Tüm Versiyonu Göster : Cennet Mahallesi

Sayfalar : [1] 2 3

murat2005
28-06-05, 14:10
Kim seyrediyor bu diziyi?

Başrollerde...

Müjdat Gezen
Melek Baykal
Alişan
Çağla Şikel

Ve Zeki Alasya

duygu_1907
02-07-05, 15:28
sıkıyo bazen ya..ZATEN her bölümü takip etmek de gerekmiyo.ben hiç oturup baştan sona izlemedim.denk gelirse,başka da bişe yoksa takılıyorum o kadar.ama ben de bi trakyalıyım we konuşmalarına çok gülüyorum.çünkü burda da gerçekten o tarz konuşan insanlar oldukça fasla....

theroseberry
31-07-05, 21:21
Melek Baykal, Müjdat Gezen ve Çağla Şikel (kimse beğenmese de bence çok iyi rol yapıyor ) çok başarılı bence.çok komik buluyorum.ve tekrarını bile izliyorum.çok şekerler...

özgürmania
20-08-05, 17:40
Komik ama çok tekrara düşüyor hep aynı konu tam evlenecekler Melek Baykal gelip nikahı basıyor.Dizinin başını bile kaçırsan hemen anlayabiliyorsun neler olduğunu.Bu arada Melek Baykal'ın ve Müjdat Gezen'in oyunculuğu çok başarılı.

ÇAKIL85
13-09-05, 13:22
melek baykal harika,zaten ferhunde hanimlardan beri kendisini çok severim çok iyi bir oyuncu
komik bir dizi,baska izleyecek bi dizi bulamayınca izliyorum genellikle
alisan ve çagla sikel hariç bir çok oyuncu tiyatro kökenli

nily
16-09-05, 16:41
böyle bir dizinin izlendiğine inanamıyorum böyle bir dizide böyle oyuncuların oynamasına anlam veremiyorum en kötü dizi bu bence toplumun konuşma kalitesini bozmaktan başka bir işe yaramıyor lütfen bu tip diziler izlenmesin ve reyting nedeniyle dizi yayindan kaldırılsın görüşleriniz nelerdir

dizi_tirya
03-10-05, 17:29
bence de çok güzel bi dizi.arkadan gelen sesler(pembenin 360 derece dönen sözleri vs.)çooooook komik.melek baykalı çok seviyorum.çok başarılı ama bazen ses hakkında bi hataları oluyo sanki sonradan eklenmiş gibi dudak hareketleriyle sesleri bir olmuyo.ama olsun.keşke müjdat gezen çıkmasaydı.neyse başarılar diyorum.reytinglerinde de sorun yok sanırım.dizi götürüyo maşallah.ayrıca lütfen forumda kavga etmeyelim.herkes kendi fikrini söyler ama aynı zamanda ağır eleştirilerde bu foruma yakışmaz.ortalığı mahalle kavgasına çevirmeye gerek yok.adam gibi yazılacaksa yazılsın.herkes istedği diziyi MANYAKÇASINA da sevebilir.polemiğe girmiyorum.

duygusal
03-11-05, 16:03
bu diziyi bazıları sevmeyebilir ama şu bir gerçek reytingleri çok iyi tekrarı bile ilk 3 sırada demek ki çok izleyen var bu siteyle izlenme oranını anlayamayız ayrıca dizide bir oyuncu var ki ben ayakta alkışlıyorum melek baykal tek başına götürüyor neredeyse diziyi

ÇAKIL85
03-11-05, 16:12
kim ne derse desin ben bu diziyi çok seviyorum!!! :p
bu diziyi izlerkende çok egleniyorum.
melek baykal müjdat gezen,aylin kabasakal ve seyla halisi çok seviyorum.çok komikler!!
hiç degilse yorgun argin isten okuldan dönen insanlari güldürüyor cennet mahallesi...

SiHiRBoZaN
03-11-05, 16:32
Penbe sokakta bir kapkaççının saldırısına uğrar. Çantasını kurtarmak isteyen Penbe kazayla kapkaççıyı yaralar ve hapse düşer. Hapiste azılı suçlu Deli Melahat Penbe'nin anasından emdiği sütü burnundan getirir.

Bu arada Sultan ve Ferhat Penbe'nin hapse düşmesini fırsat bilip evlenmeye kalkarlar. Fakat Penbe'nin daha fazla hapiste kalmaya hiç niyeti yoktur...!

Ben Bu Pembeyi Hiç anLamıyorum Bırakda evLensin ŞoparLar Zaten
Pembe oLmasa Dizi Zaten Birşeye Benzemez Yanlışmı SöyLüyorum[/B] :D

kardelenn
14-11-05, 16:03
Kim ne derse desin valla acayip komik bi dizi. Yaaaa Melek Baykal'a hasta oluyorum süper oynuyo kadın gerçekten bu rolü ondan daha ii kimse oynayamaz, alkışlanası bi oyunculuğu var tebrik etmek lazım. Çağla Şikel'i de çoğu kişi eleştirio ama çok güzel oynuyo bence düz rolleri herkes oynar ama komedi oynamak daha zor bence. Ve Çağla'da bunu çok güzel becerio süper bence...

GüZYanGInI
14-11-05, 16:07
katılıorum.. melek baykala bende hasta oluorum... gülmekten çatlatıo beni... çağla şikelde bence süper kaptı bu işi.. rolünün hakkını verio.. hele o ferhaaattt deyişi yokmu... süper komik bi dizi bence

sumisali
14-11-05, 16:22
katılıorum.. melek baykala bende hasta oluorum... gülmekten çatlatıo beni... çağla şikelde bence süper kaptı bu işi.. rolünün hakkını verio.. hele o ferhaaattt deyişi yokmu... süper komik bi dizi bence
ya evet çok haklısın şu pembe yani melek baykal süper rol yapıyor ya bu kadar olur ama artık evlendirseler sultan la ferhatı yine yapsın pembe yapacağını

dizi_tirya
16-11-05, 16:14
bence de çok zevkli renkli bir dizi.ama sanırım sizde dikkat etiyseniz ses bozukluğu var seslendirmeler hatalı.yani onlar konuşuyolar sesler bazen önden bazen geriden geliyo.ne olursa olsun pembe favorim.gerçek bir oyuncu harika oynuyo.çingene ve şiveli karakterler gerçekten çok zor.bunu bir melek baykal bir de sumru yavrucuk yapar.tekrarlarını bile zevkle izliyorum......uzunu süre izlenmesi dileğiyle...
cennet mahalesi müthiş kadro harikja senaryosuyla cumartesi zirvede olan bir dizi.ama yunusun gitmesi iyi olmadı.beter ali onun yerini dolduramamış..

secret
19-11-05, 10:02
böyle bir dizinin izlendiğine inanamıyorum böyle bir dizide böyle oyuncuların oynamasına anlam veremiyorum en kötü dizi bu bence toplumun konuşma kalitesini bozmaktan başka bir işe yaramıyor lütfen bu tip diziler izlenmesin ve reyting nedeniyle dizi yayindan kaldırılsın görüşleriniz nelerdir

neden böyle düşündüğünüzü anlayamadım isterseniz izlersiniz istemezseniz izlemezsiniz size izleyeceksiniz mecbursunuz diyen yok isteyen izler isteyen izlemez benimde yayından kaldırılmasını istediğim bazı diziler var ama ben bunun tek kişinin sözüyle olmayacağını biliyorum!! ayrıca oyuncu kadrosu çok güzell en iyi oyuncu kadrrosu olan dizilerden birisi. tamam sizin hoşunuza gitmeyebilir orası beni hiç ilgilendirmez ama ben sizin hoşlandığınız dizilere ' böyle bir dizinin izlendiğine inamıyorum,böyle oyuncuların oynamasına anlam veremiyorum' demiyorum çünkü saygım var bence sizde biraz saygılı olun insanların düşüncelerine!!!!!

GüZYanGInI
19-11-05, 11:31
ya müjdfat gezenin bi lafı vard bayılıodum onu sölyeyişine.. akşam ola hayrolar.. bu ne biçim karyrola:):) çok komikler yaa

dizi_tirya
19-11-05, 12:30
cennet mahallesi pazar gününe <alınmış.
bu pazar yani yarın saat 20.00 da izleyebilirsiniz bu başarılı yapımı.
bence gerçekten cumartesi gecelerinin favori dizisi.pembe favorim ama müjdat gezenin neden ayrıldığını bilmiyorum.bilen var mı????

gayet başarılı gidiyor.bu kadar zmandır devam etmiş çalıntı bir dizi değil.sadece gırgırıyenin modern hali.bi de diziye dönüşmüş hali.müjdat gezenden bakası modernleştiremezdi zaten.sultanla ferhatın evliliğne gelince bence finalde evlenicekler...ama inşallah bu dizi bi sezon daha devam eder.bazen bizim beğeniyle izlediğimizi dizileri bile tekraralarıyla geçiyor.usta oyuncular ve harika bir kadro.dolayısıyla harika komik bir dizi.doğru söze ne denir.

ben kendim için doğru söze ne denir sözünü yazdım.eğer sultanla ferhat evlenirlerse hiç bir önemi ve özelliği kalmaz.unutma onlar da bu dizinin bir parçası.....

BERNA
20-11-05, 19:21
almanyaya gidio die çıkmıştı ama gerçekte hastaydı. ben bu kadar biliorm yanlışda olabilir ama!!!!!!! :rolleyes:

Dizide iki başrolden biri olarak çok sıkı bir tempoda çalışması gerekiyormuş, sağlığı elvermemiş Müjdat Gezen'in

chaylack
20-12-05, 10:05
ya ben çok seviyorum bu diziyi hatta şu an bu yazıyı yazarken cennet mahallesini izliyorum en çok ta pembe hoşuma gidiyo para delisi resmen
paralaarrr gitti paralar
yunusum ex aşkım benim caaanımmmm öyle değilmi caaanımmm
kopuyorum izlerken :) :) :)

GüZYanGInI
20-12-05, 10:16
chaylack inan şu yazını okudum aklıma o sahneler geldi kopuyorum gülmekten.. cennet mahallesi süper bi dizi.. herkes rolünü süper yapıo... sultanın ferhat deyişine hasta oluorum.. müjdat gezen inde "sabah ola hayrolai bu ne biçim kayrola" diyişi öldürürdü beni...

Nazli_Niko
20-12-05, 17:53
Hehe, size katiliyorum arkadaslar, Pemce gercekten rolunu cok iyi oynuyor :)

Pembe bisey yaptiktan sonra, ben Pembe ? hayatta oyle bisey yapmam deyince kopuyorum resmen :)

GüZYanGInI
21-12-05, 07:25
çekirdek çıtlatmıyorki.. adet çekirdekle savaşıo.. hele o kabuklarını ağzından atışı yokmu...ferhatın halasının gülüşünede bayılıorum ben... acayip hepsi yaa:D

KER&MER
22-12-05, 17:33
BENCE DE size katılıyorum,ay ama çok şekerler yaaa,ben dizideki bütün karakterleri çok seviyorum,özelliklede BETER ALİYİ çook tatlı dimi yaaa!ayrıcada çok komik hemde çok hatta bayağı bir akıllı,pembeyi bile kandıracak kadar,bence pembe pek akıllı değil,hatta hiçde kurnaz değil....
aslında sultanla ferhat çok kolay bir şekilde evlenebilirler,mesela;FATOŞ İLE SELİMİN evlendiği gibi,yani gece kaçıp evlenebilirler,ama onlar evlenirse dizi biter,o yüzden habire uzatıyolar,ama bence artık sıkmaya başladı,artık sultanla
ferhat evlensede bizde kurtulsak bütün dizi ekibide..:rolleyes:

purna
23-12-05, 08:06
1. BÖLÜM

Cennet Mahallesi İstanbul'un kenar semtlerinden biridir. Dans, müzik, aşkların bol olduğu bir yerdir burası. En güzel kızlar, en afili delikanlılar, en hoş sohbet duygulu insanlar burada yaşar.

Bu mahallenin gülü güzeller güzeli dansöz Sultan ile yanık sesli kemancı Ferhat birbirlerine deliler gibi aşıktır ama iki taraf aileleri arasında 4 göbek önceden başlayan düşmanlık bu iki sevgilinin aşkına mani olmaktadır.

Sultan'ın anası bohçacı Penbe ile Ferhat'ın babası zurnacı Yunus'ta yıllar önce birbirlerine büyük sevda ile bağlanmışlar ama bu düşmanlık onlarında mutluluğunu bozmuştur.

Falcı nine, saz tamircisi dededen başlayıp 6 yaşındaki Ayşe ile 8 yaşındaki Ali'ye kadar süren bu düşmanlık bakalım sonra erecek mi?
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::
2. BÖLÜM

Dansın ve müziğin mahallesi Cennet Mahallesi'nin ikinci bölümünde lotarya çılgınlığı yaşanıyor.

Sayısal loto büyük ikramiyeyi devredince bütün mahalleli harıl harıl sayısal loto oynamaya başlar. Ferhat da kahvedekilerin ısrarıyla bir kupon yapar. Kupona öyle sayılar yazar ki herkes alay eder. Bu rakamlara sayısal loto çıkar mıymış hiç? Fakat Sayısal loto sonuçları açıklandığında Ferhat'ın yaptığı kuponlara büyük ikramiyenin çıktığı anlaşılır. Bütün mahalleli mahallenin yeni zengini Ferhat'tan para koparabilmek için etrafında pervane olurlar. Ferhat'ın bir türlü kavuşamadığı Sultan'ın annesi Pembe de Ferhat'ın zengin olduğunu öğrenince Sultan'la Ferhat'ın evlenmesine izin verir. İki sevgili kavuşacakları için çok mutluyken onları bir sürpriz beklemektedir

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::

3. BÖLÜM

Yunuz'lar ve Pembe'ler meyhanede çalarken bir gece kulübü patronu Sultan'ı izler ve çok beğenir.

Ertesi gün Ferhat ve ailesi Sultan'ı istemeye gideceklerdir. Fakat onlar gelmeden önce gece kulübü patronu gelir. Ve Sultan'a gazinosunda dansetmesini teklif eder. Karşılığında büyük paralar vaat eder. Sultan'ın annesi Pembe hemen teklifi kabul eder. Ferhat ve ailesine de kızını veremeyeceğini söyler

purna
23-12-05, 08:11
Melek Baykal (Pembe) Alişan (Ferat) Çağla Şikel (Sultan) Serhat Özcan (Selim) Şeyla Halis (Menekşe) Ümit Yesin (Muharrem) Melih Çardak (Rüstem) Levent Tülek (Rıza) Aylin Kabasakal (Fatoş) Erol Günaydın (Deli Kadir) Ayten Erman (Kısmet Ana) Belemir Temizsoy (Ayşe) Seyit Karabulut (Aliş) Ozan Uzun (Muavin Nuri) Zihni Göktay (Etem) Zeki Alasya (Komser)

purna
23-12-05, 08:13
.4. BÖLÜM

Ferhat okuldan bir arkadaşı olan Ayla ile karşılaşır ve konuşmaya başlarlar. Ayla ile Ferhat'ı gören Sultan, sevgilisi Ferhat'ı kıskanır ve kavga ederler. İki sevgili küserler. Ferhat Sultan'ın olayı yanlış anladığını, Ayla ile arasında birşey olmadığını anlatmaya çalışır ama beceremez.

Pembe gazeteye takma isimle ilan vererek zengin koca aramaya başlar. Tesafüden Pembe'nin yazdığı ilanı gören Yunuz da takma isimle ilana cevap yazar. Böylece iki can düşmanı birbirleriyle buluşacaklarından habersiz randevulaşırlar. Pembe buluşma yerine yanında Sultan'ı, Yunuz da buluşma yerine yanında Ferhat'ı getirir. Buluştuklarında ise işler iyice çığrından çıkar
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::

. 5. BÖLÜM

Organizatör Rıza Yunuz'lara ve Penbe'lere meyhanede devamlı iş bulur. Ama Yunuz'lar ve Penbe'ler daha meyhanedeki ilk gecelerinde kavga edip karakola düşerler.

Bu arada tenor Pavarotti bir dizi konser vermek için Türkiye'ye gelmiştir. Konserden önce otantik müzik dinlemek isteyen Pavarotti'yi meyhaneye götürürler. Meyhanede Cennet Mahallesi Orkestrası'nın yaptığı müziği dinleyen Pavarotti roman müziğine aşık olur.

Otelinde gazetecilerden bunalan Pavarotti tek başına otelden ayrılıp Cennet Mahallesi'ne roman müziği dinlemeye gider

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::

6. BÖLÜM

Ailelerinin sürekli kavga etmesinden bıkan Sultan'la Ferhat, gizlice nikah kıydırmaya karar verirler. Mahalledekilerle birlikte plan yapan Ferhat ile Sultan, herkese bu nikahı Penbe'nin duymaması gerektiğini tembih ederler. Fakat Sultan'ı öteden beri beğenen Rüstem bu gizli nikah haberini alır almazhaberi Penbe'ye uçurur ve Pembe nikahı basarak Ferhat'la Sultan'ın evlenmesine engel olur.

Cennet Mahallesinde olaylar yine durulmuşken beklenmeyen bir kaza olur ve Penbe bir trafik kazası geçirip kısmi olarak hafızasını kaybeder. Bu hafıza kaybıyla birlikte Penbe'nin karakteri de değişmiş, yumuşak huylu bir insan olmuştur. Üstelik geçmişe dair hiçbir şey hatırlamamaktadır.

Ferhat'la Sultan bunu fırsat bilip Penbe'ye oyun oynarlar. Kazadan önce kendilerinin sözlü olduklarını ve şimdi evleneceklerini söylerler. Hiçbir şey hatırlamayan Penbe de buna inanır ve evlenmelerine izin verir.

Mahalledeki herkes Ferhat'la Sultan'ın evleneceğini duyunca sevinir fakat onları tam düğün günü bir sürpriz beklemektedir

meraklı
23-12-05, 22:03
Melek Baykal Pembe rolüyle çok başarılı bence dizinin tüm reytingleri melek baykala ait herkes onun için izliyor o olmasa hayatta izlemezdim.

BERNA
25-12-05, 10:26
Melek Baykal Pembe rolüyle çok başarılı bence dizinin tüm reytingleri melek baykala ait herkes onun için izliyor o olmasa hayatta izlemezdim.

sana katılıyorum, özkan uğur da arada çok güzel esprilerin içinde bulunuyor ama Pembe karakteri dizinin temel taşı ve de Melek Baykal sayesinde bu dizi bu kadar çok izleniyor.

sumisali
25-12-05, 11:48
sana katılıyorum, özkan uğur da arada çok güzel esprilerin içinde bulunuyor ama Pembe karakteri dizinin temel taşı ve de Melek Baykal sayesinde bu dizi bu kadar çok izleniyor.
evet ya şu pembe alem ya ne süper rol yapıyor her hareketi bir alem kadının gülmekten kırıyor ama müjdat gezen çıktıktan sonra dizinin eski tadı yok gibi

purna
28-12-05, 11:13
. BÖLÜM

Penbe ve Yunuzlar, kavga edip karakola düşerler. Karakolda komiser fenalaşır ve acilen hastahaneye kaldırılır. Komisere by-pass yapılacaktır.

Kendilerini sorumlu gören Yunuz ve Penbeler, komisere kan vermek için hastahaneye giderler. Hastahanede Ferhat, acil ameliyata alınmış bir hastaya kan verir.

Hasta bir mafya babasıdır ve iyileştikten sonra teşekkür etmek için Ferhat'ı aramaya başlar. Durumu öğrenen Ferhat ise kendisini vuracaklarını sanıp, kaçmaya başlar

8. BÖLÜM

Sultan'ı Ferhat'a vereceğine söz veren Pembe, Yunuzlar kızı istemeye gelince cayar... Parası olmadığı için Sultan'la evlenemeyen Ferhat'a çok dokunur bu durum ve Cennet Mahallesini terketmeye karar verir...

Bir müzik gurubuna katılarak, turnelere çıkacaktır... Ancak deniz otobüsünü kaçırır... Ve orada çarpıştığı biriyle çantaları karışır... Çantanın içinin parayla dolu olduğunu gören Ferhat mahalleye geri döner...

Pembeye iyi bir ders vermek için eline fırsat geçmiştir... Meçhul bir zenginden geliyormuş gibi onlara değerli hediyeler gönderir... Çok sevinen Pembe meçhul zengin kızını istemeye geldiğinde çok şaşıracaktır... Para dolu çantanın sahibi olan mafyada Ferhat'ın peşine düşmüştür ve Ferhat'ın etrafındaki çeber gittikçe daralmaktadır.

9. BÖLÜM

Komiserin girişimleri sonucu Yunuz ve Pembe aileleri bir barış yemeği düzenlerler. Yemekte komiser barışın kalıcı olması için iki ailenin aralarında kız alıp vermesini önerir. Böylece Pembe Sultan'ı Ferhat'a vereceğine söz verir. Fakat ertesi gün Pembe verdiği sözü tutmaz.

Bunun üzerine bunalıma giren Ferhat intihar etmeye karar verir. Tam kendini atacakken Pembe gelir özür diler ve Sultan'ı vereceğini söyler. Ferhat intihardan vazgeçer ve düğün hazırlıkları başlar. Fakat Pembe'nin onlara bir sürprizi vardır

purna
28-12-05, 11:15
10. BÖLÜM

Yunus ailesi ve Penbe ailesi, bir tatil köyünde iş bulurlar ve oraya giderler.

Bu arada Yunuzlardan kurtulmak isteyen Komiser de tatile çıkmaya karar verir. Ve aynı tatil köyüne düşerler. Tatil köyünde komiseri acı sürprizler beklemektedir.

Yunuzların kaldığı tatil köyüne gelen bir kiralık katil ise tatilini orada geçirmekte olan belediye başkanına suikast düzenlemek istemektedir. Fakat her seferinde bir tesadüfle Yunuslar ve Penbeler suikasta engel olmaktadırlar

11. BÖLÜM

Ferhatla Sultan aileleri yüzünden bir türlü kavuşamayacaklarını anlayınca birlikte kaçmaya karar verirler. Bir gece kaçıp muhtar Muarrem'in evinde saklanırlar. Ertesi gün nikah kıyacaklardır; fakat Muarrem kahvede Ferhatla Sultanın kendi evinde saklandıklarını ağzından kaçırır. Bunu duyan Rüstem haberi Pembe'ye ulaştırır ve Pembe evi basarak Sultanı zorla götürür. Kaçma planları suya düşen Ferhat ile Sultan yeni bir plan yaparlar. Plana göre Sultan Ferhattan hamileymiş gibi numara yapacak, Pembe de evlenmelerine izin verecektir. Planları tıkır tıkır işlemeye başlar.Fakat hiç hesapta olmayan olay onları beklemektedir

purna
31-12-05, 08:14
12. BÖLÜM

Ferhat gece cami avlusunda bir bebek bulur. Bebeği alıp eve getirir. Penbe Ferhat'ın Sultan'ı aldattığını düşünmektedir.

Bu arada Yunus kendisine ikiz kadar benzeyen zengin bir iş adamı sanılır ve kaçırılıp fidye istenir. Mahalleli Yunus'u kurtarmak için seferber olur. Olaya komiser müdehale eder. Yunus'un nerede olduğu araştırılırken bir sürpriz, olayın akışını tamamen değiştirir

13. BÖLÜM

Ferhat gece cami avlusunda bir bebek bulur. Bebeği alıp eve getirir. Penbe Ferhat'ın Sultan'ı aldattığını düşünmektedir.

Bu arada Yunus kendisine ikiz kadar benzeyen zengin bir iş adamı sanılır ve kaçırılıp fidye istenir. Mahalleli Yunus'u kurtarmak için seferber olur. Olaya komiser müdehale eder. Yunus'un nerede olduğu araştırılırken bir sürpriz, olayın akışını tamamen değiştirir

14. BÖLÜM

Penbe, Sultan'ı mahallenin en zengini Hüsamettin'in oğluna verir. Bunun üzerine Penbe ailesi ve Yunuz ailesi kavga ederler.

Sultan'ın başkasıyla evlenecek olmasına üzülen Ferhat efkar dağıtmak için bir gece kulübüne içmeye gider. Klüpte sesinin güzelliği fark edilen Ferhat'ın bir anda yıldızı parlar ve meşhur bir şarkıcı olur. Yunuz oğluyla gurur duymaktadır. Fakat Ferhat'ın klüpte çıkacağı ilk gecede herkesi bir sürpriz beklemektedir

15. BÖLÜM

Ferhat metroseksüel şarkıcı olmuştur ve iyi para kazanmaktadır. Fakat Yunuz, oğlu Ferhat'ın bu duruma düşmesinden dolayı büyük üzüntü duymaktadır.

Meyhanede içerken sarhoşlardan biri Ferhat için kötü laf eder. Buna dayanamayan Yunuz adamla kavga eder. Adam bayılır. Yunuz adamı öldürdüğünü sanır ve korkuyla saklanmaya başlar. Fakat finalde herkesi büyük bir sürpriz beklemektedir

16. BÖLÜM

Tahsin adında oldukça zengin bir damat adayı Sultan'ı istemeye gelir. Penbe'de öteden beri zengin bir damat aradığı için Sultan'ı Tahsin'e verir. Oldukça kibar bir damat olan Tahsin, bir gece Penbelerde içki içer ve bütün kişiliği ortaya çıkar.

Tahsin aslında çok sert bir adamdır. Penbe'ye kızar, bağırır ayaklarını yıkatır. Pembe yardım istemek için Yunuz'a sığınır. Yunuz Pembe'yi Tahsin'den kurtarır ama tek şartı vardır. Ferhat'la Sultan'ın evlenmesi... Tam evlilik yaklaşırken herkesi büyük bir sürpriz beklemektedir

purna
31-12-05, 08:16
17. BÖLÜM

Penbe ailesi ve Yunuz ailesi Ramazan davulculuğuna başlayıp, birbirlerine rakip olurlar. Aralarındaki çekişme sürerken Sultan bir kaza sonucu geçici görme duyusunu yetirir. Penbe Sultanın geçici kör olmasına çok üzülmekte kızının evde kalacağını düşünmektedir. Bu sırada Sultan'ın gözleri açılır fakat Sultan'la Ferhat bu müjdeli haberi Penbe'ye söylemezler ve ona güzel bir oyun oynamaya karar verirler. Hesaplayamadıkları bir şey vardır ki; Penbe de onlara sürpriz bir oyun oynayacaktır

18. BÖLÜM

Aliş'in çektiği milli piyango biletine büyük ikramiye çıkar. Haberi alan Pembe hemen koşarak gelir ve biraz para koparabilmek için türlü numaralar yapmaya başlar.

Yunuz durumdan istifade ederek üçlü düğün ister. Sultanla Ferhat, Selim'le Fatoş, Yunuz'la da Pembe evlenecektir. Fakat nikah günü Yunuz evlilik sözleşmesi yapmak

19. BÖLÜM

Yunuz ve Pembe ailelerine bir televizyoncu gelir ve onlardan bir eğlence programı yapmalarını ister. Yunuzlar iyi bir paraya anlaşırlar ve ilk programlarını yapmaya başlarlar. Fakat durmadan kavga ettikleri için ilk programı yüzlerine gözlerine bulaştırırlar ve daha program bitmeden kovulurlar.

Kovulmalarına üzülürlerken başlarına daha kötü bir şey gelir ve banka soyguncuları tarafından rehin alınırlar. Soyguncular istekleri yerine getirilmezse saat başı bir rehinenin öldürüleceğini söylerler. Pembe ve Yunuz ölüm korkusu içinde itiraflara başlarlar. Fakat herkesi şok eden bir sürpriz gelişme olayların gidişatını tamamen değiştirecektir

20. BÖLÜM

Cennet Mahallesi'ne gelen bir film yönetmeni burada bir film çekmek ister. Yönetmen filminde Yunuz ve Penbe ailesini oynatacaktır. Ferhat'la Sultan filmdeki iki sevgiliyi canlandırmaktadırlar.

Ferhat'la Sultan'ı evlendirmek isteyen Yunuz bir üçkağıt bulur. Filmdeki sevgililerin evlenme sahnesinde gerçek nikah memuru kullanacaklar böylece Penbe'nin haberi bile olmadan Sultan'la Ferhat resmi nikahla birbirleriyle evleneceklerdir. Yunuzlar planlarını uygularken Penbe'de onlara güzel bir sürpriz hazırlamaktadır

21. BÖLÜM

Ailelerinin baskısından bunalan Ferhat ve Sultan bu kez evlenmeye kararlıdırlar. Penbe onları vazgeçirmeye çalışır ama dinlemezler.

Bu arada Karadeniz'in bir köyünden kalkıp gelen Cemile namusunu temizlemek için İdris'i aramaktadır. Kadere bakın ki İdris Ferhat'a ikizi kadar benzemektedir. Ferhat'ı İdris sanan Cemile kendisiyle evlenmezse onu öldüreceğini söyler.

Bu arada Sultan da Ferhat'ın gerçekten kendisini aldattığını düşünmektedir. Olaylar tam içinden çıkılamaz duruma geldiğinde ise herkesi büyük bir sürpriz beklemektedir,,

purna
31-12-05, 08:17
22. BÖLÜM

Penbe ve Yunuz bir gece birlikte alkol alır ve sarhoş olurlar. Sabah uyandıklarında Yunuz Penbe'ye bir oyun oynamaya karar verir ve Penbe Yunuz'la birlikte olduklarından şüphelenmeye başlar. Yunuz'un bu durumu her yerde anlatacağından korkan Penbe mahallenin diline düşmemek için Yunuz'u evlenmeye ikna eder. Yunuz'un şartı ise önce Sultan'la Ferhat'ın evlenmesidir. Penbe bu şartı da kabul eder.

Bu sırada hapisten çıkan azılı katil Jilet Abbas Yunuz'dan intikamını almak için gelir. Yunuz Jilet Abbas'tan kurtulabilmek için kadın kılığına girer ama bu işleri daha da karıştıracaktır. Jilet Abbas Yunuz'a aşık olacak ve evlenmek isteyecektir. Finalde ise herkesi bir sürpriz beklemektedir

23. BÖLÜM

Yunuz Pembe'yi kıskandırmak için Olga Dimitrova adında çok güzel bir yabancı kadınla formalite nikah yapacaktır. Pembe ise Yunuzu Olga'ya kaptırmamak için hemen kolları sıvar, güzellik merkezlerine gider, solaryuma girer, güzel elbiseler alır.

Bu arada meyhaneye gelen Parmaksız Hakkı isimli mafya babasının kızı Ferhat'a aşık olur ve yakın olabilmek için Ferhat'tan keman dersleri almaya başlar. Ferhat kızın asıl niyetini öğrenince ders vermeyi bırakır. Fakat kız Ferhat'ın peşini bırakmaz ve gelip Yunuzların evine yerleşir. Kızın babası Parmaksız Hakkı kızının Ferhata kaçtığını öğrenince evlenmeleri gerektiğini söyler.

Ferhat Parmaksız Hakkının kızıyla evlenir fakat düğünde herkesi büyük bir sürpriz beklemektedir

Yunuz Hindistan'dan gelmiş bir guru taklidi yapmaktadır. Sosyete kadınları Hindistan'dan gelen bu ünlü guruyu görebilmek için mahalleye akın ederler. Fakat guruluk macerası karakolda sonlanır.

Bu arada Penbe'nin de doğum günüdür. Yunuz, Ferhat ve Sultan Penbe'ye sürpriz bir doğum günü partisi yapmaya karar verirler. Ve bir plan yaparlar. Plan gereği Yunuz'la Ferhat kar maskesi takıp soyguncu gibi Penbe'yi rehin alıp kaçıracaklardır. Penbe kaçırıldım sanırken bir doğum günü partisinin içine düşecektir. Planlarını tam uygulayacakken beklenmeyen bir gelişme olur ve Penbe gerçek soyguncular tarafından kaçırılır. Herkes şaşkınlık içindeyken hiç beklemedikleri bir sürpriz olayların akışını tamamen değiştirecektir

25. BÖLÜM

Yunuz ve Penbe aileleri kavga edip karakola düşerler. Karakoldan dönerlerken Ferhat yolda bir poşet bulur. Poşetin içinde büyük miktarda para vardır. Para paylaşımı için kavga ederlerken poşette bir not bulurlar. Ve parayı bir böbrek hastasına ait zannederler. Parayı sahibine geri vermek için saklarlar. Oysa para bir mafyaya aittir.

Mafya paranın Yunuzlarda olduğunu öğrenir. Paralarını geri alabilmek için Yunuzun küçük oğlu Alişi kaçırırlar. Mafya Yunuzlardan parayı bir saat içinde bir adrese bırakmalarını ister. Fakat Yunuzlar parayı bırakırken başlarına olmadık işler gelir. Bu arada zaman giderek daralmaktadır. Yunuzlar Aliş için endileşenirken hiç beklemedikleri bir sürpriz sayesinde olaylar çözülür.

purna
31-12-05, 08:19
26. BÖLÜM

Meyhaneye eğlenmeye gelen bir Mafya babası Sultana aşık olur. Sultanı istemek için eve gelir. Ama Mafya babasına kızını vermek istemeyen Pembe korkudan ne diyeceğini bilemez ve bir yalan uydurur. Sultan Ferhatla evlidir der.

Mafya babası bu yalana inanmaz ve durumu kontrol eder. Sultanla Ferhat evli numarası yapmaya başlarlar. Fakat Mafya babası bu evliliğin bir yalan olduğunu fark eder ve meyhaneyi basar. Baskın sırasında Yunuz Pembeyi korumak için silahın önüne atlar ve yaralanır.

Hastanede bir eşcinsel Yunuza kan verir. Yunuz bunu öğrenince şok olur. Ertesi gün eşcinsel gibi davranmaya başlayan Yunuz herkesi hayretler içinde bırakır. Fakat güzel bir sürprizle her şey tatlıya bağlanır.

27. BÖLÜM

Penbe'nin babası Deli Kadir bir kadınla evlenir ve kadını eve getirir. Penbe ve ailesi bu kadını kabul etmek istemezler. Bunun üzerine Kadın Penbe'ye kötü davranmaya başlar. Penbe en sonunda kadının eziyetlerine dayanamayıp evden kaçar. Fakat bindiği otobüs kaza yapar. Penbe kazayı ucuz atlatır ama bir karışıklık sonucu televizyonda ölenler arasında adı okunur.

Penbe otobüs firmasının yolcuları sigortalattığını ve ölenlerin ailesine yüklüce bir miktar para ödeneceğini öğrenince ölü numarası yapar. Erkek kılığına girip mahalleye gelir. Herkesten kimliğini gizler.

Bu arada Yunuzlar ve Sultanlar da Penbe'ye cenaze merasimi hazırlamaktadırlar. Penbe erkek kılığında cenaze yerine gelir. Fakat Sultan Penbe'nin yaptığı küçük bir hata yüzünden Pembe'nin gerçek kimliğini anlar ve o da anasına oyun oynamaya karar verir.

Ferhat'la evlenmeye karar verirler. Ferhat'la Sultan doludizgin evliliğe giderken onları büyük bir sürpriz beklemektedir

Yılbaşı gecesi meyhanede çalan Yunuzlar, Noel baba giysileri giymişlerdir.

Bu arada yılbaşı gecesi bir mağazayı soymak isteyen soyguncular da Noel Baba kostümleri giymişlerdir. Soyguncular meyhanenin önünde araba değiştirirken sarhoş olan Yunuz soyguncuları görür. Ve soyguncuların giydikleri Noel baba kostümlerinden dolayı onları Penbeler sanır. Aralarına karışarak gider.

Bu arada soyguncuları arayan polisler de Penbeleri soyguncu diye yakalar. İşler iyice karışır. Fakat beklenmeyen bir sürpriz her şeyi değiştirecektir.

29. BÖLÜM

Sultan'ı istemek için zengin görücüler gelir. Tam bu sırada Yunuz'lar da Ferhat'a Sultan'ı istemek için gelirler. Ve iki taraf kıyasıya bir mücadeleye girer Sultan için.

En sonunda Yunuz Pembe'nin istediği başlık parasını ödemeyi kabul eder. Böylece Pembe de Sultan'la Ferhat'ın evlenmesine razı olur. Fakat bir problem vardır.

Yunuzlar başlık parasını nasıl ödeyeceklerini kara kara düşünmeye başlarlar.

Bu arada Pembe'nin eski sevdalılarından Etem Almanya'dan kesin dönüş yapar. Etem, yunuz'un can düşmanıdır. Yunuz Etem'in dönmesinden hiç memnun değildir. İkisi de Pembeye aşık olan bu iki eski düşman birbirleriyle sürekli dalaşmaya başlarlar.

Sultanı istemeye zengin bir damat adayı gelir. Fakat Sultan adamı istemez. Bunun üzerine Pembe büyücüye gidip büyü yaptırır. Bu büyüyle Sultan zenginlikten ve paradan hoşlanacaktır.

Yunuzlar Pembenin böyle bir büyü yaptırdığını öğrenirler ve pembeye bir oyun oynamaya karar verirler. Oyun gereği; Sultan Pembe'nin büyülü böreğinden yer ve paragöz olmuş gibi davranır. Pembe büyünün işe yaradığına sevinirken Sultan bu sefer de eve oldukça yaşlı bir adamı getirir. Bu çok yaşlı ve zengin adamla evlenecektir. Pembe şok olur. Bu sefer de Sultanın üzerinden büyüyü kaldırmaya çalışır. Herkesi finalde bir sürpriz beklemektedir

yaprak
31-12-05, 10:33
cennet mahallesinde pembe çok iyi rol yapıyor .bu nedenle onu kutlarım.sultanla ferat da pembe gibi hele o hipnotize ettikleri bölüm çok sevindim vallahi sonunda sultan la ferat evleniyo demiştim ki iş bozuldu .dizi gereği olduğunu biliyorum ama insanların birbirlerini sewmeleri güzel bişey.ama annalerinin on karşı çıkması kötü bişey.özellikleee ben seni sevmiyorum deyip de sevmek kötü bişey.neyse ceap yazmanızı bekler tüm oyuncuları kutlarım

romantika
06-01-06, 23:27
Bu diziye bir kere baktım. Seviyesiz şakalar! İkide bir PUUU! diye birbirlerinin suratına tüküren insanlar! Sayın kaç kere tükürülüyor. Ben saymadım. Çirkin sözler, örneğin "b...k ye", beriki cevap veriyor: "b...ku sen ye" Kısacası İĞRENÇ bir dizi. Kullanılan Türkçe de bu iğrençliğe uygun! Çocuklara, gençlere ne güzel örnek oluyor! Yazıklar olsun. Bir ara bu çingene dizilerinden millete gına gelmişti de kaldırılmıştı, (80'li yıllarda) şimdi ne hikmetse yine başladı. İnşallah millet yine böyle tükürüklerden, küfürlerden, sövgülerden bıkar da yine kaldırılır. Sulukuleli olmak marifet mi yahu?

ebrush_05
09-01-06, 11:03
bu diziden bikmis durumdayim. tamam pembe nin oyunculuguna laf yok, super kadin ama artik yeter dedirtiyo. allahim ne zaman bunlar evlencek diye soruyrm yaa.

purna
10-01-06, 14:17
Nota bildiğim halde şarkıcı olmayacağım

Show TV ekranlarının en beğenilen dizilerinden 'Cennet Mahallesi'nin başarısındaki en önemli unsurlardan biri de uyumlu bir ekip çalışmasının yapılıyor olması. Özellikle başrol oyuncularından Çağla Şıkel ile Alişan, nam-ı diğer 'Sultan' ile 'Ferhat', dizide sergiledikleri başarılı uyumla milyonların gönlünde taht kurmuş durumda. Peki ikisi birbiri hakkında ne düşünüyor. Setteki samimiyetlerini ve dostluklarını özel hayatlarına da taşıyorlar mı?

Cennet Mahallesi projesinde yer almadan önce de ikiniz ünlü insanlardınız.

Tanışmadan önce birbiriniz hakkında neler düşünüyordunuz, neler biliyordunuz?

Çağla Şıkel: Alişan'ın komik ve enerjik biri olduğunu tahmin ediyordum. Onu tanıdığımda ise karşımda espri yeteneği yüksek, etrafına pozitif enerji saçan birisi vardı. Tahminlerimde yanılmadım.

Alişan: Çağla'nın bir kere mankenlik camiasının en akıllı isimlerinden biri olduğunu tahmin ediyordum. Dediğim de çıktı zaten. Çağla, her şey hakkında bilgisi olan, çok kültürlü ve algılama yeteneği yüksek bir insan.

Sette kurduğunuz dostluğu dışarıya da taşıdığınızı biliyoruz. Dışarıda neler yaparak vakit geçiriyorsunuz?

Ç: Eskiden vakit geçiriyorduk. Fakat, şimdi onu da yapamıyoruz. Bilseniz, o kadar üzülüyoruz ki buna... Eskiden setten çıkıyorduk. Sonra da Melek Abla'nın (Cennet Mahallesi'ndeki Pembe) yaptığı program dahilinde yemeğe filan gidiyorduk.

A: Geçen sene ilk 3-4 ay rahattık ve kendimize vakit ayırabiliyorduk. Çünkü stoklu çalışıyorduk. Ama şimdi set dışında ailemizle bile birlikte olamıyoruz. Gidip hemen yatıp, uyuyoruz.

ALİŞAN'IN BİR PARÇASI ESKİ SEVGİLİMLE ŞARKIMIZ OLDU

Peki eskiden Alişan'ın söylediği müzik türünü dinliyor muydun?

Ç: Hayır, açıkcası dinlemiyordum. Ama, Alişan'ın birkaç şarkısını eskiden de çok seviyordum. Hatta çok sevdiğim bir insanla Alişan'ın bir şarkısı ortak parçamız bile olmuştu.

'Cennet Mahallesi' dizisinde birbirini seven ama bir türlü kavuşamayan

'Sultan' ile 'Ferhat' karakterini canlandırıyorsunuz. Peki gerçek hayatta da Çağla Şıkel ve Alişan bir aşk yaşayabilir miydi?

Ç: Alişan ile o kadar güzel bir dostluğumuz oluştu ki, bunun önüne geçecek bir sevgi yok. O aşkı da biz yaşayacak olsaydık çoktan yaşardık. Ve siz de bunu fark ederdiniz. Alişan ile bir anda çok samimi olduk ve birbirimizle çok şey paylaştık. Hala da paylaşıyoruz. Biz birbirimiz için çok özel ve önemli insanlarız. Çok sıkı dostuz. Bunun da kıymetini biliyoruz. Bence arada bir şey yaşanmış olsaydı bu arkadaşlığı bu seviyeye getiremezdik.

A: Öyle bir şey hiçbir zaman düşünmedik. Bizim çok iyi bir arkadaşlığımız oluştu. Herhalde sette tanışıp iki gün sonra haşır neşir olan başka bir ekip yoktur.

Peki bayramı nasıl geçireceksiniz? Ne gibi planlarınız var?

A: Hiçbir plan yapmadık. Bayramda sadece ilk gün izinliyiz. Ondan sonra sette çalışmaya devam ediyoruz.

Ç: Bayramda bile bize durmak yok.

Nota ve solfej biliyorum fakat şarkıcı olmam

Peki Çağla, sence sesin nasıl?

Alişan dinleme imkanı buldu mu?

Herkes gibi normal bir sesim var. En azından nota ve solfej de biliyorum. Ama öyle bir iddiam yok. Sadece şuursuzca bağıra bağıra şarkı söylemeyi seviyorum. Alişan'a göre ise sesim güzel, yani kötü değil.

Sanatçı olmasam çoktan evlenmiştim

Alişan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan seni görünce 'Evlenmenin vakti gelmedi mi?' demiş Ne zaman evlilik?

Sanatçı olmasaydım, 30 yaşındaki bir erkek olarak çoktan evlenmiştim. Bu işi yaparken aile kurmak çok zor. Ancak, maddi manevi garantim olduktan sonra evlenebilirim.

Kaynak: AKŞAM

chaylack
10-01-06, 15:46
ya yok böle bi dizi sabahları gerçekten neşe kaynağı gibi bişey oluyo resmen melek baykalın canlandırdığı pembe karakteri süper melek baykal süper daha ne diyim şu paralara bak yeşil yeşil
bi bölümde de ethem in evinde duvarda bi resim vardı sanırım napolyon un resmiydi gördü ve ayne şöle
napulyon dan gözümü alamıyorum caanımm etheemm gördün güzel bacaklı karıyı sırıtırsın değilmi caanım ya süper ya :img-thumb

GeLiNcIk88
17-01-06, 20:43
:img-hyste cok guzel bir dizi... :img-hyste

ozelliklende pembe rolunu harika oynuyor helal olsun pembeye rolunun altinda harika bir sekilde kalkiyor

oyuncularin hepsi birbirinden iyi

dizi_tirya
04-02-06, 20:37
çok tartışmalar oldu ama diziyi izlememeyi anlarım fakat dizi için hakarete varan tartışmalar yapılmamalı.çünkü usta isimler bir araya gelmiş bu dizide.hem kalitesiz bir yapım olsa bu kadar izlenmezdi.güldürüyor çok da güzel bir dizi.pembe karakterine bayılıyorum.melek baykal en sevdiğim kadın oyunculardan biri.usta bir isim.güzel projelerde rol aldı.ayrıca hangi bölümdeo lacak bilmem ama önde gidiyorlar.pembe mezara giriyordu bir magazin programında gördüm.
tekrarlarını bile izliyorum..

sabahları 11 civarlarında başlıyor ve 12:50 gibi bitiyor.herkse duyrulur.daha doğrusu bilmeyenlere...

sarışınım
08-02-06, 09:43
http://img208.imageshack.us/img208/6306/081014261gd.png
http://img229.imageshack.us/img229/9455/081014280ba.png
http://img229.imageshack.us/img229/8467/081014440qo.png

sarışınım
08-02-06, 09:51
http://img229.imageshack.us/img229/4416/081014352cu.png
http://img229.imageshack.us/img229/8132/081014531tm.png
http://img229.imageshack.us/img229/5636/081014599pe.png

sarışınım
08-02-06, 10:04
http://img229.imageshack.us/img229/7246/081016432ec.png
http://img223.imageshack.us/img223/4664/081016460gv.png
http://img221.imageshack.us/img221/4292/081022188xt.png
http://img214.imageshack.us/img214/6656/081022368ow.png
http://img214.imageshack.us/img214/8792/081025323gy.png

esmer_kizz_cisem
25-03-06, 20:23
bence gayet guzel bir dizi ya
hem birbirlerine dusman lar hem de birbirlerini cok seviyorlar :)
ve konusma aksanlari fln da gayet ii beceriyorlar aferim ne ditim yaw :):)

chandie13
12-04-06, 19:11
Genel anlamda bakacak olduktan sonra son derece saçma, birbirini tekrar eden olaylar, inandırıcılıktan açık ara uzak ve insana birşey vermeyen bir dizi. Alişan'ın dizide rol alması da ayrı bir kötü. Ama Melek Baykal gibi doğa üstü bir insan dizide oynayınca ve mükemmel ötesi performansını sergileyince, bana da kahkalarla izlemek düşüyor.

**Bi de Penbe'nin oynak bailna dediği oyuncuyu da çok seviyorum.

anil16
13-04-06, 07:45
Guzel bi dizi.Pembe cok komik.Bi evlenemediler.Dugun yapmakdan bikmadilarmi? Yuzekere yaptilar hep pembe planlari anliyo ve dugun olmuyo.Bu cok komik oluyo hep.

chandie13
11-05-06, 00:06
ben takip etmesem de Melek Baykal'ı her türlü izlerim. ama artık şu ferhat ile sultan evlensin. sıkıntı bastı artık onların evlenme çabalarından

fb_polat
26-05-06, 11:05
Bu kaçıncı tekrarı ama hala izliyorum.Sırf Pembe (Melek Baykal) için bile izlenir o dizi.Pembe çok komik ya.Zaten oynadığı her rolün hakkını veriyor

Müjdat gezen'in yokluğu hiç farkedilmiyor.Beter Ali de çok eğlenceli bir karakter.Mahalle daha da şenlendi onunla beraber

burchincik
01-06-06, 19:11
bende tekrarları yüzü aştı(abartma) ama daha ilk defa konuyormuş kahkaha ile izliyorum müziklerinede bayılıyorum....onlarla birlikt ben de oynıyacağım yakında :)

anil16
02-06-06, 01:44
Ben kavgalarina,ciyak ciyak bagirmlarina bayiliyorum her dakka karakoldalar cok komik bide diziye simdi maymunda girdi cok tatli ve komik oldu yeni bolumler.

Senyede devam etsin cunku baska bu kadar guzel diziler pek yok.Bir iki tane o kadar. :)

_Aysegül_
09-06-06, 20:18
dizi cok güzel cok komik ama cok SIKTI ya hep ayni. ferhatla sultan tam evlencekken,ya rüstem gidio pembeye söylüyo yada pembe bi oyun yapio nebilim her türlü engelleniyo iste ferhatla sultanin evlenmeleri.............

iborotti89
10-06-06, 22:47
arkadaşlar bu dizide en sevdiğim bölüm şu...
pembe çiçek satarken amerikan bir diplomat çiçek alırken pembeye aşık oluyor. yemeğe çıkmalar falan. beter ali pembeyi kaybedeğini anlıyor. pembeye diyor ki. pembe biliyorum sana layık bir insan değilim. sen o diplomatla daha çok mutlu olursun. senin için ingilizce bir şiir yazdım bunu romantik bir gecede o diplomaata oku. sana kesin hemen evlenme teklifi eder. evlenmeni çabuklaştırır. pembe de "canımmm sağol" diyor. beteri alnından öpüyor. neyse pembe diplomatla yemeğe gidiyor. kağıtta yazılanları mum ışığında diplomata okuyor. " you are a donkey" diplomatın surat ifaedsi değişiyor tabi. beter aliyle götingenli ethem de köşeden izliyor. ethem diyor ne dedi ne dedi. beter" sen bir eşeksin" . ethemin gülüşü süper zaten "eheheheh" pembe devam eder " your mother is a big monkey" diplomat sinirlenir. ethem " ne dedi ne dedi" beter" senin annnen koca bir maymundur" ethem "eheheh"
süper sahneydi ya... :):):)

iborotti89
11-06-06, 00:21
Iboo ..sen bu diziyi izlermiydin ya ....hani alisani pek sevmezdin
aaa hiçbir bölümünü kaçırmam hem de. alişanı sevmiyorum ama özkan uğura götingenli etheme pembeye rızaya bayılıyorum. alişanı yok farzederek izliyorum. zaten tek sıkıldığım sahneler de alişanla çağla şikelin sahneleri...
onun dışında her bölümünde kahkahalarla güldüğüm süper bir dizi. maymun da ayrı bir zevk katmıştı. sonunda maymun evlendi. pembe 5li muz takıyor. anasından oğluna 5i bir arada diyor.:) süper bir dizi bence sürekli dewam etmeli

Ebru_21
11-06-06, 00:25
super yaa ama yunus varken daha guzeldi bence yaa pembeyeeee bayiliyorum cok komik yanliz su sinir sinir sinirrrr kanal showtv cennet mahallesi'nin fragmanini verdi bugun dahaa cumartesi saat 20.00 de diye ama 22.15 te basladi yaa sinir oluyom su showtvye

karenaa
11-06-06, 00:26
OK Ibo....bende diziyi cok seviyorum ...sirf alisan var diye izlemistim onceden..
gercektenmi ya ?....bende sadece alisanin sahnelerini bekliyorum ...butun alisanin sahnelerini videoya kaydedtim...

iborotti89
11-06-06, 00:31
bencede yunus varken daha iyidi ....cok komik bir adamdi ya
yunus varken daha başkaydı tabi ama beter ali ve götingenli ethem de eksikliği doldurmaya çalışıyor. kapatıyorlar da bence. gene eskisi gibi gülüyorum. yunusun zeki alasyayı kızdırdığı sahnelere bayılıyordum
"komiserim, babanız hiç kütahyada bulundu mu" "yoo niye sordun" "ben de bulunmadım" " lan sen beni öldürecek misin be adam defollll" :):):)

Ebru_21
11-06-06, 00:33
yunus ve pembe'nin evlendikleri bolum superdii :img-grin2
yunus hasta oldugunu saniyordu yaa cok komikti

karenaa
11-06-06, 00:39
yunus varken daha başkaydı tabi ama beter ali ve götingenli ethem de eksikliği doldurmaya çalışıyor. kapatıyorlar da bence. gene eskisi gibi gülüyorum. yunusun zeki alasyayı kızdırdığı sahnelere bayılıyordum
"komiserim, babanız hiç kütahyada bulundu mu" "yoo niye sordun" "ben de bulunmadım" " lan sen beni öldürecek misin be adam defollll" :):):)

bende beter aliyi seviyorum ama o ethemi hic sevmem ya ....hic komik degil ...
evet yaa ...yunus super oynuyordu

iborotti89
11-06-06, 00:39
doğru o bölüm de süperdi. sonra da pembe boşanmak için türlü türlü çareler aramaya başlamıştı...
pembenin konuşması süper olduğu için bir yer çok güzeldi ya. ferhatla sultan evleniyor " durun bu nikah kıyılamaz" "aaa yine ne oldu ya" " 20 yıldır bu acı gerçeği sakladım. siz evlenemezsiniz. çünkü siz kardeşsiniz" :) yunus: olmaz öyle şey, ben seninle hiç yatmadım ki adi gacı. pembe: hatırlıyor musun yunusçum, hani o gece sarhoştun, kapıyı açtım üzerime atladın, yapma yunusçum dedim dinletemedim. işte o günden sonra ferhat doğdu. yani ferhat benim öz oğlumdur" yunus" cidden öyle mi oldu ya. olabilir valla hatırlamıyorum" ferhat: " yazıklar olsun sana baba ya" :):):) her sahnesi komedi ya...

iborotti89
11-06-06, 00:44
alişanın sesine hala gıcık kapıyorum. bana çok yapmacık geliyor. tip olarak da çağla şikelle hiç yakışmıyorlar.
zaten insanlar o dizide alişana gülmüyor ki. alişan yan rol. 50 laf söylüyorsa 1ine ancak. hatta o bile yok.
beter aliye götingenli etheme rızaya pembeye gülüyoruz..
herşeye rağmen cennet mahallesi tam gaz dewam etmeli...

karenaa
11-06-06, 01:01
sesi super vallah...ben bayiliyorum sesine....bence cook yakisiyorlar...cok tatlilar beraber....neden gulmesinler....herkes guluyor alisana ..cok komik...evet basrolde o degil ..pembe ve ali ....ya tamam adami sevmiyorsun ama bosuna hic guldurmuyor insani deme ....rolunu super oynuyor

iborotti89
11-06-06, 01:06
alişanın rolünde insanı güldürecek birşey yok ki? gülüncek roldeki insanlara zaten gülüyoruz. beter, pembe ve götingenli ethem zaten seyircileri güldürmek onların işi. ferhat sultanla evlenmek için yalvaran bir etkisiz eleman bence. ferhatın söylediği birşeye güldüğün bir sahne söyle o zaman bana. ben ferhatın şu sahnesine güldüm de. sadece 1 sahne istiyorum senden...

karenaa
11-06-06, 01:12
var nasil olmazki .....butun dizi ferhatin ve sultanin evlenmesi uzerine zaten ...
cok sahnesi var vallah....suanda aklima gelmiyor ama sonra yazarim...

iborotti89
11-06-06, 01:17
mutlaka yaz bekliyorum. eminim ki öyle bir sahne bulamayacaksın. evet evlenmeye çalıştıkları sahnede nikah massaında hep komiklikler oldu ama bütün bunlar hep pembenin gelmesiyle, pembenin ortama komiklik katmasıyla oldu. alişanın gülünecek 1 sahnesi bile olduğunu düşünmüyorum. bulursan söyle, ben de öğreneyim...

karenaa
11-06-06, 01:23
yazarim sonra....1 tane degil ..cook sahneler bulacagim....nikahin sonunda alisan hep bir komiklik yapar...bence hakini yeme oglanin ya ...

iborotti89
11-06-06, 01:48
ben bütün bölümlerini izledim ama alişanın nikahın sonunda 1 kere olsun bir komiklik yaptığını görmedim. diyorum sana işte karenacım, biliyorsan söyle ben de öğrenmiş olayım...

karenaa
11-06-06, 13:50
vallah ben cok gordum ..neyse sen bilirsin .....tamam simdi aklima bitanesi geldi.........hani ferhat sultani kacirmisti ya ...bi otele gittiler..orda cok komik sahneler vardi.........sonrada ethemin evine gittiler...ethem pembeye dedi orda olduklarini......sonra ferhat toalete gitti ve geldi...sultan yatakta sanmisti ama aslinda pembe ordaydi ....ferhatta dedi ona ...iyiki o annan yok falan filan ..orda cok komikti ....bilmem hatirladinmi

iborotti89
11-06-06, 15:25
evet çok güzeldi ama orada gülünen durum. pembenin kızı yerine durması. adam yerine kenan imirzalıoğlu, arif kilisli veya bizzim mahalleden bir çocuk başrolde olsa, pembe altında saklı, iyi ki anan yok diyor, herhangi bir kişi dahi olsa o duruma gülünür zaten. yani burada gülünecek kişi alişan değil. gülünmesi yüzde yüz bir durum oluşturulmuş yani... yani alişan yerinde herhangi birisi de olsa kesinlikle gülünecek bir durum.. :) başka sahne varsa aklında söyleyebilirsin

karenaa
11-06-06, 15:29
ya sadece oyle demesiyle degilki ..sonradan bagirdi ahh pembe abla diye sonra iste kostu falan ...cok komikti ....vallah ne kenan ne arif nede baska biri yapamaz bu rolu ...ben diyorum ...baska biseyde demicem

iborotti89
11-06-06, 15:32
ben bu rolü yapar demiyorum ki zaten evet yapamaz diyelim, yakışmaz. ama sadece içinde bulunulduğu o duruma göre herhangi birisi bile olsa bütün millet güler. ama sadece o duruma göre. çünkü o durumda kim olursa olursa herkes güler... orada alişana gülündüğü yok. içinde bulunulduğu ortama gülünüyor, ve pembenin kendine özgü konuşmasına...

karenaa
11-06-06, 15:37
evet zatende yapamazlar.....hicte degil ya ....herhangi birisi olsaydi ben gulmezdim ...ama alisanin hareketlerine guldum ben ...

iborotti89
11-06-06, 16:33
karenacım ne dersen de. orada herhangi bir insan olsa gülmemen mümkün değil. kendini kandırma. bütün herkes kim olursa olsun güler orada. öyle tasarlanmış bir sahne.
sonuçta o sahnede herkes " aaa pembe abla" diyebilir ve herkes de o durum içinde o harekete gülebilir... orada gülünen alişan değil pembenin süper oyunculuğu ve sahnenin bütün herkes tarafından mutlak gülünecek bir sahne olarak tasarlanmasıdır...

iborotti89
11-06-06, 16:41
hayır alişanı sevmiyorum doğru. ama neyse sen anlamak istemesen de anlama karenacım. gerçek bu. o sahne öyle tasarlanmış. kim olsa yüzde yüz gülünecek bir sahne . başka da birşey demiyorum...

iborotti89
11-06-06, 16:56
neyse daha fazla sana bunu izah etmeye çalışıp, moderatörlerin gene uyarı vermesini istemiyorum.
alişanın oyunculuğu hiçbiryerde iyi değil.
cennet mahallesine dün bakmadım. kaybolan yıllara baktım purna. o yüzden ben anlatamam. izleyen biri varsa anlatsın...cen

iborotti89
11-06-06, 17:05
4 dizi yaptı evet ama hepsinde de maalesef başarısız... oyunculuğu kötü...
ona bakarsan kenan imirzalıoğlu 3 dizi yaptı. alişandan daha az. şimdi alişan daha mı tecrübeli oluyor, oyunculuk açısından..

iborotti89
11-06-06, 17:16
neyse cennet mahallesi hakkında yorumlarımıza dewam edelim.
beter ve ferhat ufak zelişi mi ne kaçırmışlardı. pembeden fidye istiyorlar sonra da kahramanmış gibi yapacaklardı. hem beter pembeye hem de ferhat sultana kavuşmuş olacaktı. ama zelişi gerçekten mafya kaçırınca işler karıştı. beter maske içindekileri ferhat ve muhtar sanıp vurmaya başladı. sonra gerçeği anlayınca " abi nolur abi" yalvarmaya başladı. pembe de " puh sana erkekliğin bu kadar he"
:):) her bölümü komedi ya.

iborotti89
11-06-06, 17:36
karenacım o bölümü showun sitesinden de izleyebilirisn. cennet mahallesinin istediğin bölümüne bakabilirsin...izle öyle komik bölümleri kaçırma bence

iborotti89
11-06-06, 21:59
aaa kusura bakma karena . evet alişana güldüğüm 1 sahne vardı yeni aklıma geldi . tek bir sahne. alişanın gay rolünü oynadığı sahne :) saçlarını sarıya boyamış, küpe , takılar falan. çok da yakışmış. tam gay tiplemesine oturmuş. o konuda haklısın...

ankaralıkız
13-06-06, 20:14
ya melek baykal ın oyunculuğuna hayranım ayrıca senaristleri de tebrik ediyorum her bölümü birbirinden güzel gerçekten bravo

özgür_keremcem
15-06-06, 20:03
valla bu dizide gül gül ölüyorum özellikle çağla şikekin ve melek baykalın oyunculuğuna bayılıyorum gerçi beterinde hoşuma gidiyo özellikle oynaması:):

cyprus_hsn
15-06-06, 22:09
tekrarlarını bile zevkle ve keyifle izliyorum... melek baykal'ın canlandırdığı "pembe" rolü yok mu? bitiyorum ona :) fakat eski bölümlerinin daha güzel daha komik olduğunu düşünüyorum.. Müjdat Gezen'in diziden ayrılması kötü oldu bence. ama yine de dizi çok başarılı. tekrarları bile ilk 100 program arasında ilk 15'e giren bir dizi hakkında başka ne diyebilirim ki.. umarım yeni sezonda da bizlerle olur

umuttaciri
18-06-06, 20:40
Dizinin bitip bitmeyeceği konusunda bir bilgi yok ama bence 1 sezon daha oynar ondan sonrada biter diye düşünüyorum Melek Baykal 1 tane sırf onun için izliyorum zaten diziyi

tvrehberi
19-06-06, 14:52
Ya show tv bu diziyi hergün 5 saat yayınlıyordum minimum. Yuh artık ya.Utanmasalar 24 saat yayınlayacaklar:img-icecr
ya evet.tamam komik,güzel fln.ama sabah,öğle akşam ne zaman açsam çıkıyo karşıma.bi yerden sonra artık diziden de bıktırdılar beni.şimdi serap ezgü de tatile girerse sürekli yayınlarlar arka arkaya 3-4 bölüm.

dizi_tirya
19-06-06, 17:07
acayip güzel bir dizi.
melek baykal harika bir oyuncu.ben izlerken çok eğleniyorum.zamanla daha güzel oldu.
dizinin tutacağı bellydi ilk zamanda.
ama çocuk gibiydi aslında.
zaman geçti çok daha iyi oluyor.devam etmeli...!

burcuuu
21-06-06, 16:19
Ya show tv bu diziyi hergün 5 saat yayınlıyordum minimum. Yuh artık ya.Utanmasalar 24 saat yayınlayacaklar:img-icecr

Bu duruma ÇoOok sinir oLuorum!!
Tamam qüzeL dizi izLioruz,izLenio,seviLio
ama bu kadarı da fazLa ya onun yerine eski diziLerden
birinin tekrarını verseLer çOoK daha ii oLcak..

burchincik
22-06-06, 17:28
arkadaşlar bu dizi için üzücü bir dedikodu var ferhat karekterini canlandıran ALİŞANın diziden ayrılacağına dair inş bu olmaz ferhatsız hiçbirşeye benzemez zaten müjdat gezen gidince yokluğunu zor kapattılar........:img-sorry

cyprus_hsn
24-06-06, 21:17
evet sonunda evlendi Sultan ile Ferat.. artık "oooooh be" dedim resmen. kaç sezondur evlenememişlerdi bi türlü.. bu bölümü güzeldi gerçekten. Robot Sultan muhteşemdi :)

Ebru_21
24-06-06, 21:47
neeeee evledinlerrrr mi supeer yaaa cok sevindim ben sonunu izleyememistim kaybolan yillari izliyordumm ohh be sonunda evlendilerr ya cok sevinidm

SÜRMELI
25-06-06, 13:01
çok komik bir dizi pembeye bayiliyorummm birde baslarda yunus tabi.. sultan ve ferhatin evlenememleri baya sIktI ama dizi ho$ ya komik:D

Oo_esmer_kiz_Oo
25-06-06, 13:25
ewet ben de bazen izliyorum ve gzl, komik bir dizi ya :)

melek baykal mustesem ya, rolunun hakini veiyor ha resmen super oynuyor.

dun biraz baktim ve evlenince oh be dedim yani, ama evlenecekleri belliydi yabanci damat ta da olduydu cunku bu benim de aklima o bolum geldi dedim kesin evlenirler ve evlendiler:)

Crawling_
25-06-06, 17:56
Ya kabul edelim ki müjdat gezen gittikten sora biraz tadi kacti dizinin ama soradan yawas yawas toparlandi diyebiliriss, özkan Ugur'un oyunculuu, melek baykal falan cagla sikelin bu kadar basarili olagini düsunmezdim (nazar degmesin) :img-nyam: Alisan zaten öncelerde baya bir dizide oynamis (mafya dizileri) simdi böle bir komedi'de oynamasi cok hos dorusu basariorda nese sonunda ewlendiler cok sükür :icon_cry:

burchincik
25-06-06, 18:45
CENNET MAHALLESİNDEN BİRKAÇ GÜZEL RESİM...
http://img199.imageshack.us/img199/4666/101js.jpg
http://img187.imageshack.us/img187/6941/269jq.jpg
http://img260.imageshack.us/img260/8374/161oc.jpg
http://img260.imageshack.us/img260/9161/294lq.jpg
http://img529.imageshack.us/img529/5017/283ss.jpg

Crystal
28-06-06, 09:07
Arkadaslar, begenmezsin seyretmezsin demissiniz de;

Ben zaten:
"Bir de inadına sanki, ne zaman Show'u acsam bu dizi var...

Kesinlikle seyretmedim.. Seyretmeyecegim de..."

yazmıştım... Yani seyretmiyorum zaten...

Ya ben diziyi elestirdim... Sizi degil...
Alıngalık göstermeyin.. Siz sevebilirsiniz..
Ama pek çok tanıdığım kisi de bu dizinin ShowTv'de yayınlanmasından rahatsız...
Bu kadar yani...:)

MutineeR
30-06-06, 01:40
Güzel dizi gercekten insanı guldürüyor ama sabahta aksamda tekrarı veriliyor :( ... bunun yerine eski bir dizinin tekrarını verseler bence cok daha iyi 0Lur

Sevdali_Güzel
01-07-06, 11:03
Dizi süper ama bence bu dizi melek baykal oldugu icin cok tuttu.
Ya melek baykalin cekirdek yemesine bayiliyorum.:)
Ben deniyorum ama onun gibi yiyamiyorum:)))):img-grin2 :img-haha:

polat_nl
01-07-06, 14:46
arkasalar baktim kimse fazla resim koymuyoo
bari ben yapim dedim

http://img281.imageshack.us/img281/4059/1417rs.jpg (http://imageshack.us)
http://img289.imageshack.us/img289/358/1469st.jpg (http://imageshack.us)
http://img281.imageshack.us/img281/4462/1483lw.jpg (http://imageshack.us)
http://img409.imageshack.us/img409/6268/1492ij.jpg (http://imageshack.us)
http://img289.imageshack.us/img289/7340/1507pq.jpg (http://imageshack.us)
http://img289.imageshack.us/img289/3579/1518hh.jpg (http://imageshack.us)
http://img409.imageshack.us/img409/2563/1539db.jpg (http://imageshack.us)
http://img289.imageshack.us/img289/2152/1540mr.jpg (http://imageshack.us)

polat_nl
01-07-06, 14:50
http://img409.imageshack.us/img409/3126/1551yr.png (http://imageshack.us)
http://img179.imageshack.us/img179/3438/1570ml.png (http://imageshack.us)
http://img179.imageshack.us/img179/4939/1615zd.jpg (http://imageshack.us)
http://img409.imageshack.us/img409/1217/1622wy.jpg (http://imageshack.us)
http://img179.imageshack.us/img179/2700/1645ej.jpg (http://imageshack.us)
http://img409.imageshack.us/img409/7950/1657mb.jpg (http://imageshack.us)
http://img289.imageshack.us/img289/9443/1667fn.jpg (http://imageshack.us)
http://img409.imageshack.us/img409/7513/1700bu.jpg (http://imageshack.us)
http://img289.imageshack.us/img289/4186/1729yr.jpg (http://imageshack.us)

polat_nl
01-07-06, 14:54
http://img409.imageshack.us/img409/7590/1730rv.jpg (http://imageshack.us)
http://img289.imageshack.us/img289/2225/1747dn.jpg (http://imageshack.us)
http://img409.imageshack.us/img409/4397/1754vo.jpg (http://imageshack.us)
http://img409.imageshack.us/img409/3863/1765yv.jpg (http://imageshack.us)
http://img409.imageshack.us/img409/5702/1771te.jpg (http://imageshack.us)
http://img409.imageshack.us/img409/3874/1808xq.jpg (http://imageshack.us)
http://img289.imageshack.us/img289/4980/1816wr.jpg (http://imageshack.us)
http://img409.imageshack.us/img409/2466/1825cp.jpg (http://imageshack.us)
http://img176.imageshack.us/img176/7016/1839it.jpg (http://imageshack.us)

polat_nl
01-07-06, 14:58
http://img176.imageshack.us/img176/4178/1868sc.jpg (http://imageshack.us)
http://img176.imageshack.us/img176/4962/1875sh.jpg (http://imageshack.us)
http://img176.imageshack.us/img176/2148/1884vp.jpg (http://imageshack.us)
http://img176.imageshack.us/img176/1936/1900bn.jpg (http://imageshack.us)
http://img176.imageshack.us/img176/3811/beeld000p8sc.jpg (http://imageshack.us)
http://img409.imageshack.us/img409/2558/beeld001m5cp.jpg (http://imageshack.us)
http://img289.imageshack.us/img289/6015/beeld001p4gm.jpg (http://imageshack.us)
http://img289.imageshack.us/img289/1588/beeld0023xj.jpg (http://imageshack.us)
http://img176.imageshack.us/img176/8443/beeld002m3fc.jpg (http://imageshack.us)

polat_nl
01-07-06, 15:01
http://img409.imageshack.us/img409/7091/beeld004l4kn.jpg (http://imageshack.us)
http://img176.imageshack.us/img176/7287/beeld007p6jp.jpg (http://imageshack.us)
http://img409.imageshack.us/img409/382/beeld008pp0zt.jpg (http://imageshack.us)
http://img289.imageshack.us/img289/1685/beeld013m4me.jpg (http://imageshack.us)
http://img409.imageshack.us/img409/2610/beeld0150zi.jpg (http://imageshack.us)
http://img176.imageshack.us/img176/8316/beeld015p2eb.jpg (http://imageshack.us)
http://img289.imageshack.us/img289/504/beeld017j2iq.jpg (http://imageshack.us)
http://img409.imageshack.us/img409/3175/beeld017g6kk.jpg (http://imageshack.us)
http://img289.imageshack.us/img289/9025/beeld020m3ja.jpg (http://imageshack.us)

polat_nl
01-07-06, 15:03
http://img409.imageshack.us/img409/6924/beeld023j2vn.jpg (http://imageshack.us)
http://img176.imageshack.us/img176/4245/beeld025j0nm.jpg (http://imageshack.us)
http://img409.imageshack.us/img409/4893/beeld0304ry.jpg (http://imageshack.us)
http://img409.imageshack.us/img409/2065/beeld0325lj.jpg (http://imageshack.us)
http://img289.imageshack.us/img289/1669/beeld0357sz.jpg (http://imageshack.us)
http://img176.imageshack.us/img176/8937/beeld0378og.jpg (http://imageshack.us)

vanilia
01-07-06, 17:43
resimler çok güsel gerçekten bi de herkes manken olduğu için ya da özel hayatı itibariyle önyargılı olabilir ama ben çağla şıkel in oyunculuğunu bu dizide çok samimi ve iyi buluyorum izlemekten keyif alıorum. bu dizideki herkes a dan z ye rolünün hakkını veriyor. melek baykal ın yeri ayrı tabi mükemmel bir oyuncu bence cennet mahallesi her ruh halinde insanı güldürebilecek harika bir komedi dizisi

anil16
02-07-06, 21:02
evet sonunda evlendirler.Heralde biticek cunku alisan diziden ayrilmak istiuomus galiba.

ya cok guzel dizi keske ayrilmasa ve bitmese.Ama neyse sonunda evendiler ya.Pembe ogrenince cok gec kaldilar coktan evlendiler o anlayinca herseyi cok komik bir finalda.Insallah devami olur ama konu kalmadi evlendiler. :)

vanilia
02-07-06, 21:15
valla dizinin sitesinde de sezon finali yazıyo demekki devam edecek bence bu dizi bitmesin klasikleşsin çünkü çok eğlenceli. pembe melek baykal bir harika.. çağla nın da "kız ana" demesine bayılıyorum. diziyi düşük kaliteli aşağı sewiyede bulanlar size sadece gülüyorum entel geçinirsiniz ama toplumda ayrımcılık yapmayın bence bu dizi hayatı yansıtıyor ama en keyifli haliyle.. alişan da ayrılmaz umarım. böyle bir diziyi bırakacak kdr akılsız olamaz..

chaylack
03-07-06, 19:03
dizi devam edecekmiş tekrarlarına her gün bakıyorum pembeye bayılıyorum onun o para delisi hali çok komik ya sürekli çekirdek yerken ortalığa fırlatması:)

FREEDOM'S
05-07-06, 15:58
ben bu dızıye hıc ısınamadım nedense belkı senelerdır bu tarz dızılerden sıkıldıgım ıcındır oyunculara sozum yok ama dızıyı seyretmıyorum seyredemıyorum malesef

burcuuu
07-07-06, 15:11
artık hafta içi herqün ve her saat tekrarı yOoook..

ooHh BE ÇOK SEVİNDİM BUNA :)

haLa verioLar.. sadece araya kızLar Yurdu'nu koymuşLar o kadar..

ya azcık ara verseLer o kadar dizi var onu versinLer niee sürekLi bu ya...

izLemiorum her defasında ama qörmektende sıkıLdım.. başka dizi izLemek istiorum ya..

anil16
12-07-06, 02:07
pembesiz bu dizi cekilmez zaten cok super bi kadin ya.Komedyen resmen.

Ben su bolumu cok seviyorum:Buutn mahalle bi hotelde calisiyolardi ve hotele bir unlu geldi sevgilisiyle.Onlari cekip magazinlere satmak icin kameraya cekmeye calisoylardi.Onlair cekerken pembe balkondan asaga dusmusdu.Ben o sahnede yerlere yattim artik.

Cok guzel bi dizi insallah bitmez.

hazal14
13-07-06, 14:28
kör taklidi yaptıı bölüm çok güzeldi
habira fatoş die herifin kafasına vuruyodu
bi de selimi döverken gelmişti adamlar o zaman drumu kurtarışı çok komikti

MEB
18-07-06, 16:08
çok komik bi dizi hakikaten inanırmısınız hala tekrarlarını izleyebiliyorum ve yine gülmekten ölüyorum ama bişi sölicem bu dizi pembesiz çekilmez bence renk katan o :img-grin2

kara üzüm
18-07-06, 16:42
kesinlikle bir müjdat gezen için izliyordum o ayrıldı birde melek baykal için o gitse dizi biter diziyi götüren onlar digerlerini pek begenmiyorum özellikle çagla şikel çok abartılı ve alişan

Beyaz Balina
18-07-06, 19:02
cennet mahallesi'ni bi ara hiç sevmezdim ama şimdi en sevdiğim dizilerden biri özellikle melek baykal süper rol yapıyo zaten dizi bütün gün oynuyo saat 10'dan 12'ye kadar 4ten 7.30'a kadar bütün gün onu izlesem sıkılmam valla :)

misterio--señora--
20-07-06, 20:56
süper komik bir dizi.Melek Baykal ve Müjdat Gezen çok iyi rol yapıyor.artık Müjdat Gezen yok ama olsun dizi yinede güzel

akasyam
25-07-06, 18:15
Dizi komik, oyuncular süper ama nereye kadar. bu kadar tekrar günde iki kuşak bıktırıyor valla. Show tv nin elinde başka dizi kalmadı herhalde.

tartuffe
29-07-06, 00:18
melek baykal ne kadınmış ya, pembe karakteriyle efsane oldu efsaneee

hem bu diziyi eleştirenler bence avrupa yakasını da eleştirmeliler
çünkü konsept aynı
biri nişantaşı kokonalarının basit hayatını tiye alıyor biri de romanların hayatını
fark sadece biri şık mekanlarda, barlarda, gece klüplerinde biri de varoşlarda,meyhanelerde geçmesi

göğsünü kabarta kabarta avrupa yakasını izliyorum diyenler cennet mahallesini izliyorum diyen arasında ben bir fark görmüyorum

Ms.Alabora
08-08-06, 11:27
Süper bi finalle bitmişti.Yani sezon finali.Ferhatla sultan şükür imzaları atttı vee bitti...Bakalım yeni seoznda neler olacak.

adanali esmer
08-08-06, 13:52
ya zaten showtv hep böyle ama dizi bitmeli diyorum ben ya biktik artik hep eski bölümlerden anca denk getiriyordum yeni bölümünü yaa demek evlendiler o pembe evliliklerini bozar herhal artik onlarin öylede bir sezon gecer gider

dalya
08-08-06, 16:22
Yunus karakteri dizideyken severek izliyordum. Cok eglenceli espirili bölümlerdi. Simdi ayni seyi diyemeyecegim. Bence bu dizi coktan bitmeliydi. Herseyi tadinda birakmak gerek. Artik espiriler komik gelmiyor vs. vs. Eskiden bu diziyi izlerken cok gülüyordum.......

sergenNn
09-08-06, 20:45
Herşey tadında güzel ya.. ShowTV yi açtığımda ne zaman baksam Cennet Mahallesi var :).Sabah öğlen akşamüstü..Ben yeni bölümleri hiç seyretmiyodum en sonlarda.Demek ki evlenmişler :).Hayırlı olsun.Dizide Müjdat Gezen olduğunda çok daha iyiydi.Artık bıktırdılar resmen.Ezberledik artık herşeyi.Bak şimdi şöyle olacak sonra bu buna bunu diyecek sonra o oraya gidecek.Hepsini yarım saat önceden söyleyeduruyorum.Dizinin senaryosu hep aynıydı genelinde.Sultan'la Ferhat evlenmek için plan yaparlar pembe düğünü basar.Ama sonunda değiştirmişler.Hadi bakalım hayırlısı

Ms.Alabora
09-08-06, 20:57
ewlendiklerine sewindim.
çocuk fln kime benzer merak konusu taby :D
Cadılığı pembeye benzer kesin,sesi ferhata,şişkoluğu menekşeye-büyücülüğü babanneye,dansözlüğü sultana,içkiciliği (ferhatın babaya) zenginliği(etheme) şofrcülüğü(rüsteme),salaklığı(dayıya),şoparlığı(kü çük oğlana) benzer heralde:):):):)

anil16
10-08-06, 01:28
Ya su yeni sezon ne zaman baslicak bilen varmi? Sabirsizlikla bakliyorum.Sonunda evlendiler.Heralde yeni sezonda pembe bir bolum falan soka girer. :P

Cok komik olucak daha cok bence.Ama ben yanilmiyorsam alisan diziden cikicagini soylemisti.galiba vaz gecti.insallah bu dizi onsuz olmaz cok harika bir dizi ya. :)

Ms.Alabora
10-08-06, 10:51
Alişan çıkarsa tadı tuzu kalmaz...
ßiz de biliyoruz ne zmn başlıcanı ama yakında heralde.

sumisali
10-08-06, 10:53
bende son bölümü izleyememiştim ama halen daha vermediler tekrarını ...
bencede alişan çıkarsa tadı tuzu kalmaz...
ya şu melek baykal harika biri ya süper rol yapıyor..:)

ultrArda
10-08-06, 18:22
aslında ferhat la sultan ı tam zamanında evlendirdiler. Çünkü bayağı bi skımaya başlamıştı evlenmeye çalışıp evlenememeleri..
Böylece ferhat ve sultan ın ev hayatı, pembe nin belkide onları ayırmaya çalışmaları vs.. konuları işlenebilir ;)

adanali esmer
13-08-06, 10:25
yya ben sunu söyleyeyim pembe cocuk falan olmasina mani olur hatta ilk bölümünden itibaren bu seni aldatti bunu bunu yapti diyipde sultani ferhattan ayirmaya calisiyr ve bir sezonda öyle gecer bi bitmedi tamam güzel bir dizi ama hep ayni gibime geliyor ve sabah ööglen aksam verdikleri bölümleri bin kere seyrettiriyorlar adama bende seyrediyordum ama artik pekde seyretmiyorum hafta ici gösterdikleri bölümleri ama ginede yeni bölümüne bakarim dün aksam bir bölümü vardi ama yeni bölüm degildi bende yeni bölüm degildiye seyretmedim yani...

sweetjulia
13-08-06, 18:17
belki çok uzadı,çoğu insan sıkıldı ama ben sırf melek baykal için hergün izlemeye razıyım.müjdat gezen ayrılmadan önce ki bölümler daha bir hoşdu....keşke ayrılmasaydı.ayrıca çoğu insan mankenlikten gelen çağla şikel ile şarkıcılıktan gelen alişanı yeterli bulmayabilir ama ben onların gösterdiği performansa da bayılıyorum...gayet iyi oynuyorlar:img-nyam:

chaylack
13-08-06, 19:05
sabah akşam maşalah darısı diğer dizilerinde başına valla bi dizi bu kadar çok yayınlanıyor aynı bölümler tekrar tekrar gösteriliyor her seferinde de acayip reyting yapıyor keşke bütün dizilerin böyle kıymeti bilinse:)

anil16
13-08-06, 23:23
ya vallaha gunde 2 kere falan yayinlaniyor nerdeyse ve millet bikmiyor.acayip tutuluyor bu dizi cok sansli bi dizi.

ne zaman baslicak acaba yeni sezon iple cekiyorum ve insallah cagla ve alisan diziden ayrilmazlar.

zazailyo
14-08-06, 22:48
vallaha bana bu diziden gına geldi show tv yazın başından beri günde 2 defa yayınlayarak iyice gıcık kapmamı sağladı herşeyi dozunda vereceksin dimi yanii:img-nyam:

PIRLANTA
25-08-06, 19:34
Cennet Mahallesi hayranlarına birşey sormak istiyorum. Bunca zamandır her bölümde aynı konuyu, aynı lafları, aynı mimikleri seyretmekten bıkıp usanmadınızmı. Gercekten nezaman tv yi zaplasam show da cennet mahallesi var ve hep aynı şeyler. Melek Baykalın aynı mimikleri aynı lafları sıkmadımı sizi.
Arkadaşlar beyin tembeli olup biraz karışık konulu dizileri anlayamaz hale geleceksiniz diye korkuyorum.

özgür_keremcem
27-08-06, 14:21
Günde 2 kere cennet mahallesini yayınlıyorlar.Artık bağımlılık yaptı bende bakmadan yapamıyorum:).aslında hakaret ediyorlar birbirlerine.hiçte iyi birşey değil.ama bazen gerçkeleri yansıtıyorlar

armagan_60
28-08-06, 14:07
müjdat gezen neden ayrıldı diziden? nasıl bağladılar orayı?öldü fln mı?
Ali şan bir ropartajına işlerinin yoğunlığu yüzünden ayrıldı demişti ara ara gelecek demişti ama gelmedi almanyaya çalışmaya gitti dediler herkes unuttu daha sonra yerine beter ali geldi aynı misyonu ona yüklediler pembeye aşık olmak sultanla ferhatı baş göz etmek gibi işler yunustan beter aliye geçti

armagan_60
28-08-06, 14:12
Ya arkadaşlar aslında hiç bu dizinin yeni bölümlerini tam izlemedim ama günde 3 tekrar sayesinde herşeyi kaptım ve bağımlı oldum dizinin resmi sitesi ve ali şanın ağzından sezon finali olarak duydum bildiğiniz gibi finalde sultanla ferhat sonunda evlenmişti eğer buda fos çıkarsa gerçekten kahrolurm ama zannetmem çıkacağını insanlar hafta içine alırlar diziyi maçlaran seyredemiyorum

ceyda deniz
29-08-06, 11:21
aslında çok eğlenceli bir dizi bende eskiden hiç kaçırmadan izlerdim ama eski bölümlerini sürekli vermelerinden artık gına geldi nezaman show tv yi açsam gündüz saatinde cennet mahallesi var ben çok sıkıldım ya yeni bölümleri başlasada eski bölümlerden kurtulsak.bu arada ben son bölümü izlememiştim sonunda evlendilermi demekki yeni sezonda konu biraz değişecek çünkü sultanla ferhatın evlenmek için yaptıkları pilanlar pembenin engellemeleri ve pembenin kızı için zengin koca hayalleri planları filan hep aynı şeylerdi dizi kendini tekrarlamaya başlamıştı umarım yeni sezonda değişik şeyler görür ve eğleniriz.konusu biraz değişir sultanla ferhat evlenmişse umarım tabiii

onur29
29-08-06, 18:14
bende ilk başladığında çok severek izliyodum bi süre sonra konu beni baydı. Ama yine ara ara bakarım gülmek için sadece ama günde 2 kere de kabak tadı veriyo yeter yani

aysede
31-08-06, 21:17
show tv tekrarını en azından günde 2 kere yayınlamasa belki dizi daha çok izlenir ama artık baay geldi sırayla da wermiolar bakıorum tv ye daha bi hafta geçmeden yine aynı bölüm !

akasyam
06-09-06, 07:26
eğlenceli hoş güzel bir dizi show tv nin yayın politikası sebebiyle nefret edilir hale geldi. cennet mahallesi denince artık insanın içine fenalık geliyor. yeni bölümlerini kimsenin izleyeceğini sanmıyorum artık.

anil16
07-09-06, 03:16
super olucak yeni sezon.alisan ve cagla sikel ayrilmamislar aslinda ayrilcaklarmis ama yonetmeni kiramamislar devam etmeye karar vermisler.

yeni sezonu iple cekiyorum.2 haftaya kadar baslar heralde. :)

anil16
12-09-06, 01:52
Yayin akisina gore bu cumartesi baslamicak.Fragmanda bu cumartesimi yazdi? Galiba haftaya Cumartesi baslicak.

Super komik olucak...pembe onlar evliyken bile rahat birakmaz onlari... ;) :P

anil16
13-09-06, 00:36
evet tekrarlarindan artik gercekten bikkinlik geldi artik izlemiyorum bile.ama yeni bolumleri cok degisik ve komik olucak.Bekliyemiyorum iple cekiyorum cumartesiyti... :)

anil16
13-09-06, 03:17
evet.ama normalde bu diziyi izleyen cok az genc var.Daha cok isi olmayan ve calismayan bayanlar izliyor.Tabi emin degilim ama benim tahminim bu.

anil16
15-09-06, 04:33
BOMBA HABER!!! :)

NASIL YANİ? ÇAĞLA ŞİKEL’LE ALİŞAN NASIL GERDEĞE GİRDİ?.. ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ!..

http://ucankus.com/img/alisancagla_.jpg

Show TV’nin yeni yayın dönemine “merhaba” dediği Maslak Venue’deki geceye beraber katılan Alişan’la Çağla Şikel yeni sezonda “Cennet Mahallesi” dizisinin devam edeceğini müjdelediler!..

İkili Cumartesi günü yayınlanacak yeni bölümde çok sürpriz bir gerdek sahnesinin olacağını anlatırken, “Böyle duygusal bir gerdek görülmemiştir” dedi!..

Bu Cumartesi gecesi yayınlanacak bölümü biz de merak etmeye başladık doğrusu!..

cyprus_hsn
16-09-06, 20:41
yine güzel bir bölümdü. pembe yine yapacağını yaptı. tam herşey bitti evlendiler kurtulduk dedik herşey başa döndü :) bu pembeden korkulur valla :) zaten reytinglerin %90'ı pembe karakterinden kaynaklanıyor bana göre..

cyprus_hsn
16-09-06, 21:25
pembenin etheme yaptıkları çok komikti bu akşam. resmen adamı soyup soğana çevirdi. 1 bardak su 20 ytl :) :) :) hele etheme attığı tekme koptum resmen. bi de lafına çok güldüm

pembe: (etheme) vuracaklar seni hayırlısıyla :) :) :) :) :)

Ms.Alabora
16-09-06, 22:44
nsl ya simdi gercekten evlenmediler mi??...
ben komiklik icin izliyorum zatenn pempee süper birisi yaa gıcıkk falan ama kadın cokk seker gercek hayatta cağlayla anne -kızlar

cyprus_hsn
17-09-06, 00:09
nsl ya simdi gercekten evlenmediler mi??...
ben komiklik icin izliyorum zatenn pempee süper birisi yaa gıcıkk falan ama kadın cokk seker gercek hayatta cağlayla anne -kızlar

hayır evlenmediler nazlıcan.. pembe geçen sezonun son bölümünde kendisine oynanan oyunu önceden anlamış ve uçan mürekkep alarak nikah memuruna hediye etmiş. böylece nikahta atılan imzalar 2 saat sonra uçup gitmiş :) e nikah cüzdanı boş olunca da haliyle sultan ve ferat nikahlı sayılmadılar :) korkulur bu pembeden :) :) :) etheme yaptıkları aklıma geldikçe hala gülüyorum :) :) :)

SÜRMELI
17-09-06, 00:48
bu dizi baya uzun sürdü aslinda bakarsak gerçektende hala evlenememeleri çok sIkIcI ama yinede çok gülerek ve severek izliyorum günde 10 kere showtv tekrarini versede.. pembe özellikle süper yaa melek baykal çok iyi yapiyor gerçektende çok basarili

Sef(K)aT
17-09-06, 00:50
ayyyyyyy Bu dİzi Gerçekten Çoook GÜzel..
Hele Ben Pembe'ye Bayılıyorum:img-grin2
Süpper Gerçekleştiriyo ROlünü yaa:img-kiss:
Hele Mimikleri.. Ses Tonu Flnn SÜppperrrr..
Ama Bence Bİraz SIktı BU Dİzi Gİbi Çünkü Çook Uzun SÜrdü Yaa:img-sorry

Ms.Alabora
17-09-06, 01:19
hayır evlenmediler nazlıcan.. pembe geçen sezonun son bölümünde kendisine oynanan oyunu önceden anlamış ve uçan mürekkep alarak nikah memuruna hediye etmiş. böylece nikahta atılan imzalar 2 saat sonra uçup gitmiş :) e nikah cüzdanı boş olunca da haliyle sultan ve ferat nikahlı sayılmadılar :) korkulur bu pembeden :) :) :) etheme yaptıkları aklıma geldikçe hala gülüyorum :) :) :)
aa ben de gercekk sanmıstım yaa bu cadı yaa resmen uyankıkkkk pembe

saliha meryem
17-09-06, 13:49
arkadaşlar bu ulkede roman çok hele ızmırde off bence onlar çok ızlıyolar ve dızıyı acayıp sevıyoar zaten romanların bır tek aıleı bıle çok fazla bıde obur ızlıyıcılerınde ızledıgını duş:img-elvis unun çok normal...

yalancı yarim
17-09-06, 14:28
bence güzel we eğlenceli bi dizi... ztn pazartesiden itibaren tekrarlarıda yok...yani istemiyen tekrarlarınıda izlemezdi..kimseye zorla izletmiyolar...dünkü yeni bölümüde çok güzeldi...ben tüm oyuncularını çok beyeniyorum...hepsi rollerinin hakkını sonuna kadar weriyo...:img-grin2reitinglerde bu dizinin nekadar izlendiğinin göstergesi zaten!!!

Keremcem0815
17-09-06, 14:36
bence güzel we eğlenceli bi dizi... ztn pazartesiden itibaren tekrarlarıda yok...yani istemiyen tekrarlarınıda izlemezdi..kimseye zorla izletmiyolar...dünkü yeni bölümüde çok güzeldi...ben tüm oyuncularını çok beyeniyorum...hepsi rollerinin hakkını sonuna kadar weriyo...:img-grin2reitinglerde bu dizinin nekadar izlendiğinin göstergesi zaten!!!
Ya dizi güzel.Bir gerdek sahnesi varmis sultanlöa ferhatin.O dün yayinlandi mi?`Gösterdi mi?Ben bakamadim...cok merak ediom

Enfarktus
17-09-06, 14:55
Arkadaşlar reytinglerde şaşırılacak ne var...Eglenceli,komik oldugu için izleniyor...

Dizide fazla bi dusunce yogunlugu da yok....Kendini vermeden izlenebiliniyor..Anlamak için ozel bi çaba da sarfetmiyorsun..Diğerlerinde kasma var..

adanali esmer
17-09-06, 15:53
allahim ya reytinglerebak offf ben bu dizi bitti sanmistim amabakiyorumda. ve ab grubunda 3. oluyor ya bu dizi ne zaman bitecek emret komutanim gibi bitmek bilmiyor showtvde hic anlamiyor bu islerden ya .. arkadaslar bende bu diziyi bi iki bölüm olarak seyretmistim ve her gün de önceden eski bölümlerini izliyordum ama bu ne böyle geece gündüz hcennet mahallesi kutsagimda biraktilar yaniaaa bir sey dicem bu diziyi seven var mi daha ya kaldi mi böyle kisiler bikmayanlar hayir yani er seyi tadinda birakmak gerek bakiyorumda igrenc bir dizi 1. ve 3. oluyor bu ne ya...

onur29
17-09-06, 16:11
bende izliyodum ama diziden bunalmamızı sağlayan şey tekrarları onlar olmaa dizi yaz boyunca özlenirdi daha çokkişi izlerdi belki ama artık bunalttı resmen komik ama hep aynı olaylarada gülünmez ki

Ms.Alabora
17-09-06, 19:28
TOTAL”

1-Cennet Mahallesi SHOW TV... 7.20 rating, 24.50 share...
2-Oryantal Star (performans-5) ATV... 6.80 rating, 21.70 share...
3-A1 Kickboks Şampiyonası SHOW TV... 5.60 rating, 19.10 share...
4-Gümüş Kanal D... 5.50 rating, 19.60 share...
5- Kaybolan Yıllar STAR TV... 5.00 rating, 16.80 share...
6-Ölümcül Deney STAR TV... 4.80 rating, 15.50 share..
7-Fırtına Kanal D... 4.30 rating, 14.40 share...
8-Oryantal Star (performans-3) ATV... 4.20 rating, 13.70 share...
9-Oryantal Star (final) ATV... 4.10 rating, 13.70 share...
10-Oryantal Star (performans-4) ATV... 4.00 rating, 12.40 share...

“AB”

1-Oryantal Star (performans-5) ATV... 6.60 rating, 22.30 share...
2-Gümüş Kanal D... 5.40 rating, 19.30 share...
3-Cennet Mahallesi SHOW TV... 5.30 rating, 19.10 share...
4-Fırtına Kanal D... 5.10 rating, 18.10 share...
5-A1 Kickboks Şampiyonası SHOW TV... 5.00 rating, 17.20 share...
6-Ölümcül Deney STAR TV... 4.60 rating, 16.60 share..
7-Oryantal Star (performans-3) ATV... 4.40 rating, 15.10 share...
8-Oryantal Star (performans-1) ATV... 4.20 rating, 15.50 share...
9-Oryantal Star (performans-2) ATV... 4.20 rating, 14.80 share...

eklendiyse sory

İsildur
23-09-06, 20:21
Arkadaşlar bu sezonun ilk bölümünde düğün olayının bozulması kötü oldu.Sultan ve Ferhat evlenince diziye yeni bir hava gelir diye düşündüm.Bu yüzden yeni sezonun büyük bir hayal kırıklığı ile başladığını söylemeliyim.

anil16
24-09-06, 04:16
bu aksam 88. bolumde superdi ya.Cok muhtesemdi.Meneksenin hapisde dogum yapmasi icok komik ve guzel birseydi.O sahnelere bayildim.Ne guzel artik bebekle iligili konular olur dizide.Iste biraz degisiklik katicek diziye.Ilerleyen bolumleri iple cekiyorum.

Ama hakkaten bu pembeden korkulur.Ne yapip ne edip hakim bey'den bile kurtuldu akil hasta raporu alarak.Cok komik kadin ya. :P

_gmş
24-09-06, 19:34
"TOTAL"

1-Cennet Mahallesi SHOW TV... 7.10 rating, 23.20 share...
2-Survivor SHOW TV... 6.60 rating, 21.10 share...
3-Kaybolan Yıllar STAR TV... 5.00 rating, 16.50 share...
4-Gümüş Kanal D... 4.90 rating, 16.30 share...
5-Fırtına Kanal D... 3.90 rating, 19.90 share...
6-Show Ana Haber SHOW TV... 3.80 rating, 16.30 share...
7-Oryantal Star ATV... 3.60 rating, 16.00 share...
8-Star Ana Haber STAR TV... 3.60 rating, 15.50 share...
9- Stadyum (cumartesi) TRT 1... 3.50 rating, 10.90 share...
10-Kanal D Ana Haber Kanal D... 3.40 rating, 13.70 share...

“AB”

1-Survivor SHOW TV... 6.80 rating, 23.10 share..
2-Gümüş Kanal D... 5.30 rating, 18.30 share...
3-Cennet Mahallesi SHOW TV... 5.10 rating, 19.70 share...
4-Fırtına Kanal D... 4.50 rating, 17.50 share...
5-Oryantal Star ATV... 4.30 rating, 19.20 share...
6-Kaybolan Yıllar STAR TV... 4.20 rating, 18.90 share...
7-Kanal D Ana Haber Kanal D... 3.60 rating, 16.10 share...
8-Show Ana Haber SHOW TV... 3.30 rating, 16.10 share...
9-Gözyaşı Çetesi ATV... 3.10 rating, 12.10 share...
10-Atv Ana Haber ATV ... 3.00 rating, 14.90 share...

Bu kadar reyting alması şaşırtıcı.Çünkü neredeyse herkes bıktı yani...

pelinSİ
24-09-06, 20:17
aslında tekrar tekrar izleyipte sıkılmadıım nadir dizlerden ama evlenselerdide pembe öle uğraşsaydı bunlarla daa iyi olurdu
bu arada çağla oyunculukta baya ilerledi çok ii bence alişan da ii onların dışında herkes tiyatrocu nerdeyse zaten ama çağla daha da iyi olur gibime geliyo

anil16
27-09-06, 03:07
ratingler super ya.eskiden bile bukadar iyi degildi.insallah hep boyle kalir.

bu arada 88. bolum superdi.Meneksenin hapisde dogurmasi superdi. :)

ünall
27-09-06, 09:45
arkadlar pembe rolundekı melek baykal bır acıklamada soyle dedı eger ferhat ve sultan evlenırse dızı bıter bu yuzden onların evlenmesı dızının fınalınde olack bız evlılık hayatlarını gormıyce yani..

anil16
28-09-06, 02:27
ya gecektenmi.buna cok uzuldum.ben onun evlenmelerini ve cocuklarinin olmasini gormek istiyordum cok.Hep boyle eskisi gibi devam edicek ama oylede bikkinlik gelicek.Evlensinler,pembede onlari rahat birakmasin,cocuklari olsun.Daha eylenceli olur boyle.

_ArZ_
01-10-06, 12:34
“TOTAL”

1-Organize İşler ATV… 8.60 rating, 25.90 share…
2-Cennet Mahallesi SHOW TV... 6.30 rating, 20.20 share...
3-Gümüş Kanal D... 5.70 rating, 17.50 share...
4-Kahraman Güvercin STAR TV… 5.10 rating, 16.40 share...
5-Kaybolan Yıllar STAR TV... 5.10 rating, 15.00 share...
6-Fırtına Kanal D... 5.00 rating, 16.00 share...
7-Star Ana Haber STAR TV... 4.70 rating, 16.70 share...
8-Show Ana Haber SHOW TV... 4.70 rating, 16.70 share...
9-Gora SHOW TV... 4.70 rating, 14.80 share...
10-Stadyum (cumartesi) TRT1... 4.40 rating, 13.90 share...

“AB”

1-Organize İşler ATV… 9.70 rating, 33.10 share…
2-Gümüş Kanal D... 5.20 rating, 17.60 share...
3-Fırtına Kanal D... 5.10 rating, 19.20 share...
4-Gora SHOW TV... 4.20 rating, 14.60 share...
5-Kanal D Ana Haber Kanal D... 4.10 rating, 18.60 share...
6-Stadyum (cumartesi) TRT1... 4.10 rating, 14.00 share...
7-Milyoner ATV… 3.70 rating, 20.10 share...
8-Cennet Mahallesi SHOW TV... 3.70 rating, 14.30 share...
9-Dayanılmaz Zulüm ATV... 3.50 rating, 17.40 share...
10-Star Ana Haber STAR TV... 3.50 rating, 16.00 share...

mliSrkan
01-10-06, 14:06
Başlarda pek sevmediğim bir diziydi..Ama o kadar çok tekrarı oldu ki özellikle bu yaz günde 3 kere falan showtvde vardı...O yüzden izledim baya :D Güzel,eğlenceli bir dizi...Tekrar izleyince sıkılmıosun..Çok izlemesemde özellikle Melek Baykalın performansına hayran kalıorum...Çok iyi bir oyuncu..

pink_girl
01-10-06, 17:50
bence cennet mahallesi çok sıktı artık.Yani sıkmaktan kastım şu.Show tv cennet mahallesini günde 4 saat veriyor.Bence çok.Yani ne zaman showu açsam hep cennet mahallesi var.Yani tamam güzel dizi ama günde 4,5 saat yayınlanmazkii !
Ben eskiden cennet mahallesini izliyordum çokda sewiyordum.Fakat artık o kadar sıktıki yayından bile kaldırılsın diyorum.

Bunlar benim görüşlerim katılıp katılmamak size kalmış !

mliSrkan
01-10-06, 20:34
Haklısın bencede bi dizi seviliyor diye bütün gün yayınlanır mı yaa..Showtvnin birçok eski dizisi var ama bütün yaz Cennet Mahallesi vardı sabah açıosun o akşamüstü o yeter yani :D Birde hep aynı olaylar..Evlenemiolar pembe nikahı basıo falan..hep öyle..

Alişan bile roportajında demişti tamam dizi güzelde günde 3 bölüm yayınlanır mı diye :D

aslış
01-10-06, 20:39
bu dizinin sevenlerine saygım var ama beni çok sıktı bu dizi show tv o kadar çok tekrarını gösterdiki artık diziyi görünce kanalı hemen değiştiresim geliyor sanırım hala sevenleri varki reytingleri iyi ama reytingleride düşmeye başlamış çünkü AB de çok büyük bi çöküş yaşıyor 8. olmuş...

ünall
01-10-06, 20:52
evet vartık dızıyı ızlemıyom yenı bolumlerı nerdeyse bu sene sabah 2 aksam 2 bolum verıyolardı bırde kucuk kardesım zorla ızltıyodu bımsıtım dızıden shpow halen varıyo ama arıycam artık dızıden sıkılcaz bu gıdısle...

RODYA
01-10-06, 21:05
arkadaşlar şu bıktırdı,sıktı görüşleri beni çok şaşırtıyor.

arkadaşlar isterse show hewr gün 18 saat versin bu diziyi. bize ne?ben izlemem,ve bıkmam.bazı zmanlar bakıyorum tekrarlara,bazı zamnlar, çok izlediğim bölüm olunca,bakmıyorum, bu kadar basit.

bu bir komedi dizisi olduğu için tekrarları da izleniyor,ve yeni bölümler belli başına ayrı bir bölüm gibi düşünülüyor,ve ratinglere yansımıyor

Yaz_Gunesi
06-10-06, 16:07
bende izliorum bu diziyi arada sirada ve bence gayette iyi bir dizi sahzen.illa ferhat la sultan evlesin diye bisey de yok bence, cünkü bu dizi bunun üstüne kulmamis zaten.iyi bir dizi olmasydida yayindan kaldirilirdi zaten...

RIZA_BABA
08-10-06, 18:21
tamam melek baykal komk birisi ama bi dizide bu kadar uzatılmaz ki aynı konuları işleyip işleyip duruyorlar

adilcan
08-10-06, 18:40
esbirileri bence çok basit ve düzeysiz.... üstelik aynı konuları işliolar... zaten senaryo kötü oyuncularda kötü dizideki pembe karakteri ayakta tutuo diziyi...oda ne kadar tutuosa işte

GENÇ GÜLLER
08-10-06, 19:09
melek baykal çok iyi bir oyuncu,özkan uğur renk katıyor diziye.
hep aynı konuları işliyor olabilirler ama şu anki mutsuzluğumu geçirmiş tek dizi bu valla.:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 Allah razı olsun,bu diziden...:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2

eskidekal
09-10-06, 10:07
evet baştan hoş bi diziydi espriler falan güzeldi ama bu kadarda uzatılmazki bi dizi belki çok değildir ama sabah akşam tekrarlarından bayıldığımız için çok fazla geldiiiii
bitirsinler artık.
melek baykalı daha farklı karakterlerde görmek isterim çünkü çok iyi bi oyuncu

amigoo28
09-10-06, 16:26
bencede !!! ben tv acdigim zaman bakiyom hep bu diziye rastliyorum !! vallah bu dizinin yerine kemal sunal eski filmlerini koysalar!!! baska bisey mi yok !! tamam oyuncular güzel oynuyor ama hep ayni seyler oluyor dizide! birakin bi degisiklik olsun dizide ! birakin cagla ile alisan evlensin ! böyle devam ederseniz dizinizi batirirsiniz!! bu gidisle batiyor zaten !! firtina gecti sizi bee !!! helal olsun vallah firtinaya!!!

anil16
09-10-06, 19:12
Vay be su ratinglere bakin.Eskisinden bile daha cok izleniyor.Gun degisimine ragmen hayla totalda 1. olmus. :)

AB
1 POPSTAR ALATURKA [NET] STAR 7,40 25,90
2 OZEL TIM (Y.S) [NET] KAND 5,70 19,50
3 CENNET MAHALLESI [NET] SHOW 5,20 16,90

TOTAL
1 CENNET MAHALLESI [NET] SHOW 6,60 20,10

Dun aksamki bolum yine superdi bu arada.Katil olmalari cok komikti.Hele menekse adami nasil pencereden ucurdu.O sahneye gulmekten karnim agridi. :P

emre altuğ
21-10-06, 20:53
gerçekten artık baydı önceden gündüz tekrarlarını felan izliyordum komik geliyordu ama işkenceye dönmeye başladı sadece melek baykal süper ama bu rol üzerine yapıştı korkuyorum ben zaten bundan sonra yapacagı diziler bu kadar tutarmı onu bilmem bir tuttu diye uzatıpta uzattılar

rap_alltime
21-10-06, 20:59
bence çok güzel ve eğlenceli bi dizi..tabiki diziyi götüren melek baykal(pempe:img-grin2 :img-grin2 )ama yine de ordaki her oyuncu diziye renk katıo...ama haklısınız biraz daha değişik senaryo yazılması lazım...olsun yine de cennet mahallesi beni sıkmadı valla...:img-nyam: :img-nyam:

yakupoglu61
21-10-06, 22:24
çok sıktı yaa yeterrr artık

gerçekten çok sıktı bir türlü evlendiremediler ferhatla sultanı bu kadarda olmaz dizinin başından beri her bölüm evlenmeye çalışıyolar olmuyo evlenselerde bitse dizi

anil16
22-10-06, 06:18
bence hayla eylenceli ama yavas yavas SIKMaya basliyor bu sezon biter zaten.Ve haylada ratinglerde 1. 2. oluyor inanilmaz bisey.

ama izlerken cok eyleniyorum.pembeye bayiliyorum. :)

onur29
22-10-06, 09:51
harbiden de sıktı hep aynı şeyler melek baykalda olmasa bakmam bile gerçi yine bakmıyorum :) yani hayır bari evlensinler yeni olaylar olsun hep aynı hep aynı baydı iyice

adanali esmer
23-10-06, 11:28
arkadaslar isterseniz bana kizin ama bunu söylemem gerek cünkü sonucta bu forum da istedigin yorumu yapa bilirsin . dicem su bu dizi aslinda kalkmali bazi diiler var iki düsük reytingde bitiriyorlar diziyi bazilari var kac kere kötü reyting olsa bile devam ettiriyorlar örnegim cennet mahallesi ve emret komutanim bence bunlar bitmeli lütfen kizmayin dost aci söyler derler...

erenalp_18
24-10-06, 15:40
Aman Yarabbi Gözlerime Inanamiyorum Bu Dizinin Reytingleri Düşmüş

Bugün Artik Gerçekten Bayram Benim Için:)

Hakikaten Ne Zaman Kalkiyor Bu Dizi Yani Biktirdi
Bugün Bile Yine Tekrari Varmiş Offf

esra36
24-10-06, 22:16
cennet mahallesini seviyorum melk beykal,alişan ve çağla şikeli beğeniyorum ama dizinin çok tekrarlarını veriyorlar :img-grin2 çokgüzel sıcsk ve samimi bir dizi pembe karakterini çok seviyorum:img-grin2 :happy0064 :happy0064

anil16
25-10-06, 03:16
bence hic kalksin diye beklemehin.gecen sene ayni boyle ratignler aliyordu yani top 10'a giriyordu ama 1. numara olamiyordu ve haylada bu sezon devam ediyor.Zaten bu yazin tekrarlarini verince daha cok sevilmeye basladi bu dizi.Bu yaz acayip tekrari vardi bu dizinin gunde 2-3 kere.

amigoo28
25-10-06, 13:44
hakkaten ama ... cok uzatildi buda. bitirsinler artik. onun yerine baska bi dizi koysunlar. fark ettiniz mi: a/b grubunda hic bakilmamis ama totalde 7.sirada. bu dizi kac yasinda ya? bazi diziler var reytingleri kötü oldugu icin gidiyor bazi diziller var reytingler kötü ama halen devam ediyor !!! evlendirsinler sunlari artik ve dizide btsin! her zaman showtv ye baktigimda bu diziyi görüyorum ! baydi beni ... vallah

anil16
29-10-06, 03:40
ya bugunku bolum super komikti ama cok kisa surdu ya neden.en fazla 35 dakka falan surdu.cok komikti ama.

o manken adam olayi super komikti.gulmekten oldum.hele pencereden asagi dusunce cok guldum. :) :P

anil16
29-10-06, 03:43
hem cumartesi hem pazar yenı bolum var

ya bu cok garip bisey ilk defa oluyor.bolumu kesip 2 bolum yaptilar.

ama sadece bu haftalik.haftanin yayin akisina baktim tam bolum haftatya cumartesi.Cok garipdi neden boyle yaptilar. :img-help:

_ArZ_
29-10-06, 12:27
“TOTAL”

1-Survivor SHOW TV... 7.00 rating, 18.80 share...
2-Sıla (özel) ATV... 6.90 rating, 18.70 share...
3-Gümüş Kanal D... 6.60 rating, 17.70 share...
4-Fırtına Kanal D... 6.40 rating, 18.10 share...
5-Cennet Mahallesi SHOW TV... 5.80 rating, 16.60 share...
6-Oryantal Star ATV... 5.80 rating, 16.10 share...
7-Show Ana Haber SHOW TV... 5.60 rating, 18.90 share...
8-Atv Ana Haber ATV... 4.90 rating, 15.80 share...
9-Kaybolan Yıllar STAR TV... 4.80 rating, 13.00 share...
10-Star Ana Haber STAR TV... 4.70 rating, 15.70 share...

“AB”

1-Survivor SHOW TV... 8.10 rating, 23.30 share...
2-Gelibolu Belgeseli Kanal D... 6.60 rating, 30.40 share...
3-Gümüş Kanal D... 6.60 rating, 18.50 share...
4-Fırtına Kanal D... 6.00 rating, 19.20 share...
5-Sıla (özel) ATV... 5.90 rating, 17.60 share...
6-Oryantal Star ATV... 5.50 rating, 15.80 share...
7-Atv Ana Haber ATV... 5.10 rating, 18.40 share...
8-Star Ana Haber STAR TV... 5.00 rating, 18.60 share...
9-Show Ana Haber SHOW TV... 4.50 rating, 17.40 share...
10-Atv Spor Haberleri ATV… 3.30 rating, 11.50 share...

onur29
29-10-06, 13:15
yok bence bitmez bu dizinin reytinglerinin düşeceği belliydi artık izleyenler bile bıktı show tv kendi yaptı her dakka günde 3 posta yayınlarsa bu olur Aslında sıcak ve samimi dizi bende bakıyom bişi bulamazsam ama artık çok baydı bitse çok ii olur

RIZA_BABA
29-10-06, 13:20
bu dizi biter ben size söyleyim çünkü insanlar bıktı herkez izlemeyi bırakacak reytingler düşecek reyting düşüncede dizi kalkar yayından

FBuse
29-10-06, 15:38
Cagla Resimleri....

http://img61.imageshack.us/img61/1883/1rj4.jpg (http://imageshack.us)

http://img92.imageshack.us/img92/1830/2re7.jpg (http://imageshack.us)

http://img306.imageshack.us/img306/1617/4kc2.jpg (http://imageshack.us)

anil16
29-10-06, 20:14
Ne bitmesi ya? Ratignleri hayla iyi bence.Ilk 5'e hep giriyor.Zaten cumartesi cok tutulan dizilerin gecesi.Ilk 5 yada 10'a girmesi bile buyuk basari.

anil16
01-11-06, 07:37
bugun canli canlida cennet mahallesi ekibin yemegini gosterdi.Melek Baykal herkezi davet etmis ordalardi cok guzeldi.cok tatlilardi.cagla sikel gelememis baska arkadaslarina soz vermis.

aslış
06-11-06, 12:09
Tele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
5 Kasim 2006 Pazar
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Stadyum [net] Trt1 9,50 24,50
2 Popstar Alaturka [net] Star 9,20 26,00
3 Ibo Show [net] Atv 7,60 23,80
4 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 6,40 20,00
5 Sagir Oda [net] Kand 5,50 15,40
6 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 5,30 17,00
7 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 5,00 16,00
8 Stadyum (ozet) [net] Trt1 4,90 12,70
9 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 4,80 15,10
10 Acemi Cadi [net] Kand 4,70 12,50
11 Emret Komutanim [net] Show 4,30 11,40
12 Milyoner [net] Atv 4,10 16,90
13 Atv Spor Haberleri Atv 4,00 11,50
14 Gun Ortasi Haberleri Atv 3,70 17,70
15 Selena [net] Atv 3,70 9,60
16 Cennet Mahallesi [net] Show 3,60 9,60

Tele - Barometre
5 Kasim 2006 Pazar
1 Stadyum [net] Trt1 8,00 19,60
2 Ibo Show [net] Atv 7,90 25,70
3 Popstar Alaturka [net] Star 6,70 18,30
4 Emret Komutanim [net] Show 6,70 17,80
5 Cennet Mahallesi [net] Show 6,20 15,00

aslış
13-11-06, 11:09
Tele - Barometre
12 Kasim 2006 Pazar
1 Popstar Alaturka [net] Star 8,60 25,30
2 Stadyum Trt1 7,20 19,00
3 Sagir Oda [net] Kand 6,10 18,30
4 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 5,60 17,40
5 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 5,50 16,90
6 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 5,40 16,80
7 Gunun Icinden Show 5,00 17,20
8 Binbir Gece (tkr) [net] Kand 4,70 17,30
9 Pazar Keyfi [net] Show 4,60 20,90
10 Cennet Mahallesi [net] Show 4,30 11,60

Tele - Barometre
12 Kasim 2006 Pazar
1 Stadyum Trt1 7,30 17,50
2 Emret Komutanim [net] Show 6,50 18,00
3 Cennet Mahallesi [net] Show 6,50 16,20

anil16
13-11-06, 20:55
Bence bu diziyi hic kaldirmicaklar cunku bu diziye showtv cok deyer veriyor onun icin biraz dusuk alsa bile bitirmezler.

bu hafta ilk 3'e girmis yani bu buyuk bir basari.

Showtv bu diziyi cok seviyor ve kanallarinda kalmasini istiyorlar.Bu belli.

onur29
15-11-06, 16:39
ya gerçekten bu dizi fazla uzadı ve artık iğrenç bi hal aldı reytinglerde bunu gösteriyo zaten bence bir an önce bitmeli melek baykal gibi muhteşem bi oyuncu olmasa hiç tahammül edilmez ama allahtan o var yinede artık bitsin çok berbat bi hal aldı

anil16
16-11-06, 01:00
ben seviyorum bu diziyi ama gercektende bitme vakti geldi.bugunlerde hic bir dizi 100 bolume yaklasmadi.Bugunlerde bitek avrupa yakasi 100. bolumu gecti ve bide bu dizi gecicek.Ve bu buyuk bu basari.

Artik bu sezon biter.Zaten alisan ve cagla sikelde bikmislar diziden cikmak istediler ama yonetmeni kiramamislar bu yaz kesin ayrilirlar ve biter

Melek baykak muhtesem bir kadin.cok komik.onu baska projelerde gormek cok isterim bundan sonra.

chaylack
16-11-06, 09:45
ya bayılıyorum eski bölümleri daha da komikti yunus varken özellikle baya bi uzun sürdü darısı diğer yeni başlayacak olan dizilerin başına:)

purna
17-11-06, 07:49
YENİ BÖLÜM

Pembe mahallede çıkan kavgada bir kadını tokatlıyor.Kadının diş ağrısı geçince, Pembe' nin adı şifacıya çıkıyor. Şifa bulmak isteyen insanlar , Pembe' nin tokadını yiyebilmek için sıraya giriyorlar. Mafya Mihriban Sultan Kasrında sergilenen bir elmasın peşine düşünce, bizimkiler kendilerini devasa bir maceranın ortasında buluyor. Keyifli bir gece geçirmek için yine bu Pazar Cennet Mahallesini tercih edeceksiniz.

http://www.cennetmahallesi.tv/img/bolumler/96_01.jpg

anil16
19-11-06, 06:57
nasil ya? mujdat gerimi donuyor? nerdenduydun bunu.

alinda geri donmesi iyi olur o kada komik bir karakterdi.Ama uzatmak icin denemekdik sey kalmadi.

Bakalim 100. bolum icin nasil bir ozel bolumhazirlicaklar.artik evlenseler ve evli hayatlarinda gorsek onlari.o zaman ratignleri daha artar.Hep evleniyolar ve sonra dugun maf oluyor.sultan gelinlik giymekten bikmadimi? :P

emre altuğ&ekin
20-11-06, 12:22
Tele - Barometre
19 Kasim 2006 Pazar
1 Kurtlar Vadisi Irak (t.s) [net] Kand 17,60 44,50
2 Popstar Alaturka [net] Star 8,00 23,00
3 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 6,70 20,20
4 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 5,30 16,00
5 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 5,20 15,50
6 Stadyum Trt1 5,10 12,40
7 Spor Gundemi Kand 4,90 13,70
8 Hayatin Icinden . Star 4,50 14,60
9 Gunun Icinden Show 4,40 14,20
10 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 4,10 12,00
11 Arka Sokaklar (tkr) [net] Kand 3,90 13,90
12 Star Spor Star 3,50 10,00
13 Ibo Show [net] Atv 3,40 11,50
14 Bir Erkek 10 Gunde Nasil Kaybedilir (y.s Show 3,40 10,30
15 Stadyum (yorum) [net] Trt1 3,40 9,10
16 Trt Ana Haber Bulteni Trt1 3,20 9,00
17 Stadyum (ozet) [net] Trt1 3,20 8,10
18 Kiralik Koca (y.s) [net] Atv 3,10 11,10
19 Spor Sayfasi [net] Show 3,10 8,70
20 Pazar Keyfi [net] Show 2,90 22,10
21 Iki Aile (tkr) [net] Star 2,90 11,00
22 Atv Spor Haberleri Atv 2,90 8,10
23 Acemi Cadi (tkr.) [net] Kand 2,70 16,40
24 Selena [net] Atv 2,70 6,90
25 Yaprak Dokumu (tkr) [net] Kand 2,60 8,70
26 Pazar Surprizi [net] Show 2,50 14,80
27 En Iyi Arkadasim (tkr) [net] Show 2,50 9,60
28 Soray Uzun Yolda (tkr) [net] Kan7 2,50 9,40
29 Cennet Mahallesi (tkr) [net] Show 2,40 13,80
30 Harika Pazar [net] Atv 2,30 13,50
31 Av Partisi (y.s) [net] Trt1 2,30 12,90
32 Firtina (tkr) [net] Kand 2,30 11,50
33 Cennet Mahallesi [net] Show 2,30 5,80
Tele - Barometre
19 Kasim 2006 Pazar
1 Kurtlar Vadisi Irak (t.s) [net] Kand 18,20 42,40
2 Popstar Alaturka [net] Star 6,50 17,50
3 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 6,40 17,60
4 Star Ana Hab