PDA

Tüm Versiyonu Göster : Buffy Kimi Seviyor?

mely
01-09-04, 19:05
Herkesin görüşünü almak istiyorum. Buffy sizce kimi seviyor? Angel mı, Spike mı?

http://never-forget.us/spikeangelwall1_800.jpg

sbuffy
01-09-04, 19:15
buffy spikela angela benzediği için birlikte oldu ama buffy angelı çok sevdi(her ne kadar spikeı çok sevsemde acı gerçek bu)

michelle
01-09-04, 19:23
Bence Angel.
Birbirlerinin ilk aşklarıydılar.Acıyı,aşkı,hüznü hayatın getirdiği her türlü şeyi birlikte yaşadılar.Kavuşamadılar bu yüzdende aşkları efsane oldu.

Spike ile yaşadığına aşk diyemiyorum çünkü Buffy Spike'ta aşktan çok dostluk buldu.Spike herzaman yanındaydı ve Buffy bunu bencilce kullanmaktan hiç çekinmedi.

Sarah Michelle Gellar:Bir parçam herzaman Buffy'nin tek gerçek aşkının Angel olduğuna inancak galiba.Kalbinin bir parçası hayatının sonuna kadar onunla kalacak;ama bu sonsuza kadar birlikte olacakları anlamına gelmiyor.Spike ve Buffy arasındaki şey şu ki birbirlerini başka kimsenin anlayamıyacağı kadar iyi anlıyorlar.İkiside yüzlerce hayat yaşadı ve bence önümüzdeki bir iki yıl içinde Buffy onun güvenebileceği,yanında bulunmasını isteyebileceği birisi olduğunu anlayacak.

_free_
01-09-04, 19:27
ewt bufy angelı çok sevdi ama daha sonra spike'a aşık olduğunu düşünüyorum.çünkü finale yakın bi bölümde angel buffynin yanına gelmişti konuşmayı tam hatırlamıyorum ama angel ona yardım etmek istediğinde kabul etmemişti yani bi nevi angelı reddetti.bunun sebebi olarak da spike'a karşı birşeyler hissettiğini söölemişti...

Slayer
02-09-04, 01:21
bencede AngeL fazla izleme olanağım olmadı ama bence AngeL Buffy le çok iyi bir ikili olur :D

HectoR
05-09-04, 17:34
spike mi o da kimmiş adammıymış angel ın eline su bile dökemez
:)

leonardo
06-10-04, 11:54
tabi ki spike hemde hayatını verecek kadar ve cehenneme gideceğini bildiği halde

silgi
11-10-04, 17:18
birden okuyunca ilgimi cekti...ve bir yorum vardı yazılanlar arasında biribirlerinin ilk askı olduklarına dair...siz inandınızmı buna yani adam 254 yıldır (yanılmıyorsam)yasıyor kac ilk ask yasadı dusunsenıze...Benım favorim spıke..angel lanetlenerek ruhunu aldı daha dogrusu zorla verildi..spıke neler yasayacagını bilerek...ustelik angelın kotu halı buffye zarar veriyordu oysaki spıke kotuyken bile ona zarar vermedı...bırı zor durumda kalınca kactı dıgerı hayatını ortaya koydu....skor belli tabiki spıke...ama kadınların genelde daha az hak edene ilgi duydugu gercegıne bakacak olursak bunu yazmak dahi istemiyorum ama galıba angel faktoru devreye gırıyor.

michelle
11-10-04, 17:58
birden okuyunca ilgimi cekti...ve bir yorum vardı yazılanlar arasında biribirlerinin ilk askı olduklarına dair...siz inandınızmı buna yani adam 254 yıldır (yanılmıyorsam)yasıyor kac ilk ask yasadı dusunsenıze...Benım favorim spıke..angel lanetlenerek ruhunu aldı daha dogrusu zorla verildi..spıke neler yasayacagını bilerek...ustelik angelın kotu halı buffye zarar veriyordu oysaki spıke kotuyken bile ona zarar vermedı...bırı zor durumda kalınca kactı dıgerı hayatını ortaya koydu....skor belli tabiki spıke...ama kadınların genelde daha az hak edene ilgi duydugu gercegıne bakacak olursak bunu yazmak dahi istemiyorum ama galıba angel faktoru devreye gırıyor.

O yorumu yazan bendim Silgi.Angel vampire dönüşmeden önce serseri,çok içen kadın peşinde koşturan biriymiş.Ama asla aşık olmamış.Angelus ise aşktan tam anlamıyla nefret eden biriydi.Bunu Buffy Sezon 2x 19 -I only have eyes for you- bölümünde görebiliyoruz.Sadece bir iki dakikalığına adamın içine aşk girdi diye nasılda delirmişti.Angel olduktan sonrada Buffy'le tanışana kadar hep yalnız yaşamış.Onu hayata döndüren yaşama sevinci veren tek şey Buffy'di.Bunuda 3x 18=Earshot bölümünde Buffy'e söylediklerinden anlayabiliriz.
Spike'ın ruh alma meselesinide hala anlayabilmiş değilim.Spike kasabayı terk edip giderken Buffy'den intikam alma peşindeydi.Spike'in o ruhu isteyerek aldığına inanmıyorum ben.Son ana kadar kendisine ruh verileceğini bilmiyorduki...ne olduğunu anlamadan ruha sahip oldu....
Spike kötüyken Buffy'e zarar vermedi değil veremedi diyelim.Kötüydü ama kafasında chip vardı.Eğer olmasaydı neler olacağını hepimiz tahmin edebiliriz sanırım.Spike eninde sonunda mutlaka Buffy'e bir şekilde zarar verirdi....

silgi
12-10-04, 11:04
ok.yanılıyorsam duzelt michelle kafasında cip varken ve henuz bır ruhu yokken vurabildigi fiziksel siddet uygulayabildigi tek insan buffy degil miydi?ve yapabileceklerinin de farkındaydı...gecmiste iki avcıyı oldurdugu dusunulurse sadece "ben kotuyum ben kotuyum" dıye ortada dolasmaktan fazlasını yapabiliyordu ama yapmadı..sence neden..tabii tekrar soyluyorum hafızam beni yanıltıyorda olabilir...

michelle
12-10-04, 14:54
ok.yanılıyorsam duzelt michelle kafasında cip varken ve henuz bır ruhu yokken vurabildigi fiziksel siddet uygulayabildigi tek insan buffy degil miydi?ve yapabileceklerinin de farkındaydı...gecmiste iki avcıyı oldurdugu dusunulurse sadece "ben kotuyum ben kotuyum" dıye ortada dolasmaktan fazlasını yapabiliyordu ama yapmadı..sence neden..tabii tekrar soyluyorum hafızam beni yanıltıyorda olabilir...

Açıkçası tam olarak yazdıklarını anlayamadım ama; Spike'ın kafasında chip varken vurabildiği tek insan Buffy'di ama bu Spike'tan değil kafasındaki chipin mekanik bozukluğundan kaynaklanıyordu.Hatta Buffy bu konuda Tara ile konuşmuş ve yaptıklarından ne kadar utandığını dile getirmişti.Burada yanlış anlaşılmasın ben Spike'ın Buffy'i sevmediğini söylemiyorum.Ama Buffy'ninde Spike'i gerçekten sevdiğine inanmıyorum.En azından Angel'ı sevdiği gibi değil.Buffy'nin Angel'dan sonra birlikte olduğu erkekler hep kendilerini Angel'la kıyaslamak zorunda kalmışlardır...buda işin cilvesi.....

silgi
12-10-04, 16:34
haklı olabilirsin michelle belki angelı sevdigi gibi sevmedi ve kabul ediyorum ben bunu boyle dusunmekten hoslanmadım yani sanki spıke daha cok hak ediyor sevilmeyi..ve bence buffy onu daha cok onemsedi

esma-selim
19-11-04, 21:04
Bence Angel ama arkadaşım istediği için Spike'ı işaretledim.. Bence Buffy hala Angel'ı seviyor....

Gamze_91
27-11-04, 19:16
bence spike daha yakIsIklI... :lol: :lol: hemde spike daha coook seviyo buffy'yi... :) sarah michelle gellar'nin yeni korkunc filmini gordunuz mu??? 8O 8O 8O ben yarisini gordum gercektende corkuncdu... :twisted:

pinkzone
27-11-04, 20:41
angele hala bazı şeyler hissediyor

nOa9
07-12-04, 21:18
Buffy was or IS in love with Angel. Riley, Spike and all the others were just sidekicks..

Has anyone seen "I will remember you" ?? The passion between them never goes away ^__^ :roll:

spikey
06-01-05, 13:54
walla benim gönlüm spike ile birlikte olması ama durum harbiden cok karışık...buffy2nin simdiye kadar bir cok aşkı oldu ( owen ve robin bile !!!! ) ama bencede bir parçası daima angel'ı istiyor olacak. kızcaız o kadar tutkuyla spike'ı bile sewemedi..angel'ı sewdii dizi içinde de kendini daha çok belli ediyo. buffy&angel aşkının önemini vurgulamak için buffy angel'ı bile öldürdü.yani diorum ki angel'dır.

aliyeci
23-01-05, 01:06
yes I WILL ALWAYS LOVE YOU; it was the mosr hearthbreaking episode of ANGEL:)

piankhy
24-01-05, 01:32
arkadaş kim olursa olsun angel daima buffy nin kalbinde ilk sırasda..
spike falan hikaye...

potentialslayer
26-01-05, 10:36
:twisted: :arrow: ikiside çooooooooook tatlı ama bence Angel'ı sevio çünkü o Buffynin ilk aşkı ayrıca son bölümde Buffy Angella konuşurken "Beni bir kurabiye olarak düşün ama daha pişmedim,pişdiğimde biri beni afiyetle yiyecek."demişti bide tam hatırlamıyorum ama bi şeyler daha söyleyip o kişinin çok büyük ihtimalle Angel olacağını ima etmişti :D

kamille
27-01-05, 09:31
Benim favorimSPİKE inanılmaz çekici vemuhteşem bir aşık. ayrıca kim daha kötü konusuna girmiycem ama şunuda söyleyim spike angel daki bölümlerde görüldü ki asıl kötü angelmış ve ilk zamanlar spike onun en samimi arkadaşıymış ve Spiken sevgilisini elinden alacak kadar kötüymüş anlıycanız .demekki bu hale getiren sebeplerde önemli.

spikey
27-01-05, 09:37
walla arkaadslar ne kadar cok yorum yaparsak yapalım angel'ın son bölümünde direk agzımızın payını aldık...buffy the immorta'ı seviyor ve her seye ragmen de hayat devam ediyo... :(

spikey
27-01-05, 12:58
http://www.albeshiloh.com/watcher.gif

spikey
27-01-05, 12:59
http://abs-cards.net/images/images_scratch/buffy_fan.jpg

spikey
27-01-05, 13:02
http://mystical-magic.net/portfolio/collage16.jpg

http://www.buffyworld.com/buffy/season7/vidcaps/chosen/chosen1631.jpg

http://www.morality-bites.net/buffy/buffypictures/chosenlayout.jpg

http://bu.creativelycreated.com/bupics/season7/ep22/chosen02.jpg

kuazar
07-02-05, 02:29
herşeyin bir zamanı vardı angelı bir zamanlar sevmişti daha sonra spike oldu sonra izlediğim (angel ın bir bölümünde) kadar başka birini sevdi ama angel ile spike ikiside buffy çok sevdi bu bir gerçek

aliyeci
16-02-05, 01:59
spike daha çok seviyo

nhy-DC
19-02-05, 08:19
tabiki ANGEL :)

"I will remember you"... The best episode of Angel...& sezon Buffy ve 5 sezon Angel icinde tek agladigim bolum buydu...Algel'in Buffy'i sahilde bulup ona sarilmasi..hala gozlerimin onunde...

michelle
06-07-05, 00:18

"I will remember you"... The best episode of Angel...& sezon Buffy ve 5 sezon Angel icinde tek agladigim bolum buydu...Algel'in Buffy'i sahilde bulup ona sarilmasi..hala gozlerimin onunde...

O bölümde hıçkıra hıçkıra ağlamıştım...Saate bakarak veda etmeleri unutulmazdı...Angel Buffy için insanlığını feda etti... :( :(

_betüll_
06-07-05, 00:37
buffy en çok angel ı sewiodu bnce spike la oynuodu hatta kendi de ona itiraf etmişti zaten angel ı ama sewiodu son bölümde süper di ya spike onlar için orayı tutarken buffy seni sewiyorum demesi üzerine spike ın sewmedini biliyorum ama bunu duyduğuma sewindim tarzında ki söyle diği cümle zaten bunu açıklıyo zaten sondan 3. bölümdede angel geldiğindede belliydi

spikey
07-07-05, 12:30
buffy en cok parker'ı sevdi diyim de polemik olsun :)

willow
07-07-05, 18:09
kesinlikle angel.angel buffynin büyük aşkıydı.anlamadım nasıl spike dersiniz?buffy hep angelı sevdi ve hep onu sevecek.

spikey
08-07-05, 13:07
kesinlikle angel.angel buffynin büyük aşkıydı.anlamadım nasıl spike dersiniz?buffy hep angelı sevdi ve hep onu sevecek.

ya ne biliyim bence spike'la buffy daha çok yakısıyor..her ne kadar drusilla-spike aşkını desteklesem de buffy angel'la olacagına spike'la olsun daha iyi :)

Semanur_66
08-07-05, 17:44
angelangel ;)

_betüll_
09-07-05, 00:44
ya ne biliyim bence spike'la buffy daha çok yakısıyor..her ne kadar drusilla-spike aşkını desteklesem de buffy angel'la olacagına spike'la olsun daha iyi :)
bencede daha çok yakışıolar ama buffy angel ı daha çok sewiodu ama angellada hiç ykışmıolardı ya angel yapılı geniş omuzlu uzun boylu bi esmerdi spike da uzundu ama ehehue heryeri kemikti en azından zayıf we sarışındı ehuehue buff angelın kardeşi gibi duruyodu :D

Sanemcik
12-07-05, 01:25
Spike tabiki!
Son sezon'da belli oldu.
Sarilmalar,konu$malar.
Bence Spike'i daha cok sevdi-
Ama tabi bu benim dü$üncem :)

BuFFyLoVeR
15-07-05, 16:51
Allah razı olsun hele şükür buffy fanlarını buldum

BuFFyLoVeR
15-07-05, 16:54
Arkadaşlar şu an altı bölüm yazmış bi senaristim hemde buffy hakkında.Dolaylı olarak aslında.türkiyedeki bir avcıyı anlatıyo.Hafiften kendimi hain gibi hissetsemde çok heyecanlıyım onla ilgili bişey yaptığım için :D :D :D

michelle
16-07-05, 02:49
Arkadaşlar şu an altı bölüm yazmış bi senaristim hemde buffy hakkında.Dolaylı olarak aslında.türkiyedeki bir avcıyı anlatıyo.Hafiften kendimi hain gibi hissetsemde çok heyecanlıyım onla ilgili bişey yaptığım için :D :D :D

Yazdığın senaryonu burda yayınlarsan zevkle okuruz BuFFyLoVeR ;)

BuFFyLoVeR
17-07-05, 11:40
Michelle ;yalnız bu türkiyedeki bir avcı ile ilgili.Kendimi buffy'e ihanet etmiş gibi hissediyorum:)Yine de yazdıklarımın arkasındayım da,doğru olur mu diye senin gibi bir die hard fanına danışmak istiyordum.Çok sağol teklifin için en yakın zamanda ulaştıracağım.Aslında çok iyi takip ediyosun ya,sen de bana öneriler de bulunabilirsin.Buffy ruhlu hikayeler Warner Bros.'a inat aramızda dolaşmaya devam etsin!!! :p

spikey
18-07-05, 15:58
Spike tabiki!
Son sezon'da belli oldu.
Sarilmalar,konu$malar.
Bence Spike'i daha cok sevdi-
Ama tabi bu benim dü$üncem :)

inanmıyorum ya..nasıl spike olur?? son sezondan belli evet ama konusmalar sarılmalar falan sadece buffy'nin spike'ı kullanması ve onunla dalga geçmesinin kanıtıydı..onu sevmesinin değil..final sahnesinde buffy hala ısrarla spike'a seni seviyorum derken spike'ın alaycı bir tavırla gülüp hayır sevmiyorsun demesi her seyi yeteri kadar özetlemiyor mu yapmayın

emoss
21-07-05, 19:17
Herhalde angele ilk aski spike diyenler bence coook yaniliyorlar.... :D ...Buffy angele asiktir.....Ve onu hic unutmadi

dazzle
23-07-05, 20:05
bencede buffy angel i seviyodu sonuna kadar hatirlarsaniz buffynin son bölümünde spike chennem agzinda yanmak üzereyken buffy ona seni seviyorum dedi spike ise hayir sen beni sevmiyosun dedi........o bile bunun farkindaydi yani....

spikey
24-07-05, 18:24
kesinlikle öyle..ah zavallı buffy'im bir angel'ı sevdi onda da angel resmen kazma cıktı da terk etti kızcagızı :( ama bence buffy'nin chosen'dan sonra bir kaç bölümü daha olsaydı kesinlikle buffy spike'a asık olurdu :)

emoss
24-07-05, 19:09
Yok yaa bence heb angela asik kalirdii onlar cok yakisiyorlardi....Ve bence spike ve drusilla daha cok yakisiyorlardi...... :cool:

spikey
26-07-05, 11:14
kesinlikle..bir kere spike ve drusilla birbirleri için yaratılmıs..buffy'nin ne işi vardı ki!!

anyanka
26-07-05, 16:47
arkadaşlar bence buffy herrzaman angelı sevdi.spike onun sadece ruhundaki boşluğu doldurdu.hatta spike ın başta aşkına hiiç karşılık vermiodu ezip duruyodu spike ı,bunun boyle gitmesini isterdim.yani bence bu angela süper 1ihanet oldu!spike druyla müthiş 1ikili bence.ama son bolumde spikeyın olduu sahne ve buffyle ellerinin alevlenmesi beni çok duygulandırmıştı.zavallı spike:(

spikey
28-07-05, 11:39
o sahne zaten muhtesemdi..dedim ya buffy devamö etseydi chosen'dan sonra kesinlikle spike-buffy aşkı olacaktı ama maalesef taa "once more with feeling"le baslayan o ilk gercek öpüşmeden beri spike buffy için sadece bir eglence oldu...buffy'nin öldükten sonra tekrar dirilmesinin verdiği karmasa yuzunden buffy sinirini,öfkesini ve üzüntüsünü cıkarabileceği birini aradı bence ve bu sadece spike olabilirdi...yani açıkca buffy'nin kendisinin de söylediği gibi buffy spike'ı kullandı..spike ise her zaman bunun farkındaydı ama sadece bir gun gercekten onun da kendisine asık olabileceği gunu bekledi...buffy'e de cok yuklenmemek lazım aslında kızın kafası cok karısmıstı..biraralar dogru yolu buldu spike'tan ayrıldı ama maalesef hiç bir zaman spike'a boncuk dagıtıtp onu kendisine baglamaktan vazgecmedi...sonuc>olan spike'a oldu..yazık :(

michelle
28-07-05, 12:56
kesinlikle..bir kere spike ve drusilla birbirleri için yaratılmıs..buffy'nin ne işi vardı ki!!

Kesinlikle.... :D İkisinin kimyası nasılda tutuyor...

SABQCES
29-07-05, 11:21
ben seviyorummmmm

efran...
07-08-05, 16:55
angelı seviyo onlar kopamazlar zaten spike buffye tecavüz etmeye kalkmıştı onu sevmemeli

efran...
07-08-05, 16:57
bence angelı seviyo onlar kopamaz zaten spie buffye tecavüz etmeye kalkmıştı onu sevmemeli

spikey
09-08-05, 14:54
buffy'nin yaptıgı onca dengesizlikten sonra spike'ın tek bir kusuru olmus suc mu oldu hemen?

emoss
09-08-05, 22:24
kesinlikle angell.... :cool:

spike ve dursilla onlar super bir cifti yaaa

onursmg
10-08-05, 18:55
üye olalı uzun zaman oldu ama daha yeni yazıyorum ;) her zaman BANGEL! :img-wink:

spikey
13-08-05, 14:41
onur hoş geldin!!seni burada görmek muhtesem!!!işte şimdi forum canlanacak eminim :)

onursmg
13-08-05, 14:48
hoşbuldum ...:img-wink:

spikey
13-08-05, 14:56
evet vakti geldi artık!!hadi buffy forumuuuu!!!

almosthuman
16-08-05, 17:57
bu başlığı görür görmez aklıma gelen ilk şey:
buffy nin kimi sewdiği kimin umrunda ki!!!! :mad:
o bencil şey sadece kendini sewer!!!

onursmg
16-08-05, 19:31
buffy mi bencil?zuhahah almosthuman yapma allah aşkına!angel'ı ölümüne sewen dünyaya cehennem gelicek die aşkını öldüren,awcılıkla okulu düzgün idare eden we annesi öldükten sora tüm sorumlulukları alan kimdi?karıştırdın galba sen.....

sahraci
17-08-05, 11:23
bu başlığı görür görmez aklıma gelen ilk şey:
buffy nin kimi sewdiği kimin umrunda ki!!!! :mad:
o bencil şey sadece kendini sewer!!!
bence de.o sadece kendini sewio

BuFFyLoVeR
17-08-05, 13:42
Bugün çok büyük bi düşman kazandın dostum:)Ama şaka bi yana,haksızsın.Onursmg'ye candan katılıyorum.Buffy kadar sorumluluk sahibi ve kendinden başkalarını gereğinden fazla düşünen var mı?

spikey
19-08-05, 14:35
var tabii neden olmasın!!buffy inanılmaz derecede bencil..bunu kendi de söylerken siz daha neyi tartısıyorsunuaz anlamıs değilim açıkcası :)

BuFFyLoVeR
19-08-05, 14:41
Ya bi örnek verseniz iyi olur!Hem buffy bunu kendi ağzıyla söylemiş olsa bile sorumsuz olduğunu ve kendinden başkalarını hiç düşünmediğini kimse söyleyemez!!!

onursmg
19-08-05, 15:14
ya bunu söylemeniz hakikaten gülünç!size bir önceki mesajımda da belirttim!buffy resmen kendini paraladı insanların yardımına yetişmek için..annesi öldükten sonra işler daha da kötüye gitti ama o yılmadı okulu bırakmak zorunda kaldı ama devam etseydi başarılı olacaktı buffy'nin okuldaki durumu hiç de kötü değildi bu zaten belli!sanırım burada bencillik diye tutturduğunuz şey spike olayı!iyi bunu da anlayamadıysanız hemen aydınlatayım sizi:buffy öldü ve onu dirilttiler zaten olaylar arapsaçına dönmüştü arkadaşları onu cehennemden çıkardıklarını sandılar ve yanıldılar buffy bir tek bunu spikela paylaştı diğerleri onu anlamayacağı için...buffy o kadar çok kendinden taviz verdi ki en sonunda bir kişi kurban gitti bu normal hayatta da olur belki siz rastlamadınız ama bu olağan birşeydir!ve o kurban giden de spike'tı!ama burda buffy'nin suçu ne buffy mi onun peşinden koştu-hayar- o zaman neden bencil?

BuFFyLoVeR
20-08-05, 13:43
Saplantılı bir aşk insanı böyle şeylere zorluyo...Ya da bu tüm yazdıkların içinden geliyo.SAna somut birilerini bulmanı söylediklerinde o kadar da haksız değiller miydi acaba :rolleyes: Bu arada sana yine candan katılıyorum onursmg.BuFFy dünyanın yükünü taşıyan kız.O kadar sorumsuz olsa;dünyayı bir kaç kez kurtarması tesadüf mü?Zaten avcı dediğin sorumluluk sahibi olmalı.Buffy avcılığı yeterince sıkı bulsa da-ki bence de öyle- bu vasıf onda fazlasıyla var.Spike olayına hiç girmiyorum.BuFFy sadece Angel'ı sevdi.Spike'ı da Angel gibi görmeye çalıştı.Onun da bazı şeylere ihtiyacı var.Spike harcanmışsa bu BuFFy'nin sorumsuzluğu değil.O da sevmeseydi!!!

michelle
20-08-05, 22:30
Polemiğe biraz daha devam.... :D

Buffy'e ne olduysa 5.sezondan sonra oldu zaten...bütün dengesizlikleri,saçmalamaları,bunalımı dirildikten sonra baş gösterdi.
Evet bencilce davrandığı zaman oldu,özellikle de Spike ve Dawn'a karşı...
Ama bu kadarınıda hoş görmek lazım.Kızı cennetten çekip aldılar,kendini bir anda cehennemin ortasında buldu...Yine iyi dayandı diyorum ben...

BuFFyLoVeR
21-08-05, 15:47
Evet,bu fikrede katılıyorum.Kızcağız herşeyi kısıtlı yaşadı.Buna rağmen hep bu yükü taşıdı-her ne kadar avcılığı sevip sevmesede-.Üstüne üstlük öldü.Tekrar hayata döndürüldü.Düşünün bi,yakını ölen biri nasıl üzülüyo.Ölen kişi napsın?Tüm davranışları yersiz de olsa bu durumda olması bence yaptığı her şeyi anlamlı kılıyo.Helal olsun,her şeye rağmen yaşıyo;devam edebiliyo!

spikey
22-08-05, 15:18
peki sonucu değiştiriyormu bu?buffy hala dengesiz...isterse cennetten cıkarılsın isterse dunyanın sonu gelsin ....buffy bencil ve dengesiz!!! :)

gul_solmaz
24-08-05, 02:16
buffy angel ile birlikteyken cok guzeldi.
Buffy olmeden once cok guzeldi ama sonra diriltildikten sonra sacmaliklar ust uste geldi.

BuFFyLoVeR
24-08-05, 13:38
peki sonucu değiştiriyormu bu?buffy hala dengesiz...isterse cennetten cıkarılsın isterse dunyanın sonu gelsin ....buffy bencil ve dengesiz!!! :)
Ya ne olursa olsun!Normal biri bu kadarına dayanamayıp Glory'e gelmeden intihar ederdi.Sonuna kadar elinden geleni yaptı,her zaman sorumlu davrandı.Yani bencilmiş,dengesizmiş;olabilir.Kızın öldüğünü,ölüp de dirildiğini kendi ağzınızla söylüyosunuz.Bunun sonucu kendini diğer insanlardan sakınması,tuhaf davranışları mantıklı bir sebep kazanıyo.Çünkü hayatına sıkı sıkı sarılıyo.Ölmeden korkmadığını kimse söyleyemez.Bunu yaşamış biri olarak bencilllik vedengesizlik denilen kavramların oluşması çoooook normal.Boşuna çenemizi yormayalım.O daha 18 yaşındaydı.Onun yaptıklarının sonuna kadar arkasındayım,hêlal olsun kızım;arkandayım!!!

onursmg
25-08-05, 18:55
buffy bencil değil!bunu hala söleyenler varsa çıksın ortaya örnek koysun!buffylover sana katılıyorum buffy çok iyi dayandı!çok sorumluluk aldı ve başardı!!

BuFFyLoVeR
26-08-05, 14:26
Yani neye dayanarak BuFFy'nin bencil olduğunu söyleyin dediğimde ben de bi cevap alamamıştım.Sen de büyük ihtimal alamayacaksın.Çünkü kız bencil değil...
Not:Bencilse de -her zaman dediğim gibi o öldü ve dirildi- helal olsun.Sadece bu kadarla kaldı.Aklını yitirmedi.Yani bi insanın öldükten ve daha sonra yaşama döndükten sonra çok normal insanlardan kendini sakınması;yani 'bencil' olması...Bunu neden kabullenemiyosun Spikey?

sbuffy
29-08-05, 21:11
buffy genel anlamda bencil değil.kardeşi için ölecek,sevdiği kişiyi cehennem ağzına hapsedecek ve potansiyeller ile scoobilerin onu dışlamalarına rağmen onları yalnız bırakmayıp ubervampirlerin karşısına çaıkacak kadar fedakar.

buffynin tek bencilce davrandığı kişi spike oldu.belki bu yüzden spikey bencil diyordur:D

onursmg
29-08-05, 22:39
sbuffy konuyu aydınlattığın için sağol ;) zaten konu açıldığından beri bundan bahsediyoruz bence...daha önce de dediğimiz gibi buffy dünyayı pek çok kez kurtardı,arkadaşlarını ve kardeşini kurtardı vs. ama cennetten koparıldığında buffy pek çok olay yaşadı ve bunlar kötü olaylardı!onu anlayabilecek tek kişinin spike olduğunu düşündüğü için spike'a dayandı. yani arada insan patlak veriyor anlayacağınız!nereye kadar kendinden taviz vererek yaşayabilirdi ki?ve bu da spike'a mal oldu...

spikey
30-08-05, 17:07
sbuffy az da olsa anlıyor beni sanırım ama burda buffy spike'a resmen "ben seni kullandım" derken bu bencillik değil de ne!?! yani kızın cennten geri getirilmesi falan umrumda değil..sonuc:buffy bencil..zaten hepsi de 5. sezondan sonra oldu ama bu sonucu değiştirmiyor bence...umarım bu sefer de buffylover beni anlamıstır yoksa fıttırcam valla kimse anlamıyo beni :(

spikey
30-08-05, 17:11
Yani neye dayanarak BuFFy'nin bencil olduğunu söyleyin dediğimde ben de bi cevap alamamıştım.Sen de büyük ihtimal alamayacaksın.Çünkü kız bencil değil...
Not:Bencilse de -her zaman dediğim gibi o öldü ve dirildi- helal olsun.Sadece bu kadarla kaldı.Aklını yitirmedi.Yani bi insanın öldükten ve daha sonra yaşama döndükten sonra çok normal insanlardan kendini sakınması;yani 'bencil' olması...Bunu neden kabullenemiyosun Spikey?

bu arada bi bencil bi değil diyosun kendi içinde çelişiyorsun ona da bi aydınlık getirirsen sevinirim gercekten :D

spikey
30-08-05, 17:13
ya ben buffy'i sevmiyorum gibi bir izlenim mi var?buffy'i coook seviyorum ama burada sadece karakterindeki çelişkilerden bahsediyoruz..ve ben de bu konuda haklı oldugumu anlatmaya calısıyorum sadece..yani siz de buffy'e taptıgınız için laf söyletmemeye calısıyorsunuz anlıyorum ama bu konuda katılmak gelmiyor içimden sizlere...ok ben de spike'ın buffy'e vurulmasına onun için onca fedakarlık yapmasına bi anlam bulamıyorum..bence spike cok salak davrandı buffy için..bakın ben kabullenirken siz kabullenemiyorsunuz işte :p

onursmg
30-08-05, 17:22
tamam karşıdan bir bakalım!ama kendimizi hiç kimsenin yerine koymadan düşünürsek...o zaman buffy bencillik yaptı spike'ı kullandı vs...vs...ama benim de burda kastettiğim buffy kendini anlayabilecek tek kişinin spike olduğunu düşündü(keşke gidip dostlarına anlatsaydı da böyle olmasaydı :( ) değişik bir boyuttan geldi hatta başta buffy'nin sorunlu olduğunu bile düşündük!çok değişik şeyler yaşandı ve (hep sölediğim gibi)bu, spike'ta patladı!!biraz empati arkadaşlar....

spikey
30-08-05, 17:32
empatiyle hiç alakası yok bu konunun onurcum..faith'le de konusabilirdi...willow da olabilirdi bu..willow da dark willow olunca hayatı değişti..tara'yı kaybetti falan filan..ok faith'e anlatabilirdi..etrafında onu en iyi anlayacak olan kesinlikle o!!yani zaten buffy'nin etrafında normal kimse yok ki!!

onursmg
30-08-05, 17:38
faith'e mi :D bu başlı başına hata olurdu!söyleyecek tek kişi spike'tı bak buna katılıyorum!...spike şarkısında demişti ya "bunu ölü adamn kulağına fısıldamak onu gerçek yapmaz" tam da öyle..buffy bu yaptığına anlam veremedi, kimsenin de bilmesini istemedi spikela yattığını!spike onca can almış bırakın kefaretini de buffy ödetsin o zaman!angel ruhu olduğundan beri(yani uzun zamandır) bunu ödüyor!spike'a da bu kalmış ne yapalım... :p

BuFFyLoVeR
30-08-05, 17:43
ya ben buffy'i sevmiyorum gibi bir izlenim mi var?buffy'i coook seviyorum ama burada sadece karakterindeki çelişkilerden bahsediyoruz..ve ben de bu konuda haklı oldugumu anlatmaya calısıyorum sadece..yani siz de buffy'e taptıgınız için laf söyletmemeye calısıyorsunuz anlıyorum ama bu konuda katılmak gelmiyor içimden sizlere...ok ben de spike'ın buffy'e vurulmasına onun için onca fedakarlık yapmasına bi anlam bulamıyorum..bence spike cok salak davrandı buffy için..bakın ben kabullenirken siz kabullenemiyorsunuz işte :p
Çok üstüne düştüğümün farkındayım ama üzerine düştüğüm şey buffy-spike ilişkisi değil.Buffy'nin dengesiz ve sorunlu diye nitelendirdiğiniz davranışları gayet yerinde ve normal.(bunu üçüncü kez söylüyorum galiba)Spike-BuFFy ilişkisine gelince;bu konuda(bu da üçüncü oluyo galiba)Onursmg'ye katılıyorum.Ama sorunu derdini paylaşmaktan öte Angel'la hissetiği şeyleri tekrar yaşamaktı.Ama işte gözünü açıp hayal etmeyi kesince Spike'ı buldu karşısında.Ama BuFFy'nin de bazı şeylere ihtiyacı vardı.-Spike her ne kadar incilse de-napalım artık,hakketti BuFFy'cim bunları bi yerde?!

spikey
30-08-05, 18:17
ok şimdi oldu işte!!!ikimiz de kısmen haklı cıktık sanırım..yoksa ben mi yine yanlıs anlıyorum :)

BuFFyLoVeR
31-08-05, 18:41
Evet,kendi çapımızda;galiba.Anlaşmamıza memnun oldum.

spikey
04-09-05, 12:08
ben de çünkü bu konu gercekten mahvetti beni hangi foruma girersem gireyim :)

michelle
05-09-05, 03:41
Buffy'i karakter olarak 4.sezona kadar hep sevdim ama üniversiteye başlayınca,Angel gidince, Buffy'den de soğudum...Hele son 6. ve 7. sezonda artık iyice zıvanadan çıkartıyordu insanı...Bencil yada değil -ki bencil olmadığını söylüyorum ben,Buffy'i sevmiyorum artık.Eski Buffy'i geri versinler o zaman belki... :D :D

onursmg
05-09-05, 19:31
nasıl ya?buffy'nin bencil olmadığını zaten anlattık sonunda anlamayanlara da onu geçiyorum :p ama michelle buffy'yi nasıl sevmezsin olur mu öle şey? tamam 6 ve 7de spike yüzünden ben de zor anlar yaşadım ;) sen niye soğudun tam olarak anlat bakalım...

BuFFyLoVeR
05-09-05, 19:33
Ya ama,olmaz ki ya,ya ama michelle ya üff ya.Sende böle yaparsan,haklı bi dengesizlik yaşıyo kız!

Logicidea
05-09-05, 23:25
Keşke Spike'a aşık olsaydı!Ama Buffy hiç bi zaman kapısında kul köle olabilcek bi sevgili istemedi.(bkz komando Riley& Spike) O aşkın ona acı çektiren yönünü seviyordu, o yüzden de tamamen sahip olamadığının peşinden koşmayı tercih etti.Keşke aynı zamanda Spike'a neler çektirdiğini de düşünebilseydi!

onursmg
06-09-05, 00:42
iyi de biz zaten spike'ın bunları neden yaptığına makul bir çözüm bulmuştuk zaten!"keşke spike'ı sevseydi" mi? iyiki sevmedi bence joss burda çok saçmaladı neyse bu konuya girmiyorum girersem çıkamam...sonuç olarak buffy'nin sevdiği tek erkek ve gerçek aşkı angel'dı...bu böyle bilinir zaten ;)

BuFFyLoVeR
06-09-05, 17:44
bu arada bi bencil bi değil diyosun kendi içinde çelişiyorsun ona da bi aydınlık getirirsen sevinirim gercekten :D
Ya tamam bencil ama haklı bi bencillik,di mi :confused:

spikey
07-09-05, 10:17
haklı olabilir ama sonucu değiştirdiğini pek sanmıyorum..faith neden bencil değildi?şimdi hemen bana fatih'in kötülüklerini anlatmaya başlamayın...rehab.dan cıkmasından sonraki fazdan bahsediyorum...yani bu tamamen character insight dedikleri konuyla alakalı...buffy'nin seçilmiş olmasıyla da alakası var tabi ama şu yönden düşünelim..buffy'nin yanında paha biçilmez arkadasları varken faith'in yanında sadece ve sadece angel vardı..ve sonunda faith aştı ve düzeldi ama buffy buna cesaret edemiyordu gibime geliyor..bu arada michelle'in dedişklerine de katılıyorum acıkcası...buffy 4.ten soora zıvanadan cıktı :)

spikey
07-09-05, 10:20
bu arada son olarak su kanıya vardım ki onurcum bence sen insanların ne demek istediklerini anlamak istemiyormussun gibi geliyo :) yani herkes o kadar acıkca anlatmıs ki sadece içlerinde buffy'e bi kaç sey söylemeleri nedense senin kafanı karıstırmaya yetiyor.logicidea'ya da katılıyorum..cok dogru söylemiş..ama ben buffy-spike ilşkisini begenmiyorum...spike-dru hatta spike-harmony derim ama spike-buffy demem..demek istemiyorum :D

BuFFyLoVeR
07-09-05, 19:36
tamam ben kimseyi anlamıorum dinlemiorum we foruma werdiim geçici rahatsızlık yüzünden de özür dilerim...
Bence rahatsızlık vermiyosun ve hatta üst derece smg hayranlığınla foruma renk katıyosun-son attığın trip hariç :rolleyes: -
Şuna da bi açıklık getirelim.Buffy'nin anormal hareketleri var ama sorumlulukları hepsini yerli kılıyo.Hayatında bi sürü engel var;kutsal görevi,ailesi,aşkları,arkadaşları ve de eğitimi -belli bi döneme kadar olsa da-Hareketleri anlamsız ama nedeni anlamlı.Buna da bi son verelim birbirimizi üzmeyelim. ;)

onursmg
07-09-05, 19:50
buffylover yazdıkların için çok sağol...gerçekten öyle olmuş, kusura bakmayın!bugünlerde herşey üstüme geliyor beni tanıyanlar bilir!Buarada Buffy sadece Angel'ı sevdi ve sevecek hehe :img-wink:

spikey
09-09-05, 12:14
evet onur katılıyorum sana!!!!hem de istemediğin kadar!!! üstüne gelmek gibi bi niyetim yoktu benim..tabii benden bahsediyosan :)

onursmg
09-09-05, 12:17
seninle bir ilgisi yok....

Eyghion
15-09-05, 15:19
Bence rahatsızlık vermiyosun ve hatta üst derece smg hayranlığınla foruma renk katıyosun-son attığın trip hariç :rolleyes: -
Şuna da bi açıklık getirelim.Buffy'nin anormal hareketleri var ama sorumlulukları hepsini yerli kılıyo.Hayatında bi sürü engel var;kutsal görevi,ailesi,aşkları,arkadaşları ve de eğitimi -belli bi döneme kadar olsa da-Hareketleri anlamsız ama nedeni anlamlı.Buna da bi son verelim birbirimizi üzmeyelim. ;)

walla ben buffylover'ın sölediklerine katılıyorum buffy nin anormal hareketleri war ama bu gibi anormal hareketleri yapmak durumuna -zorunluluğuna- geliyor... bunları büyütmemek lazım huzursuzluk çıkarmamak lazım -yanlış anlamayın huzursuzluk derken:kırgınlık olmasın diyorum- hiç kimse zaten huzursuzluk yapmaz böle bi sitede-buffy'nin anormal hareketlerini buffylover'ın dediği gibi sorumlulukları zaten kapatıyo bunları açığa çıkarmak açıkçası hoş diil...ben bu bölüme -tartışmaya- bi hafta bi şey yazmama kararı aldım çünkü biras ortam gergindi... ve buffylover'a yapılan kelimeleri ona karşı haksızlık olarak sayıyorum... zaten bu konuyu uzatmanın alemi yok kalmış 4 hafta bufyy'nin bitmesine başka şeyler tartışın... söliceklerim bu kadar herkese ii günler :)

Eyghion
15-09-05, 15:20

walla ben buffylover'ın sölediklerine katılıyorum buffy nin anormal hareketleri war ama bu gibi anormal hareketleri yapmak durumuna -zorunluluğuna- geliyor... bunları büyütmemek lazım huzursuzluk çıkarmamak lazım -yanlış anlamayın huzursuzluk derken:kırgınlık olmasın diyorum- hiç kimse zaten huzursuzluk yapmaz böle bi sitede-buffy'nin anormal hareketlerini buffylover'ın dediği gibi sorumlulukları zaten kapatıyo bunları açığa çıkarmak açıkçası hoş diil...ben bu bölüme -tartışmaya- bi hafta bi şey yazmama kararı aldım çünkü biras ortam gergindi... ve buffylover'a yapılan kelimeleri ona karşı haksızlık olarak sayıyorum... zaten bu konuyu uzatmanın alemi yok kalmış 4 hafta bufyy'nin bitmesine başka şeyler tartışın... söliceklerim bu kadar herkese ii günler :)

spikey
17-09-05, 12:57
tamam tamam :) buffy'nin anormal hareketleri seçilmiş olmasından kaynaklanıyor dogru ama benim de dediğim sadece sonuc olarak buffy anormal demekti ben de mi haksız oluyorum şimdi :)

BuFFyLoVeR
24-09-05, 13:40
yarebbim yeter forum 'buffy kimi seviyo?';'buffy neden kimseyi sevmio?' değil sevgili üyeler bitirelim şu tartışmayı herkes olayı anladı ama birbirimizin anladıından haberdar değiliz :o

spikey
24-09-05, 15:43
ne bu isyankarlık bir anlam veremedim acıkcası? bu kadar rahatsız mı etti bu muhabbet seni yani?

BuFFyLoVeR
24-09-05, 19:44
lütfen yalnış anlama,ben ciddi bi tavırla sölemedim bunu.sadece biraz sıktığını söledim o kadar.asi değilim yani spikey.konunu bu kadar sıcağı sıcağına işlenmesi -bu derece- ilgimi çekti.kusura bakma,kızgın bi tavır olarak anlaşılacağını düşünmedim.

spikey
04-10-05, 14:14
yok canim ne kusura bakmasi :) ben de o kadar agir bir dille soylediysem asil sen kusura bakma..

BuFFyLoVeR
09-10-05, 17:53
Önemli değil...

Kubra1907
04-11-05, 21:12
O diziyi iyi izliyen anlamistir tabiki Angeli sevdi
onlarin aski o dizideki en bùyùk askti..
angel and buffy = Bùyùk Ask

BuFFyLoVeR
05-11-05, 15:41
E tebi öle ama spike'ı ümitlendirip gitmişti sezson sonunda,bilemiyorum yani...

aliyeci
07-11-05, 01:05
bangel forever

ama spuffy de fena değildi:)

sudem
07-11-05, 14:46
bence de angelı sevdi zaten ne gerek var spike sevmesine ben çok kıskancım zaten...şimdi tekrarı veriliyor benim izlemediğim iki sezon var bu iki sezon onların birlikte oldukları sezonlar nete giriyorum bir sürü resimleri var beraber çok kıskanıyorum ama aslında onların da aşkı başkaydı...

Buffy_Fan
08-11-05, 22:10
bence kesinlikleee Angel :D .. Ayrica rollerinni gerçek gibi oynuyolar

Özgür_fan
12-11-05, 10:42
Bencede angel

ierem
16-11-05, 16:18
bufi kimi sevio bilemem ama benim bufiyi sevmediğim kesin.ayrıca angel a hic yakısmıo... ;)

Buffy_Fan
16-11-05, 17:01
yaaa Buffy çok tatlii ama pekii Buffy diil kimi sewiosn ?? :cool:

duygu_
20-11-05, 22:32
Bence angel i seviyo buffy nin ilk ve tek aşkı o

Buffy_Fan
21-11-05, 19:28
ewtt çook dogruu !!

AnGeLuS_17
26-11-05, 19:47
buffy bana kalırsa önce AnGeLuS'a aşıktı ama o gidince Spıke'tan hoşlanmaya başladı ama hala aklı AnGeL'da kalmıştı...Bilmem hatırlatmam gerek warmı Buffy e kolyeyi verirrken öpüşmüşlerdi bence Buffy her ne olsa da ANgel a aşık spıke tan ise sadece hoşlanıyor....

AnGeLuS_17
26-11-05, 19:50
buffy bana kalırsa önce AnGeLuS'a aşıktı ama o gidince Spıke'tan hoşlanmaya başladı ama hala aklı AnGeL'da kalmıştı...Bilmem hatırlatmam gerek warmı Buffy e kolyeyi verirrken öpüşmüşlerdi bence Buffy her ne olsa da ANgel a aşık spıke tan ise sadece hoşlanıyor.... :cool:

Gizem_
01-12-05, 11:43
buffy bana kalırsa önce AnGeLuS'a aşıktı ama o gidince Spıke'tan hoşlanmaya başladı ama hala aklı AnGeL'da kalmıştı...Bilmem hatırlatmam gerek warmı Buffy e kolyeyi verirrken öpüşmüşlerdi bence Buffy her ne olsa da ANgel a aşık spıke tan ise sadece hoşlanıyor.... :cool:
çok doğru buffy angel kadar spıke'ı sevmedi.

GeLiNcIk88
07-02-06, 15:02
bence kesinlikle angel i seviyor ............ gercek bu

sELİN_15
08-02-06, 01:50
Buffy Angel'ı SEWİYOOO.... unutamadığı ilk,tek we gerçek aşkı Angel... Finalde Spike'a seni sewiyorm demişti... ama o an için sadece onu mutlu etmeye çalıştı.. hatta Spike bile 'hayır sewmiyosun,ama bunu duyduğuma sewindim' gibi bişi demişti... ama ben Spike'ı da sewerdim iii çocuktu.. en azından o Buffy'i çok sewiyodu...

angel_us
15-03-06, 13:15
Tabiki angel... :D

Angel-us-
25-03-06, 11:30
Ya ben Cnbc-e den tekrar izliyorum daha önce izleyememiştim de. 3. sezonda şu an ve Angel ile efsane bi aşk yaşıyolar, ama tabii diziye heyecan katmak adına ilerde saçma sapan ilişkiler başlatacaklar biliyorum.

oth_oc_sw_fan4ever
06-04-06, 22:27
buffy angel'ı çok sevdi ama spike'a da bişiyker beslediğini düşünüyorum...final bölümünde bu zaten ortaya çıktı :icon_ange

bone88
16-04-06, 20:32
buffy nin tek gerçek aşkı angel la olanı spike la olan birliktelikleri daha çok cinsel yöndeydi... ama şunu söylemeliyim ki ucunda angel ın angelus olması olmasa buffy yle angel 3. sezondan evlenirlerdi.. alternatif bir son olarak da buffy ve çetesi angel ı ölümlü yapmanın bir yolunu bulurdu buffy de basardı istifayı avcılıktan mutlu bir yaşam sürerlerdi :icon_ange

bone88
16-04-06, 20:34
ya da buffy nin de isteğiyle angel onu vampir yapardı ... domuz kanı içip angel ın kendi dizisinde yaptığı olaya girerlerdi ... sevabına iyilik mevzuu

angel_us
20-04-06, 16:37
Aiyyy keşke öyle olsaydı(bone88) dediklerine katılıyoumm..

Angel buffy aşkı beni öldürüyor resmen eriyorum yaa..

emlusagi
02-05-06, 22:44
tabiki Angel.İkisi o kadar cok sey yasadılar sevgileri o kadar cok sınandı ki Angel&buffy demekten alıkoyamıoum kendimi.Ayrıca son sezonda son bölümlere dogru Angel Buffye konuk olmustu.Buffy o zaman Spike ile bişiler yasamıştı ama Angel gelince Buffynin kime aşık oldugu anlaşılmıştı.Bence Angel a aşıktı ama Spike ı da sevdi.

druspike
28-06-06, 13:39
geciktim ama; angel her ne kadar hak etmesede buffy angel'ı spike'tan daaha çok sewiyo.

sevgi86
29-06-06, 14:47
geciktim ama; angel her ne kadar hak etmesede buffy angel'ı spike'tan daaha çok sewiyo.

keşke sarah joss whedonun tasarladığı son bölümde oynayamayı kabul etseydi e buffy nin de kimi seçeceğini öğrenseydik

oth_oc_sw_fan4ever gibi düşünüyorum
final bölümünde buffy nin spike için hissettiklerinin sandığınızdan daha derin olduğunu gördük zaten...

BlackMamba
04-07-06, 23:38
Angel Buffy'nin en buyuk aşkı olarak hep kalacak.birlikte olamadıkları için farklı kişilerle yollarına devam etselerde bir şansları olsaydı ikisibirlikte olurdu diye dusunuyorum.
http://davidboreanazweb.com/gallery/albums/TVShows/BTVS/SeasonThree/EpisodeStills/med_b3_cast_theprom_8.jpg

£vanescence
09-07-06, 16:05
Bencede Angel. Spike Buffy le anca dizide büyü fln yapılınca seviyolar birbirlerini.Ztn ikiside birbirinden nefret ediyolar.

cagladirek
09-07-06, 21:57
buffy kesinlikle angel'i spike'tan daha çok seviyo. zaten gözle gürülen bir şey bu ya neyse. ayrıca ben spike ve buffy'nin yaşadığı aşka şahit olamadım.(eski bölümlerdeymiş...):icon_cry: ama angel ile yaşadıklarına bakınca angel'in etkisinden kolay kurtulur gibi gelmiyo bana. ama hepsi geçti zaten şimdi onun için riley var.

dalya
03-08-06, 22:48
Zor bir soru hakikatende.. cevabim ANGEL.. Buffy sonra Spike ile birlikte olsa bile Angel.. Buffy'nin icinde Angel'in yeri apayri..

BOREANAZ
11-08-06, 21:18
BU SORUNUN TEK CEVABI VAR TABİİKİDE ANGEL.:img-nyam:

:love05: :love05:

balkabağı
26-08-06, 18:58
angel i sevdii hemde kendini bildi bilelii.ama üzerinden zaman geçtii ve ikiside farklı yerlerde yaşamlarını sürdürmeye devam ettiler.bu sırada buffy spike a karşı ilk başlardı sadece kullanma amaçlı yaklaşıyorduu ama sonra gerçekten onu sevdii.helede final bölümündeki sahneyi hiç unutamam heralde ilk defa buffy spike a onu sevdiğini söylemişti. ama galiba en büyük aşkı angeldı ama dizinin son bölümlerine doğru buffy tek birine aşıktıı: spikeee'a

sybell
26-08-06, 19:38
ilk aşkı angeldı. ama son aşkı spike dı. o yüzden buffy spike ı seviyoorr:img-grin2

Sun Summer
01-09-06, 11:52
Bence Spike'ı sevsede artık hep bir tarafı Angel'la olucak diye düşünüyorum

MeRvE_1903
16-09-06, 22:37
spike´a karsi hissetigi seyin tam olarak ask oldugunu sanmiyorum spike´i hic angeli bir zamanlar sevdigi kadar sevmedi ama keske sevseydi cünkü spike´in buffy´ye olan aski cok büyüktü son bölümlere dogru tam olarak buffy´nin ne hissetigini anlamadim acikcasi

BOREANAZ
30-09-06, 22:14
angelın arkasından kimler geldi geçti.ama buffy ve angelın aşkı başkaydı yaa.süperdi:img-nyam: .kesinlikle angel-buffy başka seçenek yok.:img-grin2

Darkangel1
18-10-06, 15:23
Angel Cordy'e ilanı aşk edecekti çünkü insan olma şansı verdı ve bu umudu Cordy'le devam ettirmek istedi. Buffy'e dönüp "Benim insan olma umudum var hadi ilişkimize devam edelim " demedi .Ayrıca Forever aşk güven!!! üzerine kuruludur. Oysa Buffy Angel'a sırtını dönmüş biridir. Angel'ın en ufak bir yardıma bile ihtiyacı olduğu ve Fred'in hayatını kurtarabilmek için çırpınırken yardım istediği Buffy ve Scubby'ler ona hiç düşünmeden arkalarını dönmüşlerdir. Buffy bununla da yetinmemiş bi telefon açıp " Canım aşkım neden W.H için çalışıyorsun " diye sormak yerine Andrew'le beraber onlarca Avcıyı Angel'ın karşısına dikmekten kaçınmamıştır. Neden? Çünkü artık Angel'a güvenmiyormuş ta ondan ...

Forever aşk nedir peki? Ölümünü bile bile yüce güçlerle anlaşma yapmaktan çekinmeyen , bu günü sevdiği adama amacını hatırlatmaya , ona güç vermeye onun tabiriyle " Adamını hizaya sokmaya " adayan ve son anlarında bile ona ip uçları göndermeye çalışan bir kadına duyulan aşk foreverdır. Öyle ki Angel hergün defalarca Buffy'e dönmeyi düşünmez ...Cordy'le o gece karşılaşsaydı neler olabileceğini ve hayatını nasıl değiştireceğini düşünür. İşte FOREVER AŞK BUDUR!

Ayrıca ufak bir detay amerikadaki bangel taraftarlarına yabancı forumlarda " Umutsuz ev kadınlarının mahzun çifti " gibi bir lakap takıldığını da belirtmeden geçemeyeceğim :D

SONUÇ : SPUFFY + CANGEL FOREVER !!!

sassy
21-10-06, 17:13
[QUOTE=michelle;4132]Bence Angel.
Birbirlerinin ilk aşklarıydılar.Acıyı,aşkı,hüznü hayatın getirdiği her türlü şeyi birlikte yaşadılar.Kavuşamadılar bu yüzdende aşkları efsane oldu.

Spike ile yaşadığına aşk diyemiyorum çünkü Buffy Spike'ta aşktan çok dostluk buldu.Spike herzaman yanındaydı ve Buffy bunu bencilce kullanmaktan hiç çekinmedi.QUOTE]

michelle haklı!benim düşündükleri yazmış.Ben herzaman Buffy&Angel aşkını efsane olarak bilirim.Spike ile yaşadığı aşk ise Angel olmadığından yalnız kaldığından dolayı..Biliyorsunuz ki Buffy sevgilisiz duramıyor.Her ne kadar Spike'ı çok sevsemde gerçek bu...

sassy
21-10-06, 17:22

bu bölüm yanlış anlamadıysam buffy de 5. sezon değil mi?
Bölümün adı ne???

nejat_gntl
12-11-06, 03:41
Spike minnet duyduğu ve değer verdiği biri gibiydi.Kaybetmek istemedi ve bunu dile getirdi.ama Angel yalnızca aşktı.Onu çok sevdi
Buffy Angel'dan başkasını sevmedi...

BOREANAZ
12-11-06, 22:15
Angel Cordy'e ilanı aşk edecekti çünkü insan olma şansı verdı ve bu umudu Cordy'le devam ettirmek istedi. Buffy'e dönüp "Benim insan olma umudum var hadi ilişkimize devam edelim " demedi .Ayrıca Forever aşk güven!!! üzerine kuruludur. Oysa Buffy Angel'a sırtını dönmüş biridir. Angel'ın en ufak bir yardıma bile ihtiyacı olduğu ve Fred'in hayatını kurtarabilmek için çırpınırken yardım istediği Buffy ve Scubby'ler ona hiç düşünmeden arkalarını dönmüşlerdir. Buffy bununla da yetinmemiş bi telefon açıp " Canım aşkım neden W.H için çalışıyorsun " diye sormak yerine Andrew'le beraber onlarca Avcıyı Angel'ın karşısına dikmekten kaçınmamıştır. Neden? Çünkü artık Angel'a güvenmiyormuş ta ondan ...

Forever aşk nedir peki? Ölümünü bile bile yüce güçlerle anlaşma yapmaktan çekinmeyen , bu günü sevdiği adama amacını hatırlatmaya , ona güç vermeye onun tabiriyle " Adamını hizaya sokmaya " adayan ve son anlarında bile ona ip uçları göndermeye çalışan bir kadına duyulan aşk foreverdır. Öyle ki Angel hergün defalarca Buffy'e dönmeyi düşünmez ...Cordy'le o gece karşılaşsaydı neler olabileceğini ve hayatını nasıl değiştireceğini düşünür. İşte FOREVER AŞK BUDUR!

Ayrıca ufak bir detay amerikadaki bangel taraftarlarına yabancı forumlarda " Umutsuz ev kadınlarının mahzun çifti " gibi bir lakap takıldığını da belirtmeden geçemeyeceğim :D

SONUÇ : SPUFFY + CANGEL FOREVER !!!

süper yazmışsın canım ellerine sağlık..aklımdan geçenleri benim düşüncelerimi ben böyle güzel anlatamazdım yani...:img-grin2 :img-nyam:

aysem_
27-11-06, 10:25
Buffy, hem Angel hem de Spike’a aşık yani ikisine de aşık oldu. Sadece ikisini sevdi.
Ama iki ilişki arasında farklılıklar var tabii ki. Angel; Buffy’nin bazen tökezleyip düşse de kaybolsada en güvenle yürüdüğü yoldu. Spike ile ilişkisi ise hayatının en zor döneminde başladı
Bence temelde Spike’la Buffy‘le biririne çok benziyorlar birbirlerinin aynası gibiler. Buffy o aynaya bakmaktan da korktu. Spike’a ancak ölürken “seni seviyorum” diyerek aşkını itiraf edebildi. Spike’ın karşılık olarak verdiği cevap o an için çok normal çünkü Buffy ‘nin kararsız davranışları Spike’ın da aklını karıştırmıştı.
birde final bölümlerini birinde Angel-Buffy arsında şöyle bir konuşma geçiyor
Angel : Spike senin sevgilin mi
Buff: hayır
Angel bu cevaba inanmayınca.....
Buffy: ama... kalbimde Spike var diyor.
Kısaca Buffy’nin geçtiği yol Angel , baktığı ayna Spike’tı. Yolda kayboldu aynaya da bakamadı.

Günçiçek
28-11-06, 00:07
Buffy'nin kimseyi gerçekten sevdiğine inanmıyorum. Sadece sevdiğini sanıyor. Onun yaşadığı his, yalnızca önce hoşlanma sonra da alışkanlık. Gerçekten aşık olabilseydi hem Angel'a hem de Spike'a karşı yanlış tavırlar içine girmezdi. Bilmiyorum, belki ben çok katıyım ama bence insan hayatta sadece bir kez aşık olur ve ne Angel ne de Spike, Buffy'nin aşık olduğu kişiydi. Angel'ın da aslında Cordelia'yı sevdiğini düşünüyorum. Spike, Buffy'e aşık olmuş olabilir ama bu aşkın karşılıklı olmadığı kesin. Avcı, Spike'ı sadece kullandı...
"Buffy & Angel" ya da "Buffy & Spike" denilince aklıma gelenler bunlar.BTVS & Angel'da "aşk" deyince aklıma gelen tek çiftse, Wesley & Fred...

MeRvE_1903
28-11-06, 12:50
Buffy, hem Angel hem de Spike’a aşık yani ikisine de aşık oldu. Sadece ikisini sevdi.
Ama iki ilişki arasında farklılıklar var tabii ki. Angel; Buffy’nin bazen tökezleyip düşse de kaybolsada en güvenle yürüdüğü yoldu. Spike ile ilişkisi ise hayatının en zor döneminde başladı
Bence temelde Spike’la Buffy‘le biririne çok benziyorlar birbirlerinin aynası gibiler. Buffy o aynaya bakmaktan da korktu. Spike’a ancak ölürken “seni seviyorum” diyerek aşkını itiraf edebildi. Spike’ın karşılık olarak verdiği cevap o an için çok normal çünkü Buffy ‘nin kararsız davranışları Spike’ın da aklını karıştırmıştı.
Kısaca Buffy’nin geçtiği yol Angel , baktığı ayna Spike’tı. Yolda kayboldu aynaya da bakamadı.

sana katiliyorum buffy ve spike birbirilerine cok benziyolar

ozgekync_x_y
28-03-07, 18:24
bence buffy ile spike'ın hiç alakası yokk...buffy angel'a aşıkk :D bende angelus'a:img-wink: :img-in_lo

seraysevmez
28-03-07, 20:12
bencede buffy angel'a aşık:img-in_lo

bette
01-04-07, 01:07
bende angel diye düşünüyorum.. spikeı hiç sevmiyodum bi ara belkide o yüzden böyle düşünüyorum ama...

gizemlover
20-04-07, 02:41
Buffy aşk olarak Angel'ı çok sevdi ama onların aşkı yürüyemezdi çünkü biri insan biri vampir yürümeyen bir ilişkiye açılan kapıydı aşkları oda o yüzden onu bıraktı ama son bölümde bile öpüştüler :D sonra Riley çıktı ortaya üniversitede adına bile gıcık oluyorum tipine de maymunsu gibi :D iyi oldu ayrıldı ondan sonra spike adamımla yattı zevk aldı ve o ölürken ancak sevdiğini söyleyebildi kızcağız ama kimle uyum sırası şöyle bence
1-Spike
2-Angel

Riley düşünülemez bile oda kimmiş :D

Lord Hell
28-06-07, 17:38
Angel'dı, Angel ve Angel olacak.

-A k e L d a N-
28-06-07, 18:06
Bence kesinlikle Angel :img-wink: :img-in_lo

Heather
28-06-07, 23:56
Buffy Angel'ı sevdi, Spike'tan hoşlandı ve onu kullandı.:icon_sorr

Spike ı çok sevdiğimden Buffy'den 6. sezon gıcık almışımdır. Aslında 5. sezon ve 4. sezonda da gıcık aldım. 6. sezonda tavan yaptı nefret duygularım.

mary osbourne
21-07-07, 18:36
kesinlikle angel a

nymphadora
18-08-07, 00:56
Angel'ı sevdi; Spike'ı ise sevmedi sadece Heather'ın dediği gibi kullandı...

BOREANAZ
28-08-07, 17:56
angel ' ı sevdii....:img-wink:

Rhapsody
15-09-07, 20:47
Tabi ki Angel. Benim gözümde onlar ayrılmaz ikili..:img-wink:

catterflym
03-11-07, 23:36
Buffy angel askı unutulmaz :img-in_lo

Darkangel1
13-11-07, 12:27
İlk aşk diyoruz çünkü Angel ve Buffy'nin aşkı sağlamlığını koruyamamıştır. i will remember you'da Angel sırf Buffy yanında güçsüz kalıyor diye insan olmaktan vazgeçmiştir. Oysa ki Buffy'le bir ömür boyu mutlu olmak, beraber olmak ve hatta çocuk sahibi olmak gibi bilimum fırsatları vardı önlerinde ama Angel bundan vazgeçmiştir. Oysa iş Cordelia'ya geldiğinde Angel'ın onunla - bir insanla - nasıl ilişki kurabilmek ve aşkını açıklayabilmek için çabaladığını görürüz.

Hadi bunu geçtik. Buffy'nin Angel'a sırtını döndüğünü ve güvenini kaybettiğini hepimiz biliyoruz. İşin aslını astarını sormadan, araştırmadan, bir kez bile Angel'la konuşmadan onun kötü olduğuna kanaat getirmiş ve karşısına onlarca avcı dikmiş birinden bahsediyoruz. " Normal hayat " diye Angel ve Spike'ın başının etini yedikten sonra tutup İmmortal'la fırıncılık oynayan birinden... Lütfen yani.:img-yes:

Biri kalkıp Angel Cordy'e hiç aşık olmadı derse ben de kalkıp tartışırım ve Angel'în 2-3 ve 4. sezonlarını bir zahmet bir daha izlemesini isterim. Özellikle de zavallı Angel'ın Cordy'e aşkını ilan etme çabalarını ve Cordy'nin arkasından koşup asla gerçekleşmeyen buluşmalarında soracağı soruyu " Biz aşık mıydık? " sorusunu ve yanıtı olan " Aşıktık " ı dizlemelerini ve izlemelerini isterim.Kalkıp Buffy Spike'la hep oynadı derlerse tartışırım ve Buffy kimin için Giles'a babası yerine koyduğu gözetmenine kapıyı suratına kapatarak tavır koymuş ve kardeşini , annesini emanet edecek kadar güvenmiş sorarım.

Bangel ilkmiş ve bitmiş... Hayat devam etmiş. Angel ve Buffy farklı maceraların kahramanları ve farklı aşkların aşıkları olmuşlar. Diziler kendi çaplarında ancak bu şekilde varlıklarını devam ettirebilirlerdi zaten. Mantığını konuşturmasını becerebilen herkes bunu fark edebilir.

Buffy Angel'ı sevmiş midir? 16 yaşında genç bir kızın ilk aşkı olarak elbetteki sevmiştir. Onunla paylaştıkları ilk olmuş ve Buffy'nin tüm hayatını etkileyen duvarlar örmesine neden olacak duvarlar örmesine neden olmuştur. Çünkü acı çekmiştir. Evet arkadaşlar Buffy Angel yüzünden acı çekmiştir. Bir vampiri sevmiş, bu adamın yaptıkları yüzünden vicdan azabından kavrulmuş ve bu adam tarafından terk edilmiştir. Bu noktada ikisinin ilişkisi bitmiştir arkadaşlar. Bangel diye birşey kalmamıştır. Bundan sonra ikisi aynı safta savaşan arkadaştan başka birşey değillerdir.

Angel ve Buffy arada birbirlerinin dizilerine konuk oldular. Birinde Joyce ölmüştü ve Angel destek olabilmek için geldi. Ama unutmayın ki o ana kadar Buffy'nin en yanlız ve acı çektiği anlarda yanında olan kişi Spike'tı. Buffy L.A ye gittiğinde Angel tarafından şehrinden kovulduğunu da unutmayın. Daha sonrasında Angel özür dilemek amacıla geri geldiğinde ikisinin yaptıkları konuşmayı ve Buffy'nin Riley'le kalmayı tercih ettiğini unuttunuz mu yoksa. Birbirleriyle gayet arkadaşça konuşmuşlar ve yollarına devam etmişlerdir. En sonunda Angel 7. sezonda geldiğinde Buffy'nin üzerinde Spike'ın kokusunu almış ve Buffy Spike'ı Angel'a karşı savunduktan sonra onu nazikçe geri postalamış ve kendini yeniden Spike'ın kollarına atmıştır. Dikkat edin yatağına değil kollarına. Çünkü artık Buffy'nin kendini güvende ve tam hissettiği tek bir erkek vardı.

Spike... Buffy'yle daha ilk karşılaştığı anda ona meydan okuyan ve Buffy'nin asla yenmeyi beceremediği vampir. Kaç kez Spike'ın Buffy'i paspas yaptığını biliyoruz. Çipli olduğu kısımlardan bahsetmiyorum. Buffy Spike'ın dövüş yeteneklerine her zaman hayranlık ve saygı duymuştur. Ama Buffy'i derinden sarsan en büyük olay tabii ki Spike'ın onun için ruhunu almış olması.

O andan itibaren Buffy Spike'ın deliliğin sınırlarında yaptığı katliamlar için onu öldürmemiş, süper vampirlerle dövüşürken tek amacı Spike'ı kurtarmak olmuş, Giles'ı Spike'a tuzak kurduğu için affetmemiş ve kapıyı suratına kapatmıştır. Bunların hepisi ilerleyen bölümlerde izleyeceksiniz. Hatta o meşhuuur tecavüz bölümünden sonra göreceksiniz ki Buffy Dawn'ı emanet etmek için yine Spike'ın lahitine gidecektir. Ona ne kadar güvendiğini anlayın yani. Üstelik o olaydaki kendi hatalarını da biliyordu. Buffy Spike'ın çipini çıkartma kararını gözetmenine bile danışmadan vermiştir. 7. sezonda Buffy ve Spike arasındaki ilişki Bufyy'nin o ana dek hiçbir erkekle paylaşmadığı bir ilişkidir. Unutmayın Spike onu rahat bırakacağını ve şehri terk edeceğini söylediğinde Buffy " Hayır " der. Spike nedenini anlayamaz ve Buffy şöyle der " Gitmene hazır değilim. " Ben daha birşey demeyeceğim izleyin ve görün.:img-yes:

milomania
15-11-07, 17:37
Darkangel sana daha ne ekliyebilirim ki?Nereye baksam düşüncelerime tercüman olmuşsun.Buffy her zaman kime güvenebildi?Tabiki Spike.Hepimiz biliyoruz onun kötü olmaya çalışan görüntüsü altında aslında ne kadar sadık olduğunu.Tabi bide ben yanlış hatırlamıyosam 7. sezon(hani bir sürü avcının olduğu sezon)finalinde Spikea resmen ağlamıştım.O derece sevdiğim bir karakter işte Spike.

Ela_Levent_17
17-11-07, 19:07
valla kim ne derse desin ben hala angel&buffy aşkında kaldım o kadar güzel ve masumlardıki cordy olayına gelince 4.sezon durmumuz var ben onlarınkine pek ilişki diyemedim doğrusu ama angel&buffy süperdi madem spike seviyodu son sezon son bölüm diyorum neyse ben onları çok seviyodum o yüzden de favori sezonum hep 2.sezon olarak kaldı..ben sonuna kadar buffyangel derimm arkadaşlarr

naughty chris
10-03-08, 20:01
Darkangel sana daha ne ekliyebilirim ki?Nereye baksam düşüncelerime tercüman olmuşsun.Buffy her zaman kime güvenebildi?Tabiki Spike.Hepimiz biliyoruz onun kötü olmaya çalışan görüntüsü altında aslında ne kadar sadık olduğunu.Tabi bide ben yanlış hatırlamıyosam 7. sezon(hani bir sürü avcının olduğu sezon)finalinde Spikea resmen ağlamıştım.O derece sevdiğim bir karakter işte Spike.

bende spike diyorum ve katılıyorum ne olursa olsun spike buffyi sevdi ve yanındaydıbye

nfl
10-03-08, 20:19
angel buffy dıyorum zaten sarah da bı roportajında belırtmıstı buffy nın gercek askının angel oldunu:img-yes:

milomania
10-03-08, 20:37
Aslında sıkı bi Spuffy fanı olduğum halde (net olarak da belli ediyorum kendimi zaten) Buffynin en büyük aşkı Angel oldu gerçekten de.Ama Spike kesinlikle yalan değildi.Kimse de böyle söyleyemez zaten.Ama Buffy ne yazık ki yanlış olanı sevdi daha çok.Kim daha çok haketti dersek işte o zaman SPIKE ismini haykıra haykıra söylemek lazım.Buffynin pek çok hareketine anlam vermek mümkün mü zaten.Ama gönül isterdi ki Spike olsun.Yine de Spuffy fanlığıma devam edeceğim ama.
Ekleme yapma ihtiyacı duydum.Kastettiğim şeyi daha açma amaçlı.Buffy önce Angelı sevdi.Sonra ayrıldılar ve Spikeı sevdi.Ama Angela duyduğu aşk Spikea oranla daha fazlaydı.Tabi sonra Angelı tarihe gömdü.Vee sevdiği kişi Spike haline geldi.

nymphadora
05-04-08, 21:11
angel&buffy aşkı çok güzeldi kabul ediyorum ama bence şunu kabul etmeliyiz ki son sezonda buffy nin kalbi tamamen spike laydı çünkü buffy the chosen bölümünde angella karşılaşmasına rağmen angela karşı spike ı terch ettiğini son bölümde de kabul etti.... öye olmasa zaten angel ile tekrardan kareşılaştıktan snra onu eve götürdüğünde spike ın kırgınlığına çok üzülmez ve onuna konuşmaya kalkışmazdı... artı olarak angel ın ona verdiği tılsımı da spike a vermezdi... bunları hep düşünürsek spike a olan aşkının angel dan daha büyük olduğunu söyleyebilirz... :)

serina
06-04-08, 17:08
bu ropörtajı bir siteden aldım daha çok var sabredip okursanız buffy nin kimi sevdiği bence açık

çok küçük bir dialog

James Marsters ,2002

Big Hit: 1 milyon kişi eğer bu soruyu sormazsam beni öldürür Sarah'i öpmek nasıl birşeydi?
James Marsters: Eğer buna dürüstçe cevap verirsem Freddie Prinze Jr beni öldürür!!! Hemde baseball sopasıyla�. Ve bence bunu yapmak için iyi bir nedeni olurdu.
Big Hit: Freddie öyle değildir!
James Marsters: Ne?Eğer ben Sarahla çıkıyor olsaydım kesinlikle öyle olurdum.Tanrım!Sarah kesinlikle bir rüya.bir tv dizisinde başrol oynamanın seti cennete veya kabusa çevirme gücü var.Sarah bu güçlerini cennete çevirmek için kullandı.Her zaman zamanında geldi,her zaman repliklerini biliyordu.Onunla çalışmak mükemmeldi.Her zaman rahattı ve her zaman sıcakkanlıydı .Bilirsiniz kimse onu bir kenara itmek istemiyordu .Çünkü herkes onun bir rüya olduğunu biliyordu gerçekten! Ve onu öpmek anlatılamaz.(MAŞALLAH)

bundan sonrası settekilerin spuffy hakkındaki düşünceleri.

'' Bence Buffy'nin spikela çıkması iyi düşünülmüş bir kurgu..yani, spike'ın daha fazla uğraşması gerekecek.Ve joss whedon evreni, sizce o doğru yolda mı başarılı olacak? Yoksa acı mı çekecek? Bu gerçekten çok eğlenceli,gerçekten muhteşem!''-james marsters

''Daha sonra biz Sarah'la daha güzel-aman tanrım! Saraha iyi bir özür borçluyum çünkü bu sahnelerde oh yeah diye bağırdığımı hatırlıyorum!''-James Marsters

''Beş yıl sonra,ruhumun derinliklerinde Spike ve Buffynin gerçekten yaşadığı hissettim. İçimde bir yerlerde gerçek bir sunnydale var.Ve Buffy gerçekten öldüğünde ben bir an gerçekten Spike oldum ve yıkılmamak elde değildi.Yıkıcıydı.Oyunculuğun işte bu yanı çok garip.biz deli değiliz ama hayal gücümüzü sonuna kadar kullanmaya zorunluyuz.Ve kalbimin içinde bir yerlerde gerçekten bir Spike ve Buffy vardı ve o gerçekten buffyle birazcık daha zaman geçirmek istiyordu.''-James Marsters

''O bir canavar,ama sizi severse o sizin canavarınız olur ve sizi sonuna kadar karşısına ne çıkarsa çıksın korur.Ama o bir canavar.ama kadınların onun kendi canavarları oldugu sürece pek umursayacaklarını sanmıyorum. ''Not alın erkekler''onun için yapacağınız birşey herşeye değer!''-James Marsters =))) ona bayılıyorum

''-Şimdi david boreanaz yani angel resimden çıktığına gore sıradaki kim? ''
joss bize bunları söylemekten hoşlanmıyor-hemde güzel bir nedenle''diyor sarah ama bunu itiraf edebilecek ilk kişi olduğunu biliyor. -Tamam sarah bize buffynin aşk hayatı hakkındaki sırrı vermek istemedi ama onun fantazisindeki adam:''Spike'mış'' ''Ben Joss'a Spikela Buffy arasında bir ilişki olabilime ihtimalini düşündüğümü söyleyince ''diyor sarah''Joss bana artık daha fazla vampir istemiyorum!!!!dedi(ama bakın doğru bi tahminmiş!!)''-SMG (ocak 2000,gençlik dergisi)

''James sete geldiğinde hala hatırlıyorum.2.sezondu ya üçünçü yada dördüncü bölümdü.sette kaldığımız en uzun günlerimizden biriydi.Ve hala hatırlıyorum o büyük siyah botları giymişti ve dövüş sahnelerinde o kadarda iyi değildi çünkü tiyatrodan gelmişti ve orada herşey biraz daha gerçekti .bu kolumdaki çizikleri james'in botlarından aldım hala o günle ilgili onunla dalga geçiyorum'' -Sarah Michelle Gellar :

'yedinci sezonda aklımızda birkaç fikir vardı''diye açıklıyor Whedon.''Bir,biz dahil herkes depresyon modunda olmaktan sıkıldı'' ''İki,bu son sezondu '' Üç hadi başladığımız yere geri dönelim.Ve başlangıca gidelim ne sözcüklere ne Scooby takımına gerçek başlangıca .Ve gerçek başlangıç kız gücüydü.Gerçek başlangıç avcı olmak nasıl birşey?sorusuydu ve bu güç için suçluluk hissetmemek ama bunun karanlık tarafını görmek ve yeniden ışıgı bulmaktı.Avcılık olma fikri gerçekten çok hızlı bir şekilde büyümek ,romantik ama bir o kadarda kafa karıştırıcı ilişki yaşamak ama bunun güçle bir ilgili olmadığını görmektir.Ve bunun en güzel örneğini Buffy ve Spike arasında görebiliriz .''-Joss Whedon

''Ama spikela birlikte ,bence öyle -bence onu çok ilgi çekici bir karakter yapan onda farklı birşeyler olmasıdır.Onda çok büyük bir farklılık var .Angel vampir olduğunda angelustu.Ama spike vampirken onun avcıya aşık olabilme gibi bir özelliği vardı.''-David Fury

''Bazıları Angel ve Buffy daha çok ilk aşkı yaşadı diyebilir çünkü Spike ve Buffy daha yetişkin daha dağınık ve daha gerçekçi bir aşk yaşadı.Evet bu çok doğru.Bazen bu çok çirkin bir hal alıyordu ama siz James Marsters'in suratına baktığınzda siz ''Aman Tanrım onu ne kadarda çok seviyor Ahhh!!Bu gerçekten muhteşem''diyorsunuz''- Jane Espenson (Btvs yazarı)(KURBAN OLAM SANA AYNEEEN ADAMIN BAKIŞLARI AŞKIN KENDİSİYDİ YA)

''Onun Angel'la olan romantizmini nasıl buluyorsunuz?Ben Spikela olan romantizmini daha çok beğeniyorum ben bu iki karakter arasındaki ateşle daha çok ilgileniyorum çünkü ben Buffy ve Angel'ın romantik bir aşk yaşadığını hissettim .Spike ve Buffy daha kafa karıştırıcı ama bi o kadarda romantik duygular barındıran ve daha başka bu ilişkiyi daha iyi yapan şeyler var bu bana daha ilginç geliyor.''-Jane Espenson

''Her zaman bir komiklik vardı bu sene bende daha çok müdür Wood'la ilgilendim ama benim bir numaram Buffy ve Spike arasındaki aşk hikayesiydi.Bence bu muhteşem bir hikayeydi!''-Jane Espenson

''Birçok yönden Buffy'nin Spike'la olan ilişkisi bugüne kadar sahip olduğu en normal ilişkiydi.Aralarında hiç bir sır yok.Buffy Angel'la tanışınca Angel vampir kimliğini gizli tuttu ve Buffy lanetin sırlarını öğrenince aslında söylemekte geç kaldığını öğrendi.Parker iyi çocuktu,ama iyi gözükmek her kusuru kapatmıyor,Riley ise bir deneyin parçası çıktı ve bir cyborg canavarın yarım kardeşiydi. Bütün bu aşıklar kesinlikle Buffynin istemediği birşeye dönüştü .Ama spike gözüktüğü gibi .Buffy onun bütün başarısızlıklarını biliyor ve eğer herhangi bir süprizi varsa bunlar kesinlikle pozitif şeyler oluyor .Ne kadar gariptir ki bu buffy için en zor ilişki oldu ama aynı zamanda en dürüst ve en açık ilişkisiydi.'' (ALLAHIM ÖLMEK İSTİYORUM )

''� Bizim söylemek istediğimiz bu iki kişi arasında garip bir dürüstlük var .Herhangi bir kişi aralarında kendini gayet rahat hisseder ''diyor Whedon ve şöyle devam ediyor''Ve mesaj en iyi buradan çıkıyor''Whedon şunu belirtiyor ''Bu ilişki gerçekten çok kafa karıştırıcı'' ''Yedinci sezonda dahil olan bu ilişki romantik/seksi bir açı bulunduruyor ama fiziksel bir açısı yok. joss whedon

buffy_seda
19-05-08, 23:03
ikisinide ama önceden angel ı daha çok sewmişti bnceee

GFBusra
04-06-08, 19:20
Valla bende angel & buffy aşkında kaldım hala ama spike'ı da seviyor :/

Nefer Tua
27-06-08, 05:32
bencee buffy'nin yüreğinde yer edinmiş angel :love05:

yani ne olursaa olsun atamıyoo, sürekli var içindee :icon_sorr

yüreğinin veya bilincinin derinliklerindee :img-in_lo

mümkün değil onu atmasıı :img-in_lo

ama kimi seviyo derseniiz bencee spike'ı daha çok seviyoo :img-wink:

yani edindiğim izlenim bu yöndee :icon_whis

corpse-9
26-07-08, 13:20
açıkçası dizinin basrol oyuncusu buffy olmasına rağmen ondan hiç ama hiç hoşlanmıyorum. spike' mı harcadı resmen . angel'lada olmasın, Angel'ıma kız mı yok. buffy tek kalsın kimseyle olmasın. son bölümde ölmek üzereydim çok sinirlendim. kısacası hiç ama hiç hoslanmıyorum.:

g_tilki
04-10-08, 18:47
ben buffyı izlemeyemedım. ama spikela bırlikte olsun.
sarah michelleyı sevenler http://www.dizifilm.com/forum/group.php?groupid=4226

anypuente
05-10-08, 00:11
sonuna kadar buffy&angel aşkı
aşkın bi vampire bile neler yaptırabileciini gösterdi:img-in_lo
vampire aşık bi avcı,avcısına aşık bi vampir:D