu ve bana çok ters. Ama bu program çok farklı. Zaten bize başvuran insanlar birbirlerini tanıyor ve flört ediyor oluyor. Biz sadece onların hayatına bir renk getiriyoruz. Kimse bu program için hayatının akışını değiştirmiyor, sadece evlenme teklifi biraz daha fantastik oluyor. Sonunda sürpriz olan bir kamera şakası gibi.
Gün batımında evlenme teklifi aldım

* Siz nasıl bir evlenme teklifi almıştınız eşinizden?
Ağlarım şimdi burada! Ben evlilik teklifi almayı bekleyemedim, kendiliğinden gelişti. 19-20 yaşlarında Karaköy'de vapur iskelesinde yürüyorduk bir gün. Tam gün batımında... Birden bana "Her şey böyle giderse, böyle iyi anlaşıyor olursak benimle evlenir misin?' dedi. Ben de "Her şey böyle giderse tabii ki evlenirim" dedim. Biz sekiz sene flört ettik ve sekiz senenin sonunda evlendik. Onun dışında evlilik teklifi almadım.

* Nasıl bir evlilik teklifi almayı beklerdiniz?
Bilmiyorum ki, hiç düşünmedim. Bu program her halde benim o konuda vizyonumu açacak. Burada gördüklerimi artık eşime uygulatırım. Her gün evlenme teklifi ettireceğim kendime (gülüyor). İşin şakası bunlar; ama eşimin bana sürpriz hazırlaması konusunda, program ona belki biraz fikir verir.

* Programın dışında neler yapıyorsunuz?
Tiyatro provalarım devam ediyor. Cihan Ünal ile beraber 'Dönme Dolap' isimli bir oyun hazırlıyoruz. İki kişilik bir oyun. Tiyatro İstanbul'da sahnelenecek. Ağustos aylarında belki bir dizi projesine başlayabilirim. Ama en çok, kendi projemi hayata geçirmek istiyorum. İsmini de 'Oyun Bozan' olarak düşünüyoruz. Oyuncuların hayatlarını ele alacağımız bir romantik komedi olacak bu.

gurbetci
30-06-05, 00:44
http://www.hatira.net/Hatira/galeri/data/media/1/berna_lacin.jpg

dilan_04
13-11-05, 00:25
http://img453.imageshack.us/img453/1883/00035pl.th.jpg (http://img453.imageshack.us/my.php?image=00035pl.jpg)
http://www.kazimages.com/uploads/826e171102.jpg
http://www.kazimages.com/uploads/bac467d4ad.jpg
http://www.kazimages.com/uploads/281b3b96ec.jpg

FBuse
15-03-06, 09:19
“CHEVROLET SKANDALI”YLA İLGİLİ SADECE PAZAR KEYFİ’NE KONUŞTUĞUNU AÇIKLAYAN BERNA LAÇİN’DEN, HODRİ MEYDAN: “İLK VE TEK SEVGİLİM ŞU ANKİ EŞİM. BENİM BİR TEK SEVGİLİMİ ORTAYA ÇIKARSINLAR. ONLARA HEM ‘EV’ HEM DE ‘OTOMOBİL’ HEDİYE EDECEĞİM.”

14/3/2006 14:01

Berna Laçin fena köpürdü...

Berna Laçin, Uçankuş-Pazar Keyfi ekibinin yanak yanağa görüntülediği Sanem Çelik ve Kudret Sabancı olayıyla ilgili kendisine yapılan eleştirilere telefonla katıldığı Sabah Sabah Seda Sayan programında sert tepki gösterdi...

“Chevrolet Skandalı”yla ilgili bir tek Pazar Keyfi’ne konuştuğunu yineleyen Laçin, kendi ağzından çıkmayan sözlerin yazılıp çizildiğini söyledi...

İlk ve tek sevgilisinin şu anki eşi olduğunu da açıklayan Laçin “ Benim bir tek sevgilimi ortaya çıkarsınlar. Onlara hem araba hem de bir ev hediye edeceğim”dedi...

Berna Laçin, “Pişti programında kendisine seviyesiz” diyen Hülya Avşar’la polemiği girmeyeceğini de sözlerine ekledi...

Kaynak: Ucankus.com

MERYL STREEP
17-03-06, 20:26
SONUNDA BİRİLERİ BERNA LAÇİN'İ GÖRDÜ
08.03.2006 11:46

Sanem Çelik-Kudret Sabancı olayında, adından sıkça söz ettiren biri de Berna Laçin oldu. Sonunda iki yazar Laçin üzerine yazdı. Akşam yazarı Atilla Aydoğdu ve yine aynı gazeteden Ersan Özer'in yazıları bir tık ötede...

Atilla Aydoğdu'nun bugünkü yazısı:

Berna Laçin Kadınlar Günü’nü kutlar

Sanem Çelik-Aliye-Kudret Sabancı üçgenine dair yapılan yorumlar ise bir başka alem. Mesela “aldatılan eş” Esra Akkaya’nın samimi arkadaşı olduğunu öğrendiğimiz Berna Laçin aynen şunları söylüyor. “Sanem’i konservatuvardan tanıyorum. Bir sürü erkekle beraber oluyorlar. Herkes hanımefendi imajı çiziyor ama sonradan ne oldukları ortaya çıkıyor”. “Bak şu konuşana” demek lazım Laçin’in sunduğu eski bir yarışmaya atıfta bulunarak... “Bir sürü erkekle beraber oluyor-lar” cümlesindeki “lar”a dikkat lütfen: O “lar” çok şey ifade ediyor, hatta olayı özetleyen hece o! İnsan ancak kuyruğunda kalan acılar varsa bu taktiğe başvurur çünkü: Karşısındakini sıradanlaştırmak ister ki, kendisi “özel”leşebilsin. Yahu bu olayın bir de “erkek” tarafı yok mu? Asıl o değil mi eşini aldatan?

O değil mi şimdiki eşiyle de bir önceki eşini aldattığı ileri sürülen kişi? Kadının kadına ettiğini başka kimseler etmez derler. Sanırım bu sözde haklılık payı oldukça büyük. Bugün 8 Mart Kadınlar Günü. Berna Laçin tüm kadınlar adına hayırlı günler diler.

Ersan Özer'in bugünkü yazısı:

Berna Laçin fırsatı kaçırmadı

Kudret Sabancı ile Sanem Çelik’in birlikte görüntülenmesi olayı büyüdükçe büyüyor.

Magazin gündeminin şu aralar boş olması da tuz biber ekti. Ortada binbir türlü demeç, görüş uçuşuyor.

Olay -başkalarının ağzından da olsa- “Bunun adı ahlaksızlık” manşetleri atılacak noktaya kadar geldi!

Önce şunu düzelteyim çünkü çok yakından şahidim: Kudret eski karısından, Esra Akkaya’ya aşık olduğu için ayrılmadı.

Çoktan miladı dolmuş bir evliliği çocuk için yürütmeye çalışıyordu. Sonunda kaçınılmaz son yaşandı ve ayrıldılar.

Bunlar mazide kalmış hikayeler. Esra ile tanışması, evlenmesi çok sonra oldu.

Bu düzeltmeyi yaptıktan sonra asıl derdime geleyim.

Berna Laçin’in arkadaş kontenjanından gündeme dahil olma çabasına ne diyorsunuz? Böyle mal bulmuş mağribi gibi atlamasının bir nedeni olmalı değil mi?

Uzun süre ünlülerin yamacında çalıştım. Çok iyi biliyorum ki, şöhret bir nevi uyuşturucu. Müptelası olanlar şöhretini kaybettiğinde krize giriyor.

Gazetelerde her gün fotoğrafları olsun istiyorlar. Kendileriyle ilgili haber çıkmaması ruhlarında onarılmaz yaralar açıyor.

Ciddiyim ve buna şahidim!

Berna Laçin de bu yüzden fırsatı kaçırmak istemedi tabii.

Belalı Baldız sadece Nurgül Yeşilçay’a yaradı ya... Berna Hanım da şimdi tüm hünerleriyle sahnede!

Dün, “Çok şey biliyorum ama konuşmayacağım” demiş.

Bu ne demek?

“Magazinci arkadaşlar aman peşimden ayrılmayın. Bende size daha çok malzeme var!”

Oltaya bakar mısınız? Hakikaten şapka çıkarılacak cinsten!

merlystreep
22-03-06, 21:02
‘ALİYE SKANDALI’ SANEM ÇELİK’İ DEĞİL BERNA LAÇİN’İ BİTİRDİ
Hülya Avşar’ın yıllardır kırdığı potları hepimiz biliyoruz. Ağzından çıkan sözün nereye gittiğini bilemiyor.
Hiçbir bilimsel veriye dayanmayan, toplumun her türlü kuralına ters düşen düşünce ve yorumları artık bıktırdı. En cahil insanlar bile ‘Yeter artık. Susturun bu kadını’ demeye başladı. Ancak Berna Laçin ile söz dalaşında durum farklı… Pek çok kişi gibi ben de Hülya Avşar’a az hak veriyorum. Berna Laçin, ‘Aliye’ olayında arkadaşı Esra Akkaya’yı korumuyor, sadece bunu kullanıp ‘iç hesaplaşma’ yapıyor. Ama bu çok geniş boyut da uzun yıllara dayanan bir hesaplaşma. Sanem Çelik küçük bir parçası…

Şimdi Berna Laçin’in son on yılını gözünüzün önüne getirin. Kanal D’nin Genel Müdürü Faruk Bayhan’ın prensesi idi. Büyük yapımcıların en pahalı dizilerinde hep başrol oynadı. Pahalı programlarda sunucu oldu. Kanal D’den çok kişi gelip geçti, Berna Laçin hep kadrolu sanatçı gibi kaldı. Ama tüm bu büyük açık desteğe rağmen ’star oyuncu’ olamadı. Hep ikinci sınıf kaldı. Bir Hande Ataizi, Sanem Çelik hatta Nurgül Yeşilçay olamadı. Sorsanız Hülya Avşar gibi olmayı hiç istemedi. Ama Aydan Şener olmayı da reddetmezdi. Sanem Çelik gibi bölüm başına 30 bin YTL alabilirdi. Bazen oyunu kuralına göre de oynadı. Beyaz Show’da giydiği çok kısa mini etekle hâlâ internet sitelerinde meraklı erkeklere gösteriliyor. O oturuşu günlerce konuşulmuştu. Sonuçta ‘Belalı Baldız’da kaldı. Hülya Avşar’ın ‘Bilinçaltında Sanem Çelik’e karşı bir duygu var’ demesi işte bunlar. Çok ince sözler ama gerçek…

Berna Laçin’in Hülya Avşar’a karşı savunma yaparken ortaya attığı örnek çok ilkel. Konservatuar mezunu bir sanatçıya hiç yakışmadı. İlk aşkınla evlenmiş, ikinci erkeği çıkarana araba hediye edecekmiş. Bu marifet değil ki. Yüz binlerce kızımız zaten böyle. Berna Laçin farkında değil, Aliye olayı onu bitirdi

alekhine
09-05-06, 22:25
Sadri alışık sinema ve tiyatro ödüllerinde 'müzikal ve komedi ' dalında tıpkı iki hafta önce Afife tiyatro Ödülleri'nde olduğu gibi 'en iyi kadın oyuncu ödülünün'
sahibi olmuştur(tarih itibariyle 8 mayıs 2006) Bu başarısından dolayı Berna Hanım'ı kutlarım. Aynı yıl içinde birbirinden değerli üyelerden oluşan iki farklı jüri tarafından da ödüle layık görülmek ;ancak Berna Laçin gibi değerli sanatçıların elde edebileceği bir başarı olsa gerek.

Bu başarıları hazmedemeyen değerli(!) tiyatroculara da hazımsızlıklarını gidermek için maden suyu öneririm.

cyprus_hsn
28-06-06, 23:34
KATILDIĞI BİR SEMPOZYUMDA `ÇOCUKLAR, ANNE SEVGİSİ, İLGİ VE ŞEVKAT BEKLER. BEN ÇOCUĞUM İÇİN YAZIN DÖRT AY ÇALIŞMIYORUM` DİYEN BERNA LAÇİN, KİME GÖNDERME YAPTI?
--------------------------------------------------------------------------

Türk Pediatri Kurumu ve Milupa`nın ortaklaşa başlattığı "Benim Annem Bilen Annem" projesi dahilindeki bir sempozyuma katılan ünlü oyuncu Berna Laçin, annelikle ilgili anılarını ve gözlemlerini, genç anneler ve doktorlarla paylaştı...

Sempozyum sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Laçin ikinci kez anne olmayı düşünmediğini belirterek "Tek çocuk yeterli. Bende tek çocuğum. Hani öyle çok da kötü bir durum olmuyor." diyerek, ikinci ve üçüncü çocuk isteyen "annelere" göndermede bulundu...

Bunun ötesinde "Ben yapı olarak çocuğumu doğurup sete dönen bir insan değilim. Anaç bir tipim. Zaten doğumdan sonra 2,5 sene çalışmamıştım. Çocuklar, özellikle de bebekler anne sevgisine, ilgisine, şevkatine muhtaçtırlar. Şimdi de sırf çocuğumla ilgilenebileyim diye yazın dört ay çalışmıyorum." diyen Laçin, her şeyi "iş" üzerine kurmamak gerektiğini belirtti...

Bakalım, Laçin`in bu sözlerini kim ya da kimler üzerine alınacak...

gezentilki

cyprus_hsn
28-06-06, 23:41
hafızalara kazınan böyle mi olacaktı dizisinden bir fotoğraf...

http://img410.imageshack.us/img410/2402/boylemi016ka0ib.jpg (http://imageshack.us)

MerYem_Ce
05-07-06, 20:10
bu hafta hafta sonunda bir posteri var isteyen varsa cabuk olsun 7 temmuz son gun..

posterin altinda birde su yaziyor:

Dedikodulari ciddiye almiyor:

Bu yil Afife Odullerinde 'En iyi kadin oyuncu' secilen, ardindan da buyuk tartismalara neden olan Berna Lacin'i 'Belali Baldiz' adli televizyon dizisinde izliyor. Nurgul Yesilcay ile birlikte son derece basarili bir performans sergileyen sanatci, 'Kim ne ederse desin, kulaklarim dedikodulara kapalidir. Ben isimi en iyi sekilde yapmanin pesindeyim' diyor.

kupseker
08-07-06, 23:14
Berna Laçin'in Ahlak Anlayışı
24.05.2006 08:10
Berna Laçin, Ayşe Arman'a konuştu: "Bu yaşıma kadar kocam dışında başka bir erkekle birlikte olmadığım için asıl marjinal ben oluyorum" Tabi Ayşe Arman bu durumu garipsedi
Ayşe Arman/Hürriyet

Kudret Sabancı Beni Salak Yerine Koydu

Durduk yerde öyle bir şey söyledi ki, güldüm. "Ben muhafazakar marjinalim" dedi. "Pardon, o ne demek" dedim, "O iki kelime yan yana nasıl geliyor?" "Öyle bir çağda yaşıyoruz ki, kimin eli kimi cebinde belli değil, maşallah herkes herkesle birlikte, artık gazetelerde soyağaçları yayınlanıyor. Ben de bu dünyaya ait olduğum halde, bu yaşıma kadar kocam dışında başka bir erkekle birlikte olmadığım için asıl marjinal ben oluyorum. Ama muhafazakár marjinal!.."

Sizce de ilginç bir yaklaşım değil mi? Berna Laçin’in dikkatleri üzerine çektiği tek nokta da bu değil tabii. Kudret Sabancı-Sanem Çelik ilişkisindeki açıklamaları da, insanlar tarafından farklı değerlendirilmişti. Ben de onu ilk yakaladığımda köşeye çektim, işin aslı nedir diye sordum.

* "Kocam, ilk sevgilim" diye bir açıklama yaptığınız kalmış aklımda, doğru olabilir mi?

- Evet.

* Hayatınıza başka hiçbir erkek girmedi mi?

- Hayır.

* Peki sizce bugünkü şartlarda, bu biraz tuhaf değil mi?

- Tuhaf.

* İnsan başka bir erkekle sevişmek nasıl bir şey diye merak etmez mi?

- Eder. Ama sadece merak eder.

Anlamadım.

- Merak ettiğiyle kalır demek istiyorum. Biz Tolga ile birlikte büyüdük ve böyle gelişti her şey. Yanlış anlamayın, hayatıma başka bir erkeğin girmemesini, övünülecek bir şey olarak söylemiyorum, sadece durum tespiti yapıyorum.

18 YILDIR BERABERİZ

Nasıl tanışmıştınız?

- Aslında, anne karnında tanıştık. İki hamile annenin karnında, yan yana çekilmiş fotoğraflarımız var. Onun annesiyle benim annem okul arkadaşı; babasıyla annem mahalle arkadaşı; babasıyla babam Harp Okulu’ndan pilot. Annelerimiz hamileyken, babalarımız aynı yerde görevlilermiş. Ama esas tanışmamız, 17 yaşındayken gerçekleşti. Tolga’nın babası tam askerdi, sonradan general filan oldu. Benim babam ise öyle değildi, o kadar asker ruhlu değildi, daha serbest yapılı bir adamdı, zaten binbaşıyken de ordudan ayrıldı. O yüzden biz hiç kampa mampa gitmezdik. Sevmezdi bizimkiler öyle şeyleri. Ama ben bir yaz çok ısrar ettim, "Bütün arkadaşlarım gidiyor, bir kere de biz gidelim" diye, işte o kampta buldum Tolga’yı, Erdek Kampı’nda. 17 idik tanıştığımızda, ancak 18’ken flört etmeye başladık. 18 senedir birlikteyiz, 10 yıldır da evliyiz...

KAYBETMEK İSTEMEM

İlişkiniz hiç mi tehlikeli dönemlerden geçmedi?

- Şöyle şeyler oldu tabii. Bu meslekte ilerlerken, etrafında bir sürü adamlar oluyor; en zengin denilen adamlar, bir anda evlenme teklif ediyor ya da ilanı aşk ediyor. Ama garip bir şekilde, benim Tolga’ya karşı hislerim değişmedi. Değişse, deli miyim "İlla ben bunu istiyorum" diyeyim? Hálá da seviyorum adamı. E o zaman niye bırakayım?

Diyelim ki kocanız o kalp çarpıntısını özlüyor ve yeniden aşık oldu...

- Başkasına mı? E haliyle çok sarsılırım. Çünkü onu çok seviyorum, kaybetmek istemem.

KUDRET’E ÖFKE

O yüzden mi Kudret Sabancı hikayesinde ahlakçı bir çıkış yaptınız?

- Yoooo, o hikaye başka, bakın anlatayım... Biri, başka birini zayıf görüp de üzerine çullanırsa, "Ben daha kuvvetliyim, seni paralayım da gör" derse, ben duramam. Şu sokakta da birisini birini dövmeye kalkarsa, ben o olaya da dahil olurum, iki tane patlatırım. Hele hele bu kadar iyi bildiğim bir konuda, mümkün değil sessiz kalamazdım...

İyi de iki kişi arasında olan bir şey bu. Sana ne kardeşim!

- Öyle değildi işte. Epey bir süre Kudret, Esra’yı kandırdı. Kandırırken de, beni maşa olarak kullandı. Adama hırsım ondan. Beni salak yerine koydu. Biz çok yakın arkadaşlardık, kocam mocam, hep birlikte oraya buraya gidiyoruz, yediğimiz içtiğimiz ayrı değil. Sanem’le bu dedikodu çıktığında, ben Kudret’a direkt sordum; "Bir şey varsa en azından ben bileyim" dedim, yani demek istedim ki, "Esra’nın arkadaşıyım, ama o başka şey, bu başka şey, sana sırtımı filan dönmem, yeter ki dürüst ol." Benim bir sürü kocasını karısını aldatarak boşanan arkadaşlarım var, ben onlarla ayrı ayrı görüşüyorum; o, onların problemi, benim değil. "Sen deli misin" dedi, "Ölümü öp, ölümü gör" gibi laflar, yemin billah etmeler. Bir adam bu kadar mı yalancı olur? Ama böyle bir adam tipolojisi var. Neredeyse yatakta yakalasan, "Sen yanlış görüyorsun, bu yatakta bir kadın yok, ben hiç yokum..." diyecek. Biz de yiyeceğiz!

Anladım. Karısını kadar, siz de kendinizi aldatılmış hissettiniz?

- Aldatılmış hissetmedim, aldatıldım. Bir de safım ya, "N’olur Esra’ya Sanem’le aramızda hiçbir şey olmadığını anlat. N’olur, şu yönetmene, şu prodüktöre filan de telefon aç söyle, sana inanırlar" diyor. Ben de herkesi arayıp "Ya ne kadar terbiyesiz bir piyasa, bu adamın o kadınla ilişkisi milişkisi yok, deli gibi karısını seviyor" diyorum.

Niye yapıyorsunuz bunu?

- E çünkü Kudret yardım istiyor. "Beni kurtar" diyor. Aklımca onu da, Esra’yı da koruyorum. Bu arada Kudret "İyi gelecek aşkım, sen git" diye Esra’yı yurtdışına yolluyor, gözümün önünde aşk numaraları yapıyor; perişan olmuş adamı oynuyor, gece 3’te benimle konuşuyor; "Karımı şimdiden özledim" filan, meğer o esnada adamı diğer kadınla çekmişler... E delirdim tabii. Bu benim için Fenerbahçe’nin son anda şampiyonluğu kaybetmesi gibi hadise oldu. Sinir bozucu ötesi yani. Bir de utanmadan ertesi gün arıyor, Sanem’le yakalanmış o sırada ama ben daha bilmiyorum, beni de sağlama alıyor, çünkü yayını durdurabileceğini zannediyor, bir seri katil sakinliğinde, "Arkadaşım, dün sana kötü davrandım, seni kırmak hayatta isteyeceğim son şey" diyor, "Saçmalama" diyorum, "Esra arayıp duruyordu, Tolga’yla gidin Kudret’i alın size getirin. Seni o yüzden aradık..." O ise benden önce Esra ile bizim en yakın arkadaşımızı aramış, o da bir yönetmen, "Çay içerken yakalandım, lütfen o bantı durdur, çünkü Esra hamile" demiş. Yani çüş! Daha nasıl yalan söylenebilir?

AHLAKÇI İLAN ETTİLER

Ama siz bu çıkışınızla antipatik bulundunuz...

- Evet ahlakçı ilan edildim oysa ne alakası var? Benim kocasını aldatan arkadaşlarım var, karısı aldatan arkadaşlarım da var, beni ilgilendirmez kimsenin hayatı, ayrılırlar ayrılmazlar bana ne. Ama bu durum farkıydı. Bir insanı idama götürüyorlar ve sen cinayeti görmüşsün, "Kardeşim, katil o değil bu" demez misin? Antipatik olmamak için susmayı mı tercin edersin? Ben Kudret’e kızdım, Sanem’le işim yok benim, ama tabii "Berna, Sanem’a kızdı" diye yazmak daha cazip. Sanem’in fotoğrafını koyarsan, millet hiç değilse güzel bir kadın görecek. Yok, benim eski sevgilimi kapmış da Sanem. Benim eski sevgilim yok ki. Ben demişim ki "Sanem okuldayken de herkesle düşüp kalkardı." Ne ayıp şeyler bunlar, ben Sanem’i tanıdığımda 13 yaşındaydı. Seda Sayan da "Kadın olsaydı da, kocasını elinde tutsaydı" dedi. Şimdi delirmez misin? Kudret’in basındaki abileri de şöyle bir numara çekti, "Biz erkeği kollayalım, kadınlar da birbirini yesin. Hem buradan bizi de malzeme çıkar, kahrolsun kadınlar. Ve mümkünse mahvolsunlar..." Benim için Kudret’e aşık bile yazdılar.

Modern ailenin muhafazakár kızıyım

Muhafazakárlığınız, ailenizin anneniz dışındaki fertlerinden mi kaynaklanıyor?

- Hayır efendim. Dedem bana "Kızım, kolsuz giysene, kolların çok güzel" derdi, babam da etek alır, akşam anneme eteğin boyunu kısalttırırdı, ben de sabah "Mini etek giymem" diye kıyameti koparırdım. Nedenini bilmiyorum, doğuştan böyleyim. Bu anlattığım 20 sene evvelki hadise; o zaman annem, kargo pantolonlar giyip altına espadriller çeken kadındı, gayet modern yani, kısacık saçlı filan. Frapan asla değildi. Ama benim arkadaşlarımın annelerine göre çok acayipti. O kadının işte böyle bir çocuğu oldu.

:good: