Tüm Versiyonu Göster : Ne Seninle Ne Sensiz
"ne seninle ne sensiz" TRT'de hafta içi hergün 12:15 dolaylarında yayınlanmakta olan bir dizi. 100’üncü bölümü aştılar. Bu dizinin de forumlar arasında yer alması gerektiğini düşündüm. O kadar hoş bir dizi ki. TRT’nin gündüz dizi filmlerini bilenler bu diziyi de severler herhalde. Dizi dün tatile girdi. Bugünden itibaren 30 bölüm kadar geriden alarak göstermeye başladılar. Ama ne yazık ki ben sezon finalini göremedim. Bu dizi hakkında düşünceleri olan yok mu?
Güzel bir dizi ama trt keşke bu diziyi akşma saatine alsa daha güzel oluır bence..
son finalinden bi bölüm önce.. aşkın taşkına silah dayamıştı bend ekaçırdım. sonunu
Diziyi seyreden birinin olması çok güzel gerçekten. Evet bende aynı bölümü gördüm en son. Son bölümde neler olduğunu da merak wediyorum açıkcası. Bir de mirayın kızlara yaptıkları var merak ettiğim; bir gelişme oldumu. Ababalarına anlatabildiler mi diye. Neyse belki gören biri çıkar...
Ya Kiz Kaza Yapti Bugunde Eski Bolumlerini Yayinladilar
Miay kazamı yaptı yoksa şirinmi meraktan ölcem...
Diziyi seyreden birinin olması çok güzel gerçekten. Evet bende aynı bölümü gördüm en son. Son bölümde neler olduğunu da merak wediyorum açıkcası. Bir de mirayın kızlara yaptıkları var merak ettiğim; bir gelişme oldumu. Ababalarına anlatabildiler mi diye. Neyse belki gören biri çıkar...
acaba trt de özeti varmı son bölümün yada görünütleri indirebilmiyiz acep..
Biri kaza mı yaptı yani...daha da merak ettim şimdi...şirinin arabası yok ku...mirayın bilmiyorum. Hem mirayın kaza yapması heyecan yaratmaz ki. Herhalde ona yaptırmamışlardır kazayı.
Trt’yi iyice taradım ben. Canlı yayını izliyebiliyorsun ama eski bölümler malesef hayır. Diğer kanallarına baktım TRT’nin, TRT int gibi: hani bazı film ya da programları diğer kanallarında da yayınlarlar. Ama bu dizi yok malesef. Ayrıca bu dizi hakında pek bir bilgi de yok basında...oysa o kadar güzel bir dizi ki...
acaba trt de özeti varmı son bölümün yada görünütleri indirebilmiyiz acep..
miray kızları tehdit ederken altan geldi mirayı kovdu o sırada mus şirine seni seviyorum dedi ve gitmek için dışarı çıktı o sırada miray da dışarı çıktı şirin musun arkasından bakıyordu yolda mirayda arabayla bilerek şirine çarptı altan şirine bağırdı ama şirin duymadı şirin yaralandı başından kanlar aktı altan şirine sarıldı kızlar bağrıştılar altan karıcım dedi ve bitti
umarım yardımcı olabilmişimdir arkadaşlar
çok sağol saynede öğrendik... ama çok kötü bitmiş..
çok sağol saynede öğrendik... ama çok kötü bitmiş..
evet kötü bitti ben pek izlemiyorum dün denk gelmiştim de
Çok teşekkürler. Aslında kötü bitti diyemeyiz. Çünkü yeni bölümlerde şirinin iyileşeceğini biliyoruz. Mirayın da altanın hayatından tamamen çıktığını bilyoruz. Ayrıca böyle bir olay altanla şirini yakınlaştır belki. Bence bu diziyi takip edenle riçin kaçırılmaması gereken bir bölümdü. Üzüldüm kaçırdığıma.
bende üzülüdm ama genede öğrendiğim iyi oldu..
ben agladım son bolumunde yahu
arkadaşlar ben de bu dizinin sıkı takipçileri arasındayım.size bir sorum olacak:acaba bu dizi ankaranın hangi semtinde çekiliyormuş?bilenlerin lütfen yazmalarını ya da mail göndermelerini istiyoruuum.hem belki oyuncularla tanışma şansım olur ve de sizi bilgilendiririm... :confused:
Ya çok Gzl Bir Diziydi Ama Sonlarina Doğru Civittilar Altan Mirayla Felan Oldu Işler Baya Karişti Ama Iyi Bir Diziydi
nerede çekildiğini bilmiyorum. zaten türkiyeyi de pek bilmiyorum (en azından semt semt) ama belki bölümlerden çıkarılabilir.
son zamanlarda miray olayı benim de canımı sıkmıştı ama yeni bölümlerde mirayın olacağını sanmıyorum. olacaksa da altanla şirin için tehlike olacağını sanmıyorum. umarım yakın zmanada başlar dizi.
bu dizi gerçekten çok hoş bir dizi...teknik ekibi genellikle bizim evin hallerinden tanıdığım isimler...senaristler ve yönetmenler aynı...ama gerçekten çok hoş bir dizi..okul zamanı ben de izleyemiyorum ne yazık ki...keşke bizim evin halleri ile arka arkaya akşam saatlerinde yayınlasalar...son bölüme gelince tüylerim diken diken olu ve arından ağlamaya başladım...özellikle altan'ın miray'a bağırdığı sahnede sabri özmener gerçekten çok başarılıydı...
ankara dıkmende cekılıyor
"Ne Seninle Ne Sensiz" is officially cancelled.
filmin tekrarlarını koyuyorlardı ve son bölümünü yine göremedim. çünkü yayınlamadılar. cuma sondan bir öncekiydi. bugün (ptesi) yeni film başladı. yayın akışlarında da, tanıtımlarda da bu filmin yeni bölümleri yok. çok üzüldüm. hiç olmasa son bölümünü koysalardı tekarlarlarını verirken. yazık. güzel şeyler bitiyor hep. en sinir olduğum şey de yarım kalmaları...
Son bolumunde olanlar:
Askin Taskin'i vurmaktan vazgecti. Degmezsin diyerek onu terk etti.
Burhan ile Asiye evlendiler gizli gizli kimsenin haberi yok.
Cagla ve Damla Miray'in onlara nasil kotu davrandigini babalarina ispatlamak istediler. Onu kasete sesini kaydetmek icin kizdirdilar fakat Miray kasetrecorder'i aynadan gordu. Ve kizlari yine tehdit etti fakat bu sefer ALtan duydu ve onu cok kotu yapti. Ona Sirin'in parmagi bile olamazsin dedi.
Mustafa (Mus) Sirin'e ona asik oldugunu soyledi. Fakat Sirin uzgunum den baska birsey demedi ve Mus orayi terketmeye karar verdi. Tam o arada Miray kizgin bir sekilde Altan'in evini terk ediyordu. Sirin i sokakta gorunce ALtan in sozleri geldi aklina: Sen Sirinin tirnagi bile ilamazsin. Ve Sirin Mus'un arkasindan giderken ona arabasiyla vurdu. ALtan bunu gorerek kostu fakat cok gec kaldi...
daha önce de son bölümü anlatan arkadaşlar olmuştu ama bu ayrıntılı oldu. teşekkür ederim.
yine de ben dizinin yarın kalmasından dolayı çok üzgünüm. bence çok büyük bir hata yapmışlar. umarım birgün devamı gelir. en azından bir açıklama yapsalar; neden yarım kaldı diye...
biliyorum bende cok uzuldum bunun gibi bir dizi gelmemistir televizyona aradim fakat hic bir yere aciklama yapmamislar. ama tahmin edebiliyorum az cok ne olacagini eger yapsalardi ins gelir gerisi baska bir kanalda cunku trtnin yapacagini sanmam artik
kız oldumu sımdı dıyorsunuz dızı bıttımı ben yenı bolumlerı beklıyorum daha
kiz buyuk bir olasilikla oldu cunku diziler kesin bitti bende bugun ogrendim sali yeni bolumler olacak diye bekliyordum!
Ya Bir Araba Carpma Ilede ölünmezki Ya
yeni dizilerin ve devamı gelecek olanların tanıtımı yapılduı toplu halde. mesela bu dizi gibi hergün yayınlanan "bizim evin halleri" devam edecek diye tanıtımı yapıldı. ama bundan tık yok. ayrıca bugün saatine başka dizinin tekrarı başladı. diğer saatlere baktım ama yok. zaten olsaydı tanıtımı olurdu. yazık ettiler gerçekten.
woodpacker
06-09-05, 23:18
bende bu dizinin sevenlerindenim.son bölümünü bende çok merak ediyordum iyi olduğu öğrendiim elinize sağlık,gerçekten dizi bitecekse çok yazık diyorum..ve bi itirafımıda dile getirmek istiyorum,bu çok içten bi itiraftır..:KEİKO BELİR YARAR'a nam-ı diğer AŞKIN'a resmen ve resmen aşığım...çok tatlı ya,eski sevgilime de benziyor olması da bunda etken...biri beni onunla tanıştıramaz mı?
missduncan
07-09-05, 11:30
Slm,Bende bu diziyi sevenlerden biriyim yeni bölümleri ne zaman başlayacak?Son bölümde Şirine araba çarptı ama öldü mü ölmedi mi belli değil.
ya umarim bitmemistir çok kaliteli komik bi diziydi:(
dizi hakkında araştırma yapıyordum bakalım başlama şansı var mı diye bu ilişti gözüme; (sanırım bu problemlerden dolayı bitirdiler) ama keşke bizi de düşünselerdi:
TRT'de dizi içinde dizi!
Yazar Dogan
12 02 2005
12 Şubat 2005 tarihli Vatan Gazetesi aşağıdaki haberi yayınladı. İbret için buraya aktardık.
TRT'nin dışarıya bölüm başına 15 milyar 800 milyon lira ödeyerek yaptırdığı "Ne Seninle Ne Sensiz" adlı dizinin çalışanları, kurumun üst düzey yöneticilerinin çocukları ve TRT personeli çıktı.
TRT'de dışarıdan günlük 15 milyar 800 milyon liraya yaptırılan "Ne Seninle Ne Sensiz" adlı dizi için 30 bölümlük sözleşme yapıldı. Buna karşılık MGA adlı şirkete yaklaşık yarım trilyon ödendi. Dizide kurumun üst düzey yöneticilerinin çocukları ve personeli çalıştığı iddiaları ortaya atılınca TRT Genel Müdürü Şenol Demiröz, bürokratlarına sete baskın yapmaları talimatı verdi. Baskında, dizinin sanat yönetmenliğini Televizyon Daire Başkanı Muammer Göz'ün kızı Dilşad Göz'ün, kameramanlığını Drama Müdürü Bahattin Özcan'ın oğlu Alper Özcan'ın yaptığı tespit edildi. Özcan'ın yeğeninin ise sette çalıştığı belirlendi. Bürokratlar, TRT kameramanlarından Sabri Savcı ile bazı çalışanların da TRT personeli olduğunu ortaya çıkardı. Ayrıca dizide çalışanlardan 8'inin TRT'nin kendi yapımı olan "Bizim Evin Halleri" adlı yapımda da görevli gösterildiği ve para ödendiği belirlendi. Dizide yer alanların yakınlarının, dışarıdan dizi satın alınmasına karar veren kurulun üst düzey yöneticileri olmaları sayesinde dizinin satın alınma kararını da bir haftada çıkardıkları öğrenildi. TRT üst düzey personelinin yakınları ve TRT personeli diziden uzaklaştırılırken, Demiröz konuyla ilgili soruşturma başlattı.
bu da başka bir haber;
TRT'NİN KURUM DIŞINA YAPTIRDIĞI DİZİLER... CHP'Lİ KURTULMUŞOĞLU, ''NE SENİNLE NE SENSİZ'' ADLI DİZİ İLE İLGİLİ İDDİALAR VE TRT'NİN KURUM DIŞINA YAPTIRDIĞI DİĞER DİZİLER KONUSUNDA SORU ÖNERGESİ VERDİ
ANKARA, 14/02 --- CHP Ankara Milletvekili Muzaffer Kurtulmuşoğlu, TRT'de yayınlanan ''Ne Seninle Ne Sensiz'' adlı dizi ile ilgili iddiaları ve kurum dışına yaptırılan dizileri, soru önergesiyle TBMM gündemine getirdi.
Kurtulmuşoğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yanıtlanması istemiyle verdiği soru önergesinde, ''Ne Seninle Ne Sensiz'' adlı dizi üzerine basında yer alan iddiaları anımsattı. Dizinin yüksek maliyetle satın alındığı, çekimlerde TRT üst yöneticilerinin yakınlarının çalıştığı, TRT personelinin çekimlerde görev aldığı gibi iddiaların doğru olup olmadığının açıklanmasını isteyen Kurtulmuşoğlu, önergesinde şu sorulara da yer verdi:
''TRT, 2004 yılında kurum dışına kaç dizi yaptırmıştır? Bu dizlerin içeriği ve bu diziler için yapılan ödeme miktarı nedir? TRT 2004 yılında kurum içinde kaç dizi hazırlamıştır? Bu dizilerin içeriği ve maliyeti nedir? TRT'de bu konuda görev yapan personel sayısı nedir? Bu dizilerin dışarıya yaptırılmasında uygulanan kriter ve işin verilme yöntemi nedir?'' (A.A)
herşeye rağmen ben diziyi çok özlüyorum
missduncan
30-09-05, 08:38
yani filmi oynatmayacak mı trt?en son şirinin arabayla vurulma sahnesini izledik galiba...
ne seninle ne sensiz Türk tv tarihinin en ucuz yapımlarından birisi belki de.aksini iddia edenler art niyetli insanlar,diğer trt yapımlarını ve onlara ödenen paraları ,aldıkları raitingleri araştırsınlar ve açıklasınlar(yerse tabii ! ). dizinin başlamamasının sebebi ise tamamen trt ye özgü gerzekçe bir bürokratik prosedür eksikliği başka birşey değil.
yani dizi bi daha yayınlanmayacak mı?çok romantik ve güzel bi diziydi yaa.hep bööle oluyo bütün güzel diziler kaldırılıyo!!!
bu diziyi tekrar izlemek istiyorum. çok büyük bütçeli işlere nanik yaparcasına kavramıştı bizi. bitireceklerse bizim evin hallerini bitirsinler bıktık artık. evet millet dizimizi geri isteyelim trtden... :confused: :cool: yeni yüzleri çok sevmiştik biz oyunculuklaqrı çok başarılıydı özellikle ;)
kesinlikle istemeliyiz. haklısın. o zaman trt'ye mail seferberliğı yapalım. bence dizi bunu hak ediyor. biz de onu.
bizim evin haklleri'ni de seviyorum ben ama. bence o da bitmemeli. diziler bazen tıkanabilir elbet ama eğer kaliteli oyunculara ve senaristlere sahipse yine düze çıkar. ben bizim evin hallerien de güveniyorum. bneyse bu konuyu uzatmayayım. onun formu ayrı ne de olsa.
ne seninle ne sensiz ise mutlaka tekrar başlamalı. üztelik yarım bırakılması o diziye yakışmıyor.
evet arkadaşlar çok kaliteli bir diziydi ve oyuncular mükemmeldi.TRT'Yİ FAKS YAĞMURUNA TUTALIM VE DİZİMİZİ GERİ İSTEYELİM.Bizim evin halleri de çok mükemmel bir dizi. :p
gerçekten yazık edilen dizilerden biri ya...O kadar saçma sapan dizi içinde sadece ve sadece bizi ve üstelik olduğumuz gibi anlatan ve bunu da başarıyla yapan bir işi sudan sebeplerle yayından kaldıranlara yazıklar olsun gerçekten.
:confused: arkadaşlar dizi kesin yayından kaldırıldı mı?TRT'ye ulaşamadım.Bilgisi olan varsa açıklayabilir mi? :cool:
arkadaşlar ben de bu dizinin sıkı takipçileri arasındayım.size bir sorum olacak:acaba bu dizi ankaranın hangi semtinde çekiliyormuş?bilenlerin lütfen yazmalarını ya da mail göndermelerini istiyoruuum.hem belki oyuncularla tanışma şansım olur ve de sizi bilgilendiririm... :confused:
merhaba bu forumu yeni gördüm ve geç olsada bilgilendirmek istedim seni. ankarada birlik mahallesinde çekiliyor.dizinin platosu birlik mahallesinde. ayrıca dizi tamamen bitti.trt çekimleri durdurdu.çünkü yapımcıları trt ile mahkemelikler.kötü bi durum ama maalesef biraz da hak edilen bir son oldu.dizi açısından değil tabi.çünkü dizi artık çok az sayıda bulunan aile dizilerinden biriydi.hayırlısı
tamamen bittiğini tahmin ediyorduk da bunu bir kez daha duymak çok acı oldu. gerçekten de yazık oldu. niye kaliteli dizilere şans tanınmıyor ki. gerçi bunların problemi apayrı bir olay ama olsun. yazık etti trt.
ya bu dizi bitmemişmiydi ben bitti diye biliyorum
en sevdıgım dızıydı ya tekrarlarını versınler o zaman
reklamlarda "mus"u gördüm. ona dikkat etmekten hangi reklam olduğunu bile farkedemedim. ama mus'u görünce diziyi çok özlediğimi farkettim.
trt de yeni bir dizi başlıo hisarbuselik. ne seninle ne sensizde oynayan onur saylak da oynayacak
trt de yeni bir dizi başlıo hisarbuselik. ne seninle ne sensizde oynayan onur saylak da oynayacak
onur saylak hangisiydi sevgili twetytom?..................................
onur saylak hangisiydi sevgili twetytom?..................................
kızın adını hatırlayamıyorum. şu babasıyla yaşayan vardı ya. onun bir türlü kavuşamadığı sevgilisi :) pek açıklayıcı olmadı ama :)
merhaba bu forumu yeni gördüm ve geç olsada bilgilendirmek istedim seni. ankarada birlik mahallesinde çekiliyor.dizinin platosu birlik mahallesinde. ayrıca dizi tamamen bitti.trt çekimleri durdurdu.çünkü yapımcıları trt ile mahkemelikler.kötü bi durum ama maalesef biraz da hak edilen bir son oldu.dizi açısından değil tabi.çünkü dizi artık çok az sayıda bulunan aile dizilerinden biriydi.hayırlısı
Bende severek her sabah izliyordum diziyi .Son bölümü Miray'ın ikizlerin annesi(Şirin) çarpması çok kötü bir final oldu...Ayrıca bu dizide yanlış hatırlamıyorsam Bizim evin hallerindeki Nemide'nin(beyhan saran) gerçek oğlu Ali hürol'da oynuyordu..Dizideki Burhan(Ali hürol) kızı (adını unuttum dizideki) çok başarılıydı kesinlikle Bizim evin halleri dizisinde kadrolu oyuncular arasına katılmalı...Gerçekten bu dizinin bitmesine üzüldüm..Kaliteli bir aile dizisiydi....
Bence de çok iyi bir diziydi.Okadar saçma diziler için para harcayan TRT bu kaliteli ve eğlenceli diziyi resmen çöpe attı.Bu yüzden TRT'nin başarısı da ortada.Kafaların değişmesi lazım.:)
kızın adını hatırlayamıyorum. şu babasıyla yaşayan vardı ya. onun bir türlü kavuşamadığı sevgilisi :) pek açıklayıcı olmadı ama :)
yok canım çok açıklayıcı oldu. ben anladım ya...kızın adı mihribandı da çocuğun adı neydi ya...çatlak bir annesi ve son bölümlerde eczacı bir nişanlısı vardı. ama çocuğun adı gelmiyor aklıma. neyse teşekkürler.
yok canım çok açıklayıcı oldu. ben anladım ya...kızın adı mihribandı da çocuğun adı neydi ya...çatlak bir annesi ve son bölümlerde eczacı bir nişanlısı vardı. ama çocuğun adı gelmiyor aklıma. neyse teşekkürler.
evet doğru :) hatta beyaz eşya mağazaları vardı.
Bende severek her sabah izliyordum diziyi .Son bölümü Miray'ın ikizlerin annesi(Şirin) çarpması çok kötü bir final oldu...Ayrıca bu dizide yanlış hatırlamıyorsam Bizim evin hallerindeki Nemide'nin(beyhan saran) gerçek oğlu Ali hürol'da oynuyordu..Dizideki Burhan(Ali hürol) kızı (adını unuttum dizideki) çok başarılıydı kesinlikle Bizim evin halleri dizisinde kadrolu oyuncular arasına katılmalı...Gerçekten bu dizinin bitmesine üzüldüm..Kaliteli bir aile dizisiydi....
sevgili müge Ali Hürol beyhan saran'ın gerçek oğlu değil bildiğim kadarıyla.ikisi de devlet tiyatrosu oyuncusu.
ömer&ceren
17-02-06, 12:57
o mihrinin sevdiği çocuğun adı batanaydı
batanay hısarbuselık adlı dızıde oynuyor
ben çok beğeniyordum o diziyi neden kestiler anlamadım videoları varsa gönderir misiniz?
lütfen batanay ve mihri süper sevgiliydiler...gerçekten süper bi aile dizisiydi.
gelincik89
27-06-06, 16:43
arkadaşlar ben bu dizinin çok sıkı bir fanatiği değildim ama sanırım dün beim gördüğüm ilk bölümdü ve saat 16:00 başlayıp 16:45 de bitiyor izlemek isteyenlere duyrulur..:img-icecr
gelincik89 bilgi için çok teşekkürler. Az önce trt nin web sitesinden baktım 16 da başlıyor.Çok sevindim.:) Çok leziz bir yapımdı.
yine eski bölümlerini veriyo ve ben napıyorum
onu izliyorum
ewet ben de izliyorum. çok güzel bir diziydi. keşke sonunu da getirselerdi.
ben de bakıyorum akşamüstü iyi oluyor.bence devam etmesi gereken çok güzel bi diziydi...
dun trt1 de tekrarlarını gördum tekrar verıyorlar diziyi
çok güzel bir dizi ya.. batanayla mihri nin tanışmalarını izleyememiştim. o bölümleri sabırsızlıkla bekliyorum:)
Bugünkü bölümü izlerken çok eğlendim:) Son karede Altan'ın yüz ifadesi çok komikti. Okan Şenozan da ayrı bir hava katmış..Saçları çok kötüydü ama:)
Mihriban karakterini oynayan oyucuyu çok başarılı buluyorum ben.Gerçi bütün oyuncular birbirinden başarılı ama:)
İLK AŞKIM_MERVE
02-07-06, 09:14
arkadaşlar...cuma günü kanal araken rastladım...ya ben bu diziyi çooooooooook seviyordum...bitince ağlamıştım....ve şimdi tekrar görünce acayip mutlu oldum...
Güzel bir diziydi.Tekrar veriliyor..İyi de oluyor:img-grin2
ekin_gulendam
02-07-06, 15:23
GÜZEL BİR DİZİYDİ
:img-sorry
sonunu niye getirmediler anlamadım ya
dizide oynayan oyuncuları çok başarılı buluyorum.Çoğu Ankara devlet tiyatrosu sanatçısı ben mihriban karakterini beğeniyorum gerçek adı Zeynep çimenser 20 temmuz da efes antik tiyatroda antigone adında bir oyun sergileyecek daha geniş bilgi için ankara devlet tiyatrosunun internet sitesine bakabilirsiniz
İLK AŞKIM_MERVE
07-07-06, 09:05
dünkü bölüm çooooooook güzeldi....kızlarının altan ve şirin'i içeriye kilitlemesi...süpperddiiii...ama tabi kapıyı açınca şirin ağlayarak gitti...o ayrı....
bakalım BUGÜN NELER OLACAK...
Ben en çok dünkü bölümde şuna güldüm; aynı odada kilitliyken Altan üstünü değiştirmek için pantolonunu çıkarır.. Şirin "Hiiiii" der...Altan'ın ordaki tepkisi müthiştir. "Ne hiiii...Sanki hiç görmediğin şey.":)
Gerçekten komikmiş ena bende izlerdim.. ya sonunu keşke getirselerdi.. Çok üzülmüşütm bittiğine.. Çok güzel bir aile komedisi idi.. :)
bugünkü bölümde yine çok güzeldi. altan la şirin beraber uyandılar:love05: şirin in tepkileri çok sert oluyor ya..oysa ki altan beraber uyanmalarından mutluluğunu gülerek belirtti. şirin ufacık bir adım atsa altan koşacak nerdeyse :img-grin2
böyle güzel bir dizinin sonunu getirmediler ya. trt hep bunu yapıyor. güzel bir şeyi en heyecanlı yerinde bitiriyor:(
Ben bu diziyi gecen sene izliyodum miray arbayla şirine carptıktan sona bi daha oynamadı galiba ya da ben görmedim o bölümden sona izleyen varsa bana ne olduğunu söyleyebilirmi .simdi yeniden koymuslar en basından gercekten güzel bi dizi
çok güzel tekrarlarını seyrediyorum
çok güzel ya o ikiz kızlar derya baykalın kızları değil mi?
Ben bu diziyi gecen sene izliyodum miray arbayla şirine carptıktan sona bi daha oynamadı galiba ya da ben görmedim o bölümden sona izleyen varsa bana ne olduğunu söyleyebilirmi .simdi yeniden koymuslar en basından gercekten güzel bi dizi
evet geçen yaz ben de oraya kadar izledim ama sonra ki gün başka bir dizi başlamıştı sanırım dizi okadar çekilmişti ama çokkkk güzel bir dizi ya ben dünkü bölümü kaçırdım amma çok şey kaçırmışım ya
mrb miray kaza yapmadı miray şirine çarptı altana kızıp
ben de derya baykalın kızları diye duydum ama
yaa evet ne güzel beraber uyandılar yaa trt int te de çıkıyor ama eski bölümleri
altan mirayın kızlara yaptığını öğrendimi merak ediyorum bana yazarsanız sevinirim:))
slm arkadaşlar bende beğeniyle izliyorum amamalesef dün kaçırdım20.07.2006 tarihinde izleyemedim izleyen varsa anlatabilirmi ne olur:img-kiss:
:img-sorry :img-sorry slm arkadaşlar bende beğeniyle izliyorum amamalesef dün kaçırdım20.07.2006 tarihinde izleyemedim izleyen varsa anlatabilirmi ne olur:img-kiss:
merry..,,!!
24-07-06, 02:23
super bir dizi, trtde hala cikiyo ve severek izliyorum, .! umarim devami da gelir..
bende ara sıra izliyorum güzel bi dizi..rastladıgımda mutlaka izliyorum..sanırım başroldeki adam şu an trtde bir yarışma programı sunuyor..
gilmoregirls
24-07-06, 12:21
super bir dizi, trtde hala cikiyo ve severek izliyorum, .! umarim devami da gelir..
bu dizi geçen yıl yayınlanmıştı geçen yıl yanılmıyorsam haziran ayında yayınlandı son bölümü daha sonra devamını çekmediler dizinin ...
bugünkü bölümde( daha önce izlemediğim bir bölümdü) mustafa şirin e bir şarkı getiriyordu onu çalıyorlardı. çok güzel birşeydi yani duyduğum kadarıyla. içinde ne seninle ne sensiz sözleri geçiyordu( jenerik değildi) acaba bu parçayı bileniniz mi var mı? kimin acaba çok merak ettim de
ilk yayınlandığı zaman da izlemiştim çok güzel dizi gerçekten...en çok aşkın a bayılıyorum ya...okurlardan gelen yazılara cewapları çok güzel oluyor şirin le aşkın ın...
tabi babaanneyle mihri yi unutmamak lazım süperler gerçekten çok gülüyorum izlerken..tekrarlarının olması çok iyi...
ya ben o diziyi çok seviyorum yaa nie tam o kaza sahnesinde bitirdiler ki öff yaaaa trt de hep böle tadı damağımızda kalan yerlerde bitiriyo bizim evin hallerinde de öle yaptı bunda da :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
_seboist_s
16-08-06, 12:48
ewt geçen sene bu diziyi bnde izlemiştii en heycanlı yerinde bitirdiler biişi anlamadk hevesimiz kursağımızda kaldıı yaa. devamını çekselerdi çk başarılı olurduu
erenalp_18
07-10-06, 21:26
evet gerçekten özellikle saati çok iyiydi öğle araları yemek yerken yedikten sonra izlemek çok zevkli oluyordu ama bir süre sonra saatiyle oynadılar hiç güzel olmadı yanlış anlamayın dizi değil saati güzel olmadı
bende o diziyi cok begeniyorum hatta yeni oynamaya basladi trt int te ama ramazan ayinin ilk günü oynamadii sasirdim neden acaba bilen varmi
moon_light
12-10-06, 17:30
trt intte simdi ramazan dolayisiyla o saatlerde ramazan programi basliyor,o yuzden dizide ya cok erken ya da cok gec var sabah avrupa saatiyle 7:25 de gece de 00:30 da basliyor
ben trt-1 de gormemistim diziyi simdi intten izliyorum gecte olsa bekleyip gece yayinlarini izliyorum,cok hos bir dizi bazen acayip guluyorum :)
moon_light
12-10-06, 17:35
bu dizi aceba kacinci bolumde bitti? ben simdi dedigim gibi intten izliyorumda umarim coktur bitmesine daha
en son mihri batanayin intihar edecegini zannetmis ve arkasindan taksiyle gitmisti ve sonra batanay atladi..dizi bitti..
bugun ne olcak aceba? daha cok var sanirim bitmesine
bu dizi aceba kacinci bolumde bitti? ben simdi dedigim gibi intten izliyorumda umarim coktur bitmesine daha
en son mihri batanayin intihar edecegini zannetmis ve arkasindan taksiyle gitmisti ve sonra batanay atladi..dizi bitti..
bugun ne olcak aceba? daha cok var sanirim bitmesine
aaaaaaaaa batanay intihar mi ediyor ya ben izliyemiyorum cok gec diye ya off offf
çok güzel bir diziydi,arkadaşlar mithat erdemli falan vardı oyuncu kadrosu baya bir iyiydi,zaten trt-de bir dizi olacak ve oyuncu kadrosu kötü bir dizi olacağını düşünemem ben kaliteli bir diziydi.Yazın tkrarlarını veriyolardı
moon_light
13-10-06, 02:14
aaaaaaaaa batanay intihar mi ediyor ya ben izliyemiyorum cok gec diye ya off offf
yok arkadasim;)anlattigim gibi intihar ediyordu guya sonra pesinden gelmisti iste mihride sonra batanay atladi o da korktu batanaay diye bagirdi ama kucuk biryermis tabi atladigi:)mihri geldi aa sen yasiyosun dedi batanay onu cok sevdigini soyledi mihride dayanamadi en sonunda bende seni seviyprum dedi ve sarildilar cok guzel birgun gecirdiler o gun :img-kiss:
su batanay ne romantik cocuk yaa:)
ramazandan sonra alirlar artik tekrar eski yayin saatine;)
sweetjulia
25-11-06, 18:52
dizinin tekrarlarını görünce çok sevindim:happy0064 çok güzel bir diziydi:img-yes:
http://img183.imageshack.us/img183/1483/image01092320tv1041oc5.jpg
http://img137.imageshack.us/img137/7682/image01092320tv1042di8.jpg
sweetjulia
25-11-06, 18:57
http://img132.imageshack.us/img132/3418/image01092321tv104kn5.jpg
http://img220.imageshack.us/img220/4720/image01092321tv1043yj1.jpg
sweetjulia
25-11-06, 18:59
http://img146.imageshack.us/img146/3796/image01092321tv1045ws8.jpg
http://img146.imageshack.us/img146/4213/image01092321tv1047eo9.jpg
sweetjulia
25-11-06, 19:03
http://img301.imageshack.us/img301/9476/image01092321tv1048br6.jpg
http://img223.imageshack.us/img223/4300/image01092322tv104nr2.jpg
sweetjulia
25-11-06, 19:05
http://img220.imageshack.us/img220/5276/image01092324tv104mm9.jpg
adanali esmer
26-11-06, 09:45
resimler icin cok ama cok tskler ben bu dziyi her aksam seyrderim ama tatilden sonra bitmisti cok üülmüstüm tekrarari nerde ? hangi kanalda?
sweetjulia
29-11-06, 23:30
resimler icin cok ama cok tskler ben bu dziyi her aksam seyrderim ama tatilden sonra bitmisti cok üülmüstüm tekrarari nerde ? hangi kanalda?
rica ederim...
tam olarak ne zaman bilmiyorum...bende kanal değiştiriken rastlamıştım TRTgap kanalında:icon_sorr :img-yes:
sweetjulia
02-12-06, 19:22
dizinin tekrarları her c.ertesi TRTgap da var sanırım...başlama saati tahmini olarak 5 gibi filan..
http://img469.imageshack.us/img469/6210/image01162316tv1041ia8.jpg
http://img450.imageshack.us/img450/994/image01162316tv1042gg4.jpg
sweetjulia
02-12-06, 19:23
http://img124.imageshack.us/img124/5482/image01162317tv104ok9.jpg
http://img76.imageshack.us/img76/1733/image01162318tv1041gu5.jpg
sweetjulia
02-12-06, 19:25
http://img53.imageshack.us/img53/1719/image01162318tv1043yr5.jpg
http://img76.imageshack.us/img76/1624/image01162318tv1045tl8.jpg
sweetjulia
02-12-06, 19:26
http://img124.imageshack.us/img124/5113/image01162319tv1041cg0.jpg
http://img76.imageshack.us/img76/5770/image01162319tv1043le8.jpg
sweetjulia
02-12-06, 19:27
http://img374.imageshack.us/img374/3518/image01162321tv1041ui2.jpg
http://img163.imageshack.us/img163/5673/image01162321tv1042cl8.jpg
sweetjulia
02-12-06, 19:28
http://img163.imageshack.us/img163/2497/image01162321tv1044wd3.jpg
http://img163.imageshack.us/img163/3441/image01162321tv1045df3.jpg
sweetjulia
02-12-06, 19:29
http://img374.imageshack.us/img374/3311/image01162322tv1041hu6.jpg
http://img76.imageshack.us/img76/6510/image01162322tv1042kx6.jpg
sweetjulia
02-12-06, 19:30
http://img374.imageshack.us/img374/1333/image01162322tv1045hs8.jpg
http://img163.imageshack.us/img163/1065/image01162322tv1046wd0.jpg
sweetjulia
02-12-06, 19:32
http://img76.imageshack.us/img76/7821/image01162323tv1042gc6.jpg
http://img374.imageshack.us/img374/4082/image01162324tv104aj8.jpg
sweetjulia
02-12-06, 19:33
http://img73.imageshack.us/img73/8986/image01162325tv104lq7.jpg
http://img76.imageshack.us/img76/9797/image01162326tv1041vw5.jpg
sweetjulia
02-12-06, 19:34
http://img374.imageshack.us/img374/933/image01162327tv104pa3.jpg
http://img374.imageshack.us/img374/7631/image01162329tv1041hn4.jpg
sweetjulia
02-12-06, 19:36
http://img102.imageshack.us/img102/5139/image01162329tv1042uj6.jpg
http://img374.imageshack.us/img374/1471/image01162329tv1043px3.jpg
sweetjulia
02-12-06, 19:38
http://img45.imageshack.us/img45/2501/image01162329tv1044mh4.jpg
http://img374.imageshack.us/img374/132/image01162329tv1048uo6.jpg
sweetjulia
02-12-06, 19:39
http://img374.imageshack.us/img374/8696/image01162330tv104gk5.jpg
http://img374.imageshack.us/img374/9356/image01162330tv1042wm1.jpg
sweetjulia
02-12-06, 19:40
http://img45.imageshack.us/img45/3724/image01162333tv1041zl2.jpg
http://img76.imageshack.us/img76/1817/image01162331tv1041dm0.jpg
sweetjulia
02-12-06, 19:41
http://img374.imageshack.us/img374/4706/image01162334tv1043mq2.jpg
http://img374.imageshack.us/img374/930/image01162334tv104yf3.jpg
sweetjulia
02-12-06, 19:42
http://img68.imageshack.us/img68/4524/image01162334tv1041vg0.jpg
http://img45.imageshack.us/img45/4030/image01162333tv1042wo2.jpg
sweetjulia
02-12-06, 19:44
http://img45.imageshack.us/img45/9122/image01162335tv104tj9.jpg
http://img68.imageshack.us/img68/21/image01162335tv1041pl1.jpg
sweetjulia
02-12-06, 19:46
http://img374.imageshack.us/img374/3853/image01162336tv1041nz5.jpg
http://img68.imageshack.us/img68/6512/image01162337tv104xy1.jpg
sweetjulia
02-12-06, 19:47
http://img374.imageshack.us/img374/7059/image01162338tv104bu4.jpg
http://img65.imageshack.us/img65/5118/image01162338tv1044eh7.jpg
sweetjulia
02-12-06, 19:48
http://img65.imageshack.us/img65/4666/image01162338tv1047bu8.jpg
http://img374.imageshack.us/img374/5408/image01162339tv104zx6.jpg
sweetjulia
02-12-06, 19:49
http://img124.imageshack.us/img124/4365/image01162340tv1042om1.jpg
http://img76.imageshack.us/img76/5938/image01162340tv1043tr3.jpg
AYSUN_DULCE
02-12-06, 20:26
bu dizi yayınlanıo mu hala
tekrarları kaçta baslıyor
sweetjulia
03-12-06, 19:56
sanırım her cçertesi 4.30 5 gibi başlıyor
su fotus denilen kadina sinir oluyorum batanayin annesimi ne cok sinir bir kadin ya mihrinin yerinde olsam sacini basini yolarim onun
ben bu dızıyı cok sevıyorum onceden ızleyememıstım tam olarak kı sımdıde cok ızleyemıyorum ya herneyse ama bugun aglattılar benı
tam bılmedıgımden bgun 121.bolum vardı acaba bıttımı bıtmesın ya
mıray sırıne carptı Altan karım dıye haykırdı
oofffffofffffffffffff :(:(
bugün trtde son bölümünü koydular
yarida birakmis gibi oldu
amasüper bi diziydi ya
adanali esmer
22-12-06, 12:07
keske yeniden yayinlansa ya cok özledim cokda kisa sürdü ama güzeldi ya eglendiriyordu...
ya vallah gercek uzulgum ve cok ozgunun bu dizinin bitmesine, gun oluyordu 3 kere izliyordum ayni bolumu, gercekci ve okadarda neseliydi, bizleri anlatan bir diziydi.....kisacasi, her bir bir uyuncuyu candan kutlamak istiyorum, rollerini muhtesem oynuyorlardi.....hergun her gece merakla yarin neler olacak diye merak ediyordum...yani bu kadar bir neseli diziyi seyretmemistim....neyse bitmesine cok uzuldum vallah billah....ishallah diziyi berdewan ederler:D AMIN desenize....:sad53:
gizemlover
22-12-06, 23:54
keşke sabri abi(altanla) şirin tekrar evlenseler
ayrı olmalarına çok üzülüyorum
o niraya da çok sinir oluyorum tabi ki musu oynayan kişiyede
taşkın ile aşkında bi evlenemedi ona üzülüyorum ikisi mükemmel çift olur :img-yes:
taskin keske daha beter olsadi:( cok kötü oldu askin yaa kiyamam ben ona :(:(
altanla sirini evlendirselerdi bari
mihriylede vatanay kavussalari
cok yersiz bitirdiler
muz(mustafa) onada cok üzüldüm ya
cok iyi biriydi
selamlar, ya simdi bazi arkadaslar dizi yeniden trt1 basliyor dediler, aradim taradim ben yayin akisini ama birturlu birsey goremedim....ben bastan izlememistim neyazikki, bir bolumu izledikten sonra adeta tiryakisi oldum gittim, neyse bana yardimci olan olursa sevinirim.....
adanali esmer
23-12-06, 10:21
galiba kisa bir süre önce trt1 de bitti en üstte arkadas yazmis son bölümü seyrettim falan diye...
moon_light
23-12-06, 12:55
ne seninle ne sensizin tekrar bolumleri trt intte yayinlaniyordu hafta ici hergun..
bu gecen carsambaydi galuba son bolum yayinlandi ve bitti..
cok begenerek izliyordum,okuldan firsat buldukca kacirmazdim zaten gunde uc kere yayinliyordu trt int:)
mihri ile batanay keske kavussalardi yaa cok yazik oldu..
batanay annesinin kurbani oldu..sinir fatos kadin tam bi cadi:)
ama su da gercek ki rolunu cok guzel yapiyor..
birde taskin cok sinir...askina etmedigini birakmadi..
adanali esmer
23-12-06, 12:56
ne seninle ne sensizin tekrar bolumleri trt intte yayinlaniyordu hafta ici hergun..
bu gecen carsambaydi galuba son bolum yayinlandi ve bitti..
cok begenerek izliyordum,okuldan firsat buldukca kacirmazdim zaten gunde uc kere yayinliyordu trt int:)
mihri ile batanay keske kavussalardi yaa cok yazik oldu..
batanay annesinin kurbani oldu..sinir fatos kadin tam bi cadi:)
ama su da gercek ki rolunu cok guzel yapiyor..
birde taskin cok sinir...askina etmedigini birakmadi..
peki nasil bitti dizi ? keske seyretseydim ya...
moon_light
27-12-06, 13:03
son bolumden kisa bir ozet yapiyim(ne kadar kisa olursa artik:))
hic son bolum olacagini dusunmemistim..keske daha acik bi son olsaydi..
oyle yerde biraktilar ki izlyici kendi dusunsun artik devamini gibisinden...
askini taskin gelinlikle yuzustu birakinca,askin silahi kapip taskini oldurmek istemisti ya..iste oldurmedi o zaman..sadece bikac soz soyleyip gitti ordan..
sonrasinda sirin gelip cok agir laflar saydi taskina..taskin uzuntuluydu cok..yapamazdim,evlenemezdim diye..
mihriban da bir yandan uzgundu batanay icin...batnayai restaurantlarinda babsi teselli ediyordu annesi de vardi ama annesi bbasina gercekleri anlatmamsi icin arada laf vuruyordu batanaya..
yildiray en sonunda fatosu gonderdi yalniz kaldi ogluyla ..oglum dedi biz isterdik mihriyi madem bu kadar cok seviyordun o da olmadi kacirirdik dedi..aglar gibi oldu batanaya da bisey anlatmadi baba seni cok seviyorum dedi sarildi..o kadar..
moon_light
27-12-06, 13:06
bu arada kizlar mirayi konusuturup ses kaydi yapacak ve mirayin gercek yuzunu babalarina gostereceklerdi ama bunu miray farketti..kizlara tam tersi konustu..sonrasinda altan taskini sakinlestirmek isteyipo disari goturunce mirayin kizlarin yanina gitti hincini almak icin..agzina geleni sayiyordu,bu sirada altan arabanin anahtarini almak icin dondugunde olanlari duydu,biraz kapidan dinledi mirayin soylediklerini ve iceri girip miraya sen sirinin tirnagi bile olamazsin dedi,bir daha gozum gormesin seni,defol hayatimdan gibisinden laflar etti..mirayda bu yanina kalmayacak altan bey dedi..
moon_light
27-12-06, 13:09
musta sirina askini itiraf etti ..sirinin onu sevmedigini o yuzden bundan sonra arkadasliklarininda yurruyemeyecgini soyleyip bi taksiuye atladi gidiyordu..sirinde arkasindan mus gitme dedi ama o dinlemedi..
yolun ortasinda musa bakiyordu..
bu sirada miray o sinirle arabasian atlayip yolun ortasindan duran sirine dogru surdu arabayi,ve sirine carpti..
altan nasil sirrriiiiiiinn diye bagirdi ..kosarak gidip koluna aldi sirini,sirinin alni yaralanmisti ..
kizlar gordu anneeee diye ikiside cok kotu agliyorlardi..sonra da iste bitti orda..sirin altanin kucaginda yaraliyekn...
moon_light
27-12-06, 13:09
ha birde burhan ve batanayin halasi nikahlanmisti:)
uff baya anlattim..
iste son bolum buydu:)
adanali esmer
27-12-06, 13:24
bize final bölümünü anlattigin icin sana cok cok cok tesekkür ederim ellerine yüregine saglik...
dilan_şahin
27-12-06, 14:20
Finali gerçekten çok acaipti hiç böyle bir son beklemiyordum.Çok ağlamıştım izlerken
moon_light
27-12-06, 14:59
bize final bölümünü anlattigin icin sana cok cok cok tesekkür ederim ellerine yüregine saglik...
rica ederim canim,ne demek;)
bende final bolumu sanmamistim hic..
batanay ve mihrinin kavusmasini cok isterdim..
yazik nasil aci cektiler..
adanali esmer
27-12-06, 15:36
evet ya yazik keske btmeseydi ..
evt bende en son o bölümü izlemiştim meğer son bölümmüş bi daha göstermediler.keşke bi sonuca bağlasalardı.misal altanla şirin yeniden evlenseydi.miray'ın şirine çarptığı yerde bitti:(
sweetjulia
30-12-06, 20:01
o son bölümmüydü...halbuki ben bekledyip durdum son bölüm değildir diye:icon_sorr
teşekkürler anlattığınız için....
http://img299.imageshack.us/img299/5381/image02141736tv1043gi8.jpg
http://img238.imageshack.us/img238/3319/image02141736tv1045us3.jpg
http://img299.imageshack.us/img299/8305/image02141738tv104gs7.jpg
http://img238.imageshack.us/img238/897/image02141739tv104ab6.jpg
sweetjulia
30-12-06, 20:05
http://img238.imageshack.us/img238/4739/image02141738tv1043kq4.jpg
http://img165.imageshack.us/img165/9759/image02141739tv1048gb2.jpg
http://img165.imageshack.us/img165/3522/image02141741tv1041vv0.jpg
http://img413.imageshack.us/img413/8233/image02141740tv1041tp2.jpg
sweetjulia
30-12-06, 20:12
http://img413.imageshack.us/img413/5678/image02141741tv1045is8.jpg
http://img238.imageshack.us/img238/2655/image02141742tv104ge7.jpg
http://img413.imageshack.us/img413/8344/image02141743tv1042jl4.jpg
http://img329.imageshack.us/img329/743/image02141743tv1044pv4.jpg
ne agladım sonunda ama trt ye de cok kızdım harıkaydı ama boyle bıtmemelıydı
cocuklar hıckırdı ben hıckırdım cnm sırınım dedım
altanın aklı sırın olunce geldı:(
keske boyle bıtmeseydı
sweetjulia
30-12-06, 20:15
http://img238.imageshack.us/img238/5084/image02141744tv1041fc1.jpg
http://img413.imageshack.us/img413/6554/image02141745tv104wo4.jpg
http://img413.imageshack.us/img413/5624/image02141746tv1041zk7.jpg
http://img413.imageshack.us/img413/7179/image02141750tv104tf1.jpg
sweetjulia
30-12-06, 20:19
ne agladım sonunda ama trt ye de cok kızdım harıkaydı ama boyle bıtmemelıydı
cocuklar hıckırdı ben hıckırdım cnm sırınım dedım
altanın aklı sırın olunce geldı:(
keske boyle bıtmeseydı
bence de:icon_sorr
http://img329.imageshack.us/img329/8594/image02141750tv1043lz7.jpg
http://img413.imageshack.us/img413/9725/image02141750tv1042hy8.jpg
http://img329.imageshack.us/img329/4536/image02141751tv1043im9.jpg
http://img329.imageshack.us/img329/6278/image02141754tv104nj7.jpg
sweetjulia
30-12-06, 20:23
http://img413.imageshack.us/img413/9205/image02141754tv1041ec4.jpg
http://img238.imageshack.us/img238/4258/image02141754tv1042av8.jpg
http://img413.imageshack.us/img413/2564/image02141754tv1045nw2.jpg
http://img413.imageshack.us/img413/4152/image02141755tv104uw8.jpg
sweetjulia
30-12-06, 20:26
http://img329.imageshack.us/img329/6929/image02141756tv104lj3.jpg
http://img413.imageshack.us/img413/2073/image02141756tv1042qg1.jpg
http://img413.imageshack.us/img413/9686/image02141756tv1043op9.jpg
http://img413.imageshack.us/img413/562/image02141802tv104hl3.jpg
sweetjulia
30-12-06, 20:29
http://img329.imageshack.us/img329/8035/image02141803tv104sm6.jpg
http://img329.imageshack.us/img329/6100/image02141803tv1045ye3.jpg
http://img238.imageshack.us/img238/8251/image02141802tv1041pn5.jpg
hepsını o kadar cok ozluyorum kı altanın kararsızlıgını,sırının kıskanclıklarını,mıhrı nın yuzunu bakıslarını,batanayın aılesı ıcın yaptıkları,burhan babayı sevımlılıklerını :)
o kotu mırayı bıle ozluyorum
sila_sevenler
30-12-06, 22:50
meraba arkadaslar iyi geceler.evet bu diziyi bende izliyordum,sonra tekrarlarinida izledim trt tekrar verince simdi koysalar yine izlerim,cok guzel bir diziydi.ama eger sonu izledigim gibi bittiyse cok yazik olmus diziye,cunku bitince ne son bolum yazdilar ne dizinin onunu tumden kapattilar cunku sirin oldumu olmedimi belli degildi.hem miray oylece kacipmi gidecek yani ne bileyim bence yeni bolumleri vardi trt ne yaptiysa kaldirdi gibime geliyor,guzel bir diziydi ama guzel dizilerin sonu zaten hep boyle kanallar yuzunden sacma sapan bir hal olup ne oldugu nasil bittigi anlasilmiyor.mahvediyorlar dizileri iste biz seyircilerde boyle kala kaliyoruz dizilerimizin arkasindan...............
meraba arkadaslar iyi geceler.evet bu diziyi bende izliyordum,sonra tekrarlarinida izledim trt tekrar verince simdi koysalar yine izlerim,cok guzel bir diziydi.ama eger sonu izledigim gibi bittiyse cok yazik olmus diziye,cunku bitince ne son bolum yazdilar ne dizinin onunu tumden kapattilar cunku sirin oldumu olmedimi belli degildi.hem miray oylece kacipmi gidecek yani ne bileyim bence yeni bolumleri vardi trt ne yaptiysa kaldirdi gibime geliyor,guzel bir diziydi ama guzel dizilerin sonu zaten hep boyle kanallar yuzunden sacma sapan bir hal olup ne oldugu nasil bittigi anlasilmiyor.mahvediyorlar dizileri iste biz seyircilerde boyle kala kaliyoruz dizilerimizin arkasindan...............
o kadar ızledım kı o bolumu vallahı replıklerı bıle ezberlemıstım tekrar anlasma yapılamadıgı ıcın dızı bıtırılemedı trt nın herzamankı yaptıkları::(:(:(
ama tekrar koyacaklar dızıyı bundan emınım yıne ızlıcem yıne ızlıcem :)
Shanice018
01-01-07, 23:21
arkadaslar sirf sizi meraktan kurtarmak icin üye oldum sayilir...
Miray kaza yapmadi kasten ezdi sirini...
neyse bastan basliyorum...
damla ile cagla mirayin sesini kayit etmek istediler babalarini inandirmak icin, ama miray anladi durumu...
öte yandan mus sonunda sirine acildi... sirinde seni arkadas olarak seviyorum falan dedi... mus disari cikinca pesinden sokaga cikti... altan taskinin moralini düzeltmek icin disari ciktilar ama arabanin anahtarlarini unuttugunu fark edince geri döndü... mirayda evde kalmisti zaten kizlarla demin cok güzel sohbet ettik yine ederiz diye... tabi niyeti sohbet degil... kizlari azarlarken altanda kapidan sesini duydu mirayin. dinledikten sonrada odaya girip mirayi kovdu... o da bana yaptiklarini sana ödetecegim dedi...
yolun ortasinda duran sirini görünce arabayi üzerine kasten sürdü...
oh be sonunda paylastim sizlerle...
ayrica sadece sezon finali olduguna cok sevindim, burda trt int'den seyredebiliyorum diziyi ve sirf bu dizi icin saat 7 bucukta kalkiyorum... neyse devam edecekse rahatladim...
unutmadan, burhan beyle asiye evlendiler....
AYSUN_DULCE
02-01-07, 17:48
arkadasslar bu dizinn yeni bölümleri çekiliomu yoısa yarım mı kaldı dewam ediosa saat kaçta ve nerde şimdide tşk:img-yes:
devam etmiyo artık keşke sonu böyle olmasaydı ya miray şirine çarptı bitti :(
canan_frdvs
05-01-07, 20:26
trt intten izlemeye alışmıştım okuldan geldiğimde hemen onları izliyodum ardında da bizim evin hallerini ..olmayacak bi yerde bitirmişler keşke yeniden başlasa
trt nin geçen yaz yine tekrarını verdiği dizi...sonu anlamsız bir şekilde bitti...
ayrıca, yeni öğrendim; şirini oynayan elvin beşikçioğlu şu an köprüde valiyi oynayan erdal beşikçioğlunun eşiymiş....bir çocukları varmış...bir de elvin beşikçioğlu yıllar önce fasulye diye absürd ama çok güzel bir filmde başrol oynamıştı...
Gülşah&yeom-jan
07-01-07, 21:28
trt nin geçen yaz yine tekrarını verdiği dizi...sonu anlamsız bir şekilde bitti...
ayrıca, yeni öğrendim; şirini oynayan elvin beşikçioğlu şu an köprüde valiyi oynayan erdal beşikçioğlunun eşiymiş....bir çocukları varmış...bir de elvin beşikçioğlu yıllar önce fasulye diye absürd ama çok güzel bir filmde başrol oynamıştı...
Evet eşi Köprü'nün başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu kızları Derin:img-wink: Fasülye absürt filan değildi aslında,çok güzel çok hoş bir komedi filmdi Elvin Beşikçioğlu'nun yanında Haluk Bilginer,Bülent Kayabaş,Burak Sergen gibi oyuncular da vardı:good: başroldeki çocuk (Selim Erdoğan) filmin başından sonuna kadar hiç konuşmuyor ve filmde hiç kimsenin adı geçmiyor ben çok gülmüştüm açıkçası:) bence kesinlikle izleyin Elvin Beşikçioğlu'nun ve diğer oyuncuların performansı çok iyiydi:good: :happy0064
Evet eşi Köprü'nün başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu kızları Derin:img-wink: Fasülye absürt filan değildi aslında,çok güzel çok hoş bir komedi filmdi Elvin Beşikçioğlu'nun yanında Haluk Bilginer,Bülent Kayabaş,Burak Sergen gibi oyuncular da vardı:good: başroldeki çocuk (Selim Erdoğan) filmin başından sonuna kadar hiç konuşmuyor ve filmde hiç kimsenin adı geçmiyor ben çok gülmüştüm açıkçası:) bence kesinlikle izleyin Elvin Beşikçioğlu'nun ve diğer oyuncuların performansı çok iyiydi:good: :happy0064
zaten absürd derken kastettiğim şey kötü değildi.hani bazı anlamsız diyaloglar vardır ama çok eğlencelidir ya işte:absürd.ben de çok severim mesela.zaten dikkatli okuduysan yazdığım yorumda kötü bişey yok...ayrıca bu filmi izleyen ender insanlardan biriyim ben de...ayrıca başroldeki çocuğun elindeki sefer tası olayları filan...hoştu yani...
Gülşah&yeom-jan
10-01-07, 17:59
zaten absürd derken kastettiğim şey kötü değildi.hani bazı anlamsız diyaloglar vardır ama çok eğlencelidir ya işte:absürd.ben de çok severim mesela.zaten dikkatli okuduysan yazdığım yorumda kötü bişey yok...ayrıca bu filmi izleyen ender insanlardan biriyim ben de...ayrıca başroldeki çocuğun elindeki sefer tası olayları filan...hoştu yani...
Yok canım yazdığın yorumda kötü bir şey yoktu,biliyorum:img-wink: ama absürd diyaloglar da yoktu gibi geldi bana,çoğu komik ve değişik anlamalar çıkarılabilecek türdendi ondan öyle yazdım en iyisi tekrar izlemek diyalogların çoğunu unuttum ama yine de çok hoş bir filmdi haklısın:good: Ender insanlar olarak bu filmi diğer insanalra da tanıtmalıyız diyedüşünüyorum komiğim diye geçinen bir çok yapımdan daha iyi:)
vay be neler olmuş bende diziyien son aşkınla taşkın evlencekti taşkın gelmeyince aşkın ona silah çekmişti orda bıraltım ve işin garibi dizi orda bitti sanıyorum çünkü o bölümden sonra rastlamadım aynı saatinde bende sezon sonu diye ara verdiler sandım femek sonrada devam etmiş acaba sezon sonunu orda bitirip bi sonraki yılmı devam ettiler yoksa o bölümden sonra ki gün mü devam etti hiç rastlamadım dediğiniz sahnelere
ilk önce izlmemistim ama sonra son bölümlerin tekrarini izledim hos bir diziydi
Tekrarları hergün saat 17.00 da trt-gap ta yayınlanıyor.
Yine hiç sıkılmadan izlenebiliyor gerçekten.
Trt de izlediğim nadir dizilerden biriydi.Beh te de olduğu gibi bu dizi çok samimi ve sade abartıdan uzak.
Keşke bitmeseydi..:(
sanırım trt gapta yayınlanıyormuş eskı bolumlerı
boncuk-girl
02-08-07, 11:18
ben bu diziyi hatırlayamadımm
kimler oynuyordu?
Elvin Beşikçioğlu,Sabri Özmener,Mithat Erdemli,Keiko Belir Yarar,Onur Saylak gibi benim de çok başarılı olduklarına inandığım oyuncular oynuyordu.
Tekrarları haftaiçi hergün trt-gap'ta 17:00 da yayınlanıyor..Gerçekten sade ve güzel bir diziydi..
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.