Tüm Versiyonu Göster : Yagmurdan Sonra (Arşiv 2)
~*~NaR-ı GüL~*~
01-02-07, 19:14
Valla olur mu olur...bu dabhesukacilarin aramizda olmadigi ne malum...?Allah bilir abiram dokunusunu internet üzerinden nasil yapabiliriz diye düsünyorlardir bu yüzden sanal samuellere dikkat Allah korusun sakata gelmeyelim yani!:D
hahahaaaaa ahh bugüne kadar ki en komik sahneydi. Allahım vendor kadar güzel kahkaha atan biri var mıdır ki! koptum vallaha ya..
biz taa en baştan senaryo yazarken dedik bi film şirketi kuralım,filmlerimiz gişe rekoru kırar bu senaryolarla diye. bak nar-ı gül duydular sesimizi. bzm repliklerimizi çalmışlar:D:D
ziyanın cevabıda süperdi:D
Ah ibrahim ah... delirtecenmi kardesim sen bizi... ben onu bulurum yok programim var plakayi bulurum... olmadi sunu yaparim yok bunu ayaparim... Sisik Dokuz dogurdu yahu...
Ben beklenen mehdiyim derken nekadar Hasan Mezarciya ne kadar benziyordu degil mi? O dönemlerde ilac verildi falan fialn deniyordu.... vaybe...
Vendorun film sirketi harika olurdu... daha öncelerinde Atilla beyle yapilan ropörtajda Nazi subayini oynamak istedigini söylemisti... bu argümanin dizide kullanilmis olamsi cok güzeldi...
Zülfünün ailesini bile tanimasi gercekten iyi verilmis bir anektoddu... acaba alparslan dada durum aynimiydi...
Bu arada roxanin nergise anlattiklari dizinin altyapsiyila ilgili idiki, birsekilde bunlarin verilmesi ve hatirlatic mahiyette olusuda güzel...
cok heyecanli bir ikinci devre oldu... ve madam roxan ghedefine ulasti... Isik tedbirsizliginin karsiligini gördü... Fitili atesle samael Fitili atesle... cok harektli gibi gözükmesede bende bol mesaj icerikli bir bölümdü yine... bakalim neler olacak... son sahne artik belli... ev patlayacak, isik aglayacak... ancak vendor kizina müslüman oldugunu söyleyecekmi onu merak ediyorum...
Peki Vendor kizinin bu oyununa karsilik nasil karsilik verecek... simdi saflar nasil sekillencek cok merak ediyorum... 18. bölüm dönüm noktasi oldu diyebiliriz... asil mücadele simdi basliyor diyebiliriz...
Son sahne cok zordu... ve Vendor herzamanki halini ortaya koydu... Isikin sinirlerini altüst etmeyi cok iyi becerioyr... ve ISik herzamanki gibi yine aglarken veda etti... Secil Hanima aglamakta cok yakisiyor gercekten... herhalde baska bir oyuncu bukadar aglama sahnesi psikolojik olarak kaldiramazdi gibi geliyor...
Olan oldu, bundan sonra olacaklara bakalım.
Vendor ne kadar şeytan olursa olsun en nihayetinde babadır. Yani Işıkın bu durumunu kesin olarak öğrendikten sonra kod bilmem kaçı uygulaması gerekir. Elbette Işıkın öldürülmesinden bahsediyorum. Uyanmışların kararı gereği eşinin öldürülmesi konusunda bile ne kadar duygulandığını biliyoruz. Kaldı ki kızı onun için daha başka bir öneme sahip. Kısaca kızının öldürülmesine gönlü razı gelmez.
Ne olacak peki? Olacağı şu: Vendor kendisinden başka Işıkın müslüman olduğunu bilen kim varsa ortadan kaldırmaya bakacak. Onun bu durumunu uynamışların duymaması gerekir çünkü.
Samuel için problem yok. Ona kendini öldür dese Samuel hiç düşünmeden bu emri yerine getirir. İki bölüm önceden yapılması gereken Samuelin ölümü de böylece gerçekleşmiş olur.
Asıl problem Madam Roksanın ortadan kaldırılmasında. Bunun için yeni bir adam ayarlaması gerekiyor. Böylece diziye girdiğinden beri herkesin gıcık olduğu madamdan da kurtulmuş olacağız.
Ne kadar kan meraklısıyım dimi. Ama arkadaşlar dizinin ayakta durabilmesi için böyle ölümler kaçınılmaz.
~*~NaR-ı GüL~*~
01-02-07, 21:45
Selamlar, arkadaslar
18. bölümüde geride biraktik...müthis bir bölümdü...ilk sahneler süperdi....hele vendorun kahkahasi...koptum yaaaaa :img-hyste :img-hyste neydi o öyle...bir an nefes alamayacak sandim!:img-hyste bette arkadasiminda dedigi gibi diziden birileri foruma göz atmis olmali ki senaryolarimizi gördüler ve bunlari repliklerde kullandilar :happy0064 :happy0064 :happy0064
mithat: keske bir film sirketimiz olsaydi vendor senin su senaryolarinla gise rekorlari kirardik!
vendor: nihahahhahahahahaha
vay be!hem cok sasirdim hemde cok sevindim yani...demek gercekten forumu takip ediyor ekibimiz..o zaman senaryo calismalarina devam!:happy0064
evet Attilla beyin e büyük hayalinin bir nazi subayi canlandirmak oldugunu bende röportajda okumustum...bunu dizide kullanmalari iyi olmus ;) ancak ziya dayi yüz ifadesinde ne kadar gergin oldugunu acikca belli ediyor...eger böyle giderse vendorun süpheleri dahada yogunlasacak...
mahkeme sahneside güzeldi..zülfünün "beklenen mesih benim" demesi bana hem hasan mezarci hemde mehmet ali agca'yi hatirlatti..malum onlarda "ben mesihim..ben mesihim" diye tutturuyodu...bu arada vendorada savci cüppesi pek bi yakismis yani...gerci ne giyse yakisiyor ya..:D
ah nergis ah seninle napicaz biz...cinnet gecirttin bana güzelim ya...sen git bodrum katina isigin seccadesini bul onunla kendini ört ve saklan...olacak is mi bu!!!!Hem merak ettigim nergis ne zaman annesini bodrum katinda namaz kilarken gördüki seccadeyi kendi eliyle koymus gibi buldu???
ibrahiminde nergisden asagi kalir yani yok...yok program var yok ben görüntüyü netlestirebilirim...ya sen karistirmasana!:icon_roll isik zavallim arkasinda nerdeyse epilepsi krizi gecirecekti...
gelelim vendor ile samuelin takip sahnelerine...samuelin isigi namaz kilarken görmesi...ve o an yüzünde olusan dehset ifade güzeldi...tabi bunu vendora anlatirken vendorumunda yüz ifadesi nasil degisti ya...yazik...arabadaki halide kötüydü...gözleri dolu doluydu...yazik kiyamam vendoruma..:( kolay degil tabiki...onun degimiyle "tanricasi" ona ihanet etti...ve yapabilecegi en kötü seyi yapti...yani Müslüman oldu...vendor cok kötü oldu ya...eee nede olsa baba yüregi...isik onun icin cok önemliydi...bütün ümitlerini ona baglamisti ve sonunda isiktan en büyük darbeyi yedi...ama yinede kötülük yapmaktan geri kalmadi...zülfü ve ailesinin saklandigi evi havaya ucurmasi beni cileden cikardi...ya böyle bisey olamaz...tam diyoz ay yazik adam bak gözleri dolu dolu oldu..bi bakiyosun baska bi psikopatlik yapip masum insanlari katlediyor...öldürecek beni bu vendor!!!
isigin aglamasida kötü oldu tabi...bencede secil hanim aglarken cok dogal davraniyor...hani bazilari yapmacik olur ama secil hanim öyle degil...kendisini can-i gönülden tebrik ediyorum :img-yes:
simdi en büyük soru vendorun isigin müslüman oldugunu ögrendigini söyleyip söylemeyecegi...bana kalirsa söylemez...cünkü eger söylerse olayin hic bir anlami kalmaz...söylerse isik artik o evde herhalde yasayamaz vendor onu mutlaka yurt disina felan gönderir...ama söylemezse isikta tabi oyunlarina devam eder...offf gelecek haftayi iple cekiyorum...19. bölüm dehset olacak kesin!!!!
~*~NaR-ı GüL~*~
01-02-07, 21:55
Olan oldu, bundan sonra olacaklara bakalım.
Vendor ne kadar şeytan olursa olsun en nihayetinde babadır. Yani Işıkın bu durumunu kesin olarak öğrendikten sonra kod bilmem kaçı uygulaması gerekir. Elbette Işıkın öldürülmesinden bahsediyorum. Uyanmışların kararı gereği eşinin öldürülmesi konusunda bile ne kadar duygulandığını biliyoruz. Kaldı ki kızı onun için daha başka bir öneme sahip. Kısaca kızının öldürülmesine gönlü razı gelmez.
Ne olacak peki? Olacağı şu: Vendor kendisinden başka Işıkın müslüman olduğunu bilen kim varsa ortadan kaldırmaya bakacak. Onun bu durumunu uynamışların duymaması gerekir çünkü.
Samuel için problem yok. Ona kendini öldür dese Samuel hiç düşünmeden bu emri yerine getirir. İki bölüm önceden yapılması gereken Samuelin ölümü de böylece gerçekleşmiş olur.
Asıl problem Madam Roksanın ortadan kaldırılmasında. Bunun için yeni bir adam ayarlaması gerekiyor. Böylece diziye girdiğinden beri herkesin gıcık olduğu madamdan da kurtulmuş olacağız.
Ne kadar kan meraklısıyım dimi. Ama arkadaşlar dizinin ayakta durabilmesi için böyle ölümler kaçınılmaz.
Evet aynen her ne kadar seytan ruhlu olsada vendor en nihayetinde bir baba ve su an ici yaniyor bundan eminim!Belirttigim gibi isik onun icin cok önemliydi...yani kizina "o benim tanricam" diyen bir baba böyle bir ihanetin sonucunda dogal olarak yikilir...mahvolur...zaten bunuda net bir sekilde gördük...ya samuel bence daha ölmez...yada kendini öldürmez...vendorun ona daha cok isi düsecek...
ortadan kaldirilmasi gereken birir varsa oda ifade edildigi gibi o madam roksan cadisidir...bir insan bu kadarmi gicik olur ya....kadini parcalayasim geliyor...:icon_twis iyyyyyyyy...ama kim onu ortadan kaldirir ki....isik zaten yapamaz...ziya dayida yapamaz...valla ben gönüllüyüm bu konuda...öldür deseler öldürürüm gözümü kirkmadan...:icon_twis
ah nergis ah seninle napicaz biz...cinnet gecirttin bana güzelim ya...sen git bodrum katina isigin seccadesini bul onunla kendini ört ve saklan...olacak is mi bu!!!!Hem merak ettigim nergis ne zaman annesini bodrum katinda namaz kilarken gördüki seccadeyi kendi eliyle koymus gibi buldu???ibrahiminde nergisden asagi kalir yani yok...yok program var yok ben görüntüyü netlestirebilirim...ya sen karistirmasana!isik zavallim arkasinda nerdeyse epilepsi krizi gecirecekti...
O konuda Nergisin kabahati yok bence. O tam bir çocuk masumiyetiyle yapacağını yapıyor. Asıl tedbirsizlik Işıkta. Sen güya namazını gizli gizli kılıyorsun. Ama püsküllü, saçaklı seccadeye ne gerek var. Oldu olacak bir de tespih koysaydın bari. Allah aşkına temiz bir örtü üzerinde veya başka bir zeminde kılınamaz mı namaz. Öyle birşey olsun ki bulunduğunda onun üzerinde namaz kılındığı anlaşılmasın. Neyse uzatmayalım...
İbonun bilgisayar uzamanlığında ortaya çıkıp şunu yaparım bunu ederim demesine gelince... Bu sahnelerde de hiç heyecanlanmadım desem yalan olmaz. Çünkü ben İbonun kimin tarafında olduğunu öteden beri iddia ediyorum. O Ziyanın ekibinden biridir, belki de polis.
Işık, dayısına İbonun plakayı tespit edeceğini söylediğinde, Ziyanın bıyık altından anlamlı gülüşünü kaçırmış olamazsınız. Tıpkı elleri kelepçeli Hulusi Amcanın polis eşliğinde giderken Işık-Ziya ikilisine gülümsemesi gibi.:img-wink:
~*~NaR-ı GüL~*~
01-02-07, 22:09
Yaa bide aklima su soru takildi...nergis bodrum katinin anahtarini sip diye buldu...nasil oluyor bu ya?yahu cocuk cocuk degil cia ajani mübarek...dayisina mi cekmis nedir...hem dayisinda hem dedesine yani...:)
Yaa bide aklima su soru takildi...nergis bodrum katinin anahtarini sip diye buldu...nasil oluyor bu ya?yahu cocuk cocuk degil cia ajani mübarek...dayisina mi cekmis nedir...hem dayisinda hem dedesine yani...:)
Orası normalde kilitli olmuyor. Açık ve anahtarı üzerinde duruyor. Ancak Işık namaz için girdiğinde içerden kilitliyor. Yaaaa:img-wink:
~*~NaR-ı GüL~*~
01-02-07, 22:29
Işık, dayısına İbonun plakayı tespit edeceğini söylediğinde, Ziyanın bıyık altından anlamlı gülüşünü kaçırmış olamazsınız. Tıpkı elleri kelepçeli Hulusi Amcanın polis eşliğinde giderken Işık-Ziya ikilisine gülümsemesi gibi.:img-wink:
Kacar mi celebi :D bende gördüm ziya dayinin gülüsünü...zeki adam vesselam..öyle olmasaydi onca yil o dabhesukacilarin arasinda gercek kimligini gizleyebilirmiydi!;) helal olsun vallahi!
~*~NaR-ı GüL~*~
01-02-07, 22:31
Orası normalde kilitli olmuyor. Açık ve anahtarı üzerinde duruyor. Ancak Işık namaz için girdiğinde içerden kilitliyor. Yaaaa:img-wink:
iyide kücük cia ajanimiz nergis nasil oluyoda o anahtari sip diye buluyor...?acaba annesi anahtari dolaba koyarken mi gördü...?
Anahtarı bulmasına gerek yok ki. Işıkın kullanmadığı zamanlarda kapı zaten açık ya, kapalı bile olsa anahtar kapıya takılmış oluyor:img-yes:
Anlatamadım galiba:icon_sorr
hulusiefendi
01-02-07, 22:56
:sad53: NAsıl bir bölümdü bu böyle...
Ne olacak cok kötü kilitlendi. iki ihtimal var bence. 1.si <vendor ısıgı öldürmeyi planlar ve ısığı daha önce de oldugu gibi ölürmeye kalkar. <<ziya dayı kurtarır. Ve ziya dayının da safı belli olmus olur.
Isığın ve ziya dayının mücadelesi artık karsı saflardan devam eder.
İkinci ve hiç olmamasını istediğim ihtimal ise, Cumhurbaskanlıgı secimleri öncesine dizimiz dayanamaz ve ışığın ölümüyle farklı bir boyut kazanır....:sad53:
Tabii böyle bir seye biz izin vermeyiz,
Bu dizi birlerini cok ciddi rahatsız eder oldu..
" Ben mesihim" sözü mahkemede alparslan ın söylediklerine ne kadar benziyordu. Ve zülfünün mahkemedeki boynu bükük bakısları bir garip, durusu da alparslanın tv kayıtlarındakiyle nerdeyse tıpa tıp aynı.
Evet ya dizi şimdi başlıyor yada ... ...:img-polic
~*~NaR-ı GüL~*~
01-02-07, 23:19
:sad53: NAsıl bir bölümdü bu böyle...
Ne olacak cok kötü kilitlendi. iki ihtimal var bence. 1.si <vendor ısıgı öldürmeyi planlar ve ısığı daha önce de oldugu gibi ölürmeye kalkar. <<ziya dayı kurtarır. Ve ziya dayının da safı belli olmus olur.
Isığın ve ziya dayının mücadelesi artık karsı saflardan devam eder.
İkinci ve hiç olmamasını istediğim ihtimal ise, Cumhurbaskanlıgı secimleri öncesine dizimiz dayanamaz ve ışığın ölümüyle farklı bir boyut kazanır....:sad53:
Tabii böyle bir seye biz izin vermeyiz,
Bu dizi birlerini cok ciddi rahatsız eder oldu..
" Ben mesihim" sözü mahkemede alparslan ın söylediklerine ne kadar benziyordu. Ve zülfünün mahkemedeki boynu bükük bakısları bir garip, durusu da alparslanın tv kayıtlarındakiyle nerdeyse tıpa tıp aynı.
Evet ya dizi şimdi başlıyor yada ... ...:img-polic
Yok ya bence isik ölmez...dizinin anlami kalmaz o zaman...nede olsa babasiyla onun savasini anlatiyor dizi...valla vendorun ne yapacagini kestirmek cok güc...ama bence isigi öldürtmez...yapamaz bunu...öncedende dedigim gibi o isigi cok seviyor...bir keresinde öldürtmek istedi ama yapamadi...bundan sonrada yapamaz bence...benim aklima su ihtimal geliyo vendor isiga zülfüye verdikleri gibi bir ilac verir kontrolü altina alir yada onu yine Müslümanliktan vazgecirebilmek icin onun degimiyle kizini "uyandirir" (su tabuta koyma olayi filan) yada en son ihtimal...isigi yurt disina felan gönderir...bilemiyorum?
~*~NaR-ı GüL~*~
01-02-07, 23:33
Aslinda hulusiefendinin dediklerinde dogruluk payida var..hani su isik artik karsi tarafin safina gecer ve oradan savasmayi sürdürür...ama bu ancak vendor isiga onun müslüman oldugunu bildigini söylerse olur diye düsünüyorum...gerci bunuda yapacagini sanmiyorum ama bakalim..ya ben aslinda vendorun bu bölümde ögrenmeyecegini sandim ama senaristlerimiz bizi ters köseye yatirdi yani...ben madam roksandan ögrenir diye beklerken...vendor kendi gözleriyle gördü herseyi...süper sahnelerdi ama ya...vendorun o üzüntülü hali benimde yüregimi burkmadi dersem yalan olur...eee her ne kadar gaddar ve cani olsada o bir baba ve bu ihaneti kolay kolay kaldiramaz...:(
~*~NaR-ı GüL~*~
01-02-07, 23:47
Alintiyi okudum, celebi...gercekten cok etkilendim...Bilal-i Habesi'yi animsadim...onada türlü türlü iskenceler uygulanmis ancak Allah yolundan vazgecmemisti...
ancak ben yinede isigin ölmeyecegi konusunda israrliyim...neden diyecek olursaniz..asil simdi baba ve kizin arasinda savas basliyor...vendor isigi Müslümanliktan vazgecirmek icin yine yöntemler denicek ancak isigi öldürmeye yeltenmicek...yeltense bile isik kurtulacak...denildigi gibi ziya dayi sayesinde kurtulur...ama ölmez...cok kesin konusuyorum diye lütfen beni yadirgamayin arkadaslar...ama icimden bir ses isik ölmicek diyor...:img-yes:
Ya zaten ben de ölecek demiyorum. Sadece onun ölmesinin bile birşeyi değiştirmeyeceğini, hadiizatında bunun bile yaşanmış bir hadise olduğunu belirtmek istedim.
Benim tahminimi tekrar edeyim -ki büyük bir bölümüne Narı-ı Gül de katılacak-. Vendorgillerin saçma kurallarına göre müslüman Işıkın öldürülmesi gerekmektedir. Bu gerçeği bilen Vendor buna razı olmaz. Ama ortada uyanmışları ikna etmenin zorluğu vardır. Devreye Ziya girer ve Vendora akıl verir:
-Uyanmışların bundan haberi yok ki Vendor! Haberdar olmalarını engellemek için de bunu bilen kim varsa ortadan kaldırmalıyız. Samuel mi biliyor, hemen uçuralım kellesini; Roksan da mı biliyor, annesinin yanına gönderelim Madamı!
Vendor bu sözler karşısında çıkış yolu bulmuş çocuklar gibi sevinir ve Ziyaya bir kere daha minnetini bildirir.
-Sağol Ziya... Kardeşim benim, kaçtır beni böyle zor durumdan kurtarıyorsun. (Gözleri yaşarır) Önce karımı ölümden kurtardın, sonra senden şüphelendiğim için parmağımı bağışladın, şimdi de Işıkı kurtarmamı sağladın...
Arkadaslar Senaristimiz gemileri yakti... yani Isigin müslümanliginin ortaya cikisi giderek hazirlanmista olabilir... Zaten Isik bastan beri bu sekilde mücadele etmek istiyordu... bence bu ortaya cikis bastan beri planlanmis olsa gerek... ancak asil simdi neler olacak sorusuna cevap aramak gerekiyor...
Patlamdan sonra, Vendorun Odasinda...
Vendor : Samael bana Sarap getir... En yillanmisindan...
Samael : Tamam efendim...
Vendor : Kizimla bu mükemmel olayi kutlayacaz. (biyik altindan siritir.) isik niye agliyorsun...
Isik : Sey baba sey oldu...
Vendor : Ne oldu bakalim...
Isik : Budami Proje 2009 kapsaminda baba...
Vendor : Evet kizim... Yobazlari görüyorsun... Zülfü abinide öldürmüsler. Bu görüntüler daha yeni geldi... hemen daha daha sen gelmeden önce...
Isik : Vay pis yobazlar vay...
Vendor : Isiiiiik.... bana takiyye yapma...
Isik : Ne takiyesi baba...
Samael : Geldim efendim...
Vendor : Tamam Samael cikabilirsin.
Isik : Niye iki bardak getirtin baba...
Vendor : Alem yapcaz...
Isik : Ben ciksam baba... yobazlar morali bozdu...
Vendor : Isiikkk... Tanricam... Isisim... sen yinemi namaz kilmaya basladin... Niye bana yalan söyledin...
Isik : Evet baba ben müslüman oldum... Santralde benim...
Vendor : Isiiiiiiiiiiiiik... Isiiiiiiiiiiiiissssss...
der ve bayilir.....
~*~NaR-ı GüL~*~
02-02-07, 00:10
Ya zaten ben de ölecek demiyorum. Sadece onun ölmesinin bile birşeyi değiştirmeyeceğini, hadiizatında bunun bile yaşanmış bir hadise olduğunu belirtmek istedim.
Benim tahminimi tekrar edeyim -ki büyük bir bölümüne Narı-ı Gül de katılacak-. Vendorgillerin saçma kurallarına göre müslüman Işıkın öldürülmesi gerekmektedir. Bu gerçeği bilen Vendor buna razı olmaz. Ama ortada uyanmışları ikna etmenin zorluğu vardır. Devreye Ziya girer ve Vendora akıl verir:
-Uyanmışların bundan haberi yok ki Vendor! Haberdar olmalarını engellemek için de bunu bilen kim varsa ortadan kaldırmalıyız. Samuel mi biliyor, hemen uçuralım kellesini; Roksan da mı biliyor, annesinin yanına gönderelim Madamı!
Vendor bu sözler karşısında çıkış yolu bulmuş çocuklar gibi sevinir ve Ziyaya bir kere daha minnetini bildirir.
-Sağol Ziya... Kardeşim benim, kaçtır beni böyle zor durumdan kurtarıyorsun. (Gözleri yaşarır) Önce karımı ölümden kurtardın, sonra senden şüphelendiğim için parmağımı bağışladın, şimdi de Işıkı kurtarmamı sağladın...
Hmmm hicte fena bir fikir degil aslinda...:) ama bence vendor samuelede kiyamaz ya..gecen bölümde...isik: "samuel vuruldu baba" dediginde...öyle yikilmis bir vaziyette bakip..."öldü mü....?" demistiki...samueli öldüremez..onlar baba ogul gibi diyebilirim...hem vendor samuelide belki tuna yerine koyuyordur...malum tuna engelli...onunla hayal kirkligina ugramis olan vendor samueli oglu yerine koymus olabilir...madam roksana gelince...ona ne yaparlarsa yapsinlar..yok onlar ortadan kaldiramazsa ben o isi büyük bir zevkle yaparim yani!:img-hyste :img-hyste
~*~NaR-ı GüL~*~
02-02-07, 00:12
Arkadaslar Senaristimiz gemileri yakti... yani Isigin müslümanliginin ortaya cikisi giderek hazirlanmista olabilir... Zaten Isik bastan beri bu sekilde mücadele etmek istiyordu... bence bu ortaya cikis bastan beri planlanmis olsa gerek... ancak asil simdi neler olacak sorusuna cevap aramak gerekiyor...
Patlamdan sonra, Vendorun Odasinda...
Vendor : Samael bana Sarap getir... En yillanmisindan...
Samael : Tamam efendim...
Vendor : Kizimla bu mükemmel olayi kutlayacaz. (biyik altindan siritir.) isik niye agliyorsun...
Isik : Sey baba sey oldu...
Vendor : Ne oldu bakalim...
Isik : Budami Proje 2009 kapsaminda baba...
Vendor : Evet kizim... Yobazlari görüyorsun... Zülfü abinide öldürmüsler. Bu görüntüler daha yeni geldi... hemen daha daha sen gelmeden önce...
Isik : Vay pis yobazlar vay...
Vendor : Isiiiiik.... bana takiyye yapma...
Isik : Ne takiyesi baba...
Samael : Geldim efendim...
Vendor : Tamam Samael cikabilirsin.
Isik : Niye iki bardak getirtin baba...
Vendor : Alem yapcaz...
Isik : Ben ciksam baba... yobazlar morali bozdu...
Vendor : Isiikkk... Tanricam... Isisim... sen yinemi namaz kilmaya basladin... Niye bana yalan söyledin...
Isik : Evet baba ben müslüman oldum... Santralde benim...
Vendor : Isiiiiiiiiiiiiik... Isiiiiiiiiiiiiissssss...
der ve bayilir.....
Vendor : Isiikkk... Tanricam... Isisim... sen yinemi namaz kilmaya basladin...
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Güzel bir senaryo olmus etikfan ellerine saglik..bende yine ufaktan yeni senaryo calismalarina baslasam iyi olur!;)
Hmmm hicte fena bir fikir degil aslinda...:) ama bence vendor samuelede kiyamaz ya..
Samueli ne kadar sevdiğini biliyoruz tamam.
Ama Vendorun sevgisine ne kadar güvenebilirsiniz...
İkincisi... Bir tarafta Işık var, diğer yanda Samuel... İkisinden biri ölecek olsa... Hangisini tercih eder...
~*~NaR-ı GüL~*~
02-02-07, 00:38
Samueli ne kadar sevdiğini biliyoruz tamam.
Ama Vendorun sevgisine ne kadar güvenebilirsiniz...
İkincisi... Bir tarafta Işık var, diğer yanda Samuel... İkisinden biri ölecek olsa... Hangisini tercih eder...
Valla o zaman samueli tercih eder herhalde...isik onun kendi canindan kanindan...onu öldüremezse samueli öldürür...ama niye öldürüyor ki samueli...ben onu anlamadim?:img-blush
~*~NaR-ı GüL~*~
02-02-07, 00:42
Haaa tamam tamam anladim ückü samuel isigi namaz kilarken gördü...celebi özür dilerim ya uykum mu geliyor ne kafam yerinde degil...sizde kusura bakmayin arkadaslar...:img-blush
Valla o zaman samueli tercih eder herhalde...isik onun kendi canindan kanindan...onu öldüremezse samueli öldürür...ama niye öldürüyor ki samueli...ben onu anlamadim?:img-blush
Şunun için, şimdi uyanmışlar Vendoru rahat bırakmayacaklar, madem Işık müslüman o halde kod 33 ü uygula ve onu öldür diye bastıracaklar. Peki uyanmışlar bu bilgiyi kimden öğrenebilir... Zaten Işıkın müslüman olduğunu bilen Samuel, Roksan ve Vendor değil mi. Vendor kendi kızını uyanmışlara ihbar etmeyeceğine göre...
Yani Roksan ve Samuel öldürüldüğünde, Uyanmışların Işıkın müslüman olduğunu birilerinden öğrenme ihtimali kalmıyor. Tabi bütün bunlar Vendorun kafasına göre.
Kısaca Vendor kızını kurtarabilmek için, onun müslüman olduğunu bilen kim varsa öldürmek zorunda. Samuel de bunlardan birisi.
Şuanda çok şaşkınım dizinin senaryosu hakkında en ufak bir tahminim yok varsa da seanryo tahminim çok kısır olucak...İşte bu dizini farkı bir çok insan bu olur şu olur diyor ama doğruyu tahmin etmek mümkün olmuyor ama aşk,meşk gibi ucuz dizilerde tahminler çok kolay oluyor
Bu bölüm gerçekten çok heyecan vericiydi ama bu kadar da çabuk Işığın müslüman olduğunu Vendor'un öğrenmemesi gerekirdi ...
Hele o Samael öyle üzülünce heralde Işığı saklıycak diğerlerini ateşe vericek dedim ama çenesi susmadı yine...
Ben bundan sonra bazı arkadaşların dediği gibi Vendor nasıl olsa Samael'i ikna eder o yüzden Roxan'ı öldürtücek bu öldürme işi onlar için çok büyük bir mesele değil...Işığı da uyarır gibi geliyor gerçi uyarsa ne değişcek ama Hiç ama hiç aklımdan Işığın diziden ayrılcağı gelmiyor...
Işığın diziden ayrılması gerekn en son kişi olduğunu düşünüyorum evet diziyi her haliyle seviyorum ama Işık benim izleme kriterlerim arasında ilk sıralarda
Aman senarist yakma, yıkma beni Işığı öldürme zaten seanryolarını 18.bölüme kadar tahmin edemedim bari burda yapma
ibrahim yine yaptı yapacağını..bukadarda olmaz yani dedirtti.tam oh plaka işi bitti dedim..tabi ibrahim boş dururmu hemen çözüm bulur..ışığı delirtecekti az kalsın..maaşallah yapamayacağım iş yok diyor..herşeye bir çözüm buluyor..sayesinde herşey ortaya çıktı..bakalım bir dahaki bölümlerde neler olacak..ışık'ın durumu vahim gibi geliyor..inşaallah kötü şeyler olmaz..gerçi bundan kötüsü varmı zaman gösterecek..
Evet saygideger üye arkadaslar,
Eimizde internet olmadigi icin dün aksam yazamadik...
Ancak yazma istediklerimizi zaten yazmislar...
Bizimde edecek bir iki cümlemiz vardir elbet...
Ziya dayi bence bu konuda Ibrahimi yönlendirdi...
Bastan beri Zülfünün bu sekilde olmasini bir tehdit olarak gören Ziya dayin ibrahime argümanlar vererek Zülfü ve ailesinin ortadan kalkmasini istemis olabilir...
Ancak Isigin yakalanmasi ve evde bulunan seccade bene Ziya dayinin hesaplarinda olmayan ayrintilardir diye düsünüyorum...
Bence Ziya Dayi son bir hamle ile Zülfü ve ailesinide kurtarmis olabilir...
Gelelim Isik Mevzuuna... Burda karsima iki yol cikiyor....
Birincisi ; Ya vendor isiga itiraf ettirecek, kizini öldürecek...
Ikincisi ; Ya Vendor Isiga itiraf ettirip, Kurallar geregi Roksan ve Samaeli tarih edecek...
Mantikli gelen ikinci olay, cünkü; dizi baba ve kizin mücadelesi seklinde lanse edildi... eger kiz ölürse filmin ana sloganina tezat bir durum ortaya cikarki... bu suana kadar izledigim dizilerde pek olmadi... belki Yagmurdan sonrada olabilir:img-hyste
Secil Hanimin oyunculugu yine bu bölümde beni büyülüde diyebilirim... Ali Beyin mimikleri vede Samaelin sadakati de diziye ayri bir hava katiyor...
humeyra.sk
02-02-07, 12:01
Evet degerli üyeler,. Ilk mesajimla karsinizdayim.:img-wink: Dizi hakkinda yazilacak cok sey var ancak uzun zamandir ISIK ARAS ve ISTEMI BETIL i göremez olduk. Böyle iki degerli oyuncunun uzun süreli dizimizde görememek bizi üzüyor yani. STV yetkililerinin ve yapimcinin bu olaya el atmasi gerekir.:img-yes:
Ben de Işığın öldürülmemesi gerekir diye düşünüyorum ama eğer Vendor Işığın müslüman olduğunu öğrenip te onu öldürmezse o zaman Vendor bu zamana kadar dizide gösterdiği karaktere çok zıt düşer ...
Samaeli harcarlar mı bilmiyorum ya bu dizide hiç tahmin yürütemiyorum tahmin etmeye kalksam da hiç denk gelmiyor ne iş ya bu...
Tahmin yürütmekte zorluk yaşamamın diğer bir sebebi oyuncuların yok solcu olması,diziden ayrılmak istiyor gibi duyduğum habelerden kaynaklanıyor...acaba diyorum Allah korsusunda Işık'ta diziden ayrılmak isterse o sebeple mi bu kadar erken açığa çıktı Işığın müslümanlığı...
öncelikle şunu belirtiyim. tahminlerimizi altüst eden bi bölümdü. bunda sağolsun dizi özetininde büyük payı var. özeti okuyunca hani öyle büyük bi olay olmuycak sanıyosunuz ama diziyi seyredince resmen şok oluyosunuz..
ilk sahneden başlıyim. vendorun kahkaha atarken bi ara kalp krizi geçirip-ölücek havası vermesi beni gülmekten öldürdü.:img-hyste bu kadar mı güzel kahkaha atlılır ya:D zaten bu bölüm sonrası ona duyduğum hayranlık iyice arttı yani...
nazi subayını canlandırma meseleside güzel bi alıntı olmuş bence. ama arkadaşıma katılıyorum. ziya durumunu ve nefretini çok belli ediyor. mithat ve vendor 2 deli gibi kahkaha atarken o kaskatı bekliyor. yani ben bile anlardım vendorun yerinde olsam..
vendor sonunda onun tabiriyle ''koynunda beslediği yolanı'' bulmuş oldu. ama vendor eğer gerçekten zeki bi adamsa, tüm bu mahvolan planlarının bozulmasına neden olan kişinin saf kızı ışık olmadığını anlar ve olayın arkasından 2. kişi araştırır ki buna gerek bile yok. sürekli kıyıda köşede ziya-ışık fıs fıs konuşuyolar. herşey çok açık ortada..
bide ben samuel bu sefer ışıkı söylemez diyodum. yani hani çok üzülüyo ya bu duruma, evet efendim burdalar der ve çıkar zannediyodum ama ışıkıda söyledi ve efendisine olan sadakatine bi defa daha hayran kaldım.malum ilk müslüman oluşunu söylediğinde vendor bu zavallıyı ölmüşten beter etmişti, tekmeleye tekmeleye... :img-hyste bu dizide herkes birbirini aldatmaya meğilli. ışık, ziya, dafne hatta vendor bunların en başında. (bi yandan bütünleşmişeler oynadığı oyunu, kızına oynadığı oyunu, karısına ve ziyaya oynadığı oyunları unutmamak gerek) ama samuel bu konuda dizide tek bence. tebrikler yani;)
bu arada sanki bu evin patlama sahnesi fotomontaj gibiydi. bilmem, belkide vendor ışıka diycek ki, kararından dönmezsen burası aynen bu şekle dönücek. ama ışık dönmezz tabi.böyle olmayadabilir.
vendor bu sefer kızını öldürmeye kalkışmaz bile bence. ona, onun anladığı dilde bi oyun hazırlar. mesela kızının müslüman olduğunu bilmiyomuş gibi yapar, kızıyla hala aynı taraftaymış gibi yapar ve kızının arkasındakileri bulur.
diğer bi ihtimalde kızına açıkça savaş ilan eder. ona artık müslüman olduğunu bildiğini ve bu sefer ona karışmıycağını söylerek meydan okur.
diğer bi ihtimalde tüm bu saydıklarım olmaz, o zaman ne olur bilmiyorum tabi:D:D
bu bölümde ziya dayı pek ön planda değildi. bölümün baş kahramanıda kesinlikle vendor yani ali sürmeliydi. hem can çekişir gibi kahkaha atışı:img-hyste , hem hayal kırıklığına uğraması ve şok oluşunu çok iyi oynadı...
istemi betil, ışık aras ve dafne yani semra öztürk hiç gözükmediler bu bölümde. hadi semra hanım neyse, ama diğer 2 oyuncu kaç bölümdr yok. taaa bu leylanın öldüğü bölümden beri. acaba diyorum, bu olayın haberlere ve gaste manşetlerine çıkmalarına rahatsız mı oldular ki dizide oynamıyolar kaç bölümdür?? gerçi o zaman neden as kadrodalar?
son bişeyde... bu bölüm çok kısa sürdü gibi geldi. ben ne zaman başladı bitti anlıyamadım. bitincede şok oldum daha yarısı bile olmadı diye. ya heyecandan, ya da gerçekten süre kısaldı bilmiyorum.
kısacası muhteşem ötesi bi bölümdü yani. inşallah reytingler düzgün çıkar ve yükselişimiz artar. bilmiyorum genelde çook güzel olan bölümlerin reytingi düşük, az temposuz bölümlerin yüksek çıkıyo. böyle bi terslikte var ama:D
bu arada en kısa sürede yeni resmlerle burdayım;)
Evet degerli üyeler,. Ilk mesajimla karsinizdayim.:img-wink: Dizi hakkinda yazilacak cok sey var ancak uzun zamandir ISIK ARAS ve ISTEMI BETIL i göremez olduk. Böyle iki degerli oyuncunun uzun süreli dizimizde görememek bizi üzüyor yani. STV yetkililerinin ve yapimcinin bu olaya el atmasi gerekir.:img-yes:
Bu dizide hep böyle Işık,Ziya,Vendor üçlüsü her bölümde baş sırada :) diğer oyuncular ise bazı bölümlerde ön planda ,bazılarında ise hiç görünmüyor...
Mesela Leyla öğretmen öldü ama demekki dizideki rolü hala bitmediği için dizinin başında onunda ismi geçiyor...
Ben Işık Aras ve İstemi Betil'in mutlaka dizide büyük pay sahibi oyunculardan biri olucağını düşünüyorum...
Bu arada rollerinde bir numara olduğunu söylememe bile gerek yok ama ben yine de söyleyim ...Hele Leyla öğretmenin öldüğünü öğrendiklerindeki o an ne kadar acıklıydı...:(((
Diziyle alakali akliniza niye hep kötüler kazaniyor gibi bir soru gelebilir... Cevabini son 300 yilda arayin diyecegim hemen... neden... 1650 lerde baslayan ice sizma ve osmanliyi birsekilde yerle bir etme projesinin belkide son 10-15 yilini yasiyoruz... kötüler kazansin...
Ancak biz sunuda biliyoruz ki... INSAN ZULMEDER KADER DE ADALET.....
Dizide bu mesajin üzerine yogunlasacak gibi geliyor bana bir süre...
bence bu dizide tam tersi hep iyiler kazanıyodu bikaç bölüm öncesine kadar. unuttunuz mu vendorun sinirden kendiyle alay ettiği günleri.. her planının ters gidişini. çünkü ziya ile birlikteydi ve herşey ters gidiyodu.. sonuçta hep iyiler kazanıydu..
son 2-3 bölümdür ise vendor kendisini arkasından vuran(vurmak zorunda olan) ziya ile deil mithatla işbirliği yapmaya başladı ve daha yeni yeni kötüler kazanmaya başladı. ve zaten sırf iyiler kazansaydı dizi aynı zevki vermezdi bence. mesela samuel hançeri kaldırdığında nsl olsa bebekler ölmiycek diye kimse heycanlanmazdı, vendor eve yaklaştığında kesin gizli bişey olur da ışığın namaz kıldığını göremez diye herkesin içi rahat olurdu.
ama bazen böyle olması çok daha iyi oluyor bence...
bu arada yukardaki resimler 17.bölümdendi. daha önce ekleyememiştim çünkü...
18.bölüm videoları da eklenir eklenmez resimleri çekim buraya ekliycem. belki photoshopluda yaparım vaktim olursa ve özel bi istek gelirse..
bu arada dünün reyting sonuçları açıklanmış sanırım. ve ben sonucu gördüğümde kesinlikle bu işe nancım kalmadığına karar verdim. bzm en beğendiğim bölmlerin reytingleri hep düşük çıkar derken böyle olcağını az çok tahmin ediyodum...
bu arada yukardaki resimler 17.bölümdendi. daha önce ekleyememiştim çünkü...
18.bölüm videoları da eklenir eklenmez resimleri çekim buraya ekliycem. belki photoshopluda yaparım vaktim olursa ve özel bi istek gelirse..
Dizinin özeti gibi sirali bir sekilde olursa vede altlarina yorumlarda yazilirsa bence bu alanda yeni bir cigir daha acmis olursuz gibi geliyor sayin bette...
Resimleri cok büyük yapmayalim... benim bilgisayar acarkan oldukca zorlaniyor... zannerdersem interneti yavas olan yada sinirli internet kullananlar icinde durum benimkisi gibidir.. resimleri büyük isteyenlere bence özelden atabilirsiniz...
~*~NaR-ı GüL~*~
02-02-07, 13:45
Selamlar, arkadaslar
Bazilariniz Istemi bey ve Isik hanimin neden dizide yer almadigini merak etmis...ben sebebini ögrendim...Istemi bey "Son Osmanli Yandim Ali" sinemafilminde rol almis...dogal olarak hem dizi seti hemde film setinde kosturmak mesakkatli bir durum olsa gerek...;) bence bu yüzden onu göremiyoruz dizimizde...Isik hanim'a gelince...kendisini baska bir dizide gördüm...neyse napalim yinede onlari dizimizde gördügümüze cok sevindik ve tekrar görmekten mutluluk duyariz...:img-yes:
tele - Barometre
1 şubat 2007 Perşembe
27 yagmurdan Sonra [net] stv 2,90 7,00
-----------------------------
TELE - BAROMETREHEDEF KİTLE : A/B
1 ŞUBAT 2007 PERŞEMBE
70 YAGMURDAN SONRA [NET] STV 1,20 3,00
tabi çakıroğlu bey.. bundan sonra bunuda göz önünde bulundururum...özetleride yazmaya çalışrım..
tele - Barometre
1 şubat 2007 Perşembe
27 yagmurdan Sonra [net] stv 2,907,00
TELE - BAROMETREHEDEF KİTLE : A/B1 ŞUBAT 2007 PERŞEMBE
70YAGMURDAN SONRA [NET] STV 1,203,00
mantık hatası, şaka gibi bişey bu:img-hyste :img-hyste
~*~NaR-ı GüL~*~
02-02-07, 13:54
Bencede Ali Sürmeli'nin dün aksamki oyunculugu olagan üstüydü...o ne kahkahaydi öyle Allahim!Bende yerlere yattim gülmekten yani!:img-hyste
Bende bir an kalp krizi gecirecek sandim...malum cok gülen insanlar bile kalp krizi gecirebiliyo..eh vendorda buna sarabi bide sinirini ekleyince...kriz kacinilmaz olabilir...saka bir yana Ali Sürmeli'ye bir kez daha hayran kaldim...kahkaha atarken ne kadar gercekci davrandiysa...samuelin ona "isik hanim namaz kiliyordu efendim" demesinin ardindan yüzünde olusan o sert ama sonradan yumusayan ve masumlasan ifade o kadar icten ve samimiydi...Ali Sürmeli'yi bir kez daha ayakta alkisliyorum!Her rolün ustalikla üstesinden geliyor...Oyunculuk dedikleri bu olsa gerek!;)
sana katılıyorum, katılıyorum,katılıyorum:img-hyste şaka bi yana cidden kahkaha atarken adama bişey olcak sandım. nefesi kesildi bi an, surat ifadesi değişti.:img-hyste
reytingle alakalı son bişey daha.bence stv izleyicisinin zevkiyle reyting ölçme cihazının zevki birbirinin tutmuyo. stv izleyicilerin,n gönlünde taht kuran şubat soğuğuda çok kez reytinge ilk 100e giremiyodu, ama herkes için efsane oldu. şimdi biz ne süper bölüm dedik, reytingler yine düştü. ama yanlış hatırlamıyosam dizimide 2. yönetmen değişiklii yapıldığı bölüm reytgnde 13. olmuş ama çok eleştirilmişt. ilginç bi durum..:img-hyste
~*~NaR-ı GüL~*~
02-02-07, 14:01
tele - Barometre
1 şubat 2007 Perşembe
27 yagmurdan Sonra [net] stv 2,90 7,00
-----------------------------
TELE - BAROMETREHEDEF KİTLE : A/B
1 ŞUBAT 2007 PERŞEMBE
70 YAGMURDAN SONRA [NET] STV 1,20 3,00
Nasil yani ya?gercekten saka gibi...reyting ölcümlerin samimi olduguna inanmiyorum arkadaslar...hatta bir ara haberlerde millete "su ve su kanali izleyin bu kadar para vericez" denildiginide duydum..ama suc zavalli insanlarda degil onlari bu sekilde sömürünlerde...onlar tabikide bnu kabul edecek...cünkü maddi durumlari yok...cocuklar ekmek bekliyor...tabiki kabul edecekler...yazik gercekten cok yazik...inanin icim burkuluyor...gerci dizimiz reytinglerde en alt sirada olsa bile bizim gönüllerimizde zirvede duruyor...onlar istedigi kadar dizimizi son siralara layik görsünler...dizimiz reytinglerin sonuncusu ancak gönüllerimizin birincisidir!
haır nar-ı gül sonuncu değiliz ki!!! bizden sonra daha 30 tane daha program varmış(70.çıktığmızıda), diğerinde de 73 program(27.çıktığımızda)var. daha sonunculuğa çok var:img-hyste :img-hyste
ben inanıyorum ki bu reytingler kısa zamanda düzelcek. stv genele hitab etmiyo bence. kendi öz seyirci kitlesi var(yani biz) ve onlara göre pogram yapıyo. genelde düşük çıkması normal ama bu kanalı özümsemiş bizler diziyi beğeniyosak hiçbi sorun yok bizce..
~*~NaR-ı GüL~*~
02-02-07, 14:09
Bide dizide su sahne cok hosuma gitti...hani samuel zülfüye ilac veren kadinin evinde oturuyordu...kucaginda kadinin cocugu vardi..bir an: "ya samuele baba olmak ne kadarda yakisir!" dedim icimden...:img-hyste bide cocuga verdigi o bebek neydi öyle ya.....siyah sacli siyah elbiseli yüzde sanki jilet izi...resmen tüylerim ürperdi yani...:img-cool2 bu arada samuelle madam roksan evlense ne güzel olur...tencere yuvarlanir kapagini bulur misali!:img-hyste :img-hyste
~*~NaR-ı GüL~*~
02-02-07, 14:15
haır nar-ı gül sonuncu değiliz ki!!! bizden sonra daha 30 tane daha program varmış(70.çıktığmızıda), diğerinde de 73 program(27.çıktığımızda)var. daha sonunculuğa çok var:img-hyste :img-hyste
ben inanıyorum ki bu reytingler kısa zamanda düzelcek. stv genele hitab etmiyo bence. kendi öz seyirci kitlesi var(yani biz) ve onlara göre pogram yapıyo. genelde düşük çıkması normal ama bu kanalı özümsemiş bizler diziyi beğeniyosak hiçbi sorun yok bizce..
yok canim sonuncu degiliz ama dedigim gibi onlar istedikleri kadar reytinglerde bizi alt siraya düsürsünler yagmurdan sonra herzaman gönüllerimizde zirvede olacak...bide su bir gercek ki stv'nin hic bir reyting kaygisi yok...onlarin tek istedikleri bizlerin dogruyu güzeli görmesi...reytingmis oymus buymus onlari ilgilendirmiyor...onlar: "insanlara güzel seyleri, dogru olani nasil gösterebiliriz" diye cabaliyorlar..."aman reytingleri alt üst edelim aman ortaligi kasp kavuralim" diye bir dertleri yok...bu yüzdende Samanyolu TV ekibini gönülden kutluyorum...:img-yes:
Selamlar, arkadaslar
Bazilariniz Istemi bey ve Isik hanimin neden dizide yer almadigini merak etmis...ben sebebini ögrendim...Istemi bey "Son Osmanli Yandim Ali" sinemafilminde rol almis...dogal olarak hem dizi seti hemde film setinde kosturmak mesakkatli bir durum olsa gerek...;) bence bu yüzden onu göremiyoruz dizimizde...Isik hanim'a gelince...kendisini baska bir dizide gördüm...neyse napalim yinede onlari dizimizde gördügümüze cok sevindik ve tekrar görmekten mutluluk duyariz...:img-yes:
Heralde dizide anlaşma yaparken belli kurallar çerçevesinde yapılyıordur benim yeni bir dizide rolüm var bu dizide rol almıycam gibi birşey olamaz....Bence onların şuanda bu bölümlerde rolü yoktu ...yoksa normalde bir kaç dizide oynayan bir çok oyuncu var ...
Böyle bir şey STV'ye saygısızlık olur....
Valla dizi bu bölümde 4 evde daha izlenicekti ama ne yazık ki bir eve toplandık ve bir evde kalabalık bir şekilde izledik:)
Hatta evdekilere dedim sen evine, sende evine git dedim ama kabul etmediler elimden başka birşey gelmedi:img-hystegülüyorum ama şaka değil valla gerçek:img-hyste Zaten benim çenem susmadığı için hepsini bir yağmurdan sonra severi yaptım maşallah:img-hyste
~*~NaR-ı GüL~*~
02-02-07, 14:25
Heralde dizide anlaşma yaparken belli kurallar çerçevesinde yapılyıordur benim yeni bir dizide rolüm var bu dizide rol almıycam gibi birşey olamaz....Bence onların şuanda bu bölümlerde rolü yoktu ...yoksa normalde bir kaç dizide oynayan bir çok oyuncu var ...
Böyle bir şey STV'ye saygısızlık olur....
Oda olabilir ama hak vermek lazim...bir dizinin bölümü...1 hafta gibi bir sürede cekilebiliyor...hatta bize cok kisa gelen bir sahne 3-4 günde cekilebiliyor..dizi cekmek zor istir...belkide iki dizide birden oynamak onlari zorlandirdi...saygi duymak lazim...sonucta tiyatrocu ve oyuncu insanlar..sadece bir dizide oynamiyolar...baska dizilerde, tiyatrolarda yada zaman zaman reklam filmlerindede rol alabiliyorlar...mesela secil hanimin dizi disinda tiyatro oyunlarindada rol aldigini biliyormuydunuz?hem dizi setinde haftanin yedi günü ve nerdeyse 24 saati kostur...hemde tiyatro oyununda rol al...gercekten tebrik etmek lazim...Allah tüm oyuncularimiza ve dizi ekibine sabir ve güc versin...amin
Oda olabilir ama hak vermek lazim...bir dizinin bölümü...1 hafta gibi bir sürede cekilebiliyor...hatta bize cok kisa gelen bir sahne 3-4 günde cekilebiliyor..dizi cekmek zor istir...belkide iki dizide birden oynamak onlari zorlandirdi...saygi duymak lazim...sonucta tiyatrocu ve oyuncu insanlar..sadece bir dizide oynamiyolar...baska dizilerde, tiyatrolarda yada zaman zaman reklam filmlerindede rol alabiliyorlar...mesela secil hanimin dizi disinda tiyatro oyunlarindada rol aldigini biliyormuydunuz?hem dizi setinde haftanin yedi günü ve nerdeyse 24 saati kostur...hemde tiyatro oyununda rol al...gercekten tebrik etmek lazim...Allah tüm oyuncularimiza ve dizi ekibine sabir ve güc versin...amin
Elbeteki ağır gelebilir ama kaldıramayacağın yükün altına girmeyeceksin eğer sen Yağmurdan Sonra dizisiyle bir antlaşma yaptıysan diğer gelen tekliflere benim bir dizim var denk gelmemesi lazım gelicek diyeceksin...Öyle her yerden para toplamamak lazım :img-hyste öyle değil mi?biraz cümleler sert olduysa kusura bakmasın oyuncular ama ben yağmurdan sonra'nın es geçilmesine dayanamam zaten es geçtiklerini de düşünmüyorum...
VESSELAM
~*~NaR-ı GüL~*~
02-02-07, 15:16
Elbeteki ağır gelebilir ama kaldıramayacağın yükün altına girmeyeceksin eğer sen Yağmurdan Sonra dizisiyle bir antlaşma yaptıysan diğer gelen tekliflere benim bir dizim var denk gelmemesi lazım gelicek diyeceksin...Öyle her yerden para toplamamak lazım :img-hyste öyle değil mi?biraz cümleler sert olduysa kusura bakmasın oyuncular ama ben yağmurdan sonra'nın es geçilmesine dayanamam zaten es geçtiklerini de düşünmüyorum...
VESSELAM
Heryerden para toplamamak lazim demissin ama oyuncularimizda senin benim gibi insanlar, tevafuk arkadasim...;) onlarinda kendilerine göre dertleri var...onlarinda aileleri var...belki onlarda bizim gibi kira, elektrik ve su faturalariyla bogusuyolar...sonucta bizlerin ve onlarin arasinda cok da büyük bir fark yok diye düsünüyorum...ancak söyle bir durum var ortada....sözde sanatcilar ve gercek sanatcilar...sözde sanatcilar her gün türlü türlü sansasyon haberleriyle televizyona cikip havadan sudan para kazanip nerdeyse her ay cip degistirirken...basta Ali Sürmeli, Attilla Olgac Istemi Betil ve diger degerli oyuncularimiz ve gercek sanatcilarimiz islerini gönül verip, gece gündüz demeden calisip alin terleri dökerek yapiyorlar...magazin dünyasindan uzak durup sakin bir yasam sürmeyi tercih ediyolar...yani ikisinin arasinda daglar kadar fark var bence ve bu iki sinifi ayirmak gerekiyor...bu yüzden degerli oyuncularimizin baska dizilerde rol almalari ve böylece paralarini kazanmali son derece normal diye düsünüyorum...sonucta ekmek davasi...:img-yes:
Heryerden para toplamamak lazim demissin ama oyuncularimizda senin benim gibi insanlar, tevafuk arkadasim...;) onlarinda kendilerine göre dertleri var...onlarinda aileleri var...belki onlarda bizim gibi kira, elektrik ve su faturalariyla bogusuyolar...sonucta bizlerin ve onlarin arasinda cok da büyük bir fark yok diye düsünüyorum...ancak söyle bir durum var ortada....sözde sanatcilar ve gercek sanatcilar...sözde sanatcilar her gün türlü türlü sansasyon haberleriyle televizyona cikip havadan sudan para kazanip nerdeyse her ay cip degistirirken...basta Ali Sürmeli, Attilla Olgac Istemi Betil ve diger degerli oyuncularimiz ve gercek sanatcilarimiz islerini gönül verip, gece gündüz demeden calisip alin terleri dökerek yapiyorlar...magazin dünyasindan uzak durup sakin bir yasam sürmeyi tercih ediyolar...yani ikisinin arasinda daglar kadar fark var bence ve bu iki sinifi ayirmak gerekiyor...bu yüzden degerli oyuncularimizin baska dizilerde rol almalari ve böylece paralarini kazanmali son derece normal diye düsünüyorum...sonucta ekmek davasi...:img-yes:
Sayin NAR-I GÜL ün aciklamasi hosuma gitti... iyi bir degerlendirme olmus... STV de oynamanin farkini ekleyince... STV cilik yapar gibi bir duruma düsütügümüüz farkindayim... Sansasyon olmayan ekran olunca... temiz ekran ve bilinclendirme olunca... birde yagmurdan sonra olunca... ve böylede degerli oyuncularimiz olunca.. insan mutlu oluyor ya...
~*~NaR-ı GüL~*~
02-02-07, 16:01
Sayin NAR-I GÜL ün aciklamasi hosuma gitti... iyi bir degerlendirme olmus... STV de oynamanin farkini ekleyince... STV cilik yapar gibi bir duruma düsütügümüüz farkindayim... Sansasyon olmayan ekran olunca... temiz ekran ve bilinclendirme olunca... birde yagmurdan sonra olunca... ve böylede degerli oyuncularimiz olunca.. insan mutlu oluyor ya...
Tesekkür ederim sayin cakiroglu, bende dediklerinize sonuna kadar katiliyorum...STVnin diger kanallardan en büyük farki...temiz bir ekraninin olmasi...güzel ve ibret verici yapitlar sunmasi..bkz. Sirlar Dünyasi, Büyük Bulusma, Besinci Boyut ve tabikide Yagmurdan Sonra...bizleri biz yapan degerleri hatirlatan...gizli kalmis gercekleri gösteren tüm STV ekibine sonsuz tesekkürlerimi, sevgi ve saygilarimi sunuyor basarilarinin daim olmasini temenni ediyorum...
Dünkü bölüm çok heyecanlıydı, herhalde 150 kere tüh demişimdir:) Ama bence Samuel konusunda saçmaladılar,o kadar kurşun yedi, hadi ölmesinden vazgeçtim de nasıl o kadar çabuk iyileşti yaa..
Bir de dizinin son sahnesinde Işık ağlarken Vendor un dolu dolu gözlerle kızına bakması muhteşemdi, onun bile kalbi var galiba..
~*~NaR-ı GüL~*~
02-02-07, 16:24
Arkadaslar senaristlik damarim tuttu gene buyurun size bi senaryo daha insallah begenirsiniz..:D
Samuel ve Roksan evlenip mutlu bir yuva kurmuslardir...iki tanede cocuklari olmustur...Leonardo ve Sarah Korin...
Bir gün iki kardes evin bahcesinde oynuyordur leonardo kardesine abiram dokunusu yapmaktadir daha dogrusu yapmaya calismaktadir...
Leonardo: verciiii tekerretül...ııı... katrekeş....ayyyy...rapiraan...
Baba samuel bunu görür ve...
Samuel: Leonardoooo sana kac kere kizkardesine abiram dokunusu yapmaycaksin demedim mi?
Leonardo: ama baba cok zevkli bak simdi sarah neler yapicak nihahahahha
Samuel: oglum yeter artik kardesin daha gecen gün komsu evini kundaklayacakti az kalsin...basimizi belayami sokmak istiyosun sen...??
Leonardo: ya ama baba cok eglenceli...idostapinessaaaa verciiii tekerretül katrakeş
Samuel: Leonardo diyorummmm
Leonardonun umrunda degildir...
Samuel: Bak beni dinliyormu...simdi sana bi abiram dokunusu yapicam...göreceksin cocuk!
O sirada anne madam roksan görülür...
Madam roksan: Oggglummmm Legonardooo babani dinleee
Leonardo: ufff ya ne güzel egleniyodum...
O sirada sarah kaybolmustur...
Samuel: Saraaaaah kizim nerdesinnnn...
Tam o anda evden dumanlar yükselir...
Samuel: yüce dabhesuka adina ev yaniyoooooo
Leonardo: niahahhaahhahah ise yaradi yine :D
Madam roksan: Oooo montieu bu kiz beni delirtecek
Samuel: ahhh kadin hep senin yüzünden bunlar cocuga hep yüz verdin
Madam roksan: benim ne sucum saggmuel ona abiram dokunusunu sen ögggretiiiinnn
Samuel: aptal kafam iste nerdende ögrettiysemmmm...kiz evi yakti yaaaa...
Leonardo: nihahaahhahahahhaa
Samuel: Leonardo kes gülmeyi....
Leonardo susmaz hala güler...
Samuel: Simdi elimin tersiyle cakicam bi tane ama heee!
Leonardo: artik caksanda ise yaramaz babacigim olan oldu nihahahahaha
Samuel: Oldu ya gitti güzelim ev...o evi bize vendor amcan almisti...napicam ben simdi nasil cevap vericem....0. kodu uygulamasa bari....tabi suc bende ne vardi evlenecek...?bekarlik sultanliktir diye bosuna dememisler...ahhh aptal kafam ahhhh....
Yorumlarinizi bekliyorum arkadaslar ;)
Arkadaslar senaristlik damarim tuttu gene buyurun size bi senaryo daha insallah begenirsiniz..:D
Samuel ve Roksan evlenip mutlu bir yuva kurmuslardir...iki tanede cocuklari olmustur...Leonardo ve Sarah Korin...
Bir gün iki kardes evin bahcesinde oynuyordur leonardo kardesine abiram dokunusu yapmaktadir daha dogrusu yapmaya calismaktadir...
Samuel: Leonardoooo sana kac kere kizkardesine abiram dokunusu yapmaycaksin demedim mi?
Samuel: oglum yeter artik kardesin daha gecen gün komsu evini kundaklayacakti az kalsin...basimizi belayami sokmak istiyosun sen...??
Leonardo: ya ama baba cok eglenceli...idostapinessaaaa verciiii tekerretül katrakeş
Samuel: Bak beni dinliyormu...simdi sana bi abiram dokunusu yapicam...göreceksin cocuk!
Samuel: Oldu ya gitti güzelim ev...o evi bize vendor amcan almisti...0. kodu uygulamasa bari....napicam ben simdi nasil cevap vericem....nerdende evlendiysem...bekarlik sultanliktir diye bosuna dememisler...ahhh aptal kafam ahhhh....
çok güzel olmuş.. çok harika olmuş..:img-hyste bencede samuel ile madam roksan iyi bir eş olurlar..aslında evlenseler uyuyorlar...
Samuel: Oldu ya gitti güzelim ev...o evi bize vendor amcan almisti...napicam ben simdi nasil cevap vericem....0. kodu uygulamasa bari....tabi suc bende ne vardi evlenecek...?bekarlik sultanliktir diye bosuna dememisler...ahhh aptal kafam ahhhh....
Birincisi senaryon gerçekten güzel ...birbirlerine de iyi yakıştırmışsın...:img-hyste
Samael ve Roxan:img-hyste mükemmel bir ikili ya ama Samael ,Roxan'ın konuşmalarına nasıl tahammül edicek bilmiyorum:img-hyste Bizim evdekiler Roxan konuşunca sussun diye nerdeyse dua ediyorlar....
Mesela nergise sesleniyor napıyosun neegiiz
Nergis:Ellinin körünü yapıyorum dadıcığım:img-hyste
~*~NaR-ı GüL~*~
02-02-07, 16:36
çok güzel olmuş.. çok harika olmuş..:img-hyste bencede samuel ile madam roksan iyi bir eş olurlar..aslında evlenseler uyuyorlar...
Sagolasin latifenaz arkadasim begendigine sevindim ;) bencede evlenseler iyi olur...birbirlerine cok uyuyorlar...öncedende dedigim gibi..tencere yuvarlanir kapagini bulur!:img-hyste
~*~NaR-ı GüL~*~
02-02-07, 16:39
Birincisi senaryon gerçekten güzel ...birbirlerine de iyi yakıştırmışsın...:img-hyste
Samael ve Roxan:img-hyste mükemmel bir ikili ya ama Samael ,Roxan'ın konuşmalarına nasıl tahammül edicek bilmiyorum:img-hyste Bizim evdekiler Roxan konuşunca sussun diye nerdeyse dua ediyorlar....
Nergis:Ellinin körünü yapıyorum dadıcığım:img-hyste
Al bendende o kadar tevafuk arkadasim yaaaa...o kadin konusunca sinir sitemim resmen cöküyo diyebilirim...o kadar gicik kiiii...
Nergis:Ellinin körünü yapıyorum dadıcığım
bu arada bunada bayildim :img-hyste :img-hyste :img-hyste
~*~NaR-ı GüL~*~
02-02-07, 16:45
Bu arada tevafuk arkadasim senaryomu begendigini belirtmissin cok tesekkür ederim...;) elimden geldigince böyle senaryolar yazicam...birazda gülelim dimi ama...:D
Bu arada tevafuk arkadasim senaryomu begendigini belirtmissin cok tesekkür ederim...;) elimden geldigince böyle senaryolar yazicam...birazda gülelim dimi ama...:D
Evet aynen dediğiniz gibi gülmek hakkımız çünkü dizideki olaylar morelimizi çok bozdu:)
Değmesinler bize:img-hyste
~*~NaR-ı GüL~*~
02-02-07, 17:28
Evet aynen dediğiniz gibi gülmek hakkımız çünkü dizideki olaylar morelimizi çok bozdu:)
Değmesinler bize:img-hyste
Cok dogru dizideki olaylar gercekten morallerimizi bozdu...hele zülfü ve ailesinin katledilisi...:( ve vendorun isigin müslüman oldugunu ögrenmesi...cok kötü oldu...iste bu yüzden birazda gülmek lazim...:img-yes:
Gercekten cok hos olmus... Diziyle alakali hersey cok güzel oluyor... bunu belirteyim... Espiriside güzel oluyor... Wallpaperida güzel oluyor... Üyelerin yazdiklarida güzel oluyor... Bu kadar güzelligin arasinda benim yazilarim göz tirmalayaci duruyor sanki...(seviye mirin kirinlarim var ya)
ŞehrazaT_18
02-02-07, 18:44
Gercekten cok hos olmus... Diziyle alakali hersey cok güzel oluyor... bunu belirteyim... Espiriside güzel oluyor... Wallpaperida güzel oluyor... Üyelerin yazdiklarida güzel oluyor... Bu kadar güzelligin arasinda benim yazilarim göz tirmalayaci duruyor sanki...(seviye mirin kirinlarim var ya)
Hepinizin yazıları birbirinden hoş
Teker teker söylemek gerekirse
cakiroglu kardeş bizi bilgilendiriyor ,nar-ı gül,bette kardeşlerimiz bizi güldürüyor hepsinin ayrı bir güzelliği var forumda Allah hiçbirinizi burdan eksik etmesin:)
Bu arada bunun dışında adını zikretmediğim bir çok arkadaş var hepiniz güzel yorumlar yapıyorsunuz inanın burdaki güzel yorumlar hiçbirinde yok....
Diğer dizilerdeki genel sözleri söyleyim de biraz gülelim
Ayy canım seni çok seviyorum,canım ya ne güzel oynuyor,ben aşığım sana vs.ama ne olucak ki dizide konu yok insanlarda oyunculara ilgi duymaya başlıyor....
öncelikle 11. sayfada yaptığım resim çalışmalarına yorum yapmayışınıza iyi yada kötü olarak yadırgadığımı belirtmek istiyorum:sad53: eğer sizden cesaret alırsam diğer çalışmalrımı da sizlerele paylaşmak isterim.fakat bu resimlerin farkedilmeme sebebine de son bölümün şokunu kimsenin daha üzerinden atamayışına bağlamak istiyorum:img-in_lo
evet son bölüm şok üsütüne şok yaşattı bize ve heyecan arttıkça dizinin toplam süresi kısalmış gibi geldi yani dizi bi solukta biiti.peki neydi bu şoklar şok dememizin sebebi olmasını beklediğimiz ama daha erken dediğimiz şeylerin olması neydi bunlar samuelin ve sonrasında vendorun ışığı namaz kılarken görmesi ve son andaki patlama sahnesi.normalde samuel pencereye yaklaşırken içeriyi izleyeciler görmeden dizinin o bölümünün bitmesiydi.fakat öyle olmadı peki ne oldu gerçekler apaçık ortaya çıktı sonrasında ise dizinin sona yaklaştığı özge hanımın diziden çıkacağı zaten diğer oyuncuların birtakım olaylar yüzünden dizide görünmedikleri falan yazıldı.böyle olmdığını düşünmek istiyorum.:good:
şimdi gelelim dizimize neler oldu azmttirici olarak hulusi hoca tutuklandı sonrası muamma...
vendor zülfüyü ele geçirmek için avukatlığına soyundu ve zülfüye daha rahat ulaşabileceği adaletin dışında hastaneye yatırılmasını sağladı ve buradan onu kaçırtarak yok edecekti.fakat işleri işstediği gibi gitmedi ziya-ışık ikililsi ışığın kapı dinleme huyu sayesinde:img-hyste vndorun planı öğrenilmişti zaten başka türlü öğrenme imkanı yoktu bu arada madam roksan nergise şövalye geleneklerinden bahsederek nergisin beynini yıkma çalışmalrı devam ederken bir ynadan da ışık hakkında bilgi toplamya devam etmektedir.bu arada vendor ilaçlar sayesinde zülfünün gitmiş olan aklını tekrar almaya çalışmaktadır bunu içinde bi maşa gerekli idi. buda çoçuğu için herşeyi göze alan bi hastabakıcı seçilmişti. tabi bu rada işler istediği gibi gitmedi palnını daha önce öğrenen kızı zülfüyü babasından önce daysyısyla birlikte kaçırarak şilede bir eve yerleştirmiştir ve sonrada ailesine haber vermiştir. onlar için tek çözüm ailenin yurt dışına kaçırılmasıdır.bu arada planın bozgunluğuna deliren vendor harıl harıl bunu kim yapmıştır hayıflanıyordu.bu görevde ibrahime verilmişti ibrahim hastene çvre kamerlarını aratırken arabayı buldu fakat plakası okunmuyordu fakat ibrahim ben bunuda hallederim deyiverince vendor sevinçten ölecek gibiydi bu arada ışığın hali görülmeye değerdi allah kimseyi öyle bir durumda komasın sonrasında ibarhim plaka kayıtlı değil diyor ve biz ziya dayını rahat tavırlarının ve sinsice gülümsemesinin sebebini öğreniyoruz.sonra dedim bu ibrahim hakkaetn ziya dayının yanında sonrasında şoklar üst üste geliyor ibrahim tekrar geliyor bakın ne diyor arabanın en gittiiği yönü buldum o tarafa ilerlersek zülfüye enjekte edilen verici takılan bilzik saysyinde ona ulaşabiliriz daha demin demmeişmiydik ibrahim vendorun adamı diye şok olduk işte sonrasına bakalım öncesinde bir ayrıntı vereyim ziya dayı otururken ışık yanıan geldi ve eğilerek ziya dayı ışuığa yarın aratık misfirlerimizi yeni haytalarına kavuşturmalyız dedi hatırlatmak istedim maksdını tam kestiremedim ama o söz boşuna söylenmemiştir.sonra neler oldu ev bulundu samuel şok halindeyken efendisine cevap verecek hali kalmamıştı sadakatı gereği ışığı ve gördüklerini vendora analatıyor vendor gerçeklerle karşı karşıay kalıyor ve gerçekliğin verdiği acıyı cipine bindiğinde yüzünün aldığı ifade ile resmediyor adeta.sonra kızını eve bekliyor ve akşam sinirleri alt üst eden patlama sahnesi ve gözyaşı ve zafer edası gülümse aynı karede...,dizinin başındaki film ve senaryo sahneleri zannımca bizlere ithaf edilmiştir diye düşüşnüyorum
dün dizimiz yayınlandıktan sonra uzun süre kendime gelemedim..
resmen şok olmuştum moda deyimle..:sad53:
daha bugün yeni bağlandım ve ne diyeceğimi bilemiyorum.. :'(
diziye bu kadar mı tutulur insan? :shocked:
yukarıda arkadaşların da dediği gibi ummadığımız bir sonla bitti bu bölüm..
yahu neler oluyor?bizleri bu kadar da üzmek olmaz ki?
hiçbir şey bulmayı istediğimiz gibi gitmiyor..tabi karamsar olmamak lazım... :-|
üzüldüğüm ve etkisine kapılıp gece geç vakitlere kadar uyuyamadığım konu Zülfü'nün ailecek cümbürcemaat evin bombalanmasıyla katledilmesiydi.ayrıca Vendorun Işığa görüntüleri gösterirken Işığın hali,pür melali...
böyle bir şok atv'de sona ermek zorunda kalan Deli yürek dizisinin aceleye getirilen son bölümünde dizinin bütün erkeklerinin bir şekilde üstüste katledilmesiyle dizinin tamamen bitirilmesi sonucu bende meydana getirdiği büyük şok gibiydi...
ama ne yapalım, hikaye araştırmacı kişilerin ve senarist beylerin wardır bir bildiği elbet...
Vendor kızını Müslüman oldu diye bu sefer ne yapar ama,
ben Zülfünün ve o güzel aile efradının halini düşünüyorum..
İnşaallah Ziya Dayı, onları önceden tedbir alıp oradan kurtarmış olsun.
yahu gerçekten çok üzüldüm,böyle de olmaz ki?
zaten akıllı(!) kız Işık ile bilgisayar dehası Kayra Şenocak beni ziyadesiyle sinir ettiler.(Bu da gösteriyor ki bunlar çok iyi oyuncu..)
santralliği baya ön planda olupta bir anda bireysel GSM kullanıcılına düşen Ziya dayının müslüman oluşu biz izleyiciler tarafından belli olduktan sonra performansı sürekli düştü.. Santralliği de kalmadı,olayları kontrol edişi de..bize verdiği pozitif katkı da...
Hulusi amca mapustan kurtulamaz,Işık baktı olmuyor diziden ayrılır babasının ölüm fermanıyla..
ama haftaya ne olur?büyük merakla bekliyorum sabırsızlıkla...
Bu arada KV terör 22:00 den sonra yayınlanırsa işime gelir
ama ben gene de dizimizn Cuma günü Şubat soğuğu saatine (Cuma akşamı 22:00)alınması taraftarıyım biline ey STV Genel yayın Yönetmeni!:img-yes:
Bize sahaf Nedim gerek galiba(?):img-in_lo
ŞehrazaT_18
02-02-07, 19:13
Resimlerinize biraz geç teşekkür ediyorum ama gerçekten çok güzel olmuş hani bayadaır ışık ışık diyorduk ya bu tam ışık oldu ....çalışmalarınızın devamını elbette beklerim bende İnşallah en yakın zamanda resimler ekliycem sizde fikirlerinizi söylersiniz...
Bu arada dizinin hiçbir saniyesini kaçırmadan aklınızda tutmuşsunuz buda çok iyi nitelikte bir izleyici olduğunuzu gösteriyor...
ŞehrazaT_18
02-02-07, 19:21
Bu arada KV terör 22:00 den sonra yayınlanırsa işime gelir
ama ben gene de dizimizn Cuma günü Şubat soğuğu saatine (Cuma akşamı 22:00)alınması taraftarıyım biline ey STV Genel yayın Yönetmeni!:img-yes:
Bize sahaf Nedim gerek galiba(?):img-in_lo
Valla kurtlar vadisini bir tek sinemada kurtlar vadisi ırak filmini izledim onu da diziyle alakası yok dediler ....zaten senaryoyu hiç açmamk gerekir çocuk dizisi gibi birşey bu kadar mı basit olur hatırlayan varsa filimde trene atlama shnesi vardı o sahnede trene atlamayı bile göstermediler o kadar basit yani...
Neyse diyeceğime geliyim ben yağmurdan sonrayla aynı saatte olursa katiyyen izlemem kurtlar vadisini şayet farklı saatte olursa internetten o kanala reyting vermeden izlerim ...;)
~*~NaR-ı GüL~*~
02-02-07, 20:16
Valla ben persembe günleri saat 19.00 da STV'ye resmen kilitleniyorum...o saatte benimkilere hic bir kanal izletmiyorum...tabir-i caizse ambargo koyuyorum yani..:D baska kanallar yasak kardesim...yagmurdan sonra bakilacak o kadar!:D...ama onlarda bisey demiyor zaten...severek izliyolar ;)
~*~NaR-ı GüL~*~
02-02-07, 20:26
öncelikle 11. sayfada yaptığım resim çalışmalarına yorum yapmayışınıza iyi yada kötü olarak yadırgadığımı belirtmek istiyorum:sad53: eğer sizden cesaret alırsam diğer çalışmalrımı da sizlerele paylaşmak isterim.fakat bu resimlerin farkedilmeme sebebine de son bölümün şokunu kimsenin daha üzerinden atamayışına bağlamak istiyorum:img-in_lo
Sevgili, strident arkadasim..kusura bakma bende gec tesekkür ediyorum...resimler gercekten güzel olmus..ellerine saglik...evet senin dedigin gibi...dizinin sokunu hala atlatamadik..üstü üste yasanan gelismeler bizi sersemletti...gelecek haftayi iple cekiyorum...heyecandan yerimde duramiyorum desem yeridir...cünkü cok kilit bir noktada bitti 18. bölüm..19. bölüm kalbi olanlar icin sakincali olabilir....gerci böyle giderse bu heyecanla bende küt diye kalpten gidebilirim...yeni bölüm fragmanini bile sabirsizlikla bekliyorum!
Selamün Aleyküm Arkadaslar.ben Bu Siteye 2 Hafta önce üye Oldum.yağmurdan Sonra Ile Alakali Klasör Göremeyince Bir Daha Uğramamiştim.ama Bir Arkadas Diğer Dizi Forumlarindada Diziyi Tanitmaliyiz Diyince Tevafuken Bir Daha Uğradik.sizleri Görünce çok Mutlu Oldum şimdi.artik Yorumlarimizla Bizde Katilicaz Inşaallah.
~*~NaR-ı GüL~*~
03-02-07, 01:08
Öncelikle yeni arkadaslara hosgeldiniz diyorum...eveeet forumumuz iyice kalabaliklasiyor...üye sayisi artiyor...buda tabiki bizleri sevindiriyor...aslinda daha bir sürü izleyici foruma üye olabilir ancak belkide cogunun internete girme imkani yok ve bu yüzden üye olamiyorlar...yani dizmizin izleyicisi hicte az degil diye düsünüyorum...daha bilmedigimiz ne kadar cok izleyici var Allah bilir ;) neyse üye sayisinin dahada artmasi dilegiyle...:img-yes:
60 mesajdır siz nerdesiniz bakalım :img-polic kendi kendinizi ele veriyorsunuz olmuyor :img-hyste
Evet dediğiniz gibi dizi git gide güzelleşiyor ve yorumlarda çoklaşıyor ama gel görki reytingler beni deli eiyor ....:icon_sorr
Tevafuk arkadasim reytingler icin hic kendini üzme...daha öncedende cogu kez ifade ettigim gibi...STV'nin hic bir reyting kaygisi yok...zaten reytingede ihtiyaci yok...STV'nin belirli bir izleyici kitlesi yani bizler variz...reytinglerde 20'nci olsakta 70'nci olsakta dizimiz gönüllerde herzaman birinci olacak!Tabiki gönül isterdiki ilk 10 siraya girelim ama napalim bazi insanlar bizim gibi düsünmüyor...eh buda normal sayilir..cünkü hic bir insan bir baska insanla bir degildir...yani onlarin fikri baska bizimki baska...onlarin begendiklerini biz begenmek zorunda degiliz bizim sevdigimizi onlar sevmek zorunda degil herkesin düsüncesi kendine yapacak bisey yok ;)
~*~NaR-ı GüL~*~
03-02-07, 01:55
Buda etikfanin senaryosunun devami arkadaslar...insallah begenirsiniz :)
Vendor isigin sözlerinden sonra oldugu yere yigilmistir birza sonra ziya dayi iceri girer ve vendoru yerde baygin olarak bulur....
Ziya dayi söylenerek: nolmus buna böyle....bayilmis....ben simdi onu ayiltirim!!!
Ziya dayi vendoru tokatlamaya baslar: vendor...(cat...cat..) vendooor...kendine gel vendoooor...(cat...cat..)
Vendor yavas yavas kendine gelir...
Vendor: nerdeyim ben noldu bana?
Ziya dayi: evindesin vendor…seni baygin vaziyette buldum...noldu?
Vendor: sorma ziyaaa…
Ziya dayi: noldu vendor anlatsana…
Vendor: cok kötü birsey oldu cooooook
Ziya dayi: santral aradi?
Vendor: hayir dahada kötü
Ziya dayi: polisler evi basti
Vendor: dahada kötüüüü
Ziya dayi söylenir: Ne oldugunu anlatsana be adam delirtme beni
Vendor: efendim?
Ziya dayi: hiiiiic yok bisey ne oldugunu anlatmicakmisin vendor
Vendor: Isik…
Ziya dayi: ne olmus isiga….
Vendor: ahhhh ziya..kardesim…sirtimdan hancerlendim….
Ziya dayi: ne demek istiyosun vendor?
Vendor: Isik…tanricam…isisim…ahhhhhhhh..samueeeeeeeeeeeeee eeeeeeeelllll
Samuel gelir..
Samuel: Buyurun efendim
Vendor: bana sarap getir en keskininden..
Samuel: bas üstüne efendiiim
Samuel cikar ve biraz sonra bir sise sarap ve kadehle geri döner…
Vendor kadeh yerine siseyi diker....
Ziya dayi söylenir: seytan diyo indir bi sise kafasina…tövbeee tövbeee…
Vendor : sende istermisin ziya?
Ziya dayi: ahh hayir vendor sagol biliyosun midem rahatsiz doktor kesinlikle ickiyi yasakladi
Vendor: ziyaaaa...
Ziya dayi: evet vendor artik ne oldugunu söylesen diyorum
Vendor: söylicem...söylicem ama bir kadeh ictikten sonra ziyaaaa...
Ziya dayi ters ters söylenir yine: zikkim ic!
Vendor: bisey mi dedin ziya?
Ziya dayi: yoooo hayir afiyet olsun dedim
Vendor bir yandan icer ve bir yandanda konusmaktadir...
Vendor: ziya isik…
Ziya dayi: vendor yeter artik söyle ne söyleyeceksen
Vendor: isik...ziyaaa...ahhhhh....isisimmmmmmm....bugün zülfüyü takip ediyoduk samuelle...bos bir arazide bir evle karsilastik...
Ziya dayi iskillenir....
Ziya dayi: yaaaaa..eee sonra?
Vendor: yaaaaa…veeeee isik o evdeydi..veeee….
Ziya dayi sok olur ama belli etmez: veee?
Vendorun sesi kalinlasir gözler yine 360 derece dönmüstür…
Vendor: o namaz kiliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrduuuuuuuuuuuu ziyaaaaaaaaaaaaaaa
Ziya dayinin yüz ifadesi degismistir…
Ziya dayi icinden: eyvah simdi yandik!
Vendor: ziyaaaa isisim bunu bana nasil yaparrrrrrrrrrrrr
Ziya dayi: onun isik oldugunda eminmisin vendor?
Vendor: elbette ziya kendi gözlerimle görrrrrrdümmmmmmmmmmm
Ziya dayi söylenir: hay gözün cikaydi
Vendor: anlamadim?
Ziya dayi: yok birsey
Vendor iyice tripe girmistir masada ne varsa ne yoksa saga sola firlatir....
Ziya dayi: sakin ol vendor
Vendor: sakin olamam ziyaaaa olamaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmm sakin olamammmmmm...
Tam bu sirada samuel icer girer:
Samuel: Efendim bir sorun mu var?
Vendor adeta kükrer: defoooooooooooool!!!! ve masada duran bir kalemi
samuele firlatir....ancak iskalar
Samuel saskin saskin: Peki efendiiiiim der ve cikar...bu arada icinden: "iskaladi nihahahaha" diyerek sevinir...
Ziya dayinin sesi yükselir: kendine gel vendor!!!…
Vendor: tamam ben iyim...ben iyim....
Ziya dayi: sakinles...simdi napmayi düsünüyosun...
Vendor: bilmiyorum ziya…bilmiyorum…kurallarimiza göre isigi öldürmem gerekir…
Ziya dayi: kendi kizini mi öldüreceksin vendor?
Vendor: bilmiyorum ziyaaaa….o bana ihanet etti….
Ziya dayi: evet olabilir ancak o senin kizin vendorrrrr
Vendor: onun ölmesi gerekiyor ziya….yoksaaa
Ziya dayi: yoksa neeee
Vendor: gene baslama ziyaaaaaaaa
Bu kadar biraz uzun oldu kusura bakmayin...yorumlarinizi yazmayi unutmayin...;)
~*~NaR-ı GüL~*~; arkadaşım yine harıka yazmışın:good: ..kutluyorum seni..ziya dayının daha aslında vendora söylemek istediği çok şey var ama söyleyemiyor..devamını bekliyoruz..
Güzel olmuş.Senarist ruhlu izleyicilerde var ne güzel :) :good:
öncelikle yeni gelen arkadaşaların hepsine hoşgeldiniz diyorum...
nar-ı gül arkadaşım senin senaryoların yine çok gzl olmuş. yeni resim ekleyenlerinde resimleri çok gzl olmuş.çakıroğlu beyin bilgilendirmeleride yine çok iyi oldu. sağolsun...
bende kendimi resim eklemeye kaptırdım senaryoları unuttum. en kısa sürede bende yazarım ..
bu arada sanırım 14. sayfadaydı,demişsin ki nar-ı gül, samuelin kucağındaki bebeğe verdiği oyuncak ödümü patlattı..:img-hyste bencede ya. hele bebeğin saçlarına bittim.. saçlarının rengi şu samuelin görecve çıkarken ki ''katil siyahı'' rengindeydi. yazık çocuk kaskatı kesilmişti.
he bu arada samuel ve madam roxan evlenir,çocukları olur. çocuğun saçlarının yarısı madam roxan siyahı yarısı babasınınki gibi civciv sarısı..
neyse.. bi gün küçük samuel oyuncaklarıyla oynarken vendoru görür.
küçük samuel: babacıımm. bu amca kim?
samuel: ne amcası be!! kaç kere dedim sana efendim diyecksin diye.
küçük samuel: ama babaaaaaaaa...
vendor: sssamuel sustur şu veledi.. yoksa pagan kodunu uygulamak zorunda kalıcam:img-hyste ( malum pagan kodunu biliyosunuz şu bebeklerin kalbinin çiğ çiğ yendiği kod..)
samuel: sus dedim be çocuk..
küçük samuel: ya..
vendor: sus be çocu. yüce dabheşukanın laneti mi vurdu çenene?:img-hyste :img-hyste
samuel: benb icabına bakarım efendim..
veya başka bi senrayo.......:::
küçükn samuel nergisle arkadaşlık yapa yapa ajanlık dersi alır..
venbdor ve samuel odada konuşurlar...
küçük samuel kapıyı çalıp içeri girer..
vendor: oo güvercinimin arkadaşı gelmiş. gel bakalım küçük samu...
küçük samu: selamunaleyküm amcacım..
vendor: ssamuel ne diyyo bu?
küçük samu: verin elinizi öğiyim amcacım..
venmdor: ssamuel..
samuel: hehe. şey şaka yapıyo işte efendim. çocuk bu.. şey evladım biz mühim meselelr konuşuyoruz. sen git hadi başka zaman gelirsin.
küçük samu: tamam babacım. mühim mesele demişken.. hani dinimiz herşeyden mühimdi. bgn dikkat ettimde sabah namazını kılmadan çıktın gttin amcamın yanına..
samueşl: çocuık işte efendim. böyle lüzumsuz espirilere ne gerek var oğlum? (bi yandan sen bittin gibisinden kaç göz işaterleri yapar..)
vendor: küçük samu sen biraz çık bakiyim. ben babana bişey konuşcam.
küçük samu: tamam ben gidiyorum. ama aklıma gelmişken venmdor amca. babam demişti ki, ben sana bisiklet alamam ama rfatihayı ezberlersen amcan sana alır dedi.alırsınız değil mi amcacım?
vendor: tabi.. sen git şimdi, ben bisiklete babanıda bindirip göndercem küçük samu. hadi yavrum..
küçük samu: pekii amca..
devamını sen getir artık nar-ı gül...
~*~NaR-ı GüL~*~
03-02-07, 16:43
Senaryomu begendiginiz icin cok tesekkür ederim arkadaslar...;) elimden geldigince devam edicem hic merak etmeyin...tabi takdir edersinizki herzaman sip diye senaryo yazilmiyor...aklima birseyler geldikce yazarim hehehehehe :D tekrar tesekkürler...sizler begendiginizi belirttikce ben dahada cok cosuyorum!:happy0064
veya başka bi senrayo.......:::
küçükn samuel nergisle arkadaşlık yapa yapa ajanlık dersi alır..
venbdor ve samuel odada konuşurlar...
küçük samuel kapıyı çalıp içeri girer..
vendor: oo güvercinimin arkadaşı gelmiş. gel bakalım küçük samu...
küçük samu: selamunaleyküm amcacım..
vendor: ssamuel ne diyyo bu?
küçük samu: verin elinizi öğiyim amcacım..
venmdor: ssamuel..
samuel: hehe. şey şaka yapıyo işte efendim. çocuk bu.. şey evladım biz mühim meselelr konuşuyoruz. sen git hadi başka zaman gelirsin.
küçük samu: tamam babacım. mühim mesele demişken.. hani dinimiz herşeyden mühimdi. bgn dikkat ettimde sabah namazını kılmadan çıktın gttin amcamın yanına..
samueşl: çocuık işte efendim. böyle lüzumsuz espirilere ne gerek var oğlum? (bi yandan sen bittin gibisinden kaç göz işaterleri yapar..)
vendor: küçük samu sen biraz çık bakiyim. ben babana bişey konuşcam.
küçük samu: tamam ben gidiyorum. ama aklıma gelmişken venmdor amca. babam demişti ki, ben sana bisiklet alamam ama rfatihayı ezberlersen amcan sana alır dedi.alırsınız değil mi amcacım?
vendor: tabi.. sen git şimdi, ben bisiklete babanıda bindirip göndercem küçük samu. hadi yavrum..
küçük samu: pekii amca..
devamını sen getir artık nar-ı gül...
Devamını uygun görürsen ben getirmek istiyorum Bette kardeş...
Küçük samu dışarı çıkar ...Vendor ve Samael başbaşa....
Vendorun tükürükler saçılmaya başlamış Samaelse iki kat olmuş bir şekilde
Vendor Seslenir:SSSSammmmaaaaaallllll bu velet ne diyor neeee namazı ne fatihasssııı .....
Samael:şşşşşeeeey efendim bennn müslüman olldum.....
Vendor:seeeen ne diiyorsun Samaellll müslüman mı oldunn...öyleyse
Samael: Biliyorum söylemenize gerek yok kodları biliyorum Vendor bey
Vendor:Saamael neyyy Vendor bey miii?
Samaael: Evet efenn....Pardon Vendor Bey.. Benim dinim sizin gibi inançsız,zavallı bir insana efendim demeye izin vermez....Hem benim efendim var ....
Vendor:Kiiiiimmm o Samael Kim?
Samael:Hz.Muhammed Mustafa(s.a.v) o benim ve tüm insanlığın efendisi...:happy0064 :img-polic
Vendor Samael demmeye varmadan küt diye yerdedir
Samael:OOhhh be sonunda ölüm bile olsa artık özgürüm ve iki kat gezmiycem...Oley Oleyyy:img-hyste
Samael:Neyse bu yerdeyken ben kodları harekete geçiriyim ....
Valla devamını getirebiliyorsanız getirin şuanda ipler Samael'in elinde
İlk denemem ona göre ...ilerde daha güzelleri ortaya çıkar....hem bette arkadaş senaryoy biraz daraltmış ufak samael herşeyi berbat etmiş samaele itiraf kalmış yoksa bende çokkk senaryo vardı :img-hyste
~*~NaR-ı GüL~*~
03-02-07, 19:37
Bette ve tevafuk arkadaslarim senaryolariniz harika olmus cok begendim tebrikler!:happy0064 görünüse bakilirsa senarist kadrosu gücleniyor!:) Tevafuk arkadasimin senaryosunun devamini getirmek isterim ancak dedigim gibi pat diye yazilmiyo bu senaryolarda maalesef...biraz zamana ihtiyacim olacak!;)
bu arada resimlerde harika olmus..strident arkadasim sagolasin hele ziya dayininki süper :img-yes: Arkadaslar bide 18. bölüm eklenmis stv sitesine ancak indirelemiyor...sorun dünden beri devam etmekte...insallah yakinda hal olur...:img-yes:
aliyeaynalar
03-02-07, 19:49
arkadaşlar reytingleri neden bu kadar kafanıza takıyosunuz anlamıyorum
biraz stv gibi olun
dizinin reytinngi istediği kadar düşük gösterilsin
sizce stv bitirirmi dizi ?
reyting kaygısı olmayan bi kanal yani
o yüzden sizinde reyting kaygınız olmasın..
arkadaşlar reytingleri neden bu kadar kafanıza takıyosunuz anlamıyorum
biraz stv gibi olun
dizinin reytinngi istediği kadar düşük gösterilsin
sizce stv bitirirmi dizi ?
reyting kaygısı olmayan bi kanal yani
o yüzden sizinde reyting kaygınız olmasın..
evet sana katılıyorum öyle olmamamız gerekir ama etraftanda olur olmaz şeyler duyuyorum....misal yok dizi başka kanala geçicekmiş yada dizide samael oynamak istemiyormuş bu misilleme olayından dolayı ve yahut dizide çok solcu oyuncu varmış Ali Sürmeli,Atilla Olgaç gibi bunları diziden soğutmaya çalışıyorlarmış vs.
Bir gerçek var dizi gerçekten bazılarını derinden yaralıyor,bir de diziyi çok sevince insanda acaba diyor ...
Derler ya insanı sevdiğini gözünden sakınırmış bende ne duysam korkuyorum...
ya milleti kınaya kınaya bende dizi hastası oldum ama ilk defa çünkü bu dizi bunu hakediyor maşallah:img-hyste
Ayrıca senaryomu beğendiğinizi söylemeniz beni azimlendirdi :img-wink: İnşallah daha iyileriyle karşınızda olucam:img-hyste Tekrar beğendiğin için teşekkürler nar-ı gül Kardeş...
Vesselam
öncelikle herkese teşekkürler.resimlerimin gersini getirmeye çalışıcam.ayrıca senaryo yazan arkadaşlar tebrikler senaryolarınız çok hoş elinize sağlık devamını bekliyoruz.dizimiz reyting kaygısı taşımadığı için bu konular pek önemli gibi durmuyo gözümde.selam ile...
~*~NaR-ı GüL~*~
03-02-07, 22:23
evet sana katılıyorum öyle olmamamız gerekir ama etraftanda olur olmaz şeyler duyuyorum....misal yok dizi başka kanala geçicekmiş yada dizide samael oynamak istemiyormuş bu misilleme olayından dolayı ve yahut dizide çok solcu oyuncu varmış Ali Sürmeli,Atilla Olgaç gibi bunları diziden soğutmaya çalışıyorlarmış vs.
Bir gerçek var dizi gerçekten bazılarını derinden yaralıyor,bir de diziyi çok sevince insanda acaba diyor ...
Derler ya insanı sevdiğini gözünden sakınırmış bende ne duysam korkuyorum...
ya milleti kınaya kınaya bende dizi hastası oldum ama ilk defa çünkü bu dizi bunu hakediyor maşallah:img-hyste
Ayrıca senaryomu beğendiğinizi söylemeniz beni azimlendirdi :img-wink: İnşallah daha iyileriyle karşınızda olucam:img-hyste Tekrar beğendiğin için teşekkürler nar-ı gül Kardeş...
Vesselam
Tevafuk kardesim tepkini anliyorum olmadik kisiler dizimizi karalayinca benimde cinler tepeme cikiyor yani...yok yayindan kalkacak...yok ceza alacak felan...bende cok tepki gösterdim bu yalan haberlere...ancak bu tür yalan haberler dizimize olan ilgiyi dahada arttirdi...yani bir nevi dizmiz icin reklam yapildi...buda süper oldu cünkü diziyi daha önce izlememis olan kisiler izlemeye karar verdi...
Oyuncularimiza gelince hepsi birbirinden degerli...hepsi birbirinden basarili...onlar baskalari gibi pat diye oyuncu olmamislar...onlar bu is icin yillarini vermisler...eh tabi onlarin bu basarilari birilerinin fena halde canini sıkıyor...bu yüzden olmadik laflar cikiyor..
Bu arada kimse Ali Sürmeli'ye laf atamaz...yok solcuymus felan diyemez...o son derece efendi ve altin kalpli bir insandir! Onun fanatigi olarak buna asla izin vermem!!!Tabiki diger oyuncularimizada laf söyletmem...hepsi birbirinden basarili hepsi birbirindend degerli oyuncular!sevmeyenler olabilir ancak hic kimse kimseyi karalama yada kücük düsürme hakkina sahip degildir...asla böyle birsey söz konusu olamaz...bir insani sevmeyebilirsin ancak asla ona laf atarak onu kücük düsüremezsiniz...böyle bir hakka hic kimse sahip degildir!Ayrica bunu biri size yapsa sizinde hosunuza gitmez herhalde...
bizlere düsen en büyük görev sacma sapan haberlere, sagdan soldan gelen laflara kulaklarimizi tikamak, dizimize sonuna kadar destek vermek..oyuncularimizi ne kadar cok sevdigimizi ve onlara ne kadar cok deger verdigimizi göstermek!
YAGMURDAN SONRA FOREVER!!!
Tevafuk kardesim tepkini anliyorum olmadik kisiler dizimizi karalayinca benimde cinler tepeme cikiyor yani...yok yayindan kalkacak...yok ceza alacak felan...bende cok tepki gösterdim bu yalan haberlere...ancak bu tür yalan haberler dizimize olan ilgiyi dahada arttirdi...yani bir nevi dizmiz icin reklam yapildi...buda süper oldu cünkü diziyi daha önce izlememis olan kisiler izlemeye karar verdi...
Oyuncularimiza gelince hepsi birbirinden degerli...hepsi birbirinden basarili...onlar baskalari gibi pat diye oyuncu olmamislar...onlar bu is icin yillarini vermisler...eh tabi onlarin bu basarilari birilerinin fena halde canini sıkıyor...bu yüzden olmadik laflar cikiyor..
Bu arada kimse Ali Sürmeli'ye laf atamaz...yok solcuymus felan diyemez...o son derece efendi ve altin kalpli bir insandir! Onun fanatigi olarak buna asla izin vermem!!!Tabiki diger oyuncularimizada laf söyletmem...hepsi birbirinden basarili hepsi birbirindend degerli oyuncular!sevmeyenler olabilir ancak hic kimse kimseyi karalama yada kücük düsürme hakkina sahip degildir...asla böyle birsey söz konusu olamaz...bir insani sevmeyebilirsin ancak asla ona laf atarak onu kücük düsüremezsiniz...böyle bir hakka hic kimse sahip degildir!Ayrica bunu biri size yapsa sizinde hosunuza gitmez herhalde...
bizlere düsen en büyük görev sacma sapan haberlere, sagdan soldan gelen laflara kulaklarimizi tikamak, dizimize sonuna kadar destek vermek..oyuncularimizi ne kadar cok sevdigimizi ve onlara ne kadar cok deger verdigimizi göstermek!
YAGMURDAN SONRA FOREVER!!!
EVET.BU YALAN HABERLERİ YAPANLARIN BELKİ EN ÖNEMLİ AMAÇLARINDAN BİRİDE BAŞROL OYUNCULARINI DİZİDEN UZAKLAŞTIRMAK...
ALİ SÜRMELİ,ATTİLA OLGAÇ,SAFA ZENGİN... HEPSİNİ ÇOK SEVİYORUZ.SAMANYOLU TV DE ROL ALAN BU GÜZEL OYUNCULARIMIZ BAZI İZLEYİCİLER GİBİ PROGRAMA BAKMADAN SADECE KANAL ADINI GÖRÜPTE ÖN YARGILI DAVRANANLARA EN GÜZEL CEVAPTIR İNŞAALLAH.
~*~NaR-ı GüL~*~
04-02-07, 00:07
EVET.BU YALAN HABERLERİ YAPANLARIN BELKİ EN ÖNEMLİ AMAÇLARINDAN BİRİDE BAŞROL OYUNCULARINI DİZİDEN UZAKLAŞTIRMAK...
ALİ SÜRMELİ,ATTİLA OLGAÇ,SAFA ZENGİN... HEPSİNİ ÇOK SEVİYORUZ.SAMANYOLU TV DE ROL ALAN BU GÜZEL OYUNCULARIMIZ BAZI İZLEYİCİLER GİBİ PROGRAMA BAKMADAN SADECE KANAL ADINI GÖRÜPTE ÖN YARGILI DAVRANANLARA EN GÜZEL CEVAPTIR İNŞAALLAH.
Söylediklerine aynen katiliyorum arkadasim...biz tüm oyuncularimizi cok seviyoruz...onlara laf söyletmeyiz!degerli oyuncularimiz cok seyler basardiklari icin onlari kiskanip, karalayacaklarina önce kendilerine bakip "acaba ben neler basarabildim?" sorusunu kendilerine sorsunlar!
ŞehrazaT_18
04-02-07, 00:12
Derler ya reklamın iyisi kötüsü olmaz diye evet dizimizin reklamını yaptılar istemeden ...Amaçları belki diziyi yayından kaldırabilecek olay çıkarmak ama uydurdukları olay yani konyadaki olay bile yalan çıktı...
Ya amaç belli Vendor gibi nerden ne çıkarırızdalar...Ama Çok şükür ki dizide Vendor'un söylediği gibi kendi kazdım kuyuya kendim düştüm Ziya :img-hyste olayına benzedi :img-hyste
Onlarda kendi kazdıkları kuyuya kendileri düştü...
~*~NaR-ı GüL~*~
04-02-07, 01:04
Derler ya reklamın iyisi kötüsü olmaz diye evet dizimizin reklamını yaptılar istemeden ...Amaçları belki diziyi yayından kaldırabilecek olay çıkarmak ama uydurdukları olay yani konyadaki olay bile yalan çıktı...
Ya amaç belli Vendor gibi nerden ne çıkarırızdalar...Ama Çok şükür ki dizide Vendor'un söylediği gibi kendi kazdım kuyuya kendim düştüm Ziya :img-hyste olayına benzedi :img-hyste
Onlarda kendi kazdıkları kuyuya kendileri düştü...
Sehrazat kardes cok güzel demissin!;)
Evet, Aynen vendorun olayina benzedi...kendi kazdiklari kuyuya kendileri düstüler!Herhalde bundan sonra kuyu kazarken dahada dikkatli davranirlar...olur ya yine küt diye kendileri düsebilirler :img-hyste :img-hyste :img-hyste
ŞehrazaT_18
04-02-07, 01:19
Sehrazat kardes cok güzel demissin!;)
Evet, Aynen vendorun olayina benzedi...kendi kazdiklari kuyuya kendileri düstüler!Herhalde bundan sonra kuyu kazarken dahada dikkatli davranirlar...olur ya yine küt diye kendileri düsebilirler :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Düşmüyorlar mı sanki kaçıncı çukur belli değil düştükleri ...İsmini vermiyim silerler şimdi:img-hyste bu son olayda da çukura düşmediler mi H.D olayı?
Vendor alıştı onlarda alışacak düşmeye ...Ya bazen Vendor'a acıyorum Ziyadan,Tuncaydan,Işıkdan hatta tahminim o ki Dafenden bile darbe yedi adam :img-hyste :img-hyste :img-hyste ben olsam yıkılırdım ama o 2dk kriz geçiriyor sonra sanki az önce kriz geçiren o değildi....:img-hyste
~*~NaR-ı GüL~*~
04-02-07, 01:56
Düşmüyorlar mı sanki kaçıncı çukur belli değil düştükleri ...İsmini vermiyim silerler şimdi:img-hyste bu son olayda da çukura düşmediler mi H.D olayı?
Vendor alıştı onlarda alışacak düşmeye ...Ya bazen Vendor'a acıyorum Ziyadan,Tuncaydan,Işıkdan hatta tahminim o ki Dafenden bile darbe yedi adam :img-hyste :img-hyste :img-hyste ben olsam yıkılırdım ama o 2dk kriz geçiriyor sonra sanki az önce kriz geçiren o değildi....:img-hyste
Haklisin kardes, kim bilir kac kere düstülerde renk vermiyorlar ;)
Evet, vendorun iside zor...bir yandan en yakin arkadasi ve kayincosu ziya dayi...bir yandan "tanricam" dedigi...tüm ümitlerini bagladigi kizi isik...darbe üstüne darbe...ama helal olsun yani dedigin gibi sadece bir ara tripe giriyo sonra bi bakmissin o tripe giren sanki o degildi!:img-hyste :img-hyste :img-hyste
baskasi olsa coktan yikilmisti...ama vendor bu!öyle baskalarina benzemez...yüz darbede alsa..."Yikilmadim ayaktayim!" der...vendor bitanedir!;) :D
Devamını uygun görürsen ben getirmek istiyorum Bette kardeş...
Küçük samu dışarı çıkar ...Vendor ve Samael başbaşa....
Vendorun tükürükler saçılmaya başlamış Samaelse iki kat olmuş bir şekilde
Vendor Seslenir:SSSSammmmaaaaaallllll bu velet ne diyor neeee namazı ne fatihasssııı .....
Samael:şşşşşeeeey efendim bennn müslüman olldum.....
Vendor:seeeen ne diiyorsun Samaellll müslüman mı oldunn...öyleyse
Samael: Biliyorum söylemenize gerek yok kodları biliyorum Vendor bey
Vendor:Saamael neyyy Vendor bey miii?
Samaael: Evet efenn....Pardon Vendor Bey.. Benim dinim sizin gibi inançsız,zavallı bir insana efendim demeye izin vermez....Hem benim efendim var ....
Vendor:Kiiiiimmm o Samael Kim?
Samael:Hz.Muhammed Mustafa(s.a.v) o benim ve tüm insanlığın efendisi...:happy0064 :img-polic
Vendor Samael demmeye varmadan küt diye yerdedir
Samael:OOhhh be sonunda ölüm bile olsa artık özgürüm ve iki kat gezmiycem...Oley Oleyyy:img-hyste
Samael:Neyse bu yerdeyken ben kodları harekete geçiriyim ....
Valla devamını getirebiliyorsanız getirin şuanda ipler Samael'in elinde
İlk denemem ona göre ...ilerde daha güzelleri ortaya çıkar....hem bette arkadaş senaryoy biraz daraltmış ufak samael herşeyi berbat etmiş samaele itiraf kalmış yoksa bende çokkk senaryo vardı :img-hyste
Tevafuk gerçekten çook guzell olmus senaryolarının devamını beklerizz:img-wink:
hoşgeldin joseph vereceğin bilgileri sabırsızlıkla bekliyoruz bu kadar çıkmaz bi durumdayken hele içimizi biraz serinletirsin inşallah.selam ile...
öncelikle, tevafuk senaryon çok gzl olmuş. senarist takımımızın güçlenmesini görmek çok gzl.. strident resmleri bi türlü açamdım ama eminim ki gzldirler.:img-wink: bu arada josephironu yeniden burda görmek çok gzl. vericeği haberleride merakla bekliyorum...
şimdi. bnm söylemek istediğim çok başka bi konu var. epeydir aklımdyıd ama yazamadım. dizideki oyuncu meselesi.
öncelikel konusu açılmışken hemen söyliyim. ali sürmeli,atilla olgaç,istemi betil gibi isimler doğru, solcudur. ama bunun hiçbi önemi yok. onlar bzm için harika bi dizi yapıyolarsa, bu iş için canla başla çalışıuolarsa ve bunu gönülden yapıyolarsa kims ağzını açmamalı!! ali sürmeli gibi bi oyuncuyu da kimse yopratmaya çalışmasın. en az nar-ı gül kadar ali sürmeli fanatiği olan beni karşılarında bulurlar..:cheer:
neyse. asıl söylemek istediğim mesele bu değil. bu dizideki oyuncu kadrounun bana göre yanlış kullanımında.
1- istemi betil kaç bölümdür yok demiştim. nar-ı gül son osmanlıda oynuyo, bu yüzdendir dedi< çok gzl, bi çok dizi filmde oynamasını tebrik ederiz ama bu gereçli sebep değil. ALİ SÜRMELİ'ninde son 3-4 ayda 2 filmi çıktı Sınav ve Eve giden yol filmi. bu ayın sonunda da yeni bi filmi çıkıcak başrol oynadığı. ama kendisi dizide de aslanlar gibi oynuyo başrolünü ve kimseye bunu sezdirmiyo. ''bu adam çok çalışmış belli, performansı düştü'' demiyo kimse. oyunculuk budur işte...
2-dizide as kadroda adı geçipte yüzüne hasret kaldığımız bi istni betil mi?? ışık aras var feyyazın karısı makbule rolünde. kaç bölümdür yok.daha da vahim olanı, vendorun küçük kızı nilüfer rolündeki kızda nerdeyse rahat bi 10 bölümdür yok ama oda ısrarla as kadroda adı geçiyo. hüseyin öğretmen uzun zamnadır yok, leylaysa öldür. anca rüyalarda karşımıza çıkıyo ama onların adıda as kadroda. tüm bunlar as kadrodaykeeenn, dizideki 6n daire üyelerinin 4ü askadrodan çıkartıldı. hadi diğer 3ü neyse ama mithat ungun rolündeki nusret bey gibi birini neden konuk oyuncu statüsünde seyrediyoruz? oda as kadroda olsun. dizide ağırlığı son dönemlerde çok falz tamam kendisi yeşeren düşlerde başrol oynuyo ama bzm dizimizdede önemsiz bi rol değil yani...
tüm bunları söylememin yani bu eleştiriyi yöneltmemin nedeni dizideki bu muhteşem oyuncu kadrosunun doğru kullanılmasını istediğimden dolayı..
ALİ SÜRMELİ, Attilla olgaç, cem kurtoğlu, istemi betil gibi bu işin ustalarını bi daha başka programlarda birarada biraz zor görürürz.bunun değeri bilinsin lütfen.. yoksa yakında madam roxan,güvercin nergis fln başrol olcak, ali sürmeli,seçil mutlu konuk oyuncu olcak.:img-hyste nasıl olsa arada bir gözüken oyuncular as kadroda yer alıyo ya hani..
ciddiye alıp okuma gereği duyarsınız inşallah.... herşey bu muhteşem dizinin çok daha iyi yerlerde yani hakettiği yerde olması için...
öncelikle, tevafuk senaryon çok gzl olmuş. senarist takımımızın güçlenmesini görmek çok gzl.. strident resmleri bi türlü açamdım ama eminim ki gzldirler.:img-wink: bu arada josephironu yeniden burda görmek çok gzl. vericeği haberleride merakla bekliyorum...
şimdi. bnm söylemek istediğim çok başka bi konu var. epeydir aklımdyıd ama yazamadım. dizideki oyuncu meselesi.
öncelikel konusu açılmışken hemen söyliyim. ali sürmeli,atilla olgaç,istemi betil gibi isimler doğru, solcudur. ama bunun hiçbi önemi yok. onlar bzm için harika bi dizi yapıyolarsa, bu iş için canla başla çalışıuolarsa ve bunu gönülden yapıyolarsa kims ağzını açmamalı!! ali sürmeli gibi bi oyuncuyu da kimse yopratmaya çalışmasın. en az nar-ı gül kadar ali sürmeli fanatiği olan beni karşılarında bulurlar..:cheer:
neyse. asıl söylemek istediğim mesele bu değil. bu dizideki oyuncu kadrounun bana göre yanlış kullanımında.
1- istemi betil kaç bölümdür yok demiştim. nar-ı gül son osmanlıda oynuyo, bu yüzdendir dedi< çok gzl, bi çok dizi filmde oynamasını tebrik ederiz ama bu gereçli sebep değil. ALİ SÜRMELİ'ninde son 3-4 ayda 2 filmi çıktı Sınav ve Eve giden yol filmi. bu ayın sonunda da yeni bi filmi çıkıcak başrol oynadığı. ama kendisi dizide de aslanlar gibi oynuyo başrolünü ve kimseye bunu sezdirmiyo. ''bu adam çok çalışmış belli, performansı düştü'' demiyo kimse. oyunculuk budur işte...
2-dizide as kadroda adı geçipte yüzüne hasret kaldığımız bi istni betil mi?? ışık aras var feyyazın karısı makbule rolünde. kaç bölümdür yok.daha da vahim olanı, vendorun küçük kızı nilüfer rolündeki kızda nerdeyse rahat bi 10 bölümdür yok ama oda ısrarla as kadroda adı geçiyo. hüseyin öğretmen uzun zamnadır yok, leylaysa öldür. anca rüyalarda karşımıza çıkıyo ama onların adıda as kadroda. tüm bunlar as kadrodaykeeenn, dizideki 6n daire üyelerinin 4ü askadrodan çıkartıldı. hadi diğer 3ü neyse ama mithat ungun rolündeki nusret bey gibi birini neden konuk oyuncu statüsünde seyrediyoruz? oda as kadroda olsun. dizide ağırlığı son dönemlerde çok falz tamam kendisi yeşeren düşlerde başrol oynuyo ama bzm dizimizdede önemsiz bi rol değil yani...
tüm bunları söylememin yani bu eleştiriyi yöneltmemin nedeni dizideki bu muhteşem oyuncu kadrosunun doğru kullanılmasını istediğimden dolayı..
ALİ SÜRMELİ, Attilla olgaç, cem kurtoğlu, istemi betil gibi bu işin ustalarını bi daha başka programlarda birarada biraz zor görürürz.bunun değeri bilinsin lütfen.. yoksa yakında madam roxan,güvercin nergis fln başrol olcak, ali sürmeli,seçil mutlu konuk oyuncu olcak.:img-hyste nasıl olsa arada bir gözüken oyuncular as kadroda yer alıyo ya hani..
ciddiye alıp okuma gereği duyarsınız inşallah.... herşey bu muhteşem dizinin çok daha iyi yerlerde yani hakettiği yerde olması için...
Bette yazını sonuna kadar hiç ara vermeden okudum ve yazında dikkat etmediğim bazı şeyleri öğrendim..Mithat Ungun beyin konuk oyuncu olduğunu mesela... bu çok komik bir şey altın daire içinde olan bir insan nasıl konuk oynucu olabilir!?
Ayrıca senaryo için teşekkürler Bette siizn sayenizde cesaretlendim...:img-yes:
Birkaç gün uğrayamadım siteye. Aslında cuma akşamı görmüştüm o resimleri. Ama işim acele olduğundan hakkında iki çift laf edemedim.
Siz anladınız, Stridentin resimlerinden bahsediyorum. Işık ile Ziya Dayının ışık merkezli resimlerinden bahsediyorum. İkisi de harika olmuş kardeş, ellerine sağlık.
Işıkın ışıkı daha geri plandan hüzmelenirken, Ziya Dayınınki tam da Kur'andan doğmuş bir nur çağrışımı veriyor...
Resimlere emek harcandığı belli oluyor, tekrar teşekkür ederim.
Bu arada Joseph uğramış buralara, keşke ben de olsaydım... Kendisine soracak sorularımız o kadar çoğaldı ki...
Arkadaşlar senaryo çalışmalarına hız vermişler, oldukça ilginç enstanteneler çıkıyor karşımıza. Ama sanki resim çalışmalarına ara verildi gibi. Neyse siz daha iyi bilirsiniz ne yapacağınızı.
Aklıma gelmişken; Işık-Vendor-Ziya üçgeninde neler olabileceğini tartışmaya devam etsek iyi olacak gibi.
Birkaç gün uğrayamadım siteye. Aslında cuma akşamı görmüştüm o resimleri. Ama işim acele olduğundan hakkında iki çift laf edemedim.
Siz anladınız, Stridentin resimlerinden bahsediyorum. Işık ile Ziya Dayının ışık merkezli resimlerinden bahsediyorum. İkisi de harika olmuş kardeş, ellerine sağlık.
Işıkın ışıkı daha geri plandan hüzmelenirken, Ziya Dayınınki tam da Kur'andan doğmuş bir nur çağrışımı veriyor...
Resimlere emek harcandığı belli oluyor, tekrar teşekkür ederim.
Ben Strident in resimlerini cok hos buldugumu belirteyim... bu arada cakiroglu beyin dedigi daha düzenli bir sekilde resimler eklense ve dizinin akisi seklinde olsa bencede harika olacak... suana kadar yapilan calismalar bundaki sonrakilerinde teminati oldugunu düsünüyorum...
Bu arada Joseph uğramış buralara, keşke ben de olsaydım... Kendisine soracak sorularımız o kadar çoğaldı ki...
Arkadaşlar senaryo çalışmalarına hız vermişler, oldukça ilginç enstanteneler çıkıyor karşımıza. Ama sanki resim çalışmalarına ara verildi gibi. Neyse siz daha iyi bilirsiniz ne yapacağınızı.
Aklıma gelmişken; Işık-Vendor-Ziya üçgeninde neler olabileceğini tartışmaya devam etsek iyi olacak gibi.
Celebi ablamiza katiliyorum... joseph abiyle kismen görüsme firsatim oldu... ancak bu meseleler hakkinda laf etmedi ne hikmetse...
dizimizde sanki kisir bir döngü var gibi gözüksede ayrintilarda cok farkli seylerin oldugunu zaten hepimiz görüyoruz...
Celebi ablanain belittigi ücgeni ben cok heyecanli ve zevkli olacagini düsünüyorum...
Bette yazını sonuna kadar hiç ara vermeden okudum ve yazında dikkat etmediğim bazı şeyleri öğrendim..Mithat Ungun beyin konuk oyuncu olduğunu mesela... bu çok komik bir şey altın daire içinde olan bir insan nasıl konuk oynucu olabilir!?
Ayrıca senaryo için teşekkürler Bette siizn sayenizde cesaretlendim...:img-yes:
okuduğun için teşekkür ederim.maalesef böyle komik bi durum var işte.. bu daha ne ki?...
resimleri daha düzenli ekleme konusunda, kötü bi haberim var aslında. şuan atil olduğu için bol bol resim ekleyebildim, tatil bitince yine ekliycem tabiki ama daha geç eklemek zorunda kalıcam...ama dediğim gibi bulduğum her fırsatta resim ekliycem ve altına açıklamada yapıcam..sadece daha geç..
Celebi ablamiza katiliyorum... joseph abiyle kismen görüsme firsatim oldu... ancak bu meseleler hakkinda laf etmedi ne hikmetse...
dizimizde sanki kisir bir döngü var gibi gözüksede ayrintilarda cok farkli seylerin oldugunu zaten hepimiz görüyoruz...
Celebi ablanain belittigi ücgeni ben cok heyecanli ve zevkli olacagini düsünüyorum...
kısır döngü mü? tam tersi her an değişen ve birbirinden farklı durumlar var bence. buda çok güzel. he bide ışıkın yine din değiştirmesi ,babasının öğrenmesi fln kısır döngü gibi gözükebilir ama dizinin ana teması bu zaten bence. dizimiz süperr:good:
bu arada en kısa sürede photoshoplu yeni imzalar ekliycem. isteyenlerr onlarıda kullanabilsin diye..resimlerin temalarını belirledim ztn kafamda.
~*~NaR-ı GüL~*~
04-02-07, 22:23
Selamlar sevgili arkadaslar,
Bette, arkadasim cok önemli konulara deginmis...ancak benim bu konuda farkli bir fikrim var...bence istemi bey, isik hanim ve uzun bir zamandir dizide görünmeyen vendorun kücük kizi nilüfer yani seda cetinin uzun süredir dizide görünmemelerinin hakli bir sebebi vardir diye düsünüyorum...sonucta onlarda sizin benim gibi insanlar...belki bir sorunlari vardir...yada dizi setine ulasmak icin vasitalari yoktur...ne bileyim...her halukarda hakli bir sebeplerinin oldugu kanaatindeyim...
Simdi dizide uzun zamandir görünmeyen bir oyuncu hakkinda..."Neden oynamiyor...baska bir sinemafilminde oynamasi birseyi degistirmezki madem önceden yagmurdan sonrada oynadi simdide pekiala oynayabilir" gibi bir takim yorumlar yapmanin bizlerin haddine düsmedigini ifade etmek isterim...sonucta herkesin bir hayati vardir...aynen degerli oyuncularimizinda...
Evet, Sevgili Ali Sürmeli dizi disinda üc yeni filmde rol aldi...Masallah müthis bir enerji...bu performansi ayakta alkislamaktan baska birsey yapilamaz :good: :happy0064 :happy0064 ancak unutmayalim belki diger oyuncularimizin zamani kisitli...belkide kendilerine göre bir takim problemleri var ve bu yüzden dizide rol alamiyolar...yada cok yoruluyolar...hersey olabilir...bunlar olagan seyler...saygi duymamiz gerek arkadaslar...
Sonucta onlarinda bizlerden bir farki yok...onlarda bizler gibi can tasiyolar...onlarinda sevdiklerine zaman ayirmaya onlarla birlikte vakit gecirmeye haklari var...tabi bu benim sahsi fikrimdir asla bette arkadasimi yazdiklarindan dolayi yadirgamiyorum...(tamam mi bette arkadasim ;) ) dedigim gibi bu benim düsüncemdir...katilirmisiniz yoksa karsi mi cikarsiniz bilemem...hepinize sevgiler bye
~*~NaR-ı GüL~*~
04-02-07, 22:26
bu arada en kısa sürede photoshoplu yeni imzalar ekliycem. isteyenlerr onlarıda kullanabilsin diye..resimlerin temalarını belirledim ztn kafamda.
Vaaaay photoshop programina sahip oldugunu bilmiyordum bette!Yeni mi aldin?Hayirli olsun arkadasim!;)
Bu arada sevgili arkadaslar bende foruma resimler eklemek isterdim ancak
18. bölümü hala indiremedim...sanirim stv ekibi pazartesi dizimizin tekrari yayinlanacagi ve izlememis olan seyirciler icin heyecani kacmasin diye bölümü indirmek icin engel koymus...napalim canlari sagolsun!:) Pazartesinden sonra insallah indirip yeni resimler yapip foruma eklicem..ama isterseniz eski resimlderdende birseyler yapip koyabilirim...;)
Bette, arkadasim cok önemli konulara deginmis...ancak benim bu konuda farkli bir fikrim var...bence istemi bey, isik hanim ve uzun bir zamandir dizide görünmeyen vendorun kücük kizi nilüfer yani seda cetinin uzun süredir dizide görünmemelerinin hakli bir sebebi vardir diye düsünüyorum...sonucta onlarda sizin benim gibi insanlar...belki bir sorunlari vardir...yada dizi setine ulasmak icin vasitalari yoktur...ne bileyim...her halukarda hakli bir sebeplerinin oldugu kanaatindeyim...
Simdi dizide uzun zamandir görünmeyen bir oyuncu hakkinda..."Neden oynamiyor...baska bir sinemafilminde oynamasi birseyi degistirmezki madem önceden yagmurdan sonrada oynadi simdide pekiala oynayabilir" gibi bir takim yorumlar yapmanin bizlerin haddine düsmedigini ifade etmek isterim...sonucta herkesin bir hayati vardir...aynen degerli oyuncularimizinda...
Evet, Sevgili Ali Sürmeli dizi disinda üc yeni filmde rol aldi...Masallah müthis bir enerji...bu performansi ayakta alkislamaktan baska birsey yapilamaz ancak unutmayalim belki diger oyuncularimizin zamani kisitli...belkide kendilerine göre bir takim problemleri var ve bu yüzden dizide rol alamiyolar...yada cok yoruluyolar...hersey olabilir...bunlar olagan seyler...saygi duymamiz gerek arkadaslar...
Sonucta onlarinda bizlerden bir farki yok...onlarda bizler gibi can tasiyolar...onlarinda sevdiklerine zaman ayirmaya onlarla birlikte vakit gecirmeye haklari var...tabi bu benim sahsi fikrimdir asla bette arkadasimi yazdiklarindan dolayi yadirgamiyorum...(tamam mi bette arkadasim ;) ) dedigim gibi bu benim düsüncemdir...katilirmisiniz yoksa karsi mi cikarsiniz bilemem...hepinize sevgiler bye
Nar-ı Gül kardeş kusura bakma ama ben sözlerine katılmıyorum....
Nedenine gelince bu dizi öyle ben oynamak istemiyorum yada benim işim var deyip diziden ayrılamazlar...Bu dizide herkes rolünü yapmak zorunda eğer bir kişi diziden ayrılsa dizinin etkisi azalır...Örnekleri var mesela çocuklar duymasında Meltem ayrıldı yerine başka bir meltem geldi dizi eski etkisini yitirdi...
Sonuçta bir antlaşma yapıyorlar ve buna uymak zorundalar elbetteki önemli bir sorunları varsa olabilir ama başka bir dizide oynayacağım diyip gidemezler zaten buna stv'de izin vermez...
Aslında ben bu dizide hiçbir karakterin bunu yaptığıı düünmüyorum bence o karakterlere bu bölümlerde rol vermediler...
18. bölümü cuma günü indirdim bi sorun yoktu.şimdi baktım yine bi sorun yok indirmede acaba indiremeyen arkadaşların kendi bilgisayarında mı sorun var?
o bölümden bir kaç resmi toplu olarak 20. sayfanın başına link olarak eklemiştim.
dizimize gelince 19. bölümde neler olabileceği üzerine yorumlar yapsak diyorum tabi herkes yine ters köşe olmaktan çekiniyor herhalde:img-hyste
selam ile...
~*~NaR-ı GüL~*~
04-02-07, 23:15
Nar-ı Gül kardeş kusura bakma ama ben sözlerine katılmıyorum....
Nedenine gelince bu dizi öyle ben oynamak istemiyorum yada benim işim var deyip diziden ayrılamazlar...Bu dizide herkes rolünü yapmak zorunda eğer bir kişi diziden ayrılsa dizinin etkisi azalır...Örnekleri var mesela çocuklar duymasında Meltem ayrıldı yerine başka bir meltem geldi dizi eski etkisini yitirdi...
Sonuçta bir antlaşma yapıyorlar ve buna uymak zorundalar elbetteki önemli bir sorunları varsa olabilir ama başka bir dizide oynayacağım diyip gidemezler zaten buna stv'de izin vermez...
Aslında ben bu dizide hiçbir karakterin bunu yaptığıı düünmüyorum bence o karakterlere bu bölümlerde rol vermediler...
Estagfurullah tevafuk kardesim ne kusuru..herkesin fikrine saygi duymak lazim...;) belkide sen hakli olabilirsin...belkide onlarin yaptigi anlasma süresi yani dizide rol alma süreleri bitti ve bu yüzden görünmüyorlar...hersey mümkün...bunu bizler bilemeyiz :img-yes:
~*~NaR-ı GüL~*~
04-02-07, 23:18
18. bölümü cuma günü indirdim bi sorun yoktu.şimdi baktım yine bi sorun yok indirmede acaba indiremeyen arkadaşların kendi bilgisayarında mı sorun var?
o bölümden bir kaç resmi toplu olarak 20. sayfanın başına link olarak eklemiştim.
dizimize gelince 19. bölümde neler olabileceği üzerine yorumlar yapsak diyorum tabi herkes yine ters köşe olmaktan çekiniyor herhalde:img-hyste
selam ile...
Bak simdi sasirdim...cuma gününden beri ugrasiyorum ama bir türlü indiremedim...herhalde benim pc'de sorun var o zaman...olamaz yaaaa...:(
Bu arada strident arkadasim kafamiz öyle allak bullak olduki 18. bölümden sonra...19. bölümde nelerin olabilecegi konusunda hic bir fikrimiz kalmadi yani...valla ben hala soktayim...vendor gercegi ögrendi...kiyamet koptu kopacak...bari yeni bölümün fragmanini görebilsek simdiden heyecanimiz biraz azalacak gibi ama onuda daha simdiden göstermezler ki :(
Bette, arkadasim cok önemli konulara deginmis...ancak benim bu konuda farkli bir fikrim var...bence istemi bey, isik hanim ve uzun bir zamandir dizide görünmeyen vendorun kücük kizi nilüfer yani seda cetinin uzun süredir dizide görünmemelerinin hakli bir sebebi vardir diye düsünü