Tüm Versiyonu Göster : Taştan Kalp

eraltay99
25-07-06, 05:18
Taştan kalp Filmini arıyorum yardımcı olabilirseniz sewinirim...

http://tkfiles.storage.msn.com/x1pnp_rgmi5o516Oiia-qbxta8Bt4yYJSQ2nfjaNNXiLG71sfHhZsb4yHDAdfXIxEIUPt2 2rkENCq57Bo2mniYgTdgWLzOecCRnzUmOwA2kztuI1UJfgcO6G pHLavE-2b_ZYJKk7QbHDlw

sudecik
25-07-06, 14:28
TAŞTAN KALP

YÖNETMEN : Hakan Arslan
SENARYO : Hayal Tacirleri
GÖRÜNTÜ YÖN. : Metin Balekoğlu
MÜZİK : Müjdat Akgün
YAPIM YILI : 2004
YAYIN KANALI : ATV

OYUNCULAR :
Erkan PETEKKAYA
Pınar TEZCAN

KONU : Amerika'da okulunu bitiren Burcu Türkiye'ye döner.Tek istediği iyi bir yazar olmak ve hayranı olduğu ünlü gazeteci yazar Bay Gizem'le tanışabilmektir.Burcu yazdığı kitabı yayınlatabilmek için sürekli yayınevlerine başvurur ancak olumsuz sonuç alır.Bir tatil kasabasına giderek yeni kitabını orada yazmaya karar verir.Yakın arkadaşı Özlem ona bir sürpriz yapıp Bay Gizem'in villasının yanında bir ev almıştır.Ancak evin tamire ihtiyacı vardır.Tamirat için gelen işçiler Burcu'nun dikkatini çeker ve yeni kitabı için onlara yaklaşarak tanımaya çalışır.Bir yandan da sürekli Bay Gizem'i izleyerek onunla tanışmanın yollarını aramaktadır.Fakat zaman ilerledikçe olaylar farklı yönde gelişir Burcu,Bay Gizem ve İsmail için.

Mrve_
30-07-06, 17:09
Arkadaşlar bu filmin bölümü, gündemdeki diziler bölümünde yer alıyordu...Ben bir iki haftadır giremiyorum şimdi de arıyorum yok, acaba silindi mi? yoksa taşındı mı?
Bilgisi olan birisi varsa cevap yazmasını rica ediyorum...

crazy_girlll
06-08-06, 11:19
avrupa atv de yayınlanıyoo şimdi arkadaşlar çekme ihtimali olan varsa çeksin ama sonlarında !!

acemicadi_selim
11-11-06, 22:53
evt yaaa o filmin muzigini vede kendinisi her yerde aradim ama yook yook yook eger biriniz kayit yaparsaniz cook sevinirim...

zalimyar
01-02-07, 12:55
hoş bir tv filmiydi. erkan petekkaya nın söylediği şarkı çok güzeldi

burcuuu
11-04-07, 19:19
FiLm qüzeLdi.. Müziği ise yine öyle.. Çok hoştu.. Erkan Petekkaya qüzeL yorumLamıştı.. ;) Müzik bnde var..

acemicadi_selim
11-04-07, 23:55
http://img409.imageshack.us/img409/7177/tastankalp293czb1.jpg

benden bi resimm

(BuRcUu)
28-06-07, 13:07
Taştan KaLp KanaL 1 'De başLadı.. =))

Birde müzik bnde var..

beautifulday
28-06-07, 14:16
evet izledim şimdi bitti ve bu 4. izleyişim ama hala bıkmadan izliyorum akşam yine koysalar yine aynı zevkle izlerim çok güzel yaa çok sıcak bi hikaye tabi erkan petekkaya nın oynamasıda ayrı bi artı bayılıyorum bu filmee=)

_BeRFiN_
28-06-07, 17:00
[B]bu filmi bekliyodum bende kaç gündür artık alışkanlık oldu her sene izliyorum bu 4 oldu çok seviyorum çok güzel bi film inş. yine yayınlarlar kanal 1 bazen akşamlarıda veriyo gündüz yayınladıkları filmleri inş. bunuda verirler erkan petekkayada pınar tezcanda çok iyi oyuncular :img-yes:

hazell
29-06-07, 13:31
[B]Allah'ım gene izleyemedim ya çok istiyordum izlemek başka sefere artık:icon_sorr
keşke gece verselerdi gündüz evde olamadım

dağçiçeği_aslı
29-07-07, 17:54
evet çok güzel bir filmdi.:img-wink:

ilk izleme şansım rast gele olmuştu ve çok beğenmiştim. üstüne kaç kere izlediğimi hatırlamıyorum. ama olsa yine izlerim...

konusu ve oyuncularıyla bir bütün olark çok güzeldi

gamzee_serap
10-08-07, 10:49
müziklerini ben bi yerden buldum snra ndense sildim
harika bi sesi vr erkanın yha..

ozel bir kız
19-05-08, 13:53
ben ilk defa bugün izledim Allahım ne müthiş bir filmdi erkan petekkayanın oyunculuğu süpper yaa oyunculuğuna hayranım......

merveilleux
19-05-08, 15:52
Bu sabah okul'a gitmeden kahvaltimi yerken, tv'de gördüm.
Sabah'in köründe koymuslar film'i.
Iki dakika izledim cok hosuma gitti, bastim kayit'a okul'a yetistim.

Okul'dan geldigim gibide izledim.
Cok komik ve güzel bir hikayesi vardi filmin.
Ben cok sicak buldum.

Tabi Erkan Petekkaya'nin "Bay Gizem" ve "Ismail" rolünü oynuyor olmasi süperdi.
Ismail karakterine bayildim zaten.

Gercekten cok hos bir filmdi..
Tam yazlik, simsicak.

Filmin sonunda calan müzik'te cok hostu, ama daha oyuncularin ismini okuyamadan film bittiginde hemen reklam girdi araya:icon_sorr

Izlemeyenlere tavsiye ederim..