Tüm Versiyonu Göster : Yeni Bir Dizide Sizin İçin En Önemli Etken Nedir?
dizinin konusu ve oyuncu kadrosu benim için çok önemli :good:
olayların birbirinden kopuk olmaması ,abes olmaması,birazda hayal gücünün sınırlarını zorlaması piyasada elli tane aynı diziden var oyuncuları farklı birini kaçırsak diğerinden anlıyoruz ne oldu ne bitti...
lady croft
08-05-08, 00:29
Yeni bi dizi başladı mı hikayesi hemen beni sarmalı.Dizi heyecanlı olmalı.Olaylar ne çok hızlı ne de çok yavaş ilerlemeli...
*AyÇeLeN90*
09-05-08, 10:08
senaryosu daha önce yapılmamış orjinal bi senaryo olmasına dikkat ederim
baş rollleri kimlerin oynadığı:img-wink: ve tabi birde konusu...
Benim icin Senaryo ve Oyuncular ve tabikide yönetmen cok önemli!
defne_gürsoy
13-05-08, 17:40
Oyuncu,senaryo ve bütçe olabilir:img-wink:
kardelen2086
16-05-08, 01:29
benim için yeni bir dizide en önemli etken senaryo...daha sonra sırayla oyuncu kadrosu ve yönetmen.........
Berosh..!!
16-05-08, 12:27
Bence oyuncudan önce bir dizide iyi bir konu olmalı..
Konu iyi olduktan sonra oyuncuda mutlaka işini iyi yapacaktır..:img-wink:
konusu ve oyuncuları benim için çok önemli..yaşanmış bir olayı anlatması veya gerçek olaylardan yola çıkarak yazılmasıda artı bir etken
samimiyet, iyi oyunculuk,iyi senaryo sıcaklık bunlar... Yönetmende önemli tabi
(=Gülücük=)
18-05-08, 21:08
Bazı oyuncular rollerine ısınamıyolar ve işlerini hakkıyla yerine getiremiyolar öle dizileri izlemek bile istemiyorum izleyincede insanı sıkıyolar.İsmiyle uyuşmayan dizileri de sevmiyorum.
Yani bi dizinin ismiyle içeriği uyuşsun ve oyuncular kaliteli olsun içeriği güzel olsun ben o diziyi zevkle izlerim
ozgeanitgan
19-05-08, 14:23
konusu müzikleri oyuncuları ve o dizinin fragman ı nekadar harikaysa izlememdeen büyük etken olur
ZÜMRÜT&KUTSİ
19-05-08, 18:22
benim için filmin konusu en başta.sonra oyuncular ve rollarinin içtenlikle yapmaları beni etkiler
ilk önce oyuncular sona konu:icon_whis
içtenlik doğallık,
oyuncuların role yakışıp yakışmamaları,
Ve senaryo tabi ki de=)
TugCeMiley
21-05-08, 14:29
herşeyiyle tam tamlık olan bir dizi eğer duygusal olacaksa yaşanmış bir olay gençlik dizisiyle tam bir komedi olması lazım ve oyuncularının yetenekli olması lazım :)
BoRnOvAlİ14
21-05-08, 14:51
konusu oyuncu kadrosu ve müzikleri
ilk önce ; dizinin konusu,oyuncu kadrosu ve yönetmen .yani sahnelerin nasıl çekildigi..daha sonra dizinin müzigi ile bütünleştimi çok güzel olur :D :D
Berk_Nehir
22-05-08, 14:44
senaryo ve oyuncularr çok önemli örneğin ben Yabancı Damatı senoryoyu beğendiğimm ve Nehir Erdoğanla Özgür Çeviği sevdiğim için izliyordumm ama bitti :img-cray:
Oyuncuların performansı ve dizide dikkat edillen ayrıntılar ;)
öncelikle oyuncuları, ardından senaristleri ve yapım şirketi.. ayrıca birde dublajları.. neredeyse her 3 diziden 2 sinde aynı adam ve kadın sesleri mevcut.. izlerken aşırı derecede rahatsız oluyorum ben mesela.. en güzeli sesli çekim Bıçak Sırtı'ndaki gibi.. insana bir film izliyormuş havası veriyor.. :good:
karanlık86
04-06-08, 01:50
en önemli kriter tabi ki öncelikle oyuncular daha sonra senaryo ve üzülerek söylüyorum kanal...
konusunun kalitesi.:img-wink: ve oyuncuların performansı
Sürükleyici,heyecanlı,sırlarla ve aldatmalarla dolu olmalı.Şema 1 de görüldüğü gibi
Şema 1:Desperate Housewives :D:D:D:D
elanur dürük
12-06-08, 12:12
ilk önce oyuncular önemli daha sonra içinde kendime gör ebişeyler bulup bulamayacağım:img-wink:
konusu,yönetmeni,oyuncuları,...
nesliiiiihan
18-06-08, 20:21
aslında haybeye yapılıs olmamalı bir seyler verebilmeli insanlara bir mesaj tasımalı öyle reyting canavarı olsun milleti ekrana sinek gibi yapıstırsın diye yapılmamalı eğer birde tarihsel bir süreci anlatıyorsa hele ki gayet iyi arastırılmıs bir sekilde tamamen gercek bilgi belgelere dayanarak yapılmalı iddialara polemiklere yer vermemeli yani didik didik edilip öyle ekrana konmalı
!Mavi_SekeR!
19-06-08, 04:37
benim için kadrosudur...Konuda önemli ama kadro kaliteli olmalı :img-wink:
idolüm okan
19-06-08, 16:28
1-kadroo
2- kanal
3-kalitesi
özge_letyy
19-06-08, 17:28
Cast seçimi..
*elvedaderken*
19-06-08, 17:59
oyuncular ve kanal
eylül erdi
22-06-08, 12:55
oyuncuları ve dizini konusu
gmz_ToRaMaN
22-06-08, 16:42
ilk önce oyuncuları ve konusu zaten bunlar kötü olunca 2-3 bölümde bitiyor
((((İLAYDA))))
23-06-08, 22:58
konusu ve oyuncuları:good:
TURKUAZ-FER
24-06-08, 16:52
dizinin konusu,oyuncuların kalitesi,oyuncuların kim olduğu:img-wink:
ilk olarak konusu ve sonra oyuncuları
hilalll_johnny
27-06-08, 10:57
bikeren yapmacık olmıyacakk.oyuncular özenle seçilmeli kaliteli olması lasımmm..kii adam gibi film olsunn:)
RAGIP_ASLI
02-07-08, 21:35
Konusunun ilerleyebilecek hep aynı konu etrafında dönmeyen bir dizi olması önemli.Yoksa bir süre sonra bayar insanı.
Oyuncular çok önemli, sonrada konusu.Senaryonun klişe olmaması lazım.:img-wink:
Oyuncu derim ben mesela Bıçak Sırtı ve Elveda Derken´i oyuncuları için izlemiştim ben gayet de güzel çıktılar
dizinin konusu izLemek için en öNmLi etken bnce
PesimistGirL'
06-07-08, 00:05
oyuncular
Senaryo ve oyuncu. Biri vasat oldumu olmaz. Ne kadar iyi oyuncu olursa olsun, dizi bişey anlatmadığı sürece iyi oyuncu hiçbişey ifade etmez ve tabi ne kadar iyi bi konuya sahip olursa olsun, oyuncu kötü çıktımı, olayı sana hissettiremedimi de pek bi anlamı olmaz...:img-wink: diye düşünüyorum:)
Çekim vs. gibi kavramlarda önemlidir tabi ama bikaç adım daha sonra gelir benim için.
kesinlikle özgün olması taklit olmaması ve oyuncuların kaliteleri olması
ilk olarak oyunculara bakarım sonra konusu önemli
önce benim için oyuncu kadrosu önemli sonra senaryo sonrada müziği beni etkilemeli.belki çok klişe bir laf ama sonuçta hepsi gerçekten bir bütün bence.
*.* dilosh *.*
08-07-08, 14:05
önce benim için oyuncu kadrosu önemli sonra senaryo sonrada müziği beni etkilemeli.belki çok klişe bir laf ama sonuçta hepsi gerçekten bir bütün bence.
sana katılıorm...
maria clara
08-07-08, 15:37
senaryo kesinlikle çok iyi oyuncuların oynadığı diziler sırf senaryodaki uyumsuzluklar yüzünden bitmiştir bence en göze batanlardan biri de bir istanbul masalıydı
.:ozge-lale:.
11-07-08, 22:24
senaryo ve oyuncu
1:senaryo
2:oyuncu
3:yönetmen
4:yapımcı
5:kanal
Beni çeken senaryodur ilk başta.Senaryonun ve senaristin kalitesidir önemli olan. Ama şu oyuncu var diyede bi diziyi izleyebilirim onun oyunculugunu izlemek için.
rozalinda53
13-07-08, 10:51
bence ilk olarak senaryo sonra ise oyuncular
başrolü sevmezsem diziyide sevmem ben
Öncelikle senaryo,sonrasında oyuncu ve kanal:img-wink:
Bence ilk unce iyi bir senaryo ,cunku iyi ve kaliteli oyuncu zaten sacma bir senaryoda rol almayi kabul etmez asla. Eee OYUNCU KALITELI OLACAK, tabi yan rollerde bazi genclere , ama bu ise saygi duyan , sans verilse olabilir.
Bide hikaye abartili olmasin, mesela Bin Bir Gece tam bir sacmalik. Sehrazatin bir oscar odulu almadi kaldi .ve sila nerdeyse hatasiz olarak gosteriliyor . o yuzden o dizileri izlemiyorum , tabi bazen bakiyordum.
Yapim sirketi ve yonetmen unemli. Ama eger kaliteli bir is yapilsa ordan bir yonetmen unlu olabilir. Herseyin bir baslangic noktasi vardir cunku.
bence oyuncularınn iyi olması gerkekiyor:img-wink:
bide yaratıcı ve değişik bi seneryo olması gerekiyor:img-pilot
tabiki oyuncuLar.
bnm için oyuncuLar çok önemLi önce oyuncuya bakarımm.
kaliteli oyuncular,sağlam bir senaryo ve etkileyici bir jeneriğin olduğu diziler tutar.
Bana göre 3 ünün bileşimi önemli.
dilara07yusuf
15-07-08, 01:07
saglam yönetmen
saglam senaryo
veeeee
YAKISIKLI Oyuncular:D:D
yönetmeni
senaryosu
oyuncuları
konusu samimi içten olmalı..
bületn_inal_gs
16-07-08, 02:53
en başta seneryo.sonra oyuncular.sonrada yönetmen vs. vs. devam eder=)
ßana göre;
* Etkileyici bir senaryosu,
* İyi ve yasayarak oynayan oyuncular,
* Güzel bir müzügü olması lazımdır...
ßana göre;
* Etkileyici bir senaryosu,
* İyi ve yasayarak oynayan oyuncular,
* Güzel müzikleri olmalıdır..
Oyuncular.. Sevmediğim bir oyuncunun olduğu diziyi izlemem, çünkü keyif almam bundan.. Senaryosu da önemli tabi..
oyuncuları çok önemlidir
birde seneryosu dikkat çekici olmalı
kesinlikle Oyuncular.. sevmedigim oyuncularin dizilerini izlemem senaryolari iyi olsa bilr.. ayni sekilde sevdigim oyuncularin oynadigi dizilerin senaryolari kötü olsa yine izlerim.. yani kisaca Oyuncular etkendir (:
Yönetmen ve ardından oyuncular.Çağan Irmak'ın ismini bir dizinin tanıtım fragmanında duyduğumda koşup bakmışımdır hep. Yönetmenin ardından oyuncular gelir benim için onun ardındansa konu.
Başrol Oynayan Adam Ve Kadın, Sonra Konu Tabiki.Ama Yinede Başrol Oynayan Adamın Çok İyi Olması Gerek:img-wink:
benim için yeni diziler her zaman duyu ve komedi ağırlıklı olmalı şiddet ve kavgadan arınmış sade bir dizi olmalı
pembemelek
30-07-08, 02:28
sevdigim oyuncular:love05:
senaryo:happy0064
Yönetmen:good:
Güzel müzikler:happy0064
cnm_denizugur
02-08-08, 14:03
sevdiğim oyuncu
senaryo
ilk olarak sevdiğim sanatçıların olması gerekiyor(haluk bilginer,iclal aydın,sumru yavrucuk)eğer bu sanatçılar varsa kesin o diziyi izlerim.birde dizinin içeriği çok önemli eğer dizinin konusunda 30-35 yaşlarında aşık olup kavuşamayan yani imkansız aşk varsa tam benlik bir dizi demektir...:good::good:
ilk olarak sevdıgım oyuncular olması önemli :D daha sonra senaryo... :)
sonsuzluk16
04-08-08, 11:01
En önemli etken tabikide oynayacak oyunculardır...
Tecrübeli ve sevilen yüzleri görmek herkezin hoşuna gider =)
müzik
senaryonu yeni olmasi ve sevdigim oyuncular
fairy_dreams
07-08-08, 20:13
Senaryo ve kadro,diziyi izlemem için önemli bir etkendir.Kadrodada özellikle başrollere dikkat ederim.
maria clara
08-08-08, 00:08
başrol oyuncuları senaryo tür
periperisi
12-08-08, 22:15
İlk önce senaryo ve oyuncu kadrosu tabiki...
Sevdiğim oyuncular varsa o diziyi zaten izlerim. Ama senaryosuda ilgimi çektiysede o diziyi keyifle izlerim.
__MiyoziN__
13-08-08, 22:09
oyuncular ve senaryo önemlidir benim için..
amator_yazar
14-08-08, 22:16
ne kadar madde koyarsanız ne kadar o maddelere göre derecelendirsenizde bunlar geçerli değil insan ilk bölümü seyereder nasıl olursa olsun oanda bişey gelir ve devam eder;););)anlatabiliyormuyum yani o anki pisikolociye bağlı bi durum BENCEEE..:D:D:D
Fazla vaktim olmadığı için ilk önce oyunculara bakarım sevdiğim oyuncular varsa ilk bölümler sıkıcı olsa da izlerim...
eger sevdiğim oyuncular yoksa ilk 3 bölümü izler kurguya bakarım çekerse izlerim
yesilgozlu
23-08-08, 16:03
senaryo bence önemli bir etken ancak senaryodaki karaktere uygun oyuncular seçilmesi bana daha önemli geliyo.
emretkomutanim
23-08-08, 19:08
bence bi dizide mutlaka komedi unsuru olmalı benim şimdiye kadar izlediğim dizilerin içinde hep komedi vardı tabi ayrıca dizinin içinde sürekli zırıl zırıl ağlayan,insanın uykusunu getiren karakterler olmamalı bence insanlar ne anlıyo sürekli zırıl zırıl ağlıyan insanlara bakıp tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ama insanların zaten dertleri olduğu ve ağladıkları halde bi de oturup böyle dizileri izleyip ağlaması saçma geliyo bana ha ayrıca tabi bi dizide aşk olmazsa olmaz
İlk önce yeni bi dizinin fragmanı ikide bir döndüğü için fragmana bakarım fragman ve oyuncu kadrosu hoşuma giderse ilk bölümü izlerim! İlk bölümü izledikten sonra eğer dizinin konusunuda seversem, artık o diziyi hayatta bırakmam. :good:
manyak kız
02-09-08, 19:37
oyuncular ve hikayesi;)
İçeriği. Fragmandan etkilenip bir diziyi seyretmeye başlıyorum ama konusunda öteki dizilerden bir farklılık yoksa ya da tek düze bir şeyse, tahminlerim tutar beni şaşırtmazsa seyretmeyi bırakıyorum. Bir de hareket olmalı dizide yoksa bunalıyorum.
dizinin konusu nasıl bana göremi oyuncular cana yakınmı oynadıkları diziyi güzel oynuyalarmı bide en vazgeilmezim baglılık ve aşk tabiki
.:::EDA:::.
07-09-08, 23:29
içinde iyi oyuncular ve gerçek aşk olmalı
ahmet-cansel
09-09-08, 15:45
ben ilk önce oyuncularına bakaırım oyuncuları iyi değilse zaten dizi tutmaz daha sonra senaryosuna ve kanalına bakarrımm
çılgınkız rock
09-09-08, 17:39
ilk önce oyuncu kadrosuna we sonrada filmin konuuna bakarım...
oyuncu kadrosu herşeyden önemli...
oyunuculara bakarım sevdiğim oyuncu yoksa izlemem:)
p.elinile.p
09-09-08, 19:50
ilk önce oyunculara bakarım sonra konusuna bide benim için bi dizide herşeyin olması önemli sırf dram yada sırf komedi izleyememm içinde macera gerilim aşk komedi herşey olmalı
sibel.duvan
10-09-08, 20:08
oyunculara bakarım sonrada filmin konusuna
ilk öne oyuncuya sonra konuya
oyuncu ve konu çok önemli..
Samimiyeti...En önemlisi bana ne anlatmak istiyor ve kendimden birşeyler bulabiliyor muyum...Oyuncuların kaliteside önemli...Boş konuşmaması oyuncuyu sevmem için yeterli :)
Senaryo,Cast ve Oyuncular..;)
iyi bir tanıtım fragmanı ve iyi oyuncularrr
EN ÖNCE TABİİ Kİ sevdiğim oyuncuların oynaması
*Özge-Pelibo*
15-09-08, 16:34
sevdigim oyuncu ve senaryo
soner_1992
21-09-08, 16:53
seneryo ,oyuncu ,yönetmen
oyuncuları senaryosu ve yönetmen:img-wink:
deniz_zübeyde
04-10-08, 16:34
oyuncuları ve konusu
senaryo ve yönetmen
tanınmamış oyuncularla da oluyor:img-yes:
dizinin konusunun diğer dizilerden farklı olması ve oyuncular
Oo_esmer_kiz_Oo
10-10-08, 15:50
oyuncu kadrosu ve hikayesi ama en onemlisi bence Reclamdir
herkez reclamlara deginerek dizileri tercih ediyor...
benim ilk önceliğim kesinlikle oyuncuları mesela TUBA BÜYÜKÜSTÜN ün olduğu bir diziyi hiç tereddütsüz izlerim daha sonra konusu ve müzikleri
oyuncular ve senaryo...
senaryo müthis ise ama oyuncularin bir tekini bile sevmiyorsam, diziyi izlemem, izleyemem...
benim ilk önceliğim kesinlikle oyuncuları mesela TUBA BÜYÜKÜSTÜN ün olduğu bir diziyi hiç tereddütsüz izlerim daha sonra konusu ve müzikleri
katılıyorum tuba polsun yeterki vala daha nsonra oyuncular ikaye vede müzikler önemli
bence senaryo ve genç ve yetenekli başrol olmasına dikkat ederim çünkü dizinin gençlik üzerine olması lazım benim için yani dizi içinde yaşlansınlar ö. değil ama genç olarak başlamalı
arda_gs_glcn
11-10-08, 16:18
oyuncu kadrosu , senaryo ve diğer dizilerden farklı olacak
oyuncuların kalitesi
konunun yalın olması
daha önce işlenmemiş olması
ve yönetmendir diziyi dizi yapan bence..
dizinin dogal oyuncularin guzel olmasi
oyuncular...
yapımcı...
yönetmen...
senarist...
bunların heosine bakarım...
örneğin hatırla sevgili hayranı olarak yine aynı yazar ve yapımcının yeni bir dizi yapıcağını duyunca heyecanlandım...dizinin ilk bölümlerine tabi ki bakıcam...beğenirsem de izlemeye aynen devam...
bir de çağan ırmak olunca işin içinde mutlaka bakarım...
boncuk-girl
14-10-08, 17:48
oyuncuların kalitesi
konunun yalın olması
daha önce işlenmemiş olması
ve yönetmendir diziyi dizi yapan bence..
Sana katılıyorum.:img-yes:
Daha önce işlenmemiş bir konu olunca daha güzel oluyor.
Bir dizinin taklidi tekrar tekrar çıkıyor karşımıza.
Bu hiçte hoş değil.
Ve senaryoda çok önemli.
Samimiyet ve sıcaklık önemli
lovablegirl
15-10-08, 15:59
oyuncu kalitesi,değişik daha önce görülmemiş senaryo
ve oyuncu sayısı yirmi ve üzeri olursa bu dizi benim için kalitelidir(:
bi de samimiyet, iyi oyunculuk,iyi senaryo ve herşeyden önce gerçeğe yakın olmasi
Özgünlüğü
Senaryo
Yönetmen
Senarist ve Yapımcı yada Yapım Şirketi
Kanal
Oyuncu seçimleri
Oyuncu performansları
Dublaj yapılıp yapılmadığı
Müzikler
esrave ela
21-10-08, 13:59
öncelikle oyuncular...
sonra senaryo..
daha sonra o dizide kendimden bir parça bulmam lazım yoksa o diziyi zevkle izleyemem 2 günde sıkılırım...
Oyuncular ve dizinin konusu.
oyuncular, görüntü kalitesi, müzikler
Kesinlikle senaryo, belki birazda oyuncu kadrosu :)
İyi bir senaryo ve tabiki iyi oyuncu..İkisinin de vazgeçilmez olduğunu düşünüyorum.Çünkü ne şaçma senaryolarda kahrolan iyi oyuncular oluyor.Sevdiğin oyuncu bile vasata düşüyor.Ve de ne güzelim roller ruhsuz iş bilmezlere kalıyor.
ağa dizisi olmaması .çünkü yeteınce bu memeleket ağa dizisi feodal yapısı hakkında bilgi edindi.
sonra iyi bir senaryo ve kaliteli oyunculardan oluşması.mankenden oyuncu falan değil basbayağı buı işin eğitimini almış kuralını bilen magazine alet olmayan işine saygı duyan oyuncular olmalı....
ve de aşırı derecede sosyal mesaj vermemeli..bazen bayıyorlar insanı mesaj vericez diye.ama öğretici olmalı.dönem dizileri gibi.fakar tarafsız olmalı eşit bir şekilde dönemi anlatmalı.
ilginc bi senaryo.iyi oyuncular
rozalinda53
26-10-08, 18:04
oyuncular
konu
bence ikisi önemli
Oyuncu Kdrosu:kahve
Ve Tbiki SenarYo..
Ondan snra.. diziYe ktılıcak KNUK oyuncular fln:icon_whis
Bna göre ilkler budur:kahve
oyuncular,
senaryo
dizinin konusu
müzikler
oyucular ve en önemlisi SENERYODUR bence
BuSe.YaSeMiN
02-11-08, 17:55
Oyuncular ve senaryo..onlar etkiliyse mükemmeldir zaten tabii yönetmen ve oyuncuların kabiliyeti..aslında bazı dizilerde..çok başarılı oyuncular bazen iyi rol yapamıyo yada yapmacık oluyo :img-wink:
bnim için dizinin başrolünde TUBA BÜYÜKÜSTÜNün olması yeterli:good::img-wink:
yeni bir dizide herşey önemli...
ama yani kendim düşüncemle senaryo oyuncu...
Senaryo/Konu
Oyuncular..
il ve bölge...bazi diziler istanbul disinda çekiliyor
ozaman dizi daha dogal oluyor bence..
senaryo
konu
ve aşk içinde aşk olmayan diziyi hayatta izleyemem
sevimli lion
11-11-08, 22:21
senaryo
oyuncular
ve kanaL
Senaryo
Oyuncular
Yönetmen
Kanal...
anestezi25
13-11-08, 13:41
oyuncuların tiyatro kökenli
olması benim için çok önemli
izlediğim dizinin bana birşeyler katması
eğer öğretici değilse ne konusu nede senaryosu
beni etkilemez
EnginIkizcan
13-11-08, 19:03
Senaryo
Oyuncular
Yönetmen
Kanal
Gercekcilik
Samimiyet
Mekan
Kanal
Oyuncu
Müzik
Senaryo
Bencede Sıcakkanlı ve Yapmacık Olmayan Oyuncular Yeni Bir Dizide En Önemli Etkendir ;)
öncelikle senaryo
oyuncular
sonrada kanal
oyuncu
senaryo (konusu)
kanal
butce
yapimci
Yonetmen
break-us_35
18-11-08, 16:10
Yönetmen
Oyuncular
Senaryo
Bütçe
öncelikle
castının iyi olması .
gerekir..
sonra senaryo
aslı_ela_zynp
24-11-08, 17:24
oyuncular
senaryo
kanal
Benimde.Tabi birde gerçekçi ve doğal olucak.Yani günlük yaşamda konuştuğu gibi konuşsunlar.Yoksa beni kasıyo o diziyi izlemek:icon_sorr
Yapımcı ve yönetmende önemli:img-yes:
Benimde.Tabi birde gerçekçi ve doğal olucak.Yani günlük yaşamda konuştuğu gibi konuşsunlar.Yoksa beni kasıyo o diziyi izlemek:icon_sorr
Yapımcı ve yönetmende önemli:img-yes:
evet haklısın bazı diziler gerçekten kasıyo:img-tomaten önemliside dizinin yayın saati:happy0064
-Konusu
-Oyuncuları
-Yapım şirketi
-Yayınlandığı kanal
-Müziği
ela_levent_
25-11-08, 01:57
oyuncular ve senaryo
Oyuncular
Senaryo
Kanal
Yayın günü ve saati
SAİR_GAMZE
26-11-08, 20:17
-Senaryo yaşanmış ya da yaşanabilecek düzeyde gerçekçi olmalı,
-Oyuncular,yönetmen ve senarist,
-Dizi müziği,
-Yayınlandığı kanal,
-Yapım şirketi.
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.