PDA

Tüm Versiyonu Göster : İki Yabancı (Arşiv 1)

Sayfalar : [1] 2 3 4

ildemnaz
16-03-07, 20:07
arkadaşlar ben nevşehir/ürgüpte oturuyorum...karaağaç ağırlıklı olarak ürgüp'ün köyü karain'inde çekiliyo...çok yakınım ama sete hiç gitmedim...hatta bizim kreşte Rıfatcan isminde bir çocuk var oda Keremcem'in çocukluğunu oynayacakmış...kamerayla fotosunu çekeyim eklerim buraya Rıfatcan'ın...çok şeker bir çocuk:good:

jazzbird
19-03-07, 13:13
Dizinin adı kesin değil. Şimdilik Kara Ağaç kod adıyla gidiyor. Sıcak bir aşk hikayesine uygun bir ad aranıyor. Çekimler Ürgüp'te başladı. Oyuncular: Kerem Cem, Kenan Bal, Selma Güneri, Turan Özdemir (Dondurmam Gaymak'taki başrol oyuncusu), Nergis Çorakçı, Nurettin Şen.. Bu arada Türkiye'de ilk kez göreceğimiz biri Amerika'dan, diğeri Almanya'dan gelen iki süper oyuncu var. Osman Soykut, Kerem Cem'in babasını oynayacak. Amerika'da çok başarılı geçmişi olan bir oyuncu. (www.soykut.com) Diğeri Kerem Can Kapkın, abisini oynayacak. Muhteşem bir tiyatro oyuncusu Almanya'da. Nisan ayının ilk haftası ya da ikinci haftası ATV'de yayına girecek. Günü ve saati henüz belli değil. Kerem Cem, dizi için güzel sürprizler hazırlıyor. Yine şaşırtacak hepimizi.

Asli21
21-03-07, 21:59
demek 12 nisan da basliyor ya benim icin hic iyi olmadi bu :( umarim saat 21:00 de baslar cünkü öncesinde ben Kaybolan Yillari izliyordum. ya bence genel olarak bakarsak persembe günü iyi bir gün degil bence güclü diziler var

jazzbird
22-03-07, 10:53
Arkadaşlar dizinin günü ve saati henüz belli değil. Yanlış haberlere bakmayın. Belli olunca bildirilecektir. Nisan'a kadar pekçok dizinin kaderi değişecek, bu nedenle şimdiden gün ve saat belirlemek imkansız.

Keremcem'in partneri, konuşulan isimlerden hiçbiri değil. Bekleyin sürprizin keyfini çıkarın. Çünkü Zeyno adlı karakteri oynayacak oyuncu peçeli görünecek ilk sahnelerde. Sonra yüzünü göreceğiz.

Kara Ağaç dizisi köy dizisi değil. Modern bir aşk hikayesi. Ürgüp'te bir köye giden genç ve zengin doktorun hikayesi. Ama öyle töre-cinayet konuları işlenmiyor. Tam tersine Ürgüp'ün güzel mekanları, romantik sahneler çekiliyor. Teknik ekipman çok üstün. bu nedenle harika görüntüler çıkıyor. Birinci bölüm bitmek üzere. Az kaldı

Asli21
22-03-07, 14:10
Arkadaşlar dizinin günü ve saati henüz belli değil. Yanlış haberlere bakmayın. Belli olunca bildirilecektir. Nisan'a kadar pekçok dizinin kaderi değişecek, bu nedenle şimdiden gün ve saat belirlemek imkansız.

Keremcem'in partneri, konuşulan isimlerden hiçbiri değil. Bekleyin sürprizin keyfini çıkarın. Çünkü Zeyno adlı karakteri oynayacak oyuncu peçeli görünecek ilk sahnelerde. Sonra yüzünü göreceğiz.

Kara Ağaç dizisi köy dizisi değil. Modern bir aşk hikayesi. Ürgüp'te bir köye giden genç ve zengin doktorun hikayesi. Ama öyle töre-cinayet konuları işlenmiyor. Tam tersine Ürgüp'ün güzel mekanları, romantik sahneler çekiliyor. Teknik ekipman çok üstün. bu nedenle harika görüntüler çıkıyor. Birinci bölüm bitmek üzere. Az kaldı

jazzbird haberler icin cok tesekkürler devamini bekliyoruz :)

demek ki partneri baska birisi olacak buna sevindim. gününün belli olmamasina cok sevindim. ben sanmiyorum persembe gününe koyacaklarini.
dizinin senaryosu da güzele benziyor. cok merak ediyorum.

ildemnaz
22-03-07, 18:52

inanmayanı inandırmak zorunda değilim bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum bu sitedeki üyelere...ürgüp'te yaşıyorum ben...keremcem hayranı falan olmadığım halde sırf burdaki arkadaşları bilgilendirmek adına size verdiğim bilgileri öğrenmek uğruna neler yapıyorum bilmiyorsunuz bile...biri çıktı dizinin adı karaağaç değil dedi...diğeri başka şey bunlarla uğraşmak zorunda mıyım sizce ben?ha istemiyosanız bi daha bilgi vermem yani sorun değil.amacım sadece yardımcı olmak...sanat yönetmeninden öğreniyorum her şeyi ne kadar doğru olabileceğine siz karar veriniz...

Apple101
22-03-07, 20:25
jazzbird yeni haberler icin cok tesekkürler :)
Keremcem'in dizideki partnerini fragmanlar'dan da ögrenemiyecegiz demek ki.
karakterin ismini ögrenmis olduk ama :)
hikayesi de cok güzelmis.ben cok begendim :img-yes:

gizem_90
22-03-07, 20:59
bilgi için tesekkürler..partnerini demek ilk bolumde ogrenicez..:img-wink: artik daha cok merakim basladi Karaagac dizimizle ilgili..diziye merakla bekliyoruz..

melis_krmcm
23-03-07, 16:44
Kapadokya dizi cenneti

Peri Bacaları diyarı Kapadokya, 3 ayrı TV dizisinin çekimlerine ev sahipliği yapıyor. 'Karaağaç', 'Dicle' ve 'Yaralı Yürek' dizileri; Kapadokya'ya canlılık getirdi. Yöre halkı bu üç dizide figüran olarak rol almaya başladı. atv'nin efsane dizisi 'Asmalı Konak' sayesinde yapımcıların bölgeye ilgisi artmıştı.

http://www.sabah.com.tr/gny/mag111-20070323-200.html

_hasibe_
23-03-07, 22:18
Valla dizinin konusunu çoook beğendim ve Keremcem varsa ben de varım,sonuna kadar izleyeceğim...
Ancak şu partneri çok merak ediyorum,açıklansa da kurtulsak...

ZeHrA_K
27-03-07, 15:41
keremcem oyuncu değil ki..dizisinide sadece iştee hayranları izlerr...oyunculukla alakası yokk..ztn kötü de olsa dizi süper diyceklerr

amaçları sadece dışı için yoksaa başka hiç bişi...yorumları okuduysanız inat yapmak gibi bişi yeter ki keremcem ekranda olsn 1.ci olsun onu görelim yani dizi berbatda olsaaa çok güzel çk iyi diycekler onun için keremcem hayranlarının dediklerine kulak asmayın tarafsız olanlar çok güzel yorumlarlarr...ya düşünsenize en iyi erkek oyuncudaa keremcemi 1.ci yaptılar ay çok güldüm ogün..yani amaç ları sadece dışı için...kötü de olsa izliceklerr çünkü dışına bakıcaklar wee hemen övüceklerr süperdi fln aldanmayın

kesinlikle katilmiyorum bence keremcem iyi bir oyuncu ve ayriyetten iyi bir muzisyen oyuncu diyorum cunku o iyi bir oyuncu oldugunu kanitladi bize harika bir dizide oynadi ask oyunda veee performansida superdi cogu oyuncu olupta onun gibi oynuyamiyanlarda var hatirlatirim

bence keremcemin yanina sedef'ten baskasi yakismaz ( tabi yasemin haric yaaa)

bir an once baslasada kim oldugunu ogrensek yaaa

melis_krmcm
27-03-07, 18:02
keremcem'i sewenler tabii ki onun yaptığı işleri beğenecektir.bundan daha doğal bir şey olacağını sanmıyorum ben.biraz duygusal yaklaşabilirler olaya ama gördüklerini söylemekten çekinmezler.Keremcem aslında bir oyuncu olamamasına rağmen Aşk Oyunu'nda çok iyi bir performans sergiledi.zaten bir çok kimse keremcemi önce oyuncu performansı ile tanıdı.gülünecek kadar kötü bir performans asla sergilemedi bence.ülkemizde mankenlerde oyunculuk yapıyor.çoğu da öyle ahım şahım bir iş ortaya koymuyo.Keremcem onların hepsinden iyi bunu da ispatlayacaktır zaten ben inannıyorum.kötü olan bir şey izlenmez ama keremcem öyle bir kişi ki bu işi iyice incelemiştir we ii bir iş çıkaracaktır.yeter ki partneri iyi olsun! ewet biz keremcemi sewiyoruz we o ne yapsa izleyeceğiz zaten o kötü bir iş yapmaz!!!!!!!!!!!!!!!

evet katılıyorum sana..biz keremcem iyi işler yaptığı için onu izliyoruz ve seviyoruz!!bunu ispatlamak gibi bi derdimiz de yok!en azından benim yok.istemeyen, sevmeyen izlemez zaten. ayrıca sadece dış görünüşünü seviyolar diyen arkadaşım böyle söyleyerek te genelleme yapamazsın kesinlikle..

ozguster
28-03-07, 00:11
Peçe mi? Dalga mı geçiyorlar insanlarla? Hey Allahım.Ne şimdi bu yeni bir Sahra olayı mı?Çok komik ya.Ayrıca bu partnerin gizliliği olayı da fazlaca sıktı.Merak uyandırıp reyting patlaması hazırlığı mı? Herhalde kimse sırf bunun için dizi seyredecek değildir.Çekimler yapıldığına göre tabi ki de belli kim olacağı.Aşk Oyunu gibi efsane bir ikili yaratanların ,aynı müthiş uyumu yakalayamayacaklarından duydukları endişe olsa gerek bu gizlilik.Keremcem'in yanına kimi koyarlarsa koysunlar Yasemin ile hep kıyaslanacağı bir gerçek.Tıpkı Yasemin'in yanındakilerin kıyaslandığı gibi.
Gerçi Yasemin'in dizisi aldı götürdü,çok da başarılı oldu.Bakalım aynı şeyi görebilecek miyiz?Yine de dizi başlamadan belirteyim,bu dizinin tutkunu olmamak lazım, neme gerek sonunu görmeden bitme ihtimali,başrolün ummadık bir anda çekip gitme ihtimali var.:img-yes: :img-yes:

Meyda
28-03-07, 10:09
Arkadaslar unuttugunuz birsey var keremcem hicbir zaman "ben cok iyi oyunucuyum" demedi hatta fazlasiyla "ben oyuncu degilim" dedi. Ama onun Ask oyununda kötü bis performans sergiledigini söylerek ona cok büyük bir haksizlik yapildigini düsünüyorum, evet o bir oyuncu degil bir müzisyen ama ask oyununda gördügüm bircok oyuncudan daha iyi oynadi bence. Ama dahada önemlisi yaseminle bir yil boyunca birbirine asik iki kisiyi canlandirdilar, kim onlarin inandirici olmadigini söyleyebiliriki? Bana sorarsaniz bircok oyunucu asik rolünü beceremiyor, bence keremcem bunu en iyi sekilde basardi ve en az bir oyuncu kadar bir ödülü hak ediyor.

melis_krmcm
28-03-07, 17:26
Baskan Ödemis, Bakan rolünü çok sevdi

Nevsehir'in Ürgüp ilçesinin Belediye Baskani Bekir Ödemis, özel bir televizyon kanali için çekilen ve basrolünü Keremcem Dürük'ün oynadigi ''Karaagaç'' isimli TV dizisinde Saglik Bakani rolünü canlandirdi. Ödemis ilk olarak 2007 Haziran ve Temmuz aylarinda gösterime girmesi beklenen ve çekimleri Ürgüp'te gerçeklesen Askin Dansi adli sinema filminde bir doktor rolüyle kameralarin önüne geçmisti. Daha sonra yine halen Ürgüp ilçesinde çekimleri süren ve özel bir TV kanalinda gösterilen ''Dicle'' adli televizyon dizisinde savci rolünde kamera karsisina geçmisti.

Kaynak: ANAYURT GAZETESI

keremcemcimm
30-03-07, 18:10
sonunda dizimizin herseyi belli oldu..konu falan süper cok mutluyummm..partneride hatice sendilmiş..oda iyi bence..yönetmende bülent işbilen yine:happy0064
Oyuncular:
Keremcem
Hatice Şendil
Kenan Bal
Can Kapkın
Osman Soykut
Selma Güneri
Turan Özdemir
Nergiz Çorakçı
Oktay Aytkin

Yapım:
Avrupa Film Yapım(Cengiz Erdem-Aykut Gürel)

Yönetmen:
Bülent İşbilen

Senaryo:
Tayfun Güneyer

Asli21
30-03-07, 18:27
Hersey belli olduguna cok sevindim ya. Senaryo'yu okurken heycanlandim. Güzel bir dizi olacak insallah.
Partneri Hatice Sendil olmus. Coook sevindigimi söyleyemem ama olsun... önyargili olmak istemiyorum.

Artik fragmanlar da döner :)

Askm_Krmcm
30-03-07, 18:35
Diziniin herseyi belli oldu nihayet, çook güzel bir dizi olucak bundan eminiim..Artik cabucak baslasiin :D

ama partnerinii hiç begenmediim yaa.. Hatice Sendil'i pek sevmem..:sad53:
neyse ins. zamanlan alisiriiz..:img-yes:

parlakz güneş
30-03-07, 18:53
Sonunda herşey belli olmuş ohh be:)Partneri öğrendik.Umarım tutar.

Konusu süper.Ülke sorunlarınada değiniyor bence:)

Dizi Cem karakterinin üzerine kurulu gibi zaten başka kimseden bahsedilmiyor nerdeyse:)

yasmin kero
30-03-07, 19:19
ya demke hatıce sendıl ne dyım hayrılı olsun arkıler dızının saaatı henız bellı degılmıs sordum brılerıne ınsllah cok yakın zmanda keronun menajerıyle konuscam konserden once

shame
30-03-07, 19:38
yaw şahsen ben partnerini beğenmedim tanımıom zaten adını falan burda duymuştum belki görmüşümdürde her neyse oyuncu kadrosuda aşk oyunununki kadar iyi gelmedi bana bakalım nasıl olucakk...:img-yes:

OZKORKMAZ
30-03-07, 22:25
tanıtımı seyrettim şimdi güzele benzio ben zilerim galiba merak ettim ayrıca partneride begendim daha öncede maçolarda izmiştim ordaki şeker kız oynuo ve de kerem var gzlmiş konusuda ii bakalım neler olacak

guilty
30-03-07, 23:44
Hatice Şendil heee Yasemin Ergene'den sonra onu keremceme yakıştırmamız biraz zor olucak sanırım nasıl Yasemin ergene ye Kutsiyi ilk zamanlarda yakıştıramamız gibi..

Asli21
30-03-07, 23:57
ya demek fragman verildi. ya cok merak ettim ben daha göremedim. artik fragmani göresiye Atv'yi izlerim :) Inaniyorum ki cok güzel bir dizi olacak ya. Insallah iyi birgüne koyarlar PErsembeye koymasinlarda (ama nedense icimden bir ses Persembe diyor ama insallah degildir)

ZeHrA_K
30-03-07, 23:59
yyaaa ben bugun atvyi izledim ama neden goremedim fragmani yaaa simdi cok merak ettim vallah acayip guzeldirde fragman tabi sarkida

katiliyorum tubacim benimde icimden bir ses persembeye koyarlar diyo yaaa insallah persembe olmaz

TubaK
31-03-07, 00:16
izledim fragmanii:)sarki süper,keremcem zaten süper,ürgüpte güzel:)daha ne desemki:)süper bi dizi izlicez insallah yakinda

SweLL
31-03-07, 00:21
tek kelimeyle süper bi fragmandı :good: artık gün saymaya başlayacağız inşallah güçlü dizilerin olduğu güne koymazzlar keremcem harikaydı yine şarkıya ise bayıldım çok güzel sölemiş saçlarını biraz daha kısaltmışlar galiba bana öle geldi doktor önlüğüde çoook yakışmış:img-grin2

meltem-cmbl
31-03-07, 01:29
heh fragmanı gördüm hemde iki kere keremcem eşliğinde bir müzik çalıyoduu ya bu dizibir köyde geçiyoo hiçte sevmemöle dizileri ama nese kero var katlancazz off keşke yasoda olsaydıb süper olurdu yanii

defneee
31-03-07, 02:11
ben 3 saat önce falan gördüm fragmanı keremcemin sesini duydum anladım zaten saç falan değişmiş peçeli bi kız vardı partner omu acaba daha önce bi dizide gördüm sanki ama anımsayamıyorum
sabırsızlıkla bekliyorum iki yabancı'yı

busegurses001
31-03-07, 08:53
gerçekten çok güzel bi diziye benziyo çok merak ediyorum ne zaman başlıyacak acaba inşallah reyting kurbanı olmaz

cosmic_ girl
31-03-07, 10:13
ben dizinin tutacagını sanmıyorum aşk oyununun bukadar sevilmesinde yasemin ergenenin büyük payı vardı fragmanı gördüm oyuncular iyi degil keremcemde zaten bir diziyi kurtarabilecek kadar iyi oyuncu degil

anil16
31-03-07, 10:30
kotu bir dizi bence oyuncularda iyi degil...resme baksaniza...keremcem onlarin arasina hic yakimismii...
ona romantik yada komedi yakisiyor...boyle dizilerde gormek cok kotu olucak ve garip.

Keremcem hayrani olarak bir bolum falan izlerim belki ama bu ekranlarda koy dizi sevdasi nedir anlamadim offf bikildii...

tabularasa
31-03-07, 11:44
dizi iyi yada kötü güzel yada çirkin bunu izlemeden bilemeyiz ama şöyle bir gerçek var bu dizi bollugunda dizi tutturmak çok zor çok iyi senaryo olması lazım birde ürgüpte çekiliyor herhalde ben oranın büyüsünün bozulduguna inanıyorum okadar çok diziye ev sahipligi yaptıki asmalı konaktan sonra emrah dizi yaptı ama oranın muhteşem güzelligini kullanmak istediler olmadı

herşey oyuncularda bitiyor buna bende katılıyorum ve çok iyi ve degişik senaryo fragmanı birkaç kez izleme şansım oldu ama gördügüm kadarıyla oyuncular oturmamış gibi geldi banada bu benim nacizane fikrimdir

ayrıca kimsenin yazdıklarıma cevap yazmasını istemiyorum

tüm ekibe başarılar diliyorum

busegurses001
31-03-07, 11:52
arkadaşlar şimdi fragmanı izledim süperdi tekrar söylüyorum hatice şendil tam yerinde bi karar olmuş çok hoş ve zarif bi bayan keremcemle çok yakışıyolar umarım herşey çok güzel olur

BERNA
31-03-07, 12:56
Degerli uyelerimiz

Tek cumlelik yorumlar yapmayiniz.

Sitede fragman, muzik vb. linkler vermek kesinlikle yasaktir.

Saygilarimla
Bolum Sorumlusu
BERNA

busegurses001
31-03-07, 12:59
ya sanırım diziyi çarşamba günü 22 de yayınlıyacaklar eğer böyle bişey olursa gerçekten çok kötü olur çünkü o gün hem çok güçlü rakipler var hem de ben saat 22 de elveda derkeni izliyorum umarım çarşamba yayınlamazlar

yasmin kero
31-03-07, 13:03
ya sanırım diziyi çarşamba günü 22 de yayınlıyacaklar eğer böyle bişey olursa gerçekten çok kötü olur çünkü o gün hem çok güçlü rakipler var hem de ben saat 22 de elveda derkeni izliyorum umarım çarşamba yayınlamazlar

ya sakın o saate olmasın ya uf bn soyleyım bn saatı bellı olmadı dıye bılıyorum ama bır maıl atıp soryum hhatta sekrterıne soryum ben uf olmaz ya bana bellı olmadı demıstı sekreterı sen nerden duydun soylerımısın

busegurses001
31-03-07, 13:11
ben de tam emin değilim ama atv de boş gün olarak bi çarşamba bide haftasonu var ben haftasonu yayınlıyacağını pek sanmıyorum büyük bi ihtimal çarşamba yayınlar bide forumdan bi kisi de dizi on iki gün sonra başliyo demişiti yani dediğine göre çarşambaya denk geliyo yani bende tam emin değilim ama inşallah öyle bişey olmazzzzzz

J.Lo fan
31-03-07, 13:11
arkiler,internetden fragmani izledim,sarkiya bayildim,bi de keromuzun o kadife sesini duyunca tam mest oldum,monitora yapisip kaldim:). bu arada kizi cikaramadim,cok tanidik geldi bana,ama cikaramadim.Umarim tam tpre dizisi olmaz,cunki shu tore dizileri biuktiriyor.en azindan bir az farkli senaryosu olur,umarim.ama doktorluk yakismis keroya.zaten ne yakismaz ki ona:)?!

busegurses001
31-03-07, 13:14
arkiler,internetden fragmani izledim,sarkiya bayildim,bi de keromuzun o kadife sesini duyunca tam mest oldum,monitora yapisip kaldim:). bu arada kizi cikaramadim,cok tanidik geldi bana,ama cikaramadim.Umarim tam tpre dizisi olmaz,cunki shu tore dizileri biuktiriyor.en azindan bir az farkli senaryosu olur,umarim.ama doktorluk yakismis keroya.zaten ne yakismaz ki ona:)?!

canım dizideki bayan oyuncu maçolarda oynuyodu belki ordan tanıyosundur daha önce nerede oynadı bilmiyorum ama en son maçolardaydı aynı zamanda hatice şendil 2001 türkiye 2. güzeli

yasmin kero
31-03-07, 13:16
ben de tam emin değilim ama atv de boş gün olarak bi çarşamba bide haftasonu var ben haftasonu yayınlıyacağını pek sanmıyorum büyük bi ihtimal çarşamba yayınlar bide forumdan bi kisi de dizi on iki gün sonra başliyo demişiti yani dediğine göre çarşambaya denk geliyo yani bende tam emin değilim ama inşallah öyle bişey olmazzzzzz

evvet 12 gun sonra cıkcak bn dedgım sordurrrum attımda zaten emaılımı bakalım keronun arksı ne dıycek baya yakınlar zaetn ınsllah soylerde bnde sıze soylerım

J.Lo fan
31-03-07, 13:23
canım dizideki bayan oyuncu maçolarda oynuyodu belki ordan tanıyosundur daha önce nerede oynadı bilmiyorum ama en son maçolardaydı aynı zamanda hatice şendil 2001 türkiye 2. güzeli
tesekkurler arkadaslar!ya ben macolardan degil de burda ismi gecince internetde bi arasdirma yapmisdim,ordan taniyorum.simdi siz ismini soylkediniz ya,ondan hatirladim.Keronun karakteri hakkinda her seyi yazmislar da,peki kiz icin hic bir sey yazmamislar.Bakl simdi onu cok merak etdim.acaba o nasil olacak.ama anladigim kadariyla hasta olacak.

Asli21
31-03-07, 13:29
Sonunda izledim fragmani. Gercekten cok güzel dir dizi olacak ya. Sarkiya bayildim muhtesem olmus. Umarim iyi bir güne koyarlar diziyi. Keremceme doktor önlügüde ne cok yakismis :) Merakla bekliyorum dizimizin baslayacagi günü.
Insallah dizimiz reyting kurbani olmaz!!

gazeteci-18
31-03-07, 15:02
Bu diziyi büyük bir merakla bekliyorum.İşallah reyting kurbanı olmaz.Yönetmeni zaten çok iyi aşk oyunuyla fırtınalar estirmişti.Keremcem'İ yine ona emanet etmek çok iyi bir fikir.Çünkü alıştığı insanlarla kendini daha çabuk giliştirir.Konusu bence ilginç bence başarılı olur

guilty
31-03-07, 16:47
İzledim izledim fragmanı çok güzel bir dizi romantizm yine dorukta olucak bu diziyi izlerken.. Ne de güzel yakışmış doktor üniforması Keremcemimize yahuu:) başlasa da izleyebilsekk özledik.... Umarım güzel bir güne koyarlar:)

berencik_15
31-03-07, 17:20
fragmanı gördüm çok güzel ve etkileyiciydi izlemeden bunları hissettim bölümü izleyince ne hissederim bilmiyorum :img-yes: :img-yes: keremcemi çok sevdiğim halde yasemin ergene olduğu için(yasemini sevenler kusura bakmasın bu benim fikrim) aşk oyununu izlememiştim ama iki yabancıyı mutlaka izliycem:img-wink:

milla_jovovich
31-03-07, 17:56
selam arkadaşlar....
valla çok şaşırdım fragmanı görünce bence süper bir şey olucak ama galiba dizi doğuda geçecek ben öyle anladım fragmandan inşallah bir töre dizisi daha olmaz ya çok sıkıldım eğer olursa atv nin kaçıncı töre dizisi olacak bu ama neyse keremcem oynuyor güzel olucaktır.....:img-hyste :happy0064

busegurses001
31-03-07, 18:20
biran önce başlasa dizimiz acayip merak ediyorum hatice şendili çok ama çok

beğeniyorum çok şeker fragmanda çok tatlı çıkmış inşallah herşey çok güzel

olacak keremcemle inanılmaz yakışıyolar hatta ben yasemin ergenenden bile

daha çok yakıştırdım diziyi merakla bekliyorum inşallah atv doğru gün ve doğru

bi saate koyar

pelinnn
31-03-07, 18:34
Merhaba Arkadaşlar,

Siz bayağı ilerlemişsiniz ama artık bende burdayım:img-wink: Dizimizin biran önce başlamasını bende çok istiyorum, fragmanı da merakla bekliyordum... Dün gördüm çok güzeldi:img-in_lo Bence çok iyi bir çift olacaklar:img-blush , Bu arada dizinin adı da amma çok değişti, en sonunda "İki Yabancı" olmuş. En güzeli bu bence, iki ayrı dünyaların insanını izleyeceğiz galiba... Vee en son olarak bu kadar dizinin arasında bu dizininde rating kurbanı olmamasını diliyorum:good: ...

aLiye_
31-03-07, 18:47
Fragman verilmis galiba, ben göremedim, biri bana nerde izliyebilecegimi ömden söyleyebilirimi?, neyse Keremcemin dizisini bekliyordum zaten ama ismimi degismis?:icon_whis , Ben Karaagac diye biliyordum neyse Insallah guzel bol izliyici bulur :img-wink:

tkberlin
31-03-07, 19:02
Selam

Bu hatice sendil hangi dizilerde oynadi habeririniz varmi.bana cok tanidik geliyor ama cikaramiyorum.macolarda hic hatirlamadim.baska nerde ne yapti

melis_krmcm
31-03-07, 19:27
ben de daha göremedim fragmanı..çok merak ediyorum.bu arada dizinin müziğini daha dinleyememiş olsam da sözleri çok güzelmiş!

melis_krmcm
31-03-07, 20:55
fragmanı internetten izledim.süper ya!!keremcem saçları kısaltmış, çok şeker olmuş!:D
partneri de güzel kızmış..acaba dizide kendi sesini mi kullanıyor keremcem??
bu arada dediğim gibi şarkı harika!çok muhteşem söylemiş her zamanki gibi zaten!
dizinin başlamasını da heyecanla bekliyorum!

Asli21
31-03-07, 21:08
Fragmani bende sadece Internetten izledim. Atv Avrupa hic yayinlamadi ya. Atv Türkiye yayinliyor ama Atv Avrupa yayinlamiyor yayinlasada cok az yayinliyor. Baska dizileri yakinda diye yayinliyor ama bizimkini hic yayinlamiyor.

exquisite
31-03-07, 21:10
bu sayfaya fazla girimiyorum ama yorumlarınızı okumaya çalışıyorom...bugün tam 3 kez gördüm fragmanı ne zaman açsam yakladım yani...sanki dizi deil de sinema filmi tadındaydı fragman...çok güzeldi...inş.hayırlı olur herkes için.....

SMD
31-03-07, 23:02
arkadaşlar su fragmanda keremcemin söylediği sarkı elinmde olan varsa bana pm ile yollarsa çoks evinirim yada adını bilen gerçekten insanı çok etkiliyo güzel bi dizi olacak gibi simdiden belli kalitesi

shiny
01-04-07, 14:14
az önce fragman çıktı ve nihayet gördüm keremcemin partneri tanıdık bir yüz değil deneyimsiz gibi b geldi bana hoş kız çekimler bir ağaç etrafında ever ama adını değiştirdikleri iyi olmuş keremcemimiz doktor çok yakışmış tek beğenmedim şey keremcemin saç modeli bekliyorum!!!

Güneş-07
01-04-07, 14:58
Fragmanı bin kere izlemişimdir süper dizi olucak...
ilk izlediğimde keremcemi görünce yerimden zıpladım çok sevindim sonunda başlayacağına ama başta söylenen konu değil burada bir doktor anladığım kadarıyla...
birde partneride güzel kızmış...

HaMbUrG*
01-04-07, 15:12
bu dizi kesin tutar, Keremcem'in genis bi hayran kitlesi var (eskiden bende buna dahildim..)
iyi bir diziyse bende bakarim neden olmasin.

Acaba Hanimefendiyi kim oynuyor? bi bilgisi olan varsa lütfen yazsin?!

gzm
02-04-07, 13:59
dizi haziranda degil nisanın 2 . haftası baslayacak ama gün ve kesin bir tarih belli degil müzik ve sözler cok güzel izleyecegim dizilerden biri olacak

dizi baslayana iki isim degistirdi hayalet konusu olmamasına sevindim inandırıcı gelmemisti

tugchemre
02-04-07, 14:38
allahım çok şükür yeniden keroyu görebilicem dizide çok tatlı duruyo fragmanda özelliklede müziğine bayıldım bi harika öteki hafta başlıyomuş duyduğuma göre işallah öyledir dört gözle bekliyorum

guilty
02-04-07, 14:51
Ohh ohh az kaldı heee son günler. Güzel bir güne koyarlar umarım.. Çok özledim Keremcem'i valla... Ekranda görmeyeli uzun zaman oldu.. Kliplerini izliyordum ama dizideki gibi olmuyor:)

sitemm
02-04-07, 15:06
Sonunda fragmanı gordum... farklı bir diziye benziyor.. gerci keremcemin oynamsı farklı yapıyor zaten:).. umarım basarılı olur..

hazoş
02-04-07, 15:35
İNŞALLAH DİZİNİN JENERİK MÜZİĞİ TEOMAN IN İKİ YABANCI ŞARKISI OLUR BİRDE HATİCE ŞENDİL OKADAR TANINMIŞ BİRİ DEĞİL BEN ONU BAŞKA BİYERDE HİÇ GÖRMEDİM ....İŞTE ŞARKI SÖZLERİ

Yazdan kalma bir günden
Ya da çölde cay filminden
Bir sahne var aklımda
Oyuncular sanki biziz
Mutsuzuz ikimiziz
Kimi aşklar hiç bitmezmiş,
Bizimkisi bitenlerden
Sevmeye yeteneksiziz
İki yabancı iki yabancı
Birlikte ama yalnız
İki yabancıyız
Hani o güneşin batışı
Bizi tanrıya inandırışı
Şu an o akşam aklımda
Ama çok zaman önceydi
Yaralarımız ağır değildi
Yine de bağışladım ben hep seni
Hem seni hem de kendimi
O kadar yoktun ki

Yazdan kalma birgünden
Yada çölde Çay filminden
Benimde sahneler aklımda
Seninkilerden farklı ama
Artık kendini kandırma
Yoktur üstüne senin güzeli çirkin yapmakta
Suçuysa dünyaya atmakta
Neyin bildinki değerini
Benimkini bileceksin
Bunuda tabi mahvedeceksin
İki yabancı iki yabancı
Birlikte ama yalnız
İki yabancıyız..

Asli21
02-04-07, 17:06
Diziyi sabirsizlikla bekliyorum. Biran önce baslasa keske. Umarim cok fazla uzun sürmez baslamasi.
Bi arkadas 11 gün kalmis demis ama daha dizinin günü belli degil ki. nerden cikti bu 11 gün??
Bu arada ben Atv Avrupa da dizinin fragmanini hic göremedim. Hep diger dizilerin fragmanini veriyor!!

boncuk.girl
02-04-07, 17:11
slm arkadaşlar
bende bu dizide kim oynuyo merak ediyodum

fragmanı görünce dondum kaldım
kero oynuyo
süper bir haber
kesin bakarım
sakalını da kesmiş kero
ama eski yakışıklılığı kalmamış
yinede çok tatlı

Kumral_Kiz
02-04-07, 17:15
yaaa keske baslasa hemen...ama insallah annemin baktigi bir diziyle ayni saat denk gelmez.... :( üüüüfff....
bencede güzel bir dizi olacak hemde sonunda seneryosu degisik bir dizi hep töre töre töre tamam güzel de,töre dizileri cok olmaya basladi...sonunda bir degisiklik oldu iste....

necsehirde oynacacakmis galiba dizi degil mi? bizim oralara yakin yani :icon_whis bu sene de TR ye gitmiyoruz ki bir ugrasak :icon_sorr

guilty
02-04-07, 17:57
Yaa doktorluk da çok yakıştı Keremcemimize hee... Yahuu o doktor olur da yakışmaz mı canım benim yahuuu iple çekiyorum İKİ YABANCI gününü:)

Çılgınn
02-04-07, 19:54
arkadaşlar konusu tam olark nası bişi olucak

hayalet falan denmş konusnda

ama fragmnda sanki ağa dizisi gibi duruodu

keremcemde bi yerde doktor kıyafetleriyleydi:img-help:

parlakz güneş
02-04-07, 20:54
Yeni fragman müthiş olmuş.Bir anda görünce şok oldum zaten çarşamba 22.00 diye.Çok az kalmış.Heyecanla bekliyorum Keremcem'i.Dizi çok güzel bence.Gün ve saatte uygun gibi:)

HAYRANIM_15
02-04-07, 22:05
cok mutlu oldum tam iyi bir saatte keremcemin dizisi
carsambayi iple cekiyorum
not:keremcemin bu sac modeline bayldim bebek yuzlum benim yaaa ne kadar cok ta yakismis:)

Asli21
02-04-07, 22:55
ya arkadasim ne güzel bi haber verdin anlatamam. ama maalesef ben daha fragmani göremedim. ya simdi beni heycan basti. Bence cok iyi bir güne koymuslar. Insallah reytingleri cok iyi olur. Bu kadar cabuk baslayacagini tahmin etmiyordum dogrusu.
Ama nedense Atv avrupa da fragmani cok vermiyorlar hatta hic vermiyorlar diyebilirim. Avrupa da yasayan insanlarin nasil haberi olacaksa ?!?!

milla_jovovich
02-04-07, 23:20
selam arkadaşlar...
keremcemin dizisinin tutmiyacağını hiç sanmıyorum yani özellikle aşk oyunundan sonreki çıkışından sonra ne rolde oynasa tutar bence yani sanatçı olarak iyi ayrıca yakışıklı ve karizmatik daha ne olsun...
ama ben ne kadar böyle desemde keremceme karşı içimde bi soğukluk var yani aşırı dercede aşk oyunu fanı olduğumdan dolayı heralde...
inşallah bu dizidede yeteri kadar reklam yaptıktan sonra tekrar diziyi bırakmaz insanlar işsiz güçsüz kalmaz,dizide oynayan sanatçılar yüzüstü bırakmaz ve bizde diziye kendimize kaptımışken pat diye bitince saçımızı başımızı yolmayız inşallah....
ne diyelim keremcen için hayırlısı olsunn...

Asli21
03-04-07, 00:26
atv avrupadami gösterdiler??gercekten cok sacma,bukadar az reklam yapiyolar ozaman cok kiside izelemez...ilk defa fragmani yayinladilar

evet Tubacim Atvde Avrupada. Bencede cok sacma sonucta herkes Internete girmiyor, peki bu insanlar nerden ögrenecek dizinin carsamba günü baslayacagini...

ebruk_01
03-04-07, 08:23
arkadaşlar öncelikle günaydın bu dizi yaklaşık bir haftadır verilior reklamları fragmanı atv ve atv avrupada yanlızca akşam saatlerinde verilior belki buardaki arkdşlar kızacak bana ama konusu bana başka bir diziye benzior muş gibi geldi.....çünkü keremcem oraya doktor olarak gidior ve orda sürekli bir kızla karşılaşıor sonra okızın orda yaşayan bir ailenin kızı oldugunu ögrenio kızla birbirlerine aşık oluyorlar kızın babası onu başkasına vermek istior sanırım bi tane çocukla kahve içiorlar ya o çocuga ben bu konuyu daha önce biliorum tabi belki oyunculardan kalitesi falan farklıdır ama konu bana aynı gibi geldi:icon_sorr :img-help: :icon_sorr :img-help: :icon_whis :img-yes:

busegurses001
03-04-07, 13:24
bence atv çok yanlış yaptı bi kere çarşamba başlı başına hatalı bi gün yeni başlıyan bi diziyi en güçlü rakiplerin olduğu bi güne koymak çok aptalca aynı zamanda bu dizinin fragmanını yaklaşık 1 haftadır yakında diye veriyolardı şimdi diziyi çarşamba günü 22 diye gösteriyolar bence çok acele ettiler eğer böyle yapacaklarsa fragmanı çok daha önceden vermeleri gerekirdi daha kimse böyle bi dizinin başlıyacağını bile bilmiyo neyse inşallah bu dizi tutar ama daha başlamadan atv nin bu hatalı davranışları yüzünden pek fazla şansı yokmuş gibi geliyo iki yabancının zaten atv son zamanlarda dizilerinin hiç birine şans tanımıyıp birer birer yayından kaldırıyo umarım iki yabancı da o dizilerin arasına girmez

michelle
03-04-07, 14:03
Dizi başlığındaki gereksiz polemik ve dizi ile ilgisi olmayan tüm yorumlar silinmiştir...Ayrıca Diğer Diziler Bölümünde multimedya bölümüde açılmıştır...İyi yorumlar,saygılar...

http://www.dizifilm.com/forum/forumdisplay.php?f=301

Bu basliktaki calismalariniz da multimedya klasorune tasinacaktir.

Saygilarimla
Bolum Sorumlusu
BERNA

TubaK
03-04-07, 15:47
arkadaslar lütfen atvye mail atalim.ben bi örnek yazdim türkiyede olanlarda bize destek verirse cok iyi olur
"Atv Avrupada Carsamba aksami Iki Yabanci dizisini izlemeyi beklerken,birden Caglar Show´un yayinlanacagini ögrendik.
Bunun sacma oldugunu düsünüyoruz ve dizimizi Türkiyede yayinlanan Atv gibi Atv Avrupa kanalindanda izlemek istiyoruz.
Bugüne kadar böyle bir ayrim olmadi lütfen bundan sonrada olmasin ve bizde dizimizi yarin izleyebilelim!!"
desteginiz icin simdiden cok tesekkürler

guilty
03-04-07, 15:58
Arkadaşlar ben şimdi baktım atv'nin sitesine yayın akışında saat 22:00'da dizimiz başlayacak..
Yoksa siz Avrupa'da yayınlanmıyor diye mi bahsediyorsunuz..??

Asli21
03-04-07, 16:41
Atv Avrupada hep boyleydi. Yani Ask Oyunu izlerkende onze Avrupa Yakasi sonra 21.00'da 45 dklk bir program ve sonra Ask Oyunu. Bence simdide boyle yapicaklar. Yani hemen telas'a kapilmiyalim lutfen. SIz isterseniz Atv'ye attin mesajlari cunku boyle birsey gercekten yapiyorlarsa iyi olur. Bende aticagim...

evet ask oyunu zamaninda öyleydi. ama bu defa farkli bence. Cünkü o saatte Caglar Show var ve o program sadece 45dk sürecegini zannetmiyorum. Keske öyle olsa ama dedigim gibi bence o show programi uzun sürer. :(
benim tahminime göre dizimizi baska bir gün koyacaklar gibi geliyor bana.

crazygirl7500
03-04-07, 16:53
slmlar yeni yeni oluşan 2 yabancı ailesi:img-wink:
yarın dizi başlıyo
bence günü we ssaati gayet iyi hem ztn çarşamba gününe koyulması
yapımın ne kdr kendinden emin başladığını we güçlü olduğunu gösterio
dün tw de sesli fragman dönmeye başladı
forum niye bu kadar sessiz
ama eminim yarın ilk bölüm bittikten sonra we dizi bitene kadar bu forum capcanlı olacak:img-wink: :img-wink:

selınnn
03-04-07, 16:54
bence günü saati fln süper olmuş gerçi biras geç ama:img-grin2 olsun ayy çarşamba akşamı yine süper olacak aynı aşk oyunu gibi önce avrup yakası arkasından iki yabancı eski günlerdeki gibi oldu yaa süper oldu:happy0064 :happy0064

SweLL
03-04-07, 17:06
evet ask oyunu zamaninda öyleydi. ama bu defa farkli bence. Cünkü o saatte Caglar Show var ve o program sadece 45dk sürecegini zannetmiyorum. Keske öyle olsa ama dedigim gibi bence o show programi uzun sürer. :(
benim tahminime göre dizimizi baska bir gün koyacaklar gibi geliyor bana.

meraba herkese
bencede 45 dakika sürmez ama genelde avrupa kanalında diziler ya geç yada erken başlıo belki haftaya başlar sizin için bende mail atacağım

Asli21
03-04-07, 17:14
meraba herkese
bencede 45 dakika sürmez ama genelde avrupa kanalında diziler ya geç yada erken başlıo belki haftaya başlar sizin için bende mail atacağım

öncelikle mail yolladigin icin cok tesekkürler
O program haftayada var yani her hafta bu durumda dizimizin carsamba günü olmasi mümkün degil gibi gözüküyor. O yüzden belki baska bir güne koyabilirler... ya zaten Atv Avrupa hic fragmani bile yayinlamiyor en azindan ne zaman olacagini ögrensek...

melis_krmcm
03-04-07, 19:41
Ürgüp'te 'Iki Yabanci'

atv'nin yeni dizisi 'Iki Yabanci'nin çekimleri Ürgüp'te basladi.Basrollerini Keremcem, Hatice Sendil, Kenan Bal ve Selma Güneri'nin paylastigi dizi, idealist bir doktorun Anadolu'nun ücra köylerinden birinde çalismaya baslamasiyla gelisen olaylari anlatiyor. Karaagaç Köyü'nde çekilen dizinin jenerik müzigi de Keremcem'e ait.

melis_krmcm
03-04-07, 19:43
Dizi hasadinda en bol mahsul Kapadokya Vadisi’nden çikiyor

Topragindan mi, havasindan mi, suyundan mi yoksa Peri Bacalari’nin ugurundan mi bilmiyorum ama Kapadokya, reyting hasadi toplamaya gelen hiçbir dizi ekibini eli bos göndermiyor. Asmali Konak’tan beri setini bu vadiye kuran diziler, reytinglerine Kapadokya’nin bereketli rüzgarlarini da ekliyor. Buyurun iste asagida köy dizileri arasindaki reyting durumunu yazdim. Birincilik Sila’da. Sila’nin seti de Kapadokya’da. Durum böyle olunca, akla hayale gelmeyecek isimler de rotayi Kapadokya’ya çeviriyor. Müzik dünyasinin metroseksüel Istanbul çocugu Keremcem de simdilerde yeni dizisi Iki Yabanci için Kapadokya Vadisi’nde ter döküyor. Keremcem’in bir köy dizisinde ne isi var demeyin. Genç sanatçi dizide Harvard mezunu bir doktoru canlandiriyor. Fakat dizinin fonunda yine reyting garanti belgeli Peri Bacalari yer aliyor. Benim Peri Bacalari’nda bir hikmet var tezim, sonunda Keremcem’in de vadiye inmesiyle iyice güç kazaniyor.

Memet Güler (03.04.2007) VATAN

Sailor_Moon
03-04-07, 20:51
nihayet yarın başlıyor.. ben bunu bugün arkadaşlardan öğrendim.. yoksa haftaya falan sanıyordum.. çok güzel bir dizi olcak...

nazlikiz
03-04-07, 21:08
vallahi diziye bakmayi düsünüyorum cok güzele ebnziyor fragamnida ynei gördüm begendim bakicam yani anliycaniz

nazlikiz
03-04-07, 21:15
avrupada yayinlanmamasi aslinda beni etkilemyior bi günde gecde olsa izlerim indiripte allahtan su internet var yaa yoksa bende bakamazdim hem raklamsiz daha güzel oluyoo

eski dost
03-04-07, 21:39
Ohh yaaaa az bir vakit kaldı o kadar bekledik yani aylarca o yüzden artık az bir vakit kaldı diyorum.. Kendi sesiyle oynuyor sanırım böyle daha güzel:)

malesef kendi sesi değil.Bütün dizilerde erkek karakteri seslendiren o malum ses.Sanki türkiye'de başka dublaj yapan yok.Hangi diziye baksam o ses sıktı artık!!!!!!

daisy58
03-04-07, 21:43
Aşk Oyunundan sonra tekrar Keremcem'i ekranda görmek güzel olacak. Dizi nasıl olur bilemem ama şu dakikada ben jenerik müziğine bayılmış durumdayım. Yine döktürmüş Keremcem. "Eylül" albümüne Aşk Oyunu şarkısı sonradan eklenmişti, şimdi de "Aşk Bitti" albümüne İki yabancı eklenecek gibi gözüküyor. Yarın gelse de bir an önce jeneriğini görsem diye bekler oldum artık:)

büşra.ky
03-04-07, 21:45
Hatice Şendil heee Yasemin Ergene'den sonra onu keremceme yakıştırmamız biraz zor olucak sanırım nasıl Yasemin ergene ye Kutsiyi ilk zamanlarda yakıştıramamız gibi..

hemde ne zor alışabileceğimi hiç sanmıyorum YASEMİN den sonra bu kız çok sönük...bazılarımız bende dahil hala yakıştıramıyoruz yaso nun yanına kutsiyi KEREMCEM yine çok tatlı sabahtan akşama kadar atv açık duruyo..çok izledim insan bakmaya doyamıyo cnm benim ne kadarda tatlı:img-blush

Asli21
03-04-07, 21:46
valla ben artik göndermiyorum cünkü umudumu kaybettim artik:( biz kesin izleyemeyecegiz yarin bunu üzülerek söylüyorum ama kesin gibi cünkü o saatte olan program canli ve konuklari da belli o yüzden baska bir güne almazlar. Ancak bir mucize olmasi gerek, baska bir güne alinmasi icin :sad53: :sad53:
Türkiyede olanlar gercekten cok sanslilar.

GAZEL_KEREMCEM
03-04-07, 22:10
hemde ne zor alışabileceğimi hiç sanmıyorum YASEMİN den sonra bu kız çok sönük...bazılarımız bende dahil hala yakıştıramıyoruz yaso nun yanına kutsiyi KEREMCEM yine çok tatlı sabahtan akşama kadar atv açık duruyo..çok izledim insan bakmaya doyamıyo cnm benim ne kadarda tatlı:img-blush

sana katılıyorum cnm.yasodan sonra bu kıza alışmak zor olacak.bir de keremcemin küçücük sakalının olmayışı da değişik geldi bana!

buseemm
04-04-07, 03:10
'İki Yabancı' ile ekrana dönüyor

atv ekranlarının beklenen dizisi 'İki Yabancı', bu akşam izleyicisi ile buluşacak. Yakışıklı şarkıcı Keremcem; başrolü üstlendiği dizide idealist bir doktor rolüyle izleyici karşısına çıkacak. Keremcem, dizi için sadece tek bir türkü okuyacağını söylüyor.

atv'nin yepyeni ve iddialı dizisi 'İki Yabancı' bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek! Çekimleri Ürgüp'te devam eden dizinin başrolünde, genç kızların hasretle televizyonda görmeyi beklediği genç şarkıcı Keremcem var... Hatice Şendil, Kenan Bal, Selma Güneri ve 'Dondurmam Gaymak' adlı filmdeki performansıyla göz dolduran Turan Özdemir'in Keremcem'e başrollerde eşlik ettiği dizinin yapımcıları ise Aykut Gürel ve Cengiz Erdem. İdealist bir doktorun her şeyi bırakıp Anadolu'nun ücra köşelerinde bir köye gelip çalışmaya başlamasını; orada ağanın kızının hastalığına çare bulma çabaları ve bu süreçte yaşananların anlatılacağı 'İki Yabancı'nın yönetmeni ise Bülent İşbilen... 'İki Yabancı'nın oyuncu kadrosunda bulunan diğer isimlerse şöyle: Ümit Tombak, Can Kapkın, Osman Soykut, Nergiz Çorakçı, Nurettin Şen, Oktay Aytekin, Haluk Yüksel, Aslıhan Erguvan, Turan Tunçalp, Barış Koçak, Aydın Aktepe ve Sarp İlhan.

İdealist doktor Keremcem
Bir önceki dizisi 'Aşk Oyunu' ile reyting rekorları kıran Keremcem, dizide idealist doktor Cem'i canlandırıyor. Yine sıcak ve sempatik bir karakterle izleyici karşısına çıkacak olan ünlü şarkıcı, yeni dizisini şöyle özetliyor: "Bir efsaneye dayanan çok güzel ve masalsı bir hikayesi var. İçinde durum komedilerini barındıran bir dram. Geçmişte yaşanan bir aşk hikayesinin günümüze yansımasını göreceğiz. Çok sıcak bir hikaye olacak. Şunu söyleyebilirim; çok güzel yerler, çok güzel bir hikaye, çok güzel görüntüler izleyiciyi bekliyor." Bu projede sadece jenerik şarkısını yazıp seslendirdiğini söyleyen yakışıklı şarkıcı, "Dizide şarkı söylemeyeceğim. Şarkıcı Keremcem'le oyuncu Keremcem'i ayırmak gerekiyor. Ama dizi için bir türkü yaptım. Sadece onu seslendirdim" diyor.

Kenan Bal yine ağa rolünde
Dizinin belki de en önemli karakterlerinden biri olan Mahmut Ağa'yı ise usta Oyuncu Kenan Bal canlandırıyor. İddialı bir işe başladıklarını söyleyen Bal, dizinin konusu ile izleyiciyi ekrana çekeceğini söylüyor. Usta oyuncu, "İçinde aşk olan hikayeler benim için çok özeldir. Sevgiyi işlemeyi çok seviyorum. Çok güzel bir işin ortaya çıkacağına inanıyorum. Çünkü duygusu çok güzel" diyor. Bal, yıllar önce kendisinin de rol aldığı ve reyting rekorları kıran 'Asmalı Konak'ın çekimlerinin de Ürgüp'te yapıldığını hatırlattı: "Asmalı Konak zamanında da güzel bir ortamda çalışmıştık. Çok büyük bir iş olmuştu. Şimdi de genç ve başarılı bir yönetmenimiz, zengin bir oyuncu kadromuz var. Çok iyi bir ekip olduk. Umarım 'Asmalı Konak' gibi büyük bir iş olur. Bu kadro bunu hak ediyor."

Özdemir: Bu kez muhtarım!
'Dondurmam Gaymak'taki performansıyla herkesi kendine hayran bırakan Turan Özdemir, filmden sonra 'Türkiye'nin Gerard Depardieu'su olarak bile anılmıştı. 'İki Yabancı'da köyün muhtarını canlandıracak olan başarılı oyuncu, ilk defa bir Egeli dışında bir karakteri canlandıracağını söylüyor: "İzleyici beni çok farklı bir karakterle görecek. İlk defa Ege dışında bir başka yöre insanını canlandıracağım. Benim içinde heyecanlı olacak. Çok sevimli, çok sıcak bir İç Anadolu muhtarını canlandıracağım. Yöre halkıyla konuştum; onların şivelerini kaydedip çalıştım. Seyirci umarım Dondurmam Gaymak'taki Ali Usta'nın tadına yakın bir tad alır..."

Güneri, dizinin hanımağası
Dizinin Hanım Ağası'nı ise Yeşilçam'ın usta isimlerinden Selma Güneri canlandırıyor. Ekranlarda 41 yılı geride bırakan Güneri, dizide Asiye karakterinde ve şunları anlatıyor: . "Çok iyi bir ekip olduk. Başarılı ve halkın çok seveceği bir dizi olacak. Hem komik, hem romantik olacak. Dizideki romantizm seyirciyi etkileyecek. Her şeyden önce bizim dizimizde silah, kan ve şiddet yok. Seyirci buna çok memnun kalacak. Keremcem de duruşu ve beyefendiliğiyle düzgün bir insan. Algılamaları hızlı ve çabuk. İşinde de çok titiz. Başarılı olacaktır. Oyunculukta gerçekten önü açık."

MUSTAFA KIZIL GÜNAYDIN

Hava şartları çekimleri zorluyor

* Dizinin çekildiği Karaağaç Köyü hemen hemen yeni baştan inşa edildi. Köy adeta bir dizi platosuna döndü.
* Ekibi en çok zorlayan olay, hava şartlarının sürekli değişim içerisinde olması. Bundan dolayı sürekliliği sağlamakta zorlanan ekip, bazen aynı sahneyi farklı hava şartlarında sayısız defa çekmek zorunda kalıyor.
* Keremcem'in bir önceki dizisi 'Aşk Oyunu'nun teknik ekibinden yönetmenine hatta kuaförüne kadar neredeyse tam kadro 'İki Yabancı' için çalışıyor.
* Aynı bölgede üç dizinin çekilmesi ilginç rastlantılara neden oluyor. 'Yaralı Yürek' dizisiyle aynı otelde kalan 'İki Yabancı' ekibinin çekim yaptıkları konak ile 'Dicle' adlı dizinin çekimlerinin yapıldığı konak karşı karşıya... Yani Kapadokya ve Ürgüp bugünlerde adeta diziler için bir plato olmuş.

Sabah, Günaydın http://www.sabah.com.tr/gny/gny105-20070404-200.html

merhem
04-04-07, 04:21
Boyle bir sacmaligida ilkdefa goruyorum Atv artik neyaptigini sasirmis durumda bence..
Dizilerin hepsi ayni gunde saat farki olabiliyor ama cok degil, Atvde hs ve bebegimi izliyorum bebegimde bi degisiklik olmustu oda simdi duzeltildi bir hafta daha geri oluyordu bizde ( avrupa)

Boyle bir dizi daha yeni baslayacak izleyici lazimki iyi reyting alsin ve tutulsun ve bizde yayinlamiyorlar oylemi? Rezalet .. bu olayi tanimalayacak tek kelime rezalet bence..
Mail atmak falan fos atv izleyicilere hic onem vermedi vermezde keske dizi kanal de veya show tvde olsaydi.. atv bu yil kactane diziyi kurban etti biliyorsunuzdur.. uzuldum sevincle beklerken diziyi..

savash41
04-04-07, 10:13
ARkadaşlar dizi başlamadı ama fragmanlardan gördüğüm kadarıyla filmin Kınalı Kar a çok benziyor. İnş. senerya bulamadık deyip önümüze aynısını koymazlar

ggiizzeemm
04-04-07, 11:50
ARkadaşlar dizi başlamadı ama fragmanlardan gördüğüm kadarıyla filmin Kınalı Kar a çok benziyor. İnş. senerya bulamadık deyip önümüze aynısını koymazlar
Olmasın öyle bişe yaa ...
Kınalı Kar güzel bi dizi değildi:(

summer___17
04-04-07, 12:52

benimde aklıma hemen kınalı kar geldi walla ne yalan söyliyim öğretmen olmuş doktor. ordada yazma bağladıkları ağaç vardı burda da :) sonra ağaya karşı geliyo sonra sağlık ocağı yıkık yapmaya çalışıo fln filan

angeLcereN
04-04-07, 15:07
dizinin bu kadar erken başlıcak olması süper bişi yanı ben fragmanları göstermeye başladıktan 1ay sora faln başlar sanmıştım[[gnelde öyle oluo ya
allahtan öyle olmadı
keeremcemı tekrar ekranlarda görmek cok güzell
cok tatlı gözüküyordu valla
yannız dizideki partneriyle pek yakıscak mı bilmiorum cnku keremcem en cok yasemin ergene'yle yakısıo bence yada biz oyle alıstgmz icn oyle görmek istiyoruz(=
bna biraz garip geldi keske dedgnz gbi yasemin olsaydı ama napalım=(
ck gzl bi dizi oldgnu düsünüyorum umrm oyledr saat 10da hepmz ekran basına arkadaslar(=

aLiye_
04-04-07, 15:49
Oo Buyuk gün geldi catti desenize, Diziyi cok merak ediyorduk, aslinda cabuk basladi yani bazi fragmanlari atv Iki yabancidan Önce vermisti ve o diziler daha hala Yakinda, Erkenden baslamasina sevindim, Insallah dizi tuttar (eminimki tuttacak:happy0064 ), bir arkadas kinali kara benziyor felan demis, insallah öyle olmaz ben daha ask dolu bir dizi görmek istiyorum :img-yes:

Asli21
04-04-07, 15:50
Duramadim ve bugün atvyi yine aradim. Adam hala Atv Avrupada hangi gün olacagi belli degil dedi. Bende ama bu hafta kesin yayinlanacak mi diye sordum, o adamda fragmanlarda görürsün ne zaman olacagini dedi. cok yardimci oldu ya sinir oldum yaaa :sad53:

nazlikiz
04-04-07, 15:52
ya arkadaslar ben sanki atv avrupada dizinin frgamanini gördüm carsmba diyordu 22.00 da ama sanirim yanlisilikla verdiler cünkü atv avrupada hicbi dizi 22.00 da baslamyior

Asli21
04-04-07, 15:57
ya arkadaslar ben sanki atv avrupada dizinin frgamanini gördüm carsmba diyordu 22.00 da ama sanirim yanlisilikla verdiler cünkü atv avrupada hicbi dizi 22.00 da baslamyior

bende görmüstüm ama yarida kestiler bencede yanlislikla vermislerdi.
biz yani avrupadakiler bu gidisle 1. bölümü anca haftaya falan izleriz

Asli21
04-04-07, 16:04
valla dünden beri kendimi paralim zaten tüm gece bu haksizligi düsünüp durdum aklimdan cikmiyor bir türlü!!
artik internetten izleyecegz görüntü iyi olmayacak ama yapcak bisey yok. insallah birisi cekerde bizde izleriz...
insallah en azindan baska bir güne koyarlar atv avrupada :sad53:

aLiye_
04-04-07, 16:11
Ya arkadaslar, simdi dizi atv Avrupda yayinlanmiyacakmi?:img-help:
ya neden böyle haksizlik yapiyorlar ya uff, zaten merak etmistim, avrupa yakasindan sonra bizim burda Caglar showun fragmanini gósterdiler bu aksam diye Insallah baslar yaa :icon_sorr

daisy58
04-04-07, 16:37
Eveet büyük gün nihayet geldi.Uzun zaman sonra yeniden Aşk Oyununu beklerken duyduğum heyecan geri geldi sayılır. Elbette ki Aşk Oyununun yeri ben de apayrı ve yerini hiçbir dizi henüz doldurmuş değil. İki yabancı doldurur mu bilemiyorum ama merakla başlayacağı anı bekliyorum.

Yasemin Ergene'nin yanında Kutsi'yi görmeye alışsam bile benimsemiş değilim bu ikiliyi. Sanıyorum aynı şey Keremcem ve Hatice Şendil için de geçerli olacak. Yine de önyargıyla yaklaşmak istemiyorum. Dizinin müziği tanıtımlardan duyduğum kadarıyla bile beni şimdiden çok etkiledi. Her seferinde aynı şeyi söylüyorum ama iki gündür dilimden düşmüyor bu şarkı ve kulaklarımdan gitmiyor Kermecem'in sesi. Umuyorum dizi uzun ömürlü olur. Emeği geçenlerin hepsine başarılar diliyorum...

dark_sign
04-04-07, 16:50
arkadaşlar o kadar sevinçliyim kiii ve tabi mutlu ve tabii heyecanlı
umarım dizi çok güzel olur yayından falan kalkmaz ben fragmanını izledim ve hem şarkısından hem keronun gülümsemelerinden çook etkilendim bu dizi(umarım öle değildir ama) kötü bile olsa ben sırf kerom için yayından kaldırılana dek izlerim çünki onu öook seviyorum umarım tüm onu çook sevenlerde benim gibi izler diziyi ve onu her çarşamba akşamı görürüz ayrıca hatice şendil şimdi uymaz gibi görülebilir ama bence eğer diziye iyice ısınırsak onlara da ısınıcaz en az yasemin ergeneye olduğu kadar
ben umutluyum kerolu ve güzell günler bizi bekliyoo:good:

aLiye_
04-04-07, 16:58
Caglar showdan bahsediyorsan o kesin var bu aksam , yani zaten caglar show 'tek Atv avrupada yayinlaniyor, ve herhalde (tam emin degilim) saat 21.00de basliyor, yani Avvrupa yakasindan sonra, Herhalde baslamiycak :icon_orr
Dizinin fragmanini görmustum, ama ona da tam emin degilim Bu aksam diye yaziyormuydu, ya asil sanki yaaziyordu diyorum sizleride hefeslendirmek istemiyorum, en iyisi bekleyip görcezz:img-yes:

tabularasa
04-04-07, 17:38
bana kalırsa tanıtımı güzel yapılmadı dizinin, ben daha fragmanı youtubeden izlediğimle kaldım... tutacağından şüphem yokta konusu iyi olur inş.. ??

tutacagından bukadar emin olamazsın birkere ilk 2 girmesi çok zor izlenen diziler var ve konusu bana hem tanıdık geldi hemde pek begenmedim açık söylemek gerekirse keremcemin oyunculuguda zayıf işi dublajla götürüyor

melis_krmcm
04-04-07, 17:43
Eveet büyük gün nihayet geldi.Uzun zaman sonra yeniden Aşk Oyununu beklerken duyduğum heyecan geri geldi sayılır. Elbette ki Aşk Oyununun yeri ben de apayrı ve yerini hiçbir dizi henüz doldurmuş değil. İki yabancı doldurur mu bilemiyorum ama merakla başlayacağı anı bekliyorum.

Yasemin Ergene'nin yanında Kutsi'yi görmeye alışsam bile benimsemiş değilim bu ikiliyi. Sanıyorum aynı şey Keremcem ve Hatice Şendil için de geçerli olacak. Yine de önyargıyla yaklaşmak istemiyorum. Dizinin müziği tanıtımlardan duyduğum kadarıyla bile beni şimdiden çok etkiledi. Her seferinde aynı şeyi söylüyorum ama iki gündür dilimden düşmüyor bu şarkı ve kulaklarımdan gitmiyor Kermecem'in sesi. Umuyorum dizi uzun ömürlü olur. Emeği geçenlerin hepsine başarılar diliyorum...

evet müziğini ben de çok sevdim ya!!süper olmuş hakkaten!çok etkileyici kesinlikle..
dediğin gibi umarım dizi uzun ömürlü olur..

Sailor_Moon
04-04-07, 18:56
evt dizimiz bugun basliyor malesef bende dahil avrupadakiler bugun bakamicaz diziye cok sacma yayinlanmamasi ama neyse..artik avrupa yayinda yayinlanmasini beklicem baska carem yok..:(

ya netten izleyemez misiniz? hani canlı yayın oluyor ya.. onu bir denesenize..

diziye de az bişey kaldı :D

gizem_89
04-04-07, 19:20
Ben fargmanı gördüm zeyno ismi mendil bağlanan ağaçlar kızın ağaçtan düşmesi çocuğun onu tutması her düştüğümde beni tutucak birisini arıyorum demesi falan bana yılan hikayesinii acayip çağrıştırdı kıızın yapay bi güzelliği var köylü kızı gibi değil yolunu açık göremedim ama sizde ve medyada iyi izler bırakırlar inşallah.

idilowich
04-04-07, 19:39
ya ben çok merk ettim bu diziyi ama yine keremcem kararından dönmesin
malum aşk oyununda öyle yaptı.ama bakalım görüce< inşallah güzel bişidir. konusu "hayalet"filmine benzio glb biraz

keremcemcimm
04-04-07, 19:46
atvde cıktı dizimiz simdi..dizimize baya güveniyo atv normalde ilk bölümden fln hbaerlerde gösterilmez yoksa:img-yes: ..
hasret bu aksam bitiyor keremcem ekranlara bomba gibi dönüyo dendi haberde diziden görüntüler er konusu kısaca anlatıldı..idealist bir doktoru canlandırcak olan keremcemin ask hikayesi carsamba aksamları 7'den 70'e herkesi ekrana baglıyacak dendi..
kısaca haber böyleydi son olarakta bu aksam 22'de baslıycak sakın kacırmayın deni böyleydi haber:happy0064

Buket_TY
04-04-07, 20:12
Burdan butun Avrupadakilerine sesleniyorum. Atv'nin sitesini gidin, yukarda canli yayin yaziyor. Oraya basin ve canli yayin hemen cikiyor. Olmuyorsa biligsayarini ac kapat ve olur. Yine olmuyorsa birsey yapamam:sad53: .
Neyse tavsiye ederim, cunku bu dizi kacirilmaz!!!!:good:

busemmm
04-04-07, 20:13
Burdan butun Avrupadakilerine sesleniyorum. Atv'nin sitesini gidin, yukarda canli yayin yaziyor. Oraya basin ve canli yayin hemen cikiyor. Olmuyorsa biligsayarini ac kapat ve olur. Yine olmuyorsa birsey yapamam:sad53: .
Neyse tavsiye ederim, cunku bu dizi kacirilmaz!!!!:good:

tesekkurler cnm,ya ama bnm yinede bi umudum var belki verirler..cunku bazen burda oglen vermiolarsa aksama veriolar...

deryacik
04-04-07, 20:34
Arkadaslar sürekli caglar showun fragmanini gösteriyorlar.
Acaba bu dizi atv avrupada cikmicakmi??
Fragmaninida görmedim hic.

shiny
04-04-07, 20:58
Arkadaslar sürekli caglar showun fragmanini gösteriyorlar.
Acaba bu dizi atv avrupada cikmicakmi??
Fragmaninida görmedim hic.
cnm bazen çıkarmıyolar avrupa kanallarında ama inş çıkar bizim atv türkiyede hep fragman var haberlerede çıktı zaten ::):)

Asli21
04-04-07, 21:05
vakit yaklasiyor ama benim icimde buruk bir sevinc var, malum izleyemeyecegim sadece netten orda da görüntü iyi degil ama... neyse
bu haberde gösterdiler dizimizi...
herkese iyi seyirler....

shiny
04-04-07, 21:23
insallah cnm ceken olur...
bu arada arkadaslar lütfen avrupa yakasi bitince haber verinde bende netten acayim atvyi ;)
hemen hber veririz merak etme cnm ben yerimde duramam zaten hemen yazarım jenerik hakkındaki yorumlarımla birlikte
arkadaşlar kız ağa kızı anladığım kadarıyla e dr cemimizede ağa kızı yakışır ama işte memurum diye tanıtacak kendini :(:(

keremcemcimm
04-04-07, 21:29
avrupada olup dizimizi izleyemiyiceklere müjde:happy0064 ..

yrn aksam dizinin 1. bölümü dizimizin resmi sitesinde olucakmıs..linki isteyenler özel mesaj atabilir ama simdi cıkıyorum reklamlarda we dizi bitince gelicem o zmn weririm adresi özelden isteyenlere..buraya yazmak yasak galiba..
ayrıca herkese iyi seyirler.keremcemi tvde görmemize artık yarım saatende az kaldı..reklamlarda we dizi bitince görüşmek üzere!..bye :

Playschool
04-04-07, 21:38
Ben fargmanı gördüm zeyno ismi mendil bağlanan ağaçlar kızın ağaçtan düşmesi çocuğun onu tutması her düştüğümde beni tutucak birisini arıyorum demesi falan bana yılan hikayesinii acayip çağrıştırdı kıızın yapay bi güzelliği var köylü kızı gibi değil yolunu açık göremedim ama sizde ve medyada iyi izler bırakırlar inşallah.

Bana Yılan Hikayesi'nden çok Kınalı kar'ı çağrıştırdı. Orada da rüzgarlı ağaç diye bir dilek ağacı vardı kızlar mendil bağlıyordu falan... Konusu olarak da Kınalı Kar'a çok benzediğini düşünüyorum. Orada da Emreh babasının karşı çıkmasına rağmen öğretmenlik yapmak için tayinini istiyordu, köye gittiğinde bir bakıyordu ki köy okulu yıkık dökük v.s. Keremcem'in aşık olacağı kız tıpkı kınalı da olduğu gibi ağanın kızı çıkarsa hiç şaşırmam. Ha bir de kızın ağaca dilek bağlarken 'kendini çok sevecek' birini dilemesi lazım mutlaka... Ben bu diziyi görmüştüm sanırım :img-hyste Neyse izleyip göreceğiz...

D&C
04-04-07, 22:37
ben bugün cikcak diye bekledim..ama atv avrupa nedense yok onun yerine caglar show var ...??!!
acaba ne zaman atv avrupada cikacagini bilen var mi??

anil16
04-04-07, 22:38
Keremceme kavustuk.

Iki Yabanci Su an Oynuyo izliyorum.Ama bana "o ask oyunu gunleri nerde" diye dedirtiyo. off :(

nefret ediyorumm atv avrupadan vermiyolar diziyi.

ama ben su an canli yayindan izliyorum..izliyemiyenlere soyliyim. ;)

SILVER
04-04-07, 22:39
Çok güzel bir diziye benziyor arkadaşlar... Aşk Oyunu dizisinde de çok başarılıydı Keremcem, sanırım bunda da başarılı olacak... Yalnız Keremcem albümü için dizi çevirmeyecek zannediyordum, o yüzden Aşk Oyunu'ndan ayrılmıştı, bu dizide görünce onu çok şaşırdım...

İnşallah uzun soluklu bir dizi olur...

dilara61
04-04-07, 23:01
şimdilik dizi güzel gidiyor.hala kızlar bir malmış gibi satılıyor.çok kızdım vallahi:img-yes: .zeyno'nun babasını hiç sevmedim:img-yes: .
karaağaç'ın hikayesi gerçek mi acaba.gerçekse efsanevi bir hikayesi var.
ay inşallah reytingler kötü olmaz.atv bu diziyi de sonlandırmaz inşallah.

keremcemcimm
04-04-07, 23:03
dizi süper keremcem süper senaryo süper..walla bn cok beyendim
sahneler fln gayet basarılı:)
neyse yine gidiyorum reklam arası diye geldim bitince görüşmek üzerebye

eczaci
04-04-07, 23:05
Merhaba.Ben başlığa tesadüfen girmiştim fakat Keremcem'i ve konusunu öğrenince sık sık girmeye başladım.Fakat yorum yazmak bu güne kısmetmiş.
En sonunda dizimizi izleyebildik.Hepimize hayırlı olsun.Ben daha bölüm bitmeden reklamlarda yazıyorum.Ne yalan söylüyüm atv ilk defa reklamı bu kadar geç verdi ve doya doya izledim.Şu ana kadar diziye bayıldığımı söyleyebilirim.zaten Keremcem rolünü yine mükemmel canlandırıyor.Hele bir şey değil değişi yok mu o kısma özellikle bayıldım ya...
Bu arada Sılver Hocam da burdaymış.Yakında tüm Keremcem fanları da gelir.
Başlığın ana sayfaya taşındığını ve aşk oyunundaki gibi şiir,senaryoların yazıldığını görür gibiyim....

shiny
04-04-07, 23:06
arkadaşlar dizinin ilk yarısını izledim seslendirme dışında gsel olmuş aslında yanlız sesle görüntü uyuşmuyo bazı yerlerde yapımcının aykut gürel olmasıda dikkatimi çekti yönetmende yine bülent işbilien kız tatlı bir kız gibi geldi ama babasnıa şimdiden gıcık koldumm!!!

shiny
04-04-07, 23:07
Çok güzel bir diziye benziyor arkadaşlar... Aşk Oyunu dizisinde de çok başarılıydı Keremcem, sanırım bunda da başarılı olacak... Yalnız Keremcem albümü için dizi çevirmeyecek zannediyordum, o yüzden Aşk Oyunu'ndan ayrılmıştı, bu dizide görünce onu çok şaşırdım...

İnşallah uzun soluklu bir dizi olur...
sılver hocam!! :)beğendiysen kesinlikle oldu bu iş bide seslendirme düzelse ....
bence çokgüsel gelişecek tek arzum zeynodada beyin tümörü olmasın artık abartmasınlar ....

Buket_TY
04-04-07, 23:23
Off Off, keske atv avrupada'da yayinlasa. Interneten izenlimiyor. Cok kotu yaaa. Habire duruyor, birsey anlasilmiyor!!!!:sad53: Insallah dediginiz gibi yarin siteye yuklenir. Birisi sitenin linkini yolluyabilirmi? Simdiye kadar anladigim bolumler bence harikaydi, bence hatice sendilde fena degil:good:

purna
04-04-07, 23:27
cok begendım diziyi.yönetmeni bülent işbilenmiş eski aşk oyunundakı yonetmen sanırım dımı

shiny
04-04-07, 23:27
arkadaşlar komik bi taraf daha cemin annesi aşk oyunundaki berna gerçekten bi garip olmuş:) vanessa gelio iki gün sonra gitmesi ümidiyle ne diyeyim :):) yine çok güzeldi yanlız şu otel sahibinin oğlunada sinir oldum

dilara61
04-04-07, 23:28
halen dizi çok güzel gidiyor.cemin annesi aşk oyunundaki berna.bencede komik olmuş.:S var.neyse herkese iyi akşamlar...

mustafas
04-04-07, 23:29
dizinizin çok 3. olur bence kader dizisi ilk bölümünde yayındayken forumunda 40 online vardı 3. oldu sizdede 30 a yakın online var belki 3. belkide 1. olursunuz hadi hayırlısı.....................

shiny
04-04-07, 23:30
cok begendım diziyi.yönetmeni bülent işbilenmiş eski aşk oyunundakı yonetmen sanırım dımı
evet yönetmen yine aynı bülent işbilen....
müziklerde iraz benzer geldi dikkat eden
varmı oda aynımıydı ????

anil16
04-04-07, 23:31
cem ve annesi ayni yastalarmi :img-hyste

berna cok komik olmus.Sasirdim. :P

pierrot
04-04-07, 23:33
cem ve annesi ayni yastalarmi :img-hyste

berna cok komik olmus.Sasirdim. :P

yani abisini oynayan Can Kapgın'ın eşi rolunde
adı Aslı Orcan

pierrot
04-04-07, 23:38
baba : osman Soykut www.soykut.com kendisi hollwood da yer lan başarılı bir oyuncu
abi : Can kapgın / almanya da yaşayn bir turk oyuncu
muhtar : turan özdemir -dondurmam kaymak- ademin trenleri
kız : hatice sendil

snm_b
04-04-07, 23:55
merakla beklediğim bir diziydi izlemeya başladım ama sarmadı valla pek bakalım ilerki bölümlerde ne olcak

gzd_keremcem
04-04-07, 23:59
ya ben bu kıza alışamadım hıc buldu yakışıklı doktoru of ya offff ama dizi cok güsell su cocuga sınır oldum cekemıyo keremımızı kıskanc sey doktorumuz bu köyden bıraz cekıcek galıba...

zeynomm
05-04-07, 00:00
ya bu dizi kınalı karın doktor versiyonu olmuş resmen..orda öğretmen vardı burda doktor..orda anne kötüydü burda baba:)) bide doktorlar dizisinden sonra adet oldu valla her dizide bir beyin cerrahı var:))
benide sarmadı dizi keremcen sırıtmış bence bu dizide..

parlakz güneş
05-04-07, 00:02
Konu süperdi.Keremcem her zamanki gibi çok tatlıydı muhteşemdi.Kızı da baya sevdim ben:)İzleyince insanın gözü alışıyor.Dizi süper olmuş umarımki reytinglerde iyi gelir

exza_
05-04-07, 00:03
ben bu diziden bişey ummuyodum çok beğenmem diyip önyargıyla baktım ama çok beğendim valla normalde böyle ağa köy dizilerini sevmem ama bu hoşuma gitti inşallah tutar

eczaci
05-04-07, 00:14
Ne bölümdü ya.Sonunda ağa nasıl bağırdı.Ya Cem nasıl koştu öyle ya.Bakın size bir geleck bölüm tahmini Cem onu muayene etmek için ısrar edecek.Bir da hayal gücümü kullanıyım.O bir hasta diyecek.sağlık şakaya gelmez diyecek,senin ağalığın bana sökmez diyecek,baba yüreğine seslenerek ya ciddiyse kızın ölürse falan diyecek ama kesin bir şey olacak.Ya süper senaryo konusu.
Şimdi konuyu nereye bağlamak istediğim anlaşıldı sanırım.Aramızdaki eski aşk oyunu senaristlerine sesleniyorum.Senarryo bekliyoruz.Sılver hocam sizden de..

döndü
05-04-07, 00:15
arkadaşlar dizi çok harika hele o kızın peçeli gezmesi dahada ilginçleştiriyor diziyi ama doğudaki yaşanan sağlık sorununada güzel değinmişler valla mükemmel.. inşallah reytingler iyi olur bu arada zeynep karakterindeki bayan başka dizilerde oynadımı ilk deneyim mi?:happy0064 :happy0064

sea__star
05-04-07, 00:16
Dizi iyi hoş da ben o yüzdeki mendile hala bi anlam verebilmiş değilim. Tamam her babaya kızları bitenecik gözükür ama bu kadarı da biraz sırıtmamış mı?
Köydeki herkes Allah ne verdiyse saklamıyolar, ama ağamızın kızının ne gibi bi özelliği varsa anlamadım gitti. Çok saçma geldi bana.
Kollara transparan bir giysi ama ele eldiven giyilmesine de bir anlam veremiyorum. Diziyi köye araba ile geldikleri yerinden itibaren izlemeye başladım. ne kadar bi bölümünü kaçırdım bilmiyorum ama herhalde kaçırdığım yerinde mendil ve eldiven ile özellikle de kızın babasının bu geriii düşüncesi hakkında bi bölüm göstermemişlerdir. Merak ediyorum nasıl bir bahane ile bağlayacaklar o saçmalığı.

havincim
05-04-07, 00:16
evet kız çok güzel ve çok tatlı.sesi falan çok güzel.hoş,narin bir havası var.

ama kızı yasemin ergeneyle karşılaştırmanın yanlış olduğunu düşünüyorum.neden böyle bir karşılaştırmaya gerek duyduğunuzu da anlayamadım.bence ikisi de çok güzel...

diziyi beğendim ben.bundan sonra takipçisi olacağım:)

keremcemcimm
05-04-07, 00:17
ne bölümdü be walla keremcem ekranlara bi döndü tm döndü..bn bayıldım diziye:happy0064

senaryo süper keremcem we dier oyuncular süper rol yapıyo..
yanlız aganın adamlarına we yılmaza gıcık oldum..o bakıslar sinir etti..gerci normalde cok iyi tanıyorum aganın adamları cünkü keremcemin korumalrrı onlar dizidede rol almıslar görünce sasırdım:img-hyste
bu arada dr cem hiç bişiden korkmuyo cok güzel bozup atıyo bazılarını:img-hyste

tabularasa
05-04-07, 00:18
ya bu dizi kınalı karın doktor versiyonu olmuş resmen..orda öğretmen vardı burda doktor..orda anne kötüydü burda baba:)) bide doktorlar dizisinden sonra adet oldu valla her dizide bir beyin cerrahı var:))
benide sarmadı dizi keremcen sırıtmış bence bu dizide..

olmamış olmamış keremceme bu rol gitmemiş oyunculuguna gelince bence çok iyi degil yürüyüşü felan çok garip düştü düşecek gibi agır çekimde gidiyor bayan partnerine gelince o hele hiç olmamış dedigin gibi kınalı karın başka versiyonu olmuş ve moda oldu herhalde bir dizide doktor var hepsinde olmaya başladı bunlar yüzünde tıp fakültesinin puanları tavan yapıyor :img-hyste

_marbled_
05-04-07, 00:18
arkadaşlar evde olmedığımdn malesef izleyemedim öok merak ediyorum kız neden o peçeyi takıyor birde birazda olsa neler oluyor anlatırmısınız

nazquzeli
05-04-07, 00:19
keremcem çok tatlıydı..bu akşam izleynce sarp ı özlemişim ddm...
karaağaç ın hikayesi çok hoşuma gtti..
ama kıza alışamadım yaa keremcemn yanında ...
reytingleri çok merak ediorum ...

büşra.ky
05-04-07, 00:21
KEREMCEM yine harikaydı cnm benim herzaman ki gibi mimiklerine hasta oldum yakıyo insanı yaa...sonunda o adam nasılda bağardı yaa kıyamam şok oldu bi anda yardım etmek isteyende kabahat :icon_sorr daha ilk bölümden aşk yapmışlar hemen durun bismillah yani KERO nun o haline alışamadan aşk çıktı bide..:icon_sorr kızda az değil yani hemende beğeniverdi...eee karşısındaki CEM ( KEREMCEM) olunca tutamıyo kendini doğal olarak

swetyy
05-04-07, 00:22
slm arkadaşlar dizi süperdi ya valla yönetmenin bülent işbilen olduğu hemen belli oluyor harikaydi kısaca ve yayınlanan dizilerden çok farklı bir konusu var doğudaki sorunlara çok iyi değinmişler bu arada fark ettiniz mi bilmiyroum ama keremcemin sesi aşk oyunundaki sesi yani değişmemiş ondan hiç zorluk çekmedim izlerken ama hatice şendilin sesini elanın sesine benzettim yada bana öle geldi farkeden varmı acaba??? bu arada hatice şendilde güzel oynadı yani tam anlamıyla süperdi . gelsin reytingler :happy0064 :happy0064

RODYA
05-04-07, 00:24
arkadaşlar dizi çok harika hele o kızın peçeli gezmesi dahada ilginçleştiriyor diziyi ama doğudaki yaşanan sağlık sorununada güzel değinmişler valla mükemmel.. inşallah reytingler iyi olur bu arada zeynep karakterindeki bayan başka dizilerde oynadımı ilk deneyim mi?:happy0064 :happy0064

Önceden maçolar dizisinde oynamış döndücüm.

Güzel bir dizi olacak gibi,heeycanla yeni bölümü bekliyorum.Yeni olanı yadırgama psikolojisi doğal.Keronun partneri kim olsursa olsun,ilk başta gözümüz alışmayacaktı.Ama gayet güzeldi.Alışacağız.

Gereksiz karşılaştırmalarıda gerek yok.Bırakın bunu.

Dediğim gibi konu ilginç.Diğer tüm doğu dizilerinden farklı:img-wink:

swetyy
05-04-07, 00:25
Dizi iyi hoş da ben o yüzdeki mendile hala bi anlam verebilmiş değilim. Tamam her babaya kızları bitenecik gözükür ama bu kadarı da biraz sırıtmamış mı?
Köydeki herkes Allah ne verdiyse saklamıyolar, ama ağamızın kızının ne gibi bi özelliği varsa anlamadım gitti. Çok saçma geldi bana.
Kollara transparan bir giysi ama ele eldiven giyilmesine de bir anlam veremiyorum. Diziyi köye araba ile geldikleri yerinden itibaren izlemeye başladım. ne kadar bi bölümünü kaçırdım bilmiyorum ama herhalde kaçırdığım yerinde mendil ve eldiven ile özellikle de kızın babasının bu geriii düşüncesi hakkında bi bölüm göstermemişlerdir. Merak ediyorum nasıl bir bahane ile bağlayacaklar o saçmalığı.

arkadaşım doğuda eğer ağanın kızı varsa onun yüzü genelde kapalı olur ve evlenmeden açılmaz çünkü ağanın yanında görevliler olduğu için yani doğuda buda bir nevi töre o yüzden yani

parlakz güneş
05-04-07, 00:26
Ya Cem'i kurtlar yeseydi gidiyodu gecenin bi vakti Karaağaç'a.Hemde bir Amerikalı kız için.Bide çıkıp o gelmesin gelecek bölüm .Gelmeden ayrılsınlar.

Dizideki çok fazla kötü karakter var gibi geldi bana.İlerleyen bölümler için korkuyorum.

swetyy
05-04-07, 00:33
Ya Cem'i kurtlar yeseydi gidiyodu gecenin bi vakti Karaağaç'a.Hemde bir Amerikalı kız için.Bide çıkıp o gelmesin gelecek bölüm .Gelmeden ayrılsınlar.

Dizideki çok fazla kötü karakter var gibi geldi bana.İlerleyen bölümler için korkuyorum.

haklısın banada öle geldi eve gelen o çocuk ağanın adamları ve ağanın kendisi tabiki cem' e karşı kaç kişi hainler ama konutan yanında cemimizin inş bu arada forum nie bu kadar suskunuz hareketlenin biraz yorumlar nerdeee

my.baby.face
05-04-07, 00:34
dizi çok güseldii yaa
tam beklediğim gibiydi valaa
beendim bennn süperdiii:)

ZeHrA_K
05-04-07, 00:36
mrb arkadaslar bende cogunuz gibi begendim diziyi ... keremcem her zamanki gibi superdi hele mimikleri muhtesemdi ... ama hatice sendile hala isinamadim yaaa ne bileyim alisamadim umarim ilerliyen bolumlerde alisa bilirim

hersey superdide keske atv avrupadada oynasaydida bizi inettenden izlemeye calismasaydik kucucuk ekran yaaa

ÜLGEN
05-04-07, 00:36
dizi çok güzelde olabilir senaryoda ama bana keremcemim oyunculugu dogal gelmiyor sanki birşeyler eksik bu çocukta ifadeleri hep aynı sinirlendigi zaman yada kızgın sert olması gerektigi yerde bunu yapamıyor hep bir efendi çocuk olma tavrı var sürekli böyle gidiyor insn herzamn böyle olamazki bazen dagıttıgı zamanlar olabilir böylede olması gerekiyor ki dogal olsun o insan saçları bile adam yataktan kalkıyor hiç bozukmamış aynı şekilde kuaförden çıkmış gibi sinek kaydı traş olmuş bzen bu adm takım elbiseylemi yatıyor diye düşünüyorum

MardiGras
05-04-07, 00:39
Basligin konusu "Iki Yabanci" dizisidir. Konu ile ilgisi olmayan sekilde "kim daha guzel" "kim kimi dover" "kim kime yakisir" icerigi tasiyan butun mesajlar silinecektir.

Lutfen mesajlarinizin konu ile ilgili olmasina bu manada "Bolum Yorumlari" icerigi tasimasina dikkat ediniz.

MardiGras
Super Moderator

sabiş@enes
05-04-07, 00:40
ben diziyi çok beğendim keremcemede doktorluk çok yakışmış helede mavi kazağının üstüne beyaz önlüğü giğdiye bayıldım kırmızı kazakta mavi kazakta çok yakışmış cemin babası çok karizmatik adam yaa o nasıl gözler öyle ama abisini sevmedim biraz tuaf helede abisinin karısı çok fesat birine benziyo hatice şendil'e dizi başlamadan önce biraz önyargılı olmuştum ama diziyi izlemeye başladığımda baya alıştım güzel de kız keremcemin yanına da yakışmış tabi yanında başka biri olsa benim için daha iyi olurdu ama:img-wink: yanlız cemin annesini görünce acayip güldüm çokda açıklı bi sahne anlatılırken ben gülüyorum şu oyunculuk nasıl birşeydir yaa :icon_whis biryerde arkadaşı rölünde bi başka dizide annesi ama konusu,oyuncu kadrosu süper cem şimdiden baya düşman kazandı kapadokyanın görüntüleri süperdi ne kadar güzel yerler yani başımın ucunda nevşehir ben doğru dürüst gitmiş değilim en fazla 1 saatlik mesafe ama keremcem şimdi ordaya artık hiç ayrılmam hafta sonu çekimler varsa babama bi söyleyeyim bakalım ikna edebilirsem keroyu görücem süper olur :happy0064 yaa inşallah gidebilirim

Billush
05-04-07, 00:40
Ben özellikle Cem'in telefon elinde çektiği bir yer bulmak için gezdiği sahneyi beğendim.Gerçekten çok hoştu.Gece gece elinde telefon çekecek yer ara :)

defneee
05-04-07, 00:51
ben sevdim diziyi zaten çok özlemişim keremcemi...beyaz önlükte yakışmış bayağı....mimikleri de süperdi...ikinci bölümde cem kızı muayene etmek için ısrar edicek gibime geliyo hatta bu yüzden babasıyla tartışacaklar kanımca

eczaci
05-04-07, 00:53
ben sevdim diziyi zaten çok özlemişim keremcemi...beyaz önlükte yakışmış bayağı....mimikleri de süperdi...ikinci bölümde cem kızı muayene etmek için ısrar edicek gibime geliyo hatta bu yüzden babasıyla tartışacaklar kanımca

Evet ya sana katılıyorum.Bu konuda tartışma olma ihtimali yüksek fakat pozitif düşünürsek başka yollar da var.

defneee
05-04-07, 01:01
birde şu adama sinir oldum gelip şantiyeye adam lazım diyen adama ikincisini kasten yaptı sanki ya da bana öyle geldi o adam ilerde dert olucak cem'in başına belli zaten bi ilgisi var zeyno'ya karşı karşıya gelecelerdir

ZeHrA_K
05-04-07, 01:05
birde şu adama sinir oldum gelip şantiyeye adam lazım diyen adama ikincisini kasten yaptı sanki ya da bana öyle geldi o adam ilerde dert olucak cem'in başına belli zaten bi ilgisi var zeyno'ya karşı karşıya gelecelerdir

hic sorma o adam benim elime gecsin bogazam resmen yaaa .... ne gicik bir tip bu boyle yaaa ama oda asik zeynoya bu kesin karsi karsiya gelecekler zeyno yuzunden bu kesin

keremcemcimm
05-04-07, 01:06
evt bnde sinir oldum ona..ayrıca muhtar tanıstırırken 2 otel yapıyolar suanda dedi oda 3 die düzeltti ya ordan belli ne kadar görgüsüz oldugu..aslında cem ondan bin kat daha zengin..ama mütevazi cocuk işte onu bile sölemedi giderken oraya..

zeynoda walla tabi buldu cem gibi birini asık oldu hmn o bakıslar fln:img-in_lo ..
asıl simdi vanessa gelince nası kacıcak cok merak ediyorum bn cem cok üzülcek ama bnce o kız cemle parası için cıkıyodu..ama cem gercekten sevmiş bi kızla konusmak iççin neler yaptı ama sonunda konustu agacın tepesinden:img-hyste ..ayy bide düştü ya orda koptum:img-hyste

Asli21
05-04-07, 01:08
Diziyi bende internetten izledim. Bence gayet güzeldi. Hatice Sendile bende pek isinamadim ama ben ilerleyen bölümlerde alisacagima inaniyorum. cokta kötü bir secim degil yani. Dizinin konusuna gelince bazen bana da biraz Kinali Kari hatirlatti ama yinede bu dizi daha farkli. Kizin pece takmasi da. diziyi farkli kiliyor bence. Helede o Karaagacin hikayesi cok ilgincdi. Kisacasi diziyi begendim diyebilirim. Ama sonu kötü bitti ya simdi haftaya kadar bekle bekleyebilirsen.
Bencede 2. bölümde Aga ile Cem tartisacak. Merakla bekliyorum. Bende herkes gibi reytingleri cok merak ediyorum ve iyi olacagina inaniyorum.

Ve bence "kim daha güzel" tartismalari cok sacma. Lütfen yaseminle haticeyi kiyaslamayin.

ZeHrA_K
05-04-07, 01:13
Diziyi bende internetten izledim. Bence gayet güzeldi. Hatice Sendile bende pek isinamadim ama ben ilerleyen bölümlerde alisacagima inaniyorum. cokta kötü bir secim degil yani. Dizinin konusuna gelince bazen bana da biraz Kinali Kari hatirlatti ama yinede bu dizi daha farkli. Kizin pece takmasi da. diziyi farkli kiliyor bence. Helede o Karaagacin hikayesi cok ilgincdi. Kisacasi diziyi begendim diyebilirim. Ama sonu kötü bitti ya simdi haftaya kadar bekle bekleyebilirsen.
Bencede 2. bölümde Aga ile Cem tartisacak. Merakla bekliyorum. Bende herkes gibi reytingleri cok merak ediyorum ve iyi olacagina inaniyorum.

Ve bence "kim daha güzel" tartismalari cok sacma. Lütfen yaseminle haticeyi kiyaslamayin.

kesinlikle katiliyorum cnm arkadasima bence herseye ragmen cok guzel bir diziydi

arkadaslar bence tuba hakli kiyaslama yapmayin yaaa cunku herkesin yeri farkli ( yaseminci olarak tabikide yasemin birtane )

ozguster
05-04-07, 01:17
Aşk Oyunu gibi çok çok başarılı bir yapımdan sonra Keremcem için zor bir olay.
Hem partneri hem de oyunculuğu açısından.
Biraz yazılanları okumaya çalıştım.Herkes dizinin farklılığından bahsetmiş.Yok diğer dizilerde olmayan bir konu falan denmiş.Afedersiniz ama galiba ben uydudan başka bir dizi izledim galiba.
Kınalı Kar dizisini takip etmiş değilim sadece gördüğüm kadarını biliyorum ama bu bile yetti bana.Gitmiş öğretmen Ali,gelmiş doktor Cem.Köy Bursa'da değil Ürgüp'te.Ağa var, hacı var hoca var ağanın kızı var ve hatta köyün delisi bile var.Tabi aynen bir de kötü adam var.Töre var töre,daha ne olsun.Çıkacak bir süre sonra ortaya.Senarist bile aynı.Üzgünüm ama ne özgün bir senaryo ne de farklı bir şey var.orjinallik nerede?Doktor olması mı?Hatta aynen de tutulan düzene göre uyarlanmış bir dizi.Rastlarsam izlerim diyebileceğim bir dizi.Hatta o bile değil.
Yasemin-Hatice kıyasına gerek yok abes kaçar.Kıyas götürmez.Her açıdan(Yasemin'e büyük ayıp olur gerçekten )Bunu geçelim.Ancak resmen Keremcem'in yanında seyircinin gözü eskiyi aramasın mantığı ile eski partner tarzı bir oyuncu seçilmiş.Sarp'ın aynen sesi kullanılmış.Hatta Zeyno'nun sesi Ela'nın sesinin aynısı.Amaç önce kulaklar alışsın...Beyin cerrahı hikayesi de ayrı bie abesle iştigal.Nereye değinilmek istenmiş anlamadım.
Şahsi fikrim dizinin başarısının AO 'nun yanından kıyısından geçemeyeceği.Hatta sıralamalarda vasatı aşamayacağı.
Bakalım zaman gösterecek.Ama bu kadar '' iddialı '' bir Keremcem'den ,açıkçası daha iddialı bir dönüş bekliyordum.Aykut Gürel işin içinde olunca iddia değil, daha farklı bir bakış açısı ile düşünmem gerektiğini atladım bir an.

ZeHrA_K
05-04-07, 01:29
Aşk Oyunu gibi çok çok başarılı bir yapımdan sonra Keremcem için zor bir olay.
Hem partneri hem de oyunculuğu açısından.
Biraz yazılanları okumaya çalıştım.Herkes dizinin farklılığından bahsetmiş.Yok diğer dizilerde olmayan bir konu falan denmiş.Afedersiniz ama galiba ben uydudan başka bir dizi izledim galiba.
Kınalı Kar dizisini takip etmiş değilim sadece gördüğüm kadarını biliyorum ama bu bile yetti bana.Gitmiş öğretmen Ali,gelmiş doktor Cem.Köy Bursa'da değil Ürgüp'te.Ağa var, hacı var hoca var ağanın kızı var ve hatta köyün delisi bile var.Tabi aynen bir de kötü adam var.Töre var töre,daha ne olsun.Çıkacak bir süre sonra ortaya.Senarist bile aynı.Üzgünüm ama ne özgün bir senaryo ne de farklı bir şey var.orjinallik nerede?Doktor olması mı?Hatta aynen de tutulan düzene göre uyarlanmış bir dizi.Rastlarsam izlerim diyebileceğim bir dizi.
Yasemin-Hatice kıyasına gerek yok abes kaçar.Kıyas götürmez.Bunu geçelim.Ancak resmen Keremcem'in yanında seyircinin gözü eskiyi aramasın mantığı ile eski partner tarzı bir oyuncu seçilmiş.Sarp'ın aynen sesi kullanılmış.Hatta Zeyno'nun sesi Ela'nın sesinin aynısı.Amaç önce kulaklar alışsın...Beyin cerrahı hikayesi de ayrı bie abesle iştigal.Nereye değinilmek istenmiş anlamadım.
Şahsi fikrim dizinin başarısının AO 'nun yanından kıyısından geçemeyeceği.Hatta sıralamalarda vasatı aşamayacağı.
Bakalım zaman gösterecek.Ama bu kadar '' iddialı '' bir Keremcem'den ,açıkçası daha iddialı bir dönüş bekliyordum.Aykut Gürel işin içinde olunca iddia değil, daha farklı bir bakış açısı ile düşünmem gerektiğini atladım bir an.

bazi konularda haklisin mesela su ses benzerligi bencede biraz tuhaf durdu ses benzerligi ama insan alistigi sesi istiyor.. yinede bence bu ses keremceme'de cok yakisiyor diger bir konuda kiyaslama bazi insanlar yasemini bazilarida haticeyi seviyorlar buda cok normal birsey ama kotu olan bunu basliklara yansitmalari oluyor

gelelim diger soylediklerine tabiki ask oyununun yeri baska tabikide o bizim ilk goz agrimiz nede olsa ama yinede bu diziye haksizlik yapilmasina izin vermem daha ilk bolumden boyle dusunmeniz biraz tuhaf bence ilerligen bolumlerini izlemeni sonra boyle bir yorum yapmani isterdim ozamanda belki sana hak verebilirdim ama ilk bolumden boyle seyler soylemen beni uzdu acikcasi

Asli21
05-04-07, 01:37
bazi konularda haklisin mesela su ses benzerligi bencede biraz tuhaf durdu ses benzerligi ama insan alistigi sesi istiyor.. yinede bence bu ses keremceme'de cok yakisiyor diger bir konuda kiyaslama bazi insanlar yasemini bazilarida haticeyi seviyorlar buda cok normal birsey ama kotu olan bunu basliklara yansitmalari oluyor

gelelim diger soylediklerine tabiki ask oyununun yeri baska tabikide o bizim ilk goz agrimiz nede olsa ama yinede bu diziye haksizlik yapilmasina izin vermem daha ilk bolumden boyle dusunmeniz biraz tuhaf bence ilerligen bolumlerini izlemeni sonra boyle bir yorum yapmani isterdim ozamanda belki sana hak verebilirdim ama ilk bolumden boyle seyler soylemen beni uzdu acikcasi

Zehra bende sana katiliyorum cnm. Bencede Bu Ses Keremceme yakismis ama keske kendi sesiyle oynasaydi daha da sevinirdim ben. Hatta ben kendi sesiyle oynadigini saniyordum taaki sesli fragmani görene kadar. Ama olsun sonuct acok büyük bir problem degil bence. Haticenin sesine gelince evet o sesde Elanin sesi ama zaten genelikle her dizideki karakterlerin sesi ayni.
Ask Oyunu bambaska tabiki de bu tartisilmaz bile. Ama Zehra arkadasiminda dedigi gibi Iki yabancinin daha 1. bölümu yayinlandi. Hele ilerleyen bölümleri bi görelim o zaman daha da yorum yapma imkanim olacak.

sılam
05-04-07, 01:37
Hiç kimse kusura bakmasın ama Keremcem bu dizi için mi heyecanlanmış? Bu dizinin mi farklı hikayesi varmış? Bu dizi mi orjinal hikayeye sahipmiş? Keremcem'den daha fazlasını beklerdim.Tam bir hayal kırıklığıydı benim için.Onun güzel kaşı gözü içinde bu diziyi izlemeyi devam etmem açıkcası.Aaa hakkını yemiyeyim güldüğüm sahneler oldu.Önce ağaca dayalı merdivenden düşme sahnesi harikaydı(!) Bir insan bu kadar mı berbat düşer.Hele bebeği kazağın üzerinden muayene edip iki dinlemeyle sadece üşütmüş ciğerlere ulaşmamış demesinde ben yerlerdeydim gülmekten.Tbi bu adam birincilikle bitirir.Bunun gibi iki dinlemeyle teşhisi koyan dahi olmalı:img-hyste Babasının şimdiki hali mavi gözlü olupta geçmişte kara kaşlı kara gözlü olmasına hiç girmeyecem o ayrı bir olaydı zaten.Adam seneler sonra baya bir evrim geçirmiş...
Uzun lafın kısası olmamış Keremcem Bey.Neden izledin öyleyse diyeceksiniz?
44 bölümün hatırına izledim.Bu dizi tutmaz arkadaşlar dedi dersiniz...

ZeHrA_K
05-04-07, 01:43
Bu on yargi ne anlamiyorum yaaa insanlarda keremcem anti patisi dogmus
daha dizinin ilk bolumlerinde boyle yorumlar yapiliyorsa oh oh
daha ilk bolum yayinlandi arkadaslar yaaa adi ustunde ilk bolum

sılam
05-04-07, 01:49
Bu on yargi ne anlamiyorum yaaa insanlarda keremcem anti patisi dogmus
daha dizinin ilk bolumlerinde boyle yorumlar yapiliyorsa oh oh
daha ilk bolum yayinlandi arkadaslar yaaa adi ustunde ilk bolum
Bir dizinin devamını izlemek için ilk bölümü izledikten sonra karar verirsin.Beğenmediğin zaman devam etmezsin değil mi? İşte bizde beğenmeme hakkımızı kullanarak diğer bölümleride izlemeyecez diyoruz.Nasıl sizler beğeninizi yazıyorsanız bizde beğenmediğimizi yazmak en doğal hakkımız.İlk bölüm bir dizi için çok önemlidir.Al verisi yoksa kimse devam etmez.Reytingler iyi gelecektir.Çünkü AO dan çok kişi meraktan izlemiştir (benim gibi) Ama istediği zevki alamamışsa devam etmez.Buna ön yargı denmez sadece zevk meselesi denir.

ZeHrA_K
05-04-07, 01:58
Bir dizinin devamını izlemek için ilk bölümü izledikten sonra karar verirsin.Beğenmediğin zaman devam etmezsin değil mi? İşte bizde beğenmeme hakkımızı kullanarak diğer bölümleride izlemeyecez diyoruz.Nasıl sizler beğeninizi yazıyorsanız bizde beğenmediğimizi yazmak en doğal hakkımız.İlk bölüm bir dizi için çok önemlidir.Al verisi yoksa kimse devam etmez.Reytingler iyi gelecektir.Çünkü AO dan çok kişi meraktan izlemiştir (benim gibi) Ama istediği zevki alamamışsa devam etmez.Buna ön yargı denmez sadece zevk meselesi denir.

haklisin ama yinede ilk bolumden cogu seyleri anliyamazsin ilerliyen bolumlerde seversin cogu dizileri bu benim dusuncem senin dusuncenede saygi duyuyorum
ama yinede ilk bolumden boyle yorumlar yazilmasi bizi uzuyor

ama sunu soyluyeyim bence bu dizi tutacak ( ao kadar olmasada )

sakin beni yanlis anlamayin bu benim fikrim ben 2. bolumude izlemenizi tavsiye ederim ondan sonrada begenmezseniz size hak veririm ama ilk bolumden on yargili olmayin derim

tebessüm
05-04-07, 02:09
arkadaşlar bende yorumlarınızı okudum...yalnız benim gerçekten merak ettiğim bir nokta var?? siz bu diziyi gerçekten beğendinizmi yoksa beğenmenzn sebebi dizide keremcemin olmasımı lütfen bu soruma doğru cvb verin...sakın yanlış anlamayın sadece soru..diziyi izlemeden yorum yapmam yanlış olur ama fragmanını hiç etkileyici bulmadım ayrıca eski senaryoları gerçekten hatırlattı..şu köyün doktoru köyün öğretmeni hikayeleri artık bana itici gelmeye başladı..herneyse ben bu diziyi izlemem bunun için iki tane neden var birincsi aynı saatte oynayan ve harika bir dizi olan elveda derkeni bırakmam ,ikincside gerçekten hiçbir çekici yanını görmedm... beğenen arkadşlara saygısılk yaptysam özür dilerm sözlemi seçerek kurdum..sadece fikrmi söledm sonçta bnm dizimede kötü yorum yapılsa bende bozulrum amaa saygı çerçevesi içinde oldğu sürece bir sorun olcğnı sanmyorum..evet cvblarnz?(diziyi beğenen arkdşalrdan beklnyo)

Asli21
05-04-07, 02:09
2. Bölümü sabirsizlikla bekliyorum. Keremcemi gercekten cok özlemisim. Artik her hafta onu tvde görecegiz. cok seviniyorum buna. Insallah dizimiz tutar. Yarinki reyting sonuclarinin iyi gelecegine inaniyorum yani bence ilk 5e gireriz gibime geliyor. hadi hayirlisi. yarin ögrenecegiz...

ZeHrA_K
05-04-07, 02:17
arkadaşlar bende yorumlarınızı okudum...yalnız benim gerçekten merak ettiğim bir nokta var?? siz bu diziyi gerçekten beğendinizmi yoksa beğenmenzn sebebi dizide keremcemin olmasımı lütfen bu soruma doğru cvb verin...sakın yanlış anlamayın sadece soru..diziyi izlemeden yorum yapmam yanlış olur ama fragmanını hiç etkileyici bulmadım ayrıca eski senaryoları gerçekten hatırlattı..şu köyün doktoru köyün öğretmeni hikayeleri artık bana itici gelmeye başladı..herneyse ben bu diziyi izlemem bunun için iki tane neden var birincsi aynı saatte oynayan ve harika bir dizi olan elveda derkeni bırakmam ,ikincside gerçekten hiçbir çekici yanını görmedm... beğenen arkadşlara saygısılk yaptysam özür dilerm sözlemi seçerek kurdum..sadece fikrmi söledm sonçta bnm dizimede kötü yorum yapılsa bende bozulrum amaa saygı çerçevesi içinde oldğu sürece bir sorun olcğnı sanmyorum..evet cvblarnz?(diziyi beğenen arkdşalrdan beklnyo)

buda senin dusuncen saygi duyuyoruz ...... soruna gelince diziyi izlememin keremcemle tabikide ilgisi var keremcemin dizisi basliyor veee insanlar meraktan izliyor sonrada o diziyi cok seviyorlar .... buna bir ornek siz burcu kara var dizide nasil bir dizi olacak acaba diye basliyorsunuz izlemeye sonradan diziyi cok seviyorsunuz .... bizimde aynen boyle

tebessüm
05-04-07, 02:20
buda senin dusuncen saygi duyuyoruz ...... soruna gelince diziyi izlememin keremcemle tabikide ilgisi var keremcemin dizisi basliyor veee insanlar meraktan izliyor sonrada o diziyi cok seviyorlar .... buna bir ornek siz burcu kara var dizide nasil bir dizi olacak acaba diye basliyorsunuz izlemeye sonradan diziyi cok seviyorsunuz .... bizimde aynen boyle

arkadaşım cvbn için çok teşekkr ederm yalnız benm burcu karayla bi ilgim yok yani burcu fanlarından değilm..imzamada bakarsan dizinin diğer karakterlernden oluşyor..cvbn için teşekkr ederm..sadece bir soruydu cvbı bilnmeyen yani altında bir art niyet yoktu...dizinize başarılar dilerm sizede iyi sohbetler

ZeHrA_K
05-04-07, 02:23
arkadaşım cvbn için çok teşekkr ederm yalnız benm burcu karayla bi ilgim yok yani burcu fanlarından değilm..imzamada bakarsan dizinin diğer karakterlernden oluşyor..cvbn için teşekkr ederm..sadece bir soruydu cvbı bilnmeyen yani altında bir art niyet yoktu...dizinize başarılar dilerm sizede iyi sohbetler

dusuncelerin icin sagol ama ben sadece bir ornek verdim bu seninle ilgili deyil umarim anlata bilmisimdir

MAKEDONYALI
05-04-07, 02:23
ya ben su atv avrupadan hakaten nefter ediyorumyaaa adamlar bize yani avrupada yasayanlara coook büyük haksizlik yapiyorlar
bu arada merhaba herkeze ben direkmen konuya daldim kusuruma bakmayin arkadaslar ama hakaten cooookk sinirliyim eeee diziyi seyreden oldu mu?bana anlatabilirmisiniz nasil bir dizi tabi gönül isterdi ki yaso partneri olsun ama imkansiz gibi bir sey

tebessüm
05-04-07, 02:28
dusuncelerin icin sagol ama ben sadece bir ornek verdim bu seninle ilgili deyil umarim anlata bilmisimdir

yok yok ben nedmek istedğni anladım..hatta hakta verdm ben sadece sırf sevlen biri var diye tutan dizilere karşıyım(tabiki bu dizinin öyle oldğnu savnmyorum izlemedm bile asla böle bi yorum yapmam) ama sennde söledklern çok doğru yani sevdğn insan varsa başlarsın sonrasnda konu bağlar devam edersn..kimi insan bölede yapmaz bnm söledğm kişiler böle biri varya ovarsa neolrsa olsn izleyelm tarzdır ben bna karşym yoksa bnde ecenin oyunclğnu çok beyenyrmve onn oynadğı diziye tabki bakarım:D anlatabildim dmi?

mili_gkhnözen1905
05-04-07, 02:29
ya dizi baslamis bugün ama ben bakamadim tabiki neden avrupa atvden bakiyorum diye ma abu haksizlik bizlere yeter artik ya...
ne zaman burda yayinlanir bilen varmi zehram sen nasil baktin canim
internettenmi???

ayrica bu yorumlari anlamiyorum neden cok üstüne gidiliyor dizinin daha ilk bölüm önyargiyla bakmayin lütfen...ben daha izlemedim ama ayni seyleri
yine derdim..
partneri kim onuda bilmiyorum ama keronun yaninaa yasodan baskasini yakistiramam heralde!!!

BARIS 1979
05-04-07, 05:25
atv avrupa da sabah saat 4 te efendim sabah saat 4 te

sude-elvin
05-04-07, 06:35
inanamadim ya avrupa atv de saat 4 te basladi dizi nasil bi sacmalik bu böyle.

dizinin baslari beni biraz SIkti ama sonlara dogru hosuma gitmeye basladi. oyunculari pek begenmedim diziye yakisan keremcem disinda iki kisi daha var hatice sendili hic begenmedim sedef avcininda adi geciyordu keske o olsaymis.
ilerleyen bölümlerde bazi seyler daha iyi olucaktir, erken karar vermemek lazim.
bide bu arada bu zeynepe kahvemi dokunuyor icince bayiliyoda.

angelstone505
05-04-07, 06:37
affedersiniz 2 kişi hariç arka plan oyuncular biraz güçsüz kaldılar:img-polic hemen sinirlenmeyin bu benim görüşüm dikkatle izlerseniz bazı şeyler belli oluyor benim korkum bu yüzden Keremceme yazık olamasın,umarım yanılırım:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr :img-in_lo

rihanna
05-04-07, 07:12
çok güzel bir diziydi umarım hakettiği yarde olur keremcem her zamanki gibiydi ya bide yılmaz mıdır nedir dayak istiyo tipini beyenmemiş yaw bu hiç aynaya bakmıyomu:icon_whis

NERGIZ_CAN
05-04-07, 07:31
hani hayelet olacakdi hic bir sey hatirlamiyordu asil doktor olmasi olay yasemine inat olsun diyemi acaba hani o doktorsa bende doktorum bilmem amma bana hic guzel gelmedi konu eski her dizideki gibi gene agac dilek agaci cok eski ya yeter bu dilek agacindan bir seyler ummak cok sacma

meltem-cmbl
05-04-07, 07:42
güsel diziymiş ilk bölümünü beğendimm en sevdindiğim nokta keremcemın sesi yine sarpın sesiydi buna çok sevindim farklı bir ses yapmmaışlar bari daha güsel olmuş.doktorlukta keroya çok yakışmış ya:) ay bernayı görünce şok oldum annesi rolunde:img-hyste ya ben şu peçe işini hala çözmüş değilim he babsı niye peçe taktırıyoo allah allah yaa bakalım cem accakmı peceyı kız kansermı neydı ya

Ceyla
05-04-07, 08:23
Keremcem'in dizisinin başlayacağını kısa süre önce kanaldaki tanıtımından öğrendim. Kendisini tekrar ekranlarda görmek fikri hoşuma gitmiş olsada izleyip izlememek konusunda kararsızdım öyleki dizi ile ilgili hiçbir araştırma yapmadım, konusu nedir, Keremcem'in rolü nedir, nerede çekilir vs.
Dün akşam ise içimden gelen yoğun istek doğrultusunda başından sonuna dikkatle izlerken buldum kendimi.

Öncelikle tekrar Kapadokya'yı görmek beni mutlu etti. Şuan orada çekilen başka diziler olmuş olsada onları izlemediğim için uzun zaman sonra o güzel doğa harikası yerleri görmek çok hoşuma gitti.
Keremcem'in oyunculuğunu yine yerinde ve yeterli buldum. Açıkçası doktor rolüde kendisine fazlasıyla yakışmıştı.
Kendisine eşlik edecek bayan oyuncu ile ilgili ilk bölümde çok derin bir oyunculuk göremedim.
Mahmut karakterini tekrar Kapadokya'da ağa olarak görmek komik olsada yine iyi bir oyuncu olduğunu kanıtlıyor.
Cem'in babası ve ağbisi rolündeki karakterlerinde yüzlerini yeni gördüğümüz karakterler olmasıda bu diziye ayrı bir renk ve tat katacaktır eminimki. Her ikisininde oyunculuklarını gayet olumlu buldum. Dizilerde yüzlerini yeni gördüğümüz ve oyunculukları oldukça başarılı yeni yüzleri görmek mutluluk verici.
Otel sahibi babanın oğluda gayet yerinde bir tercih olmuş çünkü daha ilk bölümde rolünün hakkını verdi.
Muhtar rolündeki oyuncuda beni hem kızdırmakla hemde güldürmekle yerinde bir tercih olduğunu belli etti.
Ayrıca birkaç yan oyuncu daha rolleriyle ileride daha çok ön planda olacaklar gibi biri deli rolündeki oyuncu belkide Cem'le samimi olan biri olacak diğeride Cem'in yengesi.

Ayrıca gerek çekilen mekanlar gerek ileride karşılaşacağım sorunlar ve Anadolu'daki önemli eksikliklerden birine değinmeleri hoşuma gitti.
Öyleki son sahnelere kadar eksik kalan şeylerde dizinin bitimine yakın bir şekilde ortaya çıkmaya başladı. Cem'in yukarıdaki evlerde kimler yaşıyor sorusuna muhtarın cevabı ve oradaki insanların kanserden kaçıp gittiğini belirtmesi ve kanser gibi çağımızın hastalığınada değinecek olmaları beni etkileyen diğer unsurlar oldu.
Babasınında Karaağaç önce benden eşimi aldın yakında benide alacaksın ama oğlumu sana vermeyeceğim demeside içinde bulunduğu rahatsızlığın daha doğrusu kanserin açık ifadesiydi.
Kızda bayıldığı zaman ağzından gelen kanda onunda ciddi bir rahatsızlığının olduğunu ortaya döktü.

Yanlız hastalıkların değil, çeşitli kötü ilişkilerinde ortaya çıkacağı kesin.
Henüz ilk bölüm olmasına karşılık ileriye dönük oldukça olumlu izlenimler aldım.
Hem çekim mekanları,hem oyuncular ve oyunculuklar, hem hastalık ve doktor eksikliği yada cahillik gibi konulara parmak basılması, hemde yine karanlık ilişkilerin bir şekilde irdelenecek olması açısından ileriye dönük çok konu ve sürprizlerin olacağı kesin.
Cem'in babasının Cem ısrarı ve ağbiye güveninin olmaması, yengenin insanı tedirgin eden bakışları birçok sorunun cevabını zamanla alacağız.
Bu arada birileri güçlerini ortaya koyadursunlar Cem'in de ileride sahip olduğu güçler ortaya çıkacaktır dizinin birde bu durumdan sonraki gelişimi sözkonusu olacak.
Yanlız babasının oğlunu oradan kopartabilmek için oğluna zarar verebilecek şeyler yapabileceği korkusunu taşıyorum.

Bu arada değindikleri konular içinde eğitimsizliğin, gücün ve cahilliğin yeride geniş boyutluydu. Babanın kızı konusundaki başlık parası alma ısrarı hemde yüksek meblağlı, birtek kızı olmasına karşılık ona olan olumsuz davranışları, kızın rahatsız olabilmesine istinaden duyarsız kalması ve onun yüzündeki peçenin hiç açılmasını istememesi bunlarda cevabını beklediğim sorular olacak.

Sonuç olarak ben ilk bölümden oyuncu,oyunculuklar,mekanlar,konular v.s. üzerine hoşnut kaldım. İkinci bölümden sonrada bazı durumlar dahada netleşecektir. Umarım uzun soluklu seyri güzel bir dizi olur.

sude-elvin
05-04-07, 08:30
bernayi münire apaydin görünce bende sasirdim keske sürekli oynicak oyuncular arasinda olsaydi. bu arada kiz sanirim kahve ictiginde bayiliyor tabi tesadüf degilse ikisindede öyle oldu.

boncuk28
05-04-07, 08:45
bernayi münire apaydin görünce bende sasirdim keske sürekli oynicak oyuncular arasinda olsaydi. bu arada kiz sanirim kahve ictiginde bayiliyor tabi tesadüf degilse ikisindede öyle oldu.

herhalde kahve çarpıntı yapıyo :img-hyste şaka bi yana çok beğendim ben iki yabancıyı.. İlk bölümde tutar inşallah da uzun süre izleyeceğimiz bir dizi olur. Ufak tefek mantık hataları vardı ama kadı kızında da olur o kadar... İlk bölüm ağzımda güzel bi tad bıraktı hiç bozamam valla.. Acaba haftaya neler olur şimdiden beklemeye başladım. Keremle Aslı nın hikayesinde Aslının ablası kızkardeşinin hayatını kurtarmak için yüzünü feda eder ama peçe taktığında belli olmaz ya sanki öyle büyülü bir atmosfer var dizide . Sizce niye taktırıyo kızına peçeyi koca ağa merak ettim

kale
05-04-07, 08:49
off uzun bır yorum yapmıstım sılındı tuh yaa neyse ozet geceyım...

Kınalı kar benzerlıgınden bahsedılmıs ama ben seyretmedım o dızıyı o yuzden de bos bos konusulmasın bu benzerlık ve dıger bır benzetme de Doktorlar alakası yok burda kı doktor baba baya bır zengın onun da alakası yok... ama Keremcem'ın doktor mu yoksa manken mı oldugunu karar veremedım seyrederken... Dızıyı Urgup'un mekanlarını gormek ıcın seyretım bır yere kadar ama aga dızılerınden ayıran en onemlı ozellıgı amac olması mesela saglık ocagını yanı olmayan bır saglık ocagını bastan yaratmak bır yere kadar seyretmemın nedenı buydu... bence Keremcem oyuncu olacam dıge dıretıyorsa bu ısın egıtımını alsın yoksa sopa ıle dalacam yanı, goz zevkımı bozmasın mımıklerle, kardesım gıt seyretme dersen kı bu seslerı duyar gıbıyım kardesım ekranda dogru durust bır sey yok kı derım bende :img-yes: sonra derım kı nedense dıger dızıler de agam gel agam gıt agam otur agam gıbı replıkler mevcut... bu dızıyı begendım mı dersenız ben begendım ana kendımle celıskıye gırdım gene :img-hyste ama cıddı olarak evet begendım gercı ben ılk yarım saatını seyretım en azından oraya kadar ıyı,gercı basında baba cok konustu bos konustu ama hadı ılk bolum ya o bakımdan ustune durmuyorum... ha bır de pecelı kızımız yahu su kıza bırı el atsın valla mımık,bakıs yerlerde bırı ellınden tutsun derım ben...Selma Güneri en begendım oyuncuydu valla benım boyle bır annem olsun can kurban yaa gercı benım annemde dunyalar guzellıdır ama populer degıl farkı :img-hyste
anna ben dızının avukatı gıbı olmusum sımdı okudumda yazdıkları mı,hos degıl gercekten :img-hyste
bakalım benım kumanda haftaya bu dızıye zapıng yapacak mı,suphelıyım ıcım de kı ses sakın dıyor da :img-hyste

Sizce niye taktırıyo kızına peçeyi koca ağa merak ettim

ha evet degınmedıgım noktacık,kacmıs ıste... bence aga ısı bılıyor ne de olsa baslık parası ucuk bır mıktar, kendımı satsam,tarlamı satsam,arabamı,evımı benden bu kadar cıkmaz :img-hyste demem o kı adam kızı ıcın el degmemıs,goz gormemıs,dokunulmamıs,saf ve temız ımajı ıcın kapatırıyor yanı kanımca...

scSinemm
05-04-07, 09:18
Bence cok hos cok guzel
bir dizi olmus, bu kadarini acikcasi
beklemiyordum..devamini dort gozle bekledigim
kesin..umarım uzun soluklu seyri guzel bir dizi olur. =)

sumisali
05-04-07, 09:46
selamlar........

diziyi izledim baştan sona....
başlarda biraz sıkılsam da sona yakın güzeldi eğlenceli bir dizi....
ama aşk oyununun yerini alamıcak kesinlikle.....

fakat şu kız neden o mendili takıyor ayrıca ne gaddar bir babası var......
kız hasta doktora bile götürmüyor yuh yani.......kızı sokağa çıkarmıyor falan garib geldi bana hangi devirde yaşıyoruz.....:)

figan1973
05-04-07, 10:02
hakikaten başlık parası çok uçuk bir miktar...ağa kızının yüzünü kapamış,ama
kızın giydiği kot pantolon,saçları,kaşları ve gözleri açık....:happy0064
bir erkek görüpte aşık olacaksa gördüğü şeyler yeterli...sadece ağzını ve burnunu görmüyor değilmi...:img-hyste
ağa tam bir kaz yani...söylediği şeylerde öyle zaten.."sen kızın güzelliğinemi,yoksa benimle hısım olmanın avantajına mı geldin" gibi abuk subuk
şeyler söylüyor..resmen kızına koca değilde kendine zengin varis arıyor..
ağanın tek kızı ve erkek kardeşi yok gibi...
durumlar şimdiden karışık..hele dr.cem amerikadaki top model kız arkadaşının
karaağaç gibi bir yerde yaşamasını istiyor ya,ben gülmekten öldüm..kız geliği gibi gider,orada nasıl yaşasın ki...bye
dizi gelecek vadediyor bence...bir köyde geçiyorsa,muhtar,deli,tutucu hoca
olacaktır..diğer dizilerde var olması,bundada olması benzerlik değildir.çünkü
bu karekterler her köyde bulunanlar.kopya çekilmiş derseniz ,bende evet
gerçek hayattan kopya çekilmiş derim...:good:

matraka
05-04-07, 10:40
Eleştirilerim;
yapım olarak zayıf bir iş olmuş

---keremcem; doktor sahneleri ayrıntılı çekilmemiş(hastaya ilaç verilip öğün söylenmemesi)
---dizide dublaj bir felaket kimsenin ağız yapısına oturmamış
---konu olarak açılımları var yani senaryonun önü açık (varlıklı ama idealist bir doktor,kanser olan bir kız otoriter bir ağa,yörenin ileri gelenlerinin zengin oğlu,daha ne olsun
---kenan bal;oyunculuğuna bir şey diyemem endini kanıtlamış biri gayet iyiydi.
---nuretttin şen;oda iyiydi.
---yöre halkı onlar önce dublaj ise arkalarından kovalıyordu ve tavırları yapmacık kalmış
---turan özdemir;içlerinde beğendiğim belkide tek kişi oldu mahçubiyeti felan resmen adamın beti benzi attı teşekkürler oyunculuk dersi için (ama bıyık kısmı sanki olmamış oturmamış
---selma güneri;biraz daha çaba istiyoruz
---geçiş sahneleri biraz hızlı olması gerekiyor

bütün bunların toplamına gelirsek senaryo ve kadrosu ile ilerisi açık bir dizi reyting problemi yaşayacağını sanmıyorum yolunuz açık olsun

ama biraz çekimler acemice lütfen biraz özen bunu hakediyoruz

serif35
05-04-07, 10:43
Son zamanlarda seyrettiğim ve keyif aldığım hoş bir dizi. Tek beğenmediğim ise dublaj o