Tüm Versiyonu Göster : Tadımız Kaçmasın

canikkk
06-07-05, 10:59
TADIMIZ KAÇMASIN BU HAFTA
Kanal D'de yepyeni harika bir dizi başlıyor!

Kanal D'de, başrollerinde Oktay Yurtalan (Ragga Oktay), Rojda Demirer, Ayberk Attila, Kerem Atabeyoğlu, Melike Emiroğlu, Berk Yarıcı ve Göksel Kortay'ın oynadıkları "Tadımız Kaçmasın" adlı yepyeni bir dizi başlıyor. Yapımcılığını ANS'nin üstlendiği, yönetmenliğini de Levent Demirkale'nin yaptığı dizinin konusu şöyle:

Uyumlu Ailesi'nin yapıtaşı olan Mukaddes Hanım'la Osman Bey'in üç çocukları olmuş ve onlara Rüya, Haşmet ve Oktay adlarını vermişlerdir.
Rüya, evlenmeye çok meraklı olduğu halde her girişimi başarısızlıkla sonuçlanan yarı çatlak ve bir o kadar da sevimli bir kızdır.
Haşmet, lise mezunudur. Birçok iş denemesinde bulunmuş ancak hiç bir işte dikiş tutturamamış ve hep Oktay'ın gölgesinde kalmıştır.
Ve Oktay. İşte o, annesinin bir tanesidir. Mukaddes Hanım, biricik oğlunu kimselere veremeye kıyamamış, herkeslerden sakınmıştır. Fakat yine de ayrılık çanları çalmış ve biricik oğlu Eda'ya aşık olup onunla evlenmiştir. Evlenmelerine mani olamayan Mukaddes Hanım, başka bir strateji geliştirmiş, ailece oğlunun evine yerleşmişlerdir. Doğumla birlikte çalışma hayatına ara veren Eda'nın ise sabrı tükenmiştir.
Sonunda Eda, Oktay'ı taşınmaya ikna eder ve evliliklerini kurtarmak için taşınırlar.
Nihayet evler ayrılmış, Oktay ve özellikle Eda muradına ermiştir. Oğullarıyla birlikte yepyeni bir yuvaya kavuşmuşlardır. Ancak onları büyük bir sürpriz beklemektedir.

http://i5.photobucket.com/albums/y160/canikkk/1tadi.jpg
http://i5.photobucket.com/albums/y160/canikkk/2tadi.jpg
http://i5.photobucket.com/albums/y160/canikkk/3tadi.jpg

KIM KIMDIR?
Yapım : ANS
Yönetmen : Levent Demirkale
Senaryo : Saygın Delibaş - Fethi Kantarcı - Ekran Önder-Erol Hızarcı
Oyuncular : Ragga Oktay (Oktay), Rojda Demirer (Eda), Ayberk Attila (Osman), Kerem Atabeyoğlu (Haşmet), Melike Emiroğlu (Rüya), Berk Yarıcı (Barış) ve Göksel Kortay (Mukaddes)

tvrehberi
06-07-05, 12:21
yaa bilemiyorum ama bana tutmaz gibi geliyo.her ne kadar ii oyuncular varsa da bence çok şansı yok .bi de rojda demirerin oynadığı tüm diziler er ya da geç yayından kaldırıldı.

canikkk
06-07-05, 12:31
yaa bilemiyorum ama bana tutmaz gibi geliyo.her ne kadar ii oyuncular varsa da bence çok şansı yok .bi de rojda demirerin oynadığı tüm diziler er ya da geç yayından kaldırıldı.

ben sans verecegim
atesli topraklar'a da kotu olacak dedilerdi
neymis aga dizisi diye
diziye bakmadan yorum yapiyorlar :rolleyes:

diziye bakdiktan sonra yorum yaparim ;)

elifile
07-07-05, 09:05
Şöyle bir bakacağım ama tutmaz gibi geliyor. Çok fazla yeni dizi var.

OXFORD
07-07-05, 09:24
bende bir izliyim diyorum.ama gerçekten komik bir diziye bezniyor.umarım tutar.

aysede
07-07-05, 17:09
valla bence de çok tutacak gibi gözükmüyo.
Bir sürü yaz programları dizileri falan başlattılar.
Ne izliyeceğimizi şaşırdık artık.
Allah bilir daha ne saçma diziler çıkkaccaakkk :mad: :mad: :mad:

SuVaRi
10-07-05, 20:11
yaa aslındaa dizi güsele benziyoo reklamlarda ki espiriler dialoglar felan güsele benziyoo ben reklamlarına bile cok güldümm
hele bide, ve tanrı mukaddesi yarattı lafıına cok güldümm

pinkzone
14-07-05, 15:29
http://www.e-kolay.net/tvguide/images/kanald/tdmkcm.jpg

2. Bölüm Özeti.
Eda, eve haftalık temizliğe gelen emektar Zeynep teyzenin kayınvalidesine laf taşıdığını anlayınca, onun işine son verir ve temizlik şirketinden başka biri ile anlaşır. Ancak yeni temizlikçi katları karıştırır ve Eda’ların yerine kayınvalidesi Mukaddes’in evine gider. Yeni temizlikçi hem genç hem de güzeldir, üstelik Haşmet’in kız arkadaşı ile aynı adı taşıdığı için evde büyük bir karışıklığa neden olur. Önce herkes onu Haşmet’in kimselerle tanıştırmadığı kız arkadaşı zannederler. Bu işe en çok her zaman her şeyden haberi olan Mukaddes Hanım bozulur. Çünkü ilk defa bundan haberi olmamıştır. Kısa bir süre sonra olayın iç yüzü anlaşılır. Mukaddes Hanım,bu kez de oğlu Oktay’ın evinde onun için ajanlık yapan emektar temizlikçisinin gönderilmesine bozulur. Eda tam evdeki işleri yoluna koyduğunu düşünürken başka bir kriz patlak verir. Yeni temizlikçi hem çok güzel hem de çok yeteneklidir. Başta Haşmet olmak üzere Oktay hatta Barış bile ona hayran olmuştur. Evdeki erkekler temizlikçinin peşinden ayrılmaz olunca evde kıskançlık krizleri yaşanır. Eda yeni temizlikçiden de kurtulmak için yeniden plan yapmak zorunda kalır.

istanbulspence
15-07-05, 18:32
geçen bölümü fena değildi ama bakalım bu hafta nasıl gidecek

Beyaz Balina
20-07-05, 11:30
Çok Güzel Bir Dizi İnşallah Tutar Dünkü Bölümü Çok Güzeldi Ama Tutmazsada Son Bölüm Olarak Göstersinler

_butterfly_
20-07-05, 11:44
19 TEMMUZ 2005 SALI
1 CAN''LI HAYAT [NET] SHOW 5,10 22,80
.
.
.
8 TADIMIZ KACMASIN [NET] KAND 2,90 16,10

HEDEF KİTLE : A/B
1 MELEKLER ADASI [NET] ATV 4,50 21,80
.
.
10 TADIMIZ KACMASIN [NET] KAND 3,00 16,80

walaa reytinglerr ii denilebilir.ilk onun içinde ama kaç dizi kaldırıldı böle..kaldırılmaz işallahh..:(

nzl
20-07-05, 22:47
bence ii bi diziye benzio.tutar gibi

beronyx
22-07-05, 10:37
pazartesi saat 22:00'ye alınmış
haşmet karakteri çok tutacak gibi

KeremCem
22-07-05, 12:22
ya cok sacma bi dizi, hele Raga Oktay hic olmamis. Oyunculuktan hic haberi yok, ne diye koydularsa onu, anlamadim..:(

anastacia
28-07-05, 01:49
yoo bence ragga oktay cok iyi oynuyo rolünü.. tabi dizide harika oyunculada var.arkadaslar simdiden agir yorum yapmayalim..tüm set ekibine basarilarinin devamini dilerim...ya bence ragga oktay spor yorumcusu diye biliyorum.ondanda ileriki bölümlerde sporla ilgili yorumlar ve güzel anlamli senaryolar bekliyorum..mesela futbulcularimizdan ve yetenekli teknik direktörlerimizden bölümleri bekliyorum acikcasi..ammada cok sey dedim..ins yazim ve beklentim fazla degildir...simdiden herkese kolay gele..

mpenza
28-07-05, 07:09
Gerçekten güzel bir dizi Raga çok başarılı diziyi sürükleyebiyir.
Ama yaz sezonu için çekilmiş bir dizi olduğu görüşündeyim.Bütün sezona dağıtırlarsa tutulabilir...

merve_merve
28-07-05, 22:47
dizinin habire saati değişiyor:(

anastacia
29-07-05, 04:59
bizim burda dizi malesef bir bölüm geriden veriliyo ve burda bugün aksam saat 22:30 da oynayacak.he he ilk kez bir fragman yakaladim.bu bölüm yine bizi kirip götürecek bence merakla aksami bekliyorum..

volvox
29-07-05, 22:04
İlk 2 bölümünü izleyememiştim.Ama 3.bölüm "şekerliğin laneti" süperdi.Gecenin bir vakti kelimenin tam anlamıyla koptum diyebilirim.Dizide Haşmet karakterini canlandıran Kerem Atabeyoğlu'nu Sultan Makamı'ndan beri takip ediyorum ve oldukça başarılı buluyorum.Haşmet karakterini çok seviyorum.Hele o beni Hollandaya götürmediniz ki deyip duruyor ya ben götüreyim diyesim geliyor.Çocuk oyuncu Berk Yarıcı onu da ilk kez Gülbeyaz'da izlemiştim.Çok şeker, çok da başarılı. Göksel Kortay zaten yılların oyuncusu hakkında yorum yapmak haddime düşmemiş.Dizinin yayın saati pzt 22:15 alınmıştı en son.Umarım bundan sonra sabit kalır.Çünkü çok sık değişiyor ve takip etmekte zorlanıyoruz.Dizi ekibine başarılar.

burcuuu
29-07-05, 22:36
bu diziyi izLemedim izLeyemeyi de
düşünmüom nedense hoşuma gitmedi sanki..

pinkzone
31-07-05, 11:02
“Tadımız Kaçmasın”ın bu bölümünde,

Eda’nın kendisini aldattığından şüphelenen Oktay kıskançlık krizine giriyor. Barış’la alış verişe giden Eda, çok pahalı olan bir erkek parfümünü kazayla düşürür ve parfümün şişesi kırar. Eda bu durumu kocası Oktay’dan saklar ve Barış’ı da bunu babasına söylememesini sıkı sıkı tembih eder. Bu şekilde de olay sümen altı edilir, ta ki Oktay kedi kartı dökümlerini inceleyene kadar. Oktay, kredi kartı dökümünü Eda’dan önce görür ve erkek parfümünü kime aldığını merak eder. Eda gerçeği anlatır ancak Oktay yine de şüphelenir ve olayı bir de Barış’ın anlatmasını ister. Her şeyden habersiz olan Barış ise annesine verdiği sözü tutar ve babasına annesinin parfüm kırmadığını söyler. Oktay iyice meraklanır ve Eda’yı takibe alır. İlk hedefi spora başlayan Eda’nın spor hocası Berk’tir. Eda’nın spor hocasına parfüm aldığını zanneden Oktay, spor salonuna baskına gider ve ortalığı birbirine katar. Mukaddes Hanım’larda ise pastırma krizi yaşanmaktadır. Oğlu Haşmet ile iddiaya giren Osman, bir kilo pastırma yiyerek hastanelik olur ve midesi yıkanır.

beronyx
03-08-05, 21:11
TELE - BAROMETRE
1 AĞUSTOS 2005 PAZARTESİ
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 ASLA UNUTMA [NET] SHOW 5,30 22,60

2 TADIMIZ KACMASIN [NET] KAND 4,10 16,60

3 SIRLAR DUNYASI (EKSTRA) [NET] STV 3,90 13,90
4 AH KALBIM (FINAL) [NET] SHOW 3,80 13,80
5 ASK HER YASTA [NET] KAND 3,70 14,40

TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
1 AĞUSTOS 2005 PAZARTESİ
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 ASLA UNUTMA [NET] SHOW 4,80 21,20

2 TADIMIZ KACMASIN [NET] KAND 4,70 19,80

3 ASK HER YASTA [NET] KAND 4,60 22,30
4 AH KALBIM (FINAL) [NET] SHOW 4,00 18,00
5 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 3,40 21,30

demek ki izleniyomuşş

emoss
07-08-05, 16:06
Var cok guzel bir dizi bence reytingleri de iyimiss.......... ;)

kural
09-08-05, 14:50
Ben ragga oktayın oyunculuğunu pek beğenmedim.ama yinede fena bi dizi değil

emoss
09-08-05, 18:47
Bence cok guzel bir dizi

trezeguet
12-08-05, 13:54
Komik Bir Dizi Ragga Oktayin Enteresan Konuşma Tarzi Diziye Tat Veriyor

özgürmania
20-08-05, 19:34
Dizi çok tatlı ve sempatik ben çok seviyorum.Tuttu gibi görünüyor.İnşallah kışın da devam eder.
Bu arada Ragga Oktay'ın oyunculuğu bazı yerlerde abartıda olsa çok sevimli...
NOT:Barış'ın kamerayla ailesini çektiği hafta Haşmet'in kamerayı açtırıp "Ben Haşmet.Acıların çocuğuyum..."diye devam eden açıklaması çok çok çok komikti.Gülmekten yerlere yattım ya...

honey88
21-08-05, 09:39
Şebnem'in İstediği Oldu!

20 Ağustos 2005 Cumartesi 22:00
ŞEBNEM ÖZİNAL, DOSTLARININ DA İSTEĞİYLE ‘TADIMIZ KAÇMASIN’ ADLI DİZİNİ KADROSUNA KATILDI.
Uzun bir zamandır ‘kötü sarışın’ rollerinin aranan kadını imajını üstünden atmak için gelen teklifleri reddeden ve bu yüzden de ekrandan uzak kalan Özinal, yıllarca aynı sahneyi paylaştığı tiyatrocu dostları Göksel Kortay ve Kerem Atabeyoğlu’nun katkısıyla ‘Tadımız Kaçmasın’ dizisinde istediği gibi bir rolün sahibi oldu. Bu komedi tarzı sitcom dizide Şebnem Özinal tiyatro özlemini de gidermiş oluyor…

http://www.gecce.com/pages/haber_detay.asp?haber=39391

özgürmania
21-08-05, 10:59
Bu çok Güzel Bir Haber.şebnem özinal Geçen Hafta çok Iyiydi.diziye çok Yakişacağini Düşünüyorum.böylece Kötü Kain Imajini Biraz Düzeltebilir.hayirli Olsun!!!:-)

Frost
22-08-05, 11:16
Tadimiz kacmasin yeni bölümü bugün oynamiyor. Normalde Pazartesi oynuyordu. Yeni bölümü ne zaman oynadigini bilen var mi ?

özgürmania
22-08-05, 12:48
Doğru bende fragamını göremedim. :( İnşallah diziyi kaldırmak gibi saçma birşey yapmamışlardır.Çünkü geçen hafta 5. olmuştu.Belki de biraz yükselince daha çok izlenen bir saate koymuşlardır. :rolleyes:

özgürmania
22-08-05, 12:53
Tahmin ettiğim gibi daha çok izlenen bir saate almışlar.Kanald'nin teletex'inden edindiğim bilgilere göre Tadımız Kaçmasın bundan sonra Cumartesi 20:30'da yayınlanacakmış! :D İyi ki kaldırılmadı.

KelebeQ
28-08-05, 16:33
Bence çok güzel bir komedi dizi :) Tabiiki hemserim Ragga Oktay sayesinde :p Arada bir Hollandaca konusmasi hosuma gitti :D

anastacia
29-08-05, 03:37
arkadaslar haberiniz varmi bilmiyorum ama tadimzi kacmasin cumartesiye alinmis bilginize...

KelebeQ
02-09-05, 12:09
Ben geçen hafta cumartesi günü izlemistim, sanirim yeni bölüm'dü...
Ama önümüzdeki cumartesi oynamayacak galiba, çünki maç var sanirim..

Nezaman yayinlanacagini bilenler varmi ? :(

beronyx
02-09-05, 13:24
bu hafta maç olduğu için yayınlanmayacak haftaya cumartesi ana haber sonrası yayınlanacak

beronyx
06-09-05, 14:21
arkadaşlar tadımız kaçmasın pazar gününe alındı
ana haber sonrası

özgürmania
06-09-05, 17:45
Bu dizinin sık sık saatini değiştiriyorlar.Bu izleyiciyi zamanla sıkabilir veya yorabilir.Kanal d diziyi kaldırmak için böyle bir yönteme başvuruyor olabilir mi?

OXFORD
06-09-05, 18:21
olabilir canım.kanald'nin huyudur yapar

meow
09-09-05, 11:32
bence bu dizi tutmaz

pinkzone
09-09-05, 12:03
Kanal D bir Dizinin Yerini Değiştiriyorsa... Ve bu Dizi iyi Reyting Almıyorsa... Bilinki Kanal D yapacağını Yapar.. Bu Gidişle Yayından Kaldırabilir..

tis498
09-09-05, 12:09
ben bu diziyi hiç izlemedim ama sevgili raymond'a benziyor sanki...onun yerli versiyonu mu acaba? bu arada rojda demirer bayağı iyi görünüyor...ayrıca pek tutacak bir diziye benzemiyor.zaten kanald nin de pek umursamadığı ortada! dizi bir var bir yok...

stormy
28-09-05, 03:19
Haklisin bu dizi Raymond taklidi. Raymond'da spor yazari onun anneside kontrol delisi biri,kardesi aynen bu dizideki gibi polis. Tek fark burada tek cocuk var.

Neptün
28-09-05, 08:54
RAGGA OKTAY'IN DİZİSİ BİTTİ
27.09.2005 16:58

Başrolünde Ragga Oktay ve Rojda Demirer'in rol aldığı Tadımız Kaçmasın, pazar günü son kez ekrana geliyor.

D Productions'ın yapımcığılını üstlendiği, Kanal D'nin yeni yayın dönemi içinde yayınlayacağını açıkladığı Tadımız kaçmasın, 13'üncü ve son bölümüyle 2 Ekim pazar akşamı ekrana gelecek. </B>http://www.medyatava.net/haber.asp?id=22636

tis498
28-09-05, 08:57
vay be 13 bölüm dayanmış yani!...

özgürmania
28-09-05, 10:51
Diziler zaten 13'er bölüm olarak çekiliyor.daha sonra reytinglerine göre yada başka etmenlere göre devamına yada durdurulmasına karar veriliryor.Dizinin bitmesine üzldüm bana oldukça eğlenceli geliyordu.

beronyx
02-10-05, 14:32
dizinin son bölümü 2 ekim değil 9 ekimde yayınlanacak...

MeRvE_1903
30-04-06, 01:01
ben bu diziyi seviyordum

girl01
30-04-06, 17:48
bence cok komik bir dizidi!kesek devam etseydi..

apple-core
01-05-06, 21:37
bence cok komik bir dizidi!kesek devam etseydi..
aynen katılıormm...

BRAVE-DEFNE
06-06-06, 17:29
evet yaaa süperdi keşke devem etseydi

girl01
07-06-06, 13:58
bencede keske devam etseydi, cok komik gercekten!:img-grin2

MeRvE_1903
07-06-06, 18:21
niye bitirdiler anlamiyorum acayip komikti yaa

chaylack
07-06-06, 19:05
arada izlediğim oluyordu sıcak samimi bir diziydi malüm reytingler izin vermedi uzun sürmesine sanırım 13 bölüm kadar sürmüştü

anil16
08-06-06, 08:23
Ben oyuncularin arasinda bir kavga oldugunu duydum ve onun icin bitmis ama belli degil.Tam 13 bolum surdu geri gelse keske. :img-grin2

özgür_keremcem
08-06-06, 10:36
bencede devam etseydii çokk komikti gülm ekten ölüyodum:)........

Yagmur_ask
01-08-06, 11:58
Bittigine cok uzulmustum gercekten guzel bir sit-com du Yedi numaradan beri beni bu kadar gulduren bir komedi dizisi yapilmamisti. Keske devam etseydi. :icon_cry:

sedefHP
02-08-06, 10:14
Gerçekten çok güzel bir diziydi..Her bölümü ayrı komikti..Keşke hiç bitmeseydi..
Bittiğinde çok üzülmüştüm...
Bari şimdi tekraralarını verseler..

£speranza
02-08-06, 23:07
"Ve Tanrı Müzeyyen'i yarattı" kırılmıştım bu repliği duyunca:)

anil16
02-08-06, 23:43
ya bu dizi niye bitti.Cok iyi gitmisti 13 bolum.sitcomlar 10 bolumu gecince sevildi demektir ve hersey iyi giderken pat diye habersiz ortadan kayboldu.

ekip kavga falan atmis onun bitmis? bu dogrumu? cok kotu ya bu dizi hemen geri gelmeli.Butun diziler hep drama boyle sitcomlar lazim.

prenzez
17-08-06, 16:32
Ben çok severek izlerdim...Keşke erken bitmeseydi...

dikkat
22-08-06, 15:39
Çok güzel bir diziydi ama çok erken bitti. Sürekli saati değişiyordu. Birde reytingleri yüksek diye okudum forumda acaba ne kadar doğru. Çünkü reytingler yüksek olsa diziyi yayından kaldırmazlardı ki bu reytingler daha da artardı. Bence bu olay reytinglerin sahteliğinin bir kanıtı. Ama herşeye rağmen güzel dizi bittiğine üzülmüştüm.
Ragga Oktay: Tıribiiiii!!!!!!

Memo_İSOM
22-08-06, 15:52
Yine tutmatyıp kaldırıldığı için sinir olduğum dizilerden birtanesi....Kanal d nin sit-com dizileri (Karım ve annemhariç)Tutmuyor................yazık oldu diziye...güçlü bir kadro vardı...oktay hariç.....o da iyi yapıyodu ama diğerlerinin yanında amatördü biraz....

erenalp_18
03-12-06, 18:41
valla bencede bu kadar değiştirilmeye iyi dayandı yine

Freddie
19-12-06, 23:13
her pazar 20'de dmax'te

burcu_yağmur
15-01-07, 09:52
ben d maxda eski bölümelrini hala izliyoruem raga oktay çok komik burada çok güzel izi bence uzun sürmesi gereken dizilerdendi

boncuk-girl
16-06-07, 06:51
çok güzel bir diziydi
oktay felan çok komikti
ama bitmesine üzülmedim
yerine çok daha güzel diziler başlamıştı

anil16
16-06-07, 08:28
cok super diziydi yaa guzelde surmustu 11 bolum falan ne olduysa bitti.Iyi rating almiyomuydu. :(

D Max tekrarlarini yine verse.

ezzgiii
16-06-07, 09:02
arkadaşlar bu dizide oğuzhan yıldız oynaduımı_?

bayy_xx
16-07-07, 09:26
evt kardeşim bi bölümde röportaş yapmak için bir mnuhab
ir olarak gelmişti

bayy_xx
16-07-07, 09:29
evt kardeş bi bölümde röpartaj için gelen bir gazeteciydi

ozlem_1905
16-07-07, 14:05
sabahları 11 1130 gibi d max de oluor ben izliorum süepeerrr

Naz_Elmas
18-07-07, 09:20
Resim çekebilen varsa çekebilir mi lütfen ya??

onur29
04-08-07, 10:17
Bu dizide çok güzeldi. Ragga oktaya rağmen. Çok komikti. Rojda demirel vardı sanırım. Hatta bi bölümünde Özlem Türkad de rol almıştı. Okul aile birliği başkan adayı. Tülay Bakla. :D:D:D:D o bölüm süperdi yaaa.

tukk-u
04-08-07, 10:19
e reyting alamadı..
ama çok güzeldi ben deli gibi izlerdim güzel bir komediydi..

gamzem497
23-08-07, 19:40
neden reyting alamadıysa oysa çok güzel bir diziydi edayla kaynanasının tatlı sert atışmasları ragga oktayın türkçeyi tam konuşamaması diziye ayrı bir hava lezzet katıyordu dimi