PDA

Tüm Versiyonu Göster : Yagmurdan Sonra (Arşiv 4)

Sayfalar : [1] 2 3 4

ssima
31-03-07, 03:31
ışıkla ziya dayıyı mezar başında görünce hönk dedim:img-swoon olamaz hulusi amca öldü mü falan:icon_cry: ama sonra rahat bi oh çektim. merak ediyom sizde hulusi amca öldü mü sandınız? ya hakkaten ne işleri vardı mezar başında.

benim merak ettiğim bi şey var, o da nilüferin ölümü kim niye öldürdü:img-help:

bende çok merak ediyorum:img-help:

oyuncuların saçlarına taktım kafayı biliyorum ama... ışıkın topuzu çok tepeden başka model yapsalar iyi olcak diye düşünüyorum:img-blush

ya kimse kalmadı ya bi misafir bi ben olmuyo ama yaa...hofff... misafir hanım/bey size abiram çikolatası ikram etsem:img-hyste :img-hyste misafiri de korkudan kaçırtcam:img-hyste bu sefer yapa yalnız kalıcam yafs.. en azından o yazdıklarımı okuyo:img-hyste

Ubu
31-03-07, 07:42
Hahaha ya canim aslinda onu kötü anlamda söylemedim beni az cok biliyosunuz yani o yüzden üzülmeni istemem...=( tamam canim devam ederim eklemeye...imzami begendigin icin tesekkür ederim...eee tabi güzel olacak nur yüzlü nurimin imzasi cünkü :happy0064

Canım yanlış anlamadım zaten, ben şakasına üzerime alındım diye yazdım, Hem senin ne amaçla yazdığınıda biliyorum açıklama yapmana bile gerek yoktu.:img-wink:

Anacim sende nuri ne yapsa inanmiyorsun.... deeeeeermisim!:img-hyste

Nihahahaha benimde aklima sen geldin...=D

(Ben) Isik: cok üzgündü...yalvarmasini görücektin...
(Ubu) Ziya dayi: rüyasini anlatip, kelime-i sehadet getirip müslüman oldu öyle mi?COK SACMA!Bu vendorun yeni senaryosu ve anlasilan basrolü bu sefer kendi üstlenmis!Hahahaha tipki senle ben yaw....=D

Demek ikimizde izlerken aynı şeyleri düşündük. Ben bir ara senarist acaba yazdıklarımızı okududa siz birbirinizi yiyin daha çok yersiniz der gibi böyle bir replik mi yazdı diye düşündüm, :img-hyste olacağı yokta gerçi, söyleyeyimde içimde kalmasın.:img-hyste

Neyse ben karsi ataga geciyim =D

Evet imam önce ona yerini söylemek istemedi burdan nurinin ona yerini kimseye söylememesini tembih etmis olabileceginide anlayabiliriz...yani kendisiyle bas basa kalmak istedi...Allaha yalvarip günahlarinin bagislanmasi icin zaman istedi belkide...:img-yes: bu arada dikkat ettiysen imam: günlerdir burdan cikmadi..bir somun ekmek ve suyla besleniyor...sürekli dua edip agliyor...cok aci cekiyor" demisti...simdi eger oyunsa ne diye sadece ekmek ve suyla beslensin ki...bide camide dua ettigi sahneyi hatirlayin...öyle teslim olmus bir hali vardi ki...simdi vendoru düsünün bide simdiki nuriyi...vendor "Allah" kelimesini duydugu anda zivanadan cikiyordu...peki Islam'a bu kadar öfkeli olan bir insan nasil olurda oyun ugruna camilere gidip ellerini acip o inanmadigi Allah'a yalvarir?:img-wink:

Canım Vendor 'ALLAH' kelimesini duyduğunda bile çıldırıyordu evet, şimdi ise Allah'ın evinden çıkmıyor ve ona dua ediyor haklısın. Bak ben sana bir örnek vereyim. Ben dini Budizm olan bir ülkede yaşıyorum, sana küçük bir örnek vereyim bugün dinine inandığı tanrısına hakaret edip, yarın hiç bir şey söylememiş gibi gidip ondan medet umup dualar edinede var, böyle yapanınıda gördüm kendim uydurmuyorum. En nihayetinde Vendor'un inandığı tanrıda puttan ibaret, benim anlatmak istediğim Vendor bu oyunu inandığı din için oynuyor ve inandırıcı olabilmek içinde herşeyi yaptı, inandığı tanrısının heykelini bile kırdı. Heykeli kırması kafamızı iyice karıştırıyor neden bunu yapsın ki o onun tanrısı diye. Ben böyle düşünmüyorum doğrusu, Vendor Tineltilhe olduğuna inandığı kızını müslümanlıktan vazgeçirmek için heykelide kırar, tanrısına hakaretde eder. Işık tamamen babasına inanıp Vendor'da bundan emin olduktan sonra oyunlarına başlayacak. Şimdi Vendor kızını müslüman olduğuna inandırma aşamasında, ortada henüz bir şey yok. Şu anda görünen tek şey Vendor'un namaz kılmaları, camiden çıkmadan ibadet edip dua etmesi. vendor 1hafta boyunca camiden çıkmadı 1 parça somun ekmek ve suyla karnını doyurdu, tamam Işık yanında değildi, görmüyordu. Ama Vendor'un bunları yaptığını gören şahidi imam var. Vendor Işık'ın bunları öğreneceğini çokta iyi biliyordu. Zaten bunları sadece Işık varken yapmasıda anlamsız olmaz mı sence? unutma Vendor'un bir düşmanı var Santral Vendor bunu göz ardı edemez, bir yerde falso verdi mi Işık'ın haberinin olabilmesi ihtimalinide düşünmüştür mutlaka.

Evet cünkü kendisini aldatan o zebanilere görmek istemiyordu...cünkü kullanildigini anlamisti ve bu yüzden onlarla bir araya gelmek istemedi :img-wink: DNA testinin negatif cikmasi daha öncede söyledigim nedenden dolayidir...hatirlarsaniz gecmis bölümlerde "vendor" bütünlesmislerle toplanmisti...Isik ortada yoktu...bütünlesmisler "Eger isik ortaya cikmazsa nergis onun cezasini cekecektir!" demisti...ve iste bunu bildigi icin nuri bilhassa DNA sonuclarinin negatif cikmasini sagladi...cünkü eger positif ciksalardi...bütünlesmisler nergisi öldürebilirlerdi...isiga dokunamadiklari nergis nurinin cezasini cekecekti...:img-wink:

Tamam kendisini aldatan insanlarla görüşmek istemiyordu. Pekiyi son anda Işık baba beni kandırdın deyip çekip gittiğinde niye fikrini değiştirip bütünleşmişlerle görüşmeye gitti?
DNA testi'ne gelince ben senin gibi düşünmüyorum. Vendor Nergis'i Işık'a vermek istemediği için o test negatif çıktı, yoksa bütünleşmişlerin korkusundan değil.
Madem Işık onların Tineltilhesi, dokunulmazlığı var Işık diyemez mi ben sizin kurtarıcınızım kızıma dokunamazsınız, ona dokunursanız bende ölürüm falan filan gibi tehdit edebilir bütünleşmişleri. Bence buradaki sorun Nergis'in hayatı değil, Işık kızının velayetini alırsa çekip gidebilir korkusu.

Bence orda arkaya bakmiyordu ebrucum...dikkat ettiysen elini duvara yasladi ve elini duvara yaslayabilmek icin hafiften basini cevirdi.

Önce başını hafiften çevirip arkaya baktı kim var kim yok der gibi, sonra elini duvara dayadı. Ben yanlış yorumluyor da olabilirim, senin dediğin gibide olabilir, Ama ben izlediğimde böyle sezinledim, Vendor etrafı çaktırmadanda olsa kolaçan etti yani.

Dizinin sonu geliyor diyen arkadaşlara pek katılmıyorum. Vendor'un müslüman olduğunu duyunca bir an bende öyle düşündüm, eğer Vendor müslüman olduysa bu dizinin sonu demektir diye. Ama bence dizi daha yeni başlıyor, dizimiz devam edecek....:img-wink:

Ubu
31-03-07, 08:04
:happy0064 yav ne kadar güzel anlatıyosun ebru:happy0064 daha ne eklenirki yazdıklarına.
aklıma şöyle bişey geldi ehihi. hani biz vendorun müslüman olmasını, son bölümlerde falan hidayete ermesini istiyoduk. vendorun başının secdeye varmasını ne kadarda çok istiyodum şahsen. ama demek öyle sahnelerle hiç karşılaşmayacağızki :sad53: senarist bizim biraz sevinmemizi istedi. onu camilere soktu falan...

Sağol canım, Ben anlatıyorumda Nar-ı Gül ve Ayşeyi çileden çıkarmasak bari. Gül atağa geçmiş zaten tek başına foruma yetiyor. Ayşe bu aralar sınav yoğunluğundan olsa gerek pek girmiyor, amanın oda olsa ikisiyle birlikte nasıl baş ederiz, öyle sorular soruyorlar ki, soru yağmuruna tutuyorlar.:img-blush:img-hyste

Nar-ı Gül canım eklediğin resimler için teşekkürler. Resimlerin üstüne notda düşüyorsun ya Nurim şöyle yaparken böyle yaparken diye, görünce ya Gül'ede çok yükleniyoruz kız bize laf yetiştirmekten duygularınıda dolu dolu yaşayamıyor diyorum. Sen bize bakma sadece fikrilerimizi açıkça yazıp, tartışıyoruz. Amacımız seni yada Ayşe'yi kızdırmak yada üzmek değil.:img-wink:

bette
31-03-07, 10:47
Simdi Mevlid kandili programina bi göz atiyim dedim..cem kurdoglu:

"Simdide bugünlerde vendor karakteriyle gönlümüze taht kuran sevgili Ali Sürmeli!" demesinmiiii...ben "hiiiiiiiih vendor...nuri....ali sürmeli" diye kala kaldim.. anonstan sonra...bir alkis koptuki sormayin gitsin...O'da bu alkis seli karsisinda saygiyla egildi...tam konusacakken baglanti koptu...delirdim...ama olsun siteye koyarlar programi bende indirip izlerim!!!Elim ayagim titriyo su an vallahi.

yaaa canım inanmıyorum sana..... bakamadın mı yoksa? bahtsız kardeşim benim:icon_sorr

anacım bakmalıydın.... hatta ben tee en başından anlatiyim mi o geceyi... :D

efendim, dün geceki stv'de ki kutlu doğum özel programını seyrettik... kimler vardı kimler.... bizim ibrahim yani kayra şenocak, sanırım yanında ki de eşi ebru karanflci mi neydi o da vardı, sonraa sunuculardan biri bizim hulusi amca yani cem kurtoğluydu ve muhteşem sundu,sonra yeşeren düşler dizi ekibi vardı, sonraa bizim dizinin yapımcısı salih asan vardı... sonraaa şişli belediye başkanı mustafa sarıgül vardı :img-hyste (bu pek alakalı olmadı ama napiyim, oda vardı... :D)

he bide, ali sürmeli vardı:img-hyste (((zaten fıkra gibi oldu bnm onu görmem... hiç kesintisiz 3 saat boyunca baktım programa, o yok... sonra kalktım gttim odama, bi baktım telefonum çalıyo, içeri odada ki abim arıyo...:img-hyste kapıyı güüm diye babam açıyo.. bende dedim noluyo tabi... meğersem vendorumuz çıkmış, bizimkilerde ben göriyim diye çabalıyo.. tabi ben gidene kadar çokan geçmş kamera onu..)))

aman Allahım neler sayıyorum içimden günaha girmememk için,sonraaa sonraaaa bi baktım ki; minik dualar grubu ve her miniğin elini tutan bi ünlü çıktı sahneye...minik kızın tekinin elinide ali sürmeli tutuyodu:happy0064 kalbim sıkıştı vallaha... sonra bunlar durdular durdular sahnede falan. birlikte şarkılar söylediler.. hatta o sırada ''anne'' dedim ''bende minik dualara katılcam'', annem ''neren minik,eşşek kadar oldun,seni alırlar mı'' dedi:img-hyste

veeeeeee; sonra yayında şarkı-ilahi söyleyen sanatçılara duyguları soruldu. onlar anlattı, bi baktım cem kurtoğlu yani hulusi amcamız dedi ki; ''son günlerde vendor nuri karakteriyle gönlümüze taht kuran ali sürmelinin görüşlerini almak istiyorum'':happy0064 ah ya salondan öyle bi alkış koptu ki, içim gitti orda olmak için.. bizim ali abi saygıyla eğildi önce bu alkışların üzerine, daha sonra böyle çook ağlamaklı, kısık bi ses tonu ve dolu dolu gözlerle dedi ki; ''ölümü herkes tadacaktır... hepimiz... ama ben bgn ilk kez bu kadar fazla kelimeyi şehadet sesi duydum.. benim kulaklarım ilk defa bu kadar fazla duydu bunu..artık benim kulaklarım ölmezz!!!! '' dedi... sonra bi alkış daha koptu 6000kişilik salondan.......:happy0064

süperdi yaa... görmeliydiniz...ali abi ve stv ekibi sağolsun,hayatımda geçirdiğim en muhteşem mevlid kandili oldu sayelerinde:img-wink: :img-wink:

bette
31-03-07, 11:06
evet katılıyorum bazı sahnelerde insanın inanası geliyor. birde o camdan kamera gösteriyor demişsiniz ayşe ve gül ama tül oynuyo kamera tülü oynatacak mı yani. orda birisi izliyormuş görüntüsü verdiler.

kamera tüle değimiştir belkide :img-hyste

ya yine aynı şeyi tekrarlıycam:img-blush orda da ışıkın kendisini göreceğini biliyordu. hem onlara sonradan yaptığı oyunu gizli bir yerde anlatır ya da ruhani liderleri bütünleşmişleri toplar ona karışmayın, biraz işi var sonra size dönecek felan der:img-hyste

aradığınız 6n daire başkanını şuanda ulaşılamıyo.. lütfen kutsal görevi bittiğinde tekrar deneyiniz... dı pörsın yu hev .........:img-hyste (gerçi onalrın dili latince,ama ben bilmiyorm..)

bette
31-03-07, 11:16
İlk önce kandiliniz mübarek olsun der sonra istemeden de olsa Nar-ı gül'ün moralini bozucam...

kardeş Vendor müslüman olmadı baka refresh başta müslüman diyordu sonra döndü, ssima müslüman olmadığını söylüyor sanırım geriye 3 kişi kaldınız...
bette , aliyeaynalar birde sen ama artık duygularınızı bir kenara atın mantıklı düşünün...

Vendor orda pencereden baktı orda göstermek istedikleri maksat Derya'nın eve girdiğini göstermek...hem bunu samimi olarak söylüyorum Vendor şuana kadar yani son bölüme kadar harika rol yaptı adam yılların tiyatrocusu...
Ve son bölümde de gerçekten müslüman olduğunu göstermeyen çok sahne vardı...buralarda da vermek istediği mesajı gayet anlayabildik...

Vendor müslüman değil alıştırın kendinizi...hüsnü zan'a gelince ben bir diziden bahsediyorum Vendor sadece bir karakter yani onun hakkında yorum yapmam ilerde hesap vericeğim anlamına gelmez çünkü öbür dünyada Vendor'la alıp vermedğim bir şey olamaz öyle bir ruh yok o sadece bir manken :img-yes: Ali Sürmeli derseniz o zaten kendini gösteriyor :img-yes:

sizinde mübarek olsun diyerek başlıyorum karşı atağa :D

öncelikle, ben zaten dediğiniz gibi duygularımla hareket etsem, vendorun müslüman olmadığını,asla olmıycağını,rol yaptığını iddia ederdim ısrarla... çünkü ben vendorun müsüman olmasını istemiyorum, buna en başından beridir karşıyım... evet yani,duygularımal hareket estem durum bu olurdu...

ama ben mantığımla hareket ettim ve buda beni vendorun müslüman olduğuna inandırmak zorunda bıraktı... içimden bi his yaptıkları samimidi,gerçekti diyo...

hee nemrusla yaptığı konuşması bnmde aklımı çok kurcaladı.''yolun zaten yanındasın vendor'' dedi... nasıl bi yolu kasteddi bilmiyoruz mesela..belkide buydu kasteddiği...

o zaman vendoru kalkıp ayakta alkışlarım, bizi ayakta uyuttuğu için :D

ama tekrar söylüyorum.. beni nar-ı gülle karıştırmayın.. o vendorun müslüman olmasına çook sevindi ama ben değil... bu yüzden bikaç bölüm sonra bi flashbackle herşeyin oyun olduğunu öğrenirsek, ben niye bu forma girmiyim canım, bilakis duygularım doğrultusunda haklı çıktığım için çookk sevinicem...

he ortada oyun yok, herşey gerçekse... bu seferde mantığım haklı çıkmış olucak.. bişey farketmiycek...:img-hyste

bette
31-03-07, 11:37
ya şimdi ayşecim ve nar-ı gülcüm bana kızacaksınız biliyorum her ne kadar fikrine saygı duyarım desenizde:icon_whis

ben itiraf ediyorum vendorun btnlşmşlr tarafından yaka paça ezildiği sahneye bittim.siz ağlamışsınız ama ben çok beğendim, nasıl güldüm ama zuhahah. tekrar tekrar izliyorum orayı. yav inanın ben ali sürmeliyi çok seviyorum. harika ya.. hele gelecek bölümde hırpalanmasının biraz devamını izleyeceğiz ya heyecanla bekliyorum. çok beğendim o sahneyi ..anlat anlat bitmiyoki harikaydı ya. bana sinirden bağırdığınızı duyar gibiyim ama napayım

Nar-ı gül eklediğini resimler çok güzel ama hep vendorun o aldatıcı sahnelerini eklemişsin:img-blush bizi inandırmak içün mü.
Hani son sahne varya şeyy o btnlşmşin adı neydi ya bulutlar tanrıçasının babası< işte o vendora çullanırken çok komik çıkmış .onu da eklesene zahmet olmazsa

bişey daha söyleyeceğim....ama korkuyom........sölim bari...
Gül ve Ayşe o kadar savunuyosunuz ki vendor müslüman oldu diye müslüman olmadığı ortaya çıkınca üzüntüden bir daha foruma girmezsiniz diye korkuyom ya:icon_sad:

yok yok.. yapımcı bey bi daha öyle şakalar yapmadığı sürece ben bu forma girerim merak etme canım:img-wink: :img-hyste ben savunuyorum bu görüşü doğru ama böyle olmasını istemiyorum... o yüzden forma büyük bi zevkle girerim yine...

ya ne kadar acımasızsın.. nasıl gülebildin o sahneye....!!:icon_sorr benim içim yandı,sinirlerim bozuldu.pat küt daldılar diye... hele o bulutların tanrıçasının babası varya:img-hyste onu oğucaktım.. o son bitiş sahnesinde nasıl çıkmış öyle.. tam bizimkine yumruğu patlatırken.. :D bulutlar üstüne çöker inşallah...
he ne demiş atalarımız; ''itler istedi diye atlar ölmez!!!!!''

sana sinirden bağırmak mı? estağfurullah... :D ne haddimize..(yalannn!!inanma.. köpürmüş vaziyetteyim :img-hyste )

ayrıca kardeşimin eklediği resilerde süper. hem napalım.. yönetmende sürekli onu gösterdi bu bölüm... :D nuri cemaatle, nuri camide,nuri namazda, nuri abdestte.... bizi inandırmaya çalışan onlar, nar-ı gül değil ki.. evet ,bakın burda da bi çelişki çıktı....yönetmen; ''vendor aslında oyun yapıyo ama bizim seyirciyi inandırmamız lazım'' dercesine fazla bi şekilde vendorun islamı seçişini gösterdi.. yani çekimlerde bunun çok fazla üzerine gidildi.. bu da seyircilerin bi kısmında, ''vendor rol yapıyo, yönetmende bizi inandırmak için böyle fazla gösteriyo'' diye düşüncesini oluşturdu bence... ama bende değil tabi...:img-wink:

ssima
31-03-07, 12:40
Sağol canım, Ben anlatıyorumda Nar-ı Gül ve Ayşeyi çileden çıkarmasak bari. Gül atağa geçmiş zaten tek başına foruma yetiyor. Ayşe bu aralar sınav yoğunluğundan olsa gerek pek girmiyor, amanın oda olsa ikisiyle birlikte nasıl baş ederiz, öyle sorular soruyorlar ki, soru yağmuruna tutuyorlar.:img-blush:img-hyste

ya gerçekten bazen öyle sorular soruyorki ben vendorun müsülüman olmadığına inanıyorum ama nar-ı gülün sorularına nasıl cevap vereceğimi şaşırıyorum:blink:

Nar-ı Gül canım eklediğin resimler için teşekkürler. Resimlerin üstüne notda düşüyorsun ya Nurim şöyle yaparken böyle yaparken diye, görünce ya Gül'ede çok yükleniyoruz kız bize laf yetiştirmekten duygularınıda dolu dolu yaşayamıyor diyorum. Sen bize bakma sadece fikrilerimizi açıkça yazıp, tartışıyoruz. Amacımız seni yada Ayşe'yi kızdırmak yada üzmek değil.:img-wink:

evet evet aynen öyle sizi kırmak üzmek değil amacımız:icon_sorr :icon_sorr

ssima
31-03-07, 12:54
kamera tüle değimiştir belkide :img-hyste

aradığınız 6n daire başkanını şuanda ulaşılamıyo.. lütfen kutsal görevi bittiğinde tekrar deneyiniz... dı pörsın yu hev .........:img-hyste (gerçi onalrın dili latince,ama ben bilmiyorm..)

sen benimle alay et bakalım:img-beee:

veeeeeee; sonra yayında şarkı-ilahi söyleyen sanatçılara duyguları soruldu. onlar anlattı, bi baktım cem kurtoğlu yani hulusi amcamız dedi ki; ''son günlerde vendor nuri karakteriyle gönlümüze taht kuran ali sürmelinin görüşlerini almak istiyorum'' ah ya salondan öyle bi alkış koptu ki, içim gitti orda olmak için.. bizim ali abi saygıyla eğildi önce bu alkışların üzerine, daha sonra böyle çook ağlamaklı, kısık bi ses tonu ve dolu dolu gözlerle dedi ki; ''ölümü herkes tadacaktır... hepimiz... ama ben bgn ilk kez bu kadar fazla kelimeyi şehadet sesi duydum.. benim kulaklarım ilk defa bu kadar fazla duydu bunu..artık benim kulaklarım ölmezz!!!! '' dedi... sonra bi alkış daha koptu 6000kişilik salondan....... :happy0064

ya şu program neymiş bee. nar-ı gül izlemediğine göre bi yerlerden bulur izler. bana da nasıl indirebileceğimi anlatır mısınız:img-help: çok merak ettim. ali sürmeli nin cevabı çok hoş.

yok yok.. yapımcı bey bi daha öyle şakalar yapmadığı sürece ben bu forma girerim merak etme canım ben savunuyorum bu görüşü doğru ama böyle olmasını istemiyorum... o yüzden forma büyük bi zevkle girerim yine...

iyi bari rahatladım. inş. nar-ı gül de çıkmaz

ya ne kadar acımasızsın.. nasıl gülebildin o sahneye....!! benim içim yandı,sinirlerim bozuldu.pat küt daldılar diye... hele o bulutların tanrıçasının babası varya onu oğucaktım.. o son bitiş sahnesinde nasıl çıkmış öyle.. tam bizimkine yumruğu patlatırken.. bulutlar üstüne çöker inşallah...
he ne demiş atalarımız; ''itler istedi diye atlar ölmez!!!!!''

ya o adam neydi suratı falan çok komik:img-hyste :img-hyste

sana sinirden bağırmak mı? estağfurullah... ne haddimize..(yalannn!!inanma.. köpürmüş vaziyetteyim )

parantez içinde kızman varya. çok komiksin. biliyodum zaten. ama sahne beni bitirdi. çok güzeldi.

bette
31-03-07, 13:09
sen benimle alay et bakalım:img-beee:

ya şu program neymiş bee. nar-ı gül izlemediğine göre bi yerlerden bulur izler. bana da nasıl indirebileceğimi anlatır mısınız:img-help: çok merak ettim. ali sürmeli nin cevabı çok hoş.

iyi bari rahatladım. inş. nar-ı gül de çıkmaz

ya o adam neydi suratı falan çok komik:img-hyste :img-hyste

parantez içinde kızman varya. çok komiksin. biliyodum zaten. ama sahne beni bitirdi. çok güzeldi.

yoo alay etmedim, komiğime gitti sadece :D

tabi bulur o, sende bulursun! nasıl mı? işte şöyle.. :D bakk, stv nin sitesine giriceksin, sonraaaaa orda sağ tarafta izlemek veya indimek istediğin programların listesi var.. orda yeni eklenen bölümüne mevlid kandili programını indirceksin.. (eklendiyse tabi, akşama falan eklenir ama büyük ihtimalle)

eve çok hoş, kendiside çok hoş, konuşmasıda öyle, heee bide konuşmasına başlarken kankası cem kurtoğluna bakarak ''ya şimdi cem; '' dedi, oda çok hoştu:img-hyste anacım herşeyi hoş, saydırtmayın bana:happy0064

nar-ı gül bacımızda çıkmaz için rahat olsun:img-wink:

adam komikti, doğru,bende kabul ediyorum.. zavallı komik şey... nolcak... hiiihh.. bide 27.bölümde bunlar bnmkini uzuun uzuuun döverler,bide inat diye gösterirler o sahneleri beni delirtmek için...

hiiç acımam, ararım vallah rtükü, şiddet unsurları içeren sahneler var, psikoloji ve ruh dengem bozuldu diye....:img-hyste :img-hyste hele bi dövün vendorumu... oh..

Ubu
31-03-07, 14:09
hatta o sırada ''anne'' dedim ''bende minik dualara katılcam'', annem ''neren minik,eşşek kadar oldun,seni alırlar mı'' dedi:img-hyste

:DAlemsin ya Ayşe kopardın yine:D Annen haklı senin ne işin var miniklerin içinde.:img-hyste

bizim ali abi saygıyla eğildi önce bu alkışların üzerine, daha sonra böyle çook ağlamaklı, kısık bi ses tonu ve dolu dolu gözlerle dedi ki; ''ölümü herkes tadacaktır... hepimiz... ama ben bgn ilk kez bu kadar fazla kelimeyi şehadet sesi duydum.. benim kulaklarım ilk defa bu kadar fazla duydu bunu..artık benim kulaklarım ölmezz!!!! '' dedi... sonra bi alkış daha koptu 6000kişilik salondan.......:happy0064

süperdi yaa... görmeliydiniz...ali abi ve stv ekibi sağolsun,hayatımda geçirdiğim en muhteşem mevlid kandili oldu sayelerinde:img-wink: :img-wink:

Çok güzel konuşmuş ya Ali Sürmeli, anlattığına göre harika bir programmış. Bizde izleyebilsek bari.:icon_whis

bide 27.bölümde bunlar bnmkini uzuun uzuuun döverler,bide inat diye gösterirler o sahneleri beni delirtmek için...

hiiç acımam, ararım vallah rtükü, şiddet unsurları içeren sahneler var, psikoloji ve ruh dengem bozuldu diye.... hele bi dövün vendorumu... oh..

Çok acımasızsın Ayşe:img-hyste bak bak nasılda tehdit ediyor STV'yi.:img-hyste bence gelecek bölümde bütünleşmişler fazla hırpalayamayacak Nuri'yi Ziya dayı ve Işık engel olmaya çalışacaktır.:icon_whis

bette
31-03-07, 14:20
:DAlemsin ya Ayşe kopardın yine:D Annen haklı senin ne işin var miniklerin içinde.:img-hyste

Çok güzel konuşmuş ya Ali Sürmeli, anlattığına göre harika bir programmış. Bizde izleyebilsek bari.:icon_whis

Çok acımasızsın Ayşe:img-hyste bak bak nasılda tehdit ediyor STV'yi.:img-hyste bence gelecek bölümde bütünleşmişler fazla hırpalayamayacak Nuri'yi Ziya dayı ve Işık engel olmaya çalışacaktır.:icon_whis

ya yok bakmayın onların minik gözüktüğüne.... kaşla göz arasında beni delirtmek için ali abiyle sohbet etmeyi biliyolar ama.....:img-hyste şaka bi yana, evet geçti bizden miniklik.. annem haklı,sende :D

evet yahu, biçok kanalda kandil programı vardı ama bizimkisi süperdi... ali sürmeli var diye demiyorum :D yani.... murat göğebakan, erhan güleryüz, cem kurtoğlu, senin yeşeren düşlerdeki cadı kadın,yine o dizideki ali başarın kardeşi rolündeki adam(han bizim dizide eylem yapan) sonra başka bi dizide oynayan bayan oyuncu, beşinci boyutta ki salih abi, kayra şenocak, salih asan... oho oh kimi ararsan vardı.... eklenir zaten stvye en kısa sürede..

hahayt.. yok canım, ne alakası var... isterlerse dövsünler vendorlarını... bugüne bugün halkın sesini duyan kapı gibi rtük var bu ülkede..(zaten rtük bizim diziye ceza vermeye yer arıyo, ben arayıp 1e 1000 katarak anlatırsam.....:img-hyste :img-hyste )

Ubu
31-03-07, 16:02
ya yok bakmayın onların minik gözüktüğüne.... kaşla göz arasında beni delirtmek için ali abiyle sohbet etmeyi biliyolar ama.....:img-hyste şaka bi yana, evet geçti bizden miniklik.. annem haklı,sende :D

evet yahu, biçok kanalda kandil programı vardı ama bizimkisi süperdi... ali sürmeli var diye demiyorum :D yani.... murat göğebakan, erhan güleryüz, cem kurtoğlu, senin yeşeren düşlerdeki cadı kadın,yine o dizideki ali başarın kardeşi rolündeki adam(han bizim dizide eylem yapan) sonra başka bi dizide oynayan bayan oyuncu, beşinci boyutta ki salih abi, kayra şenocak, salih asan... oho oh kimi ararsan vardı.... eklenir zaten stvye en kısa sürede..

hahayt.. yok canım, ne alakası var... isterlerse dövsünler vendorlarını... bugüne bugün halkın sesini duyan kapı gibi rtük var bu ülkede..(zaten rtük bizim diziye ceza vermeye yer arıyo, ben arayıp 1e 1000 katarak anlatırsam.....:img-hyste :img-hyste )

Evet her kanal kandil programı yayınladı herhalde, ben TRTdekine baktım, program benim memlekette yapılıyordu:img-wink: Hımm Yeşeren Düşler ekibinden Nilüfer Aydan ve Kadim Yaşar (YSde eylem düzenleyen kişi 26. bölümdede gösterildi yine eskiydi ama) katıldı o zaman. Kadro baya kalabalıkmış bi biz eksiğiz o zaman orada :) Ben STV'nin sitesine baktım programın 1. bölümü eklenmişti indirmek istedim ama hata verdi, düzeltilir herhalde sonra izleriz artık:img-in_lo

Rtürk'e şikayet edeceğim derken ciddi değilsin değil mi, biz başka şeyler yüzünden diziyi bitirirler diye korkarken dizinin sonu senin elinden olacak herhalde.:img-hyste

nasıl olmuş???? şimdilik 1 tane yaptım ama vaktim olduça yapıcam.. ee daha yeniyim bide, ilerledikçe daha güzelleride gelri inşallah ... (ebrucuğmunda destekleriyle nihhhh..)

Canım güzel olmuş, hızını biraz daha yavaş yapsaydın bari atlı kovalıyor gibi koştur koştur geçiyor resimler:img-hyste , 1 saat olmadı anlatalı hemen kapmışsın 2 tane yapmışsın bile.:img-wink: Devamlarını bekliyoruz tabiki, devam et.

Ubu
31-03-07, 17:09
yok tabikide şakaydı... kıyabilir miyim böyle bi diziye....:img-wink:

evet baya bi hızlı olmuş sankim... bi tane daha yaptım, bu biraz daha yavaşş...şimdilik bu kadar olsun artık.. resim aramak çok yoruyo yahu..:img-yes:
o eski kandil programı snaırım senin bahsettiğin... yenisini daha eklememişledir.. zamanında eskisini bende açmaya çalıştım ama olmadı....

http://img382.imageshack.us/img382/2954/animation9eh4.gif (http://imageshack.us)

Yok eskisi değildi. Web sayfasında en altta son eklenen 5 bölüm yazıyor ya oradaydı, orada yazdığına göre daha yeni eklenmiştir.

Gifler bana mı çok hızlı geliyor, bu sanki öbüründen daha hızlı olmuş hızını 45 yada 50 olarak ayarlarsan biraz daha yavaş olur bence.:img-wink:

Hehee biliyordum zaten şaka yaptığını, emin olmak için sordum :)

bette
31-03-07, 17:16
Yok eskisi değildi. Web sayfasında en altta son eklenen 5 bölüm yazıyor ya oradaydı, orada yazdığına göre daha yeni eklenmiştir.

Gifler bana mı çok hızlı geliyor, bu sanki öbüründen daha hızlı olmuş hızını 45 yada 50 olarak ayarlarsan biraz daha yavaş olur bence.:img-wink:

Hehee biliyordum zaten şaka yaptığını, emin olmak için sordum :)

he evet ya bende edikkat ettime bu öbüründen de hızlı olmuş:img-hyste

benim elimin ayarı pek yok o yüzden sana soriyim.. mesela şuan avatarımdaki nasıl olmuş? hızlı mı normal mi yavaş mı???

evet bende şimdi baktım stvye... eklenmiş, açıcam sözde ama daha %1 doldu:D artık önümüzdeki kandile anca seyrederim heralde:img-hyste

jasmine_07
31-03-07, 19:15
Nihayet(!) son bolumu de izledim.... Vendor iyi rol yapmis bu bolumde; namaz kilmalar, camide inzivaya cekilmeler; heykeli kirmalar falan!
Ben inanmiyorum tum bunlara... Yine buyuuuk bir oyun oynuyor Vendor.

Dikkat ettiniz mi, Isigin eve girdigini gorunce abdest almaya falan basladi; dikkat ettiniz mi?

Inanmiyorum ben...:img-cool2

fs07
31-03-07, 19:24
:happy0064
http://www.harbiboard.com/upload/uploads/1175455585.jpg

Yağmurdan Sonra dizimizin Vendor'u Ali Sürmeli 30.3.2007 günü idrak ettiğimiz Kutlu Gece Mevlid-i Şerif Kandilinde Samanyolu TV'deydi.İşte Sunucu (Cem Kurdoğlu) Hulusi abi, Vendoru yakalamışken duygularını soruyor:

http://www.harbiboard.com/upload/uploads/1175449233.jpg

bye

bette
31-03-07, 21:54
fso7 bey, eklediğiiz için sonsuz teşekkürler... işte benim bahsettiğim o süper sahne buydu... aynı esnada kayra şenocak ve yeşeren düşler ekibide sahnede, en soldaydı ama onlara sorulmadı yayın sırasında nedense...

ama bugün stv habere baktım da, diğerlerininde görüşleri alınmış, bu sahneyide gösterdiler....:happy0064 bunlarda benim çektiklerim;

http://img338.imageshack.us/img338/8973/alisurmelimevlid2007000os6.jpg (http://imageshack.us)

http://img511.imageshack.us/img511/9262/alisurmelimevlid2007000cm7.jpg (http://imageshack.us)

bette
31-03-07, 21:54
devamı...

http://img511.imageshack.us/img511/7838/alisurmelimevlid2007000nk3.jpg (http://imageshack.us)

http://img116.imageshack.us/img116/7410/alisurmelimevlid2007000ct2.jpg (http://imageshack.us)

bette
31-03-07, 23:17
of bi insan hiç mi boş durmaz? Allah nazardan saklasın onu... (Ali abimii:happy0064 )

Kazim Öz ‘Firtina’ için hazirlaniyor

Ünlü yönetmen Kazim Öz, yeni bir film çekmek için hazirliklara basladi. Ali Sürmeli ve Turgay Tanülkü’nün de rol alacagi filmde bir Türk ve bir Kürt ögrencinin hikayesinden yola çikilarak Türkiye gençlik hareketinin 1990’li yillardaki gelisimi anlatilacak.

Çektigi üç filmiyle birçok festivalden ödülle dönen yönetmen Kazim Öz, yeni filmi için hazirliklara basladi. Türkiye gençlik hareketinin 1990’li yillardaki gelisimini anlatacak filmde oldukça kalabalik bir ekip yer alacak.

“Ax/Toprak”, “Fotograf” ve “Dûr/Uzak” adli filmlere imza atan Kazim Öz, “Firtina” adli uzun metraj filminin çekimlerine sonbaharda baslayacak. Yapim 13 ve Mezopotamya Sinema’nin yapimciligini üstlendigi filmde yer alacak oyuncular ve mekan için iki aydir çalismalar yürüten Kazim Öz ve ekibi, Kürt illerinden baslayip, Istanbul’da devam edecek filmin çekimleri için 8 haftalik bir program öngörüyor.

Almanya’dan Mitos Film’in ortak yapimci olarak katildigi filmde rol alacak isimlerden belli olanlar arasinda Ali Sürmeli, Sinen Bengier, Turgay Tanülkü, Selim Akgül, Feride Çetin, Mizgin Kapazan, Muhlis Asan, Türkü Hazer, Volga Sorgu bulunuyor.

bette
31-03-07, 23:43
bu resimler bnim için yeni değil, epeydir vardı bende ama görmeyenler için eklemek istedim... ali sürmeli ve kenan imirzalıoğlu lösemili bi çocuğa yardım için ziyaret ederken çekilmiş resimler bunlar...

http://img459.imageshack.us/img459/1323/alisurmeli1kd6.jpg (http://imageshack.us)

http://img260.imageshack.us/img260/7164/kenanimirzaloglu0071vl0.jpg (http://imageshack.us)

(resmleri daha önceden görenler varsa lütfen nezaketen sesini çıkartmasın; ''Aaaaa ben bunu biliyodum ki slk'' demesin o kadar upload ediyoruz yani :D:D )

ssima
01-04-07, 00:32
fs07 bey eklediğiniz resimler ve vidyo için teşekkürler
ayşe sende resimlerin devamını getirmişsin teşekkürler:happy0064

ayşe yaptığın vendor imzası çok güzel olmuş:img-yes: ya bazen diyorum kendi kendime "ya kızım rol yaptığını falan düşünme boşver farzetki vendor karuzo müslüman olmuş sende onun sahte huşusuna :D ortak ol" ...
ama olmuyo işte yaa gördüklerim tekrar geri getiriyo doğru olan düşünceme:img-yes: hayır hayır vendor müslüman olmadı.

Nihayet(!) son bolumu de izledim.... Vendor iyi rol yapmis bu bolumde; namaz kilmalar, camide inzivaya cekilmeler; heykeli kirmalar falan!
Ben inanmiyorum tum bunlara... Yine buyuuuk bir oyun oynuyor Vendor.

Dikkat ettiniz mi, Isigin eve girdigini gorunce abdest almaya falan basladi; dikkat ettiniz mi?

Inanmiyorum ben...

evet dikkat ettik ama malum iki görüş var :D her bakan farklı görüyo..
ama bende inanmayanlardanım.

hiiç acımam, ararım vallah rtükü, şiddet unsurları içeren sahneler var, psikoloji ve ruh dengem bozuldu diye.... hele bi dövün vendorumu... oh..

:img-hyste :img-hyste hihihihiiiiiiiiihh
size bişey diyeyim mi siz samuel vendoru şikayet etti diye kızıyorsunuz, vendor dayak yedi :img-hyste diye acıyorsunuz... amaaaa samuel efendisinin emriyle herşeyi mithata anlattı ve bütünleşmişleri eve topladı:img-yes: ve vendor kendisi istiyordu dayak yemeyi...niyee?..çünkü tinel tilkhası ona inansın diye onu artık müslüman olduğuna sansın diye:img-yes: ... ve sonra planının ikinci kısmı başlayacak... yavaş yavaş kızını küfüre doğru çekme işlemleri...

inşallah ışık böyle bir yanlışlığa düşmez..onu ziya dayısı kurtarır, ziya dayı kendinin müslüman olduğunu ona söylemez diyeceğim ama...
son sahnelerde vendorun konuşmalarına ziya dayı öyle şaşırdı ki sanki inanmış vaziyetteydi. o şaşkaloz haliyle sanki içinden "vay bee enişteme bak sen nasılda sofi olmuş böyle.. Allah sevgisi ona nasılda bu cesareti veriyor hey maşallah yaşa benim eniştem, zamanında bende bunları yapmayı ne çok istemiştim...ama yaşaması artık imkansız onunda benim gibi elinden tutacak hulusi abisi olsaydı şimdi daha akıllıca davranırdı...içerden çökertirdik bu melunları...bu yaptıkları bi fayda vermeycek öldürürler en kısa zamanda onu..."
sanki böyle düşündü ve ona inandı:sad53:

geçen sayfalarda "spdr" ın bi yorumu vardı (kaçıncı sayfada hatırlamyorum) "belki de vendor müslümanlığı yaşamayacak ama yavaş yavaş içinde olduğu bu din (tabi vendor münafık oluyor) ona güzel gelecek, kızını kendi tarafına çekmek isterken kendisi bu yolun doğru olduğuna inanacak" gibi ... inşallah böyle olur. yoksa bu gidişle vendor islama giremeyecek gibi duruyo...

Dizi bomba gibi devam ediyor arkadaşlar:happy0064 heyecan dorukta ve hiç bitmeyecek...

eklediğin son resimler için çok teşekkürler. ya sen beni öldürcen ayşe.gülme ikonu koyamıyorum çünkü sınırı aştım. "ben bunu biliyodum ki slk" zuhahahaaa. ya çok komiksin. ama için rahat olsun ben bu resimleri görmemiştim...

bette
01-04-07, 00:40
fs07 bey eklediğiniz resimler ve vidyo için teşekkürler
ayşe sende resimlerin devamını getirmişsin teşekkürler:happy0064

ayşe yaptığın vendor imzası çok güzel olmuş:img-yes: ya bazen diyorum kendi kendime "ya kızım rol yaptığını falan düşünme boşver farzetki vendor karuzo müslüman olmuş sende onun sahte huşusuna , ortak ol" ...
ama olmuyo işte yaa gördüklerim tekrar geri getiriyo doğru olan düşünceme:img-yes: hayır hayır vendor müslüman olmadı.

evet dikkat ettik ama malum iki görüş var .her bakan farklı görüyo..
ama bende inanmayanlardanım.

hihihihiiiiiiiiihh
size bişey diyeyim mi siz samuel vendoru şikayet etti diye kızıyorsunuz, vendor dayak yedi :img-hyste diye acıyorsunuz... amaaaa samuel efendisinin emriyle herşeyi mithata anlattı ve bütünleşmişleri eve topladı:img-yes: ve vendor kendisi istiyordu dayak yemeyi...niyee?..çünkü tinel tilkhası ona inansın diye onu artık müslüman olduğuna sansın diye:img-yes: ... ve sonra planının ikinci kısmı başlayacak... yavaş yavaş kızını küfüre doğru çekme işlemleri...

inşallah ışık böyle bir yanlışlığa düşmez..onu ziya dayısı kurtarır, ziya dayı kendinin müslüman olduğunu ona söylemez diyeceğim ama...
son sahnelerde vendorun konuşmalarına ziya dayı öyle şaşırdı ki sanki inanmış vaziyetteydi. o şaşkaloz haliyle sanki içinden "vay bee enişteme bak sen nasılda sofi olmuş böyle.. Allah sevgisi ona nasılda bu cesareti veriyor hey maşallah yaşa benim eniştem, zamanında bende bunları yapmayı ne çok istemiştim...ama yaşaması artık imkansız onunda benim gibi elinden tutacak hulusi abisi olsaydı şimdi daha akıllıca davranırdı...içerden çökertirdik bu melunları...bu yaptıkları bi fayda vermeycek öldürürler en kısa zamanda onu..."
sanki böyle düşündü ve ona inandı.

geçen sayfalarda "spdr" ın bi yorumu vardı (kaçıncı sayfada hatırlamyorum) "belki de vendor müslümanlığı yaşamayacak ama yavaş yavaş içinde olduğu bu din (tabi vendor münafık oluyor) ona güzel gelecek, kızını kendi tarafına çekmek isterken kendisi bu yolun doğru olduğuna inanacak" gibi ... inşallah böyle olur. yoksa bu gidişle vendor islama giremeyecek gibi duruyo...

Dizi bomba gibi devam ediyor arkadaşlar:happy0064 heyecan dorukta ve hiç bitmeyecek...

eklediğin son resimler için çok teşekkürler. ya sen beni öldürcen ayşe.gülme ikonu koyamıyorum çünkü sınırı aştım. "ben bunu biliyodum ki slk" zuhahahaaa. ya çok komiksin. ama için rahat olsun ben bu resimleri görmemiştim...

zuhah canım arkadaşım ssima ,seni Allah gönderdi bu forma... saatlerdi ''gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar''ı dinliyorum, ''formda yalnız gezen yıldızlar''a döndüm diye... bu ne yahu kuzuların sessizliği gibi :D

canım resimlerle ilgili yorumun için çok sağol,görevimiz:img-wink:

vendorun emriyle samauel öyle bişey yaptı diyosun, o zaman takip etmesine ne gerek vardı ki samuelin. vendor senaryoyu yazar, samuele ezberletirdi... böylece samuelde bişey olmadan gider mithata ispiyonlardı...

perdenin kıpırdamasına dikkat etceğinize:img-hyste şunada dikkat edin bence.. samuel kendi kendine konuşuyodu bu bölüm sürekli; ''efendim niye böye bişey yapsın efendime noluyo böyle, cık cık cık'' falan gibi....

yani adam kendi kendineykende mi rol yapıyodu.. aynı durum vendorda da söz konusuydu.. oda tek başına ağladı, gördüğü rüyadan kalkınca tek başına konuştu ama onada rol dediniz.. yahu bunlar hollywood'da falan oyansınlar böyle süper oyuncularsa :img-hyste

oh vallaha resimleri görmemiş olamana nasıl sevindim anlatamam... boşa gitmiş olmadı :happy0064

~*~NaR-ı GüL~*~
01-04-07, 01:06
Vay anam vay yarim gün girmedim masallah sayfalari doldurmussunuz canlarim!:) hepsine teker teker cevap yazamicam kusura bakmayin.

Öncelikle canim kardesim ekledigin resimler icin sonsuz tesekkürler, sayin fs07 bey'ede tesekkürler Ali Sürmeli'nin Mevlid kandili programinda olacagini biliyodum :img-yes:

Fs07 bey'in ekledigi videoyu indirdim. Allahim ne güzel konusmus öyle. Kardesiminde dedigi gibi epey duygulanmis olacak ki sesi titriyordu...:img-yes:

Cem Kurdolgunun anonsundan sonra kopan alkis karsisinda saygiyla egildi:

"Sagolun tesekkür ederim" Cem yani benim buldugum cümle su her insan ölümü tadacak her yasayan...ama benim kulaklarim ilk defa bu kadar cok sesli bir cümleyi duydu...kac kisi var..hepsi birden "La ilahe illallah" dediler...benim kulaklarim ölmez...!" Süper ya :img-yes:

:happy0064 :happy0064 :happy0064

Simdi bütün programi indiriyorum :img-wink:

Bu arada bette kardesim imzan ve avatarin cok güzel olmus :img-wink:

bette
01-04-07, 01:12
Vay anam vay yarim gün girmedim masallah sayfalari doldurmussunuz canlarim!:) hepsine teker teker cevap yazamicam kusura bakmayin.

Öncelikle canim kardesim ekledigin resimler icin sonsuz tesekkürler, sayin fs07 bey'ede tesekkürler Ali Sürmeli'nin Mevlid kandili programinda olacagini biliyodum :img-yes:

Fs07 bey'in ekledigi videoyu indirdim. Allahim ne güzel konusmus öyle. Kardesiminde dedigi gibi epey duygulanmis olacak ki sesi titriyordu...:img-yes:

Cem Kurdolgunun anonsundan sonra kopan alkis karsisinda saygiyla egildi:

"Sagolun tesekkür ederim" Cem yani benim buldugum cümle su her insan ölümü tadacak her yasayan...ama benim kulaklarim ilk defa bu kadar cok sesli bir cümleyi duydu...kac kisi var..hepsi birden "La ilahe illallah" dediler...benim kulaklarim ölmez...!" Süper ya :img-yes:

Simdi bütün programi indiriyorum :img-wink:

Bu arada bette kardesim imzan ve avatarin cok güzel olmus :img-wink:

yani hayal kırıklığına uğradım be yavurm.. insan şöyle bi donatır burayı, 1 tane msjla bütün forma toptan cvp yazmayı bende bilirim.... senin çenen tutuk bugün belli, ya da benim ki çok düşük...:img-hyste karar veremedim...

gerçi millete laf atıyorum ama yarında ben olmıycam büyük ihtimalle...:D:D

ssima
01-04-07, 01:16
zuhah canım arkadaşım ssima ,seni Allah gönderdi bu forma... saatlerdi ''gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar''ı dinliyorum, ''formda yalnız gezen yıldızlar''a döndüm diye... bu ne yahu kuzuların sessizliği gibi :D

canım resimlerle ilgili yorumun için çok sağol,görevimiz:img-wink:

vendorun emriyle samauel öyle bişey yaptı diyosun, o zaman takip etmesine ne gerek vardı ki samuelin. vendor senaryoyu yazar, samuele ezberletirdi... böylece samuelde bişey olmadan gider mithata ispiyonlardı...

perdenin kıpırdamasına dikkat etceğinize:img-hyste şunada dikkat edin bence.. samuel kendi kendine konuşuyodu bu bölüm sürekli; ''efendim niye böye bişey yapsın efendime noluyo böyle, cık cık cık'' falan gibi....

yani adam kendi kendineykende mi rol yapıyodu.. aynı durum vendorda da söz konusuydu.. oda tek başına ağladı, gördüğü rüyadan kalkınca tek başına konuştu ama onada rol dediniz.. yahu bunlar hollywood'da falan oyansınlar böyle süper oyuncularsa :img-hyste

oh vallaha resimleri görmemiş olamana nasıl sevindim anlatamam... boşa gitmiş olmadı :happy0064

:img-hyste forumda yalnız gezen yıldızar. :good:

öhüm öhüm güzel diyosun da... bak şimdi samuel kendi kendine konuşuyodu doğru ama o zaman vendor onu haberdar etmemişti. kırık heykelin başında mithata yalan söyledi daha efendisinin ne yaptığını anlamamıştı çünkü. ama sonradan vendor, ışıkın dna ile ilgili telefonda konuşmasını, kendisine verdiği cevapları duyduktan sonra eve dönmeye karar verdi. ve samueli aradı bütünleşmişleri eve toplattırdı, heykeli kırdığını falan onlara söylemesini istedi.

kızının dna sonucundan sonra artık inanmadığını anladı ve bütünleşmişler tarafından dövülmeyi göze aldı. sonuçta tineltilkhası elden kaçıyo. nergise beni unutma felan diyerek vicdan yaptı orda :img-wink:. istediki kızıda kendisini takip etsin bütünleşmişlere meydan okuduğunu görsün ona inansın.:img-yes:

bi kerem vendor o rüya da ne gördüki sanki sadece kızı tarafından çağrıldı. ne var bunda. sanki vendor ona inanır. bilakis dabheşukanın ona kızığını sanır.

bette
01-04-07, 01:21
:img-hyste forumda yalnız gezen yıldızar. :good:

öhüm öhüm güzel diyosun da... bak şimdi samuel kendi kendine konuşuyodu doğru ama o zaman vendor onu haberdar etmemişti. kırık heykelin başında mithata yalan söyledi daha efendisinin ne yaptığını anlamamıştı çünkü. ama sonradan vendor, ışıkın dna ile ilgili telefonda konuşmasını, kendisine verdiği cevapları duyduktan sonra eve dönmeye karar verdi. ve samueli aradı bütünleşmişleri eve toplattırdı, heykeli kırdığını falan onlara söylemesini istedi.

kızının dna sonucundan sonra artık inanmadığını anladı ve bütünleşmişler tarafından dövülmeyi göze aldı. sonuçta tineltilkhası elden kaçıyo. nergise beni unutma felan diyerek vicdan yaptı orda :img-wink:. istediki kızıda kendisini takip etsin bütünleşmişlere meydan okuduğunu görsün ona inansın.:img-yes:

bi kerem vendor o rüya da ne gördüki sanki sadece kızı tarafından çağrıldı. ne var bunda. sanki vendor ona inanır. bilakis dabheşukanın ona kızığını sanır.

ay of vendorum, kemiklerin sızlasın anacım, napalım bak o kadar ter döktük, bunlar halen yok yalan diyo.... ay yoruldum ben, senarist acı bize, söle gerçeği.. Allahtan ümit kesilmez falan:img-hyste

hem napalım canım.. oyunsa da oyun, naapalım.. vendoruma dinsizlikte yakışıyo çok şükürr:img-hyste :img-hyste her haliyle güzel:img-hyste

ssima
01-04-07, 01:22
yani hayal kırıklığına uğradım be yavurm.. insan şöyle bi donatır burayı, 1 tane msjla bütün forma toptan cvp yazmayı bende bilirim.... senin çenen tutuk bugün belli, ya da benim ki çok düşük...:img-hyste karar veremedim...

şaşırdım kaldım nar-ı gül ilk önce bütün yorumları inceler sonra sırayla alıntı yapar, başlardı teker teker yazmaya.:) ama nolmuş böyle. neyse girdiğini gördük ya o yeter.:img-wink:

hehehehe bette senin düşük çeneni özlemiştik. :img-hyste. :img-yes:yarın da olursun inşallah

ssima
01-04-07, 01:27
ay of vendorum, kemiklerin sızlasın anacım, napalım bak o kadar ter döktük, bunlar halen yok yalan diyo.... ay yoruldum ben, senarist acı bize, söle gerçeği.. Allahtan ümit kesilmez falan:img-hyste

hem napalım canım.. oyunsa da oyun, naapalım.. vendoruma dinsizlikte yakışıyo çok şükürr:img-hyste :img-hyste her haliyle güzel:img-hyste

kemikleri sızlasın:img-hyste :img-hyste
senarist abi gerçekten artık gerçeği söyle yaa. daha ne kadar bekleyeceğiz.:icon_sorr
ya dinsizlikte yakışıyo :img-hyste :img-hyste ama öyle deme o da doğru yolu bulsun. sonra cehennemden çıkamaz hiç göremezsin öbür dünyada:img-hyste :img-hyste :img-hyste hey Allahım rolüne kaptırdım kendimi sanki vendor gerçekmiş gibi konuşuyorum

bette
01-04-07, 01:27
şaşırdım kaldım nar-ı gül ilk önce bütün yorumları inceler sonra sırayla alıntı yapar, başlardı teker teker yazmaya.:) ama nolmuş böyle. neyse girdiğini gördük ya o yeter.:img-wink:

hehehehe bette senin düşük çeneni özlemiştik. :img-hyste. :img-yes:yarın da olursun inşallah

benim çenem hep düşük canım, vakitsizlikten dolayı forma yansıtamıyorum... :D

yok yok nar-ı gül bgnlük dinlensin, yarın mesai başı yapar...

bende inşallah girerim yarın ama.... inşallah yani :D

bette
01-04-07, 01:33
kemikleri sızlasın:img-hyste :img-hyste
senarist abi gerçekten artık gerçeği söyle yaa. daha ne kadar bekleyeceğiz.:icon_sorr
ya dinsizlikte yakışıyo :img-hyste :img-hyste ama öyle deme o da doğru yolu bulsun. sonra cehennemden çıkamaz hiç göremezsin öbür dünyada:img-hyste :img-hyste :img-hyste hey Allahım rolüne kaptırdım kendimi sanki vendor gerçekmiş gibi konuşuyorum

yakışır tabi.. o meşhur ''nihahaha'' gülüşü bi nuri alçoya, bide bizim vendora yakışıyo mesela....

kötülük yapıp çocuklar gibi sevinmek yine vendora yakışıyo.. örnekler çoğaltılabilir....:img-hyste

ssima
01-04-07, 01:40
benim çenem hep düşük canım, vakitsizlikten dolayı forma yansıtamıyorum... :D

yok yok nar-ı gül bgnlük dinlensin, yarın mesai başı yapar...

bende inşallah girerim yarın ama.... inşallah yani :D

haa anladım:) doğrudur her zaman düşük olduğu:D
inşallah:icon_whis

kötülük yapıp çocuklar gibi sevinmek yine vendora yakışıyo.. örnekler çoğaltılabilir....

örnekleri saymayın sakın:img-pilot bugüne kadar ne yakışıyo falan hep yazdınız biliyoruz. şimdi yazarsan baya bi yer kaplayacak o yüzden :img-hyste :img-hyste

bette
01-04-07, 01:43
haa anladım:) doğrudur her zaman düşük olduğu:D
inşallah:icon_whis

örnekleri saymayın sakın:img-pilot bugüne kadar ne yakışıyo falan hep yazdınız biliyoruz. şimdi yazarsan baya bi yer kaplayacak o yüzden :img-hyste :img-hyste

tamam tamam ya saymıyorum.... doğru, benimde çenem daha doğrusu elim ağrıdı yazmaktan :D

ya burda saat gecenin 2si, sizin orda sabah galiba.. benden başka yorulan yok mu? :img-hyste

ssima
01-04-07, 01:49
tamam tamam ya saymıyorum.... doğru, benimde çenem daha doğrusu elim ağrıdı yazmaktan :D

ya burda saat gecenin 2si, sizin orda sabah galiba.. benden başka yorulan yok mu? :img-hyste

yav bende çıkıcam şimdi. burda saat 1. ben nar-ı gülle aynı meridyendeyim:D

:D"vendorun dövülme sahnesi harikaya dayanamıyorum tekrar tekrar izliyorum:img-hyste "

bette
01-04-07, 01:51
yav bende çıkıcam şimdi. burda saat 1. ben nar-ı gülle aynı merideyendeyim:D

:D"vendorun dövülme sahnesi harikaya dayanamıyorum tekrar tekrar izliyorum:img-hyste "

anam nispet yapıyo buda bize:img-hyste amma sevindin ya:D:D

kaderim bu böyle yazılmış yazımm... hiç kimsenin aşkında yoktur gözüm..bir yalnızlık şarkısı söler sazım.. ben yalnızım ben yalnızım yalnızım... (vendor içindi bu:D )

herkese iyi gecelr arkadaşlar, ben kaçtım :img-wink: :img-yes: bye bye

~*~NaR-ı GüL~*~
01-04-07, 01:59

Gülüm ben senin gibi bütün gün evde degildim ki diyom ya daha yeni geldim eve ölüyom yorgunluktan ama forumada bi göz atmadan edemezdim o yüzden kisa yazdim ohoooo sen hic merak etme sen yeterki mesaj yagdirmami iste seni kiracagima kafami kirarim :img-hyste yarindan tezi yok 5-6 sayfa doldurmazsam...:img-hyste inadinida NURIM MÜSLÜMAN OLDUUUUUUUUUU!diye bas bas bagiricam!!!Nihahahahaha :img-hyste

Bu arada sen müslüman olmasina üzülmüssün sanirim dizi biter diye korkuyorsun o korku bendede yok degil ancak düsünüyorumda samanyolu tv bugüne kadar hic bir isini yarim birakmadi bence Ali Sürmeli'de diziyi birakmaz. :img-yes: samanyolu tv'nin reyting kaygisi yok "acaba kacinci olduk" diye bi dertleri yok. Onlar biz izleyicelerine güzel seyler sunmak istiyolar ve bu yüzden izleyicilerine bu kadar sevgi ve saygi gösteren bir televizyon kanali izleyicinin tiryakisi oldugu bir diziyi alel acele bitirip o deger verdigi izleyiciyi büyük bir hayal kirikligina ugratmaz. :img-wink: bu zamana kadar böyle birsey olmadi bundan sonrada olmayacaktir bence. :img-yes:

Evet nilüfer gitti dafne gitti nurim müslüman oldu ama bu dizimiz bitiyor anlamina gelmez ki belki yeni yüzler eklenecek. Mesela nuri müslüman oldu bütünlesmisler yeni lider olarak birini sececekler buda muhtemelen nurinin abisi konrad yada baska biri olur. Bunlarin heryerde adamlari var. Belki bizim hic görmedigimiz yada bahsini duymadigimiz biri liderlik koltuguna gecer ve nuriye savas acar. Ziya dayinin aslinda müslüman oldugunu bütünlesmisler ögrenemez cünkü bunu birtek isik ve kendisi biliyor. Bu yüzden ziya dayi caktirmadan nuriyi koruma altina alacak ve bütünlesmislerin ona zarar vermesine izin vermeyecektir. :img-wink:

Bide "vendor" oyun yapiyor diyenlere sunu söylemek istiyorum. Eger "vendor" oyun yapiyorsa yönetmen onu bölümün tam 60 dakikasi boyunca camide dua ederken, namaz kilarken evinde abdest alip yine namaz kilarken göstersin?

Oyun olsaydi yönetmen onu belki sadece bir kere camide gösterirdi. Mesela ilk girdiginde sonra ordan cikarken ve baskada göstermezdi. Ancak "vendor" camiye girdi. Yere diz cöktü namaz kilan cemaati izledi...cemaat namazini bitirdi..."vendor" hala ordaydi..üstelik Kur'an dinliyordu...ve imam yanina gelene kadar öyle kala kaldi...daha sonra imamin evine gitti...sonra onun hikayesini dinledi...ve imamin yasadiklarinin sorumlusu kendi oldugunu anladi..daha sonra ondan af diledi itiraf etti herseyin sorumlusu o oldugunu..bütün bunlari neden yapsinki?Bu adam delimi ki kendini ele versin?Elbette degil!Belli ki yaptiklarindan dolayi vicdan azabi duyuyor ve bunu imama itiraf ederek rahatlamak istiyor. En büyük kanit ise bütünlesmislerin gözü önünde dabhesuka heykelini parcalamasidir ki dabhesuka icin nurim zamaninda ne kötülükler yapmisti ama simdi ise o "yüce dabhesuka" dedigi "tanrisini" parcaladi! Oyun olsa bile bunu yapmasi mümkün mü?Zaten hersey o dabhesuka icin degil mi...simdi hayatinin büyük bi bölümünü dabhesukaya adamis bir insan etrafindakileri kendinin müslüman olduguna inandirmasi icin "tanrisini" parcalayabilir mi? :img-yes:

~*~NaR-ı GüL~*~
01-04-07, 02:06
yav bende çıkıcam şimdi. burda saat 1. ben nar-ı gülle aynı meridyendeyim:D

Anam sendede ne yürek varmis...el insaf...tekme tokat daldilar nur yüzlüme senin dedigine bak!Seni öyle dövselerdi napardin acep cok merak ediyorum!:img-hyste :img-hyste

ssima
01-04-07, 02:40
anam nispet yapıyo buda bize:img-hyste amma sevindin ya:D

kaderim bu böyle yazılmış yazımm... hiç kimsenin aşkında yoktur gözüm..bir yalnızlık şarkısı söler sazım.. ben yalnızım ben yalnızım yalnızım... (vendor içindi bu:D )

herkese iyi gecelr arkadaşlar, ben kaçtım

Anam sendede ne yürek varmis...el insaf...tekme tokat daldilar nur yüzlüme senin dedigine bak!Seni öyle dövselerdi napardin acep cok merak ediyorum!

hee anladımm vendor ezildi diye sevindim sende nispet yapıyo dedin:img-hyste :img-hyste ya ama dikkat edin vendor kendi isteğiyle dayak yedi:img-wink: :img-hyste :img-hyste

ya nasıl heykeli kırıyo sonra üzerine basıyo. sonra birden üzerine çullanıyorlar ya tabi hemen beklemiyodu şaşırdı yüz ifadesi....:img-hyste :img-hyste
içinden şöyle diyo sanki
ya keşke bu kadar ileri gitmesemiydim tüh bee, tineltilkhaysa tineltikha şimdi onu yüzünden dayak yiyorum yandım anaaamm off karnıma tekme attı mnyk ben sendenim hele bi durun gerçekleri size söyleyince acısnı çıkarırım. hiihh off gözüm... amanıınnn kolum kırıldı hissetmiyomm. :img-hyste :img-hyste

nazar deydirdik nar-ı gül bi mesaj yazdı ki...maşallah

Gülcüm yönetmen onu seyircilerin kafasını karıştırmak için 60 dakika boyunca gösterdi. hem vendor camide tek başına ağladı ama onu izleyen biri vardı...imam.. onun kalbini kazandı. maksat kızını daha iyi kandırmak

~*~NaR-ı GüL~*~
01-04-07, 14:27

http://www.harbiboard.com/upload/uploads/1175433018.jpg

http://www.harbiboard.com/upload/uploads/1175413509.jpg

http://www.harbiboard.com/upload/uploads/1175440284.jpg

bye

Fs07 bey eklediginiz resimler icin cok sagolun sonsuz tesekkürler resim doyasini hemen indirdim tv kalitesinde olduklari icin cok daha güzel cikmis resimler :img-yes: hele nuriminkiler cok güzel...ellerinize emeginize saglik :img-yes:

Ubu
01-04-07, 15:15
bu resimler bnim için yeni değil, epeydir vardı bende ama görmeyenler için eklemek istedim... ali sürmeli ve kenan imirzalıoğlu lösemili bi çocuğa yardım için ziyaret ederken çekilmiş resimler bunlar...

(resmleri daha önceden görenler varsa lütfen nezaketen sesini çıkartmasın; ''Aaaaa ben bunu biliyodum ki slk'' demesin o kadar upload ediyoruz yani :D:D )

Aaaa ben bunları biliyordum dermişimmm. Şaka:img-hyste eklediğin için sağol canım, görmeyenler varmış bak.:img-wink: Canım şu andaki avatarının hızının nasıl olduğunu sormuşsun, yaptığın diğer 2sine göre bu daha yavaş tabiki, sen yinede yaptığın zaman hızını 45 yada 50 olarak ayarla. Ya bide senin imzanda ne yazıyor o kadar uğraştım ama hepsini okuyamadım zahmet olmazsa bi açıklayı ver :D :D

fs07 bey eklediğiniz resimler için teşekkürler. Bizim çektiğimiz resimlerden kaliteliymiş bunlar. Sağolun. Diğer resimleride indirmek istedim ama olmuyor sorun bende herhalde diğer arkadaşlar indirebildiğine göre.:icon_whis

~*~NaR-ı GüL~*~
01-04-07, 17:25
hee anladımm vendor ezildi diye sevindim sende nispet yapıyo dedin:img-hyste :img-hyste ya ama dikkat edin vendor kendi isteğiyle dayak yedi:img-hyste

Hey Allahim "kendi istegiyle dayak yedi" diyor yaaaa...Allahim sen bana sabir ver Yarabbim!!!!:icon-roll: yaw o ortadan kayboldugunda bütünlesmisler onu aramadimi...mithat gelip samuele onu sormadimi???Hadi hepsinin haberi vardi diyelim peki nurim bu planini neden samuele anlatmadi ki?O samuel degilmi onun sadik kölesi...o samuel degil mi onun her isine kosan?O samuel degil mi efendisi icin kendine eziyet eden?Nuride onu cok sevmiyor mu...Isik "samuel vuruldu" baba dediginde yüzündeki üzgün ifadeyi unuttunuz mu?Onu mahzende aradigini bulamayainca üzüldügünü görmediniz mi?Ondan niye saklasin???

ya nasıl heykeli kırıyo sonra üzerine basıyo. sonra birden üzerine çullanıyorlar ya tabi hemen beklemiyodu şaşırdı yüz ifadesi....:img-hyste
içinden şöyle diyo sanki
ya keşke bu kadar ileri gitmesemiydim tüh bee, tineltilkhaysa tineltikha şimdi onu yüzünden dayak yiyorum yandım anaaamm off karnıma tekme attı mnyk ben sendenim hele bi durun gerçekleri size söyleyince acısnı çıkarırım. hiihh off gözüm... amanıınnn kolum kırıldı hissetmiyomm. :img-hyste

Yaw benim o sahnede kalbim sıkıstı :icon_sorr nasilda cullandilar nuricigimin üstüne ee tabi buldular öyle ufak tefek dalarlar tabi mel'un zebaniler!!!hele o taner midir nedir suratinin sekli neydi öyle!Canavar sankim!Ziya dayida iki yumruk patlatip bi tekme atamadi o iblislere "birakin lan adami!" diye sadece "durun...durun" demekle yetindi!!!!Yuh yani!Hele su tanerin o suratina bi tane patlatamadi yaaaa...offf ziya dayi offfff!!!!Insallah yeni bölümde yalniz birakmaz nurimi varya ziya dayi, santral mantral dinlemem silerim defterden!!!:icon_evil

Gülcüm yönetmen onu seyircilerin kafasını karıştırmak için 60 dakika boyunca gösterdi. hem vendor camide tek başına ağladı ama onu izleyen biri vardı...imam.. onun kalbini kazandı. maksat kızını daha iyi kandırmak

Nihahaha yazacam tabi cigerim nurimi sonuna kadar savunurum!Benden kurtulamazsaniz ne yapsaniz ne etseniz kâr etmez....kabus gibi cökecem üstünüze!!!:img-hyste :img-hyste

Anacim kafa karistirmak icin bölümün 1 saatini niye kullansin ki...bi 15 dakika bilemedin 25 dakika gösterir olay biterdi...4. bölümdede camiye gidiyodu ama bambaska bir amacla orda niye o kadar az gösterdi peki?

Hem sen bana laf yetistirecegine önce sorularima cevap ver bu kadar yazi yazdim bir mantikli cevap veremedin :img-hyste :img-hyste ben size o kadar delil sundum sizler "oyun yapiyor" demekten baska birsey bilmiyosunuz...hadi bakiyim cevaplari göreyim cevaplariiiiiiii :img-hyste

~*~NaR-ı GüL~*~
01-04-07, 17:40
Hele isigada sinir oldum..:icon_roll....anam babasini orda tekme tokat dövüyolar o banamisin demiyor...cik ortaya "HEEEEEYYYT BIRAKIN LAN BABAMI TINEL TILKHE MINEL MILKHE DINLEMEM KIYARIM CANIMA SIZDE ARMUT GIBI ORTADA KALIRSINIZ!!!!!" Dal aralarina patlat bir iki tekme...salla iki yumruk...kurtar babani!Evlada bak yaw!:icon_roll

Ahhh ahhhh ben isigin yerinde olacaktim...ve babama vurduklarini görecektim...ALLAAAAAAAAAAAAH...canlarina okurdum o iblislerin beeee....var ya paramparca ederdim onlari!!!!!!!Kafa göz dalardim onlara kimsede alamazdi elimden!!!!!!:icon_evil :icon_evil :icon_evil

~*~NaR-ı GüL~*~
01-04-07, 18:21
Samanyolunda yayinlanan muhtesem Mevlid kandili programinin tekrari vardi demin...büyük bir keyifle izledim...gercekten harika bir programdi...Samanyolu'nu burdan tebrik ediyorum...emegi gecen herkesden Allah razi olsun :img-yes: programi bilgisayarimada indirdim...cektigim bi kac resmi ekliyorum...:img-wink:

Gözlerim hep onu aradi kameralar onu gösterir diye 3 saat boyunca ekran basindan ayrilmadim tabi birazda kizmadim degil insan biraz daha sık gösterir hehehe ama sonunda nihayet muradima nail oldum :img-yes:
Ne kadarda duygulu bakiyor gözleri dolu dolu...cok etkilendigi yüzünden belli oluyor :img-yes:

http://img372.imageshack.us/img372/4899/mevlid2007alisrmelija2.jpg

Burdada sol tarafta kayran senocak var oda cok duygulanmis...bu arada bizim bora yani kadim yasar'da gözlerini kapamis kendinden gecmis sanki ...

http://img476.imageshack.us/img476/3280/mevlid20070001bb9.jpg

Burdada yine kayra senocak yansiyor ekrana....

http://img45.imageshack.us/img45/8978/mevlid20070002ts0.jpg

~*~NaR-ı GüL~*~
01-04-07, 18:37
Veee Ali Sürmeli'nin dilinden dökülen o güzel sözlere hayran kaldigim, adeta ekrana yapisip izledigim o anlar...ne kadarda güzel konustu öyle canim benim! :img-yes:

http://img522.imageshack.us/img522/6041/mevlid2007alisrmeli2ts5.jpg

http://img87.imageshack.us/img87/9241/mevlid2007alisrmeli3xi6.jpg

~*~NaR-ı GüL~*~
01-04-07, 18:44
Bu sahnelerde onun yüzüne baktikca elim ayagim titredi kalbim hizli hizli carpti vallahi...

http://img517.imageshack.us/img517/3987/mevlid2007alisrmeli4cu0.jpg

http://img108.imageshack.us/img108/2364/mevlid2007alisrmeli5eo0.jpg

http://img517.imageshack.us/img517/8279/mevlid2007000alisrmeli6uf3.jpg

Ubu
01-04-07, 19:12
[B]Nihahaha yazacam tabi cigerim nurimi sonuna kadar savunurum!Benden kurtulamazsaniz ne yapsaniz ne etseniz kâr etmez....kabus gibi cökecem üstünüze!!!:img-hyste :img-hyste

Anacim kafa karistirmak icin bölümün 1 saatini niye kullansin ki...bi 15 dakika bilemedin 25 dakika gösterir olay biterdi...4. bölümdede camiye gidiyodu ama bambaska bir amacla orda niye o kadar az gösterdi peki?

Hem sen bana laf yetistirecegine önce sorularima cevap ver bu kadar yazi yazdim bir mantikli cevap veremedin :img-hyste :img-hyste ben size o kadar delil sundum sizler "oyun yapiyor" demekten baska birsey bilmiyosunuz...hadi bakiyim cevaplari göreyim cevaplariiiiiiii :img-hyste

hehee ssimadan önce ben atlayıp cevap vereyim.:img-hyste Canım biz sadece oyun yapıyor demekle yetinmiyoruz sorduğunuz sorulara kendimizce mantıklı cevaplar veriyoruz. Ben sana bir soru sormuştum, ya mesajımı okumadın yada es geçtin. Vendor'un bütünleşmişleri görmek istememesinin sebebi olarak 'Evet çünkü kendisini aldatan o zebanileri görmek istemiyordu...çünkü kullanıldığını anlamıştı ve bu yüzden onlarla bir araya gelmek istemedi'dedin. Tamam kendisini aldatan insanlarla görüşmek istemiyordu haklısın, bende sana şöyle bir soru sordum ama cevabını almadım, madem Vendor kendisini aldatan bütünleşmişlerle görüşmek istemiyordu hatta ve hatta yüzlerini dahi görmek istemiyordu, Neden Işık'ın dayısıyla yaptığı tel görüşmesinden sonra beni kandırdın baba deyip çekip gittikten sonra Vendor fikrini değiştirip bütünleşmişlerle görüşmeye gitti?
ben sana kendi cevabımı vereyim, Vendor haftalarca camiye kapanarak ibadet ederek Işık'ı inandırmaya çalıştı ve başardı. Ama DNA sonucunun negatif çıkması bütün planı alt üst etti kızının güvenini kazanmışken tekrar kaybetti, Vendor'un yeni bir plan yapıp kızının güvenini tekrardan kazanması gerekiyordu böylece Vendor bütünleşmişlerle görüşmeye gitti, bütünleşmişlerle görüşmeden önce Işık'ın karşısına niye ilk önce çıktı, direk bütünleşmişlerin yanına gidemezmiydi madem Işık bazı olanları görmüyor Vendor deli mide tek kaldığında bile oyun yapıyor diyorsunuz, Vendor buradada tek başına olabilirdi. Kızı ve torunuyla vedalaşarak gitmesine izin verdi gibi gösterildi, ama Vendor burada Işık'a git diyerek gitme dedi aslında kendiside biliyordu onun gitmeyip bütün olaylara şahit olacağını. Git demek isterken, sen babana artık güvenmiyorsun kal, kalda gör müslüman olmuş baban bütünleşmişlere nasıl kafa tutacak gör demek istedi.

Biz belki delil sunamıyoruz ama sana bir kaç örnek vereyim, ilk olarak dizi boyunca Vendor'un camiye kapanmasını ibadet etmesini izledik hep ama aralarda bize küçükte olsa mesajlar verildi. Kameranın pencereden Işık'ın gelişini göstermesi mesela, Işık girdiği zaman Vendor yeni abdest alıyordu daha, siz Vendor pencerenden bakmıyordu diyorsunuz ama bakan kişi Vendordu, ikincisi Dafne'nin olayları bilmediği halde Işık'a Vendor'a güvenme kızım o insanları çok kolay aldatır demesi üçüncüsü Ziya dayı'nın tepkisi ve benim kesinlikle Vendor'un oyun yaptığına emin olduğum kısım Vendor'un birden fikir değiştirip bütünleşmişlerle görüşmeye gitmesi.

bette
01-04-07, 19:14
Aaaa ben bunları biliyordum dermişimmm. Şaka:img-hyste eklediğin için sağol canım, görmeyenler varmış bak.:img-wink: Canım şu andaki avatarının hızının nasıl olduğunu sormuşsun, yaptığın diğer 2sine göre bu daha yavaş tabiki, sen yinede yaptığın zaman hızını 45 yada 50 olarak ayarla. Ya bide senin imzanda ne yazıyor o kadar uğraştım ama hepsini okuyamadım zahmet olmazsa bi açıklayı ver :D :D

fs07 bey eklediğiniz resimler için teşekkürler. Bizim çektiğimiz resimlerden kaliteliymiş bunlar. Sağolun. Diğer resimleride indirmek istedim ama olmuyor sorun bende herhalde diğer arkadaşlar indirebildiğine göre.:icon_whis

evet, bundan sonra daha yavaş yapmaya çalışırım:img-wink: gerçi programı sildim yanlışlıkla ama:img-hyste :img-hyste

he imzamda yazan mı, vallaha bende yazan kişi olmasam okuyamazdım, hakılısın:D

''gündüzümde gecemdesin,çalınmasın söylenmesin,sen benim şarkılarımsın..'' yazıyo orda....ilhan şeşen'in bi şarkısının nakaratı..... ''geçmiş değil bugün gibi yaşıyorum hala sen sen hep benim yanımdasın, gündüzümde gecemdesin ...''falan filan diye gider hatta.... çok hoşuma gittiği için yazdım:img-wink:

evet bundan sonra bulduğum her resmi ekliycem, görmeyenler olabilir diye:img-wink:

bette
01-04-07, 19:21
hee anladımm vendor ezildi diye sevindim sende nispet yapıyo dedin:img-hyste :img-hyste ya ama dikkat edin vendor kendi isteğiyle dayak yedi:img-wink: :img-hyste :img-hyste

ya nasıl heykeli kırıyo sonra üzerine basıyo. sonra birden üzerine çullanıyorlar ya tabi hemen beklemiyodu şaşırdı yüz ifadesi....:img-hyste :img-hyste
içinden şöyle diyo sanki
ya keşke bu kadar ileri gitmesemiydim tüh bee, tineltilkhaysa tineltikha şimdi onu yüzünden dayak yiyorum yandım anaaamm off karnıma tekme attı mnyk ben sendenim hele bi durun gerçekleri size söyleyince acısnı çıkarırım. hiihh off gözüm... amanıınnn kolum kırıldı hissetmiyomm. :img-hyste :img-hyste

zuhahahha:img-hyste

imamıda oynuna alet etti diyosun yani:img-hyste

vendor:imam bey, eeöe şey sizin Allahınız günah yazmazsa eğer, ben kızıma bi oyun oynıycamda...

imam: de get be işine adam... hasbinalah ya...

(bikaç gün sonraa.. vendor camiye girerken..)

imam: yine mi sen?

vendor: (kısık sesle imama sözde sarılırken) çaktırma imaaaaamm. ben müslüman olmuşum nihahhaha:img-hyste

yok artık yaaa. herşey oyun, herşey oyun...vendorun imamdan ne çıkarı olabilir? öyle bişey olsa, adamın tekine para yedirir, imam diye koyar camiye, sonrada onla oynar oynunu, rolünü.. ne gerek var gerçek imama...

bette
01-04-07, 19:29
hehee ssimadan önce ben atlayıp cevap vereyim.:img-hyste Canım biz sadece oyun yapıyor demekle yetinmiyoruz sorduğunuz sorulara kendimizce mantıklı cevaplar veriyoruz. Ben sana bir soru sormuştum, ya mesajımı okumadın yada es geçtin. Vendor'un bütünleşmişleri görmek istememesinin sebebi olarak 'Evet çünkü kendisini aldatan o zebanileri görmek istemiyordu...çünkü kullanıldığını anlamıştı ve bu yüzden onlarla bir araya gelmek istemedi'dedin. Tamam kendisini aldatan insanlarla görüşmek istemiyordu haklısın, bende sana şöyle bir soru sordum ama cevabını almadım, madem Vendor kendisini aldatan bütünleşmişlerle görüşmek istemiyordu hatta ve hatta yüzlerini dahi görmek istemiyordu, Neden Işık'ın dayısıyla yaptığı tel görüşmesinden sonra beni kandırdın baba deyip çekip gittikten sonra Vendor fikrini değiştirip bütünleşmişlerle görüşmeye gitti?
ben sana kendi cevabımı vereyim, Vendor haftalarca camiye kapanarak ibadet ederek Işık'ı inandırmaya çalıştı ve başardı. Ama DNA sonucunun negatif çıkması bütün planı alt üst etti kızının güvenini kazanmışken tekrar kaybetti, Vendor'un yeni bir plan yapıp kızının güvenini tekrardan kazanması gerekiyordu böylece Vendor bütünleşmişlerle görüşmeye gitti, bütünleşmişlerle görüşmeden önce Işık'ın karşısına niye ilk önce çıktı, direk bütünleşmişlerin yanına gidemezmiydi madem Işık bazı olanları görmüyor Vendor deli mide tek kaldığında bile oyun yapıyor diyorsunuz, Vendor buradada tek başına olabilirdi. Kızı ve torunuyla vedalaşarak gitmesine izin verdi gibi gösterildi, ama Vendor burada Işık'a git diyerek gitme dedi aslında kendiside biliyordu onun gitmeyip bütün olaylara şahit olacağını. Git demek isterken, sen babana artık güvenmiyorsun kal, kalda gör müslüman olmuş baban bütünleşmişlere nasıl kafa tutacak gör demek istedi.

Biz belki delil sunamıyoruz ama sana bir kaç örnek vereyim, ilk olarak dizi boyunca Vendor'un camiye kapanmasını ibadet etmesini izledik hep ama aralarda bize küçükte olsa mesajlar verildi. Kameranın pencereden Işık'ın gelişini göstermesi mesela, Işık girdiği zaman Vendor yeni abdest alıyordu daha, siz Vendor pencerenden bakmıyordu diyorsunuz ama bakan kişi Vendordu, ikincisi Dafne'nin olayları bilmediği halde Işık'a Vendor'a güvenme kızım o insanları çok kolay aldatır demesi üçüncüsü Ziya dayı'nın tepkisi ve benim kesinlikle Vendor'un oyun yaptığına emin olduğum kısım Vendor'un birden fikir değiştirip bütünleşmişlerle görüşmeye gitmesi.

heee, dafne öyle dedi diye haklı mı oldu yani:D

yahu dafne vendor konusunda yılların tecrübesi, kaç yıllık evliydiler, ışık 25 yaşında desek, 35 yıllık evliler..(bide toğht tuna vardı çünkü ışıktan önce; tuna>ışık>merhum nilüfer) :img-hyste

neyse, 35 yıllık kocasının hareketlerini tahmin ettiği için öyle dedi ama bu onu haklı çıkarmaz. dafne hep mesafeli yaklaşıyodu vendora, heeep..değişen bişey yok yani..

vendor anında karar değiştirip bütünleşmişlerin yanına gitti çünkü; bütünleşmişlerin başkanı olarak oda çok iyi biliyodu ki, orataya çıkmazsa torunu infaz edilicekti.. vendorda bunu duyunca fikrini değiştirdi çünk doğal olarak torununa kıyamadı..

anam adamı iyce şeytan yaptınız yahu.... :D:D

Ubu
01-04-07, 19:41
evet, bundan sonra daha yavaş yapmaya çalışırım:img-wink: gerçi programı sildim yanlışlıkla ama:img-hyste

he imzamda yazan mı, vallaha bende yazan kişi olmasam okuyamazdım, hakılısın:D

''gündüzümde gecemdesin,çalınmasın söylenmesin,sen benim şarkılarımsın..'' yazıyo orda....ilhan şeşen'in bi şarkısının nakaratı..... ''geçmiş değil bugün gibi yaşıyorum hala sen sen hep benim yanımdasın, gündüzümde gecemdesin ...''falan filan diye gider hatta.... çok hoşuma gittiği için yazdım:img-wink:

evet bundan sonra bulduğum her resmi ekliycem, görmeyenler olabilir diye:img-wink:

Hımm şimdi anladım açıkladığın için sağol, zar zor gündüzümde gecemdesin ve söylenmesin kısmını çıkarabilmiştim ancak:D

zuhahahha :img-hyste

imamıda oynuna alet etti diyosun yani
vendor:imam bey, eeöe şey sizin Allahınız günah yazmazsa eğer, ben kızıma bi oyun oynıycamda...
imam: de get be işine adam... hasbinalah ya...

(bikaç gün sonraa.. vendor camiye girerken..)

imam: yine mi sen?
vendor: (kısık sesle imama sözde sarılırken) çaktırma imaaaaamm. ben müslüman olmuşum nihahhaha

yok artık yaaa. herşey oyun, herşey oyun...vendorun imamdan ne çıkarı olabilir? öyle bişey olsa, adamın tekine para yedirir, imam diye koyar camiye, sonrada onla oynar oynunu, rolünü.. ne gerek var gerçek imama...

:img-hyste hemen bi senaryo uydurmuşsun Ayşe. İmamın bu oyuna dahil olduğunu sanmıyorum ya, ama dikkat ettiyseniz Işık babasını imama sorduğunda imam biraz soğuk davrandı, davranış şekli ilk tepkisinden farklıydı belki ssima arkadaşımız o yüzden Vendor'un imamıda ayrttığını düşünmüştür, bellide olmaz hani imamın çocuklarını öne sürüp böyle bir anlaşmada yapmış olabilir olamaz mı?:img-blush . Ya bide imamın çocuklarının resimleri vardı ya hani çocuk magazalarında olur ya kataloglar sanki onlardan alınmış resim gibiydi:D:img-blush resim bulamadılarda katalogdan mı kesip koydular diye düşünmedimde değil:img-hyste

~*~NaR-ı GüL~*~
01-04-07, 19:51

Ya canim onlarla görüsmeye gitti cünkü Isik: "Baba eger saklanmaya devam edersen nergisi öldürecekler torununu öldürecekler!" dedi tam o sirada nuri üzgün bi sekilde yere bakti cünkü torununa bir zarar gelmesini istemiyordu ve o anda telefonu caldi isigin sonuclarin negatif ciktigini söyledi ziya dayi. Sonrada isik: "baba beni kandirdin ben nergisi alip gidicem haberin olsun!" dedi. Sonra nuri arkasindan bakarken: "sen bilirsin kizim...sen bilirsin..." dedi. Daha sonrada isik nergisi alip gidecekken nuri: "gidyomusun...yolun acik olsun hakkini helal et" dedi ve bütünlesmislerin oldugu yere girdi. Ordada onlarin gözü önünde dabhesuka heykelini parcaladi!

Orda perdeyi nuri aralamadi balkon kapisi acik oldugu icin perde o yüzden sallandi. Imam efendiye gelince kardesim cok güzel yazmis. Nuri isteseydi gercek imami bi kenara itip kendi adamini imam diye camiye getirirdi. Sonrada o kisiye: "bana bak isik gelirse ona burda oldugumu söyle camiden hic cikmadigimi söyle" diye tembihlerdi. Ayrica imam efendiye herseyi itiraf etmesine ne diceksiniz?Vendor olsa böyle birseyi yapabilir mi kendini böyle acikca desifre edebilir mi ki?Adam kendini resmen atese atti yani. O an düsünebilirdi "Yaw ben susayim bu imam beni gambazlarsa yanarim" diye ancak napti?Imam efendiye herseyin sorumlusu oldugunu söyleyip itirafta bulundu ve ondan kendisini afetmesini istedi daha sonra ona gözlyaslari icerisinde sarildi. Vendor olsa bu kadar samimi bu kadar icten olabilirmi mi hic?

Ubu
01-04-07, 19:54
heee, dafne öyle dedi diye haklı mı oldu yani:D

yahu dafne vendor konusunda yılların tecrübesi, kaç yıllık evliydiler, ışık 25 yaşında desek, 35 yıllık evliler..(bide toğht tuna vardı çünkü ışıktan önce; tuna>ışık>merhum nilüfer) :img-hyste

neyse, 35 yıllık kocasının hareketlerini tahmin ettiği için öyle dedi ama bu onu haklı çıkarmaz. dafne hep mesafeli yaklaşıyodu vendora, heeep..değişen bişey yok yani..

vendor anında karar değiştirip bütünleşmişlerin yanına gitti çünkü; bütünleşmişlerin başkanı olarak oda çok iyi biliyodu ki, orataya çıkmazsa torunu infaz edilicekti.. vendorda bunu duyunca fikrini değiştirdi çünk doğal olarak torununa kıyamadı..

anam adamı iyce şeytan yaptınız yahu.... :D:D

Canım benim burada demek istediğim Dafne'nin haklı olması değilki. Bak sen söylüyorsun işte Vendor'la kaç yıllık evliler, ayrılmışlar ama yine beraber yaşıyorlar kocasını herkesten iyi tanıyor Ziya dayıdanda bütnleşmişlerdende. Dafne'nin Vendor insanları çok kolay aldatabilir demesinden bile Vendor'un Dafne'yi kaç kere kandırıp aldattığı belli olmuyor mu?

Vendor'un bütünleşmişlerle görüşmeye gitmesinin sebebi Nergis değil kesinlikle, öyle olsaydı en başından giderdi, Işık bütünleşmişler her yerde seni arıyor baba, eğer ortaya çıkmazsan Nergisi öldürecekler dediğinde hiçte umursamadı hatta geri döndü kapıya yöneldi hiçte gitme taraftarı değildi. Vendor'un bütünleşmişlerle görüşmeye gitme fikrinin değiştiren tek şey telefon görüşmesi yapıldıktan sonra Işık beni kandırdın, ben kızımıda alıp gidiyorum demesiydi. Vendor Işık'ın gitmesini engelleyebilmek için görüşmeye gitti.

~*~NaR-ı GüL~*~
01-04-07, 20:10
Su gözlerindeki yaslara bakin hele onu daha önce ne zaman bu kadar icten ici yana yana agladigini gördünüz?

http://img505.imageshack.us/img505/5603/fs07yagmurdansonra26000nz1.jpg

Gözleri resmen kan canagina dönmüs nurimin...

http://img47.imageshack.us/img47/5044/fs07yagmurdansonra26000fi7.jpg

Amacim sizleri inandirmak degil sadece size onun samimiyetini anlatmaya calismak. O cok kez agladi ama hic bir zaman bu kadar icten ve bu kadar ici kavrula kavrula aglamadi...biri bana ayni bu sekilde agladigini gösteren bir sahne söylesin ki bende bunun oyun olduguna inanayim!

Ubu
01-04-07, 20:33
Ya canim onlarla görüsmeye gitti cünkü Isik: "Baba eger saklanmaya devam edersen nergisi öldürecekler torununu öldürecekler!" dedi tam o sirada nuri üzgün bi sekilde yere bakti cünkü torununa bir zarar gelmesini istemiyordu ve o anda telefonu caldi isigin sonuclarin negatif ciktigini söyledi ziya dayi. Sonrada isik: "baba beni kandirdin ben nergisi alip gidicem haberin olsun!" dedi. Sonra nuri arkasindan bakarken: "sen bilirsin kizim...sen bilirsin..." dedi. Daha sonrada isik nergisi alip gidecekken nuri: "gidyomusun...yolun acik olsun hakkini helal et" dedi ve bütünlesmislerin oldugu yere girdi. Ordada onlarin gözü önünde dabhesuka heykelini parcaladi!

Ayşe'nin mesajınada aynı şeyi yazdım burayada yazacağım, Vendor bütünleşmişler torununu öldürecekler diye fikir değiştirmedi. Işık söylediğinde üzüldü başını önüne eğdi orada tepkisini gösterebilirdi gidelim kızım gibi. Ama pek gitme taraftarı değildi. Tel görüşmesinden sonra Vendor'un fikri değişti, sebebi Nergis'in hayatı değil. Işık'ın gitmesini engelleyebilmekti. Madem bütünleşmişler Vendor'a karşılık Nergis'in hayatını gösterdiler ama Işık Nergis'i alıp elini kolunu sallayarak köşkten çıkacaktı. Nergis'i bir yerde tutabilirlerdi Vendor gelene kadar. Vendor telefon edip geleceğini bildirmiş bütünleşmişlere ama yinede ne olursa olsun gelmeyebilir ihtimalini göz önünde bulundurup Nergis'i ellerinde rehin olarak tutabilirlerdi.

Orda perdeyi nuri aralamadi balkon kapisi acik oldugu icin perde o yüzden sallandi. Imam efendiye gelince kardesim cok güzel yazmis. Nuri isteseydi gercek imami bi kenara itip kendi adamini imam diye camiye getirirdi. Sonrada o kisiye: "bana bak isik gelirse ona burda oldugumu söyle camiden hic cikmadigimi söyle" diye tembihlerdi. Ayrica imam efendiye herseyi itiraf etmesine ne diceksiniz?Vendor olsa böyle birseyi yapabilir mi kendini böyle acikca desifre edebilir mi ki?Adam kendini resmen atese atti yani. O an düsünebilirdi "Yaw ben susayim bu imam beni gambazlarsa yanarim" diye ancak napti?Imam efendiye herseyin sorumlusu oldugunu söyleyip itirafta bulundu ve ondan kendisini afetmesini istedi daha sonra ona gözlyaslari icerisinde sarildi. Vendor olsa bu kadar samimi bu kadar icten olabilirmi mi hic?

Ben zaten perdeyi Vendor araladı demiyorum ki, balkon kapısı açıktır ve perde sallanmıştır olabilir. kamera pencereden Işık'ın gelişini gösterdi yani pencereden birisi bakıyor süsü verildi orada evdede Vendor'dan başkası olmadığına göre kim baktı o zaman?:img-blush
İmam olayına gelince ben zaten imamıda oyuna alet etmiştir diye diretmiyorum. İmama herşeyi itiraf etti helalleştiler sarıldılar falan, imamın onu gambazlaya bileceği fikri biraz saçma olabilir. Vendor gibi ünlü bir avukat bir imamın söyleyeceğiyle zor duruma düşmez. Vendor bundanda çok kolay sıyrılabilecek bir mevkide.

~*~NaR-ı GüL~*~
01-04-07, 21:20
Ayşe'nin mesajınada aynı şeyi yazdım burayada yazacağım, Vendor bütünleşmişler torununu öldürecekler diye fikir değiştirmedi. Işık söylediğinde üzüldü başını önüne eğdi orada tepkisini gösterebilirdi gidelim kızım gibi. Ama pek gitme taraftarı değildi. Tel görüşmesinden sonra Vendor'un fikri değişti, sebebi Nergis'in hayatı değil. Işık'ın gitmesini engelleyebilmekti. Madem bütünleşmişler Vendor'a karşılık Nergis'in hayatını gösterdiler ama Işık Nergis'i alıp elini kolunu sallayarak köşkten çıkacaktı. Nergis'i bir yerde tutabilirlerdi Vendor gelene kadar. Vendor telefon edip geleceğini bildirmiş bütünleşmişlere ama yinede ne olursa olsun gelmeyebilir ihtimalini göz önünde bulundurup Nergis'i ellerinde rehin olarak tutabilirlerdi.

Anam garibim sankim vakit mi buldu ki tepkisini göstersin :D:D isik öyle dedikten sonra elbetteki torunu icin üzüldü ama bisey diyemeden zirrrr isigin telefonu caldi sonrada ziya dayi sonuclarin negatif ciktigini söyledi. Tabi bunu duyan isik hemen babasinin üzerine atilsd. Ayrica isik: "beni kandirdin sana inanmistim nergisi alip gidicem baba haberin olsun" dedikten sonra nuri neden: "kizim gitme" demedi niye onu durdurmaya calismadi ve sadece susup arkasindan "sen bilirsin...sen bilirsin kizim" dedi?Istese arkasindan öyle kötü bakardi ki yada pesinden kosup ona yalvarirdi: "kizim nolur gitme" diye ama niye bunu yapmadi ve niye öyle üzgün üzgün bakti ki arkasindan?

Ben zaten perdeyi Vendor araladı demiyorum ki, balkon kapısı açıktır ve perde sallanmıştır olabilir. kamera pencereden Işık'ın gelişini gösterdi yani pencereden birisi bakıyor süsü verildi orada evdede Vendor'dan başkası olmadığına göre kim baktı o zaman?:img-blush
İmam olayına gelince ben zaten imamıda oyuna alet etmiştir diye diretmiyorum. İmama herşeyi itiraf etti helalleştiler sarıldılar falan, imamın onu gambazlaya bileceği fikri biraz saçma olabilir. Vendor gibi ünlü bir avukat bir imamın söyleyeceğiyle zor duruma düşmez. Vendor bundanda çok kolay sıyrılabilecek bir mevkide.

Bende kimsenin bakmadigini savunuyorum zaten tülü kimse oynatmadi rüzgar nedeniyle oynadi. Diyelim ki nuri ordan isigin geldigini görüp abdest almaya gitti. Peki namaz hocasi kitabini neden isigin yaninda okumadi?Böylelikle ona kendini dahada inandirabilirdi ancak isik evden ciktiktan sonra agir agir adimlarla merdivenleri cikip odasina girdi ve orda namaz hocasi kitabini görüp okumaya basladi. Ayrica isigin gelmesini bekleyebilirdi isik geldikten sonra "kizim ben abdest alicam bana ögretirmisin?" diyebilirdi ama aksine isigin yardimina ihtiyac duymadan gönlünden gele gele herseyi yapti.

Imamdan niye korksun ki diyosun?Peki ilk bölümü hatirla su boranin babasi olan profesörü hatirla. O "vendor" un evine gelmisti ve türkiye üzerinde oynanan oyunlari aciga cikaran bir arastirma yapmisti ve bunuda vendora anlatmisti. Vendor o zaman onu niye öldürttü?Elbetteki desfire olmamak icin!Sadece profesör mü?Kac kisiyi desifre olmamak icin iz birakmamak icin ortadan kaldirdi!Halbuki imam efendiye karsi dürüst oldu onun yasadiklarinin mimari kendi oldugunu söyledi!Kendini desifre eden profesörü öldüren "vendor" ne diye bir imama böyle bir itirafta bulunsun ki?

bette
01-04-07, 22:34
Anam garibim sankim vakit mi buldu ki tepkisini göstersin :D:D isik öyle dedikten sonra elbetteki torunu icin üzüldü ama bisey diyemeden zirrrr isigin telefonu caldi sonrada ziya dayi sonuclarin negatif ciktigini söyledi. Tabi bunu duyan isik hemen babasinin üzerine atilsd. Ayrica isik: "beni kandirdin sana inanmistim nergisi alip gidicem baba haberin olsun" dedikten sonra nuri neden: "kizim gitme" demedi niye onu durdurmaya calismadi ve sadece susup arkasindan "sen bilirsin...sen bilirsin kizim" dedi?Istese arkasindan öyle kötü bakardi ki yada pesinden kosup ona yalvarirdi: "kizim nolur gitme" diye ama niye bunu yapmadi ve niye öyle üzgün üzgün bakti ki arkasindan?

Bende kimsenin bakmadigini savunuyorum zaten tülü kimse oynatmadi rüzgar nedeniyle oynadi. Diyelim ki nuri ordan isigin geldigini görüp abdest almaya gitti. Peki namaz hocasi kitabini neden isigin yaninda okumadi?Böylelikle ona kendini dahada inandirabilirdi ancak isik evden ciktiktan sonra agir agir adimlarla merdivenleri cikip odasina girdi ve orda namaz hocasi kitabini görüp okumaya basladi. Ayrica isigin gelmesini bekleyebilirdi isik geldikten sonra "kizim ben abdest alicam bana ögretirmisin?" diyebilirdi ama aksine isigin yardimina ihtiyac duymadan gönlünden gele gele herseyi yapti.

Imamdan niye korksun ki diyosun?Peki ilk bölümü hatirla su boranin babasi olan profesörü hatirla. O "vendor" un evine gelmisti ve türkiye üzerinde oynanan oyunlari aciga cikaran bir arastirma yapmisti ve bunuda vendora anlatmisti. Vendor o zaman onu niye öldürttü?Elbetteki desfire olmamak icin!Sadece profesör mü?Kac kisiyi desifre olmamak icin iz birakmamak icin ortadan kaldirdi!Halbuki imam efendiye karsi dürüst oldu onun yasadiklarinin mimari kendi oldugunu söyledi!Kendini desifre eden profesörü öldüren "vendor" ne diye bir imama böyle bir itirafta bulunsun ki?

bu formda ilk defa bi konu bu kadar ciddi tartışılıyo.... sebarist bize gülüyodur kesin... benim merak ettiğim, gerçeği kaçını bölüm öğrenceğimiz.. daha kaç bölüm sürcek bu eblrisizlik..

~*~NaR-ı GüL~*~
02-04-07, 00:59
Demin Yagmurdan Sonra'nin tekrari vardi arkadaslar onu izledim...nurimin Müslüman olmasindan ziyade birazda komik sahneleri hatirlayalim ne dersiniz?Sonra yine siyaset meydani programina devam ederiz :img-hyste

Simdi nurim Kelime-i sehadet getirip Müslüman oldu ya iceri girdiler...nuri önce sag taraftaki merdivenlere davrandi sonra dafnenin: "noluyor vendor?" demesiyle...
sol taraftaki merdivenlere yöneldi ve yavas yavas basamaklari inerek bu cümleyi söyleyip beni kopardi "hi..?aldatildim dafne..kandirildim...aldatildim...kandirildim dafneeeee" :img-hyste

Daha sonra calisma odasinda...isik su getirir...nurim yine dalip gitmistir...birden ezan sesi duyulur...nurim dinlemeye baslar....

Isik: noldu?
Nurim: sssshhhhhh
Isik: ezan okunuyor...
Nurim yanik sesiyle: aaa...aaa...cok güzel... :img-hyste
Isik: baba sen bu sesi yillardir duyardin...
Nurim: aaaa...aaaa evet megerse ben baska biye duyormusum...
Isik:...
Nurim: aaa..aaa...cok güzel..senfoni gibi! :img-hyste

Bu arada daha sonra isiga: hadi kalk camiye gidelim
Isik: hönk...
Nurim: beni camiye götürsene... (bunu öyle bi diyoki ayni böyle kücük bi cocuk gibi :img-in_lo "camiye gitmek iddiyom...camiye gitmek iddiyom" :D )
Isik gülümseyerek: peki gidelim

Gelelim civciv kafa kambur-matrix samuele....dabhesuka heykeli paramparca olmusturm o yap-boz edasiyla birlestirmeye calismaktadir...:img-hyste o sahnede söyle düsünüyodu kesin...

Samuel: yaw ne dabhesukaymis ucunu bi türlü bulamadim...su surayami geliyodu..yok...yok..ters oldu...bu buraya gelcek...

O sirada mithat gelir...o gittikten sonra devam eder..

Samuel: yaw bu herifte kafami karistirdi simdi...du bakiyim nasildi...bu baraya geliyo...su surayamiydi?gene olmadi yaw...ah aptal kafam sen körü körüne önünde egilip tapinacagina seklini falan aklinda tutsaydin ya simdi böyle armut gibi kalmazdin ortada!ama asil anlamadigim efendim niye böyle davraniyo?sebebi ne?

:img-hyste

Bu arada madam roksan cadisi nergisin pesinde kuyruk dolasiyodur nergisim en sonunda patlar: Ya sen neden pesimde dolasiyosun gitseneeeeeeeee :img-hyste
Roksan cadisi: olmaaaagzzzzz naaagiiis bay vendor seni yalniz birakmami istemiyooogggr

Nergis: annem yanimdayken kacmam merak etme!
Roksan cadisi: ayyyy naaagiiis ayyyyyy..... =D

Bide isik ve nergis yola cikmaya hazirlanirken su diyalog gecer:

Isik: disarida bi taksi bekliyor
Nergis:dedem kizmazmi yine?
Isik: korkma o bizi artik bisey yapamaz

Tam bu sirada "cöööööööööö" babisko ve ayni zamanda dedisko karsilarina cikar nasil dumur oldular!:img-hyste

Ama o sahnede nurime sarilasim geldi...o kadar tatliydi ki....canim ya....

Neyse daha sonra bütünlesmis zebanilerle görüsmeye gider...bu arada bunlara "bütünlesmis" degilde "kütüklemis" demek daha makbul!:img-hyste

Kütüklesmis: vendor gelmedi!
saz arkadasi: gelmicek!

Mithat: sakin olun beyler gelmicek olsa gelicem diye niye arasin?

Tam o sirada nurim gelir...

Mithat: kutsal dabhesukanin heykelini kirmisin vendor dogru mu?
Nurim: evet...
Mithat: buna nasil cüret edersin?

Nurim: ben vendor karuzo...bu zamana kadar baskanliginizi yaptim...ama anladim ki kandirilmisim...aldatilmisim!

Kütüklesmisler: neee, aaaa....vendor delirmis olmali!

Nurim: vendor karuzo yok!artik nuri karuzo var!ve sizi Islam'a davet ediyorum!Gercek yaraticiniza yönelin...yani Allaha!

Kütüklesmisler: hönk

Mithat: vendooor ne sacmaliyosun sen kendine gel!

Nurim: asil siz kendinize gelin! (dabhesuka heykeline dogru yürür)
Nurim: Bu tas parcasina mi inaniyosunuz....? (gümmmmmmm yere firlatir burda yüzündeki o ifadeye bitmistim hani "al iste...dabhesukaymis...peh" der gibi :img-hyste )

ssima
02-04-07, 01:25
vay anam vay neler olmuş neler bitmiş(bitmiş mi acaba:icon_whis )
yav ebru iyki varsın. yazdıklarına bişey eklenmez artık çok güzel yazmışsın :happy0064 ama anlayan kim:)

katılıyorum katılıyorum:img-yes:

hemen bi senaryo uydurmuşsun Ayşe. İmamın bu oyuna dahil olduğunu sanmıyorum ya, ama dikkat ettiyseniz Işık babasını imama sorduğunda imam biraz soğuk davrandı, davranış şekli ilk tepkisinden farklıydı belki ssima arkadaşımız o yüzden Vendor'un imamıda ayrttığını düşünmüştür, bellide olmaz hani imamın çocuklarını öne sürüp böyle bir anlaşmada yapmış olabilir olamaz mı? . Ya bide imamın çocuklarının resimleri vardı ya hani çocuk magazalarında olur ya kataloglar sanki onlardan alınmış resim gibiydi resim bulamadılarda katalogdan mı kesip koydular diye düşünmedimde değil

ama burda beni kimse anlamamış:icon_sorr ben imam oyun yapıyordur demiyorumki ayşe, ebru, gül,...misafirler:). vendor o kadar gözyaşı döktü imamı da kandırdı, yani imama tövbeye gelmiş bir insan rolü yaptı... bu şekilde imamla samimi oldu..kızı inanmaz mı imamla bu kadar samimi olan babasına.. vendor da bunu bildiği için öyle bi ağladıki... imam da tövbe eden bir insan sandı onu...

bu sefer anlatabildim mi:icon_sorr

refresh
02-04-07, 01:27
Simdi su cam meselesini acikliga kavusturalim :img-wink:

1. O cam degildi...balkondu...dikkatli izlerseniz tül biraz aralaninca balkon oldugu acikca görülüyodu...

2. Tülün oynama nedeni rüzgardi cünkü balkona cikan kapi acikti. Yani nuri ne camdan bakti nede isigin geldigini görüp abdest almaya gitti :img-wink:

3. Dikkat ettiyseniz Isik evden ciktiktan sonra nuri merdivenleri cikti yani peki ala isik dafneyi ugurlamaya giderken ve eve girerken...ona "kizim ben yukari cikiyorum namaz kilmayi ögrenicem bana yardim edebilirmisin" diyebilirdi...bide su noktada dikkatinizi cekerim...nuri namaz kilmak istedigini isiga söylemedi yani o dolabin üstünde duran kitaplari inceledi..birden "Namaz hocasi" kitabini gördü...eline aldi ve yere diz cökerek okumaya basladi....yani herseyi kendi cabasiyla..kendi istegiyle yapti :img-wink:

Simdi "oyun yapiyor" diyen arkadaslara soruyorum...madem oyunsa evde kimsecikler yokken...tek basinayken neden oyununu sürdürme ihtiyaci duysun ki?

Mantikli düsünelim. Bir insan bir oyunu baskalarina karsi oynar kendi kendine oynamaz...ne yani kendi kendine mi oynadi "Psssht vendor bak ben simdi abdest alacam namazda kilacam adimida degistirecem nuri yapacam nihahaha ama bunlari ruhani liderimiz nemruzdan baskai bilmeyecek...böylelikle herkesi kendime inandiracam!!" mi dedi kendi kendine? :img-hyste Adama ne derler yahu

Hahaha ssimacim güldürdün beni ya yaw senaristin bize ne garezi varda söyle düsünecek: "Yaw nasilsa bu vendor imana gelmicek ben sunlari bi isleteyim vendoru nuriymis gibi göstereyimde sevinsin garipler" :img-hyste Hey Allahim!

ya sorunda orda zaten, flashback çıktı mertlik bozuldu.. artık tahmin et edebilirsen.. bu adamlar bizede oyun yapar oldular niye? çünkü tahmin edince dizinin popülariteliği kalmıyo yani bayağılaşıyo diyerekten al sana dizi tahmin etde göreyim!!!:img-hyste

İlk önce kandiliniz mübarek olsun der sonra istemeden de olsa Nar-ı gül'ün moralini bozucam...

kardeş Vendor müslüman olmadı baka refresh başta müslüman diyordu sonra döndü, ssima müslüman olmadığını söylüyor sanırım geriye 3 kişi kaldınız...
bette , aliyeaynalar birde sen ama artık duygularınızı bir kenara atın mantıklı düşünün...

Vendor orda pencereden baktı orda göstermek istedikleri maksat Derya'nın eve girdiğini göstermek...hem bunu samimi olarak söylüyorum Vendor şuana kadar yani son bölüme kadar harika rol yaptı adam yılların tiyatrocusu...
Ve son bölümde de gerçekten müslüman olduğunu göstermeyen çok sahne vardı...buralarda da vermek istediği mesajı gayet anlayabildik...

Vendor müslüman değil alıştırın kendinizi...hüsnü zan'a gelince ben bir diziden bahsediyorum Vendor sadece bir karakter yani onun hakkında yorum yapmam ilerde hesap vericeğim anlamına gelmez çünkü öbür dünyada Vendor'la alıp vermedğim bir şey olamaz öyle bir ruh yok o sadece bir manken :img-yes: Ali Sürmeli derseniz o zaten kendini gösteriyor :img-yes:

birincisi herkes döndü falan diye bişey yok! herkesin kafası karışık diye bişey var.. bu da biraz önce dediğim senaryonun dengesiz bi şekilde gitmesinden kaynaklanıyor.. ya bi bölümde insan müslüman olur mu yaa! 2009 a kadar süresi var daha adamın.. ama diğer taraftan Gül ün dediği gibi insan niye kendi kendine oyun yapsın? yapıyolar abla işte yapıyolar..:img-hyste ben yaptıklarını bildiğim için kafam karışık yoksa şap diye yapmıyo... ibrahim-ziya sahnesini hatırlayın onlar bize yani seyirciye oyun yapmamışlarmıydı.. ikisi yanlızdı ve resimle ilgileniyolardı.. e yani sonra öğreniyoruz ki ibrahim meğer en baştan beri ziya tarafından yerleştirilmiş.. e kardeşim ya bu sahneyi göstermeyin yada bu şekilde göstermeyin.. :icon_sorr

Şimdi iki taraf var 1- Vendor Müslüman:

-ışık bir kaç ay ortada yokkene Vendor Ziyayla tartışıp duruyodu ölmedi diye ama diğer taraftan kendini şizofren gibi hissediyordu! yani vendor burda baya bi kendisini sorgulamış olmalı
-tamam nemrus un yanına gitti ama görünüşe göre o da bişey demedi sadece aklını kullan dedi, oda kullandı Işığın inancını sarsmak için ona namaz sonrası sorular sordu.. ama ters köşe oldu.. e bundan sonrada düşünmüş olmalı..
-nilüferin ölümünden sonra 2 gün dışarı çıkmıyor ağlıyor.. burdada kendi değerlerini sorgulamış olmalı
--------
2- Vendor oyun yapıyor:
-Vendor Işıktan çok Santral e yoğunlaşmış durumda onun için ondan yola çıkarak Santrali bulmaya çalışacak
-Nemrus la görüştü ve çok uzun vadeli bi oyun planladı
-Nergisi öldürttü çünkü oda müslüman olmuştu.. e yani Işığı öldürtmek isteyen nilüferi hayli hayli öldürür..
-Bilmiyoruz belki tineltilhey olmadan dabbeşukhanın bi ehemmiyeti yoktur:img-hyste onun için kırdı.. napiiim tineltilheysiz dabbeshukayı hesabı:img-hyste

Yani dizi ortada, aslında eğer vendor oyun yapıyorsa filmin sonunda Santrali bulmuş olmalı.. çünkü ona vurmayan bi tek Ziya vardı, bütünleşmişler onu döverken Ziya ne yaptı durun yapmayın dedi!!! yani eğer vendor oyun yapıyosa Ziya büyük bi açık verdi..

ssima
02-04-07, 01:33
fs07 bey eklediğiniz resimler için çok teşekkürler. :happy0064 görüntü kalitesi harikaymış, indirdim çok beğendim.

bak şöyle düşünelim. imama sıradan bir vatandaş gelse ve dese o eylemleri yaptıran kişi benim sen benim yüzümden dövüldün felan... ne kadar gerçekçi olur? :icon_conf işte vendor tamda sıradan bir vatandaştı orda. tabikide imamın ona bişey yapmayacağını biliyor ve de inanmayacağını.
yine kızına yakınlaştı:img-wink:

ssima
02-04-07, 01:51
bu formda ilk defa bi konu bu kadar ciddi tartışılıyo.... sebarist bize gülüyodur kesin... benim merak ettiğim, gerçeği kaçını bölüm öğrenceğimiz.. daha kaç bölüm sürcek bu eblrisizlik..

sen çok acele yazdın çıktın herhalde :) sebarist, eblrisizlik falan...
senarist bey gülsün bi de bize öyle mi çektirdiği az değilmiş gibi o çıkarttı bu kadar şeyi başımıza. (ama fena değil yani:img-pilot )

ya bu hararetli çekişme büyük boyutlara ulaştı :img-cool2. fikrimizi öyle savunuyoruzki kaybeden olmak çok kötü olacak.

bak eğer sizin dediğiniz doğru çıkarsa (ki hiç sanmıyorum cıks hemde hiç sanmıyorum) ben vendor dövüldü diye işte o zaman çok üzülürüm:img-yes: . anlayacağınız katı yürekli değilim:img-yes:. ama kendi isteğiyle dövüldüğü için :img-hyste (bak bunu dedim diye yine kızcaksınız).... sadece gülüyorum:img-hyste

Gelelim civciv kafa kambur-matrix samuele....dabhesuka heykeli paramparca olmusturm o yap-boz edasiyla birlestirmeye calismaktadir... o sahnede söyle düsünüyodu kesin...

Samuel: yaw ne dabhesukaymis ucunu bi türlü bulamadim...su surayami geliyodu..yok...yok..ters oldu...bu buraya gelcek...

O sirada mithat gelir...o gittikten sonra devam eder..

Samuel: yaw bu herifte kafami karistirdi simdi...du bakiyim nasildi...bu baraya geliyo...su surayamiydi?gene olmadi yaw...ah aptal kafam sen körü körüne önünde egilip tapinacagina seklini falan aklinda tutsaydin ya simdi böyle armut gibi kalmazdin ortada!ama asil anlamadigim efendim niye böyle davraniyo?sebebi ne?

zuhahaa armut gibi kalmazdın ortada:img-hyste

~*~NaR-ı GüL~*~
02-04-07, 02:02
ya sorunda orda zaten, flashback çıktı mertlik bozuldu.. artık tahmin et edebilirsen.. bu adamlar bizede oyun yapar oldular niye? çünkü tahmin edince dizinin popülariteliği kalmıyo yani bayağılaşıyo diyerekten al sana dizi tahmin etde göreyim!!!:img-hyste

birincisi herkes döndü falan diye bişey yok! herkesin kafası karışık diye bişey var.. bu da biraz önce dediğim senaryonun dengesiz bi şekilde gitmesinden kaynaklanıyor.. ya bi bölümde insan müslüman olur mu yaa! 2009 a kadar süresi var daha adamın.. ama diğer taraftan Gül ün dediği gibi insan niye kendi kendine oyun yapsın? yapıyolar abla işte yapıyolar..:img-hyste ben yaptıklarını bildiğim için kafam karışık yoksa şap diye yapmıyo... ibrahim-ziya sahnesini hatırlayın onlar bize yani seyirciye oyun yapmamışlarmıydı.. ikisi yanlızdı ve resimle ilgileniyolardı.. e yani sonra öğreniyoruz ki ibrahim meğer en baştan beri ziya tarafından yerleştirilmiş.. e kardeşim ya bu sahneyi göstermeyin yada bu şekilde göstermeyin.. :icon_sorr

Şimdi iki taraf var 1- Vendor Müslüman:

-ışık bir kaç ay ortada yokkene Vendor Ziyayla tartışıp duruyodu ölmedi diye ama diğer taraftan kendini şizofren gibi hissediyordu! yani vendor burda baya bi kendisini sorgulamış olmalı
-tamam nemrus un yanına gitti ama görünüşe göre o da bişey demedi sadece aklını kullan dedi, oda kullandı Işığın inancını sarsmak için ona namaz sonrası sorular sordu.. ama ters köşe oldu.. e bundan sonrada düşünmüş olmalı..
-nilüferin ölümünden sonra 2 gün dışarı çıkmıyor ağlıyor.. burdada kendi değerlerini sorgulamış olmalı
--------
2- Vendor oyun yapıyor:
-Vendor Işıktan çok Santral e yoğunlaşmış durumda onun için ondan yola çıkarak Santrali bulmaya çalışacak
-Nemrus la görüştü ve çok uzun vadeli bi oyun planladı
-Nergisi öldürttü çünkü oda müslüman olmuştu.. e yani Işığı öldürtmek isteyen nilüferi hayli hayli öldürür..
-Bilmiyoruz belki tineltilhey olmadan dabbeşukhanın bi ehemmiyeti yoktur:img-hyste onun için kırdı.. napiiim tineltilheysiz dabbeshukayı hesabı:img-hyste

Yani dizi ortada, aslında eğer vendor oyun yapıyorsa filmin sonunda Santrali bulmuş olmalı.. çünkü ona vurmayan bi tek Ziya vardı, bütünleşmişler onu döverken Ziya ne yaptı durun yapmayın dedi!!! yani eğer vendor oyun yapıyosa Ziya büyük bi açık verdi..

Ya abi iyi güzel yazmissinda nurim oyun yapsaydi en yakini olan ziya dayiya: "bana bak ziya isigi dininden döndürmenin tek yolu onu kendime inandirmak ve bu yüzdende müslümanmis gibi davranip onu kandiricam" demezmiydi?Halbuki ziya dayiya bile söylemedi bunu bir tek isik biliyodu ama oda ziya dayiya durumu anlatti. Ziya dayi haliyle inanmadi cünkü o biraderini yillardir taniyodu ve onun pat diye müslüman olmasina anlam veremedi.

Kütüklesmislerin (artik bu tabiri kullanicam :img-hyste ) nurimin oyunundan haberleri olmasi imkansiz bence cünkü ziya dayi ile toplanmislardi böyle bisey olsa nurim oyun yapiyo olsa ziyaya anlatmalari gerekmezmi sonucta oda bir bütünlesmis (ona hasa kütüklesmis diyemicem cünkü degil :)).

Burda en cok kafa karistiran unsur "dabhesuka" heykeli. Nurim eski adiyla vendor herseyi o lanet heykel icin yapmadi mi?O suikastler, o iftira atmalar insanlarin canina kiymalar hepsi o heykel icin degilmiydi?Simdi oyun yapiyosa eger (bunu yüzbininci defa söylüyorum hala diretiyosunuz!) nasil olurda ugruna kurbanlar verdigi o dabhesuka heykelini parcalar...parcalamakla kalmadi hatta cignedi!!!

Bu "dabhesuka" herseyi degilmi bunlarin. Bütün o kirli isler onun icin yapilmiyormu?Bunlarin tek derdi kaos cikarmak degil mi?Peki nurim nasil oluyoda "yüce dabhesuka"'yi parcalayip bütünlesmislerin gözleri önünde cigneyebiliyor hatta "tas parcasi" olarak nitelendiriyor?

Imam'a kendisini niye inandirmak istesin ki. Eger oyunsa buna sadece isigi inandirmasi gerekiyor. Ancak nurim camiye girdiginde namaz kilan cemaati seyrederken olusan o yüzündeki pismanlik dolu ifade ne kadarda samimi oldugunun bir belgesi sayilmazmi? Bu arada rüyasini biraz daha inceledim.

Nurim "baba...baba...baba" diye bir ses duyuyor. Nurim önce elinde alninda "isis" yazan bir bebekle görünüyor----> isis=tinel tilkhe!

Birden karsisina simsiyah suratli bir herifle bi köpek cikiyor----> siyah suratli herif ve köpek= büyük ihtimalle seytan!

Hala "baba...baba..." diye bi ses duyuyor nurim elindeki bebegi kenara atiyor-----tinel tilkhe hikaye nilüfere yardim etmesk lazim!

Köpek havliyor ve siyah suratli adam köpegi nurimin üstüne saliveriyor Nuri kacmaya basliyor----> Nurim seytandan,kötülüklerden kaciyor

Birden yine o siyah suratli herif cikiyor karsisina-----> seytan pesini birakmiyor!

Yine kacarken birden nilüferi görüyor beyazlar icinde "baba...gel..kurtulus burda" diyor nilüfer-------> kizi babasini Islam'a davet ediyor

Ve yine o siyah suratli adam beliriyor----->seytan onu bir türlü rahat birakmiyor!

Iste belkide bu yüzden bu rüyadan bu kadar etkilenmis olabilir.

Imam meselesine gelince yüzbinkere yazdim hala anlamiyosunuz!"Vendor" bir camiyi hava ucurmak istedi arkadaslar simdi ne diye düsmani oldugu dinin ibadethanesinde Kur'an okuyan imam efendiyi dinlesin?Bide suna dikkatinizi cekerim nurim camiye sakli sakli girmedi kendi istegiyle girdi namaz kildi dua etti. Daha sonra imam efendiye o kötülükleri yapan hayatini mahveden kisinin kendisi oldugunu itiraf edip helallik dilemeside mi oyundu?

Ya sabir...:icon_roll

~*~NaR-ı GüL~*~
02-04-07, 02:22
sen çok acele yazdın çıktın herhalde :) sebarist, eblrisizlik falan...
senarist bey gülsün bi de bize öyle mi çektirdiği az değilmiş gibi o çıkarttı bu kadar şeyi başımıza. (ama fena değil yani )

Sorma samim bey fena karistirdi ortaligi... bir taraf "Müslüman oldu" diyor diger taraf: "nayiiiiiir oyun yapiyor" diyor. Gelde cik isin icinden. Ama ben hala fikrimi savunuyorum :img-wink: (kurtulusunuz yok Nar-i Gülden :img-hyste )

ya bu hararetli çekişme büyük boyutlara ulaştı. fikrimizi öyle savunuyoruzki kaybeden olmak çok kötü olacak.

bak eğer sizin dediğiniz doğru çıkarsa (ki hiç sanmıyorum cıks hemde hiç sanmıyorum) ben vendor dövüldü diye işte o zaman çok üzülürüm:img-yes: . anlayacağınız katı yürekli değilim:img-yes:. ama kendi isteğiyle dövüldüğü için :img-hyste (bak bunu dedim diye yine kızcaksınız).... sadece gülüyorum:img-hyste

zuhahaa armut gibi kalmazdın ortada:img-hyste

Gül seeeen güüül ahhhh hele bi nurimin Müslüman oldugu dogru ciksin Nar-i Gül seni öyle bi güldürecek kiiiiii :img-hyste zaten öyle bisey olursa sen bu foruma bi kac gün ugruma cünkü cok fena dagilacaksin :img-hyste hadi ubu gene biseyler yaziyo ama sen sadece "oyun yapiyoooor" diyip kenara cekiliyosun :img-hyste olmaz ki böyle seninde yorumlarini kanitlarini görelim...."oyun yapiyor" diyosun ama bi kanitda sunamiyosun oysa ben fazlasiyla kanitlarimi sundum halada sunmaya devam ediyorum..yorumlar yaziyorum...ama sen ubuya katilip susuyosun!!Ne bicim fikir savunmak bu böyle...:icon_whis

Ubu
02-04-07, 05:50

Ben vakit bulamadı filan anlamam dermişim:img-hyste Evet Işık söyledikten sonra telefon çaldı hemen, konuşma bittikten sonra diyebilirdi boşver kızım DNA sonucunu şimdi önemli olan Nergis'in hayatı diyebilirdi madem Nergis'in hayatını bu kadar önemsiyor. Bence burada Vendor'un susup hiç bir tepki vermemesi umursamamasını gösteriyor. Sadece duyunca başını önüne eğmesi pekte tepki vermiş sayılmaz.
Işık ben kızımıda alıp gidiyorum dediğinde Vendor git kızım git dedi ama neden sonra Işık o kızgınlıkla yıldırım hızıyla ayrılmıştı zaten oradan Işık'ın bu söylenilenleri duyduğunu sanmıyorum. Vendor zaten bütünleşmişlerle görüşmeye giderek kızına gitme demek istedi. Gitme lafının illaki dudaklarından dökülmesi gerekli değil.

Pencereden birisi baktı süsü verildi ve bu Vendordu, balkon kapısının açık olup tülü oynatması hikaye bence. Vendor odaya girdiğinde offf şimdi ne yapsam der gibi etrafına bakınıyordu. Sonra dolabın üzerindeki kitabı görüp eline alınca şans eseri Namaz hocası kitabını gördü. Vendor'un böyle bir kitap aradığı filan yoktu. Kitabı oturup inceledi, ve pencereden Işık'ın geldiğini görünce banyoya girip abdest almaya başladı.

Vendor imamdan beni gambazlar diye korkmaz dedim, öylede Vendor dediğin gibi proje 2009 için kimlerin canına kıymadı. Bir İmamımı ortadan kaldıramayacak. İmamla helalleşmesi sadece duygu sömürüsünde ibaretti. İmamıda bir şekilde kendine inandırmak zorundaydı. Bazı şeyleri Işık olmadan yapıyor ama bunu Işık'ın yanında yaptı imamdan helallilk diledi, peki ala imam evinde bu olayları anlattığında mimarın kendisi olduğunu söyleyebilirdi. neden orada değilde cami kapısının önünde bunu yaptı?

Ubu
02-04-07, 06:11

Senarist gülsün bakalım bu dertleri o açtı başımıza zaten.:img-hyste Böyle giderse yakında bizim forumdada büyük bir kaos yaşanacak zaten, başroldede ben ve Nar-ı Gül :D :img-hyste:D

Bu arada madam roksan cadisi nergisin pesinde kuyruk dolasiyodur nergisim en sonunda patlar: Ya sen neden pesimde dolasiyosun gitseneeeeeeeee
Roksan cadisi: olmaaaagzzzzz naaagiiis bay vendor seni yalniz birakmami istemiyooogggr

Nergis: annem yanimdayken kacmam merak etme!
Roksan cadisi: ayyyy naaagiiis ayyyyyy..... =D..

Sağol Gül ya. Ortalıkta ciddi bir hava esiyordu sadece, 26. bölümün komik sahneleride çoktu dediğin gibi. Madam Roksan'ın Nergis'in peşinde kuyruk gibi gezmesi çok komikti evet o sahnede çok gülmüştüm.:img-hyste ay yy Nargiiis ayy:img-hyste
Vendor'un ezanı dinlerken eşlik etmeye çalışması ve senfoni gibi değil mi dediği yerlerde koptum zaten.:img-hyste
Ama benim yinede favori sahnem 25 bölüm baba gel gell sahnesi...:img-hyste

refresh
02-04-07, 06:26
Ya abi iyi güzel yazmissinda nurim oyun yapsaydi en yakini olan ziya dayiya: "bana bak ziya isigi dininden döndürmenin tek yolu onu kendime inandirmak ve bu yüzdende müslümanmis gibi davranip onu kandiricam" demezmiydi?Halbuki ziya dayiya bile söylemedi bunu bir tek isik biliyodu ama oda ziya dayiya durumu anlatti. Ziya dayi haliyle inanmadi cünkü o biraderini yillardir taniyodu ve onun pat diye müslüman olmasina anlam veremedi.

Kütüklesmislerin (artik bu tabiri kullanicam :img-hyste ) nurimin oyunundan haberleri olmasi imkansiz bence cünkü ziya dayi ile toplanmislardi böyle bisey olsa nurim oyun yapiyo olsa ziyaya anlatmalari gerekmezmi sonucta oda bir bütünlesmis (ona hasa kütüklesmis diyemicem cünkü degil :)).

Burda en cok kafa karistiran unsur "dabhesuka" heykeli. Nurim eski adiyla vendor herseyi o lanet heykel icin yapmadi mi?O suikastler, o iftira atmalar insanlarin canina kiymalar hepsi o heykel icin degilmiydi?Simdi oyun yapiyosa eger (bunu yüzbininci defa söylüyorum hala diretiyosunuz!) nasil olurda ugruna kurbanlar verdigi o dabhesuka heykelini parcalar...parcalamakla kalmadi hatta cignedi!!!

Bu "dabhesuka" herseyi degilmi bunlarin. Bütün o kirli isler onun icin yapilmiyormu?Bunlarin tek derdi kaos cikarmak degil mi?Peki nurim nasil oluyoda "yüce dabhesuka"'yi parcalayip bütünlesmislerin gözleri önünde cigneyebiliyor hatta "tas parcasi" olarak nitelendiriyor?

Imam'a kendisini niye inandirmak istesin ki. Eger oyunsa buna sadece isigi inandirmasi gerekiyor. Ancak nurim camiye girdiginde namaz kilan cemaati seyrederken olusan o yüzündeki pismanlik dolu ifade ne kadarda samimi oldugunun bir belgesi sayilmazmi? Bu arada rüyasini biraz daha inceledim.

Nurim "baba...baba...baba" diye bir ses duyuyor. Nurim önce elinde alninda "isis" yazan bir bebekle görünüyor----> isis=tinel tilkhe!

Birden karsisina simsiyah suratli bir herifle bi köpek cikiyor----> siyah suratli herif ve köpek= büyük ihtimalle seytan!

Hala "baba...baba..." diye bi ses duyuyor nurim elindeki bebegi kenara atiyor-----tinel tilkhe hikaye nilüfere yardim etmesk lazim!