Flora
16-07-06, 18:25
Dizilerde en rahatsız olduğunuz görüntüler,sahneler hangileridir?
|
Tüm Versiyonu Göster : Dizilerde En Rahatsız Olduğunuz Görüntüler-Sahneler Flora 16-07-06, 18:25 Dizilerde en rahatsız olduğunuz görüntüler,sahneler hangileridir? ssvshy 16-07-06, 18:27 dizinin ana konusundan çok cinselliğin ön plana çıkarılıp ana konudan sapılması ve çok gereksiz sahnelerin uzatılıp ayrıntı isteyen sahnede ayrıntıya girilmemesi Flora 16-07-06, 19:06 Açıkçası bende cinsellik olan sahneleri sevmiyorum.Neden gösteriyorlar ki?Tamam bu insan doğasında var ama örneğin lavabo da insan doğasında,madem o sahneler gösteriliyor diğeri de gösterilsin o zaman.Çok rahatsız oluyorum,izlemektende zevk almıyorum.Hele ki çok uzatılınca nefret ediyorum... Dizilerde yer alan mutfak muhabbetlerini de sevmiyorum.Yine aynı şekilde yan karekterlerin saçma sapan işlerinin uzun uzun gösterilmesini de...Ben dizide ana karekterlere önem veririm,onları daha çok izlemek isterim ama bazen öyle çok uzatılıyor ki yan karekterler acaba onlar başrol de ben mi bilmiyorum diyorum... GoLdEn_AnGeL 16-07-06, 23:46 ben de kufurlere karsiyim.. bi ara cemal haziran gecesinde ayni bolumde iki kez agiza alinmayacak bir kufuru iki kez sarfetti cok sinirlendim.. !!SévNuR!! 17-07-06, 17:02 walla ben dizide reklam yapıyorlar yaa ona uyus oluyorum bide sevişme sahnelerin uzatılmasını hayır yanii napalım biz o sahneyi bukadar uzatılmasının ne gereği warki??elalemin sevişme sahnesinden banane yaniii:Dhele yabancı filimlerde çok oluyor böle sahneler hayır yanii izliyince ne oluyorki böle sahneleri uzatıyorlar anlamıyorum... yagmur94 17-07-06, 17:32 kurtlar vadisindei silahlı görüntüler chaylack 17-07-06, 19:27 eli silahlı kişiler şiddet içerikli sahneler cinsellik içerikli sahneler ki bunlara işaret konulmalı çoluk çocuk etkilenmesin yada bu tür sahneler yok dencek kadar az olsun küfürler zaten olmasın gerekirse biplensin :) ülkü 18-07-06, 09:26 KÜFÜRLÜ VE CİNSEL İÇERİKLİ SAHNELER:img-fie: -özgü_namal- 18-07-06, 11:08 cinselliğin ön planda olmasıküfürlü kelimelerin kullanılması bazı oyuncuların ağlama taklidi yapması ve yaparken gözlerinden bi damla yaş gelmemesi,bi olayın 4,5 bölüm uzatılması. !!!cakkıdı!!! 18-07-06, 13:00 cinselliğin ön planda olmasıküfürlü kelimelerin kullanılması bazı oyuncuların ağlama taklidi yapması ve yaparken gözlerinden bi damla yaş gelmemesi,bi olayın 4,5 bölüm uzatılması. aynen :img-kiss: amon-ra 18-07-06, 18:03 acemkızı cinselliğin ön planda olmasıküfürlü kelimelerin kullanılması bazı oyuncuların ağlama taklidi yapması ve yaparken gözlerinden bi damla yaş gelmemesi,bi olayın 4,5 bölüm uzatılması. Kesinlikle katılıyorum missryan 18-07-06, 18:53 aynen bende öyle cinselliğin gereksiz ön plana çıkarılması,yan karakterlerin dizide gereginden çok öne çıkarılması onlarla ilgili şeylerin uzaması...(en uyuz olduğum şeyde bu) trueblue 18-07-06, 20:07 Aşk dizisi olarak başlayan bir dizinin 10 bölüm sonra mutasyon geçirip mafya dizisine dönüşüp, adam kaçırma, adam öldürme, dan dunlarla dolu mafya dizisine dönüşmesi beni sinir ediyor. İnsan izlediği dizinin türünün ne olduğuna karar veremiyor. Bu durum marketten şeftaali aldın diye düşünrken poşeti açıp içinde greyfurt bulmaya benziyor. Ne umdum ne buldum. keremcembelgin 18-07-06, 20:17 gereksiz biçimde kadroya dahil edilen kişiler ve saçma sapan mafya vari işler,adam öldürme,mermiler falan.Kötü bi olay anlatılacaksa,bunun her türlü yolu bulunabilir.neden hemen silaha ve mafyaya sarılırıl anlamıyorum _Aysegül_ 19-07-06, 21:02 emm...hemen söyliyim..sarpin yaninda baska bi kiz varsa o beni rahatsiz eder yani hayli bi sinir olurum..ekinin yaninda baska bi adam görürsem sinirden catlarim yani baya bi rahatsiz olurum..ekin & sarp´i ayirmaya calisan tiplerden rahatsiz olurum kisacasi:)..ha ve dediginiz gibi sevisme sahnelerini gösteriorlar ya onlara sinir oluyorum,bu gidisle psikolojimizi bozucaklar...ne güzel böyle sarilirken sahneler koysalar ne güzel olur yada komedi falan olsa...öyle sevisme sahnesi olan dizileri sevmiorum.. gül_ecem 22-07-06, 22:27 gereksiz şiddet sahneleri, çok fena küfürler, samimiyet olmayan şeyler, cinselliğin sadece dikkat çekmek için kullanılması, bir olayın 10 bölüm uzatılması, tekrarlara başvurulması, kötü oyuncular, zorlama oyunculuklar, bir olayın sadece belirli kişiler etrafında dönüp diğer karakterlerin hiçe sayılması... daha gider bu dinlemeyin beni siz. zinednah 24-07-06, 15:56 en heyacanlı yerlerde uzuuuuuuuuuuuuuuun dakikalar boyunca süren reklamlara konsantrasyon diye bir sey bırakmıyor çok rahatsız edici tamam finansal açıdan gerkli ama bu kadar uzuuuuuuuuuuun olmamalı diye düşünüyorum... :fighting2 sevgilerimle.... sessiz_01 26-07-06, 12:07 Gizlİ Bi ŞeY KonuşulduğundA HemeN KötÜ Rolündekİ KişiniN OnU DuymasI:fighting2 _gazel_ 26-07-06, 12:48 Kesinlikle cinselliğin gereğinden fazla ön plana çıkarıldığı sahneler diziler genellikle aile ortamında izlenen şeyler ve Türk aile yapısına pek uygun olmayan sahneler bunlar Ħãνìŋ 26-07-06, 12:54 benim en sinirlendiğim açık sahnelerin fazla oluşu aile içindeyken çok kötü oluyor bu sahnelerin abartıldığını düşünüyorum *duygu* 26-07-06, 13:06 Ben de sizlere katılıyorum canlarım.Benim rahatsız olduklarım da şöyle;Birincisi,bir dizide en heyecanlı yerde reklam girmesi ve bu reklamların çook uzun sürmesi,gerçekten çoğu insan dizileri aile içinde izliyor çocukların açık sahnelerden etkilenmesi göz önünde bulundurulmalı.üçüncüsü ise yine çoğu insanın psikolojilerini etkileyen,mafya tarzı diziler veya sahneler.Bu devirde doğru düzgün aile sahneleri,dizileri bulmak zor. _gazel_ 26-07-06, 13:38 Bir şey daha var artık izlerken biliyoruz sonreklam olduğunu ama tam biteceği sırada uzuuun bir reklam girip sonra bir kaç saniye bir görüntü gösterip tekrar reklam girmelerine sinir oluyorum Haberlerde de yapmaya başladılar ne anlıyorlarsa gerçekten sinir bir durum... ekinnnnsarppppp 27-07-06, 10:43 KÜFÜRLÜ VE CİNSEL İÇERİKLİ SAHNELER:img-fie: Kesinlikle katılıyorum... gulseven 27-07-06, 11:07 Bir şey daha var artık izlerken biliyoruz sonreklam olduğunu ama tam biteceği sırada uzuuun bir reklam girip sonra bir kaç saniye bir görüntü gösterip tekrar reklam girmelerine sinir oluyorum Haberlerde de yapmaya başladılar ne anlıyorlarsa gerçekten sinir bir durum... kesinlikle katılıyorum.bu da yeni moda oldu artık:icon_evil bi de aşk sahnesin de ikilinin cıvık cıvık sahnelerini görmeye gıcık oluyorum.aşkın nasıl güzel yaşandığını gösteren bi kaç güzel yapım var zaten.öyle yapay ve cinsel içerikli sahnelerle aşkı anlattıklarını sanıyolarsa çok yanılıyolar. ayrıca mafya dizilerini de,tabancalı kanlı dizilerden de nefret ediyorum. Flora 27-07-06, 19:30 Bir şey daha var artık izlerken biliyoruz sonreklam olduğunu ama tam biteceği sırada uzuuun bir reklam girip sonra bir kaç saniye bir görüntü gösterip tekrar reklam girmelerine sinir oluyorum Haberlerde de yapmaya başladılar ne anlıyorlarsa gerçekten sinir bir durum... Bu yeni moda değil bence eskiden beri var.Ama gerçekten en önemli yerinde bırakıp upuzun bir reklamın ardından 5 saniye ancak gösteriyorlar.Çok sıkıcı oluyor. 007 LAZ CADI 28-07-06, 11:55 KURTLAR VADİSİNDEKİ KAFA KESME SAHNESİ ÜÜÜÜF ÇOK İĞRENÇTİİİİ:fighting2 :fighting2 :fighting2 :fighting2 dilaşub 28-07-06, 15:22 ben de kufurlere karsiyim.. bi ara cemal haziran gecesinde ayni bolumde iki kez agiza alinmayacak bir kufuru iki kez sarfetti cok sinirlendim..ewt katılıyorum arkadaşımmm. harikkaaa yaaaa. hiç kaçırmadımm ve yine de izleyecemmmmm.. OZKORKMAZ 28-07-06, 18:23 sanat sinemada görsellikte gerceğin çırılçıplak ifadesidir eger bir sahnenin olası gerekiyorsa olmalıdır ama o sahnenin kötü tarafları seyirciye hissettirilmeli ve dizide filmde olmasına karsın gercek hayatta yapılmasının çok kötü oldugu dersi verlmelidir bn acıkcası iin içinde sanat varsa ona inanırsam her sahneye okey derim OXFORD 28-07-06, 18:35 Ben de sizlere katılıyorum canlarım.Benim rahatsız olduklarım da şöyle;Birincisi,bir dizide en heyecanlı yerde reklam girmesi ve bu reklamların çook uzun sürmesi,gerçekten çoğu insan dizileri aile içinde izliyor çocukların açık sahnelerden etkilenmesi göz önünde bulundurulmalı.üçüncüsü ise yine çoğu insanın psikolojilerini etkileyen,mafya tarzı diziler veya sahneler.Bu devirde doğru düzgün aile sahneleri,dizileri bulmak zor. duygucum tüm düşüncelerimi yazmışsın.kesinlikle sana katılıyorum canım. crazy serseri 29-07-06, 12:32 :img-grin2 ben de cinsellik sahnelerine karşıyım arkadaşlar.hiç hoş bişey değil bence.yani benim izlerken midem bulanıyo.ve de reklamlar çok sinir bozcu oluyo misterio--señora-- 30-07-06, 19:17 bende sizin gibi düşünüyorum en heyecanlı yerinde reklam verdikleri zaman reklamdan sonrada olduğu gibi bitiyo. aşk_oyunu 06-08-06, 12:26 küfür cinsellik ve şiddet ama bide reklam dalya 06-08-06, 13:45 Reklammi hayir.. Tuvalete gitmek icin en iyi firsat lol. Uzuuuun uzun reklamlari hic sevmem. Hele son reklamlar. On saniye dizi gösteriyorlar yarim saat reklam :S Hala hatirliyorum. bundan iki sene önce (galiba) Bir Istanbul Masali bakiyoruz. Selim Demir'e Esma'ya asik oldugunu söylemek istiyor. Cümle'yi "Ben Esma'ya" diye basladi. Sonra 15-20 dakka reklam gösterdiler. Ardindan "asigim" dedi.. Oh my god, bukadar reklam izlenirmi yavs... freelion 06-08-06, 15:27 bol silah gördüğüm dizileri sevmiyorum bu arada reklamları da sevmiyorum mavirüya 06-08-06, 18:48 şiddet içeren dizileri sevmiyorum ve izlemiyorum lee_roberta 08-08-06, 10:25 bende öle cinsel içerikli sahneleri sevmiorum...ailemlerde izleyince utanıyo insan harvard 08-08-06, 10:34 Ben yanlış annlaşılmaları hiç sevmiyorum ve çoğunlukla da diziyi çok sevsem bile o bölümü izlemiyorum.Çok can sıkıcı oluyor. sude-elvin 09-08-06, 04:01 uzun ve gereksiz konusmalar oluyor bazen onu bide cok küfürlü sahneleri sevmiyorum, insanlari küfürle güldürmeye calisiyolar nefretediyorum bundan. hilal-44 09-08-06, 14:05 cinselleğin olduğu sahneler ve uzun reklamları hiç sevmiyorum bide en heycanlı yerinde o reklam koyuyorlarya sinir oluyorum:fighting2 :fighting2 tvrehberi 09-08-06, 14:16 uzun reklamları,kanlı sahneleri,hamile kadınların sürekli merdivenden düşüp çocuklarını kaybetmelerini ve uzun süren yanlış anlaşılm olaylarını hiç sevmiyorum........... gül_ecem 09-08-06, 14:37 uzun reklamları,kanlı sahneleri,hamile kadınların sürekli merdivenden düşüp çocuklarını kaybetmelerini ve uzun süren yanlış anlaşılm olaylarını hiç sevmiyorum........... ben de uzun süren yanlış anlamaları ve hamile kadınların çocuklarını düşürmelerini sevmiyorum.nerde bir hamile kadın aha o çocuk düşecek.(çgo hariç) potc_fan 09-08-06, 18:01 Çoğu kişeye katılıyorum. Özellikle bazı dizilerde acayip derecede küfür yada lanlı lunlu kelimeler kullanılıyor ve bu benim hiç hoşuma gitmiyor. Ayrıca gene bazı dizilerde Türkçemiz katlediliyor. Bir de çoğu arkadaşın yakındığı cinsellik sahnelerinden ben de çok şikayetçiyim. bone88 12-08-06, 00:30 orjinallik olsun heyecan sürsün diye sürekli olmayacak şeyler olmasına sinir oluyorum... garantisi olsun diye her diziye bir mafya koyuyorlar... uzun duygusal sahneler de çok bayıyor türkkan 12-08-06, 10:03 benim rahatsız olduğum sahne yok nasıl olsa dizi bu... beyazgelincik.. 12-08-06, 16:16 tabi ki cinsellik içeren sahnelerden çok rahatsız oluyorum bazı dizilerde bu sahneleri çok uzatıyorlar örneğin haziran gecesinde bu tür sahnelerden çok vardı çok iğrenç bence bu tür sahneleri yayınlamaları Rabish 12-08-06, 16:58 Oyuncular bize senaryoyu iyi yasatiyorsa , butun sahnelere raziyim .. Yeter ki inandirici olsunlar. Tum yapay oyuncularin yer aldigi sahnelerden rahatsiz oluyorum. tugchemre 12-08-06, 19:31 uzunuzun öpüşme sahnelerine sinir oluyorum shiny 13-08-06, 11:58 şu sıralar zaten 13 + 7 + falan gibi işaretler çıktı cinsellik silah küfür bunlar olsada ekrana fazla yansıtılmamalı tamam gerçek hayata benzetilsede sonuçta bunlar dizi prenzez 14-08-06, 17:50 aptalca tesadüflere sinir oluyorum.... dizinin uzatılmak içinin cılkının çıkarılmasına sinir oluyorum..... uzun süren reklamlara sinir oluyorum... cagkan_asn 15-08-06, 23:46 reklamlara sinir oluorumm arada werilenn ıyyyy dizide isee aptalca konuşmalara hani birbirlerin itiraf edemesler yaa sewdiklerini söle gitsin nolcak sankii;) layezal 15-08-06, 23:57 senaryolarin lastik gibi gereksiz halde uzatilmasina sinir oluyorum :img-elvis sweet smile 17-08-06, 00:19 evet ya bazen okadar sacma hale gelıyokı ensevdıgımız dızılerden bıkıyoruz konuları gereksız yere uzatıyolar tadı kacıyo:fighting2 snow 17-08-06, 11:01 bencede çok uzatılması insanı sıkıyor yada repliklerin aynı olması mesala türk filmindeki replikler bütün dizilerde yada izlediğiniz dizide olması insana baygınlık getiriyor bide son olarak ben kendimden biliyorum gereksiz konulara çok ağırlık veriliyor Şah-Rû 17-08-06, 13:51 Oyuncu değişikliği beni gıcık ediyor. Bence bir oyuncu diziden ayrılırsa canlandırdığı karakter de bir şekilde diziden çıkarılmalı. Dizinin ortasında karakterin şekil değiştirmesi garip oluyor yeni oyuncuya alışamıyorum, dizinin de tadı kaçıyor. :fighting2 dizici_manyak 17-08-06, 14:25 genelde bir dizinin ömrü 1 yada 1,5 yıl ama malesef tür televizyonlarında 2 yıl hatta 2,5 yıla çokıyor bşaçma sapan uzatıyorlar tadında biten diziler bir elin beş parmağını geçmez bizde şaşırıyoruz bu çok güzel bir diziydi nasıl bu hal geldi diye dua ediyoruz bizim diziler böyle olmasın diye bide bende oyuncuların ayrılmasına gıcık oluyorum çok kötü oluyo hikaye anlamsızlaşıyor çok berbat oluyor ASLI_TİM 17-08-06, 14:59 bu konuda bir iki laf etmesem olmaz işte benim dizilerdeki en sinir eden top 7 liste. 1 REKLAMLARRRRR 2 YANLIŞ ANLAŞILMALAR ( HELE DE İKİ SEVGİLİ ARASINDAKİ , ARKADAŞ MUHABBETİNİ GÖRÜR GÖRMEZ UZAKLAŞMASI YAHU BİR SOR NEDİR KİMDİR) 3 AŞIRI CİNSELLİK 4 TAHMİN EDİLECEK KADAR BASİT SENARYO 5 KAMERANIN OYUNCULARIN AĞZINA KADAR ZOOMLADIĞI SAHNELER ( ÇOK YAKIN ÇEKİM) 6 OLUR OLMAZ HERKESİ MAFYA KILIĞINDA GÖRMEK 7 KADINLAR AMAN ALLAH IM DİZİDEKİ KADIN KARAKTERİLERİ HAKKATEN ÇEKİLMEZ HALE GETİRİYOLAR ÇOK SİNİR BOZUCU BİR DURUM BU split girl 17-08-06, 22:51 Cinsel Içerikli Sahneler... Ağlama Sahnesinii Bile Beceremeyen Oyuncular.... Medea 17-08-06, 23:54 Şu son zamanlardaki ekrandaki görüntü üzerine bindirilen sanal reklam saçmalığına sinir oluyorum.Yetmiyormuş gibi yayınlanan reklam kuşakları, bir de dizi izlerden bunu yapmıyorlar mı soğuyorum izlediğim şeyden. koyu mavi 18-08-06, 00:24 Şu son zamanlardaki ekrandaki görüntü üzerine bindirilen sanal reklam saçmalığına sinir oluyorum.Yetmiyormuş gibi yayınlanan reklam kuşakları, bir de dizi izlerden bunu yapmıyorlar mı soğuyorum izlediğim şeyden. gerçekten tamemen katılıyorum bende o reklamlara gıcık oluyorum ixlediğm şeyin keyfi kaçıyo gerçekten çok rahatsız edici:fighting2 Yagmur_ask 18-08-06, 11:18 Gereksiz yere kulanilan cinsel icerikli sahnelerden nefret ediyorum artik oyle bir hala geldiki oturup da ailemle rahat rahat birsey izleyemiyorum...Kufur icerikli sahnelerden de cok rahatsiz oluyorum...Ayrica bazi arkadaslarin da soyledigi gibi dizi artik hikayesini tamamlamis olmasina ragmen sirf baska nedenlerden dolayi bos yere uzatilip insanda bogucu bir hava birakmasi da beni cok rahatsiz ediyor...Tabi bu soylediklerim tum diziler icin gecerli degil Turkiye de gercekten bunlarin hicbirini yapmayan cok kaliteli dizilerde var mesela Ekmek Teknesi muhtesem bir Aile dizisiydi... Crawling_ 23-08-06, 17:47 Cinsellik fazla abartılıo bence, bunnar olmasa dizi tutmass diolar ama onnarsız da yasamayı örenmeliyiss :img-grin2 ~Gülüm~ 23-08-06, 21:34 Reklamlar sinir oluyorum hepde ayni reklamlari koyolar..:icon_evil BOREANAZ 24-08-06, 13:11 EN SİNİR OLDUĞUM ŞEY TEK DİZİLERDE DEĞİL ASLINDA BUNLARI TÜM PROGRAMLARDA YAPIYOLAR İZLEDİĞİM BİR ŞEYDE SÜREKLİ SAĞINDA SOLUNDA ALTINDA NE BİLİM HERYERİNE REKLAMLAR YAZILAR KOYUYOLAR SİNİR OLUYORUM.HAYIR NORMALDE REKLAM VERDİKLERİ YETMİYOO BİRDE SANAL REKLAM ÇIKTI BAŞIMIZAA.BEN EKRANDA SADECE İZLEDİĞİM PROGRAM HARİCİNDE BİŞEY GÖRMEK İSTEMİYORUM YAAA.:fighting2 :love05: :love05: zumrutuanka 24-08-06, 17:55 evet bencede reklamlar ekranlara çokfazla sokuluyorlar, ayrıca kanalın gelecek programların reklamını yapmalarıda gözümüzü yoruyor. pek çok arkadaş gibi bende cinselliğin ön planda olduğu sadce dizilerdendeğil her türlü yayınlardan hoşlanmıyorum. ne yani ailce bişeyi rahatça utanmadan sıkılmadan izleyemecek miyiz? _ardakural_ 24-08-06, 20:29 cinsel içerikli sahneler ve hiç yakıştırmadığım insanların samimi sahneleri. qknkopat 24-08-06, 23:12 bende dizi sırasında verilen reklamlara sinir oluyorum en heyecanlı yerinde izliyoruz altta ertesi gün şu dizi diye çıkıyor böyle ne var yani onu izleyen zaten bilir sonra arkadaşlar resim çekiyor o gereksiz yazılar orda ıyyy ıyy yaniii... naz_özge12 24-08-06, 23:16 ben dizilerde özellikle küfürlü sahneleri sevmem nazlikiz 25-08-06, 15:01 cinsellik reklamlar küfürler bunlar olmadanda dizi gayet güzel devam eder ynai metos_cagkan 25-08-06, 20:55 her turlu ahlaksızlık , magandasal herşey boşş bunlar olmadan dizi izlemek istiyorum ben ya hilary14 26-08-06, 15:53 ya kesinliklee suu terbiyesizz sahneler yaa eeuehehe sewmedigim ibşi böle testere filmi gibi filmlerden hoslanmıorum acıkcası böle midem bulanıo flnn ıyy hayatta islemem öle yanni:))))))) hande_85 26-08-06, 17:41 fazla samimiyet böyle mıçmıç olunmasını hiç sevmiyorum. herşeyin bir adabı var aşırıya kaçınca güzel aşk sahnelerinin tadı kalmıyor... b_r_k 26-08-06, 17:43 şu sanal reklam denen olaya sinir oluorum doorusu..onun haricinde ailece izlediğiniz bi dizideki abartılmış cinsellik sahneleri tabii PIRLANTA 27-08-06, 16:09 Cinsellikten başka bir şey düşünmeyen Türk toplumunun dizilerdeki öpüşme sahnelerini bile istememesi, ancak silah,kan içeren sahnelerden hiç şikayet etmemeleri onların ne kadar ikiyüzlü olduğunu gösteren şeyler. TV lerdeki dizilerde doğru dürüst bir öpüşme sahnesi bile yokken dizilerdeki şiddet sahneleri yerine açık sahnelerden şikayet etmek tam bize özgü. İki seven insanın birbirini öpmesi namussuzluk ama adamın elindeki silahla bir kaç adamı öldürme ve dövme sahnesi güzel şeyler. Arkadaşlar sevgiden aşktan korkmayın. Şiddetten vahşetten magandalardan korkun. bora.asli 27-08-06, 17:25 ben de en çok dizinin ortasında gözümüze gözümüze sokulan reklamları sevmiyorum..yani bir iş yapıyorlar kaliteli diyelim ki..biz de izliyoruz..ama kaşıkla verip kepçeyle alıyorlar..yani kaliteli yapımlara imza atıyorlar diye alkışlıyoruz:img-clapp ama ekranın sağından, solundan, altından, üstünden,ortasından ve bilimum yerlerinden fışkırırcasına reklam izlettirmeleri ve bütün konsantrasyonumuzun içine etmelerini kınıyoruz..bu kadar basit:img-tomat :img-black bence şu RTÜK veya bu işlerle hangi mercii ilgileniyorsa bu olaya el atsınlar:img-polic ..kanun mu çıkarırlar artık bilinmez.. zaten tüylerimi diken diken eden uzuuuuun bitmek bilmez reklam kuşağının bitmesini sabırla(!) bekliyoruz..ardından yarın filan program, bu akşam fişman dizi diye diye tarumar oluyoruz beklerken..yazık bize yaa..sanki alay eder gibi "heh şükür sonunda başladı diye sevindirik oluyoruz"..amanın o da ne..dizimin en karizmatik karakterinin çenesini kaplayacak şekilde bir kuşak ekranın altında yanıp sönüyor :fighting2 bana saatler gibi gelen bir süre işte..ama asabım bozuk ya aslında o süre 15 saniye filandır..ben o sinirle dakika tutamıyorum tabi..gittikçe benim tansiyon yükselmekte:img-swoon bu meyanda..:img-help: yarabbim bu acı bize reva mı?:fighting2 yine de sakin olmaya çalışıyorum:img-angel ama ne mümkün.. bir an önce şu reklam kuşağı dışındaki reklamlara bir son versinler..ben programlarımın ta ortasında -reklam kuşağı hariç-yani sevdiğim dizi karakterinin mesela suratının ortasında veya bir apartman çatısının tepesine kondurulmuş bir uydu alıcısı reklamını görmek istemiyorum. ne sanal ne gerçeği..hiçbirini istemiyorum..benim dizilerimi, filmlerimi, her türlü programımı (hatta futbol maçlarını bile) geri versinler.. YASEMİNİM 27-08-06, 17:32 cinselliğin olduğu sahnelere gıcık olyom bide birbirine yakişmayan kişiler sevgili oluyo ona gıcık oluyorum ve tabiki reklamlar bide mantıksız sahneler oluyo çok gıcık ali_seysa 27-08-06, 22:42 bencede cınsel unsurlar ıceren sahneler ıırenc hele de ailece izliosan metos_cagkan 28-08-06, 14:28 bencede cınsel unsurlar ıceren sahneler ıırenc hele de ailece izliosan aynen bi büyüğüm yanımda olunca sanki filmi izlemiyo gibi yapıyorum başka şeylerle ilgilenir gibi, akıllıca dimi:) NİLYA 29-08-06, 08:37 aynen bi büyüğüm yanımda olunca sanki filmi izlemiyo gibi yapıyorum başka şeylerle ilgilenir gibi, akıllıca dimi:) ewet bende öyle yapıyorum sanki hiç oralalı değilmişim gibi ama kendi içimde battıkçada batıyorum M€LİS 29-08-06, 08:42 bora.asli sana kesinlikle katılıorm haklısın resmen gözümüze sokarcasına reklam yapıolar dizilerde filmlerde.. mesela örnek veriim yabancı damat ın bi bölümünde yukardan istanbul u gsterirken pınar balonu uçuodu izlediniz mi bilmiorm. işte her yerde pınar filan yazıodu çirkin bi görüntü.. hoş görünmüo. M€LİS 29-08-06, 08:49 bi de böle reklam wermeden önce ekranın tam ortasında silik bi şekilde kola şişesi ya da ne bliim kanala göre deişio tam ortada bişey ona da uyuz oluorm ben reklam wericekse wrsin o şey orda grnmesin yni siz ne diosunuz bilmiorm ama bn uyuz oluorm yni :icon_mad: M€LİS 29-08-06, 08:52 reklam olucaını anlıosun anlamasına da tam ortada kişinin suratında kola şişesi kenarda fln werseler anlicam da tam ortada niye yani_? M€LİS 29-08-06, 08:55 :img-grin2 rebeldeci_kubra 29-08-06, 14:18 işkence ve fazla cinsellik beni çok rahatsız eder rebeldeci_kubra 29-08-06, 14:19 tabi benim izlediğim asi yıllardada böle sahneler olabilir ama olsun hayatta bu diziden vazgeçmem ((AyseGul)) 30-08-06, 18:05 cinsellik sahnelerinin insanin gozune sokulmasindan nefret ediyorum.Tamam kardesim anliyoruz dogal bisey oldugunu ne geregi var bu kadar abartip baydirmanin??? Ha bi de cok asiri sinir oldugum oyuncunun suratina zoom yaparak ve arkadan muzik vererek yarim saat ayni goruntunun konmasi. Cok sinir bisi yaw,cekecek goruntu yok heralde ayni kareye yarim saat bakiyoruz! (tabii o oyuncu Keremcem veya Haluk piyes'se baskaaa....! :D :D :D ) burcin_kaplan 31-08-06, 00:18 ben dizilerde sahnelerin kesilmesine sinir oluyorum özelikle yabncı dizileri yayınlarlarken çok fazla kesintiye uğruyorlar en sinir olduğum şey bu .. bide şu reklam olayı war tabi bu aralar yayıldı oda dizide mozaikliyorlar bi markayı geçen nike i mozaiklediler arkadaşlarım sanki nike size para mı göndericek benim reklamımı yap diye bence şu mozaikleme olayı çok saçma... bu arada yan karakterlerin uyuduruk görntüsünün werilmesinede çok sinir oluyorum... arrzzu 31-08-06, 13:10 ben bakışma sahnelerinde ha bire oyuncuların gözlerine zoom yaılmasına sinir oluyorum.komik oluoyr:) gül_ecem 31-08-06, 13:48 bazı yerlerde bakışma sahnelerinin gereksizliği, bazı yerlerde bakışma sahnelerinin uzatılması vs. bu bakışma meselesinde anlamlı ve gerektiği kadar bakışmalar olmazsa bu konuda daha çok y azı yazılacak. serhattutumluer 31-08-06, 16:40 bn de cinselliklerin hele hele babam yada amcam vs. yanımda olunca rahatsızx oluyorum utanıom bn neden utanıosam hemem kapatmak isterim Hamur-Abi 01-09-06, 08:22 Örneğin Acı Hayatta Kosovalımı ne Kerem E.... işte o adam :) ya nasıl bi senaryodur..Silahlı Çatışmada saçma saçma sözler ya Hiç sevmem Ya benım yaşımdakılere kötü örnek oLuyor +13 oLmasına rağMen :S Flora 05-09-06, 20:19 Cinsellikten başka bir şey düşünmeyen Türk toplumunun dizilerdeki öpüşme sahnelerini bile istememesi, ancak silah,kan içeren sahnelerden hiç şikayet etmemeleri onların ne kadar ikiyüzlü olduğunu gösteren şeyler. TV lerdeki dizilerde doğru dürüst bir öpüşme sahnesi bile yokken dizilerdeki şiddet sahneleri yerine açık sahnelerden şikayet etmek tam bize özgü. İki seven insanın birbirini öpmesi namussuzluk ama adamın elindeki silahla bir kaç adamı öldürme ve dövme sahnesi güzel şeyler. Arkadaşlar sevgiden aşktan korkmayın. Şiddetten vahşetten magandalardan korkun. Şiddet içerikli sahneler tabiki kötü,olmaması gerekir ama ekranda o sahne yayınlanırken ben ailemle izliyorsam utanmıyorum.Neden bilmiyorum ama utanmıyorum.Ama karşımda cinsel içerikli bir sahne olduğunda annemin babamın yanında utanıyorum ve o sahneleri izlemek istemiyorum. Şiddet içerikli ve Cinsel İçerikli(çok abartıldığı takdirde) sahnelere KARŞIYIM!! 462krmcmsinem 09-09-06, 23:21 cinselliğin çok abartılması hiç hoşuma gitmiyo sadece bu kadarr __FİLİZ__ 13-09-06, 16:24 walla ben en çok mutsuz sahnelerden hoşlanmıyorum. nedendir bilmem belkide çok hayat dolu olduğumdandır nerde mutsuz sahne görsem değiştiririm yada bitene kadar o sahneler izlemem sevmiyorum ben mutsuz şeyler bee nazlıe 14-09-06, 19:35 ben öpüşme sahnelerinden hiç hoşlanmıyorum özelliklede yılmaz ve filizin öpüşme sahnesinden lorelai gilmore 15-09-06, 08:04 benim dizilerde en rahatsız olduğum sahneler kanlı sahnelerdir.ameliyat sahnelerinden nefret ederim.tamamen iğrençlik bence. *duygu* 15-09-06, 08:48 Herkesin evinde televizyon var ve herkes her akşam ailecek televizyon izliyor.Bana sorarsanız bende ailemin yanında çok abartılı sahneler görmek istemem.Kanlı,bıçaklı sahneler ise hiç hoşuma gitmez.İkisi de benim için aynı ölçüde.Ancak aradaki tek fark,Cinselliğin fazlası çok hoş olmuyor ama hiç olmaması da insanlara inandırıcı gelmiyor.Öyle aşk dizileri izledim ki içinde bir tane öpüşme sahnesi yoktu.Onların sevgili veya karı-koca olduğuna inanmak ne mümkün!Oyuncuların kuralları da var tabi yoksa senaristlerin de bir suçu yok.İki insanın birbirini sevmesi,sarılması,öpüşmesi normal bir şey ve dizilerdeki başarıyı,inandırıcılığı arttırır bu.Kanlı,silahlı dizilerin ise ekranda hiçbir yeri yok.Ne demek bir insanı öldürmek,yaralamak,hapislere düşmek....Azı da olsa çoğu da olsa zararlı,hiç olmamalı.Bence aradaki tek fark bu.Ben cinselliğin çok fazla abartıldığını bazı istisnalar haricinde görmedim,hatta yurtdışındaki dizilere göre bizimkiler çok az oluyor. Bir de ekranın kenarına +7 koymuyorlar mı?Sanki 4 yaşındaki çocuk okuma yazma biliyor da(en azından rakamları bilse bile) orda kendinin izleyip izlemeyeceğini mi anlayacak?Aileler de o işarete pek dikkat etmiyorlar ayrıca günümüz çocuklarını televizyondan uzak tutmak da mümkün değil.Televizyonlara çıkıp,çocuklarınızı tvden uzak tutun,izletmeyin diyenler acaba kendi çocuklarına aynı şeyi uygulayabiliyorlar mı? *_GaMzE_* 17-09-06, 10:58 Şiddet içerikli,işkence vs. şeylerin gösterilmesinden hiç hoşlanmıyorum bende.. sbs_23 17-09-06, 11:10 Şiddet içerikli sahneleri sevmiyorum. çok sakıncalı oluyo. ayrıca cinselliğin olduğu sahneleri sevmiyorum. insanlar akşamları ailece oturup tv seyrediyo... tvrehberi 17-09-06, 13:19 tvde özellikle türk dizilerinde,filmlerinde cinsel içerikli sahnelerin abartıldığını düşünmüyorum.ne gösteriyorlar ki?bi öpüşme en fazla yatağa uzanış.bunda da fazla rahatsız olunacak bişey yok.ben de ailemle birlikte tv izliyorum ama utanacak kadar bişey gösterilmiyor ki.ama yabancı filmlerde,dizilerde hepsinde olmamakla birlikte bazı abartı sahneler olabiliyor.ama onları da zaten herkes izlemiyor.ancak iş şiddet içerikli yapımlara gelince türk dizileri biraz fazla gösteriyor.bikaç yapım hariç diğerleri bu kanlı vahşetli sahneleri mozaiklemiyor da.bu tür sahnelerin bolca olduğu yabancı filmleri türk kanallarında saat 20:00de gösteriyor.esas bence bu yanlış.bi de her dizide önemli karakterler hastanede yattığında artık nedeni ne olursa fark etmiyor illa 1 dakikalığına kalbi duruyor,tıbben 1 dak ölü kalıyor.ben de bu tür klişelerden sıkılıyorum artık... yagmur94 17-09-06, 14:13 Şiddet sahnelerini adam öldürme sahnelerin felan sevmiyorum :( ::.CaniQ.:: 17-09-06, 21:02 ben birtek o abartili öpüsme falan sahnelerinden hoslanmiyorum.... bu ilk basta Beyaz gelincikte cok oluyordu daha cok 1.Bölümünde Meryemce&Mustafa sahnelerine ama galiba uyari falan gelmisti cünkü cogu insan rahatsiz oluyordu bildigim kadariyla yoksa problem yok yani aslinda okadar rahatsiz etmez beni öpüsme sahnesi ama ne bileyim eger cok uzatilirsa cok rahatsiz olurum/oluyorum jupiter65 18-09-06, 13:56 Bazı karakterleri (oyuncu) tutmadıysam, film güzel de olsa mümkün değil izlemem. Mutlaka başroldekileri beğenmeliyim. Konu ağırlıklı olarak bu kişilerde yoğunlaşmalı. Hoşlanmadığım kişilerin hayatı beni sıkıyor. Dizilerde öpüşmenin bile olmaması tercihimdir. eylül-emreAltuğ 26-09-06, 19:48 uzatılan öpüşme sahnelerii ve cinsellik sahnelerii gerçektende izlemekten hiç hoşlanmıyorum ya düşünsenize ailenizin yanındasınız ve insanda utanma olmazmı yanii özelllikle evlendiklerinde falan dizilerde çok abartıyolar yanii benceee...... Flora 26-09-06, 20:03 Bazı karakterleri (oyuncu) tutmadıysam, film güzel de olsa mümkün değil izlemem. Mutlaka başroldekileri beğenmeliyim. Konu ağırlıklı olarak bu kişilerde yoğunlaşmalı. Hoşlanmadığım kişilerin hayatı beni sıkıyor. Dizilerde öpüşmenin bile olmaması tercihimdir. Jüpiter gene sana çok çok katılıyorum.Gerçekten duygularıma tercüman oluyorsun. tuana:) 26-09-06, 22:27 şidder sahneleri;vurdulu kırdılı sahnelerde sıkılıyorum çokkk..bi de öpüşme sahnelerinin abartılması taraftarı deilim ailenin yanında utanç verici olmakla beraber bi de kanal deiştirmek zorunda kalıyorsun bi sürü uğraş yani parlakz güneş 27-09-06, 16:32 ben en çok aşırı şekilde şiddet sahnelerinden rahatsız oluyorum.silahlar kan işkence çok abartıldığını düşünerek çok rahatsız oluyorum elif_eylül 29-09-06, 22:23 ben şu her diziye konan mankenlere sinir oluyorum sadece mini etek giyip çıkıyolar bide kaliteli diye izlediğin dizide çıkmıyomu çok kötü çok gereksiz:fighting2 zaten fazla cinsellikten rahatsız olmayan yoktur kime izletiyolarsa kanalı değiştir bidaha aç bitmemiş bidaha değiştir ne bu canım oyunculuğunda bir sınırı var:icon_evil BAHARCIK 02-10-06, 13:21 şidder sahneleri;vurdulu kırdılı sahnelerde sıkılıyorum çokkk..bi de öpüşme sahnelerinin abartılması taraftarı deilim ailenin yanında utanç verici olmakla beraber bi de kanal deiştirmek zorunda kalıyorsun bi sürü uğraş yani evet katiliyorum sana... öpüsme cinsellik sahnelerinde nefret ediyorumm...beyaz gelincikte baslarda cok asiri sekilde oluyordu,gümüsdede oluyordu ve halen biraz var,ve sürekli ihlamurlarda filiz ve yilmazin baygin baygin bakismalari yani sürekli öpüsme istekleri ve herdefasinde öpüsmeleri...ben öpüsme vurdu kirdi cinayet sahnelerini izlmek istemiyorum! coloured_world 02-10-06, 13:26 :icon_cry: beni en çok bir sahnenin gereksiz yere fazla uzatılması rahatsız ediyor mini 11-10-06, 13:04 Türk örf ve adetlerimize yakışmayan sahneler bana her zaman itici gelmiştir. Ayrıca öpüşme, sevişme sahnelerinin gerekliliğini hiç bir zaman anlayamamışımdır. Diziler zaten hep ailecek seğredilmekte ve böyle absüt sahneler çok rahatsız etmektedir. Bir ara Ihlamurlar Altında nın Elif ve Yılmaz o kadar aşk yaşamalarına rağmen el ele tutuşmaktan başka bir yakınlaşmaları olmadığı halde ne kadar da seyri doyumsuz iken Yılmaz ile Filiz sürekli öpüşme çabalarına girdikleri için çok itici olmaya başladığı gibi maalesef zaping de ediliyordu. Bir de Deli Yürek, Kurtlar Vadisi gibi şiddet yanlısı, ölüm kokan dizilerin fragmanalrını bile izlemem. EzoFeatEsmer 11-10-06, 13:07 ya sahne degil de ben en heycanli yerde reklam sokuyolar ya ona cok sinir oluyom..:icon_evil :icon_evil PAMUK_MELEGIM 11-10-06, 13:09 Kurtlar Vaidisi Gibi Mafya Dizileri Genclere Kotu Ornek Oluyor Bence,, Ve Ihlamurlar Altinda Elif Olduu Icin Cok Yazik Olmus Elifin Eksikli Cok Fazla Belli Oluyo:(( Aslı_01 11-10-06, 13:56 cinsel icerikli shnelerin olması ckl sinirimi bozuo annem ve babamın yanında ck utanıorm vede siddet icerikli mafya dizilerinden nefret ediorum :( vede günümüzde böle diziler ck fazla :( Bello_ragaza 16-10-06, 17:45 Cinsel içerikli sahneler benimde aşırı derece sinirimi bozuyor DMD.digi 16-10-06, 21:09 KÜFÜRLÜ VE CİNSEL İÇERİKLİ SAHNELER:img-fie: bencede oyle.:img-sorry merve_14_merve 21-10-06, 09:50 bende hepınıze katılıyorum kucuk cocuklarıın zararına ya rihanna 23-10-06, 15:21 kesinlikle vurdulu kırdılı sahneler bana hiçte çekici gelmiyo çok saçma bir adam birisini öldürcek bende seyretçem Sef(K)aT 30-10-06, 20:04 Bencee Öpüşme SAhneleri Çook GEreksiizzz.... Sanki Onlar Öpüşmese Bİzz Dİziyi İzlemicek miyiizz Alla Alla Yaa:img-elvis _Aysegül_ 31-10-06, 12:00 Öpüsmek cok fazla degilde..yani cok fazla cinsel icerikli sahneler olunca insan ailesiyle birlikte izliyemioki ben hemen kanal degistirmek zorunda kaliorum..bence öyle sevisme sahneleri falan cok gereksiz.. banubanu 04-11-06, 09:37 Benim sadece sane değil bütünüyle rahatsız olduğum bir dizi var o da SILA başta Türkiye'nin en kötü sorunlarından biri olan Töre ve Berdel konusunun kullanarak insanların meraklarını çektiler. Fakat daha sonra "yattın yatmadın" kıskançlık gibi konularla başladıkları konuya aykırı davarandılar. Büyük bir aşk hikayesi diyerek pek çok Berdel mağduru kadını da aşağılayıp, komik duruma düşürüyorlar. Bu haftada Sıla ile zorla beraber olan süper iyi ağamız ile güzel kızımızı nasıl bir aşk hikayesi bekliyor şaşırıyorum. Gençlere bu dizimi örnek olacak, tecavüzü, töreyi berdeli pek güzel bir aşk hikayesi ile süsleyen bir diziye destek verenelere de şaşıyorum. Biraz daha gözlerinizi açıp lütfen gerçekleri görün. Berdel ve töre mağduru kadınlara destek vermek isterseniz bence bu diziyi seyretmeyin.. *{LOLLY}* 04-11-06, 10:03 cinsel içerikli sahneler çok fazla olmamalı.. sarılma, öpüşme gibi sahneler olmalı en fazla.. ki öpüşme sahneleri çok sık konulmamalı.. bize aşkı, cinselliği çok fazla(hiç demiyorum!) kullanmadan da gösterebilirler.. vurdulu- kırdılı mafya dizilerinden nefret ediyorum.. aynı şekilde töre dizilerinden de öyle.. fakat malesef günümüzde bu tür diziler haddinden fazla rövaşta.bu çok üzücü... bigshark 13-11-06, 02:25 aslında cok dogal olan fakat günümüzün gidişatı acısından öpüşme ve yatak sahnelerini kaldırmak isterdim. çünkü bazı şeyler artık kontrolden çıkmış durumda. bazen kendi çevremdeki insanları bile tanıyamıyorum. bunda teknolojinin ilerlemesi ve tabii televizyon cok etkili. her şeyi cok hızlı tüketiyoruz günümüzde ve herşeyi basit olarak algılıyoruz. degerlerimizi ve kişiliğimizi kaybediyoruz gibime geliyor. yada bir değişim sürecindeyiz. ama 7 den 70 e bu televizyonu seyrettiğimizi düşünürsek bence bazı şeylerin maalesef sansürlü(ki sansüre sonuna kadar karsı biri olarak)olması taraftarıyım. öyle ilkokul çocukları tanıdımki "vay be biz bunları biliyormuyduk" dedirtecek. birseylerin seyrinin doğru olması için bence bu kadar aşk ve romantizim kokan, cinsel içerikli ögeler dizilerden kaldırılmalı bence. yoksa aalh korusun ileride bir cocuğum olduğunu düşündükce.... kendi yasadığım seyleri bile yasamasını istemem bırak, dizilerde yada gündelik yaşamımızda(gazetelerde hergün cıkan) olan olaylarda bile isminin gecmesini istemem. biraz uzun yazdım belki ama :) bence böyle. Entity 21-11-06, 02:16 valla komedi adı altında banal ucuz esprilerin uzatılması ve dizinin böle sürüp gitmesi buda yetmezmiş gibi banal esprilerin altında kitlelere eğitici slogan öğretilmesine türk aksiyon olayı ve türk korku filmi olaylarına ve bir dizinin şans eseri 2,3 replikle tutup yalan rüzgarı gibi uzatılmasına karşıyım yani yapamıyoruz belli bişey bu artık kazandıkları paraya veya reytinglere göre oynatıyorlar sürekli kadın programlarından sıkıldım artık onu kapıştır bunu kapıştır senaryo yaz ona göre oynasınlar kamera karşısında hep aynı seyirciyi topla en ücra köşelerden tv programına çağır yorum yapsınlar tvye çıkıcak ve para alıcak diye sanki seyirci yok salak yerine koyuluyoruz resmen gençliğimizi yediler sonra neden okulda şiddet var diyoruz neden okula gidenler su götürmez bir kız meselesi için kavga ediyor diyoruz heryerde şiddet görüyoruzda ondan ve tvde bişey bulamamanın can sıkıntısı ile kız arkadaşımızı arıyoruz zaten okulda fırça yemişizdir kızdan duyduğumuz en ters cevap bile bazı şeyleri körüklemek için yeterli olur bile bilinçaltımızda zaten ülkedeki ekonomik durum ve ailedeki iç sorunlar bile hepsini üst üste koysanız cinayet sebebidir :icon_evil sayelerinde tvden soğudum cnbc-e dizileri arada 2 yerli dizi arasında gidip geliyorum çizgi film izlemek daha mantıklı ya eski tv programlarını özledim ne güzel A-takımı dizisi Benny Hill showlar filan vardı şimdi herşey sahte olmuş haber kanalları dizileri için seferber durumda dizide kim kimle haberi veriyorlar bikaç gasp haberi sonrada bikaç iç acındırıcı görüntü bikaç manken paparazzi haberi sonra ne yaptık habermi yaptık diyorlar??? önceden haberlerin arasında reklam bile vermezlerdi tvde artık samimiyet yok güzelim memleketimde biyerlerini açan hemen başrolde ve oyuncuyum diyor büyük metropol istanbul olduk ya metropol olmadan önceki istanbulda çocukluk yıllarım olan 80 ler ve 90lar ne güzeldi yaşamayan kimse bilemez :icon_cry: ne yazıkki avrupalılaşma yolunda hepimiz reyting kurbanıyız... yılmaz_filiz 21-11-06, 08:21 cinsel içerikli sahneler çok fazla olmamalı.. sarılma, öpüşme gibi sahneler olmalı en fazla.. ki öpüşme sahneleri çok sık konulmamalı.. bize aşkı, cinselliği çok fazla(hiç demiyorum!) kullanmadan da gösterebilirler.. vurdulu- kırdılı mafya dizilerinden nefret ediyorum.. aynı şekilde töre dizilerinden de öyle.. fakat malesef günümüzde bu tür diziler haddinden fazla rövaşta.bu çok üzücü... sana aynen katılıyorum cnm.öpüşme ve cinsel sahnler türk dizilerinde çok fazla yok aslında.sadece sarılma ve ufak öpücükler var.yani benim izlediğim dizilerde öyle gözlemledim.öpüşme ve cinsel ilişkiler daha çok yabancı dizilerde oluyor. !karbeyaZ! 22-11-06, 19:51 aslında biçok kişi aynı şeyden şikayetçi.. cinsel içerikli sahneler ve şiddet sahnelerinden.. peki kimse bundan hoşlanmıyorsa neden hala abartılı sahneler oluyor onu anlamış değilim VoyelleDesigner 29-11-06, 16:09 Farkettiğim kadarıyla, artık o kadar fazla koymuyorlar o tür sahneleri. Ve ewet, yabancı filmlerde gerçekten fazla oluyorlar. *deniz* 03-12-06, 23:25 Mafya-şiddet-çocuk istismarı SBL_61 07-12-06, 00:21 Mafya-şiddet-çocuk istismarı Evet bencede aynen öyle ve a$iri cinsel icerikli sahneler bence dozunda olmali güz.85 08-12-06, 10:17 gerçekten bazı dizilerde sırf cinsellik olsun diye koyulan sahneler var,gereğinden fazla yapıyolar.mesela dün kaybolan yılları izlıyodum,amann bee dedım kapattım sonunda,abartmışlardı.bence bizimkilerde yabancılara ayak uydurmaya,işte güya zamana yetişmeye çalışıyolar.ama bunda yetişilecek bişi görmüyorum.ya zaten yabancı dizi ve flimler hiç izlenmiyo ailenle,e bakıyorum türk dizilerinide ailenle oturup izleyemiyosun.bazıları için dıyorum tabi.özellikle sinemaya hiç gidilmıyo artık.yani erkek arkadaşınla gitsen utanır insan.artık had safhada bu görüntüler.mesela babil fliminde bunu yaşamıştık.nerden geldık bu flıme dedık yani,hatta çıkanlar bile oldu.yani yazacağım şu ki,tv de bu görüntüler olduğu sürece,şiddette dahil buna,insanlarda artık izleye izleye normal bişi olarak karşılayıp,sokaklardada gördüğümüz gibi normal bişiymiş gibi eyleme geçircekler.sokakta öpüşmek gibi,sanki ben sizi öyle görmek zorundayım... kirk hammett 17-12-06, 18:14 Mafya-şiddetin olduğu dizilerden nefret ediyorum. birde sevdiğim hayranlık duyduğum birinin,karşı cins ile samimi o lması vede öpüşmesinden hiç hoşlanmıyorum.:img-hyste :img-hyste ama en önemlisi şiddet ve mafya dizileriden nefret ediyorum ee ben bayılıyorummm..nolcak şimdiii burcuuu 24-12-06, 14:56 CinseL içerikLii sahneLerin qereğinden fazLa kuLLanıLması.. EsTe CoRaZon 24-12-06, 20:55 CinseL içerikLii sahneLerin qereğinden fazLa kuLLanıLması.. kesinlikle katılıorumm:) mcpokemon 25-12-06, 02:26 evet cinsellik harbi rahatsız edici. birde hani bazı dizilerde kavga oluyo yada daha çok karmaşa. yani herkes birbirine öyle bi karmaşa içinde sataşıyo ki ne olduğu belli olmuyo, bulamaç diyosun. anlayamıyon ne olup bittiğini. boş beleş geliyo. mesela cennet mahallesindeki kavgalar bence buna en güzel/kötü örnek. helen82 25-12-06, 02:27 -sırf diziyi uzatmak için çekilmiş içi boş bölümlere dayanamıyorum.ayrıca sanki --dizileri uzatmanın tek yolu sevgilileri ayırmakmış gibi her dizide aynı senaryoyu kullanmalarına da dayanamıyorum.çiftlerin hiç birbirinden ayrılmamalarına rağmen 40-50 bölüm çekilen diziler var. -en dayanamadığım şey ise kurtlar vadisi tarzındaki silahların konuştuğu diziler. m.fatih10311990 25-12-06, 18:29 bence herkesin ve benim de düşüncem cinsellik.aile ile izlerken böyle olunca daha artık o diziyi izliyemiyoruz acemicadi_selim 26-12-06, 20:36 cinsellik en nefret ettigim sahnelerden biri bide basit bi olayi uzatiyolarda uzatiyolar ona gicik oluyorum Türk_Jön 27-12-06, 09:24 Başı sıkışanın hemen alkole yönelmesi çok rahatsız edici ve tamamen yabancı öznetili sahneler legends_of 29-12-06, 14:15 cinsellik en nefret ettigim sahnelerden biri bide basit bi olayi uzatiyolarda uzatiyolar ona gicik oluyorum Kesinlikle katılıyorum Ayrıca birde diziye başka bir şehirde başlayıp daha sonra istanbula taşımalarına sinir oluyorum İstanbulda işleri varsa diziye direk istanbulda başalasınlar :img-punk: :dito :fighting2 :icon_twis :icon_twis ozandeniz 29-12-06, 23:09 seyirciyi aptal yerine koyan dizilerden ve onların tüm görüntülerinden rahatsızım. şöyle oluyor; gözüne gözüne sokuolar insanın, -yani gidip babana bunu söyledin mi? **evet gidip söyledim. anlattım her şeyi babama. -neden? **öyle oldu, neden bilmiyorum. -yani söyledin. ** malesef evet. 2 sahne sonra yine aynı konu açlıor ve seyircinin gözüne gözüne sokuluor anlatılan şey, sanki bi defada anlamazmışız gibi! register00 30-12-06, 07:39 bnde cinsellik,alkol ,uyuşturucu gibi konulardan nefret ediyorum dizilerin biraz halka örnek olması kanısındayım birde her bulduğunuz diziyi izlemeyi şeçici olun vanessa19 30-12-06, 07:52 cınsellık asırı acıklık,sureklı opusme sahnelerı olan dızılere kızıyorum sarıseren 30-12-06, 09:43 cınsellık asırı acıklık,sureklı opusme sahnelerı olan dızılere kızıyorum bende aynen katılıyorum:img-wink: crazygirl7500 30-12-06, 09:47 aşırı cinsellik de wa<r da bütün dizilerde hastenede yatan karakterin kanı en zor bulunan kan olur ya çok gıcık yaw vanessa19 30-12-06, 09:49 aşırı cinsellik de wa<r da bütün dizilerde hastenede yatan karakterin kanı en zor bulunan kan olur ya çok gıcık yaw :img-hyste cok haklısınız bıde tecavuz sahnelerıne ıfrıt oluyorum kadınlara saygı gerekıyor tamam sadece sozde kalabılır !:good: senem_89 30-12-06, 18:57 sürekli yanlış anlamalar olan dizilere sinir oluyorum! gumus_songül 31-12-06, 22:18 ayıptır söylemesi öpüşme sahnelerinde çok rahatsız oluyorum hele hele yanımda annem yada aileden biri varsa çok utanıyorum kaçacak yer arıyorum:img-blush tatlı serseri 01-01-07, 21:49 benim en fazla sewmediim sahnleer usuuunn karsılıqlı konusmalarr ssssssss 01-01-07, 21:56 yanlış anlaşılmalar ve kedi gibi uysal kadın sahneleri beni deli ediyo mesela beyaz gelincikteki ceren ve erkekler ağlamazdaki zeynep çok hoşuma gidiyo ama o acı hayattaki sürekli ağlayan ezik kadın beni deli ediyo haziran gecesindeki havinde öyle gümüşde öyleydi düzeldi biraz ....baharın seymenin elini öpmesi ve tecavüze uğradıktan sonra hala salya sümük seymeennnnn diye ağlaması offf.. aşk oyununda ekinin ilk davranışlarıda güzeldi...:img-wink: burcumm 01-01-07, 22:10 Abartılan öpüşme sahneleri we abartılan cinsellik,ince küfürler Görmemişin dizisi olmuş gitmiş wıcığını çıkarmış :D Öpüşme sahneleri kabul tamam ama aşırıya kaçmaması gerekiyo.Eğer aşırıya kaçıcaksan +7 we ya +13 yap daha mantıklı.Hatırla Sewgili'de Yasemin we Ahmet'in öpüşme sahneleri çok abartıldı bence.Onların öpüşme sewdası yüzünden ben annemin babamın yanında telewizyon seyredemiorum yaa :D :D İnce küfür dediğim şey ise en olmaz yerde argodan daha kötü küfürden daha düşük sewiyede ufak küfürler :D [İnş ifade edebildim :D ] Mesela Arka Sokaklar'de Mesut sık sık yapıo bunu... Defne16 01-01-07, 22:15 Öpüsme sahnelerine karsi degilim ama uzatilmamasi kaydiyla. Ve en deli oldugum seyler herkes gibi yanlis anlasilmalar. Sinir basiyorum, kanal degistirmek istiyorum ama öbür kanalda salyangoz reklami oldugundan katlanmaya çalisiyorum, o sahnelerde ne eziyetler çekiyorum biliyormusunuz? :) Hele eski türk filmlerine bakarken, bir türlü rahat edemiyorum,offf yanlis anladi yanlis anladi diye, sIkInti basiyor insani, zevkle izliyemiyorum diziyi. Spirit 02-01-07, 14:21 Ihlamurlar altındada olduğu gibi başrol oyuncusunun olur olmaz herşeye ağlaması sızlaması.O ne abartılı bi ağlamadır ya.Acı hayattaki kızdada mevcut aynısı. okan can 02-01-07, 14:28 Kesinlikle katılıyorum Ayrıca birde diziye başka bir şehirde başlayıp daha sonra istanbula taşımalarına sinir oluyorum İstanbulda işleri varsa diziye direk istanbulda başalasınlar :img-punk: :dito :fighting2 :icon_twis :icon_twis gerçekten haklısın...tamam ist diziler için ideal bölge ama ya direkt orda başlasınlar yada bi orası bi orası yapmasınlar.diğer illerin suyu mu çıktı ki, insan biraz da yeni yerler görmek istiyor.özellikle de doğu illerde başlayıp yine orda biten hiçbir dizi hatırlamıyorum, mutlaka ist a kayıyor.hemde alakasız bir biçimde... pinar juju 02-01-07, 18:33 sonuçta hepsi klasik türk filmi.hepsinde hata olucak.dört dörtlük bir dizi beklemiyorum ben açıkçası.ama devamlı yanlış anlamaların olması beni deli ediyo.özellkle de beyaz gelncikteki ömer-ceren ilşksinde. asia 02-01-07, 18:54 Belli bir sahnenin ağır ağır yarım saate yakın.. bakış.. göz süzme yada diğer mimiklerle kağnı hızında anlatılması.. tahammül edemiyorum..:img-polic aysenur_diego 02-01-07, 18:56 içki we sigara gibi şeler beni rahatsız ediio melis_krmcm 02-01-07, 20:59 Belli bir sahnenin ağır ağır yarım saate yakın.. bakış.. göz süzme yada diğer mimiklerle kağnı hızında anlatılması.. tahammül edemiyorum..:img-polic kesinlikle en nefret ettiğim olay.. özellikle yerli yapımlarda çok oluyo ya çok sinir bi durum.. Darille 02-01-07, 21:30 Ya ben dizilerde yanlis anlasilmazliklar oldugu yazam cook rahatsiz oluyorum ya boyle anlamadan dinlemeden hemen suclamalar oluyo ya sanki boyle seyler olmasa gibi.... iReMJeLiBoN 06-01-07, 17:58 bende,aynen:D terbin 08-01-07, 20:28 içki we sigara gibi şeler beni rahatsız ediio katılıyorum oyuncu ne zaman başı sıkışsa dertli olsa gidiyor ya rakı ya viski içiyor benim en sevdiğim dizide de bu çok oluyordu ve ben çok rahaysızım sanki sıkıntıyı geçirir gibi msj vermek istiolar gibi gelio averaj 08-01-07, 21:13 silahların patladığı,kavgadan geçilmeyen,gereksiz açık sahnelerin göründüğü ve tabi ki en önemlisi bu sahneleri izleyiciye yansıtmakla sorumlu ama bunu hiç de yerine getiremeyen kötü oyuncularla dolu diziler...dublajsız sıfır olan oyuncu olarak adlandırılan zatlar(özellikle doktorlar dizisinde bol miktarda görülmekte) istanbulspence 08-01-07, 23:21 bir yapımda özellikle her hafta gösterime sunulan bir dizifilm yapımında bir durumun fazla açıklığa vardırılıp teşhir edilmesine gerek yoktur çünkü bölüm halindedir bir seridir tek değildir ama şu son zamanlarda yapım ekibi izleyicinin bundan hoşlandığını bu olmazsa dizinin reyting denilen o çizgiye ulaşılamayacağı düşünerek ''' bu kaygının fazla olması çeşitli tercihlere yöneltiyor sahnelerin fazla cesurca olup amacından saptırılması da bunlardan biri galiba . izleyicinin görüyor musun bak ya ne kadar da cesur bir sahne çekmişler adamlar yapmış dediği farzedilip tercih hakkının bu yönde verilmesi de bir kaygı sonucu mesela ! dimi ''' aslında farkında olmadan sahneleri haddinden fazla açıklığa sürükleyerek ve maalesef sahnenin asıl kalitesini de düşürerek yoktan yere basit bir görselliğe itiliyor hiç gerek yokken böyle bir seri yapımda açıklığın görsel kirliliği içeriğin görselini tabana çekiyor ve en kötüsü bazen izleyici kitlenin izlendiği sanılan bu görsel kirliliğin çaresini halıdaki desende arıyor ya da farklı taraflara bakarak izlemiyor bile vision 10-01-07, 16:45 beni rahatsiz eden konular.. 1- her kesin cebinde silahinin hazir olmasi ve silahlarini hemen cikarivermeleri.. örnegin genel izleyici kitlesine acik olan dizide ki bu 0 yastan itibaren demektir silah hic görünmemeli bence. silah oldugu anda 7 yas üstü olmali. 2- bariz mantik disi yanlis anlamalar. sadece senarislerin ufuklarinin darligindan nasil baglayacaklarini bilemedikleri bir yeri yanlis anlamayla karistirivermeleri.. resmen insanlari aptal yerine koymak gibi bir sey.. 3- sürekli kavge edilen, cekisilen, ses yükseltilen sahneler. örnegin BBC'de bir Eastenders var ki herkes sürekli kavga modunda.. 4- sit com türü komedi diziler. bunun en rahatsiz edici yani arkadaki gülme sesleri.. burada bir espri yaptik gülün.. tesekkür ederiz iyiki söylediniz.. espiriler öyle dandik ki yoksa nerede gülecegimiz anlasilmiyor.. 6- dizinin en son reklamdan sonra kalan bölümü sadece 10 saniye kadar oluyor.. müthis rahatsiz edici bir durum. 5- dizilerin süresinin cok uzun olmasi da rahatsiz edic. normal bir bölüm uzunlugu 70-80 dakika ve 3 reklam araligi var ve reklamlarla birlikte toplam 2 saat sürüyor. Benim bir dizi icin ayiracak 2 saatim yok dogrusu. Bence her bölüm 45-50 dakika olmali, sadece bir tek reklam arasi dizinin tam ortasinda olmali ve toplam 1 saatten fazla tv karsinda oturmamaliyim.. Umarim bu günleri de görürüz.. kİşİsElbİşEy 12-01-07, 19:54 1- Aşırı derecede içki içilmesi, şarap kadehleri ellerinde eğlence sahnelerinden, 2- 15 dakika dizi 10 dakika reklam ve son reklamdan sonra yayınlanan 5-10 sn 'lik görüntüden, 3- Bu kadar dizi olmasına rağmen kültürel hiçbir sahne olmamasından, 4- Anadolu' da başlayan dizilerin 2-3 bölüm sonra İstanbul' da devam etmesinden, 5- Diziden sonra yada 1 gün önce yayınlanan özet bölümlerden ve tekrar bölümlerinin defalarca verilmesinden daral geldi artık böğkkkkk. farantic67 12-01-07, 22:26 dewamlı kavga ve brışlmalar uyuz oluyorum sarp_manyagi 13-01-07, 10:01 dizinin ana temasından çıkmış sahneler ve genellikle cinsel içerikli sahneler ve sanal reklam uygulaması yapılıyor ya işte o A.Konak 13-01-07, 10:16 Beyaz Gelincikte aziz'in ilaç kapsülüne uyuşturucu koyarak sevdiği kadına vermesi beni son derece rahatsız etti. vanessa19 13-01-07, 10:18 en son sınır oldugumda sankı bu kadr sponsorları yok dızılerın sanal reklam uygulamalarına kaldılar ya tam odaklanıyorsun yok kola cıkıyor yok bıskuvı o ne ya pozitif 16-01-07, 18:15 Beni en sıkan, dizilerde ki yaratıcılık yoksunluğu. Aynı tema, sağlı sollu sürekli yineleniyor. Önce kız oğlanı bırakıyor, sonra barışıyorlar, sonra oğlan kızı bırakıyor, sonra barışıyrlar, sonra kız oğlanı bırakıyor, sonra barışıyorlar. 2 yıl en az böyle gidiyor. Biz seyrediyoruz. Bir dizi, aşk itirafı için oğlanın kızı kaçırmasını uygun görüyor, hadi arkasından 5 dizi de daha oğlan kız kaçırıp bir eve hapsediyor. Bir diziye başla, başka bir dizi ile devam et, hiç bir şey kaçırmıyorsun. Hepsi arka arkaya aynen devam ediyor.Biz seyrediyoruz. İletişim yoksunluğu, yeşilcamdan süre gelen gelenek dizilerde de devam ediyor, iki kişi oturup şöyleydi böyleydi diye konuşamıyor, bir ftoğraf görüyor, sevdiği adamın yanında başka kız var, hoop çocuk aldırıyor, bir mekanda yanyana görüyor sevdiği adamla herhangi bir kadını, hoop 30 yılı heba luyor, bu arada bizde heba oluyoruz. LÜTFEN BİRAZ DAHA YARATICILIK, BİRAZ DAHA MANTIK, BİRAZ DAHA İLETİŞİM, BİRAZ DA SEYİRCİYE SAYGI. ßuSe_næz 16-01-07, 18:56 kavga SahneLeri,CinSeL içeriqLi SahneLer,dizinin en hayaCanLı ßöLümünde reqLam koymaları 20 dk dizi 10 dk reqLamm oLmaSı ߀nii gıCıq öTeSi edioo:dito :icon_evil firaset 17-01-07, 12:01 Dizilerde en rahatsız olduğunuz görüntüler,sahneler hangileridir? Dizilerin bir aile tarafından izlendiğini düşünmeleri ve ona göre dizilerin çekilmesi... Vesselam cilekes 17-01-07, 14:08 Benimde en çok rahatsız olduğum şeylerden bazıları: karakterlerin mutlaka çok ama çok zengin olmaları; havuzlu villalarda yaşamaları, zengin kız fakir oğlan (ya da tam tersi) konusu işlenmesi (artık daha orjinal konular bulunmalı yeşilçamdan beri aynı tema), İstanbul dışında başlayan tüm dizilerin İstanbul'a göç etmeleri, bazı dizilerde karakterlerin aşırı derecede iyi giyinmesi (ki dizinin gidişatına bakılırsa maddi olarak durumunun pek de iyi olmadığının anlaşılmasına rağmen), oyunculuktan anlamayanların (çoğu sadece güzel olduğu için) dizilerde boy göstermesi... uzar gider bu daha. nnn 17-01-07, 20:16 CİNSELLİĞİN ÖN PLANDA OLDUĞU SAHNELER Bİ DE mesela AVRUPA YAKASINDA bayan oyuncular bazen çok dekolteli ve mini giyiniyorlar Bu durumda ailecek izleyemiyoruz... yessi 17-01-07, 23:49 Benim sadece sane değil bütünüyle rahatsız olduğum bir dizi var o da SILA başta Türkiye'nin en kötü sorunlarından biri olan Töre ve Berdel konusunun kullanarak insanların meraklarını çektiler. Fakat daha sonra "yattın yatmadın" kıskançlık gibi konularla başladıkları konuya aykırı davarandılar. Büyük bir aşk hikayesi diyerek pek çok Berdel mağduru kadını da aşağılayıp, komik duruma düşürüyorlar. Bu haftada Sıla ile zorla beraber olan süper iyi ağamız ile güzel kızımızı nasıl bir aşk hikayesi bekliyor şaşırıyorum. Gençlere bu dizimi örnek olacak, tecavüzü, töreyi berdeli pek güzel bir aşk hikayesi ile süsleyen bir diziye destek verenelere de şaşıyorum. Biraz daha gözlerinizi açıp lütfen gerçekleri görün. Berdel ve töre mağduru kadınlara destek vermek isterseniz bence bu diziyi seyretmeyin.. çok teşekkür edrimm işte buuuu:happy0064 :happy0064 :good: :good: aylardır insanlara bunu anlatmaya çalışıyorum..anlatamadım bir türlü.benm gibi düşünen birini daha bulduğuma çok sevindim.. eline sağlıkkk:good: ************************************************** ** benim rahatsız olduğum konu ise dizilerdeki "din" "inanç" ve "fikir" sömürüsü ya da bunlarla alay edilmesi, taraflı yaklaşılması... insanları fikirlerine ve inançlarına göre yargılayan sınıflandıran dizileri kabullenemiyorumm!! vanessa19 18-01-07, 12:47 çok teşekkür edrimm işte buuuu:happy0064 :happy0064 :good: :good: aylardır insanlara bunu anlatmaya çalışıyorum..anlatamadım bir türlü.benm gibi düşünen birini daha bulduğuma çok sevindim.. eline sağlıkkk:good: ************************************************** ** benim rahatsız olduğum konu ise dizilerdeki "din" "inanç" ve "fikir" sömürüsü ya da bunlarla alay edilmesi, taraflı yaklaşılması... insanları fikirlerine ve inançlarına göre yargılayan sınıflandıran dizileri kabullenemiyorumm!! oncelıkle ıyı bır sıla ızleyıcısıyım acıkcası sıla herseyın yer aldıgı bır dızı oldu pardon arkadaslar hangınız berdelı bılıyordunuz???!!! ordakı ınsanların yakarıslarını duyuyormuydunuz???!!!!!!!!! toreler zaten gercekler yapmayın arkadaslar hala toreler cogu yerde etkın Turkıye de yasıyoruz bızımde bunları bılmeye ıhtıyacımız vardı tesekkurler SILA tesekkurler yapımcılar Tesekkurler ATV benım ıse sureklı zengın evlerınde cekılmesıne sınır oluyorum turkıyede fakır mı yok bız mı yanlıs bılıyoruz movie_monster 18-01-07, 19:05 türk dizilerin deki ağlama sahneleri hemen hemen her türk dizisinde birileri ağlıyo.çok sıkıcı yaa o kadarda ağlanmazki :img-yes: FBuse 18-01-07, 22:10 Benimde en çok rahatsız olduğum şeylerden bazıları: karakterlerin mutlaka çok ama çok zengin olmaları; havuzlu villalarda yaşamaları, zengin kız fakir oğlan (ya da tam tersi) konusu işlenmesi (artık daha orjinal konular bulunmalı yeşilçamdan beri aynı tema), İstanbul dışında başlayan tüm dizilerin İstanbul'a göç etmeleri, bazı dizilerde karakterlerin aşırı derecede iyi giyinmesi (ki dizinin gidişatına bakılırsa maddi olarak durumunun pek de iyi olmadığının anlaşılmasına rağmen), oyunculuktan anlamayanların (çoğu sadece güzel olduğu için) dizilerde boy göstermesi... uzar gider bu daha. kelimesi kelimesine katiliyorum, cok haklisin! MISS-RIZE 19-01-07, 11:33 aradaki reklamlardan nefret ediyoruuuuuuummmmmmmmmmm.... bide bitmesine 3 saniye kala reklam veriyorlarya o zaman televizyonu kirasim geliyor:D dFKto 19-01-07, 21:29 Birbirine aşık olup bir türlü açılamayan ve bu sebepten kavuşamayan çiftler. Zengin toprak ağalarına zamanla sevdalanan şehirli modern genç kızlar. Gaffur'un pijaması ve dansı. Kimliğini saklayan karakterler ve bunların ne hikmetse bir türlü tanınamaması. Çocukların ağlatılması. Şiddet. fd_mac 28-01-07, 03:54 bende dizilerdeki karakterlerin (genellikle başrol olanlar) sabah kahvaltıya çağırıldıklarında hiç vaktim yok deyip çıkıp gitmesine sinir oluyorum neden sinir oluyorum çünkü her dizide var bu:img-pilot bide yemek masasından kalkılması olayı yokmu bu her dizinin her bölümünde oluyor nerdeyse :img-hyste RIZA_BABA 28-01-07, 05:46 Dizilerde en çok aniden şak diye orda burda reklam belirmesine kızıyorum kızdığım tek şey bu diğerleri normal geliyor bana _NEVZAT_ 28-01-07, 14:00 dizilerde en rahatsiz oldugum seyleri yazmissiniz bile zaten...:D ama birsey daha var...(dizinin adini vermigim) bi dizide önce baska birine asik oluyorsun.....onunla berabersin,öpüsüyorsun......sonra birden birisi askina itiraf edince onu seviyorsun..........oooff ne kadar sacma!!!! Tamam belki önceden baska birisine asik olabilirsin ama berabersin baska biri ile sonra tanidigin biri geliyor ve askina itiraf edikten sonra onunla cikiyorsun....vallah bunu anlamiyorum!!!!!!!!! hales 28-01-07, 20:18 benim en rahatsız olduğum şeyler mesela dizinin ismini vermiyorum okuyan anlar zaten ama olsun. çok çok önemli birşeyler olmuş. ama onlar hala öpüşüp koklaşabiliyorlar.hemde çok rahatça. birde dizilerdeki tüm esas kadın karakterler sevgili veya kocalarından ayrılma kararı aldıktan sonra hamile kalıyorlar.şu an beyza gelincike,sılada,ıhlamurlar altındada aynı şeyler oluyor. tüm dizilerde aynı şeyleri izlemekten bıktık. hep bir taraf havuzlu villada diğer taraf varoş sokaklarda falan..ne oluyor. senaristler neden var? yeni birşeyler olsun artık. izlem_91 28-01-07, 23:21 Bence dizilerde cinsellik ön plana çıkarılmamalı. Ben de dizi adı vermiyorum ama severek izlediğim bir dizide her hafta aynı şeyler...Öpüşüp koklaşmalar...Çok abartılıyor. Ve ben de artık seyretmiyorum. Çünkü o dizi konusundan çok sapmış. Ayrıca dizilerdeki silah,bıçakla kulak kesilmesi gibi olaylara da karşıyım.Veya Kurtlar Vadisi gibi ülkemizi kurtaran sanki polat alemdar... Yani bunları böyle gösterdiklerce bu vatan uğruna canlarını veren şehitlerimize haksızlık yaptıklarını düşünüyorum.:img-yes: Böyle diziler yayından kaldırılmalı bence(Ama ne yazık ki kurtlar vadisinin yeni bölümleri çekilmeye başlanmış)... Çünkü böyle dizileri büyüklerin eyrettiği gibi küçük çocuklar da seyrediyor. Bi bakmışsın 4 yaşındaki çocuk kurtlar vadisi seyrediyor. Sonra da okullarda şiddetten bahsediyorlar.Yeni nesil artık bu tür dizifilmlerle yetişiyor. Çocuk bunları izleye izleye tabi ki ailenin doğru yaklaşımı olmazsa eline silah alır. Ve arkadaşlarımızın da bahsettiği gibi bu aralar çoğu dizide hamilelik var... Ihlamurlar Altında'da da Elif de kürtaja gidip ordaki bebek fotoğraflarını görünce kalkmıştı Filiz de... Yani yanlışsam düzeltin.Hele ki aynı dizide aynı olayın aynı biçimde tekrarlanmasına hiçbir anlam veremiyorum. esraaa 30-01-07, 19:50 siLahLarn konuŞtuu yda donuK baKıŞn boL oLduu sahneLER..! paçiii_melos 30-01-07, 22:02 Bütün arkadaşlar ne kadar da güzel yorum yapmışlar tebrik ederim. Artık izleidğim dizilerin çoğunda ewlilik dışı beraber olmak, hamile kalmak, aile ilişkileri o kadar çok kötü lanse ediliyor ve de laçkalaşmış bir şekilde yansıtılıyor ki yazık gerçekten yazık.... Ben de bir gencim Allah 'a şükür ama herkes bizler gibi bilinçli bir izleyici olmayabilir. Ama herkese gerçekten çok kötü örnek oluyorlar. Özellikle de son zamanlarda bütün dizilerde almış başını bir hamilelik gidiyor. Yuh yani diyorum başka da bir şey demiyorum.... Bir de kötü alışkanlaıklardan sigara ve içkiyi çok kullanmamalarını tavsiye ederim.... nymphadora 31-01-07, 18:08 aynen :img-kiss: bence de aynen yani bundan daha uygun bi cevap gelemezdi aklıma...:icon_whis tabi bnm aynen diye kast ettiğim alıntısını yaptığım arkadaşın alıntısını yaptığı laftı... 6znur 01-02-07, 12:30 Bütün arkadaşlar ne kadar da güzel yorum yapmışlar tebrik ederim. Artık izleidğim dizilerin çoğunda ewlilik dışı beraber olmak, hamile kalmak, aile ilişkileri o kadar çok kötü lanse ediliyor ve de laçkalaşmış bir şekilde yansıtılıyor ki yazık gerçekten yazık.... Ben de bir gencim Allah 'a şükür ama herkes bizler gibi bilinçli bir izleyici olmayabilir. Ama herkese gerçekten çok kötü örnek oluyorlar. Özellikle de son zamanlarda bütün dizilerde almış başını bir hamilelik gidiyor. Yuh yani diyorum başka da bir şey demiyorum.... Bir de kötü alışkanlaıklardan sigara ve içkiyi çok kullanmamalarını tavsiye ederim.... duygularıma tercuman oldum.teşkür edrim herkese. dizlerde şu çok var.Adam çok dertli hemen gidiyo viski,konyak ne varsa içiuor birde yanına sigara patlatıveriyor.İşler bozuk gittiğinde hemen alkole sarılmak mı lazım çok kötü örnek oluyorlar rüzgarr 06-02-07, 14:02 Cinselliğin aşırrrı derecede ön plana çıkarılmasına sinir oluyorum!:love09: :love04: :( serdar ortaç 08-02-07, 08:08 dizinin ana konusundan çok cinselliğin ön plana çıkarılıp ana konudan sapılması ve çok gereksiz sahnelerin uzatılıp ayrıntı isteyen sahnede ayrıntıya girilmemesi kesinlikle haklsın.Bazen sapııyorlar gerçketen tatlı_cadı624 09-02-07, 14:23 cinsellik içeren dizilerden hoşlanmıyorum evet öpüşme olabilir ama çok abartılıyor Mafya dizileri beni deli ediyor örn:KURTLAR VADİSİ üzüntüyle söylüyorum ki Türk milleti bu tür dizilere tapıyor yani 5 yaşındaki çocuk kurtlar vadisi için deli oluyor bu çok yanlış silahla,mafyayla gerçekleri göstereceklerse hiç göstermesinler biz toz pembe dünyamızda yaşayalım ve de en sinir olduğum şeylerden biride KVde yani dizi geç saatte ama özet bahanesiyle küçücük çocukların tv başında olduğu saatlerde yayınlıyorlar bu tür şeyleri ondan sonra okullarda şiddet toplumda suç oranı artınca başka kurumlar suçlanıyor hatalarını biliyorlar ama yinede bir çözüm yolu bulmuyorlar beğenmediğim birşey daha Türkçe'nin dilimizin bozulduğu dizilerbirkaç saçma slogan için ilginç replikler için Türkçeyi katlediyorlar yazık gerçekten çok yazık artık sokakta 'ohaa falan oldum yani' 'geriiii geryyy' gibi sözler duymaktan bıktım emin olun bizim bağımsız kendi diliyle kendi gelenekleriyle varolan bir devlet bir millet olmamız için kan döken şehitlerimizi düşündükçe çok kötü oluyorum TÜRKÇE BU KADAR ALÇALMAMALI ve de çeşitli çöpçatan programları AŞK OLSUN vb. yani insanları aptal yerine koyuyorlar ben böyle rezalet görmedim yaptıkalrı tek şey kendilerini rezil etmek sabah kalktığımda saçma sapan şeyler izlemekten bıktım artık sabahları TVyi açmak istemiyorum biz kendini bu kadar alçaltarak rezil ederek bir yerlere gelmeye çalışan programlara dizilere reyting kazandırıyoruz ve izliyoruz ya çok üzülüyorum bir konuda dizilerin ilk baştaki hallerini unutarak farklılaşmaları yani bıktım Türkiyenin herhangi bir yerinde başlayan bir dizi 15-20 bölüm sonra İstanbula taşınıyor artık İstanbulda yaşamasam bile ezberledim diyebilirim her sokağını biraz daha özgünlük farklılık olabilir bence yine bir konu daha sansürlemek ve içki alkol görüntüleri yani dizilerde kimin başı sıkışsa ya içki yada sigara içiyor ve de bunlar sansürleniyor böyle olduğu zaman daha çok ilgi çekiyor yani sansür yapılan bir yerde bir insan ağzında tuttuğu şeyi çakmakla yakıyorsa onun sigara olduğu bariz şekilde bellidir böyle sansürlemek yerine hiç kullanmayın yada hiç böyle sahneler çekmeyin silah zoruylamı çekiyordunuz içkili sigaralı sahneleri Lütfen Daha Çok Özen Temiz,Ailemizle İzleyebileceğimiz Diziler İstiyoruz:img-yes: arkadaşlar bunlar benim yorumları belki ağır olabilir belkide bana katılmayanlar vardır ama yineden düşüncelerimi paylaşmak istedim saygılarımla chilekesh&berke 09-02-07, 14:25 tatlı_cadı624 döktürmüşş TÜRKÇE BU KADAR ALÇALMAMALI ve de çeşitli çöpçatan programları AŞK OLSUN vb. yani insanları aptal yerine koyuyorlar ben böyle rezalet görmedim yaptıkalrı tek şey kendilerini rezil etmek sabah kalktığımda saçma sapan şeyler izlemekten bıktım artık sabahları TVyi açmak istemiyorum biz kendini bu kadar alçaltarak rezil ederek bir yerlere gelmeye çalışan programlara dizilere reyting kazandırıyoruz ve izliyoruz ya çok üzülüyorum bir konuda dizilerin ilk baştaki hallerini unutarak farklılaşmaları yani bıktım Türkiyenin herhangi bir yerinde başlayan bir dizi 15-20 bölüm sonra İstanbula taşınıyor artık İstanbulda yaşamasam bile ezberledim diyebilirim her sokağını biraz daha özgünlük farklılık olabilir bence yine bir konu daha sansürlemek ve içki alkol görüntüleri yani dizilerde kimin başı sıkışsa ya içki yada sigara içiyor ve de bunlar sansürleniyor böyle olduğu zaman daha çok ilgi çekiyor yani sansür yapılan bir yerde bir insan ağzında tuttuğu şeyi çakmakla yakıyorsa onun sigara olduğu bariz şekilde bellidir böyle sansürlemek yerine hiç kullanmayın yada hiç böyle sahneler çekmeyin silah zoruylamı çekiyordunuz içkili sigaralı sahneleri Lütfen Daha Çok Özen Temiz,Ailemizle İzleyebileceğimiz Diziler İstiyoruz arkadaşlar bunlar benim yorumları belki ağır olabilir belkide bana katılmayanlar vardır ama yineden düşüncelerimi paylaşmak istedim saygılarımla HAKLISINN kurtlar vadisinden nefret ediyoorumm tatlı_cadı624 09-02-07, 14:33 tatlı_cadı624 döktürmüşş TÜRKÇE BU KADAR ALÇALMAMALI ve de çeşitli çöpçatan programları AŞK OLSUN vb. yani insanları aptal yerine koyuyorlar ben böyle rezalet görmedim yaptıkalrı tek şey kendilerini rezil etmek sabah kalktığımda saçma sapan şeyler izlemekten bıktım artık sabahları TVyi açmak istemiyorum biz kendini bu kadar alçaltarak rezil ederek bir yerlere gelmeye çalışan programlara dizilere reyting kazandırıyoruz ve izliyoruz ya çok üzülüyorum bir konuda dizilerin ilk baştaki hallerini unutarak farklılaşmaları yani bıktım Türkiyenin herhangi bir yerinde başlayan bir dizi 15-20 bölüm sonra İstanbula taşınıyor artık İstanbulda yaşamasam bile ezberledim diyebilirim her sokağını biraz daha özgünlük farklılık olabilir bence yine bir konu daha sansürlemek ve içki alkol görüntüleri yani dizilerde kimin başı sıkışsa ya içki yada sigara içiyor ve de bunlar sansürleniyor böyle olduğu zaman daha çok ilgi çekiyor yani sansür yapılan bir yerde bir insan ağzında tuttuğu şeyi çakmakla yakıyorsa onun sigara olduğu bariz şekilde bellidir böyle sansürlemek yerine hiç kullanmayın yada hiç böyle sahneler çekmeyin silah zoruylamı çekiyordunuz içkili sigaralı sahneleri Lütfen Daha Çok Özen Temiz,Ailemizle İzleyebileceğimiz Diziler İstiyoruz arkadaşlar bunlar benim yorumları belki ağır olabilir belkide bana katılmayanlar vardır ama yineden düşüncelerimi paylaşmak istedim saygılarımla HAKLISINN kurtlar vadisinden nefret ediyoorumm bana katılmana sevindim arkadaşım böyle şeyler yüzünde ailem tv izlememi istemiyor mecburen onların istediği şeyleri izliyorum onlarda ancak ana haberleri izliyorlar artık ana haberler bile bozuldu ya biz dizileri konuşuyoruz umarım birileri sesimizi duyar ARTIK DÜZGÜN DİZİLER İSTİYORUM(Z) merve_Y89 09-02-07, 21:11 kaçırma olayları cinselligin ön planda olması ve dızıde bos bos konusan kısılerın olması tahsinasigiyim 10-02-07, 13:33 ya dizilerde şeyi hiç sewmiorum;meselaa adamın gözünün önünde duruo adamm güya onu görmüo başka yerlerde arıo filan..öle oluo ya uyus oluorumm!!:icon_evil :icon_evil :icon_evil elos 12-02-07, 23:38 fazla cinsellik içeren sahneleri ve gereksiz sacma sapan edebiyat parçalanan sahneleri sevmiyorum.gerçekten sıkıcı oluyorlar MELENA 13-02-07, 10:11 fazla cinsellik içeren sahneleri ve gereksiz sacma sapan edebiyat parçalanan sahneleri sevmiyorum.gerçekten sıkıcı oluyorlar katılıyorum.fazla cinsellik içeren sahneleri bende ailemle izleyemiyorum.sözde aile dizisi yapıyorlar.sonrada''aşın canım artık bunları,millet neler çekiyor,kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz''gibi saçma sapan cümleler kuruyorlar.bu görüntüleri çekmenin kaçıncı yüzyılda yaşamamızla ne alakası var.''medeni'' olmak adı altında herşeyi yapmalarını kınıyorum.yabancıların yaptığı herşeyi yapmak zorunda mıyız??yabancı bir artist kendini köprüden atsa,bizimkilerde yeni trend bu deyip boğaz köprüsüne koşarlar.ayrıca katıldığım 2.bir konuda her dizinin istanbulda geçmesinden hakikaten çok sıkıldım.türkiyede sanki bir tek istanbul var.''fırtına''pek izlediğim bir dizi değildi ama en azından o bölgenin güzelliklerini gösterirlerdi.şimdi oda istanbulda. MELENA 13-02-07, 10:30 katılıyorum oyuncu ne zaman başı sıkışsa dertli olsa gidiyor ya rakı ya viski içiyor benim en sevdiğim dizide de bu çok oluyordu ve ben çok rahaysızım sanki sıkıntıyı geçirir gibi msj vermek istiolar gibi gelio bunada kesinlikle katılıyorum.ilkokuldan beri öğrettikleri''içki aile düşmanıdır.'',''sigara sağlığa zararlıdır''cümlelerine tamamen zıt düşüyorlar.özendirici birşey gibi yansıtıyorlar. elos 13-02-07, 16:34 katılıyorum.fazla cinsellik içeren sahneleri bende ailemle izleyemiyorum.sözde aile dizisi yapıyorlar.sonrada''aşın canım artık bunları,millet neler çekiyor,kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz''gibi saçma sapan cümleler kuruyorlar.bu görüntüleri çekmenin kaçıncı yüzyılda yaşamamızla ne alakası var.''medeni'' olmak adı altında herşeyi yapmalarını kınıyorum.yabancıların yaptığı herşeyi yapmak zorunda mıyız??yabancı bir artist kendini köprüden atsa,bizimkilerde yeni trend bu deyip boğaz köprüsüne koşarlar.ayrıca katıldığım 2.bir konuda her dizinin istanbulda geçmesinden hakikaten çok sıkıldım.türkiyede sanki bir tek istanbul var.''fırtına''pek izlediğim bir dizi değildi ama en azından o bölgenin güzelliklerini gösterirlerdi.şimdi oda istanbulda. bence de.özellıklecinsellik iceren öğeler yüzünden sık sık kanalları zaplamak zorunda kalıyorum,sonra da kesik kesik izlediğim icin artk diziden zevk almamaya baslıyorum.filimlerde de durum aynı.son çekilen türk filmlerine bakarsanız çoğu bu tip sahnelerle dolu.bazı şeyleri asalım derken artk yabancı filmleri de geçtiler. keremcem&ekin 15-02-07, 10:09 Benim istemediğim şu Ailemle oturmuş bir Güzel türk dizisi izliyoruz. Alışmısız hep onu o gün izliyoruz birde dizi değişiyor ve cinsel sahler çıkıyor ve ben bunu akşam o saatte ailemle izleyemiyorum... tevafuk 15-02-07, 13:15 Yine ileti yazmadan önce yazan arakadaşların iletilerini bol bol okudum ...:img-hyste Çoğu demişki sevişme sahnelerinin uzatılmasından sıkıldım evet çok güzel gerçekten sıkması,rahatsız etmesi çok doğal ama bu arakdaşların çoğunun imzasındada öpüşme sahneleri var bunlarda birazcık o dediğiniz şeye giriyor hele bazılarının avtarları daha vahim durumda (hareketli yani):img-hyste ...Kusura bakmayın bunda ne var dyeceksniz ama benim kültürüm ona müsait değil... Bende sevişme sahnelerinden,işkence olaylarının gösterilmesinden çok çok rahatsızım....Bunları göstermeden de pek ala bize hissettirebilirler...:img-hyste Bunları göstermeden hissettiren kanallar var ama ne yaparsın ki bazı kanalların işi gücü reyting e böyle olunca da bizim halk da izlemeye meraklı onlarda yağ bal sürerek gösteriyor... tevafuk 15-02-07, 13:20 Benim istemediğim şu Ailemle oturmuş bir Güzel türk dizisi izliyoruz. Alışmısız hep onu o gün izliyoruz birde dizi değişiyor ve cinsel sahler çıkıyor ve ben bunu akşam o saatte ailemle izleyemiyorum... Arkadşım ailenle oturup izlediğinde mi sadece dikkat etmen lazım ?Normal de dikkat etmemen mi gerekiyor? Bu arada imzan ailenle oturup izleyemeyecen bir görüntüde :img-hyste ama tabi ailen yok ki burda ben de ne diyorum :img-hyste Seker_Esra 15-02-07, 13:29 Herkesin dedigi gibi sevisme sahnelerinden cok rahatsiz oluyorum. Ve simdi dizilerde herkes evlilik disi hamile kaliyor.. baska konu yok sanki, senaristler ayni seyleri yazip duruyor. Boyle diziler yuzunden kulturumuz elden gidiyor. Kim bilir kac genc bu dizileri izledikten sonra 'evlenmeden hamile kalmak cok normal' gibi seyler dusunuyordur... Yani, tabiiki evlilik disi hamilelik konusunu ele alabilerler senaristler, ama bunun dogru olmadigini gostererek anlatmalilar. Yaprak Dokumunde bunun kulturumuze, muslumanlara yakismadigini anlattilar. Genis Zamanlarda'da boyle bir hamileligin dogru olmadigini az cok anlattilar. ben Beyaz Gelincik, Ihlamurlar altinda, gibi dizileri izlemiyor degilim, ama yinede dogru bulmuyorum. Biraz Turk Ailesini anlatan diziler yapsinlar ya.. Ve daha cok genclik dizisi istiyorum! kırmızılım 16-02-07, 00:51 ben bile bile mantık hatası yapılan sahneler tahammül edemiyorum. yani sırf uzatmak ve rating almak için sürekli küsen aşıklara buldukları saçma sapan bahe-aneleri açıklmaya çalışan sahnelerden nefret ediyorum ~~Boran&Sıla~~ 16-02-07, 12:34 şiddet içeren sahneleri,çok yapmacık olan sahneleri pek sevmem keremcem&ekin 16-02-07, 16:53 Arkadşım ailenle oturup izlediğinde mi sadece dikkat etmen lazım ?Normal de dikkat etmemen mi gerekiyor? Bu arada imzan ailenle oturup izleyemeyecen bir görüntüde :img-hyste ama tabi ailen yok ki burda ben de ne diyorum :img-hyste O benim düşüncem kimse yorum yapsın diye yazmadım....Svdiğim bir diziyi tabiki izler ve arkadaşımın yaptığı imzayı kullanırım... cadii_sheker 16-02-07, 16:55 avrupa yakasındaki yapraın gülüşüne çok sinir oluyorumm yaa karakter meselesi ama çok abartılı ezgo 16-02-07, 17:33 aslında ben pek rahatsız olmuyorum ama :img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo ama Mehmetle Gümüş çok öpüşüyo yaw.....bence pek sorun yok dediğim gibi ama çevremdeki insanların tepkisi başka tabi.... allahtan benim ailemde öyle bir durum yok yoksa gümüşü izleyemezdim....:img-help: :img-help: :img-help: naz_özge12 16-02-07, 18:28 ya dizilerde beni rahatsız eden şey bu..bir konuyu uztıyorlarda uzatıyorlar.. sonra bayıyo insann..haksız mıyım? naz_özge12 16-02-07, 18:31 Benim istemediğim şu Ailemle oturmuş bir Güzel türk dizisi izliyoruz. Alışmısız hep onu o gün izliyoruz birde dizi değişiyor ve cinsel sahler çıkıyor ve ben bunu akşam o saatte ailemle izleyemiyorum... ewt cnm çok ama çok haklısın.bu bazen banada olur.ailemle oturmuş izliyorken dediğin gibi cinsel sahneler çıkınca bende çok rahatsız oluyorum.. pinarcc 19-02-07, 22:59 arkadaslar ben cok icki icip insanlarin sarhos oldugu sahnelere sinir oluyorum,hem kötü örnek hemde cok sevdigim dizilerden birisinde olunca kötü oluyorum..hemen hemen bütün dizilerde icki var olmayan dizi kalmadi... dizicibonus 21-02-07, 13:36 ewt cnm çok ama çok haklısın.bu bazen banada olur.ailemle oturmuş izliyorken dediğin gibi cinsel sahneler çıkınca bende çok rahatsız oluyorum.. bu sorun herkeste var galiba :) Ama benimkiler değiştiriolar ve yarısını kaçırıorum :P (Yani dizinin) hazell 21-02-07, 13:44 şiddet ve küfür:img-cool2 ashlı_emre 21-02-07, 17:23 cinsellik ve şiddet sahnelerinin abartılarak gösterilmesi beni rahatsız ediyor *deniz* 22-02-07, 15:47 Taciz,şiddet,çocuk istismarı. handan çapan 27-02-07, 23:56 yapmacık gülmelere ve ağlama konusundaki başarısızlığa tahammül edemiorumm....sonuçta rolünü oynarken inandırıcı olmalı........ mistygirl 28-02-07, 11:20 şiddet,aşırı cinsellik ve küfür en çok rahatsızeden konular.. 6znur 28-02-07, 13:19 aşırı cinsellik ve şiddet saynelerini hiç sevmiyorum. bir de evlenmeden çocuk sahibi olmayı işleyen nerdeyse size10 tane dizi adı sayabilirim.Bundanda hiç hoşanmıyorum. Ye$iLiM-(M) 28-02-07, 14:20 dizilerdeki telefon reklamları beni bazen sinir ediyor.tamam zenginsin,ünlüsün,oyuncusun da niye o ,kızaklı,kapaklı pahalı telefonlar ön planda anlamıyorum.nerde dizilerde yarım saat telefon reklamı oluyor. amanda17 01-03-07, 10:31 aşırı şiddete hayır(ama SILA dizisindeki cihan karakterine biraz şiddet uygulanabilir-adam rolünü o kadar güzel oynuyor ki,ekran karşısında elime ne geçerse fırlatıyorum ona :img-hyste ) ayrıca bazı dizilerde bence insanları alkole,sigaraya teşvik ediyorlar.dizideki kahramanlar üzüntülerinde kendilerini alkole,sigaraya veriyorlar ve 'dertliyseniz bunları yapın' gibi bi mesaj oluşuyor. ayrıca sevinçli günlerinde de içki içiyorlar.çok sinir oluyorum :icon_evil Dilara03 02-03-07, 14:20 bende evlenmeden hamilelikk we cinsellik konularınıı sewmiyorumm ailemin ytanında izlerken rahatsız oluyorrumm SELImESMaDEMIr 02-03-07, 17:59 Benim beceriksizlige tahammülüm yok!!!! Eger bi oyuncu yapmasi gereken isi yapmiyorsa daha dogrusu yapamiyorsa cileden cikiyorum.Cünkü gercekten oyunculuk yapabilenler dizilerde oynamali. Yapmacik ve yilisik gülüslere, sevinclere, üzüntülere dayanamiyorum. Ve en önmlisi...aglamalardaki basarisizliga sinir oluyorum! Bir örnek...Necati Sasmaz:Oynadigi dizi iyi olabilir ama oyunculugu zifir!!! keremcem&ekin 02-03-07, 20:04 arkadaşların dediği gibi son zamanlarda evlenmeden hamile kalmak çok arttı her dizide var artık nerdeyse Hazel_ 02-03-07, 23:14 :img-polic Kesinlikle cinselliğin gereğinden fazla ön plana çıkarıldığı sahneler diziler genellikle aile ortamında izlenen şeyler ve Türk aile yapısına pek uygun olmayan sahneler bunlar:img-polic RIZA_BABA 03-03-07, 06:46 Dizinin en heycanlı yerinde sanal reklamların çıkmasından nefret ediyorum coy_girl 03-03-07, 15:13 Dizinin en heycanlı yerinde sanal reklamların çıkmasından nefret ediyorum kesinlikle arkadaşım sana katılıyorum... en güzel yerinde sana reklamı veriyolar dikkatim dağalıyor. aysenur_diego 04-03-07, 14:26 dizilerde kavga edilmesi küçüklerin ilerideki karakterini değiştirebilir bundan rahatsızım ve ayrıca bncede en heycanlı yrde rklam verilmesi insanın dikkatini dağıtıyorr. cann2366 04-03-07, 14:38 sanal reklam olayının cıvkı çıktı ya.bence biraz kessinler cakir99 04-03-07, 17:52 cinsellik ve şiddet sahnelerinin abartılarak gösterilmesi benide rahatsız ediyor KEREMİNE 05-03-07, 07:25 bencede cinsel çerikli film veya diziler çok rahatsızlık verici türk toplumnun gelenek ve göreneklerine aykırı *fuşya* 05-03-07, 10:17 bencede sanal reklamlar çok uzun nereyse 15 dk reklam veriliyoor SELXX 05-03-07, 13:37 Şiddet sahnelerinden çok rahatsız oluyorum. Çocuklar ve gençler için çok zararlı olduğunu düşünüyorum. gökçe-s 08-03-07, 16:03 ben sadece gümüş dizisinde mehmet ve gümüşün dakikaya bir vıcık vıcık yapış yapış öpüşmeleri beni rahatsız ediyor.dizimi izliyoruz başka bişeymi AnsEa 10-03-07, 10:16 beni en çok yanlış anlamalarla sinir stres içinde geçen bölümler rahatsız ediyor saçma sapn bi olayı 4-5 bölüm kullanıyolar bu kadr mı iletişimsizlik var bu insanlar arasında yaw. amanbambino 10-03-07, 18:09 Ben en çok günaydoğu temalı dizilerden nefret ediyorum . Töre ,ağa,pis pis sakllı bozuk aksanlı garip isimli adamalrın oynadığı tüm dizilere sinir oluyorum . Bu mudur bizim kültürümüz tüm kanallarda milyonlarcası türedi umarım reyting alamazlar da kaldırılırlar yayından. Devamlı ağlayan ağlak kadınlardan ve biz dizinin sırf reytingi iyi diye sağlam bir senaryosu olmadan greksiz yere 2. sezon da uzatılması içime fenalık veriyor ve izlemiyorum genelde (örneğin hırsız polis, beyaz gelincik vs):img-hyste Flora 12-03-07, 19:28 Ben en çok günaydoğu temalı dizilerden nefret ediyorum . Töre ,ağa,pis pis sakllı bozuk aksanlı garip isimli adamalrın oynadığı tüm dizilere sinir oluyorum . Bu mudur bizim kültürümüz tüm kanallarda milyonlarcası türedi umarım reyting alamazlar da kaldırılırlar yayından. Devamlı ağlayan ağlak kadınlardan ve biz dizinin sırf reytingi iyi diye sağlam bir senaryosu olmadan greksiz yere 2. sezon da uzatılması içime fenalık veriyor ve izlemiyorum genelde (örneğin hırsız polis, beyaz gelincik vs):img-hyste 2. sezona uzatılmalarının(bu söylediğim her dizi için geçerli) gereksiz olduğu konusunda size sonuna kadar katılıyorum ama senaryo konusunda çakışıyoruz.Bana göre Hırsız-Polis'inde Beyaz Gelincik'inde senaryoları gayet güçlü(ydü).(uzatılmadan önce..) deryadil 12-03-07, 20:21 2. sezona uzatılmalarının(bu söylediğim her dizi için geçerli) gereksiz olduğu konusunda size sonuna kadar katılıyorum ama senaryo konusunda çakışıyoruz.Bana göre Hırsız-Polis'inde Beyaz Gelincik'inde senaryoları gayet güçlü(ydü).(uzatılmadan önce..) Ben de katılyorum. Dizin bir ömrü var, bazıları uzun sürse de bıktırmıyor, bazılarındaysa konu bulunamıyor. Bu durumlarda senaryo sıkıştığında hep aynı şeyler yapılıyor, bir kötü adam tercihan mafya ortalığı karıştırıyor, bu bazen eski bir sevgilinin çıkagelmesi, normal bir karakterin birden psikopatlaşması şeklinde de oluyor. Mesela doktorlar dizisi daha yeni başladı derken böyle saçma sapan önceki evlilik durumu çıkıverdi. Bunlardan içim sıkılıyor ve bana dizinin kalitesiz bir senaryo ekibi veya yönetmeni olduğunu düşündürüyor. Zaten o saaten sonra diziden kopuyorum (örnek beyaz gelincik, gözyaşı çetesi, gümüş, son olarak doktorlar). esuk 12-03-07, 21:11 ben de konuşmadan geçen sahnelere gıcık oluyorum saatlerce bakışıyolar tek kelime etmeden insan çatlar yani.... Catlak-Gelincik 13-03-07, 17:21 Gereksiz Insanlar cok fazla konusunca uyuz oluyorum yaa haa bide reklamlardan nefret ediyorummm i_she_i_da 13-03-07, 19:40 ben de konuşmadan geçen sahnelere gıcık oluyorum saatlerce bakışıyolar tek kelime etmeden insan çatlar yani.... ay kesinlikle sana katılıyorum baatlerce birbirlerina bakıp duruyolar sonrasındada ya hiçbişi söylemeden çkip gidiyolar yada manalı manalı bir kaç kelime ediyolar kimse oturupta ya benim şu şu derdim var ve rahatsız oluyorum sen neden rahatsız oluyosun birbirimizi seviyosak ya katlanırız yada değişiriz demiyolar aynı konu üzerine bölümlr çekip duruyolar :img-hyste legends_of 14-03-07, 17:04 beni en çok yanlış anlamalarla sinir stres içinde geçen bölümler rahatsız ediyor saçma sapn bi olayı 4-5 bölüm kullanıyolar bu kadr mı iletişimsizlik var bu insanlar arasında yaw. Kesinlikle seninle aynı fikirdeyim Saçma sapan nedenlerden dolayı yaşanan ayrılık kıskançlık ve inatçılıklar çok sinir bozucu Ama ne yazıkki her dizide de kesin oluyo Ne olur sanki bir dizide de ayrılık olmasın:icon_sorr :icon_sorr MiSz_CaniSi 15-03-07, 11:23 dizilerde opusmek normaldir ama uzamasi gereksiz tamam birbirilerini seviyorsunuz birbirinizi gordugunuzde her sefer opusmek de sacma gereksiz seni seviyorum de yeter ya niye abartiyorsun kardesim :img-hyste ve hoslanmadiigm diger seyler de dizi kopyalari daha evel dizilerde gordugum sahneleri goze alarak bugun ki dizilerde su soyle olacak diye daha once den biliyorsun bilmem anlatabildim mi _nesli_ 21-03-07, 08:54 bende öpüşmeli ve küfürlü sahneleri sevmiyorum sonuçta ben televiyonu ailemle beraber izliyorum bu yüzden aniden kötü bi sahne çıktığında napıcağımı şaşıyorum hiç umulmadık bi yerde yarım saat öpüşme koyuyolar gıcık oluyorum aile var sonuçta :D bolbaloncuk 21-03-07, 11:10 Her dizinin ana konusunun bitmesinden sonra birbirine benzemesinden nefret ediyorum.Her dizi konusunu bitirdikten sonra ekrandan çekilmeli.Reytingleri yüksek dizilerde bile bu durum söz konusu.Binbir Gece ve Sıla tamamen bana göre böyle diziler.Belli saatten sonra o ilk etkilendiğimiz diziler olmaktan tamamen çıktılar.İlk sezonlarında mümkünse bitisnler.Çünki izleyici bağlanmış izliyor evet ama ne gerek var saçmalamaya.Akılda güzel kalmalı bence diziler. Aynı şekilde töre dizilerinden de sıkıldım.Her kanalın bir töre dizisi var evet bunlar ülkemizin bir parçası olan şeyler ama bu derece insanların gözüne gözüne sokulmasından da rahatsız oluyorum. şekeristan 23-03-07, 16:35 cinsel içerikli sahnelerin ön planda olmasından tabiki de rahatsızlık duyuyorum. kakule 24-03-07, 10:23 iki de bir yatak odasından manzaralar izleten gümüs dizisini sevmiyorum ama teyzem izliyor diye katlanıyoruz malesef bir öneri dizi baslarken ekrana kırmızı nokta konulabilir en azından :img-wink: küçük yastaki çocuklarda ekran karşısında olabiliyor bazen aycaycayca_17 24-03-07, 13:18 CiNSeLLiĞiN çok fazla olmasından bende yana değilim koyacaklarsa belli bi süre koysunlar neredeyse her sahne ona bağlı olarak geçior. Bide ben telefonla konuşurken karşısındaki kişinin dediklerini tekrar etmelerine sinir oluyorum bana çok yapmacık geliorlar... Yapmacık geliorlar dedimde bazı temizlikçilerde öle ailenin herşeyine karışıyorlar bunlar oluncada dizi bi saçmalık yığını haline gelior bence:) <gumus><mehmet> 25-03-07, 12:51 iki de bir yatak odasından manzaralar izleten gümüs dizisini sevmiyorum ama teyzem izliyor diye katlanıyoruz malesef bir öneri dizi baslarken ekrana kırmızı nokta konulabilir en azından :img-wink: küçük yastaki çocuklarda ekran karşısında olabiliyor bazen arkadaşım ben sana şu kırmızı nokta olayına katılmıyorum çünkü gümüş dizisinde hem o kadar uzatmıyolar hemde gece 10 da başlıyor u dizi eğer çocukların kötü örnek almalarını istemeyen aileler zatn o saatte çocuklarını uyanık bırakmazlar yada o diziyi izletmesinler hem zatn bunlar karı koca rolü oynuyolar bende çok fazla cinsellik sahnelerini sewmiyorum ama o kadarda abartılmıyor bence koobee24 25-03-07, 17:54 genelde öpüşme sahneleri sorun oluyor.ailemle diziye bakarken öyle bir sahne oldu mu insan utanıyor be. kübranejat 25-03-07, 18:07 Her dizinin ana konusunun bitmesinden sonra birbirine benzemesinden nefret ediyorum.Her dizi konusunu bitirdikten sonra ekrandan çekilmeli.Reytingleri yüksek dizilerde bile bu durum söz konusu.Binbir Gece ve Sıla tamamen bana göre böyle diziler.Belli saatten sonra o ilk etkilendiğimiz diziler olmaktan tamamen çıktılar.İlk sezonlarında mümkünse bitisnler.Çünki izleyici bağlanmış izliyor evet ama ne gerek var saçmalamaya.Akılda güzel kalmalı bence diziler. Aynı şekilde töre dizilerinden de sıkıldım.Her kanalın bir töre dizisi var evet bunlar ülkemizin bir parçası olan şeyler ama bu derece insanların gözüne gözüne sokulmasından da rahatsız oluyorum. Kesinlikle katılıyorum benim düşündüklerimi yazmışsınn :good: EliF_c 25-03-07, 18:17 bencede şu öpüşme sahneleri çok rahatsız edici.. hadi ortama uygun olur küçük bi öpücük güzel olur ama aile olarak izleyenler için (ör:bizim aile) hoş olmuyo gerçekten.... |