Tüm Versiyonu Göster : Öykü Serter
KENDİSİ ISTANBUL ŞAHİDİMDİR AADLI BİR DİZİDE OYNADI WE ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE KANALD DE YAINLANACAK OLAN AH BİR POLİS OLSAM ADLI DİZİDE OYNAYACAK....BBG&AKADEMİ TÜRKİYE&ANADOLU RÜZGARI GİBİ YARIŞMALARDA SUNUCULUK YAPTI
http://img124.imageshack.us/img124/4929/oykuserter0057pa.jpg (http://imageshack.us)
http://img124.imageshack.us/img124/9841/oykuserter0063zz.jpg (http://imageshack.us)
http://img111.imageshack.us/img111/452/oykuserter0073wy.jpg (http://imageshack.us)
http://img139.imageshack.us/img139/3807/oyku6hb.jpg (http://imageshack.us)
http://img103.imageshack.us/img103/5185/oykuserter0088dn.jpg (http://imageshack.us)
Ms.Alabora 18-07-06, 10:43 ben onu sunucu olark görüyorum
:img-grin2 sunuculuktada kendini kanıtladı ama bu aralar oyunculuk alanında çalışmalara yapıyor ayrıca kendisinin oyunculuk eğitimi war 2. dizisi de yakında kanal d de
Sunuculukta üstüne tanımıyorum Öykü'nün harika bir sunucu
tüm BBGlerde ve Akademi de sunuculuğunuda gördük.
Oyuncu olarak da tam oyuncu diyemeyiz ama bu konu üzerine eğitim almış,geçen yılda aldı diye biliyorum ben.
Kısaca Öykü'yü seviyorum Ah Polis Olsam da izleyeceğiz onu yeni projesi olarak.
Bu arada adını bende Öykü Serter diye biliyordum ama Sertel olarak
geçiyor her yerde.Hangisi doğru şimdi.
Öykü'yü severim ben.Oyunculugunu cok izleyemedim.İstanbul Şahidimdir'den birazcık hatırlıyorum.Ama sunuculuğunu çok severim.BBG'yi de Akadameyide cok başarılı sundu bence.
İlknurcum Serter olması lazım
Çok beğendiğim kadınlardan biriydi fakat kendini harcadı diyebilirim benim gözümde.Çok reyting alan iyi yapımlardan sonra daha kötü yapımlarda sunculuk yapması bir nevi çıtasını düşürttü ona.Daha sonra İstanbul Şahidimdir de kendi de demişti,yeteri özveriyi veremedi,çok da izlemedim açıkçası o diziyi ama adını daha çok duyurmak yerine,elde ettiği büyük çıkışı bir noktada sabitledi.Umarım yeni dizisinde başarılı olur.Ekranlarda görmekten mutluluk duyacağım bir isim açıkçası.
5 te 5 i sunduğunda tavrına hayran kalmıştım ama bana kalırsa sevgilisi Koray Candemir'den aldatıldığı için ayrıldıktan sonra performans düşüklüğü yaşadığına inaıyorum.
Hırçın Kız 19-07-06, 09:10 Bir insanın işini özel hayatıyla karıştırmak yanlış olur bence..
yarıca en başlarda ntv de eksen adlı programı sunuyordu
çok tatlı bi agrasifliği var istanbul şahidimdirde çok iyiydi zaten süper bi sunucu
~ topiqq ~ 19-07-06, 15:07 bn çk severm öykü serter'i çk başarılı bi sunucu bana göre
bn istanbul şahidimdir'de bir bölüm izlemiştim bence o kdr da acemi durmuodu ztn eğitimini de almış iiydi yani
inş bu diziyle tekrar eski popülerliğine kavuşur!!
değişik resimler warsa koyarmısınız ben aradım ama bulamadım
[/URL]http://img87.imageshack.us/img87/3194/mdb4jv9.jpg[URL="http://i.imdb.com/Photos/HH/1516356/__mdb4.jpg"] (http://i.imdb.com/Photos/HH/1516356/__mdb4.jpg)
http://img157.imageshack.us/img157/848/mdb1dl9.jpg
http://img157.imageshack.us/img157/580/mdb2zv0.jpg
1) Öykü Serter on iki yaşından üniversiteyi bitirene kadar milli yüzme takımında yüzmüş. Kurbağada 100-200 metre rekortmeniymiş. Şimdilerde zevk olsun diye yüzüyor.
2) "Sen bu kadar süslü bir kız değildin Öykü," deyince "Evet, sonradan kokoş oldum," dedi.
3) Öykü dışarıdan göründüğü gibi soğuk ve sert biri değil. Gayet açık gönüllü. Sadece sosyalleşme ve kendini ifadede birtakım zorluklar yaşıyor, o kadar.
4) Babası mali müşavir, annesi ev hanımı. Babası koyu Ecevitçi olduğu için Bülent ve Rahşan Ecevit'lerin kucağında altı aylıkkenki bir fotoğrafı var. İlk adı da Rahşan.
5) Motorsiklet ehliyeti almış ama henüz motor alamamış.
6) En büyük prensibi "İstemediğim yerde durmam," imiş.
http://www.radikal.com.tr/veriler/ekler/cumartesi/2004/07/24/04.gif (http://www.radikal.com.tr/veriler/ekler/cumartesi/2004/07/24/04.gif)
Kaynak:radikal.com.tr
bence sunuculukta dah başarılı
İlk BBG programının sunucularını hatırlayanımız var mı? Ben Tan Sağtürk'ü hatırlıyorum o geceden. Öykü Serter baştan beri var mıydı, inanın hatırlamıyorum. Ancak ikinci BBG sonrasında iplerin tamamen Öykü'nün eline geçtiğini gayet iyi biliyorum. BBG süresince bir başkasının bu programı sunacağı tasavvur bile edilemiyordu. Aynı yapım ekibi 'Ben Evleniyorum' formatına geçince Öykü Serter'le yollarını kısa bir süreliğine ayırdı. Serter dizilerde oyunculuğu denedi, hatta dergilerde Ali Şen'lerle röportajlar yaptı, sonunda kürkçü dükkanına geri döndü. Akademi Türkiye'yi sunmaya başladı. Canlı yayınlarda aynı zamanda programın yapımcısı olan Pelin Akat ile polemiğe girdi. Bu gerginlik onun saçlarına yansıdı. Bir ara birbirinden kötü saç modelleriyle ekrana geliyordu. Kadınların mutsuz olduklarında saçlarıyla uğraştıkları söylenir, o da bunun canlı kanıtı olmak istedi zaar.
alıntıdır
ÖYKÜ SERTER TGRT'DE
01.03.2005 11:24
Türkiye’nin dört bir yanından, sesi güzel, sözü güzel pırıl pırıl 16 yarışmacı, kameralarla dolu bir evde, tatlı bir rekabet ve birbirinden güzel türküler eşliğinde 15 haftayı izleyicilerle paylaşacak. Programı Amerika'dan dönen Öykü Serter sunacak.
TGRT’nin yeni yarışma programı “Anadolu Rüzgarı” 4 Mart Cuma günü start alıyor…
Türkiye’nin dört bir yanından, sesi güzel, sözü güzel pırıl pırıl 16 yarışmacı, kameralarla dolu bir evde, tatlı bir rekabet ve birbirinden güzel türküler eşliğinde 15 haftayı izleyicilerle paylaşacak.
Yapımcılığını Sinevizyon’un üstlendiği “Anadolu Rüzgarı”nı, başarılı ve tecrübeli güzel sunucu Öykü Serter sunacak. Her hafta yapılacak ve heyecanın doruğa ulaşacağı final gecelerinde ise Öykü Serter’e yarışmanın koordinatörü Doğa Sülen eşlik edecek.
Türk Halk Müziği’nin kral ya da kraliçesinin seçileceği yarışmaya 8’i kadın, 8’i erkek 16 yetenekli ses katılıyor. Binlerce kişi arasından titiz bir eleme sonucunda seçilen 16 yarışmacı, 15 hafta boyunca hem ses ve sahne performanslarını artıracak, hem de kıyasıya bir rekabet yaşayacak. 15. haftanın sonunda ise büyük finalde zirveye çıkan yarışmacı büyük ödül olan albüm çıkarma hakkını kazanacak.
Anadolu Rüzgarı’nın jürisi de program formatı kadar renkli ve özel isimlerden oluşuyor. Türk tiyatrosu ve sinemasının dev oyuncusu Metin Akpınar, oyunculuktaki performansıyla göz dolduran ve seyircinin gönlünde taht kuran İpek Tuzcuoğlu yarışmacıların yeteneğini değerlendirecekler.
Sunuculuktan bunaldı
Nerede durması gerektiğine karar verememiş, bilmediği için de kendini akışa bırakmış, iyi niyetli, şartlar el verse Ajda Pekkan gibi süperstar olabilecek havada bir kızımız...
Kendine özgü jargonuyla sunucular arasından sivrildi Öykü Serter. Ama hırsı doludizgin; eylülde Meral Okay'ın senaryosunu yazdığı bir dizide oynayacak. Film eğitimi görmeyi kafaya koymuş. Yakında albüm çıkartırsa hiç şaşırmayın
Öykü'yü yıllardır tanırım. Pek öyle muhabbetimiz olmamasına rağmen iyi bir kız olduğunu bilirim. Ancak kız arkadaş edinmeyenlerden olduğu için de bilirim ki kendini yerer, ama yerdirtmez.
Etrafında kendisine hayranlıkla başlayıp sonradan sıkı kanka olduğu erkekler vardır. Bunlar bir de böyle hani alternatif müzikler dinleyen, marjinal sayılabilecek çocuklardır.
Öykü güzelliğe çok önem verir.
E bu da çok garip ve abes bir şey değil tabii. Ancak onun şöyle bir havası var: Her türlü dışarıdan müdahale ile güzelliğin bütün şartlarını yerine getirmiş, bakımlı; sarıysa sarı saçlar, ince ve kalkık burunsa tam da öylesinden, zayıflıksa zayıflık, diğerlerinden farklı olunacaksa ufacık ve hatta yok denilebilecek kalçalar, gepgeniş bir omuz, kadından çok hoş bir oğlan vücudu, üstünde de "olması gereken"inden bir büst. Bunları garantiye almış, kendine münhasır jargonuyla, piyasada aynı işi yapanlardan daha farklı olarak tarzını oluşturuyor yavaş yavaş. Ondan istenen, klasik sunucu normallerinin dışına çıkmaması. Oysa onun kendine has bir üslubu var. Aralarda Osmanlıca kelimeler furyasına katılıp, çocukluğundan beri babasından öğrendiği kelimelerle değişik bir harmanlama yapıyor. Eskiden bir müzik programında bunları bir de serbest çağrışım yapardı. Bu Biri Bizi Gözetliyor'lar filan başladıktan sonra klasik süs bebeklerinden olması beklendi. O da elinden geleni yaptı. Gene de iyi yaptı. Netice itibarıyla yaptığı her ne ise zaten bir süre sonra izleyici unutuyor, peşinden gelen aynısını yapsa bile kimse adını bile hatırlamıyor; bu yüzden bence iyi etti. Evine gittim, gayet güzel parasını da yapmış ama o para kazanmadığını söylüyor. Aynı radyoda aynı sefaletleri çekerken zaten hırslı bir kızdı; ne yapıp edip bir şeyler yapacağı belliydi. Henüz kendini tam anlamıyla gösteremese de Öykü'ye güveniyorum; ne yapıp edip olmak istediği "cool" ablalar kıvamına gelip kendi tahtından seslenecek bir gün.
Aslında özel hayatında son derece güler yüzlü, safiyane bir saydamlığı ve açık sözlülüğü var. Bir de hakikaten değişik bir tip. Cenifır Lopez'e benziyor.
"Hatun" lafını gençlerin dilinde sık kullanıma almış, birtakım lafları dilden dile aktarılarak büyükler arasında da kullanıma açılmış bir arkadaşımız. Zaman içinde kendini geliştirmiş, iyi aile çocuğu olmasının getirdiği edepli ve efendi bir farklılıkla iki arada bir derede kalarak hâlâ kim ve ne olduğunu, nerede durması gerektiğine karar verememiş, bilmediği için de kendini akışa bırakmış, iyi niyetli, şartlar el verse Ajda Pekkan gibi süperstar olabilecek havada bir kızımız.
"Nüv York Film Ekaademii"
Uzun topuklu, taşlarla bezenmiş terlikleri ayağında spor ayakkabı gibi taşıyabilen nadir kadınlardan. Yaşı henüz yirmi sekiz civarlarında olmasına rağmen üzerine kırk yaş olgunluğu gelmiş, aynı zamanda da genç jargonu olan, güzel gülüşüyle Muhsin'i süt dökmüş kedi kıvamına getiren bir arkadaşımız. Türk Kadınlarını Güçlendirme Vakfı'nın yeni ve genç sayılabilecek üyelerinden.
Altı yıldır Kargo'nun solisti Koray'la birlikte. Mutlu bir ilişkileri var. Anladığım kadarıyla Öykü de gaza gelip kendine şarkılar yapmaya başlamış. İleri bir tarihte Pink ve Cenifır Lopez karışımı tadında bir kızın klibini izlerseniz şaşırmayın.
Öykü Eylül'de atv'de İstanbul Şahidimdir diye bir dizide oynamaya başlayacak. Adana'da büyüyüp İstanbul'da tekrar buluşan üç kadının hikâyesi. Bunun için ağustostan itibaren at binme va kürek derslerine başlayacaklar. Öykü bu dizide Ela isminde bir reklam şirketinde halkla ilişkiler yapan, nişanlı bir kadın rolünde. Çok yakında Öykü çok ünlü olacak. Gerçi o dizilerde filan oynamak istemiyormuş, ama diziyi Asmalı Konak'ın yazarı Meral Okay yazmış bu yüzden güveniyor. Teklif geldiğinde bir süre düşünmüş çünkü bir seneliğine Los Angeles'a taşınıp orada tam teşekküllü aksanıyla söylediği "Nüv York Film Ekaademii"de okumayı planlamış fakat diziyle birlikte bu plan biraz ertelenmiş.
TED'den sonra Hacettepe Amerikan Kültürü ve Edebiyatı'nı bitirmiş.
İstanbul'a taşındığında radyo parasıyla geçinemeyeceği için bir süre bir borsa şirketinde borsa-tahvil işleri öğrenip dealer'lık yapmış. Sonra bir ara TGRT haberlerde ufak haberler yapmış ama haberi sevmemiş. Şimdi halinden memnun ama bu kadar yoğun çalışmak çok sıkıyor onu. Her gün bu kadar canlı yayına çıkan başka biri yokmuş ondan başka. Kıyafetleri için tavus kuşundan tutun da en rüküşüne kadar her şey yazılmış. "Ne yapayım abi, sponsor onu gönderiyor," dedi. "Sıkılmadın mı bu yarışmadan?" deyince "Bazen çok bunalıyordum 'Lan şu kadar adam var daha,' diyordum. Yarışmacılara adam olarak değil, hafta olarak bakıyordum," dedi.
Öykü, kimilerine 'kibirli' ve 'sahte' gelse de gelecekte bu işlerden epey ekmek yiyeceğe benziyor.
Gecikmiş bir "Biri Bizi Kerizliyor" esprisi
1) Öykü Serter on iki yaşından üniversiteyi bitirene kadar milli yüzme takımında yüzmüş. Kurbağada 100-200 metre rekortmeniymiş. Şimdilerde zevk olsun diye yüzüyor.
2) "Sen bu kadar süslü bir kız değildin Öykü," deyince "Evet, sonradan kokoş oldum," dedi.
3) Öykü dışarıdan göründüğü gibi soğuk ve sert biri değil. Gayet açık gönüllü. Sadece sosyalleşme ve kendini ifadede birtakım zorluklar yaşıyor, o kadar.
4) Babası mali müşavir, annesi ev hanımı. Babası koyu Ecevitçi olduğu için Bülent ve Rahşan Ecevit'lerin kucağında altı aylıkkenki bir fotoğrafı var. İlk adı da Rahşan.
5) Motorsiklet ehliyeti almış ama henüz motor alamamış.
6) En büyük prensibi "İstemediğim yerde durmam," imiş.
alıntıdır
Gözetlenmek beni heyecanlandırıyor
Biri Bizi Gözetliyor' un güzel sunucusu Öykü Serter, "İstiklal Caddesi’nin başından sonuna kadar herkes beni izlese bile rahatsız olmam" diyecek kadar gözetlenmek ve izlenmekten hoşlanıyor. Ama iş BBG evine gelince Öykü’nün bu düşüncesi değişiyor. Kameralara tahammül edemeyeceğini söyleyen Öykü’ye göre o evin içinde doğal davranmak pek de mümkün değil
Nur DAŞAR - Burcu SEVİN
Biri Bizi Gözetliyor'daki ilginç sunumları ve kendine has tavırlarıyla evlerimize en az yarışmacılar kadar sık konuk olan Öykü Serter özel hayatında da ekrandaki kadar renkli ve orjinal. Başkası gibi giyinmemek, konuşmamak, davranmamak adeta onun hayat felsefesi olmuş. Orjinal kişiliğini giyim tarzına ve alışverişteki seçimlerine de yansıtan Öykü, yurtdışına çıktığı zaman çok yüksek miktarlar harcayacak kadar alışverişe düşkün. Şapka, gözlük ve iç çamaşırı tutkunluğunun had safhada olduğunu söyleyen güzel sunucu, Angelina Jolie'yi herşeyiyle çok beğendiğini söylüyor.
Bize giyim tarzını biraz anlatır mısın?
Normal hayatımda spor kıyafetleri tercih ediyorum. Ama spor derken de askılı body tarzı bluzlar, dekolte kıyafetler giyebilirim. Yayında ise tamamen abiye giyinmek zorundayım. Abiye ihtiyacımı yayında hallediyorum.
Çalıştığın bir modacı var mı?
Modacım Özlem Süer ve kıyafetlerimi o yapıyor.
Giyimde tercih ettiğin markalar var mı?
Diesel, Donna Karan, Bluemarine ve Gucci'yi çok beğeniyorum. Ama Kızılay dağıtmış gibi herkesin üzerindeki kıyafetleri giymekten de hoşlanmıyorum. Genelde butik tarzı alışverişi seviyorum.
Alışveriş yapmayı sever misin? Yaptığın zaman yüksek miktarlar harcar mısın?
Asla yüksek miktarlar harcamam. Ama bir yemeğe veya özel bir geceye gideceksem bir kez giyecek bile olsam baştan aşağı, ayakkabısından aksesuvarına kadar parası neyse hiç düşünmeden veririm.
Her alışverişimde mutlaka alırım dediğin birşeyler var mı?
Yurtdışına çıktığım zaman mutlaka şapka, gözlük, makyaj malzemesi ve cilt bakım ürünü alırım. Yurtdışına en son çıkışımda yaklaşık 10 bin dolarlık alışveriş yaptım. Onlar uzun süre götürüyor beni. Sanırım yurtdışına alışveriş yapmak için çıkmayı alışkanlık haline getireceğim. Burada çok ünlü markalardan herkesin üzerinde gördüğüm şeyleri almaktansa yurtdışında sokaktan birşeyler alırım ama kimsede olmadığı için burada yine özeldir. Bir de iç çamaşırı hastalığım var. Victoria's Secret'ın tarzını çok beğeniyorum. Bir keresinde gittiğimde indirim vardı, kendimi kaybettim. Yaklaşık bin - bin 500 dolarlık dolarlık iç çamaşırı alışverişi yaptım.
Giyim tarzını beğendiğin bir ünlü var mı?
Türkiye'de aklıma kimse gelmiyor. Dünyadan da Angelina Jolie. Genel hayatı, yaşam tarzı, fiziği ve giyim stili. Her anlamda çok beğeniyorum. Bunlar bir bütündür zaten ama Türkiye'de böyle değil. Belki Selin Toktay'ın tarzını beğendiğimi söyleyebilirim. Kendini her zaman değiştiren bir insan. Tuba Ünsal da öyle! Saçlarını her zaman değiştirir. Değişime açık olmaları ve farklı olanı kendilerine uygulayabilmeleri anlamında takdir ediyorum.
Kozmetikle aran nasıl?
Sadece kişisel bakım ürünleri ile ilgileniyorum. Mac'in ürünlerini tercih ediyorum. Dr. Scholl ayak bakım ürünlerini, Clinique'in bütün ürünlerini kullanıyorum. Kısacası kırışmayı önleyecek ve cildimin bakımını yapacak her türlü ürünü kullanıyorum.
Gözetlenme duygusu sende ne uyandırıyor?
İlk BBG finalinden önceki gece Melih, Eray, Zeki vardı evde. Eve girdim, kameralara baktım. Çok garip bir duygu. Zaman içerisinde alışırsın. Ama benim yüz bakımım var, kulak temizliğim var ya da burun. Kişisel bakımları kameraların önünde yapamam, öyle kabinlerde falan da giyinemem. Ama normalde izlenmek, gözlendiğimi bilmek hoşuma gider.
Öyleyse gözlerin üzerinde olması seni pek de tedirgin etmiyor?
Herhangi birisi bana beğendiği için bakıyorsa o bakışı isterim. Bakıştan, gözlenmekten, gözetlenmekten hoşlanırım. İstiklal Caddesi’nin başından başlasın sonuna kadar insanlar arkamda yürüsün umrumda olmaz. Hatta hoşuma da gider.
Arkadaşlarının, sevgilinin giyimine karışmasına izin verir misin?
Veririm tabii. En yakın arkadaşım tasarımcı, onun fikirleri önemli çünkü beni tanıyor. Güvendiğim, beni kıskanmadığına inandığım insanların karışmasına izin veririm. Koray (Candemir) karışmaz. Sadece sivri uçlu ve topuklu botlardan nefret eder. Ama onun dışında gideceğimiz yere göre "Şık yapalım" ya da "Kot tişört yapalım, çıkalım" der. Yerine göre giyiniriz. Öyle "Onu giyme bunu giyme" demez.
Koray'la ilişkiniz nasıl gidiyor?
Uzun zamandan beri birlikteyiz, mutluyuz. Herşey çok güzel gidiyor. Koray ile ilgili çok fazla birşey söylemek istemiyorum. Çünkü onun çok fazla hayranı var ve ben hiçbir zaman onu onlardan ayıran insan olarak görülmek istemiyorum. Özel hayatımızı çok fazla gözönünde yaşamayı sevmiyoruz çünkü mutlu olan insan çok az. Başkalarının mutluluğuyla rahatsız olmaları çok normal. Gözönünde olmayınca hem o rahatsızlığı yaşatmamış oluyorsun hem de insanların gözü kalmamış oluyor. Ben göz kalma enerjisine inanıyorum. Haset bitirir insanı bence!
BBG'nin final gecesinde Koray'ın sahne almasını nasıl karşıladın? Çünkü senin de söylediğin gibi gözönünde olmayı sevmiyorsunuz.
Benimle hiçbir alakası yok, şirketi arandı. Hatta ben ilk önce karşı çıktım."Ne alakası var, başka insan mı kalmadı?" diye. O kendi halinde bir itirazdı. Sonra gayet doğal bir şekilde geldi işini yaptı ve gitti. Benim için de o sahnede herhangi bir sanatçıdan farklı olamaz ama ben anonsumda "Muhteşem sanatçı" deyip olayı birazcık abarttım! (Gülüyor)
Koray'ın senin için yazdığı bir şarkı var mı?
Var. Ama albümde değil.
Koray daha önce Cahil Periler'de oynadı. Peki ortak bir film projesi gelirse nasıl değerlendirirsiniz?
Hep geliyor ama kabul etmiyoruz. Önemli olan dünya standartlarını düşünmek. Eğer insanlar ilişkilerini gözönüne sereceklerse bunun bir mantığı ve karşılığı olmalı. Örneğin Jennifer Aniston ve Brad Pitt düğünlerinin bilmem kaç bin dolara sattılar. Ben her hafta bir yere çıkıp da bunu ucuzlatmam. Projenin sağlam olması ve bir bedeli olması lazım ancak o zaman ben özel hayatımı işime çevirebilirim.
Biraz da işinle ilgili konuşalım. Biri Bizi Gözetliyor'u uzun zamandır sunuyorsun. İlk iki tur bittiğine göre söyleyeceğin herhangi birşey yarışmayı etkilemez. İki yarışmada da beğendiğin biri, favorin var mıydı?
Hayır, yoktu.
Peki sen olsan bu yarışmaya katılır mıydın?
İlk başladığında ben işin içinde değildim. İlk canlı yayında eve girerlerken ben de oturmuş izliyordum. "Türkiye'de böyle birşey yapılabilmesi inanılmaz" diye düşündüm. "Keşke girseydim" diye içimden geçirdim. Şu an böyle birşey düşünmüyorum.
BBG projesi senin önceden içinde yer aldığın "5'te 5" gibi programların formatından farklı. Daha fazla kitleye hitap eden BBG projesi öncekilerden daha mı iyi?
Yapmak istediklerini yapmak için popülariteye sahip olman lazım. İdealist olacaksın eyvallah ama aç karnına idealist olunmuyor. Ben 5'te 5'i yaparken yabancı müziği izleyen, Türkçe'yi bilen ya da farklı birşey yakalayan bir kitle izliyordu. BBG ile çok hüsrana uğradılar. Ciddi tepkilerle karşılaştım ama daha fazla kitleye seslendiğin zaman Mehmet Ali Erbil gibi kişi olarak rayting'in varsa Türkiye'de o zaman başarılı olursun. Ben ciddi ve de düzgün bir organizasyonun içinde kendime önümdeki projeler için bir altyapı hazırlıyorum.
BBG yarışmasında objektifliğinle ilgili bir takım spekülasyonlar çıkarıldı. Sen ne düşünüyorsun?
Benim de kendime göre bir fikrim var, ama asla bunu yayınıma, yorumuma, düşünceme yansıtmadım. Eray ve çevresine göre ben Melih'ciymişim. O yüzden Eray'ın aleyhinde yorumlar yapıyormuşum. Showtv.net'te forum diye bir sayfa var. Eray orada "Sunucuyu değiştirin" diyecek kadar zıvanadan çıkmış durumda. Benim yanlı yayın yapmak gibi bir lüksüm yok. Herkesin az ya da çok destekleyeni var. 3 oy bile alsa o insanı destekleyenlere saygısızlıktır.
BBG devam edecek mi?
4 bölüm için anlaştık ama dördüncüsü yapılacak mı bilmiyorum. Kanalımız değişti.
http://img153.imageshack.us/img153/6791/kadin28hq5.jpg (http://imageshack.us)
http://img153.imageshack.us/img153/9006/kadin281eg6.jpg (http://imageshack.us)
http://img238.imageshack.us/img238/9690/kadin282qr1.jpg (http://imageshack.us)
bu akademiden
http://img53.imageshack.us/img53/3513/tutamiyorum0070003sj9.jpg (http://imageshack.us)
http://img149.imageshack.us/img149/3516/tutamiyorum0070001wf7.jpg (http://imageshack.us)
bence cok güzel ama cooooook soguk ve hic sempatik degil
bbgyi sunuyordu ama pek sevmiyorum kendisini...
acaba aranizdan begenenler varmi öykü serteri????
benden bir öykü serter imzası...umarım begenirsiniz..
http://img155.imageshack.us/img155/7448/ytew7.png
çok iyi bir sunucu...oyunculugunu çok fazla takip edemedim...sunuculukta üstüne yok..çok başarılı oldugunu düşünüyorum
beğenen war mı demişin de hayranıyım kendisinin
http://img80.imageshack.us/img80/1462/tutamiyorum0010003wb3.jpg (http://imageshack.us)
beğenen war mı demişin de hayranıyım kendisinin
peki sesini begeniyorsun bence cok güzel ama baska diyecek biseyim yok...
:) sesini oyunculuğunu sunuculuğunu fiziğini kısacası her yönden sewiyorum mükemmel biri
merlystreep 29-07-06, 22:57 ben öyüküye bayılırım ya.sunuculukta türkiyede üzerine yok bence.tam bi fenomen.kişilik olarak da bayılırım harbi kadın ayrıca çok da güzel ..inanılmaz da karizmatik.
çok sewiorum ben onu ya..sunuculugu harika..oyunculugunu da ah polis olsam da görecgz eminim onda da iy ibi performans sergilcktr=)sesi,fiziği,duruşu,kişiliği we muhabbeti çok tatlı..keşke ayrılmasalardı koray candemir le...çok sewiorum ikisini de...:love05:
cyprus_hsn 07-08-06, 00:31 sunuculukta çok başarılı buluyorum.. oyunculuğu da iyi ama kendini biraz daha geliştirmesi gerekiyor bence..
diziden resmini koyarmısınız warsa çok tatlıydı dizide
neşeligünler 16-08-06, 11:14 oyunculuğu idare ederde kendisi pek bir hoş.omuzları filan çok güzel .yüzücüydü değil mi?:img-grin2
keremcem&ekin 17-08-06, 11:04 çok güzel bir kadun zaten bir zamanların efsanesi bbg evinden tanıdık onu akemi türkiyede derken
şimdi ah polis olsam da gördümde çok asabi olmuş ya
5te 5 programını sunarken severek izlerdim ama bbgyi falan sununca yazık oldu dedim ama şimdi ah polis olsamda izliyorum oyunculuğuda fena değil ama ona sunuculuk daha çok yakışıyor:)
http://www.mahsen.net/manken_resimleri/oyku_serter/oyku_serter4.jpg
http://www.mahsen.net/manken_resimleri/oyku_serter/oyku_serter.jpg
resimler çok güzel nerden
sinemm_burak 24-08-06, 19:24 sinem kobal kadar olmsa da öyüküyü de seviorum oyunculuğu gerçekten güzel ah polis olsamda çok başarılı bir performans sergiliyo bence sunuculuğuna zaten diyecek yok sesi de kendisi de çok güzel
buyrun öyküye bi tane özel çalışma beğenirsiniz umarım
http://img377.imageshack.us/img377/4981/untitled2og9.png (http://imageshack.us)
yorumnu için saol özzz beğenmene sevindim
çok tatlı bi kız agrasif gibi görünüyo ama bu ona ayrı bi sempati veriyo dizidede süper
bende çok sewerim öyküyü bence türkiyenin en ii sunucularından biri bu arada resimler çok güzel dizisindede performansını ii buldum zaten kendiside çok güzel 10 da 10 yani:img-grin2
herşeyden önemlisi yaptığı işe saygı duyuyor
[/URL][URL="http://dizilerim55.di.funpic.de/polis%203/PDVD_030.JPG"]http://dizilerim55.di.funpic.de/polis%203/PDVD_030.JPG (http://dizilerim55.di.funpic.de/polis%203/PDVD_030.JPG)
http://img357.imageshack.us/img357/5186/3sq4ng1.jpg (http://imageshack.us)
eski bir kaç tane röportajını buldum ekliyeyim dedim:)
Ben oyuncuyum demek yürek ister
Bir dönem müzik programı sunan, sonra haber bültenlerinde aktüel haberlere imza atan Öykü Serter, son olarak geçen sezon Akademi Türkiye ile karşımıza çıkmıştı. Serter, şimdi de daha önce kariyer planlarında olmayan bir işi yapıyor. 'İstanbul Şahidimdir' adlı dizide kendisi gibi 'delikanlı bir abla'yı canlandıran taze oyuncu Serter, "Sunucu olarak kalmayı tercih ederim" diyor.
Radyoculuk ile başlayan profesyonel çalışma hayatına sunuculuk ile devam eden ve Akademi Türkiye'deki performansı ile dikkatleri üzerine çeken Öykü Serter, şimdi de "İstanbul Şahimdir" adlı dizide ilk kez oyunculuğunu konuşturuyor. Tarsus Amerikan Koleji'nde başlayan arkadaşlıkları dostluğa dönüşen 3 genç kadının var olma, aşık olma, ya da olamama serüvenlerini anlatan dizide "Ela" karakterini canlandıran Serter, bu diziyi kabul etmesindeki en önemli nedenin kendi yaşam hikayesini andırması olduğunu söylüyor. Serter, "Ben de Ankara'dan İstanbul'a yaşam mücadelesi vermeye geldim. Bildiğim bir şeydi, çok zorlanacağımı hiç düşünmedim" diyor.
* Sunuculuk dışında seni ekranlarda ilk kez görüyoruz. Nasıl gelişti bu dizi projesi? Ben daha önce hiç set görmemiş bir insanım. Böyle bir projede yer almak da aklımda yoktu. Ancak Akademi bitmek üzereyken Meral Okay ayak üstü hikayeden bahsetti. Bana anlattığı karakteri kendimle çok bağdaştırdım. Çünkü ben de Ankara'dan kalkıp İstanbul'a hayat mücadelesi vermeye geldim. Yani bu bildiğim bir şeydi, çok zorlanacağımı düşünmedim. Zaten daha önceden de böyle bir şeyi tecrübe etmek istiyordum. Dersler alıyordum ama hep "Bu işe biraz saygı gösterelim, gerçekten oyuncu olanlar yapsın" düşüncesini taşıyordum. Ancak Meral Okay yaparsın deyince ben de "Hadi bakalım, ya vezir ya rezil olacağız" deyip kabul ettim.
* Hiç ya yapamazsam gibi bir düşünce olmadı mı içinde? Korkmadın mı yani? Hayır korku yaşamadım. Proje muhteşemdi. Yönetmen muhteşemdi. Her şey dört dörtlük düşünülmüştü yani. Bir ev yaptılar bize Nişantaşı'nda ben o evde gerçekten oturmak isterim. Dolayısıyla eksik kalan bir tarafı yoktu projenin. Beni düşündüklerine göre bir bildikleri vardır herhalde dedim.
* Sete ilk gittiğinde ne yaptın peki? Çünkü önceden bir deneyimin yoktu... Kamerayı sunuculuktan dolayı tanıyorum. Dolayısıyla 'eyvah ne yapacağım şimdi' gibi bir düşüncem olmadı. Bir tek problem yaşadım; o da hep kameranın içine oynadığım için kamera ile çok fazla göz göze geliyordum. Gerçi bunu hala biraz yaşıyorum ama zamanla düzeleceğine inanıyorum. Onun dışında ilk sahnede tabii ki çok heyecanlandım ama olana kadar prova yapıldığı için "Eyvallah bu iş olana kadar yapılıyorsa yaparız tabii" dedim kendi kendime.
* Rol arkadaşların ile aran nasıl? Hepsi ile aram çok iyi. Zaten ben ilk sete girdiğimde hepsine 'lütfen her şekilde bana eleştiri yapın. Hatta 'olmuyor güzelim sen bu işten vazgeç' de diyebilirsiniz' dedim. Kısacası çok çömez bir şekilde gittim sete ve hep de öyle kalacağım. Zaten şunu anladım ki 'ben oyuncuyum' demek gerçekten yürek istiyor.
* Onlardan herhangi bir eleştiri aldın mı peki? Özellikle Emre Kınay çok güzel şeyler söyledi. Zaten ilk bölümü hep beraber izledik. Ama ben kendimi beğendim ya da beğenmedim diyemem tabii çünkü nasıl bir kriteri var bu işin bilmiyorum. Ailem bile 'bu kadarını beklemiyorduk' dedi. Ama gelen tepkiler çok iyi şimdilik. Olumsuz herhangi bir eleştiri almadım şu ana kadar.
* Dizide canlandırdığın "Ela" ile hangi yönlerin özdeşleşiyor? Ela da biraz delikanlı bir abla. Yani benim gibi. Bu nedenle çok zorlanmıyorum canlandırırken. Ama bana Nişantaşı kokoşunu oyna deselerdi yapamazdım gibi geliyor. Ela diğerlerine nazaran daha yol gösteren, akıl veren, daha abla gibi biri. Ancak Ela'nın dış görünüşüne baktığın zaman, hayattan keyif alan, bir şeyleri sorun etmeyen biri olduğunu görüyorsun. Bu nedenle zorlanmıyorum. Bana uzak bir karakter değil.
* Rolüne nasıl hazırlanıyorsun? İnsanlar herhalde kendilerince hazırlanmak için bir yöntem buluyor. Ben de kendimce deneye yanıla öğreniyorum. Senaryoyu devamlı yazıyorum. Zaten okuldan beri her şeyi yazarak çalışırım. Öyle daha rahat ezberliyorum. Hiç de zorlanmıyorum. Onun dışında bir şey yapmıyorum. Her bölümde daha da iyi olacağıma inanıyorum.
SUNUCU KALMAYI TERCİH EDİYORUM
* Rutkay Aziz, Emre Kınay gibi çok iyi oyuncularla oynuyorsun. Onlardan neler öğreniyorsun? Ben saygıya çok önem veriyorum. Bu işte onay almak hakikaten çok zor. Şimdi şimdi anlıyorum bu işin ne kadar zor olduğunu. Çok da şaşırıyorum açıkçası bazı insanlara. Nasıl çıkıp da 'ben oyuncuyum, oyunculuk benim hayatım' diyebiliyorlar. Ben sadece sunucu kalmayı tercih ediyorum. Dahil olabildiğim için de kendimi şanslı hissediyorum o kadar.
* En çok zorlandığın bölüm hangisiydi? Bu işin mesaisi beni çok yoruyor. Ama şikayetçi değilim. Alışıcağım elbet. Zaten daha ilk bölümden dansöz kıyafeti giyip oynadım, nişanlımla öpüştüm, arkadaşım vurulduğu için ağladım. E daha ne olsun. Teker teker gelin dedim ama...
* Dizinin ilerleyen bölümlerde cüretkar sahneler verilse ya da sana ters gelen bir şeyler olsa çekinmeden oynar mısın? Benim hayata bakış açım çerçevesinde bana ters gelen bir şey olmaz. Eğer öyle bir şey gerekirse çekinmem. Sonuçta olmadığın bir şeyi oynuyorsan bunun senin gerçek hayatında da üzerinde taşımanı gerektirecek bir durumu yoktur bence.
* Daha önce benim işim sunuculuk ben bunun için yaratılmışım diyordun. Şimdi fikrin değişti mi? Hayır ben radyoculukla başladım çalışmaya. Sonra sunuculuğa geçtim. Şu anda radyo benim için ne ise oyunculuk da o. Yani ikisi de benim için hobi. Ben oyunculuğa işim bu deme hakkına sahip değilim. O başka bir aşk. Ben o aşkı bulabilmek için en az o usta oyuncular kadar vakit geçirmeliyim.
Sabah
Sunuculuk için yaratılmışım
BBG ile geniş bir hayran kitlesi edinen sunucu Öykü Serter, Akademi Türkiye ile tekrar ekranlarda... Son yılların en başarılı şov sunucularından olmasına rağmen, onun gönlünde haber spikerliği yatıyor.
Televizyonlarda alışık olmadığımız kadar eğitimli ve bir o kadar da başarılı bir güzel... TED Ankara Koleji ile başlayan okul hayatı, Hacettepe Üniversitesi'nde Amerikan Dili ve Edebiyatı ile devam etmiş. Aynı zamanda profesyonel bir yüzücü de olan Öykü Serter, okul hayatından sonra kendi deyişiyle "İzleklerle buluşmak ve kendini ifade etmek için" önce radyoculuğa, ardından da ekranların önüne transfer olmuş. Dille oynamayı sevdiğinden ve Osmanlıca'ya ilgisinden dolayı yeni kelimeler türetmesi, onu insanların beynine "hızlı, ama düzgün konuşan sunucu" olarak kazıdı. Son dönemde sunduğu yarışma programlarıyla halkın sevgilisi haline gelen Öykü Serter ile Akademi Türkiye'den özel hayatına kadar birçok konuda konuştuk.
* Sizi genelde herkes değişik konuşma tarzınızla tanıyor. Cümlelerinizde sık sık Osmanlıca kelimeler kullanıyorsunuz. Bunlar nereden geliyor?
Evet, televizyonda "5'te 5" adlı programını sunarken öyle kelimeler kullanıyordum. Artık çok nadir kullanabiliyorum, çünkü popüler bir program yapınca o kelimeleri pek fazla kullanamıyorsun, biraz köreliyorlar. Ama yalnız kaldığımda, yazı yazdığım için onları canlı tutmaya çalışıyorum. Ben genelde sözlük okurum. Osmanlıca, yakın anlamlılar, büyük argo sözlüğü gibi. Kısacası dil adına okuduğum çok fazla kitap var.
* Sizi bugüne kadar sunuculuk dışında başka bir alanda pek görmedik, bundan sonra da böyle yarışmalarda mı göreceğiz?
Zannedersem evet. Ben sunuculuk için yaratılmışım. Benim mesleğim sunuculuk. Bu işi de çok iyi yaptığımı biliyorum. Ne mankenlik yaptım, ne de oyunculuk yaptım. Beni bundan sonra hep sunucu olarak göreceksiniz. Evet, oyunculuk ile ilgili bir özentim var ama bunu ben kendim tatmin ederim. Gidip bunun için ders alıyorum ama kendi keyfim için.
* Sizce Akademi Türkiye'nin diğer yarışmalardan farkı ne?
Çok bariz bir farkı var, çünkü Akademi'de eğitim söz konusu. İnsanlar oturup sigara içmek için ya da geyik yapmak için değil de, artık hakikaten bir şeyleri öğrenme amacı ile orada bulunuyorlar. Dolayısıyla o evde kalmak için yarışmacılar daha da fazla mücadele ediyorlar. Eğitimden kopmamak ve verilen derslerden yararlanmak adına ciddi bir mücadele veriliyor. Bence bu yarışma bir fark yaratacak, çünkü eğitim şart.
* Akademi'deki öğrencilerle diyaloğunuz nasıl?
Çok iyi bir diyaloğumuz var. Çok şekerler. Ben bugüne kadar bir sürü yarışmacı ile bir aradaydım. Ama bu kadar çok sevdiğim yarışmacılar olmamıştı. Ben artık yayın sırasındayken ya da onlarla bir diyalog esnasındayken sarılıyorum, sevgimi gösterebiliyorum. Aramızda ciddi duygusal bir diyalog var.
* Elemeler esnasında birçok şey paylaştığınız yarışmacılardan ayrılmak kolay olmayacak gibi görünüyor... Evet, elemeler sırasında oldukça duygusal anlar yaşayacağım gibi gözüküyor. Belki ben de tutamayıp ağlayacağım. Gerçek hisler var programın içinde. Ben de kendimi tutamayabilirim yani. Çünkü hepsini çok sevdim.
* Akademi'den iyi sanatçılar çıkacak mı sizce?
Çok iyi sanatçılar çıkacağına kesinlikle inanıyorum. Bir değil birkaç tane çıkacak. Çünkü çok titizlikle seçildiler. Diğer yarışmalarda görüyorsunuz, 5 kişiyi diziyorlar. Şarkını söyle deyip birini seçiyorlar. Biz seçimler için aylarca uğraştık. Saatlerce onları tanımaya çalıştık. Gerçekten çok özenle seçildikleri için ve eğitimlerini veren kişilerin Türkiye'nin en iyileri olması nedeni ile çok başarılı starlar olacaklar.
* Siz, müzik ile ne kadar iç içesiniz?
Süper arşivciyimdir. Rock müzik dinlerim. Pearl Jam,U2, Alice in Chains, Radioheads gibi isimleri dinlerim.
* Kıyafetleriniz çok değişik. Kendiniz mi seçiyorsunuz, yoksa bir modacınız var mı?
Kıyafetlerim tamamen planlı programlı. Programın içeriği ne ise ona göre giyiniyorum. Bunun için de çok ciddi bir çalışma yapıyoruz. Özel kumaşlar getirtiliyor, üzerinde düşünülüyor benim görüntüm için. Bu da Tuana Büyükçınar tarafından hazırlanıyor. Ayakkabısından tokasına, yüzüğünden en ufak aksesuvarına kadar düşünülüyor kısacası. Ben normal hayatımda da bu tarz giyinirim. Akademi Türkiye de kendimi bulduğum bir yarışma.
* Canlı yayın esnasında halkla diyalog kurmak zor olmuyor mu? Birçok şeyle karşılaşabilirsiniz...
Ben bir alışveriş merkezinde biri, biri ile kavga etse üstüme vazife olmadığı halde hemen müdahale ederim. Onu da öyle görüyorum, yani bu tamamen sunuculukla alakalı bir şey değil. İnsan ilişkileri ile ilgili. Ben de bu yönümü kullanıyorum programları sunarken. Önemli olan konuşurken ya da insanları dinlerken insanların konuşmasını takip etmek. Aynı zamanda ekranın arkasında izler pozisyonda da olmalısın. O tarafı da düşünmelisin.
* İlerideki hedefiniz nedir?
Ana haber bültenini sunmayı isterim. Öyle bir hedefim var ama ileride. Şu anda Galatasaray Üniversitesi'nin tezsiz televizyon haberciliği master'ına başlayacağım. Dolayısıyla habere doğru da böyle bir alt yapıyı yavaş yavaş başlatıyorum.
* Sizin şu an yaptığınız iş aslında daha zor. Niye haber sunmayı istiyorsunuz?
Evet, bunu biliyorum. Ben de rahatlamak için istiyorum zaten. Evleneceğim ve çocuğum olacak. Ondan sonra geleceğim, oturarak haberleri sunacağım ve evime döneceğim. Bunu istiyorum.
* Bildiğim kadarı ile çok güzel giden bir ilişkiniz var. Konu evlilikten açıldı... Evlenmeyi düşünüyor musun?
5 senedir beraberiz Koray'la (Kargo grubunun solisti Koray Candemir). Son zamanlarda yoğunluktan dolayı pek görüşemiyoruz. O albüm çalışmaları için stüdyoya girdi, ben Akademi Türkiye'ye başladım. Ama çok keyifli bir ilişki yaşıyoruz. Keyfimizce, son derece özgür bir ilişki. Evlilik düşünmüyoruz.
Sabah
http://arsiv.sabah.com.tr/2004/03/05/im/470324EFA632764996AAE589b.jpg
http://arsiv.sabah.com.tr/2004/09/20/gny/im/6D08390B88314844B19D6CCCb.jpg
çok güzel çok başarılı bi kadın ya bayılıyorum, süper sunuculuk yapıyo istanbul şahidimdir de de çok güzel oynamştı şmd ah polis olsam da da çok ksel rol yapıyo ayrıca da okuldaşım:):):)
öykü kaç yaşında bileniniz var mı merak ettim bence rahat 28-29 vardır ama:)
ben 1976 dğumlu die bliyorum........
ayyy cnm bnm bende cok seviyorum öykü´yü sunuculukta üstüne tanimiyorum!
Oyunculuk adindada begeniyorum, eksikleri olabilir ama o zaten kendide cikip ben kusursuz mükemmel bir oyuncuyum demedi! (bazi arkadaslar satasiyorda!!!) neysee Öykü suan Ah Polis olsamda cok basarili onu tekrar tvde görmekten cok mutluyum! :img-kiss:
http://img433.imageshack.us/img433/8533/yksertertp9.jpg
ben bi imza yaptım inş beğenirsiniz:img-grin2
http://img163.imageshack.us/img163/390/yyykkb6.png (http://imageshack.us)
http://img163.imageshack.us/img163/9070/zykiqj0.png (http://imageshack.us)
Almanya’nın tozunu attırdı, Amerika’yı fethetti. Gösterildiği ülkelerin en çok izlenen eğlence programlarından biri olan “Clever”, B.U.M. adıyla şimdi Türkiye’de...
İki ünlü konuğa sorulan basit bilimsel soruların cevapları stüdyoda deneniyor ve ortalık tam bir bayram yerine dönüyor.
B.U.M.’un sunuculuğunu Öykü Serter ile birlikte deneyleri yapan profesör tiplemesiyle Ragga Oktay yapıyor.
Tüm meraklılar… Ekran başına… Bilimsel Uygulamalar Merkezi’yle eğlenecek, öğrenecek ve çok şaşıracaksınız…
4 Eylul Pazartesi 22:20 / YENİ
http://img326.imageshack.us/img326/9905/g13458183415551ee5.jpg (http://imageshack.us)
http://img95.imageshack.us/img95/3909/g14518148324331th9.jpg (http://imageshack.us)
öfff o kadar bekledim başlamadı bu yarışma ya
Yayın tarihi değişti
saat 20:00'de cumartesileri
ilk programın konukları da Nil Karaibrahimgil ve Bülent İnal.
özzz akademideki hallerinden biraz daha resim ekler misin ;)
hangi kanald bu program cumartesi 20:00 dimi kesin yani:)
bu akşam çıkarıp eklerim foto daha
http://img91.imageshack.us/img91/2550/yk3sv6.jpg (http://imageshack.us)
bum pazartesiye alınmış saat 22.30 du sanrm
birde şuanda ah polis olsam ile bilimsel uygulamalar merkezinde raga oktayla yürütüyorrrrr
Oyunculuğu hakkında pek yorum ypamıcam ah polis olsamda oynuyor ama çok izlemedim..Sunuculuğunu çok beğeniyorum..Türkiyenin en iyi sunucularından biri..5 BBG ve Akademi sunmuş bir sunucu o ve çok başarılıydı her zaman...Şimdi raga oktayla programları var onu da çok beğendim..Bazen yarışma programlarında beni sinir etmiş olsa da çok sevdiğim bir sunucu Öykü serter :D
http://www.oykuserter.net/bum/bum2soru.jpg
Öykü Serter'i sevenler, hakkında bilgi, resim vs isteyenler benimle iletişime geçebilirler. :)
BlackMamba 09-10-06, 09:31 Bilgisi,görgüsü,espiri anlayışı ve akıcı Türkçesiyle her zaman favori ismim olmuştur.
(Magazin programlarına meze olmadığı içinde ayrıca takdirimi kazanmıştır)
Bilgisi,görgüsü,espiri anlayışı ve akıcı Türkçesiyle her zaman favori ismim olmuştur.
(Magazin programlarına meze olmadığı içinde ayrıca takdirimi kazanmıştır)
€fed yorumuna bende katılıyorum we Öyküyü Tebrik €di,yorum bu örnek davranışları için...
:img-grin2
Sunuculuk yaparken Osmanlıca kelimler kullanmasını ve asabi tavırlarını çok seviyorum.
Sadece sunuculuğu izlemek için bile sunduğu programı izlerim.
Oyunculuk olarak yorum yapamayacağım.Son dizisini izlemiyorum.İstanbul Şahidimdir'i izliyordum.Gayet de güzel bir diziydi ama yayından kalktı.
zeynep nazli 10-10-06, 16:20 resimle için teşekkürler
zeynep nazli 10-10-06, 16:21 bu gece yarisi kanal d dizisi var arkadaşlar
http://img260.imageshack.us/img260/7297/oykuserterpg7.jpg (http://imageshack.us)
http://img260.imageshack.us/img260/5931/oykuserter2ze0.jpg (http://imageshack.us)
http://img260.imageshack.us/img260/2311/oykuserter3qz3.jpg (http://imageshack.us)
http://img274.imageshack.us/img274/5462/oykuserter5dy9.jpg (http://imageshack.us)
http://img163.imageshack.us/img163/1381/oykuserter6az0.jpg (http://imageshack.us)
http://img274.imageshack.us/img274/5575/oykuserter7lj2.jpg (http://imageshack.us)
http://img274.imageshack.us/img274/6310/oykuserter8tq9.jpg (http://imageshack.us)
http://img163.imageshack.us/img163/6449/oykuserter9ji8.jpg (http://imageshack.us)
salak salak seler yazmaın
:dito
merlystreep 26-01-07, 08:52 öyküyü özledim ben ya çok zeki bi kız ...çok da güzel bu sene yok mu güzle bi program sunuculuğu.... bide özel olcak ama korayla tekrar barışmadılar mı çok yakışıyolardı ya....
merlystreep 26-01-07, 08:57 http://img149.imageshack.us/img149/1917/9241cca0gh6.jpg (http://imageshack.us)
http://img264.imageshack.us/img264/5046/9271cf20hc4.jpg (http://imageshack.us)
http://img264.imageshack.us/img264/3738/92a1c520df5.jpg (http://imageshack.us)
http://img264.imageshack.us/img264/4487/92c1cc10cb0.jpg (http://imageshack.us)
http://img218.imageshack.us/img218/7428/92e1c8a0ys2.jpg (http://imageshack.us)
bu kiza bayiliyorum,
türkiyedeki EN IYI sunucu bikere,
oyunculuguda süper, kendide gzl,
umarim 2007´de yine tvde görürüz onu..
bence oyunculuğu fiyasko ama sunuculuk super maaşallah:img-cool2 oyunculuk konusunda fazla ısrarcı olmasın derim ben
Müthiş Bir Sunucu.Onun Üstüne Kimseyi Tanımam.Türkiyenin En İyi Sunucusudur.Onu Bir Yarışma Programı Sunarken İzleme Şansımız Olur Umarım.Akademiden Sonra Bikere TGRT'de Bir Yarışma Sunmuştu Sanırım.Ondan Sonra Hiçbir Yarışmada Görmedim.Ama Çok İsterim..
watan twde okumuştum 1 yarışma 1 de dizi projesi wamrş
eklendiyse özür
http://img181.imageshack.us/img181/3255/oykuserter3dm7.jpg (http://imageshack.us)
watan twde okumuştum 1 yarışma 1 de dizi projesi wamrş
süper bi haber, tabi dogruysa, Yarismada SUNUCULUK yapicak kesin :happy0064
çook tatlı biri bn onu canlı canlı gördüm çook hoş ve güzel tgrt nin yarışmasını sunuyordu anadolu rüzgarıydı yarışmanın ismi çok güzeldi
walla olduğu her projeyi izledm izlicem:)
ozge yeşim 10-03-07, 15:47 http://img264.imageshack.us/img264/6103/1634161db90d997ffad2c99ui8.jpg (http://imageshack.us)
http://img412.imageshack.us/img412/7232/oykusertersh6.jpg (http://imageshack.us)
merlystreep 16-03-07, 08:07 bugün saat 20 de starda öykü bi yarşma sunmaya başlıcak. ne olduğunu tam bilmiyorm ama öyküiçin izlicem açıkçası.özledim ya.ekranda zeki kadın görelim biraz da
Star'da yeni bir yarışma proqramı sunuyor.. ÖzLemiştim vaLLa onun sunucuLuğunu.. Çok şeker..
güsel bi projeyle döndü sonunda
merve_erencik 22-03-07, 19:14 AŞK TRAFİĞİ KARIŞTI... ÖYKÜ’YE AŞK, PELİN’E YÜKSEK MAAŞ
21 Mart 2007 Çarşamba | 11:05
Geçtiğimiz yıllarda atv’de yayınlanan ’Akademi Türkiye’nin sunucusu Öykü Serter ile yarışmanın jürisi Pelin Akad arasında canlı yayında yaşanan soğuk savaşın nedeni sonunda ortaya çıktı!Senkron TV’nin sahibi Levent Altınay, eski sevgilisi Pelin Akad’ı 80 bin YTL maaşla şirketinde çalıştırıyor. Yeni sevgilisi Öykü Serter’le de seyahatlere çıkıyor.
İddialara göre; iki televizyoncunun Senkron TV'nin sahibi Levent Altınay'ın gönlüne girmek için rekabet ettiği dönemde, kazanan Pelin Akad olmuş; Levent Bey'le beraberlik yaşamıştı.
Öykü Serter Levent Altınay Pelin Akat
Kraliçe oldu!
Altınay ile Akad arasındaki ilişkinin bitmesinden kısa bir süre sonra ise yakın dostlarına "Bir gün burada ben kraliçe olacağım" diyen Öykü Serter aradığı fırsatı yakaladı. Hayal ettiği gibi çalıştığı şirketin kraliçesi olan Öykü Serter, bir süre önce sevgilisi ve patronu Levent Altınay'la birlikte Avrupa seyahatine çıktı. Serter, Paris ve Milano'da hem tatil hem de alışveriş yaparken; Pelin Akad ise ayda 80 bin YTL maaşla Levent Altınay'ın şirketinde çalışmaya devam ediyor. Akad kraliçeği Serter'e kaptırmış olsa da, genel koordinatörlük görevini yüksek maaşla sürdürüyor.
Kaynak:Mehmet ÇALIŞKAN/Günaydın
merve_erencik 22-03-07, 19:15 http://www.galeriturk.net/getimg/_yk_11.jpg (http://www.galeriturk.net)
merve_erencik 22-03-07, 19:16 http://www.galeriturk.net/getimg/_yk_2.jpg (http://www.galeriturk.net)
özgür_cemre 24-03-07, 13:06 resimler çok güzel öykü sertere bu saç rengi çok yakışmış
özgür_cemre 24-03-07, 13:53 http://img453.imageshack.us/img453/8152/183714uq5.jpg (http://imageshack.us)
http://www.oykuserter.net/extra/wall1.jpg[/
alıntıdır
alıntıdır
http://img76.imageshack.us/img76/5920/adsz2nt6.png
]http://img509.imageshack.us/img509/7021/oykuserter005mt6.jpg
http://img149.imageshack.us/img149/2944/oykuserter006dw9.jpg
http://img110.imageshack.us/img110/4443/oykuserter008vu1.jpg
http://img150.imageshack.us/img150/383/oykuserter009zg6.jpg
http://img120.imageshack.us/img120/6198/ykserterrwj1.jpg
http://www.oykuserter.net/ahpo/org1.jpg
http://www.oykuserter.net/ahpo/org2.jpg
http://www.oykuserter.net/ahpo/org3.jpg
http://www.oykuserter.net/ahpo/org4.jpg
http://www.oykuserter.net/ahpo/org5.jpg
http://www.oykuserter.net/ahpo/org6.jpg
http://www.oykuserter.net/ahpo/org7.jpg
http://www.oykuserter.net/ahpo/org8.jpg
http://www.oykuserter.net/ahpo/org9.jpg
http://www.oykuserter.net/ahpo/org10.jpg
"]http://www.oykuserter.net/ahpo/bolum6/ahpobol6r1.jpg
http://www.oykuserter.net/ahpo/bolum6/ahpobol6r2.jpg
http://www.oykuserter.net/ahpo/bolum6/ahpobol6r3.jpg
http://www.oykuserter.net/ahpo/bolum6/ahpobol6r4.jpg
http://www.oykuserter.net/ahpo/bolum6/ahpobol6r5.jpg
http://www.oykuserter.net/ahpo/bolum6/ahpobol6r6.jpg
http://www.oykuserter.net/ahpo/bolum6/ahpobol6r7.jpg
http://www.oykuserter.net/ahpo/bolum6/ahpobol6r9.jpg
http://www.oykuserter.net/ahpo/bolum6/ahpobol6r10.jpg
http://www.oykuserter.net/ahpo/bolum6/ahpobol6r11.jpg
http://www.oykuserter.net/ahpo/bolum6/ahpobol6r12.jpg
http://www.oykuserter.net/ahpo/bolum6/ahpobol6r13.jpg
http://www.oykuserter.net/ahpo/bolum6/ahpobol6r14.jpg
http://www.oykuserter.net/ahpo/bolum6/ahpobol6r15.jpg
http://www.oykuserter.net/ahpo/bolum6/ahpobol6r16.jpg[/
"]http://www.startv.com.tr/images/sunucu/p3_664197118977.jpg
Bilimin eğlenceli yüzü Bilimsel Uygulamalar Merkezi, bu hafta yine çok eğlenceli yine çok hareketli.
İki ünlü konuğa sorulan basit bilimsel soruların cevapları stüdyoda deneniyor ve ortalık tam bir bayram yerine dönüyor.
Bu haftanın konukları Safiye Soyman ve Faik bey.
Bu yarışmaya konuk olduğunuza pişman olabilirsiniz ama izlediğinize asla!
Öykü Serter ve Ragga Oktay`ın sunduğu Bilimsel Uygulamalar Merkezi bu akşam üçüncü bölümü ile Star TV’de!
Tüm meraklılar… Ekran başına… Bilimsel Uygulamalar Merkezi’yle eğlenecek, öğrenecek ve çok şaşıracaksınız!
28 Eylül Perşembe 23:40/ YENİ BÖLÜM
immortalf1 08-04-07, 23:54 Çoook tatLı bu öykü yaff benje türkiyenin en ii sunucusu ayrıcaa
merve_erencik 09-04-07, 08:20 Çoook tatLı bu öykü yaff benje türkiyenin en ii sunucusu ayrıcaa
aynen ya aşkım ya o benim
ROTASIZ KAPTAN 22-04-07, 17:11 Türkiye'nin en iyi sunucusu.Tabi oyunculuğunu daha da ilerletmesi lazım.Bence çooooookk tatlıı.Onu çok seviyorumm...
alone_worf 23-04-07, 08:45 ya bu ablamız acemi birliği sunuyordu ben acemi birlige bu ablamız var diye baktım daha sonra bir daha acem birlik çıkmadı bu acemi birliğe ne olduğunu bilen varmı? acaba
alone_worf 23-04-07, 08:53 bu ablamız hakkında bir çok söylenti var örnegin babasının bir ecevitçi oldugu kesinlikle böyle bişey yok hele rahşan ecevit'in kucagında resmi var deniyor bebekliği kesinlikle uydurma babası son derece bir alparslan türkeş hastası olup çok fanatik bir ülkücü oldugu söyleniyor hatta rahşanın dagil türkeşin kucagında resmi varmış bu arada koray candemir'e soruyorum bu kadar güzel bir bayan aldatılırmı?
cihan-songül 23-04-07, 09:56 siyasetle isgili bişey yazmışşın ne diyeyim herkesin fikrrii ama beğenmedm yani:
siyaseti boşverelim başarılarında bahsedelim :)
http://www.resimlerim.biz/out.php/i12179_p3199318816643.jpg (http://resimlerim.biz)
mavi_kelebek 16-07-07, 10:03 GÜZEL SUNUCU, EVİNİN ÖNÜNDE PITBULL CİNSİ KÖPEĞİN SALDIRISINA UĞRADI!
Güzel sunucu Öykü Serter, evinin önünde Pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı.
Gelen bilgilere göre Serter’in; sağ baldırı, eli, kolu, ayak bilekleri ve yüzünden ciddi yaralar aldığı bildirildi. Öykü Serter, şu an özel bir hastanede tedavi altına alınırken durumunun ciddiyetini koruduğu gelen haberler arasında.
Gezen Tilki ekibi olarak güzel sunucuya geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.
chimeneyes 16-07-07, 10:14 çok üzüldüm bu habere ya durumu kritik diolar:( oda barış gibi..... :( sölemeye bile korkuyorum....
çok çok üzüldm.gerçmiş olsun.bir an önce iyileşir inş
Ünlü sunucu Pitbull'un saldırısına uğradı.
Uğur TÜRKMEN
Ünlü sunucu Pitbull'un saldırısa uğradı. Ölümden nasıl döndü.?
Ekranların başarılı sunucusu Öykü Serter, komşusunun Pitbull cinsi köpeğinin saldırısına uğradı. Evinden spor yapmak için çıkan güzel sunucu Öykü Serter, yan komşusunun katil köpek olarak bilinen Pitbul cinsi köpeğinin saldırısına uğradı. Ülkemizde ve birçok ülkede beslenmesi yasak olan Pitbull cinsi köpek,sunucunun sağ baldırını kopardı. Serter,yüzünü vücudunu korumak için Pitbul'a elleriyle müdahale etmeye çalıştı.Saldırıdan ağır yaralı olarak kurtulan Serter'in vücudunun birçok yerinde derin yaralar var.Özel bir hastanede tedaviye alınan Serter'in durumunun kritik olduğu açıklandı.
İnanamıyorum ya resmen şok oldum...
Dilerim gerçek bir haber değildir ki gerçekse çok geçmiş olsun...
Bu hayvanları hala beslemeye çalışıyorlar ya artık pes yani dilerim bu hayvanların hepsi bir gün sadece sahiplerine saldırır...
senem_gs_seda 16-07-07, 14:04 bende haberi az önce okudum çok üzüldüm...
inşallah en kısa sürede iyileşir... çok geçmiş olsun
geçmiş olsun. bu ne biçim düzendir ya karayolları binbeter pitbul girişi yasak derler parayı basan getirir denetlemzler
Haberi okuduğum an çok üzüldüm ve bi türlü inanmak istemedim Pelin'cimin dediği gibi umarım doğru değildir çünkü yazılan şeyler çok kötü ya eğer doğruysa ki çok geçmiş olsun bi an önce iyileşmesi dileğiyle...
o pitbull'u besliyorlar iyi bir şey demiyoruz ama sokakta olmasının mantığı ne acaba.işte böyle insanlar olduğu sürece,bu olaylar bitmez...yazık yaaa.inş o pitbullun sahibi kanunlar önünde cezasını bulur.öykü iyi olur umarım :(
ya ben de haberi duydum şok halindeyim şu an
bu akademi türkiyenin başındaki uğursuzluk nedir böle ya..geçmiş olsn umarım çok önemli bişeyi yoktur..
KEREMCEMHAYRANI 16-07-07, 15:36 ya gerçekten ben de çok üzüldüm ve çok şaşırdım
çok üzüldüm öyküye,durumu kritik diye yazıyo sitelerde ama abartıda olabilir.
inş. çok ciddi bişeyi yoktur..geçmiş olsun
Çok Üzüldüm..:icon_sorr
Akademicilere N'oluyor? Nazar Mı Değiyor? :img-huh:
Ayrıca Bikaç Sorumsuz İnsanın Cezasını Başka İnsanlar Çekmek Zorunda Mı?!Butür Olaylar Kaç Defa Başa Geldi? Ne Zaman Önlem Alınacakk..!!
Öykü'mm Biran Önce Sağlığına Kavuşş..:img-cray:
Cumartesi akşamı spor yapmak için evinden çıkan sunucu Serter, bir anda komşusu Bülent A’nın köpeğinin saldırısıyla karşı karşıya kaldı. Baltalimanı Caddesi'nde meydana gelen olayda, birçok ülkede beslenmesi yasak olan köpek, sunucuyu iki ayağından ısararak yaraladı.
Sol ayak bileği çatlayan ve Şişli Eftfal Hastanesi’ne kaldırılan Serter, burada yapılan ilk müdahalenin ardından İstanbul Memorial Hastanesi’ne kaldırıldı. Serter’in durumunun iyi olduğunu dile getiren yetkililer, sunucunun kısa süre sonra taburcu edileceğini söyledi.
ohh iyi haberrr..:good:
Cumartesi akşamı spor yapmak için evinden çıkan sunucu Serter, bir anda komşusu Bülent A’nın köpeğinin saldırısıyla karşı karşıya kaldı. Baltalimanı Caddesi'nde meydana gelen olayda, birçok ülkede beslenmesi yasak olan köpek, sunucuyu iki ayağından ısararak yaraladı.
Sol ayak bileği çatlayan ve Şişli Eftfal Hastanesi’ne kaldırılan Serter, burada yapılan ilk müdahalenin ardından İstanbul Memorial Hastanesi’ne kaldırıldı. Serter’in durumunun iyi olduğunu dile getiren yetkililer, sunucunun kısa süre sonra taburcu edileceğini söyledi.
çok sevindimm :)
dişi-kartal 16-07-07, 16:14 Duyunca çok üzüldüm...
En kısa sürede eski sağlığına kavuşması dileği ile...
chimeneyes 16-07-07, 16:48 oh beaaaa
durumu iyiymiş demek ki...en kısa zamanda iyileşir umarım
$ılgın_alev 16-07-07, 17:00 Cumartesi akşamı spor yapmak için evinden çıkan sunucu Serter, bir anda komşusu Bülent A’nın köpeğinin saldırısıyla karşı karşıya kaldı. Baltalimanı Caddesi'nde meydana gelen olayda, birçok ülkede beslenmesi yasak olan köpek, sunucuyu iki ayağından ısararak yaraladı.
çok tskler cnm yha:img-wink: bi ohh çektim yani..öyküm yha:img-in_lo
çok geçmiş olsun duyunca çok üzüldüm nasıl saldırıyo anlamıyorum acaba bağlı değilmiymiş köpek eğer bağlı değilse pitbull gibi bi köpek bırakılırmı bağlanmadan ya
yeşim_duygu 16-07-07, 17:44 ayy duyunca çok üzüldüm çok geçmiş olsun...inş.tamamiyle iyileşir ve ayağa kalkar haber için çok teş.saolun...
çok geçmiş olsunnn.durumu iiimiş
çok sewndm iyi olmasına :) zaten kendinin de söylediği gibi bu olaya sebep olanlar hakkında hukuki işlem başlicakmş :) o köpeğin sahibine de acayip sinir oldum zaten :(
Öykü Serter'e büyük geçmiş olsun...Durumunun iyi olması sevindirici...Aynı olayın bir daha yaşanmaması dileğiyle..
tuba_buyukustun 17-07-07, 17:57 arkadaşlar öykü serter i ne kadar cok seviyorum tahmin bile edemezsiniz ona cok büyük geçmiş olsun diyorum BBG ile geri döneceğini duymak ayrı bir mutluluk verici türkiye de tanıdığım en başarılı sunucudur kendisi
17/7/2007 19:43
http://www.ucankus.com/img/serter_pitbull_k.jpg
4 gün önce komşusunun pitbull cinsi köpeği tarafından saldırıya uğrayan güzel oyuncu olay anını Show habere anlattı.
Serter; “Çok şükür ciddi bir şey olmadı. Ama köpek yüzümü de koparabilirdi ellerimi de. Ki ellerimi ağzına sokarak boğuştum köpekle. Olayın üzerinden 4 gün geçti ama geceleri olay anı gözlerimin önüne geliyor. Uykularım kaçtı. Ayağımda kırık bile oluşturmuş köpek.
Biz köpeğin sağlık karnelerini istedik. İncelemelere göre bir sağlık problemi yok köpeğin. Ben şikayetçi oldum köpek ve sahibi hakkında. Adli kararda köpeğin uyutma ihtimali çıkabilir. Gerçi ben köpeğe bir şey olmasını istemem elbet. Ama ne olursa olsun aynı yerde bulunamam bu köpekle. O nedenle sahibi köpeğini alıp gitsin buradan çünkü burada kalmak bile istemiyorum. Bir ay boyunca bu koltuk değnekleriyle dolaşacağım” açıklamasını yaptı.
İşte Serter’in olay sonrası fotoğrafları;
http://www.ucankus.com/img/serter_pitbull.jpg
http://www.ucankus.com/img/serter_pitbull1.jpg
http://www.ucankus.com/img/serter_pitbull2.jpg
çok geçmiş olsun öyküye ya ucuz atlatmış.
bu arada çok özledim arada böyle aklıma düşüyodu oyunculuktan ziyade ilk çıktığı zamanlardaki gibi 5 te5 formatında programlar yapsa diyorum ama bbg yle dönüyomş olsun öykü olsun taştan(bbgden) olsun:img-wink:
forever_bim 17-07-07, 20:03 Öykü Serter'e çok geçmiş olsun. Umarım bir kez daha böyle bir durumla karşılaşmaz...
cok cok gecmis olsun öyküme.. cnm ya kiyamam =((
buarada bbg sunucusu olarak yine karsimiza cikacagi icinde cok mutluyum..
Çok geçmiş olsun.İnşallah en kısa zamanda iyileşir.
http://img524.imageshack.us/img524/8292/untitledksr6.png (http://imageshack.us)
http://img524.imageshack.us/img524/7636/untitledcad0.png (http://imageshack.us)
http://img127.imageshack.us/img127/7318/untitledvdf7.png (http://imageshack.us)
geçmiş olsun...
resimler icin tskler arkadaslar.. öykü yine cok gzl ya vallaha :img-in_lo :happy0064
her zamanki gibi çok güzel yine :) çok sewiyorum kendisini
BU POLİSLER ÇOK KOMİK
Geçtiğimiz hafta Kanal D’de yayınlanmaya başlayan Sinan Çetin’in yapımcılığını üstlendiği Ah Polis Olsam, daha ilk bölümüyle izleyicinin beğenisini kazandı. Polis olmak isteyen beceriksiz bir grubun başından geçen komik hikayeleri anlatan dizinin oyuncularından Şafak Sezer, Öykü Serter ve Atilla Arcan Kelebek’in sorularını cevapladı.
Dizi için Polis Akademisi’nin Türkçe versiyonu deniyor, doğru mu?
- Şafak Sezer: Polis Akedemisi’nin 1’den 4’de kadar olanını izledim. Onlar bizim çocukluk zamanımızdaki hikayelerdi, çok başarılıydı. Gençlik dönemimizdeki en güzel çıkış yapan komedi ve ekip çalışmasıydı.
- Atilla Arcan: Çizgi olarak öyle görünüyor ama çok farklı. Polis Akademisi’nde Amerikan esprileri var. Amerikan tarzı ve onlar birazcık kendilerini eleştiriyorlar, kendilerini küçümsüyorlar. Bizde böyle bir şey yok, her şey saygı içinde yapılıyor. Bu dizide amaç sadece güldürmek değil, polisin sert bir tavrı var ya onu da yumuşatmak... Halkla polisi kaynaştırmak.
Eskiden büyükler, çocukları korkutmak için seni polise veririm derlerdi. Sizi de böyle korkuttular mı?
- Ş.Sezer: Beni direk verdiler. Mahallenin çete lideri bendim. Küçükken Karabela çetesinin sahibi bendim. K.B.Ç diye andığımız çete ayakkabı çalmak, zillere basmak, ortaokul bahçelerine gidip kızlarla voleybol oynamak gibi işler yapardı. Bir gün ortaokul bahçesinde futbol oynarken polis geliyor dediler, ben de koştum. Sonra bizi aldılar karakola, ’Niye kaçıyorsunuz’ dediler. ’Arkadaşım kaçtığı için ben de kaçtım’ dedim. Ben şimdi dizi gereği polis kostümü giydim ya, annem aradı ’oğlum çok yakışmış’ dedi. Annem küçükken benim polis olmamı isterdi.
- Ö.Serter: Polisten korkutularak büyütülmedim. Çocukluğumda, yemek yemediğim zaman ’bir daha sana pirinç getirmiyecekler, ekmek getirmiyecekler’ diye kandırırlardı beni. Polisle korkutarak bir jenerasyon büyütmek kötü bir şey.
- A.Arcan: Hayır, beni böyle bir şeyle korkutmadılar. Aslında çok yanlış bir şey. Küçüklükten çocukları polislere karşı korkutuyorlar. Ben çok sakin bir çocukmuşum. Bende yaramazlık sonradan olmaya başladı.
Hayalinizde polis olmak var mıydı?
- Ş.Sezer: Hayır, hiç olmadı. Çocukken şunu olayım bunu olayım sevdasına kapılmadım. Benden çok güzel ne olurdu ben sana söyleyeyim... Kıyafet filan satardım yani işportacılık yapıyordum... Sonra futbolcu olmayı istedim ama olamadım. Sedef hastalığına yakalanmasaydım iyi bir topçu olacaktım ama olmadı. İyi bir futbolcuydum. Ama Allaha şükür şu an iyiyim, hastalığımı yendim.
Rolünüze hazırlanırken gerçek polisleri gözlemlediniz mi?
- Ş.Sezer: Evet. Birkaç polis arkadaşımız var. Onlarla oturup konuştuk. Polis arkadaşlarımın bakışlarını, oturup kalkmalarını yapıyorum. Birini takip ederek, yıllarca onun üstünde çalışarak oyunculuk yapmıyoruz. Ben burada kendim gibiyim, kendimden polis olsa böyle olurdu. Başka birini değil, kendi kendimi taklit ediyorum.
- A.Arcan: Eski polis okulu müdürü benim arkadaşımdı. Onun yanına iki ay gittim, geldim.
Rıfat’ı anlatır mısınız? Nasıl bir karakter?
- Ş.Sezer: Rıfat, müdürünün yerine geçmek isteyen bir amir. Gelen yeni çocuklara eziyet edip, polis olmak isteyenleri okuldan attırmak isteyen bir karakter. Biraz da kadın düşkünü...
Peki Yasemin nasıl bir karakter?
- Ö.Serter: Yasemin karakteri halk arasında tabiri caizse erkek fatma... Genç kızlık döneminde erkekler tarafından kaynaklanan bir birikimi var. Gördüğü bütün erkeklerden nefret ediyor. Duygusal tarafını bastırmış ve erkeksi tarafı ortaya çıkmış. Gerçekten de bir erkek kadar iyi dövüşüyor.
Halil İbrahim’i anlatırmısınız?
- A.Arcan: İl Emniyet Müdür Yardımcısı’yım. Sert bir insanı canlandırıyorum. Normal hayatta beni herkes komedyen olarak biliyor. Bu dizide benden başka herkes komik. En komikleri bendim, tam tersi oldu şimdi ben çok sertim. Özellikle bu karakteri oynamamı Sinan Çetin istedi.
Yaz ekranı yeni dizilerle doldu, sizce kışa devredecek olan var mı? Sizinki de buna dahil mi?
- Ş.Sezer: Bu dizinin Kanal D’nin bugüne kadar yapmak istediği en büyük projelerden biri olduğu söyleniyor. Televizyon oyunculuğu çok zor bir iş. Televizyonda bir bölüm güldüremediğin zaman anında seni yere çakabiliyorlar. O yüzden bütün varını yoğunu bu işe vermek zorundasın. Televizyonda komikliği yakalamak çok zor. Televizyonda komedi filmlerinin ömrü yoktur.
- A.Arcan: Bizim dizimiz kışa devam edecek. Halkı yakalamak için yazdan başladık.
Oyunculukta zorlandığınız anlar oldu mu?
- Ş.Sezer: Yok, oyunculuk diye bir şey yok ki... 3-2-1 motor dedikleri zaman aklına ne geliyorsa yapıyorsun sonra nemrut bir adam oluyorsun. Ben normal hayatımda öyle çok konuşan, gülen, sohbet ve espri yapan adam değilim. Beni tam tersi olarak görüyorlar ama hayal kırıklığına uğruyorlar. Ben ciddi bir adamım.
Sinan Çetin’in yapımcılığını nasıl buluyorsunuz?
- Ş.Sezer: Enteresandır, o konuya hiç girmeyelim. Bazen bölümleri beğenmez arar bizi, çok pimpiriklidir. Her şeyin mükemmel olmasını ister. İlk reklamımızı 21 saatte çektik. Biraz daha beğenmeseydi kalp krizi geçirecektik.
- Ö.Serter: Yeni çalıştığım için şimdilik bir şikayetim yok. "Ah Polis Olsam", seçici davrandığım diziler arasında.
- A.Arcan: Sinan Çetin çok enteresan bir insan. Çok ciddi işler başaran biri. Farklı bir yapısı var.
Akademi Türkiye’den sonra sizi ekranlarda göremedik. Sunuculuğa devam edecek misiniz?
- Ö.Serter: Sunuculuk benim için her zaman devam edecek. Ama şu an kendimi hazır hissetmiyorum. Hazır hissettiğim zaman tekrar sunuculuk yapacağım. Zaten şu an bir teklif de yok.
Karate dersi aldınız mı?
- Ö.Serter: Hayır, almadım. Daha önce de bilmiyordum. Ama çekimlerde profesyonel bir ekiple çalıştığımız için problem olmuyor. Rolüme hazırlanırken karatecileri gözlemlemedim ama kendi içimde mevcut olanı çıkarmaya çalışıyorum.
Sizin oyunculukta zorlandığınız anlar oluyor mu?
- Ö.Serter: Tabii ki oluyor. Pratiğim olmayan çok fazla şey var. Dizi inşallah devam ederse öğreneceğim çok şey olacak.
Şafak Sezer: Teoman iyi sarhoş taklidi yapıyor
Bu sezonun bütün filmleri iyiydi. ’Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak’tan tutun da, Balans ve Manevra’ya kadar bütün filmler iyi. Gidiyorlar, emek veriyorlar 2-3 ay. Benim eleştirme lüksüm yok ki. Ben de oyuncuyum, yarın bir gün beni eleştirdikleri zaman kızıyorum. Bak Teoman sarhoşu nasıl oynuyor. Ne güzel sarhoş taklidi yapıyor. Geçen gün bar çıkışında bir taklit yaptı, abarttı bayıldı filan, bunların hepsi roldür mesela. Balans ve Manevra’nın devamıdır.
Atilla Arcan: Sektöre kırgındım
Ekrandan uzak kaldığım dönemde sahne çalışmalarım oldu. Ama gönlüm hep televizyondan yanaydı. Bazı projeler hazırladım onları verdim. Açıkçası kırgındım. Bizde sanat ve sanatçının kıymeti pek bilinmiyor. Mütevazı olmayacaksınız. Benim yapım bu değiştiremiyorum, değişmem de... Kapris yaparsanız, gündeme oturmak için yalan bazı şeyler uydurursanız iş alırsınız. Ben bunları yapamadığım için piyasadan koptum.
Öykü Serter: Polis Akademisi’nin kopyası değil
Polis Akademisi, benim çocukluğumda, video döneminde izlediğim film serisidir. 25 kere kiralayıp izlemişimdir. Karakterlerini de çok iyi biliyorum. Bizim dizinin fikri oradan çıkmış olabilir ama o filmin bire bir Türk versiyonu değil. Böyle güçlü kadro, böyle bir prodüksiyon... Elbette uzun süre niyetiyle başladık. Kısmet, umarım dizi yeni yayın döneminde de devam eder. Büşra BOZOK/Hürriyet
http://img119.imageshack.us/img119/157/bidik000000009800000005xo7.jpg (http://imageshack.us)
öykünün sunduğu:
Yarışma Programları
Anadolu Ateşi
Akademi Türkiye
Biri Bizi Gözetliyor
Programlar
NTV Eksen
TGRT Müzik Programı
TGRT Haber / Belgesel
Show Tv 5 te 5
Akademi Türkiye", "Acemi Birlik", "Ah Polis Olsam" gibi projelerle adından söz ettiren sunucu ve oyuncu Öykü Serter, geçtiğimiz cumartesi spor yapmak için dışarı çıktığı sırada komşusunun Pitbull cinsi köpeğinin saldırısına uğradı. Daha önce de apartmanın güvenlik görevlisine saldıran köpek, Öykü Serter'i önce sol kalçasından ısırdı. Öykü Serter yere düştükten sonra, köpek iki ayağından da ısırmaya devam etti. Öykü Serter'i köpeğin dişlerinden kurtaran, apartmanın güvenlik görevlisi kucağına alarak 3. kattaki dairesine taşıdı.
Sunucu Serter, yaptığı açıklamada, köpeğin kendisini koklayıp uzaklaşacağını düşündüğünü söyledi. Serter, "Müthiş bir boğuşma yaşadım. Elimi dişlerinin arasına sokarak çenesini açtım. Sahibi köpeği ayaklarıyla yere yapıştırmaya çalışıyordu. Evcil bir köpek değil. Her türlü tedbir alınmalıydı" dedi.
Polise şikayetçi olan Öykü Serter, Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde kuduz aşısı olduktan sonra, Memorial Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Hastane yetkilileri, sağ ayağının kemiğinde çatlak saptanan Öykü Serter'in tedavisinin tamamlandığını, taburcu işlemlerinin dün akşam bitirildiğini belirttiler. Aynı gece gece şikayetlerinin artması ve psikolojik açıdan kendisini iyi hissetmemesi üzerine gece 01.30'da yeniden hastahaneye gelen Serter'in Okmeydanı'ndaki Memorial Hastanesi'nde tedavisi devam ediyor. Kapısında "Dikkat Köpek" tabelası bulunan Baltalimanı'ndaki Lalezar Apartmanı'nda oturan Tekstilci Bülent Ağır'ın, pitbull köpeğini ağızlık takmadan dolaştırdığını söyleyen komşuları, "Kimi zaman da tasmasız dolaştırıyor. Çok tehlikeli" dediler. Bülent Ağır'ın şikayet üzerine Fatih Sultan Mehmet Polis Merkezi'nde ifade verdikten sonra, köpeğiyle birlikte evini terk etti.
PİTBULL'UNU ISIRIP SAKİNLEŞTİRDİ
FRANSIZ asıllı komşusu tekstilci Bülent Ağır’ın Pitbull-boxer kırması köpeğinin saldırısına uğrayan Sunucu Öykü Serter dün hastaneden taburcu olduktan sonra evinde yaptığı basın açıklamasında büyük bir tehlike atlattığını söyledi. Kendisine saldıran köpeği, sahibinin sahip olamadığı türden bir hayvan diye tanımlayan Öykü Serter, “Sahibi üzerimden aldıktan sonra, köpeğini ısırarak sakinleştirdi. Bu görüntüyü asla unutamam” diye konuştu. Öykü Serter yaptığı basın açıklamasında yaşadığı olayın şokunu hala üzerinden atamadığını belirterek “O kadar güçlü bir hayvan ki tutmak mümkün değil. Ayak bileklerimi ısırmaya başladığında ellerimi ağzına soktum, korkunç bir basınçla ısıran çenesini açmayı başardım. Daha sonra sahibinin ve güvenliğin yardımıyla zorda olsa kurtuldum. Sol baldırımda derin ısırıklar var. Evcil bir hayvan değil. Eğer köpeğini çok seviyorsa ona maske takarak dolaştırmalı. Bildiğim kadarıyla bu köpeğin ilk vukuatı değil. Başıma daha kötü şeyler de gelebilirdi” diye konuştu. Koltuk değnekleri ile yürüyebilen Öykü Serter, canına kastedildiğini belirterek Bülent Ağır’dan da şikayetçi olacağını söyledi.
Türkiye’de 2004 yılında çıkan 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu’nun 14. maddesine göre Pitbull Terrier, Japanese Tosa gibi tehlike arz eden hayvanları üretme, sahiplendirme, ülkeye girişini, satışını ve reklamını yapma, takas etme, sergileme ve hediye etmenin yasaklandı
$ılgın_alev 18-07-07, 03:00 geçmi$ olsun a$kıma yha:img-in_lo
resimler için t$klerr çok $heker yha :P
BBG ile tekrar birlikteyiz süper yhaa:happy0064
Öykü'ye tekrar tekrar büyük geçmiş olsun.Sağlığına bir an önce kavuşması ümidiyle.
Gözü yükseklerde
TGRT’nin yeni yüzlerinden Öykü Serter, "Kameranın hem önünü hem de arkasını kapsayacak" bir iş, yani müzik kanalı yöneticisi olmak istiyor...
Öğle kuşağında yaklaşık bir aydır "Öyküden Sonra" programını sunan Öykü Serter, sonbahar için iki yeni projesi olduğunu söyledi. Serter, "Öyküden Sonra"da edindiği canlı yayın deneyimini bu yeni projeye aktaracağını da sözlerine ekledi.
Öykü Serter’in projelerinden biri "Fifty Fifty" adını taşıyacak. Bu programda yerli ve yabancı klipleri eşit ağırlıklı olarak çalacağını belirten Serter, "Fifty Fifty"nin eylül ayından itibaren TGRT’de ve öğle kuşağında yayınlanacağını belirtti. 25 yaşındaki sunucunun ikinci projesi ise görünen o ki kendisini daha çok heyecanlandırıyor. "Gizli Servis" adını taşıyacak bir gece programı hazırlayacağını söyleyen Serter, bu programda, sohbetten çok konuk şarkıcıların canlı müziklerini ön plana çıkaracağını vurguladı.
"TV, para kazanacağım yer"
Hacettepe Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünü bitiren, eski bir rekortmen milli yüzücü olan ve uzun süre radyoculuk yapan Serter’in hedefleri bu kadar değil. TV’yi "para kazanacağım yer" diye niteleyen sunucu, "Öyküden Sonra"da arabesk kliplerin çok olması nedeniyle eski dinleyicilerinden gelen eleştirilere karşılık "klipleri kendisinin seçmediğini" vurgularken, "İçeriğini kendim belirleyeceğim yapımlarda daha başarılı olabilirim. Bir gün yabancı müzik programı yapmak için radyoculuğa döneceğim. TV’de ise hem kamera önü, hem kamera arkasını kapsayan işler yapmak istiyorum. İleriki yıllarda bir belgesel çekebilirim, daha kısa vadede ise bir müzik kanalının yöneticisi olmayı planlıyorum" dedi.
Serter, programında bazı ilginç kelimeler kullanmasıyla da dikkati çekiyor. Örneğin "E - mail"e "ismail", izleyicilere ise "izlek" diyor. Bu konudaki yorumu ise şöyle: "Türkçeyi araştıran biriyim. Ekranda değişik sözcükler kullanıyorum. ‘İsmail’ ve ‘izlek’ gibi sözcüklerle bir tarz yarattım ve reklam dünyasından öneriler aldım
BlackMamba 19-07-07, 15:57 sabah fox tv'deki haberlerdeki imalar hiç hoş degildi...
yakında yeni programı baslayacak,yok o kopegin agzını elle acmak mumkun degil falan..
haberciliginde bir sınırı olmalı..bunu reklam yapacak kalitede biri degil oyku serter..
gecesacli1983 19-07-07, 16:02 http://img264.imageshack.us/img264/6103/1634161db90d997ffad2c99ui8.jpg (http://imageshack.us)
en çok beğendiğim resim diyebilirim:img-wink: Diğer arkadaşlara da teşekkür ediyorum resimler için:img-yes:
Öncelikle çok büyük geçmiş olsun Öykü...
Severek ve beğenerek izlediğim sunuculuk anlamında on numara diyebileceğim birisidir Öykü Serter.
gecesacli1983 19-07-07, 16:11 http://img340.imageshack.us/img340/7893/yk1ef8.jpg (http://imageshack.us)
http://img130.imageshack.us/img130/2012/yk2au6.jpg (http://imageshack.us)
http://img505.imageshack.us/img505/7046/yk3rf7.jpg (http://imageshack.us)
http://img340.imageshack.us/img340/6630/yk7vn0.jpg (http://imageshack.us)
gecesacli1983 19-07-07, 16:14 http://img340.imageshack.us/img340/2624/yk9ir9.jpg (http://imageshack.us)
http://img505.imageshack.us/img505/1044/yk5yz6.jpg (http://imageshack.us)
http://img383.imageshack.us/img383/4060/yk6ap7.jpg (http://imageshack.us)
http://img505.imageshack.us/img505/3757/yk8sa5.jpg (http://imageshack.us)
gecesacli1983 19-07-07, 16:20 http://img340.imageshack.us/img340/6325/yk14qh1.jpg (http://imageshack.us)
http://img509.imageshack.us/img509/8510/yk4zj9.jpg (http://imageshack.us)
http://img509.imageshack.us/img509/9851/yk25qd7.jpg (http://imageshack.us)
http://img340.imageshack.us/img340/3547/yk265sa1.jpg (http://imageshack.us)
gecesacli1983 19-07-07, 16:24 http://img509.imageshack.us/img509/5648/yk1452qt1.jpg (http://imageshack.us)
http://img511.imageshack.us/img511/4792/yk14524og1.jpg (http://imageshack.us)
http://img511.imageshack.us/img511/3585/yk586cl5.jpg (http://imageshack.us)
http://img340.imageshack.us/img340/5978/yk635pt4.jpg (http://imageshack.us)
gecesacli1983 19-07-07, 16:47 http://img65.imageshack.us/img65/9821/yk458gz7.jpg (http://imageshack.us)
http://img239.imageshack.us/img239/1843/yk1452pd1.jpg (http://imageshack.us)
http://img63.imageshack.us/img63/7057/yk1427dw7.jpg (http://imageshack.us)
http://img239.imageshack.us/img239/1871/yk2635po2.jpg (http://imageshack.us)
http://img65.imageshack.us/img65/9848/yk25698it1.jpg (http://imageshack.us)
immortalf1 20-07-07, 12:58 Öyküü Serter ee büyük qeçmiş oLsunnn duyuncaa çok fasLa üsüLdümm insnLar nasıL bu kadar sorumsuz oLabiLioo inanamıorum bisde köpek besLiorusss ama hiç sokağa saLıp insanLarın sağLıkLarını tehLikeye atmıorusss umarımm eski sağLığınaa kawuşur Öykü we bir an öncee ekranLara döner çünqü Türkiye de onun kadar ii bi diksiyona sahip we aynı zmanda eğLenceLi sunucu yhoqq sei heycanLaaa beqLioruss öyküüü tekrar qeçmiş oLsunn....
lovely_ebru 20-07-07, 19:45 Öykü Serter'e çok geçmiş olsun.
Duyduğumda çok üzüldüm.
İnşallah en kısa zamanda iyileşir ve o güzel yüzünü en kısa zamanda tekrar ekranlarda görürüz.
Bence Türkiye'deki bir numaralı bayan sunucu.
baris_fb1907 20-07-07, 20:16 oykuye gecmis olsun ins en kısa zamanda iyilesir ve ekranlara geri doner
Ozge_Thalia 23-07-07, 12:53 http://www.oykuserter.net/bum3.jpg
http://www.medyaradar.com/yonetim/resim/resim1.asp?x=5416-4-44-38%20PM.jpg
http://www.televole.com/upload/res_0_835.jpg
http://www.oykuserter.net/r1.jpg
İnsan Sevmediği İşi Yapınca...
Yeni evimiz "BBG", üçüncü bölümünü davullu, zurnalı partilerle, sıradan pop şarkıcılarıyla bitirdi. BBG'nin, tek aklı başında görünen ismi, Öykü Serter 20 gün sonra tatile tatile çıkıyor...
http://www.bianet.org/kadin/0031/goruntu/oyku_serter/1.jpg
--------------------------------------------------------------------------------
27.05.2002 Çiğdem MATER
--------------------------------------------------------------------------------
BİA- Geçen yılın ilk aylarında bir eve 15 kişiyi kapatarak başlayan BBG, ilk zamanlarda Tan Sağtürk'ün Türkçe konuşamaması ve cümle kuramaması ile gündeme geldi. Programın başladığı gün, bizler gibi, evinden, televizyondan yarışmanın ilk bölümünü seyreden ve "Türkiye'de de bu yapılabiliyorsa, bravo, keşke ben de katılsaydım" diyen, ama fikri hemen değişen Öykü Serter, Sağtürk'ün yanına hızır gibi yetişti.
Serter, televizyon izleyicisinin aşina olduğu bir isimdi. Show Tv'de hala konuşulan "5'te 5" adlı bir müzik programı yapmıştı ki, özel televizyonculuk tarihinin en iyi müzik programlarından biri diye anıldı hep.
Eğitim iyi, ses iyi, üstelik konuşabiliyor...
Televizyonlarda alışık olmadığımız kadar eğitimliydi, Amerikan Dili ve Edebiyatı ile başlayan üniversite macerası, dile yatkınlığı ile Latin Dili ve Edebiyatı ile devam etmişti. Show Tv'den sonra başlayan TGRT öğle kuşağı programında, dille oynamayı sevdiğinden ve Osmanlıca'ya ilgisinden kaynaklanan yeni kelimeler türetmesi ve insanların beynine hızlı ama düzgün konuşan kadın olarak geçmesi çok da uzun sürmedi.
BBG furyası başlamadan uzun zaman önce, ekranlardan ayrılmış, yeni projeler üzerinde çalışıyordu kendi deyimiyle. Ama, yurtdışında almak istediği eğitim için paraya ihtiyacı vardı, önce yarışmacı olmayı düşündüğü programa sunucu oldu, "idealizm aç karnına olmuyor" diyerek sadece para için çalışmaya başladı.
Başlarda muhtemelen kendisi de ipin ucunun bu kadar kaçacağını tahmin etmiyordu. O sadece, uzun zaman ayrı kaldığı televizyon dünyasına geri dönmüş, biriktirmesi gereken para için çalışıyordu. Program Show TV'de yayınlandığı dönemlerde çok da vahim değildi zaten durum. Hafta içi günde bir saat, o hafta elenen yarışmacının konuk olduğu bir program ve Cumartesi akşamı canlı yayından ibaretti işi.
Halkın yorum yapma hakkı...
Ne zaman ki BBG, Show TV'den Star'a transfer oldu, o zaman ne sıradan sohbet programları kaldı, ne de günde bir saat yayınlar... BBG, halka ilk kez bir konuda kesin bilgi sahibi olma ve dolayısıyla yorum yapma şansı verdiği için, halk da bu fırsatı tepmedi. İnsanlar programın yeni formatının stüdyoda kendilerine söz hakkı vermesi şansını sonuna kadar kullandılar.
Programın çekildiği Maslak'daki sanayi sitesinde binlerle ölçülen kalabalıklar gece, gündüz beklemeye, şansları olursa taksilere binmeye ve canlı yayında ipe sapa gelmez konular hakkında ahkam kesmeye başladılar. Kadınların ilgisi gittikçe ve anlaşılmaz bir şekilde artıyordu. Yarışmacıların her birini, oğulları, sevgilileri ya da kardeşleri yerine koyuyorlar, "bir insan evladını nasıl savunursa, öyle savunuyorlar"dı.
Peygamber sabırlı sunucu
Bütün bu keşmekeş ve kıyamet içinde, orada bir kadın, tüm olanlardan kendini son derece başarılı bir şekilde soyutlayarak, üç ay boyunca "dimdik ayakta" kalmayı başardı. Öykü Serter'in bir seyircisinin de söylediği gibi, "peygamber sabırlı sunucu" ödülünü sonuna kadar hak ettiği yadsınamaz bir durum. Yaptığı işten zerrece keyif almadığı her halinden belli olan, ama bir gün olsun profesyonelliğinden ödün vermeyen genç kadın, "sunuculuk sınavını" başarıyla verdi.
Geçmiş yaşantısından getirdiği birikimler konuşmaya başladığı anda, daha ilk cümlesi ile belli olan Serter'in orada ne işi olduğu, bu işi neden sevmediği halde sürdürdüğü, idealist ise işe bırakması gerektiği gibi yorumlar elbette yapılabilir. Ama medya dünyasında iş bulmanın ve tutunmanın ne kadar zor olduğu, isminin bir gün içinde silinebileceği düşünülürse, Serter'in yaptığını takdir etmekten başka şansımız yok.
Asla BBG seyretmiyor
Fırsat bulduğu her yerde ve her ortamda, iş dışında asla BBG seyretmediğini, sadece program için görmesi gereken bantları izlediğini belirten Serter, televizyon dünyasında yapılması en zor şeylerden birini yapıyor aslında.
Her gün bir stüdyo dolusu insanın, hayatlarında hiç görmedikleri insanların bir evde yaşamalarıyla ilgili yaptıkları tartışmaları yönetmek, günde 4 saat canlı yayın yapmak, ilgi arttıkça yayın saatlerini uzatmak ve hala sinirlerine hakim olabilmek her insan evladının başarabileceği bir şey değil.
İyi tatiller...
BBG üçüncü bölüm, geçtiğimiz hafta sona erdi. Şimdi yeni bir "Orada Neler Oluyor" zamanı. Evden çıkan yarışmacılardan 20 gün daha rating kazanma mantığı ile bir tekneyle mavi yolculuğa çıkılacak. Öykü Serter 20 gün daha canlı yayınlarda olacak yani. Sonrasında umarız tatil yapma, en azından müzik dinleme şansı olur, kafasını dinler, Kaan ya da Alper ya da Gaye adını bile duymayacağı bir yerlere gitmeyi başarır.
http://www.bianet.org/kadin/0031/goruntu/oyku_serter/5.jpg[/
hendek2000 28-07-07, 21:05 Öncelikle yaşadığı bu talihsiz olaydan dolayı çok geçmiş olsun,bir an önce ayağa kalkmasını diliyorum.Türkçeyi en iyi kullanan sunuculardan biri.Ben ilk olarak tv de sunduğu yabancı müzik programında farketmiştim yeteneğini.Kendine has yorumları ve kurduğu uzun ama asla saçma olmayan cümleleriyle kendine hayran bırakmıştı.Yeniden böyle bir program yapmasını ve de süresinin uzun tutulmasını çok isterim.Zira sevdiğim şarkıları onun o güzel yorumunun ardından dinlemek çok hoşuma gider.:good:
Biraz geç kaldım ama bende geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum kendisine. Hafta sonu pittbull larda ilgili bir muhabbetin içine düştüm. Hakikaten Öykü ucuz atlamış yine de. Allah korumuş kendisini. Ekranlarda yeniden göreceğimiz günü iple çekiyorum.
Sevgiler
bbg 15 eylülde başlıyor sanırım
mrb arkdşlar öyküye çok üzüldüm çok gçmiş olsun umarım bir an önce eski sağlığına kavuşur...
özgür_cemre 20-08-07, 14:30 Öykü'yle kulvarım farklı
atv'de ekrana gelen 'Halkın Yıldızları' yarışmasının sunucusu Ebru Akel, en yakın rakibi Öykü Serter'le ilgili konuştu. Öykü'yle kıyaslanmaması gerektiğini savunan Ebru, "Öykü Serter'le tarzlarımız ve kulvarlarımız birbirinden çok farklı" dedi.
öykü çok daha başarılı bence...
http://img227.imageshack.us/img227/7229/lv57bmpfs1.jpg
http://img214.imageshack.us/img214/9854/lv59bmpmf9.jpg
gecesacli1983 24-08-07, 15:21 Efsane yarışma başlıyor,1 eylül cumartesi günü show tv de:img-yes:
http://img227.imageshack.us/img227/7229/lv57bmpfs1.jpg
http://img214.imageshack.us/img214/9854/lv59bmpmf9.jpg
daha warmı acaba reklamdan resimler:img-blush:img-blushçok güzel gerçekten:img-in_lo:img-in_lo
bu resimde akademiden:good:
http://www.hizliresim.com/2007/8/26/347.jpg
mavi_kelebek 03-09-07, 14:34 http://www.showtvnet.com/img/programlar/bbg/galeri/08_b.jpg
http://i228.photobucket.com/albums/ee285/melankole/icon/58.png
http://i228.photobucket.com/albums/ee285/melankole/icon/2-12.png http://i228.photobucket.com/albums/ee285/melankole/icon/669.png
http://i228.photobucket.com/albums/ee285/melankole/icon/Untitled-1copy-2.png
http://i228.photobucket.com/albums/ee285/melankole/icon/0kl.png
alıntıdr :D
http://i228.photobucket.com/albums/ee285/melankole/icon/Untitled-1-18.gif http://i228.photobucket.com/albums/ee285/melankole/icon/ShowTV-September09004846.png
http://i228.photobucket.com/albums/ee285/melankole/icon/01-7.png
http://i228.photobucket.com/albums/ee285/melankole/icon/11-14.png http://i228.photobucket.com/albums/ee285/melankole/icon/55-2.png http://i228.photobucket.com/albums/ee285/melankole/icon/222-1.png
yapan arkadaşa çok teşekkürler...alıntıdr
özzz çalısmalar we resimler cok güsel :) tşkler
mavi kelebek eklediin foto ck seker ckgsl cıkmıs öykü tşkler :)
http://img227.imageshack.us/img227/1797/ykrx6.th.jpg (http://img227.imageshack.us/my.php?image=ykrx6.jpg)http://img228.imageshack.us/img228/7682/20192548dv4.th.jpg (http://img228.imageshack.us/my.php?image=20192548dv4.jpg)http://img231.imageshack.us/img231/6302/67898606yc0.th.jpg (http://img231.imageshack.us/my.php?image=67898606yc0.jpg)
http://img230.imageshack.us/img230/3104/75986152zh7.th.jpg (http://img230.imageshack.us/my.php?image=75986152zh7.jpg)http://img215.imageshack.us/img215/2922/39991916dy1.th.jpg (http://img215.imageshack.us/my.php?image=39991916dy1.jpg)http://img230.imageshack.us/img230/5269/39574296fw7.th.jpg (http://img230.imageshack.us/my.php?image=39574296fw7.jpg)
http://img229.imageshack.us/img229/9973/76765584mx9.th.jpg (http://img229.imageshack.us/my.php?image=76765584mx9.jpg)http://img225.imageshack.us/img225/6728/48479822ed6.th.jpg (http://img225.imageshack.us/my.php?image=48479822ed6.jpg)http://img223.imageshack.us/img223/889/97757601fw9.th.jpg (http://img223.imageshack.us/my.php?image=97757601fw9.jpg)
http://img219.imageshack.us/img219/2789/13353355oa8.th.jpg (http://img219.imageshack.us/my.php?image=13353355oa8.jpg)http://img218.imageshack.us/img218/9903/52072347rg8.th.jpg (http://img218.imageshack.us/my.php?image=52072347rg8.jpg)http://img215.imageshack.us/img215/6342/45826111hb4.th.jpg (http://img215.imageshack.us/my.php?image=45826111hb4.jpg)
http://img153.imageshack.us/img153/6816/13tv8.th.jpg (http://img153.imageshack.us/my.php?image=13tv8.jpg)http://img89.imageshack.us/img89/7372/14sx8.th.jpg (http://img89.imageshack.us/my.php?image=14sx8.jpg)http://img79.imageshack.us/img79/9451/15wb5.th.jpg (http://img79.imageshack.us/my.php?image=15wb5.jpg)
http://img227.imageshack.us/img227/4939/16cd4.th.jpg (http://img227.imageshack.us/my.php?image=16cd4.jpg)http://img225.imageshack.us/img225/5261/17fv7.th.jpg (http://img225.imageshack.us/my.php?image=17fv7.jpg)http://img221.imageshack.us/img221/8075/18dd8.th.jpg (http://img221.imageshack.us/my.php?image=18dd8.jpg)
http://i228.photobucket.com/albums/ee285/melankole/icon/58.png
http://i228.photobucket.com/albums/ee285/melankole/icon/2-12.png http://i228.photobucket.com/albums/ee285/melankole/icon/669.png
http://i228.photobucket.com/albums/ee285/melankole/icon/Untitled-1copy-2.png
http://i228.photobucket.com/albums/ee285/melankole/icon/0kl.png
alıntıdr :D
özzz çok güzel olmuş,Öykü altın gibi parıldamış avatar ve imzalarda,zaten parıl parıldı
http://img227.imageshack.us/img227/4368/19qv5.th.jpg (http://img227.imageshack.us/my.php?image=19qv5.jpg)http://img227.imageshack.us/img227/4368/19qv5.th.jpg (http://img227.imageshack.us/my.php?image=19qv5.jpg)http://img218.imageshack.us/img218/2944/20xi2.th.jpg (http://img218.imageshack.us/my.php?image=20xi2.jpg)
$ılgın_alev 29-09-07, 02:26 resimler için çok t$kler canm:happy0064
çalı$mlarda süper olmu$$ çok t$klerr:happy0064
öykü yha bitiyoruumm hastayım hastaa:P:img-hyste
bence turkıyedekı en ıı sunucularından bırı olan oyku serter(dıerıde ebru akel) cok ıı gerckrn cok ıı hakımıyet kuruyor.)
$ılgın_alev 29-09-07, 16:11 http://img529.imageshack.us/img529/2268/bi0920171551gw7.th.jpg (http://img529.imageshack.us/my.php?image=bi0920171551gw7.jpg)http://img105.imageshack.us/img105/82/bi0920171812za8.th.jpg (http://img105.imageshack.us/my.php?image=bi0920171812za8.jpg)http://img403.imageshack.us/img403/3126/bi0920171607es6.th.jpg (http://img403.imageshack.us/my.php?image=bi0920171607es6.jpg)
$ılgın_alev 29-09-07, 16:42 http://img128.imageshack.us/img128/6307/bi0920171554ui2.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=bi0920171554ui2.jpg)http://img233.imageshack.us/img233/6821/bi0920172045wg6.th.jpg (http://img233.imageshack.us/my.php?image=bi0920172045wg6.jpg)http://img217.imageshack.us/img217/9651/bi0920171916kz0.th.jpg (http://img217.imageshack.us/my.php?image=bi0920171916kz0.jpg)
$ılgın_alev 29-09-07, 16:48 http://img208.imageshack.us/img208/3703/bi0922231733du8.th.jpg (http://img208.imageshack.us/my.php?image=bi0922231733du8.jpg)http://img513.imageshack.us/img513/5982/bitv3.th.jpg (http://img513.imageshack.us/my.php?image=bitv3.jpg)http://img208.imageshack.us/img208/5416/bi1fc3.th.jpg (http://img208.imageshack.us/my.php?image=bi1fc3.jpg)
ayy ayy cok sekerler cok tşkler a$kk :img-wink:
Cok seker bu öyküü :img-in_lo repledim seni :P
$ılgın_alev 30-09-07, 01:36 ayy ayy cok sekerler cok tşkler a$kk :img-wink:
Cok seker bu öyküü :img-in_lo repledim seni :P
rica ederim a$kk :)
öykümm yha çook $h£k£rrrr öpöp :)
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Güzelim/Öykü%20Serter/oyku_serter_011.jpg
Öyküyü umarım sadece BBG ile tv lerde görmeyiz.Dizilerde de oynamalı.Onun bu pırıl pırıl parlayan yüzünü,devamlı görmeliyiz.Çok çok başarılı,her yaptığı işte başarılı olacaktır
Sahibinin hapsi istendi
http://img.takvim.com.tr/2007/10/03/im/E9E43CCD26F1694BA70EDD25b.jpg
Sunucu Öykü Serter, 14 Temmuz'da, komşusu Bülent Ağır'ın sahibi olduğu Pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğramıştı. Pitbull, Serter'i önce sol kalçasından sonra da ayaklarından ısırmıştı.
Olayın savcılığa intikal etmesinin ardından Ağır üzgün olduğunu belirtti ama Öykü Serter uzlaşmaya yanaşmadı. Bülent Ağır hakkında 1 yıldan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
Canan YILMAZ
TAKVİM
$ılgın_alev 03-10-07, 17:48 http://img181.imageshack.us/img181/6465/yk2si0.th.png (http://img181.imageshack.us/my.php?image=yk2si0.png)
http://img444.imageshack.us/img444/57/yk1zl3.th.png (http://img444.imageshack.us/my.php?image=yk1zl3.png)
http://img205.imageshack.us/img205/1411/yk3fd9.th.png (http://img205.imageshack.us/my.php?image=yk3fd9.png)
http://img518.imageshack.us/img518/6295/yk4iq9.th.png (http://img518.imageshack.us/my.php?image=yk4iq9.png)
$ılgın_alev 03-10-07, 18:01 http://img341.imageshack.us/img341/116/yk5kd2.th.png (http://img341.imageshack.us/my.php?image=yk5kd2.png)
http://img518.imageshack.us/img518/4328/yk6nl5.th.png (http://img518.imageshack.us/my.php?image=yk6nl5.png)
http://img104.imageshack.us/img104/2038/yk7jc6.th.png (http://img104.imageshack.us/my.php?image=yk7jc6.png)
http://img104.imageshack.us/img104/1338/yk8qw1.th.png (http://img104.imageshack.us/my.php?image=yk8qw1.png)
ayy cok sheker bu öyküşşş amaa:img-in_lo
a$k artık bi imza yaparız bu fotolarla :P cok tşklerr
$ılgın_alev 03-10-07, 18:14 haklısın a$k çook sh£k£rrr hastayım öykü$ee yhaaa :love05:a$kım benim yhaaayy:love05::love05:
ee artık yaparsın imza fln bekliyoruzz a$kk:P:happy0064
http://img104.imageshack.us/img104/5170/yk9uo7.th.png (http://img104.imageshack.us/my.php?image=yk9uo7.png)
http://img104.imageshack.us/img104/1379/yk10xy5.th.png (http://img104.imageshack.us/my.php?image=yk10xy5.png)
http://img235.imageshack.us/img235/3649/yk11qm3.th.png (http://img235.imageshack.us/my.php?image=yk11qm3.png)
http://img235.imageshack.us/img235/7472/yk12ay6.th.png (http://img235.imageshack.us/my.php?image=yk12ay6.png)
http://img235.imageshack.us/img235/8110/yk13jf1.th.png (http://img235.imageshack.us/my.php?image=yk13jf1.png)
Öykü Serter Türkiye'nin en iyi en güzel en matrak en kültürlü en en en en iyi sunucusu Şekerlik abidesi :):P
Alew hanım imza istediniz msn den kayboldunuz birden :img-polic
Buyrun bende buraya ekliyorum;
http://img101.imageshack.us/img101/3153/ykfi1.jpg
Umarım beğenirsiniz :img-pilot
sanırım eski bbglerden sen bilirsin a$k :P
uzun ve koyu renk sac cok yakısıo ona,sarıda cook yakısıoo :P
http://img128.imageshack.us/img128/8249/gecce14748221sl4.jpg (http://imageshack.us)
http://img128.imageshack.us/img128/7610/gecce21361801jt1.jpg (http://imageshack.us)
-alıntıdır-
http://img128.imageshack.us/img128/8247/gecce39693141wz0.jpg (http://imageshack.us)
http://img128.imageshack.us/img128/6871/gecce46876831ra8.jpg (http://imageshack.us)
http://img128.imageshack.us/img128/8717/gecce53226341wv0.jpg (http://imageshack.us)
http://img128.imageshack.us/img128/3508/gecce63587501ys8.jpg (http://imageshack.us)
http://img128.imageshack.us/img128/4861/gecce85787211jx7.jpg (http://imageshack.us)
http://img54.imageshack.us/img54/690/gecce95352931pl7.jpg (http://imageshack.us)
http://img213.imageshack.us/img213/7234/b8164e8091784a4e8247ce3bn2.jpg (http://imageshack.us)
bukadar :P
$ılgın_alev 04-10-07, 16:30 Alew hanım imza istediniz msn den kayboldunuz birden :img-polic
Buyrun bende buraya ekliyorum;
http://img101.imageshack.us/img101/3153/ykfi1.jpg
Umarım beğenirsiniz :img-pilot
ay ay ayyyyyyy bitanesinnn canım yhaa çookk t$klerrr öpöpöp :img-in_lo:P
hemen kulanıyorumm :happy0064
$ılgın_alev 04-10-07, 16:39 sanırım eski bbglerden sen bilirsin a$k :P
uzun ve koyu renk sac cok yakısıo ona,sarıda cook yakısıoo :P
http://img128.imageshack.us/img128/8249/gecce14748221sl4.jpg (http://imageshack.us)
http://img128.imageshack.us/img128/7610/gecce21361801jt1.jpg (http://imageshack.us)
-alıntıdır-
ay a$kkkkkkk süpersinnnnnnn sen süperrrrrr:happy0064
efet koyuda yakı$ıoo ama ben sarıcıyım biliosuunn :img-hyste
bu resimler BUM(bilimsel uygulamalar merkesii) dan ay a$k yanında yazıoo saten :img-hyste öykü$üüm yha çokk $h£k£rrr :love05:
:img-blushayy utandım smdi a$k:P
bende diyorum BUM ne alaka die,megersem bilimsel uygulamalar merkesiymiş :img-in_lo:img-hyste ayy nerden biliim ben senin kdr eski öykücü diilim bikerem hıhh :icon_sorr :P
süperiim tabi biliom ztn :P:img-hyste
senin sarı tutkunu bilmeyenmi var :icon_whis:P
begenmene sevindim a$k:img-wink:
Resim ekleyen herkese teşekkürler Öykü ah sabah çıkmasaydı Ama sabahın onda getirdiği ayrı bi enerjilikte var o bir gerçek dimi şeker:P
$ılgın_alev 04-10-07, 23:58 Resim ekleyen herkese teşekkürler Öykü ah sabah çıkmasaydı Ama sabahın onda getirdiği ayrı bi enerjilikte var o bir gerçek dimi şeker:P
haklısın $h£k£rrr kıpır kıpır co$uo sabah sabah :img-hyste
|