Tüm Versiyonu Göster : Karayip Korsanları 3 (2007)

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8

sbuffy
18-07-06, 13:10
Pirates of The Caribbean: At World's End

http://img88.imageshack.us/img88/4192/pirates3posteryx6it1.jpg

yönetmen:Gore Verbinski
yapımcı:Jerry Bruckheimer
senarist:Ted Elliott ,Terry Rossio
müzik:Hans Zimmer
gösterim tarihi:25 Mayıs 2007(türkiye gösterimi)

oyuncular:
Johnny Depp .... Jack Sparrow
Orlando Bloom .... Will Turner
Keira Knightley .... Elizabeth Swann
Geoffrey Rush .... Barbossa
Jonathan Pryce .... Governor Weatherby Swann
Bill Nighy .... Davy Jones
Yun-Fat Chow .... Captain Sao Feng
Tom Hollander .... Lord Cutler Beckett
Stellan Skarsgård .... 'Bootstrap' Bill Turner
Kevin McNally .... Joshamee Gibbs
Jack Davenport .... Commodore James Norrington
Naomie Harris .... Tia Dalma
Mackenzie Crook .... Ragetti
Martin Klebba .... Marty
Lee Arenberg .... Pintel

sbuffy
18-07-06, 13:11
Kaptan Sparrow'un Son Sözü

Olabilir de olmayabilir de!

Kaptan Jack Sparrow’un yeni maceralarını hevesle bekliyoruz. Karayip Korsanları’nın maceraperest kaptanı Johnny Depp, Newsweek’e yaptığı açıklamada; Karayip Korsanları’nın üçüncü macerasının ardından bir daha Sparrow karakterini canlandırmak istemediğini söyledi.

‘’Benim için de bu karaktere veda etmek zor olacak. Kostümü saklayacağım ve evde çocukları eğlendirmek için kullanacağım’’ dedi.

Ancak bu sözlerin ardından kaptan kafamızı bir kez daha karıştırdı ve hikayenin 4. 5. hatta 6. filmlerinin de yapılabileceğini, çok iyi bir senaryoyla karşı karşıya kalınırsa kendisinin de yer alabileceğini söyledi.

Kısacası hem varım hem yokum diyen kaptanın sözlerine bir anlam veremedik. Serinin fanları Karayip Korsanları 2: Ölü Adamın Sandığı’nı bekleyedursun, acaba kaptan son senaryolardan çok memnun olmadığını mı dile getiriyor?

sbuffy
18-07-06, 13:12
The Rolling Stones'dan Sparrow'a baba

http://www.e-kolay.net/sinema/images/keith_richards2.jpg

The Rolling Stones grubunun efsanevi gitaristi Keith Richards, üçüncü "Karayip Korsanları" filminde Kaptan Jack Sparrow'un babasını oynayacak.

'Daily Mirror' gazetesinin haberine göre The Rolling Stones grubunun ünlü gitaristi Keith Richard, "Karayip Korsanları" filminin üçüncü bölümü 'At World's End'de kamera karşısına geçecek.

Richards, filmde büyük bir ihtimalle Johnny Depp'in canlandırdığı Kaptan Jack Sparrow'un içkici babası olarak karşımıza çıkacak. Gazetenin yazarı Ted Elliot'a göre Johnny Depp, Richards'ın önümüzdeki günlerde vizyona girecek 'Ölü Adamın Sandığı'nda yer almasını istemiş ancak hikayede uygun bir yer olmadığından gerçekleşememiş.

kaynak:e-kolay.net

sbuffy
18-07-06, 13:15
set resimleri
http://img143.imageshack.us/img143/3016/normalskypotc3signwz9.jpg
http://img134.imageshack.us/img134/2522/bts3003dl2zu8.th.jpg (http://img134.imageshack.us/my.php?image=bts3003dl2zu8.jpg)
büyükboyut:http://img134.imageshack.us/img134/2522/bts3003dl2zu8.jpg
http://img134.imageshack.us/img134/3337/bts3005nl6di4.th.jpg (http://img134.imageshack.us/my.php?image=bts3005nl6di4.jpg)
büyükboyut:http://img134.imageshack.us/img134/3337/bts3005nl6di4.jpg
http://img138.imageshack.us/img138/7168/pro3008lm8wx2.th.jpg (http://img138.imageshack.us/my.php?image=pro3008lm8wx2.jpg)
büyükboyut:http://img138.imageshack.us/img138/7168/pro3008lm8wx2.jpg

sbuffy
18-07-06, 14:04
Türk korsanlar, serinin üçüncü filmi 'Pirates of the Caribbean: At World's End'de Sparrow ile karanlık zindanlardan kaçacaklar.

deadly_angel
28-07-06, 16:53
serinin ilk iki filmde de olduğu gibi bunu da sabırsızlıkta bekliyorum.Umarım will ve elizabeth evlenirler

irene
28-07-06, 17:12
2.fılmın bıtısındende anlasılacagı uzere muthıs bır fılm olacak bence ama serının son fılmı bu olmasın boylesı bır yapım 3 fılmle noktalanmasın gercı uzarsada belkı tadı kacar ama jack sparowla vedalasmak kotu olacak bu fılmden sonra johnny depp ısıgı yakmıs cok ıyı bır senaryo olması durumunda oynarım dıye umarım devam eder!!!!!(yalnız daha 3.fılmı gormeden serının bıtmesı tasası aldı benı:):):):):):))

mentifecal
03-08-06, 14:31
diğer 2 fil gibi güzel olacağına inanıyorum

senis
04-08-06, 14:58
serinin ilk iki filmde de olduğu gibi bunu da sabırsızlıkta bekliyorum.Umarım will ve elizabeth evlenirler
ben de,Ama Ilk film 2003 de.2. 2006 da yani film 3. 2007 de vizyona girecek.ikinci icin cok beklemisler yaa.keske bu kadar beklemeselerdi.

Darille
08-08-06, 18:28
Evet gercekten neden 3 yil beklediler 2nci icin anlamadim
ama olsun sonucta gorduk ya 2nci yi de (gec olmasi hic olmamasindan iyidir ):img-grin2 3uncu yu sabirsizlikla bekliyorum

deadly_angel
08-08-06, 18:38
umarım bu kısa sürede karşımıza beklediğimiz gibi güzel bir film çıkar.

seren1202
08-08-06, 18:40
Ben de 3. yü sabirsizlikla bekliyorum.Yanliz Kaptan kurtuldu mu .?Yani oynuyorsa kuryuldu demektir ama nasil????????????Bile varsa bana söylesin lütfen

burak794
08-08-06, 19:19
Ya abi bu film süper kaptan jack sparrow çOk ilginç ve hoş bir karakter olmuş!:img-elvis Filmin 3. serisini heycanla bekliyorum...inş.4-5 diye devam eder:fighting2

Rebel_Wind
09-08-06, 01:46
Daha dün izledim 2. filmi ama üçüncüye.....izlemeye doyamıyorum....umarım en kısa zamanda vizyona koyarlar.....

potc_fan
10-08-06, 18:36
sbuffy tüm haber ve resimler için çok teşekkürler.

3. filmi sabırsızlıkla bekliyorum. :)

__SEYMEN__
13-08-06, 10:10
3. filmi iple çekiyorum jack e nolduğunu merak ediyorum :img-polic çok tatlı yaa

nelliyattu
13-08-06, 22:50
tekrar kaptan Barbossa'yı izleyeceğiz buna sevindim..bu arada 2. film için çok beklendiği doğru değil.. 2. ve 3. filmler daha önce planlanmamıştı;ilk filmin başarısı üstüne çekildi ve ilk filmden yalnızca 1 yıl sonra 2004 Kasım'ında (bu çapta bi prodüksiyon için normal bir aralık) 2. ve 3. filmin çekimlerine başlandı.. bu iki filmin de çekimleri eş zamanlı olarak gerçekleştirildi..hatta röportajlarda bazı sahneleri çekerken oyuncular bile o sahnenin hangi filme ait olduğunu unuttuklarını itiraf ettiler..

busrA-harry-dan
21-08-06, 08:05
3.film bence cok güzel olcak onu aramaya cıkacaklar belki jackin cok sahnesi olmicak ama yinede gusel olur..belkide jacki gorebilirz yine bir adaya düebilir neden olmasın ki hemde super olur hem heyecanla onun bulunmasını izlerz hemde onuuu...

miss.depp
21-08-06, 10:49
arkadaşlar bnde 3. filmi sabırsızlıkla bekliyorum we eminim jack 3. filmdede bu rolün altından başarıyla kalkaacak zaten kim görmüşki bi filmde başarısız olduunu off ya umarım az göstermezler ama elimizdeki bilgilere göre jack 3. filmde az bir yer kaplıcak off ya jackkk seni sewiyorum

sbuffy
01-09-06, 10:22
set resimleri
http://img305.imageshack.us/img305/330/010st3.jpghttp://img305.imageshack.us/img305/2161/keiradaily1018vg3.jpghttp://img305.imageshack.us/img305/7536/bonusa1018sn3.jpg
http://img305.imageshack.us/img305/5976/keiraknightleyoh8.jpg
http://img305.imageshack.us/img305/187/piratescaribbeanshipx17ac4.jpg
http://img305.imageshack.us/img305/8318/deppsparrowbauergriffinzx6.jpg

sbuffy
01-09-06, 10:27
http://img305.imageshack.us/img305/6966/normalpirates3cononsetmakeup4nd8.jpg
http://img305.imageshack.us/img305/9205/normalboatbg1.jpg

kaptan jack
01-09-06, 11:39
arkadaslar resimler süpper.3. film hakkında birsey bilen varmı.ben bazı seyler okudum ama ingilizce cevirmek uzun sürüyor bide dogru cevirdinmi süpesi neyse....ben bildiklermi yazıyım..........
willl ,elizabeth,barbosa ve jackin tayfaları jack i ararken 'green flash' diye birseyle karsılasıyorlar.
elizabeth jack ve will arasaında ,will ise elizabeth ve babası arasında secim yapmak zorunda kalıyor.(bence jack elizebeth i gordugunde bunu hakettin deyip tokat atmalı....nasıl olur sizce?kıza gıcıgım zaten intikamımı almıs olur:img-grin2
elizabeth japon kaptan sao feng tarafından kacırılıyor.çünkü onun calypsonun tanrıcası oldugunu sanıyor.:img-grin2
bu arada calypsonun tanrıcası tia dalma ve bu kadın jack e asık....
davy jones tia dalma ya asık oldugu icin kalbini sandıga koyuyor veee bu filmde tia dalma bunu ifsa ediyor.(bence bu kadın davy jones u dize getırır)
jack,elizabeth,will ve barbosa ingiliz donanması ve davy jones a karsı savasıyor.........
jack ve will uzaktan kuzenler bu arada.....

kaptan jack
01-09-06, 11:48
arkadaslar resimler süpper.3. film hakkında birsey bilen varmı.ben bazı seyler okudum ama ingilizce cevirmek uzun sürüyor bide dogru cevirdinmi süpesi neyse....ben bildiklermi yazıyım..........
willl ,elizabeth,barbosa ve jackin tayfaları jack i ararken 'green flash' diye birseyle karsılasıyorlar.
elizabeth jack ve will arasaında ,will ise elizabeth ve babası arasında secim yapmak zorunda kalıyor.(bence jack elizebeth i gordugunde bunu hakettin deyip tokat atmalı....nasıl olur sizce?kıza gıcıgım zaten intikamımı almıs olur:img-grin2
elizabeth japon kaptan sao feng tarafından kacırılıyor.çünkü onun calypsonun tanrıcası oldugunu sanıyor.:img-grin2
bu arada calypsonun tanrıcası tia dalma ve bu kadın jack e asık....
davy jones tia dalma ya asık oldugu icin kalbini sandıga koyuyor veee bu filmde tia dalma bunu ifsa ediyor.(bence bu kadın davy jones u dize getırır)
jack,elizabeth,will ve barbosa ingiliz donanması ve davy jones a karsı savasıyor.........
jack ve will uzaktan kuzenler bu arada.....

sbuffy
01-09-06, 18:43
kaptan jack bilgi için teşekkürler:)bende elizabethe sinir olmuştum.3.film daha da ilginç olacak anlaşılan.

kaptan jack
01-09-06, 21:02
birsey degil arkadaslar her zaman.ben daha cevirdikce yazarım,birsürü sey var cevirmek cok uzun sürüyor.:img-sorry ya su jack elizabeth ve will ücgeni cok karmasık.biri diye elizabeth will e asık.biri diyor yok jack e asık neye inanacagımı sasırdım acıkcası.:img-nyam:
pusula meselesi falan tüm işaretler jackten yana.okudugum yerdede jacke asık olacagı yazıyodu umarım dogrudur.cunku spoiller uyarısı da yapılmıstı.....
neyse ben cevirmeye devam edeyim:img-grin2

kissorkill
02-09-06, 18:02
türkçe ismi ne

sevgi86
02-09-06, 18:11
Filmin adı AT World's End olacak "Dünyanın Sonu" diye çevrilir Türkçeye herhalde

Kaptan Barbossa, Will Turner ve Elizabeth Swann, Tia Dalma ve arkadaşları haritanın sonuna doğru yelken açmalı, hainler ve ihanetlerle mücadele etmeli ve son savaş öncesi yeni müttefikler bulmalıydılar.

missryan
02-09-06, 18:55
filmin üçüncü serisini sabırsızlıkla ve heyecanla bekliyorum....çok güzel bitti ikincisi...umarım üçüncüde will ve elizabeth evlenir:img-kiss:

kaptan jack
02-09-06, 20:46
arkadslar 3. film cok ilginc olacaga benziyooo...nasıl dayanıcaz mayısa kadar.:img-sorry of ya daha cooooooooooooook var.ne kadar film hakkında spoiller ögrensemde izleyip gormeden inanmıyor insan.:img-grin2 kafamda bir senaryo olusturamıyorum.kafasında birsey olusanlar ne olur yazsın:icon_cry:

deadly_angel
05-09-06, 08:32
Bilgilere bakılırsa 3. filmde çok ilginç şeyler olacağa benziyor.Elizabeth böyle bir seçim yapmak zorunda kalırsa eminim willi seçer. :)

MirAge!
06-09-06, 10:25
diğer 2 fil gibi güzel olacağına inanıyorum

Bende :img-lady: :img-grin2 :img-nyam: :img-haha: :img-icecr

kaptan jack
10-09-06, 18:24
arkadaslar 3. filmle ilgili bir spoil var ama ben ceviremedim.elizabeth ile will evliniyor galiba.:img-grin2 inanamadıgım için soruyorum.acaba asagıda ne yazıyo tam olarak.
'jack will up performing the marriage of elizabeth and Will,as hinted when jack told elizabeth .he was fit to perform a marriage ceremany':img-sorry

cdas35-5
11-09-06, 18:23
anladığım kadarıyla kısaca özetlersek "Will ve Elizabeth evlenirken:love05: Jack rol alacakmış...":img-lady:

s&b
11-09-06, 19:17
kaptan jack arkadaşım bilgilerin için çok saol ya dayanamıyorum bu filme ya çok güsel evt aşk üçgeni çok karışışık kim kimnle belli deil hele 2. filmi öle bitirdielerki insanı çatlatcaklar valla:img-sorry

deadly_angel
11-09-06, 19:48
Filmin sonu Elizabeth&Will olmalı

havincim
11-09-06, 20:24
evet kesinlikle Will&Elizabeth olmalı

cdas35-5
11-09-06, 22:44
hayır hayır filmin sonu Elizabeth & Ben olmalıyım:D:D

melis_krmcm
11-09-06, 23:37
karayip korsanları'nın üçüncüsünü ben de sabırsızlıkla bekliyorum.. umarım ilk ikisi gibi süper olur.. ikinci film ilginç ve merak ettirici bi şekilde bittiği için üçüncü filmi de hemen izlemek istiyorum:) johnny depp'e hastayım ztn ya..acaba bu serinin dördüncüsünü de çekmeyi düşünüyolar mı?

deadly_angel
11-09-06, 23:43
hayır hayır filmin sonu Elizabeth & Ben olmalıyım:D:D

Bence Elizabeth ve sen, Jack ve Elizabethden daha iyi bir çift olabilirsiniz.Düşnüsenize Jack ve Elizabeth'i bi arada, ben düşünemiyorum ya, Jack tek olmaya devam etmeli

cdas35-5
12-09-06, 10:46
Bence Elizabeth ve sen, Jack ve Elizabethden daha iyi bir çift olabilirsiniz.Düşnüsenize Jack ve Elizabeth'i bi arada, ben düşünemiyorum ya, Jack tek olmaya devam etmeli

Bencede Jack kesinlikle tek olmalı(ona yakışanda tek olmak)...eğer tek olmıyacaksa bile Elizabethle olamaz çünkü o zaman will'i düşünemiorum ne halde olacağını...

kaptan jack
13-09-06, 14:16
arkadaşlar üzgünüm jack benim.:img-grin2 haklısınız jack ve elizabeth i bende düşünemiyorum.hem jack in tek aşkı var oda siyah inci.:img-nyam: elizabeth ona karşı belki birsey hissedebilir(pusula olayından sonra)ama jack asla.:img-sorry o yanlız kovboy.hem bu arada will ne olucak.valla dayanamam..........:img-nyam:

deadly_angel
13-09-06, 17:49
Aynen öyle o yanlız kovboy, Elizabeth&William Turner gayet güzel bir çift olurlar

nefel
14-09-06, 09:11
sizlere katılıyorum kızlar hem william elizabeth için o kadar zorluk çekti sırf onu kurtarmak için ölümü göze aldı, şimdi kalkıpta jack'le olmasın, olmaz yaa, hem dediğiniz gibi o sadece siyah inci yi seviyor

Sevdiş
14-09-06, 09:24
Wil ve elizabeth çok iyi bir çift olurlar.3. filmi sabırsızlıkla bekliyorum.Gerçi 2'incisi çıkalı çok olmadı ya.Bu serinin son filmi mi olacak??

kaptan jack
14-09-06, 11:45
Wil ve elizabeth çok iyi bir çift olurlar.3. filmi sabırsızlıkla bekliyorum.Gerçi 2'incisi çıkalı çok olmadı ya.Bu serinin son filmi mi olacak??
orası daha belli degil ama bence son film olur.johnny belirsiz konuşmuş.hani önüne iyi bir senaryo gelirse olabilirmiş.seriyi devam ettirmek istiyorlar ama bence iş johnny de bitiyor.çünkü filmin bu kadar sevilmesinin nedeni onun yarattıgı jack sparrow karakteri.:img-nyam: bu arada son filmde johnny nin rolü az olmaz.bence büyük bir hayal kırıklıgı olur.asıl dünyanın sonu bu olur bence..................:icon_cry:

cdas35-5
14-09-06, 17:29
orası daha belli degil ama bence son film olur.johnny belirsiz konuşmuş.hani önüne iyi bir senaryo gelirse olabilirmiş.seriyi devam ettirmek istiyorlar ama bence iş johnny de bitiyor.çünkü filmin bu kadar sevilmesinin nedeni onun yarattıgı jack sparrow karakteri.:img-nyam: bu arada son filmde johnny nin rolü az olmaz.bence büyük bir hayal kırıklıgı olur.asıl dünyanın sonu bu olur bence..................:icon_cry:

3.Filmde bencede kesinlikle Johnny nin rolü az olmaz...olamaz....en azından "Yüzüklerin Efendisi : İki Kule" de Gandalfın gelişi film başladıktan 30-45 dk sona oldu....ona benzer bişey olabilir....yoksa filmin sonlarına doğru gösterirlerse anlamı kalmaz filmin....(aslında barbosayla beraber zevkli olur ama yinede olmaz:D)

__SEYMEN__
14-09-06, 18:01
bncede jackin rolü az olmaz gibi gelior bana da iflmi jack sayesinde sevenler var inş filmin devamıda gelir çok güsel bi film ya rüya gibi :img-nyam: ahh jack ahh:img-nyam: :img-nyam:

kaptan jack
14-09-06, 20:22
3.Filmde bencede kesinlikle Johnny nin rolü az olmaz...olamaz....en azından "Yüzüklerin Efendisi : İki Kule" de Gandalfın gelişi film başladıktan 30-45 dk sona oldu....ona benzer bişey olabilir....yoksa filmin sonlarına doğru gösterirlerse anlamı kalmaz filmin....(aslında barbosayla beraber zevkli olur ama yinede olmaz:D)
sana kesinlikle katılıyorum.ama benim için 30_45 dk da coooooooooooooook fazla dayanama ben yaaaaa.:icon_cry: zaten meraktan catlıyorum ne oldu diye.bu arada kulagıma gelen johnny nin rolünün daha az olacagı.umarım yanlıştır ve umarım yapımcılar böyle bir hataya düşmez.yani çogu kişi oraya elizabeth wiil aşkı için gitmiyor.söyledigim gibi umarım söylentidir.:img-sorry ya

deadly_angel
14-09-06, 21:12
banada Johnny'nin sahneleri azalmaz gibi geliyor

kaptan jack
15-09-06, 10:15
arkadaslar acaba fragman ne zaman gösterime girer bilen varmı.dayanamıyacam mayısa kadar.gün sayıyorum.:icon_cry:

cdas35-5
15-09-06, 20:34
Bence şubat gibi çıkar fragman !!!

kaptan jack
16-09-06, 14:16
kaptan jack sparrow karakterinin dış görünümümde kendi payının da oldugunu belirten johnny depp,bu karakteri yaratırken rolling stones grubunun efsanevi gitaristi keith richards tan esinlendigini ifade derek şöyle diyor;
'jack sparrow karakterini yaratırken ,aynı keith richards gibi cıktıgı yolculuk ve maceralarda gördügü şeyleri alarak saçına başına takan bir karakter olmasını düşündüm.saçına taktıgı her incik boncugun bir öyküsü olmalıydı.örnegin bandanasının yanından sallanan kemik,bir rengeyiginden aldıgı incik kemigidir.ayrıca çeşitli boncuklar,bir piliç ayagı,bir verimlilik sembolü,hayvan kuyruklaı gibi tuhaf görünümlü takılarıda var':img-grin2

cdas35-5
16-09-06, 17:00
kaptan jack sparrow karakterinin dış görünümümde kendi payının da oldugunu belirten johnny depp,bu karakteri yaratırken rolling stones grubunun efsanevi gitaristi keith richards tan esinlendigini ifade derek şöyle diyor;
'jack sparrow karakterini yaratırken ,aynı keith richards gibi cıktıgı yolculuk ve maceralarda gördügü şeyleri alarak saçına başına takan bir karakter olmasını düşündüm.saçına taktıgı her incik boncugun bir öyküsü olmalıydı.örnegin bandanasının yanından sallanan kemik,bir rengeyiginden aldıgı incik kemigidir.ayrıca çeşitli boncuklar,bir piliç ayagı,bir verimlilik sembolü,hayvan kuyruklaı gibi tuhaf görünümlü takılarıda var':img-grin2

kısaca piskopat kılığına girmiş:D:D:D

sevgi86
16-09-06, 18:05
arkadaslar 3. filmle ilgili bir spoil var ama ben ceviremedim.elizabeth ile will evliniyor galiba.:img-grin2 inanamadıgım için soruyorum.acaba asagıda ne yazıyo tam olarak.
'jack will up performing the marriage of elizabeth and Will,as hinted when jack told elizabeth .he was fit to perform a marriage ceremany':img-sorry

arkadaşım ben sana yazıyı çevireyim dedim benim de ilgimi çekti bu teori bir Potc fanının teorisiymiş.
ben de internette arşatırdım:
Jack will end up performing the marriage of Elizabeth and Will, as hinted in POTC2 when Jack told Elizabeth he was fit to perform a marriage ceremony.

nikah gemide kaptan tarafından kıyılır yani will ve liz i jack evlendirecek ben bunu anladım

aynen çeviriyorum...
Karayip Korsanları 2'deki ipucuna göre(kaptan jack elizabeth e nikahı kıyacak en uygun kişi olduğunu söylemişti)Jack filmin sonunda Elizabeth ve Will 'i evlendirecek.

kaptan jack
16-09-06, 21:02
arkadaşım ben sana yazıyı çevireyim dedim benim de ilgimi çekti bu teori bir Potc fanının teorisiymiş.
ben de internette arşatırdım:
Jack will end up performing the marriage of Elizabeth and Will, as hinted in POTC2 when Jack told Elizabeth he was fit to perform a marriage ceremony.

nikah gemide kaptan tarafından kıyılır yani will ve liz i jack evlendirecek ben bunu anladım

aynen çeviriyorum...
Karayip Korsanları 2'deki ipucuna göre(kaptan jack elizabeth e nikahı kıyacak en uygun kişi olduğunu söylemişti)Jack filmin sonunda Elizabeth ve Will 'i evlendirecek.
cooook ama coook teşekkür ederim.benim okudugum yerin üstünde spoiller uyarısa vardı.teori oldugunu bilmiyordum.olursa valla cok ama cok güzel olur.kara incide yaaa düşünmesi bile cok güzel:img-nyam:

deadly_angel
16-09-06, 22:53
Kara İncide Jack, Will ve Elizabeth'i evlendirecek vay be, süper

sevgi86
17-09-06, 00:41
Kara İncide Jack, Will ve Elizabeth'i evlendirecek vay be, süper

en doğrusu bu olurdu değil mi
bu teorinin çıkma olasılığı yüksek bence...:img-icecr

ama jack i bizimkiler evlilik yemini ettirirken hayal edebiliyorum:img-haha:

deadly_angel
17-09-06, 10:47

çok eğlenceli bir sahne olacağa benziyor:img-grin2

kaptan jack
17-09-06, 10:59

evet cok güzel,eglenceli ve komik olur.jack kesin bir sululuk yapar.bende zaten filmin sonunda elizabeth ile will in evlenecegini düsünüyorum.bu tür filmler hep mutlu sonla biter.:img-nyam:

irene
25-09-06, 13:44
2007 : Pirates Of The Caribbean 3 : World's End SEt Resimleri

http://img178.imageshack.us/img178/540/normalpotcset001ns7.jpg (http://imageshack.us)

http://img141.imageshack.us/img141/1021/normalpotcset004nf4.jpg (http://imageshack.us)

http://img141.imageshack.us/img141/4903/normalpotcset002og9.jpg (http://imageshack.us)

http://img141.imageshack.us/img141/3580/normalpotcset003sp9.jpg (http://imageshack.us)

http://img101.imageshack.us/img101/1206/normalpotcset005ej6.jpg (http://imageshack.us)

http://img222.imageshack.us/img222/4049/normalpotcset006bn4.jpg (http://imageshack.us)

deadly_angel
25-09-06, 16:14
resimler çok güzel sağol irene, son resimde Johnny çok sevimli çıkmış

kaptan jack
26-09-06, 18:43
evet resimler için saol hepsi çooook güzel.daha mayısa çok var degilmi yaaaa.........:img-sorry nasıl dayanıcam ben o zamana kadar.

deadly_angel
26-09-06, 18:46
En iyisi, yaz hemen gelmeli

kaptan jack
26-09-06, 18:52
En iyisi, yaz hemen gelmeli
güya sayılı gün çabuk geçermiş.hani geçmiyor......:img-nyam: bu yaz gelmez artık....bu arada mayıs türkiye gösterim tarihimi acaba hani bazı yerlerde daha önce giriyor vizyona.....:img-help:

deadly_angel
26-09-06, 19:12
güya sayılı gün çabuk geçermiş.hani geçmiyor......:img-nyam: bu yaz gelmez artık....bu arada mayıs türkiye gösterim tarihimi acaba hani bazı yerlerde daha önce giriyor vizyona.....:img-help:

evet yav şimdi geçmez aylar.
bildiğim kadarıyla türkiyede mayısta vizyona girecek

kaptan jack
26-09-06, 19:29
http://img245.imageshack.us/img245/8829/jacklegend67zb9.th.jpg (http://img245.imageshack.us/my.php?image=jacklegend67zb9.jpg)
http://img129.imageshack.us/img129/5092/aimtruerq0.th.jpg (http://img129.imageshack.us/my.php?image=aimtruerq0.jpg)

captain jack
28-09-06, 10:11
karayip korsanları 3 ten resimler=

http://i105.photobucket.com/albums/m219/jessicalanglois/jackthumbsup.jpg

http://www.ohjohnny.net/potc2/set040.jpg

http://www.deppimpact.com/potc2/dmc_pub/slides/potc_dmc006.html

şimdilik bu kadar:img-grin2

captain jack
28-09-06, 10:13
http://www.deppimpact.com/potc2/dmc_pub/slides/potc_dmc008.html

resmin üstündeki sayıları tıklarsanız diğer resimleride görmüş olursunuz
:cheer: :cheer:

*_GaMzE_*
28-09-06, 10:48
Sabırsızlıkla bekliyorum 3.'yü Kesin süper bir final olucaktır Will&Elizabeth umarım evlenirler Jack bir sorun çıkarmaz inşaalah..

kaptan jack
28-09-06, 20:21
http://www.deppimpact.com/potc2/dmc_pub/slides/potc_dmc008.html

resmin üstündeki sayıları tıklarsanız diğer resimleride görmüş olursunuz
:cheer: :cheer:
resimlerin hepsine baktım.çooook güzel ama yanlız sanırım birkaç tanesi 3. filmle ilgili.jack ilk filmde tokat yedigi kızlarla gemiye biniyor.böyle bir sahne yoktu sanırım geçmiş filmlerde.:img-nyam: merak ettim dogrusu yine o sevimli haliyle birşey anlatmaya çalışyordu......:img-grin2 barbosa ile birlikteler.yaaaa gelmiyor şu mayıssss.............:icon_cry:

kaptan jack
29-09-06, 21:30
http://img512.imageshack.us/img512/6539/potcdmc007di6.jpg (http://imageshack.us)
http://img512.imageshack.us/img512/2507/potcdmc008et8.jpg (http://imageshack.us)
bahsettigim resimler.bu kızlar acaba diger filmdede varmıydı.ben gemde görünce şaşırdım da.........:img-sorry

captain jack
29-09-06, 22:23
diğer filmde yoktu
bu 3. filmden kareler aslında bir resim daha vardı 3. bölümden birtürlü bulamadım bu kadınlardan biri jack e tokat atıyordu
bulursam koyarım:img-help:

deadly_angel
30-09-06, 08:37
Jack'in nasıl kurtulduğunu acayip merak ediyorum.Kesin o kıvrak zekasını kullanmıştır yine :img-grin2

kaptan jack
30-09-06, 16:44
Jack'in nasıl kurtulduğunu acayip merak ediyorum.Kesin o kıvrak zekasını kullanmıştır yine :img-grin2
bende.acaba birisi mi buldu o mu kurtuldu.bence kesin o kurtulmuştur.gemide kızlarla olduguna göre........:img-grin2 acaba ne olucak.meraktan ölüyorum.......elizabeth de kaçırılıyor.acaba o kurtulacak mı eger kurtulursa kim kurtaracak.işşallah jack tir.:img-grin2 işte o zaman elizabeth in suratını merak ediyorum........sonra jack in babası barbosa sevgili sao feng..........:img-haha: daa mayısa çok var nası dayanıcam bilmiyorum gerçekten.........

captain jack
02-10-06, 10:40
setten resimler
http://johnny-depp.org/appearances/2006.php?08-22
http://johnny-depp.org/appearances/2006.php?08-23
http://johnny-depp.org/appearances/2006.php?08-24

deadly_angel
02-10-06, 12:03
Jack Elizabethi köpekbalıklarına yem etme girişiminde bulunursa hiç şaşmam:img-haha: :img-haha: :img-grin2 :img-grin2

kaptan jack
02-10-06, 19:20
Jack Elizabethi köpekbalıklarına yem etme girişiminde bulunursa hiç şaşmam:img-haha: :img-haha: :img-grin2 :img-grin2
bence jack bunu yapmak isteseydi çoktan yapmıştı....:img-nyam:o kadar gaddar olacagını sanmıyorum.....yanlız asıl elizabeth jack i köpekbalıklarına atarsa ben şaşırmam.:img-grin2

captain jack
02-10-06, 19:28
bir haberim var 3. bölümde captain ın kız çocuğunu da göreceğiz işte resmi:
http://www.ohjohnny.net/potc2/set383.jpg
http://www.ohjohnny.net/potc2/set382.jpg
http://www.ohjohnny.net/potc2/set360.jpg
http://www.ohjohnny.net/potc2/set361.jpg
http://www.ohjohnny.net/potc2/set376.jpg
http://www.ohjohnny.net/potc2/set371.jpg
http://www.ohjohnny.net/potc2/set372.jpg
http://www.ohjohnny.net/potc2/set373.jpg
http://www.ohjohnny.net/potc2/set375.jpg
http://www.ohjohnny.net/potc2/set379.jpg
http://www.ohjohnny.net/potc2/set380.jpg
http://www.ohjohnny.net/potc2/set381.jpg:img-nyam:

kaptan jack
02-10-06, 19:33
bir haberim var 3. bölümde captain ın kız çocuğunu da göreceğiz işte resmi:
http://www.ohjohnny.net/potc2/set383.jpg
http://www.ohjohnny.net/potc2/set382.jpg
http://www.ohjohnny.net/potc2/set360.jpg
http://www.ohjohnny.net/potc2/set361.jpg
http://www.ohjohnny.net/potc2/set376.jpg
http://www.ohjohnny.net/potc2/set371.jpg
http://www.ohjohnny.net/potc2/set372.jpg
http://www.ohjohnny.net/potc2/set373.jpg
http://www.ohjohnny.net/potc2/set375.jpg
http://www.ohjohnny.net/potc2/set379.jpg
http://www.ohjohnny.net/potc2/set380.jpg
http://www.ohjohnny.net/potc2/set381.jpg:img-nyam:
o resmi bende görmüştüm galiba jack in kızıymış.çok şirin ama kız....:img-nyam: iyice aile filmine dönüyor valla yakında karısıda çıkar gelir.babası,kızı geldigine göre.....:img-grin2 gerçekten çok merak ediyorum ne olucak diye........işler iyice karışıyor yaaaa...........:icon_cry:

captain jack
03-10-06, 08:48
http://www.ohjohnny.net/potc3/potc3222.jpg
http://www.ohjohnny.net/potc3/potc3220.jpg
http://www.ohjohnny.net/potc3/potc3210.jpg
http://www.ohjohnny.net/potc3/potc3215.jpg
http://www.ohjohnny.net/potc3/potc3179.jpg
http://www.ohjohnny.net/potc3/potc3185.jpg
http://www.ohjohnny.net/potc3/potc3186.jpg
http://www.ohjohnny.net/potc3/potc3188.jpg
http://www.ohjohnny.net/potc3/potc3189.jpg
http://www.ohjohnny.net/potc3/potc3191.jpg
http://www.ohjohnny.net/potc3/potc3204.jpg:img-nyam:

deadly_angel
03-10-06, 14:42
İşte ben buna gerçek bir aile filmi derim.:img-hyste
Resimler harika :icon_cool

OZKORKMAZ
04-10-06, 16:46
ya jack bu son filmde bi ask yasasın artık

kaptan jack
04-10-06, 18:22
ya jack bu son filmde bi ask yasasın artık
galiba yaşayacak zaten.ikinci filmden hatırlarsan orda tia dalma diye biri vardı.o kadın jack e aşık.bu arada jack in bir kızı varmış.bence kesin ya geçmişte aşıktı yada aşık olucak..............:img-nyam:

deadly_angel
05-10-06, 13:03
galiba yaşayacak zaten.ikinci filmden hatırlarsan orda tia dalma diye biri vardı.o kadın jack e aşık.bu arada jack in bir kızı varmış.bence kesin ya geçmişte aşıktı yada aşık olucak..............:img-nyam:

Jack sonunda birine aşık olursa (Ki bu Elizabeth olursa mısır atarım!) dünyada herşey olabilirmiş derim;)

kaptan jack
05-10-06, 15:31
Jack sonunda birine aşık olursa (Ki bu Elizabeth olursa mısır atarım!) dünyada herşey olabilirmiş derim;)
ya aslında şu çocuk işi kafamı karıştırıyor.kimden bu çocuk.sanırım jack in kızı.bence jack geçmişte bir aşk yaşamış olabilir.....:img-sorry tabi bide tek aşkı kara inci varki o kafamı karıştırıyor....elizabeth olayına ihtimal bile vermiyorum.olmaz böyle birşey.:dito kendimi bu kadar sene aptal yerine konulmuş gibi hissederim:img-sorry ama bence eski bir aşk acısı olabilir..........iyice dramatikleştirdim valla .........:img-grin2

deadly_angel
05-10-06, 16:37
ya aslında şu çocuk işi kafamı karıştırıyor.kimden bu çocuk.sanırım jack in kızı.bence jack geçmişte bir aşk yaşamış olabilir.....:img-sorry tabi bide tek aşkı kara inci varki o kafamı karıştırıyor....elizabeth olayına ihtimal bile vermiyorum.olmaz böyle birşey.:dito kendimi bu kadar sene aptal yerine konulmuş gibi hissederim:img-sorry ama bence eski bir aşk acısı olabilir..........iyice dramatikleştirdim valla .........:img-grin2

evet valla güzel dramatize ettin:)

kesin bişi vardır herhalde, birde kızı çıktı başımıza jackin :img-grin2 :img-grin2

nefel
06-10-06, 08:37
gösterime gireceği günü merakla bekliyorum :)

captain jack
06-10-06, 09:17
karayip korsanları 3 ten set resimleri
http://www.ohjohnny.net/potc3/potc3222.jpg
http://www.ohjohnny.net/potc3/potc3220.jpg
http://www.ohjohnny.net/potc3/potc3218.jpg
keira ve annesi
http://www.ohjohnny.net/potc3/potc3219.jpg

tusuelif
07-10-06, 07:16
biz mayısa kadar nasıl beklicez arkadaşlar ya dahada 6 ay var öffffffffffffffff:img-sorry

deadly_angel
07-10-06, 09:07
evet, resimler çok hoş
keirayı tekrar görmek güzel :img-artis

captain jack
07-10-06, 11:24
3. bölümden yepyeni resimler
http://www.ohjohnny.net/potc3/potc3224.jpg
http://www.ohjohnny.net/potc3/potc3225.jpg
http://www.ohjohnny.net/potc3/potc3228.jpg
http://www.ohjohnny.net/potc3/potc3229.jpg

kaptan jack
07-10-06, 11:33
3. bölümden yepyeni resimler
http://www.ohjohnny.net/potc3/potc3224.jpg
http://www.ohjohnny.net/potc3/potc3225.jpg
http://www.ohjohnny.net/potc3/potc3228.jpg
http://www.ohjohnny.net/potc3/potc3229.jpg
resimler çok güzel.haber verdigin için sagol.resimlerdeki kişilerin şapkaları sanki japon şapkası havasındaydı.japon şapkası de neyse.:img-grin2 mayısı iple çekiyorum.heyecan iyice artıyor valla.........

captain jack
08-10-06, 11:17
http://www.ohjohnny.net/potc2/potc3019.jpg

kaptan jack
08-10-06, 14:55
http://img175.imageshack.us/img175/9751/potc3006ne6.jpg (http://imageshack.us)
http://img214.imageshack.us/img214/2784/potc3009gx3.jpg (http://imageshack.us)
http://img214.imageshack.us/img214/1996/potc3010zt9.jpg (http://imageshack.us)

cdas35-5
08-10-06, 17:08
Resimler için teşekkürler Kaptan Jack ;)

deadly_angel
08-10-06, 20:12
resimler çok hoş saol kaptan jack;)

kaptan jack
08-10-06, 20:21
birşey degil arkadaşlar.buldukça ekliyoruz işte.bu arada bu bölümde neler olabilir tahmin istiyorum.:img-grin2 valla iztediginiz kadar uçabilirsiniz serbest............:img-grin2

kaptan jack
08-10-06, 20:44
arkadaşlar bilmem farkettiniz mi ama jack in üzerine birkaç karede çin usulü bir kaptan elbisesi vardı.gayet ciddi bir ifadeyle kılıç çekiyordu.acaba orada sao feng le mi karşılaşıyor ve jack in bu adamla ilişkisi ne.hani elizabeth i kurtarmak için diyecem ama bana sanki daha fazlası varmış gibi geliyor.sonra şu jack in kızı ile babası nasıl ortaya çıkacaklar.birde barbosa neden çıkıp geliyo yaaa..............:dito

captain jack
08-10-06, 23:05
sao feng rolünü oynayan aktörün adını unuttum o aktör johnny ile sadece bir sahnemiz vardı ama o gerçekten kusursuz bir oyuncu onunla tekrar karşılıklı oynamayı çok isterim diye söylemiş beyazperde de okumuştum beyazperde bu haberin başlığına depp e doyamadım diye yazmışlardı
:img-nyam:

cdas35-5
09-10-06, 16:42
yaw ben biraz uzak kalmışım galiba....Sao Feng kim:fighting2

captain jack
09-10-06, 18:13
3. bölümde ortaya çıkacak olan çinli korsan

kaptan jack
09-10-06, 19:09
yaw ben biraz uzak kalmışım galiba....Sao Feng kim:fighting2
ayrıca kendileri elizabeth i kaçıracak şahsiyet.elizabeth i calypso nun tanrıçası sanıyor.aslında tanrıça tia dalma...........:img-grin2 ayrıca jack le de bir ilişkisi oldugunu sanıyorum...............:img-grin2 daaa onu çözemedim.......

deadly_angel
09-10-06, 20:34
ayrıca kendileri elizabeth i kaçıracak şahsiyet.elizabeth i calypso nun tanrıçası sanıyor.aslında tanrıça tia dalma...........:img-grin2 ayrıca jack le de bir ilişkisi oldugunu sanıyorum...............:img-grin2 daaa onu çözemedim.......

bu ilişki çok eskiye dayanıyor olabilir.Jack çok sosyal bir korsan sağolsun heryerde bi parmağı var :img-grin2

cdas35-5
10-10-06, 13:04
bilgi için teşekkürler arkadaşlar:D ...... bişey daha sorıcam:D

2.filmde ortaya çıkan gemi "Flying Dutch Man" di.....bu sefer Sao Feng in gemisinin adı ne:img-grin2 :img-grin2

kaptan jack
10-10-06, 19:22
bu ilişki çok eskiye dayanıyor olabilir.Jack çok sosyal bir korsan sağolsun heryerde bi parmağı var :img-grin2
aklıma elizabeth i kurtarmak içi midir acaba diye bir soru geliyor ama sonra vazgeçiyorum.yani dedigin jack in her yerde parmagı oldugu için ilişkileri çok eskiye dayanabilir.belki de kızıyla ilgilidir.ne biliyim belki de bizim jack onun kızına falan aşık olmuştur.:img-grin2 yeşilçam a döndürdüm işi...............:img-grin2 ya da geçmişte adama birşey yapmıştır yine bir borcu vardır onun.:img-grin2
bu arada o geminin adını bimiyorum ama araştırıcam..............
ya ben bide şu jack in babası nasıl hikayeye dahil olacak.belki de davy jones la bir ilişkisi vardır.
veee ayrıca barbosa nun jack e neden yardım ettigini anlamış degilim.belki jack seni affetmezse seni bu tarafa almıcaz demişlerdir.....:img-grin2 ne bilim iyilik melegi barbosa..........:img-haha:

kaptan jack
11-10-06, 19:23
http://img297.imageshack.us/img297/7554/potc2661uk3.jpg (http://imageshack.us)
arkadaşlar johnny ile keira nın buldum birlikte tek resmi.genelde hep orlando yla resmi var.hep onunla konuşuyo gibi gördüm ben..........neden acaba?........:dito

captain jack
11-10-06, 21:58
hiç bi fikrim yok ama senin fikrini merak ediyorum sence niye
benimde dikkatimi çekti bu durum

deadly_angel
12-10-06, 13:14
Aslında Keira röpörtajlarında Johnny'dende sıkça sözediyo, ama herhalde orlandoyla yaşlarının yakınlığı ve daha iyi anlaşıyor olmalarıdır diye düşünüyorum

kaptan jack
12-10-06, 15:27
Aslında Keira röpörtajlarında Johnny'dende sıkça sözediyo, ama herhalde orlandoyla yaşlarının yakınlığı ve daha iyi anlaşıyor olmalarıdır diye düşünüyorum
zannetmiyorum.yani johnny doksan yaşında falan degil.yaş farkı falan degil bence başka bir şey var.ama nedenini bilmiyorum.sanki birlikte bulunmamaya özen gösteriyolarmış gibi geldi...........:img-grin2 kim bilir belki de vanessa kıskanıyordur......................:img-grin2

captain jack
12-10-06, 20:57
bencede öyle.captanın dediği daha mantıklı çünkü bir röpörtajında sette onunla olmak çok keyifli diye söz etmişti
ayrıca fransadaki galada keira yoktu vanessa vardı diğer galalarda keira vardı vanessa yoktu

deadly_angel
13-10-06, 13:51
Aa ben bu ayrıntıya dikkat etmemiştim..Acaba Venessa ve Keira'nın arasında bir sorun mu var...

kaptan jack
13-10-06, 14:57
Aa ben bu ayrıntıya dikkat etmemiştim..Acaba Venessa ve Keira'nın arasında bir sorun mu var...
ya zaten birçok röportajında dikkat ediyorum hep keira ile olan şu malum sahneden şikayet ediyor...hatta bir keresinde bir röportajda vanessa yüzünden böyle bir hisse kapıldıgı söylenmişti ama benim anlamadıgım şey bu tür sahnelerin kat kat üst sahnelerinde oynadıda bunda niye rahatsızlık duydu.yani bir the ninth gate olsun bir the libertine olsun bu tür sahnelerde aşmıştı...............bence ortada bir kıskançlık olabilir...........:img-grin2

deadly_angel
13-10-06, 15:40
Eh tabi, keira var... Kıskançlık doğal bence

kaptan jack
14-10-06, 21:45
arkadaşlar kardeşim televizyonda kardeşim izlemiş.orlando küsmüş oynamıyomuş.........:img-grin2 yok efendim fazla rol verilmedigi için oynamıyacakmış.ben inanmadım ama yani bu film çekilmedi mi yaaa. ne olur bunun kardeşimin bir komplosu oldugunu söyleyin.....:img-sorry

deadly_angel
15-10-06, 08:36
arkadaşlar kardeşim televizyonda kardeşim izlemiş.orlando küsmüş oynamıyomuş.........:img-grin2 yok efendim fazla rol verilmedigi için oynamıyacakmış.ben inanmadım ama yani bu film çekilmedi mi yaaa. ne olur bunun kardeşimin bir komplosu oldugunu söyleyin.....:img-sorry

ya orlandonun forumundada var böyle bir söylenti, umarım doğru değildir, orlandosuz karayip olmaz

captain jack
15-10-06, 11:09
bende bir haber duydum show tv deki sinema programında
film ekibi artık orlandoya ihtiyaç olmadığını söylemiş
yani bundan sonraki bölümleri olursa olmayacak kendisi
ayrıca insan az sahnesi var diye kapris yaparmı oyuncu ne kadar verilirse rol oynar

captain jack
15-10-06, 11:34
yeni resimler (soi feng in resmide var)
http://i105.photobucket.com/albums/m219/jessicalanglois/awesingapore5.jpg
http://i105.photobucket.com/albums/m219/jessicalanglois/awesingapore4.jpg
http://i105.photobucket.com/albums/m219/jessicalanglois/awesingapore2.jpg

kaptan jack
15-10-06, 16:05
bende bir haber duydum show tv deki sinema programında
film ekibi artık orlandoya ihtiyaç olmadığını söylemiş
yani bundan sonraki bölümleri olursa olmayacak kendisi
ayrıca insan az sahnesi var diye kapris yaparmı oyuncu ne kadar verilirse rol oynar
benim kardeşimde oradan duymuş.sana tamamen katılıyorum.oyuncu dedigin rol ayrımı yapmaz.yine işin iç yüzünü bilmeden bize laf söylemek düşmez ama bilemiyorum...............:img-sorry bunda johnny nin çok fazla öne çıkmasıda neden olmuş olabilir.malum karayip korsanları deyince akla jack sparrow geliyor..........:img-grin2

deadly_angel
15-10-06, 16:27
yinede orlandoyu çıkarmamalılardı

senny
15-10-06, 16:41
zaten 2.filmde orlando ön plandaydı.3.filmde de çok oynamıyıversin.jack in bile rolü az diye söylenti var 3.filmle ilgili.kaldı ki en önemli karakter o.:img-dirol

kaptan jack
15-10-06, 20:15
yinede orlandoyu çıkarmamalılardı
orlando rolü az diye çıkmış.kimse çıkarmamış galiba......yanlız bu filmin çekimleri bitmedimi yaaaaa.nasıl birdenbire çıkıyor.acaba üçten sonra şayet yeni bir bölüm çekilirse mi oynamıyacak..........:img-sorry

kaptan jack
15-10-06, 21:32
A new scan from Hiro that apparently shows Johnny & Geoffrey filming perhaps an underwater scene for the next movie - something with special effects background.
arkadaşlar sanırım bunun anlamı jack ve barbosa suyun altındalar.neden acaba...........:img-grin2
http://img116.imageshack.us/img116/7498/set360oi7.jpg (http://imageshack.us)
olay bu resimde oluyor...............:img-grin2

deadly_angel
16-10-06, 13:51
yayınlanan her yeni resim dahada merak uyandırıyor insanda

cdas35-5
17-10-06, 13:31
yayınlanan her yeni resim dahada merak uyandırıyor insanda

kesinlikle:img-artis

nil89
17-10-06, 15:37
selam arkadaslar bu sayfaya ilk defa yaziyorum .bnde sizin gibi karayip korsanlarinin büyük hayraniyim ve 3 bölümü de sabirsizlikla bekliyorum.
benim duydugum kadariyla 3. bölümlerin cekimi bitmis yani orlando 3. bölümde yer aliyo yalniz diger bölümlerden cikartirilmis,nedeni ise yapimcilarinin orlando ile para konusunda anasamamsi ,will rolü cok önemli olmadigi icin de cikartilmis, orlando cikartirildigi icin cok üzgünmüs .

kaptan jack
17-10-06, 15:48
selam arkadaslar bu sayfaya ilk defa yaziyorum .bnde sizin gibi karayip korsanlarinin büyük hayraniyim ve 3 bölümü de sabirsizlikla bekliyorum.
benim duydugum kadariyla 3. bölümlerin cekimi bitmis yani orlando 3. bölümde yer aliyo yalniz diger bölümlerden cikartirilmis,nedeni ise yapimcilarinin orlando ile para konusunda anasamamsi ,will rolü cok önemli olmadigi icin de cikartilmis, orlando cikartirildigi icin cok üzgünmüs .
yani bunu anlamı karayip korsanlarnın üçten sonra devam edecegimi...........:img-grin2 valla orlando suz neye benzer bilmiyorum ama kaptanımız varsa tam gaz devam..................:img-grin2

deadly_angel
17-10-06, 17:38
evet jack ve elizabeth var o bakımdan iyi, ama orlando keşke çok para istemeseydi

nil89
17-10-06, 18:53
orlando cok para istememis yapimcilar problem cikarmis nerdese tüm yanroller icin bu gecerliymis sadece johnny ve keira icin degil.uzun zaman devam edicek gibi karayip kprsanlari dörtü cekmeye baslamislar bile.ayrilmasi kötü oldu ama johnny kalsinda kim giderse gitsin:img-grin2 ya ücüncü bölümü cok merak ediyorum captainimiza noldu acaba :dito

deadly_angel
17-10-06, 19:05
bir şekilde paçayı kurtarmış ;);)

kaptan jack
17-10-06, 19:12
orlando cok para istememis yapimcilar problem cikarmis nerdese tüm yanroller icin bu gecerliymis sadece johnny ve keira icin degil.uzun zaman devam edicek gibi karayip kprsanlari dörtü cekmeye baslamislar bile.ayrilmasi kötü oldu ama johnny kalsinda kim giderse gitsin:img-grin2 ya ücüncü bölümü cok merak ediyorum captainimiza noldu acaba :dito
şunu bil ki kaptanımız kurtuldu...............nasıl orası meçhul bizim için.su altında barbosayla olması kafamı karıştırdı aslında.......nasıl su altında kalabiliyorlar ki................:img-grin2
bu arada arkaşlar will turner çıkıyorsa aklıma çok korkunç felaket senaryolar geliyor..............ne bilim elizabeth jack aşkı şimdi daha mantıklı gelmeye başladı.............elizabeth jack i seçer ve will terki diyar eyler...........:dito ama bide johnny eger 4. filmde oynamayı kabul etttiyse senaryonun çok iyi olması lazım....çünkü kendi ancak böyle bir durumda devam filminde oynamayı kabul edecekti...............keiranın rolü sanırım gelecek filmde çok fazla olacak,kaçırılma olay falan bilemiyorum.........:img-sorry

deadly_angel
17-10-06, 19:39
evet, elizabeth ve jack olasılığı orlinin ayrılmasıyla kafama yattı gibi bişi... bakalım...

nil89
17-10-06, 22:18
ben bi reportaj izlemistm 2 vizyona girmeden jackin 2de cok rolü oldunu söylüyolardi ve 3te elizabethlen willi isliceklermis daha cok ve dörte heralde will gitine göre jacklan elizabeth olcak,wille nolcagni merak ediyorum öldürceklermi yoksa napcaklar neyse ögreniriz :img-grin2

captain jack
18-10-06, 09:24
karayip korsanları 3 le ilgili bilgiler var ama ingilizce biri tercüme edbilirse çok sevinirim
At World's End Rumors
POTC3 now has three working titles: Uncharted Waters, End of the World, Calypso's FuryThis last one is interesting because rumor has it that Calypso (the goddess of the sea) was Davy Jone's lover, the one he tore his heart out over, and that somehow the pirates of the world encased her in a human body (and I wouldn't be at all surprised to find out that she is Tia Dalma.)
From Jodie: Elizabeth is captured by the pirate SaoFeng Captured, no it's Will.
While searching for Jack, Barbosa, Elizabeth, Will and Jack's crew witness the "green flash." True - this was inspired by an experience that happened while filming the first POTC.
Tia Dalma is the goddess Claypso. Davy Jones fell in love with her. When she betrayed him, he buried his heart. She lives, as you notice, above water, not on land.
From Joanne:Tia Dalma betrayed Davy Jones, perhaps with Jack Sparrow's father - and Jack may be the result of that.
Tia Dalma(the embodiment of the sea goddess Calypso) appears to have been one of Jack's lovers. It is possible that whoever she touches in such a way has been permenantly infused with the supernatural. With Jack, it is why the Pelagostos recognize him as a god, and why he's so unearthly lucky most of the time.
The only reason Will is willing to go find Jack is to get the Black Pearl, so he can try to rescue his father.
By the time Jack Sparrow leaves Singapore, things are blowing up!Confirmed
In POTC3 Captain Jack Sparrow, Will Turner and Elizabeth Swann forge an alliance with Captain Barbossa to fight the British Navy and Davy Jones Seems highly probable
In POTC3 Lord Cutler Beckett and Admiral Norrington join forces with Davy Jones We'll have to see, but this seems highly likely in light of his choices.
By the end of POTC3 all the pirates unite (Chinese and everyone else) to fight the British Navy.
POTC3 has an ending that suggests another sequel i.e., POTC4 So Johnny & Bruckheimr have hinted.
A character becomes/searches to become immortal(most likely Jack)Well, in a way, if you call being locked in Davy Jone's locker being immortal. But I think the imortality theme may be carried on in POTC3.
Chow Yun Fat plays Captain Sao Feng in POTC3 Bang on.
The working title for POTC3 is World's End
One rumored title for POTC3 is "Pirates of the Caribbean: World's End"
From Lauryn: In POTC3, Elizabeth will realize (inwardly/outwardly) that she truly desires Captain Jack Sparrow. This is backed up by the hints in the 2nd movie-at least two times, when elizabeth looks at the compass, it points to Jack...
From Pam: Jack will end up performing the marriage of Elizabeth and Will, as hinted in POTC2 when Jack told Elizabeth he was fit to perform a marriage ceremony.
From Laila W: These are some general points from the third movie (if my sources are correct) -They get lost on purpose. Will is captain of the ship during the voyage there... Barbossa is navigator during the voyage there... Gibbs and Barbossa have an argument over where they should go. There's a really big "waterfall". They turn the ship over on purpose.
From Pirates4Ever: Will really IS Jack's distant cousin.
From Vixon446: More of the Rolling Stones will be in POTC3, Captian Barbossa murders Elizabeth. Will Dies.
From Taylor: according to Wikipida, Sao Fang captures Elizabeth, thinking that she is "Calypso" the goddess of the sea
From Simon: Elizabeth becomes possessed by an evil spirit (probably the dragon lady) by the fault of Sao Feng. Also Sao Feng falls in love with Elizabeth and finally Elizabeth has to make a choice between saving Will or Jack (she also nearly kills Will!) Or Will has to make a choice between saving his father or Elizabeth.
From Simon: Rumour has it on the net that Will has to choose between Elizabeth and his father. Also I heard from a movie website that Commodore sacrifices his life for Elizabeth!!!

deadly_angel
18-10-06, 16:27
http://img515.imageshack.us/img515/2298/martina002jr6.gif
http://img360.imageshack.us/img360/6364/jacksig01lm8.jpg
http://img522.imageshack.us/img522/7383/keirafanrequest02eg0dh1qg8.png

kaptan jack
18-10-06, 18:34
karayip korsanları 3 le ilgili bilgiler var ama ingilizce biri tercüme edbilirse çok sevinirim
At World's End Rumors
POTC3 now has three working titles: Uncharted Waters, End of the World, Calypso's FuryThis last one is interesting because rumor has it that Calypso (the goddess of the sea) was Davy Jone's lover, the one he tore his heart out over, and that somehow the pirates of the world encased her in a human body (and I wouldn't be at all surprised to find out that she is Tia Dalma.)
From Jodie: Elizabeth is captured by the pirate SaoFeng Captured, no it's Will.
While searching for Jack, Barbosa, Elizabeth, Will and Jack's crew witness the "green flash." True - this was inspired by an experience that happened while filming the first POTC.
Tia Dalma is the goddess Claypso. Davy Jones fell in love with her. When she betrayed him, he buried his heart. She lives, as you notice, above water, not on land.
From Joanne:Tia Dalma betrayed Davy Jones, perhaps with Jack Sparrow's father - and Jack may be the result of that.
Tia Dalma(the embodiment of the sea goddess Calypso) appears to have been one of Jack's lovers. It is possible that whoever she touches in such a way has been permenantly infused with the supernatural. With Jack, it is why the Pelagostos recognize him as a god, and why he's so unearthly lucky most of the time.
The only reason Will is willing to go find Jack is to get the Black Pearl, so he can try to rescue his father.
By the time Jack Sparrow leaves Singapore, things are blowing up!Confirmed
In POTC3 Captain Jack Sparrow, Will Turner and Elizabeth Swann forge an alliance with Captain Barbossa to fight the British Navy and Davy Jones Seems highly probable
In POTC3 Lord Cutler Beckett and Admiral Norrington join forces with Davy Jones We'll have to see, but this seems highly likely in light of his choices.
By the end of POTC3 all the pirates unite (Chinese and everyone else) to fight the British Navy.
POTC3 has an ending that suggests another sequel i.e., POTC4 So Johnny & Bruckheimr have hinted.
A character becomes/searches to become immortal(most likely Jack)Well, in a way, if you call being locked in Davy Jone's locker being immortal. But I think the imortality theme may be carried on in POTC3.
Chow Yun Fat plays Captain Sao Feng in POTC3 Bang on.
The working title for POTC3 is World's End
One rumored title for POTC3 is "Pirates of the Caribbean: World's End"
From Lauryn: In POTC3, Elizabeth will realize (inwardly/outwardly) that she truly desires Captain Jack Sparrow. This is backed up by the hints in the 2nd movie-at least two times, when elizabeth looks at the compass, it points to Jack...
From Pam: Jack will end up performing the marriage of Elizabeth and Will, as hinted in POTC2 when Jack told Elizabeth he was fit to perform a marriage ceremony.
From Laila W: These are some general points from the third movie (if my sources are correct) -They get lost on purpose. Will is captain of the ship during the voyage there... Barbossa is navigator during the voyage there... Gibbs and Barbossa have an argument over where they should go. There's a really big "waterfall". They turn the ship over on purpose.
From Pirates4Ever: Will really IS Jack's distant cousin.
From Vixon446: More of the Rolling Stones will be in POTC3, Captian Barbossa murders Elizabeth. Will Dies.
From Taylor: according to Wikipida, Sao Fang captures Elizabeth, thinking that she is "Calypso" the goddess of the sea
From Simon: Elizabeth becomes possessed by an evil spirit (probably the dragon lady) by the fault of Sao Feng. Also Sao Feng falls in love with Elizabeth and finally Elizabeth has to make a choice between saving Will or Jack (she also nearly kills Will!) Or Will has to make a choice between saving his father or Elizabeth.
From Simon: Rumour has it on the net that Will has to choose between Elizabeth and his father. Also I heard from a movie website that Commodore sacrifices his life for Elizabeth!!!
ben bu spoilleri nereden aldıgını biliyorum.bende bullup çevirmiştim inan çok uzun sürüyor ve hepsini çeviremedim.aslında önceki sayfalara bakarsan yazmıştık orayabir kısmını ama....................bu arkadaşımız bunları araştırıp sadece teori oldugunu söylemişti...........:img-grin2 umarım öyle degildir.........

deadly_angel
18-10-06, 19:46
Genel Bakış

Kaptan Jack Sparrow geri döndü. Genç aşıklar Will Turner ile Elizabeth Swann da geri döndüler. "Pirates of the Caribbean" efsanesinin ikinci bölümü "Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest"te ilk filmden tanıdığımız karakterlere yenileri eklendi. Johnny Depp'i kendisine Oscar adaylığı getiren Jack Sparrow rolünde bir kez daha izleyeceğiz. Ona 2005 yılının en iyi kadın oyuncu Oscar adayı Keira Knightley ile Orlando Bloom eşlik edecekler.

Yapımcılığını Jerry Bruckheimer'ın, yönetmenliğini Gore Verbinski'nin üstlendiği filmde Kaptan Jack Sparrow yepyeni maceralara yelken açacak. 2003 yılının bomba filmlerinden "Pirates of the Caribbean"ın devamında eksantrik kaptan Jack Sparrow'un doğaüstü güçler tarafından örülen ağlara yakalanmasına tanıklık edeceğiz.

Kaptan Jack Sparrow'un gemisi Black Pearl (Siyah İnci) üzerindeki lanet kalktığı halde daha ürkütücü bir tehlike gündeme gelmiştir. Düzenbaz ve üçkağıtçı korsanımızın, Derin Denizlerin Hakimi olarak bilinen ve hızına hiçbir geminin erişemeyeceği hayalet gemi Flying Dutchman'ı (Uçan Hollandalı) yöneten efsanevi korsan Davy Jones'a (Bill Nighy) kan borcu olduğu ortaya çıkar. Her türlü zor işin altından sıyrılmakta yetenekli Jack Sparrow, bu sözleşmeden kurtulmanın yolunu bulamadığı takdirde sonsuza kadar Davy Jones'ın hizmetinde onun kölesi olarak yaşayacaktır.

Meydana gelen bu ani gelişme karşısında Will Turner (Orlando Bloom) ile Elizabeth Swann'ın (Keira Knightley) evlilik planları sekteye uğrar. Kendilerini bir kez daha Jack'in talihsizliklerle dolu maceralarının tam göbeğinde bulurlar. Bu yolculuk onları deniz canavarlarıyla ve hiç de konuksever olmayan ada yerlileriyle çatışmalara; gösterişli kahin Tia Dalma'ya (Naomie Harris); hatta Will'in uzun zamandır kayıp olan babası Bootstrap Bill'in (Stellan Skarsgard) esrarengiz şekilde ortaya çıkışına kadar sürükleyecektir.

Öte yandan Doğu Hindistan Ticaret Şirketi'nin acımasız ruhlu korsan avcısı Lord Cutler Beckett da (Tom Hollander) tüm dikkatini ünlü "Ölü Adamın Sandığı"nı ele geçirmeye dikmiştir. Efsaneye göre, Ölü Adamın Sandığına her kim sahip olursa Davy Jones'un da kontrolünü elde edebilecektir. Bu da Beckett'in en son Karayip korsanını bile imha edecek olağanüstü güce sahip olmasıdır.

İşadamlarıyla bürokratların gerçek korsanlar olmasıyla birlikte engin denizlerde zaman hızla değişirken Jack Sparrow ve mürettebatı gibi özgürlük tutkunu ve sevgi dolu korsanlar, şirketlerin yayılması karşısında yok olma tehlikesiyle karşı karşıyadırlar.

Dünya çapındaki milyonlarca izleyicinin gönlünü fetheden birincisinin izinden giden "Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest", izleyicileri hayatlarının en büyük yolculuğuna çıkaracak bir fantastik epik macera filmidir. Senaryosunu yazan Ted Elliott ile Terry Rossio, ilk filmin de senaryosunu yazmalarının yanısıra "Aladdin" ve "Shrek" gibi hit filmlerin senaryosuna da imza atmışlardı. Filmin prodüksiyon amirliklerini Mike Stenson, Chad Oman, Bruce Hendricks ve Eric McLeod üstlendi.

Birinci "Pirates of the Caribbean"da çizdiği Kaptan Jack Sparrow portresiyle Oscar ve Altın Küre adaylığı alan, Sahne Aktörleri Birliği Ödülünü kazanan Johnny Depp, o filmde tüm dünyanın sevgiyle kucakladığı son derece otantik bir film ikonu yaratmıştı.

Dünyanın en popüler ve başarılı aktörlerinden birisi olan Johnny Depp, bugüne kadar oynadığı filmlerde çarpıcı kariyerine damgasını vuran çok sayıda başarılı performans sergiledi. 2003'ün "Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl" ve "Peter Pan" kitapları yazarı J.M. Barrie'nin portresini çizdiği 2004'ün "Finding Neverland" adlı filmlerindeki performanslarıyla Oscar ve Altın Küre adaylığı aldı. Johnny Depp'in 1980'lerin sonlarından beri devam eden başarılı kariyerinde "Cry-Baby", "What's Eating Gilbert Grape?", "Ed Wood", "Benny & Joon", "Edward Scissorhands", "Don Juan DeMarco", "Donnie Brasco", "Fear and Loathing in Las Vegas", "Sleepy Hollow", "Chocolat", "Blow", "Once Upon A Time in Mexico", "Charlie and the Chocolate Factory" ve "Tim Burton's Corpse Bride" gibi ses getiren yapımlar yer alıyor.

Will Turner rolünü üstlenen Orlando Bloom, Peter Jackson'ın ödüllü "The Lord of the Rings" üçlemesinde portresini çizdiği Legolas rolüyle uluslararası düzeyde star oldu. O günden beri yıldızı hızla parlayan genç aktör, Ridley Scott'un yönettiği Jerry Bruckheimer prodüksiyonu "Black Hawk Down", Wolfgang Petersen'in yönettiği "Troy", Ridley Scott'un "Kingdom of Heaven" ve Cameron Crowe'un "Elizabethtown" adlı yapımlarında yıldızlaştı.

Elizabeth Swann karakterinin portresini çizen Keira Knightley, "Pride and Prejudice" adlı filmde canlandırdığı Elizabeth Bennet rolüyle en iyi kadın oyuncu kategorisinde 2005 Oscar ve Altın Küre'ye aday oldu. Güzel oyuncunun uluslararası izleyiciyle ilk tanıştığı film ise "Bend It Like Beckham" adını taşıyordu. "Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl"ün yanısıra "Love, Actually", Jerry Bruckheimer prodüksiyonu "King Arthur", "The Jacket" ve "Domino"da da oynadı.

Yönetmen Gore Verbinski'nin bugüne kadarki kariyerinde sadece beş film olduğu halde, bunların dünya çapındaki toplam hasılatı 1 milyar dolara ulaştı. Yönetmenin kariyerinde, gişelerde olağanüstü başarı kazanan "Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl", izleyicinin ilgisini çeken korku filmi "The Ring" ve trajikomik karakter çalışması "The Weather Man" yer alıyor.

"Pirates of the Caribbean" serisinin yapımcısı Jerry Bruckheimer, film ve televizyon dünyasının en başarılı yapımcılarından birisidir. Yapımcılık serüvenine Don Simpson ile ortaklık yaparak başlayan Jerry Bruckheimer, bugüne kadarki kariyeri boyunca çok sayıda dünya çapında hit filme imzasını attı. Film endüstrisini etkilemekle kalmayıp popüler kültür üzerinde de önemli etkiler bırakan çalışmaları arasında şu filmler yer alıyor: "American Gigolo", "Flashdance", "Days of Thunder", "Bad Boys", "Dangerous Minds", "Crimson Tide", "The Rock", "Con Air", "Armageddon", "Enemy of the State", "Gone in 60 Seconds", "Coyote Ugly", "Remember the Titans", "Pearl Harbor", "Black Hawk Down", "Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl", "Bad Boys II", "Veronica Guerin", "King Arthur", "National Treasure" ve "Glory Road".

Johnny Depp, Orlando Bloom ve Keira Knightley'in yanısıra ilk filmin oyuncuları da devam filmine geri dönüş yaptılar. Bu oyuncular şöyle sıralanıyor:

Rütbesi alınmış İngiliz kaptan James Norrington rolünde Jack Davenport;
Elizabeth'in aristokrat babası Vali Weatherby Swann rolünde Jonathan Pryce;
Fırsat buldukça kafayı çeken sarhoş denizci Joshamee Gibbs rolünde Kevin R. McNally;
Birbirleriyle incir çekirdeğini doldurmayacak konular üzerinde sıkı tartışmalara giren filozof ruhlu iki kafadar Pintel ve Ragetti rollerinde sırasıyla Lee Arenberg ve Mackenzie Crook;
Papağanı sürekli konuşan sessiz denizci Cotton rolünde David Bailie;
Boyunun küçüklüğüne aldırmadan tüm düşmanlarına kafa tutacak kadar korkusuz cüce korsan Marty rolünde Martin Klebba.
Yeni filmde kadroya yepyeni karakterler katılırken bu rollerde yeni oyuncular kamera karşısına geçti. Bu oyuncular da şöyle sıralanıyor:
Derinlikler Lordu Davy Jones rolünde Bill Nighy ("Love, Actually", "The Hitchhiker's Guide to the Galaxy");
Will'in uzun yıllardır kayıp babası Bootstrap Bill Turner rolünde Stellan Skarsgard ("King Arthur", "Good Will Hunting");
Gelecekten haber veren güzel kahin Tia Dalma rolünde Naomie Harris ("28 Days Later", "Miami Vice");
Doğu Hindistan Ticaret Şirketi'nin başkanı Lord Cutler Beckett rolünde Tom Hollander ("The Libertine", "Pride and Prejudice");
Beckett'in acımasız subayı Mercer rolünde David Schofield ("The Last of the Mohicans", "Gladiator")

kaptan jack
18-10-06, 19:47

imzalar çok güzel canım eline saglık......................:img-grin2

deadly_angel
18-10-06, 19:50
http://karayipkorsanlari.sitemynet.com/mynet_resimlerim/potc462__.jpg
http://karayipkorsanlari.sitemynet.com/mynet_resimlerim/potc463.jpg
http://karayipkorsanlari.sitemynet.com/mynet_resimlerim/potc464.jpg

deadly_angel
18-10-06, 19:52
http://karayipkorsanlari.sitemynet.com/mynet_resimlerim/potc465.jpg
http://karayipkorsanlari.sitemynet.com/mynet_resimlerim/potc466.jpg
http://karayipkorsanlari.sitemynet.com/mynet_resimlerim/potc467.jpg
http://karayipkorsanlari.sitemynet.com/mynet_resimlerim/potc468.jpg
http://karayipkorsanlari.sitemynet.com/mynet_resimlerim/potc469.jpg

kaptan jack
19-10-06, 19:56
Keira Knightley: "Korsan kız olmak da, hanımefendi olmak da gayet iyi..."
Sinema.com

Keira Knightley, genç yaşta yıldızının hızla parlamasını sağlayan "Karayip Korsanları" serisine çok şey borçlu. İlk film "Siyah İnci'nin Laneti"nde rol aldıktan sonra şöhret basamaklarını hızla tırmanan, hatta "Aşk ve Gurur" filmiyle Oscar adaylığı bile alan aktris, bu söyleşiden anlaşılacağı gibi, "Karayip Korsanları" serisinin bir parçası olmaktan fazlasıyla memnun...

2003 yılında hem eleştirmenlerin beğenisini kazanan, hem de gişe zaferine ulaşan ilk "Karayip Korsanları" filmi, başrollerde oynayan üç oyuncuya da uğur getirmişti. Ancak içlerinden birisi için film büyük bir şans demekti. Vali'nin güzel kızı Elizabeth Swann rolünü üstlenen Keira Knightley bu filmle kariyerine muhteşem bir ivme kazandırdı ve birdenbire yıldızı parladı. Hollywood'daki Universal Stüdyoları'nda "Karayip Korsanları"nın ikinci ve üçüncü filmlerinin birlikte gerçekleştirilen çekimlerinin arasında gerçekleştirilen aşağıdaki söyleşi, Knightley'nin iki film arasındaki kafa karışıklığından da izler taşıyor. İki filmin aynı anda çekiliyor olmasının kafa karıştırıcı olup olmaadığı sorulduğunda şunları söylemiş güzel yıldız: "Kesinlikle kafa karıştırıcı. 3 numaranın sonuna yaklaştığınız bir anda ansızın geri dönüp de 2 numarayı kafanızda canlandırabilmek epeyce zor oluyor. Bu karmaşanın içinden çıkabilmek için çareyi, sanki iki ayrı film gibi değil de, tek bir tane uzun filmin bölümleri gibi düşünmekte buldum. Buna rağmen her şeyin bana oldukça tuhaf geldiğini kabul etmeliyim."
Şu anda 21 yaşında olan Keira Knightley, genç yaşına rağmen Hollywood'un önde gelen başrol kadın oyuncuları arasında kendisine önemli yer edinmeyi başardı. Aşağıdaki sorulara verdiği yanıtlar, geldiği yerin farkında olduğunu gösteriyor.

İlk filmle kıyaslayacak olursak, "Pirates 2" ve "Pirates 3"te çalışmak nasıldı?
Aslında oldukça tuhaf, çünkü tam olarak hangi tarihte başladığımızı bile hatırlayamıyorum. Sanırım şubat ayında başladık. Son iki yılda sanki başka hiçbir şey olmamış ve sadece "Pirates of the Caribbean"da çalışmışız gibi hissediyorum. Ancak her şey harikaydı. Uzun soluklu bir maraton gibiydi. Dediğim gibi şubat ayında başladık, bir buçuk ay kadar ara verdikten sonra 2006 yılının şubat veya mart ayına kadar sürekli çalıştık. Daha önce bu kadar uzun soluklu bir projede hiç çalışmadığım için her şey bana çok farklı geldi. Rol arkadaşlarım ve setteki herkes mükemmel olduğu için son derece keyifli ve eğlenceli bir çalışma yaptık.

Yeni filme başlarken neler hissettiniz?
İlkinde olduğu gibi fantastik setler vardı. Birkaç ilaveyle aynı teknik ekip, aynı oyuncu kadrosu, aynı yönetmen, aynı senaryo yazarları, aynı yapımcılarla çalıştık. Bu yüzden sanki ilk filmi hiç bitirmeden ikincisine devam ediyormuşuz gibi hissettim.

Rolünüze hazırlanırken eğitim aldınız mı?
Şu sıralarda stüdyoda büyük bir dövüş sahnesi çekiliyor. Şu anda çalışmıyor oluşumun sebeplerinden birisi de o sahnede yer almıyor oluşum... Ancak ben de birçok dövüş sahnesinde boy gösterdim. Filmin çekimlerinin başlangıcında birkaç haftalık eğitim aldım. Bize bu eğitimi veren dublörlerin çoğuyla ilk filmden tanıştığımız için oldukça kısa sürdü.

Senaryoya dövüş sahneleri konulması için ısrar ettiniz mi?
Hayır ısrar etmedim. Aslında biz oyuncular için ısrar etmek diye birşey sözkonusu değildir. Ancak rica edebiliriz. Evet, böyle bir ricada bulundum. Birinci filmi çektiğimiz günlerde portresini çizeceğim karakter için neler istediğimi sormuşlardı. Ben de "Kılıç istiyorum" dediğim halde bana kılıç verilmedi. Bu filmde ise iki tane birden verdiler ki, gerçekten çok şanslıyım.

Bu filmde ne tip kostümler giyiyorsunuz? Korselere geri mi döndünüz?
Şu sıralarda "Pirates 3"ü çekiyoruz. Bu üçüncü filmde oryantal tipte bir kızı oynadığım için ilk defa bacaklarım ortaya çıkmış oldu. Aslında böyle olmasından memnunum. Öylesine inanılmaz bir sıcak var ki, diğer aktörler korsan kıyafeti içerisindeyken onlara kıyasla daha hafif ve açık giysilerle dolaşmak hoşuma gidiyor. Kalan zamanlarda ise korseler yerine korsan kız kıyafeti içindeyim.

"Pirates 2" ve "Pirates 3"ü aynı anda çekiyorsunuz. Kafanız karışmıyor mu?
Büyük oranda evet. Bir buçuk aylık arayı vermeden önce sadece ikinciyi çekiyorduk. Aslında o günlerde üçüncü için hiçbir şey yapmıyordum ve bu çok iyiydi. Şu anda üçüncüyü yapıyoruz. Sonra yeniden ikiye döneceğiz. Bu durumun oldukça kafa karıştırıcı olduğunu söyleyebilirim. İkisini birbirinden ayırmaya çalışmak bazen kafa karıştırabiliyor. Ancak bu bölümleri dilimler halinde yapıyoruz. İkinciden bir gün, üçüncüden bir gün şeklinde değil yani... Son üç hafta içerisinde sadece 3 numara üzerinde çalıştık. Önümüzdeki ay ise Bahama'ya giderek 2 numaraya dönmüş olacağız. Ardından tekrar 3 numaraya geçilecek. Kısacası durum o kadar da berbat değil...
Ancak şu da var ki, 3 numaranın sonuna yaklaştığınız bir anda ansızın geri dönüp de 2 numarayı kafanızda canlandırabilmek epeyce zor oluyor. Bu karmaşanın içinden çıkabilmek için çareyi, sanki iki ayrı film gibi değil de, tek bir tane uzun filmin bölümleri gibi düşünmekte buldum. Buna rağmen her şeyin bana oldukça tuhaf geldiğini kabul etmeliyim.

Çekimlerin Karayiplerde yapılması hoşunuza gidiyor mu? Yoksa burada, Los Angeles'te olmayı mı tercih ederdiniz?
Açıkçası burada, Los Angeles'ta olmayı tercih ederim. Çok güzel yerlere gidiyoruz. Kimi zaman da pek o kadar güzel olmayan yerlerde bulunuyoruz. Özellikle de turistik adalara gittiğimizi düşünecek olursak, Karayiplerdeki çekimlerin oldukça keyifli olduğunu söyleyebilirim.
Ancak şöyle de bir gerçek var: İlk birkaç hafta içerisinde, "Oh, plajlar, deniz, her şey çok güzel" diye büyüsüne kapılıyorsunuz. Aradan birkaç hafta geçtikten sonra düşünceniz değişiyor. "Peki tamam, plajları gördüm, denize girdim, yanımda getirdiğim tüm kitapları okudum. Başka yapacak şey yok mu?" diye yakınma dönemi geliyor. Karayip Adaları doğa harikası çok güzel yerler olabilir ama açıkçası Los Angeles'ı tercih ederim. Ben bir kent kızıyım.

Bildiğiniz gibi ilk "Pirates" filmi dünya çapında büyük bir hit oldu. Devamında oynarken ilkine uyum sağlamak gerektiğini mi düşündünüz, yoksa ondan daha iyisini yapma baskısı mı hissettiniz?
İlk filmin çok sevilmesi sebebiyle oyuncular ve yönetmen üzerinde belli miktarda baskı oluştuğunu düşünüyorum. Böyle bir durumda insan mümkün olduğu kadar iyisini yapmak istiyor. Ancak sanırım bu durum her film için geçerli... Bence en güzeli de, "Pirates"i çevreleyen heyecan ve beklenti düzeyinin çok yüksek olmasıydı. Normalde bir filmin gösterime girişine kadar heyecan bu derece yüksek olmaz. İnsanların gidip izleyeceği, yeni bölümde neler olduğunu görmek isteyeceği bir filmin parçası olmak çok güzeldi.

Peki, bir devam filminde oynamak, kendi beklenti düzeyinizi de artırmadı mı?
Kesinlikle evet. Öyle filmler vardır ki, sayfa üzerinde senaryosunu okursunuz ve ekrana nasıl yansıyacağını aklınızda canlandıramazsınız. Bu serinin ilk filminde de böyle bir durum vardı. Nasıl birşeye benzeyeceğini hiçbirimiz bilemiyorduk. İşin ilginç yanı, bu yeni bölüme başlarken de aynı duyguları hissettik. Senaryoyu okuyup beğendiğimiz halde filmin bitmiş halinin nasıl olacağını hayal edemedik. Şu anda bile tam olarak bilemiyorum. Filmin bitmiş şeklini henüz görmedim ama çekimler sırasında yaptıklarıma bakarak gerçekten çok iyi bir film olacağını hissediyorum. Ortalıkta çok sayıda korsan öyküsü varken biz en iyisini bulmayı başardık. Herşey heyecan vericiydi ama filmin bitmiş halinin nasıl olacağını şu an için bilemiyorum.

"Pirates" sonrası için herhangi bir planınız var mı?
Durun bakalım, ikincisi bitti ama daha 3. filmin yarısına bile gelmedik. Henüz ben bu filmin bittiğini bile aklıma getiremiyorum. Henüz yolun yarısındayız. Birkaç senaryo taslağı okumaya başladım ama kafamı henüz onlara odaklayamıyorum. Kısacası hiçbir ipucu yok henüz...

deadly_angel
19-10-06, 20:02
röpörtaj için çook teşekkür ederim, harika, ne zamandır Keiraröpörtajı okumamıştım... Çok güzel ;)

black_girl
21-10-06, 12:18

deadly_angel bu imzaları senmi yaptın?

deadly_angel
22-10-06, 10:29
deadly_angel bu imzaları senmi yaptın?

hayır ben yapmadım, yabancı bir siteden aldım

havincim
22-10-06, 10:37
orlandonun çıkması çok moralimi bozdu:dito ama hala içimde umut var umarım bu haber doğru değildir:icon_cry: :icon_cry:

kaptan jack
22-10-06, 15:41
arkadaşlar ya biz bu filmin 4. seriyi çekicegine eminmiyiz......ben hiç duymadım orlando haberleri hariç...........:img-grin2

deadly_angel
22-10-06, 15:54
:img-grin2 jack haklı bencede daha kesinleşen birşey yokki :img-grin2

cramoisi
22-10-06, 19:23
bence 3 te bırakacaklardır

cdas35-5
22-10-06, 19:56
bence 3 te bırakacaklardır

bence de............

nil89
23-10-06, 19:53
4 cekilmeye baslicaklarmis ve 4te willi öldürceklermis ben öyle duydum heralde dogrudur

deadly_angel
23-10-06, 20:46
4 cekilmeye baslicaklarmis ve 4te willi öldürceklermis ben öyle duydum heralde dogrudur

iyide orli dördüncü çekilirse hiç oynamayacakki, yani filmde olmayacak, üçüncüde öldürmeleri gerek eğer öyleyse

captain jack
23-10-06, 23:08
orlando nun çıkması önemli değil ki zaten bu bölümde sevdiği kızla kavuşur captain jack te yeni maceraya çıkar will zaten korsan falan olmak istemiyorki istesede korsanlığı beceremez fazla dürüst eğer ki devam olursa artık will ve elizabetin olması saçma olur

deadly_angel
24-10-06, 08:15
orlando nun çıkması önemli değil ki zaten bu bölümde sevdiği kızla kavuşur captain jack te yeni maceraya çıkar will zaten korsan falan olmak istemiyorki istesede korsanlığı beceremez fazla dürüst eğer ki devam olursa artık will ve elizabetin olması saçma olur

evet zaten bu bölümde evledinyolardı galiba will ve elizabeth.
herhalde will köşesine çekilir, öldürmesinler yeter...

captain jack
24-10-06, 09:32
3. bölümden 2 yeni resim daha

http://www.ohjohnny.net/potc3/potc3231.jpg
http://www.ohjohnny.net/potc3/potc3230.jpg

deadly_angel
24-10-06, 09:38
resimler için sağol jack
acaba bunlar ne planlıyor 3. filmde

cramoisi
24-10-06, 10:27
resmen yılan hikayesi oldu.adam gibi bi açıklama yapsınlar artık.sinir oldum ya

kaptan jack
24-10-06, 17:36

ama captain jack bu söyledigin biraz şaçma olmaz mı....eger 3. filmin sonunda will ile elizabeth evlenirse ve 4. filmde orlandonun çıktıgını düşünürsek,elizabeth e ne olucak.sanırım kendisi 4. filmde mevcut.ne yani elizabeth maceradan maceraya koşarken will evde oturacak.........:img-grin2 yni keira nın olmadıgı ile ilgili bir haber gelmedi....yani çıkarsa dedigin gibi ikisinin birden çıkması gerekir ki bunu hiç ama hiç istemem.....:img-sorry

kaptan jack
24-10-06, 17:47
resimler için sağol jack
acaba bunlar ne planlıyor 3. filmde

davy jones kalbi hala sırrını korumakta.........kalp donanmanın eline geçti.....bence davy jones ile donanma birleşecek.....bizim jack,barbosa,elizabeth ve will davy jonesa karşı savaşacakla.tabi bide elizabeth in kaçırılması meselesi var.......bence film bu mesele üzerinden fazla duracak........bizim will in babasıda var malumunuz.............will in babasına verdigi söz hala duruyor......bence will babası ve elizabeth arasında sıkışabilir.....jack konusuna girmek bile istemiyorum...........babası ve kızı çıktı geldi....onun hakkında tahmin yürütemiyecem....cidden o kız jack in mi yaaaaaaaaaa..........:img-grin2 belki babasının falandır.......:img-grin2 kızın annesi kim acaba....tia dalma olmasın....:img-grin2

deadly_angel
24-10-06, 18:01
keşke biraz tüyo falan verseler, meraktan çatlıcam, olayları birbirine bağlamak oldukça zor :)

captain jack
24-10-06, 18:06
ben eğer devamı düşünüyorlarsa 2 sininde olmaması gerektiğini düşünüyorum
sonuçta farklı karakterler gelmeli mesala kaptan ın tayfasından biri olmak isteyen korsan olmayı gerçekten isteyen genç bir karakterin olması gibi mesala
çünkü dediğim gibi will korsan falan olmak istemiyor sevdiği kıza kavuşur bu bölümde eğer ki devam olursa yeni karakterler genç isimler olursa çok daha keyifli olur(bana göre)
benim için o iki karakter önemli değil
yaşasın captain jack sparrow

deadly_angel
24-10-06, 18:18
Will'in tek isteği Elizabeth ile evlenebilmek, korsanlık taraflarında bezi yok onun

kaptan jack
24-10-06, 18:18
arkadaşlar ben bu filmin 4. sünün çekillecegine inamıyorum bir türlü.....ben kendimi üç seriye hazırlamıştım.........:img-grin2 eger çekilseydi şimdiye kadar haberini duymazmıydık.....sonuçta gişe rekortmeni bir film.........bir ybdan hiç bitmemesini isterken birazda korkuyorum açıksası.....:img-grin2 neyse bekliyip görücez.....

deadly_angel
24-10-06, 18:19
ikincisi çekilirken üçüncüsününde olacağını duymuştuk, bakalım, bazı pürüzler var sanırım senaryoda, çelikecejk mi yoksa bitirilecek mi belli olur yakın bir zamanda

kaptan jack
24-10-06, 18:20
Will'in tek isteği Elizabeth ile evlenebilmek, korsanlık taraflarında bezi yok onun
bencede...........zaten başına gelen maceraların hepsi aşk yüzünden.......ama eger will karakteri çıkarsa elizabeh de çıkmalı........

deadly_angel
24-10-06, 18:21
bencede...........zaten başına gelen maceraların hepsi aşk yüzünden.......ama eger will karakteri çıkarsa elizabeh de çıkmalı........

Elizabeth baya önemli bi karakter ama

kaptan jack
24-10-06, 18:35
Elizabeth baya önemli bi karakter ama

ben ikisininde çıkmasını istemiyorum.özellikle keira nın.....ama orlando çıkarsa keira ne olucak.evlenecek diyecem ama o zaman 4. filmde orlando nun yoklugunu nasıl açıklayacaklar.
hani diyecem bunlar evliyken biri orlandoyu öldürücek elizabeth de intikam için geri dönüp jackten yardım istiyecek.kill bill e döndürdüm işi.......:img-grin2
yada will elizabeth ve babası arasında kalıp babasını seçecek........
en kötüsü filmin sonunda ölücek...........:img-sorry bu arada bu filmin üçüncüsü çekilmedi mi?ben şubatta tam anlamıyla hazır olacagını biliyorum....

TubaK
24-10-06, 19:13
herkese slm.ben bu sayfaya ilk defa yaziyorum.karayip korsani benimde en sevdigim fimlerden biri.ben bir ara koyu bir orlando bloom hayraniydim ve onun filden cikartildigini duyunca sok olmustum,bu haberin dogru olmadigini nette okudum.almanca bilenler icin buraya ekliyorum,bilmeyenler icinde cevirmeye calistim.terry rossio´nun internet sitesinden (kendisi senaryo yazarlarindan biri)

"Das ganze Gerücht ist ziemlicher Bockmist. Bis jetzt wurde noch nicht mal eine Minute Arbeit in "FdK 4" investiert. Es gibt keinen vierten Film. Um ehrlich zu sein, es wurden keine Verträge abgeschlossen, und niemand weiß, wer überhaupt diese Entscheidung fällen würde, es ist noch nicht mal sicher, wer überhaupt die Verantwortung für so eine Entscheidung hätte. Alles pure Spekulation."

"bu dedikodu tamamen bir sacmalik.simdiye kadar 4. bölüm icin bir dakika bile harcanmadi.dördüncü bir film yok.dogruyu söylemek gerekirse bir sözlesme yapilmadi.böyle bir kararin mesuliyeti kimin alacagi belli bile degil.hepsi sadece bir spekülasyon"

TubaK
24-10-06, 19:18
bu dedikoduyu yalanlayan bir haber daha buldum

As some of you may have seen, there have been some rumors going around online regarding potential absence of Orlando Bloom in the future Pirates of the Caribbean films. We are working closely with Disney and want you to know that while we cannot comment on specific plot points, such rumors are completely unfounded.

kaptan jack
24-10-06, 19:26
herkese slm.ben bu sayfaya ilk defa yaziyorum.karayip korsani benimde en sevdigim fimlerden biri.ben bir ara koyu bir orlando bloom hayraniydim ve onun filden cikartildigini duyunca sok olmustum,bu haberin dogru olmadigini nette okudum.almanca bilenler icin buraya ekliyorum,bilmeyenler icinde cevirmeye calistim.terry rossio´nun internet sitesinden (kendisi senaryo yazarlarindan biri)

"Das ganze Gerücht ist ziemlicher Bockmist. Bis jetzt wurde noch nicht mal eine Minute Arbeit in "FdK 4" investiert. Es gibt keinen vierten Film. Um ehrlich zu sein, es wurden keine Verträge abgeschlossen, und niemand weiß, wer überhaupt diese Entscheidung fällen würde, es ist noch nicht mal sicher, wer überhaupt die Verantwortung für so eine Entscheidung hätte. Alles pure Spekulation."

"bu dedikodu tamamen bir sacmalik.simdiye kadar 4. bölüm icin bir dakika bile harcanmadi.dördüncü bir film yok.dogruyu söylemek gerekirse bir sözlesme yapilmadi.böyle bir kararin mesuliyeti kimin alacagi belli bile degil.hepsi sadece bir spekülasyon"

arkadaşım haber için çok teşekkür ederim.içime su serptin valla.........:img-grin2 hoş olsada nasıl olurdu merak etmiyorda degilim...........:img-sorry

deadly_angel
24-10-06, 20:44
ben ikisininde çıkmasını istemiyorum.özellikle keira nın.....ama orlando çıkarsa keira ne olucak.evlenecek diyecem ama o zaman 4. filmde orlando nun yoklugunu nasıl açıklayacaklar.
hani diyecem bunlar evliyken biri orlandoyu öldürücek elizabeth de intikam için geri dönüp jackten yardım istiyecek.kill bill e döndürdüm işi.......:img-grin2
yada will elizabeth ve babası arasında kalıp babasını seçecek........
en kötüsü filmin sonunda ölücek...........:img-sorry bu arada bu filmin üçüncüsü çekilmedi mi?ben şubatta tam anlamıyla hazır olacagını biliyorum....

Sıkı bir Keiraganist olarak, onun filmden çıkmasını istemem, tabiiii eğer 4. bir film varsa, pek zannetmiyorum olacağını

senny
07-11-06, 19:57
http://www.resimupload.us/uploads/2342b8c04a.jpg

senny
07-11-06, 20:01
http://www.resimupload.us/uploads/175b6767f5.jpg

http://www.resimupload.us/uploads/69a806cb6b.jpg

kaptan jack
07-11-06, 20:03
http://www.resimupload.us/uploads/2342b8c04a.jpg

kara inci su yüzüne çıkmış...........çıkmış ta nasıl çıkmış işte o bir merak konusu........:img-grin2

senny
07-11-06, 20:21
uçan hollandalının orijinali
http://www.resimupload.us/uploads/4e653f9bae.jpg

http://www.resimupload.us/uploads/615484a35d.jpg

http://www.resimupload.us/uploads/55d82cc60a.jpg

http://www.resimupload.us/uploads/17abe03f99.jpg

senny
07-11-06, 20:26
http://www.resimupload.us/uploads/d3652df558.jpg

http://www.resimupload.us/uploads/ea521baef5.jpg

http://www.resimupload.us/uploads/c34ed76abe.jpg

senny
07-11-06, 20:28
http://www.resimupload.us/uploads/d3e8b7f818.jpg

captain jack
07-11-06, 22:57
http://i28.photobucket.com/albums/c222/popcorn631/Jack-ThankstoJean-for-.jpg

deadly_angel
08-11-06, 15:03
Gemiler harika, iyice sabırızlanmaya başladım

captain jack
13-11-06, 09:19
3. bölümden yeni resim

http://i32.photobucket.com/albums/d16/QuetzalPhoenix/Johnny%20Depp%20Pics/NEW.jpg

captain jack
17-11-06, 11:30
http://img24.imagevenue.com/img.php?image=58392_cap006_122_473lo.JPG
http://img135.imagevenue.com/view.php?image=58294_cap004_122_419lo.JPG

Mojima
18-11-06, 19:07
Resimler süper arkadaşlar sağolun.2. film heycanlı bir yerde bitti ilk film öyle değildi o yüzden 2. filmin çıkacağından bile emin değildim ama şimdi merakla bekliyorum.Birşey sormak istiyorum filmin gösterim tarihi kesin bellimi?

kaptan jack
18-11-06, 20:45
captain resimler süpper....eline saglık...iyice sabırsızlanmaya başladım...bir görsem şu fragmanı...bu arada resimdeki şu vidalı adama bayıldım.......kaptan jack:img-grin2 ,barbosa,elizabeth kadro tamamlanmış gibi görünüyor.........acaba ne olucak yaaaa...........:img-sorry

kaptan jack
18-11-06, 20:48
http://img212.imageshack.us/img212/8984/awepub008nm5.jpg (http://imageshack.us)

Mojima
19-11-06, 09:49
Fragmanın yayınlanması hakkında bilgisi olan varmı?

deadly_angel
19-11-06, 10:58
herhalde geniş bir fragman çok yakında çıkar, mayısta vizyona gireceğine göre

Mojima
19-11-06, 11:26
HP'nin fragmanı bile çıktı Temmuz'da yayınlancak olmasına rağmen umarım yakında çıkar merak ettim

deadly_angel
22-11-06, 13:12
captain jack video için sağol

Mojima
23-11-06, 20:32
Videolar için teşekkürler ilk filmden sahnelermi son verdiğin video?

sbuffy
03-12-06, 16:45
http://img146.imageshack.us/img146/4024/pirates3newpicspk8.jpg
http://img146.imageshack.us/img146/7720/5tw5.jpg
http://img146.imageshack.us/img146/3148/6rs1.jpg
http://img146.imageshack.us/img146/2011/2hh8.jpg

kaptan jack
03-12-06, 16:51
sbuffy çok saol..............resimler harika,iyice sabırsızlamaya başladım........:happy0064 acaba keira nın önündeki kim,jack mi yoksa şu japon kaptan sao feng mi..............:icon_sorr

Mojima
03-12-06, 18:11
@sbuffy resimler için teşekkürler...Bu görüntüleri gördükçe insan daha bir sabırsızlanıyor.

kaptan jack
04-12-06, 19:31
http://img299.imageshack.us/img299/8283/actioncaps024mx0.jpg (http://imageshack.us)

kaptan jack
04-12-06, 19:33
http://img299.imageshack.us/img299/9969/actioncaps103qk0.jpg (http://imageshack.us)

kaptan jack
04-12-06, 19:34
http://img299.imageshack.us/img299/8845/jerrybrukheimerspics004qt9.jpg (http://imageshack.us)

HermionesDream
04-12-06, 19:35
Resimler süper yha
Keira o kıyafetlerin içinde ne kadar da şeker duruyor ya

Kurt_Memati
04-12-06, 19:37
Serisi güel olacak . Her aşivde bulunması gereken filmlerden.

kaptan jack
04-12-06, 19:57
3 kasım'da the santa clause 3 the escape clause filmi ile görücüye çıkacak olan trailer senaryosu içeriden birileri tarafından imdb'ye sızdırıldığı şeklinin türkçeleştirilmiş hali * ile aşağıdaki gibidir

--- hassas bünyelere zararlı spoiler içerebilir ---
wdp logosunun üzerinde şimşek çakar.

açılış sahnesi: singapur ticaret limanı ’na doğru bakan kara bir gece.

kaptan sao feng : (sesi gelir) bir şarkı duydum bayan swann. çocuklar, hayaletler ve deliler tarafından söylenen bir şarkıyı... yo... ho.. ho...

sao feng’in elizabeth’in gözlerine doğru gülümseyen hali.

elizabeth swann: bir şişe rum’dan sonra daha iyi geliyor kulağa.

bir cutlass’i kınından çıkartır ve saldırır. ama sao feng tarafından kolaylıkla durdurulur. will turner, arkasında boğazına dayadığı bir bıçakla belirir.

will turner: biz senin için burada değiliz, biz size....

sao feng dirsek ve yumrukla will’i alteder, ve de bir varile doğru iter.

sao feng will’in işini bitirmek amacıyla bir demir pençe kaldırır, ama kulağındaki pistol tıkırdamasıyla durur.

kamera, omzunda maymun jack olan barbossa’yı gösterecek şekilde döner.

barbossa: biz buraya the black pearl* için geldik, kaptan

will ve elizabeth barbossa’ya sorgulayan bakışlarla bakarlar.

barbossa gözlerini devirir

barbossa: vee.. ruhu için....

yüzünde hafif bir memnuniyet ifadesi ile gibbs sahilde durmaktadır.

`gibbs:` kaptan.

lord cutter ’ın vali swann’la yüzyüze görürüz.

cutter: jack!

davy jones ’un monokl ile bir denizcilik haritasına baktığını görürüz.

davy jones: *fısıltıyla* .... sparrow...

mürettebatına döner.

davy jones: sandık!

ekran kararır.

kaptan jack
04-12-06, 19:59
jack sparrow: (sesi gelir) ben... bir çeşit beladayım dost.

will we barbossa’nın tia dalma ’nın barakasında camdan bir kayaya bakarken görülen çekimi. binlerce mutasyon geçirmiş dev yengeç oradan çıkar ve limana doğru dökülür. jack’in kolları aynı portal’dan çıkar. barbossa ve will geri adım atarlar.

*bir seri süper hızlı sahne.*

will, elizabeth’in kollarını kendinden uzaklaştırır.

norrington kendi kraliyet gemisinin içerisinde amiral kıyafetinde görülür.

tia dalma, güler ellerinden kumlar akarken.

sao feng: (sesi gelir) bu kadar geldiniz.

ragetti: takma gözünü takar ve mutlu gözükmektedir.

kraken’in dokungaçları norrington’un gemisine sarılır.

gowenor swann cutter a saldırır ve kelepçelenir. **

sao feng: ama sonuna kadar gidecek misiniz?

*jack sparrow ’u sürreel bir çölde (arafta) bataklık kumuna batarken, yengeçlerle görürüz.

barbossa, onu çekmek için uzanır.*

kaptan jack
04-12-06, 19:59
jack sparrow: sizin gibiler tarafınfan kurtarılmayacağım.

*kollarını itirazla gögsünde birleştirir ve batmaya devam eder. *

barbossa: ben de seni kurtarmak istemiyorum ama etrafta sana yardımcı olacak hiç kaplumbağa göremiyorum şimdi jack.

bootstrap bill: kamp ateşinde birisi ile otururken görülmektedir.

bill: onu bulmalıyım, o benim.. oğlum
ses: bir oğlun mu var?
bill: evet

ses: benim de bir oğlum var, hem de bu sularda. seninkini bulmana yardım ederim, eğer benimkini bulmama yardım edersen.

sesin sahibi ateşe doğru eğilir ve yüzünü görürüz

captain grant “the sea sponge” sparrow * : savvy? *

pirates of the caribbean: at world's end

gelecek sene
captain jack
saldırıyor!

yaz 2007

--- spoiler sonu ---

Mojima
04-12-06, 20:33
Bilgiler için teşekkürler fragmanı görmek için şimdiden sabırsızlanıyorum...

cramoisi
05-12-06, 09:12
Abovvvvvvvvvvvvvvvvvvvv:)

gaby
05-12-06, 11:40
özledim Jack ide gelsin artık şu filmde rahatlayalım

burcu_yağmur
05-12-06, 11:41
sabırsızlıkla bekliyorum 3 filmi ben aslında jack le elizabetih yakıştırıyorum wille o kadar yakışmıyo bana göre

kaptan jack
05-12-06, 14:23
captain nın yardımlarıyla..................:img-yes:
arkadaşlar bu bilgilerden kesin emin degilim...........dogru olabilir de olmayabilirde.............:icon_sorr

-Chow yun fat'ın canlandıracağı çinli korsan sao feng iyi değil kötü adammış. Empress adlı kızıl bayaklı 1 gemisi varmış. elizabeth'i tanrı sanıp kaçıracaklarmış

-world's end'e okyanusun ortasındaki 1 girdaptan giriliyomuş

-filmin başında bütün ekip ve tia dalma black pearl'den kalanlara gideceklermiş. burada kraken tarafından yenmediyse jack'in cesedini bulacaklarmış. tia dalma'dan 1 şekilde gemiyi onarmasını isteyeceklermiş. onaracakmışta dalma. çünkü jack'den önce bootstraps kurtarılacakmış(bu bence will'in keyfi için değil, jack'i kurtarmak için önce bootstaps'i kurtarmanın 1 nedenden dolayı şart olduğundan.) ve flying dutch gemisini yenmenin tek yolu onunla denk güçte olan pearl'ü kullanmakmış

-kraken'le mücadele etmesi için calypso kullanılacakmış. bu 1 deniz yaratığıymış

-barbossa jack'e borçlu olduğundan onu kurtarmak için kendini feda edecekmiş.(bence world's endden 1 kişiyi çıkarmak için başkasını orda bırakmak gerekecek.)

-sao feng kaçınca davey jones'un peşine düşecekmiş.

-jones'un 1 cinlik yapıp beckett'ın emrinden çıkması ve onu öldürüp kalbini geri alması ve tayfalarla beraber özgür kalması bekleniyormuş.

deadly_angel
05-12-06, 14:53
captain nın yardımlarıyla..................:img-yes:
arkadaşlar bu bilgilerden kesin emin degilim...........dogru olabilir de olmayabilirde.............:icon_sorr

-Chow yun fat'ın canlandıracağı çinli korsan sao feng iyi değil kötü adammış. Empress adlı kızıl bayaklı 1 gemisi varmış. elizabeth'i tanrı sanıp kaçıracaklarmış

-world's end'e okyanusun ortasındaki 1 girdaptan giriliyomuş

-filmin başında bütün ekip ve tia dalma black pearl'den kalanlara gideceklermiş. burada kraken tarafından yenmediyse jack'in cesedini bulacaklarmış. tia dalma'dan 1 şekilde gemiyi onarmasını isteyeceklermiş. onaracakmışta dalma. çünkü jack'den önce bootstraps kurtarılacakmış(bu bence will'in keyfi için değil, jack'i kurtarmak için önce bootstaps'i kurtarmanın 1 nedenden dolayı şart olduğundan.) ve flying dutch gemisini yenmenin tek yolu onunla denk güçte olan pearl'ü kullanmakmış

-kraken'le mücadele etmesi için calypso kullanılacakmış. bu 1 deniz yaratığıymış

-barbossa jack'e borçlu olduğundan onu kurtarmak için kendini feda edecekmiş.(bence world's endden 1 kişiyi çıkarmak için başkasını orda bırakmak gerekecek.)

-sao feng kaçınca davey jones'un peşine düşecekmiş.

-jones'un 1 cinlik yapıp beckett'ın emrinden çıkması ve onu öldürüp kalbini geri alması ve tayfalarla beraber özgür kalması bekleniyormuş.

süpersiniz, bilgiler için çok teşekkürler;)

acayip heyecanlı bir film olacak artık bundan adım gibi eminim
yine mi elizabeth kaçırılıyor, bu kızın çektiği nedir ya:img-hyste
gerçi kaçırmaları oldukça doğal:img-yes: :happy0064
bu tia dalmada gizemli bişiler olduğunu görür görmez anlamıştım, bu arada o çocuk meselesini hala acayip merak ediyorum:img-yes:

Mojima
05-12-06, 18:04
...-filmin başında bütün ekip ve tia dalma black pearl'den kalanlara gideceklermiş. burada kraken tarafından yenmediyse jack'in cesedini bulacaklarmış. tia dalma'dan 1 şekilde gemiyi onarmasını isteyeceklermiş. onaracakmışta dalma. çünkü jack'den önce bootstraps kurtarılacakmış(bu bence will'in keyfi için değil, jack'i kurtarmak için önce bootstaps'i kurtarmanın 1 nedenden dolayı şart olduğundan.) ve flying dutch gemisini yenmenin tek yolu onunla denk güçte olan pearl'ü kullanmakmış...

Bilgi için teşekkürler.Bunu okuyunca içimden 'Keşke okumasaydım' dedim çünkü okuğumda içimi bir merak kaplıyor ve bunun etkisindende kolay kolay kurtulamıyorum.

kaptan jack
05-12-06, 20:29
http://img183.imageshack.us/img183/3168/2yv6.jpg (http://imageshack.us)

deadly_angel
06-12-06, 17:38
Acaba Jack nereye bakıyor, surat ifadesine yine bayıldım süper:img-yes:

Mojima
06-12-06, 18:11
Asıl soru yanındaki adam kim?

kaptan jack
07-12-06, 14:59
arkadaşlar nereye bakıyor bilmiyorum ama yanındaki sao feng olabilir belki.....ama sao feng ile tek sahnesi vardı.....adamı hiç görmedigim için tanıyamıyorum....bana sao feng olabilecek izlenimni verdi.......:img-hyste
bu arada gerçekten çok şirin bakmış......yine kim bilir ne yaptı.........:img-hyste

kaptan jack
07-12-06, 15:03
süpersiniz, bilgiler için çok teşekkürler;)

acayip heyecanlı bir film olacak artık bundan adım gibi eminim
yine mi elizabeth kaçırılıyor, bu kızın çektiği nedir ya:img-hyste
gerçi kaçırmaları oldukça doğal:img-yes: :happy0064
bu tia dalmada gizemli bişiler olduğunu görür görmez anlamıştım, bu arada o çocuk meselesini hala acayip merak ediyorum:img-yes:

gerçekten çok heyecanlı olcaga benziyor.......elizabeth i sao feng tanrıça zannettigi iöçin kaçırıyor....gerçi işine gelmiştir bu güzelligi kaçırmak.....:happy0064 umarım will kurtarır........:img-yes: tia dalma zaten ayrı bir muamma......çocuk meselesine gelince çocok gerçekten jack in mi çok merak ediyorum....................:img-yes:

captain jack
07-12-06, 16:23
yanndaki sao feng
doğru tahmin kaptan jack

captain jack
07-12-06, 16:24
karayip korsanları 3 ün çekimlerini tamamlayan chow yun-fat filmle ilgili düşüncelerini south chine morning post a anlatmış.hong konglu aktörün aklında
en çok kalansa johnny depp in müthiş oyunculuğu" film boyunca johnny'le sadece bir kez aynı sahneyi paylaştım ama kusursuz bir oyuncu yeniden onunla karşı karşıya oynamayı çok isterim"

diyen yun-fat filmi heyecanla bekleyenleri biraz hayal kırıklığına uğrattı
iki oyuncuyu film boyunca birarada görebileceklerini düşünen izleyiciler biraz üzülselerde,yun-fat ın eğer bir devam filminde daha beni görmek isterlerse hiç
düşünmeden yerimi alırım dmesi 2006 yazını beklmemizi gittikçe zorlaştırıyor(beyazperde.com)

Mojima
07-12-06, 18:19
Bence biraz az olmuş daha fazla bekliyordum ben...

kaptan jack
07-12-06, 19:40
http://img76.imageshack.us/img76/5973/kaydsbiggvn7.jpg (http://imageshack.us)
arkadaşlar çocuk jack in çocuklugunu canladıracak....:img-wink:çocukluk olaylarına girilmesinde babasının bir etkisi olabilir.........:img-yes: baya merak etmeye başladım yaa............:icon_sorr ne zaman görücez şu fragmanı.....

deadly_angel
07-12-06, 19:53
oldukça şirin görünüyor, demek çocukluğunu canlandıracak, şimdi daha çok merak ettim

Mojima
07-12-06, 23:43
Yazıldıysa kusura bakmayın ama annesi kim? :D

deadly_angel
08-12-06, 07:31
Yazıldıysa kusura bakmayın ama annesi kim? :D

ortada bide kız çocuk var, onun jackin kızı olduğuna kesin gözle bakılıyor, bide annesi tia dalma çıkıyomuş:img-hyste

kaptan jack
08-12-06, 14:34
ortada bide kız çocuk var, onun jackin kızı olduğuna kesin gözle bakılıyor, bide annesi tia dalma çıkıyomuş:img-hyste

olur olur...........jack ten herşeyi beklerim.....:img-hyste çocuk babasının çıkıyormuş falan........:img-hyste

deadly_angel
08-12-06, 15:18
olur olur...........jack ten herşeyi beklerim.....:img-hyste çocuk babasının çıkıyormuş falan........:img-hyste

jack evin babası oluyo falan, düşünsenize:img-hyste
ben düşünemiyorum çünkü tam düşünecekken krize giriyorum:happy0064

Mojima
08-12-06, 16:32

jack evin babası oluyo falan, düşünsenize:img-hyste
ben düşünemiyorum çünkü tam düşünecekken krize giriyorum:happy0064

Süpersiniz ya...:dito

Aile ve JAck :img-hyste

captain jack
08-12-06, 18:59