Tüm Versiyonu Göster : Kader (Arşiv 1)
haluk_tolgahan
10-02-07, 13:36
özcan deniz'in yeni dizisinin ismi belli oldu ama kadın oyuncusu hala belli oılmadı. yapımcılığını faruk turgut gold filmin yaptığı ve halepte çekilecek dizinin yönetmeni son olarak büyük yalan ve adak dizilerini çeken adnan güler. öyküsü özcan deniz'e ait oılan dizi için bayan oyuncu aranıyordu bildiğimiz gib. ama dizinin yapımcısı faruk turgut bayan oyunucuyu sır gibi saklıyor. arap kızını oynayacak güzelin kim olduğu dizi yayına girinceye kadar açıklanmayacakmış. bakalım özcan denize eşlik edecek şanslı güzel kim olacak.
NurgülÖzcan
10-02-07, 13:54
gene süper bi yapıt gelicek eminm ben su ana kadra özcanın yaptıgı hiç bi dizi fos cıkmadı bana göre buda iyi olucaktır
denizkizi55
10-02-07, 14:14
Izleme ihtimalim olabilir..Birazcik'ta özcan'in partner'inin kim olacagina bagli..
E birde konusu var tabiiki
özcan varsa bir dizini güzel olma ihtimali %100'dür..partner konusundada özcana güveniyorum..bazı kıskançlar gib i yemni partnerine tepki göstermeyeceğim..gerçi onlar özcanın bu parnerini sahiplenir gibi geliyorlar..hani aradakini ezmek için.. 2. plandaki kadını sahiplendikleri gibi:img-hyste
seni seviyorum özcan..en iyisini yapacaksın,en iyisini bulacaksın..sana güveniyorum..
Deniz'e oryantal star
Özcan Deniz, duruşundan ve bakışından etkilendi. Yeni dizisi için 400 kişi arasından Oryantal Star'ın finalisti Büşra'yı seçti. İkili, 26 bölüm- lük dizide birlikte rol alacak.
Özcan'ın rol arkadaşı 'Oryantal Star' Büşra
Yeni dizisi için şöhret olmayan bir yüz arayan Özcan Deniz'in tercihi, duruşu ve bakışından etkilendiği Büşra oldu....
Özcan Deniz, bir yandan yeni albü- münün hazırlıklarıyla uğraşırken, öte yandan da yeni dizisi için oyun- cu arayışındaydı. Senaryosunu kendi yazdı- ğı 26 bölümlük dizi için tanınmış bir isimle kamera karşısına geçmek istemeyen Deniz, kendi yıldızını kendi seçmek arzusundaydı. Daha önce 'Haziran Gecesi' dizisinin çekim- leri öncesinde de aynı yöntemi uygulayan sanatçı, rol arkadaşı Naz Elmas'ı 400 kişi arasından gözüne kestirip, rol vermişti.
Duruşu ve bakışı önemli
"Naz sayemde şöhret oldu. Ama onunla yeniden oynamayı düşünmüyorum" diyen Deniz'in oyuncu arayışı sona erdi. Rol için yine 400'e yakın kızla tek tek görüşen Öz- can Deniz, atv'de yayınlanan 'Oryantal Star' yarışmasının ikincisi Büşra Yılmaz da karar kıldı. "Güzellik kişiye göre değişen bir şey. Benim için önemli olan duruşu ve gözleri- nin güzel bakıyor olması" diyen Deniz, Büş- ra'dan umutlu.
Naz'ı da 400 kız arasından seçmişti!
'Haziran Gecesi'ndeki rol arkadaşı Naz Elmas'ı bulana kadar Deniz, 400 kızla görüşmüştü.
Mehmet ÜSTÜNDAĞ
YENI DIZISININ ADI "KADER" ROL ARKADASI MUSTAFA UGURLU
Haziran Gecesi'nden sonra dev bir prodiksiyonla ekranlara geri dönmeye hazyrlanan Özcan Deniz için haftalardyr aranan tanynmamy? yüz hala bulunamady. Deniz'in kar?ysynda oynayacak kadyn oyuncu için 1.5 ayda 200 genç kyzla görü?erek neredeyse bir rekor kyrmak üzere olduklaryny söyleyen Gold Film'in sahibi Faruk Turgut, "Malesef hala ardygymyz genç bayany bulamadyk. Görüstügümüz no-name isimlerden 7 tanesini seçtik ve bir dizi yetenek testine tabi tuttuk. Her biri ile deneme çekimleri yapylyyor su syralar . . . Bu genç bayanlardan biri ile çalysacak olmamyz bir ihtimal ama hala yeni adaylarla da görüsmelerimiz devam ediyor." diyerek son gelismeleri anlatty. Öyküsü Özcan Deniz'e ait olan Gold Film'in deneyimli senaristlerinin biraraya gelerek yazdygy diziyle ilgili Turgut ayryca, "Dizinin ady KADER olacak. Özcan Deniz'in karsysyndaki karakter oyuncusu ise Mustasfa Ugurlu . . .
Bunun dysynda henüz netlesen bir isim yok. Dizinin castyny belirlemeye çalysyyoruz. Subat sonunda da çekimler için Halep'e gidiyoruz" dedi.
rol arkadaşı büşra olmayacakmış arkadaşlar daha belli değlmişş konservatuar mezunu olacakmışşş
Özcan denizi şimdiye kadar sadece yalan dizisinde izledim Ve o çok güzeldi Bidaha da hiç izlemeidm Bunu da sanmıyorum izliceğimi
First_Lady
10-02-07, 17:19
kesin guzel bi yapim olucakk acaba hangi kanalda basliycakk?bilen warmi?Ozcanin her dizisi mukkemmel olmustur.eminim bu da ole olucaktir...
havin-sevgisi
10-02-07, 20:42
özcan denizin öykülerinin tutmaması imkansız..harika bir dizi olacağına kesin bi kere..
nurgül ve naz elmasım gibi güzel ve yetenekli bir partner bulacaktır eminim..
özcan dizinin müziklerinin süper olacağını yazmış sitesinde umarım öyle olur haziran gecesi yağmur şarkısı gibi hergün defalarca dinlerim artık :)
dizi büyük ihtimalle çarşamba olur bence çünkü star değişiklik yapmazsa şu an çarşamba boş kalıyo ve onunla doldurabilirler..
neyse lafın kısası özcanıma yeni dizisinde başarılar..
Özcan Deniz için Savarona kiralandı
Özcan Deniz’in yeni dizisi ‘Kader’ için yapımcısı Faruk Turgut kesenin ağzını açtı. Hatta sadece 10 saniyelik bir parti sahnesi için 15 bin dolara Savarona’yı kiraladı
Öyküsü Özcan Deniz’e ait olan ‘Kader’ adlı dizi 12 Mart’ta yayına girecek. Deniz’in karşısında oynayacak kadın oyuncu iki aylık uğraştan sonra nihayet bulundu ama kimliği sır gibi saklanıyor. Dizide ağırlıklı olarak yeni yüzlere yer vermeyi tercih ettiklerini söyleyen Gold Film’in sahibi yapımcı Faruk Turgut, Almanya’dan İran asıllı bir kadın oyuncuyu da dizinin ana karakterlerinden biri olarak Türkiye’ye getirdiğini anlattı. Hiçbir masraftan kaçınmayan Turgut, önümüzdeki hafta çekimler için Halep’e gideceklerini ve bir ay orada kalacaklarını söylüyor. ‘Kader’ için çok ciddi bir bütçe ayıran Turgut diziyle ilgili detayları şöyle anlatıyor:
‘5 TIRLA HALEP’E GİDİYORUZ’
“Halep’e 50 kişilik bir ekiple gidiyoruz. Özel olarak aşçımızı bile götürüyoruz. Orada herkes alıştığı Türk yemeklerini yiyecek. Sesli çektiğimiz için dizinin başlama tarihinde bir aksaklık olmayacak. 12 Mart’ta izleyicinin karşısında olacağız. Halep’in en özel mekanlarını kullanacağız. Gerçekten sinema filmi gibi bir dizi çekiyoruz. Halep’e 5 tırla gidiyoruz. Gerekli bütün donanımı orada kuracağız. Türkiye’de yapılmamış bir şey yapıyoruz. Dizinin ilk bölümündeki üç dakikalık bir kazı sahnesi için çok özel efektler kullanacağız. Ayrıca yine ilk bölümde birkaç saniyelik bir parti sahnesi için Savarona yatını kiraladık. Özcan’ın karşısındaki güçlü ve iktidar sahibi, Adnan Kaşıkçı gibi bir işadamını canlandıracak olan Mustafa Uğurlu’nun vermesi gereken ihtişam için bunu yapmamız gerekiyordu.”
4 OTOMOBİLİ YAKACAĞIZ
“Savarona yatını günlüğü 15 bin dolar’dan kiraladık. Bunun yanı sıra BMW, Passat, bir cip ve Opel marka 4 arabayı bir kaza sahnesi için param parça yapacağız. Yani ilk bölümde izleyiciyi ekrana kitleyeceğiz.”
hazıran gecesını ıkı kere ızledım ozcan denızden nefret ederdım oncelerı ama hg de ıyıydı...
bılemem burda nasıl oldugunu ...senaryo cok onemlı ama...
burcu_yağmur
14-02-07, 12:23
özcan denizin dizileri güzel olur eminimki buda tutacaktırr yani inş malum moda bu aralar dizilerin yaayından kalkması ya bence süper olcak
havinim_baranım
14-02-07, 13:28
Bence dizimiz çok güzel olacak seni merak ve özlemle bekliyoruz Özcanım benim..İlk defa Haziran Gecesinin öyküsünü yazdı ve çokta süper yazmış ellerine sağlık bu dizide Haziran Gecesi ve Asmalı Konak gibi çok iyi reyting alacağına inanıyorum...
burcu_yağmur
14-02-07, 14:09
bencede bi arkadaş yazmış naz ve nurgulün partneriydi arkadaşım burcu karada onun partnerlerindedini oda onun sayesinde üzlü olnlardan naz gibi nurgul gibi tutar bencee
yapımcı faruk turgut özcana güvenerek açmış kesenin ağzını valla..inşallah emeklerinin karşılığını görür..hem maddi hem manevi..zaten özcan varsa o dizi tutar o kesin..ama şöyle reytingleri altüst eden bir dizi olur inşallah..özcanımın şanına yaraşır:)
ozcan denizin benim izlediim bir asmali konak dizisi vardi o dizide zaten superdi gercekten bide haziran gecesi vardi ama onu pek takip etmiyodum rol arkadasi kim merak etttim
havinim_baranım
14-02-07, 16:13
Rol arkadaşı daha belli değil ama bazı gazetelerde sır gibi saklanıyor deniliyor artık kim olduğunu dizi başlayınca göreceğiz zaten rol arkadaşı ünlü birisi değil inşallah diğer rol arkadaşları kadar iyi oynar rolünü...
dizimin günüde billi oldu 12 mart pazartesi yani acı hayat, beyaz gelincik, şöhret, kod adı koos,köprü gibi dizilerle yarışacak pazartesi starda 20.00 da iki aile var bence dizi 20.00 da iki ailenin yerine başlar iki ailenide günü deyişir anlaşılan star acı hayatı devirmeye çalışıyor ben bu diziyi izleyeceğim zaten iki ailenin yerine gelirse iki aile nin 8.00 ratingli izleyivi kitlesi var o kitle iki aile yerine kaderi izlese ve diyer kanallardan vaz geçip kadari izleyenlere bakılırsa dizi çok başarılı olacak her şeyine çok önem verilmiş çünkü müziğinden oyuncusuna çekimine kadar her şeye izlenir diyorum
chimeneyes
14-02-07, 17:25
benim duyduğum kadarıyla dizide başrol kadın oyuncu olarak bu oryantal starda buşra vardı onunla anlaşmışlar. yeni yüzler özellikle değişik ve anlamlı bakışlar istiyorum diye bişiylerden sözettiğini duymuştum bir yazıda..
bende gördüm o yazıyı ama pek inanmadım çünkü yapımcılar dizide oynaacak bayuan oyuncuyu kimsenin tanımadığını dizinin yayınlanacağı ilk gün bayan oyuncunun kim olduğunu açıklayacaklarını söylediler
ayrıca dizi fas yada halep te çekilecekti merak ettim doğrusu hangisinde çekilecek dizinin çoğu insanın görmediği bilmediği yerlerde çekilmesi çok iyi oldu böylece yabancı ülkede çekilmesi seyirciyi ekrana çekecektir
havinim_baranım
14-02-07, 19:26
Büşra haberi yalanmış Özcanım kendi açıkladı daha henüz belli değil dedi..Ama bugünkü gazetede ise ouyncunun adının sır gibi saklandığını yazıyor..
Meryemce90
14-02-07, 21:34
özcan varsa bu iste kesin güzel bisey bizi bekliyodur....o simdiye kadar asmali konak, haziran gecesi gibi süper dizilerde yer almis simdikide tutar insallah:D bayan oyuncu yakisacaktir özcan. önceki dizilerinden nurgül falan süper ikililerdi
saliha abla
15-02-07, 19:23
Özcan Deniz için Savarona kiralandı
Özcan Deniz’in yeni dizisi ‘Kader’ için yapımcısı Faruk Turgut kesenin ağzını açtı. Hatta sadece 10 saniyelik bir parti sahnesi için 15 bin dolara Savarona’yı kiraladı
Öyküsü Özcan Deniz’e ait olan ‘Kader’ adlı dizi 12 Mart’ta yayına girecek. Deniz’in karşısında oynayacak kadın oyuncu iki aylık uğraştan sonra nihayet bulundu ama kimliği sır gibi saklanıyor. Dizide ağırlıklı olarak yeni yüzlere yer vermeyi tercih ettiklerini söyleyen Gold Film’in sahibi yapımcı Faruk Turgut, Almanya’dan İran asıllı bir kadın oyuncuyu da dizinin ana karakterlerinden biri olarak Türkiye’ye getirdiğini anlattı. Hiçbir masraftan kaçınmayan Turgut, önümüzdeki hafta çekimler için Halep’e gideceklerini ve bir ay orada kalacaklarını söylüyor. ‘Kader’ için çok ciddi bir bütçe ayıran Turgut diziyle ilgili detayları şöyle anlatıyor:
‘5 TIRLA HALEP’E GİDİYORUZ’
“Halep’e 50 kişilik bir ekiple gidiyoruz. Özel olarak aşçımızı bile götürüyoruz. Orada herkes alıştığı Türk yemeklerini yiyecek. Sesli çektiğimiz için dizinin başlama tarihinde bir aksaklık olmayacak. 12 Mart’ta izleyicinin karşısında olacağız. Halep’in en özel mekanlarını kullanacağız. Gerçekten sinema filmi gibi bir dizi çekiyoruz. Halep’e 5 tırla gidiyoruz. Gerekli bütün donanımı orada kuracağız. Türkiye’de yapılmamış bir şey yapıyoruz. Dizinin ilk bölümündeki üç dakikalık bir kazı sahnesi için çok özel efektler kullanacağız. Ayrıca yine ilk bölümde birkaç saniyelik bir parti sahnesi için Savarona yatını kiraladık. Özcan’ın karşısındaki güçlü ve iktidar sahibi, Adnan Kaşıkçı gibi bir işadamını canlandıracak olan Mustafa Uğurlu’nun vermesi gereken ihtişam için bunu yapmamız gerekiyordu.”
4 OTOMOBİLİ YAKACAĞIZ
“Savarona yatını günlüğü 15 bin dolar’dan kiraladık. Bunun yanı sıra BMW, Passat, bir cip ve Opel marka 4 arabayı bir kaza sahnesi için param parça yapacağız. Yani ilk bölümde izleyiciyi ekrana kitleyeceğiz.”
bu yazılanlar dogruysa gerçekten bravo zaten özcan denizi severim bayan oyuncunun ve diger oyuncuların kim oldugu neden yazılmıyorki :happy0064
havin-sevgisi
15-02-07, 22:20
bencede bi arkadaş yazmış naz ve nurgulün partneriydi arkadaşım burcu karada onun partnerlerindedini oda onun sayesinde üzlü olnlardan naz gibi nurgul gibi tutar bencee
Kusura bakma ama o kadını hiçbir zaman özcanın partneri olarak görmüyorum
Böyle gereksiz bir polemik çıkartmayın.
Bayan oyuncuyu çookk merak ediyorum.
12 mart pazartesi zor bir gün ama özcanım başarır..
merlystreep
16-02-07, 17:26
nurgül ne alaka bu muhabbetin içinde
bırakın artıkk sunları burayıda kirletmeyin
bu arada bi düzeltme yapalım nurgül özcan sayesinde farkedilmedi ki belki tam tersi bile olmuş olabilir...neyse nurgül yeşilçay ikinci baharda uğur yücelin 2 keşfinden biriydi. .. özcan deniz bir uğur yücel gibi otorite değildir bu konuda..bu özcan yeteneksiz anlamına gelmiyo tabiki[hatta eğitimli bi çok kişiden daha iyi oynuyo bence] ama seçtikelrine bakılırsa görünen köy klavuz istemez elbette...dizisinde başarılar özcana eminim izlenesi bi iş olur
saliha abla
16-02-07, 20:09
bu arada bi düzeltme yapalım nurgül özcan sayesinde farkedilmedi ki belki tam tersi bile olmuş olabilir...neyse nurgül yeşilçay ikinci baharda uğur yücelin 2 keşfinden biriydi. .. özcan deniz bir uğur yücel gibi otorite değildir bu konuda..bu özcan yeteneksiz anlamına gelmiyo tabiki[hatta eğitimli bi çok kişiden daha iyi oynuyo bence] ama seçtikelrine bakılırsa görünen köy klavuz istemez elbette...dizisinde başarılar özcana eminim izlenesi bi iş olur
canım arkadaşım şüphesiz her iki sanatcıda çok iyi ama dizide partner arayan şu an özcan deniz bu şu demek partnerin kim oldugunun önemi özcan deniz için , özcan deniz in hayranı ve izleyicisi zaten reyting denen aletin ibresini ters çevirir o nedenle bayan oyuncu gelen agam giden paşam olur:img-hyste
önceki işlerinde oldugu gibi
nurgül ne alaka bu muhabbetin içinde
bırakın artıkk sunları burayıda kirletmeyin
cnmsın ya süper bi laf ve cümle katılıyorum nurgül ne alaka
bu dizi basladıgında baslcıaklar hemen yok onun yerine gecmcez falan die gecmiyo zatemn hiç kimse hiç birinin yerine geçemez herkesin yeri ayrı kimi az sevilir kimi çok
kıyaslamak bile yanliss
umarım özcan bu sefer iyi bi tercih yapmıstır yanına yakısan yasına uygun oyuncuktan anlayan birii dziyi yereler götürmez ve zevkle izlerizz sakın burda naz burucu kavgası yapmayınn sıktı artık asın bunları
içinde özcan deniz olan bi projenin tutmama ihtimali %0'dır bana göre..asmalı konak ve haziran gecesi'nde hayranlıkla izledim ve bu dizsinde de öyle izleyeceğime inanıyorum.inşallah herşey istediği gibi olur
Kimse başlığınızı kirletmiyor ve nurgülede kötü söz söylemiyor..Ben naz elmas gibi hoş bir bayan bulsun diyorum ordan biri atlayıp olay çıkarıyor..Ama herkes görmek istediğini görüyor..Nefret ediyorum bu tartışmalardan!
ya bizde zaten nurgüle kötü laf söylendi demeik sadece nazburcu kavgaına katmayın alakalrı yok
üçü de farkli üçününde seveni var kırmayın artık ok
NurgülÖzcan
18-02-07, 21:52
arkadaşlar su haber dogrumu sizce
Büşra'dan vazgeçti Birce'yi aldı
Özcan Deniz 'Kader' adlı dizisinde Büşra Yılmaz ile rol alacaktı. Ancak Yılmaz deşifre olunca Deniz, onun rolünü Birce Atalay'a verdi.
Yapımcıları çıldırtan istekleri yüzünden bir türlü dizi çekimlerine başlayamayan Özcan Deniz, firma sahibiyle orta yolu buldu ve hazırlıklara başladı. Ancak sanatçı Kader' ismini verdiği dizisinde partner konusunda da sıkıntı yaşamaya başladı. Daha önce adını atv'de yayınlanan 'Oryantal Star' yarışması ile duyuran Büşra Yılmaz ile rol alacağı konuşulan sanatçı, gizli tutulan bu ismin ortaya çıkmasıyla fikrinden caydı. Büşra'nın deşifre olmasından sonra başka bir partner arayışına giren Özcan Deniz, tercihini yine duyulmamış bir isimden yana kullandı. Çekimlerine Halep'te başlanacak dizide Deniz, 2004 yılında özel bir kanalın düzenlediği güzellik yarışmasında üçüncü seçilen Birce Akalay ile rol alacak. Akalay'ın tercih edilmesinde esmer olması ve güzel bakmasının en önemli etken olduğu söyleniyor. Rol arkadaşını basına kendi duyurmak isteyen Deniz, yine amacına ulaşamadı.
kaynak:takvim
saliha abla
18-02-07, 23:00
bayan oyuncu belli olmuş demek, ben fazla tanımıyorum ama özcan deniz seçmişse vardır bir bildigi :good:
şu forum a bir yetkili bişeyler yazsada merakımız gitse hikaye nedir ,oyuncular kimler biz burda boşuna konuşuyoruz :icon_sorr bunları bilsek biraz bişeyler fikir falan yürütürdük.:img-yes:
arkadaşlar su haber dogrumu sizce
Büşra'dan vazgeçti Birce'yi aldı
Özcan Deniz 'Kader' adlı dizisinde Büşra Yılmaz ile rol alacaktı. Ancak Yılmaz deşifre olunca Deniz, onun rolünü Birce Atalay'a verdi.
Yapımcıları çıldırtan istekleri yüzünden bir türlü dizi çekimlerine başlayamayan Özcan Deniz, firma sahibiyle orta yolu buldu ve hazırlıklara başladı. Ancak sanatçı Kader' ismini verdiği dizisinde partner konusunda da sıkıntı yaşamaya başladı. Daha önce adını atv'de yayınlanan 'Oryantal Star' yarışması ile duyuran Büşra Yılmaz ile rol alacağı konuşulan sanatçı, gizli tutulan bu ismin ortaya çıkmasıyla fikrinden caydı. Büşra'nın deşifre olmasından sonra başka bir partner arayışına giren Özcan Deniz, tercihini yine duyulmamış bir isimden yana kullandı. Çekimlerine Halep'te başlanacak dizide Deniz, 2004 yılında özel bir kanalın düzenlediği güzellik yarışmasında üçüncü seçilen Birce Akalay ile rol alacak. Akalay'ın tercih edilmesinde esmer olması ve güzel bakmasının en önemli etken olduğu söyleniyor. Rol arkadaşını basına kendi duyurmak isteyen Deniz, yine amacına ulaşamadı.
kaynak:takvim
yalan bence büsra haberi zaten yalandıı özcna hiç görmedigini söyledi hatta en iyisi diziyi beklemek
beni bu dizide en fazla hikaye ilgilendiriyor. degişik konular bulan özcan deniz umarım bu hikayede farklı bir karakter çizer ,tv kanalların da birbirine benzeyen dizilerden sıkıldık ayrıca diger oyuncular hep aynı ve özür dileyerek söyliyecegim kalite çok düşük, biraz tiyatro ve gerçek sinema oyuncuları ile yapilan bir dizi olmadıkca artık buz da dansı seyretmek daha fazla ilgimi çekmeye başladı
havinim_baranım
19-02-07, 16:34
Özcanım hakkında o kadar yanlış haber yazıyolar ki kendi bi röportajında sölemişti sabah kalktığımda gazetelere bakmaktan korkuyorum o kadar yanlış şeyler yazıyolar ki demişti...Ben dizimiz başlamadan başka şeylere inanmak istemiyorum dizi başlasın o zaman görürüz zaten...
fotoğraf nasıl arkadaşlar ayrıca dizinin tanıtım filmleri dönmeye başladı bence bu zamana kadar ki en güzel fragmandı çok harikaydı dizi fas tamı çekiliyor halep temi oralar çöl belliki develer fanan var dizinin nerede çekildiğini bilen varsa söylesin.............
reklamlarım nasıl olmuş bence bu dizi acı hayat tan binbir geceden daha yüksek rating alır 1.doğu ülkelerinde çekiliyor çöl bölgelerinde herkes çok merak edecek 2. dizi müziği bence bu yıla damgasını vuracak 3.özcan deniz oynuyor ve partneri son güne kadar açıklanmıyor bu çok güzel birşey 4. dizinin tanıtımları çok etkileyici özcan deniz ve bir kız gözüküyor ve de doğu yu anlatan deve merakla bekliyorum diziyi
ben büyük olarak koymayı bilmiyorum ki arkadaşlar dizimizin fragmanı dün akşam iki aile dizisi reklema girerken sürekli gösterildi dizimiz 20 gün sonra başlıyor ..........
birde dizinin tanıtım filminde kader yazıyor ya üstüne birde arapça kader yazmışlar çok güzel olmuş arapça güzel bir dil tanıtımda doğuyu anlatan fotoğraflar vardı deve ve müze gibi çok etkileyici bir reklam
siz dizinin frağmanında en çok neyi beyendiniz?
ben dizi başlamadan fanatiği oldum
KADER ÇOK YAKINDA STAR TV DE MUTLAKA İZYEYİN....
gamze_1992
20-02-07, 18:41
birde dizinin tanıtım filminde kader yazıyor ya üstüne birde arapça kader yazmışlar çok güzel olmuş arapça güzel bir dil tanıtımda doğuyu anlatan fotoğraflar vardı deve ve müze gibi çok etkileyici bir reklam
siz dizinin frağmanında en çok neyi beyendiniz?
ben dizi başlamadan fanatiği oldum
KADER ÇOK YAKINDA STAR TV DE MUTLAKA İZYEYİN....
arkadaslar simdi nezaman basliyacak ynai 12.Subat diyorsunuz ama 12.Subat cokdan bitti yani cokdan gecdik..!ve halan öyle bir Dizi göremedim Starda
ya iyiki uyardın mart yerine şubat yazmışım çok özür diliyorum
Düzelttim Imzam Nasil Olmuş Güzelmi Arkadaşlar Yeni Hazirladim.
dizinin tanıtım fragmanını bir kaç tane daha çekseler daha iyi olur en zaından nasıl bir dizi olacağını anlarız zaten ilk fragman çok etkileyici bence yılın en büyük ve en çok izlenen dizisi olur star tv ninde yüzü güler..
özcan denizin part nerinin arap kızı olması iyi bir şey dizi doğu ülkelerinde çekiliyor arapça olarak reklamına kader yazmalarıda hoşuma gitti
dizinin hangi ülkede çekildiğini bilen var mı?
müthiş bir dizi olacak kesin ancak burada halla kimlerin oynadıgı ve hikaye hakkında bilgi yok valla açıp star a sorucam yaaa
http://img84.imageshack.us/img84/3007/resim39rp4.jpg (http://imageshack.us)
ben izlyemedim daha ama arkadaslr cekmiş buda ilk karesi dizizimin afisi bile gzll degilmi sabırsızkanıyorum cok degisik bisey bizi bekliyo
afişdeki bayan oyuncuyu merak ediyorum istermisin yabancı oyuncu olsun ben tanıyamadım
bence sorma çünkü hiç bir bilgi verilmi yor bir çok özelliğindende biri bu zaten sadece özcan denizin oynayacağı biliniyor partnerinin ise kim olduğu dizinin yayınlanacağı gün açıklanacak diyer oyuncular belki 1 hafta önceden söylenir bilemiyorum artık
afişteki bayan hiç tanınmamış biri ve 200 kişi arasından seçilmiş dizi de o kız bir arap kızını oynayacak gerçekten arap olamaz çünkü beyaz bir kız o
Kalbin atışı, kaderin sesidir!
Bıçak sırtında bir kadın ve bir erkek...Büyülü bir kent...
Herkesi tutkuyla bağlayacak bir aşk ve bir intikam hikayesi...
ÇOK YAKINDA STAR DA
dizimiz halepte çekiliyormuş yapımcısı diyormuş ki bu dizi sinama tadında olacakmış çok özel efektler kullanılmış hiç bir masraftan kaçınılmamış halep e 50 kişilik bir grupla gidilecekmiş
bu arada halep suriyede bulunuyormuş bilmeyenler için
ben dün iki aileyi izlerken 6 kere rastladım her reklam arasında gösterdiler
dizinin 20 günü var neredeyse her gün gazetede bir haber yazılıp çiziliyo
star acık zaten bugündne beri ins yaklarımm
nasi diziden kareler varmı yoksa sadece bu afisimi koyuyolar
http://img394.imageshack.us/img394/2443/p3541531352185cn2.jpg (http://imageshack.us)
Kalbin atışı, kaderin sesidir!
Bıçak sırtında bir kadın ve bir erkek… Büyülü bir kent… Herkesi tutkuyla bağlayacak büyük bir aşk ve intikam hikâyesi…
Çok yakında Star`da!
O arkadaki kız Melisa SÖZEN'e benziyor bence yaw.Bana öyle geldi birden.Malum o kız 2 sinema filmi birden çekti bu sene.Belki o oynuyor olabilir.Ah şu kadronun tamamını bir bulsam,başka bişey istemiyorum....
Sweet Bunny
21-02-07, 00:04
Büşra'dan Vazgeçti
Resmi büyütmek için tıklayın Özcan Deniz 'Kader' Adlı Dizisinde Büşra Yılmaz ile Rol Alacaktı. Ancak Yılmaz Deşifre Olunca Deniz, Onun Rolünü Birce Atalay'a Verdi.
ÖZCAN DENİZ 'KADER' ADLI DİZİSİNDE BÜŞRA YILMAZ İLE ROL ALACAKTI. ANCAK YILMAZ DEŞİFRE OLUNCA DENİZ, ONUN ROLÜNÜ BİRCE ATALAY'A VERDİ.
Yapımcıları çıldırtan istekleri yüzünden bir türlü dizi çekimlerine başlayamayan Özcan Deniz, firma sahibiyle orta yolu buldu ve hazırlıklara başladı. Ancak sanatçı Kader' ismini verdiği dizisinde partner konusunda da sıkıntı yaşamaya başladı. Daha önce adını atv'de yayınlanan 'Oryantal Star' yarışması ile duyuran Büşra Yılmaz ile rol alacağı konuşulan sanatçı, gizli tutulan bu ismin ortaya çıkmasıyla fikrinden caydı. Büşra'nın deşifre olmasından sonra başka bir partner arayışına giren Özcan Deniz, tercihini yine duyulmamış bir isimden yana kullandı. Çekimlerine Halep'te başlanacak dizide Deniz, 2004 yılında özel bir kanalın düzenlediği güzellik yarışmasında üçüncü seçilen Birce Akalay ile rol alacak. Akalay'ın tercih edilmesinde esmer olması ve güzel bakmasının en önemli etken olduğu söyleniyor. Rol arkadaşını basına kendi duyurmak isteyen Deniz, yine amacına ulaşamadı
Ask_Korsani
21-02-07, 12:30
herkez takmis birce atalaya... ki bana gelen duyumlar cok daha farkli... hürriyetin pazar sayisinda dikkatinizi cektiyse bambaska biri basrolle aday... kizin adi Taies Farzan, ve Avrupa Parlementosu milletvekilli Cem Özdemirin eski sevgilisiydi... kendisi en son Breathful adinda bir Sinema Filminde rolalmisti... ve gazetede önümüzdeki aylarda Türkiyede yayinlanilacak olan bir Dizide rolalacagini bellirtiler...
http://www.hurriyet.de/_newsimages/2900982.jpg
http://img394.imageshack.us/img394/2443/p3541531352185cn2.jpg
Simdi lütfen bu iki resmi kiyaslayin ... sizce birce atalayin alttaki resimle hic bir alakasi varmi :D
arkadaşlar dizimiz 12 mart ta yayınlanacağını dizinin ypımcısı faruk turgut söyledi doğrumu yanlış mı orasını bilemem pazartesi akşamı starda iki aile dizisi ile köprü var bence diziyi iki aile dizisinin yerine saat 20.00 a koyacaklar iki aile dizisini ise zor bir güne deyil cumartesi akşamı saat 20.00 da yayınlarlar diye düşünüyorum bende iki aileyide izliyorum kaderide izliyeceğim dizinin star tv de olması iyi oldu bence en azından diyer kanallar gibi kaliteli yapımları yok etmiyorlar 1 yada 2 bölümde kader de zaten tutar hiç yok olmaz
özcan denizin partneri hakkında ise özcan denizin partnerinin tanınmamış biri olacağını söylediğini hatırlıyorum doğal olarakta buna inanıyorum onun için gazetede çıkan hiç bir partner haberine inanmıyorum 200 tane tanınmamış kadın lardan 1i nin seçildiğini söylediler bu kişide tanınmamış
gamze_1992
21-02-07, 17:00
Ben halan fragmani göremedim ve Özetinide 2 bucuk hafta kaldi vallayi ve halan göremedim fragmani veya Özetini...
çok güzel bir imza yapmışsın yeni bir duyum aldım kaderin pazartesi günü yayınlanacağı kesin deyilmiş binbir gecenin yada sılanın karşısına koyulma ihtimalide varmış...................
naz_özge12
21-02-07, 18:18
diziyi sabırsızlıkla bekliyorum.ama hala özetini bulamadım..bileniz varsa konusunu süyleye bilir mi?tam olarak bilmiyorum da..
bende konusunu bilmiyorum sadece bir arap kızı ile bir türk erkeğinin aşkını anlatan bir diziymiş onu biliyorum konuşunu 1 hafta kala öğreniriz
süper bir dizi olucağı kesin bence binbir gece sıla gibi dizilerle aynı deyerde hattan daha büyük yapım
havinim_baranım
21-02-07, 19:18
Ya fragmanı göremedim daha..Ama görünüyor ki iddalı bir dizi olacak gibi gerçi Özcan varsa kesin iddalı olur ama neyse..Bu arada yanındaki kız rol arkadaşı galiba yüzü pek anlaşılmıyor ama..İnşallah diğer rol arkadaşları gibi başarılı ve iyi bir oyuncu olur..
ya özcanın yanında ki kız mı?yoksa..o kim?
daha belli degil sürpriz olucak aynı hz gecesindeki gibi saklıyolar ilk bölümde görücez kimmiş neymişşş
ve bu arada yarumlar için tskler ins daha cok resim gelir yenib izdeg üzl gzl imzlar yaparız
süper bir dizi olucağı kesin bence binbir gece sıla gibi dizilerle aynı deyerde hattan daha büyük yapım
harika bir yapım sıla binbir gece yanında hiç ama aynı gün olmasın şu an o dizilerin çok izleyicisi var farklı bir güne koysunlar insanlarda önce kader aşkı başlasın sonra salı gününe koyarlar
günüde hep değişmesin tabi öyle olunca çok kötü oluyor
bu arada tuceny imzanda çok güzel olmuşş ellerine sağlıkk
hepimizin çabaları sonucu dizi başlamadan fanların oluştuğunu hissediyorum herkesin yorum ları çok güzel gidiyor yorumlarınıza teşekkür ediyorum
Yeni Dizimiz Yolda
Yeni albüm ile eş zamanlı yoğun bir hazırlık dönemi geçiren dizi projemiz çok yakında Star Tv ekranlarında karşınızda olacak.Dizinin öyküsünden müziğine kadar her kızmına özenle emek veren sanatçı, aynı zamanda türk dizilerinde ilk kez gerçekleştirilecek bir müzik şöleni sunmaya hazırlanıyor.Otantik sazlarla desteklenmiş, dev bir orkestranın seslendireceği, tamamen orjinal bestelerin oluşturduğu nir sound-track hazırlıyor.
yukarıdaki yazı özcan deniz resmi sitesinden alınmıştır.
saliha abla
21-02-07, 22:06
bir akrabamız bu işlerle ilgili çalışiyor çok müthiş çekimler yapmışlar Türkiyede eşi benzeri olmayan çekimler yapmışlar ,seyredenlerin aklı durur diyor ama bana da bişey söylemedi ne kurtlar vadisi ne sıla ne bin iki gece:img-pilot yanına bile yanaşamaz diyo ben zaten özcznımı seyretsem yeter bye özcan denizi in yanındaki kadın oyuncu çok guzel bir kızmış avrupalı gibiymiş adını söylemedi tek söyledigi ülke bu diziye kitlenecek olagan üstü şeyler varmış
sinemacıkız
21-02-07, 22:11
ama böyle olmaz ki bildiklerin neyse yaz biz de ögrenelim,meraktan çatlatma
kız oyuncu yabancımı,kimler oynuyormuş nerde çekilmiş ,benim bildigim çekimler TÜRKİYE dışında bence saliha abla sen bişey bilmiyorsun
kimse bişey bilmiyor aslında beklemekten başka yapacak şey yok
ben gümüş dizisi hayranıydım ama bundan sonra kader dizisini kesin seyrederim inşallah güzel bir iş yapmışlardır. şimdiden başarılar
not yapımcı veya bir yetkili umarım burda en kısa zamanda bişeyler yazar da bizde bilgileniriz
gamze_1992
22-02-07, 00:40
kimse bişey bilmiyor aslında beklemekten başka yapacak şey yok
ben gümüş dizisi hayranıydım ama bundan sonra kader dizisini kesin seyrederim inşallah güzel bir iş yapmışlardır. şimdiden başarılar
not yapımcı veya bir yetkili umarım burda en kısa zamanda bişeyler yazar da bizde bilgileniriz
evet beklemekden birsey yapamiyacagiz... bende Özetini merak ettim dogrusa. acaba nasil bir Hikayedir...
konuşulan yazılan çiizlen hersey olumlu yönde cok iyi
sinema tadında bi dizi biiz bekliyo kader tv deki bi boslugu doldurucka bence kaliteli diziler yapılmaz oldu bi kaç tanesi hariç tabi
kader bence kanal d nin binbir gecesi var atv nin sıla sı starın ise en çok izlenen hatta sıla ve binbir geceyi bile geçecek bi dizisivar oda kader çok süper bir dizi olacak reklamı bile sinama filmlerinin reklamlarından daha güzel kader dizisi dizi ratinglerini yıkıp baştan yapacak gibi bir dizi
fenerli_güzel
23-02-07, 13:13
arkadaslar iyi bir yapima benzyiyor....ama pazartesi iyi bir gün degil....... o saatlerde beyaz gelincik ve aci hayat var...bence ikisnin seveni kolay vaz gecip kaderi segretmez
bence en kolay gün salı günü 20.00ratingle birinci olunuyor binbir gece salı birinci çarşamba günü iste avrupa yakası 10.00 rating yaralı yürek 10.00 yaprak dökümü 10.00 larda rating alıyor bizim diziye yer yok perşembe günü ise fener bahçe maçları doktorlar vb diziler 1.ligi bırakmaz cuma sıla fırsat vermez cumartesi star cumartesi ye koymaz kolay bir gün ama
işte size gün gün dizimizin rating alabilme raporu
pazartesi 6 dizi yayınlanıyor bu dizilerin toplam ratingi 50.00 ediyor dizim pazartesi yayınlanırsa 22.00 da yayınlanacak bu saatteki köprü dizisinin izleyicisi kaderi izler diyer dizilerdende seyirci çekerse dizi iyi bir gün
salı günü 3 dizi yayınlanır toplam ratingleri ise 45.00 ama bu günün biricisi binbir gece 20.00 ratingle birinci olmaluyor kader bu rating bir anda deviremez ama farklı gün yayınlanırsa geçebilir
çarşamba günü ise 4 dizi yayında toplam rating 35.00 birinci olunamaz izleyici bu dizlerden vazgeçmez kolay kolay
perşembe 5 dizi aldıkları toplam rating 30.00 ama perşembeleri fenerbahçe maçlarıda yayınlanıyor oda 15.00 rating alıyor
cuma 5 dizi 50.00 rating alıyor sılanın ratingi çok o gün birinci olunmak beklenilmez
cumartesi dizler 30.00 rating alıyor vede survivor var star kaderi cumartesi ye almaz kolay bi gün olduğu için
pazar popstar var onun için pazar günü yayınlanmaz
duyumlarıma göre dizinin kanalın düşüncesine göre zor günlerde yayınlanacağı düşünülüyor pazartesi , salı, yada cuma, günü yayınlanacak yapımcının söylediğine göre dizimiz pazartesi yayınlanacak saati 22.00 yani o saatteki köprü dizisinin izleyicisinin izleyeceği kesin vede diyer dizilerden gelen izleyiciler köprü 3. olduğu günde iyi bence salı ve cuma günlerine bakaraktan kolay bi gün salı günü binbir geceyle yarışırsa hemen geçemez binbir geceyi sılayıda öyle ama pazartesi 22.00 da acı hayatı geçer ve birinci olur bence.........
saliha abla
23-02-07, 15:58
işte size gün gün dizimizin rating alabilme raporu
pazartesi 6 dizi yayınlanıyor bu dizilerin toplam ratingi 50.00 ediyor dizim pazartesi yayınlanırsa 22.00 da yayınlanacak bu saatteki köprü dizisinin izleyicisi kaderi izler diyer dizilerdende seyirci çekerse dizi iyi bir gün
salı günü 3 dizi yayınlanır toplam ratingleri ise 45.00 ama bu günün biricisi binbir gece 20.00 ratingle birinci olmaluyor kader bu rating bir anda deviremez ama farklı gün yayınlanırsa geçebilir
çarşamba günü ise 4 dizi yayında toplam rating 35.00 birinci olunamaz izleyici bu dizlerden vazgeçmez kolay kolay
perşembe 5 dizi aldıkları toplam rating 30.00 ama perşembeleri fenerbahçe maçlarıda yayınlanıyor oda 15.00 rating alıyor
cuma 5 dizi 50.00 rating alıyor sılanın ratingi çok o gün birinci olunmak beklenilmez
cumartesi dizler 30.00 rating alıyor vede survivor var star kaderi cumartesi ye almaz kolay bi gün olduğu için
pazar popstar var onun için pazar günü yayınlanmaz
duyumlarıma göre dizinin kanalın düşüncesine göre zor günlerde yayınlanacağı düşünülüyor pazartesi , salı, yada cuma, günü yayınlanacak yapımcının söylediğine göre dizimiz pazartesi yayınlanacak saati 22.00 yani o saatteki köprü dizisinin izleyicisinin izleyeceği kesin vede diyer dizilerden gelen izleyiciler köprü 3. olduğu günde iyi bence salı ve cuma günlerine bakaraktan kolay bi gün salı günü binbir geceyle yarışırsa hemen geçemez binbir geceyi sılayıda öyle ama pazartesi 22.00 da acı hayatı geçer ve birinci olur bence.........
bence bu kadar araştırmalar yapmak saçma kanal d ve star aynı grup olduguna göre dizi günü ona göre yapılr bence şimdi söylüyorum KADER dizisi ÖZCAN DENİZ ile hangi dizinin karşısında olursa olsun milli maç hariç bence 1 olur o nedenle gün önemli degil
neden star da keşke kanal d olsaydı Hırsız Polis bitiyormuş onun yerine iyi olabilirdi ben hırsız polis hastasıydım herhalde KADER hastası olucam çünkü ÖZCAN DENİZ in zaten hastasıyım:love05: :img-patsa :bella :cheer:
pazartesi bence uygun özcnaın zaten belli bi kitlesi var onlar her saatte izlerde önemli olan diger kitlerere ulasmak salı günü olmasında hangi gün olursa olsun
bence starda olması iyi oldu ben star tv yi çok seviyorum en sevdiğin insanları tv sinde gördüm ve onun için artık alşıtım stara mesela yıldız tilbe gibi sevdiğim birine program sundurdu böylece kanalı çok sevdim kader de özcan deniz var tabi izliyeceğim hem star dizilerinin deyerini biliyor çünkü o kanal dizilerini hemen bitirmiyo
not: araştırmaları beyenmeyen yorum yapmasın kimseyi bu konuda zorlamıyorum hatta beyenmeyen okumasın bile.............
gercekten cok merak ediyorum diziyi...aslinda sadece özcan deniz oynuyacak diye merak ediyorum ve mutlaka izlemeyi düsünüyorum.
dizi 12 mart pazartesi yayinlanacaksa tam olarak belli mi saat 22de yayinlanacagi?;)
Bu diziyle ilgili daha birsey belli degil galiba ama Ozcan Denizin arkasinda gorunen kiz Melisa Sozen'e benziyor bence..
arkadaslr daha ne günü daha saati belliii
biz öyle ihtimale göre konuryoruz cıkan haberlere göre daha kesin hiç bişi yok bi dizi var adı kader özcan deniz oynuyo o kadar
mustafas bence imzandaki gün ve saati digiisitr daha kesin degil cünkü insanlar görüp o gün bekler baska gün oldugu zmaanda kacırır sen bilirisn tabi gene
deyişince günü imzamda deyişir ben yapımcı faruk turgutun söylediğine göre günü yazdım kanal deyiştirirse 1 hafta önceden haberimiz oluyo tv de 1 hafta önceden reklamı dönüyor yani herkes gününü öğrenir tek bildiğim şu faruk turgut yapımcı 12 mart pazartesi dedi dizinin gününü
benim kanallın yanında çalışan bir arkadaştan aldığım duyuma göre pazartesi salı yada cuma günü yayınlanacak dizi bir de dediki pazartesi yayınlanırsa iki ailenin günü deyişmeyecekmiş kader pazartesi 20.00 da başlarsa işki aile22.00 da yayınlanacak eyer kader 22.00 da yayınlanırsa iki aile 20.00 da yayınlanacak köprünün ise günü deyişecekmiş kanal iki aileye çok güveniyorlarmış o nedenle günü deyişmez dedi bir arkadaş
yapımcının sözlerine bakılırsa kesin pazartesi günü ama kanala bakılırsa pazartesi salı cuma belli deyil daha karar alınmamış......artık siz yapımcıya mı inanırsınız kanalın kararsız olduğuna mı hangisine inanırsanız inanın ............
sude_burcu
24-02-07, 13:05
bu baslıgı yenı farkettım demek ozcanın dızısı baslıyor super yaa anladıgım kadarıyla yıne cok kalıtelı bı yapım olacak ben karsısında hangı dızı olursa olsun kaderı tercıh edıcem sanırım:good: bu arada tuceny yaptıgın ımza super olmus ıznınle kullanıcam canım:img-wink: sabırsızlıkla beklıyorum dızı baslasa da ozcanı tekrar doya doya ızlesek emınım yıne reytıngler altust olacak...:happy0064
Kesin Melisa Sözen mi acaba bende ona benzetimde resimdekini... Umarız bu dizi de rating kurbanı olmaz.. Hoş Özcan Deniz varsa sanmıyorum tutmayacağını.....
süper dizi bu kadar etkileyici bir tanıtım izlemedim daha önce........... çoık güzel bir dizi olacak ratinglerr altüst olacak bence
galiba arap bir kız ile türk bir gencin aşkı anlatılacak ama her an korku başlarında olacak galiba daha konusu hakkında pek bilgi yok
özcanın dizilerini herzmn izlemişimdir ve bu diziyi de sabırsızlıkla bekliyorum.çok ii bi yapım olacağından eminim.bayan oyuncunun sır gibi saklanması merakımı daha da arttırdı.bnm fikrime gore tanınmamış biriyle karsılaşıcaz..çok güzel bi hikaye bekliyorum açıkcası....
saliha abla
24-02-07, 18:57
Kesin Melisa Sözen mi acaba bende ona benzetimde resimdekini... Umarız bu dizi de rating kurbanı olmaz.. Hoş Özcan Deniz varsa sanmıyorum tutmayacağını.....
kız oyuncu Arap mış dizinin reyting le pek işi olmaz asmalı konak gibi olur valla tarihimi degişiyo burda yazmışlar .hiç bişey bilen yokmu
mustafas biraz sankim bişeyler biliyo gibi
ben daha fragmanı izleyemedim ya cok merak ediyorum nasıl bir dizi acaba özcan deniz için izlemeye değer
hayda şimdi de özcan deniz in partneri arap oyuncu yazılmış ,ya nedir bunlar
diger diziler de bölüm sorumluları ögrenip yazıyorlardı,bu bölüm den sorumlu olan neden bişeyler yazmıyor.herşey afaki olmaya başladı kafam iyice karıştı
**AyçA_DoğaÇ**
24-02-07, 19:06
özcanımın yeni dizisini sabırsızlıkla ve büyük bir merakla bekliyorum.ayrıca özcanın dizedeki partneri konusundaki iddalarada inanmalıyım.dizi başlayana kadar daha çok atıp tutacaklardır.en iyisi dizinin başlamasını beklemek
ben tanıtım fragmanını iki aile dizisi varken tam 5 kez gördüm çok etkileyici ve güzel bi fragmandı kalbin atışı kaderinsesidir diye bir yazı koymuşlardı birde özcan deniz dediler fotosunu koydular birde bi kız vardı ama kim bilemiyorum
arkadaşlar lütfen yorumlarınıza dikkat edin bir arkadaş demişki dizi başlayana kadar atıp tutulacakmış burada hiç bir şey atılmıyo herkes tahmin ediyor araştırıyor bir şeyleri buluyor ben kaderin pazartesi başlayacağını duydum atıp tutmuş mu oluyorum lütfen yazılarınıza dikkat edin ben pazartesi yazdıysam kesin olan bir şey yok ortada yapımcıdan duydum yazdım günü deyişirse dizinin bende deyiştiririm ...............................
dizi yurt dışında çekiliyor sanırım çok merak etmeye başladım gün ve saat ne olursa olsun kanal farketmez mutlaka özcan deniz iizlerim
dizimiz suriyenin halep kentinde çekiliyor dizinin reklamında arapça ve türkçe kader yazıyodu çok güzel görünüyordu
evet inşallah dizimizin günü pazartesi başlamadan deyişmez bence güzel ve şanslı bi gün srın pazartesi dizileri izleniyo onlardan birinin yerine gelecek ve zaten köprünün yerine konursa zaten köprünün izleyicisi dizinin saatinde kaderi izlerler vede özcan hayranlar birde diyer dizilerden gelen izleyiciler hesaplanırsa rating artar ................
çok az kaldı günler geçmek bilmiyo özcanı nasil ne şekilde görücez acaba bu merak daha da heycandırıyo insanı
evet yeni imaj yaptımı yaptıysa nasil sacı bası kıyafetlerii sesii özellikle dublaj olmaz umarım kendi sesi cok gzl çünki az kaldı sabırr biraz daha sabır
Yaz_Gunesi
25-02-07, 22:37
cok mutlu oldum cok...demizden dizinin resmini gördüm starda kader dizisinin..
biliyorum ki bu da süper bir dizi olacak...
:happy0064 :happy0064 :happy0064
zaten tanıtımlarını izleyen herkes bayılıyor diziye hemen anlıyorlar nasıl bi dizi olucağını kalitesinin tutacağını ve başlamadan izlemeye karar veriyor bende öyle
Günler Çabuk Geçiyo az kaldı heyecan sarmış herkesi bende oldugu gibi ÖZCAN bu en İYİSİNİ yapıcaktır gene
ben dizinin tanıtımlarını yeterli bulmuyorum biraz bişeyler gösterseler konuyu falan anlamakta zorluk çekiyorum evet diziyi izleyecegim tabi özcan var
mustafas siz sanırım dizi le ilgili bilgilere sahipsiniz burda sürekli yazmışınız lütfen özcan ın fotografları ve dizi fotoları varsa koysanız bizi bilgilendirseniz
elimizde resim yok sadece star tv .comda 2 resim var onlara bak dizinin başlamasına 15 gün var tanıtımları çoğalır artık dizinin.................
GÜZEL_CADI
26-02-07, 19:44
Özcan seni çok özledik..:)
Diziyle ilgili çok güzel haberler alıyorum..Gerek Faruk Turgut, gerek Özcan verdikleri bilgilerde bir efsaneyi işaret ediyorlar adeta..Öncelikle Özcan'ı çok özledim..Berbat bir proje olsada onun yüzü suyu hürmetine izlerim diziyi..Ama eminimki Özcan bişiyler yapıyorsa iyi bişiyler yapıyordur..Onun yaratıcı zekasına sonuna kadar güveniyorum..İnşallah bu dizi reytingleri altüst eder:)Bunu en çok Özcan'ımın başarısı için istiyorum..Ama önemli bir unsurda sevgili Faruk Turgut..Özcan'a tanıdğı geniş olanaklar ve maddi manevi desteklerle,özcanı bizlerle buluşturduğu için teşekkür ediyorum ona..Çok fazla emek harcanmış..Faruk bey kesenin ağzını açmış..Hiç değilse bu sefer istediği ve hak ettiği parayı kazanır inşallah..
Bu arada Faruk Turgut'un bir röp. okudum..İsmini vermenin doğru olmayacağı bir bayan oyuncuyla ilgili bişiy söylemiş.."Özel hayatı çok öne geçtiği için birlite çalışmaktan vazgeçtik" demiş...Bu tavrından dolayı tebrik ediyorum onu..Bünyesindeki hiç bir oyuncunun magazinsel bir vukuatı olmadı bugüne kadar..Bukadar bozulmuş bir sistemde,dizilerinde sürekli erkek ve bayan oyuncuları yarı çıplak gösteren yapımcılara rağmen böyle dürüst olduğu için..Özcan ile birlikte iyi işler yapacaklarına,kaliteli işlere imza atacaklarına eminim...Teşekkürler Gold film Faruk Turgut..Başarılarınızın devamını dilerim..Umarım yakın zamanda çalışmayı çok istediğin o iki oyuncuyla(nejat işler,mehmet aslantuğ) hem prensipte hemde proje için imza atarsın
Bu arada kızın Melisa Sözen olduğunu idda edenler çok yanılıyor..Melisa bu sene için "Yağmur Ajans" ile anlaşma imzaladı..Ayrıcada kızın tanınmadık biri olduğu sürekli vurguladılar..Melise sözen daha bu sene eş zamanlarda vizyona giren iki çok önemli dönem filmi çekmiş bir oyuncu..Özcan'ın tercih no name bir yetenek..O yüzden Melisa imkansız..
arkadaşlar ben sadece şunu söyleyebilirim hiç tanınmayan biri oynıcak ve istanbulda özel bi üniversitede okuyo oyunculuk''bölümünde ayrıca şunu da söyleyebilirim bu dizide birçok konservatuar mezunu insanlar oynıcak yani gerçek sanatçıları oyuncuları görebilicez şimdiden tebrik etmek lazım çok zor bi iş yapıolar ilk bölümün başında herkesi kilitlicek bi kaza sahnesi olucakmış bunun için özel dublörler getirilmiş
saliha abla
26-02-07, 22:06
arkadaşlar ben sadece şunu söyleyebilirim hiç tanınmayan biri oynıcak ve istanbulda özel bi üniversitede okuyo oyunculuk''bölümünde ayrıca şunu da söyleyebilirim bu dizide birçok konservatuar mezunu insanlar oynıcak yani gerçek sanatçıları oyuncuları görebilicez şimdiden tebrik etmek lazım çok zor bi iş yapıolar ilk bölümün başında herkesi kilitlicek bi kaza sahnesi olucakmış bunun için özel dublörler getirilmiş
tanınmayan oyuncu özcan deniz in sevgilisinimi oynayacak kim bu ya merak ettim gerçek sanatcılar kimler isimleri nedir. ya herkes bişeyler biliyor yazmıyor galiba bişey bilmeyen burda bir tek ben varım sizler nerden ögreniyorsunuz
kazamı olacak kim kaza yapacak nedir ya kafam karıştııı
sinemacıkız
26-02-07, 22:32
Özcan seni çok özledik..:)
Diziyle ilgili çok güzel haberler alıyorum..Gerek Faruk Turgut, gerek Özcan verdikleri bilgilerde bir efsaneyi işaret ediyorlar adeta..Öncelikle Özcan'ı çok özledim..Berbat bir proje olsada onun yüzü suyu hürmetine izlerim diziyi..Ama eminimki Özcan bişiyler yapıyorsa iyi bişiyler yapıyordur..Onun yaratıcı zekasına sonuna kadar güveniyorum..İnşallah bu dizi reytingleri altüst eder:)Bunu en çok Özcan'ımın başarısı için istiyorum..Ama önemli bir unsurda sevgili Faruk Turgut..Özcan'a tanıdğı geniş olanaklar ve maddi manevi desteklerle,özcanı bizlerle buluşturduğu için teşekkür ediyorum ona..Çok fazla emek harcanmış..Faruk bey kesenin ağzını açmış..Hiç değilse bu sefer istediği ve hak ettiği parayı kazanır inşallah..
Bu arada Faruk Turgut'un bir röp. okudum..İsmini vermenin doğru olmayacağı bir bayan oyuncuyla ilgili bişiy söylemiş.."Özel hayatı çok öne geçtiği için birlite çalışmaktan vazgeçtik" demiş...Bu tavrından dolayı tebrik ediyorum onu..Bünyesindeki hiç bir oyuncunun magazinsel bir vukuatı olmadı bugüne kadar..Bukadar bozulmuş bir sistemde,dizilerinde sürekli erkek ve bayan oyuncuları yarı çıplak gösteren yapımcılara rağmen böyle dürüst olduğu için..Özcan ile birlikte iyi işler yapacaklarına,kaliteli işlere imza atacaklarına eminim...Teşekkürler Gold film Faruk Turgut..Başarılarınızın devamını dilerim..Umarım yakın zamanda çalışmayı çok istediğin o iki oyuncuyla(nejat işler,mehmet aslantuğ) hem prensipte hemde proje için imza atarsın
Bu arada kızın Melisa Sözen olduğunu idda edenler çok yanılıyor..Melisa bu sene için "Yağmur Ajans" ile anlaşma imzaladı..Ayrıcada kızın tanınmadık biri olduğu sürekli vurguladılar..Melise sözen daha bu sene eş zamanlarda vizyona giren iki çok önemli dönem filmi çekmiş bir oyuncu..Özcan'ın tercih no name bir yetenek..O yüzden Melisa imkansız..
harika bir yazı sizi bir sinema sever olarak alkışlıyorum ancak katılmadıgım bir şey var NEJAT İŞLER ben bu oyuncunun gerek özel hayatı ve oyunculuk kimligini hiç ama hiç begenmiyorum toplumun geneli aliye dizisinde tanıdıgı nejat işler in ve halit ergenç in şu an ki konumlarını degerlendirin !
halit ergenç aldı gitti , nejat işler nerede insanlar artık güzel şeyler görmek istiyor bence nejat işler teoman la beyoglu barlarında ,yaşamı bu olan tüm sanatcılar kaybolur gider.
MEHMET ASLANTUG oyunculuk kalitesi ve çizgisiile örnek alınacak insan
sude-elvin
27-02-07, 07:17
saatiyle ilgili bi bilgi varmi acaba umarim beyaz gelincikle ayni saate olmaz ablam kesinlikle izletmez izlemeyi cok istiyorum.
GÜZEL_CADI
27-02-07, 15:04
harika bir yazı sizi bir sinema sever olarak alkışlıyorum ancak katılmadıgım bir şey var NEJAT İŞLER ben bu oyuncunun gerek özel hayatı ve oyunculuk kimligini hiç ama hiç begenmiyorum toplumun geneli aliye dizisinde tanıdıgı nejat işler in ve halit ergenç in şu an ki konumlarını degerlendirin !
halit ergenç aldı gitti , nejat işler nerede insanlar artık güzel şeyler görmek istiyor bence nejat işler teoman la beyoglu barlarında ,yaşamı bu olan tüm sanatcılar kaybolur gider.
MEHMET ASLANTUG oyunculuk kalitesi ve çizgisiile örnek alınacak insan
Yorumun için teşekkür ederim..Nejat İşler ile çalışmayı çok istediğimni söylüyordu Faruk Turgut..Bunun için öyle yazdım..
Ama bişiy söylemek isterim Nejet'la ilgili..Kendisi bence dünya standartlarında bir yetenek..Yok oluğ gittiğinide düşünmüyorum..Şu sıralar çok konuşulan "Barda" filminde;Zeki demirkubuz,Çağan Irmak ve Serdar Akar'ında içinde bulunduğu 5 yönetmenle çalıştı..Sanat duruşuna laf söylenemez bence..Ama özel hayatıyla ilgili yanlışlar yapıyor olabilir..Oda beni pek enterese etmiyor açıkçası..Çünkü hiç bir sanatçı örnek olmakla yükümlü değildir..Sanatçılık;ben sanatçı olacam deyipte bazı yükümlülükle altına girdiğimiz bir şey değilki..Bu doğuştan verilen bir yetenek ve ruhla olan bişiydir...Geçmişte bir çok müzisyen ve ressam alkolik,uyuşturucu bağımlısı yada homoseksüeldi..Dostawesky'de alkolikti SANIRIM..Da Vinci dinsizdi..Bunlar gibi bir çok isim daha var..Ben o yüzden sanat yeteniğine bakıyorum..Nejat'ıda beğeniyorum oyuncu olarak..
Bu arada başroldeki kız no name bir isim..Onun dışında Mustafa Uğurlu var kadroda..Birde İran kökenli, Almanya'Da oyunculuk yapan bir kız varmış sanırım..
sonunda izledim
cok kısa hakkaten ama güzel kaliteli bi yapıt oldugu hemen anlasılıyo müzigide cok etkiliyici inş daha içerikli bi fregamn yaparlar en kısa zamanda
havincipsikopat
28-02-07, 10:34
yaaa benim aşkım özcanım bitanem oynarda gsll olmaz mı hiç yine kesin süper bişi ortaya çıkacakkkkkk
sonunda izledim
cok kısa hakkaten ama güzel kaliteli bi yapıt oldugu hemen anlasılıyo müzigide cok etkiliyici inş daha içerikli bi fregamn yaparlar en kısa zamanda
cnm fragmanı bende izlemedim sen tvde mi izledin?
ben fragmanı tv de izledim çok etkilendim belki 10 kez izlemişimdir fragmnı pazartesi günleri iki aile varkek çok sık çıkıyor fragman......................
yaaa benim aşkım özcanım bitanem oynarda gsll olmaz mı hiç yine kesin süper bişi ortaya çıkacakkkkkk
cnm fragmanı bende izlemedim sen tvde mi izledin?
ben bi kere izledimm oda rast geldi ama star hep acık olsun veriyolar cok kısa ama ya insna doyamıyo
Ye$iLiM-(M)
28-02-07, 16:33
ben de merakla bekliyorum bu diziyi.umarım star iyi bir seçim olmuştur.özcan deniz e aitse öykü o zaman izlenmesi gerekir.maşallah adamın hayal gücü süper.izlemeyi düşünüyorum.pazartesiye dizim yok zaten.saati belli mi?bazen okulda gececi okuyorum inş denk gelmez.
saat belli deyil hatta günde kesin deyil pazartesi olursa yapımcının dediği gibi 22.00 da yayınlanacak büyük ihtimal...........
saliha abla
28-02-07, 21:24
az önce gördüm bir trafik kazası araba havaya uçtu özcan yaralı kaza yapmış sanırım bayan oyuncu aliye dizisindeki leyla karakteri ni oynayan oyuncu çok etkileyici ya anlayamadım neler oldugunu tam
özcan deniz kendine aliye dizisindeki leyla yı mı partner olarak seçmiş ,şaşırdım dogrusu
ben seyredemedim daha bir yanlışlık olmasın
evet 2 fragmanı bende izledim demin bir kaza oldu araba ters devrildi bir bayan vardı içinde ama özcanın partnerimi bilemeyorum ayrıca özcanında gördüm reklamda yine 1. si gibi 2. fragmanda güzelmiş son 12 gün kaldı galiba diziye inşallah yapımcının dediği gibi dizi pazartesi yayınlanır gün deyişmez inşallah saatide 20.00 0olursa iyi olur
Bu arada diziye de hız verdik. Çekimler için artık geri sayım başladı. Televizyon dizileri tarihinde Türkiye’de inşallah bir ilke daha imza atacağız. Dizi için otantik sazlarla desteklenmiş, 85 kişilik dev bir orkestranın seslendireceği, tamamı orijinal bestelerden oluşan bir de sound-track hazırladık. Müzikleri dinlemeye başladım ve bu konuda size garanti verebilirim, çok etkileyici oldular. Dizi ile birlikte bu sound-track de ayrıca piyasaya çıkarılacak. Amacımız sizlere sinema filmi kalitesinde bir dizi sunabilmek.
YUKARIDAKİ YAZI ÖZCAN DENİZİN YAZISIDIR
KADER ÇOK YAKINDA STARDA MUTLAKA İZLEYİN.......
hiç Bir şey Sebepsiz Var Olamaz
Kader YakInda Star'da
Süper Bir Dizi Olacak Fragman Etkileyici Olmuşş
Bayan Oyuncu Için Aliye Deki Leyla Demişsinizi Ben Ona Benzetemedim
havin-sevgisi
28-02-07, 23:51
Aliyedeki Leylamı?? Aman allah korusun yaa..Özcana gitmez bence o..
Fragmanı gördüm..Birşey anlaşılmıyor konusu hakkında..Büyük bir kaza gösteriliyor sadece..Bayan oyuncuyuda gösteriyorlar.Tanıdık biri değil sanırım.İlk bakışta hiçbirşey hissedemedimYani ne güzel,ne çirkin diyemiyorumm..Daha önceki partnerlerinin yanında güzellik olarak geride ama oyunculuğunu 12 martta görücez..İnşallah süper bi dizi olur,reytingleri kırar geçer..Aksi imkansız zaten dimi?
yeni fragmanı gördüm gerçekten çok etkileyiciydi.mükemmel bir dizi gibi geldi.zaten özcan denizin bütün dizileri kaliteli oluyor.bu dizide baya konuşulacağa benziyor.valla ne güne koyarlarsa koysunlar ben izlerim.özcan deniz bu işi biliyor.:img-wink:
evet dün akşam bende gördüm süper trafik kazası oluyor ve özcan kızı arabadan kurtarmaya çalışıyor galiba.:happy0064
GÜZEL_CADI
01-03-07, 12:53
Fragmanı 3 kere felan izledim..Kız kesilikle Aliye dizisinde Leyla rolünü oynayan Simge Selçuk..
Sadece Aliye'de sarı saçlarıyla daha vamp ve kadınsıydı, burda masum bir genç kız gibi olmuş..Yalnız bişiy var Özcan'ın partneri değil o..Özcan'ın parmağında alyans vardı..Sanırım Özcan bu kaza sonucu karısını felan kaybediyor...Sonrada sakladığı partnerine aşık olacak sanırım..Yani Simge dizinin ilk bölümünde konuk oyuncu olacak ve ölecek sanırım...Mustafa Uğur'luda Özcan'ın eşinin ölümüne sebep olan kişi,yani düşmanı..Çünkü;diyor ya fragmadan "aşk ve intikam öyküsü" diye...Faruk Turgut'ta Mustafa Uğurlu hakkında "Özcan'ın rakibi,düşmanı olan adamın gücünü göstermek için saravonayı kiraladık" demişti..burdan çıkardım bunu yani:)Tabi bunların hepsi sadece tahmin.
Özcan tip olarak Asmalı Konak yıllarını hatırlattı bana..Müthişte yakışıklı olmuş..Ama malesef gene siyah takımları çekmiş:sad53:Ama su gibiydi Özcan..Öylesine doğal,duru bir ifadesi vardıki anlatamam..Fragmanın sonunda bağırıyor..Çok gerçekçiydi gene herzamanki gibi..Fragmanda gördüğüm kadarıyla;tip olarakta oyunculuk olarakta Baran'dan tamamen sıyrılmış, biraz seymene yaklaşmış..Ama sanırım iki karakterdende çok farklı görünüyor..
çok güzel bir dizi olacak reklamında o araba nasıl havaya uçtu ya özcanın kfasında yara vardı arabanın içindeki kızın durumu dahada kötüydü bence arabadaki kız özcanın partneri deyil bence partnerini dizinin gününe kadar göstermezler..........
fotoğraflar için teşekkür ederim reklamını izlemeyenler tahmin eder artık nasıl bir dizi nasıl bir reklam bu dizinin tonu toprak sarısı kahverengisi gibi olacak bence
bu dizi nasıl tutmasınki pazartesi bence acı hayat iyiden kan kaybedecek yani birinci olamayacak ilk hafta olmasada bizim dizimiz 2. hafta zirveye oturur ya ben böyle reklam görmedim bence bu dizinin başarısı asmalı konağı aratmayacak hatta daha yüksek rating bekliyorum hadi hayırlısı güveniyorum diziye star tv bu ay 4. olmuş izlenme oranlarında bu dizi sayesinde atv. yi geçer bence 3. olur atv sılanın sayesinde 3. oluyor star. kaderin sayesinde yükselicek bence........................
HİÇ BİR ŞEY SEBEPSİZ VAR OLMAZ KADER YAKINDA STAR DA
Gönül Dergahi
01-03-07, 18:39
sevgili mustafas bence hayal kuruyorsun cünkü bu dizinin bu sezon aci hayati gecebilecegini hic düsünmüyorum belki sezon sonunda aci hayat bittigi zaman yani anlayacagin fazla hayal etmek iyi degil su durumda aci hayatin karsisina hangi diziyi koyarsan koy gecmesi biraz zor olur.
hala izleyemedim ben ama fotolara bakılırsa harika bomba gibi geliyo agır dram kokuyo fotolardan direk aglıcaz yanii özcan işmajına bittim tam istedigim gibi sanki içmi okumuş ben bu halleirne hastayım bide tam günü ve saati belli olsa
acı hayat yaşlandı git gide ratingi düşüyor ayrıca sen acı hayatı seviyor olabilirsin benim düşüncem aynı pazartesi yayınlanmazsa dizi eyer acı hayattan daha fazla rating alırsada sen yanlış düşünmüş olusun her zaman şunu söylüyorum belki ilk haftalar 1. olamaz ama ilerleyen haftalar zirveye yerleşeceğine inanıyorum hatta ilk haftada olabilir
ben acı hayatın yılların dizisi olduğundan yaşlandığını düşünüyorum
ama özcan denizin asmalı konak haziran gecesi acı hayattan daha iyiydi ve 2 side izlendi kaderde izlenecek diye düşünüyorum özcan denizin her dizisi tutuyor bu da tutacaktır hemde diyer dizilerinden dahada farklı bu seferki 1 kere suriyenin halep kentinde çekiliyor
2.si müziği 85 kişilik dev bir orkestra ile hazırlanmış vede çok iddialı bir müzik olacakmış 3. sü parneri dizinin günü geldiğinde açıklanacakmış yani merak uyandıracak ve tanınmamış biri olacak 4. konusunun çok ilginç olacağına inanıyorum bunlar benim düşüncem
senin düşüncelerinede saygı duyuyorum ama hayal kuruyor demeni doğru bulmuyorum hiç bir şey belli olmaz .....................
herkes fikirlerini söylüyor sonuçta ama başkalarının fikirlerine hakaret etmeden yapıyor yapmalıda............
tuceny sen fotolara bakma tvde daha da güzel görünüyor tv deki fragmanı izlediysen anlıyacaksın ki süper daha gerçekçi fotoğrafları görmekde iyi oldu fragmanı izlemeyenler için.............................
tuceny sen fotolara bakma tvde daha da güzel görünüyor tv deki fragmanı izlediysen anlıyacaksın ki süper daha gerçekçi fotoğrafları görmekde iyi oldu fragmanı izlemeyenler için.............................
bi yakalasam bir türlü rastlayamadım
star benle inatlasıyo hele o sonudnaki bagırmasını duymak istiyorum kendi sesi mi
şu bayan oyuncuyu çok merak ediyorum kim?inşallah özcana yakışan bir hanfendi olur dileğim...
partnerini özcan deniz seçtiyse mutlaka güzeldir hem beyendiği biri olursa ileride aşk ta yaşayabilirler gerçek hayatta hata özcanın beyendiği bir kız olması daha gerçekçi ve duyguları daha iyi ifade eder
dizimize başından beri 60 kişi yorum yapmış hepside olumlu yönde inşallah diziye ilgi büyük olur
havin-sevgisi
01-03-07, 20:07
mustafas
Diziye ilgi tabiki büyük olacaktır..Özcanın inanılmaz bir hayran kitlesi var..Diziye ilgi yoğun olacaktır..Özellikle 2-3 bölümde patlama yapar bence..Özcana yakışacağı gibi..Merakla bekliyorum..
ben aslında yıldız tilbe hayranıyım ama özcan denizin bu dizisine ilgi duydum ve kendisine güvendim diyer dizilerinden dolayı hayran kitlesinden haberim yok ama çok izlendiğine göre demek ki hayranları çok
bende başından beri bu diziye destek oldum hep böyle gidecek desteğim.............
bal gözlüm
01-03-07, 20:31
selam arkadaşlar ben yeni üyeyim fanatik bir özcan hayranıyım özcan'ın yeni dizisini heyecanla bekliyorum biliyorum ki özcan her zaman olduğu gibi en iyisini ,en kalitelisini yapacacak. ilk iki fragman süperdi fragmanı dün gece gördüm ve resmen ekrana yapıştım. sizin de söylediğiniz gibi fragmandaki kız simge selçuk ama başrol o değil bence başrolü dizi başlayana kadar saklayacaklar diye biliyorum ben...................................:img-yes: :img-yes: :img-yes: :img-yes:
sevgili mustafas bence hayal kuruyorsun cünkü bu dizinin bu sezon aci hayati gecebilecegini hic düsünmüyorum belki sezon sonunda aci hayat bittigi zaman yani anlayacagin fazla hayal etmek iyi degil su durumda aci hayatin karsisina hangi diziyi koyarsan koy gecmesi biraz zor olur.
bu dizi acı hayatı yer bitirir bence nedenmi ? özcan deniz farkı ve hikaye bence
acı hayat sıkmaya başladı zaten diziler uzadıkca saçmalıyor
bu dizi acı hayatı yer bitirir bence nedenmi ? özcan deniz farkı ve hikaye bence
acı hayat sıkmaya başladı zaten diziler uzadıkca saçmalıyor
katılıyorum aynen
bu kadar güzel bir açıklama olur mu ya kalbin atışı kaderin sesidir ve diyer sözler
KADER
nasıl bulduysan saol dizi için güzel şeyler düşünen her kese teşekkür .........
dizi nin başlamasına 1 hafta kala dizinin saati günü belli olur hatta bir hafta önceden reklamı yapılır yani 10 gün kaldıya 3 gün sonra saatini öğrene biliriz gününü de ....................
görüntüde uçan araba maket degilse feci bişey olmuşşş, inanamadım araba resmen havada uçak gibi uçtu müthiş heyecanlandım
kaza mı oldu yoksa özcan deniz birindenmi kaçıyordu anlıyamadım
bu dizide kimler var ,konu nedir birileri artık açıklasın
acı hayat dizisinin karşısına herhangi bir dizi degil özcan deniz in dizisi koyulursa ,bu yazını dizi başladıktan sonra bir kez daha oku derim sana
asmalı konak ne hatırlatıyor bye
bal gözlüm
01-03-07, 23:28
görüntüde uçan araba maket degilse feci bişey olmuşşş, inanamadım araba resmen havada uçak gibi uçtu müthiş heyecanlandım
kaza mı oldu yoksa özcan deniz birindenmi kaçıyordu anlıyamadım
bu dizide kimler var ,konu nedir birileri artık açıklasın
benim bildiğim özcan'ın dışında mustafa uğurlu var özcan'ın can düşmanını oynuyormuş bayağa güçlü ve zengin bir adammış. bir de fragmanlardan simge selçuk'un oynadığını öğrenmiş olduk ama bence simge selçuk konuk oyuncu gibi bir şey özcan'ın eşi olabilir ve o kazada ölecek bence özcan daha sonra esas kızla karşılaşacak ve ona aşık olacak . tabi bunlar benim tahminim..........................
aslında hikayeyle ilgili kimsenin pek bir bilgisi yok sır gibi saklıyorlar ama 10 gün kaldı bu aralar daha ayrıntılı bir fragman hazırlanır sanırım.......................................
benim bildiğim özcan'ın dışında mustafa uğurlu var özcan'ın can düşmanını oynuyormuş bayağa güçlü ve zengin bir adammış. bir de fragmanlardan simge selçuk'un oynadığını öğrenmiş olduk ama bence simge selçuk konuk oyuncu gibi bir şey özcan'ın eşi olabilir ve o kazada ölecek bence özcan daha sonra esas kızla karşılaşacak ve ona aşık olacak . tabi bunlar benim tahminim..........................
aslında hikayeyle ilgili kimsenin pek bir bilgisi yok sır gibi saklıyorlar ama 10 gün kaldı bu aralar daha ayrıntılı bir fragman hazırlanır sanırım.......................................
bencede basroldaki kız simge selcuk degilldir yan rol falan
kızzı belli göstermicekler ilk bölüme kadar
evet özcan denizin yine harika bir yapımıyla karşı karşıyayız.
harika çünkü her dizide harika bir iş çıkartıyor.....
fragmanı bende izledim.........
ama özcan çok ügzündü ve elinde alyans vardı..
o arabadaki kadın yani aliyede lleyla.....nında parmağında alyans vardı ve ....
özcan kurtaramayınca çok üzüldü ....
acaba bu karısı mı ki böyle oldu......
yani karısı ölüyor ve başka biri çıkıyor başrole...........
aklıma böyle bişey geldi......:)
evet özcan denizin yine harika bir yapımıyla karşı karşıyayız.
harika çünkü her dizide harika bir iş çıkartıyor.....
fragmanı bende izledim.........
ama özcan çok ügzündü ve elinde alyans vardı..
o arabadaki kadın yani aliyede lleyla.....nında parmağında alyans vardı ve ....
özcan kurtaramayınca çok üzüldü ....
acaba bu karısı mı ki böyle oldu......
yani karısı ölüyor ve başka biri çıkıyor başrole...........
aklıma böyle bişey geldi......:)
Evet arkadaşım katılıyorum sana karısıdır kesin leylaylada konuk oyuncu oluyor bu vesileyle..
Özcan'ın Rol Arkadaşı Oryantal Star'dan Büşra
Yeni dizisi için şöhret olmayan bir yüz arayan Özcan Deniz'in tercihi, duruşu ve bakışından etkilendiği Büşra oldu....
Özcan Deniz, bir yandan yeni albü- münün hazırlıklarıyla uğraşırken, öte yandan da yeni dizisi için oyun- cu arayışındaydı. Senaryosunu kendi yazdı- ğı 26 bölümlük dizi için tanınmış bir isimle kamera karşısına geçmek istemeyen Deniz, kendi yıldızını kendi seçmek arzusundaydı. Daha önce 'Haziran Gecesi' dizisinin çekim- leri öncesinde de aynı yöntemi uygulayan sanatçı, rol arkadaşı Naz Elmas'ı 400 kişi arasından gözüne kestirip, rol vermişti.
Duruşu ve bakışı önemli
"Naz sayemde şöhret oldu. Ama onunla yeniden oynamayı düşünmüyorum" diyen Deniz'in oyuncu arayışı sona erdi. Rol için yine 400'e yakın kızla tek tek görüşen Öz- can Deniz, atv'de yayınlanan 'Oryantal Star' yarışmasının ikincisi Büşra Yılmaz da karar kıldı. "Güzellik kişiye göre değişen bir şey. Benim için önemli olan duruşu ve gözleri- nin güzel bakıyor olması" diyen Deniz, Büş- ra'dan umutlu.
'Haziran Gecesi'ndeki rol arkadaşı Naz Elmas'ı bulana kadar Deniz, 400 kızla görüşmüştü.
Mehmet ÜSTÜNDAĞ
Not.Kader dizisinin resmi sitesinden alıntı yaptım doğrudur heralde..:img-blush
Evet arkadaşım katılıyorum sana karısıdır kesin leylaylada konuk oyuncu oluyor bu vesileyle..
evet konuk oyuncudur.
zaten çok üzülüyordu özcanda .
tabi başkası içinde üzülebilir ama .
karısı çünkü iki eli birbirine yaklaşırken alyanslar görünüyordu.
merakla bekliyorum diziyi ......
duyulan haberler bence yanlış çünkü gazeteler hep yanlış bilgiler veriyor özcan deniz tanınmamış biri olacak dedi gazetelerin yazdığına neden inanıyım ki artık.....................
fotoğraflar çok güzel olmuş herkese teşekkür ederiz dizi başlamadan bir çok kişide imza ve avatarlarını görüyorum çok merak ediliyor ........
dizinin gününü yakında öğreneceğiz merak etmeyin 3 gün veya iki gün sonra gün ve saatini öğreniceğim........ inşallah herkes gün veya saati hakkında bir bilgi alırsa bizimle paylaşsın...........................
KADER
HİÇ BİR ŞEY SEBEPSİZ VAR OLMAZ.........
KADER YAKINDA STARDA........
reklamını yine gördüm şimdi starda bence hep reklama girdiğinde fragmanı göstersinler ili aile köprü gemiş zamanlar kaybolan yıllar yalancı yarım medya maymunu gibi diziler varken popstar alaturka varken kaderin fragmanını çok sık göstersinler ki reklamı görülsün....................
resşmler harika süsülücüm cok tskler
bu kadar ayrıntılısı yoktu yüzük var özcnaın elinde evli sanırım
resşmler harika süsülücüm cok tskler
bu kadar ayrıntılısı yoktu yüzük var özcnaın elinde evli sanırım
sağoll tucem...evet evli kesin.kadın ölücek sanırım.
leylada konuk oyuncu olarak ekrana gelcek.
Eminim yine süper bir dizi olacak .Özcanın oyunculuğu müthiş gerçekten .Frağmandada oyunculuğunu konuşturmuş .Allah özcanı çok özel yaratmış.
Özcan gerçekten işine çok önem veriyor ve çok çalışıyor bu nedenle başarıyı hakediyor.
Ekrana kaliteli bir dizi geliyor bence bunu hep birlikte izleyip göreceğiz .
İnşallah emeklerinin karşılığı boşa çıkmaz Allah yolunu açık etsin. şimdiden ellerine ve yüreğine sağlık.:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
şimdi izledimmm süslü sagolsunn
hakkatennn etkilenmemek elde degil mzügi özelllkle öyle bi gaz veriyoki araba nasilda ucmus resmen özcanı öyyle kanlı gördüm kötü oldum bennn baslasın artık
sağoll tucem...evet evli kesin.kadın ölücek sanırım.
leylada konuk oyuncu olarak ekrana gelcek.
sanırım kazada karısı ölüyor .ama halep ne işleri var acaba çok merak ediyorum.
evet başlasın artık gerçekten frağmanlarını izledikçe çok heyacanlanıyorum gerçekten hele müziği süper olmuş kim yaptıysa ellerine sağlık.
sağolll mihrimah....:img-wink:
Bi şey değil canım .
Dizinin gününün pazartesi olması ne kadar doğru bir seçim tartışmak lazım sanırım .ben pazertesi olmASINI İSTEMEZDİM ama bakalım ne olacak.
HAYRANIM_15
02-03-07, 18:24
resimler icin cok tesekkurler arkadaslar
bu dizinin tutacagindan eminim ve bir efsane olacagidan da eminim zaten OZCAN DENIZ dizi yaparda tutmaz mi?:img-wink: :)
gününün pazartesi olması bence iyi çünkü pazartesi olmazsa daha zor günlere konulacaktı salı günü binbir gecenin karşısına yada cuma günü sılanın karşısına en iyisi pazartesi.........................
Arkadaşlar frağmanı defalarca izledim ama doyamıyorum .Bu nasıl sahneler çok etkileyici gerçekten .Kelimelerin kıfayetsiz kaldığı anlar bunlar galiba.
Bir insana siyah çeket beyaz gömlek bu kadarmı yakışır.
Sahnelerde bağırması, özcanın yüzündeki o acı ifade etkileyici.Koşması eşinin elini tutmaya çalışması tabi frağmanda çok iyi hazırlanmış.
Arkadaşlar buforumda burda çok güzel şeyler paylaşacağız buna inanıyorum.
asmalı konağın müziği çok güzeldi kaderin müziğinin yıla damgasını vuracağı söyleniyor daha da güzel bir müzik yapılacak heralde 85 kişilik dev orkestra ile hazırlanmış kaderin müziği asmalı konağın müziği şöyleydi bumbara beya bumbara beya beya beya beya bee.................
KADER YAKINDA STAR DA
KADER ÇOK YAKINDA STAR DA
KADER PEK YAKINDA STAR DA..........
orası belli deyil o kızı tanıyanlar var bence o kız oynamaz çünkü özcanın yaptığı açıklama partnerinin tanınmamış bir yüz olacağı yönünde ama gazeteler yok oryantal büşraymış şuymuş buymuş yazıp çiziyor..............
[QUOTE=MİHRİMAH;2528385]evet başlasın artık gerçekten frağmanlarını izledikçe çok heyacanlanıyorum gerçekten hele müziği süper olmuş kim yaptıysa ellerine sağlık.[/QUOT
dizinin müziklerini özcan yapmış gerçekten süper olmuş ayrıca dizi pazartesi günü saat 10;00 da ekrana gelicekmiş
cok heycanliyim sonunda özcanin yeni dizisi baslicak. bu dizide diger dizileri gibi kesinlikle muhtesem olacak ve reytingleri alt üst edecektir:happy0064
Harika bir dizi olacagina eminim. özcan deniz'i uzuun zamam sonra televizyonlarda görmek süper olacak. heyecanla bekliyorum :D
bu arada kader dizisinin resmi sitesi ne?
havin-sevgisi
03-03-07, 14:24
Bir an önce başlasa artık ya..Çok merak ediyorum hemde çok.Oyuncularını,konusunu,müziğini..Herşeyini merakla bekliyorum müthiş olacağından şüphem yok..
fenerli_güzel
03-03-07, 14:36
Bir an önce başlasa artık ya..Çok merak ediyorum hemde çok.Oyuncularını,konusunu,müziğini..Herşeyini merakla bekliyorum müthiş olacağından şüphem yok..
:img-yes: aynen arkadasim coooooooook merak ediyorum.....ama muhtesem olucagndan hic bir süphen yok......ya genis özet yada oyuncu larin isimleridaha tam olarak belli degil dimi???
naz_özge12
03-03-07, 14:43
yine az kaldı başlamasına.çok merak ediyorum.fragmanı izledim.kesinlikle film tadında ilginç çok güzel bir dizi olucak.ama nede kısa bölüm ya.bana uzar gibi geliyor.çünkü;raytingleri işgal edicek eminim.
[QUOTE=MİHRİMAH;2528385]evet başlasın artık gerçekten frağmanlarını izledikçe çok heyacanlanıyorum gerçekten hele müziği süper olmuş kim yaptıysa ellerine sağlık.[/QUOT
dizinin müziklerini özcan yapmış gerçekten süper olmuş ayrıca dizi pazartesi günü saat 10;00 da ekrana gelicekmiş
Vay maşallah eğer müzikler özcana ait ise bi kere daha hayran kaldım özcana.ÖZCANIN YÜREĞİNE SAĞLIK.
hilalcimm daha belli degil cnm bayan oyuncu ama simdilik aliyede ki leyla gibi görünüyo yani basrol olmasa bile özcnala ikisi göründü simdilik
mihrimah tskler yorumun için
Meryemce90
03-03-07, 22:52
ya arkadaslar size bir sorum olacak bu dizi 12 mart pazartesi basliycak baslamasinada saat kac ta acaba????
cok merak ettim de insallah iyi bir yapim olur, özcan denizi yine ciok merak ediom ... yanindaki kadin karakterinide
selam arkadaşlar ben yeni üyeyim fanatik bir özcan hayranıyım özcan'ın yeni dizisini heyecanla bekliyorum biliyorum ki özcan her zaman olduğu gibi en iyisini ,en kalitelisini yapacacak. ilk iki fragman süperdi fragmanı dün gece gördüm ve resmen ekrana yapıştım. sizin de söylediğiniz gibi fragmandaki kız simge selçuk ama başrol o değil bence başrolü dizi başlayana kadar saklayacaklar diye biliyorum ben...................................:img-yes: :img-yes: :img-yes: :img-yes:
bencede simge selçuk başrol degil kaza sahnesinde yani ilk bölümde ölecek sadece 1 bölümlük oyuncu daha tanınmamış bir yüz seçmişlerdir başrol için daha dikkat çeksin diye
özcanın partneri tanınmamış bir yüz olacak bu dizi sanki sinama filmi gibi çok heyecanlı ve etkileyici çok izlenecek rating listelierini altüst edecek bence.........
süperr bir dizi olacağı kesin..özcan deniz yine kalitesini ve
farklılığını göstercek..şimdiden sonsuz başarılar..
gamze_1992
04-03-07, 02:35
gercekden cok güzell bir Diziye benziyor Özcan deniz cok iyi bir oyyuncu bence bu Dizi tutacak..!
fragmanları yeni gördüm.simge selçuk u görünce heyecanlandım ama henüz ilk bölümden ölecekmiş.keşke o oynasaydı
herkes aynı şeyleri yazıp duruyor . kimse net bişeyler bilmiyor 20 sn görüntüden tahminlede bulunuyoruz,çatladık ya star da bişey yazmamış tamam güzel bir dizi olacak ve izleyecegiz zaten , artık kasmayın bir an evel biraz daha bilgi verin bizi aydınlatın bizede yazık hiç mi dizi ile ilgili görüntü yok ,dizi suriye de çekiliyormuş devamlı orda mı çekilecek kafayı yedim ,özcan bu dizide nasıl bir karakter????????? soru , soru ,soru ??????
fenerli_güzel
04-03-07, 17:32
herkes aynı şeyleri yazıp duruyor . kimse net bişeyler bilmiyor 20 sn görüntüden tahminlede bulunuyoruz,çatladık ya star da bişey yazmamış tamam güzel bir dizi olacak ve izleyecegiz zaten , artık kasmayın bir an evel biraz daha bilgi verin bizi aydınlatın bizede yazık hiç mi dizi ile ilgili görüntü yok ,dizi suriye de çekiliyormuş devamlı orda mı çekilecek kafayı yedim ,özcan bu dizide nasıl bir karakter????????? soru , soru ,soru ??????
:img-yes: arkadasim aynen katiliyorum........... catliycaz yakinda meraktan.....ama böyle olmasi bence daha iyi oldu...... baska dizilerin genis özetlerini verdiklerinde kac bölüm neler olucagi biliniyordu.....öylede hic bir meragi kalmaz.....böyle süper oldu bence......... :happy0064 :happy0064 BASLASIN ARTIK BASLASIN.....
http://img228.imageshack.us/img228/5275/cooltext46874865nm0.gif (http://imageshack.us)
http://img239.imageshack.us/img239/793/cooltext46963069kg5.gif (http://imageshack.us)
Meleğim harikasın gerçekten ellerine sağlık.sen burda hep olursan foruma renk katacaksın.
arkadaşlar evet kimseden çok net bilgi gelmiyor çünkü herkes burada yazılı olan kadarını biliyor .Çünkü dizinin senaryosu ,bayan oyuncusu saklanıyor. Ama sabredin yakında hepsini öğreneceğiz.
fenerli_güzel
04-03-07, 17:41
Meleğim harikasın gerçekten ellerine sağlık.sen burda hep olursan foruma renk katacaksın.
arkadaşlar evet kimseden çok net bilgi gelmiyor çünkü herkes burada yazılı olan kadarını biliyor .Çünkü dizinin senaryosu ,bayan oyuncusu saklanıyor. Ama sabredin yakında hepsini öğreneceğiz.
:img-yes: gercektende cok güzel olmus melegim calisman.....ellerine saglik
yaa evet acaba bayan oyuncular öteki oyuncular kim cok merak ediyorum, bi ara yok oryantal stardaki büsra falan diye laf cikmisti o degil dimi simidi???
Özcan'ın Rol Arkadaşı Oryantal Star'dan Büşra
Duruşu ve bakışı önemli
Mehmet ÜSTÜNDAĞ
sağoll cnm..beğenmenize çok sevindm..bencede dizinin başlamasına çok az kaldı..yakında herşeyi sabredip görcez İnşallah..:img-yes:
sağoll cnm..beğenmenize çok sevindm..bencede dizinin başlamasına çok az kaldı..yakında herşeyi sabredip görcez İnşallah..:img-yes:
Bi şey değil canım. ne güzel ya daha dizi başlamadan bizler burda bir çok şeyi paylaşmaya başladık .insanları aynı duygular aynı heyecanlar nasılda bir araya getiriyor.
Hepimize hayırlı olsun .
Bu dizinin gerek oyuncuları gerek senaryosu ile çok kaliteli olacağına inanıyorum .Çünkü özcan gerçekten seyircisine kendisini sevenlere çok saygı duyuyor ve değer veriyor bu nedenlede kötü bir iş çıkarmamak için çok çalışıyor çalışacağı insanları çok iyi seçiyor .
Dizinin her detayı çok düşünülerek yapılıyordur eminim.BU DA HATA ORANINI AZA İNDİRECEKTİR TABİ.
Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın .Özcan her konuda olduğu gibi şimdide çok titizlikle çalışacağı için inşallah emekleri boşa çıkmaz.
Bi şey değil canım. ne güzel ya daha dizi başlamadan bizler burda bir çok şeyi paylaşmaya başladık .insanları aynı duygular aynı heyecanlar nasılda bir araya getiriyor.
Hepimize hayırlı olsun .
Bu dizinin gerek oyuncuları gerek senaryosu ile çok kaliteli olacağına inanıyorum .Çünkü özcan gerçekten seyircisine kendisini sevenlere çok saygı duyuyor ve değer veriyor bu nedenlede kötü bir iş çıkarmamak için çok çalışıyor çalışacağı insanları çok iyi seçiyor .
Dizinin her detayı çok düşünülerek yapılıyordur eminim.BU DA HATA ORANINI AZA İNDİRECEKTİR TABİ.
Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın .Özcan her konuda olduğu gibi şimdide çok titizlikle çalışacağı için inşallah emekleri boşa çıkmaz.
haklısın cnm, Özcan sevenlerine karşı çok saygılı ve duyarlı yaptığı herşeyin hakkını veren işine karşı çok titiz bir sanatçı..başarılı olacağına eminim o kadar çok sevilyor ki bu sevgiye layık ve layık olmak için de elinden geleni yapıyor..Hayırlı olsun...inşallah çok başarılı olur...:img-yes:
http://img443.imageshack.us/img443/5229/k5pq5rl3.jpg (http://imageshack.us)
Aslinda izlemeyi cok istiyorum ama pazartesi gunu olmasi iyi olmadi benim icin. Ama mutlaka izliycem bir sekilde gununde izleyemesemde..
Arkadaşlar dizinin pazartesi günü hangi saatte yayınlanacağı belli mi...
haber sonrası biliyorsunun o günün sürekli birincisi olan AH var...
Ama 22:00 kuşağında sadece BG ve onunda yakında biteceği hakkında söylenti var...
Bu yüzden kader dizisinin pazartesi olması bir avantaj olabilir...
inşallah böyle bir dizi reyting kurbanı olmaz.. :icon_sorr
hadi hayırlı olsun...
saatini şu an bilmiyoruz büyük ihtimal 22.00 da pazartesi günü ama yakında öğreneceğiz zaten dizimiz bence zirveye yerleşir..............
palavra iş olmadıgı kesin duyumlarım dogruysa çok kaliteli tiyatro ve sinema
oyuncuları varmış çok iddialı bir şey olacakmış sokaktan geçen ve hatır gönül oyuncuları yokmuş ben yapımcıyı kutlarım bizlere adam gibi bir dizi izletecekler
özcan deniz tek kelime ile zirveye tekrar oturur
UYARI
Değerli üyelerimiz
Başlıkta birden fazla kural hatası tespit etmiş bulunmaktayım.
1. Bu başlıkta başka sitelerin (özellikle forum sitelerinin) tanıtımını yapmak yasaktır. Resmi sitelerin adresi verilebilir ama site hakkındaki sohbetinizi de bu başlıkta yapmak yasaktır.
2. Tek cümlelik genel yorumlar yapmak yasaktır. (Resim, imza yorumu hariç)
3. Büyük harfle mesaj yazmak yasaktır. Forumumuzda büyük harf bağırmak anlamına gelmektedir ve diğer üyelere saygısızlık olarak algılanmaktadır.
Bundan sonra bu kurallara uymanızı bekliyoruz.
Saygılarımla
Bölüm Sorumlusu
BERNA
Arkadaşlar dizimiz başlamadan ilk uyarımızıda aldık hadi hayırlı olsun.
Sanırım uyarıyı yapan sorumlu arkadaşı dinlesek iyi olacak .inşallah hepimiz bu konuda bundan sonra daha dikkatli oluruz .
Özcan Deniz'in merakla beklenen 'Kader' isimli dizisi için son hazırlıklar da tamamlandı. Özcan Deniz'in karşısında oynayacak kızı bulmak için son 6 aydır yaklaşık 700 adet oyuncu adayı genç kız ile yüz yüze görüşen yapımcı Faruk Turgut ile Özcan Deniz adayların hiç birini beğenmedi.
Bunun üzerine Almanya'dan da uygun oyuncu adaylarının fotoğrafları getirtildi. Sonunda, dizideki role talip olan adaylar arasından İran asıllı Taies Ferzan kötü kadın karekteri için uygun bulunup ekibe dahil edildi. 29 yaşındaki Taies Ferzan'ın da katılmasıyla dizi ekibi çekim yeri olan Suriye'nin Halep şehrine giderek çalışmalarına başladı
Bugun......
az önce kaderin fragmanı gösterdi ama pazertesi falan demedi bence başka gün yayınlanacak salı olabilir
günü benim için farketmez hangi gün olursa olsun izlerim yoksa kız oyuncu beyenilmeyince çekimler uzadımı belki bu pazartesi yayına girmez haftaya pazartesi girer belli olmaz bu işler.......
az önce kaderin fragmanı gösterdi ama pazertesi falan demedi bence başka gün yayınlanacak salı olabilir
salı cok büyük hata olur star yaparsa büyük hata yaparrr bnibir gece ezo gelin arasıdnan cıkamaz kanalı star bide salı olmasıdna ne gün olursa olsun
berfinkaradagli
06-03-07, 17:55
:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-polic :img-polic :happy0064 ben bu dizinin hiç hos olmayacagini dusuniyorum çunku ozcan deniz hep uzucu diziler çekiyor buda onlardan biri:img-hyste
her şey öyle eğlenceli fıkır fıkır deyil zaten türk halkı mutsuzluk açısında en başlarda böyle diziler halkımızın hikayeleri olduğu için izleniyor zaten bir komedi filmimi çok izlenir dram mı tabiki ekrandaki dizilerin yüzde 90 ı dram çünkü dram dizileri daha çok izleniyor bence güzel diziler.......................
STORMY ARKADAŞIM TAM BEN SENİN VERDİĞİN HABERİ BURAYA YAZACAKTIM BAKTIM SEN YAZMIŞSIN .TEŞEKKÜR EDERİZ.
Sanırım başroldeki bayan oyuncu zaten bellide saklıyorlar. ordaki haberde buldukları iranlı bayan kötü karekter için seçilmiş zaten .
Ask_Korsani
06-03-07, 19:26
Bugün okudugumda cok sasirdim.. asagi yukari bir iki ay önce Taies Ferzanin oyniyacagi haberini yazmistim... ama nedense kimsenin ilgisini cekmemisti...artik hakli cikmaktan biktim.... bu arada kendisi kötü kadin karekterini canlandiracakmis... merakettim acaba birde iyi kadin rolü cizen biri olacakmi... yeni seyler ögrendikce sizlerle paylasmaya devam edecegim :D
:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-polic :img-polic :happy0064 ben bu dizinin hiç hos olmayacagini dusuniyorum çunku ozcan deniz hep uzucu diziler çekiyor buda onlardan biri:img-hyste
bence kesinlikle sen yaniliyorsun, düsün bir asmali konak nekadar tutulmustu ve kalitesi bir okadar iyiydi. buzamana kadar hangi dizi basindan sonuna kadar bir köy gibi yerde oynadi. ama asmali konak sadece orda oynadi, baska diziler gibi 3-5 bölüm sonra istanbula tasinmadi. yada haziran gecesi, oda en az asmali konak kadar tutulmustu ve kaliteside gayet yerindeydi. özcan kesinlikle ucuz yapima girmez.
bu dizinin kalitesi tartışılmaz hiç bir diziye bu kadar masraf harcanmıyor hiç bir dizi bu kadar özenle çekilmiyor özcan deniz her dizisinde biraz daha yükseliyorsa bu dizisiyle + çok büyük bir başarıyaimzasını atacaktır bundan hiç şüphem yok............................
Duyduğuma göre Birce Akalay doğru bir haber değil Ümit milli dizisinde rol alan Pınar Dikici isimli bir bayan oynayacakmış.
hiç haberim yok oynarsa oynar ama özcanın partneri olmaz çünkü özcanın partneri tanınmamış bir yüz olacakmış.......................
Biraz önce yeni frağmanı izledim arkadaşlar dizi perşembe akşamı yayınlanıyormuş.Güzel çok güzel isabetli bir karar olmuş.15 mart perşembe akşamı başlıyor.Evet hepimize hayırlı olsun.:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
evet bende gördüm yeni fragmanı ama son anını gördüm diyorduki kader 15 mart perşembe akşamı starda dedi saatini söylemedi......................................... .
gülbeşeker
07-03-07, 20:16
fragmandan bile dizinin güzel olucağına inanıyorum umarım cuma günü yayınlanmaz onun dışındaki herhangi bir gün olabilir özcan denizin bütün dizilerini izledim umarım bunu da izlyebilirim.
fragma çıktı harika bir fragman diziden sahneler gösterdiler mustafa uğurlu falan da çıktı diğer başrol oyuncu da çıktı
ilk fragmanda kaza oluryor ya o ilk sahne orada eşi ya da sevgilisi ölecek aradan zaman geçecek falan
bir de özcanın tarzı harika asmalı daki ve hg deki gibi değil yani bence daha iyi olmuş böyle
ahh o bakışlarıııı:img-in_lo
kaybolan yıllarla aynı saatte olamaz çünkü aynı kanalda yayınlanıyorlar zaten reklamı gördüm çok güzldi suriyenin halepğ şehri harikaymış yani fragmanda bir kız koşuyordu ama kim anlamadım.........................
naz_özge12
07-03-07, 22:02
perşembe akşamı tamamda saat kaç çok merak ettim.gerçi 10:00 da kaybolan yıllar,8:00 da zaten yalancı yarim var.hangisiyle yer değişcek acaba..
perşembe akşamı tamamda saat kaç çok merak ettim.gerçi 10:00 da kaybolan yıllar,8:00 da zaten yalancı yarim var.hangisiyle yer değişcek acaba..
evet ya bende senin gibi cok merak ediyom acaba saat kacta olcak diye kesin süper bir dizi olurr ay fragmani gören arkadaslar biraz anlatirmisiniz ben daha görme firsati bulamadim eurostarda yayinlandimi bile?
Yagmur_ask
07-03-07, 22:23
Güzel bir dizi'ye benziyor..bayan oyuncu konservatuar mezunu olursa daha iyi olur, Naz Elmas'ı da Özcan Deniz keşfetmişti ilk, yeni bir oyuncu kazandırabilir Türk televizyonuna..yalnız anladığım kadarıyla dizi pazartesi günü başlıyor, bir hafta sonrada SHOW TV'de 'Hayat Kavgam' başlıyor..sıkı bir çekişme olacak aralarında anlaşılan..umarım iki dizi'de başarılı olur ve hiç biri reyting canavarına kurban edilmez.;)
Yaa dizinin perşembe olması kötü olmuş...
Perşembe günü atv iki yeni dizi başlatıyor..dicle...affedilmeyen
kanald hırsız polis bitiyor Allahtan ama oda yeni dizi başlatır...
show-tv pana filmicilğin ayrılık adlı dizisini başlatıyor...
yani 5 yeni dizi olacak en azından eskiler karşısından tutunmaya çalışmak yerini yeni başlayanlardan kadrosu konusuyla ağırlığı olan galip gelecektir diye düşünüyor...
keşke başka bir gün yayınlansaydı... perşembe ateşten gömlek... bakalım...
-
Yaa dizinin perşembe olması kötü olmuş...
Perşembe günü atv iki yeni dizi başlatıyor..dicle...affedilmeyen
kanald hırsız polis bitiyor Allahtan ama oda yeni dizi başlatır...
show-tv pana filmicilğin ayrılık adlı dizisini başlatıyor...
yani 5 yeni dizi olacak en azından eskiler karşısından tutunmaya çalışmak yerini yeni başlayanlardan kadrosu konusuyla ağırlığı olan galip gelecektir diye düşünüyor...
keşke başka bir gün yayınlansaydı... perşembe ateşten gömlek... bakalım...
-
RAKİPLKERİ güclü degil özcnaın yanında bana göre yani hadi kurtlar vadisi falan olsa ok korku baslarda ii olmuş persembe bitek doktorların belli bi kitlesi var belki ordna kaybeder oda cok kaybetcegini sanmam
ÜNLÜ ŞARKICIYA YENİ DİZİSİNDE, ŞİMDİYE KADAR HİÇ OYUNCULUK DENEYİMİ OLMAYAN 23 YAŞINDAKİ BİRCE AKALAY EŞLİK EDECEK.
En büyük ajantajı gözleri
'Haziran Geccesi' dizisinden sonra sessizliğe bürünen Özcan Deniz, yepyeni bir diziyle ekranlara dönüyor. Hikayesini Özcan Deniz'in yazdığı, Mahinur Ergun'un senaryolaştırdığı 'Kader' adlı yeni dizinin çekimleri, halen Suriye'nin Halep şehrinde devam ediyor. Adnan Güler'in yönetmenliğinde çekilen dizide Deniz'e, şimdiye kadar hiç oyunculuk deneyimi olmayan 23 yaşındaki Birce Akalay eşlik ediyor. Gözlerinin güzelliği sayesinde yüzlerce aday arasından sıyrılıp rolü kapan Akalay'ın oyun gücü ile de ekibi etkilediği söyleniyor.
Mart sonunda ekranda olacak:happy0064
Bütün oyuncuların Arapça, Fransızca ve İngilizce ders almasını gerektiren 'Kader'in çekimleri, mart sonuna kadar Halep'teki özel mekanlarda devam edecek. Bıçak sırtında bir kadın ile bir erkeğin büyülü bir kentte yaşadıkları tutkulu aşkı ve intikam hikayesini konu alan dizinin müzikleri de Özcan Deniz imzalı... Deniz, Batı'nın modern yapısı ile Doğu'nun oryantalist havasını harmanlayarak yarattığı bu besteyi, 110 müzisyene canlı olarak çaldırdı. 'Kader' mart sonundan itibaren her perşembe Star TV'de ekrana gelecek.
Özcan Deniz'e dizide, spor spikeri Ersin Düzen'in sevgilisi olan Birce Akalay eşlik ediyor.
perşembe olmasııı çok iyiii:happy0064 :happy0064 :happy0064
KADER başlar ardından Kaybolan Yıllarrr:happy0064 :happy0064
http://img151.imageshack.us/img151/1223/miss20turkey20200420ilkfa4.jpg (http://imageshack.us)
Birce Akalay eski türkiye3. güzeliymiş..2004 yılı
Ayrica spor spikerliği yapmış..
"Fransa galibiyet hasreti içinde yanıp tutuşuyor"
Birce Akalay İki yıldır spor spikerliği yapan Akalay TV8'de spor bültenlerini sunuyor.
Maçları erkek arkadaşımla birlikte izliyor ve birlikte yorumluyoruz. İddiaya da giriyoruz hatta.
Brezilya şu ana kadar güzel top oynamasa da kupayı alır. Favori takımım da onlar zaten. Arjantin de öne çıkan takımlardan biri.
Portekiz çok iyi futbol oynuyor. Hatta belki süpriz yapar ve finale çıkarlar.
Ronaldinho favori futbolcum. Ama seyirciye istediği futbolu henüz veremedi.
Fildişi Sahili'nden daha iyi performans beklerdim. Fransa galibiyet hasreti içerisinde yanıp tutuşuyor.
Kupa ne yazık ki heyecansız geçiyor. Kötünün en iyisi şampiyon olacak.
Kaynak:Mİlliyet
http://img225.imageshack.us/img225/4677/acum6rz5.jpg (http://imageshack.us)
benim tanıtımını izledigim kadarı ile bu kadar muhteşem görüntüleri ancak ve ancak büyük paralar ödeyerek yapabilirsiniz,bunun adresi de amerika dır.
tek kelime ile başta yapımcı ve özellikle ama özellikle yönetmeni kutlarım ben hatırladıgım kadarı ile son 5 yıl içinde bu kadar güzel görüntüler seyretmedim bu görüntüler e itiraz edenler sinemayı bilmeyen insanlar olabilir bunlarda zaten şu ana kadar çizgi film seyredenlerdir.
dizinin günü yok şu gün karşısında bu dizi var bu gün olmaz şu program var diyenler bu diziyi bence seyretmesinler.
bu yazıları yazanlar bence kesin karşı dizinin yapımcıları,yöneticileri dizinin adı KADER oynayan oyuncular GERÇEK SANATCILAR hangi güne koyarsan koy ben bu diziyi ailemle birlikte seyredecegim çünkü bana deger verip kaliteli iş yapıyorsun yapımcı ve kanal TEŞEKKÜRLER
BİRCE AKALAY ı tanıyorum bu demekki Türk sinemasında iki büyük kadın oyuncu olacak NURGÜL YEŞİLÇAY-BİRCE AKALAY
BİRCE AKALAY sundugu spor programında çok iyiydi kaliteli kız ÖZCAN DENİZ e bravo kaliteliiş yaptıgını bir kez daha kanıtladı
bende hangi gün olursa olsun dizi budur derim
nerden buluyorsunuz resimleri bravo ya başka resimler de varmı ya meraktan çıldırtmayın ne biliyorsanız yazın
Türkiye bu diziye kitlenir ,aldıgım duyumlara göre bırakın diger dizileri uefa-fifa toplanmış perşembe günleri maç seyreden olmaz maçları başka güne alalım toplantısı yapılıyor.
ÖZCAN DENİZ E barca dan teklif var :img-yes:
Haydi tüm arkadaşlar KADER e tam destek :happy0064
Yagmur_ask
08-03-07, 14:10
Ben pazartesi günü olacağını düşünmüştüm..perşembe günü çok kötü bir seçim..ben 'Ayrılık' dizisini izleyeceğim için bunu kaçıracam..inşallah tekrarları olur.
havinim_baranım
08-03-07, 14:30
Ben Perşembe günü Doktorlara bakıyodum aynı zamanda olursa Özcanımın dizisini bakarım artık Özcanım için..
Yagmur_ask
08-03-07, 14:36
Dizi hakkında bir kaç haber okudum..çok etkileyci bir dizi olacak gibi..ama günü maalesef bana hiç uymuyor, keşke farklı bir gün olsaydı..bir yolunu bulup tekrarlarına bakacam artık..
lady_dicaprio
08-03-07, 15:15
uffffffff yaaaaaaaaaa arkadaslar ben napiycam... haftalardir bu diziyi bekliyorum... bula bula persembe gününümü bulmu