PDA

Tüm Versiyonu Göster : Kader (Arşiv 2)

Sayfalar : [1] 2 3 4

Selmi
23-03-07, 11:37
Maaşallah Ayşe'de pek ketummuş ağzından tek kelime alamadılar, ama Lamia'nın İstanbul'a kaçma esnasın daha fazla dayanamayıp konuşacağını düşünüyorum, birde Ali'nin başında dert birken iki oldu, peşine Mirza'da takıldı bakalım ne yapacaklar, Mirza'da galiba İstanbul'da Lamia'ya gözkulak olacak onun için.

Mirza'nın sevdiği kızı dövdüler suratını kan içinde bıraktılar, Ayşe'yide Mennan dövdü onun suratıda kan revan içinde kaldı, dikkatimi çeken, Ayşe'nin ve Mirza'nın sevgilisinin yüzündeki kan izleri, yara yerleri aynı gibiydi, anlatmak istediğim Ayşe'nin yüzüne bakınca sanki ölen kızın yüzünü görmüş gibi oldum, kan lekeleri aynıydı.

MİHRİMAH
23-03-07, 11:40
ben de yazdıklarına katılıyorum .bir gece önce yanyana musum bir şekilde yatmazken ertesigün başlarında onca sıkıntı varken aşk yaşamaları çok inandırıcı gelmedi.o toplumun örf ve adetleriyle büyümüş bir kıza o davranışı yakıştıramadım ..keşke önce birbirlerine aşık olsalardı da sonra aşkı yaşalardı.....daha etkili olurdu..dizideki kötü karakterde bana başka bir diziyi anımsattı.kızı o adamlar ilk gördükleri zaman öldürmediler ali geldikten sonra öldürdülero sahneleri sevmedim...

Lamia o toplumun örf ve adetleri ile büyümemişki .Lamia sadece 5 yıldır orda kazada lamiayı amcası gil kaçırdılar lamia istanbulda büyümüş bir genç kız. Lamiayı annnesinin elinden zorla aldılar.

Ve aynı zamanda zaten aşık oldularki beraber oldular aşık olmasaydılar zaten böyle bir şeyde olmazdıki.

acık sözlü
23-03-07, 11:51
kurtlar vadisi nedeniyle kaçırdım bu bölümü daha doğrusu tam anlamayola bakamadım ..tekrarını tarihi ve saatini bilen varmı acaba

Selmi
23-03-07, 11:53
Bakalım İstanbul'a kaçırma operasyonunu nasıl yapacaklarr, şimdi çok merak ettim, mutlaka Mennan peşlerine düşer.
Belkide şöyle olur, Ali'den pek şüphe duymazlar, Mirza ve Lamia beraberce İstanbul'a kaçarlar, Lamia'yı Mirza'nın yardımı ile kaçtığını düşünürler, herşey hızlı ilerledi, bari Ali'den hemen şüphelenmesinler, biraz daha Halep'te kalsın.

dileksu
23-03-07, 11:59
ooooooooooooooo öptü tabi öptü de lafmı neler oldu .izleyince görürsün .belkide izledin .ne sahneler vardı .

Kesinlikle yine söylüyorum hızlı gelişti bende hiç beklemiyordum Lamiadan ama maşallah lamia daha rahat .mutlaka bi sebebi vardır.

Ama yinede çok tatlıydı güzeldi sahneler. Ali lamiayı öperken sadecwe bu olur ilerisi hiç aklıma gelmemişti ama bi de baktım ooooooooo ilerledi olaylar.çok hızlı can9m bu ali. ama sonrası ne olacak bilemiyorum senaryo konusuna gelince yani öyküyü yazan özcan düşümüştür herhalde bi şeyler.

evet canim hepsini izledim.yani sokta oldum.dün 1 bugün 2 cok derinden etkilenmis galiba ama o asklarini bize yasatmadan oldu.Her ikiside sevdi tabii muhakkak ama bence bir faktör daha olabilir.Lamia hamile kalirsa belki amca oglu kendisinden vazgecer pesine düsmez diyecegim ama bunlardada töre var.zor yani simdi kacisin ardindan birde namus diyecekler.Belki lamia kacamadan yakalanacak ve menan herseye ragmen evlenek alide istanbula dönüp sonra onu ordan kurtarmak icin tekrar techizatli,kurtarmayi iyice planlayip dönecek.
yani bu ihtimalde aklima geldi

dileksu
23-03-07, 12:14
Bir sey daha sormak istiyorum.Lamia otel odasinda resimdeki cocugun kim oldugunu sordu.Ali cevap vermedi.Bu simdi düsünmedimi bu adam evlimi barkli mi diye.Bosandimi öldümü ne oldugunu bilmeden.Yani büyük bir ihtimal cocugu oldugunu anlamistir diye düsünüyorum.

tuceny
23-03-07, 12:21
Bir sey daha sormak istiyorum.Lamia otel odasinda resimdeki cocugun kim oldugunu sordu.Ali cevap vermedi.Bu simdi düsünmedimi bu adam evlimi barkli mi diye.Bosandimi öldümü ne oldugunu bilmeden.Yani büyük bir ihtimal cocugu oldugunu anlamistir diye düsünüyorum.

evet bende düsündüm onu belki kardesi falan die düsünmüstür
alinin cvb vermemsine bozulmustu baya

gzd_gzd
23-03-07, 12:23
HEDEF KİTLE : A/B
22 MART 2007 PERŞEMBE
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 DOKTORLAR [NET] SHOW 10,30 25,90
2 KADER [NET] STAR 7,00 19,00
3 SAGIR ODA [NET] KAND 6,80 19,90
4 SEVIMLI KAHRAMANLAR MACERAYA DEVAM (Y.S) KAND 6,10 15,30
5 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,50 18,00
6 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,90 16,20
7 KAYBOLAN YILLAR [NET] STAR 4,80 12,10
8 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,40 14,70
9 DICLE [NET] ATV 3,90 9,70
10 KURTLAR VADISI (TKR) [NET] SHOW 3,70 11,10
11 AVRUPA YAKASI (TKR)-OPT [NET] ATV 3,60 17,50
12 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 3,30 17,40
13 TRT ANA HABER BULTENI TRT1 3,20 10,20
TELE - BAROMETRE

22 MART 2007 PERŞEMBE
1 DOKTORLAR [NET] SHOW 10,30 24,80
2 KADER [NET] STAR 7,00 19,50
3 KURTLAR VADISI (TKR) [NET] SHOW 6,70 20,30
4 KAYBOLAN YILLAR [NET] STAR 6,70 16,20
5 SEVIMLI KAHRAMANLAR MACERAYA DEVAM (Y.S) KAND 6,60 15,80
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6,10 17,90
7 SAGIR ODA [NET] KAND 5,10 15,20
8 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,10 14,90
9 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,80 14,10
10 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 4,40 20,40
11 DICLE [NET] ATV 4,40 10,70
12 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 4,00 12,00

tuceny
23-03-07, 12:29
22 MART 2007 PERŞEMBE
TELE - BAROMETRE

22 MART 2007 PERŞEMBE

budur işte harikaa
kendi saatimizin birncisiyiz cok güzell ya

dileksu
23-03-07, 12:29
tuceny evet kardesi oldugunu düsünmüste olabilir.ama yinede hakkinda hic bir sey bilmiyordu.
gzd gzd reytingleri eklemissin tesekkürler.cok iyi yaaa 2.sira tamamdir.yayindan kaldirilma sözkonusu olmaz bu dizinin :img-wink:

Selmi
23-03-07, 12:47
Oooo maaşallah retingler iyi gelmiş, ama piyasaya iyi giriş yaptı bu dizi ve böylede gider bence, tebrik ederim arkadaşlar, iyi reting alındığı için.

caddys
23-03-07, 12:52
Lamia o toplumun örf ve adetleri ile büyümemişki .Lamia sadece 5 yıldır orda kazada lamiayı amcası gil kaçırdılar lamia istanbulda büyümüş bir genç kız. Lamiayı annnesinin elinden zorla aldılar.

Ve aynı zamanda zaten aşık oldularki beraber oldular aşık olmasaydılar zaten böyle bir şeyde olmazdıki.

haklsıın mihrimah
bencede 5 yıldır orda dediya aliye nargile içerken bole özgürce dolasmak çok gsl en son istanbulda boleydim die
ama lamia ole bi islenim yaratmıski bende bir an şaşırdım görünce
ama sabah sanki gece birsey olmamıs gibi utandı...giyindi :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo

Selmi
23-03-07, 12:58
Dikkatimi çeken diğer şeyde, Ali otele geldi eli yüzü kan içindeydi, sonra diğer bir sahneye geçtiler, 1 dk sonra Ali'nin kıyafeti değişmişti, ne ara değiştirdi anlamadım, ve birde birlikte oldukları gece önce inşaat kumlarının üzerinde şeviştiler sabah kalktıklarında ise çok güzel bir yer yatağı, o ateşli sevişmede ne ara yatağı hazırladılarki acaba? Lamia'da koca kilimi sarmış bedenine, birde Ali'den utanıyor orası yapmacık geldi bana, artık utanmasına gerek yokki, hem kilimlede gayet güzel kapatmıştı vücudunu.

Havin70
23-03-07, 13:01
Bence ali ve lamianin birlikteligini yadirgamamak gerek. Acele gelebilir, fakat o birlesme o anki elektrikten oldu. Yani o an mantikli düsünerek iliskiye girmediler. Bosuna dememisler atesle Barut yanyana olamaz diye. Bir birilerinden hoslandiklari ilk sahneden beri belliydi, bana bunu hissettirdiler. Lamiaya günesin batimini gösterdiginde cok belliydi aralarinda askin basladigi. Sonra bir arada kaldiklarinda, o atesin büyüsüyle, bir birilerine duyduklari elektrikten dolayi, o anin büyüsüyle beraber oldular. Mantik aramamak gerek bunda. Iki birbirinden cok hoslanan kisi, onlar gibi basbasa kalirsa ve öyle romantik bir ortamda olursu böyle seyler olabilir.
Ve ertesi sabah mantik daha cok ön plana geldiginde Lamia utandi.
Yani fazla elestirmemek gerek. Birlikte olduysalar, bu demekki aralarinda büyük ask basliyor.:img-wink:

BAzi dizilerde mesela bir iki bölüm icinde evlenme teklifi edip evleniyorla ve bazi dizilerde de bir iki bölüm sonra iliskiye girenler oluyor. Yani olmayan bir sey degil.

caddys
23-03-07, 13:10
hepinizin de dediği gibi konu biraz hızlı ilerledi ama bence yinede süperdii tek kelimeyle vazgeçmem ben bu diziden lamia dan da bu kadarını beklemesdim
ama olsun:img-in_lo :happy0064

reytinglerdede bi 1. sıraya otursak tam süper olacak:img-yes:

keşmer
23-03-07, 13:19
bence gayet güzeldi hem hatırlarsanız haziran gecesinde böyle olmuştu ben şimdiden 3 bölümü merakla ekliyorum lamiya çok güzel bir kız resimlerde güzel çıkmıyor

eskidekal
23-03-07, 13:32
haklısınız arkadaşlar konu çabuk ilerledi ama bu demek oluyoki bizi böyle konularla oyalamayıp daha heyecanlı konularla diziyi devam ettirecekler
yani dizide olaylar bu beraberlikten dolayı dahada karışacak
ayrıca o sahnede yakınlaşmaları ve birlikte olmalarıda hiç abes durmadı aşkla olan bir birliktelik olduğunu yansıttılar bence

Selmi
23-03-07, 13:33
Bence Lamia'yı İstanbul'a kaçıracaklar, peki Ali'nin amca oğlu niye yalan söylediki acaba Lamia'nın annesi öldü diye, gidemedim bakamadım deseymiş, şimdi birde Lamia'nın annesini arayacaklar..

Havin70
23-03-07, 13:35
Evet sabah utandi hic bir sey olmamamis gibi, ama iste bu birlesmelerinde tamamen elektrikten dolayi, hic birseyi düsünmeksisiz, kendilerinde olmadan, sadece birbirilerine duyduklarini elektirkten dolayi birlestirdiklerini gösteriyor.
Eger Lamia sabah her sey normal gibi davransaydi, ozaman sanki her önüne cikanla iliskiye giriyor ve bunu cok norma görüyor izlemi verebilirdi. FAkat böyle olunca tamamen saf ve temir bir asktan dolayi birlestirdiklerini gösteriyor bence.

Ben normalde dizileri birbirine benzetmeyi sevmem, fakat evet Haziran gEcesinde de böyleydi, daha biribirilerini tanimadan iliskiye girmiserdi. Orada da aralarinda cok büyük ask basladigini gösteriyordu, burada da böyle.
Ali Günes batimini gösterdiginde ne kadar lamiadan hoslandigini görebiliyordum ben.

BEnce bir de olaylarin cabuk gelismesinin sebebi, özcan 26 bölümlük yazdigi icin olabilir. Yani cok uzun soluklu bir dizi olmayacaga benziyor. Tabi sonra Hazinran GEcesindeki gibi sonradan uzatirlar o baska.

Ceyla
23-03-07, 13:38
Reytingler çok iyi bundan sonra daha da iyi olacağı kesin daha 2. bölüm sonunda bu sıralamadaysa ileriki bölümlerde Perşembe'nin vazgeçilmeyeni olacağı kesin.
Çok hızlı gelişen ve henüz tam olarak anlaşılamayan konular olmasıda ayrı bir izleme isteği verdi.
Oyuncular ve mekanlar şuana kadar çok iyiydi. Emek verilmiş ve 2. bölüm sonunda da emeğini izleyiciler olarak iade ettik demektir.

Havin70
23-03-07, 13:40
haklısınız arkadaşlar konu çabuk ilerledi ama bu demek oluyoki bizi böyle konularla oyalamayıp daha heyecanlı konularla diziyi devam ettirecekler
yani dizide olaylar bu beraberlikten dolayı dahada karışacak
ayrıca o sahnede yakınlaşmaları ve birlikte olmalarıda hiç abes durmadı aşkla olan bir birliktelik olduğunu yansıttılar bence

Aynen katiliyorum. Bencede bu ileriki bölümlerin cok daha heyecanli konularin islenecegini ve bu birlesmeyle onlarin aralarinda ask basladigini göstermek istediler.

Ceyla
23-03-07, 13:42
peki Ali'nin amca oğlu niye yalan söylediki acaba Lamia'nın annesi öldü diye, gidemedim bakamadım deseymiş, şimdi birde Lamia'nın annesini arayacaklar..

Cem'in hayır demesinde bence var birşey çünkü bunu izah ederken öldü dedim çünkü Ali'nin başına iş olmasını istemedim v.s. gibi cümleler sarf etti. Tamam Lamia'nın Halep'teki akrabaları ile iş ilişkileri var ve onların zor bir aile olduğunun bilincinde ama öldü diye kestirip atmasıda ilginç geldi ileride Cem'in bildiği birşeyler olduğu ortaya çıkabilir.

Selmi
23-03-07, 13:45
Cem'in hayır demesinde bence var birşey çünkü bunu izah ederken öldü dedim çünkü Ali'nin başına iş olmasını istemedim v.s. gibi cümleler sarf etti. Tamam Lamia'nın Halep'teki akrabaları ile iş ilişkileri var ve onların zor bir aile olduğunun bilincinde ama öldü diye kestirip atmasıda ilginç geldi ileride Cem'in bildiği birşeyler olduğu ortaya çıkabilir.

Acaba Cem, ortaklarından ve onların yapacaklarından korkmuş olabilirmi? çünkü Lamia evlilik dışı bir çocukmuş onuda bu bölümde duyduk. Çünkü inşaat işininde riske girmesini istemiyor gibi geldi bana.

keşmer
23-03-07, 13:54
bence cem abdülmecitten korkuyor lamiyanın annesin öldüğünü söylemesin sebebi aliyi istan bula gönderip işlerin başına geçmek hatırlarsanız ilk bölümde abdülmecit ceme ali gönder biz seninle anlaşırız temişti

dizibarca
23-03-07, 14:05
kader dizisinin karşısına bırak kurtlar vadisini onunla birlikte tilkiler ovası dizisini koysanız kader le başa çıkamaz ,aksi olursa zaten sinemaya yapılan haksızlık olur ,ihanet olur biraz sinema filmi seyrettiysen veya sinema filminin ne oldugunu kavramaya başladıysan ,dudaklarından kalite sözcügü çıkacaksa önce bu dizinin yönetmeninin karşısına geçecek ve şapka çıkaracaksın adam sıfır hata suriye de iş çıkartıyor. TEBRİKLER

Ceyla
23-03-07, 14:32
Acaba Cem, ortaklarından ve onların yapacaklarından korkmuş olabilirmi? çünkü Lamia evlilik dışı bir çocukmuş onuda bu bölümde duyduk. Çünkü inşaat işininde riske girmesini istemiyor gibi geldi bana.

Cem ya cidden araştırdı ve Lamia ile ilgili vardığı sonuçlar onu korkuttu, kızın geçmişi karışık onun geçmişinde derin konular var belliki yada kızın amcasının orada bela biri olduğunun bilincinde olaraktan şirket olarak zarar görmekten korktu. İkisinden biri ama bence araştırmış ve karşısına çıkan sonuçlar öldü demesine sebep olmuş olabilir.

NurgülÖzcan
23-03-07, 14:36
harika gidiyo dizi ilk bölümde ikinci bölümde tam bekledigim gibi özcan gene esip geciyo
cok özletmisti kendini ama degmis
reytinglerde güzel zirveyi hakediyo bu dizi hakkaten bi sinema tadında

özcan keske diger dizilerindede kendi sesiyle oynasaydı daha gercekci

Havin70
23-03-07, 14:42
Merhaba.. Bu dizinin konusu ve çekimleri çok ilginç geldiğinden, ilk bölümü seyretmiştim. 2. bölümü de merakla bekledim. Her şey iyi gidiyor gibiydi, ta ki bir genç kızın, daha iki gündür tanıdığı ve aralarında aşk olup olmadığı anlaşılamayan yabancı bir adamla, hiç bir rahatsızlık duymadan, öyle bir ortamda birlikte olmasını görene kadar.. Ben hiç hoşlanmadım. Benim için dizinin bütün büyüsü sona erdi. Artık Türk dizilerinde ne yapmaya çalıştıklarını anlayamıyorum. Bunlar olabilecek şeyler ama sanki özellikle özendirilmeye çalışılıyor. Ne oldu bizim geleneklerimize ve eski masum aşklara.. Hele bu birlikteliğin, bir masum aşk hissiyle oluştuğunu söylemek kesinlikle imkansız.Tamamen bir fiziksel dürtü olduğu yansıtılmış. Bu kız ne kadar rahat.. Onun bir yabancıya bu kadar güvenmesi, otel odasına yerleşmesi bile tuhafken,bu durum..Hayır, kız yabancı değil ki, annesi Türk, babası Ortadoğu dan, geleneksel aile yapısında yetişmiş.. Bir genç kızın sevdiğiyle beraber olma hayali bu mudur yani, bu şekilde midir? Gerçekten çok büyük bir hayal kırıklığına uğradım ve bundan sonra takip edeceğimi zannetmiyorum.Şimdi kız hamile kalır herhalde..Zaten moda oldu dizilerde, evlilik dışı birliktelikler,evlilik dışı hamilelikler.. Ama yine de sevenleri için yolu açık olsun diyorum. Zaten başarılı gidiyor, sadece artık bana hitap etmiyor. Belki de ben çok eski kafalı kalıyorum, bilemem. Ama aşkın doğrudan cinselliğe bağlanması,dizilerde, medyada, bana çok rahatsız edici gelmeye başladı. Üstelik ortada aşk falan da görmüş değilim. Bu şekilde davranan bir kız, benim severek seyredebileceğim bir dizi hikâyesinin baş kahramanı olamaz.Sanırım ben eski zamanların masumiyetini arıyorum. Bulamayacağım herhalde. Hepinize sevgiler, iyi seyirler..

Ben katilmiyorum, cünki eskiden filmler daha masumdu demissiniz. Fakat eskidende masum degildi. Tek eskiye karsi farkli olan sey, eskiden yani türkan soray, hülya kocyigit zamanlari cinsel sahneleri göstermiyorlardi, fakat bir kac dakika sonradan birden hamile kalan bir cok kadin oluyordu eski filmlerde de. Bu sadece türk filmlerinde degil, yabanci filmlerde de böyle. Bizim simdiki zamanda artik hersey cok acik sekilde anlatiliyor, eskiden kapali sekilde anlatiliyordu. Eskiden Türkan Soraylar mesela nasil evlenmeden hamile kalabiliyorlardi. Ozaman kimse yadirgamiyordu, cünki o sahneler gösterilmiyordu.
Bu bu zamana özenti birsey degil kisilerin evlenmeden öncde iliskide olmalari, sadece daha cok ortada yasaniyor ve tabiki sayisi eskiye nazaran daha fazla , ama eskiden böyle bir sey yok denilemez.

Bence sakincasi yok böyle birseyin. Benim icin önemli olan iliskinin sebebi. Burada asktan dolayi, bu da cok normal. Bu dizide sadece bizlere askin baslangicini bu sekilde gösterdiler. Cok güzel ve büyüleyici bir sahneydi, öyle basit yansitilmadi, bunun üzerine neden böyle gidiliyorki.

ezgi su
23-03-07, 14:45
valla hicbirseye yanmiyorum ama haticeye cok acidim...
zavalli kizi ne hale getirmislerdi bir allahin kuluda yapma demedi..hadi iscileri anladim canlarinin korkusundan seslerini cikarmiyorlar ama ya o mennana ne demeli..gelmis kizi alip götürün baska yerde namusunuzu temizleyin diyor:img-cool2 :img-cool2 sinir bozucu sey...

mirzayada cok acidim sevdigi kizi gözlerinin önünde ne hale getirdiler ama sesini cikartamiyordu:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

bir arkadasa demistim ama adini hatirlamiyorum..dedigim gibi oldu...kizi namus meselesi diye öldürmekten beter ettiler...yazik oldu kiza ya..insallah özcan deniz o kizada bir el atar...gerci ben bu hafat sadece basini izliyebildim..ondan belki özcan deniz gelip kizi kurtrdi belkide kizi coktan öldürdüler..:img-pilot :img-pilot

saliha abla
23-03-07, 14:46
Merhaba.. Bu dizinin konusu ve çekimleri çok ilginç geldiğinden, ilk bölümü seyretmiştim. 2. bölümü de merakla bekledim. Her şey iyi gidiyor gibiydi, ta ki bir genç kızın, daha iki gündür tanıdığı ve aralarında aşk olup olmadığı anlaşılamayan yabancı bir adamla, hiç bir rahatsızlık duymadan, öyle bir ortamda birlikte olmasını görene kadar.. Ben hiç hoşlanmadım. Benim için dizinin bütün büyüsü sona erdi. Artık Türk dizilerinde ne yapmaya çalıştıklarını anlayamıyorum. Bunlar olabilecek şeyler ama sanki özellikle özendirilmeye çalışılıyor. Ne oldu bizim geleneklerimize ve eski masum aşklara.. Hele bu birlikteliğin, bir masum aşk hissiyle oluştuğunu söylemek kesinlikle imkansız.Tamamen bir fiziksel dürtü olduğu yansıtılmış. Bu kız ne kadar rahat.. Onun bir yabancıya bu kadar güvenmesi, otel odasına yerleşmesi bile tuhafken,bu durum..Hayır, kız yabancı değil ki, annesi Türk, babası Ortadoğu dan, geleneksel aile yapısında yetişmiş.. Bir genç kızın sevdiğiyle beraber olma hayali bu mudur yani, bu şekilde midir? Gerçekten çok büyük bir hayal kırıklığına uğradım ve bundan sonra takip edeceğimi zannetmiyorum.Şimdi kız hamile kalır herhalde..Zaten moda oldu dizilerde, evlilik dışı birliktelikler,evlilik dışı hamilelikler.. Ama yine de sevenleri için yolu açık olsun diyorum. Zaten başarılı gidiyor, sadece artık bana hitap etmiyor. Belki de ben çok eski kafalı kalıyorum, bilemem. Ama aşkın doğrudan cinselliğe bağlanması,dizilerde, medyada, bana çok rahatsız edici gelmeye başladı. Üstelik ortada aşk falan da görmüş değilim. Bu şekilde davranan bir kız, benim severek seyredebileceğim bir dizi hikâyesinin baş kahramanı olamaz.Sanırım ben eski zamanların masumiyetini arıyorum. Bulamayacağım herhalde. Hepinize sevgiler, iyi seyirler..

millet internetde tanışıyor ertesi gün sevgili oluyor. elektrik nedir bilirmisiniz siz
demekki yaşamamışsınız ,çag uzay çagı
kız zorda kalmış napsın zorla abdülmecit in ogluyla gerdegemi girecekti ,bu normalmi sizce ,karşısında temiz,yakışıklı,zengin bir adam var ve odasındasınız ,zaten bişeyler hissetmiyorsanız duygusuz birisiniz demektir.
bence iyi oldu ali eliniçabuk tuttu öleceklersede beraber ölsünler
bence aslında siz yazdıklarınızla diziyi arkadan vurup tirbünlere oynuyorsunuz .

alperkaya
23-03-07, 15:00
millet internetde tanışıyor ertesi gün sevgili oluyor. elektrik nedir bilirmisiniz siz
demekki yaşamamışsınız ,çag uzay çagı
kız zorda kalmış napsın zorla abdülmecit in ogluyla gerdegemi girecekti ,bu normalmi sizce ,karşısında temiz,yakışıklı,zengin bir adam var ve odasındasınız ,zaten bişeyler hissetmiyorsanız duygusuz birisiniz demektir.
bence iyi oldu ali eliniçabuk tuttu öleceklersede beraber ölsünler
bence aslında siz yazdıklarınızla diziyi arkadan vurup tirbünlere oynuyorsunuz .

dogru kız zorda kalmış önüne gelen herhangi biriyle birlikte olsun bu nasıl bir anlayış nasıl bir zihniyettir nasıl örnek olmayı düşünüyorlar anlamadıgım birşey var neden bayanları hep güçsüz gösteriyorlar başkaları elinden tutmadan yaşamamıyorlar bak lamiayada ali el verdi :img-hyste halbuki onun aliye ihtiyacı felan yok kendi başının çaresine bakar kendi ayakları üzerinde dursa bence çok daha iyi örnek olur ekran başında bu diziyi izleyenlere ama böyle olurla aliyle kim birlikte olacak öyle degilmi:img-hyste

Havin70
23-03-07, 15:19
dogru kız zorda kalmış önüne gelen herhangi biriyle birlikte olsun bu nasıl bir anlayış nasıl bir zihniyettir nasıl örnek olmayı düşünüyorlar anlamadıgım birşey var neden bayanları hep güçsüz gösteriyorlar başkaları elinden tutmadan yaşamamıyorlar bak lamiayada ali el verdi :img-hyste halbuki onun aliye ihtiyacı felan yok kendi başının çaresine bakar kendi ayakları üzerinde dursa bence çok daha iyi örnek olur ekran başında bu diziyi izleyenlere ama böyle olurla aliyle kim birlikte olacak öyle degilmi:img-hyste

1.cisi Kiz önüne gelen birisiyle iliskiye girmedi. Aralarinda elektrik oldu, birbirilerine asik oldular. Sonra beraber yalniz olduklarinda o eletrikten dolayi, o anin büyüsüyle beraber oldular. Yani öyle basit bir sekilde bir iliski degidi. Neden birtek ask hissi ileydi. Ask tutkuyu katar icinde, tutku dolu idiler ikisi. Hepsi Tutku ve Asktan ibaret oldu.

2.cisi orasi Arap ülkesi, orada kadinar tek basina olamiyorlar. Orada Namus hersey. Yani Ali olmasaydi Lamia birsey yapamiyacakti, ötekiyle evlenmeye mahkum olacakti. Böyle Lamianin yerinde olan bircok kadin var öyle bir yerde.
Bu acidan bakmak gerek.
Lamianin tek sansi, karsisina asik oldugu birisi cikti ve ona elini uzatti.

3. Nedense bizim ülkede, sinema filmi olsun, dizi olsun böyle sahneler oldumu hep ön plana geciyor. Sanki bütün Film bu sahnelerden ibaret mis gibi. O kadar Sinema filmi o kadar güzel olsada, icerici cok degisik konulari anlatmak istesede, o filmin icerigi konusunda tartisilmiyor, hep bu tür sahnelerden bahsediliyor ve basitlestiriliyor. BEnce bu o kadar o film icin verilmis emege yazik.

havinim_baranım
23-03-07, 15:20
Akşam ki bölüm çok acıklıydı..Yazık kızı vurdular orda çok kötü oldum..Ali dahada kötü oldu tabi..Bide Ayşeye çok üzüldüm yazık ya kızı nsl dövdüler..Benim tahminim az daha olsa doğru çıktı,en azından Lamianın annesi yaşıyormuş ilerki bölümlerde görürüz artık annesini..Haftaya nefeslerimizi tutarak izliyceğimiz kesin artık ya kötü bişeyler olmasa bari..

yesilimim
23-03-07, 15:26
Birbirlerinden etikilendiler aşk konusunda emin değilim.Özcan Deizin eski dizleirne bakarsak bahara aşık oldu bunu ailesine anlattı evlendiler.Haizran Gecesinde Havine aşıuk oldu velenmeden önveki gece beraber oldular avine aşık olduğunubalkışalrından anlayabiliyoun.Ailesine anlattı,tanıştırdı arkaşına o benim evim gibi dözler etti.Ali lamiya henüz aşık değil.Özcanın aşk bakışalrı iki dizidie debakarak lamiaya hemüxz öyle baktığını söleyememe.İlerde aşk olucak ama heünz deil.

alperkaya
23-03-07, 15:34
1.cisi Kiz önüne gelen birisiyle iliskiye girmedi. Aralarinda elektrik oldu, birbirilerine asik oldular. Sonra beraber yalniz olduklarinda o eletrikten dolayi, o anin büyüsüyle beraber oldular. Yani öyle basit bir sekilde bir iliski degidi. Neden birtek ask hissi ileydi. Ask tutkuyu katar icinde, tutku dolu idiler ikisi. Hepsi Tutku ve Asktan ibaret oldu.

2.cisi orasi Arap ülkesi, orada kadinar tek basina olamiyorlar. Orada Namus hersey. Yani Ali olmasaydi Lamia birsey yapamiyacakti, ötekiyle evlenmeye mahkum olacakti. Böyle Lamianin yerinde olan bircok kadin var öyle bir yerde.
Bu acidan bakmak gerek.
Lamianin tek sansi, karsisina asik oldugu birisi cikti ve ona elini uzatti.

3. Nedense bizim ülkede, sinema filmi olsun, dizi olsun böyle sahneler oldumu hep ön plana geciyor. Sanki bütün Film bu sahnelerden ibaret mis gibi. O kadar Sinema filmi o kadar güzel olsada, icerici cok degisik konulari anlatmak istesede, o filmin icerigi konusunda tartisilmiyor, hep bu tür sahnelerden bahsediliyor ve basitlestiriliyor. BEnce bu o kadar o film icin verilmis emege yazik.

orası arap ülkesi orada namus herşey diyorsun ama lamianın yaptıgı şeyler senin söylediklerine oradaki namus anlayışına ters düşüyor ayrıca lamia amcasının oğluyla evlenmek zorunda kalacak olan yine bu olacak ama birde bekaret sorunu çıkacak ortaya biliyorsun onlar için çok önemli ya bu dizi bir zamanlar yayınlanan bir pembe dizi vardı konusu aynı ona benziyor hiçbir farkı yok

lazkizz
23-03-07, 15:38
Dunnnn super bir bolumdu ama, Ali ve lamiya hangi vakit asik oldular da sevistiler anlamadim. Alinin basi buyuk belaya girecek ya :O O sakkali adamdan ali asla kurtulamaz (ismini unuttum)

seytanxy
23-03-07, 15:39
amia nın durumuna çok üzülüyorum, bir genç kızın bu kadar çile çekmesi zor yaaaa,bu kızın annesi ve babası neden aramıyorlar kızlarını,annesinin ölmedigi kesinleşti baba nerde anne bu adamlarla tek başına nasıl ugraşsın ,ali başına bela aldı

caddys
23-03-07, 15:48
orası arap ülkesi orada namus herşey diyorsun ama lamianın yaptıgı şeyler senin söylediklerine oradaki namus anlayışına ters düşüyor ayrıca lamia amcasının oğluyla evlenmek zorunda kalacak olan yine bu olacak ama birde bekaret sorunu çıkacak ortaya biliyorsun onlar için çok önemli ya bu dizi bir zamanlar yayınlanan bir pembe dizi vardı konusu aynı ona benziyor hiçbir farkı yok

bu foruma ortalıgı karıstırmak için giriosun gibime geliyor.
bole bi dizi varsa var bunu durmadan solemenin ne anlamı var anlamış değilim polemiğe girmek istemiyorum ama bu 2.
bu o anki elektrik ama lamia saten orda büyümüş biri değilki
17 yasında gelmiş oranın adetlerini pek fasla takıcağını sanmıyorum:img-in_lo

lazkizz
23-03-07, 15:52
bole bi dizi varsa var bunu durmadan solemenin ne anlamı var anlamış değilim polemiğe girmek istemiyorum ama bu 2.

Suan kac yasinda ?? Ama ha istanbulda dogsun ha baska yerde muslumansan evlilikten once seks yasamak gunah benim bildigim kadariyla. Neyse bence keske bir kac hafta sonra seviseydiler biraz Ters kacti:img-in_lo

Havin70

BAnada öyle geliyor, onun icin artik üzerine yorum yapmiyacagim.

2.cisi oradaki Namusu Kadinar belirlemiyor, erkekler belirliyor. Kadinlar onlarin istedigi gibi yasamaya mahkum.
Ali oldugu sürece Lamia ötekisiyle evlenmez.:img-wink:

dizibarca

tamam ona benziyor yani senin dedigin diziye arkadaşım ,sen ne istiyon ya ,okadar namus falan diyosan başka kanallar var orda el ele bile tutuşmuyolar orayı seyret bu diziyi seyretme
hem sen buna benzer dizi seyretmişin niye seyrediyosun

dizibarca
23-03-07, 15:56
Suan kac yasinda ?? Ama ha istanbulda dogsun ha baska yerde muslumansan evlilikten once seks yasamak gunah benim bildigim kadariyla. Neyse bence keske bir kac hafta sonra seviseydiler biraz Ters kacti:img-in_lo

kız reşit olmuş arkadaşım biz zekeriya beyaz a sorduk ,tamam dedi hayret ya ki tam hayret nereye takılıyolar .:img-hyste

caddys
23-03-07, 16:00

burda diziyi sevenelr yorum yapıyo dikkatini çekerim.tmm haklısın ama biras eski konularda kalmıssın sen.. bole diziler çıkalı çok oldu gelipte bu dzinin
forumunda bunları yasman saçma... alışman gerkio bence bnlara :img-yes:

Havin70
23-03-07, 16:00
Birbirlerinden etikilendiler aşk konusunda emin değilim.Özcan Deizin eski dizleirne bakarsak bahara aşık oldu bunu ailesine anlattı evlendiler.Haizran Gecesinde Havine aşıuk oldu velenmeden önveki gece beraber oldular avine aşık olduğunubalkışalrından anlayabiliyoun.Ailesine anlattı,tanıştırdı arkaşına o benim evim gibi dözler etti.Ali lamiya henüz aşık değil.Özcanın aşk bakışalrı iki dizidie debakarak lamiaya hemüxz öyle baktığını söleyememe.İlerde aşk olucak ama heünz deil.

Ben cok eminim Aliyle Lamianin arasinda ask basladigini, bana bunu ilk andan itibaren hissettirdiler. Özellikle Alinin ilk sahneden beri Lamiaya bakisi özeldi, son bölümde daha da belirgin oldu. Lamiadan cok hoslandi. Ali ne Seymen, nede Baran. Cok baska bir tip, onun icin o karakterlere benzetmek yanlis olur. Ücüde Özcan Deniz degiller, hepsi degisik karakterler, 0nun icinde asklarini baska yansitiyorlar.
Fakat yinede kiyaslamak istiyorsak, asmali konaktada iki kere gördü bahari ve evlendi, hazirangecesinde de iki üc kere gördü hemen iliskiye girdiler. Burada da böyle. Ben hicbirini yadirgamiyorum, cünki ben ilk bakistaki aska inaniyorum ve bunlarin ücünde de böyle oldu ve onun icinde iliskiler cabuk gelisti.
#Burada normal iliskiler anlatilmiyor, büyük askar anlatiliyor.

idilowich
23-03-07, 16:07
arkadaşlar tamm ya tartışmaya gerek yok..dizimizin başarısı ortada inşallah 1.olucaz önümüzdeki haftalarda..
BENCE SÜPER SÜPER SÜPER Bİ BÖLÜMDÜ YÖNETMENİ OYUNCULARI ÖZCANI BİRCAYİİ...HEPSİNİ TEBRİK ETMEK LAZIM ORDA ÇOK ZOR Bİ İŞ YAPIOLAR AYRICA ŞUNU DA BELİRTİYİM DİZİLERİN ÇOĞU İST DE ÇEKİLMESİNE RAĞMEN HEMDE BİR ÇOĞU(SESLENDİRME)YAPMASINA RAĞMEN 2. BÖLÜMLERİNİ ANCAK 2 HAFTA SNR İZLEYEBİLMİŞTİK GERÇEKTEN EKİP ÇOK İİ ÇALIŞIO BİZİ BEKLETMEDİKLERİ İÇİN TEŞEKKÜRLER....
ÇOK HIZLI GELİŞMESİNİN BİRÇOK SEBEBİ VAR BNCE DİZİDE DAHA GÖRÜNMEYEN ORTAYA ÇIKMAYAN O KDR ÇOK İNSAN VAR Kİ İLERLEYEN ZAMNLARDA ANLICAZ NEDEN BÖYLE OLDUUNU HİÇ MRK ETMEYİN.ZATEN İLK GÖRÜŞTE Bİ AŞK BAŞLAMIŞTI ARALARINDA BAŞKA DİZİLER GİBİ KANIRTMADILAR İNSANLARI AMAN BULUŞUCAKLAR MI YOK ŞÖYLE Mİ OLUCAK BÖYLE Mİİİ...BNCE İİ BİŞİ YAPTILAR KIZ ZTN GİDİCEK İST YE ONDAN SNR NE OLUCAKLARI MEÇHUL!!İZLEYİP GÖRÜCEZ BNCE ŞU ANDA BİZE ERKEN GELİO AMA ZMANLA ANLCAZ ARKADAŞLAR NEDEN BÖYLE OLDUUNU ÇOK HOŞ ÇOK GÜZEL ŞEYLER BİZİ BEKLİO EMİNİM..

burcugün
23-03-07, 16:08
Tekrar merhaba.. Ben yazımda sadece kendi fikirlerimden bahsettim. Herkesin yaşam tarzı, inançları değişiktir. İnternette tanışıp ertesi gün sevgili olmayı hoş karşılamak gibi bir mecburiyetim yok değil mi?Tabii başkalarının ne yaptığı beni ilgilendirmez.. Ayrıca modernleşme ve gelişmeyi( elektrik, uzay çağı vs. vs..) cinsel özgürlüğe bağlamak da bence yanlış bir görüş..Bunlar birbirlerinden farklı konular.. İnsanlar istedikleri gibi yaşarlar, herkesin özgür iradesin vardır.Kimse kimseye yaşadığı hayattan dolayı ahlaksız diyemeyeceği gibi, diğerleri de kendilerinden farklı düşünceye sahip insanlara, geri kafalı ya da çağın gerisinde kalmış deme hakkına sahip değildir. Ben sadece dizi bağlamında fikirlerimi belirttim. Bunun tek sebebi de, bu diziyi gerçekten beğenmiş olmam ve takip etmeye karar vermiş olmamdı. Ben gidişatın böyle olmasını hiç beklemediğim için çok şaşırdım. Eski filmlerde de nadir olmasına rağmen böyle şeyler vardı tabii. Fakat bunun için uygun bir durum oluyordu ve şaşırmıyordunuz.Büyük aşklar vardı hepsinde.. Belki yanlış anlaşıldı yazdıklarım, aralarında böyle bir durum yine olabilirdi. Benim yadırgadığım, bu zamanda, bu şekilde olmasıydı..Bu arada diziyi arkadan vurmak, tribünlere oynamak ne demek anlayamadım.( Ciddi söylüyorum, gerçekten anlamadım)

Tabii ki Lamia nın kaçmasını, o namus temizleyici ve onu zorla tutan zihniyetten kurtulmasını istedim. Ama her genç kız, aynı odada kaldığı zengin, yakışıklı adamla yakınlaşıp, birlikte olacaksa, bunun adına aşk demek benim anlayışıma uygun değil..Ben ilk görüşte aşk hissedemedim burada..Elbette dizi ne tarafa gider bilinmez, belki böyle olmasının da bir sebebi vardır. Ben dizinin gayet kaliteli çekildiğini düşünüyorum. Sadece benim üstümde yaratmış olduğu etki ortadan kalktı. Bu da benim için geçerli. Kimsenin benim gibi düşünmesi gerekmiyor. Ama ben diziyi seyrettiğim için fikrimi belirttim. Seyretmeseydim, hariçten gazel okumazdım.Herkes fikrini söyleyebilir ama hakaret etmeden olması gerekir... Neyse, yine herkese iyi seyirler ve dizinin başarısının devam etmesini diliyorum. Sevgiler.

pardon siz Diyanet denmisiniz ,biz burada bir dizi film seyrediyoruz herkesin dünya görüşü ve ahlak ölçüsü farklı ,bunların tartışılacagı yer degil burası oyuncu performansı ve bana anlatmak istediklerini ben ne kadar aldımla iletili bir iş , siz senaryo yazdıgınızda bunu farklı yazarsınız farkında olmadan senarist e haksızlık ediyorsunuz
dizi size uymadıysa seyretmeyin ,begenenlere yazarak moralinizide bozmayın
sevgiler

Havin70
23-03-07, 16:28
Tekrar merhaba.. Ben yazımda sadece kendi fikirlerimden bahsettim. Herkesin yaşam tarzı, inançları değişiktir. İnternette tanışıp ertesi gün sevgili olmayı hoş karşılamak gibi bir mecburiyetim yok değil mi?Tabii başkalarının ne yaptığı beni ilgilendirmez.. Ayrıca modernleşme ve gelişmeyi( elektrik, uzay çağı vs. vs..) cinsel özgürlüğe bağlamak da bence yanlış bir görüş..Bunlar birbirlerinden farklı konular.. İnsanlar istedikleri gibi yaşarlar, herkesin özgür iradesin vardır.Kimse kimseye yaşadığı hayattan dolayı ahlaksız diyemeyeceği gibi, diğerleri de kendilerinden farklı düşünceye sahip insanlara, geri kafalı ya da çağın gerisinde kalmış deme hakkına sahip değildir. Ben sadece dizi bağlamında fikirlerimi belirttim. Bunun tek sebebi de, bu diziyi gerçekten beğenmiş olmam ve takip etmeye karar vermiş olmamdı. Ben gidişatın böyle olmasını hiç beklemediğim için çok şaşırdım. Eski filmlerde de nadir olmasına rağmen böyle şeyler vardı tabii. Fakat bunun için uygun bir durum oluyordu ve şaşırmıyordunuz.Büyük aşklar vardı hepsinde.. Belki yanlış anlaşıldı yazdıklarım, aralarında böyle bir durum yine olabilirdi. Benim yadırgadığım, bu zamanda, bu şekilde olmasıydı..Bu arada diziyi arkadan vurmak, tribünlere oynamak ne demek anlayamadım.( Ciddi söylüyorum, gerçekten anlamadım)

Tabii ki Lamia nın kaçmasını, o namus temizleyici ve onu zorla tutan zihniyetten kurtulmasını istedim. Ama her genç kız, aynı odada kaldığı zengin, yakışıklı adamla yakınlaşıp, birlikte olacaksa, bunun adına aşk demek benim anlayışıma uygun değil..Ben ilk görüşte aşk hissedemedim burada..Elbette dizi ne tarafa gider bilinmez, belki böyle olmasının da bir sebebi vardır. Ben dizinin gayet kaliteli çekildiğini düşünüyorum. Sadece benim üstümde yaratmış olduğu etki ortadan kalktı. Bu da benim için geçerli. Kimsenin benim gibi düşünmesi gerekmiyor. Ama ben diziyi seyrettiğim için fikrimi belirttim. Seyretmeseydim, hariçten gazel okumazdım.Herkes fikrini söyleyebilir ama hakaret etmeden olması gerekir... Neyse, yine herkese iyi seyirler ve dizinin başarısının devam etmesini diliyorum. Sevgiler.

Simdiki yazin bana degisik geldi ve simdiki yazina cok yerde katiliyorum.
Belki sen hissetmedin o ilk bakistaki aski ve onun icin ters geldi. Ben mesela hissettim o ilk bakistaki aski ve onun icin bana ters gelmedi, dogal geldi.

caddys
23-03-07, 16:32
Ben cok eminim Aliyle Lamianin arasinda ask basladigini, bana bunu ilk andan itibaren hissettirdiler. Özellikle Alinin ilk sahneden beri Lamiaya bakisi özeldi, son bölümde daha da belirgin oldu. Lamiadan cok hoslandi. Ali ne Seymen, nede Baran. Cok baska bir tip, onun icin o karakterlere benzetmek yanlis olur. Ücüde Özcan Deniz degiller, hepsi degisik karakterler, 0nun icinde asklarini baska yansitiyorlar.
Fakat yinede kiyaslamak istiyorsak, asmali konaktada iki kere gördü bahari ve evlendi, hazirangecesinde de iki üc kere gördü hemen iliskiye girdiler. Burada da böyle. Ben hicbirini yadirgamiyorum, cünki ben ilk bakistaki aska inaniyorum ve bunlarin ücünde de böyle oldu ve onun icinde iliskiler cabuk gelisti.
#Burada normal iliskiler anlatilmiyor, büyük askar anlatiliyor.

sonuna kadar haklısın begenmiyen kendisine ahlaksız geliyorssa islemesin gelipte burda polemik yapmanın anlamıne anlayamadım ayrıca bu bole
ilk dizi değilki kaçıncıya nie gelipte burda bu eleştiriliyor:good:

caddys
23-03-07, 16:42

su anda 22 yasında tmm günah da tek bu dizide değilki bu konunun burda tartııslması bence çok yanlış ole her düşüncesini ortaya koymak isteyen buraya gelip yasarsada olmass:good:

Saba
23-03-07, 16:52
Simdiki yazin bana degisik geldi ve simdiki yazina cok yerde katiliyorum.
Belki sen hissetmedin o ilk bakistaki aski ve onun icin ters geldi. Ben mesela hissettim o ilk bakistaki aski ve onun icin bana ters gelmedi, dogal geldi.

Arkadaşım, ne demek istediğimi bu sefer anlatabildiysem, sevinirim.. Yanlış anlamadığın için teşekkürler. Gerçekten çok samimi olarak yazmıştım. Ama burada bir sıkıntıya, polemiğe sebebiyet verdim sanırım, çok üzgünüm.Emin olun, böyle bir niyetim yoktu.. Zaten bir daha kesinlikle rahatsız etmeyeceğim. Hepinize sevgiler..

caddys
23-03-07, 16:52

burda solediklerinin çoguna katılıyorum.keske bastan bu kdr agır solemeysedin bu kdr polemik çıkmazdı neyse ii seyirler hepimize:happy0064

bir daha rahatsız etmicem demen yanlıs ama burası hepimizin formu
babamızın çiftliği değil ya burası sadece o zmnki yorumun canımızı sıkmıstı o kdr

Havin70
23-03-07, 16:53
Bu kadar konusulacak konusu varken dizinin neden tek bir sahneye takiliniyor anlamiyorum. Herkesin ahlaki kendisine. Kimse kimseye bu konuda ahkam kesemez. Allaha sükürki demokrasi bir ülkede yasiyoruz. Dini herkes kendisi icin yasar. Yani bir insani ve bir dizideki karakterleri bu konuda yadirgamak yanlis bence. Oyuncularda bu konudan hep rahatsiz oluyorlar Türkiyede. Bir Filme aylarca emek veriyorlar, sonra tanitimda hep böyle sahneler tartisiliyor. Bence emege biraz olsun saygi göstermek lazim ve kendi dogrulari gibi yasamayan insanlarada hosgörüde olmak gerek.

Dizinin bu sahneden ibaret cok konusulacak konulari var ve onlari tartisalim ve sayfaya girerken simdi yine kim karamalarda bulunuyor diye endiselenmiyelim.
Tamam negativ elestiride olabilir,cok dogal, fakat dün geceden beri devamli bir sahne tartisiliyor ve ahkam kesiliyor. Bence bir kere bu konuda fikrini yazmak yeterli.:img-wink:

Havin70
23-03-07, 16:55
Arkadaşım, ne demek istediğimi bu sefer anlatabildiysem, sevinirim.. Yanlış anlamadığın için teşekkürler. Gerçekten çok samimi olarak yazmıştım. Ama burada bir sıkıntıya, polemiğe sebebiyet verdim sanırım, çok üzgünüm.Emin olun, böyle bir niyetim yoktu.. Zaten bir daha kesinlikle rahatsız etmeyeceğim. Hepinize sevgiler..

Ben özür dilerim. Herzaman fikrini yazabilirsin. Burada cok dizi sayfalarinda o kadar kisi varki, birtek polemik yaratmak icin böyle yorumlar yaziyor. Onun icin ilk an yanlis anlamisim. RAhatsiz asla etmiyorsun.:img-wink:

tuceny
23-03-07, 16:58
ooo cok cosmus gördüm burayı

arkadaslr relax ya oaly olmus burda
sevmisler yapmislar erken yada gec sonucta oldu haftaya bekleyelim bu hiidet bu ne celal :img-hyste

lazkizz
23-03-07, 17:00
su anda 22 yasında tmm günah da tek bu dizide değilki bu konunun burda tartııslması bence çok yanlış ole her düşüncesini ortaya koymak isteyen buraya gelip yasarsada olmass:good:

Ben kendi dusuncelerimi yazdim ;) Ne yazacam ve yazmiya cami sizden izin almiyacam heralde :) Sadece bir yorumdu buyutugumde yok.. Sadece erken okadar

esuk
23-03-07, 17:16
aslına bakarsanız bu durum bna da biraz erken geldi yani ne biliyim lamia cekingen utangaç bi kıza benziodu bu kdr cabul olmasına sasırmadım diyemem=))

meryemce20
23-03-07, 17:20
ya arkadaslar lütfen bunda abartilcak bisey yok .buryaya her isteyen düsüncelerini yazabilir.niye bosubosuna tartisiyosunuz anlamadimki.ayrica bu sadece bi dizi.bu kadar sinirlenmeyin.
buraya gelipte elestiri yapanlar kaderi cekemiyo iste.
siz dizimizi destekleyin yeter.birakin isteyen istedigini konussun.
eyer fazla tepki gösterirsek inadina elestirmeye devam ederler.bence hic aldirmayin.
bi arkadasimizinda dedigi gibi:::kader forever:img-hyste :img-hyste

caddys
23-03-07, 17:21
aslına bakarsanız bu durum bna da biraz erken geldi yani ne biliyim lamia cekingen utangaç bi kıza benziodu bu kdr cabul olmasına sasırmadım diyemem=))

ewt ama olay baska yerlere cekildi bencede erkendi lamia düne kadar
konusmaya bile çekinirdi aliyle ama
konunun baska yerlere çekilmesi cnmı sıktı ahlaksızlık fln bu her yerde her diside var konu kapansın artık ltfn

havinim_baranım
23-03-07, 18:22
Bencede birlikte olmaları erken oldu ama olan oldu artık tartışmaya gerek yok bence..Hem bir bildikleri vardır,iler ki bölümlerde görürüz bakalım ne olacak..

de-rin
23-03-07, 18:38

ewet biliyorum ama 5 yılda çok kısa bir zaman değil üstelik lamianın yaşıda çok büyük değil.ayrıca amcasının oğluylada sözlü...her ne kadar adam çok uyuz olmasına ikisini de birbirine yakıştıramasamda.ali ile lamianın durumu o şartlar altında en son olması gerekiiyordu..aşk yoktu sadece elektiriklenme vardı...aşk öyle kolay mı?hem zor günler geçiren ali için hemde tek amacı ennesini bulmak olan lamia için

caddys
23-03-07, 18:45
ewet biliyorum ama 5 yılda çok kısa bir zaman değil üstelik lamianın yaşıda çok büyük değil.ayrıca amcasının oğluylada sözlü...her ne kadar adam çok uyuz olmasına ikisini de birbirine yakıştıramasamda.ali ile lamianın durumu o şartlar altında en son olması gerekiiyordu..aşk yoktu sadece elektiriklenme vardı...aşk öyle kolay mı?hem zor günler geçiren ali için hemde tek amacı ennesini bulmak olan lamia için

bence kısa neki o saten 17 yasında gelmiş alıcağı terbiyeyi almış yni
ayrıca amcasının ogluyla sozlu olması neyi değiştirir
o mennan dan nefret ediyo
bence ali tarafından ask var lamia dha cekingen oldugunu için durumu belli değil
bence ask da zaten bu değilimi mutluluguda acıyıda aynı anda yasamk değilmi katılmıyorum:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo

şekeristan
23-03-07, 18:59
bencede erken oldu bu yakınlaşma ama bence onlar birbirlerine aşık tüm bu polemiklere değmeski

pinar15
23-03-07, 19:40
ya arkadaslar aliyle lamia yatmissa siz bunu neden bu kadar tartisiyorsunuz ya sizeen adam begenmis yatmis allah allha lamia sonucta istanbulda yetismis birisi yani onun icin normal olabilir sevdigi kisiyle yatmamk demi ya ni insan severse yatar allah yarabbi ya adamlar birbirlerine gercekten asik olmuslar ki yani....................olmus demiii

pinar15
23-03-07, 20:01
vallah seninle ayni kafadaniz biz galiba demi ya adam sevmis yatmis bizene duser sadece onu sevmek ve izlemek :happy0064

caddys
23-03-07, 20:53
vallah seninle ayni kafadaniz biz galiba demi ya adam sevmis yatmis bizene duser sadece onu sevmek ve izlemek :happy0064

yani zaten sewmek ne demek ya ben yirim onu bitanesi bidenesi
ayruca bana diosun dimi kafadanıs die ayrıca unutma şekeristan ve havin70de bisden

Havin70
23-03-07, 21:14
buranın havasını artık değiştirmek lazım yaa
(hava değiştirmek bi yana gerçekten soruyorum)

mennan kartı bulduya nolucak yaa off ali bey sinsi sinsi gıcık gıcık solüyo uyus etti beni yaa:img-hyste

Off orada bende ürktüm, nasil seslendi öyle. Cok merak ediyorum 3. Bölümü.
Bilemiyorum neler olabilir, fakat Aliyi SIKIStiracaklari belli. Bu tür dizi veya filmlerde cok heyecanlaniyourum. Karakterlerden daha cok ben ürküyorum.:img-fear2

RIZA_BABA
23-03-07, 21:34
Arkadaşlar 2.bölümü dün bi karışıklık oldu diziyi izlemeyi unutum:)

biriniz bana ayrıntılı biçimde anlatırsa çok sevinitim

Şimdiden teşekkürler

pinar15
23-03-07, 23:53
:img-yes: yani zaten sewmek ne demek ya ben yirim onu bitanesi bidenesi
ayruca bana diosun dimi kafadanıs die ayrıca unutma şekeristan ve havin70de bisden
tabiiki bizdenler bacim sen canini sikma sadece ozcani sev demi yani ben oyle yapiyorum birde necati sasmazi sev oda cooooook yakisikli

pest
24-03-07, 01:16
ya acaba ilerde şeh lamiaya aşık mı olurki lamia istanbula kaçtıktan sonra onu orda görür de aşık mı olur ki? çünkü şeyh lamiyı daha hiç görmedi belki de ilk görüşte şeyh de ona aşık olacak.ali ile şeyhin yolları öle mi kesişir acaba?

benim aklıma başka bişe gelmiyor. ya da lamianın annesiyle alakalıdır.

nese bilmiorum yinede bekleyip görecezz...

RIZA_BABA
24-03-07, 08:32
resimleri buraya eklemeyin arkadaşlar uyarı alabiliriz dizinin multimedia bölümü mevcut

bahar_90
24-03-07, 11:57
22 MART 2007 PERŞEMBE
TELE - BAROMETRE

22 MART 2007 PERŞEMBE

buldum reytingleriiii:happy0064:happy0064:happy0064:happy 0064:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064:happy 0064:happy0064:happy0064

ohh be ikinci olmusuz haftaya garanti birinciyiz

sagir odayi baya bir sollamisiz yaniii

arkadaslar icim öyle bir rahatki anlatamam yani haftaya bir numara bizii garantii

ne zmana diznin tekrari var bilen varmi

ben star tv nin yayin akisindan hic bir sey nalamiyorumm

bahar_90
24-03-07, 12:04
Off orada bende ürktüm, nasil seslendi öyle. Cok merak ediyorum 3. Bölümü.
Bilemiyorum neler olabilir, fakat Aliyi SIKIStiracaklari belli. Bu tür dizi veya filmlerde cok heyecanlaniyourum. Karakterlerden daha cok ben ürküyorum.:img-fear2

arkadasim benim o sahnede kalbim durdu nerdeyse haeycandan

ama bakin güzel seyler olucak gibi hic ama hic durmuyo

ee lamianin esyalarinin arasinda alinin kartini gördü bütün süpheler elinin üzerinde bence önce agzini ara laalinin sonra bir sey yokmus gibi davranir sonnra bir sekilde takip ettirir bence lamia ve ali ülkeden kacarlarken peslerine düsürlerr

ama yakalayamazlar istanbula giderler sonra orda olaylar falan olur

ama ali türkiyeye gecmicek sadce lamia gecicek nasil o9lucak biolmiyorum ama
ortalik fena karisacak kesin yaniii

cok heycanli zaten dizimiz dahada heycanlanacak bu arada reytinglere öyle bir sevindim ki anlatamam sevincimi

icim cokkk ama cokk reahtladi reytingleri ekleyen herkezden allah razi olsun

bahar_90
24-03-07, 12:09
okulda kimya hocasına rica ettik yarın ki yazılı yı başka güne aldırdık ,nedenmi Hocam KADER dizisi var dedik ,geç yatarız çalışamayız hocam yapmayın dedik hocamızda bize bende seyrettim güzel bir dizi madem öyle pazartesi yaparız yazılıyı dedi
arkadaşlar bizim kimya hocası eger bu diziyi seyrediyorsa kesin Türkiye seyrediyordur.nedenmi çünki hiç bir dizi seyretmiyormuş Kader dizisi güzeldi dedi ,burdan bu haberi veriyim istedim:img-punk:

ayyyy bu cok komik iste canim yaaa:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste

cok iyi bir hocaniz varmisss kader söz konusu olunca dersler bile unutuluyo yaniii

kader icin herseyi yaparimmm yeterki izleyim

burcugün
24-03-07, 12:36
ayyyy bu cok komik iste canim yaaa:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste

cok iyi bir hocaniz varmisss kader söz konusu olunca dersler bile unutuluyo yaniii

kader icin herseyi yaparimmm yeterki izleyim

ya gerçekten bak hoca izin verdi ,başka dizi desek kesin vermzedi , hocamızın anne tarafı suriye liymiş oda merak etmiş 1.bölümü seyretmiş
dün okulda gördük hocamızı nasıl hocam 2.bölüm de güzeldi dimi dedik oda artık pazartesini düşünün dedi bizde pazartesi ne var hocam biz pazartesi dizi seyretmiyoz dedik hocamızda yazılıyı düşünün kaderciler deyip yanımızdan ayrıldı :happy0064

bahar_90
24-03-07, 15:08
arkadaslar nerde dünkü heyecan yaa hadi ama çok sessiz ortalık
olmuyo bolee bilemiyorum yani
hayde:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

arkadasim dün galiba herkez burdaydi bilmiyprum herzaman buradan ayrilmayan ben dün uyuyasim geldii olamaz offfff

ama yazdiklarinizi hep okudum baya bir sayfa ilerklemisinizzz

cokk güzell olmus dizmizin tekrari nezaman var bilen olursa haber verre bilirmi acaba

ben hala reytinglerin sevincin deyim gecen hafta 3 .oldumustuk ama bu haftra ikide yiz haftaya zirveyi kapariz insllahh birdaha ayrilmayiz zirvedenn

burcugün
24-03-07, 15:20
ya ne sanslısınız siz bzm hcaya da dedik kader var die beni bağlamas dedi ya off hiç çalışmadım:img-yes:

okulunu degiştir bence, nasıl olsa dizini degiştirmeyeceksin belli oldu
zaten KADER i kim degiştirebilirki:bella :klme

bahar_90
24-03-07, 15:52
okulunu degiştir bence, nasıl olsa dizini degiştirmeyeceksin belli oldu
zaten KADER i kim degiştirebilirki:bella :klme

kader kim se ama kimse degistiremnez ev temizliyorum annemden kactikcada hemen basliga geliyorummm

kader insanda bagimlilik yaratiyo ben demistim ilerleyen zamanlarda burasi doluo tasacak herkez kaderri izlicek diye dedigim ciktiii

eee kaliteli dizimiz nede olsa

handeozbek
24-03-07, 15:54
Dizinin çarşamba günü 21:45'te tekrarı var.E-kolayın sitesinde öyle yazıyor. İzlemek isteyenlere duyrulur

MİHRİMAH
24-03-07, 15:58
Arkadaşlar ne oluyor ya olabilir Allah Allah ha şimdi ha bi süre sonra onlar birbirlerine aşık olmuşlar ve ali ordan ayrılacaktı belkide kim bilir bi daha ne zaman görüşecekler.

bu olaya neden bu kadar takılıyorsunuz .DİZİMİZİN Okadar önemli konuları varki ya taaa cumadan beri söyledik bu olay erken gerçekleştiyse bir sebebi vardır diye ama nafile galiba insanlar bir şeye takılınca takılıyorlar.

BAİRAZ SAKİN OLALIM ARKADAŞLAR OLUMLU DÜŞÜNELİM.Göreceğiz Ali ve Lamianın arsındaki ilşki ilerde öyle olacakki bizler bu erken birlikteliğin sebebini daha iyi anlayacağız.

belkide bir daha dokunamıyacak.

MİHRİMAH
24-03-07, 16:06

Evet aklına gelmesi gerekirdi ama aşk işte bu insanın gözü kör oluyor galiba o an hiç bir şey düşünmüyorki. ama şuda var yani alide evli olsa akıl var mantık var herhalde bir kadının peşinden bu kadar koşmaz ve bu şekilde kadına bakmaz.

MİHRİMAH
24-03-07, 16:18
Ben katilmiyorum, cünki eskiden filmler daha masumdu demissiniz. Fakat eskidende masum degildi. Tek eskiye karsi farkli olan sey, eskiden yani türkan soray, hülya kocyigit zamanlari cinsel sahneleri göstermiyorlardi, fakat bir kac dakika sonradan birden hamile kalan bir cok kadin oluyordu eski filmlerde de. Bu sadece türk filmlerinde degil, yabanci filmlerde de böyle. Bizim simdiki zamanda artik hersey cok acik sekilde anlatiliyor, eskiden kapali sekilde anlatiliyordu. Eskiden Türkan Soraylar mesela nasil evlenmeden hamile kalabiliyorlardi. Ozaman kimse yadirgamiyordu, cünki o sahneler gösterilmiyordu.
Bu bu zamana özenti birsey degil kisilerin evlenmeden öncde iliskide olmalari, sadece daha cok ortada yasaniyor ve tabiki sayisi eskiye nazaran daha fazla , ama eskiden böyle bir sey yok denilemez.

Bence sakincasi yok böyle birseyin. Benim icin önemli olan iliskinin sebebi. Burada asktan dolayi, bu da cok normal. Bu dizide sadece bizlere askin baslangicini bu sekilde gösterdiler. Cok güzel ve büyüleyici bir sahneydi, öyle basit yansitilmadi, bunun üzerine neden böyle gidiliyorki.

arkadaşım çok iyi bir noktaya parmak basmışsın .okadar önemli bir yerden vurdunki bravo sana.

eskidende kesinlikle vardı ama bu dile getirilmiyordu veya gösterilmiyordu.Sahnenin bu kadar abartılması gerçekten çok saçma.Ordaki iki insanda gerçekten çok iyi niyetli davranıyorlar zaten alinin amacı kızı kullanıp atmak değilki. kız için nasıl bir dert alıyor başına hepimiz biliyoruz e kızda bunun farkında .

Göreceğiz ilerleyen bölümlerde yüreklerinde hem ali hemde lamia neler yaşayacak ve hissedecekler .kalplarinde bu sevdanın yavaş yavaş nasıl büyüdüğünü hep beraber izleyeceğiz.

bahar_90
24-03-07, 16:30
bu arada özcan deniz cok yakisikli yaa ben daha yeni fak ediyorum

tama yakisikliydi ama bu kadarda degil

diziye tiryaki olsdukca özcan denizede bir hayranlik beslemye basladim naasil tatli gülüyo cok güzelde bakislari var

MİHRİMAH
24-03-07, 16:33
sevgili saba arkadaşım

Dediklerine katılıyorum zaten bu forumdaki bir çok arkadaşımız hatta hepimiz BU SAHNENİN ERKEN GERÇEKLEŞTİĞİNİ DİLE GETİRDİK.

Ama arkadaşım bu sadece bir dizi .ve orda gerçekleşen olayıda ahlaksızlık olarak değerlendirmek gerçekten doğru değil .konunun buralara gelmeside çok üzücü.

yani bu sahne bir süre sonra aşklarını hissettikten sonra yaşasaydılar ama yine evli değiller ki bu bir çok filimde böyle oluyor. ozaman bu yaşanan sahne bu kadar eleştirilmeyecekmiydi . ozaman ha tamam vaktinde oldumu diyecektik.

VE ben şuna inanıyorumki hiç bir insan kuvvetli derinden bir şeyler hissetmediği bir insan için başını bu kadar büyük bir belaya sokmazdı ali lamiayı abisine emanet ediyor daha ne olabilirki bu ne anlama gelir sizce.

ali ve lamia yüreklerinde gerçekten bir şeyler büyük duygular hissettikleri için olay bu boyuta geldi zaten

.ali ikinci gün lamiayı hastanede gördüğünde onu görmek için hemen mennanın evine gitti .

luciapink
24-03-07, 17:03
yaa keşke bu haftada cumartesi verselerdi hababam sınıfını daha sonra verselerdide olurdu malesef ben izleyemedim yaaa neler oldu çok merak ediyorum azcık haberlerden annemin sölediklerin bişiler öğrendim ama izlemek kadar keyif vermiyo insana...

bahar_90
24-03-07, 17:08
nerden öğrendin canım kesinmi

valla cnim handeözbek diye bir arkadasimiz

yazmis bende bilmiyorum starin yayin akisini tam bilmiyorumm anlamiyorum kii

hangi gün fark etmez arkadaslar tek olsunda ne zaman olursa olsunnn

beni icin sade ve sadece kader diger zamanlarda baska kader kadar önemli bir dizim yokkkk

MİHRİMAH
24-03-07, 17:17
hahah sonucta kader ikinci haftaya zirve bizim canimmmmmm

ayy acaba kaca bileceklermi cokk merak ediyorummm

kacsinlarda kurtulsunlarrrr

macera yeni basliyo arkasdaslarr

bana sanki ali halepten gidemiyecekmiş gibi geliyor .sanırım ali halepte bir süre kalacak.

Zaten ali şimdi gitmiyor istanbula .Alinin halepte tutacak sebepler oluşabilir .

bahar_90
24-03-07, 17:22
bana sanki ali halepten gidemiyecekmiş gibi geliyor .sanırım ali halepte bir süre kalacak.

Zaten ali şimdi gitmiyor istanbula .Alinin halepte tutacak sebepler oluşabilir .

ali gitmicem dedi zaten eger lamia kacarda alide onunla birlikte giderse hersey ortaya cikar zaten herkez anlar alinin lamiayi kacairdigini bu sefer herse y tehlikelesir 9o da cok kötü saten ip üzerindeler alinin kartini bulmalarti kötü olduu simdi ne olur bilmiyorummm

aliyi vuruölarmi acaba

MİHRİMAH
24-03-07, 17:34
ali gitmicem dedi zaten eger lamia kacarda alide onunla birlikte giderse hersey ortaya cikar zaten herkez anlar alinin lamiayi kacairdigini bu sefer herse y tehlikelesir 9o da cok kötü saten ip üzerindeler alinin kartini bulmalarti kötü olduu simdi ne olur bilmiyorummm

aliyi vuruölarmi acaba

vurmazlarda galiba başı belaya girebilir yani başına kötü olaylar örebilir bu mennan .mennan çok tehlikeli biri ve adam çok güzel oynuyor. ordan nasıl seslenişi vardı .ALİ beyyyyyyyy

ben korktum açıkçası .ama yani bir kartı buldu diye olabilir herhangi bir sebepten dolayı kartını vermiş olabilir .belkide hiç anlamıyacaklar lamiayı alinin kaçırdığını .

bunu göreceğiz haftaya.

bahar_90
24-03-07, 17:37
vurmazlarda galiba başı belaya girebilir yani başına kötü olaylar örebilir bu mennan .mennan çok tehlikeli biri ve adam çok güzel oynuyor. ordan nasıl seslenişi vardı .ALİ beyyyyyyyy

ben korktum açıkçası .ama yani bir kartı buldu diye olabilir herhangi bir sebepten dolayı kartını vermiş olabilir .belkide hiç anlamıyacaklar lamiayı alinin kaçırdığını .

bunu göreceğiz haftaya.

her sey olabilir iyosun yanii bencede dizi okadar heycanli gidiyoki hic bir sey belli olmuyo hakketen ne sesti o öyle ali beyyyy alinin biz bukadar heycanlaniyoruz ali ne yapacak acaba

inslahh anlamazlar ama kötü seyler olucak haftaa iki ündür hep güzel seyler oluyo bakicazzz

pinar15
24-03-07, 17:57
hahah sonucta kader ikinci haftaya zirve bizim canimmmmmm

ayy acaba kaca bileceklermi cokk merak ediyorummm

kacsinlarda kurtulsunlarrrr

macera yeni basliyo arkasdaslarr

lan sanki kaderi sevmiyomusum gibi konusuyon san kaderi kim sevdirdi opzcan denizi kim sevdirdi anan mi ben san ilk dedigim de ay adami sevmiyom yademistin ama izledikten sonra ne oldugunu gordun besle kargayi oysun gozunumisali yani ammaa yinede siz kurtlar vadisinden korkun yani bende icindeyim kv 3 uncu olmus anasini satiyim be ha buarada kv seyden dolayi veriyolarmis eger izlenirse dijiturkte basliycak dun gece sabah kadar onlari okudum 1 milyon misi oy atmis anasini satiyim kalkmasin diye vay be dizi offf off yakti beni yakti beni yaktin beni lan polat birde ozcannnnn:icon_sorr

MİHRİMAH
24-03-07, 18:25
her sey olabilir iyosun yanii bencede dizi okadar heycanli gidiyoki hic bir sey belli olmuyo hakketen ne sesti o öyle ali beyyyy alinin biz bukadar heycanlaniyoruz ali ne yapacak acaba

inslahh anlamazlar ama kötü seyler olucak haftaa iki ündür hep güzel seyler oluyo bakicazzz

canım biz ekran başında ürperdik ama sanki bu alide farklı bir şeyler var adam bi şeyden korkmuyor hele mennandan hiç korkmuyor. hiç tınmıyor vallahi.

zaten korksa aklına yüreğine küçüçük bir korku endişe düşseydi ilk adımı atıp lamianın peşinden gitmezdi .Ne dedi lamiaya korkam bu yola baş koyduk dönmek yok artık dedi.

KAYBETMEKTEN KORKMAYAN İNSANLARDAN KORKMAK GEREKİR .

Ne dedi şeyh eğer etrafında böyle insanlar varsa etrafında olan olayların 10 da 8 inde bu insanın parmağı vardır dedi. bu şeyh varya tam bizim aliye göre çok zeki .

ŞEYH TANIYABİLİYOR İNSANLARI BİR BAKIŞTA .Bence bizim alinin ilerde başı esas bu şeyh ile derde girecek mennan bi şey yapamaz.

cubur
24-03-07, 18:28
canım biz ekran başında ürperdik ama sanki bu alide farklı bir şeyler var adam bi şeyden korkmuyor hele mennandan hiç korkmuyor. hiç tınmıyor vallahi.

zaten korksa aklına yüreğine küçüçük bir korku endişe düşseydi ilk adımı atıp lamianın peşinden gitmezdi .Ne dedi lamiaya korkam bu yola baş koyduk dönmek yok artık dedi.

KAYBETMEKTEN KORKMAYAN İNSANLARDAN KORKMAK GEREKİR .

Ne dedi şeyh eğer etrafında böyle insanlar varsa etrafında olan olayların 10 da 8 inde bu insanın parmağı vardır dedi. bu şeyh varya tam bizim aliye göre çok zeki .

ŞEYH TANIYABİLİYOR İNSANLARI BİR BAKIŞTA .Bence bizim alinin ilerde başı esas bu şeyh ile derde girecek mennan bi şey yapamaz.

evet gerçekten çok güzel bir yorum yapmışsın aynen katılıyorum adam
çok zeki ilerde alinin başını derde sokabilir

MİHRİMAH
24-03-07, 18:35
evet gerçekten çok güzel bir yorum yapmışsın aynen katılıyorum adam
çok zeki ilerde alinin başını derde sokabilir

iş alanında kesin karşısına çıkacaktır.Bununla birlikte kafayı fazlaca aliye takarsa özel hayatına ve sevdiği kadına da el atabilir.

yada bi şekilde lamia ve şeyhin yolları istanbulda birleşebilir.

cubur
24-03-07, 18:39
iş alanında kesin karşısına çıkacaktır.Bununla birlikte kafayı fazlaca aliye takarsa özel hayatına ve sevdiği kadına da el atabilir.

yada bi şekilde lamia ve şeyhin yolları istanbulda birleşebilir.

evet iş hayatı ikisininde yoğun ve karşılaşabilirler ayrıca mennan ve babasını ali konusunda uyarıp onların daha fazla alinin üzerinde yoğunlaşmalarını sağlayabilir buda ali için kotu olur

cerenn85
24-03-07, 20:20
belki büyük bir kısmınız bana katılmayacaksınız ama çok erken birlikte oldular biraz daha zaman geçmeliydi!!

pinar15
24-03-07, 20:46
olsun sanırım fikrimi söylememde bir sakınca yok sadece söylemek istedim.
fikrini soylemekte cook geciktin ** neyse herkese verdigim cevabimi sanda veriyim simdi onlar yattiysa yatti sevdiler yattilar kardesim bizene demi yani mesela sen birini coook sevsen ama cook sevsen ´ne yaparsin yani kendini lamianin yerine koy demkki cok sevmis yademi kiz:img-blush

mustafas
24-03-07, 21:20
şimdi gülmekten bayılıcam sanki dizinin senaryosunu lamia yazıyormuş gibi demezlermi lamia erken yattı.......

pinar15
24-03-07, 21:23
şimdi gülmekten bayılıcam sanki dizinin senaryosunu lamia yazıyormuş gibi demezlermi lamia erken yattı.......

vallah yalamia mi yaziyor sanki aa arkadaslar bu arada biliyomusunuz bu dizi ozcan denizin gercek hayatindan alintiymis kendisi yazmis ya oykusunu ondan iste bir tane arap guzeline asik olmus onu anlatiyormus
yani

mustafas
24-03-07, 21:27
bence yatak sahnesini izleyince şok oldum ne çabuk dedim ama neden kızıyım ki o anlık bir şey seviyorlarmış birbirlerini kendilerini kaptırmışlar doğal....

pinar15
24-03-07, 21:42
bence yatak sahnesini izleyince şok oldum ne çabuk dedim ama neden kızıyım ki o anlık bir şey seviyorlarmış birbirlerini kendilerini kaptırmışlar doğal....

demi yani ínsan sevdikten sonra vallaha karsi koyamiyor yani ne yapalim insaniz iste zaaaflarimiz var :img-blush

bahar_90
24-03-07, 22:26
vayy millet ne ayakacyip dolmus sayfalar neyseeee

ben diziyi yeniden izledimmm cok güzel yaaa

hele de o malüm sehne acayipti ben sadece ali ve lamia nin bir birlerini öptükleri sahneyi cok sevdimmm

pinar15
24-03-07, 22:47
kiz bahr acaba ucuncu bolum nasil olur ya lamia turkiyeye gidebilcekmi o adam aliye ne diycek ali nasil yalanliycak ay accayip merak ediyom ya ama cook guzel yattilar ya baaaa nasil opustuler oyle kizzz

bahar_90
24-03-07, 23:18
kiz bahr acaba ucuncu bolum nasil olur ya lamia turkiyeye gidebilcekmi o adam aliye ne diycek ali nasil yalanliycak ay accayip merak ediyom ya ama cook guzel yattilar ya baaaa nasil opustuler oyle kizzz

kizzz bacim gelde ban sor sen onu

bence lamia türkiyeye gider alinin abisi varya

omnunla bazi olaylar olucvakmis gibi geliyo

o cok sinsi duruyo acayip gicikm oldum ben ona

pinar15
24-03-07, 23:21
kizzz bacim gelde ban sor sen onu

bence lamia türkiyeye gider alinin abisi varya

omnunla bazi olaylar olucvakmis gibi geliyo

o cok sinsi duruyo acayip gicikm oldum ben ona

alinin abisi mi sinsi kiz ne biliyim valalh yook ya bisey yapmaz sanmam ama o serefsiz korkutursa bilemem amma
insaalaha turkiyeye gidebilirler
:img-yes:

bahar_90
24-03-07, 23:27
innsalah pinarim türkiyeye gecselerdi arkai geliordiii

ayyy acayip jheycanliyim varyaaaa

ölücemm haftaya ne olacak acaba

alinin kartini bulduguna üuüldüm

hele zavalli kizi nasil dövdü o serefsiz yaaaa gero zekali

pinar15
25-03-07, 00:55
Ya çarşamba günü milli maç var neden tekrarı o güne koymuşlar ki:icon_sorr

carsam ba ne millim maci var kine kimle oynuycak turkiye ama insaalah carsamba vermezler ya bend eo gunizleyeme insallah baka gun verirler bir numarali dizimiz kaderi yaniiiiii:good:

lazkizz
25-03-07, 05:30
COktan beri ugrayamadim bu foruma, obur forumlara yazmaktan, buraya firsat kalmadi. Ozet geldimi ya tuo lar varmi :(

tuceny
25-03-07, 11:32
COktan beri ugrayamadim bu foruma, obur forumlara yazmaktan, buraya firsat kalmadi. Ozet geldimi ya tuo lar varmi :(

yarın gelicek özet
carsambada tkr var
ve persembe 21.45 gecmiyo günler yaws

bal gözlüm
25-03-07, 12:40
yarın gelicek özet
carsambada tkr var
ve persembe 21.45 gecmiyo günler yaws

gerçekten geçmiyor günler.................. ne olacak acaba o kadar merak ediyorum ki....... mennan'ın bir ali bey deyişi vardı ben korktum ekran karşısında. ali başına büyük dert aldı valla........
demek tekrar çarşamba ben de dün bekledim çıkmayınca üzüldüm bu hafta yayınlamazlar tekrar diye düşünmüştüm neyse artık çarşambayı bekleyeceğiz çare yok napalım........

idilowich
25-03-07, 12:55
arkadaşlar ya süper bi bölümdü acaba ne olucak 3.bölümde???
ali bu işten de sıyrılıcak gibime gelio anlamıcaklar

bahar_90
25-03-07, 13:02
Ya çarşamba günü milli maç var neden tekrarı o güne koymuşlar ki:icon_sorr

ne milli maci yaa her halde starin bildigi bir seyler var carsambaya milli mac oludugunu bilmeyecek degiller her halde

bari bu gün verselerdi tekrari ama ne de olsa ben tekrarini tv den izliyemem

ama internetten durmadan izliyorum zetn ezberkledimmm

haftaya ne olcaka cok da merak ediyorumm

acaba lamia ve ali yakalanacaklarmi

ali beyyyyyyyyy sesi kulaklarimdan cikmiyo hala nasil bagirdi öyle

cok kizgin gibi duruyodu

bahar_90
25-03-07, 13:05
[quote=bal gözlüm;2762069]gerçekten geçmiyor günler.................. ne olacak acaba o kadar merak ediyorum ki....... mennan'ın bir ali bey deyişi vardı ben korktum ekran karşısında. ali başına büyük dert aldı valla........
demek tekrar çarşamba ben de dün bekledim çıkmayınca üzüldüm bu hafta yayınlamazlar tekrar diye düşünmüştüm neyse

ayy arkadasim sen günlerin nasil uzadigini gelde bir banma sorr bekle bekle sabir tasi olucaz yaa hadi neyse

ama olsun carsamaba da arka arkaya izlicez dizimizi

artik hep buraya gelirim persembeden itabaren burrda bile uyuyya bilirim cünkü iki hafta tatilimiz var :happy0064:happy0064

bu basligi kapatiriz artik yakinda yeni kader basligina

yazariz yeni bölümlerin heycanini

pinar15
25-03-07, 13:24
[quote=bal gözlüm;2762069]gerçekten geçmiyor günler.................. ne olacak acaba o kadar merak ediyorum ki....... mennan'ın bir ali bey deyişi vardı ben korktum ekran karşısında. ali başına büyük dert aldı valla........
demek tekrar çarşamba ben de dün bekledim çıkmayınca üzüldüm bu hafta yayınlamazlar tekrar diye düşünmüştüm neyse

ayy arkadasim sen günlerin nasil uzadigini gelde bir banma sorr bekle bekle sabir tasi olucaz yaa hadi neyse

ama olsun carsamaba da arka arkaya izlicez dizimizi

artik hep buraya gelirim persembeden itabaren burrda bile uyuyya bilirim cünkü iki hafta tatilimiz var :happy0064:happy0064

bu basligi kapatiriz artik yakinda yeni kader basligina

yazariz yeni bölümlerin heycaniniinsaalah bacim bu sayfada biter baskasina geceriz amma varya iki hafta boyunca burda sabahlariz kiz hele dun gece ben sayabaha kadar pc deydim accayipti yauykusuzluktan oluyorum ama insaalah bu hafta bisey olmaz mennan serefsizi bisey yaparmi yapmazmi bilemem ama sanmam yaali bey yine kivirir bisey yapip yan ibye

caddys
25-03-07, 13:48
bu arada özcan deniz cok yakisikli yaa ben daha yeni fak ediyorum

tama yakisikliydi ama bu kadarda degil

diziye tiryaki olsdukca özcan denizede bir hayranlik beslemye basladim naasil tatli gülüyo cok güzelde bakislari var

geç kalmısın ama olsun hatanın neresinden dönersen dön karlısındır(saka tabii):img-hyste
ya manyak bi adam ben hep ona karsı bir hayranlık duyuyorum gün geçtikçe bu artıyo manyak bişi dudakları gözleri...
bakısları gülüşü off bitmeski saymaklaa:happy0064 :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo

Güzel_Cadı2
25-03-07, 14:30
arkadaşlar yazılanları tam okumadım..nickimle ilgili bir sorun olduğu içinde torum yapmadım dizime ve en önemlisi Özcan'ıma..

İlk bölümünde kalitesiyle,mekanlarıyla,görüntüsüyle ve kadrosuyla efsane olmaya aday olduğunu gösterdi...Sesli çekim yapılmış..Bütün oyuncular çok başarılıydı sesli çekim olmasına rağmen..Gerçi dublaj yapmak daha zordur..Oynarken hissttiğin ve hisstettirdiğin duyguyu dublaj yaparkende hissettirmek zorundasın..O açıdan oyuncuların işi biraz daha kolay.Zaman bakımınandan rahatlar..Mustafa Uğurlu mahfetti beni..İlk bölümünde aksan oturmmaıştı ama ikinci bölümde müthiş bir performans göstermiş..Özcan zaten birtanem..ilk bölümde ses tonlamaları daha başarılıydı sanki..Bu ikinci bölümde ses tonlamalarını ayarlıyamamış gibi geldi..Ama acayip bir tip yaratmış..Çok farklı,çok tatlı hoşgeldin Ali Asyalı:)(kafiyeye dikkat:))Keza Birce Akalay'da öyle..Ben çok beğendim Birce'yi..Güzel,sevimli ve masum bir yüzü var..Oyunculuğuda yerinde..Özcan GENE turnayı gözünden vurmuş..

Bu arada senaryoyu Aytül Ergun diye biri yzıyor sanırım..Acaba Mahinur Ergun'un bir akrabasımı?Keşke Mahinur yazsa.Çünkü kurgu çok başarılı olmasına rağmen işleyişte çok hata var..

Birde şu çok çok erken olan sevişme sahnesiyle ilgili tartışmalar olmuş..Kalbu üssü konular bunlar..Herkesin fikri başka..Bukadar tartışmakta saçma..Biri çıkar "bukadar erken olmasına karşıyım" der, biri çıkar "evlenmeden öncesine karşıyım der,biride çıkar "bir kızla bir erkeğin sevişmesine karşıyım..eşcnel ilişkiden yanayım" der:)yani bu tür konuları tartışmamakt yarr var..

Tabi erken oldu bu sevişme..Ama bunun gelenek ve inançlarla alakası yokki..Birincisi lamia 21 yaşında Halep'e gitmiş..İkincisi biz lamia'yı çekingen biri olarak tanımadık..Üçüncüsü bazı aşklar öpüşme yada "seni seviyorum" demekle resmiyet kazanır..Bunlarınkiis sevişmeyle resmiyet kazandı..Yani "biz artık sevgiliyiz" demek bu..Hem birbirilerine hem izleyiciye..

Birde acaba diyorum bu sevişmenini senaryonun gidişatıyla alakası olabilir mi?..Çok mu paranoyağım;acaba lamia'yı amcaları geri alacakta lamia hamilemi çıkacak..Konu böylemi devam edecek..Ama bu şekilde devam edeceğini zannetmiyorum..Neyse izleyip görelim..Bu arada Mennanı oynayan oyuncu çok başarılı:)

bal gözlüm
25-03-07, 14:30
geç kalmısın ama olsun hatanın neresinden dönersen dön karlısındır(saka tabii):img-hyste
ya manyak bi adam ben hep ona karsı bir hayranlık duyuyorum gün geçtikçe bu artıyo manyak bişi dudakları gözleri...
bakısları gülüşü off bitmeski saymaklaa:happy0064 :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo

off ne diyorsun sen arkadaşım ................... ben bu adama 10 yılı aşkın süredir aşığım hayranlık değil yani resmen aşığım... onun bir bakışına, bir gülüşüne herşeyi feda edebilirim. ve ben özcan'ı en çok kendini geliştirebildiği için seviyorum. onu herkes sevmek zorunda değil tabi. ama saygı duymaları gerekir. ilk çıktığı günle şimdiki bulunduğu nokta arasındaki farka bakarsa insanlar zaten ona saygı duyarlar...........
özcan'ım , aşkım , birtanem onu o kadar çok seviyorum ki...................

bal gözlüm
25-03-07, 14:33
Zap'tiye

Yıllardır "eşkali" çizilen trafik canavarını sonunda buldum. Adı Özcan Deniz. Asmalı Konak'ta iki kez trafik kazası yaptı. Haziran Gecesi'nde trafik kazası yapınca, yanındaki gelin adayı ağır yaralandı. Son dizisi Kader'de bu kez karısıyla çocuğunu çılgınca takip ederken kaza yapıp, ölmelerine neden oldu. Yakalayın şu adamı!

kaynak : sabah (günaydın) YÜKSEL AYTUĞ

YA ALEM BU YÜKSEL AYTUĞ ÇOK KOMİK YA............:)

bal gözlüm
25-03-07, 14:36
arkadaşlar yazılanları tam okumadım..nickimle ilgili bir sorun olduğu içinde torum yapmadım dizime ve en önemlisi Özcan'ıma..

İlk bölümünde kalitesiyle,mekanlarıyla,görüntüsüyle ve kadrosuyla efsane olmaya aday olduğunu gösterdi...Sesli çekim yapılmış..Bütün oyuncular çok başarılıydı sesli çekim olmasına rağmen..Gerçi dublaj yapmak daha zordur..Oynarken hissttiğin ve hisstettirdiğin duyguyu dublaj yaparkende hissettirmek zorundasın..O açıdan oyuncuların işi biraz daha kolay.Zaman bakımınandan rahatlar..Mustafa Uğurlu mahfetti beni..İlk bölümünde aksan oturmmaıştı ama ikinci bölümde müthiş bir performans göstermiş..Özcan zaten birtanem..ilk bölümde ses tonlamaları daha başarılıydı sanki..Bu ikinci bölümde ses tonlamalarını ayarlıyamamış gibi geldi..Ama acayip bir tip yaratmış..Çok farklı,çok tatlı hoşgeldin Ali Asyalı:)(kafiyeye dikkat:))Keza Birce Akalay'da öyle..Ben çok beğendim Birce'yi..Güzel,sevimli ve masum bir yüzü var..Oyunculuğuda yerinde..Özcan GENE turnayı gözünden vurmuş..

Bu arada senaryoyu Aytül Ergun diye biri yzıyor sanırım..Acaba Mahinur Ergun'un bir akrabasımı?Keşke Mahinur yazsa.Çünkü kurgu çok başarılı olmasına rağmen işleyişte çok hata var..

Birde şu çok çok erken olan sevişme sahnesiyle ilgili tartışmalar olmuş..Kalbu üssü konular bunlar..Herkesin fikri başka..Bukadar tartışmakta saçma..Biri çıkar "bukadar erken olmasına karşıyım" der, biri çıkar "evlenmeden öncesine karşıyım der,biride çıkar "bir kızla bir erkeğin sevişmesine karşıyım..eşcnel ilişkiden yanayım" der:)yani bu tür konuları tartışmamakt yarr var..

Tabi erken oldu bu sevişme..Ama bunun gelenek ve inançlarla alakası yokki..Birincisi lamia 21 yaşında Halep'e gitmiş..İkincisi biz lamia'yı çekingen biri olarak tanımadık..Üçüncüsü bazı aşklar öpüşme yada "seni seviyorum" demekle resmiyet kazanır..Bunlarınkiis sevişmeyle resmiyet kazandı..Yani "biz artık sevgiliyiz" demek bu..Hem birbirilerine hem izleyiciye..

Birde acaba diyorum bu sevişmenini senaryonun gidişatıyla alakası olabilir mi?..Çok mu paranoyağım;acaba lamia'yı amcaları geri alacakta lamia hamilemi çıkacak..Konu böylemi devam edecek..Ama bu şekilde devam edeceğini zannetmiyorum..Neyse izleyip görelim..Bu arada Mennanı oynayan oyuncu çok başarılı:)

SENARYOYU ERGUN GRUP YAZIYOR ARKADAŞIM YANİ MAHİNUR ERGUN'UN DA KATKISI VAR. AMA MAHİNUR ERGUN ŞU AN KADER'LE BİRLİKTE 3 DİZİNİN SENARYOSUNU YAZIYOR.(EZO GELİN , GENİŞ ZAMANLAR) BU NEDENLE TEK BAŞINA HEPSİNE YETİŞMESİ ZOR..............

bahar_90
25-03-07, 15:28
arkadaslar carsamba günü saat kacta var kader

milli macla ayni saatte degildir belki

offfff yine heycanlandim akloma geldikce dizmiz

pinar15
25-03-07, 17:37
Aramıza 1016 Polat, 1491 Havin katıldı

KOCAELİ AA

"Kurtlar Vadisi" dizisinin başkarakteri "Polat" ile "Haziran Gecesi" dizisinden "Havin" ve "Baran" son yılların en popüler isimleri arasına girdi.
Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü verilerine göre, Türkiye çapında 1998'de 88 çocuğa konulan "Polat" ismi, "Kurtlar Vadisi" dizisinin yayında olduğu 2004'te 1016 çocuğa verildi. 1998'de 3 çocuk "Havin" adıyla nüfusa kaydedilirken, bu isim "Haziran Gecesi" dizisinin ardından 2005'te 1491 çocuğa verildi. 1998'de 1206 çocuğa verilen "Baran" adı da aynı dizide Özcan Deniz'in canlandırdığı karakterle birlikte 2005'te 4 bin 660 çocuğa konuldu.
"Kurtlar Vadisi" dizisinin başka bir kahramanının adı olan ve "ölüm, ölüye ait herhangi bir şey" anlamına gelen "Memati" ismi 1999'da hiçbir çocuğa verilmezken, 2005'te 16 çocuk bu isimle nüfusa kaydedildi.
Dizilerde kötü karakterleri canlandıranların isimlerinde de azalma oldu. 1998'de 2 bin 538 çocuğa verilen "Sinan" ismi "Aliye" dizisinin gösterime girmesiyle 2006'da yalnızca 961 kişiye verildi.
Kocaeli Üniversitesi Toplum ve Ruh Sağlığı psikologlarından Gökçen Gökçe, Türk toplumunda televizyon dizilerinin ilgiyle izlendiğini, izleyicilerin bir süre sonra dizi karakterleriyle kendilerini özdeşleştirebildiğini belirterek, "Eğitim düzeyi düşük kesimde bu tarz eğilimler daha fazla görülüyor. Aile, model aldığı karakterin adını çocuğuna verebiliyor" dedi.
yaptim arkadaslar okuyunuz lutfennnnnnnn:happy0064

caddys
25-03-07, 18:59
off ne diyorsun sen arkadaşım ................... ben bu adama 10 yılı aşkın süredir aşığım hayranlık değil yani resmen aşığım... onun bir bakışına, bir gülüşüne herşeyi feda edebilirim. ve ben özcan'ı en çok kendini geliştirebildiği için seviyorum. onu herkes sevmek zorunda değil tabi. ama saygı duymaları gerekir. ilk çıktığı günle şimdiki bulunduğu nokta arasındaki farka bakarsa insanlar zaten ona saygı duyarlar...........
özcan'ım , aşkım , birtanem onu o kadar çok seviyorum ki...................

kızmıs gördüm seni:happy0064
yaa abiiki hayranlıgı geçmişben kendimi bildim bileli hayrandım şimdide aşıklık derecesinde nasıl bir gülüş bakış
offffffffff
uzamasın konu anlatılmas yasanır zaten:img-in_lo

BLaCK-WoLF
25-03-07, 19:26
Güzel bir diziye benziyor ... Önce Ayrılık'la sonra da Sağır Oda'yla çakıştığı için izleyemedim . 20.00 ye alınsa izlerim ama ..

MİHRİMAH
25-03-07, 20:38
Zap'tiye

Yıllardır "eşkali" çizilen trafik canavarını sonunda buldum. Adı Özcan Deniz. Asmalı Konak'ta iki kez trafik kazası yaptı. Haziran Gecesi'nde trafik kazası yapınca, yanındaki gelin adayı ağır yaralandı. Son dizisi Kader'de bu kez karısıyla çocuğunu çılgınca takip ederken kaza yapıp, ölmelerine neden oldu. Yakalayın şu adamı!

kaynak : sabah (günaydın) YÜKSEL AYTUĞ

YA ALEM BU YÜKSEL AYTUĞ ÇOK KOMİK YA............:)

Alemsin yüksel aytuğ ya bu adam nasıl bir tip böyle .eeee özcan öyle koşuyorki yakalayamaz tabi kimse yüksel aytuğda bunu farketmiş.

ünall
25-03-07, 20:44
yua dızıyı bende ılk bolumden berı ızlıyorum dızıyıde sevdım ılerde daha guzel olcagına emınım ama bıraz durgun anlamdım neden olamdıgını ama kımse konusmadıgı zaman bıle dızı dolu gelrıdı ama bu dizide kimse konusamdımı falan dızıden soguyorum nedenını tam bılmıyorum nasıl anlatcagımıda bılmıyorum..

MİHRİMAH
25-03-07, 20:45
arkadaşlar özcan mısırlı bir güzelle birlikte olmuştu ya .bu hikayeyi bir gün mısıra gitmiş ordan dönüşte yazmaya başlamış.ordan bu güzelden ayrılmakta çok zorlanmış.ve bu kızın ablasının ismi lamia imiş .dizideki lamia ismide ordan geliyormuş yani.kızın esas kızın ismini koyamayacağı için dizide kızın ablasının ismini kulllanmış.

tuceny
25-03-07, 20:48
SENARYOYU ERGUN GRUP YAZIYOR ARKADAŞIM YANİ MAHİNUR ERGUN'UN DA KATKISI VAR. AMA MAHİNUR ERGUN ŞU AN KADER'LE BİRLİKTE 3 DİZİNİN SENARYOSUNU YAZIYOR.(EZO GELİN , GENİŞ ZAMANLAR) BU NEDENLE TEK BAŞINA HEPSİNE YETİŞMESİ ZOR..............

evet ben bazen karısıtılrar die korkmuyo degilimm mesela ali ezo die bagırmaya baslarmıss:img-hyste :img-hyste bence bu kötü yani bi senaristin bi diziye odaklanması lazım ezo da hafif tıkırdamalar var kaderde olmaz umarım ve ezoda düzelir

MİHRİMAH
25-03-07, 20:52
yua dızıyı bende ılk bolumden berı ızlıyorum dızıyıde sevdım ılerde daha guzel olcagına emınım ama bıraz durgun anlamdım neden olamdıgını ama kımse konusmadıgı zaman bıle dızı dolu gelrıdı ama bu dizide kimse konusamdımı falan dızıden soguyorum nedenını tam bılmıyorum nasıl anlatcagımıda bılmıyorum..

arkadaşım dizimiz çok sakin huzurlu bir dizi aslında gerçekten çok ciddi olaylar gerçekleşiyor ama bi taraftan çok büyük bir rahatlatan tarafıda var.

Çünkü özcanda tuhaf bir durum var çok rahat sahnelerde bence çok huzurlu çekimler esnasında .buda ekrana ve bize pozitif olarak yansıyor.

Özcanın bu hali ekran karşısında beni gerçekten çok rahatlatıyor.çok kendinden emin müthiş ya harika tekrar hayran kaldım .adam çok müthiş insan kelimere dökemiyor gerçekten kelimerin yetersiz kaldığı an işte.

Özcan kendini gerçekten çok geliştiren bir insan oyunculuk açısından o kadar çok çalışıyorki çok değerli bir insan bu nedenle .özcan bu piyasada gerçekten yeri doldurulamayacak insanlardan biri.

MİHRİMAH
25-03-07, 20:55
evet ben bazen karısıtılrar die korkmuyo degilimm mesela ali ezo die bagırmaya baslarmıss:img-hyste :img-hyste bence bu kötü yani bi senaristin bi diziye odaklanması lazım ezo da hafif tıkırdamalar var kaderde olmaz umarım ve ezoda düzelir

Eğer gerçekten bu bayan 3 diziyi aynı anda yazıyorsa nasıl yetişiyor ya .bu nedenle tabiki bir süre sonra senaryolar saçmalamaya başlıyor.aslında doğru olan kişinin bir yöne odaklanmasıdır bence bu şekilde daha güzel işler ortaya çıkacağına inanıyorum .

yani senarist sevdalardaki duygu yoğunluğunu iyiki karıştırmıyor.

ünall
25-03-07, 21:10
mihrimah evet dedıklerın dogru olabılrı dızın hersyıyle ılgılındıgı ıcın ve projeye ıanadıgı ıcın cok rahta bundan dolyıdır .dizi ilerde daha ii olcak zatenn..

MİHRİMAH
25-03-07, 21:14
mihrimah evet dedıklerın dogru olabılrı dızın hersyıyle ılgılındıgı ıcın ve projeye ıanadıgı ıcın cok rahta bundan dolyıdır .dizi ilerde daha ii olcak zatenn..

evet bende çok inanıyorum inşallah ilerde çok daha iyi olacak senaryo bi otursun bakalım .

biz çok heyecanlanıyoruz. karşımızda izleyeceğimiz aşkı sabırsızlıkla bekliyoruz ilk iki bölümü gerçekten etkileyiciydi her sahnesi çok iyi düşünülmüş çok detaylı çekimler yapılmış kim bilir kaç saat uğraşıyorlar bütün oyuncuların ve yapımcının emek veren herkesin yüreğine sağlık.

samish
25-03-07, 21:16
Ozcan'imi bu dizide cok sevdim, zaten su an ucar gibiyim, bizim kanaldan Asmalo Konak yayinlanacak ya... Ali rolu muhtesem olmus, siyrilmis bi kere Seymen, Baran huyundan... cok guzel, basarili yapiyor... kendi prensibleriyle yasayan, karakterli bi erkegi canlandiriyor... Ozcan'cim, bitanem, artik professonellige dogru gidiyor, her dizide basarisi daha da artiyor... Kizmizin da yuzu cok guzel, yakismis, bir az aksaklik tecrubesi yuzunden... o da alistikca duzelir bence, gerci hayatinda ilk kez oyunculuk yapan birisi icin gayet iyi sayilir...
simdi arkadaslar, benim derdimi anlatayim, bu bolumu dogru durust izleyemedim, ilerki bolumleri nasil izlegecegimi de simdiden merak etmeye basladim, youtube'dan izliyordum, simdi kaldirmislar ordaki kisimlari, eger aranizda bunu yapmayi bilen biri varsa, lutfen youtube'a koyun da ben de izleye biliyim, yoksa merakdan yureyim patlar...

dilosh
25-03-07, 21:27
arkadaşım dizimiz çok sakin huzurlu bir dizi aslında gerçekten çok ciddi olaylar gerçekleşiyor ama bi taraftan çok büyük bir rahatlatan tarafıda var.

Çünkü özcanda tuhaf bir durum var çok rahat sahnelerde bence çok huzurlu çekimler esnasında .buda ekrana ve bize pozitif olarak yansıyor.

Özcanın bu hali ekran karşısında beni gerçekten çok rahatlatıyor.çok kendinden emin müthiş ya harika tekrar hayran kaldım .adam çok müthiş insan kelimere dökemiyor gerçekten kelimerin yetersiz kaldığı an işte.

Özcan kendini gerçekten çok geliştiren bir insan oyunculuk açısından o kadar çok çalışıyorki çok değerli bir insan bu nedenle .özcan bu piyasada gerçekten yeri doldurulamayacak insanlardan biri.

söLedikLerine harfiyen katılıyorum...Özcan çok farkLı...:img-in_lo yeri doldurulacak gibi deil...kendisine çektikçe çekiyoo,bağımlı bırakıyo gibi sanki..:img-in_lo :img-blush

MİHRİMAH
25-03-07, 21:37
arkadaşlar sanırım 3. bölümde lamia mirza ve ayşe halep ten kaçıp istanbula gidecekler .

tabi parentez açmam lazım henüz ayşeyi ali o evden nasıl çıkaracak bilmiyorum.
EVET sonra büyük ihtimallae maalesef ali halepten çıkamayacak buna ister mennan sebep olsun yada işlerden dolayıda olabilir.

Çünkü ordaki ortaklığı öyle hemen bitirip gitmek kolay olmayacaktır.

e Alinin gitmesi geçiktiği için hatta alinin ölüm haberi bile gidebilir lamiaya .
Ali lamiayı abisi levente emanet ediyor. işte tam bu noktada sanırım bi şeyler olabilir .Bence levente lamiaya aşık olacak .işler iyice karışacak o zaman.

Zaten lamiada alinin hAYATINDAN DAHA GİTMEDEN ENDİŞE EDİYORDU.

MİHRİMAH
25-03-07, 21:43
söLedikLerine harfiyen katılıyorum...Özcan çok farkLı...:img-in_lo yeri doldurulacak gibi deil...kendisine çektikçe çekiyoo,bağımlı bırakıyo gibi sanki..:img-in_lo :img-blush

Bunu zaten izleyen ve takip eden insanlar bir süre sonra anlıyorlar.İnşallah Allah emeklerinin karşılığını boşa çıkarmaqz.

dilosh
25-03-07, 21:45
evet lamiaya alinin ölüm haberi gidebilir..mennan aliyi göndermez bence.bulduğu kart onda tabi bi his uyandıracak ama orada tamamen belli edeceğini sanmam...aliyi izler sinsice..belkide herşey açığa çıksın diye mennan ayşeyi gönderir annesi hastalığı bahaneside işe yaramış olur

tuceny
25-03-07, 23:49
ahh tucem senin aşkının dizisi güsel olmaz mı

dimi be filizimmm bitanem o bitenenmiz herseyin altından arnının akıyla cıkan nadir adamlardan birii

o yüzden de türkiyede tek ya kendi dalında:img-wink:

BERNA
26-03-07, 01:50
UYARI

Sevgili uyelerimiz

Basliga yeni uyelerin katilmasiyla beraber kural disi mesaj sayisi iyice artmis gozukuyor. Bu sebepten dolayi simdilik bir uyarida bulunuyorum.

1. Dizi icin multimedya klasoru acilmistir. Buraya resim, imza, avatar, ozel calisma, senaryo, bolum ozeti ve bunlarla ilgili yorumlarin eklenmesi yasaktir. Bu mesajlariniz silinmektedir.
2. Tek cumlelik mesaj yazmak diger tum basliklarda oldugu gibi burada da yasaktir. Cogu uyeyi baska basliklardan taniyorum, orada kurallara dikkat edilip bu baslikta niye dikkat edilmedigini anlamiyorum.
3. Burasi eski anilarin anlatildigi veya gunluk olaylardan bahsedildigi bir sohbet veya tanisma forumu degildir. Sohbet ortami olusturmayiniz.
4. Mesajlarinizda usluba dikkat ediniz ve kesinlikle uyelerin mesajlari hakkinda yorum yapiniz onlarin kisilikleri hakkinda degil.
5. Baska sitelerin reklami azalmis ama hala yapan uyeler mevcut, bundan acilen vazgecmelerini istiyorum.
6. Bazi uyeler sanirim farkinda degil bu forumda buyuk harfle yazi yazmak yasaktir cunku bagirmak anlamina gelmektedir. Bu da diger uyelere saygisizlik olarak yorumlanmaktadir.

Saygilarimla
Bolum Sorumlusu
BERNA

(meleğim)
26-03-07, 09:41
dimi be filizimmm bitanem o bitenenmiz herseyin altından arnının akıyla cıkan nadir adamlardan birii

o yüzden de türkiyede tek ya kendi dalında:img-wink:

evt..gercektn özcan deniz yaptığı her işin hakkını veren biri.....zaten herzamn kendi dalında 1 numarydı ......14yıl öncesinde de şimdide o herzamn farklılığını göstermş başarılı biriydi...insanlar bunu biraz geç gördülr neyazıkki..kendini sürekli yenileyen gelişteren ilklerin öncüsü gerçek bi sanatçı Özcan deniz...müzisyenliğinin yanındada artık kendini ispat etmiş çokta iyi bir oyuncu...Onunla gurur duyuyor ve onu gerçekten çok ama çok seviyoruz....

keşmer
26-03-07, 11:05
selam yine ilk 10 girememişiz bu ne derseniz vatan gazetesi her hafta rentikleri çok olan dizileri seçiyor hazin gecesi oynadığı zaman hep içindeydi inşallah bu hafta birinci olup bizde binbir gece geçip bir numara oluruz ankette

angels18
26-03-07, 12:54
daha yeni yorum yapabiliyorum cok güzel bir bölüm izledik dizi git gide heyecanlı oluyor özcan denizi bu dizede daha cok sevdim kendi sesiyle oynaması cok büyük bir artı birce akalayın gözleri acayip güzel simsiyah sürmeyle gözleri okadar güzel oluyorki bakışları etkileyici acaba özcanımız o bakışlardan etkilenmedimi bence etkilenmiştir neyse şimdiden herkese iyi seyirler

caddys
26-03-07, 13:35
ya ciddi uyarı almısız arkadaslar 37 sayfadan 27 ye
nolur dikkat edelim uyarılara:img-blush

bahar_90
26-03-07, 14:25
selam yine ilk 10 girememişiz bu ne derseniz vatan gazetesi her hafta rentikleri çok olan dizileri seçiyor hazin gecesi oynadığı zaman hep içindeydi inşallah bu hafta birinci olup bizde binbir gece geçip bir numara oluruz ankette

nasil girmemisiz arkadaasim yaaa bak canim sikildi bir anda:icon_sad::icon_sad::icon_sad::icon_sad::icon_ sad::icon_sad:

kesin bir yanlislik vardir yanii olamaz böyle bir sey bizim birinci olmamiiz lazim aslinda

keşmer
26-03-07, 14:31
bir numarada bir hafta için de yayınlana diziler hangisibir numara olursa onu seçiyorlar mesa pazertesi acı hayat salı binbir gece perşembe doktorlar öyle yani

bahar_90
26-03-07, 15:19
bir numarada bir hafta için de yayınlana diziler hangisibir numara olursa onu seçiyorlar mesa pazertesi acı hayat salı binbir gece perşembe doktorlar öyle yani

tamam canim anladi simdi

insalahh biz de oluxaz birincii daha cok yeni dizimizz

zaman lazim birazz

zamanlar her kez tanicak hayran kalicak diizimie

UYARI

Sevgili uyelerimiz

Basliga yeni uyelerin katilmasiyla beraber kural disi mesaj sayisi iyice artmis gozukuyor. Bu sebepten dolayi simdilik bir uyarida bulunuyorum.

1. Dizi icin multimedya klasoru acilmistir. Buraya resim, imza, avatar, ozel calisma, senaryo, bolum ozeti ve bunlarla ilgili yorumlarin eklenmesi yasaktir. Bu mesajlariniz silinmektedir.
2. Tek cumlelik mesaj yazmak diger tum basliklarda oldugu gibi burada da yasaktir. Cogu uyeyi baska basliklardan taniyorum, orada kurallara dikkat edilip bu baslikta niye dikkat edilmedigini anlamiyorum.
3. Burasi eski anilarin anlatildigi veya gunluk olaylardan bahsedildigi bir sohbet veya tanisma forumu degildir. Sohbet ortami olusturmayiniz.
4. Mesajlarinizda usluba dikkat ediniz ve kesinlikle uyelerin mesajlari hakkinda yorum yapiniz onlarin kisilikleri hakkinda degil.
5. Baska sitelerin reklami azalmis ama hala yapan uyeler mevcut, bundan acilen vazgecmelerini istiyorum.
6. Bazi uyeler sanirim farkinda degil bu forumda buyuk harfle yazi yazmak yasaktir cunku bagirmak anlamina gelmektedir. Bu da diger uyelere saygisizlik olarak yorumlanmaktadir.

Saygilarimla
Bolum Sorumlusu
BERNA

hayirli olsun arkadaslarr :happy0064 multuimedya bölümümüzde acildi sonunda

yakinda senaryolarada baslariz insalahhhh

bende kader icin senaryo yazicamm

eylulfirat
26-03-07, 16:23
arkadaşlar sanırım 3. bölümde lamia mirza ve ayşe halep ten kaçıp istanbula gidecekler .

tabi parentez açmam lazım henüz ayşeyi ali o evden nasıl çıkaracak bilmiyorum.
EVET sonra büyük ihtimallae maalesef ali halepten çıkamayacak buna ister mennan sebep olsun yada işlerden dolayıda olabilir.

Çünkü ordaki ortaklığı öyle hemen bitirip gitmek kolay olmayacaktır.

e Alinin gitmesi geçiktiği için hatta alinin ölüm haberi bile gidebilir lamiaya .
Ali lamiayı abisi levente emanet ediyor. işte tam bu noktada sanırım bi şeyler olabilir .Bence levente lamiaya aşık olacak .işler iyice karışacak o zaman.

Zaten lamiada alinin hAYATINDAN DAHA GİTMEDEN ENDİŞE EDİYORDU.
bende seninle ayni fikirdeyim ama lamia nin hamile kalacagini sanmiyorum hatta muhtemelen alinin ailesi lamia ya sirt cevirecek kardesi aliden aldigi haberleri lamia ya iletmeyecek mirza ayse ve lamia bambaska bir hayata baslayacak tabi alinin kardesi yanlarinda olacak
ben o oyuncuyuda tebrik etmek isterim cok kisa gormeme ragmen bana ne kadar kiskanc ve icten pazarlikli bir karakteri oynadigini yansitti
ama bu durumun en fazla 2-3 bolum surecegini saniyorum
burada hep ozcan deniz konusuluyor evet kesinlikle cok yol katetmis basarili bir oyuncu ama mustafa ugurluyu soylemeden gecemeyecegim:img-yes: :img-yes: :img-yes: onu izlemek kesinlikel cok keyifli ve ilerde onu daha fazla gorecegimi dusunuyorum sessiz ama derinden giden bir rolu var bir sekilde -lamia icin olabilirmi bilmiyorum ama - ali ile karsikarsiya gelecekler
ustelik ozcan deniz kendi sesiyle gayette supermis :happy0064 :happy0064

bahar_90
26-03-07, 16:43
arkadasalar arka sayfalari görmemistim ama lütfen kisa mesaj veya sohbet ortami yaratmaalim baslik kapnirsa ne yapacagiz

kaderin yeni bölümlerini nerde tartisacagizz

bu arada carsamba var dizmiz tekrarai ohhhh gel keyfim gel persembeyede

yeni bölüm varr

keşmer
26-03-07, 19:45
arkadaşlar yersiz yurtsuz perşembe akşamı 22 00 yayınlanacak ayrıca turuvada inşallah dizimiz etkilenmez

2baa
26-03-07, 20:18
arkadaslar özet neden hala gelemdi heb pazartesi günü geliyorduya cok merak ediyorum neler olcak diye hele o mennan gicigin seslenisi neydi öyle ya neler olacak acaba sabirsizlikla bekliyorum persembe cabuk gelse

zambak555
26-03-07, 20:32
dizimizin tekrarı çarşamba akşamıymış ama ne yazık ki izleyemeyeceğim çünkü o saatte milli maç var ve eşim izin vermez . bu arada ilginç bir tesadüf dikkatimizi çekti. star'da birce akalay varken atv'de sevgilisi ersin düzen maç anlatacak. :img-yes: :img-yes:

dilosh
26-03-07, 20:50
arkadasalar arka sayfalari görmemistim ama lütfen kisa mesaj veya sohbet ortami yaratmaalim baslik kapnirsa ne yapacagiz

kaderin yeni bölümlerini nerde tartisacagizz

bu arada carsamba var dizmiz tekrarai ohhhh gel keyfim gel persembeyede

yeni bölüm varr

ooooh çarşambaa eski perşembe yeni bölümm süperr ya:happy0064 reytingler git gide artıcaktır arkadaşlar bu dizi git gide dilden dile dolaşacaktır..

burcugün
26-03-07, 22:24
star tv sitesinde özet vermemiş, ne zaman verilecek yeni bölümün özeti çok merak ediyorum yeni bölümde çok heyecanlı olacak kesin

nazlikiz
26-03-07, 22:27
ya tamam dizi güzel süper ama niye hemen ikinci bölümden birlikte oldularki anlamyiorum buna cok sinir olyuorum iste yaa

burcugün
26-03-07, 22:35
kaç tane erkek bu kadar güzel bir kızla birlikte olmak istemez ? ali begendi
kızında hoşuna gitti aynı odada kalıyolar bunlar kardeş degil ya
bence buralara takılmayalım ,daha öncede söyledim kız ali ile olmasaydı kimle olacagı beli idi öyle olsa dahamı iyiydi ,kız belkide istemedigi biri ile böyle bişey yaşamaktansa begendigi biriyle yaşadı

pinar15
26-03-07, 22:42
slm arkadaslar iki gunden beri giremiyorum son olaylari kacirdim kaderin yeni bolum fragmanini goren varmi acaba ya accayipp merak ediyorum nasil olcak avcab mennani nasil kandiricak ordan nasil cikicak lamia yi kacirabilicekmi turkiyeye ayyyy insan dusundukce deliriyorum ya:img-hyste

ya tamam dizi güzel süper ama niye hemen ikinci bölümden birlikte oldularki anlamyiorum buna cok sinir olyuorum iste yaa

ya biz bu konuyu geceli cooook oluyor arkadasim herkese soyledigi mi sanada soyliyim normal boyle seyler sevmisler istemisler olmus hem bu olaylari dahada kizistiricak boyle dusunun yani demi:img-hyste

bahar_90
26-03-07, 23:50
arkadasalar arinizda birce akalyin gecmisi ile bir bilgisi olan varmi eskiden yaptigi is okulu neler yapmis

sadec oyouncumuymuss

bilgisi olan varsa paylasa bilirmi acaba lütfennn

nazquzeli
26-03-07, 23:53
yaa nie hala fragman çıkmadı yaa çıktı da yoksa bn mi görmedim ???

bahar_90
27-03-07, 00:34
2004 star güzellik yarismasinda ücüncü olan ve ülkemizi bu yil paristeyapilacak oolan avrupa güzellik yarismasinda temsil etmeye hazirlanan

starda gece bülteninde spor haberleri sunan ve ayni zamanda

istanbul üniversitesi tiyatro elestirmenligi ve dramanturji bölümünde ögrenim sürdürmekte olan
bayan
ayrica yasida 23 tam tarihi bu bilgide nazgüzeli arkadasimizdann arkadaslr biz tam bilgiler topyalim ve hep bir araya getirelim bilgileri
birce akalay adina baslik acailmasinda yardimci olurmuss

lütfen sizde arastirin

ben bukadar buldum millet

dilosh
27-03-07, 17:04
özete bakılırsa alime çok büyük süprizler var.. ama hala fragman ı göremedm sırf görebilmek için starı izliyorum ama hala göremedm:(

keşmer
27-03-07, 17:11
selam özeti çok güzel bende bekliyorum frakmanını inşallah bu hafta biri numara oluruz herkez kaderin reklamını yapsın akrabalarına arkadaşlarına neyapıp yapıp bu hafta birinci olmalıyız yeter artık

bahar_90
27-03-07, 17:16
arkadaslar bende okudum cok sagolun ama bakin mesajlar yine silinmis yakinda baslik kapanacak cok uyari aliyoruz bütün yazdiklarimizda siliniyo lütfen birazdaha dikatli olalim mi siz bilirsiniz ama benden uyarmasi

cokk heycanli olacak bu hafta yarinda tekrari var ali ve lamia kacamayacaklar yaaa offffffff kalbimiz durma asanasinia gelicek yine

dilosh
27-03-07, 17:23
evet ya...ama olsun bi kaç bölüm daha sığınsınlar daha heycanlı oLur kaçış durumLarı:) yarında özel bölüm var kısa film tadında çok güzel olucak... ALinin başını mirza derde sokucak sanırım zatenn mennan ın bi pLanı war.. BakaLım neLer oLucak?

bahar_90
27-03-07, 17:24
selam özeti çok güzel bende bekliyorum frakmanını inşallah bu hafta biri numara oluruz herkez kaderin reklamını yapsın akrabalarına arkadaşlarına neyapıp yapıp bu hafta birinci olmalıyız yeter artık

insalah canaim bu hafta kesin birinci olmayliyizz

herkezi haberlendireli kesin izleyin diyelim bbir baklasala zaten tiryaki olacaklari kesin yani:good:

dilosh
27-03-07, 17:29
insalah canaim bu hafta kesin birinci olmayliyizz

herkezi haberlendireli kesin izleyin diyelim bbir baklasala zaten tiryaki olacaklari kesin yani:good:

orası kesinde...:img-yes: zaten yayınlandığı saatte birinci.. günün birincisi yapmak için biraz daha zaman olması lazım gibi... ama mutşlaka birinci göreceğimize inanıyorum...:good: hemde her hafta:img-blush :img-yes: :happy0064

<