Tüm Versiyonu Göster : Angel
I LOVE DAVİD BOREANAZ 18-06-05, 13:17 arkadaşlar hepinize merhaba.ben aylardır angelın ve buffynin türkçe alt yazılı dvd lerini arıyorum ama maalesef hiç biyerde yok......aranızdan nerde olduğunu veya olup olmadığını bilen varsa bana haber verebilirmi lütfeeen çook rica ediyorum kendinize iyi bakın...................byeeeeee
david, bizde çok aradık hatta cnbceye bile mail attık ama malesef türkçe altyazılı yok.
I LOVE DAVİD BOREANAZ 18-06-05, 20:36 ciddimisin yaaa.tüh eee napıcam ben ya,neyse artık orjinalini alıp türkçeye çeviririm.cevap yazdığın için çok teşşekkürler.ama benim hala umudum var belki biri bi gün bizim için böyle bi güzellik yapar.kendine çoooook iyi bak byeeee
rica ederim.cnbceyi mail yağmuruna tutsak belki bir işe yarar.
turkiyede dvdsinden eser yok zaten...ingilizcesini bulduysan ona bile şükret derim ben :)
deliormanli 04-08-05, 11:30 İngilizce altyazılarını bulan olursa bana bir şekilde ulaştırsın arkadaşlar ben hemen çeviririm türkçeye yeter ki siz yardımcı olun bana ok? Hade eywallah....
google da falan angel subtitles diye arat bir sürü sitre cıkıyor karsına..oradan bulabilirsin
deliormanli 06-08-05, 12:21 OK hocam dur bakalım deneyelim dediğini olursa haber veririm :p
Angel dizisinin divx formatında elimde mevcuttur.Bilginize :)
deliormanli 07-08-05, 14:05 Nasıl mevcut ama bütün bölümleri mi?Hangi kalitede?Ne büyüklükte?Altyazıları var mı?Satar mısın? :=)
gerşekten resimler çok süper cbnce angelin tekrarını versede izlesek tekrar nostalji yapsak
Buffy: How did you find me here?
Angel: If I was blind, I would see you.
Buffy: Stay with me.
Angel: Forever. That's the whole point. I'll never leave. Not even if you kill me
:icon_ange :blush:
arkadaşlar kanal ANGELı göstermeyecekmiş galiba... :icon_evil :icon_evil
arkadaşlar kanal ANGELı göstermeyecekmiş galiba... :icon_evil :icon_evil
Oo olmadı şimdi ya.
ya cidden olmadı..ne angel buffsiz olur ne de buffy angelsız...belki haziran diyerek kendimi avutuyorum
duyduğum son habere göre kanal ANGELı eylülde yayınlamaya başlayacakmış..ama kesin bilgi değil..
duyduğum son habere göre kanal ANGELı eylülde yayınlamaya başlayacakmış..ama kesin bilgi değil..
hadi insallah dogrudur yaaaa eger öyleyse yuppppiiiiii :icon_ange :img-icecr
Ama saçma olmaz mı yaa...Buffy 4.sezonla angel 1.sezon bağlantılı....
Ama saçma olmaz mı yaa...Buffy 4.sezonla angel 1.sezon bağlantılı.... evet zaten ben de çıldırıyorum eğer bu haber doğru ise cidden çok saçma...
ama zaten bu haber doğru değilse.diğer haber kanalın ANGELı göstermeyeceği...
mayıs dergisinde ANGELın *a*sından bahsetmediler..
hadi geçtim mayıs ayını bari haziranda başlatsalar.zaten eski dizi yani zaten tekrar yazın göstermelerinde herhangi bir sorun olmaz..ama işte.. :icon_twis
buffy,angel,rome...gibi önemli yapımların tekrar bölümleri 3veya 5 kere gösterilebiliyor.bu sayıyı aşınca kanal diziyi gösteremiyor eğer göstermek isterse diziyi en baştan satın almak zorunda.cnbce buffy için çok fazla istek geldiği için buffyi yeniden satın alıp yayınladı.eğer angelın tekrarını çok fazla yayınlamasıysa diziyi hemen yayınlar ama sayıyı aştıysa yeniden satın almak zorunda bu da dizinin daha geç başlaması demek.
buffy,angel,rome...gibi önemli yapımların tekrar bölümleri 3veya 5 kere gösterilebiliyor.bu sayıyı aşınca kanal diziyi gösteremiyor eğer göstermek isterse diziyi en baştan satın almak zorunda.cnbce buffy için çok fazla istek geldiği için buffyi yeniden satın alıp yayınladı.eğer angelın tekrarını çok fazla yayınlamasıysa diziyi hemen yayınlar ama sayıyı aştıysa yeniden satın almak zorunda bu da dizinin daha geç başlaması demek.
işte işte işin ehli insan :)
demek böyle şeyler de var.cidden bilmiyordum..peki angel ın tekrarı çok mu verilmiştir?merak ettim.. :icon_ange
işte işte işin ehli insan :)
demek böyle şeyler de var.cidden bilmiyordum..peki angel ın tekrarı çok mu verilmiştir?merak ettim.. :icon_ange
Çok verilmedi ya. 1 kere verdiler en fazla 2..
Çok verilmedi ya. 1 kere verdiler en fazla 2..
gece tekrarları da sayılıyo heralde ... ya da cnbc-e ilerde yeni seyirciye bir daha satın almadan göstermek istediği için hakkını saklı tutuyodur
arkadaşlar birbaşka siteden ardaş kanala NAGEL ı yayınlaması için mail göndermek için kanpanya başlattı :) isterseniz siz de katılın adres izleyici@cnbce.com
arkadaşlar birbaşka siteden ardaş kanala NAGEL ı yayınlaması için mail göndermek için kanpanya başlattı :) isterseniz siz de katılın adres izleyici@cnbce.com
Peki ne yapmamiz gerekiyo ne diye mail atalim
Bari Buffy bitince Angel'i başlatsınlar.Zaten Angel'daki oyuncuların bazıları Buffy'dede olduğu için Buffy'nin devamı gibi Angel'i seyrederiz.
ANGEL I VERİN YAAAAA.LÜTFENNNNNNNNNNNN.:img-nyam:
evet zaten ben de çıldırıyorum eğer bu haber doğru ise cidden çok saçma...
ama zaten bu haber doğru değilse.diğer haber kanalın ANGELı göstermeyeceği...
mayıs dergisinde ANGELın *a*sından bahsetmediler..
hadi geçtim mayıs ayını bari haziranda başlatsalar.zaten eski dizi yani zaten tekrar yazın göstermelerinde herhangi bir sorun olmaz..ama işte.. :icon_twis
ben tekrar satın alındığını bilmiyodum
ama yine de angel ı o kadar fazla göstermediler
onu tekrar yayınlama hakları olabilir
buffy günde iki kere gösterilrirdi ama angel başladığında rtük cnbc-e yi buffy yi gündüz göstermemesi için uyarmıştı
angel sadece akşam verşildi
gece yarısı tekrarı verilmiş olabilir hatırlamıyorum ama bu da 2 sefer ediyor
ne yapıyor bu cnbc- e anlamadım
buffy ile eş zamanlı gösterse daha iyi olmaz mıydı
bir de madem buffy ye tekrar para verdi
evladım niye gece yarısına koyuyosunuz
akşamlar çuvala mı girdi
buffynin 8 de angelın 9 da yayınlandığı günleri özledim
akşam yemeğine oturmazdık kardeşimle
evde gündem maddesi buffy ve angel yüzünden masaya oturmamamızdı
keşke tekrar verseler
aç gezmeye razıyım(?)
üstelik ben angel ın son sezonunu yarım yamalak izledim o sene ÖSS vardı çünkü
çalışıyodum...:img-sorry
BENCEDE VERSİNLER YA TEKRARLRINI GECE VERİYOLARDI GÜNDÜZ KALDIKLARI İÇİN RTÜK SAĞOLSUN YANİ O YÜZDEN GECE UYUMADAN BEKLİYODUM İZLEMEK İÇİN.AMA GECELERİ İZLEMEK DAHA SÜPER OLUYODU.NEYSE TEKRARLARINI VERİRLER İNŞALLAH.KIZLAR ARKADAŞIMIZ ÜSTTE ADRES VERMŞ YOLLAYINDA BİR SÜRÜ MSJ VERSİNLER.:img-nyam:
:love05: :love05:
evet ya angel başlasın lütfeeeen yani tekrarlansın hiçbi bölümünü kaçırmadan izledim izleyemediğim tek bölüm var oda dizinin son bölümü ya dvd arattım herşeyi yaptım ama son bölümünü bi türlü bulamadım elinde olan ve benimle paylaşmak istiyen olursa cidden çok sevinirim
ya bende var son bölümü ama yarısı final bölümü verilince bilgisayarıma kaydetmiştim fakat anten kötü çekti biraz.
neyse inşallah angelımıza kavuşuruz yeniden.:img-grin2
:love05: :love05:
ben zamanında angel'in yayınlandığı kanala(kanal ismi vermek yasak mı bilmiorum ama :img-blush)dünya kadar mail attım ve bana verilen cvplar hep aynıydı "şuan için böyle birşey düşünmüyoruz" tabi o kadar çok mail attım ki belli bi sayı sonrasındakileri cevaplamadılar bile o yzden biraz bastırsak belki yayınlarlar ha?:img-blush
ahh keşkee
angel'ı izlemedim ama çok merak ediyorum tekrar yayına girceğini sanmıyorum :S
açılış müziği çok güzelmiş gerçekten hoş bi melodisi var...
Davıd namı değer Angel aynı zamanda bana ilham kaynağı olmuştur.(bakınız nickime:P)Davıd Amerika'da birçok işde çalışmış.Başkalarının köpekleri dolaştırıyormuş ki Amerika'da bu bile iş olarak görülüyor.Bir yapımcı tarafından keşfediliyor.Sonrasında modellik ve ufak tefek roller derken ajansı tarafında Buffy dizisinin seçmelerine yönlendiriliyor.Onun cazibesini gözardı etmek imkansız.Buffy'de oynamaya başlıyor.İlk bölümlerde esrarengiz bir şekilde az görünse de izleyicinin ilgisini çekiyor ve sonraki bölümlerde ön plana çıkıyor.Angel karakterinin çok sevilmesi Buffy'nin yapımcısını harekete geçiriyor ve Angel dizisini yapmaya karar veriyorlar.İşte Davıd'in Angel dizisine kadar
geliş sürecinin özeti budur.:good:
Sonrasında birkaç sinema filminde oynayan Davıd Angel kadar başarılı olamadı.Ama onun duruşu yeter.Geçtiğimiz aylarda bir yabancı kanalda maalesef isim vermek yasak olduğu için veremiyorum(ama şöyle ipucu vereyim Amerika'lı ünlü isimlere şaka yapan bir progran PUNKID adı da) izledim Davıd ve eşini.Çı-ok hoş bir hanımı var bu arada.Eşi işbirlikçi Davıd'e şaka hazırladılar.Eşi ile beraber bir lokantada Angel.eşi yemek yerken sanki yemeğin çinde cam çıkmışda ağzını kesmiş gibi yapıyor.lavaboya gidiyor,ağzı kanar gibi.Hemen şef garson geliyor şikayet ediyorlar.Angel son derece soğukkanlı müdahale etti olaya.Gayet medenice polisin gelmesini bekliyorum dedi.Çok şirindi ama.:img-icecrSonrasında şaka olduğu ortaya çıkınca bayağı rahatladı.
Davıd bir erkek çocuk sahibi.Umarım onu başka yapımlarda izlemek nasip olur.Keşke Angel'ın devamı çekilse.Ya da başka bir dizi projesi olsa.Davıd 'in tarzı esrarengiz dizilerde esrarengiz adam rolleri.:img-wink:
arkadaşlar angel'ın 5. sezon finalinden sonra ki olaylar çizgiroman olarak IDW yayınevi tarafından çizgiroman olarak yayımlanmaya başladı.
ilk sayının ismi Angel: After The Fall finalden sonra ki günlerde savaştan kimlerin sağ kaldığını ve los angeles'e ne olduğu anlatılıyor.
serinin yazarları Joss Whedon ve Brian Lynch.
angel hala hayatta iblislerle savaşıyor,connor,nina ve gwen bir grup insan ve iblisle birlikte bir bina da saklanıyorlar,wesley ölmüş wolfram&hart'ın manevi temsilcisi olmuş,gunn vampir olmuş,spike ve illyria'ın durumu belli değil.
http://img248.imageshack.us/img248/5470/angel00yv3.th.jpg (http://img248.imageshack.us/my.php?image=angel00yv3.jpg) http://img80.imageshack.us/img80/2509/angel01su3.th.jpg (http://img80.imageshack.us/my.php?image=angel01su3.jpg)
float mesaj gibi olacak ama yeni yayımlanan 2. ve 3. sayıları okudum onlar hakkında da birşeyler yazmak istedim;
angel insanlara saldıran bir grup iblis ile savaşıyor ve bu sırada 5. sezon finalinde gördüğümüz ejderha gelip iblisleri öldürüyor bundan sonra ejderha ve angel'ın arkadaş olduklarını angel'ın ejderhaya binerek seyahat ettiğini öğreniyoruz,angel'ın kız arkadaşı nina aynı anda güneş ve ay'ın gözükmesinden dolayı garip davranıyor angel kurtardığı insanları bir sığınağa gönderiyor bu sığınağı da connor,nina ve gwen(elektrik fırlatan kız angel'ın bir bölümde konuk oyuncu olmuştu) sağlıyor,los angeles belirli bölgelere ayrılmış ve her bölgeyi bir iblis lordu yönetiyor,gunn ise iblis lordlarıdan birini öldürüyor vampir olmaktan öyle çağrılmaktan hoşlanmıyor bütün bu olanlar içinde angel'ı suçluyor ondan intikam almak istiyor,spike ise illyra ile hollywood'un lordu olmuş cennet misali bir yerde yaşıyor ve connor'la birlikte çalışarak insanlara yardım ediyor angel illyra'dan temiz bir dayak yiyiyor ve yine ejderhası tarafından kurtarılıyor.wesley ise hala hayalet te olsa angel'a yardım etmeye devam ediyor.
http://img341.imageshack.us/img341/4549/angel0506uu5.th.jpg (http://img341.imageshack.us/my.php?image=angel0506uu5.jpg)
Bende Angel cıydım :img-icecr O dönemde vardı böyle bir ayrım Buffy ile birlikte arada iki dizi oyuncuları konuk olurlardı birbirlerine ee Joss Whedon imzası vardı her ikisinde de :) Cnbc-e maalesef vermiyor bizim tekrarları inşallah Buffy de olduğu gibi Angel ın da tekrarlarını verir . Beklemekten başka yapacak fazla bir şey yok ne yazık ki :icon_sorr
Demin Angel 1.sezonun ilk 2 bölümünü izledim.Çok özlemişim biiiir Buffy'nin üstüne Angel'ı bi bitiriyim çok iyi olcak bu da ikiii:):)
Demin 3. bölümünü de izledim ahhh ahhh Spike'ım...:img-cray::img-cray:Senin evil hallerine hatta saçını yakışına bile kurban olurum:love05::img-in_lo:img-blush:img-blush
Demin 9. bölümü izledim.Ah Doyle ahhh:img-cray::img-cray::img-cray::img-cray::img-cray:
Angel 3x04 Carpe Noctem ilk 20 dakikasını izlemiş bulunuyorum şu anda.Gülmekten yarılmış durumdayım.Neden?Yaşlı bi adam Angel'ın bedeniyle kendisininkini değiştirdi ve Angel'ın yerinde şu anda.Cordelia da ona Fred'le konuşması gerektiğini söyleyip duruyo.Bu yüzden adam kendini gay zannetti ve Wes'le bu konuda bi konuşma yapıyo.Gülmekten ölüyorum öyle bi kaçıyo ki Wes'ten:img-hyste:img-hyste
4. sezon 2. bölümü izledim şimdi. Hani Buffy mi Cordy mi diye bi muhabbet vardı ya. İşte Cordy'yi ne kadar da sevdiğimi bi daha hatırladım şu bölümlerle yani. Cordy& Angel!!:happy0064
|