Tüm Versiyonu Göster : Kozanlar ne yapacak?
Senaryosu halen süpriz olsada yeni sezonun ilk bölümünde Esma ile Selim'in evlendiğini artık hepimiz biliyoruz.Acaba Esma ve Selim'in ailesi nasıl bir tepki gösterecek?Kozan ailesi köşkten ayrılacak mı?Bence Kozanları zor günler bekliyor.
Sevgiler.
bence şu noktadan sonra en iyisi onların işten ayrılması ve kendilerine yeni bir hayat kurması olur... bence senaryo bu yönde ilerler.
inşallah her iki aile içinde iyi şeyler olur ama öyle olmayacak sanırım demir ortalığı kırıp dökücek ve acısını zavallı karısından çıkaracak bencede kozanlar ayrılacaklar en akıllıcasıda bu hem kendileri hemde esma için...!ayşeye kayılıyorum
Bence Kozan'ların yanından ayrılıp bahsettikleri lokantayı açacaklar. Ama mutfaktaki Suzan, Tatyana, Nazlı muhabbetleri iyiydi yaaa.
belkide kozanlar yeni evlerine taşınana kadar selimle esma evlendiklerini gizlerler
ONLAR GURURLU İNSANLAR ÖLE BİŞEY OLURSA KESİN TAŞINIRLAR ESMAYI DÜŞÜNEREK
Esma Selim'in evinde kalacaksa evden taşınmaları akla mantıklı geliyor ama Esma ve Selim köşke taşınacaklarsa Esma orada çok yanlızlık çekecek ve sadece Demir'le değil yeni konumunu benimseyemeyen anne-baba Arhalar'la da mücadele edecektir.Bu sebeple kızlarını yanlız bırakmamak için orada olup her türlü eziyete katlanmayı seçebilirler.
esma-selim
01-09-04, 15:20
yok ya zannetmiyorum köşkte kalacaklarını. selim bunu çoktan düşünmüştür. zaten ne demişti esma'ya ''BENİM evime karım olarak gel''
kozanlar kesin taşınırlar taşınmazlarsa çok kötü olur.yani suzan dünürlerinin aşçılığını mı yaoacak??? ya da cemal damadının şöförlüğünümü yapacak??? yapmazlar. o yüzden de bence de ayrılıp o bahsettikleri kooperatife taşınırlar ve lokanta açarlar...
Bence zaten selim onların orda kalmalarına izin vermez ne kadar gururlu olduklarını biliyo onlara biyer alır ayrıca esma da kesinlikle köşke yerleşmez yerler onu orda hepsi bir olup selimin de yokluuna alışırlar artık...
esma-selim
01-09-04, 16:15
ewt heralde böyle olur ama kozanlar selim'in verdiği evi kabul etmezler zaten onların yeni bitecek olan bir kooperatifleri var. bence arhanlar bir süre küsüp sonra dayanamıyacaklar. hangi insan evladıyla sonsuza dek küs kalbilir ki????...
Böyle damat dostlar başına....
Valla onlardan herşey beklenir sosuza kadar küs de kalabilirler behiyenin tavrı açık ne kadar sert davrandı bi de şu kaynanan seni seviyomuş lafı var ortalıklarda herşey beklenir kalpsizler :x
BILGECOSKUN
01-09-04, 16:40
Her onurlu aile gibi .... artık kendi evlerine taşınıp kendi işlerini kuracaklar ... bir bölümde esmanın annesinin dediği gibi şşöförün ... ahçının kızı değil KOZANLARIN kızı olarak Selimle hayatını sürdürecek
Bence de Arhanlar olayı çabuk kabul etmeyecektir.Hele Demir şımarıklıklarına devam ederse bu sorun dahada büyüyecektir.
BILGECOSKUN
01-09-04, 17:01
Dizinin biraz daha uzaması için şart zaten DEMİR in olay yaratması ... gündem yaratması ..... ama olsun sonu iyi bitsinde .... her türlü sorunu hallederler ....
arkadaslar sanki bana kozanlar oradan ayrılacak gıbı gelıyor.hatta bır adım oteye gıdıyorum.arhanlar maddı gucunu kaybedecek gıbı gelıyor, cunku dızının ılk yayınlandıgı donemde demir arabasını tamir ederken sercan bir gün parasız kalırsan mesliğin hazir demisti bir o an geldi aklima.arhanlar yani behiye ve ömer genelde paranın gücüne inan insanlar belki maddi güçlerini kaybedince herseyi anlayacaklar ve bence onlari tekrar eski gücüne esma kavusturacak.
ne senaryo degil mi??
dlkd
8) merhabalar ilk yazım olacak
Bence Kozanlar evden tasınıp kendi düzenlerini kurmaya calısacaklar bu arada Selim ve Esma birçok zorlukla karsılasacaklar kösktekiler bir hizmetci ile soförün kızını kabullenmekte zorlanacaklar kendi kendilerini yiyip bitirecekler ama ask galip gelecek sonunda hoscakalın
tesekkurler esma selim
bim biranonce baslasada su sorduğumuz soruların yanıtlarını gorsek ama kozan ailesi gercekten birbirine saygılı ve bağlı bir aile bu zorlukların üstesinden geleceklerdir.
arkadaşlar kozan ailesinin malikaneden ayrılıp kendilerine yeni bi hayat kuracakları bölümün fragmanından belli oldu. Ayhan bi karavanı gösterirken "veee kozan dürüm" dedi cemalle suzan da güldü. Bu bildiğimize göre bundan sonra ne yapacaklarını tartışalım mesela, esma selimle evlendiği zaman ne gibi bi tepki verecekler? bu arada sadece bi öneri...
esma-selim
09-09-04, 23:08
Sanırım Arhanlardan ayrılıp o kooperatife taşınacaklar. Bir süreliğine o korkunç karavan :lol: işlerine yarayacak sonradan da kendi restoranlarını açacaklar.
Sanırım Arhanlardan ayrılıp o kooperatife taşınacaklar. Bir süreliğine o korkunç karavan :lol: işlerine yarayacak sonradan da kendi restoranlarını açacaklar.
bencede kesin öyle olacak gibime geliyor ayrılsak buradan...falan diyordu suzan
esma-selim
09-09-04, 23:12
Ayrılmalılar zaten.. Cemal damadının şöförlüğünü mü yapacak?! Ya da Suzan dünürlerinin aşçılığını mı yapacak!! :? :? Olmaz, ayrıca onlar gururlu insanlar, mutlaka taşınırlar..
Ya bence selimle esma evlenirse selim kesin kozanlara bi daire alır ve onları oraya geçirir bence esma dan önce selim halleder o işi çünkü esma nın bundan rahatsız olacağını tahmin eder :D
Ya bence selimle esma evlenirse selim kesin kozanlara bi daire alır ve onları oraya geçirir bence esma dan önce selim halleder o işi çünkü esma nın bundan rahatsız olacağını tahmin eder :D
ya desb bencede bu ihtimal de olabilir,hiç aklıma gelmemişti saol. :roll:
esma-selim
09-09-04, 23:33
İyi de Kozanlar çok gururlu kabul etmezler Selim'in vereceği daireyi. Bence onlar kooperatife taşınacaklar ve lokanta fln açacaklar belki bu konuda Selim'in yardımını alabilirler yoksa kesinlikle kabul etmezler bence :? :oops:
Konuşun rahatlayın ya burada konuşmıcaz da nerede konuşucaz :D :D .Ya bi şekilde hallederler nasıl olsa allahım şu günler biraz önce geçse bazen sadece pzt günlri yaşam keşke diorum :D :D
Ya benim dizi ile lgili tek korkum kozanları fln geçtim selimle esma 37.bölümde evlenirlerse geriye izliceğimiz 33 bölüm kalıoo yani kesin bunların başına kötü şeyler gelicekkk :( :cry:
esma-selim
09-09-04, 23:47
Maalesef haklısın desb... Ama ne olursa olsun onlar ayrılmazlar en fazlası Demir yüzünden biraz sıkıntılı günler geçirirler filan ama sonunun mutlu biteceğine inanıyorum ben (Eğer bitmezse zaten o senaristlerin saçını başını yolarım valla!!)
bence selim ve esmanın evlenmesini arhanlar hoş karşılamıyacak başta baya huzursuzluk olacak ama sonradan selimin mutluluğunu görünce kabullenicekler bence.
bence kesinlikle kabul etmezler, sonra arc çöker ve selimi suçlu tutarar hiç ilgilenmedi diye... Ben bunlardan herşeyi beklerim! Selimin mutluluğunu görselerde hep dierine dierini kötülicekler ben buna kesin gözüyle bakıyorum artık.
Selim ve Esmanın en büyük destekçilerinden olacaklar ve arhanların yanından ayrılacaklar. Kozanlar hiç kimseden yardım kabul edecek yaratılışta degil mercedes ile kaza yaptıkları bölümleri hatırlasanıza.. Ne yaparlarsa kendi imkanları ile yaparlar bence. :lol:
Bence de Selim ve Esmanın yanında yer alırlar. Zaten Selimi çocukluğundan beri tanıyorlar. Ne kadar aklı başında, güvenilir, emin ve kızlarını gerçekten seven biri olduğunun biliyorlar. Bu mutlulukla onlara her zaman destek olacaklardır. Mutlaka Köşkden ayrılacaklardır.
zaten kozanların planı evden ayrtılıp kızlarının ezilmesini engellemekti bence evden ayrılıp yeni hayatlarını kurucaklar
Son bölümde gördük ki Kozanlar eğitim camiasına el atıyorlar...Artık Cemal dersanenin yönetimiyle Suzan da Cafe'sinin işletmesiyle meşgul olur... :P :lol: :wink:
Sevgili Mykayra hakikatten güzel bir düşünce. Cidden böyle birşey yapabilirler:) Çokda eğlenceli olur bence. Ama maddi getiri beklemedikleri bir iş olacağı için şimdilik sanıyorum bu iş olmaz:D
bence esma dershanenin yönetimiyle , suzan cafeyle , cemailde servisçilik falan işiyle , çiçek personel , öğretmen kadrosunda falan olur herhalde. ama bu arada bir lokanta açıp geçimlerini de oradan sağlarlar. lokantanın başına da ayhan ve nazlı olabilir
Şuana kadar Nazlı ve Ayhan arasında bir yakınlaşma olmadı ama bence onların arasındada duygusal anlamda (ilerliyen bölümlerde) bişeyler olabilir... Çünkü Nazlı kendini gerçekten sevecek birinin hayalini kuruyor ve daha çok yeni bir aşk acısı atlattı Suzanda Nazlının üzülmesini hiç istemiyor... Sonuçta Ayhan kötü biride değil iş konusunda büyük hayal kırıklıkları yaşamasına rağmen onunda bence bir aşka ihtiyacı var. Bence çok yakışırlar inşallah onlarda mutlu olur...:wink:
Unutmadan söylüyeyim Kozanların bu kooparatif işi benim kafamı karıştırdı...dolandırılmış olabileceklerini düşündüm (40. bölümde kooparatiften bahsederken) ki zaten Suzanda bence biran için öyle düşündü... İnşallah Kooparatif işinden yara almazlar... :roll:
Ayşe'cim dün akşam izlerken benimde aklımdan aynı fikirler geçti. Öncelikle Nazlı ve Ayhan meselesi. Kesinlikle aralarında aşk olacağını düşünüyorum. Kooperatif olayındada seninle aynı fikirdeyim. Kooperatifin gecikmesi filan tuhaf geldi. Bakalım izleyip göreceğiz:)
sepeto2002
13-10-04, 13:21
Ben bu kooperatif işinde yine bir mantık hatası görüyorum. Bu dizi başlayalı bir sene oldu. Ve bu aile kooperatife zaten Esma ve Demir'in ilişkisi sırasında girdi. Daha üstünden bir sene geçmeden zaten kooperatifin bitmesi mümkünmü? Nerde görülmüş kooperatif evlerinin bir yılda hazır olması?
belki yarımdan falan aldılar. o şekilde de alınabiliyor kooperatif evleri. ama inşallah ayhan ve nazlı arasında bişeyler olur
kozanların hali rezillik boyutuna ulaşmadan taşınsınlar artık, ya gurur biraz lütfen, bana mı ağır geliyor birtek, birde selim artık baba desin cemal'e adama torun yapıp yapmayacağından bahsediyor, sanki kayınpederi değilde şöförüne anlatıyor, cemal bey cemal bey. kozanlara yanlış zamanlarda tepki verdiriyorlar. ya kalk git bırak işi, ya da arhanlar istemezken evlerinde zorla (selimin zoru) çalışmaya devam ediyorsan pıs otur aşağıya, yok ben bursalıyım kocam adanalı diye misafire trip yapmalar. istanbulda tek ev ve tek iş arhanların yanındamı. git taksicilik yap, bir yere kiraya çık. tarabyada oturmayıver. yuh diyorum yuh.
Lafa geldimi hepsi çok fazla gurur yapıyor ama hala o evde oturmaları ve çalışmaları çok saçma Cemal in şöförlük yapması hemde Selim in özel şöförü olması pek yakışık almıyor
feridearhan
26-10-04, 16:31
yani benim en çok garibime giden cemal bey diye hitap etmesi özellikle resepsiyon olacaktı selim esmayı almaya gittiğinde el öperken haklılar cemal bey dediğinde epey şaşırmıştım
Lafa geldimi hepsi çok fazla gurur yapıyor ama hala o evde oturmaları ve çalışmaları çok saçma Cemal in şöförlük yapması hemde Selim in özel şöförü olması pek yakışık almıyor[quote]
Ya evlerinin bitmesi bekliyorlar kozanların şuanda yapıcak hiç birşeyleri yokki :)
Evet yapacak bişeyleri yok bencede şu anda. hem daha önce de dedim. Çiçekin ayrı evde olması Selim ve Esma'nın filan. Hep o ilk zamanki sıcak havayı aldı götürdü. Halbuki aynı bahçe içinde ne kadar güzeldi önceden. Sık sık bahçede karşılaşılıyordu filan. e tabi evlenince orda kalmaları saçma olur ama ne bilim ben o aynı bahçe içinde iki ayrı hayat olayını çok seviyodum :roll:
geç artık bunları. o eski bimdeydi. şimdi artık modern bim var. nasıl modernize hayatlarda birçok unsur gözardı ediliyorsa modern bimde de durum aynı.
hemen taşınmaları lazım. kiraya çıksınlar kooperatif bitene kadar. ya da müsade iste biz artık çalışamayız ama kooperatif bitene kadar müştemilatı kullanabilirmiyiz diye di mi
Peki canım niye kızıyosun? Tamam nasıl diyosan öyle olsun :lol: Ama bu gidişle zor biraz öyle olması.
Bencede onlar gururlu insanlar ya bu deveyi güdüycekler hiç gocunmadan misafirleri paylamadan çalışacaklar yada bu diyardan gidecekler
ya kızmayın ama mesala:ben omerler esmanın annesıne babasına ıs teklıf edınce cok hosuma gıtmıstı cunku kowmalarından ııdır demıstım ayrıca behıye suzana hıc kotu dawranmadı mesla o mısafır konusunda behıye sankı utanmaktan cok suzan kırılmasın dıe acmadı gıbı gelmıstı...ama suzanın serwıs yapması cok sacmaydı sımdıye kadar kac kere servıs yaptı kı.... bı behıye suzanı bırnurla tanıstırmak ıcın yaptırmıstı o ıgrenc bısı ıdı
Esma niye ses çıkarmıyor...
Hem suzanda yavaş yavaş tepkisini gösteriyor (41.böl.)
şu dünür muhabbeti fazla kasmaya başladı beni yaa.
yok dünürümüz yok adanalıyız. bakalım bu yemekte neler olacak çok merak ediyorum.
kaderim : ben öyle kolay kolay sinirlenmem :)
basıp gidin kardeşim daha ne bekliyorsunuz, damat bile posta koydu resmen artık.(tabirler çok amiyane oldu ama durum da öyle kusura bakmayın arkadaşlar.)
bu son bölümde yaşananlardan sonra kesinlikle gitmeliler
Ah bee asıl Kozanlar şimdi ne yapacaklar. İki kızı da eve geri döndü. En çok üzülenler kesin Cemal ve Suzan'dır. Kızları çok mutsuz. Ne yapacaklarını şaşırmışlardır. Çiçek'in durumu. Sonra Esma'nın durumu. Bütün bunlar en çok da Kozanlar'a yansımış durumda. bakalım şimdi ne yapacaklar :?: :roll:
BONAQAclassic
22-12-04, 19:01
bence sadece selim icin baska yere kecmezler yani esma onlarda kaldig sürece ve esma selime yaklasmadig sürece selim icin kalirlar
ama bence esma selimden ayrilmaya kalkarsa konzanalr bu evden tasinmak zorunda kalacaklar ame bence buda dizinin bitmesine sebeb olur
başından beri kozanların oradan taşınmasını isteyen ben , son bölümden sonra taşınmalarını istemiyorum. esmaya o bahçe iyi gelecek.
Bence dizinin en son bölümlerinde Esma ve Selim köşkte yaşamaya başlayacaklar. Arhan'lar Kozanlar'a Müştemilatı satacaklar onlar da aynı bahçe içinde yaşayacaklardır. Kozanlar küçük bir lokanta işletmeye başlarlar. Ama iki aile de aynı bahçe içerisinde yaşamına devam edebilir gibi geliyor bana... Ya da öyle olmasını istiyorum. Ama o Bahçenin büyülü havası iki aile de o bahçede olduğu sürece var. Kozanlar giderse o bahçenin hiç bir havası kalmaz...
ama ne yazık ki şu yeni gelenlerin niyeti suzanları kovmaktan başka birşey değil. E behiye de baya bi güvenmiş onlara... Ben yine felaket haberciliği yapmak istemiyorum ama ilerde kötü şeyler olacağa benziyor...
gitsinler artık ya esmala cıcekın tuttugu evde kozanlarınkı kadar ıste ....kızını aldattıgını dusunen baba nasıl yanlarında calısır daha fazla...
TEK UMUDUM CEMAL KENDİNİ TUTAMIYIP SELİM E BİR ŞEYLER SÖYMESİ BAŞKA UMUDUM KALMADI
Behiye Hanım Derya ve babası geldiğinde de mutlaka Suzan'a servis yaptırır. İmalı sözlerini de esirgemez tabi. Bu da bardağı taşıran son damla olur;taşınırlar.
Bence kesinlikle cemal selime anlatır daha doğrusu ağzından kaçırır.Belki ondan sonra cemal evden ayrılır.Ama bende kesinlikle cemallerin ayrılmasını istemiyorum çünkü esma ve selim birbirlerini ancak bu sayede görebilir.Çünkü onların yanyana gelip konuşacakları yok. :(
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.