Tüm Versiyonu Göster : Hepsi 1 (Arşiv 1)
Grup Hepsi Kızlarının Dizisi Yakında Show TV'de Başlıyor..
apple-core
10-04-07, 17:32
offff kötü...ii olacağını sanmıyorum ama önyargılı da olmamak gerekir diye düşünüyorum.sewmiorum hepsi kızlarını.dizinin konusu ne acaba gerçi ne kdr iyi olabilir ki:img-wink:
boncuk.girl
10-04-07, 17:33
inanmıyoruuuummmmmmmmmmmm
bu çok güzel bir haber
ne zaman başlıyormuş
konusu neymiş
biliyosanız nolur yazın
crazygirl7500
10-04-07, 17:35
inanmıyoruuuummmmmmmmmmmm
bu çok güzel bir haber
ne zaman başlıyormuş
konusu neymiş
biliyosanız nolur yazın
ya galiba dizide bunların günlük yaşantıdaki gibi yaşayışları
yani kısaca 4 arkadaşın hayatı anlatılcak:img-wink:
pazar keyfinde görmüştüm dizinin konusu hepsi kızlarını anlatıyo ama biraz daha abartarak kendileri için yazılmış
fragmanı gördüm eğlenceli birşeye benziyo izlediğim başka bi dizi olmazsa bakarım merak ediyorum
boncuk.girl
10-04-07, 17:37
ya galiba dizide bunların günlük yaşantıdaki gibi yaşayışları
yani kısaca 4 arkadaşın hayatı anlatılcak:img-wink:
çok teşekkürler arkadaşım sağol
galiba omuz omuza gibi olur
crazygirl7500
10-04-07, 17:39
çok teşekkürler arkadaşım sağol
galiba omuz omuza gibi olur
bişi diill cnm:img-wink:
efet omuz omuza gibi olurda bu daha eğlenceli olurr :icon_whis
boncuk.girl
10-04-07, 17:41
bişi diill cnm:img-wink:
efet omuz omuza gibi olurda bu daha eğlenceli olurr :icon_whis
evet ya daha eğlenceli olur bu nede olsa grup hepsi var
inşallah tutulur dizide hemen yayından kalkmaz
alemin_en_güzeli
10-04-07, 17:50
Bende Gördüm Fragmani.. güzel bir dizi ye benziyor.. Tek hafta sonu dizim yok.. hafta sonu yayinlanir ins..:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
boncuk.girl
10-04-07, 17:59
Bende Gördüm Fragmani.. güzel bir dizi ye benziyor.. Tek hafta sonu dizim yok.. hafta sonu yayinlanir ins..:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
evet ya inşallah haftasonu yayınlanır
crazygirl7500 sayesinde bende fragmanı izledim
güzel olucak gibi
gülçin felan hepsi çok tatlı
Dün izledim fragmanını.
4 kız 4 erkek erkeklerin içinden birtek birini tanıyorum oda hayat bilgisinde 1 kere görmüştüm.:)ordan geldi aklıma.bide galiba sihirli annemdeki toprak var.=)
Güzel ieşy olur inş.=)
boncuk.girl
10-04-07, 18:17
Dün izledim fragmanını.
4 kız 4 erkek erkeklerin içinden birtek birini tanıyorum oda hayat bilgisinde 1 kere görmüştüm.:)ordan geldi aklıma.bide galiba sihirli annemdeki toprak var.=)
Güzel ieşy olur inş.=)
evet canım bende diğerlerini tanımıyorum
zaten gülçinim varsa kesin güzel olurdaaa
tutulmaz diye çok korkuyorumm
havinim_baranım
10-04-07, 18:39
Bende az önce gördüm fragmanı komik bir dizi olacak saati ve günü bana uyarsa bakarım biraz olsun gülmek için...
GAZEL_KEREMCEM
10-04-07, 20:01
ben diziyi çok merak ediyorum.umarım güzel bir güne koyarlar da reytiing maduru olmaz.ben ereni çok sewiyorum.esmer şekerim bnm.hepsi olur da izlemez miyiz???? inanıyorum ki çok güzel bir dizi olacak!!!
GAZEL_KEREMCEM
10-04-07, 20:04
konusunu tam olarak bilen war mı peki???
Ayy super birsey, Hepsi cok tatlilar , Fragmani ben görmedim, görenler anlatabilirmi, Dizinin konusu nedir?
fragmanini ben gördüm ama youtube´den konusunu bende pek anlayamadim ama eylenceli bi diziye benziyo öm atim bana isterseniz ben size linki yollarim
t-o-r-t-u-r-a
10-04-07, 20:25
eline saglık arkadaşım bütün fragmanı koymuşsun nerdeyse güzlee olacaga benziyor en azından hepsi fanlarını çok oldugun düşünürsek çok izleyeni olur ne zaman olacak acaba haftasonu olsa keşke cumartesi falan
Kumral_Kiz
10-04-07, 20:25
bende tam youtube dan baktim....cok güzel bir dizi olacak gibi hem de degisik bir konu sonunda töre yada mafya polis gibi birsey degil daha cok genclere yapilmis bir dizi gibi.....
Hepsi dizisimi....bence tutulmaz o kadar guzel dizilerde oldu cogu tutulmadi..ama tabi on yargili olmayalim baslamadan.
First_Lady
10-04-07, 20:44
Gsealment,nez,kumralim calisma ve resimler icin cok tskler ayyy bu dizi kesin super olur icinde ErEnIm varsa zaten guzel olmamasi gibi bi durum da yok!!!Erenim seni cok ama cok seviyorummmmmmm.........
izleye izleye bi hal oldum!!!!
mükemmel olacak... allahım aşırı mutluyum ya
gülçinim benim... reytingler cok iyi olucak bence......!
bugün kardeşim söyledi abla grup hepsi bi dizide oynayacak diye.bende inanmamıştım demekki doğru söylemiş benim kardeş.oleyyy beeee
kumralim resimler cok güzel olmus elline saglik !
ya dizi cok muhtesem ama videoyu hic net degil ya
Eğer cuma günü olmazsa izlerim.çünkü cuma günü çok sevilen bir dizim var ayrıca sıla var bu sebeple reytinler iyi olmaz.İnşallah cuma olmaz.Ben böyle dizileri çok seviyorum.özellikle içinde gülçin varsa.Aam biraz önce dediğim gibi inş cuma günü olmaz.....
Bu arada Nez çalışmaların harikaa.Aama özellikle Gülçin'inkiler...
begendigine sevindim stella´cim bencede cuma olmasin en iyisi bence pazar
arkadaslar grup hepsinin bu fragmandan cekilmis daha net ve daha büyükl resimler olan varsa eklesin lütfen
Bencede pazar günü pek birşey yok.
evet öyle artik acemi cadi cuma günü oynadigina göre pazar gününe yapsinlar bu diziyi bence zaten bende hep düsünüyordum pazar günü ne segretsem diye insallah pazar gününe koyarlar
First_Lady
10-04-07, 22:23
bence de pazar ii bi secim olur hem reytingler de guzel olur cunku o gun pek dizi yok sadece yarismalar varrr ee artik bi dizi gelince de her kes diziyi izler insallah pazar olur.....
bi bu ekikti dedim okur okumaz :) Dizi kesin tutar sihir dizilerinin reyting rekorları kırmasını çocuk kitlesi sağlıyor Çocuklar bu diziyi de en az sihir dizileri kadar izlicektir Hayırlı olsun yeni dizi :)
evet öyle artik acemi cadi cuma günü oynadigina göre pazar gününe yapsinlar bu diziyi bence zaten bende hep düsünüyordum pazar günü ne segretsem diye insallah pazar gününe koyarlar
Bencede cuma olmasın çünkü acemi cadı var o zman hiç izliyemem en iyisi pazar zaten pazar ben mecburen sinema izliyordum...
bi bu ekikti dedim okur okumaz :) Dizi kesin tutar sihir dizilerinin reyting rekorları kırmasını çocuk kitlesi sağlıyor Çocuklar bu diziyi de en az sihir dizileri kadar izlicektir Hayırlı olsun yeni dizi :)
Sana katılmıyorum.Bence bu dizi çok tutulur.Tabii cuma olmazsa.İnşallah cumaya koymazlar.Ben gülçini çok sevdiğim için izlemek istiyorum.Bazı arkadaşlarımızın dediği gibi omuz omuza gibi olur ama daha güzel olur..
boncuk.girl
11-04-07, 13:07
slm arkadaşlar ben geldim ama bir sorunumuz var
burası bölüm yorumlarını için açılmış bir başlık
resimleri buraya eklediğimizde belki başlığımız uyarıı alabilir yada kapatılabilir onun için imza avatar resim bölümüne bir başlık açsak hepsi 1 diye daha güzel olmazmı?
vede bir hepsi ailesi oluşturalımmı ne dersiniz?
merve_burcu
11-04-07, 13:17
Ben Cok Sevdim Hele Benim Sevdiklerim Oynar Ben Izllicem Yakinda Der Ama Biran önce Başalasa
boncuk.girl
11-04-07, 13:19
Ben Cok Sevdim Hele Benim Sevdiklerim Oynar Ben Izllicem Yakinda Der Ama Biran önce Başalasa
bence hemen başlamaz çünkü yaz dizisi olucak gibi geliyo bana mayıs orytalarında başlar heralde
off kim beklicek o zamana kadar yaa
bence yakinda dediklerine göre bi dizinin veya bi yarismanin bitmesini bekliyorlar ve bi dizi yada yarisma bitince o güne alcaklar !
..::EmMy::..
11-04-07, 13:56
ayy çok sevindim umarım güzel bişi olurr:img-yes: :happy0064
bakalım hangi güne konucak inş izleyebilcegm bi gün olur:)
acemicadi_fan
11-04-07, 14:17
Ayyyy süper yaaaaa insallah acemi cadi'nin oynadigi zaman deyildir, ben kesinlille izlemek isterim zaten cok güzel müzik yapiyolar grup Hepsi albümü'de var bende :img-yes:
KübraYasemin
11-04-07, 14:48
Yaaaa
demek hepsinin dizisi cikiyor süper
bende bekliyordum ya.
Icimden hep diyordum bunlar nezaman gececek dizi hayatina diye
oldu yaaaaaaa
bence dans da olur konu olarak.
Albümlerinide tanitirlar. süper karisim olur
4 iyi arkadas filan
yada ne bilim hos olur ya
zaten hepsi birbirinden seker kizlar
KübraYasemin
11-04-07, 15:19
bo forumdaki herkese selamlar
Umarim güzel vakit geciririz burada.
Herkese yorulmari iciin tesekür ler
Yeni gelenlere hosgeldiniz.
Su kuralli hatirlatmak istedim ama.
Lütfen tek cümle ile mesay atmayalim.
Kurallara aykiridir bu, aksi takdirde mesay siliyniyor.
Devamli olursada Hepsinin forumu kapaniyor.
Bunu hic birimiz istemeyiz degilmi.
Bu yüzden lütfen kurallari göze alalim.
Dikkat edelim. Herkese iyi eglenceller forumda simdiden.
Dizi yakinda giriyormus yayina.
Cennet Mahallesi bitiyormus. onun yerini alacakmis.
Duyanlar duymayanlara desin.
acemicadi_fan
11-04-07, 15:33
Aynen böyle diziler zaten cok güzel oluyor böyle hep 4 tane kafadarlar olunca felan kesin reytingli olur simdiden söyliyeyim
:happy0064 :happy0064 meleklerim oynuyor süper olucak dizi!yaseminimm var hepsim varr çok mutluyum süper bir dizi olucak sevinçten uçuyorum
bu dizi süper olcak yaaa çok seviorum hepsi grubunu bayılıorum onlara dizileride süper olcak ama lütfen çarşamba günü olmasınnnn
fragmanda yasemin çok hoştu :)
erenimde öyle tabi ama yasemini fazla beyenmiyordum fragmanda gzldi.
galiba bu dizide rbdnin la familiası gbi olcak
4 arkadaş aynı evde yaşıyacak onların yaptıkları olaylar konu bu
hicc haberim yoktu grup hepsinin dizisinden showda fragmani görünce cok sasirdim
kesin izlicemm fragmandan anladigim kadaryila cok süper olacak dizi bütün hepsi fanlarina hayirli ugurlu olsunnn
Bizde bilmiyoruz ama cumartesi yada pazar olmasını bekliyoruz çünkü o zaman hiç bişey olmuyo..............
GülçinKeş[MGE]
11-04-07, 17:40
Süper Bişi Olur Ya..Böle Fragmanı İzledikçe Çoşuyorum..Bide Hepsinin Klibi Yarın Kralda 14:00 da gösterilcek İslemek İsteyenlere duyurulur
GAZEL_KEREMCEM
11-04-07, 17:58
rica etsem sadece gülçinin resimlerini eklemeseniz.birazda diğer kızlardan lütfen.ayrıca aile imzası yapılırsa bende olmak isterim.bitaneciklerim war yaaa!!! umarım dizi hafta sonu olmaz.hafta sonu maçlar war.lig bitmeden nasıl izlerim yoksa.bence reytingleri çok ii olur dizinin.uydurma sihir dizileri bile ne kadar reyting alıyo.Hepsi mi almayacak yaaaa.erenim b-tanesin!
rica etsem sadece gülçinin resimlerini eklemeseniz.birazda diğer kızlardan lütfen.ayrıca aile imzası yapılırsa bende olmak isterim.bitaneciklerim war yaaa!!! umarım dizi hafta sonu olmaz.hafta sonu maçlar war.lig bitmeden nasıl izlerim yoksa.bence reytingleri çok ii olur dizinin.uydurma sihir dizileri bile ne kadar reyting alıyo.Hepsi mi almayacak yaaaa.erenim b-tanesin!
Sana katılmıyorum.Hafta sonu olsun çünkü pazartesi salı samanyolu izliyorum çarşamba yaprak dökümü perşembe yağmurdan sonra cuma acemi cadı geriye cumartesi ve pazar kalıyo.bence hafta sonu olsunnn....
ya ne çabuk konu açılmış
ewet haberi duyunca bende çok sevindim
Gülçin'im film yıldızı olcak
Benide aile imzasına alırsanız sevinirim...
Bu arada dizinin ne zaman başlıyacağını biliyormusunuz???
masal__perisi
11-04-07, 18:52
çok güzel bir dizi olacağa benziyor umarım günü de uygun olur da ratingleri yüksek olur :img-yes: bu arada beni de aile imzasına alır mısınız :)
GAZEL_KEREMCEM
11-04-07, 19:02
arkadaşlar cennet mahallesinin ne zaman biteceğini bilen war mı?bitse de dizimiz başlasa!
arjkadaslar ben bugün tv´den gördüm reklami ama benim gördügüm daha degisikti dans ediyorlardi ay cookm mutluyum ya havalara ucabillirim sevincden
ebru_dilek_eg
11-04-07, 20:06
arkadaşlar anlamadım ben şimdi cuma günü falan mı dizi cennet mahallesi falan da deniliyo birisi ne zaman başlıcanı biliyormu acabaa o aileye bende girmek isterim bigün diziy seven birisi olarak çünkü aslen ebrucuyumm:img-hyste :img-hyste :img-hyste
MaTiAsL_DeRYa
11-04-07, 20:08
Dizi 27 Nisanda ;)
merve_burcu
11-04-07, 20:13
ben cede ama ama yani biraaz ayıp ederlerya bizi heycan ttuyo hergün show tv de ben heycan dan reklam dan sonra verir sanki dizi izler gibi sarkısını da ezberledim sarkısı ezberim de dizide dedkleri sarkıyı bilririm yusi hep yolda erense uzayda gülçin beni affet cemre çok zorlu biri ilk böyle başlar evet sizi beklerim yazılarınızı
merve_burcu
11-04-07, 20:17
kızlar hepppiniz çok iyisiniz çalışmalar mutiş devam etmesini tabi çok istiyorum işallllah ailemiz hiç bozulmazzzzzzzzzzzzzzzzz cnm
Grup Hepsi'yi severim. Ama keske onlar sarkici olarak kalsalar.
Madem oyunculukta yapmak istiyorlar.. Umarim egitimini aldilar..
ben cede ama ama yani biraaz ayıp ederlerya bizi heycan ttuyo hergün show tv de ben heycan dan reklam dan sonra verir sanki dizi izler gibi sarkısını da ezberledim sarkısı ezberim de dizide dedkleri sarkıyı bilririm yusi hep yolda erense uzayda gülçin beni affet cemre çok zorlu biri ilk böyle başlar evet sizi beklerim yazılarınızı
[B]Gülçin şıp sevdi diyor cnm orda=)
dvmnıda ben yazim=)
bir çatı altında , hepsi 1 arada
zor demeden , düşmanlık bilmeden
pes etmeyip , vaz geçme sevmekten
aile imzalr için tşk nez.
daha önceki sayfalarda kızlar oyunculuk eğitimi aldımı diye sorulmuş...
evet aldılar,alıyorlar....
ayrıca aşırı heyecanlıyım bu dizi olayına halaa:happy0064
alemin_en_güzeli
11-04-07, 21:09
Dizi ile ilgili bilgiler...
Yönetmen
Kartal Çidamlı
Senaryo Yazarı
Ahmet Saatçioğlu
Tür
Duygusal, Komedi
Oyuncu Filmdeki Karakteri
Eren Bakıcı
Cemre Kemer
Yasemin Yürük
Gülçin Ergül
Ayçe Abana Banu hoca
Kubilay Penbeklioğlu Erol hoca
İlker Kurt Uğur
Oğuzhan Yıldız Mert
Erman Burmalı Barış
Yusuf Akgün Korkut
Eser
Yapımcı
İnci Kırhan
Ali Gündoğdu
Müzik
Görüntü Yönetmeni
Uygulayıcı Yapımcı
Asena Bayhan
Yapım
Süreç Film
Cinsi
TV Dizisi
Ay çok güzel olacak ya.Cuma günü olmazsa kesinn izlerimmm.Çünkü Gülçin varrr hepsi var.Birde şarkısında gülçin şıp sevdi diyo.Acaba gülçin böyle çapkın biri gibi mi olacak...
gamze_1992
12-04-07, 02:08
ay ay ay cok sevindim yaa Hepsi demek bir Dzi ceviriyor cok sevindim saten bayiliyorum ben Erene ve Gülcine aslina herkese ama en ock onlari seviyorum valla cok sevindim cok heycanlandim nesmaan basliyacak Dizi?
izledim şimdi!yaseminim süperdin aşkım:sad53: meleklerim de süperdi:happy0064
daha demin kral tvde gösterdiler çok mutluyum yorgundum mutluluktan uçtu gitti:happy0064 :happy0064
merak ediyorum diziyi eskidne gülçin hayranıydım..ama artık o kdr sevmiyorums anki dizi sıkıcak gibi(bnm görüşüm
GAZEL_KEREMCEM
12-04-07, 16:53
hepsinin dizisimi birde konusu ne
cnm grup hepsinin dizisi.konusu hepsinin 4 yakın arkadaş olmasından alınmış bir gençlik dizisi.kızların isimleri dizide de aynı.aynı ewde yaşayan 4 arkadaş we büyük ihtimalle aşık olacakları 4 erkek war.başka karakterler de war ama henüz ayrıntılı bilgimiz yok malesef!
Sailor_Moon
12-04-07, 17:04
aaa hepsinin dizisi başlıyor.. ne güzel.. ben çok seviyorum ya.. inş. güzel bir dizi olur ve inş. izleyebilirim :D
arkadaslar birisi demiski 27 nisanda baslicak ve 27 nisan cuma gününe denk geliyo e ozaman bak kim dans ediyo ne olacak?insallah cuma günü olamz ya
GAZEL_KEREMCEM
12-04-07, 17:09
bence dizi cumartesi olacak.cennet mahallesinin yerine!
GAZEL_KEREMCEM
12-04-07, 17:43
o zaman şöyle yapalım.aile imzasında yukarıda olanlar zaten kalacak.boncuk-girl olacak.bunun dışında yeni katılmak isteyenler isimlerini buraya eklesin.akşama yaparım yeni bir imza!
Öncelikle aile imzasına beni de eklediğiniz için teşekkürler...
Şimdi dizi için olumsuz yorum yapan arkadaşlar bir şeyler söylemek istiyorum...Şahsen ben artık tv'lerde töre ve şiddet,silah içerikli dizilerden fazlasıyla sıkıldım...Gençlik dizileri daha cıvıl cıvıl olur diye düşünüyorum ve hiç sıkılmadan izleyebileceğime inanıyorum bir genç olarak...Her türlü yoruma açığım...
kesinlikleee bakmakk istiomm bugün reklamini gördüm ve cok sefindimm nee gzll yaaa .. grup hepsi den simdi dizi cikmasi cok gzll cok sefiom o kizlari :)
GAZEL_KEREMCEM
12-04-07, 18:19
hepinizi yazdım.biraz daha bekleyeceğim.belki eklenmek isteyen arkadaşlar olur.akşama bebğimi izlerken yeni bir imza yapıcam.elinde kızların birbirine yakın durdukları güzel resimleri olanlar eklerse çeşit olur sewinirim!
didemfener
12-04-07, 18:37
arkadaşlar bu diznin konusu ne çok merak ettim kesin şeydir komedi ve birazda duygusallıkta olmsaı lazım
GAZEL_KEREMCEM
12-04-07, 18:41
arkadaşlar bu diznin konusu ne çok merak ettim kesin şeydir komedi ve birazda duygusallıkta olmsaı lazım
cnm tam bir arkadaşlık dizisi.kızlar aynı ewde kalan 4 yakın arkadaş.kendi isimleriyle oynayacaklar.dizide 4 yakışıklı war.büyük ihtimalle aşık olacaklar.:happy0064 eğlenceli,komik,cıwıl cıwıl bir dizi!:img-hyste
Arkadaşlar bana bir arkadaşım söyledi galiba dizimiz acı hayat bittikten sonra başlayacakmış.Birde resim bölümü açıldımı açıldıysa link verir misiniz?
İmzalar çok güzel olmuş...
Ellerinize sağlık...
boncuk-girl
12-04-07, 19:24
GAZEL_KEREMCEM anladım canım teşekkürler
off nasıl bir dizi olacak konusu ney çok merak ediyorum
biran önce başlasa keşkeee
yaren-ekin
12-04-07, 19:47
Herkese selamlar dün akşam gördüm reklamı mutlaka ama mutlaka izliycemmm iyi bir hepsiciyimdir başarılı olucaklarına eminim :img-wink:
GAZEL_KEREMCEM
12-04-07, 19:47
dayanamadım bir tane yaptım.çok güzel resimler buldum.bir sürü imza yapıcam!
http://img266.imageshack.us/img266/5641/hepsiym1.png
Bu bölüm, özet hayatların yazılacağı bir bölüm değildir. Lütfen özenli olunuz.
GAZEL_KEREMCEM
12-04-07, 19:57
http://img19.imageshack.us/img19/6104/hepsipp5.png
GAZEL_KEREMCEM
12-04-07, 20:00
bundan sonrakilere eklerim cnm.bunu değiştirmesem daha ii olur.yer yok.ama zaten daha bi sürü yapıcam.o zaman eklerim.ben çıkıyorum.byessss
merve_burcu
12-04-07, 20:07
kızlar calışmalar süper hele nez senin çok güzel oluyo cnm arkadasım
merve_burcu
12-04-07, 20:11
evt ben hepinizin calışmaları güzel beyeniyorum mukenmel yani sizinle gurur duyuyuyorum cnm arkadadısım benim çalışmamam yok ama aglıyorum kimseden bugune kaadr calışman çok güzel olmus kimse dememdi
naz_delisi
12-04-07, 20:12
Öncelikle aile imzasına beni de eklediğiniz için teşekkürler...
Şimdi dizi için olumsuz yorum yapan arkadaşlar bir şeyler söylemek istiyorum...Şahsen ben artık tv'lerde töre ve şiddet,silah içerikli dizilerden fazlasıyla sıkıldım...Gençlik dizileri daha cıvıl cıvıl olur diye düşünüyorum ve hiç sıkılmadan izleyebileceğime inanıyorum bir genç olarak...Her türlü yoruma açığım...
evt aynen katılıorum hangi kanalı açsam ya töre ya şiddet bıktım ya hiçte güzel değil ayrıca ben hepsinin çok başarılı olacağına inanıyorumm.. bu arada cemre çok şekersinnnnnnnnnnnn:img-in_lo
yaren-ekin
12-04-07, 20:18
Arkadaşlar forum gerçekten çok güzel ama tek cümlelik msjlar yazılmasa :img-wink: çok daha güzel olucak burasının çok güzel olması lazım çünkü :img-yes:
az önce fragmanı izledim de sonunda dedikleri çok manasız geldi..
'Yemeklerden sonra Hepsi 1'.....
benim hep içimden geçidyodu keşke dizi yapsalar diye fragmanı görünce çook sevindim...
aynen cnm hatta bi keresinde bi sitede yaziyodu dizi cekcekler diyede inanmamistim palarvra demistim ve gerc ek oldu cok mutluyum :happy0064 :happy0064 :happy0064
http://img19.imageshack.us/img19/6104/hepsipp5.png
çok güzel olmuss cnmm ellerine sağlıkk :img-wink: ayrıca teşekkür ederim benide yazmışınn :happy0064 çok sevindimm :img-yes: ya bidee dizi ne zman başlıycak bilen var mı??
ben bi yerden 29 nisan diye duydum ama nerden duyduğumu unuttum :icon_whis doğrumu acaba???
GAZEL_KEREMCEM
12-04-07, 23:13
teşekkürler.saolun ya.önceki sayfalara da koydum isteyen kullanabilir.yarın da yapıcam.çok sewdim bu işi.hepimizde ayrı hepsi ailesi imzası olsa tam süper olur bence:D
acemicadi_fan
13-04-07, 01:39
Selaminaleyküüüm aile calismalari süper yaaa demin de yutube'da videolar izledim hevesim daha büyük olii grup hepsi'ye süperler , Cennet Mahallesinin yerine geliyorsa demekki Cumartesi oyanacakdir ama belli olmaz :)
paçiii_melos
13-04-07, 09:52
' Hepsi ' birden oyuncu oldu...
Hepsi grubunun neşe dolu kızları Cemre, Gülçin, Yasemin ve Eren de sahnelerden setlere transfer oldu. ' Hepsi ' , Süreç Film ile bir gençlik dizisi için anlaşma imzaladı. Bir dans okuluna giden dört genç kızın hayatının anlatılacağı dizide BOMB isimli grubun solisti Bertan Horosan da rol alacak. Dizi Show Tv' yakında ekrana gelecek...
http://www.gazetevatan.com/tv/detay.asp?id=7203
bende dizinin fragmanın gördüm çok hoşuma gitti güzel bir diziye benzior ewt düzgün gençlik dizileri yoktu bence çok iyi bir yapım olacak.....
şimdiden tebrik ediorum...hepsi grubunu.......
buarada form kurallarına göre formda link vermek yasaktır sohbet ortamı kurmakda yasaktır. bir hatırlatıyım dedim...daha dizi başlamadan form kapatılmasın:img-wink:
GAZEL_KEREMCEM
13-04-07, 12:29
gamzecim bundan sonraki imzalara seni de eklerim.nasıl olsa daha yapıcaz.bu gidişle biz imzalara sığmayız.biri bizi durdursun yawww:D aman kimse durdurmasın ya böyle dewam ederiz.olmazsa aileyi ikiye böler yaparız.o da güzel olur dimiD:
boncuk-girl
13-04-07, 14:07
slm arkadaşlar ben geldim ama görüyorumki uyarı almışız artık daha dikkatli olalım bence
ee dizi ile ilgili yeni bilgiler varmı?
avrupali guzel
13-04-07, 14:30
hepsi kizlarina oyunculuk nasil olur cok merak ediyorum sesleri cok guzel bide simdi oyuncu oldular cok merak ediyorum nasil olcak acaba:good:
Bu bölüm dizi ile ilgili yorumların yapılacağı bölümdür. Oyuncuların klipleri hakkında yorumların yapılacağı bir bölüm değildir. Lütfen, Özenli olunuz.
ozlem_1905
13-04-07, 14:35
harika mükemmel
canlarım benim süperler.bayılıyorum ben hepsiye
4yüze kapak olsun:img-hyste fragmanı yeni izledim süper bayılıyorum ben onlara kesin süper olcak.inşallah reyting rekorları kırar.mükemmel harika olcak bence.zaten hepsinin olduğu herşey mükemmel olur:happy0064 :happy0064
Meryemce90
13-04-07, 15:29
bakalim bu dizi nasil olcak bende dün rastladim fragmanina sesleri süperrr ötesi oyunculuklari da o kadar güzel insallah :D
boncuk-girl
13-04-07, 16:24
Meryemce90 güzel ne demek süper bir dizi olacak inşallah
grup hepsi var hiç çirkin olurmuuu
kesinlikle bütün bölümlerini kaçırmadan izlicemmm
ay çok güsel olacağına eminim şöyle gençlik dizileri yapsınlar artık özledik gençlik dizilerini valla... eee hepside süpperrr işallah çok güsel olur bide günü uygun olsa tamamdır....
yaren-ekin ve kumralım imzalarda çok güsel ellerinize sağlıkkkk :img-wink:
nehirgözlü
13-04-07, 17:23
çokk güzel bi dizi olcağı kesin şimdiden izlemek için can atıyorum gençlik dizisi olması çok güzell ne zaman başlıycak acaba
bnce harika bi dizi olucak süper ötesi fragmanı fln süper harika ötesi bayılıorum hepsi grubuna bu arada aşk sakızı klibini izlebileceğim bi yer var mı?(int.)
istem_metsi
13-04-07, 17:32
bnce harika bi dizi olucak süper ötesi fragmanı fln süper harika ötesi bayılıorum hepsi grubuna bu arada aşk sakızı klibini izlebileceğim bi yer var mı?(int.)
bencede güzel bi dizi gibi başlasaydıda izleseydik
hepsi kızları muhteşemler ben izledim kliplerini her zamanki gibi çok hoş bi klip olmuş dizide öyledir
boncuk-girl
13-04-07, 17:49
Dizi nin konusu ne?Ve nezaman baslicak?
bizde bilmiyoruz ki
ama galiba yaz dizisi olacak diyolar
GAZEL_KEREMCEM
13-04-07, 18:59
arkadaşlar öğrendiğim bir habere göre dizi 27 nisanda başlayacakmış.o olmazsa cennet mahallesi bitiyomuş onun yerine başlıcakmış!
kalbim-sevgi
13-04-07, 19:07
hepsi 1 dizisini merakla bekliyorum grup hepsi cok seviyorum o yuzden merak la bekliyorum isallaha pazar gunu olur
boncuk-girl
13-04-07, 19:09
oo imzalar süper ekleyen herkese teşekkürler çok güzeller
birde dizimiz başlasaydııı
acemicadi_fan
13-04-07, 19:45
Biliyorum aslinda ama baska bir yer bulamadim yazicak :(
Nereye yazmam gerek oluyor bu arada dizinin basladigi gün belli mi smdi?
hepsinin dizide oynamalarina cok sevindim!saten hepsi grubunu cok seviyorum,diziyide kesin izlerim! fragmanida gördüm,güzel bir diziye benziyor:img-wink: ne zaman basliyacani haberiniz varmi?
evt ama pazar günü olmaz çünkü şarkı söylemek lazım yarışması war cumartesi fln yada salı veya pazaartesi
summ_roberts
13-04-07, 22:15
arkadaşlar güzel bi diziye benziyo...eğer uygun bir gündeyse izlemeye çalışıcam ;) zaten bu tip diziler (yakın arkadaşların olduğu diziler)genellikle eğlenceli oluyo hem hepsi'nin Türkiyede büyük hayranları var...
merhabalar,grup hepsinin dizi çekkiceğini duydum öekmişler ve fragmanlarını gördüm umarım başarılı bir dizi olur ben birinci bölümmüne bakıcam
GAZEL_KEREMCEM
13-04-07, 22:22
yaz dizisi olduğunu sanmıyorum.eklamını bu kadar erkenden yapmazlardı o zaman.bilen warsa showdaki dizileri gün gün yazalım mı bakalım hangi gün boş?
pazartesi acı hayat war gerisini bilmiyom ben.
mükemmeliyetçi ritme uymazdı bi denesene.öpt kızlarrrr
GAZEL_KEREMCEM
13-04-07, 22:26
Türkiyede şu ana kadar 300 bölüm çekilen bir dizi war mı sizce??? bir yılda 50 bölüm werseler(ki çok zor) 6 yılda biter.hiç sanmam ben.dua edelim reyting kurbanı olmasın dizimiz!!!!!!!!
karafirtina
13-04-07, 23:53
dizi 4/5 hafta sonra
baslayacaktir hangi
gun ve saat sizler icin arastirim
arkadasim nerden o bilgiyi aldin yani 4 5 hafta sonra basliyacagi eminmisin hangi gun saati ogreenbilirsen sevinirim
karafirtina
13-04-07, 23:55
bu arada oyuncularin adini bilen varmi
su hayat bilgisnde oynayan oyuncuya benzetildi aslini bilen varmi ortaga falan oynuyomu
bilen cvp yazsin lutfennn:img-help:
sheqer__shey
14-04-07, 00:42
bnde daa yni gordum fragmanı gusl bi dizi olacaga bnzio inş. gunu ve saatıde ii bi zmna alırlar.merakla bekliom diziyi valla:d
Türkiyede şu ana kadar 300 bölüm çekilen bir dizi war mı sizce??? bir yılda 50 bölüm werseler(ki çok zor) 6 yılda biter.hiç sanmam ben.dua edelim reyting kurbanı olmasın dizimiz!!!!!!!!
Evet, Ülkemizde yayınlanmakta olan ve 1500. bölüme yaklaşan dizi var. Bizim Evin Halleri dizisi. Ondan Önce de Ferhunde Hanımlar vardı. Kaynanalar dizisini unutmamak gerek.
arkadasim nerden o bilgiyi aldin yani 4 5 hafta sonra basliyacagi eminmisin hangi gun saati ogreenbilirsen sevinirim
ben bos haber vermem
ben duyduklarim boyle
arastirimim bir sizlere
gelecek hafta haber vermeye
calisirim
boncuk-girl
14-04-07, 11:59
Dizi 27 Nisanda mı??? kesinmiii
kesinmi bilmiyoruz ama öyle diyolar
off bir başlasaydı iyice heyecanlandım yanii
acba nasıl rol yapıyor bizim kızlar
GAZEL_KEREMCEM
14-04-07, 15:29
Bende yaptim o aile imzasindan ama dahala kisiler eksik herhalde ...
http://img237.imageshack.us/img237/1095/ailehepsiijpgdh5.jpg
harika olmuş cnm çok saolllll!!!bence dizi cumartesi olacak.showun başka boş günü yok zaten.aile imzaları gerçekten çok tatlı.o cadı kız herhalde dizide kızlara gıcık biri olacak.her dizide yok mu öyle bir harakter??? rüyamda bile bu diziyi görüyorum.başlasın artık!
GAZEL_KEREMCEM
14-04-07, 16:49
nezcim öyle bir başlık nasıl açılıyor bilmiyorum.moderatörler bu başlığı ziyaret ediyor.ben yazayım.biz dizimiz için multimedya bölümü istiyoruz!!!
ama şöle bişi war mesela orda bebğim dizisinin falanda multimedyası yok.yani biz öyle bi başlık açmak zorunda deeğiliz ki.buraya da imza we awartar ekleyebiliriz!
yaren-ekin
14-04-07, 16:59
nezcim öyle bir başlık nasıl açılıyor bilmiyorum.moderatörler bu başlığı ziyaret ediyor.ben yazayım.biz dizimiz için multimedya bölümü istiyoruz!!!
ama şöle bişi war mesela orda bebğim dizisinin falanda multimedyası yok.yani biz öyle bi başlık açmak zorunda deeğiliz ki.buraya da imza we awartar ekleyebiliriz!
Arkadaşlar zaten dizimiz yeni başlıycak bunu istemeye 3. bölümden sonra hakkımız olur ancak :img-wink:
(:..SeFkAt..:)
14-04-07, 17:05
Bu Dizi Murat BOz SAyesindee Tutar :)
Hepsi Kızlarını SEvmem...
SAdece Gülçin'i Seviyorumm O da SEsi Çok Güzel Olduğu İçin :)
AMa Diziyi İzlicemm Eğlenceli Olur =)
boncuk-girl
14-04-07, 17:34
teşekkürler gazelcim
ya birimizde gülçine açalım lütfen
bu arada bir bilgi buldum diziyle ilgili hemen ekliyorum:
HEPSİ GRUBU DANS OKULUNA GİDEN DÖRT GENÇ KIZI CANLANDIRIYOR.GÜLÇİN ŞIPSEVDİ,YASEMİN MACERACI,EREN BİLİM MERAKLISI,CEMRE ÇOK ZORLU BİRİSİNİ CANLANDIRIYOR
bilgi bilgidir ben paylaşayım dedim
karafirtina
14-04-07, 19:04
buarada arkadaslar grup hepsi hakkinda resimler vardi falan bu sitede noldu cemrenin yaso nun falan resimleri vardi
nerde bulabilirim bilen varmi:img-help: :img-help:
kalbim-sevgi
14-04-07, 19:08
ya ben sabirsizlik la bekliyorum bu diziyi cok ama cok merak ediyorum bide murat boz da var kesin bu duzu tutar
buarada arkadaslar grup hepsi hakkinda resimler vardi falan bu sitede noldu cemrenin yaso nun falan resimleri vardi
nerde bulabilirim bilen varmi:img-help: :img-help:
cnm onlari yerli oyuncular basliklarinda bulabilirsin aramaya yasemin yürük veya gülcin ergül yazarsan cikar:img-yes:
ya hala kimse
nezaman
bu dizinin
baslicani bilmyiomu ya
didemfener
14-04-07, 21:00
ya arkadaşlar bu dizide murat boz da mı oynayacak.?inşşş oynar:img-in_lo
yok hayır oynamıcak canım zaten erkek oyuncular belli hepsi oyuncular bellii bu saatten sonrada girmeaz heralde
masal_perisi
14-04-07, 22:28
Arkdaşlar...Ben de Hepsi Grubunu çok severim...Favorilerimde Eren ve Gülçin'dir..Dİziyi merakla bekliyorum...
MaTiAsL_DeRYa...Eğer senin dediğin gibi 27 Nisanda başlıyorsa çok güzel bir haber bu
MaTiAsL_DeRYa
14-04-07, 22:50
Benim bildiğim 27 Nisan.
Bi bakıma Hepsi fan olduğum için bana gelen haberde buydu.
Bu ay sonuna doğru çıkıyor,sabırsızlıkla bekliyorz
merve_erencik
15-04-07, 11:18
Düne sözüm vardı ama bugün yaptım anca buyrun çalışmalar
http://img263.imageshack.us/img263/2530/cemerencimavabz7.png http://img263.imageshack.us/img263/8644/cemreavatargq5.png http://img207.imageshack.us/img207/8597/cemreyasminavapy2.png http://img219.imageshack.us/img219/5744/erenavagn1.png http://img219.imageshack.us/img219/5185/erenavatayo8.png http://img219.imageshack.us/img219/5576/erevavataraph8.png http://img219.imageshack.us/img219/1586/glinavasl9.png
++++
http://img219.imageshack.us/img219/1933/hepsiimzapf4.png
http://img219.imageshack.us/img219/5511/untitled18imzaxj3.png
süper olmuş ben eren ve yasemini aldım çok seviyorum onları
yaren-ekin
15-04-07, 11:29
süper olmuş ben eren ve yasemini aldım çok seviyorum onları
Güle güle kullan canım yorumun içinde tşk ederim elimden geldiğince yapıcam bu sayfaya yanlız arkadaşlar bu sayfada elinde hepsinin bütün resimleri bulunan bir arkadaş varsa özelden bana msj atabilirmi bişey sormam lazım ?:img-wink:
avrilcansu
15-04-07, 11:34
Ben Hepsi Grubunu çok beğeniyorum, müziklerini çok seviyorum
Diziye başladıkalrını bilmiyordum ama mutlaka izlemeye çalışacağım?
Ne zaman başlıyor bu dizi? Hangi günler yayında olacak?
Ye$iLiM-(M)
15-04-07, 12:11
Vallahi Hepsi iyi kızlardır.Güzeller ama bilmiyorum oyunculuk dansa benzemez.İnşallah eğitim almışlardır az da.Ama sahneler(şarkı) onlara daha çok yakışacak gibi:)
Ama yine de izlemeye çalışırım.
boncuk-girl
15-04-07, 12:12
ben geldimm
yaren-ekin çalıimaların çok güzel olmuş emeğine ellerine sağlıkk
of ya bu dizi eğer 27 nisanda başlarsa yani cumaya geliyo ve yabancı damat var ben nasıl izlicem yaww
yaren-ekin
15-04-07, 13:20
http://img338.imageshack.us/img338/4864/f3e10874nv7.jpg (http://imageshack.us)
Tv molasına teşekkürler
yaren-ekin süpersin canim,resimler icin cok tskler canim!hepsi harika:good:
yaren-ekin
15-04-07, 14:34
Ne demek canım görevim :img-wink: Devam buldukça ekliyorum birazdan kendimde çekicem
http://img402.imageshack.us/img402/2947/73392050lb8fc7lv7.jpg (http://imageshack.us)
http://img387.imageshack.us/img387/6474/74334443sd7xq0.png (http://imageshack.us)
http://img20.imageshack.us/img20/1439/90805819ms2rv5.png (http://imageshack.us)
http://img20.imageshack.us/img20/9819/85185975ww7ps4.png (http://imageshack.us)
http://img75.imageshack.us/img75/1068/76945620lq5li0.png (http://imageshack.us)
http://img20.imageshack.us/img20/3410/71893594od7jk2.png (http://imageshack.us)
http://img75.imageshack.us/img75/6894/11tw3dk4.png (http://imageshack.us)
yaren-ekin
15-04-07, 14:35
Devam :img-wink:
http://img20.imageshack.us/img20/2092/23357828bp0tv9.png (http://imageshack.us)
http://img20.imageshack.us/img20/4042/75140011kk3ms2qr0.jpg (http://imageshack.us)
http://img118.imageshack.us/img118/4205/87748684wc5dg4gx8.jpg (http://imageshack.us)
http://img368.imageshack.us/img368/8857/ghoiz2wg6ca3.jpg (http://imageshack.us)
http://img338.imageshack.us/img338/9546/ykxtdae4ul3zo0.jpg (http://imageshack.us)
özgür_keremcem
15-04-07, 14:38
yaren-ekin reismler için sğaol cnm
hepsiyi çok seviyorum hepside birbirinden şeker ve güzel:)
diziyide merakla bekliyom wsalla ne zaman yayınlanacağı belli oldumu?
15-04-07, 14:39
dizide arkdaşalr murat boz yoq olsaydı zaten gösterilerdi oyuncular belli
Dİzide Murat BOz Var :)
Ben GÖrdüm Fragmanda şahsenn :img-hyste
kesinlikle izliycemmm çok beğendim tam bir gülçün erenciyimdir tabi dierlrlerinide çok severimmm hepsi 1 tane onların bekliorumm diziyi
yaren-ekin reismler icin sagol :)
yaren-ekin
15-04-07, 14:58
Dİzide Murat BOz Var :)
Ben GÖrdüm Fragmanda şahsenn :img-hyste
Şefkat büyük ihtimalle karıştırdın canım 10 kere izledim fragmanı neredeyse ama murat yok ayrıca oyuncuların içindede yok :img-wink:
bende gördüm fragmanı dün farklı bi fragman gösterdiler orda vardı murat boz.konuk oyuncu olarak katılmadıysa zaten mutlaka izlerim.hayatta kaçırmam..
bende hepsi hayranıyım bir an önce başlasın şu dizi çok sabırsızlanıyorum
duyduğuma göre 4 arkadaşın günlük yaşantılarını anlatıyo bu 4 arkadaş dans okuluna gidiyolar yasemin sürekli arabasıyla gezen bi tip eren bilime çok meraklı gülçin şıpsevdi ve cemre de anlaşılmaz zor biri 27 nisan da başlicak galiba cumartesi gününe denk geliyo
bu dizi harika olcak ya bu aralar pek gençlik dizisi yoktu ztn iyi oldu bu dizinin çıkması bence izlenme rekorları kırcak çünkü içinde hepsi var
yaren-ekin
15-04-07, 15:12
http://img180.imageshack.us/img180/3882/f3e10874iz9.jpg (http://imageshack.us)
Benden bu kadar artık kızların ayrı başlıklarına resimler ekliycem :img-wink:
yaren-ekin
15-04-07, 15:23
yaren-ekin reismler için sğaol cnm
hepsiyi çok seviyorum hepside birbirinden şeker ve güzel:)
diziyide merakla bekliyom wsalla ne zaman yayınlanacağı belli oldumu?
Canım dizide oynayan ufak bir konuk oyuncudan bir tüyo geldi 28 nisan mış eğer hiç bir değişiklik olmassa cuma günü saat 8 de başlıyor diyor ama bakalımm :img-wink:
_AŞkım_FB_1907_
15-04-07, 15:51
güsel bir dizi olacağa benziyor,hepsi grpunu seviyorum
Murat boz da varr gerisi yalan zaten kesin izlicem
cihan okancı
15-04-07, 15:53
biraz düşünmek lazım kötü diyemem konuyu bilmeden bilsem bile izlemeden ama hepsini iiyi bi fan kitlesii var bence tutlur ii olabilir çünkü gerçekten yeteneklilerr
yaren-ekin
15-04-07, 15:57
Ben hala anlamış değilim murat boz olduğunu kim nerden öğrendiki fragmanda yok ayrıca olmuş olsa oyuncularda isim olurdu :img-wink:
yaren-ekin
15-04-07, 16:07
Kesinlikle YOK arkadaşlar bakın 1 sayfa önde resimler ekledim ordaki çocuk benziyor ama o değil :img-yes: olsa bir kere oyuncularda ismi olur :img-wink:
!karbeyaZ!
15-04-07, 16:07
Arkadaşlar nerden çıkardınız..Murat Boz yok dizide..Olsa aylar öncesinden haberim olurdu..
Murat Boz olsaydı gazeteler filan bangır bangır bağırırdı kesin haberimiz olurdu. Ayrıca Murat Boz hiç bi dizide oynamaz bence çünkü Tarkan'ın yolundan gidiyor sanki...
!karbeyaZ!
15-04-07, 16:13
Murat Boz olsaydı gazeteler filan bangır bangır bağırırdı kesin haberimiz olurdu. Ayrıca Murat Boz hiç bi dizide oynamaz bence çünkü Tarkan'ın yolundan gidiyor sanki...
Murat Boz hiçbir zaman oynamam demedi.. Biraz araştırarak karar versek iyi olur..Zaten oynayacak olsa aylar öncesinden nasıl Hepsinin dizisi olacağı biliniyorsa onun da olacağı bilinirdi..
GAZEL_KEREMCEM
15-04-07, 16:45
oyuncular kısmına bakın.buraya sadece diziden resimler eklenebilir.gülçinin sayfası da açıldı bildiğim kadarıyla.
cnm tek cümlelik msjlarımızda yasak neyse 28 nisanda büyük ihtimalle başlıyor dizi saat 8 olucak cumaya geliyor :img-wink:
nerden bilyiorsun insallah degildir o günü olmasin cünkü o günü cumartesi günü oluyo pazar olsun ya
yaren-ekin
15-04-07, 16:58
nerden bilyiorsun insallah degildir o günü olmasin cünkü o günü cumartesi günü oluyo pazar olsun ya
Canım hepsi 1 de oynayan biri var konuk oyuncu olarak yani çok az rolü olan biri o söyledi cuma günü olucak ve saat değişmez ise 8 de :img-wink:
gkn_delisi
15-04-07, 17:02
Eglenceli bir dizi olacagını düşünüyorum
İzleyecegim :)
cEmrE.GüLçİn
15-04-07, 17:21
selam arkadaşlar ben yeni üye oldum bende hepsi fanıyım dizinin harika olacağına inanıyorum bu arada cuma günü olması kötü oldu çünkü acemi cadı var ama yinede hepsiyi izlicem tabi hepsimi hiç bişeye değişmem
ne cuma günümü o zaman ben izleyemem çünkü acemi cadı var.....Ayrıca hiçbir şansı olmaz bu dizinin çünkü acemi cadı,sıla,ıhlamurlar altında,yabancı damat gibi tutulalan diziler varve ben izliyemicem:(
15-04-07, 19:45
Yaa Nasıl yaa:icon_sorr
Ben gördüm Murat Boz'u hatta kafasında Şapka Gibi Bİşiyde vardıı...
Allah Allah yaa...
Neyse Bİr DAha Görürsem Fragmanı bakarımm:icon_sorr
Bende gördüm Murat Boz sanırım konuk oyuncu olarak var.
Fragmanda var çünkü kasketli.%100 eminim.
acemicadi_fan
15-04-07, 21:13
Ya arkadaslar kim Murat Boz'u gördüyse bari o anln resmini ceksin de görelim yaaa bu arada bu dizi cuma nasil oynayabilir ki ya bu hic olamaz ki cünkü o gün Show TV'de bir dans programi var ya ve yarismalarida hic kaydirmazlar baska güne ve de bu dizi Cennet Mahallesinin yerine gelicekmis yani Cumartesi olucak demektir.
SeKsEnDöRt-KiZ
15-04-07, 21:14
merak etmee cnm cumartesii olucakmiss hem tekrari da varr belki pazara denk gelir tekrarii
ya cumarteside olmasin bence ya pzartesi persembe yada pazar olsun yani bana göre ama nolursa olsun sali carsamba cuma bide cumartesi olmasin ozaman kesinlikle bakamam :sad53:
acemicadi_fan
15-04-07, 21:23
Ya cumartesi yada pazar olsun bence ama cuma,carsamba,persembe ve cuma lütfen deyiiiiiiiiiil :(
MinikBebeK
15-04-07, 21:25
arkadaslar zaten ellimizde olan birsey degil malesef 28 nisan diyorsunuz :) güzel bir gün bencee ....
biz yinede sükredelimmm hepsinin dizisi olduguna
MinikBebeK
15-04-07, 21:32
ya hem kadroo süperr inanamiyorum erenim askim bu dizi de oynuyor oguzhan oynuyorr harikaaa yaaa
acemicadi_fan
15-04-07, 21:45
O gözlüklü oglanin ismini ne? Bilen varmi???? Galiba o oglanlardan birsi paraya düskün, birisi müzik'ile ugrasiyor o gözlüklüyü anlayamadim o hayat bilgisindeki olan da galiba cocuk seven mi ne fragmanda varya bende öyle sandim ama bilmem yane:icon_whis
karafirtina
15-04-07, 21:46
ya hem kadroo süperr inanamiyorum erenim askim bu dizi de oynuyor oguzhan oynuyorr harikaaa yaaa
oguzhan hangisi
bilgi vverirmisin arkadasim
ve bu erkeklerin daha once hangi dizide oynadilar
bilgi verrebilecek varmi
Bence cok guzel bir dizi olacak, Cemre fani olarak kesin izlerim, Insallah baktigim baska bir diziyle ayni gune dusmez!
Bu arada ne zaman oldugunu bilen varmi?
MinikBebeK
15-04-07, 21:51
oguzhan hangisi
bilgi vverirmisin arkadasim
ve bu erkeklerin daha once hangi dizide oynadilar
bilgi verrebilecek varmi
kücük kiz vardiya jeniffer mi ne :D istee onunla ilgilenen oguzhan yildiz :D
hayat bilgisinde teflonu oynamistii
cilgin dersanede selimi onuyor sanirim
ve
tadimiz kacmasin dizisinde bir bölümde oynamistiii
Doğumu
13.10.1981 - İstanbul
Eğitimi
Doğuş Üniversitesi Endüstri Mühendisliği
acemicadi_fan
15-04-07, 22:00
lalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalala.....
Yoshy hep yolda
Eren'se uzayada
Gülcin sipsevdi
Cemre cok zorlu biri
Bir cati altinda
Hepsi bir arada
Zor demeden
düsmanlik bilmeden
?????????
Vazgecme sevmekten
Söz verelim
Hedefe gidelim
Ask gelirse bir mola verelim
Fragmandaki sarkinin sözleri :D düsmanlik bilmeden gelen sonrasini anlayamadim da ondan ????? var
MinikBebeK
15-04-07, 22:07
Ben anlamiyorum bazi diziler niye ana sayfada yani bütün diziler niye Ana Sayfada deyil???? Ben anlamiyorum bunu yaa :img-help:
cnm reytinglerii yüksek olan diziler ana sayfadaa demek kii o diziler icin baska basliklar da aciliyor mesela basindan haber flnn.... bu arada sarki sözleri icin cok sagol cnm :D
MinikBebeK
15-04-07, 22:20
bana kisaca deniz diyebilirsiniz :D
evt burda da yaziyor
Eren Bakici *18.05.1984,Istanbul dogumlu. *Boga burcu. *Galatasarayli. *Grubun pratik zekalisi. *Yesil,turuncu,mor ve beyazi seviyor. *Ortaogrenimini ve liseyi Mimar Sinan Guzel Sanatlar Universitesi Devlet Konservatuari Bale bolumunde bitirdi. *Ayni okulda Modern Dans egitimi aliyor. *6 yil boyunca AKM Genclik balosunda gorev yapan Eren ayrica Londra'da Urdang Dance Acedemy'de ve Budapeste Dans Okulu'nda egitim aldi. *Çin'da yapilan dans gruplari gosterisinde ulkemizi temsil etti. *Candan Ercetin, Beyazit Ozturk, Ragip Savas, Rasim Oztekin gibi daha bircok unlu ismin katildigi "Yildizlarin Altinda" adli muzikalde sahne aldi. *En sportifleri. *En buyuk zevki evde film izlemek. *Fotograf cekmeye merakli. *Grup uyeleri arasinda lakabi "Uykucu". *Kardesi var.Adi Esen. *Zeytin peynir yemediginden kahvaltida ne yiyecegini sasiriyor. *Sinirlenince hizli konusuyor
gülçinim ya cok merak ediyorum yav...
allahım ... bu diizi tutmassa neyim :happy0064
b-tanelerim!
http://img254.imageshack.us/img254/9351/1bcp2rk1ic5.jpg (http://imageshack.us)
http://img443.imageshack.us/img443/6094/picture0012ss1jg3.jpg (http://imageshack.us)
First_Lady
15-04-07, 22:55
resimler muthis elinize saglik :)
arkadaslar sanirim dizi tutacak? özellikle ben hepsi grubunu cok begeniyorum sanirim benim gibi bir cok erkek ama kizlar siz de izlersiniz MURAT BOZ varyaaaa...Valla dizinin fragmanlarinda murat bozu gördüm artik kadrodami yoksaa konuk oyuncumu bilemem...
merhaba arkadaşlar hepsi1 dizisi bence de süper olacak :)
murat boz ve hepsi grubu olurda kötü mü olur desenize :)
walla ben sabırsızlıkla bekliyorum..
offff kötü...ii olacağını sanmıyorum ama önyargılı da olmamak gerekir diye düşünüyorum.sewmiorum hepsi kızlarını.dizinin konusu ne acaba gerçi ne kdr iyi olabilir ki:img-wink:
ben de sanmıyorum..ama izlenme rekorları bile kırabilir..çok erkek hayranları var..ayrıca her album çıkaran dizi de çeker,film de..Türkiye burası her şey olabilir bye
MinikBebeK
16-04-07, 14:08
hepsinin cokk hayranii var nede olsaa türkiyenin ilk kiz grupu bencee tutar diziii
nede olsaa erenimmmm hepsimm oynuyorrr :img-in_lo :img-blush :happy0064
benim anlamıdığım konu şu güzel bi fragman
dikkat çekiyor niçin millet bu kadar karamsar bakıyor yeni başlayan bi diziye..
ne zaman yeni bir dizi başlasa tutmaz bu dizi veya başka bi eleştiri yapılıyor anlamıyorum buda sadece Türkiye'de oluyor galiba..!!
MinikBebeK
16-04-07, 14:25
yok hayir almanyada da oluyor her ülkede olan birsey ama dogruu cok haklisin dizi baslamadan su tutar su tutmaz demek bence yanlis oluyor
haklısın oluyordur lafım ulaşmıştır gereken yerlere canım
ama dizi izlenmeden yorum yapılması bana biraz saçma geliyor yani...!!
MinikBebeK
16-04-07, 14:38
dogruuu dizinin bir bölümünü izlemeden yorumlar sacma oluyor daha 1 dakikalik fragmani gördükk oysaki dizi 1 bucuk saat fln sürüyor hic birsey anlasilmiyor bu fragmandan ama erenim oynarsa tabikide kacirmam :D
GAZEL_KEREMCEM
16-04-07, 15:12
insanların bir önyargısı da kızların asıl mesleklerinin şarkıcılık olması.ama şunu herkes unutuyor.cansu dere'de oyuncu değil mesela.insan çalışırsa başarılı olur bu unutuluyor.hepsi kızlarının seweni çok fazla we eğlenceli bir gençlik dizisi olacak.bence her şey şu an için çok güzellll!!!!
MinikBebeK
16-04-07, 15:19
cn imza çok güzel.ama söyleye söyleye dilimde tüy bitti.buraya sadece diziden resim imza we awartar eklenecek.kızların resimleri oyuncular bölümüne.ama aile imzaları buraya yanlış anlaşılmasın:D
ya bence aile imzasii icin biraz beklesek her gün yeni üye katiliyor bence simdilik fanlarii not edelim sonra dan yenilerini de ekleriz en sonunda da belki ayin sonun da imza yapariz hem dizi daha baslamadii biraz bekleyelim ....:D
Olumsuz eleştirilere aldanmayın bence..Hepsi çok başarılı bir grup fragmanı gördüm ve çok eğlenceli bir diziye benziyor..Bence süper bir çalışma olduğu belli..Bide ben fragmanda Murat Bozu gördüm..Hayal değildi dimi :) acaba konuk oyuncu mu yoksa bileniniz var mı ??
GAZEL_KEREMCEM
16-04-07, 15:56
arkadaşlar ben ilk başta yerli oyuncular kısmında bir başlık açmıştım tek tek kızların isminde açılması gerektiği söylenmişti we başlık kitlenmişti.ama şu anda başlık açılmış we baya ilerlemiş.eren,yasemin we cemre sayfaları oraya taşınmış.hayırlı olsun!!!!
http://img99.imageshack.us/img99/8671/hepsibirqz3zk8.jpg
evt arkadaşlar bende gördüm dizinin tanıtımında murat boz da vardı...güzel bi gençlik dizisi olucaga benziyo..inş şansı açık olur..reytinglerde iyi sıralamalar alırr...
arkadaşlar bence bu dizi çok güzel olcakkk inş.ilk sıralamalarda yer alır kii bence alcakda ayrıcaa avatarlar ve imzalar için çok tşklerrr
GAZEL_KEREMCEM
16-04-07, 16:31
arkadaşlar kızların başlıklarını boşuna aramayın artık tek tek değil grup hepsi başlığında.ama başlık çok karışık olmuşşş.imzalar çok güzel. aranızda powertürk ödül töreninden resimleri olan warsa yerli oyuncular kısmındaki sayfamıza ekleyebilir mi????lütfennnnnnnnnnnnn
First_Lady
16-04-07, 16:33
canım bunu yaseminlisini yaparmısın lütfen???:sad53:
imzalar için hepinize tşkler
yaparim tabi ama ben de yoshynin tek resimleri yok ki? :(sen buraya koy ben yapiim tmm?
yaren-ekin
16-04-07, 16:49
Sayfamız baya ilerlemiş çok sevindim Hepsi grubu başlığının bir araya gelmesi için moderotere ö.m atmıştım bana döneceğini söylemişti burdan onadaa çok teşekkür ederimm ayrı ayrı acayip zor oluyordu...Beni anladıklarına sevindim açıkçası neyse dizi hakkın ön yargı yapanlar için diyeceğim tek şey BAŞLAYINCA GÖRÜCEZ :img-wink:
GAZEL_KEREMCEM
16-04-07, 16:54
burda dizimizi konuşacağız önyargıları yıkacağızzzz.lütfen birlik olup güzel şeyler yapalımmmm.4 yüzü boşwerin konuyla hiç alakası yok.bu arada murat boz konusunda hiç yorum yapmadım.belki oynuyordur.herkes gördüğüne çok emin görünüyor.ama bu dizi kızlarımızın dizisi zaten bu diziyi murat boz için izleyenler burda kendini belli eder.Hepsi 1 kızlarımızın dizisidir!!!!!!!!!
ya arkadaşlar dizi cuma günü mü olacak....inşallah olmaz çünkü acemi cn sadece bunun için değil sılada var çok izleniyo reytingler düşük olur diye söylüyorumm..ya cuma olmasınn...
GAZEL_KEREMCEM
16-04-07, 17:12
show tv herhalde bunları düşünür.beklemekten başka çaremiz yok.bu kadar çabalamayalım bence biz aşk meleğim istediğmiz saatte olsun diye dünyayı kanal d nin başına yktık ama sonuçta dizimiz kaldırıldı.bir şeyi çok isteyince bir terslik çıkacağına inanan biriyim.inş çok güzel bir güne denk gelir.bir tek bunu dileyebilirim!!!
show tv herhalde bunları düşünür.beklemekten başka çaremiz yok.bu kadar çabalamayalım bence biz aşk meleğim istediğmiz saatte olsun diye dünyayı kanal d nin başına yktık ama sonuçta dizimiz kaldırıldı.bir şeyi çok isteyince bir terslik çıkacağına inanan biriyim.inş çok güzel bir güne denk gelir.bir tek bunu dileyebilirim!!!
Birde bir arkadaş cuma günü dedi.Acaba doğrumu.İnşallah doğru değildir.Çünkü benim o gün aynı saatte çok sevdiğim bir dizim var:(
Eminim Chok Güsel Olujk...Ztn meleim gittiği her yeri güselleştiririr......
Kızlara güwenim sonsuz...Çünkü ellerinden geleni yapıyorlar..Fragmanda chok eğlenceli olmush....
+Bi Ricam olucak Beni de Hepsi Ailesine Eklersenizz:img-wink:
GAZEL_KEREMCEM
16-04-07, 17:18
bende o saatte yabancı damatı izliyorum aslında.cuma olmasını bende istemem çünkü cuma gününün reytingleri belli aslında.ben dizinin şans bulabileceği bir günde olmasını istiyorum.
bende o saatte yabancı damatı izliyorum aslında.cuma olmasını bende istemem çünkü cuma gününün reytingleri belli aslında.ben dizinin şans bulabileceği bir günde olmasını istiyorum.
Evet ya o gün sıla,yabancı damat,ıhlamurlar altında en önemlisi acemi cadıvarr.ben sadece acemi cadıyı izliyorum ve cuma günü olmasınnnn...........
cihan okancı
16-04-07, 17:26
hani bı sıla bi acemi cadı idare ediyodum arkasından ıhlamurlar altında vardı da yani böle olursa hiç şansı yokkk başka bi güne alsınlar bence çarşambaa olabilir
bende hiç izliyemem zaten reklam aralarında zaten kaçırırım diye star izliyom.o zaman olursa hiç şansı olmaz:(
bence çarşambada reytingleri kötü olur.çünkü o saatte avrupa yakası ve yaprak dökümü var
GAZEL_KEREMCEM
16-04-07, 17:32
hani bı sıla bi acemi cadı idare ediyodum arkasından ıhlamurlar altında vardı da yani böle olursa hiç şansı yokkk başka bi güne alsınlar bence çarşambaa olabilir
çarşamba asla olmaz.o akşam awrupa yakası war,iki yabancı war.hem o akşam show dolu bildiğim kadar.cuma we çarşamba kesinlikle olmaz.bence cennet mahallesinin yerine olur en iisi.:img-cool2
GAZEL_KEREMCEM
16-04-07, 17:42
en azından fırtına ile rekabet ederiz.awrupa yakası,yaprak dökümü,sıla,yaabncı damat gibi diziler belli bir seyirci potansiyeli war bunu yıkmak daha zor bence!
BuRCu_CeMRe
16-04-07, 17:44
evt dogru soluyosun en azından onunla rekabet ederız evt bncede cumartesı olsun
GAZEL_KEREMCEM
16-04-07, 17:45
arkadaslar azonce bik ac arkadas dediki kizlar icin ayri ayri resim koymana gerek yok diye
hepsi icin baslik acilmis o sayfayi tam harfi harfine yazip ta bana yollaya bilecek arki varmi?:img-help:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=19632&page=25
buyur cnm!:happy0064
Bence bu Dizi süper bisey olucak, insallah reyting kurbani olmaz... Ben bu dizinin fragmanini gördüm Murat Bozda bu dizide oynuyomus tabi bakmassam ayip olur yani... insallah Cumartesi veya Pazar olur cünkü o günlerde cok iii diziler yok...
boncuk-girl
16-04-07, 19:02
slm arkadaşlar oo forum bayağı karışmış neler oluyo yaa
of dizinin başlamsını 4 gözle bekliyorum
hemen başlasada doya doya görsem gülçinimiii
ya arkadaslar simdi %100 bu dizinin ne zaman baslicagini bilen bi kisi varmi aranizda veya bi dizi özeti bilen biri bilen biri varsa lütfen bizimle paylassin
Bu Dizi'nin Çok GüzeL OLacaGna Eminimm..
Ve Hepsi Fanı OLaRak Yasemin:happy0064 Çok EEminim
OnLarnn Başarılarınn Dewamını DiLiyorummm
Ve Çok Seviyorum OnLarı
Ve Beni AiLe'ye Katarsanız Sevinirim..
Yasemin And Hepsi:img-wink:
arkadaslar dizinin dün aksam fragmanini gördüm ve murat boz da vardi !! odami oynuyo ?? eger öylse kesinlikle izlerim yani !!
ya ben murat bozu glremedim
birisi bana müsaitse eger murat bozu gördügünüz
fragmani özel mesajla yollarmisiniz
16-04-07, 19:42
arkadaslar dizinin dün aksam fragmanini gördüm ve murat boz da vardi !! odami oynuyo ?? eger öylse kesinlikle izlerim yani !!
eheheh Demek Ki Murat BOz Varmışş :)
İlk Ben GÖrmüştüm O Fragmanı Herhalde :img-hyste
Neyse Yok jnm Konuk Oyuncu Olarak Var Herhalde Çünkü Oyuncular ARasında YOkmuşş:img-wink:
yaren-ekin
16-04-07, 19:44
Neyse Yok jnm Konuk Oyuncu Olarak Var Herhalde Çünkü Oyuncular ARasında YOkmuşş:img-wink:
KIz şefkat :img-hyste :img-hyste bi ben görmedim valla murat olsun dile benden ne dilersen bide sana delimisin falan diyodum yok murat kapak olucak gibime geliyor o sözler bana :img-wink: neyse inş vardır ne diyelim :icon_sorr :img-wink:
16-04-07, 19:52
KIz şefkat :img-hyste :img-hyste bi ben görmedim valla murat olsun dile benden ne dilersen bide sana delimisin falan diyodum yok murat kapak olucak gibime geliyor o sözler bana :img-wink: neyse inş vardır ne diyelim :icon_sorr :img-wink:
Yaff Kızım Var Dedikkk alla allaa:img-hyste
Kırdırtma Kafanı:img-hyste :img-hyste
Var Var Var Var Var :)
Yaff GÖrdümm Eminim :img-hyste
BuRCu_CeMRe
16-04-07, 19:53
tek siz deqiL iLk basta bende gormemeıstım fkt sonra daha dıkkatlı bakınca oruyosun galıba beyaz bırsey gıyıyo murat boz
16-04-07, 19:55
tek siz deqiL iLk basta bende gormemeıstım fkt sonra daha dıkkatlı bakınca oruyosun galıba beyaz bırsey gıyıyo murat boz
Kafasında Kasket Veya Şapka Olması LAzımm:img-hyste
Öyle Bİşiy Vardı..
Sonra SAhil gİbi Bİr YErdi Yanlış Hatırlamıosamm:img-hyste
Deniz GÖrdüm Sankide O Bakımdann:img-hyste
GAZEL_KEREMCEM
16-04-07, 19:57
neden bu kadar murat boza taktınız kiiiii.diziyi ben kızlar için izleyeceğim walla.murat boz olmasa da olur.zaten olsa büyük haber olurdu ya.ben hala ikna olmadım.resmini bulup koyar mısınız fragmandan?
BuRCu_CeMRe
16-04-07, 20:00
ewt bnde kızlar ıcın ızlıyorum ama ılk cıkardılar murat bozda var dıe supheye dusduk neyse bn bulmaya calısıcam resmını bulunca koyarım arkadaslar
cok sagol cnm cvp icin... aslinda bi yandan sevindim sadece konuk oyuncu olmasina cünkü ben onu sadece müzikle görmek isterim !! insallahda hic bi dizide oynamaz !! :):)
ama burda birkac bölümlük olsa bile oynamasina cok sevindim !! :happy0064
16-04-07, 20:12
Bence Çok Eğlenceli bİr dİzi Olucak yaa :)
Merakla Bekliyorum....
Acaba Gülçin - Yasemin - Cemre - ERen Kendi Seslerini Mi Kullanıcaklar....
İnş.. Kendi SEslerini Kullanırlar Çok Şeker Sesleri Var Çünkkü :)
GAZEL_KEREMCEM
16-04-07, 20:14
şefkatcim dizimizin görüntüleriyle bize imzalar yaparsın değil mi?senin imzalarını çok beğeniyorum böyle bir diziyle bütünleşirse harika olur.dizimiz müthiş!
16-04-07, 20:22
şefkatcim dizimizin görüntüleriyle bize imzalar yaparsın değil mi?senin imzalarını çok beğeniyorum böyle bir diziyle bütünleşirse harika olur.dizimiz müthiş!
tAbi Jnmm Ne Demek Yaparımm :)
Siz REsimleri Ekleyin YEter ki:img-hyste
BuRCu_CeMRe
16-04-07, 20:33
ewt bılıyoruz ama galıba 27 nısan cumaya gelıo cuma gunu hem sıla hmde acemı cadı war
karafirtina
16-04-07, 20:37
arkadaslar ben cidden simdi meraklandim
dogrusu
bence kendi seslerini kullanmazlar cogunlukla oyle oluyo
buarada bisey sorcam niye tek cumle iceren msj yasak sonucta dizi hakkindaysa sorun ne ki anlamadim bileniniz varmi
Degerli uyelerimiz
Anladigim kadariyla bu dizi icin foruma uye olan cok sayida yeni arkadasimiz var. Onlara kurallari aciklamak ve de diger uyelere de hatirlatmak geregini hissettim okurken mesajlarinizi.
1. Tek cumlelik kisa yorumlar resim, imza, avatar vb. istegi ve yorumu olmadigi surece baslikta kullanilmasi yasaktir. Tek cumlelik sorular da cevaplandiktan sonra silinmektedir.
2. Dizi basligina sadece basliktaki dizi ile ilgili yorumlar yapilmalidir ve calismalar eklenmelidir. Oyuncularin sarkicilik kariyerleri, ozel yasamlari ve de ozellikle baska dizilerin yorumu bu basligin konusu disinda kural disi mesajlardir.
3. Ayni soruyu tekrar tekrar sormadan once iki uc sayfa geriye giderseniz muhtemelen sorunuzun cevabini bulacaksiniz. Bosu bosuna mesaj kalabaligi yaratip basligin okunmasini zorlastirmayalim.
4. Iki kisi arasindaki yazismalar icin ve de imzada bulunma istekleri icin ozel mesaj kullaniniz.
Gerekli aciklamayi sebepleriyle beraber yaptiktan sonra bu kurallara uyulmasini bekliyorum. Bu kapsamdaki kural disi mesajlariniz uyari birakilmaksizin silinecektir.
Saygilarimla
Bolum Sorumlusu
BERNA
arkadaslar buyrun murat bozun resımlerı dıkkatlı bakın anlarsınız bıraz bulanık cıktı
http://img249.imageshack.us/img249/7248/jkbj7.png (http://imageshack.us)
http://img130.imageshack.us/img130/9254/njmjlg5.png (http://imageshack.us)
resimler icin sagol. evet bu murat boz .
ya ben bu fragmani niye görmedim ben daha degisigini gördüm abna bu fragmanin link adresini özel mesajla yollarmisin
GAZEL_KEREMCEM
16-04-07, 21:03
bu murat boz mu????yapmayın ya hiç benzemiyor.nez bana bunun linkini yollar mısın ben bunu görmemişim!!
BuRCu_CeMRe
16-04-07, 21:06
bu murat boz mu????yapmayın ya hiç benzemiyor.nez bana bunun linkini yollar mısın ben bunu görmemişim!!
cnm bıde suankı yolladıgım abak
ya arkadaslar kimseye haksizlik olmasin ama murat boz eger konuk oyuncu degilse insallah erenimle dizide secgili olurlar
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii in :P
BuRCu_CeMRe
16-04-07, 21:22
oda oLabılır hepınızın fıkrı gsL bılım meraklısı derkn o cocugunda oyle bırı oldugunumu kasteddın
GAZEL_KEREMCEM
16-04-07, 21:25
ewt gözlüklü inek bir tipi war.o da bilim meraklısı weya fenci olabilir.mantıklı geldi bana.ama başlasa da merakımız bitseeeeeeeeeeee!!!
BuRCu_CeMRe
16-04-07, 21:27
ewt gözlüklü inek bir tipi war.o da bilim meraklısı weya fenci olabilir.mantıklı geldi bana.ama başlasa da merakımız bitseeeeeeeeeeee!!!
inek tıpımı:img-grin2 :img-grin2 haklısın galıba evt bıran once baslasa ıı olucak bızde kurtuluruz bu mrktan ııce
MinikBebeK
16-04-07, 21:27
eren ablamin zaten sevgilisi var kizlar murat boz ile birsey yasanmazz
bir kac yildirr beraber mutlu oldugu sevgilisi var
BuRCu_CeMRe
16-04-07, 21:30
ama bu flım sen gerck hayattakını soluyosun dımı belkı flımde sevgılı olurlar yada GAZEL_KEREMCEM'İN dedıgı gıbı gozuklu cocukla sevgılı olurlar
GAZEL_KEREMCEM
16-04-07, 21:30
eren ablamin zaten sevgilisi var kizlar murat boz ile birsey yasanmazz
bir kac yildirr beraber mutlu oldugu sevgilisi var
biz diziyi kast etmiştik.zaten burda özel hayat konuşmuyoruz.diziden bahsediyordukkkkkkkk!!!:img-cool2
MinikBebeK
16-04-07, 21:37
gülcin de mert(oguzhan yildiz) ile olur sanirim
yoshy gözlüklüü olanla olur bencee (simdii gözlükk taktigina bakmayin ilerdee kesinn gözlügü fln birakilarr nasill yurtdiisn da simdii cirkin kizlarlaa dizi cekiyorlar finalindee birdenn fistiga dönüsürüyorlar :D)
cemremde oo diger cocuklaa :D
ya su oguzhan yildiz hayat bilgisindeki ortegami?
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.