Tüm Versiyonu Göster : Kurtlar Vadisi Terör (Arşiv 2)
ya fragman hala yo acaba 8 subatta oynamicakmi diey suphelndim bri an ama yok ya kesin 8 subatata fragmanini verseleerr artik
yalcinersonmez
01-02-07, 22:46
Off Yeter Artık Yeteeeer!!!:icon_sorr Başlasın Artık Şu Dizi bare bi fragman filan wersinler günler geçmiyo uff napcaz 1 hafta:icon_whis şimdi uyusam 1 hafta sonra kalksam olurmu acaba:img-hyste Cidii Diyorum Artık Rüyalarıma Fragmanı Giriyo:img-hystebye
bende biraz önce gördüm arkadaslar reklamda gösterdi
Kurtlar Vadisi Terör 8 2inci ay tükce bilmiyorum:img-hyste
persembe günü basliyormusss ....süper olacagindan eminimde
kötü gün ya eskisi gibi persembe yaptilar 100% doktorlar dizisinden
sonra baslar hep...ama kötü oldu ya kaybolan yillarda var o saatde cok kötüüüü coookkk........bu benim düsüncem kizmayin nolur:img-hyste
bence sali veya cuamrtesi günü olsaydi daha iyi olurduu
yeni fragman verirler diye bekliyorum ama yok galiba. başlamasına 6 gün kaldı bizi meraktan öldürecekler. şöyle bir iki sahne gösterseler çok iyi olur.
Kurt_Memati
02-02-07, 16:20
Kurtlar Vadisi Terör hangisaatte olursa olsun farketmez. Zaten geçen zamanlarda gelen tepkilerden dolayı 20.00a koayacaklatını hiç sanmam. Mecbur 21.45 veya 22.00 olur. Kurlar Vadisi Terör başlayınca bir bir yayından kalkacak olan dizileri görün siz ;)
Baksanıza şimdiden kanal d,haftaya göstercerği filmin reklamını yayınlıyo.İşleri çok zor.Ama dizinin ilk bölümünü veya en azından fragmanını izledikten sonra yorum yapmak çok daha doğru olur.TAbi güzel birşeyler çıkacak ortaya ama ne kadar güzel?Önemli olan bu galiba:img-yes:
BLaCK-WoLF
02-02-07, 16:57
Ne zmn anasayfaya geçeriz acaba ?? Y aaa bi dizinin anasayfaya geçesi için noolması gerekiyo bilen varsa solesin lütfennn
Baksanıza şimdiden kanal d,haftaya göstercerği filmin reklamını yayınlıyo.İşleri çok zor.Ama dizinin ilk bölümünü veya en azından fragmanını izledikten sonra yorum yapmak çok daha doğru olur.TAbi güzel birşeyler çıkacak ortaya ama ne kadar güzel?Önemli olan bu galiba:img-yes:
Aynen katılıyorum
kasirgamelek
bende haftalardir memati,gullu,abdulhey de asik olsunlar diye bas bas bagiriyorum acikcasi
aman simdi benim tatli bas belalilar gelirler basima(anitam,kenan1979,karamay)
valla gullu yine capkinda o birseyler bulur kendinede:img-hyste :img-hyste
mematiyle
abdulhey
bu ikisinede insallah bahadir ozdenar birer hatun yazmistir, insallahhh:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo
kurtlar vadisi teror icin son sayim basladi hadi hayirlisi
savulunn polat alemdar
memati,gullu,abdulhey,haol amcam geliyor
kankam demek hala bu dörtluyu evlendirme hayalleri kuruyorsunuz valla adamlar canlariyla mesgul olacaklarindan pek o ise el atacaklarini sanmiyorum (ama bu sorunda olmaz polat okadar belalarin icindeyken bile hala elif elif diyerek ortalarda kosusdurdu)
mematinin ve abdulhey in bir kadina kibar davranicaklarini sanmiyorum onlarin icinde bu islerden iyi anlayan güllu polatta iyi sayilir ama o elife yaptikalrindan dolayi sabikali :sad53:
sinope saygilarimla:icon_whis
Dizide herhangi birinin ask yasaması beni heyecanlandırmaz. Benim asıl merak ettigim "TERÖR" konusunun gerçekten hakkını verip veremiyecekleri... Terörden canımız çokca yanmısken gözümüzü milletin askıyla boyamazlar insallah...
Kurt_Memati
02-02-07, 17:19
Dizide herhangi birinin ask yasaması beni heyecanlandırmaz. Benim asıl merak ettigim "TERÖR" konusunun gerçekten hakkını verip veremiyecekleri... Terörden canımız çokca yanmısken gözümüzü milletin askıyla boyamazlar insallah...
Ben terör konusunun hakkkını verebileceklerine sonuna kadar inanıyorum. Çünkü Raci Şaşmaz'ın memleketi doğuda. Kesinlikle bu olayları yakından yaşamışlardır. Boş bir senaryo olacağına ihtimal vermiyorum.
Sımarık Cadı
02-02-07, 20:36
yaa bir anönce baslasın artık sabırsızlıkla bekliyorum...8.subatta baslicak tmmda bi fragman gösterselerdi ya...böle olmuyo yani...catlatcaklar illa meraktan..ama efsane geri döndü ya cook mutluyum....8.subatı iple diil halatla cekiyorum walla...:):)herkese saygılar...
ya hıc ben bu aralar reklamını gormedım dızı bu persembe baslıyacak dımı?????bı degısıklık yok dımı yaaaaaa.....
yakupoglu61
02-02-07, 22:09
sadece 6 gün kaldı...merakla sabırsızlıkla bekliyorum.En çok merak ettiğimde dizi nasıl başlayacak...
ırak filminde olduğu gibi birisi çağıracaktır kesin...
denizkizi55
02-02-07, 22:18
Dogrusu sadece sabirsizim ama meraklanmiyorum cünkü kurtlar vadisi yüzde yüz hepimizin begenip hayran kalacagi bir sekilde ekranlara dönecek..Hayirlisi insallah
Yine dayılık yapan tipler olursa bu memleket çok polat alemdarlar görür. Adam gibi terörden bahsetsinler, mafya dayılarının karizmasının yüceltildiği sahneler çekmesinler.
Nedir bu ketumluk anlamadım gitti..
NE YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR....
anlayan biri bana anlatsın ... Şurda perşembeye ne kaldı kii.. ama ne var .. KOCA Bİ HİÇ ....
TERÖR... eeee .. dol dumanlı bir fragman ... sonraaa.. ufff çok sıkıldım cidden çok sıkıldımmm... Egerki o perşembe akşamı .. bu kadar meraktan ve bekletilmekten sonra karşıma obuk subuk bişey çıkarsa varyaa o zaman açıcam bayramlık ağzımı ...
ne gizem ama .. Amerika bile savaş planlarını bu kadar gizlemedi... Devlet sırrı bile bu kadar korunmamıştır..
Tarihinde hiç bir dizide başlamadan uyarı almamıştır herhalde ...
Nedir bu ketumluk anlamadım gitti..
NE YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR....
anlayan biri bana anlatsın ... Şurda perşembeye ne kaldı kii.. ama ne var .. KOCA Bİ HİÇ ....
TERÖR... eeee .. dol dumanlı bir fragman ... sonraaa.. ufff çok sıkıldım cidden çok sıkıldımmm... Egerki o perşembe akşamı .. bu kadar meraktan ve bekletilmekten sonra karşıma obuk subuk bişey çıkarsa varyaa o zaman açıcam bayramlık ağzımı ...
ne gizem ama .. Amerika bile savaş planlarını bu kadar gizlemedi... Devlet sırrı bile bu kadar korunmamıştır..
Tarihinde hiç bir dizide başlamadan uyarı almamıştır herhalde ...
dizi baslasin KARAMAY bak sen ozaman öbur kanallarin yaygarasina ellerinden geleni yapacaklardir yayindan kalsindiye
dizinin tekrarina bile tahammul edemediler bakalim yeni bölumlerinde ne kadar yaygara cikartipp abartacaklar gazeteleri tvleri bunun icin iyi kulaniyorlar
simdi hangi okulda cinayet olsa günaj gecisi hazir kv
cok uzun ömurlu birakirmi bu kiskanc kanallar diziyi oda supheli
Flaş
KVT perşembe günü saat 22:00 da yayında
Milliyet tv eki
dizi_maniac
03-02-07, 12:50
Henüz dönmekte olan fragmandan bazı arkadaşlar şikayetçi...?
"bol dumanlı bir HİÇ bu fragman" diyorlar... heyecanınıza ve fikirlerinize saygım var arkadaşlar ama... dikkat ettiniz mi... o fragmanda istatistik GERÇEKLER den söz ediliyor... ve bu gerçekler öyle çarpıcı ki...
300 milyar dolar kayıp... ne demek yaa? 300 milyar dolar kayıba uğramış benim ülkem!... ve bu gerçeği herşeyi göze alarak... hiç çekinmeden bu güneydoğu-terör mayın tarlasına girmeye çekinmiyorlar...
Canpolat'ın aksiyon sahnelerini vermemişler, Memati ve Güllü'nün sahnelerini vermemişler v.s ..... ne önemi var?
Zaten dizi başladığında izlemeyecekmiyiz doya doya?
Doyurucu olacağı kesin. Çünkü PANA çekiyor!
Lakin dizi başlamadan bizlere yurdumuzun kanayan yarası ile ilgili tipik fragman yerine, gerçek bilgiler aktarmayı tercih eden bu ekibe ben sadece minnet duyuyorum...!
Birşeyleri "saklamak" gibi bir dertleri olsaydı, zaten böylesi bir konuya hiç parmak basarlarmıydı?
Bu istatistik bilgilerden zaten bihaber değiliz hiçbirimiz... ama günlük hayatın içersinde kaçımız bu kanayan yaramızın "içeriği" ile bu kadar yüzleşebiliyoruz ki?
Bizlerin önce, bu "konuyu" idrak etmemizi sağlamak istediklerinin çabaları karşısında... ben ancak minnet ve saygı ile şapka çıkarıyorum...!:good:
PANA'nın her yaptığını alkışladığımı söylemiyorum... ama bir amaçları var, sağlam bir duruşları var ve ellerinden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösteriyorlar....
Evet bu istatistik bilgilere ihtiyacımız var... evet, tekrar yüzümüze şamar gibi inmesi gerekiyordu bu gerçekler... ve evet, çok doğru bir fragman bu!
Tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum...
nazliozcan
03-02-07, 12:51
offf hadi artık başlasın ya çok sabırsızlanıyorum tüm planlarınızı iptal edin perşembe günleri yalnızca kurtlar vadisi var.....:img-wink:
offf hadi artık başlasın ya çok sabırsızlanıyorum tüm planlarınızı iptal edin perşembe günleri yalnızca kurtlar vadisi var.....:img-wink:
evet kesinlikleprşembenin rekorunu efsane kırıcak reytingleri altüst edecek şimdiden ortalığı ayağa kaldırdı çok heyacanlıyı ekibi çok özledim ya perşembelri bi boşluk olmuştu dizi bitince hayatımıza şimdi bazı dizilerle doldu ama efsane gelince iş değişiyor sevdiğim iki dizi aynı kanalda bu konuda çok mutluyum tabii sevdiğim dizi yayın akışı değişmesse bakalım polatın bi gözlerini görüyoruz gizemini yine devam ettiriyolar
dizi baslasin KARAMAY bak sen ozaman öbur kanallarin yaygarasina ellerinden geleni yapacaklardir yayindan kalsindiye
dizinin tekrarina bile tahammul edemediler bakalim yeni bölumlerinde ne kadar yaygara cikartipp abartacaklar gazeteleri tvleri bunun icin iyi kulaniyorlar
simdi hangi okulda cinayet olsa günaj gecisi hazir kv
cok uzun ömurlu birakirmi bu kiskanc kanallar diziyi oda supheli
yaaa başlasınlar yaygarayada , kampanyayada neye başlıyosalar başlasınlar... umrumda değil...
yeterki dizi başlasın ... bişeyler versin bize
elle tutulacak savunulacak bişeyler versinnn...
iyi ne güzel rakamlar ... tamamda zaten bizim bunları bilmemiz gerekmiyor mu??? ... biz bu ülkenin vatandaşı değilmiyizzz... konuyu ...ve hassasiyetinin tabiki farkındayız ...ama unutmayınki her ne kadar gerçekler işlense de bu bir dizi... 3-4 zeki adamın gerçeklerle harmanlanmış hayalleri ... bu bir dizi ve pazarlanmaya ... daha çok izleyici kitlesine uulaşmaya ihtiyacı var bazı gerçekleri daha büyük izleyici kitlesibne ulaşmasıu gerekiyor ... buda reklamla olur ancak... Reklam dediğimiz sey en iyi pazarlama aracıdır ve ilgi çekmesi gerekir.. merak uyandırması gerekir... işte bu nedenle hada can alıcı fragmanlar gerekir diyoruz... fargmanı geçtim yaaa daha kim oynuyor oyuncular bile tüm liste açıklanmadı.. nerde çekiliyo.. kimvar kim yok ymnetmen yardımcılar yok bişeyyyy
elimizde bilinen bilinmesi gereken rakamlar dumanlı bi fragman ...
unutmayınki o saldırya geçicek binimum medya yazar... bilmem ne bozuntuları baş edebilmemiz için elimizde onu savunabilecek malzeme olması lazım ... Cümle alemin bildiği bir gerçekle gidebileceğimiz yer belli ... durdugumuz yer belli....
benım artık şuan ki durumla avunacak halim kalmadı ... diziyi istiyorum...
bide Mematiye aşkkkk :img-hyste :img-hyste :img-hyste
dizi daha başlamadan hakkında sayfalarca yorum yapılmış doğal olarak tabi dizinin adı kurtlar vadisi olunca:)ben artık bu dizinin başlığının ana sayfaya alınmasını talep ediyorum yakışmıyor bu sayfada olmak zaten başlamasına ne kaldı ki şurda:happy0064 ya hiç beklemiyordum ben tekrar çekilmesini bir kaç kere tekrar çekilmeyecek demişlerdi ama bu dizi konu bulmakta usta heyecanda da üstüne tanımıyorum zaten sırf bu dizi yüzünden diğer dizilerde de aşırı bir aksiyon beklentisi içine giriyorum hep kurtlar vadisinden miras bana bunlar:img-wink: salı olmasın yaa perşembe günü iyi işte hep o gün yayınlanıyordu zaten.bahadır bey 32.gün programına katıldığında çok gülmüştüm yazık adama, ne yapsam yaranamıyorum diyordu.tam elifle yakınlaştırırım polatı bu aşk dizisi mi ne böyle dersiniz uzaklaştırıyorum nerde bu dizinin aşıkları dersiniz diye söyleniyordu harbiden öyle adam ne yapsın herşeyde söylenecek birşey buluyoruz:img-blush ama dizi tüm öğeleriyle güzeldi denge bozulduğunda hoş olmuyor hepsi bir bütün sonuçta tek bir tarafın sürekli işlenmesi güzel değil.bahadır bey de abarttı durumu öldürdü kızı ya yani polat cenazede bile devlet işlerini düşünüyordu yani gel de kızma haklıyız ama hiç konuşmasın.hele filmde o polat leylaya ağladığı kadar elife ağlamadı olmaz ki canım böyle.ama kurtlar vadisi türlü türlü aksiyonları ve sürprizleri olan bir dizi olduğuna göre isteseler onlar elifi de mezardan çıkartırlar beklerim onlardan ,güvenirim onlara ben.(yok artık:img-pilot )neyse elif yeni bölümlerde olmayacak büyük eksiklik ama yerine kim geçecek onu şimdi çok merak ediyorum.ayrıca birşey daha söyleyim elif aslında polatta aliyi gördüğü için onu sevmişti uyanık polat kızın kafasını karıştırmak için neler yapmıştı hatırlasınıza sonra da oturdu kendi kendini kıskandı hehe.nefise karatay gibi bir söylenti duymuştum yeni sevgili olarak ama ben onun olmasını istemem açıkçası.mematinin de kadında kızda gözü yok ki neden bu kadar tasa yaptınız kendinize:)dizi daha başlamadan hepimiz kahramanların aşk hayatının derdine düştük.biraz daha sabır yakında fragman daha düzgün bir şekilde gösterilmeye başlar.heyecanı arttırıyorlar bu şekilde.
Yagmur_ask
03-02-07, 14:28
Çok heyecanliyim. Nihayet son bir haftaya girdik. Kurtlar vadisi Terör'e 5 gün kaldı. Henüz görüntülü bir fragman yayınlanmadığına göre çok heyecanlı bir bölüm bizi bekliyor. Muhteşem olacak. :happy0064
bahadır bey de abarttı durumu öldürdü kızı ya yani polat cenazede bile devlet işlerini düşünüyordu yani gel de kızma haklıyız ama hiç konuşmasın.hele filmde o polat leylaya ağladığı kadar elife ağlamadı olmaz ki canım böyle.
Bir dönem bende çok bozulmuştum bu duruma ama Elif için o kadar kaliteli ve hüzünlü bir final yaptılar ki herşeyi unuttum bir an. Ayrıca Elif'e ağladığım kadar Leyla için ağlayamadım. Elif bambaşka.:sad53:
Ya Arkadaslar Bir Diger Fragmanlar Cikmadi Diey Bence Bu Kadar Kzimayin Benc Ehaklilar Insanlarin O Kadar Buyuk Beklentisi Varki Bu Diziden Nasil Bir Fragman Cikarmalida Herkesin Hosuna Gitmlei Biraz Zor Onun Icin Surda Persembeye En Kaldi 5 Gun Daha Bekleyebilriz Sanirim
;)
Bence de görüntülü fragmanın gecikmesinde başka birşey var.Yani neticede hadi oyucu listesini sakladınız,teknik ekibi sakladınız.İki haftadır dizi çekiliyor.İlk montajlardan koy bir iki sahne.Bu kadar insanın kalbine bir su serp ama dimi?
Aksi giden birşeyler olabilir.Ne bliyim aklıma gelmiyo ama.Teknik ekipte,oyncularda.Belki de yetiştiremiyorlar.Zor sahneler olacağı için.İnsanın aklına başka birşey gelmiyo.
Belki de Hırant Dinkin ölümünden sonraki gelişmeler ışığında senaryoda değişiklikler olmuştur.Malum bu senaristlerin en çok sevdiğimiz tarafı güncel layları bu kadar derin tahlil edebilmeleri.:good: Gerçekten perşembe günü geldikçe merak ve heyecanımız son haddine ulaştı.
KemanciMemo
03-02-07, 19:54
Arkadaslar, dizi 8 subatta SHOW da. Hic endiseniz olmasin. Fragmanin gecikme meselesi konusunda evhamlanmaya luzum yok. Su anda yayinda olan diziler bir sonraki bolumun fragmanini kac gun onceden veriyorlar? Hayir, bilemediniz. 2 veya 3 gun onceden. K.V.T. 8 subatta olduguna gore ! Asil bekledigimiz fragman demekki hangi gun gelecekmis? Aferin, bildiniz ;)
Deli_Yurek18
04-02-07, 03:36
Fragman Artik Bir Iki Gun Icinde Yayinlanmasi Lazim, Buyuk Heceyanla Bekliyoz..
Bu Arada Showtv Nin Yayin Akisinda Dizinin Persembe Saat 22.00de(tr Saati) Basliyacagini Yaziyor.
Fragman Artik Bir Iki Gun Icinde Yayinlanmasi Lazim, Buyuk Heceyanla Bekliyoz..
Bu Arada Showtv Nin Yayin Akisinda Dizinin Persembe Saat 22.00de(tr Saati) Basliyacagini Yaziyor.
lazımda ama yok.. hoş değil yahu bu kadar efsun.. bu kadar gizem.. töbe sanki bir uğraş görüyorum sır vermemey dair.. olacak iş mi canım.. bir merak bir merak sorma gitsin efem.. fragmanı geçtim bari oyuncu kadrosunu dökün ortaya ama yok.. :img-cool2
yaa bu dizi niye geri basliyo kimse kusura bakmasin arkadaslar ama kabuss geri dönüyo olamaz
yaa bu dizi niye geri basliyo kimse kusura bakmasin arkadaslar ama kabuss geri dönüyo olamaz
hehe kabus.. evet kabus.. yine şiddet alacak başını gidecek.. memleket karışacak.. yeniden polat alemdarlar türeyecek.. yeniden uzatmalı kabadayılar türeyecek ve akabinde yine vadi suçlanacak.. yani herşey aynı..
suçlansın tabi hatası yok değil vadinin.. hatalıdır ama kimse neden bu gençliğin altı boş.. neden bu gençliğin içi boş.. neden bu gençlik sadece cesetten ibaret, neden bu gençlik boş teneke ve algıda seçiçiliği yerlerde diye düşünmeyecek.. düşünmekte istemeyecek.. taaaa oralara inemedik bir türlü. zaten oraya geldiğimiz an gelsin muasır medeniyetler zirvesi... değil mi ama..
Arkadaşlar yorumunu yapacağım haberi multimedyaya ekledim.İsteyen okuyabilir.Ben kayıtsız kalamadım.O yüzden yorum yapıcam:
Türkiye'de şiddetin tek sorumlusu KurtLAR Vadisi!!!
Bırakın Allah aşkına.Bu şikayetleri yapanlar Türkiye'de cirit atan Amerikalı ajanlar veya onların hain yerli işbirlikçileri olmasın?Hangi aklı güzel Daha yayına girmemiş olan bir proje için şikayette bulunuyor?
Ne bilinçli bir toplummuşuz meğer.Kimse bir geceliğine para için patronuyla yatan kadına hiç sesini çıkarmadı ama!!!
Görüntülü fragmanın verilmeyişini geçikmişliğe bağlamıyorum ben. Belki de kasıtlı verilmiyor.
son dört gün..:happy0064
Hiç bir şey vermeyen, gereksiz şiddeti körükleyen, Devletin, polisin ve askerin hiç bir şey yapamadığını anca bir Polat Alemdar'In her şey halletiğini gösterip bence bütün bu kurumlara hakaretlerin en büyüğünü yapan bu dizinin yayınlanmaması için elimden geleni yapacağım. Her zaman diziler başlasın diye protesto edilir ya, ben de başlamasın diye protesto edeceğim. Evet bende biliyorum gençliğin ne kadar boş şeylerle uğraştğını ama iki tane genç evladım olduğunu düşünerek, kendini kabadayı zanneden her işini kaba kuvvetle halleden, kahramanlarının Polat Alemdar ya da ahalisi olan güruhun arasına onları salmak istemiyorum.
Dizi umarım başlamaz.
kurtlar vadisini hic izlemeyen arkadaslar
kurtlar vadisi siddeti artiyor diye bosuna soylenmeyin.Cunku kurtlar vadisini devamli izleyen bi kisi bi kere ilk basta kitap okumaya baslar.Ornek: ben
siddetin adina kv koyup ,baska bi sebep aramiyalim, o ne guzel dunya bee
siddet kv oncede vardi sonrada vardi,insanoglu oldukca siddet hep vardi ve olcaktirdir da
Hiç bir şey vermeyen, gereksiz şiddeti körükleyen, Devletin, polisin ve askerin hiç bir şey yapamadığını anca bir Polat Alemdar'In her şey halletiğini gösterip bence bütün bu kurumlara hakaretlerin en büyüğünü yapan bu dizinin yayınlanmaması için elimden geleni yapacağım. Her zaman diziler başlasın diye protesto edilir ya, ben de başlamasın diye protesto edeceğim. Evet bende biliyorum gençliğin ne kadar boş şeylerle uğraştğını ama iki tane genç evladım olduğunu düşünerek, kendini kabadayı zanneden her işini kaba kuvvetle halleden, kahramanlarının Polat Alemdar ya da ahalisi olan güruhun arasına onları salmak istemiyorum.
Dizi umarım başlamaz.
sana katılıyorum. yankılarının ne kadar olumsuz olduğunu görmedik mi? daha devam ettirmenin anlamı ne? bir kişinin millet kurtardığı , adam öldürmenin bu kadar basit olduğu ve bununla övünüldüğü bu yapımlar devam ettikçe daha da kötü şeyler olacaktır. hee şu var etkilenmek doğru mu tabiki değil. insanlar bir diziden etkilenip hayata geçirmeli mi oradaki yanlışlıkları hayır ama malesef etkileniyorlar işte. göz göre devam ettirmek doğru mu yani. ben de RTÜK'e şikayettimi yazdım ne kadar dikkate alınır bilmem. cinayetlerin, bıçaklamaların, kavgaların,dayılanmaların sürmesini istiyorlar anlaşılan.
diziden kötü etkilenen insanlar var diye kv nin yayınlanmasını istemeyen insanlar başka şeylere de aynı tepkileri veriyorlar mı merak ediyorum-bence kv çok öne çıktığı için bu kadar tepki alıyor(haberlerde gençleri etkileme durumuyla öne çıkmasından bahsediyorum)yayınlanan dizilerin çoğu yavaş yavaş çocukların gençlerin ahlakını çökertirken-çok büyük ayıplar normal,hayatın bir parçası gibi gösterilirken acaba neden kimsenin sesi çıkmıyor???
kv yi izledikten sonra en azından izleyenler bişiler hakkında yorum yapıyor belki gündemi takip etme ihtiyaci hissediyor...neden yayınlanmasn kiii:img-cool2
Dizi umarım başlamaz.
cok haklisin..bence topluma kötü örnek olan bi dizi..hatirliyorumda izinde cocuklar almis ellerine silahlari polat alemdar bagiriyorlar..yok efendim kurtlar vadisi..kv irak..simdide kv terör..ve ben kv irak´a gittim izledim ve icimden aglamak geldi..bi türk asker almis eline bayragi öpüp meydani polat alemdara birakip intihar ediyor..kesinlikle bende yayinlanmasini istemiyorum
burcu_yağmur
04-02-07, 19:52
bende fragmanı vermiyolar çünkü bizi meraklatmak için gerçi ben meraklanmıyorum çünkü k v sevmiyorum
kurtlar vadisini hic izlemeyen arkadaslar
kurtlar vadisi siddeti artiyor diye bosuna soylenmeyin.Cunku kurtlar vadisini devamli izleyen bi kisi bi kere ilk basta kitap okumaya baslar.Ornek: ben
siddetin adina kv koyup ,baska bi sebep aramiyalim, o ne guzel dunya bee
siddet kv oncede vardi sonrada vardi,insanoglu oldukca siddet hep vardi ve olcaktirdir da
Elbette şiddet hep olacaktır ama bunu neden besleyelim. Şiddetin karşısında olmak varken neden zaten şiddet var o zaman bir şiddet dizisi daha farketmez diyoruz.
Okumak istersen zaten okursun bu bir alışkanlıktır. Bir dizi kitap okumayı teşvik ediyorsa o zaman şiddeti de teşvik edebilir değil mi?
Ben hala hem şiddete hem de kurtlar vadisine karşıyım..
KV nin zaten amacı bu,ülkede neler döndüğünü usta bir dille ve ince noktalarda anlatmak.bence gayet güzel olacak :img-wink:
Dizi umarım başlamaz.
tamam snein evlatların olabilir onlar kötü etkilniyor diyorsun nedne dönüpte hiç kendine bakmıyorsun .. ben illada onların karşısındayım diyorsun anlam veremiyorum evet kötü şeyler gösteriyorlar ama onlar siz de bunları yapn demiyorlar bunlar kötü göstermeyin diyorlar .... ama siz illaki suçlayacaksınız ya bir şeyler suçlanacak ya .. kv den sonra sanki suçlarda azalmamı oldu sanki kv den önce suç yokmuydu yapmayın allah aşkına yapmayın şunu ya .. hem konsep dğeişti olay teröre döndü bu kez daha olumlu olması gerkemez düşünceler ketumlaşmış başka ne diyebilirim ki ** illakki bir günah keçisi arıyorsanız lütfen önce kendimize bakalım ... ve diğer diziler kalallarda biri bitmeden birisi başlarken .. ardı arkası kesilmez binlerce dizi oynarken her biride saçma sapan konulara değinirken biri bile adma gibi ders vermezken nedne kv ....
polat alemdara gelince .... siz gördünüzmü yerli yabancı sinema olsun filim olsun dizi olsun hangisşnde bir baş karakter olmaz ve olan bu baş karakter üerine kurgulanmaz ki oyun bence bu sadece oyunun kuralı bilen bilir ki kv de sadece polat yok .. sadece bir kişi tek başına halletmiyor işleri.... lütfen ya lütefen sizi saygıya davet ediyorum ..
bizler o saçma sapan dizilere sayğı gösteriyorsak sizden de bunu bekliyorum .... izlemzsin kanalı dğeiştirisin olur biter...
tamam snein evlatların olabilir onlar kötü etkilniyor diyorsun nedne dönüpte hiç kendine bakmıyorsun .. ben illada onların karşısındayım diyorsun anlam veremiyorum evet kötü şeyler gösteriyorlar ama onlar siz de bunları yapn demiyorlar bunlar kötü göstermeyin diyorlar .... ama siz illaki suçlayacaksınız ya bir şeyler suçlanacak ya .. kv den sonra sanki suçlarda azalmamı oldu sanki kv den önce suç yokmuydu yapmayın allah aşkına yapmayın şunu ya .. hem konsep dğeişti olay teröre döndü bu kez daha olumlu olması gerkemez düşünceler ketumlaşmış başka ne diyebilirim ki ** illakki bir günah keçisi arıyorsanız lütfen önce kendimize bakalım ... ve diğer diziler kalallarda biri bitmeden birisi başlarken .. ardı arkası kesilmez binlerce dizi oynarken her biride saçma sapan konulara değinirken biri bile adma gibi ders vermezken nedne kv ....
polat alemdara gelince .... siz gördünüzmü yerli yabancı sinema olsun filim olsun dizi olsun hangisşnde bir baş karakter olmaz ve olan bu baş karakter üerine kurgulanmaz ki oyun bence bu sadece oyunun kuralı bilen bilir ki kv de sadece polat yok .. sadece bir kişi tek başına halletmiyor işleri.... lütfen ya lütefen sizi saygıya davet ediyorum ..
bizler o saçma sapan dizilere sayğı gösteriyorsak sizden de bunu bekliyorum .... izlemzsin kanalı dğeiştirisin olur biter...
efendim sevgili rüzgar pek birşey bırakmamış bana bir kaç ek yapayım.. toplum mühendisliğine soyunan kesimi anlarım.. içlerinden bir ateş var.. kendilerine göre haklılar... kardeşim izletmeyin o zaman..
evet diziler insanları etkiler.. illaki etkiler.. bu kurtlar vadiside olur binbir gecede olur.. biri ahlakı dinamitleri diğer toplumda şiddeti körükler.. nasıl ? ufuk açarak efendim ufuk açarak.. yol göstererek.. tv, bir bakıma rehber olur..
şimdi ben binbir gece gibi bir diziyi kaldırılsın diye feryadı figan etmemin bir anlamı yok.. ahlak mühendisiliği olur, ki kalkmaz o zaman izlemem vede izletmem.. iki evladı olan kardeşim sende izleme ve izletme.. bu kadar basit.. aaaaa sana ayrıca bir tavsiye; adam gibi bir evlat yetiştirmek istiyorsan KURTLAR VADİSİNİ KALDIRMA, TUT TV Yİ KALDIR EVİNDEN.. çünkü bütün programlar virüslü.. anladın sen onu..!!! anladın anladın..
hatirliyorumda izinde cocuklar almis ellerine silahlari polat alemdar bagiriyorlar..yok efendim kurtlar vadisi..kv irak..simdide kv terör..
Peki, bu cocuklara silahlari kim almis? yada almasi icin, parayi kim vermis?
Kusura bakmayin ama, sirf sorumlulugu üstümden atayim diye, bir diziyi mi kaldirtayim?
adam gibi bir evlat yetiştirmek istiyorsan KURTLAR VADİSİNİ KALDIRMA, TUT TV Yİ KALDIR EVİNDEN.. çünkü bütün programlar virüslü..
cok güzel yazmissin, sondakika; tamamen katiliyorum :)
Bana bir tane örnek olan bir dizi söyleyin lütfen, yada cocuklari egiten?
Tom ve Jerry? o cizgi filimde bile vurmak, kesmek, yakmak var.....
Offff hala şu şiddeti özendiriyor muhabbeti mi? sıkıldım,illahlah geldi.Ben hiç bir şekişlde cevap vermeyeceğim artık bunlara,yoruldum Arkadaşlar sizde böyle araya girip saçma sapan şeyler yazan insanlara cevap vermeyin,oturup laf anlatmayla zaman kaybetmeyin.
Kafaya bir önyargıyı takıp, papağan gibi aynı şeyi söyleyen kişiyle sabaha kadar konuşsan bir şey elde edemezsin.Yeter yani,sıktılar.
Biz dizimizi konuşalım
Offff hala şu şiddeti özendiriyor muhabbeti mi? sıkıldım,illahlah geldi.Ben hiç bir şekişlde cevap vermeyeceğim artık bunlara,yoruldum Arkadaşlar sizde böyle araya girip saçma sapan şeyler yazan insanlara cevap vermeyin,oturup laf anlatmayla zaman kaybetmeyin.
Kafaya bir önyargıyı takıp, papağan gibi aynı şeyi söyleyen kişiyle sabaha kadar konuşsan bir şey elde edemezsin.Yeter yani,sıktılar.
Biz dizimizi konuşalım
serkan.. serrrkann beni güldürdün Allahta seni güldürsün canimm.. artık onlara sadece şunu tavsiye edeceğim.. TV nizi kaldırın olay bitsin.. :img-hyste
bir sitede okudum neymis millet rütüge sikayet yagiyormus kurtlar vadisi baslamsin diye bende diyorumki kv severlerde baslasindiye yollasin bakalim kim daha cokmus
bunlar delirdimi ya
rahat birakin kv kardesim cekemiyorsaniz catti diye catlayin emi :icon_whis
kevserligim tutacak yine bedua etmeyim diyorum delirtiyorlar insani
yaa,ülkemizde sadece SHOW tv diye bir kanal var herhalde yalnızca.İsteyen izler isteyen izlemez.Olay bu kadar basit,ayrıca istemeyenler kumanda ile kanallarını değiştirip başka dizileri programları izleyebilir
bir sitede okudum neymis millet rütüge sikayet yagiyormus kurtlar vadisi baslamsin diye bende diyorumki kv severlerde baslasindiye yollasin bakalim kim daha cokmus
bunlar delirdimi ya
rahat birakin kv kardesim cekemiyorsaniz catti diye catlayin emi :icon_whis
kevserligim tutacak yine bedua etmeyim diyorum delirtiyorlar insani
:img-hyste :img-hyste anita bi zahmet bu ara kevser mevser deme aklıma şu sıralar beni dumur eden bir dizi geliyor.. canım fena sıkılıyor afakanlar basıyor.. deli oluyorum yahu.. anladın sen onu.. :img-hyste
neyse isteyen istediği yere gider.. geldikler gibide giderler.. (ne söz be ):img-hyste
Meryemce90
04-02-07, 22:00
ya arkadaslar bende hic kv yi seyretmem ama öyle haberler cikti yok kv yi seyredenler birilerini öldürmüs te falan filan. öyle seylere hic inanmiyom sonucta bu dizi yani bi insan bu diziyi seyrediyo diye bi insani öldürmez pskolojik sorunu var diye öldürür. hem ayrica cocugun etkileniyosa baktirma dimi ama??
neyse ama bu kv yi seyretmeyi düsünüyom azcik da olsa saat kac ta?? ve polat mi oynicakk bu dizidede yoksa yeni oyuncular da mi var??
sondakika
anladim anladim anlamaz olurmuyum :icon_whis
Hirotaro
evet valla öyle herkesin kendi eleinde isdeyen izler isdeyen izlemez ben izliycem zaten simdiki diziler bunalimda
ayni konulari izlemekten gina geldi birakinda dogrudurust birdizi izleyelim
bazi ismi lazim degil senaristler nasil olurmus bu is ögrensin (sondakika)anladin sen onu
Anlamadığınızı çok iyi bir şekilde belirtmişsiniz. Zaten anlamanızı da beklemiyordum. Sadece tepkimi belirtiyorum. Sözlerimin saçma sapan olduğunu düşünmüyorum.
İsteyen izler istemeyen izlemez diye bir şey yok. Bu tvler ulusal yayın yapıyorlar. Yani toplumsal sorumlulukları var. Nasıl ki o boş kadın programları kaldırıldıysa bu dizide yayınlanmamalı diye düşünüyorum. Ben oğullarıma seyrettirmeyeceğim tabii ki ama seyreden bir sürü cahil çocuk düşüncelerini beğenmedi diye oğullarıma Polat Alemdarlık yapmasını istemiyorum. Toplumsal bir sorumluluktur.
Üstelikte Türkiye'nin gerçekleri bu mu sizce. Devletin, polisin, askerin yapamadığını eli silahlı iki çapulcu mu yapacak. Bu ne kendini bilmezliktir. Sizde böyle şeylere prim veriyorsunuz. Üzücü. Bu son mesajım zaten buraya yazdığım. Bir şekilde düşündürmek istedim sadece.
sondakika
anladim anladim anlamaz olurmuyum :icon_whis
Hirotaro
evet valla öyle herkesin kendi eleinde isdeyen izler isdeyen izlemez ben izliycem zaten simdiki diziler bunalimda
ayni konulari izlemekten gina geldi birakinda dogrudurust birdizi izleyelim
bazi ismi lazim degil senaristler nasil olurmus bu is ögrensin (sondakika)anladin sen onu
anlamaz mıyım efem.. mesaj yerine ulaştı. :img-yes: . replik nasıl olurmuş bir dizide mantık örgüsü nasıl kurulurmuş.. kurgu nasıl tasarlanırımış o malum senarist kesimi ve alem görsün diyorum.. :img-wink: :img-wink: alında diyorum alacaksın onların gözüne gözüne sokacaksın ya nerede !!!
ya arkadaslar bende hic kv yi seyretmem ama öyle haberler cikti yok kv yi seyredenler birilerini öldürmüs te falan filan. öyle seylere hic inanmiyom sonucta bu dizi yani bi insan bu diziyi seyrediyo diye bi insani öldürmez pskolojik sorunu var diye öldürür. hem ayrica cocugun etkileniyosa baktirma dimi ama??
neyse ama bu kv yi seyretmeyi düsünüyom azcik da olsa saat kac ta?? ve polat mi oynicakk bu dizidede yoksa yeni oyuncular da mi var??
meryem90 arkadasim
valla herkes istedigi gibi konusuyor aklinca
valla demekki o kisilerin gercek anlamda psikolojilerinde zaten sorun varmis.Ama suclusu olarakta kurtlar vadisi gosterilmesi cok buyuk sacmaliktir.
cocuklarina izlettirmek istemeyenlerde olursa tv nin kumandasini kapatirsin
izlettirmessin,olur biter
valla 8 subati sabirsizlikla bekliyorum
21.45 olarak biliyoruz bizde baslama saatini
polatsiz olurmu hic:img-cool2 :img-cool2
memati,gullu,abdulhey,halo amcam,safiye anne ve daha nice kaliteli oyuncular eklenecek kimbilir dizimize
saygilarimla
burcu_yağmur
04-02-07, 22:18
ya kv güzel ama sıktı şimdi yeniden çekilmesi çok saçma bitti elif öldü tadında bitti ne uzatıyolar anlamıyorum hiç gerek yok şimdi polat yeni birini sevcek falan polat gibiler sevdimi tam sever bir daha sevmez
Anlamadığınızı çok iyi bir şekilde belirtmişsiniz. Zaten anlamanızı da beklemiyordum. Sadece tepkimi belirtiyorum. Sözlerimin saçma sapan olduğunu düşünmüyorum.
İsteyen izler istemeyen izlemez diye bir şey yok. Bu tvler ulusal yayın yapıyorlar. Yani toplumsal sorumlulukları var. Nasıl ki o boş kadın programları kaldırıldıysa bu dizide yayınlanmamalı diye düşünüyorum. Ben oğullarıma seyrettirmeyeceğim tabii ki ama seyreden bir sürü cahil çocuk düşüncelerini beğenmedi diye oğullarıma Polat Alemdarlık yapmasını istemiyorum. Toplumsal bir sorumluluktur.
Üstelikte Türkiye'nin gerçekleri bu mu sizce. Devletin, polisin, askerin yapamadığını eli silahlı iki çapulcu mu yapacak. Bu ne kendini bilmezliktir. Sizde böyle şeylere prim veriyorsunuz. Üzücü. Bu son mesajım zaten buraya yazdığım. Bir şekilde düşündürmek istedim sadece.
cok isabet olmus son mesajinsa sen izleme cocuklarinada ee sorun yok ozaman seningibi böyle dusunen kimse izlemesin herkesin özgur iradesi var
ya kv güzel ama sıktı şimdi yeniden çekilmesi çok saçma bitti elif öldü tadında bitti ne uzatıyolar anlamıyorum hiç gerek yok şimdi polat yeni birini sevcek falan polat gibiler sevdimi tam sever bir daha sevmez
yagmur _burcu
evet kurtlar vadisi cok guzel bir diziydi ve bitti,elifde oldu o konu kapandi
ama su an dizimizin adi bile degisik kurtlar vadisi teror
yani turkiyenin guneydogudaki gerceklerini yansitacaklar
tek derdimiz simdi polatin baskasini sevmesimi kaldi?
ya bu gonuldur olenle olunmezde
yada elifin yasinida surer
yada yeniden asik olur
bunlari sadece zaman belirleyecek
valla dizi baslasinda gerisi onemli degil
saygilarimla
burcu_yağmur
04-02-07, 22:26
yagmur _burcu
evet kurtlar vadisi cok guzel bir diziydi ve bitti,elifde oldu o konu kapandi
ama su an dizimizin adi bile degisik kurtlar vadisi teror
yani turkiyenin guneydogudaki gerceklerini yansitacaklar
tek derdimiz simdi polatin baskasini sevmesimi kaldi?
ya bu gonuldur olenle olunmezde
yada elifin yasinida surer
yada yeniden asik olur
bunlari sadece zaman belirleyecek
valla dizi baslasinda gerisi onemli degil
saygilarimla
yorumunu saygıygıyla karşılıyorum tabi ama dizi efsaneydi ve efsane olarak kalmalı diye düşünüyorum
kankam yarasi olan var budiziyle bence kocunuyorlar
tr sanki bir budizide silah mafya var yau ask oyununda bile bir bölumunde mafya vardi kaldiki o dizide hic olmuycak tek seydi:img-hyste
kimneder ellerneder soyleyen söylesin ben izliycem kimsede buna karismasin
zaten bu ekibe bazi kesimlerin özel bir takintisi var onlarla ayni görusu paylamiyorlar onlar gibi düsünmuyorlar diye tabi enbuyuk kesimde karsi olan taraf yani öbur tv kanallari (KANKAM NE DEMIS SAVULUN KURTLAR VADISI GELIYOR)COK DOGRU BIR SÖZ
saygilarimla:icon_whis
Bakın burcu-yağmurun eleştirisine hiç bir şey dememez. Saygı duyarım.Belki bende izleyeceğim,eski zevki alamayacağım.O zaman açıkça da belirtirim burda.Yeri gelince en ağır eleştiriyi de burda biz yaparız.
Ama diğer türlü eleştirileri aklım,hayalim,mantığım almıyor,almıyor...
yorumunu saygıygıyla karşılıyorum tabi ama dizi efsaneydi ve efsane olarak kalmalı diye düşünüyorum
burcu _yagmur arkadasim
bende senin yorumunu saygiyla karsiliyorum
evet dizi gercekten bir efsaneydi,Ama ESAS EFSANE gercekler yeniden basliyor,nice gencecik yigitlerimizin olduruluslerini,nice bebeklerin ,kadinlarin katledilislerini,yani tum gercek hayatta yasanilmis olaylari bizlere BAHADIR OZDENAR yansitacak
saygilarimla
burcu_yağmur
04-02-07, 22:32
burcu _yagmur arkadasim
bende senin yorumunu saygiyla karsiliyorum
evet dizi gercekten bir efsaneydi,Ama ESAS EFSANE gercekler yeniden basliyor,nice gencecik yigitlerimizin olduruluslerini,nice bebeklerin ,kadinlarin katledilislerini,yani tum gercek hayatta yasanilmis olaylari bizlere BAHADIR OZDENAR yansitacak
saygilarimla
tamam arkadaşım bende izlemeyi düşünüyorum ama bişey vardır hani eskiler hep mazide nasıl kaldıysa öyle kalır neyse eminim güzel olucaktır
RODYA
EVET BENDE KATILIYORUM BU KONUDA ONUN ENDISESI BASKA
dizinin markasi var eger ayni ilgiyi kaliteyi yansitamazlarsa kötu olur korkusunu yasiyor ama öyle olmaz diyorum yani guveniyorum
rodya sen bu forma geliyormuydun önceden ilkdefa göruyorum seni (formun polyanasi)yanlis anlama iyiniyetini takdir ediyorum:img-yes:
kankam yarasi olan var budiziyle bence kocunuyorlar
tr sanki bir budizide silah mafya var yau ask oyununda bile bir bölumunde mafya vardi kaldiki o dizide hic olmuycak tek seydi:img-hyste
kimneder ellerneder soyleyen söylesin ben izliycem kimsede buna karismasin
zaten bu ekibe bazi kesimlerin özel bir takintisi var onlarla ayni görusu paylamiyorlar onlar gibi düsünmuyorlar diye tabi enbuyuk kesimde karsi olan taraf yani öbur tv kanallari (KANKAM NE DEMIS SAVULUN KURTLAR VADISI GELIYOR)COK DOGRU BIR SÖZ
saygilarimla:icon_whis
KANKAM VALLA HAKLISIN
bana su anda tum tv kanallarinda oynayan diziler icinden silahsiz olanini gosterin lutfen
valla kim ne derse desin,kim ne soylerse soylesn bende diziyi izleyecegim
yahu ekibe takintisi olsalar ne olur olmasalar ne olur ki sonucta dizi 8 subatta yayina girmiyormu,girmiyormu
girdigine gore
bu kadar acik ve net
SAVULUN KURTLAR VADISI TEROR GELIYOR
saygilarimla
kankam yanliz kaldik
polatta asik olsa sorun olmasa sorun simdi asik olsa ne cabuk unuttun ha diycez olmasa dizinin tadi olmaz bir yerde
ben diyorumki yenibir ask yenibir format yenibir dizimiz olsun :img-wink:
RODYA
EVET BENDE KATILIYORUM BU KONUDA ONUN ENDISESI BASKA
dizinin markasi var eger ayni ilgiyi kaliteyi yansitamazlarsa kötu olur korkusunu yasiyor ama öyle olmaz diyorum yani guveniyorum
rodya sen bu forma geliyormuydun önceden ilkdefa göruyorum seni (formun polyanasi)yanlis anlama iyiniyetini takdir ediyorum:img-yes:
Ben k.v ciyim anita.Bakma pek yazdığıma.Beklemeye geçmiştim.Babamızın oğlu değiller,neden k.v ciyiz.güzel bir diziydi ondan. Kötü dizi olursa,bizde izlemeyiz bu bu kadar basit.Suriye bölümlerinde, 2. bölümün yarısısında sıkılıp, tv yi kapatanda bendim.İzleyeceğiz,güzelse aferim diyeceğiz,kötüyse eleştireceğiz bu bu kadar basit.
kankam yanliz kaldik
polatta asik olsa sorun olmasa sorun simdi asik olsa ne cabuk unuttun ha diycez olmasa dizinin tadi olmaz bir yerde
ben diyorumki yenibir ask yenibir format yenibir dizimiz olsun :img-wink:
KANKAM
BAHADIR OZDENAR DEMISKI (DUYDUGUMU YAZIYORUM)
Dizide askta var gerceklerde var
yok kankam yalniz kalmayiz meraklanma sen:img-yes: :img-yes:
valla polat asik olursa sayet senaristin sucudur
asik olmassa yine senaristin sucudur
diyip isin icinden cikariz,sonucta biz yazmadigimiza gore senaryoyu:img-wink: :img-wink:
valla bekleyelim gorelim derim ben arkadaslar surda artik sayili bir kac gunumuz kaldi
saygilarimla
Ben k.v ciyim anita.Bakma pek yazdığıma.Beklemeye geçmiştim.Babamızın oğlu değiller,neden k.v ciyiz.güzel bir diziydi ondan. Kötü dizi olursa,bizde izlemeyiz bu bu kadar basit.Suriye bölümlerinde, 2. bölümün yarısısında sıkılıp, tv yi kapatanda bendim.İzleyeceğiz,güzelse aferim diyeceğiz,kötüyse eleştireceğiz bu bu kadar basit.
söylediklerin cok dogru egrisiyle dogrusuyla bizde yorumlarimizi yazcagiz kimseyi kayirmak gibi bir niyetimiz yok kendi adima:img-yes:
kankam dur ariyorum silahsiz dizi hangisiydi yauv uf bulamadim :img-hyste
KANKAM
BAHADIR OZDENAR DEMISKI (DUYDUGUMU YAZIYORUM)
Dizide askta var gerceklerde var
yok kankam yalniz kalmayiz meraklanma sen:img-yes: :img-yes:
valla polat asik olursa sayet senaristin sucudur
asik olmassa yine senaristin sucudur
diyip isin icinden cikariz,sonucta biz yazmadigimiza gore senaryoyu:img-wink: :img-wink:
valla bekleyelim gorelim derim ben arkadaslar surda artik sayili bir kac gunumuz kaldi
saygilarimla
kankam isin yolunu bulmussun her halukarda senaristler suclu:img-hyste :img-hyste haklisin ama söyleyis tarzina bayildim
gunah kecileri hazir keseriz heman
bahadir varya o en fenalari bence hersey onun aklindan cikiyor :img-hyste
söylediklerin cok dogru egrisiyle dogrusuyla bizde yorumlarimizi yazcagiz kimseyi kayirmak gibi bir niyetimiz yok kendi adima:img-yes:
kankam dur ariyorum silahsiz dizi hangisiydi yauv uf bulamadim :img-hyste
rodya arkadasiminda dedigi gibi kankim
biz neysek oyuz,kimseyi kayirmak,kimseyi arkalamak niyetinde zaten degiliz,yeri gelecek yerden yere vurmasi bilecegiz,yeri gelecek goklere cikarmasinida
bizde keyif bagislayacak goz varmi hic?
bulamazsin kankim bosuna arama ,bosu bosuna beynini yorma yokta ondan:img-wink: :img-wink:
saygilarimla
kankam bizim avatrlarimizda cok tuhaf degilmi:img-hyste :img-hyste
ben encok nerde hangi bölgede basliycaklar nasil olacak valla acayip heyecanla bekliyorum persembe kapiya kapaliyiz diye pankat asmayi düsunuyorum ragatsiz edilmek isdemyiorum:img-yes:
suriye bölümleri kv değildi serkan.. kv ırak filmi çekilirken ekranlara konulan göz dinlendirme seanslarıydı ondan sıkıldık.. bir heyacan bir öfke.. hoppp polat abi istanbulda ve nefis bir 91. bölüm izledik.. :img-cool2
kv bu abisi, kv bu.. aha söylüyorum bu ara bir ton diziye baktım bu ara..yok yahu yok en has aşk dizisindede yok, en sert ağır dizide yok.. ne yok?! şu kv de duyduğum orjinal replikler.. ne kod adında ne sağır odada.. yok yahu..
bu adamlar bu işi biliyor.. :img-cool2 o kadar.. izliyoruz.. :img-wink:
sonra sokakağa çıkıp dan dan.. (şaka ha şaka.. :img-hyste )
sondakika
adamlarin basarisida buyuzden tartisilmiyor (tabi tartisan var:img-hyste )
valla bunlar ask dizisi yapslar ne olurdu yani bilemiyorum mafyada bukadar güzel replikler vardi obur replikleribile deginmiyorum onlar basli basina hariykaydi
arkadaslar hani toplumumuzda olmus adamin arkasindan hep söyle iyidi böyle iyidi denirya kendimi birden öyle hissettim:img-hyste
kankam bizim avatrlarimizda cok tuhaf degilmi:img-hyste :img-hyste
ben encok nerde hangi bölgede basliycaklar nasil olacak valla acayip heyecanla bekliyorum persembe kapiya kapaliyiz diye pankat asmayi düsunuyorum ragatsiz edilmek isdemyiorum:img-yes:
valla kankam avantarlarimiz super:img-hyste :img-hyste
bende persembe aksami nasil ve nerden konuyu baslatacaklar diye merak icindeyim(valla telefonun fisini cekecegim,cep telefonumuda kapatacagim
zilinde fisini cektimi,cocuklarida erkenden uykuya yatirdimi
alirim elime cipsimi(anladin sen hangisi oldugunu)
beklemeye baslarim dizimizi
heytttt be savulun kanallar kurtlar vadisi teror geliyor
polat alemdarim
mematim
gullum
abdulheyim
halo amcam geliyor
(aman misafir falan gelmesin valla kapiyi acmam)gunlerdir beklemekten catladik be
adamlarin basarisida buyuzden tartisilmiyor (tabi tartisan var:img-hyste )
valla bunlar ask dizisi yapslar ne olurdu yani bilemiyorum mafyada bukadar güzel replikler vardi obur replikleribile deginmiyorum onlar basli basina hariykaydi
arkadaslar hani toplumumuzda olmus adamin arkasindan hep söyle iyidi böyle iyidi denirya kendimi birden öyle hissettim:img-hyste
sadece yiğidin hakkını veriyoruz sevgili anita.. hepsi bu yahu.. :img-hyste yine kulaklarımızın pası silinecek :img-wink:
ama jenerik ve oyuncu kadrosunun bir türlü açıklanmaması bizlerde derin bir merak hasıl etti... ne kaldı perşembeye yahu.. görüntülü fragman bile yok.. :img-help:
geliyor geliyor derken bence senin eve o aksam bolca misafir gelecek kankam :img-hyste dunyayla baglantiyi kopariyorsun
aslinda kankam kv sali aksami sadece bir bölümlugune koymalarini cok isderdim (anladin sen onu)bazilarinin havasini almak adina(kendimi cok sinsi gördum):img-hyste
sadece yiğidin hakkını veriyoruz sevgili anita.. hepsi bu yahu.. :img-hyste yine kulaklarımızın pası silinecek :img-wink:
ama jenerik ve oyuncu kadrosunun bir türlü açıklanmaması bizlerde derin bir merak hasıl etti... ne kaldı perşembeye yahu.. görüntülü fragman bile yok.. :img-help:
valla o konuda seninle hemfikirim yani cattidiye catlayasim var ama bundan baska fragman yok galiba merak insani cok yasatmaz derlermis bunlarin yaptigi ismi simdi bukadar insanin canina kast ediyorlar:img-hyste
Ben 17 yaşındayım ve KV dizisinin gerçek amacını gördüm.Yok kafasını kesmişmiş,yok silahla öldürmüşmüş ben bunlardan etkilenmedim.Gidip de ben de Polat gibi olacağım diyen zihniyet zaten salaktır zaten geri zekalıdır!!Onlar örnek alıyorlar diye dizi kaldırmak da ne oluyor!Kumanda elinizde değiştirin madem beğenmiyorsunuz.Ben sihirli annem denilen diziden nefret ediyordum orada da olmayan şeyler varmış gibi gösteriliyordu 7 yaşındaki çocuk buna inanmaz mı izlerken?O da kötü etkiliyor o zaman!Ama ben bi kere de çıkıp bu dizi kaldırılsın demedim.Anne baba çocuğu adam gibi yetiştirmiyorsa sorun onlarda başlar çocukta devam eder.
geliyor geliyor derken bence senin eve o aksam bolca misafir gelecek kankam :img-hyste dunyayla baglantiyi kopariyorsun
aslinda kankam kv sali aksami sadece bir bölümlugune koymalarini cok isderdim (anladin sen onu)bazilarinin havasini almak adina(kendimi cok sinsi gördum):img-hyste'
kanki gunlerdir bekliyorum zaten
dur hele agzini hayra ac,valla kimseleri kabul etmem,feristahi gelse beni o saatte tv nin karsisindan ayiramaz,:icon_whis :icon_whis
valla kankim bende cok isterdim sali aksamina koymalarini hatta rakip olarak dusunsene o zaman esas firtina kopardi:img-hyste :img-hyste
yok be kanki (biz sadece icimizdekileri aktariyoruz o kadar,icten pazarlikli degiliz,yuregimizde ne varsa dilimizdede o vardir bizim)
saygilarimla
ya kv ilk defa yayınlanırken-kimse tanımamışken de tek fragmanla girdi diye hatırlıyorum ben
beklememek lazım yani:img-yes:
bi de başka dizilerle bunu kıyaslamak çok saçma-onlar dizi bittikten en çok 1 ay sonra unutulurlar:img-yes: kulvarlar farklı yani:img-wink:
kankam ben hayra aciyorum agzimi ama misafir bu onu dinlermi bence sen cok geliyor geliyor deme sonunda kabak basina patliycak
valla bende cok korkuyorum o gunumu mahvedecek birsey olacak diye :img-wink:
ya tekrarini bari koysunlar sali günune oda yeter kankammmmm ölusu bile yeter ya sali günune
EN ESKI BÖLUMLERINDEN HERHANGI BIR BÖLUMUNU KOYSALAR ADA SALLAR TAHTLARINDAN ONLARI:img-hyste
BEN ENCOK SENIN HP NE UZULUYORUM KANKAM ARADA ODA KAYNAYACAK YAZIK:icon_whis
kankam ben hayra aciyorum agzimi ama misafir bu onu dinlermi bence sen cok geliyor geliyor deme sonunda kabak basina patliycak
valla bende cok korkuyorum o gunumu mahvedecek birsey olacak diye :img-wink:
ya tekrarini bari koysunlar sali günune oda yeter kankammmmm ölusu bile yeter ya sali günune
EN ESKI BÖLUMLERINDEN HERHANGI BIR BÖLUMUNU KOYSALAR ADA SALLAR TAHTLARINDAN ONLARI:img-hyste
BEN ENCOK SENIN HP NE UZULUYORUM KANKAM ARADA ODA KAYNAYACAK YAZIK:icon_whis
valla kimseler gelemezz kankam
valla sende deiklerimi yap,yoksa dizimi kimselerin katletmesine asla izin vermem
bak tekrarini kesin verirler,cunku acayip talep olacak diziye
valla saliya koysalardi aslinda super olurdu ,ama olsun dizimizin oyle reyting kaygisi olmayacagi icin onemli degil
(kankim milleti basimiza sardiran dur hele)
valla ben hp icin isimi ayarladim,evde digiturk var,bir yandan hp yi cekecegim,bir yandanda KURTLAR VADISI TERORU izleyecegim(yok kankam icini rahat tut sen o dizimde asla arada kaynamaz,o kadar cok izleyici kitlesi varki o yuzden sorun yok:good: :good:
saygilarimla
persembe kacda cikacak saati bellimi bilen varmi bu konuda hicbir fikrim yok
acaba poalt yina o jiletgibi takim elbiselerini giyecekmi konu terör olduguna göre bu zor bi ihtimalmis gibi geliyor bana
valla encokta poltosunu begeniyordum cok guzeldi
gullu tam rükusler kiraliydi
abdulhey fenna degildi kiyafet bakimidan ama oda tipten kaybediyordu
:img-hyste
abdullah_54
05-02-07, 00:00
Rtük'e insanlar şikayet ediyomuş başlamasın diye deve kulak denir ya işte bu tabir tam bu durum bence sevenleri sevmeyenleri için söylenmiş.Yahu bu yapım Türk televizyonlarının en çok izlenen ve beyaz perdenin en çok izleyici toplayan projesi ama yorumlarda ben bu diziyi hiç izlemiyodum tarzı onlarca yorum görüyorum ya kim izliyo bu diziyi merak ediyorum :img-cool2
persembe kacda cikacak saati bellimi bilen varmi bu konuda hicbir fikrim yok
acaba poalt yina o jiletgibi takim elbiselerini giyecekmi konu terör olduguna göre bu zor bi ihtimalmis gibi geliyor bana
valla encokta poltosunu begeniyordum cok guzeldi
gullu tam rükusler kiraliydi
abdulhey fenna degildi kiyafet bakimidan ama oda tipten kaybediyordu
:img-hyste
kankim persembe aksami 21.45 olarak diye biliyorum saatini
valla polata cuvalda giyse yakisir be kankim,ne giyerse giysin giysisine bakmayacaksin insanin,icindekine diye bosuna dememisler:img-cool2 :img-cool2
palto deme bana aklima baska bir sey geliyor(sen anladin biliyorum anladin):img-wink: :img-wink:
gulluyu birak ya tam alem,helede o takim elbiselerinin icine giydigi gomleklerin yakalari beni olduruyordu,helede o yakasindaki gulu:img-wink: :img-wink:
abdulheyime laf ettirmem,yahu adamin tipinde ne vardi ,boyu posu yerindeydi surme cekilmis gibi guzel gozleri vardi,saclarida iyiydi be:img-cool2 :img-cool2
kanki valla yakisikli dortlume laf etme(carpilirsin vallah)
saygilarimla
Rtük'e insanlar şikayet ediyomuş başlamasın diye deve kulak denir ya işte bu tabir tam bu durum bence sevenleri sevmeyenleri için söylenmiş.Yahu bu yapım Türk televizyonlarının en çok izlenen ve beyaz perdenin en çok izleyici toplayan projesi ama yorumlarda ben bu diziyi hiç izlemiyodum tarzı onlarca yorum görüyorum ya kim izliyo bu diziyi merak ediyorum :img-cool2
izlemiyorum derler ama baslayincada ekrandan kalmazlar bunlari söyleyenler entel tantel takimidir onlar baskaya:img-hyste kiskanlar (anladiniz siz onu)demek 10 da yani burda 9 da cok iyi
geliyor ´geliyor dzilerin kirali geliyor
acaba öbur dizileri nezaman cikacak onlarida izlemak lazim :good:
onun başlamasına daha baya var heralde -daha tanıtım yapacaklar-1 aydan önce başlamaz heralde:img-yes:
valla kardesim kim rtuke sikayet ederse etsin,dizi sonucta 8 subat aksami basliyormu basliyor,o yuzden biz artik yazilanlari gormezden,soylenenleri duymazdan geliyoruz
o kadar cok dizinin baslamasi icin sabirsizlanan insan varki
valla kim ne derse desin dizi basliyor ya gerisi bos(hem meyve veren agac taslanirmis,anlayan anlamistir zaten)
saygilarimla
anladim kankam anladim :img-wink: tabi kankam ici önemli onlarin icileri güzel
abdulheye bakarken kankam senin gözun bozuluyor galiba kac kere sana gözluklerini tak dedim sinope yine yanlis görmussun adamin gözunu bbu seferde surmeli göruyorsun
him boy onda post onda ha (ama o sesde onda )kcin kizlar diyesim var:img-hyste gulunun rukuslugu dunya alemde yok oda necati sasmazin akrabsiydi ben öyle hatirliyorum halsinin kizini vs vs bir seyisdi :icon_whis
yayın günü yaklaştıkça görüşler, yorumlar, düşünceler artıyor. Tabi hepsi artan heyecan yüzünden. Bide ben merak ediyorum hani bu sitede en çok görüntüleyen sayısına sahip sıla dizisi ya. Dizi başlayınca acaba biz onu geçermiyiz. Çünkü bakıyorum da binbir gece bile onu geçemiyo (bir kaç kez rastladım Sıladan fazla sayıya sahip olduğuna).
bi de bu başlık ne zaman ana sayfaya geçer acaba ?
anladim kankam anladim :img-wink: tabi kankam ici önemli onlarin icileri güzel
abdulheye bakarken kankam senin gözun bozuluyor galiba kac kere sana gözluklerini tak dedim sinope yine yanlis görmussun adamin gözunu bbu seferde surmeli göruyorsun
him boy onda post onda ha (ama o sesde onda )kcin kizlar diyesim var:img-hyste gulunun rukuslugu dunya alemde yok oda necati sasmazin akrabsiydi ben öyle hatirliyorum halsinin kizini vs vs bir seyisdi :icon_whis
senden benden kacarmi kankim hic?
abdulhey her zaman gozlerinde surmesi vardi kanki(dogustan galiba) kusum sen eski bolumlerin bir tanesini izle bak o zaman bana hak vereceksin
yahu hic bir seyine kulp takamadin adamin,simdide sesinemi taktin,en azindan kendi sesini kullaniyor,dublaj yapmiyor
gullu rahmetli dayinin yigeniydi canimbye bye
saygilarimla
senden benden kacarmi kankim hic?
abdulhey her zaman gozlerinde surmesi vardi kanki(dogustan galiba) kusum sen eski bolumlerin bir tanesini izle bak o zaman bana hak vereceksin
yahu hic bir seyine kulp takamadin adamin,simdide sesinemi taktin,en azindan kendi sesini kullaniyor,dublaj yapmiyor
gullu rahmetli dayinin yigeniydi canimbye bye
saygilarimla
yok kankam dizide degil gercekdede gullu necati sasmazin akrabasiymis :img-yes: evet sesine taktim kiz onun sesini gece karanlikta duydnu dusunsene ödun kopar bilmem dikatimi cekmedi sürmesi kankam okadar esmerki belli olmuyor:img-hyste
pest
yok kankam dizide degil gercekdede gullu necati sasmazin akrabasiymis :img-yes: evet sesine taktim kiz onun sesini gece karanlikta duydnu dusunsene ödun kopar bilmem dikatimi cekmedi sürmesi kankam okadar esmerki belli olmuyor:img-hyste
pest
binbir gecede kim oluyormus pehhhh
sila azalma yok herzaman 100 ustundedir orasi
kankim
a valla bilmiyordum akrabasi oldugunu
aaa kiz takilma su garibanima,ne varmis sesinde
valla gozlerim super canim esmer yakisiklinin gozlerindeki surmesi daha diziye basladigi ilk bolumde dikkatimi cekmisti
kacarmi benden baksana:img-wink: :img-wink:
heyttt be bekle persembe aksami geliyor kurtlar vadisi teror
sali geceleri biliyorsun baska diziye takiliyorum,o bahsettigin diziye zaten takilmiyorum(ceylan gozlume)bakiyorum
gel persembe gel diyorum artik
saygilarimla
Muhabbetin dibine vurdunuz maşallah.... geldim ama gidiyom...
resimleri gördüm sağolsun Murat sayesinde... :happy0064 :happy0064
Herşeyin başlangıcında .... Yani Elifte başlıyor sanırsam dizi... Polat bey amca yine aynıı... saçlar kısa ..aynı palto... atkı...Elifin mezarı basında.. Kilomu aldı bu adam ne...
Neyse Elif'in mezarı (nefret ediyorum bunu yazmaktan...) başında sanırım yine bizi ağlatıcak bi sahnemiz kesinleşti...
mendilleri hazırlayın yanii...
akşamın en üzücü ama aynı zamandan diziden karaler oldugu için en sevindirici haberi bu olsa gerek... heyy Kurtlar.. silkelenin ve kendinize gelin...
heart_of_angel
05-02-07, 12:24
Vadi Sevenleri İş Başına
"15 Ocak 2003 tarihinde ekranlardaki yerini alan Kurtlar Vadisi dizisi 8 Şubat 2007’den itibaren Kurtlar Vadisi-Terör ismiyle yeniden siz değerli izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanmaktadır.
Son zamanlarda bazı medya organlarında ise,yeniden izleyici önüne çıkmaya hazırlanan dizi ile ilgili bir karalama kampanyası başlanmıştır.Dizinin gelişme çağındaki çocukları ve gençleri olumsuz yönde etkilediği ve toplumun huzurunu bozduğunu öne süren asılsız iddialar gündeme getirilmektedir.
Ülkemizdeki radyo ve televizyonları denetleyen kuruluş olan Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) ise yapılan bu karalama kampanyasına Şu ana kadar sessiz kalmakla birlikte kurum tarafından resmi bir açıklama yapılmamıştır.Dizinin başlaması ve ilk dizideki konsept ve sertlik sahnelerinin devamı halinde yayına müdahale edeceği tavrını göstermiştir.
Biz Kurtlar Vadisi sevenler olarak üzerimize düşen görevi yapmalıyız.Nasıl ki Kurtlar Vadisi'ni sevmeyenler RTÜK'ü arayıp biz kurtlar vadisini yayında görmek istemeyiz diyorlarsa ; Bizde arayalım RTÜK'ü anlatalım onlara Kurtlar Vadisini sevdiğimizi en azından yayına girmeden hakında kesin konuşmanın yanlış olduğu bu yargısız infazın hatalı olduğunu.Bunu yapmak için bir telefon açmak yada bir e-mail atmanız yeterli yazının sonunda RTÜK'E ulaşabileceğiniz adres ve telefon numaraları bulunmaktadır.
Kurtlar Vadisi sevenlerine bu konuda göstereceği duyarlılıktan dolayı şimdiden teşekkürlerimizi ve saygılarımızı sunarız.
RTÜK'e ulaşabileceğiniz adres ve telefon numaraları;
http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/GorusOneri.aspx
444 1 178
rtuk@rtuk.gov.tr
KARAMAY
nerde dedigin resimler ben baktim bulamadin söylersen sevinirim:img-wink:
KARAMAYmeraktan catlatmada beni:icon_whis
sinope kusum ceylan gözlu kadin görmesek kandiracan kiz beni:img-hyste
demek ilk gördugunde dikakatini cekti abdulheyin sürmeleri ben okadar bölum izledim dikatimi hic cekmedi demek o sirada yakin gözlugunu takiyordun kankam
rütüğe dizi hakkında çok şikayet gitmiş rütüğün cevabıda şöle olmuş
"Dizi başlamadan birşey yapamayız"
KARAMAY
nerde dedigin resimler ben baktim bulamadin söylersen sevinirim:img-wink:
KARAMAYmeraktan catlatmada beni:icon_whis
sinope kusum ceylan gözlu kadin görmesek kandiracan kiz beni:img-hyste
demek ilk gördugunde dikakatini cekti abdulheyin sürmeleri ben okadar bölum izledim dikatimi hic cekmedi demek o sirada yakin gözlugunu takiyordun kankam
karamay canim
bahsettigin resimleri bende aradim bulamadim
anita benimle ugrasma (isim basimdan asmis zaten)kiz ceylan gozlu guzelede bir kulp taktin ya pesss yani
evet canim abdulheyin surmeleri diziye basladigi andan itibaren dikkatimi cekmisti,demekki asil yakin gozlugunu takmayan senmissin kankam:img-hyste :img-hyste :img-hyste
karamay kurtlar vadisi ile ilgili fotolara falan ulasirsan bizleri haberdar et
saygilarimla
rütüğe dizi hakkında çok şikayet gitmiş rütüğün cevabıda şöle olmuş
"Dizi başlamadan birşey yapamayız"
riza baba vermis oldugun bilgi icin tesekkurler
evet gercektende RTUK en guzel cevabi vermis zaten
dizi bir baslasin once ,belkide izlemeyecegim diyen kisilerin bile dikkatini cekecek,kimse on yargili olmasin derim
saygilarimla
sinope sinope... efendim sevgili anita yani kankanız illaki sizi görecektir.. :img-hyste biraz önce paket eline ulaştı.. :img-cool2 dizi elifin mezarında itibaren başlıyor.. bizde düşen bu resimler o karelerin arka planı yani kamera arkası oluyor efem..
sevgili virgül gerçeklere bu kadar karşı olmayan.. elimizde kırmızı hap yok sadece mavi hap var, yani gerçekler.. vadi gerçeklerin bir parça elinden tutmuş.. size tavisyem kendinizi ve çevrenizi kurtarın.. onun yoluda tv'yi evinizden kaldırmanızdır.. siz anladınız bunu.. :img-wink:
rtük baba iyi demiş.. yane olacağıda bu.. gören sanıyorki elde bir mp5 sağı solu dan dan ... cık cık..
sinope sinope... efendim sevgili anita yani kankanız illaki sizi görecektir.. :img-hyste biraz önce paket eline ulaştı.. :img-cool2 dizi elifin mezarında itibaren başlıyor.. bizde düşen bu resimler o karelerin arka planı yani kamera arkası oluyor efem..
sevgili virgül gerçeklere bu kadar karşı olmayan.. elimizde kırmızı hap yok sadece mavi hap var, yani gerçekler.. vadi gerçeklerin bir parça elinden tutmuş.. size tavisyem kendinizi ve çevrenizi kurtarın.. onun yoluda tv'yi evinizden kaldırmanızdır.. siz anladınız bunu.. :img-wink:
rtük baba iyi demiş.. yane olacağıda bu.. gören sanıyorki elde bir mp5 sağı solu dan dan ... cık cık..
sondakika cok tesekur ederim resimler icin bide burdan tesekur etmek isdedim evet kankama yolladimresimleri :img-hyste
kankam sondakika bizle girgir geciyor kankim:img-hyste kankalar diye :icon_whis
bu rütügede sikayet edenlerin aklidan zoru var galiba dedikleri gibi baslamadan adamlar kaldiracakti sanki kiskanc seyler kiskanmayin calisin sizinde diziniz güzel olsun
bu sikayetleri yapanlarda belli öbur kanallarin dizi ekibidir kalsinda bizide madur etmesin diye:img-hyste
nazliozcan
05-02-07, 15:16
kurtlar vadisi terörün başlamasına yalnızca 3 gün kaldı:happy0064
Buraya bazı düşüncelerimi yazmak istiyorum. Gerçi baş sayfalarda da benzer yorumlar yapmıştım ama bazılarımızın yanlış olduğunu düşündüğü dizimizi savunmak görevimiz özellikle de eleştiriler bu kadar alevlenmişken.
Birçok arkadaşımızın dediği gibi kv den önce de şiddet mafya vardı, kvden sonra da olacak. Bu insanoğlunun gerçeği. Bu konuda da suçu kimin üstüne yıksak acaba? Tabiki kvnin. Bu da bazılarının görevi, gerçeği görmek istemeyenlerin, bu davranışlarıın nedenine inmekten kaçıp sadece bunları gün yüzüne çıkaranlara suçu atanların görevi.
Ben de böyle düşünen insanlar için birkaç söz söyleyeceğim. Televizyonda izlediğimiz herşey -bir çizgi film bile- çocukları etkiler. Bir korku filmi izlersiniz etkilenirsiniz, yada tecavüz sahneleri, cinayetler bunlar televizyonda hep gördüğümüz sahneler. Üstelik artık haberlerde de artık bu sahnelerin gerçeklerinden geçilmiyor. Saddamın idamını izleyip kendini asan kaç tane çocuk olduğunu gördük...
Diziler deseniz aynı hesap. İlkokul çocuklarının binbir geceden etkilenip arkadaşına ahlaksız teklifte bulunmasıyla türkiye çalkalanmadı mı? Ya en basitinden çocuklar için olduğu öne sürülen dizilerde bile o kadar yanlış şeyler öğretiliyor ki... Zaten rtük de buna çareyi bulmuş. İzlediğin programın üst köşesindeki işarete göre çocuğuna izletip izletmemeye karar verebilirsin.
Bir de bu polat karakterinin aslında kötü şeyler yapıp da iyi bir insanmış gibi gösterilmesi tartışmaları var. Acaba hiç düşündünüzmü, şiddet gösteren ya da katil olanlar doğduklarında suçlu mu doğdular, yyoksa her bebek gibi masum ve suçsuzlarmıydı? Bu ülke ya da bu toplum, eğitimsizlik nelere yol açıyor görün diye çekiliyor bu dizi. Derin devlet denilen şeyin varlığını (ki bu aralar kimse derin devletle ilgili açık bir yorum yapamıyor) gözümüze gözümüze sokuyor. Türkiyenin bu can yakıcı gerçeklerini görmekten korkanlardır bu eleştirileri yapanlar.
Sizi mantıklı olmaya davet ediyorum. Lütfen bu kaliteli dizinin kıymetini bilin. Bilin de gerçeklerle birazcık olsun yüzleşin.
Saygılarımla
karamay canim
bahsettigin resimleri bende aradim bulamadim
anita benimle ugrasma (isim basimdan asmis zaten)kiz ceylan gozlu guzelede bir kulp taktin ya pesss yani
evet canim abdulheyin surmeleri diziye basladigi andan itibaren dikkatimi cekmisti,demekki asil yakin gozlugunu takmayan senmissin kankam:img-hyste :img-hyste :img-hyste
karamay kurtlar vadisi ile ilgili fotolara falan ulasirsan bizleri haberdar et
saygilarimla
anita,,sinope
canlarım ;
resimleri bana Murat gönderdi... akşam sağolsun...
sanırım sizde göndermiş şuan ... iste herşeyin başlangıcında başlıyor dizi yine...
ELİF'te ...
Polat bey amcamız hala aynı karizma ... bakalım Memati ve diğerleri aradan geçen zamanda nasıl bir değişim yaşamışlar...
dizi istanbulda başlıyor o kesinleşti.. O mezar başında ki konuşmalar eminim çok duygusal olucak... ve sanırım o mezarı son görüşümüz olucak...
Elife tamamen veda edicez... :sad53: :sad53: :sad53: :sad53:
Off yaa içim darlandıı
ELİF'te ...
Polat bey amcamız hala aynı karizma ... bakalım Memati ve diğerleri aradan geçen zamanda nasıl bir değişim yaşamışlar...
dizi istanbulda başlıyor o kesinleşti.. O mezar başında ki konuşmalar eminim çok duygusal olucak... ve sanırım o mezarı son görüşümüz olucak...
Off yaa içim darlandıı
kankalara resimler teslim edildi.. :) yahu inat değil mi, resim teslim edilmesi denilince aklıma hep ismi malum bir dizi geliyor.. benimde içim daralıyor yahu.. :img-hyste :img-hyste umarız gelecek bölümde resim teslimatı olmaz yoksa kevser kadın moduna geçeceğiz.. dili oldukça sert ve dikenli bir kevser.. :img-hyste
neyse sevgili karamay, için daralmasın.. harbi daralmasın.. yahu bırakta elif'e artık veda edelim canım.. aaa aşk mı büyük elif mi.. bence aşk, eliften büyük.. o zaman bu işin son durağı olmaz son kez görme hiç olmaz.. çok kez görme olur.. onunda ne mekanı olur ne zamanı.. sakın erkek milleti demeyin.. aşık olmak isteyen adam deyin.. ölenle ölünmüyor azizim, dışarda bekleyen bir hayat dahası devam eden bir hayat var vee boşta bir gönül var.. bırak dolsun yahu.. :img-hyste
çok mu gıcığım ben ya... :img-cool2
karamay resimleri buraya eklesende bizde görsek çok seviniriz. çok merak ettim. ama benim tahminim de elifin mezarı başında başlayacağı idi. hani mezara birde naylona sarılı belgeler atmışlardı onlarıda alacakmı dersiniz.
neyse sevgili karamay, için daralmasın.. harbi daralmasın.. yahu bırakta elif'e artık veda edelim canım.. aaa aşk mı büyük elif mi.. bence aşk, eliften büyük.. o zaman bu işin son durağı olmaz son kez görme hiç olmaz.. çok kez görme olur.. onunda ne mekanı olur ne zamanı.. sakın erkek milleti demeyin.. aşık olmak isteyen adam deyin.. ölenle ölünmüyor azizim, dışarda bekleyen bir hayat dahası devam eden bir hayat var vee boşta bir gönül var.. bırak dolsun yahu.. :img-hyste
Son cümlenin hemen cevabını vermek istiyorumm... Kevser hanım kadar... Evetttt...
öyle deme Elif için Kendi gider Şanı kalır...KALDIDA... resmen içime bir taş gibi oturdu ve kaldı ... üstünden o kadar yıl geçmesine rağmen ... aynı Özgü namalın yeni bir dizisi olmasına rağmen kadın benım resmen benim gözümde , içimde Elif olarak kaldı...
erkek milleti işte gönülden gönüle... Polat efendide resmen bu sözün teyidini yapıcak... NERDE O BÜYÜK AŞKK... NERDEE.
bize anlatılan.. bize gösterilen aşk böylemiydi...
Haklısınız ölenle ölünmüyo.. Sadakat bu olsa gerek... :img-help: :img-help:
karamay resimleri buraya eklesende bizde görsek çok seviniriz. çok merak ettim. ama benim tahminim de elifin mezarı başında başlayacağı idi. hani mezara birde naylona sarılı belgeler atmışlardı onlarıda alacakmı dersiniz.
yok canım mezarı açmazz... okadarda değil yanii yuhhh derim ve ogün benım için bu dizi biter... tamamen ölüye saygısızlıktırr.. Elife ,,, Elifimize saygısızlık...
yok daha neler olmaz öyle şey...
zaten ne demişti bunlar senınle birlikte gömülece...
resimleri koyamıyorum şahsen üzerinde başka bir sitenin adresi bolcana var... başkası eklemiş olabilir, multi medyaya bi bak istersen..
gerçek özetmi bu şimdiii ..... :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
ciddi ciddi.... RESMİ ÖZET....insanının inanası gelmiyor...
işte can alıcı cümleee
"Bu yangın elbet bir gün sönecektir. Hiçbir şeyle değilse, anaların gözünden akan yaşla sönecektir."
beni hiç bişey değil bu dizinin REPLİKLERİ mahvetti...
abooo özete bak güldüm ya.. :img-hyste Polat Alemdar, kendisinden yardım isteyen bir annenin gözyaşlarına kayıtsız kalamaz. aklıma kv ıraktaki sülayman yüzbaşının yazdığı mektup geldi.. bizde mi yazsak polat abiye.. yetiş abi.. perişan olduk, yetiş yaaa alemdar yök canımızı okur... hoş olmamış bu yardım teranesi.. tabi bu özet gerçekse
ve sevgili karamay:
öyle deme Elif için Kendi gider Şanı kalır...KALDIDA... resmen içime bir taş gibi oturdu ve kaldı ... üstünden o kadar yıl geçmesine rağmen ... aynı Özgü namalın yeni bir dizisi olmasına rağmen kadın benım resmen benim gözümde , içimde Elif olarak kaldı...
erkek milleti işte gönülden gönüle... Polat efendide resmen bu sözün teyidini yapıcak... NERDE O BÜYÜK AŞKK... NERDEE.
bize anlatılan.. bize gösterilen aşk böylemiydi...
Haklısınız ölenle ölünmüyo.. Sadakat bu olsa gerek...
efendim ölen ölür ismi elbetki kalır.. elifin şanı kaldı kısmına aynen katılıyorum efem.. dürüst olursam benimde içimde kaldı.. ukte olarak.. bazen vadiyi izlerken hala içim cızlar.. genelde 86. altının ilerisini izlemem sırf bu yüzden.. o noktada raci ile bahadır öfkem hala devam ediyor..
ama böylesi bir sadakat yani ölenin ardından gerçekten olması gereken midir.. harbiden aşkın büyüklüğü o mu gösterir.. burası biraz tartışmaya açık bir konu.. ölenin arkasından yeni sevdalara yelken açana gerçekten vefasız mıdır.. bilemiyorum.. inanç notkasındaki sadakat ölümden ötedir.. bilmiyorum belkide ben yanlış düşünüyorum efem..
ha bu arada Bu yangın elbet bir gün sönecektir. Hiçbir şeyle değilse, anaların gözünden akan yaşla sönecektir. bu kısım hoş olağan üstü ama ver çoşkuyu ver çoşkuyu havası gördüm ben.. :img-cool2
kasırgamelek
05-02-07, 17:07
Yaa biri banada şu resimleri gönderebilir mi??Ne zamandır bu diziye dair tek bir resim arıyorum:icon_sorr
Arkadaşlar özet gelmiş:happy0064 Nasıl buldunuz özeti? Fazla didaktik gibi geldi ama new yapsın adamlar.Kıskançlıktan kuduranların ne işler çevirdiği ortada.Sabah gazetesi,atv grubu...Arkadaşlar atv ocak ayını 4. kapattı,yakında tgrt ye,kanal 7 ye,stv ye felan da geçilecek.Ne yapsın adamlar,bunun telalaşı içindeler:img-hyste Her neyse...
Özet yorumlarınızı alalım:img-wink:
yalcinersonmez
05-02-07, 17:08
KARAMAY sen bu elifi çok seviyon heralde ama ben ve babam şahsen gıcık oluyoduk elif çok çocuksuydu...
hatta hatırlarsanız bi bölüm wardı billmem kaçıncı bölüm... elif cananın evine polatı davet etmişti sonra testerenin adamları bastı evi elif polat msj çekti o bölümde babamın bgi sözü wardı...
"Elif'te Tam or****uluğa hazırlanıyor bee...":d
Arkadaşlar özet gelmiş:happy0064 Nasıl buldunuz özeti? Fazla didaktik gibi geldi ama new yapsın adamlar.Kıskançlıktan kuduranların ne işler çevirdiği ortada.Sabah gazetesi,atv grubu...Arkadaşlar atv ocak ayını 4. kapattı,yakında tgrt ye,kanal 7 ye,stv ye felan da geçilecek.Ne yapsın adamlar,bunun telalaşı içindeler:img-hyste Her neyse...
Özet yorumlarınızı alalım:img-wink:
serkan, kızdım ya. ne iş bu abisi..
Polat Alemdar, kendisinden yardım isteyen bir annenin gözyaşlarına kayıtsız kalamaz
yetiş yaaa alemdar koşasın perişan olduk havası gördüm ben burada.. yahu kim bu elaman.. sülaymaniyedeki o teğmenin yazdığı mektup geldi aklıma birde biz yazalım.. yetiş alemdar yetiş.. himmettt
Bu yangın elbet bir gün sönecektir. Hiçbir şeyle değilse, anaların gözünden akan yaşla sönecektir.
evet bu kısım ver çoşkuyu ver çoşkuyu ver damarı olmuş.. biraz çoşkun ve kanı kaynayan bir özet olarak gördüm.. hadi hayırlısı artık.. :img-wink:
KV'de Elif Ali'yi unutana ve Polat'a aşık olana 1,5 sezon geçmişti.Polat zaten aşık olarak başlamıştı.Şimdi ise roller değişti Polat'ın nasıl aşık olacağını göreceğiz.Gerçekten büyük bir aşk yaşadı unutması kolay olmayacak.Bir önceki dizide Elif'i engelleyen Hikmet'ti şimdi de Polat'ın yeni bir aşka başlamasını geciktirecek etken Eren Eylül olacak.Polat ona baktıkça ablasını yani Elif'ini hatırlayacak belki Eren de onun ablasına ihanet etmesini istemeyecek ama diziye girecek bayan karakter kendini çok sevdirecek.Polat nasıl sevdirdiyse kendini o aileye ve camiaya zamanında.Eren'in diziye koyulma sebebi bence Polat'ın Elif'i zor unutması...
yalcinersonmez
05-02-07, 17:19
Arkadaşlar perşembe günü yayın akışı şöyle...;
07:30 Dizi Thomas&Friends
07:40 Çizgi Dizi Barney&Friends
08:30 Yaşam Haberiniz Var mı? Canlı
10:30 Yarışma Aşk Olsun-CANLI
13:00 Haber Haber
13:30 Yaşam Deryalı Günler- CANLI
15:00 Reality Show Serap Ezgü İle Biz Bize-Canlı
17:00 Yerli Dizi Cennet Mahallesi- Tekrar
19:50 Spor Spor Sayfası
20:00 Yerli Dizi Doktorlar
22:00 Yerli Dizi Kurtlar Vadisi- Terör (YENİ)
00:05 Magazin Uçan Kuş-CANLI
02:00 Yaşam Haberiniz Var mı? tekrar
03:30 Yaşam Deryalı Günler-tekrar
04:45 Türk Sineması Şehvet Kurbanı
06:30 Haber Güne Merhaba
anita,,sinope
canlarım ;
resimleri bana Murat gönderdi... akşam sağolsun...
sanırım sizde göndermiş şuan ... iste herşeyin başlangıcında başlıyor dizi yine...
ELİF'te ...
Off yaa içim darlandıı
karamayim canimmm
resimler elime ulasti saolasiniz var olasiniz(son dakika arkadasim eyvallah kardes)
evet dizimiz yine eliften baslyor
valla polatin karizma zaten o bicim,asla o karizmayida elden birakmaz:img-cool2 valla mematiyi ve diger 2 side nasil bir degisim yasadilar 1,5 yil sureci icinde bende cok merak ediyorum.
mekan yine istanbul ve mezar basi elifle son vedalasma allahim nasil o aksam dayanacagiz biz(elif e son ugurlama cok kotu olacak bizler icinde)
artik elifin helvasini kavurmakta biz kankilere duser:img-wink: :img-wink:
icin daralmasin canim her sey yeniden basliyor,sonucta hayat bu bir sekilde devam edilmesi gerekiyor
saygilarimla
Acaba ben de şu resimleri görebilir miyim?Çok merak ediyorum da siz de yorum yapınca iyice merak eder oldum.
kankalara resimler teslim edildi.. :) yahu inat değil mi, resim teslim edilmesi denilince aklıma hep ismi malum bir dizi geliyor.. benimde içim daralıyor yahu.. :img-hyste :img-hyste umarız gelecek bölümde resim teslimatı olmaz yoksa kevser kadın moduna geçeceğiz.. dili oldukça sert ve dikenli bir kevser.. :img-hyste
son dakika arkadasim kargodan resimler eimize ulasti eyvallah kardes (bana o malum diziyi hatirlatma ,deli ettiler bizi zaten) bana o malum kadinida hatirlatmayin,foto ajanlarinida vallah deli ettiler milleti
yok kardesim valla haklisin (yok gicik falan degilsin,estafurullah)
karamayim icin daralmasin,bir sekilde o sezonda elif karakterinin olmesi gerekiyordu ve oyle finalle sonlandirdilar.Ama hayat bir sekilde devam ediyor olenle olunmuyor(icim aciyarak yaziyorum inanin ki bunlari) ama polatinda bir sekilde ayakta olabilmesi icin yeni bir hayat,bu hayatin icindede bir bayana ihtiyaci oldugunu unutmamiz gerekiyor,olaylarin akisini bahadir ozdenara birakalim,o nasilsa bir sekilde olaylari bir yere baglamistir:img-wink: :img-wink:
saygilarimla
sondakika ya
gıcıksın işte gıcık gıcık gıcık:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-blush
aa olmeyki kadeşim böle bırak da biraz karamayım romantizmini yaşasın dimi ama :icon_whis
aaa elifi de öldürdüler güzelim kız cağızı ne istedilerse...
mulu son yamadılarki şimdi elif ile polatı mutlu mesut görelim dimi ama ... olmey olmeyyy
ölenle ölünmüyor haklısın ** onun ile birlikte te bence bir parçanda ölmüyor mu efem ???:icon_sorr
arkadaşlar az önce show haberde dizinin ilk fragmanını gösterdi ekip tam orda alinin babası falan halo dayı polatla ay bi tuaf oldum efsane geri dönüyo hakikaten ilk bölümden olay yaratacak rakip kanallar dizi başlamadan sansürlenmesini istiyolar reyting korkusu başlamış perşembenin kralı olucak çok heyecanlıyım polat yine aynı odasını kullanıyo mekan aynı çok güzel ya:happy0064
Bu dizide oyuncular kim ?? Bir bilen varmi ?? Oyuncu kadrosu...
polat alemdar-esas oglan:img-cool2
memati- polatin sag kolu,can yoldasi
gullu- polatin yakin arkadasi ve oda onun adami
abdulhey-oda polatin arkadasi,can yoldasi
deli hikmet- polatin cocukluk arkadasi
elif-polatin sevgilisiydi(ama su an dizide yer almayacak oldu cunku)
nevzat-polatin adami
nazife anne-polatin annesi
omer baba-polatin babasi
eren-rahmetli elifin kardesi
safiye-polatin kizkardesi(ama bu sezon oynayip oynamayacagi hakkinda bir bilgimizyok)
aklima geldikce yine yazmaya calisirim
saygilarimla
show daki fragmani bend egordum acayip sevindim mekan ayniydi hola dayi memati felan ya cidden efsana geri donuyo suyper bisey merakla bekliyom
show haberde yeni fragmanı gösterdiler.Polat yine adamlarıyla aynı ofisi kullanıyo.teröristler bir karakola roketatar saldırsı yapıyolar,Otobüsün yolunu kesiyolar.Mağarada teröristleri gösteriyo eskilerin yanısıra yeni oyuncularda var görüntülerden baya iddialı olduğu anlaşılıyo sinema tadında bir bölümle geliyo perşembeyi bekleyin.
Ayrıca rakip medyanın yalan haberlerine de inanmayın .
sondakika ya
gıcıksın işte gıcık gıcık gıcık:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-blush
aa olmeyki kadeşim böle bırak da biraz karamayım romantizmini yaşasın dimi ama :icon_whis
aaa elifi de öldürdüler güzelim kız cağızı ne istedilerse...
mulu son yamadılarki şimdi elif ile polatı mutlu mesut görelim dimi ama ... olmey olmeyyy
ölenle ölünmüyor haklısın ** onun ile birlikte te bence bir parçanda ölmüyor mu efem ???:icon_sorr
rüzgarcım, tabiki parçandır, tabiki sevdandır, tabiki yarımındır ama bu hayatta bir desteğe ihtiyacın olur gerçeğine bakış açına engel midir.. ? değildir.. illaki parçan ölür, canın yanar, canın gider ama kalan parça yaşasın hakkı değil midir.. kalan parçanın yüzünde gülücükler açması hakkı değil midir.. birini sevmek başka birininj yerine geçmek başka aynı şeyler değil efem..
notasyon : bu arada show görüntüleri kayıt edilmiştir en kısa zamanda gereken görüntüler bir dizi operasyondan sonra isteyen arkadaşlara gönderilecektir.. :img-cool2 bu dizi operasyon kesip biçme ve encode durumları olmakta.. şu kadarını bilin ki.. müthiş bir dizi geliyor abim benim polat abim.. :img-hyste
sondakika
bu bolum kesinlikle icimizi daglayacak arkadaslar,ozeti okudum,resimlere baktim vallahi super olacak super
bir annenin feryadina yetisecekler bizim 4 lu kahramanlar
gel persembe gel
savulun valla kurtlar vadisi teror geliyor
bu bolum kesinlikle icimizi daglayacak arkadaslar,ozeti okudum,resimlere baktim vallahi super olacak super
bir annenin feryadina yetisecekler bizim 4 lu kahramanlar
gel persembe gel
savulun valla kurtlar vadisi teror geliyor
sevgili sinope:
görüntüler dehşet.. felaket bir bölüm geliyor.. ahanda buraya yazıyorum.. show tv dizinin hakkında rtuke şikayet gitmesini acayip tiye almış.. önceden sayıp sövenler dizi kendilerine gidince inanılmaz övgüler söylemişti falan filan..
bu arada dizide haloda oynuyor arkadaşar.. mahşerin 4 atlısı ve candan ailesi dizide var..
bu arada polat abi kilo almış ya.. hoş olmamış abimizin kilolu ali.. cık cık.. :img-cool2
burjuva3434
05-02-07, 19:54
slm arkadaslar...nasılsınız bakalım???yaw dızı bu persembe baslıymus daha yenı haberım oldu ben haftaya zannedıyoum cok sevındım yaa...sımdı nasıl gelır persembe gunu off ooff...rtuk e de 100den fazla sıkayet olmus hepsıde cok sacma sıkayetler bence......
sevgili sinope:
görüntüler dehşet.. felaket bir bölüm geliyor.. ahanda buraya yazıyorum.. show tv dizinin hakkında rtuke şikayet gitmesini acayip tiye almış.. önceden sayıp sövenler dizi kendilerine gidince inanılmaz övgüler söylemişti falan filan..
bu arada dizide haloda oynuyor arkadaşar.. mahşerin 4 atlısı ve candan ailesi dizide var..
bu arada polat abi kilo almış ya.. hoş olmamış abimizin kilolu ali.. cık cık.. :img-cool2
son dakika kardesim
valla goruntuleri izlemeye imkanim olmadi
ama senin yazdiklarini okuduktan sonra felaket bir bolumun persembe aksami ekranlari yerle bir edecegi asikare
yahu zaten meyva veren agac taslanirmis ya o misal,uzanamadiklari cigere mundar deyip illa diziye kulp takmaya calisiyorlar
kim ne yazarsa yazsin,kim nereye sikayette bulunursa bulunsun sonucta 8 subat aksami dizi basliyor ya gerisi bosss
halo amcamda var super(repliklerine bayiliyorum zaten onun)
candan ailesi ve mahserin 4 atlisi super bir yakistirma olmus(ellerine saglik)
polat kilomu almis,biz onu eritiriz meraklanma sen kardesim,bahadir ozdenar agbimiz ona bir ask ignesi yapar,bir yandan ask,bir yandan daglarda gecirecegi gunler icinde eski formuna girer nasilsa:img-cool2 :img-cool2
saygilarimla
Meryemce90
05-02-07, 21:30
meryem90 arkadasim
valla herkes istedigi gibi konusuyor aklinca
valla demekki o kisilerin gercek anlamda psikolojilerinde zaten sorun varmis.Ama suclusu olarakta kurtlar vadisi gosterilmesi cok buyuk sacmaliktir.
cocuklarina izlettirmek istemeyenlerde olursa tv nin kumandasini kapatirsin
izlettirmessin,olur biter
valla 8 subati sabirsizlikla bekliyorum
21.45 olarak biliyoruz bizde baslama saatini
polatsiz olurmu hic:img-cool2 :img-cool2
memati,gullu,abdulhey,halo amcam,safiye anne ve daha nice kaliteli oyuncular eklenecek kimbilir dizimize
saygilarimla
cok sagol ya biraz gec oldu okamam ama olsun neyse dedim ya bi izlemeye calisacagim, dogrusu merak da ediyorum yani:D
arkadaslar resimler nerde ben goremedimde
daha demin bahadir ozdenerin full ekra katoldigi programi izledim canli olmasada kadin rolunde Fadik Sevin Atasoy oynicak dedi dogrumu acaba merak ettim
daha demin bahadir ozdenerin full ekra katoldigi programi izledim canli olmasada kadin rolunde Fadik Sevin Atasoy oynicak dedi dogrumu acaba merak ettim
Hayır arkadaşım ;
Fadik Sevin Atasoy,pana filmin diğer dizisi ayrılık,ta oynayacak.Dizinin öyküsü zaten o bayanın babası olan Sönmez Atasoya ait
yakupoglu61
05-02-07, 22:06
yeni fragmanı gördüm...
macera istanbulda başlıyo...polat mezarlıkta dua ediyo güneydoğudan görüntüler fln müthiş bir başlangıçla başlıyo...
eroglu_forever
05-02-07, 22:10
Fragmanı Yeni İzledim, Kederlendim Birden...
Eski Perşembeler Geldi Aklıma,
KV' Li Günler, Ne Güzeldi...
Arkadaşlar RTÜK' ü Hiç Sallamayın,
Aylar Öncesinden Bizzat KV Ekibi Tarafından,
Başbakanın Yoğun Programına Rağmen, Gerekli İzin Alındı (Basına Yansıtılmadı)
Dizi Yayınlandığı Müddetçe Herhangibir Mücadeleyle Karşılaşmayacak (Tabi Ki Senaryo Onaylandı)
Yani Anlayacağınız Toplumsal İçerikli Mesaj Olayı...
Hadi Bakalım Perşembeyi Sabırsızlıkla Bekliyoruz...
Sanırım herkescıkler fragmanı görmüştür...
Pekiiiii Jenerik müziğinde bişey var dikkatinizi çektimi ... Hafif bi değişiklik....
NEY sesiiii... Allahım o ne güzel sestir yaa.. yumuşaklık katmış jenarik müziğine... maşallah tüm kadro var çekim süper... Polat bey amcamız kilo almışş .. yanaklar maşallah yanii. neyse kardeşi baya bi kostuşacak normal formmuna döner..
aksiyonlarda süper... asker kurşun yedi bana bişey oldu .. saniyesindemi etkilenir insan yaaa...
ohh bee sonunda iyi bişey .. bu gün sonunda iyi bişey oldu...
KURTLAR VADİSİ GÜNÜNDE KURTLAR VADİSİ SAATİNDE...
yok böyle bişey yaaa ...
SAYGILAR ABİİİİ.......
bide diğerinin fragmanı gelsede
Persembe
Arkadaslar bunu showtvnin sitesinden aldim, insallah bu hafta baslar :happy0064
Kadın oyuncu Fadik Atasoy da değilse kim olacak?Aklında oyuncu ismi kalan var mı :D:D:D
Arkadaşlar anladığım kadarıyla,çekim kalitesi muhteşem.Zaman zaman bu konuda dizimizi eleştiriyordum, bu sefer bu konuda da tam tatmin olacağız.Sanki show değilde başka kanalmış gibi geldi bana ,fragmanı izleyince.
Sadullah Şentürk yüzümüzü kara çıkarmasın:img-wink:
Kurt_Memati
05-02-07, 22:49
Arkadaşlar fgragmanın bie kısmını izleyildim. Tek kelime ile süper. Tamamını izlemek için sabırsızlanıyorum. RODYA arkadaşında dediği gibi kalite süper.
Uzuun bir aradan sonra yeniden merhaba hayırdır yeni fragman mı dönmeye başlamış.
Sonunda kavuşuyoruz dizimize:)
Neler var fragmanda,nasıl bir şey yani biraz tuhaf sordum ama:):)
yakupoglu61
05-02-07, 22:58
Persembe
Arkadaslar bunu showtvnin sitesinden aldim, insallah bu hafta baslar :happy0064
fragmanı verirken 21:30 yazıyo :D:D:D
Uzuun bir aradan sonra yeniden merhaba hayırdır yeni fragman mı dönmeye başlamış.
Ne yokki ne yokki... süper yaaaa süperr...
Mematinin bir bakışı var kurşuna gerek yok ...öyle baksın millet korkusundan ölür beeee...
bizimkiler var ... tüm kadro ... bide Elifin mezarı var :( :(:(
reklamlar var arkadaşlar... hadi tv başına..........
perşembeye kadar, her reklamda görecez galiba fragmanı.
fragmana bakarak, polat ve ekibi ilk bölümde istanbul'dalar ama güneydoğuda terör olayları yaşanıyo. polat şehit cenazelerine katılıyo galiba. ve en sonunda
polat'ın ofisinde
deli hikmet: mevzu ne?
polat: terör
diyo ve fragman bitiyo :)
dikkat... polat abi inan buradan söylüyorum kilo sana hiççç gitmemiş abisi.. acilen eski formuna dön ne bu hale ya.. ırak sana yaramamış azizim.. kilo almış salı vermişsin..
fragman neydi öyle.. hayır hayır sözler değil.. çekim kalitesi. kamera açılar.. ışık .. oooo sinema filmi tadından olacak.. heyttte be heyt kalite adında saklı abisi... :img-cool2
yakupoglu61
05-02-07, 23:05
asıl fragman geldiğine göre artık dizimizi bu sefer yeri değişmeyecek şekilde anasayfaya konmasını bekliyoruz
fragmanı izledik perşembeyi merakla bekleyecem
dikkat... polat abi inan buradan söylüyorum kilo sana hiççç gitmemiş abisi.. acilen eski formuna dön ne bu hale ya.. ırak sana yaramamış azizim.. kilo almış salı vermişsin..
fragman neydi öyle.. hayır hayır sözler değil.. çekim kalitesi. kamera açılar.. ışık .. oooo sinema filmi tadından olacak.. heyttte be heyt kalite adında saklı abisi... :img-cool2
eğer bu çekim kalitesi ile izleyeceksek tüm bölümleri, her bölüm dediğin gibi sinema tadında olacak.
polat'ın kilosu kameradandır o.
ama cidden çok geniş gözüküyodu suratı.
abdullah_54
05-02-07, 23:17
asıl fragman geldiğine göre artık dizimizi bu sefer yeri değişmeyecek şekilde anasayfaya konmasını bekliyoruz
fragmanı izledik perşembeyi merakla bekleyecem
Ya zaten üç dört gün sonra geçecek anasayfaya önemli değil yeni bi rekor bekliyorum vadiden ilk bölümde.
Fragmanı gördüm ve çok acayip oldum daha fragmanın başında beni heyecan bastı tek kelimeyle mükemmel bir fragmandı sonunda efsane geri döndü çok mutluyum çekim kaliteside muhteşemdi her bölümün sinema tadında olacağından eminim
arkadaslar bende izledim firagmani sondakikaya sonsuz tesekurler sayesinde
göruntu kalitesi süpr cok guzel sanki hersey ayni degisen birsey yok :happy0064
birtek polat degismis tonbik olmus valla bir an önce eski haline dönse sevinirim yoksa nasil kosacak dagda bayirda:img-hyste
arkadaslar show tv simdiden uyariyor bence kv sevenleri sizde tepkisiz kalmayin sizde izlemek isdediginize belirtin diye baska konusuyorlar ama bence bunu yapmamizida isdiyorlar rutuge saman altindan su yürütuyorla:img-wink:
Ne yokki ne yokki... süper yaaaa süperr...
Mematinin bir bakışı var kurşuna gerek yok ...öyle baksın millet korkusundan ölür beeee...
bizimkiler var ... tüm kadro ... bide Elifin mezarı var :( :(:(
reklamlar var arkadaşlar... hadi tv başına..........
Amann amann ayy çok merak ettim yaa
Hiç denk gelmedim umarım rastlarım.:)
Sanırım herkescıkler fragmanı görmüştür...
Pekiiiii Jenerik müziğinde bişey var dikkatinizi çektimi ... Hafif bi değişiklik....
NEY sesiiii... Allahım o ne güzel sestir yaa.. yumuşaklık katmış jenarik müziğine... maşallah tüm kadro var çekim süper... Polat bey amcamız kilo almışş .. yanaklar maşallah yanii. neyse kardeşi baya bi kostuşacak normal formmuna döner..
aksiyonlarda süper... asker kurşun yedi bana bişey oldu .. saniyesindemi etkilenir insan yaaa...
ohh bee sonunda iyi bişey .. bu gün sonunda iyi bişey oldu...
KURTLAR VADİSİ GÜNÜNDE KURTLAR VADİSİ SAATİNDE...
yok böyle bişey yaaa ...
SAYGILAR ABİİİİ.......
bide diğerinin fragmanı gelsede
karamayim canim
fragmani izledim ve o ney sesini duydugum andan inan tuylerim diken diken oldu,tum kadro yine ordaydi
yahu polat alemdar ne kadar bidiklasmis oyle,kardesimi kosturur yoksa bizmi kostururuz onu artik zayiflayipta karsimiza gel:img-hyste :img-hyste sin
o kursunu izlerken sanki bana isabet etmis gibi bir an hissettim,icim acidi
valla gel persembe gel diyorum
ama obur dizide malum(illa bize iskence cektirecekler ya:icon_sorr )
saygilar abii
karamaycigim sana bir sey soracam
abidin varya hani bizim tarafli
onun kel aynak patronu vardi,bocekten,sinekten korkan tuncaydi demi (adini hatirlayamiyorum su an)o olmemisti demi?
ben hapiste dedim arkadasima
yok oldu diye benle iddaya girdide
o yuzden sordum
saygilarimla
SIKAYIMMI abi
yok su an degil ama aksaga SIKABILIRSIN):img-hyste :img-hyste
heyt beee persembe aksami efsane geri donuyor
karamaycigim sana bir sey soracam
abidin varya hani bizim tarafli
onun kel aynak patronu vardi,bocekten,sinekten korkan tuncaydi demi (adini hatirlayamiyorum su an)o olmemisti demi?
ben hapiste dedim arkadasima
yok oldu diye benle iddaya girdide
o yuzden sordum
saygilarimla
SIKAYIMMI abi
yok su an degil ama aksaga SIKABILIRSIN):img-hyste :img-hyste
heyt beee persembe aksami efsane geri donuyor
evet Deve Tuncay o kafayı yedi deli hastanesindeydiii... Abidinde hapisteydi...
ee çıkartırlar onlarıda yani abidin kesinde deve tuncay akıllanırmı bilmem...
hakkaten yaa biz bu aksagı verelim Mematiye çeviz kazı yanmasınnn... yanlız ben 44. fragmanı biraz daha izlersem acımaya başlıycam adama...ağlıyo yazık falan....
Bende fragmanı biraz önce gördüm.Gayet güzel bir fragmandı açıkcası perşembeyi beklemek zor gibi artık :img-blush napalım bekleyeceğiz.bu arada yanlış görmediysem Halo'yuda gördüm galiba
karamayim canim
fragmani izledim ve o ney sesini duydugum andan inan tuylerim diken diken oldu,tum kadro yine ordaydi
yahu polat alemdar ne kadar bidiklasmis oyle,kardesimi kosturur yoksa bizmi kostururuz onu artik zayiflayipta karsimiza gel:img-hyste :img-hyste sin
o kursunu izlerken sanki bana isabet etmis gibi bir an hissettim,icim acidi
valla gel persembe gel diyorum
ama obur dizide malum(illa bize iskence cektirecekler ya:icon_sorr )
saygilar abii
kankam ne oluyor git gide siven degisiyor eskiden saygilarimla derdin simdi abiyide eklemissin sen iyice havaya girmissin
kankam senin sonunu iyi görmuyorum :img-hyste :img-hyste
cok acikli bir bölumle baslangici yapacaklar bu belli oldu mendilleri hazilayin derim ben kolonya mendil hazir edecegim :sad53:
hikmetin oturusu nekadar masumdu öyle oda bu arda pisikögami gitti acaba okdadar sakin duruyor :img-hyste
öbur 3 arkadas yoktu sinope enkeskin gözler sende icimizde sen gördunmu abdulheyi mesela:img-hyste
ve sonunda başlıyor ya .....:))))
oh ya şu gündeme bi el atsın k.v terör
en çok dizide olmasına sevindiklerimden bi tanesi alinin ve polatın babsı ya amcacım benim:img-hyste
neyse ben bahadır özenerin bi yazısnı okumuştum dizide aşk olucak tabi ki demişti...olmazsa olmaz dizide aşk olmalı o güzel aşk sözcüklerini duymalıyız tabi polat elife ihanet etmiş gibi olacak ama :sad53: olmaz olmaz güzel bi kız olursa biz onuda elif bacımız gibi severiz:img-hyste
neyse perşembeleri iple çekiyorum artık hepimize ii seyirler arkadaşlar
:happy0064
efsanenin geri dönüyor olması çok heyecan verdi bana.Umarım bir hayal kırıklığına uğramayız
evet Deve Tuncay o kafayı yedi deli hastanesindeydiii... Abidinde hapisteydi...
ee çıkartırlar onlarıda yani abidin kesinde deve tuncay akıllanırmı bilmem...
hakkaten yaa biz bu aksagı verelim Mematiye çeviz kazı yanmasınnn... yanlız ben 44. fragmanı biraz daha izlersem acımaya başlıycam adama...ağlıyo yazık falan....
karamaycigim saolasin
sonucta deve TUNCAY deli meli yasiyor ya onemli olan oydu benim icin,arkadas yok oldu diye illa zoraki iddaaya girdi(kendi kasindi,banane,faturasi agir olacak):img-hyste :img-hyste
ben bosuna demedim demi mematiye havale edelim bizim piknik tupunu
yahu ne acimasi azmi yapti seytan,aglattiklarini dusunsene,birde bizim ruh halimizi dusun:img-help: :img-help:
valla su persembe gelmedi gitti
heytttt lennn savulun tombik polat almemdar ve sag kollari geliyor:img-wink: :img-wink:
memati SIKAYIMMI ABI
piknik tupune:img-hyste :img-hyste
saygilarimla
deve tuncayin olsa ne ise yarayacakki kafadan zaten ama abidin baska bir dizide oynuyor diziyi hatirlamiyorumda oynadigini görmusdum tabi dizi yayindan kalmadiysa
su aksagida rahat birakin onunkadar akilli adammi var tam bir kötu adam
ama memati biraz sevse fena olmazdi onu:img-hyste tozunu alsin yani:img-wink:
arkadaşlar ben en son kulislerde kadın oyuncu hakkında nefise karatay dendiği haberini aldım:img-yes:
ıyy o olmaz inşallah soğuk nevale
bence elif gibi cıvıl cıvıl inat biri olmalı ki polatta ona vurulsun:img-in_lo
kankam ne oluyor git gide siven degisiyor eskiden saygilarimla derdin simdi abiyide eklemissin sen iyice havaya girmissin
kankam senin sonunu iyi görmuyorum :img-hyste :img-hyste
cok acikli bir bölumle baslangici yapacaklar bu belli oldu mendilleri hazilayin derim ben kolonya mendil hazir edecegim :sad53:
hikmetin oturusu nekadar masumdu öyle oda bu arda pisikögami gitti acaba okdadar sakin duruyor :img-hyste
öbur 3 arkadas yoktu sinope enkeskin gözler sende icimizde sen gördunmu abdulheyi mesela:img-hyste
kankam valla kendimi hazirliyorum(anladin sen anladin):img-wink:
valla persembeye kadar benim sonum ne olur bilinmez,valla kankim cok gorme ,koskoca dizim geri donuyor:happy0064 :happy0064
valla ben bugun mendil stoklarimi yaptim kankim
hikmetin oturusu gercektende niye oyleydi,yada senin dedigin gibi psikolaga falanmi gitti,bekleyelim gorelim
valla kankim 3u de sirra kademdiler fragmanda,goremedim ahhh goremedim,ama persembe gecesi pur dikkat gozlerim ustlerinde olacak:good: :good:
saygilarimla(kankim)
GİTTİ ADAMDAKİ KARİZMA YAAA
TOMBİK POLATTTT :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
çok güzel yaaa... seda sayana çıkar abla valla kamera öyle gösteriyo falan dermişşş...
diğerlerine hiç bakmadım ama bi değişmeyen mematinin bakışlarıı... hatta adam dahada kötü bakmak için bakışlarını geliştirmiş....:img-hyste
allahım sen sabır ver bana bu akşam ... kazası belasız...
deve tuncayin olsa ne ise yarayacakki kafadan zaten ama abidin baska bir dizide oynuyor diziyi hatirlamiyorumda oynadigini görmusdum tabi dizi yayindan kalmadiysa
su aksagida rahat birakin onunkadar akilli adammi var tam bir kötu adam
ama memati biraz sevse fena olmazdi onu:img-hyste tozunu alsin yani:img-wink:
kanki
deve tuncayin boceklere,sineklere,o ellerini yikamalarina kahkalarla guluyordum
abidin geri doner sen meraklanma
ana neden aksagi rahat birakacazmisiz, sikayimmi abi,yok simdi degil,ilerki bolumlerde,simdilik tozunu al sen memati:img-hyste :img-hyste :img-hyste
saygilarimla
GİTTİ ADAMDAKİ KARİZMA YAAA
TOMBİK POLATTTT :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
çok güzel yaaa... seda sayana çıkar abla valla kamera öyle gösteriyo falan dermişşş...
diğerlerine hiç bakmadım ama bi değişmeyen mematinin bakışlarıı... hatta adam dahada kötü bakmak için bakışlarını geliştirmiş....:img-hyste
allahım sen sabır ver bana bu akşam ... kazası belasız...
KARAMAY
sedada zayif cikar kiz onlar sedayi zayif göstermek icin degisik yöntem kulaniyorlar haberin yokmu yoksa sedada o zayiflik nerde:img-hyste :img-hyste
evet sinope ne tombigi koskoca polat alemdara öyle diyorsun(bunu ilkdiyende benim )
ya karamay sen mematiyi nerde gördun ya
biz göeremedik bak kankam senin gözlerden daha iyi gören var gaiba
güllu olsa onun o muhdesem gömleginden fark ederdikde ötekileri yok yok
dodo51
ALLAH korusun ya nefisede nerden cikti gicik kadin :img-help:
sinope baktin hp deki beyfendi aksagi alt edemedi mematiyi arada harciyorsunuz kiz memati ince hesaplardan ne anlar onun hakkindan polat alemdar gelir :img-hyste
aslnda diziler arsi böyle diyal