Tüm Versiyonu Göster : CSI: NY
meltemyucel 05-07-05, 14:26 İzlemenizi şiddetle tavsiye ettiğim bir dizi.Pazar akşamları. benim gibi bu tarza hayransanız bence en kalitelerinden biri. İzleyince eminim bana katılıcaksınız.( Bu arada resim de koyamk isterdim sayfaya ama anlamadım sistem değişmiş sanırım)
degişmemiş ama .......... şeklinde yapabilirsin ama seninde www.imageshack.us sitesine resim yüklemeni isteriz.
gerçekten kafayı yedirten bir dizi :D,özellikle de x-files'tan sonra ilaç gibi geliyor
ben dizimaxte miami serisini isliodum we forumunda serinin en kötü sü diolardı bn çok sewmiştim daha mı güzel ny bide ny serisinde chad oynuodu ehueue o yzden arada izliorm ama alışamadım dierisi warken farklı karkterler olduğu içindr heralde
böyle dizileri sevmem cünkü bişi anlamam :( ama csı ile bu değişti
demek isteyince ve dikkatli izleyince anlıyomuşum
gerçekten izlenmeye degecek bi dizi.........
yd hastası 15-08-05, 17:38 Gerçekten harika bir dizi izlemek isteyenler cnbc-e'de pzt'den prş'ye kadar her akşam 24:00'de :cool:
Çok güzel bir dizi, tüm csi'ları izliyorum. miami digiturk'te fakat las vegas kanıt peşinde adı altında trt'de yayınlanıyor bence en güzeli las vegas. o kadar küçük ipuçlarından yola çıkıp cinayeti çözmeleri insanda dedektif olma hissini uyandırıyor!! sanki sherlock holmes'un günümüze uyarlanmış hali gibi..
BuFFyLoVeR 21-08-05, 14:22 Yazan kişiyi ellerinden öperim.Gerçekten çok dahice.Yani o kadar birikim sahibi insanların çalışmalarını izlemek.Çok beğeniyorum ben de ama sanki CSI:NY biraz duygudan yoksun.En azından Cold Case'le ikisi farklı.CSI:NY'u dehşet ve şaşkınlık içinde Cold CAse'i ise yaşlı gözlerle izliyoruz-ya da Without aTrace'i;sonuçta ikisinin de yapımcıları aynı-.Haksız mıyım?
meltemyucel 24-08-05, 15:15 Kesinlikle haklısın. Cold Case daha duygusal fazla kurugulu Geçmi gelecek arasında gidip geliyorsun CSI:NY daha farklı daha hızlı sonuçta herşey kanıtlara delillere bağlı.Bazen arada duygusallılarda olmuyo değil mesela Mac'in hala karısını unutmamış olması, bir cinayette sanığın iç duygularını dinlemesi..vs. ilk Without A Trace izlemeye başladım sonra cold case'i ve son CSY:NY.Açıksacı Without A Trace artık daha ağır geliyo...
lanetlialbatros 31-08-05, 17:48 arkadaşlar uzun süredir uğrayamıyordum siteye ama iyi ki de bi bakmışım çünkü benimde Csi:Ny ile küçük bir problemim var asında cnbc-e ile bilen varsa lütfen bilgilendirir mi yeni yayın döneminde de sevgili dizi mi izleyebilecek miyim))?? gerçekten tam bir tutku haline gelmişti benim için bu dizi yardımcı olursanız çok sevinirim.
meltemyucel 05-09-05, 12:45 Eevet.Devam edecek Eylülde:)
meltemyucel 05-09-05, 12:54 http://www.cnbce.com/i/pr-dizi/csiny.jpg
meltemyucel 05-09-05, 12:55 CSI: NY detektiflerin çözüme ulaşmak için yüksek teknolojiyi kullandığı bir suç draması. Her olayın birbiriyle bağlantısı olduğuna inanan detektif Mac Taylor’a (Gary Sinise) göre bu kentte herkesin mutlaka bir hikayesi vardır. Ortağı Stella Bonasera (Melina Kanakaredes) da mesleğine aşık bir işkolik.
Hiç uyumayan New York’ta, uzmanlardan oluşan ekipleriyle suçun ve suçluların peşindeler. Mac Taylor’ın bildiği bir şey var: ‘New York’ta herkes yalan söyleyebilir; ama kanıtların yalan söylediği çok nadirdir.’
Mac Taylor (Gary Sinise)
Ekibin en önemli iki detektifinden biri. Ekip kaptanı olarak soğukkanlılığını da korumak zorunda. İşine delice bağlı.
Stella Bonasera (Melina Kanakaredes)
Mac'in ortağı Stella Bonasera da bir işkolik. Uzmanlardan oluşan ekibi ortağı Mac Taylor’la birlikte yönetiyor.
Danny Messer (Carmine Giovinazzo)
Ekibin Brooklyn doğumlu detektifi. Sert, ama etkileyici bir görünümü var. Soğukkanlılığıyla dikkat çekiyor.
Dr. Sheldon Hawkes (Hill Harper)
Çok kazanan bir cerrahken, iki hastasını kaybedince inzivaya çekilen Dr. Sheldon Hawkes, kariyerine nokta koyup suç dünyasının kurbanları üzerinde çalışmayı seçti.
Don Flack (Eddie Cahill)
Cinayet vakalarında uzman. Sinirli ve oldukça sabit fikirli. Çabuk karar veriyor ve doğru öngörüleri ile dikkat çekiyor.
Aiden Burn (Vanessa Ferlito)
Ekibi sert imajını yumuşatan isim Aiden Burn, zeki ve seksi bir detektif. İnsanlarla kolay ilişki kurabilen bir yapısı var.[I]
BuFFyLoVeR 07-09-05, 13:34 böyle dizileri sevmem cünkü bişi anlamam :( ama csı ile bu değişti
demek isteyince ve dikkatli izleyince anlıyomuşum
Valla konu CSI:ny olunca bende fazla bişi anlamıyorum.Çünkü adamların profesyonelliği konuşmalarına yansıyo.Acaba senaryo ekipleri kaç kişi?Çünkü baya zor olmalı böyle bi iş çıkarmak.Bi ara CSI'la bağlantıda olduklarını düşünmüştüm. :)
Bu arada Cold Case,Witout a Trace ve bu dizinin executive producerları olan
-tam olarak çeviremedim- Jerry Bruckheimer hakkında bilgisi olan varsa hiç durmasın,dökülsün!
meltemyucel 09-09-05, 09:15 Duyduğum kadarıyla dizinin yeni bölümleri Şubata doğru yayınlanıcakmış.Üzüldüm.Umarım doğru değildir.
http://www.3blackchicks.com/images04/csiny.jpg
http://members.aol.com/remiped/csiny-pub16.jpg
birtanecik 09-09-05, 21:36 vallahi ben pek turk kanallarinda izlemey vakit bulamiyorum
ama hafta ici hergun ingiliz kanalarinda cikiyorr
BUYUK BI BEYENIYLE IZLIYORUM
COOK MUTHIS BI FILMM!!! ;)
lanetlialbatros 03-10-05, 21:39 biraz gec olmus ama tesekkurler meltem :))
meltemyucel 05-10-05, 13:09 http://www.typhoidandswans.com/thebodyfarm/ny/images/ny_3.jpg
http://img.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/041215/174820__csinyc_l.jpg
TRT 1 de yayınlanan deiğer seriyi de izledim bunun kadar asla güzel değil..
mizrak_tutucu 05-10-05, 13:12 TRT 1'de yayınlanan Kanıt Peşinde, CSI dizisinin ilk urunu. CSI:NY ve CSI: Miami dizileri bu dizinin başarısı uzerine çekildi. Geçen hafta ya Guardian ya da Independet gazetesinde CSI dizilerinin jurili adalet sistemi olan Anglo-Sakson ülkelerinde adaletin tecelli etmesine yol açtıgını anlatan ilginç bir makale yayınlandı. Merak edenler olursa, ingilizce makaleyi post edebilirim.
meltemyucel 10-11-05, 09:59 http://www.turpp.com/img/tvsinema/40/galeri/01.jpg
http://www.turpp.com/img/tvsinema/40/galeri/03.jpg
http://www.turpp.com/img/tvsinema/40/galeri/02.jpg
spoiler
yeni sezon bölümlerinde Aiden yok. ekibe yeni birisi geldi.
David Caruso'ya hayranım...
Sezon 2 nin 7. bölümü ile CSI:Miami nin 7. bölümü bağlantılı. Kısaca Miami 7 den başlayan olay CSI:NY 7. bölümde çözülüyo. Açılış sahnesi şok edeccek cinstendi...
mac ile stella arasında herhangi bir gelişme olacakmı.? 1. sezon sonunda mac biriyle yemeğe çıkmıştı
meltemyucel 17-11-05, 06:56 Mac ve Stella birbirine yakışsada sanırım 2. bölümde de beraber olamayacaklar. Onlar İyi bir dost ;)
2.Bölümde Aiden yok. Kanıtları değiştirdiği için Mac tarafından görev dışı bırkaılıyor (sanırım yeni projesi için diziden ayrılak istemiş)
Doktorumuzda (adını hatırlayamadım) artık aktif görevde. Onun yerine başka bir doktor geliyor tabi ki ;)
http://img470.imageshack.us/img470/9200/ny11nl.jpg
2. sezondan bir kaç resim daha:
http://galleries.pastmyshoulder.com/CSINY/albums/S2/CSINY201/CSINY_201_007.jpg
http://galleries.pastmyshoulder.com/CSINY/albums/S2/CSINY201/CSINY_201_010.jpg
http://galleries.pastmyshoulder.com/CSINY/albums/S2/CSINY201/CSINY_201_012.jpg
http://galleries.pastmyshoulder.com/CSINY/albums/S2/CSINY201/CSINY_201_014.jpg
http://galleries.pastmyshoulder.com/CSINY/albums/S2/CSINY201/CSINY_201_020.jpg
meltemyucel 17-11-05, 07:12 http://galleries.pastmyshoulder.com/CSINY/albums/S2/CSINY201/CSINY_201_062.jpg
http://galleries.pastmyshoulder.com/CSINY/albums/S2/CSINY201/CSINY_201_064.jpg
Ve dizimizin 2.sezon ilk bölümü başlar Summer İn the City :) :)
http://galleries.pastmyshoulder.com/CSINY/albums/S2/CSINY201/CSINY_201_065.jpg
CSI:NY cnbce'de Şubat ayı sonunda 2. sezon bölümleri ile yeniden ekranda olacağı söyleniliyor, doğruluğu var mı ?
sezinti bildiğim kadarıyla nisan başında başlayacak dizi..ROME bitince...
ama galiba cold case erken başlayacak...
demek aiden ayrıldı diziden...kötü bişi ya...dr hawkes de ayrılmış...trt de yayınlanan csi da hiç değişiklik olmamıştı...
başlasın artık ya beklemekten bıktım.
danny danny danny yani....
http://img82.imageshack.us/img82/336/59dafbe92co.jpg (http://imageshack.us)
http://img82.imageshack.us/img82/2884/17502978043364l5cc.jpg (http://imageshack.us)
http://img82.imageshack.us/img82/3176/car5dw.jpg (http://imageshack.us)
http://img82.imageshack.us/img82/7880/dan1fb5uk.jpg (http://imageshack.us)
özlediğimiz dizi geri dönüyor, yeni sezon bölümleriyle yeniden ekranlara dönüyor.
Mac Taylor, Stella Bonasera ,Don Flack, Danny Messer ile csi:ny ekranlara dönüyor.:img-clapp :img-clapp
20 Şubat'ta cnbce'de ( yayın tarihinde değişiklik olmazsa ):img-thumb :happy0064 :happy0064
oleyyy süper de...niye 20 şubat?neden 19 değil...yani sorun değil izlerim de pazarlarımı renklediriyordu
oleyyy süper de...niye 20 şubat?neden 19 değil...yani sorun değil izlerim de pazarlarımı renklediriyordu
Without a Trace dizisi 13 şubat'ta 3. sezon finali yapıyor:icon_cry::icon_cry: . 20 Şubat'ta Without a Trace dizisinin yerine csi: ny olacak.:img-thumb
evet şimdi cnbce.com a baktım...W.A.T. ara veriyor ne çabuk yav...
csi beklediğimden erken başlıyor nisan demişlerdi...iyi oldu böyle unutmam inşallah...bu demek oluyor ki belki de smallville ara vermeyecek... :img-thumb
aidenın dizide olmayaşına üzüldüm...ama eminim yeni gelenler de süperdir...
bu arada mac taylor rolünü ilk andy garciaya teklif etmişler..kabul etmemiş ama dizi gösterildikten sonra kabul etmediği için çok pişmanmış ve bunu hep söylüyormuş :img-icecr
meltemyucel 07-02-06, 16:01 http://img407.imageshack.us/img407/2474/st9ae.jpg
http://img351.imageshack.us/img351/2440/untitled24rz.jpg
http://img407.imageshack.us/img407/8874/don7zs.jpg
Çok özledim başlasın artık.......
yeni karaterimiz... :icon_ange
Anna Belknap (Det. Lindsay Monroe)
http://www.telecinco.es/tcimagenes/ABELKNAP.jpg
http://i10.photobucket.com/albums/a133/CSI_mania/flack983copy.jpghttp://i10.photobucket.com/albums/a133/CSI_mania/CSINY_206_274copy.jpg
http://i10.photobucket.com/albums/a133/CSI_mania/Untitled-1.jpghttp://i10.photobucket.com/albums/a133/CSI_mania/CSINY_103_226copy.jpg
http://i10.photobucket.com/albums/a133/CSI_mania/CSINY_103_220.jpghttp://i10.photobucket.com/albums/a133/CSI_mania/dannymesser1.jpg http://i10.photobucket.com/albums/a133/CSI_mania/stella.jpg
http://i10.photobucket.com/albums/a133/CSI_mania/sheldon.jpg
http://i10.photobucket.com/albums/a133/CSI_mania/lindsaymac.jpg http://i10.photobucket.com/albums/a133/CSI_mania/flack2.jpg
20.02.2006
Summer in The City / Şehirde Yaz
2. Sezon Başlıyor...
30’lu yaşlarının ortasında bir kadın otel odasında para karşılığı bir erkekle birlikte olduktan sonra adamı dışarı atar. Camdan dışarıyı seyrederken Empire State binasına doğru yürüyen Paul Gizner’i görür. İşine giden Paul ofisine çıkarken 34’üncü kata geldiğinde birden anlaşılmaz bir şekilde düşer. 6’ncı katın terasındaki insanlar adamın parçalanan vücudunun parçalarını görünce şoke olacaktır.
dizimiz yarın başlıyor arkadaşlar az kaldı ya ben danny'i çok özledim.
http://img47.imageshack.us/img47/7573/carminewall1jc2rd.jpg
vallah hiç sezon premierine benzemiyordu öyle vasattı bölüm..
macin davasındaki KATİL apaçık belliydi...kadın haricinde...orası iyiydi...
stellanın davsında da KATİL ve HIRSIZ belliydi...
ama flack bi güzel geldi bana..anlatamam.azıcık danny taylor gördüm onu...
mac sanki gençleşmiş gibiydi.1sezon finalindeki kadın baya yaramış beyimize...
danny i her gördüğümde daha atletik oluyor galiba...
bu gecenin kahramanı sivrisinektir...
benim en favori karakterim fidyedeki oyunculuğuna hayran olduğum mac:)bu seri Csı kadar tat vermiyor ama Mac için seyrediyorum.
bu bölüm çok sıradandı.Mac sivrisineğe neredeyse üstün hizmet madalyası verecekti:)sudem dediğin gibi elması çalanlar çok belliydi.
meltemyucel 21-02-06, 11:32 Çok özledik diyemidir nedir daha üstün bir bölüm beklerdim. Biraz yavaştı sanki. Ayrıca ikili konuşmalar dahada artmış. Yeni elemanlarımız da gelmiş. Doktorumuz artık dışarı çıkmaya başlamış. Güzel saçlı ve dişli kızımızın diziden çıkışı yavaş yavaş gerçekleşiyor. Eşyaların üzerinde eli titresede bir kanıt bıraktı. Sinekotopsi, Danny'nin mankenin arkasından ıslık çalması hoştu. Komedi unsurlarıda artmış bu bölümde.Gerçekten de Mac gençleşmiş. Belki çok yakışıklı değil ama kesinlikle karizma :)
Hadi bakalım daha adrenalin daha heyacan ve hız bekliyoruz.
bende bu bölümden pek tatmin olmadım. gerçekten de katiller ve hırsız çok barizdi.sezonun ilk bölümü olacak kadar iyi değildi ne yazık ki. ama yine de özlem giderdim. hepsini özlemişim valla...
meltemyucel 27-02-06, 12:30 202 / Grand Murder in Central City / Central City’de Büyük Katliam / 27.02.2006
Grand Central istasyonunda kalabalığa karışan Emily bir an için annesini kaybeder. Aniden birinin attığı patlayan gümüş bir plaktan çıkan toksinler Emily’nin kolunu yakar. Kargaşanın hakim olduğu kalabalığın içinde bir adam çığlık çığlığa yanarak merdivenlerden uçar. Mac ve Dr. Hawkes olay yerine geldiğinde kan gölüne dönen manzarada yaralıların ambulanslara bindirildiğini görürler...
meltemyucel 27-02-06, 12:33 RÖPORTAJ
Gary Sinise ile CSI: NY ve karakteri hakkında söyleşi
Sinema filmi ile CSI: NY gibi bir televizyon dizisi yapmak arasındaki en büyük fark nedir?
Filmlerin bir sonu olur, ama diziler filmlerin aksine süreklidir. Televizyonun doğası çok hızlı. Oynadığım filmlerde genellikle yeterli prova yapma şansım oluyordu ve bazı sahnelerin çekimine daha çok zaman harcanabiliyordu.
Sizin ordu için yardım konserleri düzenlediğiniz biliniyor. Orduyla yakınlığınızın Mac Taylor karakterinin geliştirilmesine katkısı oluyor mu ?
Tabii ki karakter için bazı önerilerde bulunabilirim, ama o benden çok farklı. Benim ordudaki insanlara yüksek saygım var. Ayrıca Mac Taylor gibi orduda çalışıp da sonradan polis olan insanlar tanıyorum. Bu nedenle karakteri buna dayandırmak istedik.
Daha ne kadar süre CSI: NY’da rol alacağınızı tahmin ediyorsunuz?
Altı yıl için imza attım. Altı yıl. Altı sezon. Her yıl 23 bölüm yapıyoruz.
CSI: NY yüzünden film tekliflerini geri çevirmek zorunda kalıyor musunuz?
Bu bir takas. Şu anda güvendeyim. Bu kaliteli bir dizi. Geçimimi sağlıyorum. Hayatımda daha sonra ne yapacağımı düşünmek zorunda değilim ve bunu bilmeyi, bilmemeye takas ettim.
Rolünüze hazırlanmak için diziden önce olay yeri detektifleriyle tanışıp, gerçek vakaları izlediniz mi?
Evet. Sette her zaman bizimle olan bir teknik danışman var. Daha önce Ron Howard’ın Mel Gibson’la birlikte yönettiği Ransom filmindeki karakterim için de detektiflerle zaman geçirmiştim.
Gerçekten bu işi yapmak ister miydiniz?
Yapmak isteyeceğim türden bir iş değil. Yapabilenleri çok takdir ediyorum. Onlar bilim adamı ve beyinlerinin duygusal bölümünü kapatıp olaylara tamamen bilimsel bir perspektiften bakmak zorundalar.
Hayatınızda en önemli olan şey nedir?
Çocuklarım ve ailem. Benim için onlardan önemli hiçbir şey yok.
estetik ve sanat ağırlıklı bir bölüm izledik:)hawkesın jlo hayranlığı olayı çözmede çok yardımcı oldu.tanrı seni korusun jennifer:img-heh: mac deliller konusunda taviz vermemekte çok haklıydı:good:aidenla yaptığı konuşmada neden taviz vermediğini çok iyi açıkladı.umarım mac aidena söz verdiği gibi adamla ilgili ipucu bulup onun suçluluğunu kanıtlar.stella ve ekibinin ise katili bulma şekilleri çok akıllıcaydı:)
http://img135.imageshack.us/img135/2025/csiny2020092pa.th.jpg (http://img135.imageshack.us/my.php?image=csiny2020092pa.jpg)http://img135.imageshack.us/img135/6829/csiny2021120na.th.jpg (http://img135.imageshack.us/my.php?image=csiny2021120na.jpg)
http://img135.imageshack.us/img135/5080/csiny2023211eu.th.jpg (http://img135.imageshack.us/my.php?image=csiny2023211eu.jpg)http://img135.imageshack.us/img135/9872/csiny2023551nf.th.jpg (http://img135.imageshack.us/my.php?image=csiny2023551nf.jpg)
ben de izledim çok güzeldi bu bölüm. bence stellayla en iyi ekip arkadaşı david oluyor. ikisinin bakışları çok benziyor. çok zekiler. mac de akıllı ama o daha soğukkanlı.
http://img135.imageshack.us/img135/8646/csiny2023913yl.th.jpg (http://img135.imageshack.us/my.php?image=csiny2023913yl.jpg)http://img135.imageshack.us/img135/487/csiny2025242af.th.jpg (http://img135.imageshack.us/my.php?image=csiny2025242af.jpg)
http://img135.imageshack.us/img135/4827/csiny2025279wd.th.jpg (http://img135.imageshack.us/my.php?image=csiny2025279wd.jpg)http://img135.imageshack.us/img135/2931/csiny2025637ba.th.jpg (http://img135.imageshack.us/my.php?image=csiny2025637ba.jpg)
http://img135.imageshack.us/img135/2559/csiny2026164xr.th.jpg (http://img135.imageshack.us/my.php?image=csiny2026164xr.jpg)
http://img135.imageshack.us/img135/6015/csiny2026584mp.th.jpg (http://img135.imageshack.us/my.php?image=csiny2026584mp.jpg)http://img135.imageshack.us/img135/7052/csiny2026846fz.th.jpg (http://img135.imageshack.us/my.php?image=csiny2026846fz.jpg)
http://galleries.pastmyshoulder.com/CSINY/index.php
stella ve david bencede çok iyi bir ekip.david de hawkesta çok espirili.
http://galleries.pastmyshoulder.com/CSINY/albums/userpics/10059/Banner_makCSINYMac03.jpg
http://galleries.pastmyshoulder.com/CSINY/albums/userpics/SM13.jpg
http://galleries.pastmyshoulder.com/CSINY/albums/userpics/10005/CSINY_CB_01.png
http://galleries.pastmyshoulder.com/CSINY/albums/userpics/10030/Sheldon.png
meltemyucel 28-02-06, 11:05 Dehşet bir bölümdü. Soluksuz izledim diyebilirim. Tamda CSI'ye yakışır türden. Danyy ve stella çok uyumlu bence. Çiftler birbirine yakışmış .David'i eskisi gibi göremiyoruz ama. Aiden'in tecavüz olayıyla ilgili madur kişisi kim onu çözemedim. Farkındaysanız artık diğer kişilerde diziye girmeye başladı dedektif, heykeltraş vs.
Yeni bölümü merakla bekliyorum...
arkadaşlar ben de danny'yi kastettim de david yazdım. bence danny stella çifti süper. ikisi de çok kurnaz ve çok zekiler. bakışları tavırları çok benziyor.
bu bölüm bir öncekinden daha iyiydi...
yalnız ben J.L. nin klibine ne kadar bakarsam bakıyım hiç aklıma gelmezdi galiba...
mevsimden dolayı herhalde herkeste bir enerji var..mac bile espiri yapıyor yav...
ben mac ve aiden ın kavga etmelerini bekliyordum..ama çok sakin bir konuşmaydı
franki miydi o heykel traşın adı?çok tatlı yav...stella ile bakışmaları süperdi...ben hasta oldum yalnız adama...neyseee
bu bölüm bir öncekinden daha iyiydi...
yalnız ben J.L. nin klibine ne kadar bakarsam bakıyım hiç aklıma gelmezdi galiba...
mevsimden dolayı herhalde herkeste bir enerji var..mac bile espiri yapıyor yav...
ben mac ve aiden ın kavga etmelerini bekliyordum..ama çok sakin bir konuşmaydı
franki miydi o heykel traşın adı?çok tatlı yav...stella ile bakışmaları süperdi...ben hasta oldum yalnız adama...neyseee
Sudem
Spoiler
Frankie ve Stella'yı izlemeye devam et, çok yakında Frankie'den Stella'ya çicek geliyor.:img-book:
Bu bölümde Lindsay ekibe katıldı. Danny ile Lindsay'in aralarında geçen konuşma, Lindsay'e hoşgeldin şakası çok güzeldi. Mac'e efendim demesini öğütledi.
Lindsay'e Mac'e efendim ile biten cümlelerden sonra Mac'in bana efendim deme sözü üzerine Lindsay'in Danny'e bakışı ve Danny'ni davranışları:img-book: .
Lindsay ile Mac iyi bir ikili oldular. Lindsay'de nasılda kendini Mac'e kabul ettirme cabasındaydı.
küçük bir bilgi: Lindsay Without a Trace dizisinin 3.sezon final bölümünde oynamıştır.
http://img235.imageshack.us/img235/730/aiden14fx.png (http://imageshack.us)
http://img235.imageshack.us/img235/1353/bannermakcsinydanny0719qp.jpg (http://imageshack.us)
http://img235.imageshack.us/img235/7451/bannermakcsinymac0115oq.jpg (http://imageshack.us)
http://img235.imageshack.us/img235/9282/bannermakcsinymac0217zx.jpg (http://imageshack.us)
http://img235.imageshack.us/img235/6130/bannermakcsinymac0519fn.jpg (http://imageshack.us)
http://img235.imageshack.us/img235/7131/csiny714dp.jpg
(http://imageshack.us)
http://img235.imageshack.us/img235/1333/csinyliberty0mk.th.jpg (http://img235.imageshack.us/my.php?image=csinyliberty0mk.jpg)
http://img372.imageshack.us/img372/7772/bannermakcsinymac0416ou.jpg (http://imageshack.us)
http://img372.imageshack.us/img372/1033/bannermakcsinymac0513ln.jpg (http://imageshack.us)
http://img372.imageshack.us/img372/6057/bigmac19xa.jpg (http://imageshack.us)
http://img372.imageshack.us/img372/766/csi20ny20caollage2de.th.jpg (http://img372.imageshack.us/my.php?image=csi20ny20caollage2de.jpg)
http://img372.imageshack.us/img372/200/csiny4kp.th.jpg (http://img372.imageshack.us/my.php?image=csiny4kp.jpg)
http://img372.imageshack.us/img372/4903/csiny17e013sa.jpg (http://imageshack.us)
http://img372.imageshack.us/img372/9017/csiny216hr.jpg (http://imageshack.us)
http://img372.imageshack.us/img372/6808/csiny717hg.jpg (http://imageshack.us)
http://img372.imageshack.us/img372/8355/csinycb0118pf.png (http://imageshack.us)
http://img372.imageshack.us/img372/259/csinyliberty4pk.th.jpg (http://img372.imageshack.us/my.php?image=csinyliberty4pk.jpg)
http://img372.imageshack.us/img372/6721/csinysmile0tt.th.jpg (http://img372.imageshack.us/my.php?image=csinysmile0tt.jpg)
http://img372.imageshack.us/img372/2047/csinytitle299xa.th.jpg (http://img372.imageshack.us/my.php?image=csinytitle299xa.jpg)
http://img372.imageshack.us/img372/6615/danny20banner20320copy19jj.jpg (http://imageshack.us)
http://img372.imageshack.us/img372/518/dan26flack15ha.jpg (http://imageshack.us)
http://img207.imageshack.us/img207/7416/body7ff1cx.gif (http://imageshack.us) http://img207.imageshack.us/img207/4622/dannyfan7rt.gif (http://imageshack.us) http://img207.imageshack.us/img207/3633/lindsayshrug4pk.gif (http://imageshack.us) http://img207.imageshack.us/img207/8397/macdouche9ni0sa.gif (http://imageshack.us)
http://img207.imageshack.us/img207/1295/ny23dn.png (http://imageshack.us) http://img207.imageshack.us/img207/4387/smacked0yg.jpg (http://imageshack.us) http://img207.imageshack.us/img207/5420/stayaway5jx3ol.jpg (http://imageshack.us)
http://img207.imageshack.us/img207/999/pissmeoffban3dx3cw.gif (http://imageshack.us)
2x04 Corporate Warriors
Mac Taylor ve ekibi, bir petrol şirketinde işlenen çifte cinayeti araştırmaktadır. Dr. Hawkes ise bilgisayar başında çok zaman geçiren bir gencin davasıyla meşguldür.
http://img147.imageshack.us/img147/9195/csiny20417pa.th.jpg (http://img147.imageshack.us/my.php?image=csiny20417pa.jpg) http://img70.imageshack.us/img70/3727/csiny20424pv.th.jpg (http://img70.imageshack.us/my.php?image=csiny20424pv.jpg) http://img147.imageshack.us/img147/3131/csiny20437ln.th.jpg (http://img147.imageshack.us/my.php?image=csiny20437ln.jpg)
http://img220.imageshack.us/img220/6343/2x04013gp.th.jpg (http://img220.imageshack.us/my.php?image=2x04013gp.jpg) http://img220.imageshack.us/img220/6162/2x04023eh.th.jpg (http://img220.imageshack.us/my.php?image=2x04023eh.jpg) http://img220.imageshack.us/img220/8307/2x04039xq.th.jpg (http://img220.imageshack.us/my.php?image=2x04039xq.jpg)
http://img91.imageshack.us/img91/3779/2x04047on.th.jpg (http://img91.imageshack.us/my.php?image=2x04047on.jpg) http://img220.imageshack.us/img220/1981/2x04055bk.th.jpg (http://img220.imageshack.us/my.php?image=2x04055bk.jpg) http://img70.imageshack.us/img70/3644/csiny20441jn.th.jpg (http://img70.imageshack.us/my.php?image=csiny20441jn.jpg)
bu bölümde tarantino filmlerinden çıkmış sahneler vardı.şirket cinayetinde stellanın yemeklerden yola çıkarak bilardo salonunu bulması ve lindsayin bulduğu ipucu işlerini kolaylaştırdı.lindsay çok zeki ve dikkatli:)
hawkesın araştırdığı yangın olayında ise çocuğun ölümü çok üzücüydü.hawkes bu olaydan çok etkilendi.hawkes adamla konuşurken ona ipuçlarını yoketmesi için yardım mı etmeye çalıştı yoksa bana mı öyle geldi:icon_roll
2.05 -Dancing with the Fishes
http://img128.imageshack.us/img128/2263/csiny2050116ey.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=csiny2050116ey.jpg)http://img128.imageshack.us/img128/7996/csiny2050211uk.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=csiny2050211uk.jpg)http://img128.imageshack.us/img128/848/csiny2050397qf.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=csiny2050397qf.jpg)
http://img128.imageshack.us/img128/8411/csiny2050557jc.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=csiny2050557jc.jpg)http://img128.imageshack.us/img128/1166/csiny2050622wg.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=csiny2050622wg.jpg)http://img128.imageshack.us/img128/3141/csiny2050786yl.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=csiny2050786yl.jpg)
http://img128.imageshack.us/img128/2758/csiny2050872hb.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=csiny2050872hb.jpg)http://img128.imageshack.us/img128/4425/csiny2051103bw.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=csiny2051103bw.jpg)http://img128.imageshack.us/img128/2503/csiny2051202od.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=csiny2051202od.jpg)
http://img128.imageshack.us/img128/8231/csiny2051437fg.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=csiny2051437fg.jpg)http://img128.imageshack.us/img128/7223/csiny2051582ji.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=csiny2051582ji.jpg)http://img128.imageshack.us/img128/41/csiny2051776gt.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=csiny2051776gt.jpg)
http://img128.imageshack.us/img128/8797/csiny2052350gw.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=csiny2052350gw.jpg)http://img128.imageshack.us/img128/6599/csiny2052423dw.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=csiny2052423dw.jpg)http://img128.imageshack.us/img128/7341/csiny2052713tp.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=csiny2052713tp.jpg)
http://img128.imageshack.us/img128/2453/csiny2052825vi.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=csiny2052825vi.jpg)http://img128.imageshack.us/img128/1261/csiny2052932fr.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=csiny2052932fr.jpg)http://img128.imageshack.us/img128/5091/csiny2053104jc.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=csiny2053104jc.jpg)
http://img128.imageshack.us/img128/4513/csiny2053191zy.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=csiny2053191zy.jpg)http://img128.imageshack.us/img128/239/csiny2053265tq.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=csiny2053265tq.jpg)http://img128.imageshack.us/img128/2682/csiny2053806fg.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=csiny2053806fg.jpg)
http://img128.imageshack.us/img128/8945/csiny2054530lk.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=csiny2054530lk.jpg)http://img128.imageshack.us/img128/4818/csiny2054742sx.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=csiny2054742sx.jpg)http://img128.imageshack.us/img128/12/csiny2055105hw.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=csiny2055105hw.jpg)
http://img128.imageshack.us/img128/5927/csiny2055153ur.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=csiny2055153ur.jpg)http://img128.imageshack.us/img128/583/csiny2055232hy.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=csiny2055232hy.jpg)http://img128.imageshack.us/img128/803/csiny2055352af.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=csiny2055352af.jpg)
http://img128.imageshack.us/img128/7614/csiny2055847jg.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=csiny2055847jg.jpg)http://img128.imageshack.us/img128/7978/csiny2055886lm.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=csiny2055886lm.jpg)http://img128.imageshack.us/img128/7493/csiny2055960hk.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=csiny2055960hk.jpg)
http://img128.imageshack.us/img128/3781/csiny2055984gk.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=csiny2055984gk.jpg)http://img128.imageshack.us/img128/5288/csiny2055993ai.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=csiny2055993ai.jpg)http://img128.imageshack.us/img128/4994/csiny2056050tf.th.jpg (http://img128.imageshack.us/my.php?image=csiny2056050tf.jpg)
meltemyucel 22-03-06, 10:47 http://img452.imageshack.us/img452/1148/monroelindsay8nj.jpg
Alışamıyacağımı düşünüyodum bu kıza ama iyi gidiyor.
Cinayet sayılarında artış var. Bi kaç bölümdür 3lendi.
çok hırslı,dikaktli ve zeki bir kız ama bende alışamadım.sanki ilerde bir hata yapacakmış gibi geliyor.dansçı kıza ikramiye çıktıktan sonra bir cinayete tanık olduğu için öldürülüşü çok üzücüydü.katilde kız onu gördü diye gaddarca öldürdü birde istiyerek öldürse kimbilir neler yapardı:icon_evil
kılıç balığı olayındaki ikili çok eğlenceliydi:img-grin2
Aiden neredesiinn! Teksaslı kızı istemiyoruz kardeşim!!!
İzlerim bu diziyi "katana" lı bölüm çok güzeldi ama bu elemanları çok abartıyorlar adamların bilmediği şey yok gibi gözüküyor ya. Samuray adetlerini nereden biliyorlar kardeşim yuh artık.
2.06 -YoungBlood
[b]Stella ve Hawkes, Central Park’ta ölü bulunan kimlik değiştirmiş bir adamın ölümünü araştırmaktadır. Adam alerjik bir reaksiyon sebebiyle ölmüştür. Asansörde bulunan bir ceset ise Mac, Flack, Danny ve Lindsay’i genç kızların yaşlı adamlarla para karşılığı ilişkiye girdiği bir dünyaya götürecektir.[/bcnbce.com
http://img55..us/img55/3712/csiny2060183rm.th.jpg (http://img55.imageshack.us/my.php?image=csiny2060183rm.jpg)http://img55.imageshack.us/img55/3632/csiny2060897wi.th.jpg (http://img55.imageshack.us/my.php?image=csiny2060897wi.jpg)http://img55.imageshack.us/img55/158/csiny2061191ej.th.jpg (http://img55.imageshack.us/my.php?image=csiny2061191ej.jpg)
http://img55.imageshack.us/img55/848/csiny2062136ir.th.jpg (http://img55.imageshack.us/my.php?image=csiny2062136ir.jpg)http://img55.imageshack.us/img55/9317/csiny2064587cj.th.jpg (http://img55.imageshack.us/my.php?image=csiny2064587cj.jpg)http://img55.imageshack.us/img55/1808/csiny2065194kh.th.jpg (http://img55.imageshack.us/my.php?image=csiny2065194kh.jpg)
http://img462.imageshack.us/img462/855/20600149ei.th.jpg (http://img462.imageshack.us/my.php?image=20600149ei.jpg)http://img462.imageshack.us/img462/42/20600165co.th.jpg (http://img462.imageshack.us/my.php?image=20600165co.jpg)http://img462.imageshack.us/img462/4223/20600632vq.th.jpg (http://img462.imageshack.us/my.php?image=20600632vq.jpg)
http://img462.imageshack.us/img462/5264/20601056ev.th.jpg (http://img462.imageshack.us/my.php?image=20601056ev.jpg)http://img462.imageshack.us/img462/5852/20601470pj.th.jpg (http://img462.imageshack.us/my.php?image=20601470pj.jpg)http://img462.imageshack.us/img462/5039/20601530sf.th.jpg (http://img462.imageshack.us/my.php?image=20601530sf.jpg)
http://img462.imageshack.us/img462/4190/20601697nj.th.jpg (http://img462.imageshack.us/my.php?image=20601697nj.jpg)http://img462.imageshack.us/img462/5822/20602159lm.th.jpg (http://img462.imageshack.us/my.php?image=20602159lm.jpg)http://img462.imageshack.us/img462/6691/20602299wg.th.jpg (http://img462.imageshack.us/my.php?image=20602299wg.jpg)
http://img462.imageshack.us/img462/1613/20602540oo.th.jpg (http://img462.imageshack.us/my.php?image=20602540oo.jpg)http://img462.imageshack.us/img462/7870/20603316lx.th.jpg (http://img462.imageshack.us/my.php?image=20603316lx.jpg)http://img462.imageshack.us/img462/14/20603868vn.th.jpg (http://img462.imageshack.us/my.php?image=20603868vn.jpg)
http://img462.imageshack.us/img462/3528/20605060lt.th.jpg (http://img462.imageshack.us/my.php?image=20605060lt.jpg)http://img462.imageshack.us/img462/2545/20605146lp.th.jpg (http://img462.imageshack.us/my.php?image=20605146lp.jpg)http://img462.imageshack.us/img462/8156/20605205ll.th.jpg (http://img462.imageshack.us/my.php?image=20605205ll.jpg)
http://img462.imageshack.us/img462/2197/20605489ww.th.jpg (http://img462.imageshack.us/my.php?image=20605489ww.jpg)http://img462.imageshack.us/img462/5857/20605620za.th.jpg (http://img462.imageshack.us/my.php?image=20605620za.jpg)http://img462.imageshack.us/img462/8576/20605689ox.th.jpg (http://img462.imageshack.us/my.php?image=20605689ox.jpg)
http://img462.imageshack.us/img462/1751/20605758rr.th.jpg (http://img462.imageshack.us/my.php?image=20605758rr.jpg)http://img462.imageshack.us/img462/3007/20606047gi.th.jpg (http://img462.imageshack.us/my.php?image=20606047gi.jpg)http://img462.imageshack.us/img462/8642/20606127eb.th.jpg (http://img462.imageshack.us/my.php?image=20606127eb.jpg)
2.07 - Manhattan Manhunt
Miami'deki seri katilDarius New York'a kaçınca Miami ekibinin başı Horatio katili yakalamak için New York'a geliyor.
http://img113.imageshack.us/img113/166/csiny2070064qz.th.jpg (http://img113.imageshack.us/my.php?image=csiny2070064qz.jpg)http://img113.imageshack.us/img113/8237/csiny2070253av.th.jpg (http://img113.imageshack.us/my.php?image=csiny2070253av.jpg)http://img113.imageshack.us/img113/1811/csiny2070722wc.th.jpg (http://img113.imageshack.us/my.php?image=csiny2070722wc.jpg)
http://img113.imageshack.us/img113/1721/csiny2071776gj.th.jpg (http://img113.imageshack.us/my.php?image=csiny2071776gj.jpg)http://img113.imageshack.us/img113/6973/csiny2072587pl.th.jpg (http://img113.imageshack.us/my.php?image=csiny2072587pl.jpg)http://img113.imageshack.us/img113/5268/csiny2072968po.th.jpg (http://img113.imageshack.us/my.php?image=csiny2072968po.jpg)
bu bölüm CSI:Miami / Felony Flight (4. sezon 7. bölüm ) devamıdır bu yüzden kanal önce bu bölümü göstermeyi uygun bulmuş.daha anlaşılır olsun diye
harika bi bölümdü miami ekibini özlemişim ilk gözagrim onlar benim :icon_ange sanirim haftayada horatio ny a gelecek ve öle devam edecek
Csı serisinden bir tek miamiyi görmemiştim dün onu da Mac sayesinde görmüş oldum:)New Yorkun puslu manzarasından sonra Miami manzarası iç açıcı olsada karakterleri pek sevemedim.Seri içinde yine en sevdiğim Las Vegas:good:
diziyi izlettiren mac ve 24teki chasedi :img-icecrkatil çok zeki.özellikle suç aletini başka birinin mezarına saklaması inanılmazdı.acaba at kuyruklu adam kim:icon_roll
valla sbuffy bende vegasi sevmedim miami izlesen çok begenirdin inan ordaki karakterler çok daha cana yakınlar ny a horatio yine konuk olmuştu ama kısa bir süreydi tabiki yinede uzun zamandir görmüyodum çok hoşuma gitti
meltemyucel 04-04-06, 09:42 Dün tam jenerik bittğinde yakaladım diziyi. İzledim ama anlamadım kesin bunlar miami serisi dedim ve izlemeyi bıraktım. NY serisi dışında diğerleri hoşuma gitmiyor çünkü. Ama okuduğum kadarıyla Ny la ilgili bağlantılar varmış ve kaçırdım :( Kısaca anlatma şansınız varmı..
dazzleilk las vegası seyrettiğim için miamiyi pek sevmedim.dediğim gibi karakterler çok duygusal gibi geldi.kısacası karakterlere ısınamadım.
meltemyucel aklımda kalanlar kısaca şöyle:Darius özel uçakla miamiye getirilirken uçağı düşürdü.tesadüfen ordan geçerken kazayı görüp yardım için uçağın yakınına gelen 4 genci öldürüp arabayı uçakta olan başka bir suçluya kullandırtıp hedef şaşırttı.Darius ise bir kızı aramak için üniversiteye gitti ve orda başka 2genç kızı daha öldürdü.bunun üzerine Horatio Dariusu en iyi tanıyan mac olduğu için ona haber verdi ve mac yardım etmek için miamiye geldi.kaçırılan kız evine mesaj bıraktı ve mac mesajı dinlediğinde onların nya geri döndüklerini anladı ve Horatio ile birlikte nya gittiler.
merhaba ilk mesajım bu diziye olucakmış:) ben de new york'u daha cok beğenenlerdenim maimi'yi izlerken sadece şehir görüntülerinden dolayı içim ısınıyordu ama ny bence daha başarılı
oth_oc_sw_fan4ever 05-04-06, 19:18 csi new york'u bu sezon izlemeye başladım diğer serileri izlemiorum ama csi ny müthiş ya:)
meltemyucel 08-04-06, 09:47 208 / Bad Beat / 10.04.2006
New York'un yukarı doğu kesiminde, yüksek meblağların döndüğü bir poker masasında, oyuna yeni katılan Kelly Lindgren; Joel, Eddie ve Mike tarafından fena halde dövülür ve dışarı atılır. Ancak hesap orada kapanmayacaktır. Mac ve dedektif Flack hayatta kalan poker oyuncularını sorguya çeker. Diğer yandan Danny ve Dr. Sheldon Hawkes, Strawberry Fields'ta yağmur sularından oluşmuş ufak bir gölet içinde yüz üstü yatan 25 yaşındaki Tara Stansfield'ı araştırmaya gider.
meltemyucel 08-04-06, 09:54 http://img108.imageshack.us/img108/6982/foto177dm.jpg
http://img118.imageshack.us/img118/8007/labgeek6ac.jpg
meltemyucel 08-04-06, 10:16 http://home.pchome.com.tw/tv/csicsi/m22-300.jpg
http://home.pchome.com.tw/my/csicsi2/m23-300.jpg
http://home.pchome.com.tw/net/csi123/t27-300.jpg
bu hafta yaınlanacak bölüm geçen hafta csi:miami bölümünün devamı
10.04.2006
Manhattan Manhunt
Florida'da arkasında tam yedi ceset bırakan seri katil Henry Darius, Joann Nivens'ın yardımıyla New York'a kaçmayı başarmıştır. Annesi Lydia Johnson'ı öldüren katili bulacağına dair Adam Johnson'a söz veren dedektif Horatio Caine bu araştırmada dedektif Mac Taylor'a katılır. Darius şöyle der; "New York'a işleri yoluna koymaya gidiyorum."
meltemyucel 11-04-06, 12:22 http://img484.imageshack.us/img484/3951/2x07037sd.jpg
http://img484.imageshack.us/img484/8799/2x07012dl.jpg
http://img340.imageshack.us/img340/2913/2x07053ea.jpg
Serinin en süper bölümüydü bence. Kızkardeşin para için yaptıkları dehşetti. Diziyi izleye izleye bende dedektif oldum zaten herşeyden bi ipucu çıkartmaya çalışıyorum :) Miami ekibindeki sarışın adamı sevmedim. Mac in karizması yanında sönük kalıyo. Konuşma tarzıda hoş değilid:"silahı bırakıyosun bilmem ne yapıyosun felan" (hiç izlemedim ya bizimkileri kıskanıyorum) Ama ortada büyük bi ayrım var bence. NY un görüntüleri oyuncuları replikleri ve hızı diğerlerine göre oldukça kaliteli. Serinin en çok tutan bölümünün NY olduğunu okumuştum. Sonunda mac in katile söyledikleride kayda değerdi doğrusu.Danyy ve yeni kızda duygusal yaklaşımlar var. İstermisniniz MAcda aşık olsun kıza. Ama o Stellay la daha çok yakışıyo.
meltemyucel 11-04-06, 12:28 Bi yerde doğru...
sabah gazetesinin haberine göre abd de polis csi ın suçlulara kanıtların yokedilmesinde yol gösterdiği için şikayetçi oldu
Amerikan polisi ve savcısı, Türkiye'de de beğeniyle izlenen ''CSI: Crime Scene Investigation'' (Olay Yeri İnceleme) adlı televizyon dizilerinin, suçlulara kanıtları yok etmede önemli ipuçları vermesinden şikayet ediyor.
ABD'de ''CSI etkisi'' adı verilen ve suçluların adli kanıtları ortadan kaldırmalarına yardımcı olan bu ipuçları nedeniyle polis ve savcının işi giderek zor hale geliyor.
Cinayetleri kusursuz şekilde planlamanın ve kanıtları yok etmenin normal bir durum değil ''sapkınlık'' olduğunu belirten Amerikalı adli makamlar, ''Suç işleyenlerin çoğu pek akıllı insanlar değil ve genelde pek önlem almazlar. Ancak CSI ve diğer suç dizileri artık fark kalmadığını gösterdiler'' diye konuştular.
Los Angeles Emniyet Müdürlüğü'nden üst düzey olay yeri inceleme uzmanı Tammy Klein, ''bundan 8 yıl önce hiçbir katilin, çamaşır suyunun DNA'yı yok ettiğini bilmediğini, ancak bugün planlı bir cinayette çamaşır suyu kullanımının olağandışı olmadığını'' ifade etti.
Los Angeles Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası'ndan Ray Peavy de, bu dizilerin potansiyel katillere çok fazla şey öğrettiğini söyleyerek, ''Bazen, bu dizilerin potansiyel katilleri cesaretlendirdiğini ve onlara bunun ne kadar kolay olduğunu göstermeye çalıştığını düşünüyorum'' diye konuştu.
Los Angeles'ın Trumbull bölgesinde son olarak savcıların çifte cinayetle suçladıkları bir zanlının da ''CSI'' hayranı olduğunun anlaşılması ve cinayetleri sırasında dizilerde gösterilenleri uygulaması polis ve adli makamlar arasında bu dizilerle ilgili endişelerin artmasına neden oldu.
Savcılar, 25 yaşındaki ''Manyak'' lakaplı Jermaine McKinney'nin, girdiği evde öldürdüğü anne ve kızının kanlarını elinden temizlemek için çamaşır suyu kullandığını ve cesetleri taşıdığı kamyonunun içini, kanların bulaşmasını önlemek için battaniye ile kapladığını belirttiler.
McKinney'nin suç yerini de iyice temizleyerek kanıtları yok ettiğini belirten savcılar, zanlının suç yerinde elbise ve sigara izmariti gibi DNA izleri görülebilecek kanıtları bırakmadığını kaydettiler.
olay için de olay olan bir bölümdü.kızkardeşin yaptığı zaten başından belliydi ama Dariusun onların abisi çıkması şaşırtıcıydı.bencede Horatio macin yanında sönük kaldı.macin dariusa baban sırf seni bebekten öpmediği için sana acımamı mı bekliyorsun?hayatı senden daha kötü olan insanlar var ama hiçbiri 12kişiyi öldürmedi" sözü bölüme damgasını vurdu:good:
mac yeni kızı olay mahalinden uzak tutunca sinirlendi.çok hırslı bir kız ilerde ekibin başına dert açarsa pek şaşırmam.
yalnız Horationun nyta başına ne geldi ki mac finalde istersen seni devriyeyle havaalanına bırakabiliriz dedi:icon_roll
bu haberi daha önce de okumuştum.suç işleyen kişilere yol gösterici olması kötü bir şey.belki dizi ekibi bu haberleri dikkate alarak önlemler alır.
meltemyucel 11-04-06, 12:55 olay için de olay olan bir bölümdü.kızkardeşin yaptığı zaten başından belliydi ama Dariusun onların abisi çıkması şaşırtıcıydı.bencede Horatio macin yanında sönük kaldı.macin dariusa baban sırf seni bebekten öpmediği için sana acımamı mı bekliyorsun?hayatı senden daha kötü olan insanlar var ama hiçbiri 12kişiyi öldürmedi" sözü bölüme damgasını vurdu:good:
mac yeni kızı olay mahalinden uzak tutunca sinirlendi.çok hırslı bir kız ilerde ekibin başına dert açarsa pek şaşırmam.
yalnız Horationun nyta başına ne geldi ki mac finalde istersen seni devriyeyle havaalanına bırakabiliriz dedi:icon_roll
bu haberi daha önce de okumuştum.suç işleyen kişilere yol gösterici olması kötü bir şey.belki dizi ekibi bu haberleri dikkate alarak önlemler alır.
Teşekkürler sbuffy cümleyi tam olarak hatırlayamamıştım :) Benimde dikkatimi çeken MAc ve Dairusun arasındakilerdi. Daha önceden bir karşılaşmamı vardı. Birbirlerini tanıyorlarmıydı yani..
rica ederim.
darius new yorkta yakalanıp mahkum olmuş.daha sonra çözülmemiş bir cinayeti kendisinin işlediğini söyleyip cesedin nereye gömdüğünü göstermek için miamiye götürülmüş.nyta onu yakalayan macmiş.
gene mükemmle bir bölümdü.. daha önce de yazmıstım Caine ve ekibine alışamamıştım diye o yüzden gecen gölümü de oyle aman aman beğenmemiştim bu sefer Caine NY'da olunca aradaki fark ortaya cıktı bence.
Ecza Partilerini daha çnce de duymultum ama bu sefer izleyince daha da bir irkildim. Olay örgüsü cok basarılıydı bu dizi de. Metro sahnesi biraz yavan kaldı gerci bence biraz klişe yani daha basarılı yapabilirlerd diye düşündüm ama adamın boynunun kanama sekli cok güseldi. Alexa'nın şımarık bir zengi kızı olduğunu sanmıstım ama meğerse değilmiş ama kardeşi!!! Kardeşinin ortağının sekreter olucağını ise hiç tahmin etmemiştim. Bu arada Akexa'nın kızkardesinin evde olduğunu ve olayları gördüğünü Darius anlamasına rağmen kızı niye takip etmedi onu da anlamadım normalde onu da takip edip öldürmesi gerekirdi. Olaylar cozuldukten sonra Caine telefonla aradığında cocuk niye özür diledi bunu yakalayan varsa ve bana da acıklarsa sevinirim:) EN son Mac ile Darius arasındaki diyalog mükemmeldi gercekten de CSI tarihine geçicek bir dialogdu...
şeyyyyyyyy elinizde video resim avatar başka yok mu?yani açgözlü gibi olmim çünkü buraya ne koysanız alıyom ama yetmiyooooooooooooooo
2x08 Bad Beat
New York'un yukarı doğu kesiminde, yüksek meblağların döndüğü bir poker masasında, oyuna yeni katılan Kelly Lindgren; Joel, Eddie ve Mike tarafından fena halde dövülür ve dışarı atılır. Ancak hesap orada kapanmayacaktır. Mac ve dedektif Flack hayatta kalan poker oyuncularını sorguya çeker. Diğer yandan Danny ve Dr. Sheldon Hawkes, Strawberry Fields'ta yağmur sularından oluşmuş ufak bir gölet içinde yüz üstü yatan 25 yaşındaki Tara Stansfield'ı araştırmaya gider. cnbce.com
Tekrarını izledim de az önce, güzel bi bölümdü son sahnesindeki diyalog da çok güzeldi.
"72 saat içinde 12 masum insanı öldürdün ve sen küçükken baban seni öpmedi diye, senin için üzülmemizi mi bekliyorsun? Cehennemde yan seni o.ç.!"
dizinin ancak tekrarını izleyebiliyorum..bu da baya bi geç oluyor :(
mac in küfretmesine ben çok şaşırdım neyse..
bu bölüm bence şuana kadar izlediğim en güzel csi bölümüydü horatioya reğmen...
olay içinde olay vardı..hele o sekreter çok şaşırttı beni..resmen ağzım açık kaldı..
darius ciddi halde korkunç biri...o kadar inasnı gözünü kıpmadan öldürdü..sonra da geçmişine dayandırıyor olayı..
o kızlarla darius kardeş çıkması zaten beni mahvetti..süper kurgulanmış olay...
tebrik ederim vallaha csi:ny'yi
son sahne ayrı bir güzeldi.
ben de horatio nun konuştuğu çocuğun neden özür dilediğini anlayamadım..çocukluğuna veriyorum :)
Miami den gelen eleman diğerlerinin yanında baya bi sırıttı, aksesuar gibi durdu :D
csi:ny bambaşka, ah bi de Aiden gitmeseydi...
horatio telefonda sadece çocukla konuşmadı bence.ny ta işleri vardı onunla ilgili bişiydi galiba ama cidden süper bölümdü.tek eksik danny çok az göründü....:(
horatio ve ekibi bence csi:ny nin yanından bile geçemez...zaten adam çok sarışın.neyse...
ya evet aslında horatio nun konuşmaları çok karışıktı telefonda.neyse kafa yormaya gerek :)
aslında mac stella flack ve horatio haricinde kimse pek görünmedi..bu da bence normal..çünkü bu iş büyüktü ve mac ve horationun kişisel sorunu haline gelmişti
ya süperbi bölümdü yine.danny adamı dövcek diye korktum sonunda,çok kızdı(haklıydı tabi).son cümlede süperdi söylediği......
Geçtiğimiz bölümde de Mac'in final sahnesinde yaptığı konuşma çok etkileyici bir konuşmaydı. Aiden ile konuşmasından sonra bu konuşma çok mükemmeldi.
Dikkat ettiniz mi bölüm oyuncularını daha önce Without a Trace dizisinde de görmüştük.
Lindsay ile Mac arasında değişik bir iletişim var. Stella ile Mac arasında da vardı.
Saydığın dizilerin bir de Cold Case i eklersek [Without a Trace-CSI:NY] sanırım yapımcıları aynı kişi. Jerry Bruckheimer.
yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar :)
Bence Aiden ın yerini asla doldurmuyor Texas lı kız.. Aiden ın farklı bir havası vardı Stella ve Mac i bile aşıyordu bazen :)
katilin hayatı da çok trajikmiş.ama travma geçirmiş olması hiç tanımadığı masum bir insanı öldürmesini haklı çıkarmıyor.burda ölen kişiyle birlikte katilin kızına da üzüldüm:(
lindsaye hala ısınamadım.kendini mace kanıtlamak için çırpınıyor.o kadar hırslı ki sanki her an ekipten biriyle birbirlerine gireceklermiş gibi geliyor:icon_roll
diğer cinayette dannynin adama söylediği söz güzeldi:"seni kar amacı gütmeden s** yapılan bir yere göndericem":good:
meltemyucel 18-04-06, 09:37 Dizi bu hafta çok ilginçti. Geçişler vs yeni bir el değimiş gibiydi. Ufacık delillerden bu kadar sonuçlar çıkarması her bölümde beni dumur ediyo.Bide her filmde katilleri ilk on dakikada bulmakla övünen ben her bölümde senaryoya hayret ediyorum. Stella ve MAc çok uyumlular ve çok yakışıyorlar. Yeni kızı ben sevmeye başladım. Aslında Aidanın o kadarda baskınlığı yoktu filmde. Danyy stella ve Mac her zaman ön plandaydı. Artık doktorumuz ve yakışıklı oyuncumuz (Adını hatırlayamadım) bu sezon daha aktif. Filmin sonunda Stella ve Macin silahları çıkartıp ekran başında bizimde bi çatışmayı beklerken ufacık kızın kapıyı açması ayrı bi şoktu tabi.Klişedir, bu sahneden sonra bi nevi çatışmalar başlar. Bu da bi tarz şaşırtmacaydı ve çok iyiydi. Kameramanın ilk hallerinden biraz huylanmıştım ama katilin o olacağı hiç aklıma gelmemişti.
Bu arada Cold Case Without a Trace ve CSI:NY format görüntü olarak birbirine çok benziyo.Aynı yapımcı ve şirketten meydana geldiği belli
http://img444.imageshack.us/img444/6103/csiny2080028jo.th.jpg (http://img444.imageshack.us/my.php?image=csiny2080028jo.jpg)http://img444.imageshack.us/img444/1220/csiny2080198ah.th.jpg (http://img444.imageshack.us/my.php?image=csiny2080198ah.jpg)http://img444.imageshack.us/img444/9107/csiny2080229iz.th.jpg (http://img444.imageshack.us/my.php?image=csiny2080229iz.jpg)
http://img444.imageshack.us/img444/7747/csiny2080327qf.th.jpg (http://img444.imageshack.us/my.php?image=csiny2080327qf.jpg)http://img444.imageshack.us/img444/1489/csiny2080400ff.th.jpg (http://img444.imageshack.us/my.php?image=csiny2080400ff.jpg)http://img444.imageshack.us/img444/4459/csiny2080500ge.th.jpg (http://img444.imageshack.us/my.php?image=csiny2080500ge.jpg)
http://img444.imageshack.us/img444/4736/csiny2080845hh.th.jpg (http://img444.imageshack.us/my.php?image=csiny2080845hh.jpg)http://img444.imageshack.us/img444/2082/csiny2081036mr.th.jpg (http://img444.imageshack.us/my.php?image=csiny2081036mr.jpg)http://img444.imageshack.us/img444/4130/csiny2081141qh.th.jpg (http://img444.imageshack.us/my.php?image=csiny2081141qh.jpg)
http://img444.imageshack.us/img444/7558/csiny2081369gh.th.jpg (http://img444.imageshack.us/my.php?image=csiny2081369gh.jpg)http://img444.imageshack.us/img444/545/csiny2081672zn.th.jpg (http://img444.imageshack.us/my.php?image=csiny2081672zn.jpg)http://img102.imageshack.us/img102/1202/csiny2082154qr.th.jpg (http://img102.imageshack.us/my.php?image=csiny2082154qr.jpg)
http://img102.imageshack.us/img102/8760/csiny2082326kb.th.jpg (http://img102.imageshack.us/my.php?image=csiny2082326kb.jpg)http://img102.imageshack.us/img102/4391/csiny2082739ly.th.jpg (http://img102.imageshack.us/my.php?image=csiny2082739ly.jpg)http://img102.imageshack.us/img102/2253/csiny2083007ww.th.jpg (http://img102.imageshack.us/my.php?image=csiny2083007ww.jpg)
http://img102.imageshack.us/img102/9090/csiny2083098kc.th.jpg (http://img102.imageshack.us/my.php?image=csiny2083098kc.jpg)http://img102.imageshack.us/img102/5586/csiny2083308ai.th.jpg (http://img102.imageshack.us/my.php?image=csiny2083308ai.jpg)http://img102.imageshack.us/img102/8735/csiny2084223ia.th.jpg (http://img102.imageshack.us/my.php?image=csiny2084223ia.jpg)
http://img102.imageshack.us/img102/7848/csiny2085606wh.th.jpg (http://img102.imageshack.us/my.php?image=csiny2085606wh.jpg)http://img102.imageshack.us/img102/5008/csiny2085743vy.th.jpg (http://img102.imageshack.us/my.php?image=csiny2085743vy.jpg)http://img102.imageshack.us/img102/6472/csiny2085991sy.th.jpg (http://img102.imageshack.us/my.php?image=csiny2085991sy.jpg)
http://img102.imageshack.us/img102/249/csiny2087269vc.th.jpg (http://img102.imageshack.us/my.php?image=csiny2087269vc.jpg)http://img102.imageshack.us/img102/1065/csiny2087552oh.th.jpg (http://img102.imageshack.us/my.php?image=csiny2087552oh.jpg)http://img102.imageshack.us/img102/2323/csiny2087711km.th.jpg (http://img102.imageshack.us/my.php?image=csiny2087711km.jpg)
http://img102.imageshack.us/img102/5116/csiny2088048il.th.jpg (http://img102.imageshack.us/my.php?image=csiny2088048il.jpg)http://img102.imageshack.us/img102/2833/csiny2088083fm.th.jpg (http://img102.imageshack.us/my.php?image=csiny2088083fm.jpg)http://img102.imageshack.us/img102/1364/csiny2088124od.th.jpg (http://img102.imageshack.us/my.php?image=csiny2088124od.jpg)
http://img102.imageshack.us/img102/7333/csiny2088155xp.th.jpg (http://img102.imageshack.us/my.php?image=csiny2088155xp.jpg)http://img102.imageshack.us/img102/6333/csiny2088252tl.th.jpg (http://img102.imageshack.us/my.php?image=csiny2088252tl.jpg)http://img102.imageshack.us/img102/6064/csiny2088265ju.th.jpg (http://img102.imageshack.us/my.php?image=csiny2088265ju.jpg)
http://img102.imageshack.us/img102/6803/csiny2088351dy.th.jpg (http://img102.imageshack.us/my.php?image=csiny2088351dy.jpg)http://img102.imageshack.us/img102/4018/csiny2088364va.th.jpg (http://img102.imageshack.us/my.php?image=csiny2088364va.jpg)
süper bir dizi hiç kaçırmıyorum :)
cok cok iyi bir bölümdü.acıkcası bu delikten bakarken ates edilmesi ben de yakında paranoya haline gelmeye baslayacak bakamıcam delikten falan cunku daha önce de bir kac yerde izlemiştim bu olayı. acıkcası vurulduktan sonraki adamın yüzü inanılmazdı tek kelimeyle bu kadar mı basarılı bir makyaj olur. nasıl oluyor da en ufak bir izden bir sonuca giderbiliyorlar daha da önemlisi onu fark ediyorlar inanılmaz. ben de herifin hayat öyküsüne üzülsem de bir cinayeti haklı kılmıyor bu neden. ama kızı insanın içini acıttı resmen. lindsaye ben hala alısamadım bu kadar kendini kanıtlama cabası içine girmemeli bence. bir de bu bölümde 2.hikaye biraz sönük kaldı gibi acıkcası öyle wow dyebileceğim gibi değildi.. ama tabiki doktorum kadının ciğerini incelediği ve kestiği sahnede nutkum tutuldu..:)
Ya bence kapı deliğinden çifte yiyen insanın kafa öyle olmaz. Direk parçalanması lazım ya çifteli bu az değil ki :D
ben de izledim konusu filan hoş zaten ben trt deki ilk versiyonunu da izliyordum.. ama tercüme ile ilgili birşey dikkatimi çekti shotgun ı çifte olarak çevirmişler ama ben pompalı tüfek denmesi gerektiğini düşünüyorum... benim bildiğim çifte farklı birşey :img-huh:
Dizide nasıl verdiklerini unuttum o vakit sızmışım ama kullanılan silah "pompalı tüfek" değildi, bildiğin namlusu kısaltılmış "çifte" idi :)
Yanlış görmüş de olabilirim arkadaşlar düzeltirler artık.
sbuffy çok teeşkkürler resimler için.silah konusunda bişi demicem doğrudur.bence iki bölümdür danny,fawkes ve yeni kız çok arka planda kalıyolar.
2_cool_4_schll_ 20-04-06, 15:01 ben sakaryada olduğum ve okuduğum için maalesef dizinin haftasonu tekrarlarını yakalarsam izleyebiliyorum birinci sezonu eksiksiz izledim bu arada horatio bi kalıyorum gibi bi şeyler söyledi o konunun hikayesi ne merak ettim bilenler yazarsa sevinirim
2.09 - City of the Dolls
http://img129.imageshack.us/img129/452/csiny2090032tw.th.jpg (http://img129.imageshack.us/my.php?image=csiny2090032tw.jpg)http://img129.imageshack.us/img129/7162/csiny2090113ip.th.jpg (http://img129.imageshack.us/my.php?image=csiny2090113ip.jpg)http://img129.imageshack.us/img129/1028/csiny2090129hq.th.jpg (http://img129.imageshack.us/my.php?image=csiny2090129hq.jpg)
http://img129.imageshack.us/img129/6007/csiny2090160sh.th.jpg (http://img129.imageshack.us/my.php?image=csiny2090160sh.jpg)http://img129.imageshack.us/img129/4812/csiny2090305gz.th.jpg (http://img129.imageshack.us/my.php?image=csiny2090305gz.jpg)http://img129.imageshack.us/img129/5148/csiny2090366gl.th.jpg (http://img129.imageshack.us/my.php?image=csiny2090366gl.jpg)
http://img129.imageshack.us/img129/7417/csiny2090574cr.th.jpg (http://img129.imageshack.us/my.php?image=csiny2090574cr.jpg)http://img129.imageshack.us/img129/4602/csiny2090600vo.th.jpg (http://img129.imageshack.us/my.php?image=csiny2090600vo.jpg)http://img129.imageshack.us/img129/5160/csiny2090701oc.th.jpg (http://img129.imageshack.us/my.php?image=csiny2090701oc.jpg)
http://img129.imageshack.us/img129/5420/csiny2090755ja.th.jpg (http://img129.imageshack.us/my.php?image=csiny2090755ja.jpg)http://img129.imageshack.us/img129/1457/csiny2090766zp.th.jpg (http://img129.imageshack.us/my.php?image=csiny2090766zp.jpg)http://img129.imageshack.us/img129/3219/csiny2091007di.th.jpg (http://img129.imageshack.us/my.php?image=csiny2091007di.jpg)
http://img129.imageshack.us/img129/5886/csiny2091021ye.th.jpg (http://img129.imageshack.us/my.php?image=csiny2091021ye.jpg)http://img129.imageshack.us/img129/915/csiny2091106vu.th.jpg (http://img129.imageshack.us/my.php?image=csiny2091106vu.jpg)http://img129.imageshack.us/img129/702/csiny2091226sh.th.jpg (http://img129.imageshack.us/my.php?image=csiny2091226sh.jpg)
http://img129.imageshack.us/img129/7172/csiny2091429sj.th.jpg (http://img129.imageshack.us/my.php?image=csiny2091429sj.jpg)http://img129.imageshack.us/img129/4645/csiny2091562ez.th.jpg (http://img129.imageshack.us/my.php?image=csiny2091562ez.jpg)http://img129.imageshack.us/img129/3918/csiny2091804ss.th.jpg (http://img129.imageshack.us/my.php?image=csiny2091804ss.jpg)
http://img129.imageshack.us/img129/6924/csiny2091868mo.th.jpg (http://img129.imageshack.us/my.php?image=csiny2091868mo.jpg)http://img129.imageshack.us/img129/7349/csiny2092103fs.th.jpg (http://img129.imageshack.us/my.php?image=csiny2092103fs.jpg)http://img129.imageshack.us/img129/6459/csiny2092599ts.th.jpg (http://img129.imageshack.us/my.php?image=csiny2092599ts.jpg)
http://img129.imageshack.us/img129/4977/csiny2093470xw.th.jpg (http://img129.imageshack.us/my.php?image=csiny2093470xw.jpg)http://img129.imageshack.us/img129/4254/csiny2093602dj.th.jpg (http://img129.imageshack.us/my.php?image=csiny2093602dj.jpg)http://img129.imageshack.us/img129/8148/csiny2093781ta.th.jpg (http://img129.imageshack.us/my.php?image=csiny2093781ta.jpg)
http://img129.imageshack.us/img129/1958/csiny2094425fv.th.jpg (http://img129.imageshack.us/my.php?image=csiny2094425fv.jpg)http://img129.imageshack.us/img129/7928/csiny2095007xv.th.jpg (http://img129.imageshack.us/my.php?image=csiny2095007xv.jpg)http://img129.imageshack.us/img129/1866/csiny2095035zf.th.jpg (http://img129.imageshack.us/my.php?image=csiny2095035zf.jpg)
http://img129.imageshack.us/img129/926/csiny2095236ja.th.jpg (http://img129.imageshack.us/my.php?image=csiny2095236ja.jpg)http://img129.imageshack.us/img129/7285/csiny2095248dy.th.jpg (http://img129.imageshack.us/my.php?image=csiny2095248dy.jpg)http://img129.imageshack.us/img129/1629/csiny2095347ec.th.jpg (http://img129.imageshack.us/my.php?image=csiny2095347ec.jpg)
http://img129.imageshack.us/img129/3286/csiny2095397dv.th.jpg (http://img129.imageshack.us/my.php?image=csiny2095397dv.jpg)http://img129.imageshack.us/img129/1471/csiny2095454af.th.jpg (http://img129.imageshack.us/my.php?image=csiny2095454af.jpg)http://img129.imageshack.us/img129/7280/csiny2095539mu.th.jpg (http://img129.imageshack.us/my.php?image=csiny2095539mu.jpg)
http://img129.imageshack.us/img129/4350/csiny2095879dw.th.jpg (http://img129.imageshack.us/my.php?image=csiny2095879dw.jpg)http://img129.imageshack.us/img129/1540/csiny2096001ou.th.jpg (http://img129.imageshack.us/my.php?image=csiny2096001ou.jpg)http://img129.imageshack.us/img129/4181/csiny2096121pv.th.jpg (http://img129.imageshack.us/my.php?image=csiny2096121pv.jpg)
horatio ve ekibi bence csi:ny nin yanından bile geçemez...zaten adam çok sarışın.neyse...
ya evet aslında horatio nun konuşmaları çok karışıktı telefonda.neyse kafa yormaya gerek :)
aslında mac stella flack ve horatio haricinde kimse pek görünmedi..bu da bence normal..çünkü bu iş büyüktü ve mac ve horationun kişisel sorunu haline gelmişti
kesinlikle katılıyorum. miamidekiler sanki 20 yıl öncesinden gelmiş gibiler. ny bambaşka.
öle demeyin yaa:(miami benim ilk gözagrim csi i izlemeye onunla basladim ben miamiyi daha çok seviyorum valla nedenini bilmiyorum ama çok sıcak gelio bana mesela orda atesli silahlar bölümü var değişik biraz nydan ama miami 1 ny 2 benim için ny uda çok seviyorum ama miami bambaska
mizrak_tutucu 27-04-06, 13:19 Ben CSI serisini, dizinin agababası olan CSI serisi ile izlemeye başladım. Her üç versiyonu seyreden biri olarak, favorimin CSI:NY oldugunu söylemeliyim.
Miami'deki Horatio karakterinin konuşmasını çok abartılı, bir zamanlar TRT'de programlar yapan Ertürk Yöndem tarzında itici buluyorum. CSI serisi ise biraz demode kaçıyor. Bu nedenlerle favorim, uzmanların daha mesafeli bir tutum izledikleri CSI:NY.
meltemyucel 27-04-06, 13:46 Ben CSI serisini, dizinin agababası olan CSI serisi ile izlemeye başladım. Her üç versiyonu seyreden biri olarak, favorimin CSI:NY oldugunu söylemeliyim.
Miami'deki Horatio karakterinin konuşmasını çok abartılı, bir zamanlar TRT'de programlar yapan Ertürk Yöndem tarzında itici buluyorum. CSI serisi ise biraz demode kaçıyor. Bu nedenlerle favorim, uzmanların daha mesafeli bir tutum izledikleri CSI:NY.
Haklısın.. Belki seslendirmedendir diyecem TRT deki cansızlık ama değil. NY ekipi çok profosyonel. Görüntüler çok canlı bi kere. Çok fazla uzatılmayan diologlar var. Olayların işlenişi ve sonu da çok şaşırtıcı.
Yani ne diyoruz CSI:NY :img-clapp
danny nin telefonunda çalan melodinin şarkisi arkadaslar:)
coldplay-talk (http://www.hemenpaylas.com/download/628088/coldplay_-_talk_2_.mp3.html)
iyi dinlemeler.........bu arada bu bölümde danny çok şirindi :icon_ange
bu bölümdeki konular değişikti.özellikle yazıları öldürelen kişinin değil katilin yazmış olması süpriz oldu:blink:diğer olayda da kızların zayıf kalması için gizlice kadının onlara gizlice ilaç vermesi ve takımdaki birinin kadının hırsı yüzünden ölmesi çok feciydi:(
bu arada lindsayin mace asılan kızı ağzına dolaması da ilginç bir ayrıntıydı:)danny ve stellanın sevgilileri kim acaba:icon_roll
ayrıca bu bölümdeki şarkılara bayıldım:img-punk:dazzle eline sağlık:)
bu bölümdeki konular değişikti.özellikle yazıları öldürelen kişinin değil katilin yazmış olması süpriz oldu:blink:diğer olayda da kızların zayıf kalması için gizlice kadının onlara gizlice ilaç vermesi ve takımdaki birinin kadının hırsı yüzünden ölmesi çok feciydi:(
bu arada lindsayin mace asılan kızı ağzına dolaması da ilginç bir ayrıntıydı:)danny ve stellanın sevgilileri kim acaba:icon_roll
ayrıca bu bölümdeki şarkılara bayıldım:img-punk:dazzle eline sağlık:)
Dünkü bölüm güzeldi. Lindsay'in kendini Mac'e kanıtlama çabaları dikkat cekiciydi. Mac ile Lindsay arasında değişik bir iletişim var. Diğer beğendiğim sahne, final bölümünde Danny'nin dosya kapandı deyip odadan çıkması.
Spoiler
Stella kiminle konuşuyordu, geçmiş bölümlere dönün, Frankie'yi hatırladınız mı.
meltemyucel 02-05-06, 10:37 Stellanın sevgilisi sanırım şu mimar olan adam. Ama ben onu hep Mac a yakıştırmışımdır. Birbirlerini çok iyi tamamlıyorlar. Lindsay Mac a hafif kalıyor biraz. Kızada hep angarya işleri verip duruyolar :)
Danyy kıskandım doğrusu. Kimmiş bakalım kız arkadaşı. Geçen sezonda (gerçi şimdide öyle ama) favori karakterim olan Mac in yerini Danyy almaya başladı. Nedense bu sezon acayip sempatik :icon_whis
Diğer yakışıklı mavi gözlü elemanımız (yaa adını yine unuttum ben Flack miydi) çok arka planda kalıyor. Doktor bile ondan fazla görünmeye başladı.
Dosya kapanmıştır.Denyy aşıyo kendini canım...
meltemyucel 02-05-06, 10:39 Bu arada Danyy ve Lindsay yakışıyorlar dimi birbirlerine çok benzşyorlar ;)
http://img138.imageshack.us/img138/1503/danny4er.jpg
meltemyucel 02-05-06, 10:44 Birazda Dr.Sheldon Hawkes'den resimler (Sezınun ilk bölümünde hani binadan düşen adamın olduğu bölümde Hawkes play station oyunlarından çıkmış gibiydi değilmi sanki diziye ait değilde onu oraya bilgisayar icadı gibi koymuşlardı çok parlamıştı yani ;) )
http://a69.g.akamai.net/n/69/10688/v1/img5.allocine.fr/acmedia/medias/nmedia/18/35/65/75/18455879.jpg
http://us.movies1.yimg.com/movies.yahoo.com/images/hv/photo/tv_pix/cbs/people_s_choice_awards_2005_arrivals_photos/_group_photos/carmine_giovinazzo1.jpg
http://www.anewlis.com/onlife/images/HillHarper.jpg
http://www.rtl.nl/soaps/csinewyork/components/images/hill_harper_402x450.jpg
http://www.paff.org/images/Hill_Harper_14_v2NEW.jpg
http://www.eurweb.com/images/articles/200410/hill_harper%28for-gill-med-large%29.jpg
Mac'in ilk sezon finalinde birisiyle yemeğe çıkmıştı. Bu konu ne oldu bilen var mı ? Stella Mac'e yakın olmak istiyor gibime geliyor. Aşık bir Mac görürsem sanki Mac'in büyüsü bozulacakmış gibime geliyor. Aiden karşısındaki Mac veya birkaç bölüm öncesi Mac'in yaptığı konuşmaları hatırladıkça, aşık bir Mac nasıl olur acaba
Ama ileride Mac Stella yakınlaşması olabilir. belkide Lindsay ile olabilir. Lindsay ile uyumlu ikili oldular. Danny ile Lindsay olmaz gibime geliyor. Danny'de böyle kalsın.
meltemyucel 02-05-06, 10:48 Don Flack'dan resimler (evet ismi buydu ;)
http://members.aol.com/remiped/csiny-cahill04.jpg
http://www.eddiecahillonline.com/images/misc/peoples_choice_imdb2.jpg
http://www.screencaptures.net/c/cahill55.jpg
bu bölümdeki konular değişikti.özellikle yazıları öldürelen kişinin değil katilin yazmış olması süpriz oldu:blink:diğer olayda da kızların zayıf kalması için gizlice kadının onlara gizlice ilaç vermesi ve takımdaki birinin kadının hırsı yüzünden ölmesi çok feciydi:(
bu arada lindsayin mace asılan kızı ağzına dolaması da ilginç bir ayrıntıydı:)danny ve stellanın sevgilileri kim acaba:icon_roll
ayrıca bu bölümdeki şarkılara bayıldım:img-punk:dazzle eline sağlık:)
rica ederim sbuffy bu bölüm çok hoşuma gitti ben stella ve mac olsun çok isterim lindsayi ilkbasta sevmedim nedeni çok açıktı without a trace de danny ve martine yaptıklari fln yüzünden sonra sempati duymaya basladim gün geçtikçe aama mac ve onun arasinda birsey olsun istemem tabiki :icon_ange :icon_whis
meltemyucel 02-05-06, 12:38 rica ederim sbuffy bu bölüm çok hoşuma gitti ben stella ve mac olsun çok isterim lindsayi ilkbasta sevmedim nedeni çok açıktı without a trace de danny ve martine yaptıklari fln yüzünden sonra sempati duymaya basladim gün geçtikçe aama mac ve onun arasinda birsey olsun istemem tabiki :icon_ange :icon_whis
Ben o bölümü hatırlayamadım. Anlatırmısınız.
Ben o bölümü hatırlayamadım. Anlatırmısınız.
meltemyucel WAT ın 3.sezon finalinde,CSI:NY nin lindsay'i oynadı...
o bölümün özeti elimde yok ama olayı hatırladığım kadarıyla yazayım;bir şirkette çalışan kadın ([CSI:NY]ajan linday) kayboluyor.bu arada peşinde bir ajan var.bizimkiler arıyor tarıyor kızın bir suikast olayına yardımcı olacağı orataya çıkıyor..kızın sevgilisi afrikadaki bir ülkenin başındaki generali öldürecekmiş ama kızın bu iş içinde olmadığı anlaşıyor ama hala kız bulanamıyor.bizimkiler elçilğin önünde o general için beklemdeydi tam o anda kayıp kız ortaya çıktı ve generali vurdu...işte bölüm bu :)
umarım yardımcı olmuşumdur
valla çok iyi anlattin sudemcim sonunu atladin ama:):Dsonra o kız o basbakani vurdugu için adamlari sevgilisini öldürmek için danny ve martinin bulundugu arabaya ateş açtilar bakalım neler olacak orasinida büyük bir merakla bekliyiorum
meltemyucel 02-05-06, 14:01 İki film birlikte mi oynadı yani Çok iyi bir bölümdü desenize . Bizimkiler bizimkiler rolünde :) Ama saçma değilmi bizimkiler bizimkilerse Lindsayde bizimki olmalı. Ne yani sonradan iyi kız mı oldu ;) (Kafam karıştı) Siz bunları başka bi yerden izliyorsunuz sanırım. WAT bizde kaçıncı sezonda..
İki film birlikte mi oynadı yani Çok iyi bir bölümdü desenize . Bizimkiler bizimkiler rolünde :) Ama saçma değilmi bizimkiler bizimkilerse Lindsayde bizimki olmalı. Ne yani sonradan iyi kız mı oldu ;) (Kafam karıştı) Siz bunları başka bi yerden izliyorsunuz sanırım. WAT bizde kaçıncı sezonda..
cidden kafan karişmiş:)yaa orda herhangi bi insan yani lindsay rolünde deil wat bizde 3.sezon finali verdi yani 4.sezona girecez bu sonbahar lindsay orda konuk oyuncuydu ama lindsay olarak deil konuk oyuncu olarak insallah anlatabilmişimdir :icon_ange
İki film birlikte mi oynadı yani Çok iyi bir bölümdü desenize . Bizimkiler bizimkiler rolünde :) Ama saçma değilmi bizimkiler bizimkilerse Lindsayde bizimki olmalı. Ne yani sonradan iyi kız mı oldu ;) (Kafam karıştı) Siz bunları başka bi yerden izliyorsunuz sanırım. WAT bizde kaçıncı sezonda..
eheueh evet baya bir karışmış kafan..galiba işin içine danny ve lindsay girince böyle oldu :)
şimdi CSI:NY nin Det. Lindsay Monroe (Anna Belknap) WAT in 3.sezon finalinde şuan adını hatırlamadığım bir başka karakteri canlandırdı.kaybolmuştu bizim WAT ekibi de onu arıyordu...yani csi ve wat ortak değildi :)
2x10-Jamalot
http://img391.imageshack.us/img391/1834/21000211mb.th.jpg (http://img391.imageshack.us/my.php?image=21000211mb.jpg)http://img391.imageshack.us/img391/3606/21000401ue.th.jpg (http://img391.imageshack.us/my.php?image=21000401ue.jpg)http://img391.imageshack.us/img391/3773/21000944hc.th.jpg (http://img391.imageshack.us/my.php?image=21000944hc.jpg)
http://img391.imageshack.us/img391/1531/21001187my.th.jpg (http://img391.imageshack.us/my.php?image=21001187my.jpg)http://img391.imageshack.us/img391/3029/21001651wa.th.jpg (http://img391.imageshack.us/my.php?image=21001651wa.jpg)http://img391.imageshack.us/img391/1496/21002098na.th.jpg (http://img391.imageshack.us/my.php?image=21002098na.jpg)
http://img391.imageshack.us/img391/9780/21002750yu.th.jpg (http://img391.imageshack.us/my.php?image=21002750yu.jpg)http://img391.imageshack.us/img391/1096/21003329rg.th.jpg (http://img391.imageshack.us/my.php?image=21003329rg.jpg)http://img391.imageshack.us/img391/1479/21004352db.th.jpg (http://img391.imageshack.us/my.php?image=21004352db.jpg)
http://img391.imageshack.us/img391/8027/21005781xc.th.jpg (http://img391.imageshack.us/my.php?image=21005781xc.jpg)http://img374.imageshack.us/img374/815/21006046gp.th.jpg (http://img374.imageshack.us/my.php?image=21006046gp.jpg)http://img374.imageshack.us/img374/2996/21007336zm.th.jpg (http://img374.imageshack.us/my.php?image=21007336zm.jpg)
http://img374.imageshack.us/img374/1822/21007672jc.th.jpg (http://img374.imageshack.us/my.php?image=21007672jc.jpg)http://img374.imageshack.us/img374/4456/21009061tn.th.jpg (http://img374.imageshack.us/my.php?image=21009061tn.jpg)http://img374.imageshack.us/img374/5223/21009270ok.th.jpg (http://img374.imageshack.us/my.php?image=21009270ok.jpg)
http://img374.imageshack.us/img374/8115/21010282xn.th.jpg (http://img374.imageshack.us/my.php?image=21010282xn.jpg)http://img374.imageshack.us/img374/5025/21010631kb.th.jpg (http://img374.imageshack.us/my.php?image=21010631kb.jpg)http://img374.imageshack.us/img374/6795/21011059qo.th.jpg (http://img374.imageshack.us/my.php?image=21011059qo.jpg)
http://img374.imageshack.us/img374/7334/21011373cq.th.jpg (http://img374.imageshack.us/my.php?image=21011373cq.jpg)http://img374.imageshack.us/img374/9016/21011589ut.th.jpg[/U[URL=http://img374.imageshack.us/my.php?image=21011621mk.jpg]http://img374.imageshack.us/img374/8215/21011621mk.th.jpg (http://img374.imageshack.us/my.php?image=21011589ut.jpg)RL]
http://img374.imageshack.us/img374/1338/crush0af.pnghttp://img374.imageshack.us/img374/6478/flirt4bb.pnghttp://img374.imageshack.us/img374/1388/kiss5zs.png
http://img374.imageshack.us/img374/4475/surrender0qk.pnghttp://img374.imageshack.us/img374/3391/twisted0hq.pnghttp://img374.imageshack.us/img374/8358/52184837yz.gif
http://img374.imageshack.us/img374/2548/smacked165rr.jpghttp://img374.imageshack.us/img374/4523/donflack4c5he.pnghttp://img374.imageshack.us/img374/6605/csinygarinungkadol01805pn.jpg
http://img374.imageshack.us/img374/3408/itebusperr5hk.gifhttp://img374.imageshack.us/img374/171/csinyanim135sh.gifhttp://img374.imageshack.us/img374/9126/csinyanim125yj.gif
http://img374.imageshack.us/img374/3395/csinyanim115ne.gifhttp://img374.imageshack.us/img374/1583/csinyanim154ug.gifhttp://img374.imageshack.us/img374/677/csinyanim272kh.gif
http://img374.imageshack.us/img374/4239/csinyanim034bo.gifhttp://img374.imageshack.us/img374/8348/csinydanny112ki2ob.jpghttp://img374.imageshack.us/img374/3100/csinyflack100jq3sr.jpg
http://img374.imageshack.us/img374/8927/csinyzoobabies000238ct.jpghttp://img374.imageshack.us/img374/2041/aiden010oh.jpghttp://img374.imageshack.us/img374/8117/zoobabies000042ug.jpg
http://img374.imageshack.us/img374/254/stedan042qj.jpghttp://img374.imageshack.us/img374/1669/s2120374aw.jpghttp://img374.imageshack.us/img374/5642/74bdebcf2zn.jpg
blue dragon 05-05-06, 18:52 Dizinin ana sitesindeki Handbook kısmını inceleyen oldumu? :icon_whis
2x11-Trapped
Danny, güvenlik kodunu bilen tek kişi olan kurbanla panik odasında kilitli kalmıştır. Titanyum kapılar açılmaya çalışılırken, ekip kurban daha fazla çürümeden ve Danny'nin oksijeni tükenmeden, ellerindeki kanıtları incelemeye çalışmaktadır.
oooooooo bayagi heyecanlı bir bölüm bizi bekliyo yazim dannycime:(
meltemyucel 08-05-06, 16:09 2x11-Trapped
Danny, güvenlik kodunu bilen tek kişi olan kurbanla panik odasında kilitli kalmıştır. Titanyum kapılar açılmaya çalışılırken, ekip kurban daha fazla çürümeden ve Danny'nin oksijeni tükenmeden, ellerindeki kanıtları incelemeye çalışmaktadır.
Bu bölüm asla kaçmaz. Çok sıkı bir bölüm bekliyor bizi. İzlemeyenlere tavsiye.Bugünden başlayın ;)
2.11- Trapped
http://img312.imageshack.us/img312/9238/21100094vb.th.jpg (http://img312.imageshack.us/my.php?image=21100094vb.jpg)http://img312.imageshack.us/img312/3489/21100519bi.th.jpg (http://img312.imageshack.us/my.php?image=21100519bi.jpg)http://img312.imageshack.us/img312/1295/21100736bx.th.jpg (http://img312.imageshack.us/my.php?image=21100736bx.jpg)
http://img312.imageshack.us/img312/3604/21100898ae.th.jpg (http://img312.imageshack.us/my.php?image=21100898ae.jpg)http://img312.imageshack.us/img312/7716/21102573vc.th.jpg (http://img312.imageshack.us/my.php?image=21102573vc.jpg)http://img312.imageshack.us/img312/7343/21103208ii.th.jpg (http://img312.imageshack.us/my.php?image=21103208ii.jpg)
http://img312.imageshack.us/img312/5685/21104217sl.th.jpg (http://img312.imageshack.us/my.php?image=21104217sl.jpg)http://img312.imageshack.us/img312/9122/21104515hr.th.jpg (http://img312.imageshack.us/my.php?image=21104515hr.jpg)http://img312.imageshack.us/img312/4456/21104645bp.th.jpg (http://img312.imageshack.us/my.php?image=21104645bp.jpg)
http://img312.imageshack.us/img312/5957/21104680mh.th.jpg (http://img312.imageshack.us/my.php?image=21104680mh.jpg)http://img312.imageshack.us/img312/1159/21105688aq.th.jpg (http://img312.imageshack.us/my.php?image=21105688aq.jpg)http://img312.imageshack.us/img312/4348/21107222sy.th.jpg (http://img312.imageshack.us/my.php?image=21107222sy.jpg)
http://img312.imageshack.us/img312/9230/21109546pq.th.jpg (http://img312.imageshack.us/my.php?image=21109546pq.jpg)http://img312.imageshack.us/img312/6840/21110131ac.th.jpg (http://img312.imageshack.us/my.php?image=21110131ac.jpg)http://img312.imageshack.us/img312/3918/21110766dp.th.jpg (http://img312.imageshack.us/my.php?image=21110766dp.jpg)
http://img312.imageshack.us/img312/6963/21112148ij.th.jpg (http://img312.imageshack.us/my.php?image=21112148ij.jpg)http://img312.imageshack.us/img312/6595/21112654mk.th.jpg (http://img312.imageshack.us/my.php?image=21112654mk.jpg)http://img312.imageshack.us/img312/6205/21113880gn.th.jpg (http://img312.imageshack.us/my.php?image=21113880gn.jpg)
http://img312.imageshack.us/img312/9247/21114096yg.th.jpg (http://img312.imageshack.us/my.php?image=21114096yg.jpg)http://img312.imageshack.us/img312/1235/21114141xf.th.jpg (http://img312.imageshack.us/my.php?image=21114141xf.jpg)http://img312.imageshack.us/img312/6016/21114238jp.th.jpg (http://img312.imageshack.us/my.php?image=21114238jp.jpg)
http://img312.imageshack.us/img312/6984/21114471ym.th.jpg (http://img312.imageshack.us/my.php?image=21114471ym.jpg)http://img312.imageshack.us/img312/3504/21114663tx.th.jpg (http://img312.imageshack.us/my.php?image=21114663tx.jpg)http://img312.imageshack.us/img312/2434/21114874km.th.jpg (http://img312.imageshack.us/my.php?image=21114874km.jpg)
tek kelimeyle harikaydı.danny süperdi özellikle
yaa cıdden muthıştı dannynın performansı özellikle valla bı csi cilardaki zeka varya offf akıllara zarar:)imkanlari olmadan adam birüsürü şeyi aydinlatti o adamin basina gelenleri gazete küpürlerinde okuduktan sonra kardesini aramasi çok hoştu yaa orda adamin telefonunda çalan müziki biliyorum ama adini çıkartamadim:(
meltemyucel 09-05-06, 08:56 Danyy'e takmış durumdayım.Her hareketi ve her sözünü dikkatle dinliyorum ;) Stella ve o bu dönemin en iyi performansı gibi görünüyor. Lindsay'e de yazık doğrusu :) Mac le bu kadar yakınlaşmasa iyi olucak.İkili çok antipatik geliyor bana Stellayla Macin atışmalarını özledik.Katilin ortağının odayı hazırlayan adam olduğunu bu sefer anladım. Telefonu ilk çaldığında panikleyince kesin budur dedim.Doğaçlamada çok iyiydi. Son olarak Danyy in dövmeside çok hoştu ;) ;)
danny odaklı bir bölümdü:)dannynin panik odasında kaldığında gösterdiği tpkiler ve doğaçlama delil bulmaya çalışması bölümün en iyi sahneleriydi.
teksaslı kızda dannynin odada kaldığını öğrendiğinde endişelendi.galiba dannyden hoşlanıyor
macin davasında da sevgilisinin striptizci kızı kazayla öldürdüğünü söylemesi hiç inandırıcı değildi:icon_roll
o şarkı yanlış haıtrlamıyorsam james blunt highdı.
danny odaklı bir bölümdü:)dannynin panik odasında kaldığında gösterdiği tpkiler ve doğaçlama delil bulmaya çalışması bölümün en iyi sahneleriydi.
teksaslı kızda dannynin odada kaldığını öğrendiğinde endişelendi.galiba dannyden hoşlanıyor
macin davasında da sevgilisinin striptizci kızı kazayla öldürdüğünü söylemesi hiç inandırıcı değildi:icon_roll
o şarkı yanlış haıtrlamıyorsam james blunt highdı.
hımmm bi bakmakta yarar var bu sarki mi diye:)saol sbuffy stella zaten benim favorim:)çok sevimli bi kadın ama hepsinin geçmişteki hikayeleri çok acıklı :img-huh:
Danyy'e takmış durumdayım.Her hareketi ve her sözünü dikkatle dinliyorum ;) Stella ve o bu dönemin en iyi performansı gibi görünüyor. Lindsay'e de yazık doğrusu :) Mac le bu kadar yakınlaşmasa iyi olucak.İkili çok antipatik geliyor bana Stellayla Macin atışmalarını özledik.Katilin ortağının odayı hazırlayan adam olduğunu bu sefer anladım. Telefonu ilk çaldığında panikleyince kesin budur dedim.Doğaçlamada çok iyiydi. Son olarak Danyy in dövmeside çok hoştu ;) ;) aynen meltem bende öle taktim :)
Dizinin ilk sezonunda Mac ve Stella'yı birbirine çok yakıştırıyordum. bu sezon ise Mac ile Lindsay arasında daha öncede dediğim gibi değişik bir iletişim var. Lindsay Mac'e aşık mı oluyor . Aşık bir Mac nasıl olur acaba, Stella geçtiğimiz bölümde Frankie ile konuşurken Mac gelmiş, Mac bir konu hakkında soru sorarken, Stella olaya konsantre olamamıştı.
Mac ve Lindsay iyi ikili oldular. Birbirlerine aşık olurlarsa da şaşırmam.
bu haftaki bölümü de süperdi gene gece tekrarında izleyebildim danny orda mahsur adam duvarı deliyo meğerse rol yapıyomuş adam iyi sabır amaşifreyi bilirken adam garanti olsun diye duvarı delecekti 13 aat boyunca o kadar da zahmet etmişler adamın telefon etmesi yüzünden yakalandılar....
bilmiyorum ben mi kaçırdım ama panik odası cinayeti nin son halini göstermediler varsayımları gösterdiler sadece ben hala tam olarak anlamadım adamın nası öldüünü
kahya kız adami hipnoz ediyo ve adam kendi bogazini kesiyo yani böle ölüyo belkide adama iyilik yaptılar ayyy öle nasil yasanir ki
james blunt-high (http://www.hemenpaylas.com/download/681544/James_Blunt-01-High.mp3.html)
adamin telefonunda çalan şarki hatirlattigi için sbuffye teskkürler:)
eger şifre sorarsa "dazzle"
arkadaşlar birşey soracağım. beni aydınlatırsanız minnettar kalırım. macin geçmişini biliyorum karısını kaybetmiş 11 eylülde ama ötekilerin geçmişi hakkında bana bilgi verir misiniz?özellikle danny ve stella.
arkadaşlar birşey soracağım. beni aydınlatırsanız minnettar kalırım. macin geçmişini biliyorum karısını kaybetmiş 11 eylülde ama ötekilerin geçmişi hakkında bana bilgi verir misiniz?özellikle danny ve stella.
bu konuda www.cnbce.com dan CSI:NY bölümünden istediğin bilgiye ulaşabilirsin.
meltemyucel 12-05-06, 08:50 212 / WASTED / 15.05.2006
Mac, Danny ve Dr.Hawkes defile esnasında yere yığılan bir mankenin ölümünü araştırmaktadır. Bu arada Stella, Dedektif Flack ve Lindsay ölümcül bir hastalığa yakalanan hastanın itirafını incelemektedir.
meltemyucel 12-05-06, 09:33 http://image.com.com/tv/images/processed/photo_viewer/32/83/7091.jpg
Mac Taylor / Gary Sinise
Ekibin tecrübeli lideri detektif Mac Taylor tam bir işkolik. Bunun nedeni acı içinde gülümseyişinde saklı. Bu gülümseyiş, Dünya Ticaret Merkezi’ne düzenlenen terörist saldırıda eşini kaybetmenin hayatında açtığı yaranın ifadesi. Chicagolu Mac yaptığı işi ciddiye alan biri. Üstün hizmet nişanı sahibi Taylor, askerlik görevini bitirdikten sonra New York’a taşınmış. Askeri kariyerindeki başarılarının da etkisiyle New York’un en iyileri arasında yer alması zor olmamış. New York Polis Departmanı’nda hızla yükselen Mac, sonunda “suç yeri soruşturması” bölümünün başına getirilmiş. Soruşturmaları Veneziano’nun kuantum fizik teorisine “her şey birbiriyle bağlantılıdır” ilkesiyle yürütüyor. Bu iddiasında o kadar ısrarlı ki, kentte ayrı mekanlarda işlenen ve birbirleriyle hiç ilişkisi yokmuş gibi görünen cinayetler arasında bile bir bağ kurmayı başardı.
http://image.com.com/tv/images/processed/photo_viewer/d4/a9/7092.jpg
Stella Bonasera / Melina Kanakarades
Yarı Yunan, yarı İtalyan cesur detektif Stella Bonasera, vahşi cinayetleri işleyen katilleri ortaya çıkarmak için bitip tükenmek bilmeyen enerjisini geçmişinden alıyor. Stella “sistemde” zor koşullarda büyümüş bir yetim. Yunan kültürü, dili ve topluluğuna dair bildiği her şeyi bir kitaptan öğrenmiş. Ailesi ve geçmişi gizemini koruyor. Stella’nın bağımsız ve gözüpek karakteri onu New York Polis Departmanı’na katılmaya itmiş.
http://image.com.com/tv/images/processed/photo_viewer/9a/e0/7093.jpg
Danny Messer / Carmine Giovinazzo
Ekibin Brooklyn doğumlu dedektifi Danny Messer, yetişme çağındaki deneyimlerini, New York Şehri Suç Laboratuvarı’nda kazanmış. Gözetim altındakibir aileden gelen Danny, yasa çiğneyenlerle, yasa yapanların dünyasını harmanladığı karışık bir etik anlayışa sahip. Mac bu takıma katılması için Danny’yi özellikle seçti. Karanlık geçmişine rağmen Mac’in ona şans vermesi Danny’e her gün hakkını vermeye çalıştığı bir onur ve sorumluluk getiriyor.
http://image.com.com/tv/images/processed/photo_viewer/ea/3a/7096.jpg
Don Flack / Edie Cahill
Detektif Don Flack, New York sokaklarını çok iyi biliyor. Beklenmedik anlarda deneyimlerinin olayın çözümüne hayati etkisi olabiliyor. Suça karşı savaşmayı kendine görev edinmiş bir aileden gelen detektif Flack, hiçbir zaman gelecekte ne yapacağını düşünmek zorunda kalmamış. Mac Taylor ve ekibiyle yakın ilişki içinde çalışan Flack eski tip polis departmanıyla yeni nesil CSI arasında köprü görevi görüyor. “Kötü adama” karşı duyduğu yoğun nefret, suçları çözerken uyguladığı yöntemin belirlenmesinde etkili olabiliyor. Zaman zaman sınırları zorladığı tartışma götürmeyen dedektifin sabırsızlığı en kötü özelliklerinden biri.
http://image.com.com/tv/images/processed/photo_viewer/7e/18/7095.jpg
Sheldon Hawkes / Hill Harper
Morgun şef doktoru Dr. Sheldon Hawkes, ölü dolu bir odada tamamen rahat olabiliyor. Harlem’de büyüyen Dr. Hawkes bir “harika çocuk”muş. Üniversiteyi 18 yaşında bitirmiş. 24 yaşına kadar “kurul sertifikalı cerrahlık” yapmış. Geleceği parlak ve çok kazanan bir cerrahken, iki hastasını kaybeden Dr. Hawkes, bu olaydan sonra suç dünyasının kurbanları üzerinde çalışmayı seçmiş
http://www.cnbce.com/dizi.asp?ID=13&SectionID=6
en sevdiğim gruplardan biri olan black eyed peas ile açılış yaptılar:img-punk:müzik konusunda cold case'e rakip olmaya başladılar:)
lindsay adam itiraf etti diye nerdeyse davayı kapatacaktı ama stellanın deneyimleri sayesinde gerçek katil yakalandı:good:adamın stellayla bölüm sonuna doğru yaptığı konuşma çok etkileyiciydi:(
mac ise bu olayda oldukça detaylı bir araştırmadan sonra olayın arkasında büyük bir uyuşturucu şebekesinin olduğunu ortaya çıkardı
bu dizinin p.tesi olmasından nefret ediyorum.çünkü hafta içi izleyemiyorum.siz yazıyorsun ben bakamıyorum,öğrenmeyeyim diye.pazar oluyor izliyorum tekrarını ama bir şey yazmak gelmiyor içimden :(
geçen haftaki bölüm için bir şeyler demek istiyorum şimdi.
anneler ne aslanlar doğruyor lafı herhalde danny için söylenmiş.adam panik odasını csi lab.ına dönüştürdü :)
stella nın *bu tür malikanelerde katil hep uşak çıkar,uşağı yok mu bu evin* demesi beni güldürdü.
o hizmetçinin katil olduğu belliydi ama kapıyı yapan adamın onun sevgilisi çıkması süpriz oldu benim için. :icon_whis
kesinlikle benimde çok sevdigim sarkiyla basladilar gerçi coldcasei izleyemiyorum artık o gün birsürü izleyecek sey oluyo cumarteside evde olmuyorum 1de baslio neyse bu csi ın bu bölümü yine güzeldi stellaya bayılıyorum lindsay hala çömez :icon_whis bunu kanitladi danny yine çok sevimliydi tabi :)yani gecen bölüm kadar olmasada fena deildi bu bölümde
meltemyucel 17-05-06, 10:21 Mac ve Stellayı ayakta alkışlamak lazım sanırım. Stella, suçunu itiraf etsede gerçek katili yakaladı. Herşeyin çok normal olmasından. Mac, koskoca bi şebekeyi çökertti. Sahra çöllerinden gelen bulut kütlesiyle hemde. Yuh dedimmi.Evet dedim. O kadarda olmaz yani :) Hapların nasıl yapıldığını izlediğinizde eminim sizde benim gibi hayretler içine düşmüşsünüzdür. Dikkat ettiyseniz önce extasy diye başlayan hapın adı daha sonra "X"e döndü.İlginçti tabi.
Bizim elemanlar artık katilleri bıraktıkları yerde buluyorlar. Buda dizinin biraz rutine girmesine ve sorgulanmasına neden oluyo. Biraz katiller kaçsada bizimkiler koşsa peşlerinden :)
Cold Case i geçen sezon bir bölüm bile kaçırmazken bu sene izleyemiyorum malesef evde 2 tv olmasına rağmen herkesin o güne özel bazı programları var.Gün konusunda cnbc-e yanlış yaptı ya..
2x12-Wasted
http://img146.imageshack.us/img146/8076/21200969ts.th.jpg (http://img146.imageshack.us/my.php?image=21200969ts.jpg)http://img146.imageshack.us/img146/5028/21201527ac.th.jpg (http://img146.imageshack.us/my.php?image=21201527ac.jpg)http://img146.imageshack.us/img146/8138/21202860ym.th.jpg (http://img146.imageshack.us/my.php?image=21202860ym.jpg)
http://img146.imageshack.us/img146/7291/21203547mp.th.jpg (http://img146.imageshack.us/my.php?image=21203547mp.jpg)http://img146.imageshack.us/img146/5270/21206480bu.th.jpg (http://img146.imageshack.us/my.php?image=21206480bu.jpg)http://img146.imageshack.us/img146/9238/21208319xa.th.jpg (http://img146.imageshack.us/my.php?image=21208319xa.jpg)
http://img146.imageshack.us/img146/4219/21208869zd.th.jpg (http://img146.imageshack.us/my.php?image=21208869zd.jpg)http://img146.imageshack.us/img146/8656/21210243qu.th.jpg (http://img146.imageshack.us/my.php?image=21210243qu.jpg)http://img146.imageshack.us/img146/8574/21211105qf.th.jpg (http://img146.imageshack.us/my.php?image=21211105qf.jpg)
http://img146.imageshack.us/img146/8035/21211274sv.th.jpg (http://img146.imageshack.us/my.php?image=21211274sv.jpg)http://img146.imageshack.us/img146/1013/21211712th.th.jpg (http://img146.imageshack.us/my.php?image=21211712th.jpg)http://img146.imageshack.us/img146/1156/21211862eb.th.jpg (http://img146.imageshack.us/my.php?image=21211862eb.jpg)
http://img146.imageshack.us/img146/51/21213360qs.th.jpg (http://img146.imageshack.us/my.php?image=21213360qs.jpg)http://img146.imageshack.us/img146/6366/21213522ie.th.jpg (http://img146.imageshack.us/my.php?image=21213522ie.jpg)http://img146.imageshack.us/img146/6321/21213926od.th.jpg (http://img146.imageshack.us/my.php?image=21213926od.jpg)
http://img146.imageshack.us/img146/5471/21214269cx.th.jpg (http://img146.imageshack.us/my.php?image=21214269cx.jpg)http://img146.imageshack.us/img146/6141/21214298zw.th.jpg (http://img146.imageshack.us/my.php?image=21214298zw.jpg)http://img146.imageshack.us/img146/2278/21214541vb.th.jpg (http://img146.imageshack.us/my.php?image=21214541vb.jpg)
http://img146.imageshack.us/img146/6701/21214678of.th.jpg (http://img146.imageshack.us/my.php?image=21214678of.jpg)http://img146.imageshack.us/img146/1778/21214704df.th.jpg (http://img146.imageshack.us/my.php?image=21214704df.jpg)http://img146.imageshack.us/img146/3024/21214941uj.th.jpg (http://img146.imageshack.us/my.php?image=21214941uj.jpg)
213 / RISK / 22.05.2006
Danny uzun bir vardiya sonrası eve dönerken, metroda sörf yapan Randy Williams ile karşılaşır. Olay yerine gelen Mac ve Lindsay, Randy’nin cesedini yakından inceler ve ölüm sebebinin oldukça şüpheli olduğunu farkeder
kondüktöre acıdım valla:img-sorry ... ağır tahrik varmış adamın anlattıklarına baksanıza yıllardır yemediği hakaret kalmamış; sonra geliyo toy bi delikanlı bunun suratına tükürüyo!!! adamın ne suçu var şimdi:img-polic
borsa vak'ası da ayrı güzeldi adam borsaı tutturdu diye bi tanrı olduğunu iddia etediği kaldı
:icon_conf anlamadığım nokta ise adam aniden sinirlenip öldürdüm diyo.. .kloroformu nerden buldu ki ofisten bile çıkmadan orası biraz saçma olmuş... sonuçta borsa bürosunundemirbaş ı değildir kloroform...
BENCEDE yaa adamin suçu yok haketmişler ama öldürmeside gerekmezmiş yani:) neyse danny çok komikti metrodaki kızla bakıştıgı halı yapmaaaa demesı:img-meeti gıdıp konuşmaya baslaması falan
Dün akşam izlediğimiz CSI:NY dizisinde yaşanan olaylar ve oyunculraımızın mükemmel bir şekilde olayları çözmeleri takdire şayandı. Danny yorucu bir işgünü sonrası evine dönerken metroda gördüğü raylar üzerinde ölmüş bir şekilde yatan bir genbci görür! Her zamanki gibi olayı araştırma içgüdüyle makinistlerden treni durdurmalarını ister. Bu arada Mac ve Lindsaybir cinayeti araştırmakla görevlidirler. Borsa brokerı olan bir adam intihar süsü verilmiş bir biçimde bürosunun penceresine asılmış bir şekilde bulunur. Bu sekans gizemli entrikaların ve aslında cinayet olan bir olayın başlangıcıdır:img-lock: Kahramanlarımız birçok şeyi gözönüne almak suretiyle cinayetleri çözme yolunda adım adım da olsa ilerleyerek sonunda gerçekleşmiş olan olayların faillerini bulmak suretiyle işlerini en iyi şekilde nihayetlendirirler.:img-meeti Kahramanlarımıza güvenimiz sonuna kadar tam olacaktır:icon_redf CSI:NY Deavm Ediyor!http://img132.imageshack.us/img132/2349/csinymac055he.jpg
bu bölümde suçlular baştan itbaren kendilerini belli ettiler.borsacı cinayetinde adamın odaya girdiğimde intihar etmişti bende hemen polise haber verdim ve gidip çıkardım derkenki mimikleri aslında onu ele verdi.suçunu itiraf ederken çok rahat olması da dikkat çekiciydi.ben stella ve hawkes ikilisini çok seviyorum.
bölüm özetinde metroda sörfü okuduğumda garip gelmişti bölümü seyrettiğimde
nasıl olduğunu gördüm.adamın canına tak etmiş ama hıncını ala ala macin dediği gibi alkollü,gençlerden çıkartmış.stellanın doktora cesedi mi öpüyordun demesi, macle samin bar konuşması ve dannynin metroda kızın yanına gitmesi en eğlenceli sahnelerdi:)
bölüm müzikleri de yine çok iyiydi.
# Over and Over: Hot Chip
# Sexy Results (MSTRKRFT Edition): Death From Above 1979
2.13 – Risk
http://img81.imageshack.us/img81/1329/21300116qm.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=21300116qm.jpg)http://img81.imageshack.us/img81/6983/21300240iw.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=21300240iw.jpg)http://img81.imageshack.us/img81/1478/21300390at.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=21300390at.jpg)
http://img81.imageshack.us/img81/9657/21300582zt.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=21300582zt.jpg)http://img81.imageshack.us/img81/7434/21301191jj.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=21301191jj.jpg)http://img81.imageshack.us/img81/8922/21302114el.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=21302114el.jpg)
http://img81.imageshack.us/img81/4938/21302606wk.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=21302606wk.jpg)http://img81.imageshack.us/img81/9147/21303480ua.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=21303480ua.jpg)http://img81.imageshack.us/img81/3168/21303988ed.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=21303988ed.jpg)
http://img81.imageshack.us/img81/2492/21304145cf.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=21304145cf.jpg)http://img81.imageshack.us/img81/9391/21305258xi.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=21305258xi.jpg)http://img81.imageshack.us/img81/3953/21305754ux.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=21305754ux.jpg)
http://img81.imageshack.us/img81/872/21305945qr.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=21305945qr.jpg)http://img81.imageshack.us/img81/8280/21306213ut.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=21306213ut.jpg)http://img81.imageshack.us/img81/8117/21307233xq.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=21307233xq.jpg)
http://img81.imageshack.us/img81/3885/21308170zn.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=21308170zn.jpg)http://img81.imageshack.us/img81/2394/21308790wp.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=21308790wp.jpg)http://img81.imageshack.us/img81/2628/21308911aw.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=21308911aw.jpg)
http://img81.imageshack.us/img81/6392/21309008mw.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=21309008mw.jpg)http://img81.imageshack.us/img81/4748/21309749un.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=21309749un.jpg)http://img81.imageshack.us/img81/6444/21309834is.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=21309834is.jpg)
http://img81.imageshack.us/img81/1556/21310108su.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=21310108su.jpg)http://img81.imageshack.us/img81/2755/21310154cc.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=21310154cc.jpg)http://img81.imageshack.us/img81/8417/21310775qd.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=21310775qd.jpg)
http://img81.imageshack.us/img81/8666/21311263pe.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=21311263pe.jpg)http://img81.imageshack.us/img81/5694/21312254ao.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=21312254ao.jpg)http://img81.imageshack.us/img81/3903/21313156yl.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=21313156yl.jpg)
http://img81.imageshack.us/img81/2474/21312936vn.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=21312936vn.jpg)http://img81.imageshack.us/img81/1128/21313027pf.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=21313027pf.jpg)http://img81.imageshack.us/img81/6674/21313343yc.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=21313343yc.jpg)
http://img81.imageshack.us/img81/3457/21313514lt.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=21313514lt.jpg)http://img81.imageshack.us/img81/5394/21313676jj.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=21313676jj.jpg)http://img81.imageshack.us/img81/986/21313718jw.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=21313718jw.jpg)
http://img81.imageshack.us/img81/5021/21313742ma.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=21313742ma.jpg)http://img81.imageshack.us/img81/466/21313781ct.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=21313781ct.jpg)
dizinin ilk 5 dakikasını izleyemedim. Mac ile Lindsay bir davete birlikte mi gittiler, resimlerden anladığım kadarıyla.
Mac'in bir görüş aldığı sırada Lindsay'e bakışı vardı. Lindsay ile Mac arasında değişik bir iletişim var. ileride aralarında bir şey olabilir.
.
yok mac bi davetteymiş kızda operada.bence bişi olmacık aralarındA
bu arada aranizda cold case i izleyen varsa; csi:ny un bu bölümünde güvercinlere yer veren adam, hani borsada kazanan tek adam , iste o cold case deki soguk kanli katil! yakalanamamisti hani, kadinlari ormanda avliyodu psikopat, kanit olmadii için birakmislardi:icon_twis .
meltemyucel 26-05-06, 10:11 http://i63.photobucket.com/albums/h154/Montana_Messer/Stella_221_0122.jpghttp://i63.photobucket.com/albums/h154/Montana_Messer/Mac_221_0087.jpghttp://i63.photobucket.com/albums/h154/Montana_Messer/Flack_224_5831.jpg http://i63.photobucket.com/albums/h154/Montana_Messer/Flack_224_5169.jpg
http://i63.photobucket.com/albums/h154/Montana_Messer/Banners/DL_222_0811_3.jpghttp://i63.photobucket.com/albums/h154/Montana_Messer/Flack_224_5024.jpghttp://i63.photobucket.com/albums/h154/Montana_Messer/F_M_224_5830.jpg
http://i63.photobucket.com/albums/h154/Montana_Messer/DL_224_5410.jpghttp://i63.photobucket.com/albums/h154/Montana_Messer/Stella_224_5092.jpghttp://i63.photobucket.com/albums/h154/Montana_Messer/Danny_223_3049_3.jpghttp://i63.photobucket.com/albums/h154/Montana_Messer/Anger_223_3291.jpg
spoiler
avatarlarda birinci resim spoiler içeriyor. 20.bölüm yada 21. bölüm Stella bonesera içerikli bir bölüm izleyeceğiz. Stella ile erkek arkadaşı Frankie arasında nasıl bir gelişme olacak, Stella bu beraberlikten nasıl etkilenecek.
kaçırılmaması gereken bölüm.
meltemyucel 26-05-06, 10:59 spoiler
avatarlarda birinci resim spoiler içeriyor. 20.bölüm yada 21. bölüm Stella bonesera içerikli bir bölüm izeleyeceğiz. Stella ile erkek arkadaşı Frankie arasında nasıl bir gelişme olacak, Stella bu beraberlikten nasıl etkilenecek.
kaçırılmaması gereken bölüm.
Bunu bene çok merak ediyorum. Forumlarda bişeyler anlatılıyor. Danyy ve Lindsya arasında bişeyle rolacağı kesin. Stellaya ne olucak merak ediyorum.Flack'in durumu nedir? onun biliyormusun.
meltemyucel 26-05-06, 12:28 CSI:NY, son söz adli tıbbın!
Gösterildiği tüm ülkelerde, yayınlandığı günün en çok izlenen dizisi
olan CSI:NY, şimdi de Türkiyede; 27 Şubattan itibaren her pazar
22.00de CNBC-ede...
Sadece A.B.D.'de belirsizliğini koruyan 300 bin DNA örneği
laboratuarlarda incelenmeyi bekliyor.
NTV-MSNBC
23 Şubat 2005 Washington DCde düzenlenen bir kongrede biraraya
gelen dünyaca ünlü adli tıp uzmanları ve patologlar, bildirilerinde
bir televizyon yapımının etkilerine değindiler. Bu yapım CSI: NY !
BU CSI FARKLI
Adli Tıp uzmanları, CSI:NY dizisinin bu bilim dalına olan eğilimi
artırdığına dikkat çekerlerken, aydınlatılamamış binlerce cinayet
dosyasının kurban yakınları tarafından yeniden açıldığını ya da -sadece
A.B.D.de- belirsizliğini koruyan 300 bin DNA örneğinin laboratuarlarda
incelenmeyi beklediğini belirtiyorlar.
Diziden yakındıkları noktalar da yok değil; dizinin bir bölümü
içinde sonuçları hızla belli olan -sonuçta bu, hızlı kurgusu olan bir
drama!- bir toksikoloji testi sonucunun, gerçek hayatta aylarca süren bir
çalışma sonucu elde edildiğini halka anlatamadıklarından da şikayetçiler!
HERŞEY BİRBİRİNE BAĞLI
Adli kriminolojinin muhteşem üçlüsü olarak nitelendirilen CSI
serisinin (Olay Yeri İnceleme) üçüncüsü olan CSI:NY, seleflerinden farkını
daha ilk bölümünde ortaya koydu; daha karanlık bir atmosferde geçmesine
rağmen, 11 Eylül sonrası New York şehri, dizinin başrol oyuncularından
biri sanki. Dizinin yaratıcısı Anthony Zuiker, Dizide, bilim hep ön planda
olacak diyor ve bir bölümü kaçıran izleyicilerin kesinlikle öykünün
bütününden kopmayacaklarını özellikle belirtiyor. Belli bir temel standart
sunarak başarıyı yakalayan bir işletme gibi düşünün. İzleyicinin
beklentisini bu açıdan karşılamak istiyoruz. Öykünün ana hatlarının dışına
taşmaktan korkmuyorum, korktuğum şey, aynı hafta aynı adli tıp prosedürünü
uygulamak. Çünkü parmak izi yaratmanın yolları bellidir, ama her zaman
parmak izlerini bulabileceğiniz |