zambak
20-02-05, 20:18
Tam bir aile dizisi, özellikle Şafak Sezer diziye renk kattı, süpersiniz...
|
Tüm Versiyonu Göster : Ekmek Teknesi zambak 20-02-05, 20:18 Tam bir aile dizisi, özellikle Şafak Sezer diziye renk kattı, süpersiniz... KaRaDeNiZLi_18 20-02-05, 22:17 :D Cok süper bir dizi :D candy33 21-02-05, 07:33 senaristleri ve oyuncuları çooook iyi.ilk başladığında da çok güzeldi zaten.ama yavaş yavaş sıkmaya başladı gibi. olajuvon 21-02-05, 11:14 hiçbir zaman çizgilerini bozmuyorlar çok eğlenceliler elifile 08-03-05, 12:59 Çok güzel bir diziydi... ama çok uzatmışlardı. Yineyde güzeldi:) buffycarisma 08-03-05, 13:02 Bencede çok uzattılar ama yinede güsel :) lasin 20-03-05, 16:20 bence bu diziyi çok fazla uzattılar harvard 22-03-05, 19:41 bu dizi biraz fazla didaktik içimi bayıyor ve kirliye de hiç gülmüyorum;hiç esprili değil efenim 05-06-05, 19:40 bence ekmek teknesi icin uzadi diyenler hic tv izlemesinler bazi diziler varki cok uzun surmesi gerekir ekmek teknesi bence bunlardan biri. eger simdi bitirirler ise asil burda yanlisi yaparlar. bazi diziler varki guzelde olsa,tadinda birakilmali bir yilliktir konu hep aynidir fazla senaryo uretilemez bunlarin bitirilmesi dogrudur... eee ne diyeyim ben sadece yazarim elimden gelen fazla bir sey yok yorumda variz....insaallah ekmek teknesini gerektrigi zaman gerektigi gibi bitirirler. dizi tv ye basarilar muhtac 06-06-05, 21:17 Gercekten cok hos bir dizi. Hele su Tokatli Bahtiyar var ya....hele Cengiz (ortadan kayboldu kerata!)....hele Kirli..vay pasakli vay... Arkadaslar kafama bir sey takildi: Su Cifte Memis'in isminin manasi ne? Yani Memisi anladik da, ama 'Cifte' kafama takildi acikcasi! Insaallah bu dizi bitmez, cünkü su an televizyonda benzer ve bundan daha güzel bir dizi yok. Muhabbetle.... umuttaciri 07-06-05, 13:47 Artik bitsin zaten bu sezon oynatmalari bile hiç iyi olmadi çünkü çok bunaltici olmaya basladi zaten artik izlemiyorum minemtoprak 07-06-05, 16:34 Geçen yıllarda beğeniyordum show tv.ye geçince baydı.Artık izlemiyorum.Eskiden eğitici idi şimdi boş.Aylardır zaplıyorum. yalniz_kurt 22-06-05, 08:18 bende aynı şeyleri düşünüyorum ... eskisi gibi değil artık dizi her seferinde birileri çıkıyo en az 15 bölüm öyle geçiyo ... bahtiyar hemşerim ama olsun yinede bitsin artık :) umuttaciri 22-06-05, 08:53 Nihayet bitti ama biraz hüzünlü Nusrettin Baba hakkin rahmetine kavustu daha neseli bir sekilde bitseydi iyi olurdu yalniz_kurt 22-06-05, 09:06 olacağı buydu zaten beklenen oldu ... TVKOLİK 27-06-05, 10:55 merhaba bence ekranlarda en son vedayı hak eden diziydi ekmek teknesi en azından bizdendi..... cenkis 05-07-05, 19:02 Evet ey kahve milletinin insanları, bu dizi bitti ama bu masalı biz bitirmeyeceğiz. Bir site buldum fan sitesi niteliğinde şimdi yahoo grubu forumu falan var bir bakın Ben yahoogrubuna üyeyim. En azından bu dizinin müziklerinin bir albümü çıkmalı! İncesaz'a baskı kuracağız, Pana'ya da vcd çıkarma talebinde bulunacağız. Gelin çorbada sizin de tuzunuz olsun! arzu_ 02-12-05, 10:09 Ekmek Teknesi gerçekten çok güzel ve kaliteli bir dizi idi..hayatın içinden-bizden ne çok şey vardı, bence hiçte baymadı, tam tadında bitirdiler.. bodyguard24 22-01-06, 16:58 mükemmel bir diziydi benzerini çıkartacak pana film kanal d de olacak sanırım Angel-us- 26-03-06, 02:49 Çok güzel bir diziydi bence, tadında da bıraktılar çok güzel oldu. FBuse 07-05-06, 17:01 bencede cok güzel bir dizidi, safak sezer muhtesemdi, Esin Civangil (Jale) ve Korkut coooK komik ve hostular bu dizide en sevdigim ama Peker Alicali di cok komikti hehe :icon_ange bone88 19-05-06, 00:28 Çok güzel bir diziydi bence, tadında da bıraktılar çok güzel oldu. evet çoğu dizinin yaptığı hatayı yapmadı seyirci sıkılmadan hala reytingde 1. 2. yken bıraktılar... şafak sezer çok süperdi tokat muhabbeti çok iyiydi... korkut:) 02-06-06, 08:51 merhaba arkadaşlar,, benim dizide en çok etkilendiğim hatta ve hatta gözümden yaş süzüldü, kaçıncı bölüm olduğunu bilmiyorum ama, medet gemileri yakıyordu 15 gemiyi dizmiş ne gemiler yaktım diyordu...orda koptum zaten,osman sınav,hasan kaçmaz türkiye bu iki insanla gurur duyuyor....kişiliklerini bilemiyoruz yaptığı işler için diyorum.... birde abna o bölümü lazım medetin gemileri yaktığı bana bi yardımcı olursanız çok sevinirim.teşekkürler arkadaşlar....... Antialiye 02-06-06, 14:55 Dizi dediğin işte böyle olmalı.Gülmeli eğlendirmeli bilgilendirmeli ağlatmalı.Herşeyi bir arada sunmalı. Bugun hangi dizide Bir herodot cevdet gibi karizma karekter var Allah aşkına genç_fb 05-06-06, 12:51 Kirli ve Cengiz çok komikti.Hele o Cengiz yokmuydu.Süperdi ya girl01 07-06-06, 13:59 evet ya, cok komik bir diziydi! hele cengiz süperdi, ve hani bir adam vardi hep len,leeen,ehh lan diyordu, o da cok komikdi!!:img-grin2 potc_fan 16-06-06, 09:29 Çok güzel, çok komik, çok eğlenceli ve ders çıkarılabilecek bir dixziydi. Artık her sabah saat dokuz gibi tekrarları veriliyor ATVde. sevgili_sevgi 16-06-06, 10:24 Dokuzda mı o saate öyle bi dizi koyulur mu ya? Daha geç bi satte olmalı. Ben de severek, gülerek izlemiştim bir ara sıkılıp bırakmıştım ama sonra ondan daha iyisini göremedim televizyonda. ahmed 29-06-06, 20:31 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa deco 29-06-06, 21:23 Bence cok cok guzel bir diziydi benim en sevdigim diziler arasindaydi. Bu dizi gercekten harika bir diziydi oyunculari muhtesemdi, bazen kendi kendime soruyordum acaba dizidekiler gercek hayatlarindada mi boyle diye:img-grin2. Butun oyuncalar superdi ama Savas Dincel superinde otesi bir performans sergilemisti bu dizide usta bir oyuncu oldugunu herkese gosterdi ozzde 29-06-06, 21:28 sON ZAMANLARI BANA GÖRE İYİ DEĞİLDİ.aRABA KAZASI YAPMIŞTI cELALLER.Ama sabahlerı izliyorum.Güzel oluyor... chaylack 03-07-06, 19:07 hafta içi her sabah atv de yeniden yayınlanıyor ne kadar güzel bir dizi ya sanki evinizin içinde öyle birileri varmış gibi çok hoş ya kirlinin oy oy oy demesini özlemişim valla:) *arife* 11-07-06, 17:50 çok güzeldi lubi wita 19-07-06, 16:40 ben de diziyi cok begendım.tekrarlarından ızlıyorum şimdi. tam bi osmanlı dizisi ,günümüz ilişkilerini pek yansıtmıyor daha sade daha dogal daha bizden ...ama keşke benim de böyle bi ailem olsa 5 kız be.. her gece ne geyikler yapılır :img-nyam: LİBRA 19-07-06, 17:39 çok güzel bir diziydi ilk bölümleri güzeldi show a geçtikten sonra izlemedim mydestiny 19-07-06, 17:41 Ya ben bir şeyi hatırlayamadım bir bölümde Ayhan Hanım en büyük kız mehpare değil diğeri adını hatırlamıyorum şimdi saçlarını kesiyordu nedeni neydi kesmesinin ?? lubi wita 22-07-06, 16:07 sebebini bilmem de sacnı kesen kız sonay degıl mı ola 11-08-06, 20:35 çok güzel ve komik bi diziydi benim için unutulmaz bir dizi hatta tekrarlarını bile büyük bir zevkle izliyorum... dikkat 22-08-06, 15:51 Ailecek izlenebilecek gerçek bir mizah dizisiydi. Karikatür gibiydi.:img-grin2 Bitmesine üzüldük tabi ama tadında bırakıldı. Dizi uzasaydı saçmalıyacak gibiydi. Ama son bölümde biterken her fotoğrafçıya gittiklerinde aile biraz daha büyüyor, yeni bebekler geliyor vb çok acayipti valla ağlatacaklardı. Ama çoooooooook güzeldi bee! Eski bölümleri show tv nin sitesinde olması gerek. bugra9 23-08-06, 09:54 Ekmek Teknesi ile ilgili bayağı merak ettiğim bir şey var...Dizde nusretin en küçük kızı vardı ya...Kalbinde hastalık vardı...Onun hastalığı ne oldu?...İyileştimi yoksa öylemi kaldı...Bu sorumu cevaplarsanız sevinirim...Herzaman bunu merak ettim... sumisali 23-08-06, 11:03 ya veriyorrlardı diziyi sabahları şimdi vermiyorlar galiba neden.. evet küçük kızın hastalığını bende merak ediyorum.....ne oldu... Kurt_Memati 23-08-06, 14:45 Kaliteli ve kadro bakımından sağlam olan bir dizinin başlığnın bu kadar az ilgi görmesi hiç hoş değil. Elinde Ekmek Teknesi ile ilgili video vs olanlar burada paylaşsınlar lütfen. Resim eklemesi benden. Saruhan**Esmer 23-08-06, 17:54 Müthiş bir diziydi... Harika bir kadrosu vardı... Memo_İSOM 19-10-06, 18:57 Müthiş bir diziydi özellikle Kadro süperdi,özellikle savaş dinçel,başta olmak hepsi süperdi.ya,kadro çok iyiydi.tekrarlarını verseler keşke iremmmfb 02-03-07, 02:47 savaş dinçel bir numara yaa!!!keşke devam etseydi kaliteli şeyler neden kaldırılıyor...? nehirrrr 02-03-07, 05:32 Boyle bir kadro birde Super Baba da vardi sanirim! Super kadro, super senaryo ve muzikler ve dahasi Ekmek Teknesi'ni ilk yayinlandigindan beridir ailecek izledik. Bence cok guzel konulara deginiliyordu! Peker Acikalin diziden ayrilinca uzulmustum. Yadirgamistim bunu ama yeni gelenlerle kadro cok daha guzel olmustu! Boyle diziler kolay kolay gelmiyor ekranla, boyle ailecek oturup cayinizin yayinda izleyebileceginiz temiz diziler! S_A_N_E_M 03-03-07, 10:29 gerçekten dizinin kadrosu süperdi.bu dizideki bütün karakterleri çok seviyordum.sanırım salı günleri kanal avrupa da tekrarları çıkıo.türkiye saatiyle 20:00 dan 22:00 a kadar sürüo.özeti çok uzun gösteriolar o yüzden 2 saat sürüyor. Hirotaro 10-04-07, 02:29 gerçekten dizinin kadrosu süperdi.bu dizideki bütün karakterleri çok seviyordum.sanırım salı günleri kanal avrupa da tekrarları çıkıo.türkiye saatiyle 20:00 dan 22:00 a kadar sürüo.özeti çok uzun gösteriolar o yüzden 2 saat sürüyor. Atv gece tekrarlarını düzenli bir saatte veriyor.İsteyenler 04:15-05:10 arasında izleyebilir Erkan_Petekkaya 10-04-07, 18:51 okula gitmesem izleyeceğim ama,malesef kul olduğu için saatleri uymuyor.Makul bir saatte,çocuklar duymasından bıktık artık onun saatinde,izlesek daha ii olur benim açımdan.Baktım bir akşam çok özlemişim ya,lütfen erken saate alınnn... Hirotaro 15-04-07, 02:50 2 günlük aradan sonra,atv bugün kaldığı yerden Ekmek Teknesi'ni verdi.Güzel bir bölümdü.Çinli çocuk,kızımızı Çine götürmek istiyordu. Diego Ribas 20-04-07, 12:40 güzel bir diziydi ikiaile_fan 09-05-07, 21:47 Bu dizi iğrenç ya bide showmax e hafta içi hergün kuşağına koydular. boncuk-girl 16-06-07, 19:07 Bu dizi iğrenç ya bide showmax e hafta içi hergün kuşağına koydular. bence çok güzel bir diziydi bütün bölümlerini izleyemedim ama yinede güzeldi melike çok tatlı ekmek teknesinde ~duygu~ 16-06-07, 21:57 Bu dizi iğrenç ya bide showmax e hafta içi hergün kuşağına koydular. bence atvdeki bölümleri çok güzeldi ama dizi pana filme geçince bozuldu showdaki bölümleri sevemedim bir türlü evet melike güner bu dizide çok tatlıydı ve saçları da uzundu ben o halini daha çok beğeniyordum :img-yes: diklo 18-06-07, 11:53 Bu dizide replikler mükemmeldi...Resmen söz sanatlarını kullanıyordu senaristler...Kim olduklarını bilmiyorum ama kendilerini tebrik ediyorum... Bir de Melike burada çok tatlıydı...Uzun saç ayrı yakışıyor bu kıza... pelinSİ 18-06-07, 13:23 bence sizin sevdiğiniz dizilerin tekrarı verilmiyor diye iğrenç diyorsunuzdur:icon_whis çok da güzel bir diziydi,bir kere kadrosu çok güzeldi... bir ara bozulmaya yüz tutmuştu ama toparladı,haziran gecesiyle çakışan bölümleri çok güzeldi ama ancak reklamlarda bakabiliyordum... diklo 19-06-07, 21:25 Az önce izledim Showmax'te...Ya bunlar cidden çok komikler...Ayhan Hanım'a bayıldım bu bölüm...Çok iyi oyuncu... mxrxt 19-06-07, 21:38 ben bu diziyi izlemedim ne atv deki bölümlerini ned show tv dekileri ama güzel bir dizi oldugunu biliyorum yani duyustum ama ben genede izlemedim..belkide bir diziye bastan baslamamm lazim yani basa yakindan? register00 20-06-07, 11:16 ya bu dizi çok güzeldi bayada tutuldu tam bi aile dizsiydi ders çıkarılcak tipteydii bütün dizinin kahramanları kendi rollerini süper oynuyodu safaya bayılıyodum çok tatlıydı bulaşık ta komikti cambaz!!!??... 20-06-07, 21:07 arkadaslar qece tekrarları war..bencede quzel bır dızıydı ne bılıyımm en azından bos deıldı wede msj werıcıydı..savas dıncelı ztn cok sewıyorum bu dızıde bi kere daha sewmıstım..qecen qun uskudar da ruhı karakterını qordum aslında tanımam ımkansızdıda qeclerı tekrarlarını izlediğim için hmn tanıdım..ama rhatsız etmek ıstemedım o yuzden rsm fln cekmedm:img-in_lo dizi quzeldı hakaret edılecek bır ıqrenclıqıde yoqtu!! elifile 21-06-07, 05:38 Çok güzel bir diziydi... Tam bir aile dizisiydi. Ben çok seviyordum. Ama atv'deki bölümlerini hatırlamıyorum. fulden 22-06-07, 21:50 ya böyle güzel dizileri koysalarya gündüz kuşaklarına ne güzel olur insanlara ders veren bol esprili harika bir diziydi her karakteri ayrı bi güzeldi ya kibritcikiz 24-06-07, 14:08 showmax ta hafta içi hergün saat 22:00 da veriolarr (çok güzel bir diziydi bence ):img-wink: Jiggy 10-07-07, 23:52 asmalı konaktan önce ekmek teknesi vardı hep izlerdik doğal olarak..çok guzel bi diziydi içinde herşey vardı.. yine böyle diziler olsa keşke.. uyduruk şeylerle geliyolar çok gıcık oluyorum. yeni sezonda umarım ekmek teknesi şaşıfelek çıkmazı asmalı konak gibi diziler izleriz mavinergis 11-07-07, 00:10 çok çok sıcak bir dizydi ben çok seviyordum yazın bir tane böyle dizi başlasaydı keşke:img-wink: ecr 24-07-07, 15:00 izlediğim diziler arasında 1 numaraydı..aslında ilk 50 bölümünü izlememiştim ama sonra kuzenlerin ısrarıyla izledim..bağımlısı oldum..süper bir diziydi.. kirli, cengiz, baba büyüksün sözü, müzikleri, oyuncuları, bölümleri hafızamda kilitli.. çok güzeldi..favorim kirliydi..ama sonra atv de final bölümü çekildi ve dizideki herkese bişeyler oldu: öldüler...diziyi izleyen kişiler buna inanamadı ve diziyi geri çektiler.. artık dizi showtvye geçiş yapacak ve 102 bölüm sonra finale erecekti..show daki bölümleri beni biraz sıktı ama daha sonra güzel bir final yaptı..kısacası baba büyüksün!!! elifile 28-07-07, 08:23 Kanal 1 hafta içi hergün 18.15'te vermeye başladı. Saat 20.00 gibi bitiyor. Ardından saat 20.30'da show max veriyor. Ard arda izliyorum. Güzel oluyor.... Melike çok şirin.... Özellikle show max'daki bölümlerinde çok şirin.... boncuk-girl 28-07-07, 10:55 ekmek teknesinin tekrarları çıkıyor çok mutluyum:happy0064 hergün izliyorum gerçekten çok komik bir diziydi çokta güzeldi elifile 04-10-07, 09:32 Show max diziyi yine vermeye başladı:) Her akşam saat 22.00'da:):):) nehirrrr 09-10-07, 08:28 Annecigimle oturup hungur hungur aglamistik son sahnesinde! Hele birde Sonay'in elinde 'Ekmek Teknesi' kitabi vardi ya oyle icime dokunmustuki! Cok guzel bir diziydi. -Dena- 22-10-07, 16:32 çok sıcak çok güzel bir aile dizisiydi son bölüm çok güzeldi dizinin senaristleri geldi, Necati Bey de vardı güzeldi... ~*~NaR-ı GüL~*~ 22-10-07, 16:37 Gercekten cok güzel bir diziydi...en sevdigim karakterler..kirli (kadir cöpdemir), herodot cevdet (hasan kacan), ölü usta (mehmet usta)...hele o ölü ustanin "Allah" nidalari cekmesi bitiriyodu :) |