Tüm Versiyonu Göster : Avrupa Yakası 2. Sezon Bölüm Yorumları
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Hadi artık sabırsızlanıyoruz başlayın
Basliklarin duzenlenmesi acisindan asagidaki mesajlar tarih sirasi dikkate alinarak bu forum dahiline tasinmistir. Sevgi ve saygiyla,
dizifilm.com moderatorleri
andreal
Kıdemli Üye
Nereden: istanbul
Tarih: Prş Ağu 05, 2004 3:57 pm Mesaj konusu:
--------------------------------------------------------------------------------
bencede çok komik bir dizi. inşallah bu sezonda hep komik olur
nurgull
Yeni Üye
Tarih: Prş Ağu 05, 2004 4:03 pm Mesaj konusu:
--------------------------------------------------------------------------------
YA AMA ESKİ BÖLÜMLERİ VAR DÜN AKŞAMKİ GERÇİ TÜMÜNÜ İZLEYEMEDİĞİM BİR DBÖLÜMÜYDÜ AMA ...
Talaria
Kıdemli Üye
Tarih: Çrş Ağu 18, 2004 1:34 pm Mesaj konusu: avrupa yakası
bencede son yillarda yapılan en güzel komedi dizisi hele şesu karekteri on numara
yalniz_kurt
Tarih: Prş Ağu 19, 2004 8:30 pm Mesaj konusu:
muhteşem bir komedi !!!
tekrarlarıda güzel ama yeni bölümleri bir an önce başlasa çok iyi olur.umarım show tv ekmek teknesini avrupa yakasıyla aynı saatte yayınlamaz.malum ekmek teknesinde cem yılmaz oynayacak.
yeni bölümleri başlasa çok iyi olur.sabırsızlanıyorum.en son Aslı kapıdan bavulları çıkartırken tam Cem Aslı'ya çiçeği uzatıp ''seni çok...''derken Volkan gelmişti ve orada bitmişti.acaba daha sonra neler olur?meraktan çatlayacağım. :mrgreen: :roll: :( :o :? :)
Evet artık başlasın ya deli oldum:) Selin bitiriyo beni manyak hele Volkanla çıkarken çok gülmüştüm ya
Ya aynen selinin ''...oha falan oluyorum yani''si ni çok gülüyorumVolkanın da hareketleri...tamamen komedi ya! :D :mrgreen: :D :P :wink:
Yeni yayın döneminde hangi gün olucak dizi bilen var mı
Belli olmadı diye biliyorum
Büyük ihtimal aynı gün olur diye düşünüyorum...
AVRUPA YAKASI 8 eylül yayın ama :cry: Türkiye Yunanistan macı var.Galiba 15 yayın. :lol: HERKESE DUYURULUR :twisted:
ben diziyi bu yaz tekrarlarında izledim daha önce hiç izlememiştim çevremde çok güzel diye duyuyodum ama sıradan bi komedi sanıyordum.şimdi bu yaz tekrarına baktım bi gün ondan sonra çok hoşuma yeni bölümünü sabırsızlıkla bekliyorum
beyhude 8 eylül mü başlaması yani çarşamba.
zaten dizilerin en kötü yanı çakışmaları bencede ekmek teknesiyle çakışıcak çok kötü olur o zaman :(
Diziyi çok seviyorum,esprileriyle,oyuncularıyla ve tabi seneryosuyla.ben merak ediyorum acaba o esprileri nereden buluyolar ben kafadan sallasam yapamam gülmekten nefes alamıyoruz,tekrarlarını da iyiki veriyolar özlemişim diziyi.gerçekten komik bir dizi. :D :) :o 8) :lol: :oops: :P :!: :roll: :wink:
esma-selim 02-09-04, 21:55 sanırım 8 eylülde basliyor.
esma-selim 07-09-04, 00:31 Arkadaşlar fragmanını gördünüz mü bilmiyorum ama çok tatlıydı.. :D :wink: Galiba ofiste belli etmek istemiyorlar ama Cem Aslı'ya bende de ateş bacayı sardı dedi :wink: :lol:
yaa ben o diziyide acayip beğeniyorum(BİM VE AVRUPA YAKASI EN İİLERİ).fragmanı bende izledim çok güzel bi yerde bitmişti dizi.izlediğime göre cem va aslı yeni bölümlerde birlikte olucaklar gibi.çok inatçılardı ama dediğim gibi son bölümünde ateş bacayı sarmıştı bile...:)
ewt bende en sevdiğim ikinci dizi avrupa yakası.eşit desek daha iyi olur.ewt cem ile aslı beraber olabilir.dur bakalım... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Evet Cem Aslı ile beraber olma yolunda ama reklamını izleyenler görmüştür Volkan gebertirim onu falan diyo :) Ata Demirer çok komedi adam ya :)
ewt reklamını gördüm ''öldürürüm lan ben adamı''falan diyordu,yaprak gelinlik içinde volkanla beraber evleniyolardi o anda volkanın annesi geldi falan filan çarşamba gününü iple çekiyorum.cem ve aslı da yakınlaşıyordu ne güzel ya... :oops: :o :lol: :) :D
atv’nin büyük bir tiryakilikle izlenen, özlemle beklenen ünlü dizisi “AVRUPA YAKASI”nın
8 Eylül Çarşamba saat 20:30’da yayınlanacak 20. bölümünün özeti kısaca şöyle:
Sütçüoğlu ailesi Ayvalık’taki tatillerinden dönmüştür. Aslı ve Cem aşkı tatilde telefonlarla devam etmiştir ve aksiyona geçmesi an meselesidir! Ofisteki herkesin gözü Aslı-Cem ikilisinin üzerindedir. Özellikle de işleri karıştıracak olan Şesu’nun! İffet Hanım’ın tatil dönüşü ev temizleme gerginliği, Yaprak’la Volkan’ın aşk yaşadığını öğrenmesiyle doruğa çıkar! Üstelik bazı tuhaf ipuçları, Volkan’ın Yaprak’la yakında evleneceğini göstermektedir. İffet Hanım, Tahsin Bey’e çaktırmadan, kendi yöntemleriyle duruma el koyar. Öte yandan Sertaç, her zamanki gibi Volkan’a parlak bir proje sunmuştur: Muhallebicide gerçekleşecek yaz düğünleri! Düğün organizasyonu işine giren ikilinin şansı önce yaver gider. Ancak, katlı pasta, havai fişek gösterisi gibi detaylar Volkan ve Sertaç tarafından “kendi tarzlarında” gerçekleştirilince düğün sahipleri sinirlenmeye başlar. Daha da önemlisi gelinin babasının aslında bir mafya babası olduğu ortaya çıkar! İffet Hanım’ın da düğünü Volkan ve Yaprak’ınki zannedip olaya karışmasıyla birlikte düğünde kıyamet kopar! Aynı gece Aslı ve Cem’in ilk buluşmasına denk gelir ve....
Gerisini aylardır özlediğiniz “AVRUPA YAKASI”nda izleyin.
Bak geliyo sağdan :)
Ne kaldı şurda 1 gün yarın akşam rahat rahat izleyip gülücez :)
ewt,yarın akşam.gülüp gülüp oturcaz,ne mutlu bize! :D :mrgreen: :D :mrgreen: :D :mrgreen: :D :mrgreen: :D :mrgreen: :D :mrgreen: :D :mrgreen: :D :mrgreen: :D :mrgreen: :D :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :) :o :P :wink: :roll: :!: :!: :!: :!: :!: hahahahah..........özlemiştim avrupa yakasını
Kahkaha geri döndü atv 20.30
Avrupa Yakası tatilden döndü. Dizide bu akşam, Volkan muhallebicide düğün düzenlemeye kalkışıyor ancak İffet, düğünün Volkan'la Yaprak'ın olduğunu sanınca kıyamet kopuyor.
atv'nin muhteşem dizisi, ekranların en havalı komedisi "Avrupa Yakası" bu akşam yaz tatilinden dönüyor ve yeni yayın dönemine yine kahkaha dolu bir başlangıç yapıyor. Yeni sezondaki ilk bölümünde: Sütçüoğlu Ailesi Ayvalık'taki tatillerinden dönüyor.
Ofis kaynıyor
Aslı ve Cem aşkı tatilde telefonlarla devam etmiştir ve aksiyona geçmesi an meselesidir! Ofisteki herkesin gözü Aslı-Cem ikilisinin üzerindedir. Özellikle de işleri karıştıracak olan Şesu'nun! İffet Hanım'ın tatil dönüşü ev temizleme gerginliği, Yaprak'la Volkan'ın aşk yaşadığını öğrenmesiyle doruğa çıkar! Üstelik bazı tuhaf ipuçları, Volkan'ın Yaprak'la yakında evleneceğini göstermektedir. İffet Hanım, Tahsin Bey'e çaktırmadan, kendi yöntemleriyle bu duruma el koymaya karar verir.
Volkan'ın parlak fikri
Öte yandan Sertaç, her zamanki gibi yakın arkadaşı Volkan'a parlak bir proje sunmuştur: Muhallebicide gerçekleşecek yaz düğünleri! Düğün organizasyonu işine giren ikilinin şansı önce yaver gider. Ancak, katlı pasta, havai fişek gösterisi gibi detaylar Volkan ve Sertaç tarafından "kendi tarzlarında" gerçekleştirilince düğün sahipleri sinirlenmeye başlar. Daha da önemlisi gelinin babasının aslında bir mafya babası olduğu ortaya çıkar! İffet Hanım'ın da düğünü Volkan ve Yaprak'ınki zannedip olaya karışmasıyla birlikte düğünde kıyamet kopar! Aynı gece Aslı ve Cem'in ilk buluşmasına denk gelir ve... Gerisini aylardır özlediğiniz "Avrupa Yakası" nda izleyin.
Cem de Aslı da 'arıza' tipler...
Gülse Birsel "Avrupa Yakası" nın yeni bölümlerinde, Aslı-Cem aşkında her an her şeyin olabileceğini söylüyor. Ama karakterlerin bu aşkı yaşayabilmeleri için biraz uğraşmaları gerekecek. Birsel bakın bu aşkı nasıl anlatıyor: "Aşk tam anlamıyla başlar mı başlamaz mı bilmiyorum. Çünkü ikisi de arıza tipler. Ofis ise kaynayan bir kazan. Şesu bu aşka engel olmaya çalışacak. Cem'in zaten zor tarafları var. Aslı ise olaya çok daha spesifik bakıyor. Aşkta bir sürü şeyi bir arada arıyor. Hep birlikte göreceğiz."
Sabah/Günaydın
http://www.sabah.com.tr/2004/09/08/gny/im/0B8C84E2DA3F4B4480EC61D0b.jpg
http://www.sabah.com.tr/gny/tel101-20040908-200.html
http://www.sabah.com.tr/2004/09/08/gny/im/3F7C908346B2D34286AFC131b.jpghttp://www.sabah.com.tr/gny/tel101-20040908-200.html
http://www.sabah.com.tr/2004/09/08/gny/im/A4CCD41791CA7F458FCC9FCFb.jpghttp://www.sabah.com.tr/gny/tel101-20040908-200.html
Başlıyor 5 dkkası kaldıHerkese iyi seyirler :wink: :!:
Evet yeni sezonun ilk bölümü bitti benim hoşuma gitti :) yine güldüm.
Herzamanki gibi
ya ben demin izledik cok gulduk ya hele o şesu aslı,volkan-yaprak mafyalar...iffet hanımın krizi...ya süper ya :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ......hahahahahahahahahaha....................
esma-selim 08-09-04, 21:00 Ewt yaa gene harikaydı.. Gülmekten öldüm.. :lol: :lol: :lol: :lol:
Gülse Birsel ne kadar başarılı bir kadın ya,kadın olmasına rağmen onu çok seviyorum.hem köşe yazarı,hem reklamda oynuyor,hem avrupa yakasının seneryosunu yazıp oyunculuk yapıyor...........say say bitmez.avrupa yakası da türkiyenin en başarılı,güzel ve komik komedi dizisi,hepsini taktir ediyorum.
esma-selim 08-09-04, 21:09 Ewt gerçekten de Gülse Birsel çok başarılı ve zeki bir kadın üstelik de güzel...
En iyisi Ata Demirer çok matrak biri :)
esma-selim 08-09-04, 21:23 Tabii o uzun zamandır oyuncu ama Gülse Birsel de harika :lol: :lol:
Tabii o uzun zamandır oyuncu ama Gülse Birsel de harika :lol: :lol:
ewt katılıyorum :roll:
Gülse BirseL de kötü demedik tama oda iyi
esma-selim 08-09-04, 21:30 Zaten kötü dedin demedim ki sadce Gülse Birsel'i çok seviyorum da tarafsız olamıyorum o yüzden.. Sinirlenmeye gerek yok.. :wink:
dün akşam yine çok hoş ve komik bir bölüm izledim özlemişiz gerçekten iyiki başladı
Allahım ne komikti ifo teyzenin oğlunun evlendiğini sandığı an ve mafya babasının bunu biz mi sakatladık demesi beni koparttı arkadaşlar bu arada bu diziyle ilgili ilk defa yorum yazıyorum sürekli izlememe rağmen.
Ama Aslıy' la Cem' in muhallebicinin önünde buluştuğu sahneyi kaçırdım yaaa, biri bana anlatabilir mi???
aslı giden gelinin duvagını takıp aynaya bakıyordu daha sonra cem geldi o manzarayı görünce şaşırdı orada bitti
Teşekkür ederim çok fazla bir şey kaçırmamışım. :)
evet sevdiğimiz diziler yanlış anlaşmalarla başladı bakalım ilerleyen bölümlerde neler olacak
gülse birsel çok başarılı bir bayan şuan dek iki kitabı çıktı ve
ikisinide okudum.çok güzel.tavsiye ederim okuyun.
ewt ya gerçekten sevdiğimiz dizilerdede hep yanlış anlama oluyo...bim de ööle avrupa yakası da...
esma-selim 09-09-04, 13:42 Ewt yaaa :cry: Hadi Avrupa Yakası komedi dizisi.. Ama B.İ.M daha ciddi bir dizi.. :? Avrupa Yakasında Aslı'yı duvakla gören Cem'in hali feci komikti :lol: :lol: :lol:
Eğer Cem ile Aslı birleşemezlerse hepsi Şesu'nun yüzünden. Cem'e neler söyledi.
Çok güzel bir dizi.Oyuncuların hepsi çok yetenekli.Hümeyra bir harika
Zaten oldum olası çok beğenirim sesini.Eğer yurtdışında yaşasaydı kesin bir "diva" olurdu.
Çok güzel bir dizi.Oyuncuların hepsi çok yetenekli.Hümeyra bir harika
Zaten oldum olası çok beğenirim sesini.Eğer yurtdışında yaşasaydı kesin bir "diva" olurdu.
Bende arada sirada seyredebiliyorum :roll:
esma-selim 09-09-04, 21:14 Eğer Cem ile Aslı birleşemezlerse hepsi Şesu'nun yüzünden. Cem'e neler söyledi.
Ewt yaa bence de!! Niye öyle yaptı ki şesu??!!!
bence şesu ya cem-aslı ikilisini kıskanıyo veya onlara gıcıklık olsun diye ayırmaya çalışıyo. :? :x :cry: :wink:
Eğer Cem ile Aslı birleşemezlerse hepsi Şesu'nun yüzünden. Cem'e neler söyledi.
Ewt yaa bence de!! Niye öyle yaptı ki şesu??!!!
suçu Şesu ya atmayaLım Gülse BirseLe atalım seneryo ne derse Şesu'da onu yapıyo ne yapsın :)
esma-selim 09-09-04, 21:27 Yapma Allahaşkına Slayer.. :? Ona bakarsan hiçbir dizide karakterlerde suç yok, bütün suç senaristlerde!! İyi de böyle düşünürsek diziye adapte olamayız ki!!! :? :?
gülse birsel in ne suçu var?tamam seneryoyu o yazıyo ama bu bir komedi dizisi,birazdaha güzel yazsaydı daha güzel olabilirdi ama napalım gidip niye bu böyle olmadı diye bebekler gibi yakınalımmı.yakınmadan gidip olay çıkartırım. sonrada haberlerde beni gösterirler.aman aman kalsın ama seneryo dediğin gibi olsaydı güzel olurdu. :roll: :? :( :)
esma-selim 09-09-04, 21:41 Tabii ki daha güzel olurdu ama bir dizide herşey yolunda giderse, aksiyon olmazsa seyirci sıkılır... Bence bu açıdan iyi yapmış Gülse Birsel ama öteki türlü olsa çok daha iyi olurdu... 8) :wink: :roll:
avrupa yakasının web sitesini ziyaret etmek isteyenler için;
www.avrupa-yakasi.com
esma-selim 10-09-04, 15:24 Ewt ben girdim o siteye fena değil, güzel bir site olmuş en azından http://www.biristanbulmasali.com 'dan bin kat daha güzel olduğu kesin (Dizi ne kadar güzel, site ise iğrenç)... :wink:
http://www.avrupa-yakasi.com/pages/multiframe/images/deneme/images/Avrupa_Yakasi_Wall_12.jpg
hadi bakalım inşallah evlenirler :)
http://www.avrupa-yakasi.com/
esma-selim 10-09-04, 15:31 Cem'in de Aslı'nın da bakışlar muhteşem!!! :lol: :lol: Zavallı Cem Aslı'nın hemen evlenmek istediğini sanıyor :? :oops: :wink: :D :lol:
Ya arkadaşlar bence bu bölüm çok da komik değildi ama bunu sezonun ilk bölümü olmasına yoruyorum. :roll:
esma-selim şaka yapmıştım sadece :) tabi yani aksiyon olması lazım dizi hep iyiye giderse iyi olmaz
esma-selim 10-09-04, 22:37 Bence komikti ama heralde ilk bölüm diye biraz soğukluk, biraz uzaklık vardı galiba.. (Gerçi ben yerlere yapışarak güldüm ama..) B.İ.M de de biraz vardı o his daha doğrusu bütün dizilerde vardı, heralde ilk bölümler diye.. :? :roll: :oops:
TÜrk dizilerinde vardı sanırım ama Cnbc-e de yayınlanan diziler genelde öyle bir soğukluk hissettirmedi(şuanakadar) ama Avrupa yakası gayet güzeldi tabi daha iyi olabilirdi (ki olucaktır ilerde)
esma-selim 12-09-04, 17:33 Acaba yeni bölümde neler olacak?? :lol:
valla ben de çok merak ediyom neler olacak,son bölümde cem şaşırmıştı tekrarını izledim :lol:
arkadaşlar yeni bölümün dün akşam tekrarı vardı gerçekten koptum yani ama merak ettiğim bu Şesu Aslı'ya aşıkmı :?: Cem le Aslının arası bozulsun diye yapmadığı kalmadı :?: :?: :!:
demo yok arkadaşını koruyo şesu Seline aşık nefretten sevgi doğar hesabı :)
koruyosa peki neden Ceme Aslının flört değilde evlenmek istediğini söyleyip çocuğu korkuttu :?:
evet gerçekten cem öyle sanıyor ama bitişteki gözlerinin öyle açıp kalması çok komikti
Bence ŞESU nun söyledikleri(cem hakkında) cokta yanlış degil."seven insan arar sorar" "bahsettigimiz insan perde almaya giderayak nişanlısını terkeden bir insan" Ayrıca ŞeSu ve Aslı arasındaki ilişkinin tam bir adı yok gibi.(Şesu aslıya aşık ama bunu kendine bile soyleyemiyor bence) :roll: :roll:
esma-selim 14-09-04, 17:14 Bence de Şesu Aslı'ya aşık zaten öyole olmasa niye Cem'e onca şey söylesin, Cem'i Aslı'ya kötülesin??!!! Yanii arkadaş filan desek olacak gibi değil... Şesu belki de açılamıyor, reddedileceğinden filan korkuyor heralde??? :roll: :roll: :oops: :oops:
esma-selim 14-09-04, 17:18 Ewtt arkadaşlar gelecek bölümün basın özeti karşınızda.. :wink:
15 Eylül Çarşamba saat 20:30’da yayınlanacak 21. bölümünün özeti kısaca şöyle:
Volkan yazar oluyor...
Aslı’nın ve Yaprak’ın tiye almasına daha fazla dayanamayan Volkan, entellektüel olmaya karar verir.İlk kitap yazma girişimi başarısızlıkla sonuçlanınca parlak bir fikir bulur. Evdeki kitaplıktan 9 ayrı kitabı alıp çeşitli sayfaları birleştirerek bir roman oluşturur:Yaz Diyeti İmparatorluğu’nun Aşk ve Gururu Karagöz Oyunları. Sadece Yaprak’ı etkilemek için yazılan bu kitap bir anda edebiyat çevrelerinin gözdesi haline gelir. Volkan Ciphangir’da kendine bir çevre edinirken Asyı patronu tarafından Volkan’la röportaj yapmak zorunda bırakılır... Bu arada Cem’e kendisini ilk buluşmada ektiği için kızgın olan Aslı, Fatoş’un verdiği taktikle tehlikeli bir kadına dönüşür...
esma-selim 15-09-04, 16:28 Ewwet arkadaşlar bu akşam Avrupa Yakasının yeni bölümü var bakalım neler olacak?? :lol: :oops:
Komedi bir bölümdü Volkan iyi kitap yapmış ama :)
Sonlarını izleyemedim Fenerbahçe maçı vardı ondan dolayı artık tekrarında izlerim
cici_kiz_
Kıdemli Üye
Nereden: isvicre
Tarih: Cum Eyl 17, 2004 3:05 pm Mesaj konusu:
moral veriyor bu dizi kardesim moral. Isini bilen insnalar, bence cizgisini korur bu dizi
esmer
Kıdemli Üye
Nereden: İSTANBUL
Tarih: Cum Eyl 17, 2004 3:12 pm Mesaj konusu:
-----------------------------------------------------------------------------
bu bölümde süperdi hele volkanın kitabı Yaz Diyeti İmparatorluğu’nun Aşk ve Gururu Karagöz Oyunları hele kahvaltı sofrasında aslının gazete haberlerini okurken volkanın hali söylenecek çok şey var bu dizi için [/b]
yaa ben o diziyide acayip beğeniyorum(BİM VE AVRUPA YAKASI EN İİLERİ).fragmanı bende izledim çok güzel bi yerde bitmişti dizi.izlediğime göre cem va aslı yeni bölümlerde birlikte olucaklar gibi.çok inatçılardı ama dediğim gibi son bölümünde ateş bacayı sarmıştı bile...:)
BİM ne arkadaşlar? :oops:
Bir İstanbul Masalı :D :wink:
esma-selim 23-09-04, 18:06 Arkadaşlar yaa izleyemedim... :cry: :cry: Birisi anlatabilirmi??
Basliklarin duzenlenmesi acisindan asagidaki mesajlar tarih sirasi dikkate alinarak bu forum dahiline tasinmistir. Sevgi ve saygiyla,
dizifilm.com moderatorleri
_cici_kiz_
Kıdemli Üye
Nereden: isvicre
Tarih: Cum Eyl 17, 2004 2:53 pm Mesaj konusu:
TEk KeLiMe ILeN MuhTeSeM bir DIZi!!!
Slayer
Kıdemli Üye
Nereden: Cehennem
Tarih: Pzr Eyl 19, 2004 12:22 ** Mesaj konusu:
tek kelimeyle harika bir komedi tüm oyuncular gerçekten çok iyi oynuyorlar.Espriler süper.
Nereden: İstanbul/Beylikdüzü
Tarih: Pzr Eyl 19, 2004 8:19 ** Mesaj konusu:
Slayer demiş ki:
tek kelimeyle harika bir komedi tüm oyuncular gerçekten çok iyi oynuyorlar.Espriler süper.
bazen düşünüyorumda seneryo yazmak zor iş gülse birsel o esprileri nereden bulup kaleme alıyor da biz bu kadar gülüyoruz?gerçekten dizi komedi,oyuncularıda rolüne göre seçmişler bayıldım.
tuana 1907 Tarih: Pts Eyl 27, 2004 1:10 pm Mesaj konusu: harikasınız
slm son bölümde aslının kitap çıkarması ve bu olay hakkındaki espriler gerçekten özenle seçilmişti.bu dizi ile ilgii görüşlerimden bi tanesi de şesunun espirileriydi.bu dizi gerçekten harikaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.sabah.com.tr/2004/09/29/gny/im/AC075535264C2940BEC721ABb.jpgVolkan'la Aslı fena kapıştı atv 20.00
Avrupa Yakası bu akşamki bölümüyle izleyenleri yine gülmekten kırıp geçirecek.
Günün en çok izlenen programı olarak geçen çarşambaya da damgasını vuran "Avrupa Yakası", ekranda kahkaha fırtınası estirmeye devam ediyor. Dizinin bu akşam yayımlanacak 23'üncü bölümünde, Volkan ile Aslı arasında kıyasıya bir rekabet yaşanıyor. Cem ise yine falcı Lerzan'ın tuzağına düşüyor. Ait olmak istediği havalı Nişantaşı hayatı, çalıştığı moda dergisi, tam bir beyaz Türk olan aşık olduğu erkek ve bu dünyanın tam zıttı hayat görüşüne sahip ailesi arasında kalmış genç bir kadının macelarını anlatan dizinin yönetmenliğini Hakan Algül üstleniyor, senaryosunu ise başrolü de oynayan Gülse Birsel yazıyor.
BU NASIL YARIŞMA?
Aile üyelerinin birbirini hiç tanımadığına karar veren baba, evde "Ailenizi Tanıyın" yarışması başlatır. İşin ucunda para olduğunu öğrenen Volkan ile Aslı, yarışmaya heyecanla katılır. Fakat bir süre sonra iş, birbirini ele verme yarışmasına döner. Yaprak ile Volkan'ın uzun süredir birlikte olduğunu öğrenen aile Yaprak'ı resmi bir yemeğe davet eder. Bu arada Volkan, falcı Lerzan kılığında Cem'i ziyaret eder ve Cem'e büyüden kurtulması için beyaz çorap ve tesbih tavsiye eder. Cem bu haliyle ofiste dolaşmaya başlayınca, Aslı da aşkını tekrar gözden geçirme kararı alır.
http://www.sabah.com.tr/gny/tel111-20040929-200.html
arkadaşlar, bir bileniniz varsa beni aydınlatsın. ATV, dizinin tekrarını ne zaman yayınlıyor allah aşkınıza? Bazen cumartesileri, bazen pazarları, bazen HİÇ... Ayrıca tekrarları duyurmuyor bile... yurt dışında bu tarz şeyler saat ayarı gibidir, ve haftalar oncesinden duyurulur. (ama bize müstehak, hakkını aramayan talep etmeyen bir toplum olduğumuz için, bize müstehak :(( )
Lütfen birisi bana ne gün tekrar oluyor söylesin. şimdiden teşekkür ederim.
esma-selim 29-09-04, 14:50 Valla bu ATV tekrar yayınlama konusunda takıntılı. B.İ.M'i hiç yayınlamıyor, Avrupa Yakasını da kafasına eserse yayınlıyor. O yüzden kesin birşey söyleyemeyeceğim.
ben bu sene ATV ye bir türlü anlam veremiyorum biz ne kadar sevdiğimiz dizilere karşı ilgiliysek oda taleplerimize karşı o kadar ilgisiz ciddiye mi alınmıyoruz yada yapımlarına çok güvenip isteklerimizi mi görmezden geliyorlar anlamadım dogrusu :roll:
ya ewt ya ben de bakıyorum hiçbişey yayınlamıyorlar bare atvde yayınlamayacaklarsa başka bi kanalda yayınlasınlar hem 15dk reklam azabındanda kurtulurduk. :x :cry: :roll: :(
Yeni bölümü birazdan biticek.Yine komedi harika ya.Selin ile Yaprak konuşmasını çok sevdim :D
Ve yeni bölümün sonu :) sonuda güzeL bitti hadi hayırlısı.Kamera arkası görüntülerini vermeleride çok iyi süper bir dizi
Her bölümde kopuyorum. Ekip olarak bir harikalar ama benim favorim Şesu ve Selin. Bayılıyorum ikisine.
ben hepsine bayılıyorum :D
Kızılca kıyamet kopacak atv 20.00
http://www.sabah.com.tr/2004/10/06/gny/im/A3D487DA40B9E84E93485285b.jpgAvrupa Yakası'nın bu bölümünde Selin ile Yaprak karşılaşıyor, Sütçüoğlu Ailesi'nin yemeği bir felâkete dönüşüyor. Aslı ise sonunda Volkan'ın Cem'e yaptığı hain oyunu keşfediyor.
Çarşamba ekranının zirvesinden inmeyen dizisi "Avrupa Yakası", kahkaha fırtınası estirmeye devam ediyor. Dizinin bu akşam yayımlanacak 24'üncü bölümünde Sütçüoğlu Ailesi'nin evinde kızılca kıyamet kopuyor. Yaprak, Sütçüoğlu Ailesi'nin resmi yemeğine gider ve orada Selin'le karşılaşır. Selin hemen planlarını uygulamaya koyar ve yemek dehşet gecesine döner. Aynı anda Şesu ile Fatoş da Cem'in dertlerini dinlemektedir. Cem içkiyi fazla kaçırır. Fatoş sessizce kaçar, içkiyi fazla kaçıran Cem ile Şesu ise alkolün etkisiyle restoranı birbirine katar.
ASLI'DAN VOLKAN'A TUZAK
Aslı sonunda Volkan'ın Cem'e yaptığı falcı Lerzan numarasını keşfeder ve deliye döner. Bunun üzerine Volkan'a bir tuzak kurulur. Yalandan bir telefonla olmayan bir müzik şirketi tarafından Volkan aranır... Bu arada Yaprak, Selinli akşam yemeğinden sonra kendini affettirme çabasına girer ve Volkan'ın annesiyle babasına sevgi saldırısına girişir.
http://www.sabah.com.tr/gny/tel110-20041006-200.html
sabırsızlıkla bekliyorum bu bölümüde çok seviyorum bu diziyi akşam olsada izlesek hadi bakalım ayse özet geçtiğin için sağoL
arkadaslar bir sürü sitcom izledim ama bu bir harika ince espiriler oyuncuların harika performansı ve senaryo gülse birsel harikasın
sabırsızlıkla bekliyorum bu bölümüde çok seviyorum bu diziyi akşam olsada izlesek hadi bakalım ayse özet geçtiğin için sağoL
rica ederim...:))
Yeni Bölüm biraz önce bitti.Yine komedi bir bölümdü.Ata Demirer in girdiği şekillere çok gülüyorum Selin zaten bitiriyor beni bu dizi harika :)
Arkadaşlar... Bilemiyorum belki sadece bana öyle geliyor ama sanki dizi yeni sezonda eski sezondaki kadar iyi değil.. Yani karakterlerin hepsi ayrı ayrı muhteşem, hepsinin ayrı ayrı hayranıyım ama sanki çok fazla mübalağalı olaylar oluyor gibi.. Yani bana şişirilmiş komedi izlenimi yaratıyor, doğallık bir parça kaybolmuş gibi...
Aslında çok sevdiğim bir dizi ama bu sezon bana soğuk geldi, bilemiyorum...
Ben de nihayet Avrupa Yakasi'nin birkac bolumunu izleyebildim (tekrarlar sirasinda ilk birkac bolumu, ve de 6 Ekimde yayinlanan son bolumu). Ben de diyebilirim ki ilk bolumleri son bolume nazaran daha cok begendim. Seyrettiklerimin icinde beni en cok gulduren bolum Volkan'in amcasinin verdigi gazlardan sonra ses yarismasina katildigi bolumdu.
Son bolumde Cem ve Sesu'nun kafa cekip dertlerinden bahsederken, efkarlanmaktan cok egleniyor halleri senaryoyla pek bir tezatti bence. Ama bu sadece bir sitcomdur diyerek oyunculuklari cok fazla incelememek mi gerekir acaba(bence degil) ?
Bu tasinmis bir mesajdir:
Kurtlar Vadisi demis ki:
Tarih: Sal Ekm 05, 2004 1:39 pm Mesaj konusu:
Avrupa Yakası en komık dızılerden bırı
ata demirere uyuz oluyorum.YASASIN CEM YILMAZ.gülse birsel muhtesem g.a.g dan beri takipçisiyim.selin çok tatlı... :roll:
http://www.sabah.com.tr/2004/10/13/gny/im/E0D2267A421DF74394116F7Cb.jpgAslı ve Cem artık birlikte atv 20.00
Avrupa Yakası'nda sevda rüzgarları esiyor... Volkan ayrıldığı aşkı Yaprak'a yanarken, Aslı Cem ile çıkmaya başlıyor.
Çarşamba ekranının zirvesinden inmeyen, milyonların kalbini fetheden "Avrupa Yakası", yeni bölümleriyle ekranlarda kahkaha fırtınası estirmeye devam ediyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak 25. bölümünde; Volkan, Yaprak onu terk ettikten sonra kendini alkole vermiştir. Ona göz kulak olma ve içkiden uzak tutma görevi Aslı'ya verilir!
İyi ki doğdun Fatoş
Fatoş'un 40 yaşına geldiğini fark eden ofis ekibi, Fatoş'a sürpriz parti hazırlar. Şesu'nun partiyle ilgili organizasyon yetenekleri ona yeni bir kariyerin kapılarını açar! Volkan arkadaşlarıyla rakı sofrası kurar ve eski aşklarını hatırlamaya başlar! Biz de onlarla birlikte geçmişe döneriz! Partiye dalan ve en sonunda Cem'le çıkmaya başlayan Aslı, Volkan'la ilgilenmeyi unutunca evde kıyamet kopar.
http://www.sabah.com.tr/2004/10/13/gny/im/8D4136367D93C34E8B6B84C4b.jpghttp://www.sabah.com.tr/gny/tel101-20041013-200.html
valla ben reklamlarını izledim baya komedi bir bölüme benziyor.Volkan ve Selin masada içki içerken yartağın gelmesine baya bir güldüm.Akşam olsada izlesek
o nasıl bir bölümdü yaa :D yıkıldım dün resmen. Cemle Aslının telefon sahnesinde dağıldım...
nihayet cem'le aslı birlikteler dünkü bölümde cem aslı'yla bakışırken şesu'dan kahve isteyip sonra aldığı cevap karşısında birden ciddileşmesinin geçtiği sahne çok hoşuma gitti onun dışındaki bölümler sevgili tubi'nin dediği gibi biraz sıkıcıydı ve en son yaprak yine volkan ve selin'i birlikte görmesi daha sonra reklam girdi ne oldu bilmiyorum ama umarım bunu daha fazla uzatmadan sonuca baglarlar
güzeL bir bölümdü VoLkan ın eski aşklarını düşündüğünde çok güldüm.2.Aşkı varya 200$ :D
Beni gulduren tek dizi diyebilirim.
beni her türlü dizi güldürüyor ama avrupa yakasında daha çok ve acayip uzun gülüyorum nasıl komik bir dizi,acaba düşünüyorumda set çekilirken o esprilere gülmüyorlarmıdır? :D
bir dizi ara verince niye direkt performans kaybına uğrar. böyle bir anket yapsak cevap çıkar mı, acep? geçen sezon yerlere yatıyordum seyrederken, bu sezon yine güldürüyor ama aynı değil, şahsen Ata Demirer'e taklit yaptırmalarını rating almak için başvurulan ucuz bir yöntem(numara) olarak kabul ediyorum, dizinin yapısına zarar veriyor çünkü çok uzatıp, tek odak noktası haline getirildi 2 bölüm. dizi akılcı esprileri yüzünden kendisini seyrettiriyordu, bu sezon kalite düştü. gülse'de malzeme mi tükendi demeden edemiyorum.
ben de son birkac haftadir bu soruyu soruyorum kendime sevgilki bilenbiri. gercekten de izledigim ikinci sezonuna baslamis iki dizide de ayni problemi goruyorum, daha dogrusu yasiyorum demeliyim sanirim. belki gercekten dizi yapimcilarindan kaynaklaniyorbu, belki de biz seyirciler degisiyoruz, gercekten kafami mesgul eden bir soru bu. ama bir de 10 sezon yayinlanmis iki yabanci diziyi de (Friends ve Fraiser) kac sezon boyunca ayni tadi alarak seyrettigim gelince aklima, sanirim sorunun cevabini buluyorum.
Sevgili bedus,
Cok benzer bir sohbeti ve tespiti 2 hafta kadar once baska bir forumda (En Son Babalar Duyar) yapmistik (altta). Senin yukaridaki yorumunu gorunce, usenmedim buldum.
Friends'in ilk yillarini ben ABD ve Kanada'ya yaptigim ziyaretler sirasinda takip etmistim belli bir miktarda. Gun icerisinde cesitli kanallarda 3-5 ayri tekrar seyretmek mumkundu. Kanada'ya yerlestikten sonra ise, hem kacirdigim bolumleri, hem de yeni bolumleri izledim. Gecen sezon bitti bu dizi, ama hala tekrarlari var, ve hala guluyorum eger denk gelirsem.
Darisi bizim dizilerin basina diyorum ama daha bu konuda katedilecek cok yol var galiba. Kanal yetkililerinden yapimcilara, yazim ekiplerinden oyunculara ve onlardan da biz seyircilere kadar herkesin ogrenecegi ve hazmedecegi... Sadece daha fazla para kazanmak ugruna kanallarin dizileri neredeyse bile bile harcamamalari lazim. Yapimcilarin herseye evet dememeleri lazim...Ve biz seyircilerin de bu kadar cabuk tuketmemesi lazim. Zaman zaman cok doyumsuz olabiliyoruz millet olarak. Birseyi cok cabuk bastaci edip, bir o kadar kisa surede de ayak paspasi haline getirebiliyoruz malesef...
Fundab demis ki:
cyrano demiş ki:
... Friends gibi 10 sene süren diziler nasıl sürüyor acaba... Bizde de dağılmadan 10 sene devam eden "Bizimkiler" ve "Mahallenin Muhtarları" örnekleri var. Demek ki yapımcılık, aynı zamanda istikrarı da korumakla ilgiliymiş. Para bazı insanların şaşırmasına sebep olabiliyor.
Cyrano'ya katiliyorum. Friends'in son bolumunde K.Amerika'da adeta hayat durdu, herkes televizyon basina kilitlendi. Turk televizyonlarinin cok kanalliligi Avrupa ve Amerika'ya gore hayli yeni. Belki sorun biraz da buradadir. Bu isin uretici tarafi da (yapimcilar, oyuncular vb) tuketici tarafi da (seyirci...) bunlara yavas yavas alisiyor. Bir tur kültür olusuyor...
Evet bu yazismalari hatirliyorum sevgili Fundab, sagolasin tekrar gundeme getirdign icin. Bahsettigim yabanci dizilerle karsilastirma yapmaya calisiyorum "nicin"lerime cevap bulmak acisindan.
Dile kolay10 sezon. Gerci Friends'in son sezonunda oyuncularda "bitse de gitsek" havas cok belliydi ama diger 9'unun her bolumunu ben de senin gibi her seyrettigimde sanki ilk defa seyrediyormusum gibi guluyorum.
asagidaki iki link dizinin yazar ve yonetmen kadrosu. Fix bir kadro yerine, neredeyse her bolumu yazan farkli bir yazim ve cekim ekibi var anladigim. Bu cesitlilik tabi surekli diziler icin mumkun degil sanirim, ama bu sitkomun neredeyse her bolumunun ayni dinamizmle guldurmesinin nedenlerinden birisi olabilir mi acaba diye merak ediyorum. Bir de bir bilenkisinin agzindan yorum dinlemek tabi ki bizler icin oldukca faydali olacaktir.
http://www.friends-tv.org/faq.html#1.13
http://www.friends-tv.org/faq.html#1.14
bu hafta neler olacak bilen var mı daha atvnin sitesinde açıklanmamış
Volkan 80'lere döndü atv 20.00
Yaprak'ın bir barda şarkı söylemeye başlaması Volkan'ı kıskançlıktan çıldırtıyor. Volkan kâbuslarında 80'li yıllara geri dönüyor. Aslı'nın ise ofistekilerle başı dertte.
Ekranların en havalı komedisi "Avrupa Yakası" atv ekranında kahkaha fırtınası estirmeye devam ediyor. Dizinin bu akşamki bölümünde Volkan, kıskançlık krizleri içinde kıvranıyor. Cem ile Aslı, aşklarını gizlemeye karar veriyor. Yaprak hobi olarak bir caz kulübünde haftada bir gece şarkı söylemeye başlar. Bunu duyan Volkan çıldırır ve kulübü basmaya karar verir. Ancak o güne kadar sürekli Yaprak'ın "kötü yola düşmesi, sarhoşlara meze olması"yla ilgili rüyalar görecektir. Tuhaf ki rüyalar 80'li yılların arabesk filmlerine benzemektedir ve başrollerde ofis ekibiyle birlikte o dönemin oyuncuları vardır. Mesela Tecavüzcü Coşkun! Cem, ofiste ilişkilerle ilgili yapılan dedikoduyu görünce, Aslı'yla olan aşkını gizlemeye karar verir. Aslı ile Cem, çiçeği burnunda ilişkilerini ofisteki kimseye çaktırmadan yaşamaya çalışırlar. Ama aksilikler peşlerini bırakmaz...
EVDE SIKIYÖNETİM KARARLARI
Bu arada baba, evdeki disiplinsizlik ve tembellikle başa çıkmak için Sütçüoğlu malikanesini bir şirket gibi yönetmeye karar verir. Herkesin görevleri, saatleri ve nöbetleri vardır. Ne yazık ki Aslı ve Volkan'ın ortak nöbetleri, Aslı'nın Cem'le buluşacağı, Volkan'ın Yaprak'ın kulübünü basacağı geceye denk gelir. Acaba evden nasıl kaçacaklardır?
http://www.sabah.com.tr/gny/tel101-20041020-200.html
http://www.sabah.com.tr/2004/10/20/gny/im/D02823BF0CA841459522A669b.jpg
http://www.sabah.com.tr/2004/10/20/gny/im/06BDBCD54B233C43BABE83D2b.jpg
bölümde Volkan kâbuslarında 80’li yıllara yolculuk yapacak.
Bu bölümde iyiydi.Sonundaki olayı anladım aslında müzik diyeceğin klasiktir çünkü :D Yaprak ablamızı dinlerken Volkan ın girdiği tripler o sırada Cem in onu görmesi falan Volkan ında durmadan arkadaki adamlara laf atmasına çok güldüm.80li yıLLar oLayı iyiydi aslında ama Yaprak et yemezki :D voLkan rüyasında kendisine benzeticek herhalde :D
meltemyucel 21-10-04, 07:15 Volkanın rüyasnında yağrağı sarhoş şekilde dans ederken görünce içeriye girişi vrı ya Allahsızlaarrrrrr diye işte orda KOPTUM :D :D
Gerçekten son haftaların en iyi bölümüydü, ama şu köfte muvusuna ben de takıldım ne yazıkki , neyse rüya der geçeriz artık :D
tüh ya en güzel bölümü kaçırmışım demekki neler oldu acaba kısaca anlatabilirmisiniz
Bencede çok iyi bir bölümdü... Özellikle Volkanın rüyaları çok komikti eski türk filmlerini aratmadı. Aslıda süperdi (volkanın rüyasında) kötü kadın rolünde. Özellikle Aslı Yaprağın içkisine ilaç kattıktan sonra Yaprağın dans edişine ve Volkanın Allahsızlaaarr... diye bağrışına çok güldüm...:) :lol: :wink:
meltemyucel 21-10-04, 08:06 Aslının babası evde sıkı yönetim uyguladı Volkanla Aslıya görevler verdi. Yaprak bi barda şarkısöylemeye başladı.Volkan Yaprakla ilgili rüyalar görmeye başladı 80 li yıllarda kendisinin fakir ama gurulu bir kamyon şöförü (yarı emrahımsı) olduğunu Yaprak'ın da kötü yola düşmeye başlayan masum bir genç kız olduğunu, kötü yola çağıran kişininde Aslı başta olmak üzre ofisteki herkesin olduğunu (bu arada tipeler çok komikti) gördü. Volkan Yaprak'ı dinlemek için ,Aslıysa Cemle buluşmak için aynı günü seçtiler. İkisinin de evde nöbeti vardı ama. İkiside barış imzalayıp :) plan yaptılar ve evden çıktılar. Bu arda İfo Teyzeye bu görevler felan soldan soldan gelmeye başladı ve darbeyi kırdı. Aslıyla Cem Yaprakın çıktığı bara gittiler(tesadüf işte...) Ki oraya Volkan da geldi. Aslı yla Cem aralarında bişey omadığını göstermek için tüm ofisi bara çağırdı (yine başbaşa kalamadılar :( ) Yaprakın söylediği şarkılar patronu baydı yine tesadüf işte Volkan şarkı söylemeye başladı (yaprak için) patron Volkanı beğendi tam barışacaklarken patron bizde şarkı söylermisin dedi (ki Yaprağın yerine) O davtercihini yaptı :D
Ufff yoruldum valla :) :)
süper bir bölümdü. o kadar çok güldüm ki anlatamam yani. Allahsızlarda ben de koptum. bi de basma perdelerde koptum. neydi o rüyada cemin saçları ve özellikle de kaşları.
ay hatırladıkça hala daha gülüyorum
Aslının babası evde sıkı yönetim uyguladı Volkanla Aslıya görevler verdi. Yaprak bi barda şarkısöylemeye başladı.Volkan Yaprakla ilgili rüyalar görmeye başladı 80 li yıllarda kendisinin fakir ama gurulu bir kamyon şöförü (yarı emrahımsı) olduğunu Yaprak'ın da kötü yola düşmeye başlayan masum bir genç kız olduğunu, kötü yola çağıran kişininde Aslı başta olmak üzre ofisteki herkesin olduğunu (bu arada tipeler çok komikti) gördü. Volkan Yaprak'ı dinlemek için ,Aslıysa Cemle buluşmak için aynı günü seçtiler. İkisinin de evde nöbeti vardı ama. İkiside barış imzalayıp :) plan yaptılar ve evden çıktılar. Bu arda İfo Teyzeye bu görevler felan soldan soldan gelmeye başladı ve darbeyi kırdı. Aslıyla Cem Yaprakın çıktığı bara gittiler(tesadüf işte...) Ki oraya Volkan da geldi. Aslı yla Cem aralarında bişey omadığını göstermek için tüm ofisi bara çağırdı (yine başbaşa kalamadılar :( ) Yaprakın söylediği şarkılar patronu baydı yine tesadüf işte Volkan şarkı söylemeye başladı (yaprak için) patron Volkanı beğendi tam barışacaklarken patron bizde şarkı söylermisin dedi (ki Yaprağın yerine) O davtercihini yaptı :D
Ufff yoruldum valla :) :)
teşekkürler sevgili meltemyucel ellerine sağlık
meltemyucel 21-10-04, 10:30 Rica ederim... :wink: :wink:
Ofiste aşk trafiği karışıyor, Volkan şarkıcı oluyor!
Volkan Yaprak’ın yerine, caz kulübünde çalışmaya başlayacaktır! Kulübün yakın tavrına ve yeteneğine güvenerek muhallebicideki işinden istifa eder! Bu esnada, Sertaç da, Volkan’ın ilk gecesi için ücretli oyuncular tutarak, “Volkan’ın hayranları” görüntüsü altında kulübü doldurmayı planlamaktadır. Bir diğer plan ise, Volkan’ı, bir paparazziye ünlü bir mankenle birlikteyken yakalatarak, şimdiden şöhret sahibi yapmaktır. Elbette bu iki proje de çeşitli sürprizlere gebedir! Selin dergideki işin disiplininden sıkılmış, gazeteciliği bırakmayı düşünür. Muhallebicide Volkan tarafından terk edilen “genel müdür” kadrosunda gözü olan Selin, Tahsin Bey’den kira karşılığı görevi ister!
Bu arada ofiste işler beklenmedik şekilde karışır. Aslı’ya romantik bir not yazan Cem, notu Aslı’nın masasına bırakır. Ancak tesadüfler sonucu not bütün masaları teker teker dolaşınca, Fatoş Cem’in, Yaprak Şesu’nun, Şesu da Aslı’nın kendisine ilan-ı aşk ettiğini sanır ve Volkan’ın sahne aldığı ilk gece Avrupa Yakası’nda kıyamet kopar!
http://www.atv.com.tr/vizyon.atv?forward=yapim&yapim=avrupayakasi
sağoL konuu için ayse iyi bir böLüm olacağı kesin bekleyip görelim yine kopucaz :twisted:
Evet bir bölüm daha sona erdi geçen haftaya göre biraz yavaŞ olsada güzeL bir böLümdü.Selin in volkan ın yerine muhalebici başına geçerken tavırları ifo teyzemizinde tahsin amcamıza yalvarması falan güzeLdi.Şesu yine komediydi
Yine iyi bir böLüm oLucak bu çarşamba hadi bakaLım bekleyip görücez
güzeL bir böLümdü.Selin orda nnasıL çıktı :D çok güLdüm he.Şesu ya yazık oLdu nasL konuşuyor Aslı bana aşık oLdu falan :D SeLin ve VoLkan yakışıyor birbirine :D güzeL oLdu Sonunda Volkan Patladı nasıL şaşırdılar Selin in mimikleri faLan çok iyi bitti ;)
Edit : Dikkatimi çeken bir şey daha var Şesu ve VoLkan The Simpsons tişörtleri faLan giyiyor nerden geLiyor bu sevgi :)
yaa ortalık bu akşam yine yıkıldı yaaa
volkan fena seline boş olmadığını yani hoşlandığını söyledi. selinin de canına minnet galiba bu sefer selin karşılık verecek
aslıda cemle buluşmak için pide olayını ortaya attı. ama bir tane bile pide bulamadı. :lol: :lol: cem ofisteki herkese aşk mektubunu fatoşa yazdığını söyledi oysa aslı!ya yazılmıştı. Yani ofiste üstlenmeyen kişi kalmamıştı.
Şesu Aslının yazdığını,
Fatoş Cemin yazdığını,
Yaprak şesunun yazdığını zannetti.
ama aslının yazdığını söyleyen şesu aile iftarında ortalığı karıştırdı. ve hemen ortadan koyboldu .vıııııııınnn :lol: :lol:
meltemyucel 04-11-04, 08:11 Yine harika bir bölümdü. En yi 2.dizimdir kendisi ki daha başka dizi izlemiyorum. :wink:
Volkanın telefonla konuşmak için odadan çıkıp sonra birden korkuyla içeri kaçışı vardıya "Arkamda birimi var noluyo" diye Koptum valla. Öldüm gülmekten. Bazen evde tek kaldığımda banada oluyo. Kendime benzett,m... :lol: :lol: :lol:
bide iffet volkan diye bağrıyordu ya şesu varken Selin ile birlikte koşarken komediydi nerde o hırsızlar :D
çok gülüyorum bu diziye yaaa
seline hastayım zaten. çok tatlı bıcır bıcır :)
http://www.sabah.com.tr/2004/11/10/gny/im/3BCFC5D059999A449A8CE23Cb.jpgVolkan moda dünyasında atv 20.00
Volkan, yeni bir işe el atıyor: Manken ajansı kuruyor. Ancak bu durum Selin'i delirtiyor.
Geçen çarşambaya da günün en çok izlenen dizisi olarak damgasını vuran "Avrupa Yakası", kahkahalarla izleyeceğiniz bir bölümle daha karşınıza geliyor. Bu akşam; Selin, Volkan'la çıkıp çıkmayacağına karar vermek için "ısınma turları"na başlamıştır. Ancak İffet Hanım "Gelinim Olur musun?" kayınvalidelerinden bile beterdir! Volkan, Selin'in lüks hayatına uyum sağlamaya, onu pahalı restoranlara götürüp hediyeler almaya başlar ama maddi problemler ortaya çıkar! O da çareyi manken ajansı kurmakta bulur. Ancak Selin'in en büyük alerjisi mankenlerdir!
CEM'E NELER OLUYOR?
Cem aniden Aslı'yı kıskanmaya başlar. Aslı ve Volkan'a gittikleri reklam çekiminde yapılan ilginç teklif, Cem'i iyice delirtecektir. Acaba iki kardeşin hayatını değiştirecek teklif nedir?
http://www.sabah.com.tr/gny/tel101-20041110-200.html
geçen hafta ben bölümün sonuna yetiştim yani selin'le volkan'ın nasıl oldu ya öyle anlayamadım yaprak ne olcak şimdi ifo teyze selini parçalar herhalde bu bölüm
volkan ile selin geçen bölüm sonunda çok komikti vaLLa beraber oLsunlar çok iyi olur :D
ya ben kaçırdım geçen bölümü bu akşam anlaşılır ama merak ettim yaprak bu durumdan haberdarmı ne dedi
yok yaprak daha bilmiyor kesin birşey der :D
bence bu olanlardan sonra volkana bir daha dönmez ama aşk acısı çeker
vaLLa seLin i kıskanır bence ama bence yaprak pek kurcalamasın Selin ile Volkan mutlu olsunlar
Yeni bölüm biraz önce bitti yine güzeL bir böLümdü.
Yaprak VoLkan dan hala hoşlandığını belli etti yine.Cem in tripleride güzeLdi bu bölümde.SeLin iLe VoLkan ın ayrılmasını istemiyorum onlar bir kaLsınlar güzeL oLuyor.Haftaya çekimler olucak he yine güzeL bir bölüm bizi bekliyor olucak
keşke bir de anadolu yakası olsaydı! çok hoşuma giden bir dizi oldu...
evet ya çok güzeldi dünkü bölüm ama yaprak üzüldüm dogrusu ama ben en son biten sahneyi evdekiler sayesinde anlamadım yapımcı ne dedi de volkan ve aslı şaşırdı acaba :roll:
meltemyucel 11-11-04, 07:42 Uff ilk defa bi bölüm açırdım.. Birileri özetlermi acaba :? :?
beyazyagmur 11-11-04, 08:40 evet ya çok güzeldi dünkü bölüm ama yaprak üzüldüm dogrusu ama ben en son biten sahneyi evdekiler sayesinde anlamadım yapımcı ne dedi de volkan ve aslı şaşırdı acaba :roll:
volkanla aslıya size göre çok süper bi abi kardeş rolüm var dedi...
ikiside neeeeeee dediler ve bitti.. :wink:
Akşamki bölüm yine çok komikti..özellikle tahsin amcanın yüz kremleri ve yüzünün renginin değişmesi sahnelerinde koptum.... :D :D :D hairkaydı tek kelime ileeee
teşekkürler beyazyagmur ben ifo teyzeye bayılıyorum ya çok tatlı tahsin amcayı ne hale soktu bu dizi herşeyiyle süper
beyazyagmur 11-11-04, 10:10 teşekkürler beyazyagmur ben ifo teyzeye bayılıyorum ya çok tatlı tahsin amcayı ne hale soktu bu dizi herşeyiyle süper
ne demek????
bencede türkiyenin en iyi komedi dizisi...
Ay evet dun Avrupa Yakasi sonu cok guzel bitti :D..
Bekliyorum haftaya neler olucak acaba, merak ediyorum..
Cok kokik bi dizi yaa..karakterleride cok seviyorum..
Yapragin mimikleri olduruyo beni :D
Ya Cem le Asli :roll: :D Cok tatlilar
ben de bu hafta izleyemeyenlerdenim ama annem sayesinde izlemiş kadar oldum. süper bir bölümmüş.
Yaa ama haksizlik yaaaa....
Dayimlar, amcamlar bize geldiler, maç seyrediyorlar..oooofffffff yaaaaa :cry:
Izleyemiyorum Avrupa Yakasi'ni :cry:
Tekrari beklemekten baska çare yok :roll: :cry:
eski tadı yok.ilk sezon harikaydı
bence hala daha harika. eski sezondan hiçbirşey kaybetmedi. bayılıyorum bu diziye. izlerken kasmıyor beni.
http://www.atv.com.tr/inc/yapim/img/bolumler/avrupayakasi31.jpg
amanın volkan kafayı sıyırtıyor bu bölüm gülmekten öleceğiz herhalde :D :D :D
Çokkkkkkkk çokkk çokk güzel bir bölümdü.Gerçekten de ço komik ve güzeldi.
Dizi çok başarılı ama Gazanfer Özcan'ın bir bölümlük boşluğu çok hissediliyor.
http://www.atv.com.tr/inc/yapim/img/bolumler/avrupayakasi32-2.jpgBütün sosyetik ve ünlülerin Nişantaşı'nda dolaştığını gören Volkan ve Sertaç paparazzi olmaya karar verirler. Tahsin Bey'in yokluğundan istifade eden İffet hanım, yıllardır yapmak istediği yazarlık konusunda girişimlerde bulunur ve Volkan'ın vasıtasıyla bir nevi Güzin Abla olarak gazetelere yazı yazar. Ancak Aslı, annesini yoldan çıkaracaktır. Fatoş Paris'te bir defileye gider ve bütün sorumluluklarını Aslı'ya devreder. Aslı, ofisteki arkadaşlarının da etkisiyle dergide değişiklikler yapmaya karar verir. Bu değişikliklerden ilki, Şesu'nun fotoğrafçı, Selin'in manken olacağı bir moda çekimidir. Aynı anda, çekimin esas mankeniyle Cem de, Volkan'ın paparazzi objektifine yakalanırlar ve Avrupa Yakası'nda kıyamet kopar!
http://www.atv.com.tr/vizyon.atv?forward=yapim&yapim=avrupayakasi
Burası 'Avrupa Yakası' şamatanın son noktası atv 20.00
Selin, Volkan'la çıkmaya başlıyor. Volkan'ın mutluluktan uçtuğunu düşünebilirsiniz ama ne gezer! Selin'in evine dadanan hırsız, Cem-Aslı ilişkisi ve dükkânın önünde yapılan kazı Volkan'ı çileden çıkarıyor.
Ekranın kahkaha fırtınası, atv'nin çok sevilen dizisi "Avrupa Yakası" yeni maceralarla sürüyor. Dizinin bu akşam yayımlanacak 35'inci bölümünde deneme süresi sona eriyor ve Selin, Volkan ile çıkmaya başlıyor. Bu arada Selin'in dairesine giren hırsız Volkan'ı alarma geçiriyor. Volkan'ın paniği bununla da kalmıyor. Bir yanda Aslı-Cem ilişkisinde yaşananlar, diğer yanda dükkanın önünde yapılan kazı Volkan'ı çileden çıkarıyor.
ACABA HIRSIZ KİM?
Selin ve Volkan çıkmaya başlamışlardır. İffet Hanım delirirken, bu gerçeği Yaprak'tan saklamak çok daha zorlaşır. Selin'in evine hırsız girer, ortalığı dağıtır ve hiçbir şey almadan gider. Hırsızın tanıdık biri olduğu ortaya çıkınca, Avrupa Yakası'nı merak sarar. Acaba Selin'i Volkan'ın yan dairesinden kaçırmak isteyen kimdir?
İŞLER SARPA SARIYOR
Bu arada, Cem'in Aslılar'a geceyarısı yaptığı gizli ziyaret, Volkan'ın Cem'i hırsız sanmasıyla kıyamet gününe dönüşür! İşe anne, baba ve Sertaç da karışınca işler iyice sarpa sarar. Bu arada Volkan, muhallebicinin önündeki sokağın tamirat için kazılacağını öğrenir. Ve yılbaşı müşterilerini kaçırmamak için, tamirata karşı oturma eylemi yapmaya karar verir. Eylem çok başarılı olur. Ama durum, doğalgaz, su ve elektriğin kesilmesiyle, yepyeni sonuçlara ve sürprizlere gebedir!
http://www.sabah.com.tr/gny/tel101-20041229-200.html
meltemyucel 30-12-04, 07:57 Yine süper bir bölümdü. İş ve trafik sterinden sonra izlenebilecek en iyi progarm bence :) Dizinin sonunda gösterilen çekim hataları dizinin kendisinden komik valla :) :)
Yine gülme krizine girdim hele Volkan'ın Cem'i zıpkınla vurması ve sonrasında gelişen diyaloglarda koptum resmen bide Selin'le Volkan'ın birlikte olduğunu öğrenen Yaprak'ın ayaküstü yoga yapmasına ne demeli :)
meltemyucel 30-12-04, 08:58 Yine gülme krizine girdim hele Volkan'ın Cem'i zıpkınla vurması ve sonrasında gelişen diyaloglarda koptum resmen bide Selin'le Volkan'ın birlikte olduğunu öğrenen Yaprak'ın ayaküstü yoga yapmasına ne demeli :)
Kesinlikle süperdi. Yaprakın tepkileri çok hoş ya :)
çarşamba günkü bölümde öldüm gülmekten zıpkın sahnesinde hele :D
cuma yılbaşı özelde çok iyiydi araya yılbaşı özel programını sokmadan aralıksız olsaydı daha iyi olurdu ama olsun yinede çok güldüm
Avrupa Yakası’nda aşklar ciddiye biniyor!
Cem artık Aslı’yla kaçamak buluşmaktan sıkılıp gidip aileyle tanışıp konuşmaya karar verir! Ama Aslı’nın bundan haberi yoktur. Aynı gece Tacettin de ailesini alıp, sözde ziyarete gelir. Ancak onun da amacı yüzük takmaktır! Herkes aynı anda, evde bir araya gelince kıyamet kopar. Ve Aslı’yla Cem’in aşkının seyri değişir.
Selin’in babası Volkan’la bir öğle yemeği yemek istemektedir. Volkan tedirgindir çünkü işlerin ciddiye binmesinden korkar.
Muhallebiciyi maç seyretme mekanı haline getiren Volkan holiganların aziziğine uğrar. O durumda paparazzilere yakalanan Selin Volkan’la kavga eder. Kubilay ve Selin ‘dostça’ görüşmeye başlarlar ama Volkan’ın bunu öğrenmesi uzun sürmez.
http://www.atv.com.tr/inc/yapim/img/bolumler/avrupayakasi38.jpg
ya en sonunda aslı cemle ayrıldık dediii...olamaz yaa güse birsel senaryoyu böle bırakmaz.çok üsüldüm yaniiii
cem ve aslinin hayal sahneleri muhtesemdi ya.... gülmekten kirildim
ama sonu baya hüzünlü bitti...selinin yaptigi volkana baya dokundu,cok acidim vallahi...
forgetmenot 20-01-05, 14:09 eskiden yeni bölümlerini heyecanla beklediğimiz diziyi şimdi tanıyamıyorum
2. sezonunun çok zorlama olduğuna inanıyorum arada bir güzel espriler oluyor ama, ama da kalıyor son bölümde aslının cemin gelecekte nasıl olacağına dair düşüncelerini içeren hayalde bir çok mantık hatası var ve diziyi uzatmak için ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar.
eskiden yeni bölümlerini heyecanla beklediğimiz diziyi şimdi tanıyamıyorum
2. sezonunun çok zorlama olduğuna inanıyorum arada bir güzel espriler oluyor ama, ama da kalıyor son bölümde aslının cemin gelecekte nasıl olacağına dair düşüncelerini içeren hayalde bir çok mantık hatası var ve diziyi uzatmak için ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar.
vallahi ben o hayal sahnelerini cok begendim.......
sey :roll: :?: hayalde nasil mantik yada mantik hatasi olabilir tam anlayamadim,iste adi üstünde "hayal" yani.....
mystery_girl 21-01-05, 17:43 merhaba arkadaslar
gerci dizifilm de cok yeni diilim ama ilk defa avrupa yakasına msj atıyorum
valla ben ikinci sezonun zorlama oldugunu dusunmuyorum ben hala cok guluyorum ve yeni bolumlerini bekliyorum ayrıca son bolum cok hostu
ozellikle cemin hayalınde aslının "terbiyesiz sus konusma" ve
volkanın "siiist uzun " diyip cemin kafasına vurması superdi :wink:
haftanın sozu:
evlilik demir bi leblebi, yut yutabilirsen:)
cem ile aslı ayrıldı...bitti gitti yanii.onların aşkı pek komedi oluodu onlarda yok olursa bi tek ata demirerle yürü mü bilemiyorum??
mystery_girl 26-01-05, 21:43 bu bolum cok guzeldi...
hele saliha civciv sahnesinde koptum resmen ata demirer in hoop diye koltuga oturması :lol: :lol:
aslı ile cem de barıssınlar artık
bu bolumde yapraga cok acıdım walla :? yazık volkan ı hala seviyor
evet ya harika bir bölümdü.saliha sahnesi gerçekten çok güzeldi.yaprağa yazık oldu ama ben zaten volkanla selinin birlikte olmasını istiyorum.selin de seviyor volkanı ama inat yapıyor.sonra döneck ama bu seferde volkan kabul etmeycek.
mystery_girl 26-01-05, 22:05 ben de selin i tercih ediom ama gene de acıdım yaprak a da
volkan bence her sekilde kabul eder selini :wink:
ya tabi bende acıdım kıza ama dizinin tadı çıkmaz o zaman.selin yanlış yaptı ama volkan döner dediğn gibi.
Yaprak açısından çok kötü oldu :cry: ama en en en en en çok güldüğüm bölümü bu bölümdü.Hele o civciv olayına :lol: :!: :!: :!:
evet ya bu bölüm koparttı hakkatten.en iyi bölümlerinden biriydi.saliha civciv harikaydı.
gerçekten yaniii....hele bi de tam oturduğunda civcivi öttürmüşler.......en sonunda korkmayın civcive bişi olmadı yasıodu..eheuehe
mystery_girl 27-01-05, 19:08 ewt yaa kamera arkasında da tam volkan oturcakken bi adam civcivi koltuktan alıo snra volkan dayanamayıp kopuo tahsinle ifo nun da onları kavga ettirmeye calısması cook komikti :lol:
mystery_girl 01-02-05, 15:09 arkadaslar bu carsamba yeni bolum yerine en sevilen bolumlerden derlenen bir ozel bolum yayınlanacakmıs
mystery_girl 08-02-05, 14:20 yarınki bolumun reklamından güzel bir bölüm olacaga benziyor arkadaslar!! evde yangın mı ne cıkıyo boyle sertac hıncal uluc gibi konusuyor, cem ve sesu agda yapıyo ve kadın elbisesi giyiyo :lol: :lol:
kalan yorumlarım yarın aksamdan sonra!
evet! "sigarası olan vaaaaar maaaaa" diyen kadın hortluyo :lol: sanırım cem ve şesu yine bir iddaya giriyorlar =))) ama bu daha komik olacak :lol: ben çok merak ettim bu bölümü :D
mystery_girl 08-02-05, 15:15 evet! "sigarası olan vaaaaar maaaaa" diyen kadın hortluyo :lol:
bu kadına zaten kopuyordum bu bolume gelmesi hos olacak :lol:
http://www.sabah.com.tr/2004/10/27/gny/im/E8CDF7C3698A83468C5041F9b.jpg
selam arkadaşlar.elimde bu dizinin ilk 30 bölümü var.formatı divx.isteyen olursa bana özel mesaj,e-mail,msn aracılığıyla aulaşabilir.ben de bu dizinin hastasıyım.ve olabildiğince çok kişiye ulaşmasını istiyorum. :wink:
yeni bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum tüm türkiyenin beklediği gibi
mystery_girl 17-02-05, 18:11 stanger demiş ki:
cem ve aslı artık barişsa da mutlu mutlu sinirlenmeden izlesek ne iyi olurdu dimi
sizce barışsınlar mı yoksa böyle daha mı komik
dizinin sonunda birlikte olcaklarını hepimiz biliyoruz ama...
ama kapanmıs baslıgı neyse ben de yazdıgını buraya ekleyeyim de yorum yapmak isteyen burdan yapsın dedim :wink: valla bana göre birleşsinler çünkü bir arada olduklarında da çok komik oluyo :lol:
geçen bölüm gene cok komikti hele maymunu volkanın terletmeye calısması cemin maymunu gordugundeki hareketleri falan...:)
Bence de barıssınlar. Bu arada strangerın baslıgının kapanmasına uzuldum.bırlıkte olunca baslarına olmadık seyler gelıyor. Ve Cem gercekten son bolumde cok komıktı.
Aynen ben de üzüldüm...
zaten yeni üye...
nesse;
bence de süper bi bölümdü yani maymun olayına
çok güldüm
http://www.atv.com.tr/inc/yapim/img/bolumler/avrupayakasi57.jpg
“AVRUPA YAKASI”nın 8 Haziran Çarşamba saat 20:00’de yayınlanacak 57. bölümünün özeti kısaca şöyle:
Volkan uçağa "host" oluyor, Kubilay Cem'in babası rolünde!
Bir karışıklık ve isim benzerliği sebebiyle, Volkan, özel bir havayolundan bir mektup alır. Mektupta, kendisinin host, yani erkek hostes olarak işe alındığı yazmaktadır. Önce ciddiye almadığı bu teklifin, bedava uçak biletleri ve dolgun bir ücret içerdiğini duyunca, aniden fikre sıcak bakmaya başlar. Selin'in yurtdışına gidip gelinlik alma projesini de duyan Volkan, Aslı, Selin ve Şesu'yla beraber soluğu Paris uçağında alır! Artık o bir "host"tur! Aslı'nın Paris'e uçmasını fırsat bilen anneyle baba, Cem'i karşılarına alıp, Cem'in anne-babasıyla bir telefon sohbeti yapmaya karar verirler. Böylece iki aile, Aslı'nın itirazları olmadan tanışacaktır. Ancak Cem'in ailesi bu emrivakiyi kabul etmeyince, Cem ayıp olmasın diye telefonun öbür ucuna Kubilay ve Fatoş'u yerleştirir. Tabii ki annesi ve babası rolünde!
yalniz_kurt 22-06-05, 21:02 bu bölüm çok güzeldi ...
Ben Daha Yeni Reklamini Izledim.sanki Bütün Oyuncular Değişmiş.gözleri Yüzleri Yani Her Yerleri Sankii.ama Selin'in Saçini Pek Beğenmedim.beyaz Inci ödülleri Gecesinde Daha Esmer Ve Daha Güzeldi.neyse Biz Diziye Bakçaz Saçlara Başlara Değil Di Mi Arkadaşlar Bence Yine Ortalik Kirilip Kalicak
1. sezon finali şöyleydi.sütçüoğlu ailesi ayvalığa yola çıkmak üzereydi.tam giderlerken cem geldi.elinde güllerle.orda bitti işte. :)
aysa-17310 02-02-07, 12:20 hangi aysa ben mi ???
bu arada bugünkü tekrar 2.sezonun ilk bölümü olucak söyliyim dedim
en sewdiğim bölümü onuncu kez de olsa izledim ya ölsemde gam yemem!!!!!!! KAMPPPPPPPPP!!:):):):)
aysa-17310 27-03-07, 11:24 arkadaşlar bugünkü tekrarlarda 2.sezonun finali varrrr yaırn da burhan geliyiiii izlemek isteyen varsa hatırlatiym dedim
ewet yaaa çok guzel bölümler bizi bekliyy:) dün uçak wardı en sewdiğim bölüm;)hehee:)
aysa-17310 27-03-07, 18:05 evet volkanın host olduğu bölüm 'özdemir aaabiiii':img-hyste
bu 2.sezonun finali de çok güzel en sonunda ifonun oynaması çok süper yaa:img-hyste millet karideslerden zehirlendi falan:img-hyste bi de eğer bu dergi olmasaydı nerde olurduk falan diye hayaller kuruyolar ya ordaki fatoş da süper durmadan yemek yapıyo ve kocasıyla yiyo tam ev kadını olmuş yaa ayyy iyiki olmamış öyle bi şey
bugün başladı 3. sezon......çok üzülüyorum amaaa ben ikinci sezonu çok severdimm
Bu başlıktan devam edebilirsiniz ..
Bir önceki başlığa aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz ...
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=15005&page=160
Sevgiler
Ehlocan
aysa-17310 18-05-07, 11:09 Ayy nihayet yaniii nihayet bizi de gören oldu:icon_whis
Yeni başlığımız hayırlı olsun arkadaşlar. Daha nice nice nice nice başlıklara...
Ne diyoduk haa evet bence de Burhan Altıntop mücadeledenn vazgeçmeyecek. Ben Burhan'ı tutuyorum.Tezahürat yapıcam 'Hadi Burhan dağıt ağzını burnunu':img-hyste
şah-rü begenmedikleri makbule demişsin..izzet ilk baştan beri begeniyordu makbuleyi..belki fiziksel degildi ama ev kızı filan diye begenmişti :img-hyste
sonra da aşık oldu biliyorsun..burhan ise hiç sevmedi tapuları görünce sever gibi yaklaştı makbuleye..şimdi aralarına girmeye bile hakkı yok aslında :img-wink: sevenleri ayırmasın yaa..:img-hyste zamanında kıymetini bilseydi makbileninn :img-wink:
bu bölümm gene muhteşemdii..bayılıyorum bu diziye..cem'de çok nazlı.burhanı nasıl çıldırttı ama.burhanda nasıl küplere biniyor..izzetle makbulede müthişler.sahneleri türk filmi gibi yapınca aşırı komik oluyorr süperdii.sacitle zeynep çok tatlılarr:img-wink:
yabancıdamat 18-05-07, 14:19 sevgili saygılı arkadaşlar büyüklerin ellirden küçüklerin gözlerinden öperim...yaw arkadaş şimdi burada koskaca ve süper bir dizi olan avrupa yakası dururken kro gibi yok efendim acı hayat, yok efendim yaralı yürek... bunları nie izliyosunuz kardeşim ya.................. EN BÜYÜK AVRUPA YAKASI BAŞKA BÜYÜK YOK...
aysa-17310 18-05-07, 14:50 Akıllı insanın hali başka oliyiii:icon_whis
anny ne demek Burhan sevenleri ayırmasın??? Bi kere Makbıle Hanım ilk gördüğü günden beri Burhan'ı seviyodu. Burhan başlangıçta beğenmemiş olabilir ama sonrasında tapu mapu derken gerçekten aşık oldu. Şimdi Makbule'nin yaptığı doğru mu yaniii? En azından Burhan'a ondan ayrılmak istediğini söylemeliydi. Ben Makbıle'yi hiç tasvip etmiyorum:hıh
Üzülme Burhanım sen daha iyilerine layıksın... Eşek hoşaftan ne anlar:img-hyste
tanrıverdi 18-05-07, 16:25 Akıllı insanın hali başka oliyiii:icon_whis
anny ne demek Burhan sevenleri ayırmasın??? Bi kere Makbıle Hanım ilk gördüğü günden beri Burhan'ı seviyodu. Burhan başlangıçta beğenmemiş olabilir ama sonrasında tapu mapu derken gerçekten aşık oldu. Şimdi Makbule'nin yaptığı doğru mu yaniii? En azından Burhan'a ondan ayrılmak istediğini söylemeliydi. Ben Makbıle'yi hiç tasvip etmiyorum:hıh
Üzülme Burhanım sen daha iyilerine layıksın... Eşek hoşaftan ne anlar:img-hyste
kesnlkle katılıorum sana aysacım yanii..burhan gbi adama yapılcak şeyler diil yani bunlar...yazık burhancağızıma nasılda üzüldü kapı ardında:)ayyy o sahne uhteşemdi yapıştı kapıya:)makbulede az fena diil öncelerden aşkından geberiodu yyapmadıı şey kalmıodu:)
kesinlikle burhanın derdi makbule değil tapuları o tapular gitti diye üzülüyo para için yapmayacağı şey yoktur burhanın yüzüğü bile zor alıyo bence makbuleye izzet yakışır hiç olmazsa gerçek aşk aralarındaki
aysa-17310 18-05-07, 17:32 kesnlkle katılıorum sana aysacım yanii..burhan gbi adama yapılcak şeyler diil yani bunlar...yazık burhancağızıma nasılda üzüldü kapı ardında:)ayyy o sahne uhteşemdi yapıştı kapıya:)makbulede az fena diil öncelerden aşkından geberiodu yyapmadıı şey kalmıodu:)
Hiç kırdeşiimmm içim parçalandı vallaha ben de ağliycaktım nerdeyse:img-cray:
Aldatılan Nişantaşı çocuğu, üniversite mezunu, beyaz Türk Burhan Altıntop'un Dramı :img-cray::img-cray::img-cray:
Burhan öyle bir hinlik yapar ki haftaya İzzet'e acıyacak duruma gelirsiniz.. :img-hyste
tanrıverdi 18-05-07, 22:14 Hiç kırdeşiimmm içim parçalandı vallaha ben de ağliycaktım nerdeyse:img-cray:
Aldatılan Nişantaşı çocuğu, üniversite mezunu, beyaz Türk Burhan Altıntop'un Dramı :img-cray::img-cray::img-cray:
vala yaaa...hele o tam yüzük bakarkenki gne o şaşkınlıı ve kafasını çewrmesi fln yıkıldım yanii yermde va tabiikiii makbuleeeeeeeeeeeeeeee die baırdıı sahne:):)
bakalımm bu çarşamba neler olcakk???burhan neler yapcak çok merak ediiiimm:)
MoOnDaNcE-11 18-05-07, 22:52 Zavalli burhan , gozlerim yasardi valla :img-wink: Saka bir yana burhan makbule'nin malvarligini ogrendikten sonra ona ilgi duymaya basladi , eskiden nasil kotu davraniyordu unutmayalim .
Cemle asli bence barisacaklar ama daha bir kac bolum boyle sallantida devam ederse daha cok egleniriz . Ozellikle cem'in burhan'a tasinmasiyla yepyeni diyaloglar ortaya cikti , acayip eglendik . Cem de tahminimizden daha yuzsuz cikti valla :img-hyste
batuhan_gumus 18-05-07, 22:58 bu diziyi haytimda hic izlemedim izlemeyi düsünmüyorum
bence cok sacma bir dizii
bu bnm görüsüm
MoOnDaNcE-11 19-05-07, 01:28 bu diziyi haytimda hic izlemedim izlemeyi düsünmüyorum
bence cok sacma bir dizii
bu bnm görüsüm
Olabilir , senin gorusundur ama saglam nedenlere dayandirarak elestiri yapsan daha guzel olacak , hatta tam super olacak ( diziyi izleyen anlar daha dogrusu anladin sen onu :img-hyste )
Dediklerinden dolayi umarim seni linc etmezler burda :img-wink: Ben de doktorlar hakkinda yapici elestirilerde bulunmustum - senin gibi kafadan sallamamistim , hatta doktor arkadaslarimin bir tanesinin de fikrini yazmistim , millet surusuyle cevap yazmis sanki kendileri para kazaniyorlar diziden :img-polic
katıla katıla gülmek isteyen herkes bu diziyi izlemeli benced saçma yönlerini söylemelisin bence saçma bir yanı yok çünkü bir dizide olsa hayatın ta kendisini yansıtıyo günlük hayatta sık sık karşılaşıyoruz böyle tiplerle valla avrupa yakası türkiyenin en ii ve tek komedisi şu sıralar rakibi yok tabi benim şahsi fikrim
öncelikle yeni basligimiz hayirli olsun...nihayet acmislar 1250 coktan gecmistik bile...bu arada kanimcada hic sacma bir dizi degil carsambalarim onun sayesinde neseyle geciyor...tabi senin fikrin olabilir saygi duyuyorum bende zaten öbür dizelere hic bakmadigim icin bir yourum yapamiyorum...ben sahsen bizzat kendim cok severim avrupa yakasini manyagiyim..
ayrıca izlemediğin bir dizinin saçma olduğu kanısına nerden vardın merak ediyorum
_yorumsuz_ 19-05-07, 12:27 ah ah burhancığımın hali neydi öyle:icon_sorr o tam ucuzdan yüzük bakarken makbuleciğini izzetle görüyor. :img-hyste
zaten makbuleyle burhanı hiç yakıştırmıyordum. ne öyle minyon burhanla makbule hiç hoş durmuyor:icon_whis miss gibi 1.82 izzeti farketti genç kızımız(!)
pınarcım tebrikler. muhteşemdin.şenay gürler le sohbetin süperdi.seni kutlarım...
aysa-17310 19-05-07, 14:21 Arkadaşlar müthiş bi habeerr
Avrupa Yakası seneye de devam edecekmiş. Şenay Gürler, konuk olduğu radyotime programında söylediii:happy0064 :happy0064 :happy0064
evet öyleymiş.ben de çok sevindim bu habere.:happy0064 zaten bitmemesi de gerekiyordu.bu dizi olmadan ben nasıl komik dakikalar geçirebilirdim?:img-blush :img-hyste
allahıma şükür çok ii bir haber bu inşallah hep devam eder
boncuk-girl 20-05-07, 08:12 oo yeni başlığımız açılmış
burhanın makbuleyle izzeti görünce dizlerinin üzerine çökerek makbuleeee diye bağırmasına hala içim gidiyor
acıyorum yaa
başta burhan makbuleyi hiç sevmiyodu
eee en büyük aşklar nefretle başlarmış...
burhanınkide öyle oldu
evet ne güzel avrupa yakasi bi aksilik olmassa kesin devam edecekmis hi hi...
bu arada ben Makbule&Izzet ikilisini cok beyeniyorum onlarinki gercek ask bence burhan bi yüzük icin en ucuzunu aldi o kadar parasi varken izzet olsaydi istedigini alirdi kanimca en paglisini bile cunku o cok sevii makbhueyi hi hi..bide ben onlarin askini eski filmlere benzetmelerini cok sevdim güLmekten öldüriler beni süper...
aysa-17310 20-05-07, 10:28 Aman İzzet&Makbıle aşkı gerçek aşkmış yesinler Burhan tapuları için sevmişmiş Makbıle'yi evet olabilir ama sonradan gerçekten aşık olmuştu hem ona bakarsanız İzzet de evinde kendine hizmet edecek, çocuklarına anne olacak bi kadın arıyodu ilk başta onun da derdi Makbıle değildi ki
Neyse canım şimdi bunları düşünemeycek kadar mutluyum seneye de Avrupa Yakası izleyebileceğiz:happy0064
arkadslar gecen gülse zaten roportajda avrupa yakasını bıtırmeye kıyamadıgını solemıstı zaten ızleyıcı bızdeb bıkana kadar yazmak ıstıyorum dıye cunku atvde bırakmak ıstemıyo gulsede
arkadslar gecen gülse zaten roportajda avrupa yakasını bıtırmeye kıyamadıgını solemıstı zaten ızleyıcı bızdeb bıkana kadar yazmak ıstıyorum dıye cunku atvde bırakmak ıstemıyo gulsede
avrupa yakasinin bitmemesine cok sevindim! bu diziden insan hic bikabilirmi? avrupa yakasiz carsamba günlerini hic düsünemiyorum!:img-wink:
atv ye yeni resim gelmiş tahsin amca sertaç ve tacettin hapishanedeler ne ayak acaba
aaa evet bende gördüm hapishanedeydiler Ifotta üzgün üzgün onlara bakidi..kanimca yine eski film türü gibi bir replik olacak...yine kesin süper bir böLüm...aysa kizim sen ne diyosoun o buHran varya o buHran makbuleye demedigini birakmadi gerizekali geriii kendince naz yapii gerii diyip duruyordu simdi anladi kiymetini geriiii..hi hi hi
http://img399.imageshack.us/img399/103/avrupayakasi1094czf8.jpg
yeni bölümde burhan gaffuru makbulenin peşine takıyo böylemi kurtaracak tapularını pardon aşkını şu cemde hem suçlu hem güçlü iisini bulamazmış aslı o hayali sevgiliyi cem kesin tacettin sanacak akıma da başka isim gelmiyo hani gaffuru bilmiyo çünkü ya da işyerinden serkanda olabilir hani bir mektup krizi vardı ya o serkan demek sütçüoğlu muhallebicisi sertaça emanet zavallı tahsin amca yandı bitmez onun projeleri
Sutcuoglu rezidansini hangi felaket bekliyor acaba?anam cok merak ettim simdi...aslinin hayali sevgilisi hahah kesin güldürecek asli bizi yine...
ama Fatos tanriverdiyle ilgili yine bir sey koymamislar yaww bu 3 özet ve hic bahsetmelediler umarim gelecek böLüMlerde sürprizler olur ve daha cok sahneleri olur...
aysa-17310 21-05-07, 17:48 :img-hyste Özet çok güzel yaa:img-hyste
Demek Burhan Gaffur'a Makbule'ye göz kulak olma görevi veriyo haa? Bence uğraşma Burhancım sen daha iyilerine layıksın değmez o kız için bebişim:hıh zaten divanasııı hem de alaturka asma kat gibi de saçları var:hıh
Aslı iyi yapıyo kanımca. Ne demek 'Bu yaştan sonra daha iyilerini mi bulacak?'
ne varmış Aslı'nın yaşında? Bence daha genç. Hem de güzel bi kadın, iyi bi ailenin kızı, Nişantaşı çocuğu, mesleği de var havada kaparlar. Asıl o Cem divesi kendine baksın. Kafasında birsürü beyaz var zaten. Bence Cem, Aslı'nın hayali sevgilisini o 'insan kaynaklarındaki çocuk'(adını unuttum) o zannedicek. Hani Burhan Gaffur'un mektuplarını onun yazdığını söylemişti. Cem gidip Havyar'da yumruk atmıştı çocuğa. Hatırladınız mı? Kral-kraliçe seçiminin olduğu bölümde?
Felakete gelince... Sertaç breakdans yarışması düzenlemiş ya 'Kazanan baştan bellidir' diyo özette. Heralde Sertaç kendini seçtiricek. Ve olaya polis müdahelesi falan olucak. Bu yüzden Tahsin Bey amca, Sertaç ve Taco hapse giricek. Resimdeki gibi. Başka tahminim yok benim.
Fatoş&Tanrıverdi'yle ilgili yine bi şey yok çok kızım:dito Barışsınlar artık çok uzadı bu iş yaa:icon_sorr
yeni bolumde sertacta baya gozukcek sanirim sevindim
buhran yazik makbulenin pesine gaffuru takiyo gerci burhanami yazik makbuleyemi yazik orasi bilinmez:img-hyste
tanriverdi fatos gine yok hicbirsey yazilmamis uamrim barisirlar:happy0064
gine guzel bir bolum bizi bekliyo:img-polic
aysa-17310 21-05-07, 19:31 Fragmanı gördüm:happy0064
Gaffur Makbule'lerin kapısının önünde, şezlonga uzanmış yatıyodu. Kafasında da hasır şapka vardı:img-hyste İfot 'Musluk damlatıyo gel bakıver' diyo gelemem tatildeyim diyo:img-hyste
Tanrıverdi'yle Burhan yine kavga ediyodu
Tahsin hapisteydi. aynen şöyle bi replik vardı koptum:img-hyste
İfot: Ayy sen buralara düşücek adam mıydın Tahsiiiinn
Tahsin: Ben kader mahkumuyum be İfom:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Fatoş da bağıra bağıra bi şeyler söylüyodu Yaprakla Kubi'ye tam anlamadım ama elbisesi çok güzeldi:img-blush
:img-hyste Özet çok güzel yaa:img-hyste
Demek Burhan Gaffur'a Makbule'ye göz kulak olma görevi veriyo haa? Bence uğraşma Burhancım sen daha iyilerine layıksın değmez o kız için bebişim:hıh zaten divanasııı hem de alaturka asma kat gibi de saçları var:hıh
Aslı iyi yapıyo kanımca. Ne demek 'Bu yaştan sonra daha iyilerini mi bulacak?'
ne varmış Aslı'nın yaşında? Bence daha genç. Hem de güzel bi kadın, iyi bi ailenin kızı, Nişantaşı çocuğu, mesleği de var havada kaparlar. Asıl o Cem divesi kendine baksın. Kafasında birsürü beyaz var zaten. Bence Cem, Aslı'nın hayali sevgilisini o 'insan kaynaklarındaki çocuk'(adını unuttum) o zannedicek. Hani Burhan Gaffur'un mektuplarını onun yazdığını söylemişti. Cem gidip Havyar'da yumruk atmıştı çocuğa. Hatırladınız mı? Kral-kraliçe seçiminin olduğu bölümde?
Felakete gelince... Sertaç breakdans yarışması düzenlemiş ya 'Kazanan baştan bellidir' diyo özette. Heralde Sertaç kendini seçtiricek. Ve olaya polis müdahelesi falan olucak. Bu yüzden Tahsin Bey amca, Sertaç ve Taco hapse giricek. Resimdeki gibi. Başka tahminim yok benim.
Fatoş&Tanrıverdi'yle ilgili yine bi şey yok çok kızım:dito Barışsınlar artık çok uzadı bu iş yaa:icon_sorr
çocuğun adı serkan bende öyle tahmin etmiştim
Fragmanı izledim..
-Bir Sütçüoğlu Festivali var..Ondan sonra Burhan Tanrıverdi'ye Pis satanist! diye bağırıyor..İfot Makbule'ye Ay kızım sen resmen azmışsın diyordu :img-hyste Burhan evine taşınan Sacit'le Cem'i tencereye kaşık vurarak uyandırıyordu..Tahsin hapisteydi Ben kaderin mahkumuyum diyordu :img-hyste Burhan kapıda Aslı'ya Kocanı mı almaya geldin,lütfen öyle deee diyordu :img-hyste :img-hyste Gaffur Makbule'nin kapısı önünde şezdonga uzanmış saman şapkayla nöbet tutuyordu.Musluk damlatıyo diyo İfot Gaffur Tatildeyim diyordu :img-hyste Sonra İfot ''Ayol Makbule kaçmış!!'' diyordu Burhan'a Burhan ''Neee!'' diye bağırıyordu.İzzetle Makbule yavaş çekimde hoplaya zıplaya gidiyordu apartmandan çıkarken..Sonra Burhan da hapishanedeydi :sad53: Düştüm mapus dallarına öğüt veren çok olurrr,toplasan o öğütlerii............... diye şarkı söylüyordu hapiste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Sonra Fragman bitti.
Umarım iyi anlatabilmişimdir izlemeyenlere..Harika bir bölüm bizi bekliyor... :img-wink: Böylece 4.Sezon Bölümleri 2 Başlığına ilk yorumumu eklemiş oldum :img-pilot
ben de izledim süperdi evet..bu arada dizi 130.bölümde sezon finali yapacakmış arkadaşlar :) yani devamı gelecekmiş..:good:
ben en çok makbule ve izzete güldüm yine..hülya koçyigit gibi koşuyor makbule :img-hyste burhan peşlerine gaffuru taksa kaç yazar..atı alan üsküdarı geçmiş durumda :img-hyste
ay süper bir böLüm oldüM güLmekten yaa...
Sütcüoglu brak dance festivali hjahahah
pis satanist yine döndüü..anam fatosta bu adamda bende olmayan ne var diyi anlamadim...makbule izzetin kacmasida süper yani yine al yazmalimin sarkisiyla
DüSTüM MAPUS DAMLARINA öGüT VEREN COK OLUR!!!HAHAHA
tanrıverdi 22-05-07, 15:16 ayyy:img-hyste koptumm fragman tam bir komedi yaaa:img-hyste :img-hyste sayın gülse birsel gene döktürmüş yaa..bayılıyorum o kadına...sonu çok komkti makbuleyle izzetin kaçması..gaffur da gene diklmiş burhann kapısına tatil yapıo orda:)tahsin amcada nie hapiste anlayamadımm:)aslı bu böl gene kopartcak bizi:)hayali sevg:img-hyste ayy buaralar aslı karakterine de bayaa yüklenio çok sevinçliyim yanii...:)bide şu tanrıverdiyede biraz daa görsek..biara nerdeyse sadece gözüküoduu okadar dı yani...şu son gnlerde erkekler ln ittifak kurduu için gene görüoruz bayaaa..
boncuk-girl 22-05-07, 17:54 fragmanı gördüm...
süper bir bölüme benziyo...
burhan yine çok komikti...
makbuleyle izzetin kaçması süperdii:img-hyste :img-hyste
müthiş bir bölüme benziyor
biran önce yarın akşam olsada izlesekk
dilara-1905 22-05-07, 20:14 noluodu fragmandaaaa ?? ben göremedim bi türlü
dilara-1905 22-05-07, 20:17 Fragmanı izledim..
-Bir Sütçüoğlu Festivali var..Ondan sonra Burhan Tanrıverdi'ye Pis satanist! diye bağırıyor..İfot Makbule'ye Ay kızım sen resmen azmışsın diyordu :img-hyste Burhan evine taşınan Sacit'le Cem'i tencereye kaşık vurarak uyandırıyordu..Tahsin hapisteydi Ben kaderin mahkumuyum diyordu :img-hyste Burhan kapıda Aslı'ya Kocanı mı almaya geldin,lütfen öyle deee diyordu :img-hyste :img-hyste Gaffur Makbule'nin kapısı önünde şezdonga uzanmış saman şapkayla nöbet tutuyordu.Musluk damlatıyo diyo İfot Gaffur Tatildeyim diyordu :img-hyste Sonra İfot ''Ayol Makbule kaçmış!!'' diyordu Burhan'a Burhan ''Neee!'' diye bağırıyordu.İzzetle Makbule yavaş çekimde hoplaya zıplaya gidiyordu apartmandan çıkarken..Sonra Burhan da hapishanedeydi :sad53: Düştüm mapus dallarına öğüt veren çok olurrr,toplasan o öğütlerii............... diye şarkı söylüyordu hapiste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Sonra Fragman bitti.
Umarım iyi anlatabilmişimdir izlemeyenlere..Harika bir bölüm bizi bekliyor... :img-wink: Böylece 4.Sezon Bölümleri 2 Başlığına ilk yorumumu eklemiş oldum :img-pilot
harika anlattınnn izlemiş kadar oldum valaa süper bölüm olcak ya hele sonana bayıldımm:happy0064
tşk =)
aysa-17310 22-05-07, 21:16 Düştüm mahpus damlarına öğet verennn çokk oluurrrr
Toplasan o öğütleri burdan koye yol oluuuurrr:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Hadi Tahsinler, muhallebicideki breakdans yarışması zımbırtısı yüzünden hapiste.Peki Burhan??? Onun ne işi var merak ettim...
cedric-hülya 22-05-07, 21:45 Ayy İzzet ile Makbule kaçıyorlar ha Allah iyilğinizi versin.
Hiç güleceğim yoktu bunlar işi iyice abarttılar bakalım sonu nasıl gidecek bu işin.
Aslı ile Cem'in hali ne olacak merak ediyorum.
Fatoş ile Tanrıverdi umarım barışırtlar artık.
Birde hapis olayı var merak ettim yarın hepimiz izleyeceğiz bakalım nasıl bi bölüm olacak.
Bizi gene güzel ve Komik bi bölüm bekliyor.
Avrupa yakasi en iyi komedi dizisi!!!!!!altin kelebek ödülleri aciklanmistir hi hi....tebrikler...
bu aksam süperr bir böLümdede gülmekten öLcez hahah simdiden güLimm
tanrıverdi 23-05-07, 14:55 ewwwwttt en ii komedi dizisi.:happy0064 :happy0064 tebrikelr avrupa yakası..tebrikler gülse birsel:happy0064 :happy0064 ..zaten başka dizimi var komedi dalında olsa bile kaç yazar:)
ayy bugn avrupa yakası günü..çok mutluyum o yüzden:)sabırsızlkla bekliorumm:)ehuee tabi ondan öncede tekrarı var...
ya ben bu izzet makbule aşkına harbiden sinir olmaya başladım:( burhanla çok daha komik bnce:)
aysa imzan süpermiş;)
aysa-17310 23-05-07, 18:10 Sağol eksik olma kırdeşim:) Ben zaten sinir oluyorum İzzet'e böyle giderse Makbıle'ye olmaya başlayacağım:icon_whis
En iyi komedi dizisi tabii ki Avrupa Yakası:happy0064 :happy0064 :happy0064 Bunu durup bi an düşünmek bile hatadır bence:img-yes:
Yaa ööff Atv Ana Haber Bülteni'nde Tayyip Erdoğan canlı yayın konuğu hala bitemedi. Tayyip konuşucak başka zaman bulamadın mııı sirseriiii çekil git ordan
mavimeleğim 23-05-07, 20:47 avrupa yakasının ödül almasına çok sevindim sonuna kadar hak ediyo.Bu akşam ki bölümde çok güzeldi.İzzetle makbule çok komik ama bu burhanın hali nolcak ya?Herkes onun evinde makbule izzete aşık yazaık adama.Ayrıca iffet de bu akşam aslında her zamanki gibi oyunculuğunu konuşturdu.Fatoş da komikti yaprakla falan.Galiba zeynepla sacitin ilişkisini zeynebin aileside öğrencek babası sarılıken gördiü çünki şimdilik aklıma gelenler bunlar sonra yine yazarım her zamanki gibi çok güzeldi:)
oh cem devesine ii oldu aldatan kocanın hazin sonu güzel dayak yedi bu arada burhanın sacitle cemin annesi gibi davranması çok hoştu hapishane sahneleri ve fatoşun yaprağın sevgilisi gibi davranması da diğer güzel sahnelerdi
aysa-17310 23-05-07, 21:07 Harikaydı yaa:img-hyste Avrupa Yakası her bölümde kendi kahkaha rekorunu kırıyo. Bu bölüm özellikle bütün karekterlerin ağırlıkta olduğu, bayağı olaylı ve de bol kahkahalı süper bi bölümdü.
Burhan Altıntop adamım benim. Her zamanki gibi süperdi. Acılarını içine atıp atıp sonunda İfotla Aslı'nın yanında patlaması, sandalyenin üstünden düşerkenki halleri:img-hyste Evde Cem ve Sacit'in annesi gibi davranışları, ikisinden de sürekli şikayet etmesi 'Çekirge sürüsü gibiler' 'flash back oliyiiii' 'Yüzük almaya gitmiştim ama o annndaa' replikleri, hapishanede gözleri kapalı 'polyannalık dersi' verirken, arkasını dönüp kimseyi göremeyişi ve de o muhteşem türkü söyleyişi:img-hyste
Makbule - İzzet çifitine hala gıcığım. Fazla yorum yapmiyim en iyisi bu konuda. Ama bakışmaları tat verdi artık.
İfot - Tahsin harikaydılar. İfot'un Makbule'ye çıkışmaları, hapishanede eski Türk filmlerindeki gibi davranışları, 'Beni bekle İfo' 'Burda mı bekliyim' repliklerine acayip güldüm:img-hyste Bi de Tahsin'in İfot'un 'Beterin beteri vardır Tahsin' deyişine devamlı 'Bundan beteri ne olucak' diye yanıt vermesi ama her seferinde daha da beteriyle karşılaşması:img-hyste
Yaprak - Kubilay - Fatoş Fatoş'un sanki Yaprak kendi sevilisiymiş de onu Kubi'yle aldatıyormuş gibi davranmasına çok güldüm.:img-hyste 'Bu adamda bende olmayan ne var haa' deyişi harikaydı:img-hyste
Sertaç - Taco - Nilay Berakdans yarışmasında neler olacağını tahmin etmiştim. Sertaç'ın hapishanedeki pişkinliklerine diyicek laf bulamıyorum:img-hyste
Sacit - Nilay - Gaffur Sacit'e çok acıdım yazık. Cemle kavgaları, elektrik çarptığındaki titremeleri:img-hyste Sabit efendi sonunda öğrendi gerçeği. Gaffur yine az ve öz göründü. Şezlongda Agatha Christie okuyuşu, gazoz içişi, İzzetle kanka oluşu, musluğu tamir edişi...
Aslı - Cem Cem şu sıralar çok sinirime dokunuyor. Aslı ne yapsa arkasındayım. Onun da kıskandırmak için yaptıkları, Fatoş'tan telefonla taktik alması, en sonunda herşeyi yannış anlayan Cem'in İzzet'ten kafa yemesi...
Tanrıverdi, yazık Fatoş'un önünde düştüğü duruma bayağı üzülmüş. Ama komplekse girip herkesi yanlış anlaması, jürilik teklifinin üstüne atlaması, kasılmaları, Fatoş'a öpücük atmaları, doğrucu davutluğu yüzünden herşeyi berbat etmesi... Yannız Kubi'ye hak veren ve sevgilisizlik yüzünden saçmaladığını fark eden Fatoş Tanrıverdi'ye geri dönecek. Barışacaklar:img-blush
Son sahnede Tahsin'in bağırışı ve gökgürültüleri de süperdi:img-hyste
nejatdidem 23-05-07, 21:19 çok uzun geldi bana yaa ama güzeldii genel olarak uzun yorum yapmıcam bu sefer hoşuma gitti ama artık eski türk filmi kısmı sıktı izetmakbule'nin bence ya da ben sıkıldım artık daha deişik bişiler yapsınlar=)
ama yinede güzeldi:)
cansu_cansel 23-05-07, 21:22 bölüm her zamanki gibi harikaydı ama kamera arkası çok küfürlüydü hep bipp diye geçtiler valla bence altın kelebek engin günaydının hakkıydı
yakupoglu61 23-05-07, 22:05 burhanın hapisanedeki halleri öldürdü bni ve birde kapıda ceme şakamı bn şakamı yaptım gibilerinden laflar söylemesine çok güldüm...!
gaffuru elektrik çarpmamasıda başka komik bir durumdu.
minemtoprak 24-05-07, 08:35 Burhan Burhan Burhan inanılmaz güzel oynuyor.Burhansız bir avrupa yakası düşünemiyorum.Yine her zamanki gibi mükemmeldi.İfot la Aslıya patlaması.Kızınıza sahip çıkın demesi :img-hyste
Sacitin elektrik çarptıktan sonraki titremeleri :happy0064
Yaaa ben İzzet ve Makbule aşkınada bayılıyorum Devlerin Aşkı çalarken ki Kadir İnanır Türkan Şoray tiplemeleri.Birde İzzetin bırakacam bu işleri demesi :img-hyste herkes çok tatlı yaaa.
İyiki Varsın Avrupa Yakası :good:
Genel olarak eğlenceli bir bölümdü ama bu eski Türk filmlerine atıf kısımlarının daha fazla uzamamasını umuyorum Fatoş ve Yaprak ilişkisi geçen bölümdeki Burhan & Cem ilişkisine benzedi. Fatoş' un yalnızlığını anlaması iyi oldu, belki bu sayede Tanrıverdi ile barışırlar. Gerçi aradaki farklar çok sorun yaratıyor ama...
Burhan' ın pirinç ayıklayıp durmasına çok gülüyorum, Gaffur' un kendine uygun bir roman okuması, Sacit' in kapıcı halleri, Aslı' nın Fatoş' tan aldığı taktikleri uygulaması eğlenceli sahnelerdi..
Cem hâlâ üzgün falan değil, üstelik nasıl da pişkin "Aslı 30 undan sonra benden iyisini mi bulacak" diyor? Aralarındaki aşka ne oldu anlayamıyorum. Cem' de bi pişmanlık, bi Aslı' yı özleme durumu da yok, pes doğrusu boşansınlar o zaman.
Makbule ve İzzet' in durumu nereye gidecek böyle merak ediyorum, Burhan' ın flash back leri çok eğlenceli aslında.
Bu bölümün öne çıkan karakterleri tabi ki Burhan Altıntop dışında Aslı, İfo ve Tanrıverdi' ydi. Özellikle Burhan ve Tanrıverdi' nin ağlayarak birbirlerine sarılmalarına çok güldüm.
aysa-17310 24-05-07, 10:17 Bi şey daha arkadaşlar farkında mısınız bilmiyorum ama dizide ufak tefek geri dönüşler oluyo. Mesela:
2.sezonda, Aslı'nın niyetinin hemen evlenmek olduğunu sanan Cem, ilk buluşmalarında onu ekmişti. Aslı da buna çok sinirlenip, Cem'e kötü davranmaya karar vermiş ve de bu konuda Fatoş'un engin tecrübesinden faydalanmıştı. Tıpkı dün akşam, telefonla taktik alışı gibi...
İkincisi de, 3. sezonda, ilişkilerini Volkan'dan saklayan Selin ve Kubilay, yanlış anlaşılmış, Aslı'nın Kubilay'la ilişikisi olduğunu sanan Cem ve Volkan olay çıkarmıştı. Şimdi de aynı şey saklı gizli buluşan Makbule - İzzet ilişkisinde oldu. Cem bu kez de Aslı'nın İzzetle birlikte olduğunu sandı. Gerçi bunu düşünebilmek için haklı nedenleri var ama hesap soracak yüzü yok bence:img-yes:
boncuk-girl 24-05-07, 10:49 süper bir bölümdü
gülmekten öldüm:img-hyste :img-hyste
burhanla tanrıverdinin sarılacağı 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi
imkansız gibiydi
süper bir bölüm bölümdü herşeyiyle
gülmekten öldümmmmmm:img-hyste :img-hyste
arkadaşlar avrupa yakası gelecek sezon devam edicek mi :)
|