Tüm Versiyonu Göster : Evdeki Yabancı
evdeki yabancı oyıllarda oldukça komik ve ilginç gelmişti bana tardu flordun bu dizide ne kadar iyi oyuncu olacağını kanıtladı bence oya aydoğanı çok sevmem ama bu dizide çok iyi oynamıştı ama reytingleri düşen diğer diziler gibi kaldırdılar:good:
hayır cnm reytingi düşmedi evet çok az da olsa izleyici sayısı azaldı mesela 1. olyosa 2. olmaya başladı sadece okadarcık Dizi berna laçinin hamile olduğu için dizi bitirildi Tadının kaçtığını düşnenler de oldu konu çok dağılıyor diye ama bence hiç tadı kaçmadı Yoksa okadarcık düşüşten dizi kaldırılmaz :)
evdeki yabancı oyıllarda oldukça komik ve ilginç gelmişti bana tardu flordun bu dizide ne kadar iyi oyuncu olacağını kanıtladı bence oya aydoğanı çok sevmem ama bu dizide çok iyi oynamıştı ama reytingleri düşen diğer diziler gibi kaldırdılar:good:
Berna Laçin hamile kaldığından dolayı dizi bitti.Yoksa reytingleri her zaman iyiydi.
4ewerbrucas 16-06-07, 20:45 ben bu diziye bayılıyordum hatta unutamadığım ve hatırladıkça güldüüm tek şey erenin bir türküsü vardı "sabun koydum leğene gör başıma ne gele":img-hyste bilmem hatırlayan var mı bunu???
tardu flordun burda çok komikti.ilk bölümlerde bir kız ve babası musallat olmuştu ona devamlı onlardan kaçıyordu baya komikti:img-blush
herzaman komikti:icon_whis
sonu nasıl bitmişti hatırlayan var mı ben hatırlamıyorrum sanırım berna laçin ve tardu flordun gerçekten evlenmişti sonra bir sürü olay olmuştu ama sonunu hatırlamıyorum:happy0064 :happy0064
arkadaşlar bilmiyorum biliyo musunuz ama bu dizide oya aydoğanın isminin ahu balkan olmasının sebebi yapımcıların banu alkana olan nispetiymiş Çünkü aslında dizide oya aydoğanın yerine banu alkan varmış ama kaprisleri yüzünden daha dizi başlamadan banuyu çıkarıp oyayı almışlar ve oyanın karakterine bu adı vermişler nispet olsun diye :)
su an evdeki yabanciyi izliyorum nihayte eren asliya ben seni seviyorum demeyi basardi bu sahneyi daha önce gördümmü bilmiyorum ama hatirlamiyordum cok sükür sonun da duygularini itiraf ettiler
arkadaşlar bilmiyorum biliyo musunuz ama bu dizide oya aydoğanın isminin ahu balkan olmasının sebebi yapımcıların banu alkana olan nispetiymiş Çünkü aslında dizide oya aydoğanın yerine banu alkan varmış ama kaprisleri yüzünden daha dizi başlamadan banuyu çıkarıp oyayı almışlar ve oyanın karakterine bu adı vermişler nispet olsun diye :)
zaten oya hanim la banu hanim hic anlasamazlar bildigim kadariyla
ikiaile_fan 25-06-07, 21:37 Dmax teki tekrarlarında bugün son bölüm yayınlandı heralde ikisi evlenmişlerdi.:happy0064 belkide rüyadır.:happy0064
Ben cuma günü diziyi izledim tam evlilik sahnesinde bitti Birazdan izlicem bi sonraki bölümü evlenicekler Ama son bölüm bugün değil daha evlendikten sonra da epey bi maceralar seyredicez sanırım bi 5-6 bölüm daha var dizinin bitmesine yanlışl hatırlamıyosam 52de bitiyordu
ikiaile_fan 25-06-07, 21:59 Ben geçen yaz tekrarlarını sonuna kadar izledim unutmuştum:img-hyste demek 52.bölümde bitiyodu.:img-yes: Bugün 46.bölüm yayınlandı sanırım.:img-wink: :img-yes:
Bu cuma tekrarlar bitiyo malesef 52. bolum cuma yayinlanicakk...cokda alismistim 2 aydir falan kacirmadan hergun izliyodum bitince cok uzulcem...keske yeniden baslasa. :)
Bu gercekten unutulmaz dizilerden birisi turkiyede.Keske 60 bolum falan surseydi bence hicde tadi kacmamis bu kadar bolum boyunca.
evdeki yabanciyi ilk basladiginda takip ederdim halada tekrarlarini takip ediyorum guzel bir diziydi ozelikle tardunun rolunu cok seviyodum :)
Berna LAÇİN'e bayılıyorum:img-yes: :img-yes:
:happy0064 :happy0064 :happy0064
berna laçin bu dizide çok tatlıydı.tardu flordunu ilk defa olarak bu dizide görmüştüm çok tatlıydı:good:
Bugünkü izlediğim bölüm yani 50. bölüm daha önce diziyi baştan sona izlemiştim bu bölümü de ama bölümün sonunda sürpriz oldu bana aslı "seni baba yapıcam" dedi Çok sevindim yaa Sürpriz oldu bana unutmuşum Gerçi biz göremicez bebeklerini ama Anne baba olacak olmarını hatırlamak çok güzel oldu Yarın 51. bölüm ve ertesi gün final
HulyaGoker 29-06-07, 10:44 evet çok güzel bir diziydi ben yayınladndığını bilmiyordum izlerseydim keşke yazık:sad53: :sad53:
Bu cuma tekrarlar bitiyo malesef 52. bolum cuma yayinlanicakk...cokda alismistim 2 aydir falan kacirmadan hergun izliyodum bitince cok uzulcem...keske yeniden baslasa. :)
Bugünkü izlediğim bölüm yani 50. bölüm daha önce diziyi baştan sona izlemiştim bu bölümü de ama bölümün sonunda sürpriz oldu bana aslı "seni baba yapıcam" dedi Çok sevindim yaa Sürpriz oldu bana unutmuşum Gerçi biz göremicez bebeklerini ama Anne baba olacak olmarını hatırlamak çok güzel oldu Yarın 51. bölüm ve ertesi gün final
arkadaslar bu dizi 55 bölüm sürdü bugün 52 . bölüm yayinlandi
sonunu izlmedim ama bundan sonraki bir iki bölümden bir kac sahne hatirliyorum
Evet 55 bölüm sürdü ben de hatırladım Bugün diziyi izlerken diyorum ki zeynep daha tanıştığı çocukla kavga edip ayrılacak Aslının babası yaptığına pişman olacak karısına dönecek sonra serabı akıl hastanesine göndericekler fln diorum nasıl bir bölüme sığacak :) Finali ilk yayınından beri izlemediğim için karıştırmış olmalıyım Çarşamba final..
Heeee ohh buna cok sevindim carsambaya kadar tadini cikaralim.Ben ilk yayinlandigi donemden beri izlemedim hic bu diziyi bu D Max'teki tekrarlari izledigim ilk tekrarlar.Cok eyleniyorum hergun. :) :)
Şuan geçen hafta verilmiş olan bölümü veriyolar Sanırım dizinin sonunu cumaya kaydırmak için böyle bişi yaptılar
sonunda da pek önemli bişi olmadı ama mutlu sondu Aslı eren'e en sonunda ben evdeki sen de yabancı olarak kalıcaz demişti Bu cümleyi hatırlıyorum
bu cümleyi eren kurmus :) aslinin son sözü ise
"bundan böyle sen ben bebegimiz sadece biz artik yabanci degiliz"
ve mutlu son , bence cok güzel bitti dizi
ben bu bölümü izlemistim bir cok seyi hatirliyordum bu bölümde yasanan ama sonunu hatirlamiyordum belkide izlemistimde unutmustum neyse artik unutmam :) bye
pınar_yağmur 09-07-07, 10:18 ooff yaa tardu harikaydı. çok güzel bitti ama cuma günü izledim bitti. ama bugün d max te tadimiz kaçmasın yayınlanıyor. ooff ne zaman yayınlancak bi daha keşke yine verseler ooooooooofffffffffffffffff:icon_roll tardu nolursa olsun çok güzel iştee yaa çok seviyorum ben onu:img-yes: :love09: yayınlayın bir daha yetkililer duyun beni...:img-cray: :img-cray: :img-cray:
ikiaile_fan 09-07-07, 10:22 Tekrar yayınlanması için üzerinden biraz zaman geçmesi lazım:img-wink: bende tekrarlarının yayınlanmasına hayır demem.:happy0064 Tadımız kaçmasında güzel aslında.:)
pınar_yağmur 09-07-07, 10:47 Tekrar yayınlanması için üzerinden biraz zaman geçmesi lazım:img-wink: bende tekrarlarının yayınlanmasına hayır demem.:happy0064 Tadımız kaçmasında güzel aslında.:) güzel doğrusu ne yalan söyliyim... komikkk:happy0064
ikiaile_fan 09-07-07, 11:01 Ben geçen yazda izlemiştim yine izliycem ne de olsa ruhsardaki, menkibe hanım oynuyo.:img-pilot :)
çok güzel diziydi ama son bölümlerine bakamadım nasıl bitti ? mutlu sonla mı ?
pınar_yağmur 10-07-07, 16:17 ya evdeki yabancı dizisinin fotoğrafları varsa buraya ya da resim&video bölümüne koyabilir mi ???özellikle tardunun resimlerini nolur yaaa:img-sorry :icon_cry: :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray: :img-cray:
pınar_yağmur 10-07-07, 16:20 çok güzel diziydi ama son bölümlerine bakamadım nasıl bitti ? mutlu sonla mı ?
evdeki yabancı mı ??:icon_roll
ikiaile_fan 10-07-07, 17:19 http://img162.imageshack.us/img162/5331/lv50bmpxr3mz3.jpg (http://imageshack.us)
http://img162.imageshack.us/img162/4206/lv53bmpde0ya6.jpg (http://imageshack.us)
http://img527.imageshack.us/img527/1026/lv59bmpxb9dv6.jpg (http://imageshack.us)
alıntıdır.:img-wink:
eski diziler arasında izlediğim dizilerdendi.. tarduyu bu dizide tanımıştım.. dizi çoooooooook komik olmamasına rağmen güzeldi.. berna laçinide burada görmüştüm.
zATen sanırım sonra mutlu bir final yapıyorlardı.. güzeldi ama çook değildi..
geçen sene tekrarları yayınlanmıştı
ya çok güzel bir diziydi ben severek izliyordum özellikle ilk bölümleri çok komikti :) ama sonlara doğru her dizide olduğu gibi bozmaya başlamıştı biraz senaryo o yüzden bence tadında bitti :good:
yalnız sonunda ne olduğunu hatırlamıyorum bilen var mı acaba ?
cok güzel bir diziydi ama bu dizinin yazarı nasıl nuran devresti hala anlayabilmiş değilim dizide bir tane piskopat yoktu ya :)
YasemiNejat 07-04-08, 20:35 cok güzel bir diziydi... tardu'yu bu dizide tanidim ve cok sevdim:img-in_lo... unutamadigim komik bir sahne: eren karate salonunda leğende camasir yikiyordu ve "sabunu koydum legene, gör basima ne gele..." türküsünü siveyle söylüyordu:img-hyste...
su anda euro d'de saat yaklasik sabah 7 sularinda tekrari veriliyor. bugünkü bölümde eren'i kaciran yesim ve babasinin evinden kaciyordu...
benımde severek ızledıgım dızılerden bırıydı:)eren ve aslı arasındakı kımı zaman cekısmelı kimi zaman onları ınat ıcıne surukleyen,cogu zamanda komık:)bır ruh halinde yasadıkları ask cok eglencelıydi:)dızının sonlarına dogru senaryo bence bıraz sıkıcıydı:(
yalnız aslış arkadasımında dedıgı gıbı dızının sonunu bende hatırlamıyorum:)...gercı dızıyı bırkac kez ızledım ama sanırım son bolumunu hıç ızlememısım:)yoksa dızının sonu yokmuydu ya;):)
yeşim_duygu 03-05-08, 08:32 Benim çok beyenerek ve severek izleidğim bir diziydi o zmanlar küçüktüm tabi ama çok hoşuma giden bir diziydi halanda izleyince daha da seviyorum...tardu ve berna favorimdi çok başarılı oyuncular...
Euro d de tekrarı var resimelrini çeken olursa çok sevinirim...saat 8:30dan sonra hafta içi ve hafta sonu aynı sanırım...
tekrarlarını bile kaçırmadan izledim ya:) süperdi evdeki yabancı;) jenerik şarkısınıda kasede kaydetmiştim hala arada sırada onu dinler dururum :):img-in_lo:img-in_lo
Benim çok beyenerek ve severek izleidğim bir diziydi o zmanlar küçüktüm tabi ama çok hoşuma giden bir diziydi halanda izleyince daha da seviyorum...tardu ve berna favorimdi çok başarılı oyuncular...
Euro d de tekrarı var resimelrini çeken olursa çok sevinirim...saat 8:30dan sonra hafta içi ve hafta sonu aynı sanırım...
eski sayfalarda geçen yıl bir sürü resim çekip eklemiştim karıştırsan bulabilirsin :img-wink:
benımde severek ızledıgım dızılerden bırıydı:)eren ve aslı arasındakı kımı zaman cekısmelı kimi zaman onları ınat ıcıne surukleyen,cogu zamanda komık:)bır ruh halinde yasadıkları ask cok eglencelıydi:)dızının sonlarına dogru senaryo bence bıraz sıkıcıydı:(
yalnız aslış arkadasımında dedıgı gıbı dızının sonunu bende hatırlamıyorum:)...gercı dızıyı bırkac kez ızledım ama sanırım son bolumunu hıç ızlememısım:)yoksa dızının sonu yokmuydu ya;):)
vardı cnm olmaz mı Konuştuk biz baya sen de eski sayfaları karıştır :img-wink:
Bende izlerdim Evdeki Yabancı'yı.
Çok güzel bir diziydi.
Berna Laçin ve Tardu Flordun rollerini çok iyi yapıyorlardı.:img-wink:
sabah saatlerinde baslıyo 5.30 gibi...sonunu hatırlıyorum ben vala bomba patlıyodu bi evde sonrasını getirmediler orda bitti galiba......:)
Evdeki Yabanci cok farkli bir dizi. :img-in_lo
Konusu olsun, kadrosu olsun mukkemmeldi.
Berna Lacin'e zaten bayiliyorum. Tardu Flordun'la muthis ikililerdi. :img-in_lo
Ozellikle kokona komsular Seliha ve Meliha cok komiklerdi. Evde kalmis kiz kurulari. :img-hyste
Ahu'ya diyecek bisey bulamiyorum. Oynakligina hep guluyorum. :D
Ilk bolumlerini beyeniyorum en cok. Hele ilk bolum aklim'dan cikmiyo. Eren'in eve girmesi, Asli'nin ona bicak tutmasi. :)
Ama son bolumleride hostu cok. Berna Lacin gercek hayatta hamileydi ve sanirim o yuzden bitti. Keske bitmeseydi. :img-cray:
Sabahlari tekrarlarini izliyorumm. =))
Gecen seneden beri saydim ve D MAX'te yayinlanan tekrarlarinida sayarak tam 4 gez basdan sona izledim tekrar tekrar. :)
Inanin hicte bikmadimm. Ne kadar izlesemde asla bikamicagim diziler'den biri. :good:
Tekrarlari yine bitmek uzere.
Yazin ins. yine baslar. :D
Bu dizinin gösterildiği zamanlarda henüz orta okula gidiyordum :)
Dizinin şarkısı dilimizden düşmezdi bütün gün söyler dururduk arkadaşlarla :)
Şimdi yine aklıam geldi dilime dolandı :)
Hişt yabancı söyle bana sen kimsin
Benim evde ne işin var öyle misin böyle misin?
Anneme babama, kocam dedim
Sokakta görsem tanımazdım
Denize düşen yılana sarılır
Ama hiç uğraşma adamım değilsin
----
Hişt kadınım psikolog musun nesin?
İyiki bir oda istedik, herkese kocam bu dedin
Yalanları sen söyledin, aleme rezil olan benim
Bu şehrin delikanlısıyım ben
Siyah kuşak kareteciyim
:) :) :) :) :) :) :)
Bu dizinin gösterildiği zamanlarda henüz orta okula gidiyordum :)
Dizinin şarkısı dilimizden düşmezdi bütün gün söyler dururduk arkadaşlarla :)
Şimdi yine aklıam geldi dilime dolandı :)
----
Siyah kuşak kareteciyim
:) :) :) :) :) :) :)
bende ortaokuldayden bu diziyi tanıyanlardanım severek izlerdim diziyi bide dizinin şarkısını söyler dururdum :img-hyste
:img-wink::img-wink::img-wink::img-hyste:img-wink::img-wink:
Siyah kuşak kareteciyim
Oo_esmer_kiz_Oo 29-05-08, 16:40 ay cok guzeldi ya bende orta okula gidiyordum o zamanlar :) hehe
d max'ta bir kac defa gormustum keske yine verseler cok guzel olurdu ya
replikler hersey harikaydi ya
Tardu Flordun'u ilk tanıdığım diziydi ve çok sevmiştim senaryosunu.Ne yazık ki,yanılmıyorsam Berna hanımın isteği ile diziden ayrılması ile bitirildi.Şimdi o kadar çok dizi var ki,hatta Tardu belki daha çok ses getiren bir dizide oynuyor şu anda ama onun bu dizide izlemek gibi tat vermiyor bana ve izleyemiyorum ne yazık ki.
_yaseminci_ 02-06-08, 17:29 bu dizi çok güzldi ya ama çok küçüktüm pek hatırlamıyorum:D
ama Tardu Flordun çok iyiydi dizi zaten süperdi...
yagmur bozkaya 12-06-08, 21:49 Tardu Flordun'un şu andaki dizisine katlanabilmeme zemin hazırlayan dizisi budur Berna Laçin'e bayılırım zaten ayrıca bu dizinin her yaz kanal d'de tekrarlarını yayınlarlardı artık tekrar koltuğunu Berna Laçin'in diğer bir dizisi olan Bir Dilim Aşk'ı kaptı diyordum geçen yıllarda bu sene acaba hangi diziyi bıkana dek izleyeceğiz vallahi merak ediyorum
Keşke Kanal D tekrar yayınlamaya başlasa bu diziyi.Konu ve oyuncular bakımından muhteşem bir diziydi.Tardu yu ilk defa burada görmüştüm ve ona hasta olmuştum.
N.Şaşmazfan 21-06-08, 09:01 tekrarlarını bile izliyorum...hiç sıkılmıyorum...şarkısı bile çok güzel...:good:
Arada bir izlediğim bir diziydi.Tekrarlarına rastlayınca da bakıyorum bazen.Tardu Flordun çok sevimliydi.Farklı bir hikayesi vardı ve hoş bir diziydi.
maria clara 12-07-08, 16:52 başlangıç şarkısını hala hatırladığım dizi hey yabancı söyle bana sen kimsin öylemisin böylemisin herkese kocam bu dedim sokakda görsem tanımazdım hey kadınım psikoloğ musun nesin iyiki bi oda istedim herkese kocam bu dedin gersini hatırlayamadım.
(: (: bir ara veriyolardı kanald de sabahları rastladıgım zaman izliyordum
güzel diziydi : )
HAYAT GÜLÇİN 24-08-08, 15:17 çocukluğumun dizisiydi...çok severdim...Hele şarkısı bi harika :)
başlangıç şarkısını hala hatırladığım dizi hey yabancı söyle bana sen kimsin öylemisin böylemisin herkese kocam bu dedim sokakda görsem tanımazdım hey kadınım psikoloğ musun nesin iyiki bi oda istedim herkese kocam bu dedin gersini hatırlayamadım.
Evet şarkısı hala aklımda bnm de..Eksiklerini ben yazıyım ya:)
şişttt yabancı söyle bana sen kimsin
benim evde ne işin var öyle misin böyle misin
annem babama kocam dedim sokakta görsem tanımazdım
denze düşen yılana sarılır ama hç şımarma adamım değilsin..
hey kadınım psikolog musun nesin iyiki bi oda istedim herkese kocam bu dedin yalanları sen söyledin aleme rezil olan benim.. bu şehrin delikanlısıyım ben siyah kuşak karateciyim..:)
HAYAT GÜLÇİN 24-08-08, 15:29 Türkancım bende bayılıyorum bu şarkıya...yazdığın için saol...Unutmuştum valla :)
candost-um 12-09-08, 07:59 evet çok güzel bi diziydi.Geçen yıl sabah erkenden tekrarları çıkııyodu.Benimde tam okula gitmeden yarınm saat önceye geliyodu birazını izliyodum her gün.
Güzel bir diziydi :)
Şarkısı hala aklımda (:
|