Tüm Versiyonu Göster : Geniş Zamanlar (Arşiv 2)
diziyi izleyeceğiz ne güzel diye beklerken cumartesiye alındığını öğrendim.aslında dizi için güzel bir gün.o gün o saatte kayda değer birşey olmadığı için isabetli olmuş.ama hayal kırıklığına uğradım bugün.:img-cray:
evet aslı dizi artık salı günü yok...cumartesi günleri 21.40 dizimizin yeni yayın gün ve tarihi...4.bölüm de tabi ki bu cumartesi verilecek.....
naz_özge12
31-01-07, 13:07
ben ilk bu dizi başlamadan önce kitabını okumuştum.başladığında çok şaşırdım.
ilk 2 bölümünü izledim kitabını okuduğum için izleyince tuhaf geldi.ilk iki bölümünü izledim daha sonra izlemdim.hala da izlemiyorum.benim için gereksiz.tabi bu sadece kitabını okuduğum için.yoksa güzel bir dizi..
ben ilk bu dizi başlamadan önce kitabını okumuştum.başladığında çok şaşırdım.
ilk 2 bölümünü izledim kitabını okuduğum için izleyince tuhaf geldi.ilk iki bölümünü izledim daha sonra izlemdim.hala da izlemiyorum.benim için gereksiz.tabi bu sadece kitabını okuduğum için.yoksa güzel bir dizi..
evet dizi ve kitap biraz farklı ama tercih tabi ki insanlara ait...ama tabi yurtdışından birebir kopya dizilerin kötü oyuncularla süslenemediği:img-hyste diziler varken bir de:img-hyste :img-hyste o yüzden diyorum ya herkesin kendi tercihidir...
avarej resimler çok güzelmiş sağol eklediğin için:img-wink:
özge_letyy
31-01-07, 16:22
averaj eklediğin çalışmalar için çok sağol hepsi çok güzel
ya bizim multimedya bölümü ne zaman açılacak
ya evet ya açılsın artık güzel güzel imza ve avatarlarımız olsun:)
özge sanırım yeni başlığa geçtikten sonra açılır...zaten az da kaldı bu başlığın kapanmasına...
angelstone505
31-01-07, 17:54
Bu dizinin günün değişmesinden hiç mutlu olmadım benim gibi mutlu olmayan çok kişi var ,sebep neydi anlamadık ,ben artık zor izleyeceğim ancak tekrar günü uyarsa devam edebileceğim izlemeye haberin olan olursa tekrar gününü saatini yazssın lütfen,bu ara kitabını da okudum alakası yok ,dizinin devamını çok merak ediyorum:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
averaj çalışmalar için teşekkürler.hepsi çok güzel.yapan arkadaşın ellerine sağlık...
bu arada yayınlanan iki farklı fragman var denk gelip izlediyseniz eğer...
yani tabi olaylar doğal olarak aynı ama farklı sahnelerden görüntüler var ikinci fragmanda...
fragmanlar süperdi ama o küçük kız şımarık tavırları bence kötüydü özelliklede babam senin yüzünden gitti demesi biraz saçmaydı bnce
diziyi takip ediyorum.ilk yayınına keşke cumartesi başlasaydı da herkes o güne o saate alışsaydı.bir dizi başladığında günü de değişince insanlar unutuyor ne zaman yayınlandığını hatırlayaamıyorlar.
bu cumartesi geniş zamanların yeni bölümü var. umarım yeterince tanıtımı dönmüştür ekranda ben henüz rastlayamadım malesef.:img-blush kitabı da okudum.izledğimiz hikayeden ayrı 2 tane daha hikaye var sanırım.onlar nasıl ele alınıcak bilmiyorum.farklı oyuncular görücek miyiz bakalım...yeni bölümü merakla bekliyorum..:happy0064
en beyendiğim dizi reklamları geniş zamanlar dizisinin bu hafta 2 fragman çekmişler bide ikiside çok güzel olmuş etkileyici ve heyecan verici fragmanlar
bence günü deyişince akılda kalıyor ama biraz sosyal olmak lazım gazete okumak gerekir gazeteyi açan herkes görür bence rating artacaksa günü deyişsin........
1. bölüm bugün 16.30 da
2. bölüm yarın 16.30 da
3. bölüm cuma gecesi saat 24.00 da
4. bölüm cumartesi akşamı saat 21.40 da sakın kaçırmayın
cumartesi akşamı geniş bir zamanınız varsa geniş zamanları sakın kaçırmayın..............
ya günü değişmesi doğrı ama neden ilk cumartesi yayınlamadılar günü değiştimi dizinin şansı fazla olmuyor. yani burda da başarılı olmaz sa ne olcak. birçok insan hala salı biliyor alışması çin birkazç hafyataya ihtiyaç var
ama pazartesiden beri sürekli reklamlar dönüyür üstelik 2 reklam birden 6 gün öçncesinden reklamı yapılmış oldu Oyüzden herkesin yeni günden çoktaaan haberlerinin olduğunu düşünüyorum :)
Teyzem dışında :) Salı günü bana geniş zamanlara noldu diye sordu Ama istisnalar olabilir tabi bu demek değil ki kaidei bozacak :)
ya günü değişmesi doğrı ama neden ilk cumartesi yayınlamadılar günü değiştimi dizinin şansı fazla olmuyor. yani burda da başarılı olmaz sa ne olcak. birçok insan hala salı biliyor alışması çin birkazç hafyataya ihtiyaç var
evet ama kanal da herhalde yeni günün oturmasını bekler...yani ilk haftadan sonra asıl şeklini alır...
aksini düşünmeyi de istemiyorum zaten...iş şimdi daha çok kanalda bitiyor...umarım güzel sonuçlarla geri döner yeni gün...
dördüncü bölüm fragmanını hala izlemeyenler varsa;
Internete eklenmistir. iyi seyirler....
yarını merakla bekliyorum.hem bölümü hem de izlenme oranlarının durumunu.okuduğum kadarıyla genelde cumartesi gününden memnuniyet söz konusu.benim için de geçerli bir durum bu.
dizimiz artık hak ettiği değeri görsün de usta oyuncuların farkını anlasın herkes.
Şu anda Star'da dizinin tekrar bölümü oynuyor,izlemek isteyenlere duyurulur.
edit: Dizinin fragmanı da etkileyiciydi,averaj'a teşekkürler,hala görmeyenlerdendim:)
Bu arada dizi müziğini de dinledikçe daha çok sevmeye başladım,yer etti kulağımda melodisi...
arkadaslar merhaba,
beni son zamanlardır en çok heyecanlandıran dizi bu oldu.çok steril bir kadro,hikaye zaten tarisilmaz..umarim tv oyunlarına kurban gitmez.sizden bir ricam var.zehranın aileyle tanışmaya ilk gittiginde konakta gecen konusmalar vardı.elinde olan var mı?hanı kolyesini begeniyor ve görmek istiyor anneanne falan...o kısım..umarim bulurum.
fotolar için teşekkürler dizi için bişeyler yapmaya çalışman çok iyi
fotolar için teşekkürler dizi için bişeyler yapmaya çalışman çok iyi
önemli değil:img-wink: ...izlemek isteyenler için 3. bölüm tekrarı bu gece 00.00' da star da...
ve tabi 4. bölüm yarın 21.40 verilecek...yeni gün ve saatimiz her cumartesi 21.40 olarak değişmiştir.bu da bilmem kaçıncı kez hatırlatmamız olsun:img-hyste :img-hyste
resimler için çook teşekkürler...
gamze_1992
02-02-07, 22:32
fragmani gördüm Zehra fragmanin sonunda yere düsüyor galiba bayiliyor ve Aylin hanim bosaniyor kocasiyla kizi da zorluk ediyor yani annesine bagriyor diyorki babam senin yüzünden gitti..! anneside dövecekdi zehra zor tuttu... ve Zehra aldirmiyacak cocugunu Aylin hanimda aldir diyor
Bence aldirsin yani ben adami cok sevmedim yakisikli da degil yani yerine baska birisi gelse yani yeni bir oyyuncu yakisikli ünlü biri ozaman Dizi bence izlenir..!
kelebek_01
02-02-07, 23:01
yaaa neden dizinin hem gününü hemde saatini değiştirdiler ki ne güzel izliyoduk neyse umarım bir daha değişiklik olmaz yeni bölümü heyecanla bekliyom
gamze_1992
02-02-07, 23:13
bende beklemek isterim ama bakamiyacam cünkü Gümüs var ynai o satte hayatta bakamam...yani kesinlikle gümüs bakarim saten 1 hafta sor daandim... beklemeye yarin sükür var...veee keske Salidan alinmasaydi ya... cok üzüldüm..!
ya üfff benim şimdi aklıma geldi Şuan oynuyor kaçta başladı dizi çok şey kaçırdım mı 3. bölümü yine kaçırdım yaa
şu an 3. bölüm tekrarı var starda...
izlemek isteyenlere duyurulur....
ayrıca zuhal olcay ve füsun demirel bu bölümde gerçekten çok iyiler...zevkle seyrediyorum valla....ilaç gibi geliyorlar...
paçiii_melos
03-02-07, 11:06
Dün gece Star'da 3. bölümün tekrarı vardı, ben de bu bölümün bazı yerlerini seyredemediğim için seyrettim, gerçekten çok hoştu ya, ne kadar izlesem bıkmayacağım dizilerden...
Tarık ile Ayla'ya gittikçe bayılır oldum,Fadik Ablamız da öyle tabiikii ZEze de ...
Bu akşam ki bölümü de büyük heyecanla izleyeceğim...
Gece Hatırla Sevgilinin tekrarı bittikten sonra oturup izledik halamla.İzleyememiştim geçen bölümü izlediğim iyi oldu.Dizi gerçekten çok güzel.Özellikle Özge Özberk benim gözümde çok güzel.Çok gerçekçi oynuyor, rolünün hakkını veriyor.Zor beğenen halam bile bu kız her rolü iyi yapıyor dedi :) Dizinin cumartesiye alınması umarım iyi olur.Bu dizi devam etmeli bence ...
mutlaka izliyecem yeni bölümü hiç bir bölümünü kaçarmadım zaten
bu akşam geniş bir zamanınız varsa eyer saat 21.40 ta geniş zamanları kaçırmayın..............
cumartesiye alınmasına çok sevindim dizinin salı günü o saate başka bir dizi seyrediyordum tekrarını seytiğimde dizinin hiçte fena olmadığını gördüm artık her fırsatta cumartesileri seyredeceğim diziyi.. helal olsun tüm ekibe güzel bir iş çıkarmışlar
zuhal olcay oktay kaynarca füsun demirel özge özberk hakan eratik oynarsa müziğini gökhan kırdar yaparsa yönetmenliğini serdar akar yaparsa senaryosunu mahinur ergun yazarda bu dizi nasıl izlenmez
müzik süper oyuncular insanı çok etkiliyor senaryosu iyi yazılmış çekimide iyi şimdi günü fazla zor olmayan bir güne alındı bence rating i iyi olacak ama rakip kanallar atağa geçmiş 50. olan profesyoneli belki daha iyi rating alır diye cumartesi günü bizim dizimizin karşısına koymuşlar ama bizim dizi mizin gümüş emret komutanım profesyone gibi yayınlardan 20 dakika önce yayına girmesi avantaj profesyonelin rating alabileceğini sanmıyorum gümüşün isi bizim dizinin karşısına konmasıyla ratinglerin bu hafta olnasada bir dahaki haftaya azalır inşallah dizimiz yükselir...............
aysa-17310
03-02-07, 16:42
evet bence de Zuhal Olcay ve Oktay Kaynarca gerçekten harika oyuncular Özge Özberk'in Çemberimde Gül Oya'dan beri hayranıyım dizi de konu olarak, senaryo olarak hoşuma gitti Oktay Kaynaca'nın yani başkanın sahneleri özellikle içten ve komik oluyo :)
yannız yeni yayın saatinin 21:40 olmasına üzüldüm yaaa 23:15'ten sonrasını izleyemiycem :( bana anlatırsınız artık sonunu
şimdi starda üçüncü bölüm tekrarı var...ama tabi bitmek üzere...az birşey kaldı...
izlemek isteyenlere duyuralım...bu akşam da 21.40 da yeni yani 4. bölüm var.... bilginize...
aa şimdi mi ya ben kendimi aşağı atsam yeridir yine kaçırdım yaaa 3 kez verildi bu bölüm ve hepsinde kaçırdım yeni bölümde ve ilk tekrarda ayla'nın çaydanlığı düşürmesinden öncesini kaçırdım şimdi ise tamamını üff :)
ekşi sözlükten yeni bir yorum...sanırım genelde de böyle düşünülüyor zaten...
gün seçimiyle oldukça güzel bir seçim yapılmış bu dizi için. cumartesi akşamı keyifle izlenebilecek bir dizi.
tv_hastasi
03-02-07, 23:10
çok güzel bi bölümdü ya çok etkileyiciydi ama sinir oldum son reklamdan sonrasını izleyemedim izleyen biri sonu nasıl bitti anlatabilir mi bana??:img-wink:
arkadaşlar gerçewkten harika bir bölümdü yaa her saHNESİ AYRI Bİ güzeldi hele zuhal olcay gerçekten harika oynadı yaa bir kez daha aşık oldum gerçekten Geniş zamanlr gerçekten son zamanlrda izlediğim en iyi dizilerden biri Bu bölümle beraber ben iyice bağlandım Biraz resim de çektimeklerim birazdan :)
Yalnız ben son reklamdan sonra kaçırdım Reklam arasında ikikerekiki'ye dalmışım Normalde o saatte ne olursa olsun onu izlerdim ama geniş zamanları bırakmadım bıraksaydım vicdan azabı çekerdim vala :) nese ben ne diyodum bi baktım yazılar dönüyor Önemli bişe oldu mu ya lütfen biri yazsın :)
harıka dızının muzıklerı bayıldım
yokmudur bunları bulsak
cok guzeldı ya muzıkler
dızıyı de ızlıcem kuzenler halledıyor sukur:)
çok güzel bi bölümdü ya çok etkileyiciydi ama sinir oldum son reklamdan sonrasını izleyemedim izleyen biri sonu nasıl bitti anlatabilir mi bana??:img-wink:
zehra ahmeti gördü hastanede. ayla eve götürcekti zehrayı doktora sordu iyimi diye doktor tamam dedi, kapı açıldı orda zehra ahmeti gördü bilgenin yanında "ahmet" dedi öle bitti. ayla çok kızgın cevap verebilir ahmete, kızı da iyice annesinden uzaklaşır heralde...çok güzel dizi ya...
çok güzel bi bölümdü ama sanki kısa sürdü ya da ben tadına doyamadım bana öyle geldi:):)
harıka dızının muzıklerı bayıldım
yokmudur bunları bulsak
cok guzeldı ya muzıkler
dızıyı de ızlıcem kuzenler halledıyor sukur:)
ya ben ilk hafta jenerik müziğini çekmiştim ama bu hafta bitişte gökhan kırdar şarkı söledi AMA kaçırdım reklamdan sonra biliyosunuz :)
ya bu dizide gerçekten herkesi çok iyi oynuyor:good: ...yani kimi saysam bilemedim ama en büyük alkış zuhal olcaya gitsin:happy0064 çünkü özellikle sarhoş olduğu sahneye bittim...
konusu diğer dizilere benziyor gibi gözükse de görüyoruz işte çok bizden bu dizi...kavgalar, acılar, vs...
ayrıca özge özberk de kesinlikle tamamdır artık..kız her role gidiyor ve karşısında kim olursa olsun hiç ezilmiyor...
bu bölümde yine süperdi bencede bu dizinin en büyük alkışı hakeden ismi zuhal olcay sarhoş rolünü herkes iyi yapamaz çok sırıtır bazılarında ama kendisi zaten çok büyük bi usta çok iyi altından kalktı
bu bölüm kısa sürdü galiba yoksa bana mı öyle geldi anlamadım
ayla karakterini çok seviyorum her kadın onun gibi olmalı güçlü,ayakları üstünde durabilen...
cumartesiye alınması işe yarar inşallah düzelir reytingler salı'dan daha iyi olur büyük ihtimalle....
Gercekten cok güzel bir bölümdü. Zuhal Olcayın ağlaması beni cok etkiledi. Zehra ve Ayla sahnesi cok iyiydi. İnşallah her dizideki gibi Ahmetden saklamazlar. Ama bu dizi başka bence öğrenicek. Freddie resimler icin sağol.
beni de en çok kızına saldırdığı ve ağladığı sahne etkiledi :)
Buarada ayla ve tarık'ın evdeki hali çok komikti Tarık'ın ilk kez aylanın evine geliyor ama hiç beklemediği bi aylayla karşılaşıyor Çok güzeldi yaa :)
evet reytingleri büyük bi merakla bekliyorum umzarım yeni gün işe yaramıştır ab ya da tüm'den birinde ilk 5 diğerinde ilk 10 olsun istiyorum
Bu arada Ahmeti oynayan oyuncunun ismini bana birisi söyliyebilir mi? Cok merak ediyorum. Bu diziyi ziler izlemez müziğinin Gökhan Kırdara ait olduğunu anlamıştım. Şahane dizi mzükleri yapıyor G.K.
freddie (http://www.dizifilm.com/forum/member.php?u=47572) resimler için tşk...izninle birazını özgenin forumuna ekledim:img-wink:
ve tabi sizin gibi dizinin kısa sürdüğünü düşünen bir ekşi sözlük yazarından yorum geliyor şimdi......
her dizi bilmem kac saat surer bu dizinin bu aksamki bolumu bir saat falan surdu ancak..
bugün bir kere daha iyi anladım zuhal olcayın süper bir oyuncu olduğunu tebrik ediyorum insan bu kadar gzl sarhoş taklidi yapar.:happy0064 bravo yani.bu bölüm gene muhteşemdi inşallah reytinge kurban gitmez geniş zamanlar çok kaliteli çok iyi oturmuş bi kardosu var gerçekten çok gzl.sonda ahmet geldiğinde çok şaşırdım.geliceğini tahmin etmiyodum.bakalım neler olucak gelecek bölümde.şöyle süper bir karşılıklı konuşma bekliyorum valla.
GENİŞ ZAMANLAR CUMARTESİ 21:45TE KAÇIRMAYIN
Bu arada Ahmeti oynayan oyuncunun ismini bana birisi söyliyebilir mi? Cok merak ediyorum. Bu diziyi ziler izlemez müziğinin Gökhan Kırdara ait olduğunu anlamıştım. Şahane dizi mzükleri yapıyor G.K.
ahmeti oynayan oyuncunun adı hakan eratik tir....
evet gökhan kırdarın melodileri çok güzel...özellikle de göz bebeğim tabi ki...dizi bitiminde sonuna kadar çalsınlar diye bekliyorum ama nakaratta bitiyor hemen...
bugün bir kere daha iyi anladım zuhal olcayın süper bir oyuncu olduğunu tebrik ediyorum insan bu kadar gzl sarhoş taklidi yapar.:happy0064 bravo yani.bu bölüm gene muhteşemdi inşallah reytinge kurban gitmez geniş zamanlar çok kaliteli çok iyi oturmuş bi kardosu var gerçekten çok gzl.sonda ahmet geldiğinde çok şaşırdım.geliceğini tahmin etmiyodum.bakalım neler olucak gelecek bölümde.şöyle süper bir karşılıklı konuşma bekliyorum valla.
GENİŞ ZAMANLAR CUMARTESİ 21:45TE KAÇIRMAYIN
sen ahmetin gelmesine şaşırmışsın ben en çok aylanın ahmeti aramasına şaşırdım ailesini felan aricak diye düşündüm ama çok şaşırdım nese umarım bu iyi bir şeye vesile olacak gelecek hafta
averaj resimler sorun değil tabii ki kullanabilrisin :) altına adımı yazdığın sürece :)
Dizinin süresine gelince bana normal geldi kaç reklam aldı 3 mü :) ondan kısa gelmiştir bize
ya dizinin en sonunda noldu reklamdan sonrasını izleyemedim-ahmet geldimi?geldiyse zehra gördümü nası tepki verdi????
averaj resimler sorun değil tabii ki kullanabilrisin :) altına adımı yazdığın sürece :)
yazdım yazdım ama altına değil üstüne:img-hyste :img-hyste emeğine sağlık yeniden...
evet iyi oyuncularla iyi bir dizi izledik ve mutluyuz değil mi?kendi adıma evet...
yani hepsi çok doğal oynuyor...seyretmesi de daha bir güzel oluyor böylece tabi ki...
Arkadaşlar ben bu sayfaya ilk kez yazıyorum.Geniş Zamanlar ekibini tebrik ediyorum; gerçekten sıcak bir anlatımı var.Bizden bir dizi...Ama çoğu kaliteli iş reytinge kurban gidiyor.Umarım Geniş Zamanlar kendini kurtarır çünkü oyuncu kadrosu harika.Yani Zuhal OLcay ve Oktay Kaynarca'ya bir şey diyemem.Müthişler yaa..Ağzım açık izliyorum onları.:img-clapp Sarhoş hali çok iyiydi...:happy0064 Bayıldım!!
Ama bu bölümden sonra Özge Özberk hakkında bir şeyler yazmak ihtiyacı duydum.Kendisine Çemberimde Gül Oya'dan beri bir sevgim vardır.Kırık Kanatlar'da biraz hayal kırıklığına uğradım ama sanırım bazı problemleri vardı.Neyse... :icon_ange
Geniş Zamanlar'da ise artık kafamda çok farklı bir yere oturdu.Karşısında kim olursa olsun oyunculuk nedir gösteriyor.Zehra rolüne ondan başkasını düşünemiyorum zaten.:good:
Hele bu bölüm "O bana Ahmet'ten kalan tek şey.O'na nasıl kıyarım" diye haykırmadı mı?Yüreğim sancıdı, içim acıdı...:icon_sorr :img-cray: "Yanında olsam da teselli etsem O'nu" dedim dizi olduğunu unutup.Ruhumu alıp götürdü bir yerlere...
Zaten müzikler olağanüstü.Gökhan Kırdar harikası...:img-music :klme
Bu harika diziyi izlememize vesile olanlara teşekkürler..
elimden geldiğince izlemeye çalışıorum bu diziyi.bugün izleme şansım oldu,evdekileri de alıştırdım valla.ama bence tutulacak bu dizi.başarılı bi yapım çünkü.gerek Zuhal Olcay,gerek özge özberk...ve diğer oyuncular...İzlemeye değer bi dizi olduğuna inanıyorum.
Beni en çok çeken se şu oldu:dizide olaylar basit basit anlatılmıyor,aynı konu aynı oyuncularla daha farklı da çekilebilirdi.özel kılan;arada ayla nın sesinden duyduğumuz sözler,olanları fondan anlatması...:good:
salı günü yayınlandığında seyredemiyordum. bugün ilk kez baştan sona izleyebildim. bölümü çok beğendim. özellikle zuhal olcay ve özge özberk rolleri gereği çok iyi örtüşmüş özgenin şirin halleri zuhal olcayın korumacı abla durumu çok inandırıcı idi. oktay kaynarcada çok sevdiğim bir oyuncu fakat rolünden dolayı dizinin akışının biraz dışın da kalmış gibi geldi belki ilerleyen bölümlerde bunu görmemiz mümkün olur.
spdr dizinin sonunda zehrayla ayla muanedeydi. Sonra zehra kalktı. Kapı aralıklıydı. Dışarda Ahmeti gördü. Ahmet dedi ordada bitti.
ya arkadaslar ahmeti daha uzun gösteremezlermi ya :(
ben hakan eratigi cok seviyorum, ve bu kadar az görmek dizide beni deli ediyor, lütfen biraz daha fazla konuya dahil olsun
çok güzel bir dizi bu, izlemeye değer nadir dizilerden.
bir de dizi dekullanılan fon müziği ve gözbebeğimin linki yok mu acaba? nerden bulabiliriz?
diziyi hafta ıcı tekrarlarıyla yenı bolumu ızledım bastan sonaa ılk defa cok ıyıdı yaa ozge ve zuhal olcaya bayıldım cok dogallar bu dızı suan bır kactane dızıden daha guzel yaaa reytıngler ıı olur ınsalh..
Bu dizinin hem oyuncular hem hikâyesi çok güzel. Dizinin her sahnesinde kalite kendini gösteriyor. Bütün oyuncular mükemmel. Cumartesi gününe alınmasına da çok sevindim. Zuhal Olcay'ı özlemişim. Bu arada Özge'nin performansına şapka çıkardım.:good: :good: :good:
yorum lara bakılaraktan cumartesi gününe alınınca yorumlarda artmış izlemeyenler izlemeye başlamış farklı kişilerden yorum geldi belli ki dizimizin izleyicisi arttı inşallah rating iyi gelir
dün akşam ki bölümü çok sevdim bayıldım
özge_letyy
04-02-07, 12:58
yorumları şimdi okudum gerçekten çok sevindim demek ki cumartesiye alınma kararı çok doğru bir kararmış
tekrarlar da çok yerinde oldu böylece herkes izledi umarım reytingler iyi gelir birazdan öğreniriz zaten..
chimeneyes
04-02-07, 13:44
reytingler gelse yaa çok merak ediyorum.. gözlerimi kırpmadan izledim ya reklamlarda bile kanal değiştiremedim öyle girmişimki hikayenin içine.... hani elimi uzatsam zehranın omzuna deicekti sanki.. süper bi bölümdü iyiki alınmış cumartesiye..... bayıldım vallahi... bayıldım... bide reytingeri görseek?
muhteşem bir bölümdü.oyuncuların performansları hele zuhal olcay tek kelimeyle harikaydı.şu an önemli tek şey reytingler of of
3 ŞUBAT CUMARTESİ’NİN NET SONUÇLARI
“TOTAL”
1-Gümüş Kanal D... 8.50 rating, 22.10 share…
2-Selena ATV... 7.70 rating, 19.60 share...
3-Emret Komutanım SHOW TV... 7.70 rating, 19.60 share...
4-Cennet Mahallesi SHOW TV... 7.30 rating, 13.50 share...
5-Fırtına Kanal D... 7.20 rating, 13.20 share...
6-Selena (tkr) ATV... 5.60 rating, 24.80 share...
7-Show Ana Haber SHOW TV... 5.60 rating, 16.40 share...
8-Star Ana Haber STAR TV... 5.40 rating, 15.90 share...
9-Kanal D Ana Haber Kanal D... 5.00 rating, 14.80 share...
10-Mahmut Tuncer Show Kanal7... 5.00 rating, 12.30 share...
“AB”
1-Fırtına Kanal D... 8.60 rating, 23.00 share...
2-Gümüş Kanal D... 7.90 rating, 20.50 share…
3-Geniş Zamanlar STAR TV... 7.30 rating, 18.50 share...
4-Profesyonel ATV... 6.30 rating, 20.10 share...
5-Kanal D Ana Haber Kanal D... 6.20 rating, 19.40 share...
6-Selena ATV... 5.70 rating, 15.20 share...
7-Emret Komutanım SHOW TV... 5.40 rating, 13.90 share...
8-Star Ana Haber STAR TV... 5.30 rating, 16.60 share...
9-Cennet Mahallesi SHOW TV... 4.90 rating, 13.20 share...
10-Atv Ana Haber ATV... 4.80 rating, 15.00 share...
chimeneyes
04-02-07, 13:57
alla allaa yaaa neden totalde ilk 10 a girememiş anlamadım:( neyseki a/b de 3. buda bişyidir... zamanla inş.:)
Bence ratingler iyi ab grubuna bakılırsa inşallah böle devam eder zaten hep ab ye bakılıyor bu yuzden de inşallah böle devam eder
ab süper.zaten önümüzdeki diziler çok güçlüydü ama totalde keşke ilk 10 girebilseydik.neyse şimdi öenli olan star tv yönetiminin sabrı
cumartesiye alınması bence de iyi oldu.herkes izledi bu sayede.
güzel bir bölümdü yine.erola çok kızdım bu bölüm.bilge babasına kızıcağına annesine yüklendi.bilgenin aylayla olan sahnelerinde kendimi paraladım desem yeri.sunaya da inanamıyorum seni kocandan boşatan avukatın kocansını ayart. aylayı arkadan vurdu resmen.pes yani..
neyseki aradan 13 gün geçti de bilge bir şekilde haberdar oldu bu ayrılıktan ama gerçek sebebi söylenmedi galiba.
zehranın fenalaşması kötü oldu ben bebeğe bir şey olcağını düşündüm neyseki korktuğum başıma gelmedi.aylanın ahmetle telefondaki konuşması çok etkileyiciydi.tamam zehra ailesini saklamış yalan söylemiş olabilir ama ahmetin fazla büyüttüğnü düşünüyorum.gerçek sevgi bunları yaptırmamalı!!
özge_letyy
04-02-07, 14:14
nuro söylediklerine tamamen katılıyorum ahmet zehrayı gerçekten sevseydi böyle yapmazdı..ayrıca dediğin gibi ben de bilge ve ayla sahnelerinde deliye döndüm biri şu kıza gerçeği söylesin diye...
reytingler gelmiş totalde ilk 10a girememişiz üzüldüm acaba kaçıncı olduk bilen var mı ?..
ama ab süper 3.lüğün yanısıra izlenme oranı ve payı çok iyi nerdeyse gümüşe yaklaşmış baya iyi gerçekten gün değişimi çok iyi oldu totalde de biraz yükselsek çok iyi olacak...
totalde ve abde sadece ilk on verilmiş...tamamını bulabilen varsa buraya koyalım...
ayrıca ab'de çok iyi...devamını ve totaldeki yükselişi bekliyorum...umarım yanılmam...çünkü dizi şimdi şimdi oturmaya başladı...
first lady
04-02-07, 14:22
cumartesiye alınması çok iyi oldu çünkü ben ilk kez izleyebildim ve çok beğendim:good: :good: .zuhal olcay,oktay kaynarca,füsun demirel ve özge özberk sevdiğim oyunculardı ama gününden dolayı izleyemiyodum.neyse artık rahatladım:)sizlere bişey sorucam arkadaşlar başkan nereli dizide?çünkü konuşması bizim şivemize çok benziyo.ben aslen erzincalıyım merak ettim acaba bizim oralımı:img-help:
tv_hastasi
04-02-07, 14:26
bencede ratingler ii gelmiş.3 lük süper hatta.daha bu gündeki ilk haftası zamanla çok daha ii olur. kısacası sevindim ben bu işe :img-wink: dizi kurbanlarına katılmıcak:happy0064
cumartesiye alınması çok iyi oldu çünkü ben ilk kez izleyebildim ve çok beğendim:good: :good: .zuhal olcay,oktay kaynarca,füsun demirel ve özge özberk sevdiğim oyunculardı ama gününden dolayı izleyemiyodum.neyse artık rahatladım:)sizlere bişey sorucam arkadaşlar başkan nereli dizide?çünkü konuşması bizim şivemize çok benziyo.ben aslen erzincalıyım merak ettim acaba bizim oralımı:img-help:
elazığlıydı galiba...
ekşi sözlükten yeni yorum gelmiş...
su sıra izlenmeye deger bulunabilecek nadir seylerden biri.içinde zuhal olcayı barındırması da cabası.
ratinglerin cumartesi günü 1 tek ilk onu vermesi gıcığıma gidiyo neden ilk 10 un ratingleri veriliyo bilgisi olan var mı...............
bende çok merak ediyorum ya.hatırladığım kadarıyla medyaline total de ilk 100 ü gösteriyordu geçen sene ama bu sene bilemicem
burcu_yağmur
04-02-07, 15:08
ben geçen gece rastladım satrda tekrarı vardı izledim ve çok begendim bundan sonra izlemey karar verdim demek cmt günü artık izlicem çok güzel dizi bende ilk başta sanıyodum zzehra ayla haımın kardeşi ama megerdem fadik hanımın kızıymış
az önce keyf i sibelde gz setini gösterdiler...6. bölüm çekiliyormuş...sanırım aksiyonlu sahneler o bölümde bizi bekler...çünkü yemek gibi birşey var ve sonra silah sesleri geliyordu...
ayrıca zuhal olcay, serdar akar ve özge özberk de konuştu...zuhal olcayı dizi yapmaya ikna eden durumu merak ettik filan dediler...o da mahinur ergun, serdar akar ve tüm kadro sebep oldu dedi...serdar akar dizinin sinema tadında olduğunu söyledi...film çeker gibi çok rahatım, dizide akış çok güzel ve hızlı dedi yani memnun halinden..son olarak özgeyle konuştular o da ayşe kulin, mahinur ergun, serdar akar ve oyuncu faktörleri sebebiyle uzak kalmayı düşündüğü dizi sektörüne geri dönüş nedenlerini anlattı...bla, bla, bla....
özge_letyy
04-02-07, 15:17
az önce keyf i sibelde gz setini gösterdiler...6. bölüm çekiliyormuş...sanırım aksiyonlu sahneler o bölümde bizi bekler...çünkü yemek gibi birşey var ve sonra silah sesleri geliyordu...
ayrıca zuhal olcay, serdar akar ve özge özberk de konuştu...zuhal olcayı dizi yapmaya ikna eden durumu merak ettik filan dediler...o da mahinur ergun, serdar akar ve tüm kadro sebep oldu dedi...serdar akar dizinin sinema tadında olduğunu söyledi...film çeker gibi çok rahatım, dizide akış çok güzel ve hızlı dedi yani memnun halinden..son olarak özgeyle konuştular o da ayşe kulin, mahinur ergun, serdar akar ve oyuncu faktörleri sebebiyle uzak kalmayı düşündüğü dizi sektörüne geri dönüş nedenlerini anlattı...bla, bla, bla....
acaba ne olacak merak ettim
heralde bu tarığı tehdit eden adamlarla alakalı bi durum gerçekleşecek
acaba ne olacak merak ettim
heralde bu tarığı tehdit eden adamlarla alakalı bi durum gerçekleşecek
büyük ihtimalle öyle olacak ama çok da o silahlı olmaz bu dizi zaten...
ama dediğim gibi herkes memnun halinden...
Uzun zamandır televizyonda böyle bir dram izlememiştim.Üstelik uzun zamandan beri kimse sırf oyunculuğuyla beni ağlatmayı başaramamıştı(ki o kişi yine yeditepe istanbul dizisinde zuhal olcay ve uğur polatt)
Yani şükürler olsun ki Türkiye böyle insanlar da yetiştiriyor.Zuhal Olcay'ın o annesine sarılıp ağlayışı yok muydu?Sonra Bilgeyle babasının sarılmasında içinden söyledikleri?Yani müthişti.Çok etkilendim.Ayrıca Aylanın böyle müthiş bir şekilde Erolla Sunayı pısıtrması da süperdi.Heralde aldatılan kadınların pek yapamayacağı türden şeylerdi.
Yani oktay Kaynarcanın da şimdi hakkınn vermek lazım.Evdeki tahminlere göre Elazığ,Erzincan yörelerine ait ağzıyla çok güzel ve tadında bir ounculuk sergiliyor.çocuklarla olan diyaloğu da çok güzeldi.Hele mafyaya meydann bırakmayıp,söylediği sözler de çok yerindeydi.
İsmini bilmiyorum ama dizide aldatan kocayı yani Erolu oynayan oyuncu da çok başarılıydı.Pişmanlıkla tutkularının,kızıyla ilişkisi arasında kalan kafası karışık bir adam..
Ne diyim Füsun Demirel,genç yaşına rağmen Özge Özberk ve diğereleri...Hepsi harikaydı.Hatta öyle harikaydı dizi daha 23.15 olmadan bitince yahu ne kadar kısa sürdü diye yakındık evdekilerle.HARİKAYDI :good: Başka ne söyleyebilirim ki?
bir_demet_sevgi
04-02-07, 17:03
“TOTAL”
“AB”
A/B 'de çok iyiyiz dee total'de kaçıncıyız??
dün izledim diziyi. güzel bir bölümdü ama neden ilk ona giremedi anlamadım. neyse zamanla yükselir umarım. favorim yine değişmedi; zuhal olcay... daha çok beğendim bu bölümde onu. oktay kaynarcanın da hakkını vermem lazım. ben onları izlerken çok keyif alıyorum özellikle de beraber olan sahnelerinde. oktay kaynarcanın şivesi, mimikleri çok hoştu. başkan aylanın evine geldi ya ayla sarhoştu o sahne çok güzeldi yaa.
bilgeye de sinir oldum. söyle şu kıza da kurtul dedim valla. ahmet de öyle insan bir ilgilenir kız ilaç almış. bir de ayla son sahnede telefon ettiğinde yine mi ilaç aldı dedi ya iyice sinir oldum. ahmet zehrayı haketmiyor.zehrayı da suçlu buluyorum söylemeliydi baştan ama ahmetin tepkisi de abartı artık. tamam barış demiyorum ama en azından bir ilgi göster yani.
özgeyi son sahnede çok beğendim benim bebeğim o falan dedi ya o sahnelerde cidden süper oynamış:good:
tarık başkan da gerçekte nerdeee böyle başkan dedirtiyor bana her seferinde:img-wink:
İzlerken evimde olmadığım için çok kesildi keyfim ama Zuhal Olcay'ın oyunu ile benim gözümde devleşen Ayla beni kopardı.
Eşi ile konuşmaları,Suna ile konuşmaları,içine girdiği bunalımlar,kızıyla diyalogları,fevri hareketleri...Muhteşemdi.
Yani yazacak bir şey bulamıyorum,bu kadar mı keyif alınır ya diye diye,etrafımdaki insanları da izlemeye zorladım! açıkçası.
Silah sesleri konusunda canım sıkıldı ama sanıyorum ibre o yana dönmeyecektir,çünkü ihaleler,arsalar toplu konutlar inşaatları ülkemizin yarayan kanası.Böyle şeyler olduğunu da hepimiz biliriz ama görmeyiz.Bakalım Başkan ne yapacak.Neleri beraberinde getirecek bu sorunlar...
Ha bir de Zehra'nın bebeği doğurmaktaki ısrarı ve gerekçesi.Orda Özge Özberk'i bir kez daha çok sevdim.Çok da haksız bulmadım ben Ayla'nın ..tak demesinden sonra ki çocuğunu doğurmak isteyen bir anneyim sadece cevabından sonra Zehra'yı...
Biraz kel alaka olacak ama:D 4.bölüm resimleri için çok teşekkürler :) 3.bölüm resimlerini koyabilr misiniz? ena nın koyduğu rapish-share yi açamadım.yardımcı olursanız çok sevinirim:img-wink:
ya sonunda ahmetle zehra karşılştımı???
lüten biri bana anlatsıınnn:img-help:
ben ahmeti sevdim ama bence de zehra biraz daha gururlu olmalı-en azından bunda sonra kendini toplayıp hayatına devem etmeye çlışmalıı:img-yes:
ya sonunda ahmetle zehra karşılştımı???
lüten biri bana anlatsıınnn:img-help:
ben ahmeti sevdim ama bence de zehra biraz daha gururlu olmalı-en azından bunda sonra kendini toplayıp hayatına devem etmeye çlışmalıı:img-yes:
Son karesiydi dizinin,Zehra'nın muayenesi bittiği sırda kapıyı açtılar,görünen Ahmet dışarda onu bekliyordu,Zehra şaşırmış bir ifade ile ''Ahmet'' diyebildi,orda bitti...
Ahmet'i seviyorsun da,ne olursa olsun,Zehra sadece ailesinden söz etmek istemedi,ve bunu farkettiğinde Ahmet suçu kendinde de arayabilirdi biraz,onu böyle söylemeye benim halim itiyor,ailesini öğrendiğimde ondan vazgeçecek kadar sevmediğimi düşünüyor diye üzüleceğine,tam da Zehra'nın korktuğu şeyi yapıp,ondan kaçarcasına ayrıldı.
6.bölüm mü?vatan ın set zşiyaretnde 5.bölüm çekiliyordu bu süre zarfında biraz az çalışmışlar sanki.acaba star dan çekimleri yavaşlatın filan mı dendi
Konu ve oyuncular zaten harika.Ben sıkı bir Zuhal Olcay hayranıydım ama bu bölüm o sarhoş sahneleri Başkanla konuşurken çaktırmamaya çalışması ,kızına kızarkenki gerçekçiliği insan bukadarmı mükemmel oyuncu olur.Pes vallahi...
bence diziye yeni bir başrol oyuncusu dahil olacak...zehranın yeniden aşık olacağı...bu konuda bilgisi olan varmı???
zehra kimseye aşık olamicak.dizide kötürüm karakter aydın la evlenecek.aydın karekterinin şu an figüran kadar rolü var ama sonradan rolü büyüyecek
zehra kimseye aşık olamicak.dizide kötürüm karakter aydın la evlenecek.aydın karekterinin şu an figüran kadar rolü var ama sonradan rolü büyüyecek
gerçekten mi?:( ayla böyle birşeye nasıl tepki verecek acaba yani sevmediği biriyle evlenmesine... çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için...
Konu ve oyuncular zaten harika.Ben sıkı bir Zuhal Olcay hayranıydım ama bu bölüm o sarhoş sahneleri Başkanla konuşurken çaktırmamaya çalışması ,kızına kızarkenki gerçekçiliği insan bukadarmı mükemmel oyuncu olur.Pes vallahi...
evet ya...oyuncu olmak isteyen herkesin ya da oyuncuların hepsinin izlemesi gereken olağanüstü bir performanstı.sarhoşluk pis bişeydr ama ayla çok sevimliydi
Ayşe Kulin'in kitabında ne olacağı yazmakta
evet kitapla diziyi değiştirmemişler ama kitapta aydın fazlaca yobaz ken burda depresyona girmiş ve yaşamak istemeyen biri olarak karşımıza çıkacak
evet kitapla diziyi değiştirmemişler ama kitapta aydın fazlaca yobaz ken burda depresyona girmiş ve yaşamak istemeyen biri olarak karşımıza çıkacak
Açıkcası kitabın sonunu okumak istemedim :img-wink: sırf meraklanayım diye,okumaya da niyetim yok,yoksa dizinin tadı çıkmaz gibime geliyor
şimdi konuya baktım fakat oktay kaynarca nın rolünü anlayamadım...kitabı okuyan arkadaşlar söyleyebilirmi acaba?eğer ayla yurtdışına gidiyorsa oktay kaynarca ile aşk yaşamayacakmı?aklım karıştı şimdi...belkide kitaba bağlı kalmazlar,bağlı kalırlarsa diziyi uzatamazlar çünkü...
Açıkcası kitabın sonunu okumak istemedim :img-wink: sırf meraklanayım diye,okumaya da niyetim yok,yoksa dizinin tadı çıkmaz gibime geliyor
ben maalesef okudum.kitabın sonu insanı mahvediyor ama dzide kitabın sonunda yaşanan katliamın yaşanacağını sanmıyorum.
okuduktan sonra dizinin daha heyecanlı ve ilgi çekici olması için keşke kitaptaki aydın değiştirilmeseydi ne güzl olurdu dedim.çünkü aydınla beraber tarikatlar diziye girebilirdi.yobazlık ve dindarlık arasındaki o ince çizgi anlatılabilirdi.ama olmadı onun yerin aydının depresyonunu ve babalık duygusunu izlicez.
şimdi konuya baktım fakat oktay kaynarca nın rolünü anlayamadım...kitabı okuyan arkadaşlar söyleyebilirmi acaba?eğer ayla yurtdışına gidiyorsa oktay kaynarca ile aşk yaşamayacakmı?aklım karıştı şimdi...belkide kitaba bağlı kalmazlar,bağlı kalırlarsa diziyi uzatamazlar çünkü...
ya kitapta ayla nın çok rolü yok.oktay kaynarcanın canlandırdığı karekter zaten kitapta yok dizi için yazıldı.kitapta ayla dizide geçen gibi bir kadın ama çocuğu erkek kız değil.onu yurtdışında okula kayıt ediyor dizide de bu yaşanacak galiba.ama ayla geri döner diye düşünüyorum.galiba erol dan boşanmadan tarıkla birlikte olmaya başlayacak tarık ın düşmanları da bunu kullanacaklar
bence sürpriz olarak kalsın,öğrenmemek daha güzel,şu kitap var bende ama okumuyorum sonunu.Yalnız Tarık ile Ayla ne olursa olsun Aşk yaşayacaklar gibi geliyor bana
ya ayla ve tarık aşk yaşayacak ayla nın yurt dışı olatyı bilge nin eitimi ile igili galiba.yani baya karştırılar ayla ve tarık ı.benim anlamadığım erol ve suna kalıcı oyuncu olacak mı?bilge de yurtdışına giderse ne işleri var?
ya ayla ve tarık aşk yaşayacak ayla nın yurt dışı olatyı bilge nin eitimi ile igili galiba.yani baya karştırılar ayla ve tarık ı.benim anlamadığım erol ve suna kalıcı oyuncu olacak mı?bilge de yurtdışına giderse ne işleri var?
Bu bilgiler aslında kitapta var.Fakat Kitaba ne kadar bağlı kalacaklarını bilmiyoruz.Eğer %100 bağlı kalacaklarsa,bence bu olmaz,yapmazlar.Daha şimdiden birkaç tane bariz hata yapmışlar demek olur.(Kitaba %100 bağlı ise)
ya kitapta tarık karekteri yok.bu nedenle onların aşk senaryoya bağlı erol ve suna dan da çok az bahsediliyor.yani benim okuduğum kitap böyleydi 50 sayfalık bi öyküydü ben acaba kısaltma mı okudum?
ya kitapta tarık karekteri yok.bu nedenle onların aşk senaryoya bağlı erol ve suna dan da çok az bahsediliyor.yani benim okuduğum kitap böyleydi 50 sayfalık bi öyküydü ben acaba kısaltma mı okudum?
Geniş Zamanlar dizisi Ayşe Kulin'in kitabından esinlenilerek senaryolaştırılmıştır.
Ancak;Köprü dizisinde olduğu gibi kitaba %100 sadık kalınarak çekilmiyor,Tarık karakteri bu dizi için Ayşe Kulin tarafından yapımcıların erkek başrol isteği nedeni ile yazılmıştır.
Bir kısım bölümlerde de değişikliğe gidileceği dizi başlamadan duyurulmuştu,ayrıca Ayşe Kulin bu yüzden rahat olduğunu çok gerilmediğini,ama yine de takip ettiğini söylemişti.(geçmiş sayfalarda röportajlardan okuyabilirsiniz)
Ayrıca kitaptaki Aydın karater çok tutucu biriydi,ama dizide öyle bir hava sezilmiyor gibi karakter değişikliklerine de gidilmiş,tabi bütün bunlar Ayşe Kulin'in kontrolünde yapılıyor.
Yani biraz seyircinin nabzına göre de ilerleyebilir.Kitapta bitmiş olan öykü burada geniş zamanlar! a yayılacak anlaşılan.Daha Tarık ile Ayla'nın mecaraları var.Zehra kitapta ölüyor ama,dizide BENCE ölmeyecek.
evet aslında kitapla karşılaştırma yapmamak lazım.sonuç olarak ayşe kulin in dediği gibi asıl hikayeden çok uzaklaştı dizideki birçok karakter kitapta yok bu yüzden olaylar daha değişk ve geniş ele alınacak
Arkadaşlar bni takan yok mu acaba??:icon_whis :icon_whis
Öyle deme zuzuhal ya,ben bakındım bulamadım bir şey o yüzden yazmadım,bilgisi olan birisi de mutlaka yazacaktır.:img-wink:
Yani biraz seyircinin nabzına göre de ilerleyebilir.Kitapta bitmiş olan öykü burada geniş zamanlar! a yayılacak anlaşılan.Daha Tarık ile Ayla'nın mecaraları var.Zehra kitapta ölüyor ama,dizide BENCE ölmeyecek.
bence dizide ölmez.kitapta aydının bir kriz anında öldürmüştü ama buradaki aydın daha iyimser biri bebeğe çok bağlanacakmış zaten o yüzden öldürmesi çok saçma olur
bence dizide ölmez.kitapta aydının bir kriz anında öldürmüştü ama buradaki aydın daha iyimser biri bebeğe çok bağlanacakmış zaten o yüzden öldürmesi çok saçma olur
Evet bende öyle düşünüyorum,kaldı ki Özge Özberk oyunculuğu ile dizinin demirbaşlarından...Çok seviliyor,ve bende oyunculuğunu çok beğeniyorum
benim merak ettiğim Ayla'nın Tarık'a aşık olmaya başlayacağı sahneler...:) Panikler gibi geliyor,çünkü kontrollü olmasını seviyor her durumda,e Tarık da ele avuca gelmez bir adam,öyle her dediğini önceden kestirebileceği birine de benzemiyor kocası gibi! Fena yapacak bu aşk Ayla'yı fena:) Sabırsızlıkla bekliyorum.
konu neydi,bende bakınayım,yardımcı olabileceğim bişey ise yardımcı olurum.Ya da
yardımcı olunacak bişeyler buluruz mutlaka
zuzuhal 3.bölüm resimlerini nerden edinebileceğini sormuştu.
bende ikisinin aşklarını nasıl yaşayacaklarını fazlaca merak ediyorum.ikisininde ortak özellikleri disiplinli çalışkan başarılı ve azimli olmaları ama biri eğlenceli diğeri ise daha bi yavaş ama ilerleyen bölümlerde yemeğe gitseler ayla sarhoş olsa yıllarca unutulmayacak bir sahne çıkar
“TOTAL”
“AB”
Cumartesi gününün diziye yarayacağını baştan söylemiştim.A/B grubu gfarkını göstermiş.O grupta 1 olacağımız,totalde de ilk ona gireceğimizi düşünüyorum.Zaten reklam verenler A/B ye bakıyor.
bende gelecek hafta ab de 1 total de 5. filan olacağımızı düşünüyorum ab de birinciyiz kesin ama totalde ilerleyişimiz yavaş yavaş olur bence
3.bölümü netten indirip,çeşitli resimler koyabilirim,(bolca) capslar alabilirim,umarım olur.
yoo onu fan sitesinden bulup indirdim ama resim koymayı bilsem...çok güzel resimlerim var da işte:S
Cumartesi gününün diziye yarayacağını baştan söylemiştim.A/B grubu gfarkını göstermiş.O grupta 1 olacağımız,totalde de ilk ona gireceğimizi düşünüyorum.Zaten reklam verenler A/B ye bakıyor.
Güzel gelişmeler bunlar,gerçi çekimler tam gaz devam ediyor ve reyting konusu gündeme gelmiyor röportajlarda,hadi hayırlısı darısı total de başımıza...:)
rica ederim zuzuhal:img-wink:
yoo onu fan sitesinden bulup indirdim ama resim koymayı bilsem...çok güzel resimlerim var da işte:S
siteye mi resim eklemek istiyorsun galiba değilmi.???
resimi imageshack.us adlı siteye yükleyip oradan aldığın "Direct link to image" lı linki,sitede grafik ekle ye tıklayıp yapıştırırsan resimi koymuş olursun :img-wink:
selena bile inat etti ab grubunda ilk 10 girebildi.bizde total de gireriz mahmut tuncer şovu geçeriz yaa
Güzel gelişmeler bunlar,gerçi çekimler tam gaz devam ediyor ve reyting konusu gündeme gelmiyor röportajlarda,hadi hayırlısı darısı total de başımıza...:)
ya şuan 6.bölüm çekiliyormuş uzun bir zaman önce 5.bölüm çekiliyordu bana sanki çekimler yavaşlatıldı gibi geliyor ama ab grubundaki üçüncülük kaldırılmasını yavaşlatır tabi bunlar karamsar düşünceler.belkide oyuncuların işleri yüzünden yavaşlamıştır.serdar akar ında filmi vizyona girdi filan
burcu_yağmur
04-02-07, 22:15
bence bu dizi zarar görmez çünkü baya kaliteli zaten eğer reyting kurbanı falan olursa diziye ve evrilen emekelre çok yazık olur
bence bu dizi zarar görmez çünkü baya kaliteli zaten eğer reyting kurbanı falan olursa diziye ve evrilen emekelre çok yazık olur
bencede çok yazık olur.star tanıtımlarda hep dev kadro yılın dizisi dedi ama öyle berbat bir güne koydu ki...en baştan cumartesi olsaydı ab yi fethetmiş total de de ilk 3 teydik ilerde memet gülerin diziler ligin de diimizi görmek kısmet olur inşallah
bencede çok yazık olur.star tanıtımlarda hep dev kadro yılın dizisi dedi ama öyle berbat bir güne koydu ki...en baştan cumartesi olsaydı ab yi fethetmiş total de de ilk 3 teydik ilerde memet gülerin diziler ligin de diimizi görmek kısmet olur inşallah
Birde şöyle bir şey var,hangi arkadaşımızdı hatırlamıyorum ama sezon ortasında girmiş olması büyük bir handikap,ayrıca genelde izleyici bir kaç kanal değil de tek bir kanalın dizilerini çok daha iyi biliyor,yani;
misal Binbir gece izleyicisi Kanal D deki dizileri çok daha iyi biliyor.Star TV yeni bir atağın peşinde,daha çok sabretmesi gerekecek,elinde İki Aile ve Köprü gibi güzel ve izlenen yapımlar var,o sıralarda yapılacak reklamlar fragmanlar işe yarar diye düşünüyorum.
bence de...star tv yeni bir yapılanmaya girdi ve yapımlarını korumalı.çok izlenen dizilerinin arasına etkileyici frasgmanlar ana haber bültenlerin de ve gerekirse magazin programlarında reklam yapmalı.uğraşmalı biraz .sezon ortasındaki diziler yavaş yavaş dikkat çeker bizim dizimizde yavaş yavaş dikkat çekmeye başladı
paçiii_melos
05-02-07, 00:28
Bizde dün akşamki bölümü annemle oturup bir güzel seyrettik, gerçekten çok heyecanlı ve güzeldi...
Daha demin baktım ay ratinglerde 3. olmuşuz totali göremedim ama çok sewindim, aslında ilk başta cumartesi gününden verselerdi zaten sonuçlar daha iyi olurdu, neyse ya zararın neresinden dönersen kardır derler ya, sonuç gene süper...Dizimiz de süper....
Ayla'ya çok üzüldüm, Erol yalanları sıralarken ben de evde oturmuş ona bir güzel sıralıyordum :D :D
En çok şaştığım ve de hayretle içinde kaldığım yer; Ayla'nın Otelden güvenlik kamera görüntülerini almış olmasıydı, insanın aklına bile gelmez yahu o sinirle, o hınçla hayret ettim. Ama avukat kadın ne de olsa, neler neler görmüş daha da fazlasını zaten gelecek bölümlerde göreceğiz.
Neyse şimdi çok geç oldu,devamını sonra yazarım....
Bizde dün akşamki bölümü annemle oturup bir güzel seyrettik, gerçekten çok heyecanlı ve güzeldi...
Daha demin baktım ay ratinglerde 3. olmuşuz totali göremedim ama çok sewindim, aslında ilk başta cumartesi gününden verselerdi zaten sonuçlar daha iyi olurdu, neyse ya zararın neresinden dönersen kardır derler ya, sonuç gene süper...Dizimiz de süper....
Ayla'ya çok üzüldüm, Erol yalanları sıralarken ben de evde oturmuş ona bir güzel sıralıyordum :D :D
En çok şaştığım ve de hayretle içinde kaldığım yer; Ayla'nın Otelden güvenlik kamera görüntülerini almış olmasıydı, insanın aklına bile gelmez yahu o sinirle, o hınçla hayret ettim. Ama avukat kadın ne de olsa, neler neler görmüş daha da fazlasını zaten gelecek bölümlerde göreceğiz.
Neyse şimdi çok geç oldu,devamını sonra yazarım....
Böyle Avukattan korkulur,ama böylede avukatım olsun isterdim,Ayla süper bi avukat,ama işte evlilikte galiba işler değişiyor.Ben açıkcası bide Zehra'nın ne yapacağını düşünüyorum
6.bölüm mü?vatan ın set zşiyaretnde 5.bölüm çekiliyordu bu süre zarfında biraz az çalışmışlar sanki.acaba star dan çekimleri yavaşlatın filan mı dendi
bir de şöyle düşünelim bugünkü programda sete davet edilmişler ve 6. bölüm çekiliyormuş ama programın da hazırlanma aşamasını düşünürsek şimdi 7. bölümü çekmeleri muhtemel...
ayrıca ben de haftaya ab de en az ikinci olacağını ve totalde de ilk ona gireceğini düşünüyorum.ve tabi totalde bu hafta sadece ilk on verilmiş.belki çok geride de değilizdir...bu da olası..
bir de en son saat üçte bıraktım forumu sayfalar ilerlemiş baya.görünen o ki bu başlığı kapatırız hafta içi artık...
Zuhal Olcay,Ayla karakteri için yorum yaparken mesleki deformasyona uğramış bir kadın demişti,son derece yerinde bir tabir olmuş :)
Evet korkulur böyle kadından ama ben sevmeyi seçiyorum... Madem ki karşısında ki alçakça bir şey yapıyor,zaten sinir küpüsün,o şekilde çıksan sinir olduğunla kalacaksın,ama elinde kanıtlarla gelince...Süper olmuş süper.
Zuhal Olcay,Ayla karakteri için yorum yaparken mesleki deformasyona uğramış bir kadın demişti,son derece yerinde bir tabir olmuş :)
Evet korkulur böyle kadından ama ben sevmeyi seçiyorum... Madem ki karşısında ki alçakça bir şey yapıyor,zaten sinir küpüsün,o şekilde çıksan sinir olduğunla kalacaksın,ama elinde kanıtlarla gelince...Süper olmuş süper.
evet gerçekten doğru bir tanımlama olmuş...
aylayı izlerken çok üzülüyorum hatta kardeşim filan da kızı için dedi ki böyle bir annenin kıymetini şimdi bilmiyor ama ilerde çok iyi anlayacak diye...
bu dizi zuhal olcayı ne yazık ki tanımayan gençler için büyük şans oldu..yani öyle kaliteli insanları tanıyarak büyümek meğer ne büyük ayrıcalıkmış şimdi daha bir anlıyorum...
evet gerçekten doğru bir tanımlama olmuş...
aylayı izlerken çok üzülüyorum hatta kardeşim filan da kızı için dedi ki böyle bir annenin kıymetini şimdi bilmiyor ama ilerde çok iyi anlayacak diye...
bu dizi zuhal olcayı ne yazık ki tanımayan gençler için büyük şans oldu..yani öyle kaliteli insanları tanıyarak büyümek meğer ne büyük ayrıcalıkmış şimdi daha bir anlıyorum...
O kızda algılayabildiği kadarı ile tavrını ortaya koyuyor,annesi kuralcı,kontrolcü,baba daha yumuşak başlı vs...Ayla'nın ısrarla onu incitmekten kaçındığını bilemez,bizim başımıza da gelmiştir,anlayamazken birden durum ortaya çıkınca ben ne yaptım! deriz.Bakalım ne zaman keşfedecek Ayla'nın onu korumaya çalıştığını,neler olacak...
Zuhal...Zuhal...Zuhal... güzel dedin.Ayrıcalık onu seyretmesi.:good:
O kızda algılayabildiği kadarı ile tavrını ortaya koyuyor,annesi kuralcı,kontrolcü,baba daha yumuşak başlı vs...Ayla'nın ısrarla onu incitmekten kaçındığını bilemez,bizim başımıza da gelmiştir,anlayamazken birden durum ortaya çıkınca ben ne yaptım! deriz.Bakalım ne zaman keşfedecek Ayla'nın onu korumaya çalıştığını,neler olacak...
Zuhal...Zuhal...Zuhal... güzel dedin.Ayrıcalık onu seyretmesi.:good:
öyle gibi...bilge ilk önce babaya koşacak ama sonrası malum....sunanın yarattığı sorunlar, babanın kızına bakamaması, vs.....ve sonra da asıl gerçek olan anne yani aylayı anlar tabi...ne demişti zaten; demek ki kızıma olan sevgim nefretimden büyükmüş diye...
evet Zuhal Olcay gerçek bir oyuncudur...kalitedir...
öyle gibi...bilge ilk önce babaya koşacak ama sonrası malum....sunanın yarattığı sorunlar, babanın kızına bakamaması, vs.....ve sonra da asıl gerçek olan anne yani aylayı anlar tabi...ne demişti zaten; demek ki kızıma olan sevgim nefretimden büyükmüş diye...
evet Zuhal Olcay gerçek bir oyuncudur...kalitedir...
açıkcası Zuhal Olcay'ı ilk kez tam manasıyla başrolde görüyorum.bu da tabii beni mutlu ediyor.Saçmasapan oyuncu diye adlandırılan kişilerden sıkılmıştık.
Ayla : Zuhal Olcay
Zehra : Özge Özberk
Tarık : Oktay Kaynarca
bu 3 lü çok iyi işler çıkaracak,ve çıkarmaya başladı zaten
açıkcası Zuhal Olcay'ı ilk kez tam manasıyla başrolde görüyorum.bu da tabii beni mutlu ediyor.Saçmasapan oyuncu diye adlandırılan kişilerden sıkılmıştık.
Ayla : Zuhal Olcay
Zehra : Özge Özberk
Tarık : Oktay Kaynarca
bu 3 lü çok iyi işler çıkaracak,ve çıkarmaya başladı zaten
Haklısın,biz TV izleyicileri nadiren görüyoruz Zuhal Olcay'ı ekranlarda,zira her işe balıklama atlamıyor,görmesem de bilmesem de projeyi göz önüne alma çıtasının yüksek olduğunu tahmin edebiliyorum,zaten başarılı ve meşgul bir kadın...Özel işler yapmayı seviyor.Özel de bir kadın bence.Öyle kalsın,ara ara görmekten memnunum ben.:img-yes:
Haklısın,biz TV izleyicileri nadiren görüyoruz Zuhal Olcay'ı ekranlarda,zira her işe balıklama atlamıyor,görmesem de bilmesem de projeyi göz önüne alma çıtasının yüksek olduğunu tahmin edebiliyorum,zaten başarılı ve meşgul bir kadın...Özel işler yapmayı seviyor.Özel de bir kadın bence.Öyle kalsın,ara ara görmekten memnunum ben.:img-yes:
ortak değerler için,mantık ve akıl ve birazda zevk meselesi tabii.ben kimseye onu seviyorsun diye eleştiremem fakat,karşımızda Zuhal Olcay gibi bir değer varsa,onun önünde saygıyla eğilmek gerekir.Benim gibi düşündüğün içinde saol mojo :good:
ya anlamadığım bişey var çok güzel bidizi ama şunu merak ettim ilerde aylayla tarık arasındamı bişey olucak yoksa tarıkla zehra arasındamı? ayrıca şunuda söyliyim star tv busene cidden güzerl şeyler yapıyor önce candan öte sonra geniş zamanlar cidden ikiside çok güzel yapımlar afferin stara umarım devamı gelir ayrıca lale mansur harika bir oyuncu tekrar hatırlattı bunu bize
ya anlamadığım bişey var çok güzel bidizi ama şunu merak ettim ilerde aylayla tarık arasındamı bişey olucak yoksa tarıkla zehra arasındamı? ayrıca şunuda söyliyim star tv busene cidden güzerl şeyler yapıyor önce candan öte sonra geniş zamanlar cidden ikiside çok güzel yapımlar afferin stara umarım devamı gelir ayrıca lale mansur harika bir oyuncu tekrar hatırlattı bunu bize
Tarık ve Ayla arasında olacak ..
Sanırım Zuhal Olcay demek istedin Lale Mansur Hatırla Sevgili dizisinde oynuyor ..
Sanırım Zuhal Olcay demek istedin Lale Mansur Hatırla Sevgili dizisinde oynuyor ..
ben seyredemedım neyazıkkı tekrarı ne zaman olacak bılen varmı?
Bu dizide Oktay Kaynarca’yı izlemek (malum dizinin etkileri yavaş yavaş kayboldu ilk bölümlerdeki kadar çok bağırmıyor )özellikle yardımcısı Hamdi ve annesiyle olan konuşmalarını izlemek çok keyifli.Sonradan ilave bir karakter olduğunu biliyoruz muhtemelen konuşma esnasında geçen birçok kelimenin kullanılmasında katkısı olmuştur. “Hırnıki” “Şoriklerini topla” “Soyha” gibi bu kelimeler Doğu Anadolu’da kullanılır özellikle Malatya,Elazığ ve Tunceli üçgeninde..Birde o sahnelerde çalan müzikler yine o yöreye ait parçalardan seçilmiş.Bunlar çok güzel detaylar
Güzel bir bölümdü konu şekillenemeye, karakterlerde oturmaya başladı..AYLa’nın her bir sahnesi ayrı ayrı değerlendirildiğinde Zuhal Olcay’ın başarısı tartışılmaz..
Kocasıyla otoparkta her şeyi kontrol altında tutmaya çalışan,birçok şeyi aynı anda düşünen hafif panik atak halleri çok iyiydi.Kendini savunmasız hissedip annesinin yanına gitmesi (Annesinin evi olarak Hayat Türküsü dizisinde Leyla’nın yeni evi kullanılmış sanırım.Ne de olsa yapımcı firma aynı ama emin olmak için ena’nın teyidini alma istiyorum )Kızıyla olan konuşmaları güzel sahnelerdi..Bazen bazı fedakarlıklar fark edilmez.Bilge’ninde aslında iyi bir gelecek sahibi olması için anne ve babasının özellikle annesinin nasıl çabaladığını fark etmesini anlaması ileride olabilecek bir şey.Babası daha yumuşak daha rahat biriyken annesi her şeyin bir düzen içinde kontrollü bir biçimde yaşayan biri dolayısıyla o yaşta bir çocuk için babası daha doğru geliyor..Sarhoş hali için hemfikirim sade bir oyunculuk vardı o sahnedede..
..
Ahmet’in anneannesi ile olan konuşması çok güzeldi ta ki “biraz boynu bükük kadın iyidir” lafına kadar.O cümle tüm olumlu sözleride süpürdü..
Ahmet Zehra’nın hamile olduğunu bilmiyor önümüzdeki bölüm öğrenecekmi bilmiyorum.Ama ilerdie Zehra’nın Aydın’la evleneceği Ahmet’inde çocuğu almak isteeceği ilk tanıtım bülteninde vardı.Önümüzdeki bölüm bu bakımdan önemli bakalım neler olacak ?
ay eve tyçok pardon kusura bakmayın walla ne bilim ben küçüklükten beri o iki oyuncuyu birbirine benzetirim hiç benzemezler ama hep karıştırıım o ikisini dilim sürçmüş
ne kadar güzel bir bölümdü ya zuhal olcayın o sarhos hali falan cok güzeldi gerci fazla izleyemedim ama yinede cok güzeldi ratibgler nasıl arkadaslar daha bakmaya fırsatım olmadı
ne kadar güzel bir bölümdü ya zuhal olcayın o sarhos hali falan cok güzeldi gerci fazla izleyemedim ama yinede cok güzeldi ratibgler nasıl arkadaslar daha bakmaya fırsatım olmadı
totalde ilk 10a girememişiz fakat AB'de üçüncüyüz ;)
neyse buda iyi ya ikiside kötü olabilirdi ohh içim rahatladı totaldede inş 1. oluruz ya cok güzel umarım diziyi kaldırmazlar bu rating canavarı yüzünden
ya bu dizinin cumartesiye alınması nereden çıktı ne güsel izliyodum salı günleri cmt o saatte gümüş oluyor ve ben onu izlerken bu dizinin varlığını bile unutmuşum bir baktım geniş zamanlar oynuyor ee tabi sonlarına gelmiş. Yetkililere sesleniyorum bu değişim çok gereksiz olmuş çünkü karşınızda ne kadar sıradan gitsede geniş bir izleyici kitlesi olan ve ne olursa olsun izlenen bir dizi var. Lütfen bunları dikkate alıp yayın gününe bir göz atın bence salı günü karşısında bir rakip yoktu
Bu dizide Oktay Kaynarca’yı izlemek (malum dizinin etkileri yavaş yavaş kayboldu ilk bölümlerdeki kadar çok bağırmıyor )özellikle yardımcısı Hamdi ve annesiyle olan konuşmalarını izlemek çok keyifli.Sonradan ilave bir karakter olduğunu biliyoruz muhtemelen konuşma esnasında geçen birçok kelimenin kullanılmasında katkısı olmuştur. “Hırnıki” “Şoriklerini topla” “Soyha” gibi bu kelimeler Doğu Anadolu’da kullanılır özellikle Malatya,Elazığ ve Tunceli üçgeninde..Birde o sahnelerde çalan müzikler yine o yöreye ait parçalardan seçilmiş.Bunlar çok güzel detaylar
Bende bunları yazmaya gelmiştim ki benden önce yazmışsın sevgili ehlocan :)Babamın öğr.sırasında bahsettiğin illeri gezmiş biri olarak açıklamalarını yazayım bari belki bilmeyen merak eden arkadaşlar olur..
Hırnikli :Sümüklü
Şoriklerini topla :Salya,tükürük genellikle çok beğenilen birşeyden bahsederken kullanılır hele önce ağzının suyunu sil manasında :)Annem abimin istediği bir yemekten bahsederken çok kullanır hala :)
Soyha:Lanet olasıca,canı çıkacısa manasında kullanılır..
Anlaşıldığı üzre mecazi anlamda kullanılıyor hepsi :)
ay eve tyçok pardon kusura bakmayın walla ne bilim ben küçüklükten beri o iki oyuncuyu birbirine benzetirim hiç benzemezler ama hep karıştırıım o ikisini dilim sürçmüş
karıştırman normal :) Çünkü çatısız kadınlarda beraber oynamışlardır
Arkadaşlar reytingler
AB
1 FIRTINA. [NET] Serials Turkish KAND 20:03 8.6 23
2 GUMUS [NET] Serials Turkish KAND 22:04 7.9 20.5
3 GENIS ZAMANLAR [NET] Serials Turkish STAR 21:38 7.3 18.5
TOTAL
1 GUMUS [NET] Serials Turkish KAND 22:04 8.5 22.1
2 SELENA [NET] Serials Turkish ATV 20:04 7.7 19.6
3 EMRET KOMUTANIM [NET] Serials Turkish SHOW 21:59 7.7 19.6
4 CENNET MAHALLESI [NET] Serials Turkish SHOW 20:03 7.3 18.5
5 FIRTINA. [NET] Serials Turkish KAND 20:03 7.2 18.1
6 SELENA (TKR) [NET] Serials Turkish ATV 15:04 5.6 24.8
7 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] Newscast SHOW 18:42 5.6 16.4
8 STAR ANA HABER BULTENI [NET] Newscast STAR 18:41 5.4 15.9
9 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] Newscast KAND 18:58 5 14.8
10 MAHMUT TUNCER SHOW [NET] Music/Entertainm KAN7 21:19 5 12.3
11 HAFTA SONU HABERLERI [NET] Newscast KAN7 18:28 4.9 14.6
12 GENIS ZAMANLAR [NET] Serials Turkish STAR 21:38 4.7 11.7
Arkadaşlar önemli olan AB grubu reklamverenler o gruba bakıyor ve reyting ve share oranları gayet iyi Totalde de sıralamayı saymazsak reyting oranı ve share yüksek Reyting de emin değilim ama sanırım sınır 4,5 ve aşmışız :)
Bende bunları yazmaya gelmiştim ki benden önce yazmışsın sevgili ehlocan :)Babamın öğr.sırasında bahsettiğin illeri gezmiş biri olarak açıklamalarını yazayım bari belki bilmeyen merak eden arkadaşlar olur..
Şoriklerini topla :Salya,tükürük genellikle çok beğenilen birşeyden bahsederken kullanılır hele önce ağzının suyunu sil manasında :)Annem abimin istediği bir yemekten bahsederken çok kullanır hala :)
soyha kelimesi bizim oralarda da çok kullanılır. duyunca çok hoşuma gitti. oktay kaynarca da şiveyi tam oturtmuş çok güzel bir karakter çıkarmış ortaya:img-yes:
karıştırman normal :) Çünkü çatısız kadınlarda beraber oynamışlardır
Arkadaşlar reytingler
AB
1 FIRTINA. [NET] Serials Turkish KAND 20:03 8.6 23
2 GUMUS [NET] Serials Turkish KAND 22:04 7.9 20.5
3 GENIS ZAMANLAR [NET] Serials Turkish STAR 21:38 7.3 18.5
TOTAL
1 GUMUS [NET] Serials Turkish KAND 22:04 8.5 22.1
2 SELENA [NET] Serials Turkish ATV 20:04 7.7 19.6
3 EMRET KOMUTANIM [NET] Serials Turkish SHOW 21:59 7.7 19.6
4 CENNET MAHALLESI [NET] Serials Turkish SHOW 20:03 7.3 18.5
5 FIRTINA. [NET] Serials Turkish KAND 20:03 7.2 18.1
6 SELENA (TKR) [NET] Serials Turkish ATV 15:04 5.6 24.8
7 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] Newscast SHOW 18:42 5.6 16.4
8 STAR ANA HABER BULTENI [NET] Newscast STAR 18:41 5.4 15.9
9 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] Newscast KAND 18:58 5 14.8
10 MAHMUT TUNCER SHOW [NET] Music/Entertainm KAN7 21:19 5 12.3
11 HAFTA SONU HABERLERI [NET] Newscast KAN7 18:28 4.9 14.6
12 GENIS ZAMANLAR [NET] Serials Turkish STAR 21:38 4.7 11.7
Arkadaşlar önemli olan AB grubu reklamverenler o gruba bakıyor ve reyting ve share oranları gayet iyi Totalde de sıralamayı saymazsak reyting oranı ve share yüksek Reyting de emin değilim ama sanırım sınır 4,5 ve aşmışız :)
freddie sağol totaldeki durumu da eklediğin için...evet bence haftaya ilk ona gireriz...çünkü 12.olmuş bu hafta dizi yani çok da uzak değil...ayrıca ab deki yükselme totalde de ilk onu getirir gibi sanki...yani hatta eminim...
evet totalde haftaya daha iyi olucaz ben de eminim çünkü daha ilk kez cumartesi yayınlandı Haftalar ilerledikçe yükseliceğine eminim
dizinin raytinkleri bence gayet iyi gününde olmamasına karşın .... hafataya daha da yukarıda olacağına inanıyorum. eğer insanlar bilselerdi cumartesi aolduğuna bunun iki katı olurdu totalde. ama bu dizi asla totalde b,r,ncilik görmez ilk 3 te olması bence başarıdır. bunuda 2-3 hafta içinde göreceğiz biraz sabır
Gün değişikliğinin ilk bölümünde alınan sonuç tatmin edicidir bence,sevindim böyle olmasına.
Ayrıca arkadaşlar diziden yöresel sözlük çıkarmışlar :) onlarada teşekkür edeyim,bilmiyordum.
geniş zamanlar güzel bir dzi ama cumartesi izleme fırsatım olmuyo salı günü bence çok iyiydi zuhal olcayı ve özge özberki başarılı buluyorum
Kelimelerin açıklamalarını yazman çok iyi olmuş:)Ben izlerken çok eğlendim o sahnelerde..
Dizinin yayın saati ile yorumlar devam ediyor,bende bir ekleme yapayım;
Salı gününden daha başarılı durduğu ilk gününde belli oldu.
Kaldı ki tercih meselesidir,ben Geniş Zamanlar'ın olduğu gün başka bir diziyi aklıma getirmiyorum,çünkü diziden felaket derece eminim.Beni hayalkırıklığına uğratacak hiç bir detayı (henüz) yok
ama izleyicinin sürekli izlediği diziden vazgeçmesi zor olabilir.Bu forumda daha çok söylenen Gümüş dizisi olduğu için onu örnek veriyorum,Gümüş dizisi miladını doldurmaktadır. (ben kıyaslama yapmıyorum,söz konusu bile değil benim için)
Ve Cumartesi günü yerinde bir karardır.
Dizinin yayın saati ile yorumlar devam ediyor,bende bir ekleme yapayım;
Salı gününden daha başarılı durduğu ilk gününde belli oldu.
Kaldı ki tercih meselesidir,ben Geniş Zamanlar'ın olduğu gün başka bir diziyi aklıma getirmiyorum,çünkü diziden felaket derece eminim.Beni hayalkırıklığına uğratacak hiç bir detayı (henüz) yok
ama izleyicinin sürekli izlediği diziden vazgeçmesi zor olabilir.Bu forumda daha çok söylenen Gümüş dizisi olduğu için onu örnek veriyorum,Gümüş dizisi miladını doldurmaktadır. (ben kıyaslama yapmıyorum,söz konusu bile değil benim için)
Ve Cumartesi günü yerinde bir karardır.
mojo aynen katılıyorum sana...gümüşü de izleyenler epey fazla ama görüyorum ki gümüşün geçen bölümdeki heyecanlı fragmanına rağmen geniş zamanlar reytinglerde epey yaklaşmış gümüşe...yani neden geçmesin ki?bence gayet de olası...
kivanç_aşkim
05-02-07, 19:41
mojo aynen katılıyorum sana...gümüşü de izleyenler epey fazla ama görüyorum ki gümüşün geçen bölümdeki heyecanlı fragmanına rağmen geniş zamanlar reytinglerde epey yaklaşmış gümüşe...yani neden geçmesin ki?bence gayet de olası...
gümüşün birinci olmasındaki tek etken fragmanlar mıdır sizce?bir gümüş fanatiği olarak fragmanların çok kısa çok kötü olduğu dönemlerdede biz 1.likler yaşadık....bir dizinin 1.olması sadece fragmandan mı kaynaklanır..mantık bu mudur?neyse burda gümüş ü tartışmak istemiyorum ...sadece bence bu budur..o kadar...:img-wink:
tamam da burda kimse gümüşe hakaret etmedi Bir gümüş fanı olarak neden bu kadar alıngansın Zerre kadar dokundurma bile yapmadık ayrıca evet fragmanlar çok etkilidir Sanki 1.liğinizi elinizden aldık ya da alamadık diye bunu dert ett,k Hem almış olsaydık da bunları demiş olsaydın yine anlamsız olurdu Ok Dediklerine üzgünüm ama katılamicam Geniş zamanlar fanı olduğum için değil objektif bakıyorum Bu söylediklerimi ne bilim bir hatırla sevgili izleyicisi de söyleyebilirdi
arkadaşlar geniş zamanların ab de 3. totalde 12. olması süper önündeki ters yüz dizisi çok az rating almış önünde çok rating alan bi yapım olsaydı dizimizin ratingi daha çok olurdu kesin olsun yinede iyi gidiyor dizi hadi hayırlısı
gümüşün birinci olmasındaki tek etken fragmanlar mıdır sizce?bir gümüş fanatiği olarak fragmanların çok kısa çok kötü olduğu dönemlerdede biz 1.likler yaşadık....bir dizinin 1.olması sadece fragmandan mı kaynaklanır..mantık bu mudur?neyse burda gümüş ü tartışmak istemiyorum ...sadece bence bu budur..o kadar...:img-wink:
yani lafı nasıl anladığınızı merak ediyorum...ben şimdi diziye kötü mü dedim...ben bir kere denk gelmiştim ve hatta bu hafta gz nin işi zor olabilir demiştim...ama reytinglere o kadar yansımamış bu...
neyse ne diyim yani, cümle anlamlarını daha iyi algılamanı ve hemen atlamamanı temenni ediyorum...
iyide o da zaten kötü birşey yazmamışki lütfen siz önce düzgün anlayın,ayrıca size gümüşe hakaret ettiniz diyende yok diğer arkadaş fragman geniş zamanların reytinglerini etkilemeye yetmemiş demiş kıvanç_aşkımda reytinglerde fragmandan önce gelen şeyler olabileceğini yazmış bunu yazmasında ne varki
neyse buraya ilk ve son yazışımda size iyi yorumlar
iyide o da zaten kötü birşey yazmamışki lütfen siz önce düzgün anlayın,ayrıca size gümüşe hakaret ettiniz diyende yok diğer arkadaş fragman geniş zamanların reytinglerini etkilemeye yetmemiş demiş kıvanç_aşkımda reytinglerde fragmandan önce gelen şeyler olabileceğini yazmış bunu yazmasında ne varki
neyse buraya ilk ve son yazışımda size iyi yorumlar
kusura bakmayın ama arkadaş hemen, hem de suçlama var gibi yorum yapmışsa elbette kendimi ifade edebilmeliyim...ayrıca birincilikten filan bahsetmiş ki ben öyle bir cümle kullanmamıştım...yani yorumuma karşı verilen bir tepkidir dikkat çekerim...
neyse herkes kaliteyi nerede görüyorsa o tarafa gitsin...en güzeli de bu değil mi?
bir de çok rica edicem böyle gereksiz diyaloglara girmeyelim...yani kötü birşey denmemişken olmuş gibi gösterilmesi yanlış...ne olur kimseye laf atılmadığını anlayabilin....ve hemen üzerinize alınmaya hazır olmayın.çünkü yok böyle birşey....
sevda_cicegimm
05-02-07, 22:22
bence cok basarili bir dizi..yani izledigim zmn severek izliyorumm.
cok kaliteli oyuncular var...
reytinglerde durumuda fena deill.
bakalim cumartesi nasil olcak reytingler.
gecen hafta nasildi????
kivanç_aşkim
05-02-07, 22:24
tamam da burda kimse gümüşe hakaret etmedi Bir gümüş fanı olarak neden bu kadar alıngansın Zerre kadar dokundurma bile yapmadık ayrıca evet fragmanlar çok etkilidir Sanki 1.liğinizi elinizden aldık ya da alamadık diye bunu dert ett,k Hem almış olsaydık da bunları demiş olsaydın yine anlamsız olurdu Ok Dediklerine üzgünüm ama katılamicam Geniş zamanlar fanı olduğum için değil objektif bakıyorum Bu söylediklerimi ne bilim bir hatırla sevgili izleyicisi de söyleyebilirdi
1.si gümüşe hakaret ettiğinizi ya da edildiğini söylediğimi hatırlamıyorum..lütfen mesajımı tekrar okursanız sevinirim...ikincisi dokundurma yaptığınızıda söylememiştim...yazdıklarımdan bunu çıkartmışsanız eğer bilemiyorum....sadece ve sadece dizi ile fragman ilişkisini sölemiştim...bunu buraya yazmamın nedenide gümüş dizisinin adının bu şekilde geçmesiydi..elbette ki doğal hakkınız dizinizin diğer dizileri geçmesini istersiniz..geçersede mutlu olursunuz tıpkı benim tarifedilemez mutluluğum gibi...her neyse şimdisiz bunuyazmadınız ben bunu yazdım diye gereksiz yorumlar yapmayın..
averaj nickli arkadaşın yorumuna gelince...lütfen ama lütfen şunu bilmenizi istiyorum ki buraya sizin ya da arkadaşlarınızın yorumlarında suçlama var gibi bi kanıya varıp yorumumu yapmadım...sadece birşey belirtmek istedim...ve bu da sizlerce ya alınganlık ya diziyi koruma belki de bir anlamda savunma mekanizması gibi algılandı..gerçi yorumu yazarken aklıma gelmiştii..korktuğumbaşımageldi diyebilirim...dediğinize de katılıyorum..kaliteyi nerede görüyorsanız oraya gitmelisiniz.......(aslıcım yazmıycam yazmıycam dedin:D neyse:))
dizi hakkında yorumuma gelince...zuhal olcay çooook ii bir sanatçı her anlamda....diziyi bir kere izlemevaktim ldu...özge özberk de iyi iş çıartıyor diyebilirim...oktay kaynarcaya laf çarpan çarpılır..ne diyim :)
NOT: umarım anlaşılabilmişimdir........ii yorumlar.........
Gümüş dizisi 3 senedir yayınlanan bir ,dalya yapan bir dizidir.Ve kanalın dizimizle pek ilgilenmemesine rağmen dizimiz 3 senedir ayakta ve çok iyi reytingler alıyor.Fragman etkilide olsa etkisizde olsa bir kere dizinin kemikleşmiş izleyici kitlesi var.Bunu Kanaldnin genel müdürü olan Murat Saygı bile bunu geçtiğimiz gün bir programda dile getirdi
Dizimiz miladını doldurmuş falan değil.Biz bitirin demediğimiz sürecede bitirmeye niyetleri yok.
O yüzden dizinizle bizim diziyi karşılaştırmanızı çok saçma buluyorum.Daha yeni başlayan bir diziyle dalya yapmayı hedefleyen bir diziyi karşılaştırmayın lütfen...
NOT:Amacım polemik yaratmak değil.Zaten bu mesajı birazdan sileceğim...
arkadaşlar lütfen üstünüze alınmayın...kimse kötü birşey söylemiyor!!!!bu forumdan kim gelip gümüş forumunda birşey söyledi...insaf biraz....
dizinizi sevmeniz ne güzel...böyle de devam edin zaten...ama ne olur bunun için değil de acaba bu da nasıl bir diziymiş diye girin.o zaman da başımızın üstünde yeriniz olacak....çünkü görüyorum hepiniz birden sebepsizce gelmişsiniz...evet ne yazık ki sebepsizce.....
Degerli uyelerimiz
Bu baslik baska dizilerin yorumu icin acilmamistir. Sanirim aranizdaki yanlis anlasma da son mesajlarla halledildi ve sanirim hepimiz artik bu konunun kapanmasini istiyoruz.
Bundan sonra bu tip mesajlariniz uyari birakilmaksizin silinecektir.
Saygilarimla
Bolum Sorumlusu
BERNA
bence cok basarili bir dizi..yani izledigim zmn severek izliyorumm.
cok kaliteli oyuncular var...
reytinglerde durumuda fena deill.
bakalim cumartesi nasil olcak reytingler.
gecen hafta nasildi????
bu cumartesi ab de üçüncü ve totalde de 12. olduk...
güzel bir iş olduğu için reytinglerin yükselmesini umut ediyoruz....
ayrıca sevgili berna ya da tşk...evet yanlış anlaşılma düzeldi...of ben bile sıkılmıştım...
Ben kitabını okumadığım için dizinin kitapla nasıl bir bağlam içinde olduğunu bilemiyorum. Ancak Okay Kaynarca'nın oynadığı Belediye Başkanı karakteri sonradan eklendiğini okudum. Kitapla birebir mi gidiyor acaba?
Beni çok etkileyen ender dizielrden biri. Zaten Zuhal Olcay'ın oyunculuğu mükemmel.
Benim en hoşuma giden sahne tam Ayla sarhoşken Başkan'ın gelmesi. "siz yorgunsunuz galiba" diyor birde.. çok güldüm.
Ben kitabını okumadığım için dizinin kitapla nasıl bir bağlam içinde olduğunu bilemiyorum. Ancak Okay Kaynarca'nın oynadığı Belediye Başkanı karakteri sonradan eklendiğini okudum. Kitapla birebir mi gidiyor acaba?
Beni çok etkileyen ender dizielrden biri. Zaten Zuhal Olcay'ın oyunculuğu mükemmel.
Benim en hoşuma giden sahne tam Ayla sarhoşken Başkan'ın gelmesi. "siz yorgunsunuz galiba" diyor birde.. çok güldüm.
banubanu evet başkan karakteri dizide var ama kitapta yok...bir de tekerlekli sandalyedeki aydın karakteri baya farklı çünkü kitapta tutucu biriymiş ve sonunda da zehrayı öldürüyormuş...ama dizide daha ılımlı ve iyi biri...onun dışında kitaptaki genel gidişat aynı sanırım yine de okuyanlar daha iyi bilir...
evet sarhoş aylaya ben de bayıldım...tarıkla konuşurken aralarında geçen kafes diyaloğu, kahve içiş şekli, kızına saldırışı hepsi çok gerçekçiydi...zuhal olcayı böyle görmek de ayrı bir güzel tabi...
arkadaşlar bizim evde de izleniyor bu dizi bende arada bir bakıyorumda...bir arkadaşım dizi bitecek gibi birşeyler dedi...Totalde galiba iyi değilmiş....Siz daha sıkı takip ettiğiniz için sorayım dedim???????????
(berna bunu silme :) bu sadece kendi savunmam ben de son sözümü sölemeliyim :img-yes: )
gerçekten birşeyler deseydik de başlığımızda bu tartışma olsaydı
Herkes yazılan şeylerden en kötüsünü anlamış
bunu yaşlarına veriyorum
Konun kapatılmasına sevindim
paçiii_melos
06-02-07, 00:37
Ben Aylanın zekasına hayran kaldığımı yazmıştım, helal olsun demiştim valla hala da savunuyorum...
Ahmet en sonunda geldi ama hamileliğini öğreniceğini sanmıyorum, çünkü galiba kitaba göre öğrenmiyordu...
Birde Bilge hala tam olarak babasının annesiini aldattığını bilmiyor. Keşke bilse de sevgili annesine öyle davranmaya devam etmez.
En çok Ahmet'in annanesini takdir ettim, kadın gene de güzel konuştu yani torununu destekledi...
Gene diyorum ve de diyeceğim, reytingleri süperdi, tebrik ederim....
http://img184.imageshack.us/img184/9341/gelin1iw8.jpg
ÖZGE ÖZBERK GELİN OLDU…
Geniş Zamanlar’ın Talihsiz Hemşiresi Zehra,
Kiminle Evleniyor?..
Ünlü yazar Ayşe Kulin’in eserinden televizyona uyarlanan Geniş Zamanlar dizisi, Star TV ekranlarında büyük ilgi odağı oluyor. Yapımcılığını Koliba Film’in üstlendiği dizinin başrollerinde sanat dünyasının ünlü isimleri; Zuhal Olcay, Oktay Kaynarca, Özge Özberk, Hakkı Ergök, Aliye Uzunatağan, Ecem Uzun ve Hakan Eratik oynuyor.
Senaryosunu Mahinur Ergun’un yazdığı Geniş Zamanlar’ın yönetmeni ise rating rekorları kıran birçok yapıma imza atan usta isim; Serdar Akar…
Geniş Zamanlar’ın dün (5 Şubat Pazartesi) Beykoz’da yapılan çekimlerinde hüzün ve sevinç bir arada yaşandı. Geçtiğimiz bölümlerde büyük aşkı Doktor Ahmet (Hakan Eratik) tarafından terk edilen Zehra’nın (Özge Özberk) nikah ve düğün sahneleri çekildi.
Tüm oyuncu kadrosunun yeraldığı sahnelerde Zehra, beyaz gelinlik içerisinde peri kızlarını andırıyordu… Geçtiğimiz bölümde, ayrıldığı sevgilisi Ahmet’ten hamile olduğunu öğrenen Zehra, kiminle evleniyor? Ayrıldığı halde hala aşık olduğu Ahmet’le mi, yoksa çocuğuna babalık yapacak bir başka adayla mı?..
Dizinin önümüzdeki Cumartesi günü yayınlanacak bölümünde Zehra, yeni bir yol ayrımına girecek ve gerek kendisi gerekse doğacak bebeği için bazı önemli kararlar alacak. Ayla (Zuhal Olcay) ve annesi Fatik (Füsun Demirel) bu konuda onu destekleyecek mi? Çevre baskısı, iş hayatı ve karışık özel yaşamı Zehra’yı hangi yol ayrımına sürükleyecek…. Ahmet, tüm yaşananların üzerine sünger çekip Zehra’yla evlenecek mi?
Ayrıca dizide, kocası tarafından müvekkiliyle aldatılan Ayla da hem bir yandan Zehra’nın sorunlarıyla ilgilenirken, diğer taraftan anne ve babasının ayrılık kararını bir türlü kabullenemeyen kızı Bilge’yi ikna etmeye çalışmaktadır… Erol ve Ayla’yı yeniden bir araya getirmeye çalışan Bilge’nin çabaları bir sonuca erişebilecek mi?
Bütün bu soruların yanıtlarını, 10 Şubat Cumartesi akşamı 21:40’da Star TV’de yayınlanacak Geniş Zamanlar’ın 5. bölümde izleme olanağı bulacağız.
http://img248.imageshack.us/img248/3987/gelin2yl8.jpg
Zehra gelin oldu…
Geniş Zamanlar’da hemşire Zehra karakterini son derece başarıyla canlandıran Özge Özberk, dizinin önümüzdeki haftalarda yayınlanacak bölümünde evlenecek… Zehra’nın, ayrıldığı sevgilisi Doktor Ahmet’le mi, yoksa başka bir kişiyle mi nikah masasına oturacağını izleyiciler merakla bekleyecek.
Özge Özberk, gerçek yaşamında ise Hayım Sadioğlu ile nişanlı ve önümüzdeki Ağustos ayında dünyaevine girmeye hazırlanıyor.
Daha onceki forumun mesaj sayisi 1250'yi astigi icin yorumlariniza bu forumda devam ediniz.Daha onceki basliga asagidaki linkten ulasabilirsiniz.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=9575
Tek cümlelik mesajlar, baslikla ilgisi olmayan mesajlar, büyük harflerle yazilan mesajlar ve tüm kural disi mesajlariniz uyari birakilmaksizin silinecektir. Sohbet ortami olusturmayiniz.
Saygilarimla
Bolum Sorumlusu
BERNA
http://img184.imageshack.us/img184/9341/gelin1iw8.jpg
ÖZGE ÖZBERK GELİN OLDU…
Geniş Zamanlar’ın Talihsiz Hemşiresi Zehra,
Kiminle Evleniyor?..
Ünlü yazar Ayşe Kulin’in eserinden televizyona uyarlanan Geniş Zamanlar dizisi, Star TV ekranlarında büyük ilgi odağı oluyor. Yapımcılığını Koliba Film’in üstlendiği dizinin başrollerinde sanat dünyasının ünlü isimleri; Zuhal Olcay, Oktay Kaynarca, Özge Özberk, Hakkı Ergök, Aliye Uzunatağan, Ecem Uzun ve Hakan Eratik oynuyor.
Senaryosunu Mahinur Ergun’un yazdığı Geniş Zamanlar’ın yönetmeni ise rating rekorları kıran birçok yapıma imza atan usta isim; Serdar Akar…
Geniş Zamanlar’ın dün (5 Şubat Pazartesi) Beykoz’da yapılan çekimlerinde hüzün ve sevinç bir arada yaşandı. Geçtiğimiz bölümlerde büyük aşkı Doktor Ahmet (Hakan Eratik) tarafından terk edilen Zehra’nın (Özge Özberk) nikah ve düğün sahneleri çekildi.
Tüm oyuncu kadrosunun yeraldığı sahnelerde Zehra, beyaz gelinlik içerisinde peri kızlarını andırıyordu… Geçtiğimiz bölümde, ayrıldığı sevgilisi Ahmet’ten hamile olduğunu öğrenen Zehra, kiminle evleniyor? Ayrıldığı halde hala aşık olduğu Ahmet’le mi, yoksa çocuğuna babalık yapacak bir başka adayla mı?..
Dizinin önümüzdeki Cumartesi günü yayınlanacak bölümünde Zehra, yeni bir yol ayrımına girecek ve gerek kendisi gerekse doğacak bebeği için bazı önemli kararlar alacak. Ayla (Zuhal Olcay) ve annesi Fatik (Füsun Demirel) bu konuda onu destekleyecek mi? Çevre baskısı, iş hayatı ve karışık özel yaşamı Zehra’yı hangi yol ayrımına sürükleyecek…. Ahmet, tüm yaşananların üzerine sünger çekip Zehra’yla evlenecek mi?
Ayrıca dizide, kocası tarafından müvekkiliyle aldatılan Ayla da hem bir yandan Zehra’nın sorunlarıyla ilgilenirken, diğer taraftan anne ve babasının ayrılık kararını bir türlü kabullenemeyen kızı Bilge’yi ikna etmeye çalışmaktadır… Erol ve Ayla’yı yeniden bir araya getirmeye çalışan Bilge’nin çabaları bir sonuca erişebilecek mi?
Bütün bu soruların yanıtlarını, 10 Şubat Cumartesi akşamı 21:40’da Star TV’de yayınlanacak Geniş Zamanlar’ın 5. bölümde izleme olanağı bulacağız.
http://img248.imageshack.us/img248/3987/gelin2yl8.jpg
Zehra gelin oldu…
Geniş Zamanlar’da hemşire Zehra karakterini son derece başarıyla canlandıran Özge Özberk, dizinin önümüzdeki haftalarda yayınlanacak bölümünde evlenecek… Zehra’nın, ayrıldığı sevgilisi Doktor Ahmet’le mi, yoksa başka bir kişiyle mi nikah masasına oturacağını izleyiciler merakla bekleyecek.
Özge Özberk, gerçek yaşamında ise Hayım Sadioğlu ile nişanlı ve önümüzdeki Ağustos ayında dünyaevine girmeye hazırlanıyor.
az önceki haberi buraya da ekliyorum çünkü başlık kapandı...e haber de taze...görülüyor ki zehra iki-üç bölüm içinde aydınla evleniyor..bebek bu beklemez, üç aylık olmuş...milletin erken doğuma inanması için evlilik zamanı çoktan gelmişti....
bu arada yeni başlık da hayırlı olsun...nice güzel bölümler getirsin bize...:img-wink:
arkadaşlar bu görüntü dizinin çekimşlerinden di mi kesin ahmetle evleniyor :) Umarım ahmet de isteyerek evleniyodur Çünkü ikisini mutlu görmek istiyorum
Başka bi damat adayı var mıydı ki dizide O sakat olan çocuk var değil mi bitek Yok cnm dahan neler Ama belki de ailesi hamile olduğunu öğrendi Ahmet de istemedi Yok bee fazla uçtum di mi
özge_letyy
06-02-07, 00:59
arkadaşlar bu görüntü dizinin çekimşlerinden di mi kesin ahmetle evleniyor :) Umarım ahmet de isteyerek evleniyodur Çünkü ikisini mutlu görmek istiyorum
Başka bi damat adayı var mıydı ki dizide O sakat olan çocuk var değil mi bitek Yok cnm dahan neler Ama belki de ailesi hamile olduğunu öğrendi Ahmet de istemedi Yok bee fazla uçtum di mi
evet cnm maalesef aydınla evleniyo
ama özge ablam süper olmuş cnm bnm ya harika averaj çok sağol haber için
bu arada yeni başlık hayırlı olsun:happy0064
ya ciddi misin inanmıyorum ya bu ahmetle ilgili bi yorum yapıcam ama önce diziyi izleyim emin olim ondan sonra
ya ciddi misin inanmıyorum ya bu ahmetle ilgili bi yorum yapıcam ama önce diziyi izleyim emin olim ondan sonra
Maalesef Ahmet dizideki en sevimsiz karakterlerden biri bence.Tabi ekşi sözlük tabiri ile spatulazade annesinden sonra...
aydınla evlendiği zaten çok da açık değil mi?
yani arka planda normal bir düğün salonu olduğu belli...
ve yine ahmet efendiyle evlenseydi böyle bir gelinlik mi giyerdi?onların şanlarına yakışmazdı ayol:img-hyste :img-hyste
Bende altınları görünce hah dedim rengini belli ettiler burda zaten..Bir de duvarlara bakarsanız..Işıltılı parıltılı değil de...
O salonda Ahmet'in aileisni düşünemiyorum zaten...
Bende altınları görünce hah dedim rengini belli ettiler burda zaten..Bir de duvarlara bakarsanız..Işıltılı parıltılı değil de...
O salonda Ahmet'in aileisni düşünemiyorum zaten...
mojo insan bir tebriğe gelir, gelsinler bence:img-hyste :img-hyste
evet altınlar da ele veriyor durumu...zaten evlilik şart artık zehra için...bebiş geliyor...hem de ne yazık ki hasta bir bebiş...
mojo insan bir tebriğe gelir, gelsinler bence:img-hyste :img-hyste
evet altınlar da ele veriyor durumu...zaten evlilik şart artık zehra için...bebiş geliyor...hem de ne yazık ki hasta bir bebiş...
Evet mesela hediye olarak spatula seti verebilir,isimlendirilmiş olarak...!:img-hyste
Hasta olmasından önce hasta! Aydın'ın iyileşmesini göreceğiz.Biraz Selvi Boylum Al Yazmalım'ı hatırladım emek verene mi gidecek (nerden bakılırsa bakılsın,Türk toplumunda öyle bir mahallede babasız çocuk doğurmak,bir de Aydın'ın erkekliği mevzusu!) yoksa aşık olduğu insana mı..tabi daha çokk var.
Evet mesela hediye olarak spatula seti verebilir,isimlendirilmiş olarak...!:img-hyste
Hasta olmasından önce hasta! Aydın'ın iyileşmesini göreceğiz.Biraz Selvi Boylum Al Yazmalım'ı hatırladım emek verene mi gidecek (nerden bakılırsa bakılsın,Türk toplumunda öyle bir mahallede babasız çocuk doğurmak,bir de Aydın'ın erkekliği mevzusu!) yoksa aşık olduğu insana mı..tabi daha çokk var.
evet bak bu hediye çok iyi fikir:icon_whis ...mesela saraylı hanımımız tam pastalar kesilecekken kendini atar ortaya, açar bu seti ve zehraya dönerek pasta için olanı seç der:img-hyste :img-hyste :img-hyste belki zehranın yapacağı bu zor ama çok zor tercih:icon_whis ona ahmeti geri getirebilir:img-hyste :img-hyste evet işte tek yol bu :good:
ya iyi de ismi neydi evin diğer yardımcısının o kızın durumu ne olcak aydın'la
bu hafta işler iyice karışacak galiba :)
ya iyi de ismi neydi evin diğer yardımcısının o kızın durumu ne olcak aydın'la
bu hafta işler iyice karışacak galiba :)
adı güllü...
ve güllü tabi çok bozulacak...zaten aydın hakkında dedikodu yapacak da o...bilmeden zehra va aydını biraraya getirecek aslında...
Romandaki bazı şeyleri değiştirirken bu Aydın olayını da değştirselermiş ya.. Bu çok hızlı oldu bence..
Romandaki bazı şeyleri değiştirirken bu Aydın olayını da değştirselermiş ya.. Bu çok hızlı oldu bence..
Bu kadar hızlı ilerlemesi asıl konunun bundan sonra başlayacak olmasıyla alakalıdır muhtemelen.İlk tanıtım bülteninde belirtilmişti Ayla'nın kızı ile ,Zehra'nın Ahmet'le ilgili yaşayacağı olumsuzluklar sorunlar bayağı bir artacak tabi birde Ayla - Tarık ilşkisi var..Bu konulara giriş için biraz hızlı gerçekleşiyor bazı olaylar Zehra - Aydın evliliği gibi :)
son zamanlarda ekranlarda izlediğim en kaliteli dizi.Konusu ve kadrosuyla farkını hemen hissettiriyor oktay kaynarcayı izlemek başlı başına bir keyif harika bir oyuncu zuhal olcay ve özge özberk de öyle kaliteli işlerin farkedilmesi bazen zaman alabilir total grubunda reytinginin daha yükselmesi için biraz zaman gerekebilir saçma sapan dizilerin oyunculukla alakası olmayan insanların doldurduğu ekranlar geniş zamanlar gibi harika bir diziyi ve gerçek oyuncuları da hakediyorb birde oktay kaynarca kadar şiveyi kendine yakıştıran başka bir oyuncu varmıdır bilmiyorum karadenizli çakır kadar elazığlı tarık başkanıda sevdik
cemallamec
06-02-07, 12:09
Geçen hafta içi tekraralr ilaç gibi geldi bana..
Her bölümü tekrar izledim..
Yayın akışındaki değişiklik benim için azaptı adeta
Salı gününe yoğunlaşmışken ctesi olması kötü oldu
Neyse ya dizi yayından kalkmasın da,Zaten hayatımda star ekranlarında izlediğim ilk dizi
Bu kadar hızlı ilerlemesi asıl konunun bundan sonra başlayacak olmasıyla alakalıdır muhtemelen.İlk tanıtım bülteninde belirtilmişti Ayla'nın kızı ile ,Zehra'nın Ahmet'le ilgili yaşayacağı olumsuzluklar sorunlar bayağı bir artacak tabi birde Ayla - Tarık ilşkisi var..Bu konulara giriş için biraz hızlı gerçekleşiyor bazı olaylar Zehra - Aydın evliliği gibi :)
Zehra'nın ölümü romanın sonu muydu acaba? yoksa daha ilerisi mi var. Ya da o olumsuzluklar uzayacak.
Ayla'nın kızıyla ilgili sorunları olacak da bir de Başkanımızla olan aşk da var. Sonunda kadıncağız kocasının annesi olmasından kurtulup gerçek bir aşk yaşayabilecek. Bir de o kadar kınadığı "zayıf kadınsınız, onursuz musun?" söylemlerini aynısını da yaşayacak galiba.
Zehra'nın ölümü romanın sonu muydu acaba? yoksa daha ilerisi mi var. Ya da o olumsuzluklar uzayacak.
Ayla'nın kızıyla ilgili sorunları olacak da bir de Başkanımızla olan aşk da var. Sonunda kadıncağız kocasının annesi olmasından kurtulup gerçek bir aşk yaşayabilecek. Bir de o kadar kınadığı "zayıf kadınsınız, onursuz musun?" söylemlerini aynısını da yaşayacak galiba.
evet kitapta son zehranın ölümüyle gerçekleşiyor...
tarık başkan kitapta olmadığından yeni kurgu hakkında birşey de bilemiyoruz...sadece ahmetin ilerde çocuğunu almak için dava acağı , aydının çocuk için hayata sarılması belli...aylanın boşanma aşamasında kocasının boşanmayı istemeyişi, sunanın çıkardığı problemler arasında bu aşk ne şekilde filizlenir onu da mahinur ergun biliyor işte....
evet kitapta son zehranın ölümüyle gerçekleşiyor...
tarık başkan kitapta olmadığından yeni kurgu hakkında birşey de bilemiyoruz...sadece ahmetin ilerde çocuğunu almak için dava acağı , aydının çocuk için hayata sarılması belli...aylanın boşanma aşamasında kocasının boşanmayı istemeyişi, sunanın çıkardığı problemler arasında bu aşk ne şekilde filizlenir onu da mahinur ergun biliyor işte....
Saol Averajcım, daha öncede cevap vermiştin, teşekkür edemedim, başlık kapanmış..
Aydın iyi gibi gözküyor dizide aslında. Başkanın da yardımlarıyla iyileşekmiş gibi görünüyor da bakalım noolcak.
Zuhal Olcay ve Oktay Kaynarca çok iyi bir çift olmuşlar. Yaş farkına rağmen hiç abes durmuyorlar.
Her ikisini de çok severim. Oktay Kaynarca kendini kurtardı şu malum karakterden o yüzden de çok sevindim..
Onları yaşmaya başladığını düşünmeye başladı zaten :) (Garip bir cümle oldu biraz) Elinde Suna'nın eşini mahvedecek delil var ama bu defada kendisine karşı aynı delil kullanılacak sanırım yani Suna ve kocasının çekilmiş resmini basına vermekle şantaj yapılacak.Zehra ile birlikte oda küçük beldeye yerleşip Tarık'la birlikte mücadele edecek ve tabi aşk yaşayacak diye okuduğumu hatırlıyorum ..
Oktay Kaynarca kendini kurtardı şu malum karakterden o yüzden de çok sevindim..
Bu konuda kesinlikle hemfikirim.Yeditepe İstanbul'da çok beğeniyordum gayet yumuşak bir ses tonuyla oldukça başarılı bir oyunculuk sergilemişti.Bu diiznin ilk bölümlerinde malum diziden kalan tek eser esip gürlemesiydi onuda üzerinden attı :)
Saol Averajcım, daha öncede cevap vermiştin, teşekkür edemedim, başlık kapanmış..
Aydın iyi gibi gözküyor dizide aslında. Başkanın da yardımlarıyla iyileşekmiş gibi görünüyor da bakalım noolcak.
Zuhal Olcay ve Oktay Kaynarca çok iyi bir çift olmuşlar. Yaş farkına rağmen hiç abes durmuyorlar.
Her ikisini de çok severim. Oktay Kaynarca kendini kurtardı şu malum karakterden o yüzden de çok sevindim..
ne demek, hiç önemli değil:img-wink:
bu arada ben de oktay kaynarca canlandırdığı bu yeni karakterin eskisini unutturduğu kanısındayım, e iyi bir oyuncu için bunu başarmak daha kolay oluyor demek...
onun dışında zuhal olcay, füsun demirel,özge özberk gibi isimleri bazen birarada izlediğime inanamıyorum...hepsini ayrı ayrı çok severim çünkü...
tv_hastasi
06-02-07, 15:05
arkadaşlar bişi sorcam, dizinin en sonunda çalan müziğin adını biliyo musunuz? biliysan bana pm le gönderir misiniz???:img-wink:
ya zehra ölmesinnn:icon_sorr dizi zehranın ölümüyle sonlanıcaksa ahmet hep sevimsiz bi karakter olarak kalıcaktırr-ama ben her bölümü ahmet hatasını anlycak-pişman olucak diye düşünerek izliyorumm:img-yes: yakında aydınla evlenmesi çok önemli dğl zehranın...ama ilerde barışsalar keşke ahmetlee:img-pilot ya da ahmeti hakan eratik oynamasaydı keşke-hep kötü olarak kalıcaksa:icon_sorr
bi de ayla da kocasını süründürecek,intikam alacak diye umuyordum o da olmıycak bu gidişle yaa:icon_sorr keşke romanla aynı olmasa bazı şeylerr:sad53:
Açıkçası ben kitabı okumadığım için(köprüden tecrübeliydim,okuyunca dizi ne kadar güzel olursa olsun insan az-biraz hayal kırıklığına uğruyo),Zehranın aydınla evlenmesi,hikayenin sonunda ölmesi falan bunları bilmiyordum.Zehranın evlenceğini düşünmüştüm ama bu aydınla güllü çımıyomuydu?yoksa Aydın zehraya mı aşıktı.Ben birşeyleri kaçırmılım o kesin.Birisi yardımcı olursa çok sevinicem.
Yeni başlık hayırlı olsun bu arada maşallah hiç boş kalmıyo burası:img-wink:
oktay kaynarcayı ilk gençler adlı diziden hatırlıyorum.trt tek kanaldı ve bu dizide çok beğeniliyordu.o zamanlar yaşım küçük olmasına ve yıllar geçmesine rağmen hatırlamamdan da belli zaten.sonra sunuculuk ve oyunculuğu beraber devam ettirdi.iki kere altın portakal aldı en sevilen tv oyuncusu ödülü aldı.yani kısacası sadece çakırı oynadığı için ünlü olmuş bir oyuncu değil.bazen böyle şeyler söylüyorlarda .böyle bir oyuncunun rolünün etkisinde kalacağına inanmıyorum.zuhal olcayıda nedense hep soğuk ve hüzünlü biri olarak düşünüyordum yeditepe istanbulu izleyene kadar orada fikirlerim tamamen değişti.şimdi geniş zamanlardada çok keyifle izliyorum.umarım bu güzel dizi hakettiği yeri bulur ve uzun bir süre ekranlarda kalır
Açıkçası ben kitabı okumadığım için(köprüden tecrübeliydim,okuyunca dizi ne kadar güzel olursa olsun insan az-biraz hayal kırıklığına uğruyo),Zehranın aydınla evlenmesi,hikayenin sonunda ölmesi falan bunları bilmiyordum.Zehranın evlenceğini düşünmüştüm ama bu aydınla güllü çımıyomuydu?yoksa Aydın zehraya mı aşıktı.Ben birşeyleri kaçırmılım o kesin.Birisi yardımcı olursa çok sevinicem.
Yeni başlık hayırlı olsun bu arada maşallah hiç boş kalmıyo burası:img-wink:
aydınla güllü dizinin baslarında ayrıldı canım güllünün gözü biraz yükseklerde az biraz tahmin etmişsindir zaten aydın sanırım zahraya ilgi duyuyor ama bunu bizde bilmiyorz bakalm zamanla görücez
oktay kaynarcayı ilk gençler adlı diziden hatırlıyorum.trt tek kanaldı ve bu dizide çok beğeniliyordu.o zamanlar yaşım küçük olmasına ve yıllar geçmesine rağmen hatırlamamdan da belli zaten.sonra sunuculu