Tüm Versiyonu Göster : Omuz Omuza

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6

ba$ak
03-07-05, 12:01
bence güzel bi diziydi sizce???

tedirgin
03-07-05, 12:20
bence hiç güzel değildi...

ba$ak
03-07-05, 12:23
herkesin düşüncesi ve görüşü farklıdır, saygı duymak lazım

missryan
03-07-05, 14:46
bence çok hoş bi diziydi;);)

dilan_04
04-07-05, 07:18
Bence çok güzel bir diziydi,zevkle izliyordum..Pinar Altug'un oyunculugunu yapmacik buluyorum ama o'nun di$inda kadro çok iyiydi ..Son bölümleri yayinlanmadi :( Tekrarlarini verseler seve seve izlerim ..

minemtoprak
04-07-05, 07:47
Bence de çok güzel diziydi.Özellikle Sevilay a bayılıyordum.Son bölümleri çekilmişti ama yayınlamadılar.Aslında devam etmeliydi.Son dönemlerde kanal iyice sapıtmıştı.

aysede
06-07-05, 21:37
Çok güzel diziydi aslında neden son bölümlerini yayınlamadılar anlamadım :mad:
Özellikle Dolunay Soysert'in oyunculuğunu çok beğeniyordummmm.....
Ama bitttiiiii :( :mad:

GüLGüzeLi
07-07-05, 20:35
begenerek izledigim bi diziydi gercekten (pinar altug'ya ragmen) en begendigim karakter sevilay'di mimikleri replikleri cok hostu basariylada yapti isini, keske sonunu koysalarda izlesek ama hic sanmiyorum ya neyse :confused:

aysede
08-07-05, 10:54
Omuz Omuza kaldığı yerden devam ediyor

Ali'nin düzelmeye başlamasıyla birlikte, kendi hayatıyla da ilgilenmeye başlayan Nisan'ın aklında bir kafeterya açmak fikri vardır. Ali'yi Nisan'la gören Olcay, hırslanıp Ali'ye aşırı yüklenmeye başlayınca Nisan'ın sert tepkisiyle karşılaşır. Hamilelikten ötürü duygusallaşan Sevilay, Kemal'in kadın bir avukatla çalışmasına kafayı takınca kıskançlığın pençesine düşer. Kemal'in başka kadınların ilgisini çekmesini engellemek isteyen Sevilay, komik planlar yapar. Firdevs'in Onur'la evleneceğini öğrenen Mustafa, durumun ne kadar umutsuz olduğunu ilk kez anlar. Firdevs ise Özge'ye evlilik haberini nasıl vereceğini düşünmektedir. Çünkü Mustafa, Özge'yi Onur'dan korkar hale getirmiştir. Bu zorluğu aşmak için Mustafa'nın yardımı gerekmektedir. Cem'le tekrar bir araya gelen Halide, müstakbel kayınvalidesi Mefaret'le iyi geçinmeye çalışırken, bir yandan da Sevilay'ın aklına uyup Mefaret'in canını sıkar. Mefaret'in aklındaysa Halide'yi hamama sokup eski usulle gelinini tanımak vardır. Taze gelin Burcu ise tökezlemeye başlayan evliliğinde sorunları çözmek için Ayşen'in tecrübelerine sığınmaya karar verir. :cool:

aysede
08-07-05, 11:03
iyi haber omuz omuza devam edii parti werelimmm

aysede
08-07-05, 11:08
sevgili omuz omuza taraftarları,
resimlerinizi bekliyorum ben buldukça buraya yollıcam.

daha fazla bilgi için eposta yollayabilirsiniz (aysede@hotmail.com)

sinekkk
08-07-05, 11:29
omuz omuza da son 3 bölüm çekilmişti ama kanal d göstermemiş,,,böle saçmasapan bitti dizi gibi oldu,o son 3 bölümü wermek zorunda ama ortada henüz bişi yok!!!
ne çok syrederdm yaaa,işte Dolunayy

Semanur_66
08-07-05, 14:35
Bence de guzeldi... ;)

aysede
09-07-05, 10:41
arkadaşlar dizinin son üç blümünü werceklermişşş sevinsenizzzeeee :) ;)

aysede
15-07-05, 09:04
diziiimizzz bu pazaaar yenideeeen yayyyııınndaaaa

aysede
15-07-05, 09:04
Anlamadınız galibaaa???????? :mad: anladınız di mi sewinsenize....

OXFORD
15-07-05, 10:48
vallah sırf senin için sevincem.:):):)

sinekkk
15-07-05, 11:26
hıh anca ben yoldayken werirler ztn,,,,,x-filesı kaçırdııma yanmıorum onun tekrarı war ama omuzomuza 2350aydan sonra werirken bi de tekrarını wermesler herlde

istanbulspence
15-07-05, 18:02
vallah sırf senin için sevincem.:):):)
dediğin gibi çok istedi
tamam aysede sen iste yeter ki çok sevindim
sinekk en çok da senin için sevincektim ama yoldasın demek
zaten bir şeyi ne kadar çok görmek istersen o kadar olmaz ben de özge özberk ve meltem cumbul u dört gözle beklerdim çıkmaz ben ne zaman arabada dışarda ve istediğimi izleyemediğim zoraki bir ev oturmasında olsam bir yerlerde çıkarlardı alakasız olan herkes izlerdi senin de özellikle bu sitenin eski versiyonundan biliyorum dolunay soysert olan hayranlığını
bir fırsatını bulursun belki belli olmaz

OXFORD
15-07-05, 18:07
kaç bölüm yayınlancakmış acaba?

istanbulspence
15-07-05, 18:35
son üç bölüm kalmış herhalde hepsini yayınlarlar umarım

sinekkk
15-07-05, 19:39
inş ya ne diim,ztn Dolunay'ı görememe durumum war,,başrol oynadıı dizi yok ortalıklarda!!!!!!

nzl
17-07-05, 10:35
arkadaşlar bugün 22.15 te omuz omuza yeni bölümüyle gelio YAŞASINNNN :D

burcum86
17-07-05, 14:47
ewet bende bugün gördüm tv de sewindim walla...

dolunayla ilgilenenlere duyurulur kendisi beşiktaşta oturuyor...

Asli21
17-07-05, 20:27
bence bu dizinin eski tadi kalmamis, yani bana öyle geldi

OXFORD
18-07-05, 06:37
bende aslıya katılıyorum.eski tadı kesinlikle kalmamış.ama hala sevilay'a gülüyorum....

duygu_1907
18-07-05, 14:46
omuz omuza, YENİ bölümleriyle mi ekranlarda?
dolunay we pınar altuğ başka projelerde yer alıyo ama?

joshandme
18-07-05, 15:06
duygucum yayınlanan bölümler kışın çekilmişti ama yayınlanmamıştı .şimdi çekilen ama yayınlanmayan bölümleri yayınlıolar .. yaz ortasın da kışık kıyafetler le bir dizi izliycez :)

evanescencefreak
18-07-05, 18:45
Dün izledinizmi?Cok güzeldi.
Bazi seyleri unutmustum ama sonra yine hatirladim.
Bir daha böyle birsey yapmasalar sevinirim !!
Ya diziyi hic yayinlamasinlar yada ara komasinlar.
Sacmasapan sey....Müjgan Bey'dede böyle birsey olmustu sanirim.
Su 3 bölümü bizden 1 yil esirgemekle ellerine ne gecti bilmiyorumya,neyse....

Beyaz Balina
20-07-05, 14:26
Bende Omuz Omuza'yı İzliyordum Ama Birden Yarıda Kesmişlerdi Ama Şimdi Devamı Var Herhalde Son 3 Bölüm Gösterilir

tatlim_01
20-07-05, 18:34
çok güzel bir dizi.kalktığında çok üzülmüştüm.tekrar koymalarına çoooo..k sevindim.

nzl
20-07-05, 22:27
bence bu dizinin eski tadi kalmamis, yani bana öyle geldi
Bencede ben önceden dizinin başından kalkmazdım ama dizinin yarısı bile olmdan kalktım...

Yorum yaparken lütfen harfleri eksik yazmadan mesajımızı yazalım.Burası chat ortamı değil.Sevgiler...

michelle
21-07-05, 14:29
Yeni Bölüm Özeti...

Nisan ile Ali’ye iyi haberler var

Nisan’la Olcay arasında yaşanan gerginlikten sonra Ali’nin başına iş açılacağını düşünen Nisan, Olcay’ın takındığı sıcak tutumu görünce şaşırır. Gelişmelere bir anlam veremeyen Nisan’ın aksine Ali, Olcay’ın değiştiğine inanmaktadır. Üstelik Olcay, Ali’den geçmişte olanlar için özür dilemenin yanı sıra Ali’yi istediği zaman gidebileceğini söyleyerek özgür bırakır. Öte yandan, kendi işini kurmak isteyen Nisan’ı tatlı bir sürpriz beklemektedir. Hamilelikten ötürü hassaslaşan Sevilay, Kemal’i kadınlardan korumak için düşündüğü planı uygulamaya koyulur. Kemal’i çekilmez ve itici bir adam yapmak için kolları sıvayan Sevilay, Kemal’in başına olmadık işler açar. Yeni bir hayat kurmak için çabalayan Firdevs, evlilik kararını Özge’ye anlatınca ortalık karışır. Yeni ısınmaya başladığı Onur’dan nefret eden Özge, Firdevs’in kendisini sevmediğine inanmaya başlayınca Firdevs ne yapacağını bilemez. Çaresiz kalan Firdevs, işlerin bu noktaya gelmesinden sorumlu tuttuğu Mustafa’dan bir kez daha durumu düzeltmesini ister. Ama bu sefer durum sandığından da karışık bir hal alacaktır. Cem’le arasında Mefaret’in varlığını sürekli hissetmekten bıkan Halide, patlama noktasına gelir. İki kadın arasında sıkışıp kalan Cem ise durumu idare etmeye çalışırken işleri yüzüne gözüne bulaştırır. Ayşen’den eski usul nasihatler alan Burcu evde bir meleğe dönüşünce durumun tadını çıkarmak da Batu’ya kalır, ama Burcu Batu’nun keyif düşkünlüğünden rahatsız olmaya başlamıştır bile.

michelle
21-07-05, 14:32
http://img129.imageshack.us/img129/2029/10004j299pp.jpg

dilan_04
23-07-05, 13:13
Dün saat 18.00'da(avrupa saati) kanaldan kanala geçerken omuz omuzanin 2.bölümüne rastladim...Tekrarlarini vermelerine çooook sevindim..Yeni bölümüde güzeldi bence ama eskileri daha güzeldi :)

aisha
25-07-05, 10:56
arkadaşlar ben son üç bölümünün verilmediğini şimdi sizlerden öğrendim...Severek izlediğim şeker mi şeker bir dizi... yine hayatın içinden ve güldüren bir dizi... çok sevindim yeni bölümü deyince ama şimdi burda yazılanları okuyunca sadece 3 bölüm olduğunu duymak üzdü beni :( devamı çekilmesi gereken bir dizi...hem de kesinlikle aynı kadroyla ...ama sanırım çekmezler :( :confused:

karin22
25-07-05, 11:40
arkadaşlar son kısmını kaçırdım nasıl bitti anlatabilirmisiniz

reco0640
25-07-05, 14:48
cok guzel dizi dun aksam ızledım ama suan sonunu hatırlayamıyorum ama galıba son olarak alının eskı sevgılırı alıye ıstersen gıdebılırsın deyıp soşlesmeyı verdı alı tsk ederek calılşmaya devam edeceğim dedı

reco0640
25-07-05, 14:50
uzun zamandır oynamıyordu baslaması ıyı zevk ıle ızledıgım dızılerden bırıdır.

michelle
29-07-05, 11:14
38.Bölüm Basın Bülteni

Firdevs ile Onur’un nikahı var

Nisan, kafeteryayı açar ve yeni işini kurmanın mutluluğunu yaşar. Bu mutluluğu gölgeleyen tek sorun ise Ali’nin tavırlarıdır. Ali’nin Olcay’ı savunur hale gelmesi Nisan’ı hem şaşırtır hem de rahatsız eder. Nisan, Ali’nin nasıl olup da kendisini tehditle yanında tutan birini savunduğunu anlayamazken, Ali de Olcay’ın kendisini özgür bıraktığını Nisan’dan nasıl saklayacağını düşünür. Sevilay, doğacak çocuğun sağlığından endişe duymaya başlayınca kabuslar görmeye başlar. Bebeğin sağlık durumunu ve cinsiyetini öğrenmek için gün sayan Sevilay tatlı bir telaş yaşamaktadır. Firdevs, Özge’nin kaybolmasıyla telaş içinde kıvranırken, Ayşen’in Özge’yi getirmesiyle Firdevs’in içine soğuk bir su serpilir. Özge’nin Onur’u benimsememesi nikah tarihinin bir kez daha ertelenmesine yol açar. Ancak Onur’un gayreti süreci beklenmedik şekilde hızlandırır. Onur ve Firdevs’in önünde hiçbir engel kalmayınca ikili nikah masasına oturur. Öte yandan Mustafa da Firdevs’e olan aşkının gerçek olduğunu göstermek için harekete geçer. Kaptırdığı malları geri alabilmek için çaba gösteren Mustafa’nın sonu hiç de iyi olmaz. Halide, Cem’le ilişkisinin Mefaret’in zulmüne katlanması için yeterli sebep olup olmadığını sorgulamaya başlayınca Cem ne yapacağını şaşırır. Çaresiz kalan Cem, Ayşen’den yardım isteyince Mefaret’le Halide’nin arasını yapmak Ayşen’e kalır. Ve Firdevs ile Onur nikah masasına oturur.

michelle
29-07-05, 11:15
http://img286.imageshack.us/img286/2572/10000647db.jpg

http://img295.imageshack.us/img295/4676/10000562ou.jpg

aisha
30-07-05, 10:37
resimleri nerden bulduuuuuun?çok güzel bunlar..olacakları nerden okudun bir de... :confused: ;)

elifile
02-08-05, 17:26
Bu dizi nasıl oldu da tekrar yeni bölümleri ile başladı hala anlamıyorum.

ileyna
02-08-05, 21:13
Ya keşke bitmemiş olsaydı,neyse ki bari sonun görebiliyoruz yayınlamaya başladıkları için ama keşke bu arayı vermeden devam etselerdi,yazın kışlık kıyafetler hiç çekilmiyooo

ileyna
02-08-05, 21:14
Bu dizi nasıl oldu da tekrar yeni bölümleri ile başladı hala anlamıyorum.
Bildiğim kadarıyla sonu gelmeden yayından kalkmıştı ama son bölümler çekilmişti,kanal şimdi yayınlamayı uygun gördü ,yani ekip tekrar toparlanmadı

aysede
03-08-05, 10:52
[QUOTE=duygu_1907]omuz omuza, YENİ bölümleriyle mi ekranlarda?
dolunay we pınar altuğ başka projelerde yer alıyo ama?[/QUOTEomuz omuzas zaten son bölümüne kadar çekilmişti onları weriyolar herhalde. yoksa pınar altuğ show da dolunay da atv de iş yapıyo hayatta olmaz

aysede
03-08-05, 10:54
http://img129.imageshack.us/img129/2029/10004j299pp.jpg

bu resimde pınar dünya güzeli gibi çıkmış. maşallah nazar değmesin... ;)

aysede
03-08-05, 10:55
Ya keşke bitmemiş olsaydı,neyse ki bari sonun görebiliyoruz yayınlamaya başladıkları için ama keşke bu arayı vermeden devam etselerdi,yazın kışlık kıyafetler hiç çekilmiyooo
sana katılıyorum görünce bile insana sıcak basıyor.

aysede
03-08-05, 10:57
bu arada dolunay ın dizideki kızının gerçek adı ne ve başka bir dizide oynuyo mu???

pianistmüge
03-08-05, 11:00
Bir dizinin uzun aradan sonra devam etmesi bence saçma.İnsanlar çok çabuk unutabiliyorlar çünkü.Bende de öyle oldu.Büyük bir keyifle seyrederken diziyi bitirdiler.Sonra tekrar başlattılar.Tadı kalmadı..........

michelle
04-08-05, 16:02
Son Bölüm Resmi...

http://img229.imageshack.us/img229/3066/10000345ux.jpg

tutkum
05-08-05, 09:22
dizi hala güzel bence zaten doğru olan sonunu getirmeleriydi ama şu an beni tek rahatsız eden elde kalan bölümleri yayınladıkları için hepsi kazaklı izlerken ben pişiyorum :D :D :D

desire25
05-08-05, 10:56
dizi hala güzel bence zaten doğru olan sonunu getirmeleriydi ama şu an beni tek rahatsız eden elde kalan bölümleri yayınladıkları için hepsi kazaklı izlerken ben pişiyorum :D :D :D

Evet Tutkum,aynı konuya takılı kalmış durumdayım.Herkes montlarla,kazaklarla :) kötü gözüküyor böyle.Ayrıca dizideki Kemal şuan Aşk Her Yaşta adlı dizide daha kısa saçlı.Bence biran evvel yeni çekimlere girmeliler.

tutkum
05-08-05, 10:58
yeni çekimlerle devam edicekler mi ki ben sadece elde kalan bölümleri yayınlıyorlar sanmıştım.

öZgÜr_KıZ
06-08-05, 18:40
yarın omuz omuza adlı dizinin son bölümü yayınlancak :( reklamda gördüğüm kadarıyla herşey sonuçlanmamiş aslında
dizi yeniden çekilmeyecek çnkü oyuncular yeni işlere başladı we omuz omuza dewri kapandı :(
ayrıca bnce eski tadı kalmamış diye bişe yok çnkü aynı zamnda çekildi eskilerle

ileyna
07-08-05, 18:05
Evet maalesef bu akşam omuz omuzanın son bölümü:(duyduğum kadarıyla dizi 39 bölüme geldi ve yeni anlaşma da zam yapılması gerektiği o yüzden de kanalın yeni dizilere yer vermekmistemesi yüzünden bitti ama o günden sonra kanal d pek te başarı elde edemedi özellikle salı akşamları,geçen hafta uzun aradan sonra yayınlanmış olmasına rağmen omuz omuzanın başarısını gördülerse herhalde şimdilerde kafalarını taşlara vuruyorlardır.Yazık oldu,üstelik tekrar başlamaarı da söz konusu olamaz çünkü oyuncular yeni işlere başladı:(

ileyna
07-08-05, 21:09
keşke bitmeseymiş,şu an son bölümü izlediğim için çok çok üzgünüm!

selinay
07-08-05, 21:28
slm arkadaslar ben malesef bakamadim
aliyle nisanin arasi nasildi bilgilendirirseniz cok memnun olurum

Antepli19
07-08-05, 21:54
evet ya arkadaslar.malesef ben de bakamadim.lütfen yaz saniz.
ben de merak etdim sonunda ne oldu.Nisan ve Ali beraber kaldilarmi?????????????????????????? :(

sisley
07-08-05, 22:47
yaaa bu diznin sonu böle olmamalıydı off kötü btti hemde çok tamam geçen sene biten bir dizi bunlarda kalan bölümler ama ne bilim böle olmamalıydı firdevs zaten masadan kalktı onur çok kızmış ona,halide cemden ayrıldı sebep çok saçmaydı,nisanın kardeşi boşanıo,bir tek sevilay mutlu ,nisan yurtdışına gitti çalışmaya teklif geldi ali de bişi demedi gitme demedi ölee gittii nisan ağladılar,üzüldüler ama

tamam bi son olmalıydı ama böle diil yaa eski bölümler hatırına offff offf

ileyna
07-08-05, 23:16
Firdevs nikah masasından kalkmıştı hatırlarsanız,bu yüzden onur ona çok kızdı ama bu arada mustafa kendi için evlenmediğini sanıp geri dönmek istedi ama firdevs reddetti.Sevilayla kemal küçük tartışmalar yapıp küstüler,halideye eski piskopat sevgilisi bi oyun hazırlayıp bi çöpçatan dergisine ilan vermiş halide de iş görüşmesi sanıp kayınvalidesinin olduğu yere davet etti ama hiç suçu yokken kaynana delirdi ve cem halideden ayrıldı,nisana yurtdışında ünlü bi tv kanalından teklif geldi,o da aliye beraber gitmeyi teklif etti ama bu arada ali çok yoğundu ve nisan ali sözleşmeyle olcaya bağlı olduğu için hala orda çalışıyo sanırken sözleşmenin fesh edildiğini öğrendi ve ani bi kararla cafeyi firdevse bırakıp londraya yaşamaya gitti.Dizinin sonu çok iç burkucuydu,herkes toplanıp nisanı evden yolcu etti ve en son uçan bir uçak ve boş ev görüntüsünün üzerine kızların sesleri duyuldu.Niye bitti yaaaaa!

_butterfly_
08-08-05, 09:33
:( yaaaaa bittmemlidii gerçekten yaaa...ama 39.bölümün sonu yazdıı..son yazmadıı(aman yaaa saçmaladımm :D )herr neyse yaaa alininn yaptııı çk saçmaydıı..o kadar senee yaşamışlar ...yanee gitme diebilirdii...yaaa yqqq yaa güzell bii sonn deildiiii..... :mad:

Antepli19
08-08-05, 14:38
Arkadaslar belki diziyi yine oynatirlar.
Cünkü Ebru Cündebeyoglu bisefer demisdiki diziyi bitirecekler ama sonunu öyle acik birakacaklarmiski belki ötesinde yine devam ederler diye.
Kendisi gercekten hamile ve öbürler baska bi proje yapmak istiyorlarmis ondanda dizi bitirmisler

sisley
08-08-05, 15:52
yok bu dizi bi daha başlamaz bence böyl de bitirdiler ya ne diimm

tutkum
08-08-05, 20:51
ama başlasada fena olmaz gerçi benimde umudum yok ama çok boş bitti.Dört arkadaşın üstüne kurulu olan hikaye bölündü resmen ben bekliyordum ki hepsinin evlendiği çocuklarının olduğu bir zamanda falan bitirsinler yani bi bölüm daha çekip düzgün bitirselerdi de bari omuz omuzada mutlu sonla bitenlerden deseydik herkesin hayatında yaşanan kötü bir olayla ayrılıkla bitti yazık oldu bence...

PEACE
08-08-05, 21:34
bence bu dizi biraz arak zaten pınar altuğaa sinir oluyorum :mad:

emoss
09-08-05, 18:45
Bence de bitmedii....bitisede nekadar kotu bitti yaaaa

PoLaT_kv
10-08-05, 14:32
bencede guzel bir diziydi sirf merve sevi icin izliyordum acikcasi :D (nisanin kiz kardesi)

ileyna
16-08-05, 18:43
merhaba deger;gelinliğin nerden olduğunu bilmiyorum ama kanal d ye telefon edersen sanırım sana yardımcı olacaklardır,bildiğim kadarıyla omuz omuza iç yapımdı yani kanal d bünyesindeki birileri yapıyordu diziyi belki yeri biliyorlardır,bence denemeye değer:)

deger
17-08-05, 07:04
merhaba deger;gelinliğin nerden olduğunu bilmiyorum ama kanal d ye telefon edersen sanırım sana yardımcı olacaklardır,bildiğim kadarıyla omuz omuza iç yapımdı yani kanal d bünyesindeki birileri yapıyordu diziyi belki yeri biliyorlardır,bence denemeye değer:)

ilgine teşekkür ederim
kanal d ye telefon ettim fakat bu dizi 1 yıl önce bitti onun için gelinliğin nerden olduğunu nhatırlamamız ve bulmamız çok zor dediler... yani yardımcı olamadılar . :( :( :(

sisley
17-08-05, 11:10
belki fotolara bakıp modeli çıkarabilirsin güzel bir gelinlikti umarım bulursun deger

sisley
17-08-05, 11:13
http://www.kanald.com.tr/dizi/img/omuzomuza/38/2.jpg bir foto buldum yardımcı olur mu bilemiyorum

editor1
18-08-05, 09:17
Yazık oldu şu diziye. Her şey çok güzeldi. Hayırlısı böyleymiş. Ne diyelim.

deger
18-08-05, 15:18
belki fotolara bakıp modeli çıkarabilirsin güzel bir gelinlikti umarım bulursun deger

fotoğraflar çok ufak ve net olarak model görünmüyor :( ne yapacağım bilmiyorum o gelinliğe taktım kafayı... peki başka güzel gelinlik modeli bulursanız mail atarmısınız bana tekrar teşekkür ederim ilginize ;)

Esra-
19-08-05, 19:15
Ya Bence Sonu Cok Sacma, Neyse..

Sensiz Olmuyor'da Gönül'ün Gelinligi'de Güzel, Ben Begendim Gelinligini..;)

deger
20-08-05, 07:01
Ya Bence Sonu Cok Sacma, Neyse..

Sensiz Olmuyor'da Gönül'ün Gelinligi'de Güzel, Ben Begendim Gelinligini..;)

ben o dizi izlemiyordum gelinliği görmedim sende varmı fotoğraf varsa sevinirim

ayyuzlu
20-08-05, 15:58
Ay Niye Bitit Ya Dizi Ne Guzel Gidiyodu

yoknickim
20-08-05, 21:21
ya dizinn sonuda çıkan şarkıyı kimn söylediğini bilen varmı???

yoknickim
15-09-05, 17:06
ya dizinn sonunda çalan şarkıyı bilen yok mu??? çpk mereak ediyrmmmm :confused: :confused:

evanescencefreak
16-09-05, 14:55
Arkadaslar,

Omuz Omuzanin son bolumunde calan jenerik muzigin adini bilen varmi...
sozleri soyleydi:''sanki burdasin,hala yanimdasin''
yardimci olursaniz sevinirim

Ateş
21-09-05, 19:39
arkadaşlar ben arıyorum arıyorum bulamıyorum.lütfen omuz omuzanın sonunda çıkan şarkıyı bulduysanız siteyi söyleyiniz

sevilay
22-09-05, 10:46
Evet arkadaslar va coook guzeldisarki lutven bulaniniz varsa bizede soyleyin nereden bulacagimizi..

nazmemoli
28-09-05, 16:54
Neden En Güzeeeeeeeeeeeeel Diziler Bitiyorsaaaa????.en Sinir Olduğum şey Yaaa.ruh Sağliği Açisindan çok Iyi Bir Diziydi.walla Yine Olsa Yine Izlerim Hiç Kuşkusuz. ;)

minemtoprak
07-10-05, 08:49
Çok güzel bir diziydi.Bayılıyordum Özelliklede Sevilay a hastaydım.Ebru süper rol yapmıştı.Neden bittiki.

first lady
07-10-05, 09:24
valla öyle üzüldümki bittiğine.özellikle sevilay bi şahaneydi yani.çok erken ve havada bitti.keşke davamı çekilse. :(

tvrehberi
07-10-05, 20:19
yaa ben bu dizinin son bölümüne bakamamıştım nası bitti?özellikle ali ve nisana nooldu?

evanescencefreak
07-10-05, 22:23
Tam ayrildilarmi bilmiyorum ama oyle gozukuyordu.
Nisan Ingiltereye gitmeyi kabul etti.
Aliyle vedalasip gitmisti.
ve sonuna cok super sarki komuslardi ve ben o sarkinin ismini hala bulamadim!!
yardim lutfen

1907
28-10-05, 23:52
Harika bir diziydi ya.. Bitmesine çok üzülmüştüm. Başrolleri çok iyi seçilmişti bir kere. Pınar Altuğ, Betül Şahin, Dolunay Soysert ve benim için en önemlisi Ebru Cündübeyoğlu.. Hepside çok değerli, başarılı oyunculardı. Severek izlemiştim...

ozlem05
18-03-06, 11:59
Güzel başlayan ama anlamsız biten bi diziydi resim isteyen arkadaşlar vardı galiba buyrun 2.bölümden bi kaç resim.

http://img70.imageshack.us/img70/729/261744476mf.png

http://img103.imageshack.us/img103/518/261745004gl.png

http://img103.imageshack.us/img103/1679/261745189ed.png

keremcem d
18-03-06, 12:56
süper bir diziydi ben en cok firdevsi seviyordum ve sevialyi ben en sonuna bakamamistim ne oldu????????????????????????
erkeklerden en cok ba´tuyu seviyordum

-s_e yaren-
18-03-06, 18:05
bence de süper bi diziydi.keşke sonunu anlamsız bitirmeselerdi devam etseydi dizi.severek izlediğim bi diziydi.bunlarda benden;
http://img300.imageshack.us/img300/707/0141897009qu.jpg (http://imageshack.us)
http://img53.imageshack.us/img53/9649/8172ul.jpg (http://imageshack.us)

a.oyunu_sweet
18-03-06, 18:24
gerçekten güzel bi rdiziydi.fazla söze gerk yok diye düşünüyorum...

arrzzu
18-03-06, 18:48
bayılırdım ben bu diziyeeee!!!
sadece son iki bölümünü kaçırmıştım onda da elde olmayan sebeplerle...
ebru cündübeyoğlu için iliyorum demek istemiyorum,tüm kadro çok iyiyudi,senaryo çok iyiydi ama ilk başlama sebebim ebru cündübeyoğlu idi...
dizi harikaydı ya tek kelimeyle ahh keşke daha uzun sürseydiii ahh

ozlem05
11-04-06, 16:38
http://img133.imageshack.us/img133/8171/adsz4dg.pnghttp://img127.imageshack.us/img127/7509/ads305z4sx.png

_duygucuk_
13-04-06, 16:42
özlem arkadaşım sevilayın hamilleiğine ya da omuz omuzada sevilayın içinde nebulunduğu resim atarmısın lütFEN NEOLUR ÖZLE ÖZLEM LÜTFEN

_duygucuk_
13-04-06, 17:00
özlem sevilayın omuz omuzadaki bütn resimleri tatrmısın senden rica ediyorum LÜTFEN ÖZLEM

ozlem05
13-04-06, 17:02
özlem arkadaşım sevilayın hamilleiğine ya da omuz omuzada sevilayın içinde nebulunduğu resim atarmısın lütFEN NEOLUR ÖZLE ÖZLEM LÜTFEN

sevilay'ın hamileliğinde olan resimler yok malesef ama sevilay'ında içinde bulunan resimleri eklerim..

_duygucuk_
13-04-06, 20:19
özlem resimleri EKLERMİSİN merakla resimleri bekliyorum sevilayın resimlerini ekle ne olur bu arada ben kanal dye yazdım dayıdan sonra omuz omuzabaşlasın diye siz de yazın özlem lütfen RESİM EKLE NE KADAR OMUZ OMUZA ELİNDE VARSA LÜFEN

ozlem05
13-04-06, 20:52
arkadaşım resimler çok var bende sen ne kadar varsa ekle diyosun ama hepsinide eklemem mümkün değil fırsat buldukça eklerim tamam bu arada çok sabırsızsın :)

salı günü dayı dizisinden sonra omuz omuzayı verdiler zaten sanırım tekrarları başlıyacak

_duygucuk_
14-04-06, 14:35
özlem cim sabırsız değilim sadece mesajım çıkmadı sandım yavaş yavaş ekle KABUL KUSURA BAKMA SABIRSIZLIKTAN DEĞİL YANİ SEN EKLE YETERKİ EKLE

_duygucuk_
16-04-06, 12:34
arkadaşlar duyduk duymadık demeyin salı ve çarşamba günü euro d de avrupa saati ile 16,20 de omuz omuza veriliyor kaçırmayalımm omuz omuza geri dönüyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ozlem05
16-04-06, 17:21
http://img127.imageshack.us/img127/6804/00qw.png
http://img60.imageshack.us/img60/8534/27mw.png
http://img60.imageshack.us/img60/3088/aa5hb.png

duygucuk söz verdiğim omuz omuzadan bi kaç resim şimdilik idare et ben yine eklerim ok

Emre 24
16-04-06, 17:39
bu dizi cok kötüydü yaw

arrzzu
16-04-06, 20:28
arkadaşlar duyduk duymadık demeyin salı ve çarşamba günü euro d de avrupa saati ile 16,20 de omuz omuza veriliyor kaçırmayalımm omuz omuza geri dönüyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ya o türkiye saatiyle kaç oluyorr?lütfen bir saatt geri olduğunu söyleme izleyemem o zman... :( :( :(
ama ileri ise 1 saat :) :img-dirol :img-fullm :img-icecr :icon_ange ve daha niceleri hiç kaçırmam valla:)

sumisali
17-04-06, 14:06
bu dizi cok kötüydü yaw
hayoır değildi gayet güzel diziydi keyif vericiydi zaten.........

_duygucuk_
17-04-06, 15:28
arzzzzzzzuuuuuuuuuuuucum 1 saat ileri merak etme ama sadece belirttiğim günlerde oynyyor bu arada sen ebru ya resim eklermisin
mesaj atıyorum görmüyorsun galiba

_duygucuk_
17-04-06, 15:33
saol özlem05 inşallah sana yazdığım mesajı görmüşsündür sen eklede yvaş yavaş eklesende olur saol foto çok hoş thank you eklemeye devam saol

onur29
19-04-06, 09:24
Arkadaşlar resimler çokgüzel acaba halide (betül şahin)nin de resimleri varmı ekleyebilirmisinizçünkü betül şahin o dizide çok şekerdi

yagmur94
19-04-06, 10:49
arkadaşlar euro d de omuz omuza saat 5 te oynuyor

ozlem05
22-04-06, 15:02
Arkadaşlar resimler çokgüzel acaba halide (betül şahin)nin de resimleri varmı ekleyebilirmisinizçünkü betül şahin o dizide çok şekerdi

Bende var eklerim

onur29
23-04-06, 08:45
çok sevinirim özlem şimdiden teşekkürler

_duygucuk_
23-04-06, 11:35
arkadaşlar elinizde omuz omuza ya ait resim varsa eklermisiniz çok harika bir diziydi onur29 sende hiç omuz omuzya ait resim yok mu varsa eklermisin çok saol

!!!€YLÜL!!!
23-04-06, 15:13
arkadaşlar omuz omuza dizisini izleyebileceğim veya indirebileceğim bir yer var mı yardımcı olursanız çokkk sevinirim şimdiden teşekkür ederim.........

Keremcem0815
23-04-06, 15:20
http://www.sabah.com.tr/2005/01/30/gny/im/D07D4DB3008B18499C82A0D9d.jpg
http://www.milliyet.com.tr/sabitimg/06/content/tv/6607.jpg

ozlem05
23-04-06, 21:12
arkadaşlar omuz omuza dizisini izleyebileceğim veya indirebileceğim bir yer var mı yardımcı olursanız çokkk sevinirim şimdiden teşekkür ederim.........

o diziyi eurod de tekrarları var bendede video ve resimleri var ben eklerim.

ozlem05
23-04-06, 21:22
onur29 istediğin Betül Şahin resimleri şimdilik bu kadar söz verdiğim gibi ekledim..

http://img236.imageshack.us/img236/9616/261824231ml.jpg

http://img375.imageshack.us/img375/9219/271744570wt.jpg

http://img375.imageshack.us/img375/8024/271749188eo.jpg

http://img375.imageshack.us/img375/9458/271749258fr.jpg

_duygucuk_
24-04-06, 14:00
özlem05 çok güzel resimler sevilayın yani ebru cündübeyoğlunun da elinde böyle resimleri varsa eklermisin çok saol şimdidien canım

onur29
24-04-06, 17:38
yaa özlem çok saol çok teşekkür ederim eline sağlık

ozlem05
26-04-06, 21:24
yaa özlem çok saol çok teşekkür ederim eline sağlık

önemli değil arkadaşım fırsat buldukça resim video ekliycem bu arada duygucum istediğin sevilay resimleri..

http://img166.imageshack.us/img166/9858/18oe.jpg

http://img166.imageshack.us/img166/6229/31tq2.jpg

http://img195.imageshack.us/img195/3061/140au.jpg

http://img195.imageshack.us/img195/739/261824137xb.jpg

özgür_keremcem
27-04-06, 11:03
sırf pınar altuğ var diye izliyodum ama iyiide izlemişimm çokk güzel dizi

_duygucuk_
27-04-06, 11:47
özlem ellerine sağlık çok teşekkür ederim saol bir ricam daha var elinde daha varsa eklermisin bunun gibi bunlar harika bu arada sende ne kadar omuz omua resmi var
cvp yazarsan sevinirim çok saol şimdiden

_duygucuk_
27-04-06, 11:53
arkadaşlar 5.inci bölümün başını göremedim ne oldu 4.üncü bölümün sonunda firdevs nisan a ben galiba hamileyim demişti ve ordan sonra 5.inci bölümde ali ile nisan kavga etmişti ben açtığımda lütfen yazın o arada e oldu şimdiden saolun teşekkür ederim

ozlem05
27-04-06, 12:13
1.bölümden son bölüme kadar resimleri var

_duygucuk_
27-04-06, 13:03
öyleyse içinde sevilay bulunanları eklermisin çok saol nasıl biriktirdin bunları böyle eklersen sevinirim çok saol şimdiden

!!!€YLÜL!!!
27-04-06, 13:18
özlem05 nianla ali resimlerinide eklermisin birde videolarım var demişsin onları eklersen çok sevinirim şimdiden teşekkürler

ozlem05
27-04-06, 15:05
nisanla alinin resimlerinide eklerim videolarınıda biraz sabırlı olursanız çünkü video öyle hemen eklenmiyo uzun sürüyo

!!!€YLÜL!!!
27-04-06, 15:28
Çok sağol özlem bu iyiliğini hiç unutmam çok resim var mı sende ne zamana eklersin rsimleri veya videoları inşallah seni çok sıkmıyorumdur çok sıktıysam kusuruma bakma şimdiden teşekkür ederim

ozlem05
27-04-06, 16:06
Çok sağol özlem bu iyiliğini hiç unutmam çok resim var mı sende ne zamana eklersin rsimleri veya videoları inşallah seni çok sıkmıyorumdur çok sıktıysam kusuruma bakma şimdiden teşekkür ederim

evet çok resimler var videolarda var resim malüm çabuk ekleniyoda video uzun sürüyo aslında bende hangi diziyi ararsan onla ilgili resimler video var ama benim sevdiğim diziler tabi bu arada beni sıktığın falan yok biz biribirimizle bişeyler paylaşmak için bu forumdayız zaten.. en azından ben böyle düşünüyorum

!!!€YLÜL!!!
27-04-06, 18:18
Evet haklısın biz burda bişeyler paylaşmak için varız ne zaman eklersin
:icon_ange

ozlem05
27-04-06, 19:54
Resimleri ekledim videolar daha sonra..nisan ve ali resimleri istemiştin eylül buyur bakalım resimlerin geldi..

http://img135.imageshack.us/img135/4136/15zq.jpg

http://img135.imageshack.us/img135/9190/28ei.jpg

http://img135.imageshack.us/img135/8177/34qr.jpg

http://img135.imageshack.us/img135/3512/43ov.jpg

http://img135.imageshack.us/img135/3576/55gl.jpg

http://img135.imageshack.us/img135/1760/60sb.jpg

http://img135.imageshack.us/img135/7244/75ut.jpg

pınar altuğ'un bu dizideki hali bence çok güzel ben pek sarı saç yakıştıramıyorum

_duygucuk_
28-04-06, 15:04
özlem05 bende inşallah eylül arkadaşımızın dediği gibi seni sıkmıyorumdur buarada türkiye'mi oturuyorsun sevilay eklersen çok sevinirim herşey için elllerine sağlık mesajıma cevap yazarsan çok saol şimdiden

!!!€YLÜL!!!
28-04-06, 17:15
özlem çççççççççççççççççoooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkk teşekkür ederim çok sağol daha resim var mı eklersen sevinirim gerçekten sağollll

ozlem05
28-04-06, 17:57
önemli değil kızlar daha çooooooooookkk resimler var fırsat buldukça eklerim

http://img525.imageshack.us/img525/7265/17id1.jpg

http://img97.imageshack.us/img97/9638/22uh.jpg

http://img115.imageshack.us/img115/3466/30zk.jpg

http://img97.imageshack.us/img97/7127/46rj.jpg

http://img115.imageshack.us/img115/9526/ads305z0gd.jpg

!!!€YLÜL!!!
28-04-06, 18:50
çok sağol biraz daha nisan ali remi eklersen sevinirim

!!!€YLÜL!!!
28-04-06, 20:36
özlem sende nefes nefese dizisinin resimleri var mı cevap verirsen sevinirim görüşürü kendinize iyibakın tüm forum sakinleriiiiiiii

_duygucuk_
29-04-06, 07:46
önemli değil kızlar daha çooooooooookkk resimler var fırsat buldukça eklerim

http://img525.imageshack.us/img525/7265/17id1.jpg

http://img97.imageshack.us/img97/9638/22uh.jpg

http://img115.imageshack.us/img115/3466/30zk.jpg

http://img97.imageshack.us/img97/7127/46rj.jpg

http://img115.imageshack.us/img115/9526/ads305z0gd.jpg
özlem05 seni çok çok öpüyorum harikasın resimler muhteşem Türkiye de mi oturuyorsun sevilayın düğününden resimler varsa da eklermisin böyle akşamları bir 5 dakkacık ekle az az ekle ama fazla zamanını almadan burdan eylüle ve sana sevgilerle çoooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkk saolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll lllllllllllllllll

!!!€YLÜL!!!
29-04-06, 10:08
özlem sağol gerçekten duygunun dediği gibi bir beş dakikanı ayırıp eklersen gerçekten çok sevinirim ikinizede kocaman sevgiler byyyyyyy

arrzzu
29-04-06, 15:10
amanin! uzun zamandır girmiyordum.bir de girdim ki...vış o resimler ne öylee! özlem süpersin cidden. özellikle ebru cündübeyoğlu fotoları harika.bileğine kuvvet arkadaşım :)
dizinin de tekrarları yayınlanıyor ama ben sadece başını izleyebiliyorum:( zira kumanda baba hakimiyetine giriyor bir saatten sonra:(
izleyenler kısa kısa özet geçebilirler mi acaba?çok memnun olurum.şimdiden teşekkürler.

CHICULATA
29-04-06, 15:14
gene buu diziyii koydular ya cok iyi yaptilar hahaha cok guzel dizi yaa..:D
4 de cok guzel oynuyor.. ben hepsini cok begeniyorum:)

didou_didem
29-04-06, 16:32
çok güzel bir diziydi ya euro d de oynuyo izliyorum ben harika bir diziydi yaaa fotoğraflar da çok güzel teşekkürler ellerinize sağlık

!!!€YLÜL!!!
29-04-06, 17:32
euro d de hangi günlerde saat kaçta oynuyo yazarsanız çok sevinirim özlemcim resimlerin devamını bekliyorum

obsinategirl
29-04-06, 23:02
bence de çok güsel bir diziydi hatta artık euro D-de artık hafta ici hergun yayınlanıyor buna cok sevındım ordan takıp edebılırsınız...yanılmıyorsam sanırım haberlerden önce yanı 5:30 yada 6:00 gibi

MeRvE_1903
30-04-06, 00:50
ben bu diziye bayiliyorum ilk merve seviyi burda görmüstüm

bergüzar
30-04-06, 01:23
euro d de hangi günlerde saat kaçta oynuyo yazarsanız çok sevinirim özlemcim resimlerin devamını bekliyorum
isvicrede 16.00 gibi falan cikiyor ve (türkiye ile isvicre arasinda 1 saat fark var)

Emre 24
30-04-06, 01:49
arkadaslar ben bu diziye seyredemiyorum birileri buraya 1 bölümünü koyamazmi ya off ah merve sevi ah

!!!€YLÜL!!!
30-04-06, 12:54
özlem yoksun ortalarda nerelerdesin biraz daha ali nisan resmi rica edebilirmiyim bir de video eklicektin neyse seni sıkmıyım arkadaşlatr bişey sorucam bir arkadaşımız söylemiş ama isviçre saatini türkiyede kaçta yayınlandığını bilen varsa yazabilir mi?hepinize teşekkürler

Emre 24
30-04-06, 13:21
arkadaslar ben bu diziye seyredemiyorum birileri buraya 1 bölümünü koyamazmi sadece 1 bölümü yeter lütfen arkadaslar

_duygucuk_
30-04-06, 13:53
eylülcüğüm türkiye saati ile 17,10 diyorlar ama bazen 10 dakika geç başladığı oluyor ne hoş dizi dimi birde özleme rica edelim resim eklesin ben resim eklemeyi bilmiyorum bilsem bende eklerim çok saolun

_duygucuk_
30-04-06, 13:53
özlem yoksun ortalarda nerelerdesin biraz daha ali nisan resmi rica edebilirmiyim bir de video eklicektin neyse seni sıkmıyım arkadaşlatr bişey sorucam bir arkadaşımız söylemiş ama isviçre saatini türkiyede kaçta yayınlandığını bilen varsa yazabilir mi?hepinize teşekkürler
eylülcüğüm türkiye saati ile 17,10 diyorlar ama bazen 10 dakika geç başladığı oluyor ne hoş dizi dimi birde özleme rica edelim resim eklesin ben resim eklemeyi bilmiyorum bilsem bende eklerim çok saolun

!!!€YLÜL!!!
30-04-06, 14:55
sağol duygucum sende ali ve nisanın resimleri varmı yazarsan seinirim kendine iyi bak byyy

ozlem05
30-04-06, 19:19
arkadaşlar ben resim eklerim ama video eklemeye pek vaktim olmuyo çünkü çalışıyorum ve evdeki pc de var resimler videolar o yüzden resim eklerim ama video biraz zor..yinede eklemeye çalışırım Duygucum bak resim eklemek çok kolay
http://www.imageshack.us adresine gir..istersen resimli bi şekilde var resme bak ona göre eklersin tamam canım..
http://img334.imageshack.us/img334/8874/10pa8dm.th.jpg (http://img334.imageshack.us/my.php?image=10pa8dm.jpg)
http://img334.imageshack.us/img334/6300/24xd5kg.th.jpg (http://img334.imageshack.us/my.php?image=24xd5kg.jpg)
http://img334.imageshack.us/img334/5711/31ky8ll.th.jpg (http://img334.imageshack.us/my.php?image=31ky8ll.jpg)
http://img334.imageshack.us/img334/9313/anlatim12cg4bh.th.jpg (http://img334.imageshack.us/my.php?image=anlatim12cg4bh.jpg)

en sonundaki linki kopyala ve msj yazdığın yerde IMG tuşu var hani görüntü ekle dediği yerde linki kopyala IMG tuşuna bas hepsi bu kadar......

_duygucuk_
01-05-06, 19:30
eylül ve diğer arkadaşlar kanal d nin yayın akışında gördüm perşembe ve cuma günü aşkım aşkım diye birşey var dizi olanı mı yoksa başka birşey mi bilemem ama derhal kanal d ye euro d hakkında mesaj yazın ben yazdım tam izlerken kaldırmasınlar dizimizi zaten haziranda okullar kapanmadan bitecakti ACİL DURUM ACİL DURUM LÜTFEN CVP YAZIN BANA ORAYADA YANİ KANAL D YE DE MESAJ TIN ŞİMDİDEN SAOLUN

_duygucuk_
01-05-06, 19:34
özlemcim saol canım cidden kaç kere uğraştım ama yapamadım bende seninkiler gibi resimler yok sadece 1-2 tane sitelerden alınmış resim var ama sen eklersen daha da alacağım saol türkiyede mi bulunuyorsun saol sen sevilay eklemeye devam et neolur saol şimdiden

ozlem05
01-05-06, 21:18
evet türkiye'deyim sen nerdesin? bak sana bi sevilay resmi gönderiyim sevilay resimi isteyenler için süsledim umarım beğenirsiniz :icon_ange

http://img341.imageshack.us/img341/2836/168mm.jpg

_duygucuk_
03-05-06, 12:09
evet türkiye'deyim sen nerdesin? bak sana bi sevilay resmi gönderiyim sevilay resimi isteyenler için süsledim umarım beğenirsiniz :icon_ange

http://img341.imageshack.us/img341/2836/168mm.jpg
ellerine sağlık çok güzel olmuş bende türkiye deyim senden sadece bir şey rica edecektim ama bilmiyorumki nasıl karşılarsın ayrıca sevilay resimleri için saol daha eklersen çok memnun olurum ellerinie sağlık düğününden ve hamileliliğinden eklersen çok memenun olurum şimdiden saol

keremcem d
03-05-06, 16:18
arkadaslar hic firdevsden resimleriniz yok mu?????????bu arada diger resimler süper olmuslar:icon_ange

girl01
03-05-06, 17:16
cok güzel bir dizi, eskidende hep bakiyordum omuz omuzaya!Nisanin da bi kc fotonus varsa, koyabilirmisiniz? :img-help:

keremcem d
03-05-06, 18:37
ozlem05in buraya koydugun resimleri biraz degistirdim

http://img434.imageshack.us/img434/4376/261824137xb6xk.jpg

http://img434.imageshack.us/img434/7441/261824137xb0br.jpg

arkadaslar firdevsden iki üc resim koyarmisiniz???????????

!!!€YLÜL!!!
04-05-06, 19:23
arkadaşlar biraz daha nisan ve ali resmi koyarmısınız???
Lütfennnnn!!!!!!1
ben burada onların da resimlerini görmek istiyorum
Elinde bu dizi ile videoolan vrsa onlarıda ekliyebilir mi
lüTFENNNNN
LÜTFENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Emre 24
04-05-06, 19:26
arkadaslar bu dizinin videoalari varsa lütfen koyun

MeRvE_1903
04-05-06, 19:34
merve sevidende bi kac resim hic fena olmazdi

keremcem d
04-05-06, 21:11
merve sevidende bi kac resim hic fena olmazdi

evet ya bayilyiorum merve seviye cok tatli bir yüzü var firdevs ve mervenin resimlerini koya bilenler koysun lütfen:icon_ange

ozlem05
04-05-06, 21:39
evet ya bayilyiorum merve seviye cok tatli bir yüzü var firdevs ve mervenin resimlerini koya bilenler koysun lütfen:icon_ange

bu laf bana galiba çünkü benden başka kimsede yok sanırım bu dizinin resimleri buyrun bakalım firdevs ve merwe

http://img351.imageshack.us/img351/3005/96jz.jpg

http://img351.imageshack.us/img351/5172/137ot.jpg

keremcem d
05-05-06, 08:40
ozlem05 coooooooooooooooooooooook sag ol cnm resimlere bayildim:icon_ange

_duygucuk_
05-05-06, 16:39
özlemcim sevilayın düğününden ve hamileliğinden eklermisin çook saol şimdiden

TubaBülent
05-05-06, 17:52
ya ben eski olsa bile bu diziye bayalyorium arkadaslar ve lütfen kimin resimi vara omuz omuz hakkinda koysun kanaldavrupa :sad53: de saat 16 10 eski bölümlerini veriyordu simdi ise askim askim i komuslar cok güzüldüm

keremcem d
05-05-06, 18:03
ya ben eski olsa bile bu diziye bayalyorium arkadaslar ve lütfen kimin resimi vara omuz omuz hakkinda koysun kanaldavrupa :sad53: de saat 16 10 eski bölümlerini veriyordu simdi ise askim askim i komuslar cok güzüldüm

yoooooooo askim askim yoktu daha bugün baktim ben omuz omuzaya!!!ll

gamze_lim
05-05-06, 18:26
bugün sanırım yoktu ben denk gelmedim yada kaçta başladı?

keremcem d
05-05-06, 18:33
bugün sanırım yoktu ben denk gelmedim yada kaçta başladı?

hep gibi anyi saate saat 16.10da aslinda gazetede yok oldugu yaziyor ama actigimda vardi:icon_ange

Ms.Alabora
05-05-06, 23:47
daha çok resim rica ederim

!!!€YLÜL!!!
06-05-06, 10:59
arkdşlar nisan ali resmide ekleyebilirmisiniz ütfenn
nnnn

saido
06-05-06, 12:50
resimleri bekliyoruz

TubaBülent
06-05-06, 13:41
keremcem d ama sen kanald yemi yoksa eurod ye mi bakiyorsun bizde sadece eurud var ve dün baktim euro d ye askim askim var di :icon_roll

TubaBülent
06-05-06, 13:44
bir imza ve avatar da benden
http://img62.imageshack.us/img62/9211/slmnbr3cn.jpg
http://img240.imageshack.us/img240/1449/slm4mk.jpg
beyendiniz mi ??? :img-icecr

keremcem d
06-05-06, 21:15
keremcem d ama sen kanald yemi yoksa eurod ye mi bakiyorsun bizde sadece eurud var ve dün baktim euro d ye askim askim var di :icon_roll

valalh bizde euro d var:img-elvis ya ben tam bakamdim bi göz attim nisani gördüm sanndim galiba yada yanlis hatirliyorum:icon_ange resimler süperlermis:icon_ange

Ayshegul
06-05-06, 21:23
Bu diziyi niye bitirdiler ya çok tatlılardı bence dolunay soysert süper :)

_duygucuk_
07-05-06, 10:20
arkadaşlar prş ve cm günü aşkım aşkım diye bir program euro d de ama prş günü bir aksaklık oldu programda çünkü aşkım aşkım canlı yayınlanan bir chat programı o yüzden omuz omuza bir geç saatte başladı az reklam verdiler ve ana haber saatine yetiştiler cm günü yayınlamadılar omuz omuzayı bu arada elinizde sevilayın resimleri varsa lütfen eklermisiniz ben onun sevilay rolüne hastayım da özlem05 lütfen sana da rica ediyorum şimdiden saolun

_duygucuk_
07-05-06, 10:23
arkdşlar nisan ali resmide ekleyebilirmisiniz ütfenn
nnnn
eylül peki senin elinde hiç sevilay resmi yok mu omuzomuzadan cvp yazarsan sevinirim saol şimdiden

!!!€YLÜL!!!
07-05-06, 10:31
duygu sevilayın sadece burdan aldığım resimleri var ama rıyorum başka yerlerdede bulursam eğer eklerim

_duygucuk_
08-05-06, 11:31
duygu sevilayın sadece burdan aldığım resimleri var ama rıyorum başka yerlerdede bulursam eğer eklerim
çok saol eylül özlem niye resim eklemiyor acaba rica etmeye devam edelim sen 5.bölümün başında ne olduğunu hatırlıyormusun hani en son firdevs ben galiba hamileyim demişti nisana 4.bölümün sonunda o arada ne olduğunu yazarmısın ben açtığımda ali ile nisan bahçede kavga ediyorlardı anlatırmısn şimdiden saol

yagmur94
08-05-06, 17:44
valalh bizde euro d var:img-elvis ya ben tam bakamdim bi göz attim nisani gördüm sanndim galiba yada yanlis hatirliyorum:icon_ange resimler süperlermis:icon_ange
ewet euro d oynuyor ilk bölümünü görmüştüm daha görmemiştim şimdi oynuyor mu bilmiyorum

TubaBülent
09-05-06, 12:38
arkadaslar yine cikiyor :img-icecr

keremcem d
09-05-06, 15:44
evet iki üc g+n fln bende baktim yoktu ama yine düzelni cikmaya basladi:icon_ange

TubaBülent
09-05-06, 17:41
evet basladi ve bugün galiba 15. bölümüne baktim :img-book:

keremcem d
09-05-06, 18:28
evet basladi ve bugün galiba 15. bölümüne baktim :img-book:

eevt 15. bölümdü:icon_ange valalh sevilay bu bölümde cildirdi:icon_ange benim bu dört arkadastan en sevdiklerim firdevs ve sevilay :icon_ange

en güzeli:burcu,firdevs
en masumu:nisan
en asigi:tabii ki halide:icon_ange
en serti:sevilay

_duygucuk_
09-05-06, 18:41
eevt 15. bölümdü:icon_ange valalh sevilay bu bölümde cildirdi:icon_ange benim bu dört arkadastan en sevdiklerim firdevs ve sevilay :icon_ange

en güzeli:burcu,firdevs
en masumu:nisan
en asigi:tabii ki halide:icon_ange
en serti:sevilay
dizinin sonunda ne oldu en son kemal kaldırdı sevilayı yastığı bebek diye sallattı orda kaldım ondan kemalin sevilya neler yaptığını yazar msın keremcem d

sARqEKiiin
09-05-06, 21:02
yaa nee diziydii yaaa
ne anılar varr ooff
hiiç kacırmasdımm
o yazz omuzomuza die olurdukk vallaa
cok bölük verdiler diziyi ama
ilkonce kaldırdılar
sonra yine basladı ve sacma sapan bi sonla biitttii
ne uzulmustummm oofff devam ettirebilrler
aslındaa keske etsee yaaa
eurod dekini
kacırmqamak icin
urassamda
okldan gelisimde baslamıs oluoo
bu kacıncı bolumdu onuu bilen vardır
mutlakaa solermisiniz arkadaslarr yaaa

keremcem d
10-05-06, 08:05
dizinin sonunda ne oldu en son kemal kaldırdı sevilayı yastığı bebek diye sallattı orda kaldım ondan kemalin sevilya neler yaptığını yazar msın keremcem d

sonra sevilay ben cocouk fln istemiyorum dedi arkadaslarina...ertesi günü ali is görüsmesine gitti ve ise alindi..nisana bu güzel haberi verdi ve beraber yemek yapacaklardi ama iki üc maseme eskikti diye bakkala gittmelilerdi...yolda arabayla giderken arabalarinin onune su beyaz sacli adam(hani iki kizi var ve nisana asik)o ve kizi buse cikti karsilarina...ordada bitti

TubaBülent
10-05-06, 17:10
ya sarpekiin gercekten cok haklisin bu ne diziydi ya allahim baka baka doyamiyorum 16. bölümünde sevilay bebeyini kaybeti malesef cok üzüldüm bildim halde ya bu dizi ya allahim cok güzeldi ya böyle rengarenk :icon_whis

ozlem05
10-05-06, 21:37
http://img59.imageshack.us/img59/953/244ah.jpg

http://img108.imageshack.us/img108/8444/254jc.jpg

sevilay kemali döverken :)

keremcem d
11-05-06, 08:21
hahaha gülmekten öldüm resimler süpermis:icon_ange

_duygucuk_
11-05-06, 14:44
özlemcim elllrine sağlık çokk komik resimlerin öptüm daha eklersen çoook mutlu olurum çok saol şimdiden

_duygucuk_
11-05-06, 14:47
peki senin elinde hiç omuzomuza resmi yok mu keremcem d bu arada bölümün devamını yazdığın için çok teşekkür ederim

keremcem d
11-05-06, 15:27
peki senin elinde hiç omuzomuza resmi yok mu keremcem d bu arada bölümün devamını yazdığın için çok teşekkür ederim

ahhhhhh keske olsa hic durmadan tüm resimleri koyardim:icon_ange

_duygucuk_
11-05-06, 15:45
birşey sorabilirmiyim bu özlemin eklediği reimler tv kartı ile mi çekiliyor cvp için saol

keremcem d
11-05-06, 16:06
valalh bilmem ama ama galiba tv karti ile cekiyordur tam emin degilim eger kendisi ugrarsa bu basliga sorariz:icon_ange

ozlem05
11-05-06, 17:13
Omuz Omuza dizisi ilk yayınlandığı zaman tv kartı sayesinde çekmiştim..

Ay90
13-05-06, 01:06
ben bu diziyi cok seviyorum ya kaldırılmasına üzülmüşdüm o zmn. Ama şimdi tkrını gösteriyorlar ve zamanım oldukca seğretmeye calışıyorum. Sevilay a bayılıyorum o halleri beni cok güldürüyor.

_duygucuk_
13-05-06, 09:23
özlemcim sende doktordan sevilayın hamilelik haberini öğrendiği resim yok mu varsa eklermisin saol şimdiden her iki hamileliğide olabilirrrrrrrrr

keremcem d
13-05-06, 10:24
evet ya sevilaydan resimleri olan varsa eklerse sevinirim.........

_duygucuk_
13-05-06, 11:04
sende benim gibi sevilaycısın galiba keşke özlem hepsini eklebilse ama kızcağızında işi var napalımmmmmmmmm

keremcem d
13-05-06, 14:01
evet ebnde sevilayi ve firdevsi en cok seviyorum

MeRvE_1903
13-05-06, 14:19
ben tabikide en cok BURCUYU seviyorum ondan sonra sevilay cünkü cok komik

_duygucuk_
13-05-06, 14:29
keremcem d ve merve sevi .arkadaşlar ben oyuncular kısmındaki ebru cündübeyoğlunun ilk sayfadaki resimlerini göremiyorum lütfen buraya eklermisiniz burcu22 yazan mesajdaki resimler omuz omuzadan mış lütfen ekleyin bana üye olduğum haldeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaççççççççççççııııııııılllllllll llllllllmıııııııııııyyyoooooooorrr

TubaBülent
13-05-06, 14:35
ben en cok ne bilim ya nisan sevilay ve firdevsi ücünü birden aynen seviyorum ama birazcik nisani daha fazla ya cok güzel giyimler giyolar bayiliyorum :img-icecr

keremcem d
13-05-06, 14:41
buyur duygucuk ilk sayfadaki resimler bunlarmis:

http://img126.imageshack.us/img126/5842/10004j299pp4cu.jpg

http://img87.imageshack.us/img87/1581/10000345ux1nq.jpg

http://img126.imageshack.us/img126/6809/10000647db4wc.jpg

http://img126.imageshack.us/img126/9822/10000562ou3nn.jpg

_duygucuk_
13-05-06, 15:42
keremcemd çooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkk teşekkür ederim ççççooooooooooooookk saol bunlar burcu22 yazan yerdekiler dimi ama orda 8 resimlik yer var yani bende 8 tane ktucuk var üzeri çarpılı çoook teşekkür ederimm

ozlem05
13-05-06, 17:37
özlemcim sende doktordan sevilayın hamilelik haberini öğrendiği resim yok mu varsa eklermisin saol şimdiden her iki hamileliğide olabilirrrrrrrrr

istediğin resimler sevilay hamile olduğunu öğrendiğinde...

http://img517.imageshack.us/img517/5060/13hn.jpg

http://img113.imageshack.us/img113/1516/26yc1.jpg

http://img484.imageshack.us/img484/8890/37pt.jpg

http://img316.imageshack.us/img316/3458/46qx.jpg

_duygucuk_
13-05-06, 18:35
saol özlemcim bir şey daha sorcam diğer hamileliğini öğrendiği var mı peki çok saol şimdiden

MeRvE_1903
13-05-06, 22:35
keremcem d ve merve sevi .arkadaşlar ben oyuncular kısmındaki ebru cündübeyoğlunun ilk sayfadaki resimlerini göremiyorum lütfen buraya eklermisiniz burcu22 yazan mesajdaki resimler omuz omuzadan mış lütfen ekleyin bana üye olduğum haldeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaççççççççççççııııııııılllllllll llllllllmıııııııııııyyyoooooooorrr
merve sevinin ilk sayfasinda hayat bilgisinden resimleri var´genede ekliyimi

keremcem d
14-05-06, 11:47
merve sevinin ilk sayfasinda hayat bilgisinden resimleri var´genede ekliyimi

evet ben isterim eklemeniiiiiiiiiiiiiiii eklermisinnnnnnnnn????????

!!!€YLÜL!!!
14-05-06, 13:20
arkadaşlar elinde omuz omuzaya ait videolar olan var mı varsa ekleyebilirmiduygu kusura bakma ne zamandır girip cevap yazamadım sana kusura bakma....

MeRvE_1903
14-05-06, 17:02
evet ben isterim eklemeniiiiiiiiiiiiiiii eklermisinnnnnnnnn????????
tabi
http://img122.imageshack.us/img122/8534/sedatzge29wj2jf.jpg (http://imageshack.us)
http://img122.imageshack.us/img122/3982/zge1aj6ec.jpg (http://imageshack.us)
http://img122.imageshack.us/img122/3112/mervesev7jy9ma.jpg (http://imageshack.us)

bide elimde omuz omuzadan bir sahne var batu ve burcu orda ayrilmaya karar veriyorlar upload edince eklerim

_duygucuk_
15-05-06, 09:25
eylülcüğüm nerelerdeydin senden bir şey rica edebilirmiyim gerçi keremcem d arkadaşım yaptı ama oyuncular kısmındaki ebru cündübeyoğlu nun ilk sayfadaki resimleri bana açılmıyor özellikle burcu_22 yazan yerde omuz omuza resimleri var bende 8 tane gözüküyor muhtemelen kızların hepsi birliktedir o resimlerde ekler misin bende 8 tane resim kapalı gözüküyorrrrrrrrr lütttfffffffffeeeeeeeen saolun şimdiden keremcem d 4 tane ekledideeeeeee ama bende 8 tane resim kapalıııııııııııııı

keremcem d
15-05-06, 13:47
eylülcüğüm nerelerdeydin senden bir şey rica edebilirmiyim gerçi keremcem d arkadaşım yaptı ama oyuncular kısmındaki ebru cündübeyoğlu nun ilk sayfadaki resimleri bana açılmıyor özellikle burcu_22 yazan yerde omuz omuza resimleri var bende 8 tane gözüküyor muhtemelen kızların hepsi birliktedir o resimlerde ekler misin bende 8 tane resim kapalı gözüküyorrrrrrrrr lütttfffffffffeeeeeeeen saolun şimdiden keremcem d 4 tane ekledideeeeeee ama bende 8 tane resim kapalıııııııııııııı

bende yalniz bu dördü gözüküyordu öbür dördü kapaliydi :icon_roll merve sevi resimler icin cok tskler

MeRvE_1903
15-05-06, 15:33
bende yalniz bu dördü gözüküyordu öbür dördü kapaliydi :icon_roll merve sevi resimler icin cok tskler
bisey degil canim :blush:

ve iste bahs ettigim görüntü Burcu ve batu ayrilmaya karar veriyorlar merve sevi burda cok güzel cikmis resimlerinide birazdan eklicem

http://**********.de/files/19217270/merve_sevi_omuz_omuza_07_08_05_divx_05.avi.html

MeRvE_1903
15-05-06, 15:50
resimler:
http://img65.imageshack.us/img65/8527/imag00107lk.jpg (http://imageshack.us)
http://img65.imageshack.us/img65/227/imag00139op.jpg (http://imageshack.us)
bu arada merve sevinin bölümüne resimler ve videolar eklicem

keremcem d
16-05-06, 17:34
merve sevi resimler ve viedo icin cooooooooooooooook tskler...merve sevi cok tatli süper bir kiz ya bayiliyorum...

ozlem05
16-05-06, 18:59
sürpriz... omuz omuza'dan 1.bölümün son sahnesinden 1 video keyifli seyirler

http://**********.de/files/20376360/sevilay-nisan.rar.html

http://img255.imageshack.us/img255/3114/ads305z0vg.jpg

_duygucuk_
16-05-06, 20:47
bende sana teşekkür ederim beli eylül de gözüküyordur diye öyle dedim eklediğin için sana çok teşekkür ederim keremcem d

_duygucuk_
16-05-06, 20:48
özlemcim video nasıl indirilir ben bilmiyorumda ayrıca resim ekler msin çok saol şimdiden resimlerin çokkkkkkk güzeeellllllllllllllllll

ozlem05
16-05-06, 21:11
http://img251.imageshack.us/img251/3749/61rr.jpg
http://img251.imageshack.us/img251/199/74ys.jpg
http://img431.imageshack.us/img431/2500/94hi.jpg
http://img251.imageshack.us/img251/5286/207fc.jpg

Duygucum videoyu nasıl indireceğini sana özel msjla gönderdim istediğin resimlerde geldi

_duygucuk_
17-05-06, 08:03
iyide ben sevilaycıyım unuttun muuuuuuuu yine de saol resimler için sevilayın ikinci hamileliğini öğrendiği yok muuuuuuuuuuuuuuuuuu kışın olanı saol şimdiden

keremcem d
17-05-06, 17:09
kücük bo calisma yaptim....özlem cnm resimler süper...

http://img74.imageshack.us/img74/2873/untitled12od.png

_duygucuk_
18-05-06, 12:08
özlemcim 26-04-2006 tarihinde 12.sayfada eklediğin sevilay resimleri var ya onun en sonundaki kanald amlemi olan kaçıncı bölümden lütfen söyler misin ben onu görmedimde eurod değilllllllllllllllllllllll normal kanald amlemli olnı saol şimdiden

kir*cicegi
18-05-06, 22:23
kremcem d resmin cok guzel olmus

ozlem05
19-05-06, 10:23
Duygu O Resim 2.bölümden

_duygucuk_
19-05-06, 10:38
teşekkür ederim saol eklemeye devam saol şimdiden

onur29
19-05-06, 11:01
keremem d resimler çok güzel ellerine sağlık halideyide koyduğun için aqyrıca teşekkürler

KOMİK
19-05-06, 15:51
arkadaşlar bugün yani cuma günü euro d de aşkım aşkım mı verildi yoksa omuz omuza mı?????????? lütfen söyleyinnnnnnnnnnnnnnnnn saolun şimdiden

MeRvE_1903
19-05-06, 16:24
askim askim verildi persembeden beri omuz omuzayi vermediler yaa:-(

keremcem d
19-05-06, 17:32
aynen sinir oldum iki gün boyunca askim askimi verdiler....:icon_cry: :icon_cry:
tam sevilayla kemal barimsidi:img-grin2

yagmur94
20-05-06, 08:44
aynen bende sinir oldum aşkım aşkımı vermelerine ya ne programı anlamadım zaten bir türkçe konuşuyorlar bir almanca ay sinir oldum omuz omuzayı oynatsınlar ya

_duygucuk_
20-05-06, 09:17
arkadaşlar omuz omuzanın 2.bölümünde ne olmuştu ben izleyemedimde sevilay halide ile konuşmayamı gitmişti ayrıca firdevs nisana ben galiba hamileyim dedikten sonra neler oldu çünkü ben açtığımda akşam olmuş ali ile nisan kavga ediyorlardı halbuki firdevs nisana söylerken daha sabahtı lütfen cvp yazın saolun şimdiden

_duygucuk_
20-05-06, 09:29
birde hiç sevilayın kemal kavga ettikten sonra davadan gelip resimleri topladığı ve davetiyeye baktığı fotolar var mı varsa lütfen ekler misiniz saolun şimdiden lütffffffeeeeeeeeennnnnn elinde olanlar eklesinn

TubaBülent
21-05-06, 21:03
duygucuk avatarindaki bebek ebrunun gercek bebeyi mi ? :love01:

keremcem d
22-05-06, 07:37
arkadaslar eger benden bir isteginiz olursa yapa bilirim.. diyelim imza fln isteyen olursa yapa bilirim:img-grin2

keremcem d
22-05-06, 07:44
bir imza::::::::::::::

http://img118.imageshack.us/img118/6396/untitled36wg.jpg

_duygucuk_
22-05-06, 14:39
evet o ebrunu kızı duru bebekkkkkkkkkkkkkkkkk ayrıca anne bebek dergisini alan varsa içindeki fotoları eklermisiniz ayrıca ben show tv ye yazı yazdım bebeğim programına ebrunu konuk olduğu programı tekrar yayınlasınlar diye sizde yazın noluuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrr

TubaBülent
22-05-06, 15:08
ya babayi cok tatli

MeRvE_1903
22-05-06, 20:18
keremcem_d yaptigim merve sevi imzasi icin cok tskler
bu arada bugünkü bölümü videoya cektim yakinda resim cekip eklicem...

keremcem d
22-05-06, 20:32
keremcem_d yaptigim merve sevi imzasi icin cok tskler
bu arada bugünkü bölümü videoya cektim yakinda resim cekip eklicem...

tskler cnm.. hadi beklyiorum sabirsizlikla resimleri... avartarla imzada yaparim koydugun resimlere...:img-grin2

ozlem05
22-05-06, 20:37
merve videoyu resim olarak değilde olduğu gibi eklesen daha çok seviniriz video olarak ekle yani resimleri ben eklerim

MeRvE_1903
22-05-06, 20:58
merve videoyu resim olarak değilde olduğu gibi eklesen daha çok seviniriz video olarak ekle yani resimleri ben eklerim
yapmak isterdim ama ben video kasette cektim yani bilgisayara o videoyu ekliyemem

ozlem05
22-05-06, 21:16
neyse canın sağolsun merve sevi :img-grin2

_duygucuk_
23-05-06, 15:19
arkadaşlar fark etmediniz mi omuz omuzada bölüm atlamadılar mı prş ve cm günü aşkım aşkımı yayınlamamışlarmıydı 2 bölüm atlamdılar mı lütfen cvp yazın eğer ben yanlışsam ve bölümü izlediği iseniz sevilaylı yerleri bir özet geçin lütfennnnnnnnnn cvp yazınnnnnnnnnn saolun şimiden

keremcem d
23-05-06, 17:35
vallah ben pazartesi günü bakmadim ama bugün baktim.. iki bölüm anlattilar mi diyede bilmiyorum ondan.. neyse yakinda sevilay ve nisan imzalari yapacagim..

ozlem05
23-05-06, 18:29
hayır duygu bölüm atlamadılar

TubaBülent
23-05-06, 21:47
arkadaslar ben bugün bakamadim galiba 23.bölümüne birinz kisaca yazarmi ???
cok sevinirim

keremcem d
24-05-06, 07:25
arkadaslar ben bugün bakamadim galiba 23.bölümüne birinz kisaca yazarmi ???
cok sevinirim

simdi sevilay kemalin isini ellinden aldi hani su eski sevgilisinin bir davasi vardi ya.. sonrada bir sirketle ortaklik yapti...kemalda cok kizkandi... firdevs ve mustafanin davasini illa kazanmak istiyor.. bu arada halide yeni birine asik oldu.. eskiden okulda en cirkin ve saf oglanmis.. sevilay o oglanla cikmaliymis cünkü iddaya girmisler.. halide bu oglani eve getiriyor.. ve oglan sevilayla durmadan alay geciyor.. bu arada nisanin akli cok karisik..ali nisana karsi cok soguk davraniyor.. burccuda batuyla baristi ama batunun sarti yeni bir eve cikmak.. yeni arkadasi nalan onlara bir ev buluyor fakat nalanin amcasinin emlakcisinda bir ev istiyorlar.. amcasida babasi nadire haber veriyor.. nadirde olay ögrenip nisana haber veriyor.. nisanda bagriyo fln burccuya...
mahkeme günü mustafa kemalden özür dileyip cocougun firdesvde kala bilecegini sitedigi ücrettide verecegini söyler ve biter