PDA

Tüm Versiyonu Göster : Gülpare

Sayfalar : [1] 2

nisann
27-12-06, 13:37
SÜREÇ FLİM San.Tic.Ltd.Şti
Gümüşsuyu mah. Osmanlı sok. Osmanlı İş Merkezi
No:24 K:4 D:13 Taksim
Tel: 0 212 243 79 15

arkadaşlar ne olur elimizden geldiğince gönderelim...
emin olun ne kadar çok olursa o kadar etkili olur ve üzerinde daha çok düşünürler....

SU76
27-12-06, 13:40
evet değerli arkadaşlarım...daha belirgin bir tepki gerek...bence daha değişik birşey yapmalıyız...haberlerde falan yayınlansın...konuşulsun...bütün türkiye duysunn..yapımcısı,kanallar,senarisler,yazarlar,tü rk halkı herkese aynı anda duyuracak şekilde şok patlama şeklinde bişiler yapmak gerek...kesssinlikle gerek...

alperkaya
27-12-06, 13:41
bencede güzel birşey yapmamız lazım ben 2 tane mektup yazıp yapım şirketine gönderdim arkadaşlar herkes yapsın bunu çok basit ya ayrıca bunun haricinde gerçekten daha ,iyi birşey olmalı herkes düşünsün bence

SU76
27-12-06, 13:45
evet hadi çözümmm bulalım...herkes değişik bişiler düşünsün....en mantıklı olan çözümü bulalım arkadaşlar...

moon_light
27-12-06, 13:46
mektup fikri guzel ..
sanki mektup mailden daha israrci gibi...
yazsak hepoimiz iyi olur gercekten...
ama iste daha degisik ne yapabiliriz...her yerde biz konusulsak hatta ne bilim haberlerde falan ciksak:)
gulpare fanlari costu diye..
taksimde yuruyus mu yapsak ne:P

moon_light
27-12-06, 13:47
mesela gazetelerden birine koca bir reklam versek nasil olur...
gazetede yayinlansa reklamimiz..
nasil?

moon_light
27-12-06, 13:47
bakin surec film de taksimdeymis,..
ya su taksim yuruyusu harika olurdu ha:)
birde surec filmin onunde protesto ooo sper olurdu:P

SU76
27-12-06, 13:52
kanal d bence herşeyin farkında...bakın gördünüz mu?..hemen mine tugayı reklam filminde oynatıyor..biliyor çok sevildiğini..o reklam çıkınca herkes nefesini tutarak izliyor eminim şu anda..ama başka bir oyuncu olsaydı bu reklam bukadar çok izlenmezdi...o ev tekstili markasını herkes ezberledi ...kanal d ye telefon etmek gerekiyo bence ilgili şahıslarla birbir güzel bir şekilde konuşmak gerekiyor..ne dersinizzz

alperkaya
27-12-06, 13:56
kanal d bence herşeyin farkında...bakın gördünüz mu?..hemen mine tugayı reklam filminde oynatıyor..biliyor çok sevildiğini..o reklam çıkınca herkes nefesini tutarak izliyor eminim şu anda..ama başka bir oyuncu olsaydı bu reklam bukadar çok izlenmezdi...o ev tekstili markasını herkes ezberledi ...kanal d ye telefon etmek gerekiyo bence ilgili şahıslarla birbir güzel bir şekilde konuşmak gerekiyor..ne dersinizzz

bak güzel düşünmüşsün aslında konuşması iyi olan biri telefon edebilir durumu anlatır en azından birde bizdemi gazeteye ilan versek çok maliyetli birşey degil arkadaşlar 250 ytl ye çıkar ama istanbulda olan biri bunu yapabilir ben maddi yönden her türlü destegi veririm para toplayabiliriz birde bunu hürriuet gazetesinde yayınlatırsak süper olur birşeyler düşünelim son birşey daha yapmalıyız

alperkaya
27-12-06, 13:57
hatta resimli bir ilanda olabilir isterse pahalı olsun biz kafaya koyduktan sonra yaparız arkadaşlar ne dersiniz

nisann
27-12-06, 13:57
bak güzel düşünmüşsün aslında konuşması iyi olan biri telefon edebilir durumu anlatır en azından birde bizdemi gazeteye ilan versek çok maliyetli birşey degil arkadaşlar 250 ytl ye çıkar ama istanbulda olan biri bunu yapabilir ben maddi yönden her türlü destegi veririm para toplayabiliriz birde bunu hürriuet gazetesinde yayınlatırsak süper olur birşeyler düşünelim son birşey daha yapmalıyız

evet ya kesinlikle katılıyorum....
birinin arayp güzel bir şelilde ifade etmesi gerek durumuın.....
hem gazete ilanıda oldukça güzel...
ilk sayfalara kocaman verdik mi harika olur !
hem çok dikkat çekici.. sesimizi iyi duyururuz :)

moon_light
27-12-06, 13:58
kanal d yi birebir arayip anlatmakta cok guzel fikir...
birde su gazete ilani hakknda ne dersiniz..
ben bilmiyorum bu isler nasil oluyor ...
fikri olan arakdas varmi..
bence cokhos olur..kocaman ilan versek

SU76
27-12-06, 13:58
kanal D tel. 0212 215 51 11 arkadaşlar..

tugchemre
27-12-06, 14:00
arkadaşlar yapılacak neler varsa hemen karar vermeliyiz çok yakın bi zamanda emre gidiyo o gitmeden yapacağımızı yapalım giderse herşey için çok geç olur işte ne yaparsak yapalım boş olur yani

duygusal
27-12-06, 14:01
erkekler aglamaz fanları ilan verdiler ama ufak birşey olmuş ama hiç yapmamaktan iyidir bu güzel bir adım ufacık ilan sadece istanbul bölgesinde verilmiş herhalde sabah gazetesi tam olarak bilmiyorum ama 250 ytl geçkin arkadaşlar istanbulu iyi bilen biri bize yardımcı olsun bende maddi yönden katkı saglarım ilk önce bir gazete belirlemeliyiz ufakta olsa bizde bir ilan verelim ne kaybederiz ve bir slogan bulmalıyız

moon_light
27-12-06, 14:02
su gazete fikri guzel bence...
yazariz istedigimiz herkeste gorur...
en cok okunan bir gazetede veririz..
herjkesin dikkatini ceker...vay be ne kadar seviliyormus derler;)
su kanal d bi teklif goturse yapimcya muhtesem olucak ama..

duygusal
27-12-06, 14:04
büyük ilan çok pahalı ancak ufak bir ilan verebiliriz ama slogan iyi olursa dikkat çekici olur benim fikrim hürriyet yada sabah gazetesi ne dersiniz
evet emre amerikaya gidecek kararlaştırsak bunu 3-4 gün içinde yapabiliriz

moon_light
27-12-06, 14:06
hurriyet gazetesi bence en uygunu..
bu fiyatlar vesaire bilgisi olan arkadas varmi ilan konusunda?

nisann
27-12-06, 14:08

çok haklsın canımmmm.....;)
fiyatlarla ilgili bişeyler olsa elimizde iyi olur
kocaman bir ilan versek şöyle ses getireninden...
ne güzel olur ya......
gülparemiz için herşeye değer....

duygusal
27-12-06, 14:09

işte biz bir slogan bulup ona göre gidip birinin hürriyet gazetesine konuşması lazım fiyatlar nasıl onu ögrenmemiz lazım bu iş için gönüllü biri aranıyor çok zor birşey degil hadi arkadalar biraz canlanalım

alperkaya
27-12-06, 14:16
dedigim gibi 250 ytl den aşagıda degildir reklam vermek istanbulda olan arkadaşlar bunu yapabilir bir arkadaşlar bir hesap numarası versin biz para göndeririz herşey gülpare için bunu yapmalıyız arkadaşlar ne var gazeteye ilan verelim süper birşey olur neler yaptıgımız görülsün ayrıca hürriyet gazetesi kanal d nin süper olur erkekler aglamaz fanları güzel şeyler yapmış foruma girip bilgi alabiliriz onlarda gidip gazetelere konuşmuşlar

nisann
27-12-06, 14:18
dedigim gibi 250 ytl den aşagıda degildir reklam vermek istanbulda olan arkadaşlar bunu yapabilir bir arkadaşlar bir hesap numarası versin biz para göndeririz herşey gülpare için bunu yapmalıyız arkadaşlar ne var gazeteye ilan verelim süper birşey olur neler yaptıgımız görülsün ayrıca hürriyet gazetesi kanal d nin süper olur erkekler aglamaz fanları güzel şeyler yapmış foruma girip bilgi alabiliriz onlarda gidip gazetelere konuşmuşlar

ya çok güzel olur dediğin gbi....
harika olur ya....
o zman hemen bişeyler yapmaya başlayalım....

ÜLGEN
27-12-06, 14:22
gazeteye ilan vermek güzel bende destegim herşey gülpare için benim için paranın hiç önemi yok yeterli gülpare devam etsin arkadaşlar dizi devam etmese bile emre altuğ ve mine tugayın yeniden bir araya gelmesini istedigimiz mailler gönderelim yeni bir proje süper olur
mine tugayın reklam filmini gördüm çok tatlı ama reklam gerçekten kötü mine daha iyi şeylerde rol alsın bencede
ben reklamcıların yada yapımcıların yerinde olsam bu ikliyi bir projede birleştiririm çok isteniyor

*caramel*
27-12-06, 15:26
eger ilan verilecekse akşam gazetesine verilmeli show tv nin oldugu için çok daha iyi olur arkadaşlar bende herşeye varın iyi düşünüp kararlaştıralım bunu

gündogar
27-12-06, 15:37
gazete ilanı gerçekten iyi bir yol show tv kendi grubuna ait bir gazete olursa gerçekten iyi olur ayrıca gülparenin tekrarlarını veren show tv neden kesti acaba merak ettim yapım şirketini bir engellemesi olabilirmi diye düşünüyorum sonuna kadar herşey yapılmalı arkadaşlar hatta yapım şirketi tekrar tekrar aranmalı ben sizin yerinizde olsam bizzat yapım şirketine gidip konuşurum en azından insanlara ona göre davranır dizi devam edecekmi etmeyecekmi çok daha ikna edici olur diziyi tekrardan yapılandırıp ekrana sürebilirler

eylül_19
27-12-06, 16:36
gazete ilanı gerçekten iyi bir yol show tv kendi grubuna ait bir gazete olursa gerçekten iyi olur ayrıca gülparenin tekrarlarını veren show tv neden kesti acaba merak ettim yapım şirketini bir engellemesi olabilirmi diye düşünüyorum sonuna kadar herşey yapılmalı arkadaşlar hatta yapım şirketi tekrar tekrar aranmalı ben sizin yerinizde olsam bizzat yapım şirketine gidip konuşurum en azından insanlara ona göre davranır dizi devam edecekmi etmeyecekmi çok daha ikna edici olur diziyi tekrardan yapılandırıp ekrana sürebilirler

güzel fikir ama dediginiz gibi yapımcıyla konuşmak lazın en fazla işe yarayacak olan bu bence ama ilanda vermek lazım

gumus-mehmet
27-12-06, 19:20
emre amerikada 1 ay kalacakmış ocak ayını orada geçirecek ingilizce albümünün final okumaları için oraya gidiyor ayrıca gelince atv başlayacak yarışma programında jüri üyesi olacakmış diger bildigim jüri üyeleri ajda pekkan ve mete özgencil herhalde yarışma şubatta başlayacak

arkadaşlar show tv boykota devam mailler zaten bunun için lütfen köşe yazarlarına heryere gönderiyoruz dizi içinde gönderiyoruz hiçbirşey belli degil gülpare başlayabilirde unutmayın bunu

Cooook guzel ya demek 1 aycik ayriyiz desenize ondan sonra her hafta izlicez onu. Cokk mutluyum saol arkadasim...

kirmizi rose
27-12-06, 19:28
selam herkesee

gazete de ilan verme konusuna katılıyorum..daha etkili olacağını inanıyorum.özellikle hürriyet gazatesinde olursa..çok daha iyi olur bence.

ne yapılması gerekiyorsa ben de varım...

bal ozu
27-12-06, 19:55
selam herkesee

gazete de ilan verme konusuna katılıyorum..daha etkili olacağını inanıyorum.özellikle hürriyet gazatesinde olursa..çok daha iyi olur bence.

ne yapılması gerekiyorsa ben de varım...

bu ilan işine bende varım gerçekten süper olur hürriyet yada akşam gazetesi ikisinden birine olması uygun şunu dogru birşekilde konuşup iyi organize olmamız lazım gerçi çok zor degil gerekli para toplandıktan sonra 1 saatlik iş önemli olan iyi organize olmak

gumus-mehmet
27-12-06, 19:57
Ya Emre Amerika'ya gidiyo bye bende onula birlikte gitmek istiyorum :img-in_lo. Tam olarak nezaman gidecek acaba. Istanbulda olsaydim havaalanina giderdim belki

bal ozu
27-12-06, 23:31
marie claire dergisinin ocak saysında emre var arkadaşlar yeni yılda süper ropörtaj ve resimler alın kaçırmayın 2 tane sinema filmi albüm ve dizi olacakmış buradan dururulur

alperkaya
28-12-06, 09:16
Bıkmadan sürdürüyorlar!
GÜLPARE ve Erkekler Ağlamaz dizilerinin hayranları dizilerini yeniden izlemek için yılmadan savaşıyorlar. Benim konumumu farklı sanmış olacaklar ki, dizilerin devamını benden bekliyorlar! Diziler bitti, ekipleri dağıldı, başka dizilere transfer oldular. Ben istesem de, istemesem de Gülpare ve Erkekler Ağlamaz, TV tarihinde kaldı, eski bölümleri gösterilir, ama yenileri çekilmeyecek...

alperkaya
28-12-06, 09:18
Gözyaşı Çetesi’ne erkekler de ağladı
Televizyon tarihimizin en büyük seyirci hareketini başlatan üç dizinin tutkunlarına sesleniyorum. Gözyaşı Çetesi, Erkekler Ağlamaz ve Gülpare seyircilerine... Üzülmeyin, dizilerinizi ekrana geri döndüremediğiniz için sakın küsmeyin. Çünkü sizler, gerçekten de ciddi bir sivil toplum direnişine imza attınız. Gönderdiğiniz mektuplarla, açtığınız telefonlarla, başlattığınız kampanyalarla, sevdiğiniz dizilere kavuşabilmek adına elinizden geleni yaptınız. Şahidinizim... Ama ne yazık ki başaramadık. Onları, evlerimizin salonlarına geri çağıramadık. Fakat çok önemli bir şeye imza attık hep birlikte, el ele. Bundan sonra bütün kanal yöneticileri, bir diziyi arşiv raflarına yollarken iki kere düşünecek. Artık kimse, Gözyaşı Çetesi, Gülpare ve Erkekler Ağlamaz izleyicilerinin gösterdiği direnişi görmezden gelemeyecek.
Çünkü artık bir diziyle, üstelik de seyircin istekleri gözardı edilerek oynamanın bedelini gördüler. Bir daha bu kadar kolay kalem kırıp, idam kararı veremeyecekler. İşte bu yüzden üzülmeyin ve sakın küsmeyin diyorum. Çünkü bunca çabanın, bu kadar emeğin boşa gitmediğini biliyorum...

denizli_
28-12-06, 10:37
Bıkmadan sürdürüyorlar!
GÜLPARE ve Erkekler Ağlamaz dizilerinin hayranları dizilerini yeniden izlemek için yılmadan savaşıyorlar. Benim konumumu farklı sanmış olacaklar ki, dizilerin devamını benden bekliyorlar! Diziler bitti, ekipleri dağıldı, başka dizilere transfer oldular. Ben istesem de, istemesem de Gülpare ve Erkekler Ağlamaz, TV tarihinde kaldı, eski bölümleri gösterilir, ama yenileri çekilmeyecek...

bu yazarı anlayamıyorum ya kendisi neden şikayet ediyor televizyon yazarı degilmi tabiki yazacak ayrıca bizler sadece eleştiri gönderiyoruz istemezse yazmaz demek ki oda bu dizileri yazarak prim yapıyor yoksa niye yazsın ama nereden biliyor devam etmeyecegini onu anlamadım

denizli_
28-12-06, 11:14
maillere devam sırf bu yazara inat arkadaşlar gülpare için sonuna kadar sesimizi herkes duyuyor

akasyam
28-12-06, 11:19
arkadaşlar GÜLPARE malesef sona erdi. yeniden çelikme şansı yok.bunca caba emek boşa gitti. bundan sonraki cabamız sadece tekrar bölümlerinin yayını için olabilir. :sad53:

*caramel*
28-12-06, 11:25
arkadaşlar GÜLPARE malesef sona erdi. yeniden çelikme şansı yok.bunca caba emek boşa gitti. bundan sonraki cabamız sadece tekrar bölümlerinin yayını için olabilir. :sad53:

dizi şuan bitmiş olabilir bizde biliyoruz ama bizim tepkimiz show tv ye bu devam edecek arkadaşlar onun için mail göndermeyi bırakmıyoruz bir haber okudum bilmiyorum nekadar dogru emre 2007 yılında yeni bir dizi olacak demiş herhalde marie claire dersindeki ropörtajında söylemiş herhalde eger dizi olursa şubat yada mart aylarında yayına girer gibi geliyor bana inşallah mine tugayda vardır ben çok istiyorum lütfen dualarımız kabul olsun
dergi ocak ayının arkadaşlar onuda söyleyeyim belki bazı bayilerde bulamayabilirsiniz henüz gelmemiş olabilir

mtural
28-12-06, 11:36
dizi devam etmesede bitsede gerçekten bizşm tepkimiz o kanala o yüzden sonuna kadar eleştirmek hakkımız ve gülpare için sonuna kadar devam
emre yeni bir dizide mi oynayacakmış gerçekten dogrumu bu haber aman show tv de felan olmasın da nerede olursa olsun ayrıca bende emrenin yanında mineyi isterim

alperkaya
28-12-06, 12:48
arkadaşlar show tv dün akşam yeni dizisi resmen göçmüş işte insanlar böyle tepki gösterir onlara iyi oldu vallahi hak ettiler gülpare gibi süper dizinin kıymetini bilmedi çok arayacaklar gülpareyi

sudaki duman
28-12-06, 12:55
arkadaşlar show tv dün akşam yeni dizisi resmen göçmüş işte insanlar böyle tepki gösterir onlara iyi oldu vallahi hak ettiler gülpare gibi süper dizinin kıymetini bilmedi çok arayacaklar gülpareyi

gördüm alper show tv nin reytinglerini ve çok güldüm varya keyfim yerine geldi

ay _vadisi
28-12-06, 13:05
o gülpareyi kaldırırsa böyle olur show tv beklemesin yeni dizilerin reyting almasını açıkcası ben hala okadar sinirliyim ki o kanala geçmiyor malesef ve tepki mailleri hala gönderiyorum anlasınlar artık

sumisali
28-12-06, 13:05

ee..ne demişler alma mazlumun ahını..çıkar aheste aheste..
showtv bizim ahımızı yeterince aldı bence......:)

ay _vadisi
28-12-06, 13:07
marie claire dergisinin ocak saysında emre var arkadaşlar yeni yılda süper ropörtaj ve resimler alın kaçırmayın 2 tane sinema filmi albüm ve dizi olacakmış buradan dururulur

ben dergiyi almaya çalışacam arkadaşlar bakalım yeni dizi felan varmış neler söylemiş emre merak ettim

alperkaya
28-12-06, 13:09
tepki mailleri göndermeye devam arkadaşlar sonuna kadar devam ediyoruz bu savaşı biz kazanacaz unutmayın bunu en azından güzel şeyler bırakacaz artık diziler kanallar tarafından kafalarına göre kaldırılmayacak

filiz-nurgül
28-12-06, 13:44
ahh bu diziyi nasıl bitirdiler yaa sinir oluyorum

*caramel*
28-12-06, 13:51
ahh bu diziyi nasıl bitirdiler yaa sinir oluyorum

sesimizi herkes duyuyor ve bence bizim çabamızla dizimiz devam edecek maillere devam gülpareyi geri istiyoruz

nisann
28-12-06, 14:37
her ne olursa olsun pes etmek yok !!
umudumuzu yitirdiğimiz an herşey bitmiş demektir...
inanmadan birşey yapamyz....
ama biz inanıyoruz ;)
ve başarabiliriz unutmayın....
mail göndermeyi ihmal etmeyin
günde kaç tane gönderdiğimi bile bilmiyorum artık...

esma22
28-12-06, 14:57
her ne olursa olsun pes etmek yok !!
umudumuzu yitirdiğimiz an herşey bitmiş demektir...
inanmadan birşey yapamyz....
ama biz inanıyoruz ;)
ve başarabiliriz unutmayın....
mail göndermeyi ihmal etmeyin
günde kaç tane gönderdiğimi bile bilmiyorum artık...

kesinlikle dogru söylüyorsun herşeye devam bende sürekli gönderiyorum gerçekten sesimizi herkese duyurduk kanalda bunun fazlasıyla farkında arkadaşlar devam

alperkaya
28-12-06, 15:03
marie claire dergisini aldım arkadaşlar daha sonra ropörtajı ve resimleri eklerim ama şunu söyleyeyim yeni bir dizi yok o yanlış anlaşılmış bence televizyon projesi varmış herhalde yarışmadan bahsediyor sinema filmi olacakmış birkaç tane birtanesini biliyoruz nurgül yeşilçayla olacak olan

arkadaşlar gülpareyi geri istiyoruz ne olursa olsun sonuna kadar devam vazgeçmek yok bizde bu azim ve gülpare sevgisi varken dizimizi geri döndürürüz ve ayrıca herşey emre ve mine için unutmayın

esma22
28-12-06, 15:13
tuna serim tercüman:tuna.serim@tercuman.com.tr

star gazetesi ekran avcısı:ekranavcisi@stargazete.com

takvim gazetesi ahu erkıvanç:ahverkivanc@takvim.com.tr

akşam gazetesi burhan ayeri:burhan.ayeri@aksam.com.tr

vatan gazetesi mehmet güler:bizimekran@gazetevatan.com

milliyet sina kologlu:s.kologlu@milliyet.com.tr

milliyet okur köşesi:mtelevizyon@milliyet.com.tr

show tv haber:haber@showtv.com.tr

ali eyüboglu milliyet:aeyuboglu@milliyet.com.tr

show haber:haber@showtv.com.tr

show tv kurumsal iletişim:kurumsaliletisim@showtv.com.tr

mesut yar: myar@posta.com.tr

kanal d : bizeyazin@kanald.com.tr

aykut ışıklar bugün gazetesi::aisiklar@bugun.com.tr

bekir hazar yeni şafak:bhazar@yenisafak.com.

http://www.showtvnet.com/yardim/index.asp

janjanlı
28-12-06, 15:37
mail göndermeye bencede devam bizler herşeye ragmen sonuna kadar show tv ye tepkimizi göstermeliyiz bu artık bizide aştı arkadaşlar buraya giren misafir arkadaşlarda lütfen destek olsun

mert54
28-12-06, 15:47
biz gülpareyi geri döndürelim zaten emrede minede şuan dizi felan yapmazlar yeni bitmiş bir dizi ardına yapmamaları lazım
ben dizimizi geri istiyorum show tv bukadar düşük reyting alan dizileri yayınlıyor gülpareyi niye vermiyorlar tekrarlarını bile kaldırdılar zaten yeni dizileri tutmuyor baksanıza gülpareyi çok arayaracaksın show tv

COKOMEL
28-12-06, 18:13
vay be gülparem gülümde bitti hee..bu rüya gibiyide bitirdi bu showwww tv..gıcık showww tv..bu kanal diziden anlamıyor var ya...bugün doktorlar başlıcak güzel bir şey galiba izlicem..aman oda kalkmasın hemen...

eylül_19
28-12-06, 18:53
biz gülpareyi geri döndürelim zaten emrede minede şuan dizi felan yapmazlar yeni bitmiş bir dizi ardına yapmamaları lazım
ben dizimizi geri istiyorum show tv bukadar düşük reyting alan dizileri yayınlıyor gülpareyi niye vermiyorlar tekrarlarını bile kaldırdılar zaten yeni dizileri tutmuyor baksanıza gülpareyi çok arayaracaksın show tv

show tv nin yeni dizilerinin kötü reyting alması show tv geri dönüş yapıp belkide gülpareyi ekrana geri döndürür tepki oldugunu görüyorlar onlarda anlamaya başladılar arkadaşlar mail göndermeye devam ediyoruz

sweetly
28-12-06, 23:42
bu yazarı anlayamıyorum ya kendisi neden şikayet ediyor televizyon yazarı degilmi tabiki yazacak ayrıca bizler sadece eleştiri gönderiyoruz istemezse yazmaz demek ki oda bu dizileri yazarak prim yapıyor yoksa niye yazsın ama nereden biliyor devam etmeyecegini onu anlamadım

allahım ya,bu kadın neden sürekli böyle yazılar yazıyo????

emre altuğ&ekin
29-12-06, 08:33
arkadaşlar istersek bu diziyi geri getiririz gerçekten önemli olan istemek tepkimiz gerçekten yerine ulaşıyor bence maillere devam kesinlikle vazgeçmek yok ben 2 katını göndermeye başladım gülpare hayranları vazgeçmez

armonipolisi
29-12-06, 11:37
gülpare için herkes sonuna kadar mücadele verecek arkadaşlar ben sonuna kadar varım show tv geri adım atacak bence biz yeterki arkasaında duralım dizimizin ve bunu fazlasıyla yapıyoruz

hot_coutre
29-12-06, 11:46
Merhaba arkadaşlar.. İçinizdeki kırıklığı çok iyi anlıyorum çünkü bizim dizimiz de yayından kaldırıldı hem de çok canımızı yakan bir finalle:icon_sorr sizler için ben de mail attım hem elime mi yapışır di mi ama:) Biz erkekler ağlamaz grubu olarak bugün atv önünde bir gösteri yapacağız kaymakamlıktan ve emnyetten de izin aldık. Siz neden böyle bir şey denemiyorsunuz inanın çok kolay izin alınıyor hatta ben size yardımcı bile olabilirim.. ve hatta siz bugün bizim gösterimize katılın bayramdan sonra da bi gösteri sizin için yapalım:happy0064

Bence gösteri fikrini düşünün etkili olur:img-wink: dizinize kavuşmanız dileklerimle.. sevgiler

janjanlı
29-12-06, 11:53
show tv nin yeni dizilerine ve reytinglerine bakınca gülpare kesinlikle harcanmış ve hiç şans verilmemiş bir dizi kötü bir reytingde almıyordu açıkcası en dişli rakiplerin karşısına kondugu halde arkadaşlar köşe yazarlarına ve show tv ye mail gönderirken bunlardan da bahsedin bence show tv nin yeni dizilerin tutmamasının nedeni insanların göstedigi tepki kesinlikle bunu bilsinler
ve gülpare ekran dönmeyi en hakeden dizi sonuna kadar bende varım show tv kesinlikle pes etmedigimizi görmeli

nisann
29-12-06, 11:58
her şeyi yapıcaz...
dizimizi geri almamız gerek.....
devam arkadaşlar....
umudumuz yitirmemiz gerek...
gülparemize... aslanımızla gülbaharımıza tekrar kavuşucaz inş...
kızıl cadıyı serdarı bile geri istiyorum ya!!

esma22
29-12-06, 12:03
her şeyi yapıcaz...
dizimizi geri almamız gerek.....
devam arkadaşlar....
umudumuz yitirmemiz gerek...
gülparemize... aslanımızla gülbaharımıza tekrar kavuşucaz inş...
kızıl cadıyı serdarı bile geri istiyorum ya!!

kesinlikle dizi geri gelecek göreceksiniz bencede show tv geri adım atabilir ama emre ocak ayında amerikaya gidiyor 1 ay yokmuş olsun biz bekleriz

nisann
29-12-06, 12:07
kesinlikle dizi geri gelecek göreceksiniz bencede show tv geri adım atabilir ama emre ocak ayında amerikaya gidiyor 1 ay yokmuş olsun biz bekleriz

ya yeterki yayınlansın bekleriz biz ....;)
yeter ki aslanımızla gülabahaırmızı tekrar izleyebilelim.....
dizimizi geri istiyoruzzzz......

alperkaya
29-12-06, 12:07

evet amerikaya gidiyor ama sadece 1 ay kalacak ve döndügünde atv yapılacak bir yarışma programında jüri üyesi olacak diger jüri üyeleri ajda pekkan ,mete özgencil ve 1 kişi daha olacak sanırım ve sinema filmi nurgül yeşilçayla ama biz gülpareyi 2 ay bile beklemeye razıyız bunu söylüyoruz onun için yılmak yok

senny
29-12-06, 13:54
1-2 haftadır foruma giremiyordum.sağlık nedenlerinden dolayı.geçende aklıma birşey geldi.gazeteye ilan verelim koca bir sayfasını tutalım gülparemizi istiyoruz diye.aklımdan öyle bir fikir geçti işte.bugün foruma girdiğimde erkekler ağlamaz fanlarının gazateye ilan verdiklerini okudum.ne dersiniz biz de öyle birşeyler yapalım mı.:img-yes:

lady_dicaprio
29-12-06, 13:57
arkadaslar, dün saat 19.00 da baslamis olan ,,doktorlar" bugün cok iyi bir ratinge ulasti. Herzaman dedigim gibi, eger dizimiz Gülpareyi 19.00 a alinsaydi (yani türkiyeye göre 20.00e) dizimiz cok daha iyi ratinge ulasabilridi ve böylelikle yayindan kaldirilmazdi. Ama ne yazik ki cok gec artik...

duygusal
29-12-06, 14:58
arkadaslar, dün saat 19.00 da baslamis olan ,,doktorlar" bugün cok iyi bir ratinge ulasti. Herzaman dedigim gibi, eger dizimiz Gülpareyi 19.00 a alinsaydi (yani türkiyeye göre 20.00e) dizimiz cok daha iyi ratinge ulasabilridi ve böylelikle yayindan kaldirilmazdi. Ama ne yazik ki cok gec artik...

bence hiçbirşey için geç degil bizim savaşımız devam ediyor bakalım o dizinin reytingleri önümüzdeki haftalarda ne olacak görecez gülpare için savaşmaya devam mail gönderelim bol bol

sweetheart
29-12-06, 20:20
son bölümün özetini yapabilecek biri var mı??!

kedifelix
29-12-06, 21:54
kesinlikle devam etmesi gereken bir dizi ayrıca emre altuğ ve mine tugay çok yakışıyorlar bu dizi bitmiş olsa bile bu ikiliyi bir dizide görelim

*caramel*
30-12-06, 09:46
milliyet gazetesi alan varmı acaba televizyon ekinde gülpareyle ilgili yazı çıkmış mı arkadaşlar

*caramel*
30-12-06, 09:46

bekir hazar yeni şafak:bhazar@yenisafak.com.

emre altuğ
30-12-06, 20:22
arkadaşlar maillere devam ediyoruz kesinlikle bırakmak yok hatta bayramdan sonra bence bir gazeteye ilan verelim gerçekten güzel olur gülpare geri dönmeli

cerenimo_
31-12-06, 11:21
Herkesin Mübarek Kurban Bayramı Kutlu OLsun.. Umarım Herkes İstediği Gibi Bir Yıl Geçirir...

denizli_
31-12-06, 11:29
herkesin kurban bayramı kutlu olsun nice yıllara saglık ve mutlulukla geçsin bu gece bol bol dua edin

esma22
31-12-06, 11:37
herkese iyi bayramlar mutlu yıllar herşey istediginiz gibi olsun

gÜlPaReEeE
31-12-06, 15:48
herkese ıyı bayramlar durum nasıl umıt var mı

nisann
31-12-06, 18:37
herkese iyi bayramlar, mutlu yıllar !! Herşey gönlümüzce olsun ;)

cosmic_ girl
01-01-07, 15:10
herkese iyi bayramlar arkadaşlar mutlu ve huzurlu geçmesi dilegiyle
gülparede inşallah devam eder çok istiyorum bu dizinin devam etmesini hepimiz inanalım lütfen

kirmizi rose
01-01-07, 18:07
Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir.
Yarınlar niyettir.
Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun,
Bayramınız mübarek olsun...

Kurbanlar kesilecek sevap niyetiyle etler dağıtılacak herkese.
Yürekler bir olacak gönüllere kilitlenecek.
Gökler rahmet bereketiyle yağmurlar boşaltacak yeryüzüne. Hepimizin yüreği şenlenip bayram sevinciyle coşacağı bugünde Hepimizin Kurban Bayramı ile gelen 2007 Yılı kutlu olsun.

2007 de gülpare dizimizi tekrar görmek dileğiyleee...

denizli_
02-01-07, 13:14
gülpare kesinlikle devam etmeli arkadaşlar mail göndermeyi bırakmayın ben emre ve mineyi okadar yakıştırıyorum ki gülpare devam etmese bile ikisini yeni bir dizide görmek istiyorum ayrılmasın onlar

denizli_
02-01-07, 13:16

bekir hazar yeni şafak:bhazar@yenisafak.com

gülinaz
02-01-07, 14:14
kurban bayramınız kutlu olsun.2007 yılınız sağlık.mutluluk. para getirsin.gülparenin başlaması dileğiyle mutlu yıllar

alperkaya
02-01-07, 14:24
ben sonuna kadar mail göndermeye devam ediyorum artık olay dizinin yayınlanmamasından çıktı bence benimki show tv ye tepki onları yerin dibine batırana kadar devam ediyorum onlara iyi bir ders vermeli

*caramel*
03-01-07, 13:05
arkadaşlar pek giremiyorum bayram tatili felan girdi okul felan derken ama mail gönderelim ve umudumuzu kaybetmeyelim ben emre ve mineyi tekrar birlikte görmek istiyorum gülparemizle birlikte böyle süper bir dizi devam etmeli

esma-selim005
03-01-07, 14:10
herkese iyi bayramlar! Mutlu yıllar! şuan yeni yıldan tek dileğim gülpareme kavuşmak bunun için her internete girdiğimde mail atmaya devam ediyorum. keşke elimden başka şeylerde gelse. böyle eli kolu bağlı olmak kötü :( neyse herkese iyi bayramlar. desteğe durmadan devam. unutmayın herşey aslanımız, gülbaharımız, onların aşkı yani GÜLPAREMİZ için!!!

ay _vadisi
03-01-07, 17:02
http://www.gazetevatan.com/tv/detay.asp?id=5814

diziye sonradan giren bade işçil eger gülpare dizisindeki gibi aşık bir genç kız rolü olursa hemen kabul ederim demiş

emre&ezgi
03-01-07, 17:07
arkadaşlar şuan yapılabilecek en güzel tepki sürekli köşe yazarlarına mail göndermek yani pes etmedigimiz anlaşılsın ben gülpareyi istiyorum ve inanıyorum bizim tepkimiz bitmedigi için show tv gerçekten geri adım atacak

*caramel*
03-01-07, 18:28
2006'DA TGRT İZLEYİCİSİNİN YÜZDE 40'INI, SHOW TV YÜZDE 12'SİNİ KAYBETTİ. İŞTE BİR MEDYATAVA ANALİZİ
03.01.2007 17:41

MEDYATAVA-2006 yılında izleyicisini en çok kaybeden kanallar sırasıyla TGRT, Flash TV, TRT1 ve Show TV oldu. Dört büyük kanal içinde Star TV'nin prime time'daki yükselişi dikkat çekerken, TGRT'den kaçan seyircinin üçte birini STV ve Kanal 7 paylaştı... Ya others'lar ne yaptı? Bu analizi ne bir tv köşesinde ne de başka sitede bulabilirsiniz... İşte Medyatava'dan 2005-2006 yılı izlenme analizleri...

2005-2006 kıyaslamasında tüm günde dört büyük kanal içinde en büyük düşüşü -2.0 puanla Show TV yaşadı. Bu rakam Show'un kendi izleyicisinin yüzde 12.6'sı demek. Sadece atv bir yıl önceye göre bu grupta 0,2'lik bir artış gösterebildi.

AGB'de ölçülen 10 kanalın 2006 yılında toplam izlenme payı kaybı -7.0 oldu. Bu -7.0'lik dilimin sadece 1.0'lik bölümü STV (0.5), Kanal 7 (0.3) ve atv (0,2) arasında paylaşıldı. Geri kalan 6.0'lık bölümü ise AGB'de ölçülmeyen ve 'others' olarak değerlendirilen kanallara gitti. Yani bu da demek oluyor ki, 2006 ölçülen kanallardan 6 puan çalmayı başaran 'others'ların yılı oldu.

Kendi izleyici oranı içinde en büyük artışı ise STV ve Kanal 7 yapmayı başardı. STV'nin kazandığı 0.5'lik pay, kendi izleyici oranında yüzde 8.7'ye tekabül ediyor. Kanal 7'nin bu oranı ise 5.2...

Tüm Gün
2005 2006 Fark 2005-2006 değiş. oran. %
SHOW 15.8 13.8 -2,0 STV 8.7
KANAL D 14.3 13.8 -0.5 KANAL 7 5.2
ATV 12.1 12.3 0.2 ATV 1.6
STAR 10.3 9.8 -0.5 TRT2 0
STV 5.7 6.2 0.5 KANAL D -3.4
KANAL 7 5.7 6,0 0.3 STAR -4.8
TGRT 7,0 4.6 -2.4 SHOW -12.6
TRT1 5.1 4.2 -0.9 TRT1 -17.6
FLASH 3,0 2.3 -0.7 FLASH -23.3
TRT2 1.2 1.2 0 TGRT -34.2

Prime time'da da durum değişmedi ve dört büyük kanal içinde en büyük kaybı Show TV yaşadı. Kendi seyircisini yüzde 4.7 artıran Star prime time'da STV ile birlikte en çok pay kapan kanal oldu.

Prime Time'da AGB'de ölçülen 10 kanalın toplam kaybı - 5.8 oldu. Bunun 1.2'lik kısmı Star (0.5), STV (0,5) ve atv (0,2) arasında paylaşıldı. Prime Time'da geri kalan 4.6'lık kısım da 'others'lara gitti.

Prime Time
2005 2006 Fark 2005-2006 değiş. oran. %
SHOW 16.5 15.2 -1.3 STV 7,0
KANAL D 15.2 14.9 -0.3 STAR 4.7
ATV 14.3 14.5 0.2 ATV 1.3
STAR 10.6 11.1 0.5 KANAL7 0
STV 7.1 7.6 0.5 KANALD -2,0
KANAL 7 6.1 6.1 0 TRT1 -5,0
TGRT 7.8 4.8 -3,0 SHOW -7.8
TRT1 4,0 3.8 -0.2 TRT2 -12.5
FLASH 2.6 1.7 -0.9 FLASH -34.6
TRT2 0.8 0.7 -0.1 TGRT -38.4

2006 tün gün'de others'ların yılı oldu.
* Büyükler liginde Show TV en çok izlenen kanal olmasına rağmen yılın kaybedeni olurken, atv ve Star 2006'yı karlı kapadı.
* Kanal D'nin pozisyonunu az kayıpla koruduğu görüldü.
* TGRT, Murdoch'a en kötü sezonuyla devroldu.
Son yıllarda zedelenen "beşinci kanal" imajını iyice kaybederek izleyicisinin yüzde 38.4'ünü kaybetti ve 7'inciliğe geriledi.
* TGRT, Show gibi kanalalrın pay kaybettiği bir yılda, Flash TV'nin izleyicisinin yüzde 34.6'sını kaybederek çok kötü bir performans sergiledi. Others'ların kaptığı izleyiciyi kapması gerekirken, kendisi büyük düşüş gösterdi.
* Bir başka kaybeden ise devlet kanalalrı oldu. TRT kanalları toplam olarak kendi izleyicilerinin yüzde 50'sini kaybederek genel müdürsüzlüğün bedelini ağır ödedi.

MEDYATAVA

anny
03-01-07, 19:54
gülpare başlıgına yazan tüm arkadaşlarımın yeni yılını ve kurban bayramını (gecikmeli de olsa :) :) kutlarım..

caramel yazı için teşekkürler..show tvye çok iyi olmuş..ben tgrt hiç izlemem zaten..stv ve star son yıllarda çıkış yaptılar güzel dizi ve programlarıyla..show tv beter olsun hak ediyorlar :good:

ÜLGEN
03-01-07, 20:52
bende elimden geldigince destek oluyor ve mail gönderiyorum show tv tepki göstermek bencede çok iyi devam edelim

mert54
03-01-07, 21:05
ben sonuna kadar mail göndermeye devam ediyorum artık olay dizinin yayınlanmamasından çıktı bence benimki show tv ye tepki onları yerin dibine batırana kadar devam ediyorum onlara iyi bir ders vermeli

zaten biz bu işe başlarken sonuna kadar dedik dizi dönsün yada dönmesin biz sonuna kadar vazgeçmeden devam edecegiz mail göndermeye devam ben günlerce aylarca bile gönderebilirim vazgeçmedigimiz anlaşılsın

duygusal
03-01-07, 21:17
arkadaşlar dilek halıya sponsorluk için mail göndemiştim cevap gelmiş hem yeni yılımı ve bayramı kutlamışlar hemde ilgileneceklerini söylemişler şimdilik sadece bukadar bence mail göndermeyi bırakmayın derim özellikle köşe yazarları ve show tv ye

ÜLGEN
04-01-07, 10:34
ben bu sabah epey bir mail gönderdim arkadaşlar ve devam edecem çünkü çok faydası oluyor gülpare show tv de devam etmese bile başka kanalda devam edebilir

sweetly
04-01-07, 10:49
geçmiş bayramınız hayırlı olsun,nice senelere herkese

alperkaya
04-01-07, 11:25
ben bu sabah epey bir mail gönderdim arkadaşlar ve devam edecem çünkü çok faydası oluyor gülpare show tv de devam etmese bile başka kanalda devam edebilir

bende gönderiyorum vazgeçmedigimizi görsünler istiyorum belki yapımcı birşey yapar

anny
04-01-07, 11:33
geçmiş bayramınız hayırlı olsun,nice senelere herkese

sagol canım senin de..
gülparemiz pek umut kalmasa da inşallah devam eder 2007 de..:img-wink:

mtural
04-01-07, 11:46
sagol canım senin de..
gülparemiz pek umut kalmasa da inşallah devam eder 2007 de..:img-wink:

bence umut var biz umut ettigimiz sürece inşallah 2007 de devam edecek ama bizim sayemizde

bagnu
04-01-07, 12:37
herkese iyi yıllar. geçmiş bayramınız kutlu olsun arkadaşlar....

*caramel*
04-01-07, 16:24
gülpareyi okadar özledim ki emre ve mineyi dizimiz devam etmeli ben yapım şirketine mektup göndermiştim ve show tv fax çekmiştim imkanı olan varsa fax çekebilir arkadaşlar ayrıca mail göndermeyi aksatmayalım ve lütfen süreç filmi arayıp bir defa daha konuşalım bu çabalar boş kalmasın

esma-selim005
04-01-07, 18:02
arkadaşlar dilek halıya sponsorluk için mail göndemiştim cevap gelmiş hem yeni yılımı ve bayramı kutlamışlar hemde ilgileneceklerini söylemişler şimdilik sadece bukadar bence mail göndermeyi bırakmayın derim özellikle köşe yazarları ve show tv ye

çok güzel bir haber. biz gülparemizi kazanmaya devam ettikçe dahada iyi şeyler olucaktır inanıyorum. şimdi en çok köşe yazarlarına mailler gönderelim. bu arada show tv'nin adresinede gönderelimki dizimizi unuttuk sanmasınlar. elimden geldiğince yollamaya çalışıyorum.
Sevgilerle

cosmic_ girl
04-01-07, 18:39
çok güzel bir haber. biz gülparemizi kazanmaya devam ettikçe dahada iyi şeyler olucaktır inanıyorum. şimdi en çok köşe yazarlarına mailler gönderelim. bu arada show tv'nin adresinede gönderelimki dizimizi unuttuk sanmasınlar. elimden geldiğince yollamaya çalışıyorum.
Sevgilerle

evet köşe yazarlarına mail atarken show tv unutmayalım kimse vazgeçtigimizi sanmasın kesinlikle devam ediyoruz hiçbirşey bukadar kolay degil hele böyle güzeel ve kaliteli bir diziyi bitirmek

sumisali
04-01-07, 23:44
arkadaşlar artık boşuna gibi geliyor bence devam ettirmezler bu diziyi
ben im hiç bir umudum yok.........
yeni projelerde görmek dileğiyle artık

ÜLGEN
05-01-07, 11:07

bence hiç ümidini kaybetme mail göndermeye devam et bugün vatan gazetesinde bir okur yorumuna yer vermişler demek ki herşey dikkate alınıyor biz tepki gösterdigimiz sürece burada gerçekten olay dizinin devam etmesi felan degil izleyiciye olan saygısızlık aynı zamanda akşam gazetesinden burhan ayeriye mail göndermiştim ve mesajlarınız ilgili yerlere iletilmiştir demiş demek ki show tv ye iletmiş bunu

ÜLGEN
05-01-07, 11:13
http://www.gazetevatan.com/tv/detay.asp?id=5847

gülpareyle ilgili bir yazı var arkadaşlar kim yazdıysa güzel noktalara deginmiş

duygusal
05-01-07, 14:44
kesinlikle mail göndermeye devam edelim bu ilerisi için yatırım bence gülpare devam etmese bile herkes görüyor emre ve mine müthiş bir ikili oldular yeni bir dizide onları yine görmek istiyoruz arkadaşlar şimdilik biraz zor ama mutlaka olacak herşeye devam

ÜLGEN
05-01-07, 15:01
kesinlikle mail göndermeye devam edelim bu ilerisi için yatırım bence gülpare devam etmese bile herkes görüyor emre ve mine müthiş bir ikili oldular yeni bir dizide onları yine görmek istiyoruz arkadaşlar şimdilik biraz zor ama mutlaka olacak herşeye devam

ben baştan beri söylüyorum destege devam ama dizi devam kararı alınmasa bile biz yapımcı şirketlere mail gönderelim sürekli tüm yapımcılara emre ve mine güzel bir projeyle gülpare gibi iyi bir projeyle ekrana dönsün şuan için zor olmasını tek sebebi biraz ara vermek istemeleridi ben şuna eminim ve biliyorum ki şuan yapımcılar emrenin peşindedir dizide oynatmak için ama emre şimdi kabul etmez

kedifelix
05-01-07, 15:52
bu dizi devam etmeli dizinin yapımcısı ne kadar duyarsız elindeki en başarılı ve ve aynısı show tv için geçerli biri duysun artık yöneticiler ayakta uyuyor resmen gülpare geri dönmeli

*caramel*
05-01-07, 15:55
bu dizi devam etmeli dizinin yapımcısı ne kadar duyarsız elindeki en başarılı ve ve aynısı show tv için geçerli biri duysun artık yöneticiler ayakta uyuyor resmen gülpare geri dönmeli

çok haklısın bu işin peşini bırakmak yok biz ısrarlı davranırsak yapamayacagımız şey yok gerekirse gazeteye ilan bile veririz elimizden geleni yaparız ama dogru süreç filme telefon etmeliyiz show tv yada başka kanal olur ama dizi devam etmeli okadar saçma dizi doluki ekranda böyle dört dörtlük diziyi mahfettiler arkadaşlar mail gönderelim ve lütfen show tv yi unutmayalım

alperkaya
05-01-07, 16:00
aradan günler ,aylar, yıllarda geçse ben sürei mail gönderecegim ve tepkimi sonuna kadar gösterecegim zaten ekranda izledigim tek diziydi okulumdan dolayı televizyon izlemeye pek vaktim yoktu böyle güzel bir aşk dizisi gerçekten kalbimizden yakalıyordu bizi hele emre altuğ ve mine tugayın o uyumu muhteşem performansı onları izlemek ayrı bir zevk gülpare devam etmeli diyorsanız sakın vazgeçmeyin

alperkaya
05-01-07, 16:04
burdan süreç filme sesleniyorum bu diziye sahip çıksın artık birşeyler yapsın ne bu böyle sürekli susuyorlar bu diziyi izleyenlerden fanlarından başka sahip çıkan yok izleyici sayesinde ayakta kaldı ne kanal ve yapımcı hadi kanalın işi zaten allaha kalmış ne yaptıkları belli degilde yapımcı niye birşey yapmıyor onu anlamıyorum en azından çıkıp bir açıklama yapsınlar bizler okadar çırpınıyoruz burada olanlatı görmüyormu bunlar

mert54
05-01-07, 16:11
daha çok tepki gösterirsek dizi geri döner çekimlere tekrar başlarlar ve bencede harika bir dizi gülüm baharımı özledim emre ve mineyi özledim onları ayrı dizilerde kesinlikle düşünemiyorum ben

gülpare için beklemeye bile deger

emre&ezgi
05-01-07, 16:19
gülpare için devam kararı alınsın ya bir günde şurada mutlu haber alalım sevinçten havalara uçalım bu zor birşey degil show tv de birkere olsun kendine yakışanı yapsın bunca insanı üzmeye hakkı yok

sweetheart
05-01-07, 17:46
son bölümün özetini yapabilecek biri var mı??!

eylül_19
05-01-07, 20:38

evet devam etmeli gülpare show tv yi bıktırana kadar mail gönderecem ve hergün köşe yazarlarının birşeyler yazması bizim için avantaj vallahi ben dizimi geri istiyorum evet onları başka dizide de görecem mutlaka emre ve mine çok iyi oyuncu çok başarılı ama ben gülpareyi istiyorum ve emre ve mineyi birlikte görmek istiyorum eger gülpare ekrana geri dönmezse biz epey bekleyecez emre ve mineyi çok özleyecez hemen bir projeye evet demezler sanırım genelde hep böyle oluyor bu arada emre amerikadaymış bilen varmı

alperkaya
05-01-07, 20:57
evet devam etmeli gülpare show tv yi bıktırana kadar mail gönderecem ve hergün köşe yazarlarının birşeyler yazması bizim için avantaj vallahi ben dizimi geri istiyorum evet onları başka dizide de görecem mutlaka emre ve mine çok iyi oyuncu çok başarılı ama ben gülpareyi istiyorum ve emre ve mineyi birlikte görmek istiyorum eger gülpare ekrana geri dönmezse biz epey bekleyecez emre ve mineyi çok özleyecez hemen bir projeye evet demezler sanırım genelde hep böyle oluyor bu arada emre amerikadaymış bilen varmı

mail bombardımanını kesmememiz lazım iyi organize olup maillerimizde güzel mesajlar vermeliyiz bezen umutsuzluga kapılıyoruz ama olsun biz yinede güzel bakalım olaylara ki öyle olsun bu arada emre amerikaya gitti herhalde ama adam ömür boyu kalmaya gitmedi sanırım 2-3 hafta kalıp gelecek albüm çalışmaları için zaten gelmeside lazım ocak ayı sonunda atv de başlayacak yarışma programında jüri üyesi olacak ayrıca şuna bende katılıyorum eger gülparemiz devam etmezse emre altuğ ve mine tugay yeni bir dizi için şuan olumlu bakmaz zaman geçmesi lazım en azından üzerinden 2-3 ay geçmesi gerekir bu diz teklifi gelmediginden degil aksine şuan teklif yagıyor ama üzerine yapışan bu rölü biraz unutturması gerekir çünkü insanlar okadar benimsediki gülbahar ve aslanı bence biraz zor unuttururlar gibi geliyor gerçekten çok yakıştılar ama şu bir gerçek mine tatlı bir kız iyi oyuncu ama bu dizide yıldızı daha parladı bence önceden kimsenin dikkatini çok fazla çekmiyordu bunda emre altugun katkısı büyük şimdiye kadar ben minenin bu kadar ropörtaj verdigini hakkında bukadar çok haber çıktıgını bile görmemiştim 29 yaşında bir oyuncu ama yeni yeni farkedilmeye başlandı inşallah herşey onun için çok daha iyi olur ve yine emre altuğla bir projede yer alır bunu bu insanlara borçlu çok istiyoruz çünkü bu birliktelik kısa sürdü tadına biile varamadık YAPIMCILAR İNŞALLAH DUYUYORDUR BİZ SESİMİZİ ONLARADA DUYURURUZ MERAK ETMESİNLER KÖŞE YAZARLARI BİZİ YAZMAYA ALIŞTI NEDE OLSA

mert54
05-01-07, 21:09
emre altuğ ve mine tugay yeni bir dizi için şuan olumlu bakmaz zaman geçmesi lazım en azından üzerinden 2-3 ay geçmesi gerekir bu diz teklifi gelmediginden degil aksine şuan teklif yagıyor ama üzerine yapışan bu rölü biraz unutturması gerekir çünkü insanlar okadar benimsediki gülbahar ve aslanı bence biraz zor unuttururlar gibi geliyor gerçekten çok yakıştılar YAPIMCILAR İNŞALLAH DUYUYORDUR BİZ SESİMİZİ ONLARADA DUYURURUZ MERAK ETMESİNLER KÖŞE YAZARLARI BİZİ YAZMAYA ALIŞTI NEDE OLSA

bence zor unuttururlar çünkü herkes gerçekten gülbahar ve aslanı acayip benimsedi ben diger internet sitelerine bakıyorum herkes gülparenin geri dönmesi için çalışıyor herzaman umutla bakalım bence ben gülparenin ekrna dönmesi gerektigini bunun gerçekten zor olmadıgını düşünüyoru sadece iki kelimeye bakıyor yeterki istesinler başrol oyuncuları şuan hiçbir teklifi kabul etmez zaten şu durumdayken onlarda farkında sonuçta izleyici çok tepkili dizi bukadar erken bittigi için

moon_light
05-01-07, 22:46
nihayet gelebildim...
o kadar yogundumki arkadaslar ancak simdi bayraminizi ve yeni yilinizi tebrik edebiliyorum..
hepinizin hersey gonlunce olsun ins bu sene...

gulparemi o kadar cok oizledim ki anlatamam:(
birakin bolumleri tek tek fragmanlara bile bakiyorum..
deli oluyorum yaa...bpyle bir dizi nasil bu kadar kisa omurlu olur,daha dogrusu oldurulur...
zaten show tv yi hic izlemiyorum..o kanali gordukce sinir geliyo ...
alsinlar butun dizilerini kendileri otursun baksinlar...
duyduguma gore dizimizin bitimine sebep olan malum dizi basliyormus dedikleri gibi...
gulumuz baharimiz gitti...ancak oyle seylere yer versin show tv..

moon_light
05-01-07, 22:50

bi anlamda haklisin canim benim..
hic bir yerden ses yok..:(
emreyi baska yerlerde gorunce daha da umutsuzluga kapiliyoruim:sad53:
ama yine de yilmayalim..maillere devam edelim..hic unutturmayalim gulparemizi...
ins 2007 de tekrar ekranlara gelir dizimiz..
dusunsenize kanal d soyle bir reklam yapiyormus..
ekranlarin harika,buyuk begeni toplayan dizisi gulpare yeni bolumleriyle kanal d de diye,.,,,
ya ne kadar super olurdu....
burasi yeniden cosardi..doya doya izlerdik dizimizi..
ne guzeldi her hafta heyecanla dizimiz beklemek..burda guzel yorumlar yapmak...
ama show kendi etti kendi bulacak izleyici kaybettigini falan okuyunca nasil seviniyorum...zaten o kanali acmiyorum bile..

duygusal
06-01-07, 10:42
bi anlamda haklisin canim benim..
hic bir yerden ses yok..:(
emreyi baska yerlerde gorunce daha da umutsuzluga kapiliyoruim:sad53:
ama yine de yilmayalim..maillere devam edelim..hic unutturmayalim gulparemizi...
ins 2007 de tekrar ekranlara gelir dizimiz..
dusunsenize kanal d soyle bir reklam yapiyormus..
ekranlarin harika,buyuk begeni toplayan dizisi gulpare yeni bolumleriyle kanal d de diye,.,,,
ya ne kadar super olurdu....
burasi yeniden cosardi..doya doya izlerdik dizimizi..
ne guzeldi her hafta heyecanla dizimiz beklemek..burda guzel yorumlar yapmak...
ama show kendi etti kendi bulacak izleyici kaybettigini falan okuyunca nasil seviniyorum...zaten o kanali acmiyorum bile..

bizimki bir umut içinde umut kırıntısı olmadan hiçbirşey olmaz biz herzaman güzel düşünelim ve çaba gösterelim işte o zaman herşey hallolur

ÜLGEN
06-01-07, 14:39
sabah gazetesinin verdigi kumsal dersinde gülpareyle ilgili bir haber var örgütlü seyirciler diye haberi koymaya çalışacam arkadaşlar

ÜLGEN
06-01-07, 14:53
http://img90.imageshack.us/img90/3262/dsc01062be1.jpg

denizli_
06-01-07, 15:07
http://img90.imageshack.us/img90/3262/dsc01062be1.jpg

bu haber çok güzel bence ben bu haberi show tv ye gönderirim hemen heryer bizi yazıyor ama show tv uyuyor aslında gerçekten herşeyin farkındalar fazlasıyla devam arkadaşlar sakın bırakmayın:happy0064

moon_light
06-01-07, 16:30
ulgen haber icin cok tskler...
dizimiz hic unutulmasin..unutturmayalim...
maillere devam edelim...
yazilarimiz ciksin yine her yerde...
kanal d farket artik yaaaa:(

simdi eski bolumlerden yapilmis bir klip izliyorumda..ne guzeldi o gunler...
aslanin gulbahari omuzlayip kacirmasi...serdarla,kizil cadiyla mucadeleleri...
gizli bulusmalari...bag evindeki harika anlari...:(
dizimiz geri donmeli...
bizi buna ya[pamazlar!!!!

eylül_19
06-01-07, 20:17
ulgen haber icin cok tskler...
dizimiz hic unutulmasin..unutturmayalim...
maillere devam edelim...
yazilarimiz ciksin yine her yerde...
kanal d farket artik yaaaa:(

simdi eski bolumlerden yapilmis bir klip izliyorumda..ne guzeldi o gunler...
aslanin gulbahari omuzlayip kacirmasi...serdarla,kizil cadiyla mucadeleleri...
gizli bulusmalari...bag evindeki harika anlari...:(
dizimiz geri donmeli...
bizi buna ya[pamazlar!!!!

kesinlikle maillere devam vazgeçmeyelim böylelikle dizi hiç unutulmuyor ve geri dönme şansı büyük olur sonunda yapımcı birşey yapacak arkadaşlar devam edelim lütfen

ÜLGEN
06-01-07, 21:41
ben hep söylüyorum elimden geldigince mail yolluyorum son ana kadar devam gülpareyi geri döndürene kadar devam

mtural
06-01-07, 23:20
arkadaşlar biri süreç filmi arayıp iyice bir konuşsun ya ikna etmeye çalışsın iyi konuşabilen bir arkadaş lütfen buna çok ihtiyacımız var kaldırılıp tekrar dönen yada dönecek olan diileri örnek verelim süreç filmde böyle bir iyiligi gülpareye yapsın bu dizi fazlasını bile hak ediyor arkasında dursunlar

kedifelix
07-01-07, 17:50
gülpare gibi çok kaliteli ve güzel aşk dizisi devam etmeyi gerçekten hak ediyor bunu başarabiliriz öyle diziler devam ediyor ki gülpare neden devam etmesin herkes maillere sarılsın daha fazla gönderelim

alperkaya
07-01-07, 18:01
selam arkadaşlar
uzun zamandır pek ugrayamıyorum arada b,r geliyorum ama inanın ben hiç ama hiç vazgeçmedim elimden geleni yapıyorum show tv mail atıyorum kanallara sponsorlara ve tabiki köşe yazarlarına sizde aynısını yapım herzaman bir umut vardır elbet bizimde sevinecegimiz gün gelecek bukadar ısrar karşısında kanal pes edecek köşe yazarlarına yazdıkça süreç film yetkilileri görecek

moon_light
07-01-07, 18:15
bence de asla vazgecmek yok ..
hicbirsey icin gec degill...
dizimiz ins geri donecek bizlere...
emre islerini yoluna koysuin bi,birde bi kanaldan teklif gitseydi keske..
harika olurdu...
mail atmaya devam edelim...gulparemizi gundemden dusurmeyelim..

moon_light
07-01-07, 18:19
mine tugay aceba bu aralar ne yapiyor...
yeni bir dizi falan olmaz ins...
cunku ben aslanimizi ve gulbaharimizi geri istiyorum:(
merve ve koray diziye yeni katilmisti hemen iki bolum icin mi o kadar sey yaptilar...
hersey askida henuz...tekrarlari izledikce diyorum ya daha su olucakti bu olucakti...
show tv ye oyle gicik oldum ki ,arkadaslarim bazi dizilerini israrla tavsiye etsede bakasim gelmiyor o kanala..

alperkaya
07-01-07, 20:47
mine tugay aceba bu aralar ne yapiyor...
yeni bir dizi falan olmaz ins...
cunku ben aslanimizi ve gulbaharimizi geri istiyorum:(
merve ve koray diziye yeni katilmisti hemen iki bolum icin mi o kadar sey yaptilar...
hersey askida henuz...tekrarlari izledikce diyorum ya daha su olucakti bu olucakti...
show tv ye oyle gicik oldum ki ,arkadaslarim bazi dizilerini israrla tavsiye etsede bakasim gelmiyor o kanala..

mine tugay şuan hiçbirşey yapmıyordur bir tiyatro oyunu var herhalde okadar ama şuan dizi teklifi felan kabul etmez etmesinde ben onu başka rolde istemiyorum yanında başka birinide görmek istemem emre olmalı sadece
herşeye devam herkes köşe yazarlarına bol bol mail atsın millet

gargamel
07-01-07, 21:03
nasıl başladıysak öyle devam ediyoruz zaman buldukça köşe yazarlarına ve show tv ye bende gönderiyorum gülpareyi asla unutturmayacagız artık onlarda bukadar istek karşısında ellerinden geleni yapacaklar show tv zannediyorki eninde sonunda bırakacaklar ama öyle olmayacak köşe yazarları bizi en çok anlayanlar

moon_light
08-01-07, 01:03
hic yilmadan devam edelim destege..
bakin arkadaslar ne guzel erkekler aglamaz forumundakiler nasil orgutlendi..
simdide dizilerinin geri gelme olasiligi varmis hepsi seviniyor..

ins bizim gulparemizde oyle olur..
devam edelim ayni siddette mail bombardimanina...
hic birakmayalim destegimizi...
burayida birakmayalim ayricaaa

ay _vadisi
08-01-07, 01:05
dizi inşallah devam eder çok istiyorum hemde çok herkes gibi burhan eyeri yine ufakta olsa gülpareyle ilgili bir okuyucuyu yazmış bugünkü akşam gazetesinde arkadaşlar kesinlikle mailleri bırakmayın aslında kalkan dizilerden geri dönen var belki erkekler aglamazda dönecek diyorlar bunu örnek verp show tv ninde böyle birşey yapması gerektigini yazabiliriz kendilerine yakışanı yapsın en azından atv kaldırdıgı dizisini devam ettirirse show tv de ataga geçebilir

ÜLGEN
08-01-07, 01:08
hic yilmadan devam edelim destege..
bakin arkadaslar ne guzel erkekler aglamaz forumundakiler nasil orgutlendi..
simdide dizilerinin geri gelme olasiligi varmis hepsi seviniyor..

ins bizim gulparemizde oyle olur..
devam edelim ayni siddette mail bombardimanina...
hic birakmayalim destegimizi...
burayida birakmayalim ayricaaa

SANA SONUNA KADAR KATILIYORUM HERŞEYİ YAPMALIYIZ DESTEK OLMALIYIZ YILMAK YOKKKKKK

elifee
08-01-07, 01:14
izleyici gülpareyi okadar istiyorki show tv bu diziye gereken ilgi ve özeni göstermedigi halde reytingleri düşük bile degildi tekrar yayınlamaya başlasa güzel bir güne ve saate koysa süper reyting alır bizler asla vazgeçmiyoruz gülpare için herkes destek versin

SU76
08-01-07, 09:31
Değerli arkadaşlar,uzun süredir giremedim forma...geçmiş bayramınız ve yeni yılınız kutlu olsun..gecce.com'da sürekli gülpare ile ilgili güzel eleştiriler yazılıyor...çok güzel unutulmamalı dizimiz...şimdi bende uzun uzun ve çok dokunaklı bir eleştiri yazdım yine ..sizler de eleştiriler yapınız bence orda...devam yığılmak yok...heryere yazalım..unutulmasınnnnnnn..yani bol bol show tvyi eleştirelim..diğer kanallara seslenelim..sahip çıksınlar dizimize..lütfennnn

bagnu
08-01-07, 10:10
dünaydın arkadaşlar. bir sitede okudum dizi emre altuğ istediği için bitmiş. vatan tv de yazılmış bu haber. bilen okuyan varmı?

sumisali
08-01-07, 10:12
dünaydın arkadaşlar. bir sitede okudum dizi emre altuğ istediği için bitmiş. vatan tv de yazılmış bu haber. bilen okuyan varmı?
günaydın.......
bence doğru değil canım böyle bir haber saçmalık.....
zamanında kabul etmiş başlamış projeye sonra neden vazgeçsin ki.........

elifee
08-01-07, 10:29

ben okumadım böyle bir haber dogru degil peki haberi buraya koyarmısın hiç sanmam emre bu projeye çok inanmıştı ve hayatımız gülpare diyordu dizide herşeyi begeniyordu

ay _vadisi
08-01-07, 10:30
Yasmin Tarlacı'nın Gülpare'yle ilgili çabaları müthiş.

ay _vadisi
08-01-07, 10:33
arkadaşlar yayından kalkan ve sonradan devam eden dizi olursa bizim için büyük şans bizde baskı yapabiliriz gülpare için kimse vazgeçmesin yapım şirketini felan yine arasanız gerçekten çok iyi olur ben arayacam ama gerçekten dogru düzgün konuşamam

duygusal
08-01-07, 12:38
ne yapabiliyorsak en iyisini yapalım yeterki gülpare geri dönsün ben emre altuğ ve mine tugayı özledim onları birlikte görmeyi özledim çok yakışıyorlar ya

yagmur82
08-01-07, 14:00
merhaba arkadaşlar
hadiyin daha fazla çalışalım ve gülpareyi tekrar ekranda görmek için bunu başarabiliriz ne gerekiyorsa yapalım gülpare devam etsin gülbahar ve aslan o büyük aşkı yaşasın

bagnu
08-01-07, 14:30
günaydın.......
bence doğru değil canım böyle bir haber saçmalık.....
zamanında kabul etmiş başlamış projeye sonra neden vazgeçsin ki.........

dizinin reytingleri kötü diye istememiş diyorlardı. sitedeki haberde yazılıydı.
tam metnini bulursam koyarım.

nisann
08-01-07, 14:45
Dizimiz için ne gerekiyorsa yapcz diye başladık biz...
bu yüzden devam edicz..
sonuna kadar...
düşünsenize çabalarımızın sonuç verip dizimizin geri geldiğini....
herşey GÜLPAREmiz için.....

nisann
08-01-07, 14:45
mail göndermye devam edelim ne olur !!
ihmal etmeyelim....
lütfen !!

yagmur82
08-01-07, 15:48
dizinin reytingleri kötü diye istememiş diyorlardı. sitedeki haberde yazılıydı.
tam metnini bulursam koyarım.

bende sanmam ya emre gülpare yaptıgı diziler arasında en iyisi diyordu ama metni bulursan seviniriz çalışmaya devam arkadaşlar şu yapımcı aransa ne iyi olur bukadar tepkiye niye kayıtsız kalıyorlar gazetelerde çıkan yazıları söyleyelim birşeyler yapalım bize illaki son çare gazeteye ilanmı verdirecekler yürüyüşmü yapalım yapımcı bunu mu istiyor herşeyi yapmaya hazırız

alperkaya
08-01-07, 20:46
mail göndermye devam edelim ne olur !!
ihmal etmeyelim....
lütfen !!

sonuna kadar mail göndermeye destek olmaya devam adresleri tekrar koyuyorum arkadaşlar herkesten destek bekliyoruz

bekir hazar yeni şafak:bhazar@yenisafak.com

http://www.showtvnet.com/yardim/index.asp?KID=4&ID=1&KKID=3

duygusal
09-01-07, 00:47
ben herzaman gönderiyorum adresleri yazmanıza bile gerek yok ezberimdeler emreyide mineyide ben çok özledim ya onları görmeyi nasıl yakışıyorlar birbirlerine

*caramel*
09-01-07, 10:47
Tek tük de olsa, bazı ‘Bölücü yandaşları’nı savunan mailler almaktayız. Özellikle yurt dışından e-posta yollayan iki Acur’a cevabımız ‘Desteklediğiniz şarkıcıları iyi inceleyin’ olacak. Bizi yıldırmaya hiçbir gücün yetmeyeceğini de tekrarlayalım. Yusuf Özbakır, Ceyda Çırağ, Arzu Örsel önderliğindeki Hırsız-Polis’çiler, dizilerinin onbeş günde bir yayından şikayetçiler. Mehmet S. Çelik “Kanal-B’deki Yurdun Sesi programının sunucusunun Faruk Demir olduğunu” belirtip, düzeltme yapıyor. Pelin Tura, Gülpare’yi devam ettirmede kararlı. Gülçin Fırat ‘Aman, Kırık Kanatlar da sonlandırılmasın’ diyenlerden. Mersin Milletvekili Ersoy Bulut bizi onore etmeyi sürdürüyor. Tıpkı Muharrem Akduman gibi. Her ikisine de saygılarımızı yolluyoruz. Dubai’de yaşayan Türkler, onlara ait internet sitelerinin adreslerini yayınlamamızı istediler. (anatolia dubai) ve (anatolia dubai@yahoogroups.com)’la yazışma yapılabilir. Turgay Yılmaz’ın dileğini böylece yerine getirmiş olduk. Oğuz Tolga’nın mailini biraz geç aldık. Deniz Bank’ın yayınladığı ‘Fatih Sultan Mehmed’ adlı tarihi çalışma muhteşem. Alpay Kabacalı’nın eserine bayıldık. Özellikle Fatih’in büyük rüyası ‘Kızıl Elma’ bölümünü herkesin okumasında yarar var. Bu eseri bize yollayan Deniz Bank Genel Müdürü Sayın Hakan Ateş’e teşekkürlerimizi iletiyoruz.

sumisali
09-01-07, 12:46
vazgeçmiyoruz sürekli mail atıyoruz ...
umarım bir sonuç alırız........ben pek sanmıyorum ama ......umarım alırız.........

alperkaya
09-01-07, 13:12
vazgeçmiyoruz sürekli mail atıyoruz ...
umarım bir sonuç alırız........ben pek sanmıyorum ama ......umarım alırız.........

inşallah alacaz yeterki vazgeçmeyin gülpare için deger böyle başarılı ve kliteli bir dizi herşeyi hak ediyor

nisann
09-01-07, 15:26
o kadar çok özledim ki dizimizi....
emre'mizi, mine'mizi.....
çok özledim ya....
mail gödnereiyorm sürekli...
işe yarayacaktır emn olun !!

emre altuğ
10-01-07, 09:36
o kadar çok özledim ki dizimizi....
emre'mizi, mine'mizi.....
çok özledim ya....
mail gödnereiyorm sürekli...
işe yarayacaktır emn olun !!

inan bende çok özledim emre ve mineyi onları birlikte görmeyi
nasıl yakışıyorlar süperler gülpare için çaba harcıyoruz devam ettiremesek bile ikisini yeni bir dizide görmek istiyorum böyle güzel aşk dizisinde

alperkaya
10-01-07, 12:50
arkadaşlar canlanın ya herkes mail atıyor bunu biliyoruz ama daha fazla çalışalım gülpare belki devam etmez yad eder bunu bilemeyiz ama en azından emre ve mine bir dizide bir projede bir araya gelmeli bunu başarabiliriz

nisann
10-01-07, 13:32
ikisini aynı projede görmeyi çokk istiyorum ya...
o kadra yakışıyorlar ki...
gülpare gibi bir dizide olmalarını, yine birbirine aşık olmalarını...
çokk özledim dizimizi...çokkk

dizimiz için çok şey yaptık.. yine yapmalıyız....
bir küçük ya da büyük en azından bir umut olduğunu unutmayalım...
mail göndermeye devam..

alperkaya
10-01-07, 14:18
ikisini aynı projede görmeyi çokk istiyorum ya...
o kadra yakışıyorlar ki...
gülpare gibi bir dizide olmalarını, yine birbirine aşık olmalarını...
çokk özledim dizimizi...çokkk

dizimiz için çok şey yaptık.. yine yapmalıyız....
bir küçük ya da büyük en azından bir umut olduğunu unutmayalım...
mail göndermeye devam..

kesinlikle herzaman yapmalız mail göndermek ve destek olmak çok zor birşey degil sonuçta kod adı dizisi bile ekrana dönüyor bence bunda biraz da dizinin yayınlandıgı kanalın çok büyük önemi var kanal hiçbirşey yapmıyor atv yada kanal d olsaydı olay çok farklı olurdu

ÜLGEN
10-01-07, 14:50
herkese selam inşallah keyifler yerindedir
biliyorum çok çaba gösteriyoruz her anlamda ama çıkıp kanal yetkilileri yada yapımcı hiç açıklama yapmıyor bunca çabayı gözardı ediyorlar bu diziyi bunsa seven seyirciye büyük saygısızlık yapıyorlar yapımcı en azından bir açıklık getirebilir nezamana kadar susacak merak ediyorum

bir dizi için en önemli şey senaryo ,oyuncular ,yönetmen ve en önemlisi o yapımın arkasında sonuna kadar duracak bir kanal gülpare için herşey eksiksizdi ama tek sorun yanlış kanaldı diyebilirim gerçekten yapımcıda bunun farkında çok yanlış bir kanal seçtiler baştan show tv olmamalıydı gülpare şuıan ekranda devam eden dizilere bakıyorum çogunun konusu ve oyuncuları vasat bazıları reyting rekorları kırıyor bazılarının reyting kötü oldugu halde o diziyi yaınlayan kanlın arkasında durmasıyla devam ediyor ama gülpareye show tv kesinlikle hiç şans tanımadı reytingi birçok diziye göre çok iyiydi bence çok çabuk bitti ve hiç yakışmayacak acele çekilmiş bir finalle çogu şeyde açıklıga kavuşmadan ben söylüyorum gülpare devam etmeli ben o dizde emre altuğ ve mine tugayı öyle bütünleştirdim ki yani iki insan birbirine anca bukadar yakışır kanal yöneticleri gerçekten duyuyorlarsa birşeler yapsınlar eger dizi devam etmeyecekse ben daha önce söylemiştim buraya türkiyenin en iyi yapım şirketlerinin mail adreslerini koymuştum zaten ben 2-3 tane iyi yapım şirketi olduguna inanıyorum ve arkadaşlar emre altuğ ve mine tugay yeni bir dizde oynamalı birlikte ama tabiki şuan için erken ama biz şimdiden çaba göstermelkiyiz bu konuda siz nedersiniz yeni bir diziden çıkmış oyuncular kendilerini mutlaka uzun süre dinlendirirler ama bana göre hiç dinlenmelerine gerek yok çünkü gülpare çok kısa sürdü ama şuda bir gerçek bu kadar kısa sürede bu dizi insanların kalbine kazındı bence mail gönderelim lütfen arkdaşlar çünkü ekrana geri dönen diziler var gülpare niye dönmesin

moon_light
10-01-07, 16:22
kesinlikle ama ksinlikle ama kesinlikle vazgecmeeeekk yok!!
maillere destegimize devam ediyoruz...
bizim dizimiz oyle bastan savma...hemen iki dakikada unutulacak,11 bolumluk bir dizi degildi....
oyuncularinin hepsi teek tek harikalardi...
kotusu kotu rolunu cok iyi ,iyiside iyi rolunu cok iyi yapiyordu..

hic ekranda olmayi haketmeyen,reytingleri yerlerde surunen o kadar dizi varken,gulparemize yapilan haksizlik bununla kalmamali!!
ins donecek dizimiz geri bize..

yagmur82
10-01-07, 23:11
kesinlikle ama ksinlikle ama kesinlikle vazgecmeeeekk yok!!
maillere destegimize devam ediyoruz...
bizim dizimiz oyle bastan savma...hemen iki dakikada unutulacak,11 bolumluk bir dizi degildi....
oyuncularinin hepsi teek tek harikalardi...
kotusu kotu rolunu cok iyi ,iyiside iyi rolunu cok iyi yapiyordu..

hic ekranda olmayi haketmeyen,reytingleri yerlerde surunen o kadar dizi varken,gulparemize yapilan haksizlik bununla kalmamali!!
ins donecek dizimiz geri bize..

daha fazla mail atalım arkadaşlar elimizden gelenin daha fazlasını yapalım gülpare ekrana dönmeli hak ediyor kaldırılması bile hata olan bir dizi bu sene en çok üzüldügüm dizi gülpare bunu nasıl yaparlar anlamıyorum herkeste böyle düşünüyor emre altuğ ve mine tugaya hayranım onları birlikte görelim gülüm baharımı özledim tekrar tekrar izliyorum bölümleri ve her seferinde hayran kalıyorum gülpare için savaşmaya devam

moon_light
11-01-07, 00:53
kesinlikle canim...
her izleyisimde gulpareyi daha bi uzuluyorum daha cok mail atasim geliyo...
nasil bitti hala aklim almiyor..

hangi diziye bakarsam bakiyim harika dedikleri her diziye gulparemizin tadini vermiyor...
cok ozlediiim coook..

sumisali
11-01-07, 09:51
Hüseyin Rahmi Öztuna, 80 yaşındaki annesinin telefonu ezan sesiyle çalsın istemiş. 5433’e mesaj yollayıp, 92 kontörü gitmiş. Sonuç hâlâ ezanı bekliyorlar. Ayşin 68 başta, yüzlerce hayran Gülpare dizisini devam ettirecek kanal arıyorlar. Beyza, RAYAD ödülleri adayları arasında Ceyhun Yılmaz’a yer verilmemesini protesto ediyor. Avusturya’dan Hacı Bayazıt’ın ‘Güzel Ağbim, Aslan Ağbim’ diyen satırları yine ihya etti bizi. Seval Esaslı, Kanal-D’yi ilkesiz yayıncılıkla suçluyor ama sebebi yok. Muharrem Akduman yine ‘Uçurmuş bizi’. Merih Akoğul ve Nesrin Akça Akoğul’un ‘Avusturya 2006’ fotoğraf sergisi bu ülkenin Yeniköy-Köybaşı Caddesi’ndeki ofisinde açıldı. İstanbul-Bahçelievler Belediyesi isimsiz parklarından birine ‘Zübeyde Hanım’ adını verdi. Kutluyoruz

ay _vadisi
11-01-07, 10:13
lütfen bize kulak verin

bukadar başarılı bir oyuncu kadrosuna sahip, böylesi güzel bir konuyu işleyen GÜLPARENİN hiçbir sebep yokken yayından kaldırılmasını hiç anlamadım. her haliyle kalitesini ortaya koyan bu dizinin arkasında durulmalıydı. evimizde reyting cihazı yok diye bizim seyirciden sayılmamamız yanlış ne olur bu kez reyting cihazlarına degil bize kulak verin.

pelin tura

ay _vadisi
11-01-07, 10:15
arkadaşlar durmak yok hala gazetelerde köşe yazarları gülpareye yer veriyor gönderilen eleştirilere biz böyle devam edersek dizimizide geri alırız merak etmeyin herşeyden önce biz inanalım

sumisali
11-01-07, 10:15
yazalar sürekli bizlere kulak veriyorlar ama işe yarayacakmı orası meçhul......
artık bir sonuç alsak ya........

elifee
11-01-07, 10:29
diziyi yayından kaldıralı neredeyse 1 ay oldu ama bizim bukadar ısrar etmemiz izleyenlerin bu dizinin nekadar sevildigi ortada bu bir gerçek ve hala dizi için birşeyler yapmak bunu mutlaka birileri görecek bende katılıyorum kod adı dizisi biliyorsunuz final yapıp ekrana veda etmişti o dizinin üstünden neredeyse 2 ay geçti ama şimdi geri dönüyormuş izleyicinin yapımcının ve tabiki kanalın hoşgörüsüyle aynısını bizde bekliyoruz vazgeçmeyelim

elifee
11-01-07, 10:36
ya şu yapımcı şirketi süreç filmdi herhalde tekrar telefon edilip bir konuşılsa şuanki düşünceleri nedir acaba ben çok merak ediyorum görmüyorlarmı gazetede yazılanları bu diziye verilen destegi biri iyice anltsa süper olur

dilara_84
11-01-07, 10:52
ekranlardaki en düzgün dizilerden bir tanesiydi çok saçma oldu bence ekrana veda etmesi reytinglerine baktım kötüde degilmiş açıkcası daha sonradan çok yükselen dizileride görüyoruz zaman verselerdi çok daha iyi reyting alma potansiyeline sahip bir diziydi inşallah geri döner aşkı hissederek yaşıyorlardı bu sıcaklıgı ben çok az dizide alıyorum sevdiginiz işlere sahip çıkın kanallar bunu görsün

cosmic_ girl
11-01-07, 11:35
benim anlamadıgım diziyi kaldırdıktan sonra tekrarlarını vermeye başlamışlardı 2 bölümden sonra onları niye vermediler bunu anlamadım acaba yapımcı şirketle aralarında sorun mu oldugundan bunu biri açıklayabilir mi tekrarları güzel izleniyordu bence şuan show tv gündüz verdigi programlardan bile iyi reyting alıyordu ve bazı dizilerinden bile iyi reyting alıyordu

alperkaya
11-01-07, 12:56
şu dizi bir devam etsin bunu başaralım dileyin bende ne dilerseniz artık başka kanallarada mail atalım arkadaşlar boş durmayalım her gün köşe yazarları birşey yazınca ben mutlu oluyorum inşallah daha mutlu olacagımız günler gelecek

anny
11-01-07, 15:20
arkadaşlar geçen günlerde düzcedeydim..kuzenimle diziler hakkında konuşuyorduk..birden gülpareden bahsetmeye başladı..düzceli bir komşuları dizide rol almış..hani harzemden dayak yiyen,iyi niyetli köylü rolunde oynayan adam..ismini tam olarak bilmiyorum ne yazık ki..o gülparede oynuyor diye tüm komşular ve oradaki köyler diziyi izlemiş..çok begenmişler hatta..bu oyuncunun anlattıgına göre dizi show tvnin yüzünden tutmamış ve bitmiş..bölüm başına hiç de fena olmayan bir ücret alıyorlarmış..ama ekip dagılmış ne yazık ki :( şimdi bu oyuncu başka bir dizide oynayacakmış sanırım..

sumisali
11-01-07, 15:21
anny canım demek öyle he......
zaten belliydi showtv yüzünden bitti dizimiz.....
bunu herkes biliyor artık..
yeterince ilgi gösterseydi diziye.....böyle olmazdı.........
haber için teşekkürler canımcım........

bal ozu
12-01-07, 00:11
arkadaşlar geçen günlerde düzcedeydim..kuzenimle diziler hakkında konuşuyorduk..birden gülpareden bahsetmeye başladı..düzceli bir komşuları dizide rol almış..hani harzemden dayak yiyen,iyi niyetli köylü rolunde oynayan adam..ismini tam olarak bilmiyorum ne yazık ki..o gülparede oynuyor diye tüm komşular ve oradaki köyler diziyi izlemiş..çok begenmişler hatta..bu oyuncunun anlattıgına göre dizi show tvnin yüzünden tutmamış ve bitmiş..bölüm başına hiç de fena olmayan bir ücret alıyorlarmış..ama ekip dagılmış ne yazık ki :( şimdi bu oyuncu başka bir dizide oynayacakmış sanırım..

dizi tabiki show tv yüzünden bitti başka bir sebep yok ki ortada böyle harika diziyi show tv katletti bu dizi başka kanalda yayınlanıyor olsydı inanın el üstünde tutarlardı

ayrıca şunu söylemeliyim kanal diziyi yayından kaldırınca tabiki tüm oyuncular ve ekip dagılacak bundan daha dogal birşey olamaz ama sonuçta diziye devam kararı alınsa tüm oyuncuları toplarlar zaten burada en önemli olan emre altuğ ve mine tugay başrol oldugu için onlar da zaten şuan bir dizide oynamaz o yüzden dizinin devam etmemesi için bir neden yok pekala devam edilebilir yeterki istensin arkadaşlar herkes çok destek olmalı zaten geri dönmesi çok istenen bir dizi bu yüzden gülparenin üstünden aylar geçsede unutturmayacagız eninde sonunda biz izleyici kazanacak neden olmasın ki mail göndermeye devam bende emre ve mineyi çok ama çok özledim ya

duygusal
12-01-07, 12:15
zaten bir devam kararı alınsa oyuncuları toplamak mesele degil onu yaparlar aman arkadaşlar sürekli mail atalım

ashLı
12-01-07, 12:56
devamlı dizinin günlerini saatini değiştirdiler kemikleşmemiş izleyiciler de haklı olarak izlemedi

nisann
12-01-07, 14:04
aslanımla gülbaharımı çokkk özledim yaa...
ne güzeldi ya dizimiz varken....
venedikte başlayan ölümsüz aşk !!
o kadar çok özledim ki dizimizi.....
içimde hep "yine izlycz umudu var" !
lütfen mail göndermeye devam edelim..;)

ÜLGEN
12-01-07, 14:07
bende mail atıyorum ve vazgeçmiyorum zaten dizinin neden bittigi ortada gülparenin 5. oldugu günleri bile görmüştük biz yani izleyici kitlesi çok fazlaydı kanal sürekli günleriyle oynayınca birde 2 haftada bir verince tabiki izleyici koptu ama herkes bu dizinin geri gelmesini istiyor yapım şirketi birşey yapsa keşke biri arasa güzel olurdu bende emre ve mineyi özledim ya

armonipolisi
12-01-07, 14:45
bu sezon başlamış olan en kaliteli ve başarılı dizilerdendi ama yanlış kanal seçimi bu dizinin sonu oldu ben bile takip etmekte zorlandım bir veriyor bir vermiyor böyle uyumlu birt kadroya yazık oldu çünkü çok zor bulunan birşey başrol oyuncularının o sıcaklıgı ve samimiyeti bize fazlasıyla geçiyordu sanki gerçekte hayatta sevgili gibiydiler okadar sıcak bir diziydi ben gülpareyi çok sevdim şimdi neredeyse hiçbir diziye bakmıyorum bu sıcaklıgı bulamıyorum malesef bu aşk hiçbir dizide yok tekrar ekrana dönsün ne olur

emre altuğ
12-01-07, 15:25
benim içinde ufakta olsa bir umut var inşallah o umut yeşerecek artık yeter böyle harika dizi nasıl kaldırılır ben bunu sindiremiyorum kabullenemiyorum

ashLı
12-01-07, 15:30
inşallah yaaa ama emrenin yeni projesi varmış

denizli_
12-01-07, 15:51
inşallah yaaa ama emrenin yeni projesi varmış

o yeni projesi dizi felan degil yarışma programıymış atv de olacakmış ama dizide yapsın gülpare devam etsin

ashLı
12-01-07, 15:59
benm bildiğim kadarıyla jüri olucakmış.programın adı yetenek avcısı.ocak sonu gibi gösterilcekmiş.emre amerikadan döndükten sonra.ayrıca ben de dizisinin de olmasını isterim.şarkıcı olduğu kadar oyuncu da:img-yes:

denizli_
12-01-07, 16:05
benm bildiğim kadarıyla jüri olucakmış.programın adı yetenek avcısı.ocak sonu gibi gösterilcekmiş.emre amerikadan döndükten sonra.ayrıca ben de dizisinin de olmasını isterim.şarkıcı olduğu kadar oyuncu da:img-yes:

emre zaten bir oyuncu ve çok başarılı türkiyedeki en usta oyuncular bile emreyi en başarılı genç yetenekler arasında gösteriyorlar tam bir aktör bence fiziki görüntüsüyle oyunculuguyla bir bütün neyseki bu sene hem sinema filmleri olacakmış bir dizi mutlaka olur olacakta ama ben gülpareyi istiyorum o çok güzeldi birde mine tugayla çok yakıştılarya ondan herkes gülpareyi istiyor hadi gülpare geri gelmedi bari dizide felan oynarsa mine tugayda olsun bize bu iyiligi yapsınlar mutlu etsinler

ashLı
12-01-07, 16:34
bence de emreyle mine çok ii oynuyodular.zaten insanlara sahici geldiği için sevildi dizi.kısacası görüşlerine katılıyorum.emre yaptığı işlerle ekranda olur inşallah

okidoky
13-01-07, 02:09
bence de emreyle mine çok ii oynuyodular.zaten insanlara sahici geldiği için sevildi dizi.kısacası görüşlerine katılıyorum.emre yaptığı işlerle ekranda olur inşallah

umarım öyle olur çünkü onu tvlerde görmek istiyorum ben siz nasıl düşünüyosunuz bilmiyorum ama aşk hayatıyla gündeme gelmesin yaptığı işlerle gündeme gelsin aşk hayatıyla ilgili haberleri duydukça sinirlerim bozuluyo

*caramel*
13-01-07, 09:50
umarım öyle olur çünkü onu tvlerde görmek istiyorum ben siz nasıl düşünüyosunuz bilmiyorum ama aşk hayatıyla gündeme gelmesin yaptığı işlerle gündeme gelsin aşk hayatıyla ilgili haberleri duydukça sinirlerim bozuluyo

çok haklısın ama bunu yapan basın degilmi ben emreyi hiçbiryerde göremiyorum hep hakkında yazılan haberler uydurma aslı olmayan şeyler

gülpare için mail göndermeye devam arkadalar biz herşeye ragmen pes etmeyelim

alperkaya
13-01-07, 13:12
bir güzel haber alsak ya nedir bu çektigimiz eziyet anlamıyorum show tv reytingi kötü diziler var hala onları yayınlamaktaki bu ısrar niye ya arkadaşlar sakın ama sakın vazgeçmeyin show tv yi sonuna kadar eleştirmek artık boynumuzun borcu oldu gülpareyi elbet geri alacagız

ay _vadisi
13-01-07, 16:02
milliyet televizyon ekinde gülpareyle ilgili herhangi bir yazı varmı arkadaşlar varsa yazarmısınız çok merak ediyorum

tabularasa
13-01-07, 16:47
ben mine tugay yakından gördüm arkadaşlar tiyatro oyununa gitmiştim oyunculuguı fena degil bence başarılı çok tatlı bir bayan ufak tefek ama bence yaşını gösteriyor zaten 30 civarı olması lazım çok aşırı güzel degil sempatikligi var aslında dogruyu söylemek gerekirse mine tugay tam bir başrol oyuncusu degil başrolü kaldırmak çok önemli birşey yani bir sanem çelik,nurgül yeşilçay,başak köklükaya gibi degil aynı jenarasyon oldukları halde genelde oynadıgı dizlere bakınca hep yan ve ufak roller verilmiş ama gülparede ben çok başarılı buldum emre altuğun ışıgı parlattı gibi geliyor mine tugayı çokta yakışmışlardı ama bazı şansızlıklardan dolayı dizi uzun sürmedi ben genelde yabancı dizi izleyen biriyimdi ama ara sıra baktım ve begendim inşallah dilekleriniz tutar da devam eder dizi
mine ve emreyi ben çok yakışıtırdım ekranda güzel duruyorlar birlikte emrenin şimdiye kadar en iyi partneri bu dizide herkesin tiyatrocu olmasıda en taktir ettigim yönü ve herkes kendi sesini kullanıyordu

alperkaya
13-01-07, 16:56
ben mine tugay yakından gördüm arkadaşlar tiyatro oyununa gitmiştim oyunculuguı fena degil bence başarılı çok tatlı bir bayan ufak tefek ama bence yaşını gösteriyor zaten 30 civarı olması lazım çok aşırı güzel degil sempatikligi var aslında dogruyu söylemek gerekirse mine tugay tam bir başrol oyuncusu degil başrolü kaldırmak çok önemli birşey yani bir sanem çelik,nurgül yeşilçay,başak köklükaya gibi degil aynı jenarasyon oldukları halde genelde oynadıgı dizlere bakınca hep yan ve ufak roller verilmiş ama gülparede ben çok başarılı buldum emre altuğun ışıgı parlattı gibi geliyor mine tugayı çokta yakışmışlardı ama bazı şansızlıklardan dolayı dizi uzun sürmedi ben genelde yabancı dizi izleyen biriyimdi ama ara sıra baktım ve begendim inşallah dilekleriniz tutar da devam eder dizi
mine ve emreyi ben çok yakışıtırdım ekranda güzel duruyorlar birlikte emrenin şimdiye kadar en iyi partneri bu dizide herkesin tiyatrocu olmasıda en taktir ettigim yönü ve herkes kendi sesini kullanıyordu

bence başrolü çok iyi kaldırabiliyor ve dedigin gibi çok sempatik bir kız ileride saha da iyi olacak inşallah tüm gülpare sevenlerinin dilekleri gerçekleşir ve emre ve minenize kavuşuruz yoksa onları görmek çok zor olacak

****SANEM***
13-01-07, 21:06
Ben Tam Bir Emre Altuğ Hastasiyim Ama Mineyede Hasta Oldum Bu Diziden Sonra çok şeker Oldu Ikisi Birlikte Gülparemize Devam Edin Lütfen Ya

duygusal
14-01-07, 15:24
gülparenin devam edilmesi için izleyici çok çaba sarf etti yapımcıda bence böyle harika diziyi devam ettirmek isterdi ama show tv gazabına ugradı aslında onlarında yapabilecegi birşey yok yapımcı şirketide arayan arkadaşlar yazmışlardı aslında onlarda inanılmaz üzgün çok destek olundu halada oluyoruz olmayada devam ama bu proje bittiyse bile bizler emre ve mineyi tekrar aynı dizide buluşturmalıyız be çok yakıştırıyorum ve mineyi gülbahar gibi bir karekterde görmek isterim emreyide aslan gibi sevdigi için ölümü bile göze alacak bir adam olarak gerçekten gülpare 1 numaraydı

elifee
14-01-07, 15:45
hadi kanal kötü çıkmış olabilir show tv zaten herkes biliyor ama yapımcıda yani böylesine sevilen bir dizi için elinden geleni yapmalı başka kanal olabilir star olur yada atv ben elimden geldiginde mail gönderiyorum

gargamel
14-01-07, 19:42
ben hala bıkmadan mail atıyorum herzaman daha fazla ısrarcı olmak lazım ve sevdiginiz deger verdiginiz ve kaliteli buldugunuz şeylerin arkasını bırakmayın destege devam

cosmic_ girl
15-01-07, 12:42
bize biraz umut versinler biz hala savaşıyoruz sevdigimiz dizi için yılmadan gülparenin geri dönmesini e çok isteyenlerdeniz harika bir yapım oyuncuları ekibi herşeyiyle harika herkes destek olsun geri dönen diziler var gülpare neden onlardan biri olmasın köşe yazarlarına mail gönderelim lütfen

dilara_84
15-01-07, 13:20
inşallah bu dizide ekrana geri döner kesinlikle çok kaliteli bir diziydi erkekler aglamaz dizisi ekrana geri dönüyormuş onlar ne yaptıysa bence tiyo almalısınız kesinlikle yardımcı olurlar dosya hazırlayıp kanala göndermişler bu çok etkili olmuş kanal yöneticileri etkilenmiş ki bence gülparanin şansı çok büyük reytingi kesinlikle çok düşük degildi ve herkes tarafından izlenilen ve konuşulan bir diziydi

elifee
15-01-07, 15:02
arkadaşlar bana gülparenin yapım şirketi süreç filmin mail adresi lazım lütfen yardımcı olun bulabilirmisiniz

esma-selim005
15-01-07, 18:00
inşallah bu dizide ekrana geri döner kesinlikle çok kaliteli bir diziydi erkekler aglamaz dizisi ekrana geri dönüyormuş onlar ne yaptıysa bence tiyo almalısınız kesinlikle yardımcı olurlar dosya hazırlayıp kanala göndermişler bu çok etkili olmuş kanal yöneticileri etkilenmiş ki bence gülparanin şansı çok büyük reytingi kesinlikle çok düşük degildi ve herkes tarafından izlenilen ve konuşulan bir diziydi

eğer erkekler ağlamazın ekranlara döndüğü gerçekse bizde dizimizi geriye döndürebiliriz. tabi show tv nin bize yardım etmesi gerekiyor ama cevap bile yollamadı. ben köşeyazarlarına mail atmaya devam ediyorum arada bir showtvyede atıyorum. gülpare başka bir kanalda yayınlansaydı tekrardan ekrana gelme ihtimali çok yüksekti ama ne yazıkki show gibi vurdumduymaz bir kanalın elinde. bu beni çok umutsuzluğa götürüyor.... :(

*caramel*
15-01-07, 18:11
bencede gülpareyi geri döndürmek için elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız yapımcı şirketi aryalım bol bol mail atalım ne gerekiyorsa yapalım ben tv eleştirmenlere mail atarken hem erkekler aglamaz hemde kod adı dizisinin ekrana geri dönüyor olmasından da bahsedecem bu bizimde hakkımız yapımcı bunu duymalı hemde gülpare gibi bir dizinin daha çok hakkı köşe yazarları bu konuda yardımcı olacaktır bu dizilerin yapım şirketi birşeyşer yapıyorsa süreç film boş durmasın

süreç film telefon

0212 243 79 15

alperkaya
15-01-07, 18:17
hadi arkadaşlar mailleri hızlandıralım daha çok daha çok tepkimizi daha iyi ortaya koyalım iyi sonuçlar alacagımıza eminim show tv mail yagmuruna tutalım

mtural
15-01-07, 19:37
gülpare dizisini okadar çok seven insan varki ve hala birşeyler yapıyorlar bu forumdanda açıkca görülüyor ama nedense çok iyi organize olunamıyor bende gülparenin devam etmesini istiyorum şuana kadar kaldırılan dizilere bakarsaniz içlerinde en iyi reytingi alıp kaldırılan dizi oldu çogu dizinin kaldırılmasının nedeni gerçekten kötü reyting almasıydı görüyoruz 30-40 oluyorlar ama gülpare ilk 10 girdigi halde kaldırıldı bu yüzden daha fazla hak ediyor devam etmeyi ama herşey show tv yüzünden anlayışlı ve ılımlı bir kanal degil atv ve yada kanal d gibi degil bence şansızlık burada başlıyor birazdaha fazla bastırmalıyız arkadaşlar
emreyi ve mineyi hepimiz özledik onlar için daha fazla çaba harcayalım herkes onları birlikte görmek istiyor gülpareyi geri istiyoruz

anny
16-01-07, 00:37

ne zaman gördün arkadaşım?keşke konuşabilseydin..diziden,bizden ve desteklerimizden bahsetseydin kendisine :( ben model oldugunu biliyorum mine tugayın ve 28 yaşında oldugunu..aslında bir bakıma haklısın başrol oyuncusu olmak kolay degil..ama ben biraz senaryoya baglıyorum gülparenin durumunu..bir de fazla reklam yapılmadı ve tabii en önemlisi de show tv gibi bir kanalda verildi dizi..

bizler şimdi çok acil duruma müdahele etmeliyiz..belki bir umut olur belli olmaz..:img-blush

tabularasa
16-01-07, 10:06
ne zaman gördün arkadaşım?keşke konuşabilseydin..diziden,bizden ve desteklerimizden bahsetseydin kendisine :( ben model oldugunu biliyorum mine tugayın ve 28 yaşında oldugunu..aslında bir bakıma haklısın başrol oyuncusu olmak kolay degil..ama ben biraz senaryoya baglıyorum gülparenin durumunu..bir de fazla reklam yapılmadı ve tabii en önemlisi de show tv gibi bir kanalda verildi dizi..

bizler şimdi çok acil duruma müdahele etmeliyiz..belki bir umut olur belli olmaz..:img-blush

ben mine tugayı yeni görmedim daha önceden görmüştüm sadece bir ajansa baglı çalışıyor tabiki modellikte yapıyor ama çok fazla degil başrol oyuncusu olmak kolay degil ama mine tugaya verilen ufak rollerden sonra bence başrolü kaldırdı birazda emre altuğ sayesinde uyumları çok iyiydi tabiki söyledigin şeylerin etkisi büyük dizinin reklamı çok iyi yapılmalı gülparenin hiç yapılmadıgını gördüm ama yapımcı yada kanal isterse diziyi tekrar iyi şekilde yapılandırıp ekrana getirebilir çok çalışmak lazım farklı yollar bulunmalı kanala birşeyler gönderilik yapımcıyla bizzat konuşulur çok zor birşey degil başarılar diliyorum herkese benim destegim sadece mail göndererek olur gülpare geri dönerse herkes sevinir sonuçta ilk degil önceden ekrana dönen diziler vardı

modellik yapıyor demişken ben henüz yaptıgını görmedim sonuçta o tiyatro oyuncusu ve daha çok oyunculuk yapıyor ve arada sırada reklamlarda oynuyor şunu söylemeliyim ünlülerin çogu ekranda göründügünden çok farklı sempatik ve tatlı kız ama çok güzel degil makyaj çok degiştiriyor kesinlikle

denizli_
16-01-07, 10:32
ben emreye bayılıyorum vallahi ama mineyide çok ama çok seviyorum ikisinede hastayım hele oyunculukları süper birbirine olan bakışları okadar güzelki resmen yaşıyorlar o anı ya başka bir projeyi henüz kabul etmezler yeni sezona kadar onun için lütfen birşeyler yaplım arkadaşlar bizde dosya hazırlayalım intenette gülpare hakkında yazılan şeyleri dosya halinde show tv ye ve süreç filme gönderelim ama herkesin adı soyadı olacak yazanın bunları yazıcıdan çıkartıp zarfa koyup postalamak lazım bunu yapacak gönüllü lazım ama benim yazıcım yok malesef şimdi daha iyi çalışmalıyız bakın kaldırılan bazı diziler dönüyormuş demek ki yapım şirketi ve kanalı daha da etkileyecek şeyler yapılmalı bilmiyorum olurmu ama istanbulda olan bir akadaş yapım şirketine gidebilir kesinlikle görüşmek için kabul ederler

janjanlı
16-01-07, 11:59
gerçekten birşeyler yapalım yapıyoruz ama daha degişik fikirler üretelim ya gülpare devam etsin yada yeni bir proje yaratalım yapımcılara mail gönderelim ve emre ve mine yine aynı projede yer alsın

nisann
16-01-07, 13:33
kim ne derse desin
HİÇ BİR SEBEP YOK GÜLPARE' Yİ KALDIRMAK İÇİN !!
HİÇÇ.....
ekrandaki milyon diziden ÇOKK daha güzel dizimiz......
olağanüstü hatta.....
emre ve mine o kadar harikaydı ki ....
o kadar güzel bir dizi ki Gülparemiz......
ve biz O GÜZELİM DİZİMİZİ GERİ GETİRMEK İÇİN HERSEYİ YAPMAYA HAZIRIZ...
lütfen desteklemeye devam edelim.....

küçükte olsA umudumuz var !!!!
ve unutmayın " İMKANSIZ DİYE BİRŞEY YOKTUR "

ÜLGEN
16-01-07, 14:14
kim ne derse desin
HİÇ BİR SEBEP YOK GÜLPARE' Yİ KALDIRMAK İÇİN !!
HİÇÇ.....
ekrandaki milyon diziden ÇOKK daha güzel dizimiz......
olağanüstü hatta.....
emre ve mine o kadar harikaydı ki ....
o kadar güzel bir dizi ki Gülparemiz......
ve biz O GÜZELİM DİZİMİZİ GERİ GETİRMEK İÇİN HERSEYİ YAPMAYA HAZIRIZ...
lütfen desteklemeye devam edelim.....

küçükte olsA umudumuz var !!!!
ve unutmayın " İMKANSIZ DİYE BİRŞEY YOKTUR "

çogu diziden çok daha güzel çok haklısın ve benimde içinde azda olsa umut var mail göndermeye devam herkes ufakta olsa destek olmalı gülpare için diziyi geri getirmek için olanca gücümüzle çalışalım emek verelim ki karşılıgını alalım

alperkaya
16-01-07, 14:32

sabah gzetesi yüksel aytug:yaytug@sabah.com.tr

uçankuş :haber@ucankus.com

gezentilki:editorgezentilki.com

medya tava:medyatava@medyatava.com

http://www.showtvnet.com/yardim/index.asp

gani müjde:ganimjde@gmail.com

arkadaşlar mail atmaya devam ediyoruz elimizden gelenin iki katını yapmalıyız herkesten rica ediyorum ekrana geri dönen diziler var gülpare gerçekten de hak ediyor devam etmeyi buraya misafir olarak giren arkadaşlarda mail atsın destek bekliyoruz

mert54
16-01-07, 15:28
bir dizinin ekrana geri dönmesindeki kriter nedir çok merak ediyorum final yapıp devam edecek olan dizilere bakıyorumda gülpare hepsinden iyi reyting alıyordu kalkması bile çok saçmaydı bunu köşe yazarlarınada yazacam ben kriter ne acaba merak ettim izleyiciyse onlardan gelen istekse yaklaşık 1 aydır belkide dizi başladıgından beri izleyicinin müthiş destek ve kampanyası var bunu herkes gördü eger kanalsa show tv birşey yapması lazım diger kanallardan örnek alsın yakışanı yapsın

*caramel*
16-01-07, 17:51
gülparenin devam etmemesi tamamiyle show tv den kaynaklanan bir durum diger kanallar gibi ılımlı olsa show tv kesinlikle devam eder kanalında üstüne düşen çok görev var bu seninin en iyi diisiydi buna herkes katılıyor sonuna kadar pes etmek yok kalkan diziler arasında en çok reyting alan ve devam etmeyide en çok hak eden dizi bakalım neler olacak görecez bu işin peşini bırakmayacagız

alperkaya
16-01-07, 22:08
ben çok inanıyorum ne olursa olsun gülpare devam edecek hekes buna içten inansın ve destek olsun yapım şirketinide arayalım arkadaşlar konuşalım birşeyler yapmalarını isteyelim devam edecek olan dizileri örnek alsınlar kararlı olsunlar erkekler aglamaz bu dizi devam edecek

anny
16-01-07, 22:49
kod adı da final vermişti ama yeniden başlayacak..erkekler aglamaz için de bir umut var..gülpare için de olmalı..show tv degil kesinlikle başka bir kanal almalı dizimizi..kanal d bu her konuda bir numara..yeniden yüklenelim kanal dye..
mesajlarınızı eksik etmeyin lütfen..

yakupoglu61
16-01-07, 23:10
zamanında son bölümü çok az izlemiştim
bugün son bölümü tekrar izledim show tvnin sitesinde ÇOK GEÇ OLDU AMA :D hiç finale benzememiş çok apar topar yapmışlar

dönmesi için uğraşılan bu ve diğer dizilerin döneceğini hiç sanmıyorum

cyprus_hsn
16-01-07, 23:18
zamanında son bölümü çok az izlemiştim
bugün son bölümü tekrar izledim show tvnin sitesinde ÇOK GEÇ OLDU AMA :D hiç finale benzememiş çok apar topar yapmışlar

dönmesi için uğraşılan bu ve diğer dizilerin döneceğini hiç sanmıyorum

apar topar kaldırıldığı doğru ama ben son bölümden tatmin oldum açıkçası. olaylar güzel bir şekilde bağlandı. zaten dizinin ana konusu birbirine kavuşamayan iki kişinin dramını ve aşkını konu alıyordu. dizinin sonunda da aslan ve gülbahar çifti aradaki engelleri aşarak birbirine kavuştu.
dizinin bu saatten sonra devam edeceğini ben de sanmıyorum çünkü bir dizinin devam etmesi için ana kriter reyting'tir . Maalesef Gülpare hiç bir bölümünde istenilen ve hakettiği reytingi alamadı. kaldı ki dizi devam etse bile ana konusunda bir sapma söz konusu olacaktır. :icon_sorr

yakupoglu61
16-01-07, 23:52
apar topar kaldırıldığı doğru ama ben son bölümden tatmin oldum açıkçası. olaylar güzel bir şekilde bağlandı. zaten dizinin ana konusu birbirine kavuşamayan iki kişinin dramını ve aşkını konu alıyordu. dizinin sonunda da aslan ve gülbahar çifti aradaki engelleri aşarak birbirine kavuştu.
d

o kadar olay birden tatlıya bağlandı 1 bölümde herşey düzeldi hiç değilse 1-2 bölüme yayabilirlerdi...

cyprus_hsn
17-01-07, 01:50
o kadar olay birden tatlıya bağlandı 1 bölümde herşey düzeldi hiç değilse 1-2 bölüme yayabilirlerdi...

o da olsun. en azından bir çok yayından kaldırılan dizi gibi sonu anlamsız ve belirsiz bitirilmedi. ör: gönül dizisi. bir çok soru havada kaldı. en azından gülpareye ait herhangi bir soru işareti kalmadı kafamızda :img-yes:

elifee
17-01-07, 09:45
dizinin bu saatten sonra devam edeceğini ben de sanmıyorum çünkü bir dizinin devam etmesi için ana kriter reyting'tir . Maalesef Gülpare hiç bir bölümünde istenilen ve hakettiği reytingi alamadı. kaldı ki dizi devam etse bile ana konusunda bir sapma söz konusu olacaktır. :icon_sorr

aslında konu dedigin gibi degildi gülbahar ve aslanı o büyük aklarını yaşarken hiç göremedik aralarında hep engel vardır aşklarını doya doya yaşamayamdılar bence isteseler bal gibi devam eder dizilerde ölen adamı bile diriltiyorlar örnegi kurtlar vadisi yeterki istesinler ayrıca reytinge deginmişsin ama gülpare ilk 10 giren bir diziydi ve reytinglerine bakıyorumda şuanda devamedip bunun KADAR REYTİNG ALAMAYAN DİZİLER PEKALA DEVAM EDİYOR ben gülparenin devam etmesini istiyorum gülbahar ve aslanın aşklarını yalasın ve bence iyi reklamla süper olur erkekler aglamaz ve ve kod adı denmiş onlar bile daha düşük reyting aldıgı halde devam ediyorsa gülpare en başta devam etmeli

sumisali
17-01-07, 09:57
aslında konu dedigin gibi degildi gülbahar ve aslanı o büyük aklarını yaşarken hiç göremedik aralarında hep engel vardır aşklarını doya doya yaşamayamdılar bence isteseler bal gibi devam eder dizilerde ölen adamı bile diriltiyorlar örnegi kurtlar vadisi yeterki istesinler ayrıca reytinge deginmişsin ama gülpare ilk 10 giren bir diziydi ve reytinglerine bakıyorumda şuanda devamedip bunun KADAR REYTİNG ALAMAYAN DİZİLER PEKALA DEVAM EDİYOR ben gülparenin devam etmesini istiyorum gülbahar ve aslanın aşklarını yalasın ve bence iyi reklamla süper olur erkekler aglamaz ve ve kod adı denmiş onlar bile daha düşük reyting aldıgı halde devam ediyorsa gülpare en başta devam etmeli

evet canım çok haklısın....
biz aralarındaki o aşkı doya doya izleyemedik.....
bizleri bundan mahrum ettiler........

alperkaya
17-01-07, 12:32

bencede çok dogru söylüyorsun biz devam etsin yada etmesin destege devam ediyoruz hep söyledigimiz gibi tepkimiz show tv ye emre ve mine için gülpare için sonuna kadar

tabularasa
17-01-07, 14:28
gülpare gibi bir diziyi yayından kaldırmak çok saçma geldi bana aşkı en güzel işleyen dizilerden içinde ne töre vardı nede şiddet böyle dizilein ekranlarda olması gerekli oyuncularıyla yönetmeniyse bize mükemmel bir dizi ziyafeti çekiyorlardı fazla türk dizleri izlemeyen biri olarak gülpareyi takip ediyordum buradan kanal yöneticilerine ve dizinin yapımcısına çagrıda bulunuyorum gülpare devam etsin bazı degerlere sahip çıkalım hiçe saymayalım en azından izleyiciye saygı

duygusal
17-01-07, 15:02
gülpare gibi bir diziyi yayından kaldırmak çok saçma geldi bana aşkı en güzel işleyen dizilerden içinde ne töre vardı nede şiddet böyle dizilein ekranlarda olması gerekli oyuncularıyla yönetmeniyse bize mükemmel bir dizi ziyafeti çekiyorlardı fazla türk dizleri izlemeyen biri olarak gülpareyi takip ediyordum buradan kanal yöneticilerine ve dizinin yapımcısına çagrıda bulunuyorum gülpare devam etsin bazı degerlere sahip çıkalım hiçe saymayalım en azından izleyiciye saygı

kesinlikle çok saçma ben dizinin yapımcısı olsam böyle sevgiye karşıl