Tüm Versiyonu Göster : Dizilerde En Rahatsız Olduğunuz Görüntüler-Sahneler

Sayfalar : 1 2 [3]

WİTH ROSE
10-02-08, 15:01
cinsel içerikli sahneler birde dinimizi imamlarımızı kötüleme sahneleri

aycan90
10-02-08, 19:29
cinsel ve küfürlü sahneleri sevmiyorum..bir çoğumuzun sevmediği gibi..aklımada daha gelmiyor..

Dilara_3
11-02-08, 14:03
bnm en utandığım sahneler öpüşme sahneleri oluyo o yüzden filmi tek başıma izlemeyi seviyorum çünkü ailem falan yanımda olunca utanıyorum nedense bana ne oluyosa artık:)

banada aynısı oluyor bende tek başıma izlemeyi tercih ediyorum bu yüzden

I-sun
12-02-08, 19:33
bende cinsel icerikli film yada dizileri ailemle beraber izliyemiyorum...

burcix
18-02-08, 23:31
İnandırıcı olmayan bir şekilde uzatılan hikayeleri izlerken gerçekten sinir oluyorum. Olmayacak yanlış anlaşmalar falan.
Şiddet görüntüleri de rahatsız ediyor beni.

MaD AvriL***
07-03-08, 10:23
İnandırıcı olmayan bir şekilde uzatılan hikayeleri izlerken gerçekten sinir oluyorum. Olmayacak yanlış anlaşmalar falan.
Şiddet görüntüleri de rahatsız ediyor beni.

aynen ama nedense insanlar şiddet içerikli seleri seretmeye bayılıo.Ne anlıyolar acaba??

pembeinci
09-03-08, 03:03
Cinsellik dozunda kullanıldı mı bence diziye gerçekçilik katıyor. Ama bazen özellikle kötü karakterler için gereksiz uzatıyorlar.

Kahraman erkeklerin sürekli kendisinin on katı adamları dövmesi ayrı bir saçmalık.

hekimoglu64
12-03-08, 07:30
cinsellik olmayacak
birde abartili rolleri sevmiyorum.....

&özge&
04-04-08, 13:43
evet bence de çok cıvık(anlayan anladı)sahneler aşırı olmıcak.

nessa
17-04-08, 12:57
Konu ne olursa olsun abartılmış sahneleri sevmiyorum.İster şiddet olsun ister dram.Elbette hayat bunlarsız olmadığı için dizilerde de yansıtılacak ama bir yere kadar.Seyirciyi etkilemek adına ipin ucu kaçıyor bazen.Anlamamız için bazı şeyleri gözümüze sokmalarına hiç gerek yok.

kıvanç_simge
17-04-08, 15:20
Kesinlikle kavga,dövüş yani şiddet içeren sahneler:img-tomat
Bence çok olumsuz yönde etkiliyor
Yani bazı insanlar çok ciddiye alıyorlar
Ve kötü sonuçlar doğurabiliyor
Birde bazen dizilerde her dakika öpüşme sahneleri oluyor
Bunlardan da rahatsız oluyorum

_kübiş_
19-04-08, 10:01
Hüzünlü ağlak sahneleri sevmiyorum!!

Sebepsiz bi film için ağlayınca gözlerim şişiyo...:)

polat__elif
19-04-08, 11:37
Siddet ve Asiri Cinsellik sahnelerii sevmiyOrumm

MANNER...
19-04-08, 18:11
aşırı cınsellık içerıklı kısmlar olunca başka bı kanala geçıorum dınımıze aykırı fılmı izlemm zaten :icon_whis

YoShY_MaNiAc
20-04-08, 12:57
cinsel ve öpüşme sahneleri ya bn daha o yaşa gelmedim hiç sevmemm

batuhan_gumus
20-04-08, 13:01
sevmişe sahnelerinden gına geldi yha

__3L!F__
20-04-08, 21:46
seviyesiz yatak sahnelerindn nefret ediyorm.

sakinn
22-04-08, 00:17
Siddet ve Asiri Cinsellik sahnelerii sevmiyOrumm

çok doğru:kahve zaten sevilevek bir yanları da yok..ekran kirliliği bu olsa gerek... önce bu gibi sahneleri temizleseler çok iyi olacak...:kahve

MED_CEZİR
22-04-08, 10:50
dizilerde genellikle herkesin çok zengin olması herkesin çok güzel olması inssanların tek derdinin aşkolmsı.

hilarybushko
22-04-08, 17:02
Bnde cinselliğin olduğu ve ağlamalı sahneleri semiyorum:S

ekin@sarp
23-04-08, 14:41
cinselligin oldugu sahneleri hos bulmuyorum

aslı_su
04-05-08, 13:06
çok fazla cinsellik içerikli sahneler hoş olmuyor birde sürekli aglak sahneler birde çok fazla şiddet sahneleri tvde hiç hoş durmuyor :kahve

linds
04-05-08, 16:11
şiddet sahnelerinden ve yersiz yapılan espirilerden nefret ederim

defne_gürsoy
04-05-08, 20:02
Ben arka fonda durmadan birilerinin gülmeye calıstığı dizileri pek sevmiyorum!!Ama Avrupa Yakası ayrı:):):img-in_lo

ceren durul
04-05-08, 20:20
dizilerde genellikle herkesin çok zengin olması herkesin çok güzel olması inssanların tek derdinin aşkolmsı.

evet aynen; bütün bosroldeki kadin-erkek hepsi güzel
ikiside birbirlerini seviyorlar (-her seferinde, nasil oluyorsa)
birde tek konu ask, her yerde ayni konu ....

Gümüş Hastası
05-05-08, 16:57
cinsel içerikli sahneler , öpüşme sahneleri , dövüş sahneleri , silahlı sahneler , hapisane sahneleri , oyuncunun sigara ya da içki içtiği sahneler

ı.love.sanem
06-05-08, 07:17
Bana da aoyuncunun sigara içtiği veya alkol kullandığı sahneler itici geliyor. Bir de silah filan kullanması çok gereksizce...

kalanlar
06-05-08, 12:29
cinsellik,içki,silah,sigara...kesinlikle hoş olmayan unsurlar:good:

aliye92
06-05-08, 13:05
tabikide cinsellik.
Ben Kavak Yelleri hayranıydım biraz fazla barttılar.şimdi reklamlarını bile izlemiyorum sadece öpüşme.üstelik üniversiteli gençler.

ayla7
06-05-08, 14:16
herkes cinsellik falan demiş bu yüzden benim tekrarlamama gerek yok benim bu konudan sonra en çok sinir olduğum şu bişiyi bize anlatıcaklar diye oyuncuyu kendi kendine filan konuşturuyolar ya sesli ıyyy deliriyorum o sahnelere bizi aptal yerine koyuyolarmış gibi geliyo sanki sadece yapsa sessiz anlamıycaz ıyyyyyy

yuya_thalia
09-05-08, 19:45
benim dizilerde sevmediğim şey bunalıma girdiklerinde hemen gidip alkole başvurmalı..intihar etmeleri...

candy35
09-05-08, 19:50
bende cinsel içerikli sahneleri izlemekten hoşlanmıyorum izlerken ailemle izliyorum ve oturduğum yerde resmen koltuğa gömülüyorum utancımdan..fazla uzatılmasına da karşıyım..:img-blush:img-blush

melek:D
09-05-08, 21:23
Cinsellik,uyuşturucu ve silahın kullanıldığı her sahneden rahatsız olurumm..

zeliş1989
10-05-08, 20:12
bencede cinsellik sırf bu sahneler yüzünden utanarak dizinin başından ayrılıyoruz.... eee yani ailemizle izliyoruz çok utanıyoruz
ha bide kılişeleşmiş cümlelerin kullanılması...:good:

Berosh..!!
16-05-08, 10:35
Kavqa sahneleri ve cinsellik olan sahneler olmasada olur qibi..:)

ggs ayse
17-05-08, 12:52
kesinlikle cinsel içerikli sahneler özellikle çok fazla bu konuya giren diziler..

*rukiye
17-05-08, 14:15
kesinlikle cinsel içerikli sahneler özellikle çok fazla bu konuya giren diziler..

evet.tamamen katılıyorum.
mesela kavak yelleri gibi daha çok gençlerin izlediği bir dizide bir ara gerçekten çok rahatsız edici durumlar olmuştu.

(=Hazan=)
17-05-08, 14:41
evet.tamamen katılıyorum.
mesela kavak yelleri gibi daha çok gençlerin izlediği bir dizide bir ara gerçekten çok rahatsız edici durumlar olmuştu.

katılmaktayım:good:

a-y-s-e
17-05-08, 22:34
Cinsel icerikli sahneler bazen beni de rahtsiz ediyo
Hani tmm bazi yerlerde olmasi cok dogal
Ama ne biliyim böyle ailece izlenen dizilerde olmamasi gerekiyo
Yaprak dökümünde
Tahsin ve Fikret'in o öpüstügü sahneyi babmla izlemistim
Ya utancimdan kipkirmizi oldum
Hmen mutfaga kactim

dilara-hepsi
18-05-08, 12:23
benim en rahatsız olduğum sahneler kavga etmek tartışmak:icon_evil

(=Gülücük=)
18-05-08, 19:06
Daha çok reklamların uzaması ama dizidede kavga sahneleri,ağlama sahnesi ağlama sahnesinda bi arkaşın dediği gibi oyuncunun gözünden yaş gelmemesine sinir oluyorum sonuçta o onun mesleği hakkıyla yerine getirsin

Berk_Nehir
22-05-08, 12:56

Bende aynenn katılıyorumm ...

brc.kelebek
22-05-08, 14:46
kesinlikle insanların rezil edildiği utanığı sahneler..kötü biri bile olsa dayanamam...

ve evet cinsel içerikli sahnelerin hem dizilerde hemde filmlerde..biz bunları aştık mantığını göstermek için gereksiz uzatılmasına illet oluyorum..mesela sinemada bu konuyu gereksiz ve illet derecede aşikar işleyen mustafa altıoklar..filmleriin yarısı bunun üstüne kurulu..
ha bide dizilerin yürüme sahneleriyle doldurulması..son zamanlarda aside sürekli birileri bir yerlere yürüyor veya bakıyor..hayır götürseydinde biz oraya yürüdüğünü anlardık..illa adımlarını göstermen şart değil..bakıyosun dizi bitmiş..ama bir halt olmamış..:)

mc_nehir
24-05-08, 13:12
dizilerdeki yanlış anlaşılmalardan(uzadıkça uzatıyorlar)sinir oluyorum.

MiSz_CaniSi
24-05-08, 13:44
yanlis anlamalar inatcilik aldatma sahneleri
cok gicik birnin inadina kiskanclik yapar o bunu kiskanir cok sikti artik bunlar :img-hyste

!vanessa!
04-06-08, 12:55
Cinsellik içerikli dizi'filmlerden görmek istemiyorum.Küçük bir öpücükten bir şey olmaz ama öyle açık saçık görüntüler olunca tiksiniyorum.Birde öpüşme sahnelerini yakın çekim yapmalarına uyuz oluyorum.

ay_sen
04-06-08, 17:06
bencede hepinize katılıyorum:

gizem...
05-06-08, 15:37
mafyalık gibi vurdu kırdılı özendirici sahnelerden hoşlanmıyorum :img-beee:

candost-um
14-06-08, 22:49
Cinsellik içerikli dizi'filmlerden görmek istemiyorum.Küçük bir öpücükten bir şey olmaz ama öyle açık saçık görüntüler olunca tiksiniyorum.Birde öpüşme sahnelerini yakın çekim yapmalarına uyuz oluyorumya taamm öpüşüyolar anladık daha niye gözümüzün içine sokuyosun ya.bida bi saat koymalrı öpüşme sahnelerini çok sinir bozucu.

tink!
15-06-08, 16:21
bakışma sahnelerine uyuz oluyorumm...

mesela bi dizi war tesadüfen izledim dizinin 60 dk'sı bi kadınla bi adamın bakışmasıyla geçiyo uzatmasınlar bu kadar :hıh

hilalll_johnny
27-06-08, 09:25
çokk uzun uzun konuşmaları

çoookkk uzun uzun bakışmamalrı

çok uzun uzun öpüşmeleri

bir film boyunca aynı insanı göstermeleriii(sevmediğimse)..............:dito

gmz_ToRaMaN
03-07-08, 18:05
ya dizilerde silahı karizma yapmak için kullanıyolar ayar oluyom ya ondan sonra fırsat buldukça ateş açıyolar silah güzel bişi değil karizmatikdde olmuyosunuz

hilary_
03-07-08, 20:46
eski günleri müzik eşliğinde görüntüler

mrwsh
04-07-08, 01:52
Nerdeyse her dizide aileden bi akrabayı(örn:eniste.) sapık yapmaları.
Ve fazla acıtasyon.

Eren_Ebru
04-07-08, 11:59
Görüntü oLarak çok fazLa öpüşme saahneLerinin oLması

PesimistGirL'
05-07-08, 22:03
ben çok klişeleşmiş görüntülerden rahatsız oluyorum mesela ne bilim iki insanın yavaşca birbirine koşmaası faln felnn

_GuLCiN_
07-07-08, 16:39
cinsellikten hoslanmıyorum
tamam iki kişi arasında aşk var ama bunu daha masum gösterirlerse daha süper olur :D :img-in_lo

maria clara
08-07-08, 13:40
gereksiz öpüşme sevişme sahneleri özelikle de ana haberden sonra hemen yayınlanan dizilerde saçma oluyor

Ayşa-Yaso-Kero
09-07-08, 12:53
şiddet cinsellik

bengünaz
12-07-08, 14:57
eli silahlı kişiler şiddet içerikli sahneler cinsellik içerikli sahneler ki bunlara işaret konulmalı çoluk çocuk etkilenmesin yada bu tür sahneler yok dencek kadar az olsun küfürler zaten olmasın gerekirse biplensin :)

kesinlikle katılıyorum

fatmaaa-
12-07-08, 21:14
Bazen şiddeti o kadar abartıyolarki hani adamın kafasına koskoca masayı atıyolar adam ayakta! saçma çok kandırmacalı

Bakışmalar evet ııy uyuz olmaya başladım artık aşkı anlatmak için hepte hepte bakışmalarına gerek yok bence

Birde genel izleyici kitlesine hitap ediyor diye yayına konulan aile dizilerindeki cinsellik o zaman birazda olsa va cinsellik işaretini koyun dimi ama insan aile ortamında acayip çekiniyor

prettygirl
20-07-08, 15:09
Kesinlikle bence de mafyalı, silahlı sahneler...Gerçek dışı olan şeyler..Sürekli dizi kahramanlarına bir şey oluo ama nedense hep kurtuluyorlar:good:

zulıs
20-07-08, 16:53
Bazen şiddeti o kadar abartıyolarki hani adamın kafasına koskoca masayı atıyolar adam ayakta! saçma çok kandırmacalı

Bakışmalar evet ııy uyuz olmaya başladım artık aşkı anlatmak için hepte hepte bakışmalarına gerek yok bence

Birde genel izleyici kitlesine hitap ediyor diye yayına konulan aile dizilerindeki cinsellik o zaman birazda olsa va cinsellik işaretini koyun dimi ama insan aile ortamında acayip çekiniyor

bu yoruma kesinlikle katılıyorum saol arkadaşım:img-wink:
bence de uzunnn uzun bakışmalar hem gereksiz hem de bayıyo artık.........
aile dizilerinde de öyle madem cinsellik koyuyosunuz o zmn işaret de koyun ya da çoluk cocuk da izliyo nedir bu kardeşimm

bi de sihirli mihirli diziler bana çokkkk saçma geliyo.........
çocuk dizisi deniyo ama cinsellik de var bu nasıl çelişkidir arkadaş.........
biz nasıl bir topluma dönüştük ki daha 5-6 yasında çocuklar erkek arkadaş falan diyo!!!!
lütfen bir dur denilsin artık benim izlerken midem bulanıyo 20 yaşında olmama rağmen........

OXYD
20-07-08, 21:39
Gun Gectikce Ekranlarda Bariz Bir sekilde Bel alti Espriler Basladi...

Naho$ Bir Durum :img-cray:

kutupyildizi
22-07-08, 23:20
öpüşmeli sahnelerden ve bel altı esprilerden nefret ediyorum
terbiye ve ahlak denen bişey kalmadı
onlar yüzünden küçücük çocukların bile herşeyden haberi var

frk
23-07-08, 08:03
Alkol.

Sigara tüm dizilerden kalktı. Eski diziler ve filmler yayına gelirken sigara paketleri, dumanı vs sansürleniyor. Tamam buraya kadar çok güzel. Ama alkol neden aynı yasağa tabi değil. Bunların ikiside zararlı değil mi? Al birini vur ötekine. İçkiye yapılan bu ayrımın sebebini anlıyor değilim. Ki aslında mesele o da değil. Bazı dizilerde, bazı sahnelerde içki o kadar güzel irdeleniyorki sanki içmeyenler salak yada hayatın tadını bilmiyorlar. Bazı yerlerde içki olmazsa olmazmış gibi gösteriliyor. Bu çok saçma ve yanlış. Bu mantıksız ve akılsızca ayrıma son versinler lütfen..

CivCiq
23-07-08, 12:07
Alkol.

Sigara tüm dizilerden kalktı. Eski diziler ve filmler yayına gelirken sigara paketleri, dumanı vs sansürleniyor. Tamam buraya kadar çok güzel. Ama alkol neden aynı yasağa tabi değil. Bunların ikiside zararlı değil mi? Al birini vur ötekine. İçkiye yapılan bu ayrımın sebebini anlıyor değilim. Ki aslında mesele o da değil. Bazı dizilerde, bazı sahnelerde içki o kadar güzel irdeleniyorki sanki içmeyenler salak yada hayatın tadını bilmiyorlar. Bazı yerlerde içki olmazsa olmazmış gibi gösteriliyor. Bu çok saçma ve yanlış. Bu mantıksız ve akılsızca ayrıma son versinler lütfen..

aynen katılıorm ;)

rukiye´
24-07-08, 07:45
Cinsellik olan sahneleri sevmiyorum.. Başka kanallara geçiyorum bu yüzden..

anseri
24-07-08, 17:53
walla hangisini sayıyım bilemedim ki
gereksiz öpüşmeler ve daha da ileri gidilip cinsel içerikli sahneler özellikle genel izleyici grubu için uygun değil..
Kavga şiddet içerikli sahneler..
Sigara içki vs.. Allah'tan artık yasaklandı olsa bile banlanıyo..

prenses69
27-07-08, 22:37
Cinsellik olan sahneleri sevmiyorum.. Başka kanallara geçiyorum bu yüzden..

kesinlikle katılıyorum

''PeLiN''
28-07-08, 09:19
Cinselik unsurları(!)

pembemelek
30-07-08, 00:26
dizilerde kan görmekten ve hemen silahlara el atılmasından:img-tomat
sürekli aynı repliklerin tekrarlanmasından:img-tomat
üçgenler ve beşgenlerin olmasından:img-tomat:img-tomat
senaryoları uzatmak için yapılan sacmalıklardan:img-tomat:img-tomat
uzun bakışmalardanbye
Gerçek dışı olan şeylerden:icon_whis

manyak kız
30-07-08, 21:57
ben sevişme ve öpüşme sahnelerinden çok rahatsızlık duyuyorum:(
izlerken yanımda büyükler oluyo şekilde şekile giriyorum:)

o.c_girl
30-07-08, 22:23
Evet aynen yanında bir başka büyük oLdumu çok berbat oLuyo ne değiştrirbiLiyosun ne bakabiLiyosun :S

Ve gereksiz yere uzatıLmış sahneLeri hiç sevmem yok yarım saat birbirLerine bakarLar fLn :S

cnm_denizugur
02-08-08, 11:49
cinsel içerikli sahnelerden nefret ediyorum
2 cümlelik şeyi 10 cümle yapıyolar ya ona da gıcık oluyorum

gosdem
02-08-08, 19:09
kan,şiddet görmeye dayananmam hemen değiştiririm kanalı.çünkü çok etkileniyorum.

bide küçük kadnlardaki gibi sapıkça sahnelerden nefret ediyorum!taciz,tecavüz sahnelerine sinr oluyorum!

2 saniyelk sahneyi 10 dkya uzattılar mı ona da sinir olurummmm...

suavikolik
03-08-08, 10:56
senaryo nun kendini tekrar etmesinden...gerçek hayatta konumu gereği ön planda bulunan insanları canlandırklarında onları rezil rüsva edip bırakmalarında...gerçekleri anlatacaz diye,bir çok hayali senaryo yazıp gerçekleri deşifre etmek isterken kapatmalarında...

iktidar sahibi insanları alalen iktidarsız göstermelerinden...

o kadar çok ki...

Seyit
09-08-08, 13:33
benım en rahatsız oldugum sahneler
öpüşme..
silahlı sahneler [aşırı yapmacık geliyor sanki texas ta film cekıolar]
kabadayılık :img-tomat

CEMAL YÜZBAŞI
09-08-08, 23:48
öpüşme sahneleri.
hiç olmasın diyemeyiz,ama çok uzatıp abartıyorlar.
ve bir arkadaş söylemiş; alkol.
dikkat ettiyseniz bizim dizilerde,alkol artık hiç eksik olmuyor yani.
sanki her türk ailesinde evin erkeği rakı içiyormuş gibi.
mutlaka bir meyhane sahnesi vardır,ya da işte baba anneye der,'hanım,bana rakı getir'...ya da şey vardır ya,platonik aşığımız,gider,bir güzel sarhoş olur falan.Çok normal bir şeymiş ve olması gerekiyormuş gibi gösteriyorlar,gıcık oluyorum.

periperisi
11-08-08, 19:47
Öncelikle aynı sahnelerin tekrar tekrar verilmesinden
Cinsellik unsurlarından
Olayın uzatılmasından(2 dklık olayın ağır çkimde 5 dk çıkması gibi)
Kan ve şiddet sahnelerinden rahatsız oluyorum

__MiyoziN__
13-08-08, 20:11
Öncelikle aynı sahnelerin tekrar tekrar verilmesinden
Cinsellik unsurlarından
Olayın uzatılmasından(2 dklık olayın ağır çkimde 5 dk çıkması gibi)
Kan ve şiddet sahnelerinden rahatsız oluyorum

aynen katılıyorum..
bide herşey yoluna girmişken birinin bir şey söyleyip(yada gösterip) herşeyi berbat etmesi:icon_sorr

amator_yazar
14-08-08, 20:18
cinselliğin ön planda olmasıküfürlü kelimelerin kullanılması bazı oyuncuların ağlama taklidi yapması ve yaparken gözlerinden bi damla yaş gelmemesi,bi olayın 4,5 bölüm uzatılması.

aynennn

dFKto
17-08-08, 11:57
Başroldeki erkek oyuncunun mutlaka zengin bir ailenin oğlu ve holding patronu olmasından

flz92
17-08-08, 13:55
cinselliğin ön planda olmasıküfürlü kelimelerin kullanılması bazı oyuncuların ağlama taklidi yapması ve yaparken gözlerinden bi damla yaş gelmemesi,bi olayın 4,5 bölüm uzatılması.

bencede katılıyorum

yesilgozlu
23-08-08, 13:57
çok aşırıya kaçılan cinsellik, şiddet cinayet gibi sahnelerin gösterilmesi(mesela adamın boğazını keserken göstermesi gibi) ve bazı sahnelerin deyim yerindeyse suyunun çıkarılması.

aasiii
24-08-08, 22:23
genclik dizilerinde nerdeyse babam yasındaki adamların oynatılması,bunların liseli oğlan diye yutturulması,liseli kızların etek giymeden okula gitmeleri:img-hyste

küçük cocuklara yönelik abuk dizilerde malesef rastlamıslıgım oldu :ufacık cocuklar birbirlerine cirkin kelimeler söylüyorlar.buna da sinir oluyorum. birbirlerine bagırmaları-birbirlerinden hoşlanmasalar bile kötü sözler söylemeleri hoş değil bence.

mehmet-cansu
29-08-08, 18:45
Cinsellik'ten Nefret Ederim..
Dizi Veya Filmlerde..

hamide*
31-08-08, 10:48
aşktaki büyük yaş farkları bazı dizilerde 20 yaş fark bile olabiliyor.
cinsellik
aşk dizilerinde uzun küslükler bazen 20-25 bölüm küs olunabiliyor.
perili sihirli diziler.

Darߣ
31-08-08, 23:19
Arkadaşlar artık böyle bir soru bile gündemde değil...
aslında olması gerekiyo ama malesef artık herşey çok normal geliyor dizilerde çevrilen sahneler vs... bunlar gerçek hayattada etkiliyor sadece cocukları degıl bızlerıde... bu yuzden medyadan sorumlu ınsanların bunu dusunmesı gereklı ama malesef ihmalkarlık işte...

dilara-1905
01-09-08, 16:57
töreli savaşlı sahnelerden
aynı sahnenin dizide kırk kere gösterilmesi
çok aşırı ağlatan dizileri de sevmem bi konusu olurda yanında hüzünde verir ama tamamen acıya ağlamaya dayalı dizilerden hoşlanmam bknz: yaprak dökümü

Ichy
01-09-08, 19:32
Cinsel içerikli ve sanki tahrik etmeyi amaçlamış sahneler, korku filmlerinde vs. gözleri bıçakla delinmiş, deşilmiş adamların, kadınların gösterildiği iğrenç yerler, küfürler...

m_m
01-09-08, 19:56
İgrenç küfürlü sahneler aşırı öpüşme sahneleri

seheripek46
04-09-08, 09:03
dizilerde lise çağındaki çocukların çok özgür olmaları lisedeki çocuk gibi değil de hayatın en iyisini bilen ve yaşamış gibi olmaları
iyilerin çok iyi kötüleri çok kötü yapmaları

rumeysad
04-09-08, 16:57
Öpüşme sahnelerini sevmiyorum ben izleyemiorum bilee hiç hoş olmuoo gercekteen..Bide şiddet içeren sahnelerr..

*elisa*
04-09-08, 19:33
dizinin en heyecanlı yerinde bitmesi yada reklam verilmesi bide cinselik silahh anlamıyorum bu dizi yapanları neden bu kadar şidedete evet diyolarki herksin elinde bi silah tarayıp duruyolar küçüklerimize kötü örnnek oluyolar buna çok sinir oluyorum :img-tomat

t_u_ğ_ç_e
04-09-08, 19:37
Benimde en sinir olduğum şey ağlamalı zırlamalı sahneler bazı dizilerde neredeyse her bölüm bu var sinir oluyorum birde ağlayan yapmacık olunca benim antenler iyice atıyor:img-hyste:img-hyste

DaMoSsh
08-09-08, 11:42
Oyuncu Değişikliği:
Dizide belli bir kadroyla başlanmasına rağmen sürekli oyuncu değişmesi.. Örneğin Doktorlar'da her sezon oyuncu değişti, buna sinir oluyorum. Eskiden bir oyuncu diziden ayrıldığında onun yerine başka bir oyuncu dahil oluyordu ve -aynı karakter- ile diziye devam ediliyordu. Şimdi ise oyuncu çıktığında onun canlandırdığı karakter senaryodan çıkarılıyor.
Herneyse ikisi de hoş değil. Oyuncuların dizi süresince kadroda kalmaları bir şekilde sağlanmalı bence.
Kanal Değişikliği:
Bir dizi örneğin ATV'de başlıyor, Kanal D'de bitiyor. Ordan oraya kanal kanal geziyor. Ve bu da bizi diziden soğutuyor aslında. Kanal değişiklikleri önlenmeli bana kalırsa.
Ağlama Sahneleri:
Bazı dizilerde duygusal sahnelerde bayan karakteri (başrol genelde) ağlatıyorlar. Ve ağlama sahnesini gerçekleştirecek olan oyuncu profesyonel olmadığında sahnenin tam anlamıyla içine ediliyor. Şu ağlama sahnelerinde biraz daha özen gösterilmeli. İnsanın sinirlerini bozuyor.
Seslendirme:
Dizilerde nedense başrol oyuncular kendi sesleriyle oynamıyorlar. Ve yapılan seslendirme oyuncunun fiziki görüntüsüyle uyuşmadığında tam bir fiyaskoya dönüşüyor. Bir de oyuncu önden ses geriden veya ses önden oyuncunun ağız hareketleri geriden geliyor. O da ayrı bir rezillik. Dizilerde seslendirme yapılmasını istemiyorum açıkçası. Oyuncular kendi sesleriyle oynadıklarında daha güzel olur. İlla ki seslendirme yapılacaksa bile teknik kısımlarda biraz daha özen gösterilsin.

sibel.duvan
10-09-08, 18:32
şiddet içeren sahneleri hiç sevmiyorum

yasem!n
10-09-08, 23:25
bazı dizilerde a$ktada i$tede dostluktada kısacası herbi yerde mükemmel insanların olması :img-hyste kusursuzluk var hiç kötü olamıyorlar :img-hyste bu bana bo$ ve yapmacık geliyor :) birde böyle oyuncak bebek gibi süslüyorlar kızları yanınada iki lafı bi araya getiremeyen popçu :) anam tadından yenmiyor :img-hyste bu ki$ilikleri gördüğüm her sahne rahatsız ediyor beni :)

aliye471
12-09-08, 12:08

aynen katılıyorum:happy0064:happy0064

hg-hvn
14-09-08, 00:07
Tahta gibi ve mimiksiz bir oyunculuk:kahve

aslhn
14-09-08, 14:35
duygussuz bir oyuncu duyguyu iyi yansıtamayan oyuncuu...

kivanc_burcu
17-09-08, 14:58
profesyonel olupta soğuk soğuk davranması ve jestleri(beden hareketleri) iyi yapamaması
ciddi sahnelerde iyi oynayamamaları

zeyno_114
17-09-08, 23:14

kesinlike katılıyorum sana bol küfürlü ve aşırı öpüşme sahneleri:img-tomat
birde aşırıya kaçmasada iki sevgili çiftin iki dakkada bir öpüşmesi...:img-tomat

RIZA_BABA
26-09-08, 20:21
Herkez neden bukadar cinseliğe kafayı takmış anlamıyorum.. Rtük gerektiğinde gerekli akıl işareti koyuyor zaten..

nagiş
26-09-08, 21:07
cinsellik içerikli we öpüşme sahneleri bide küfür en rahatsız olduğum sahnelerdir bide aşırıya kaçınca dizinin tadıda kaçıyoo

Cullens
27-09-08, 13:02
Yapmacık mimikler,ağlayamayan ve onun yerine deli saçması sesler çıkaran insanlar
Birde bazen cinsellik içeren ama çok çok ileri giden sahneler oluyor.Onları sevmiyorum.Yada argo,kaba kelimeler kullanılmasını ...

IhLamurCu.68
27-09-08, 18:09
ayrilma sahneleri..

(ESRA)
28-09-08, 14:08
aşırı öpüşme sahneleri(aşırıya kaçmadık sürece rahatsız etmiyor)

NOSTALJİK
28-09-08, 14:40
sigaraya içkiye çok karşıyımda ,eski filimler ,diziler zamanında bu yasa olmadığı için bol bol sigaralı sahneler çekilmiş o yüzdende o görüntüler mecburen kapatılıyor .iyide görüntülerdeki akıcılık gidiyor ,bir yandanda mozaiklenmesi doğru diyorum.yeni yasada çevrede,her yerde iyi oldu,hele biz sigara içmeyenler için.
Bazı kanallarda nedense mozaikleme göremiyorum.
Yardım ediyoruz diyorlar insanları aşağılıyorlar,belki o insan yardım aldığının tv'de görünmesini istemeyecektir.O insancıklar üzülüyor büzülüyorlar.Yardım aldıklarının tv'de görünüp görünmemesinin önemi olmayan insanlarada olabilir,yayına girmeden önce bir sorsalar.

medsul
28-09-08, 22:36
oo aslında cok şey..
kulak tırmalayan ses
dakka başi yersiz vıcık vıcık sahneler..
zırt pırt öpüşme sahnesı..
kötü oyunculuk
kurguda yapılan hatalar
senaryonun kendısını tekrar etmes
vee aşiri acan yersiz yakın cekim öpüşme sahneleri...
dizilerde elbette öpüşme sahnesi olacak..
hattaa bir cogumuz bu anları merakla bekliyoruz..
ama herşyede oldugu gibi tadında olmali..
bu cok öenmli az ve öz sahner olursa süper olur..
ama bazen dizilerde işi apartiyorlar..
insannın miğdesi kaldırmıyor bazı sahneleri..
küfürlerın yersiz ve aşiriya kaçması
iğrec espiriler

sedos_674
29-09-08, 15:50
iğrenç espiriler
öpüşme cıvık cıvık
...

arda_gs_glcn
29-09-08, 18:47
KÜFÜRLÜ VE CİNSEL İÇERİKLİ SAHNELER:img-fie:

aynen katılıyorum :img-wink:

galadriel8
30-09-08, 14:29
Ben de

Sweetygirl1710
30-09-08, 14:59

bende :img-yes:

deniz_zübeyde
04-10-08, 14:32
oo aslında cok şey..
kulak tırmalayan ses
dakka başi yersiz vıcık vıcık sahneler..
zırt pırt öpüşme sahnesı..
kötü oyunculuk
kurguda yapılan hatalar
senaryonun kendısını tekrar etmes
vee aşiri acan yersiz yakın cekim öpüşme sahneleri...
dizilerde elbette öpüşme sahnesi olacak..
hattaa bir cogumuz bu anları merakla bekliyoruz..
ama herşyede oldugu gibi tadında olmali..
bu cok öenmli az ve öz sahner olursa süper olur..
ama bazen dizilerde işi apartiyorlar..
insannın miğdesi kaldırmıyor bazı sahneleri..
küfürlerın yersiz ve aşiriya kaçması
iğrec espiriler

aynen katılıyorum arkadaşa ;)

karagün
04-10-08, 18:44
iğrenç espırıle iğrenççç:)
kötü oyunculuk :(

yaprak dökümü
04-10-08, 22:04
yani dizilerde öpüstükleri zaman veya sevistikleri zaman kisacasi cinsellikle ilgili hersey beni cok rahatsiz ediyo hayir karsi digilim ama ailemin yaninda annemin babamin yaninda en sevdigim dizilere bakamiyorum mecburen bisey olmus gibi baska biyere gidiyorum:):img-hyste:img-hyste