Tüm Versiyonu Göster : Gözyaşı Çetesi (Arşiv 13)
evet tam var sayılmazdı ama yokda değildi
halka gelmiş hoşgelmiş
evet tam var sayılmazdı ama yokda değildi
halka gelmiş hoşgelmiş
canım gizemcim nasılsın?neler yaptınız be yokken?hani yeni bir dizi çekilecekti yetkin dikincilerin ve ebru özkanın başrolde olduğu..yoksa ben çok mu geride kaldım.:img-in_lo
merhaba halkacım.. özledim ya ben seni:icon_sorr
yeni diz derken.. denizli cevahirli olandan bahsediyorsan o hayallerde kaldı..
ama bunun dışında ocakta diye adı geçen bir dizi vardı ya.. orda ebru özkan ve yetkin dikinciler kesin oynuyormu mu ocakta başlıycak mı bizde bilmiyoruz tam olarak.. ama bir dizi var ortalarda o kesin:img-cool2
canım gizemcim nasılsın?neler yaptınız be yokken?hani yeni bir dizi çekilecekti yetkin dikincilerin ve ebru özkanın başrolde olduğu..yoksa ben çok mu geride kaldım.:img-in_lo
ben iyiyim canım sağol sen nasılsın özledik ya :)
o iş hala war olabilir ama ne zaman çekilir bilmiyorum ...bizde bekliyoruz merakla heyecanla
merhaba halkacım.. özledim ya ben seni:icon_sorr
yeni diz derken.. denizli cevahirli olandan bahsediyorsan o hayallerde kaldı..
ama bunun dışında ocakta diye adı geçen bir dizi vardı ya.. orda ebru özkan ve yetkin dikinciler kesin oynuyormu mu ocakta başlıycak mı bizde bilmiyoruz tam olarak.. ama bir dizi var ortalarda o kesin:img-cool2
bende seni çok özledim canım ya.şu tatil o kadar iyi gelicek ki bana.aslında bayram tatilinden hemen sonra son sınavlarım başlıcak ve tam 18 ocaka kadar aralıksız devam edicek.nese sizi de boğmıyım bu konuyla ben yeteri kadar boğuldum zaten...
demek daha dizi hakkında bişey yok ortalıkta.hadi bakalım ocağa da giriyoruz eğer dizinin tutması isteniyorsa başlamasına iki-üç hafta kala reklama başlamalılar...
o boğmalar boğulmalar bana da çok yakın beni de boğuyor inan halka:img-yes:
sen reklam diyince.. dizlerin hayatta kalmak için reklam gelirlerinin yüksek olması gerekiyor madem akıllarına nasıl iyi reklam yapmak gelmiyor hayret edilecek bişiy.. reklamcılarla bu kadar yakın içli dışlı bir sektör olsunda dizinin reklamı bu kadar az önemsensin.. insanın aklı almıyor..
diziyi yapıyorsunuz iyi güzel.. birde reklam tanıtım ve pazarlamaya özen gösterin diy mi.. yoksa bu dizi enflasyonunda nasıl sıyrılır nasıl farkedilir olur ki başka.. ohoo insanlar görsünde izlesinde sevsinde eşe dosta reklam etsinde.. uzun iş.. ona fırsatta tanımıyor kanallar çok sabırsız..
gerekiyorsa reklamcılardan reklamı öğrensinler.. reklamcılara hazırlatsınlar reklamlarını fragmanlarını tanıtımlarını.. uygun hedef kitleye göre en mükemmel tanıtım yöntemleri stratejileri belirlenir böylelikle..
bugün rüya gibi de bitiyor biraz dertliyim de yine:sad53:
sorma canım bende dertliyim.aslında o kadar çok izleyeni var ki diznin.benim annemler ve arkadaşları gözyaşı çetesini beğenmiyorlardı ama rüya gibiyi çok sevmişler ben kaldırılıcak diyince hepsi hadi bu seferde mendil gönderin dedi.bu sefer onlarda katılacaklarmış...:img-yes:
forgetmenot
29-12-06, 23:08
o boğmalar boğulmalar bana da çok yakın beni de boğuyor inan halka:img-yes:
bugün rüya gibi de bitiyor biraz dertliyim:sad53:
Benim bildiğim 5.bölümü de olmalı!Yani haftaya son bölüm diye hayal etmekteyim.'Rüya Gibi' de Gözyaşı Çetesi gibi 'sağlam bir dizi'!Tüm üfürükten teyyare diğer diziler gibi olmadığı için,şansı pek olmadı tabii!Serhat Tutumluer Sahra dizisinden beri internet'e hiç bir şey yazmamıştı.'Erkekler Ağlamaz' sayfasına mesaj yazmış.Kendisinin,gençlerin internetle bu denli yoğun bağ kurmaması,dış dünyayla ilgilenmesi gerektiğini düşündüğü biliniyor!Yine de Gözyaşı Çeteciler gibi Erkekler Ağlamaz'cılar da o kadar çaba gösterdiler ki,sonunda bu samimiyet ve kuvvetli sevgi, onu 2 yıl aradan sonra internete mesaj yazmaya döndürmüş demek!Çocuk değiliz,kıyaslama yapacak halimiz yok!Ama bizim sesimizi en çok veya bir tek(!) dizimizin muhteşem satırlarının sahibi, ilk sahibi duymuştu!Bu da az şey değil tabii!Çok onore edici!Ama kendi adıma söyleyeyim,Yetkin D ve Ebru Ö'ndan da ufak bir merhaba hiç fena olmazdı.İnsan, Serhat beyi duyunca,hafif buruluyor ister istemez!Kimsenin bu sayfaya yazmak gibi en ufak bir sorumluluğu yok bu da malum,doğal olarak!
yarın belki giremeyebilirim o yuzden simdiden herkesin oncelikle
bayramını kutlarım daha sonra da herkese iyi yıllar.umarım 2007
hepinize is,ask,basarı,kariyer ve saglık acısından mutluluk getirir.
2006 benim icin cok zor bir yıldı annemin kanseri babamın trafik
kazası ama,annem yendi babam iyilesti.herkese tekrardan nice
yıllara.hersey gonlunuzce olsun. ;)
http://img99.imageshack.us/img99/4650/yilbasiekartem8.jpg
öncelikle geçmiş olsun canım
bende bayramını ve yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım hepinizin :=)
Nasıl başlarsak öyle gidermiş yaa ben en iyisi ders çalışıyım :)
Benim bildiğim 5.bölümü de olmalı!Yani haftaya son bölüm diye hayal etmekteyim.'Rüya Gibi' de Gözyaşı Çetesi gibi 'sağlam bir dizi'!Tüm üfürükten teyyare diğer diziler gibi olmadığı için,şansı pek olmadı tabii!Serhat Tutumluer Sahra dizisinden beri internet'e hiç bir şey yazmamıştı.'Erkekler Ağlamaz' sayfasına mesaj yazmış.Kendisinin,gençlerin internetle bu denli yoğun bağ kurmaması,dış dünyayla ilgilenmesi gerektiğini düşündüğü biliniyor!Yine de Gözyaşı Çeteciler gibi Erkekler Ağlamaz'cılar da o kadar çaba gösterdiler ki,sonunda bu samimiyet ve kuvvetli sevgi, onu 2 yıl aradan sonra internete mesaj yazmaya döndürmüş demek!Çocuk değiliz,kıyaslama yapacak halimiz yok!Ama bizim sesimizi en çok veya bir tek(!) dizimizin muhteşem satırlarının sahibi, ilk sahibi duymuştu!Bu da az şey değil tabii!Çok onore edici!Ama kendi adıma söyleyeyim,Yetkin D ve Ebru Ö'ndan da ufak bir merhaba hiç fena olmazdı.İnsan, Serhat beyi duyunca,hafif buruluyor ister istemez!Kimsenin bu sayfaya yazmak gibi en ufak bir sorumluluğu yok bu da malum,doğal olarak!
haklısın ama sanırım yetkin bey elmaxda katıldığı programda bizden bahsetmiş yanılıyormuyum ..
canım çok geçmiş olsun
bi kaç gün şehir dışında olacağım için şimdiden hepinizin yeni yılını ve bayramını kutluyorum ;)
Gizemcim benim arkadasım Yetkin bey'in onceki oyunundan sonra
tiyatro'da kendisinle konusmustu.yogunluktan pek vakti olmadıgını
oynadıgı oyunlar dizi ve oynadıgı filmler vs vakit bulamadını ayrıca
zaten benim pc'im bile yok demisti. :)
eVET bilgisayarının olmadığını biliyordum herkez bayram telaşında ha bizim hazırlıklarda anca bitti :)
forgetmenot
30-12-06, 18:09
Gizemcim benim arkadasım Yetkin bey'in onceki oyunundan sonra
tiyatro'da kendisinle konusmustu.yogunluktan pek vakti olmadıgını
oynadıgı oyunlar dizi ve oynadıgı filmler vs vakit bulamadını ayrıca
zaten benim pc'im bile yok demisti. :)
Ben yazımda zaten bir zorunlulukları olmadığını belirtmiştim.Benimkisi sadece 'sitem sevgiden gelir' durumu!Neyse, tüm Gözyaşı Çetecilerin bayramı, yeni yılı kutlu olsun!
tamam işte bende çok beklerdim o kadar gazetelerde geçti adımız bir merhaba demeleri gerekirdi onca emek karşılığınında ali ulvi beyi tanıdı çete üyeleri bu çook güzel :)
ama oyuncularımızda keşke ilgilenseydi
tamam işte bende çok beklerdim o kadar gazetelerde geçti adımız bir merhaba demeleri gerekirdi onca emek karşılığınında ali ulvi beyi tanıdı çete üyeleri bu çook güzel :)
ama oyuncularımızda keşke ilgilenseydi
gizemcim ben hiç o açıdan bakmamıştım we galiba haklısın
farkında mısınız bilmem ama bu dizi ile ilgili keşkelerimiz gittikçe artmaya başladı
bende neden giremedigini belirttim bir de cok
unlem kullanıyorsun birsey de demedim hani kızacagın. =)
Ben yazımda zaten bir zorunlulukları olmadığını belirtmiştim.Benimkisi sadece 'sitem sevgiden gelir' durumu!Neyse, tüm Gözyaşı Çetecilerin bayramı, yeni yılı kutlu olsun!
konuyla ilgili olarak benim hissettiklerimse şöyle çetem.. formdan haberlerinin olup olmadığını bilmiyoruz.. olsada bu kadar ciddi harala gürele yorumlar yapıldığını bilmiyorlardır sanırsam.. ben bile formu ilk gördüğümde inanamamıştım.. resimler videolar yorumlar tartışmalar tam şoktu benim için:img-hyste
bizim çabalarımız.. tv tarihinde ilk protestolarımız.. hatta gazete ve afişe ramak kala durmamız gerçekten düşünüyorum çılgınca.. belki takdire şayan çabalardı..
gelmemelerine değilde neye bozuldum biliyormusunuz.. çok çabuk vazgeçmelerine pes etmelerine.. yeni heycanlara kucak açmalarına.. başka dizlere koşmalarına..
biz bu filme yapımcıdan bile daha çok inandık ben böyle düşünüyorum..
Merhaba.
Medyanın ilgisiz kalamadığı,daha önce hiç yapılmamış bir kampanya hazırladık ve yürüttük.Bir şekilde sesimizi duyurduk.Seyircinin tepkisiz kalmaması adına çok güzel bir adım atıldı.Ve bizleri bu kadar kalpten bağlayan Gözyaşı Çetesi ekibine de teşekkür ediyoruz.
Ama tabii gönül o ekipten bir mesajda bekliyor.Yetkin Dikinciler bir programda evde bilgisayarım yok demişti,bu mazeretmi şimdi arkadaşlar,ayrıca sevenlerinin en rahat kullandığı en etkili,ve en geniş iletişim ağına bir parça olsun vakit ayıramamasıda ayrıca beni üzdü.
Neyse böyle bir zorunlulukları yok tabii ki.
Herkesin Kurban Bayramını kutluyorum.Yeni yılda da herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar.
forgetmenot
30-12-06, 22:44
bende neden giremedigini belirttim bir de cok
unlem kullanıyorsun birsey de demedim hani kızacagın. =)
Bunu okuyan da, beni ağzından alevler saçan yanardağ sanacak!Bak gene ünlem işareti kullandım ama o Türkçeyi doğru kullanma gayretinden oluyor!Yani 'ben öyle değilim' anlamını ,tek başına o ünlem işareti veriyor da ondan!Yoksa,evet hayata kırgınlıklarımız çoktur,çokca haksızlığa uğradığımıza da inanırız,bazen çabuk da sinirlenebiliriz,ama inan bu sefer değil!Sana hiç değil!İstemeden kırdığımız olduysa, kusura bakmasın,tekrar tüm gözyaşı çetecilerin yeni yılı,bayramları kutlu olsun!Gerçi hergün bayram,birçoğumuza ya,o da ayrı bir konu!
Bir de şunu belirtmek istiyorum.Gözyaşı Çetesi çok özel bir yapımdı,etkileri,üzerimizdeki izleri 'çentik' kıvamında oldu.Hepsi tamam da,sevenleri de bir başkaydı,adeta içlerine aldılar,sevgiyle sardılar diziye ait herşeyi!Oyunculara da bir şekilde,az ya da çok, bu sevginin şiddeti etki etmiştir diye düşünüyorum.
forgetmenot
30-12-06, 23:02
İZLEYİCİ TEPKİSİNDE SON NOKTA
Sonunda bu da oldu.temiz ekran için çocuk eylemleri, karartmaya karşı kurdele kampanyalar, dizlerin senaryolarının değişmesi için köşe yazarlarına tacizler derken giderek örgütlenen tv izleyicisi nihayet reklam veren de oldu!! şaka değil bu yazdığım. belki siz de onlardan birisiniz..
Türk izleyicisi tarihe geçecek bir ilke imza atarak o tepkiyi ortaya koydu. gazetelere ilan verdi.ve yayından kaldırılan dizilerinin tekrar yayınlanması için çağrıda bulundu.
İlk ilan atv deki Erkekler Ağlamaz dizisi için geldi. muhtemelen sırada başka diziler de var..e-posta adresime gelen maillerden yola çıkarak gözyaşı çetesi, gülpare gibi erken kaldırılan dizilerin izleyicileri de bu yolda yürüyecek..ya da başka tepki biçimleri bulup farklı eylemler koyacak. ekranda hiçbir şey eskisi gibi değil. sanırım ekran akrşısında da öyle olacak..
Erkekler Ağlamaz forumuna eklenmiş.Mesut Yar'ın bugünkü yazısının bir bölümüymüş!Sevgili Mesut bey yine esen yele göre yön değiştirmiş!Şiddetle reddettiği varlığımızı sonunda geç te olsa kabul etmiş!Gözyaşı Çetesi sevenlerinin düzeyli çabaları, birçok konuda öncü olmuş.Bu o kadar belli ki!
Bunu okuyan da, beni ağzından alevler saçan yanardağ sanacak!
o ben oldum galba:img-blush bazı bazı silah çektim bilorum.. çabuk sinirlendim.. çokça gözyaşı döktüm.. en çokta güldüm.. çok zaman geçirdim sizle.. çok şey paylaştım.. sevdim sizi çetem.. hemde çok sevdim:img-in_lo
yeni yılınızın hep yarın ki gibi bayram tadında geçmesini diliyorum.. sevdiklerinizle sevgiyle..
Sevgili lil ne kadar haklısın ne kadar çok şey paylaştık burda...beraber güldük, beraber kızdık hatta zaman zaman birbirimize dahi kızdık ama yine beraber gözyaşı döktük...birbirmizin yaslanacak omuzları olduk burada...sevdik birbirimizi...yürekten bağlanarak bir olduk...
Sevgili çetem...umarım yeni yıl bize hayattan beklediklerimizi getirsin...bunu diliyorum gönülden...nice bayramlarımız olsun beraber kutlanacak...mutlu yıllar...iyi bayramlar...
Sevgiyle....
canlarım arkadaşlarım hepinizin kurban bayramınızı ve yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum...umarım bu yılda da hep beraber oluruz.kendinize iyi bakın....
sevgilerimle...
İki gün hasta baygın yattıktan sonra kavuştum size!!!
İnsan bir muhasebe yapar ya geçmiş yılın.. genellikle ben yapmam da.. ama bu sene şöyle dönüp baktığım zaman bu forum, bu dizi ve siz forum arkadaşlarım hayatımın ne kadar güzel bir bölümünü teşkil ettiğinizi farkettim. Neler paylaştık sizinle.. inanılmaz güzel günlerdi.. Tekrar olsa gene yaparım..
Yeni arkadaşlar edindim, hayranı olduğum sevgili AUH ile tanıştım, yepyeni tecrübeler yaşadım... bunlar için hepinize teşekkürler..
Yeni Yılda da uğrunda anlamlı kavgalarımızın olacağı ortak paydalarımız olması dileğiyle...
Hepinizin Yeni Yılı kutlu olsun....
arkadaşlar yılbaşı gecesini evde geçirecek olanlar için bir haber...
cnnturk'te bu akşam saat 20:00'den itibaren yayınlanacak olan Güzel Yılbaşı adlı programın konuklarından biri de Yetkin Dikinciler:happy0064
haberi cnnturk'ün sitesinde okudum.isteyen bakabilir...
http://www.cnnturk.com/haber_detay.asp?PID=366&haberID=280319
hayranlarına duyurulur...:img-wink:
arkadaşlar mrb :) hepinizin bayramını ve yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum :) umarım her günümüz yeni yılın ilk günü gibi , bayram gibi geçer. herşey gönlünüzce olsun ...
Merhaba ceteciler;
Hepinizin bayramini ve yeni yilini en icten dileklerimle kutluyorum.
Basta saglik,mutluluk,basari ve sevdiklerinizle beraber olmaniz dilegiyle.....
ASKPEREST iyi oldu haber verdigin bakmaya calisirim,firsatim olursa......
Hepinizi öpüyorum,sevgiler bye
burda okadar güzel zamanlar geçirdikki kötü zamanlarımızda oldu ama biz hep birbirine bağlı sadık ve yılmayan dostlar olduk samimiyetimiz birbirimize yansıdıki hala burdayız birlikte daha çok bayram ve yılbaşı geçirmek dileğiyle herşey gönlünüzce olsun ...
ben aradağım omuzu buldum :)çetem sizi seviyorumm
arkadaşlar yılbaşı gecesini evde geçirecek olanlar için bir haber...
cnnturk'te bu akşam saat 20:00'den itibaren yayınlanacak olan Güzel Yılbaşı adlı programın konuklarından biri de Yetkin Dikinciler:happy0064
haberi cnnturk'ün sitesinde okudum.isteyen bakabilir...
http://www.cnnturk.com/haber_detay.asp?PID=366&haberID=280319
hayranlarına duyurulur...:img-wink:
bundan alaa bayram hediyesi olamazdı çok sevindim sağolasın haber verdiğin için:)
bütün göztaşı çetesi sevenlerinin yeni yılı ve bayramı kutlu olsun.bye
dr ötker jr
31-12-06, 18:30
Yol arkadaşları
Sizinle karşılaşmama yol açan her şeye minnettarım.
Umarım sizin için değerli olan günler hiçbir zaman anlamını yitirmez.
auh
uzun zamandır buraya uğrayamasamda aklımın hep sizde olduğu sevgili çetem
nice mutlu yıllara we mutlu bayramlara
yeni yılda herşey gönlünüzce olsun..sizi seviyorum :)
forgetmenot
31-12-06, 19:52
2 Ocak Salı, gece 03.20'de(epey geç saat ama) Kanal D'de Sultan Makamı dizisi gösterilecekmiş.Biliyorsunuz,Gözyaşı Çetesi dizisinin senaristi A.U.Hünkar,Sultan Makamı dizisinin de senaristidir!İlgilinize,bilginize,canlar!
-özgü_namal-
31-12-06, 20:17
tüm gözyası çetesi ailesi hepnizin kurban bayramı ve yeni yılı kutlu olsun..umarım bu yeni yılda tüm dileklerimiz gercekleşir...:):)
dediğini yaptım.. 20.oo den sonra bekleyiş kabusa dönüyordu az daha ya.. neyse çıktı sonunda.. ama kısaydı yetkin beye düşen süre.. onda da zati tilbe hanımdan falan söz etti.. hayır kendiside orda üstelik.. kendinden sözetsene biraz.. birlerinin gecesi kabusa mı dönüşüyor ne oluyor hiç mi düşünmezsin.. sıcak gülüşünü görmek sesini duymak güzeldi.. yeniden tv de görmek keyifliydi:img-in_lo
aa bi ara tilbe hanımın oynarken gözyaşı yaratma etkisinden sözettiler.. ya bu kelime nasıl işlemiş içime.. gözyaşı diyince çetesine bağlarlar sandım ama yanıldım tabiki de:img-blush
lil... çetecilerle olan bu duygusal buluşma nedir böyle? imzanı görünce öyle şaşırdım ki.. aşk ve gurur filmini daha yeni seyrettim.. iki gün oldu.. kaç kere seyrettim üstelik... çok da beğendim... esra bana verdi VCD'sini.. üstelik onda olan tek VCD imiş...
yetkin beyi göremedim ben.. kaçırmışım.. ben yeni yıla kürşat başarın programında Metin Ersoy'un söylediği kalipsolarla girdim... hehehe.. tam benlikti... eşim, nerden bulursun böyle antika şeyleri dedi..
televizyonda seyredilecek hiç bir şey yoktu ki... aslında GÇ nin bütün bölümlerini verselerdi demi... bizde çeteciler olarak oturup hem seyretseydik, hem hüzünlenseydik....
Alışkanlık yapıyorsunuz iyi mi...
Zaman geçtikçe insanın keşkeleri gerçekten de artıyor. Yetkin Bey ya da Ebru Hanım buraya uğrasalardı bende sevinirdim ama çok değerli birisi buralarda dolanıyor ki tüm açığı tek başına kapatıyor.
Her ne kadar bu tatilde buralarda olamam diye önceden kutlamış olsam da madem dayanamayıp uğradım o zaman tekrar kutlamak farz oldu. Güzergah değişse de, mevsim şartları zorlasa da beraber çıktığımız yolda hep 'beraber' doyasıya ilerlemek dileğiyle nice nice nice mutlu yıllar.
yaw anladım bayram.. anladım yeni bir yıl.. da bunu bu kadar abartmanın ne anlamı war:img-blush
ne replik var.. ne resim var.. walla yılın ilk silahlarını çıkarıcam dayanamayıp:img-gun:
yaw anladım bayram.. anladım yeni bir yıl.. da bunu bu kadar abartmanın ne anlamı war:img-blush
ne replik var.. ne resim var.. walla yılın ilk silahlarını çıkarıcam dayanamayıp:img-gun:
sok silahları yerine yetkin beyi katıldığı programdan resimler ekliycem sayfasına bu uyar mı ??
sok silahları yerine yetkin beyi katıldığı programdan resimler ekliycem sayfasına bu uyar mı ??
uymaz mı? bana uyar valla..
yeni yıla bayagı guzel girdik butun yıl kafamız boyle guzel gezmeyiz insallah.:img-hyste
[QUOTE=Şah-Rû;1972909]Alışkanlık yapıyorsunuz iyi mi...
Zaman geçtikçe insanın keşkeleri gerçekten de artıyor. Yetkin Bey ya da Ebru Hanım buraya uğrasalardı bende sevinirdim ama çok değerli birisi buralarda dolanıyor ki tüm açığı tek başına kapatıyor. [QUOTE]
bizimki bence bağımlılık değil Şah-Rü'cüm...yürekten bağlılık...
...o çok değerli birinin varlığı bile yeter bize :img-yes:
bu arada daha önce yaptığın çalışmalar için teşekkür edemedim sanırım sana...nolur kusuruma bakma...ellerine sağlık....
eh iyisimi ben şu repliklere devam edeyim...zira biraz çekiniyorum yazarken hani istemeden belki zarar verir miyim diye ama... replikleri teker teker yazsam bu sefer de konu bütünlüğü kalmyor...yazalım bakalım...öyle olmadığını umuyorum...
Berrin: (kendi kendine) şu işe bak…bayağı bayağı kıpırdadı şuramda bir şeyler…umutlandım…sevindim…ama…sonunda anladım…yalnızlık bana göre değil… hiç değil…
Seda: (mandırada kendi kendine) o bana bir armağan verdi..neden gidip gerekçesini sormayayım? Üçümüze de aynı niyetle verdiği ne malum? Belki onlara sırf nezaketen…benim arkadaşlarım diye…evet…neden gidip bir teşekkür etmeyim?
Serdar:içeri girmek istiyorsun ama içinden bir ses durmadan….
Seda: evet…içimden bir ses engelliyor beni…çünkü kapımda bulduğumda çok çok heyecanlandığım o şeyi…
Serdar: evet üçünüze de gönderdim…çünkü…
Seda: üçümüze de…
Serdar: hıhı.. girsene….
Seda içeri girer…
Serdar: yeni bir şey üretirken ona bir de hikaye uydururum.
Seda: bunun da bir öyküsü var mı?
Serdar: var tabi…sözünden dönenlerle ilgili…sözünden dönen şöyle bir şey yaparmış…bir gül, bir de bıçak kormuş yarin kapısına….senden ayrılıyorum…ama bu seni incittiyse gelip sen de beni yaralayabilirsin manasında…işte bıçak…ne kadar istersen…istersen öldüresiye…istersen yüzümün en güzel yerine derin bir çizik…(sedanın yanına oturur) beğendin mi?
Seda: hayır…ya neden bilmiyorum ama insan senden daha umulmadık hikayeler bekliyor…
Serdar: açıksözlüsün…
Seda: çünkü yeminimi bozmaya hazırlanıyorum…ya buna değmeli…
Serdar: boz…
Seda: ya sen de kapıma bir bıçakla bir gül bırakırdan…
Serdar: o zaman dilediğini yapabilirsin…
Seda: hayır yapamam ben sadece kendimi yaralayabilirim….bu hep böyle oldu…
Serdar: o zaman zaman ver kendine…kendini inandır öyle gel…
Seda: evet haklısın…en doğrusu o….bozulan yeminimin yerine seni koyacaksam….
Serdar: yoo…hayır hayır…bunu yapma…
Seda: neden?
Serdar: çünkü şimdi anladım…sen hayattan çok şey bekliyorsun…kırılmayacaksın, incinmeyeceksin, aldatılmayacaksın….sen daima mandıran gibi temiz, steril, ak pak olacaksın…yo yapma yeminini bozma….ben o büyük boşluğu dolduramam….
Seda: işte tam sana yakışan bir hikaye…teşekkür ederim uyarıların için…kapıma bıraktığın küçük kanatlı tanrı için….ben şimdi gidiyorum…evet…sen iyi gelmedin bana…seni görür görmez dükkanı da boşlar oldum ki elimden başka bir iş gelmez…hoşçakal…
Neval dükkana gelir, Seda dükkandan çıkar.
Seda: kendi kendine…evet teşekkürler…bütün yaralarımın kabuğunu kaldırdığın için…beni işe yaramaz bir hale getirdiğin için…içimi yakıp yakıp sonra birden dur yeminini bozma dediğin için….nasıl avunacağım şimdi? Sen yokmuşsun…bu mahalleye hiç gelmemişin gibi mi davranacağım….
Neval: nasıl bu kadar hain olabiliyorsun tatlım?
Serdar:kalp hainliğe yatkın yavrum…yoksa benim suçum değil…hiç kimseye yalvarmıyorum ki ben….kapım açık geliyorlar…
Neval: ama sana yakışmıyor…düzenbazsın belki ama hain değilsin…
Serdar: kimbilir daha ne kadar kalacağım bu mahallede…kızları neden inciteyim ki? Bir gece yarısı kaçak gibi geldiğim şu sokaktan vakti gelince yine öyle gideceğim…iyisi mi birkaç gün varsın mutlu olsunlar ne çıkar bundan?
Neval: oynama şunlarla tatlım…beni dinle oynama…
Serdar Berrin’e doğru yürümektedir…
Berrin: (kendi kendine) Allahım bu ne güzellik…sadece seyretsem yeter…birazdan benimle konuşacak…evet…gülümsüyor işte…insan sırf bu gülüş için her şeye katlanabilir…şunun hainliğine bile…
Berrin: merhaba
Serdar: merhaba
Berrin: yine nereye böyle?
Serdar: hayır…ben…eee…yani…az önce öyle bir şey oldu ki…yani doğrusunu söylemek gerekirse…buraya geldiğimden beri öyle rastlantılar…
Berrin: siz benim spor salonumu gördünüz mü? Buyurun bir fikriniz olsun hı? Lütfen…
Serdar: kahveniz var mı?
Berrin: olmaz mı…
Spor salonuna gelirler…
Berrin: işte burası…
Serdar duvarda duran kılıçlardan birini eline alır…
Berrin: öyle değil böyle yapacaksın…
Serdar: birden düşündüm de kılıç kullanan bir kız arkadaşım var ne güzel…
Berrin: (iç ses) tanrım yine gülüyor…
Serdar: insan neden böyle bir şey kullanmak istesin ki?
Berrin: çünkü diğer bütün teknikleri bunu kullanırken öğreniyorsun…
Serdar: nasıl yani…
Berrin: mesela…bana saldırdığını düşünelim….ya da beni zorla sürüklediğini….
Serdar: diyelim ki öyle…
(berrine doğru elini uzatır. Berrin bir hareketle adamı yere serer.)
Serdar: müthiş…
Berrin: nasıl girdin dünyamıza sen? Adamakıllı bir dünyamız vardı…delilikten uzak…neredeyse mazbut ama huzurlu…şimdi sen…bunu söylemek zorundayım…içimde tutamayacağım artık…beni yani bizi yoldan çıkarıyorsun…
Serdar: ben sadece sana bakarken…
Berrin: ya ötekiler?
Serdar: onlar senin yanında…onlar senin dostların…sana bakarken bir de onlara…
Berrin: nasıl baktığını gördüm…sonra üç kapıya birden aşk tanrıçası bıraktığını da…(kılıcı ona doğrultur) canımı yakarsan bunun bedelini ödersin…anladın mı? Eğer canımı yakacaksan şimdi git…çünkü sana evet demekle bir sürü köprüyü yıkacağım ben…
Serdar: köprü dediğin?
Berrin: Güzin ve Seda… eğer seninle olacaksam onlara hoşçakalın demem gerek…çünkü aramızda verilmiş bir söz var…şimdi bana gülümsemeye devam edecek misin?
Serdar hayır anlamında başını iki yana sallar.
Berrin: yani?
Serdar: bana inanma, ben ipe sapa gelmez güvenilmez herifin tekiyim…
Berrin: ne oldu şimdi?
Serdar: sen her şeyi garantiye almak istiyorsun…ilk önce kılıç gösteriyorsun sonra sevgi bekliyorsun…olacak şey değil…
Berrin: özür dilerim…ben sadece….yani…sana ne kadar önem verdiğimi, beni ne kadar etkilediğini anlatabilmek için….
Serdar: kahve demiştin ya…alacağım olsun…
Berrin: dur…bunun seninle ilgisi yok..sadece bu kapkaç şehrinde kendimi biraz olsun güvende hissedebilmek için….
Serdar: kapkaç mı? Ben…sadece senin kalbinle ilgiliydi…sen ne sandın?
Serdar gider…
Güzin serdarın atölyeye gelir…içerde nevali görür…
Neval: ah siz misiniz? Mahallenin en zarif hanımlarından biri…serdar yok tatlım….
Güzin: nerde olduğunu biliyormusunuz?
Neval: tabiî ki biliyorum…ben onun her şeyini biliyorum…
Güzin: ya…demek onun her şeyini biliyorsunuz…güzel…öyleyse benden de haberiniz vardır…
Neval: keşke anlatabilsem… Serdar’dan uzak dur…anladın mı?
Güzin: gerçekten modelimisin onun?
Neval: eh…evet…
Güzin: sadece o kadar mı? Ona aşıksın değil mi? ve beni uzaklaştırmak için de bir şeyler kuruyorsun…ama çok geç…sana şimdiden söyleyeyim…onun peşini bırak…yoksa karışmam…(elindeki küçük saksıyı uzatır) bunu ona ver…ve ona evet dediğimi söyle…her şeyimle evet…ah bu arada beni sorarsa atölyemdeyim…
Akşam Berrin dışarı çıkmak için Güzin’in evine onu almaya gider.
Berrin: Güzin…dünya güzeli arkadaşım benim…
Güzin: nasılım Berrin?
Berrin: çok güzel olmuşsun…
Güzin: artık anladım…her cepheden saldırmalı insan…yani öyle bir kuşat ki bırak kucağına düşsün…
Berrin: gözün kara hı?
Güzin: biz hep bekledik Berrin…her şeyi dışardan bekledik…biri gelecek…bizi mutlu edecek…karar verecek…gögüs gerecek…sahip çıkacak…biz de ooh diyecegiz…çok mutluyum…ama hayır…ben artık huzurumu hiç kimsenin ellerine bırakmayacağım…bunun için de dediğim gibi bütün cephanesiyle saldırmalı insan…
Berrin: sakın ha…ya korkutup kaçırırsan…sevmenin de bir haddi olmalı…sevgin adamı korkutmamalı…çünkü….ben…
Güzin: bir dakika bir dakika… kulağa çok hoş gelen şeyler söylüyorsun ama ben hiçbir şey anlamadım desem…
Berrin: neyse ya…gidip Seda’yı almayacak mıyız? Hadi…
çok sağol harika bir bayram hediyesi nasıl sevindim anlatamam cnmm:img-in_lo
Berrin: (kendi kendine) şu işe bak…bayağı bayağı kıpırdadı şuramda bir şeyler…umutlandım…sevindim…ama…sonunda anladım…yalnızlık bana göre değil… hiç değil…
Seda: (mandırada kendi kendine) o bana bir armağan verdi..neden gidip gerekçesini sormayayım? Üçümüze de aynı niyetle verdiği ne malum? Belki onlara sırf nezaketen…benim arkadaşlarım diye…evet…neden gidip bir teşekkür etmeyim?
Serdar:içeri girmek istiyorsun ama içinden bir ses durmadan….
Seda: evet…içimden bir ses engelliyor beni…çünkü kapımda bulduğumda çok çok heyecanlandığım o şeyi…
Serdar: evet üçünüze de gönderdim…çünkü…
Seda: üçümüze de…
Serdar: hıhı.. girsene….
Seda içeri girer…
Serdar: yeni bir şey üretirken ona bir de hikaye uydururum.
Seda: bunun da bir öyküsü var mı?
Serdar: var tabi…sözünden dönenlerle ilgili…sözünden dönen şöyle bir şey yaparmış…bir gül, bir de bıçak kormuş yarin kapısına….senden ayrılıyorum…ama bu seni incittiyse gelip sen de beni yaralayabilirsin manasında…işte bıçak…ne kadar istersen…istersen öldüresiye…istersen yüzümün en güzel yerine derin bir çizik…(sedanın yanına oturur) beğendin mi?
Seda: hayır…ya neden bilmiyorum ama insan senden daha umulmadık hikayeler bekliyor…
Serdar: açıksözlüsün…
Seda: çünkü yeminimi bozmaya hazırlanıyorum…ya buna değmeli…
Serdar: boz…
Seda: ya sen de kapıma bir bıçakla bir gül bırakırsan…
Serdar: o zaman dilediğini yapabilirsin…
Seda: hayır yapamam ben sadece kendimi yaralayabilirim….bu hep böyle oldu…
Serdar: o zaman zaman ver kendine…kendini inandır öyle gel…
Seda: evet haklısın…en doğrusu o….bozulan yeminimin yerine seni koyacaksam….
Serdar: yoo…hayır hayır…bunu yapma…
Seda: neden?
Serdar: çünkü şimdi anladım…sen hayattan çok şey bekliyorsun…kırılmayacaksın, incinmeyeceksin, aldatılmayacaksın….sen daima mandıran gibi temiz, steril, ak pak olacaksın…yo yapma yeminini bozma….ben o büyük boşluğu dolduramam….
Seda: işte tam sana yakışan bir hikaye…teşekkür ederim uyarıların için…kapıma bıraktığın küçük kanatlı tanrı için….ben şimdi gidiyorum…evet…sen iyi gelmedin bana…seni görür görmez dükkanı da boşlar oldum ki elimden başka bir iş gelmez…hoşçakal…
Neval dükkana gelir, Seda dükkandan çıkar.
Seda: kendi kendine…evet teşekkürler…bütün yaralarımın kabuğunu kaldırdığın için…beni işe yaramaz bir hale getirdiğin için…içimi yakıp yakıp sonra birden dur yeminini bozma dediğin için….nasıl avunacağım şimdi? Sen yokmuşsun…bu mahalleye hiç gelmemişin gibi mi davranacağım…. Neval: nasıl bu kadar hain olabiliyorsun tatlım?
Serdar:kalp hainliğe yatkın yavrum…yoksa benim suçum değil…hiç kimseye yalvarmıyorum ki ben….kapım açık geliyorlar…
Neval: ama sana yakışmıyor…düzenbazsın belki ama hain değilsin…Serdar: kimbilir daha ne kadar kalacağım bu mahallede…kızları neden inciteyim ki? Bir gece yarısı kaçak gibi geldiğim şu sokaktan vakti gelince yine öyle gideceğim…iyisi mi birkaç gün varsın mutlu olsunlar ne çıkar bundan?
Neval: oynama şunlarla tatlım…beni dinle oynama…
Serdar Berrin’e doğru yürümektedir…
Berrin: (kendi kendine) Allahım bu ne güzellik…sadece seyretsem yeter…birazdan benimle konuşacak…evet…gülümsüyor işte…insan sırf bu gülüş için her şeye katlanabilir…şunun hainliğine bile…Berrin: merhaba
Serdar: merhaba
Berrin: yine nereye böyle?
Serdar: hayır…ben…eee…yani…az önce öyle bir şey oldu ki…yani doğrusunu söylemek gerekirse…buraya geldiğimden beri öyle rastlantılar…
Berrin: siz benim spor salonumu gördünüz mü? Buyurun bir fikriniz olsun hı? Lütfen…
Serdar: kahveniz var mı?
Berrin: olmaz mı…
Spor salonuna gelirler…
Berrin: işte burası…
Serdar duvarda duran kılıçlardan birini eline alır…
Berrin: öyle değil böyle yapacaksın…
Serdar: birden düşündüm de kılıç kullanan bir kız arkadaşım var ne güzel…
Berrin: (iç ses) tanrım yine gülüyor…
Serdar: insan neden böyle bir şey kullanmak istesin ki?
Berrin: çünkü diğer bütün teknikleri bunu kullanırken öğreniyorsun…
Serdar: nasıl yani…
Berrin: mesela…bana saldırdığını düşünelim….ya da beni zorla sürüklediğini….
Serdar: diyelim ki öyle…
(berrine doğru elini uzatır. Berrin bir hareketle adamı yere serer.)
Serdar: müthiş…
Berrin: nasıl girdin dünyamıza sen? Adamakıllı bir dünyamız vardı…delilikten uzak…neredeyse mazbut ama huzurlu…şimdi sen…bunu söylemek zorundayım…içimde tutamayacağım artık…beni yani bizi yoldan çıkarıyorsun…Serdar: ben sadece sana bakarken…
Berrin: ya ötekiler?
Serdar: onlar senin yanında…onlar senin dostların…sana bakarken bir de onlara…
Berrin: nasıl baktığını gördüm…sonra üç kapıya birden aşk tanrıçası bıraktığını da…(kılıcı ona doğrultur) canımı yakarsan bunun bedelini ödersin…anladın mı? Eğer canımı yakacaksan şimdi git…çünkü sana evet demekle bir sürü köprüyü yıkacağım ben…
Serdar: köprü dediğin?
Berrin: Güzin ve Seda… eğer seninle olacaksam onlara hoşçakalın demem gerek…çünkü aramızda verilmiş bir söz var…şimdi bana gülümsemeye devam edecek misin?
Serdar hayır anlamında başını iki yana sallar.
Berrin: yani?
Serdar: bana inanma, ben ipe sapa gelmez güvenilmez herifin tekiyim…
Berrin: ne oldu şimdi?
Serdar: sen her şeyi garantiye almak istiyorsun…ilk önce kılıç gösteriyorsun sonra sevgi bekliyorsun…olacak şey değil…
Berrin: özür dilerim…ben sadece….yani…sana ne kadar önem verdiğimi, beni ne kadar etkilediğini anlatabilmek için….
Serdar: kahve demiştin ya…alacağım olsun…
Berrin: dur…bunun seninle ilgisi yok..sadece bu kapkaç şehrinde kendimi biraz olsun güvende hissedebilmek için….
Serdar: kapkaç mı? Ben…sadece senin kalbinle ilgiliydi…sen ne sandın? Serdar gider…
Güzin serdarın atölyeye gelir…içerde nevali görür…
Neval: ah siz misiniz? Mahallenin en zarif hanımlarından biri…serdar yok tatlım….
Güzin: nerde olduğunu biliyormusunuz?
Neval: tabiî ki biliyorum…ben onun her şeyini biliyorum…
Güzin: ya…demek onun her şeyini biliyorsunuz…güzel…öyleyse benden de haberiniz vardır…
Neval: keşke anlatabilsem… Serdar’dan uzak dur…anladın mı?
Güzin: gerçekten modelimisin onun?
Neval: eh…evet…
Güzin: sadece o kadar mı? Ona aşıksın değil mi? ve beni uzaklaştırmak için de bir şeyler kuruyorsun…ama çok geç…sana şimdiden söyleyeyim…onun peşini bırak…yoksa karışmam…(elindeki küçük saksıyı uzatır) bunu ona ver…be ona evet dediğimi söyle…her şeyimle evet…ah bu arada beni sorarsa atölyemdeyim…
Akşam Berrin dışarı çıkmak için Güzin’in evine onu almaya gider.
Berrin: Güzin…dünya güzeli arkadaşım benim…
Güzin: nasılım Berrin?
Berrin: çok güzel olmuşsun…
Güzin: artık anladım…her cepheden saldırmalı insan…yani öyle bir kuşat ki bırak kucağına düşsün…
Berrin: gözün kara hı?
Güzin: biz hep bekledik Berrin…her şeyi dışardan bekledik…biri gelecek…bizi mutlu edecek…karar verecek…gögüs gerecek…sahip çıkacak…biz de ooh diyecegiz…çok mutluyum…ama hayır…ben artık huzurumu hiç kimsenin ellerine bırakmayacağım…bunun için de dediğim gibi bütün cephanesiyle saldırmalı insan…
Berrin: sakın ha…ya korkutup kaçırırsan…sevmenin de bir haddi olmalı…sevgin adamı korkutmamalı…çünkü….ben…
Güzin: bir dakika bir dakika… kulağa çok hoş gelen şeyler söylüyorsun ama ben hiçbir şey anlamadım desem…
Berrin: neyse ya…gidip Seda’yı almayacak mıyız? Hadi…
en sevdiğim sahnelerdir hemen hemen hepsi seçemiyorum ama altını çizdiğim yerlerde hayata bakış açımı kaleme almışlar sanki bu çok büyüleyici baş döndürücü teşekkürler Ali Ulvi Hünkar bize böyle güzellikler izlettiğiniz için bu diziyle ilgili ne varsa her görüşümde ona binlerce kez teşekkür etmek istiyorum ve ondan bir sinema filmi bekliyorum inşallah yapar bizde izleriz:)
çete üyerilerinden yeni yıl hediyeleri:happy0064
hermiyle .. sürprizi için..
gizeme kare kare yetkin dikinciler fotografları için..
askpereste replikler için..
teşekkürler..
yola çıkışımızın.. ve özel paylaşımlarımızın kaynağı olan değerli yazarımıza çok teşekkürler..
peky ben ne yaptım:img-blush hediye yok bişiy yok biliyorum:icon_sorr
ama bende form nöbetindeydim:img-polic walla:img-wink:
bu yeditepe istanbulda ne iyi sanatcılar varmıs yahu.
zuhal olcay,emre kınay,ozgu namal.:happy0064
..ben bu kezde izleyemiycem yeditepe istanbulu:icon_sorr yalnız benzer kadronun starda yeni bir dizisi başlıyor.. tanıtımı ilginç.. komik hatta.. sanatçıların cv sini gösteriyorlar sanki.. eski dizlerini yani.. yeditepeden görüntüler de var.. marka sanatçıların ötesinde marka dizlerden medet uman bir tanıtım..
star'da ki diziler pek tutmuyor nedense o kanal'da baslayan
diziler'in cogu bitiyor.tıpkı zamanında severek izlemeye basladıgım
istanbul sahidimdir gibi basrolde Emre Kınay vardı.o kanalda birsey
var.
star'da ki diziler pek tutmuyor nedense o kanal'da baslayan
diziler'in cogu bitiyor.tıpkı zamanında severek izlemeye basladıgım
istanbul sahidimdir gibi basrolde Emre Kınay vardı.o kanalda birsey
var.
günaydın çeteciler :) dün giremedim ama şimdi yazılanları okudum...
ben sevgili yazarımıza teşekkür ediyorum umarım yine güzel projelerde onun yazdıklarına tanık oluruz, hepberaber yaşarız :)
nilaycım yeditepe çok güzel bir diziydi eğer tekrarları başladıysa mutlaka izle oyuncuları dediğin gibi hep iyi oyunculardı
ben ne gördüm.. tv de yüksek sadakat diye bir grup şarkı söylüyordu.. nerde kabuslar evinde.. hangi serinin görüntüleri eşliğinde.. hülya koçyiğitli ve ebru özkanlı serisinin eşliğinde.. bayaa heycanlandım.. uykum açıldı birden ya.. ama esas kız farklı biriydi.. klip için yeni birini mi oynattılar anlayamadım.. ebru özkanı bir sahnede gördüm sanırım.. hani şu battaniyeye sarıldığı halini gördüm sanırım:img-blush bir daha izlemek için beklemeli..
önceki sayfalarda söylemiş miydiniz hatırlamıyorum.yüksek sadakatin o şarkısının adını bilen var mı???
önceki sayfalarda söylemiş miydiniz hatırlamıyorum.yüksek sadakatin o şarkısının adını bilen var mı???
yüksek sadakat.. aklımın iplerini saldım..
şarkı güzelde orda güzel olan başka bişiy var:img-in_lo şimdi araştırdım.. you tube dan izlenebiliyor.. ebru özkan:happy0064
yüksek sadakat.. aklımın iplerini saldım..
şarkı güzelde orda güzel olan başka bişiy var:img-in_lo şimdi araştırdım.. you tube dan izlenebiliyor.. ebru özkan:happy0064
Tesekkürler lil simdi izledim, haklisin sarki cok güzel amaaa dahada güzel birsey varki oda Ebru......Iki sefer gördüm ben,daha sonra baska bir bayan cikiyor sürekli............Filimde ciksada seyretsek,baya meraklandim......
ewt bn de bir iki saat önce dream tv'de izledim klibi.Ebru Özkan'ı 2 kere gördüm genel olarak Hülya Koçyiğit'in üzerinde durmuşlar sanki.ama güzel şarkıydı :D
sanırım filmin basrol oyuncusu Hulya Kocyigit oldugu icin o.
beraber oynamıslar.ama klip de cok guzel olmus. ;)
ewt bn de bir iki saat önce dream tv'de izledim klibi.Ebru Özkan'ı 2 kere gördüm genel olarak Hülya Koçyiğit'in üzerinde durmuşlar sanki.ama güzel şarkıydı :D
iki gündür yoktum ayy özledim burayı ebrunun klibi süper ondan bi haber almak ne kadar güzel :img-in_lo
ama sarı saç daha çok yakışıyor ona :)
siz neredesiniz baya bi aşagıda kalmış sayfamız
cine 5 te yeni bölümleri var dizimizin ne olduu haberiniss yokmuuu yaa inanmıyorum bu yeni bölüm olarak 3 olduuu bu kahrolası sita benim yazılkarımın renkli olmasından dolayı girme yasağı aldım size söleyemedim bu sitenin kuralları saçma sapan
cine 5 te yeni bölümleri var dizimizin ne olduu haberiniss yokmuuu yaa inanmıyorum bu yeni bölüm olarak 3 olduuu bu kahrolası sita benim yazılkarımın renkli olmasından dolayı girme yasağı aldım size söleyemedim bu sitenin kuralları saçma sapan
nasıL yani sen ciddi misin?googLe da baktım öyLe birşeye rastLayamadım daLqa mı qeçiosun??
ciddi misin?
ama öyle bişey olsa gazetelerde çıkmaz mıydı?gözyaşı çetesi izleyicisinin zaferi falan die
bize zamannda çok destek veren köşe yazarlarının mutlaka haberi olurdu bundan ve mutlaka bahsederlerdi...
cine5'in sitesine giremedim hata verio sürekli.bu güne kadar bununla ilgili birçok asılsız haber geldiği için buraya artk inanmakta güçlük çekiyorum ama bu konu ile ilgili bilgi sahibi olan biri özellikle de brit daha ayrıntılı bilgi verirse sewinirim
sevgiler...
kesinlikle yalan ekip dagılmış oyuncular baska baska yerlerde bi haber bi yazı bişey yok inanmayın..
yalan mıı nerden biliosun yalan olduğunu alla alla yalan mı sölicem çok bilmişkesinlikle yalan ekip dagılmış oyuncular baska baska yerlerde bi haber bi yazı bişey yok inanmayın..
simge_denizzz
03-01-07, 14:42
Aslında dorudur belki ama emin olmadan bişi diyemeyiz... Ben hiç görmedim bakmam genelde Cine5 e ondandır, belki yayınlanıyordur, yani umarım öledir... Britcim daha fazla açıklama yapabilirmisin canım bize?...
yeni bölümler olduguna eminmisin? Onlar tekrar olmasin?
bukadar kisiyiz burda neden kimsenin haberi olmadi senden baska....Lütfen daha ayrintili yazarmisin?
arkadaşlar daha görmeden yargılıosunus beni siz öle deseniz ben asla direk pisikopata bağlanmastım tmm mı? bn size açıklama yapimm. simge_deniz arkadaşım cnm bnm bak olay şu bana arkadaşım glp bunu söledi ve çok heyecanlandım direk açtım ama tekrarı vardı yalan oldunu düşündüm birdfe baktım fragman çıktı inandım valla yenimi yazıodu, eskimi yasıodu ona bakmadım ama ben daha önce o görüntüleri hiç görmedim ve direk sie hbr verdim ii yapmadıysam kalın ölee çok tepki aldım ltfn ama ben gördüümü söledim inanmayan inanmasın ben inandım ama daha emin olunca sölerimmm:sad53:
bunun gerçek olmasını çok isterdim ama birtürlü inanasım gelmiyo umarım yanılmıyorsundur
arkadaşlar daha görmeden yargılıosunus beni siz öle deseniz ben asla direk pisikopata bağlanmastım tmm mı? bn size açıklama yapimm. simge_deniz arkadaşım cnm bnm bak olay şu bana arkadaşım glp bunu söledi ve çok heyecanlandım direk açtım ama tekrarı vardı yalan oldunu düşündüm birdfe baktım fragman çıktı inandım valla yenimi yazıodu, eskimi yasıodu ona bakmadım ama ben daha önce o görüntüleri hiç görmedim ve direk sie hbr verdim ii yapmadıysam kalın ölee çok tepki aldım ltfn ama ben gördüümü söledim inanmayan inanmasın ben inandım ama daha emin olunca sölerimmm:sad53:
daha önce de demiştim bu konuyla ilgili çok asılsız haber geldi.o yüzden inanmakta güçlük çekmemizi hoş karşılaman gerekiyo.dizi tekrar yayında,fragmanı gördüm diosun madem hangi gün,hangi saatte yayınlanıyo söle de inanıp inanmıcağmıza o zaman karar verelim olur mu canm?
simge_denizzz
03-01-07, 14:53
umarım yeni bölümlerin fragmanlarını görmüşsündür... Bundan sonra biz de bakarız Cine5 e... Canım biz sana tepki vermedik, sadece bu kadar uzun bir aradan, bu kadar çok çabalamadan sonra artık umutlarımız tükenmişti, böyle bir haber beklemiyorduk ondan yani...
Bu arada bilmem gördünüz mü, gazetede Erkekler ağlamaz la ilgili bi hbr vardı, eski blmleri kanal1de yayınlanıomuş, yeni blmlerin çekilme ihtimali varmış... Hani para falan gönderdiler ya... Bizde o kadar uğraştık ama bizi dikkate alan olmadı, demek ki şans işiymiş bunlar.. İnsana çok koyuyo ama, bizim ne suçumuz vardı diye düşünüyo yani...
brit ne zaman izledin fragmanı cıne 5 in yayın akışına bakalım söylersen tekrar falan hiç gösterilmiş mi ona bi bakalım showda trtde gösterilmedi cıne 5 pek abuk bi kanal değil mi dizi için
daha önce de demiştim bu konuyla ilgili çok asılsız haber geldi.o yüzden inanmakta güçlük çekmemizi hoş karşılaman gerekiyo.dizi tekrar yayında,fragmanı gördüm diosun madem hangi gün,hangi saatte yayınlanıyo söle de inanıp inanmıcağmıza o zaman karar verelim olur mu canm?
bakın lütfen anlayamaya çalışın ben sizi anlıyorum banada ilk bu haber geldiğinde bende şoke oldum dizinin sitesinde duydum sonrada arkadaşım söledi ben onların yalancısıyım inanın o kahrolası saate bakmadım o anda zıplamakla meşguldüm ve ben yeni bölüm olduğuna söle karar verdim. (daha önce hiç o sahneleri görmemiştim belkide kaçırdığım8. bölümdü) lütfen anlayışlı olun ve sakın beni yanlış anlamayın sizinde inanmamanız simge_deniz arkimin dediğide doru tam umudu kesmişken... bende inanamadım ama heyecandan saatede bakmadım cine5 i takip ediyorum fakat zamanım olmuo internetten bakmak zorunda kalıorum ama görmedim daha sadace cumartesi günleri bakamadım ben nete onada bakıcam cmt günü gelsin
gazetede Erkekler ağlamaz la ilgili bi hbr vardı, eski blmleri kanal1de yayınlanıomuş, yeni blmlerin çekilme ihtimali varmış... Hani para falan gönderdiler ya... Bizde o kadar uğraştık ama bizi dikkate alan olmadı, demek ki şans işiymiş bunlar.. İnsana çok koyuyo ama, bizim ne suçumuz vardı diye düşünüyo yani...
ewt o haberi bn de okumuştum
ve haklısın bu işler biraz da şans işi.onlar seslerini daha iyi duyurduğundan die düşüncm ama bizm de yapmadığımız şey kalmadı ki.bi köprüye ya da bi apartmanın tepesine çıkıp diziyi yeniden yayınlayın yoksa atarız kendimizi aşağı demediğimiz kaldı
bakın arkadaşlarım nasıl anlatiyim size çok sert tepki verdinis inanın sırf inanmanıs için size ben onu bulup bu sayfaya yapıştıracağım :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
simge_denizzz
03-01-07, 15:09
bizm de yapmadığımız şey kalmadı ki.bi köprüye ya da bi apartmanın tepesine çıkıp diziyi yeniden yayınlayın yoksa atarız kendimizi aşağı demediğimiz kaldı
o da süper bi fikirmiş aslında...:img-hyste ama eğer britin dediği doruysa dizi yayınlanmaya başladı demektir sessiz sedasız....
bakın lütfen anlayamaya çalışın ben sizi anlıyorum banada ilk bu haber geldiğinde bende şoke oldum dizinin sitesinde duydum sonrada arkadaşım söledi ben onların yalancısıyım inanın o kahrolası saate bakmadım o anda zıplamakla meşguldüm ve ben yeni bölüm olduğuna söle karar verdim. (daha önce hiç o sahneleri görmemiştim belkide kaçırdığım8. bölümdü) lütfen anlayışlı olun ve sakın beni yanlış anlamayın sizinde inanmamanız simge_deniz arkimin dediğide doru tam umudu kesmişken... bende inanamadım ama heyecandan saatede bakmadım cine5 i takip ediyorum fakat zamanım olmuo internetten bakmak zorunda kalıorum ama görmedim daha sadace cumartesi günleri bakamadım ben nete onada bakıcam cmt günü gelsin
biz çok şey duyduk ve hepsininde sonu fiyaskoydu oyüzden inanması zor üç bölüm oldu demişsin 3 bölüm oynadıysa bi kanalda bir dizi ve kaldırılıp tekrar ekrana dönmüşse muhakkak bi şekilde medyada yer alır
bakın arkadaşlarım nasıl anlatiyim size çok sert tepki verdinis inanın sırf inanmanıs için size ben onu bulup bu sayfaya yapıştıracağım :icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr
tereddütlerimizin olması sana karşı yapılmış bişey değil.ben niye tereddüt ediyorum onu anlatıyım:bizi destekleyen köşe yazarlarının mutlaka haberi olurdu böle bi olaydan ve bunu köşelerinde bi şekilde belirtirlerdi.3 yeni bölüm yayınlanmış diyosun.oysa daha geçenlerde o köşe yazarlarından biri (mehmet güler'di sanırım)erkekler ağlamaz izleyicilerinin ve bizim çabalarımızın sonuç vermediğinden bahsetmiş.bi arkadaşımız da o yazıyı eklemiş buraya.
arkadaşlarr www.gozyasicetesi.com dada yasıo neden hala direniosunuz ben sadece o görüntülerin yalncısıyım..ayrıcaa o kaçırdığım8. bölüm sahneleride olabilirdiiiii
yazılarınısı takip edicem fakat şimdi kaçmam gerekiyor. arkadaşlarr ziyaretçi defterinde eda mı ebrumu öle bir kızda yazmış ble hatta saat 24:00 mıymış ama gününü yazmamış sanırım
sitenin ziyaretçi defteri kapatılmış sanırım açılmıyo
bölüm özetlerinde en son 8.bölüm var
galeride de 8. bölüm resimleri
ve hala atv logosu var sitede
sen sitenin neresinde gördün o yazıyı.söle o bölüme bakalım ;)
arkadaşlarr www.gozyasizetesi.com 3 hafta önce gördüm ama siteye girmem yasaklandıı için size heber veremedim zitayerçi defterinde yasıoduu
tepkimiz sert değil sadece inanamıyoruz okadar
çetenenin kalanı bu işi ne diycek acaba nerdesiniz ya???
arkadaşlarr www.gozyasizetesi.com 3 hafta önce gördüm ama siteye girmem yasaklandıı için size heber veremedim zitayerçi defterinde yasıoduu
brit canım... gereksiz bilgilerle burayı hem meşgul etme hem de insanlarla dalga geçme...
ne sitede ne de başka bir yerde açıklama yok..
diziyi yazan zat bu forumda dolaşıyor.. öyle bir şey olsa en önce bizim haberimiz olması gerekiyordu..
lütfen boş yere forumun seviyesini de bozmayalım..
çıkmak zorundayım yarın tüm yeterli bilgiyi koyacağım arkdaşlar söz byee
brit canım... gereksiz bilgilerle burayı hem meşgul etme hem de insanlarla dalga geçme...
ne sitede ne de başka bir yerde açıklama yok..
diziyi yazan zat bu forumda dolaşıyor.. öyle bir şey olsa en önce bizim haberimiz olması gerekiyordu..
lütfen boş yere forumun seviyesini de bozmayalım..
ben emin olduumu söledim ltfn yanlış algılamayın bende bu dizi için birçok seyler yaptım bende isterim olmasını ama görmüş olmasaydım bende burda boşuna laf kalabalığı yapmazdım gitmek zorundayımm bye
arkadaşlarr www.gozyasicetesi.com dada yasıo neden hala direniosunuz ben sadece o görüntülerin yalncısıyım..ayrıcaa o kaçırdığım8. bölüm sahneleride olabilirdiiiii
varsayımla konuşma arkadaşım emin ol öyle yaz ziyaretçi defteriyle olacak şey değil bu
çıkmak zorundayım yarın tüm yeterli bilgiyi koyacağım arkdaşlar söz byee
yarın olsun görürüz.peki yazdığının doğruluğndan eminsin niye kaçar gibi gidiyosun o zaman.
ben gözümle görmeden inanmam.inanamam...
madem eminsin kanıtla o zaman.biz de gerekiyosa sana inanamadığımız için özrümüzü dileriz
yarın olsun görürüz.peki yazdığının doğruluğndan eminsin niye kaçar gibi gidiyosun o zaman.
madem eminsin kanıtla o zaman.biz de gerekiyosa sana inanamadığımız için özrümüzü dileriz
ki hiç zannetmiyorum özür dileyeceğimizi ortaya laf atıp gitmek yakışıyo mu ya
ben de pek zannetmediğim için 'gerekiyosa' demiştim zaten ;)
brit çıkıodn hani?sen çıkmam lazm diodun herkes sendn önce çıktı bi sen bi ben kaldık burda
Dizi katliami sürüyor.Ah Istanbuldada zoraki final yapildi. Atv ye bu isler yakismiyor. GÖZYASI CETESININ üzüntüsü bile bitmemisken,bu ikinci oldu.
Bu yazi BURHAN AYERinin bugünkü Aksam Gazetesindeki yazisi,yine bizden bahsetmis ama dizi basladi dememis.....demekki Brit arkadasin yazdigi dogru degil....
Dizi katliami sürüyor.Ah Istanbuldada zoraki final yapildi. Atv ye bu isler yakismiyor. GÖZYASI CETESININ üzüntüsü bile bitmemisken,bu ikinci oldu.
Bu yazi BURHAN AYERinin bugünkü Aksam Gazetesindeki yazisi,yine bizden bahsetmis ama dizi basladi dememis.....demekki Brit arkadasin yazdigi dogru degil....
tabiki ya medya böyle bi gelişmeden haberdar olmazmı eğer bu doğru değilse maksat dalga geçmekse ne amaçla hangi düşünceyle yapılıyo bilemiyorum
dizi'nin resmi sitesinin ziyaretci defteri uzun zamandır kapalı.
inanmazsınız ona biliyorum ama yine de inanmayın diye soyleyim
dedim. :icon_neut
Filmin Son Bölümün De Ne Oldu Ben Izleyemedim
arkadaşlar mrb dizimizin resmi sitesi www.gozyasicetesi.com değilmiydi ben oraya girdim ziyaretçi defteri açık okudum ama öle bişey yok ayrıca böle bişey olsa hepimiz duyardık inanmayalım bence yeni bölümleri olsa bile böle sessizce başlamaz deil mi ayrıca sevgili yazarımız bize haber getirirdi :) bizim duymamamız imkansız ...
Bu arada bilmem gördünüz mü, gazetede Erkekler ağlamaz la ilgili bi hbr vardı, eski blmleri kanal1de yayınlanıomuş, yeni blmlerin çekilme ihtimali varmış... Hani para falan gönderdiler ya... Bizde o kadar uğraştık ama bizi dikkate alan olmadı, demek ki şans işiymiş bunlar.. İnsana çok koyuyo ama, bizim ne suçumuz vardı diye düşünüyo yani...
daha öncede söyledim sanırım ama.. bizimkisi nerdeyse imkansızı elde etmek için verilmiş çabaydı.. erkekler ağlamazın tek problemi düşük reyting.. ki bu çözümlenebilir.. senaryo destekleriyle reklamla yeni yüzlerle etkileyici müzik klip vs ile.. muattapları da tek bir kişi oda atv.. yapımcı yayıncı kar eden zarar eden aynı.. oyuncular dizilerinin arkasında.. sorunları tek.. çözümde imkansız değil..
bizimkisi çok daha karmaşıktı.. çözümü çok daha zor.. kanal ayrı dert.. yapımcı ayrı.. oyuncular ayrı dert.. hangisini çözebilirdik ki.. oyuncular dağılmış.. yapımcı izleyiciyi suçlayıp kestirmiş atmış.. atv nin yayın politikasına hiç girmiyorum bile.. kimi ikna edebilirdi ki bu çaba.. çok zordu olmadı:icon_sorr
Sevgili arkadaşlar 'brit' kendince eğleniyor. Açıkçası böyle şeyleri zaman zaman ben de yapıyorum. Ama insan biraz yaratıcı olur ya... Mesela 'Hayatım sana Feda' sayfalarına samimi hislerimi yazmıştım. Buyurun sizinle paylaşayım da aradaki farkı görün. Belki de brit misilleme yapıyor.
'Süper ötesi bi dzi yaaa
Şöööle bi bkym dedim... Bu nsıl bişşiii yaaa? Vuruldum resmen. Taptım. 1001 Gece de acayip yorumlar yazan biri var. Gözlerim onun satırlarını aradı bi de... Bir şeyler yazsa da seyredenler ne kadar değerli bir şeyin karşısında olduklarını şap diye anlasalar. Kız bahsettiğim diziyi resmen bizim zevklerimize göre tercüme eddiyooo. Onu okuyunca dizileri daha iyi annıyorum. Geçen 'Anna Arendt' den bile alıntı yaptı ya... Düşün işte... O kadar yani. Yoksa vallahi yazık olacak. Güzelim dizi ister misin, yallah çöplüğe!'
süper olmuş güzel yaz yaa aradada uçurumlar var brit uçmuşş
heh ucurum sarkısını armagan edelim o zaman sezen'den. :)
belki dizi kanal D'de olsaydı hersey cok farklı olabilirdi bizler icin. ;)
heh ucurum sarkısını armagan edelim o zaman sezen'den. :)
belki dizi kanal D'de olsaydı hersey cok farklı olabilirdi bizler icin. ;)
walla haklısın canım keşke kanald de olsydı şimdi devam ediyo olurdu ... biara kanald de istemişti dimi öle hatırlıyorum :) ama cine 5 te iyi ya öle deme hakkını yemeyelim şimdi :)
kanal D dizilerde bu sene oldukca istikrarlılar 2 3 dizi idi bitirdikleri sanırım.
ve son 3,4 aydır tum dallarda 1.ciler ratinglerde atv'yi solladılar.
rhetbutler
04-01-07, 09:18
Herkese merhaba...tatilde çetemi çok özledim...
Yazdıklarızı tek tek okudum.Geç oldu ama bende bi iki şey yazayım dedim.
İlk olarak Mesut Yar ın yazısı...cumartesi günü okuyunca o yazıyı sinir sistemim anında iptal. Biz sana gözyaşı çetesi için mail atınca sen bize yani bana kusuruma bakmayın kusurunuza bakamıycam de şimdi köşenden bize (gözyaşı çetesi sevenleri de erkekler ağlamazın sevenlerini takip edecektir yazmış ya..)akıl ver...biz düşünemedik aylar önce böyle bir protestoyu ya... benim 14000 dolarım olucaktı o zaman görücektin bizi...Ayrıca bizim afiş işinin olmama nedeni dizimizin başka bir kanala geçme durumu olunca beklemeye geçmiş olmamız ardından ali ulvi bey den dün akşam bu dizi bitti diye bir cümleyi duymamızdı...ben şimdi niye böyle sinir yaptım bilmiyorum ama mesut yar sinirlerimi zıplattı yine...dizimiz için yeterince çaba göstermemişiz gibi hissettim açıkçası...
Banu abla aşkolsun yaaa...tek vcd im varmış...kabuslar evi vdclerim neydi ya...Bence Cevahir Mr.Darcy i Deniz de Elizabeth i gölgede bırakır...
Biz o kadar şanssızız ki kanal d de olsak yine birşey değişmezdi...kanal d hani kod adı nı başlatıcaktı yalan oldu oda...kanal d nin seyirciye saygısı olduğunu düşünmüyorum.Yaptığı işler reyting almasaydı onlarda aynı şeyi yapardı... herşey reyting için...
Sevgili arkadaşlar 'brit' kendince eğleniyor. Açıkçası böyle şeyleri zaman zaman ben de yapıyorum. Ama insan biraz yaratıcı olur ya... Mesela 'Hayatım sana Feda' sayfalarına samimi hislerimi yazmıştım. Buyurun sizinle paylaşayım da aradaki farkı görün. Belki de brit misilleme yapıyor.
'Süper ötesi bi dzi yaaa
Şöööle bi bkym dedim... Bu nsıl bişşiii yaaa? Vuruldum resmen. Taptım. 1001 Gece de acayip yorumlar yazan biri var. Gözlerim onun satırlarını aradı bi de... Bir şeyler yazsa da seyredenler ne kadar değerli bir şeyin karşısında olduklarını şap diye anlasalar. Kız bahsettiğim diziyi resmen bizim zevklerimize göre tercüme eddiyooo. Onu okuyunca dizileri daha iyi annıyorum. Geçen 'Anna Arendt' den bile alıntı yaptı ya... Düşün işte... O kadar yani. Yoksa vallahi yazık olacak. Güzelim dizi ister misin, yallah çöplüğe!'
inan ben eğlenmiyordum tamam arkadaşlar yalan habermiş tekrarları verilmiş sadece 3 bölümün tekrarlarıymış bnm izlemediklerim en son ve ondan önceki bölümler... kafanızda bana karşı herhangi yalancı bi his dolaşmasın.ben sadece duydum ve heber verdim özür dilerim meşgul ettiysem sacintim@hot.. zaten msnim..
kaçar gibi gittiğim yok.. ben laf atıp kaçmadım sabah erkenden yazdım o yazıyı.. sizler yoktunus.ve gidiyorum deyipte orda kaldığımda belki bi cvp ınıs olur diye bekledim o anda üstümü giyiyordum ondan çıkamadım ama bugün yine burdayım.ve size ziyaretçi defterinden şöle bi yazı gösterim:
ebru/izmit/18:58/19.12.2006
slm arkadaşlar cine 5 te gözyaşı çetesinin yeni bölümleri veriliyoo
yazmış silmişlermi bakmadım bn gördüüme inandım ama cne 5 i takip ettim ve kaçırdığım bölümlermiş. söledim bn söliicemiii
uçan ben miyim sen misin belli deil. tekrarları verilmiş ondanda haberin yok..:img-pilot :hıh
ki hiç zannetmiyorum özür dileyeceğimizi ortaya laf atıp gitmek yakışıyo mu ya
laf atıp gittiğimi kim söledi en yanlış algılıyorsun cnm o bnm sorunum deil...:icon_sorr :hıh
ben de pek zannetmediğim için 'gerekiyosa' demiştim zaten ;)
brit çıkıodn hani?sen çıkmam lazm diodun herkes sendn önce çıktı bi sen bi ben kaldık burda
,
sana açıklama yaptım arkadaşım...asıl ben senden özür dilerim ama yanlış anlamışsım inanın eğlenmek değildi amacım... insansınıs nede olsa. insanların değerini bilirimm:img-polic
arkadaşlar gazetede şey yasıodu röpörtaj yapmışlar yetkin dikincilerle.. yunanlılar yetkin dikincilere ölüomuşş.. çok mutlu olduunu sölüo. gözyaşı çetesi rayting almadı ama çok hayranı vardı diyo.ayrıcaa bende buna karşılık söle dedim: '' keşke izlerken ewdeki dier tvleride açsaydımda biraz olsun rayting yapsaydı ama gerekli olarak bütün arkilerimi söledim izlemelerini... beni sewen izledi ama rayting azmış iştee ben dizinin setine gittm herkes için slm söldim arkiler mrk etmeyin ebru ablamıda yetkn abimide gördüm ama yetkin abimle konuşamadım fasla.ebru ablayla oturduk. SENİ SEVİYORUM EBRU ABLAAAA:img-hyste :img-hyste :img-hyste
eee arkadaşlar sizi beklemekten yoruldum nerdesinis hani bana karşı sert tavırlar ypanlar nerdee nerdesiniss???????:bella :cheer: :img-icecr
bu arada size çok teşekkür etmek istiyorum... dizi bitti ama yürekten bağlanmışsınıs diziye hala yorumlara devam isteklere devam...:happy0064 :happy0064 eee dizimizdede cevahir nediyo?? YÜREKTEN BAĞLI OLMANIN BEDELİ tşkler arkadaşlarr sağolunn:good:
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkOrchid"][B]ee ne oldu bu arada trt1 de???? çıkıomuu ????* uff yaa ama diziyi nasıl devam ettirirlerki çok aceleye getirdiler biranda olmadı bencee:img-yes: :img-yes: :img-yes: :img-wink: :img-wink: :img-wink: :img-wink: :img-wink: :img-wink: :img-:sad53:
Filmin Son Bölümün De Ne Oldu Ben Izleyemedim
,
ewlenceklerdi istemeye gidiolardı bitti işte mutlu sonla bitti yani..punkgirlden yorum beklioyorum:happy0064
Buraları boş bırakmaya gelmiyor sanırım. Çetenin hatırlı üyesi olarak konuya son noktayı koyuyorum Britcim yanlış bilgi edinmişsin. :img-pilot
Az önce Cine 5 program sorumlusu ile görüştüm ve kanallarında Gözyaşı Çetesi dahil hiçbir Türk Dizisinin yayınlanmadığını hatta gelecek sezon için dahi tercihlerini yabancı dizilerden yana kullanacaklarını söylediler.
Britcim sana tavsiyem bir konu hakkında bilgi ileteceksen bu bilgiye yetkilisine doğrulat öyle gel.
Buraları boş bırakmaya gelmiyor sanırım. Çetenin hatırlı üyesi olarak konuya son noktayı koyuyorum Britcim yanlış bilgi edinmişsin. :img-pilot
Az önce Cine 5 program sorumlusu ile görüştüm ve kanallarında Gözyaşı Çetesi dahil hiçbir Türk Dizisinin yayınlanmadığını hatta gelecek sezon için dahi tercihlerini yabancı dizilerden yana kullanacaklarını söylediler.
Britcim sana tavsiyem bir konu hakkında bilgi ileteceksen bu bilgiye yetkilisine doğrulat öyle gel.
bir anlık heyecanla söledim ve çok tepki aldım bunun için ayrı ayrı herkesden özür dilerim eğlenmek deil amacım.. kesinlikle yanlış anlamayın... kafanısta bana karşı yalancı bir his dolaşmasın lütfen:icon_sorr
Son noktayı koydğunu söledi ve ben sizden defalarca özür dilerim ama bende çok heyecanlandım sizler kadar bende g.ç yi unutamadım ve unutmayacağımda....:happy0064 :happy0064 ösür dilerimmmm
cine 5 in numarasını bana verebilir misin sah-rü zahmet olmassa???:img-wink:
0212 340 55 55 programa aktarmalarını isterseniz gerekli cevabı alırsınız.
tamam çok tşk ederim sağol..bnim kafam oldkça karıştı şimdi sizin dün yaşadıklarınısı şimdi ben yaşıyorum:icon_whis :icon_sorr
,
ewlenceklerdi istemeye gidiolardı bitti işte mutlu sonla bitti yani..punkgirlden yorum beklioyorum:happy0064
ne yorumu bekLiosun brit??neden daha önce siteye qiremediğini anLadım ben böyLe aLakasız doruLuğundan emin oLmadan mesaj yazıp insanLarı meşguL edersen daha çok qiremezsin :img-yes: neyse burda amacım seni eLeştirmek değiL insanLık haLi bir anda kendini kaptırmıştırsın yazmıştırsın doğrudur ama bundan sonra birşeyLerin doğruLuğundan emin oLup insanLara biLgi wermeye kaLkma...bu arada bu kadar tepki aLmanıda normaL karşıLa bu zamana kadar bir sürü haber çıktı ortaya hepimiz inandık sonra yine hayaL kırıkLığı yaşadık o yüzden yani her neyse :sad53:
kaçar gibi gittiğim yok.. ben laf atıp kaçmadım sabah erkenden yazdım o yazıyı.. sizler yoktunus.ve gidiyorum deyipte orda kaldığımda belki bi cvp ınıs olur diye bekledim o anda üstümü giyiyordum ondan çıkamadım ama bugün yine burdayım.ve size ziyaretçi defterinden şöle bi yazı gösterim:
ebru/izmit/18:58/19.12.2006
slm arkadaşlar cine 5 te gözyaşı çetesinin yeni bölümleri veriliyoo
yazmış silmişlermi bakmadım bn gördüüme inandım ama cne 5 i takip ettim ve kaçırdığım bölümlermiş. söledim bn söliicemiii
bu arada birşey daha gözyaşı çetesinin ziyaretçi defteri 4. sayfada buLDum werdiğin tarihi we öyLe bir yazı yok
tuba ( istanbul ) 20-12-2006 02:04:00
yazik yaa böle bi dizi nasil kaldirilir beee o diziye varana kadar birçok ise yaramaz diziler var
ceren ( ist ) 19-12-2006 15:06:02
e bitmemeliydi. ne deyim. o kadarmi azdi reytingi..
NİL ( İSTANBUL ) 18-12-2006 21:27:25
arkadaşlar dizinin son bölümünde ne oldu lütfen birisi bana analtabilir mi ?
lütfen!!!!!!
yani yaLan haber vererek eLine birşey geçmez insanLarı boş yere oyaLama...
ne yorumu bekLiosun brit??neden daha önce siteye qiremediğini anLadım ben böyLe aLakasız doruLuğundan emin oLmadan mesaj yazıp insanLarı meşguL edersen daha çok qiremezsin :img-yes: neyse burda amacım seni eLeştirmek değiL insanLık haLi bir anda kendini kaptırmıştırsın yazmıştırsın doğrudur ama bundan sonra birşeyLerin doğruLuğundan emin oLup insanLara biLgi wermeye kaLkma...bu arada bu kadar tepki aLmanıda normaL karşıLa bu zamana kadar bir sürü haber çıktı ortaya hepimiz inandık sonra yine hayaL kırıkLığı yaşadık o yüzden yani her neyse :sad53:
,
hayır cezamın sebebi tek cümleli yazılar yazmamdı...ve ben bundan önceki uyarıları görmedim gördüğümde çok geçti.sanada bi yorumum yok aslında...ben insanlarla yani sizlerle eğlenmiyorum.. inanın amacım öle bişey deil..snnde sölediğin gibi kaptırmışım kendimi çünkü sizler gibi çok seviyorum bu diziyi...ayrıca ben millete haber verebikirim ama emindim ..şimdi jeton düştü bunlar sana kalmaz
bu arada birşey daha gözyaşı çetesinin ziyaretçi defteri 4. sayfada buLDum werdiğin tarihi we öyLe bir yazı yok
tuba ( istanbul ) 20-12-2006 02:04:00
yazik yaa böle bi dizi nasil kaldirilir beee o diziye varana kadar birçok ise yaramaz diziler var
ceren ( ist ) 19-12-2006 15:06:02
e bitmemeliydi. ne deyim. o kadarmi azdi reytingi..
NİL ( İSTANBUL ) 18-12-2006 21:27:25
arkadaşlar dizinin son bölümünde ne oldu lütfen birisi bana analtabilir mi ?
lütfen!!!!!!
yani yaLan haber vererek eLine birşey geçmez insanLarı boş yere oyaLama...
bana düşündüklerini sölermisinis ne yani ben canım sıkılıyodu ve sizi kandırdım öylemi :img-hyste :img-hyste sizde insanlarla alay etmeyi ne çok seviyorsunuss işiniz yok ve böle şeylere kafa yoruyosunuss benim diyecek birşeyim yok madem öle ben yalancı biriyim dersem eğer rahatlıycakmısınıs herkesten ösür dilerimm empati kurun lütfennn çok zaman oldu o yazıyı göreli... sayfalar geçince siliyorlaarr
pff sana cwp yazıp kendimi yorucak değiLim söyLedikLerin tutarsız şeyLer yazıyı siLiyoLar demişsin ama bugün geLip koymuşsun :) nasıL oLuyosa neyse güzeLim wazqeç boş şeyLerden daha cwp fLn yazma sende uzamasın sohbet ortamına cewirmeyeLim bundan sonra dikkat edersin oLur biter bye
pff sana cwp yazıp kendimi yorucak değiLim söyLedikLerin tutarsız şeyLer yazıyı siLiyoLar demişsin ama bugün geLip koymuşsun :) nasıL oLuyosa neyse güzeLim wazqeç boş şeyLerden daha cwp fLn yazma sende uzamasın sohbet ortamına cewirmeyeLim bundan sonra dikkat edersin oLur biter bye
bnm nedemek istediğimi anlayan anladı.. keselim bencedeee:sad53:
arkadaşlar bakın bn size böle bişey yaptım ve yalan oldunu anlayınca hemen ösrümü diledim..diğer dizilere de yorum yazıyorum ama o dizilerin insanlarıda cahil.. sizlerden çok özürdiliyorum ve kıymatinisi anladığımı sölemek istiyorum.. beni yanlış anladıysanız eğerrr birkes daha dünüşün.. ii günlerr
Bir heykelcik, üç bakış. Karakterler cümlelerde gizli aslında. En anlaşılmazı bile. Sevgili ASKPEREST seninle burada karşılaşamıyoruz tekrar teşekkür ederim bu güzel replikler için, seferberlik çağrıma bu en güzel cevabın için.
Bir şey dikkatimi çekti kızların Serdar' ı anlamadığını düşünüyorduk ki gerçektende öyleydi. Şimdi sevgili ASKPEREST in büyük emeklerle buraya naklettiği repliklerde farkettim ki kızların Serdar' ı anlamaması gayet normal. Hiç sözünü bitirmesine izin vermemişlerki. Hep cümlenin bir yerinde lafa girmiş, sözünü kesmişler. Belki de bıraksalar, o cümlenin tamamlanmasına fırsat verseler Serdar' ın ne istediğini ve ne olduğunu çözecekler. Hani aklımıza takılan sorular vardı ya Deniz ve Cevahir' in acayip sözleri, kahramanlarımıza ne olacağı gibi bir sürü soru işareti.
İşte benim de aklıma takılan Serdar' ın tamamlanmamış cümleleri... Bir yeniyıl dileği dilesem duyan olur mu acaba?
bende bilmezdim yalan olduunuuuu:img-yes: :img-yes:
simgecim gördünmü sen en son bölümdee nasıl kaçtı bunlar ben anlayamadım you tubeden isledim kesik kesik önemli yerlerini koymuşlar onlarla yetindim... nasıl kaçtı onlar oraya anlamadım bana anlatırmısın geç saatte olduu için kaçırdım serdar öldümüüü
brit alemsin katıp karıştırmışsın yine sayfaları:img-polic
serdar ölmedi.. yaşıyor..
cevahirle deniz yola çıktı biliyorsun you tube da var.. cevahir denizi dedesinden istiycek.. ama dede vermiycek:img-yes:
böle işte..
Arkadaslar birsey sormak istiyorum.:img-wink:
Biz haftalardir Ebru Özkan KK da oynayacak diye bekliyoruz ya.....Biz EÖ'in kk'da oynayacagini nerden duymustuk,ögrenmistik bana biri söyleyebilirmi? Yani ne derece dogru bu haber......bye
alisa doru bir soruda cevabı yok.. öyle uzun zaman oldu ki sorunun kaynağını unuttuk galba:img-blush yalnız geçenlerde she7a oynıyacağı haberini yeniledi bunu hatırlıyorum..
forgetmenot
04-01-07, 16:20
Bir heykelcik, üç bakış. Karakterler cümlelerde gizli aslında. En anlaşılmazı bile. Sevgili ASKPEREST seninle burada karşılaşamıyoruz tekrar teşekkür ederim bu güzel replikler için, seferberlik çağrıma bu en güzel cevabın için.
Bir şey dikkatimi çekti kızların Serdar' ı anlamadığını düşünüyorduk ki gerçektende öyleydi. Şimdi sevgili ASKPEREST in büyük emeklerle buraya naklettiği repliklerde farkettim ki kızların Serdar' ı anlamaması gayet normal. Hiç sözünü bitirmesine izin vermemişlerki. Hep cümlenin bir yerinde lafa girmiş, sözünü kesmişler. Belki de bıraksalar, o cümlenin tamamlanmasına fırsat verseler Serdar' ın ne istediğini ve ne olduğunu çözecekler. Hani aklımıza takılan sorular vardı ya Deniz ve Cevahir' in acayip sözleri, kahramanlarımıza ne olacağı gibi bir sürü soru işareti.
İşte benim de aklıma takılan Serdar' ın tamamlanmamış cümleleri... Bir yeniyıl dileği dilesem duyan olur mu acaba?
Ben,bu konuda, eski usul düşünüyorum.Belki de 'eski kafalı birisiyim' de denebilir!Bence,Serdar'ın hakkı, bir temiz kötekti!Böyle akademik konuşmalar yapacaktı da,'gözü bağlı melekleri' kapıya bırakmak gibi ucuz numaralara neden başvurdu?Kızları ciğerlerine kadar tanıdıysa,onlarla onların lisanında anlaşmayı denemeliydi!Bence,vurulup,hastaneye düşünce,'badem gözlü' oldu ve çoğumuzun yüreğini yumuşattı!Onun gerçek hakkı,iyi bir dayaktı!Kadın ruhuyla oynamak ne demekmiş,bir parça anlardı!
Olabilir. Zaten bu yüzden Serdar' ın yarım kalmış cümlelerini duymak istedim. Çünkü o cümleleri tamamlasa belki kızlar onun gerçekte neyin peşinde olduğunu anlarlardı. Çünkü bu repliklerin devamında Serdar Neval' e "kalp hainliğe yatkın yavrum. Yoksa benim suçum değil. Hiç kimseye yalvarmıyorumki ben, kapım açık geliyorlar...." diyordu. Belki de Neval' in Serdar' ın yanında kalabilmesinin nedeni buydu kızların yapmadığını yapıyordu onu dinliyor ve gerçekte ne olduğunu biliyor, ne yaşayacaksa bunu bilerek yaşıyordu. Kızlarsa gözlerini kapadılar ve görmek istediklerini gördüler. Serdar kalp hırsızı sevgi arsızı bir adam mı olabilir ama kızlarda masum kelebekler değiller.
forgetmenot
04-01-07, 17:00
Kızların da 'masum kelebekler' olmadığı fikrine ben de katılıyorum.Özellikle Berrin ve Güzin, sanki böyle çetin bir erkek imtahanını kendilerine özgü çeşitli sebeplerle, hakediyorlardı.Ben, bir tek,saygılı yaklaşımlarından ötürü Seda'ya kıyamıyorum.Duyguların bu denli işin içinde olduğu bu durumda bütünüyle aklı kullanmak da bir bayan seyirci için mümkün değil,diğer taraftan!Yanlız ben şunu da hissettim,Serdar bütün bu yoğun yaşanmışlıklarından,hızlı hayatından oldukca yorulmuş ve yıpranmıştı,artık hiçbirşeyden zevk almıyordu. Adeta,birşekilde 'belasını' da arıyordu bir yerde!Hayatına heyecan katmak için bu mahalleye taşınmıştı.Kızlarla kedinin fareyle oynamasının sebeplerinden biri de belki birşekilde kendini cezalandırma isteğiydi!Serdar kendini uzunca süredir artık sevmiyordu ve kendine acı verebilecek olaylardan bilerek uzak kalmıyordu.Bu açıdan, Serdar hem karşısındakini kırmaya hem de kendi kırılmaya hazırdı.Bu anlamda, göreceği bir parça 'okşanma' eylemi hiç de fena olmazdı onun için!
forgetmenot.. bugün serdar için oldukça tehlikelisin.. kötekle okşamalarla gelmişsin..
benim için serdar vurulmanın öncesinde de badem gözlüydü valla..
kızlar sanki ayarlanmaya ayatılmaya muhtaç gibilerdi.. olayların gelişimi benim serdar değil de berrinle güzinin o dediklerini hakettiklerini düşündürttü.. seda nın serdar dönemecinden istediğim şekilde dönmesi benimseda sevgimin temeli..
serdar gel demedi.. kapıyı açık bulup girdiler..
berrin aman kapı yüzüme kapanmasın diye özürler bile diledi..
güzin önce girdi.. baktı beğenmedi değiştirmeye kalktı.. baktı buda olmadı.. sürünmelere bile razıydı ne yazık ki..
Kızların da 'masum kelebekler' olmadığı fikrine ben de katılıyorum.Özellikle Berrin ve Güzin, sanki böyle çetin bir erkek imtahanını kendilerine özgü çeşitli sebeplerle, hakediyorlardı.Ben, bir tek,saygılı yaklaşımlarından ötürü Seda'ya kıyamıyorum.Duyguların bu denli işin içinde olduğu bu durumda bütünüyle aklı kullanmak da bir bayan seyirci için mümkün değil,diğer taraftan!Yanlız ben şunu da hissettim,Serdar bütün bu yoğun yaşanmışlıklarından,hızlı hayatından oldukca yorulmuş ve yıpranmıştı,artık hiçbirşeyden zevk almıyordu. Adeta,birşekilde 'belasını' da arıyordu bir yerde!Hayatına heyecan katmak için bu mahalleye taşınmıştı.Kızlarla kedinin fareyle oynamasının sebeplerinden biri de belki birşekilde kendini cezalandırma isteğiydi!Serdar kendini uzunca süredir artık sevmiyordu ve kendine acı verebilecek olaylardan bilerek uzak kalmıyordu.Bu açıdan, Serdar hem karşısındakini kırmaya hem de kendi kırılmaya hazırdı.Bu anlamda, göreceği bir parça 'okşanma' eylemi hiç de fena olmazdı onun için!
'Serdar yorgun' evet bence de. 'Belasını arıyordu' hımm belki de bulmuştu, bu yüzden kaçıyordu.
Serdar: kimbilir daha ne kadar kalacağım bu mahallede…kızları neden inciteyim ki? Bir gece yarısı kaçak gibi geldiğim şu sokaktan vakti gelince yine öyle gideceğim…iyisi mi birkaç gün varsın mutlu olsunlar ne çıkar bundan?
Benim fikrimce Serdar yolcuydu. Kaçtığı, sürekli yer değiştirdiği için benzetme olarak söylemiyorum bazı insanlar karakter olarak yolcudur. Gitmeye meyilli, gitmeye bahane arayan, bulunca kullanmaktan çekinmeyen, bulamayınca kendisi bahane yaratan... Kızlarsa hancı. Gitmek değil kalmak hatta yürümek değil durmak istiyorlardı. Duralım el ele yanyana yanak yanağa ama duralım. Yolcu gidecektir, hancı kalır gitmek istese de gidemez hatta olur ya bazen gider bu sefer de gittiği yerde kalır. Yolcuysa gider... sadece gider...
bizim dizimizdeki mantık hatalarını pek konuşmadık..
önemli gelmedi.. repliklerden sıra gelmedi daha da çok..
baştan ayağa hata olan.. saçma sapan akılsız değersiz dizlerin yanında gözyaşı çetesi mantık hatalarını konuşmak dolu bardağın içindeki bi kaç damla boşluğu aramak gibi geldi.. gözyaşı çetesi birçok şeydi.. ama kesinlikle boş bir bardak değildi..
bizlerde boş bardaklarda su damlaları peşinde olanlardan değildik..
mantık hataları ve kaldırılmasıyla.. kalitesi arasında sıfır korelasyon olan bir diziydi..
neyse bitti de kurtuldu izlemekte zorluk çekenler..
mevcut dramlarla.. sundukları tek şey komiklik olanlarla.. mutlu olalım madem ki..
Doğru boş bardakta su damlaları aramadık ama gerçekçiydik. Doğum sahnesini hepimiz yadırgadık ve bunu belirtmekten çekinmedik. Ama onun dışında Cevahir' in değişik yerlerde ortaya çıkan altın silahını saymazsak ciddi bir mantık hatası yoktu.
Merhaba arkadaşlar,
Lil,Aşk ve Gurur filminin resmini koymuşsun.Çok severim ben onu.Kitabını okumuştum.Yıllar önce de BBC'de yayınlanmış galiba dizi olarak.Keşke bizimkilerde uyarlasada(Tabii uyarlama derken, şu ikinci üçüncü hatta dördüncü sınıf uyarlamalar gibi değil adam akıllı) Elizabeth'i Ebru Özkan,Darcy'i de Yetkin Dikinciler oynasa.
Bu arada Cine5'te dizinin yeni bölümleri falan diye birşeyler atılmış ortaya, aslında forumda bayağı bir hareketlenmiş.İyi mi olmuş kötü mü bilmiyorum artık.
Ayrıca benim en çok beğendiğim ve eğlenerek izlediğim bölüm 6.Bölümdü.Tekrar tekrar izlesem bıkmıyorum.Kızların telaşı,Cavidan'ın adam bıçaklaması,Denizin itirafı falan(Tabii Cevahir çok güzel gülmüştü) pek bir eğlenerek izlemiştim.Keşke dizi devam etseydi.Bu arada bu yıl ATV çok konuda birincilikleri kaptırmış.Zaten adam akıllı yeni bir yapım koyamadılar ortaya(bir demet tiyatroyu bunların dışında tutuyorum tabii), olanları ısıtma ve millete yutturma çabasındalar,yeni bir iki dizi ile de bu sezonu kapatacaklar sanıyorum.Çünkü çoğu yeni dizileri izlenecek gibi değil.Çeteciler çok ah etti sanıyorum(ki ben çooook ettim).Çok yazdım yine.İyi akşamlar.
Şah-Rü'cüm ne demek rica ederim.biliyorsun akşamcıyız ne yapalım :img-hyste asıl ben sana ve Banucuğuma çok teşekkür ederim beraber geçirdiğimiz keyifli çarşamba için. biliyorum "ÇARŞI BEKLEMEYE DE KARSI":happy0064 ama elimden bu kadarı geliyor ne yapayım elimden geldikçe yazmaya çalışıyorum. :img-wink:
aslında genel anlamda toplumumuzdaki kadın-erkek ilişkilerinin ne güzel bir kritiği bu...ne kadar ağır bir yük aslında erkek tarafının omuzlarına bindirilen...gelip mutlu edecek...karar verecek...gögüs gerecek...sahip çıkacak...biz de oooh çok mutluyum diyeceğiz hakikaten var mı böyle yağma:img-hyste
bunun üstünden geçerken aklıma pamuk prenses ve yedi cüceler masalı geldi...hani şu çoçukluğumuzda bize belki de ilk olarak anlatılan...hepimiz biliriz...Sayın Üstün Dökmen "Küçük Şeyler" adlı kitabında bu konuya çok güzel değinmiş...aklımda kalanları aktarmak istiyorum...masaldan çıkarılası üstü örtülü dersler...
1. bir prenses dahi olsan ev işlerinden kurtulamazsın, bu bir kadının temel görevidir....
2. eğer bir kadınsan, bir beyaz atlı prens seni kurtarsın diye oturup beklemelisin...bir beyaz atlı prens tarafından keşfedilmediğin müddetçe bu dünyada varolamazsın, aksi halde uyuyup kalır hatta ölürsün :)
oysa bizim eski Türk masallarında han ve hatun kişiler at üstünde yarışırlar, yenişemezler ve sonra da aşık olup evlenirlermiş...eşitlik var yani :)
eğer okumadıysanız tavsiye ederim son derece keyif almıştım okurken...
ya burda neden kimse yok:img-pilot :img-cray:
gel de eski günleri özleme, için acımasın şimdi :img-sorry
neyse ben tek başıma devam edeyim bari...yarın sesimi duyan birileri olur inşallah :img-help:
Deniz ve kızlar yemeğe çıkarlar…
Seda: buyurun işte gündem yine aynı…karılarının yanında başka kadınlara asılan herifler…
Güzin: ay ne bitmez soy bunlar ya. Şuna bak nasıl kaş göz ediyor herif.ayy ay…
Berrin: hıı Deniz bak biz mazbut kızlarız… bizim yanımızda öyle millete asılma tamam mı?
Deniz: bunu yapmama gerek yok zaten bütün gözler bizim üstümüzde…
Güzin: ay kimseyle uğraşamam şekerim.
Deniz: evet doğru… seninki kız kardeşinle kaçmıştı değil mi Güzin?
Güzin: hı hı…
Deniz: ya seninki Berrin?
Berrin: onunki hem maddi hem de manevi yaralar açıp gitti şekerim… bir ara bir yüzük takmaya kalktılar herifi koydunsa bul…
Berrin: aslında bir değil birkaç kere nişanlandım ben…
Deniz: ya elinde kalan?
Berrin: hiç…
Deniz: neden?
Güzin: (Berrin’e) sonuncusu o spor salonuna gelen kadınlardan biriyle kaçmıştı değil mi?
Seda: benimkini hiç sorma…çünkü hiç anlamış değilim…bir kere bile şüphelenmedim…çünkü bana ikinci kadın olduğumu hiçbir zaman hissettirmedi…her şey o kadar güzeldi ki…zaten çabucak bitti…
Güzin: benimki tuhaftı hakikaten…git dedim adama hemen gitti…bir dur değil mi…olmaz de…yok..hemen gitti…sanki söylememi bekliyormuş gibi…sonra…bir kere daha gördüm kız kardeşimi…karnı burnundaydı…
Seda: ya seninki niye söze gelmedi deniz?
Deniz: çünkü ben ne istediyse evet dedim adama…sürprizim kalmadı….
Berrin: kızlar kalkalım mı? Daha karanlık bir yere gidelim mi?
Kızlar onaylar…
Güzin: hesabı alabilir miyiz?
Cevahir otel odasındaki yatağında uyurken rüyasında babasının ölümünü görmektedir. Soluk soluğa uyanır.
Yan odada uyuyan kadın kalkar ve cevahirin yanına gelir.
Kadın: Cevahir…bir şey mi oldu? Bir kabus muydu ne? Korktun mu canım?
Cevahir: sana ne? Sana ne? (kadını bileğinden tutar) sana benim yanımdayken sesin çıkmayacak demediler mi ha? Söylemediler mi? Sana ne?
Kadını otel odasından dışarı atar.
Kadın: Cevahir…lütfen…kapıyı aç…
Cevahir: (banyoda ayna karşısında kendi kendine) çok iyi biliyorum.hep aynı rüyayı gören iflah olmaz…
Kızlar başka bir restorandadır…
Deniz: bence daha da önemlisi yeni birine hazırlanmak… yeni bir erkeğe…onun alışkanlıklarına…belki de sizi korkutan budur…ve bence yerden göğe kadar haklısınız… yeni bir ten… bambaşka bir koku…
Güzin: ben o terk edilme anını aşamıyorum ki anacım oralara geleyim…ben…o an ölüyorum…ve senelerce orda, o anda kalıyorum…şimdi söylerken bile içim fena oluyor…
Seda: terk edilme anı…ölüm gibi…birden yalnız kalıyorsun ve daha ne kadar yalnız kalacağın belli değil…ve bu belirsizlik öldürüyor insanı…
Berrin: bırakıp gitmiş adam seni…yapayalnızsın…her şey bir tuhaf görünüyor…bir yandan da yaşın geçiyor…
Seda: kızlar bu konuyu kapatsak…ne de olsa bunlar daha deniz için çok yeni…
Berrin: hemen çıkmaz ki acısı…daha gidecek bavulunu toplayacak…bırakmak zorunda olduğu eşyaları koklayacak…
Deniz: Asla! Dedim ya…şimdilik gidip bir otele yerleşeceğim…ondan sonra da…üf sonrasını ben de bilmiyorum…
Güzin: canım otele para mı dayanır…
Deniz: hep adamlar ceketlerini alıp giderler ya. Ben de öyle yaptım işte. Yalnız bir yanımız daima bencil…her şeyi bıraktım…bu cüzdan hariç…bu cüzdanın içini de o doldurmuştu oysa…ama bırakmak aklımın ucundan bile geçmedi…
Güzin: tabi ayol…ne de olsa şimdi sen hem eşini hem de işini kaybetmiş oldun…E iyi yapmışsın…
Deniz: ya…dimi…bi de öyle bir durum var…bi de işsizim artık… işiyle sevgilisini aynı anda kaybetmemeli insan…hiç değilse biri elinde kalmalı öyle değil mi? Aşağılık herif…nasıl kapının önüne koydu beni…size yemin ediyorum…iki ay yalvardı…hediyelerin iltifatların bini bir para…kaç gece kapımda sabahladı…parası pulu bir yana ben onun sevgisine inanmıştım…napcam ben şimdi…sahi neden…neden sizin bir tanenizin bile sevgilisi yok…ha? Bu kadar mı eminsiniz sizi yarı yolda bırakacaklarından? Madem bu bir savaş neden kaçıyorsunuz? Neden siz de onların dünyasını dar etmiyorsunuz?
Seda: deniz bütün millet bize bakıyor…
Deniz: benim halime balkıyorlar. Sanki hiç aldatılmamışlar…terk edilmemişler… reddedilmemişler gibi… kapının önüne konulmamışlar gibi…ilk yanılan benim ya erkekler hakkında…hepsi sevgililerini avuçlarında tutuyorlar ya…bakarlar tabii…ne var? Ağlıyorum işte…ne var? Ağlıyorum…
Güzin: Deniz..hadi gel canım…dışarı çıkalım biraz temiz hava alalım…
Kızlar dışarı çıkar… Berrin önden gitmektedir. 3 serseriden biri Berrin’e çarpar…
Berrin: ezseydin…
Güzin: noluyor be?
Serseri: seni mahalle karısı…
Deniz ve Güzin: Berrin dikkat et…
Bir dakika içinde Berrin 3 adamı yere serer…fakat adamlardan biri Berrin’e silah çeker… o sırada….
Cevahir: bu kadar…kadına silah çekmek ha? Buraya kadar…altın bir tabancayla ölmek…düşünsene…mercedesin altında kalmak gibi bir şey… daha ne….
Deniz: Cevahir?
Cevahir: Deniz….
2. BÖLÜMÜN SONU
anılar anılar simdi gozumde canlandılar. :icon_conf
ya burda neden kimse yok:img-pilot :img-cray:
gel de eski günleri özleme, için acımasın şimdi :img-sorry
neyse ben tek başıma devam edeyim bari...yarın sesimi duyan birileri olur inşallah :img-help:
Akşamcı ASKPEREST ÇARŞI SESSİZLİĞE DE KARŞI.
Kimse duymasa da ben duyarım sesini. Posta güvercini gibi sen akşamdan yolla gündüz bana ulaşır nasılsa.:img-wink:
1. bir prenses dahi olsan ev işlerinden kurtulamazsın, bu bir kadının temel görevidir....
2. eğer bir kadınsan, bir beyaz atlı prens seni kurtarsın diye oturup beklemelisin...bir beyaz atlı prens tarafından keşfedilmediğin müddetçe bu dünyada varolamazsın, aksi halde uyuyup kalır hatta ölürsün
Üstün Dökmen usta herzamanki gibi iyi tespitlerde bulunmuş ama bir madde de ben eklemek isterim.
3. Bir prenses dahi olsan at üstünde gezmekten başka meşguliyeti olmayan işsiz güçsüz bir prensi beklemek zorundasın, çünkü kimse sana sen bu kraliyetin temsilcisisin deyip yönetime katılmana izin vermez.
Yine de şu tavsiyeyi vermeliyim ki:
Beyaz atlı prensi bekleme, seyise razı ol yoksa ata kalırsın.
AŞKPERESTçim rica ederim.. geleneksel çete toplantımız çok faydalı geçti benim için de.. Çenelerim ağrımış gülmekten.
Esracım da olaydı iyiydi.. neyse bir dahaki toplantımızda o da olur. Hatta diğer çeteciler de buyursunlar..
her kadın beyaz atlı prensini aramıyor canım.. ararmış gibi yapanlarda var.. Atladım mesela ben bizim düldüle gittim baloya..
hem prensi beklerken kralın soytarısına kalabilirsiniz.
Ya da olmadı altılı oynarken bulursunuz kendinizi!!!
Ama şu bir prenses te olsan ev işlerinden kurtulamazsın olayına tamamiyle katılıyorum. Hem kariyer yaparım hem de yan gelir yatarım diyorsanız yanılırsınız.
simge_denizzz
05-01-07, 12:56
geleneksel çete toplantımız çok faydalı geçti benim için de.. Çenelerim ağrımış gülmekten.
Esracım da olaydı iyiydi.. neyse bir dahaki toplantımızda o da olur. Hatta diğer çeteciler de buyursunlar..
ya bişey sorucam, siz hepiniz aynı şehirde misiniz?... Nasıl buluşuyorsunuz çok merak ediyorum. Kimbilir ne eğlenceli geçiyordur..
ya bişey sorucam, siz hepiniz aynı şehirde misiniz?... Nasıl buluşuyorsunuz çok merak ediyorum. Kimbilir ne eğlenceli geçiyordur..
Keşke hepiniz de olsanız.. Çok gülüyoruz, konuşuyoruz, çekiştiriyoruz, tabii geneli gözyaşı çetesi ve ona bağlı konular oluyor..
bu ayın 20'sinde "dünyanın ortasında bir yer" oyununa gideceğiz çete olarak.. yetkin dikinciler'i göreceğiz. Ne götürelim ona diye düşünüyoruz.. (yani ben düşünmedim de rhetbutler hatırlattı nerde bende o incelik)
Yine de şu tavsiyeyi vermeliyim ki:
Beyaz atlı prensi bekleme, seyise razı ol yoksa ata kalırsın.
selamlar herkese;
Ay cok güldüm haklisin, ata kalmaktansa.....:img-hyste
banucum demek YD göreceksiniz ha valla cok kiskandim simdi,keske benimde
imkanim olsaydi,damlardim hemen....seyrederken biz gelemeyenleri unutmayin.....
Mendil olabilir mesela üzerinde cete üyelerinin adinin yazdigi bir mendil nasil olur? Mendil artik sembolümüz gibi oldu...:img-wink:
simge_denizzz
05-01-07, 15:45
Mendil olabilir mesela üzerinde cete üyelerinin adinin yazdigi bir mendil nasil olur? Mendil artik sembolümüz gibi oldu...:img-wink:
ewet süper olur, benim adımı da yazın, lütfeeeeennnnnnn!!!! :img-nyam:
erkekler aglamaz dizisinin sitesinde okudum yanlış degilse dizi devam edecekmiş herhalde büyük ihtimalle o zaman aynı kanalda yayınlanan gözyaşı çetesinin ne suçu varda devam ettirmediler ve çok daha iyi reyting alıyordu bence kanala bastırsak iyi olur bence haksızlık yapıyorlar ben köşe yazarlarına yazıcam bunu
brit alemsin katıp karıştırmışsın yine sayfaları:img-polic
serdar ölmedi.. yaşıyor..
cevahirle deniz yola çıktı biliyorsun you tube da var.. cevahir denizi dedesinden istiycek.. ama dede vermiycek:img-yes:
böle işte..
haha görevim oo çok saol
çetem ben geldim.çok özledim sizlerle konuşmayı sohbet etmeyi...çok sık giremiyorum kusuruma bakmayın sınvalar var malum.ama hepinizi çok özldemim valla.hele aşkperest senin repliklerini okudukça kendimi daha iyi hissediyorum.senin şu repliklerin olmasa yandım valla.
rhetbutler
05-01-07, 16:00
erkekler aglamaz dizisinin sitesinde okudum yanlış degilse dizi devam edecekmiş herhalde büyük ihtimalle o zaman aynı kanalda yayınlanan gözyaşı çetesinin ne suçu varda devam ettirmediler ve çok daha iyi reyting alıyordu bence kanala bastırsak iyi olur bence haksızlık yapıyorlar ben köşe yazarlarına yazıcam bunu
Allaha çok şükür kimseden bi eksiğimiz yok ama erkekler ağlamaz atv nin kendi dizisi.Biz Avşar Yapımın dizisiyiz. Böyle bi dezavantajımız var o diziyle kıyaslanınca.Bize zaten hep haksızlık yapıldı onların tanıtımı her dakika dönerken bizim diziyi gıdım gıdım gösterdiler.Fragmanları yakalıcam diye az mı koştum mutfağa işyerinde.Masalara çarpmaktan heryerim mosmordu şimdi düşünüyorum niye atvnin sitesinden takip etmiyormuşum diye ama feda olsun olsada ben yine çarpsam masalara.
Yetkin Bey' e senin kupaları götürelim Banu.
Erkekler Ağlamaz' ın en büyük şansı sevgili rhetbutler ın dediği gibi atv yapımı olması. Hatta ben o dizi yayından kalkmaz ne de olsa atv nin kendi eseri diye düşünüyordum. Ama unutmamak gerekir ki karşımızda gerçek bir kıyma makinesi var.
Erkekler Ağlamaz' ın en büyük şansı sevgili rhetbutler ın dediği gibi atv yapımı olması. Hatta ben o dizi yayından kalkmaz ne de olsa atv nin kendi eseri diye düşünüyordum. Ama unutmamak gerekir ki karşımızda gerçek bir kıyma makinesi var.
ya şimdi esra da aynısını söyledi.. hepimizin nicki olan ve gözdeyle nurun yaptığı resimi bastıralım.. olmaz mı?
rhetbutler
05-01-07, 16:11
O kupalar hediye Şahru...Ama yenisini yaptırabiliriz.Hani Gözde ve Nur un ilan için yaptığı çalışma vardı o olabilir veya yeniside olabilir....
Tamam canım kızmayın götürmeyin kupaları çeyizinize saklayın.:img-wink: Ne yani altın silah mı götürelim? El emeği göz nuru birşeyler olsun diye dedim.
Tamam canım kızmayın götürmeyin kupaları çeyizinize saklayın.:img-wink: Ne yani altın silah mı götürelim? El emeği göz nuru birşeyler olsun diye dedim.
yalnız kimin hediyesi olduğu hiç belli olmadı demi şahru!!! :img-yes:
neyse bizde başka kupa yaptırırız...
Ne diyorsun neredeyse kafama yiyordum koca kupaları. Ben zaten üstündeki resmi beğenmemiştim. Hani salıncaktaki sahne varya o olsun demiştim sana değil mi? Bir de vazgeçtim götürmeyelim resimden başka özelliği yok kupanın estetik değil yani. Şöyle şekilli mekilli daha sanatsal birşey götürelim.:img-wink: (şansımı zorluyorum, hadi bakalım)
bu gün çok güldüm ya.. size... iyiki o alın silahtan hediye almamışım sonuçları daha felaket olurdu.. üçüncü sayfa hberlerine çıkardık.. ilan veremedik bari böyle tanıtım yapalım diye düşünebilirsiniz tabii..
Yok esracım bu gün kızgın.. EA'nın özellikle yeniden başlama ihtimali onu bu raddeye getirdi... Ellre var da bize yok mi? oldu...
Yetkin Bey'e ne götürülür ki? Ya hepimizi ve diziyi temsil edecek bir şey bulmak lazım.. baksın bizi hatırlasın.. kupa kırılır gider belki de.. (benim kadar sakar olmak zorunda değil gerçi herkes)
Erkekler Ağlamaz başlarsa birşeyi iyice anlamış olacağım. Kanallar artık izleyicileri kullanıyorlar.
Banu kupa kırılırsa daha yumuşak birşey götürelim. Ağlamak için yastık arayanlara Gözyaşı Çetesi Yastığı. Boncuklu, işlemeli hem işlevsel birşey. İsterseniz üstüne isimlerimizi de işleriz.
simge_denizzz
05-01-07, 16:43
Yetkin Bey'e ne götürülür ki? Ya hepimizi ve diziyi temsil edecek bir şey bulmak lazım.. baksın bizi hatırlasın.. kupa kırılır gider belki de.. (benim kadar sakar olmak zorunda değil gerçi herkes)
ya aslında çok değişik, çok ilginç bir şey olması lazım.. Hem bizi, hem de G.Ç'yi hatırlatması lazım.. Şimdiye kadar aldığı en güzel hediye olması lazım.... Ne olabilir, ne olabilir..
icecoral.. ewet imzamı imzamdakileri imzamda geçenleri çok seviyorum.. dediğini düşündüm de.. ebru özkan ve yetkin dikincilerden aşk ve gururu.. güzel olabilir gerçekten.. özellikle ebru özkanı elizabeth rolüne çok yakıştırdım ben.. ukalalıklarda çemkirmelerde zati bir numara:img-wink: denizle elizabethin yakın özellikleride var düşündükçe.. güzel bir hayal oldu:img-in_lo ebru özkana bu tarz ters sert ukala inatçı dediğim dedik ama içte duygusal bir yanıda olan karakterleri uygun görüyorum zati:img-blush
ASKPEREST sana ne kadar teşkkür etsek az.. replikleri okumak çok zevkli çetem üyem.. bizi mahrum bırakmadığın için teşekkürler tekrar..
bu arada artık ben bazı çetecilerin bu samimi com comluklarını kıskanıyorum ya:img-blush hele de yetkin beyi izlemeye gitmeler falan:img-cool2
peky nasıl göreceksiziniz de hediye vereceksiniz.. çıkışta pusu mu kuracaksınız yoksa:img-polic hediye fikri çok hoş çok güzelde.. yetkin bey bizi bilmiyor.. nicklerimiz onun için anlamlı gelmez kii.. daha genel bir ifade kullanadabilirsiniz.. hem burdaki tüm çete üyelerini unutursunuz falan üzülmeyelim sonra.. hediye seçmeyi yaratıcılığınıza bırakıyoruz artık:img-wink:
gizemcim yoksun.. özledim senii.. hadi gel askperestin repliklerini boldla.. tamda benimde senle takıldığım yerler aynı olsun.. nasıl yani olıyım yine:img-polic
lil pusu kurmak değilde sanırım tenhada kıstıracağız.:img-wink: Hediye olarak ne yaparsak yapalım üzerine nicklerimizi değil Gözyaşı Çetesi Fanları ya da benzeri bir slogan yazacağız.
pusu kurmanıza gerek yok cıkısta beklerseniz konusup foto falan cektirebiliyorsunuz.
forgetmenot
05-01-07, 17:54
pusu kurmanıza gerek yok cıkısta beklerseniz konusup foto falan cektirebiliyorsunuz.
Yetkin beyle,daha önce kolaylıkla, oyuna 1 saat kala tanışmıştım.Çok mutevazı,içten,saygılı,güleryüzlü bir sanatçı,kendisine kolaylıkla ulaşabileceğimizi tahmin ediyorum.Da arkadaşlar hani Gözyaşı Çetesi'yiz ya,onun ruhuna uygun olsun diye 'kıstırmak' fiilini kullanmıştır!
Ne hediye götüreceğiz?Herhalde en iyi yanıt,Gözyaşı Çetesi'yle değişmiş,başkalaşmış,değişerek güzelleşmiş,iyileşmiş,değişik bakış açıları yakalamış yüreklerimiz,fikirlerimiz,hayal gücümüz ve her daim bizim olan,gittikce de ustalıkla kullanmaya başladığımız 'çenelerimiz' olur herhalde!Neyse hatırladığım kadarıyla, 'sabırlı' bir insana benziyordu!!!Yoksa çenemizden çok çekecektir.Daha önce epeyce yorduğumuz(!) birisini, hatırlıyorum da!
simge_denizzz
05-01-07, 17:56
ay ne kadar güzel olur ya, keşke ben de gelebilsem...:icon_sorr
forgetmenot haklısın çetemize özel tabirlerimiz olsun ama değil mi? O yürekleri sunmasına sunarız da hani baktıkça gözünün takılacağı birşeyler olsa tam süper olurdu. Oyundan sonra uygun bir yere demir atar bekleriz artık.
Gözyaşı çetesi takvim yaptım ben gerçi ama olur mu? Printerım çalışmadığından (virüsler saolsun) çıkış alamadım ama siz evet derseniz onu da yaparım bir de spiral yaptırırım.. olur mu kine?
evet oyle onu diger sanatcılardan ayıran ozellik de bu diye dusunuyorum.
benim arkadasın foto cektirdigi gun Ebru Ozkan'da oyunu izlemeye gelmis.
tesaduf iste bir tasla iki kus. :)
Yetkin beyle,daha önce kolaylıkla, oyuna 1 saat kala tanışmıştım.Çok mutevazı,içten,saygılı,güleryüzlü bir sanatçı,kendisine kolaylıkla ulaşabileceğimizi tahmin ediyorum.Da arkadaşlar hani Gözyaşı Çetesi'y