Tüm Versiyonu Göster : Yeni Bir Dizide Sizin İçin En Önemli Etken Nedir?

Sayfalar : [1] 2 3

The_Darkness
09-06-04, 21:54
Merhaba Arkadaşlar.
Bir TV dizisinde benim için en önemli etken doğallık ve gerçekçi olmasıdır. Peki sizce en önemli etken nedir? Hadi bakalım.

ceyhunuyasemineatacan
09-06-04, 21:59
oyuncuların kaliteli olması gerekiyo...
(kürşat alnıaçık, sanem çelik, ali sürmeli ) gibi...

The_Darkness
09-06-04, 22:01
Evet Ceyhun yazdıklarını 2 numaralı seçenek olarak kabul edelim.

mesil
19-06-04, 12:39
samimiyet, iyi oyunculuk,iyi senaryo ve herşeyden önce gerçeğe yakın olmasa bile hayatla bağlantılı olmalı yoksa izlemenin pek bir anlamı yok.

demo
19-06-04, 13:20
mesilcim sana katılıyorum iyi oyunculuk ve iyi bir senaryo şart gerçek hayatla bağlantılı olmalı

bu arada ALİ SÜRMELİ'yi bende çok severim

desire25
19-06-04, 13:30
Samimiyet ve sıcaklık önemli...Oynanan karakterin bize hissettirilmesi gerektiğini düşünüyorum... :wink:

sarhan
19-06-04, 17:58
sevgili desirenin söyledikleri benim ilk aradıklarımdır..

samimiyet, yapmacıklıktan uzak durmak önemli..
zorlama espri yada dialoglar olmamalı..
abartı olmamalı.. (bazı komediler hariç)
sık tekrarlardan kaçınılmalı.. örneğin avrupa yakasında "oha falan oluyorum" çocuklar duymasında l"ight taşfırın ana" fazla tekrardan sıkmaya başladı..

michelle
19-06-04, 18:02
Samimiyet ve sıcaklık önemli...Oynanan karakterin bize hissettirilmesi gerektiğini düşünüyorum... :wink:
Tıpkı SELİM ARHAN gibi.... :oops:

19-06-04, 18:05

SANA KATILIYORUM.GÜZEL BİR TESPİT. :D :) :D

jasmin
19-06-04, 18:39

SANA KATILIYORUM.GÜZEL BİR TESPİT. :D :) :D

Kesinlikle!B.İ.M.' da oyuncuları artık dizideki isimleri ve karakterleriyle o kadar bağdaştırdım ki, artık rol yapıyorlar diye düşünemiyorum.Çünkü o kadar samimi ve gerçekçi oynuyorlar ki...Esma son bölümde ağladığında, Zekeriya Selim'le konuşurken sesi titreyip gmzleri dolduğunda bende bir tuhaf oldum.Dizi bitse bile benim için Selim, Esma, Demir, Zekeriya, Suzan...karakterleri hep var olacak.

mykayra
12-07-04, 06:22
Bir yerli dizide en önemli şeyin dizilerin doğal ve içten oynaması konusunda hemfikiriz..(Şimdiye kadar ankete herkes aynı oyu vermiş...14 oy)

Ben başka bir konuya değinmek istiyorum...

Şimdiye kadar hit olan dizilerden birkaçı..
Mesela Asmalı Konak'da Özcan Deniz..Zerda'da da Yavuz Bingöl ismiyle karşılaştık..

İkisi de sonuçta konservatuar kökenli değil..Türkücü ikisi de...Ama gördük kü içlerinde saklı yetenekleri varmış...

Yani bu noktada değinmek istediğim şey sadece tiyatro kökenlilerden iyi oyuncu çıkmıyor...Eğitimini almamış insanlar da zamanla iyi birer oyuncu haline gelebiliyor...

Önemli olan bu anketin de konusu olan samimiyet ve doğallık...

Eğer bunu izleyiciye aktarabiliyorsa benim için oyunucunun ne kökenli olduğu, kim olduğu çok da önemli değil...

sera
03-08-04, 06:19
Bir yerli dizide en önemli şeyin dizilerin doğal ve içten oynaması konusunda hemfikiriz..(Şimdiye kadar ankete herkes aynı oyu vermiş...14 oy)

Ben başka bir konuya değinmek istiyorum...

Şimdiye kadar hit olan dizilerden birkaçı..
Mesela Asmalı Konak'da Özcan Deniz..Zerda'da da Yavuz Bingöl ismiyle karşılaştık..

İkisi de sonuçta konservatuar kökenli değil..Türkücü ikisi de...Ama gördük kü içlerinde saklı yetenekleri varmış...

Yani bu noktada değinmek istediğim şey sadece tiyatro kökenlilerden iyi oyuncu çıkmıyor...Eğitimini almamış insanlar da zamanla iyi birer oyuncu haline gelebiliyor...

Önemli olan bu anketin de konusu olan samimiyet ve doğallık...

Eğer bunu izleyiciye aktarabiliyorsa benim için oyunucunun ne kökenli olduğu, kim olduğu çok da önemli değil...

sana katılıyorum mykayra; bencede iyi bir sanatçı olmak için konservatuarda okumak gerekmez. eğer oyuncu oynadığı rolu içten,samimi oynuyorsa ve rolüyle bi bütün olup insanları etkilemeyi başarıyorsa bana göre o kişi iyi bir oyuncudur.

angel5
03-08-04, 20:46
Doğallık ve gerçekçi olması bencede önemli. İyi bir dizi iyi senaryo ve iyi oyuncularla ortaya çıkar. Bir diziyi izlediğimde oyuncuların yaşadığı duyguları görebilmeli, hissedebilmeli ve o anı bende yaşabilmeliyim. İşte bu doğal ve gerçekçi bir senaryo ile yetenekli oyunculara bağlı.

Talaria
04-08-04, 14:32
bence bir yerli dizide en önemli şey konu ve sevdiğim bir oyuncu olması galiba bu seçenekler ankette yok.....bu yüzden bende buna en yakın seçeneğiyani 2.sini tercih edicem.

BuRcU_22
13-08-04, 16:29
Ben yine de bu işin eğtimini görmüş kişileri izlemekten daha çok zevk alıyorum. (men mürekhep yalamiş oyuncu isterem :P ) Fark çok belli oluyo, herşeyi daha iyi anlayarak yapıyolar. Eğitim almamış oyunculara karşı değilim ama daha küçük ve basit rollerde oynamaları gerek bence...

01-09-04, 19:04
bir dizide benim için en önemli etken; :) kişilerin tamamen doğal davranması ve diziye kendilerini vermesidir.

esma-selim
01-09-04, 22:13
bence de mEdE gerisi boş zaten... aynen bu kriterlere uyan da B.İ.M ... :lol: :wink:

KaDeRiM
27-10-04, 12:25
Yeni başlayan bir dizide öncelikle Kadroya dikkat ederim. Sonra peşinden Senaryo takip eder bunu.
Kadro güzel olunca, oyuncular yetenekli ve işini bilenler olunca zaten dizinin başarısız olması söz konusu olamaz. O nedenle herşeyden önce KADRO önem taşıyor gözümde.

daybreak
04-11-04, 12:52
şarkıcı - türkücü olmasın
ağalı-bacılı olmasın.

ehlocan
04-11-04, 12:58
Oyuncu kadrosu ve yönetmeni

RaSMuS
04-11-04, 12:59
Şarkıcı türkücü olmasa
Asmalı konak
Zerda

Nasıl meşhur olurdu.

( Biliyorum yanlış düşünüyorum )

daybreak
04-11-04, 13:01
ama ben bu iki diziyi de seyretmedim. pişman da değilim.
bu benim görüşüm

RaSMuS
04-11-04, 17:35
Bende izlemedim ama çevremdeki insanlar okadar chok bahsediyorlardı ki izlemiş kadar oluyordum... Asmalı konak zamanında hatırlıyorum o zaman turkcell de staj yapıyordum. Sabah serviste iki bayan arkadaş ikiside bir önceki akşam izlemişler ama yinede belki biri diğerinden daha farklı şeyler anlamıştır die birbirlerine anlatıyorlardı... Züper bi işkence yöntemi bence...

pinkzone
04-11-04, 17:39
doğru söylüyorsun rasmus zaten zerda 2 dönemden sonra daha çok tutulmaya başlamıştı. :lol: :lol:

RaSMuS
04-11-04, 20:49
Bu aralar yine yayınlıyorlar Asmalı mescidi pardon konağı.... 8)

04-11-04, 21:31
$IKklarin hic birisi...

Önce kadroya bakarim..SonRa Yapimcisina ve Yönetmenine.
Bircok yapimda Yönetmende is bitiyor.
Yönetmenin hayatini bilirseniz zaten yapacagi/yaptigi dizilerin kalitesini ölcebilirsiniz.

Slayer
04-11-04, 21:33
tabiki doğaL oLmasını yapmacık oLanlara çok uyuz oLuyorum

eves
04-11-04, 22:53
tiyatro kökenli olmasi önemli.

sarkici,manken,topcu popcu fazla popüler olan insanlari seyrederken oynadigi role adapte olamiyorum bu bir

ikincisi tiyatro kökenli insanlarin disiplini, oyunculugu beni daha cok etkiliyor

06-11-04, 07:51
yeni bir dizide benim için önemli olan oyuncular,seneryoda değişik ve heyecan verici şeyler olması ve jenerik müziği...

butterfly_10
15-07-05, 12:18
Doğallik...

emoss
15-07-05, 14:18
Senaryo cok onemli cunku heb ayni senaryolar veya heb sacma saban senaryolar var... oyuncularin dogaliklari cok onemli....

KAROLİN
17-07-05, 11:55
Bence En önemlisi Doğallik Ve Sevilen Oyuncular.oyuncular Sevildiği Için Diziye Başlaniliyor.daha Sonra Dizi Sevildiği Için Devam Ediliyor...

ummush
18-07-05, 10:00
hikayenin oyuncularla birleşmesi gerekir. seyirci seyrederken oyuncudan etkilenir. oyuncunun onadığı karakterde kendini bulur. :rolleyes:

mizrak_tutucu
03-08-05, 12:06
1. İyi senaryo
2. İyi oyuncular (starlar degil gerçek oyuncular)
3. Iyi yönetmen
4. Iyi bir yapım ekibi

Bunlardan herhangi birinde aksama oldugu zaman dizinin kalitesi yerlerde surunuyor. Seyirci icin star ozelligi de olan bir-iki oyuncunun dizide olması, iyi bir tanıtım programı da reyting sansını artırıyor.

Oyuncuların yapılan işin kalitesine ve senaryoya inanması, samimiyetleri de dizinin kalitesini artırıyor. Aslında iyi bir oyuncunun diziye ve senaryoya inanmasa bile belli bir kalitede oyun çıkarabilecegini dusunuyorum.

theroseberry
03-08-05, 13:13
Bir dizide benim için en önemli şey ilk önce konusu ve gerçekliğidir.Yani konusu güzel ve etkileyici olmazsa isterse dünyanın en iyi oyuncuları olsun yine seyretmem.Ayrıca gerçeğe uygun bir konu olmalı yani absürt şeyleri sevmiyorum.Mantık hataları olabildiğince az olmalı.Zira bu yüzden soğuduğum çok dizi olmuştur.Daha sonra tabiki oyuncular.Oyuncu kadrosu çok önemli benim için.Daha sonra çok önemli olduğunu düşündüğüm bir hususta dizilerin müziğidir.Müzik etkileyici ve Sürükleyici olmalıdır...

trezeguet
03-08-05, 13:13
Komedi olsun yeter bence DIZI İZLERKEN İNSAN GÜLMELİ AYRICA SAYIN ARKADAŞIM AVRUPA YAKASINI 70 YIL SONRA İZLESEK BİLE GÜLERİZ

mizrak_tutucu
04-08-05, 07:26
Ben de tam aksine komik olmayan komedi dizilerine dayanamıyorum.

Aşırı dramatik hikayeler de insanın içini bayıyor.

Yirmi sene sonra tekrar seyrettiğimde yine de gulmeyi başarabilecegim bir komedi dizisi olmasını isterdim.

Avrupa Yakası bence en iyi komedi dizisi ama ona da 20 sene sonra baktıgımda komik bulurmuyum, kestiremiyorum.

Adam gibi bir aksiyon dizisi de hiç fena olmazdı. Karanlıkta Koşanlar dizisi iyi bir başlangıç yapmıştı, reyting savaşları yüzünden gume gitmeseydi iyi bir yerli aksiyon/polisiye ornegi olabilecekti.

pırıl
04-08-05, 10:37
Bir dizide en önemli şey senaryodur.öncelikle iyi bir senaryo gerekir. sonra iyi bir yönetmen ve kaliteli oyuncular, oyunculara rollerin çok iyi dağıtılması gerekir.Gerçi oyuncu iyiyse her rolün üstesinden gelir ama genede dikkatli seçimler her zaman diziyi zirveye taşır

_butterfly_
04-08-05, 10:41
benceeee konusu,,oyuncularıı,yönetmenii,,....oyuncularınn birbirinee uyumu,,,samimiyett we doğalıkk meselaa sanem çelik ilk aklımaa gelen isimm o dur..zatenn dizi bi kaç bölümm sonraa kendinii belli edioo wee izleyicidee onu ödüllendirioo. reytingleriylee.. ;) ;) (ama istisnalar oluooo meselaa bir dilim aşk o kdarr sıcak ve samimi bir diziydikiii........ :confused: :confused: ))))

cerenbar
04-08-05, 19:50
doğallıkk çok önemli ama ne biliyim benim sevdiğim tanıdıkık oyuncular olunca reklamda mesala ilgimi çekiyooo amaa tabii senaryosu ne konusu çok önemli yoksa kim oynarsa oynasın belli bir süreden sonra sıkılımaya başlarım onun için herkesin dediğği gibii içtenlik
doğallıkkkkkkk

pırıl
09-08-05, 22:10
Özellikle ilginç ve fazla işlenmemiş bir konu daha çok seyirci çekiyor.

plaseboender
13-08-05, 13:07
yapımcısı ve yönetmenine bakarım. sonra oyuncular gelir oyuncuların çok meşhur olması gerekmez ama biraz karizma olsalar iyi olur..

dazzle
14-08-05, 16:17
valla önce senaryo gerçi oyuncular bi ise yaramazsa senaryoda sıkar bizaman sora oyuncu işini ciddiye almali izleyiciyi inandirmali gerçek gibi yani dogal olmali ve gerçekten bu işe yüregini koymali her önüne gelen oyuncu olmamali.....

harvard
14-08-05, 18:16
bana sıcak bir elektrik versin ve yapmacık durmasın...
mesela naz elmas..._-_severleri kızmasın_-_
bana çok soğuk geliyo ve ondan elektrik almıyorum_-_alamıyorum...
ve bence gayet yapmacık bir performans seergiliyo...

bozok
16-08-05, 13:50
Hay ağızına sağlık BEŞİKTAŞ'lı..Söyleyecek bir şey bırakmamışsın...

sisley
17-08-05, 12:19
İyi bir oyuncu kadrosu ,kesinlikle iyi bir senaryo ve elektrik meselesi sanırım o ışığı görmek gerek

prettygirl
22-08-05, 17:05
Samimiyet
Oyuncuların kaliteli olması(Tamer Karadağlı, Mehmet Aslantuğ)
Senaryonun ilgi çekici olması

KARABOCUK
25-08-05, 15:15
tabiki kişilerin son derece doğal davranması çok önemli.çünkü eğer bi sanatçı doğal davranmıorsa o dizinin tadı tuzu kalmaz.dimi arkadaşlar? :rolleyes:

_seastar_
28-08-05, 23:46
En başta dizinin konusu çok önemli.konu ilgimi çekmeli,beni cezbetmeli.
Sonra da dizideki oyuncular önemli.oyuncuların kalitesi,performansları.

desire
30-08-05, 19:46
oyuncularin iyi olmasi ve birbirlerine yakisan bir ciftin oynamasi

susandelgado
30-08-05, 21:54
sevdiğim oyuncuların ve yönetmenin olması önemli bir şey. genelde onlara göre bir diziyi izlemeye başlarım. bazen de konusu hoşuma giderse izlerim. ama izleyip izlemeyeceğimi genelde oyuncu ve yönetmenler belirler.

özkız
04-09-05, 08:07
önce konusu ilgimi çekmeli,sonra sevdiğim oyuncuların olmsı önemli..

missduncan
09-09-05, 20:01
kadrosunun iyi olması ve dizinin realiteyle alakalı olması...yapmacık insanların değilde daha doğalların rol alması...

eylül83
13-09-05, 13:44
gerçekçi olmalı.insan diziyi seyrederken kendinden de bir şeyler bulmalı.

rubio
17-09-05, 18:45
benim bi diziyi sevmemdeki ilk nokta dizinin içinde böyle özenilecek bir aşk olması...ondan sonra da doğallık gelir zaten:)

tractus
22-09-05, 22:22
kesinlikle oyuncuların yetenekli ve doğal olması bir de hikayenin insanı yakalaması lazım yani senaryo da çok önemli

BLaCK-PiNK
25-09-05, 21:02
İlk başta 1 adet $evval Sam..

neyse..

diziye tamamen uyan uyum sağlayan biri olması lazım.. örneğin; Sensiz Olmuyor dizisinde Songül Öden'i düşünemiyorum bunun gibi birçok örnek var.. bi de doğal olsun azıcık.. en ufak bi yapmacıklık hemen farkediliyo ve diziyi çekilmez yapıyo..

stormy
28-09-05, 22:19
Ogretici unsurlari olsun,siddet icermesin,ailece izlenebilir olsun,bizim kulturumuzu yansitsin.

sorenza
29-09-05, 08:59
ankette ikinci seçenek fakat ben bir diziyi izlemeden önce oyuncularına yapımın kalitesine senorya yazarlarına dikkat ederim ama en önmeli özellik Kaliteli oyunculardır benim için Bazı oyuncular vardır ki sadece projede isimleri geçtikleri için projeyi izileyebilirim

afrodizyak
29-09-05, 22:21
bence senaryo ve oyuncular çok önemli bide yayınlandığı kanalda çok önemli kanalın diziyi sahiplenip iyi reklam yapması lazım

ÇAKIL85
08-10-05, 20:30
tiyatro kökenli oyuncular
iyi bir senaryo
güzel bir mekan
dogallik,samimiyet

LİSA
09-10-05, 19:59
beni bir diziye bağlayan etkenleri sayacak olursam karakterlere uygun kişilerin seçilmesi (bim gibi), senaryonun fazla abartılı olmaması, mekanların iyi seçilmesi iyi bir jenerik ve müziklerinin olması.

sude9
19-10-05, 13:12
İlk önce oyuncular ;oyunculuklarını beğendiğim insanlar varsa muhakkak bakarım ama senaryosu ve konusu güzel değilse oyuncuyu ne kadar takdir de etsem o diziyi izlemeyi bırakırım

Joofy :)
19-10-05, 13:34
İlk önce oyuncular ;oyunculuklarını beğendiğim insanlar varsa muhakkak bakarım ama senaryosu ve konusu güzel değilse oyuncuyu ne kadar takdir de etsem o diziyi izlemeyi bırakırım
bende senin gibi düsünüyorum ama basrollerinde cirkin birileri oynuyunca sinir oluyorum bakamiyorum diziye ya

Medea
24-10-05, 12:59
Benim için oyuncular ve senaryo eşit değerdedir.Ama bence hangi kanalda olduğu da tercih açısından önemli olabilir.Malumunuz ortalık dizi kaynıyor,tercihen iki bölüm sonra "beklenen reytingi alamadı" diye o diziyi kaldırmayan bir kanal olsun:)

WİTH ROSE
24-10-05, 15:11
en önemli etken senaryo tabikide oyuncular da önemli rollerininin haklarını vermeliler vede hangi yörenin, hangi kültürün insanları canlandırılıyorsa o yörenin dili konuşulmalı en baştan benim en sinir olduğum bir şey var dizi doğu filmi oluyor ama oyuncular kendi yörelerinin dilinden, kültüründen habersiz doğuda ki insanların karekterleini canlandırıyorsan onlar gibi konuşmalısın ve aşırı bir makyaj oluyor bayan oyuncularda daha sade olunmalı ve ben mankenlerin dizilerde oynatılmasına biraz karşıyım çünkü çok yapmacık oynuyorlar son olarak birşey daha ekleyeyim zengin insanların yaşantısı çok var senaryo konularında biraz daha orta halli insanların yaşantısı olmalı bizim yaşantımızı işleyen konular anlatılsa daha iyi olur

dıary
29-10-05, 15:13
Ben Oyuncularini Sevdigim Kişiler Olmasini Istreri Ve Tabikide Seneryoda Cok Onemli Seneryoya Ve Oyunculara Bakarim Begemdigim Bi Oyucuysa ** Onun Rolünü Begenmediysem Kesinlikle Izlememe

Dilan86
29-10-05, 19:08
oyuncularin ille de tecrübeli olmasi gerekmez iyi bir oyuncu olmalari icin tabii egitimli oyuncular kesinlikle en iyileri bu tartisilmaz bile...en basit örnek keremcem ve yasemin ergene..´keremcem sadece bir dizide oynadi galiba yasemin ergenede yanlis hatirlamiyorsam 2 ya da 3. pek tecrübe sahibi degiller ama yine de insanlari kendilerine ve oyunculukjlarina hayran birakabildiler...

sedagknozenci
30-10-05, 02:16
ya bence senaryo çok önemli eğer kendini kaptırıyorsan mutlaka tutuyor ztn artık millet hangi dizilerin iş yapacagını artık anladı...ona göre izliyorlar...

goncanocome
30-10-05, 15:23
ilk olarak senaryo ardinan oyuncularin dogalligi bence seyirciyi ekrana baglar.

MissBitch
01-11-05, 08:20
oyuncu kadrosu tabiki en onemlisi,
iyi oyuncular varsa dizide iyi oluyor...
haaa bide petek dincoz´un olmamasina dikkat ederim...
whahahahahaha

zehra1053
04-11-05, 20:57
gerçekçi ve doğal olmalı :o

birtanecik
05-11-05, 13:58
senaryoo ve OYUNCULAR
bence cok onemli

nevra
05-11-05, 16:53
öncelikle senaryo,daha sonra oyuncuların kaliteli ve doğal oyunculukları.daha sonra dizinin müzikleri ve yapım şirketi önemli etkenlerden biri.

hiLda
07-11-05, 08:38
oyuncular ve senaryo ... güzel bi senaryoyu başarısız bi oyuncu,başarılı bi oyuncuyuda kötü bi senaryo mahfedebilir...ikiside eşit değerde güzel olmalıki zevkle izleyelim...mesela Aşk Oyunu ve Aliye dizilerinde olduğu gibi...hem senaryo hem oyuncular müthişşş ... ;)

EL DESDİCADO
12-11-05, 19:19
hildaya katılıyorum. oyuncular ve senaryo çok önemli. diğer unsurlar birer ayrıntı bana kalırsa.

hawin77
24-11-05, 15:34
o dızıdekı ask weya oyuncular onemlı!

anny
28-11-05, 12:00
yapmacık olmasınlar yeter..bu isin hakkını veren oyuncular isteselerde yapmacık olamıyorlar..ama digerleri icin aynı seyi düsünemiyorum..

mesela..hülya avsar,petek dincöz,özcan deniz,mahsun kırmızıgül,azra akın..
hic rol yapamıyorlar ne yazık ki..

melina
29-11-05, 17:30
Kişilerin tamamen doğal davranması ve kendilerini diziye vermesi.

chaylack
29-11-05, 17:43
doğal olmaları oyuncuların birbiriyle uyumu :)

mehtap87
07-12-05, 10:02
selam arkadaslar
bencede bi dizide en önemli kriterlerden biri oyuncularin dogal olmasi. sana bi his vermesi gerekiyor. etkiliyeci olmasi gerekiyor. ve gördügünde demelisin ki, bu rol bu kisinin ustune yazilmis. tabi dizinin senaryosuda cok önemli. oyuncu ne kadar iyi olursa olsun, senaryo berbatsa diziyi kurtaramaz.

GÜLÇEM
09-12-05, 21:34
Kişilerin Doğal Olmasi

aylince
26-12-05, 12:30
dogal olmaları,askı guzel anlatmaları,birbirleriyle uyumlu olmaları

Ferit Er
26-12-05, 15:32
:mad: Dizilerde en cok önem verdigim, tiyatro kökenli sanatcilarin olup olmamasidir. Zira tiyatro kökenli sanatcilari seyrederken onlarla o karekteri icimde hissediyorum, manken veya popüler olan sanatcilarin oyunlari bana ayni duygulari yasatamiyor. Tiyatrolar, bütün büyük sanatcilari ortaya cikariyor ama ne yazikki popüler olmak daha ön plana cikiyor bu zamanda!!!!:mad:

timucin_hastasi
06-02-06, 23:50
bence oyuncuların bizi bi dizi izliyo diil de sanki gerçek hayattan bi kesit izliyomuşuz hissini yaşattırabilmesi en önemlisi.. ve bunu da aliye ve hırsız polis gerçekten çok iyi başarıyor..

sarışınım
07-02-06, 13:12
Bence en önce konusu sonra oyuncuları

yagmur94
02-03-06, 17:30
Oyunculaar Ve Senaryo

rosesen
18-03-06, 21:35
öykü,yönetmen ve oyuncular.

Flora
19-03-06, 06:12
1.Oyuncu Kadrosu
2.Adı ve Senaryosu(biraz garip gelir belki ama benim için adı da önemli.O dizinin adı merak uyandırmalı bende)
3.Oyuncuların-doğallığı-samimiyeti-kendi yaşıyormuş gibi oynaması

Benim için en önemli etkenler bunlar.

melis_krmcm
19-03-06, 09:45
bence en önemli etken senaryo ve bide oyuncular ama bence baş etken senaryosu gerçi senaryosu basit olsa bile onun anlatımı güzel ve insana keyif veriyosa bişey farketmez yani bana göre.

yagmur94
22-03-06, 15:13
romantik olacakkkkk öyle dizileri izliyorumm içinde askkk olmasi lazimmmm

ceyil
22-03-06, 15:51
müzik, oyuncular, kıyafetler, kanalı

necay
22-03-06, 17:54
Yapımcı ve senarist çok önemli,mesela ben KV'sini daha tanıtımları geçerken Osman Sınav yapımı diye izlemeye başlamıştım:)

Martı
25-03-06, 20:14
senaryo ve oyuncular ,ikiside birbirini tamamlamalı... müziğide unutmamak lazım tabi...

yengecs
02-04-06, 23:52
tecrubeli ve egitimli oyuncular..

icimizden, yasadigimiz olaylara yakin bi senaryo..

jenerik muzik..

_free_
02-04-06, 23:56
en önemli etken oyuncuları olur,daha sonrada senaryosu..tabii birde müzikleri

yengecs
03-04-06, 00:29
arti.. verilmek istenen mesaj

havincim
03-04-06, 21:22
1-oyuncular
2-senaryo

justin_girl
04-04-06, 21:10
1-en büyük etken oyuncuların kalitesi konu ne olursa olsun oyuncuların kalitesi olmadıkca dizinin beni bağlıyacağını sanmam
2)Senaryo daha doğrusu replikler...ve dizinin masalsı,sürükleyici,özgün olması çok önemli..ztn bunlar varsa bir dizide onun efsane olmaması için ne kalır ki?!!

SNT
05-04-06, 11:15
oyuncular ve senaryo

ekinnnnsarppppp
30-04-06, 20:13
oyuncular ve senaryo

Tamamen katılıyorum. Oyuncuların kalitesi ve dizinin senaryosu benim için ilk sıradadır. Tabii konusu da önemli.

Emre 24
03-05-06, 00:01
dizinin senaryosu, oyuncu icin dizi seyredilmez konu icin senaryo icin seyredilir dizinin senaryosu iyiyse izlersin degilse en sevdigim oyuncu oynarsa bile izlemem

Darille
10-05-06, 15:38
dizinin senaryosu, oyuncu icin dizi seyredilmez konu icin senaryo icin seyredilir dizinin senaryosu iyiyse izlersin degilse en sevdigim oyuncu oynarsa bile izlemem

Kesinlikle katiliyorum !!
Dizi konusu icin izlenir !! Oyuncular icin degil !!

m94
27-05-06, 19:37
oyuncuların çok iyi oynamaları,içinde aşkın olması gerekir.

bone88
28-05-06, 20:28
ben de katılıyorum size oyuncu için izlenmez... dizileri oyuncu meşhur etmez , oyuncuları dizi meşhur eder...

konusu iyi olan bi dizi her halikarda izlenir... oyuncuya bağlı olsa animasyon filmlerini kimse izlemezdi...

mavirüya
03-06-06, 16:48
oyuncu kadrosu öyküsü

mini
07-06-06, 09:32
Eğitimli, kaliteli oyuncu isterim. Böyle oyuncu kötü senaryoya bile oscar aldırır.Abarttım mı?

Dizi KoliK.
07-06-06, 09:46
senaryo önemli bir etken ama onun yanında oyuncular da tecrubeli olmalı senaryo ne kadar iyi olursa olsun oyuncular kötüyse olmaz,oyuncular ne kadar iyi olursa olsun senaryo kötüyse gene olmaz.

SAHRA_IRMAK
15-06-06, 19:27
Oyuncu-senaryo-muzik

gulseven
15-06-06, 22:16
senaryo inandırıcı mı o önemli
sonra da oyuncu kadrosu

Melal
16-06-06, 15:07
ilk dikkatimi çeken oyuncular olur sonra diziyi seyretmeye devam etmem için iyi bir senaryo çok önemli tabii ki

_ArZ_
17-06-06, 15:08
ilk başta kalite sora doğallık ve gerçekçi olmalı

SETURK
17-06-06, 18:20
reklamlarını görünce oyuncu kadrosuna bakıosun bi bölüm seyrettikten sonra da senaryosu anlaşılıo ztn.Ama kaliteli oyunculardan oluşmuş fakat senaryosu çk zayıf bi dizinin de izlenceğini düşünmüyorum.Zaten asıl oyuncu senaryosunu begenmedigi bi dizide oynamaz heralde

_E¢E_
19-06-06, 03:08
doqallık en önemlisi .. eqer bi komedi dizisiyse..esprileri önemli..

mesela $u aralar çekilen bi dizide..

"kamera $akası di mi bu??kamera nerde?el sallayayım..?"qibi bi espri olursa kanalı deqi$tirme olasılıqım yüksek...

oyuncular serqiliyor zaten her$eyi ve rolüyle bütünle$en bir oyuncu olmadıqı ilk andan anla$ılır zaten ..

bayat esprili,kadrosu yapmacık hareketler yapan oyuncularla dolu,o anı bana hissettirmeyen bi diziye kaliteli demem ..

purple_dream
22-06-06, 21:28
öncelikle farklı olmadı özgün bir konusu olmalı...
İnsanlara iyi birşeyler kazandırmalı az veya çok farketmez...
Ve en önemlisi kaliteli bir ekip olmalı yapımcısıyla, sponsoruyla , senaristiyle, yönetmeniyle, oyuncusuyla ... Örnek ; KIRIK KANATLAR :)

emez2005
22-06-06, 21:36
Öncelikle müziği sayesinde dikkatimi çeker. reklamları verilmeye başladıkça konusuna, oyuncularına dikkat ederim. 1-2 bölüm sonra zaten senaryosunun gidişatı sizi olumlu yada olumsuz yönde etkiliyor. Benim için konusunun farklı olması gerekiyor.Zengin kız-fakir erkek hikayelerinden bıktığımıza göre...

misterio--señora--
25-06-06, 18:05
ilk önce senaryo sonra da oyuncu kadrosu benim için önemli:img-grin2

özzz
26-06-06, 01:12
tabki oyuncular

gizem_89
27-06-06, 11:37
oyuncular ve güzel bir senaryooooooooooo

candancana
27-06-06, 11:43
dizisinin konusu(mutlaka içinde masum bir aşk hikayeciği de olmalı)
oyuncular

gizem_89
27-06-06, 12:00
imkansIz Ask omazsa olmaz

candancana
27-06-06, 12:46
Illaki Aşk Olmali

gizem_89
29-06-06, 11:54
ASKSIZ DiZi sekersiz çaya benzer IYYYY igrenc bi espri yaptIm..:img-sorry

gölgedeki izler
03-07-06, 14:35
Hayattan Kesitler,inandirici,eğitici,öğretici,kisaca Hayatin Ta Kendisini Hiç Abartmadan Anlatilmasi Bunlar Olmasi Yeter...

burchincik
03-07-06, 16:33
senaryo ve oyuncular....

sunayz
03-07-06, 17:53
:img-elvis :img-lady: öncelikle oyunculara bakarım. Mesela Uğur YÜCEL o dizide oynamayı kabul etmişse mutlaka izlenmeye değerdir.
Bundan sonra da Timuçin ESEN ve/veya Özlem DÜVENCİOĞLU oynuyorsa izlenmeye değecektir.:img-nyam:

EmiLy_
04-07-06, 15:56
ilk önce oyunculara bakarım.başroldeki kız ve erkek güzel ve yakışıklı ise sonra senaryoya bakarım.senaryoda iise izlemeye başlarım...

RoseMarry
04-07-06, 16:11
Konusu daha önce islenmemis güzel bir sey,senaryosu güzel,oyuncuları sevdiğim oyuncular olursa izlerim.

cergiz
06-07-06, 13:03
oyuncuları,eğiti ve öğretici olması,insanaders vermesi ve aşk..

manizo
06-07-06, 13:37
önce konusu,sonra oyuncuları

*özgürkız*
06-07-06, 14:56
gerçekci olucak saçma olmıycak ve oyuncuları doğal oynıycak diziyi gördüğümde eğer o bölümü keyifle izlediysem geri gelir gerçi yabancı damatta pek öyle olmadı ilk bölümlerinde amaan vakit kaybı falan diyodum ama sonra...

BÜ$RA
07-07-06, 14:21
önca konusu sonra oyuncuları..
bkz:kırık kanatlar

xKubrax
07-07-06, 16:49
Benim icin bir diil bayagi bi etken var mesela ..
Oyuncular oyuncu olucak oyle sarkiciymis, makenmis olmicak oyunculuk yapicaksa sadece oyuncu olucak ve cok fazla goz onunde olmicaklar
Dublor cok falza kullanilmicak eger nedeni varsa olabilir
Kanal ve Saati uyucak
Senaryo ve yonetmen iyi olucak
.. yeterlimi bilmem

SELXX
08-07-06, 09:43
Konusu ve oyuncu kadrosu önemli benim için. Konusu diğer dizilerden farklı olmalı,sağlam bir senaryosu olmalı ve başarılı oyunulardan kurulu bir oyuncu kadrosu olmalı.

linguist
08-07-06, 18:18
Başrol oyuncularının birbirlerine olan uyumu ve tabi ki hikaye.

tugchemre
08-07-06, 18:37
artık farklı bi senaryo bütün dizilerde daha başlamadan önce reklamlarını seyrederken ne olacağını anlıyoruz artık aşk kokan dizi değilde sürpriz bir şekilde ortaya çıkan aşklar istiyorum

harvard
09-07-06, 11:42
Önemli olan bana iyi vakit geçirtmesi...

Fakat dizi gerçek bir olaydan yola çıkarak yapıldıysa(ÇGO ve KK vs.)öğretici niteliği daha ön plandadır-benim için.Ve oyunculuklar da çok öemli.Kendim de bir oyuncu adayı olduğum için oyunculukları gözlemleyerek kendimi gelştirmem gerek...

-s_e yaren-
09-07-06, 14:37
Benim için en önemlisi öncelikle konusu.Konusu dikkatimi çekmeli.Farklı bir konusu olmalı...Konu kötü olunca izleyesim gelmiyor...
Ondan sonra oyuncu kadrosu oyuncuları eğitimli olmalı kaliteli oyuncular olmalı.
Ondan sonra da oyuncuların doğallığı ve samimiyeti.Bana da o duyguyu yansıtabilmesi...
Benim için en önemli etkenler

mademoiselle
09-07-06, 18:26
Benim için en önemlisi :konu
ve hemen ardından hatta eşit diyebileceğim kadar : oyuncular

gül_ecem
16-07-06, 12:08
kesinlike iyi ve kaliteli bir senaryo, tiyatro kökenli iyi oyuncular, iyi bir yönetim, doğallık ve samimiyet.bunlar şu anda çok az dizide var.

!!!cakkıdı!!!
16-07-06, 14:01
Ya ilk önce oyuncular çok iyi oyuncular olmalı doğal olmalılar senaryoda mükemmel olmalı bence

handeMveÖ
17-07-06, 13:28
ilki konusu klişe konu olmıcak bikere yaratıcılık konuşturulmalı.konu kısır olmamalı.
ikincisi ise oyuncuları.doğal olunmalı.ayrıca öle mankenden şarkıcıdan bozma kişiler oynamıcak herkes bildiği işi yapsın canım

*~*RaiNBoW*~*
17-07-06, 22:13
Konu başta tabi ki.Konsunu beğenmediğim birşeyi asla izlemem.Fragman da çok önemli,eğer konu iyi aktarılmıyorsa önemi kalmaz bence.Bir de jenerik müziğine çok dikkat ederim...Nedense çoğu dizide dikkatimi buna yöneltirim izlemeden önce.
Oyuncular ise çok farklı bir etken,eğer fragmanda yapmacık tavır yakalarsam,oyuncuyu sevdiğim halde beğenimi kazanamaz.

ülkü
18-07-06, 09:23
BENCE EN ÖNEMLİ ETKEN KONUSU:img-kiss:

velvet
18-07-06, 18:42
öncelikle oyuncular çok mühim
sonra DUBLAJSIZ olması
özgün bir senaryo
biraz da esprili ounca dadından yinmez...

onur29
18-07-06, 21:44
Bence en başta konu tabiki farklı sıradan bi konusu olmalı daha sonrada oyuncuları diziyi iyi yapan oyunculardır

-özgü_namal-
18-07-06, 21:45
yönetmen,senaryo,oyuncular ve yayınlandığı kanal

melis_a.y
19-07-06, 00:21
komik olması ama gerçekten kaliteli bir komedi dizisi olmalı çünkü bazıları komik dizi yapıım die çok saçma şeyler ortaya çıkarıyor

EliF_c
19-07-06, 10:47
en önemlisi oyuncu kadrosu sonra senaryosu..

halka
19-07-06, 12:08
oyuncu kadrosu ve senaryosu benim için önemli bir faktördür.çünkü bir insan diziyi izlemeden önce oyuncularına bakıp ona göre izliyor.oyuncu seçimi kesinlikle önemli

meltem-cmbl
19-07-06, 14:34
senaryosu ve oyuncu kadrosu önemliii

_Aysegül_
19-07-06, 21:09
bencede senaryosu ve oyuncu kadrosu

gül_ecem
22-07-06, 22:22
senaryosu, oyuncu kadrosu, yönetmeni, doğallığı ve samimiyeti.bence en önemlisi doğallık ve samimiyet.

Kirik-Kanatlar
23-07-06, 22:08
Oyuncular iyiyse izlerim yani .. eyitimini aldilarsa..
( Cansel elcin - özge özberk- begüm bingören - mehmet ali nuroglu:img-grin2 )

Ethnotronix
27-07-06, 12:17
müziği önemlidir benim için..
Müzik diyorum..

ebuşş
27-07-06, 12:29
bnce en büyük etken, konusu,oyuncuların uyumu,müziğibye :img-yes:

007 LAZ CADI
28-07-06, 12:11
gerçekcilik ve sanki o flimi gerçek hayata yaşıyormuş gibi oynamaları işte bu flim güzel derim ben o yüzden kuş dili çok güzel o diziye hastayım yaa gerçek aşk hikayesi vallllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mütişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:love05: :love05: :love05: :love05: :love05: :love05: :love05: :love05: :love05:

mentifecal
01-08-06, 11:11
öncelikle kaliteli oyuncular olması gerekli sonra filmin konusu güzel olursa yeter bence

Flora
01-08-06, 11:24
Oyuncu kadrosu ve senaryosu başta gelir benim için.Bu işte kendini ispatlamış 2 oyuncunun yer alması yeterlidir.
Senaryosu kendine çekebilecek,izlenebilecek düzeyde olmalıdır.Farklı bir senaryo ise çok güzel olur çünkü son dönemde hep aynı senaryo var.2-3 dizi dışında.

koyu mavi
01-08-06, 13:18
benim için en önemli etken senaryodur eğer senaryo güzelse zaten devamı gelir ayrıca kaliteli bir dizi oolması için diğer arkadaşalarında söylediği gibi birkaç tanındık ve başarılı oyuncu gerekiyor:img-icecr

missryan
01-08-06, 13:37
bence en önemli etken senaryosu ve oyuncu kadrosu...tabi bunlar bir bütün olmalı benim için..senaryosunu begenmişsem ama oyuncuları iyi değilse izlemem...yada oyuncuları iyi ama senaryosunu begenmediysem yine izlemem..diyorum ya benim için bir bütün olmalıdır senaryo ve oyuncu kadrosu...onun dışında yapımcıyada bakabilirim...çokta önemli değil aslında ama daha önceki yapımları kaliteliyse o da önemli bir etken olabilir...

KIRÇİÇEĞİ
01-08-06, 14:07
İlk bakışta oyuncular önemli olsa da asıl önemli olan senaryo bana göre...
Oyuncular çok başarılı olsa da senaryo sıktıktan sonra izlemenin bir anlamı yok bence...Aslında senaryo ve oyuncuların birlik halinde olmaları önemli..
Senaryo iyi olacak,oyuncular da rollerinin haklarını verecek...

Sevdiş
01-08-06, 18:46
Benim için ilk etken oyunculardır.Oyuncuların rollerini yakışır kişiler olması lazım.Sonra ki etken ise tabiki senaryo.senaryonun her zaman ilgi çekici olmasından yanayım.Örneğin;Ah!Polis Olsam isimli dizinin senaryosu diğerlerinden çok farklı yani izlenebilir bir senaryo.

HazelAngel
04-08-06, 11:11
ilk başta kaliteli bir senaryo ve o senaryoyu çok içten bir şekilde yansıtabilecek oyuncu kadrosu. ekip ruhu kısacası. bundan sonra başarı kendiliğinden geliverir zaten :) :img-lady:

betü$_ozan
04-08-06, 21:47
benim icin en önemlisi tabiki dizinin senaryosu. eger senaryo o kadar güzel olmasa ztn o diziyi iyi yerlere getiren 1. oyuncular 2. yönetmen.. eger o dizinin oyunculari gerckten cok iyise ve basarilisa yönetmenide ayni sekildeyse o dizi güzel olmasada seredilir.. ama en önmelisi 1. senaryo 2.oyuncular 3.yönetmen :img-grin2 :img-grin2 :img-grin2

ALEV87
04-08-06, 21:49
senaryo ve oyuncuların birbirine uygunluğu dizinin içtenliği ve yönetmenin bunları ekrana güzel yansıtması

Billush
04-08-06, 23:23
Oyuncuların kalitesi(daha önce yer aldıkları projeler,performansları,yetenekleri),senaryonun konusu(orjinal oluşu,işlenişi),yönetmeni(çekimlerin güzelliği),reklamının nasıl ve ne kadar yapıldığı,fragman(ne kadar ilgi çekici,etkileyici,merak uyandırıcı...)

aşk_oyunu
06-08-06, 11:34
oyuncular
senaryo
ve doğallık..

dalya
06-08-06, 13:48
Senaryo - gercekci olmali
Kadro - güclü olmali. Herkes gerekeni yapmali.

freelion
06-08-06, 15:26
oyuncular
başroldekilerin birbirine yakışmaları
konunun içeriği
bu nedenden HIRSIZ POLİS :)

hayalperest
06-08-06, 15:33
senaryo gerçği yansıtmalı oyuncular birbirine uyumsağlamalı ve mümkün ise bir amacı olmalı bişiler öğretmeli ayrıca cansel elçin olmalı ve beni heyecanlandırmalı dizi bitince diğer bölümü içim içime sığmayarak beklemeliyim dönem dizisi olmalı, olmazsa olmaz aşk olmalı ve ayrıca oyuncuları dizi final yapana kadar beraber oynmalı ayrılan olmamalı böyle bir dizi istiyorum isteklerimin karşılanmasını arz ve talep ederim....:img-nyam: :img-nyam:

mavirüya
06-08-06, 18:38
mümkünse başroldeki şahıs şarkıcı türkücü olmamalı
olsa bile acık yetenekli olmalı:)
senaryosu kuvvetli olmalı
ve tabii ki yapımcı çok önemli
yan roller atlanmış olmamalı
unutmayalım ki müco bir yanroldü:):):)

cyprus_hsn
07-08-06, 00:41
kesinlikle senaryo ve oyuncu kadrosu çok etkilidir bir dizide.. ikisnden biri eksikse dizinin başarısız olması kaçınılmazdır... örnek veriyorum gönül dizisi.. oyuncu kadrosu müthişti fakat senaryoda bir tıkanıklık vardı.. bir bölüm bittiğinde gelecek bölüme bir merak uyandırmıyordu ve sonra erdi..
bazılarımız da oyuncuları fiziksel özellikleri ile değerlendiriyor.. bu da çok yanlış.. rolde güzellik aranmamalı..

amy_lee_elis
09-08-06, 21:53
senaryonun güzel olması ve oyuncunun o role yakışması önemli bence

Ħãνìŋ
09-08-06, 21:56
başta senaryonun güzel olması,başrol oyuncularının göze hitap etmesi ya da sempatik olması gerekir

oburixs40
09-08-06, 22:47
bence en önemlisi oyunculardır oyuncuları
sevip sevmediğime bağlı

mary osbourne
13-08-06, 13:33
kesinlikle oyuncu kadrosu ve dizinin konusu

darknessprinces
13-08-06, 14:11
oyuncular... senaryonun sıradışı olması.. diğerlerine benzememesi..

duffy_duff
13-08-06, 14:32
oyuncu kadrosu çekilen mekan senaryo ve yönetmen

koyu mavi
13-08-06, 16:11
öncelikle senaryo sonra oyuncu kadrosu ve yönetmen tabi yapımcıyıda unutmamalıyız...!:img-grin2

monçiçi
14-08-06, 13:22
bence önce sıradışı bir senaryo daha sonra yönetmen oyuncular ve yapımcı

simsiyah
14-08-06, 13:42
Oyuncular ve senaryo benim için önemli.

prenzez
14-08-06, 17:45
oyuncular ve senaryo önemli...

_chiqdemm_
15-08-06, 10:28
sıradışı olmalı ama insanlara tanıdık billindik gelmeli insanların kendilerinden bişeyler buldukları bi dizi olmalı ve en önemlisi de oyuncular ii seçilmelidir...

musicgirl
15-08-06, 12:42
Kurgu ve oyuncular...

sweet smile
17-08-06, 00:27
gercege yakın konuları olan ama aynı zamanda bızı rahatabılen kavga şiddet ıcermeyen dızılerı ızlemek ıstıyorum:img-kiss:

sweet smile
17-08-06, 00:28
gercege yakın konuları olan ama aynı zamanda bızı rahatabılen kavga şiddet ıcermeyen kaliteli oyuncuları olan dizileri seyretmek ıstıyorum:img-kiss:

ros_e
17-08-06, 08:35
konusu ve oyuncuları...

__seda__
17-08-06, 16:08
bnce ask konulu dogaal olsun yeter

tvrehberi
17-08-06, 17:21
konusu çok önemli.içinde mutlaka romantizm olmal.bi de baş rol oyuncuları.en az birini sevmeliyim...

split girl
17-08-06, 22:47
SENARYO YÖNETMEN WEDE OYUNCULAR :img-clapp :happy0064

Crawling_
23-08-06, 17:48
Gerçekçi, Doal, Kaliteli, Bilgili = Tecrübe, Konusu, ...

Yagmur_ask
23-08-06, 17:59
Konusu ve kaynaklari benim icin cok onemli... Ben izledigim dizinin (hikaye fark etmez) bir takim gerceklere dayanmasini ve bir ruhu olmasini isterim...Su an televizyonlar sicak samimi ama bir o kadar da gecici diziler ile dolu...Bence artik daha kalici olabilecek isler yapilmali bu yuzden de konu cok dikkatli secilmeli...

~Gülüm~
23-08-06, 21:32
oyuncular ve fragmani gördümü ilgimi cekmesi lazim..

optik
24-08-06, 07:44
müzik oyuncular senaryo

kübrapınar
24-08-06, 09:07
ya bence her bir dizide bir gizemlilik var diye düşünüyorum ben her filmin kendine özgü bir şeyi vardır:img-grin2

kübrapınar
24-08-06, 09:16
ne biliyim bana kalırsa oyuncular göze yabancı gelmesi lazım ya da oyuncular daha önce hiç dizide oynamaması lazım çünkü herşeyi iyi yapmanın heyecanı vardır ve o heyecan bittiğinde istemsizlik başlar o yüzden oyuncular yeni olduğu zaman bütün ilgiyi tolarlar ya birde ne bileyim çok farklı olması lazım olasının dışında şimdiki diziler zaten hep aynı konulu bunun ise çok farklı olması lazım insanın aklına gelmeyecek olması lazım aklımdaq var ama ifade edilemeyen bişi :img-grin2

kübrapınar
24-08-06, 09:21
ya aslında dizi çevirecek kişi ve başrolde olan kişi kendi hayatını yansıtacak diziye bu bana daha mantıklı gelio eksiksiz olmak şartıyla ya işte yönetmen le nasıl tanıştığı buralara gelene kadar neler çektiği ya da neden buraya gelmek istedi gibi farklı şeyler en azından sanatçılar hakkında herşeyi öğrenmiş oluruz bu da bir tio:img-grin2

Şah-Rû
24-08-06, 15:14
Konusu, daha sonra da oyuncuları. Özellikle yayınlanan dizilerden farklı bir konusu varsa daha çok ilgimi çeker.

EliF_c
24-08-06, 15:26
bence oyuncu kadrosudur

dalya
24-08-06, 15:52
Konusu ve oyuncu kadrosu (tanidik isimlerde olmali bence)

ali_seysa
28-08-06, 12:31
farklı bı konusu olması ve yakısıklı bı oyuncusu olcak tabi:)

merve87
29-08-06, 13:36
Bence çok iyi bir oyuncu kadrosu olmalı.Yani gerçek oyuncular.Yapmacık ve sahte roller değil.Gerçek olmalı yani tüm gerçekçiliği ile karşı tarafa yansıtabilmeli,izleyiciye yaşatabilmeli....

yenicag
29-08-06, 15:00
öncelikle senarits,ardından senaryo,yönetmen...ve kaliteli (yakışıklı yada güzelolması gerekmez) oyuncular...

FBuse
29-08-06, 16:39
en önemlisi benim icin Oyuncu aslinda, begenmedigim bir oyuncunun dizisine pek bakmam! Fakat Senaryo, Yapim ve Kanalda benim icin önemli!

se_da
30-08-06, 21:31
güçlü bi oyuncu kadrosu we asla taklit olmucak...

__dimple__
02-09-06, 18:58
Bence ilk önce oyuncuları;öyle şarkıcı,türkücüleri önümüze oyuncu diye sunan dizileri izlemem.Oyuncular tiyatro kökenli olmalı bence.Biraz zor bir istek ama esası bu olmalı.Daha sonra konu ve senaryo.Hep aynı şeyler olmamalı.Üçüncü olarakta yönetmen.Tabi bu özellikteki diziler nadir.Bu nedenle de fazla tv izlemem.İzlediğim diziler nadirdir.:img-grin2

462krmcmsinem
09-09-06, 23:58
başroldeki oyuncular ve tabi ki senaryooo

defneee
25-09-06, 14:53
ilk önce oyuncular dikkaitmi çeker sonrada en önemkli şey senaryodur

sbs_23
25-09-06, 15:38
tabiki sanem çelik.
o olsunda dizi nasıl olursa olsun.(zaten kaliteli olmayan bi diziyi sanem seçmez)

burcu_daniel
25-09-06, 15:41
benim için senaryosu basit olmayacak oyuncuları kaliteli olsun geriiisi boş........bu aralar bütün dizilerin senaryosu birbirine yakınn senaristlerinde bu aralar pek hayal gücü ilerlemiyokii taklit diziler tvlerde çoğaldıı....:icon_shad

burcu_daniel
25-09-06, 15:43
dizinin kalitelii oluşuu reytinglerden bellii oluurrr herkes ilk yeni bi diziyii izler sonr abeğenir vs.reytingler çoğalır dizinin kalitesi burdan belli olur

maviçınar_
25-09-06, 19:47
tabiki senaryo sonra timuçin esen:D

aşk_oyunu
25-09-06, 20:33
konusu oyuncuları

d.cansel
28-09-06, 06:47
önce konusu sonra oyuncu ardındanda yönetmen gelir

cann2366
28-09-06, 11:39
önce oyuncu(özge özberk) konusu fazla güzelse fark eder izlerim zaten bir de çağan ırmak yapıtlarını gözü kapalı izlerim

havinim_baranım
28-09-06, 12:02
Ilk önce Konusu,sonra Oyunculari..çağan Irmağin Olsa Bende Gözü Kapali Izlerim Valla...

yagmur94
28-09-06, 12:16
Önce senaryo gelir sonrada oyuncu bunların ikiside kalitesizse o dizi hiç oynamasın daha ii.

tülinnn
28-09-06, 19:46
:img-kiss: :img-kiss: bn daha cok okulda wakıt gecen filmleri cok sewıyorum mesela acemi cadı gibi hastasıyım o filmin we genclere daha cok yonelık oldugu için bizimde bu gibi seyleri okulda yasadıgımın için daha cok kendımı buluyorum bu yusden gencelere yonelık we okul sahnelerı yogunluk olan diziler we samımıyet olsun yeter iyi wakıtleer rrrr!!!!!

kar_tanesi2
08-10-06, 10:39
bence dızının konusu cok önemlı oyuncularıyla uyusması müzıkleri ve gercekcı olması

tiyatrocu.kiz
13-10-06, 02:22
konu ne olursa olsun diziyi performansı ile oyuncu süsler...ben ne diziler gördüm konu harika ama oyuncu batırmışş:)

gulumse&cevahir
17-10-06, 20:45
bence oyuncu; mesela yetkin dikinciler oynasın, isterse senaryo iğrenç olsun benim için bişey farketmez..:img-nyam:

keremcem&ceren
27-10-06, 23:48
ilk önce oyunculara bakarım onları gözüm tuttuysa ikinci olarak konu ve senaryo tabii ki müzik,yönetmen,kanal,mekan bunlarda diğer etkenler...:img-grin2

nilüfer2
30-10-06, 16:04
kesinlikle oyuncular daha sonra konusu.

b_ü_ş_r_a_n_u_r
30-10-06, 19:31
bence içinde daha çok gençlerin olduğu biraz aşk konusunun olduğu ve filmin k
konusu

bluelang
03-11-06, 09:06
arkadaslar bende serkan senalpin msni var inanmayabilirsiniz hani selenadaki ((ozaN) isteyen ekler serkansenalp_@hotmail.com

fundapehlivan
03-11-06, 09:40
Dizinin konusu basit bile olsa eğer o konunun iyi işlenmesi ve oyuncularının iyi olması bence ön planda.
Ben kaybolan yılların konusunu çoook beğenmiş ve o diziye başlamıştım ama bana göre işlenişi çok kötüydü.
Aliye'nin konusunun çok yavaş ilerlemesi
Bir de oyuncuların gerçekçi oynamaları, samimi olmalrı da elbette çok önemli

muğlak
04-11-06, 12:44
bence senaryonun özgün olması çok ama çok önemli. uyarlama senaryoların da kendi içindeki özgün yanları beni çok çekiyor.
onun dışında oyuncu ve rol uyumu da çok önemlii

*Sultan*
10-11-06, 23:27
1. Senaryo
2. Yapim sirketi
3. Oyuncular
4. Yönetmen

bu siralama, degisebilir :), ama genelde böyle....

tukk-u
11-11-06, 16:17
bence de dizinin oyuncuları çok çok önemli...

pelin-ce
12-11-06, 13:45
Öncelikle senaryo sonra oyuncu ve rol uyumu....

ye_şil
12-11-06, 14:50
öncellikle senaryo sonra oyuncular benim için önemli...

gülişş
12-11-06, 16:45
senaryo,yönetmen ve oyuncular bence yeni bir dizide en önemli etkenlerdir.

LeYLa 06
12-11-06, 19:37
1. SENARYO VE OYUNCU...
((-bunların ikiside birbirinden önemli senaryo çok güzel olup oyuncu gerektiği gibi rolünü yapamazsa gider güzelim senaryo... aynı şekilde senaryo seyircinin istemediği gibi yazıklırsa ve kötüyse oyuncular ne kadar güzel oynarsa oynasın diziyi kurtaramazlar onun için SENARYO ve OYUNCU çok önemli..-))

tuliplale
26-11-06, 23:21
Sürükleyici ve insanın kendindende birşeyler bulabildiği, en azından çok alakasız gelmeyen bir öykü, bunu oynayacak iyi ve role uygun oyuncular ve hikayenin güzel çekilmesi, bu da iyi bir yönetmen gerektiriyor...

VoyelleDesigner
29-11-06, 15:02
Yeni başlayan dizilerde genelde ilk önce, oyunculara bakılır. Ben şahsen öyle yaparım. Sonra dizinin konusu ve ilk bölümün etkileyiciliği. İlk bölüm bence, diziler için çok önemlidir.

betü$_ozan
30-11-06, 21:43
ya bence senaryo cok güzel ve degisik olmali...yönetmen süper olmali... yapim sirketi ve tabiki en önemlisi oyuncular... bence bir oyuncu oynadigi karekterle birlikte yasamali , yani o karekteri yasamli ve bunu bizlere göstermeli... benim icin en önemli etken bunlar:img-wink:

Freddie
03-12-06, 18:55
ben izleidğim bir dizi de ya entrika ya da komedi ararım vala çok tezat ama en sevdiğim 2 tarz Bu tarzla ilgili ne varsa izlerim gerisi önemli diil Bundan sonra oyuncular gelir ama sevdiğim bir oyuncuysa ne tarz yaparsa yapsın mutlaka izleirm Yönetmeni hiç sallamam Ama yapımcı şirket medyapımsa her projesini izlerim :)

*deniz*
19-12-06, 09:54
İlk bölümden bir farkı olmalı diğer dizilerde olmayan bir hikaye olmalı ve çok etkileyici bazı sahnelerle başlamalı ve merak uyandıracak bir bölüm finali olmalı.İlk bölümden beni sarmamış bir diziye ikinci bir şans vermiyorum çünkü.

GüLpArE_YeŞiM
19-12-06, 10:41
çok bilinen bir oyuncular çok iyi bilindik bir yönetmen, senaryoso çok iyi olmalı performans da önemli bana göre...

kırık_kanat431
19-12-06, 13:58
herşeyden önce senaryo kaliteli olmalı,oyuncular iyi olmalı,öyle manken'den,şarkıcı'dan bozma oyuncular olmamalı...

sude9
22-12-06, 13:19
Oyuncular ve senaryo,senaryo güzel değilse beğendiğim oyuncu da oynasa o diziyi izlemem

legends_of
22-12-06, 13:29
Öncelikle dizinin tanıtımı benim için çok önemli Tanıtımı gördüğümde bende merak uyandırmalı
İlk izlediğim zaman bu dizi mükemmel demeliyim Yoksa kolay kolay izlemem dizi bittiğinde yeni bölüm fragmanını ,dizi ile ilgili haberleri,oyuncular hakkındaki her şeyi araştırıyo olmalıyım Bir dizi bende bu etkileri yaparsa izlerim:img-yes:
sıla her cuma 20:00 ATV de (unutmayın olurmu)

Ms_Uniquee
24-12-06, 15:33
Ya Chad,Dulce we Belit ÖZÜKAN osun da nasıl olursa olsun ama basrolde oynasınlar:D

EsTe CoRaZon
24-12-06, 20:35
kaliteli we sürükleyici bi senaryo,ii bi yönetmen(bilindik birisi olması gerekmes),sağlam bi kadro....we dizi müzikleride çook önemlii

mcpokemon
25-12-06, 02:23
çeşitli sebepler var ama özetleyeyim, diziye bakarım şöyle alıcı gözüyle, baktım ki güzel, izlerim yani. bide dizilerde verilmek istenen mesajların içeriği önemli.(fazla olmamak şartıyla)

SBL_61
25-12-06, 02:29
legends_of arkadasima katiliyorum tanitim önemli,merak uyandirmali.oyuncular iyise,senaryo iyise yada dizinin baslangici hosuma gittiyse o dizisi seyrederim.

pelin-ce
25-12-06, 09:42
Senaryosu, yönetmeni, oyuncu kadrosu çok önemli...
Tanıtımıda dikkat çekmeli tabi...:good:

bigshark
26-12-06, 00:40
senaryo ve oyuncular çok önemli. ama oyuncular derken gerçek oyunculardan bahsediyorum tabiki:) mesela zuhal olcay, haluk bilginer, şener şen, uğur yücel....

white_rose1826
26-12-06, 09:46
benim için önemlı olan senaryosu oyuncuları önemlı degil