Freddie
12-12-06, 17:33
rica ederim canlarım benim vala hepimizn mutluluğu başarısı ama en önemlisi yardımcı olan herkese teşekkür ederim
|
Tüm Versiyonu Göster : Müjgan Bey Freddie 12-12-06, 17:33 rica ederim canlarım benim vala hepimizn mutluluğu başarısı ama en önemlisi yardımcı olan herkese teşekkür ederim tugchemre 12-12-06, 17:35 keşke ya hiç sorma ama eğer sen de son bölümü kaçırdıysan seni de listeye ekleyebilirm biz hepimiz kaçırdık ve son bölümü izlicez :) son yarısını seyredebildim geç haberim oldu izleyemedim sayılır yani gerçeği nası söylediler tepkileri ne oldu bilmiyorum ben açtığımda kadimle müjgan sarılıyodu sonrasıda düğün sahnesi zaten Freddie 12-12-06, 17:47 allahımmm çok şanslısınnnn ok ozaman seni de listeye ekliyorum 20 ocak günü son bölümü arkadaşımız çekicek ve burda yayınlamak yasak olduğu için sizlere özel mesajda mail adreslerinize yollicam linkleri Daha sonra siz de tıklayıp indireceksiniz :) 1.Freddie 2.Ezgi-su 3.Sevgi86 4.Chaylack 5.Dilekgokce 6.Zeynepppaliii 7.Mili_gkhnözen1905 8.andreasfbi 9.Ierem 10.fenerli_kiz 11.kelebek19 12.ECE... 13.iklima=) 14.meryemce84 15.tvrehberi 16.burcuuu 17.RoseMarry 18.Lady_GS 19.aysin 20.Tugchemre nazlikiz 12-12-06, 20:52 vallahi ben son bölüme baktim önceden fakat gercegi ögrendikelrinde neler oldugunu merak ediyorum bakamadim son bölümün ilk sahnesine orayi cok merak ediyorum iste yaa ama sonu süperdi offf bir an önce 20 ocak gelsede baksak Freddie 12-12-06, 21:39 cnm sen hangi sondan bahsediyosun :) gerçek felan diyince anlamadım o kadar yalan varki yarısı 11. ve 12. bölümlerde çıkmıştı fakir oldukları sevilin boşanmadığı müjdatın arzu olduğu... :) Senin dediğin sahne anladığım kadarıyla pasta sahnesi müjgan elinde pastayla yüzü kapalı bir şekilde konağın bahçesine geldi ve 12. bölüm sonu Dizi burda kaldırıldı devamını sölemeyim 13. bölüm izlicez ne de olsa Bu final bölümü mü izledin sen ama başını kaçırdın? :) ya da 11. bölümü kastediyosan kadim müjdatın peruğunu çıkardı ve bölüm sonu sanırım bunu kastediyosun Çünkü dizinin en can alıcı sahnesi burasıydı dilimi yutmuştum Sırf ondan sonraki sahneyi görmek için aradım ya showu :) Ve sanırım bundan sonraki bölümü izledin ama ilk sahnesini kaçırdın O bölüm ben de var istersen sana gönderebilirim 12. bölüm :) nazlikiz 12-12-06, 23:00 tam iste bahsettigin yer onun basini kacirdim gönderirisen cook iyi olur yaa duaci olurum sana vallahi Freddie 12-12-06, 23:05 peki ozaman bak napalım biliyo musun upload etmek çok uzun sürer Daha önce tüm bölümleri upload etmiştim ama linkler silindi eğer emule kullanıyosan müjgan bey bölüm 12 diye ara benim emulem açık indirebilirsin ya da msneden yollayayım ama o çok daha uzun sürer :) nazlikiz 13-12-06, 15:12 peki ozaman bak napalım biliyo musun upload etmek çok uzun sürer Daha önce tüm bölümleri upload etmiştim ama linkler silindi eğer emule kullanıyosan müjgan bey bölüm 12 diye ara benim emulem açık indirebilirsin ya da msneden yollayayım ama o çok daha uzun sürer :) ya kusura bakma canim yaa yeni gördüm mesajini dün yetiemedim ben emule kullanmyiorum canim yaa anca msn olur olursa baska sansimiz yok gibime geliyoo Freddie 13-12-06, 18:41 http://img187.imageshack.us/img187/9977/mujganbeyjenerik6fv8.jpg (http://imageshack.us) müjgan beyin jeneriğinden :) Çok yakında final bölümüyle Showmaxte Freddie 13-12-06, 22:23 Aşk için neler yapılmaz ki Aşkın en tatlı halleri bu dizide Müjgan Bey Cumartesi Pazar 12de Showmax'te Freddie 13-12-06, 22:46 Daha bunların dışında benim küçük şevval fanı kuzenim de var izlicek ona da kopyalayıp göndericem Ve en yakın kankilerimde ogün biz de toplanıcak ve diziyi benim kadar olmasa da 1 kaç bölüm izlemişlerdi ve o kadar üzüldüğüme değmişmiydi diye felan izlicekler :) Ya zaten bu defa diziyi kesin izlicez ünideki arkım dizinin yayınlandığı haftalarda burada olcak ve digititurk kutusunu bize getrecek :) Ben de bizim kabluyu recevırdan çekip digiturkün decoderine takıcam Sadece bunla sınırlı kalsa Ama bu baya bi masraflı oluyor Başkateknik işlemler gerekiyomuş Ama değer vala ben büyük ihtimal kendimi garantiye almak için bi de kendim çekerim ama emin diilim EVO da %100 garanti verdi ayy çok kararsızım param da yok :P Ya ben son gün son bir kez daha hatırlatırım eğer insanlık hali bişi olur da çekemezlerse ben kendi yöntemimi uygularım napi artık fenerli_kiz 13-12-06, 23:20 allahımmm çok şanslısınnnn ok ozaman seni de listeye ekliyorum 20 ocak günü son bölümü arkadaşımız çekicek ve burda yayınlamak yasak olduğu için sizlere özel mesajda mail adreslerinize yollicam linkleri Daha sonra siz de tıklayıp indireceksiniz :) 1.Freddie 2.Ezgi-su 3.Sevgi86 4.Chaylack 5.Dilekgokce 6.Zeynepppaliii 7.Mili_gkhnözen1905 8.andreasfbi 9.Ierem 10.fenerli_kiz 11.kelebek19 12.ECE... 13.iklima=) 14.meryemce84 15.tvrehberi 16.burcuuu 17.RoseMarry 18.Lady_GS 19.aysin 20.Tugchemre nasil yani biz mi özel mesajla size mail adresimizi yollarsak alicaz linkleri?? Freddie 13-12-06, 23:26 evet öyle olcak biliyosun sitede artık video linkleri yasak özel mesajlarda da linkleri siliyorlar oyüzden ben 20 ocakta evodan linkleri aldıktan sonra Kendi mail adresimden sizin mail adresilerinize göndericem Mail adreslerinizi şimdi diil ben ben hepinize özel mesaj atıcam 13. bölümü sonunda kaydettik artık izleyebiliriz hatta yahooo yazıcam ve siz benim mesajııma cevap olarak mail adreslerinizi gönderceksiniz Zaten 3 arkadaş gönderdi adresini gerçi bi işe yaramıyor şuanda sadece öyle not ettim bi yere Bir sorun mu var çok şaşkın görünüyorsun :) fenerli_kiz 13-12-06, 23:32 evet öyle olcak biliyosun sitede artık video linkleri yasak özel mesajlarda da linkleri siliyorlar oyüzden ben 20 ocakta evodan linkleri aldıktan sonra Kendi mail adresimden sizin mail adresilerinize göndericem Mail adreslerinizi şimdi diil ben ben hepinize özel mesaj atıcam 1. bölümü sonunda kaydeetik artık izleyebiliriz hatta yahooo yazıcam ve siz benim mesajııma cevap olarak mail adreslerinizi gönderceksiniz Zaten 3 arkadaş gönderdi adresini gerçi bi işe yaramıyor şuanda sadece öyle not ettim bi yere Bir sorun mu var çok şaşkın görünüyorsun :) tesekürler.. sadece anlamamistim nasil olacagini.. Bu arada bir daha cok tesekür etmek istiyorum.. Bir tek son bölümü izleyememistim.. Freddie 13-12-06, 23:35 rica ederim arkım biz zaten hepimiz burda son bölümü izleyemenler topluluğu olarak biraradayız Ama benden çok çekecek arkadaşlara minnettarız Ben sadece altyapıyım :) Eğer bir çekingen felan olursa kullanmadığın bir mail adresini ya da kendine yeni bir adres açarak da bana adresini yolayabilirsin O konuda herkesin güveninin tam olmasını istiyorum çünkü :) fenerli_kiz 13-12-06, 23:40 rica ederim arkım biz zaten hepimiz burda son bölümü izleyemenler topluluğu olarak biraradayız Ama benden çok çekecek arkadaşlara minnettarız Ben sadece altyapıyım :) Eğer bir çekingen felan olursa kullanmadığın bir mail adresini ya da kendine yeni bir adres açarak da bana adresini yolayabilirsin O konuda herkesin güveninin tam olmasını istiyorum çünkü :) Yok ya benim icin önemli degil.. Bende cekecek olan kisiyo cok teseküre ediyorum..:happy0064 :happy0064 Freddie 14-12-06, 00:00 ok ozaman no pırablım :) ierem 14-12-06, 04:07 sabırsızlıkla bekliyorum video linkini.çekicek arkadaşa çok teşekkürler.kara talihim yüzünden izleyemedim son bölümü...:icon_sorr biz böyle son bölümü izliycez diye seviniyoruz ama ya dengesiz showtv yayınlamazsa son bölümü.:sad53: Freddie 14-12-06, 16:14 ya öyle bişi olcağını hiç sanmıyorum ama 13 bölümlük maki dizisini 6. bölümde bırakmış Ama ben bunun sebebini şuna bağlıyorum O dizi 3 bölüm yayınlandı kaldırıldı Kalan 10 bölümü de show maxte verilecekti ama çoğu kişide olmayan bir kanalda neden daha önce yayınlanmamış bölümler verilsin ki Oyüzden showmaxtede biraz verilip kaldırıldı Show tv tamam büyük ihtimal sonunu getirmeden kaldırırdı Show turk belki ama show maxin yayın akışı sabit Reytinglere göre yayın yapılmıyor Yani kaldırsalar da devam ettirselerde hiç bir karları ya da zararlı olmaz O yüzden son bölümü merakla bekliyoruz sonunda izlicez yahooo kara talihimiz sonunda güldü Maillerimizin karşılığını aldık (kanal ne kadar ters olsa da :)) Freddie 15-12-06, 11:26 8. Bölüm Özeti Dokur ve Akar ailelerinin para bulma umutları iyiden iyiye tükenince, Müjgan ve Kadim güç bela bir iş bulurlar. Ancak sonunda işlerinden atılırlar. Kadim bir gece önce sarhoş olduğu için hiçbirşey hatırlamamaktadır ama bir şeyler olduğunun da farkındadır. Müjgan kendince Kadim'e her şeyi anlatmış olduğundan onun tepkisine anlam verememektedir. Her ikisi de bu düşüncelerle yürürken birbirlerine rastlarlar. Müjgan hemen Arzu olur ve Kadim'le ilk kez birbirlerine sevgilerini itiraf ederler. Konuşmaları esnasında Müjdat'ın bir gece önce Arzu'da kaldığı ortaya çıkınca Kadim duruma bozulur. Üstelik Müjdat'ın telefonu da Arzu'dadır. Kadim ne olduğunu anlamaz ve Müjdat'la buluşup konuşmaya karar verir. Öte yandan Müjgan Kadim'in işten ayrıldığını bildiği için, ona bir kır kahvesinin işletmesini ayarlar. Kadim itiraz eder ancak; Müjdat kahveyi işletmek için ısrarcı olur. Vakit bir hayli geç olduğu için şehre dönemezler. Kahvede kalıp, aynı yatağı paylaşmak zorundadırlar. Müjdat iyice köşeye sıkışmıştır. Öte yandan Hicran Hanım bankaya ödeme yapabilmek için para aramakta ancak Fikri Bey'e konuyu açamaz. Aynı şekilde Fikri Bey de Hicran Hanım'a kefil olması için teklif yapacaktır ancak fırsat bulamaz. Hicran'ın kızı Sevil, Müjgan ve Kadim'in evlenmeye niyetleri olmadığını görünce, Tekin ve Nazlı'yı evliliğe ikna etmeye çalışırlar. Nazlı'nın gözü ise Müjdat'tan başkasını görmemektedir. Her iki aile para bulma konusunda kıvranırken ortaya eski bir ortak aile dostu olan ve salyangoz ticareti yapan Hüsnü Dayı çıkar. Hicran Hanım ve Fikri Bey yeni bir umutla Hüsnü Dayı'ya sarılırlar. Banka müdürü Sezai Bey her ikisini de sıkıştırmaktadır. Sevil'in kocası Nedim, pişmanlığına karısını inandırabilmek için son bir defa daha köşke gelir. Fakat Sevil inanmaz. Adem de yeniden ortaya çıkmıştır ama Sevil ne yapacağını bir türlü bilemez, kararsızdır. 12 Ağustos 2004 perşembe 22.15 tüm 1 GENCLERBIRLIGI-RIJEKA [NET] SHOW 6,10 24,30 2 SERSERI [NET] KAND 5,60 20,70 3 CAMDAN PABUCLAR [NET] ATV 4,80 20,60 4 MUJGAN BEY [NET] SHOW 4,60 19,70 ab 1 CAMDAN PABUCLAR [NET] ATV 5,60 23,70 2 GENCLERBIRLIGI-RIJEKA [NET] SHOW 5,30 22,70 3 CANIM BENIM [NET] ATV 5,30 21,20 4 BIR DEMET TIYATRO (TKR) [NET] STAR 4,90 24,00 5 MUJGAN BEY [NET] SHOW 4,80 20,30 Camdan Papuçları ben de seviyodum ama bazı haftalar Müjganımı sollamış Sinir oluyorum chaylack 15-12-06, 15:58 1.Freddie 2.Ezgi-su 3.Sevgi86 4.Chaylack 5.Dilekgokce 6.Zeynepppaliii 7.Mili_gkhnözen1905 8.andreasfbi 9.Ierem 10.fenerli_kiz 11.kelebek19 12.ECE... 13.iklima=) 14.meryemce84 15.tvrehberi 16.burcuuu 17.RoseMarry 18.Lady_GS 19.aysin 20.Tugchemre 21.07eylül freddie zaten girdimi görür ama listeye ekledim senide ne güzel hızla büyüyoruz:) Freddie 15-12-06, 17:10 ay ay 21 kişi olmuşuz sevgili chaylack ben yokken cevap verdiğin için teşekkür ederim :) 07eylül sana da listeye katıldığın için teşekkür ederim :) diziyi 20 ocakta izlicez Bölüm linkerini yollicam size siz de indireceksiniz Önceki sayfalarda açıklama yaptım kafana takılan bişi olursa yazabilirsin :) chaylack 15-12-06, 17:14 bişey değil arkadaşlar her zaman:img-wink: önemli değil arkadaşım emeğine sağlık:img-wink: Freddie 15-12-06, 22:39 Şevval Sam Müjgan Bey Soundtrack http://img226.imageshack.us/img226/731/mujganbeyqu9.jpg (http://imageshack.us) 01 Jenerik (Müjgan) 02 Git (Arzu) 03 Baktım Ama Ellerin Yok (Arzu) 04 Ben, Ben Olalı 05 Gönül (Arzu & Leman Sam) 06 Kurtar Beni (Arzu & Kadim) 07 Aşığım (Arzu) 08 Erkeğim (Müjdat) 09 Anneciğim (Müjgan) 10 Dedeciğim (Müjgan) 11 Babacığım (Müjgan) 12 Kızım (Hicran) 13 Sevemez Kimse Seni (Kadim) 14 Derdimden Anlayan Yok & Baktım Ama Ellerin Yok (Arzu) 15 Ara Müzik 1 (Kadim Hastaneden Çıkıyor) 16 Ara Müzik 2 (Flashback) 17 Ara Müzik 3 (Adem Müjdata Başını Yaslarken) 18 Ara Müzik 4 (Müjdat ve Kadim Kırkahvesini Düzenliyor) 19 Ara Müzik 5 (Kadim Arzu'nun Müjdat olduğunu görüyor) 20 Bitiş (Müjgan) 21 Hikaye (Müjgan) - Dialog 22 Bendim O (Arzu) - Dialog 23 Aç Gözlerini (Arzu) - Dialog 24 Müjdat Ve Ben Kardeşiz 25 Arzu'nun Yalanı Ortaya Çıktı 26 Flashbeck - Hayır Hayır Hakikat Olamaz Bunlar 27 Flashbeck - Aman Tanrım Gerçekten Erkek Olmuşum 2004 Limon Yapım :) çok yakında piyasalarda denmeden dizi bitti O kadar müzik de hiç bir kazanç sağlanmadan çöpe gitti Zararın üstüne bir bardak soğuk su içildi ve showa defalarca lanet yağdırıldı İnşallah o ahlarımız tutucak birgün Ama benim gibi şarkıları çok seven akıllılar müzikleri çekti:) Memo_İSOM 16-12-06, 00:27 Dizi çok güseldi harika bir diziydi.ama sonunu bile izleyemedik. Freddie 16-12-06, 11:14 eğer son bölümü merak ediyorsan listeye katılabilirsin :) Memo_İSOM 16-12-06, 18:46 eğer son bölümü merak ediyorsan listeye katılabilirsin :) Çok merak ediyorum.son bölümü,benimde katkım olacaksa çok mutlu olurum Freddie 16-12-06, 18:54 ok cnm ekliyorum desteğin için teşekkürler :) 1.Freddie 2.Ezgi-su 3.Sevgi86 4.Chaylack 5.Dilekgokce 6.Zeynepppaliii 7.Mili_gkhnözen1905 8.andreasfbi 9.Ierem 10.fenerli_kiz 11.kelebek19 12.ECE... 13.iklima=) 14.meryemce84 15.tvrehberi 16.burcuuu 17.RoseMarry 18.Lady_GS 19.aysin 20.Tugchemre 21.07eylül 22._mg_SH_KıVaNç_ son 2 ismi birazdan imzama da eklerim :) Freddie 16-12-06, 23:08 buaralar sayfalar çok cuzel:) ilerliyor allah bozmasın (Biraz gülbeyaza kaydım ha) bigshark 17-12-06, 20:23 Müjgan bey ender beğendiğim dizilerdendi ve burayı yeni keşfettim.ve çok mutlu oldum. benide listeye eklemenizi istiyorum. peki tüm bölümlere ulaşabilecek miyiz? çünkü hiç bir yerde bulamıyorum. show tv ye bile mail attım bana cdleri yollarlar mı acaba diye ama cevap bile vermediler. Memo_İSOM 17-12-06, 20:24 ok cnm ekliyorum desteğin için teşekkürler :) 1.Freddie 2.Ezgi-su 3.Sevgi86 4.Chaylack 5.Dilekgokce 6.Zeynepppaliii 7.Mili_gkhnözen1905 8.andreasfbi 9.Ierem 10.fenerli_kiz 11.kelebek19 12.ECE... 13.iklima=) 14.meryemce84 15.tvrehberi 16.burcuuu 17.RoseMarry 18.Lady_GS 19.aysin 20.Tugchemre 21.07eylül 22._mg_SH_KıVaNç_ son 2 ismi birazdan imzama da eklerim :) ok arkadaşım Freddie 17-12-06, 20:30 Müjgan bey ender beğendiğim dizilerdendi ve burayı yeni keşfettim.ve çok mutlu oldum. benide listeye eklemenizi istiyorum. peki tüm bölümlere ulaşabilecek miyiz? çünkü hiç bir yerde bulamıyorum. show tv ye bile mail attım bana cdleri yollarlar mı acaba diye ama cevap bile vermediler. hoşgeldin arkım benim gibi müjgan bey fanı gördüğüm için çok mutlu oldum Aslında 2-3 kişi daha var en sevdiği dizi müjgan bey olarak geçiyor ama onlar nerdeyse 1 senedir siteye girmemişler Onlar da burda olsaydı keşke :) Neise ben de 13 hariç tüm bölümler var daha önce uploed etmiştim fekat silindi linkler Ama biz şu an 13. bölümü izlicez Sanırım arka sayfalarda açıklamaları okudun Seni de listeye ekliyorum :) Unutma 20 Ocak büyük gün :) askoyunu_fanı 17-12-06, 20:32 bENDE sever ve izlerdim Freddie 17-12-06, 20:35 ve işte yeni liste 1.Freddie 2.Ezgi-su 3.Sevgi86 4.Chaylack 5.Dilekgokce 6.Zeynepppaliii 7.Mili_gkhnözen1905 8.andreasfbi 9.Ierem 10.fenerli_kiz 11.kelebek19 12.ECE... 13.iklima=) 14.meryemce84 15.tvrehberi 16.burcuuu 17.RoseMarry 18.Lady_GS 19.aysin 20.Tugchemre 21.07eylül 22._mg_SH_KıVaNç_ 23.bigshark ya bi vakit bulsam bu son 3 ismi listeye eklicem neise şimdi yapıp ekliyorum Buarada benim ki imza kampanyası olmadı ben zaten bu kampanyayı yapareken imzalarım kapış kapış kullanılır diye yapmamıştım Çünkü benim amacım tekbaşıma çabalayıp sizlere sunmaktı Yani o bu 23 kişinin diziyi izlemek için listeye eklenmesi bana yetiyor :) ama yine isteyen kullanabilir :D Freddie 17-12-06, 20:38 bENDE sever ve izlerdim güzeldir bizim dizimiz Onun kadar tatlı bi hikaye var mı dünyada ve hiçbir hikayede olmayan bir kadın ha bigshark 17-12-06, 20:46 cok teşekkür ederim:) kesinlikle muhteşem bir diziydi. ne hikayesi nede karakterleri unutabildim:)ve kesinlikle arşiv olması gerektiğini düşünüyorum bu dizinin.çevremdekiler bana anlam veremiyordu bu diziye bayıldığım için onun için sizlerle tanışmak çok güzel benim için. Freddie 17-12-06, 20:51 cok teşekkür ederim:) kesinlikle muhteşem bir diziydi. ne hikayesi nede karakterleri unutabildim:)ve kesinlikle arşiv olması gerektiğini düşünüyorum bu dizinin.çevremdekiler bana anlam veremiyordu bu diziye bayıldığım için onun için sizlerle tanışmak çok güzel benim için. aynen yaa diziyi izlemedikleir için farkında diilerdi ve hep bana ayy ne saçma bi dizi niye bu kadar bağlısın feland derlerdi Kızın bir tutup erkek oluyor ne lakası var derlerdi Akıllılar bellki sebebleri vardı :img-hyste neise zaten biz şurda müjgan beyin farkını bilen sayılı zatlardanız:happy0064 Müjgan Bey ve Şevval Sam bir ayrıcalıktır bigshark 17-12-06, 20:58 kesinlikle katılıyorum. yaa her sahnesi aklımda.bir kere yönetmen ve senaryo çok başarılıydı. çekimler harikaydı. ama maalesef cabuk bitti dizimiz. ve beğenilmedi. değişik stilde çekilmiş olması yüzünden de pek sevilmedi diye düşünüyorum. ama bu tip dizilere(kaliteli) ihtiyacı var seyircinin. bizler nedense önümüze konan herseye amennah diyoruz. ve bu yüzden artık cok kalitesiz diziler var ekranlarda diye düşünüyorum. Freddie 17-12-06, 21:03 doğru düşünüyosun vala bi daha böyle bir diziyi zor görücez biz (aşk ve gurur için de böyle diodum sonra karşıma böle bir dizi çıktı) Artık şevvalden bana müjgan beyi unutturacak bir dizi istiyorum (ama tabi müjganın yeri ayrı olur o hiç unutulur mu) Buarada bilgisayarımda sabah ki format faciasından dolayı şimdilik imzama yeni isimleri ekliyemicem :) bigshark 17-12-06, 21:11 :) geçmiş olsun. bu arada dediğin gibi şevval sam yeni dizi çekse bile müjgan bey gibi bir dizinin yerine gecemez:) Freddie 17-12-06, 21:19 a hayır beni yanlış anladın ben şevval samı çok seviyorum öyle demek istemedim Şevval samın bütün dizileri güzeldir ama müjgan beyin yeri ayrıdır :) onu demek istedim kötü oldumn yaa sanki şevvali sevmiyomuşuz gibi oldu :( ben öle demek isteemdim okuyan arklar lütfen yanlış anlamasın Sanki müjgan beyi aşamicak gibi oldu Ki o gülbeyazı yaptı :) bigshark 17-12-06, 21:24 yok hayır ben yanlış anlamadım.bende ole demek istemedim. bende cok seviyorum şevval sam ı. sanırım ben yanlış ifade ettim. şevval sam la ilgili bir seydemedim ben. müjgan bey in yeri apayrı demek istedim:) sanırım bir birimizi yanlış anladık.:) Freddie 17-12-06, 21:26 evet karşılıklı yanlış anlaşılmalar oldu anlaşılan karmaşık karışıklıklar :P neise tamam no prablım :D bigshark 17-12-06, 21:37 Hayat Akar Bir Yandan, Kim ölmüş Ki Yalandan, Ah, Aşk ,ah Ne Güzel şey, Nerden çikti Bu Müjgan Bey... :) Freddie 19-12-06, 19:39 ya varya allahtan beyim var neyim yok paylaşmışım burda bu format faciası bi çok şeyimi götürdü çoğunu toparladım ama müjgan bey'in resimlerini bi daha nasıl bulcaktım Showun sitesinden de silindi o resimler:) Freddie 19-12-06, 22:22 yeni isiimleri de ekledim imzama Buarada evo beni kral78 yönlendirdi Herşeyi anlattım dizi için yaptıklarımızdan tutun da linklerin boyutuna kadar herşeyi konuştuk Çok iyi biri anladı bizi zaten baştan kabul etti ama ben yine de ne kadar makbule geçiceğini anlatmak istedim son anda bi aksilik çıksa bile arkı çekicekmiş Ve artık başka yolu kalmadı izliceğimiz kesinleşti allaha şükür Arkadaşlar bana destek veridğiniz iç.in sonsuz teşekkürler başardık sonunda :) Sevgili kral78'e tekrar teşekkürler Freddie 20-12-06, 18:30 9. Bölüm Özeti Hicran Hanım ve Fikri Bey, büyük bir umutla sarıldıkları aile dostları Rıfat Bey’in de kendilerinden para talep ettiğini duyunca bir anda şok olurlar. Ne yapacağını şaşıran ikili, Rıfat Dayı’dan kaçmak için çareler ararken olay tatlıya bağlanır, beklenmedik bir telefonla Rıfat Dayı’nın para sorunu çözülür. Kadim ve Müjdat Kır Kahvesi’ni çalışır duruma getirmek için gece gündüz çalışırlar. Hicran Hanım Kadim’le Müjgan’ın gece yarılarına kadar birlikte olmalarından rahatsız olur ancak Müjdat’a söz dinletemez. Kahvenin hazırlıkları sırasında Kadim Müjdat ile Arzu arasında bir ilişki olabileceğinden şüphelenir ve bunu Müjdat’la konuşur. Ancak Müjdat bunu reddeder. Arzu ile üvey kardeş olduklarını söyler. Kadim buna inanmaz. Her iki ailenin maddi sıkıntıları had safhaya varmışken beklenmedik olaylar gelişmeye başlar. Kır Kahvesi’ne tesadüfen gelen ünlü sanatçı Leman Sam, kahveyi ve dekorasyonu çok beğenir ve doğum günü partisini burada yapmak ister. Kadim böylesine önemli ve büyük bir işin altından kalkıp kalkamayacakları konusunda tereddütlüdür. Ancak, Müjdat teklifi kabul eder ve hazırlıklara başlarlar. Her iki ailede bu işin onların hayatını kökünden değiştireceğinin henüz farkında değildir. Müjdat’ın cesareti ve organizasyon kabiliyeti ile, bütün aile partiye hazırlık yapar. Hatta Fikri Bey garsonluk bile yapar. Herkesin deli çocuk muamelesi yaptıkları Tekin de gecenin ışıklandırmasını üzerine alır ve yaptığı işten herkes çok etkilenir. Böylece Tekin’in kendine güveni gelir. Gece boyunca bir takım aksilikler olmasına rağmen sonuçta çok iyi bir parti olur. Leman Sam organizasyondan çok memnun kalmıştır. Partide pek çok ünlünün yanı sıra reklam ajansı sahipleri de vardır. Kır Kahvesi bir anda İstanbul sosyetesinde meşhur olur. Doğun Günü Partisi’nden elde edilen paralar geçici de olsa her iki ailenin de para sorunlarını çözer. 19 AĞUSTOS 2004 PERŞEMBE 20:30 tüm 1 PERILI EV (Y.S) [NET] KAND 5,90 24,90 2 GIZLI DUNYALAR (TKR) [NET] SHOW 5,90 19,90 3 YARIM ELMA (TKR) [NET] KAND 5,50 38,70 4 SIRLAR DUNYASI (OZEL) [NET] STV 5,00 19,70 5 SHOW TV ANA HABER BULTENI SHOW 4,90 25,00 6 GOLDE DEHSET (Y.S) [NET] STAR 4,30 14,80 7 KANAL D ANA HABER BULTENI KAND 4,20 21,40 8 SERSERI [NET] KAND 4,10 14,40 9 SIHIRLI ANNEM (TKR) [NET] KAND 3,90 27,40 10 CAMDAN PABUCLAR [NET] ATV 3,30 12,10 11 MUJGAN BEY [NET] SHOW 3,30 11,70 ab 1 PERILI EV (Y.S) [NET] KAND 5,70 23,40 2 YARIM ELMA (TKR) [NET] KAND 5,00 41,70 3 GOLDE DEHSET (Y.S) [NET] STAR 4,50 16,60 4 SHOW TV ANA HABER BULTENI SHOW 4,10 24,10 5 YARIM ELMA (TKR) [NET] SHOW 3,80 37,90 6 KANAL D ANA HABER BULTENI KAND 3,80 22,30 7 GIZLI DUNYALAR (TKR) [NET] SHOW 3,80 13,50 8 CAMDAN PABUCLAR [NET] ATV 3,70 13,80 9 BIR DEMET TIYATRO (TKR) [NET] STAR 3,60 17,90 10 REGAIP KANDILI MEVLUD YAYINI TRT1 3,60 13,10 11 OBJEKTIF [NET] STAR 3,50 16,40 12 TATLI HAYAT (TKR) [NET] SHOW 3,30 26,20 13 KORKU.COM (Y.S) [NET] SHOW 3,30 14,60 14 SIHIRLI ANNEM (TKR) [NET] KAND 3,20 26,30 15 MUJGAN BEY [NET] SHOW 2,90 11,50 bu retingler de bi tağaf karşısında hiç bişi yok üstelik gece 24:45de başlardı erkene almışlar resmen sürünüyor:) angal_dange 21-12-06, 10:59 ok cnm ekliyorum desteğin için teşekkürler :) 1.Freddie 2.Ezgi-su 3.Sevgi86 4.Chaylack 5.Dilekgokce 6.Zeynepppaliii 7.Mili_gkhnözen1905 8.andreasfbi 9.Ierem 10.fenerli_kiz 11.kelebek19 12.ECE... 13.iklima=) 14.meryemce84 15.tvrehberi 16.burcuuu 17.RoseMarry 18.Lady_GS 19.aysin 20.Tugchemre 21.07eylül 22._mg_SH_KıVaNç_ son 2 ismi birazdan imzama da eklerim :) ben ben:img-yes: nerdeyim ?:icon_sorr Freddie 21-12-06, 11:32 1.Freddie 2.Ezgi-su 3.Sevgi86 4.Chaylack 5.Dilekgokce 6.Zeynepppaliii 7.Mili_gkhnözen1905 8.Andreasfbi 9.Ierem 10.Fenerli_kiz 11.Kelebek19 12.ECE... 13.Iklima=) 14.Meryemce84 15.Tvrehberi 16.Burcuuu 17.RoseMarry 18.Lady_GS 19.Aysin 20.Tugchemre 21.07eylül 22._mg_SH_KıVaNç_ 23.Bigshark 24.Angal_danga hemen ekliyorum memnuniyetle ben bu kadar kişi olcağımızı tahmin etmiyodum Destek veren herkeze çk teşekkürler 20 ocak günü hepimize bayram olacak :) Hatta abartır Müjgan bey Bayramı dermişim (ıyy aaa böööö oldu :P) nazlikiz 21-12-06, 11:48 ohh be masallah görmiyeli baya cogalmisiz yaa hadi böyle devam süperiz iple cekyiorum su günü yaa Freddie 21-12-06, 12:01 evet cnm diziiy keisn izlicez buarada arka sayfada görümüşssünüzdür Bigsharkla konuştum bugün ona müjgan beyin video CD'sini postalıcam o arkıyla konuşmuş ve o da diziyi çekciek Eğer olaki küçük bir ihtimal kral78 veya arkadaşı diziyi çekemezse bigshark bize bölümü yollicak ve izlicez artık kafamız rahat teşkkürler :) bigshark 21-12-06, 12:11 selam:) asıl böyle bir grup oluşmasına yardımcı olduğun için ve tüm yardımların için biz sana teşekkür ederiz freddie:) nazlikiz 21-12-06, 22:30 evet cnm diziiy keisn izlicez buarada arka sayfada görümüşssünüzdür Bigsharkla konuştum bugün ona müjgan beyin video CD'sini postalıcam o arkıyla konuşmuş ve o da diziyi çekciek Eğer olaki küçük bir ihtimal kral78 veya arkadaşı diziyi çekemezse bigshark bize bölümü yollicak ve izlicez artık kafamız rahat teşkkürler :) aisin icinde kral ve evo varsa kesin yaparlar emin ol ikisinide gayet iyi taniyorum ve yardimci olacaklarina eminim nazlikiz 21-12-06, 22:30 selam:) asıl böyle bir grup oluşmasına yardımcı olduğun için ve tüm yardımların için biz sana teşekkür ederiz freddie:) bak bunda haklisin freddie olmasa bu grup olusmazdi bile Freddie 21-12-06, 23:00 vala bu biraz da benim 2.5 yıldır bitmeyen inadımdan kaynaklanıyo O bölümü izlicem dedim ve sanırım olcak Buarada teşekkürler kral78 ve evo için dedikelrin için zaten Kral bana dedi o diziyi ebn kesinlikle çekicem dedi çünkü o final bölümleri izleyememenin ne derece kötü olduğunu biliyorum dedi Ki siz bu kadar kişisiniz dedi Neise böyle yani bize de geriye 20 OCağı iple çekmek kaldı Ve işte o gün yaşanacakları sölim Koskoca 500 mb! indir anam ne zaman bitecek Herlade en az 1,5 saatimi alır inşallah ogn bizim binada fazla nete giren olmaz vala 5 saat bile sürebilir sabırsızlanıyorum ve dicem ki bu kadar bekledim biraz daha artık sonuna geldik yahoo diizx indi ve yorumlarrrrrr :D rüya gibi sevgi86 21-12-06, 23:03 1.Freddie 2.Ezgi-su 3.Sevgi86 4.Chaylack 5.Dilekgokce 6.Zeynepppaliii 7.Mili_gkhnözen1905 8.Andreasfbi 9.Ierem 10.Fenerli_kiz 11.Kelebek19 12.ECE... 13.Iklima=) 14.Meryemce84 15.Tvrehberi 16.Burcuuu 17.RoseMarry 18.Lady_GS 19.Aysin 20.Tugchemre 21.07eylül 22._mg_SH_KıVaNç_ 23.Bigshark 24.Angal_danga hemen ekliyorum memnuniyetle ben bu kadar kişi olcağımızı tahmin etmiyodum Destek veren herkeze çk teşekkürler 20 ocak günü hepimize bayram olacak :) Hatta abartır Müjgan bey Bayramı dermişim (ıyy aaa böööö oldu :P) freddie ya liste iyice kabarmış senden teklif gelmese zor izlerdik valla allah ne muradın varsa versin:happy0064 Freddie 21-12-06, 23:16 rica ederim arkadaşlar ben de çekecek arkdaşlara teşekkür ederim :) Freddie 22-12-06, 19:32 10. Bölüm Özeti Kır kahvesinde organize edilen doğum gününden çok etkilenen Leman Sam verdiği ücret ile Dokur ve Akar ailesinin rahatlamasına neden olur. Müjgan ve Kadim arasında yaşanan karışıklıklar da içinden çıkılamaz hale gelmiştir. Kadim, Arzu zannettiği Müjgan'ın Müjdat'la birlikteliğinden şüphelenmektedir. Nazlı'nın Müjdat'a karasevdaya tutulup yataklara düşmesiyle iki ailede olaylar daha da karışır. Kır kahvesine gelen Nedim'de büyük bir tehlikeyi beraberinde getirir. 26 AĞUSTOS 2004 PERŞEMBE 22.30 Tüm 1 RIJEKA-GENCLERBIRLIGI [NET] SHOW 6,20 21,80 2 SERSERI [NET] KAND 5,40 18,40 3 YAPAY ZEKA (Y.S) [NET] KAND 4,50 23,60 4 MUJGAN BEY [NET] SHOW 4,40 17,30 AB 1 RIJEKA-GENCLERBIRLIGI [NET] SHOW 5,30 21,50 2 YAPAY ZEKA (Y.S) [NET] KAND 4,20 21,30 3 SHOW TV ANA HABER BULTENI SHOW 4,00 22,30 4 BIR DEMET TIYATRO (TKR) [NET] STAR 4,00 17,60 5 MUJGAN BEY [NET] SHOW 4,00 16,00 Hırçın Kız 23-12-06, 11:01 Müjgan Bey'in bugün 5.bölümü oynadı... (Freddie mesaj kutun dolmuş) Freddie 23-12-06, 12:08 Müjgan Bey'in bugün 5.bölümü oynadı... (Freddie mesaj kutun dolmuş) Çok teşekkürler arkadaşım haber verdiğin için vala sabah sana tekrar mesaj atmayı unuttum İzlemeyi unutma diye bak sen hatırlamışın çok saol Tam tahmin ettiğim gibi Bölümler doğru ilerliyor ve 13. bölüm 20 Ocak'a denk geliyor Saol takip etmemize yardımcı olduğun için :) Buarada mesaj kutumu da boşalttım :) Freddie 23-12-06, 19:34 11. Bölüm Özeti Sevil'den yüz bulamayan Nedim son çareyi Sevil ve ailesini tehdit etmekte bulur. Bunun için elinde silah ve benzin bidonuyla kır kahvesini basar. Kahveyi ateşe verip herkesi öldürmekle tehdit eder. Nedim'in bu son çıkışından dehşete kapılan Sevil sinir krizleri geçirir. Kadim ve Adem'in zamanında müdahalesiyle Nedim hiçbir şey yapamadın kıskıvrak yakalanarak karakola götürülür. Sevil bu son olaydan sonra iyice korkmaya başlamıştır. Artık her yerde bir kabus gibi Nedim'i görmektedir. Boşanmak için kesin kararını alır. Tekin'in de yardımlarıyla Nedim ve Sevil boşanırlar. Kır Kahvesi'nin sahibi olan hala nihayet ortaya çıkar. Herkes yaşlı başlı bir teyze beklerken, ortaya genç ve güzel bir kız çıkar. Kadim'in Sibel'e karşı samimi tavırları Arzu'yu kıskandırır. Sibel'in ısrarla Müjdat'la tanışmak istemesi üzerine Kadim Müjdat'ı arar. Fakat Arzu'nun çantasındaki telefon çalar. Durumdan iyice şüphelenen Kadim Arzu'yu takip eder ve gördükleri karşısında tek kelimeyle şok olur. Arzu Müjdat'tır. Kadim ruh gibi konuklarının arasına döner. Fakat durumu anladığını kimseye belli etmez. Fikri Bey, Müjgan ve Kadim'in evliliğine artık son bir nokta koymak için, Akar ailesini tüm fertleriyle birlikte evinde yemeğe davet eder. Fikri Bey Kadim'le, Hicran Hanım da Müjgan ile konuşmuş, her ikisi de o gece orada olacaklardır. Hem Fikri Bey hem de Hicran Hanım, bu yalan dolan hikâyesinin o gece sona ereceğini ummaktadırlar. Tedavisinden sonra Nazlı, artık Müjdat saplantısından kurtulmuş ve artık gözü Tekin'den başkasını görmemektedir. Tekin ise Nazlı'nın bu ani ilgisinden memnun ama bunu belli etmemektedir. Tekin yeni girdiği çevreye hızla adapta olmuş, bir anda bambaşka bir insan olup çıkmıştır. Herkes ondaki bu değişim karşısında şaşkındır. Adem ve Sevil arasında, özellikle boşanmadan sonra duygusal bir elektriklenme başlamıştır. Artık her ikisi de birbirlerine karşı bu ilgiyi saklayamamaktadırlar. Ancak Sevil, kardeşi ile evleneceğini sandığı için Kadim'e karşı çekingen durmaktadır. 9 Eylül 2004 Perşembe 22:30 Freddie 24-12-06, 17:36 12. Bölüm Özeti Müjdat'ın Arzu olduğunu öğrenen Kadim intikamını almaya devam eder. Bu kez onu sevmediğini söyleyerek acı çektirmek ister. Hicran ve Fikri'nin arasındada yakınlaşma başlamıştır. Sevil Adem'e Nedim'den boşandığını söyler. Eve gelen Tekin, Nedim'den ayrılan Sevil'e doğum Günü partisi yapmasını öneriri. Müjgan akşam gerçekleşen partiye Dokur ailesini çağırmayı önerir. Asıl amacı partide Müjgan olduğunu açıklamaktır. 1 Ekim 2004 Cuma 21:45 Tüm 1 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 9,10 26,00 2 CEMBERIMDE GUL OYA. [NET] KAND 6,20 20,40 3 YENIDEN OLACAK O KADAR [NET] STAR 6,20 17,10 4 KALP GOZU (TKR) [NET] KAN7 5,90 16,80 5 SHOW TV ANA HABER BULTENI SHOW 5,00 20,00 6 MUJGAN BEY [NET] SHOW 5,00 15,20 AB 1 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 8,80 29,20 2 CEMBERIMDE GUL OYA. [NET] KAND 8,10 26,70 3 SAYIN BAKANIM [NET] ATV 6,70 20,50 4 BIR DILIM ASK [NET] KAND 5,40 18,00 5 BEYAZ SHOW [NET] KAND 5,30 35,10 6 YENIDEN OLACAK O KADAR [NET] STAR 5,30 16,40 7 UNLULER CIFTLIGI [NET] ATV 4,70 15,80 8 SHOW TV ANA HABER BULTENI SHOW 4,40 20,40 9 RENKLI HAYATLAR. [NET] STAR 4,40 17,50 10 SPOR GUNDEMI KAND 3,80 15,00 11 MUJGAN BEY [NET] SHOW 3,80 12,00 Freddie 25-12-06, 18:49 müjgan beyin CD'si bigsharka ulaşmış iyi seyirler diliorum 13. bölümün özetini daha önce sizden kulak dolgunluğumla yapmıştım Ama bu kez diziyi izledikten sonra yapcam :) Freddie 26-12-06, 16:24 25 gün kaldı :) http://img299.imageshack.us/img299/4116/mjganbeyblm88il5xt1.jpg (http://imageshack.us) bigshark 27-12-06, 00:43 selam arkadaşlar. öncelikle freddie ye bana müjgan beyin bölümlerini gönderdiği için çok teşekkür ederim. benimde cok gec haberim oldu ve 5. bölümden itibaren arkadasıma cektirmeye basladım. bir aksilik olmazsada 5 ten sonraki bölümler elimde olacak.benimde herhangi bir yardımım olabilirse size ne mutlu:) 20 ocak ı sabırsızlıkla bekliyorum:) HaLuK PİYESss 27-12-06, 13:16 arkadaslar sizi gerçekden tebrik ederim.çok sevindim sizin adınıza. darısı bizim başımıza artık bu kanalların,seyirciye zerre kadar saygıları yok. şimdi bizde aynı şeyi sahte prenses için yaşıyoruz:(halden anlarsınız... Freddie 27-12-06, 18:27 bigshark senin adına çok sevindim böylece cd'de olmayan 9. ve 10. bölümleri de izleyebileceksin :) haluk piyesss ah o malum kanal yok mu daha ne dizilerimiz var orda herkesin izlemek için tututuğu sevdas çiçeği dadı tatlı hayat sahte prenses müjgan bey.... HaLuK PİYESss 27-12-06, 18:28 bizede cumartesi günü bağlanıcak arkadasım sırf sahte prenses için bağlatıyorum:) video kayıt yapmayı bilsem bu sölediğin bütün dizileri kayıt ederim:) Freddie 27-12-06, 21:56 saol cnm bu yardımın için ama saolsun diğer arkadaşlar yardımcı olacağı için zahmet etmene gerek yok :) birazdan müjgan bey wallpaper yapcam :) çat kapıya yaptığım gibi :) Freddie 28-12-06, 16:47 http://img411.imageshack.us/img411/5508/balksz1rt7.jpg (http://imageshack.us) umarım beyenirsiniz :) 1024x768 wallpaper oldu :) Freddie 30-12-06, 09:20 buarada rice ettim sevgili kral78 diziyi yüksek kalitede çekicek Büyük ihtimalle indirme işi bi türlü bitmiceği için kafayı yicezz :) chaylack 30-12-06, 09:52 ay ay ay süper ya ayrıca çalışma güzel olmuş:) bigshark 30-12-06, 10:41 Çok güzel bir calışma olmuş freddie ellerine sağlık:) Bu arada herkese iyi yıllar arkadaslar, umarım en kötü yılları geride bırakmısızdır ve bundan sonra en iyilere başlarız:) ve iyi bayramlar. ierem 30-12-06, 12:47 çalışma için freddie teşekkürler.Allah nasip ederde izleriz son bölümü inşallah.emeği geçen herkese sağolun...iyi bayramlar; iyi yeni yıllar... Freddie 30-12-06, 18:41 rica ederim arkadaşlar evet herkesin yeni yılı kutlu olsun :) Herkesin yeni yılı iyi geçmesi dileğyle bütün iyiler bizim olsun Ayrıca iyi bayramlar :) Freddie 31-12-06, 10:06 http://img146.imageshack.us/img146/5161/mujganbeyjenerik37sc3dd1.jpg (http://imageshack.us) Kim ölmüş ki yalandan :) adanali esmer 31-12-06, 11:31 off ya keske bitmeseydi bütün bölümlerini seyretmistim bittigindede üzülmüstüm ... Freddie 01-01-07, 13:15 her tatlı şeyin sonu vardır işte geçenlerde 35 gün diyodum baktım da 19 gün kaldı :) chaylack 02-01-07, 10:03 her tatlı şeyin sonu vardır işte geçenlerde 35 gün diyodum baktım da 19 gün kaldı :) say say bi türlü gelmiyor gün dimi iş şafak saymaya benzedi:img-hyste Freddie 02-01-07, 22:05 vala yaa ama şafak sayarken bile bu kadar heyecanlancağımı sanmıyorum :) (abarttım di mi:)) nese ozaman 17 gün kaldı (gel tezkere gel tezkere:)) Freddie 03-01-07, 16:56 http://img405.imageshack.us/img405/2258/1eo9.jpg (http://imageshack.us) 1. bölümden :) oyadö 05-01-07, 10:52 Sonu olmaz olur mu hem de harika bir son Eğer izlemek istiyosan listeye katıl :) ben de sonunu izleyememiştim, hatta neden bittiğine de anlam veremedim, izlemek isterim. beni de listeye katın da neden liste çıkarıyorsunuz? Freddie 05-01-07, 19:22 1.Freddie 2.Ezgi-su 3.Sevgi86 4.Chaylack 5.Dilekgokce 6.Zeynepppaliii 7.Mili_gkhnözen1905 8.Andreasfbi 9.Ierem 10.Fenerli_kiz 11.Kelebek19 12.ECE... 13.Iklima=) 14.Meryemce84 15.Tvrehberi 16.Burcuuu 17.RoseMarry 18.Lady_GS 19.Aysin 20.Tugchemre 21.07eylül 22._mg_SH_KıVaNç_ 23.Bigshark 24.Angal_danga 25.Oyadö işte ekledmmm Şimdi dizinin bitme sebebi bu dizi yazın çok tutnca kışın devam karar aldılar fakat malum kanal kadronun emeğinin karşılığı olan ücreti vermeyince bizimkiler de 13. bölümde final yaptılar herşeyi tatlıya bağladılar Aslında 11. bölümde kaldırlıyodu ama 12. bölüm shw tv'nin hattında haftalarca ağlamam :) sonunda yayınlandı ve aptal kanal kesmiceğine söz verdiği halde kimsenin hakkını vermeyerek bedavaya getirdiği son bölümü bile yayınlamadı Şimdi o son bölüm show max kanalına yayınlanıcak biz de onu çektiricez Neden liste çıkarıyosunuz diye sorcak olursan hep benim gibi son bölümkü izlemek isteyenler var hem de sitelerde hep yeni diziler çekiliyor Bu bizim istediğimiz eski bir dizi ve ne kadar talep olursa diziyi çektirme olanağımız da artıcak hoş artık karar alındı dizi çekilecek Ama sana da desteğin için teşekkürler :) Listenin hala artıyor olması çok güzel 20 OCakta linkleri hepinizin mail adreslerine yollicam :) Daha izlemek isteyen var mııı Freddie 05-01-07, 20:38 yaaa ben çok mutluyum profilime baktrım da bi türlü anlam veremiyodum meğersem bu sitede rep gibi bişe varmış 27 puanım var benim Puan veren herekese çok teşekkürler Daha çok müjgan bey için puan vermiler Onun dışında bazı başlıklara eklediğim resimlerden dolayı bol bol teşekkrüler var :) Herekese teşekkürler Freddie 06-01-07, 22:42 dilek'e bu harika çalışması için tekrar teşekkürler gerçekten çok güzel yapmış ben bunu çok beğendim çok beğendim rengarenk Şevval bir elmas gibi parlıyor http://img470.imageshack.us/img470/5188/mjganbey2hp4bn0.jpg (http://imageshack.us) kim ölmüş ki yalandan... 13 gün kaldı Freddie 07-01-07, 23:15 İlker Ayrık Röportajı 2 Nisan 2005 Komiklikten şikayetçi TV'de 3 yıldır yayınlanan Dankek reklamındaki "zayıfça" karakter İlker Ayrık, aslında şimdiye dek pek çok dizide rol almış bir tiyatrocu. Sadece "Kasabanın İncisi"nde dram rolü oynadığını söyleyen genç oyuncu, kendisine sürekli komik rollerin teklif edilmesinden şikayetçi. HANDAN KAZANCI Özelikle Dankek reklamları ile tanınan ve Kasabanın İncisi, Omuz Omuza, Müjgan Bey ve Kadın Her Zaman Haklıdır dizisinde rol alan tiyatro oyuncusu İlker Ayrık, kendisine hep komik rollerin teklif edilmesinden şikayetçi. Bundan 3 yıl önce görmeye başladığımız Dankek reklamlarında biri 'dan' diğeri 'kek' diyen ikiliden daha 'zayıfçası' olan İlker Ayrık, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitim almış bir oyuncu. 1999'da Aslı ile Kerem dizisiyle TV'de görünmeye başlayan Ayrık, Omuz Omuza, Müjgan Bey ve Kasabanın İncisi gibi dizilerin ardından şimdi de TV8'de yayınlanan Kadın Her Zaman Haklıdır aldı dizide rol alıyor. Arada pek çok reklam filminde rol alan oyuncu 1999 yılından beri de aralıksız tiyatro yapıyor. MSM Oyuncularında Genel Sanat Yönetmeni olarak çalışan Ayrık, Barış Manço Kültür Merkezinde sahnelenen Sığıntılar adlı oyunu da yönetiyor. Reklamlar daha keyifli Türkiye'de iyi ve akılda kalıcı reklamların hazırlandığını söyleyen Ayrık, dizilerin haftanın bir günü bir saat için yayınlandığını ve izleyicinin o anı yakalaması gerektiğini söylüyor. "Reklamı görmemek gibi bir imkanız yok. Günde 5 dakika TV'ye bakan insan mutlaka reklam görüyor. Herhalde o yüzden daha etkileyici oluyor." Kendisini genelde Dankek reklamlarından tanıdıklarını, ama dizilerden tanıyanların da bulunduğunu söyleyen Ayrık, reklamın hem Ülker için hem kendisi için bir şans olduğunu söylüyor gülerek ve ekliyor: "Şans değil aslında tanınmak gibi bir derdim yok. Bu reklamında bu kadar büyüyeceğini bilmiyordum. Oyuncuyum ve işimi yapıyorum. Bunun bu kadar popüler olacağını bilemezdim, böyle olması da önemli değil." Reklamlarda oynamayı bir derece daha keyifli bulan Ayrık, TV dizilerinde oynamaktan hoşlanmadığını aktarıyor. İşin hep çekilir taraflarını aradığını söyleyen Ayrık, "Şu anda yaptığım işin en çekilir tarafı ekibin çok güzel olması, burada kendimi kötü hissetmiyorum. Tiyatro yapmak için para kazanıyorum. Alanım tiyatro ama mecbur kaldığım Tv" diyor. Komik adam Daha çok komedi dizilerinde rol alan Ayrık, "Bir tane dramam var, Kasabanın İncisi çok bayılarak, keyif alarak oynamıştım. Fakat şimdi komedi dizilerinde oynadım diye başka diziye çağırmıyorlar ki oynayayım, komedi dizilerine çağırıyorlar" diyor. Son günlerin yetenekli genç oyuncuları arasında gösterilen Ayrık, "Beni de o listeye almaları sevindiriyor ama o listedeki isimlere katılamayacak kadar da kafam çalışıyor. Güven Kıraç da var listede. Güven Kıraç çok yetenekli ama benim abimdir. Aynı kuşakta değiliz Benim Güven Kıraç'tan ancak öğreneceğim şeyler olabilir." diye konuşuyor. Piyasadan haberdar olmak için zaman zaman dizi izlediğini söyleyen Ayrık, "Tüccarın fuara gitmesi gibi, orada işine yarayacak malzemeyi arar tüccar, ben de iş yaptığım piyasadan haberdar olmak için izlerim TV'yi" diyor. TV'nin ticari bir alan olduğunu söyleyen Ayrık, "Rolünü kurtardın mı oluyor. Izdırap verici şeyler var TV'de. Baktığında kafanı duvara vurup kırmak sureti ile rahatlayabileceğin şeyler seyrediyorsun" diyor. Manav benzetmesi TV'de herkesin oynadığını ve oynaması da gerektiğini söyleyen İlker Ayrık, "TV'nin kendi kuralları bu. Bu şahsi tavırlarla çözülebilecek bir şey değil. Bir manav ne kadar şikayet ediyorsa benim de o kadar şikayet etmeye hakkım var. Manav da hormonlu diye sebzelerinden şikayetçidir. Manavın tarım alanı ile yapabileceği bir yoktur. Bu da aynı şey. Benim yapabileceğim bir şey yok, olmamalı da. Ben bir oyuncuyum, elime bir senaryo veriliyor, iyi oynamaya çalışıyorum. Tıpkı bir manavın çürük meyve satmama ahlakına sahip çıkabileceği kadar" diye konuşuyor Freddie 08-01-07, 15:29 bir roportaj daha ilker ayrık'dan :) 9 Kasım 2002 Karşınızda "Dan" ve "Kek" Ali Atay ve İlker Ayrık birbirinden tuhaf hallerde "Dan" ve "kek" dedikleri reklamla dikkat çekti. "Senaryoyu ezberlemek tam üç günümüzü aldı" diyorlar YİĞİT KARAAHMET / yigitkaraahmet@hotmail.com Bir kanepeye oturmuş iki adam sadece "dan" ve "kek" diyerek izleyicileri güldürmeyi başardı. Aslında, Dankek reklamlarının garip ikilisi Ali Atay ve İlker Ayrık TV dizileri ile tanınıyorlar. İlker "Aslı ile Kerem", Ali de "Şapkadan Babam Çıktı"da rol alıyor. Hedef bu ikiliyle sakin bir röportaj yapmaktı ama sonradan bunun o klasik soru - cevaplı röportajlardan olmayacağı anlaşıldı. Çünkü ikisi de reklamlardaki kadar komik çocuklar. Ayrıca, bu ikili reklam çekimlerinden sonra ilk kez karşılaşıyordu, bu yüzden de birbirlerine anlatacakları çok şey vardı. Sonuçta ortaya aşağıdaki yarı şaka yarı ciddi sohbet çıktı. Bu iş için teklif size nasıl geldi? İlker Ayrık: Çalıştığım ajans reklamın kast çekimine gönderdi beni. Oraya gidince anladım ki, saçlarım uzun diye beni seçmişler. Herkes benim gibiydi. Abuk sabuk bir tipim var ya, herhalde ondan olacak. Ön çekimlerde sürekli "dan-kek", dedirttiler bize. İkinci çekimlerde eşli denemeler yaptılar. İnsanların birbirleriyle uyumlarına baktılar. Ali Atay: İki gün gittik kast çekimlerine. Ama çekim çok uzun sürdü. Bir de ben sabahın köründe gittim. Bambaşka bir iş beklediğim için ceket giydim, saçımı jöleledim falan.. Benden sevimli ve sempatik olmamı istediler ama o kıyafetlerle mümkün değil tabii. Beni bir tabureye oturttular. Karşımda iki kız vardı, bana "Lütfen farklı şekillerde Dankek deyin" dediler. Ben de "Dan, dan, dan" diyorum ama o kadar iğrenç ki, anlatamam. Çekimler nasıldı? İ.A.: 52 farklı şekilde çekildi. Yarısında "dan’cı", diğerinde "kek’çi" oldum. Böylece 100 küsur ediyor. Daha 8 versiyon yayınlandı. Devamı var yani. A.A.: İlk versiyonlarda ben sürekli "kek" diyordum İlker sürekli "dan" diyordu. Sonra insanlar fark etti ki ben de "dan" diyebiliyorum. Onu da yayınladılar. İ.A.: Böylece "kek" diyebildiğim de ortaya çıktı. A.A.: Ama bir insan bu kadar mı güzel kek der! İ.A.: Sağol Ali, sen bu kadar güzel dan demesen, ben böyle kek diyemezdim. İki satır da olsa bir senaryo var mıydı elinizde? İ.A.: Benim senaryomda "dan", Ali’ninkinde "kek" yazıyordu. A.A.: Elimizde 30 sayfalık bir senaryo vardı. Ezberlemek üç günümüzü aldı. İ.A.: Ben sürekli takılıyordum. Allah’tan kek takılmaya çok müsait değil. "Kek" diyorsun, ağzından çıkmış oluyor. "Keki yedik, çok güzelmiş" Çekimlerden önce tanışıyor muydunuz? A.A.: İnanmayacaksınız ama biz ilk olarak reklamda karşılaştık. Bu röportaj da ikinci karşılaşmamız. Reklamlar yayınlandıktan sonra neler oldu? İ.A.: İlk başta şaka yollu eleştiriler geldi ama bu işte konuşacak adamlar benim sınıf arkadaşlarımdır. Onlar da bu işi değerlendirebilecek adamlardır. Ama reklamın başarısı konusunda herkes hemfikir. A.A.: Hatırlasana, çekimlere başladıktan üç saat sonra "Abi biz ne yapıyoruz ya?" demeye başladık. İ.A.: Annem beni İstanbul’a okumaya göndermişti. Sadece "Dankek" diyen bir evladı var şimdi. A.A.: Aramızda "Kız arkadaşım var. Reklamı izleyecek, sonra ‘Bu adam ne yapıyor?’ diye düşünecek. Bu reklam ayrılıkla sonuçlanabilir mi?" gibi şeyler konuşuyoruz. İ.A.: Yok canım, kız arkadaşım aldığım paraya bakar. (Kahkahalar) Sizi artık sokakta tanıyorlar mı? A.A.: Bir keresinde yolda yürürken adamın biri "Dan" diye bağırdı. Ben de ona "Ne yapıyorsun be?" diye bağırdım. Çünkü şartlı refleks oluşmamış daha. Bakanlara "Ne bakıyorsun ya?" diyorum. İ.A.: Ya diziyle ilgili şeyler soruyorlar ya da "Dan" diyorlar. Sonra da gelip "Neden kek demiyorsun?" diyorlar. Ben de "Onların verdiği parayı bana ver, sana akşama kadar Dankek diyeyim" diyorum. A.A: Bir akrabam "Keki yedik çok güzelmiş" dedi. İ.A: Sanki keki Ali’nin annesi yapıyor. A.A: Canım annem çok yoruluyor. Evde atölyemiz var, orada hamur yoğuruyor akşama kadar. Ali Atay 1999’da Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Krek adlı bir tiyatro topluluğunun kurucularından ve oyuncusu. Geçen yıl Beyoğlu’ndaki Dulcinea’da "Adamlar" adlı bir gösteri yaptılar, İSM’de de "Op’la Zo’nun Dramı" adlı bir oyun oynadılar. Bu sezon da oynayamayı düşünüyorlar ama henüz uygun mekanları yok. Atay "Şapkadan Babam Çıktı" adlı dizide başarısız illüzyonist Maksut’u oynuyor. Dizinin kendisi için bir diğer önemi, konservatuvarda hocası olan Müşfik Kenter’le beraber oynamak. İlker Ayrık İstanbul’a 1997 yılında Balıkesir’den geldi. İki sene Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde okudu. Sonra da Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nin sınavını kazandı, son senesini okuyor. Birkaç reklamda ve altı-yedi dizide bölüm oyuncusu olarak oynadı. Şu anda da "Aslı ile Keremöde şaşkın aşık Cem rolünde. Freddie 08-01-07, 22:37 Ruhsar Öcal Röportajı 1 Mart 2002 Ah bir sponsor olsa... Tenor Erol Uras ve soprano Ruhsar Öcal, geçtiğimiz günlerde aşk aryalarını birlikte seslendirdiler. Her iki sanatçının da gündemi yoğun. Bir de sponsorları olsa neler yapacaklar neler... ASLI ONAT Geçtiğimiz yıl 40. sanat yılını kutlayan İstanbul Devlet Opera ve Balesi sanatçısı, tenor Erol Uras ve halen "Viyana Esintileri" müzikalinde sahne alan Ruhsar Öcal, şu sıralar hem kendi kişisel projeleriyle hem de ortak bir projeyle meşguller. Erol Uras’ın 10 Mayıs 2001’de İş Sanat’ta düzenlenen "40. Yıl" kutlamasının kayıtları, mart ayında albüm olarak yayınlacak. Bir süre TV dizileriyle de evlerimize de konuk olan Ruhsar Öcal ise "Kiss Me Kate" müzikalinde rol almaya hazırlanıyor. İkili ayrıca, ilk kez 15 Şubat’ta Koç Allianz Oditoryumu’nda düzenlenen özel bir konserde seslendirdikleri "Aşk Şarkıları" projesi için bir araya geldi. Yıllarca farklı yapımlarda aynı sahneyi paylaşan ikili, proje kapsamında opera, operet ve müzik repertuvarından seçtikleri aşk şarkılarını seslendirdi. Bu şarkıların albüm olarak yayınlaması ise en büyük arzularından biri. İki sanatçıyı AKM’de provaların arasında yakaladık. "Aşk Şarkıları"nı yorumlama fikrinin sizden çıktığını duyduk. Erol Uras: Üretmeyi seviyorum. Sürekli yeni konserler ve yapımlarda rol alıyorum. 41. sanat yılıma girdim ve yok olmayan her türlü müziğe -opera, operet, hafif şarkılar, müzikaller, geleneksel Türk müziği,vb.- gönlüm ve sesim açık. Bu kategorilerde bestelenmiş aşk şarkılarını seslendirmeyi istedim. Ama bir soprano sesin desteğine ihtiyacım vardı. Bu desteği de Ruhsar’dan aldım. Ruhsar Öcal: Ben İDOB’a çiçeği burnunda bir genç kız olarak geldiğimde ilk başrolümü Erol Uras ile oynamıştım. 1983 yılıydı. O kadar heyecanlıydım ki Erol Ağabey sahnede beni seyircilerin önüne itmek zorunda kalmıştı. Ardından yıllarca aşk öykülerinin içinde rol aldım, o benim sahne üzerinde aşk yaşadığım insan oldu. Dolayısıyla bu teklifi getirdiğinde büyük bir mutlulukla kabul ettim. Bu şarkıları bir albümde toplamayı düşünüyor musunuz? E.U: Daha önce düşünmedik aslında ama bir sponsorumuz olsa neden olmasın? R.Ö.: Bizde operacıların en büyük sorunu menajerlik. Menajerleri olmadığı için, sanatçı kendisi bir yerlere gidip "Benim için sponsor olur musunuz?" diyemiyor. 40. sanat yılınızı 2001’de kutladınız. Ancak konserin kayıtlarının yayınlanması bu yıl gerçekleşebildi. E.U.: Evet bir gecikme yaşandı. Ama mart ayında piyasada olacak. Aslında bütün arkadaşların yaptıklarının kalıcı olması çok önemli. Yapılan konserleri izleyen izliyor ama bunlar doğru dürüst kaydedilmiyor. Devlet arşivlerimizde bile pek korunaklı değil yapılan ürünler. 40 küsur yıldır kendi arşivimi korumaya çalışıyorum. Günü geldiğinde hizmete sunmak üzere bir kuruma aktarabilirim. Peki sizi ne zamandan itibaren "Kiss Me Kate"de izleyebileceğiz? R.Ö.: Aslında nisan ayında sahneye konması söz konusuydu. Prömiyerimiz 11 Mayıs’ta, 18 Mayıs’ta ise ikinci temsilimizi yapacağız. Galamız ise ancak gelecek yıl gerçekleşebilecek. Artık tamamen müzikallere yönelmiş gibi görünüyorsunuz. Tekrar operaya dönmeyi düşünmüyor musunuz? R.Ö: Aslına bakarsanız aniden dönüş yapamıyorsunuz, isteseniz de insanlar döndürmüyor. Müzikal yıldızı olmak çok farklı ve bu türdeki temsiller için yetişmiş eleman ihtiyacı duyuluyor. Ben operada rol almak istesem de ismim müzikallere yazılıyor. TV dizilerine elveda mı dediniz peki? R.Ö: Hayır, şimdiye kadar rol aldığım diziler ("Gurbetçiler", vb.) çok sevildi ve uzun süreyle yayınlandı. Helga rolü için taktığım mavi lensler beni bir süre sonra rahatsız etmeye başlamıştı. Ekonomik kriz, vs. derken bir süreliğine dizilere ara verdim. Ama şu aralar yayınlanan sitcomları zevkle izliyorum, umarım ben de bir sitcom teklifi alırım... Freddie 10-01-07, 00:09 allahım işte bu bölüme son 10 gün kaldı http://img201.imageshack.us/img201/8316/mjganbeyblm131tw8ie9.jpg (http://imageshack.us) burcuuu 10-01-07, 16:08 baya az kaLmış.. =)) sonunda izLiyeceğiz.. OoOH BE.. =) Freddie 10-01-07, 18:35 evet gerçekten çok çok az kaldı :) yahoooo Freddie 11-01-07, 22:23 Yalan Üzerine Kurulmuş gerçek aşkların hikayesi Müjgan Bey Büyük Finale 8 gün kaldı huuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :) Freddie 12-01-07, 18:48 Şevval Sam'ın dizi soundtracklerinden sonra profesyonel anlamdaki ilk albümü piyasalarda TSM tarzında olan albümü mutlaka satın alın verdiğiniz paranın tek kuruşuna bile pişman olmicaksınız :) Bu da albüm kapağı http://img68.imageshack.us/img68/3851/tara0006el8ly1.jpg (http://imageshack.us) resim için melis-dikkaya'ya teşekkürler papatya80 13-01-07, 09:48 arkadaşlar ben müjgan beyi çok severek izlemiştim ve orda şevval sam'ın söylediği şarkıları çok sevdim. ne zamandır onları arıyorum, ve bugün bu siteyi gördüm. o şarkıları ekleyebilir misiniz :img-help: , çok sevinicemm :sad53: sevgiyle kalın papatya80 13-01-07, 09:58 freddie forumu okuduğuma göre sende dizideki müzikler varmış yollar mısın lütfennnn :img-kiss: Freddie 13-01-07, 10:01 artık sitedeki linkler kaldırıldı ve eklemek yasak :) Ama eğerçok istyiıosun msnden gönderebilirim o parçaları Bana özel mesajla mail adresini atabilirsin :) Freddie 13-01-07, 10:20 http://img76.imageshack.us/img76/6310/mujganbeyjenerik32rg7yl4.jpghttp://img76.imageshack.us/img76/5682/bscap002bmpmc0fr5.jpg (http://imageshack.us) http://img76.imageshack.us/img76/3551/mjganbey10blmri0hg2.jpg (http://imageshack.us)http://img76.imageshack.us/img76/9582/mjganbey10blm17zy7tr9.jpg (http://imageshack.us) http://img76.imageshack.us/img76/1218/mjganbeyblm94vb7vm9.jpg (http://imageshack.us)http://img76.imageshack.us/img76/4575/mjganbeyblm103cy0zi5.jpg (http://imageshack.us) tüm zamanların en tatlı aşk hikayesi :) papatya80 13-01-07, 11:03 freddie sen bana istediğim müzikleri mail atabilir misin şimdiden saol:good: Freddie 13-01-07, 12:29 arkiler dizi müziklerini tek bir linkin içine yeniden upload ettim isteyen bana özel mesaj atabilir :) Freddie 13-01-07, 22:08 son 7 gün :) Finali izlicezz sonunda Daha ne olsunn Yuppiiiiiiiiiii Freddie 14-01-07, 17:32 1.Freddie 2.Ezgi-su 3.Sevgi86 4.Chaylack 5.Dilekgokce 6.Zeynepppaliii 7.Mili_gkhnözen1905 8.Andreasfbi 9.Ierem 10.Fenerli_kiz 11.Kelebek19 12.ECE... 13.Iklima=) 14.Meryemce84 15.Tvrehberi 16.Burcuuu 17.RoseMarry 18.Lady_GS 19.Aysin 20.Tugchemre 21.07eylül 22._mg_SH_KıVaNç_ 23.Bigshark 24.Angal_danga 25.Oyadö 26.Gulshahk Biz digiturku olmayanlar :) hafta cumartesi finali izlicezz siz de izlemek ister misiniz chaylack 14-01-07, 17:35 amaniiiinnn giderek çoğalıyoruz maşallah yaw bu ne müjgan sevgisi böyle:):) Freddie 14-01-07, 18:44 az önce 26 kişi olduk evet gerçekten müjgan bey'in sevenleri çok :) Buarada arklar diziyi haftaya kral78 ve HaLuK PİYESss çekicek Haluk Piyes siteye üye :) Sahte Prenses Deniz Uğur, ve Hayatım Sana Feda başlıklarında bulabilrisiniz Puanlarınızı ona verebilirsiniz ben kral78'e sizina dınıza tek tek puan vericem :) Puan vermek için profilinizin altındaki forumda olduğunuzu gösteren yeşil ışığın yanındaki simgeye basın :) Ayrıca dizi müziklerini yeniden upload ettikten sonra 3 kişi istedi benden Arkiler ben bu müzikleri pşiyasada olmadığı için ve harika şarkılar herkesin dinlemesi gerektiği için paylaşıyorum Şarkıları dinleyip şevvalin harika sesini farkettikten sonra mutlaka şevvalin yeni albümü SEK'i satın alın :) _meLike_ 14-01-07, 20:00 bende izlemek istiyorum digitürk malesef yok :icon_sorr güzel bir diziydi ama o da reyting kurbanı oldu Freddie 14-01-07, 23:55 ooo hemen ekliyorum yahoooo 1.Freddie 2.Ezgi-su 3.Sevgi86 4.Chaylack 5.Dilekgokce 6.Zeynepppaliii 7.Mili_gkhnözen1905 8.Andreasfbi 9.Ierem 10.Fenerli_kiz 11.Kelebek19 12.ECE... 13.Iklima=) 14.Meryemce84 15.Tvrehberi 16.Burcuuu 17.RoseMarry 18.Lady_GS 19.Aysin 20.Tugchemre 21.07eylül 22._mg_SH_KıVaNç_ 23.Bigshark 24.Angal_danga 25.Oyadö 26.Gulshahk 27._meLike_ imzama da yarın eklerim artık :) burcuuu 15-01-07, 11:42 FinaLe sOn 5 qün =)) _duygucuk_ 15-01-07, 15:29 bende izlemek istiyorum yaz akşamları müjganın aşknı izlemek çok hoştu ama bende digitürk yok show max saanırm uydududa yok ee nerden izleyeceğiz:):)?? Freddie 15-01-07, 16:04 FinaLe sOn 5 qün =)) evet cnm bugün pazartesi ve 5 gün sonra diziyi izlicezz 27 Aralık 2004ten beri (daha doğrusu arkımın bana müjgan beyi finalini izlediğini sölediği 28 aralık tarihinden beri) bugünü bekliyordum Ve sonunda izlicezzz :happy0064 Freddie 15-01-07, 16:10 bende izlemek istiyorum yaz akşamları müjganın aşknı izlemek çok hoştu ama bende digitürk yok show max saanırm uydududa yok ee nerden izleyeceğiz:):)?? Evet yaa ne günlerdi o günler yazın gece geç vakit çıkardı ve o saate yine herkes izlerdi Ben şahsen o döenm yazın evde olmadığım için gittiğim gezdiğim heryerde perşembe 22:30da mutlaka show'u açardım :) Nese soruna gelince zati biz de o üzden bu kampanyayı yaptık Hiçbirimzin digitürkü yok Ama çekicek arklarımız var Seninle beraber 1.Freddie 2.Ezgi-su 3.Sevgi86 4.Chaylack 5.Dilekgokce 6.Zeynepppaliii 7.Mili_gkhnözen1905 8.Andreasfbi 9.Ierem 10.Fenerli_kiz 11.Kelebek19 12.ECE... 13.Iklima=) 14.Meryemce84 15.Tvrehberi 16.Burcuuu 17.RoseMarry 18.Lady_GS 19.Aysin 20.Tugchemre 21.07eylül 22._mg_SH_KıVaNç_ 23.Bigshark 24.Angal_danga 25.Oyadö 26.Gulshahk 27._meLike_ 28._duygucuk_ 28 kişi olduk Diziyi çekip upload edicekler ve biz de indirip izlicezz Dizi bu cumartesi yayınlanıcak sadece 5 gün kaldı Allahım inanamıyorummm Diziyi HaLuK PİYESss ve kral78 çekicek aslında bigshark ve tvhastasi çekicekti ama küçük çapta problemleri vardı onların :) Ama sonuçta izlicezz :happy0064 Freddie 15-01-07, 18:05 arkiler HaLuK PİYESss'e bol puan verin ben supermp3'e girip krala veriyorum Haluk Piyesss'i sahte prenses deniz uğur ve hayatım sana feda başlıklarında bulabilirsiniz unutmayın :D Freddie 15-01-07, 23:40 Müjganbey'de büyük final Kuyruklu yalanlar zinciri sonunda çözülüyor Bu cumartesi digiturku olanlar showmax'te olmayanlar burda olsun :) http://img176.imageshack.us/img176/5326/sevvalahmet1bi4.jpg (http://imageshack.us) http://img176.imageshack.us/img176/9145/mujganbeyjenerik26pb6vk3.jpg (http://imageshack.us) http://img176.imageshack.us/img176/4902/bscap004bmpyk9pa3.jpg (http://imageshack.us) Nası reklam yapıyorum ama :) Freddie 16-01-07, 16:00 dizinin müzikleri ve finaşll bölümle ilgili bis ürü mesaj aldım İlgi gösteren herkeze teşekkürlerrr :) Freddie 16-01-07, 22:09 http://img374.imageshack.us/img374/2010/mbk220wk1.jpg (http://imageshack.us):img-hyste çok merak ediyorum yaa Tekin nası teklif etti nazlı nası karşıladı Kesin allah bilir evlenirken bile komedik bişiler yapmışlardır Yani akılları bi karış havadadır :) Tekinin imkansız aşkı gerçek oldu Nazlıya yaptıkları ilaç müjdat aşkını unutturdu Allahım yaa Tekin kaç kez müjganın üstüne yürüdü Senin yüzünden kız bana bakmıyo diyeee :img-hyste Nazlı müjgana aşıktı :) Ama allahtan müjdatı unutup tekine aşık olduktan sonra müjdatın kız olduğunu öğrendi yoksa baya bi darbe olurdu :9 sevil de vicdan azabından kurtuldu kardeşimin evleniceği adamla evlenemem diye :) Onların ki zati ayrı bi komedi sevil ve ademin imkansız aşkı Ve büyük aşk kadim ve müjgan Allahım ne romantiktir şimdi Kadim müjgana evlenme teklifi edicek ve müjgan kabul edicek:happy0064 Ya acaba dizi tam olarak nerde biticek O da en çok merak ettiklerim arasında çünkü son bölümde 5 bölümlük konuyu işledikleri için herealde hepsi evet dedikten sonra biter Ya inşallah dans pasta sahneleri felan vardır Hatta böle pastayı keserler birbirleirne yedirirler Tam o sırada ekranda bir fotoğraf ve dadadadammmm finall Nese gecenin bu vakti kendi çapımda eğlendim :) Son 3 gün burcuuu 16-01-07, 22:41 Bişii sorucam.. bU finaL böLümü iLk defa yayınLanmayacak dimi?? Ya ben bişiLer hatırLıyorum da.. FinaL çok qeç bir saatte veriLmişti.. O yüzden mi kaçıranLar oldu.. Yoksa finaL veriLmedi mi?? Diziyi bir ara uyukLayarak izLiyordum da.. Yoksa o finaLmiydi?? =)) Freddie 17-01-07, 00:12 Bişii sorucam.. bU finaL böLümü iLk defa yayınLanmayacak dimi?? Ya ben bişiLer hatırLıyorum da.. FinaL çok qeç bir saatte veriLmişti.. O yüzden mi kaçıranLar oldu.. Yoksa finaL veriLmedi mi?? Diziyi bir ara uyukLayarak izLiyordum da.. Yoksa o finaLmiydi?? =)) ya benim orda yazdıklarımın bazılarını hatırlaman normal çünkü ordaki bazı şeyler önceki bölümlerde olmuştu ondan hatırlıyosun hayal meyal Final bölüm gelince dizi yayındayken verilmedi dizi 12. bölüme kadar parça parça da olsa yayınlandı yeni bölüm olarak akşamları Hatta ozaman show abartmıştı 11. ve 12. bölüm toplam 5 haftada yayınlanmıştııı aslında o bölümler de verilmiyodu da nese :( geriye kalan 13. bölüm de haftasonu tekrarlarında verildi yani öyle reklamsız bişeysiz ve hepimiz kaçırdık Gece uyuklayarak izlemen normal :) Çünkü dizinin bir bölümü piyanist mi ne verilmişti müjgan bey 23te başlamıştı şu leman samlı bölüm ya da ondan sonraki :) chaylack 17-01-07, 08:41 ayy inanılmaz şeyler hatırladım diziyle ilgili bi kadimin ve müjgan'ın ailesinin bir arada yemek yediği bir sahne vardıya nazlı sürekli müjdat'ı soruyordu tekinde kıl oluyordu müjdat'a aslında kadim olan sahte adem de müjdat ve aslı müjgan olan arzuyu müjdattan kıskandığı için müjdat'a kadın avcısı gibi bir yakıştırma yapmıştı :img-hyste ayrıca benim hatırladığım leman sam'ın konuk oyuncu olarak geldiği bölüm 22:30 diye verildi biliyorum ayrıca ben bi pazar günü 13. bölümü tesadüfen izledim hayal meyal hatırlıyorum tekin nazlıyla adem seville müjgan da kadimle evleniyordu son sahne nikah kıyıldıktan sonra dans ederken bitiyordu hatrıladım ayrıca tekin in evlilik meselesi teklif gizli gizli oldu çünkü akarlar ve dokurlar birbirlerine söylediklerinin yalan olduğunu ortaya çıkınca küsmüşlerdi ve gençlerin görüşmelerine karşı çıkıyorlardı baya kırılmışlardı birbirlerine bu arada tekin kılıktan kılığa girerek nazlıyla konuşmaya çalışıyordu bunun sonucunda da ikiside birbirnin dengi olduğunu anladılar akıl yönünden:img-hyste böylece evlendiler:img-hyste ama yeniden izlemek güzel olcak böylece daha iyi yorum yapabiliriz:):img-wink: Freddie 17-01-07, 19:02 dediklerin baya bi heyecanlandırdı beni bu son bölümle ilgili Ve bakar mısın başka olaylar da olmuş yaa bunlar gerçekten 1bölüme 5 bölüm sıkıştırıvermişler ah o lanet kanal yok mu Ama umarım saçma bir son bölüm olmaz Kaldırılan dizilerin final senaryoları aceleyle bitirldiği için saçma oluyorr Vala çok merak eidyorum yaa heralde 1 saati aşık sürer bölüm :) sevgi86 17-01-07, 19:32 maalesef olamsı gerekenden erken çekildi final apar topar oldu herşey ben de yarım yamalak izledim bir ara soğumuştum da kardeşim gel abla son bölümü demese haberim olmayacaktı Freddie 17-01-07, 19:37 çok şanslısın vala ya ben de aslında dediğim gibi diziyi ilk 11 bölüm öle herhafta açıp izlerdim 11. bölümden sonra acaip bağlandım hastalıklı derecede :) sevgi86 17-01-07, 19:40 freddie cim valla bence ilk bölümler çok güzeldi asım ve müjdat ölümüne kankaydı o zaman birlikte içmelere mi gitmeler istersin kız tavlamalar mı müjdatın kızdan yana şansı boldu(zaten gazatede haberi ilk gördüğümde bu ne yakışıklı çocuk nereden çıktı dedim bizim 40 yıllık şevvalmış ya) Freddie 17-01-07, 22:33 ah sorma onu Tv ekinin kapağına çıkmıştı hem de unutmak mümkün mü "kim bu ünlü tanıyamayacaksınız" vala ben şevval sam olduğunu okuduktan sonra bile inanmamıştım :) zati bir erkeğin başına gelebilecek normal anormal ne varsa hepsi müjadtın başına gelmişti Pisuvar shanesini hatırladım :wink: Buarada ilk bölümler tam anlamıyla komediydi sonradan senarist felan değişince dram oldu ama sanki sıkılmak için zati kısacık bir dizi erken diil miydi :) Ne bilim şöyle bi 25 30. bölüm olsa ki devam edicekti büyük ihtimalle konusnudan çıkcağı için çünkü uzatılacak bi konusu yoktu belki sıkardı Hatta belki bende sıkılırdım :) Çünkü ben biticeğini bildiğim ve haftalardır beklediğim gerçeğin ortaya çıkıp sonanda dizi kaldırınca devamında nolduğunu göremiceğim için bu derece bağlanmıştım Ama daha önce de yazdım devam etseydi Müjdat rolü uzicaktı Müjganla kadim kavuşamayacak dizi ilk bölümdeki konusundan çıkacaktı Açıkçası bak şlimdi hatırladım dizide ben daha çok müjdatı diil müjgan veya arzuyu görmek istiyodum Ama müjdata ağırlık veriyolardı Müjgan 2 ya da 3 kez felan görünüyodu Büyük ihtimalle sen de bundan sıkıldın Çünkü ben de o dönem sıkıldığımı hatırlıyorum :) Ya aklıma ne geldi müjdat "müjgan kaçırıldı diyip ortalığı karıştırmıştı ve olaylar iice sarpa sarmıştı Adem müjdat kadim fikri bey ve tekin aslında kaçırılmayan müjganı aslında olmayan fidyecilerden kurtaramaya karar verirler Ama kahramanlar gerçek bir kaçırılmayyla karşı karşıya kalırlar :) vanessa19 17-01-07, 22:34 kadım sımdı korkunc berbat bır rolde annemın demesıne gore rolun hakkını verıyormus hanı chaylack 18-01-07, 08:37 çok komik bir durum var ortada karakterleri anlatırken özellikle isim değiştirenleri insanın kafası karışıyor dün yazmıştım bunu:aslında kadim olan sahte adem de müjdat ve aslı müjgan olan arzuyu müjdattan kıskandığı için gibi bir yazı çıkıyor ortaya :img-hyste ne diziydi yaa evet ahmet kaynak kaybolan yılllar da anormal bir karakteri canlandırıyor sürekli karısına şiddet uygulayan ender kişisi:) kısaca hepsi rolünün hakkını vermişti:) Freddie 18-01-07, 13:06 ahmet kaynak'ı ben de görüm kaybolan yıllarda yeşim büber'e işkence yapıyodu Ama cemileyi izlemiştim orda daha küçük bir rolü vardı ama uysaldı en azından :) buarada listeye bir kişi daha eklendi :) 1.Freddie 2.Ezgi-su 3.Sevgi86 4.Chaylack 5.Dilekgokce 6.Zeynepppaliii 7.Mili_gkhnözen1905 8.Andreasfbi 9.Ierem 10.Fenerli_kiz 11.Kelebek19 12.ECE... 13.Iklima=) 14.Meryemce84 15.Tvrehberi 16.Burcuuu 17.RoseMarry 18.Lady_GS 19.Aysin 20.Tugchemre 21.07eylül 22._mg_SH_KıVaNç_ 23.Bigshark 24.Angal_danga 25.Oyadö 26.Gulshahk 27._meLike_ 28._duygucuk_ 29.Handeozbek Destek veren herkese teşekkürler Sadece ama sadece 2 gün kaldı Yok dayanamicam 20 Ocak'ı müjgan bey bayramı ilan ediyorum :) Freddie 18-01-07, 13:35 buarada millet tv hastasi de diziyi çekiceğini söledi :) Freddie 19-01-07, 15:56 ve bigshark da diziyi çekiyomuş üstelik şimdiye kadar çektirdiği diğer bölümleri de göndericek Allahım çok mutluyum yarın büyük gün ve dizi garanti altında hepimizi izlicezzz :) http://img168.imageshack.us/img168/6537/mjganbeyblm32da9za0.jpg (http://imageshack.us) chaylack 19-01-07, 17:11 http://img300.imageshack.us/img300/217/banjq2.jpg (http://imageshack.us) benden bi çalışma biraz geç oldu ama:) Freddie 19-01-07, 17:23 imza için çok teşekkürler :) vala ben son 3 ismi nası sığdırıcam diye düşünüyodum iyi yapmışın :) Freddie 20-01-07, 17:45 millet kral dizxiyi çekmiş linkler bu gece hazır olurmuş vala hesaplarıma göre bugece saat 03te başlarım izlemeye Nese lben şimd listedeki ehrkese özel mesaja tıcam linklerle ilgili Hadi kib :) (Sonunda oldu yaaa çok mutluyum) Hırçın Kız 20-01-07, 20:38 Ooooo Freddie sonunda muradına erdin:D Tüm Müjgan Bey sevenlerin gözü aydın,müthiş son:) Freddie 20-01-07, 20:40 evet cnm yaaa teşekkür edereim gerçekten baya bi zaman bekledim ve nmuradıma erdim Ben bugün sana özel mesaj atıcaktım dizi 13. bölüm mü bakar mısın diye :D peki sen izledin mi bu sabah :) Hırçın Kız 20-01-07, 20:47 Malesef izleyemedim:( Bu kadar bekleyince illa bir şeyler çıkıyor... Bir talihsizlik var:D Freddie 20-01-07, 21:06 cnm sen diziyi izlemiyodun gerçi ama istersen linkleri sana da yollayabilirim 27 kişiye yolladım az önce:) angal_danga sesimi duyuosan buraya yaz sanırım nicikini yanlış aldım harfleri değiştirmeme rağmen mesaj iletemedim :) Buraya yazmanı beklicezz Hırçın Kız 20-01-07, 21:14 İzliyordum bunu da nerden çıkardın?:) Çok da sevdiğim bir dizi...Sadece bugünkü son bölümü izleyemedim. İnt. limitli şimdilik indiremem...Sağol Freddie 20-01-07, 21:42 aa izliyo muydun bilmiyodum vala :) ilk bölümü sadece haber vermek için yazdığını ve daha sonra ki haftalar kaçıncı bölümde olduğunu bakmanı istediğim için baktığını sanmıştım :) nese ozaman sen bana linkleir istediğin zaman yazarsın Sana gönderirim :) nazlikiz 20-01-07, 23:53 bu dizinin son bölümüne bakabilecegime hala inanamyiorum yaa ilk 3 parti indirdim bile son iki partida anca yarina ama olsun izlicem ya sonunda o yeter Freddie 21-01-07, 00:02 vala ben bugece imkanı yok uyuyamam ben de 3 partı indirdim ama kalan partlar bi eklesin hemen onları da indirp izlicem allahım yaa şimdi düşündüm de gerçekten inanamıyorum yaa birazdan ensevdiğim dizinin uzun zamandır beklediğim yeni bölümünü izlicem gibi hissediyorum kendimi ve okadar anlatılan şeylere rağmen çok merak ediyorum nasıl bişi olduğunu :) Freddie 21-01-07, 09:44 allahım inanamıyorum 13. bölümü izlediğimde yaaa Harikadan da öte bir bölümdü Müjgan bir tane yaaa yüzlerce resim çektim Yaaa hala inanamıyorum yaaaa (cinsiyet değiştirmek bu ailede ırsi galiba müjgandan sonra tekin de kadın kılığına girdi) ha bi de tam son sahnede herkes dansederken şevval sam finale özel müjgan bey şarkısını yeniden söylemiş çok güzel olmuş :happy0064 rüya gibi yaaaa Freddie 21-01-07, 10:03 ok gönderdim :) benim şimdi çıkmam gerekiyor link konusunda bir sorun olursa 1.Freddie 2.Ezgi-su 3.Sevgi86 4.Chaylack 5.Dilekgokce 6.Zeynepppaliii 7.Mili_gkhnözen1905 8.Andreasfbi 9.Ierem 10.Fenerli_kiz 11.Kelebek19 12.ECE... 13.Iklima=) 14.Meryemce84 15.Tvrehberi 16.Burcuuu 17.RoseMarry 18.Lady_GS 19.Aysin 20.Tugchemre 21.07eylül 22.Memo_İSOM 23.Bigshark 24.Angal_danga 25.Oyadö 26.Gulshahk 27._meLike_ 28._duygucuk_ 29.Handeozbek burdaki herkeste var birbirinizden alın :) Daha bissürü yorum yapcam finalle ilgili destek veren herkese bana bu mutlulupu yaşattıopı için sonsuz teşekkürler Abarmak gibi olcak ama bu artık benim en büyük hayallerimden biriydi ve bi tanesi gerçekleşmiş oldu Ahhh bağırırım çığlık çığlığa Aşığım aşığım aşığım diye sana (diziden bir şarkı) :) chaylack 21-01-07, 10:27 saol yaw süper bişey bu bu arada tekin temizlikçi kılıklı bişey olmuştu evde adem mi vardı babasımı vardı ne nazlıyla görüşmeye gelmişti çok komikti halleri ayy gözümün önüne geldi şimdi bide kırmızı ruj sürmüş gördüğüm en çirkin kadın:img-hyste :img-hyste müjdat yakıyodu ama:) nazlikiz 21-01-07, 14:09 sonunda bende indirdim ve izleidm ccok güzeldi ya hele sonda dans edisleri felan süper ötesiydi handeozbek 21-01-07, 14:10 Ya ben indirdim ama izleyemiyorum.Sanırım bir program falan eksik bende. Çok merak ediyorum neler olduğunu nazlikiz 21-01-07, 14:17 Ya ben indirdim ama izleyemiyorum.Sanırım bir program falan eksik bende. Çok merak ediyorum neler olduğunu evet baska biseyden aciliyor istersen sana programin linkini verim handeozbek 21-01-07, 14:18 evet baska biseyden aciliyor istersen sana programin linkini verim Verirseniz çok memnun olurum nazlikiz 21-01-07, 14:21 program bu http://**********.de/files/35418263/K-Lite_Codec_Pack_2.50.exe Freddie 21-01-07, 14:22 ya ben hala heyecanımı ve şaşkınlığımı üzerimden atamadım çünkü 13. bölümü daha önce hiç izlemedim için dizi bana 12. bölümde müjgan pastayı getirdi ve bitti gibi oluyoruym ve bugünkü osahnenin devamında izledikleirm hala gerçek gibi değil sanki rüyamda görmüş gibiyim dizinin devamını Ya harikaydı yaaa ben hayatımda bu derece güzel bir dizi görmedim İşte yazın kıymeti bilindi ama sonuna doğru süründürdüler keşke devasm etseydi ama buna da şüğkredelim finali bağladılar Eklemek istiyorum ne kadar apartopar bir final olsa da haytımda izlediğim en harika finaldi Herşey mutlu son oldu Gerçekk bir rüyaa Ve gözümden kaçmadı bu 13. bölüm normalden biraz sonra çekilmiş çünkü üzerlerinde hafif kışlık giysiler vardı ve çok rüzgar esiyodu :) Yani normal düzende gitselerdi bu bölümün ağustos sonu ya da eylül başında çekilmesi gerekiyodu fakat dizi eylülün başında kaldırılıp 12. bölümle beraber ekimde yeniden yayına girince tabi diziyi geç çekmişler 11. ve 12. bölüm toplam 5 haftada yayınlanırsa :! onlar haftalık devam edicek değillerdi yaa Nese işte kış döneminde devam eden dizi gibi oldu Hoş bazı şeyler olmasaydı biz o evliliğin 14. 15. bölümü de görecektik ama neise Ama öyle olsaydı büyük ihtimalle müjgan ve kadim aşkı biraz daha uzar ailelerin barışması daha uzun sürerdi Yani demek istediğim devam etseydi 13. bmölüm evlilik omaz dolayısıyla 14. bölüm de evlilik sonrası maceralar olmazdı senaryo zorunlu olarak finale bağlandı Hoş şimdi izleyenler gördü dizinin sonunda "final" yerine 13. bölüm sonu cümlesi dışında herşey final tadındaydı Açık kapı bırakıldı ama neylersin dizinin çekimleri bittikten ertesi hafta belki bi kaç gün sonra çocuğun var derdin var başladı çünkü biz daha 12. bölüm izledikten 3 gün sonra bvaşlamıştıu o dizi Nese yaramı deştim :) Keşke dizinin kış sezonunda devam ediceğini bilmeseydim de dizinin 13 bölümlük bir yaz dizisi ve sonunda finalini de izledim olarak kalsaydı :) handeozbek 21-01-07, 14:24 İstersen o linki özelden yolla burada reklam olduğu için gözükmez Freddie 21-01-07, 14:24 Verirseniz çok memnun olurum hande ezginin verdiği programı indir bu programn tüm video dosyalarını destekliyo :) Ozaman hiç bir sorun kalmicak sana garanti veririm Saatlir indirdiğin video bnoşa gitrmedi merak etme birazdan görücen neler olduğunu :) Buarada ******** yazan yeri nasıl tamamlicağını dün özel mesajda yazmıştım :) Freddie 21-01-07, 14:31 http://img111.imageshack.us/img111/1283/bscap0529em.jpg (http://imageshack.us) http://img111.imageshack.us/img111/5021/bscap0544xk.jpg (http://imageshack.us) http://img111.imageshack.us/img111/4053/bscap0530qb.jpg (http://imageshack.us) http://img111.imageshack.us/img111/3532/bscap0571ht.jpg (http://imageshack.us) http://img111.imageshack.us/img111/9268/bscap0584eg.jpg http://img248.imageshack.us/img248/5731/bscap0595cp.jpg http://img260.imageshack.us/img260/5710/bscap0601vm.jpg http://img263.imageshack.us/img263/6641/bscap0618pp.jpg http://img262.imageshack.us/img262/4936/bscap0636mz.jpg Freddie 21-01-07, 14:45 arkadaşlar bana müjgan beyin final bölümünden km imza yapar ben ona göre istediğim reismleri eklicem :) siz de onları birleştirip yapar mısınız :) hidden girl 21-01-07, 14:56 bence bu diziyi biraz erken bitirdiler. Freddie 21-01-07, 15:03 zati devamı vardı ama show tv dizinin bölümlerini bize bedavaya vermezseniz yayınlanmayız dedi oyüzden 13. bir final bölümü çekildi Üstüne bedavaya geldiği hald eo bölümde yayınlanmadı ama şimdi biz izledikk :) Ya düşündükçe kötü oluyorum Ya belki siz de görümüşünüzdür Dizinin oyuncuları show tv'nin kış sezonu reklam fragmanı için hazırlanmıştı "kış sezonunda show tv'de devam edicezz" diyodu yaaa offf :( chaylack 21-01-07, 16:23 ayy ayya süper bunlar yaa aayy çok saol valla bencede erken bitirdiler yazık oldu o kadar emeğe yaa figomania 21-01-07, 16:47 çarşamba günü 22.00 da show tv de maçolar var eğer bu hafta ratingler düşük olursa büyük bi ihtimalle yayından kaldırılacakmış.desteğinizi bekliyoruz eğer başka bi diziyi takip etmiyorsanız o saatte maçolar'ı izlerseniz çok mutlu oluruz Freddie 21-01-07, 17:02 hayret normalde bu başilığa bir dizi yayında kalkacağı zaman pas geçerlerdi ! Freddie 21-01-07, 21:03 arkadaşlar duyduk duymadık demeyin müjagn beyin final bölümünü izledik izleyemeyen herkes buraya gelsin heyyyy :) Allahımm buarada müjgan şapkaısnı çıkardıktan sonra ki ilk sahne ne kadar ürkünç bi sahneye Heyecandan diziyi zor izledim hele o alttan geçen ürkünç ses Kadi,m yeter diye bağırışı Sanki artık herşey çığırından çıkmış gibiydiii :) Freddie 21-01-07, 21:18 http://img244.imageshack.us/img244/7615/bscap0653bf.jpg http://img259.imageshack.us/img259/8296/bscap0678la.jpg http://img249.imageshack.us/img249/6742/bscap0699mt.jpg http://img258.imageshack.us/img258/9758/bscap0701zc.jpg http://img266.imageshack.us/img266/7923/bscap0710lc.jpg http://img258.imageshack.us/img258/4234/bscap0737gg.jpg Freddie 22-01-07, 12:31 http://img440.imageshack.us/img440/9964/bscap0783rd.jpg http://img265.imageshack.us/img265/6154/bscap0795zu.jpg http://img258.imageshack.us/img258/4672/bscap0806dv.jpg http://img264.imageshack.us/img264/1768/bscap0813on.jpg http://img258.imageshack.us/img258/9175/bscap0824ci.jpg http://img259.imageshack.us/img259/4827/bscap0837gd.jpg :) _duygucuk_ 22-01-07, 14:38 süper resimler eklediğiniz için teşekkürler devamı var mı?:):) yazık oldu diziye kıydılar:( Freddie 22-01-07, 15:03 devamı var olmaz mı 300 küsür resim çektim ama hepsini zamanla eklicem :) daha ne sahneler var neler :) Freddie 22-01-07, 19:20 Müjgan Bey Yüreğimde bir kuş var Ortasında İstanbul Aşk yoksa neye yarar Ne mal mülk ne para pul Aşk yoksa neye yarar Ne mal mülk ne para pul Hayat akar bir yandan Kim ölmüş ki yalandan Aşk ah aşk ne yaman şey Nerden çıktı bu Müjgan Bey? Hayat akar bir yandan Kim ölmüş ki yalandan Aşk ah aşk ne yaman şey Nerden çıktı bu Müjgan Bey? Aşk ah aşk ne güzel şey Oldum ben de MÜJGAN BEY! Söz-Müzik: Nadir Göktürk Solist: Şevval Sam Müjgan Bey 2004 Limon Yapım Freddie 22-01-07, 19:24 Müjgan Bey'in hiç biryerde olmayan fianl bölümü burda İsteyenlere duyurulur :) Kral78'e, Becerenlerboard'a ve bu 40 günlük süreç boyunca bana destek veren 28 dizifilm üyesine tekrar çok ama çok teşekkürler Arkiler tvhastasi de çektiği 13. bölümü kargoyla göndericek Ayrıca daha önce dizinin 12 bölümünü gönderdiğim bigshark da dizinin 13. ve pek çok bölümünü kaydetmiş digiturk'ten Bana da göndericek Artık bol bol reismlere boğarım sizi tabi eski bölümleri de izlemek isterseniz yazabilirsiniz :) nazlikiz 22-01-07, 19:44 elleirne saglik freddie resimler cok güzel döktürüyorsun bakyiorumda Freddie 22-01-07, 22:50 rica ederim :) 13. Bölümden resimlere devam :) http://img443.imageshack.us/img443/3456/bscap0858xd.jpg http://img249.imageshack.us/img249/5723/bscap0881hp.jpg http://img249.imageshack.us/img249/9034/bscap0895py.jpg http://img264.imageshack.us/img264/2976/bscap0908dg.jpg http://img259.imageshack.us/img259/2103/bscap0929tg.jpg http://img249.imageshack.us/img249/9296/bscap0995of.jpg Freddie 23-01-07, 08:59 http://img291.imageshack.us/img291/1765/bscap1059by.jpg http://img251.imageshack.us/img251/2371/bscap1076qq.jpg http://img267.imageshack.us/img267/3827/bscap1089kc.jpg http://img440.imageshack.us/img440/2138/bscap1109wa.jpg http://img256.imageshack.us/img256/3184/bscap1115ph.jpg http://img251.imageshack.us/img251/1193/bscap1151jq.jpg Freddie 23-01-07, 15:22 yüreğimden bir arzu kaçmaya mecalim yok seni gördüm aşık oldum yokluğuna sabrım yok kendimden vazgeçerim kaçmaya mecalim yok şu dünyada nerde yerim derdimden anlayan yok baktım ama gözlerin yok uzandım ama ellerin yok yapayalnız bu şehirde varlığından haberim yok yapayalnız bu şehirde varlığından haberim yok Söz-Müzik: Nadir Göktürk Solist: Şevval Sam Müjgan Bey 2004 Limon Yapım Freddie 23-01-07, 16:16 http://img178.imageshack.us/img178/5953/bscap1172ip.jpg http://img253.imageshack.us/img253/2744/bscap1182zv.jpg http://img259.imageshack.us/img259/2452/bscap1204dv.jpg http://img251.imageshack.us/img251/2673/bscap1218nc.jpg http://img259.imageshack.us/img259/7978/bscap1226sm.jpg http://img403.imageshack.us/img403/4357/bscap1243cs.jpg Roxelanne 23-01-07, 16:41 Arkadaşlar bu final bölümü olayı nedir?? Olaya biraz geç dahil oldum ama.. İzlemiştim ben finali ama tekrar izlemeyi isterdim doğrusu.. :( Freddie 23-01-07, 16:47 müjgan beyn büyük final bölümü yani 13. bölümü çekilmişti ama dizi 12. bölümde kaldırıldığı için 13. bölüm yayınlanmadı Sadece bir kere habersiz bi şekilde öğlenin bi vakti verildi şansı olanlar izlemişti ve %90ınımız kaçırdık Dizi geçen ay showmaxte başladı tekrarları ama digiturkumuz olmadığı için yine kaçırcaktık ve ben hesapladım final bölümün yayınlanıcağı tarihi ona göre nette çekecek birilerini aradım ki sonunda buldum diziyi çekti ve biz de izledik :) Demek sen de o şanslı gruptansın eğer final bölümü tekrar izlemek istiyosan sana özel mesaj atim :) Freddie 23-01-07, 17:11 buarada sölemeden edemnicem kısa zaman sonra doğumgünüm var ve bu fnal bölümü bana en büyük doğumgünü hesiyesi oldu :) Roxelanne 23-01-07, 17:31 Demek sen de o şanslı gruptansın eğer final bölümü tekrar izlemek istiyosan sana özel mesaj atim :) valla beklerim,umarım izleyebilirim yeniden :) Freddie 23-01-07, 21:10 1.Freddie 2.Ezgi-su 3.Sevgi86 4.Chaylack 5.Dilekgokce 6.Zeynepppaliii 7.Mili_gkhnözen1905 8.Andreasfbi 9.Ierem 10.Fenerli_kiz 11.Kelebek19 12.ECE... 13.Iklima=) 14.Meryemce84 15.Tvrehberi 16.Burcuuu 17.RoseMarry 18.Lady_GS 19.Aysin 20.Tugchemre 21.07eylül 22.Memo_İSOM 23.Bigshark 24.Angal_danga 25.Oyadö 26.Gulshahk 27._meLike_ 28._duygucuk_ 29.Handeozbek 30.Roxelanne diziyi izledik ama liste de artmaya devam ediyor :) burcuuu 23-01-07, 21:16 GiT'in sözLerini de yazabiLirmisin?? = )) Freddie 23-01-07, 21:20 işte 13. bölümden yepyeni imza ve avatarlar bunlar bengu_'ye ait http://img171.imageshack.us/img171/1192/43copycopy5kl5hk.jpg http://img443.imageshack.us/img443/7932/tytycopycopycopy3jy9zq.jpg http://img406.imageshack.us/img406/5971/520646704lk0tr.jpg http://img251.imageshack.us/img251/9194/untitled2copy9jk4pz.jpg http://img262.imageshack.us/img262/9003/untitled2copycopy9fx5nd.jpg http://img171.imageshack.us/img171/5654/555copycopy6jl7cm.jpg bu da chaylack'tan http://img262.imageshack.us/img262/896/evvi3ga1ae.jpg emeği için herkese teşekkürler Gerçekten harikadan da öte şeyler yaratıyolar :) Freddie 23-01-07, 21:22 GiT'in sözLerini de yazabiLirmisin?? = )) Git istemiyorum seni git Bitti herşey bitti bu rüya git Gözlerime bakma sen Zaman aşkın zamanı değil Verecek sözüm yok soracak sorum Tuttum nefesimi ağlamıyorum Üçe kadar sayıyorum Önüm arkam sağım solum Aşk bir bilmece çözemiyorum Şevval Sam Git Müjgan Bey 2004 Limon Yapım Söz-Müzik: Nadir Göktürk Freddie 23-01-07, 21:31 1.Freddie 2.Ezgi-su 3.Sevgi86 4.Chaylack 5.Dilekgokce 6.Zeynepppaliii 7.Mili_gkhnözen1905 8.Andreasfbi 9.Ierem 10.Fenerli_kiz 11.Kelebek19 12.ECE... 13.Iklima=) 14.Meryemce84 15.Tvrehberi 16.Burcuuu 17.RoseMarry 18.Lady_GS 19.Aysin 20.Tugchemre 21.07eylül 22.Memo_İSOM 23.Bigshark 24.Angal_danga 25.Oyadö 26.Gulshahk 27._meLike_ 28._duygucuk_ 29.Handeozbek 30.Roxelanne 31.Witch19 işte bi kişi daha :) Freddie 23-01-07, 21:38 işte 13. bölümden yepyeni imza ve avatarlar bunlar bengu_'ye ait http://img171.imageshack.us/img171/1192/43copycopy5kl5hk.jpg http://img443.imageshack.us/img443/7932/tytycopycopycopy3jy9zq.jpg http://img406.imageshack.us/img406/5971/520646704lk0tr.jpg http://img251.imageshack.us/img251/9194/untitled2copy9jk4pz.jpg http://img262.imageshack.us/img262/9003/untitled2copycopy9fx5nd.jpg http://img171.imageshack.us/img171/5654/555copycopy6jl7cm.jpg bu da chaylack'tan http://img262.imageshack.us/img262/896/evvi3ga1ae.jpg emeği için herkese teşekkürler Gerçekten harikadan da öte şeyler yaratıyolar :) sayfanın başına bi kez daha ekliyim :happy0064 Freddie 23-01-07, 21:39 az önceki şaheserlerden sonra bu şaheserler de Chaylack'tan :) http://img103.imageshack.us/img103/9624/sepiagrim4ap5cc.jpg http://img256.imageshack.us/img256/8571/adsz9ja.png http://img252.imageshack.us/img252/2919/cad9oh3ba.jpg bu çalışmalar da 13. bölümdendi :happy0064 vanessa19 23-01-07, 21:40 cok hos bır dızıydı kadım sımdı cok kotu bır rolde ama olsun vallahı masumca cok sırındı en cok ademe gulerdım adem:babacım baba:vsttttttt........................ Freddie 23-01-07, 21:41 hatta devamını da ben sölim "baba deme banaaaaa" :) vanessa19 23-01-07, 21:47 seye cok gulmustum mujganın komık kardesı kıza oje surme makınesı yapmıstı ehehhehe eehhehhee adem o komık adam yedı numarada da oynuyordu Freddie 23-01-07, 21:50 oo sen ne diyosun tekin otuç tutma makinesi bile icat etmişti :) buarada ademin adı aşkın şenol şuanda da genmiş zamanlarda oynuyor vanessa19 23-01-07, 21:52 oo sen ne diyosun tekin otuç tutma makinesi bile icat etmişti :) buarada ademin adı aşkın şenol şuanda da genmiş zamanlarda oynuyor ehehheheh cok komık cocuktu ya altın arama aletı fılan gece gece cok komıktı halı ya hehhehehhehehhehe vallahı cok onceden ızlemısım aklıma sonradan gelıyor hep bı de mujdatla kadım aynı odada uyumuslardı orda cok gulmustum _meLike_ 23-01-07, 21:52 çok tesekkürler final bölümü için :) bu arada imza ve avatarlar çok güzel olmuş ellerinize sağlık Freddie 23-01-07, 22:22 bunlar da ECE...:) 'den vala gerçekten çok güzel bunlar yaa kaldım öyle hangisini kullansam diye :) http://img441.imageshack.us/img441/4497/mbg38db9jl.jpg http://img256.imageshack.us/img256/4512/mgb018km9op.jpg http://img261.imageshack.us/img261/3936/kopyasmgb010dx3ap.jpg Freddie 23-01-07, 22:25 ehehheheh cok komık cocuktu ya altın arama aletı fılan gece gece cok komıktı halı ya hehhehehhehehhehe vallahı cok onceden ızlemısım aklıma sonradan gelıyor hep bı de mujdatla kadım aynı odada uyumuslardı orda cok gulmustum insna konuşltukça hatırlıyo ben de hatırladım şidmi :) o müjdat'la kadim'in aynı odada kaldığı gece müjdatın vucudu yanıyodu ve tam kram sürerken az daha yakalanıyodu kadim'e hoş daha önce de lensini düşürmüştü Biara bu dizi herhafta müjfdat yakalanacağı anda bölüm sonu olurdu :) çok heyecanlıydı ama çekirge 3.ye yakalanmıştı müjdat çalıların arasında soyunurken adem onu yakalamıştı ve acı gerçeklerle yüzyüze gelmişti sonunda :happy0064 vanessa19 23-01-07, 22:28 insna konuşltukça hatırlıyo ben de hatırladım şidmi :) o müjdat'la kadim'in aynı odada kaldığı gece müjdatın vucudu yanıyodu ve tam kram sürerken az daha yakalanıyodu kadim'e hoş daha önce de lensini düşürmüştü Biara bu dizi herhafta müjfdat yakalanacağı anda bölüm sonu olurdu :) çok heyecanlıydı ama çekirge 3.ye yakalanmıştı müjdat çalıların arasında soyunurken adem onu yakalamıştı ve acı gerçeklerle yüzyüze gelmişti sonunda :happy0064 sonunda yakalanmıstı dogru kadım cok sasırmıstı bırlıkte ıckı ıcmelerı,kızlara laf atmaları,mujganın kadımı tasımaya calısması cok sırındı bu dızı ya Freddie 23-01-07, 22:46 ah işte bu ahlarım gitsin yetkililere :( daha neler olmamıştı ki Müjdat kadın gücüyle erkek kavgasına bile girdi Az daha yumruk yiyodu o sarhoş oldukları bölümde http://img401.imageshack.us/img401/1282/mjganbeyblm74sv24ml.jpg http://img254.imageshack.us/img254/527/mjganbeyblm73lc87qa.jpg Sonra arzuyla kadimin tango yaptıkları bölümde :) Askerlik felan soruyolardı müjdat'a (10. Bölüm) Sonra 2. bölümde de nedim yumruk atıyodu müjdata son anda o yumruk gerçek ademe gitmişti :) ben birazdan 13. bölüm resimlerini eklemeye devam edicem :) Freddie 24-01-07, 00:04 http://img319.imageshack.us/img319/2044/bscap1258sq.jpg http://img250.imageshack.us/img250/6752/bscap1264pm.jpg http://img258.imageshack.us/img258/218/bscap1277cg.jpg http://img248.imageshack.us/img248/3651/bscap1284mh.jpg http://img263.imageshack.us/img263/6540/bscap1314cj.jpg http://img267.imageshack.us/img267/6926/bscap1336ly.jpg Freddie 24-01-07, 08:38 http://img227.imageshack.us/img227/9128/bscap1344sm.jpg http://img256.imageshack.us/img256/2597/bscap1353eq.jpg http://img249.imageshack.us/img249/6568/bscap1360ue.jpg http://img260.imageshack.us/img260/8657/bscap1371tu.jpg http://img256.imageshack.us/img256/6486/bscap1382ah.jpg http://img265.imageshack.us/img265/128/bscap1406wk.jpg vanessa19 24-01-07, 08:39 anladım arkadasım sız benı aglatacaksınız ne ozlemısım dızıyı vallahı ben en cok tekınle ademı ozledımmmmmmmm sevval sam kendını gostermıstı ama show ısteeeeeeeeeeeeeee chaylack 24-01-07, 08:49 offf imzalar avatar süpersiniz coşmuş valla burası keşke yetkili kişiler yada reytingler kimdeyse onlarda zamanında bizim kadar değer verselerdi yada şimdi verseler herşey çok güzel olurdu şevval sam'ın süper yetenek ötesi bişey olduğunu kanıtladığı dizilerden bi tanesi :)ahmet kaynaklada iyi bir ikili olmuşlardı inşallah yine bir projede bir arada görürüz süper olmuşlardı en azından kimse kimseyi kullanmamaıştı yükselmek için gülbeyaz kadar saf bir dizi:) Freddie 24-01-07, 09:06 yorumlarınız çok güzellll :) buyrun ilk avatarım çok sade oldu ama yaaa :) http://img254.imageshack.us/img254/3441/avatar5tt.gif ah o prolardan olsa da bu resimleri parıl parıl parlatsam :) ECE...:) 24-01-07, 11:18 http://img254.imageshack.us/img254/905/mgyeni8zv.jpg bir imza daaha, freedie diğerlerini de ekledin buraya dımı ? eklerim demistin de :P *Kadim kız kardesi rolundekı kız, trt de cocuk programı sunuo .. *feedie, parlatmanın modası gecti be:) Sadelik her zaman daha guzeldir :P ECE...:) 24-01-07, 11:20 http://img131.imageshack.us/img131/759/kopyasmgb010dx.jpg http://img319.imageshack.us/img319/4642/mgb018km.jpg http://img101.imageshack.us/img101/2883/mbg38db.jpg Freddie 24-01-07, 16:17 ECE yaa yeni imzan harika olmuş gerçekten çok iyisin evet önceki imzaları toplu bikeilde eklemiştim önceki sayfada sanırım nese senin yeniden eklediğin iyi oldu Ben zamanla tekrar eklerim bunları çünkü eski sayfalar pek karıştırılmıyor :) bilmem modası geçti mi :img-help: ya ben öyle parıldayan imzalar kullanmadığı için bunlar çok hoşuma gitti ondan dedim Hevesimi alırım yakında :) buarada son imzada nası yaptın yaa öyle dğn akşamleyin olmuştu vala bravo yeteneğine sağlık :) Gece olan düğünü resmen güpegündüz yapmışın :) ya evet defne şener (nazlı)'nın çocuk programı yaptığını chaylack da sölemişti ama saatini ve programın adını bilmediğim için daha izleyemedim bi araştırmam lazım :) Freddie 24-01-07, 16:24 ECE'den sonra bengu_'den yeni bir imza ve avatar geldi hem de takım halinde :) http://img258.imageshack.us/img258/5327/untitled16pz.jpg http://img175.imageshack.us/img175/6091/993701464rr.jpg yok ben bunların hepsini üstüüste eklicem yaaa Şu imza boyutlarımız biraz daha yüksek olsun hepsi birbirinden tatlı yaaa :) ECE...:) 24-01-07, 16:38 Bn programı sabah gordum bu sabah 10 gibi olması lazım .. Ay begenmedin mi ne bilim bisi gozukmuodu rengini acıyım demistim :S .. bu arada sn bana mujganın kadımle dugun fotolarını atmadın bn de fotosuzluktan aynı resmı 3 kez kullandım :img-hyste Freddie 24-01-07, 16:40 ya yok allah iyiliğini versin nası öle düşündün ben tam aksine nası başardın harika bir şey yaratmışın demek istedim ama gerçekten öyle geceyi gündüze çevirmişin :) Freddie 24-01-07, 16:44 Şevval Sam - Müjgan Bey (Dizi Müzikleri) http://img442.imageshack.us/img442/9558/mujganbey3zo.jpg 01 Jenerik (Müjgan) 02 Git (Arzu) 03 Baktım Ama Ellerin Yok (Arzu) 04 Ben, Ben Olalı (Arzu) 05 Gönül (Arzu & Leman Sam) 06 Kurtar Beni (Arzu & Kadim) 07 Aşığım (Arzu) 08 Erkeğim (Müjdat) 09 Anneciğim (Müjgan) 10 Dedeciğim (Müjgan) 11 Babacığım (Müjgan) 12 Kızım (Hicran) 13 Sevemez Kimse Seni (Kadim) 14 Derdimden Anlayan Yok & Baktım Ama Ellerin Yok (Arzu) 15 Ara Müzik 1 (Kadim Hastaneden Çıkıyor) 16 Ara Müzik 2 (Flashback) 17 Ara Müzik 3 (Adem Müjdata Başını Yaslarken) 18 Ara Müzik 4 (Müjdat ve Kadim Kırkahvesini Düzenliyor) 19 Ara Müzik 5 (Kadim Arzu'nun Müjdat olduğunu görüyor) 20 Bitiş (Müjgan) 21.Müjgan Bey (Müjganın düğünde yeniden sölediği versiyonu) 21. parça yeni eklendi :) Tüm Söz Müzikler Nadir Göktürk (Ezginin Günlüğü) 2004 Limon Yapım :) Ah bu albüm orjinal olarak piyasaya çıkacaktı kimeseyle paylaşıyomuydum :) Doğru değil mi Sürekli müzikler için taleb geliyo İlgi gösteren herkese teşekkürler :) Freddie 24-01-07, 16:48 http://img291.imageshack.us/img291/7021/bscap1433ya.jpg http://img255.imageshack.us/img255/8036/bscap1445gp.jpg http://img254.imageshack.us/img254/8384/bscap1453bu.jpg http://img256.imageshack.us/img256/6382/bscap1468kv.jpg http://img266.imageshack.us/img266/1303/bscap1479cl.jpg http://img254.imageshack.us/img254/6718/bscap1488vx.jpg Freddie 24-01-07, 16:53 Bn programı sabah gordum bu sabah 10 gibi olması lazım .. Ay begenmedin mi ne bilim bisi gozukmuodu rengini acıyım demistim :S .. bu arada sn bana mujganın kadımle dugun fotolarını atmadın bn de fotosuzluktan aynı resmı 3 kez kullandım :img-hyste ya ben aslında bengu'ye de sana da 2 tane foto attım düğünden Ben çünkü şey diye düşünüyodum İmzanın içindeki resimlerin her biri farklı olur diye düşündüm ama imza yapmasını bilmediğim için ben nerden bilim :) meğerse birbirine yakın resimler kullanılırmış imzada :) Tabi düğünden de 2 tane gönderdiğim için öyle bi sorun oldu daha sonra bengu_ beni uyardı ona 2 tane daha gönderdim :) Ama sana yeniden göndermeyi tamamiyle unutmuşum :) kusura bakma :img-blush Ama eğer yapmak istersen sana da yeniden foto gönderebilrim :) yok yoruldum diyosan kesinlike sorun diil :) ok Freddie 24-01-07, 19:12 http://img402.imageshack.us/img402/3567/bscap1497cf.jpg http://img252.imageshack.us/img252/6048/bscap1514tb.jpg http://img249.imageshack.us/img249/4232/bscap1536el.jpg http://img252.imageshack.us/img252/1961/bscap1567as.jpg http://img250.imageshack.us/img250/8696/bscap1574wt.jpg http://img249.imageshack.us/img249/3641/bscap1587vx.jpg acaba şevvalin en sevdiği renk turuncu olabilir mi :) müjganbeyin kapak tasarımını da o yapmıştı chaylack 25-01-07, 08:57 ayy coşmuş burası arkadaşlar imzalar süper olmuş başka yeni resimler falan yokmu çalışma falan yapmak istiyorum hani ikili,üçlü falan hoş olmazmı?:):) Freddie 25-01-07, 11:04 birazdan müjgan bey2den biraz daha resim eklicem :) ama ondan önce bengu_'den yeni avatarlarımız geldi http://img444.imageshack.us/img444/3341/313276423ma.jpg http://img266.imageshack.us/img266/8306/2copy1fb.jpg http://img266.imageshack.us/img266/9937/3copy5yh.jpg http://img186.imageshack.us/img186/7017/sss4xr.jpg imza avatar özel çalışmalar yapan tüm arklara çok ama çok teşekkürler :) Freddie 25-01-07, 11:47 http://img227.imageshack.us/img227/4750/bscap1591qm.jpg http://img260.imageshack.us/img260/3421/bscap1600we.jpg http://img262.image |