*duygu*
19-07-06, 09:22
Kampüsistan ve Azap yolu gibi bir çok dizide oynadı...Yorumlarımızı burada paylaşalım...
|
Tüm Versiyonu Göster : Kaan Urgancıoğlu *duygu* 19-07-06, 09:22 Kampüsistan ve Azap yolu gibi bir çok dizide oynadı...Yorumlarımızı burada paylaşalım... *duygu* 21-07-06, 17:03 bir kişi bile yazmamış bence çok başarılı ve yakışıklı bir oyuncu:) _E¢E_ 21-07-06, 21:35 kampüsistanı çok seviyodum .. kaan urqancıoqlu da süper oynuyodu .. iyi oyuncu .. yüzü de çok tatlı .. + ruhi'mle aynı reklamda oynamı$lardı (: card finans .. orda da iyiydi .. sabiş@enes 21-07-06, 22:08 kampüssitan dan sonra yeni dizisi kanal d de başlıyo ah bir polis olsam orda yakışıklı bir polisi canlandırıcak çok tatlı bi yüzü var şeker şey:img-grin2 LİBRA 22-07-06, 12:56 ben de çok beğeniyorum hem yakışıklı hem de güzel oynuyor *duygu* 23-07-06, 06:31 LİBRA fotoğraf için teşekkürler,yeni dizisi de başlıyomuş,onu izlemeyi düşünüyorum:) halukpiyeskolik 27-07-06, 01:27 http://www.myehost.de/resim/images/fZJ59788.jpg halukpiyeskolik 27-07-06, 01:28 http://www.myehost.de/resim/images/bQ760002.jpg halukpiyeskolik 27-07-06, 01:29 http://www.myehost.de/resim/images/iBj60184.jpg halukpiyeskolik 27-07-06, 01:31 bunlarda benden:img-grin2 http://www.myehost.de/resim/images/VnG60224.jpg *duygu* 27-07-06, 12:44 resimler için teşekkürler işte bir röportaj: Kaan Urgancıoğlu: "Oyunculuğa macera olsun diye başladım" ‘Karaoğlan’ dizisiyle oyunculuk macerası başlayan, ‘Kampüsistan’ dizisiyle de dikkatleri üzerine çeken ve kızların son gözdesi olan Kaan Urgancıoğlu’yla oyunculuğu ve hayatına dair keyifli bir söyleşi... 19.10.2004 Kızların yeni gözdesi olarak ‘Kampüsüstan’ dizisindeki Tolga karakterini canlandırıyorsunuz. Ama ‘Kampüsüstan’ dizisinin öncesi var. Afyon'da çekilen ‘Karaoğlan’ dizisiyle başladı, oyunculuk maceranız. Nasıl başladı? Nasıl teklif geldi? ‘Karaoğlan’ dizisinden önce oyunculukla ilgili herhangi bir deneyimim olmadı.Üniversite öğrencisiydim.Demet Akbağ, Meral Okay’la görüşmüş ve benim bu rolde başarılı olabileceğimi söylemiş. Tip olarak da bu role uygunluğumu anlatmış. Daha sonra beni ANS’den aradılar, görüşmeye çağırdılar. Ata binildiğini de öğrenince bu teklifi kabul ettim. ‘Karaoğlan’ dizisine başlarken (ve sonrasında ‘Kampüsüstan'a başlarken) aşinası olmadığınız bir ortama giriyor olmaktan, 'oyunculuğu başarıyla yapabilecek miyim?" türünde kaygılarınız, endişeleriniz oldu mu? Aslında pek kaygım ve endişem olmadı. Tamamen macera olsun diye başlamıştım. Çok keyif aldım. Etrafımdaki insanlar da başta Abdullah Oğuz olmak üzere beni çok desteklediler. Set ortamı da çok keyifliydi, arkadaşlarım desteklerini hiç esirgemedi. Sette çok rahat bir ortam vardı. Sümer Tilmaç, Serdar Gökalp, İçler Göksel çok destek oldular. Benim için çok keyifliydi, hiç kaygı duymadım. Çok güzel bir dört ay geçirdim diyebilirim. Üniversitede ‘Sermaye Piyasası ve Borsa’ Bölümünde okuyorsunuz. Yaptığınız mesleğe, oyunculuğunuza bakarsak ne alaka diye sormamızda bir sakınca olmaz sanırım. Tesadüf eseri başladı aslında, kafamda hiç böyle bir şey yoktu. Okulumu bitirip borsayla ilgili bir şeyler yapmayı düşünürken böyle bir teklif gelince çok daha keyifli ve heyecanlı olabileceğini düşündüğüm için kabul ettim. Ve keyif aldığım sürece de devam edeceğim. Bu arada okulumu da bitireceğim. Okuduğunuz alanda ilerde çalışmayı düşünüyor musunuz? Yoksa 'benim için artık varsa yoksa oyunculuk' mu diyorsunuz? Benim için artık varsa yoksa oyunculuk demiyorum. Öncelikle okulumu bitirmeyi istiyorum fakat oyunculuktan da inanılmaz keyif alıyorum. Oyunculuğun canımı sıkan hiçbir tarafı yok. Hatta eğlenceli geliyor. Şimdilik ileriye dönük plan yapmıyorum, bunun için yaşımın da erken olduğunu düşünüyorum. Şu an anı yaşıyorum. Çocukken ne olmak isterdiniz? Babam gıda sektörüyle ilgilendiği için ben de gıda sektörüyle ilgilenmek isterdim. İş adamı olmak isterdim. Fakat İstanbul’a geldiğim zaman ‘Sermaye Piyasası’nı kazanınca şans eseri tabii doğal olarak borsaya yöneldim. Derken oyunculuk oldu, bu durumda gıda ve iş adamlığıyla da çok ilgim kalmadı. ‘Kampüsistan'da Yeşim ile Arzu arasında bocalayan bir karakteri canlandırıyorsunuz. Kendi hayatınızda böyle durumlar yaşadığınız anlar oldu mu? Zor bir durum değil mi? İki kız arasında hiçbir zaman kalmadım çünkü ne istediğimi bilirim. Özellikle aşka inanan bir insan olduğum böyle bir durum yaşamadım. Dizideki canlandırdığınız ‘Tolga’ karakteri ile Kaan'ın özelliklerinin birebir örtüştüğü ve zıt düştüğü durumlar var mı? Mesela... Baktığım zaman Tolga bana göre daha çocuksu çünkü olaylar karşısında çözüme ulaşamadığını düşünüyorum. Tepkilerini bana göre daha çocuksu buluyorum. Tolga’nın bana benzeyen yönü arkadaşlarıyla olan diyaloglarının iyi olması. Benim de arkadaşlarımla diyaloglarım çok iyidir. Onun haricinde Tolga’nın iki kız arasında kalması da bana benzemiyor. Çekimler çok eğlenceli geçiyor gibi. Öyle mi? Sette gülmekten katıldığınız bir anınızı paylaşır mısınız bizimle? Aslında çekimlerle ilgili bir çok anım var çok eğleniyoruz bir anımı paylaşabilirim. Ben kamyoneti kullanırken arakada Burak ve Engin bir de Ekin vardı. Ben onların olduğunu unutup hızlı kalkış yaptım, onların arkada bir anda kamyonetin kasasında yuvarlandıklarını gördüm. Benim için eğlenceliydi ama onlar biraz sinirlendiler. Oyunculuğunuzu geliştirmek için neler yapıyorsunuz? Genelde gözlem yapıyorum. Bizim ekibimiz çok genç olmasına rağmen çok iyi oyuncular var o yüzden onları devamlı gözlüyorum. Herkesten bir şeyler kapmaya çalışıyorum. Senaryoya iyi çalışıyorum. Onun dışında normal yaşantımda da insanları gözlemeyi seviyorum. Çok film seyrediyorum. Aynı dizide rol aldığınız Tuğçe Kazaz ile aranızda bir şeyler olduğu yolundaki söylentilerden rahatsız oluyor musunuz? O söylentiler hiçbir zaman çok güçlü olmadı. Bir kaç gazetede ufak tefek haberler oldu, çok rahatsız olmadım. Büyük boyutlu bir haber hiçbir zaman olmadı. Tuğçe, benim yakın arkadaşım bu aramızda sorun olmadı. İkimizde çok üstünde durmadık daha sonra asılsız olduğu da ortaya çıktı zaten. Sokaktaki insanların size yaklaşımı nasıl? ‘Kampüsistan’ı herkes çok sevdi. Duyduğumuza göre dizi üniversiteye hazırlanan gençler için daha motive edici olmuş. O yüzden tabi ki bakış açıları daha iyi oldu. Kendi yaşamak istedikleri hayatı bu dizi de buldular. Her karakterin kendi hayran kitlesi oldu. Bugüne kadar hiç olumsuz bir tepki almadık Kızların gözdesi olmak hoşunuza gidiyor mu? Sonuçta beğenilmek, sevilmek güzeldir. İnsanın egosunu okşar fakat alışkanlık yapması kötü. İlerde insanlarda psikolojik rahatsızlık oluşabilir, o yüzden biraz göz ardı etmeye çalışıyorum. Bundan sonra oyunculuğa devam etmeyi düşünüyor musunuz? Evet oyunculuğa devam etmeyi düşünüyorum. Çünkü çok keyif alıyorum ve artık daha farklı görebiliyorum. Bir takım şeyleri öğrendiğimi düşünüyorum. Daha da keyifli oluyor benim için. Keyfi devam ettiği sürece de oyunculuğa devam edeceğim. Hayatınızda heyecanın önemli bir yeri olduğunu biliyorum. Mesela snowboard yapmak... Başka neler heyecanlandırır sizi? Bu arada sorularınız çok güzel beni yakından takip ediyorsunuz, teşekkür ederim. Genelde su ve kayak ve sporları yapıyorum, çok heyecan duyuyorum. Ayrıca Katamaran (ortası boş yelkenli) yapıyorum. Yazın onu 4-5 kez devirerek heyecan yaşadım. Sakin misiniz genelde yoksa ara sıra fırtınalar kopar mı içinizde? Genelde sakin bir yapım var ama ara sıra fırtınalar kopar, gözlerim kararır. Çok büyük bir haksızlığa uğramadığım sürece ya da çok büyük bir olay olmadığı sürece sinirlenmem. Zaten bunun üzerinde çalışıyorum. Kendimi sinirlenmemeye eğitiyorum, bu konuda da başarılı oluyorum. Sinirlenmek iyi bir şey değil, olayları sakin çözmek her zaman daha iyidir. Nelere sinirlenirsiniz? Haksızlığa, yalana ve iki yüzlülüğe kısaca içinde kötü niyet olan her şeye sinirlenirim. Ya mutlu eden konular... Fenerbahçe beni çok mutlu ediyor. İşim yani ‘Kampüsistan’ çok başarılı sezon geçirdi, bu beni çok mutlu etti. Onun haricinde arkadaşlarımla birlikte olmak veya sevgilimle vakit geçirmek beni çok mutlu eden şeyler. Vakit buldukça İzmir’e gidiyorum; ailem orda, onlarla vakit geçirmek beni çok mutlu ediyor. Nedir başarının tanımı, sizin için? Başarının tanımı; istemek ve sevmek... İstediğin ve sevdiğin zaman mutlaka başarılı olursun. Bu herkes için geçerli bir şeydir. Aşk hakkındaki düşünceleri nedir Kaan Urgancıoglu'nun? Aşka inanıyorum. Kadın - erkek ilişkilerinde aşktan başka bir şeye inanmıyorum. Arada aşk olduğunda çok farklı şeyler yaşanılabilir. Aşk olmayan bir ilişkiye asla inanmıyorum. Hayranlarınız adına bu sorum; beraber olacağınız insanın ne gibi özellikleri olmalı? Hayat dolu, mutlu, enerjisi yüksek bir insan olmalı. Benimle olan elektriği çok önemli. Kıskanç bir insan mısınız? İlişkilerimde kıskançlığım var, biraz kıskancım diyebilirim ama kendimi frenliyorum. Kıskançlık, mutluluk getiren bir duygu değil kıskançlık mutsuzluk getirir. İlişkide güven olduğu sürece kıskançlığı çok da anlamlı bulmuyorum. ‘Kampüsistan’ dizisini gençler çok sevdi. ‘Kampüsistan’ sonrasında neler var, yapmak istediğiniz projeler arasında, yakın vadede? Şu an görüşmelerini yaptığım birkaç proje var fakat şu an okula yoğunlaşmak istiyorum. O yüzden çok inandığım bir proje olmadığı sürece bir şey yapmak istemiyorum. ‘Kampüsistan’ çok keyifliydi, onun tadını çıkartmak istiyorum. Ama dediğim gibi okula ağırlık vereceğim. Neler söylemek istersiniz, son olarak? Son olarak sorular çok güzel hazırlanmış, çok teşekkür ederim. MELİKE BİRGÖLGE burrcu 27-07-06, 12:52 cok tatlı biri çok sempatik ayrıca bi o kadar da ii bi oyuncu bende acaba rica etsem kampusistandaki resimlerini ekleyebilecek olan varmı *duygu* 28-07-06, 11:44 Evet yakında kanal d de yeni dizisi başlıyor...'ah polis olsam' komik bir dizi sanırım... *duygu* 28-07-06, 11:48 http://img356.imageshack.us/img356/225/kaanurgan0ol.gif (http://imageshack.us) http://img347.imageshack.us/img347/3434/ekran19vr.jpg (http://imageshack.us) ((LG))_34 28-07-06, 12:54 iyi bir oyuncu oslemm 28-07-06, 13:08 bu arada kaan urgancıoğlu 7 aydır rol arkadaşı melisa sözenle birlikteymiş WİTH ROSE 31-07-06, 21:18 çok Tatli Bir Yüzü Var Ama Sakaklsiz Hiç Hoş Gelmedi Bana Ah Bir Polis Olsamdaki Halini Hiç Beğendim Kampusistanda çok Tatliydi -özgü_namal- 31-07-06, 22:21 çok yakışıklı çok tatlı kampüsistanıda severek izliyorum.ah polis olsamda da oynuyor.iyi bir oyuncu özelliklede kampüsistandaa.... doğaç_ece 01-08-06, 06:20 ben kampüsistandaki halinin çok beğeniordum ordada çok güzel oynuyodu kampüsistandan resimelr koyabilirmisinzi varsa tabi yoksa sorun değil -özgü_namal- 01-08-06, 12:02 ben kampüsistandaki halinin çok beğeniordum ordada çok güzel oynuyodu kampüsistandan resimelr koyabilirmisinzi varsa tabi yoksa sorun değil kampüsistan bölümünde bayaaaaaa çok foto var bi bak istersen *duygu* 03-08-06, 12:54 ah polis olsam dizisinde oynayacak,sakalsız ama...:) zetva 08-08-06, 22:29 kendisini ilk olarak karaoğlan dizisinde izlemiştim ve çok beğenmiştim sonra kampüsistanda izledim ama diziden çabuk sıkıldım konusu falan sarmadı sonra bıraktım izlemeyi şimdi yeni bir dizinin fragmanlarında görüyorum kendisini komik bir diziye benziyor orda da izlerim artık bakalım nasıl oynayacak :) neşe 09-08-06, 12:22 ben kampüsis tanı severek izliyodum. Keşke bitmeseydi dimi yaw oslemm 16-08-06, 12:33 ah polis olsamda çok şekerdi zeynep nazli 17-08-06, 11:31 http://www.milliyet.com.tr/2003/10/20/tv/resim/ekran2.jpg zeynep nazli 17-08-06, 11:32 http://www.milliyet.com.tr/2002/11/08/tv/resim/ekran1.jpg zeynep nazli 17-08-06, 11:32 Kızların yeni gözdesi olarak ‘Kampüsüstan’ dizisindeki Tolga karakterini canlandırıyorsunuz. Ama ‘Kampüsüstan’ dizisinin öncesi var. Afyon'da çekilen ‘Karaoğlan’ dizisiyle başladı, oyunculuk maceranız. Nasıl başladı? Nasıl teklif geldi? ‘Karaoğlan’ dizisinden önce oyunculukla ilgili herhangi bir deneyimim olmadı.Üniversite öğrencisiydim.Demet Akbağ, Meral Okay’la görüşmüş ve benim bu rolde başarılı olabileceğimi söylemiş. Tip olarak da bu role uygunluğumu anlatmış. Daha sonra beni ANS’den aradılar, görüşmeye çağırdılar. Ata binildiğini de öğrenince bu teklifi kabul ettim. ‘Karaoğlan’ dizisine başlarken (ve sonrasında ‘Kampüsüstan'a başlarken) aşinası olmadığınız bir ortama giriyor olmaktan, 'oyunculuğu başarıyla yapabilecek miyim?" türünde kaygılarınız, endişeleriniz oldu mu? Aslında pek kaygım ve endişem olmadı. Tamamen macera olsun diye başlamıştım. Çok keyif aldım. Etrafımdaki insanlar da başta Abdullah Oğuz olmak üzere beni çok desteklediler. Set ortamı da çok keyifliydi, arkadaşlarım desteklerini hiç esirgemedi. Sette çok rahat bir ortam vardı. Sümer Tilmaç, Serdar Gökalp, İçler Göksel çok destek oldular. Benim için çok keyifliydi, hiç kaygı duymadım. Çok güzel bir dört ay geçirdim diyebilirim. Üniversitede ‘Sermaye Piyasası ve Borsa’ Bölümünde okuyorsunuz. Yaptığınız mesleğe, oyunculuğunuza bakarsak ne alaka diye sormamızda bir sakınca olmaz sanırım. Tesadüf eseri başladı aslında, kafamda hiç böyle bir şey yoktu. Okulumu bitirip borsayla ilgili bir şeyler yapmayı düşünürken böyle bir teklif gelince çok daha keyifli ve heyecanlı olabileceğini düşündüğüm için kabul ettim. Ve keyif aldığım sürece de devam edeceğim. Bu arada okulumu da bitireceğim. Okuduğunuz alanda ilerde çalışmayı düşünüyor musunuz? Yoksa 'benim için artık varsa yoksa oyunculuk' mu diyorsunuz? Benim için artık varsa yoksa oyunculuk demiyorum. Öncelikle okulumu bitirmeyi istiyorum fakat oyunculuktan da inanılmaz keyif alıyorum. Oyunculuğun canımı sıkan hiçbir tarafı yok. Hatta eğlenceli geliyor. Şimdilik ileriye dönük plan yapmıyorum, bunun için yaşımın da erken olduğunu düşünüyorum. Şu an anı yaşıyorum. Çocukken ne olmak isterdiniz? Babam gıda sektörüyle ilgilendiği için ben de gıda sektörüyle ilgilenmek isterdim. İş adamı olmak isterdim. Fakat İstanbul’a geldiğim zaman ‘Sermaye Piyasası’nı kazanınca şans eseri tabii doğal olarak borsaya yöneldim. Derken oyunculuk oldu, bu durumda gıda ve iş adamlığıyla da çok ilgim kalmadı. ‘Kampüsistan'da Yeşim ile Arzu arasında bocalayan bir karakteri canlandırıyorsunuz. Kendi hayatınızda böyle durumlar yaşadığınız anlar oldu mu? Zor bir durum değil mi? İki kız arasında hiçbir zaman kalmadım çünkü ne istediğimi bilirim. Özellikle aşka inanan bir insan olduğum böyle bir durum yaşamadım. Dizideki canlandırdığınız ‘Tolga’ karakteri ile Kaan'ın özelliklerinin birebir örtüştüğü ve zıt düştüğü durumlar var mı? Mesela... Baktığım zaman Tolga bana göre daha çocuksu çünkü olaylar karşısında çözüme ulaşamadığını düşünüyorum. Tepkilerini bana göre daha çocuksu buluyorum. Tolga’nın bana benzeyen yönü arkadaşlarıyla olan diyaloglarının iyi olması. Benim de arkadaşlarımla diyaloglarım çok iyidir. Onun haricinde Tolga’nın iki kız arasında kalması da bana benzemiyor. Çekimler çok eğlenceli geçiyor gibi. Öyle mi? Sette gülmekten katıldığınız bir anınızı paylaşır mısınız bizimle? Aslında çekimlerle ilgili bir çok anım var çok eğleniyoruz bir anımı paylaşabilirim. Ben kamyoneti kullanırken arakada Burak ve Engin bir de Ekin vardı. Ben onların olduğunu unutup hızlı kalkış yaptım, onların arkada bir anda kamyonetin kasasında yuvarlandıklarını gördüm. Benim için eğlenceliydi ama onlar biraz sinirlendiler. Oyunculuğunuzu geliştirmek için neler yapıyorsunuz? Genelde gözlem yapıyorum. Bizim ekibimiz çok genç olmasına rağmen çok iyi oyuncular var o yüzden onları devamlı gözlüyorum. Herkesten bir şeyler kapmaya çalışıyorum. Senaryoya iyi çalışıyorum. Onun dışında normal yaşantımda da insanları gözlemeyi seviyorum. Çok film seyrediyorum. Aynı dizide rol aldığınız Tuğçe Kazaz ile aranızda bir şeyler olduğu yolundaki söylentilerden rahatsız oluyor musunuz? O söylentiler hiçbir zaman çok güçlü olmadı. Bir kaç gazetede ufak tefek haberler oldu, çok rahatsız olmadım. Büyük boyutlu bir haber hiçbir zaman olmadı. Tuğçe, benim yakın arkadaşım bu aramızda sorun olmadı. İkimizde çok üstünde durmadık daha sonra asılsız olduğu da ortaya çıktı zaten. Sokaktaki insanların size yaklaşımı nasıl? ‘Kampüsistan’ı herkes çok sevdi. Duyduğumuza göre dizi üniversiteye hazırlanan gençler için daha motive edici olmuş. O yüzden tabi ki bakış açıları daha iyi oldu. Kendi yaşamak istedikleri hayatı bu dizi de buldular. Her karakterin kendi hayran kitlesi oldu. Bugüne kadar hiç olumsuz bir tepki almadık Kızların gözdesi olmak hoşunuza gidiyor mu? Sonuçta beğenilmek, sevilmek güzeldir. İnsanın egosunu okşar fakat alışkanlık yapması kötü. İlerde insanlarda psikolojik rahatsızlık oluşabilir, o yüzden biraz göz ardı etmeye çalışıyorum. Bundan sonra oyunculuğa devam etmeyi düşünüyor musunuz? Evet oyunculuğa devam etmeyi düşünüyorum. Çünkü çok keyif alıyorum ve artık daha farklı görebiliyorum. Bir takım şeyleri öğrendiğimi düşünüyorum. Daha da keyifli oluyor benim için. Keyfi devam ettiği sürece de oyunculuğa devam edeceğim. Hayatınızda heyecanın önemli bir yeri olduğunu biliyorum. Mesela snowboard yapmak... Başka neler heyecanlandırır sizi? Bu arada sorularınız çok güzel beni yakından takip ediyorsunuz, teşekkür ederim. Genelde su ve kayak ve sporları yapıyorum, çok heyecan duyuyorum. Ayrıca Katamaran (ortası boş yelkenli) yapıyorum. Yazın onu 4-5 kez devirerek heyecan yaşadım. Sakin misiniz genelde yoksa ara sıra fırtınalar kopar mı içinizde? Genelde sakin bir yapım var ama ara sıra fırtınalar kopar, gözlerim kararır. Çok büyük bir haksızlığa uğramadığım sürece ya da çok büyük bir olay olmadığı sürece sinirlenmem. Zaten bunun üzerinde çalışıyorum. Kendimi sinirlenmemeye eğitiyorum, bu konuda da başarılı oluyorum. Sinirlenmek iyi bir şey değil, olayları sakin çözmek her zaman daha iyidir. Nelere sinirlenirsiniz? Haksızlığa, yalana ve iki yüzlülüğe kısaca içinde kötü niyet olan her şeye sinirlenirim. Ya mutlu eden konular... Fenerbahçe beni çok mutlu ediyor. İşim yani ‘Kampüsistan’ çok başarılı sezon geçirdi, bu beni çok mutlu etti. Onun haricinde arkadaşlarımla birlikte olmak veya sevgilimle vakit geçirmek beni çok mutlu eden şeyler. Vakit buldukça İzmir’e gidiyorum; ailem orda, onlarla vakit geçirmek beni çok mutlu ediyor. Nedir başarının tanımı, sizin için? Başarının tanımı; istemek ve sevmek... İstediğin ve sevdiğin zaman mutlaka başarılı olursun. Bu herkes için geçerli bir şeydir. Aşk hakkındaki düşünceleri nedir Kaan Urgancıoglu'nun? Aşka inanıyorum. Kadın - erkek ilişkilerinde aşktan başka bir şeye inanmıyorum. Arada aşk olduğunda çok farklı şeyler yaşanılabilir. Aşk olmayan bir ilişkiye asla inanmıyorum. Hayranlarınız adına bu sorum; beraber olacağınız insanın ne gibi özellikleri olmalı? Hayat dolu, mutlu, enerjisi yüksek bir insan olmalı. Benimle olan elektriği çok önemli. Kıskanç bir insan mısınız? İlişkilerimde kıskançlığım var, biraz kıskancım diyebilirim ama kendimi frenliyorum. Kıskançlık, mutluluk getiren bir duygu değil kıskançlık mutsuzluk getirir. İlişkide güven olduğu sürece kıskançlığı çok da anlamlı bulmuyorum. ‘Kampüsistan’ dizisini gençler çok sevdi. ‘Kampüsistan’ sonrasında neler var, yapmak istediğiniz projeler arasında, yakın vadede? Şu an görüşmelerini yaptığım birkaç proje var fakat şu an okula yoğunlaşmak istiyorum. O yüzden çok inandığım bir proje olmadığı sürece bir şey yapmak istemiyorum. ‘Kampüsistan’ çok keyifliydi, onun tadını çıkartmak istiyorum. Ama dediğim gibi okula ağırlık vereceğim. Neler söylemek istersiniz, son olarak? Son olarak sorular çok güzel hazırlanmış, çok teşekkür ederim. MELİKE BİRGÖLGE zeynep nazli 17-08-06, 11:34 Kaan Urgancıoğlu 1981 İzmir Karaoğlan, Kampüsistan ‘Bence kadın oyunculardaki boşluk Nurgül Yeşilçay, Pelin Batu, Başak Köklükaya, yeni nesilden ise Melisa Sözen gibi isimlerle doldurulmaya başlandı. Bence jön yok diyerek yeni gelecek insanların önünü kesmemek lazım’ zeynep nazli 17-08-06, 12:25 nasıl olmuş :img-grin2 çağloş 17-08-06, 13:25 kaan urgancıoğlu çok iyi bir oyuncu ah polis olsamdada oynuyor vee çokk yakışıklı bende bir sürü resmi var toz seker 17-08-06, 13:45 arkadaşlar resim nasıl buraya konuluyor bilen var mı? RoseMarry 18-08-06, 11:24 arkadaslar Ah Polis Olsamdan resimlerinini koyabilirmisiniz lütfenn!!! -özgü_namal- 18-08-06, 11:35 arkadaslar Ah Polis Olsamdan resimlerinini koyabilirmisiniz lütfenn!!! ben bu bölümün yarısını kaçırdığım için çekemedim:icon_cry: tekrarı verilirse çekerim.:img-grin2 oslemm 18-08-06, 11:35 http://dizilerim55.di.funpic.de/resim/PDVD_001.JPG oslemm 18-08-06, 11:36 http://dizilerim55.di.funpic.de/resim/PDVD_031.JPG RoseMarry 18-08-06, 11:43 ikinizede cok tesekkürler cook saolun :D parlakz güneş 18-08-06, 12:24 çok tatlı bir çocuk çok yakışlıklı zeynep nazli 18-08-06, 13:41 http://img218.imageshack.us/img218/791/dyz5.png zeynep nazli 18-08-06, 13:44 atv'nin iddialı dizisi 'Azap Yolu'nda muavin Yiğit karakterini canlandıran Kaan Urgancıoğlu, Kadir İnanır'dan rol gereği yediği tokatların gerçek olduğunu söylüyor. "Kadir Ağabey'den yediğim dayağı babamdan bile yemedim" diyen yakışıklı oyuncu, "Bir daha aynı rol olsa yine o tokadı yemeye hazırım" diyor. 'Azap Yolu' dizisinin genç yıldızı Kaan Urgancıoğlu, rol gereği Kadir İnanır'dan yediği dayağı özel hayatında kimseden; hatta babasından bile yemediğini söylüyor... Aile dostları Demet Akbağ tarafından keşfedilen Urgancıoğlu, daha önce 'Karaoğlan' ve 'Kampüsistan' gibi dizilerde rol almıştı. Geçtiğimiz günlerde 'Azap Yolu'nun Kanlıca'da gerçekleşen çekimlerinde konuştuğumuz genç oyuncu, 'Azap Yolu'nda Kadir İnanır'ın canlandırdığı kamyoncu Yavuz'un muavini Yiğit olarak ekrana geliyor. Genç kızların sevgilisi yakışıklı oyuncu, hem özel hayatı hem de 'Azap Yolu'nun çekimleri hakkında ilginç açıklamalarda bulundu... 'ÖNEMLİ OLAN OYUNCLUK' * Oyunculuğa nasıl adım attınız? Demet Akbağ aile dostumuzdur. İzmir'den tanışırız. O dönem Karaoğlan adlı diziye başrol oyuncusu aranıyormuş. Ben ata iyi binerim. Demet Akbağ da bunu biliyordu. Beni tavsiye etti ve öyle başladım. Sonra oyunculuk bir tutkuya dönüştü. Şimdi Marmara Üniversitesi Sermaye Piyasaları Bölümü'nde öğrenciyim. Hem okuyorum, hem de 'Azap Yolu' dizisinde rol alıyorum. * Amacınız şöhret olmak mıydı? Hayır şöhret olmak, tanınmak hiçbir zaman benim için önemli olmadı. Önemli olan oyunculuk yapmak. Ben keyif alıyorum, önemli olan bu. Oyunculuk diğer işlerin hiçbirine benzemiyor. Hiçbir formülü yok. * Azap Yolu'ndaki rolünüzü; Yiğit'i anlatır mısınız? Yiğit, Dolapdere'de amcasıyla birlikte ortak bir tamirhane çalıştırıyor. Bu tamirhaneden gelen para yeterli değil. Özellikle televizyonun hayatımıza hükmettiği şu dünyada hiçbir gencin yetinebileceği bir para değil. O yüzden başka işler yapıp para kazanmak istiyor. Bunun sonucunda da tanıdıkları vasıtasıyla bir yola çıkıyor. Çıktığı yolun ona neler getireceğini bilmiyor. Farkına varmadan kötülük yapıyor. Aslında iyi bir rolde ve kötülük düşünmüyor... * Kadir İnanır gibi bir oyuncuyla aynı dizide rol almanın avantajları neler sizce? Çok önemli avantajları var. Kadir ağabey ile aynı sahneyi paylaşmak çok farklı bir şey. Çünkü karşınızda yıllarca bu işi yapan, oyunculuğu çok çok iyi bilen bir kişi var. Yaptığı işe de çok inanıyor. 'Bugün de işim bitsin, eve gideyim' diye bakmıyor olaya. İşini severek ve inanarak yapıyor. Oynadığı karakteri yaşıyor. Yüksek bir motivasyon ile çalışıyoruz onun sayesinde. Ayrıca çok öğretici ve yardım eden bir oyuncu. 'GERÇEKTEN VURDU' * Kadir İnanır'dan rol icabı bayağı dayak yemişsiniz... Genelde dizilerde tokatlar rol icabı olur. Kadir İnanır, dizide diğer dövdüklerini de rol icabı dövüyor. Ama bana tokatları gerçekten patlattı! Yalandan tokat yedikten sonraki yüz ifadesiyle, gerçek tokattan sonraki ifade aynı olmaz. Bu yüzden ben de bana gerçekten vurmasını istedim. O bana önce teknik olarak halledelim bu işi dedi. Ben de "Gerçekten vur ağabey" dedim. O da aslında beni deniyormuş. O da gerçekten vurmak istiyormuş zaten. Bana "İyi o zaman, ağzını iyi kapat, dilini içine çek" dedi. Bir günde sahnenin kaç kez çekildiğini aklınıza getirin. Bütün gün dayak yedim! * Ağrı, sızı oldu mu? Ağrı, sızı olmadı ama ilk tokatta gözlerim doldu... Bayağı okkalıydı. Bence bir Kadir İnanır tokadı var, bir de Osmanlı tokadı var. Ama ben Osmanlı tokadını tercih ederim... * Daha önce özel hayatınızda tokat yemiş miydiniz? Hatırlamıyorum. Hafızama yer etmiş bir tokat yok hayatımda. Babamdan bile yemedim Kadir İnanır'dan yediğim dayağı. Ama olsun! Yine aynı sahne olsun, yine isterim dayak yemeyi... * Oyunculukta idealist misiniz? İdealim yok. Beş sene sonra ne olacağı belli değil. Ben zaten Allah'ın insanların hayallerine güldüğünü düşünürüm. O yüzden bir hedef koymuyorum. Yaptığım işi, oynadığım rolü hissetmeye ve hissettirmeye çalışıyorum. 'Amacım mutluluğu bulmak' * Gece hayatıyla aranız nasıl? Ben gece çıkıp eğlenmeyi sevmiyorum. Çünkü gece hayatının suni bir eğlence olduğunu düşünüyorum. Adı üstünde; eğlence. Benim amacım mutluluğu bulmak. Dışarı çıkıp eğlenmek bana mutluluk getirmez. * Ekonomik olarak durumunuz nasıl? Birçok dizide başrol oynadınız. Birikiminiz var mı? Ben kazandığımdan çok harcadım. O kadar pahalı bir yerde yaşıyoruz ki... Bir gün arabayla çıkıp arka arkaya iki kafeteryaya gitseniz; otopark parası, yediğin içtiğin derken çok para gidiyor. Yalnız yaşıyorum. Üç öğün dışarıda yiyorum. Masraflı oluyor... * Gençsiniz, yakışıklısınız, şöhretlisiniz. Kızlardan hayli ilgi görüyorsunuzdur herhalde? Benimle bunun için ilgilenecek olan kızların bulunduğu yerlere gitmiyorum. Arkadaş çevrem çok kısıtlı. Aynı insanlarla görüşürüm. Birçok mankenle aynı dizide rol aldım. Hiç biriyle adımın çıktığını gördünüz mü? Öyle bir hayat düşünemiyorum. Kaynak:Sabah __gözde__ 18-08-06, 21:24 çok iyi bir oyuncu çokta yakışıklı beyonce_lili 19-08-06, 14:03 kAAN gercektende basarili yakisikli vede sempatik biri degil mi??? bazi oyuncular goruyoruz yakisikli ama sempatik degiller..!!! miracle girl 19-08-06, 14:03 evt resimler var mı bu arada:) *duygu* 19-08-06, 21:38 Bence çok sempatik biri... -özgü_namal- 20-08-06, 12:56 http://img91.imageshack.us/img91/4988/2tg4ww2.jpg http://img91.imageshack.us/img91/7489/03fj0uz6.jpg http://img247.imageshack.us/img247/6325/4by7ai8.jpg http://img247.imageshack.us/img247/4964/21182054yt4.jpg RoseMarry 20-08-06, 14:36 ben bu uzun saclı halini hic sevmedim valla :) Ah polis olsamdaki hali daha güsel :) :) -özgü_namal- 20-08-06, 20:51 evet ah polis olsamda daha yakışıklı duruyor.ama benim için her haliyle yakışıklı:) elif_eylül 20-08-06, 21:09 saçını role uydurmuşlar doğal olarak her haliyle yakışıklı:love05: çok başarılı üstelik çağloş 21-08-06, 12:35 ah polis olsamda gerçektende daha yakışıklı __gözde__ 21-08-06, 17:56 resim çeken yokmuuuuuuuuu burrcu 21-08-06, 17:59 bu arada kaanın bi dizisi daha vardı karaoğlan diye izlemek isteyen varsa dmaxta yayınlanıyo __gözde__ 21-08-06, 18:00 bu arada kaanın bi dizisi daha vardı karaoğlan diye izlemek isteyen varsa dmaxta yayınlanıyo evet ben denk geldikçe izliyorum -özgü_namal- 21-08-06, 21:11 http://img168.imageshack.us/img168/4614/1si4.jpg http://img168.imageshack.us/img168/9070/2tf6.jpg http://img428.imageshack.us/img428/9651/3gq3.jpg http://img420.imageshack.us/img420/5331/4aa6.jpg http://img420.imageshack.us/img420/5448/5jh1.jpg http://img335.imageshack.us/img335/5287/7pp1.jpg http://img168.imageshack.us/img168/359/6ut8.jpg http://img71.imageshack.us/img71/7086/8nz1.jpg http://img354.imageshack.us/img354/3808/9xm2.jpg http://img168.imageshack.us/img168/2061/10fj7.jpg gül_ecem 21-08-06, 22:28 evet çok yakışıklı hele sakal bırakınca.ama yakışıklılık da bir y ere kadar.kampüsistan dizisindeki performansında acemi olduğu çok öze batıyorsu bence çok da iyi değildi.kendini geliştirmesi gerekiyor ama yeni nesil oyuncularının çoğunu solladığı yadsınamaz bir g erçek. RoseMarry 22-08-06, 08:33 resimler süper cok saol yaa harikasın :) -özgü_namal- 22-08-06, 18:30 resimler süper cok saol yaa harikasın :) önemli değil cnm çektikçe ekliyoruz işte:img-grin2 zeynep nazli 23-08-06, 17:10 http://img201.imageshack.us/img201/1562/adszqs8.png -özgü_namal- 23-08-06, 19:26 http://img61.imageshack.us/img61/3013/kaan2nj6.jpg http://img156.imageshack.us/img156/9940/kaan1tl6.jpg http://img512.imageshack.us/img512/9224/kaan3kh8.jpg http://img177.imageshack.us/img177/6592/kaan4wv2.jpg zeynep nazli 23-08-06, 21:48 http://img390.imageshack.us/img390/3669/adszak9.png Saruhan**Esmer 23-08-06, 23:57 Yakışıklılığı ve profesyonel oyunculuğu ile Türk Dizi - Filmlerinin En'lerinden bir tanesi....:img-nyam: elisa_angelina 26-08-06, 19:07 bence çok iyi bi oyuncu hem yakışıklı hem sempatik ben çok beğeniyorum kendisini *duygu* 27-08-06, 09:33 Resimler için teşekkürler...Harika! ışıll 06-09-06, 20:01 kaan urgancıoğlunu çok severim bence yakışıklı ve başarılı oyuncu.resimler için teşekkürler çok güzelller.. RoseMarry 07-09-06, 08:34 kanald nin tanıtımındada çok şekerdi:img-kiss: -s_e yaren- 07-09-06, 09:50 bi imzada bnden umarım beğenirsiniz... http://img148.imageshack.us/img148/2057/untitleddgh4.jpg (http://imageshack.us) bu arada resimler için çoook çook teşekkürler ellerinize sağlıkk RoseMarry 07-09-06, 10:08 imza harika olmuş cnm ellerine sağlık... spider_th 15-09-06, 18:02 Kaan Urgancıoğlu nun sıkı bir hayranı olarak onun hakkındaki gözlemlerimi aktaracak olursam; Kaan Urgancıoğlu ilk kez Karaoğlan adlı dizide dikkatimi çekti.Oradaki oyunculuğu gerçekten çok iyiydi.Ama dizi kısa sürmüştü.Malum reyting canavarı o projeyide yuttu.Daha sonra kampüsistanda canlandırdığı tolga karakteri gerçekten çok sempatik gelmişti.Bence Kaan kampüsistanda yapması gereken hamleyi yaptı ama daha sonraki dizisinde (kadir inanırla beraber oynadığı) beni hayal kırıklığına uğrattı. Son olarak da ah polis olsam dizisinde hoş bir komiseri canlandırıyor.Ama nedense kaanı bu dizide hemen hemen hiç göstermiyorlar.Rolü neden bu kadar az anlamış değilim.Umarım ilerleyen bölümlerde onu daha çok izleme şansımız olur.Çünkü o ekrana çok yakışıyor:img-kiss: geweze 18-11-06, 15:12 yazıldımı bilmiyorum ama melisa sözen ile sevgili olduklarını duymuştum gerçekten çok yakışıklı bi oyuncu melloncollie 21-11-06, 12:03 Kampüsistan çekimlerinin olduğu sıralarda kaldıkları otelde görmüştüm.Resim çekilebilir miyiz diye rica ettiğimizde önce biraz ukala davrandı fakat sonra da kusura bakmayın deyip çekilmişti. http://img296.imageshack.us/img296/8430/resim024hu6.jpg (http://imageshack.us) emresefer 09-06-07, 17:19 İyi bir oyuncu ama o kadarda çok iyi değil daha çok yol alması gerekiyor... hoe 10-06-07, 19:00 walla çok seviorum ben bu adamı ya çok şeker çok sempatik ama ben kısa saçlı daha çok seviorum kampüsistandada çok şekerdi öjeni 26-09-07, 11:11 Set aşıkları "Son Ders" isimli filmde rol alan genç oyuncular Ekin Türkmen ve Kaan Urgancıoğlu arasında aşk başladı. Ferhan Şensoy'un 'Solcu Saffet' karakteriyle başrolünü üstlendiği filmin setinde yakınlaşan çiftin ilişkisi henüz iki haftalık. Urgancıoğlu, Tuba Ünsal'la başrolde olduğu "Karaoğlan", Türkmen ise "Ekmek Teknesi" dizilerindeki rolleriyle tanınmıştı. ZEN_NURE 12-10-07, 00:02 İZMİRLİ KAAN URGANCIOĞLU TESADÜFEN OYUNCU OLDU Demet Akbağ'ın keşfi Sıradan bir üniversite öğrencisi iken "Tavsiye" üzerine oyunculuğa soyunan Kaan, yeteneği sayesinde yapımcıların da gözdesi oldu Karaoğlan dizisiyle başlayan oyunculuk macerasına özel bir kanalda yayınlanan Kampüsistan dizisiyle devam eden, İzmirli genç yetenek Kaan Urgancıoğlu, şöhret basamaklarını hızla tırmanırken bize sadece "Nazar değmesin" demek düşüyor. Hollywood filmlerinde görmeye alıştığımız, "Ansızın keşfedilip şöhret olma durumu" Kaan'ın yaşamında gerçeğe dönüşürken, doğuştan gelen oyunculuk yeteneğini vurgulamadan geçmiyoruz. Sanata düşkünlük ve yetenek İzmir'in havasıyla mı ilgili bilinmez ama bu şehirden çıkan şöhretlerin sayısı gün geçtikçe artıyor. Genç oyuncu Kaan'da bu kervaanın son yolcularından. Gerçi kendisi bu konuda oldukça mütevazi... Daha işin çok başında olduğunu üzerine basa basa vurgularken "Zamanın ne getireceği yaşayıp göreceğiz" diyor. * Bir sabah kalktın ve bir de baktın ki ünlü olmuşsun, nasıl bir duygu? Evet, herşey birden gelişti ama insan doğrusu içindeyken anlamıyor. Türkiye'nin Karaoğlan'ı oluverdim ama ünlü oldum, artist oldum diye düşünmedim. * Nasıl keşfettiler sendeki yeteneği? Oyunculukla hiç alakam yoktu aslında. Ata binen, spor yapan kendi halinde bir üniversite öğrencisiydim. Demet Akbağ, çok yakın bir arkadaşımın aile dostu, Karaoğlan Dizisi için Demet Hanım'a başrol için önerdiği biri olup olmadığını sormuşlar, benim ismimi söylemiş. * Oyunculuğa başrol ile başladın başrol ile devam ediyorsun, bunu neye bağlıyorsun? Oyunculuğa başlamamı şansa bağlayabiliriz ama yetenekli olmasaydım, devam edemezdim heralde. İkinci yılımda ikinci başrolümü oynuyorum. Oyunculukla ilgili derslere katıldım. Bağımsız filmleri yani sanatsal filmleri inceliyorum, izlemekten keyif alıyorum. * Ekranlarda dizi patlaması yaşanıyor, Kampüsistan dizisini ve oyunculuğunu kariyerin açısından nasıl buluyorsun? Dizi çok genç bir ekipten oluşuyor. Oyuncular ve yönetmenimiz dahil İzmirli. Sıcak iletişim oyunculuğumuza ve ekranlara yansıyor ve başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Özellikle 15-20 yaş grubunun vazgeçilmez dizisiyiz. * Dizi oyuncularından birisi de Tuğçe Kazaz, yani magazin basınının çok ilgilendiği bir isim. Senin adın ise sansasyonlara hiç karışmadı, bunu nasıl başarıyorsun? Yaptığım işi bir meslek olarak görüyorum. Çekime gidip, bitince de eve dönüyorum. Mesai saatleri dışındaki hayatım benim özel hayatım ve "O mankenle geziyim de şöhret olayım, bu mankenle gezeyim de beni çeksinler" gibi bir durum benim kişiliğime ve aileme uygun düşmez. * Bundan sonrası için düşüncelerin? Oyunculuğu severek yapıyorum ama zaman ne getirir bilemem. Bitirmem gereken bir okulum var. Ayrıca kamera arkasıyla da çok ilgiliyim. Onunla ilgili yurt dışında eğitim almak istiyorum. Bir de sinema filminde oynamayı çok isterdim ZEN_NURE 12-10-07, 00:11 Kaan Urgancıoğlu: "Oyunculuğa macera olsun diye başladım" ‘Karaoğlan’ dizisiyle oyunculuk macerası başlayan, ‘Kampüsistan’ dizisiyle de dikkatleri üzerine çeken ve kızların son gözdesi olan Kaan Urgancıoğlu’yla oyunculuğu ve hayatına dair keyifli bir söyleşi... 19.10.2004 Kızların yeni gözdesi olarak ‘Kampüsüstan’ dizisindeki Tolga karakterini canlandırıyorsunuz. Ama ‘Kampüsüstan’ dizisinin öncesi var. Afyon'da çekilen ‘Karaoğlan’ dizisiyle başladı, oyunculuk maceranız. Nasıl başladı? Nasıl teklif geldi? ‘Karaoğlan’ dizisinden önce oyunculukla ilgili herhangi bir deneyimim olmadı.Üniversite öğrencisiydim.Demet Akbağ, Meral Okay’la görüşmüş ve benim bu rolde başarılı olabileceğimi söylemiş. Tip olarak da bu role uygunluğumu anlatmış. Daha sonra beni ANS’den aradılar, görüşmeye çağırdılar. Ata binildiğini de öğrenince bu teklifi kabul ettim. ‘Karaoğlan’ dizisine başlarken (ve sonrasında ‘Kampüsüstan'a başlarken) aşinası olmadığınız bir ortama giriyor olmaktan, 'oyunculuğu başarıyla yapabilecek miyim?" türünde kaygılarınız, endişeleriniz oldu mu? Aslında pek kaygım ve endişem olmadı. Tamamen macera olsun diye başlamıştım. Çok keyif aldım. Etrafımdaki insanlar da başta Abdullah Oğuz olmak üzere beni çok desteklediler. Set ortamı da çok keyifliydi, arkadaşlarım desteklerini hiç esirgemedi. Sette çok rahat bir ortam vardı. Sümer Tilmaç, Serdar Gökalp, İçler Göksel çok destek oldular. Benim için çok keyifliydi, hiç kaygı duymadım. Çok güzel bir dört ay geçirdim diyebilirim. Üniversitede ‘Sermaye Piyasası ve Borsa’ Bölümünde okuyorsunuz. Yaptığınız mesleğe, oyunculuğunuza bakarsak ne alaka diye sormamızda bir sakınca olmaz sanırım. Tesadüf eseri başladı aslında, kafamda hiç böyle bir şey yoktu. Okulumu bitirip borsayla ilgili bir şeyler yapmayı düşünürken böyle bir teklif gelince çok daha keyifli ve heyecanlı olabileceğini düşündüğüm için kabul ettim. Ve keyif aldığım sürece de devam edeceğim. Bu arada okulumu da bitireceğim. Okuduğunuz alanda ilerde çalışmayı düşünüyor musunuz? Yoksa 'benim için artık varsa yoksa oyunculuk' mu diyorsunuz? Benim için artık varsa yoksa oyunculuk demiyorum. Öncelikle okulumu bitirmeyi istiyorum fakat oyunculuktan da inanılmaz keyif alıyorum. Oyunculuğun canımı sıkan hiçbir tarafı yok. Hatta eğlenceli geliyor. Şimdilik ileriye dönük plan yapmıyorum, bunun için yaşımın da erken olduğunu düşünüyorum. Şu an anı yaşıyorum. Çocukken ne olmak isterdiniz? Babam gıda sektörüyle ilgilendiği için ben de gıda sektörüyle ilgilenmek isterdim. İş adamı olmak isterdim. Fakat İstanbul’a geldiğim zaman ‘Sermaye Piyasası’nı kazanınca şans eseri tabii doğal olarak borsaya yöneldim. Derken oyunculuk oldu, bu durumda gıda ve iş adamlığıyla da çok ilgim kalmadı. ‘Kampüsistan'da Yeşim ile Arzu arasında bocalayan bir karakteri canlandırıyorsunuz. Kendi hayatınızda böyle durumlar yaşadığınız anlar oldu mu? Zor bir durum değil mi? İki kız arasında hiçbir zaman kalmadım çünkü ne istediğimi bilirim. Özellikle aşka inanan bir insan olduğum böyle bir durum yaşamadım. Dizideki canlandırdığınız ‘Tolga’ karakteri ile Kaan'ın özelliklerinin birebir örtüştüğü ve zıt düştüğü durumlar var mı? Mesela... Baktığım zaman Tolga bana göre daha çocuksu çünkü olaylar karşısında çözüme ulaşamadığını düşünüyorum. Tepkilerini bana göre daha çocuksu buluyorum. Tolga’nın bana benzeyen yönü arkadaşlarıyla olan diyaloglarının iyi olması. Benim de arkadaşlarımla diyaloglarım çok iyidir. Onun haricinde Tolga’nın iki kız arasında kalması da bana benzemiyor. Çekimler çok eğlenceli geçiyor gibi. Öyle mi? Sette gülmekten katıldığınız bir anınızı paylaşır mısınız bizimle? Aslında çekimlerle ilgili bir çok anım var çok eğleniyoruz bir anımı paylaşabilirim. Ben kamyoneti kullanırken arakada Burak ve Engin bir de Ekin vardı. Ben onların olduğunu unutup hızlı kalkış yaptım, onların arkada bir anda kamyonetin kasasında yuvarlandıklarını gördüm. Benim için eğlenceliydi ama onlar biraz sinirlendiler. Oyunculuğunuzu geliştirmek için neler yapıyorsunuz? Genelde gözlem yapıyorum. Bizim ekibimiz çok genç olmasına rağmen çok iyi oyuncular var o yüzden onları devamlı gözlüyorum. Herkesten bir şeyler kapmaya çalışıyorum. Senaryoya iyi çalışıyorum. Onun dışında normal yaşantımda da insanları gözlemeyi seviyorum. Çok film seyrediyorum. Aynı dizide rol aldığınız Tuğçe Kazaz ile aranızda bir şeyler olduğu yolundaki söylentilerden rahatsız oluyor musunuz? O söylentiler hiçbir zaman çok güçlü olmadı. Bir kaç gazetede ufak tefek haberler oldu, çok rahatsız olmadım. Büyük boyutlu bir haber hiçbir zaman olmadı. Tuğçe, benim yakın arkadaşım bu aramızda sorun olmadı. İkimizde çok üstünde durmadık daha sonra asılsız olduğu da ortaya çıktı zaten. Sokaktaki insanların size yaklaşımı nasıl? ‘Kampüsistan’ı herkes çok sevdi. Duyduğumuza göre dizi üniversiteye hazırlanan gençler için daha motive edici olmuş. O yüzden tabi ki bakış açıları daha iyi oldu. Kendi yaşamak istedikleri hayatı bu dizi de buldular. Her karakterin kendi hayran kitlesi oldu. Bugüne kadar hiç olumsuz bir tepki almadık Kızların gözdesi olmak hoşunuza gidiyor mu? Sonuçta beğenilmek, sevilmek güzeldir. İnsanın egosunu okşar fakat alışkanlık yapması kötü. İlerde insanlarda psikolojik rahatsızlık oluşabilir, o yüzden biraz göz ardı etmeye çalışıyorum. Bundan sonra oyunculuğa devam etmeyi düşünüyor musunuz? Evet oyunculuğa devam etmeyi düşünüyorum. Çünkü çok keyif alıyorum ve artık daha farklı görebiliyorum. Bir takım şeyleri öğrendiğimi düşünüyorum. Daha da keyifli oluyor benim için. Keyfi devam ettiği sürece de oyunculuğa devam edeceğim. Hayatınızda heyecanın önemli bir yeri olduğunu biliyorum. Mesela snowboard yapmak... Başka neler heyecanlandırır sizi? Bu arada sorularınız çok güzel beni yakından takip ediyorsunuz, teşekkür ederim. Genelde su ve kayak ve sporları yapıyorum, çok heyecan duyuyorum. Ayrıca Katamaran (ortası boş yelkenli) yapıyorum. Yazın onu 4-5 kez devirerek heyecan yaşadım. Sakin misiniz genelde yoksa ara sıra fırtınalar kopar mı içinizde? Genelde sakin bir yapım var ama ara sıra fırtınalar kopar, gözlerim kararır. Çok büyük bir haksızlığa uğramadığım sürece ya da çok büyük bir olay olmadığı sürece sinirlenmem. Zaten bunun üzerinde çalışıyorum. Kendimi sinirlenmemeye eğitiyorum, bu konuda da başarılı oluyorum. Sinirlenmek iyi bir şey değil, olayları sakin çözmek her zaman daha iyidir. Nelere sinirlenirsiniz? Haksızlığa, yalana ve iki yüzlülüğe kısaca içinde kötü niyet olan her şeye sinirlenirim. Ya mutlu eden konular... Fenerbahçe beni çok mutlu ediyor. İşim yani ‘Kampüsistan’ çok başarılı sezon geçirdi, bu beni çok mutlu etti. Onun haricinde arkadaşlarımla birlikte olmak veya sevgilimle vakit geçirmek beni çok mutlu eden şeyler. Vakit buldukça İzmir’e gidiyorum; ailem orda, onlarla vakit geçirmek beni çok mutlu ediyor. Nedir başarının tanımı, sizin için? Başarının tanımı; istemek ve sevmek... İstediğin ve sevdiğin zaman mutlaka başarılı olursun. Bu herkes için geçerli bir şeydir. Aşk hakkındaki düşünceleri nedir Kaan Urgancıoglu'nun? Aşka inanıyorum. Kadın - erkek ilişkilerinde aşktan başka bir şeye inanmıyorum. Arada aşk olduğunda çok farklı şeyler yaşanılabilir. Aşk olmayan bir ilişkiye asla inanmıyorum. Hayranlarınız adına bu sorum; beraber olacağınız insanın ne gibi özellikleri olmalı? Hayat dolu, mutlu, enerjisi yüksek bir insan olmalı. Benimle olan elektriği çok önemli. Kıskanç bir insan mısınız? İlişkilerimde kıskançlığım var, biraz kıskancım diyebilirim ama kendimi frenliyorum. Kıskançlık, mutluluk getiren bir duygu değil kıskançlık mutsuzluk getirir. İlişkide güven olduğu sürece kıskançlığı çok da anlamlı bulmuyorum. ‘Kampüsistan’ dizisini gençler çok sevdi. ‘Kampüsistan’ sonrasında neler var, yapmak istediğiniz projeler arasında, yakın vadede? Şu an görüşmelerini yaptığım birkaç proje var fakat şu an okula yoğunlaşmak istiyorum. O yüzden çok inandığım bir proje olmadığı sürece bir şey yapmak istemiyorum. ‘Kampüsistan’ çok keyifliydi, onun tadını çıkartmak istiyorum. Ama dediğim gibi okula ağırlık vereceğim. Neler söylemek istersiniz, son olarak? Son olarak sorular çok güzel hazırlanmış, çok teşekkür ederim. omayra73 06-11-07, 09:23 http://img146.imageshack.us/img146/415/1879676940d953a7c88abmo5.jpg (http://imageshack.us) !! Elyf !! 05-02-08, 00:54 Şensoy benim için gerçek bir hoca gibiydi! 'Son Ders' adlı filmde Ferhan Şensoy'un öğrencilerinden Ulaş'ı canlandıran Kaan Urgancıoğlu, CosmoGIRL'e konuştu: Ulaş Saffet Hoca'dan ne öğrendiyse, ben de Ferhan Hoca'dan onları öğrendim... Yönetmenliğini Iraz Okumuş ve Mustafa Uğur Yağcıoğlu'nun yaptığı, başrollerini ise Ferhan Şensoy, Ece Uslu, Durul Bazan ve Ekin Türkmen'in paylaştıkları 'Son Ders: Aşk ve Üniversite' adlı film 8 Şubat'ta vizyona giriyor. Yurtdışından gelen Saffet Ercan (Ferhan Şensoy) adlı bir öğretim görevlisinin üniversiteli gençlerle kurduğu müfredatla sınırlı kalmayan ilişkilerin anlatıldığı filmde, genç oyuncu Kaan Urgancıoğlu da rol alıyor. ULAŞ BANA BENZİYOR Canlandırdığı Ulaş adlı öğrenciyi, aile yapısı ve aşık olduğunda yaptıkları nedeniyle kendisine yakın bulduğunu belirten Urgancıoğlu, Ferhan Şensoy'la aynı filmde rol almanın muhteşem olduğunu söylüyor: " Çocukken ilk izlediğim oyun 'Ferhangi Şeyler'di. Ferhan Hoca çok mütevazı, disiplinli, güleryüzlü biri. Ulaş Saffet Hoca'dan ne öğrendiyse, Kaan da Ferhan Hoca'dan onları öğrendi." SİNERJİMİZ ÇOK İYİYDİ 'Son Ders: Aşk ve Üniversite'nin bildik bir üniversite komedi filmi değil, bir komedi-dram olduğunu belirten Urgancıoğlu, "Bu filmde kahkaha da var, hüzün de. Kadronun sinerjisi çok iyiydi ve bu, filme de yansıdı. Her yaş grubu, bu filmde kendinden bir şeyler bulacak" diye konuşuyor. Kaynak : Sabah Gazetesi mervemre 09-02-08, 13:51 gerçekten çok tatlı ya:img-in_lo kaan biraz önce kanald'de yayınlanan cinemania programına konuktu ordan biraz resim çektim görüntü kaliteleri çok iyi değil ama:img-blush http://img101.yukle.tc/thumbs/2811SP_A4517.jpg (http://img101.yukle.tc/image.php?id=2811SP_A4517.jpg) http://img101.yukle.tc/thumbs/9567SP_A4518.jpg (http://img101.yukle.tc/image.php?id=9567SP_A4518.jpg) http://img101.yukle.tc/thumbs/2831SP_A4520.jpg (http://img101.yukle.tc/image.php?id=2831SP_A4520.jpg) http://img101.yukle.tc/thumbs/8728SP_A4522.jpg (http://img101.yukle.tc/image.php?id=8728SP_A4522.jpg) mervemre 09-02-08, 13:54 http://img101.yukle.tc/thumbs/9138SP_A4523.jpg (http://img101.yukle.tc/image.php?id=9138SP_A4523.jpg) http://img101.yukle.tc/thumbs/9068SP_A4525.jpg (http://img101.yukle.tc/image.php?id=9068SP_A4525.jpg) http://img101.yukle.tc/thumbs/2362SP_A4526.jpg (http://img101.yukle.tc/image.php?id=2362SP_A4526.jpg) http://img101.yukle.tc/thumbs/8359SP_A4527.jpg (http://img101.yukle.tc/image.php?id=8359SP_A4527.jpg) mervemre 09-02-08, 13:56 http://img101.yukle.tc/thumbs/4699SP_A4528.jpg (http://img101.yukle.tc/image.php?id=4699SP_A4528.jpg) http://img101.yukle.tc/thumbs/1352SP_A4529.jpg (http://img101.yukle.tc/image.php?id=1352SP_A4529.jpg) http://img101.yukle.tc/thumbs/1297SP_A4530.jpg (http://img101.yukle.tc/image.php?id=1297SP_A4530.jpg) http://img101.yukle.tc/thumbs/7906SP_A4531.jpg (http://img101.yukle.tc/image.php?id=7906SP_A4531.jpg) arkadaş 15-02-08, 14:29 aysun kayacıyla olan reklamı çok hoş olmuş ya.çok beğendim.son ders filmine de gidicem.çok özlemişim kaanı:img-yes: NİRVANA 15-02-08, 15:31 Dun Son Dersi izledım sınemada... Kaan'ın oyunculugunu takdır etmemek elde değildi,oyunculugu cok basarılı umarım hep bu sekılde basarılı olur;) arkadaş 27-02-08, 16:00 çok sevimli.geçenlerde petek dinçözün konuğuydu.çok mütevazi.çok şeker:img-in_lo merve_polat 28-02-08, 08:56 karaoğlan kampüzistan ve ah polis olsam dizilerinde izlediğim ve çok beğendiğim bir oyuncu.fakat onu uzun zamandır tvde göremiyodum geçenlerde aysun kayacıyla birlikte oynadığı pepsi max reklamını izledim (çok tatlı görünüyo her zaman ki gibi) ve ne kadar özlediğimi fark ettim. umarım en yakın zamanda yeni bir diziye başlar ve onu daha sık izleme imkanı buluruz... hoe 15-03-08, 22:17 çok tatlu ya :D resmler we rop.lar için çok saolun ;) ellerinise emeğinise sğlık ;) elifile 28-03-08, 10:42 İlk olarak karaoğlan dizisi ile tanıdım :) Ardından kampüsüstan ve diğer diziler geldi. Reklam filmlerinde de çok şeker karakterleri canlandırdı. Bu sene vizyona giren "Son Ders" filminde de çok şekerdi. Şimdi yeni başlayacak olan "Limon Ağacı" dizisini dört gözle bekliyorum :) ZEN_NURE 29-03-08, 22:45 kaan bugün dizide süperdi ya çok romantikti:img-in_lo ayrıcsa dizideki adıda kaan bence o rol ona çok yakışmış bakalım gelecek hafta neler olacak merakla bekliyorum %½razy½% 30-03-08, 09:26 karaoğlan kampüzistan ve ah polis olsam dizilerinde izlediğim ve çok beğendiğim bir oyuncu.fakat onu uzun zamandır tvde göremiyodum geçenlerde aysun kayacıyla birlikte oynadığı pepsi max reklamını izledim (çok tatlı görünüyo her zaman ki gibi) ve ne kadar özlediğimi fark ettim. umarım en yakın zamanda yeni bir diziye başlar ve onu daha sık izleme imkanı buluruz... bnde kampüzistanı cok severdim keşke bitmeseydi reklamda da ck ttalı gözüküo aysunda hemen öptü cocuğu:img-icecryeni diziye başladı gördüm akşam basarılar dilerim kendisine merve_polat 30-03-08, 10:15 kaan dün akşam çok iyiydi.böyle zengin delikanlı rolleri ona yakışıyo. ama bu sefer işi zor.periyi nasıl ikna edicek merak ediyorum... İLK AŞKIM_MERVE 30-03-08, 11:27 ewt kaan dün süperdi...ayy çok şeker vede.. KEREMCEM'E ÇOK AMA ÇOK BENZİYO...mimikleri fln herşeyiyle...:img-in_lo BENCE...:img-yes: ZEN_NURE 30-03-08, 12:11 http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/121.jpg http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/122.jpg http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/123.jpg http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/124.jpg http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/125.jpg ZEN_NURE 30-03-08, 12:13 http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/1-2.jpg http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/11-1.jpg http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/12.jpg http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/13-1.jpg http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/14-1.jpg http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/17-1.jpg http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/18-1.jpg http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/19-1.jpg ZEN_NURE 30-03-08, 12:14 http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/116-1.jpg http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/117-1.jpg http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/118-1.jpg ZEN_NURE 30-03-08, 12:42 http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/129.jpg http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/130.jpg http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/131.jpg a-y-s-e 30-03-08, 13:00 Kaan Urgancuioglunun Kampüs dizisinden taniyorum Cok basarili Dün Limon Agaci dizisinde süperdi Cok tatliydi :) ZEN_NURE 30-03-08, 13:16 http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/139.jpg http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/138.jpg http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/137.jpg ZEN_NURE 30-03-08, 14:42 http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/140.jpg http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/141.jpg http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/142.jpg http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/143.jpg http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/144.jpg %½razy½% 30-03-08, 15:49 ewt kaan dün süperdi...ayy çok şeker vede.. KEREMCEM'E ÇOK AMA ÇOK BENZİYO...mimikleri fln herşeyiyle...:img-in_lo BENCE...:img-yes: eed ya ilk gördüümde keremcem sandım valla gerçekten cok benzio ZEN_NURE 30-03-08, 18:18 http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/155.jpg http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/154.jpg http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/153.jpg ZEN_NURE 30-03-08, 18:23 http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/152.jpg http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/151-1.jpg http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/150-1.jpg ZEN_NURE 30-03-08, 20:59 http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/700-1.jpg http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/701.jpg http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/702.jpg EzZg!_aLp 31-03-08, 16:01 mrba arkadaşlar bnde kaanı acaip seviyrm çok tatlı karaoğlan afyonda çekildii için kaldıı otelde bi kaç kere karşılaşmştım en son ders filmine gittm çok gzl olmş film bnce şimdide yni dizisi başlıymş çok sevdm ama sanki saçları uznken daa ykşıklı oluyo:))) EzZg!_aLp 31-03-08, 16:07 resmler için çok tesk. bu arada;) nehirrrrr 01-04-08, 10:03 kaan cok tatlı yaaa:happy0064 dizide falan kampusistandan sonra bi projede izlicem tekrar hem ordaki partnerini beenmıyodum bu peri cok tatlı:img-hyste:happy0064 lazkizz 02-04-08, 11:32 kaanin yeni basligi acilmiss ya a:D ben simdik goruyorum hayirli olsunn!! Kaan cok tatli yaa keremceme acayip benziyor limon agacindada superr lazkizz 02-04-08, 11:34 benden 2 avi :) Begenmeniz dilegiyle http://img177.imageshack.us/img177/1707/peribylzkzzbb3.gif (http://imageshack.us)+http://img340.imageshack.us/img340/2592/kaanbylzkzzgp2.gif (http://imageshack.us) lazkizz 02-04-08, 18:17 http://img232.imageshack.us/img232/797/38859615sm6.gif (http://imageshack.us)+http://img382.imageshack.us/img382/8481/kaanuygarcioglulzkzzyz0.gif (http://imageshack.us) Kullanima aciktir:) EzZg!_aLp 02-04-08, 20:38 mrb ben ezgi bnde yni bölm olnca resm eklemeyi dşnüyrm ama çok yuğnm sınavlar fln sizin yaptıklarınız çok güzel arkadaşlar ellerinize sağlık bu arada yakında kaan ailesi kurabilir ne dersiniz?:))) lazkizz 03-04-08, 15:56 super derim bence, Suan LImon ailesi yapacam ama nasil bilmyiorum o bittikten sonra kaan ondan sonra serenay yani 3 aile :D hehe benden bi kac imzalar, kullanima aciktir! http://img291.imageshack.us/img291/2941/perkaan1764ts7.jpg (http://imageshack.us) Imza: http://img218.imageshack.us/img218/1105/limonagaci18475ta6.jpg (http://imageshack.us) + http://img245.imageshack.us/img245/7642/74648704hv3.jpg (http://imageshack.us) r_m 03-04-08, 17:42 resmmler içn sağolunn:):)..çok şeker çok tatlıı kampüsistandan berii çokk seviyorummmm..valla ben kullanıyorumm:D:D:icon_whis lazkizz 03-04-08, 17:43 http://img256.imageshack.us/img256/6549/imza1lzkzzgp2.jpg (http://imageshack.us) + http://img201.imageshack.us/img201/927/imza2lzkzzef8.jpg (http://imageshack.us) + http://img201.imageshack.us/img201/8818/imza3lzkzzdi5.jpg (http://imageshack.us) Ismini arasinda gormediysen profilime yazarsaniz sevinirim :).. (imzalar kullanima aciktir) r_m 03-04-08, 17:49 http://www.picsandimages.com/img/9e5d27a5d5fcd5f896df54390c882177/2.jpg ah polis olsam öle bişeydi galiba rehdcap 03-04-08, 20:16 http://i258.photobucket.com/albums/hh267/rehdcaphotos/limonagaci/Atv_20080403_09491.jpg http://i258.photobucket.com/albums/hh267/rehdcaphotos/limonagaci/Atv_20080403_09492.jpg http://i258.photobucket.com/albums/hh267/rehdcaphotos/limonagaci/Atv_20080403_094910.jpg http://i258.photobucket.com/albums/hh267/rehdcaphotos/limonagaci/Atv_20080403_094911.jpg http://i258.photobucket.com/albums/hh267/rehdcaphotos/limonagaci/Atv_20080403_09499.jpg rehdcap 03-04-08, 20:20 http://i258.photobucket.com/albums/hh267/rehdcaphotos/limonagaci/Atv_20080403_09495.jpg http://i258.photobucket.com/albums/hh267/rehdcaphotos/limonagaci/Atv_20080403_09496.jpg http://i258.photobucket.com/albums/hh267/rehdcaphotos/limonagaci/Atv_20080403_0950.jpg %½razy½% 03-04-08, 20:27 keremceme cok benzio ya bakar mısın?:img-yes::img-yes: http://img136.yukle.tc/images/3506Atv_20080ytht403_09492.jpg (http://www.yukle.tc) lazkizz 03-04-08, 22:57 http://img374.imageshack.us/img374/2137/imza4lzkzznd1.jpg (http://imageshack.us) aile 4 begüm** 04-04-08, 07:28 buyrunuz efemm bunlar da bendeenn http://i203.photobucket.com/albums/aa76/begumbegum/perikaan1.png http://i203.photobucket.com/albums/aa76/begumbegum/perikaan2.png http://i203.photobucket.com/albums/aa76/begumbegum/perikaan3.png http://i203.photobucket.com/albums/aa76/begumbegum/perikaan4.png gumus_songül 04-04-08, 10:10 http://img369.imageshack.us/img369/951/avdddis7.jpg (http://imageshack.us) http://img164.imageshack.us/img164/1691/akaktp2.png (http://imageshack.us) havin91 04-04-08, 22:31 http://i231.photobucket.com/albums/ee134/havin91/Myy/laava3.jpg http://i231.photobucket.com/albums/ee134/havin91/Myy/laimza2.jpg http://i231.photobucket.com/albums/ee134/havin91/Myy/laimza3.jpg http://i231.photobucket.com/albums/ee134/havin91/Myy/laimza4.jpg sahika_87 06-04-08, 10:02 uzun zaman sonra kaan urgancıoğlunu bir dizide görmek çok hoşuma gitti doğrusu onu ilk olarak kampüsistanda izlemiştim bir daha hiçbir dizide izleme fırsatım olmamıştı kendisini doğrusu gzd_gzd 09-04-08, 18:00 http://i278.photobucket.com/albums/kk111/gzdbuckett/l1.gif http://i278.photobucket.com/albums/kk111/gzdbuckett/l2.gif http://i278.photobucket.com/albums/kk111/gzdbuckett/l3.gif http://i278.photobucket.com/albums/kk111/gzdbuckett/l4.gif http://i278.photobucket.com/albums/kk111/gzdbuckett/l5.gif http://i278.photobucket.com/albums/kk111/gzdbuckett/l6.gif http://i278.photobucket.com/albums/kk111/gzdbuckett/l7.gif http://i278.photobucket.com/albums/kk111/gzdbuckett/l8.gif gzd_gzd 09-04-08, 18:02 http://i278.photobucket.com/albums/kk111/gzdbuckett/l9.gif http://i278.photobucket.com/albums/kk111/gzdbuckett/l10.gif http://i278.photobucket.com/albums/kk111/gzdbuckett/l11.gif http://i278.photobucket.com/albums/kk111/gzdbuckett/l12.gif http://i278.photobucket.com/albums/kk111/gzdbuckett/l13.gif http://i278.photobucket.com/albums/kk111/gzdbuckett/l14.gif http://i278.photobucket.com/albums/kk111/gzdbuckett/l15.gif http://i278.photobucket.com/albums/kk111/gzdbuckett/l16.gif elif ece 09-04-08, 19:26 http://img512.imageshack.us/img512/7766/463578921zf9.jpg (http://imageshack.us) http://img141.imageshack.us/img141/9979/463578921copydw4.jpg (http://imageshack.us) merve_polat 10-04-08, 04:45 normalde avrupa yakasını kesinlikle verildiği akşam izleyen biri diğilim ama dün akşamki konuklardan biri kaan olduğu için oturdum izledim. kaan şirin ötesiydi burhana "adana benim" deyişi harikaydı ama çok az gösterdiler o yüzden birazda hüsran gibi birşey oldu.neyse artık cumartesi akşamı doya doya seyrederimbye lazkizz 11-04-08, 11:54 gozdecim harikasin ya :D butun gifler super olmus kaanumu yarin gorecemm :D ayy cok ozlemisim onu fragman nedense hala cikmadi :S gs-tugba93 11-04-08, 20:58 gözdecim gifler mükemmel ya ellerine saglik cnm diyer calismalarda süper ellerinize saglik tesekürler merve_polat 13-04-08, 07:00 http://img239.imageshack.us/img239/7054/normallimon32yy3.jpg[/URL] http://img383.imageshack.us/img383/3010/normallimon33cc1.jpg (http://imageshack.us) http://img138.imageshack.us/img138/4374/normallimon34bq5.jpg (http://imageshack.us) merve_polat 13-04-08, 07:05 kaan dün akşam çok tatlıydı.özellikle romantik sahnelerde:img-in_lo köpekle konuştuğu sahneler 50.denemesinde kırdığı odun ve ıslak halleri izlenmeye değerdi:img-wink: merve_polat 13-04-08, 07:18 EnDlEeS_89'un limon ağacı başlığına eklediği bölüm resimlerinden alıntı kaan karabudun... http://i292.photobucket.com/albums/mm12/klm_037/th_PDVD_000.jpg (http://i292.photobucket.com/albums/mm12/klm_037/PDVD_000.jpg) http://i292.photobucket.com/albums/mm12/klm_037/th_PDVD_006.jpg (http://i292.photobucket.com/albums/mm12/klm_037/PDVD_006.jpg) http://i292.photobucket.com/albums/mm12/klm_037/th_PDVD_029.jpg (http://i292.photobucket.com/albums/mm12/klm_037/PDVD_029.jpg) http://i292.photobucket.com/albums/mm12/klm_037/th_PDVD_049.jpg (http://i292.photobucket.com/albums/mm12/klm_037/PDVD_049.jpg) merve_polat 13-04-08, 07:20 http://i292.photobucket.com/albums/mm12/klm_037/th_PDVD_217.jpg (http://i292.photobucket.com/albums/mm12/klm_037/PDVD_217.jpg) http://i292.photobucket.com/albums/mm12/klm_037/th_PDVD_226.jpg (http://i292.photobucket.com/albums/mm12/klm_037/PDVD_226.jpg) http://i292.photobucket.com/albums/mm12/klm_037/th_PDVD_229.jpg (http://i292.photobucket.com/albums/mm12/klm_037/PDVD_229.jpg) http://i292.photobucket.com/albums/mm12/klm_037/th_PDVD_233.jpg (http://i292.photobucket.com/albums/mm12/klm_037/PDVD_233.jpg) http://i292.photobucket.com/albums/mm12/klm_037/th_PDVD_234.jpg (http://i292.photobucket.com/albums/mm12/klm_037/PDVD_234.jpg) http://i292.photobucket.com/albums/mm12/klm_037/th_PDVD_236.jpg (http://i292.photobucket.com/albums/mm12/klm_037/PDVD_236.jpg) merve_polat 13-04-08, 07:26 http://i292.photobucket.com/albums/mm12/klm_037/th_PDVD_256.jpg (http://i292.photobucket.com/albums/mm12/klm_037/PDVD_256.jpg) http://i292.photobucket.com/albums/mm12/klm_037/th_PDVD_261.jpg (http://i292.photobucket.com/albums/mm12/klm_037/PDVD_261.jpg) http://i292.photobucket.com/albums/mm12/klm_037/th_PDVD_273.jpg (http://i292.photobucket.com/albums/mm12/klm_037/PDVD_273.jpg) http://i292.photobucket.com/albums/mm12/klm_037/th_PDVD_277.jpg (http://i292.photobucket.com/albums/mm12/klm_037/PDVD_277.jpg) http://i292.photobucket.com/albums/mm12/klm_037/th_PDVD_287.jpg (http://i292.photobucket.com/albums/mm12/klm_037/PDVD_287.jpg) http://i292.photobucket.com/albums/mm12/klm_037/th_PDVD_288.jpg (http://i292.photobucket.com/albums/mm12/klm_037/PDVD_288.jpg) http://i292.photobucket.com/albums/mm12/klm_037/th_PDVD_325.jpg (http://i292.photobucket.com/albums/mm12/klm_037/PDVD_325.jpg) merve_polat 13-04-08, 07:29 http://i292.photobucket.com/albums/mm12/klm_037/th_PDVD_331.jpg (http://i292.photobucket.com/albums/mm12/klm_037/PDVD_331.jpg) http://i292.photobucket.com/albums/mm12/klm_037/th_PDVD_354.jpg (http://i292.photobucket.com/albums/mm12/klm_037/PDVD_354.jpg) http://i292.photobucket.com/albums/mm12/klm_037/th_PDVD_358.jpg (http://i292.photobucket.com/albums/mm12/klm_037/PDVD_358.jpg) merve_polat 13-04-08, 07:31 http://i292.photobucket.com/albums/mm12/klm_037/th_PDVD_429.jpg (http://i292.photobucket.com/albums/mm12/klm_037/PDVD_429.jpg) http://i292.photobucket.com/albums/mm12/klm_037/th_PDVD_430.jpg (http://i292.photobucket.com/albums/mm12/klm_037/PDVD_430.jpg) http://i292.photobucket.com/albums/mm12/klm_037/th_PDVD_442.jpg (http://i292.photobucket.com/albums/mm12/klm_037/PDVD_442.jpg) ZEN_NURE 13-04-08, 11:29 http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/752.jpg http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/753.jpg http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/754.jpg http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/755.jpg http://i258.photobucket.com/albums/hh248/zennure/756.jpg lazkizz 13-04-08, 13:20 ayy resimler icin cok tsk :D ya ellerinize saglik hepsi cok guzel imzalarda muhtesem olmus.!! Kaaniskom superdi dun ya cok sekerdi yine MasumSheytan 13-04-08, 13:41 http://i274.photobucket.com/albums/jj276/Masumsheytan/periii.png britneysinem 13-04-08, 15:53 bunlarda bnden (: http://i249.photobucket.com/albums/gg211/c-nem-7/kaan1.jpg http://i249.photobucket.com/albums/gg211/c-nem-7/limonagac1.jpg http://i249.photobucket.com/albums/gg211/c-nem-7/limonagac2.jpg http://i249.photobucket.com/albums/gg211/c-nem-7/limonagac3.jpg http://i249.photobucket.com/albums/gg211/c-nem-7/limonagac4.jpg %½razy½% 13-04-08, 16:17 eed calışmalar cok güsel olmuş ellerinize sağlık dün de cok güseldi bian babası kızı dövcek sandım kaan desen cok süperdi ve yine cok yakışıklıydı:love05::love05::love05: keremcem d 13-04-08, 16:19 http://img383.imageshack.us/img383/1184/kaanpl3.png http://img242.imageshack.us/img242/3023/klll3.png http://img242.imageshack.us/img242/7617/12362704pt1.png britneysinem 13-04-08, 17:12 fatmamm imzaların süper ellerine sağlık PeriKaan (: http://i249.photobucket.com/albums/gg211/c-nem-7/limonagaci_Avi1.jpg+http://i249.photobucket.com/albums/gg211/c-nem-7/limonagaci_Avi2.jpg+http://i249.photobucket.com/albums/gg211/c-nem-7/limonagaci_Avi3.jpg http://i249.photobucket.com/albums/gg211/c-nem-7/limonagaci_Avi4.jpg+http://i249.photobucket.com/albums/gg211/c-nem-7/limonagaci_Avi5.jpg+http://i249.photobucket.com/albums/gg211/c-nem-7/limonagaci_Avi6.jpg %½razy½% 13-04-08, 17:43 ımmm yeni aviler imzalar gelmiş saolun kıslar elleriniz dert görmesin süpersiniz valla masalla :good::good: Kıvanç_aşkım 13-04-08, 20:33 selam herkese:img-wink: Kaanı ilk Kampüsistanda gömüştüm ve çok beğenmiştim. Limon ağacı çok güzel bi dizi tekrarlarını internetten izliyorum. resim ve çalışma ekleyen herkese teşekkürler:good: merve_polat 15-04-08, 06:18 imzalar aviler harika emeği geçen herkeze teşekkürler. ellerinize sağlık.uff cumartesiyede daha çok var yaa... lazkizz 15-04-08, 14:35 Kaanim her imzada super cikmis ya :D kizlarr ellerinize saglik! :D Bubumu ozledim ben ya, :img-cray: Ozelikle fatmanin yaptiklari super olmus Ellerine saglik canim >>miray<< 15-04-08, 19:16 http://img329.imageshack.us/img329/6161/kaanperi1cs4.gif http://img74.imageshack.us/img74/8652/kaanperi2yv4.gif http://img74.imageshack.us/img74/6237/kaanperi3nr8.gif http://img234.imageshack.us/img234/6950/kaanperi4ie2.gif http://img74.imageshack.us/img74/4617/kaanperi5tx1.gif http://img329.imageshack.us/img329/6461/kaanperi6jq2.gif http://img329.imageshack.us/img329/7318/kaanperi7au2.gif http://img329.imageshack.us/img329/9740/kaanperi8iy0.gif http://img329.imageshack.us/img329/4885/kaanperi9ds1.gif lazkizz 16-04-08, 11:02 Miraycim gifler icin cok tsk ederim ya super olmus :) Ellerine saglik baya zamanini aldi gibi goruluyor :D cok tsk britneysinem 17-04-08, 22:13 meltemcim giflerin süper ellerine sağlık PeriKaan :img-in_lo http://i249.photobucket.com/albums/gg211/c-nem-7/perikaan1.jpg http://i249.photobucket.com/albums/gg211/c-nem-7/per.jpg Askoyunu_ekin 19-04-08, 08:45 bunlarda benden http://www.hizliresim.com/2008/4/18/3189.png http://www.hizliresim.com/2008/4/18/3196.png britneysinem 19-04-08, 19:00 Kaan (bu rsmlerine öldümmm banada böle baksınn yaa :() http://i249.photobucket.com/albums/gg211/c-nem-7/kaaaaannnn2.jpg http://i249.photobucket.com/albums/gg211/c-nem-7/kaaaaannnn1.jpg .:ülkü:. 19-04-08, 19:31 Merhaba (: Arkadaslar size bisey sorucam.. Acaba Kaan Urgancıoğlu'nun Tevfik adinda bi kardesi varmi? Yoksa isim benzerligi mi? nazquzeli 19-04-08, 20:45 :img-icecr http://i163.photobucket.com/albums/t285/nhn_/serenay5.jpg sevde & sevde 19-04-08, 21:57 Artıkın kimse beni ayıramaz :) :) Bu cocucuğu çok sevdim konuşması faln çok güzel çocuksu bi yapsı var :) :) .:ülkü:. 19-04-08, 23:49 Merhaba (: Arkadaslar size bisey sorucam.. Acaba Kaan Urgancıoğlu'nun Tevfik adinda bi kardesi varmi? Yoksa isim benzerligi mi? Ben sorumun cevabini buldum ;) kardesi degil kuzeniymis Buarada Kaan gercekten cok sempatik biri. Onu Kampüsistan'dan hatirliyorum. Cokta basariliydi.. simdi yeni dizisi var galiba.. Limon Agaci!! Ona basarilar diliyorum bye gzd_gzd 20-04-08, 12:42 http://i278.photobucket.com/albums/kk111/gzdbuckett/limon1.jpg http://i278.photobucket.com/albums/kk111/gzdbuckett/limon2.jpg lazkizz 21-04-08, 10:25 Gozde ellerine saglik canim cok guzel olmus :D... Serenayin ropu eklenmis, kaanin yokmu ya :( elif ece 23-04-08, 13:10 http://img159.imageshack.us/img159/3571/hjjkdrrlh8.jpg (http://imageshack.us) %½razy½% 23-04-08, 13:47 elif ece imzan cok güsel olmuş ellerine sağlık:good: http://www.hizliresim.com/2008/4/23/2278.png http://www.hizliresim.com/2008/4/23/2283.png sultansss 24-04-08, 09:15 Bunlar da benden imzalar canlarım:img-wink: http://img524.imageshack.us/img524/4775/93620525xl5.jpg (http://imageshack.us) http://img524.imageshack.us/img524/4305/22360108tq1.jpg (http://imageshack.us) eymen_gonca 24-04-08, 14:31 ilk gifyim http://img84.imageshack.us/img84/2703/ewcopyor5.gif gsnaz_90 25-04-08, 11:14 selam herkese:img-wink: Kaanı ilk Kampüsistanda gömüştüm ve çok beğenmiştim. Limon ağacı çok güzel bi dizi tekrarlarını internetten izliyorum. resim ve çalışma ekleyen herkese teşekkürler:good: menekşe ile halile aynı saattte olmaza bende izliycemde izliyemiyorum ama tekrarlarını izledim bence gayet hoş bir dizi. didemfener 25-04-08, 12:33 sultancım çalışmların için saol canım çok tatlı çocuk:) güsel bir dizi:) tekrarlarını izlemey çalışyıorum lazkizz 25-04-08, 21:52 elif ece imzan cok güsel olmuş ellerine sağlık:good: http://www.hizliresim.com/2008/4/23/2278.png http://www.hizliresim.com/2008/4/23/2283.png Ayy yok ben bu halini pek beyenmedim :P Burda cok cocuksu gibi zaten ordada oyledir, simdiki hali cok olgun masallah kaaniskoma nazar degmesin:D tutut dizikeyfi 26-04-08, 15:04 http://img169.imageshack.us/img169/6376/covertp2.jpg (http://imageshack.us) mervemre 26-04-08, 17:50 merhaba arkadaşlar kaan gerçekten çok başarılı,çok yetenekli,çok çok yakışıklı:)beni de ailenize alırsanız sevinirim ayrıca eklenen her şey harika emeklerinize sağlık lazkizz 26-04-08, 23:37 ayy dizikeyfi ekledigin foto super he :P Masallah Kaaniskom Vallaha super he _menekşe_ 01-05-08, 17:01 http://img444.imageshack.us/img444/300/avi1ij8.jpg (http://imageshack.us) http://img229.imageshack.us/img229/4756/avi2oq7.jpg (http://imageshack.us) http://img337.imageshack.us/img337/1909/imza1tj1.jpg (http://imageshack.us) devami... http://img74.imageshack.us/img74/8711/avi1vu4.jpg (http://imageshack.us) http://img234.imageshack.us/img234/3141/avi2bw3.jpg (http://imageshack.us) http://img391.imageshack.us/img391/1840/avi3cf3.jpg (http://imageshack.us) http://img390.imageshack.us/img390/9231/avi4nt9.jpg (http://imageshack.us) http://img386.imageshack.us/img386/6074/avi5us6.jpg (http://imageshack.us) http://img386.imageshack.us/img386/3328/avi6li3.jpg (http://imageshack.us) http://img390.imageshack.us/img390/1570/avi7yx4.jpg (http://imageshack.us) http://img386.imageshack.us/img386/3874/imza1ik2.jpg (http://imageshack.us) http://img386.imageshack.us/img386/7517/imza2qv9.jpg (http://imageshack.us) Alıntıdır.. _menekşe_ 01-05-08, 17:02 http://img379.imageshack.us/img379/2381/imza3qw5.jpg (http://imageshack.us) http://img521.imageshack.us/img521/5553/avi1rg2.jpg (http://imageshack.us) http://img132.imageshack.us/img132/4636/avi2fn3.jpg (http://imageshack.us) http://img521.imageshack.us/img521/6137/avi3al4.jpg (http://imageshack.us) http://img132.imageshack.us/img132/3317/avi4nf0.jpg (http://imageshack.us) http://img521.imageshack.us/img521/9538/gif1zw2.gif (http://imageshack.us) http://img132.imageshack.us/img132/7222/imzadfnn3.jpg (http://imageshack.us) Alıntıdır.. lazkizz 04-05-08, 20:21 eee nerde millet ya burasi cok sessiz kalmis 1 mayistan beri kimse yazmamis :( uhuu kaaniskomun basligi 4cu sayfaya dusuyordu nerdeyse ya, peloshh 06-05-08, 15:37 Ay cok yakisikli yaa :love05: hem cok yetenekli, ama oynadigi dizideki kizi begenmedim :img-beee: hemde cok yeteneklii:img-in_lo ayy, neyse ben sayfalari geziim, calismalara bakeem Perisizz:img-beee: ^DUyGU^ 11-05-08, 23:57 http://img.sabah.com.tr/2008/05/12/gny/im/ED791B37E33ED0448172E919r.jpg http://img.sabah.com.tr/2008/05/12/gny/im/E0A1A5E49EDED14EBB14B089r.jpg Keşke karşıma bir peri kızı çıksa! atv'nin sevilen dizisi 'Limon Ağacı'nda holding patronu Kaan'ı canlandıran Kaan Urgancıoğlu kısa zamanda izleyicinin beğenisini kazandı. Urgancıoğlu'nun başından gerçek hayatta da dizide yaşadıklarına benzer bir olay geçmiş. Yakışıklı oyuncu; "Her şeyi geride bırakıp onunla yurtdışına gidebileceğim bir kız arkadaşım oldu" diyor. Hayatında şu an kimsenin olmadığını belirten Urgancıoğlu "Bahar geldi, aşık olmalıyım. Göcek'te yaş ortalaması turistlerden dolayı yüksek ama belki bir peri çıkar karşıma" diyor. MASAL GİBİ BİR PROJE * Çekimler nasıl gidiyor? İlk başlarda mekanın oturması, işlerin tıkır tıkır yürümesi zaman aldı. Ama artık buraya yerleştik. Yoğun çalışıyoruz. Havaların da düzelmesiyle daha hızlı gitmeye başladık. * Diziye ve size gelen ilk tepkiler nasıldı? Herkes oyunculuk bakımından çok geliştiğimi söylüyor. Kaan karakteri biraz takıntılı, saplantılı, halkın içine giremeyen bir karakter. Herkesi anlayabilen, herkesle empati kurabilen biri değil. Peri'ye aşık olup Göcek'e geldikten sonra hayata yeni bir pencereden bakmayı öğreniyor. Aşık olduğu kızı pazarda salatalık satarken gördüğünde küçük çaplı bir şok geçirse bile bu durumu seviyor. * Göcek'i sevdiniz mi? Çok güzel koylar var ama daha göremedik. Göcekliler inanılmaz sıcak. Buradaki insanlar bize çok yardımcı oluyor. Bir Ege kasabasında olduğumuzu hissediyoruz. Herkes çok güler yüzlü. Daha yaşayamamış olsak bile Göcek'in inanılmaz bir yer olduğunu anladım. Ormanın içinde bir masal evinde çekim yapıyoruz. 'Huzur vadisi' diyorlar. Burası tam bir cennet. * Projeye sizi çeken ne oldu peki? Dizinin teklifi çok yoğun bir dönemime denk gelmişti. 'Son Ders' filmi için promosyon çalışmaları içindeydim. Filmin galası derken dizinin ön hazırlık dönemi olamadı. Bunun yanı sıra diziye erken başlamak zorunda kaldık. Her şey çabuk oldu. Proje çok şirin. İnsanın içinde yaşamak isteyeceği türden bir masal yaratmış Mahinur Hanım (Ergun). * Bugüne kadar oynadığınız roller birbirinden farklıydı. Seçici misiniz bu konuda? Kampüsistan'dan hemen sonra 'Seni Çok Özledim'de bir polis çocuğunu canlandırdım. Sonra Kadir İnanır ile 'Azap Yolu'nda geçimini zorlukla sürdürebilen bir tamirci oldum. 'Son Ders'te yine bir üniversite öğrencisini canlandırdım ama 'Kampüsistan'dakinden farklı bir karakterdi. Evet, bunlar birbirinin eşi olabilecek roller değil. Ama tabii ki çıkardığım karakterler birbirinden farklı oluyor mu onu izleyiciye sormak lazım. 'SON DERS' MEZUNİYET * Sinema filminiz 'Son Ders'ten bahseder misiniz? Senaryoyu okudugumda, çok önemli bir meselenin bugüne kadar hiç yazılmamış bir tarzda kaleme alındığını gördüm. Bu sene üniversiteden mezun oldum. Ve tam onun üzerine bir üniversite öğrencisini canlandırmam istenince yapabileceğimi düşündüm. Ve 'Bu benim üniversiteden mezuniyet projem' dedim. Ferhan Şensoy'un projede yer alması çok önemli. Filmde apolitik gençliğin bir örneği olan Ulaş'ı canlandırdım. Gelecek kaygısı olan, 'Nasıl büyük adam olurum?' sorusunun cevabını arayan bir çocuk. * Oyunculuğunuzu geliştirmek için ne yapıyorsunuz? 4 ay ABD'ye Stella Adler stüdyolarına gittim. Orada workshop'lara katıldım. Kendimi geliştirmem için önemli bir fırsattı. Bunun yanı sıra çok film izlemeye, birlikte çalıştığım insanlardan bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. 'Limon Ağacı'nda, aşık olduğu kız için servetini elinin tersiyle iterek küçük bir kasabaya yerleşen holding patronunu canlandıran Kaan Urgancıoğlu aşık olmak istediğini söylüyor. Yakışıklı oyuncu; "Aşk mevsimi geldi. Keşke benim de karşıma bir peri kızı çıksa" diyor. Kaynak: Sabah/Günaydın ^DUyGU^ 12-05-08, 00:01 http://img.sabah.com.tr/2008/05/12/gny/im/1D9815F007BD2F4080FABCFEr.jpg Limon Ağacı'nda size, ilk kez bir dizide rol alan Serenay Sarıkaya eşlik ediyor. Partneriniz hakkında neler düşünüyorsunuz? Serenay çok yetenekli bir oyuncu. Yaptığı işten çok keyif alıyor. Devamlı şen şakrak. Enerjisini, neşesini oyununa yansıtabiliyor. Sinan Çetin'i tebrik etmek lazım. Serenay gerçekten bir keşif... Çok başarılı olacağını düşünüyorum. Bu kadar genç olmasına rağmen yapması gereken işi iyi yapıyor. Bunların üzerine bir de tecrübe eklendikten sonra vazgeçilmez isimlerden biri olacak. Kaynak: Sabah/Günaydın ^DUyGU^ 12-05-08, 00:03 http://img.sabah.com.tr/2008/05/12/gny/im/44DEF63815FC804C9CF01717r.jpg Bahar geldi artık aşık olmam lazım! * Kaan her şeyini bırakıp sevdiği kıza gidiyor. Siz böyle bir şey yapar mıydınız? Açıkçası bir zamanlar benim de her şeyi bırakıp onunla yurtdışına gidebileceğim bir kız arkadaşım oldu. Bunu yaşadım ama Kaan'ın yaşadığı çok farklı. O bir 'Peri' görüyor gerçekten. Ne yaşadığının farkında değil aslında. "Aaaa ne güzel kızmış bu, aşık oldum" demiyor. Düşünerek hareket etmiyor. Bir 'peri' ile karşılaşıyor ve başka bir dünyaya sürükleniyor. * Yakın zamanda sizi başka bir dünyaya sürükleyen bir sevgiliniz oldu mu? Olmadı. Ama aşk mevsimine girdim. (gülüyor) Boğa burcuyum ve aşka inanıyorum. Şu an bir sevgilim yok. Ama bahar geldi, aşık olmalıyım. Göcek'te yaş ortalaması turistlerden dolayı yüksek ama yazı bekliyorum. Belki bir peri çıkar karşıma. (gülüyor) Kaynak: Sabah/Günaydın ^DUyGU^ 12-05-08, 00:08 Ses getirecek işler yapmak istiyorum! Gelecek planlarınız neler? Türk Sineması için çok umutluyum. İnsanların söylediğinin aksine yeni nesil sinemacıların çok özgün olduğunu düşünüyorum. Yeni bir Türk Sineması yaratabilecek genç potansiyelin olduğuna inanıyorum. Türk Sineması'nın rakamsal olarak yükselişte olduğu bir gerçek... Kültürümüzle ve yaşam şeklimizle bütün dünyaya kendimizi izlettirebileceğimizi düşünüyorum. * Peki kamera önü için hayalleriniz neler? Dünyada ses getirecek projelerinin içinde yer almak istiyorum. Kameranın önünde veya arkasında olmak önemli değil... * Başka film projeleriniz var mı yakında? Aşk üzerine bir yol filmi vardı. Ama dizi ile birlikte götüremeyeceğim için şimdilik rafta. Kaynak: Sabah/Günaydın peloshh 12-05-08, 15:00 Duygu haberler icin sagol cok yakisikli yaa, masallah:love05: bu bolumde cok tatliydi, herzamanki gibi peloshh 13-05-08, 15:57 alinti :) http://img100.imageshack.us/img100/1949/untitled5fp9.png http://img404.imageshack.us/img404/5796/untitled4ic3.png http://img440.imageshack.us/img440/6010/untitled1lq9.png peloshh 13-05-08, 16:00 Kaani sevenler yokmu aceb?? cok yakiskli yaa, :love05: Artik Periyide sevmeye basladim :P, basta sevmiyordum :) Bengunun ellerine saglik http://img115.imageshack.us/img115/3189/33817430nc5.jpg http://img502.imageshack.us/img502/9034/61149012vh1.jpg http://img502.imageshack.us/img502/1776/46137599ob1.jpg http://img240.imageshack.us/img240/2/kpnc9.jpg http://img240.imageshack.us/img240/6830/kp2sh2.jpg off anaam suna bakin yaa:img-in_lo http://img240.imageshack.us/img240/5518/19268894pb1.jpg http://img240.imageshack.us/img240/290/30665138bx9.jpg swetty_18 17-05-08, 21:20 Kaancım cok tatlı yaaa:img-in_lo Ayrıca Kampüsistan da oldugu kadar Limon ağacında da oldukca basarılı:img-icecr C&E&N&K 31-05-08, 09:11 Kaan çok tatLı yha :) Yeni dizisini izLemiyorum ama Kampüzistan'dan biLiyorum :) Bence Kampüzistan'dan sonra böyLe bi dizide oynaması biraz garip oLdu ama o her haLiyLe şeker :) deadly_angel 13-06-08, 01:32 Kendimi başarısız hissettiğim oldu! Kaan Urgancıoğlu; Ferhan Şensoy ile birlikte oynadığı 'Son Ders' filminin ardından 'Limon Ağacı' ile ekranlara döndü. Urgancıoğlu artık ne istediğini bildiğini ve güçlü olabilmenin formülünü anlattı .. Hiçbir zaman oyuncu olmayı hayal etmeyen Kaan Urgancıoğlu şans ve tesadüfler sonucu geldiği noktada birçok dizi projesinin ardından bir sinema filmi ve reklam kampanyalarında rol alarak mesleğinde ilerlemeyi hedefliyor. * Hakkınızda araştırma yaparken hep aynı hikaye karşımıza çıktı, keşfedilişiniz... Nasıl gelişti bu hikaye? Çeşme'de geçirdiğim yazlardan biriydi. Deniz Akel, klip çekeceğini, arkadaşlarımı toplayıp gelmemi söyledi. Biz 15 kişi gittik. Bu klip çekiminden bir süre sonra bir aile dostumuzun evindeki barbekü partisine katıldım. Annem, Saadet diye bir arkadaşı ve Demet Akbağ koyu bir sohbete dalmışlardı. Şakayla karışık Saadet Abla, Demet Abla'ya klipte oynadığımı ve beni ünlü yapacağını söyledi. Klasik geyiklerdendi. Ben bu tür konuşmaları hiç önemsememiştim. ELEMELERE KATILDIM * İlk diziniz 'Karaoğlan'ın teklifi bu klip sayesinde mi geldi? Klip çekiminden bir sonraki yaz yine Çeşme'deydik. Saadet Abla annemi aramış ve bir dizi için beni deneme çekimine çağırdıklarını söylemiş. Meral Okay ve Abdullah Oğuz 'Karaoğlan' dizisi için hazırlanıyorlarmış. Doğru erkeği bulamamışlar. Bunu Demet Akbağ'a söylemişler. Onun da aklına ben gelmişim. * Hiç ummadığınız bir anda, hiç planlamadığınız bir mesleğin içinde buldunuz kendinizi... Tabii... Kaybedecek hiçbir şeyim olmadığı için büyük bir rahatlıkla elemelere katıldım. Galiba bunun verdiği rahatlıkla da başarılı oldum. * 'Karaoğlan'da oynamak size neler kazandırdı? Çok uzun süren bir dizi olmadı. Çekimleri de eski dönemde geçtiği için bir hayli zor ama keyifliydi. Hiç ummadığım bir zamanda gelen bir iş teklifi hem eğlenmemi hem de para kazanmamı sağlamıştı. Sonra bir sene bekledim. O sırada röportajlar veriyor, TV programlarına çıkıyordum. Adım unutulmadan bir projede yer almam gerekirdi. Ardından 'Kampüsistan' projesi geldi. Cem karakterini oynamamı istediler. Senaryoyu okuyunca Cem'in değil de Tolga'nın bana daha uygun olduğunu fark ettim. Ama bana "O role Emre Altuğ ya da Athena Gökhan'ı düşünüyoruz" dediler. Ben de , Tolga'yı Emre Altuğ oynarsa Cem'i kabul etmeyeceğimi söyledim. * Neden böyle bir talepte bulundunuz? Sonuçta bir sene sonra ilk kez proje gelmiş... Çünkü Emre Altuğ ile ben aynı tarz insanlarız. Cem ile Tolga karakterini farklı tarzda insanlar oynamalı. O zaman kaybedecek bir şeyim yoktu. Reddetme lüksüm olduğuna inandım. KAFAM KARIŞIKTI * O günlerde oyunculuğu hayatınızın sonuna kadar yapabileceğiniz bir meslek olarak görüyor muydunuz? Sonu olmayan bir iş bu. Hep başarısızlıktan korktum. O zamanlar nasıl bir hayatım olur sorusuna kilitlendim. Kendimi çok başarısız hissettiğim zamanlar da oldu. Şimdi geri dönüp baktığımda bunun tek suçlusunun ben olmadığımı hissediyorum. Benim kafam birçok konuda çok karışıktı ve o noktada bana cevap veremeyecek insanlarla tanıştım. DEPRESYONA GİRDİM * Rol aldığınız dizilerde sorunlar oldu... Kısa dönemli dizilerde oynadım. Kadir İnanır ile oynadığım 'Azap Yolu' mesela 15 bölüm sürdü. Konu olarak tükenmişti, devam etseydi başarılı olamayabilirdi. Zaten altıncı bölümden sonra keyif almamaya başlamıştım. İşkence gibiydi. En son oynadığım 'Tutsak' dizisinde ise yönetmenle ciddi bir koordinasyon sorunu yaşadım. Bu beni depresyona kadar sürükledi. Genel olarak başarısız dizilerin zaten başarılı olacağını beklemiyordum. Ancak ekonomik açıdan kabul etmek zorundaydım. * Ferhan Şensoy ve Ekin Türkmen ile birlikte rol aldığınız 'Son Ders' filminde utangaç birini oynadınız. Gerçek hayatta da utangaç mısınız? Utandığım durumlar çok nadirdir. Konuşamadığım zamanları hatırlamıyorum. Ben ilk görüşte aşık olmadım hiç. Çok etkilenirim ama nedense bu etkilenme hiç aşka dönüşmedi bende. Gidip tanışırım, çekinmem. Elinizde olmayan bir şeyi kaybetmekten de korkamazsınız. * Çok cesaretlisiniz... Öyleyim ama pek işe yaramıyor galiba. Üzülmediğim bir ilişki yaşamadım. Her aşk farklıdır. Tek kişi yaşanmaz ki iki kişidir bunu yaşayan. Karşımdaki insana göre ben de değişebilirim ama ne yazık ki bir zaman sonra kendinizden çok özveride bulunduğunuzu fark ediyorsunuz ve tekrar eksiksiz olabilmek için ilişkiden soğuyorsunuz. Böylece başa dönüyorsunuz. Son zamanlarda kesinlikle güzel ilişkilerin iyi bir seks hayatından geçtiğine inanıyorum. * Duygusal mısınız? Çok güçlü olmaya çalıştım yıllardır. Duygularımla hareket etmemeye çalıştım ama fark ettim ki öyle olacak gibi değil. Çok güçlü olmak marifet değil. Her zaman benden daha güçlü beni üzecek şeyler çıkacak karşıma. Güçlü olmak yaşamı sevmek demek artık benim için. Hata yapmaya meyilliyim * Hayat beni yönlendirir. Olayların ve insanların beni itmesine izin veririm. Kıyafet denerken bile biri bana "bu güzel" derse hemen alırım. Hata yapmaya çok meyilliyim. Hata yaptığımda hemen daha hızlı diğer tarafa kaçarım. Esneğimdir. * Erdal Beşikçioğlu beni ziyarete geldi. Türkiye'de eğitim almayı düşünmüyordum. Öyle bir şey yapmam lazımdı ki bir taşla iki kuş vurayım. Ayrıca kendi hayatıma dışarıdan da bakmalıydım. * Bir anda yurtdışına gitmek aklıma geldi ve bu düşüncemi ona da söyledim. Erdal Ağabey New York'ta Stella Adler'in çok iyi olduğunu söyledi. Gitmeye karar verdiğimde çok rahatladım. Labirentten çıktım. New York dönüşü her şeye daha pozitif bakabiliyor, etrafımdakileri merak edebiliyorum. Kaynak: Sabah / Günaydın DeLiiAsiik 15-06-08, 12:33 http://img263.imageshack.us/img263/9095/89473944cp1.jpg (http://imageshack.us) http://img266.imageshack.us/img266/3944/54681164pg9.jpg (http://imageshack.us) DeLiiAsiik 15-06-08, 12:52 http://img165.imageshack.us/img165/5754/58909968bj7.jpg (http://imageshack.us) lazkizz 16-06-08, 15:01 [FONT="Comic Sans MS"]Kaani sevenler yokmu aceb?? cok yakiskli yaa, :love05: Artik Periyide sevmeye basladim :P, basta sevmiyordum :) FONT] tabiki var BENN! :D Pek ugrayamadim ama ben kaaniskonun hastasiyim cok seker yaa yerum onu , ayy hele gulunce varya :img-in_lo cok seker oluyor |