Tüm Versiyonu Göster : Hangi Karakter Yerinde Olmak İsterdiniz?
dilara_acemicadı
27-07-06, 22:35
mesela ben en çok zarife ve yurdanuru severim ikisnden birinin yerinde olmak isterdim sanırım zarife derdim siz????
keremcem d
27-07-06, 22:52
ben en cok zarife olmak isterdim... gerci zarifenin hikayesi cok acikli ama yinede3 zarife olmak isterdim:img-grin2
Ben zarife veya yurdanur olmak isterdim ama zarife'nin kaderi kısmen kötü yani istediği hayatı yaşayamıyo ama yinede zarife ve yurdanur
aslında çgo'nun tüm karakterleri birbirinden farklı ve renkliler,o yüzden ayırt etmesi zor benim için..;)
özgenuroğlu
27-07-06, 23:36
ben bir kızım ama mehmet olmak isterdim karakter olarak aslında yurdanurda ii ama ne biliim mehmet daha cazip gelio
ya hepsi çok iyi ama ben yurdanur olmak isterdim ya zarife de olmak isterdim ama onun hikayesi çok acıklı o yüzden olmak istemezdim bi yandan da ama yurdanur hem sevdiği adamla evlendi ve mutlu bi hayat yasadılar ya o yüzden yurdanur:)
ben çok düşündüm ama canan' ı suna abla 'dan, yurdanur 'u zarife 'den, sultan abla 'yı feriha 'dan, ümit' i mehmet 'den ayıramadım. ne bilim hasan bile kendine göre acılıydı. hepsi çok cazip karakterler. işte bu yüzden ÇEMBERİMDE GÜL OYA ya zaten:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2
ben çok düşündüm ama canan' ı suna abla 'dan, yurdanur 'u zarife 'den, sultan abla 'yı feriha 'dan, ümit' i mehmet 'den ayıramadım. ne bilim hasan bile kendine göre acılıydı. hepsi çok cazip karakterler. işte bu yüzden ÇEMBERİMDE GÜL OYA ya zaten:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2
kelimesi kelimesine katılıyorum:Dben yurdanur diye düşündüm ama hiçbirini ayıramıyo insan aslında:)
zarife ya da yurdanurun yerinde olmak isterdim ikisinide çok seviyorum:img-kiss: :img-nyam:
dilara_acemicadı
28-07-06, 15:40
dizinin bütün karakterleri çok güzel amaab yurdnurun düşünceleribildiği inandığı şeyler var ve bunları gerçekleştirio ne olursa olsun zarifede aynı şeyleri düşünüoama onun durumu okadar farklı ve acıklıki hele ümiti sağ-sol çatışmasıunda kaybetmesi annesi babası onu için çok zor o yüzden ikisine hayranım zaten ikisiden bir birinden temiz birbirinden güzel vee birbirinden melek
ben yurdanur ya da canan olmak isterdim...
dilara_acemicadı
28-07-06, 15:54
cananda çokii ama sonu cnım benim ya nasıl üzülmüştümmm
feriha yada yurdanur en az acı çekenler onlar
yurdanur olmak isterdim çünkü hayatının aşkını yaşadı hem de bişeylerden hiç korkmadan..
cinsiyet farklılığı olcak ama hayal değil mi,burda bi şey olmaz:) ben mehmetin yerinde olmak isterdim
birisini seviyosun o mutlu olsun diye uğraşıyosun.ama hep karanlık bi yerin onun mutsuz olucağı korkusuyla yaşıyor.babasının ona verdiklerini senin veremiyeceğini biliyosun,aslında onun da böyle bi beklentisi yok ama olsun.insanın içini kemirir o korku...
bende yurdanurun yerinde olmayı çokk isterdimmm çok iyi bir karaktere sahip çok güçlü, herşeyiyle yurdanur diyorum
o dönemde yaşayımda kim olursam olayım..gerçekten eğer bana sorsalardı hangi dönemde dünyaya gelmek isterdin die..kim ne derse desin ne kadar zor olursa olsun 80 öncesi dönem derdim.. ne olursa olsun onların yaşamı daha yaşanılası gibi... bir inançları, varolma savaşları, çabaladıkları bişeyler olduğu için belkide. herkes değil ama ülkesi için iyi bir şeyler yapmak isteyen insanların cumhuriyet türkiyesine daha çok yakıştığına inanıyorum..sözlerim yanlış anlaşılmasın o ölümlerin kardeşin kardeşe düşmanlığının iyi bir şey olduğunu kastedmiyorum..o zamanki yaşam mücadelesinden bahsediyorum ve gerçekten milleti için bir şeyler çabalayan etrafında gelisen olaylara kayıtsız kalmayan bir şeyler yapabilmek için uğraş veren en azından düşünen insanlardan bahsediyorum..yani şimdiki gençliğin tam tersi..
dizideki karakterlere gelirsek gerçekten hepsi olabilir..ercan olmak isterdim bende:)ama o bile o yaşında baya acılar yaşadı çocuk...ama dediğim gibi o dizinin içinde herhangi bir karakter olablir yoldan geçen biri bile olablir.:).ama yurdanur ve mehmet hayranlığım bir ayrıdır..ikiside çok güçlü karakterler..ikisininde mücadelesi sağlam karakterleri takdire şayan..seçim yapmak hepsinin arasındanda çok zor...
first lady
28-07-06, 18:07
yurdanur,feriha yada zarife olmak isterdim çünkü aşkı sonuna kadar yaşayan güçlü kadınlar onlar
dilara_acemicadı
28-07-06, 18:28
o dönemde yaşayımda kim olursam olayım..gerçekten eğer bana sorsalardı hangi dönemde dünyaya gelmek isterdin die..kim ne derse desin ne kadar zor olursa olsun 80 öncesi dönem derdim.. ne olursa olsun onların yaşamı daha yaşanılası gibi... bir inançları, varolma savaşları, çabaladıkları bişeyler olduğu için belkide. herkes değil ama ülkesi için iyi bir şeyler yapmak isteyen insanların cumhuriyet türkiyesine daha çok yakıştığına inanıyorum..sözlerim yanlış anlaşılmasın o ölümlerin kardeşin kardeşe düşmanlığının iyi bir şey olduğunu kastedmiyorum..o zamanki yaşam mücadelesinden bahsediyorum ve gerçekten milleti için bir şeyler çabalayan etrafında gelisen olaylara kayıtsız kalmayan bir şeyler yapabilmek için uğraş veren en azından düşünen insanlardan bahsediyorum..yani şimdiki gençliğin tam tersi..
dizideki karakterlere gelirsek gerçekten hepsi olabilir..ercan olmak isterdim bende:)ama o bile o yaşında baya acılar yaşadı çocuk...ama dediğim gibi o dizinin içinde herhangi bir karakter olablir yoldan geçen biri bile olablir.:).ama yurdanur ve mehmet hayranlığım bir ayrıdır..ikiside çok güçlü karakterler..ikisininde mücadelesi sağlam karakterleri takdire şayan..seçim yapmak hepsinin arasındanda çok zor...
san aktılıyorum ne kadar zor olsada o dönemde nsanlık varmışş(yani şu sağ-sol çatılmasından bahsetmorum bizimkilerin konağı)şimdi bazı insanlara apartman dairesi bile dar gelio ama onlar koca konalta 1 odada mutluc paylaşarakyaşıyorlar bide şu çatışmalar omasaymöış ne güzel ourmuş ama ben bu rda en çok zarifeyi sevmiştim başına ne gelirse gelsin çok zor ama zarife çok ii yaaaa
sanem&&&nejat
28-07-06, 18:30
başlarda zarife olmayı isterdim sonra yurdanur çünkü zarife daha sonra baya acılar yaşadı sanırım onlara dayanamam......:)
blackeagle
28-07-06, 18:44
dizideki bütün karakterler müthiş oyunculukları we sıcaklıklarıyla bizleri taa o yıllara alıp götürüyor we bzi o yıllarda yaşatmayı başarabiliyorlar.....
hepsinin yeri ayrı ama ya zarife yada yurdanur'un yerinde olmayı isterdm; herşeye rağmen!
dizideki bütün karakterler müthiş oyunculukları we sıcaklıklarıyla bizleri taa o yıllara alıp götürüyor we bzi o yıllarda yaşatmayı başarabiliyorlar.....
hepsinin yeri ayrı ama ya zarife yada yurdanur'un yerinde olmayı isterdm; herşeye rağmen!
sonuna kadar katılıyorum:img-grin2
keremcem d
29-07-06, 00:15
aslinda tüm karakterlerin ayri bir güzeligi var.. ama ben iclerinden en cok yurdanuru mehmeti feriha ve zarifeyi seviyorum.. ben yinede zarife olmak isterdim..cok masum bir yüzüp var bayiliyorum:img-grin2
bende kesinlikle zarife olmak isterdim
özgür_keremcem
29-07-06, 12:03
ben genç yurdanur olmak isterdim:):P
aslında zarifede olabilir ama zarifenin babası gibi bir babam olmasını asla istemediğim içn yurdanur daha ii
Bende ya yurdanur ya da feriha olmak isterdim
ben ya yurdanur yada mehmet olmak isterdim çünkü birbirlerini o kadar seviyorlarki onlar gibi sevmek güzel olurdu heralde
bn yurdanur yada zarife olmak isterdim ama zarife nin yaşadıkları aklıma gelince çok üzülüyorum ya
ben belşi bir karakter olmak istemezdim.
ben o dizide yaşamak isterdim.öylesine yaşamak.
ben en çok yurdanur olmak isterdim :):)
-özgü_namal-
05-08-06, 15:30
kesinlikle yurdanur olmak isterdim.ama zarifede olur:)
özgenuroğlu
05-08-06, 19:23
mehmet olmak isterdim kesinlikle mehmet ama cinsiyet uymadığı için yurdanur olmak isterdim işin ucunda mehmet var:img-grin2
-s_e yaren-
06-08-06, 14:38
Bütün karakterlerin ayrı bir güzelliği var gercekten ... Hepside çok iyiler
Bizi o yıllara götürmeyi başarıyorlar...
Ama ben ya Yurdanur ya da Zarife olmak isterdim...
beyonce_lili
07-08-06, 02:30
Yurdanur olmak isterdim ama Feriha gibi bir kizim olmasin isterdim:)
Kesinlikle Yurdanur olmak isterdim.Onun kadar güçlü,inançlı,inatçı olmak herkesin harcı değil:)
aslında zarife olmak isterdim ama hüzünlü bi hikayesi var zarife nin az mı ağlamıştım ümitle zarifeye ee hayat bu her zaman mutlu sonla bitmiyor
Bende Yurdanur olmak isterdim....
ben ya yurdanur ya da zarife olmak isterdim.
kissorkill
09-08-06, 22:13
adını unttum küçük çocuk olmak isterdim
kesınlıkle yurdanurr onun gıbı bı karaktere sahıp olmayı kım ıstemeskııı
ben kesinlikle zarife veya ferihanın yerinde olmak isterdim.
Kesinlikle Yurdanur ve ya Zarife olmak isterdim...
I:img-kiss: :img-kiss: :img-kiss: :img-kiss: :img-kiss:
kültürmantarı
14-08-06, 18:51
ben canan yada zarife olmak isterdim ikisinnde yasadıgı acılar beni çok etkiledi osellkle zarife gibi yasadgım aşkın bana acı werip buyutmesini isterim galiba
mary osbourne
14-08-06, 19:09
açıkçası kimse olmak istemem ama yurdanuru tercih ederim edersem.çünkü gerçek aşkı buldu
ben yurdanur diyorum ama suzan aksoy un canlandırdığı karakteri oynamak isterdim çünkü her zaman neşeli ve komik
ben bir kızım ama mehmet olmak isterdim karakter olarak aslında yurdanurda ii ama ne biliim mehmet daha cazip gelio
harikasın ben mlt adem bende senin gibi mehmet yerinde olmak isterdim çünkü bügüne kadar oyanadığı bütün fiimlerde harika ben severek izliyorum
herkeze tafsiyemdir..
ve son olarak diyiyorumki
HAZİRANDA ÖLMEK ZOR...
Ben Kesinlikle Yurdanur'un yerinde olmak isterdim.:img-grin2
Bir De Mehmet Olmak isterdim.Kız Olduğum Halde:img-grin2
ben kesinlikle yurdanurun yerinde olmak isterdim.
GoLdEn_AnGeL
19-08-06, 20:02
ben kesinlikle zarifenin yerinde olmak isterdim... benimde sirma gibi upuzuuunn saclarim var.. dizinin sonunda da keserdim.. ne guzel bi vesileryle... cgo icin sacimi kut bile kesedim.. sevmedigim halde ..
zarifenin hikayesi cok acili ama yinede oyle bir rol oynamak isterdim...
*AşKveGuRuR*
21-08-06, 06:23
yurdanur olmak isterdim
Özge özberk tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiki:img-nyam:
mehmet ali nuroğlu olup ta özge özberk 'in bana aşık olmasını isterdm :D:D:D: ahhh nerde o günler :fighting2
özgün_kızz
11-09-06, 12:03
kesınlıkle yurdanurun yerınde olmak ısterdım mehmet gıbı bırının bana asık olması harıka ötesı olurdu
zarife çok gsl alımlı bi kız.. ama ben zarife olmak istemezdim. babası tarafından kaç kez dövüldü odaya kapatıldı, ümiti kaybetti daha sonra bunalıma girdi annesi babası öldü çokk zor gnler geçirdi.. ben hepsine dayanamam intihar ederdm hrlde.. o kdr dayanıklı değilim:img-grin2 yurdanur olmak isteyebilirim çünkü o da çok gsl bi kadın we mehmet gibi sewgi dolu bi eşe sahip o da çok zor günler geçirmiş annesinin gözleri önünde aklını yitirdiğini görmüş kaçırılmış zor şartlar içinde kalmış en sonunda da eşini kaybetmiş.. en kolayı, en mutlusu feriha bence.. ben hiçbirine dayanamıcaım için feriha olmayı tercih ediorm o da babasını kaybetti gerçi..ama dierlerine kıyasla.. o da çok gsl bi kız saçları spr yurdanur gibi bi annesi war hem ercan gibi bi melekle tanışıo =) onun yerine olmak isterdim
bende feriha olmak isterdim galiba...zarife olmayı hem isterdim hem istemezdim.istemezdim çünkü çok acı çekti sevdiği öldü,babası öldü,annesi öldüüü..isterdim çünkü mahsun onu çok sevdi herşeyden çookk onun için herşeyi yaptı.
Nejat olmak isterdim cananın kollarında onun yanında ölmek. Ve onun için herşeyi göze almak bence en güzel şeydir.
-A k e L d a N-
15-09-06, 11:56
ben yurdanur olmak isterdim..çok acı çekti evet..ama mehmet gibi kendisini çok seven bir eşe sahip:img-grin2 ..üstelik bence hayatı hiçte fena değil..herkes zorluklar yaşar hayatta..üstelikte onların yaşadığı dönem çok zorlu bir dönem..
birde çok güzel bir kadın:img-grin2 ..güzel olması bir yana sevecen,sıcak kanlı,insanlar tarafından sevilen,gerçekçi ve güçlü bir insan..:img-nyam: ..
özgenuroğlu
15-09-06, 12:03
mehmet olmak isterdim
fikirleri için savaş vermiş onlar için herşeyi göze almış kendisini çok seven ve onunda gerçekten aşık olduğu bir eşi ee birde ondan kızı var konakta bir sürü dostu var acılarından mutluluk çıkarmayı başarmış arkadaşları iiçin herşeyi yapmış...
ama cinsiyet uymadığı için yurdanur olmak isterdim aynı şeyler onun içinde geçerli eee birde işin ucunda mehmet olunca...
ama asla canan olmak istemezdim en kötü son onunkini yapmışlar çok seviyorm cananaı çoğu insan en kötü son zarifenin desede zarife nede olsa bir süre sonra seviyor çocukları oluyor amerikada okuyor....
zarifede çok acı çekti ama canan hala çekiyor...:icon_cry:
neyse işte bu kadar
Evet ben de Yurdanur olmak isterdim.Ve bence de en kötü son Zarife'nin değil Canan'ın...zarife bir süre sonra mutlu oluyor ama canan hiç mutlu olamadı ki...Hep bi engel çıktı karşısına,hala da mutsuz.:icon_cry:
ben kız olmama rağmen mehmetin yerinde olmak isterdim
nejatdidem
17-09-06, 12:02
feriha yurdanur ya da zafire
kumsal-atesi
17-09-06, 20:51
yurdanur veya feriha..
GENÇ FENERLİİİİ
23-09-06, 12:14
simdi benim uc secenegım var zarife,1980 yurdanur bide 2006 yapım yurdanur
gece_yolcusu
04-11-06, 09:38
ben yurdanur olmak isterdim tabii zarifede olur....
mehmete bir kez dokuna bilmek ve anlam yüklü gözlerine doya doya bakabilmek için yurdanur olmak isterdim...:icon_redf
Eğer oyuncu olsaydım Yurdanur'u oynamak isterdim. Ama gerçek hayat için karar vermek zor. Çünkü hepsi çok kötü şeyler yaşadılar. :img-sorry Onların yaşadıkları kötü olayları yaşamak pek istemezdim. Yine de sevdiklerimden önce ölmek istediğim için Mehmet olabilir.
karar veremiyorum ama ya zarife yada yurdanur olmak isterdim.
ben feriha ve zarife olmak isterdimm
Öncelikle forma yazdıgım ılk mesaj oldugu için herkese selam, umarım pişman olmazsınız benı kabul ettıgınız için :)
arkadaşlar bu dizinin karekterleri hepimiz biliyoruzki gerçekten yamış ve olaylara bizzat tanıklık etmiş insanlardan alıntıdır.Belki öyküleme veya hayal gücü katılmış olabilir ama olaylar ve sonuçları gerçeklerden alıntıdır. Ben 20 yaşındayım. çok eskılere aklım yetmeyebilir ama orada anlatılan karaklterlerın çogunu ben etrafımda gordum ve onlarla bırlıkte yaşadım. bu dizi hiç olmadan öncede bınlerce hihayeler olaylar duydum çevremden. olayların şahitleri ve gerçek kahramanları benım herzaman yakın çevremde olmuşlardır. ben böyle bi mahallenın boyle bı atmosferın adamıyım. insanın aklının yetmeye başladıgı anda siyasi görüşüde şekillenir buralarda.Herkes annesinin ninnilerini dinlerken biz yorumun türküleriyle büyüdük. Durum böyleyken şunu söyliyim. Bazı arkadaşlarımız ben o dönemde yaşamak ısterdım falan demiş. İnanın bana istemezdiniz. Olayları daha detaylı irdeleseniz dizidekilerden çok daha ağr çok daha insafsız oldugunu göreceksiniz. Özenilecek ya da özlenecek bi zaman değil..
insan kendini düşünmese bile, yakın çevresındekılerın işkence görmesine nasıl tahammül edebilir:icon_sorr O günler gitti birdaha gelmesin derim ben..
:img-wink: Haksız yere idamlar, aydınların katledilmesi, irticanın biryandan sahte vatanseverlerin oyunlarının biryandan hortladığı bir zamanın nesini özlediniz. Açıkçası ben idama giden o insanların infazlarının oldugu zamanda yaşamak istemezdim. zaten yaşayamazdımki bende onlarla beraber infaz edilirdim herhalde :img-wink: Herkese iyi günler....
:good: ihtimale katılıyorumm bende ama ben canan olmak isterdim onun hayata bakışı hiç bir olayı takmaması çok güsel
ben kesinlikle mehmet olmak isterdim görüşleri ugruna dışlanan ama asla hayatından ve görüşlerinden ödün vermeyen biri olmak isterdim o dönemde yaşayıp asla boyun egmeyen biri...
chimeneyes
30-01-07, 19:42
ya yurdanur yada zarife olmak isterdim....
...Özlem...
30-01-07, 21:02
ben zarife olmak isterdim hemde cok:happy0064
Ben de o dönemlere yetişemedim ancak duyduklarım ve okuduklarım bana öğretti ki darbe dönemlerinde yaşamayı kimse istemez(işin çıkarını sağlayanlar hariç)Çoğumuz da büyük ihtimalle dönemin şartları altında ezilen kişiler olacağımıza göre... Çemberimde Gül Oya tabii ki o dönemin sıcaklığını hissetmemize çok büyük katkılar yaptı ancak dönemin soğuk acıları örneğin işkence olayları ne bir dizide yayınlanabilirdi ne de biz yüreğimiz rahat izleyebilirdik.Ben o dönemde değil de mesela Suna Abla gibi kahkaha atabilen;Mehmet ve Yurdanur gibi yürekten sevebilen ya da Zarife gibi temiz insanların arasında yaşamak isterdim.İhtimal'e katılıyorum.Ben -suçsuz yere- idama giden insanların olduğu bir dönemde yaşamaya katlanamazdım.Zaten başım belada olacağı için de çok uzun yaşayamazdım herhalde.
Yurdanur veya Zarife..Seçim yapmak zor..İkiside aşkı için birçok şeyi feda etmiş.
Kesinlikle zariife olmak isterdim gerçi acıklı bir hikayesi vardı ama yinede hayata tutundu mahsununda desteğiyle:img-yes:
blue-night
11-02-07, 20:11
bende kesinlikle zarife olmak isterdim ...:good:
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.