Tüm Versiyonu Göster : Star Wars I-II-III
harika bi fildi ya star wars... izleyen varmi aranizda. ????
http://www.starstore.com/acatalog/StarWars_EPII_love-01.jpg
http://www.becki-informator.at/bilder/dnevno/12-01/2/HaydenNatalie.jpg
daha fazla resimler koymaya devam edicem ;)
http://pub.tv2.no/multimedia/TV2/archive/00041/starwars_41352a.jpg
http://pub.tv2.no/multimedia/TV2/archive/00168/starwars300_168292a.jpg
http://www.celebrity-exchange.com/celebs/photos33/hayden-christensen-natalie-portman.jpg
http://imagecache2.allposters.com/images/IMPACT/362391.jpg
http://www.movie-reviews.colossus.net/2005images/sw2.JPG
http://photos14.flickr.com/18608570_759952e95c_o.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v228/simsper07/bscap032.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v228/simsper07/bscap036.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v228/simsper07/bscap026.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v228/simsper07/bscap007.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v228/simsper07/Star%20Wars/bscap033.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v228/simsper07/Star%20Wars/bscap027.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v228/simsper07/Star%20Wars/bscap038.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v228/simsper07/Star%20Wars/bscap014.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v228/simsper07/Star%20Wars/bscap001.jpg
arkadaslar yorumlarinizi bekliyorum ;) film hakkindaki düsüncelerinizi...
kesinlikle bir efsane..hi bi şi diyemem..saygıyla eğilirim..o kadar :)
http://www.desktopexchange.com/Movie-pictures/science-fiction/Star-Wars-revenge-of-sith.jpg
http://www.themovieblog.com/archives/GoodByeDooku.jpg
http://www.starwars.com/flash/ep3/img/wallpaper/4/1024.jpg
http://www.collectinghq.com/im/0005459.jpg
yalniz_kurt 20-06-05, 16:19 seri olarak muhteşem bir film :)
bence de ööle..acıkcası benim tum seri içinde en cok begendiğim sith'in intikamıydı..ama diğerleri de muhtesem!!
serilerden en begendiyim 2. bölümdü. o bölümde ani ile padme daha cok beraberle oluyolar. daha cok sahneleri var beraber.... ama yinede 3 bölümü birbirinden harika.... yani dier blümleride tabi...
bide anikin in sith olmasi accaip üzdü beni ya... yani sina,ada herkes normal izlerken diziyi ben agliyodum... hala etkisindeyim. 2. bölümü izleyim tatmin etmeye calisiyorum kendimi...
yalniz_kurt 21-06-05, 14:32 hangisi daha güzeldi diye bir konuya girmek istemem tabi çünki bu film bir seri şeklinde 2. veya 3. sünün güzelliğini tabiki 1. film deki olaylar getiriyor ...
bu yönden dikkat etmek lazım ...
ya tabiki 1. bölüm harikaydi. hele sonu muhtesemdi. ustanin, obi nin birde o kirmizi suratli adamin/( ismini hatirlamiyorum) savastiklari an. ustanin ölmesi beni cok üzdü. obi wan in orda bagirmasi.... ya muhtesem bi filimdi ya.. ya birde ben bisi sorcam ya; son bölümde anikin le obi wan in dövüsmesinden sonra. bütün jediler öldü. obi wan da anikini öldü sandi hatta, sonra bi ara obi wan la o yesil adam konusuyolardi. yesil adam dediki; ustan gelck dedi. tekrar jedi ögrenciler yetistirmek icin.. be ordaki konusmayi pek anlayamadim. aglamaktan dinlyemedim bile...birisi bana acilarmii???? :D :rolleyes: :confused:
nurgl05 en son yazdıgını pek anlayamadım kusura bakma o yuzden sana cevap weremeyeceğim :) seri olarak değerlendirmek gerekiyo tabiiki ama beni en cok etkileyen 3. filmdi demek istiyoum ben..2.si de cok guzeldi tabi.hepsinin hakkını wermek lazım..bu arada anakin'in dart vader olması bence gelmiş geçmiş en guzel olaydı :) belki de ben sırf bu yuzden bu kadar sewdim son filmi :)
yalniz_kurt 22-06-05, 08:34 4. veya 5. olacakmı daha bu filmin bilgisi olan varmı ?
bitti ya seri sen ne diosun :)
yalniz_kurt 23-06-05, 19:26 devamını isterdim ama ...
yok gelmesin walla..işleri daha da arapsacına cewirirler ondan soora yeni filmi beklemesi bi dert,izlemesi bi dert..fan olmak kolay mı ;)
yalniz_kurt 24-06-05, 15:16 öyle tabiki ama ben en az bir bölüm daha ufukta görüyorum ...
açıkçası ben göremiyorum :)
yalniz_kurt 25-06-05, 21:23 bende göremiyorum artık bütün görüş alanımı kapattım :) :) :)
nurgl05 en son yazdıgını pek anlayamadım kusura bakma o yuzden sana cevap weremeyeceğim :) seri olarak değerlendirmek gerekiyo tabiiki ama beni en cok etkileyen 3. filmdi demek istiyoum ben..2.si de cok guzeldi tabi.hepsinin hakkını wermek lazım..bu arada anakin'in dart vader olması bence gelmiş geçmiş en guzel olaydı :) belki de ben sırf bu yuzden bu kadar sewdim son filmi :)
simdi okudumda bendde anlamdim.:) önemli deil.buarada bi bölüm daha bence olmaz..
ok sen bilirsin :) madem ikimiz de anlamadık sorun yok ;) bi film daha guzel olmaz di mi?tadı kacar bence...hem zaten ne konu kaldı ki?yani daha ne yapacaklar?artık aNakin'in torunlarını falan anlatırlar herhalde :)
yalniz_kurt 28-06-05, 14:14 tamam tamam olmasın :)
MUHTEŞEM!!!!
serinin sonu acayip içimi acıttı.. STAR WARS kesinlikle bi efsane..
elinde resim olanlar paylaşırsa çok iyi olur..
ya star warsın hayranları çoktur diye biliyorum ama bu sitede yok galiba!! nerdesiniz star wars hayranları?????*
Bu filmler birer saçmalık çünkü gerçeği yansıtmıyor
ben de başlarda böyle düşünüyodum..hayranlarığın abartılması hala da saçma geliyo o ayrı.. ama eğer filmin son böolümlerini önyargısız izlersen seveceğine eminim.. ben daha önce de yazdığığm gibi son filmden acayp etkilendim.. yine de zevkler tartışılmaz tabi..
witch_girl 10-09-05, 12:14 http://img392.imageshack.us/img392/9302/278em.jpg (http://imageshack.us)
ben bu dizinin manyağıyım bende en çok 2. 3. ve 6. bölümlerine bayılıom. ANAKİN SKYWALKER SENİ SEWİYORUM...
witch_girl 10-09-05, 12:16 http://img392.imageshack.us/img392/5827/108vz.gif (http://imageshack.us)
daha resimler yüklicem bunlar başlangıç
witch_girl 10-09-05, 12:18 http://img392.imageshack.us/img392/4285/741bc.jpg (http://imageshack.us)
witch_girl 10-09-05, 12:20 http://img392.imageshack.us/img392/9826/85rj.gif (http://imageshack.us)
witch_girl 10-09-05, 12:21 http://img392.imageshack.us/img392/6132/off066un.jpg (http://imageshack.us)
witch_girl 10-09-05, 12:22 http://img392.imageshack.us/img392/7443/sarasubwalls373yp.jpg (http://imageshack.us)
witch_girl 10-09-05, 12:23 bugünlük bu kadar yeterli sanırım
Star Wars Geri Dönüyor!
Star Wars serisinin orijinal üçlemesinin DVD'leri uzun süre beklenmiş ve 2004'ün son aylarında piyasaya sürülmüştü. Bu set büyük bir beklentiyi karşılamış, ama aynı şekilde hayalkırıklığı da yaratmıştı. Çünkü setteki filmler 1997 yılında girdikleri revizyondan sonraki halleriyle setteydiler. Bu da serinin fanatiklerinin orijinal üçlemeyi orijinal haliyle istemelerine neden oldu. Fanatiklerinin baskılarına daha fazla dayanamayan Lucasfilm de bunu bekleyen hayranlara iyi haberi verdi. Orijinal üçlemedeki filmler ilk vizyona girdikleri dönemdeki halleriyle DVD olarak piyasaya sürülecek. Ancak set kısa bir süre için piyasaya sürülecek. 12 Eylül'den 31 Aralık tarihine dek piyasada tutulacak olan set için ön siparişlerin kısa bir süre içinde başlaması bekleniyor.
kaynak:film.gen.tr
Jar Jar sinirleri bozuyor!
http://www.e-kolay.net/haber/images/jarjar2066_189.jpg
'Yıldız Savaşları-Star Wars' serisinden 'Jar Jar Binks', sinema tarihinin 'en sinir bozucu' film karakteri seçildi.
İngiliz sinema sitesi 'Love Film'in 5 bin izleyicinin oylamaya katıldığı 'Sinema Tarihinin En Sinir Bozucu Film Karakterleri' anketinde 'Jar Jar Binks´´ uzak ara birinci oldu.
Oy kullananların büyük çoğunluğu, filmde, Qui-Gon Jinn ve Obi-Wan Kenobi'nin müttefiki ve arkadaşı olan, eşek ve balık karışımı yüzü, deveye benzeyen bacakları bulunan karaktere oy verdi.
Bilgisayarın can verdiği ilk karakter
Yapımda, 'her şeye karışması' ve 'sakarlığıyla' tanınan Jar Jar Binks, İngilizce'nin değişik bir lehçesini konuşmasıyla da dikkat çekiyor. Oyuncu Ahmet Best'in bilgisayar hareketleriyle hayat verdiği ve seslendirdiği Jar Jar Binks, uzun zamanlı olarak tamamen bilgisayar tarafından canlandırılan ilk film karakteri unvanını taşıyor.
Sinemada bilgisayar efektleri konusunda öncü olan ve 'Yıldız Savaşları' serisinin yönetmenliğini üstlenen George Lucas'ın sahibi olduğu 'Industrial Light and Magic' isimli firma tarafından üretilen Binks, bilgisayar harikası olmasına rağmen seyirciden sempati toplayamıyor.
Dört Nikah, Bir Cenaze
Ankette, Hugh Grant ile Andie MacDowell'ın başrolünü üstlendiği 'Dört Nikah, Bir Cenaze-Four Weddings and A Funeral' filmindeki 'Carrie' karakteri ikinci oldu.
Filmde, MacDowell'ın canlandırdığı 'Carrie' de sempati sınavında seyirciden 'geçer not' alamadı.
Ankette Rowan Atkinson'ın canlandırdığı 'Mr. Bean' karakteri üçüncü, Jim Carrey'in hayat verdiği 'hayvan dedektifi' Ace Ventura dördüncü, Ben Stiller´ın 'Dodgeball' filminde canlandırdığı 'White Goodman' karakteri de beşinci oldu.
kaynak:e-kolay.net
http://img151.imageshack.us/img151/1627/anakinpadme013mo.gifhttp://img151.imageshack.us/img151/1213/anifighting3hq.gifhttp://img151.imageshack.us/img151/6720/evileye5ya.gif
http://img151.imageshack.us/img151/2541/padmesrum7vn.gifhttp://img151.imageshack.us/img151/4238/aotckiss0bk.gif
http://img151.imageshack.us/img151/8271/rots24dp.pnghttp://img151.imageshack.us/img151/515/rots30on.pnghttp://img151.imageshack.us/img151/2269/rots46xh.png
http://img151.imageshack.us/img151/5107/sw0989tq.pnghttp://img151.imageshack.us/img151/3810/114vq1.jpghttp://img150.imageshack.us/img150/4280/120xa.jpg
ya tabiki 1. bölüm harikaydi. hele sonu muhtesemdi. ustanin, obi nin birde o kirmizi suratli adamin/( ismini hatirlamiyorum) savastiklari an. ustanin ölmesi beni cok üzdü. obi wan in orda bagirmasi.... ya muhtesem bi filimdi ya.. ya birde ben bisi sorcam ya; son bölümde anikin le obi wan in dövüsmesinden sonra. bütün jediler öldü. obi wan da anikini öldü sandi hatta, sonra bi ara obi wan la o yesil adam konusuyolardi. yesil adam dediki; ustan gelck dedi. tekrar jedi ögrenciler yetistirmek icin.. be ordaki konusmayi pek anlayamadim. aglamaktan dinlyemedim bile...birisi bana acilarmii???? :D :rolleyes: :confused:
Usta dediğin şahıs Qui Gon Jinn dr ki en sevdiğim Jedi lardan biridir. Liam Neeson oynuyor desem yeter zaten. Kırmızı suratlı da Darth Maul dur 1000 yıl sonra ortaya çıkan ilk Sith tir ve feci dövüşür.. Darth Maul, Qui Gon u öldürünce Obi Wan ın yüzündeki ifadeye bakarsanız zaten ne kadar hırs ve nefret dolu olduğunu görürsünüz. Oysa ki o duygular bir Jedi için yasak duygulardır. Fakat o duyguların gücüyle Obi Wan daha padawan iken Darth Maul u yenmiştir. Ki kılıcı yediğinde Darth Maul un ifadesi de bunu doğrular. Oha lan, usta Jedi ı öldürdük sonra Padawan öldürdü bizi iyi mi gibi bi bakışı vardır :)
Tüm Jedi lar ölmedi, Obi Wan ile Master Yoda kaldılar[yeşil adam dediğin Yoda dır]. Anakin ise ölmemişti ama Sith tarafına geçmişti.
Filmin sonundaki sahneyi de sana anlatıyım, Qui Gon usta ölümsüzlüğün sırrını keşfetmişti. Yani "force" a karışmıştı. Ve bunu sonradan da Master Yoda ya anlatmış. Yoda da Obi Wan Kenobi ye anlatıyor.. Serinin 4-5-6 filmlerini izleyenler bilir zaten.
Star Wars bir efsanedir diyenlere de katılmıyorum. Star Wars efsaneden de ötedir...
bence film güzelde,ama bence cok büyük bir mantik hatasi var.
yane star wars1´de ani cok kücüktü,kralice (padmemidi,unutum) dan daha kücüktü.sonra star wars 2´de ani padmeden daha büyük ve birbirinede asik oluyorlar.yane padme aniden yasca daha büyük olmasi lazim.ama ani hicte ondan daha kücük göstermdedi.ben bunu pek anlamdam,ama yinede cok tatliar.:img-grin2
Katliam_Tırtılı 18-08-06, 18:35 bence film güzelde,ama bence cok büyük bir mantik hatasi var.
yane star wars1´de ani cok kücüktü,kralice (padmemidi,unutum) dan daha kücüktü.sonra star wars 2´de ani padmeden daha büyük ve birbirinede asik oluyorlar.yane padme aniden yasca daha büyük olmasi lazim.ama ani hicte ondan daha kücük göstermdedi.ben bunu pek anlamdam,ama yinede cok tatliar.:img-grin2
bence pek mantıksız görünmüo çünkü padmeye aralarında taş çatlasa 10 yaş falan wardır çünkü padme kraliçe olduunda daha yetişkin diildi on yaş fark da o yaşlarda pek belli olmaz hem başka galaxi orası her şey mümkün:img-grin2 :img-grin2 kitaplarını okursan aydınlancaksın:img-grin2 :img-grin2 :img-yes: :img-book: :img-book: :D
Padme büyük arkadaşım hikayede de filmde de. Attack of the Clones ı izlediysen anlarsın zaten. Ha gerçek hayatta oynayan oyuncular yaşıtlar.. Natalie Portman ile Hayden Christiensen
star wars süper bir film bence.ben ilk başta klonların saldırısını seyretmiştim ama bana pek öyle abartıldığı kadar güzel gelmemişti.ama daha sonra sithin intikamını seyredince fikrim değişti.çok güzel bi seri bence star wars.sonra zaten serinin geçmiş bölümlerini de seyrettim.en güzel film serilerinden biri bence star wars...
http://img170.imageshack.us/img170/738/131db6.jpg (http://imageshack.us)
http://img181.imageshack.us/img181/2285/8ot1.jpg (http://imageshack.us)
http://img187.imageshack.us/img187/102/181ru2.jpg (http://imageshack.us)
http://img503.imageshack.us/img503/7643/009221033vz5.jpg (http://imageshack.us)
http://img50.imageshack.us/img50/4273/50pt1.jpg (http://imageshack.us)
http://img310.imageshack.us/img310/904/starwarspicoa2.jpg (http://imageshack.us)
Katliam_Tırtılı 12-09-06, 12:30 Padme büyük arkadaşım hikayede de filmde de. Attack of the Clones ı izlediysen anlarsın zaten. Ha gerçek hayatta oynayan oyuncular yaşıtlar.. Natalie Portman ile Hayden Christiensen
6 filmini izleyip 2 kitabını okudum ep 2 de anakin padmeden daha uzun ep 1 de daha kısa (e bi zahmet (tabi anakini canlandıran)) karakter ayrıca öyle hayden gibi adamı buldun da bir de yaş uygun mu die kascan mı ? lucas bulmuş işte karizmatik adamı anakin yapmış bir de yaş farkı için kassaydı ne zaman çıkardı film allah bilir? gerçek hayatı salla gitsin benim cevapladığımda soruyu soran üye gerçek hayattan bahsetmiordu filmden bahsediyordu filmde de gerçek hayatta da erkeklerin boyu daha fazla uzar (bir anormallikleri yoksa) ben zaten padme küöçük demiorum ayrıca
Vallahi anlamadım ben bana mı diyorsun arkadaşa mı? Aynı şeyi savunuyoruz sanırım. Serinin birinci filminde anakin daha ergenliğe bile girmemiş idi, sonradan serpildi tabi padawan :D
Katliam_Tırtılı 18-09-06, 17:07 sanırım aynı şeyleri savunuyoruz ??? kafam karıştı
Gizem~AsiYıllar 18-09-06, 19:06 çok güzel bu seri ya çok beğeniyorum.ama üçüncüsünü izleyemedim:icon_cry:
Üçüncüsünü izlemeden seriden hiç birşey anlayamazsın ki? İlk önceliğin o film olmalı hadi bakalım :)
Gizem~AsiYıllar 25-09-06, 19:16 haklısın mutlaka izlemeliyim!!!!!!!!
Ben de savaşı sevmiyorum.Angel_us sana katılıyorum.
6 filmde süperdi kesinlikle efsane,tapıyorum.Her karakterin ayrı bir önemi var benim için ,film bütünüyle bir şaheser izlemeyenlerin izlemesini kesinlikle tavsiye ederim etkisinden kurtulamayacaksınız,ben her izlediğimde evde force'la birşeyleri çekmeye yada anneme falan mindtrick yapmaya çalışıyorum,Yoda gibi konuşmaya falan başlıyorum süper yani
May The Force Be With You All:)
http://img167.imageshack.us/img167/7868/300pxkenobiepiiiej4.jpg
http://img167.imageshack.us/img167/8629/obi4pi5.jpg
http://img167.imageshack.us/img167/4357/newsep3obiwanos7.jpg
http://img167.imageshack.us/img167/2382/obi6tu0.jpg
http://img147.imageshack.us/img147/4636/obiwankenobiuz0.jpg
http://img167.imageshack.us/img167/51/obiwan1uo5.jpg
Obi Wan Kenobi
http://img117.imageshack.us/img117/3470/01fd8.png http://img117.imageshack.us/img117/7376/sweetdeathdi0.png http://img117.imageshack.us/img117/1152/japporro9.png
ahhh ah :(
http://img178.imageshack.us/img178/3974/nattj0.png
http://img398.imageshack.us/img398/3374/starwars96rg1.jpg
Kang Joon Sang 03-12-06, 18:06 6 filmide sinemada izleyip
6 filmi de 30 ar defadan izleyen biri asla bıkmaz bu seriden.
2.vizeler bitse bir 6 lı daha yapsam ;D
Başka hiç bir film için insanlar çadırlarda kalmaz.
Bu arada padme teşekkürler resimleri için.(özellikle sondan bir önceki resim için.bende yoktu çok iyi oldu :))
6 filmide sinemada izleyip
6 filmi de 30 ar defadan izleyen biri asla bıkmaz bu seriden.
2.vizeler bitse bir 6 lı daha yapsam ;D
Başka hiç bir film için insanlar çadırlarda kalmaz.
Bu arada padme teşekkürler resimleri için.(özellikle sondan bir önceki resim için.bende yoktu çok iyi oldu :))
sitede yalnız değilmişim bee gözlerim yaşardı walla. yukardaki konuda bende sana katılıyorum. bu arada resim eklemeye devam!!
http://img464.imageshack.us/img464/9608/whathaveidonemw7.png
http://img464.imageshack.us/img464/5716/talihsizservenlerno1.png
Kang Joon Sang 06-12-06, 21:35 Where is padme?
Is she safe?
Is she alright?
(6 film içinde en sevdiğim sahne.diğer üçlemeyi çıkardı hemde ilk üçlemeyi özetledi :D Macbect i de severim ama SW III bence Macbect ten bile dramatik....)
Canım çekti gidip izlemem gerek :D :D :D
(Sw fanlığı hiç bir filmin fanlığına benzemiyor yaşayan biliyor ancak değil mi :D :D )
star wars serisini çok seviyorum çok güzel bir film oyuncular karakterler,filmin konusu herşey mükemmelya hep izlemek istiyorum ilk seriyi çok izledim ama 4,5,6 seriler ben doğmadan önce çekilmiş onları bir kez izleyebildim ancak...
Kang Joon Sang 06-12-06, 21:40 bence pek mantıksız görünmüo çünkü padmeye aralarında taş çatlasa 10 yaş falan wardır çünkü padme kraliçe olduunda daha yetişkin diildi on yaş fark da o yaşlarda pek belli olmaz hem başka galaxi orası her şey mümkün:img-grin2 :img-grin2 kitaplarını okursan aydınlancaksın:img-grin2 :img-grin2 :img-yes: :img-book: :img-book: :D
tam olarak tanıştıklarında anakin 9 padme 15 yaşındaydı ;) (1 yaş oynama yoktur umarım)
Kang Joon Sang 06-12-06, 21:42 star wars serisini çok seviyorum çok güzel bir film oyuncular karakterler,filmin konusu herşey mükemmelya hep izlemek istiyorum ilk seriyi çok izledim ama 4,5,6 seriler ben doğmadan önce çekilmiş onları bir kez izleyebildim ancak...
ben ilk üçlemeyi de sinemada izleyebilien sanşlı insanlardanım :D :D :D
(1 asla yeterli bir rakam değildir SW de :D :D )
Star Wars hiçbir seriyle karşılaştırılmamalıdır. Öyle bir evren kurmuştur ki George Lucas, seriyi izleyen herkes kendi yaşadığı dünyayı bırakıp oraya gitmek ister. Ya nolurdu hiç biri değil de bari bir Lightsaber teknolojisi, imkanı olsaydı?
Kang Joon Sang 07-12-06, 15:57 Ya nolurdu hiç biri değil de bari bir Lightsaber teknolojisi, imkanı olsaydı?
ben mind trick i isterim o zaman :D :D :D
Force olayı da enteresan, bence gerçekte olabilecek bişey o.
Not: Bu mesajı görmezden gelin :D
Kang Joon Sang 08-12-06, 10:25 Force olayı da enteresan, bence gerçekte olabilecek bişey o.
Not: Bu mesajı görmezden gelin :D
Var zaten ;D ;D ;D o içimizde hep var ama ciddi anlamda grim yada mind trick gibi güçler olsa fena olmazdı :D :D :D
mükemmel ötesi bir seriydi özellikle serinin 3. filmi çok güzeldi. lucas çıtasını son filmde çok yükseltmişti.
tam olarak tanıştıklarında anakin 9 padme 15 yaşındaydı ;) (1 yaş oynama yoktur umarım)
anakin 9 padme 14 diye biliyorum ben ayrıca araların 5 yaş var buda çok büyük bir yaş farkı değil ya onlar çok yakışıyorlar o yeter bence...
hiçbir seriyle karşılaştırılamaz başka dünyalara götürüyor bizi sanki...
Var zaten ;D ;D ;D o içimizde hep var ama ciddi anlamda grim yada mind trick gibi güçler olsa fena olmazdı :D :D :D
acaba onlar nedemek diye sorsam çok mu ktü durama düşerim yaşım küçük olduğu için pek bilmiyorum ne demek olduğunu ve star wasr kitaplarına okumadım..
sanırım bu formu pek ziyaret eden yok .... :(
http://img134.imageshack.us/img134/8645/untitledcg4.png (http://imageshack.us) http://img146.imageshack.us/img146/9389/sw876yl1.jpg (http://imageshack.us) http://img134.imageshack.us/img134/9268/sw111ve1.jpg (http://imageshack.us) http://img134.imageshack.us/img134/9038/sw87xi6.jpg (http://imageshack.us) http://img174.imageshack.us/img174/4150/sw76hin3.jpg (http://imageshack.us)
http://img174.imageshack.us/img174/8517/sw67kts5.jpg (http://imageshack.us) http://img146.imageshack.us/img146/559/sw65gjjf1.jpg (http://imageshack.us) http://img134.imageshack.us/img134/2315/padm11fp1.jpg (http://imageshack.us) http://img134.imageshack.us/img134/2968/ac20du3.jpg (http://imageshack.us) http://img146.imageshack.us/img146/7272/ac19mm9.jpg (http://imageshack.us)
evet arkadaşlar bu ilgisizliğin nedeni nedir??
http://img174.imageshack.us/img174/6029/ac15dz1.jpg (http://imageshack.us) http://img174.imageshack.us/img174/6215/ac14hh5.jpg (http://imageshack.us) http://img146.imageshack.us/img146/9485/ac10zd3.jpg (http://imageshack.us) http://img134.imageshack.us/img134/1975/ac03pu0.jpg (http://imageshack.us) http://img174.imageshack.us/img174/2380/ac01kk3.jpg (http://imageshack.us)
http://img134.imageshack.us/img134/9403/8497243ph5.png (http://imageshack.us) http://img134.imageshack.us/img134/9295/7865600xh1.png (http://imageshack.us) http://img146.imageshack.us/img146/8554/anakin2rl1kk9.jpg (http://imageshack.us) http://img134.imageshack.us/img134/5053/sw196rj2.jpg (http://imageshack.us) http://img174.imageshack.us/img174/6646/sw195kn9.jpg (http://imageshack.us)
Kang Joon Sang 23-12-06, 16:02 Betrayel avatarı müthiş olmuş...bravo...
Güneş 07 grim şu boğaz sıkma olayı.Mind trick de jedilerin zihin karıştırma taktiği ;)
http://img77.imageshack.us/img77/9875/wontbelongdt8.gif (http://imageshack.us) http://img291.imageshack.us/img291/7630/vaderfoldbf6.gif (http://imageshack.us) http://img77.imageshack.us/img77/2346/tslku1.gif (http://imageshack.us) http://img126.imageshack.us/img126/2866/tdlupt8.gif (http://imageshack.us) http://img126.imageshack.us/img126/3668/sitheyecu1.gif (http://imageshack.us)
http://img126.imageshack.us/img126/7661/revengem01xo5.gif (http://imageshack.us) http://img291.imageshack.us/img291/5369/possvb9.gif (http://imageshack.us) http://img126.imageshack.us/img126/700/popupcp9.gif (http://imageshack.us) http://img291.imageshack.us/img291/2425/mywaynowayzx9.gif (http://imageshack.us) http://img291.imageshack.us/img291/6595/marriedcw5.gif (http://imageshack.us)
not:9.avatar silinmiş sahnelerdendir...
http://img77.imageshack.us/img77/6244/avi117gr4.png (http://imageshack.us) http://img141.imageshack.us/img141/8457/brokents2.png (http://imageshack.us) http://img77.imageshack.us/img77/1781/hateyould1.png (http://imageshack.us) http://img141.imageshack.us/img141/9123/sw01yv6.jpg (http://imageshack.us) http://img124.imageshack.us/img124/5263/sw09ly0.jpg (http://imageshack.us)
http://img124.imageshack.us/img124/6379/sw13ho8.jpg (http://imageshack.us) http://img141.imageshack.us/img141/4233/sw24qs3.jpg (http://imageshack.us) http://img124.imageshack.us/img124/2255/sw26yl6.jpg (http://imageshack.us) http://img124.imageshack.us/img124/8301/sw43dn7.jpg (http://imageshack.us) http://img124.imageshack.us/img124/9181/sw48wh0.jpg (http://imageshack.us)
.....devam edecek.....:)
Kang Joon Sang 23-12-06, 17:31 ilk mesajdaki 1. ve 4.yü uzun süre avatar olarak kullanmıştım.Ne güzel günlerdi onlaR :D :D
bende hep 2.mesajdaki 8.avatarı kullanıyordum. bakıp bakıp ağlıyodumhttp://www.dizifilm.com/forum/images/smilies/sad53.gif:)
http://img156.imageshack.us/img156/8493/sw315ya2.jpg (http://imageshack.us) http://img124.imageshack.us/img124/817/sw151ex1.jpg (http://imageshack.us) http://img141.imageshack.us/img141/8179/sw136eh2.jpg (http://imageshack.us) http://img124.imageshack.us/img124/8890/sw130xp3.jpg (http://imageshack.us) http://img141.imageshack.us/img141/1064/sw129is7.jpg (http://imageshack.us)
http://img141.imageshack.us/img141/5426/sw128pf1.jpg (http://imageshack.us) http://img141.imageshack.us/img141/970/sw126qg4.jpg (http://imageshack.us) http://img156.imageshack.us/img156/8052/sw108ym7.jpg (http://imageshack.us) http://img141.imageshack.us/img141/719/sw106cp8.jpg (http://imageshack.us) http://img124.imageshack.us/img124/1354/sw107pa6.jpg (http://imageshack.us)
Kang Joon Sang 23-12-06, 18:00 bu arada o silinmiş sahnede süperdi. bakışlar falan :D :D
6 set çıkınca daha ne sahneler vardır ellerinde öğreneceğiz :D :D
bu arada o silinmiş sahnede süperdi. bakışlar falan :D :D
6 set çıkınca daha ne sahneler vardır ellerinde öğreneceğiz :D :D
rots'in dvd ekstrasında var o sahne... izlerken çok güldüm,ama biraz yapmacık olmuş sanki...
http://img112.imageshack.us/img112/8518/jevilvs8.gif (http://imageshack.us) http://img378.imageshack.us/img378/9204/ishouldntsy8.gif (http://imageshack.us) http://img112.imageshack.us/img112/3177/fightersbu1.gif (http://imageshack.us) http://img112.imageshack.us/img112/5555/holywowdu5.gif (http://imageshack.us)
Kang Joon Sang 23-12-06, 18:15 rots'in dvd ekstrasında var o sahne... izlerken çok güldüm,ama biraz yapmacık olmuş sanki...
http://img112.imageshack.us/img112/8518/jevilvs8.gif (http://imageshack.us) http://img378.imageshack.us/img378/9204/ishouldntsy8.gif (http://imageshack.us) http://img112.imageshack.us/img112/3177/fightersbu1.gif (http://imageshack.us) http://img112.imageshack.us/img112/5555/holywowdu5.gif (http://imageshack.us)
evet bende çok gülmüştüm ama önemli bir usta öldü.Bu arada clone wars un 25 bölümünü de izlemişindir umarım çok güzel oluyor aradaki bağlama o zaman :)
Clone wars çok süperdi ya, özellikle Mace Windu şov vardı. Son anda Grievous a verdiği ayar neydi öyle, hayran kalmıştım resmen.
padme koyduğun avatarlar ve gifler çok güzel ellerine sağlık...
silinmiş sahnelerin hepsi dvd de varmış ben dvd almadım daha
ayrıva kang joon sang cvp için teşekkürler anakinin en iyi olduğu güçler sanırım onlar padmeye yaptı ilk sonra darkvedar olunca geliştirdi...
ben en çok anakin ve padmenin son konuşmasında ve anakinin obiwana yenildikten sonra aralarında geçen konuşmada anankinin yanmasında ağlamıştım çok kötüydü ya padmaede doğumda ölümce gözyaşı kalmadı bende...
http://img171.imageshack.us/img171/7897/normalcap599au8.th.jpg (http://img171.imageshack.us/my.php?image=normalcap599au8.jpg)http://img329.imageshack.us/img329/5866/normalcap613lq0.th.jpg (http://img329.imageshack.us/my.php?image=normalcap613lq0.jpg)http://img245.imageshack.us/img245/1177/normalcap642wq9.th.jpg (http://img245.imageshack.us/my.php?image=normalcap642wq9.jpg)http://img171.imageshack.us/img171/9123/normalcap631cc9.th.jpg (http://img171.imageshack.us/my.php?image=normalcap631cc9.jpg)
http://img171.imageshack.us/img171/3862/normalcap731sd4.th.jpg (http://img171.imageshack.us/my.php?image=normalcap731sd4.jpg)http://img208.imageshack.us/img208/1764/normalcap720ip7.th.jpg (http://img208.imageshack.us/my.php?image=normalcap720ip7.jpg)http://img171.imageshack.us/img171/5153/normalcap784du5.th.jpg (http://img171.imageshack.us/my.php?image=normalcap784du5.jpg)http://img245.imageshack.us/img245/8610/aklvy6.th.jpg (http://img245.imageshack.us/my.php?image=aklvy6.jpg)
http://img171.imageshack.us/img171/684/normalcap792jk6.th.jpg (http://img171.imageshack.us/my.php?image=normalcap792jk6.jpg)http://img171.imageshack.us/img171/7598/normalcap786ke3.th.jpg (http://img171.imageshack.us/my.php?image=normalcap786ke3.jpg)http://img146.imageshack.us/img146/2449/normalcap806gj9.th.jpg (http://img146.imageshack.us/my.php?image=normalcap806gj9.jpg)http://img329.imageshack.us/img329/1900/normalcap807hu0.th.jpg (http://img329.imageshack.us/my.php?image=normalcap807hu0.jpg)
A:Sen iyi misin?Titriyorsun.Ne oldu?
P:Harika bir şey oldu.Annie,...hamileyim.
A:Bu.....bu harika.
P:Şimdi ne yapacağız?
A:Bunu sonra düşünürüz,tamam mı?Bu,mutlu bir an...Hayatımın en mutlu anı..
padme eklediğin resimler ve konuşma çok güzel ellerine sağlık nerden buluyorsun bunları ...
http://img247.imageshack.us/img247/6798/normalcap820qn9.th.jpg (http://img247.imageshack.us/my.php?image=normalcap820qn9.jpg)http://img247.imageshack.us/img247/913/normalcap831qi1.th.jpg (http://img247.imageshack.us/my.php?image=normalcap831qi1.jpg)http://img299.imageshack.us/img299/7962/normalcap823rg0.th.jpg (http://img299.imageshack.us/my.php?image=normalcap823rg0.jpg)http://img299.imageshack.us/img299/998/normalcap845kr6.th.jpg (http://img299.imageshack.us/my.php?image=normalcap845kr6.jpg)
http://img299.imageshack.us/img299/1936/normalcap852oy4.th.jpg (http://img299.imageshack.us/my.php?image=normalcap852oy4.jpg)http://img247.imageshack.us/img247/21/normalcap848pz0.th.jpg (http://img247.imageshack.us/my.php?image=normalcap848pz0.jpg)http://img299.imageshack.us/img299/9876/normalcap854io1.th.jpg (http://img299.imageshack.us/my.php?image=normalcap854io1.jpg)http://img299.imageshack.us/img299/6460/normalcap862mq4.th.jpg (http://img299.imageshack.us/my.php?image=normalcap862mq4.jpg)
İngilizce
Padmé:''Annie, I want to have our baby back home on Naboo. We could go to the lake country where no one would know . . . where we would be safe. I could go early-and fix up the baby's room. I know the perfect spot, right by the gardens.''
Anakin: "You are so... beautiful."
Padmé: "It's only because I'm so in love."
Anakin: "No, it's because I'm so in love with you."
Padmé: "Are you saying love has blinded you?"
Anakin:(laughs) "No, that's not what I meant."
Türkçe
Padmé:Çocuğumuzu Naboo'da doğurmak istiyorum.Kimseye söylemeden göller ülkesine gideriz.Orada güvende oluruz.ben önden gidip bebeğin odasını hazırlarım.Bence en uygun yer bahçenin yanı.
Anakin:Çok güzelsin.
Padmé:Çünkü aşığım.
Anakin:Hayır,çünkü ben sana aşığım.
Padmé:Yani aşk gözlerini kör mü etti?
Anakin:Bunu kastetmemiştim.
Padmé:Ama büyük ihtimalle öyle..
Almanca
Padmé:Ani,ich möchte,dass unser kind ouf.....yeter bu kadar :)
:D :D
Kang Joon Sang 26-12-06, 18:35 Anakin: "You are so... beautiful."
Padmé: "It's only because I'm so in love."
Anakin: "No, it's because I'm so in love with you."
Padmé: "Are you saying love has blinded you?"
her zaman işe yarayan sözlerden :D :D Süper sahneydi :D :D (vize haftamızda koymayın bunları dvd tam karşımda bakışmaya başladık :D :D)
http://img292.imageshack.us/img292/6522/th67ns0.png http://img292.imageshack.us/img292/4393/th65vm4.png http://img525.imageshack.us/img525/8025/th63eq4.png
http://img525.imageshack.us/img525/7525/th61zc1.png http://img481.imageshack.us/img481/8333/th58ez3.png http://img292.imageshack.us/img292/3473/th56bb4.png
http://img287.imageshack.us/img287/9840/normalcap878ez1.th.jpg (http://img287.imageshack.us/my.php?image=normalcap878ez1.jpg)http://img287.imageshack.us/img287/8356/normalcap894rn0.th.jpg (http://img287.imageshacka.us/my.php?image=normalcap894rn0.jpg)http://img287.imageshack.us/img287/7664/normalcap888tw1.th.jpg (http://img287.imageshack.us/my.php?image=normalcap888tw1.jpg)http://img105.imageshack.us/img105/6776/normalcap911rq9.th.jpg (http://img105.imageshack.us/my.php?image=normalcap911rq9.jpg)
http://img412.imageshack.us/img412/4787/normalcap921zz8.th.jpg (http://img412.imageshack.us/my.php?image=normalcap921zz8.jpg)http://img105.imageshack.us/img105/4060/normalcap926fx9.th.jpg (http://img105.imageshack.us/my.php?image=normalcap926fx9.jpg)http://img105.imageshack.us/img105/5360/normalcap929qf0.th.jpg (http://img105.imageshack.us/my.php?image=normalcap929qf0.jpg)http://img412.imageshack.us/img412/6416/normalcap950xj1.th.jpg (http://img412.imageshack.us/my.php?image=normalcap950xj1.jpg)
http://img105.imageshack.us/img105/9075/normalcap966yc1.th.jpg (http://img105.imageshack.us/my.php?image=normalcap966yc1.jpg)http://img105.imageshack.us/img105/1608/normalcap980pt7.th.jpg (http://img105.imageshack.us/my.php?image=normalcap980pt7.jpg)http://img105.imageshack.us/img105/3747/normalcap999hsz6.th.jpg (http://img105.imageshack.us/my.php?image=normalcap999hsz6.jpg)http://img105.imageshack.us/img105/1191/normalcap999lut4.th.jpg (http://img105.imageshack.us/my.php?image=normalcap999lut4.jpg)
Padme:Neyin var?
Anakin:Yok birşey.bunu sana verdiğim günü hatırlıyorum.(japoor kolye)
Padme:Ne zaman birbirimize karşı dürüst olacağız?!
Anakin:Bir rüya gördüm.Annem ölmeden önce gördüklerime benziyordu...
Padme:Ve?
Anakin:Rüyamda seni gördüm...
Padme:anlatsana.
Anakin:Bir rüya işte.................doğum esnasında ölüyordun.
Padme:Bebeğe ne oluyordu?
Anakin:Bilmiyorum.Bunun gerçekleşmesine izin vermeyeceğim.
Padme:Obi-Wan bize yardım edebilir mi?
Anakin:Onun yardımına ihtiyacımız yok.Bu yavru bizim nimetimiz.
birşey sormak istiyorum forumda aradım ama bulamadım...star wars orjinal üçlemenin başlığı forumda açıldı mı?http://www.dizifilm.com/forum/images/smilies/img-help.gif
sanırım açılmadı çünkü bende bulamadım...
işte benden bir imza acemice kusura bakmayın artık....
yorum isterim ama...
http://img245.imageshack.us/img245/5671/aphi9.png (http://imageshack.us)
işte benden bir imza acemice kusura bakmayın artık....
yorum isterim ama...
http://img245.imageshack.us/img245/5671/aphi9.png (http://imageshack.us)
güzel olmuş...eline sağlık...bu arada avatarları kullanmaya başlamışız :)
eee o kadar güzel avatarlar koyuyorsun ki kullanmamak mümkün değil...
imzayı beğendiğine sevindim...
bu arada formda bizden başka konuşan yok galiba...
Kang Joon Sang 01-01-07, 21:49 bu arada formda bizden başka konuşan yok galiba...
ehım ehım :D :D :D
http://img183.imageshack.us/img183/3348/captla10112312207ft9.jpg
http://img183.imageshack.us/img183/2321/captla10812290244ut2.jpg http://img183.imageshack.us/img183/97/captla10412312237cw4.jpg http://img401.imageshack.us/img401/7449/captla10312312208jb5.jpg
http://img407.imageshack.us/img407/4660/captla10312302246ww3.jpg
http://img183.imageshack.us/img183/1831/captla10212302259xh4.jpg http://img183.imageshack.us/img183/7597/capt8ab33ab0d2db460296dlx0.jpg
Kang Joon Sang 02-01-07, 13:41 cannes teki resimlerde süperdi :D :D
ooo padme döktürmüşsün yine çok güzel resimler...
kang jong soon seni unuttumuşum kusura bakma üçümüz dışında konuşan yok..
ayrıca önceki sayfada ilk defa bir imza yaptım nasıl sence...
Kang Joon Sang 02-01-07, 14:13 güzel olmuş daha az resimle yapsan resim biraz dah belirgin olurdu.ileriki dönemlerinde ustalık işi görürüz umarım senden :D
padme resimler süper.(silindi resimlerim yoksa bende cannes resimleri yüklerdim :D :D çok acayipdi o mekanda klon askerlerini görmek :D :D
padmenin gönderdiği resimlerle yapmaya çalıştım aslında sen benim birde bilgisayarda yaptığım ilk imzayı görcekti gülmekten kırılırdın bu en azından biraz iyi eh artık devamlı yaparak daha çok ustalaşacağız....
Kang Joon Sang 02-01-07, 15:05 şu anda kullandığın imzayı sen yaptıysan gayet hoş ;)
padme avatardan sonra banner işine de el atar sanırım :D :D :D (bu arada padme başka bir yerde de senden avatar bekliyoruz :D :D :D)
padme avatardan sonra banner işine de el atar sanırım :D :D :D (bu arada padme başka bir yerde de senden avatar bekliyoruz :D :D :D)
üstüme gelmeyin kafam bozuk zaten yaw :( :)Kang Joon Sang,av yapmaya çalışıcam biraz sabır :D
şu anda kullandığın imzayı sen yaptıysan gayet hoş ;)
padme avatardan sonra banner işine de el atar sanırım :D :D :D (bu arada padme başka bir yerde de senden avatar bekliyoruz :D :D :D)
evt kendim yaptım....:img-yes: :img-wink:
evt banner işinede el atar...
padme neden moralin bozuk...
evt kendim yaptım....:img-yes: :img-wink:
evt banner işinede el atar...
padme neden moralin bozuk...
pc çöktü,başım ağrıyor,uyuyamıyorum......benim derdim bitmez :)neyse işimize bakalım.
http://img467.imageshack.us/img467/5906/2muchluvckukosyx9.jpg http://img294.imageshack.us/img294/2488/17itwasfatekospw4.jpg http://img112.imageshack.us/img112/1656/aotc119gp1.png http://img467.imageshack.us/img467/9515/despairpadkosfq3.jpg
http://img467.imageshack.us/img467/260/pasilvercoffinsforgivenvt7.png http://img294.imageshack.us/img294/4789/padmecopyor2vg2.png http://img467.imageshack.us/img467/5148/secretscopytm6sr1.png http://img294.imageshack.us/img294/2936/smilescopyde9po5.png http://img112.imageshack.us/img112/469/swaotc03cz8.png
Kang Joon Sang 02-01-07, 22:27 pc çöktü,başım ağrıyor,uyuyamıyorum......benim derdim bitmez :)neyse işimize bakalım.
başağrısı ve uyuyamamanın sebebi bil çökmesidir.geçmiş olsun ;)
sağolasın kjs-çok uzun ama- http://www.dizifilm.com/forum/images/smilies/icon_whistling.gif
http://img319.imageshack.us/img319/6717/swci1.jpg http://img319.imageshack.us/img319/8898/swpi7.jpg http://img126.imageshack.us/img126/5932/sw1hc2.jpg
http://img78.imageshack.us/img78/4972/swpx4.jpg http://img466.imageshack.us/img466/378/japporgw0.png
:sad53: :sad53:
http://img466.imageshack.us/img466/2431/normalcap0087e51uw6.th.jpg (http://img466.imageshack.us/my.php?image=normalcap0087e51uw6.jpg) http://img466.imageshack.us/img466/9716/normalcap0877e35rd9.th.jpg (http://img466.imageshack.us/my.php?image=normalcap0877e35rd9.jpg) http://img126.imageshack.us/img126/74/normalcap0897e35ck6.th.jpg (http://img126.imageshack.us/my.php?image=normalcap0897e35ck6.jpg) http://img152.imageshack.us/img152/7581/normalcap0127e41vm5.th.jpg (http://img152.imageshack.us/my.php?image=normalcap0127e41vm5.jpg)
http://img152.imageshack.us/img152/5935/normalcap0197e55np9.th.jpg (http://img152.imageshack.us/my.php?image=normalcap0197e55np9.jpg) http://img110.imageshack.us/img110/2306/normalcap0237e44vx3.th.jpg (http://img110.imageshack.us/my.php?image=normalcap0237e44vx3.jpg) http://img152.imageshack.us/img152/5328/normalcap0417e31vf6.th.jpg (http://img152.imageshack.us/my.php?image=normalcap0417e31vf6.jpg) http://img201.imageshack.us/img201/5974/normalcap1297e24jy2.th.jpg (http://img201.imageshack.us/my.php?image=normalcap1297e24jy2.jpg)
Kang Joon Sang 03-01-07, 00:40 clone wars ss leri süper olmuş.saolasın ;)
padme olanlara üzüldüm geçmiş olsun üzme kendini bu kadar...
resimler yine harika muhteşemsin...
padme olanlara üzüldüm geçmiş olsun üzme kendini bu kadar...
resimler yine harika muhteşemsin...
he he üzülme üzülme :) benim her zamanki halim....yorum için saol.
Kang Joon Sang 03-01-07, 23:58 he he üzülme üzülme :) benim her zamanki halim....yorum için saol.
dikkat ediniz.Jedilerin samuray felsefelerini edininiz.Pozitif olunuz :D :D avatara devam ediniz. (Başka bir yerde de el atanız:D)
evt sana katılıyorum pozitif olalım dimi ama :) ;)
efsane sith in intikamına 5 defa girdim sinemada filme bilet kesen adam artık sormuyodu
http://img181.imageshack.us/img181/2285/8ot1.jpg (http://imageshack.us)
bu reme bittim kanka yaw saolasın
http://img406.imageshack.us/img406/4853/sw765im4.jpg http://img406.imageshack.us/img406/7136/sw7gfvr3.jpg http://img442.imageshack.us/img442/3/ruminations1bs1.png http://img406.imageshack.us/img406/1341/s263coxr2.png http://img442.imageshack.us/img442/9515/s8ra6.png
http://img406.imageshack.us/img406/4750/sw6gtw6.jpg http://img442.imageshack.us/img442/6322/headerangrney2.jpg
efsane sith in intikamına 5 defa girdim sinemada filme bilet kesen adam artık sormuyodu
he he benim rekorumu kıramadın ama neyse :)
ben sinemada bir kere izledim sonra cd çıkınca cd sinin satın aldım ayrıca birde bilgisayarda ing olarak yükledim ve izliyorum hala...
böyle güzel bir izlenmezmi yani...
padmecim herzamanki gibi avatarlar ve resimler süper ötesi muhteşem...
saol güneş...
http://i18.tinypic.com/4dd7wao.jpg http://i10.tinypic.com/48ro3k6.jpg http://i10.tinypic.com/2r58ch2.jpg http://i14.tinypic.com/4ctmxye.jpg http://i16.tinypic.com/44ad5qt.jpg http://i14.tinypic.com/29zdflz.jpg
http://i14.tinypic.com/2jbnvpv.jpg http://i11.tinypic.com/2qmm9gx.jpg http://i18.tinypic.com/2s6vrx1.png
http://i16.tinypic.com/2pqkxvd.png http://i16.tinypic.com/49gll6d.jpg http://i10.tinypic.com/2hn9ydh.png
http://img300.imageshack.us/img300/8427/whathaveidoneqf7.png
http://img300.imageshack.us/img300/1725/wallpaper13dt8.jpg http://img300.imageshack.us/img300/9199/untibu4.png
oooo bunlar ne güzel avatarlarböyle çok güzeller her zamanki gibi...
ellerine sağlık canım...
http://www.starwars.gen.tr/images/upload/09012007.jpg
Uluslararası ajanslardan gelen bilgilere, İngiliz Gazetesi Daily Star ve MSN Entertainment kaynaklarınca geçilen habere göre 64 yaşındaki Harrison Ford'un, George Lucas tarafından önerilen 47 Milyon Dolar karşılığında yeniden Han Solo olarak kamera karşısına geçmeyi redettiği bildirildi.
George Lucas'ın yeni Star Wars uyarlamasında (Bu yeni hazırlanan TV Dizisi yada henüz açıklanmamış bir TV filmi olabilir!) yeniden Han Solo olarak rol vermek istediği Ford bu teklifi redetti, yeni Indiana Jones Projesinde yeralmaktan mutluluk duyacağını belirten ünlü aktör, Chewbacca ile yeniden Millenium Falcon'da yer alamayacağını Lucas'a bildirdi.
47 Milyon Dolarlık rekor ücretide bu teklifle red eden Harrison Ford'un Lucas & Spielberg klasiği Indiana Jones'un 19 yıl aradan sonra çekilecek devam filminde yeralmasına kesin gözü ile bakılıyor.
Harrison Ford'un bu kararı karşısında Lucas'ın çok fazla üzülmediği ve Spielberg ile beraber yeni Indy filmi üzerinde çalışmaya devam ettikleride gelen haberler arasında.
ama yeni serisi ilk seri kadar güzel olmaz bence çekilirse...
yinede haber için saol padme...
http://www.starwars.gen.tr/images/upload/24012007.jpg
Önceki gün açıklanan Oscar adayları arasında ILM ve Skywalker Sound'un toplam 4 kategoride aday olduğu açıklandı. Daha önce haberini verdiğimiz şekilde ILM'e verilecek Onur Ödülü dışında her iki firmada Pirates of Carrabean 2: Dead Man Chest ve görsel efekt dalında da Poseidon filmleri ile aday oldu.
Bu ILM tarihindeki 37 ve 38. Skywalker Sound'un ise 36 ve 37. adaylıkları olurken, 79. Akademi Ödülleri 25 Şubat'ta Kodak Theater'da sahiplerini bulacak.
http://img409.imageshack.us/img409/4301/normalcap0307e236ta.th.jpg (http://img409.imageshack.us/my.php?image=normalcap0307e236ta.jpg) http://img186.imageshack.us/img186/3934/normalcap0387e243gv.th.jpg (http://img186.imageshack.us/my.php?image=normalcap0387e243gv.jpg)
http://img255.imageshack.us/img255/294/normalcap0447e236zw.th.jpg (http://img255.imageshack.us/my.php?image=normalcap0447e236zw.jpg) http://img186.imageshack.us/img186/1391/normalcap0467e229zg.th.jpg (http://img186.imageshack.us/my.php?image=normalcap0467e229zg.jpg)
Padme:Obi-Wan korkunç şeyler anlattı.
Anakin:Ne anlattı?
Padme:Gücün karanlık tarafına geçmişşin,küçükleri sen öldürmüşsün...
Anakin:Obi-Wan aramızı bozmaya çalışıyor..
Padme:Bizim iyiliğimizi istiyor...
http://img101.imageshack.us/img101/9910/normalcap0767e208re.th.jpg (http://img101.imageshack.us/my.php?image=normalcap0767e208re.jpg) http://img181.imageshack.us/img181/8302/normalcap0797e196oh.th.jpg (http://img181.imageshack.us/my.php?image=normalcap0797e196oh.jpg)
http://img251.imageshack.us/img251/2938/normalcap0997e169pg.th.jpg (http://img251.imageshack.us/my.php?image=normalcap0997e169pg.jpg) http://img101.imageshack.us/img101/333/normalcap1057e174eq.th.jpg (http://img101.imageshack.us/my.php?image=normalcap1057e174eq.jpg)
Anakin:Bizim mi?!
PadmeArtık O da biliyor...sana yardım etmek istiyor....tek istediğim senin aşkın...
Anakin:Aşkım seni kurtarmaya yetmez Padme.Ancak yeni gücüm yeter.
Padme:Ne pahasına.Sen iyi bir insansın,yapma bunu.
Anakin:Annemi kaybettiğim gibi seni de kaybedemem Padme.Jediların hayal edemeyeceği kadar güçlüyüm.Bunu seni korumak için yapıyorum.
Padme:Benimle gel.Birlikte çocuğumuzu büyütelim.Hala mümkünken vazgeç bu işten.
Anakin:Anlasana.Artık kaçmamıza gerek yok:başkandan bile daha güçlüyüm.onu devirebilirim.Galaksiye birlikte hükmedebiliriz.Herşeyi istediğimiz gibi yaparız..
http://img251.imageshack.us/img251/7363/normalcap1117e159ja.th.jpg (http://img251.imageshack.us/my.php?image=normalcap1117e159ja.jpg) http://img181.imageshack.us/img181/6204/normalcap1217e156vc.th.jpg (http://img181.imageshack.us/my.php?image=normalcap1217e156vc.jpg)
http://img101.imageshack.us/img101/3609/normalcap1407e63rn.th.jpg (http://img101.imageshack.us/my.php?image=normalcap1407e63rn.jpg) http://img101.imageshack.us/img101/4731/normalcap1527e31vt.th.jpg (http://img101.imageshack.us/my.php?image=normalcap1527e31vt.jpg)
Padme:Söylediklerine inanamıyorum.Obi-Wan haklıymış,sen değişmişsin(biraz geç anladı kızımız ama neyse)
Anakin:Artık Obi-Wan adını duymak istemiyorum.Jedilar bana sırt çevirdi.Sen de aynı hatayı yapma.
Padme:Seni tanıyamıyorum.Anakin,beni incitiyorsun.Bu ilerlediğin yolda sana eşlik edemem.
http://img251.imageshack.us/img251/2575/normalcap1597e13cx.th.jpg (http://img251.imageshack.us/my.php?image=normalcap1597e13cx.jpg) http://img101.imageshack.us/img101/2580/normalcap1607e26ss.th.jpg (http://img101.imageshack.us/my.php?image=normalcap1607e26ss.jpg)
http://img101.imageshack.us/img101/6362/normalcap1817e11mk.th.jpg (http://img101.imageshack.us/my.php?image=normalcap1817e11mk.jpg) http://img101.imageshack.us/img101/8144/normalcap1907e12du.th.jpg (http://img101.imageshack.us/my.php?image=normalcap1907e12du.jpg)
Anakin:Obi-Wan yüzünden mi?
Padme:Yaptıkların yüzünden,yapmak istediklerin yüzünden..Dur lütfen,benin yanıma gel,seni seviyorum.
Anakin(Gemiden inen Obi'yi Görür):Yalancı!!!!,onunla birlik olmuşsun,beni öldürsün diye buraya getirmişsin!
Padme:No,Ana......
Obi-Wan:Bırak gitsin Anakin....
http://img293.imageshack.us/img293/307/normalcap0057e23zm5.th.jpg (http://img293.imageshack.us/my.php?image=normalcap0057e23zm5.jpg)http://img256.imageshack.us/img256/1554/normalcap0067e23kw4.th.jpg (http://img256.imageshack.us/my.php?image=normalcap0067e23kw4.jpg)http://img178.imageshack.us/img178/8171/normalcap0137e31qx5.th.jpg (http://img178.imageshack.us/my.php?image=normalcap0137e31qx5.jpg)http://img256.imageshack.us/img256/8486/normalcap0167e26vf8.th.jpg (http://img256.imageshack.us/my.php?image=normalcap0167e26vf8.jpg)
http://img256.imageshack.us/img256/3504/normalcap0257e24wk4.th.jpg (http://img256.imageshack.us/my.php?image=normalcap0257e24wk4.jpg)http://img293.imageshack.us/img293/7571/normalcap0267e25sn5.th.jpg (http://img293.imageshack.us/my.php?image=normalcap0267e25sn5.jpg)http://img293.imageshack.us/img293/1466/normalcap0277e28me0.th.jpg (http://img293.imageshack.us/my.php?image=normalcap0277e28me0.jpg)http://img178.imageshack.us/img178/3007/normalcap0547e24id0.th.jpg (http://img178.imageshack.us/my.php?image=normalcap0547e24id0.jpg)
Japonların en büyük Star Wars lisans firmalarından Kotobukiya , 30. yıla özel olarak McQuarrie Concept Art çalışmalarından birini kullanarak efsanevi çizimin vinyl heykelini hazırladı.
Kotobukiya şimdiye kadar hiç bir firmanın cesaret edemediği concept art cizimlerini esas alıp ürettiği bu ürünle yine Star Wars sevenlerin ve koleksiyonerlerin saygısını topladı
http://www.starwars.com/collecting/news/koto/20070125_picview/img/1.jpg
http://www.starwars.com/collecting/news/koto/img/20070125_1_bg.jpg
Ürün genel olarak hafif anime tadında olsa da görücüye çıktığı bugünlerden herkesden olumlu not almayı başardı.
Alderaan
http://www.starwars.gen.tr/images/upload/alderaan01.JPG http://www.starwars.gen.tr/images/upload/alderaan02.JPG http://www.starwars.gen.tr/images/upload/alderaan04.jpg
Her kim affedilemez bir kötülük için bir örnek ararsa paramparça olmuş Alderaan’ın kalıntılarına baksın.
Güçlü bir gezegen olan Alderaan, Cumhuriyet’in son dönemlerinde Bail Antilles ve Bail Organa gibi saygın politikacılar tarafından temsil edildi.
Barışçıl bir gezegen olan Alderaan, galaktik karmaşa döneminde silahsızdı. Alderaan, Cumhuriyeti Diriltme İttifakı’nın ilk destekçilerinden biriydi, ama resmi temsilcileri mantıklı hareket ederek bir şekilde isyan ile olan bağlarını gizli tuttu.
İmparatorluk zamanında Alderaan’ın senatodaki temsilcisi Prenses Leia Organa’ydı. Politik kişiliği ve diplomatik dokunulmazlığını kullanan Organa, güç durumda olan Asilere yardım eden kurtarma operasyonlarında İmparatorluk ablukalarını aşabiliyordu.
Onun şefkati ve imparatorluğun zorbalığı zavallı Alderaan’ı ölüme mahkum etti. Hayati değerde imparatorluk planlarını alan Leia yakalandı ve korkunç bir güce sahip imparatorluk süper silahı Ölüm Yıldızı’na götürüldü. Orada, Yüksek Moff Tarkin asilerin gizli kalesinin yerini öğrenmek istedi. Leia bu bilgiyi açığa çıkarmayı reddedince Tarkin, Ölüm Yıldızı’nın ana silahını Alderaan’a çevirdi. Leia, Tarkin’e sahte bir cevap vererek dünyasını korkunç bir kaderden kurtarmaya çalıştı. Ama fayda etmedi. Ne olursa olsun Tarkin Ölüm Yıldızı’nın gücünü serbest bıraktı. Tek bir atışla Alderaan moloza döndü ve milyonları bulan nüfusu patlamada öldü.
Coruscant
http://www.starwars.gen.tr/images/upload/coru1.jpg http://www.yildizsavaslari.com/files/images/gezegenler/coruscant2.jpg http://www.yildizsavaslari.com/files/images/gezegenler/coruscant3.jpg
Galaksinin merkezinde bulunan Coruscant, Galaktik Cumhuriyet ve daha sonra onun yerine geçen İmparatorluğun makamı olmuştur.Binlerce yılın üzerinde Medeniyetlerin gezegeni olan Coruscant çok büyük bir şehir olarak gezegene yayılmıştır.Devasa gökdelenleri atmosfere ulaşırlarken, karanlık gölgeleri çok derinlere kadar ulaşır.Gökyüzünde çapraz şeritler halinde devam eden adeta bir akarsu misali akıp giden sonu olmayan bir trafiği vardır.Gecenin derinliğinde bile, Coruscant parıldayan ışıklarıyla ve akan trafiği ile uyku nedir bilmez bir canlılığa sahiptir.
Trilyonlarca yaşamı etkileyecek en önemli kararlar buradan verilirdi.Uzunca süre hükümetin merkezi olmuş ve galaksinin Yüce Başkanı’nın bulunduğu yer olmuştur.Bir kuleyi andıran bu yüksek yaplı binalardan bakan Valorum ve Palpatine gibi yöneticiler Cumhuriyetin geleceği hakkında komplolar kurmuşlardır.
Yüce Başkan, hükümeti yönetmesine rağmen sorunlar eninde sonunda senatonun büyük salonunda kararlaştırılırdı.Binlerce senatör ve uzaklardaki Cumhuriyet sistemlerden gelen binlerce temsilci burada sorunları tartışır ve sayısız gündemi belirlerlerdi.
Coruscant’ta alınan önemli kararlar ağır ticari makinaları etkilediği gibi rüşveti de etkiliyordu.Ticaret Federasyonu ve Ticaret Birliği gibi organizasyonlar Coruscant’ın iç işleri politikasına egemen oluyorlardı.Bu yozlaşma Jedi Konseyi’nin gelmesiyle son bulmuştur.
Gezegenin alt kısmında farklı bir dünyanın izine rastlanmaktadır.Güneş ışığının asla ulaşamadığı alt katmanlarda sis andıran yapay ışıklar, küçük hologramlar ve sayısız türde canlı bulunmaktadır.
çok güzel bir seriydi gerçi ilk üçünü seyredebildim. özellikle 3. film beni starwars fanı yaptı
Bende yaşımdan dolayı Star Wars'la yeni üçleme sayesinde tanıştım.Yeni üçlemedeki en iyi filmin ROTS olduğu kesin zaten.Neyse sanırım geçen seneydi piyasaya eski üçlemenin dvdleri çıkmıştı,gördüğüm anda kaptım tabii(nasıl olduysa parama kıydım :P)orijinal üçlemeyi daha çok beğendim,özellikle Return of The Jedi ama tabii Hayden'ı tanıdığım yeni üçlemenin bende herzaman ayrı bir yeri var.
padmecim eklediğin resimler ve yazılar süper ya ellerine sağlık canım muhteşemsin...
işte benden bir gif ve imza... yorum lütfen...
http://img175.imageshack.us/img175/9118/untitled1jh6.gif (http://imageshack.us)
http://img174.imageshack.us/img174/6573/untitled1no8.png (http://imageshack.us)
padmecim tekrar teşekkür ederim canım resimler için...
padmecim çalışmalr süper olmuş ellerine sağlık canım...
özellikle padme imzasını beğendim eline sağlık cnm...
http://www.starwars.gen.tr/images/upload/19022007.jpg http://img91.imageshack.us/img91/7278/fisherc2sf9.jpg (http://imageshack.us)
Mayıs ayında Los Angeles'ta gerçekleştirilecek 30. Yıl kutlamalarına katılacak Star Wars filmlerinde rol almış yıldızlardan ilk bölümü açıklandı. Prenses Leia rolünü oynayan Carrie Fisher listenin en başında yer alan isim.
Carrie Fisher dışında, Kenny Baker: R2-D2, Lightning Bear: Scout Trooper, Stormtrooper, Paul Blake: Greedo, Richard Bonehill: Snow/Stormtrooper, Mike Carter: Bib Fortuna, Mike Edmonds: Logray, Ugnaught, Garrick Hagon: Biggs Darklighter, Gerald Home: Tessek, Mon Calamari Officier, Richard LeParmentier: Admiral Motti, Dave Prowse: Darth Vader, and Tim Rose: Admiral Ackbar'da 30. yıl kutlamalarına katılcak ekip içinde yer almayı kabul eden yıldızlar oldu.
kaynak:starwarsgentr
George Lucas:Star Wars Ölmedi!
http://img45.imageshack.us/img45/2010/georgelucagrani12904000ej9.jpg (http://imageshack.us)
24. William S. Paley Televizyon Festivali'nin onur konuğu olarak katılan George Lucas, hem önümüzdeki dönem planlanan Star Wars projelerinden söz etti. Hem de fanlara çok önemli bir mesaj verdi: Star Wars Ölmedi!
IESB mikrofonlarına konuşan Lucas'ın önümüzdeki dönem için verdiği bilgilerin başlıcaları şu şekilde:
Clone Wars Animated Series'de yer alacak karakterler, Bölüm I-II-III'te yer alan karakterler olacak.
Bunların yanında bazı yeni karakterler yer alacak.
Yeni karakterlerden biri Osoka adında Togruta ırkından (Shaak Ti'nin ırkı) dişi bir padawan olacak.
Animated Clone Wars'ta Küçük Boba Fett'i görme ihtimalimiz var.
Seri, her biri 30'ar dakikalık yüz bölümden oluşacak.
Star Wars 7-8-9 ile ilgili bir proje söz konusu değil.
Fanlara Mesaj: Star Wars ölmedi, özellikle önümüzdeki yıllarda herşey daha güzel olacak.
104 bin dolarlık cübbe!
http://www.ekolay.net/sinema/images/08032007113453_38_458711Obi.jpg
"Yıldız Savaşları" filminde Obi Wan Kenobi’nin giydiği kahverengi cübbe müzayedede 104 bin dolara satıldı.
İngiliz müzayede şirketi Bonhams’da dün yapılan açık artırmada cübbeyi, müzayedeye telefonla katılan ve kimliği açıklanmayan bir kişinin aldığı kaydedildi.
Müzayedede açık artırmaya sunulan 400 kostüm arasında yer alan cübbenin yıllardır bir depoda saklandığı belirtildi.
Müzayedede satışa sunulanlar arasında bir Bond kızı kostümü, Anthony Hopkins’in asker üniforması, Mel Gibson’un "Cesur Yürek" (Braveheart) filminde giydiği İskoç eteği ve James Bond’un "Thunderball" filminde giydiği takım elbisesi bulunuyordu.
kaymak:ekolay.net
http://img481.imageshack.us/img481/4789/normalattackotc153pm4.th.jpg (http://img481.imageshack.us/my.php?image=normalattackotc153pm4.jpg) http://img481.imageshack.us/img481/2568/normalattackotc159xr1.th.jpg (http://img481.imageshack.us/my.php?image=normalattackotc159xr1.jpg)
http://img387.imageshack.us/img387/2319/normalattackotc165if9.th.jpg (http://img387.imageshack.us/my.php?image=normalattackotc165if9.jpg) http://img387.imageshack.us/img387/2439/normalattackotc170ab0.th.jpg (http://img387.imageshack.us/my.php?image=normalattackotc170ab0.jpg)
P: Pekala,12 yaşındaydım.O'nun adı Paulo'ydu.İkimizde gençlik yasama programındaydık.Benden birkaç yaş büyüktü.Çok şirindi;koyu kıvırcık saçlar,hülyalı gözler..
A: Tamam,tipini anladım.Ne oldu ona?!
P: Ben devlet hizmetine girdim.O sanatçı olmaya karar verdi.
A: Belki de akıllı olan oydu.
P: Politikacıları sevmiyorsun değil mi?!
A: Bir iki tanesi iyi.Ama birini sevdiğimden emin değilim.
P: ..... :-)
http://img481.imageshack.us/img481/8493/normalattackotc175np4.th.jpg (http://img481.imageshack.us/my.php?image=normalattackotc175np4.jpg) http://img252.imageshack.us/img252/5932/normalattackotc178an6.th.jpg (http://img252.imageshack.us/my.php?image=normalattackotc178an6.jpg)
http://img252.imageshack.us/img252/6774/normalattackotc183yo0.th.jpg (http://img252.imageshack.us/my.php?image=normalattackotc183yo0.jpg) http://img481.imageshack.us/img481/7970/normalattackotc185tq4.th.jpg (http://img481.imageshack.us/my.php?image=normalattackotc185tq4.jpg)
A: Bence sistem çalışmıyor.
P: Nasıl çalışmasını isterdin?
A: Politikacıların oturup sorunları tartıştıkları bir sisteme ihtiyacımız var.Halk için en doğru kararları vermelerine...
P: Biz de aynen öyle yapıyoruz.Sorun insanların her zaman anlaşamaması.
A: O zaman zorlayacaksın.
P: Kim Onları kim zorlayacak.
A:Bilmiyorum biri güçlü biri.
P:Bana korkunç bir diktatörlük gibi geliyor.
A:Şey,neden olmasın?
P:Benimle alay ediyorsun.
A:Hayır hayır, bir senatörle alay etmekten ödüm kopar hi hi hi
P:hi hi hi :-)
http://img387.imageshack.us/img387/6421/normalattackotc189zz5.th.jpg (http://img387.imageshack.us/my.php?image=normalattackotc189zz5.jpg) http://img252.imageshack.us/img252/2382/normalattackotc187jq6.th.jpg (http://img252.imageshack.us/my.php?image=normalattackotc187jq6.jpg)
http://img387.imageshack.us/img387/527/normalattackotc190hh6.th.jpg (http://img387.imageshack.us/my.php?image=normalattackotc190hh6.jpg) http://img252.imageshack.us/img252/3913/normalattackotc192te7.th.jpg (http://img252.imageshack.us/my.php?image=normalattackotc192te7.jpg)
http://img126.imageshack.us/img126/1360/normalattackotc130lt2.th.jpg (http://img126.imageshack.us/my.php?image=normalattackotc130lt2.jpg)http://img163.imageshack.us/img163/4628/normalattackotc132ws3.th.jpg (http://img163.imageshack.us/my.php?image=normalattackotc132ws3.jpg)http://img163.imageshack.us/img163/3281/normalattackotc136as1.th.jpg (http://img163.imageshack.us/my.php?image=normalattackotc136as1.jpg)
Padmé: "We used to come here for school retreat. We would swim to that island everyday. I love the water. We used to lie out on the sand and let the sun dry us and try to guess the names of the birds singing."
Anakin: "I don't like sand. It's course and rough and irritating and it gets everywhere. Not like here. Here everything is soft and smooth."
http://img481.imageshack.us/img481/3126/normalattackotc139ih4.th.jpg (http://img481.imageshack.us/my.php?image=normalattackotc139ih4.jpg)http://img163.imageshack.us/img163/925/normalattackotc141xa2.th.jpg (http://img163.imageshack.us/my.php?image=normalattackotc141xa2.jpg)http://img163.imageshack.us/img163/18/normalattackotc144rt3.th.jpg (http://img163.imageshack.us/my.php?image=normalattackotc144rt3.jpg)
Padmé: Okul gezilerinde buraya gelirdik.Hergün şu adaya kadar yüzerdik.Suya bayılırım.Kumların üzerine uzanır ve güneşte kurumayı beklerdik, kuşların cinsini tahmin etmeye çalışırdık.
Anakin:Ben kumu sevmem.Pürüzlü,sert ve kaşındırıcıdır.Her yerine girer.Burası gibi değil.Burda herşey yumuşak ve pürüzsüz.
Padmé:oh,hayır.Bunu yapmamalıyım.
http://img126.imageshack.us/img126/4070/normalattackotc147yi5.th.jpg (http://img126.imageshack.us/my.php?image=normalattackotc147yi5.jpg)http://img126.imageshack.us/img126/5085/normalattackotc149yf1.th.jpg (http://img126.imageshack.us/my.php?image=normalattackotc149yf1.jpg)http://img163.imageshack.us/img163/6510/normalattackotc151lk4.th.jpg (http://img163.imageshack.us/my.php?image=normalattackotc151lk4.jpg)
http://img520.imageshack.us/img520/2083/n1or2.th.jpg (http://img520.imageshack.us/my.php?image=n1or2.jpg) http://img130.imageshack.us/img130/87/n2qj6.th.jpg (http://img130.imageshack.us/my.php?image=n2qj6.jpg) http://img130.imageshack.us/img130/8277/n3yo9.th.jpg (http://img130.imageshack.us/my.php?image=n3yo9.jpg)
http://img130.imageshack.us/img130/9707/n4vd8.th.jpg (http://img130.imageshack.us/my.php?image=n4vd8.jpg) http://img130.imageshack.us/img130/2213/n6op2.th.jpg (http://img130.imageshack.us/my.php?image=n6op2.jpg) http://img46.imageshack.us/img46/9130/n8fx0.th.jpg (http://img46.imageshack.us/my.php?image=n8fx0.jpg)
http://img130.imageshack.us/img130/7594/n9ns4.th.jpg (http://img130.imageshack.us/my.php?image=n9ns4.jpg) http://img130.imageshack.us/img130/148/n10uy9.th.jpg (http://img130.imageshack.us/my.php?image=n10uy9.jpg) http://img130.imageshack.us/img130/637/n11ai7.th.jpg (http://img130.imageshack.us/my.php?image=n11ai7.jpg)
http://img341.imageshack.us/img341/3654/n12ox0.th.jpg (http://img341.imageshack.us/my.php?image=n12ox0.jpg) http://img130.imageshack.us/img130/3038/n14oe4.th.jpg (http://img130.imageshack.us/my.php?image=n14oe4.jpg)
http://img130.imageshack.us/img130/6711/n16ge5.th.jpg (http://img130.imageshack.us/my.php?image=n16ge5.jpg) http://img109.imageshack.us/img109/7686/n17nu7.th.jpg (http://img109.imageshack.us/my.php?image=n17nu7.jpg) http://img130.imageshack.us/img130/816/n18gv0.th.jpg (http://img130.imageshack.us/my.php?image=n18gv0.jpg)
http://img109.imageshack.us/img109/6439/n19rh7.th.jpg (http://img109.imageshack.us/my.php?image=n19rh7.jpg) http://img109.imageshack.us/img109/452/n20hj8.th.jpg (http://img109.imageshack.us/my.php?image=n20hj8.jpg) http://img341.imageshack.us/img341/589/n21vd1.th.jpg (http://img341.imageshack.us/my.php?image=n21vd1.jpg)
http://img337.imageshack.us/img337/8742/n22op8.th.jpg (http://img337.imageshack.us/my.php?image=n22op8.jpg) http://img109.imageshack.us/img109/2356/n23ty8.th.jpg (http://img109.imageshack.us/my.php?image=n23ty8.jpg) http://img337.imageshack.us/img337/5749/n24wp1.th.jpg (http://img337.imageshack.us/my.php?image=n24wp1.jpg)
http://img341.imageshack.us/img341/1405/n25dy7.th.jpg (http://img341.imageshack.us/my.php?image=n25dy7.jpg) http://img337.imageshack.us/img337/6551/n26qu3.th.jpg (http://img337.imageshack.us/my.php?image=n26qu3.jpg) http://img341.imageshack.us/img341/7056/n27ny0.th.jpg (http://img341.imageshack.us/my.php?image=n27ny0.jpg)
http://img382.imageshack.us/img382/1968/n28yp1.th.jpg (http://img382.imageshack.us/my.php?image=n28yp1.jpg) http://img382.imageshack.us/img382/2277/n29ao8.th.jpg (http://img382.imageshack.us/my.php?image=n29ao8.jpg) http://img254.imageshack.us/img254/6548/n30uy9.th.jpg (http://img254.imageshack.us/my.php?image=n30uy9.jpg)
http://img382.imageshack.us/img382/7548/n31ap0.th.jpg (http://img382.imageshack.us/my.php?image=n31ap0.jpg) http://img382.imageshack.us/img382/5939/n32ml3.th.jpg (http://img382.imageshack.us/my.php?image=n32ml3.jpg) http://img382.imageshack.us/img382/8201/n33vl7.th.jpg (http://img382.imageshack.us/my.php?image=n33vl7.jpg)
http://img341.imageshack.us/img341/5268/n36qs9.th.jpg (http://img341.imageshack.us/my.php?image=n36qs9.jpg) http://img460.imageshack.us/img460/3117/n37gm9.th.jpg (http://img460.imageshack.us/my.php?image=n37gm9.jpg) http://img341.imageshack.us/img341/6180/n38rw5.th.jpg (http://img341.imageshack.us/my.php?image=n38rw5.jpg)
http://img341.imageshack.us/img341/4605/n39jd5.th.jpg (http://img341.imageshack.us/my.php?image=n39jd5.jpg) http://img251.imageshack.us/img251/5927/n41lr3.th.jpg (http://img251.imageshack.us/my.php?image=n41lr3.jpg)
http://img163.imageshack.us/img163/7383/n43op8.th.jpg (http://img163.imageshack.us/my.php?image=n43op8.jpg) http://img112.imageshack.us/img112/2434/n44kk3.th.jpg (http://img112.imageshack.us/my.php?image=n44kk3.jpg) http://img254.imageshack.us/img254/5195/n45px3.th.jpg (http://img254.imageshack.us/my.php?image=n45px3.jpg)
http://img341.imageshack.us/img341/2640/n46aj5.th.jpg (http://img341.imageshack.us/my.php?image=n46aj5.jpg) http://img265.imageshack.us/img265/1336/n47za8.th.jpg (http://img265.imageshack.us/my.php?image=n47za8.jpg) http://img254.imageshack.us/img254/8885/n48as4.th.jpg (http://img254.imageshack.us/my.php?image=n48as4.jpg)
http://img411.imageshack.us/img411/5676/n49mi8.th.jpg (http://img411.imageshack.us/my.php?image=n49mi8.jpg) http://img258.imageshack.us/img258/2081/n50du4.th.jpg (http://img258.imageshack.us/my.php?image=n50du4.jpg) http://img411.imageshack.us/img411/8133/n51sv0.th.jpg (http://img411.imageshack.us/my.php?image=n51sv0.jpg)
http://img411.imageshack.us/img411/4499/n52ii8.th.jpg (http://img411.imageshack.us/my.php?image=n52ii8.jpg) http://img130.imageshack.us/img130/6526/n53mh5.th.jpg (http://img130.imageshack.us/my.php?image=n53mh5.jpg) http://img507.imageshack.us/img507/4554/n54ij9.th.jpg (http://img507.imageshack.us/my.php?image=n54ij9.jpg)
http://img411.imageshack.us/img411/6396/n55zx0.th.jpg (http://img411.imageshack.us/my.php?image=n55zx0.jpg) http://img78.imageshack.us/img78/2601/n56vc8.th.jpg (http://img78.imageshack.us/my.php?image=n56vc8.jpg) http://img411.imageshack.us/img411/7017/n57xr5.th.jpg (http://img411.imageshack.us/my.php?image=n57xr5.jpg)
http://img384.imageshack.us/img384/8053/n58ab5.th.jpg (http://img384.imageshack.us/my.php?image=n58ab5.jpg) http://img411.imageshack.us/img411/1761/n59dd0.th.jpg (http://img411.imageshack.us/my.php?image=n59dd0.jpg)
http://img411.imageshack.us/img411/7342/n60dc4.th.jpg (http://img411.imageshack.us/my.php?image=n60dc4.jpg) http://img411.imageshack.us/img411/5257/n61nf7.th.jpg (http://img411.imageshack.us/my.php?image=n61nf7.jpg) http://img411.imageshack.us/img411/5388/n62yl1.th.jpg (http://img411.imageshack.us/my.php?image=n62yl1.jpg) http://img75.imageshack.us/img75/4893/n63ws6.th.jpg (http://img75.imageshack.us/my.php?image=n63ws6.jpg)
http://img402.imageshack.us/img402/176/88917398qe6.th.jpg (http://img402.imageshack.us/my.php?image=88917398qe6.jpg) http://img402.imageshack.us/img402/2865/99100179my5.th.jpg (http://img402.imageshack.us/my.php?image=99100179my5.jpg) http://img402.imageshack.us/img402/93/48978775bw9.th.jpg (http://img402.imageshack.us/my.php?image=48978775bw9.jpg)
http://img267.imageshack.us/img267/4652/94895009yd4.th.jpg (http://img267.imageshack.us/my.php?image=94895009yd4.jpg) http://img402.imageshack.us/img402/9624/66233620ny0.th.jpg (http://img402.imageshack.us/my.php?image=66233620ny0.jpg) http://img267.imageshack.us/img267/5480/87756337nr8.th.jpg (http://img267.imageshack.us/my.php?image=87756337nr8.jpg)
http://img267.imageshack.us/img267/1624/93415411bn5.th.jpg (http://img267.imageshack.us/my.php?image=93415411bn5.jpg) http://img71.imageshack.us/img71/8862/19054840no5.th.jpg (http://img71.imageshack.us/my.php?image=19054840no5.jpg) http://img233.imageshack.us/img233/9850/41124619ng2.th.jpg (http://img233.imageshack.us/my.php?image=41124619ng2.jpg)
http://img180.imageshack.us/img180/5057/10vi9.th.jpg (http://img180.imageshack.us/my.php?image=10vi9.jpg) http://img233.imageshack.us/img233/4766/11zd7.th.jpg (http://img233.imageshack.us/my.php?image=11zd7.jpg) http://img79.imageshack.us/img79/7311/12sa6.th.jpg (http://img79.imageshack.us/my.php?image=12sa6.jpg)
http://img79.imageshack.us/img79/7128/13ia3.th.jpg (http://img79.imageshack.us/my.php?image=13ia3.jpg) http://img79.imageshack.us/img79/8189/14jb8.th.jpg (http://img79.imageshack.us/my.php?image=14jb8.jpg) http://img79.imageshack.us/img79/7554/15du2.th.jpg (http://img79.imageshack.us/my.php?image=15du2.jpg)
http://img109.imageshack.us/img109/1524/16uf3.th.jpg (http://img109.imageshack.us/my.php?image=16uf3.jpg)http://img266.imageshack.us/img266/3486/17gs2.th.jpg (http://img266.imageshack.us/my.php?image=17gs2.jpg) http://img113.imageshack.us/img113/6960/18oe0.th.jpg (http://img113.imageshack.us/my.php?image=18oe0.jpg)
http://img113.imageshack.us/img113/8900/19xz3.th.jpg (http://img113.imageshack.us/my.php?image=19xz3.jpg) http://img337.imageshack.us/img337/8265/20pv4.th.jpg (http://img337.imageshack.us/my.php?image=20pv4.jpg) http://img266.imageshack.us/img266/6500/21vo8.th.jpg (http://img266.imageshack.us/my.php?image=21vo8.jpg)
http://img113.imageshack.us/img113/8036/22bd1.th.jpg (http://img113.imageshack.us/my.php?image=22bd1.jpg) http://img337.imageshack.us/img337/2299/23qh9.th.jpg (http://img337.imageshack.us/my.php?image=23qh9.jpg) http://img113.imageshack.us/img113/5266/24bw0.th.jpg (http://img113.imageshack.us/my.php?image=24bw0.jpg)
http://img113.imageshack.us/img113/6528/25xc2.th.jpg (http://img113.imageshack.us/my.php?image=25xc2.jpg) http://img113.imageshack.us/img113/6862/26xz0.th.jpg (http://img113.imageshack.us/my.php?image=26xz0.jpg) http://img337.imageshack.us/img337/3882/27nq9.th.jpg (http://img337.imageshack.us/my.php?image=27nq9.jpg)
padme-01 resimler süper eline sağlık cnm hepsi muhteşem...
padme-01 resimler süper eline sağlık cnm hepsi muhteşem...
rica ederim canım beğenmene sevindim zaten devamını ekleyeceğim
padme_ resimler ve çalışmalar çok güzel ellerine sağlık
family costume
http://img505.imageshack.us/img505/9753/13965461td1.th.jpg (http://img505.imageshack.us/my.php?image=13965461td1.jpg) http://img164.imageshack.us/img164/3112/26997794ri5.th.jpg (http://img164.imageshack.us/my.php?image=26997794ri5.jpg) http://img164.imageshack.us/img164/3206/34380197dy0.th.jpg (http://img164.imageshack.us/my.php?image=34380197dy0.jpg)
http://img509.imageshack.us/img509/9299/42632993pb3.th.jpg (http://img509.imageshack.us/my.php?image=42632993pb3.jpg) http://img525.imageshack.us/img525/5086/76598522oe6.th.jpg (http://img525.imageshack.us/my.php?image=76598522oe6.jpg) http://img78.imageshack.us/img78/6087/81858878uh9.th.jpg (http://img78.imageshack.us/my.php?image=81858878uh9.jpg)
bu sahneler maaelesef kesilmişti
http://img107.imageshack.us/img107/6973/17858235fh7.th.jpg (http://img107.imageshack.us/my.php?image=17858235fh7.jpg) http://img107.imageshack.us/img107/9379/56955374bg6.th.jpg (http://img107.imageshack.us/my.php?image=56955374bg6.jpg) http://img78.imageshack.us/img78/2230/72605395os6.th.jpg (http://img78.imageshack.us/my.php?image=72605395os6.jpg)
http://img78.imageshack.us/img78/636/10cs9.th.jpg (http://img78.imageshack.us/my.php?image=10cs9.jpg) http://img511.imageshack.us/img511/3161/11cq8.th.jpg (http://img511.imageshack.us/my.php?image=11cq8.jpg) http://img511.imageshack.us/img511/3443/12at4.th.jpg (http://img511.imageshack.us/my.php?image=12at4.jpg)
http://img78.imageshack.us/img78/5953/13ub5.th.jpg (http://img78.imageshack.us/my.php?image=13ub5.jpg) http://img515.imageshack.us/img515/9194/14ez2.th.jpg (http://img515.imageshack.us/my.php?image=14ez2.jpg)
http://img78.imageshack.us/img78/5861/16qw4.th.jpg (http://img78.imageshack.us/my.php?image=16qw4.jpg) http://img128.imageshack.us/img128/5906/18lk4.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=18lk4.jpg)
http://img128.imageshack.us/img128/2057/19jl9.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=19jl9.jpg) http://img128.imageshack.us/img128/9738/20fg2.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=20fg2.jpg) http://img528.imageshack.us/img528/3960/21yq0.th.jpg (http://img528.imageshack.us/my.php?image=21yq0.jpg)
http://img128.imageshack.us/img128/2054/22et5.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=22et5.jpg) http://img528.imageshack.us/img528/8724/23qv2.th.jpg (http://img528.imageshack.us/my.php?image=23qv2.jpg) http://img528.imageshack.us/img528/678/24pp5.th.jpg (http://img528.imageshack.us/my.php?image=24pp5.jpg)
http://img128.imageshack.us/img128/1571/25bm0.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=25bm0.jpg) http://img506.imageshack.us/img506/2193/26en4.th.jpg (http://img506.imageshack.us/my.php?image=26en4.jpg) http://img78.imageshack.us/img78/5074/27yk4.th.jpg (http://img78.imageshack.us/my.php?image=27yk4.jpg)
http://img506.imageshack.us/img506/4733/28zn9.th.jpg (http://img506.imageshack.us/my.php?image=28zn9.jpg) http://img506.imageshack.us/img506/404/29wz2.th.jpg (http://img506.imageshack.us/my.php?image=29wz2.jpg) http://img128.imageshack.us/img128/61/30tz1.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=30tz1.jpg)
http://img128.imageshack.us/img128/1140/31jq7.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=31jq7.jpg) http://img128.imageshack.us/img128/152/32ey7.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=32ey7.jpg) http://img78.imageshack.us/img78/254/33sq7.th.jpg (http://img78.imageshack.us/my.php?image=33sq7.jpg)
http://img518.imageshack.us/img518/9463/34ch5.th.jpg (http://img518.imageshack.us/my.php?image=34ch5.jpg) http://img518.imageshack.us/img518/9269/35np4.th.jpg (http://img518.imageshack.us/my.php?image=35np4.jpg) http://img128.imageshack.us/img128/9017/36wy8.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=36wy8.jpg)
http://img128.imageshack.us/img128/2310/37ed7.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=37ed7.jpg) http://img240.imageshack.us/img240/6796/38qy0.th.jpg (http://img240.imageshack.us/my.php?image=38qy0.jpg) http://img240.imageshack.us/img240/4804/39rv0.th.jpg (http://img240.imageshack.us/my.php?image=39rv0.jpg)
http://img78.imageshack.us/img78/4459/40al0.th.jpg (http://img78.imageshack.us/my.php?image=40al0.jpg) http://img240.imageshack.us/img240/1614/41mw2.th.jpg (http://img240.imageshack.us/my.php?image=41mw2.jpg) http://img78.imageshack.us/img78/1056/42uo6.th.jpg (http://img78.imageshack.us/my.php?image=42uo6.jpg)
http://img240.imageshack.us/img240/5253/43ne8.th.jpg (http://img240.imageshack.us/my.php?image=43ne8.jpg) http://img78.imageshack.us/img78/1389/44lr2.th.jpg (http://img78.imageshack.us/my.php?image=44lr2.jpg)
Gönderdiğin resimler 2.filmde kesilen sahnelerden biri.Filmin dvd'sinde bu kısımlar mevcut ama izlemeyenler veya bilmeyenler için kısa bir özet.Anakin ve Padmé,Padmé'nin güvenliği için Naboo'ya saklanmadan önce Padmé'nin ailesinin yanına giderler.Evdekileri talaşlandırmamak için anakin'in onun yanında koruma amaçlı olduğunu söylemezler ve Padme'nin ailesi onu kızlarının sevgilisi sanır :img-hyste Padmé" bunu ne kadar inkar etmeye çalışsa da ablası anlar tabii...
Bu bölümde Padme'nin küçüklüğünde yaptığı şeyler hakkında da az da olsa biligi ediniyoruz.(anakin padme'nin odasındaki resimlere bakarken) George Lucas bu bölümleri çıkarmasına neden olarak filmin temposunu azalttığı gerekçesini ileri sürüyor.Haklı olabilir ama küçük de olsa kesilen kısımlar birçok ayrıntıyı barındırıyor ve ben bunları görmek filmi daha iyi anlayabilmek açısından önemli bu yüzden serinin kitaplarını okuduğumda daha zevk alıyorum.özellikle padmé ve anakin arasında geçen diyalogların uzuun uzun anlatılması güzel oluyor :img-blush Bu kısımda geçen önemli bazı diyaloglar;
Padmé: "Sola! He isn't my boyfriend, He's a Jedi assigned by the Senate to protect me.":img-hyste
Padmé: "Anakin and I are friends, our relationship is strictly professional." :img-hyste Külahıma anlat desem yalan olmaz yani...
http://img185.imageshack.us/img185/3976/77972237an6.th.jpg (http://img185.imageshack.us/my.php?image=77972237an6.jpg) http://img85.imageshack.us/img85/3715/60301424yw1.th.jpg (http://img85.imageshack.us/my.php?image=60301424yw1.jpg) http://img85.imageshack.us/img85/8959/35720746qs9.th.jpg (http://img85.imageshack.us/my.php?image=35720746qs9.jpg)
http://img149.imageshack.us/img149/5317/93039763nq9.th.jpg (http://img149.imageshack.us/my.php?image=93039763nq9.jpg) http://img149.imageshack.us/img149/1886/62818627jq2.th.jpg (http://img149.imageshack.us/my.php?image=62818627jq2.jpg) http://img85.imageshack.us/img85/9510/23683251de1.th.jpg (http://img85.imageshack.us/my.php?image=23683251de1.jpg)
http://img260.imageshack.us/img260/3427/27561604jy7.th.jpg (http://img260.imageshack.us/my.php?image=27561604jy7.jpg) http://img260.imageshack.us/img260/2572/57943719dp6.th.jpg (http://img260.imageshack.us/my.php?image=57943719dp6.jpg) http://img149.imageshack.us/img149/6867/79433066mj7.th.jpg (http://img149.imageshack.us/my.php?image=79433066mj7.jpg)
http://img260.imageshack.us/img260/7775/10yu9.th.jpg (http://img260.imageshack.us/my.php?image=10yu9.jpg) http://img300.imageshack.us/img300/126/11kh2.th.jpg (http://img300.imageshack.us/my.php?image=11kh2.jpg) http://img260.imageshack.us/img260/6775/12xx4.th.jpg (http://img260.imageshack.us/my.php?image=12xx4.jpg)
http://img149.imageshack.us/img149/4572/13ae0.th.jpg (http://img149.imageshack.us/my.php?image=13ae0.jpg) http://img260.imageshack.us/img260/4558/dvdstill1tn2.th.jpg (http://img260.imageshack.us/my.php?image=dvdstill1tn2.jpg) http://img149.imageshack.us/img149/3649/miscjp0.th.jpg (http://img149.imageshack.us/my.php?image=miscjp0.jpg) http://img149.imageshack.us/img149/8581/new3zq6.th.jpg (http://img149.imageshack.us/my.php?image=new3zq6.jpg)
http://img149.imageshack.us/img149/494/37157213em4.th.jpg (http://img149.imageshack.us/my.php?image=37157213em4.jpg) http://img148.imageshack.us/img148/8772/15070243ev8.th.jpg (http://img148.imageshack.us/my.php?image=15070243ev8.jpg) http://img149.imageshack.us/img149/1921/20162923ap7.th.jpg (http://img149.imageshack.us/my.php?image=20162923ap7.jpg)
http://img148.imageshack.us/img148/2531/10534718nm6.th.jpg (http://img148.imageshack.us/my.php?image=10534718nm6.jpg) http://img148.imageshack.us/img148/7339/12449239at5.th.jpg (http://img148.imageshack.us/my.php?image=12449239at5.jpg) http://img149.imageshack.us/img149/5913/23622436yn8.th.jpg (http://img149.imageshack.us/my.php?image=23622436yn8.jpg)
http://img149.imageshack.us/img149/7263/18318144ic2.th.jpg (http://img149.imageshack.us/my.php?image=18318144ic2.jpg) http://img246.imageshack.us/img246/9729/40861622zi0.th.jpg (http://img246.imageshack.us/my.php?image=40861622zi0.jpg) http://img149.imageshack.us/img149/2307/10by2.th.jpg (http://img149.imageshack.us/my.php?image=10by2.jpg)
http://img149.imageshack.us/img149/4909/11vv4.th.jpg (http://img149.imageshack.us/my.php?image=11vv4.jpg) http://img149.imageshack.us/img149/8508/12jo6.th.jpg (http://img149.imageshack.us/my.php?image=12jo6.jpg) http://img244.imageshack.us/img244/4129/13ox5.th.jpg (http://img244.imageshack.us/my.php?image=13ox5.jpg)
http://img149.imageshack.us/img149/6175/14ll6.th.jpg (http://img149.imageshack.us/my.php?image=14ll6.jpg) http://img244.imageshack.us/img244/3634/15lg9.th.jpg (http://img244.imageshack.us/my.php?image=15lg9.jpg) http://img141.imageshack.us/img141/667/16va3.th.jpg (http://img141.imageshack.us/my.php?image=16va3.jpg)
http://img141.imageshack.us/img141/6862/17so7.th.jpg (http://img141.imageshack.us/my.php?image=17so7.jpg) http://img244.imageshack.us/img244/4121/18qz7.th.jpg (http://img244.imageshack.us/my.php?image=18qz7.jpg) http://img149.imageshack.us/img149/1182/19pb8.th.jpg (http://img149.imageshack.us/my.php?image=19pb8.jpg)
http://img244.imageshack.us/img244/2058/20vk7.th.jpg (http://img244.imageshack.us/my.php?image=20vk7.jpg) http://img244.imageshack.us/img244/5980/21dh4.th.jpg (http://img244.imageshack.us/my.php?image=21dh4.jpg)
Padme Amidala Naberrie
Naboo’nun genç yöneticisi, Padme Naberrie olarak doğmuş, kraliçe olunca Amidala ismini almıştır.
Amidala çok küçük yaşlardan itibaren yeteneklerini sergilemeye başlamış ve çok iyi bir eğitim almıştır. Halk hizmetine büyük bir ilgisi vardır ve bu yüzden Göçmen Yardım Hareketine henüz bir çocukken katılır. 8 yaşındayken, Kanun koyucu kurula kabul edilir ve 11 yaşındayken kuruldaki çıraklardan biri olur. 14 yaşındayken ise Naboo Kraliçesi seçilir. Naboo’nun Ticaret Federasyonu tarafından işgali sırasında, Neimoidianlılar, kolay pes etmeyen Amidala’yı işgali yasallaştıracak bir anlaşmayı imzalamaya zorlarlar. Amidala reddeder ve bir esir kampına gönderilmeye mahkum olur. Kapma giderken, Jedi elçileri Qui Gon Jinn ve Obi Wan Kenobi tarafından kurtarılır. Jedilar, kraliçeyi, senatoda konuşması ve Senatör Palpatine’in yardımını alması için Coruscant’a götürmeye karar verir.
Coruscant’a vardıklarında Amidala, Ticaret Federasyonunun politik manevraları sayesinde isteklerinin dikkate alınmadığını görünce, galaktik politikanın yetersizliklerine tanık oldu. Senatör Palpatine’in tavsiyesiyle, Amidala, Yüce Başkan Valorum için güvensizlik oyu istedi. Senato bürokrasisinden bıkan Amidala, Naboo’ya döndü. Gezegeni kurtarmak için yerli Gunganlardan yardım istedi. Naboo Savaşı sırasında, kendi sarayına sızdı ve Neimoidian Valisi Nute Gunray’I işgali sona erdirmeye zorladı. Orduları yenilgiye uğrayan korkak Neimoidianlılar, teslim oldular ve Naboo tekrar özgürlüğüne kavuştu.
Amidala Naboo’nun yöneticisi olmasına rağmen, çok sayıda danışmanı ve yardımcısı bulunmaktaydı. Sio Bibble, Naboo Valisi görevini üstlenirken, Yüzbaşı Panaka, Amidala’nın kraliyet muhafızıydı. Ric Olie ise Kraliçenin Kraliyet Yıldız Gemisi’nin kaptanı ve aynı zamanda Bravo Uçuşunun da lideriydi.
Amidala’nın yardımcıları arasındaki belki de en önemli grup beş adet nedimesiydi. Sache, Yane, Rabe, Sabe ve Eirtae,k, Kraliçe’ye yalnızca elbiseleri, saç stilleri ve makyajı ile yardım etmekle kalmayıp, aynı zamanda kendini koruma konusunda da eğitim almışlardı. Tehlike anında Kraliçe Amidala, nedimelerinden biri yerine geçiyor ve Padme ismini kullanıyordu. Bu durumda Sabe, Kraliçenin yerini alıyordu.
Görev süresi sona erdiğinde Amidala, halk onun daha uzun sure hizmet verilmesi için yasada yapılacak bir değişikliği desteklemesine rağmen, yasaya göre davranarak Kraliçelik görevini bıraktı. Kişisel hayatına konsantre olmaya hak kazanmasına rağmen, Amidala, halka hizmet vermeye devam etti. Yeni kraliçe Jamillia’nın isteği üzerine, bir zamanlar Palpatine tarafından yürütülen Naboo Senatörü görevini devraldı. Büyük sarsıntılar geçiren galakside, korkusuz davranışları, Senatoda çoğu zaman mantığın ve gerçekçiliğin sesi olarak parladı.
Cumhuriyeti tehdit eden Ayrılıkçı hareketin güçlenmesiyle, Amidala, krize barışçı bir çözüm getirmeye çalışan bir kaç kişi arasına girdi. Bazı senatörler Cumhuriyeti korumak için bir askeri güç yaratılmasına çalışırken, Amidala, Askeri Güç Yaratılması hareketine karşı geliştirilen hareketin başına geçti.
Askeri Güç Yaratılması oylaması gününde, Amidala’nın gemisi Coruscant’a vardığı anda saldırıya uğradı. Nedimelerinden Corde dahil olmak üzere yedi kişinin öldüğü saldırının arkasında Naboo aylarındaki uzay madencileri olduğu düşünülürken, Amidala, esas sorumlunun Ayrılıkçıların lideri Kont Dooku’nun olduğuna inanıyordu. Gerçekte, sorumlu, Naboo’nun genç senatörünü sonsuza kadar susturmak için kelle avcılarını kiralayan Nute Gunray’di.
Yüce Başkan Palpatine’in isteği üzerine Amidala, Jedi Şövalyerinin koruması altına alındı. Amidala böylece, 10 yıldır görmediği Obi Wan Kenobi ve onun öğrencisi Anakin Skywalker’la tekrar biraraya gelmiş oldu. Bu sırada, Kelle Avcısı Zam Wesell tarafından gerçekleştirilen ikinci bir suikast girişimi, Amidala’nın içinde bulunduğu tehlikenin ne kadar büyük olduğunu ortaya koydu.
Anakin, Padme’yi korumak amacıyla Naboo’ya götürürken, Jedilar da saldırıları araştırmaya karar verdiler. Naboo’nun güzel Göller Bölgesinde, baş başa kalan Anakin ve Padme, 10 sene önceki arkadaşlıklarını hatırlamakla kalmayıp, birbirlerine aşık oldular.
Bu ikisi içinde yasak bir aşktı. Jedi kurallarına göre Anakin, romantik bir ilişkiye başlayamazdı, Padme’nin ise kariyerine odaklanması gerekiyordu. İki tarafın da çok kuvvetli duygularına rağmen, Padme, gerçekçi olmaya çalışarak, Anakin’in birlikte olma çabalarını geri çevirdi.
Anakin’in canını sıkan yalnızca Padme’ye olan aşkı değildi. Annesiyle ilgili korkunç kabuslar görüyordu. Daha fazla dayanamayan Anakin, Padme’yi de yanına alarak, başının dertte olduğuna inandığı annesi Shmi Skywalker’ı bulmaya Tatooine’e döndü.
Anakin, annesini ölmek üzereyken buldu ve ona işkence yapan Tusken Raiderları öfke içinde katletti. Padme’nin yanına döndüğünde ise utanç ve umutsuzluk içinde yaptıklarını itiraf etti. Anakin’in üzüntüsü Padme’nin ona karşı duyduğu sempati ve şefkatin artmasına sebep oldu. Kısa sure sonra Anakin ve Padme, Ayrılıkçılar tarafından ele geçirilen Obi Wan’ı kurtarmak üzere Geonosis’e doğru yola çıktı. Padme, diplomatik yeteneklerini kullanmayı planlıyordu ama Geonosianlılar ikisini de ele geçirdi. Casusluk suçlamasıyla yargılanan Amidala ve Anakin, idama mahkum edildi.
Ölümle yüzyüze gelen Padme, duygusal bariyerlerini indirerek, Anakin’e olan aşkını itiraf etti. Bunun ardından ikili, Obi Wan’ın yanında idam edilecekleri arenada yerlerini aldı ve üç ölümcül canavarla savaşmak zorunda kaldılar. Padme, yırtıcı Nexu’dan aldığı bir yaraya rağmen, cesaretle savaşarak, ölümünü bekleyenleri hayal kırıklığına uğrattı.
Bu gösteri once Jedi güçlerinin gelmesiyle, daha sonra da Klon Savaşlarının başlamasıyla kısa kesildi. Cumhuriyet ordusunun kurulmasına ilk başta itiraz etmesine rağmen, Padme, Ayrılıkçılara karşı, yeni yaratılmış klon askerleriyle savaştı.
Geonosis Savaşından sonra Anakin, Padme Amidala’yı tekrar Naboo’ya götürdü. Orda, yasak aşlarının başladığı göller bölgesinde yalnızca C-3PO ve R2-D2’nun şahit olduğu bir törenle evlendiler. Bundan sonra ise galaksiyi ve Amidala’yı çok karanlık günler beklemekteydi.
Amidala, gizlediği kocasının ilerleyen kariyeri yüzünden sürekli zor durumda kalsa da, Senato’ya sadakatle hizmet etmeye devam etti. Anakin Cumhuriyet’in her tarafında bilinen bir savaş kahramanı olmuştu, ve insanlar onun yaptığı şeyler karşısında büyülenip sevgi gösterileri yapsalar da Padmè, kocasının hayatı için çok endişeleniyordu. Kaçamak geçirebildikleri kısıtlı süre çok yetersiz gibi geliyordu. Savaş, Coruscant’tan çok uzakta olan Dış Halka’da yoğunlaştığından, Padmè Anakin’i çok az görebiliyordu. Dış Halka kuşatmaları bittiğinde, Padmè’nin Anakin’e verecek harika haberleri vardı: Anakin, baba oluyordu.
Savaşla geçen bu yıllar içinde Cumhuriyet’te de değişimler oluyordu. Ayrılıkçılarla belirli cephelerde daha iyi mücadele edebilmek için, Şansölye Palpatine güvenlik adı altında çok sayıda olağan üstü yetki elde etmiş ve Senato’daki bir kısım savaş karşıtı politikayı tamamen ortadan kaldırmıştı. Yozlaşmış politikacılardan bir çoğu bu güç dengesi değişimini, ve Palpatine’in kazandığı yetkileri tepkisiz karşılamışlardı. Fakat Padmé, Palpatine’in hareketlerinden büyük rahatsızlık duyan birkaç idealist Senatör’ün uzlaşma noktası olmuştu. Hukuk kuralları çerçevesinde diplomatik bir çözüm düşünen Padmé, 2,000 kişilik bir Senatör Delegasyonu toplayarak, Palpatine’in hükmüne karşı bir ses oluşturmayı planlamaktaydı.
Obi-Wan Kenobi ile Mustafar gezegenine giden Padmè, Anakin’i burada tekrar Güç’ün aydınlık tarafına geçirmeye çalıştı. Fakat Anakin’in kendisine karşı kullandığı Sith Boğma Gücü ile kendini kaybetti. Kenobi, Anakin’i yendikten sonra Padmè’yi Polis Massa’da ki sağlık merkezine götürdü. Burada doktorlardan oluşan bir ekip Padmè’nin hayatını kurtarmaya çalışsalar da bu çabalar nafileydi. Padmè, Anakin’in çocukları Luke ve Leia ikizleri doğurarak üzgün bir şekilde yaşamını yitirdi. Son nefesinde Obi-Wan, Anakin’in içinde halen iyilik olduğunu söyleyerek onu rahatlatmaya çalışıyordu.
Gücün kendisi tarafından yaratıldığı düşünülen bir kehanet çocuğu olan Anakin Skywalker, Galaksiyi ard arda aydınlık ve karanlık dönemlere sürükleyerek, tarih üzerinde silinmez izler bıraktı.
Tatooine’de köle olarak hayatlarını sürdüren Anakin ve annesi Shmi, sahipleri Gardulla the Hutt tarafından Toydarian hurda dükkanı sahibi Watto’ya satıldı. Watto’nun kölesi olduğu süre içinde, Anakin önemli mekanik ve teknik yetenekler edindi ve herşeyi tamir edebildiği konusunda haklı bir şöhret kazandı. Teknik yetenekleri o kadar ilerlemişti ki, 9 yaşındayken, annesine yardım etmesi için çalışan bir protokol droidi C-3PO’yu yaptı.
Anakin nazik ve bencil olmayan bir çocuktu. İçinde hırs ya da kötülük taşımıyordu. Ama bu yumuşak başlı olduğu anlamına da gelmiyordu. Adrenalin salgıladığında, Anakin, agresif bir rekabet duygusuna kapılabiliyordu. Tehlikeli Podyarışlarına katılması da bunun kanıtıydı. Anakin Skywalker, Podyarışlarına katılabilen tek insandı. İnsanüstü refleksleri ona, bu spora daha kolay uyum sağlayan insan olmayan rakiplerine karşı, büyük bir avantaj kazandırıyordu. Anakin’in refleksleri, “Güç”le bağlantılıydı. Olayları olmadan önce görebiliyor ve ona göre karşılık verebiliyordu.
Anakin’in Güç potansiyeli ve yarışçılık yetenekleri, yolunun Jedi Ustası Qui-Gon Jinn ve genç Naboo kraliçesi Amidala ile kesişmesine yol açtı. Qui Gon ve Amidala, o sırada Naboo’daki Ticaret Federasyonu işgalinden kaçmış ve umutsuzca Coruscant’a ulaşmaya çalışıyordu. Hasar görmüş gemilerine gereken parçaları kazanabilmek için, Anakin Boonta Eve Classic Podyarışında yarışmaya karar verdi.
Anakin yarışta, kurnaz ve hilekar Dug yarışçı Sebulba ile çekişti ve zorlu bir yarıştan sonra onu geçmeyi başardı. Böylelikle, sadece gemi için gerekli olan parçaları değil, kendi özgürlüğünü de kazanmış oldu. O sırada nedimelerinden bir tanesinin kimliğini kullanan Kraliçe Amidala’nın da hayranlığını topladı. Aralarındaki yaş farkına rağmen – Amidala 14, kendisi ise 9 yaşındaydı- bir gün evlenecekleri kehanetinde bulundu ve ona karşı büyük bir bağlılık beslemeye başladı.
Ne yazık ki, Anakin annesinin özgürlüğünü kazanamamıştı. Qui Gon, ondaki inanılmaz güç potansiyelini sezmişti. Üstelik Anakin’in kan testleri, rekor sayıda midiklorian barındırdığını gösteriyordu. Jedi eğitimine başlamak üzere Qui Gon’la Tatooine’den ayrıldığında Anakin, annesini geride bırakmak zorunda kaldı. Onu yeni ve heyecanlı bir hayat beklemesine karşın, annesini düşünmekten kendini alamıyordu.
Qui Gon Jinn, Anakin’in eski bir kehanette bahsedilen ve Güce dengeyi getirecek “Seçilmiş Olan” olduğuna inanıyordu. Jedi Konseyi ise, Anakin’in eğitilmek için çok büyük ve geleceğinin belirsiz olduğunu öne sürerek, onu eğitmeye taraftar değildi.
Anakin’in cesurca Ticaret Federasyon’unun Droid Kontrol Gemisine girmesi ve Naboo’nun özgürlüğüne kavuşmasından sonra Konsey kararını değiştirdi ve Obi Wan Kenobi’nin Anakin’i Padawan öğrencisi olarak eğitmesine karar verdi.
Daha sonraki yıllarda, ikili arasında kuvvetli bir bağ doğdu. Obi Wan’ın dikkatli rehberliği altında, 20 yaşındaki Anakin, kendine güvenen, sabırsız yaratılışlı ve macera sever bir genç haline geldi. Düşünmeden hareket etmesi çoğu zaman Obi Wan’ın sabrını taşırıyordu ama usta ve öğrencisi yakın arkadaşlardı. Bir çok açıdan, Anakin, Obi Wan’ı asla sahip olmadığı baba figürü olarak kabul ediyordu.
Anakin ve Obi Wan, Cumhuriyeti tehdit eden Ayrılıkçılar tarafından yapıldığı düşünülen suikast girişimlerinin hedefi olan ve artık Naboo Senatörü ünvanını taşıyan Padme Amidala’yı korumakla görevlendirildiler. Bu Anakin ve Padme’nin 10 seneden beri birbirlerini ilk görüşleriydi. Anakin, onu ayrıldıklarından beri hergün düşünmüştü fakat kafası daha önemli konularla meşgul olan Padme, ona çok sıcak davranmıyordu. Anakin’in aklı ise Padme ve annesiyle ilgili düşüncelerle doluydu. Eğitimine geç yaşta başladığı için Jedi Düzeni için gerekli olan duygusal kontrolü sağlayamıyordu.
Amidala’yı Naboo’ya götürmekle görevlendirildiğinde, Anakin, artık duygularını saklayamaz hale gelmişti. Gizli bir Naboo göl evinde, sessizlik içinde geçirdikleri bir kaç gün boyunca, Padme ve Anakin arasındaki hisler derinleşmeye başladı. Duygularına kapılma tehlikesi karşısında Padme, pragmatik olmaya çalışarak, Anakin’e ikisinin de daha büyük sorumlulukları olduğunu hatırlattı.
Bu sırada Anakin’in annesiyle ilgili kabusları artık dayanılmaz hale gelmişti. Obi Wan Kenobi’nin emirlerine karşı gelerek, Anakin, annesi Shmi Skywalker’ı aramak üzere Tatooine’e geri döndü. Padme de ona bu yolculukta eşlik ediyordu. Tatooine’de Anakin, annesinin Cliegg Lars adındaki bir çiftçi tarafından serbest bırakıldığını öğrendi. Lars Çiftliğini ziyaret ettiğinde ise, annesinin kum adamları tarafından saldırıya uğradığı ve bir aydır kayıp olduğu haberini aldı.
Anakin, Shmi’yi Tusken’ların esiri olarak buldu. Ama çok geç kalmıştı ve annesinin ölümüne tanık olmaktan başka bir şey yapamadı. Üzüntüsü karanlık bir öfkeye dönüştü ve ışın kılıcıyla kadın ve çocuklar da dahil olmak üzere bütün kampı katletti. Bu bile öfkesini yatıştıramamıştı. Tusken’lara karşı hala derin bir öfke hissediyordu. Annesinin cesediyle Lars Çiftliğine döndü. Gizlice Padme’ye yaptıklarını itiraf etti. Yaptıklarının utancı ve annesini kurtaramamanın üzüntüsüyle ağlarken Padme onu yatıştırmaya çalıştı.
Anakin’in annesine veda ettiği, küçük bir cenaze töreninden sonra, Anakin ve Padme, Ayrılıkçılar tarafından esir alınan Obi Wan’ı kurtarmak üzere Geonosis’e doğru yola çıktı. İkili gezegendeki droid fabrikasında yakalanarak, idamlarının gerçekleştirileceği arenada Kenobi’nin yanında yerlerini aldılar. Ölümle karşı karşıya kalmaları üzerine, Padme, Anakin’e olan aşkını itiraf etti.
Jedilar ve Padme, Geonosisliler tarafından üzerlerine saldırtılan tehlikeli yaratıklardan kurtulmayı başardılar. Bu sırada Jedi güçleri yardımların yetişti ve tarihi Klon Savaşları böylece başlamış oldu.
Obi Wan ve Anakin, ayrılıkçıların lideri Kont Dooku’yu durdurmak üzere, onunla yüzleştiler. Obi Wan’ın birlikte saldırmaları planına uymayan Anakin, Dooku’nun karanlık güç enerji ışınları yüzünden düellonun dışında kaldı. Obi Wan Dooku ile tek başına karşılaştı. Ama yaşlı Jedi, kılıç konusundaki ustalığını göstererek Obi Wan’ı yaraladı. Ölümcül darbeyi indirmek üzereyken, kendine gelen Anakin, ona engel oldu. Yine gücünü gösteren Dooku, genç Jedi’ın enerjisi ve yeteneğine rağmen, kolunu kesmeyi başardı. Jediları mutlak bir ölümden, Yoda’nın gelişi kurtardı.
Anakin’in kolu, mekanik olarak yenilendikten sonra, Senator Amidala’yı Naboo’ya geri götirmekle görevlendirildi. Orda, gözlerden uzak bir köşede, ikili, yalnızca C-3PO ve R2-D2’nun tanık olduğu bir serenomiyle evlendiler. Bu evlilik, Anakin’in yok oluşuna doğru giden adımlardan biriydi.
Cumhuriyet’ten İmparatorluğa geçiş döneminde, galaksi karmaşa ile sarsılırken, Anakin Gücün karanlık tarafına yenik düştü ve geçmişini geride bıraktı. Şeytani İmparator Palpatine’in öğrencisi olarak, Darth Vader ismini aldı.
Sabır ve barış ile ilgili Jedi öğretilerine karşın, Anakin Klon Savaşlarını becerilerini ve güçlerini sınayabileceği bir ortam olarak görüyor ve bundan zevk alıyordu. Çatışmada kendini adeta canlı hissederken bir yandan da, inanılmaz Güç potansiyelinin onore olduğunu düşünüyordu. Kesin malubiyet alınacak durumlarda orduyu kurtarıp zaferi sağlayan Anakin’in ta kendisiydi. Cato Neimoidia gibi gezegenlerde ki çatışmalar Anakin ve Obi-Wan’ın efsanevi şöhretlerini daha da artırmıştı. Cumhuriyet sınırları boyunca, bu iki Jedi kahramanının hikayelerini birbirlerine anlatırdı insanlar. Anakin'in gücü ve cesur hareketleri ona "Korkusuz Kahraman" unvanını kazandırmıştı. Skywalker galakside ünlü bir kişilik haline gelirken, Jedi kuralları ile kendini muhafaza etmesi gerektiğini biliyor ve kendi için yapılan tezahüratlara pek karşılık veremiyordu.
Tabii ki bu parlak hadiselerin yanında, savaş tüm zorluğuyla devam ediyordu. Gün be gün Ayrılıkçılar daha da saldırıyor ve Anakin kendini Jedi yeminleri ile kafese kapatılmış hissediyordu. O gece Tusken köyünde ki yarattığı katliam sırasında aklına gelen düşünceler gibi karanlık düşüncelerini Jedi arkadaşlarıyla paylaşamıyordu. Anakin bu yolun daha çok güce açıldığını bildiği gibi, karanlık taraftan geçtiğini de biliyordu. Bu düşüncelerini paylaşmaktan çekinmediği tek kişi, Naboo’da ki günlerinden kalma dostu Şansölye Palpatine’di.
Palpatine Anakin’in kabiliyetlerini destekliyordu. Birçok durumda Anakin, kendisinden bir şey istemeyen tek kişinin Palpatine olduğunu hissediyordu. Sadece Anakin’i olduğu gibi bırakıyordu ve çabaları ve kabiliyetleri için Anakin’i yüreklendiriyordu. Anakin’e sınırlar koymuyor veya ondan yardım istemiyordu.
Anakin’in canını yakan başka bir şey de karısından uzun müddet ayrı kalmaktı. Bazen haftalarca, hatta aylarca Anakin’in Padmè’yi göremediği olurdu. Kendini mesleğine adamış bir Senatör olarak Padmè, savaş için endişeliydi, fakat onu asıl derinden meşgul eden şeyler tamamen kişiseldi. Birbirlerinden 5 ay ayrı oldukları Dış Halka kuşatmaları, hem Anakin hem de Padmè için yürek yakıcı bir zamandı.
Klon Savaşları’nın son yıllarında, Anakin ve Obi-Wan’ın Dış Halka’da bulundukları sırada şoke edici gelişmeler oldu. Coruscant’a saldırılmıştı. Hem Anakin’in sevgili karısının bulunduğu gezegen hedef alınmış, hem de Anakin’in yakın arkadaşı Şansölye Palpatine, General Grievous tarafından kaçırılmıştı.
Öfkeli bir kararlılıkla Obi-Wan, Anakin ve emirlerinde bulunan Cumhuriyet kuvvetlerini Coruscant’a doğru yönelterek Cumhuriyetin kalbini kurtarmak için harekete geçtiler. General Grievous’un bayrak gemisine sızan, Obi-Wan ve Anakin kesin tuzak olduğunu anladıkları halde ilerlemeyi sürdürdüler. Gemide rehin tutulan Palpatine’i bulan ikili, bir kez daha Kont Dooku ile yüzleşmek zorunda kaldı.
Yapılan ışın kılıcı düellosunda, Obi-Wan, Sith Lordunun yaptığı telekinetik saldırı sonucunda bilincini kaybetti. Anakin ise fonda ki Palpatine’in saldırgan telkinleriyle gardını muhafaza etti ve en sonunda Dooku’nun ellerini keserek, Sith Lordu’nu savunmasız bıraktı. Palpatine’in ısrarlarıyla en sonunda Sith Lordu’nun kafasını keserek onu öldürdü. Fakat bu hareketi yapar yapmaz, duymuş olduğu muazzam güce ra |