Tüm Versiyonu Göster : Cennet Mahallesi

Sayfalar : 1 [2] 3

_ArZ_
28-01-07, 12:48
“TOTAL”

1-Gümüş Kanal D... 7.60 rating, 21.60 share...

2-Selena ATV... 7.40 rating, 18.60 share...

3-Star Ana Haber STAR TV... 7.30 rating, 20.70 share...

4-Asteriks ve Oburisk:Görevimiz Cleopatra STAR TV... 6.70 rating, 17.00 share...

5-Cennet Mahallesi SHOW TV... 6.40 rating, 16.10 share...

6-Show Ana Haber SHOW TV... 5.90 rating, 16.80 share...

7-Fırtına Kanal D... 5.80 rating, 14.70 share...

8-Hücre STAR TV... 5.60 rating, 16.90 share...

9-Cennet Mahallesi (tkr) 5.30 rating, 19.30 share...

10-Kanal D Ana Haber Kanal D... 5.30 rating, 14.90 share...

“AB”

1-Gümüş Kanal D... 9.00 rating, 25.30 share...

2-Fırtına Kanal D... 7.00 rating, 19.10 share...

3-Asteriks ve Oburisk:Görevimiz Cleopatra STAR TV... 6.40 rating, 17.50 share...

4- Atv Ana Haber ATV... 6.10 rating, 19.70 share...

5-Hücre STAR TV... 5.90 rating, 17.50 share...

6-Star Ana Haber STAR TV... 5.70 rating, 18.70 share...

7-Makina Kanal D... 5.10 rating, 28.50 share...

8-Atv Spor Haberleri ATV... 5.10 rating, 14.50 share...

9-Selena ATV... 4.90 rating, 13.40 share...

10-Show Ana Haber SHOW TV... 4.80 rating, 15.70 share...

sinope
28-01-07, 17:27
Raytingler guzel:) 100cu bolum ve hala 10un icinde bravo!!

Valla gercektende bravo cennet mahallesine 100.cu bolum olmasina ragmen hala ilk 10 giribiliyorsa bunu gercektende pembe karakterine borcluyuz(tabi diger oyuncularinda hakkini yememek gerekir)valla cumartesi aksamlari benim cocuklarin taptigi dizileri cennet mahallesi(kizim bile pembe sen cok yasa demezmi .
aman yayindan falan kaldirmasinlar,hep boyle basarilari da devam etsin
saygilarimla

pekhüm
28-01-07, 18:27
Arkadaşlar Merhaba,

KONU: ‘TEMİZ EKRAN’ KAMPANYASI

Kimse seyretmediğinde bile televizyonların açık olduğu bu ülkede televizyon eğlenceden daha fazla anlam taşıyor. Pek çok yayının zamanla ve sinsi bir şekilde toplum üzerinde yaşattığı yozlaşmanın bedeli ve vebali çok büyüktür. Siz de buna inanıyorsanız ‘TEMİZ EKRAN’ KAMPANYASI’na destek verin.

Desteğinizi;

• Bu maile yanıt vererek; (ad-soyad, yaş, meslek gibi bilgileri ekleyerek temizekran@hotmail.com adresine ‘TEMİZ EKRAN’ KAMPANYASINI DESTEKLİYORUM. İfadesi ile ileti yaparak) ve
• Bu maili adres defterinizdeki isimlere göndererek verebilirsiniz.

İzleyici olarak hak ettiğimiz kalite, ilgi ve saygıya ulaşmak temennisi ile…

dizifilm.com ‘ERKEKLER AĞLAMAZ DESTEK KAMPANYASI GRUBU’

RODYA
28-01-07, 23:40
yanilmiyorsam AB avrupa demek.Avrupadaki izliyenler yani.

hayır anılcım. ratingler türkiyeyi temsil ediyor. olay şu: arkadaşlar ab grubu,üniversite mezunu,gelir düzeyi yüksek grubu temsil ediyor.totalde tüm nüfusu.ab grubu türkiyede tüm nüfus içinde yüzde 8 lik paya sahip,ama gelir düzeyi yüksek olduğu için reklam verenler daha çok ab grubuna bakıyor

anil16
29-01-07, 00:30
heee anladim.Pardon ben biyerde bi arkadasin yazisini okumustum ve avrupa demek yazmisti ondan beri boyle zanlediyorum.

duzelttigin icin sagol canim. :)

Freddie
29-01-07, 17:51
hayır anılcım. ratingler türkiyeyi temsil ediyor. olay şu: arkadaşlar ab grubu,üniversite mezunu,gelir düzeyi yüksek grubu temsil ediyor.totalde tüm nüfusu.ab grubu türkiyede tüm nüfus içinde yüzde 8 lik paya sahip,ama gelir düzeyi yüksek olduğu için reklam verenler daha çok ab grubuna bakıyor

sahi yaa ab grubunun gelir düzeyi yüksek olduğu için reklam verenler ona bakıyorr bu tv dünyası ne korkunç bi alem yaa :img-help:

Bakar mısınız total sadece %8lik bi paya sahipmiş Bende diyorum ab var total var peki neden geliri düşük insanlar için grup yopk Nese rodya çok teşekkürler

Buarada akadaşlar cennet mahallesinin müzikleri aria'ya aitmiş Dizide oya küçümen, bora ebeoğlu veya oya boranın sesini duyan varsa söleyebilir mi,

Ben bitek mari ye kafani !!! diye bişi bilmiyorum ama oya&bora asla öyle bi şarkı yapmazz :img-yes:

paçiii_melos
31-01-07, 10:06
‘Sultan’lığa devam

3 sezondur Cennet Mahallesi’nde Sultan karakterini canlandıran Çağla Şıkel, bir yandan yeni sezon için gelen teklifleri değerlendiriyordu. Ancak dizinin önümüzdeki sezon da devam etmesine karar verildi. Güzel oyuncu da kendisine gelen senaryoları geri gönderdi bunun üzerine.... 1 sezon daha Sultan olarak ekranlara gelecek olan Şıkel, “Türker İnanoğlu benim için çok önemli. O devam dediyse tamamdır. Zaten Sultan rolünü çok seviyorum, daha yıllarca oynarım” diyor.

kaynak: 31/01/07 vatan tv

RODYA
31-01-07, 23:26
sahi yaa ab grubunun gelir düzeyi yüksek olduğu için reklam verenler ona bakıyorr Yarabbim bu tv dünyası ne korkunç bi alem yaa :img-help:

Bakar mısınız total sadece %8lik bi paya sahipmiş Bende diyorum ab var total var peki neden geliri düşük insanlar için grup yopk Nese rodya çok teşekkürler

Buarada akadaşlar cennet mahallesinin müzikleri aria'ya aitmiş Dizide oya küçümen, bora ebeoğlu veya oya boranın sesini duyan varsa söleyebilir mi,

Ben bitek mari ye kafani !!! diye bişi bilmiyorum ama oya&bora asla öyle bi şarkı yapmazz :img-yes:

Freddie,reklam verenler kendince haklı tabi.Satmak istediği ürünü kim alır?Parası olanlar.Lüx bir mal üretiyorsan ,ab ye bakarsın tabiki.yüzde 8 lik grup,ama paranın çoğu onlar da:img-wink:

Lazkızz ,hepsi türkiyeyi temsil ediyor.avrupa felan değil.Sadece gelir düzeyi farkı var.A/B gelir ve eğitim düzeyi yüksek grup demek

lazkizz
01-02-07, 10:52
Alisan insallah gitmez ozaman tadi biraz gider, Pempe kiminle didisir ozaman haha :D
Alisan gidebilir ama dugun yaparsa diziye cok vakit ayiramaz gibime geliyor
Ama gonlum gitmemesinden yana :D

acıhayat.
11-02-07, 22:20
bı dızı ızlenmezmı yav hiö:) bu dızıyı ızlerken
gulmedıgım an olmuyor vala ınsana moral verıyor bu haftakı bolumde
cok guzeldi her gun kı gıbı:img-yes: :img-wink:

black_lola
12-02-07, 17:58
ya millet ben bişey sorcam. cennet mahallesinde düğünde özkan uğur'un söylediği şarkının adını bilen var mı? bilen biri bana pm atarsa sevinirim. uzun zamandır o şarkıyı arıyorum.

lazkizz
13-02-07, 10:25
AYY KOPTUM:img-hyste ewett pembe izin vermiyodu baş başa kalmalarınaa ne biçim karı koca bunlarr yawss...:img-hyste pembe:)

hahahah onlar cok istiyor ama senin de basina pempe gibi kaynana olursa hahaha :D sende biraz zor girersin!

purna
24-02-07, 16:17
Sultan’dan köşe bucak kaçmaya başlıyor

Ferhat, dolandırıcı bir kadın tarafından soyuluyor. Ferhat, kadının hasta olduğunu öğrenince Sultan’dan köşe bucak kaçmaya başlıyor.

Arap Prensi Yasemin Türkiye’ye geliyor. Sultan’ın bire bir benzeri olan Yasemin ile Sultan yanlışlıkla birbirlerinin yerine geçince işler arap saçına dönüyor.

mamie
24-02-07, 18:05
ya bugun cennet mahallesi yok mu?
bugun var diye biliyordum ve baktimki survivor cikmis.nezaman cikacagini bilen varmi?

violettt
24-02-07, 20:02
ya bugun cennet mahallesi yok mu?
bugun var diye biliyordum ve baktimki survivor cikmis.nezaman cikacagini bilen varmi?

hakikaten ben de çok merak ediyorum acaba survıvordan sonra mı başlıyacak ???

lazkizz
25-02-07, 18:35
Bu hafta baslamadi galiba :( Bekledim ama survivor bitmek bilmedi sinir oldum

anil16
25-02-07, 18:59
fragmani verdiler ama vazgectiler galiba vermekten.ShowTV artik cennet mahallesinide boyle seyler yapmaya basladi...bilmiyorum neden.

askım_gkhan_alp
25-02-07, 19:00
bugün tekrar bölümlerini izledim çok komiktii ya pembe betere olan aşkından senerat yapıyoduu...şarkı söylüyoduuu yaa..dön bebeğimi...beterde ona yıldızın yürü anca gidersin şarkısını çaldırdıııı çokk komikti yaws.... efett ya bu hafta yok mu acaba?

lazkizz
25-02-07, 19:09
fragmani verdiler ama vazgectiler galiba vermekten.ShowTV artik cennet mahallesinide boyle seyler yapmaya basladi...bilmiyorum neden.

evet ya 2 hafta oncede aynisini yapti showtv, ve ezo gelindede yaptilar :s Ya yayinlasinlar yada yayinlamasinlar bizi bos bosuna
bekletmesinler :O:O

RIZA_BABA
26-02-07, 17:07
Arkadaşlar her hafta aynıı senaryo ama izlemiyorum ben bu diziyi ama evlenmişler şimdide ferhat kaçıyor cılkı çıktı bence bizimkiler adlı bir dizi vardı bir zamanlar 500 bölümü açmıştı ama hiçde bozmamışlardı diziyi ama burda bozdular yanji alişan bu sezonlık oynuyormuş zaten oda sıkılmış yönetmnin hatrı için oynuyormuşşş

lazkizz
26-02-07, 17:26
Arkadaşlar her hafta aynıı senaryo ama izlemiyorum ben bu diziyi ama evlenmişler şimdide ferhat kaçıyor cılkı çıktı bence bizimkiler adlı bir dizi vardı bir zamanlar 500 bölümü açmıştı ama hiçde bozmamışlardı diziyi ama burda bozdular yanji alişan bu sezonlık oynuyormuş zaten oda sıkılmış yönetmnin hatrı için oynuyormuşşş

Anliyorum seni ;) Ama bu dizi komedi ve bu dizi ap ayri obur diziler hep dogus kavga silah, aglamakla geciyor bu dizi insani gulduruyor PEMPE ve digerleri haric. Evet bazen cok abartiyorlar, ama ginede olsun bazen diziye bakinca gulmek guzel bisey. Her hafta 3 tane komedi dizi cikiyor nerdeyse ve gerisi hep dramatik. ..

tesekurler ;)

boncuk-girl
27-02-07, 14:11
ayy budiziyi izlerken ailecek kopuyoruz harika bişi
ama nedense ben 2 haftadır izleyemiyorum çıkmıyo survivor çıkıyo

lazkizz
28-02-07, 15:46
ayy budiziyi izlerken ailecek kopuyoruz harika bişi
ama nedense ben 2 haftadır izleyemiyorum çıkmıyo survivor çıkıyo

evet ama tekrarlari cikiyor hatta evelsi gun cikti, Eski mi yeni bolumuydu bilmiyorum.

lazkizz
28-02-07, 16:50
insallah bitmemistir. Bence dizi cok guzel evet bazi zamanlar abartiyorlar ama bu dizide biterse artik komik diziler hic kalmiyacak. Belki uzuleceksin ama reportajda okumustum Cennet Mahallesi eylule kadar devam edeceklermis :D:D

MiSz_CaniSi
28-02-07, 18:33
yeni bolumlerini seyretmem ama bazen showturkde tekrarlari oynuyo sabah ozaman bakarim melek baykala bayiliyom yaa ve sultanin konusmasina his bir komedi

lazkizz
02-03-07, 16:37
Keske diziyi oglene alsalar tekrarlarini cunku sabah okula gidiyorum ve ozaman hic bakamiyorum :(

seheripek46
04-03-07, 09:50
ben sıkıldım artık diziden hep aynı şey heyecanda yok sultan ve ferat ın bir çocuğu olmazsa izlemem artık diziyi artık pembeyede gülmüyorum eskiden gülmekten yorulurdum ama şimdi

Keske diziyi oglene alsalar tekrarlarini cunku sabah okula gidiyorum ve ozaman hic bakamiyorum :(

yok ya öğleye alsalar bile izlenmez oldu çünkü çok sıkıyor artık yani bir ara her akşam üstü çıktı bilmediğim bölüm kalmadı

merve_15
04-03-07, 10:56
yoo bence süper nereye sıkıyo caglam orda caglam cnm benım kusura bakma caglam bulusmaya gelemedım ama slm godnerttım sana cnm ya benden bahsetmısler sana olemı tamam meraklıyım olabılır ama senın ıcın meraklıyım napalım bana gulmeeeeeee:):)

lazkizz
04-03-07, 13:08
yok ya öğleye alsalar bile izlenmez oldu çünkü çok sıkıyor artık yani bir ara her akşam üstü çıktı bilmediğim bölüm kalmadı

Yoo bence hala tadinda, zaten dizimiz EYLULE kadar devam edecek. Oghh catlayinda patlayin heheh :P, Diziyi sevmiyorsaniz izlemeyin. Ama biryandan da bu dizinin bitmemek istememizin sebebide artik boyle komedi diziler yapilmiyor, Haftada cok az komedi dizi var gerisi dramatik, silah, kavga, asiklar ayriliyor vesaire vesaire :)

boncuk.girl
11-03-07, 14:07
Yoo bence hala tadinda, zaten dizimiz EYLULE kadar devam edecek. Oghh catlayinda patlayin heheh :P, Diziyi sevmiyorsaniz izlemeyin. Ama biryandan da bu dizinin bitmemek istememizin sebebide artik boyle komedi diziler yapilmiyor, Haftada cok az komedi dizi var gerisi dramatik, silah, kavga, asiklar ayriliyor vesaire vesaire :)

nasıl eylüle kadar devam edecek ya anlamadım arkadaşım eylülde bitiyo mu yoksa dizi

ay dün akşam çok güzel bir bölümdü
peme töre kurbanıydı

ay gülmekten öldüm

paçiii_melos
12-03-07, 10:19
KANSIZ, SİLAHSIZ DİZİLER.....

1- Avrupa Yakası...
2- Yaprak Dökümü
3- Fırtına
4- Selena
5- Acemi Cadı
6- Yıldızlar Savaşı
7- Doktorlar
8- Yalancı Yarim
9- Cennet Mahallesi
10- Bir Demet Tiyatro

12/03/07 vatan tv eki

boncuk.girl
12-03-07, 12:10

arkadaşım zaten öğlenleri tekrarı var yanılmıyosam 11.30 da başlıyo

seheripek46
12-03-07, 14:14

hala mı tekrarları var baygınlık geliyor diziye baktıkça uff bunalıyorum
pembe zaten çok gıcık

lazkizz
12-03-07, 16:58
pembe zaten çok gıcık

Galiba sen bisey yazmak icin bi mana ariyorsun. Herkez pembe ye bayiliyor sadece sen pembeyi gicik buluyor sun sasirdim dogrusu UZGUNUM AMA DIZI EYLULE KADAR DVM EDECEK !!!

Evet ama ozaman bakamiyorum cok erken :(

boncuk.girl
12-03-07, 17:04
Galiba sen bisey yazmak icin bi mana ariyorsun. Herkez pembe ye bayiliyor sadece sen pembeyi gicik buluyor sun sasirdim dogrusu UZGUNUM AMA DIZI EYLULE KADAR DVM EDECEK !!!

ya eylülde bitiyomu
kaç gündür bunu konuşuyosunuz
dizi bitiyomu yoksa

boncuk.girl
12-03-07, 17:06
pembe zaten çok gıcık

arkadaşım evet konusundan bizde sıkıldık hep aynısı ama
yinede pembeyi biraz dikkatli izlersen
çok komik şeyler bulabilirsin
pembenin esprilerine bayılıyorum ben şahsennn

lazkizz
12-03-07, 17:59
ya eylülde bitiyomu
kaç gündür bunu konuşuyosunuz
dizi bitiyomu yoksa

Hayir bitmiyor galiba ama eylule kadar cekeceklermis contrakt bitiyormus eylulde ona gore bakacaklarmis raytingler iyise dvm edeceklermis.

boncuk.girl
13-03-07, 07:31
Hayir bitmiyor galiba ama eylule kadar cekeceklermis contrakt bitiyormus eylulde ona gore bakacaklarmis raytingler iyise dvm edeceklermis.

ayy bitmesin evet çok güzel bir dizi

teşekkürler lazkizz bilgi için

lazkizz
13-03-07, 11:05
ayy bitmesin evet çok güzel bir dizi

teşekkürler lazkizz bilgi için

Bisey degil cnm, Reportaj da okumustum ama belki 1 sene daha uzatirlar. Kim bilir :D

lazkizz
13-03-07, 16:41
bu dizi ne zamandan beri varki??

2 senedir beri var. Yanilmiyorsam. AMa bu sene biter gibime geliyor :(:(

YeSim53
15-03-07, 15:41
Pembe karakterini canladiran Melek Baykal'a bayiliyorum süper rol yapiyor yaa diziyi takip etmiyorum Firtinada reklam arasinda bakiyorum ve bazen tekrarlarini izliyom ..

anil16
18-03-07, 04:48
Haha gulmekten koptum.Neydi oyle pembenin hali...o burun neydi oyle..herkez korkudan bayildi nerdeyse. :img-hyste

"Lan ben sana Hulya Avsar'a benzet dedim.Kaya Cilingir ogluna degil" :img-hyste :img-hyste

2 senedir beri var. Yanilmiyorsam. AMa bu sene biter gibime geliyor :(:(

Yok ne 2 senesi.4 sezondur oynuyo. ;)

Bu sezonda bitmicek diye duydum.Cagla sikel'in reportajina okumustum galiba.

Ama belkide biter cunki sonunda evlendiler ve konu kalmadi pek.Ve gerdegede girdiler sonunda...:img-hyste :img-wink:

boncuk.girl
18-03-07, 13:31
ay dün çok komik bir bölümdü
pembenin burnu neydi öyle çok komikti
sultanla feratta bayağı komikti

Baris D.
18-03-07, 15:16
Ben almanyada yasiyorum ve her hafta Cennet Mahallesini isliyorum. .... Pembeye bayiliyorum, dün burnu cok güzeldi :img-hyste

Dizi devam edecek demi?
Ratingleri iyi mi?

lazkizz
18-03-07, 17:34
Ben almanyada yasiyorum ve her hafta Cennet Mahallesini isliyorum. .... Pembeye bayiliyorum, dün burnu cok güzeldi :img-hyste

Dizi devam edecek demi?
Ratingleri iyi mi?

Dizimiz dvm edecek, Eylulde contracta kadar eylulden sonra bakacaklar dvm edecekler mi etmiyeceklermi diye.

raytingler sunlar :)

TELE - BAROMETRE
17 MART 2007 CUMARTESİ
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 SELENA [NET] ATV 8,10 21,20
2 GUMUS [NET] KAND 6,30 18,10
3 SURVIVOR [NET] SHOW 6,10 16,50
4 CENNET MAHALLESI [NET] SHOW 6,00 15,80
5 FIRTINA. [NET] KAND 5,90 15,60
6 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,50 17,40
7 STADYUM (CUMARTESI) [NET] TRT1 5,40 13,70
8 GENIS ZAMANLAR [NET] STAR 5,30 14,80
9 MAHMUT TUNCER SHOW [NET] KAN7 5,10 13,90
10 SELENA (TKR) [NET] ATV 4,90 21,90

TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
17 MART 2007 CUMARTESİ
1 GENIS ZAMANLAR [NET] STAR 7,70 21,00
2 SURVIVOR [NET] SHOW 6,80 18,40
3 SELENA [NET] ATV 6,50 18,70
4 STADYUM (CUMARTESI) [NET] TRT1 6,50 17,00
5 GUMUS [NET] KAND 6,20 17,20
6 FIRTINA. [NET] KAND 6,00 17,30
7 MAKINA [NET] KAND 4,90 25,60
8 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,40 16,20
9 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,20 15,40
10 PROFESYONEL [NET] ATV 3,90 12,

(abde 10un icine girememis ne yazikki) Hangi sirada bilmiyorum.

çağlam_begüm
19-03-07, 18:12
malesef dizi haziranda biticekmiş arkadaşlar,bir yerde okudum...ve eylülde çağla ve özgür çevik yeni bir dizide bir araya geliceklermiş.Türker inanoğlu onları yeni bir dizide buluşturucakmış.

haber burda

Ekranın yeni ikilisi olacaklar....

Romantika müzikalinin başrol oyuncuları Çağla Şikel ve Özgür Çevik, yeni yayın döneminde birlikte rol alıcaklar. Cennet Mahallesi'nde Sultan karakterini oynayan Çağla Şikel ile Yabancı Damat'ın Niko'su Özgür Çevik'i ilk kez bir müzikalde bir araya getiren Türker İnanoğlu, ikilinin sahnedeki uyumunu ekrana da taşıyacağını düşündü. Bunun için de elindeki senaryolardan birini Şikel ve Çevik'e uyarlamaya karar verdi. Henüz proje aşamasında olan dizi, Eylül ayında hayata geçecek. 3. sezondur ekranlarda olan 'Cennet Mahallesi' ve 'Yabancı Damat' dizisi bu sezon sona erecek....

anil16
20-03-07, 02:57
tuh bu sezon sonmus demek...tv dunyasinin buyuk kaybi olucak.4 sezondur oynadi ve cok sevildi.

Bakalim nasil bir final yapicaklar.Surda 2 aycik kaldi. :(

çağlam_begüm
20-03-07, 12:07
İKİ YILDIR BÜYÜK BİR BEĞENİ İLE İZLENEN İKİ GÜZEL DİZİ MAYIS AYINDA EKRANLARA VEDA EDECEK!..

Kanal D’nin sevilen dizisi “Yabancı Damat” ile Show Tv’nin “Cennet Mahallesi” adlı dizi ekranlara veda ediyor.

Başrollerini Erdal Özyağcılar, Nehir Erdoğan ve Özgür Çevik’in paylaştığı ve Türk – Yunan ilişkilerini anlatan “Yabancı Damat” ile başrollerinde Zeki Alaysa, Melek Baykal, Ali Şan ve Çağla Şikel gibi ünlü isimlerin yer aldığı “Cennet Mahallesi” dizileri iki yıldır TV izleyicisi tarafından büyük bir beğeniyle takip ediliyordu. Artık misyonunu dolduran bu iki dizi Mayıs yayından kaldırılıyor.

Her sezon bir çok yeni dizinin gösterildiği ekranlara veda edecek bu iki yapımın takipçileri, bakalım dizilerini özleyecek mi?

gezentilki.com

http://img359.imageshack.us/img359/4513/72616932vy1.jpg (http://imageshack.us)
http://img99.imageshack.us/img99/6240/24554469xf6.jpg (http://imageshack.us)

YaPrAk_92
20-03-07, 15:45
dizi kalkıyo ama müzikali yapıldıı ee tam aynısı değilde karekterler fln aynıymış hemen hemen alişan oynamıyo özgür çewik oynuyo kara çucuk yok aretık:)

Baris D.
21-03-07, 15:59
OLAMAZ!!!!

Mayis dan sonra hic yeni Bölüm göremicekmiyis??????

Pembesis ne yapicam ben?? :icon_sorr

boncuk.girl
29-03-07, 12:45
OLAMAZ!!!!

Mayis dan sonra hic yeni Bölüm göremicekmiyis??????

Pembesis ne yapicam ben?? :icon_sorr

aynen arkadaşım bende çok üzülüyorum pembeyi görememe için
güzel bir diziydi
keşke bitmese
ee bu haftanın fragmanını gören varmı?
ben daha göremedim de...

Baris D.
29-03-07, 16:03
aynen arkadaşım bende çok üzülüyorum pembeyi görememe için
güzel bir diziydi
keşke bitmese
ee bu haftanın fragmanını gören varmı?
ben daha göremedim de...

Bu haftanin fragmanini demin gösterdiler !!!:happy0064

Gecen Hafta show TV bizi bekletirdi ama Cennet Mahallesini göstermedi :icon_sorr

lazkizz
30-03-07, 22:27
AHahahahah bu haftta da pempe yine ortaligi karistiracak baksana! Yine
bomba gibi bir bolum olacak! Pempe de oyle goz varmi pembe hanim elasi bulacak cantasinda veee adama geri verecek haah adami hastanelik eder be :D:D:D:D

boncuk.girl
31-03-07, 06:57
sonundaaa fragmanı gördümmm
pembe yine çok komiktii

arkadaşlar birşey sormak istiyorum
cennet mahallesi mayısta yayından kaldırılmıyomuş doğrumu bilginiz var mı?

onur29
31-03-07, 09:37
Ewet bende öyle duydum.
Bitsin zaten artık .

alonsomania
31-03-07, 18:18
Dizi Mayista Bitiyor Yabanci Damatla Birlikte çok Uzadi Ya Konu Kalmadi Sürekli Karakter Soktular Ayrica Bence çağla şikel O Rolde çok Komik Oluyor!!!

HaMbUrG*
01-04-07, 12:53
Dizi Mayista Bitiyor Yabanci Damatla Birlikte çok Uzadi Ya Konu Kalmadi Sürekli Karakter Soktular Ayrica Bence çağla şikel O Rolde çok Komik Oluyor!!!

aynen, bencede bu dizi fazla uzadi hic izlemedim, ama belli bi zamandan sonra insan baksada bakmasada gicik oluyor

lazkizz
01-04-07, 18:46
TELE - BAROMETRE
31 MART 2007 CUMARTESİ
1 SELENA [NET] ATV 8,00 20,90
2 CENNET MAHALLESI [NET] SHOW 7,70 20,00
3 GUMUS [NET] KAND 7,60 21,10
4 SURVIVOR [NET] SHOW 6,90 18,80
5 FIRTINA. [NET] KAND 5,70 15,00
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,50 15,20
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 4,30 14,30
8 DICLE [NET] ATV 4,10 11,30
9 GENIS ZAMANLAR [NET] STAR 4,00 10,30
10 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,90 13,10

31 MART 2007 CUMARTESİ
1 GUMUS [NET] KAND 8,10 23,10
2 SURVIVOR [NET] SHOW 7,00 19,50
3 SELENA [NET] ATV 6,40 18,40
4 FIRTINA. [NET] KAND 5,70 16,40
5 GENIS ZAMANLAR [NET] STAR 5,40 15,50
6 CENNET MAHALLESI [NET] SHOW 5,00 14,40
7 MAKINA [NET] KAND 4,50 25,70
8 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,00 16,00
9 DICLE [NET] ATV 3,60 10,10
10 SURVIVOR (ADA KONSEYI) [NET] SHOW 3,50 13,90

lazkizz
09-04-07, 11:25
TELE - BAROMETRE
7 NİSAN 2007 CUMARTESİ
1 SURVIVOR [NET] SHOW 6,40 18,80
2 GENIS ZAMANLAR [NET] STAR 6,10 17,90
3 FIRTINA. [NET] KAND 5,20 16,40
4 GUMUS [NET] KAND 5,20 15,30
5 SELENA [NET] ATV 4,80 14,80
6 MAKINA [NET] KAND 4,30 25,60
7 CENNET MAHALLESI [NET] SHOW 3,90 12,00
8 MACIN ARDINDAN TRT1 3,60 10,60
9 SURVIVOR (ADA KONSEYI) [NET] SHOW 3,50 17,20
10 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,50 16,20

TELE - BAROMETRE
7 NİSAN 2007 CUMARTESİ
1 SELENA [NET] ATV 6,60 19,00
2 CENNET MAHALLESI [NET] SHOW 6,40 18,80
3 GUMUS [NET] KAND 6,30 18,20
4 SURVIVOR [NET] SHOW 5,70 16,40
5 FIRTINA. [NET] KAND 5,00 14,60
6 GENIS ZAMANLAR [NET] STAR 4,30 12,60
7 BITIRIM IKILI (Y.S) [NET] STAR 4,20 12,10
8 MAHMUT TUNCER SHOW [NET] KAN7 4,10 12,30
9 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 3,40 15,30
10 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,40 15,00

boncuk.girl
09-04-07, 16:49
bencede çok sıktı tadında bırakmak lazım
ama yinede pembyi özleriz...

mxrxt
09-04-07, 17:43
evet dizi mayista bitiyor ya pempeyi özleme konusunda cook haklisin yani sirf onun icin izliyorum desem yalan olmaz diziyi baya iyi bir sekilde sürükleri pemp
ama kim bilir baska bir kanallda belki konu olarak degisik rol olarak ayni biseyler yapabilir??yani ben isterim vallaa ee o zaman dizinin bitmeisini niye istiyorsun diyenlere..ben diger oyunculardan sikildim...

anil16
09-04-07, 18:43
zaten buutn herkez onun icin izliyor..o olmasa dizi bu kadar tutarmiydi hic? hayir asla.Melek baykal olmasaydida bu kadar tutmazdi. :)

Türk_Jön
09-04-07, 18:55
Çok tekrara düştü espiriler bile baydı artık bu sezon hiç izlemedim daha önceki sezonlarda Melek Baykal için izliyordum

Cey0}
09-04-07, 19:02
Valla baya bir kabak tadı vermeye başladı.Ama rast geldikçe izliyorum.o Pembe'nin 'ben Pembe'demesi meşhur oldu.Bizim okulda herkes onun taklidini yapıyor.

hulyafan_88
10-04-07, 09:19
Cennet Mahallesi ‘En iyi komedi dizisi’ seçildi
SHOW TV’de yayınlanan Cennet Mahallesi dizisi, en iyi komedi dizisi ödülüne layık görüldü

Mizah Üretenler Derneği ve Bakırköy Belediyesi’nin işbirliği ile düzenlenen “2.Mizah Ödülleri”, önceki akşam Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapılan törenle sahiplerini buldu. Başrollerinde Melek Baykal, Çağla Şikel, Alişan ve Zeki Alasya’nın oynadığı “Cennet Mahallesi”, televizyon komedi dizisi dalında ödül aldı.

lazkizz
10-04-07, 10:22
Cennet Mahallesi ‘En iyi komedi dizisi’ seçildi
SHOW TV’de yayınlanan Cennet Mahallesi dizisi, en iyi komedi dizisi ödülüne layık görüldü

Mizah Üretenler Derneği ve Bakırköy Belediyesi’nin işbirliği ile düzenlenen “2.Mizah Ödülleri”, önceki akşam Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapılan törenle sahiplerini buldu. Başrollerinde Melek Baykal, Çağla Şikel, Alişan ve Zeki Alasya’nın oynadığı “Cennet Mahallesi”, televizyon komedi dizisi dalında ödül aldı.

Isteee bu be !! :D Bence dogru diziyi sectiler, :happy0064 :happy0064
Cennet mahallesi onca yil sonra hala, gulduruyorlar ya pempe ve digerleri.. BRAVO!!!

acem kızı
14-04-07, 20:55
melek baykal ve zeki alasya süperler

gerisi fasa fiso diyebilirim...

boncuk-girl
21-04-07, 12:58
vallahi bitmesine üzüldüm
pembeyi bidaha göremicez

neyse ama çok ta uzun sürmesin
tadında bitsin
sultanlarında çocuğu oldu
bakalım bu akşam neler olacak

ya arkadaşlar beterin dizide söylediği şarkıyı

hani şu hangi dilde söylediği belli olmayan
o şarkıyı nerde bulabilirim
linkini lütfen öm olarak atarmısınız?

seker1
21-04-07, 19:15
:img-hyste :img-hyste bence cennet mahallesi güzel bir dizi

eğlence komedi gırgır şamata herşey var bu dizide aşk kavuşamama ve içinde bir sürü şey bunların en komik yanıda roman olmaları ayrıca tam kavga ederlerken müzik çalınca bir den oynamaya başlayışları bu dizi biraz hoş ama çok fazla izleyince insanı bayıyo bu yüzden bir daha izlemek istemiyo(tabi u benim fikrim hemen kızmayın)

yani anlıcağınız daha tutuklu ve heyecan dolu filmleri izlemeyi tercih ederim

ama gülmek için en iyi yol olduğunu da söyleyebilirim:img-hyste

SUPERMAN
23-04-07, 00:05
benbu dızıde oynayan ozan uzunaa asıgım nuri karakterı wary awarmı onu tanıyan yada resımlerı elınde olan ltfen yaaaaaaaaaaaaaa:img-in_lo :icon_sorr :icon_sorr

hazell
23-04-07, 01:20
cennet mahallesi adında belli süper bişi ya pembe öldürcek beni çok sewiorum tekrarlarına bile bakıyorum :img-hyste

yasmin_yılmaz**
23-04-07, 08:26
bu diziye bayılıyorum tekrarlarını bile kaçırmıyorum melek baykal zaten süper onu dememe bile gerek yok çok güzel oynuyo hepsini çok seviyorum ama en çok pembeyi

selen56
23-04-07, 08:31
Evet bencede hatta ben beter ali ile pembenin evlenmesini bile çok istiyorum hiç bi bölümünü kaçırmıyorum hepsinin bence beter ali tekrardan evlenme teklifi etsin pembe ye belki bu sefer kabul edebilir.

Sizce beter ile pembe evlensinler mi?

onur29
23-04-07, 08:31
Ben aslında artık hiç izlemiyorum. Evet komik. Eğlenceli bi dizi ama olaylar hep aynı. Melek baykal Muhteşem bi oyuncu zaten. Veşu an yayınlanan diziler arasında En uzun süre oynayan dizi sanırım. Bide avrupa yakası var

-şEkEr-
23-04-07, 12:11
hep izliyorum.tekrarlarını bile.ama üzlüyorum bu güzelimd iziye yaızk olucak ilgi görmüyor

lazkizz
23-04-07, 12:26
hep izliyorum.tekrarlarını bile.ama üzlüyorum bu güzelimd iziye yaızk olucak ilgi görmüyor

uzulme cnm, artik napak tekrarlarina bakariz... Zaten kac sene dvm edeceklerdiki konu hep ayni hep ayni, dizimizin tadi yerinde, ve oyle bitsin

anil16
23-04-07, 21:32
zaten mayisda biticek mayisa 10 gun kalmis bide cogu haftalar survivor'i koyuyolar...az ratign getirmedi kanallaria bu dizi show ama simdi hor goruyo giciklar.

Final nasil olucak cok merak ediyorum ya..ozel bi bolummu olucak yoksa normal bolum olarakmi biticek. :)

lazkizz
23-04-07, 22:54
aaaa cennet mahallesi mayis ta bitiyor muu hadi cnmm!! okadar cabuk mu bitiriyorlar!!..
Benim bildigim eylule kadardi. Ayy nasil ayrilacagiz Cennet Mahalesinden :(

anil16
23-04-07, 23:24
evet mayis'da final bolumu yayinlanicak.

Simdi belki cekmislerdir coktan ve cekimelr bitmistir yada bitmek uzeredir.

Boyle dizi bidaha olmaz pembe gibi birisi bulunmaz bidaha. :P

selen56
24-04-07, 18:12
mayısın kaçında ve kaçıncı bölümde bitecek bilen varmı?

ben pembe ile beter alinin aşkını yeniden izlemek istiyorum hani beter alinin

tunç gedik ve romancı olduğunu öğrenince bide bi sevgilisi yani serpili görünce

nasıl kıskanmıştı ve aşk acısı çekmişti yine öyle bişey olsa keşke yada beter ali

pembeye yeniden evlenme teklifi etsin ve bu sefer pembe kabul etsin

istiyorum keşke öyle bişey olsa ne güzel olurdu bari final bölümünü güzel

bi bölüm olarak bitirsinler sıradan bitirmesinler mesela beter ile pembe evlensin.

ya biliyorum ben taktım evlenmelerine ama ne yapayım çok istiyorum bence

birbirlerine çok yakışıyorlar e bide seviyorlar.

seheripek46
25-04-07, 15:30
dizi bitiyomuymuş
iyi bari
çünkü o kadar güzel gitmiyodu
zaten ferhatla sultanında çocuğu oldu
artık ne olsun
ayşe ile alişin evlenmelerini mi bekleyelim

anil16
25-04-07, 15:56
dizi bitiyomuymuş
iyi bari
artık ne olsun

:img-hyste koptum resmen.Onlari beklersek 10 yil daha surer. :img-hyste

boncuk-girl
01-05-07, 13:15
dizi bitiyomuymuş
iyi bari
artık ne olsun

arkadaşım harika söylemişsinn:img-hyste :img-hyste

gülmekten öldüm:img-hyste

bitmesine ben hem seviniyorum hemde üzülüyorum
yani hem pembeyi göremicem:sad53:
hemde artık sıkmıştı bu dizi yeni projeler gereklii:good:

acemicadi_fan
01-05-07, 21:01
Selam ben bu diziyi hic izlemiyorum ama nezaman biticek?????? Cünkü Show Tv'de yeni bir dizi onun yerine gelicekmis duydum

Sweet Julia
03-05-07, 19:41
Avatar-imza-çalışma-resim eklenecek özel bir bölüm göremedim.Varsa ve ben farketmediysem buraya eklediğim için üzgünüm...

http://img140.imageshack.us/img140/2967/cmbk0.png http://img117.imageshack.us/img117/8213/cm2an3.png http://img140.imageshack.us/img140/168/cm3pr1.png http://img251.imageshack.us/img251/7787/cm4hh4.png

lazkizz
03-05-07, 19:57
vallaha, coktan beri avatar eklenmiyordu, eline saglik ogh be !! pempe yi gormek muthis bisey hahah

çağlam_begüm
04-05-07, 11:17
Avatar-imza-çalışma-resim eklenecek özel bir bölüm göremedim.Varsa ve ben farketmediysem buraya eklediğim için üzgünüm...

http://img140.imageshack.us/img140/2967/cmbk0.png http://img117.imageshack.us/img117/8213/cm2an3.png http://img140.imageshack.us/img140/168/cm3pr1.png http://img251.imageshack.us/img251/7787/cm4hh4.png

çok tşkler cnm

boncuk-girl
06-05-07, 09:34

çalışman harika
ellerine sağlık
dün akşam çok güzeldi cennet mahallesi
deprem tatbikatı çok komikti:img-hyste
pembenin muharremi itip kendisinin oturması sedyeye :img-hyste harikaydı:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

zalimyar
06-05-07, 11:25
öyle ve ya böyle 2-3 sezondur devam eden bi dizi neden hala gündemdeki diziler sayfasında anlamış değilim

onur29
06-05-07, 11:31
Ben bu diziyi ilk zaman çok izliyodum. hala bişey bulamazsam izlerim. En azından eğlencelibi dizi. Evet biraz sıktı. Hep aynı şeyler ama melek baykal için izlenir. Ayrıca şu an Yayında olan diziler arasında en uzun süre devam eden ilk üç dizi arasındaymış.

Avrupa yakası, Cennet mahallesi, Yabancı damat

Ben eskisi gibi izlemesemde, Hatta bazen görmeye bile tahammül edemsemde devam etmesini istiyorum. yani uzun yıllar oynasın üstelik reytingleride fena değil.

Sımarık Cadı
06-05-07, 13:41
walla bende üzüldüm dizinin biticek olmasına..eskiden hic kacırmadan izlerdim ama sonradan bakmamaya basladım rastlarsam izlemeye basladım..ama gecen hafta izlemistim tekrarlarına da bakıyodum...nebilim ya izlemesem bile olduğunu izleyebilicemi bilmek gsldi...ufffffff cok özlicem pembeyi....:icon_sorr :icon_sorr

çağlam_begüm
08-05-07, 17:52
Usta sanatçı Melek Baykal, zatürre oldu. Ünlü sanatçı ciğerlerini üşütmüş, tedavi görüyor. Bir süre önce Baykal’ın oynadığı Cennet Mahallesi dizisinin yayından kalkacağı duyurulmuştu

İzleyicilerden gelen yoğun istek üzerine kanal yetkilileri, yapımcı firmayla görüşerek dizinin uzaması yönünde anlaşma yaptı. Ama sürpriz bir gelişme tüm ekibi şok etti
Usta sanatçı Melek Baykal, zatürre olmuş, yoğun bir tedavi altına alınmış. Dizinin usta yönetmeni Yaşar Seriner, her ihtimali göze alan bir yönetmen, o yüzden yedek çalışma yapmış. Yani iki bölüm stok çalışmış, bu yüzden dizi iki hafta daha devam edecek.
Dizinin geleceği sanatçının sağlık durumuna bağlı. On gün içinde sanatçı dizide oynayabilecek duruma gelirse, toplantı yapılıp bir karar alınacak.
Usta oyuncu Melek Baykal’ın sağlık durumuna göre dizinin akıbeti belli olacak:sad53: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:

anil16
08-05-07, 18:45
aaa bu dogrumu yaaa cok uzuldum cokk yazik melek ablaya gecmis olsun insallah iylesir. :(

boncuk-girl
09-05-07, 11:07
Usta sanatçı Melek Baykal, zatürre oldu. Ünlü sanatçı ciğerlerini üşütmüş, tedavi görüyor. Bir süre önce Baykal’ın oynadığı Cennet Mahallesi dizisinin yayından kalkacağı duyurulmuştu

İzleyicilerden gelen yoğun istek üzerine kanal yetkilileri, yapımcı firmayla görüşerek dizinin uzaması yönünde anlaşma yaptı. Ama sürpriz bir gelişme tüm ekibi şok etti
Usta sanatçı Melek Baykal, zatürre olmuş, yoğun bir tedavi altına alınmış. Dizinin usta yönetmeni Yaşar Seriner, her ihtimali göze alan bir yönetmen, o yüzden yedek çalışma yapmış. Yani iki bölüm stok çalışmış, bu yüzden dizi iki hafta daha devam edecek.
Dizinin geleceği sanatçının sağlık durumuna bağlı. On gün içinde sanatçı dizide oynayabilecek duruma gelirse, toplantı yapılıp bir karar alınacak.
Usta oyuncu Melek Baykal’ın sağlık durumuna göre dizinin akıbeti belli olacak:sad53: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:

aaa geçmiş olsun melek baykala
inşallah biran önce iyileşir de dizimiz uzar yaaa
off bitmesini hiç istemiyorumm

çağlam_begüm
09-05-07, 18:36
inşallah yaa melek baykal kendine gelir ve eskisi gibi yine güldürür bizi şu an herşey ona bağlı iyileşirse dizi devam ama iyleşmesse malesef 2 bölüm sonra biticek:(

çağlam_begüm
14-05-07, 13:27
arkadaşlar melek baykal iyiymiş ayağa falan kalkmış dün çekimlerdeydi,doktor yasaklamış ama yinede dayanamamış gitmiş çekimlere melek baykal...dizi sezon sonuna kadr devam edicek yaz tatiline kadar yani aslında bu ay içerisinde biticekti ama dediğim gibi çok tepki almış bitmemesi yönünde o yüzden uzatılmış

anil16
14-05-07, 15:43
oohhh iyi olmasina cok cok sevindim...ama ben bu haberi yalan diye dusundum cunki sadece bir tane haber cikti yani boyle birsy dogru olsaydi butun heryerde soylenirdi diye dusunuyorum..ama neysee iyiymis Melek abla ve dizi devam edicekmis guzel. :)

elif-ela
18-05-07, 16:19
ya güsel bi dizi çok komikte
ama sultanla ferhat bi türlü evlenemedi
yani artık evlensinler
bence dizide en komik pembe
yani o olmasa bu kadar komik olur muydu bilmiyom
ya bişi sorucam

dizide bi çocuk var hani hayat bilgisinde kopildi o niye geldi????????

anil16
18-05-07, 19:00
o cokdaannn gelmisti aylar oncee...dizide pembenin selim kardesini oynayan oyuncu bir demet tiyatroya geri dondugu icin diziyi birakamak zorunda kaldi yerinede o geldi. :)

Ama BIR DEMET TIYATRO bitti kaldirildi simdi issiz kaldi zavalli. :P

kissorkill
19-05-07, 10:17
çok geçmiş olsun melek baykala
dizinini bitmemesine çok sevindimmm

burcu_yağmur
19-05-07, 11:29
melek ablaya geçmiş olsun çok severim onu
acil şifalar

mxrxt
19-05-07, 21:56
dizinin bu sezon bitecegini duymustum ama ?? sonradan edindigim bilgilere show tv dizinin devam etmesini arzu ediyormus bu konu hakkinda bilgi sahibi arkadaslardan bilgi bekliyoruz....bye

selen56
20-05-07, 09:33
dizi acaba ne zamana kadar uzatıldı gelecek sezonda cennet mahallesi var mı acaba sölermisiniz olursada çok sevinirin hı bide beter ali diziden niye çıktı yani özkan uğur pembeyle beter ali daha güzel oluyordu ya.
beter ali yani özkan uğur yine cennet mahallesine dönecekmi bilen varsa söleyebilirmi acaba?
gerçekten bu soruların cevaplarını çok merak ediyorum.

€moS
20-05-07, 09:33
Cennet mahallesini çok sık olmasada rasgeldiğim zaman izlediğim bi dizi komik bir yapım olması çok güzel ve o yüzlen biraz takip ediyorum....:img-wink:

Ben bir yerde bu mayıs cennet mahhallesinin biteceğini haber elmıştım ne kadar doğrudur bilemicem ama zaten çok uzadı bence bir an önce bittirsinler......

ünall
20-05-07, 11:08
evet ya hersyın tadında kalamsı gerekır ozkan ugur nıye cıkmıskı ben ce son 1 veya 2 bolumle fınal yapsınlarda kımse sıkılama artık..

çağlam_begüm
21-05-07, 16:21
dizi acaba ne zamana kadar uzatıldı gelecek sezonda cennet mahallesi var mı acaba sölermisiniz olursada çok sevinirin hı bide beter ali diziden niye çıktı yani özkan uğur pembeyle beter ali daha güzel oluyordu ya.
beter ali yani özkan uğur yine cennet mahallesine dönecekmi bilen varsa söleyebilirmi acaba?
gerçekten bu soruların cevaplarını çok merak ediyorum.

özkan uğur diziden çıktı mı...ben sadece bi bölümlük yok diye biliyorum haftayada yoksa çıkmış demektir nedenini bilen yok sanırım

çağlam_begüm
21-05-07, 16:23
yani artık evlensinler
ya bişi sorucam

sultan ve ferat çoktaan evlendi cnm çocukları bile oldu :D

mxrxt
21-05-07, 16:35
dizinin devam etip etmeyecegi konusunda heüniz bir bilgi yok ama ben pek sanmiyorum cok uzadi artik tadinda birakilmali

hazell
27-05-07, 11:12
total
1 GUMUS [NET] KAND 6,20 20,70
2 SURVIVOR [NET] SHOW 4,60 15,60
3 SELENA [NET] ATV 4,50 17,00
4 GENIS ZAMANLAR [NET] STAR 4,30 15,50
5 MAKINA [NET] KAND 3,90 27,70
16 CENNET MAHALLESI [NET] SHOW 2,10 8,50

hazell
27-05-07, 11:12
AB
1 Gumus [net] Kand 6,80 22,50
2 Selena [net] Atv 6,50 22,70
3 Survivor [net] Show 4,80 16,00
4 Firtina. [net] Kand 4,50 16,60
5 Cennet Mahallesi [net] Show 3,30 12,30
6 Duvar [net] Atv 3,00 10,60
7 Silici (y.s) [net] Star 3,00 10,40
8 Genis Zamanlar [net] Star 2,80 10,20
9 Mahmut Tuncer Show [net] Kan7 2,80 8,90
10 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 2,60 15,6

hazell
27-05-07, 11:14
totalde çok kötü ama
abde iyi
bence bu dizi daha iyi yerlere gelmeli:img-yes:

*Rüya*
27-05-07, 13:04
yani artık evlensinler
ya bişi sorucam

Pembe kopilin yani Gudik Hasanin teyzesi oluyor :) Ve Sultanla Ferhat çOktan evlendiler..çOcuklari bile oldu :D Ismi papatya..

Yaaa..umarim dizi bitmez :( Ben çok begenerek izliyorum..Eski bölümlerinide 40 kere izlesem bikmam

rockstar_17
31-05-07, 16:10

ben bu dizi başladığı günden beri hiç kaçırmadan her cumartesi izleyenlerdenim tekrarınıda kardeşimle hiç kaçırmadan izleriz çok seviyorum cennet mahallesini cennet mahallesine bağlanmamın nedenide birazda melek baykal oldu benim canım o penpe ablam bitanem seni çok seviyorum yaa okadar profösyonel bir oyuncuki onu izlerken hiç sıkılomıyorum dizide rolünü fevkalade güzel oynuyor zaten o usta bir tiyatrro sanatçısı yıllarını vermiş tiyatroya zaten.müjdat gezen de keza öyledir benim için ama o diziden çıkalı çok oldu onsuz sarmıyo ama yinede izleniyo .çağla şikelle alişanda kendilerini bu dizide oynyarak çok geliştirdiler oyunculuk olarak.melek ablama acil şifalar diliyorum inşallah çabuk iyileşirsin yeterki sen iyileş melek abla dizi falan öemli değil öptüm ..

rockstar_17
31-05-07, 16:13
Pembe kopilin yani Gudik Hasanin teyzesi oluyor :) Ve Sultanla Ferhat çOktan evlendiler..çOcuklari bile oldu :D Ismi papatya..

Yaaa..umarim dizi bitmez :( Ben çok begenerek izliyorum..Eski bölümlerinide 40 kere izlesem bikmam

eski böşümlerinin lezetti daha bambaşka bencede şimdiki bölümleri eski bölümlerini bence mumla aratıır oldu bana hele mjdat gezenin olduğu blümlere gülmekten kırıp geçiriyordu beni penpe ablamla canlarım yaa keşke tekrar beraber oynasalar ne güzel olurdu

mxrxt
31-05-07, 16:18
Dizinin bu sezon yayindan kalkacagini duymustum,,sonrasinda ise dizinin devam karai aldigini ama ben emin olmak istiyorum..bu konu hakkinda bilgisi olanlar lütfen yazsin??..................ybe

*Rüya*
02-06-07, 20:23
beter nereye gıdıyor bılıyormusunuz dızıden cıktımı sımdı

Evet ya malesef çIkti galiba :(:( Annesi agir hastaymis..Onun yanina amerikaya gidiyor..

*Rüya*
02-06-07, 20:24
Bu aksam dizi yine süperdi..:happy0064 Meler Baykali çok seviyorum..Hele o yunuslu sahneleri düsününce bende bir tuhaf oldum..O bölümler çok güzeldi..Insallah bitmez dizi yaa :( çok üzülürüm gerçekten..
Ama galiba biticek..beter alide ayrildi diziden..:sad53: :sad53:

anil16
03-06-07, 08:47
off yaaa cok uzuldum hic beklemiyodumm beter simdi neden ayrildi dizidenn yanii nedeni nee bu kadar zaman oynadii tam finale yaklasirken cikti.Simdi kesin biter. :(

final bolumunde soye bisey olsun:hepsi amerikaya gitsinler orda butum mahalle beterin yaninda yasasinlar hehe cok guzel olur. :)

kissorkill
03-06-07, 13:03
müjdat gezen key gidi günlerde mi ne sölemişti son bölümde gelcekmiş. gelişr ama son bölüğmde oolmaz işallah

anil16
03-06-07, 18:50
aaa ne guzel insallah gelir son bolumde boylece super bi final olur cok merak ediyorum nadil bitircekler ve ne zaman biticek..heralde 2 bolum sonra biter 120. bolumuyle. :(

ikiaile_fan
03-06-07, 19:00
aaa ne guzel insallah gelir son bolumde boylece super bi final olur cok merak ediyorum nadil bitircekler ve ne zaman biticek..heralde 2 bolum sonra biter 120. bolumuyle. :(

Demek bitiyo hayırlısı olsun showtv onun saatine koyacak acaba 4 yıldır cennet mahallesi idare ediyodu.Ratingleri düşebilir.:img-yes:

çağlam_begüm
05-06-07, 09:46
arkadaşlar dün sezon finalini çekmişler artık çekimler bitmiş çağla sitesinde söyledi dizinin bitip bitmeyeceğini bilmiyorum ama çağla sezon finali dediğine göre devam edicek...devam etmeseydi final derdi

lazkizz
05-06-07, 11:10
Vallaha bu sezon son dediler diye duydum, Ama orasi tam belli degil
gecen bolum cok guzeldi ya hahaha :D çok guldum hahah

mxrxt
05-06-07, 14:27
Arkadaslar benim okudugum bir habere göre cennet mahallesi yeni sezonda devam ediyor bitmiyor yani.. iste sizlere SHOW tv´nin filan ve sezon finali yapacak dizileri................bye

SHOW
1.HAFTA EMRET KOMUTANIM FİNAL

CENNET MAHALLESİ SEZON FİNAL
2.HAFTA

YARALI YÜREK SEZON FİNALi

3.HAFTA

ACI HAYAT FİNAL

KURTLAR VADİSİ SEZON FİNALİ

EZO GELİN SEZON FİNALİ

KARA DUVAKv FİNAL

4.HAFTA

DOKTORLAR SEZON FİNALİ

lazkizz
06-06-07, 09:00
Yasasinnnn sahsen ben cok ama cok sevindim!! :D Super ya pempe bizi
birakmiyacak demekki ohh ohh!! :D Dun tekrari vardi izlemistim daha once ama yine 2 ci kez izlim dedim ve pempe o kiyafetlerle superdi hahaha cok gulduk ya :D

anil16
07-06-07, 17:11
aaa inanamiyorum yaaa superr artik yunus olucakmiymis dizide yoksa 1 bolumlukmu? Heralde geri donucek bu cok buyuk bir supriz oldu woww. :)

*Rüya*
07-06-07, 19:23
aaa inanamiyorum yaaa superr artik yunus olucakmiymis dizide yoksa 1 bolumlukmu? Heralde geri donucek bu cok buyuk bir supriz oldu woww. :)

Tam olarak bilmiyorum ama galiba tamamen geri dönücek..malum simdi beter ali çikti pembenin büyük aski kalmadi :) O bakimdan Yunus geri dönüyor..
Fragmanda gördüm, Pembenin dügününü basiyor :happy0064

Freddie
07-06-07, 19:24
Arkadaslar benim okudugum bir habere göre cennet mahallesi yeni sezonda devam ediyor bitmiyor yani.. iste sizlere SHOW tv´nin filan ve sezon finali yapacak dizileri................bye

SHOW
1.HAFTA EMRET KOMUTANIM FİNAL

CENNET MAHALLESİ SEZON FİNAL
2.HAFTA

YARALI YÜREK SEZON FİNALi

3.HAFTA

ACI HAYAT FİNAL

KURTLAR VADİSİ SEZON FİNALİ

EZO GELİN SEZON FİNALİ

KARA DUVAKv FİNAL

4.HAFTA

DOKTORLAR SEZON FİNALİ

yanlışlıklarla dolu bir haber Düzelteyim cennet mahallesi bitiyor Müjdat gezen final şerefine dizide oynayacak yaralı yürek de bitiyor sezon finali değil Kara Duvak ise final değil devam ediyor Sezon finaline girecek bu 3ü dışında diğerleri doğru :)

*Rüya*
07-06-07, 19:28

Tam olarak bilmiyorum ama galiba tamamen geri dönücek..malum simdi beter ali çikti pembenin büyük aski kalmadi :) O bakimdan Yunus geri dönüyor..
Fragmanda gördüm, Pembenin dügününü basiyor :happy0064

çağlam_begüm
08-06-07, 14:37
bu bölüm gerçekten çok güzel yunusun dönmesii harika oldu zaten sezon finali yaklaşıyor eminim süper bi sezon finali olucakk

*Rüya*
08-06-07, 14:38
pembe kımle evlenıyor dugunu basan kım

Pembe zengin bir adamla evlenmek için nikah masasina oturuyor..O anda Yunus Almanyadan dönüp dügünü basiyor :img-wink:

mxrxt
08-06-07, 15:50
yanlışlıklarla dolu bir haber Düzelteyim cennet mahallesi bitiyor Müjdat gezen final şerefine dizide oynayacak yaralı yürek de bitiyor sezon finali değil Kara Duvak ise final değil devam ediyor Sezon finaline girecek bu 3ü dışında diğerleri doğru :)

himm valla bende baska bir medya sitesinden aldim..ama kafamdan uydurmadim yani :img-wink: düzelttigin sagol:good: bu yalnisliktan dolayi özür dilerim arkadaslar ama(benim sucum yok)...inanin bende dizinin bitmesine üzüldümm....:sad53:

anil16
08-06-07, 15:55
aa tuh yaa uzuldum simdii o zaman final bu haftami yoksa ya :(

bari bu ay 4 hafta devam etseydi...bitmicekti ama ne olduki...televisyon ekranlari kesinlikle ozlicek cennet mahallesini ve pembeyi.

mxrxt
08-06-07, 16:01
Pembe zengin bir adamla evlenmek için nikah masasina oturuyor..O anda Yunus Almanyadan dönüp dügünü basiyor :img-wink:

eger böyle bir final varsa gercekten güzel bir son bekliyor bizleri yalniz dizinin final bölümüne zman acama?? yani daha kac bölüm var??....bye

ünall
08-06-07, 22:22
basak bolum yok cennet mahellesı bu aksamkı bolumle ekranlara veda edıyorrr artık zamnaı gelmıstı ama cunku cok uzadııı

Guliiz
08-06-07, 22:51
YENİ BÖLÜM
Yapımcılığını Erler Film Türker İnanoğlu’nun üstlendiği Yönetmenliğini Yaşar Seriner’in yaptığı Resul Ertaş’ın yazdığı Başrollerini Melek Baykal, Müjdat Gezen, Alişan Çağla Şikel ve Zeki Alasya’nın paylaştığı bu hafta yayınlanacak olan 119. bölümün özeti şöyle,,, Pembenin başına talih kuşu konuyor ve evlenmek için zengin bir kısmet buluyor. Pembe zengin adamla evlenebilmek için hiç evlenmemiş gibi numara yapıyor. Fakat tam düğüne oturduğu sırada Yunuz Almanya’dan gelip düğünü basıyor ve mahallede kızılca kıyamet kopuyor. Bu arada mahalleye dönen Ferhat’ın eski kız arkadaşı Gülay Ferhat la Sultanın arasını açıyor. Sultanla Kavga eden Ferhat evden ayrılıyor. Ferhat la Sultan barışacak mı? Pembe Yunuzun evlilik teklifini kabul edecek mi? Keyifli bir gece geçirmek için bu Cumartesi yine Cennet Mahallesini izleyeceksiniz.

aslinda benim duyduguma göre cennet mahallesinin bu haftaki bölumu final bölumu olacakti ama galiba cennet mahallesi bu hafta bitmiyor.. cunku fragmanda tek : yeni bölum yaziyor.. final falan yazmiyor..

mxrxt
08-06-07, 23:02
YENİ BÖLÜM
Yapımcılığını Erler Film Türker İnanoğlu’nun üstlendiği Yönetmenliğini Yaşar Seriner’in yaptığı Resul Ertaş’ın yazdığı Başrollerini Melek Baykal, Müjdat Gezen, Alişan Çağla Şikel ve Zeki Alasya’nın paylaştığı bu hafta yayınlanacak olan 119. bölümün özeti şöyle,,, Pembenin başına talih kuşu konuyor ve evlenmek için zengin bir kısmet buluyor. Pembe zengin adamla evlenebilmek için hiç evlenmemiş gibi numara yapıyor. Fakat tam düğüne oturduğu sırada Yunuz Almanya’dan gelip düğünü basıyor ve mahallede kızılca kıyamet kopuyor. Bu arada mahalleye dönen Ferhat’ın eski kız arkadaşı Gülay Ferhat la Sultanın arasını açıyor. Sultanla Kavga eden Ferhat evden ayrılıyor. Ferhat la Sultan barışacak mı? Pembe Yunuzun evlilik teklifini kabul edecek mi? Keyifli bir gece geçirmek için bu Cumartesi yine Cennet Mahallesini izleyeceksiniz.

aslinda benim duyduguma göre cennet mahallesinin bu haftaki bölumu final bölumu olacakti ama galiba cennet mahallesi bu hafta bitmiyor.. cunku fragmanda tek : yeni bölum yaziyor.. final falan yazmiyor..

evet ya ayni seyi bende diyecktimm fragmanda yeni bölüm yaziyor bende dizinin final bölümü oldugunu sanmiyorum ...bye

mxrxt
08-06-07, 23:23
arkadsalra yalniz burda suan dizi özetlerine baktigim yani dizifilm.com da dizi özetleri bölümüne baktigimda cannet mahalleri son bölüm diye yaziyor ???bye

anil16
09-06-07, 01:14
Aaaa arkadaslarr bu haftaaa son bolumunu izlicezz...showtv'nin yayin akisinda'da FINAL yaziyor. bye :(

*Rüya*
09-06-07, 11:33
Ya keske sadece sezon finali olsaaa..:(:( Offf..
Dizi bitiyorsa bari tekrarlari bitmesin..

ikiaile_fan
09-06-07, 12:01
Bence sezon finalidir,gelecek sezon yine devam eder tekrarlarıda sıktı artık.Hep aynı şeyler yazın vermeseler bari.:img-pilot

Aynali 11
09-06-07, 12:30
sanmam bugün biteceginden cünkü ferhat ve sultan bir kiz yüzünden yine atisiyorlar ve sultan evden ayriliyor ve pembe yunusun evlenme teklifini kabul edip edmeyecigine bilmiyoruz. bu aksam bu sorularin cevabi cözülürse bitebilir dizi fakat sorularin cevabi gelmezse iste o zaman dizi yari da bitmis olur

mxrxt
09-06-07, 16:47
Show TV’nin beğenilen dizilerinin başında gelen “Cennet Mahallesi” bu akşam yayınlanacak bölümüyle ekranlara veda edecek. İzleyicilerin yoğun baskısı nedeniyle dizinin yeniden uzatılması için kanal yetkileri yapımcı firmayla görüşüp dizinin uzaması yönünde karar almışlardı.

Ama Pembe (Melek Baykal) rahatsızlanınca bu olay gerçekleşemedi ve dizi bu akşam ekranlara veda edecek. Birbirinden güzel konularla ekrana gelecek olan son bölümde Pembe zengin bir kısmet bulur ve hiç evlenmemiş numarasıyla ekranlara gelir. Bakalım Pembe’nin başına neler gelecek.
bye bye bye

cambaz!!!??...
09-06-07, 17:36
we işte karsınızdaaa yunusssssssssssssss...........
oollleeeyy bee super bır fınal hosgeldın hocam dızıne hosqeldınn.....
şimdi sensız qecen cennet mahallesınınnn bolumlerıne cok uzuluyorumm...demekkı son bolummus kısmett

ünall
09-06-07, 19:52
yok ya dizi bitmiyor galıba yanlsılık var son olamdıkı ferhat noldu sultan yanına gıdıyordu yunusla pembeye bırsey oamdı sanırım gelecek sezonda devam ediyor dizi cok sevındımm

*Rüya*
09-06-07, 21:33
Bu son bölümdü yani öylemi? Yuh yani..Böyle finalmi olur?
Kaçtane soru isareti kaldi..Hem final diye birseyde yazmadi..Bence çok saçma oldu..ben yinede cumartesi aksami tvnin basinda bekliycem..Bittigini sanmiyorum..:img-wink:

ünall
09-06-07, 21:44
zaten bıtmedın desgıtı fıkıler galıba sıtelerde sezon finali yazıyor showdada final yazmıyordu yeni bolum yazıyordu sıtesındende baktım yeni bolum yazıyordu

YoShYÖzGe
09-06-07, 21:47
bence final değildi
böyle final olmazki
çok saçma
hem final de yazmadı
yunus iyiki gelmiş

mxrxt
09-06-07, 23:57
bence final değildi
böyle final olmazki
çok saçma
hem final de yazmadı
yunus iyiki gelmiş

valla bende bisey anlamadim simdi bu isten diger dizilerle ilgili bazi haberleri aldim ama cennet mahalesi benim kafami iyice karistirdi ama bu final olamaz dünkü kanallar final yapan dizlerde final diye yaziyor zaten öyle degilmi??bye

summer___17
10-06-07, 08:51
valla bende bisey anlamadim simdi bu isten diger dizilerle ilgili bazi haberleri aldim ama cennet mahalesi benim kafami iyice karistirdi ama bu final olamaz dünkü kanallar final yapan dizlerde final diye yaziyor zaten öyle degilmi??bye

emret komutanımında finaldi ama ondada final yazmadı cennet mahallesine has bişi değil gerçek final olabilir

ünall
10-06-07, 17:36
arkadslar bugun ızledım dizi bitmiyor dizi sezon finali yaptı melek baykal ıyılsemıs son anda degısmıs fıkırlerı ve devam kararı alınmıs dizi yeni bolumlerı ıle ve yunusla beraber yenı sezonda showtvde

mxrxt
10-06-07, 18:02
arkadslar bugun ızledım dizi bitmiyor dizi sezon finali yaptı melek baykal ıyılsemıs son anda degısmıs fıkırlerı ve devam kararı alınmıs dizi yeni bolumlerı ıle ve yunusla beraber yenı sezonda showtvde

artik bu haberler sevinemiyorum:icon_sorr sonra biri cikiyor tekrar dizi bitti diyor ..:icon_whis neye inanacagimi sasirdim valla...:img-yes: ....bye

kissorkill
11-06-07, 10:23
valla son bölümse hiç güzel bitmedi bilindik bi final oldu .sultan gene kıskançık krizine girdi pembe yunusla parası için evleniyodu.bence final böle olmaz işallah bitmemiştir

mertfirat
11-06-07, 13:07
yunusun gelmesi bi derece ama dizinin her gün tvde sabah akşam ekranda olması baydı 2 haftada bi başa dönüo ve hep aynı senaryo

dizide ikizi çıkmayan yoktur heralde..sora kaçırılmayan..bi anda zengin olup sora yeniden eski tas eski hamam hep aynı şeyler..

lazkizz
11-06-07, 14:36
ayyyyyyyyyy son bolum superdi yaa!! Tek kelimeyle bayildim acayip guzeldi
Yunus geri geldi diye cok ama cok sevindim. Heheh iyiki de geldi,
Pempe cok komikti de su ferhat olayi nerden cikti ya :(

ünall
12-06-07, 20:22
ya yazılanları kımse okumuyomu dizi bitmiyor kac kere yazıcam sezon finaliydi gelecek sene yunusla beraber devem etcekler suan tatılde melek baykal soledı

mxrxt
12-06-07, 20:40
ya yazılanları kımse okumuyomu dizi bitmiyor kac kere yazıcam sezon finaliydi gelecek sene yunusla beraber devem etcekler suan tatılde melek baykal soledı

valla sana ek olarak bende cok yazdim ama bazilari kafalari karistiriyor ne yapsin millet??? arkadaslar gene yaziyoruz dizi bitmedi yeni sezonda devama edecekmis...okkk??????:bye

koobee24
13-06-07, 17:19
şimdi dizi normal final mi yaptı yoksa sezon finali mi?

sezon finali yaptılarsa seneye müjdat gezenli kadrosuyla yine eski havalarını yakalaaycaklarını yahmin ediyorum.

ünall
13-06-07, 17:33
Son Kez Soyluyorum Valla Dilimde Tuy Bitti Dizi Sezon Finali Yapti Gelecek Sene Mujdat Gezenle Beraber Son Sezonu Cekip Bitircekler.

cambaz!!!??...
13-06-07, 18:08
Son Kez Soyluyorum Valla Dilimde Tuy Bitti Dizi Sezon Finali Yapti Gelecek Sene Mujdat Gezenle Beraber Son Sezonu Cekip Bitircekler.

alaaaaaaaaaaaaaaaaaa işte bu supperrr bir haber HOCAM qeri dondu be bundan guzelı mı warr..yha zaten yapımcıya ayrılırken de bir sorunları yoqtu yanlızca üstad kendını ıyı hıssetmedıqı ıcın bıraktı...YHA SIMDI ONLARIN SETINI DUSUNEMIYORUM..zaten şeyle halis MUJDAT GEZENIN öğrencısıydı ordan cok yakınlar dıqer tum oyuncularda MUJDAT hocayı cok ozlemıslerdı bence bombaa qibi bolumler bızı beklıyor sabırsızlanıyorummm:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

lazkizz
13-06-07, 20:51
oooo mujdat gezer olacakta dizinin tadi olmayacak inanmam
vallahi, benim dikkatimi ceken de
Mujdat gezer geldi ya, beter ali ortadan kayboldu sessiz sedasiz
Ne sacma keske gelsede... Ikisi kavga etse hahah ne komik
olur :D

kissorkill
15-06-07, 06:55
dün melek baykal haberlerde söledi seneye devm etcekmiş ama alişan olmucakmış
tadı olmucak yeni sezondaa bence

mxrxt
15-06-07, 11:34
dün melek baykal haberlerde söledi seneye devm etcekmiş ama alişan olmucakmış
tadı olmucak yeni sezondaa bence

valla alisannin dizide olmamasi bence hic etkilemez zaten onun ordaki haraketleri bana inandirici gelmiyordu:icon_whis böylesi daha iyi olmus melek baykal olsunda :good:

anil16
15-06-07, 15:52
eeee alisansiz nasil devam edicekki allah allah...oda bas rolde biriydi....o zaman sultana ne olcak.

askim_17
15-06-07, 21:20
Şu oyuncu çıkaran yada değiştiren filmleri hiç sevmiyorum...İnsana dewamlı izlediği film deilde başka bir filmmiş gibi geliyo...Askere diye yollarlar onuda artık...Sultanada başka biri gelir...
Sonra Ferhat geri döner ortalık karışır...:img-hyste

onur29
16-06-07, 19:39
Dizi biticekti ama sonra devam kararı alındı sanırım. Alişanın çıkması kötrü olur. Sultan ve Ferhat dizinin en önemli karakterler. bence bitirseler daha iyi olur. Zaten yeterince uzun sürdü. Komik bi dizi ama. Artık baydı.

boncuk-girl
27-06-07, 07:05
ya arkadaşlar ne oldu bu diziye
bitti mi?
hiç fragman felanda görmüyorum
tatilemi girdi yoksa dizi bitti mi?

anil16
27-06-07, 07:23
sezon finaliydi demekki son yayinlanan hic yazmadilar bile..garip....artik devam etmeleri lazim zaten cunku oyle asla bitiremezler..sacma olur.

Insallah alisan olur yeni sezonda.Yada belki 2 ay falan oynayi biter hemen.

kalemera
27-06-07, 07:39
öyle son mu olurmuş zaten ferhat sultanı aldattı dizi bitti saçma kesin devam eder bi sezon daha bide
umarım alişan çıkmaz dizi böyle kalır zaten yunusta geldi cennet mahallesi ilk bölümlerdeki gibi süper olur
alişan çıkarsalar bile askerlik demezler neden çünkü 1.bölümde ferhat askerden dönüyodu dizi öyle başladı.

bekirmelike
27-06-07, 11:46
ama f,nal diye yazmışlardı sezon finaliymiş ama gerçekten çok komik bayılıyorum melek baykala:img-hyste

merve_burcu
27-06-07, 14:14
annem le ben çok seviyoruz diziyi ama bitti ama olsun show da saaat 5 de veriyolar eski bölümüm nü varya nere bölümü çok gülüyorum penbe dügünlerini basarlar sonra cekirdek çıtlatmasını yunus etem beter alim pesinde penbe nin bu kadar komik dizi görmedim

merve_burcu
27-06-07, 14:17
melek abla sifalar olsun isalllah iyilersirsin acil sıfa dilerim

Freddie
29-06-07, 21:39
Ne olmuş melek baykala Ya inş kötü bişi değildir ben çok seviyorum onu

çağlam_begüm
30-06-07, 19:24
melek baykal iyileşti arkadaşlar:) çok oldu iyileşeli

anil16
01-07-07, 08:33
ben bu habere ilk once inandim ama sonra aldirmadim inanmadim cunku boyle bisey olsaydi tvde haberlerdede duyardik..koskoca melek baykal...hastalansaydi haberdeki gibi tvdede gorurduk..

selen56
01-07-07, 14:46
sizce özkan uğur yani beter ali diziye geri dönsünmü?

sizce kim daha güzel oynuyor yunus mu beter ali mi bence her zaman beter ali ile pembe daha iyiydi çünkü ne zaman pembe bişeyler yapsa penbenin yalanını ortaya çıkarmak için beter ali pembenin yalanını ortaya çıkarıyordu bu benim görüşlerim tabi...

HulyaGoker
01-07-07, 23:58
arkadaşlar ben bu diziyi çok seviyodum ama malum son sene sınav falan dedik işin ucunu kaçırdık beter aliye ne oldu ferhat sultanı aldattı mı?seneye biteceğini duymuştum yeni habere sevindim yunus geri mi dönüyor? biri anlatsın lütfen:sad53: :sad53: :sad53: :sad53:

Memo_İSOM
02-07-07, 00:04
Melek ablaya nolmuş ki,
Ayrıca dzi devam ediomu ben bitti de biliyodum

mxrxt
06-07-07, 19:05
Show Tv’nin en beğenilen dizilerinden Cennet Mahallesi’nin, bir süre önce bitirileceği söylenmişti. Seyirciden gelen tepkiler yüzünden dizinin devam etmesine karar verildi. Ancak dizinin başrol oyuncusu Melek Baykal’ın rahatsızlanması sonrasında dizinin tekrar bitirilmesine karar verildi.

İzleyiciden tekrar tepkiler geldi. Allah’tan yaz sezonu geldi, hem kanal, hem de yapım firması bir nefes aldı. Şimdi de başka bir sorun çıktı ortaya. Alişan’ın askerlik sorunu. Askerlik sorunu yüzünden diziden ayrılmak zorunda kalacak olan Alişan’ın yerine yeni bir isim düşünülüyor. Yapımcı firma birçok isim üzerinde yoğunlaştı. Bir isim ön plana çıktı. Herkes bu ismin tam isabet olduğu görüşünde. Ama isim sır gibi saklanıyor. Evet Alişan’ın yerine düşünülen ismi. Cennet Mahallesi’nin yeni dönemde çekilecek bölümlerinde Alişan’ın yerine Emre Altuğ düşünülüyor.

Kaynak:Gezentilki

anil16
06-07-07, 19:10
aaa inanmiyorum alisani cok ozlicem onun yerini kimse dolduramaz ama emre altug ve cagla guzel olur dizide ya. :)

Bakalim ne olacak.

Sımarık Cadı
06-07-07, 19:14
bu dizinin dewam etmesi cok gsl..ama alisansız hic tadı olmicak..ya bi diziye kimle baslanıldıysa onla dewam etmesini istiyo insan...uff hem bitmesin istiyorum hemde alisansız olmaz diyorum...hele emre altuğ hic olmasın soğuk we donuk bi adam...nefret ediyorum...

FBuse
07-07-07, 01:01
ya cennet mah. bittimi??? biri bitti diyo biri alisansiz devam edecek diyo kafam karisti.. survivoru beklerken bazen izliyordum hehehehe eglenceli dizi aslinda =)) melek hanim muhtesem oyuncu ayrica caglada baya bi iyi rol yapiyor..

cez-A-yben
07-07-07, 08:00
güzel diziydi ama artık çok uzatmışlardı sıkmıştı yani bir süre sonra ama yinee melek baykalın oyunculuğuna bayılıyorum çok gerçkçi oynuyor geçmiş olsun onada

!! Elyf !!
08-07-07, 01:04
Ayy inanmiorumm..
Cagla yapmis yapicagini yinee..
Emre ile mi oynicaklar dizidee..
Ne zmn birakicak bu kiz Emre'nin pesini yaa.. :sad53:

delfin23
09-07-07, 11:18
Mahalleye yakışır

"CENNET Mahallesi" yayından kalkacak mı, kalkmayacak mı meselesi yılan hikayesine döndü. İzleyicilerden öyle yoğun tepkiler geldi ki yapımcılar karar değiştirip durdu. Ama sonuçta yola devam edeceği anlaşıldı. Şimdi tek sorun, askerlik görevini yerine getirecek olan Alişan'ın diziden ayrılma ihtimali. Neyse ki onun yerine de bir isim düşünülmüş: Emre Altuğ. Temelde albüm promosyonu nedeniyle neredeyse her programda karşımıza çıkmaya başlayan Altuğ'un dizide Çağla Şikel'le şahane bir ikili oluşturacağı kesin. Zaten Altuğ şarkıcılıktan önce oyunculukta kariyer yapmış aslında...

ikiaile_fan
09-07-07, 12:06
Alişanın yerine emre altuğ mu oynayacakmış:img-haha: bence hiç yakışmaz:img-pilot uydurma haberdir zaten.:img-hyste

boncuk-girl
09-07-07, 16:00
bence bu dizi artık biter,
emre altuğ bilmiyoum alişanın yerini tutamaz...
zaten ben artık izlemiyorum çok sıkıcı geliyo
birsürü yeni dizi başladı valla...
cennet mahallesi hep aynı... çok sıkıcı

ismpmk
09-07-07, 16:07
sizce özkan uğur yani beter ali diziye geri dönsünmü?

sizce kim daha güzel oynuyor yunus mu beter ali mi bence her zaman beter ali ile pembe daha iyiydi çünkü ne zaman pembe bişeyler yapsa penbenin yalanını ortaya çıkarmak için beter ali pembenin yalanını ortaya çıkarıyordu bu benim görüşlerim tabi...

noldu ki diziden çıktı mı Beter Ai Yunus geri mi döndü

naomi
11-07-07, 00:08
ben melek baykal hastasıyım valla süper bir oyuncu ne güzel cennet mahallesi dizimizi döndü çok sevindim valla çok seviyorum dizi ya 1 bölümden simdiye kadar hiç kacırmadım valla süper bir dizi

busra_deniz_199
16-07-07, 12:40
keşke yeni bölümler hala oynasaydı çok seviyodum o diziyi özellikle pembe'yi sabah 10 akşam 5'te hep izlerdim muhteşem bir komediydi :img-wink:

mxrxt
22-07-07, 14:40
EKRANLARIN SEVİLEN DİZİLERDEN BİRİ OLAN ‘CENNET MAHALLESİ’NDE BİR AYRILIK DAHA GERÇEKLEŞTİ!..

Ekranların beğenilen dizilerinden ‘Cennet Mahallesi’nde bir ayrılık daha gerçekleşti. Müjdat Gezen ilk ayrılan olmuştu. Bu sezon biterken de Alişan ayrılacağını açıkladı. Sezona iyi bir başlangıç yapmak isteyen ‘Cennet Mahallesi’ adlı diziden bu kez de bir usta oyuncu daha ayrıldı. Dizide ‘Beter Ali’ rolünü üstlenen ve bu rolü başarıyla oynayan Özkan Uğur artık dizide olmayacak.

Geçtiğimiz yıl diziye katılan Özkan Uğur, yeni bir projede rol alacağı için ‘Cennet Mahallesi’ dizisinden ayrılma kararı aldı. Alişan’dan boşalan yere Emre Altuğ’u düşünen yapımcı bakalım Özkan’ın yerine kime rol verecek?

cambaz!!!??...
22-07-07, 15:39
hocam noluyoruz yha!!..neden Mujdat gezen gırmıyor neden kadro maffoldu zaten melek teyzede rahatsız onun da oynayabıleceıgını zannetmıyorumm tamam artık bitsin yha:icon_sorr Mujdat amca qırmıycekse bıtsın kabak tadı verıyor artık ama bılmıyorum emre altug mus hıc olmaz sonucta agar ınsan sıvesını oturtabılecegını zannetmıyorum ..ama soyle bırsey tam kado yanlızca ferhat değisse guzel bir girişle eskı yerını doldurabılır ama..butun işi götürenler cıkarsa pek sanmıyorum kı ıkı hafta ıdare edebılsın..ayrıca Mujda amca nolur qirsin:img-in_lo

mxrxt
23-07-07, 13:08
Alişan'ın yerine Emre Altuğ
Show TV'de yayınlanan Cennet Mahallesi dizisinden ayrılacağı söylenen Alişan’ın yerine Şıkel’in sevgilisi Emre Altuğ’a teklif götürüldü.

Çağla Şıkel-Emre Altuğ aşkı ekrana taşınıyor. Cennet Mahallesi’nden ayrılacağı söylenen Alişan’ın yerine Şıkel’in sevgilisi Emre Altuğ’a teklif götürüldü. Diziden diğer isim Özkan Uğur’un yerine ise Müjdat Gezen’in geleceği konuşuluyor.

__Tv Hastası__
23-07-07, 13:36
ben bir melek baykal hastasıyım pembeye bayılıyorum zaten .pembenin kendine has söylediği sözler çok süper zaten böylesine usta bir oyuncudanda böyle bir performans beklenir.ilk bölümünden beri izliyorum cennet mahallesini.ben devam edecek diye biliyorum.yapımcı aynı olduğu için yabancı damatla birlikte final verecekti ama vazgeçmişler çok iyi de yapmışlar bence:happy0064 son haftalarda belinde bir problemi var diye duymuştum inşallah en kısa zamanda iyileşir .şimdiden geçmiş olsun:img-yes:

yaya39
23-07-07, 13:47
bu dizinin yayından kalktığı yazılmıştı tv eleştirmenleri tarafından ama görüyorum ki buradaki yazışmalarda kalkmamış gibi konuşuluyor.

HulyaGoker
23-07-07, 14:11
bu dizinin yayından kalktığı yazılmıştı tv eleştirmenleri tarafından ama görüyorum ki buradaki yazışmalarda kalkmamış gibi konuşuluyor.

yok dizi sonradan dewam kararı aldı ben öyle biliyorum pek takip edemesem de . bitirmekten vazgeçtiler son anda.:img-yes:

__Tv Hastası__
23-07-07, 14:21
melek baykalla çağla şikel çıktıkları bir programda söylediler .yani devam edeceğini 1. ağızdan duydum denilebilir.makinada söylemişlerdi galiba.:img-wink:

ekim87
23-07-07, 15:13
ben bir melek baykal hastasıyım pembeye bayılıyorum zaten .pembenin kendine has söylediği sözler çok süper zaten böylesine usta bir oyuncudanda böyle bir performans beklenir.ilk bölümünden beri izliyorum cennet mahallesini.ben devam edecek diye biliyorum.yapımcı aynı olduğu için yabancı damatla birlikte final verecekti ama vazgeçmişler çok iyi de yapmışlar bence:happy0064 son haftalarda belinde bir problemi var diye duymuştum inşallah en kısa zamanda iyileşir .şimdiden geçmiş olsun:img-yes:

katılıyorum ben cennet mahallasini melek baykalsız düşünemiyorum özkan uğurda ayrılmasın :img-yes:

müjdat gezende geri gelsin :img-wink:

__Tv Hastası__
23-07-07, 15:25
katılıyorum ben cennet mahallasini melek baykalsız düşünemiyorum özkan uğurda ayrılmasın :img-yes:

müjdat gezende geri gelsin :img-wink:

müjdat gezen zaten sezon finali bölümünde geri geldi yeni sezonda da var.özkan uğurda çıktı.

boncuk-girl
24-07-07, 15:11
bu diziyi çok severidm ama iyice tadı kaçtı

tadında bitirmediler diziyi

çok saçmalamaya başladı

bu sezon bakacağımı zannetmiyorum

anil16
24-07-07, 22:47
Aaa off yaa bu yeni sezon sacmalasicak gibi kesin..alisan yokk ee mujdat gezendee yokk o niye ciktiki geri gelmisti ne guzel...izlenirse sirf Melek Baykal icin izlenir.Artik beterde yokk iyice sIkar. :(

cnm_denizugur
08-08-07, 07:51
bu dizi bitmemeliydi o kadar güzel bi dizi bitermi hafta sonları var ama haftada 2 kez izlemek yetmio dizide e çok pembeyi seviyodum çekrdek çitlemesini falan

onur29
08-08-07, 12:03
İyi de dizi bitmedi ki. Tatilde. Yeni sezondada devam ediek ama Alişan olmayacak

askım_gkhan_alp
08-08-07, 17:10
bencede bu dizi çok güzeldi bitmemeli inş yeni sezonda devam eder ama alşansız tadıda çıkmaz ki bi kere görmeye alıştık onuu bakalım alşanın yerine kim gelcek..sakın çağlada çıkmasınnn :))

-şEkEr-
08-08-07, 18:24
demek yeniden başlıyor
çoks evindim
çok eğelnceli bir dizi
oyuncularıda çok akliteli ve yetenekli
ama alişan oynamıycakmış

cambaz!!???...
15-08-07, 06:05
su an ıcın hersey muallakta ama yenı sezondada var,ayrıca hersabah o Mujdat hocamlı bolumlerı yayınlanıyor dun dokuzuncu bolumdu iyi seyirler;)

ecr
16-08-07, 19:11
dizinin başlayacağı yok.. final yazdılar bi kere..devamı hata olur.zaten sonlara doğru iyice reytingleri düştü.. bence hata, ki zaten devam etmeyecek.milliyette çıkan haberde cennet mahallesinden bahsedilmiyordu ..

gamzem497
20-08-07, 17:35
İyi de dizi bitmedi ki. Tatilde. Yeni sezondada devam ediek ama Alişan olmayacak

eğer filmde ali şan olmayacaksa film bitsin filmi bütünleyen sultanla ferhatın aşkıydı ve penbenin de onları ayırmak için planlar kurmasıydı bence filmi tadında ve zamanında bitirsinler daha ii olur.

ecr
20-08-07, 19:00
zaten bitti.. dizinin devam etmeyeceği belli ama bazıları kulaktan dolma bilgilerle başlığı açmışlar..halbuki çekilmeyeceği belli

emresefer
21-08-07, 17:57
zaten bitti.. dizinin devam etmeyeceği belli ama bazıları kulaktan dolma bilgilerle başlığı açmışlar..halbuki çekilmeyeceği belli

Makina seazon finaline girmeden bi kaç bölüm önce Melek Baykal ve Çağla Şikel programa katıldı ve Melek Baykal:'DİZİMİZ DEVAM EDİYOR,SADECE SEZON FİNALİ YAPTIK' dedi demekki devam ediyor !!!

ecr
21-08-07, 18:18
allah allah demek devam ediyor..peki niye final yazdılar? ya da niye milliyette çıkan haberde cennet mahallesinin devam edeceğini yazmadılar?

bence show vazgeçmiştir.. umarım öyle çünkü yunussuz nasıl cennet mahallesi olmazsa ferhatsız da dizi olmaz.. hata olur devam kararı

Sımarık Cadı
21-08-07, 18:24
bence dewam etmelii...alişansızz olmicakk belki ama melek abla cok iyi bi oyuncuu..we oyuncuların hepsii öle sıcakkii...

çağlayı hiç sewmem aslında ama dizide samimi geliyo bana...dizilerin hepsiii ya silahlı ya süreklii ağlayann insanlarr...böyle dizilere ihtiyaçç war...cennet mahallesiii sewimlii sıcakk bi dizii...reyting kurbanı olursa üzülürüm...

onur29
21-08-07, 18:31
Evet şu anda dizinin başlıycaına dağil haber yok. Ama bende devam edeceğini Makinada duymuştum ayrıca. Yazın buhaberi yazmadan önce Alişanın bir röportajında ben diziden ayrılıyorum. Ama Cennet Mahallesi devam edicek demişti. hatta Alişan yerine Emre Altuğ bile düşünülmüştü. Kulaktan dolma haber değil yani ecr.

emresefer
22-08-07, 09:17
allah allah demek devam ediyor..peki niye final yazdılar? ya da niye milliyette çıkan haberde cennet mahallesinin devam edeceğini yazmadılar?

bence show vazgeçmiştir.. umarım öyle çünkü yunussuz nasıl cennet mahallesi olmazsa ferhatsız da dizi olmaz.. hata olur devam kararı

Bence Yunus doldurur...Ama 'Başlamayacak' desenizde bir kere karar vermişler...Ben devam ederse izlerim...

ecr
22-08-07, 09:48
şahsen izlemem.. bknz reytingler bile düştü.. popülerliği azaldı. herkes pembeden nefret eder oldu. ferhatın gidişi ile dizi gene reytingte düşecek. her ne kadar yunusu kadroya alsalarda değişen bişey olmayacak ve eğer eylülde yayına başlarsa(?) aralık gibi kaldırılacağını düşünüyorum.. beni sıkmaya başladı. herşey bir bölümde olup bitiyor.. ferhat ile sultansız aşk mı olur?! zaten beter ali de gitti.. popülerliği iyice düştü..

bide makinada söylemiş olabilirler ama kanal bu.. istediği an durdurur çekimleri. sanırım öyle oldu. neticede ne milliyetin haberinde ne de web sitesinde hiçbir haber yok..
bence başlamayacak. tamam onlar söylemiş olabilirler ama show vazgeçmiştir.. bide "final" yerine "sezon finali yazabilirlerdi

6123m
22-08-07, 09:51
bnce dızı artık bıtkınlık geldı :S hergun en az 4 bölumu bır arada gösterıolar gecn sene gene zevkle ızlıodm ama bu sene artık ıgrenır oldum zten artık alısanda yokmusss :s bakalım yenı kahramanlar VArmı !!!

esra_15
22-08-07, 09:57
bence bitmeli artık bu dizi çok uzadı ve cidden bıktırdı artık hem ferhat olmadan nasıl olcak ki ...

tabularasa
22-08-07, 12:22
dizide emre altuğ olmayacak arkadaşlar sadece birkaç köşe yazarı yada gazete bunu yazdı ama emre altuğ dizi yapacagını ama 2 sezon için düşünüyormuş albümü yeni çıktıgı için konser turnesi felan olacakmış bu sadece söylenti böyle birşey söz konusu bile degil eskimiş bir dizide emre altuğun ne işi var adama birsürü senaryo geliyor geçen seneden beri bu dizi becede kaldırılmalı uzatmaya gerek yok

gamzem497
22-08-07, 12:29
cennet mahallesi çok bile sürdü bence artık bitmeli eski popületirliğine kaybetti onun yerine yeni kan bir dizi gelmeli artık ekranlara yine bir komedi olabilir ama cennet mahallesi artık bitmeli

koobee24
22-08-07, 12:32
melek baykal devam ediyor dedi alişan da dizi bitti dedi alişan askere gidecek galiba o yüzden dizi kendi açısından bitmiştir öyle demiştir.müjdat gezen falan olacaksa dizi devam etsin derim ben ama alişan olmayacağından eski tadı olmaz zaten cıvıtmışalrdı ya neyse.

tabularasa
22-08-07, 12:36
alişan olmayacak sonra özkan ugurda yok ne anlamı kaldı ki bencede bitmeli melek baykal kendini yenilemeli bu rol üstüne yapışacak ayrıca alişanın yerien emre altuğ niye olmaz emre altuğda cingene tipi yok çok fazla modern durur emre altuğ jön gibi adam o role zor girer bir de alişana insanlar alışmış garipser zaten emre altuğda 3 seneye gelmiş bir diziye girmez

gewweze
22-08-07, 12:59
ya bu diziyi günde 20 kz bneden yayınlıyolar yaa:(
bay geldi
tamam seveni vardırda
bu kaadrı fazla değil mi
bu kadar sık neden yayınlıyılar showun başka dizisi yok mu yaa
AAAAAAAA
çıldırcam yaaa
melek hnm çok kaliteli bi oyuncu bence onu başka rolerde görmeliyiz tüm kadroyuu
artık bitsin yaaa
lütfennn

cambaz!!???...
25-08-07, 13:53
ARKADASLAR MUJDAT AMCA SÖYLEDI KESIN KARAR SUDUR Kİ CENNET MAHALLESİ TAMAMİYLE BİTTİ...!!..BÖYLE BİR SON KIMSE BEKLEMIYORDU AMA ARTIK KADRODAN COGU KISIDE DEVAM ETMEK ISTEMEMIS .. PAZARTESI GUNU SINEMA FILMI ICIN CEKIMLERE BASLIYORMUS MUJDAT HOCA..:sad53:

dizi_tirya
25-08-07, 14:18
Güzel,komikk bir diziydi.Melek Baykal kesinlikle öyle ya da böyle ekranlardan uzak kalmamalı..İnanılmaz başarılı,ustalar ustası..Ben Müjdat Gezen'li bölümleri çok seviyordum..Bittiğine üzülmedim tabi yeteri kadar yayınlandı..Umarım Melek Baykal'ı yeni projelerde görürüz..

ecr
27-08-07, 20:12
Cennet Mahallesi' adlı dizide yaprak dökümü sürüyor. Özkan Uğur ile Alişan'ın ayrılma kararı alması üzerine yeni bölümleri çekilmeyen dizinin yapımcısı Türker İnanoğlu, Çağla Şikel ile Emre Altuğ'un birlikte oynayacağı bir proje için girişimde bulundu. Melek Baykal'ın da rol alması düşünülen yeni dizi teklifine Çağla Şikel sıcak baktı. Ancak Emre Altuğ, sevgilisiyle birlikte yer alması istenen hiçbir projeye sıcak bakmayacağını belirterek, İnanoğlu'nun teklifini reddetti. Türker İnanoğlu'nun dizi projesi de böylece rafa kalktı.

cosmic_ girl
27-08-07, 20:19
Cennet Mahallesi' adlı dizide yaprak dökümü sürüyor. Özkan Uğur ile Alişan'ın ayrılma kararı alması üzerine yeni bölümleri çekilmeyen dizinin yapımcısı Türker İnanoğlu, Çağla Şikel ile Emre Altuğ'un birlikte oynayacağı bir proje için girişimde bulundu. Melek Baykal'ın da rol alması düşünülen yeni dizi teklifine Çağla Şikel sıcak baktı. Ancak Emre Altuğ, sevgilisiyle birlikte yer alması istenen hiçbir projeye sıcak bakmayacağını belirterek, İnanoğlu'nun teklifini reddetti. Türker İnanoğlu'nun dizi projesi de böylece rafa kalktı.

emre altuğ dogru düşünmüş bence ne işi var o dizide çagla şikelle beraber bir dizide bile oynamalarını ben şayet istemem emre altuğ çok daha iyi oyuncularla oynamalı melek baykal hariç diyorum

gamzem497
27-08-07, 21:44
filmin bitmesi yerinde ve zamanında iii olmuş

emre altuğunu oynamaması beni de sevindirdi doğrusu.Çağla'yla aynı projede diğilde başka projelerde yer alsın bencede

melek baykalda inşallah gene komedi dizisinde yer alır çok güzel beceriyor bu rolü (gerçi her rolün hakkını veriyor ama komedi de oynaması daha iii bence tabiki)

big sexy
28-08-07, 02:36
çoooook saçma yaa!!!
onca geçen 2 senenin ardından tam müjdat gezen geldi diye seviniyoduk ama 1 bölüm oynadı sonra dizi kalktı hayret bişey ya,madem dizi bitcek niye girdi ve de en azından bi final bölümü çekilmeliydi bu dizi böyle mi bitmeliydi :@

anil16
28-08-07, 03:32
Ama devam edicek diyolardi ve showun sitesinde hayla yaziyo adi gundemdeki dizilerde.Niye bittiki...bittiysede neden oyle sacma sonla bitti en azindan sultan-ferhati ayirmasalardir normal bi mutlu bolumle bitseydi buna bile raziyim.

Ama neyse guzel bi diziydi sonucta 4 sene guldurdu bizi.Melek Baykala basarilar dilerim insallah guzel dizilerde goruruz onu ilerde. :)

6123m
28-08-07, 05:52
ayy kurban olurum müjdat hocaya yhaaaa cnm bnm cok guzl ii bi haber varmiş bıktım artık ızlemekten ama elım mahkum tvde baska dızı olmuyoo yapıck bısıde yok ee malum tatıl tv de tv herneyse....

cok sevındım dızının bıtmesıı yasasınnn :d :happy0064:happy0064:happy0064

leyla18
28-08-07, 21:19
cennet mahallesi bitti hı çok üzüldüm ya :(çok eğlenceli diziydi stres dağıtıyordu insanda pozitif enerji veriyordu tam yunus geldi film bitti madem bitecekti feratla sultanı neden ayırdılar sinir bu senarisler

onur29
28-08-07, 23:05
Evet güzeldi aslında fazla uzamıştı ama yinede insna keyif veriyodu yaa. Bitmeseydi keşke.

Bua rada ben son bölümü izlemedim birisi yazabilir miş?

anil16
28-08-07, 23:07
Valla cok uzuldum bitmesine boyle sanki aceleyle bitti sacma bi son bolumle bide off. :(

Pembeyi kesinlikle aricam ve ozlicem bu diziyi ararsin arkadasa katiliyorum o kadar berbat dizi varki eylencesiz izlencek gibi degil bu diziyi aricam.

HulyaGoker
29-08-07, 16:26
bu dizide başlıktan başlığa atlayıp atlayıp duruyo:sad53::sad53:
kesin bir haber yok mu acaba bitti mi bitmedi mii?

ecr
30-08-07, 06:30
bitti.. dizinin bittiğini müjdat gezen ile türker inanoğlu da açıkladı. zaten kimse oynamak istemiyormuş..yani bitti. inanmayan varsa beklesin eylülü. tanıtımı yapılmıyor=bitti
milliyette bahsedilmemiş=bitti
son bölüm yayınlanınca final yazıldı=bitti

yani bitti.

YoShYÖzGe
30-08-07, 17:00
Bittiyse çok saçma bitti:img-yes:
Öyle final olur mu hiç:img-wink:
Ferhat Sultan ayrıldı:img-wink:

ecr
30-08-07, 17:06
olabilir özgecim.. yani mutluda bitmeyebilir.. şöyle bak, herkes yunusun gelmesini istedi, yunus geldi ama ferhat gitti. ferhat, pembeye yenildi. bence gayet mantıklı bitti. iyiki de klasik mutlu sonla bitirilmedi..

ayrıca yapımcı türker bey dizinin son bölümünde müjdatı(gezen) oynatacaklarını da belirtmişti..

ecr
31-08-07, 19:54
evet cambaza katılıyorum.. hangi saate alınırsa alınsın izleyenler sıkılmadan izliyorlar. bende eğer tv de bişey bulamıyorsum rahat rahat sıkılmadan izlerim bu diziyi. gerçekten güzeldi. her ne kadar sonlara doğru saçmalamı olsalar dahi..

sıkılınca izlenmeyecek bir yapım değil yani.

cann2366
03-09-07, 15:42
bitti mi cennet mayallesi
kaç sezondur yayınlanan bir diziye bundan kötü final yapılamazdı çok boş bitti yani
çağla şikel dizi devam edicek demişti ne oldu ki devam kararını geri aldılar

alyssa_
07-09-07, 13:58
bitti diye üzüldüm.ama iyi oldu kaç sezon sürdü.zaten müjdat gezen gittikten sonra bozdu saçmaladı.hepsinin bir ikizi çıktı:)çok saçma bence bitmesi iyi oldu:img-wink:

HulyaGoker
07-09-07, 21:33
ben de öyle biliyordum aslında amma artık devam edeceklerini hiç sanmıyorum :sad53:
zaten show da birçok yeni dizi başlıyor

kissorkill
07-09-07, 21:36
müdat gezen güldür bakalıma alişan geldiin de bu sene ikimizde almanyada olucaz mı ne demiştiiii.ve melek baykalda dizi tatile girdiin demiş ne alişan olmadan devam edecek yazıyodu.bitmesi çok kötü olduu çok güzzeldi...

ecr
08-09-07, 08:27
evet bitti. bunu sanırım 20 kez yazdık ama gene yazıyorum: bitti !

cennet mahallesi bitti. emre altuğ'a teklif götürülmüş ama sevgilisiyle aynı projede yer almak istemediği için dizi devam etmeyecek.

*bkt*
09-09-07, 18:15
..... yaaa çok güzel ve çok komik bir dizi:img-yes:melek baykal-çagla şikeli çok seviyorum.galiba alişan diziden çıyomuş.emre altug giriyormuş bence emre altugda iyi olur ama alişan daha çok yakışıyor bu filme, oyuncu degişiklikleri dizilerin gerçekliklerini bozuyor.girçekten(melek baykal )gibi..................:good:

HulyaGoker
11-09-07, 14:54
evet bitmesine üzüldüm
ama böylece çok uzatılmadan taında kalcak
belki de böylesi daha iyidir:sad53:

*Rüya*
23-09-07, 01:34
Ben çok üzülmüstüm bittigine..
Eski bölümlerini bile zevkle izliyorum..Arkim yine baslicagini söyledi ama?!
Melek baykal haberlerde açiklama yapmis..
Alisan oynamicakmis artik fln..
Insallah dogrudur yaa

bayşiir
23-10-07, 12:21
arkadaşlar,ben bir şey soracağim.hani beter ali'nin söylediği dokuz sekizlik bir şarkı vardı ya içinde kakooo kakoo sözleri geçen,o şarkının dili hangi dildir?bir de dizinin bölüm sonlarında çalınan "bizim mahalle" isimli şarkının içinde "usta piriva,naş nikolova,okar bukaraya,usta piriva" diye bir söz vardı.bu şarkının dili nedir?bilen var mı aranızda?

canım_rana
23-10-07, 14:04
arkadaşlar yani dizi güzeldi ama o kadar değil.yani baen gözüm çarpınca izliyordum o kadar fazla izlemiyordum.ama bitti galiba yanlışım varmı

*Rüya*
24-10-07, 00:33
pembe tam biriyle evlenirken Yunus almanyadan geri döndü :)
uff süperdi ya..

çOk özlediiim :( Gerçekten çok güldürüyolardi

ikiaile_fan
24-10-07, 19:43
artık tekrarlarıda kaldırıldı showtvde.zaten sürekli tekrarı veriliyordu.
Biraz ara vermesi gerekiyordu ama bitmeseydi ,iyi olurdu.
eğlenceli bir diziydi.