Tüm Versiyonu Göster : Tolga Evren

Sayfalar : [1] 2

**Tugce**
24-07-06, 23:52
Tolga Evren,çok başarılı ve çok yetenekli bir oyuncu....Hayat türküsündeki cemal...Arkadaşlar,,Düşüncelerinizi merakla bekliyorum.

Meryemce90
26-07-06, 20:37
bisey sorcam ben bu diziye hic bakmadim tolga evrenin resmi varmi???

Kurdoglu
26-07-06, 23:17
Doğumu :
29.12.1973 - İstanbul

Eğitimi :
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Oyunculuk Bölümü

Ve iste Fotograflari:

http://img138.imageshack.us/img138/2352/pdvd2489gw.png
http://img138.imageshack.us/img138/6381/pdvd2589bs.png

Not: Fotograflar HAYAT TURKUSU dizisinin basligindan disi einstein isimli arkadasimizin ekledigi resimlerden alintidir.

Kurdoglu
26-07-06, 23:18
http://img220.imageshack.us/img220/4706/pdvd132om9.pnghttp://img238.imageshack.us/img238/927/pdvd135et5.png
http://img214.imageshack.us/img214/6905/pdvd136ge0.pnghttp://img96.imageshack.us/img96/4448/pdvd110em4.png
http://img214.imageshack.us/img214/398/pdvd111hv5.pnghttp://img157.imageshack.us/img157/4861/pdvd146pb0.png
http://img157.imageshack.us/img157/9012/pdvd152og5.pnghttp://img479.imageshack.us/img479/9007/pdvd156yz3.png

Meryemce90
27-07-06, 20:37
cok tesekür ederim resimler icin pek tanilmadik oyunucu galiba daha önce hic görmemistim

sezinti
27-07-06, 21:42
30.09.2005 - Hurriyet gazetesinden haber

Sanat Kurumu Ödülleri'nde en iyiler

Sanat Kurumu tarafından 16 dalda verilecek “Geleneksel Tiyatro Ödülleri”ni kazananlar açıklandı. Türk kültür ve sanatına, özellikle de Türk tiyatrosuna katkıları nedeniyle Sanat Kurumu Onur Ödülü'ne, Turgut Özakman; Sanat Kurumu Özel Ödülü'ne ise “Devlet-Tiyatro İlişkisi” başlıklı yapıtı nedeniyle Doç. Dr. Tahsin Konur layık görüldü.

Ö. Atilla Sav, Prof. Dr. Ayşegül Yüksel, Gülşen Karakadıoğlu, Dr. Türel Ezici, Şenol Tiryaki, İlker Çetin ve M. Nurkut İlhan'dan oluşan Tiyatro Ödülleri Seçici Kurulu'nun değerlendirmesi sonucunda; 2004-2005 sezonu tiyatro ödülleri şöyle belirlendi:

En İyi Yapım: Ankara Devlet Tiyatrosu'nun sahnelediği “Ramazan ile Cülide” ve “Sığıntı” adlı oyunlar

Övgüye Değer Yapım: Öteki Tiyatro'nun sahnelediği “Çıkışyokland Cumhuriyeti”

En İyi Çeviri: “Köleler Adası” adlı oyunun çevirisi ile Başar Sabuncu

En İyi Yönetmen: Van Devlet Tiyatrosu'nun sahnelediği “Sersem Kocanın Kurnaz Karısı” adlı oyundaki yönetimiyle Hakan Boyav

Övgüye Değer Yönetmen: Oyun Atölyesi'nin sahnelediği “Othello” adlı oyundaki yönetimiyle Kemal Aydoğan

En İyi Kadın Oyuncu: Akbank Prodüksiyon Tiyatrosu'nun sahnelediği ”Fernando Krapp Bana Mektup Yazmış” adlı oyunundaki performansıyla Tilbe Saran

Övgüye Değer Kadın Oyuncu: Ankara Devlet Tiyatrosu'nun sahnelediği ”Ramazan ile Cülide” adlı oyundaki performansıyla E. Saliha Karahasan

En İyi Erkek Oyuncu: Ankara Devlet Tiyatrosu'nun sahnelediği ”Atları da Vururlar” adlı oyunda ve son yıllarda görev aldığı diğer prodüksiyonlarda gösterdiği performanstan dolayı Mithat Erdemli

Övgüye Değer Erkek Oyuncu: Van Devlet Tiyatrosu'nun sahnelediği ”Sersem Kocanın Kurnaz Karısı” adlı oyundaki performansıyla Tolga Evren

En İyi Sahne Tasarımı: Ankara Devlet Tiyatrosu'nun sahnelediği ”Köleler Adası” oyunundaki çalışması ile Behlüldane Tor

En İyi Giysi Tasarımı: Ankara Devlet Tiyatrosu'nun sahnelediği ”Sığıntı” adlı oyundaki çalışması ile Funda Karasaç

En İyi Işık Tasarımı: Ankara Devlet Tiyatrosu'nun sahnelediği ”Köleler Adası” adlı oyundaki çalışmasıyla Seyhun Ayaş

En İyi Müzik: Ankara Devlet Tiyatrosu'nun sahnelediği “Schubert ve Şevki Bey” adlı oyundaki çalışması ile A.N.Nihan Turnagöl

En İyi Dans Düzeni: Ankara Devlet Tiyatrosu'nun sahnelediği ”Ramazan ile Cülide” adlı oyundaki çalışmasıyla Deniz Çığ

Sanat Kurumu Başkanı İlker Çetin, ödül törenin düzenleneceği yer konusunda birtakım sorunların bulunduğunu belirterek, mekan ve tarih seçimini Kasım ayı içinde yapmayı uygun gördüklerini söyledi.

kaynak. hurriyet.com.tr

volvox
28-07-06, 14:04
http://www.myehost.de/resim/images/oUb91549.jpg

http://www.myehost.de/resim/images/9sQ91751.jpg

http://www.myehost.de/resim/images/fEC91901.jpg

dişi einstein
29-07-06, 10:11
Gerçekten çok başarılı bir oyuncu.Oyunculuğunu,doğaçlamalarını beğeniyorum.
Bu da çalıştığı tiyatrodaki web sitesindeki bir yazısı:
Güzel şehir Van, yüksek şehir. 1997'de açıldı Devlet Tiyatrosu Van'a...
Aktöründen aktristine, tekniğinden idaresine kadar herşeyin olması gerektiği gibi olduğu bir yapıdır Devlet Tiyatrosu. Profesyoneldir. Peki iyimserliği bir yana bırakıp objektif açıdan bakıldığında nasıl bir şey Van'da aktör olmak?
Van doğunun Diyarbakır'dan sonra ikinci büyük şehri. Tarihi ve kültürel miras yönündense belki de tartışmasız tek şehri. Peki 2004 yılında Van bu mirası ne kadar taşıyabiliyor ya da bu mirası ne kadar vizyona çıkarabiliyor. Bu sadece bir soru. Elbette ki bu şehirde yaşayan herkes gönlünde tamamlanmış, bitmiş bir Van fotoğrafı görmek istiyor. Fakat bu fotoğrafın oluşması bu toprakların istediği kültür standartını yakalayabilmekten geçiyor en başta.
Peki tüm bunların ışığında nasıl bir şey 5000 yıllık bir kültürün aktörü olmak, nasıl bir şey Van'da aktör olmak?
8 yıldır Van Devlet Tiyatrosu' nda aktörlük yapıyorum. Yukarıda bahsi geçen saptamaların ayırdına tam anlamıyla varabildiğimi düşünüyorum.Buradaki bu kültür birikiminin benim sanat hayatımı, çizgimi derinden etkilediğini düşünüyorum. En azından yaşadığım ülkenin gerçeklerine daha yakından haiz olduğumu biliyorum. Aslen İstanbul'luyum. Yani yaklaşık 2000 kilometre öteden geldim bu şehre.Van'ı çok seviyorum.Van'da yalnız kalmayı kendi hayatımda vazgeçilemez bir durum olarak da görüyorum.Burada çok güzel dostluklar da kurdum. Türkiye'de güneşin bu kadar güzel doğduğu başka bir şehir de yok(heryere gittim oradan biliyorum). Amaa.......
Ama Van, kültürün pazarlanabildiği, bir sektör haline getirildiği Ankara, İstanbul, İzmir gibi büyük şehirlere çok uzak bir şehir.Bu uzaklık ister istemez Van'ın kültür hayatında uçurumların oluşmasına neden oluyor. Ülkede, dünyada olup bitenleri televizyondan, gazetelerden öğrenmeye çalışıyorsunuz. Kaldı ki ben henüz hayatıma televizyon izleme alışkanlığını geçirememiş bir insanım(ne mutlu bana). İşte bu olumsuzluk ister istemez Türkiye'deki sanat faaliyetlerine, sanatsal bilgi akışına uzak kalmayı da getiriyor. Kısacası bir aktörün mesleği açısından beslenemediğini söylüyorum. Ne kadar güzel Vanlılar için Van'da bir Devlet Tiyatrosu var. Peki ya Van'daki aktör ve aktrisler için ne var? Bir aktör devamlı tiyatro izlemeli. Resim sergisi görmeli. Konserler dinleyip, sempozyumlara katılmalı. Fakat burada bu faaliyetlerin hepsi çok kısıtlı. Tek avantajımız devamlı sahneye çıkıyor olmak.
Oyuncular duygusal insanlardır. Sıradan insanların görmediklerini, farketmediklerini kavrayabilmek için yetiştirirler kendilerini. Bazen olaylara karşı gereğinden fazla duyarlıdırlar. Yaşamın akışından farklı etkilendikleri için sahneye çıktıklarında çevrelerini büyüsel bir ışık kaplar. Aktörü ve aktrisleri izlenir kılan da bu büyüdür, yıpratan da...ilkel çağlarda kabileye masallar anlatan, onları eğlendiren ve hayata bağlayan büyücülerdir oyuncular... Aktörler olmadığı zaman; topluma ayna tutan, ona yol gösteren, dağarcığını zenginleştiren birim de ortadan kalkar. Bundan sonrasıysa toplumsal çöküş ve tufandır.
Tiyatro çok ciddi bir şakadır. Bu şakayı yapabilmek için sanatın ciddiyetini hiçbir zaman göz ardı etmemek gerekiyor. Bir aktör aynı zamanda zamanının tanığıdır. Tabiri caizse 20:00 haberlerine çıkmanın en kısa yolu sanattan geçer. 200 yıl sonraya sadece sanat eserleri kalır. Başka hiçbir şey değil! Dünyanın her yerinde aktörler ve aktrisler binlerce insan arasından çıkarlar (pop starlardan farkı yaşamın ciddiyetini kavrayabilen ve değiştirebilme gücüne sahip olan insanlar olmalarıdır). İnsan beyni rüya görmek ihtiyacındadır. Yoksa çeşitli ruhsal problemler kaçınılmazdır. İşte tiyatro da; aktör ve aktrisler aracılığıyla bunu gerçekleştirir. Hayatta, iyi oynanmış bir tiyatro oyununu izlemek kadar çok az şey insana zevk verebilir.
Tüm bunların ışığında bizlerden sonra Van'a gelecek aktör ve aktrislerin daha rahat olacağını düşünüyorum. Çünkü Van'da en azından 1997' den beri iyi bir tiyatro bilinci yaratıldığını düşünüyorum. Artık internet ağı çok güçlü. Artık Van da birçok alanda ben de varım demek istiyor. Biz de tiyatro sanatçıları olarak bu amaç altında, en önde gideceğimizi, VAN DEVLET TİYATROSU' nu ülkenin gündemine taşıyacağımızı söylüyorum. Siz de ey Vanlılar tiyatronuza destek olun ve bu şehirdeki aktör ve aktrisleri bağrınıza basarak izlemeye devam edin. Çünkü medyanın çöplük haline getirmeye çalıştığı bireylerin benliğini sanat kurtaracaktır. Başka hiçbir şey değil!
Tolga EVREN
Van Devlet Tiyatrosu Sanatçısı

**Tugce**
31-07-06, 23:04
Hayat Türküsü izleyenler,Cemal(tolga evren)sevenler,Tolga evren 2005-2006 En iyi oyuncu adaylarının içinde bolbol oy verelim.ben verdim...Destek bekliyorum....

misskrueger
31-07-06, 23:06
çok başarılı bir oyuncu nereye oy veriliyo.

**Tugce**
31-07-06, 23:15
çok başarılı bir oyuncu nereye oy veriliyo.
Anketler bölümünde 2005-2006 yılının en iyi erkek oyuncu anketi var...Ordan veriyorsun....Ayrıca desteklediğiniz için teşekürler...

**Tugce**
31-07-06, 23:20
En düşük oy oranı Tolga evren'e ait arkadaşlar...Lütfen destek bekliyorum...Ve bu duruma çok üzülüyorum...

Kurdoglu
01-08-06, 00:49
Kendini neden uzuyorsun ki arkadasim. O anketlerde Tolga Evren sonuncu olsa kac yazar, birinci olsa kac yazar? Tolga Evren'in cok kaliteli bir oyuncu oldugu gercegini oyle bir takim mahalli denebilecek yerlerde yapilan anketler belirleyemez. Butun gercekleri tarih yazar. Bu ulkenin tarihi, Tolga Evrenin topragina asik bir sanat adami oldugunu yaziyor. Tolga Evrenin hic bir sekilde rezilliklere ve kepazeliklere prim vermedigini yaziyor. Tolga Evrenin sadece ve sadece sanatini icra eden bir beyefendi oldugunu, sanatiyla insanlari dogru yollara, guzel yerlere yonlendirmek istedigini yaziyor. Tarihin bu yazilarini o anketler inkar mi edecek, etse kac yazar? Tolga Evren gibi kaliteli, eli ayagi duzgun, karakterli sanatcilarimiz olmadigi icin tiyatromuz, sinemamiz bugun can cekisiyor. Eger ufak da olsa bir hareketlenmeden soz ediyorsak, bunda en buyuk pay sahibi Tolga Evren gibi sanatcilarimizindir. Altta alinti yapmis oldugum cumleyi kurmaya cesaret edebilen, kurmayi becerebilen ve hatta kurmaya tesebbus edebilen kac kisi vardir ki? Su cumleyi tahlil edecek olsak, icinde yasamaya calistigimiz dunyamizi anlariz. Bu cumle basit bir cumle degildir, bu cumle bir durum analizidir, bir direnis sozudur, yapilan her turlu pislige ve kirlilige karsi bir haykiristir...:
..........

Medyanın çöplük haline getirmeye çalıştığı bireylerin benliğini sanat kurtaracaktır. Başka hiçbir şey değil!

Tolga EVREN
Van Devlet Tiyatrosu Sanatçısı

Biz sanatcilarimiza oyle arka sokaklarda yapilan anketlerde birinci ciksinlar diye deger vermiyoruz. Biz santcilarimiza deger verirken yaptiklari ise, soyledikleri soze bakiyoruz. O ankete oy veren arkadaslarin yuzde kaci taniyordur Tolga Evreni? Yuzde kaci seyretmistir kendisini? Yuzde kaci biliyordur sanatin, sanatcinin onemini?

Sanatcilar anketlerden elde ettikleri basarilarla degil, insanliga ve sanata ettikleri hizmetlerle anilirlar. Tolga Evren duyarliligina sahip santcilara ihtiyacimiz var bizim, hem de siddetle.....gerisi laf....

**Tugce**
01-08-06, 17:21
Kendini neden uzuyorsun ki arkadasim. O anketlerde Tolga Evren sonuncu olsa kac yazar, birinci olsa kac yazar? Tolga Evren'in cok kaliteli bir oyuncu oldugu gercegini oyle bir takim mahalli denebilecek yerlerde yapilan anketler belirleyemez. Butun gercekleri tarih yazar. Bu ulkenin tarihi, Tolga Evrenin topragina asik bir sanat adami oldugunu yaziyor. Tolga Evrenin hic bir sekilde rezilliklere ve kepazeliklere prim vermedigini yaziyor. Tolga Evrenin sadece ve sadece sanatini icra eden bir beyefendi oldugunu, sanatiyla insanlari dogru yollara, guzel yerlere yonlendirmek istedigini yaziyor. Tarihin bu yazilarini o anketler inkar mi edecek, etse kac yazar? Tolga Evren gibi kaliteli, eli ayagi duzgun, karakterli sanatcilarimiz olmadigi icin tiyatromuz, sinemamiz bugun can cekisiyor. Eger ufak da olsa bir hareketlenmeden soz ediyorsak, bunda en buyuk pay sahibi Tolga Evren gibi sanatcilarimizindir. Altta alinti yapmis oldugum cumleyi kurmaya cesaret edebilen, kurmayi becerebilen ve hatta kurmaya tesebbus edebilen kac kisi vardir ki? Su cumleyi tahlil edecek olsak, icinde yasamaya calistigimiz dunyamizi anlariz. Bu cumle basit bir cumle degildir, bu cumle bir durum analizidir, bir direnis sozudur, yapilan her turlu pislige ve kirlilige karsi bir haykiristir...:

Biz sanatcilarimiza oyle arka sokaklarda yapilan anketlerde birinci ciksinlar diye deger vermiyoruz. Biz santcilarimiza deger verirken yaptiklari ise, soyledikleri soze bakiyoruz. O ankete oy veren arkadaslarin yuzde kaci taniyordur Tolga Evreni? Yuzde kaci seyretmistir kendisini? Yuzde kaci biliyordur sanatin, sanatcinin onemini?

Sanatcilar anketlerden elde ettikleri basarilarla degil, insanliga ve sanata ettikleri hizmetlerle anilirlar. Tolga Evren duyarliligina sahip santcilara ihtiyacimiz var bizim, hem de siddetle.....gerisi laf....
Sonuna kadar katılıyorum..Kaliteli ve magazinle işi olmayan,GERÇEK OYUNCULARA TÜRKİYE'NİN ÇOK İHTİYACI var..(özellikle manken,şarkıcı,türkücü,yapma oyunculardan bıktık artık,Bunlara tek bir lafım var....BİR YILDIZ PARLAR ve ELBET günün birinde o yıldızlar söner)...

**Tugce**
01-08-06, 17:23
tolga Evren Kalbimizin Birincisiiiiii.....!!!

sezinti
08-08-06, 13:47
06/02/2005 Radikal gazetesinin radikal2 bölümünden

Van Devlet Tiyatrosu'nun "Dönemeç"i

Van Devlet Tiyatrosu, "Dönemeç"i sahneliyor.

Çağdaş tiyatro yazarlarından Tankred Dorst'un oyunu "Dönemeç", Devlet Tiyatroları içinde ilk kez Van Devlet Tiyatrosu'nda sahneleniyor

CEM DÜZOVA (Arşivi)

Olay, zaman ve mekanın belli olmadığı bir dönemeçte yaşanıyor. İki kardeş, dönemeçte kaza geçiren arabaları onarıp satarak geçimlerini sağlıyor. Kardeşlerden biri arabayı tamir ederken, diğeri de ölen kazazedeleri tören yaparak gömüyor. Yaşamlarındaki bu rutin gidişat, ta ki bir müsteşarın dönemeçte kaza geçirdiği güne kadar sürüyor. Oyundaki çatışma da burada başlıyor. Çünkü dönemeçte ilk kez bir kazazede ölmüyor.
Oyundaki kahramanlar orijinal karakterleriyle ön plana çıkıyor. İnsanla Tanrı arasında veya insanla melek arasında gidip gelen kardeşler ile oyunda tek insani duygu taşıyıp, oyunu dengeleyen karakter olan müsteşar arasındaki çatışma tempoyu artırırken, fars tarzında kaleme alınmış oyunda abartıya kaçmayan el hareketleri de dudaklarda hafif bir tebessüme yol açıyor.
Anton (Mustafa Şen) ile Rudolf (Tolga Evren) yukarıda belirttiğim çelişkiyi görüntü olarak da yansıtıyor. Saçlarının yukarıya doğru kaldırılması, kaşların kalınlaştırılıp, göz çevresinde aşırıya kaçan makyaj da bu iki karakterin insandan başka bir varlık olduğunu daha ilk sahnede vurguluyor. Ama özellikle efektlerle desteklenen kaza sahnelerinde yüzlerinde oluşan üzüntü, kaygı gibi duygulanımlar insansal özelliklere geçişlere örnek olabiliyor.
Anton'un çekingen, ürkek kişiliği ile Rudolf'taki atak, cesur kişilik arasındaki çelişki oyunun sonunda ürkek Anton'un müfettiş Kriegbaum'u (Kamil Korunan) öldürmesi ile doruğa ulaşır. Aslında "izleyici, bu cinayeti Anton'dan hiç beklemez."
Cinayet öncesi yaşanan diyaloglar, müsteşarın sorgulanması ve cinayet anı artık oyunun mekân olarak cennet-cehennem arasında bir yerde, Araf'ta geçtiği yönünde şüphe bırakmaz. Oyunun alt metninde rant hesabına göndermeler de var.

Sıkı bir metin
Zor bir metin, sıkı bir metin. Metinde derin felsefi konuşmalar, tartışmalar, yargılamalar yapılmıyor. Ama kurulan tümcelerde kullanılan üslup, iyi bir oyun yazarıyla karşı karşıya olduğumuzun işaretini veriyor. Burada Behçet Necatigil'in çevirisinin de metne güç kattığını söylemek gerek.
Alın oyundan bir replik. Kriegbaum ile Anton arasındaki konuşmadan yürüttüm. Ne kadar sıradan bir replik gibi görünüyor. Ama ne kadar anlamlı:
- Bu dediğiniz hiç olmayacak.
- Neden olmasın?
- Çok güzel de ondan...
Buna rağmen Tankred Dorst'un avangard bir üslupla kaleme aldığı bu metinde gördüğüm bir arızayı vurgulamadan geçemeyeceğim: Müfettiş kaza mahalline gelinceye kadar Anton ile Rudolf, bu dönemeçte rant hesapları olduğunun farkına varmamışlar mıydı ki, yolda önlem alınması için müfettiş Kriegbaum'a 25 tane dilekçe göndermişlerdi?
Tolga Evren'in oyuna hareket katan rejisi, Tayfun Çebi'nin beyaz dekor tasarımı ve İlhan Orhan'ın ışık katkısı ile birleşince tadına doyulmaz bir seyirlik çıkıyor ortaya.
"Dönemeç"te, provalar boyunca Rudolf'a can veren ve prömiyerde ters taklayı atarken sakatlanan Musa Zindan yerine sahneye çıkan oyunun yönetmeni Tolga Evren, kısa sürede rolüne uyum sağlamış. Mustafa Şen ile birlikte, canlandırdıkları karakterlere orijinal bir kimlik katarken, bir yandan da sahne performansları ile oyunu izlenilir kılıyorlar. Kamil Korunan'ın neredeyse yirmi dakika boyunca bir tekerlek üstünde oynaması da övgüye değer bir ayrıntı.
Şimdi merak edilen soru şu olmalıdır: Sekizinci yılını yaşayan Van Devlet Tiyatrosu'nun bu avangard oyununa Van izleyicisi ilgi gösterecek tiyatro birikimine sahip olabildi mi?

Kaynak : radikal.com.tr

dişi einstein
12-08-06, 10:59
http://img96.imageshack.us/img96/7972/pdvd008wh0.pnghttp://img96.imageshack.us/img96/5231/pdvd023np7.png
http://img96.imageshack.us/img96/5701/pdvd019wk9.pnghttp://img96.imageshack.us/img96/5420/pdvd056ip6.png
http://img96.imageshack.us/img96/3946/pdvd121vv5.pnghttp://img96.imageshack.us/img96/9494/pdvd139yu9.png

cerenbk
12-08-06, 17:24
bayılıyorum bu adama!!! müthiş bi oyuncu, harika!!! dizide hayatla normal konuşuyor ama ailesinin yanında şiveyle konuşuyor!! herşeyi yapabiliyor!!! nedense o yusuf denen komutanı bi türlü sevemedim!! cemal daha olayların içinde...köyü o yoksulluktan ve cahillikten kurtarmak için uğraşıyo...gerçi komutan oralarda büyümemiş, sadece görevi için gitmiş o köye ama yine de bu kadar duyarsız kalması gerekmiyor...cemali korumak için fazla saçmalamış olabilirim , yusufu sevenler kusura bakmasın..ama cemal söz konusu olunca kendimi tutamıyorum...lütfen tolga evrenin röportajını bulursanız buraya ekleyin..teşekkürler..

cerenbk
12-08-06, 17:37
ama ne yazık ki akraba çıktılar..şimdi düşündüm de aslında bu daha iyi bile oldu...cemalin acı çekmesindense....kan bağlarının olması bi teselli olabilir..

Kurdoglu
12-08-06, 22:33
Yok tam olarak sacmalamamissin arkadasim, ama Yusuf hakkindaki duyarsiz sozune tam katilmiyorum. Yusuf komutan, boyaci bir cocugun sagligi ile ilgilenecek kadar duyarlidir, diziyi takip edenler Yusuf komutanin nekadar duyarli bir insan oldugunu yakinen bilirler. Ayni sey Cemal icin de gecerli, o da cok duyarli. Kendi koyu oldugu icin tabi haliyle daha rahat olabiliyor. Her ikisi de cok guzel oyuncular, ama oyunculuk olarak hangisi daha iyi denirse hic dusunmeden Tolga Evren derim. Bu gosterdikleri performanslardan cok cabuk denecek kadar hizli anlasiliyor.

sago_bjk
13-08-06, 18:51
bence de cok iyi oyuncu süperrrrrr

sago_bjk
13-08-06, 18:51
bence de cok iyi oyuncu süperrrrrr
arıca resimler için sagol emeine saglık

dişi einstein
17-08-06, 12:38
Tolga Evren yine dünkü bölümde harikaydı.(19. bölümde) O'nu bu dizide tanıdığıma çok seviniyorum. Çok iyi bir oyuncu. Yani Türkiye'de böyle oyuncular da varmış dedirtenlerden. O kadar güzel oynuyor ki kendinizi o role kaptırıyorsunuz. Mimikleri, konuşmaları, rolunu uyumu mükemmel. Elimde imkan olsa O'nu tiyatro sahnesinde de izlemek isterim. Tebrik ediyorum. Başka bir şey de diyemiyorum.

Kurdoglu
24-08-06, 01:24
Aynen katiliyorum sevgili disi einstein, 20. bolumde de devlesti adeta. Ben bukadar curcunali dizi furyasinin icinden secsem secsem en fazla 10 oyuncu secebilirim, iyi cok iyi oyuncular olarak. Ve bu 10 un icinde mutlaka ama mutlak Tolga Evren olur. Rolunu yalayip yutuyor resmen, oynamiyor yasiyor, gozleriyle, sozleriyle, yuregiyle, herseyiyle cok guzel bir performans sergiliyor. Yurekten tebrik ediyorum kendisini.

dişi einstein
03-09-06, 09:46
http://img176.imageshack.us/img176/9277/pdvd000it7.pnghttp://img176.imageshack.us/img176/273/pdvd013rh3.png
http://img176.imageshack.us/img176/2375/pdvd022vj7.pnghttp://img157.imageshack.us/img157/7004/pdvd032lr2.png
http://img176.imageshack.us/img176/7783/pdvd151ex2.pnghttp://img112.imageshack.us/img112/8381/pdvd158lj7.png
http://img112.imageshack.us/img112/6944/pdvd162le1.pnghttp://img157.imageshack.us/img157/557/pdvd024vu0.png

**Tugce**
03-09-06, 12:44
Çok iii resimler için çok ama çok teşekkür ederim............Yeni bölümler ne zaman başlıcak ya....Özledim..ben

dişi einstein
03-09-06, 12:54
Çok iii resimler için çok ama çok teşekkür ederim............Yeni bölümler ne zaman başlıcak ya....Özledim..ben

Yeni bölümler 23 Eylül'de başlıyor. TRT 18 Eylül'de sezonu açıyor. Reklamları gösterdi. Tolga Evren, Melih Görgün, Devin Özgür Çınar filan oradaydı. Tolga Evren çok tatlıydı yine. Yine resim ekleyeceğim.

**Tugce**
03-09-06, 12:56
Yeni bölümler 23 Eylül'de başlıyor. TRT 18 Eylül'de sezonu açıyor. Reklamları gösterdi. Tolga Evren, Melih Görgün, Devin Özgür Çınar filan oradaydı. Tolga Evren çok tatlıydı yine. Yine resim ekleyeceğim.
herzaman olduğu gibi..tolga evrenin herzamnki hali.......Oley 23 eylül gel................resimlerin bir daha teşekkür ederim.............eski nickim il FB-1907 ben bu arada tanımayan varsa belirtiyim........yeni oyuncular varmı busezon...istanbulda çekilceğini duydum ama.........

dişi einstein
03-09-06, 13:41
herzaman olduğu gibi..tolga evrenin herzamnki hali.......Oley 23 eylül gel................resimlerin bir daha teşekkür ederim.............eski nickim il FB-1907 ben bu arada tanımayan varsa belirtiyim........yeni oyuncular varmı busezon...istanbulda çekilceğini duydum ama.........

Evet yeni oyucular varmış, yeni yüzler ortaya çıkacakmış yine. Bu sene Sevcan üzerinde durulacakmış. Üç ay sonrasından başlıyor. Ben de çok merak ediyorum. Başta Tolga Evren olmak bütün ekibi çok özledim.

yagmureyhan
03-09-06, 13:45
fotolarada baktım ama ben bi türlü bilemedim tanıyamadım ya:img-sorry

**Tugce**
03-09-06, 14:05
fotolarada baktım ama ben bi türlü bilemedim tanıyamadım ya:img-sorry
Tolga evren arkadaşım..Hayat türküsü die bir dizide...Oynuyo...Cemal....Daha çok tiyatro oyuncu için görmemiş olabilirsin doğal.........dır

dişi einstein
05-09-06, 21:24
http://img237.imageshack.us/img237/5852/1067jb7.png
http://img237.imageshack.us/img237/6029/1163xp2.png
http://img237.imageshack.us/img237/7320/1169ct8.png
http://img390.imageshack.us/img390/1239/1172un9.png

dişi einstein
07-09-06, 13:12
http://img160.imageshack.us/img160/7814/1249vp4.pnghttp://img167.imageshack.us/img167/7238/1258br3.png
http://img167.imageshack.us/img167/5303/1266dy5.pnghttp://img167.imageshack.us/img167/7232/1294ij9.png
http://img118.imageshack.us/img118/9359/1304dm5.pnghttp://img244.imageshack.us/img244/6337/1329dx5.png
http://img244.imageshack.us/img244/6213/1365yx3.pnghttp://img167.imageshack.us/img167/4718/1367tn9.png
http://img55.imageshack.us/img55/5909/1392tf8.pnghttp://img55.imageshack.us/img55/4133/1397nw2.png

cerenbk
21-09-06, 14:55
arkadaşlar...hayat türküsü artık istanbulda çekilecek, yani hayat öğretmen artık istanbulda yaşıyo olucak...o zaman bizim cemalimiz noolucak?? tolga evren diziden ayrılacak mı, ayrılmazsa o da istanbula taşınacak ve 8 yıldır tiyatroculuk yaptığı van'ı mı bırakacak?? bu konuda bilginiz varsa lütfen söyleyin...

dişi einstein
21-09-06, 21:27
arkadaşlar...hayat türküsü artık istanbulda çekilecek, yani hayat öğretmen artık istanbulda yaşıyo olucak...o zaman bizim cemalimiz noolucak?? tolga evren diziden ayrılacak mı, ayrılmazsa o da istanbula taşınacak ve 8 yıldır tiyatroculuk yaptığı van'ı mı bırakacak?? bu konuda bilginiz varsa lütfen söyleyin...
Tolga Evren dizinin yeni bölümlerinde oynayacaktır. Yani ilk bölümünün fragmanına bakılacak olursa Cemal ve ailesi Hayat'ı ziyarete geliyorlar. Ana kadroda da bir değişiklik yok zaten. Cemal olmazsa Hayat Türküsü de olmaz bence.

dişi einstein
01-10-06, 14:55
http://img387.imageshack.us/img387/8434/pdvd110xf4.png
http://img519.imageshack.us/img519/6561/pdvd112ug7.png
http://img402.imageshack.us/img402/4536/pdvd141jz0.png
http://img511.imageshack.us/img511/7332/pdvd192pd6.png
http://img511.imageshack.us/img511/2994/pdvd116dw0.png
http://img387.imageshack.us/img387/9058/pdvd206br2.png
http://img401.imageshack.us/img401/9652/pdvd212jg3.png

atos
14-10-06, 20:38
Tolga EVREN. geleceğin en büyük aktörlerinden. şiddetle izlemenizi tavsiye ederim arkadaşlar.

dişi einstein
15-10-06, 12:51
Tolga EVREN. geleceğin en büyük aktörlerinden. şiddetle izlemenizi tavsiye ederim arkadaşlar.

Sana sonuna kadar katılıyorum. Ben şu anda O'nu Türkiye'nin en iyi oyucusu olarak görüyorum. Hayran olduğumdan filan değil. Gerçekten öyle. Her bölümde oyunculuğunu fark ettiriyor ven ben de O'nun oyuculuğuna hayranım.

dişi einstein
15-10-06, 17:28
http://img248.imageshack.us/img248/465/pdvd016an4.png
http://img50.imageshack.us/img50/2043/1646jn0.png
http://img275.imageshack.us/img275/4816/pdvd021px3.png
http://img275.imageshack.us/img275/9536/pdvd034dk7.png
http://img49.imageshack.us/img49/4277/pdvd064sf3.png
http://img182.imageshack.us/img182/3411/pdvd073rg3.png

ena
15-10-06, 21:43
Kendisi Hayat Türküsü dizisinde aşkı öylesine içten ve başarılı göstermektedir ki insanın akraba evliliğine sıcak bakası gelir. Üstelik akraba evliliğine şiddetle karşı bir insana birkaç saniyeliğine de olsa "Ya bu Cemal için bi ayrıcalık olsa" dedirten biridir.:) Ve hatta sırf sahnede izlemek için Van'a kadar gitme isteği uyandırır insanda, ki bu ne yazık ki imkansız henüz.

erdalbaser
18-10-06, 08:12
ÇOK beğendiğim bir oyuncu ve örnek insan. kendisi şu anda VAN DEVLET TİYATROSUnda , HAKAN BOYAVın rejisini üstlendiği KEDİ isimli tiyatro oyununda , başrol üstlenmektedir. Dizi çekimlerine VAN dan katılmaktadır.yani TÜRKİYEnin iki ucu arasında mekik dokumaktadır.
bu özverili çalışmalarının ve başarılarının devamını dilerim ki ,öyle olacağından da hiç şüphem yok.

erenoray
24-10-06, 06:37
çok YETENEKLİ , çok İNSAN. :img-kiss:

volvox
02-11-06, 22:28
http://img522.imageshack.us/img522/2567/te2iw4.jpg (http://imageshack.us)

ena
02-11-06, 23:11
Sevgili Volvox, Çalışman harika olmuş. Ellerine emeğine sağlık.. Tolga Evren başlığını sık sık hareketlendirmeni bekliyoruz.:) Anlarsın sen anlarsın:)

lostsever
04-11-06, 23:45
Tolga Evren'i Hayat Türküsü dizinde izlemek büyük zevk. İstanbulda bir oyunda izlemeyi çok isterim. Televizyon dünyasında özellikle de sinemada büyük başarılara ulaşması dileğiyle sevgiler,selamlar.

ena
05-11-06, 00:32
Hayat Türküsü dizisiyle tanıdım Tolga Evren'i. Tiyatroya gönül vermişlerin kaderi hep tv den tanınmak herhalde. Ama iyi ki de Hayat Türküsü'nde oynamış. Yoksa güzel ülkemin güzel bir şehrinde tiyatroya gönül vermiş yaşayan bu insandan haberimiz olmayacaktı..
Bu bölümde de performansı enfesti..Lostever, inşallah büyük başarılara ulaşır dediğin gibi..Ama Hayat Türküsü gibi nitelikli projelerle.

ena
06-11-06, 07:12
http://img134.imageshack.us/img134/3498/04204528im1.jpg

http://img242.imageshack.us/img242/3240/28204027jl4.jpg

http://img242.imageshack.us/img242/4563/07205321pc9.jpg

volvox
06-11-06, 13:35
http://img138.imageshack.us/img138/2359/dsc04738pp4.jpg (http://imageshack.us)

http://img95.imageshack.us/img95/6681/dsc04953vj7.jpg (http://imageshack.us)

**Tugce**
06-11-06, 13:36
5. sayafaya ulaşmışız hiç pişman değilim bu sayfayı açtığıma ayrıca volvox arkadaşımıza resimler için teşekkürlerrr

volvox
07-11-06, 14:58
Benim de Tolga Evren'i tanımama Hayat Türküsü vesile oldu. Sevgili Ena'nın da yazdığı gibi böylesi yetenekli tiyatro oyuncularının farkına varmamız çoğunlukla tv sayesinde oluyor. Geçen sene çok istememe rağmen bir türlü fırsat bulup da seyredemediğim Kent Oyuncuları tarafından sahnelenen İnishmore'lu Yüzbaşı oyununu bu sene Van Devlet Tiyatrosu'nda Kedi ismiyle oynayacaklarmış. Umarım birgün kendisini tiyatroda seyretme fırsatım olur. Yaşamı boyunca hep böyle Hayat Türküsü gibi kaliteli projelerde yer alması dileğiyle..

bigshark
08-11-06, 05:26
Tolga çok yetenekli bir oyuncudur. Onun kadar sahneye yakışan ve hakim olan birini daha görmedim. Sahnede ne mucizeler yarattığına inanamazsınız. O küçücük adam, birden devleşiyor sahnede. Daha çok ekranda görmek isteriz ama lütfen (imkanınız olursa)bir de Tolga Evren i sahnede seyredin. İşte o zaman "dev"leşmekten ne kastettiğimi anlayacaksınız.
Ömür boyu yolun açık olsun.
Ömür boyu hep mutlu ol.
Ömür boyu o güzel gözlerinle gül, o ışıltı eksilmesin.

tiyatrom
08-11-06, 20:11
merhaba arkadaşlar ben demek ki çok şanslıyım. çünkü bundan bir kaç yıl önce hayat türküsünden önce onu sahnede izledim süperdi van dt nin oyunu sersem kocanın kurnaz karısı onu izlediğimde büyülenmiştim inanın bana tiyartoda tv dekinde daha harika.ve onunla tanışma fırsatımda oldu.Van Dt nin oyunlarını kaçırmayın derim ben size zaten ordaki gülnaz karakteri de van dtdeydi

volvox
10-11-06, 13:01
http://img291.imageshack.us/img291/4844/untitledt1bf8.jpg (http://imageshack.us)

volvox
12-11-06, 21:38
http://img517.imageshack.us/img517/9782/untitled4brg0.jpg (http://imageshack.us)

ena
13-11-06, 14:36
Volvox'um canım arkadaşım:) Çalışman harika olmuş..4 kapıyla aman 4kolla sarılmışsın çalışmaya:)

Şaka bir yana çalışma gerçekten çok hoş..İmza da öyle..Ellerine sağlık..Devamını bekliyoruz.:)

volvox
16-11-06, 17:29
Çok teşekkür ederim canım arkadaşım.Beğenmene çok sevindim.Senden de başlığa katkılarını bekliyorum :)

http://img170.imageshack.us/img170/4412/dsc02818ox0.jpg (http://imageshack.us)

http://img486.imageshack.us/img486/2199/dsc02891oy7.jpg (http://imageshack.us)

ena
20-11-06, 05:55
Tabi efenim ne demek, görevimiz. Şimdilik bir iki resim ekleyeyim.daha sonra sınavlar bitince çalışma işine dalarız:)

http://img150.imageshack.us/img150/7979/18203402ah2.jpg

http://img135.imageshack.us/img135/1118/18203336if7.jpg

ena
20-11-06, 05:57
http://img135.imageshack.us/img135/7346/04203044ka9.jpg

ehlocan
22-11-06, 16:25
merhaba arkadaşlar ben demek ki çok şanslıyım. çünkü bundan bir kaç yıl önce hayat türküsünden önce onu sahnede izledim süperdi van dt nin oyunu sersem kocanın kurnaz karısı onu izlediğimde büyülenmiştim inanın bana tiyartoda tv dekinde daha harika.ve onunla tanışma fırsatımda oldu.Van Dt nin oyunlarını kaçırmayın derim ben size zaten ordaki gülnaz karakteri de van dtdeydi

Arkadaşım gerçektende çok şanslıymışsın sahnede izlemişsin..Bizim yani birçoğumuzun Van Devlet tiyatrosunda izleme şansı yok gibi birşey..Şimdilik Hayat Türküsü dizisinde izleyebiliyoruz.Tolga Evren'i tanımamaıza vesile olduğu için HAYAT TÜRKÜSÜ dizisinde meğei geçenlere bir kez daha sevgilerimi yolluyorum...

dişi einstein
25-11-06, 12:47
VAN'I KEDİLER BASTI Kİ SORMAYIN...
Van Devlet Tiyatrosu'nda(VDT) önceki gün 'Kedi' adlı oyun izleyici ile buluştu. İrlandalı oyun yazarı Martin McDonaugh'un yazdığı, Mehmet Ergen'in çevirisini yaptığı oyunun başrollerinde Süleyman Atanısev, Tolga Evren, Eren Oray, Cem Zeynel Kılıç, Mustafa Çolak, Ebru Aytürk, Caner Kadir Gezener ile Nedim Salman yer aldı.
ŞİDDETE YAKIN PLAN
Aynı zamanda devlet tiyatrosunun da müdürü olan Eren Oray yaptığı konuşmada, repertuvar bakımından tartışmalı olan oyunun ilk kez Van Devlet Tiyatrosu'nda sahnelenmesinin sevindirici olduğunu söyledi. Oray, "Oyun absürd tiyatro anlayışıyla sahneleniyor. Bu tür oyunları Devlet Tiyatroları'nda görmek pek mümkün değildir." dedi.
Başrol oyuncularından Tolga Evren ise 10 yıldır VDT sahnelerinde görev aldığını belirterek, oyunun şiddetin çözüm olmadığına vurgulaması bakımından önem taşıdığını söyledi. Evren, oyunun rol aldığı diğer eserlerden farklı olduğuna dikkat çekerek;" Benim için zor bir çalışma oldu. Çok efor sarf ettim. Oyun seyirci açısından da bol sürprizli." diye konuştu.

SABAH(GÜNAYDIN)

NOT: Bu ekibi gerçekten tiyatroda izlemek isterim. Ama bu şu an için imkânsız. Sırf bu ekip için Van'a gidilir. Tiyatroya gerçekten emek verenler için. Hele de Tolga Evren'i görmek...

ena
25-11-06, 13:17
Haber için teşekkürler dişi einstein.. Ben de bu oyunu izlemek için ayrı bir istek duyuyorum, Tolga Evren'i sahnede görmek için ayrı bir istek..Trabzon Devlet Tiyatrosu'nun bir oyunu kasım ayında bol bol ist.da sergilendi.aralıkta da ankara'da olacak..Acep bu oyunu da böyle getirmezler mi ki?

ena
26-11-06, 17:27
Benden iki imza...

http://img143.imageshack.us/img143/8428/tolgaimza2wk8.jpg

http://img134.imageshack.us/img134/6048/tolgaimzauj4.jpg

dişi einstein
27-11-06, 13:49
http://img142.imageshack.us/img142/9550/1778bt3.png
http://img89.imageshack.us/img89/7646/1786hx4.png
http://img95.imageshack.us/img95/9651/1791iu8.png
http://img95.imageshack.us/img95/1961/1799aw3.png

volvox
29-11-06, 00:07
Haber için çok teşekkürler sevgili dişi einstein.

http://img478.imageshack.us/img478/2956/dsc04656tz4.jpg (http://imageshack.us)

http://img297.imageshack.us/img297/3931/dsc04814yg5.jpg (http://imageshack.us)

http://img148.imageshack.us/img148/3847/clipboard03ij0.jpg (http://imageshack.us)

erdalbaser
29-11-06, 08:43
http://www.turkiyegazetesi.com.tr/images/news/309258_2.gif

erdalbaser
29-11-06, 08:43
van devlet tiyatrosu / KEDİ isimli oyundan.

ena
29-11-06, 23:15
http://img475.imageshack.us/img475/4120/dsc09399bk7.jpg

arzuinan
30-11-06, 12:22
Bu kareler ne kadar güzel. çok teşekkürler :happy0064 :happy0064 :happy0064

Hayat Türküsü, ilk başladığında Cemal karakterine ısınamasamda o karektere can veren Tolga Bey oyunculuğuyla beni etkiledi :happy0064 şimdilerde ise dizinin vazgeçilmezlerinden benim için. tüm yaşamı boyunca başarılarının daim olmasını diliyorum.

ena
30-11-06, 18:23
Aşağıdaki yorumu bir internet sitesinde buldum..Çok hoşuma gitti. Sanki tanıyan biri yazmış:)

etkileyici.birlikte saatlerce sohbet edilesi.keyifli bi arkadaş ve çok hoş bir beyefendiye benziyor.vee bence biraz da deli. gözleri deli deli bakıyor bazı saniyeler.tanışmayı çok isterdim.

volvox
03-12-06, 14:36
http://img408.imageshack.us/img408/9796/dsc05870ju3.jpg (http://imageshack.us)

http://img444.imageshack.us/img444/2240/dsc05970nj9.jpg (http://imageshack.us)

ena
03-12-06, 17:37
Sevgili volvox, resimler için çok teşekkürler..Gerçekten harika resimler..
Özellikle ilk resimdeki tebessüm harika çok hoş..Hiç solmaması dileğiyle.

ena
04-12-06, 18:58
http://img119.imageshack.us/img119/5713/28202421od2.jpg

ehlocan
05-12-06, 09:29
Hayat Türküsünün yayınlanan son bölümünde bakışlarını ve mimiklerini konuşturdu..Ebru ile olan sahnelerde mahçup aşık halleriyle,Mustafa Bey'in yalan söyLediği sahnedeki şüpheli halleri çok farklı iki duyguyu bakışları ve mimikleriyle çok doğal yansıttı..

ena
07-12-06, 14:47
http://img474.imageshack.us/img474/7226/07205315sw1.jpg

volvox
07-12-06, 19:34
http://img171.imageshack.us/img171/7277/bscap993dn2.jpg (http://imageshack.us)

http://img294.imageshack.us/img294/3987/bscap995kq1.jpg (http://imageshack.us)

http://img62.imageshack.us/img62/5127/bscap964yj9.jpg (http://imageshack.us)

ena
08-12-06, 07:36
http://img244.imageshack.us/img244/2059/dsc09338ou7.jpg

arzuinan
08-12-06, 13:28
Gülmenin bir insana yakıştığı nadir kişilerden. Ayrıca oyunculuğuda 10 üzerinden 10 numara :happy0064 Onsuz bi Hayat Türküsü düşünemiyorum.

ena
08-12-06, 20:08
Arzu ablacığım,
Seni bu başlıkta görmek ne güzel.:) Hoşgelmişsin.
Gerçekten Tolga Bey Hayat Türküsü'nün en iyi bütün oyuncularından biri :img-hyste
Her daim içine sinen, kaliteli projelerde yer almasını diliyoruz. Gönlünce olur inşallah her şey. "Çok güzel bir aşk hikaye(si)"lerinde değil yapmak istediği işlerle çıkar karşımıza. Tercih yapabilme özgürlüğü ile...

ena
09-12-06, 10:39
http://img82.imageshack.us/img82/279/dsc06133el3.jpg

arzuinan
09-12-06, 12:07
Arzu ablacığım,
Seni bu başlıkta görmek ne güzel.:) Hoşgelmişsin.
Gerçekten Tolga Bey Hayat Türküsü'nün en iyi bütün oyuncularından biri :img-hyste
Her daim içine sinen, kaliteli projelerde yer almasını diliyoruz. Gönlünce olur inşallah her şey. "Çok güzel bir aşk hikaye(si)"lerinde değil yapmak istediği işlerle çıkar karşımıza. Tercih yapabilme özgürlüğü ile...

Bu dileklerine katılmamak elde değil. Allah, bu işi hakkıyla yapan, severek, coşkuyla ve bu işi layık olduğu şekilde sürdürmek isteyen tüm sanatçılarımız için "Tercih yapabilme özgürlüğü" versin.

ena
09-12-06, 22:49
http://img182.imageshack.us/img182/9308/dsc05067wz3.jpg

volvox
09-12-06, 23:43
http://img90.imageshack.us/img90/1030/dsc07046jp6.jpg (http://imageshack.us)

http://img81.imageshack.us/img81/6654/dsc07062xe9.jpg (http://imageshack.us)

**Tugce**
09-12-06, 23:46
sevgili volvox fotoğraflar için tşkkürler

arzuinan
10-12-06, 10:49
Dünkü Hayat Türküsü'nde yine çok mükemmel bir performans serigiledi... Ebru ile olan sahneleri çok sevimliydi çok güzel bir ikili oluşturdular ... Ayrıca at çiftliğinde geçen sahnelerdeki mimikleri falanda çok güzeldi... Çok çok tebrikler...

dişi einstein
10-12-06, 18:17
Onun gibi bir oyuncuyu iyi ki böyle bir dizide tanımışım. Yoksa haberim bile olmayacaktı bu kadar iyi bir oyuncunun varlığından. O ne mimiktir o ne bakıştır öyle. Konuşmasına bile gerek yok. Her şeyi ifade edebiliyor. Elimde imkan olsa Van'a gideceğim ve onu sahnede izleyeceğim. Kesin bir kez daha hayran olurum. Oyunculuk budur işte. O bu işi fazlasıyla yapıyor ve harcadığı emek gerçekten büyük. Kendisini tebrik ediyorum. Resim ekleyen arkadaşlara teşekkür ederim. Resimler bile birçok şeyi anlatıyor. Bu kadar basit.

volvox
10-12-06, 22:11
http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/DSC07007.jpg

http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/Clipboard02.jpg

http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/DSC07179.jpg

arzuinan
11-12-06, 13:44
tamda bahsettiğim kareler. çok teşekkürler... çok gülüyorum ikisinin sahnelerinde süper yakıştılar birbirlerine ...

ena
12-12-06, 08:29
bu resim daha önce eklenmişti fakat ben logosunu silip biraz büyüttüm bir de böyle olsun istedim...

http://img155.imageshack.us/img155/5340/pdvd056ip61smallnj0.jpg

arzuinan
12-12-06, 12:46
çok güzel bu resim. bakışlardaki ifadenin güzelliğine bakarmısınız. süper... eline sağlık... bence çok iyi yapmışsın tekrar eklemekle.

volvox
12-12-06, 19:37

http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/t4.jpg http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/t3.jpg http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/t2.jpg http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/t1.jpg http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/t5.jpg http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/t6.jpg http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/t7.jpg http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/t8.jpg http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/t9.jpg http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/t10.jpg http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/t11.jpg http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/t12.jpg

carmen_6891
12-12-06, 22:14
resimler ve avatarlar için çok teşekkürler:happy0064

ena
13-12-06, 06:01
Sevgili carmen hoşgeldin.. Her zaman bekleriz başlığa:) Burada da ev sahipliği yapayım..:)Buyrun eskilerden bir foto:

http://img178.imageshack.us/img178/8080/bscap013smallsp4.jpg

arzuinan
13-12-06, 07:15
Böyle eski resimlere can kurban... her zaman bekleriz... Ayrıca bir önceki sayfadaki avatarlarda çok güzeldi. Hepinizin eline sağlık...

Tolga Bey'i tiyatro sahnesinde görmeyi çok isterdim. Turne söz konusu değil mi acaba ? ...

volvox
13-12-06, 16:21
Sevgili carmen,ena'cığımın da dediği gibi her zaman bekleriz. Sevgili arzuinan umarım turne söz konusu olur da biz de Tolga Evren'i sahnede seyretme fırsatı buluruz.

http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/bscap1381.jpg

http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/1bscap1254.jpg

http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/bscap1342.jpg

http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/bscap1362.jpg

dişi einstein
13-12-06, 17:53
Tolga Evren'in oyunculuğuna hayran biri olarak bu resimleri de görünce bayıldım desem yeridir. Şu ifadelere bakmak bile yetiyor. O bakışlarındaki derinliğine ve o ani ifadelerine bayılıyorum. Rolunu o kadar sindire sindire yapıyor ki bu resimlerde bile fazlasıyla kendini göstermiş. Gerçekten şöyle bir turne filan olsa şöyle bir Bursa'ya gelse hiç durmam onu izlemek için tiyatro kapısının önünde beklerdim. Hele şu zamanlarda tiyatroya hasret biri olarak. Onun o kendi deyimiyle çok efor sarf ettiği yeni oyununu çok merak ediyorum. Resimler ve avatarlar için çok teşekkür ediyorum ve bir kez daha Hayat Türküsü adlı dizinin böyle bir oyuncuyu bizlere tanıttığı için çok teşekkür ediyorum.

ena
13-12-06, 21:10
http://img187.imageshack.us/img187/7633/dsc09317cr1.jpg

volvox
14-12-06, 20:22
Geçen sezondan birkaç resim..

http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/DSC03120.jpg

http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/DSC03154.jpg

http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/DSC03141.jpg

http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/DSC03109.jpg

ena
15-12-06, 00:21
http://img246.imageshack.us/img246/6888/bscap008smalldf9.jpg

ena
15-12-06, 10:48
Sinematürk'te bulduğum yorumlar...

morvedeLisi (21)
çok iyi bir oyuncu bence. hakikaten beğeniyorum kendisini. umarım keşfedilir ve ekranda daha çok görürüz onu..

GBESTE (19)
Cemal tek kelimeyle süper hayatla aralarının düzelmesini ve sevgili olmalarını isterdim ilk dizisi olmasına ragmen çoooook başarılı ve trtde başladıgı içinse çok şanslı daha sık görmek istiyoruz onu

karakocls (30)
Kendisini ilk olarak Hayat Türküsü isimli dizide gördüm.Edindiğim bilgiye göre Van Devlet Tiyatrosu sanaçısıymış.Tolga Evren bence ve diziyi izleyen tanıdığım herkesçe çok beğeniliyor.Umarım birgün tanışma hayalim gerçek olur.Tolga Bey size başarılar diliyorum.

trbzonlu (17)
İNŞALLAH HAYAT TÜRKÜSÜ BİTTİKTEN SONRADA(BİTMESİNİ HİÇ İSTEMİYORUM)BAŞKA DİZİLERDE SİZİ GÖREBİİRİZ.BİR GÜN SİZİNLE TANIŞMAYI ÇOK İSTERİM.DİLİNİZİ O KADAR İYİ KULLANIYORSUNUZ Kİ(TABİ O KONUŞMA SİZİNSE)GEREKTİĞİNDE TAM BİR İSTANBULLU GEREKTİĞİNDE TAM BİR VANLI GİBİ KONUŞUYORSUNUZ.BAŞARILARINIZIN DEVAMIN DİLERİM...

siren (31)
Tolga Evren'i geçen sene Ankara'da " SERSEM KOCANIN KURNAZ KARISI" adlı oyunda seyredip hayran kalmıştım. Övgüye değer oyuncu seçilmesi bence onun oyunculuğu için az bile olmuş. "HAYAT TÜRKÜSÜ" n deki rolüyle de gerçekten çok başarılı ama keşke herkes onu benim gibi bir de tiyatro sahnesinde görebilseydi.

johnnnn (19)
üstün bir oyunculuk gücüne sahip bir insan.19. bölümdeki oyunculuğu süperdi.bu kadar gerçekçi bir şekilde aşk ifade edilemez.inşallah bu dizi tv hayatının başlangıcı olur.ve hep tolga evren i ekranlarda görürüz.Türkiye nin böyle değerlere ihtiyacı var.

derinmavi (36)
Yorumlara katılıyorum. Tolga Evren Hayat Türküsün de çok dikkat çekici. Tiyatro sanatçılarının bizlere televizyon dizilerinde, adeta ders vermeleri kaliteyi yükseltiyor. Çok iyi bir dizi. Geleceği çok parlak bir oyuncu.

sparcoxx (36)
ankara da SERSEM KOCANIN KURNAZ KARISI isimli tiyatro oyununda öyle bir başarı ile oynadı ki ağzım açık kaldı.kendisi de en iyi yrd. oyuncu ödülünü kapmış.tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.

DIDEMOKAY (77)
Anadolu cocugu cemal karakterini muhtesem canlandirmis. Hayat Turkusunun tum karekterleri gibi Tolga Evren'de muthis bir oyuncu.

rettly (19)
Kamera önündeki ilk oyunculuk deneyimi olmasına rağmen oldukça başarılı. Herşeyden öte;duruşu,karizması,duygularını çoşkulu bir şekilde izleyiciye yansıtması ve doğal oyunculuk kabiliyetiyle-heleki trt tarafından keşfedildiyse-çok değil 5 sene içinde bu ülkedeki kayda değer oyuncular arasında sağlam bir yer edineceğine kesin kanaat getirdiğim, kanımca devlet tiyatrolarının en iyi oyuncularından birisi.

dicle83 (20)
tolga evren çok iyi bi oyuncu bence neden bu kadar geç keşfedildi bilinmez ama ben bundan sonra onu daha iyi projelerde göreceğimize inanıyorum

volvox
15-12-06, 14:26
http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/DSC03338-1.jpg

http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/DSC03339-1.jpg

http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/DSC03341-1.jpg

ena
15-12-06, 14:29
Volvox'um ikizcanım,
çok güzel fotoğraflar..Ellerine emeğine sağlık..
Tolga Bey'iuzun yıllar izlemeyi umuyoruz.
Bu arada geçen bir sohbet esnasında değinilen bir konuyu buraya da yazmak istedim.Kedilerle arasında ilginç bir bağ var Tolga Bey'in. 33. Bölümdeki "Kedi işte" repliğinin olduğu sahne; kedileriyle meşhur Van'da görev yapıyor oluşu ve son olarak da rol aldığı oyunun adı: Kedi :img-hyste bu bağ sadece tesadüf müdür acaba?

ehlocan
15-12-06, 14:40
Volvox'um ikizcanım,
çok güzel fotoğraflar..Ellerine emeğine sağlık..
Tolga Bey'iuzun yıllar izlemeyi umuyoruz.
Bu arada geçen bir sohbet esnasında değinilen bir konuyu buraya da yazmak istedim.Kedilerle arasında ilginç bir bağ var Tolga Bey'in. 33. Bölümdeki "Kedi işte" repliğinin olduğu sahne; kedileriyle meşhur Van'da görev yapıyor oluşu ve son olarak da rol aldığı oyunun adı: Kedi :img-hyste bu bağ sadece tesadüf müdür acaba?

Acaba 2004 yılını nasıl geçirdi malum Çin takvimine göre 2004 yılı KEDİ YILI olarak adlandırılıyordu :)

arzuinan
15-12-06, 18:22
...Tolga Bey'in. 33. Bölümdeki "Kedi işte" repliğinin olduğu sahne; kedileriyle meşhur Van'da görev yapıyor oluşu ve son olarak da rol aldığı oyunun adı: Kedi :img-hyste bu bağ sadece tesadüf müdür acaba?

çok ilginç gerçekten... bu kadarı da tesadüf olamaz sanırım... :img-hyste

ena
16-12-06, 09:34
http://img86.imageshack.us/img86/8334/dsc01716nd0.jpg

nuro
16-12-06, 15:58
herkese selam.hayat türküsünü başladığı günden bu yana izliyorum.bu dizinin kendine has izleyicileri olduğunun da farkındayım.çok güzel oyunculuklar görüyoruz bu dizi sayesinde.en önemlilerinden biri de tabi ki tolga evren oyunculuğuna diyecek yok.her hafta bir başka her hafta bir başka güzel etkileyici bir oyunculuk.tiyatroda da başarılı olduğunu anlıyorum.kendisine nice böyle kaliteli yapımlarda başarılar diliyorum.

ena
16-12-06, 23:28
http://img179.imageshack.us/img179/9020/dsc08907lp3.jpg

ena
17-12-06, 18:15
http://img339.imageshack.us/img339/747/dsc08917mv2.jpg

volvox
19-12-06, 17:48
http://img378.imageshack.us/img378/6452/dsc03155ll2.jpg (http://imageshack.us)

ena
20-12-06, 06:02
http://img523.imageshack.us/img523/7118/dsc08934ym9.jpg

volvox
20-12-06, 16:15
http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/DSC09322.jpg

Fettan
20-12-06, 16:53
Değişik bir karizması var :)Bakışlarıda değişik yani değişik derken bazı oyuncular için kullanıyoruz deli bakışlı sıfatını sanırım bu sıfatı Tolga Evren içinde kullanabiliriz.Sinirini,sevincini,bazen çocuk masumluğunu,mahçupluğunu (özellikle Ebru ile olan sahnelerinde)bakışlarıyla seyirciye geçirebiliyor..Umarım hep HT kalitesinde yapımlarda izlemek nasip olur...Ayrıca HT dziinin yeni bölümlerde yaşanmaya başkaya EBRU CEMAL aşkına bayılıyorum çok sıcak,koruyucu aşık rolü yakıştı Tolga Evren'e..Başarılarının daim olmasını dilerim...

ena
20-12-06, 21:47
http://img240.imageshack.us/img240/8205/bscap049ml6.jpg

volvox
21-12-06, 09:36
http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/Clipboard01-1.jpg

ena
21-12-06, 14:58
http://img237.imageshack.us/img237/1672/bscap054ct5.jpg

volvox
21-12-06, 17:16
http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/DSC03096.jpg

http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/DSC03106.jpg

ena
21-12-06, 18:51
http://img117.imageshack.us/img117/1170/bscap068lu8.jpg

ena
22-12-06, 09:04
http://img174.imageshack.us/img174/5631/dsc09834ks1.jpg

dişi einstein
22-12-06, 19:49
Şu resimlere bakıyorum da... Her sahne için ayrı bir bakışı var. Ve daha önemlisi ayrı bir anlamı var gözlerinin. En çok da şu 8. bölümde Hayat'ın Kumru nineyi ziyaret ederken Cemal'in bir türlü evden ayrılamaması ve oradaki o tatlı masum yandan gülüşü.(siz de o kareyi yakalamışsınız.) Bu kadar emek harcıyorsunuz. Vallahi bravo. Ben bir de Hayat ile Van kalesini gezdikleri günün karelerini istesem. Çok mu olurum acaba? Oradaki samimiyetini hiç unutmam herhalde. Hani Hayat çayını bile kıtkama içiyorsun dediğinde bir gülüşü vardı. Tabii bir de ondan önce o utangaç tavırları. Gerçekten harikasın Tolga Evren. Sizler de arkadaşlar. Sizler de. Emeğinize sağlık.

volvox
22-12-06, 22:07
Teşekkürler sevgili dişi einstein. İstediğin fotolar için arşivime bir bakayım yoksa da videolardan çekip eklemeye çalışırım. Yine eskilerden 2 foto. Cemal'in hastaneden çıkıp okuma bayramını ziyaret ettiği sahneden..

http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/DSC04409.jpg

http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/DSC04401.jpg

BERNA
22-12-06, 23:14
Tolga Evren'i ben de Hayat Turkusu ile tanidim ve dizinin ilk bolumlerini yari tekrar yari canli karisik bir sekilde izlerken diziye ilk baglanma sebebim Cemal karakteri ve Tolga Evren'in muthis oyunculugu oldu. Oykuyu tam olarak kavrayinca tum karakterlere ayni sekilde baglandim ama ilk parlayan o oldu.

Tolga Evren'in hem ses tonunu cok guzel kullanabilen, hem de gozleriyle herseyi anlatabilen ender oyunculardan birisi oldugunu dusunuyorum. Her sahne icin ayri bir bakisi var yazmissiniz, okuyunca ben de cok hak verdim. Uzun yazmayi seven ben bile 5 dakikadir daha nasil anlatabilirim ki diye dusunuyorum; demek ki kelimelerle anlatmak yerine seyrettirmek gerekiyor belki de onun ne iyi bir oyuncu oldugunu ifade edebilmek icin :)

volvox
23-12-06, 23:29
http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/DSC00300.jpg

ena
24-12-06, 09:40
http://img139.imageshack.us/img139/8837/bscap007wa7.jpg

ena
24-12-06, 21:51
Cemal ve Gözyaşı...
http://img226.imageshack.us/img226/5765/bscap112bj2.jpg

ena
25-12-06, 18:15
http://img299.imageshack.us/img299/6860/dsc00553gz1.jpg

dişi einstein
25-12-06, 18:58
Cemal ve Gözyaşı...
http://img226.imageshack.us/img226/5765/bscap112bj2.jpg

İşte bu sahnede gözlerimi ekrandan ayıramadım. O ne derin bakıştır ki bizi öyle bir yerlere götürdü ki... Bu yaşı gördüğüm an işte dedim Tolga Evren. Hele o ses tonu o kadar farklıydı ki o sahnede. Muhteşem bir oyunculuk. Muhteşem. Başka ne diyebilirim ki...Resimlere devam arkadaşlar. Sizler de harikasınız.

ena
26-12-06, 10:18
Yukarıdaki resmin bir saniye öncesi...

http://img168.imageshack.us/img168/199/bscap111cn7.jpg

volvox
26-12-06, 12:13
http://img19.imageshack.us/img19/5687/dsc00329cr5.jpg (http://imageshack.us)

**Tugce**
26-12-06, 13:32
sevgili volvox fotoğraflar için teşekkürler emeğine sağlık..

beatifulheart
26-12-06, 13:34
tanımıorum ki bu adamı

**Tugce**
26-12-06, 13:43
tartışmaya girmeyeceğim genellikle trt-1 dizileri ve gerçek hayatı anlatan diziler izlenmiyor.popüler kültür işte değiştirilmez.Çok iyi bir oyuncu ata türkoğlu ii kide keşfetmiş.Genelde gerçek oyuncular keşffetiiği için kendisini kutluyorum.ii kide keşfetmiş.harika bir oyuncu adam gibi bir oyuncu

volvox
27-12-06, 16:58
http://img110.imageshack.us/img110/822/dsc00559ku2.jpg (http://imageshack.us)

ena
29-12-06, 08:13
http://img148.imageshack.us/img148/7276/dsc01735ka5.jpg

volvox
29-12-06, 18:04
http://img19.imageshack.us/img19/1262/untitledt54qo6.jpg (http://imageshack.us)

Wolfman
30-12-06, 20:29
Hayat Türküsü dizisini izlediğim kadarıyla çok başarılı bir oyunculuk sergiliyor Popüler kültürün içinde yer alan paketlenmiş karizmalarıyla dizilerde ve filmlerde boy gösteren birçok oyuncudan iyi olduğunu düşünüyorum Yolu açık olur umarım :img-yes:

dişi einstein
31-12-06, 15:22
Sevgili Ena ve Volvox
Sizin kadar emek harcamasam da buraya birkaç Tolga Evren resmi eklemek istedim.
http://img400.imageshack.us/img400/4691/pdvd072pl8.png
http://img400.imageshack.us/img400/3149/pdvd033it6.png
http://img170.imageshack.us/img170/1220/pdvd218xa1.png
http://img388.imageshack.us/img388/6342/pdvd264pu1.png
http://img388.imageshack.us/img388/811/pdvd313qf7.png

dişi einstein
31-12-06, 16:22
http://img81.imageshack.us/img81/2394/pdvd285aw7.png
http://img81.imageshack.us/img81/6002/pdvd288no5.png
http://img171.imageshack.us/img171/5681/pdvd475xt4.png

dişi einstein
01-01-07, 13:05
http://img178.imageshack.us/img178/9286/eser13587wr8.jpg
http://img370.imageshack.us/img370/7886/eser13583yi6.jpg
http://img178.imageshack.us/img178/6887/eser13581ia5.jpg

volvox
01-01-07, 18:18
Fotoğraflar için çok teşekkürler sevgili dişi einstein. Umarım "Kedi" İstanbul'da da sahnelenir de biz de Tolga Evren'i ve çok değerli diğer oyuncularımızı ve çok merak ettiğim bu oyunu seyretme fırsatı bulabiliriz.

dişi einstein
01-01-07, 21:15
Fotoğraflar için çok teşekkürler sevgili dişi einstein. Umarım "Kedi" İstanbul'da da sahnelenir de biz de Tolga Evren'i ve çok değerli diğer oyuncularımızı ve çok merak ettiğim bu oyunu seyretme fırsatı bulabiliriz.

Evet keşke böyle bir imkan olsa. Onların bu emeklerine hayranım. Van'da öyle bir tiyatro düzeni kurdular ki... Hepsi özverili çalışıyorlar ve bence çok büyük bir iş yapıyorlar. Turne olayının olmasını en çok isteyenlerden biriyim. Yoksa ne yapıp edip Van'a gideceğim.:img-grin2

dişi einstein
03-01-07, 10:51
http://img90.imageshack.us/img90/2772/700ol2.png
http://img401.imageshack.us/img401/7035/701dv8.png
http://img401.imageshack.us/img401/7336/697mw3.png
http://img219.imageshack.us/img219/3894/703dx8.png
http://img219.imageshack.us/img219/2324/706mq0.png

ena
03-01-07, 18:42
Sevgili dişi einstein,
fotoğraflar için çok teşekkürler. Özellikle de Kedi'den eklediklerin için. Ben de sizler gibi bu oyunu izlemeyi çok istiyorum. Umarım İstanbul'da oynanır da bizler de izleme fırsatı buluruz.

volvox
05-01-07, 23:37
http://img112.imageshack.us/img112/7379/dsc02910vx5.jpg (http://imageshack.us)

ena
06-01-07, 09:57
http://img440.imageshack.us/img440/2466/dsc00339vv3.jpg

ena
06-01-07, 18:09
http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/bscap103.jpg

volvox
06-01-07, 23:43
[/URL]

[URL="http://imageshack.us"]http://img160.imageshack.us/img160/8857/dsc03864dl2.jpg (http://imageshack.us)

ena
07-01-07, 02:40
http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/0106210849_18.jpg

ena
07-01-07, 19:35
http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/0106203944_35.jpg

volvox
08-01-07, 16:36
http://img237.imageshack.us/img237/300/clipboard01co2.jpg (http://imageshack.us)

volvox
08-01-07, 22:34
http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/Clipboard01-2.jpg

ena
09-01-07, 14:37
http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/0106212744_19.jpg

ena
10-01-07, 00:31
Ben hangisini koyacağıma karar veremedim, ikisi birden olsun dedim:)Büyük halleri için üstüne tıklamanız yeterli...

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/tolga2.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/tolga1.jpg

BERNA
10-01-07, 07:58
Her ikisi de cok guzel olmus enacim,

Ben ikincisini biraz daha fazla begendim ama ilki de cok guzel ve de kullanan cok olacak bence ;)

hewal
10-01-07, 10:08
Klişe aşklardan bıkanlar için dizi başlamıştı çokda sevmiştim çabuk bitti neyse efendim klişe oyunculardan bıkanlar için de Tolga Evren var.Oldukça başarılı buluyorum ilk tanıştığım Hayat Türküsü dizisi kalitesinde ve başarılı yapımlarla görürüz inşallah ilerde de.Kendine has seven takip eden ve edecek bir kitlesi var her zaman böyle devam eder umarım.Yargılamayı kıyaslamayı sevmiyorum ama hergün beğenisi değişen kaşı gözü için beğenen bir kitlesi olmasn :)

ena
11-01-07, 17:00
http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/0106210849_19.jpg

dişi einstein
11-01-07, 18:14
Sevgili Ena ve volvox eklediğiniz resimler için çok teşekkür ederim. Yine bayağı hoş kareler yakalamışsınız. Bende de binlerce resim var ama eklemeye vaktim olmuyor. Yorumlara bile zor katılıyorum. Neyse siz devam edin arkadaşlar. Ben de yakında yardıma gelirim inşallah. Şu sınavlar bitmiyor ki...Bu arada sevgili Ena çalışman çok hoş olmuş. İkisine de bayıldım. Ellerine sağlık. Dediğiniz gibi 39. bölümden bayağı hoş kareler yakalanacak gibi. Düşünüyorum da Hey Allahım. Neyse ben daha fazla gülmeden cümlelerimi bitireyim. Tolga Evren büyük bir oyuncu. Artık bunu daha iyi biliyorum.

ena
13-01-07, 06:52
http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/DSC04801.jpg

ena
14-01-07, 09:28
http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/0113205419_45.jpg

ena
14-01-07, 21:38
http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/0113205419_69.jpg

volvox
14-01-07, 22:55
http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/DSC06257.jpg

http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/DSC06303.jpg

ena
15-01-07, 14:15
http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/0113205419_39.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/0113205419_20.jpg

ena
16-01-07, 12:55
http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/0113213106_42.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/0113213106_51.jpg

winnie
16-01-07, 15:23
herhangi bir oyunda tiyatro sahnesinde izlemeyi çok istediğim oyunculuğuyla övgüye değer bir oyuncu gerçekten..:img-yes: başarılar diliyorum...

misskrueger
16-01-07, 15:33
Çok beğendigim oyunculardan biri Hayat Türküsü'nde çok başarılı.Yaşayarak oynuyor rolünü izleyicilere çok iyi yansıtıyor ki oyunculukta en önemli şey budur izleyicilerle iyi iletişim kurmak.Tolga Evren bunu çok iyi yapıyor.Başarılarının devamını dilerim.

Sevgiler

dişi einstein
17-01-07, 19:32
Bakışlarını çok iyi kullanıyor Tolga Evren. Yani bütün bölüm boyunca konuşmasa sadece gözleriyle oynasa bile yetecek bizlere. Öyle bir oyunculuğu var. Hani derler ya konuşturuyor oyunculuğunu. Aynen öyle işte. Böyle ani hereketler var. Her sahneye uygun. İşte bence bu da oyunculuğunun en sevdiğim taraflarından. Mesela 13. bölümde Zeynep'i İstanbul'a götürürken sabahleyin evin önünde ehliyetini arıyordu. Sonra konu bir şekilde dağılıyordu ve annesiyle ninesiyle vedalaşıyordu. İşte sırada annesi eline ehliyetini verince önce şaşırıp sonra gülümsüyordu. O sahneyi hiç unutmam mesela. Küçük bir ayrıntıydı ama yine de kendini belli ediyordu. Ben kendisini gerçekten takdir ediyorum. Onu izlerken büyük bir keyif alıyorum. Bazen diyorum iyi ki bu diziyi izlemişim de böyle oyuncuları da tanımışım.

ena
18-01-07, 07:17
http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/0113213106_52.jpg

Moonrosee
18-01-07, 07:21
Sevgili ena

Eklediğin resimler için çok teşekkürler.Yok böyle bir tatlılık.Çok karizma çıkmış.Özellikle son 2 resimde çok beğendim yüz hatlarını.Biraz daha kilo alsa hiç fena olmaz.Yüzüne biraz daha canlılık gelir.

volvox
19-01-07, 11:46
http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/DSC06383.jpg

http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/DSC06452.jpg

dişi einstein
20-01-07, 21:44
Bugün TRT anahaberde dizinin ödül aldığını söylediklerinde Tolga Evren ile konuşmuşlardı. Yani birkaç saniyeydi. Ama beni bayağı bir şaşırttı. Söylediklerini tam olarak duyamadım. Çünkü evde bir gürültü vardı. Ama sanırım bu dizinin ona neler kattığını söyledi. Beni en etkileyen şey o müthiş ses tonuydu. Normalde dizide çok daha sert bir konuşması var.(Yani sert dediğimde ne demek istediğimi anlamışsınızdır) Bugün öyle yumuşak ve pürüzsüz konuştu ki ona bir kez daha hayran kaldım. Zaten sesini çok iyi kullanıyor. Bunu biliyoruz ve ben bunu bugün bir kez daha anladım. Bu arada arkadaşlar resimler yine bir harika. Teşekkür ediyorum.

ena
21-01-07, 11:35
http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/0120211304_11.jpg

volvox
21-01-07, 22:40
http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/DSC07879.jpg

volvox
22-01-07, 00:35
http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/DSC07888.jpg

http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/DSC08183.jpg

http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/DSC08232k.jpg

erten07
22-01-07, 14:00
Hayat Türküsü'ne Ödül
TRT dizisi "2006 Yılı Medyada Etik Davranışları Teşvik Ödülü' aldı.

İdealist öğretmen Hayat'a ödül. TRT ekranlarından izleyici ile buluşan "Hayat Türküsü" adlı dizi, "2006 Yılı Medyada Etik Davranışları Teşvik Ödülü"ne layık görüldü.
Toplumsal Etik Derneği tarafından ilk kez bu yıl dağıtılan ödüller, Ankara'da düzenlenen törende sahiplerini buldu.

İdealist öğretmen Hayat'ın eğitim mücadelesini gözler önüne seren "Hayat Türküsü", 5 ödül kazandı.

Dizinin yönetmeni Ata Türkoğlu, oyuncular Devin Özgür Çınar ve Tolga Evren ile senaristler Seval Bozkurt ve Leyla Karaloğlu ödüle layık görüldü.

"Hayat Türküsü" her Cumartesi saat 20.15'te TRT-1'de ekrana geliyor.

ena
22-01-07, 17:53
http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/0120211304_26.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/0120211304_24.jpg

misskrueger
22-01-07, 21:35
http://img118.imageshack.us/img118/1751/254606846nv.jpg (http://imageshack.us)

ena
23-01-07, 23:07
http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/0120211304_36.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/0120211304_61.jpg

dişi einstein
24-01-07, 20:42
Resimler için çok teşekkürler arkadaşlar. Devam edin.Gerçi ben demesem de devam edeceksiniz.Harikasınız gerçekten.Son iki bölüm elimde olmadığı için sizin resimlerinizle avunuyorum artık.Gerçekten bu hafta Tolga Evren yine oyunculuğunu konuşturdu.Doğallık yine gözümüze çarptı.Onlar böyle oldukça bu sayfalar bu hoş resimlerle dolar.Sevgili Ena ve Volvox çok teşekkürler yine.Emeğinize sağlık.Bu arada ödül törenindeki(anahaberde izlediğim kadarıyla)
Tolga Evren ayrı bir beyefendiydi.O sesindeki duruluğu hiç unutmayacağım sanırım.Hâlâ kulaklarımda. Neyse çalışmalarınızı da bekliyoruz arkadaşlar.Tekrar teşekkürler.

ena
25-01-07, 00:28
http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/0120211304_56.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/0120211304_47.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/0120211304_51.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/0120211304_54.jpg

dişi einstein
25-01-07, 18:37
http://img409.imageshack.us/img409/941/pdvd10822ja.png
http://img265.imageshack.us/img265/6632/pdvd10831rx.png
http://img265.imageshack.us/img265/2818/pdvd10869dj.png

ena
26-01-07, 10:03
http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/0120211304_71.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/0120211304_69.jpg

ena
26-01-07, 19:36
http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/0120211304_87.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/0120211304_76.jpg

ena
28-01-07, 11:50
40. Bölüm'den
http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/DSC08583.jpg

41. Bölüm'den

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/0127211141_41.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/0127211141_42.jpg

Rabish
28-01-07, 18:31
http://img254.imageshack.us/img254/9620/ebbce1hh9.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img254.imageshack.us/img254/2222/ebbcejk6.jpg (http://imageshack.us)
__

http://img292.imageshack.us/img292/188/ebce1pw6.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img254.imageshack.us/img254/2429/ebceqr6.png (http://imageshack.us)
__

http://img292.imageshack.us/img292/2535/ec1ym2.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img130.imageshack.us/img130/4782/ecbz8.png (http://imageshack.us)

ena
28-01-07, 20:52
http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/0127213429_95.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/0127213429_94.jpg

basakss
30-01-07, 07:28
Resimler için herkese çok teşekkürler. ayrıca imza çalışmalarıda çok başarılı olmuş. Dün akşam Taksimdeydim arkadaşlar İstiklalde yürüyordum birde baktım yan tarafımda tanıdık bir sima birini bekliyor. Kafamı bir çevirdim Tolga Evren. kısa bir şaşkınlığın ardından kendıme geldim biraz uzaklaşıp bir köşeden ona baktım bir süre. inanın dizidekinden daha yakışıklı. Siyah bir mont ve siyah bir pantolon vardı üzerinde.

ena
30-01-07, 19:39
http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/0127211141_40.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/0127211141_45.jpg

volvox
30-01-07, 21:42
http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/ps%20denemeler/cemal-2.jpg http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/ps%20denemeler/cemal-3.jpg http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/ps%20denemeler/cemal-1.jpg http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/ps%20denemeler/cemal-4.jpg http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/ps%20denemeler/cemal-5.jpg

erdalbaser
31-01-07, 18:28
BARDA filminin galasında gördüm .

ena
02-02-07, 13:35
http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/0127211141_51.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/0127211141_49.jpg

ena
03-02-07, 03:05
Yolculuk öncesi son hamleler:)

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/0127213429_12.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/0127213429_23.jpg

volvox
04-02-07, 18:33
http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/DSC09824.jpg

http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/DSC09849.jpg

**Tugce**
04-02-07, 19:43
volvox fotoğraflar için teşekkürlerr.ayrıca avartarlarda güsel olmuş ellerine sağlık.rabish imza ve avartarlar harika olmuş ellerinize sağlık

dişi einstein
05-02-07, 15:46
http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/DSC09824.jpg

http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/DSC09849.jpg

Şu sahneyi hiç unutmayacağım herhalde.Bir de 19.bölümde babasının mezarı başında ağladığı sahneyi.Gözünden dökülen o yaşlar beni derinden etkiledi.Tolga Evren harika bir oyuncu.Resimler için teşekkürler Sevgili Volvox ve Ena.Çalışmalar da harika olmuş arkadaşlar.Hepinize teşekkür ederim.(Volvox,Rabbish)Emeğinize sağlık diyorum.

volvox
06-02-07, 16:33
Rica ederim arkadaşlar.

http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/DSC00195.jpg

http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/DSC00192.jpg

volvox
06-02-07, 23:38
http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/DSC00112.jpg

http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/DSC00006.jpg

zamazingo1
07-02-07, 13:47
''kedi'' oyununa ben dün akşam küçük tiyatroda gittim cidden çok güzel çok komik bir oyun ve tüm oyuncular harikaydı. Ayrıca çıkışta oyuncuların çıkmasını bekledik ve tolga EVREN çok samimi bir insandı.

volvox
08-02-07, 12:30
http://img407.imageshack.us/img407/6117/dsc09966rk4.jpg (http://imageshack.us)

volvox
08-02-07, 12:41
http://img343.imageshack.us/img343/5740/dsc09623ud3.jpg (http://imageshack.us)

http://img399.imageshack.us/img399/5228/dsc09633hv0.jpg (http://imageshack.us)

gokce09
11-02-07, 17:31
Tolga evren harika bi oyuncu.bugun 'kedi' tiyatro oyununu izledim.çok eğlenceli bi filmdi.herkese tavsiye ederim.çok güzel bi oyun sergilemiş tolga evren...

olcayozge
12-02-07, 07:39
selamlar herkese..

tv çok izlemem, dizileri de takip edemiyorum, dolayısıyla hayat türküsünü de bilmiyordum, tolga evren'i ise hiç görmemiştim ama dün küçük tiyatroda "kedi" isimli oyunu izledim; sahnede işte o "çok ama çok yetenekli olmak", "sahnede devleşmek", "işinin hakkını vermek" gibi ifadelerin hepsinin birden hakkında gönül rahatlığıyla kullanılabileceği bir adam gördüm.. daha devam eder mi oyun bilmiyorum, ederse mutlaka bir kez daha gideceğim, şansı olan arkadaşlara tavsiyem, kaçırmayın bu oyunu, tolga evren'i sahnede izleyin, kendisi de söylemiş ya; "hayatta iyi oynanmış bir tiyatro izlemek kadar keyif veren çok az şey vardır".. çok çok iyi oynanmış bir oyundu kedi.. tolga evren de gözlerinde harika bir ışıkla seyirciyi alıp götüren mükemmel bir oyuncuydu..

volvox
12-02-07, 12:46
Hep yazıyorum bu güzel yorumların ardından birkez daha yazayım. Umarım birgün sahnede seyretme fırsatımız olur kendisini.

43.Bölüm'den fotolar. Renkleriyle biraz oynadım.

http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/DSC01393.jpg

http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/DSC01358.jpg

dişi einstein
12-02-07, 19:26
http://img265.imageshack.us/img265/7374/ht2fh1.jpg
http://img387.imageshack.us/img387/8089/ht29gk5.jpg

aslı*
13-02-07, 10:39
küçük tiyatro da oynadığı (KEDİ) oyununu seyrettim. oyun çok iyiydi. tolga evren ise MÜTHİŞ di.tebrik ederim. :good:

dişi einstein
17-02-07, 15:36
http://img501.imageshack.us/img501/9427/pdvd044ni4.png
http://img142.imageshack.us/img142/2200/pdvd047gk5.png
http://img142.imageshack.us/img142/6147/pdvd049af2.png
http://img145.imageshack.us/img145/2751/pdvd169or3.png
http://img145.imageshack.us/img145/5762/pdvd175oj2.png

dişi einstein
17-02-07, 15:46
http://img165.imageshack.us/img165/686/pdvd179pv4.png
http://img165.imageshack.us/img165/2788/pdvd181ks6.png
http://img145.imageshack.us/img145/2294/pdvd186bs4.png

volvox
18-02-07, 15:20
http://img405.imageshack.us/img405/3998/dsc03566ia3.jpg (http://imageshack.us)

dişi einstein
18-02-07, 18:14
http://img123.imageshack.us/img123/3599/basin2xk4.jpg

dişi einstein
20-02-07, 19:17
http://img104.imageshack.us/img104/9234/pdvd214na6.png
http://img104.imageshack.us/img104/6421/pdvd219dg4.png
http://img104.imageshack.us/img104/4408/pdvd220ou5.png
http://img130.imageshack.us/img130/2563/pdvd227kk9.png
http://img133.imageshack.us/img133/7499/pdvd256ib4.png
http://img104.imageshack.us/img104/6953/pdvd261vp7.png

ena
26-02-07, 09:01
http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/0224211509_45.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/0224211509_48.jpg

dişi einstein
27-02-07, 12:59
http://img150.imageshack.us/img150/9236/sendbinarynzj7.jpg

ena
28-02-07, 05:09
http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/0224211509_52.jpg

erdalbaser
01-03-07, 13:34
TOLGA EVREN in başrolünü üstlendiği , VAN dt nin oyunu olan ( KEDİ ) Nisan ayının ilk haftasında İSTANBUL DT de sahnelenecektir.
tiyatroseverlere ve TOLGA EVREN fun'larına bu güzel oyunu öneririm.:img-yes:

dişi einstein
03-03-07, 12:34
Sevgili Ena ve Volvox eklediğiniz her kare için teşekkür ediyorum. Gerçekten çok hoş sahneler. Bu arada bu haftaki bölümde etkileyici sahneler yine çoğunlukta. Yeni resimleri bekliyoruz. İşte yine birkaç Tolga Evren resmi...

http://img145.imageshack.us/img145/5593/pdvd059hp2.png
http://img91.imageshack.us/img91/6114/pdvd054nt5.png
http://img502.imageshack.us/img502/3324/pdvd065gk5.png
http://img502.imageshack.us/img502/1774/pdvd170hw0.png
http://img247.imageshack.us/img247/1531/pdvd195zk1.png

dişi einstein
03-03-07, 12:49
http://img155.imageshack.us/img155/1834/pdvd119uc1.png
http://img155.imageshack.us/img155/3493/pdvd160xa6.png
http://img137.imageshack.us/img137/3130/pdvd096jz0.png
http://img261.imageshack.us/img261/4057/pdvd215oq3.png
http://img261.imageshack.us/img261/3504/pdvd127ue6.png
http://img241.imageshack.us/img241/6983/pdvd581ys6.png

dişi einstein
03-03-07, 13:08
http://img250.imageshack.us/img250/4677/1541df4.png
http://img138.imageshack.us/img138/7740/1542ki8.png
http://img181.imageshack.us/img181/9351/1549te5.png
http://img138.imageshack.us/img138/1051/1557ve3.png
http://img138.imageshack.us/img138/847/1564qt0.png
http://img138.imageshack.us/img138/5184/1573sa5.png
http://img138.imageshack.us/img138/9884/1580ug6.png
http://img98.imageshack.us/img98/7110/1584mf2.png

volvox
04-03-07, 16:02
http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/ps%20denemeler/DSC05393.jpg

dişi einstein
04-03-07, 17:02
http://img114.imageshack.us/img114/4912/hayattrks46blmfoto2ru0hu8.jpg

volvox
06-03-07, 21:35
http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/DSC05958.jpg

http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/DSC05986.jpg

volvox
07-03-07, 16:23
Birkaç avatar

http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/cemalavatar2a.jpg http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/cemalavatar1.jpg http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/ebrucemalava-2b.jpg http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/cemalavatar2.jpg http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/ebrucemalava-2acopy.jpg http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/ebrucemalava-1acopy.jpg http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/ebrucemal2.jpg

ena
08-03-07, 17:17
Hayat Türküsü 2. Bölüm'den...

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/bscap074.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/bscap089.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/bscap097.jpg

ena
10-03-07, 00:26
Hayat Türküsü 7. Bölüm'den...

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/bscap136.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/bscap134.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/bscap132.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/bscap130.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/bscap128.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/bscap127.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/bscap126.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/bscap125.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/bscap055.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/bscap050.jpg

ena
12-03-07, 08:53
daha önce benzer fotoğraflar eklemiştim bu sahelerden ama bunların kalitesi daha yüksek olduğu için bir kez daha ekliyorum...

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/bscap141.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/bscap142.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/bscap154.jpg

ena
13-03-07, 16:25
http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/bscap161.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/bscap165.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/bscap167.jpg

ena
15-03-07, 09:02
http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/TRTINT-March14222401.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/TRTINT-March14222346.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/TRTINT-March14222319.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/TRTINT-March14222313.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/TRTINT-March14221622.jpg

ena
16-03-07, 15:44
http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/bscap100.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/bscap080.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/bscap131.jpg

ena
17-03-07, 07:36
http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/bscap135.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/bscap151.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/bscap162.jpg

ena
21-03-07, 06:55
http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/TRT1-March17213227.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/TRT1-March17213229.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/TRT1-March17213234.jpg

hewal
22-03-07, 09:14
Ena resimler muhteşem..Çok güzel kareler yakalamışsın..Emeğine yüreğine sağlık ...Bizimki biraz armut piş ağzıma düş durumu oluyor ama işte ne yapalım ..

dişi einstein
24-03-07, 20:16
Bu akşam muhteşem bir oyunculuk dersi verdi Tolga Evren. Daha fragmanda izlerken çok etkilenmiştim. Bölümü izlerken kimbilir ne olur diye düşünmüştüm. GErçekten de düşündüğüm gibi oldu. Çok etkilendim. Yani zaten hep oyunculuğu harikaydı. Ama bu bölüm O'nu izlerken ağladım. Rolun etkisinden dolayı değil, oyunculuğundan dolayı. Tebrik ediyorum kendisini. Muhteşemdi.

ena
25-03-07, 09:49
49.Bölüm'den...

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/TRT1-March24202230.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/TRT1-March24202346.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/TRT1-March24202348.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/TRT1-March24202411.jpg

ena
26-03-07, 18:08
http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/TRT1-March24203032.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/TRT1-March24205309.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/TRT1-March24205334.jpg

ena
27-03-07, 16:20
http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/TRT1-March24210243.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/TRT1-March24210218.jpg

dişi einstein
27-03-07, 19:18
Inishmore'un Yüzbaşısı (Kedi)

Yazan : Martin McDonagh
Çeviren : Mehmet Ergen
Yöneten : Hakan Boyav
Yön. Yard. : Süleyman Atanısev
Dekor Tasarımı : Zeki Sarayoğlu
Giysi Tasarımı : Berna Cömert
Işık Tasarımı : Burhanettin Yazar
Reji Asistanı : Eda Aydınlı
Sahne Amiri : Hakan Sünger
Aksesuar : Aziz Behlülgil
Işık kumanda : Kenan Ergin
Dekor sorumlusu : Burhan Demir
Peruka / Makyaj : Çetin Kazmacı
Suflöz : Deniz Yüzgeç

--------------------------------------------------------------------------------

Rol Dağılımı

Süleyman Atanısev, Eren Oray, Tolga Evren, Ebru Aytürk, Cem Zeynel Kılıç
Caner Gezener, Mustafa Çolak, Nedim Salman

--------------------------------------------------------------------------------

Özet

Şiddetin ve terörün giderek tırmandığı günümüzde, terör ve terörizmin altında yatan nedenlerin bazen de çok basit ve sıradan olduğunu aynı zamanda topluma şiddet yoluyla korku salan bu hastalıklı kişilerin silahı en sonunda yine kendilerine döndürdüğünü izleyeceksiniz.

-----------------------------------------------------------------------------

***2 Perde - 2 Saat***

İstanbul DT Taksim Sahnesi

03 Nisan 2007 Salı - Suare

04 Nisan 2007 Çarşamba - Suare

05 Nisan 2007 Perşembe - Suare

06 Nisan 2007 Cuma - Suare

07 Nisan 2007 Cumartesi - Matine ve Suare

Kaynak: Devlet Tiyatroları

ena
01-04-07, 17:10
http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/bscap057.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/bscap064.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/bscap076.jpg

carmen_6891
04-04-07, 21:54
Tolga Evren gerçekten muhteşem bir tiyatro sanatçısı!
Bu forumda, daha önce kendisini sahnede seyredip, onun sahnede devleştiğinden, sesini nasıl kullandığını bir de canlı canlı duymak gerektiğinden bahseden arkadaşların ne demek istediklerini kesinlikle anladım ve kesinlikle ben de bu önerilere katılıyorum.
Bütün oyun boyunca o kadar konsantreydi ki orada işini seven ve saygı duyan ve emeğini harcayan idealist ve de çok yetenekli bir oyuncu vardı.Mimikleri, ses tonu, bir karakterden çıkardığı onca ayrı yön.....süperdi....süper:))
Üstelik kendisini izlemeye Hayat öğretmenimiz,Devin Özgür Çınar da gelmişti!
Başka haberler de var :img-wink: ama müthiş bir oyundu,müthiş bir performanstı, bu devlet bize burda bu kadar maaş veriyor işte bu kadar anlayışından eser yoktu.
Hayranlığını pekiştirmek isteyen tüm tolga Evren hayranlarına duyurulur:Bu oyunu kaçırmayın!!!

sevgiler,

volvox
08-04-07, 10:00
Sevgili carmen_6891 oyunu kaçırmayanlardanız biz de :) Yorumunun altına imzamı atarım. Dün canım arkadaşlarım ena, ehlocan ve sycamore ile birlikte oyunu seyrettik. Gerçekten de dün sahnede yaptığı işin hakkını sonuna kadar veren bir Tolga Evren vardı. Ses tonu, mimikler harikaydı. Ben kendi adıma her ne kadar çıkışta yanlış anlaşılmalara mahal verdiğimizden şüphe etsem de oyunu çok beğendim. Bütün bir haftanın yorgunluğunu harika bir oyun ve çok iyi performanslar seyrederek üzerimden attım desem yeridir. Tolga Evren sevenlere "Onu bir de sahnede seyredin" diyorum. Umarım başka oyunlarla İstanbul'a tekrar gelirler de Onu ve Van Devlet Tiyatrosu'nun değerli oyuncularını yine seyretme fırsatımız olur

Sevgilerimle

KIRMIZIGÜL
08-04-07, 10:01
hangi dizide oynuyor tolga evren

volvox
08-04-07, 11:57
Hayat Türküsü 51.bölümden..

http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/DSC00052copy.jpg

http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/DSC00093copy.jpg

http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/DSC00109copy.jpg

ena
08-04-07, 19:18
Heyecanla beklediğim Kedi oyununu nihayet ben de izleyebildim. Bu oyunu izlemeyi çeşitli sebeplerden dolayı izlemek istiyordum. Hem oyunun konusu ilginç geldiğinden, hem çeşitli yerlerde oyun hakkında çok olumlu şeyler duyduğumdan hem de sadece Hayat Türküsü dizisinde izleme fırsatı bulup burada çok beğendiğim bir oyuncuyu sahnede izlemeyi çok arzuladığımdan önemliydi bu oyunu izlemek.

Oyundan çıktığımda ilk olarak her yönden başarılı bir oyun izlemenin keyfini hissettim. Sevgili Carmen_6891'in yazdıkları üzerine çok söylenebilecek bir şey yok aslında. Tolga Evren'in oyundaki başarısı gerçekten "anlatılmaz yaşanır" cinsten. Ben oyunu çeşitli tesadüfler sonucu 3 kere izleme şansına eriştim. Her 3 izleyişimde de performanstan aynı şekilde etkilenmek sanırım Tolga Bey'in başarısı hakkında bir şeyler söylemeye yeter.

Sevgili Carmen'in yazdıklarına pekiştirme olacak ama Tolga Evren'in sesini kullanımı hakikaten çok etkileyici...

Umulur ki önümüzdeki sezon da yine böyle keyifli bir oyunda, keyif alabileceği bir karakter oynar ve tabii umulur ki bu oyunu bizim de izleme şansımız olur yine. Artık olmadı bir Van bileti ile işi çözeriz:)

ehlocan
09-04-07, 10:21
Beğendiğim SANATçıları müzisyen olsun oyuncu olsun imkanlarım dahilinde sahne performanslarını izlemeye çalışırım..Ve Tolga Evren’de bu sanatçılardan biri ama izleme şansımız ancak oyunu İst’a gelirse olacaktı ..Ve beklenen oldu sevgili arkadaşlarım ena,sycamore ve volvox’la harika bir oyun izledik..Oyun hakkında arkadaşlarımın yazdıklarına aynen katılıyorum dekor,kostümler sahne geçişlerindeki müzikler(felicita e tenersi per mano andare lontano la felicita. Bu kadar ezberledim :) ) oyunculuklar hepsi çok güzeldi ve bütünlük arzediyordu..

Haksızlık etmek istemem oyun boyunca tüm oyuncular tam konsantreydi hiçbir sahnede sıkılmadan zevkle izledim..Ama Tolga Evren’in sesini beden dilini ne kadar iyi kullandığını bir kez daha gördük..Birkaç değişik ruh halini öyle güzel sergilediki.. İyiki Hayat Türküsü dizisi vesile oldu bizde kendisini çok erken fark edebildik :sad53: :sad53: Daha uzun yıllar sahnede ve tvde izleriz umarım...

sycamore
09-04-07, 11:04
Dizilerin bizlere en büyük getirisinin böyle değerli tiyatro oyuncularını tanıtmak olduğunu düşünüyorum.Hayat Türküsünde tanıdım Tolga Evren'i.Hakkında bilgi sahibi olmak için araştırdığımda da tiyatro oyuncusu olduğunu ama oyununun da Vanda olduğunu öğrendim.Oyun İstanbula turneye gelince de sevgili ena sayesinde biletlerimiz alındı ve son gösterimine gitme şansımız oldu.

Ben çok beğendim oyunu çokta keyif aldım izlerken.Oyuncular çok başarılıydı hatta olağanüstü duruşlar -başaşağı- vardı oyunda fakat bu durum oyunun ve oyuncunun çok daha başarılı olmasını sağlamıştı.

Tolga Evren;dizide de çok beğenerek izliyorum ama tiyatroda çok başarılı.Ses tonu,bakış ve mimikleri ayrıca geçiş sahnelerindeki başarısıyla aldığı alkışlar fazlasıyla hakettiğinin göstergesi.

Tebrikler,oyunda emeği geçen herkese.

erdalbaser
10-04-07, 10:30
http//blog.milliyet.com.tr/ihsanata.......................................... ................

bu sitede , TOLGA EVREN in oyunculuğu ve KEDİ oyunuyla ilgili çok güzel bir eleştiri. Gerçektende çok MÜTHİŞ bir oyuncu. Tiyatroda da ayrıca DEV leşiyor.başarılarının devamını dilerim.

dişi einstein
13-04-07, 12:40
http://img136.imageshack.us/img136/4092/pdvd006bw1.png
http://img148.imageshack.us/img148/4442/pdvd025xl6.png
http://img136.imageshack.us/img136/3382/pdvd050fd4.png
http://img148.imageshack.us/img148/1075/pdvd070fn8.png
http://img136.imageshack.us/img136/3928/pdvd071wu9.png
http://img136.imageshack.us/img136/6744/pdvd031un5.png

ena
13-04-07, 21:09
http//blog.milliyet.com.tr/ihsanata.......................................... ................

bu sitede , TOLGA EVREN in oyunculuğu ve KEDİ oyunuyla ilgili çok güzel bir eleştiri. Gerçektende çok MÜTHİŞ bir oyuncu. Tiyatroda da ayrıca DEV leşiyor.başarılarının devamını dilerim.

yukarıdaki adresten yazıya ulaşamamakla birlikte yılmadım, araştırdım, yazının tam linkini buldum. Gerçekten çok haklı, çok güzel bir yazı... Ne tuhaftır, okurken benim bile gözlerim doldu....

http://blog.milliyet.com.tr/Blog.aspx?BlogNo=27839

volvox
14-04-07, 22:59
52.bölümden..

http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/DSC00912copy.jpg

http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/DSC00949copy.jpg

http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/DSC00620copy.jpg

http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/DSC00668copy.jpg

ena
16-04-07, 13:51
http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/bscap067.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/bscap242.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/bscap439.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/bscap461.jpg

dişi einstein
19-04-07, 17:32
Resimler için çok teşekkür ederim Ena ve Volvox

http://img90.imageshack.us/img90/9716/pdvd026ge6.png
http://img479.imageshack.us/img479/6298/pdvd027rn4.png
http://img479.imageshack.us/img479/1711/pdvd029pb2.png
http://img90.imageshack.us/img90/3205/pdvd030rr0.png
http://img90.imageshack.us/img90/3029/pdvd031vz7.png
http://img385.imageshack.us/img385/4021/pdvd034mx1.png
http://img385.imageshack.us/img385/3873/pdvd035eo4.png

dişi einstein
19-04-07, 17:51
http://img186.imageshack.us/img186/9996/pdvd037yc9.png
http://img462.imageshack.us/img462/6987/pdvd038zh1.png
http://img488.imageshack.us/img488/3971/pdvd039nj1.png
http://img488.imageshack.us/img488/9303/pdvd112ac8.png
http://img488.imageshack.us/img488/4896/pdvd117bj7.png
http://img462.imageshack.us/img462/2973/pdvd123wl4.png
http://img483.imageshack.us/img483/3253/pdvd128jj3.png

volvox
29-04-07, 15:32
http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/DSC02481copy.jpg

http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/DSC02550copy.jpg

http://i135.photobucket.com/albums/q147/volvox1980/hayatturkusu/DSC02534copy.jpg

ena
04-05-07, 14:07
http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/bscap013.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/bscap022.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/bscap077.jpg

http://i146.photobucket.com/albums/r268/ena1984/Tolga%20Evren/bscap161-1.jpg

ena
11-05-07, 23:30
Alıntı imiş:)

http://img509.imageshack.us/img509/2844/sendbinary5xe4.jpg