PDA

Tüm Versiyonu Göster : Replik/Senaryo/Resim/Avatar/İmzalara/Özel Çalışmalara Yorumlar

Sayfalar : [1] 2

ehlocan
02-08-06, 08:11
Yorumlarınızı isteklerinizi bu başlık altına yazabilirsizni diğer bölümlere yorum yazmamanızı rica ediyorum daha düzenli olması açısından...

Sevgiler
Ehlocan

ruzgar88
02-08-06, 10:18
ellerinize sağlık arkadaşlar resimler klipler özel çalışmalar bir harika olmuş

agakızı
02-08-06, 11:56
ewet arkadaşlar hepinizin ellerine sağlık resimler we videolar süper
dewamını bekliyoruz

ehlocan
02-08-06, 11:57
Senaryolara yorumlarınızı bu başlık altında yapabilirsiniz.Diğer başlığa(Senaryolar) yorum yazmayınız...
Sevgiler
Ehlocan

anatoliaz
02-08-06, 12:10
rüzgar88 hayır yaaa yusuf ölmesin...:icon_cry: :icon_cry: ya rüzgarcım bugünlerde sanki hep kötü sonlara hazırlıyon bizi :( umarım dizlerimizde böyle kötü sonla bitmezler :(

agakızı
02-08-06, 12:23
ewet anatoliaz bende katılııyorum sana bence rüzgar88 bize şaka yapıyo böyle bi senaryoyu düşüünmek bile kötü yaaa

lostsever
02-08-06, 13:15
böyle bir başlığın açılması çok güzel.
son bölümü burdaki videolardan izlediğim için bana da son dakikada ölebilirmiş gibi geliyor.
bende istemiyorum ölmesini.
daha öncede yazmıştım. bence yeni yayın döneminde özellikle doğuda yaşanan terör gerçeğine yönelik mesajlar olabilir. yusufun nasıl yaralandığını göremedim çünkü.

hewal
02-08-06, 13:28
Rüzgar maşallah canım burayada senaryo eklemişsin hızına hayranım senden bi ricam var şöyle kolaj bir senaryo yazsan hani Sevcan ı İst.a kaçırdılar ya malum babası peşlerini bırakmaz şöyle karakoluk olsalar biim Sarıyer Emniyet Müd.yolları bir düşse her konuda duyarlı komserimiz bu konuyada bir el atsa ne dersin ....

ruzgar88
02-08-06, 13:32
rüzgar88 hayır yaaa yusuf ölmesin...:icon_cry: :icon_cry: ya rüzgarcım bugünlerde sanki hep kötü sonlara hazırlıyon bizi :( umarım dizlerimizde böyle kötü sonla bitmezler :(
cnm merak eme ben sizi üzermiyim devamı gelecekkk

ruzgar88
02-08-06, 13:34
Rüzgar maşallah canım burayada senaryo eklemişsin hızına hayranım senden bi ricam var şöyle kolaj bir senaryo yazsan hani Sevcan ı İst.a kaçırdılar ya malum babası peşlerini bırakmaz şöyle karakoluk olsalar biim Sarıyer Emniyet Müd.yolları bir düşse her konuda duyarlı komserimiz bu konuyada bir el atsa ne dersin ....
evet güzel sizde sarıyer emniyet müdürlüğüne gidip çınarımı göreceksiniz ....
:img-grin2 :img-grin2
olur senin için yaparım

ruzgar88
02-08-06, 13:35
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim merak etmeyin güzel şeyler gelecek bu gün biraz doluyum da akşama ancak eklerim devamı erinmeden yorum yapan herkese teşekküler

dişi einstein
02-08-06, 14:17
Ya Ruzgar88 yaptın yapacağını.Üzdün beni şimdi.Lütfen çabuk yaz da merakta
bırakma bizleri.Yusuf u öldürme bak.Heyecan içinde bıraktın bizi.Devam et hadi.
Güzel gidiyorsun.

ruzgar88
02-08-06, 16:38
tüm yorum yapan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim sağ olun üşenmeden yorum yaptığınız için
kusura bakmayın biraz bekelttim ama bu gün başım çok kalabalık ve dağınıktı neyse size iyi okumlar yorumlarınızı bekliyorum .. umarım istediğiniz gibi olmuştur...

anatoliaz
02-08-06, 16:43
rüzgar88 neyse bizide kalpten götürecektinde son anda hayata döndük :) olmasın bi şey yusufa :img-kiss: ay sen bu senaryo konusunda hakkaten başarılısın seni gaye ve neşe ablamızın yanına hoca diye mi yollasak napsak :D :img-hyste

ruzgar88
02-08-06, 16:48
rüzgar88 neyse bizide kalpten götürecektinde son anda hayata döndük :) olmasın bi şey yusufa :img-kiss: ay sen bu senaryo konusunda hakkaten başarılısın seni gaye ve neşe ablamızın yanına hoca diye mi yollasak napsak :D :img-hyste
ben haddimi bilir köşemde oturup paşa paşa yazmasınıda bilirim cnm ...
onlar gibi olana kadrarrrr çoookkk var şekerim benim ... sizleri bu yaz sıcağında biraz olsun eğlendirebiliyorsam o yeter bana cnm hadi çook teşekkür ederim yorum için

anatoliaz
02-08-06, 16:59
ben haddimi bilir köşemde oturup paşa paşa yazmasınıda bilirim cnm ...
onlar gibi olana kadrarrrr çoookkk var şekerim benim ... sizleri bu yaz sıcağında biraz olsun eğlendirebiliyorsam o yeter bana cnm hadi çook teşekkür ederim yorum için

eğlendirmek ne kelime canım yaaa içimizi açıyosun.. valla ben şahsen bizzat kendim için diyorum harikasınız ya valla sizde olmazsanız ne bu yaz geçerdi nede bu dizilerin yeni bölümleri beklenirdi..

agakızı
02-08-06, 17:25
ya ikinci yorumda süpeerrr
ilkinde üzdün
ikincide neşelendirdin ellerine sağlık walla ne diiim?

PAN ZEHİR_
02-08-06, 17:29
ruzgar88 senaryon güzeldi.yusuf iyileşti.sevcan'a ne olucak babasıyla? devamını merakla bekliyorum... yüreğine sağlık...
ilham perisi seninle olsun.....

ruzgar88
02-08-06, 17:50
ya ikinci yorumda süpeerrr
ilkinde üzdün
ikincide neşelendirdin ellerine sağlık walla ne diiim?
cnm istediğim de buydu burkulmuş olan kalbinizi onarmak beğenmene sevindim

ruzgar88
02-08-06, 17:50
ruzgar88 senaryon güzeldi.yusuf iyileşti.sevcan'a ne olucak babasıyla? devamını merakla bekliyorum... yüreğine sağlık...
ilham perisi seninle olsun.....
beğenmene sev,ndim cnm devmaı en kısa zaman da gelir inşallah tekrar teşkür yorum için

lostsever
03-08-06, 21:20
rüzgar arkadaşım çok beğendim senaryolarını.. özelliikle ikinci kısmı ne güzel yazmışsın. bende gaza gelip şimdi bir iki satır yazmak isterim ama iş güç derken kendimi veremiyorum. senden ricam mutlu sonlar yaz. hayat ile yusufa sevcana kimseye bişey olmasın.sevcanın başarılarını görmek isteriz. birde babasıyla barışmasını sağla ve herkes için güzel bir mesaj istiyorum senden.
ellerine sağlık. başarılar

ruzgar88
04-08-06, 10:36
rüzgar arkadaşım çok beğendim senaryolarını.. özelliikle ikinci kısmı ne güzel yazmışsın. bende gaza gelip şimdi bir iki satır yazmak isterim ama iş güç derken kendimi veremiyorum. senden ricam mutlu sonlar yaz. hayat ile yusufa sevcana kimseye bişey olmasın.sevcanın başarılarını görmek isteriz. birde babasıyla barışmasını sağla ve herkes için güzel bir mesaj istiyorum senden.
ellerine sağlık. başarılar
beğenmene sevindim cnm sen de yaz bana arkadaş olursun bakıcaz artık sonuna...

agakızı
04-08-06, 13:32
rüzgar88 son senaryo da çok güzel ellerine sağlık dewamını bekliyoz

dişi einstein
04-08-06, 14:37
Şu ana kadar video yollayan arkadaşlara bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum.
Onlar sayesinde dizimizi bir kez daha izleyebiliyorum.Klip yapabiliyorum.Diziyi izlemeyen arkadaşlarıma videoları göstererek onları bağımlı yapıyorum.Tekrar
tekrar teşekkürler.Ayrıca avatar ve imza yapan arkadaşlara da çok teşekkürler.
Hepsi çok güzel olmuş.Hepinizin emeğinize sağlık.

dişi einstein
04-08-06, 14:40
Senaryon çok güzel olmuş Ruzgar88.Devamını bekliyorum.Dizimize olan özlemimizi sayende giderebiliyoruz.Teşekkürler.

ruzgar88
04-08-06, 18:37
rüzgar88 son senaryo da çok güzel ellerine sağlık dewamını bekliyoz
beğenmene sevindim devamı gelecek değişik bir şeyler yazmak istiyorum o yüzden biraz bekletiyorummm kusura bakmayın

agakızı
04-08-06, 18:39
ya valla son imzalar çok güsel olmuş ben bi ttanesini kullanmaya başladım bile ellerinize sağlık arkidaşlar

agakızı
04-08-06, 18:42
yok ya tabiki bekliicez yane lafımı olur ortaya güzel şeyler çıksın istiyoruz hepimiz

ruzgar88
04-08-06, 19:20
Senaryon çok güzel olmuş Ruzgar88.Devamını bekliyorum.Dizimize olan özlemimizi sayende giderebiliyoruz.Teşekkürler.
beğenmen yeter cnm ben de çookkk özledim diziyi ama hal karakterlerin isimleri tam oturmamış kafamda ve özelllikleri o yüzden yazmakta zorlanıyorum biraz yoksa şimdiii oo hooo baya yazardım ... neyse beğenmene sevindim cnm gelcek en kısa zamanda inşallh
tektrar teşkür ederim yorum için

agakızı
05-08-06, 09:51
kurdoğlu ellerine sağlık yaptığın klip süper ellerine sağlık ya devamını beklioruz walla süper olmuş çok teşekkürler:img-artis :img-grin2

dişi einstein
05-08-06, 13:06
Klibin çok iyi olmuş Kurdoğlu.Çok beğendim.Melih Görgün ün şarkısıyla daha bir anlamlı olmuş.Şarkı seçimin çok iyi.Hacer klibini bekliyorum.

Kurdoglu
05-08-06, 17:53
Begendiginize sevindim arkadaslar, yorumlariniz icin tesekkurler. En kisa zamanda Hacer klibini de yapacagim. Sende zaman buldukca yap disi einstein, seninkiler de cok guzel oluyor.

ehlocan
05-08-06, 18:37
Sevgili Kurdoğlu senin çalışmalarını bu başlıkta görmek güzel :)Klibin çok güzel olmuş emeğine sağlık devamını bekliyorum.

Kurdoglu
05-08-06, 19:18
Cok tesekkurler sevgili ehlocan, kliplerin devami gelecek hemde gumbur gumbur :)

Nesihan
06-08-06, 07:29
Lutfen videolarin kalitesini biraz dusurur musunuz??? Cunku onlari indirmek icin en az 3 saat beklemem gerekiyor ve buda cok zor oluyor....YARDIM EDIN!!!

mydestiny
06-08-06, 18:00
dişi enstein ve kurdoğlu klipleriniz çok hoş olmuş ellerinize sağlık teşekkürler ..

Kurdoglu
07-08-06, 01:55
Sevgili disi einstein muhtesem bir klip hazirlamissin, inan ki boyle bir sarkiya ancak bukadar guzel bir klip yapilabilirdi. Gulnaz’in sesiyle baslayan klip bebek aglayislariyla son buluyor ve bu ikisinin arasina Gulnaz’in o icten ve dokunakli tavirlari serpistiriliyor. Gercekten cok fazla keyif aldim, eline, emegine ve yuregine saglik. Olaganustu bir klip olmus. Nilufer’in sesi ayri bir tad katmis, Kayahan da iyi olurdu, ama Nilufer daha iyi gitmis. Hakikaten tam oturmus. Harika olmus harika !

Kliplerini eksik etme arkadasim, dizimiz yokken bunlarla avunalim :)

Kurdoglu
07-08-06, 01:58
Lutfen videolarin kalitesini biraz dusurur musunuz??? Cunku onlari indirmek icin en az 3 saat beklemem gerekiyor ve buda cok zor oluyor....YARDIM EDIN!!!
Yusuf ile Hayat klibinin kalitesini dusurdum arkadasim, 10 MB lik bir klip oldu. Eger daha da az olmasini istersen, bildir hemen azaltalim.

lostsever
07-08-06, 13:20
videoları indirdim
harikasınız arkadaşlar ne diyeyim. ne güzel şeyler yapmışsınız.
dişi einstein döktürmüşsün yine,nilüfer yorumunu kullanmana çok sevindim. kurdoğlu sende romantizmin en güzel sahnelerini ve bakışları kullanmışsın.
zaman ayırıp bizlere sunduğunuz için tekrar teşekkürler..
sevgiler...

Nesihan
07-08-06, 13:43
Yusuf ile Hayat klibinin kalitesini dusurdum arkadasim, 10 MB lik bir klip oldu. Eger daha da az olmasini istersen, bildir hemen azaltalim.

Kurdoglu, cok cok cok tesekkur ederim..En azidan 1 saatte iniyor...Hayat Turkusu'nu izlemek gercekten cok guzel...Obur arkadaslarda kalitesini biraz dusururse gercekten cok mukemmel olur...

sudecik
07-08-06, 15:49
ellerinize sağlık hepsi güzel olmuş.... acaba imzaları kullanabilirmiyim...?

aybiyçe
08-08-06, 12:26
RÜZGARCIĞIM YİNE MÜTHİŞSİN. YİNE ÇOK GÜZEL ŞEYLER YAZMIŞSIN. ELLERİNE VE EMEĞİNE SAĞLIK. İLHAM PERİLERİN SENİ HİÇ BIRAKMASIN DEVAMINI BEKLİYORUM
:img-kiss:

dişi einstein
08-08-06, 12:42
Ruzgar88, dizinin özlemi gittikçe artarken senin vakit bulupta senaryo yazmana teşekkür ediyorum. Sen yazınca ben de özendim. Kısaca bir çalışma yapıyorum. Yakında eklerim. Karakterlerin özelliklerini çok iyi anlamışsın. Diyalogları ona göre oluşturuyorsun. Bu da bize diziyi anımsatıyor. Devam et.

ruzgar88
08-08-06, 13:02
RÜZGARCIĞIM YİNE MÜTHİŞSİN. YİNE ÇOK GÜZEL ŞEYLER YAZMIŞSIN. ELLERİNE VE EMEĞİNE SAĞLIK. İLHAM PERİLERİN SENİ HİÇ BIRAKMASIN DEVAMINI BEKLİYORUM
:img-kiss:
cnm burada da beni takip etmene sevindim yaa :img-grin2
beğenmen de sevindim yorum için de teşekkür ederim

ruzgar88
08-08-06, 13:04
Ruzgar88, dizinin özlemi gittikçe artarken senin vakit bulupta senaryo yazmana teşekkür ediyorum. Sen yazınca ben de özendim. Kısaca bir çalışma yapıyorum. Yakında eklerim. Karakterlerin özelliklerini çok iyi anlamışsın. Diyalogları ona göre oluşturuyorsun. Bu da bize diziyi anımsatıyor. Devam et.
henüz kafamda tam oturtamadım bir de isimler yok belli olmuştur yazımda da isimleri bula bilmek için çok çabalıyrum mesela sevcanın babasının adını hala bulamdım hala adam sevcanın babası olarak geçiyor....
neyse beğenmene sevinidm eğer inandırıcılık varsa ve kendizi az da olsa bir an dizinin için de hissede biliyorsanız ne mutlu bana
bu arada ben de senin yazdığın şeyi heyecan ile bekliyorum ve diyorum ki beni yalnız bırakmayınnn
ookumana ve beğenmene sevindim
yotum içinde teşekkür ederim
devamı da gelecek isimleri hatırladıkça:img-grin2

PAN ZEHİR_
08-08-06, 13:11
ruzgar88 şimdi ne olucak sevcan vurulucakmı? yoksa hayat mı önüne geçicek?
devamını merakla bekliyorum... aslında okuyunca aklımdan birkaç olasılık geçti cemal yada hayat vurulur diye düşündüm ama adamı ikna etme olsaılıklarıda var. neyse devamını kısa zamanda yazarsan bende bu merak duygusundan kurtulurum... yüreğine sağlık..... ilham perisi seni hiç yalnız bırakmasın.....

lostsever
08-08-06, 13:11
rüzgar yine harikasın.
girdim bir baktım seneryo var hemen tıkladım ve bir çırpıda okudum.
diyalogları çok güzel yazmışsın çok canlı herkes gözümün önündeydi taki silahı doğrultana kadar. birden mideme kramplar girdi. ama sana güvenim tam sevcana kıyamazsın sen :)
hayat ile yusuf için ayrıca mutlu ettin beni. mürvetlerini görme zamanı gelmişti.
umarım o güzel gecede kimsenin mutluluğuna gölge düşmez.

ruzgar88
08-08-06, 13:16
ruzgar88 şimdi ne olucak sevcan vurulucakmı? yoksa hayat mı önüne geçicek?
devamını merakla bekliyorum... aslında okuyunca aklımdan birkaç olasılık geçti cemal yada hayat vurulur diye düşündüm ama adamı ikna etme olsaılıklarıda var. neyse devamını kısa zamanda yazarsan bende bu merak duygusundan kurtulurum... yüreğine sağlık..... ilham perisi seni hiç yalnız bırakmasın.....

vayy be ebnden önce yazdın se senaryoyu hakikaten bak sendendede cevherler var yazsana yaa beni yalnız bırakmamış olusun ...
henüz ne yapacağımı düşünmedim ama bu tarzda bir şey olmayaca fark yaratalım değil mi???

ruzgar88
08-08-06, 13:18
rüzgar yine harikasın.
girdim bir baktım seneryo var hemen tıkladım ve bir çırpıda okudum.
diyalogları çok güzel yazmışsın çok canlı herkes gözümün önündeydi taki silahı doğrultana kadar. birden mideme kramplar girdi. ama sana güvenim tam sevcana kıyamazsın sen :)
hayat ile yusuf için ayrıca mutlu ettin beni. mürvetlerini görme zamanı gelmişti.
umarım o güzel gecede kimsenin mutluluğuna gölge düşmez.
inşlh düşmez ...
hayat ile yusufa ben de sevindim aslına daha çok şey yazmak istiyorum onlar hakkında das sonuçta bu hayat türküsü hayatın ürküsü değil ....
böle olunca az oluyor onlar
cnm yorum için de teşekkür ederim yazar yazmaz ekleyeceğim devamını

dişi einstein
08-08-06, 13:47
Ruzgar88 Sevcan'ın babasının adını merak ediyorsan, ismi Bekir Kara. Hem merak etme sen de bu yetenek olunca daha alışırsın sen. Hem biz okuyunca beğeniyoruz. Önemli olan bu değil mi? Dediğim gibi devam et sen. Güzel gidiyorsun. Bizi meraklandırma.

PAN ZEHİR_
08-08-06, 14:04
vayy be ebnden önce yazdın se senaryoyu hakikaten bak sendendede cevherler var yazsana yaa beni yalnız bırakmamış olusun ...
henüz ne yapacağımı düşünmedim ama bu tarzda bir şey olmayaca fark yaratalım değil mi???

tabi ben senaryo yazarsam sen yazmaktan vazgeçersin belki kitap bile okumak istemezsin ben hiç denemeyeyim bu işi sonuçları kötü olur... sonra senaryo okuyucuları beni yok etmeye karar verirler senin yüzünden kimse senaryo yazmıyor diye... ilham perilerini korkutmayalım değil mi?

ruzgar88
08-08-06, 14:08
Ruzgar88 Sevcan'ın babasının adını merak ediyorsan, ismi Bekir Kara. Hem merak etme sen de bu yetenek olunca daha alışırsın sen. Hem biz okuyunca beğeniyoruz. Önemli olan bu değil mi? Dediğim gibi devam et sen. Güzel gidiyorsun. Bizi meraklandırma.
evet evet teşekkür ederim cnm ben de bunu merak ediyordum sizeri fazla bekletmeyim hemen oon dakikadan yazar eklerim yeter ki siz isteyin

sudecik
08-08-06, 14:14
cnm imzanızı izinsiz kullandım ama istemezseniz iptal ederim...

**Tugce**
08-08-06, 21:57
Avartarlar ve imzalar şahane olmuş...Ellerinize sağlık

ruzgar88
09-08-06, 16:37
dişi einstein
cnm ellerine yüreğine sağlık ya çok güzel olmuşş böle hikaye tadında falan ama çok hoş du ya .. iç çözümlemelerin hele bayıldm .. ellerine yüreğine sağlık tekrara cnm ...
devamını sabırsızlık ile bekliyorum

PAN ZEHİR_
09-08-06, 19:04
dişi einstein güzelbir senaryo hikaye tadında güzel ve sürükleyici... yüreğine sağlık.... ilham perisi seninle olsun....

ruzgar88 senaryonun devamını hala bekliyorum. neler olucak...

mydestiny
09-08-06, 23:29
cnm imzanızı izinsiz kullandım ama istemezseniz iptal ederim...

hayır hayır olur mu öyle şey kullanılması çin yaptım zaten ..

güle güle kullan ..:img-icecr

lostsever
09-08-06, 23:54
ilk rüzgarı tebrik ediyorum herkesi cesaretlendirdiği için...

dişi einstein iyiki kıskanmışsında rüzgarı, o sayede seninde senaryonu okuyabildik.

harika döktürmüşsün. her karakter çok gerçek. hele şu son hayat ve cemalin konuşması hayatın söyledikleri türkiye gerçeğine terör gerçeğine dair çok ama çok çarpıcıydı.

senden de ricam mutlu sonlar yaz.
tekrar kutluyorum.ve sabırsızlıkla devamı bekliyorum.

mydestiny
10-08-06, 12:11
volvox yaptığın imza çok güzel olmuş ..

dişi einstein
10-08-06, 12:35
Volvox resimler, imzan ve şu eklediğin müzik için çok teşekkürler. O müziği çok beğeniyorum. Tekrar tekrar teşekkürler.

dişi einstein
10-08-06, 12:59
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Beğendiğinize sevindim. Yalnız biraz hikaye tarzında olduğu için uzatıyorum ve ayrıntıya önem vermeye çalışıyorum. Bunun için gelişmeler yavaş bir şekilde oluyor. Zaten dediğim gibi önemli olan dizimizin boşluğunu iyi bir şekilde değerlendirmek. Bu arada Ruzgar88 de devam etsin. Ben de merak ediyorum. İlginize teşekkürler.

dişi einstein
10-08-06, 13:05
İmzan çok güzel olmuş mydestiny. Çok beğendim. Çok iyi hazırlamışsın. Emeğine sağlık.

ruzgar88
10-08-06, 13:14
:img-sorry ARKADAŞLAR BEEN DE HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM VE
devamını bekleyen arkadaşlar devamı gelecek yani sonunu getirmeden bırakmam yarım senaryoyu da... sevamı nasıl gelecek şaştım kaldım biraz ağır yürüyor senaryo .. kişilerde tam oturmayınca kafamda bekletşyorum ama en kısa zaman da eklemeye çalışacağım zaten final yapmayı düşünüyorum da bir ilerlete bilsem senaryoyu anlayacağnız tıkındım :img-sorry

mydestiny
10-08-06, 15:18
İmzan çok güzel olmuş mydestiny. Çok beğendim. Çok iyi hazırlamışsın. Emeğine sağlık.
teşekkürler dişi einstein ..beğenmene gerçekten sevindim ..

aybiyçe
10-08-06, 15:34
dişi einstein;
YAZDIĞIN SENARYO GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL ROMAN TADINDA; HEPSİNİ BÜYÜK BİR ZEVKLE OKUDUM. ELLERİNE SAĞLIK.
.
RÜZGARCIĞIM;
YENİ DÖKTÜRMÜŞSÜN ELLERİNE SAĞLIK YAZDIKLARINI OKUMAK BENİM İÇİN BÜYÜK BİR KEYİF.
DEVAMINI BÜYÜK BİR SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM

sezinti
10-08-06, 19:42
Video, resim ve avatar ekleyen herkesin ellerine ve emeğine sağlık. Gülnaz'ın imza ve avatarlarını ekleyebilirmisiniz.

Kurdoglu
11-08-06, 02:06
Sevgili volvox resimler harika, oyuncularin hep yakin cekimden karelerini yakalamissin, muhtesem olmus. Ekledigin Hayat imzasi da cok guzel olmus. Hayat'in temiz yuzu parlatmis imzayi. Cok tesekkurler.

Sevgili mydestiny senin imzan da cok guzel olmus, sana da cok cok tesekkurler.

Ve sevgili eaa, video icin cok tesekkurler. Ben eMule den bulamayinca, acaba yine mi yok diye telaslanmaya baslamaistim, cok tesekkurler arkadasim.

Hepinizin ellerine, emegine ve yuregine saglik arkadaslar !

dişi einstein
11-08-06, 12:29
Sevgili Eaa öncelikle 18. bölüm videosu çok teşekkür ederim. Aradığım bölümlerden birisiydi. Tekrar tekrar çok teşekkürler.

ruzgar88
12-08-06, 19:46
dişi eınstain
yine döktürmüşün ya ... var ya okurken acayip etkileniyorum çok sürükleyici yazıyorsun yüreğine gönlüne ellerine klavyene sağlık cnm harikasın yaaa

dişi einstein
12-08-06, 19:51
Çok teşekkür ederim ben de beğendiğin için ruzgar88. Nasıl olsa dizinin konusu artık değişti. Biz de kendi hayal gücümüzü kullanıyoruz. Artık sen de devam etsen. Beni yalnız bırakma.

ruzgar88
12-08-06, 21:03
Çok teşekkür ederim ben de beğendiğin için ruzgar88. Nasıl olsa dizinin konusu artık değişti. Biz de kendi hayal gücümüzü kullanıyoruz. Artık sen de devam etsen. Beni yalnız bırakma.
aslında etmeyi istiyorum da bir türlü değişik bir şey yazmak gelöiyor yani farklı bir şeyler çıkmıyor bir türlü birde bu 3 ay sonra meselesi çıkınca iyice kafam karıştı aceba o öle kalsada üç ay sonra diye diziye uygun bir şeyler mi uydursa diye düşünüyorum ...

Kurdoglu
12-08-06, 23:47
Son klibin de cok guzel olmus sevgili disi einstein, eline, emegine, yuregine saglik. Aradaki o duygulu konusmalar cok guzel bir tad katmis klibe, cok duygulu olmus. Evet kalite farki vardi, ama yinede rahatca izlenebiliniyor. Zaman buldukca yenilerini yapmani bekliyoruz arkadasim. Bir de eger mumkunse "hemenpaylas" tan da verebilirmisin linki. Rapid yaramazlik yapiyor bazen. Hersey icin tesekkurler.

ena
13-08-06, 01:38
Arkadaşlar epeydir kliplere yorum yapmak isteyip çeşitli nedenlerle bunu başaramıyordum.Hazır kısa bir vakit bulmuşken yorumumu yapayım dedim..Kliplerin hepsi gerçekten harika..İzledikçe klip yapasım geldi.Velakin videolarımın hepsi istanbul'daki bilgisayarımda olduğundan ve ben de istanbulda olmadığımdan hep içimde kalıyor...

Hepinizin ellerine sağlık arkadaşlar.. Gerçekten harika..Çok çok teşekkürler paylaşımlarınız için...devamını dört gözle bekliyorum...

ruzgar88
13-08-06, 20:43
dişi eınsdain
cnm harikasın senaryoyuda ince ince işlemeye başlamışın oya misali çok hoş gidiyorsun devam demekten başa bir şey gelmiyor elimden cnm ve seni alkışlıyorum

dişi einstein
14-08-06, 13:25
Timci ve Volvox çalışmalarınız çok güzel olmuş. Volvox ayrıca resim eklediğin için teşekkürler.

dişi einstein
14-08-06, 14:13
dişi eınsdain
cnm harikasın senaryoyuda ince ince işlemeye başlamışın oya misali çok hoş gidiyorsun devam demekten başa bir şey gelmiyor elimden cnm ve seni alkışlıyorum

Teşekkürler Ruzgar88. Vakit buldukça yazmaya çalışıyorum işte. İnsan bir şeyler yazınca rahatlarmış. Ben de böyle rahatlıyorum. Dediğim gibi bu benim hayal gücüm. Nasıl olsa dizi artık başka bir yere doğru yol alıyor. Ben de dizi başlayana kadar devam edeceğim. Sonra bizim senaristler devam etsin. Beğendiğine sevindim.

Fettan
14-08-06, 14:50
dişi einstein senaryon çok iyi gidiyor dediğin teşekkürler kalvyene...

Rüzgargülüm sen artık buraya senaryo yazmıyormusunu ?Sendende bekleriz bişeyler...

PAN ZEHİR_
14-08-06, 16:19
dişi einstein senaryon çok güzeldi.ben epeydir senaryolara bakamadığım için birikmiş ama iyi oldu zevkle okudum...yüreğine sağlık.... ilham perisi seni hiç yalnız bırakmasın...... (ismini yazması çok zor bu isme bir kısaltma bulamazmıyız acaba ben yazamıyorum ismini.:img-grin2 )

ruzgar88
14-08-06, 16:45
Rüzgargülüm sen artık buraya senaryo yazmıyormusunu ?Sendende bekleriz bişeyler...
burayı bırakmak aslınsa ben sanırım hiç de sadık bir sevgilideğilim
evet sanıım buradaki senaryom yarım kaldı ** öle kalacak o çünkü dizi hakkına gelecek sezon hakkında öğrendiklerim ve sıcağında bastırması sonucunda malesefki iki satır bile yazamadım yazmak istemedim ....
aslında alışın yokluğuma sonuçta eylülde yada ekimde terk edeceğim bu siteyi belki de alışmanızı istiyorum ....
sen karalasana bir şeyler fettan bana becerirsin gibime geliyor bekliyorum bak

ruzgar88
14-08-06, 17:31
dişi eınstain
sen hep döktürüyorsun hep ama çok güzel düktürüyorsun sen ya ellerine yüreğine sağlık cnm benim devam et süppersin

gül_mavi
14-08-06, 17:38
Rüzgarcığım ya sen ne güzelsin.Heryerdesin

ehlocan
14-08-06, 18:06
Klip için sevgili disi einstein e resimler içinse sevgili volvox ve timci'ye teşekkürler...Umarım unuttuğum kimse yoktur...

ruzgar88
14-08-06, 19:23
Rüzgarcığım ya sen ne güzelsin.Heryerdesin
cnm ya gerçekten buna sevinmene sevindim ben de artık yeter her yerde karşıma çıkma falan demeni beklerdim :img-grin2
şaka bir yana cnm böle düşünmen beni çok mutlu etti

lostsever
15-08-06, 11:26
yazılan seneryoları okudukça yeni bölümleri görmek için sabırsızlanıyorum. burdaki seneryoları gözümde bir bir canlandırıyorum. hele yusufun dayısı yengesi ve yeğeni çok merak ediyorum gerçekte neler yaşanacağını.

aybiyçe
15-08-06, 12:12
Rüzgarciğim Canim Benim;yeteneğini Burdada Gösteriyorsun. Ellerine Sağlik,devamini Bekliyorum

ruzgar88
15-08-06, 12:17
Rüzgarciğim Canim Benim;yeteneğini Burdada Gösteriyorsun. Ellerine Sağlik,devamini Bekliyorum
CNM YORUM İÇİN TEŞEKKÜRLER DEVAMINI EKLEMEYE ÇALIŞACAĞIM BU GÜN

dişi einstein
15-08-06, 12:40
Hele şükür Ruzgar88. Senaryonu görebildik. Yeni sezona göre yazmışsın. En çok Ebru'ya güldüm. Hâli bir an aklıma geldi de... Âlem kız. Bakalım yeni sezonda neler yapacak daha? Neyse çok iyi başlamışsın yeni sezona. Devam et de beni yalnız bırakma. Ellerine sağlık. Şu canavar olayı çok komikti. :img-haha:

ruzgar88
15-08-06, 12:44
Hele şükür Ruzgar88. Senaryonu görebildik. Yeni sezona göre yazmışsın. En çok Ebru'ya güldüm. Hâli bir an aklıma geldi de... Âlem kız. Bakalım yeni sezonda neler yapacak daha? Neyse çok iyi başlamışsın yeni sezona. Devam et de beni yalnız bırakma. Ellerine sağlık. Şu canavar olayı çok komikti. :img-haha:
Cnm beğenmene sevindim öle yalnız yalnız çekilmiyor dimi eskisine devam etmek içimden gelmedi akşamda saat 1 e kadar oturmam gerekiyordu bir de baktım ki bir şeyler çıkmış ortaya beğenmene sevidim sen de devam et çok süppersin

dişi einstein
15-08-06, 12:45
Mydestiny şu Hayat ile Yusuf imza ve avatarların çok güzel oluyor. Çok beğeniyorum. Bir tanesini kullanacağım, ama daha karar veremedim. Hepsi çok güzel. Emeğine sağlık. Teşekkürler.
Kliplere yapılan yorumlar için çok teşekkür ederim. Vakit buldukça yeni klipler hazırlayacağım. İlginize tekrar tekrar teşekkürler.

PAN ZEHİR_
15-08-06, 12:57
ruzgar88 sonunda yazdın.çok güzeldi.yüreğine sağlık...
ilham perisi seni hiç yalnız bırakmasın....

volvox
15-08-06, 13:29
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Resimler için dişi einstein çok teşekkürler. Mydestiny imzaların,timci özel çalışman çok güzel olmuş.Ellerinize sağlık.

Bir de ne zamandır yazmayı unutuyorum sevgili Kurdoğlu Sürgünler parçasıyla yaptığın klibin çok güzel olmuş. Ellerine,emeğine sağlık.Umarım yanlış anlamazsın. Samimiyetine güvenerek birşey söylemek istiyorum görüntüleri bir dahaki çalışmanda daha kısa tutarsan daha da güzel olacağını düşünüyorum. Sahne uzayıp gidince şarkıdan kopup sahneye gidiyor aklım çünkü :) Ancak bu haliyle de çok güzel olmuş. İlk fırsatta diğer klipleri de indirmeye çalışacağım.

Bir de benim tüm bölümü eklemek gibi bir şansım yok. Çünkü görüntüleri tv kartım olmadığından video kamerayla kaydediyorum.O yüzden bütün bölümü pcye atmak çok uzun sürüyor. Ancak kısa kısa sahneleri atabiliyorum pc'ye. Elimden geldiğince fotoğraf eklemeye çalışacağım.

Sevgiler.

Kurdoglu
15-08-06, 13:53
Evet haklisin sevgili volvox, sahneler uzadikca klip surukleyiciligini kaybediyor, bunu ben de farkettim. Yorum ve elestiri icin cok tesekkurler. Her turlu elestiri, oneri ve tavsiyelere acik oldugumu belirtmek isterim :)

Ozel calismalar cok guzel olmus bu arada, ellerinize saglik sevgili timci ve volvox. Ayrica serimler icin de yine sevgili volvoxa ve disi einstein'a cok tesekkurler. Ve tabiki imzalar icin de sevgili mydestiny'e tesekkurler. Imzalara cok parlak, cok ic acici, cok guzel olmuslar. Acaba diger karakterden de imzalar yapabilirmisiniz arkadaslar. Mesela bi imzaya "Hacer" acayiiiip yakisirdi :)

mydestiny
15-08-06, 15:04
disi einstein, volvow, kurdoglu hepinize teşekkür ederim güzel yorumlarınız için.

KLip çok güzel olmuş kurdoğlu emeğine sağlık ..

Resim ekleyenlere özellikle çok teşekkür ederim sayenizde güzel çalışmalar yapıyoruz ..

Elinde video olanlar biraz daha resim eklerse çok sevinirim ..

Özellilkle diğer oyunculardan ..

yeni imzalar yaptım ekliyorum şimdi :=)

iyi günler herkese ...

ruzgar88
15-08-06, 16:14
ruzgar88 sonunda yazdın.çok güzeldi.yüreğine sağlık...
ilham perisi seni hiç yalnız bırakmasın....
cnm beğenmene sevindim periler değilde su sıcaklar düşse yakamdan daha neler yazarım da sıcak çok sıcxak
daha da sıcak olacakkkkkkkkkkkkk
yorum için teşekkürler

lostsever
16-08-06, 13:39
rüzgar şimdi okudum son yazdıklarını. sanırım hayat ve yusufu ayırdın.
ne oldu niye ikisi ayrı şehirlerde.
devamı sabırsızlıkla bekliyorum.
sevgiler.

ruzgar88
16-08-06, 16:02
rüzgar şimdi okudum son yazdıklarını. sanırım hayat ve yusufu ayırdın.
ne oldu niye ikisi ayrı şehirlerde.
devamı sabırsızlıkla bekliyorum.
sevgiler.
aslında azıcık öle oldu ayrıldılar devamı gelecek yazdıkça ekleme çalışıyorum okumana sevindim

Kurdoglu
16-08-06, 21:05
Yeni imzalarin da cok guzel olmus mydestiney, ellerine saglik.

Bugun aksama yeni resimler ekleyecegim senin icin. Bu arada "Hacer" klibi icin uygun bir parca araniyor arkadaslar. Bir turlu karar veremedim, eger sizin onerileriniz varsa yazabilirsiniz. Mumkunse "turku" tadinda olsun, sonra "siir" de olabilir. Soyle otantik bisey olsun diye araya araya bir hal oldu, bu gidisle zor bitecek bu klip :)

dişi einstein
17-08-06, 13:45
Ruzgar88 eline sağlık. Devamını bekliyorum ama. Tam heyecanlı yerde kesmişsin. Merakta bırakma bizleri. Hadi kolay gelsin sana arkadaşım.

ruzgar88
17-08-06, 15:40
Ruzgar88 eline sağlık. Devamını bekliyorum ama. Tam heyecanlı yerde kesmişsin. Merakta bırakma bizleri. Hadi kolay gelsin sana arkadaşım.
sağ olasın cnm devamı en kısa zaman da gelecek sen de devam et hayranlık ile okuyorum

dişi einstein
17-08-06, 16:35
Resimler için sağ ol Kurdoğlu. Yani Hacer'in yüz ifadeleri çok güzel. Çok tatlı bu kadın ya. Osman da çok şirin. Bakışları filan... Çok teşekkürler. İyi kareler yakalamışsın Kurdoğlu.

berika
17-08-06, 22:08
hacer klibi için bir türkü öneriyorum.Nurettin Rençber'in 'ay düşünce' albümünde YAVRU CEYLAN GİBİ adlı türkü olabilir bence.Neşeli, hareketli bir türkü.İlk kıtası:

Hele bakın şu güzelin halına
Benim olsa vermem dünya malına
Doyup usanmadım tatlı diline
Daha bu güzellik sana az gelir

ekin_gulendam
17-08-06, 22:44
hiç izlemedim ama resimleri güzel arkadaşlar

berika
17-08-06, 22:55
Onur Akın'ın 'güzel insanlar' albümünde GAYBANA GECELER adlı şarkı duygusl klipler için uygun bir müzik olabilir.Özellikle gece çekimlerdeki sahnelere çok güzel olur.Cemal'in sahnelerine de çok uygun.Yusuf Hayat sahnelerine de uyar.

timci
18-08-06, 00:06
Nete yeni girebilme imkanım oldu,ancak bakabildim foruma.Güzel yorumlarınız için dişieinstein,ehlocan,volvox ve kurdoğlu teşekkürler arkadaşlar...Beğendiğinize sevindim.
Ama sevgili volvox a ayrıca teşekkürederim,çünkü bana çok yardımcı oldu bu konularda,çok şey öğrendim ondan,tekrar teşekkürler arkadaşım,her şey için...;)

timci
18-08-06, 00:16
dişi einstein ve kurdoğlu klibinizi indirdim sonunda çok güzel olmuş,müziklerde gayet iyi, elinize sağlık,ayrıca eklediğiniz resimler ve videolar içinde,için teşekkürler...
volvox resimler ve çalışmalar çok güzel olmuş,eline sağlık canım, devamını bekliyorum...;)

anatoliaz
18-08-06, 13:26
dişi einstein canım çok güzel devam ediyosun merakla senaryonun devamını bekliyorum ancak bi şey sormak istiyorum yusufun komutan olduğunu sanıyodum yani oda mı teskere alıyo yoksa bu senin senaryonun mu sadece bi parçası merak ettim kusura bakma ben dizinin tamamını izleyememiştim o yüzden kaçırdığm bi ayrıntı olabilir diye sorudum:icon_redf

dişi einstein
18-08-06, 13:48
dişi einstein canım çok güzel devam ediyosun merakla senaryonun devamını bekliyorum ancak bi şey sormak istiyorum yusufun komutan olduğunu sanıyodum yani oda mı teskere alıyo yoksa bu senin senaryonun mu sadece bi parçası merak ettim kusura bakma ben dizinin tamamını izleyememiştim o yüzden kaçırdığm bi ayrıntı olabilir diye sorudum:icon_redf

Evet Yusuf komutan ama orada askerlik yapıyor. Yani yedek subay. Asıl mesleği makine mühendisliği. Dizinin bir bölümünde geçiyor bu. Dolayısıyla O'na da teskere verilecek. Yorumun için teşekkür ederim.

dişi einstein
18-08-06, 21:01
Bir kez daha belirtmek istedim. Buraya video ekleyen Ena,Eaa,Volvox,Kurdoğlu ve Dokuz'a bir kez daha teşekkür ediyorum. Çok sıkıldığım zamanlarda takıyorum dvd'ye, izliyorum böyle rahatlamışçasına. Hepinizin emeğinize sağlık arkadaşlar. Bu dizi tam arşivlik.

Kurdoglu
19-08-06, 00:38
hacer klibi için bir türkü öneriyorum.Nurettin Rençber'in 'ay düşünce' albümünde YAVRU CEYLAN GİBİ adlı türkü olabilir bence.Neşeli, hareketli bir türkü.İlk kıtası:

Hele bakın şu güzelin halına
Benim olsa vermem dünya malına
Doyup usanmadım tatlı diline
Daha bu güzellik sana az gelir
Turku onerisi icin tesekkurler sevgili berika, eger bulabilirsem Hacer klibine onerdigin turkuyu uyarlayacagim. Yukardaki 4lukten de anladigim kadariyla harika bir turku.

Bir kez daha belirtmek istiyorum; boylesine yurekli bir diziye az da olsa katkida bulunmus olmak benim icin buyuk bir sevinctir arkadaslar.

19. Bolum icin tesekkurler sevgili eaa.

Kurdoglu
20-08-06, 03:15
Sevgili disi einstein, yine dokturmussun, harika bir klip daha olmus. Sectigin ilk sarki yani "Seni Hayatimca Sevdim" parcasi cok guzel uymus. Sanki tam Cemalin icinden soylemek isteyip de bir turlu soyleyemedigi sarkiydi bu. Yalniz nakaratin ikinci cumlesini ben dinlememis gibi yaptim, cunku "tapmak" eylemine layik olan tek bir varligin oldugunu dusunuyorum. Sakin yanlis anlama, elestirim sana degil, tamamiyle sarkinin o misrasinadir. Onun haricinden cok keyifle dinledigim bir sarkiydi.

Sonrasindaki sarki diziden de bildigimiz "Hasret" sarkisiydi ve o da cok guzel bir parcaydi. Ve yine sahnelerle cok uyumluydu. Aslinda sarki secimlerinde de bir mantik yakalamak mumkun, secimlerini dusunerek yaptigin belli. Ilk olarak delice seven bir Cemal vardi, sonrasinda seven ve delice hasret ceken bir Cemal vardi ve en sonda Hayat'in baskasina ait oldugunu kabullenen bir Cemal :) Sarkilarin siralamasi aynen bunu anlatiyor bize. Yani Cemalin Hayat'a olan sevda seruvenini :)

Ellerine ve yuregine saglik arkadasim. Aslinda bu klipten 3 ayri klip cikardi, ama eger ayri ayri olsalarda verilen mesaj anlasilmazdi, yani Cemalin duygularindaki inis cikislari bukadar guzel anlayamazdim. Onun icin uzun ama cok guzel bir klip olmus. Devamini kesinlikle bekliyoruz.

Not: Benim Hacer klibimde her an gelebilir....

dişi einstein
20-08-06, 12:20
Yorumun için çok teşekkür ederim Kurdoğlu. Aynen senin düşündüğün gibi tasarladım. Onun için biraz uzun oldu. Bazı yerleri kestim ama Cemal'i en iyi anlatan şarkılar olduğunu düşündüm. Eleştirine ben de katılıyorum. Ama onu kesemedim işte. Bu arada bir 'Hacer' hayranı olarak klibini bekliyorum. Kolay gelsin.
Ayrıca FB-1907 Cemal imzan çok hoş olmuş. Eline sağlık.

lostsever
21-08-06, 12:56
disi einstein
senide heyecanla takip ediyorum. özellikle de hayat öğretmenin istanbula tayini ve yeni sezonda hem özel hayatında hemde okulun zorlu geçeçeğini okuduğumdan beri.
yusuf izmirli hayat istanbulda. nasıl evlenicekler nasıl orta yol bulucaklar çok merak ediyorum.
fazla merakta bırakma bizleri.
ellerine sağlık...

lostsever
21-08-06, 13:42
bölüm videoları ve klipler için zaman ayırıp bizlere de izleme veren arkadaşlar
hepinizin ellerine sağlık.

berika
21-08-06, 21:33
senaryo yazan arkadaşların ellerine sağlık.Heyecanla takip ediyorum.

lostsever
23-08-06, 16:10
dişi einstein
hala takip etmekteyim. şu yusufun yengesi nerden çıktı oldum olası böyle insanları hiç sevmedim. ve her dizide diziyi bırak gerçek hayatta vardır hep böyle çıkıntı insanlar.
yusuftan çok benim içim sıkıldı. yeni bölümlerde de böyle bir tip olursa çok şaşırmıcam sanırım.
devamını merakla bekliyorum.
sevgiler..

dişi einstein
23-08-06, 16:19
dişi einstein
hala takip etmekteyim. şu yusufun yengesi nerden çıktı oldum olası böyle insanları hiç sevmedim. ve her dizide diziyi bırak gerçek hayatta vardır hep böyle çıkıntı insanlar.
yusuftan çok benim içim sıkıldı. yeni bölümlerde de böyle bir tip olursa çok şaşırmıcam sanırım.
devamını merakla bekliyorum.
sevgiler..

Evet çok haklısın lostsever. Ben de böyle insanları sevmem. Dizimizde Yusuf'un söylediği bir cümle vardı. Oradan hareketle bu karakteri oluşturdum. Dizimiz başlayana kadar senaryoyu sürdüreceğim. Ondan sonrası gerçek senaristlerin işi. Ben sadece sizi eğlendirmeye çalışıyorum. Bu arada Ruzgar88 de senaryosuna devam etsin. Özletti kendini.
Arkadaşlar hepinizin yorumlarına teşekkür ediyorum.

dişi einstein
23-08-06, 16:26
"Hacer" klibin çok güzel olmuş. Bir Hacer hayranı olarak çok beğendim. Şarkı seçiminde tam O'na uymuş. Bunun için de Berika'nın tavsiyesine teşekkür ediyorum. Ellerine sağlık Kurdoğlu. Şarkının ritmiyle birlikte Hacer'in mimik ve hareketleri çok yerinde olmuş. Şu kadına bayılıyorum yahu. Bu kadar mı tatlı olur bir insan. Klibin ikinci kısmındaki şiir de çok güzel. Ellerine sağlık Kurdoğlu. Tekrar tekrar teşekkürler. Yeni klip çalışmalarını da bekliyoruz.

ruzgar88
23-08-06, 16:33
Evet çok haklısın lostsever. Ben de böyle insanları sevmem. Dizimizde Yusuf'un söylediği bir cümle vardı. Oradan hareketle bu karakteri oluşturdum. Dizimiz başlayana kadar senaryoyu sürdüreceğim. Ondan sonrası gerçek senaristlerin işi. Ben sadece sizi eğlendirmeye çalışıyorum. Bu arada Ruzgar88 de senaryosuna devam etsin. Özletti kendini.
Arkadaşlar hepinizin yorumlarına teşekkür ediyorum.
cnm benim geldim geldim de senaryom sanırım orada bitecek çünkü işlerim karışık bu aralar devam etemeye çalışacağım ** sanırım olmayacak neyse cnm sen devam et ben merak ile takip ediyorum üçgün ortadan kayboldum süpper döktürmüşün ama çook süppersin sen ya devam et devam songaz

lostsever
23-08-06, 16:34
evet rüzgar 88 nerelerdesin. öyle bir yerde bırakıp gittin ki, merakta bıraktın bizi
nasıl yaptın ne oldu da ayrıldı bunlar?

ruzgar88
23-08-06, 16:37
evet rüzgar 88 nerelerdesin. öyle bir yerde bırakıp gittin ki, merakta bıraktın bizi
nasıl yaptın ne oldu da ayrıldı bunlar?
ya bu kadar merak içinde olduğunu düşünmemiştim devam etmeye çalışacağım zaten üç gündür hast ile uğreşıyordum yeni heldim eve şimdi de öss tercih sonuçları geldi onunla uğreşacağım büyük iht ilte ama senin için yada merakta bekleyen herkes için bir son ya parım herhal de neyse cnm meraklandırdığım için kusura bakmayın boşluk buldukça yazacağım .. hatta bir kaç gün evde ıstırahatte olacağım yazmaya çalışacağım cnm

lostsever
23-08-06, 16:41
ya bu kadar merak içinde olduğunu düşünmemiştim devam etmeye çalışacağım zaten üç gündür hast ile uğreşıyordum yeni heldim eve şimdi de öss tercih sonuçları geldi onunla uğreşacağım büyük iht ilte ama senin için yada merakta bekleyen herkes için bir son ya parım herhal de neyse cnm meraklandırdığım için kusura bakmayın boşluk buldukça yazacağım .. hatta bir kaç gün evde ıstırahatte olacağım yazmaya çalışacağım cnm

sevgili rüzgar
hastane ile ugraşıyorum diyince üzüldüm. umarım ciddi bişey değildir. sen dinlenmene bak hiç birşey senin sağlığından önemli değil. iyi ol ki hep beraber ağız tadıyla yeni bölümleri izleyip yorumlarımızı paylaşabilelim.
umarım öss sonuçların istediğin gibidir.
tekrar geçmiş olsun ve herşey gönlünce olsun dileklerimle sevgiler.

ruzgar88
23-08-06, 16:46
sevgili rüzgar
hastane ile ugraşıyorum diyince üzüldüm. umarım ciddi bişey değildir. sen dinlenmene bak hiç birşey senin sağlığından önemli değil. iyi ol ki hep beraber ağız tadıyla yeni bölümleri izleyip yorumlarımızı paylaşabilelim.
umarım öss sonuçların istediğin gibidir.
tekrar geçmiş olsun ve herşey gönlünce olsun dileklerimle sevgiler.
yaaaa sorma ... çok önemli bir şey değil de işte su kaybedince insan vucudu biraz şey oluyor ... yani zehirli ishal olmuşum bir kaç gündür serim veriyorlardı .. o yüzden evde değildim bu gün geldim ve hemen buraya girdim tabi ...
öss de içook istediğim bir bölüm değil ama istediğim bir bölüm geldi fizik k.maraş neyse cnm meraklandırdım senide neyse artık evde yettığım yerde bir şeyler yazıp eklemeye çaşlışacağım sizi de çook merakladırmışım sanırım neyse cnm tekrar teşekkürleer

dişi einstein
23-08-06, 16:53
yaaaa sorma ... çok önemli bir şey değil de işte su kaybedince insan vucudu biraz şey oluyor ... yani zehirli ishal olmuşum bir kaç gündür serim veriyorlardı .. o yüzden evde değildim bu gün geldim ve hemen buraya girdim tabi ...
öss de içook istediğim bir bölüm değil ama istediğim bir bölüm geldi fizik k.maraş neyse cnm meraklandırdım senide neyse artık evde yettığım yerde bir şeyler yazıp eklemeye çaşlışacağım sizi de çook merakladırmışım sanırım neyse cnm tekrar teşekkürleer

Geçmiş olsun Ruzgar88. Çok üzüldüm. Tekrar tekrar geçmiş olsun. Bu arada geleceğin konusunda da her şey senin için hayırlı olsun. Sen keyfine bak.

ruzgar88
23-08-06, 16:58
Geçmiş olsun Ruzgar88. Çok üzüldüm. Tekrar tekrar geçmiş olsun. Bu arada geleceğin konusunda da her şey senin için hayırlı olsun. Sen keyfine bak.
Teşekkürler cnm benim sağ ol amin inşlh öle olur neyse sen devam etde ben de boş boş sıkılmayım oturmaktan bekliyorum öpüyorum

aybiyçe
23-08-06, 18:46
dişi einstein;
yazdıklarını uzun süredir takip ediyorum. çok güzel ve açık bir anlatımın var. kişiler ve olaylar hakkında her zaman ince ayrıntılara yer veriyorsun. yazdıklarını zevkel okuyorum. ellerine ve emeğine sağlık. devamını merakla bekliyorum

dişi einstein
23-08-06, 18:53
dişi einstein;
yazdıklarını uzun süredir takip ediyorum. çok güzel ve açık bir anlatımın var. kişiler ve olaylar hakkında her zaman ince ayrıntılara yer veriyorsun. yazdıklarını zevkel okuyorum. ellerine ve emeğine sağlık. devamını merakla bekliyorum

Yorumun için teşekkür ederim. Evet ayrıntılara önem veriyorum. Çünkü okurken o anı yaşamanızı istiyorum. Ne olup, bittiğini siz anlayın diyorum. Yazınca çok rahatlıyorum. Ne olursa olsun. Devamını vakit buldukça ekleyeceğim. Hepinizin ilgisine teşekkür ediyorum.

stormy
23-08-06, 19:43
Rica etsem 20. bolum ve ilerisini videolar kismina koyabilirmisiniz?Bulmak cok zor oluyor.

Kurdoglu
24-08-06, 02:23
"Hacer" klibin çok güzel olmuş. Bir Hacer hayranı olarak çok beğendim. Şarkı seçiminde tam O'na uymuş. Bunun için de Berika'nın tavsiyesine teşekkür ediyorum. Ellerine sağlık Kurdoğlu. Şarkının ritmiyle birlikte Hacer'in mimik ve hareketleri çok yerinde olmuş. Şu kadına bayılıyorum yahu. Bu kadar mı tatlı olur bir insan. Klibin ikinci kısmındaki şiir de çok güzel. Ellerine sağlık Kurdoğlu. Tekrar tekrar teşekkürler. Yeni klip çalışmalarını da bekliyoruz.
Rica ederim benim icin bir zevkti. Begendigine sevindim arkadasim. Evet sarki secimi sevgili Berikanindi. Ona da buradan tesekkurlerimi sunuyorum.

Bizde senin yeni calismalarini bekliyor disi einstein, unutma sakin ;)

dişi einstein
24-08-06, 17:03
Ruzgar88 sen bizi heyecandan öldüreceksin. Şaka bir yana yine çok iyi bir yerde kesmişsin. Bizleri(bunu kaç dafa söyledim bilmiyorum) merakta bırakma bu kadar. Hadi sana kolay gelsin. Ellerine sağlık.

ruzgar88
24-08-06, 19:51
Ruzgar88 sen bizi heyecandan öldüreceksin. Şaka bir yana yine çok iyi bir yerde kesmişsin. Bizleri(bunu kaç dafa söyledim bilmiyorum) merakta bırakma bu kadar. Hadi sana kolay gelsin. Ellerine sağlık.
cnm yok yok sizi meraktan öldürmeye niyetim yok devam ediyorum iki üç günden son yapacağım bir aksilik çıkmaz ise senin senaryo da hani harika gidiyor devam et devam

lostsever
25-08-06, 15:13
arkadaşlar 20 bölüm videosunun eski kaydı 2 sayfada mevcut.ancak son kısmı eksik. bu hafta ki bölümü kaydedebildiniz mi?

lostsever
25-08-06, 15:18
sevigili kurdoğlu ben de izledim hacer klibini
ve şunu fark ettim senin hacer aşkın bambaşka :img-grin2
türküyü ve yorumu çok beğendim. yeni sezonda hacer de yok sanırım.
umarım sevgili meltem pamirtanı başka dizilerde izleyebiliriz.
seni de ayrıca kutluyorum.

mydestiny
25-08-06, 15:51
nihayet bende izleyebildim klibi çok çok güzel olmuş gerçekten ..türkü ve yorumu bende çok beğendim ..

yeni klipler bekliyorum ..

PAN ZEHİR_
25-08-06, 15:53
dişi einstein çok güzeldi.cemal ve emre karşılaşması emrenin cemali yusuf sanması çok hoştu.devamını bekliyorum.yüreğine sağlık...ilham perisi seni hiç yalnız bırakmasın...

ruzgar88 şimdi ne olucak.yusufta geldi.tam bir karmaşa...devamını merakla bekliyorum.yüreğine sağlık...ilham perisi seni hiç yalnız bırakmasın...
(arkadaşlar tabi ben uzun zamandır senaryoları okumadığım için epey bir okuma yaptım.)

ruzgar88
25-08-06, 15:57
ruzgar88 şimdi ne olucak.yusufta geldi.tam bir karmaşa...devamını merakla bekliyorum.yüreğine sağlık...ilham perisi seni hiç yalnız bırakmasın...
(arkadaşlar tabi ben uzun zamandır senaryoları okumadığım için epey bir okuma yaptım.)
cnm öncelik ile bu güzel yorumun için teşekkür ederim evet işler karıştı bakalım ne olacak az kaldı sadece bir parça daha ekleyim ben den pasa uzun soluklu şeyleri yazamıyorum aslında ilk başladığımda baya bir şeyler vardı aklımda hatta hala var ama yazamadım sizleride bekletemek istemedim vakitde bulamadım o yüzden bitrdim son parçayıda ekleyeceğim birazdan beğenmene sevindim

PAN ZEHİR_
25-08-06, 16:44
ruzgar88 çok güzel bir son olmuş.herkes mutlu.çok hoş.yüreğine sağlık...ilham perisi seni hiç yalnız bırakmasın...
(bu senaryoyu burada noktaladığına göre belki artık tek atımlık senaryolar yazarsın.yazdıklarını okumak çok keyifli...yüreğindekileri paylaştığın ve bu güzel senaryoyu yazdığın için teşekkürler...)

ruzgar88
25-08-06, 16:49
ruzgar88 çok güzel bir son olmuş.herkes mutlu.çok hoş.yüreğine sağlık...ilham perisi seni hiç yalnız bırakmasın...
(bu senaryoyu burada noktaladığına göre belki artık tek atımlık senaryolar yazarsın.yazdıklarını okumak çok keyifli...yüreğindekileri paylaştığın ve bu güzel senaryoyu yazdığın için teşekkürler...)
cnm beğenmene sevindim ... kısa şeyler yazmayı isterim ama şu bir gerçek ki hayat türküsü bölünmüyor .. kısada olsa bölünmüyır bölünce tadı kaçıyor .. ya bu dizi başka ya çoook başka ... anlatabildim mi bilmiyorum ama beğenmene zevkle okumana sevindim cnm artık bitti zaen bir kaç haftadan da kayıt işlemleri için falan gideceğim yani bilg ile arada sırada ilgileneceğim tabi sezon başında da ben buralarda olmayacağım o yüzden artık yok belki arada kısa şeyler olurmu orasını bilemem ** aşimdilik bitti ve yorum için tekrara teşekkür ederim beğenmene sevindim

dişi einstein
25-08-06, 19:34
Ne yalan söyleyeyim 'Son' yazısını görünce üzüldüm. Artık senaryonu okuyamayacağız. Neyse ki mutlu bir sondu. Sana aynen katılıyorum. Bu dizi çok başka. Onun için bizlerin kafasında bir çok ışık oluşuyor. Ne yazık ki daha bir ay var. Ve bu süre nasıl geçecek bilmiyorum. Şimdiye kadar yazdığın her senaryo için sana çok teşekkür ediyorum. Cemal umarım bu sene senin düşündüğün gibi olmaz. Bu adama gülmek daha yakışıyor. Ellerine sağlık. Belki Panzehir'in dediği gibi yeni sezonda bir şeyler karalarsın umarım. Ayrıca sana işlerinde kolaylık gelsin.

ruzgar88
25-08-06, 19:38
Ne yalan söyleyeyim 'Son' yazısını görünce üzüldüm. Artık senaryonu okuyamayacağız. Neyse ki mutlu bir sondu. Sana aynen katılıyorum. Bu dizi çok başka. Onun için bizlerin kafasında bir çok ışık oluşuyor. Ne yazık ki daha bir ay var. Ve bu süre nasıl geçecek bilmiyorum. Şimdiye kadar yazdığın her senaryo için sana çok teşekkür ediyorum. Cemal umarım bu sene senin düşündüğün gibi olmaz. Bu adama gülmek daha yakışıyor. Ellerine sağlık. Belki Panzehir'in dediği gibi yeni sezonda bir şeyler karalarsın umarım. Ayrıca sana işlerinde kolaylık gelsin.
cnm bu güzel yorumun için teşekkür ederim ilerleyen zaman da zaten sezon başında aranızda olmayacağım belki arada sırada haft sonları ve bayramlarda burada olacağım o zamna da vakit bulursam yada elimde bir şeyler olursa eklerim eklemek isterim benim için büyük zevk veriyor ama senimde bana katıldığın gibi başka bir şey bu dizi ve uzun up uzun soluklu o kadra çoook zamana yayılması gereken işlenmesi gereken konu var ki....
neyse cnm sağ olaasın ve bu güzel yorum için teşekkür ederim

aybiyçe
25-08-06, 20:48
Rüzgarim Senin De Dediğin Gibi Yazdiklarini Burada Da Takip Ediyorum. Müthişsin. Senaryonun Mutlu Sonla Bitmesi Ayri Bir Güzellikdi.ellerine Sağlik. Umarim Son Diye Bizi Senaryosuz Birakmazsin

ruzgar88
25-08-06, 20:53
Rüzgarim Senin De Dediğin Gibi Yazdiklarini Burada Da Takip Ediyorum. Müthişsin. Senaryonun Mutlu Sonla Bitmesi Ayri Bir Güzellikdi.ellerine Sağlik. Umarim Son Diye Bizi Senaryosuz Birakmazsin
cnm benim beğenmene sevindim .. zaten ben istemesem de senaryosuz yani benim yazdıklarım olmayacak üni açılınca yani o zamna kadar da kısa yaza bilrsem eklemeye çalışırım ama yazabileceğimi pek sanmıyorum cnm neyse beğenmene sevindim yorum için de teşkür edeirm

berika
26-08-06, 15:47
Hacer klibin gerçekten çook güzel olmuş.Türkünün de bu kadar uyacağını tahmin etmemiştim.ELLERİNE SAĞLIK!

Kurdoglu
26-08-06, 17:45
Sizlerde sagolun varolun arkadaslar, begendiginize sevindim. Yeni bolumlerle birlikte yeni kliplerde gelecektir :)

Hacer'in diziden ayrildigini dusunmek bile istemiyorum sevgili lostsever, umarim onlarda Istanbulda olurlar. Yoksa dizimiz en parlak yildizini kaybeder, bu cok buyuk bir kayip olur hep dizimiz icin hemde gelecek vaad eden Turk Sinemasi icin :)

lostsever
28-08-06, 17:38
sevgili rüzgar
bugun okuyabildim senaryonu. sonu en azından benim istediğim gibi olmuş.hayat ve yusuf evlenmiş herkese mutlu son yazmışsın. benimde ufak denemelerim oldu umarım sende benimkini beğenirsin.
sevgiler..

dişi einstein
28-08-06, 18:12
Tebrik ederim lostsever. Düşündüklerini senaryo şeklinde aktarman çok güzel olmuş. Ruzgar88 senaryosunu bitirdi.Şimdi de senin senaryonu okuyoruz.Yaratıcı fikirlerinin devamını bekliyorum. Ben beğendim. Ellerine sağlık.
Hadi kolay gelsin. Çok bekletme bizleri.

lostsever
28-08-06, 20:55
Tebrik ederim lostsever. Düşündüklerini senaryo şeklinde aktarman çok güzel olmuş. Ruzgar88 senaryosunu bitirdi.Şimdi de senin senaryonu okuyoruz.Yaratıcı fikirlerinin devamını bekliyorum. Ben beğendim. Ellerine sağlık.
Hadi kolay gelsin. Çok bekletme bizleri.
teşekkür ederim arkadaşım desteğin için.
beğenmene sevindim. bölüm bölüm eklemeye çalışıcam.
bende seninkileri büyük zevkle okuyorum. sende bekletme bizleri.
sevgiler.

ruzgar88
28-08-06, 21:05
sevgili rüzgar
bugun okuyabildim senaryonu. sonu en azından benim istediğim gibi olmuş.hayat ve yusuf evlenmiş herkese mutlu son yazmışsın. benimde ufak denemelerim oldu umarım sende benimkini beğenirsin.
sevgiler..
cnm beğenmene sevindim senin denemelei göremedim ama eminim beğenirim birazdan bakarım hemen yorum için de teşkkür ederim

ruzgar88
28-08-06, 21:14
lostsever
cnm senaryonu okudum ve çoook beğendim üretkenliğine hayran kaldım çook güzel yazmışın ve farklı bir açıdan yaklaşmmışın tebrik ederim ...
eğer yanlış anlamazsan bir de isteğim olacak anlatırken biraz daha açarsan senaryona daha da heyecankatmış olacaksın ve o zmana sanki gerçketen içinde yaşıyormuşuz gibi olacağımızı yada ben olacağımı düşünüyorum denersen sevinirim
çoook güzel olmuş devamını sabırsızlık ile bekşliyorum cnm

lostsever
30-08-06, 14:18
sevgili rüzgar
beğenmene sevindim. olumlu olumsuz tüm eleştirilerini yazmanı isterim.
bence diyalog yazmada çok iyi değilim hele de sen ve dişi einstein nin yazdığı gibi şiveleriyle yazmakta çok zorlanıyorum.

Dişi einstein
sonunda düğün günü geldi. dün girip bakamamıştım bu sabah ilk işim hayat türküsüne tıklamak oldu. cemalin düğün günü yaşadıkları tam düşündüğüm gibi olmuş. yengenin özeleştiriside çok hoşuma gitti. ve yazdığın diyaloglara bayıldım herkes çok gerçekçi.
ellerine sağlık.

dişi einstein
30-08-06, 15:50
Lostsever yorumun için çok teşekkür ediyorum. Senin senaryolarına gelince, ben gerçekten çok beğeniyorum. Karakterlerin duygularını hissedebiliyorum. Bu da yetmez mi sence? Zaten bunlar bizim hayal gücümüz. Olmasını beklediğimiz şeyler ve bence sen bu işte çok başarılısın. Hatta bu konuda geç kalmışsın. Ben bir kere daha demiştim: İnsan yazınca rahatlıyor diye. Evet gerçekten rahatlıyor. Hele işin işine gerçekten sevdiğin bir şeyi yazmak girince daha bir rahatlıyorsun. Tekrar tekrar okuduğumda bunu anlayabiliyorum. Ruzgar88 senaryo başlığını açıp, düşündüklerini bizimle paylaşınca ben de deneyeyim dedim. O da iyi ki böyle bir başlık açmış, ben de onun gibi buraya iyi ki bir şeyler yazmışım. Ayrıca bizim dizimizde konular çok geniş. Dolayısıyla hayal gücümüz de artıyor. Sen de bunu farkettin. İyi ki sen de bunu farkettin ki bizlerlesin. Biz de aklındakileri okuyabiliyoruz. Yakında ben de yazmayı bitireceğim. Çünkü çok yoğun bir döneme giriyorum. Ama senin yazdıklarını takip edeceğim. Umarım başka arkadaşlarımızı ya da emekli arkadaşımız Ruzgar88 'i de burada tekrar görürüz. Kolay gelsin Lostsever.

mavigece07
30-08-06, 16:07
Ya son bölümde melih görgünü öldürdüler:img-sorry

lostsever
01-09-06, 09:32
sevgili disi einstein desteğin için tekrar teşekkürler.
yeni yazdıklarımı ekliyorum.
sende heyecan son hız devam ediyor. dizimizin misyonunu çok güzel devam ettiriyorsun. silah ve maganda kurşunları ülkemiz gerçeği. çok kişinin canı yandı, hergün bir haber görüyoruz. sende yazınca bir anda irkildim.
umarım osmana bişey olmaz. haceri düşünemiyorum bile.
devamı dört gözle bekliyorum
sevgiler.

dişi einstein
04-09-06, 15:30
Lostsever senaryonu heyecanla takip ediyorum. Birden Büyükada'yı özlettin bana. Çok iyi bir pazar günüydü. Umarım Yusuf ile Hayat'ın arasındaki sorunlar aşılır. Bu arada dizimizin başlamasına az kaldı. Bakalım bizim senaristler neler düşünmüşler?

hewal
04-09-06, 15:48
Tüm çalışma ekleyen arkadaşlara çok teşekkürler dişi einstein özellikle son resimler bir harika çok teşekkürler..

timci
04-09-06, 22:20
hayat türküsünün yeni bölümleri ne zaman başlayacak arrkadaşlar bilen varmı?trt 1 de eski bölümlerin tekrarını neden vermiyolar acaba?

dişi einstein
04-09-06, 22:32
hayat türküsünün yeni bölümleri ne zaman başlayacak arrkadaşlar bilen varmı?trt 1 de eski bölümlerin tekrarını neden vermiyolar acaba?
23 Eylül'de başlayacak. Hatta TRT yeni sezon tanıtım reklamlarına başladı. Yeni sezon 18 Eylül'de başlıyormuş. Bizim ekip de oradaydı. Canan Güven, Aslı Yılmaz, Devin Özgür Çınar, Tolga Evren ve Melih Görgün.
Bu arada yorumun için teşekkürler Hewal. Vakit buldukça yeni resimler ekleyeceğim. Ayrıca Kurdoğlu 20. bölüm videosu için çok teşekkür ederim. Onlar olmasa bu yoğun dönemimde hiç rahatlayamayacağım.

timci
04-09-06, 22:41
23 Eylül'de başlayacak. Hatta TRT yeni sezon tanıtım reklamlarına başladı. Yeni sezon 18 Eylül'de başlıyormuş. Bizim ekip de oradaydı. Canan Güven, Aslı Yılmaz, Devin Özgür Çınar, Tolga Evren ve Melih Görgün.
Bu arada yorumun için teşekkürler Hewal. Vakit buldukça yeni resimler ekleyeceğim. Ayrıca Kurdoğlu 20. bölüm videosu için çok teşekkür ederim. Onlar olmasa bu yoğun dönemimde hiç rahatlayamayacağım.
23 eylül çok geç ama,dizimizi o keyifli saatleri izlemeyi çok özledim,neyse biraz daha bekleriz artık...haber verdiğin için sağol dişi einstein;)

lostsever
05-09-06, 09:40
dişi einstein
beğenmene sevindim. büyükada yı bende özledim. uzun zaman oldu gitmeyeli en azından bu şekilde yad edim istedim.
bende çok merak ediyorum dizinin nasıl başlıyacağını neler olacağını.

mavinur
11-09-06, 23:51
arkadaslar hayat turkusunun resimleri yokmu ozellikle hayatla yusufun bayiliyorum su ikiliye..birde yusufun evlenme teklifini yazabilirmisiniz yani konusmasini evlenme teklifi etmeden onceki konusmayi

berika
12-09-06, 00:02
Dizimizin resimlerine ve videolara ulaşmak için forum ana sayfasında alt taraflarda 'müzik&resim&video' bölümünden hayat türküsünü tıklayarak ulaşabilirsin.

dişi einstein
15-09-06, 19:19
Sevgili lostsever senaryon çok iyi gidiyor. Fragmanları da izledikçe kafamızda bir sürü şey oluşuyor. Yazma gücümüz genişliyor. Ben de birkaç içinde bitireceğim. Artık sen devam edersin. Ben seni takip edeceğim. Yeni bölümler başladıkça yine fikirler burada yazıya dökülür umarım. Ellerine sağlık...

lostsever
16-09-06, 08:54
Sevgili lostsever senaryon çok iyi gidiyor. Fragmanları da izledikçe kafamızda bir sürü şey oluşuyor. Yazma gücümüz genişliyor. Ben de birkaç içinde bitireceğim. Artık sen devam edersin. Ben seni takip edeceğim. Yeni bölümler başladıkça yine fikirler burada yazıya dökülür umarım. Ellerine sağlık...
takip etmen beni çok sevindirdi.bende senin yazdıklarını bekliyorum.
şu aralar fazla vakit ayıramıyorum ama elimden geldiği kadar devam etmeye çalışıcam.
sevgiler.

hewal
16-09-06, 10:35
Sevgili volvox fragmandan resimler eklemişsin buda demek oluyorki fragmanı çekmişsin :)Resimler için çok teşekkürler acab fragmanıda ekleyecekmisin çok merak ediyorum neler olacak bu arada Devin'i çok zayıflamış gördüm..

lostsever
16-09-06, 12:01
Sevgili volvox fragmandan resimler eklemişsin buda demek oluyorki fragmanı çekmişsin :)Resimler için çok teşekkürler acab fragmanıda ekleyecekmisin çok merak ediyorum neler olacak bu arada Devin'i çok zayıflamış gördüm..
evet yaa videoyu ekleyebilirseniz çok sevinicem
çünkü en çok mektubu merak ediyorum.

dişi einstein
16-09-06, 15:09
Çok teşekkür ederim Volvox. Şu mektup olayını çok şükür anlayabildik. Sağ olasın. Bu arada mydestiny imzaların yine çok iyi olmuş. Eline sağlık.

Kurdoglu
16-09-06, 22:22
Fragman icin cok tesekkurler sevgili volvox. Henuz bende gorememistim, sayede gordum.

Senin de yuregine saglik sevgili mydestiny, cok guzel imzalar eklemissin. Hatta harikalar otesi imzalar diyebilirim :)

mydestiny
17-09-06, 12:35
teşekkür ederim beğenmenize sevindim. ;)

Fragmanı bende izleyememiştim teşekkürler volvox

lostsever
22-09-06, 08:51
yeni resimler için teşekkürler dişi einstein ve volvox.
resimlere baktım da ne güzel çıkmışlar ne kadar içtenler.

timci
22-09-06, 12:07
dişieinstein resimler süper,çok güzel eklediğin için teşekkürler eline sağlık.Devin çok güzel çıkmış,tatilde bayağı ynmış heralde,tenin rengine bayıldım...

lostsever
23-09-06, 11:13
23.bölüm videosu için teşekkürler eaa

Fettan
23-09-06, 13:00
dişi einstein set arkası resimler harika Devin herzamanki gibi çok doğal çok seviyorum onu...

Kurdoğlu ve eaa bölüm videoları için sonsuz teşekkürler

volvox fragman için teşekkürler

mydestiny imzalar süper olmuş..

dişi einstein
23-09-06, 22:23
Ena çok hızlısın. Resimler çok güzel. Umarım videoyu da ekleyen biri olursa çok sevinirim. Çok teşekkür ederim. Çok özlemişim bu yüzleri ekranda görmeyi.

ena
23-09-06, 22:35
Valla şimdilik sadece reklam yaptım:) Pazartesi cuma arası çok yoğun sınavlarım olacak...Ondan sonra tamamını ekleyeceğim.40 kadar resim çekebildim..Başını ve sonundan birazını kaçırdığım için oralardan resim yok ne yazık ki:)

lostsever
23-09-06, 23:38
süpersin ena
hakikatten bu ne hız. çok sevindirdin bizleri.
ellerine sağlık sınavlarında başarılar.

Kurdoglu
24-09-06, 00:18
Resimler icin cok tesekkurler sevgili ena.

ehlocan
25-09-06, 10:54
Tüm çalışmlar için hepinize çok teşekkürler arkadaşlar.Sevgili dokuz proğramı eklemiş olmana çok sevindim izlememiştim ve set arkasınında tıpkı dizimiz gibi samimi ve sıcak olduğunu gördük zaten Betül Arım ve Jale Aylanç müthiş sempatik insanlar ..

Arkadaşlar elimdeki diğer fotoları tek tek upload etmek yerine rar haline getirerek ********** e attım. 2mb civarı. Bu seferlik böyle olsun...Buyrun...

http://**********.de/files/34201758/...ue_fotolar.rar (http://**********.de/files/34201758/Hayat_Tuerkuesue_fotolar.rar)

Resimleri tek tek eklemek yerine bu şekilde eklemiş olman çok daha büyük kolaylık çok teşekkürler sanada sevgili ena ...

Kurdoglu
25-09-06, 18:43
Sevgili DOKUZ ekledigin program icin cok tesekkurler. Aslinda ben butun oyuncularin konusacagini beklemistim, ama Devin dahil bir cogu konusmamis bile. Konusanlar da acik konusmak gerekirse pek konusamamislar, artik neden kaynaklandigini bilmiyorum, ama duygu ve dusuncelerini cok net bir sekilde aksettirememisler. Neyse yinede izlemek guzeldi, cok tesekkurler.

Sevgili FETTAN, ekledigin DEVIN imzasi cok guzel olmus, ellerine ve yuregine saglik arkadasim !

dişi einstein
25-09-06, 20:38
Video için çok teşekkür ederim Kurdoğlu. Gerçekten çok makbule geçti. Sana da zahmet verdik. Emeğine sağlık. Bu arada çekim arkasındaki düşüncene ben de katılıyorum. Ama bu program her hafta yayınlanacak. Dolayısıyla ara sıra bizim diziye tekrar uğrarlar diye düşünüyorum. Zaten daha ilk bölümlerinin çekim arkasıydı. Dolayısıyla daha başka şeyler de gösterirler.
Dokuz'a bir kez daha teşekkür ediyorum. Fettan'ın çalışması da çok güzel olmuş. Elllerinize sağlık. Birkaç bölüm olsun ben de artık yeni kliplerimi yapmaya başlarım. Hepinize hayırlı Ramazanlar...

Sumey
25-09-06, 21:32
Selam arkadaslar... ya benim bir ricam olacakti...
Ben tatile gittigim icin 11. bolum'den itibaren 18. bolume kadar Hayat turkusunu izleyemedim... eger sizde bu bolumlerden birisi varsa lutfen gonderebilirmisiniz??? simdiden tessekurler... ;)

Sumey
25-09-06, 22:07
ya birisi bana yardimci olabilirmi??:img-angel
bazi bolumleri **********'den indirdigimde acilmiyor (rar. yaziyor arkasinda)
bunu nasil cozebilirim?? Hic bilginiz varmi???

aşk_oyunu
25-09-06, 23:09
resimler çok güzel saolun

aşk_oyunu
25-09-06, 23:32
lostsever çok güzel gerçi daha önce hiç yorum yapmadım ama okuyorum dewamını bekliyorum...

lostsever
26-09-06, 23:14
lostsever çok güzel gerçi daha önce hiç yorum yapmadım ama okuyorum dewamını bekliyorum...
takip etmene sevindim aşk oyunu ama bu aralar işlerimin yoğunluğundan dolayı bakamıyorum. yazın evde vakit geçirmek için birebirdi.
elimden geldiği kadar devam ettirmeye çalışıcam.
sevgiler.

lostsever
27-09-06, 08:54
sevgili eaa,ena ve kurdoğlu
bu güne kadar yayınlanan bölümlerin videoları için tekrar teşekküler.
sizlerin sayesinde çok güzel arşivim oldu. eksik bölümlerden haberiniz varmı? onlarıda ekleyebilirseniz çok sevinicem.
sevgiler...

lostsever
30-09-06, 09:11
bölüm fragmanını eklediğin için çok teşekkürler ena. mektup olayı bu bölümdeymiş.
dişi einstein fotogralar için sende çok saol.
sevgiler.

dişi einstein
30-09-06, 21:55
Ena fragmanı eklediğin için çok teşekkürler. Bu içli müziğe bayılıyorum. Bu arada yine resim ekleyeceğim vakit bulursam eğer. Bu sayfaya yaptığınız emekler için tekrar tekrar teşekkürler...

asabi şirin
04-10-06, 13:27
tekrardan merhaba
arkadaşlar sayenizde hayat türküsünün çok sevdiğim bölümlerinin arşivine sahip oldum.bununla ilgilenen tüm arkadaşlara çok tşk ediyorum.yalnız şu aralar dosya indirmede sorun yaşıyorum.
bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlara tekrar tşk.ler elinize ve yüreğinize sağlık.

dişi einstein
06-10-06, 19:14
Fragman için çok teşekkür ederim Ena. Ayrıca video ekleyen arkadaşlardan bir ricam olacak. Acaba 25. bölümü ekleyebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

meli90
06-10-06, 20:04
selamlar
disi einstein öncelikle ekledigin resimler icin tesekkürler. ama bir sorum olacakti:
resimler cekim setindenmi? yaninda bisey yazmadigi icin soruyorum, demekki yusuf yakinda uyaniyormu?

eaa
06-10-06, 21:03
sevgili eaa,ena ve kurdoğlu
bu güne kadar yayınlanan bölümlerin videoları için tekrar teşekküler.
sizlerin sayesinde çok güzel arşivim oldu. eksik bölümlerden haberiniz varmı? onlarıda ekleyebilirseniz çok sevinicem.
sevgiler...

Ne yazikki eksik bolumler bende de yok. Belki dizinin bolumleri bir daha tekrar edilirse tamamliyabiliriz . Ama emin olabilirsiniz eger bolumler elime gecerse bende burada sizlerle paylasicam.

eaa
06-10-06, 21:05
Fragman için çok teşekkür ederim Ena. Ayrıca video ekleyen arkadaşlardan bir ricam olacak. Acaba 25. bölümü ekleyebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

25. bolum eklendi. Ne yazikki sunan arkadaslar ilk yayinlandigi zaman kaydedememisler. Tekrarini kaydedip sundular o nedenlede bolum bugune kaldi.

dişi einstein
06-10-06, 21:43
selamlar
disi einstein öncelikle ekledigin resimler icin tesekkürler. ama bir sorum olacakti:
resimler cekim setindenmi? yaninda bisey yazmadigi icin soruyorum, demekki yusuf yakinda uyaniyormu?

Resimler önümüzdeki günlerde yayınlanacak bölümlerden. Yusuf uyanıyor. Zaten elinde aynası var. Sanırım ne kadar zaman geçtiğine bakıyor. Ama morali iyi değil galiba. Hayat yine O'na destek oluyor.
Bu arada eaa video için çok teşekkür ederim. Emeğine sağlık. Diğer bölümleri de bekliyoruz. İlginize tekrar tekrar teşekkür ederim.

dişi einstein
07-10-06, 22:12
Resimler için çok teşekkürler Ena. Bakıyorum yine çok hızlısın. Emeğine sağlık. Devamını bekliyoruz.

lostsever
08-10-06, 01:20
bencede ena yine çok hızlısın. çok harika resimler çekmişsin.
ayrıca sana da teşekkürler dişi einstein,bugun görebildim resimleri,demekki yusuf uyanıyor. bencede morali bozuk gibi.
ellerinize sağlık..
sevgiler.

kırşehirli
08-10-06, 22:30
arkadaşlar kimin elinde varsa 26. bölümü ekleyebilirmi maç yüzünden seyredemedim şimdiden ekleyen arkadaşa teşekkürler

lostsever
09-10-06, 12:55
Merhaba Arkadaslar,
Ben bu bolumleri buraya ekliyorum ama bolumleri ripleyen ben degilim bu nedenle bolumleri ripleyen ve buraya eklememe musade eden arkadaslara bor tesekkur borcum var. Tr-Dizi ve E-sipa daki ripci arkadaslara bu nedenle cok tesekkurler. Ozelliklede Hayat Turkusu 2. sezon bolumlerini ripleyen Hsito'ya.
Iyi Seyirler.

sevgili eaa
sana, sana bu imkanı sunan Tr-Dizi ve E-sipa daki arkadaşlara ayrıca Hsito'ya çok teşekkür ediyorum.

sayenizde çok güzel arşivimiz oluyor.
sevgiler.

kırşehirli
10-10-06, 00:19
26.Bölümü koyan arkadaşıma çok teşekkür ediyorum indirip izleyecem sayesinde

dişi einstein
10-10-06, 19:37
Sevgili Eaa,
26. bölümü de eklediğin için sana ve sana yardımcı olanlara çok teşekkür ediyorum. Hepinizin emeğinize sağlık. Devamını bekliyoruz ne diyelim...

**Tugce**
11-10-06, 22:46
Ena ve gssealment işallah doğru yazmışımdır,imzalar çok güzel olmuş,emeğinze sağlık

timci
11-10-06, 23:09
Sevgili
eaa 26.bölüm için,

ena resimler ve imza için,

Gsealment imza için eşekkürler...

Hepinizin emeğine sağlık...

dişi einstein
13-10-06, 17:37
Ena klibin muhteşem olmuş. Zaten bu müzik en iyi şekilde anlatırdı bu sahneleri. Çok teşekkür ediyorum. Yeni çalışmalarını bekliyorum.
İmza yapan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Hepsi çok güzeller. Ellerinize sağlık.

lostsever
14-10-06, 11:37
sevgili ena
bende bu sabah kilbini hemen indirip izledim. çok çok güzel olmuş. özellikle geçişler harika.
ellerine sağlık...

h_ziraat
14-10-06, 23:47
klibini izledim ve benim çok sevdiğim o müziği de duydum çok beğendim ena teşekkürler, volvox gecenin bu saati hazırladığın videolar için çok teşekkürler..

volvox
15-10-06, 23:30
Sevgili ena klibin harika olmuş. Ellerine, emeğine, güzel yüreğine sağlık.

ena
16-10-06, 00:23
Kliple ilgili yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Herkesin beğenmesine çok sevindim..

Sevgili volvox, özel çalışman harika...En etkileyici sahnelerden birini seçmişsin. Ve renkler de enfes olmuş..Ellerine, emeğine sağlık..

sezinti
16-10-06, 00:26
Sevgili ena

emeklerin ve paylaşımlar için çok teşekkür ediyorum

Sevgili volvox

özel çalışmanızı çok ama çok beğendim. Masaüstü olarak kullanabilirmiyim.
emeğinize ve ellerinize sağlık.

lostsever
16-10-06, 10:55
Sevgili Ena,Sevgili Timci, Sevgili Volvox

hepiniz harikasınız. eklediğiniz resimler,videolar ve özel çalışmalar birbirinden güzel. Bunlar bizlerle paylaştığınız için bende çok teşekkür ediyorum.

Sayenizde forumumuz giderek güzelleşiyor.

Emeklerinize ve ellerine sağlık.

Sevgiler.

hewal
16-10-06, 11:42
Sevgili ena seçmiş olduğun müzik benim favori santçılarımdan Ahu Sağlam'ın olduuğu için ayrı bir keyif izlemek ayrıca Hayat ve öğrencilere yapılmış bir kliple çok güzel bütünleşmiş.İzlerken çok duygulandım sanki HayAt'la birlikte bzide orda yaşadık ve şu an çocukları bizde özlüyoruz.Emeğine yüreğine sağlık..

İmza ve avaytrlar içinde hem ena'ya hem timci'ye çok teşekkürler..

Volvox uzun zaman sonra ilk kez özel çalışma ekledin sayfamıza ve çok güzel sahnelerden biri ayrıca videolar içinde çok çok teşekkürler...

lostsever
17-10-06, 09:10
sevgili eaa
27 bölüm videosu için çok teşekkür ediyorum.
Sana bu imkanı sunan TR-Dizideki arkadaşlara da selamlar.

ena
17-10-06, 13:24
eaa, çok teşekkürler 27.bölüm için.Velakin benim sana teşekkür borcum sadece bu bölümden ötürü de değil..Benim için elindeki bütün videoları tek tek upload ettiğin için de sağol..Paylaşımcı insansın vesselam:)

volvox, ebru-cemal üzerine ihtisas yapıyorsun bu aralar:) E ama o sahnelerden sonra kim yapmazdı ki?:) Yeni çalışman da çok güzel olmuş..Yine çok sevdiğim bir repliği seçmişsin..Kardeşi bile olsa... . Teşekkürler emeklerin için..Ellerine, emeğine sağlık.

volvox
17-10-06, 13:32
Arkadaşlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Beğendiyseniz ne mutlu bana. Bütün karakterleri çok seviyorum ama Cemal'le Ebru'nun yeri ayrı :)

Sevgili eaa 27.bölümün tamamı için çok teşekkürler.

Kub
17-10-06, 19:03
bu da özel bölüm arkadaşlar...

HT-özel (http://**********.de/files/24072301/hayat_tuerkuesue_oezel_boeluem__yinebizbizeyiz.com _.rar.html)

bu bolumu indirmeye calisiyorum olmuyor neden aceba???

ena
17-10-06, 19:11
rapidsharedan silinmiş olması muhtemeldir..en kısa zamanda tekrar yüklerim..:)

dişi einstein
17-10-06, 19:26
Bölümün tamamını ekleyen eaa'ya, güzel repliklerle dolu çalışmalar için volvox'a çok teşekkür ederim. Emeğinize sağlık.

Kub
17-10-06, 20:11
HAYAT TURKUSU 25. BOLUM

1. PARCA (http://**********.de/files/35732695/Hayat_Tuerkuesue_Bl_25_By_Hsito.part1.rar)
2. PARCA (http://**********.de/files/35731838/Hayat_Tuerkuesue_Bl_25_By_Hsito.part2.rar)
3. PARCA (http://**********.de/files/35732948/Hayat_Tuerkuesue_Bl_25_By_Hsito.part3.rar)
4. PARCA (http://**********.de/files/35732853/Hayat_Tuerkuesue_Bl_25_By_Hsito.part4.rar)

Merhaba Arkadaslar,
Ben bu bolumleri buraya ekliyorum ama bolumleri ripleyen ben degilim bu nedenle bolumleri ripleyen ve buraya eklememe musade eden arkadaslara bor tesekkur borcum var. Tr-Dizi ve E-sipa daki ripci arkadaslara bu nedenle cok tesekkurler. Ozelliklede Hayat Turkusu 2. sezon bolumlerini ripleyen Hsito'ya.

Iyi Seyirler.

merhaba,
ben hayat turkusunun 25. bolumunun 2. parcasini indiremiyorum... neden aceba?

Kub
17-10-06, 20:14
rapidsharedan silinmiş olması muhtemeldir..en kısa zamanda tekrar yüklerim..:)

Tamam tessekurler :img-grin2

Kara Vicdanli
18-10-06, 15:34
Herkezin emegi icin tskler cok güzel seyler var, hazine bulmus gibi sevindim ;)

Kub
18-10-06, 21:12
Arkadaslar eMule den dizimizin 14. Bolumunu indirmis bulunmaktayim :) Izlemek isteyenler icin linkler asagidadir:

Bolum 14 - Parca 1 (http://**********.de/files/24156097/Bolum_14_-_Parca_1.rar.html)
Bolum 14 - Parca 2 (http://**********.de/files/24157310/Bolum_14_-_Parca_2.rar.html)
Bolum 14 - Parca 3 (http://**********.de/files/24158012/Bolum_14_-_Parca_3.rar.html)

Not: Baska bolumler de gelecektir, surprizlere kendinizi hazirlayin :)

Selam,
ben 14. bolumu indiremiyorum, silinmis, tekrar ekleyebilirmisin?

BERNA
18-10-06, 21:30
Bir rica da benden :)

Ben de Hayat Turkusu'nu gecen sezon zevkle izliyordum. Ben de buraya girip yorum yazmak istiyorum ama yurtdisinda oldugum icin yeni bolumleri ancak izleyebiliyorum, sorunum ise yeni sezonun ilk bolumu olan 24. bolumun linkinin silinmis olmasi. Digerlerinde bir sorun yok, onlari bugun itibariyle indirmeye basladim.

Simdiden tesekkurler
BERNA

Kub
18-10-06, 21:30
Selam,
15. bolum varmi aceba? Varsa eklermisiniz?

Kub
18-10-06, 21:36
selam,

12. ve 13. bolumler de silinmis galiba indiremiyorum.. eklermisiniz??:img-grin2

BERNA
18-10-06, 21:40
Her ikinize de cok tesekkur ederim arkadaslar, cok naziksiniz

Foruma katilmak icin daha bir sabirsizlandim simdi ;)

ena
18-10-06, 21:58
rica ederiz sevgili berna...:) zevkle...

sevgili kub, çok kötü denk geldi ama hep hazırda olmayan bölümlerden istekte bulundun..En kısa zamanda onları da ekleyeceğiz inşallah eaa arkadaş sayesinde:) Kusura kalma..

eaa
18-10-06, 22:07
merhaba,
ben hayat turkusunun 25. bolumunun 2. parcasini indiremiyorum... neden aceba?

Daha once sorun cikmadan arkadaslar yukleyebilmis ama bir peoblem cikti herhalde. En kisa zamanda tekrar upload etmeye calisicam.

Sumey
19-10-06, 13:10
selam,

ya benim anlamadigim bir sey var... 24. bolum 23. bolumun bittigi yerden baslamiyor. Bir anda Istanbula atliyorlar 24. bolumde... Bu arada neler oldu hic gostermiyorlar... Niye aceba??

volvox
20-10-06, 13:45
Sevgili ena çalışman harika olmuş.Ellerine,emeğine sağlık.

ena
20-10-06, 20:35
Sevgili ena çalışman harika olmuş.Ellerine,emeğine sağlık.

eyvallah..saatlerce yılmadan benimle uğraşan hocam sağolsun :)

fragman için çok çok teşekkürler..trt'nin cümle programlarını dinlemekten yorulmuştum valla:)

lostsever
21-10-06, 10:10
teşekkür edecek çok arkadaşım var.
fragman ve resimler için Volvox'a
özel çalışmaların harika olmuş Ena,
ve bir çok seven kazansın diye tekrar güncellediği bölüm videoları için Eaa'ya
çok teşekkürler, ellerinize ve emeklerinize sağlık.
hepinize sevgiler.

hewal
21-10-06, 10:14
Ena Sevcan ve babası için yapmış olduğun özel çalışma çok hoş olmuş Dizinin en önemli sahnelerinden biriydi şu ana kadar izlmeiş olduklarımızdan..

Volvox sanada çok teşekkürler fragman için fragmana dayanarak bölüm tahminimi yaprtım ama sana teşekkür mesajımı ancak yazıyorum...

henalama
22-10-06, 22:07
son bölümde ebruyla cemalin deniz kenarındaki konuşmalarını da koyabilirseiz çok sevinirim arkadaşlar.

rihanna
24-10-06, 13:30
çalışmalar süperrrrrrrrrrrrr ;)

dişi einstein
26-10-06, 16:04
Videoları ekleyen(fragman,bölmü tamamı sahneler olsun) sevgili Volvox, eaa ve Dokuz'a çok teşekkür ediyorum. Sizler emek harcamasanız biz tekrar tekrar bu diziyi nasıl izleyeceğiz? Çalışman çok güzel olmuş Ena. Tekrar tekrar teşekkürler. Emeğinize sağlık.

lostsever
27-10-06, 14:59
arşive bir bölüm daha eklediğim için eaa ve dostlarına,
bölüm fragmanı ve resimler için Ena ya
Ebru-Cemal aşkını klibe döken Volvox'a
sevgili Dokuz,Erten07
hepinize çok teşekkürler. hepsi birbirinden güzel....

ena
27-10-06, 15:47
Sevgili volvox:)
Ebru-Cemal klibini heyecanla bekleyenlerden biri olarak beklediğime değdiğini belirtmek isterim.Gerçekten çok güzel sahneler seçmişsin.Şarkının sözleriyle görüntülerin uyumu çok iyiydi gerçekten..Ebru ve cemal'in konuşmalarını sesli olarak aldığın yerler de gerçekten çok can alıcı replikler..Tekrar tekrar izleyeceğim bir klip olmuş..Şarkı zaten enfes.Playlistimin daimilerinden oldu bile..

Ellerine emeğine sağlık..Tüm zor koşullara ve movie maker'ın engellemelerine rağmen inatla ve iradeyle klibini bizlerle paylaştığın için çok teşekkürler.:)

eebi
27-10-06, 17:53
volvox gerçekten çok güzel olmuş klip bi şarkının sözleri bu kadar mı uyar ya ayrıca ben o şarkıyı çok sevdim bu şarkıyı nerden bulabilirim bana yardım ederseniz sevinirim ben aradım ama bulamadım lütfenn gerçekten çok güzel bi şarkı benim o şarkıyı bulmam lazım kesinlikle

dişi einstein
27-10-06, 18:29
Volvox klibin çok güzel. Gerçekten şarkı sahnelere o kadar uyumlu ki...Çok beğendim. Ellerine sağlık. Yeni klipler bekliyoruz. Zaten Ebru ile Cemal'e bayılıyoruz. Bu klip de tam onlara göre olmuş. Ena fragman için çok teşekkürler. Sayende tekrar tekrar izliyorum. Resimler için de sağ ol. Hepinizin emeğine sağlık.

ruzgar88
28-10-06, 12:43
Lostsever yorumun için çok teşekkür ediyorum. Senin senaryolarına gelince, ben gerçekten çok beğeniyorum. Karakterlerin duygularını hissedebiliyorum. Bu da yetmez mi sence? Zaten bunlar bizim hayal gücümüz. Olmasını beklediğimiz şeyler ve bence sen bu işte çok başarılısın. Hatta bu konuda geç kalmışsın. Ben bir kere daha demiştim: İnsan yazınca rahatlıyor diye. Evet gerçekten rahatlıyor. Hele işin işine gerçekten sevdiğin bir şeyi yazmak girince daha bir rahatlıyorsun. Tekrar tekrar okuduğumda bunu anlayabiliyorum. Ruzgar88 senaryo başlığını açıp, düşündüklerini bizimle paylaşınca ben de deneyeyim dedim. O da iyi ki böyle bir başlık açmış, ben de onun gibi buraya iyi ki bir şeyler yazmışım. Ayrıca bizim dizimizde konular çok geniş. Dolayısıyla hayal gücümüz de artıyor. Sen de bunu farkettin. İyi ki sen de bunu farkettin ki bizlerlesin. Biz de aklındakileri okuyabiliyoruz. Yakında ben de yazmayı bitireceğim. Çünkü çok yoğun bir döneme giriyorum. Ama senin yazdıklarını takip edeceğim. Umarım başka arkadaşlarımızı ya da emekli arkadaşımız Ruzgar88 'i de burada tekrar görürüz. Kolay gelsin Lostsever.

cnm yaa yorumu ne zamna yaptın bilmiyorum ama okuyunca bir an böle duygulanasım geldi yaww....
sahiden emekli olmuş gibi oldum ....
bilmiyorum biliyormusun üni için şehir dışında ve yurtta kalıyorum o yüzden diziyi izleme gibi bi şansım olmuyor ** arada eve kaçamak yaptığım da izleyebiliyorum o zamn da yorumlara bile katılamıyorum ..
aslını istersen dizi ist e taşınınca biraz burkuldum .... ben kevenliyi çok özledim ... belki de bu yüzden dir..
ama biliyormusun bu msjnı okumak bana öle ii geldiki teşkkür ederim cnm ...

PAN ZEHİR_
28-10-06, 12:49
merhaba arkadaşlar...
yazdığınız o güzelim senaryolara aramı verdiniz?bakıyorum ama...:img-cray:
önceden ne güzel her geldiğimde yeni bir senaryo oluyodu şimdi :img-cray:
belki arada sırada da olsa yazarsını yine?:img-grin2

PAN ZEHİR_
28-10-06, 16:35
rüzgar88 çok güzeldi.şimdi ne olucak.yüreğine sağlık...ilham perisi seni hiç yalnız bırakmasın...

sezinti
29-10-06, 02:34
Sevgili ena

Emeğine ve ellerine sağlık, çok güzel bir çalışma olmuş, çok beğendim

eebi
29-10-06, 08:19
ena gerçekten çok hoş olmuş çalışman. şarkı için de çok teşekkür ederim

dişi einstein
29-10-06, 11:38
cnm yaa yorumu ne zamna yaptın bilmiyorum ama okuyunca bir an böle duygulanasım geldi yaww....
sahiden emekli olmuş gibi oldum ....
bilmiyorum biliyormusun üni için şehir dışında ve yurtta kalıyorum o yüzden diziyi izleme gibi bi şansım olmuyor ** arada eve kaçamak yaptığım da izleyebiliyorum o zamn da yorumlara bile katılamıyorum ..
aslını istersen dizi ist e taşınınca biraz burkuldum .... ben kevenliyi çok özledim ... belki de bu yüzden dir..
ama biliyormusun bu msjnı okumak bana öle ii geldiki teşkkür ederim cnm ...

Evet yorumu bayağı bir önceden yazmıştım. Şehir dışında olduğunu biliyordum, söylemiştin. Yeni yazdıklarını okudum. Bölümden önce iyi bir antreman oldu. Evet dizi İstanbul'a taşındı ama eski havasından bir şey kaybetmedi. Replikler ve sahneler yine çok iyi ekrana yansıyor. Senaristler tahmin etmediğimiz bir şekilde senaryoyu yürütüyorlar. Bu da heyecanı arttırıyor. Arada sırada kaçamaklar yapmaya devam et.
Sevgili Panzehir arkadaşım. Senaryoya ara verdim evet. O kadar yoğunum ki sadece forum kısmına katılabiliyorum. Umarım uygun bir boşlukta tekrar yazmaya başlarım. Bu arada Lostsever de yok ortalıkta. Onun da yazdıklarını görmek istiyoruz.

dişi einstein
29-10-06, 13:08
Ena resimleri ve yaptığın çalışma için çok teşekür ederim. Çalışman çok hoş olmuş. Sözle birlikte resimler çok iyi uyum göstermiş. Bu sözü antoloji defterime yazdım bile. Sezinti'ye de buradan teşekkürler. krnca_'nın çalışmaları çok güzel olmuş. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Emeğinize sağlık arkadaşlar.

Sumey
29-10-06, 23:54
selam,

birinizde hayat turkusunun 15. bolumu varmi?? eger varsa bunu ekleyebilirmisiniz??

ena
30-10-06, 00:12
15.bölüm internette paylaşıma sunulmadığı için hiçkimsede kaydı yok ne yazık ki. Eğer bir kere daha tekrarları verilirse ve kaydeden olursa biz de paylaşılmasını bekliyoruz. Şu an eksik bölümlerimiz 1,2,7 ve 15...Bu bölümler maalesef herhangi bir yerde paylaşımda olmadığı için ulaşamıyoruz.:(

lostsever
30-10-06, 08:51
Sevgili Ena
Yaptığın çalışma çok güzel olmuş, yazan söze yakışacak en güzel kareleri oluşturmuşsun.
Sevgili Krnca_ seninkilerde çok güzel.
Sevgili Eaa ve dostları bölüm videomuz yine sayenizde eklenmiş.

Arkadaşlar,benim böyle bir becerim ve imkanım olmadığı için sizlere çok imrendiğimiz bilmenizi isterim.
Sevgiler.

lostsever
30-10-06, 13:30
Senaryoya ara verdim evet. O kadar yoğunum ki sadece forum kısmına katılabiliyorum. Umarım uygun bir boşlukta tekrar yazmaya başlarım. Bu arada Lostsever de yok ortalıkta. Onun da yazdıklarını görmek istiyoruz.

Sevgili Dişi Einstein
Bende senin gibi ara vermek zorunda kaldım,çünkü çok yoğun bir iş tempom var. Bu sene 1 haftalık yaz tatilindeydim senin ve Rüzgar88'in desteğiyle yazmaya başladım. Hatta daha da ileri gidip senaryo tekniğini anlatan bir kitap bile aldım. Ve anladım ki çok özen isteyen bir iş, üstün körü yapılmamalı diyerek ara verdim.
Daha geniş zamanlarda yazmaya devam diyorum.
Beni anlayacağına eminim.
Sevgiler.

dişi einstein
30-10-06, 16:02
Eaa nasıl teşekkür etsem bilemiyorum. Bu güzel bölümün yine arşivimde yer alması çok güzel. Çok teşekkür ederim. Sana yardımcı olanlara da sana da çok teşekkürler. Hepinizin emeğinize sağlık.

asabi şirin
30-10-06, 18:52
Öncelikle video, resim ,imza ve avatarlar için çok teşekkürler.
bu arada klipleri unutursam haksızlık etmiş olurum.
Aklıma takılan bir konu var:14.bölüme kadar olan videoları parça parça indirip izleme imkanı oluyordu.Ama 16.bölümden sonrasında tüm parçaları indirmeden ve dosyayı çıkartmadan izlemek şansı olmuyor.Bu arada divx diye prog.da bilgisayarda yüklü olması gerekiyor.Bir şey daha önceden sadece bir parçasını indirdiğim bölümleri şimdi indiremiyorum.Bunun sebeplerini merak ediyorum.Acaba belli bir zaman sonra bu parçalar linklerden silinıyormu?
Sanırım çok fazla şey istedim.şimdiden teşekkürler.

Sumey
31-10-06, 13:23
Videolari ve resimleri gonderen herkese cok cok tessekurler... Sayenizde Hayat Turkusunu izleye biliyorum... ellerinize saglik!!!:img-grin2