Tüm Versiyonu Göster : I.Altında Mantık Hataları
justin_girl
14-07-06, 17:54
Diğer başlık tarafımdan gayri ihtiyari terk-i diyar edince,sizlerin affına sıgınarak bu başlıkta devam etmenizi rica edicem...
Saygılar
forever_bim
18-07-06, 22:05
Hatalar insanlar içindir Sevgili justin girl...O yüzden moralini bozma.
Bu arada sezon finalinde bir mantık hatası değil de devamlılık hatası yakaladım. Filizin önceki bölümlerde kullandığı otomobil siyah bir jeepti ve markası da Subaru Forester idi. Son bölümde ise yine siyah fakat jeep değil de station wagon bir modelini kullanıyordu Filiz aynı markanın.
Bu hata konusunda neredeyse yüzde yüz eminim. Çünkü otomobillerden çok iyi anlıyorum..
Forever_bim arabalarad dikkat etmişsin bravo sana. Bu çekimlerin devamlı olmayıp plan olarak yapılmasından kaynaklanıyor. Ayrıca bizim Türk dizilerinde detaylar üzerinde çok durulmuyor. İzleyici anlamaz diye düşünülüyor.
buna bende dikkat ettim ama mantık hatası olarak görmedim çünkü onlarda bir çok araba var belki başka arabayla gitmiş olabilir veya yeni bir araba almıştır , ne de olsa kız zengin arabasını değiştirir dedim
ayrıca yeni sponsorlarıda olabilir çünkü çok gösterdiler:img-grin2
forever_bim
18-07-06, 22:20
buna bende dikkat ettim ama mantık hatası olarak görmedim çünkü onlarda bir çok araba var belki başka arabayla gitmiş olabilir veya yeni bir araba almıştır , ne de olsa kız zengin arabasını değiştirir dedim
ayrıca yeni sponsorlarıda olabilir çünkü çok gösterdiler:img-grin2
Sevgili Sinem zaten dizinin sponsoru Subaru.
Elif-Silver renk Subaru Forester
Ömer-Mavi renk Subaru Impreza
Yılmaz-Silver renk Subaru Legacy
Filiz-son bölümlere kadar siyah renk Subaru Forester. Son bölümde ise siyah renk yine Subaru ama başka modelinden kullanıyordu...
Yani sponsor değişmedi. Sadece aynı markanın farklı rengi tahsis edildi.
bence en büyük mantık hatası babanın ölümünü kimsenin duymaması nasıl olurda ünlü bir işadamın ölümünü basın duymaz ve haber yapmaz
bence en büyük mantık hatası babanın ölümünü kimsenin duymaması nasıl olurda ünlü bir işadamın ölümünü basın duymaz ve haber yapmaz
Baba gece evde öldü, Filiz ertesi gün Yılmazlara gitti. Zaten düğün günü olduğu için onlar hazırlık telaşından televizyon açmamışlardır. Filiz'in Yılmaz'ın evinden ayrılmasıyla da final oldu. Yani daha duyulacak kadar zaman geçmemişti. Yeni sezonda görürüz artık.
dizinin son bölümlerinde okadar insanın ölmesi başlı başına mantık hatası ayrıcadiziyi 2 sezona uzatmalarıda ayrı bir mantık hatası yılmazla filiz kavuşacaktı ve dizi öyle bitecekti yani tadında kalacaktı 2 sezon yılmazın kıskançlık krizleriyle yüklü bölümleri izlenicek inşallah dizi buna rağmen yine izlenir ama ben izlemeyi düşünmüyorum
ihlamurlarfanatigi
18-08-06, 00:25
bence reklam olsun diye yapmislardir, diger araclarida tanitmak icin...
bence yılmazın bitmek bilmeyen okuluda saçmalık...
he bide şey war eğer bu yılmaz okulunu hala bitirememişsee dolayısıyla askerede gitmemiştir...kaldıki dizi başladıgından beri sürekli biriyle ewlenme aşamasına gelen yılmazın ağzından neden askerliğimde war şeklinde bir cümle duymadık...yoksa ben mi kaçırdım
forever_bim
18-08-06, 22:24
bence yılmazın bitmek bilmeyen okuluda saçmalık...
he bide şey war eğer bu yılmaz okulunu hala bitirememişsee dolayısıyla askerede gitmemiştir...kaldıki dizi başladıgından beri sürekli biriyle ewlenme aşamasına gelen yılmazın ağzından neden askerliğimde war şeklinde bir cümle duymadık...yoksa ben mi kaçırdım
Agzım acık bu muhteşem tesbiti okudum....Kesine yakın bir payla haklısın si_nice hem de cok...Sanırım askerlikten önemli sorunları vardı yılmazın(Ömer Elif gibi)Ondan göndermediler...
forgetmenot
18-08-06, 23:51
Gerçi ben son bölümleri seyretmedim,oralarda Yılmaz'ın okulu bitirmediği söylendiyse,ben bunu duymadım.Ama eğer hafızam beni yanıltmıyorsa,Filiz'le sanki ilk tanıştıklarında, hatta yanlarında Elif'de olabilir,Yılmaz daha önce, bir kaç dersi olduğunu, ama şimdi Hukuk Fakültesi'ni bitirdiğini söylemişti.Yoksa ben yanlış mı hatırlıyorum?Eğer böyle olduysa,yine mantık hatası olmuyor mu?Önce üniversiteyi bitirdiğini söylüyor,sonra bitirmediğini söylüyor ya da tam tersi?Ama ben Yılmaz'ın ağzından okulu bitirdiğini duyduğuma eminim!
forever_bim
19-08-06, 00:08
Gerçi ben son bölümleri seyretmedim,oralarda Yılmaz'ın okulu bitirmediği söylendiyse,ben bunu duymadım.Ama eğer hafızam beni yanıltmıyorsa,Filiz'le sanki ilk tanıştıklarında, hatta yanlarında Elif'de olabilir,Yılmaz daha önce, bir kaç dersi olduğunu, ama şimdi Hukuk Fakültesi'ni bitirdiğini söylemişti.Yoksa ben yanlış mı hatırlıyorum?Eğer böyle olduysa,yine mantık hatası olmuyor mu?Önce üniversiteyi bitirdiğini söylüyor,sonra bitirmediğini söylüyor ya da tam tersi?Ama ben Yılmaz'ın ağzından okulu bitirdiğini duyduğuma eminim!
Kesin yargıya varmak için sanırım dizinin tekrarlarını izlemem gerekecek. Ama 35. bölümde Yılmaz Nalan ve Elifin babası Emin Bey için avukat bir hocasına gitmişti. Ve hukukla ilgilenemediginden dem vurmuştu. Bilmiyorum okulunu bitirdi mi. Zaten ilk sezon bunun haricinde de çok fazla mantık hataları vardı. Bir örnek vereyim...
KEMAL: Sami ölene kadar bana çok çektirdi.
YILMAZ: Öldü mü peki?
gibi....
Bu mantık hatası sayılır mı bilmem ama yeni sezonda büyük bir hata yapıldı bana göre.Yılmaz ve mahalleli Kemal Bey adına yapılan okulun açlışına katıldı.Ama Kemal Bey'in karısı Canan Hanım yoktu.Kocasının adını taşıyan okulun açılışında olmaması yanlıştı.Bir de aradan 4 yıl geçti ama insanlar hiç değişmedi mi?Hadi diyelim insanlar değişmedi ama ne bileyim mesela hanımların saç rengi,saçlarının uzunluğu ya da saç modelleri bile aynıydı hemen hemen.Elif'in en yakın arkadaşı aynı şekilde arkadan toplamıştı saçlarını.İnsan bir değişik model yapar ya.Yani 4 yıl kısa bir zaman ama insan hayatında ufak tefek değişiklikler olur.Mekanlar ,evler ve mobilyalar bile aynı.Bu senaryodaki bir eksiklikti bana göre.Dikkatli izleyecilerle yeni mantık hatalarında buluşmak üzere.:img-ok:
Bir yönden haklısın ama hicbişeyde değişmedi değil mesela:
- Filizin sacları uzamış
- Hakan bıyık yapmış
- Handan sacını actırmış biraz
- Müjganada tam bir annanne sacmodeli yapmışlar ve cokmüş göstermişler.
Tamam Ömer ve Yılmazda hicbir değişiklik yok. Kanal D nin tanıtım filiminde Sinan tuzcuyu kirli saklala görmüştüm ama 4 yıl sonra Ömer aynı Ömer.
Yılmazdada artık saclarına cöle sürüp kaldırmıyorlar öyle.
Mekanlarda değişmiş Tek-Stil holding gibi bişey olmuş.
Bence en büyük mantık hatası kücük Elif. Cünkü hicde 4 yaşında görülmüyor daha cok 6 yaş civarında. Ben 4 senenin gectiğini bilmeseydim Elifin ilkokula gitiğini sanardım.
Bide Ahmet bi kac ay daha büyük Elifden ama bu hic belli olmuyor tamam oğlan cocukları hep birden büyürler kücükken ufak kalırlar ama biraz komik görünüyor.
belkide filizin babası ölmedi! Filiz yılmazla evlenmesin diye bir numara bu belkide! Bu tür dizilerde her şeyi düşünebilmek lazım arkadaşlar unutmayın bu eski türk filmlerinden yola çıkılarak oluşturulmuş bir dizi ve hangi eski türk filminde mantıklı sahneler gördükki zaten:)
bengusu_melisa
14-09-06, 18:41
arkadaşlar eski zamanlarda 2002 yılındalarsa bi mantık hatası daha var.hatırlarsanız meral ömeri bacağındn vurmuştu.handanlar bu haberi öğrenmeden önce kırık kanatlar dizisini izliyorlardı.nebiliyim asmalı konak bir istanbul masalı gibi diziler o zamanlar yayınlanmaktaydı.kırık kanatlar 2005 yılının sonlarına doğru başladı.haklımıyım???
cok komik bi mantık hatası..erol tekinerin mezarında 2002 de öldü yazıyor..ama 11.bölümde ömer ve elif evlenirken nikah memuru 11 kasım 2005te başvurdunuz diyor..ya bu kadarda mantıksızlık olamaz yaaaaaa :D hiç mi dikkat etmiyolar...buna gore eol tekıner oldu 3 yıl sonra oglu evlendı..bizim gördüklerimizde hayaldi zaten.. hahahahahaha
cok komik bi mantık hatası..erol tekinerin mezarında 2002 de öldü yazıyor..ama 11.bölümde ömer ve elif evlenirken nikah memuru 11 kasım 2005te başvurdunuz diyor..ya bu kadarda mantıksızlık olamaz yaaaaaa :D hiç mi dikkat etmiyolar...buna gore eol tekıner oldu 3 yıl sonra oglu evlendı..bizim gördüklerimizde hayaldi zaten.. hahahahahaha
evet burdan da anlaşılıyo ki diziyi uzatmak içn yeni sezon yeniden yazılmış yoksa böle bi hata olmazdı heralde zamanı günümüze çevirmey çalışmışlar ama evet mantıksız olmuş
Tabii senaristler ilk bölümden planlamadilar 4 yil atlanacagini. Sonradan gelisen birsey bu. Ama dizide hakikaten cooook mantik hatasi var ^^. Bende bu 2002 olayina birsey diyecegim.
Madem 2002deydiler neden giyinis tarzlari günümüzdeki gibi, kullandiklari digital kameralar, laptoplar 2002 model degildi? Hakikaten 2006 yazsaydilar daha iyi ederdiler..... Ozaman dizi 2010 olurdu ama olsun =)
Yılmaz kıza çarptığında kızı arabaya koyduktan sonra ordan biri kızın telini yerden alıp Yılmaz a verdi. Yılmazda kızın cep telini cebine koydu. Sonra da kızın yakınlarına ulaşamadılar. Unuttular o telefonu.Çok saçmaydı.
forever_bim
16-09-06, 00:03
Salih ve Ekrem Yilmazla yeni kizin hangi hastanede olduklarini telepatiyle anladilar herhalde....
:icon_evil
Kaza geciren kiz battaniye tasinir gibi tasindi. Hayir yani benim bildigim ambulans cagrilir ve de ambulansla tasinirdi:icon_evil :icon_evil
ewet onu unuttum.sanki istanbulda bir tane hastane warmış gibi..
we ben şu biri tam telefonun başındayken diğerininde telefon beklemesi fln çok klasik bi saçmalık bencee
Yılmaz kıza çarptığında kızı arabaya koyduktan sonra ordan biri kızın telini yerden alıp Yılmaz a verdi. Yılmazda kızın cep telini cebine koydu. Sonra da kızın yakınlarına ulaşamadılar. Unuttular o telefonu.Çok saçmaydı.
O telefon değildi sanırım kimliğe benzer birşeydi. 2002 olayı bana da saçma geldi. 2006 yazsalar daha iyi olurmuş.
O telefon değildi sanırım kimliğe benzer birşeydi. 2002 olayı bana da saçma geldi. 2006 yazsalar daha iyi olurmuş.
kimlikse eğer kızın üstünden kimlik çıkmadı dediler. Yılmaz orda hatırlardı. daha da saçma olur kimlik olması. ben telefon diye hatırlıyorum.
Valla gerçekten bilmiyorum ama yani ince birşeydi. Telefon olamayacak kadar ince. Bir kağıda benziyordu ben de kimlik zannettim o yüzden. Ama her neyse yılmaz onu mutlaka ileriki bölümlerde bulur ve bakar yani boşuna koymamışlarıdr dizinin o sahnesinde onu.
diziyi çeken bi arkadaş olduysa bizi aydınlatırsa sevinirim. bana unuttular gibi geliyo ama... ve orda yerdekini veren adam telefon dedi diye hatırlıyorum çok kısa biandı hemen geçtiler.
kaza anında kız yere birsey düsürdü veren cocuk bunu düsürmüs dedi yılmaza ait olmaz yılmazda cebine koydu
bencede 2002 ölüm tarihi oldu ama gecen sezon kullanılan tarihler ne olacak 2006 üzerine yapıldı
Demekki Turkiyede 2002'de dunyanin 2006'da ancak kullandigi model arabalar, cep telefonlari ve bilgisayarlar kullaniliyormus :)
arkadaşlar çok mu önemli bu mantık hataları nolcak sanki yanlışlıkla 2002 diye yazılmışsa mezara üstünde bu kadar durulmaz ki birde bir tanemi hastane var istanbulda demişsiniz nereden haberleri oldu felan filan bunlara fazla takılmayın dizinin keyfini çıkarın
Bende başta Yılmaz a verilen şey kimliktir diye düşündüm,hatta anneme de dedim "anne Yılmaz a bişey verildi o kimliktir belki unuttu onu Yılmaz" dedim annem o anda dikkat etmemiş heralde görmedim dedi.
Ya bende şeyi hatırlamıyorum.Yılmaz toplantıda Filiz başkan olsun dedi En uygun aday o dediler Ömer de bence de dedi.Daha sonra toplantıya ara verildi.Tam Yılmaz tebrik için elini uzatıyordu Ömer araya girdi tebrikleri sonra alırsın dedi.Buraya kadar tamam.Ama daha sonra toplantıya devam ettiler mi?Ben görmedim tekrar toplantıya girdiklerini.Filiz ile Yılmaz konuşurken yine Ömer geldi eve gitmemiz gerekiyor dedi asansöre bindiler.E toplantının devamı ne oldu?Ya oldu da ben görmedim ya da unuttu senaristler.
Arkadaşlar seneye çok takmayın derim ben.Sonuçta dizinin en başında 2. sezon diziyi de şöyle başlatalım demediler.Zaman atlaması devamın da oluştu.Yalnız şimdi 2010 gösterilseydi daha iyi olurdu.O zamanda farklı mantıksızlıklar çıkardı ortaya.
Diğer siteden arkadaşım olan ve bu siteye de aynı nick'le üye Tuba333'ün saptaması aktarayım.
Küçük Elif 4 yaşında ama oyuncu çocuğun süt dişleri değişiyor. Bu da onun en az 6 yaşında olduğunun delilidir.:img-haha: :img-haha: Bari aradan 6 yıl geçti deselerdi. :fighting2 :fighting2
Evet bak bu çok doğru.Kızın ön dişleri yok gerçekten.Aynı şey babamında dikkatini çekmiş olacak ki;o da aynı sözleri sarfetti.
Aaaaa bence o sahne çok romantikti bir an kendimi gördüm sanki Filizi'in yerinde:)
bilmiom yaa abi tlf başınd a bekliceksi biri bekler ne o öle ikiside planlamış gibi:img-grin2
şaka maka ama çok gzl bi bölümdü
işte size güzel bi hata. ister mantık hatası deyin isterseniz hazırlıksızlık. ayrıca bu hata dizinin konseptinin hazırlanırken aslında 5-10 bölümlük dilimler halinde hazırlandığını ispatlıyo. işte hata:
11. bölüm: yılbası gecesi herkste maske var ve yılmaz bi telefon alıyor ekrem kaza yapmış diyerek gidiyor. Murat Filiz'e ''2006'da sevgilin yanında yok mu?'' diyor
41. bölüm: Filiz İtalya'dan dönmüştür ve dört yıl geçmiştir. ama diziyi bu güne denk getirmek zorunda olan senaristlerimiz filizin babasının mezar tasına bi ayrıntı ekliyorla. babasının mezar tasında ölüm tarihi 2002.
belki cok ayrıntı bi hata olabilir ama ben burdan iki sonuç cıkardım. birincisi yukarda da dediğim gibi bu diziyi yapan senaristlerde bizim gibi 10 bölüm sonra ne olacagını bilmiyor. yani önceden hazırlanmış bi sezon metni yok bence önlerinde. ikincisi de mezar tasındaki ölüm tarihini 2002 yapabilecek kadar ayrıntıyı hesaplayabilmelerine rahmen bu ayrıntıyı kacırmış olmaları
forever_bim
23-09-06, 15:30
Dün akşamki mantık hataları
1. Yılmaz Aliyi Fahriyenin evine bırakırken kravatı mor renkteydi. Sonradan eve doğru yürürken kırmızı oldu.
2. Ömer Yılmazın otelde kaç numaralı odada kaldığını nasıl buldu?
Fahriye Semayi ariyor, gelmesini sölüyor. Telefonu kapattiktan yarim dakikadan sonra Sema kapinin önünde. Fahriyenin evi atölyeye cokmu yakin???
Fahriye, Mualla Hanim vede Yilmaz bahcede otururken Mualla Hanim kalkip iceri giriyor..O sirada Fahriye iceri mi gidiyorsun diyor?
Mualla Hanimdan TIK yok:) Ya o an cevap vermeyi unutuyor yada duymuyor..
Fahriyede afalliyor o sahnede.. "Tamam bende simdi gelicem diyor"
Acayip güldüm..Bir sessizlik hakim olmus o an...
Yılmaz akıllılık yaptı ve Feride'yi kaza mahalline götürdü. Ama şunu akıl edemedi o civarda bir araştırma yapsa en azından muhtarlığa gitse sorsa soruştursa kızın yakınlarını bulabilirdi. Ayrıca Feide'nin ailesinden de ses çıkmadı. Bu kısmı bence gerçekten mantık dışıydı.
kaza yaptığında biri yılmaza bişeyler vermişti ferideden düşmüş.şimdi o kağıtlar nerde?
kaza yaptığında biri yılmaza bişeyler vermişti ferideden düşmüş.şimdi o kağıtlar nerde?
bnde şimdi tam o soruyu yazcaktım..sahi kağıtlar nerde..
bnde şimdi tam o soruyu yazcaktım..sahi kağıtlar nerde..
o kağıtlar yılmazdan düştü.çocuk orda abi bişi düşürdün diyo..
hayır kadından düştü dedi galiba tam bilmiyorum ama
tuğba filiz
24-09-06, 23:18
kadından düştü yılmaz alıp cebine koydu ama unuttu
Kemal-abi1
25-09-06, 05:44
kizdan düsdü yilmazdan düsmedi cünkü oglan "abi bunu düsürdü" dedi ve cep telefonu felan degil bir kagit parcasi...
buyrun...
resmen nufus cüzdanina benziyo ama ne bileyim belkide ask mektubu dur bu haftaki bölümün fragmaninda cok yanildik belki gene yaniliriz kim bilir ;)
http://img88.imageshack.us/img88/5995/vlcsnap183857ba2.jpg (http://imageshack.us)
Bu bir hata değil bence.. Senaristler bunu gelecek bölümlerde önümüze ısıtıp suncaklar.. Mektuba daha çok benziyo... Nüfus çüzdanı açıkta olması saçma.. Cüzdanda bulunurdu.. Bence önemli bir kağıt..
hyr hyr kadından düştü o kağıtlar..
y_i_selcuk
30-09-06, 16:20
arkadaslar bide dizi sirasinda muzikte bozuklukmu vardi yada bana oyle geldi gerci bu mantik hatasi degil ama ...
arkadaslar bide dizi sirasinda muzikte bozuklukmu vardi yada bana oyle geldi gerci bu mantik hatasi degil ama ...
eVET COGU KEZ MUZIKTE BOZUKLUK VARDI BENDE FARK ETTIM
evt bozukluk vardi bende farke etim,,ya emrenin babasi nalani zaten tanimiomuydu¬¬
evt bozukluk vardi bende farke etim,,ya emrenin babasi nalani zaten tanimiomuydu¬¬
Elbette taniyordu hatta babasi emreye hic ilgi gostermiyor diye nalan emrenin babasiyla konustu yani aralarini nalan yapmisti
Jaime-Angelica
30-09-06, 18:32
evet müzikte sorun wardı onu bende farkettim yaa bide şurası biraz saçma geldi belki yanlışta hatırlıyor olabilirim ama bişey dicem filiz arabada düşürüyor yaa küpesini sonra ertesi gün oluyor heralde nese tam hatırlamıyorum ama kıyafeti farklıydı filiz hiçmi farketmedi kulağında küpenin teki olmadığını kıyafetini değiştirirken vede saçını fln yaparken..:)
mantık hatalarının sebebi : dizi normal ölümsüz kazasız belasız giderken son 3 bölümde kemal bey filizin babası ve elif ölüyor. bunlar acaba parada mı anlaşamıyor. şimdi filizin babası erkekler ağlamaz dizisinde oynuyor. bence bazı anlaşmazlıklar senaristleride zor duruma sokuyor hazırsız yakalandıkları için bir sürü sacmalık izlemek zorunda kalıyoruz. umarım cabuk toparlarlar yoksa içinden cıkılmayacak bir duruma doğru gidiyorlar.
mantık hatalarının sebebi : dizi normal ölümsüz kazasız belasız giderken son 3 bölümde kemal bey filizin babası ve elif ölüyor. bunlar acaba parada mı anlaşamıyor. şimdi filizin babası erkekler ağlamaz dizisinde oynuyor. bence bazı anlaşmazlıklar senaristleride zor duruma sokuyor hazırsız yakalandıkları için bir sürü sacmalık izlemek zorunda kalıyoruz. umarım cabuk toparlarlar yoksa içinden cıkılmayacak bir duruma doğru gidiyorlar.
bende aynen bu şekilde düşünüyorum ve oyuncuların çıkmak istemesinden dolayı senaristlere fazla yüklenmek istemiyorum ama daha önceki bölümleri de düşünerek daha mantıklı şeyler yazmaları gerekir....bu bölümler yeni oyuncuların ve yeni konunun toplanması olarak geçtiğini düşünüyorum...bundan sonraki bölümler için güzel şeyler düşünmek istiyorum ama yorumları okuyunca sinirlerim bozuluyor:img-grin2
bende aynen bu şekilde düşünüyorum ve oyuncuların çıkmak istemesinden dolayı senaristlere fazla yüklenmek istemiyorum ama daha önceki bölümleri de düşünerek daha mantıklı şeyler yazmaları gerekir....bu bölümler yeni oyuncuların ve yeni konunun toplanması olarak geçtiğini düşünüyorum...bundan sonraki bölümler için güzel şeyler düşünmek istiyorum ama yorumları okuyunca sinirlerim bozuluyor:img-grin2
bende katılıyorum bu üc ölüm planlanmış değildi bence anlaşmaslıklar yüzünden cıktılar. O yüzden senaristler senaryoyu değşştyirmek sorunda kaldılar. Ama aceleye geldiği belli cünkü cok klişeleşiyor yanlış anlaşmalar fln en sevdiğim şeyler bi dizide. İnşallah Yılmaz-Filiz ayrılılığını fazla uzatmazlar.
Feridenin o ''meşhur'' kağıdı sevgili pinkzone nun dediği gibi ilerki bölümlerde ortaya cıkıcak.
evet müzikte sorun wardı onu bende farkettim yaa bide şurası biraz saçma geldi belki yanlışta hatırlıyor olabilirim ama bişey dicem filiz arabada düşürüyor yaa küpesini sonra ertesi gün oluyor heralde nese tam hatırlamıyorum ama kıyafeti farklıydı filiz hiçmi farketmedi kulağında küpenin teki olmadığını kıyafetini değiştirirken vede saçını fln yaparken..:)
Hakikaten öyle..Bencede acayippp mantiksiz bir sahneydi..
Yahu bir insan disari cikarken illaki aynaya bir bakar dimi..Bakarsa zaten görürdü küpenin tekinin olmadigini..
Haaa bide tesadüfe bakin ki; tek küpe Canana gitmek üzereyken geliyor.. Sirf tek bir küpe icin sahne cekmisler yaa !!! Valla delircem bu mantigaaaa..
Bence aynaya baktı.. Ama o kadar mantıksızki.. Makyajlı kızımız üzerini özene bezene kızımız bu koskoca ayrıntıyı görmeyecek kadarda kör.. Ömer görünce söylüyor.. Bari önceden kendi fark etseydi..
bu bölümde küçük bir mantık hatası vardı..filizin geçmişi hatırladıgı sahnede yılmazın kendi resimlerini buruşturdugunu da gördü :fighting2 burası biraz mantıksız geldi bana..
ya ben mi yanlis gordum bilmiyorum ama filiz cananla bulusmaya kendi arabasiyla gidip cemi bekledi. ama cikarken cem onu evine birakti. bir daha ki gun araba evin onundeydi...
Cem'i yemege cagriyor Handan hanim. Masa falan hazir degil, adam sadece oturup gidiyor. Okadar.
2002? YTL? Bunu degistirmeleri gerekti bence......
Küçük Ahmetin doğumgünü vardı... Mayıs-Haziran doğan çocuk.. Doğum tarihini ileriye almışlar.. Ekim olmuş.. oysaki.. 4 sene 3 ay 12 gün geçtiğinde yine Haziran yada Mayısa gelmesi lazım doğumgünün... Çok saçma işte bu noktası..
almanyaprincess
09-10-06, 19:48
arkadaslar yilmazin eski patronu ,suan ismi aklimda deil ama dizide canlandirdigi karakter öldü ya hani.isde yilmaz ona abi diyodu ama e§ine (canan´a) sadece canan diyolar. bence sacma cünki cananín yilmaz yasinda bi oglu vardi annesiyle yasit diyebilirz yani abla demesi gerekrdi
arkadaslar yilmazin eski patronu ,suan ismi aklimda deil ama dizide canlandirdigi karakter öldü ya hani.isde yilmaz ona abi diyodu ama e§ine (canan´a) sadece canan diyolar. bence sacma cünki cananín yilmaz yasinda bi oglu vardi annesiyle yasit diyebilirz yani abla demesi gerekrdi
kemal sadikoglunu diyosun evt ama arkadasim izlediysen
filiz"davet icin cok tesekur ederim canan hanim"demisti
cananda"artik su hanimi keselimmi demisti
filizde "olur"canan gibi bisey demisti yani normal bunda bi matiksiz hata yok.cananin istegi..
Dizi iyi hos severekde izliyorum ama su zamanlama ile ilgili yapilan mantik hatalari beni olduruyor. Yilmaz'in ceki yirttikdan sonra ofisden bir hisimla cikti. O sirada Filiz gecmisi animsadi tum bu sure boyunca Aynali'da ofisde duruyordu ki ... Yilmaz sirket kapisindan cikar cikmaz Aynali'da arkasindan cikti. Herhalde Aynali isik hiziyla hareket ediyor.
haha evt orasi dogru bende sasirdim aynali nin bi oturmadigi kaldi valaa...resmen orda durduu snra yilmaz cikti aynali pesinden yaaa yilmaz yavas yuruo yada aynali ucmaucuo!haha
almanyaprincess
10-10-06, 23:35
iyide asil cananin ogluna benzettigi birine bunu demesi mantik hatasi ya zaten
filizin eskiyi hatirlamasi o bir ytl olayainda iki saniyelik birsey yani yilmaz ciktiktan 5 saniye sonra ekrem cikti desek yine yetisir. hatirlarsaniz yilmaz kapidan ciktiktan sonra 2 saniyede orda durdu arkasindan ekrem geldi.
aman canim onemsiz zaten.
ha ayrica canana filizinde yilmazinda abla demeleri daha hos olurdu yani abla deyince mesafe konulmuyorki yine çok yakin bir ifade bicimi bence , hem turkler kendisinden yasca buyuk kisilere abla yenge amca abi gibi terimlerle konusmazlarmi. fransada cekilse bu dizi hiç dikkat etmezdim burada insanlar bir birlerine isimleriyle hitap ederler, buyuk kucuk herkese.
forever_bim
11-10-06, 00:20
İlk sezonu biz 2002 yılında izlemişiz. Bize öyle dedi senaristler 41. bölümde. Ama Filiz dört yıl öncesini hatırlarken Yılmaz ona borcunuz 1 YTL diyor. E iyi de bizler YTL uygulamasına 1 ocak 2005te gectik. Yanlış mı hatırlıyorum?
yakupoglu61
11-10-06, 11:28
İlk sezonu biz 2002 yılında izlemişiz. Bize öyle dedi senaristler 41. bölümde. Ama Filiz dört yıl öncesini hatırlarken Yılmaz ona borcunuz 1 YTL diyor. E iyi de bizler YTL uygulamasına 1 ocak 2005te gectik. Yanlış mı hatırlıyorum?
walla dediğin doğru ama herhalde o zmn bu 4 yıl ilerlemeyi düşünmüyolardı
dediğiniz gibi canana abla demeleri daha güzel olurdu yılmazı geçtimde filiz söylerken hiç güzel durmuyo canan demesi
Feride kimligi olmadan is aramaya kalkiyor, Bir soyismi bile yok. Ayrica hicbirsey hatirlamiyor ama gazete Bilgisayar bilen eleman araniyor ilanini isaretliyordu. Bilgisayar bilip bilmedigini biliyor mu acaba :)
Feride kimligi olmadan is aramaya kalkiyor, Bir soyismi bile yok. Ayrica hicbirsey hatirlamiyor ama gazete Bilgisayar bilen eleman araniyor ilanini isaretliyordu. Bilgisayar bilip bilmedigini biliyor mu acaba :)
benim de dikkatimi çekti :) daha sonra farketmez nasıl olursa olsun dedi..
bilgisayar biliyordur belki..:fighting2
benim de dikkatimi çekti :) daha sonra farketmez nasıl olursa olsun dedi..
bilgisayar biliyordur belki..:fighting2
adamda bilgisayar bilen birini aramıyormuş zaten:fighting2 sadece ilana belirtmiş onun aradığı daha farklı bir şeymiş:img-grin2
benimde dikkatimi çeken bir şey oldu ..cem yılmazdan yumruk yedikten sonra dışarı çıktı filiz ve yılmaz gitmişti garson gelip filizin çantasını verdi..cem çantasını açınca resmi falan görmedi telefonuna baktı ...ama sonra ömer arayınca direk fotoğraf geldi eline ..
yaa arkadaslar bi tane resim vardi gozuma acaip takildi hani yilmaz ilk kutudan cikarti yaa!onu ne ara cekildiler o zamanlar onlar tanismiodu ki hani elifin manken toreni varken!anlamadim gti!
Bi tanede benden,geçen sezon 4 yıl önceydi Ömer üzerinde yeşil montlu Elif'in yanında duruyordu bu sezon 4 yıl geçti Ömer hala aynı montu giyiyo.4 senedir yazık mont alamamışlar o kadar da zenginler,bu ayrıntı naısl göze btmaz?
o 4 sene atlamaları ve 1ytlyi Yılmazın Filize vermesi gercekten coook sacma. Özge Borak aniden cıkınca acele yazmışlar herhalde.
forever_bim
14-10-06, 03:10
Aslında Ömer gayet varlıklı ve gayet şık bir adam ama yeşil mont meselesi ilginc hakikaten. Olsun benim de bes yıldır giydigim paltolar var malın iyisi eskimez de Tekinerler giyim işindeler bir giydiklerini başka kez giymezler ki...
bengusu_melisa
14-10-06, 11:28
filiz ile yılmazın resimlerinin birinde filiz bi kıyafet giyinmişti.elif parfüm reklamında oynucaktı onun partisinde giyinmişti nerde karşılaştılar yılmazla ve fotoğraf çektiler anlamadım.filiz yılmazı tanımıyodu bile ismini bile duymamıştır hani.
filizin bu hafta gittiği yemekte giydiği beyaz üstlüğü 4 yıl öncede vardı:img-grin2 13 bölümde otele yılmazın yanına gittiği zamanda o beyaz üstlüğü vardı demekki ömerde filizde çok tutumlu:img-grin2
2002 yılında ytl olması.Nasıl oluyosa.
BU YTL OLAYI ÇOK KARIŞIK.AMA BEN YILMAZ FİLİZİ ZORLA GÖTÜRDÜĞÜNDE SAÇLAR KIVIRCIK,AMA YILMAZ FİLİZİ YATAKTA SEYREDERKEN DÜZ.
NASIL OLUYOR?
filizle ömer eve geldiklerinde bi anda ömer değişti gibi geldi.sakalları uzamış saçı joleli felandı
filizle ömer eve geldiklerinde bi anda ömer değişti gibi geldi.sakalları uzamış saçı joleli felandı
evt aynen bana da öyle geldi bi anda saçı sakalı uzadı değişti yani bu baya büyük bi mantık hatası bence bi adamın görüntüsü 2 dk da değişrmi....
evt aynen bana da öyle geldi bi anda saçı sakalı uzadı değişti yani bu baya büyük bi mantık hatası bence bi adamın görüntüsü 2 dk da değişrmi....
Evet ya..Kavga ediyorlardi,tam kamera ömere döndü ömer degismis :D:D:D
first lady
21-10-06, 18:37
bide ben anlayamadım filiz nerden buldu o kıyafetleri.hadi evde vardı diyelim çıkarken kendi kıyafetlerini niye almadı milyarlık takılar takmıştı hepsini bırakıp çıktı ve tabi kirli tabaklar,bardaklarda çiftlik evinin bahçesinde kaldı onlar gidince:img-grin2 :img-haha:
bide ben anlayamadım filiz nerden buldu o kıyafetleri.hadi evde vardı diyelim çıkarken kendi kıyafetlerini niye almadı milyarlık takılar takmıştı hepsini bırakıp çıktı ve tabi kirli tabaklar,bardaklarda çiftlik evinin bahçesinde kaldı onlar gidince:img-grin2 :img-haha:
Peki Yılmaz'ın ceketi, evin kilitlenmeden açık kallması?
forever_bim
26-10-06, 11:13
BU YTL OLAYI ÇOK KARIŞIK.AMA BEN YILMAZ FİLİZİ ZORLA GÖTÜRDÜĞÜNDE SAÇLAR KIVIRCIK,AMA YILMAZ FİLİZİ YATAKTA SEYREDERKEN DÜZ.
NASIL OLUYOR?
Belki kuaföre uğrayıp saçını fönletmiştir...Ya hakikaten gülünç bir mantık hatası. Dikkat etmiyorlar hiç birşeye. Saldım çayıra mevlam kayıra bir durum söz konusu.:fighting2
Sağol tesbitin için.
filizin saçlarının önce dalgalı sonra düz olması bence mantık hatası değil ince bir ayrıntı o gece yaşananları ve sonrasını düşünürsek...
filizin saçlarının önce dalgalı sonra düz olması bence mantık hatası değil ince bir ayrıntı o gece yaşananları ve sonrasını düşünürsek...
kesinlikle haklısın bende söylücektim nasıl diyeceğimi bilemedim gayet iyi düşünülmüş o sahne ince ayrıntısına kadar.........
Yılmaz filizi bir bölüm önce zorla götürürken sağ kolundan asılıyordu, binadan çıkarken sol kolundan asılmaya devam etti birden. Anlamışlar ters kolundan götürdüğünü demekki kamera değişince hemen düzeldi :)
Bende bolumu bir kez daha izledim, hani omer eve geliyor ya annesine filiz kacirildi diyor, elini basina koyunca fark ettim, kolunda saat vardi ve saat 16 45 i gosteriyordu, ve sonrada ciftlik evini gosterdi ve filiz yeni uyaniyordu, yani saat 17 00 dogru filiz anca uyunamis oluyor, yani baya bir gec uyaniyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Koldaki saate dikkat edecek kadar detaylara merakli arkadaslar olmasina sevindim. Bazen duvar saatlerinde de ayni sacmalik yasanabiliyor cogu dizide, ben de bazen onlara takiliyorum.
Aslinda su sac-sakal meselesinde bence her iki durum da mantik hatasi ama bu dizilerde o kadar cok oluyor ki, mesela salya sumuk aglaniyor, makyajlar akiyor sonraki sahnede bir bakiyoruz yine ayni makyaj yuzde (silinmis olarak degil, tazelenmis olarak). Omer'in herhangi bir hormonal bozuklugu yoksa durum normal degil elbette. Filiz'in de gece yasananlardan sonra sacinin duzlesmesi (normalde saci duz oldugu icin) olabilir ama herhalde (gece yasanlari da dusunursek) dumduz fonlu bir sekilde kalkmasi pek normal degil ne dersiniz?
Filizin saçlarının gece yaşananladan sonra bir banyo faslının geçtiğini anlamak çokmu zor... Gece ne yaşanmışsa yaşanmış.. Fönlü saçlar ancak yıkanınca girince dümdüz olur.. Bu olasılığı bence iyi düşünmüş senaristler..
Ömer hormonsol sorunu mu var bilmem ama.. Onun birden sakallaşması gözümden kaçmadı.. O sahnenin bir gün sonra çekildiğinin ispatı bence bu..
pinkzone çok güzel yazmışsın bende üstü kapalı bunu anlatmaya çalışmıştım....
ben filizin saçlarının fönlü gibi çok düzgün bir biçimde olduğunuda düşünmüyorum gayet normal bir saçtı..
bencede yani kizin bayo yapmasini da gostermicekler yaa cogu seyi gostermedikleri icin zaten yanlis anlasilio ama bencede pinkzone arkadasimiza katiliyorum.kizin saci dumduz de degildi aslina dalgaliydi..omerin sakalarina gelince bence normal yaa tamam birden uzamis gibi gorunuo du ama ben 46ya yine baktim ve ozaman zaten omerin sakalari uzamis bi haldeydi yani normal goryorum ben...
yılmaz_bengusu
27-10-06, 22:59
filizle yılmaz mualla hanımın evine giderken filizin arabasıyla gittiler ve arabanın rengi griydi.daha sonra evden çıktıktan sonra deniz kenarına giderken araba birden siyah oldu.nasıl oldu anlamadım??? haa siyah arabadan sonrada yine gri arabaya dönüldü...
cem hastanede adamlarını araken saat 9u 5 geçiyodu hemen arkasından filiz yılmazı beklerken saate baktığında 8 i 20 geçiyodu....
yakupoglu61
28-10-06, 00:21
filizle yılmaz mualla hanımın evine giderken filizin arabasıyla gittiler ve arabanın rengi griydi.daha sonra evden çıktıktan sonra deniz kenarına giderken araba birden siyah oldu.nasıl oldu anlamadım??? haa siyah arabadan sonrada yine gri arabaya dönüldü...
mualla hanımın evine geldikleri araba yılmazındı
farkedilmeyecek bi hata değil yani bu... nası yapmış bunu yapımcılar ....
cem hastanede adamlarını araken saat 9u 5 geçiyodu hemen arkasından filiz yılmazı beklerken saate baktığında 8 i 20 geçiyodu....
hyr arkadasim bende dikkat etim saat 9u 20geciyordu istersen bidaha goz at ozleikle saatine baktim cunku..ya omerin sakalari mualanin evinin onunde daha coktu arkasina mujganin oraya geldi saclar joleli sakalar traslanmis bi durumda alaala
mualla hanımın evine geldikleri araba yılmazındı
farkedilmeyecek bi hata değil yani bu... nası yapmış bunu yapımcılar ....
Yılmaz la Filiz, Mualla nın evine giderken arabanın rengi siyahtı.Eve varınca gri oldu.Ev den sahile varınca tekrar siyah oldu ..Her halde yol cok camurluydu..
Bu dizinin neresi saçma değil ki.Bi keresinde de Cemle Filiz sabah arabayla giderken birden bire gece oldu.Nasıl oluyosa.En fazla 1 saat yolculuk etmişlerse bile,Gündüzden birden geceye geçilemez.Üstelik bikaç bölüm öncesinde,sanırsam 41. bölüm falan olması lazım.Filiz şirketteyken babasının mezarını ziyaret etmeye karar veriyodu.Mezarlığa vardığında başı kapalıydı.Başörtüyü nerden buldu?Yanında yedek mi taşıyo? :blink:
Benim 47 bölümde bir sahne ilgimi cekti Yılmaz ve Filiz Mualla hnmlara gidiyorlar ve gri araba var altında. Sonraki sahne o motor sahnesindede birden araba siyah olu verdi ve başka bir sahnedede yine gri.
Ayrıca Filizin saçlarının düz olması kesinlikle bi hataydı.Banyo yapmış olsaydı çıplak olmazdı heralde.Banyodan çıktıktan sonra çıplak bir şekilde yatağa girip uyuycak değil.
yılmaz_bengusu
04-11-06, 00:47
cem ömerle toplantı yaptığında kravatı yeşil gömleği maviydi.aynı gün ihale toplantısı vardı ve bir anda kravatı kırmızı gömleği mavi oldu...
Ya Emreye ne demeli..Nalan la konuşurken sakallıydı,meyhaneye varıca sakal kaybolmuş..Herhalde gece yarısı iki dakkada tıraş olmuştur muşterilere ayıp olmasın diye..
Ya Emreye ne demeli..Nalan la konuşurken sakallıydı,meyhaneye varıca sakal kaybolmuş..Herhalde gece yarısı iki dakkada tıraş olmuştur muşterilere ayıp olmasın diye..
benimde dikkatimi çekti hemen tıraş olmuş hatta biraz biraz yeniden çıkmış. yani sinek kaydı bile değil. bunu ablamada söyledim ammada dikkatlisin mustafacığım dedi...:img-grin2
bende o sizin teveccühünüz hanfendi dedim dedim:img-grin2
forever_bim
04-11-06, 13:20
Cem'in ve Yılmaz'ın ofislerinin aynı binada olduğu çok belli. Kapılar aynı renk ve alttan çok şık bir metal kaplamaya sahip. Ofisler nerdeyse aynı büyüklükte. Bu da ilginç gelen bir detay. Mantık hatası mı siz karar verin.
first lady
04-11-06, 14:26
geçen bölümde yılmaz hasteneye kaldırılırken sema fahriyenin yanında kalmıştı hatırlarsanız.cemil tehlikesine karşı yalnız kalmasın diye.bu hafta salih yılmazı görünce ''fahriye'ye söyliyim meratetmesin'' gibi bişe söyledi ali de ''bende semayı ariyim'' dedi.e onlar zaten beraberler ne gerek var ayrı ayrı aramaya telefon fatursaına yzık dimi ama:img-haha:
Kemal-abi1
11-11-06, 06:30
ömerin elife bagirdigi sahnede ömer koltuga oturuyor cok gergin oldugunu söylüyor ve kravatini gevsetiyor zeynep geliyor elifi odasina götürüyor handan hanim ömere nasihat vererken ömerin kravati sıkılmış yenikden bilmiyorum fark ettiniz mi?
TubaBülent
11-11-06, 15:34
Arkadaslar Cem ve Filiz disari cikip konusurken karanlik olmaya baslamisti filizi gösterirken kapkaranlik arkasi sahile dogru cemi gösterdiklerinde karanlik olmaya dönüsüyor siz nedersiniz ???
yılmaz_filiz
16-11-06, 09:11
arkadaşlar 49.bölümde elif müjgan hanımı ve ferideyi yemeğe çağırdı.daha sonra müjgan hanım mualla hanımın evine gidiyordu.ferideyi davet etti tekiner villasına.ama feride burun kıvırdı.mualla hanımda git kızım öksüzlerin kalbi kırılmaz dedi.elifin annesi yok annesi olmayanlarada yetim denir.öksüz babası olmayanlara denir.elifinde kapı gibi babası var ÖMER.
forever_bim
16-11-06, 09:26
arkadaşlar 49.bölümde elif müjgan hanımı ve ferideyi yemeğe çağırdı.daha sonra müjgan hanım mualla hanımın evine gidiyordu.ferideyi davet etti tekiner villasına.ama feride burun kıvırdı.mualla hanımda git kızım öksüzlerin kalbi kırılmaz dedi.elifin annesi yok annesi olmayanlarada yetim denir.öksüz babası olmayanlara denir.elifinde kapı gibi babası var ÖMER.
Bengüsu
Tam tersi sevgili arkadaşım. Öksüz annesi ölene denir. Yani Elif öksüzdür. Babası ölene de yetim denir.
diamantparis
18-11-06, 07:42
mantik hatalari var evet mesela ceme aile sirlarini acikliyorlar cok guveniyorlar adami taniyali kac gun olduki neden bu kadar detaylara giriyorlar anlamiyorum ki ceme butun sirlarini ailelerinin icinde ne olup bittigini anlattilar
bu tekiner ailesinin herhangi bir akrabası ya da aile dostu yok mu?ömer'in vurulduğu, hayati tehlikesi olduğu tv'de son dakika haberi olarak geçiyor, ana haber bültenlerinde flaş haber olarak veriliyor ,gazetelerin ilk sayfasında yer alıyor, ama tekiner ailesini ziyaret eden ne bir akraba ne de ceyda hakan dışında bir aile dostu görüyoruz .Allah'tan en zor anlarında yanlarında destek olan cem gibi ulvi bir şahsiyet var. yoksa ne yaparlardı ?
first lady
19-11-06, 13:55
yılmaz hastanedeyken üzerinde paltosu vardı ama polislerle arabaya binerken yoktu üstünde.aynalıyla salih dışardaydı e filizede veremiycene göre birine bağışladı heralde hastenede:img-haha:
Bu bölümdeki mantık hatalarını saymaya nerden başlasak bilemiyorum:)
1- Ömer vuruluyor, Feride ambulans yerine Filiz'i arıyor!
2- Filiz telefonu açmıyor ama Feride ısrarla tekrar Filiz'i arıyor...
3- Filiz'in de Feride'den bir farkı yok, son derece soğukkanlı olmasına rağmen ambulans çağır demesine rağmen beni bekle diyor ve gidiyor.
4- Ömer öyle karga tutulma taşınıyor ki, sağlam insan bile ölür...
5- Yılmaz, Ekrem ve Salih gibi adamlar takip edildiklerini bir türlü anlamıyolar, hem de çok dikkatli olmaları gerektiği konusunda konuşmalarına rağmen!
6- Silah sanki çocuk oyuncağıymış gibi Yılmaz'ın arabasına koyulabiliyor.
7- Ameliyat esnasında normalde hastanın ağzına takılan borudan nefes alıp verdiğini gösteren bir alet vardır kenarda durur.(adını bilmiyorum) Bu alet alınan nefesle bir yukarı çıkar bir aşağıya iner. Ancak Ömer'in ameliyatında o alet öyle süs niyetine duruyordu. Kıpırtısız bir şekilde, ilginç!!!
8- Yılmaz'ın palto meselesini söylemeye gerek yok heralde
9
10
11
yaz yaz bitmez, zaten geçen bölüm de ani otomobil değişikliklerini de unutmamak gerekiyor, arabay griyken siyah oluvermişti ihihih
Böyle sevilen bir dizide bu kadar basit hataların yapılması nasıl da komik ve üzücü oluyor:(
Arkadaşım seninkilere eklemem gereken şeyler var.1- cem ferideyi bırakırken mercedesle gidiyor gelirken başka bir marka bir araçla geliyor.2-o silah oraya nasıl kondu3-ömerin bütün yaşam fonksiyonları güya duruyo ki göz bebeklerinde bunu ispatlayacak bir durum yok hadi neyse bu türk filmlerinde alışık olduğumuz tablolardan ben daha çok şuna güldüm adam ölmüş hemşire filizi falan çıkarmaya çalışıyo hemde gayet rahat bir tavırla....
yılmaz_filiz
20-11-06, 10:13
Arkadaşım seninkilere eklemem gereken şeyler var.1- cem ferideyi bırakırken mercedesle gidiyor gelirken başka bir marka bir araçla geliyor.2-o silah oraya nasıl kondu3-ömerin bütün yaşam fonksiyonları güya duruyo ki göz bebeklerinde bunu ispatlayacak bir durum yok hadi neyse bu türk filmlerinde alışık olduğumuz tablolardan ben daha çok şuna güldüm adam ölmüş hemşire filizi falan çıkarmaya çalışıyo hemde gayet rahat bir tavırla....
aynen cnm ya adamın kalbi duruyo hemşire çok sakin bir şekilde dışarıya yollamaya çalışıyor filizleri gir içeride ömeri kurtar dedim.doktor gelincede çok sakin bir tavır sergiledi.yani o sahne televizyonlardan bize hiç yansımadı.galiba bütün hemşireler böyle soğukkanlı.
yılmaz_filiz
23-11-06, 09:40
yaa feride geçen bölümlerde iş arıyodu.ama feridenin kimliği yok nasıl arıyabilir ki.yılmazda feridenin geçmişini araştırmayı unuttu.hadi yılmazın başında o kadar iş var.ekrem ve salih ne güne duruyo anlamadım...
forever_bim
23-11-06, 10:06
47. Bölümde Feride Filiz'in üzerine kahve döküyor. Kaynar kahveye tepki sıfır.
Demekki kaynar değildi.. :) Kaynar kaynar döküldü tepki yok.. O zaman bu kız mekanik.. İnsanda bir acı duygu olur ah der.. :)
39. bölümden bu yana Filiz neye tepki gösteriyor ki, kaynar kahveye göstersin.
Kız İtalya'da eroine alıştı. (şimdilik bizden gizliyorlar) Onun için bütün olaylara tepkisizleşti. Yoksa niye Ömer'in peşinde robot gibi dolaşsın.
2-o silah oraya nasıl kondu...
AAAAaaaaa onu bilmeyecek ne var?
Bu ülkede bir yığın büyücü ve üfürükçü var.
Birine üç beş dolar verir; Yımazın arabının yanına çağırırsın. O okuyup üfleyip arabanın alarmını bozar. Sonra daha çok okuyup üfffler, arabanın camı veya kapısı kendiliğinden açılır. Silahı torpido gözüne koyarlar. Camı ve kapıyı kapatmak için üfürükçüye ihtiyaç yoktur.
Eğer iyi bir büyücü buldularsa, bir kaç yüz dolar verirler. Büyücü uzun uzun okuyup üfler, silahın üzerindeki eski parmak izleri silenir, Yılmaz'ın parmak izleri bunların yerine geçer.
yılmazda feridenin geçmişini araştırmayı unuttu...
Bu dizide kimler neyi unutmaya başlamadılarki?
Aynalı, sustalı Kemal'in has adamı. ilk 39 bölümde adamın işi buydu. Tırlara eroin yerleştirenleri buldu, köstebeği buldu. Benim hatırladıklarım... Kemal şunu araştır diyordu adam araştırıp buluyordu.
Şimdi Yılmaz'ın önünü kesip darp ediyorlar.... Ömer vuruluyor, Yılmazın başı dertte.... AYNALI nerde???? Aynalı araştırma işini unuuuutttuuuu.
Hoş Aynalı'nın da karakteri değişti ya... Artık kravat falan takıyor. Yakında sinekkaydı traş olursa şaşmayalım.
Ya arkadaşlar ben de unutmaya başladım... Size bir şey soracağım. Murat vardı hani yönetim kurulunda, Filiz'e aşık. O o ne oldu o. O da mı öldürüldü, yoksa başka bir teksitil firmasına transfer mi oldu.
Ben bir şeyi daha unuttum bana lütfen hatırlatırmısınız; Şu Fayriye'nin eski kocası hani bir kulübe de ayakkabı tamirciliği yapan gariban. Sonra gitti. İddia mı oynadı da zengin oldu yoksa yılbaşı piyangosu mu vurdu. Peki kabadayı nasıl oldu? yoksa genlerinde vardı da zengin olunca mı ortaya çıktı.
Unutkanlığımı bağışlayıp lütfen bana hatırlatırmısınız?
Şimdiden teşekkürler.
51. bölüm
Feride hafızayı kaybettiyse nasıl Elif'e kitap okuyor.
koskoca tekiner ailesinden Ömer tekiner ağır yaralı ve elektoşok için iki doktor(biride asistan gibi birşey)
Bu güzelim diziyi bu hallere düşüren,her bölümde daha dibe batırıp,dizide oynayan karakterlerin aniden kaybolmasına sonra 5,6 bölüm sonra tekrar diziye katılmasına ..Her sahnesinde mantık hatalarından bıktım..İnanınki bu formdan her hangibi birisi dizide calışsa bu hatalar olmaz...Yılmaz la ,Ekrem gazi mahallesinde yürürken ,Ekremin arabasında kendilerini buldular..Oraya Yılmazın arabasıyla geldilerdi ,O araba nasıl oraya geldi..Doktor ,Ömere büdahale ederken ,kalbini o kadar elektironik cihaz varken,kulaklıkla dinliyor. Herhalde o arada cihazlar bozulmuştur..
Neyse senarist ve yapımcıya sonsuz saygılar..Ellerinize saglık,teşekkürler.
yakupoglu61
25-11-06, 13:26
ömer kalbi durduktan sonra nasıl olurda rüya görür elifi düşünür anlamış değilim gerçek dışı bişey bu
Çünkü insanlar kalbi durur durmaz ölmezler. Kalp durduktan sonra belirli bir süre geçer ve kalp kan pompalayamadığı için diğer organlar da işlemez hale gelince ölüm gerçekleşir. Kalp durur durmaz insan ölseydi her hapşıranın ölmesi gerekirdi:) Zira hapşıran insana çok yaşa denmesinin sebebi o anda kalbin durmasıdır.
enacim super anlatmisin....kalpi duran hemen olseydi simdi oteki taraf nasil diye anlatirlardi bize:):)enacim sana katiliyoru,.
ömer hayranı
26-11-06, 15:12
ahmet_in doğum günü olgu fakat elifin doğumgünü niye olmadı ömer elifi hatırlar kızına sımsıkı sarılırdı eliim niye çıktınki diziden seni çok özlüyorum
51.bölümde mantık hatası olarak gördüğüm bir sahne var.Yılmaz Filiz'i arıyor aşkım kapına geliyorum birazdan ordayım diyor.Filiz'e sormuyor bile nerdesin diye Filiz 'in hastanede olma olasığı çok fazla olduğu halde.herhalde telapati yöntemiyle evde olduğunu anladı.
forever_bim
27-11-06, 15:55
Amanın
Hapşurunca insan kalbi duryor mu_? Geçen tam 6 kez arka arkaya hapşurdum ve de demek 6 kez kalbim durdu. Ben Ömer'e üzülürken kalbi durdu diye ben gidiyordum demek!!!!
yılmaz_filiz
28-11-06, 08:31
Amanın
Hapşurunca insan kalbi duryor mu_? Geçen tam 6 kez arka arkaya hapşurdum ve de demek 6 kez kalbim durdu. Ben Ömer'e üzülürken kalbi durdu diye ben gidiyordum demek!!!!
bencede saçma bişey bende ardı ardına 4 kera hapşurdum ama hiç bişey olmadı.kalbimde durmadı.ama 3-4 ay önce bir insan hapşurmuş ve felç olmuş böyle bi durum var.
forever_bim
28-11-06, 09:15
Bengüsu
Saçma olduğundan değil, farkettiysen insanlar hapşurunca da canları acır. Doğrudur bence de. Neyse konuyu dağıtmayalım...
Sayın Arkadaşlar,
Elifİn kızkardeşi, bölümler boyunca babasını aradı. Sonunda da buldu. Bu adamcağıza ne oldu?. Elif ölürken hastahanedeydi. Kızı ölünce o da kalp krizi geçirip öldü mü?
Bilenler veya hatırlayanlar lütfen beni aydınlatsın.
Şimdiden teşekkürler
Ekrem Yilmaz'a annesinin hazirladigi esyalari Yilmaz'i bulamayinca niye yanindaki arkadaslarina vermedi de, sonraki ziyaretinde getirdi? Belki mantik hatasi sayilmaz ama bana cok sacma geldi.
Nalan uzun uğraşlardan sonra babasını bulmuştur. Baba da ortalıkta görünmeye başlar. Elif ölünceye kadar......
Baba ne oldu ? Elif ölünce o da kalp krizi falan öldü mü?
Babanın akibetini bilen lütfen bizi aydınlatsın
bencede saçma bişey bende ardı ardına 4 kera hapşurdum ama hiç bişey olmadı.kalbimde durmadı.ama 3-4 ay önce bir insan hapşurmuş ve felç olmuş böyle bi durum var.
kesinlikle sana katılıyorumm... gecenlerde bi yerde okumustumm insan normal hayatta ölüme en cok hapsururken yaklasıyormuss... nedeni de kısa süreli kalbin durması...diye yazıyordu...
Amanın
evet bnde biliodum durduunu.. oda bişeymi bn abartmıyorum 40 kere ardarda hapşurduumu biliorum öle bişi olsa önce bnm gidip gelmem lazım:img-yes:
yorua gelirsek bu cem de yani tam bir gıcık inş uyanır filiz sanmıom ama.. bnce yılmazla karşılaşmaları son sahne olcak 1 hafta daha beklemek zorunda kalıcaz:icon_sorr filize de inanma konusunda biraz hak vermek istiyorum o kadar kanıttan sonra herkes inanır yada en azından şüphe duyar ama cem i hala farkedememesinide son derece kınıyorum neyseki yılmaz farketti inşallah onlarıda inandırırda ceim foyası bi an önce ortaya çıkar!!!
bence o hapşurduğu için değil hapsurmasın die burnunu falan kapattıysa ondan felç olmuştur böle oluyo biliorum o yüzden sakın hapsuruğunuzu tutmayın bırakın kaç kere hapşurursanız hapsurun rahatlayın.. allah korusun!!!
Bölüm yorumuma geçmeden bu bölüm dizide gözüme batan hatları yazacağım.
1- Yılmazın sabıka resmi.. Yani başka resimmi yoktu. Çünkü o resim dışarıdan çekildiğini o kadarda belli ediyordu ki.. İnsan bir vesikalık foto kor.
2- Hadi anladık Cemin bilgisayarının 7/24 açık olduğunu fakat.. Bilgisayardan anlıyorsam o durumda olmaması lazım ekranın. Neden mi.. Bir süre sonra kimse bilg. bişeye dokunmadığı zaman ya ekran koruyucu girer.. Ekran koruyucunu geçtim. Kaldırmış olabilir. Ama bir süre kullanılmadığında ekran kararıyor.. Bu da windows özelliği.. Ayrıca bu laptobun hiç mi pili bitmiyor. :)
elifin babasınının ömerin fabrikada ustabaşı olarak çalıştığını biliyorum.
elifin babası sezonun ilk bölümünde müjgan hanım söylemişti köye gitmiş
dünkü bölümde nalanın şarkı söylemediği çok belli oluyordu
elifin babası sezonun ilk bölümünde müjgan hanım söylemişti köye gitmiş
dünkü bölümde nalanın şarkı söylemediği çok belli oluyordu
Yani öyleydi.. Bari dudak oynatsaydı.. O kadar hazırlandı ama söylermiş gibi oldu.. Arkadan biri seslendirmiş bence.. :)
Bir hata daha gözümden kaçmadı.. Gazete haberi..
Yani anasayfadan verilen haber bu kadarmı özensiz şekillenmiş olur.. Valla çok saçma haberdi.. Yani gazetenin haberi olmadığını %100 belli ediyordu.. Biraz özen gösterilseydi keşke..
*** yılmaz polisten kaçıyor.şirkette aynalı salih falan video görüntülerini izlerken uzun bi paltoyla girdi şirkete..ve hala polis onu ararken cemin evine geldiğinde kıyafeti değişmişti..***çok delikanlı ya polis falan takmıyo bizimkisi...:img-wink: cılkı çıktı artık..mantık hatalarını say say bitmiyo artık..bu diziyi yzanlar bizden değilse bile o kaliteli oyunculardan utansınlarr.
*** yılmaz polisten kaçıyor.şirkette aynalı salih falan video görüntülerini izlerken uzun bi paltoyla girdi şirkete..ve hala polis onu ararken cemin evine geldiğinde kıyafeti değişmişti..***çok delikanlı ya polis falan takmıyo bizimkisi...:img-wink: cılkı çıktı artık..mantık hatalarını say say bitmiyo artık..bu diziyi yzanlar bizden değilse bile o kaliteli oyunculardan utansınlarr.
vala yilmazin adamlari hazir hemen alI vermislerdir bi ust,,vala ben nalanin agzinin oynamamis halini gordum ve sadece ona mantik hatasi dedim..baska birsey goremedim..haa evt yilmazinr sabikali resmi de vardii haha!!
Sevgili GÜLBEŞEKER,
Diziyi çok sevdiğin gösterdiğin duyarlılıktan belli.
Gerek FİGAN ve gerekse ben bu diziyi sevdiğimiz için buradayız.
Ama insanın doğasında vardır, sevdiğini kusursuz görmek ister. Veya sevdiği şeyi, hep sevdiği şekliyle görmek ister.
Mantık hatası; bu dizide tanıdığımız karakterlerin birden bire huylarının değişmesidir. Kendi düşüncelerinden hiç taviz vermeyen Filiz'in birden pısırık oluşu gibi.... Anlayışlı ve hoş görülü Ömer'in (Elif'e karşı davranışlarını hatırlayın veya açık pazarda bomba olayında, Filizin Önce Yılmaz'a sarılışını anlayışla karşılayan Ömer gibi...) Şimdi de Filiz'e veya ufacık kızına bağırıp çağıran Ömer'i düşünün...... Bunlar MANTIK HATASIDIR
Dizilerde Devamlılık elamanları vardır. Bunlar devamlılığı sağlarlar.
Bir sahne çekilirken, zaman yetmez çekim stop der. Yani sahnenin devamı başka bir güne sarkar. İşte bu "Devamlılığı Sağlayan Elamanlar"ın görevi burada başlar. Bir evvelki çekimde sanatçılar hangi kıyafeti giymişti, eşyalar nerede duruyordu, saat kaçı gösteriyordu, hangi araba kullanılıyordu...... Bunları devamlılık elamanı gözetir. Bunlar iyi gözetilmezse bir filmde devamlılık sağlanamaz. Yetenekli elamanlarla çalışan filmlerde devamlılk hataları olmaz.
Bir filmde mantık hatalarını; senarisler, yönetmen ve oyuncular yapar.
Devamlılık hatalarını; devamlılıktan sorumlu yönetmen yardımcısı yapar.
Yani GÜLBEŞEKER, mantık hatalarıyla devamlılık hatalarını karıştırmamak gerekir. Farklı şeylerdir.
Biz de, iyi bir hikaye, güçlü bir oyuncu kadrosuyla başlamış ve bize kendini beğendirmiş bir dizi filmin, şapşal mantık hatalarıyla elimizden kayıp gitmesini yani sevdiğimiz bir şeyi kaybetmek istemiyoruz.
yılmaz_filiz
07-12-06, 10:12
arkadaşlar elifin doğum günü neden kutlanmıyor dedik.bişey aklıma geldi elifin doğduğu gün annesi ölmedi mi.nasıl kutlasınlar elifin doğum gününü???
arkadaşlar elifin doğum günü neden kutlanmıyor dedik.bişey aklıma geldi elifin doğduğu gün annesi ölmedi mi.nasıl kutlasınlar elifin doğum gününü???
Çocuktur Kutlanacaktır. Ne yani o gün annesi öldü diye.. Çocuk ömrü boyunca
doğumgünü kutlayamayacakmı.. ?
yılmaz_filiz
07-12-06, 10:24
Çocuktur Kutlanacaktır. Ne yani o gün annesi öldü diye.. Çocuk ömrü boyunca
doğumgünü kutlayamayacakmı.. ?
ne biliyim baika bi tarihte filan kutlayabilirler olamaz mı?ayrıca ömer gibi eşine bağlı bir insan o çocuğun babasıysa kutlaamaz.başka bi tarihte kutlar...
almanyaprincess
10-12-06, 17:21
51. bölüm
Feride hafızayı kaybettiyse nasıl Elif'e kitap okuyor.
koskoca tekiner ailesinden Ömer tekiner ağır yaralı ve elektoşok için iki doktor(biride asistan gibi birşey)
isde bu dediin cok sacma insan hafizasini kaybedince öyle seyleri unutmuyoki alt yapi yerinde oluyo sadece gecmisde ne yasadiini unutuyo insan
almanyaprincess
12-12-06, 18:18
Feride Elifin bakicisi degilmi ya onun o gecede filizin elbisesini ödünc alip aralarinda icgi icmesi cok tuhaf bence...elif daha kücücük bi kiz onu böyle sIkIci seylere götürmezler herhalde Bence bu bi mantik hatasi
forever_bim
17-12-06, 00:42
Mantık hataları.
1. Yılmaz'ın Halit'i tanımaması.
2. Ömer'in siyahtan aynı gecede beyaza dönen gömleği.
Mantık hataları.
1. Yılmaz'ın Halit'i tanımaması.
2. Ömer'in siyahtan aynı gecede beyaza dönen gömleği.
Canim belki adamin ustune camasir suyu dokulmustur :img-hyste
bu arada siyah gomlek daha cok yakismisti
Bir mantık hatasını bende yapayım.
Ömer adamın yakalandığını öğrenince tv açtı. Tvde Akşamki o görüntüler vardı. Ama şu takıldı aklıma.. Kameran yakından çekim yapacağına neden çok uzak bir mesafe olan çatı gibi bir yerden çekim yapma gereğini duymuştu. Dizi için çekilen o görüntü haberlerde kullanılmamalıydı.. Kameran olaya çok yakın çekim yaaprdı normalde.. Oraya gidipte şöyle geniş açıdan alayım bari düşücesi yoktu. Dizinin göze batan hatası dizi için çekilen o uzak görüntünün Tv'yede verilmiş olmasıydı.. Yakın plan olması habercilik açısından önemlidir.
gülbeşeker
17-12-06, 16:07
Bir mantık hatasını bende yapayım.
Ömer adamın yakalandığını öğrenince tv açtı. Tvde Akşamki o görüntüler vardı. Ama şu takıldı aklıma.. Kameran yakından çekim yapacağına neden çok uzak bir mesafe olan çatı gibi bir yerden çekim yapma gereğini duymuştu. Dizi için çekilen o görüntü haberlerde kullanılmamalıydı.. Kameran olaya çok yakın çekim yaaprdı normalde.. Oraya gidipte şöyle geniş açıdan alayım bari düşücesi yoktu. Dizinin göze batan hatası dizi için çekilen o uzak görüntünün Tv'yede verilmiş olmasıydı.. Yakın plan olması habercilik açısından önemlidir.evet haklısın ama yakın plan olsa yılmaz,ekrem,salih onlar da haberlerde görünürdü.Şu anda tekiner ailesi halitin yanında onların da olduğunu bilmiyor.
almanyaprincess
23-12-06, 15:38
arkadaslar cem in kompütüründeki görüntüde ki resimde tuba nin saclari kisaydi ama yeni sezonda uzun saclari var ve daha yeni tanistilar cem´le....
ayrica tuba nin forumundaki arkadaslar in dedigi gibi o foto cekilirken yaninda yilmaz varmis ...bu forumdan alinmis olablir denilio..
Gerdek gecesinde bile Gs forma giyen Ömer bu bölümde birden Bjk oldu.. Buda bir mantık hatası.
gülbeşeker
23-12-06, 15:57
arkadaslar cem in kompütüründeki görüntüde ki resimde tuba nin saclari kisaydi ama yeni sezonda uzun saclari var ve daha yeni tanistilar cem´le....
ayrica tuba nin forumundaki arkadaslar in dedigi gibi o foto cekilirken yaninda yilmaz varmis ...bu forumdan alinmis olablir denilio..
o foto geçen sezonun ilk bölümlerine ait bir fotoydu yılmazla beraber yemektelerdi yılmaz kendisini affettirmek için acılı kebap yiyeceğini söyleyince filizle beraber gülüştüler.Bu fotoğraf olaylarını anlamıyorum ya dergi veya gazetelerde çıkan resimleri kullanıyorlar ya da çok eski fotoğrafları.Dizi için duruma uygun bir fotoğraf çektirmek çok mu zor?
gülbeşeker
23-12-06, 15:58
Gerdek gecesinde bile Gs forma giyen Ömer bu bölümde birden Bjk oldu.. Buda bir mantık hatası.
Senaristler yılmazla ömerin filiz dışında da bir ortak noktası olsun istediler ikisi de beşiktaşlı bu durumda eğer filizn bebeği doğarsa o da beşiktaşlı olur.
Senaristler yılmazla ömerin filiz dışında da bir ortak noktası olsun istediler ikisi de beşiktaşlı bu durumda eğer filizn bebeği doğarsa o da beşiktaşlı olur.
Ama gs patiğe sarıldı.. Babalar buna bayılır dendi.. Oysa Yılmaz o renklere pek bayılacağa benzemez..
forever_bim
23-12-06, 20:10
Fatma
GS'li olan Sinan Tuzcu Ömer değil. Sende hatlar bayağı bir karıştı anlaşılan:img-hyste :img-hyste
gülbeşeker
23-12-06, 20:53
Fatma
GS'li olan Sinan Tuzcu Ömer değil. Sende hatlar bayağı bir karıştı anlaşılan:img-hyste :img-hyste
dizide beşiktaşlı olan herkes gerçekte galatasaraylı(sinan,bülent)tuba da dizide galatasarylı (sanırım)gerçekte de beşiktaşlı.Bu dizi ekibinin içinde hiç mi fenerli yok acaba?
Telefondaki konusmalarinda, Canan'in evinde, Filiz sonrasi karsilastiklarinda senli benli konusan Asli ve Yilmaz'in, daha sonra bir-iki sizli cumle kurup, artik bu sizli konusmayi keselim demeleri..
Dizide son ölen adamın kapısında polis var, Yılmaz, Salih ve bu işlerin profesyoneli Aynalı var. Bunlar niye bekliyorlar? Adam öldürülmesin diye... Yahu adamı öldürecek olan, siyah takım elbise ve siyah gözlükle mi gelecek?
Seyrettiğim filimlerde bu durumda katil, doktor veya hastabakıcı kılığına girer...
Kapıda bekleyen arkadaşlar hiç mi film seyretmediler.
Peki biri çöpe atılmış Dr. önlüğü buldu ve getirdi. EEEeeee.
Bu dizideki polisler bir tek Yılmazı araştırıyorlar. Peki diğer olaylar ve cinayetleri niye araştırmıyorlar. Yani Yılmaz yapmamışsa, olay olmamış mı kabul ediyorlar...
Yılmaz; Ömer'in ayağına gidiyor. Niye? Filiz ve ailesini uyandırmak için.
Ve inanmayacakları tek olayı söylüyor. Peki Cem'in yaptıkları diğer işler. Şu inşaat meselesi? Cem'in mafiayı araması...
Öf Öf Öf, hala ilk 39 bölümün hatırına seyrediyoruz da !!!!!!!!!????????
son ölen adamın tlf kayıtlarını araştırsa polis herşey çözülecek. ama sanki o teknoloji daha icat edilmemiş. polis gördüğünü duyduğunu yakalar havasındalar.
:happy0064 bence cemin adamının çalıştığı kişileri telefon kayıtlarını dinleseler gerçek çıkar adamın ölmesi farketmiyor vede orada içeri girip cemin adamını öldüren ve yılmazın arabasının frenlerini, boşaltan kişiyi ben yakından tanıyorum adı hüseyin hastaneye elini kolunu sallayarak giriyor peki tüm hastane orda hemşireler farketmiyomu bide okadar kişinin diziden çıkmasıda bir hata ya sizce:happy0064 :img-pilot :good:
Bir mantık hatası daha.
Geçen sene 2006 kutlayan dizi.. Aradan 4 sene geçtiği halde 2007 kutluyorlar.. İlginç değil mi ? Bunlarda zaman geriye akıyor..Küçük Elif ve Küçük Ahmetin yaşlarının baya küçük olması gerekmez mi ? :)
gülbeşeker
30-12-06, 15:20
Bir mantık hatası daha.
Geçen sene 2006 kutlayan dizi.. Aradan 4 sene geçtiği halde 2007 kutluyorlar.. İlginç değil mi ? Bunlarda zaman geriye akıyor.. Mezar taşlarıda Filizin babasının geçen sene öldüğünü.. Ve Elifin geçen sene öldüğünü doğruyorlar.. O zaman Küçük Elif ve Küçük Ahmein yaşlarının baya küçük olması gerekmez mi ? :)
mezar taşlarında erol beyin 2002de öldüğü yazmıyor muydu?Neyse bana göre bu bölümdeki mantık hatası yılbaşı yemeğinde yılmazın yanında canan ve ekremin olmamasıydı.
mezar taşlarında erol beyin 2002de öldüğü yazmıyor muydu?Neyse bana göre bu bölümdeki mantık hatası yılbaşı yemeğinde yılmazın yanında canan ve ekremin olmamasıydı.
Valla o kadar dikkatli bakmadım.. ama 2007 yazması yetti. Bide hakkatten Yılbaşında neden yoktu aynalı ve canan.. Bencede mantık hatası. Oysa Yılmaz onlardan bir eğlence düşünmemesi lazımdı.
first lady
30-12-06, 17:36
1-bu tekiner ailesininde hiç dostu yokmu ben anlamıyorum ya.yılbaşında bile yanlız zavallıcıklar:).aileden biri ölür kimse yok,biri evlenir kimse yok,ne yılbaşı ne bayram heeeeeeeeeepppppp yalnız bunlar:icon_sorr .kötü gün dostlarını geçtim iyi gün dostlaarıda yok.zenginliğin gözü körolsun işte.bakınız gazi mahallesinde herkes birlikte eğlencede tekinerle bi başına o kocaaaaaaaaa evde:img-hyste
2-yılbaşı günü aynı zamanda bayram vede pazar günü değilmi neden herkes o gün çalıştı anlayamadım.en insafsız iş yerleri bile yılbaşı+bayram+pazar günü çalıştırmaz ama neyse:icon_whis
3-atölyede çalışan kadınların kocaları,çocukları hepsinden geçtim eş dost akrabaları yokmu?neden ama neden onlar eğlenceye tek geliyolar hep:img-help: .yoksa evde çoluk çocuk beklerken onlar iş arkadaşlarıylamı eğlenmekteler hımmmmmmmmm:img-hyste
3-atölyede çalışan kadınların kocaları,çocukları hepsinden geçtim eş dost akrabaları yokmu?neden ama neden onlar eğlenceye tek geliyolar hep:img-help: .yoksa evde çoluk çocuk beklerken onlar iş arkadaşlarıylamı eğlenmekteler hımmmmmmmmm:img-hyste
Buna bende dikkat ettim..
Kocalri vede cocuklari evde kalmak istediler heralde:img-hyste
Birde Cemin 350.000 $ `lik hediyesi niye sarili degildi..Hani kuyumcuya sade vede $Ik bir sekilde sarin demisti..Unutuldu sanirim..:img-hyste
Yilma'zin Asli'nin evini boyamaya takim elbise ile gitmesi. O sahnede hic degilse uzerinde spor bir kiyafet olabilirdi.
Buna bende dikkat ettim..
Kocalri vede cocuklari evde kalmak istediler heralde:img-hyste
Birde Cemin 350.000 $ `lik hediyesi niye sarili degildi..Hani kuyumcuya sade vede $Ik bir sekilde sarin demisti..Unutuldu sanirim..:img-hyste
Bence psiko Cem hediyeyi dayanamayip acip 'Ay ne guzel hediye aldim, kadinlar bana bayiliyor, kimse bunu reddedemez' diye kolyeye hayran hayran bakmistir :img-hyste
Saka bir tarafa, benim de dikkatimi cekti seyrederken.
first lady
31-12-06, 13:17
hediye konusuna bende takıldım.bide parçaladıya içim gitti .onca para heba oldu yaaaa:icon_sorr :img-hyste
IhlamurlarAltinda74
31-12-06, 17:24
Handan Hanim Demisti Ya Bu Sene Yeni Yilla Yine Eglenceli Girelim Diye...
Ama Ömer Elifele Gazi Mahalesine Gitti...
Filiz isee Disarda gezdi Ve Sonra Yimazsin YAnina giti
Peki Handan Hanim KiminLe Eglendi Onu Anlamadim :)
Bir mantık hatası daha.
Geçen sene 2006 kutlayan dizi.. Aradan 4 sene geçtiği halde 2007 kutluyorlar.. İlginç değil mi ? Bunlarda zaman geriye akıyor..Küçük Elif ve Küçük Ahmetin yaşlarının baya küçük olması gerekmez mi ? :)
gecen sene 2006yı kutladılar gecen seneki bölümlerde 2006da olduklarına dair cümleler gecti ayrıca yazıldı mı bilmiyorum ama yılmaz 2002 yılında atın ücreti olarak da 1ytl istedi daha sıfırlar gitmemişken yani önceden senaryonun ne olacagı belli olmadıgından bu tür hataları ararsanız baya hata bulunur... erol beyin mezarında da 2002de öldüğü yazıyodu yani şimdi 2006ymıs olarak yazıyolar senaryoyu artık...
yılmaz_filiz
31-12-06, 18:54
gecen sene 2006yı kutladılar gecen seneki bölümlerde 2006da olduklarına dair cümleler gecti ayrıca yazıldı mı bilmiyorum ama yılmaz 2002 yılında atın ücreti olarak da 1ytl istedi daha sıfırlar gitmemişken yani önceden senaryonun ne olacagı belli olmadıgından bu tür hataları ararsanız baya hata bulunur... erol beyin mezarında da 2002de öldüğü yazıyodu yani şimdi 2006ymıs olarak yazıyolar senaryoyu artık...
geçen sezonda atın parası için 1 milyon istemişti yılmaz ama filiz o parayı hayvan kurumuna bağışlamıştı.bir ytl sahnesi bu sezonda gerçekleşti.evet geçen sene 2006 yı kutladılar.böyle mantık hataları çok büyük dikkkat edilmesi lazım.
handan hanım ömere tekinerlere yakışır bir parti olsun ben organizasyon şirketini ararım dedi ama herkes kendi halinde takıldı filiz dışarda omer gazi mahallesinde falan .
handan hanım ömere tekinerlere yakışır bir parti olsun ben organizasyon şirketini ararım dedi ama herkes kendi halinde takıldı filiz dışarda omer gazi mahallesinde falan .
Soylenmedi ama ben soyle dusundum o konuda. Handan Hanim Filiz'in hamileligini ogrenmeden once parti konusunu gundeme getirdi. Sonra zaten hem o sokla yilbasi kutlayacak halde olmadi hem de oglu torununu da kapsayan baska planlar yapinca vazgecti ama soylenmedigi icin bu sadece benim tahminim.
geçen sezonda atın parası için 1 milyon istemişti yılmaz ama filiz o parayı hayvan kurumuna bağışlamıştı.bir ytl sahnesi bu sezonda gerçekleşti.evet geçen sene 2006 yı kutladılar.böyle mantık hataları çok büyük dikkkat edilmesi lazım.
tekrar izledim de 10. bölümün ilk sahnelerini filizle ilk karsılastıgı sahne yılmazın ve hatırladıgım gibi 1ytl istiyo at için ama filiz kabul etmiyor ve bir hayvan kurumuna atın gercek bedelini bagıslayacagını söylüyor. yani tarih 2002 olmalı ama sıfırlar coktan gitmiş...
chimeneyes
02-01-07, 13:23
arkadaşlar belki söylenmişitr ama benimde şey dikkatimi çekti hani mühendis kız vardıyta ismini unuttum dizideki onun evine geldi filiz duvarı boyadı boyamadan önce montunu çıkarıp hemen kenardaki sandalyeye koymuştu sora yılmaz gelince hani mühendis kıza dedi ya ben gidiyim diee paltosunu fln almadı ordan ama dışarı çıötığında paltosu çantası herbişeyi üstündeydi heralde ışınlandılar... :):):):
arkadaşlar belki söylenmişitr ama benimde şey dikkatimi çekti hani mühendis kız vardıyta ismini unuttum dizideki onun evine geldi filiz duvarı boyadı boyamadan önce montunu çıkarıp hemen kenardaki sandalyeye koymuştu sora yılmaz gelince hani mühendis kıza dedi ya ben gidiyim diee paltosunu fln almadı ordan ama dışarı çıötığında paltosu çantası herbişeyi üstündeydi heralde ışınlandılar... :):):):
resime baslamasiyla onu tamamlamasinin arasinda biraz zaman farki var , belkide asli filizin esyalari kirlenmesin diye baska bir odaya goturmus olabilir o arada.
TubaBülent
02-01-07, 14:30
arkadaslar bu yazacak olacagim sey yazilmissa özür dilerim
hani yilbasi günü bayram ihlamurlarda hic bayram yoktu hadi sosyete ailesi tekinerleri anlarimda
akin ailesi tuafima gitti hic bayram falan kutlamadilar..
arkadaslar bu yazacak olacagim sey yazilmissa özür dilerim
hani yilbasi günü bayram ihlamurlarda hic bayram yoktu hadi sosyete ailesi tekinerleri anlarimda
akin ailesi tuafima gitti hic bayram falan kutlamadilar..
bence bayram yılbasından birkaç gün sonra gibi göstermek istediler yılbası günü hepsi işe falan gitti ama bayramdan da bahsettiler yani bu bölümde bayram olacak yılbasının üstünden birkac gün gecmiş olarak.
chimeneyes
02-01-07, 16:40
resime baslamasiyla onu tamamlamasinin arasinda biraz zaman farki var , belkide asli filizin esyalari kirlenmesin diye baska bir odaya goturmus olabilir o arada.
yok canım orda görülüo beyaz montu sandalyenin üzerinde yılmaz hemen bize göre solunda.
Mantik Hatasi degil bu dedigim;
Feride Müjgan Hanimin dükkanindayken omer ile Elif geliyor..Elif Ferideye sarilip israr ediyor onun yanina geri gelmesi icin.. omer Elifi uyarinca;
Feride omere dogru bakiyor.. Tam o esnada Feride kameraya bakiyor..Kamerayla bir süreligine bile olsa goz goze geliyor...
Dikkatimi cektide belirtmek istedim..
birde şu var filiz yılmazın aslının yanında olduğunu nerden oğrendi arayıp aslı mı soyledi soylediyse olayı anlatmıştır ama hiç ole gozukmuo buda bi hata bence.
Filiz,Yılmaza daveyiye gönderdi.Yılmaz arayopt teşekkür etti.Bi sonraki sahne Filiz Yılmaz'a defileleri olduğunu ve gelemk isteyip isemediğini soruyo.Bu bölüm mantık hatası 2 oldu.
...Özlem...
27-01-07, 01:54
yilmaz salihlere piskolok hakkinda konusmak icin gitmeden önce müjgan hanimlarin yanindaydi ve orda üstünde gecen bölümdede giydigi ceketi vardi sonra salihlere geldiginde üstünde baska birseyler vardi.
hangi ara degistirdi bu adam üstünü ya?
ya cem in adami aslinin dusta oldugunu nerden biliyordu... eger dusta olmasaydi not u nereye birakacakti acaba...
birde benim anlamadığım cemin adamı ewe girdiğinde önce koltukların altına fln baktı bişeylerr arar gibi maksat ewi dağıtmaksa neden öylece çekip atmadı bu saçma geldi bana
birde filizin yılmaz aslının ewinde şuan demesi saçmalık oldu sanki yılmaza cihaz takmış nereye gitse biliyor:img-hyste
yaa birde benmi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum ama önceki bölümlerde filiz-yılmaz cananın ewinde karşılaşıyorlardı kötü bi karşılaşmaydı o arada canan aslıya aralarında birşeyler yaşandı bitti tarzında bir konuşma yapıyordu ama bu bölümlerde aslı ne hikmetse filiz yılmaz aşkını hiç bilmiyo we gidip filize yılmaza aşkımı ilan ettim diyo
gülbeşeker
29-01-07, 14:27
birde benim anlamadığım cemin adamı ewe girdiğinde önce koltukların altına fln baktı bişeylerr arar gibi maksat ewi dağıtmaksa neden öylece çekip atmadı bu saçma geldi bana
birde filizin yılmaz aslının ewinde şuan demesi saçmalık oldu sanki yılmaza cihaz takmış nereye gitse biliyor:img-hyste
yaa birde benmi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum ama önceki bölümlerde filiz-yılmaz cananın ewinde karşılaşıyorlardı kötü bi karşılaşmaydı o arada canan aslıya aralarında birşeyler yaşandı bitti tarzında bir konuşma yapıyordu ama bu bölümlerde aslı ne hikmetse filiz yılmaz aşkını hiç bilmiyo we gidip filize yılmaza aşkımı ilan ettim diyo
ilk söylediklerine katılıyorum ama canan aslıya filiz ve yılmaz arasındaki aşktan hiç söz etmedi sadece yılmazın büyük bir aşk yaşadığını ve ayrıldığını söylemişti o kadar.
Yilmaz Asli'nin evine geldiginde uzerinde siyah takim elbise ve beyaz gomlek vardi. Bir sahne sonra defileye gitme konusu konusulurken uzerinde siyah gomlek, siyah ceket beliriverdi.
first lady
11-02-07, 15:26
bide ben izlerken bi sahneye çok güldüm.hani yılmazla filiz atölyeden çıkıp konuşmak için bi yere gidiyolardı yolda bi aile gördüler anne baba çocuğu yürütüyodu yılmaz aldı sevdi falan.o sahne çok sahteydi bence.çünkü aklı başında hiç bi anne baba el kadar çocuğu o soğukta yol ortasında yürütmez.zaten salgın var herkes hasta mazallah zatüree olur çocuk(bizim evde 9 aylık bebek var ordan biliyorum:)).o sahnenin sırf yılmaz çocukları nasılda seviyo diye eklendiği çok belliydi:img-hyste
bide ben izlerken bi sahneye çok güldüm.hani yılmazla filiz atölyeden çıkıp konuşmak için bi yere gidiyolardı yolda bi aile gördüler anne baba çocuğu yürütüyodu yılmaz aldı sevdi falan.o sahne çok sahteydi bence.çünkü aklı başında hiç bi anne baba el kadar çocuğu o soğukta yol ortasında yürütmez.zaten salgın var herkes hasta mazallah zatüree olur çocuk(bizim evde 9 aylık bebek var ordan biliyorum:)).o sahnenin sırf yılmaz çocukları nasılda seviyo diye eklendiği çok belliydi:img-hyste
evet haklısın..bir de insanlar çocuklarını yabancılara sevdirmek istemezler..yılmaz bir de çocugu kucagına aldı :img-hyste ben de biliyorum bizim ufaklıgı da annesi elaleme sevdirmiyor :img-wink:
ferideye çarptığında yılmaz birkağıtdüşmüştüferidenin elinden yere sonra onu yılmaz alıpceketincebine koymuştu bunu bastıra bastıra gösterdilero kağıtın hiç konusu olmadı ???
ya bi mantık hatası yada senaristler unutkan yada ilerki bölümlerde ortaya çıkacak...
bence bu haftanın en büyük mantık hatası yılmazın filize inanmaması tamam filizde yılmaza inanmamıştı ama bu ikisi aynı şeymi allah aşkına.Yani yılmaz resmen filizin cemden hamile kaldığına inandı filiz ona bi bebeğimiz olcak dese bile
ekreminde hemen bebek cemden diye düşünmesi beni çok şaşırttı! yılmazın geçmişte yaptıklarını bilmesek görmeseydik yılmaza allahın salağı geri kafalısı derdim! ama bu yapılan tam bi mantık hatasıdır! şu söz vermiş aşklara sloganını kaldırsınlar hiç önemi kalmadı!
Filiz biraz önce ''doğup-büüyüdüğüm ev'' dedi.O ev 25 yıl öncesi için fazla modern bir anlayışla yapılmamışmı sizce......
Filizce_Jüly
24-02-07, 16:12
Bence müjgan hanimin öyle bir evi bos birakmasi sacma hele hele istanbul gibi bir yerde!! Insan birisini pturtur oraya ve kira fln alir!!!
Birde Ömer ofisde yanlizdi ayakdaydi sonra birden oturdu ve elinde babasinin resmi vardi!
yılmaz_filiz
24-02-07, 19:10
Filiz biraz önce ''doğup-büüyüdüğüm ev'' dedi.O ev 25 yıl öncesi için fazla modern bir anlayışla yapılmamışmı sizce......
bazı zamanlarda ufak değişikler olmuştur evde.yoksa gerçekten çok modern bir ev olur 25 yıl öncesine göre...
Bence Dizi eskisine göre gerçekci değil;
Yılmaz'a verilen raporda 2,5 aylık yazıyordu.Yılmaz bunu Filiz'e neden söylemedi.
Birde Filiz Ceme olduğundan fazla samimi,bebek arabası aldı diye öpmek zorundamı.Yılmaz'ın Filiz'e "Ceme dikkat et" demesine rağmen Filiz hala umursamıyor.
Aslı'yı öldürmek üzere olan adamların üzerine gitme yerine şalteri indirip onların kaçmasına sebeb oldular.Ya senaristler biraz daha dikkatli olun,onları kaçırma yerine yakalayabilirlerdi.
Ama herşeye rağmen 62.blm 60.blm den daha iyiydi..
Bir mantık hatasıda bu;Tekinerlerin bu zor günlerinde neden yanlarında Cem yok.geçen blm lerde Ömerle Cem birlikte WC ye gidiyorlardı şimdi neden yok yanlarında...tabi amacına ulaşmış,ama Ömerde çok saf davranıyor...
yılmaz_filiz
25-02-07, 08:45
Bence Dizi eskisine göre gerçekci değil;
Yılmaz'a verilen raporda 2,5 aylık yazıyordu.Yılmaz bunu Filiz'e neden söylemedi.
Birde Filiz Ceme olduğundan fazla samimi,bebek arabası aldı diye öpmek zorundamı.Yılmaz'ın Filiz'e "Ceme dikkat et" demesine rağmen Filiz hala umursamıyor.
Aslı'yı öldürmek üzere olan adamların üzerine gitme yerine şalteri indirip onların kaçmasına sebeb oldular.Ya senaristler biraz daha dikkatli olun,onları kaçırma yerine yakalayabilirlerdi.
Ama herşeye rağmen 62.blm 60.blm den daha iyiydi..
cnm birşeye dikkat ettim.handanın yılmaza verdiği rapor sahdeydi.ve şunları yazıyordu:
FİLİZ TEKİNEER 4 HAFTALIK GEBEDİR...
Yılmazda ayrılalı bir aydan çok oldu diye düşünerek bebeği cemden sandı.aslında bebek 2.5aylık.
Pardon evet 4 haftalık yazıyordu,ben yanlış yazdım
iyide yılmaz neden söylemiyor hasta oldum ben burda.
modest2000
25-02-07, 15:25
Aslı'nın da Yılmaz'ların evinde kalmasıyla (Yılmaz'da otele gitmiyor),şöyle basit bir hesap yaparsak 4+1 odalı bir ev olması gerekiyor.Halbuki küçücük bir ev gibi görünüyor Yılmaz'ların evi.
yılmaz_filiz
25-02-07, 19:18
Aslı'nın da Yılmaz'ların evinde kalmasıyla (Yılmaz'da otele gitmiyor),şöyle basit bir hesap yaparsak 4+1 odalı bir ev olması gerekiyor.Halbuki küçücük bir ev gibi görünüyor Yılmaz'ların evi.
yılmazların evi 3 oda bir salon.salon ve odalarda oldukça küçük evde baya küçük.
mualla hanım kendi odasında kalıyor
feride fahriyenin kızlık odasında
aslıda yılmazın odasında kalıyor.
yılmazda salonda kanepede yatıyordu mualla hanım YILMAZ SALONDA YATAR SEN YILMAZIN ODASINDA YATARSIN demişti Aslıya.
first lady
26-02-07, 20:33
bu ev konusunu bende çözmüştüm ama yılmazın o boyla küçücük kanepeye nasıl sığdığını hiç anlamadım doğrusu,iki büklüm olup yattı heralde zavallı adam:img-hyste :img-hyste :img-hyste
yılmaz_filiz
26-02-07, 20:46
bu ev konusunu bende çözmüştüm ama yılmazın o boyla küçücük kanepeye nasıl sığdığını hiç anlamadım doğrusu,iki büklüm olup yattı heralde zavallı adam:img-hyste :img-hyste :img-hyste
canım bazen misafirler için küçücük kanepede yatmak zorunda kalabiliriz.bende yatmak zorunda kaldım bikaç gün idare edicektir.yada kanape açılabilir...
yılmazların evi 3 oda bir salon.salon ve odalarda oldukça küçük evde baya küçük.
mualla hanım kendi odasında kalıyor
feride fahriyenin kızlık odasında
aslıda yılmazın odasında kalıyor.
yılmazda salonda kanepede yatıyordu mualla hanım YILMAZ SALONDA YATAR SEN YILMAZIN ODASINDA YATARSIN demişti Aslıya.
mualla teyze filizi hiç istemiyordu ama aslıya bayıldı nedense..bence bu da bir mantık hatası :img-hyste aslı maşallah ispanyalardan gelmiş ogluna daha çok zarar verebilir..terkedip kaçabilir mesela:good:
first lady
27-02-07, 19:18
canım bazen misafirler için küçücük kanepede yatmak zorunda kalabiliriz.bende yatmak zorunda kaldım bikaç gün idare edicektir.yada kanape açılabilir...
bende yattım öyle bi kanepede çok iyi biliyorum nasıl bişey.ama benim boyum 1.65 ,yılmaz 1.85 olsa aynı şey değil gibime geliyo:img-wink: .bana komik geldi bu(yılmaz eskisi gibi olsada hem güler hem üzülürdüm ama artık yok ona üzülme falan:icon_sorr ):)
bu bölümde belki gereksiz bi detay ama saçma bişey var! aslıyla yılmaz babam ve oğlumu seyrediyo! öte yandan yılmazla filiz bi kere sinemaya gitmişti hatırlarsanız bu film sonuçta 2006 yapımı! ama bu zaman aşımından dolayı sanki 2002de çekilmiş gibi oluyo! bide hatırlarsanız handan cemi gazetede görmüştü tırmanış yaptı diye o zaman bi tebrik ediyim diye annesini aramamışmıydı cemde yanındaydı şimdi birden hangi ara o kadını oraya koydular! kadının görünüşünden orda bayadır duruyo gibi gözüküyo
forever_bim
03-03-07, 00:47
Yeni alınan mağazada Yılmaz'ın Gama Şirketini 1 yıl önce kurduğu söylendi. Oysa ki bu 5 yıl öncede kalmıştı.
Yeni alınan mağazada Yılmaz'ın Gama Şirketini 1 yıl önce kurduğu söylendi. Oysa ki bu 5 yıl öncede kalmıştı.
İşte ben buna hata derim.. Benimde dikkatimden kaçmadı.. Ya biz bunadık.. Yada Aynalı ve Yılmaz.. :img-hyste
Birde Leventten Gazi Mahallesine 10 dk da giden bir araç var mı yahu....
Ömer 10 dk da ancak arabasına biner evden çıkar ve ancak Mecidiyeköye falan gidebilir 10 dk.da...
first lady
03-03-07, 15:11
dizideki mesafelere hiç bakmamak lazım.çünkü bütün gazi mahallesi sanki burunlarının dipiymiş gibi maslaktaki tekstilde çalışıyodu o kadar mesafe var arada nasıl hepsi toplanmış oraya ben anlayamadım.sonra yine bu tekstil maslakta olmasına rağmen çalışanlar terasta kahve içerken boğaz manzarası görebiliyolardı.sanki istanbul avuç içi kadar yer,heryerden heryere 10dk'da gidiliyo ve her çatı boğaza bakıyo:)
Bu 5 yıl ileri gitme işi gerçekten gereksiz ve saçmaydı.Çünkü çok saçmalıyorlar :)
benimde su dikkatimi cekti...
bölümün sonunda handan filiz e acikliyordu ya orda dediki ,, YILMAZ BEBEGIN CEMDEN OLDUGUNU SANIYOR"
ee bunu filiz zaten biliyorduki...
yılmaz_filiz
04-03-07, 19:04
benimde su dikkatimi cekti...
bölümün sonunda handan filiz e acikliyordu ya orda dediki ,, YILMAZ BEBEGIN CEMDEN OLDUGUNU SANIYOR"
ee bunu filiz zaten biliyorduki...
evet bunu duyunca filiz hem şaşırdı ama üzüldü.amaa handan hanım 64.bölümde devamını getirip yani komplo kurduk diyince çok şaşıracak.
müjgan hanım aslının düşmesiyle ilgili elife ayagı kaydı düştü dedi..oysa ki çocuklar koşarken çarpıp düşürdüler aslıyı..ben mi yanlış gördüm :img-wink:
yılmaz_filiz
04-03-07, 21:58
müjgan hanım aslının düşmesiyle ilgili elife ayagı kaydı düştü dedi..oysa ki çocuklar koşarken çarpıp düşürdüler aslıyı..ben mi yanlış gördüm :img-wink:
elifin ayağına kayıp düştü.elifin üzülmemesi için öyle demiştir.
Kemal-abi1
04-03-07, 22:37
cem handana evi verirken 3 ünüz icin aldim dedi sonra düzeltti 4 ünüz icin dedi filizin bebegi icin ama elifi unuttu?!?!
cem handana evi verirken 3 ünüz icin aldim dedi sonra düzeltti 4 ünüz icin dedi filizin bebegi icin ama elifi unuttu?!?!
bu bölümde bir çok mantık hatası vardı..elifi tanımıyordur belki cem :img-hyste
allemalle42
04-03-07, 22:50
Gercektende öyle.Ama cem bu adam piskoo belki elifi imha edicek ondan elifi saymadı hehe...:img-hyste
Filizce_Jüly
26-03-07, 20:08
Dizinin en büyük mantik hatasi bence cananin kaybolmasi. Yok tanistirti asliyi yilmazla kendisi ortadan kayboldu! Belki tekinerlerin iflazindan bire haberi yoktur:icon_whis
first lady
26-03-07, 22:00
Dizinin en büyük mantik hatasi bence cananin kaybolmasi. Yok tanistirti asliyi yilmazla kendisi ortadan kayboldu! Belki tekinerlerin iflazindan bire haberi yoktur:icon_whis
valla bende cananı merak ediyodum.bugün bide baktım ''mutluluk'' filminde üvey anne olarak karşıma çıktı.demekki o yüzden kaybomuşşşşş:img-hyste :img-hyste :img-hyste
valla bende cananı merak ediyodum.bugün bide baktım ''mutluluk'' filminde üvey anne olarak karşıma çıktı.demekki o yüzden kaybomuşşşşş:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Aaaa, filme kaçmış yani öylemi? :img-grin2. Kendisi icin sevindim tabi ama yinede bizim diziden gitmesine bi açıklama yapsalardı bari, kadıncağız buhar oldu uçtu sanki, kimsede hatırlamıyo işin kötüsü...
Simdi Canan dizide kalsaydi, Filiz coktan parayi ondan almisti. Yani senaristler heyecan olsun diye onu cikartmislar bence....:img-wink:
filizin karnı büyüdü ama kimse farketmiyor
yoksa sadece bana büyümüş gibimi geliyo????
yılmaz_filiz
31-03-07, 18:19
filizin karnı büyüdü ama kimse farketmiyor
yoksa sadece bana büyümüş gibimi geliyo????
bununla ne alakası var kli herkes biliyo filizin hamile olduğunu.
ya en büyük mantık hatası cemle filiz birlikte yemek yerken filiz içki içiyordu filiz hamile nasıl içki içebilir :img-hyste !!!!
filiz 21 haftalık hamile bebeğin doğmasına 15 hafta kaldı ama karnı çok az şişti bu bana garip gelio...
filiz 21 haftalık hamile bebeğin doğmasına 15 hafta kaldı ama karnı çok az şişti bu bana garip gelio...
ekonomik bebek bunlar :) oyle hemen sismiyor..bakiyor annesinin durumu kotu, maddi yonden, ona gore az yiyor :img-hyste
Ama 21 hafta, 21 bolum icin diyorsun, ama her bolum bir hafta gecmiyorki...
Dizide zaman bazen degisik akiyor, bazen 1 gun bazen 1 hafta
bununla ne alakası var kli herkes biliyo filizin hamile olduğunu.
ya en büyük mantık hatası cemle filiz birlikte yemek yerken filiz içki içiyordu filiz hamile nasıl içki içebilir :img-hyste !!!!
o mantık hatası değil doktor arkadaşım söyledi şarabın fazla kaçmadıkça zararı yokmuş yani o yüzden içebilir.
Bu dizide galiba hamile kadınların karnı birden şişiyor sonrada doğuruyorlar zaten. Yanlış hatırlamıyorsam Elifle Fahriyedede öyle olmuştu!
Bu dizide galiba hamile kadınların karnı birden şişiyor sonrada doğuruyorlar zaten. Yanlış hatırlamıyorsam Elifle Fahriyedede öyle olmuştu!
Hamile olduktan sonra özellikle 3 aya yaklaşınca birden büyüme hormonları aldıklarından olsa gerek.
gülbeşeker
02-04-07, 11:17
pardon ama onlar öğrense ne olur öğrenmese nolur.zaten yılmaz bebeğin babasının kendisi olduğunu öğrenince hamilelik mevzusunu herkes öğrenicek.
öğrenip öğrenmemeleri önemli değil filizn karnını farketmiyorlar sonuçta dal gibi kız göbek yok ama şimdi karnı az da olsa büyüdü yani farkedilebilir şekilde karnı ortada hiç mi merak etmiyorlar noldu da karnı büyüdü diye?
sıyrılıp_gelen
07-04-07, 12:57
cem filizi doktora götürmeden önce evden de çıktığında kırmızı kravatı vardı ve doktorda da başka bir kravatı vardı mantık hatası..
öğrenip öğrenmemeleri önemli değil filizn karnını farketmiyorlar sonuçta dal gibi kız göbek yok ama şimdi karnı az da olsa büyüdü yani farkedilebilir şekilde karnı ortada hiç mi merak etmiyorlar noldu da karnı büyüdü diye?
Hem Handanda kazak orucekti, budan niye anlamadilarsa. Hem Filizin karni sismis. 58.bolum sonunda onlarin yaninda fenalasdi. Bir de Handan bebek icin kazak oruyor....
Cem Filiz'e verdigi yuzugu kuyumcudan almamis miydi? Simdi de aile yadigari diyor.
Cem Filiz'e verdigi yuzugu kuyumcudan almamis miydi? Simdi de aile yadigari diyor.
yalancı cem nolcak. boş ver:img-hyste
gülbeşeker
14-04-07, 10:41
yalancı cem nolcak. boş ver:img-hyste
bu yüzük filize ilk evlenme teklif ettğinde takacağı yüzüğe benziyor mu ki?Bana diğer yüzük daha güzelmiş gibi geldi güya aynı yüzükmüş cem bu ne yapsa yeridir:img-hyste
sıyrılıp_gelen
14-04-07, 12:42
filiz ömerin peşinden koşarken düştü dizleri kanadı...
ama öbür gün filiz tapu dairesinde görülürken etek giymiş ve değil yaradan yara izinden bile eser yoktuu buda mantık hatası..
first lady
14-04-07, 16:21
filizin hamile haliyle topuklu çizme giyip birde onlarla gazi mahallesinin yollarında koşması bana bebeğin canına kastı varmış gibi geldi:icon_whis .annesidemi hiç uyarmıyo,''kızım hamile insan topuklu giymez.bak zaten bu mahallenin yolları çukur dolu.mazallah düşersin'' demiyooooo:img-hyste :img-hyste
gülbeşeker
16-04-07, 14:08
filiz lokantada ceydayla konuşurken bordo şalının içinde siyah bir bluz vardı eve gelip yılmzla bakıştığı sahnde siyah bluz gitmiş yerine krem rengi bir gömlek gelmişti bizden kaçmaz
Şimdi Cem' in babasının mezar taşında ölüm tarihi 2005 diyordu, Cem onu öldürdüğü sıralarda bildiğin gençti :) Ee o zmn ya Cem çabucacık büyüdü ya da nasıl oldu??? Şimdi diceksiniz 4 yıl zmn atladı, ama kardeşim adam gelmiş 30' una, babasını öldürdüğünde taş çatlasın 20.. Bana burda bi hata var gibi geldi :img-in_lo
yakupoglu61
21-04-07, 00:29
Şimdi Cem' in babasının mezar taşında ölüm tarihi 2005 diyordu, Cem onu öldürdüğü sıralarda bildiğin gençti :) Ee o zmn ya Cem çabucacık büyüdü ya da nasıl oldu??? Şimdi diceksiniz 4 yıl zmn atladı, ama kardeşim adam gelmiş 30' una, babasını öldürdüğünde taş çatlasın 20.. Bana burda bi hata var gibi geldi :img-in_lo
valla arkadaşım bu diziyi izliyorsan yıl hesabı yapmayacaksın eğer yapacaksan işin içinden çıkamazsın...!
dizinin şuanki yılı bildiğim kadarıyla 2007 ; 4 yıl ileri gidilmeden önceki yıl kaç onu bilmiyoruz
AMA EROL TEKİNERİN MEZAR TAŞINDA 2003 YILI YAZIYOR DİYE HATIRLIYORUM yanlış diyorda olabilirim...!
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.